Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Τεταρτη 8 Δεκεμβριου 2021


8 Δεκεμβρίου 1974, Γλίξμπουργκ τέλος!

Απαλαχτηκαμε απ'τα"κωλοπαιδο' της Φριδερικης



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



- "δεν υπάρχει λόγος να έχουμε ένα πολυτελές σύστημα υγείας", Σκεντζος

- " δε μπορούμε να πετάμε λεφτά για ΜΕΘ", Πέτσας

- " εγώ έκλεισα τα νοσοκομεία, είμαι περήφανος για αυτό", Γεωργιάδης

Κανονικά όλα αυτά έπρεπε να είναι μια αφίσα που θα είχε κολληθεί σε όλη την Ελλάδα, θα υπήρχε σε κάθε οθόνη υπολογιστή...

Και θα είχε και ιδεολογικο ... πλαίσιο:

" Δε θα επιταξουμε ιδιωτικά νοσοκομεία, κομμουνισμό δε θα έχουμε ποτέ στην Ελλάδα"

Δε χρειάζεται τίποτε άλλο....

Μόνο αυτή η αφίσα!

Σχολιο.- Ελα μου όμως που τα 3 πρώτα αυτοί τα είπανε, έτσι όπως τα γράφεις.

Κάποιοι άλλοι τα κάνανε επί 5 χρόνια πράξη, αφήνοντας το ΕΣΥ (πρωτοβάθμια και νοσοκομεία) να καταρρέει και να αποδυναμώνεται καθημερινά!!!!!!!

Τα αποτελέσματα της 5χρονης αδράνειας, μαζί με αυτά των σημερινών, τα βλέπουμε!!!!!

31.12.2021 και 2022 αποχωρούν λόγω συνταξιοδότησης 3.000 67αρηδες έμπειροι και μπαρουτοκαπνισμένοι στις εφημερίες γιατροί - διευθυντές,

χωρίς να έχει μεριμνήσει κανένας για την διαδοχή τους,

για την προετοιμασία της διάδοχης γενιάς!!!!!

Κατάλαβες γιατί ο κοσμάκης παθαίνει πολιτικό vertigo!!!!!!!!!!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είναι προφανές πως αν κάποιος θέλει να έχει μια σοβαρή εικόνα - πρόβλεψη κοιτάζει τις στοιχηματικες εταιρείες που, αν πέσουν... τοοοσο έξω, θα πληρώσουν ζεστό χρήμα από την τσέπη τους...

Αντίθετα οι " εταιρείες δημοσκοπήσεων" πληρώνονται γιατί θα πέσουν .....τοοοοσο έξω!

Οι δημοσκοπήσεις είναι στημένες, τόσο απλά!

Υ.γ. σε όλους τους τομείς είναι στημένες! Ειδικά από κάτι ...."αντικειμενικούς"!


Μετά τον πρώτο γύρο των εκλογών στο ΚΙΝ.ΑΛ προέυψε το εξής παράδοξο : αστόχησαν στις προβλέψεις τους οι εταιρίες δημοσκοπήσεων, αλλά όχι οι στοιχηματικές! Αυτές έδιναν βάση αποδόσεων περισσότερες πιθανότητες στην πρόκριση του Νίκου Ανδρουλάκη και Γιώργου Παπανδρέου και επιβεβαιώθηκαν. Χθες έδιναν ως ξεκάθαρο φαβορί τον Νίκο Ανδρουλάκη. Και αυτό χωρίς να έχουν γίνει γνωστές πιθανές συμμαχίες του β΄γύρου.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Έτος 2020: Εμβολιασμένοι 0%, συνολικοί θάνατοι ~400 άτομα

-Έτος 2021 : Εμβολιασμένοι 67%, συνολικοί θάνατοι ~ 18.600 άτομα παρόλο που κάθε μετάλλαξη είναι λιγότερο θανατηφόρα!!!

Τα εμβόλια κάνουν καλά τη δουλειά τους..



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η μελέτη αυτή δείχνει ότι κάθε επαναλαμβανόμενη δόση των εμβολίων mRNA περιορίζει την δράση των αντισωμάτων και μπορεί μάλιστα να είναι και επιζήμια καθώς ο ιός μεταλλάσσεται!

Το πρόβλημα έγγειται στο γεγονός ότι παρόλο που παράγονται αντισώματα αυτά αδυνατούν να προσδεθούν στον ιό και έτσι ο εμβολιαζόμενος καταλήγει με μια σούπα άχρηστων αντισωμάτων μέσα στο σώμα του η οποία δεν είναι και ότι το καλύτερο καθώς ενδέχεται να προκαλέσει αυτοάνοσες αντιδράσεις.

Οι μελετητές συμπεραίνουν ότι μια τρίτη δόση του ίδιου εμβολίου ίσως να μην είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενισχυθεί η ανοσία στα νέα στελέχη του ιού εκτός από την περίπτωση των ανοσοκατασταλμένων που είχαν πολύ ασθενή απόκριση στις δύο προηγούμενες δόσεις.

Μην δινετε σημασια ομως, συνεχιστε να εμβολιαζεστε!

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.08.12.21261952v2?fbclid=IwAR1FP1eLmff2CCH4y7XroiPvaa9cpiDLWXG4O9dXDxnES3vDRFoRkZ96XpM




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Από το «απαγορεύεται το απαγορεύεται», στο «απαγορεύεται να υπάρχεις»! «Κουλτούρα της ακύρωσης» και παράδοση
Π ληθαίνουν, σε χώρες του δυτικού κόσμου, τα παραδείγματα «ακύρωσης», όχι απλώς της γνώμης του άλλου, αλλά της ίδιας της προσωπικότητας, του έργου ή της ιστορίας του. Το φαινόμενο αυτό ξεκινά από μικρούς ασίγαστους εμφυλίους ανάμεσα σε φίλους ή την οικογένεια, εξολοθρεύει κινηματογραφικές ταινίες ή κωμικούς για σεξισμό ή ρατσισμό, διαπερνά το τέταρτο φεμινιστικό κίνημα με τη πολλαπλή διαγραφή της φιγούρας του άνδρα, εκτοξεύεται στα κινήματα των έμφυλων ταυτοτήτων και του μεταναστευτικού με την ενοχοποίηση και καταδίκη του λευκού Ευρωπαίου ως a priori ρατσιστή, εκφράζεται έντονα στο γκρέμισμα των «αποικιοκρατικών αγαλμάτων» στην Αμερική (έπειτα από τον θάνατο του Φλόιντ και το κίνημα Black live matters) και καταλήγει στον «επαναστατικό» εξοστρακισμό των αρχαίων κλασικών (Όμηρος, Πλάτωνας, Αριστοτέλης, αλλά και Σαίξπηρ ή Βοκκάκιος, κ.ά.) από πανεπιστήμια της Αγγλίας και της Αμερικής.
Κάποιοι δικαιωματιστές θεωρούν ότι πρέπει να μπολιαστούμε όλοι, πάρα το ότι κάποιοι γιατροί διαφωνούν. Δεν δίνουν καμία σημασία, γατί λένε και εμείς πανεπιστήμιο τελειώσαμε, τι ξέρουν παραπάνω από εμάς οι γιατροί. Και προτιμούν να συντάσονται με το καθεστώς, και με τους πληρωμένους γιατρούς του καθεστώτος.
Κάποιοι δικαιωματιστές θεωρούν την ΕυρωΕνωση, αυτό το μίαομα που δημιούργησαν οι καπιταλιστές της Ευρώπης σαν το ανώτατο μιδανικό. 
Η σύγκρουση ιδεών, η διαμάχη ατόμων, η φυσική ή συμβολική εξουδετέρωση του Άλλου, σαφώς υπάρχει διαχρονικά στην ανθρώπινη ιστορία. Ήταν έντονη στις ολοκληρωτικές και αυταρχικές στιγμές του νεωτερικού 20ού αιώνα, παρά την ουμανιστική σκέψη του, ενώ εξακολουθεί να ποτίζεται με αίμα και φυσική βαναυσότητα σε χώρες της Ασίας ή της Αφρικής. 
Πώς όμως καταλήγει η αποκαλούμενη μεταμοντέρνα και «προοδευτική» σκέψη να κατασπαράζει όχι μόνο τη συμπεριφορά, αλλά όλη την ταυτότητα του «αντιπάλου», ενώ θεωρεί ότι ήθελε να ξεπεράσει τους ολοκληρωτισμούς που γέννησε ο καπιταλιστικός μοντερνισμός και ορισμένες κοινωνίες που θεωρούνται ακόμα σχεδόν «οπισθοδρομικές»;
Αυτή είναι η ιστορία του νεοφιλελεύθερου καπιταλισμούς της χιτλερικής Νέας Τάξης  αφότου κατακερμάτισε την ολότητα της φύσης, της θρησκείας ή της Ιστορίας, προκειμένου να τις ελέγξει και να τις υποτάξει.
Η καθιέρωση ένοχων λέξεων και συμπεριφορών στα άκρα με την ελπίδα να προστατευτούν άνθρωποι που όντως βίωναν αποκλεισμούς ή κακοποίηση εφαρμόστηκε με τέτοιον τρόπο, που έφτασε σε έναν νεοπουριτανισμό που σχετικοποιεί τα πάντα και ενώ υπερασπίζεται την ετερότητα, οδηγεί στη μονοφωνία. Τα κινήματα αφύπνισης (Woke, metoo, κ.ά.), ενώ εκκινούν από αξίες με τις οποίες ουδείς θα μπορούσε να διαφωνήσει, εντέλει οικοδομούν την ιδεολογία του «Απολύτου της Διαφορετικότητας», ως νέας Ιεράς Εξέτασης. 
Ο νέος νεοφιλελεύθερος δικαιωματικός νάρκισσος-μηδενιστής έχει γεννηθεί για να πάρει επιθετική μορφή στις μέρες μας. Οι τραγικοί νάρκισσοι της πολιτικής ορθότητας, των πολιτικών ταυτότητας, της θεωρίας του φύλου, οι «σαμαρίτες» του μεταναστευτικού, κ.ά., από τις ένοχες λέξεις «εξαφανίζουν», εντέλει, τον διαφορετικό Άλλο. Με την δικαιολογία από την αποικιοκρατική περίοδο της Ευρώπης, προωθούν την διάλυση των σπουδών, φτάνοντας να γκρεμίζουν οτιδήποτε παραπέμπει σε κλασική παιδεία, παραδοσιακή κοινότητα ή δυτική κουλτούρα: Από αγάλματα, συγγράμματα και διαλέξεις, μέχρι τον εξοβελισμό του Ομήρου ή του Αριστοτέλη από τα πανεπιστήμια.
Ειδικά για την επίθεση στους αρχαίους κλασικούς, θα λέγαμε ότι συμβολίζει την επίθεση στους «γονείς» και ιδιαίτερα στο αρχέτυπο του πατέρα. Το σύγχρονο κίνημα «υπέρ των δικαιωμάτων» (ως άρνηση τελικά της δημοκρατίας) δεν αντλεί την ορμή του από την ανάγκη για το ξεπέρασμα της απολυταρχίας του πατέρα-αφέντη, που αποτέλεσε ένα φυσιολογικό ξέσπασμα και ανάγκη τη δεκαετία του ’60, αλλά από την τραυματική και εξουσιαστική οδηγία να απορρίψεις και να εξαφανίσεις τον πατέρα ως ύπαρξη. Και, όπως μας λέει ο ψυχαναλυτής Ρεκαλκάτι: «Πραγματική χειραφέτηση από τον πατέρα δεν σημαίνει απόρριψη της ύπαρξής του. Για να υπάρξεις χωρίς πατέρα, υποστήριζε ο Λακάν, πρέπει να μάθεις να τον αξιοποιείς. Η άρνηση του πατέρα σε αλυσοδένει για πάντα στον πατέρα. (…) απορρίπτοντας (η ρητορική αυτή) την πατρότητα, απορρίπτει και το συμβολικό χρέος που κάνει εφικτή τη γενεαλόγηση διά μέσου των γενεών. Η ελευθερία αποσυνδέεται από την ευθύνη και γίνεται ιδιοτροπία, θρίαμβος της διαστροφής». Έτσι, εφόσον οποιοδήποτε φυσικό ή συμβολικό γονεϊκό πρότυπο μηδενίζεται και αμφισβητείται, κάποιος δεν μπορεί να ολοκληρωθεί ως ώριμος γονιός του εαυτού του, αντέχοντας τη διαφορετική γνώμη.
Ιδιαίτερα στην περίπτωση της πατρίδας μας, το μίσος σε οτιδήποτε προέρχεται από την παράδοση, τη γλώσσα, την Ιστορία, τον κοινοτισμό και την Εκκλησία, δείχνει την αφόρητη αδυναμία να γίνουν, οι κάθε είδους νεοφιλελεύθεροι δικαιωματικοί εθνομηδενιστές, κληρονόμοι μιας βαριάς Ιστορίας και ταυτότητας.  Και πόσο ναζιστοποιημένοι στη σκέψη είναι οι άνθρωποι αυτοί, παρ’ όλο που φωνάζουν ενάντια στη δυτική αποικιοκρατία. Και πόσο αλλοτριωμένοι, βέβαια, εφόσον βλέπουν την πατρίδα μας, ως…αποικιοκράτη.
Η κουλτούρα της ακύρωσης αποτελεί σύμπτωμα κρίσης μετάβασης σε μια νέα φάση του πολιτισμού και φαίνεται θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό. 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021
«Η «Σύνοδος Κορυφής για τη Δημοκρατία» του Μπάιντεν είναι ένα αστείο
Ουάσιγκτον, 7 Δεκεμβρίου (Prensa Latina) Η σύνοδος κορυφής που θα πραγματοποιηθεί από τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν, προσπαθεί να υπονομεύσει τη δημοκρατία σε όλο τον κόσμο με την παρεμβατική εξωτερική πολιτική του, δήλωσε ο Ρον Πολ, πρώην Ρεπουμπλικανός βουλευτής από το Τέξας.
Σε σχόλιο που δημοσίευσε ο ψηφιακός ιστότοπος antiwar.com με τον υποβλητικό τίτλο «Η «Σύνοδος Κορυφής για τη Δημοκρατία, του Μπάιντεν , είναι ένα αστείο», ο πολιτικός εξέφρασε τις σκέψεις του για την ψηφιακή εκδήλωση που ετοιμάζει ο Λευκός Οίκος στις 9 και 10 Δεκεμβρίου.
Σημείωσε επίσης ότι ο δήθεν στόχος της συγκέντρωσης «αρχηγών κυβερνήσεων, εκπροσώπων της κοινωνίας των πολιτών και του ιδιωτικού τομέα που επιδιώκουν να θέσουν μια θετική ατζέντα για δημοκρατική ανανέωση και να αντιμετωπίσουν τις μεγαλύτερες απειλές που αντιμετωπίζουν σήμερα οι δημοκρατίες, μέσα από συλλογική δράση», είναι λίγο αστείο. Δεν πρόκειται για την προώθηση της δημοκρατίας αλλά για την υπονόμευσή της, είπε.
Οι χώρες των οποίων οι εκλεγμένοι ηγέτες ακολουθούν τις εντολές των Ηνωμένων Πολιτειών -αγνοώντας τις επιθυμίες όσων τους εξέλεξαν- θα είναι οι προσκεκλημένοι σε αυτήν την «ψηφιακή» εκδήλωση, είπε.
Τα έθνη που εφαρμόζουν μια εσωτερική και εξωτερική πολιτική ανεξάρτητη από τις απαιτήσεις του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ και της CIA δεν μπορούν να παίξουν στην αρένα της Ουάσιγκτον, παρατήρησε ο επίσης υποψήφιος του Φιλελεύθερου Κόμματος για την προεδρία το 1988. Το εν λόγω φόρουμ, είναι "ευτελές και παιδαριώδες". Είναι σαν το παραμύθι του γυμνού αυτοκράτορα. Κανένας από τους προσκεκλημένους ξένους ηγέτες, δεν έχει το σθένος να πει ότι η Ουάσιγκτον είναι αφοσιωμένη στην υπονόμευση και όχι στην προώθηση της δημοκρατίας στο εξωτερικό, υπογράμμισε ο Πόλ.
Σημειώνοντας, ότι το μόνο πράγμα που εξάγει η χώρα του αυτή την περίοδο είναι σχέδια ανατροπής εκλεγμένων κυβερνήσεων. Για την Ουάσιγκτον, δημοκρατία σημαίνει «εκλέγεις αυτόν που σου λέμε να εκλέξεις».
Ο Πολ εκτιμά ότι η παρέμβαση της Ουάσιγκτον στο εξωτερικό είναι πάντα ο δικός της στόχος.   
Σύνοδος Κορυφής για τη Δημοκρατία; Αναρωτήθηκε, απαντώντας: «Πιο καλά Σύνοδος κορυφής προπαγάνδας. Τι αστείο!», κατέληξε.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άλλα «κόλπα»! «Να ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ τα ταξίδια για τους ανεμβολίαστους»! Πρόταση-ΣΟΚ στον «αέρα» 
Έχουν πάρει φόρα οι «τηλε-ειδικοί» με τις «πλάτες» κυβέρνησης και ΜΜΕ.
Ρεβεγιόν και γιορτές αυστηρά μόνο για εμβολιασμένους.
Αυτή είναι η «λύση» για να μην αυξηθούν τα κρούσματα μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου σύμφωνα με τον Γιώργο Μπουλμπασάκο.
Μιλώντας στον «αέρα» του ΣΚΑΙ, στην εκπομπή «αταίριαστοι», ο Διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής του «Ευαγγελισμού» πρότεινε να απαγορευτούν κατά την περίοδο των γιορτών οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις για όλους τους ανεμβολίαστους και να ταξιδεύουν μόνο οι εμβολιασμένοι με την επίδειξη των πιστοποιητικών εμβολιασμού.
«Εντάξει ας μην πάνε οι ανεμβολίαστοι να κάνουνε σκι, τι να κάνουμε τώρα», τόνισε ο ίδιος αυξάνοντας την ένταση της φωνής του.
Μέσα στο ξέσπασμά του, ο “ειδικός” έκανε λόγο επίσης για «covid-free» εκδηλώσεις εν όψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, όπου οι εργαζόμενοι θα πρέπει υποχρεωτικά να είναι εμβολιασμένοι



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Πλεύρης προτείνει να μειωθεί ο χρόνος λήξης των πιστοποιητικών εμβολιασμού από τους εννέα μήνες.
Εν μέσω συζήτησης στην ΕΕ για 9μηνη διάρκεια των πιστοποιητικών εμβολιασμού, ο Έλληνας υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, προτάσσει τη θέση να μειωθεί ο χρόνος λήξης των πιστοποιητικών.
Στο πλαίσιο της συζήτησης που έγινε στο Συμβούλιο των υπουργών Υγείας της ΕΕ για την ισχύ των πιστοποιητικών εμβολιασμού, ο κ. Πλεύρης μίλησε για την ανάγκη αύξησης των εμβολιασμών, υπογραμμίζοντας πως τους τελευταίους μήνες η εμβολιαστική κάλυψη στην Ελλάδα έχει αυξηθεί σχεδόν κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες.
Αντέτεινε, επιπλέον, στην πρόταση της Κομισιόν να λήγουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού στους 9 μήνες και να απαιτείται η τρίτη δόση για τη συνέχιση της ισχύος τους, την πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης ο χρόνος να μειωθεί περαιτέρω.
Συγκεκριμένα, ο κ. Πλεύρης αναφέρθηκε στην υποχρεωτικότητα άνω των 60 ετών και τα νέα μέτρα, όπως τα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και στο άνοιγμα της τρίτης δόσης στο 3μηνο και τάχθηκε υπέρ της σύντμησης των προθεσμιών για το άνοιγμα της τρίτης δόσης, καθώς και της ισχύος των πιστοποιητικών, υποστηρίζοντας ότι το 9μηνο που προτείνεται είναι αρκετά μακρύς χρόνος.
Παράλληλα στήριξε τον εμβολιασμό στις ηλικίες 5-11 ετών, καθώς και την κοινή προμήθεια θεραπευτικών σχημάτων από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Να θυμίσω, για όσους δεν το γνωρίζουν, ότι ούτε ο Πλεύρης, ούτε ο Μητσοτάκης είναι ιατροί επιστήμονες. 
Και σύμφωνα με την δήλωση του Α. Γεωργιάδη, αποφασίζει η κυβέρνηση και όχι οι επιστήμονες. (για το καλό μας, βεβαίως βεβαίως). 
Κι όμως, κάποιοι με ρωτούν αν είμαι γιατρός, επειδή δημοσίευσα στοιχεία του ΕΟΔΥ και του κύριου Κ. Αρβανίτη
(ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ)
Σχολιο.- Γνήσιος απόγονος των ΝΑΖΙ εκτελεστών ο "μέγας" αυτός πολιτικός ανήρ... Το ότι κάποιοι σε ρωτούν αν είσαι γιατρός και τολμάς να έχεις άποψη και ακολουθούν πιστά τον Μητσοτάκη που αποφασίζει για την υγεία όλων, καθορίζει και την αντίληψή τους...Τι να κάνουμε τώρα;
Σχολιο.- Φασιστακος, συνωνυμο του Πλευρης



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Την Δημοκρατία πρέπει να υπερασπιστούμε, μέσω του 120 του Συντάγματος, διότι Δημοκρατία δίχως Σύνταγμα, δεν είναι Δημοκρατία.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δρ, Σουκαρίτ Μπαγκντί: 29:25 Κάθε (δημόσια) Αρχή ή πολιτικός οργανισμός, πού υποχρεώνει σε εμβολιασμό, παρά αυτά που είναι γνωστά τώρα, δεν μπορεί να ενεργεί για το καλό του λαού. Ενεργεί με εγκληματική πρόθεση κι αυτό συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα... 
Στείλτε τους στον Άδη και στον διάολο!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Καλημέρα με μια μικρή αλλά τόσο μεγαλειώδη σκηνή.
Η Παλαιστίνια μαθήτρια Salwa Shaat ξεσπάει σε κλάματα την στιγμή που ακούει το όνομα του πατέρα της στην τελετή αποφοίτησης του σχολείου της. Ο πατέρας της μαρτύρησε κατά την διάρκεια ενός ισραηλινού βομβαρδισμού στην Λωρίδα της Γάζας. Η μικρή Salwa προσπάθησε να κρύψει τα δάκρυα της πίσω από την παλαιστινιακή σημαία… 
(Ιούλιος 2020)



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΥΝΤΑΓΜΑ : ΚΥΡΙΑΚΗ , 12-12-2021 : 
« ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ » 
Από αυτές τις 3  Συγκεντρώσεις στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ( 12/12/2021 με διαφορετική ώρα προσέλευσης : 4, 5 και 6 μ.μ. ) προκύπτουν - ως είναι φυσικό - για τον απλό πολίτη : δύο βασικά ερωτήματα : 
1) Ποια είναι η « ονομασία » του κάθε « διοργανωτή » σε κάθε μία ??? 
Και δεύτερο και κυριότερο ! 
2 ) ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ … ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ???
Σχολιο.- Άλλη συγκέντρωση το ΣΑΒΒΑΤΟ στο Πάρκο Ελευθερίας και άλλη την Πέμπτη και την Κυριακή στο Σύνταγμα!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το άθλιο κουλοναζίδι φαντασιώνεται ότι θα καταφέρει να επιβληθεί με τον τρόμο. Είναι η οικονομία που καταστρέφεις ηλίθιε Κούλη...
Σχολιο.- ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Σχολιο.- Αυτο ουτως η αλλως γινεται συνεχως και αδιαλειπτως! Το ιδεολογικο φοντο του πρωθυπουργικου αντινατιβισμου ειναι οτι ο Ελληνας δεν ειναι πλεον ο ιδιοκτητης του τοπου του, αλλα ο δουλοπαροικος...
Πρωτα ξεπουλησαν την δημοσια περιουσια του ελληνικου λαου, μετα βαλαν στο ματι την ιδιωτικη και τωρα με τον κοροιδοιο ολοκληρωνουν το θεαρεστο εργο της καπιταλιστικης μαφιας...
Σχολιο.- ΗΔΗ ΤΟ ΞΕΚΙΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΑΤΕΣ "ΑΠΟΓΡΑΦΗ" ....
ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ, ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ .....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το επιχείρημα του πρώην Υπ.Εσ. της Γερμανίας, ότι ούτε καν στην Κίνα δεν είναι υποχρεωτικά τα μπόλια mRNA, είναι αφοπλιστικό.
Σχολιο.- Otto Schily
Σχολιο.- ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΔΕΝ κανουν εμβολια mRNA
Leading vaccines
Developer How It Works Phase Status
U.S.A.
Germany Pfizer-BioNTech mRNA 23 Approved in U.S., other countries.
Emergency use in many countries.
U.S.A. Moderna mRNA 3 Approved in Canada, Switzerland.
Emergency use in many countries.
U.K.
Sweden Oxford-AstraZeneca ChAdOx1 23 Approved in Brazil.
Emergency use in many countries.
U.S.A.
Belgium Johnson & Johnson Ad26 3 Approved in Canada.
Emergency use in many countries.
Russia Gamaleya Ad26, Ad5 3 Emergency use in many countries.
China CanSino Ad5 3 Approved in China.
Emergency use in other countries.
Russia Vector Institute Protein 3 Approved in Turkmenistan.
Early use in Russia.
U.S.A. Novavax Protein 3 Emergency use in Indonesia, Philippines.
China Sinopharm Inactivated 3 Approved in China, U.A.E., Bahrain.
Emergency use in many countries.
China Sinovac Inactivated 3 Approved in China.
Emergency use in many countries.
China Sinopharm-Wuhan Inactivated 3 Approved in China.
Limited use in U.A.E.
India Bharat Biotech Inactivated 3 Emergency use in India, other countries.
Σχολιο.-- Σήμερα έμαθα κάτι κ έμεινα παγωτό , για Γερμανία., μπορεί λέει ο κάθε τυχόν να ανοίξει κέντρο για τεστ και επιδοτεί το κράτος 18 ευρώ το κάθε τεστ .. καθαρό κέρδος στο κεφάλι κ το τεστ δωρεάν.. θα τρελαθούμε τι κομπίνα είναι αυτή ρε παίδες??
Και το άλλο ξέχασα, αυτοί που έχουν κάνει τριτη δόση εμπολιου μπορούν να μπουν σε καφε η εστιατόριο χωρίς να έχουν κάνει τεστ ενώ με τα δύο μπολια που έκαναν πρέπει να κάνουν τεστ



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είναι απόλυτα φυσιολογικό για τα ΜΜΕ να θεωρούν 1η είδηση τον παππού στην Άνω Καμήλα Σερρών που δεν φορούσε μάσκα μόνος του στο απομακρυσμένο χωράφι του κι ανάξιο έστω και μικρής αναφοράς το γεγονός ότι η ανώτατη δικαιοσύνη αγοράζει & πουλάει κόκα και χαμουρεύεται με ανήλικα αγοράκια!
Δείχνει επαγγελματισμό και σέβονται τα τόσα φράγκα που πληρώθηκαν ώστε να είναι «αντικειμενικά».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όλος ο πλανήτης έχει 237 χώρες.
Χώρες όπου είναι ήδη υποχρεωτικός ο εμβολιασμός = 6 (Τατζικιστάν, Τουρκμενιστάν, Ινδονησία, Βατικανό, Νέα Καληδονία, Αυστρία (;; από 22 Φεβρουαρίου))
Υποχρεωτικότητα μερική υπάρχει σε 11 χώρες
Ήτοι ποσοστά:
6 στις 237 χώρες = 2,53%
11 στις 237 χώρες = 4,64%
( 2,53% +4,64%)= 7,18%
Για να μην φοβόμαστε από τα ψέματα των πολιτικών και των μμε (των πρεζέμπορων και των εγκληματιών που κυβερνούν πραγματικά).



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τρόμος για δύο 14χρονες στην Ερμού: Αλλοδαποί τις καταδίωξαν και προσπάθησαν να τις βιάσουν!
08/12/2021 - 10:21  
Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας
Τον απόλυτο τρόμο έζησαν δύο ανήλικα κορίτσια 14 ετών το βράδυ της Τρίτης στην Ερμού, καθώς δύο άνδρες, ηλικίας 28 ετών, προσπάθησαν να τις βιάσουν! 
Σύμφωνα με πληροφορίες αρχικά τους έπιασαν την κουβέντα και στη συνέχεια προέβησαν «σε σωματική επαφή στα μαλακά τους μόρια».
Οι όμως ανήλικες άνοιξαν το βηματισμό τους και κινήθηκαν πιο γρήγορα, ενώ παράλληλα έλεγαν στους άνδρες που τις καταδίωκαν να τις αφήσουν ήσυχες. Μάταια όμως, καθώς όσο κι αν προσπαθούσαν οι κοπέλες, οι 28χρονοι όχι μόνο δεν πτοούνταν  αλλά γίνονταν όλο και πιο επιθετικοί. 
Πλησίασαν τις ανήλικες και τις θώπευσαν. Τα κορίτσια ηλικίας αντιστάθηκαν και γλίτωσαν από τα χειρότερα χάρις στην παρέμβαση ειδικών φρουρών της ομάδας Δράσης που βρίσκονταν στο σημείο.
Nα σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο άνδρες είναι αλλοδαποί. Οι δράσεις συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως και σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία.
Οι δύο 28χρονοι πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με το αδίκημα της σεξουαλικής παρενόχλησης. 



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προετοιμάζουν τον παγκόσμιο πληθυσμό: «Το εμβολιαστικό πρόγραμμα δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ»!
08/12/2021 - 15:05
Σε μια δήλωση που ουσιαστικά προδιαγράφει το μέλλον που έρχεται προχώρησε η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν, η οποία δήλωσε με περίσσιο θράσος και σχεδόν γελώντας  «ξεχάστε το τέλος των εμβολιασμών. Δεν θα σταματήσουν ποτέ.»
Μάλιστα η  Άρντερν δεν δήλωσε κάτι για την πανδημία καθαυτή, ότι δεν πρόκειται να τελειώσει, αλλά εστίασε στα εμβόλια λέγοντας:
«Δεν θα έχει τέλος το πρόγραμμα εμβολιασμού, Μετά τους έξι μήνες όλοι θα πρέπει να έρθουν να κάνουν ενισχυτική δόση. Είτε θα έρθουν αυτοί σε μας είτε θα πάμε εμείς σε αυτούς».
Η Νεοζηλανδική πρωθυπουργός ουσιαστικά προδιέγραψε το μέλλον: Πιστοποιητικά, για τον απόλυτο έλεγχο των πάντων μέσω των κινητών τηλεφώνων  και εμβολιασμοί στο διηνεκές υπάρχει δεν υπάρχει επιδημία.
Άλλωστε ήδη προετοιμάζεται το έδαφος για την επόμενη πανδημία.
«Η επόμενη πανδημία μπορεί να είναι ακόμη πιο φονική», είπε η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης Σάρα Γκίλμπερτ, δημιουργός του εμβολίου Οξφόρδης/AstraZeneca, βασιζόμενη  και στην εμφάνιση της νέας παραλλαγής Όμικρον, η οποία έχει συμπτώματα ενός κοινού… κρυολογήματος.
Η Γκίλμπερτ ανέφερε ότι μετά από δύο χρόνια πανδημίας Covid-19 εξαιτίας ενός ιού που έχει μολύνει περισσότερους από 265 εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο, πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι ο επόμενος πανδημικός ιός «μπορεί να είναι ακόμη πιο μεταδοτικός ή ακόμη πιο θανατηφόρος ή και τα δύο ταυτόχρονα».
«Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ένας ιός απειλεί τις ζωές μας και τη διαβίωση μας. Η αλήθεια είναι ότι ο επόμενος μπορεί να είναι χειρότερος», τόνισε, σύμφωνα με την “Gurdian”.
Υπογράμμισε επίσης ότι οι επιστημονικές πρόοδοι που έγιναν και η τεχνογνωσία που αποκτήθηκε εν μέσω πανδημίας, δεν πρέπει να χαθούν, γι’ αυτό, όπως είπε, χρειάζεται επαρκής «χρηματοδότηση για μια πανδημική προετοιμασία».
Ανέφερε ότι «όπως επενδύουμε στις ένοπλες δυνάμεις, στην κατασκοπεία και στη διπλωματία προκειμένου να αμυνθούμε από πολέμους, πρέπει επίσης να επενδύσουμε σε ανθρώπους, έρευνα, παραγωγή και θεσμούς για να αμυνθούμε ενάντια στις πανδημίες».
Έτσι με  λίγα λόγια ακόμη και ο κορωνοϊός εξελιχθεί σε ένα κρυολόγημα θα έρθουν άλλες πιο φονικές, κατά συνέπεια τα εμβόλια θα συνεχίσουν «επ΄ άπειρον.»



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επίθεση συμμορίας ανηλίκων Ρομά στο Σύνταγμα: «Έβγαλε ο 7χρονος ένα μαχαίρι πιο μεγάλο από το μπόι του»
08/12/2021 - 18:15
Πέρα από κάθε λογική είναι τα όσα περιγράφει ένας νεαρός, ο οποίος μαζί με την παρέα του, έπεσε θύμα μιας συμμορίας ανηλίκων, ενώ πήγαιναν να πάρουν το μετρό από το Σύνταγμα.
Όπως λέει στην εκπομπή, ξαφνικά τους πλησίασε ένας ανήλικος, ο οποίος ήταν από 7 μέχρι 10 ετών και τους ζήτησε τα λεφτά και τα κινητά τους. Μάλιστα, όταν εκείνοι αρνήθηκαν να δώσουν τα πράγματά τους, ο μικρός επίδοξος ληστής, έβγαλε ένα μαχαίρι «πιο μεγάλο από το μπόι του» σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο νεαρός, στην εκπομπή.
«Ήταν τουλάχιστον 20 άτομα. Αρχικά ήρθε ένας 7χρονος, 10 χρονών το πολύ, Ρομά. Ρωτάει από ποια περιοχή είμαστε και μας λέει βγάλτε τα όλα, κινητά, λεφτά. Εμείς αρνηθήκαμε. Από έναν 7χρονο έγιναν άλλα 10 άτομα στην ηλικία μας, δηλαδή 15 και πάνω. Μας λένε πάλι να δώσουμε τα λεφτά μας και τα κινητά μας. Πάλι αρνηθήκαμε. Έβγαλε ο 7χρονος ένα μαχαίρι πιο μεγάλο από το μπόι του και λέει τα κινητά σας και τα λεφτά σας».
Μετά το τέλος του επεισοδίου, τα θύματα κατέθεσαν τα όσα είχαν συμβεί, στην Αστυνομία.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ψηφίστηκε η ρύθμιση - Βάζουν φυλακή τους γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο λόγω μέτρων
08/12/2021 - 17:53
Όπως γράφαμε και εχθές στέλνουν φυλακή τους γονείς που αρνούνται να στείλουν τα παιδιά τους σχολείο λόγω των δυστοπικών μέτρων που εφαρμόζονται δυο χρόνια τώρα.
Την τροπολογία που επαναφέρει και αυστηροποιεί τις κυρώσεις στους γονείς των αντιεμβολιαστών γονέων -και όχι μόνο- που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο παρότι βρίσκονται ακόμα σε ηλικία υποχρεωτικής εκπαίδευσης, ψήφισε πριν από λίγο η Βουλή.
Στην επίμαχη ψηφοφορία, εκτός της Νέας Δημοκρατίας, υπέρ της ρύθμισης ψήφισε και το Κίνημα Αλλαγής, ενώ τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης καταψήφισαν.
«Ήταν μια διάταξη που υπήρχε ως πταίσμα! Προφανώς θα ελεγχθούν οι ιδιαιτερότητες ορισμένων οικογενειών, ωστόσο το να το κάνει κανείς συνειδητά ή για λόγους ιδεοληψίας δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο και να μη το αντιμετωπίσουμε! Είναι ζήτημα ηθικής», είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας.
Άραγε το επόμενο βήμα ποιο είναι; Μήπως η αφαίρεση επιμέλειας;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απασφάλισε ο Χ.Ζαραλίκος και μιλά για «μαφιόζους» και «σάπια χώρα»: «Δεν ήρθαν μόνοι τους οι μπράβοι - Τους έστειλαν»
08/12/2021 - 17:54
«Σεισμό» προκαλούν οι νέες καταγγελίες του Χριστόφορου Ζαραλίκου για την εισβολή των μπράβων στην θεατρική του παράσταση, καθώς μιλά ανοιχτά για «μαφιόζους» και αφήνει ταυτόχρονα και αιχμές για την πολιτική ηγεσία της χώρας. 
Αφού αποθεώνει τους θεατές της παράστασης οι οποίοι αντέδρασαν αυθόρμητα και πέταξαν έξω τους «φουσκωτούς», ο γνωστός καλλιτέχνης είπε ευθέως ότι η συγκεκριμένη ενέργεια ήταν οργανωμένη. «Δεν ήρθαν μόνοι τους, τους έστειλαν»!
Πράγμα που φυσικά αποδεικνύεται από το γεγονός ότι όλα τα εισιτήρια των φουσκωτών κλείστηκαν στο ίδιο, άσχετο όνομα.
Τονίζει ότι δεν είναι «το πρόβλημα η Σάσα Σταμάτη», αφήνοντας αιχμές για τα ΜΜΕ που ασχολήθηκαν μόνο με την παρουσιάστρια και υποστηρίζει ότι το πρόβλημα της χώρας είναι «δεν υπάρχουν μαφιόζοι είναι όλοι στιχουργοί, δεν υπάρχουν μπράβοι είναι όλοι ηθοποιοί», αλλά το πραγματικό πρόβλημα είναι η «σασάπια χώρα» (λογοπαίγνιο με το όνομα της Σάσας Σταμάτη). 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χ.Ζαραλίκος για Ν.Χατζηνικολάου: «Ευχαριστώ που δεν είπε κουβέντα για τους μπράβους και το τηλεσούργελο που έκαναν ντου»
07/12/2021 - 09:51  
Αιχμηρή ανάρτηση από τον Χ.Ζαραλίκο
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος με ανάρτηση του στο Twitter άφησε αιχμές για την αποχή του ραδιοφωνικού σταθμού Real FM από οποιονδήποτε σχολιασμό για τη βίαιη διακοπή της παράστασης «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά» στην οποία πρωταγωνιστεί.
Στην ανάρτησή του, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος φρόντισε να «ευχαριστήσει» τον ιδιοκτήτη του ραδιοφωνικού σταθμού, Νίκο Χατζηνικολάου, επειδή ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και οι υπόλοιποι παραγωγοί του σταθμού αναφέρθηκαν στο περιστατικό εισβολής «των μπράβων και του τηλεσούργελου» στο θέατρο Καρέζη, όπως αναφέρει ο κωμικός.
Το tweet του Χριστόφορου Ζαραλίκου
Τώρα που ηρέμησα λίγο να ευχαριστήσω τον @NChatzinikolaou και τον @Realfm978 που δεν είπαν κουβέντα για τους μπράβους και το τηλεσούργελο που έκαναν ντου στο θέατρο Καρέζη και δεν ανησύχησε η μανούλα μου που ακούει μόνο αυτόν τον σταθμό. Δεν το έμαθε
10:09 π.μ. • 6 Δεκ 2021



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΚΕ - Ελληνική Λύση και Μέρα25 αντιτίθενται στις ποινές φυλάκισης σε αρνητές γονείς
08/12/2021 - 16:38  |



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καλλιθέα: Μητέρα και κόρη ξέφυγαν από την κακοποίηση - Γείτονες έκαναν «ανθρώπινη ασπίδα» για να τις προστατέψουν
 08/12/2021 - 17:35
Αίσιο τέλος είχε μια υπόθεση μακροχρόνιας ενδοοικογενειακής βίας μιας 42χρονης μητέρας και της 3χρονης κόρης της στην Καλλιθέα. Η συγκινητική αλληλεγγύη των γειτόνων και η αποτελεσματική αντιμετώπιση της υπόθεσης από την αστυνομία και την εισαγγελία έβαλαν τέλος στην ιδιότυπη αιχμαλωσία τους.
Συγκεκριμένα όπως δημοσιεύει το σωματείο που κάλεσε άτομο της περιοχής, την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, η μητέρα κατάφερε να βγει από το διαμέρισμα με το κοριτσάκι και να καλέσει βοήθεια, και οι γείτονες έκαναν ανθρώπινη ασπίδα για να τις προστατέψουν, μέχρι να έρθει η αστυνομία.
Αρχικά προσήχθησαν όλοι στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας και στη συνέχεια ανέλαβε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας του Αστυνομικού Τμήματος Ομόνοιας. Ο χειρισμός της υπόθεσης από πλευράς αστυνομίας και εισαγγελίας ήταν υποδειγματικός.
Μετά τις καταθέσεις αφέθηκαν ελεύθερες μάνα και κόρη και κρατήθηκε ο άντρας μέχρι την επομένη μέρα στα πλαίσια του αυτοφώρου.
Έτσι μπόρεσε και γύρισε η γυναίκα με το παιδί στο σπίτι τους (το διαμέρισμα είναι ιδιοκτησία της γυναίκας) και άλλαξε κλειδαριά ώστε να μην έχει πλέον πρόσβαση ο άντρας. Την επόμενη μέρα ο άντρας, ο οποίος δεν έχει σταματήσει να ενοχλεί και να απειλεί, πήρε τα πράγματά του με την συνοδεία αστυνομίας.
Έκτοτε η γυναίκα έχει απευθυνθεί για βοήθεια σε σχετικούς φορείς και οργανώσεις, αλλά όπως πάντα υπάρχει πρόβλημα με τη νομική εκπροσώπηση στα δικαστήρια, τόσο για τα ασφαλιστικά μέτρα που πρέπει να γίνουν, όσο και για τις ποινικές υποθέσεις σχετικά με την ενδοοικογενειακή βία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υποτίμησε τους Έλληνες ο Κ. Μητσοτάκης μιλώντας στο CNN : «Περιορισμένες οι  αντιδράσεις για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό»
08/12/2021 – 10:48
Υποτιμά την δυναμικότητα αντίδρασης των Ελλήνων ο πρωθυπουργός
Σε μια γυάλα δείχνει να ζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μάλλον δεν βλέπει ότι η κοινωνία «βράζει» λόγω των εκβιαστικών μέτρων που έχει επιβάλλει, καθώς μιλώντας στο αμερικανικό CNN είπε ότι στην Ελλάδα «οι αντιδράσεις είναι περιορισμένες». 
Ο πρωθυπουργός μίλησε στην Κριστιάν Αμανπούρ και εκτός των άλλων ερωτήθηκε για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και για το εάν ανησυχεί ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις και διαδηλώσεις στην Ελλάδα, όπως στο Βέλγιο, την Ολλανδία και αλλού.
Ο Κ.Μητσοτάκης απάντησε ότι «έχουμε πολύ περιορισμένες διαδηλώσεις κι αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι. Επίσης επιβάλλαμε αυστηρά μέτρα για τους ανεμβολίαστους. Ήμασταν μία από τις πρώτες ευρωπαϊκές χώρες που ξεκαθαρίσαμε πως αν θέλεις να πας σε ένα εστιατόριο, ή στον κινηματογράφο, πρέπει να είσαι εμβολιασμένος, δεν αρκεί ένα αρνητικό τεστ».
O K.Mητσοτάκης προφανώς δεν βλέπει τους χιλιάδες διαδηλωτές που διαμαρτύρονται σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και άλλες πόλεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και των περιοριστικών μέτρων και του διχασμού των Ελλήνων.
Να θυμίσουμε ότι την προηγούμενη Κυριακή έγιναν μεγάλες συγκεντρώσεις, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και αυτή την Κυριακή.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καταγγελία – σοκ από ΟΕΝΓΕ – ΠΟΕΔΗΝ : «Κρατούν καβάτζα για VIP ασθενείς 47 κλίνες ΜΕΘ – Λένε χυδαία ψέματα»
08/12/2021 – 11:02
«Σε ποια άλλη χώρα με τέτοια χυδαία ψέματα θα μπορούσε να σταθεί μια κυβέρνηση;»
Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση «μαγειρεύει» αριθμούς και οδηγεί πολίτες σε θάνατο έκαναν ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας Παναγιώτης Παπανικολάου και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων Μιχάλης Γιαννάκος.
Ο κ. Παπανικολάου έκανε εξαρχής σαφές ότι «οι απώλειες θα μπορούσαν να είναι πολύ λιγότερες, από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα» και στη συνέχεια παρουσίασε συγκεκριμένα στοιχεία, με βάση τα στοιχεία για την 6η Δεκεμβρίου 2021 από τον ΕΟΔΥ:
«116 απώλειες, που ήταν 121
Να μας πουν οι κ.κ. Πλεύρης και Γκάγκα πόσοι από αυτούς τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν πέθαναν διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, στη λίστα αναμονής για ΜΕΘ. Δεν μας το έχουν πει ποτέ. Αυτό πρέπει να ρωτάνε κάθε απόγευμα με τη μεγαλύτερη επιμονή, όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης
714 διασωληνωμένοι
Από τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας (πλατφόρμα ΕΚΑΒ-ΕΚΕΠΙ) προκύπτει ότι εκτός ΜΕΘ, σε λίστα αναμονής για ΜΕΘ, ήταν 154 διασωληνωμένοι, «μηχανικά αεριζόμενοι» ασθενείς πάσχοντες από όλες τις παθήσεις (120 περίπου με covid-19). Η κ. Γκάγκα έχει πει ότι ανακοινώνει στο συνολικό νούμερο και τους διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ. Υποθέτουμε ότι αυτοί που λέει το υπουργείο πως νοσηλεύονται εντός ΜΕΘ, είναι εντός κανονικών ΜΕΘ -που δεν είναι, στη Θεσσαλονίκη κυρίως πολλοί από αυτούς νοσηλεύονται σε ΜΕΘ-μαϊμού.
Αλλά σύμφωνα με το υπουργείο, 595 ασθενείς με covid-19 είναι διασωληνωμένοι εντός ΜΕΘ και 120 είναι εκτός ΜΕΘ.
Στις 27 Νοεμβρίου 2021 ο κ. Πλεύρης με γραπτή ανακοίνωση-απάντηση στο ΣΥΡΙΖΑ, είπε μεταξύ άλλων ότι δήθεν «λειτουργούν στο ΕΣΥ πλήρως 1.300 κλίνες ΜΕΘ» και ότι επιπρόσθετα, εκτός από αυτές, έχει δεσμεύσει δήθεν και όλες τις κλίνες ΜΕΘ του ιδιωτικού τομέα, που είναι τουλάχιστον 350. Άρα, 1.650 σύνολο, αυτό λέει ο κ. Πλεύρης. Αφαιρώντας λοιπόν τους 595 διασωληνωμένους με covid-19, μένουν 1.055 κλίνες ΜΕΘ.
Υπάρχουν και 35 non covid ασθενείς στη λίστα αναμονής για ΜΕΘ. Άρα, ο κ. Πλεύρης λέει ότι χτες είχαμε 1.055 κλίνες non covid ΜΕΘ, όλες υπερπλήρεις, καθώς και 35 non covid ασθενείς διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ. Σύνολο, 1.090. Είναι εξωφρενικό ψέμα. Ουδέποτε τέλη Νοεμβρίου και αρχές Δεκεμβρίου, την περίοδο με την χαμηλότερη νοσηρότητα μακράν, δεν είχαμε ποτέ τέτοιο αριθμό non covid διασωληνωμένων. Άρα, ο αριθμός των ΜΕΘ που αναφέρει ο κ. Πλεύρης είναι ένα χυδαίο, φουσκωμένο ψέμα».
«Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία του υπουργείου Υγείας χτες, προκύπτει ότι η πληρότητα στις ΜΕΘ covid-19 είναι 120% (595 μέσα και 120 έξω). Το ίδιο το υπουργείο Υγείας όμως δίνει 98,9% πληρότητα ΜΕΘ covid-19. Αυτό είναι ταυτόχρονα και ασύστολο ψέμα και ομολογία ανοιχτή ότι φυλάσσονται σε συγκεκριμένες "καθηγητοπανεπιστημιακές" πτέρυγες κλίνες ΜΕΘ "καβάτζα". Σε ποια άλλη χώρα με τέτοια χυδαία ψέματα την ώρα που χαροπαλεύουν εκτός ΜΕΘ και πεθαίνουν κάθε μέρα δεκάδες συνάνθρωποί μας, θα μπορούσε να σταθεί μια κυβέρνηση;» αναρωτήθηκε ο κ. Παπανικολάου.
Οι αριθμοί που αποδεικνύουν την VIP «καβάτζα»
Τα περί «καβάτζας» ΜΕΘ για VIP πρόσωπα επιβεβαίωσε και ο κ. Γιαννάκος, σημειώνοντας ότι «οι κλίνες ΜΕΘ που λειτουργούν, μαζί με του ιδιωτικού τομέα, σύμφωνα με το πληροφοριακό σύστημα του υπουργείου Υγείας, είναι 1.250. Οι 300 είναι του ιδιωτικού τομέα, για γενικά περιστατικά. Πολλές τις χρησιμοποιούν για δικές τους ανάγκες, δεν τις δίνουν στο σύστημα. Οι δημόσιες κλίνες ΜΕΘ είναι 950. Από αυτές, οι 647 δίνονται για περιστατικά covid-19. Την Τρίτη, ήταν εντός ΜΕΘ (διασωληνωμένοι και μη) 600 ασθενείς. Άρα, ακόμη και όλοι διασωληνωμένοι να ήταν, από τους 714 μένουν 114 διασωληνωμένοι με covid-19 που βρίσκονται εκτός.
Οι κλίνες ΜΕΘ για covid-19 είναι 647, αλλά μέσα είναι 600. Οι 47 κλίνες είναι κενές. Γιατί είναι κενές, ενώ έχουμε 114 ασθενείς εκτός; Τις κρατάνε για «ειδικές περιπτώσεις, μητροπολίτες, πολιτικούς, κτλ.». Για παράδειγμα, αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο κενές κλίνες ΜΕΘ στο ΚΑΤ. Γιατί δεν μεταφέρονται εκεί π.χ. ένα ανδρόγυνο που είναι στο νοσοκομείο της Νίκαιας, 58 και 59 ετών, διασωληνωμένοι από χτες; Και πολλοί άλλοι, βέβαια. Το 80% των ασθενών με covid-19 πεθαίνει εκτός ΜΕΘ. Είναι πραγματικά σκάνδαλο. Θα έπρεπε μόνο και μόνο με αυτό το στοιχείο να παρέμβει η Δικαιοσύνη.
Από το 2020 ξέραμε ότι θα χρειαστούμε περισσότερες κλίνες ΜΕΘ. Έγιναν και αρκετές δωρεές. Δεν καταφέραμε να λειτουργήσουν, λόγω έλλειψης προσωπικού. Είναι εγκληματικό, αντί να ενισχύεις το σύστημα στην πανδημία, να το αποδυναμώνεις. Φέτος, σε σχέση με τον χειμώνα του 2020, είμαστε μείον 9.000 υγειονομικοί στα δημόσια νοσοκομεία.
Αλλά όταν ένας πολίτης προσφεύγει στα δικαστήρια και ζητά το δίκιο του, του επιδικάζεται ποσό από το νομικό πρόσωπο του κράτους, το νοσοκομείο. Το ποσό αυτό, το Ελεγκτικό Συνέδριο το καταλογίζει στους επαγγελματίες Υγείας, υπογράμμισε ο κ. Γιαννάκος, περιγράφοντας το πώς το σύστημα εμποδίζει τον καταλογισμό ευθυνών στην πολιτική ηγεσία της δημόσιας Υγείας».
Οι εκάστοτε σύμβουλοι του πρωθυπουργού «θυρωροί της πίσω πόρτας»
Επανερχόμενος ο κ. Παπανικολάου είπε πως «είναι προφανές ότι από τους 154 συνανθρώπους μας που ήταν διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, στη λίστα αναμονής για ΜΕΘ, δεν συμπεριλαμβανόταν ούτε δεσπότης, ούτε εκδότης, ούτε υπουργός, ούτε πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Έχετε ακούσει εσείς ποτέ τα τελευταία χρόνια επώνυμος να μένει πολλές ώρες εκτός ΜΕΘ; Δεν θα είχε ακουστεί; Δεν έχει γίνει ποτέ. Αυτά ισχύουν για τους κοινούς θνητούς. Συνήθως, οι θυρωροί της «πίσω πόρτας» για τις ΜΕΘ και τα χειρουργεία είναι συγκεκριμένοι πανεπιστημιακοί καθηγητές της κυβερνητικής αυλής, που είναι και σύμβουλοι του πρωθυπουργού.
Φωνάζουμε από το 2020, είχαμε την εικόνα από την βόρεια Ιταλία, λέγαμε ότι αυτή η νέα νόσος έχει ένα κρίσιμο χαρακτηριστικό. Χωρίς μέτρα ενίσχυσης του συστήματος μετατρέπεται ραγδαία σε κρίση εντατικής θεραπείας, με αποτέλεσμα η θνητότητα από 1,8% να μπορεί να εκτιναχθεί στο 7%. Αυτό γίνεται σε κρίση εντατικής θεραπείας. 
Αρκετά κράτησε το θέμα της αναστολής εργασίας των υγειονομικών, ένα «γινάτι» του πρωθυπουργού είναι, τίποτε άλλο. Στα νοσοκομεία γίνεται «κορωνοπάρτι» ενδονοσοκομειακής διασποράς λόγω των απαράδεκτων συνθηκών. Η ίδια η κα Γκάγκα είχε διαρρεύσει ότι έχει εισηγηθεί να επιστρέψουν με τεστ», όπως θύμισε ο κ. Παπανικολάου.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Απαράδεκτο: O FDA… δεν θα δημοσιεύσει τα δεδομένα για το εμβόλιο της Pfizer στα 50 αλλά σε 75 χρόνια… είχαν ξεχάσει 59.000 σελίδες
08/12/2021
Ο δικαστής μετά την νέα εξέλιξη να εμφανιστούν δηλαδή 59.000 σελίδες που ήταν εξαφανισμένες και από 329.000 να φθάσουν στις 388.000… πριν λίγες εβδομάδες αποφάσισε να δημοσιευτούν 12.000 σελίδες έως τις 31 Ιανουαρίου 2022 και εν συνεχεία 500 σελίδες ανά μήνα
Απίστευτο και όμως αληθινό…
Ένα ακόμη συμβάν που αυξάνει την καχυποψία και γεννά πολλά ερωτηματικά ήρθε να προστεθεί… στο κεφάλαιο εμβόλια της Pfizer…
Ο αμερικανικός οργανισμός τροφίμων και φαρμάκων (FDA) υποστηρίζει ότι χρειάζεται 75 χρόνια για να αποδεσμεύσει πλήρως τα δεδομένα για το εμβόλιο της Pfizer κατά του covid 19. Ενώ για να εγκρίνει ο FDA την κυκλοφορία του φαρμάκου ήθελε μόνο 2 μήνες!!! Που σημαίνει ότι είχαν διαβάσει αυτό το βουνό από σελίδες, οι οποίες περιγράφουν μέσα ότι 1 στους 36 που κάνει το εμβόλιο πεθαίνει, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό πόσοι έχουν μόνιμες παρενέργειες δηλαδή μόνιμα καρδιολογικά προβλήματα και νευρολογικές παθήσεις.
Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων ο FDA ζήτησε από έναν δικαστή να δώσει προθεσμία 75 χρόνια για να δημοσιοποιήσει τα δεδομένα σχετικά με το εμβόλιο Pfizer και BioNTech, 20 χρόνια περισσότερα από προηγούμενη απόφαση δικαστηρίου στα 50 χρόνια.
Ο αμερικανικός οργανισμός τροφίμων και φαρμάκων (FDA), ανέφερε στο δικαστήριο ότι μπορεί να επισπεύσει την δημοσίευση των δεδομένων σε πάνω από 500 σελίδες ανά μήνα.
Αλλά ανέφερε επίσης ότι υπάρχουν πάνω από 59.000 σελίδες από αυτές που είχαν παρουσιαστεί σε προηγούμενο δικαστήριο…που δεν εμφανίστηκαν… 
Δεν είναι περίεργο να εμφανίζονται ξαφνικά όχι 59 σελίδες αλλά 59.000 σελίδες που είχαν εξαφανιστεί…
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα δικαστήριο αποφάσισε να αποδεσμεύσει τις 329.000 σελίδες που αφορούν όλη την έρευνα για τα εμβόλια της Pfizer…
Ωστόσο σε νέο δικαστήριο αποκαλύπτεται ότι τελικά οι σελίδες που αφορούν όλη την έρευνα για τα εμβόλια δεν ήταν 329.000 σελίδες αλλά 388.000 σελίδες δηλαδή 59.000 περισσότερες…
Το δικαστήριο αποφάσισε, προσέξτε αποφάσισε, κάθε μήνα να δημοσιοποιούνται 500 σελίδες από τις 329.000 σελίδες της συνολικής έρευνας που τελικά αποδεικνύεται ότι είναι 388.000 σελίδες.
Θα χρειαστούν 75 αντί 50 χρόνια για να δημοσιευθούν όλα τα έγγραφα δηλαδή μέχρι το 2096 αντί μέχρι το 2076.
Όπως αναφέρθηκε από αυτούς που δημοσιοποίησαν τα στοιχεία μόνο στις πρώτες 500 σελίδες υπήρχαν συνολικά 42.086 αναφορές περιστατικών για ανεπιθύμητες παρενέργειες (25.379 ιατρικά επιβεβαιωμένες, 16.707 μη ιατρικά επιβεβαιωμένες), που καλύπτουν 158.893 συνολικά συμβάντα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υγειονομικοί-ΕΚΑΒ-Εργαζόμενοι σε Αναστολή
Υγειονομικοί κατά της Υποχρεωτικότητας
Δελτίο Τύπου για το
Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021, Θησείο
Είμαστε οι υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας . Ένα Δίκτυο αποτελούμενο από όλες τις ειδικότητες επαγγελματιών υγείας, με εξειδίκευση και εμπειρία, που υπηρετούμε και εκφράζουμε το δημόσιο συμφέρον.
Με την εφαρμογή ενός νόμου αντισυνταγματικού τεθήκαμε σε αναστολή των εργασιακών μας καθηκόντων με στέρηση μισθού. 
Αν και καλούμε όλους τους πολίτες να συσπειρωθούν μαζί μας στον αγώνα και στις μαζικές ειρηνικές δράσεις, είμαστε υποχρεωμένοι να ξεκαθαρίσουμε ότι υπάρχουν κάποιες κόκκινες γραμμές τις οποίες ΔΕΝ προτιθέμεθα να περάσουμε.
Δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν επιθυμούμε υποστηρικτές ναζιστικών και φασιστικών πρακτικών, ειδικά όταν ο αγώνας μας είναι κατά του διαχωρισμού, κατά της υποχρεωτικότητας και του εξαναγκασμού.
Ευχαριστούμε όλους που είναι στο πλευρό μας και συναισθάνονται τη δυσχερή θέση στην οποία έχουμε περιέλθει, όμως δεν επιθυμούμε «προστάτες» και νοσταλγούς του ζοφερού παρελθόντος.
Στη συνάντηση του Σαββάτου – που τόσο λάσπη έχει ριχτεί - δόθηκε το βήμα σε πολλούς με γνώμονα τη Δημοκρατία και την συνένωση των αντιθέτων, με κύριο στόχο να διατρανωθεί η ανάγκη για συναίνεση.
Όμως υπάρχουν κόκκινες γραμμές τις οποίες ΔΕΝ επιθυμούμε να περάσουμε.
Με τα τιμής
Υγειονομικοί κατά της Υποχρεωτικότητας.
Υγειονομικοί κατά της Υποχρεωτικότητας Δίκτυο 30 Νοσοκομείων/ Δομών Υγείας και ΕΚΑΒ



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα κυρίαρχα κόμματα στην Ελλάδα θυμίζουν ΜΚΟ.
Λειτουργούν με προκατασκευασμένη ατζέντα και συγκεκριμένους χρηματοδότες.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υγειονομικοί κατά της Υποχρεωτικότητας
Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Πέμπτη 9/12/2021
10 πμ στο Συνταγμα, 12 πμ στο Υπουργείο Υγείας
Το σύστημα υγείας αιμορραγεί 
Οι υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας μαζί με τους τραυματιοφορείς



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σήμερα άκουγα τον Τραμπούκο Διευθυντή του Κόκκινου 105,5 που πήρε συνέντευξη σ' έναν επεμβατικό καρδιολόγο σε αναστολή,ο οποίος έχει νοσήσει και ήταν εξαιρετικός και κατατοπιστικός.Μόλις ο γιατρός πήγε να παρουσιάσει νέες μελέτες και να αναφερθεί σε παρενέργειες, ο Τραμπούκος Νίκος Ξυδάκης τον διέκοπτε και ανέβαζε τους τόνους.Ύφος απαξιωτικό,λογοδιάρροια,άσκοπη χρήση του λόγου, με μοναδικό στόχο την αποδόμηση του συνομιλητή και τη φίμωση.Τέτοια λογοκρισία και επιθετικότητα που θα τη ζήλευε και ένας ακροδεξιός.
Βέβαια κύριε Ξυδάκη ξέρεις πολύ καλά ότι είσαι και εσύ προΪόν.Γι αυτό καθε μέρα θα διαφημίζεις την Cosmote.Το καλύτερο ήταν στο τέλος όπου του λέει:δηλαδή κάποιοι ακροατές ρωτάνε αν εμείς είμαστε κορόιδα που κάναμε το εμβόλιο.
Ευτυχώς δεν του απάντησε ο κύριος Νταλιάνης,αλλά ο αλητήριος προσπαθούσε να τον αμφισβητήσει ακόμα και όταν του έλεγε ότι ο τίτλος αντισωμάτων του είναι 4 φορές πιο υψηλός από τον κανονικό.Αμφισβητούσε και τη φυσική ανοσία ο τενεκές,ο διευθυντής του ραδιοφωνου 105,5 που ακούει,αλλά ακούει ό,τι θέλει,ό,τι δεν συμφέρει το αφήγημα και το Σύριζα που και αυτός είναι μέρος αυτού του σάπιου καθεστώτος,μιας και δεν αποτέλεσε ρήγμα και ασυνέχεια στο κράτος των μνημονίων.
Στη νέα θρησκεία του τεχνοεπιστημονισμού η αριστερά των Μνημονίων[αυτό είναι ο Σύριζα:αριστερό υβρίδιο των μνημονίων,της Ευρωζώνης κτλ]δεν δέχεται ούτε το διάλογο.
Σχολιο.- Όσο κι αν θέλουν να φιμώσουν την αλήθεια ,να το ξέρετε είναι χαμένοι απο χέρι Αυτά και άλλα απο υγειονομικούς σε αναστολή που 4 μήνες σχεδόν είμαστε χωρίς ούτε 1€ στο δρόμο



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


7/12/2021
ΓΑΛΛΙΑ
Αστυνομικοί πετάνε χειροπέδες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το καθεστώς κοβιντοχούντας



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



''Ουδείς μωρότερος των ιατρών αν δεν υπήρχαν οι διδάσκαλοι''
Στο 3ο λύκειο Αμαρουσίου σήμερα δέχτηκαν 4 εμβολιασμενους μαθητές να μπουν στις τάξεις ενώ έχουν κορονοιο!! Τα παιδιά μεταξύ τους το είπαν,.. Κάποια άλλα παιδιά ειδοποίησαν τους γονείς τους, ήρθαν γονείς να ζητήσουν το λόγο που δέχτηκε η διευθύντρια κάτι τέτοιο και η διευθύντρια δικαιολογηθηκε λέγοντας ότι το περνάνε... ήπια!!!!!!!!!!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Konstantinos Farsalinos 
Όταν ακούς για επιχείρηση ελευθερίας, πρέπει πρώτα να καταλάβεις ποιος σου στέρησε την ελευθερία. Τότε μόνο θα διαπιστώσεις ότι δεν μπορείς να περιμένεις ελευθερία από εκείνους που σου τη στέρησαν, συνειδητά και εσκεμμένα.
Παίζοντας το ρόλο του "λαγού" της ηθικής κατάρρευσης της Ευρωπαϊκής κουλτούρας και της εκτροπής του δυτικού πολιτισμού, ο Έλληνας υπουργός υγείας προτείνει δημόσια πλέον την επ' άπειρον ομηρία των πολιτών με ημερομηνία λήξης στα πιστοποιητικά κυκλοφορίας, παρόλο που είναι έτσι κι αλλιώς αδύνατο να επιτύχουμε το πολυδιαφημιζόμενο (ανέκδοτο πλέον) τείχος ανοσίας. 
Τα πολιτικά ψίχουλα και απομεινάρια της Ευρώπης επισπεύδουν και επιβάλλουν δια της βίας εμβολιασμούς για να αντιμετωπίσουν μια μετάλλαξη που οι ίδιες οι εταιρείες-παραγωγοί των εμβολίων αμφιβάλλουν αν καλύπτεται από τα υπάρχοντα εμβόλια. Οι ίδιοι έκλειναν τα σύνορα σε χώρες που εμφάνιζαν τη μετάλλαξη, διότι προφανώς πιστεύουν πως οι μεταλλάξεις ταξιδεύουν στη business class των αεροπορικών εταιρειών. Απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι η ανθρώπινη βλακεία είναι και άπειρη και ανίκητη...
Η αδιαμφισβήτη πολιτική και η αδιαμφισβήτητη επιστήμη δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Οπαδοί του μεσαίωνα και του σκοταδισμού, βιαστές της κοινωνίας και των πολιτών. Για την προστασία μας...
Σειρά σήμερα να υποστούν τον βιασμό είχαν οι νοσήσαντες, με το πιστοποιητικό ανοσίας να αποκτά πλέον διάρκεια 3 μηνών
. Ενώ παρουσιάζεται ως εισήγηση της επιτροπής των ειδικών, έχει σημασία να ενημερωθούμε αν αυτοί οι ειδικοί βιάζουν την επιστημονική λογική και γνώση αυτόκλητα, η αν απλά υπακούουν σε πολιτικές προσταγές παρουσιάζοντας το ζήτημα ως δήθεν δική τους πρωτοβουλία.
Αποδεικνύουν ότι λαμβάνουν αποφάσεις με άλλα κίνητρα κι όχι για τη δημόσια υγεία.
Ντροπή...
Αφού θυμήσω πόσους μήνες πριν προειδοποίησα για την επ' άπειρον αιχμαλωσία (22 Αυγούστου, - εμβολιασμένοι που θα μετατρέπονται κάθε λίγο σε ανεμβολίαστοι), θα κλείσω με την ελπίδα και την ευχή να καταρρεύσουν με πάταγο και να αντιμετωπίσουν τον ηθικό διασυρμό και εξευτελισμό από την κοινωνία. Όπως τους αξίζει...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δήλωση Γιώργου Κασιμάτη
Μετά από συνεχείς ερωτήσεις πολιτών σχετικά με τη νομιμότητα της κυβερνητικής αναγγελίας για ειδική υποχρέωση των άνω των εξήντα ετών ανεμβολιάστων να υποβληθούν σε εμβολιασμό με απειλή προστίμου εκατό ευρώ το μήνα, με βάση την επιστημονική και κοινωνική μου ευθύνη παρέχω την ακόλουθη απάντηση:
Υπενθυμίζω την από 18/8/2021 Γνωμοδότησή μου, όπου θεμελιώνεται η παραβίαση των θεμελιωδών Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και των αρχών και κανόνων νομιμότητας του Διεθνούς Δικαίου και των δημοκρατικών Συνταγμάτων με την άμεση ή έμμεση επιβολή όλων των μέτρων κατά της νόσου Covid 19.
Όσον αφορά στον εμβολιασμό, επισημαίνεται ότι η παράβαση είναι πολύ βαρύτερη και ότι αποτελεί, ακόμη και αν γίνεται για το καλό του ανθρώπου, έγκλημα κατά του Ανθρώπου, εφόσον το εμβόλιο βρίσκεται ακόμη σε πειραματικό στάδιο. Η θεμελίωση γίνεται στις ρητές διατάξεις του διεθνούς δικαίου, που θεσπίστηκαν μετά τις εμπειρίες των ιατρικών πειραμάτων του Εθνικοσοσιαλισμού, κυρίως δε στο άρθρο 7 του Διεθνούς Συμφώνου για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα του Ανθρώπου (Ν. Υόρκη 1966) και της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και της Βιοϊατρικής (ιδίως Κεφάλαιο ΙΙ, με τίτλο: Συναίνεση, άρθρα 5 επ.), (Oviedo 1997), που αποτελούν και υπερσυνταγματικής ισχύος εσωτερικό δίκαιο της Ελλάδας.
Στην ίδια Γνωμοδότηση επισημαίνω το δικαίωμα και την υποχρέωση όλων των πολιτών και κατά πρώτον λόγο των επισήμων Ενώσεων των Επαγγελματιών και των Εργαζομένων να ασκήσουν κάθε συνταγματικό μέσο νόμιμης προστασίας και κυρίως να προσφύγουν στην εθνική και διεθνή Δικαιοσύνη.
Όσον αφορά στην πρόσφατη αναγγελία απειλής προστίμου στους πάνω από εξήντα ετών ανεμβολιάστους, αποτελεί απειλή επιβολής χρηματικής κύρωσης για μη εκτέλεση πειραματικού εμβολιασμού και επιπλέον απειλή της επιβολής της εν λόγω κύρωσης στην κοινωνική κατηγορία των ανθρώπων που είναι ηλικίας από 60 ετών και πάνω. Η αναγγελία αυτή αποτελεί, κατά την επιστημονική μου άποψη, απειλή: πρώτον, τέλεσης από τα όργανα του κράτους πράξης που παραβιάζει το θεμελιώδες δικαίωμα του Ανθρώπου βάσει των παραπάνω αναφερόμενων διατάξεων του άρθρου 7 του Διεθνούς Συμφώνου για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα του Ανθρώπου και των άρθρων 5 επ. του Κεφ. ΙΙ της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και της Βιοϊατρικής και, δεύτερον, τέλεσης πράξης κατά των άνω των 60 ετών προσώπων, η οποία παραβιάζει την από το Διεθνές Δίκαιο και το Σύνταγμα απαγόρευση των διακρίσεων. Σημειώνομε ότι η απαγόρευση αυτή αποτελεί θεμελιώδη αρχή της προστασίας της αξίας του Ανθρώπου.
Ευχόμαστε η Κυβέρνηση, λαμβάνοντας υπ’ όψιν όλα αυτά, να μη θεσπίσει την απειλή με συνταγματικά ανυπόστατο νόμο.
Η παρούσα ενημερωτική για όλους τους πολίτες Δήλωση απευθύνεται ιδίως προς τις κατά κύριο λόγο ηθικά και επιστημονικά υπεύθυνες Διοικήσεις των κεντρικών Ενώσεων Δικηγόρων, Δικαστών, Ιατρών και Δημοσιογράφων, που ασκούν δημόσιο κοινωνικό λειτούργημα
Κύθηρα, 5 Δεκεμβρίου 2021
Γιώργος Κασιμάτης



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δείτε γιατί δεν θα πληρώσουν κανένα πρόστιμο οι άνω των 60. Να'ναι καλά ο/η ανώνυμος δικηγόρος που μας έδωσε δωρεάν αυτή την συμβουλή για να μην μας πιάνουν κορόιδα!
Κοινοποιήστε να το μάθουν και οι φίλοι σας ή κάντε αντιγραφή και επικόλληση.
Δεν μπορούν να σου αφαιρέσουν τα 100€ από την Σύνταξη.
Δεν μπορούν να σου βάλουν ούτε 5€ πρόστιμο για να το πληρώνεις στην εφορία.
Δεν είναι φόρος που χρωστάς στο κράτος.
Το πρόστιμο είναι ατομική διοικητική πράξη και για να επιβληθεί από την όποια Διοικητική Αρχή απαιτείται κλήση σε απολογία και μετά την απολογία αν δεν γίνει αποδεκτή, τότε επιβάλλεται το πρόστιμο.
Σε περίπτωση που η αιτιολογία γράφει μη αποδοχή Εμβολιασμού αυτόματα αποτελεί ευθεία απειλή γιατί θεωρείται «προπαρασκευαστική πράξη τέλεσης εγκλήματος» δηλαδή έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που σημαίνει ότι ο εισαγγελέας δεν μπορεί παρά μόνο να ασκήσει ποινική δίωξη κατά του υπογράφοντος.
Νομιμότητα και εφαρμογή του προστίμου των 100€
Μόνο για να διώξω τον φοβο και να μην παρασυρθεί κανείς και κάνει το εμβόλιο χωρίς την θέλησή του.
1 ) Δεν μπορεί να εφαρμοστεί στους συνταξιουχους νομικα γιατι ειναι διοικητική πράξη και υπάρχει μια πολύμηνη διαδικασία
2 ) Ο νομικός δρόμος είναι ο εξής η ηλεκτρονική διακυβέρνηση κοινωνικής ασφάλισης ( ηδικα ) πρέπει να διαπίστωση οτι δεν έχει γίνει ο εμβολιασμός και σαν ανώνυμη εταιρεία δεν εχει δικαίωμα επιβολής προστίμου.
3 ) Πρέπει να οριστεί με νόμο ποια υπηρεσία θα τρέξει τον κώδικα της διοικητικής διαδικασίας υπουργείο υγείας η εργασίας.
4 ) Η υπηρεσία πρέπει να στείλει στον καθένα πράξη προσδιορισμού της ποινής ( 100 ευρω ) ηλεκτρονικά.
5 ) Οι άνω των 70 με νόμο δεν υποχρεώνονται σε ηλεκτρονικές διαδικασίες αρα δεν μπορεί να επιβληθεί η ποινή.
6 ) Για την εξέταση των αντιρρήσεων πρέπει να συγκροτηθεί τριμελής επιτροπή για να τις εξετάσει.
7 ) Ακόμα και αν τον ειδοποιήσουν γραπτώς εχει δικαίωμα επιβολής αντιρρήσεων εντος 5 ημερών οι οποίες μπορεί να κρατήσουν με την προσφυγή στα διοικητικά δικαστήρια μέχρι 8 χρόνια χωρις ποτε να κοπούν τα 100 ευρω ολα τα εξοδα τα πληρώνει το κράτος ειναι δωρεάν για τους πολίτες.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η μητέρα μου με πήρε σήμερα κλαμένη και σοκαρισμένη στη δουλειά να μου ανακοινώσει πως μία αγαπημένη της φίλη και λατρεμένη μας εδώ και 10ετίες γειτόνισσα πέθανε χθες βράδυ ξαφνικά! Την προηγούμενη μέρα είχε κάνει τρίτη δόση! ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ..προχθές ήταν σπίτι μας και πίναμε καφέ! Όσοι πείτε πως είναι τυχαίο..έχω να σας πω..πως εγώ ο ίδιος ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ξέρω άλλες οκτώ τέτοιες περιπτώσεις..εγώ ο ίδιος, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ (εννοώ από την προσωπική μου ζωή και πέρα από όσους ξαφνικούς θανάτους διαβάζουμε εδώ μέσα)! Αφού εγώ ο ίδιος ξέρω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ 9 τέτοιες περιπτώσεις..που είμαι ένας από τα δισεκατομμύρια ανθρωπους του πλανήτη.. σκέφτεστε πόσες τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν;
ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ
Και αυτές οι εννέα περιπτώσεις ξεπερνούν κατά πολύ εκείνο το ρητό που λέει:
Η πρώτη είναι τυχαία..
η δεύτερη αμφίβολη..
αλλά αν συμβεί και τρίτη κάτι..
είναι βέβαιο!
Υ.Γ. ότι παρενέργειες η ξαφνικός θάνατος συντελεστει μετά το εμβόλιο πρέπει να γράφετε σε κάτι ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ώστε να ελεγχθεί η ασφάλεια τους σε βάθος χρόνου! Σας έχουν πει τίποτα τα γαμ@μένα τα κανάλια που πιστεύετε για ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ;;;!!! Όχι βέβαια! Τον λόγο δεν μπορείτε να τον καταλάβετε; Τόσο ζόμπι γίνατε;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Έχουμε και τρανς γνωστές περσονες όπως η Τζένη Χειλουδάκη (που μου ήταν μέχρι τώρα πολύ συμπαθητικια αυτή συγκεκριμένα ομολογώ ,..ΟΧΙ ΠΙΑ )που προτείνουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΌ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ 
ΕΤΣΙ ,ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ
έτσι με το ζόρι να μάθουν οι άθλιοι που μου θέλουν και ...αυτοδιαθεση του σωματος τους είπε η τρανς...
Κατάλαβες ? 
Κατάλαβα
Σχολιο.- Δε μου κάνει εντύπωση. Παρακολουθώ με θλίψη τα τελευταία χρόνια τη βία, το μισογυνισμό και την ομοφοβία που προωθείται από τον τρανς ακτιβισμό. Κούφιος δικαιωματισμός που αγνοεί τη γυναικεία πραγματικότητα "cis"( όρος βρισιά για τις μη θηλυκές γυναίκες), που προωθεί τις παιδικές μη αναστρέψιμες ιατρικές πράξεις, ποντάροντας στο αφήγημα του "λαθος σώματος", ορμονοθεραπείες εφόρου ζωής κλπ κλπ συμβάλλοντας στην οπισθοδρόμηση σε ό,τι αφορά στα γυναικεία κεκτημένα δικαιώματα. Πρόσφατα το Lancet αναφέρθηκε στις γυναίκες ως "bodies with vaginas", για να είναι πιο "inclusive" όπως είπαν, η λέξη γυναίκα δηλαδή σβήνεται από το λεξιλόγιο ενώ το σώμα της απανθρωποποιείται. Μήτρες έχουν και τα ζώα, λένε.
* δυστυχώς αυτά δεν έρχονται από την άκρα δεξιά
Σχολιο.- Να γινει πρωτα υποχρεωτικο το φαγητο το νερο η στεγη η εργασία με ικανοποιητική αμοιβή η ειρηνη και μετα ας γινει και το σκευασμα



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάτρα,Λεωνίδας Στέλλας,γιατρός πνευμονολογος 
: «Ο covid δεν είναι θανατηφόρα νόσος»- 
Πως αυτός και η ομάδα του αποφεύγει τις διασωληνώσεις και μοιράζει εξιτήρια
"Η άποψη η δική μας είναι ότι για τον κορωνοϊό δεν χρειαζόμαστε μονάδες, χρειαζόμαστε να κρατήσουμε τον κορωνοϊό πριν την μονάδα. Τι σημαίνει αυτό; 
Ότι χρειάζονται άνθρωποι οι οποίοι γνωρίζουν από εντατικολογία, κυρίως πνευμονολόγοι και εντατικολόγοι, για να μπορούν να χειριστούνε το μη μηχανικό αερισμό με υψηλή ροή οξυγόνου.
Μιλάμε για τα high flow μηχανήματα, τα οποία αποτρέπουν από τη διασωλήνωση των ασθενών. Άν δεν ξέρεις να χειριστείς αυτά τα μηχανήματα ή αν δεν έχεις το χρόνο όπως συμβαίνει π.χ στη Θεσσαλονίκη, αναγκάζεσαι να τους διασωληνώσεις. Θεωρώ ότι σχεδόν οι μισές διασωληνώσεις δεν θα έπρεπε να γίνουν.
Μελέτες έχουν δείξει ότι με το high flow μπορείς να καταφέρεις να διασωληνώσεις μόνο ένα 20% των ασθενών που χρειάζονται υψηλή ροή οξυγόνου.
(..)
Θα πρέπει να υπολογίσουμε ότι ο ιός αυτός θέλει χρόνο. Τα φάρμακα λειτουργούν πιο πολύ υποβοηθητικά, τον κρατάνε λίγο πιο πίσω, τον καθυστερούν για να έχει χρόνο να ανταπεξέλθει ο οργανισμός.
Όσο πιο πολύ κρατιέται λοιπόν ένας ασθενής, τόσο του δίνεται το περιθώριο ώστε σιγά σιγά να ανακάμψει» τονίζει ο κ. Στέλλας και εξηγεί:
«Εμείς λοιπόν στην ομάδα μας, το πετύχαμε αυτό. Να μην διασωληνώνουμε εύκολα τον κόσμο, γιατί απλούστατα συνεργαζόμαστε πολύ και καλά στο κομμάτι πριν τη διασωλήνωση.
Αυτό πέραν των στοιχίζει και πολύ λιγότερο. Θα έλεγα ότι στοιχίζει το ένα εικοστό μιας διασωλήνωσης. Η άποψή μας είναι ότι το κράτος όφειλε να στηρίξει τη νοσηλεία ΜΑΦ (Μονάδων Αυξημένης Φροντίδας) και όχι τόσο τις Μονάδες Εντατικής. Εκεί είναι που παίζεται το παιχνίδι».
«Δίνουμε εξιτήρια σε 85άρηδες»
Κάπως έτσι στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» κατάφεραν να διασωληνώσουν μέχρι τώρα ελάχιστους ασθενείς αλλά και να έχουν πολύ μικρά ποσοστά θνησιμότητας.
«Έχουμε δώσει εξιτήρια σε πάνω από τέσσερις 85άρηδες» λέει με χαρά ο κ. Στέλλας ο οποίος επίσης έχει κάθε λόγο να χαίρεται για τα τέσσερα επιπλέον εξιτήρια που έλαβαν την περασμένη Δευτέρα ηλικιωμένοι ασθενείς που νοσηλεύτηκαν επί πολλές ημέρες στην κλινική.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μoνοκλωνικά:
Αν τα θέλεις, είσαι ψεκ.
Αν τα έχεις, είσαι VIP.
Σχολιο.- Ελπίζω να καταλάβατε πια ότι στον καπιταλισμό έχεις τόση ζωή...
Όση μπορείς να αγορασεις



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Agamben προς την Ιταλική Γερουσία, για την ψήφιση του διατάγματος 44/2021 σε νόμο,
σχετικά με την υποχρεωτικότητα του Green Pass στην εργασία: "Νομικό τερατούργημα" - 7/10/2021



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν κάποιος παρατηρήσει ψύχραιμα και από απόσταση αυτά που βιώνουμε τα τελευταία δύο χρόνια με την πανδημία του κορωνοϊού θα διαπιστώσει εύκολα τα παρακάτω:
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα (01/12/2021) –μέσα σε δύο χρόνια περίπου – έχουμε στην Ελλάδα 938.903 κρούσματα και 18.157 θανάτους με κορωνοϊό.
Μέσα σε δύο χρόνια, επίσης στην Ελλάδα, έχουμε κατά μέσο όρο 135.000 κρούσματα και 65.000 θανάτους από καρκίνο.
Δηλαδή, έχουμε σχεδόν τέσσερις φορές περισσότερους θανάτους από καρκίνο σε σχέση με αυτούς που καταγράφηκαν με κορωνοϊό. Και ας μην επεκταθούμε στους θανάτους από εγκεφαλικά και εμφράγματα.
Αναρωτιέται λοιπόν ο κάθε καλόπιστος παρατηρητής γιατί αυτή η υστερία φόβου για τον κορωνοϊό; 
Γιατί κάθε μέρα για δυο χρόνια τα δελτία ειδήσεων των συστημικών ΜΜΕ σπέρνουν τον πανικό στους πολίτες; 
Ο άνθρωπος δεν συμβιώνει για δεκαετίες με τους κορωνοϊούς;
Οι φαρμακευτικές εταιρείες μπόρεσαν στην ουσία μέσα σε δύο μήνες να βγάλουν εμβόλια και δεν μπορούν μέσα σε δύο χρόνια να βγάλουν και να κυκλοφορήσουν κάποια αποτελεσματική θεραπεία για να τον αντιμετωπίσουν; 
Αφού ο ιός έχει ήδη μεταλλαχτεί γιατί οι κυβερνήσεις πιέζουν εκβιαστικά τους πολίτες να εμβολιαστούν με το ίδιο εμβόλιο που φτιάχτηκε για την πρώτη εκδοχή του ιού – το οποίο εξάλλου αποδείχτηκε στην πράξη αναποτελεσματικό – και τα νοσοκομεία γεμίζουν τώρα από εμβολιασμένους; 
Στις πόσες δόσεις εμβολίου θα επανέλθει η κανονικότητα στη ζωή των πολιτών;
Αναζητήσαμε να βρούμε τις απαντήσεις στο βιβλίο «Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ» των Klaus Schwab και Thierry Malleret που γράφτηκε και κυκλοφόρησε το 2020 στην αρχή την πανδημίας. Οι εκδότες του στην Ελλάδα το διαφημίζουν ως προφητικό και απαραίτητο να το διαβάσουμε όλοι, αν θέλουμε να ξέρουμε το μέλλον μας!
Για όσους δεν γνωρίζουν ο Klaus Schwab είναι ο ιδρυτής και ο εκτελεστικός πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που γίνεται κάθε χρόνο στο Νταβός της Ελβετίας, στο οποίο συμμετέχει η παγκόσμια ελίτ του χρήματος και της πολιτικής.
Την πρώτη απάντηση, σ ένα από τα βασικά ερωτήματά μας, τη βρίσκουμε αμέσως στην εισαγωγή του βιβλίου.
Γράφουν λοιπόν οι συγγραφείς: «Πολλοί από εμάς αναλογίζονται πότε τα πράγματα θα επιστρέψουν στην κανονική ροή τους. 
Μια σύντομη απάντηση είναι: ποτέ.
Τίποτε δεν θα επιστρέψει στη θρυμματισμένη έννοια της κανονικότητας που επικρατούσε προ κρίσης, επειδή η πανδημία του κορωνοϊού σηματοδοτεί ένα θεμελιώδες σημείο καμπής στην παγκόσμια τροχιά μας».
Όποιος, λοιπόν, περιμένει να επιστρέψει η παλιά κανονικότητα μάλλον θα περιμένει άδικα.
Οι συγγραφείς συγκρίνουν τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού με τις επιπτώσεις ενός παγκοσμίου πολέμου(!) και γράφουν χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν βασικές ανομοιότητες ανάμεσα σε μια πανδημία και στον πόλεμο, αλλά το μέγεθος της μετασχηματιστικής δύναμής τους είναι συγκρίσιμο. 
Και τα δύο έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μια κρίση μετασχηματισμού, αδιανόητων, προηγουμένως, διαστάσεων». Και πιο κάτω συνεχίζουν: «Το γενικότερο ζήτημα είναι αυτό: καλώς ή κακώς, οι πιθανότητες για αλλαγή και για μια νέα τάξη πραγμάτων είναι πλέον απεριόριστες, μόνο η φαντασία μας μπορεί να βάλει φραγμό». 
Και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι: «Πρέπει να αξιοποιήσουμε αυτή την πρωτοφανή ευκαιρία». Άραγε, προέκυψε τυχαία ή την δημιούργησαν μόνοι τους αυτήν την πρωτοφανή ευκαιρία; Ίσως, αυτό να μην το μάθουμε ποτέ.
Οι συγγραφείς λοιπόν, ίσως άθελά τους, μας κάνουν ξεκάθαρο ότι η πανδημία του κορωνοϊού δεν είναι στην ουσία της μια μεγάλη υγειονομική κρίση αλλά μια τεράστια ευκαιρία για «αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις» -όπως τους χαρακτηρίζουν σε κάποιο σημείο του βιβλίου-για να επιφέρουν τέτοιες αλλαγές που μόνο ένας παγκόσμιος πόλεμος θα μπορούσε να επιφέρει!
Ένας κορωνοϊός λοιπόν με θνητότητα συγκρίσιμη με την κοινή γρίπη εργαλιοποιείται στο έπακρο και οι συγγραφείς θέλουν μ’ αυτό το βιβλίο να βοηθήσουν τους αναγνώστες «να συλλάβουν την πολυεπίπεδη διάσταση των επερχόμενων αλλαγών».
Και για να γίνουν αυτές οι επώδυνες αλλαγές θα πρέπει οι πολίτες να είναι τρομοκρατημένοι, σαστισμένοι και ναρκωμένοι για να μην αντιδράσουν
. Ανάλογο σχέδιο άλλωστε έχει εφαρμοστεί και στο παρελθόν. Αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Αυτό συνέβη ύστερα από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001. 
Σε όλο τον κόσμο, εφαρμόστηκαν νέα μέτρα ασφαλείας, όπως η ευρεία χρήση βιντεοκαμερών, η απαίτηση ηλεκτρονικών ταυτοτήτων και η καταγραφή υπαλλήλων και επισκεπτών κατά την είσοδο και έξοδο σε κτίρια, και στη συνέχεια έγιναν ο κανόνας.
Εκείνη την εποχή, θεωρούνταν ακραία, αλλά σήμερα χρησιμοποιούνται παντού και λογίζονται ως κανονικά».
Αιχμή του δόρατος αυτής της προσπάθειας φαίνεται πως αποτελεί το εμβόλιο και στην ουσία το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή καλύτερα διαβατήριο ελέγχου που αναπόφευκτα θα οδηγήσει «σε μόνιμη επιτήρηση των κοινωνιών» και έτσι «η πανδημία θα αποτελέσει ένα σημαντικό ορόσημο στην ιστορία παρακολούθησης της ιδιωτικής ζωής των ανθρώπων».
Κάθε δόση εμβολίου, λοιπόν, πιθανότατα όχι απλά δεν μας δίνει ελευθερία αλλά αντίθετα μας σπρώχνει βαθύτερα στη φυλακή ενός νέου δυστοπικού κόσμου.
Λύση στα προβλήματα της ανθρωπότητας θα δώσει σύμφωνα με τους συγγραφείς «μια αποτελεσματική παγκόσμια διακυβέρνηση». 
Στις 300 περίπου σελίδες του βιβλίου, που ασχολείται με το πώς θα είναι ο νέος κόσμος που σχεδιάζουν, δεν αναφέρεται πουθενά η λέξη Θεός.
Όμως, «Χωρίς Θεό, όλα επιτρέπονται» μας είχε προειδοποιήσει ο μεγάλος Φ. Ντοστογιέφσκι Απουσιάζει επίσης η λέξη Δημοκρατία.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν τα δημοσιογραφικά έντυπα και εφημερίδες έδιναν την πληροφόρηση των δολοφόνων επαγγελματιών υγείας που χρησιμοποιούσε η CIA και εξακολουθεί να χρησιμοποιεί, εναντίον της σωματικής και ψυχικής υγείας κρατουμένων ( νόμιμα ή παράνομα σε μυστικές φυλακές) όλοι εσείς οι σπεύσαντες είτε ως καλοθελητές είτε ως εθελόδουλοι, να προσκυνήσετε την ιατρικο-πολιτική δικτατορία του Τεχνοφασιμού, τότε είχατε ερμητικά κλειστό τον εγκέφαλό σας. Σας απασχολούσε η άλλη υποταγή σας και η άλλη συμμόρφωσή σας , εκείνη των μνημονίων. Δείξατε τότε τι μπορούσατε να κάνετε και πόσο καλά, ώστε ανάψατε το πράσινο φως για την εξέλιξη της εφαρμοστέας τρομοκρατίας φόβου και αλλαγής ταυτότητας. 
Στις 4 Νοεμβρίου 2013, η εφημερίδα "Τα Νέα" δημοσίευε άρθρο σχετικής δίχρονης μελέτης που ζητούσε να διεξαχθεί έρευνα από την Επιτροπή Πληροφοριών της αμερικανικής Γερουσίας.
Οι συντάκτες αυτής της διετούς μελέτης είχε τίτλο «Η εγκαταλειμμένη δεοντολογία: ιατρικός επαγγελματισμός και καταχρήσεις επί των κρατουμένων στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας»
«Το υπουργείο Άμυνας και η CIA απαίτησαν με τρόπο καταχρηστικό από τους επαγγελματίες (τους) της υγείας να συνεργαστούν σε επιχειρήσεις απόσπασης πληροφοριών και ασφαλείας με τρόπο που προκάλεσε σοβαρή οδύνη στους κρατουμένους», υπογραμμίζεται στην έκθεση.
Δηλαδή οι γιατροί και άλλοι επαγγελματίες της υγείας είχαν καταστεί συνεργοί κακομεταχειρίσεων στις φυλακές του Πενταγώνου και της CIA όπου διαπράχθηκαν καταχρήσεις, περιφρονώντας τις δεοντολογικές υποχρεώσεις τους. 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Πενήντα αργυρά συλλεκτικά νομίσματα για όποιον κάνει αυτοαπογραφή- Πώς να μπείτε σε κλήρωση
Με αφορμή την Απογραφή και έπειτα από πρόταση της ΕΛΣΤΑΤ, περιλήφθηκε στο νομισματικό πρόγραμμα της Χώρας μας το αργυρό συλλεκτικό νόμισμα με θέμα «Απογραφή Πληθυσμού - Κατοικιών 2021».
Το αργυρό αυτό νόμισμα, αποτελεί μοναδικό στο είδος του καθώς ουδέποτε μέχρι σήμερα έχει δημιουργηθεί νόμισμα με θέμα την Απογραφή.
Το συλλεκτικό νόμισμα φέρει στην μία όψη το σήμα της ΕΛΣΤΑΤ και στην άλλη το λογότυπο της Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών 2021, την ονομαστική του αξία, το εθνόσημο και περιμετρικά τις λέξεις «Ελληνική Δημοκρατία» και «2021 Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών». Το νόμισμα είναι διαμέτρου 30 χιλ., βάρους 10 γρ., είναι κατασκευασμένο από άργυρο (Ag) 92,5% και ως προς την ποιότητα εκτύπωσής του σημειώνεται ότι είναι επιμελημένης κοπής (proof).
Σε ένδειξη εκτίμησης της μεγάλης συμμετοχής των πολιτών στη διαδικασία της ηλεκτρονικής αυτοαπογραφής, θα κληρωθούν πενήντα (50) συλλεκτικά νομίσματα της «Απογραφής ΠληθυσμούΚατοικιών» μεταξύ όσων απογραφούν ηλεκτρονικά. Αναλυτικά οι όροι της κλήρωσης στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ: www.statistics.gr.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Όχι" της αντιπολίτευσης στη τροπολογία Κεραμέως για φυλάκιση γονιών
Για οριζόντια και μη αναλογική ρύθμιση με φυλάκιση και πρόστιμα που δεν αφορά του αρνητές αλλά και αυτούς που έχουν οικονομικά προβλήματα κάνουν λογο ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Μέρα 25.
08 Δεκεμβρίου 2021 18:29
Την αντίδραση της αντιπολίτευσης συνάντησε η πρωτοβουλία της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως να φέρει τροπολογία στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που προβλέπει φυλάκιση έως και 2 ετών σε γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο.
Η υπουργός Παιδείας υποστήριξε ότι η τροπολογία αφορά τους αρνητές του Covid-19. Όμως, η αντιπολίτευση αντέτεινε ότι πρόκειται για μια οριζόντια ρύθμιση που έρχεται χωρίς προηγουμένως να υπάρξει διάλογος με τα υπόλοιπα κόμματα και τους φορείς.
Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος σημείωσε ότι «η εποπτεία του ανηλίκου είναι μία γενική νομική έννοια. Σε τι συνίσταται η παραμέληση της εποπτείας; Σε μια βδομάδα, σε πέντε μέρες, σε τρεις μήνες, σε έξι μήνες; Έχετε μια αίσθηση; Θεωρώ ότι για ένα πολύ σοβαρό θέμα το οποίο απασχολεί την ελληνική κοινωνία πρέπει να την αποσύρετε από την τροπολογία, να έρθουμε να καθίσουμε ήρεμα και ψύχραιμα και να τη συζητήσουμε, να θεσπίσουμε πρόσφορα και αναλογικά μέτρα για την τιμωρία αυτών που έχουν την ευθύνη των παιδιών τα οποία δεν πηγαίνουν σχολείο για τους 'χ' λόγους και πρωτίστως να το διαχωρίσουμε από τις κοινωνικές αιτίες που προκαλούν τη σχολική διαρροή».
Για οριζόντια ρύθμιση που δεν αφορά μόνον τους αρνητές του Covid-19 έκανε λόγο από την πλευρά του ΚΚΕ ο Θανάσης Παφίλης. Όπως σχολίασε «φέρνετε μια τροπολογία ξαφνικά χωρίς να έχει γίνει κανένας διάλογος με κανέναν. Ότι είναι υπαρκτό πρόβλημα, το αναγνωρίζουμε όλοι». Τόνισε στην συνέχεια ότι «το 11% των παιδιών εγκαταλείπει τα σχολεία. Αυτό είναι το επίσημο ποσοστό του Υπουργείου Παιδείας». Με βάση αυτά επισήμανε ότι «έρχεστε, με αυτήν την τροπολογία -θα μπορούσε να συζητήσει κανείς για τους αρνητές- και λέτε ότι όποιος δεν στέλνει το παιδί του ή το εμποδίζει κ.λπ. θα τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο χρόνια. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα γιατί υπάρχουν κοινωνικές διαστάσεις. Αντικειμενικά στην τροπολογία -δεν καταλογίζω προθέσεις- συμπεριλαμβάνονται οι πάντες, και εκείνοι που δεν μπορούν να τα στείλουν, μονογονεϊκές οικογένειες για διάφορους λόγους, οι οποίοι έχουν αναλυθεί, και οι αρνητές των εμβολίων οι οποίοι συνειδητά δεν στέλνουν τα παιδιά τους. Και ζητάτε να συμφωνήσουμε σε μία τέτοια οριζόντια ρύθμιση». Μάλιστα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ ανέφερε ένα παράδειγμα: «Δύο γονείς δεν στέλνουν τα παιδιά τους. Τους τιμωρείτε με δύο χρόνια φυλάκιση. Τι θα γίνουν τα παιδιά; Υπάρχουν κοινωνικές υποδομές; Υπάρχει εξατομίκευση;».
Με την ανεπάρκεια των μέτρων κατά του Covid-19 στα σχολεία σύνδεσε την τροπολογία η Αγγελική Αδαμοπούλου από το ΜΕΡΑ 25. Ανέφερε ότι «μας είπατε ότι η τροποποίηση αυτή σχετίζεται με τους γονείς οι οποίοι αποτρέπουν τα παιδιά τους από το να φορούν μάσκα ή να κάνουν το self test. Κατ’ αρχάς αυτά τα μέτρα έχουν αποδειχθεί ότι είναι ανεπαρκή διότι τα σχολεία έχουν γίνει υγειονομικές βόμβες και άρα η διασπορά του ιού δεν έχει αποτραπεί από τα συγκεκριμένα μέτρα». Συνέχισε απευθυνόμενη προς την υπουργό Παιδείας: «Τι κάνατε τόσο καιρό για να διασφαλίσετε υγειονομικά τα σχολεία; Αραιώσατε τις αίθουσες, τα τμήματα; Τον Σεπτέμβρη υπήρξε ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας σε συνάντηση με την ΟΛΜΕ ότι δεν θα αραιώσετε τα τμήματα. Έχουν συγχωνευθεί τμήματα, έχουν στοιβαχθεί τα παιδιά σε αίθουσες άνω των είκοσι πέντε και τριάντα ατόμων. Έχουν γίνει προσπάθειες να ανευρεθούν άλλες αίθουσες, να επιταχθούν χώροι προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως αίθουσες; Όχι. Καθιερώσατε την ιχνηλάτηση στα σχολεία δωρεάν με μοριακό τεστ;»



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πακιστανοί επιχείρησαν να βιάσουν 15χρονη σε προαύλιο λυκείου στις Αχαρνές
Την έσωσε συμμαθητής της!
Οπλισμένοι με εγκληματικό θράσος και τυφλωμένοι από τις αρρωστημένες ορμές τους, δύο Πακιστανοί επιτέθηκαν σε ένα ανήλικο κοριτσάκι μέσα στο προαύλιο σχολείου των Αχαρνών, επιχειρώντας να το βιάσουν μπροστά στα μάτια του φίλου της, τον οποίον μάλιστα χτύπησαν για να μην τους εμποδίσει!
Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα της 27ης Νοεμβρίου, όταν η 15χρονη μαθήτρια καθόταν στο προαύλιο του 2ου Λυκείου μαζί με έναν 17χρονο φίλο της. Τα δύο τέρατα φαίνεται πως είχαν προσχεδιάσει να της επιτεθούν για να ικανοποιήσουν με κάθε τρόπο τα άρρωστα ένστικτά τους, καθώς είχαν εφοδιαστεί με κουκούλες για να μη διακρίνονται τα χαρακτηριστικά τους. Όταν εντόπισαν το ανήλικο κορίτσι, οι Πακιστανοί το πλησίασαν και άρχισαν να φωνάζουν τη λέξη «σεξ»!
Η μαθήτρια προσπάθησε να απομακρυνθεί, ωστόσο, οι επίδοξοι βιαστές τη χαστούκισαν και άρχισαν να την τραβούν προς έναν απομονωμένο χώρο του προαυλίου. Ο 17χρονος φίλος της προσπάθησε να τους εμποδίσει, κάτι που εξόργισε τους αλλοδαπούς, οι οποίοι άρχισαν να τον γρονθοκοπούν αλύπητα για να μη χάσουν το «θήραμά» τους!
Έτσι, οι δράστες απομόνωσαν τη 15χρονη και προσπάθησαν να τη βιάσουν. Όσο εκείνη αντιστεκόταν τόσο εκείνοι αλάλαζαν αφιονισμένοι, επαναλαμβάνοντας τη λέξη «σεξ»! Όμως, οι φωνές των δύο ανηλίκων προκάλεσαν την προσοχή και άλλων παιδιών που έφτασαν στο σημείο της επίθεσης, ενώ η μάχη που έδωσε ο 17χρονος βοήθησε το κορίτσι να καταφέρει να ξεφύγει από τα νύχια τους. Τότε, οι κουκουλοφόροι το έβαλαν στα πόδια, όμως κατά τη διάρκεια της πάλης βγήκε η κουκούλα του ενός από αυτούς.
Τα δύο παιδιά ενημέρωσαν τους γονείς τους και εκείνοι αμέσως απευθύνθηκαν στην Ασφάλεια Αχαρνών. Την επόμενη μέρα, με βάση την περιγραφή που έδωσε το ανήλικο θύμα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον έναν από τους δύο Πακιστανούς, ο οποίος οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη και προφυλακίστηκε. Ωστόσο, ο συνεργός του κυκλοφορεί ελεύθερος.
H μητέρα του 17χρονου μαθητή μίλησε στο Star για την επίθεση και τη μανία των Πακιστανών, όπως την περιέγραψε το παιδί της. «Τους είδαν τα παιδιά ξαφνικά να πηγαίνουν προς τα πάνω τους. Δύο “άνθρωποι”, αν λέγονται άνθρωποι, πακιστανικής καταγωγής, τους επιτέθηκαν και ζήτησαν να φύγει ο γιος μου για να “πειράξουν” το κορίτσι» περιέγραψε ταραγμένη η μητέρα του 17χρονου μαθητή που έσωσε το κορίτσι από έναν βέβαιο βιασμό και συνέχισε:
«Τους λέγανε τη λέξη “σεξ”. Τραβούσαν το κορίτσι. Είχε μπει στη μέση ο γιος μου, δεν άφηνε να την πειράξουν. Τον χτύπησαν… Τους κλείνανε τα στόματα, δεν τους άφηναν να φωνάξουν. Κατάφερε ο γιος μου να τραβήξει τους δύο Πακιστανούς και το κορίτσι να τρέξει και να ξεφύγει και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Είμαι πολύ υπερήφανη για τον γιο μου, γι’ αυτό που έκανε, έσωσε ένα κορίτσι».



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Καταγγελία. Η ΕΥΔΑΠ κόβει το νερό για 100 ευρώ χρέος
 

EYΔΑΠ: «Κόβει» το νερό σε 8.000 νοικοκυριά το μήνα ακόμα και για χρέος 100 ευρώ!
Ακόμα και εν μέσω πανδημίας, η ΕΥΔΑΠ δε διστάζει να προχωρά σε διακοπές νερού χιλιάδων νοικοκυριών στην περιοχή δικαιοδοσίας της. Έως και 2000 την εβδομάδα είναι οι διακοπές, για ποσά 100 ευρώ αν αφορά ενοικιαστές και 300 ευρώ αν αφορά ιδιοκτήτες ακινήτων. Μάλιστα, εφόσον έχει εκδοθεί εντολή διακοπής της ύδρευσης, ακόμα κι αν ο καταναλωτής εξοφλήσει το χρέος του πριν την διακοπή, χρεώνεται άλλα 12 ευρώ απλά και μόνο λόγω της έκδοσης εντολής.