Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Κυριακη 5 Δεκεμβριου 2021


Για να γνωρίζουμε... Αυτός είναι ο κύριος Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, σήμερα πάπας Φραγκίσκος...

«Διάβαζαν ευχές όταν πετούσαν τα πτώματα των

παιδιών μας στο ποτάμι ή τους βασάνιζαν»

Αργεντινή: Μάνες της Πλατείας του Μάη (Plaza del Mayo)...

Το κίνημα των Μανάδων της Αργεντινής (το Μ κεφαλαίο) που δολοφονήθηκαν τα παιδιά τους

από το δικτατορικό καθεστώς του μαύρου δικτάτορα της Αργεντινής, Χόρχε Ραφαέλ Βιντέλα

Μια ιδιαίτερη αγάπη για την Ελλάδα και μάλιστα "διακομματική-διαθρησκευτική" έχει ο κύριος Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, γνωστός σήμερα ως πάπας Φραγκίσκος. Να μην ξεχνάμε πως έγινε πάπας, παραβιάζοντας παράδοση, θρησκευτικό δόγμα και "ιερούς κανόνες" χιλιετιών της καθολικής εκκλησίας, της παπικής εκκλησίας περί ισοβιότητας του πάπα, ενώ είναι εν ζωή και "παραιτήθηκε" (sic!) ο πάπας Ράτσινγκερ. Πρόκειται για τον θεολόγο και φιλόσοφο Γιόζεφ Άλοϊς Ράτσινγκερ, τον 265ο πάπα Βενέδικτο ΙΣΤ΄, που "πλήρωσε" με αποπομπή και παραβίαση "ιερών κανόνων" -όπως αρέσκονται όλες οι θρησκείες να μιλούν εντυπωσιακά-, όταν άσκησε κριτική στην παγκοσμιοποίηση κι υπερασπίστηκε το δικαίωμα στη μη μετανάστευση, τολμώντας να κραυγάζει το 2013: "Είναι καλύτερα να επιλύουμε τα προβλήματα στις χώρες προέλευσης των μεταναστών, ώστε κανένας να μην ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ σε μετανάστευση, ή είναι καλύτερα να υποδεχόμαστε μετανάστες ευνοώντας έμμεσα αυτούς που τους υποχρεώνουν στη μετανάστευση;"! Επίσης το αμαρτωλό παρελθόν του καθολικισμού στα δικτατορικά καθεστώτα, την παιδοφιλία και τις σχέσεις με την μασονία.

Τότε συνέβη το απίστευτο για την καθολική εκκλησία. Ο πάπας "παραιτήθηκε" και τον αντικατάστησε το φερέφωνο του Σόρος και σήμερα των πολυεθνικών Big Pharma, όπως θα διαπιστώσουμε στη συνέχεια.

Επισημαίνει ο μαρξιστής Ιταλός φιλόσοφος Diego Fusaro, όταν στην ατζέντα των ελίτ, του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Μπίλντερμπεργκ, Κόμο κι άλλα "ευαγή ιδρύματα", που αναμασούν οι "ψεκασμένοι συνωμοσιολόγοι", ήταν στην Ημερήσια Διάταξη η "μεταναστευτική φιλανθρωπία", κατόπιν η "αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής" κι η "πράσινη ανάπτυξη" και πράσινα άλογα:

«Τώρα είναι ξεκάθαρο γιατί εξολόθρευσαν τον Ratzinger [πάπα Βενέδικτο]: ήταν εναντίον της παγκοσμιοποίησης και της μετανάστευσης. Χρειαζόταν ένας πάπας υπέρ του ξεριζώματος ανθρώπων από τη γη τους και της μετανάστευσης, ως ταξικό όπλο εναντίον των εργαζομένων.

Η παγκοσμιοποίηση δεν θέλει να κάνει πολίτη αυτόν που δεν είναι ακόμη. Θέλει να απαλλάξει από την ιδιότητα του πολίτη αυτόν που είναι πολίτης».

Αυτή η "αγάπη" του καθολικισμού για την πάλαι ποτέ κοιτίδα της Ορθοδοξίας, σήμερα της ιεραρχία μιας εκκλησίας-αποικία... της "χαμένης αθωότητας και τιμής της ορθοδοξίας", εκφράστηκε όταν ο Μπεργκόλιο ήρθε στην Ελλάδα για να ευλογήσει και να στηρίξει τους τζιχαντιστές, τους φονιάδες-τρομοκράτες του λεγόμενου "ελεύθερου συριακού στρατού", που σήμερα πολεμούν μισθοφορικά και στη "σύμμαχό" μας Λιβύη, στις υπηρεσίες της επίσης "συμμάχου" μας Τουρκίας, για τον ορυκτό πλούτο των "πολιτισμένων" της Ευρώπης. Σ' εκείνη της επίσκεψη, όπως και σήμερα με την υποχρεωτικότητα έγχυσης ενός πειραματικού φαρμάκου στους πολίτες, είχε κι έχει την πλήρη στήριξη της ΟΛΗΣ Νατοϊκής αριστεράς χωρίς ΚΑΜΙΑ εξαίρεση (αυτήν της "εποχής μας", την αυτοαποκαλούμενη "κομμουνιστική" και την εξωκοινοβουλευτική κι "επαναστατική" sic!), μαζί την αυτονόητη της δεξιάς.

 "Πριν από το δικαίωμα στη μετανάστευση,  πρέπει να

ενισχυθεί το δικαίωμα να μην επιτρέπεται μετανάστευση,

δηλαδή η ενίσχυση των συνθηκών για παραμονή στη

δική σου πατρίδα"

Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ', σήμερα «Επίτιμος Πάπας» (Pontifex emeritus)

και συνεχίζει να προσφωνείται ως «Η Αγιότητά σας, Βενέδικτε ΙΣΤ'»

«Να δούμε ακόμα πού θα φτάσουμε!

Δεν αφήσαμε βρωμιά, δεν αφήσαμε σιχαμένη πράξη, που να μην την κάνουμε, δεν αφήσαμε πονηρό διαλογισμό που να μην τον πούμε ή να μην τον γράψουμε με την μεγαλύτερη αδιαντροπιά.

Ξεχαλινωθήκαμε πια ολότελα.

Ποτέ ο άνθρωπος δεν είχε φτάσει ούτε στην μισή αναισθησία και σιχαμένη παραμόρφωση, απ’ όσο έφτασε σήμερα…»

Φώτης Κόντογλου, Μυστικά Άνθη, Αστήρ, σελ. 21.

Το Βατικανό έχει αναλάβει σήμερα έναν ακόμη σημαντικό "φιλάνθρωπο" ρόλο προώθησης των πολιτικών του υπερεθνικού κεφαλαίου, άλλωστε είναι και η μεγαλύτερη Τράπεζα του πλανήτη. Τα θεμέλια αυτής της "πολιτικής" στην υπηρεσία των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών τέθηκαν το Μάη του 2021, όταν ο κτηνίατρος Αλβέρτος Μπουρλά και ο "ειδικός των ειδικών" Άντονι Στίβεν Φάουτσι, μεταξύ πολλών "εκλεκτών" έδωσαν τις κατευθυντήριες γραμμές στη Διεθνή Διάσκεψη του Βατικανού, που ξεπέρασε θρησκευτικές και πολιτικές διαφορές για να "σώσουν τους λαούς" με το όπως το ονομάζουν επισήμως "πειραματικό σκεύασμα", δηλαδή το θεϊκό εμβόλιο (φυσικά διέφυγε κι αυτή η είδηση, στις δημοσιογραφικές αργυρώνητες τσούλες): «Οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι των φαρμακευτικών εταιρειών Pfizer και Moderna ενώθηκαν με τους καρδινάλιους, τους ακαδημαϊκούς και τον κορυφαίο κιθαρίστα των Aerosmith εγκαινιάζοντας ένα μοναδικό συνέδριο στο Βατικανό για τον COVID-19 και άλλες παγκόσμιες απειλές για την υγεία».

Πάπας Φραγκίσκος: «Το εμβόλιο σώζει ζωές,

ΟΧΙ στις ιδιοτροπίες (καπρίτσια) για την "πιο διάσημη δόση"»!

[Βλέπε, 21 Οκτώβρη 2021, σε: O Μπεργκόλιο καλεί το θεό να ωθήσει τους γίγαντες της Silicon Valley να λογοκρίνουν περισσότερο περιεχόμενα «θεωριών συνωμοσίας» & «ρητορικής μίσους»]

Αξίζει πραγματικά να παρακολουθήσουμε τα βήματα του Βατικανού στη "νέα εποχή" και να σημειώσουμε πως πρέπει να γίνουν τα ίδια γοργά βήματα των δικών μας νιχιλιστών... και υπό την καθοδήγηση του πάπα: "Εμπρός στο δρόμο του πάπα"!

Ιούνης του 2018... ο πάπας Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο (Φραγκίσκος για τους θρησκευόμενους) κάνει το "μεγάλο" βήμα. Στο Τορίνο της Ιταλίας με απόλυτη μυστικότητα και κλειστές πόρτες οι εργασίες της ετήσιας Συνόδου της μυστικής οργάνωσης "Λέσχη Μπίλντερμπεργκ". Στο άβατο των... πλέον μυστικοπαθών μασονικών στοών του πλανήτη, επισήμως θα εξετάσουν το "ανησυχητικό" φαινόμενο του "λαϊκισμού" και του "εθνικισμού" που αναπτύσσεται και προβληματίζει την παγκόσμια ειρήνη και τάξη. Για πρώτη φορά στην ιστορία του Χριστιανισμού συμμετέχει ΕΠΙΣΗΜΑ στις εργασίες αυτής της μυστικής οργάνωσης και η "Αγία Έδρα", η Καθολική Εκκλησία με τον καρδινάλιο Pietro Parolin, Υπουργό των Εξωτερικών του Βατικανού και νούμερο δύο στην ιεραρχία μετά τον πάπα Μπεργκόλιο... 

Να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας;

Ποιος είναι ο πάπας που αφορίζει τους "αντί-εμβολιαστές" και ζητάει -από τον θεό ο αθεόφοβος-, να βοηθήσει τις πολυεθνικές ώστε να λογοκρίνουν «θεωρίες συνωμοσίας»;

Ποιος είναι ο Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, σήμερα πάπας Φραγκίσκος;

Η απάντηση, εδώ: Οι Μανάδες των δολοφονημένων στην Αργεντινή, μας το θυμίζουν!

«Αρνούμαστε τα λόγια του καρδινάλιου Bergoglio που λέχθηκαν για να προστατεύσουν τους φασίστες. Αυτοί γνωρίζουν ότι είναι συνένοχοι της δικτατορίας. Κανείς τους, ούτε η Εκκλησία, ούτε οι Δικαστές καταδίκασαν κάποιο επίσκοπο για όσα έκανε. Ούτε εκείνους που διάβαζαν ευχές όταν πετούσαν τα πτώματα των παιδιών μας στο ποτάμι ή τους βασάνιζαν»

Μάνες της Πλατείας του Μάη (Plaza del Mayo)



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στη συνάντηση του πιο ξεφτιλισμένου Πάπα όλων των εποχών, κανείς δεν φόραγε μάσκες, ξεχάσανε τις μπουνίτσες και τις αγκωνιές και δίνανε τα χέρια, και ο Μητσοτάκουλας και η Γουίνι Σακελαροπούλου. Μιλάμε μας δουλεύουνε ψιλό γαζί μπροστά στα μάτια μας!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πέρα από το γεγονός ότι ο Ευαγγελάτος βγάζει δημόσια τα ιατρικά δεδομένα , φοβίζει τον κόσμο.

Υπενθυμίζω σε όλους αλλά πρωτίστως στο δικαστικό σώμα της χώρας:

Άρθρο 191 Ποινικός Κώδικας (Νόμος 4619/2019) Διασπορά ψευδών ειδήσεων

Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις που είναι ικανές να προκαλέσουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στην εθνική οικονομία, στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή στη δημόσια υγεία τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και χρηματική ποινή. Εάν η πράξη τελέστηκε επανειλημμένα μέσω του τύπου ή μέσω διαδικτύου, ο υπαίτιος τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών και χρηματική ποινή. Με την ίδια ποινή τιμωρείται και ο πραγματικός ιδιοκτήτης ή εκδότης του μέσου με το οποίο τελέστηκαν οι πράξεις των προηγούμενων εδαφίων.

Αλλά ξέχασα, οι Εισαγγελείς κοιμούνται!!

Σχολιο.- Αυτός ο Ευαγγελάτος θέλει να πεθάνουμε,μόνο να μην χαλάσει η κονόμα.

Σχολιο.- Πόσο μαλάκας είναι ο τύπος....

Σχολιο.- Ο μαλακας κ προδότης Ευαγγελάτος έγινε κ γιατρός...ολοκλήρωσε το πακέτο....ουστ ρε

Σχολιο.- συγγνώμη αλλά έγινε και ειδικός ο Ευαγγελάτος; Όχι το λέω επειδή έχω κι εγώ μια αξονική και δεν έχω πάει ακόμα στον γιατρό μου να του την στείλω να μου βγάλει την διάγνωση....Πόσο ηλίθιοι είναι όσοι ακόμα συνεχίζουν να βλέπουν ειδήσεις με αυτούς τους γελοίους δημοσιογράφους;

Σχολιο.- Μπορούμε να του στείλουμε και ούρα κλπ για ανάλυση;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάντως καί τά πρεζόνια με 1 ή 2 δόσεις ξεκίνησαν ...

Μετά έγινε έξης ...

Σχολιο.- Είναι το γνωστο ρητο που λεει''του πουστη και του χασικλη η δοκιμη τους εφαγε""



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ανώτατος δικαστής του ΣΤΕ(αντιπρόεδρος)Κίμωνας Ευστρατίου πιάστηκε με κοκαίνη και ανήλικα παιδιά.

Στενός φίλος της προέδρου της δικτατορίας Σακελαροπούλου.

Συγκεκριμένα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής, που περιπολούσαν στην Ηλιούπολη, εντόπισαν γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης τους τρεις ανηλίκους, έναν Ρομά, έναν Αλβανό Ρομά και έναν Ινδό, να βγαίνουν (!) από την πολυκατοικία όπου κατοικεί ο δικαστικός και τους σταμάτησαν για έλεγχο.

Στην κατοχή τους κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, την οποία υποστήριξαν ότι τους προμήθευσε ο 66χρονος αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις νεαρούς και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης, όπου κλήθηκε και ο Παναγιώτης – Κίμων Ευστρατίου, ο οποίος παραδέχτηκε πως τους γνωρίζει. Ακολούθησε επικοινωνία της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. με τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, ο οποίος άναψε το πράσινο φως για να γίνει έρευνα στην κατοικία του δικαστικού. Το κλιμάκιο της Ασφάλειας που έφτασε εκεί κατάσχεσε ένα μπουκαλάκι με υπολείμματα κοκαΐνης.

Σε βάρος των τριών ανηλίκων έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ δεν συνελήφθη καθώς ισχύει ακαταδίωκτο και ακολουθείται άλλη διαδικασία λόγω της ιδιότητάς του για τους δικαστικούς. Ωστόσο, εξετάζεται ο βαθμός εμπλοκής του στην υπόθεση, ενώ ως τώρα αντιμετωπίζει την πλημμεληματική κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών για προσωπική χρήση. Όμως δημιουργείται τεράστιο θέμα ηθικής τάξης, αν αποδειχθεί η… ιδιαίτερη προσωπική σχέση του ανώτατου δικαστικού λειτουργού με τους τρεις νεαρούς και μάλιστα υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Να σημειώσουμε ότι ο 66χρονος δικαστικός είναι στενός φίλος της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει αρκετά ερωτήματα, καθώς το σύνολο του φιλοκυβερνητικού Τύπου αρνείται να δημοσιεύσει το όνομα του δικαστικού, ενώ παράλληλα η υπόθεση «θάφτηκε» γρήγορα.

Παράλληλα εύλογα μπορεί κάποιος να αναρωτηθεί τι ήθελαν τρεις ανήλικοι μέσα στο σπίτι του αντιπροέδρου του ΣτΕ; Όπως και να έχει η υπόθεση θυμίζει αρκετά αυτή του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Ευστρατίου φέρεται παράλληλα ως σύντροφος της τέως προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας Μαίρης Σαρπ, την οποία, επίσης, είχε επιλέξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη μέχρι τη συνταξιοδότησή της το περασμένο καλοκαίρι. Τα σπίτια των δύο δικαστών, οι οποίοι διδάσκουν στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών, είναι μεσοτοιχία, δηλαδή σε απόσταση αναπνοής από το διαμέρισμα όπου συναντιόταν ο Π.Ευστρατίου με τους τρεις νεαρούς, τους οποίους φέρεται ότι προμήθευε με κοκαΐνη. Μάλιστα, το ζευγάρι Ευστρατίου – Σαρπ έχει πολύ καλές φιλικές σχέσεις με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και πρώην πρόεδρο του ΣτΕ Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον σύντροφό της.

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός

Μπορεί να είναι κάτι τυχαίο, μπορεί και όχι. Όμως το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης, μια μέρα αργότερα και συγκεκριμένα την Παρασκευή το ΣτΕ έκανε πάλι τα δικά του και έβγαζε συνταγματικούς τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς σε υγειονομικούς και ΕΜΑΚ.

Ένα ΣτΕ που έχει για αντιπρόεδρο τον Π.Ευστρατίου και για πρόεδρο την Μ.Σαρπ, ένα ΣτΕ που μέχρι πριν λίγα χρόνια είχε πρόεδρο την Κ.Σακελλαροπούλου, ένα ΣτΕ από το οποίο έχει περάσει και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμμένος, ναι αυτός ο γιος του δοσίλογου προδότη, που μιλούσε για «ανάγκη για περιορισμό της δημοκρατίας»



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 6:00 μ.μ. η Ένωση Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος οργανώνει διαδικτυακή ημερίδα με θέμα την ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ, με τη συμμετοχή σημαντικών ομιλητών.

Σχολιο.- Ο ναζισμός δεν τελείωσε το 1945. 

Ζουμε σε μια κατάσταση αφόρητης στέρησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην χώρα μας και δίνεται η εντύπωση ότι το μόνο ζήτημα είναι οι αποζημιώσεις για την δεκαετία του 40.

Οποιος δεν μιλά για το παρόν κάπως αποδυναμώνει και το δικαίωμα να διεκδικούμε επανορθωσεις για το παρελθόν. 

Λυπαμαι για την παραφωνία αλλά έτσι αισθάνομαι.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η πρώτη επίθεση τραμπούκων σε ελληνικό θέατρο πραγματοποιήθηκε από βενιζελικούς στις 22 Αυγούστου 1931, με αφορμή παράσταση που σατίριζε τα σκάνδαλα της τότε κυβέρνησης Ελευθερίου Βενιζέλου. 

Ανάμεσα στα σκάνδαλα αυτά ξεχώριζε η εγκληματική νόθευση της κινίνης, φαρμάκου αναγκαίου για την αντιμετώπιση της ελονοσίας που μάστιζε τον τόπο. Η νόθευση, στην οποία εμπλέκονταν στελέχη του βενιζελικού καθεστώτος, είχε ως συνέπεια χιλιάδες θανάτους.

Η επίθεση των βενιζελικών τραμπούκων έγινε τη στιγμή που έβγαινε στη σκηνή ο νεαρός ηθοποιός Βασίλης Αυλωνίτης, που απέφυγε τη σφαίρα που ρίχτηκε εναντίον του και από την οποία σκοτώθηκε ο μηχανικός του θεάτρου.

Καλό είναι να τα ξέρουμε κι αυτά, γιατί είναι ευρύτατα διαδεδομένος ο μύθος για τη... δημοκρατικότητα της βενιζελικής παράταξης.

Ενώ είναι γνωστό ότι μετά το 1928 ο Βενιζέλος και οι Βενιζελικοί ήταν οι πρώτοι φασίστες της Ελλάδας.

Σχολιο.- ποιοι εντάχθηκαν στα ΤΑ την δεκαετία του 40 ;

Σχολιο.- Τα Τάγματα Ασφαλείας ήταν έμπνευση των βενιζελικών Στυλιανού Γονατά και Θεόδωρου Πάγκαλου και στελεχώθηκαν αρχικά με αξιωματικούς βενιζελικής προέλευσης. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο βενιζελισμός ταυτιζόταν μ' αυτά, αλλά θα ήταν λάθος να νομίσει κάποιος πως συγκροτήθηκαν από βασιλόφρονες. Μπήκαν κι αυτοί και τα βρήκαν με τους βενιζελικής προέλευσης που σύντομα έγιναν κι εκείνοι βασιλικοί.

Σχολιο.- Και αντίστροφα νομίζω ότι πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ένα μεγάλο κομμάτι της ΕΑΜικης Αντίστασης προέρχεται από το φιλευθερους ,τον βενιζελικο χώρο...

Τόσο στους απλούς αγωνιστές και μαχητές, όσο και σε αξιωματικούς, χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Σαράφης, κόσμος που βέβαια μέσα από την συνεργασία και την πολιτική επίδραση των Κομμουνιστών ριζοσπαατικοποιηθηκε και άλλαξε πολιτικό πρόσημο

Σχολιο.- O βενιζελογενής χώρος ακολούθησε πάνω-κάτω δύο μονοπάτια: του συντηρητισμού και του προοδευτισμού(κάτι σαν την Ένωση Κέντρου ). Στη Μέση Ανατολή, μετά την πλήρη εκκαθάριση από τα δημοκρατικά στοιχεία (Άνοιξη 1944)ο εξόριστος ελληνικός στρατός εξακολούθησε να έχει και βενιζελικούς αξιωματικούς. Και το σύνταγμα του 1952 κεντρώοι το ψηφίσανε. Και τον Μεταξά επίσης το 1936.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Πάπας Φραγκίσκος είναι μπλεγμένος και σε μια άλλη βρωμερή υπόθεση, παιδεραστίας .Κάλυπτε τον Barros, φίλο του, επίσκοπο Χιλής . Τον είχε δε ξεφωνήσει ο κόσμος μια φορά σε δημόσια εκδήλωση. Ο παπάς Φραγκίσκος που πρώτος ξεσκεπάστηκε ήταν η υπόθεση στη Χιλή  με τον Ελληνα ομογενή Φραντζίσκο Καραδήμα

Σχολιο.- δεν φαίνεται ότι "ηταν μπλεγμένος" , αλλά για συγκάλυψη μπορούμε άνετα να μιλήσουμε ... Πάντα στις "εκκλησίες" για "χάρην της ενότητά τους" υπήρχαν συγκαλύψεις εγκληματικών καταστάσεων και συμπεριφορών, αλλιώς θα το είχαν διαλύσει προ πολλού το μαγαζί ....

Σχολιο.- Η κύρια κατηγορία κατά του Μπεργκόλιο σε σχέση με την περίοδο της χούντας στην Αργεντινή αφορά τη στάση του ως επικεφαλής του Τάγματος των Ιησουιτών στην απαγωγή δύο Ιησουιτών ιερέων, του Ορλάντο Γιόριο και του Φρανσίσκο Γιάλικς, από όργανα του καθεστώτος. Οι δύο ιερείς είχαν απαχθεί από αξιωματικούς του Ναυτικού τον Μάιο του 1976, επειδή συνέχιζαν το ιεραποστολικό έργο τους στις φτωχογειτονιές του Μπουένος Άιρες, μια ιδιαίτερα ριψοκίνδυνη δραστηριότητα εκείνη την περίοδο.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο Μπεργκόλιο είχε γυρίσει την πλάτη στο λαό και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε, ενώ θυμίζουν πως την περίοδο που ήταν επικεφαλής των Ιησουιτών της Αργεντινής είχε «αδιαφορήσει» για την τύχη των Ορλάντο Γιόριο και Φρανσίσκο Χάλικς που είχαν συλληφθεί το 1976 έπειτα από την άρνησή τους να σταματήσουν τη δουλειά και τις επισκέψεις στις φτωχές συνοικίες.

Σχολιο.- να ρωτήσεις τις Μητέρες της Πλατείας του Μαΐου (Asociación Madres de Plaza de Mayo) .....



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η υπερβάλλουσα θνησιμότητα απ' όλα τα αίτια είναι αυξημένη κατά 16% φέτος σε σχέση με πέρυσι και κατά 20% σε σχέση με τον μέσο όρο της τελευταίας πενταετίας. Μα τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε; Τι άλλαξε φέτος σε σχέση με τα άλλα χρόνια; παράλληλες πορείες οι θάνατοι με τους εμβολιασμούς. Τυχαίο θα' ναι μωρέ....σύμπτωση



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ευάγγελος Βενιζέλος : Συνταγματικός το μέτρο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους άνω των 60 ετών

Ναι τα είδαμε τα εισοδηματικά κριτήρια που έβαλες στον ΕΝΦΙΑ....Δεν περίμενα κάτι άλλο φυσικά από τον Γκέριγκ του καθεστώτος...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από τον Δικηγορικό Σύλλογο της Ινδίας.

Μήνυση κατά του Μπιλ Γκεητς για μαζικές δολοφονίες στην Ινδία



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο Λουξεμβούργο σπάνε τους φασιστικούς περιορισμούς- και τις μπάρες- και μπαίνουν σε Χριστουγεννιάτικο Παζάρι.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν είναι "ο Πάπας των μεταναστών" αλλά

Ο ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ

Για την δημιουργία Βαβέλ Κοινωνιών όπου ευκόλως θα υποτάσσονται!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκεί λοιπόν που είχαμε, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους,τώρα θα έχουμε και «ληγμένους και μετανιωμένους» ! 

Διότι έχουμε τρίτη δόση μόνο τρεις μήνες μετά τη δεύτερη;; Όσο φανατικός κι αν είσαι υπέρ του εμβολιασμού ,όταν σου φέρονται σαν τα ποντίκια του εργαστηρίου!! αν μη τι άλλο προβληματίζεσαι... 

Συμπέρασμα : Πάσχουμε από αρνητές λογικής, πραγματικότητας, δημοκρατίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 

Εν τω μεταξύ ακόμα να βρεθεί κρούσμα της όμικρον σε ανεμβολίαστο;

Παρακάτω η νέα προσφορά...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παρά τις αστυνομικές απαγορεύσεις, παράνομες διαδηλώσεις σήμερα Σάββατο, κυρίως Αμβούργο και Βερολίνο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μέρες που είναι, να αφιερώσουμε μια φωτογραφία, σε όλους αυτούς που πιστεύουν ότι πρέπει να εξαναγκάσουν όλους τους ηλικιωμένους σε Ιατρική πράξη με ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ να μην επιβαρύνουν το σύστημα υγείας, και ότι πρέπει να πληρώνουν για την θεραπεία τους αν χρειαστούν Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

«Κι εσύ κουβαλάς το βάρος!»

Ένα βιβλίο βιολογίας γυμνασίου της ναζιστικής περιόδου προειδοποιεί ότι ένας κληρονομικά άρρωστος κοστίζει 50.000 ράιχσμαρκ κατά μέσο όρο μέχρι την ηλικία των εξήντα.

Από το Ολοκαύτωμα των ΗΠΑ. 

Μουσείο Μνήμης, Ουάσιγκτον, D.C.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μια κυρία γράφει 

Ερώτηση που μόνο εδώ θα μπορούσα να κάνω . 

Η μητέρα μου εμβολιαστηκε στις 16 Φλεβάρη με το αστραζενεκα στις 3 Μαρτίου άρχισαν να βγαίνουν διάφορα προβλήματα παρενέργειες του εμβολίου.

Οι παρενέργειες είναι οζωδες ερύθημα παντού ( αυτοάνοσο) ο δείκτης CRP που δείχνει τις φλεγμονές έφτασε στα ύψη ,χαμηλός αιματοκρίτης ενώ πριν είχε 39 με 40 πήγε στο 32 . Κλινική εικόνα κατάπτωση πόνος μυϊκός αφόρητη εξάντληση πόνος στα πόδια χέρια κ δίπλα από το μάτι της αυτός ο πόνος προερχόταν από το οζωδες ερύθημα το οποίο δεν το είχε ποτέ ξανά. 

Πήρα τηλέφωνο άμεσα στο εμβολιαστικο κέντρο κ μου είπαν επί λέξη πως δεν πρέπει να κάνει την δεύτερη δόση γιατί θα πεθάνει ( λέγοντας μου ξεκάθαρα ΜΠΛΕΞΑΤΕ ΚΟΡΊΤΣΙ ΜΟΥ) ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΊΤΡΙΝΗ ΚΆΡΤΑ κ μου είπε να την πάω στο γιατρό να μου δώσει ιατρική γνωμάτευση που θα αναγράφει πως μετά τον εμβολιασμό της παρουσίασε όλα τα παραπάνω συμπτώματα. Πήγα σε νοσοκομείο της Λάρισας κ ο γιατρός που την κοίταξε μας είπε ξεκάθαρα πως είναι από το εμβόλιο αλλά το χαρτί δεν το υπέγραφε με τίποτα που να αναγνωρίζει ότι ήταν όντως από το εμβόλιο.

Απλώς μου έδωσε ένα χαρτί ότι παρουσίασε όλα τα παραπάνω μετά τον εμβολιασμό της κ κάτω με μικρά γράμματα έγραψε πως δεν ευθύνεται το εμβόλιο.

Εγώ όμως έκανα την κίτρινη κάρτα διαδικτυακά σαν ιδιώτης ( γίνεται κ αυτό) ήθελα να είμαι καλυμμένη τουλάχιστον το προσπάθησα. 

Και σας ρωτάω τώρα εγώ τι να κάνω την μητέρα μου που είναι 62 ετών που με ρωτάει κάθε μέρα από την στιγμή που ψήφισαν το μέτρο με το πρόστιμο των 100 ευρώ λέγοντας μου συνεχώς , τι θα κάνω εγώ τώρα παιδί μου ; Θα πληρώνω τόσα χρήματα η θα πρέπει να πεθάνω εφόσον θα μου κάνουν το εμβόλιο που δεν πρέπει; . η μόνη απάντηση που της έδωσα είναι πως εγώ την θανατική ποινή σου δεν την υπογράφω . Θα το παλέψω μέχρι το τέλος. Στην ανάγκη θα δουλέψω υπερωρίες για να σου πληρώσω το πρόστιμο .

Υγ. Για καλή μας τύχη κολλήσαμε κοβιντ κ μέχρι τον Απρίλιο έχουμε πιστοποιητικό μετά τι κάνω ; Ποιος υπογράφει για να μην πεθάνει η μητέρα μου;."

Σχολιο.- Αυτό με τις κίτρινες κάρτες όντως συμβαίνει. Σαν να υπάρχει μια σιωπηρή συμφωνία να μην συντάσσουν κίτρινες κάρτες. Μόνο στην Ελλάδα γίνεται αυτό. Πρέπει να απευθυνθεί στον εοδυ με τη βεβαίωση του γιατρού ότι εμφάνισε αυτά τα συμπτώματα και να απαιτήσει να εξαιρεθεί. Ελπίζω μετά από τόσο καιρό να έχει βρει άκρη

Σχολιο.- δύο φίλες μου προσπάθησαν για κίτρινη κάρτα με μηδενικό αποτέλεσμα

Με τα ο κόσμος απογοητεύεται κ δεν το προσπαθεί καν

Σχολιο.- Ακριβώς! Κανείς δεν ακουμπάει τα εμβόλια!!!! Σταθερά υποκαταγραφή όλων των περιστατικών και παρενεργειών από τον απλό κνησμό μέχρι τον αιφνίδιο θάνατο. Στην Ελλάδα και σε πάρα πολλές άλλες χώρες. Φάρμακοεπαγρύπνηση μια άγνωστη λέξη. Να σκεφτεί κανείς πως η καταγραφή ανεπιθύμητης ενέργειας για τα υπό δοκιμή φάρμακα/σκευάσματα επιβάλλει την καταγραφή ΚΑΘΕ περιστατικού ακόμα και τον θάνατο από τροχαίο !!!!!!

Να σκεφτεί λοιπόν κανείς και τους υγειονομικούς που απειλήθηκαν και απειλούνται με αναστολή εργασίας. Υποθέτω πολύ εύκολα πως τιμωρητικα μέτρα θα περικυκλώσουν κι άλλες ηλικιες ή μάλλον κι άλλους επαγγελματικούς κλάδους (τα σώματα ασφαλείας τα χρειάζονται!). Τα 'εργαλεια' εργασίας θα εξαιρεθούν. Οι αναλώσιμοι θα συρθούν από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης στα εμβολιαστικά κέντρα. Έτσι χτίζεται το μέλλον.

Με επιστημονική άποψη και πολιτική απόφαση.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάθε "Κυριακή" και οι "Άγιοι" της... - - ''Στα Καμίνια, στην πλατεία έξω από την ΥΕΒ, καθότανε στο καφενείο και έπινε καφέ. 

Αορείτης ντελικανής, μαυροντυμένος, μ' ένα κλαδί βασιλικό στ' αφτί του. 

Ίδιο ψηλορείτικο χαράκι. 

Τον πλησίασε ένας λούστρος. 

Τα διπλάσια χρόνια του θα 'χε. 

Στον ένα ώμο του κρεμότανε το κασελάκι του και στον άλλο κουβαλούσε το σταυρό του.

Καμπουριασμένος από τα βάρυτα.

''Να σου βάψω τα στιβάνια γιε μου;'' ερώτηξε το ντελικανή. 

Δεν του απάντησε αμέσως. ''Κάτσε πρώτα να πιείς καφέ κι ύστερα μου τα βάφεις'', του 'πε. 

Έκατσε ο λούστρος. 

Σαν επόπιε τον καφέ του, έβαλε κατάχαμα το κασελάκι του, έβαλε και το σκαμνάκι του και έπιασε τις βούρτσες.

Ο ντελικανής του μίλησε. 

''Μπορείς να μου τα βάψεις μα να κάθεσαι στην καρέκλα κι όχι στο σκαμνάκι σου;'' τον ρώτησε, μ' ένα βλέμμα που έλεγε πολλά. 

Τον ξάνοιξε ο γέροντας παραξενεμένος. 

''Πώς να τα βάψω από την καρέκλα παλικάρι μου; δε μπορώ'' του 'πε. 

''Αμα τα βγάλω, μπορείς;'' τον ρώτησε ο ντελικανής. 

''Ετσά, μπορώ'' απάντησε ο λούστρος. 

Δεν περίμενε άλλη κουβέντα ο ντελικανής. 

Έβγαλε τα στιβάνια του και τα' δωσε στο γέροντα.

''Εδά, βάψε τα, μα κάτσε επαέ, δίπλα μου'' του 'πε. 

Ο γέρο λούστρος δεν αποκρίθηκε, μα φάνηκε πως κατάλαβε.

''Ανάθεμά με που θα σ' αφήσω να γονατίσεις ομπρός μου'' ψιθύρισε ο ντελικανής και φώναξε τον καφετζή, για να παραγγείλει ένα καραφάκι ρακή, με δυό ποτήρια.'' 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο στόχος λοιπόν δεν είναι άλλος από τον «αέρα στα πανιά των αρνητών αντιεμβολιαστών». Εκεί είναι η διαφορά αυτής της αριστεράς με την κυβέρνηση. Στο πως θα αντιμετωπιστούν οι «αρνητές» και σε τίποτα άλλο. 

Για αυτό και όλη την οργή της την εξαντλεί στις επιθέσεις κατά όσων της υπενθυμίζουν ότι έχει γίνει το πλυντήριο του υγειονομικού παρατχάιντ ή της εμπέδωσης και τελικά της μόνιμης εγκαθίδρυσης του καθεστώτος εξαίρεσης. 

Ένα καθεστώς που διαρκώς το βρίσκει μπροστά της και η ίδια ακόμα κι αν έχει συνθηκολογήσει με το πραξικόπημα.

Μια αριστερά που κλαίγεται για τις επιμέρους επιπτώσεις της νέας συνθήκης, αλλά αρνείται πεισματικά να την αντιμετωπίσει με ένα καθολικό τρόπο, ούτε καν να την πει με το όνομά της.

Συνεχίστε λοιπόν να κουνάτε το δάχτυλο στους «αρνητές», συνεχίστε να είστε το μακρύ χέρι της κυβέρνησης, συνεχίστε να την συμβουλευετε πως θα τσακίσει τους «αρνητές», συνεχίστε το ξέπλυμα της κορωνοτρομοκρατίας. 

Μέχρι τότε χαρείτε τη σημερινή μέρα και μην ανησυχείτε, δεν συμβαίνει τίποτα, όλα καλά.

ΥΣ. Η συγκέντρωση των υγειονομικών σε αναστολή θα γίνει στο Θησείο στις 4μμ 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γράφει μια κυρία  

"Νιώθω πολύ χάλια....

Υποχρεώνουν τους γονείς μας σε εμβολιασμο ,αλλιώς πρόστιμο 100€ το μήνα... 

Οι δικοί μου δεν τα έχουν, η μαμά μου δεν παιρνει καν σύνταξη και ο πατέρας μου παίρνει 600€. 

Από την άλλη έχουν διάφορα υποκείμενα νοσήματα όπως κολπική μαρμαρυγή ,μπαλονάκια ,στενθ, ζαχαρώδη διαβήτη, θρομβώσεις ,πίεση κ.α. 

Αν κάνουν το εμβόλιο δεν θα αντέξουν 

,αν δεν το κάνουν,θα χάσουν το σπίτι τους στο τέλος, γιατί έτσι θα κατάληξει...

Να προσθέσω ότι δεν βγαίνουν από το σπιτι,οπότε και δεν φοβούνται μη κολλήσουν.... Τι κάνουμε;;;; Θα τρελλαθω...."


Ένας άλλος γράφει 

"Ειμαι σε ευπαθη ομαδα και φοβαμαι μη κολλησω κορονοιο και πεθανω. Απο την αλλη φοβαμαι μη πεθανω απο το εμβολιο. Οι γιατροι μου λενε να το κανω αλλα κανενας δεν παίρνει ευθηνη και κανενας δεν μου εγγυαται οτι δεν θα παθω τιποτα...

Εγω τι να κανω; πως να παρω μια τετοια αποφαση μονος μου; φοβαμαι..."



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάτι που πρέπει να σκεφτούμε όλοι μαζί ανεξαρτήτως εμβολιασμού: 

- Εφαρμογή green pass για εμβολιασμό εγγεγραμμένη στο smartphone.

- Ηλεκτρονική ταυτότητα που θα είναι εφαρμογή στο smartphone.

- Συγκέντρωση μιας σειράς δεδομένων έντονα προσωπικών,ακόμη και ιατρικών, που συνδέουν ενα άτομο με επιχειρήσεις ,τράπεζες και κράτος στο smartphone .

- Το smartphone GPS για να προσανατολιστούμε και για το να βρούμε που πάμε.Ταυτοχρονα GPS της εξουσίας για να εντοπίζει που βρισκόμαστε και τι ακριβώς κάνουμε.

- Το smartphone ως χαφιές .Έχετε παρατηρήσει ότι μιλώντας συχνά για κάτι αυτό προκαλεί ανάδραση στο smartphone και αποστολή διαφημίσεων και ενημερώσεων σχετικά με αυτό που μιλήσατε; 

- Έχετε σκεφτεί ότι αν θέλετε να κάνετε κάτι το ριζοσπαστικό πρέπει να αφήνετε το smartphone στο σπίτι και να μην το κουβαλάτε πάνω σας ;

Δεν γράφω κάτι το σοφό.Παρατηρησεις δοκιμασμένες μέσα από την κοινή λογική.Ο τεχνοκρατικος ολοκληρωτισμός έχει τα αναγκαία μέσα και εργαλεία του.Αυτος τα χρειάζεται συνέχεια,όχι εμείς.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περιστατικό 1ο. 

Η περσόνα Σάσα Σταμάτη, μπούκαρε στο θέατρο Καρέζη με δύο μπράβους και διέκοψε παράσταση του Χριστοφόρου Ζαραλικου γιατί είχε αναφορές στον Μαρινάκη. Για όσους δεν ξέρετε ποια είναι η Σάσα Σταμάτη, δηλώνει δημοσιογράφος σε εφημερίδα του Κουρτάκη, ο οποίος δηλώνει δημοσιογράφος ελέω Μαρινάκη.

Περιστατικό 2ο. 

Απο έγγραφα που κατατέθηκαν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τη λίστα Πέτσα, προκύπτει ότι η διαφημιστική εταιρεία Initiative, μοίρασε διαφήμιση στα ΜΜΕ (ή δεν μοίρασε σε ο,τι αφορά το Documento) υλοποιώντας κατάλογο και εντολές που έδωσε ο Πέτσας.

Ζούμε σε μια δυστοπική κατάσταση που θα οδηγήσει σε σύγχρονη Νύχτα των Κρυστάλλων. Στόχος αυτών που την οργανώνουν είναι να κάνουν κανονικότητα το έγκλημα, εξοικειώνοντάς μας κάθε μέρα με την εκτροπή. Θα πετύχουν αν τα δεχθούμε ως κομμάτι της ζωής μας



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρώην πρόεδρος Αρείου Πάγου Β.Θάνου: «Η κυβέρνηση έχει προβεί σε μεγάλη περιστολή θεμελιωδών δικαιωμάτων και συνεχίζει»

05/12/2021 - 10:38

«Τώρα ο κόσμος άρχισε σιγά σιγά να αντιδρά στην περιστολή αυτή και στην επιβολή μέτρων μη αναγκαίων, ακραίων».

Όταν η Βασιλική Θάνου, η Ανώτατη Δικαστικός, που διετέλεσε πρόεδρος του Αρείου Πάγου και υπηρεσιακή πρωθυπουργός της χώρας το 2015 και προφανώς γνώστρια του Συντάγματος και των δικαιωμάτων (ανάμεσα σε άλλους Συνταγματολόγους και νομικούς) φτάνει να δηλώνει ότι η πανδημία έχει οδηγήσει σε περιστολή των δικαιωμάτων τότε τα πράγματα είναι σοβαρά.

Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις, η κα Θάνου, σχολιάζοντας το μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τους άνω των 60, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι κωφεύει στα καμπανάκια του νομικού κόσμου σε ό,τι αφορά την περιστολή θεμελιωδών συνταγματικών δικαιωμάτων!

Κατά λέξη είπε τα εξής:

«Αυτό έχει ήδη συμβεί (σ.σ. με προηγούμενα μέτρα περιορισμού των ελευθεριών). Ήδη υπάρχει μεγάλη περιστολή θεμελιωδών δικαιωμάτων, τα οποία προβλέπονται και από το Σύνταγμα και από την ευρωπαϊκή σύμβαση δικαιωμάτων και από ότι φαίνεται η κυβέρνηση προχωρά προς την ίδια κατεύθυνση και κωφεύει δεν ακούει τους νομικούς τους συνταγματολόγους, οι οποίοι βγαίνουν κάθε τόσο και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.

Και βέβαια βλέπω ότι τώρα ο κόσμος άρχισε σιγά σιγά να αντιδρά στην περιστολή αυτή και στην επιβολή μέτρων μη αναγκαίων, ακραίων».



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η αλήθεια είναι μία: ανεξάρτητα από πτυχία και εξειδικευμένες γνώσεις ,ο κόσμος χειραγωγείται πολύ εύκολα ακόμα και στο λάθος! Θυμηθείτε τα χημικά του Σανταμ ,που ακόμα ψάχνουν ,τον κορμορανο του Exxon-Valdez που πνιγονταν σtον κολπο, τον εγληματία πολέμου Μιλοσεβιτς που δικαιωθηκε μετα θάνατον ,τα παραμύθια για το CO2 , τη Λιβυή προ και μετά Καντάφι, το Αφγανισταν πριν και τώρα, και τελος το φονικο ιο του 0,007% θνησιμοτητα και αυτη στον αναπτυγμενο εμβολιασμενο κόσμο. Το κακό είναι ότι αυτη η πλύση εγκεφαλου οδηγεί στη διάπραξη του λάθους και μετά το λάθος αυτοί που το έκαναν γίνονται μέρος του λάθους και τις πιο πολλες φορές οι φανατικότεροι υποστηρικτες του λαθους. Η ιδιοσυγκρασία του ανθρώπου είναι να μην αναγνωρίζει τα λαθη του και να τα υποστηρίζει μέχρι τέλους,όποιο και αν ειναι αυτο το τελος. Δυστυχώς!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυστρία το τερμάτισε στο Ναζισμό! Γενικός πειραματικός υποχρεωτικός εμβολιασμός από 14 ετών παιδιά! Η β δόση από την α’ το αργότερο σε 1 μήνα και 12 μέρες! Φτάσαμε και στις μηνιαίες δόσεις!!!

05/12/2021



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πεδίο μάχης οι Βρυξέλλες στο Βέλγιο 200.000 άνθρωποι μάχονται να ρίξουν το θηρίο! Με σύνθημα LIBERTÉ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! 

05/12/2021

Πεδίο μάχης οι Βρυξέλλες στο Βέλγιο χιλιάδες διαδηλωτές μάχονται κατά του θηρίου ”με τα σιδερένια δόντια” με σύνθημα LIBERTÉ….150,000 με 200.000 υπολογίζουν άτομα που είναι παρόντα.. Μάχες κατά υγειονομικής πανδημίας μέτρων όπως υποχρεωτικός εμβολιασμός υγειονομικών υγειονομικό πάσο κοινωνικοί αποκλεισμοί ανεμβολίαστων. Η ελίτ των Βρυξελλών θέλει να φέρει υποχρεωτικό πειραματικό εμβολιασμό σε όλη την Ευρώπη μέτρο παράνομο και καθαρά ναζιστικό. Η Γερμανίδα επίτροπος της ΕΕ εκφράστηκε θετικά σε μια τέτοια προοπτική.

Η υγειονομική χούντα θέλει να κρατήσει για πάντα οι λαοί ως είναι επόμενο διαφωνούν κι αντιστέκονται. Δακρυγόνα λιθοβολισμός σπασμένα τζάμια από οχήματα της αστυνομίας δακρυγόνα αντλίες νερού χειροβομβίδες κρότου λάμψης . Στην κορυφή πορείας οι Πυροσβέστες… η πορεία κατευθύνθηκε από gare du nord προς το parc du Cinquantenaire όπου οι ”θεσμοί ”.Βίαιη καταστολή κατά του λαού…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο καθηγητής Christian Perronne στο Sputnik: δεν είναι εμβόλια είναι γονιδιακές θεραπείες. Τροποποιούν τα κύτταρά μας. Είναι σε πειραματικό στάδιο 3. Δεν έχουμε το δικαίωμα να υποχρεώσουμε κανέναν να εμβολιαστεί μ΄ένα προϊόν που είναι σε πειραματική φάση αυτό είναι εντελώς παράνομο! 

05/12/2021

Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne παραχώρησε την τελευταία του συνέντευξη στο sputnik στις 3 Δεκεμβρίου 2021: δεν είναι εμβόλια είναι γονιδιακές θεραπείες. Τροποποιούν τα κύτταρά μας. Είναι σε πειραματικό στάδιο 3. Δεν έχουμε το δικαίωμα να υποχρεώσουμε κανέναν να εμβολιαστεί μ ΄ένα προϊόν που είναι σε πειραματική φάση αυτό είναι εντελώς παράνομο.

” όλο αυτό είναι πάνω σε παράνομες βάσεις δεν φοβάμαι να το πω και γι αυτό οι ιατρικές αρχές ολοσχερώς με λογόκριναν όταν αυτοί δεν έχουν τίποτα ν’ αντιπαραθέσουν με λένε συνωμοσιολόγο. Εγώ τους περιμένω στο ring με σοβαρά επιστημονικά δεδομένα. Βλέπω ότι το Επιστημονικό Συμβούλιο λαμβάνει αποφάσεις χωρίς καμιά επιστημονική βάση..Ενοχλεί να λέμε την αλήθεια, γιατί εναντιώνεται σε κολοσσιαία οικονομικά συμφέροντα».” Διηγείται τη λογοκρισία που υπέστη από το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο τις διώξεις κατά του καθηγητή Ντιντιέ Ραούλ το ότι τα συμφέροντα απαγόρευσαν την ελεύθερη συνταγογράφηση στους γιατρούς να παρέχουν θεραπείες. Αναφέρεται στη δεκαπενταετία που ήταν υπεύθυνος εμβολιακής πολιτικής της Γαλλίας και το πως τον εκπαραθύρωσαν λόγω των θέσεων από Επικεφαλή της υπηρεσίας μολυσματικών και τροπικών νόσων στο νοσοκομείο Raymond-Poincaré de Garches θέση που κατείχε από το 2002-2021..Ο Christian Perronne δεν κάμπτεται δεν υπογράφει δήλωση μετανοίας κι επαναλαμβάνει με σθεναρότητα:

”Δεν υπάρχουν εμβόλια κατά του Covid, αλλά θεραπείες

Το «εμβόλιο» δεν προλαμβάνει τη μόλυνση και τον θάνατο. Τα προϊόντα mRNA είναι γονιδιακές θεραπείες και όχι εμβόλια. Βρίσκονται σε πειραματική φάση (φάση 3). Για να έχετε το AMM (φάση 4), θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το τέλος του 2022.

Ξέρουμε ότι σε όλες τις χώρες του κόσμου όπου εμβολιάζουν μαζικά εμφανίζονται επιδημίες και θάνατοι αυτό είναι φανερό. ”



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εδώ που τα λέμε η χουντάρα αν δεν είναι Ευρωενωσιτική δεν έχει αξία...Άλλο κύρος η ΕυρωΕνωση...

Νέος Κώδικας λογοκρισίας από την Κομισιόν.


Κομισιόν: Παράταση στο πρόγραμμα παρακολούθησης της παραπληροφόρησης για τον κορονοϊό

16:57, Σάββατο 04 Δεκεμβρίου 2021

Η Κομισιόν ανακοίνωσε την παράταση του προγράμματος παρακολούθησης της παραπληροφόρησης για τον κορονοϊό για άλλους έξι μήνες έως τον Ιούνιο του 2022.

«Η πανδημία δεν έχει τελειώσει ακόμη, γι’ αυτό θέλουμε οι πλατφόρμες να εντείνουν τις προσπάθειες για την αντιμετώπιση της παραπληροφόρησης για την COVID-19, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων και μάλιστα σε όλες τις γλώσσες της ΕΕ», δήλωσε η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδια για τη Διαφάνεια, Βέρα Γιούροβα. Όπως έγραψε στην ανάρτησή της, αναμένεται από τις πλατφόρμες να μεταφράσουν τα διδάγματα από το πρόγραμμα παρακολούθησης της COVID σε ένα ισχυρότερο πλαίσιο παρακολούθησης για τον νέο Κώδικα κατά της παραπληροφόρησης».

Από την πλευρά του, ο Επίτροπος για την Εσωτερική Αγορά, Τιερί Μπρετόν, πρόσθεσε ότι οι σημερινοί και οι μελλοντικοί υπογράφοντες πρέπει να συνεργαστούν αποτελεσματικά και να παραδώσουν έναν ισχυρό Κώδικα, ο οποίος θα αλλάξει ξεκάθαρα το παιχνίδι για την προσαρμογή της ευθύνης των διαδικτυακών πλατφορμών διασφαλίζοντας έγκαιρα, επαρκή και αποτελεσματικά μέτρα για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης στην ΕΕ. «Ο χώρος ενημέρωσης δεν πρέπει να είναι μια Άγρια Δύση που εκθέτει τον πολίτη σε αδάμαστη ροή παραπληροφόρησης», τόνισε.

Σύμφωνα με την Επιτροπή, οι τελευταίες αναφορές δείχνουν ότι το YouTube επέκτεινε την πολιτική ιατρικής παραπληροφόρησης για να συμπεριλάβει ισχυρισμούς για εμβόλια που έρχονται σε αντίθεση με τη συναίνεση των τοπικών υγειονομικών αρχών ή του ΠΟΥ.

 Το TikTok αύξησε τον αριθμό των λέξεων-κλειδιών / hashtag που μπορούν να ενεργοποιήσουν ετικέτες και banner που σχετίζονται με την COVID-19 και τα εμβόλια. 

Το Twitter ενημέρωσε την πολιτική του σχετικά με τις παραπλανητικές πληροφορίες για τα εμβόλια.

Το LinkedIn της Microsoft έχει διευρύνει τη συνεργασία με παράγοντες επιρροής στην Ευρώπη για τη διάδοση έγκυρων μηνυμάτων σχετικά με τον εμβολιασμό. 

Η Meta / Facebook έχει ενημερώσει τις πολιτικές της παγκοσμίως σχετικά με τον εμβολιασμό παιδιών κατά της COVID-19, για παράδειγμα ψευδές περιεχόμενο που υποστηρίζει ότι τα εμβόλια δεν υπάρχουν για παιδιά ή ότι είναι μη ασφαλή και μη ελεγμένα.

Πρόσφατα, 26 νέοι υποψήφιοι υπογράφοντες εντάχθηκαν στη διαδικασία σύνταξης για την ενίσχυση του Κώδικα Πρακτικής για την Παραπληροφόρηση, η οποία αναμένεται πλέον έως τα τέλη Μαρτίου 2022. Το εκτεταμένο χρονοδιάγραμμα θα επιτρέψει στους υπογράφοντες να συντάξουν ένα ισχυρό μέσο με λεπτομερείς δεσμεύσεις, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η Επιτροπή προτρέπει τα υπογράφοντα μέρη να πραγματοποιήσουν την αναθεώρηση ταχέως, τηρώντας τις κατευθυντήριες γραμμές της, και να εντείνουν τις προσπάθειές τους για το πρόγραμμα παρακολούθησης, λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες συστάσεις της Ομάδας Ευρωπαϊκών Ρυθμιστών Υπηρεσιών Οπτικοακουστικών Μέσων (ERGA).



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία και πορεία κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

 Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021, 18:49

Συγκέντρωση 8.000 ανθρώπων και πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης από άτομα που είναι αντίθετα στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής.

Οι συγκεντρωμένοι διέσχισαν το κέντρο της πόλης και κατέληξαν στον Λευκό Πύργο από όπου ξεκίνησε. Στη συνέχεια, έφτασαν έξω από το δημαρχείο, όπου έστησαν σκηνές και δήλωσαν πως θα κατασκηνώσουν μέχρι το πρωί.

Λόγω του μεγάλου όγκου της συγκέντρωσης, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Νίκης, και τις οδούς Εθνικής Αμύνης, Παύλου Μελά, Ν. Γερμανού και Μητροπόλεως από το ύψος της Βενιζέλου. Σύμφωνα με το grtimes.gr, τα συγκεντρωμένα άτομα φωνάζουν συνθήματα όπως “κάτω η χούντα του Μητσοτάκη” και “πάρτε πίσω τις αναστολές”.

Στην πορεία ενσωματώθηκαν  μεταξύ άλλων και υγειονομικοί μέλη της Πανελλήνιας Ομάδας Επαγγελματικών Υγείας που συγκεντρώθηκαν λίγο νωρίτερα στο Πεδίο του Άρεως απέναντι από το Μέγαρο της ΕΡΤ στην Λ. Στρατού.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θεσσαλονίκη: Δικογραφία της χούντας Μητσοτάκη και του καθεστώτος για 62χρονο ασθενή με κοροϊδοϊό που εξαφανίστηκε από το νοσοκομείο πριν διασωληνωθεί και προσπάθησε να γλιτώσει από τη δολοφονία του

 Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021, 23:18

Δικογραφία θα σχηματιστεί σε βάρος ασθενή που είχε διαγνωστεί με κοροϊδοϊό και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο, από το οποίο έφυγε λίγο πριν οι γιατροί προσπαθήσουν να τον διασωληνώσουν για να τον δολοφονήσουν.

Το περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με την αστυνομία του χουντικού καθεστώτος που συμμετείχε στην επιχείρηση εντοπισμού του, το μεσημέρι της Κυριακής, στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ο ασθενής, που είναι 62 χρόνων, έφυγε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από τον χώρο του νοσοκομείου. Αμέσως σήμανε συναγερμός.

Αστυνομία του χουντικού καθεστώτος και ΕΚΑΒ αναζήτησαν τον άνδρα που εντοπίστηκε κοντά στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης στο ύψος της Ευκαρπίας και διεκομίσθη σιδεροδέσμιος ξανά στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Από τον εισαγγελέα του χουντικού καθεστώτος διατάχθηκε να σχηματιστεί δικογραφία για παραβίαση των μέτρων για πρόληψη ασθενειών.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ζητά η οικογένεια! 15 ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ (πλήρως υγιής) πέθανε ένα μήνα μετά το εμβόλιο...

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 15ΧΡΟΝΗ ΤΑΪΛΑΝΔΕΖΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ!!! ΝΕΚΡΗ 1 ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 2Η ΕΝΕΣΗ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ-Pfizer  

Η Aranya Inna, μια υγιής 15χρονη μαθήτρια από την Ταϊλάνδη πέθανε λιγότερο από ένα μήνα μετά τη δεύτερη δόση της ένεσης Pfizer για τον COVID-19. Η Aranya έκανε τη δεύτερη δόση της στις 3 Νοεμβρίου και η υγεία της σταδιακά επιδεινώθηκε μέχρι τον τραγικό θάνατό της λιγότερο από ένα μήνα αργότερα, στις 30 Νοεμβρίου.

Απαντήσεις και ευθύνες για τον ξαφνικό θάνατό της αναζητά πλέον η οικογένεια της 15χρονης αλλα φυσικά δεν θα βρει πουθενά!!!

Η γιαγιά της Aranya δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα όταν ρωτήθηκε για τον θάνατο της εγγονής της

Η Aranya υπέφερε από πόνους στην κοιλιά και πονοκεφάλους λίγο μετά το δεύτερο τρύπημα και η γιαγιά της την πήγε στο νοσοκομείο. Αρχικά, ο γιατρός είπε ότι έπασχε από γαστρίτιδα και την έστειλε πίσω στο σπίτι, αλλά λίγο αργότερα αρρώστησε βαριά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις 24 Νοεμβρίου!!! Γιατροί της πλάκας όπως σχεδόν όλοι οι ειδικοί του δολοφονικού μαζικού εγκλήματος εναντίον της ανθρωπότητας!!!

Η 15χρονη εισήχθη στο Δημόσιο Νοσοκομείο Rajavithi της Μπανγκόκ όπου ανακάλυψαν ότι τα επίπεδα των αιμοπεταλίων της ήταν εξαιρετικά χαμηλά και μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Παρά το γεγονός ότι οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τη σώσουν, η Aranya πέθανε στις 4 το πρωί της 30ης Νοεμβρίου.

Η μεγαλύτερη αδερφή της Aranya είπε ότι η οικογένεια υποπτεύεται ότι ο θάνατός της οφείλεται στο εμβόλιο Pfizer. Εξήγησε στους δημοσιογράφους πώς η Aranya δεν ήταν ποτέ άρρωστη ως παιδί και αρρώστησε μόνο αφού εμβολιάστηκε.

Η 15χρονη φέρεται να είχε πει στην οικογένειά της ότι φοβόταν να κάνει το εμβόλιο επειδή είχε ακούσει ότι «πολλοί άνθρωποι είχαν πεθάνει μετά τον εμβολιασμό», αλλά τους είπε επίσης ότι δεν πίστευε ότι θα της συνέβαινε.

Πάει λοιπόν και η πιτσιρίκα και φυσικά κανεις δεν έχει καταλάβει το παραμικρό από τους μελλοθάνατους! Η πιτσιρίκα όμως το είχε αντιληφθεί αλλά βλέπετε την λειτουργία της εκπαίδευσης στην μοιραία συμπεριφορά;



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΚΛΕΙΣΕ η παραλιακή! ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και στο Ηράκλειο...

Οι διαμαρτυρόμενοι συγκεντρώθηκαν έξω από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης... 

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Ηράκλειο διαμαρτυρία πολιτών που αντιδρούν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε από την πλατεία Ελευθερίας, ενώ στην συνέχεια οι συμμετέχοντες πραγματοποίησαν πορεία και έφτασαν μέχρι το κτήριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.

Εκεί έκλεισαν και τμήμα της παραλιακής λεωφόρου και για λίγο η κίνηση των οχημάτων διεξαγόταν μετ’ εμποδίων.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΝΤΑΣΗ σε συγκέντρωση (κατά των νέων μέτρων) έξω από την Βουλή...

Ενταση σημειώθηκε σε συγκέντρωση κατά των μέτρων σήμερα το απόγευμα στο Σύνταγμα. 

Την ώρα που ομιλητές εξηγούσαν τις απόψεις τους στον κόσμο, μία γυναίκα μέσα από την εκδήλωση εξέφρασε τη γνώμη της για πιο αγωνιστικές κινήσεις. Υπήρξε έντονη διαφωνία από τους οργανωτές της συγκέντρωσης.

Ακολούθησε  καθιστική διαμαρτυρία μπροστά στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη στην Βουλή ενώ ισχυρή ομάδα αστυνομικών ήταν μεταξύ των διαδηλωτών και της Βουλής.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ!» ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ και πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης...

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πολίτες που τάσσονται κατά του υποχρεωτικού  εμβολιασμού κατά του κορονοϊου.

Με σημαίες στα χέρια και πανό, λένε “όχι” στο εμβόλιο και φώναζαν  συνθήματα κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη αλλά και του Αλέξη Τσίπρα.

Νωρίτερα, είχαν συγκεντρωθεί στον Λευκό Πύργο όπου πραγματοποιήθηκαν ομιλίες. Ένας εκ των ομιλητών, εξέφρασε την αγανάκτηση του για την κατάσταση στην Ελλάδα, κάνοντας λόγο για καταπάτηση της Δημοκρατίας, με τα μέτρα που λαμβάνονται για την πανδημία. Μάλιστα τόνισε πως “αν δε χυθεί αίμα δεν θα αλλάξει η κατάσταση”!.

Λίγη ώρα πριν, πραγματοποίησαν πορεία για τον ίδιο λόγο υγειονομικοί που έχουν τεθεί σε αναστολή, καθώς και μια ομάδα εκπαιδευτικών.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΡΟΥΚΕΤΑ Πολάκη!«Το 30,9% των θανάτων πλήρως εμβολιασμένοι...»

«ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ!!», τιτλοφορεί ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης, στην οποία κατηγορεί την κυβέρνηση για απόκρυψη στοιχείων σχετικά με την αναλογία θανάτων μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός γράφει:

«Πριν τρεις μέρες ζήτησα από τον ΕΟΔΥ και τον πρόεδρο του, προκειμένου να ετοιμαστώ για την ομιλία που έκανα στη Βουλή να μου δώσει κάποια στοιχεία που αφορούν τους θανάτους εμβολιασμένων και μερικώς εμβολιασμένων από την αρχή του έτους μέχρι και σήμερα.

»Λίγη ώρα πριν την ομιλία μου στη Βουλή μου απεστάλησαν κάποια στοιχεία που αφορούσαν τους θανάτους μέχρι 7 Νοεμβρίου τα οποία με τη σύγκριση των στοιχείων που είχε δημοσιεύσει ο κύριος Τσιόδρας στις 10 Οκτωβρίου οδήγησαν στο ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ συμπέρασμα που παρουσίασα στην ομιλία μου στη Βουλή πως από 10 Οκτωβρίου 2021 μέχρι 7 Νοεμβρίου 2021 σε σύνολο 1.118 θανάτων ασθενών COVID-19, οι 346 αφορούσαν ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ!!!!!(30,9%)

»Προσέξτε τώρα τη συνέχεια!

»Το απόγευμα της ίδιας μέρας σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία με τον κύριο Ζαουτη, άρχισε να μου τα μασάει “τα φτιάχνουν οι στατιστικοί”, “θα σας τα δώσουνε πλήρη για να μην βγάζουμε λάθος συμπεράσματα”, “αύριο πρωί θα τα έχετε” κλπ κλπ και την επόμενη μέρα….

»Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΖΑΟΥΤΗ:

»”Για να σας δώσουμε τα στοιχεία πρέπει να κάνετε ερώτηση στη Βουλή γιατί αλλιώς θα είναι διακριτική μεταχείριση”!!!!!!!!!!

»ΔΗΛΑΔΗ, Προφανώς το σύστημα ΜΑΞΙΜΟΥ Α.Ε., μετά το θόρυβο που δημιούργησαν τα στοιχεία που ανέφερα που καταρρίπτουν το κυβερνητικό αφήγημα πως το “εμβόλιο ΜΟΝΑΔΙΚΟ όπλο για την αντιμετώπιση της πανδημίας και ΔΕΝ χρειάζονται ΜΕΘ, φάρμακα και γιατροί”, επέβαλλε στον πρόεδρο του ΕΟΔΥ να ΜΗΝ ΤΑ ΔΩΣΕΙ!!!!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ! Καταργείται η αναφορά φύλου στα δελτία ταυτότητας...

Προχώρησαν στην απόφαση δεδομένου ότι εισάγονται περιορισμοί και διακρίσεις για τα διεμφυλικά άτομα  

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση του Βελγίου θα αφαιρέσει την αναφορά του φύλου από τα δελτία ταυτότητας, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο βελγικό Τύπο. 

Το 2019, το Συνταγματικό Δικαστήριο ακύρωσε διατάξεις του νόμου για τα διεμφυλικά άτομα ως «αδικαιολόγητα περιοριστικές», υπογραμμίζοντας ότι, ως εκ τούτου, εισάγουν διακρίσεις. Το Δικαστήριο έκρινε ότι οι δυαδικές κατηγορίες, άνδρες ή γυναίκες, για την καταχώριση του φύλου στο πιστοποιητικό γέννησης είναι ελλιπείς.

Όπως αναφέρει η γαλλόφωνη εφημερίδα «Le Soir», η ομοσπονδιακή κυβέρνηση του Βελγίου σκόπευε να επιλύσει αυτή την αντισυνταγματική πτυχή, αλλά δεν ήταν σαφές πώς να προχωρήσει σε αυτό το στάδιο. Μια επιλογή ήταν να καθοριστεί ένα φύλο με το σύμβολο «Χ» σε μια ταυτότητα, αλλά τελικά η κυβέρνηση αποφάσισε να καταργήσει την αναφορά στο φύλο στο δελτίο ταυτότητας. Οι Υπουργοί Δικαιοσύνης, Εσωτερικών Υποθέσεων και η Υπουργός Ίσων Ευκαιριών ετοίμασαν από κοινού ένα νομοσχέδιο για το θέμα αυτό. Πρέπει ακόμη να εξεταστούν οι τεχνικές πτυχές, συμπεριλαμβανομένων του αντίκτυπου αυτής της κατάργησης στα ταξίδια και της διανομής αυτής της νέας ταυτότητας. Ωστόσο η εκπρόσωπος της Υπουργού ϊσων Ευκαιριών δήλωσε ότι η κυβέρνηση θέλει να προχωρήσει γρήγορα με το θέμα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο σύζυγος τα κατασκευάζει και η Ούρσουλα τα παραγγέλνει, για όλα τα κράτη της ΕΕ. Τώρα θέλει να... τα κάνει και υποχρεωτικά!

Δεν χορταίνει με τίποτα το θηρίο!

"Από τον Δεκέμβριο του 2020, είναι Ιατρικός Διευθυντής της αμερικανικής εταιρείας βιοτεχνολογίας Orgenesis που ειδικεύεται στις κυτταρικές και γονιδιακές θεραπείες. Η Orgenesis Inc. είναι μια πρωτοποριακή παγκόσμια εταιρεία βιοτεχνολογίας που δεσμεύεται να επιταχύνει την εμπορευματοποίηση και να μεταμορφώσει την παροχή κυτταρικών και γονιδιακών θεραπειών (CGT) μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος. Η Orgenesis διαθέτει μια πλατφόρμα εμβολίων με βάση τα κύτταρα που στοχεύει το σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο κοροναϊού 2 (SARS-CoV-2), τον ιό που προκαλεί το COVID-19, καθώς και άλλες ιογενείς ασθένειες όπως ο Ζίκα, ο ιός του Δυτικού Νείλου, ο κίτρινος πυρετός, ο δάγγειος πυρετός , MERS, HCV και λοίμωξη από κυτταρομεγαλοϊό (CMV)."



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έλενα Ακρίτα για Σάσα Σταμάτη: «Ένας θηλυκός Φουρθιώτης που δηλώνει δημοσιογράφος...»

Την κίνηση της Σάσας Σταμάτη να διακόψει παράσταση στο θέατρο «Καρέζη» που πρωταγωνιστεί ο stand up κωμικός, Χριστόφορος Ζαραλίκος ύστερα από χιουμοριστικό σχόλιο που φέρεται να έκανε ο κωμικός για τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, σχολιάζει καυστικά σε ανάρτηση της η δημοσιογράφος και συγγραφέας, Έλενα Ακρίτα.

Η Έλενα Ακρίτα έκανε λόγο για θηλυκό Φουρθιωτη που δηλώνει δημοσιογράφος και κυκλοφορεί με μπράβους και κάνει τσαμπουκάδες σε θέατρα, τονίζοντας ότι θα γράψει αύριο αναλυτικά την άποψη της προκειμένου να ηρεμήσει πρώτα. Μάλιστα, επανήλθε με νέα ανάρτηση και διερωτήθηκε αν θα περάσει αυτόφωτο, καθώς το 24ωρο δεν έχει περάσει ακόμη.

Σε σχόλιο της έγραψε μάλιστα με σκωπτικό ύφος: «Ένα τσόκαρο δεν γίνεται γόβα όσο κι αν προσπαθήσει».



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗ Πλεύρη στον ΑΝΤ1 στις 4/12 στην εκπομπή Πρωινοί Τύποι! «Αν διασωληνωθείς οι πιθανότητες είναι να πεθάνεις...»