Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Σαββατο 4 Δεκεμβριου 2021


πολλες οι υποψιες , πολλα τα ερωτηματα, πολλες οι αμφιβολιες...κατα τα αλλα ψεκ,dna, τΖιπακια και ενα καρο καραγκιοζιλικια που χρεωνουν οσους δεν πειθονται για την χρησιμοτητα του εμβολιου... των 458 δοσεων



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο τύπος αυτός, (γιατρός) όπως και τόσοι άλλοι (έχουμε και στον τοίχο μου τέτοιους λόου αικιού κρετίνους) έγραφε εξυπνάδες, προσέβαλε τους συνανθρώπους του συνεχώς, και ειδικά κάθε φορά που έκανε μια δόση του θρομβολίου. Μάλιστα για να δείξει πόσες εξυπνάδες ήταν ικανός να γράψει, έγραψε κι έναν ειρωνικό επικήδιο για τον εαυτό του, λίγο πριν τη τρίτη δόση. Λίγο μετά ψόφησε από οξεία ξαφνικήτηδα κι αυτός. Ποτέ μου δε θα καταλάβω την αλαζονεία τέτοιων ηλιθίων. Τελικά το iq δε παίζει κανέναν ρόλο στο πόσο τραγικά ηλίθιος μπορείς να γίνεις.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χτένια για ... γνώστες....με το μπρεξιτ οι γαλλοι ψαράδες σχεδόν θα καταστραφούν αφού η παραγωγή των ψαριών και οστράκων προερχόταν κυρίως από τις αγγλικές ακτές της Μάγχης...οι Άγγλοι επειδή τώρα εξάγουν μεγάλες ποσότητες...σπάνε τις τιμές...κι αυτό είναι ακόμη πιο καταστρικο για τους Γάλλους επαγγελματίες...και σαν να μην έφθανε αυτό οι Ολλανδοί ψαράδες πιάνουν 7 φορές περισσότερα ψάρια γιατί χρησιμοποιούν την ηλεκτρική εκκένωση...η οποία είναι καταστροφή βέβαια για τα προστατευόμενα είδη.....αλλά η ΕΕ στ αρχ...α της



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θα βγάλουμε χαρμάνα στο τέλος.

Κάθε τρεις μήνες δόση.

Ξέρει κανείς καμιά άκρη με pfizer;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εμβολιάστηκε και ξεμπέρδεψε για ένα χρόνο, σκέφτηκε κι άνοιξε την τηλεόραση ανακουφισμένος.

"Σε 6 μήνες η αναμνηστική δόση για ενίσχυση της ανοσίας" φώναζε ο τηλεπαρουσιαστής.

Στο δρόμο για να κάνει τη δεύτερη δόση ακούει ότι πρέπει να γίνει και τρίτη στο τετράμηνο.

Γυρίζει σπίτι ημιεμβολιασμένος πια με μόλις δύο δόσεις και μένει ξάγρυπνος όλη νύχτα αποφασίζοντας ότι δεν θα ξαναβγεί απ' το σπίτι ώσπου να έρθει το τετράμηνο της τρίτης δόσης, αλλά με τον πρωινό καφέ μαθαίνει ότι η τρίτη δόση πρέπει να γίνει στο τρίμηνο.

Κλείνει, αμέσως, ραντεβού για τρίμηνο αφού το λέει η επιστήμη.

Το τετράμηνο, άλλωστε, το είπε ο πρωθυπουργός, τι να ξέρει αυτός; Η επιστήμη ξέρει καλύτερα.

Το απόγευμα τον καλούν για να τον ενημερώσουν ότι η τρίτη δόση θα γίνει τον άλλο μήνα.

"Πω, ρε, ταχύτητα η επιστήμη σήμερα, προχωράει με άλματα", σκέφτηκε κι άκουσε το κουδούνι στην πόρτα κι έτρεξε ν' ανοίξει.

"Αστυνομία! Εμβολιαστείτε αμέσως και μεθαύριο να περάσετε από το τμήμα για την τέταρτη δόση".

Ε, αφού οι μπάτσοι πουλούσαν την ηρωίνη κάτι θα ξέρουν παραπάνω, σκέφτηκε, κι άνοιξε την τηλεόραση.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΑΣ ΠΙΚΡΑΝΑΝ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΙ. 

Παναγιώτης Πικαμένος , Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μητσοτάκη

"Θα προτιμούσα να σώσω μιά ζωή παρά να με λένε δημοκράτη".

Ο πατέρας του ήταν συνεργάτης των Γερμανών στην Κατοχή.

Τότε που γιά μιά ζωή Γερμανού θυσιαζόταν 40 Έλληνες !!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΗΡΘΕ Ο ΠΑΠΑΣ! πιάστε τ' @@χίδια σας!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



μετα το #metoo

τωρα ξεκινάει το #mesoo ga #mesoo

#xounta



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με τα σημερινά δεδομένα.

Έχουμε και λέμε.

1. Μέχρι στιγμής κανένας διεθνής αρμόδιος φορέας δεν συνέστησε η τρίτη δόση εμβολιασμού να γίνεται νωρίτερα από τους 5,5 με έξι μήνες

2. Όλες οι έως τώρα γνωστές μελέτες έλεγαν ότι η ανοσία είναι ισχυρή 6 με 8 μήνες μετά την δεύτερη δόση

3. Ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ότι εδώ η τρίτη δόση μπορεί να γίνεται στους 4 μήνες- εφόσον το εγκρίνουν οι δικοί του καθεστωτικοί πληρωμένοι επιστήμονες 

4. Ήρθε σήμερα η καθεστωτική πληρωμένη Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών και πλειοδότησε ορίζοντας ότι η τρίτη δόση θα γίνεται στους τρεις μήνες από την δεύτερη λόγω της μετάλλαξης Όμικρον.

5. Για την μετάλλαξη Όμικρον ακόμη δεν έχουν δοθεί επιστημονικές απαντήσεις αν είναι πιο μεταδοτική από την Δέλτα, αν είναι πιο επικίνδυνη, αν παρακάμπτει τα εμβόλια ή μειώνει την αποτελεσματικότητά τους. Θα ξέρουμε λένε σε δέκα περίπου ημέρες

Τελικά εδώ σε μας ποιος παίρνει τις αποφάσεις; Ο πρωθυπουργός ή οι επιστήμονες;

Αντιλαμβάνομαι ότι στο Μαξίμου βρίσκονται σε πανικό αλλά αυτό είναι πολιτικό κι όχι επιστημονικό ζήτημα.

Αν η Όμικρον μειώνει την αποτελεσματικότητα των εμβολίων τι πιστεύουν; Θα την αυξήσουν αν κάνουμε κάθε τρεις μήνες μία δόση; Και μετά θα την κάνουμε κάθε δύο ή κάθε ένα μήνα;

Αν η Όμικρον εξουδετερώνει τα εμβόλια τι θα προσφέρουν οι συνεχείς δόσεις;

Καλύτερους σπόνσορες των αντιεμβολιαστών δεν έχω ξαναδεί._



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Που φτάσαμε? 

Να κυκλοφορεί με μπράβους κάποια Σάσα και να πιστεύει ότι έχει το δικαίωμα να μπουκάρει στη σκηνή και να διακόψει μια παράσταση που πλήρωσαν εισιτήρια οι θεατές..Και όλα αυτά επειδή έθιξαν το αφεντικούλι της.

Η πραγματική κατάλυση κάθε έννοιας δημοκρατίας .

Βουλιάξαμε στα  σκατά.

Βαλκανική Κολομβία καταντήσαμε .

Σχολιο.-  Ο κ.Μαρινάκης πληρώνει τα ενοίκια της ΝΔ στον Πειραιά και είναι γενικότερα χορηγός της.

Σχολιο.- Ο Φιλελευθερισμός των δευτεροκλασάτων του Μητσοτάκη, της Σάσας , της Σάρας και της Μάρας !!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γαμώ τη δημοκρατία σας, τη δύση σας και την pax americana σας,,,! !

Twitter: Αφαιρεί 3.400 λογαριασμούς που χρησιμοποιούνταν σε εκστρατείες κυβερνητικής προπαγάνδας

3 December 2021, 12:39

Το Twitter ανακοίνωσε την οριστική κατάργηση περισσότερων από 3.400 λογαριασμών που συνδέονται με κυβερνήσεις έξι χωρών και διεξάγουν εκστρατείες χειραγώγησης ή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

Η εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης λέει ότι οι λογαριασμοί χρησιμοποιήθηκαν σε οκτώ διαφορετικές εκστρατείες, που εντοπίστηκαν στο Μεξικό, τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας (ΛΔΚ), τη Ρωσία, την Τανζανία, την Ουγκάντα και τη Βενεζουέλα.

Οι κυβερνήσεις συχνά αναπτύσσουν εκστρατείες μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να επηρεάσουν το κοινό-στόχο, ώστε να παρέμβει σε ορισμένες πολιτικές συνομιλίες ή να επηρεάσει το κοινό προς μια συγκεκριμένη γραμμή σκέψης.

Από τις έξι χώρες που χρησιμοποιούν μη αυθεντικά προφίλ για τις καμπάνιες τους, η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας (ΛΔΚ) είχε τον μεγαλύτερο αριθμό ψεύτικων λογαριασμών, αναφέρει το Twitter.

Περισσότεροι από 2.000 λογαριασμοί χρησιμοποιήθηκαν για τη διανομή περιεχομένου του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος σχετικά με τη μεταχείριση του πληθυσμού των Ουιγούρων στο Πεκίνο.

Το Twitter βρήκε άλλους 112 λογαριασμούς συνδεδεμένους με μια ιδιωτική εταιρεία που ονομάζεται «Changyu Culture», η οποία υποστηρίζεται από τις περιφερειακές αρχές της πόλης.

Η κυβέρνηση της Ουγκάντα χρησιμοποίησε περισσότερα από 400 ψεύτικα προφίλ για να υποστηρίξει τον σημερινό πρόεδρο της χώρας και το κόμμα του, το Κίνημα Εθνικής Αντίστασης (NRM).

Η δραστηριότητα που πραγματοποιήθηκε από την κυβέρνηση της Βενεζουέλας διενεργήθηκε μέσω ενός δικτύου 277 λογαριασμών που προωθούσαν άλλους λογαριασμούς και hashtags.

Το Twitter λέει ότι 276 από τους ψεύτικους λογαριασμούς μοιράζονταν «κυρίως αστικό περιεχόμενο» για να υποστηρίξουν ενέργειες της κυβέρνησης του Μεξικού για τη δημόσια υγεία και τα πολιτικά κόμματα.

Ένα δίκτυο 268 λογαριασμών χρησιμοποιήθηκε σε μια επιχείρηση από την κυβέρνηση της Τανζανίας για ανέντιμες αναφορές μελών και υποστηρικτών του δημοσιογραφικού καναλιού Fichua Tanzania και του ιδρυτή του.

Παραδόξως, το Twitter βρήκε μόνο 66 λογαριασμούς, ψεύτικους και πραγματικούς, που σχετίζονται με ρωσικές επιχειρήσεις που στοχεύουν άτομα στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία και τη Λιβύη.

Στόχος φαίνεται να είναι η προώθηση μιας φιλορωσικής στάσης και η υποστήριξη της γεωπολιτικής θέσης της Ρωσίας στη Λιβύη και τη Συρία.

Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι λεπτομέρειες σχετικά με τις εκστρατείες και τους σχετικούς λογαριασμούς έχουν κοινοποιηθεί σε τρεις κορυφαίους ερευνητικούς οργανισμούς: το Australian Strategic Policy Institute (ASPI), το Cazadores de Fake News και το Stanford Internet Observatory (SIO).

Το Twitter αφαίρεσε 3.465 λογαριασμούς αυτή τη φορά. Η εταιρεία δεν μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με τον αριθμό των tweet ή των μέσων που δημιουργήθηκαν ή κοινοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των καμπανιών.

Από τα μέσα Οκτωβρίου 2018, το Twitter έχει αποκαλύψει εκστρατείες από 17 χώρες, που δημοσίευσαν περισσότερα από 200 εκατομμύρια tweets και διένειμαν εννέα terabyte πολυμέσων.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

04/12/2021 

Με χθεσινή απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, «απαγορεύεται κάθε υπαίθρια δημόσια συνάθροιση από ώρες 06:00 έως 22:00 του Σαββάτου 4 Δεκεμβρίου 2021», από το τέρμα Αμπελοκήπων μέχρι την Πατησίων, και από κει στην Ομόνοια μέχρι και το Μοναστηράκι, την Πλάκα, το Παγκράτι, τη Μιχαλακοπούλου μέχρι ξανά τους Αμπελόκηπους. Πρόκειται για μια περιοχή σχεδόν στα όρια του Δακτυλίου. Η απαγόρευση των συγκεντρώσεων επιβάλλεται σύμφωνα με την Αστυνομία ενόψει της τριήμερης επισκεψης του Παπα «λαμβάνοντας υπόψη και τις εξαγγελθείσες συγκεντρώσεις, ήτοι α) συγκέντρωση στο πάρκο Ελευθερίας (σταθμός Μετρό Μέγαρο Μουσικής) την 16:00 της 4-12-2021 από Δίκτυο Υγειονομικών «κατά της υποχρεωτικότητας» και β) συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος την 17:00 της 4-12-2021 «κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού» …. «καθώς εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια και επαπειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στην εν λόγω περιοχή».

Είναι προφανές ότι όπως και πέρσι και σε κάθε άλλη περίπτωση που όλο και πιο συχνά συμβαίνει, η απόφαση αυτή παραβιάζει ανοιχτά το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της διαδήλωσης, εφαρμόζοντας ωστόσο τον αυταρχικό νόμο για τις διαδηλώσεις για λόγους που μόνο μια χούντα μπορεί να επικαλείται τις καθιστά αδύνατο να πραγματοποιούνται παρά μόνο με το αν θα το επιτρέπει ο εκάστοτε αρχηγός της αστυνομίας.

Η απαγόρευση των διαδηλώσεων δεν είναι μια μεμονωμένη αυταρχική πράξη, αλλά κομμάτι μιας σειράς νομοθεσιών που θέτουν σε αναστολή τα θεμελιώδη κατοχυρωμένα ατομικά και συλλογικά δικαιώματα όπως την ανεμπόδιστη κυκλοφορία, το δικαίωμα στην εργασία, στην συνδικαλιστική δράση και την απεργία, το άσυλο όπου κι αν ηταν κατοχυρωμένο. Πρόκειται για το ίδιο καθεστώς που θέτει επίσης σε αναστολή όλες τις διεθνείς νομοθεσίες που προέκυψαν ως μέσο προφύλαξης από τα εγκλήματα των ναζί και της ευγονικής, που απαγορεύουν οποιαδήποτε ιατρική πράξη χωρίς τη συναίνεση του ασθενούς ή του λήπτη τους. Για να μην μακρυγορούμε για τα αυτονόητα πρόκειται για νομοθεσίες που θα ήταν αδύνατο να ψηφιστούν ή να εφαρμοστούν έξω από το έδαφος του καθεστώτος έκτακτης ανάγκης που έχει επιβληθεί από τις άρχουσες τάξεις του πρωτοκοσμιικού καπιταλισμού σχεδόν σε όλο τον πλανήτη, στο όνομα δήθεν της καταπολέμησης μιας επιδημίας που θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί με τα συμβατά μέσα που ήδη η ιατρική έχει στη διάθεσή της.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ο ανίκανος & επικίνδυνος Μητσοτάκης αδιαφορεί παριστάνοντας τόν λοιμωξιολόγο,οδηγώντας τό ΕΣΥ στη διάλυση



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Τι θα ήθελες να κάνει για  σένα ο Ηρακλής;

-Νε με σώσει από τους ληστές από τα ναρκωτικά και από τον Μητσοτάκη

Αυθεντικό! Μαθητής Γ΄ δημοτικού σε ερώτηση ιστορίας... 

Πολύ μεγάλες αλήθειες! Απίστευτο πως ένα παιδί Γ' δημοτικού κατάφερε σε τρεις γραμμές, να χωρέσει Μητσοτάκη, Μαρινάκη, Χριστοφοράκο, Λοβέρδο, Γεωργιάδη, Φρουζή και τόσους άλλους… Υπάρχει ελπίδα!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



κάτι τέτοια εκβιάσιμα ανδρείκελα σαν τον ανώτατο δικαστικό, αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείς, νομιμοποιούν μνημόνια, υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις, δημευτικούς φόρους όπως ο ΕΝΦΙΑ κτλ κτλ. Αλήθεια γιατί κανένα μέσο δεν ασχολήθηκε με την συγκεκριμένη είδηση; (εκτός της Εστίας και της Δημοκρατίας αν δεν κάνω λάθος)-κάνει τζιζ;

Ουστ ρε ξεφτίλες

Σχολιο.- αυτούς τους άνδρες της ΔΙΑΣ που τον συνέλαβαν τους βλέπω μάρτυρες όπως του ΝΟΟΡ 1...

Σχολιο.- Τους κρατανε ολους απο τα @ρχιδι@ στην κυριολεξία ομως οποιος δε βγαζει την ¢σωστη¢ αποφαση τον κρεμανε στα μανταλακια λειτουργει και ως παράδειγμα για τους υπολοιπους

Σχολιο.- Και η εφημερίδα  Μακελειό



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Να μπει ως προϋπόθεση ο εμβολιασμός για όσες γυναίκες προχωρήσουν σε εξωσωματική»

αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα

Όχι δεν είναι αυτό που νομίζετε. Ότι θέλουν να σας σκοτώσουν. Αλλάξτε πλευρό και κοιμηθείτε ησύχως. Το καθεστώς νοιάζεται για σας...

Σχολιο.- ζευγάρι φίλων μου ταξίδεψε στην Κωσταντινούπολη για να κάνει εκεί εξωσωματική μιας και είναι πολύ φτηνότερα. Ρωτήθηκε από τον γιατρό αν έχουν εμβολιαστεί με mrna μπόλι. Του απάντησαν καταφατικά. Ο γιατρός τους είπε τότε-τσάμπα ήρθατε...

Σχολιο.- δηλαδή προκαλεί στείρωση?

Σχολιο.- παρόμοια περιπτωση, φιλη από Ρωσία, βρέθηκε στη χώρα της και πήγε στον γιατρό της για να κάνει το εμβόλιο. Τη ρωτάει ο γιατρός, θέλεις να κάνεις παιδί; Ναι, του απαντάει εκείνη. Τότε φύγε εμβόλιο δεν κάνεις



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για να καταλάβετε όλοι σας, ακόμα και οι πλέον δύσπιστοι, ότι αν το επιτρέψουμε, το πολίτευμα αλλάζει, οριστικά και αμετάκλητα στην πλέον απολυταρχική του μορφή, αρκεί να μάθετε τι δήλωσαν οι δύο αντιπρόεδροι του κυβερνώντος κόμματος: Ο μεν Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε "Απολύστε ελεύθερα τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους" (αίφνης ξέχασε την κριτική που ασκούσε προσφάτως στον Σερβετάλη που υποτίθεται συνέβαλε στην ανεργία συναδέλφων του) κι ο δε Πικραμένος (τέκνο γνωστού δοσιλόγου της προηγούμενης κατοχής) δήλωσε ότι αν είναι να σώσει μια ζωή δεν τον ενδιαφέρει η δημοκρατία....

Αν κάποιοι από σας που διαβάσατε τα παραπάνω δεν εξοργίζεστε για την συλλογική κατηφόρα που έχουμε πάρει ως κοινωνία. Δεν με αφορά η ύπαρξη σας....

Σχολιο.- Η Άννα Ψαρούδα Μπενάκη είχε πεί τό 2005 ότι στό μέλλον στήν ΕΕ τά δικαιώματα τών πολιτών θά μπορούν νά παραβιάζονται υπέρ τής ειρήνης καί τής ασφαλείας τών πολιτών.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Για να προστατέψουμε τους Αμερικανούς πολίτες πρέπει να σιγουρευτούμε ότι όλος ο υπόλοιπος κόσμος θα εμβολιαστεί"

Πλανητάρχης (από τα Lidl)

από χθες έχω ένα αφόρητο πονοκέφαλο-δεν παίρνετε καμιά ασπιρίνη για να μου περάσει;;;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τελικά αποδεικνύεται περίτρανα ποιοι είναι οι "ψεκασμένοι". Όσοι εδώ και μήνες βαφτίστηκαν αιρετικοί, συνομωσιολόγοι και ψεκασμένοι, επιβεβαιώνονται πανηγυρικά! Απρόσμενο για πολλούς από εμάς, αλλά εντυπωσιακό! Καθημερινά πλέον, γίνονται πράξη όλα όσα έλεγαν.

Κωσταντίνος Φαρσαλινός


Επιστροφή στη βαρβαρότητα του μεσαίωνα

27 Νοεμβρίου 2020

“Η εκτίμησή μου, και το ξεκαθαρίζω πως δεν έχω καμιά εσωτερική πληροφόρηση, είναι ότι ο εμβολιασμός θα γίνει υποχρεωτικός, έμμεσα. Δηλαδή δεν θα μπορείς να κάνεις πράγματα αν δεν έχεις εμβολιαστεί. Δεν θα πει κανένας, πιστεύω, εμβολιαστείτε με το ζόρι… Ελπίζω πραγματικά να πέσω έξω, ειλικρινά το λέω, γιατί είναι ένα μεγάλο βιοηθικό ζήτημα.”

(Από τη ραδιοφωνική εκπομπή του George Sachinis,).

ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ, αλλά όχι όπως ήλπιζα.

Υπερτίμησα δραματικά την αφοσίωση στην ηθική και στις αξίες όσων αποφάσισαν την υποχρεωτικότητα ιατρικής πράξης για προσωπική προστασία.

Δυστυχώς είμαστε μάρτυρες της απώλειας κάθε ίχνους ενσυναίσθησης και στοιχειώδους αντίληψης των κόκκινων γραμμών που παραβιάζονται, από αδίστακτους που βιαιοπραγούν προς τους πολίτες. Βαρβαρότητα από τους ανεπαρκείς ασκούντες την εξουσία και τα φερέφωνά τους.

Υποχρεωτικός εμβολιασμός (που θα επεκταθεί στους νεότερους και ίσως στα παιδιά, μόνο ανόητος δεν το καταλαβαίνει αυτό), πιστοποιητικά κυκλοφορίας και “δημοκρατικές” προτάσεις για ψυχική και σωματική εξόντωση των μη-εμβολιασμένων. Σύστημα υγείας που βρίσκεται υπό κατάρρευση και κανείς, ούτε οι ΔΗΘΕΝ αντιπολιτευόμενοι συνδικαλιστές γιατροί, ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ να μιλήσουν για τους χιλιάδες υγειονομικούς που βρίσκονται ΑΔΙΚΩΣ σε αναστολή.

Ποιος υπουργός υγείας δεν θα αισθανόταν ΝΤΡΟΠΗ να παραμείνει στη θέση του ενώ αποσυντίθεται συνειδητά το εθνικό σύστημα υγείας στέλνοντας υγειονομικούς και τις οικογένειές τους στην πείνα;

ΟΜΕΡΤΑ από όλους.

Τελικά αποδεικνύεται περίτρανα ποιοι είναι οι "ψεκασμένοι". Όσοι εδώ και μήνες βαφτίστηκαν αιρετικοί, συνομωσιολόγοι και ψεκασμένοι, επιβεβαιώνονται πανηγυρικά! Απρόσμενο για πολλούς από εμάς, αλλά εντυπωσιακό! Καθημερινά πλέον, γίνονται πράξη όλα όσα έλεγαν.

Την ώρα που δεν ξέρουμε αν και πόσο η μετάλλαξη Ο καλύπτεται από τα υπάρχοντα εμβόλια, στην Αγγλία (και στην Ελλάδα) επεκτείνουν τη χρήση 3ης δόσης σε συντομότερο χρονικό διάστημα (3 μήνες μετά τη 2η δόση στην Αγγλία, 4 μήνες στην Ελλάδα) και αναμένεται να μπούμε σε σειρά υποχρεωτικών επαναλαμβανόμενων εμβολιασμών, μια ομηρία επ’ άπειρον.

Πρόκειται για μια διεθνή φαρσοκωμωδία, που καταλήγει σε μια ασύλληπτη κατάπτωση και εκτροπή του πολιτισμού μας, και εξαφάνιση κάθε ανθρώπινου δικαιώματος, ατομικής πρωτοβουλίας, βούλησης και ελευθερίας. Καταργείται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, το θεμέλιο πάνω στο οποίο θεσπίστηκαν όλα τα δικαιώματα. Επιστροφή στη βαρβαρότητα του μεσαίωνα. Μια βαρβαρότητα που παρουσιάζουν σε επίσημες δηλώσεις οι ηγέτες της ΕΕ , και επαίρονται οι Έλληνες ανεξέλεγκτοι σωτήρες (.

Όμως όλα γίνονται για την ασφάλειά μας, όπως μας διαβεβαιώνουν…

Στη Βόρεια Ευρώπη το λένε FÜR IHRE SICHERHEIT...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι μόνοι που δεν φορούν μάσκα στο Προεδρικό Μέγαρο, είναι ο ΠΑΠΑΣ και η ΠΑΠΑΡΟ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ 04/12/21

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Σαββάτο 4/12/2021 στις 16.00

Σταθμός ΗΣΑΠ Θησείο

Ολοι Μαζί. Δεν θα περάσει ο φασισμός.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ύστερα από την είδηση που κυκλοφόρησε για τον κολλητό της Σακελλαροπούλου ανώτατο δικαστικό (διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στο λινκ...), ρωτάω:

ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;

Υπόψη ότι ο συγκεκριμένος δικαστικός είναι και... καθηγητής στη Σχολή Δικαστών!

Τώρα εξηγούνται τα εκπληκτικά "αποτελέσματα" που έχει επιφέρει αυτή η Σχολή... κάθε δικηγόρος που σέβεται ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ τον εαυτό του και έχει ζήσει τη Δικαιοσύνη πριν από την ύπαρξη αυτού του εκτρώματος και μετά, γνωρίζει ότι από τότε που ιδρύθηκε η Σχολή και άρχισε να "τροφοδοτεί" τη Δικαιοσύνη, η κατάσταση της κακομοίρας της Δικαιοσύνης έχει χειροτερέψει ΤΡΑΓΙΚΑ.

υ.γ.: ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ - αν το PireasNews.gr, το οποίο δημοσιεύει όλες αυτές τις λεπτομέρειες σε αντίθεση με όλα τα άλλα μέσα που έθαψαν το θέμα, έχει σχέση με... τον Αυτοκράτορα του Μπιρεός, ίσως μπορεί να απαντηθεί αυτό το ερώτημα! Και το δικό μου όμως ερώτημα, παραμένει.

https://www.pireasnews.gr/ste-kokaini-vrethike-sto-spiti-tou-antiproedrou-panagioti-efstratiou/?fbclid=IwAR365nDujZlpp8R4CKFZzAO_dbIbR6vBSuI_1DtAsOaLTwylhdAkw4Sk-p0

σχολιο.- Προέχει να προσδιορισουμε το φύλο του Γουινι

σχολιο.- δύσκολη δουλειά. Άντε τώρα να ψάχνεις ανάμεσα σε 432 φύλα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν έχεις την κάθε ψ@λού Σάσα Σταμάτη  (η συγκεκριμένη  πουτάνα έχει επίθετο) να κάνει ότι νομίζει να μπουκαρει όπου γουστάρει με μπραβιλικια και μετά να βγαίνει να δηλώνει κιολας με θράσος να λέει "αυτή είμαι και σε όποιον αρέσω σας γράφω στην κ@ρ@μουναρα μου" τότε όχι απλά φτάσαμε πάτο όχι απλά τον ξυσαμε θα έλεγα ότι πλέον ο πάτος έσπασε και πλέον αρχίζουν και αναδύονται τα σκατά. Συγνώμη εκ των προτέρων για το λεξιλόγιο μου.

θα βάλω μπιπ. Πάντως κάθε μέρα αυτή χώρα φτάνει όλο και πιο πάτο. Βασικά τον έχουμε σπάσει τον πάτο εδώ και καιρό,πλέον μας το λένε ξεδιάντροπα είμαστε "ελεύθεροι" να συμφωνούμε μονο μαζί τους για το "καλό μας".



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάθε τρεις μήνες λέει η δυνατότητα επαναληπτικής δόσης των εμβολίων.

Σε λίγο καιρό η "δυνατότητα" θα γίνει υποχρέωση.

Που σημαίνει, ΗΔΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, πλήρη δικαίωση των υποτίθεται "ψεκασμένων".

Διότι χίλιες φορές πιο ψεκασμένο είναι να κάνεις εμβόλιο κάθε τρίμηνο και αποδεικνύει ότι είτε τα εμβόλια είναι ελάχιστα αποτελεσματικά είτε ότι πέφτει η μίζα της αρκούδας από τις παραγγελίες τους είτε και τα δύο.

Αυτά είναι ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ.

ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΡΙΟΝΙΖΕΤΕ ΤΟ ΚΛΑΔΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΕΣΤΕ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ - αν και σίγουρα θα υπάρχει το... επόμενο "σχέδιο".

Σχολιο.- Είμαστε η μια και μοναδική χώρα στον πλανήτη,που προχωράει σε τέτοια κίνηση,με αναμνηστική δόση στο τρίμηνο!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θα είδατε ότι ΟΛΑ τα συστημικά μέσα, δεξιά και δικαιωματικά κεντροαριστερά και "απολίτικα", άρχισαν ήδη το ξέπλυμα της Σάσας Σταμάτη προσπαθώντας να την κάνουν συμπαθή.

Αυτό γίνεται με τη μέθοδο "παρουσίασης και της δικής της άποψης", η οποία είναι όπως την πρόβαλε η ίδια  ότι ενοχλήθηκε όχι για τον Μαρινάκη αλλά διότι ο Ζαραλίκος... "πρόσβαλε τους Αρβανίτες" και αυτό δεν μπορεί να το ανεχτεί η Σάσα, η βέρα Αρβανίτισσα ναούμμμμ... Χωρίς ο Ζαραλύκος να έχει πει τίποτε για Μανδρα και Αρβανίτες…

Το ότι όταν ανέβηκε να διακόψει την παράσταση φώναζε στον Ζαραλίκο "γιατί δεν λες τίποτα για τον φίλο σου τον Μελισσανίδη;", πράγμα που δείχνει ότι τα περί... Αρβανιτιάς είναι ανοησίες, δεν το γράφει κανείς.

Όπως δεν γράφουν και το πιο σημαντικό, δηλαδή ότι δεν μπούκαρε μόνη της να διακόψει την παράσταση (οπότε ίσως θα μπορούσε να πει κανείς ότι "είναι μια γραφική τρελαμένη") αλλά συνοδευόμενη από μπράβους.

Σχολιο.- Στημένο ήταν.. Πήγαν επι τούτου.. Ειδάλλως πώς συνοδευόταν από μαντρόσκυλα;

Σχολιο.- Επίσης είναι εντελώς τυχαίο οτι γράφει στα παραπολιτικα

Σχολιο.-  γράφει κιόλας; Εγω νόμιζα ότι κάνει μόνο πίπες!

Σχολιο.- Eίπε κι άλλα του στυλ: "δεν θα μιλάς έτσι για τον φίλο μου."

Σχολιο.- Ρε μερικά μέσα πχ πρώτο ψέμα δεν το έχουν δημοσιεύσει καν το περιστατικό.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βγήκε ο Π.Ο.Υ. και δήλωσε ότι τα συμπτώματα της παραλλαγής "ΟΜΙΚΡΟΝ" είναι ελαφρά και δεν έχει διαπιστωθεί θάνατος από αυτή την παραλλαγή.

Στον αντίποδα η κυβερνησάρα με την επιτροπάρα, επιταχύνουν την τρίτη δόση, από το εξάμηνο στο τρίμηνο.

Απορία. Τι φοβούνται ; Τέλειωσε η πανδημία και θα τους ξεμείνουν οι δόσεις;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν ήταν ποτέ εμβόλιο. Ακόμη κι αν ήταν, με 4 δόσεις τον χρόνο είναι πλέον φάρμακο που ανήκει στην κατηγορία θεραπειών υποκατάστασης. Επομένως, θα πρέπει να αποδεχτείς την δια βίου ασθένεια σου και την ανεπάρκεια σου και ως εκ τούτου, την εξάρτηση σου. Δεν ήταν εμβόλιο. Δάνειο ήταν. Πρέζα, που σε έκανε να πιστεύεις, ότι θα 'παιρνες την ζωή σου... από πίσω. Έτσι, για κάθε δόση της ζωής σου και των δικαιωμάτων σου, θα πρέπει να κάνεις την επόμενη δόση σου σαν πρεζάκι του δρόμου. Τσιμπήσου λίγο να δεις αν ξύπνησες. Ναι. Τσιμπήσου λίγο. Και το τρολάρισμα με την πεφωτισμένη ανθρωπιστική πάρτη σου, τελειωμό δεν έχει. Αν τυχόν η Ο επικρατήσει, θα παρακαλάς για τα καινούρια εμβόλια, γιατί αυτά που σου κάνουν τώρα, θα είναι πρωτόγονα και μπορεί ακόμη και να διευκολύνουν την νέα παραλλαγή. Παρακάλα από την Δέλτα να μείνει για πολύ καιρό ακόμη και να πεθαίνουν πιο συχνά οι ανεμβολίαστοι από εσένα, έτσι για να χεις για κάτι να καμαρώνεις. Έτσι είναι τα ενεχυροδανειστήρια νεοφιλελευθερε. Τους έδωσες την ζωή σου; Ακέραια δεν θα την πάρεις ποτέ πίσω. Θα την παίρνεις σπασμένη, σε κομματάκια, σε δόσεις. Το μόνο που σου μένει, είναι να βλέπεις να σπάνε τους ανεμβολίαστους, με τα δικαιωματικά τους μέτρα. Κι έτσι έγινες υποτακτικός. Ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος είσαι. Δεν ήταν ποτέ απλά εμβόλιο. Ήταν ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο, της πλήρους υποταγής και τυφλής συμμόρφωσης.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όσο και υπέρμαχος του εμβολίου αυτού να είσαι, με 3η δόση στους 3 μήνες (χωρίς ντροπή!) αρχίζεις και προβληματίζεσαι, ανόητος δεν είσαι ούτε μ@λάκας.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οσο γκα γκα και να΄ σαι, είναι αδύνατον να μην αντιλαμβάνεσαι ότι δεν νοείται εμβόλιο με αναμνηστικές ανά τρίμηνο, αλλά, αυτό είναι πρέζα...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το κιναλ (δηλ. το πεθαμένο πασοκ) με τους βενιζέλο, ΓΑΠ, λομβέρδο κλπ ΣΚΛΑΒΩΣΕ την Ελλάδα στο ΔΝΤ κ Γερμανούς.

Όποιος το υποστηρίζει, στηρίζει τους δωσίλογους.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Αποκλείεται! Δεν θα κάνετε σπίτι σας την Κύπρο». Αυτό να πείτε στους παράνομους και να το εννοείτε

Βρισκόμαστε μπροστά σε έναν ασύλληπτο εφιάλτη, που τον ενισχύει καθημερινά η κατοχική Τουρκία. Αντί η Kυβέρνηση και οι αρμόδιες Αρχές να ζητούν περισσότερα χρήματα από την ΕΕ για υποδομές και σίτιση των παράνομων μεταναστών, επιτέλους να στείλουν ξεκάθαρο, βροντερό, ευκρινές μήνυμα: «Αποκλείεται! Δεν πρόκειται να κάνετε σπίτι σας την Κύπρο». Να το πουν δημόσια, να το εννοούν και να το υλοποιήσουν. Διαφορετικά, σε λίγα χρόνια θα είμαστε μειοψηφία σε αναζήτηση μετοικεσίας

Στην Αυστραλία, πριν από λίγα χρόνια, η κυβέρνηση ανήρτησε δημόσια μια διαφήμιση με τίτλο: «Αποκλείεται!», και με το εξής κείμενο: «Δεν θα κάνεις σπίτι σου την Αυστραλία. Αν μπεις σε πλοίο χωρίς βίζα, δεν θα φτάσεις στην Αυστραλία. Κάθε σκάφος που ζητά παράνομα να εισέλθει στην Αυστραλία θα αναχαιτίζεται η πορεία του και θα απομακρύνεται με ασφάλεια πέρα από τα ύδατα της Αυστραλίας». Εδώ και χρόνια και συστηματικά τελευταία, η Τουρκία μεταφέρει οργανωμένα ορδές παράνομων μεταναστών προς τα κατεχόμενα και από εκεί διοχετεύονται προς τις ελεύθερες περιοχές.

Καθ’ ομολογίαν των αρμόδιων Αρχών, η Κυπριακή Δημοκρατία δέχεται, κατ’ αναλογίαν πληθυσμού, το υψηλότερο ποσοστό ξένων μεταναστών (4%) στην ΕΕ σε σύγκριση με 1% των άλλων εταίρων μας. Σε πρόσφατη σύσκεψη στο Προεδρικό, για το μεταναστευτικό, κατατέθηκαν εφιαλτικά στοιχεία: Για τους πρώτους 10 μήνες του 2021 καταγράφονται παράτυπες ροές 10.868 προσώπων, από τις οποίες οι 9.270 έχουν διέλθει παράνομα από τη γραμμή αντιπαράταξης. Η Τουρκία είναι η χώρα απ’ όπου προέρχονται η συντριπτική πλειοψηφία των ροών. Το 70% αφορά μονήρεις άντρες ηλικίας 25 έως 40 ετών. Δηλ. ετοιμόλεμοι πράκτορες της Τουρκίας!

Πέραν των 45.000 είναι παράνομοι μετανάστες. Κατά παραδοχή του Υπουργού Εσωτερικών, η Τουρκία οργάνωσε και μετέφερε αεροπορικώς από αφρικανικές χώρες (Καμερούν, Κονγκό, Νιγηρία κ.λπ) πάνω από 10.000 παράνομους Αφρικανούς, τους οποίους διοχέτευσε στις ελεύθερες περιοχές. Την περ. Δευτέρα το βράδυ, στην περιοχή Παρισινού, στη Λευκωσία, Κονγκολέζος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου συμπατριώτη του. Κατά καιρούς, ξένοι παράνομοι σφάζονται μεταξύ τους.

Γράφτηκε στις αρχές του χρόνου στον Τύπο και μεταδόθηκε από τηλεοπτικούς σταθμούς ότι Σύριοι, Αιγύπτιοι, Νιγηριανοί και άλλοι παράνομοι από αφρικανικές χώρες μοίρασαν την Λευκωσία σε τέσσερεις τομείς και ελέγχουν ναρκωτικά, πορνεία και εγκληματικότητα. Καμία αντίδραση! Σε πολυκατοικίες της Λευκωσίας, της Πάφου και σε χωριά, στοιβάζονται δεκάδες παράνομοι και οι ιδιοκτήτες τους εισπράττουν παχυλές αποδοχές από το κράτος. Πέραν της γκετοποίησης σε αστικές περιοχές, σε αρκετές κοινότητες έχει επέλθει σημαντικότατη δημογραφική αλλοίωση.

Η εντός των τειχών Λευκωσία, η Λάρνακα, η Λεμεσός, η Πάφος, η Χλώρακα, η Δρούσεια, το Παραλίμνι, πλημμύρισαν από παράνομους μετανάστες. Την περ. Τρίτη, ο Δήμαρχος Πάφου, Φ. Φαίδωνος, σε παρέμβασή του στο «Σίγμα», με αφορμή ρεπορτάζ για σύγχρονες φαβέλες σε κυπριακές πόλεις, αποκάλυψε: «Εάν κάποιος πάει στο Τμήμα Μετανάστευσης, θα εντοπίσει τρία ονόματα γυναικών δικηγόρων (που εξυπηρετούν) τους περισσότερους αιτητές ασύλου και αφορά κυρίως άτομα που έφθασαν νόμιμα στην Κύπρο. Είναι 120-140 άτομα που αιτούνται άσυλο κάθε μήνα». Στο Διοικητικό Δικαστήριο Διεθνούς Προστασίας εκκρεμούν χιλιάδες αιτήσεις ασύλου.

Ο Πάφιος δήμαρχος ισχυρίστηκε πως, σύμφωνα με στοιχεία, στην Κύπρο έχει στηθεί κύκλωμα στις πλείστες επαρχίες, το οποίο είναι σε επικοινωνία με τη Νιγηρία, το Καμερούν και τη Συρία, για να στείλουν και άλλους μετανάστες. «Τους προφέρουν και άδεια για να εργαστούν», είπε. Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι η Κυβέρνηση άνοιξε τον ασκό του Αιόλου επειδή ανακοίνωσε ότι οι αιτητές ασύλου μπορούν να βρουν δουλειά. «Έχουμε δημιουργήσει το πιο ελκυστικό πακέτο, καθώς μπορούν να γίνουν αιτητές ασύλου, να εισπράττουν χρήματα, να βρουν δουλειά και επίσης καθυστερεί η εξέταση της αίτησής τους».

Με απλά λόγια: Σε ασιατικές χώρες (από τη Συρία μέχρι το Ιράκ, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, την Ινδία και τη Σρι Λάνκα) και σε αφρικανικές, έχει σταλεί το ξεκάθαρο μήνυμα, συνεργούσης και της αδίστακτης κατοχικής Τουρκίας, ότι η Κύπρος είναι το Ελ Ντοράντο και η Γη της Επαγγελίας για όλους όσοι αναζητούν καλύτερη μοίρα ή θέλουν να ξεφύγουν από κατ’ ισχυρισμόν διώξεις ή καταπίεση. Το μόνο… έγγραφο που κατέχουν οι χιλιάδες παράνομοι, που εισβάλλουν στο νησί μας, δασκαλεμένοι από δικούς μας επιτήδειους, είναι ένα κινητό: Για να επικοινωνήσουν με όσους θα τους διευκολύνουν να παραμείνουν στο νησί.

Εκτός από τους δεκάδες χιλιάδες παρανόμους, κατά πλειοψηφία άνδρες (οι περισσότεροι εμπειροπόλεμοι και ετοιμοπόλεμοι τζιχαντιστές) και εκατοντάδες λεγόμενα ασυνόδευτα παιδιά ηλικίας 15-17 χρονών αιτούνται ασύλου. Με πέντε δικαστές μόνο, πόσες αιτήσεις να διεκπεραιωθούν; Οι ευθύνες της Κυβέρνησης και ειδικά του Υπουργείου Δικαιοσύνης είναι βαρύτατες. Η επίσημη κωλυσιεργία στην τάχιστη διεκπεραίωση των αιτήσεων ασύλου ρίχνει νερό στον μύλο της καλπάζουσας εισβολής παρανόμων στο νησί μας.

Όλοι οι ξένοι δεν είναι διωκόμενοι ή καταπιεζόμενοι ή και απειλούμενοι από το καθεστώς της χώρας τους. Η πλειοψηφία είναι οικονομικοί μετανάστες. Οι Καμερουνέζοι, οι Κονγκολέζοι, οι Νιγηριανοί, πότε έμαθαν για την Κύπρο; Βρισκόμαστε μπροστά σε έναν ασύλληπτο εφιάλτη, που τον ενισχύει καθημερινά η κατοχική Τουρκία. Αντί η Κυβέρνηση και οι αρμόδιες Αρχές να ζητούν περισσότερα χρήματα από την ΕΕ για υποδομές και σίτιση των παράνομων μεταναστών, επιτέλους να στείλουν ξεκάθαρο, βροντερό, ευκρινές μήνυμα: «Αποκλείεται! Δεν πρόκειται να κάνετε σπίτι σας την Κύπρο». Να το πουν δημόσια, να το εννοούν και να το υλοποιήσουν. Διαφορετικά, σε λίγα χρόνια θα είμαστε μειοψηφία σε αναζήτηση μετοικεσίας.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πέθανε ο Τούρκος Δημοκράτης, Αλή Ερτέμ, ο οποίος κατέθεσε γονυπετής στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν είσαι τίμιος δεν χρειάζεσαι ακαταδιωκτο, δεν απειλείς, δεν εκβιάζεις, δεν εξαγοράζεις.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαθαίνω για εξαγορά οικογενειών προκειμένου να μη μιλήσουν, διότι έχουμε και νέα παιδιά που έχουν πεθάνει μετά τους εμβολιασμούς. Εξαγορά και απειλές κατά της ζωής...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όπως σωστά γράφουν κάποιες αφίσες,το βασικό ζήτημα σε αυτήν την κρίση δεν είναι πια ούτε ο ιός ούτε η υγεία μας .Είναι η καπιταλιστική και ολιγαρχική ριζική αναδιοργάνωση της κοινωνίας,των κοινωνιών όλου του κόσμου.Ανεργοι,πληβείοι, άχρηστος λιμναζων πληθυσμός,παραγωγή του αυλου, χρηματιστικοποίηση, διανοητικοποιηση των μηχανών και τμήματος του σταθερού - παγίου κεφαλαίου,ρευστότητα μεταξύ σταθερού και μεταβλητού κεφαλαίου, ολιγαρχικός και ολοκληρωτικός - επιτηρητικος έλεγχος της κοινωνίας .Κάθε μεγάλος μετασχηματισμός στην Ιστορία του κεφαλαίου ως κοινωνικής σχέσης συνδέεται με μεγάλη καταστροφή παραγωγικών δυνάμεων και με πέταγμα μεγάλων πληθυσμών στον φυσικό και ιστορικό σκουπιδοτενεκέ.Οπως έλεγε και η Ουλρίκε Μάινχοφ στην εποχή της,όποιος δεν αντιστέκεται,πεθαίνει.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το ότι τα ΜΜΕ επικροτούν ξεδιάντροπα την αύξηση,μικρή η μεγάλη, των εμβολιασμών μετά το ολοκληρωτικό μέτρο του προστίμου για τους άνω των 60 και υπό συνθήκες τερατωδους εκβιασμού με κάνει να νοιωθω δικαιωμένος στην εκτίμηση μου ότι βαίνουμε προς ένα ολοκληρωτικό καθεστώς νέου τύπου με πρόσχημα τον κοβιντ.Σκεφθειτε ανάλογες στιγμές από το παρελθόν. Τους τίτλους των ναζιστικών εφημερίδων ότι όλο και περισσότεροι Εβραίοι μπαίνουν στα γκέτο και όλο και περισσότεροι ανάπηροι η μόνιμα ασθενείς απομακρύνονται από την κοινωνία και παυουν να την επιβαρυνουν οικονομικα.Τις τυμπανοκρουσιες επί μακκαρθισμου στις ΗΠΑ του 50 ότι όλο και περισσότεροι κομμουνιστές ξεσκεπάστηκαν και απολύθηκαν.

Τις νεοφιλελεύθερες ιαχές ότι οι συνταξιούχοι πίνουν το αίμα των νέων εργαζομένων. Το τέρας που δεν εξοντώθηκε στο παρελθόν επιστρέφει αγέρωχο .



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Κίνα γιατί αρνήθηκε τα mrnra εμβόλια και έκανε πίσω όταν ξεκίνησε να παράγει mrna εμβόλια;;;;εμπορικό, επιστημονικό;; γιατί;



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε αυτό το κράτος των ''αρίστων'', είχαμε ακόμα ένα περιστατικό που προκαλεί αηδία, οργή και δείχνει για μια φορά, την ανηθικότητα που έχει ενσωματωθεί στην εξουσία. Λίγο καιρό μετά την υπόθεση Λιγνάδη, ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ πιάστηκε στα πράσα με ναρκωτικά και ανήλικους αλλοδαπούς στο σπίτι του. Με λίγα λόγια, ανώτατος δικαστικός, προσωπικός φίλος της ΠτΔ, κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών και παιδοφιλία. Ναρκομανής και παιδόφιλος, δικαστικός που έχει με την ψήφο του κηρύξει νόμιμα τα μνημόνια και νόμιμη την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού....

Ο δικαιωματισμός, κάτι γραφικών και φουκαράδων ΄΄ανοιχτοσυνοριτών'', δεν είναι τίποτα μπροστά στον στοχευμένο δικαιωματισμό του νεοφιλελευθερισμού. Ο στόχος είναι η υποστήριξη ακόμα και σε βίτσια και ο έλεγχος και χειραγώγηση, των εκβιαζόμενων προσώπων. Και φυσικά, όλοι καταλαβαίνουν πια με ποιό τρόπο βγαίνουν οι δικαστικές αποφάσεις.

Και σίγουρα, όταν μιλάμε για δικαστική εξουσία, και κύρια όταν μιλάμε για δικαιώματα, η αριστερά δεν μπορεί λόγω παθογένειας, να κρίνει σωστά και να μείνει απ έξω.

Έχουμε λοιπόν τον θαυμαστό καινούργιο κόσμο, όπου οι μεν συγκαλύπτουν τις ανομίες των δε, με τον λαό στην καλύτερη περίπτωση να μην καταλαβαίνει και στην χειρότερη, να συνειδητοποιεί, ότι είναι έρμαιο στα χέρια της πιο λούμπεν άρχουσας τάξης έχει φανεί στον τόπο . 

Κι εδώ εύλογα αναρωτιέσαι πως πολεμάς αυτή την αρρώστια , όταν αυτοί που κάνουν κουμάντο είναι εξ ίσου ή και περισσότερο άρρωστοι....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣτΕ: Συνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός υγειονομικών και ΕΜΑΚ, συνταγματική και η αναστολή

03/12/2021 12:41



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είναι υγειονομικο απαρτχάιντ και δικτατορία του κεφαλαίου σε κράτος έκτακτης ανάγκης με κυβέρνηση φονιάδων που θα ιδιωτικοποιησει τα πάντα και θα επιβάλει λογοκρισία, εγκλεισμό, φτωχοποιηση.Έχει καταργηθεί το Σύνταγμα, η χώρα κυβερνάται εδώ και μια δεκαετία με ΠΝΠ και ΚΥΑ, η έκτακτη ανάγκη είναι Γενικός Κανόνας , η διάχυση του παραλόγου γεγονός αδιαμφισβητητο. Άρση μέτρων παράλογων, οικονομικά εξουθενωτικων, κινημα διεκδικητικό και αποκατασταση συνταγματικης τάξης για αρχή.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπανγκλαντές των 165 εκατομμυρίων κατοίκων, η πλέον πυκνοκατοικημένη χώρα του πλανήτη. 17 φορές ο πληθυσμός της Ελλάδας. Ποσοστό εμβολιασμού μόλις 22%. Εδώ και έναν μήνα καταγράφει 7 θανάτους κοβιντ την ημέρα κατα μέσο όρο. Το αντίστοιχο δηλ με περίπου 0.4 θανάτων την ημέρα στην Ελλάδα. Πώς τα κατάφερε άραγε; 

Η χώρα χρησιμοποιεί το πάμφθηνο φάρμακο ΙΒΕΡΜΕΚΤΙΝΗ ( αυτό που το καθεστώς και οι πράκτορες του εδώ βαφτίζουν «κτηνιατρικό» φάρμακο, βραβευμένο όμως - τυχαία μάλλον - με Νόμπελ Ιατρικής) και έναν συνδυασμό βιταμινών εδώ και καιρό για ΠΡΩΙΜΗ θεραπεία της νόσου. 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"αναμνηστική δόση "

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας λέει 7 μήνες, η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων έλεγε 6 μήνες, και τελικά βγήκε ο Μητσοτάκης και είπε 4 μήνες, που τελικώς έγιναν 3 μήνες και έσπευσε να συμπλεύσει και η επιτροπή

Σε λίγο τι ? 

Κάθε μήνα "εμβόλιο "?



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΛΗΔΟΝΙΑ 

(σε αντίθεση με τον δυτικό κόσμο που υπακούει τυφλά ,οι πρώην αποικίες και κάποιοι πλυθυσμοι έχουν βιώσει στο πετσί τους τα καθεστωτικα ψέματα )

Νουμέα, Νέα Καληδονία



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αθήνα, 4 Δεκεμβρίου 1944. Κηδεία 23 διαδηλωτών του ΕΑΜ (Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο), που δολοφονήθηκαν από την αστυνομία και τα τάγματα ασφαλείας που είχαν υπηρετήσει προηγουμένως το ναζιστικό καθεστώς μαριονέτας και τώρα την αστική κυβέρνηση και τους Βρετανούς «συμμάχους», που υποτίθεται ότι ήταν συμμαχίες με το ΕΑΜ.

Μέχρι τότε, η ΕΑΜ κατείχε την πραγματική δύναμη και σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα απολάμβανε συντριπτική υποστήριξη.

ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΙΑΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ Η ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ Η ΤΑ ΟΠΛΑ. ΕΑΜ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κυκλοφορούν κάτι κλούβια συριζάύγουλα τα οποία "αντιπροτείνουν" είδη προστίμων έναντι του κατοστάρικου που επιβλήθηκε στους 60 plus και όλοι μας θαυμάζουμε το "ριζοσπαστικό αριστερό" τους ιδεολογικό προφίλ. 

Στο είδος προστίμου είναι το θέμα έτσι;

Είναι δε τόσο ευρηματικοί που πραγματικά απορώ που δεν έχουν αξιοποιηθεί ως ταλαντούχοι σαδιστές σε κυβερνητικά πόστα και παραμένουν πιστοί στο "αντίπαλο" στρατόπεδο.

Τι αύξηση του προστίμου πρότειναν, τι να ενσωματωθεί στο τιμολόγιο της ΔΕΗ υποστήριξαν με περισσή ευκολία και μου έρχονται εικόνες από το ένδοξο παρελθόν τους.

Ναι βεβαίως είναι απολύτως συμβατή με την αριστερή ιδεολογία η κριτική, αλίμονο! 

Μέρες που έρχονται λοιπόν ας προτείνουμε ένα νέο βιβλιαράκι που είναι ότι πρέπει ώστε η ριζοσπαστική αριστερά να εμπλουτίσει τους διαλόγους της μεταξύ γαλοπούλας και μελομακάρονου σε ήρεμους διαλόγους που υπογραμμίζονται στιλιστικά με αυτήν την σοφιστικέ κίνηση του κατεβάσματος των γυαλιών μυωπίας για να διαβαστεί το οπισθόφυλλο. Λυπάμαι πολύ που το μόνο που έμεινε απ' όλα αυτά είναι η ειρωνεία.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρε σεις μην είστε Ψεκες και παρανοϊκοί ,σύμπτωση θα είναι που τον δεσανε με κατηγορίες για ...κόκα ,χτες 

(εδώ ακούμε το γνωστό καράβι με τα τσιμεντένια παπούτσια να γελάει )

Αυτός ο ανώτατος δικαστικός που "πιάσανε με γραμμάρια κόκας "είναι ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ, αυτού καλέ, που θα μας πει τί είναι αντισυνταγματικό και τί όχι...

ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

Σχολιο.- Να πω κάτι; Όλους τους αξιωματούχους, τους κρατάνε από κάπου. Αν δεν έχεις κουσούρια, δεν ανεβαίνεις πουθενά. Ακόμα και άψογος, ακέραιος, να είναι κάποιος, θα σκηνοθετήσουν κάτι. Όσο παίζεις με τους κανόνες του παιχνιδιού, όλα κυλάνε ρολόι. Αν εναντιωθεις κάπου, σε τυλίγουν σε μια κόλλα χαρτί. Έτσι γίνεται πάντα και παντού. Παράδειγμα ο Στρος Καν του ΔΝΤ. Στη χώρα μας, ακόμα παραπάνω εφόσον κράτος και παρακράτος ταυτίζονται.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μύνημα από την Τούλσι Γκάμπαρντ ( Αμερικανίδα πολιτικός και στρατιωτική αξιωματούχος, η οποία υπηρέτησε ως Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών για την 2η κογκρεσιακή περιφέρεια της Χαβάης από το 2013 έως το 2021.(Δημοκρατικό Κόμμα)

Αντιτίθεται στο καινούργιο φάρμακο κατά του κοβιντ διότι υποστηρίζει ότι δημιουργεί μεταλλαξεις στον ιό ..

Η ίδια προτείνει θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα 

Monoclonal antibody therapy

Η θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα είναι μια μορφή ανοσοθεραπείας που χρησιμοποιεί μονοκλωνικά αντισώματα για να συνδέεται μονοειδικά με ορισμένα κύτταρα ή πρωτεΐνες. 

Ο στόχος είναι ότι αυτή η θεραπεία θα τονώσει το ανοσοποιητικό σύστημα του ασθενούς να προσβάλει αυτά τα κύτταρα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο αγώνας της μνήμης ενάντια στην λήθη... 

Εδώ ή εκεί στο κέντρο της πόλης(Αθήνα) μπορεί να προσέξει κανείς (ακόμα…) σε παλιά κτίρια, που δεν έχουν αναπαλαιωθεί, τις τρύπες απ’ τις σφαίρες εκείνου του Δεκέμβρη. Του ’44.

Ένα απ’ αυτά που δεν θα έπρεπε να ξεχάσουμε ποτέ (ΠΟΤΕ!) είναι ότι οι ντόπιοι φασίστες, οι μαυραγορίτες, ο «εθνικός κορμός» με δυο λόγια, δεν νίκησαν όταν συμμάχησαν με τους γερμανούς• νίκησαν όμως όταν συμμάχησαν με τους άγγλους….



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



----ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!----

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙA!

ΑΘΗΝΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 4/12, ώρα 16:00 στο ΣΤΑΘΜΟ ΗΣΑΠ – ΘΗΣΕΙΟ.

(Λόγω της απαγόρευσης συγκέντρωσης στο Πάρκο Ελευθερίας).

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΚΥΡΙΑΚΗ 5/12, ώρα 18:00 ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εξέγερση τώρα ως και στο Δουκάτο στο φιλειρηνικό και φιλέρημο Λουξεμβούργο κατά του υγειονομικού πάσου! Διαδηλώσεις, γυαλιά καρφιά Χριστουγεννιάτικες αγορές γκέτο μόνο για προνομιούχους του QR!!! 

04/12/2021



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ … Στη Βιέννη μετά την παραίτηση του Αρχιναζί Καγκελάριου ο λαός τους περικύκλωσε και ζητάει την παραίτηση όλης της κυβέρνησης!!!!!!!

04/12/2021

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ … Στη Βιέννη μετά την παραίτηση του Αρχιβασανιστή ναζί Καγκελάριου Alexander Schallenberg που ανήλθε στην εξουσία για 2 μόνο μήνες με φύλλο πορείας να επιβάλει γενικό υποχρεωτικό πειραματικό εμβολιασμό ο λαός τους περικύκλωσε και ζητάει την παραίτηση όλης της κυβέρνησης! ”Η κυβέρνηση πρέπει να παραιτηθεί ”φωνάζει ο λαός! Nωρίτερα σε μαζική ογκοδέστατη διαδήλωση σημειώθηκαν συγκρούσεις με αστυνομία…Πάνω από 40 000 πρόσωπα διαδήλωσαν στη Βιέννη στην Αυστρία κατά της καταπάτησης του Κώδικα Νυρεμβέργης δια του υποχρεωτικού πειραματικού εμβολιασμού και του Μεσαιωνικού αντιχολερικού lockdown.. Η Αυστρία τσιράκι των Γερμανών έγινε η α χώρα στη Δύση μετά το Βατικανό που έκανε υποχρεωτικό γενικό εμβολιασμό.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ντοκουμέντο: νοσοκομείο στη Γαλλία διατηρεί στη θέση τους και δίνει δικαίωμα να κουράρουν ασθενείς στους ασυμπτωματικούς θετικούς στον covid19 υγειονομικούς την ώρα που αποκλείει τους μη φορείς του ιού κατόχους αρνητικού τεστ συναδέλφους τους!!!

04/12/2021



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιάννης Ιωαννίδης Καθηγητής Ιατρικής,Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Stanford:”Υπήρξε μια σύγκρουση μεταξύ δύο σχολών σκέψης, η αυταρχική δημόσια υγεία εναντίον της επιστήμης και η επιστήμη έχασε!”  Ψεκασμένοι ή ψιλιασμένοι;;

04/12/2021



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΙ ΛΑΟΙ ΞΕΡΟΥΝ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΣΜΟΣ=ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. Πειραματόζωο της Γαλλίας η αποικία της Νέα Καληδονία όπου γενικός υποχρεωτικός εμβολιασμός από 31 Δεκέμβρη. Ξεσηκωμός! 

04/12/2021

Μεγάλη διαδήλωση στη Nouméa στη Νέα Καληδονία κατά του υγειονομικού πάσου-pass sanitaire και του γενικού υποχρεωτικού εμβολιασμού που θα εφαρμοστεί από 31 Δεκεμβρίου. Η γαλλική αποικία αποδεικνύεται το πειραματόζωο της μηροπολιτικής Γαλλίας αφού εκεί οι Γάλλοι επιβάλουν αυτό που δεν τόλμησαν να περάσουν στην ηπειρωτική Γαλλία. Γουαδελούπη και Μαρτινίκα έχουν πάρει ήδη φωτιά μόνο και μόνο από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό υγειονομικών και έχουν πάει σε εξέγερση που ανάγκασε τη γαλλική κυβέρνηση να διαπραγματευθεί ως κι αυτονομία. Στην κορυφή της πορείας πανό που αναφέρει ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι ΔΙΚΤΑΤΟΡΊΑ.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Süddeutsche Zeitung: Το δικαίωμα αυτοδιάθεσης του σώματος είναι αναφαίρετο! O υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι λάθος. Θα επέτρεπε ίσως να βγούμε από την πανδημία αλλά θα επιδείνωνε προβλήματα ακόμη πιο επικίνδυνα για τη χώρα!

04/12/2021

Στη Γερμανική εφημερίδα ”Süddeutsche Zeitung”, (Munich) δημοσιεύθηκε ένα άρθρο τελευταία στη λογική του τρίτου δρόμου για μια έξοδο από την κρίση πανδημίας αλλά και για υποχρεωτικό εμβολιασμό που ταλανίζει την Γερμανία και όλη την Ευρώπη. Μια μετριοπαθής προσέγγιση που ωστόσο τίθεται κάθετα εναντίον του υποχρεωτικού εμβολιασμού και μάλιστα του γενικευμένου. Αναδημοσιεύεται από το Courrier International στο τεύχος νο 1621 της 25/11/21 -1/12/21. Απόσπασμα:

‘‘H εγκαθίδρυση του υποχρεωτικού εμβολιασμού θ’ αποτελούσε ένα λάθος. Θα επέτρεπε ίσως να βγούμε από την πανδημία αλλά θα επιδείνωνε προβλήματα δομικά ακόμη πιο επικίνδυνα για τη χώρα…..

( σσ η επιτροπή ειδημόνων SAGE της κυβέρνησης της Αγγλίας ωστόσο δεν συμμερίζεται την αισιοδοξία του άρθρου ότι ο πανεμβολιασμός είναι η απόλυτη λύση στη πανδημία καθώς προβλέπουν για μια 10ετία ακόμη τεστ και μάσκες και ότι ο covid19 θα παραμείνει απειλή για Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας για 5 ακόμη έτη..”



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πιερρακάκης: Η αστυνομική ταυτότητα θα "περάσει" στο κινητό τηλέφωνο

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης δήλωσε πως το δίπλωμα οδήγησης, το βιβλιάριο υγείας και η ταυτότητα θα περάσει" στο κινητό τηλέφωνο.

04 Δεκεμβρίου 2021 12:59

Για τις νέες υπηρεσίες που θα προστεθούν στα κινητά τηλέφωνα και θα αξιοποιήσουν την λειτουργία του wallet, όπως έχει συμβεί και με τα πιστοποιητικά νόσησης, έκανε λόγο ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Συγκεκριμένα ο Κυριάκος Πιερρακάκης δήλωσε πως ο στόχος είναι η διαδικασία της ταυτοποίησης να περάσει στα κινητά τηλέφωνα, ενώ ανέφερε πως το δίπλωμα οδήγησης, βιβλιάριο υγείας και ταυτότητα θα "περάσουν" στις συσκευές.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είναι η Σάσα Σταμάτη δημοσιογράφος;

 Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021, 15:51

Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) αποφάσισε να παραπέμψει στο πειθαρχικό της όργανο τη Σάσα Σταμάτη, η όποια πρωταγωνίστησε στο βίαιο επεισόδιο διακοπής θεατρικής παράστασης, συνοδευόμενη από μπράβους του γνωστού εφοπλιστή, εκδότη και προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Η πράξη της Σάσας Σταμάτη είναι πρωτοφανής, την εκθέτει ανεπανόρθωτα, αλλά περισσότερο από όλα εκθέτει την ιδιότητά της. Διότι για να παραπεμφθεί στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ, η Σάσα Σταμάτη δηλώνει και αντιμετωπίζεται ως δημοσιογράφος. Ας πρόσεχε, λοιπόν, η ΕΣΗΕΑ ποια και ποιον εγγράφει στα μητρώα της. Ας πρόσεχε η ΕΣΗΕΑ και ας είχε μεριμνήσει εγκαίρως ώστε τα κριτήριά της να ήταν επαρκή σχετικά με την εγγραφή στο συνδικαλιστικό όργανο των Ελλήνων δημοσιογράφων.

Εμείς, δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα άλλο παρά μόνο ότι μεταξύ της δημοσιογραφίας και της Σάσας Σταμάτη υπάρχει μια άβυσσος και τους χωρίζει το απόλυτο χάος.

Σχολιο.- Ο Αλλος στο Μακελειό το εκανε γαργαρα το θεμα...χαχα ουτε μια ανάρτηση.. εχει χεστει επανω του απο τον χοντρο...κουβεντα ο κουραδομαγκας.......

Σχολιο.- τηλεσαβούρα του πρεζέμπορα

Σχολιο.- Ας προσεχε η ΕΣΗΕΑ σε ποιους δινει αδεια δημοσιογραφου. Ολα τα τσοκαρα - για να μην πω και τιποτ' αλλο - στα πρωιναδικα και τα μεσημεριαναδικα δηλωνουν δημοσιογραφοι.

Σχολιο.- Μια αποτυχημένη τηλεγλάστρα είναι.

Σχολιο.- Στο Ελλαδιστάν ότι δηλώσεις είσαι...όλες οι βαμμένες ξανθιές δηλώνουν δημοσιογράφοι



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ολλανδία: Χιλιάδες στους δρόμους κατά των περιορισμών για την Covid-19

 Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021, 17:05

Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην Ουτρέχτη, στην κεντρική Ολλανδία, για να διαμαρτυρηθούν για τους νέους περιορισμούς κατά του κορονοϊού, που τέθηκαν σε ισχύ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το πλήθος διαδήλωσε στους δρόμους της πόλης κρατώντας πανό με συνθήματα όπως «Ιατρική Ελευθερία Τώρα!» αλλά και σημαίες της Ολλανδίας. Ισχυρή αστυνομική παρουσία ήταν ορατή κατά μήκος της διαδρομής που ακολούθησαν οι διαδηλωτές.

Είναι η πρώτη μεγάλη κινητοποίηση στην Ολλανδία κατά των μέτρων, που περιλαμβάνουν το κλείσιμο τη νύχτα των μπαρ, εστιατορίων και των περισσότερων καταστημάτων, με στόχο την αναχαίτιση ενός κύματος με κρούσματα ρεκόρ της Covid-19, που απειλεί να κυριεύσει το σύστημα υγείας της χώρας.

Πριν από δύο εβδομάδες, βίαιες διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στην Ολλανδία, αφότου η κυβέρνηση ανακοίνωσε σχέδια να απαγορεύσει την πρόσβαση στους δημόσιους χώρους στους ανεμβολίαστους πολίτες. Αυτά τα σχέδια προκάλεσαν την αντίθεση του κοινοβουλίου, μεταξύ άλλων από κόμματα του ίδιου του κυβερνητικού συνασπισμού και έκτοτε δεν έχουν εφαρμοστεί.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νέα Υόρκη: 25χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε Ιταλό φοιτητή

 Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021, 23:20

Ένας Ιταλός φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια μαχαιρώθηκε και άφησε την τελευταία του πνοή αργά το βράδυ της Πέμπτης στη Νέα Υόρκη, από έναν νεαρό ο οποίος στη συνέχεια μαχαίρωσε έναν δεύτερο Ιταλό και τραυμάτισε έναν τρίτο περαστικό.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε την Παρασκευή τον θάνατο του Νταβίντε Τζίρι, 30 ετών, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί. Ο άτυχος φοιτητής βρισκόταν στο Χάρλεμ, στο βορειοδυτικό Μανχάταν, όταν δέχτηκε την επίθεση από τον νεαρό, ο οποίος στο παρελθόν είχε φυλακιστεί για άλλες βιαιοπραγίες.

Στην ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του πανεπιστημίου Λι Μπόλινγκερ επιβεβαίωσε «την τραγική απώλεια» του Νταβίντε, ο οποίος σπούδαζε στη Σχολή Μηχανικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών του Κολούμπια. Το υπουργείο Εξωτερικών της Ιταλίας ανέφερε εξάλλου ότι στην επίθεση τραυματίστηκε και ένας δεύτερος Ιταλός. Σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης ο 27χρονος Ιταλός φέρει τραύματα στο σώμα και η κατάστασή του κρίνεται σταθερή.

Ο 25χρονος δράστης συνελήφθη λίγη ώρα μετά, στα βόρεια του Σέντραλ Παρκ, τη στιγμή που απειλούσε με το μαχαίρι έναν τρίτο άνδρα, ηλικίας 29 ετών.

Η εφημερίδα Daily News ανέφερε ότι ο δράστης είναι μέλος συμμορίας από το Κουίνς και έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών ενώ έχει συλληφθεί πολλές φορές για βίαια επεισόδια.

Σχολιο.- ΒΑΣΗ του νόμου που πέρασαν οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ στην Νέα Υόρκη ΚΑΝΕΝΑΣ δεν φυλακιζεται, για κανέναν λόγο.

Αυτό εκτόξευσε το έγκλημα.

Φυσικά οι Σιωνιστες, που βρίσκονται πίσω από τους δημοκρατικους, ΔΕΝ αγαπούν τους εγκληματίες, τους θέλουν όμως γιατί εξυπηρετούν μια χαρά το σχέδιο καταστροφής της κοινωνίας

Οι τομείς που κάνουν επίθεση είναι πολύπλευρο, η προώθηση της ανωμαλίας (έχουν βάλει τουαλέτες στα ΔΗΜΟΤΙΚΆ ΣΧΟΛΕΊΑ (!!!) για όσους αισθάνονται (!!!) Ομοφυλόφιλοι (μιλάμε για παιδάκια πέντε και έξι ετών) και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΟ ΑΊΣΧΟΣ.

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ Deli (Περίπτερα) πωλούνται ναρκωτικά,

Ξεφτυλιζουν και γελοιοποιούν, θεσμούς, νόμους, οικογένεια, ήθη, έθιμα και φυσικά την πατρίδα.

Έχουν συστήσει συμμορία με τον ΟΗΕ και διακινούν μετανάστες, ΕΧΟΥΝ βάλει στην πρώτη γραμμή τους αριστερούς, τους ακτιβιστές, τις ΜΚΟ.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΕΣ.

Οι μόνοι που δεν έχουν δικαίωμα και θέση στον ήλιο είναι οι φυσιολογικοί πολίτες, οι νορμάλ άνθρωποι, η μεσαία (πρωην) ταξη.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αναφορά  για τον τραμπουκισμο της Σταμάτη με τους μπράβους του Μαρινάκη εναντίον του Ζαραλύκου κάνουν  πρωτοσέλιδα οι εφημερίδες

Live Spor του ομίλου Kontra κεντρικό θέμα, Ωρα των σπορ κάτω κάτω στη πρωτοσέλιδο, Εφημερίδα Συντακτών κάτω κάτω, Αυγή, Δημοκρατία, Espresso.

Εννοείται  πως οι εφημεριδες του Μαρινάκη, Νέα, Βήμα, Παραπολιτικά, Καρφί, Πρωταθλητής, Πρώτο Θέμα, δεν γράφουν τίποτε.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Γαλλία ΗΤΤΗΘΗΚΕ στη Γουαδελούπη! Τα σχέδια της ΔΕΝ πέρασαν! Μόνο έτσι θα καταλάβουν κάποιοι "συνταγματολόγοι" και "Συμβούλια" ότι το σώμα μας το ορίζουμε ΕΜΕΙΣ!

Και ενόσω, στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, οι αρχηγοί των κρατών επιχειρούν να εγκαταστήσουν την... δυστοπική κοινωνία, που έχουν ονειρευτεί, για τον πλήρη έλεγχο της ανθρωπότητας, με αφορμή τον ιό, που κατασκεύασαν, κάποιες μικρές αποικίες, βάζουν τα πράγματα στην θέση τους.

Στις Γαλλικές αποικίες της Μαρτινίκας και της Γουαδαλούπης, η Γαλλική "Δημοκρατία" επιχείρησε να επιβάλλει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Έστειλε, μάλιστα, αστυνομικές δυνάμεις, για να "συμμορφώσει" τους "ψεκασμένους".

Δόθηκαν σφοδρές μάχες και ιδού το αποτέλεσμα.

Η Γαλλία ΗΤΤΗΘΗΚΕ!!!

Τα σχέδια της ΔΕΝ πέρασαν! Πάγωσε όλες τις αποφάσεις της!

Μόνο έτσι θα καταλάβουν κάποιοι "συνταγματολόγοι" και "Συμβούλια" ότι  το σώμα μας το ορίζουμε ΕΜΕΙΣ!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΩΡΑ! ΜΕΓΑΛΗ συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας στο Θησείο...

Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας υγειονομικών κατά της υποχρεωτικότητας πραγματοποιείται αυτή την ώρα, απόγευμα του Σαββάτου, στο Θησείο. 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προς το παρόν να με φωνάζετε Χούλια...

Τώρα στο Ευρωκοινοβούλιο η Ευρωπαία Επίτροπος Χελένα Ντάλι  ζητεί ν΄απαγορευτεί, μεταξύ άλλων και η λέξη "Χριστούγεννα", για να μην... θίγονται άλλες θρησκείες!

Θα πρέπει να τα αποκαλούμε "άδεια" ή "γιορτή".

Επίσης, πρέπει ν΄απαγορευτούν οι προσφωνήσεις "κυρίες και κύριοι", για να μην θίγονται τα ουδέτερα φύλα.

Ακόμη και τα ονόματα "Μαρία" και Ιωάννης" θα πρέπει να μετατραπούν σε "Μαλίκα και Χούλιο"

Προς το παρόν, η πρόταση δεν πέρασε, μέχρι να το καταπιούν κι αυτό οι πιο "συντηρητικοί"

Βέβαια, οι υπόλοιπες θρησκείες δεν έχουν κάνει κάποια κίνηση να αποκηρύξουν το "ραμαζάνι" ή άλλες ονομασίες των θρησκευτικών τους εορτών. Θα έχει ενδιαφέρον ν΄ακούσουμε τον Πάπα Φραγκίσκο ή όπως αποφασίσουν να τον αποκαλούν, αλλά και τον Βαρθολομαίο.

Προς το παρόν να με φωνάζετε Χούλια, για να μπω, σιγά-σιγά, στο πνεύμα της παγκόσμιας διακυβέρνησης!

Αλήθεια, το Δεκαπενταύγουστο της Μαλίκας, πώς θα το ονομάσουν;;

Σχολιο.- είναι η γενικότερη κατάπτωση και η προπαγάνδα που φάγαμε ενάντια σε κάθε τι παραδοσιακό, εθνικό κλπ.

Σχολιο.- -Να μην παρεξηγηθω

Εντάξει ;;;

Εγώ το διάβασα από περιέργεια ...

Αυτή η επίτροπος είναι άντρας ή γυναίκα ;;

-απλά ανθρωποειδές

-ΛΟΑΤΚΙ (αυτή δεν είναι η έκφραση της μοδός για τους ομοφυλόφιλους;)

-Στο εξής θα την φωνάζουμε Μαλίκα

Σχολιο.- τα παντα για να χτυπησουν την οικογένεια

και την πατρίδα, και την θρησκεία και τον πολιτισμό και την ιδεολογία και οτιδήποτε άλλο κάνει τον άνθρωπο κάτι παραπάνω από άτομο

σχολιο.- Εντέχνως εδώ και 25 χρόνια το σχολείο, δημόσια και ιδιωτικά πλασάρουν ώς ανώτερο κοινωνικό και μορφωτικό στάτους την διαστρέβλωση της Ιστορίας. Τα σημερινά εικοσάχρονα θεωρούν ίν το να πλασάρινται ώς άφυλλα.

Σχολιο.- ο μεταφασισμός δηλαδή ο φασισμός σε κοινή θέα (δεν βλέπει το λόγο να ντρέπεται...) και για όσους δυσκολεύονται να καταλάβουν, ας δουν την τελετή αποχώρησης της Μέρκελ..