Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Τριτη 7 Δεκεμβριου 2021


Ο ΟΗΕ αναγνωρίζει τον Πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο ως νόμιμο εκπρόσωπο της Βενεζουέλας.

«Σήμερα 6 Δεκεμβρίου η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών ενέκρινε την αναγνώριση των διαπιστευτηρίων της κυβέρνησης του Προέδρου Nicolás Maduro ως νόμιμου εκπροσώπου της Βολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας. Νίκη του κυρίαρχου λαού ενάντια στις αμερικανικές αποικιοκρατικές επιθέσεις. ” Ο Samuel Moncada, Πρέσβης της Βολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στον ΟΗΕ, ανακοίνωσε.

Η ανακοίνωση έγινε στο λογαριασμό Twitter @SMoncada_VEN, όπου ο πρέσβης εξήγησε ότι μόνο 16 από τις 193 χώρες αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν τον πρόεδρο Μαδούρο. «Ήταν η νίκη του διεθνούς δικαίου και η αυτοδιάθεση του λαού», σχολίασε ο διπλωμάτης ενθυμούμενος ότι η Βενεζουέλα, το 2018 έχει γίνει μάρτυρας της προσβολής του εθνικού και διεθνούς σχεδίου αποσταθεροποίησης που επεδίωξε να αποτύχει για την ανατροπή της νόμιμης κυβέρνησης, εκλεγμένης από τον λαό της Βενεζουέλας, με ελεύθερη, διαφάνεια και δημοκρατικές εκλογές.

Μετά την επανεκλογή του Νικολάς Μαδούρο το 2018, ορισμένες χώρες αποφάσισαν να αγνοήσουν τον Πρόεδρο της Βενεζουέλας, αφού θεώρησαν ότι οι εκλογές δεν είχαν νομιμότητα και διαφάνεια.

Αντίθετα, ορισμένες κυβερνήσεις έδωσαν την υποστήριξή τους στον πρώην βουλευτή, Χουάν Γκουαϊδό, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2019 αυτοανακηρύχτηκε «μεταβατικός πρόεδρος», σε μια τελετή στο ανατολικό Καράκας.

Τότε, περισσότερες από 50 χώρες εξέφρασαν την υποστήριξή τους στον Νικολάς Μαδούρο, ενώ το Καράκας απαίτησε «σεβασμό της εθνικής κυριαρχίας, το δικαιώματος στην αυτοδιάθεση των λαών, της εδαφικής ακεραιότητας και της μη ανάμειξης στις εσωτερικές υποθέσεις, καθώς και της υποχρέωσης να μην απειλούνται η ειρήνη και η ασφάλεια».

Πάντως, η κυβέρνηση του Νικολάς Μαδούρο κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι προωθούν σχέδια αποσταθεροποίησης και ότι βρίσκονται πίσω από τη λεγόμενη «προσωρινή κυβέρνηση» του Χουάν Γκουαϊδό, τον οποίο κατηγορεί, επίσης, για κλοπές κρατικών εταιρειών στο εξωτερικό.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αποκλεισμός (εμπάργκο) και δικτατορία του αλγόριθμου σημαίνει: 

Σήμερα, OYTE MAIL ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ.!

Μην ανησυχείτε όμως, πήγε με άλλο τρόπο. To επικοινωνιακό αντάρτικο συνεχίζεται. 

Πολλαπλασιάζουμε τις εστίες. Πλημμυρίζουμε τα κοινωνικά δίκτυα με Κούβα.

Σχολιο.- Σοβαρά τώρα κάνουμε τέτοιο πράγμα; Δεν κοιτάνε να πάνε να μαζέψουν από τα κοινωνικά δίκτυα τους παιδόφιλους και τους διακινητές,αλλά βλέπεις τούς έρχεται πιο εύκολο να χτυπάνε τούς ανθρώπους με ελεύθερο πνεύμα.

Σχολιο.- Δεν χτυπάνε πια μόνο ανθρώπους (αυτούς πάντα τους χτυπούσαν, κατά περίπτωση). Τώρα χτυπάνε χώρες ολόκληρες και κυβερνήσεις που δεν γουστάρουν (4.000 λογαριασμούς από τέτοιες χώρες έσβησε το twitter μέσα σε ένα μήνα).



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Του είπαν πως θα τον διασωληνώσουν και έφυγε τρέχοντας από το νοσοκομείο!

Ήταν άνω των 60 ετών!

Σε τόσο βαριά κατάσταση διασωληνώνονται οι "ασθενείς κόβιντ" στα νοσοκομεία, που μπορούν να σηκώνονται και να φεύγουν από αυτά!

Ο ατυχής "δραπέτης" εντοπίστηκε για να τον μεταφέρουν ξανά στο νοσοκομείο κολαστήριο...

Σχολιο.- Μα, ακολουθούσαν κλασικά το πρωτόκολλο: Του λέμε ότι ίσως χρειαστεί να τον διασωληνώσουμε. Με πρόσχημα την πιθανή διασωλήνωση τον κρατάμε επί πολλές ημέρες νηστικό και αφυδατωμένο. Ο άνθρωπος καταρρέει και μετά τον διασωληνώνουμε μέχρι να βγει η ψυχή του. Τα έχει περιγράψει όλα αυτά με συγκεκριμένα παραδείγματα ανθρώπων ο Νίκος Αντωνιάδης.

Σχολιο.- Σωτηρία με το πιστόλι στον κρόταφο πρώτη φορά βλέπω.

Σχολιο.- Παλιά οι άρρωστοι έψαχναν για γιατρούς , τώρα οι γιατροί ψάχνουν για αρρώστους !!!

Σχολιο.- ακουσα σημερα σε ραδιο ηταν τοσο χαλια που τον βρηκε η αστυνομια δυο χιλιομετρα απο το νοσοκομειο !



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εχθές πήγα να κάνω την Τρίτη δόση και με διώξανε με τις κλωτσιές…

Πρέπει πρώτα λέει να κάνω τις άλλες δύο…

Γιατροί σου λέει μετά….



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η εικόνα που δείχνουν έρευνες ότι μετά την πάροδο 2-3 εβδομάδων πως είτε τα αντισώματα πέφτουν σε σημείο κατω του φυσιολογικού είτε ότι τα αντισώματα διευκολύνουν τον ιό να εισχωρήσει στα κύτταρα. (ADE).

https://www.journalofinfection.com/article/S0163-4453(21)00392-3/fulltext?fbclid=IwAR1b-Do9vyYHqJc4ya5UCI9zPC_zlUFS4i_wUe5Qap23wsTr8VLgUHPDmLU#relatedArticles

https://thetruthiswhere.wordpress.com/2021/08/28/new-study-finds-billions-of-vaccinated-people-are-at-real-risk-of-suffering-antibody-dependent-enhancement/?fbclid=IwAR12PGgofcjOuX7wen3Hn4QWuxONgaJSRlscabUoheyZPmLS0bPTj2hPwFY

Αυτό σημαίνει ότι οι μπολιασμένοι θα χρειάζονται πιο συχνά δόσεις για να κρατήσουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα σε κάποια κανονικά επίπεδα - γι'αυτό και η πίεση για 4 μήνες - και έχουν μετατραπεί σε εξαρτώμενους από το μπόλι (Junkies). Η ΟΜΙΚΡΟΝ μολύνει αποκλειστικά εκείνους. Πλέον μπορούμε να μιλάμε ξεκάθαρα για πανδημία των Εμπολιασμένων.

Σε κάθε περίπτωση οι απανωτές ξαφνικίτιδες σε νεαρές ηλικίες ,οι άγνωστες συνέπειες σε βάθος χρόνου, τα αρχεία που έδωσε ο FDA , τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που δείχνουν θάνατους αυξημένους κατά 20% σε σχέση με τον μέσο όρο άλλων χρόνων δεν αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού: Πρόκειται για ενέσιμα δηλητήρια που σκοτώνουν κόσμο. 

Ο αγώνας αυτός δεν έχει να κάνει μόνο με το δικαίωμα να διαχειριστείς το σώμα σου όπως θέλεις. Έχει να κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΑ με την επιβίωση μας σαν άνθρωποι. Απειλείται η ίδια μας η ζωή. Πλέον δεν απειλείται μόνο ούτε το σπίτι ούτε η δουλειά ούτε τα χρήματα μας. Για την ίδια την ύπαρξη μας πρόκειται.

Δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω ούτε βήμα, είμαστε με την πλάτη στον τοίχο, αντίστεκόμαστε με όλα τα μέσα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα γκάλοπ δίνουν νικητή το Λοβέρδο κ στο δεύτερο γύρο



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε μπάνερ, στη Νέα Ζηλανδία: «Θυμηθείτε την χριστουγεννιάτικη τρίτη δόση»

«Κάθε δόση προσφέρει έως έξι μήνες ελευθερίας»

«Χωρίς εμβόλιο, δεν έχει δουλειά, ούτε αποζημίωση»

«* οι ελευθερίες δεν ισχύουν για όλες τις περιοχές/χώρους και οι όροι μπορεί να αλλάξουν». 

«Εργατικό Κόμμα» - «κεντροαριστερό» 

Στη φωτο η πρωθυπουργός της ΝΖ Τζακι Άχερν, πουλέν του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός ως «νέα ηγέτις του αύριο», «βραβείο» που έδωσαν και στον Κούλη Μητσοτάκη. 

Η Άχερν τον Αύγουστο κλείδωσε όλη τη χώρα για ένα «κρούσμα», κυριολεκτικά. Ήταν το μόνο που ανακαλύφθηκε στη χώρα το τελευταίο εξάμηνο. 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



για τις καταστροφές των αρχαιοτήτων το 1040- 1944 από τους Γερμανούς και Άγγλους

Στην πρώτη διαφάνεια εικονίζεται το κλασικό έργο Ζημίαι" όπου αναφέρονται ως εγκλήματα πολέμου οι πράξεις της προστασίας δια των αρχαιοτήτων. Αναφέρεται η εγκατάσταση γερμανικού αυτοκινήτου με αντιαεροπορικό πυροβόλο στο Ναο του Ολυμπίου Διός. Από αρχείακο υλικό η φωτογραφία αυτή επιβεβαιώνεται ( δεύτερη διαφάνεια) το ίδιο ακριβώς έγκλημα διέπραξαν και οι Γερμανοί. Στο βιβλίο Ζημίαι αναφέρεται ως παραβίαση του δικαίου του πολέμου η χρήση του χώρου της ακρόπολης από τους Γερμανούς ως ουρητηρίου, αφοδευτηρίου και χώρου πλυσίματος ρούχων, αλλά και του χώρου του Μουσείου της Ακρόπολης ως καπνιστηρίου - εντευκτηρίου. 

(Παρεπόμενα της εγκατάστασης μόνιμης φρουράς στο Βράχο) 

Καθώς τα οξέα των ούρων και των περιττωμάτων, αλλά και η ποτάσα του σαπουνιού διαβρώνουν και ασβεστοποιούν τα Μάρμαρα, ενώ ο καπνός των τσιγάρων δημιουργεί αποχρωματισμούς και φθορές. 

Στις επόμενες διαφάνειες βλέπουμε την εγκατάσταση αγγλικού στοιχείου οπλοπολυβόλου Μπρεν στην Ακρόπολη τον Δεκέμβρη του1944, ενώ υπάρχουν και άλλες φωτογραφίες εγκατάστασης στοιχείων όλμων , ελευθέρων σκοπευτών και αλεξιπτωτιστών σε τάξη βολής. 

Πέρα από τη γνωστή εικόνα της αναψυχής και καπνίσματος Άγγλων στρατιωτών στο χώρο του Μουσείου της Ακρόπολης, παρουσιάζω και φωτογραφία Βρετανού στρατιώτη να βάζει μπουγάδα στην Ακρόπολη. 

Συμπέρασμα η στάση των Βρετανών του Σκόμπυ εν σχέσει με το πιο γνωστό μνημείο του Παγκόσμιου Πολιτισμού δεν ήταν πολύ διαφορετική από εκείνη των Γερμανών.

Στις 7 Δεκεμβρίου 1944 ο βρετανικός στρατός πραγματοποιεί μια ακόμη προστυχιά σε βάρος του πανανθρώπινου πολιτισμού, καταλαμβάνοντας την Ακρόπολη, απ' όπου βάλλει κατά των θέσεων του ΕΛΑΣ, αλλά και κατά των αμάχων. Ταυτόχρονα, το Μουσείο της Ακρόπολης μετατρέπεται σε υπνωτήριο των επιγόνων του Έλγιν. 

Ο ΕΛΑΣ, που επιτίθεται εκείνες τις μέρες στο παρακείμενο Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη, όπου είναι οχυρωμένοι χωροφύλακες, χίτες και ταγματαλήτες, αντιμετωπίζοντας και τα βρετανικά πυρά από την Ακρόπολη, δεν έριξε ούτε μια σφαίρα προς τον Ιερό Βράχο. 

Εκτός όλων των άλλων, δοκιμάστηκε εκείνες τις μέρες και η σχέση της αστικής τάξης, από τη μια, και των εργαζόμενων λαϊκών τάξεων, από την άλλη, με την πολιτιστική κληρονομιά."

Και μετά μας πειράζει ο Ελγιν...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΒΙΝΤ, με νεύμα στον Φραντς Κάφκα

Κάθε μέρα με κάθε τρόπο, αριστερά, δεξιά κέντρο, ξυπνάμε για να δούμε ότι μεταμορφωνόμαστε σε κατσαρίδα. Όταν αρχίζουμε να σερνόμαστε στον τοίχο, ακούμε το γέλιο των πειραματιστών μας. Είναι ενθουσιασμένοι. Πετυχαίνουν. Οι κατσαρίδες δεν αλλάζουν το discourse: Με κόβιντ, αλλά και με τα δικαιώματα των εργαζομένων. Με μάσκες, αλλά και με κόκκινες σημαίες. Με υπακοή, αλλά και με αγώνα. Οι κατσαρίδες σέρνονται.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



όλοι έχουν ασυλία και ακαταδίωκτο σ' αυτήν την χώρα εκτός από σένα υπάκουε σκλάβε-ότι δικαιώματα έχει ένα ινδικό χοιρίδιο έχεις κι εσύ. Καθαρές κουβέντες. Θα σε πάνε τώρα τρέχοντας για την 3η δόση



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γνωρίζετε πως οι ιδιωτικές ασφάλειες δεν καλύπτουν ΕΜΒ0ΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ;;;

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

Σχολιο.- Στο γερμανικό ασφαλιστικό συμβόλαιο, όπως βλέπεται, για ζημιά από προστατευτικά εμβόλια κατά μεταδοτικές ασθένειες, η ζημιά από το εμβόλιο covid δεν καλύπτεται..

Σχολιο.- Τα hoaxes λένε ότι επικοινώνησαν με την ένωση ασφαλιστικών εταιρειών Ελλάδος και τους είπαν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σουχαρίτ Μπάγντι : Στις 3 Νοεμβρίου που μιλήσαμε σας είχα πει ότι είχε προκύψει το θαυμάσιο νέο, ότι μετά από κλινικές δοκιμές για το εμβόλιο της Pfizer είχε αποδειχθεί ότι ήταν ψευδείς, δεν υπάρχουν καθόλου κλινικές μελέτες που να δείχνουν ότι αυτό το εμβόλιο προστατεύει. Επομένως, είναι ξεκάθαρο ότι η έγκριση θα πρέπει να αποσυρθεί. Εάν αυτό δε συμβεί θα πρέπει οι υπεύθυνοι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Αν δεν οδηγηθούν στα δικαστήρια, τότε τα κράτη και οι αρχές που αναγκάζουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν, είναι ξεκάθαρο ότι δρουν ως εγκληματικές οργανώσεις.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιατί η Παγκόσμια Τράπεζα ενώ μιλούσε για απομάκρυνση από τις θέσεις εργασίας του 50% των εργαζομένων «λόγω τεχνικής νοημοσύνης και αυτοματοποίησης» μέσα σε δύο χρόνια την γύρισε την δουλειά, (αφού ήταν και ο εγκέφαλος της κατασκευασμένης «πανδημίας») αναφέροντας πως αυτό θα συμβεί… λόγω της… Πανδημίας και έδωσε 20 δις για Εμβόλια Φόλα; Μήπως για να μας σώσει ή να μας εξοντώσει για μια χούφτα Μονοπωλητών; Διαβάστε παρακαλώ και τα τρία πιο κάτω λινκ για να καταλάβετε ποιοι κινούν Όλες Τις Κυβερνήσεις Μαριονέτες και ποιοι Ταΐζουν όλα τα παπαγαλάκια του κορωνοΦΑΣΙΣΜΟΥ

https://www.naftemporiki.gr/finance/story/1744308/pagkosmia-trapeza-auksanei-ti-xrimatodotisi-gia-ta-embolia-kata-tou-koronoiou-sta-20-dis-dol?fbclid=IwAR3TFqBfgXMcRtl0flWkPTmv5EqcoMJOvA0RVF0aRcwddQQXa8k2jvwJcrM

Παγκόσμια Τράπεζα: Αυξάνει τη χρηματοδότηση για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού στα 20 δισ. δολ.

https://www.dimoprasion.gr/%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%cf%84%cf%81%ce%ac%cf%80%ce%b5%ce%b6%ce%b1-%cf%84%ce%bf-50-%cf%8c%ce%bb%cf%89%ce%bd-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b8%ce%ad%cf%83%ce%b5%cf%89%ce%bd/?fbclid=IwAR2N-R5lBmIW69m4HtVK6sD-0v82CsZIK_au6Po83TcZTHYSsC_meklgcuc

Παγκόσμια Τράπεζα: Το 50% όλων των θέσεων εργασίας θα χαθούν με την αυτοματοποίηση

https://www.naftemporiki.gr/finance/story/1643822/pagkosmia-trapeza-kindunos-akraias-ftoxeias-gia-150-ekat-anthropous-mexri-teli-tou-2021-logo-covid19?fbclid=IwAR1BBARq3CBRk0iAqkQvd_j-xC9hn-Vlg1iN0J0YN8y-OrRQypqufGlGWfo

Παγκόσμια Τράπεζα: Κίνδυνος ακραίας φτώχειας για 150 εκατ. ανθρώπους μέχρι τέλη του 2021 λόγω Covid19



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σουχαρίτ Μπάγκντι: Ο κορωνοϊός είναι η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία...!!! 

Γερμανός ιατροδικαστής εξέτασε 17 περιπτώσεις ατόμων που πέθαναν μετά από τον εμνολιασμό τους κ βρήκε τα ίδια ευρήματα σε όλους... 

Ανακάλυψε ότι υπάρχει φλεγμονή κ θρόμβωση κυρίως στα λεπτά αγγεία πολλών οργάνων συμπεριλαμβανομένης κ της καρδιάς..!!!

Μετά από τέτοια ευρήματα θα αποσταλούν ενημερωτικά σημειώματα σε γιατρούς κ υγειονομικό προσωπικό σε όλον το κόσμο προειδοποιώντας τους πως αν αυτό συνεχιστεί θα διωχθούν για φόνο ή απόπειρα φόνου..!!! 

Συνεχίστε εσείς ν'ακούτε τους χρυσοπληρωμένους κυβερνητικούς γιατρούς κ τις δημοσιογραφικές πόρνες τύπου Ευαγγελάτου, να σας τρομάζουν με κρούσματα, νεκρούς, πρόστιμα κ το μν της μάνας τους .., κ να κλείνετε τ' αυτιά σας σε σοβαρές επιστημονικές φωνές κ έρευνες...!!!

Πέθανε ο Μπασκετμπολίστας Στέφαν Γέλοβατς 32 χρονών μετά από τον εμνολιασμό του..!! 

Ζω για τη στιγμή που θα πληρώσετε όλοι..!!! Ευαγγελάτε, σε κάποιους δεν πιάνουν οι απειλές σου, απλώς γελάμε ΚΑΘΑΡΜΑ.!!!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Μετακινήσεις πληθυσμών. Από τον Marx στη Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ)»

1) Ο πολιτικός πρόσφυγας, εφόσον είναι τέτοιος, αποτελεί υπόθεση ιερή. Δεν πρέπει να συγχέεται -όπως σκόπιμα γίνεται- με τον οικονομικό μετανάστη 2) Ο οικονομικός μετανάστης εξετάζεται με βάση το διεθνές και το εθνικό δίκαιο. 3) Οι μεθοδευμένες - μαζικές μετακινήσεις πληθυσμών τις οποίες ζούμε στις μέρες μας, είναι είτε σύγχρονο σκλαβεμπόριο που απορρίπτεται, είτε σχεδιασμένη αντικατάσταση πληθυσμού που απαγορεύεται σύμφωνα με το άρθρο 49, της Συνθήκης της Γενεύης του 1949. Μιλάμε πάντα για τις μεταναστευτικές ροές, όχι για τον ίδιο τον μετανάστη που αποτελεί το πρώτο θύμα της όλης διεργασίας.

Να δώσουμε ένα περίγραμμα με τα εξής: α) Πρόσφυγας είναι κάποιος, στην πρώτη χώρα που θα φθάσει, εφόσον δεν είναι σε πόλεμο με τη δική του χώρα. Στην επόμενη χώρα, εκτός πολύ ειδικών εξαιρέσεων, είναι μετανάστης. β) Συντηρείται καθεστώς παράνομης μετανάστευσης (χωρίς «χαρτιά», χωρίς ταυτοποίηση στην πρώτη χώρα άφιξης κ.ά.), για ακόμα μικρότερο εργασιακό κόστος, γ) Κατά τον Καρλ Μαρξ: «Τα αφεντικά, προκαλώντας μετανάστευση, εξάγουν πολίτες και εισάγουν παρίες».

Κατ΄ αρχήν, θα πρέπει να διαχωρίσουμε τις μαζικές μετακινήσεις πληθυσμών, που γίνονταν κυρίως πριν τον 17ο και 18ο αιώνα και υποκινούνταν ή αξιοποιούνταν από τις αυτοκρατορίες για την εδραίωση της κυριαρχίας τους, από την οργανωμένη και εν πολλοίς ελεγχόμενη μετανάστευση η οποία επικράτησε μετά την εμφάνιση του «έθνους - κράτους». 

Μετανάστευση, η οποία κυρίως, γινόταν μέσω διακρατικών σχέσεων, που γνωρίσαμε σε διάφορες περιόδους στη χώρα μας, φαινόμενο που και αυτό, κάθε άλλο παρά θεωρήθηκε προοδευτικό από την Ελληνική Αριστερά. (Τα κείμενα της προδικτατορικής Ε.Δ.Α. που απευθύνονταν στους μετανάστες έκλειναν με το: ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ!). Η Αριστερά, πριν απ΄ την περίοδο της παγκοσμιοποίησης, στήριζε φυσικά πάντα τον μετανάστη, αλλά ήταν πάντα φύση και θέση κατά της μετανάστευσης. Εδώ βρίσκεται η ειδοποιός διαφορά με το σήμερα.

Από το 1990 και την περίοδο της παγκοσμιοποίησης, η ιμπεριαλιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, που επιβάλλουν με κάθε μέσον (στρατιωτικό, οικονομικό, πολιτικό και πολιτιστικό) οι ηγέτιδες δυνάμεις της Δύσης, βαφτίζει τις άτακτες, υποκινούμενες μετακινήσεις πληθυσμών μετανάστευση, προκειμένου να τις αξιοποιήσει για την αποδυνάμωση των «εθνικών κρατών» στην περιφέρεια της Δύσης και για την δημιουργία σύγχρονων αυτοκρατοριών, που τις ονομάζει «περιφερειακές οικονομικές ολοκληρώσεις». Αυτή είναι η στρατηγική του σύγχρονου ολοκληρωτισμού που αντικαθιστά σήμερα τον φασισμό του μεσοπολέμου.

Ο Νικολό Μακιαβέλι, η διδασκαλία του οποίου κατέχει δεσπόζουσα θέση στις πολιτικές επιστήμες της Δύσης, σε συμβουλή του σε ηγεμόνα της εποχής του, του τονίζει, πως «για να καταλάβεις οριστικά μια χώρα, χρειάζεται να εξαφανίσεις τον τοπικό πληθυσμό, όπως κάνουν οι Οθωμανοί στην Πελοπόννησο και ακόμη καλύτερα να εγκαταστήσεις εκεί άλλους πληθυσμούς».

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη παραχάραξη, από αυτή που γίνεται για το μεταναστευτικό, στο όνομα του Μαρξισμού. Αξίζει λοιπόν, να συμβουλευτούμε από τα κείμενα του Μαρξ, απ΄ όπου διαβάζουμε:

Όταν παλιά, ξεσπούσε μια απεργία σε μια χώρα, καταπνιγόταν με την εισαγωγή ξένων εργατικών χεριών.

Τότε, η Διεθνής Ένωση Εργατών, έβαλε τέρμα σε αυτές τις μεθόδους. Ξεκίνησε με το: Προλετάριοι ενωθείτε και μη λιποτακτείτε από την ταξική πάλη στην πατρίδα σας. Μην ακολουθείτε το δρόμο της φυγής, επιδεινώνοντας τις συνθήκες, αλλά μείνετε στη χώρα σας και παλέψτε για την ανατροπή του κεφαλαιοκρατικού συστήματος, της εργατικής επανάστασης και την Ένωση των Λαών, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Πατριωτικής Ομοσπονδίας.

Τι είχε πει ο Καρλ Μαρξ από το 1867: Οι μεταναστευτικοί νόμοι, είναι τα μανιφέστα των εργοστασιαρχών, καθώς ρυθμίζουν την ροή της διεθνούς μεταφοράς εργατικών χεριών, ανάλογα με τις ταξικές τους ανάγκες.

Κατά τον Ένγκελς, Ο ντόπιος εργάτης, δεν μπορεί να εργαστεί κάτω από τριτοκοσμικές συνθήκες εργασίας, όπως εργάζεται ο εξαθλιωμένος ξένος εργάτης, οπότε είναι καταδικασμένος στην ανεργία.

Να κάνουμε ένα άλμα μπροστά και να εξετάσουμε την περίπτωση των τσιγγάνων. Η μακραίωνη ιστορία των τσιγγάνων, σε όλο τον κόσμο, δείχνει ότι ο κοινωνικός τους αποκλεισμός, η γκετοποίηση, οι ταξικές διακρίσεις και η ξεχωριστή φυλετική τους ανάπτυξη, είναι δυστυχώς ακόμη περίπου ίδια και απαράλλαχτη. Και συντηρείται έτσι από το αστικό κράτος. Δεν ενσωματώνονται. Απόδειξη: Στην Ελλάδα έχουμε μέχρι και σήμερα διακόσια τέτοια γκέτος.

Συμπέρασμα: Η μετανάστευση, διαιρεί δυνητικά τους εργάτες σε εχθρικά στρατόπεδα, που συνήθως 

μισούνται μεταξύ τους και η κάθε μεταναστευτική ομάδα, καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της.

Έτσι, «το έθνος των αφεντικών» αντλεί χαρά, και των εργαζομένων κατάθλιψη και συντριβή.

Οι τσιγγάνοι, εκτοπίστηκαν εργασιακά, ειδικά από τις γεωργικές εργασίες, από αιγυπτιακά χέρια, εκείνα, από συνήθως ανασφάλιστα Αλβανικά, αυτά από Πακιστανικά, αυτά από Μπαγκλαντεσιανά, κ.ο.κ. Μετά τον αγρότη, έκανε το ίδιο και ο κτηνοτρόφος, ο εργολάβος οικοδομών, ο βιοτέχνης και φυσικά σε μεγάλη κλίμακα ο βιομήχανος, χρησιμοποιώντας φθηνούς και ανασφάλιστους εργαζόμενους.

Με αυτό τον τρόπο, το εργοδοτικό κεφάλαιο αντικατέστησε μεγάλα τμήματα της ελληνικής εργατικής τάξης, τα οποία στη συνέχεια, ακόμη και πριν από την λαίλαπα των μνημονίων υποαπασχολούνταν εποχιακά ή έμειναν άνεργα, στράφηκαν στους γονείς τους για να ζήσουν και χρεώθηκαν με πιστωτικές κάρτες, ξεπουλώντας και τρώγοντας ό,τι είχαν χτιστεί. Βλέπουμε, πως οι ντόπιοι άνεργοι, χτυπιούνται σκληρά και ανελέητα και από αυτήν την πλευρά. Νοιώθουν όλο και μεγαλύτερες απειλές για την επιβίωσή τους.

Τι σχετικό είχε πει ο Μαρξ: Η μετανάστευση και ο αναπόφευκτος ανταγωνισμός, μεταξύ ντόπιων και ξένων εργατών, ρίχνει όχι μόνο τους μισθούς, αλλά και την υλική, ηθική και πολιτισμική θέση. 

Γιατί ο Μαρξ μίλησε και για κατάπτωση και της πολιτισμικής θέσης; Διότι οι συγκρούσεις προκαλούνται κι από μόνες τους, λόγω κυρίως της ανεργίας και της εξαθλίωσης Θα λέγαμε πως αφορούν συγκρούσεις και ιδίως ανεξέλεγκη αύξηση της παραβατικότητας και συνεχή υποβάθμιση λαϊκών περιοχών που στην ουσία ευνοούνται απ΄ το κυρίαρχο πολιτικό καθεστώς, προκειμένου να παραλύει, να αποπροσανατολίζεται και να διασπάται η ενότητα του λαού.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το γαμιέσαι Μητσοτάκη το φώναξε όλη η Ελλάδα.

Τώρα μάθαμε και πόσα παίρνεις. 100 ευρω!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σουχαρίτ Μπάγκντι: «Σε λίγες ημέρες ανακοινώνουμε τρανταχτές αποδείξεις σύνδεσης θανάτων και εμβολιασμού»

07/12/2021 - 06:38  

«Το εμβόλιο δεν κάνει απολύτως τίποτα - Αυτός ο κορωνοϊός είναι η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία - Οι πολιτικοί δρουν ως εγκληματικές οργανώσεις»

Ακόμα μια συνέντευξη του διάσημου Γερμανού ιολόγου Σουχαρίτ Μπάγντι στον FOCUS FM βγάζει ειδήσεις «βόμβα» και δίνει θάρρος σε όσους ο νους τους έχει σκοτεινιάσει από την πρωτοφανή καθημερινή εκστρατεία τρόμου των καναλιών και της κυβέρνησης.  

 O κορυφαίος επιστήμονας μίλησε για όλα.

«Πρέπει να σας πω ότι σήμερα είναι μια μέρα χαράς για την Ελλάδα», είπε και συνέχισε:

«Στις 3 Νοεμβρίου που μιλήσαμε σας είχα πει ότι είχε προκύψει το θαυμάσιο νέο, ότι μετά από κλινικές δοκιμές για το εμβόλιο της Pfizer είχε αποδειχθεί ότι ήταν ψευδείς, δεν υπάρχουν καθόλου κλινικές μελέτες που να δείχνουν ότι αυτό το εμβόλιο προστατεύει. Επομένως, είναι ξεκάθαρο ότι η έγκριση θα πρέπει να αποσυρθεί. Εάν αυτό δε συμβεί θα πρέπει οι υπεύθυνοι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Αν δεν οδηγηθούν στα δικαστήρια, τότε τα κράτη και οι αρχές που αναγκάζουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν, είναι ξεκάθαρο ότι δρουν ως εγκληματικές οργανώσεις.

Έτσι είχε η κατάσταση στις 3 Νοεμβρίου, ωστόσο σήμερα, προς μεγάλη μας έκπληξη, η ελληνική κυβέρνηση, επιβάλλει τον εμβολιασμό στα παιδιά. Προφανώς κάτι πηγαίνει πάρα πολύ λάθος σε αυτή τη σάπια υπόθεση. Και γίνεται ξεκάθαρο ότι κυβερνήσεις και πολιτικοί είναι διεφθαρμένοι και σατανικοί. Τι μπορούμε να κάνουμε; Αυτό που ήδη κάνουμε, να στραφούμε στους γιατρούς σε όλο το υγειονομικό προσωπικό όλου του κόσμου να τους πούμε ότι είναι καθήκον τους να εναντιωθούν σε όλο αυτό. Πως θα πειστούν; Θα σας πω και αυτό θα είναι το σπουδαίο νέο που σας έχω σήμερα, είναι το Χριστουγεννιάτικο δώρο μου σε εσάς.

Το υγειονομικό προσωπικό και οι γιατροί δεν είναι οι κακοί της υπόθεσης. Είναι εκείνοι που έχουν παραπλανηθεί από τις κυβερνήσεις, οτι αυτό το εμβόλιο είναι χρήσιμο και κυρίως, ασφαλές. Και αυτό που τους λένε είναι ότι, εάν για παράδειγμα ένας νεαρός αθλητής καταρρεύσει και διαγνωστεί με μυοκαρδίτιδα δεν είναι τόσο σημαντικό γιατί αυτή η παρενέργεια είναι πολύ σπάνια και δεν οφείλεται στο εμβόλιο. Τους λένε ότι δεν έχει αποδειχθεί ότι φταίει το εμβόλιο που έχει σώσει εκατομμύρια ανθρώπους, που είναι τρομερό ψέμα.

Όπως ισχυρίζονται, η σχέση κόστους-ωφέλειας συνεχίζει να είναι πολύ καλή ακόμα κι αν κάποιοι άνθρωποι έχουν πονοκεφάλους , ή μικρές παρανέργειες. Φανταστείτε τι θα μπορούσε να γίνει αν κάποιος δείξει σε αυτούς τους ανθρώπους, γιατρούς, νοσηλευτές και φυσικά στους πολιτικούς ότι υπάρχει συσχέτιση μεταξύ μυοκαρδίτιδας, καρδιοπάθειες που δεν θεραπεύονται τελείως και του εμβολίου.»

Ο διάσημος ιολόγος εξήγησε ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει εάν ένας ιατροδικαστής διενεργούσε νεκροψία-νεκροτομή σε κάποιον που πέθανε μετά το εμβόλιο και παρατηρούσε στα όργανα κάτι ασυνήθιστο, σε σχέση με άλλους ανθρώπους που έχουν πεθάνει.

«Αυτό κάνει τον τελευταίο μήνα ένας ιατροδικαστής στη Γερμανία. Και αναζητά αποδείξεις για βλάβες τόσο άμεσα συνδεδεμένες με το εμβόλιο, που δεν θα μπορεί κανείς να τις αμφισβητήσει. Παρουσίασε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα πριν από 2 ημέρες” συνέχισε ο κος Μπάγκντι. Συνέχισε λέγοντας ότι “Εξέτασε 17 περιπτώσεις ανθρώπων που πέθαναν από το εμβόλιο από 25-80 ετών και βρήκε ίδια ευρήματα σε όλους. Αυτό που ανακάλυψε είναι ότι υπάρχει φλεγμονή, θρόμβωση ειδικά στα λεπτά αγγεία, πολλών οργάνων. Υπάρχει βύθιση των λεμφοκυττάρων, στους ιστούς πολλών οργάνων, συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της καρδιάς. Αν και δεν παρουσιάζεται σε όλους αυτή η εικόνα, το μοτίβο είναι πάντα το ίδιο.

Η καρδιά είναι το όργανο που έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα. Πλήττεται ο εγκέφαλος, το συκώτι, το δέρμα. Αυτό που βλέπουμε είναι ότι κύτταρα του οργανισμού μας, επιτίθενται σε άλλα κύτταρα. Αυτό που λένε οι Έλληνες πολιτικοί είναι να στήσουμε το παιδί στον τοίχο και να το πυροβολήσουμε. Η σφαίρα μπορεί να το τραυματίσει ελαφρά, αλλά δε θα το σκοτώσει».

Ο Γερμανός ιατροδικαστής ωστόσο είπε ότι η σφαίρα αυτή, τραυματίζει τις καρδιές των ανθρώπων. Επομένως κανένας γιατρός, κανένας από το υγειονομικό προσωπικό δε θα πρέπει να εμβολιάζει ανθρώπους, γιατί αν το κάνει, παραβλέπει βασικά ιατρικά δεδομένα.

Ο διάσημος ιολόγος χαρακτήρισε μεγάλη ανοησία την άποψη ότι, υπεύθυνοι για τις μεταλλάξεις, είναι οι ανεμβολίαστοι.

«Το εμβόλιο δεν κάνει απολύτως τίποτα. Μεταλλάξεις παρατηρούνται πάντα, όσο πιο πολύ διασπείρονται, τόσο αποδυναμώνουν. Αυτή είναι και η εξέλιξη των ιών στο χρόνο. Σε πολλές χώρες του κόσμου οι εμβολιασμένοι είναι εκείνοι που νοσούν βαριά. Το εμβόλιο σκοτώνει κόσμο σε μία εβδομάδα, δε χρειάζεται να περιμένει κανείς για τις μακροπρόθεσμες συνέπειες, που κι αυτές θα έρθουν βέβαια σε πολλές περιπτώσεις. Οι πολιτικοί και οι κυβερνήσεις που επιβάλλουν το εμβόλιο αγνοώντας αυτά τα στοιχεία, δεν δρουν με γνώμονα το γενικό καλό, αλλά με εγκληματική πρόθεση και αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα».

Ο κύριος Σουχαρίτ Μπάγκντι ευχήθηκε καλές γιορτές και ολοκλήρωσε με μία συμβουλή προς όλους εμάς. «Στείλτε τους πολιτικούς σας στον αγύριστο».



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν μας λένε κατάμουτρα, ότι θα πρέπει να κάνουμε κάθε δίμηνο-τρίμηνο εμβόλιο, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η εμβολιαστική τακτική έχει αποτύχει παταγωδώς. Σημαίνει επίσης και ότι η ''αλάνθαστη και πέραν πάσας αμφισβήτησης΄΄ επιστημονική κοινότητα, απλά ρίχνει στον γάμο του καραγκιόζη. Σημαίνει επίσης, ότι κάποιοι, δεν θέλουν να βγει η ανθρωπότητα από όλο αυτό, γιατί αποδίδει τόσο σε χρήμα , όσο και σε χειραγώγηση και καταπάτηση θεμελιωδών δικαιωμάτων.

Όμως η μεγάλη αλήθεια που βγαίνει από αυτή την νοσηρή κατάσταση, είναι η νέα δικτατορία που εξαπλώνεται σαν καρκίνος στο σώμα της κοινωνία. Οχι η δικτατορία της κυβέρνησης, των δημοσιογραφικών υαινών , των μοχθηρών επιστημόνων....Η δικτατορία της διπλανής πόρτας, του μικροαστικού κομπλεξισμού, του δόγματος ΄΄να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα'', του ''εγώ έκανα το εμβόλιο για την φουκαριάρα τη μάνα μου, για την κοινωνία κι εσύ που δεν το κάνεις να τιμωρηθείς'', του ''πολύ λίγο είναι το κατοστάρικο για πρόστιμο, κάνε το τριακόσια για να πονέσει'', ''του να τους παίρνουν την σύνταξη, να μην μπορούν να νοσηλευτούν'' κλπ κλπ

Χωρίς όλους αυτούς, καμιά αυθαιρεσία δεν θα μπορούσε να σταθεί. Οι ανεμβολίαστοι, αντιμετωπίζονται σαν ζώα. 

Όποιος όμως σπέρνει ανέμους , θερίζει θύελλες. 



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κ.Αρβανίτης, διδάκτωρ Καρδιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών: «σχεδόν δεκαπλάσιοι είναι οι θάνατοι από κάθε αίτιο στους διπλοεμβολιασμένους απ' ότι στους ανεμβολίαστους. Δηλαδή αυτή η υπερβάλλουσα θνητότητα που είχαμε μιλήσει για τον ελληνικό πληθυσμό, αλλά και για ξένους, δεν αφορά ομοιόμορφα όλο τον πληθυσμό κάθε χώρας αλλά μαστίζει κυρίως τους διπλοεμβολιασμένους. Αυτοί παρά την όποια μικρή προστασία έχουν από το εμβόλιο απέναντι στον Covid-19 απ' ότι φαίνεται έχουν μια τεράστια θνητότητα απ' όλα τα άλλα αίτια».


«Βόμβα» Κ.Αρβανίτη για υπερβάλλουσα θνητότητα: «Δεκαπλάσιοι μη Covid-19 θάνατοι σε εμβολιασμένους»!

07/12/2021 - 12:19

«Έχουμε 24.000 παραπάνω θανάτους σε σχέση με τον μέσο όρο της προηγούμενης πενταετίας»

«Ρουκέτες» εξαπέλυσε ο διδάκτωρ Καρδιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κωνσταντίνος Αρβανίτης, ο οποίος ανέλυσε τα στοιχεία που δημοσίευσε προ λίγων ημερών η βρετανική κυβέρνηση. 

Ο Κ.Αρβανίτης αναφέρθηκε στους θανάτους σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους που δεν έχουν σχέση με τον κορωνοϊό. Όπως τόνισε οι μηνιαίοι μη Covid-19 θάνατοι ανά εκατομμύριο από κάθε αίτιο είναι 1.165 σε εμβολιασμένους και 255 σε ανεμβολίαστους. 

Και συνέχισε τονίζοντας ότι «σχεδόν δεκαπλάσιοι είναι οι θάνατοι από κάθε αίτιο στους διπλοεμβολιασμένους απ' ότι στους ανεμβολίαστους. Δηλαδή αυτή η υπερβάλλουσα θνητότητα που είχαμε μιλήσει για τον ελληνικό πληθυσμό, αλλά και για ξένους, δεν αφορά ομοιόμορφα όλο τον πληθυσμό κάθε χώρας αλλά μαστίζει κυρίως τους διπλοεμβολιασμένους. Αυτοί παρά την όποια μικρή προστασία έχουν από το εμβόλιο απέναντι στον Covid-19 απ' ότι φαίνεται έχουν μια τεράστια θνητότητα απ' όλα τα άλλα αίτια». 

Ο γιατρός επισήμανε, μιλώντας στο «Aνατρεπτικό Δελτίο» ότι αυτά τα στοιχεία προφανώς ισχύουν και για την Ελλάδα.

«Οι Έλληνες δεν είναι από άλλον πλανήτη. Αυτά που ισχύουν για τον αγγλικό πληθυσμό λίγο πολύ ισχύουν και για τον ελληνικό, άρα ανάλογα αποτελέσματα υπάρχουν και εδώ και προφανώς δεν θέλουν να τα βγάλουν. Εδώ και μερικούς μήνες δεν μας δίνουν ακόμη και στατιστικά που αφορούν ληξιαρχεία, έχουν σταματήσει να ανανεώνουν από τις 9/9 και μετά», είπε χαρακτηριστικά. 

Αναφέρθηκε εκ νέου και στην αύξηση των θανάτων απ' όλα τα αίτια στη χώρα μας λέγοντας ότι «έχουμε μιλήσει για το θανατικό που έχει πέσει στην ελληνική κοινωνία από τον Μάρτιο και μετά. Έχουμε έναν ρυθμό ο οποίος φτάνει στις 24.000 σε σχέση με τον μέσο όρο της προηγούμενης πενταετίας». 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τον Χίτλερ τον σακάτεψε ο Στάλιν. Τους κορωνο-ναζί, ποιός θα τους σταματήσει ?



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βγήκαν τα τηλεκατευθυνόμενα παρτάλια του Σόρος να μας πουλήσουν αντικαπιταλισμό και δεν βγάλαν κιχ για το μπόλιασμα..

Μερες του Αλεξη….



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τώρα τελευταία έχει ανοίξει το καπάκι του χρονοντουλαπου και σαν πορδες ξεπεταγονται οι σκελετοί.

Γιωργάκης, ΧοντροΜπέ;νι.

Μέχρι και η Διαμαντοπούλου με το Ρουσόπουλο επανεμφανιστηκαν και προσπαθούν να μας "ξανασωσουν.

Πονταρουν ολοι στην κοντή μνήμη του νεοέλληνα και ξαναμπαινουν στο παιχνίδι από την πισω πορτα..



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δίχως τους εφοπλιστές η Χρυσή Αυγή δεν θα υπήρχε. Αυτοί την έστησαν.

 Το πρόβλημα όμως είναι συνολικά το πολιτικό σύστημα. Έχει βρωμίσει. Ο Συριζα, το ΚΚΕ και το Μέρα αποδέχονται την κεφαλαιοκρατικη εξουσία διεθνή και ντόπια. Δεν μπορούν. 

Φοβούνται να πατήσουν πόδι. Είναι ευνουχισμενοι. Το πολύ πολύ λίγο κλαδικά, επιμέρους και με όρους συντεχνίας. Απέδειξαν πόσο κρετινοι είναι. Ξέρουν αυτοί.Να μην αμείβονται οι ανεμβολιαστοι βάσει ΣΤΕ. 

Το Στε που έκρινε συνταγματικά τα μνημόνια και ο πρώην αντιπρόεδρος του πιάστηκε με ναρκωτικά και ανήλικους. 

Τουλάχιστον να πάρουν γη και να παράγουν τρόφιμα φυσικής καλλιέργειας. Τι λέει το καταστατικό σύντροφοι;; αποδοχή χοτσποτς, γκετοποιησης, διαχωρισμων; ;

Είναι δυνατόν; καταλαβαίνετε η επιβολή της υποχρεωτικότητας και η γενίκευση που οδηγεί;; εκεί που οδήγησαν και τα μνημόνια και αυτή τη φορά θα είναι ακόμα χειρότερα και πιο σκληρά τα πράγματα. Αυτα εδώ που ζούμε είναι μνημόνια εις τη νιοστή.

Και ξέρετε:τα άσχημα που συμβαίνουν θα πολλαπλασιαστουν. Είστε ανύπαρκτοι, πουθεναδες.Βγειτε στην κοινωνία προτού να είναι αργά αν μπορείτε....



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γράφει μια κυρία  

"Χτες εθαψα τον πολυαγαπημενο μου πατερα απο κορονοιο εμβολιασμένο με τζονσον.... το παλεψε σαν μαχητης που ήταν, αλλά "ξαφνικα" του επεστρεψε πισω η κολπικη μαρμαρυγη που ειχε να του εμφανιστει 15 χρόνια... συγκλονιστικά τα λόγια του μέσα απο το νοσοκομείο, που ακριβώς δίπλα του βρισκόταν αλλος ένας εμβολιασμένος με 2 δοσεις φάιζερ, ο οποίος διασωληνωθηκε 1 μόλις μέρα πριν τον πατέρα μου... κατέληξαν και οι 2 την κυριακή...να παρουν τα εμβόλια και να τα βάλουν να μην πω που...... εχω συγκλονιστει."

Σχολιο.- πριν 10μέρες πέθανε η μαμά αγαπημένου φίλου,εμβολιασμένη, απο κόβιντ... πριν 15 μέρες πέθανε ο πατέρας ενός φίλου, 20 μέρες μετά την τρίτη δόση, χωρίς υποκείμενα νοσήματα (επιληπτικές κρίσεις μετά τη δόση,και μετά εγκεφαλικό - θρόμβος στον εγκέφαλο)

Σχολιο.- στο Μεσολόγγι, πολύ γνωστός, 55 ετών, χωρίς προβλήματα υγείας, έφυγε πριν μερικές ημέρες, 2 μήνες μετά την δεύτερη δόση (Pfizer) μετά από 4 συνεχόμενα εγκεφαλικά

σχολιο.- Από εδώ και στο εξής, ειδικά όταν θα τα τινάζουν ηλικιωμένοι εμβολιασμένοι, θα αλλάξει το αφήγημα. Θα μας λένε : πέρασαν τα χρόνια του, αθάνατος θέλατε να γίνει επειδή εμβολιάστηκε; Και ούτε γάτα, ούτε ζημιά!

Σχολιο.- Γείτονας πλήρες εμβολιασμενος και με την τρίτη δόση σήμερα νεκρός, άλλοι δύο διασωληνωμενοι πλήρες εμβολιασμενοι σε ένα χωριό 170 κατοίκων...

Σχολιο.- Όσο πάει και γίνεται πιο φανερό πως αυτά τα σκευάσματα δεν φτιάχτηκαν για τον κοβιντ, δεν μπορεί να είναι τόσο άχρηστοι, κάτι άλλο παίζει



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πέφτω σε μια συζήτηση για τον Τράγκα και έναν μητροπολίτη που νοσούν και ήταν "αντιεμβολιαστες "..και μια τυπα γράφει ότι να νοσηλεύονται οι ανεμβολιαστοι νοσούντες κοβιντ αλλά σε ..ιδιωτικές κλινικές διότι δεν μπορούν να μας παίρνουν τα ..κρεβάτια ..μετά γράφει 

"Τους εύχομαι "κακό πσοφο "και το γράφω γλυκουλικα με πσ "

Και της απάντησα της "αριστερης του γλυκουλικου πσοφου"

Μάλλον ζείτε Αθήνα κυρία μου (ναι εκεί με τα κλειστά νοσοκομεία όπως το Λοιμωδών )

Θα σας πω λοιπόν τι γίνεται σε ένα μεγάλο τουριστικό νησί ,πρωτεύουσα μάλιστα του νόμου ..υπάρχει ένα μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο και τα μικρά νησιά δεν έχουν ούτε κέντρα υγείας ..δεν υπάρχουν γιατροί στο μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο ,δεν γίνονται εγχειρήσεις (μια γνωστή μου περιμένει 1,5 χρόνο για εγχείρηση με ότι επιβάρυνση της υγείας της σημαίνει αυτό ,διότι δεν έχει τα χρηματα να πάει σε ιδιωτική κλινική (έχει μια το νησί και αυτή υποστελεχωμενη παρεμπιπτοντως ),δεν υπάρχουν θεραπείες για καρκινοπαθείς ,δεν υπάρχουν φάρμακα για τα πρώτα στάδια του κοβιντ ,και φυσικά ούτε δομές στήριξης των πιο φτωχών και των πιο ηλικιωμένων ..

δεν υπάρχουν καταγραφές παρενεργειών ούτε φαρμακοεπαγρύπνηση,δεν υπάρχουν δωρεάν τεστ ,αντίθετα έχει προωθήσει η δεξιά κυβέρνηση με ακροδεξιό υπουργό υγείας ,νόμους φασιστικους όπως το χαράτσι σε συντάξεις της πείνας των συνταξιούχων και πολιτική στιγματοποιησης και αποκλεισμού υγιών ανθρώπων με βάση των υποχρεωτικό εμβολιασμο ..(ενώ η Λινού έχει δηλώσει ότι εμβολιασμενοι και μη ,νοσούν και μεταδιδουν το.ιδιο )..

Αντί λοιπόν να επιτίθεστε σε ανθρώπους που έχουν το δικαίωμα να αποφασίσουν τι θέλουν να κάνουν, καλό θα ήταν να στραφείτε κατά των φασιστικών εγκληματικών μέτρων 

Να τονίσω ότι θεωρώ ότι ένας ενήλικος που διαλέγει να εμβολιαστεί καλά κάνει 

Αλλά το ιδιο σεβαστη είναι η επιλογή ενός ενήλικου να μην κάνει χρήση ένα σκεύασμα σε πειραματικό στάδιο με άγνωστες συνέπειες βραχυπρόθεσμα η μακροπρόθεσμα 

Επίσης δεν συμφωνώ με το υγεινομικο πάσο ούτε με το καινούργιο μέτρο της ψηφιακής ταυτότητας ..τα θεωρώ μέτρα ελέγχου και όχι υγειονομικη πολιτική 

Τέλος ,ο όρκος του Ιπποκράτη λέει ότι ο γιατρός πρέπει να φροντίζει όλους τους ανθρώπους (την δημόσια δωρεάν υγεία την έχουμε πληρώσει όλοι )" με σεβασμό στην ζωή και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια 

Σχολιο.- Μόνο μια ένσταση, δεν είναι και τόσο άγνωστες οι συνέπειες του εμβολίου, δυστυχώς τις βλέπουμε κάθε μέρα, εγώ τους λυπάμαι πολύ τους ανθρώπους που είτε παραπλανηθηκαν είτε εκβιαστηκαν για να το κάνουν, βλέπω καθημερινά θανάτους στις εφημερίδες και καταλαβαίνω ποιοι ήταν εμβολιασμενοι από το γεγονός ότι δεν αναφέρουν κάτι...

Σχολιο.- εδώ το θέμα είναι κάτι ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ απόψεις που ακούγονται από δήθεν άριστερους /ες που έχουν γίνει "άριστοι"

Σχολιο.- Δίκαιη η οργή σου για τον τρόπο. Αναλόγως ένιωσα όταν σε σχόλιο σε άλλη ανάρτησή σου διάβασα ότι οι γονείς που εμβολιάζουν τα παιδιά τους, δεν πρέπει να είναι γονείς. Το θέμα είναι λοιπόν να αφήσουμε τον εκατέρωθεν φανατισμό και την έλλειψη στοιχειώδους ανθρωπιάς και ευγένειας στους φορείς τους και να προσπαθήσουμε να μιλήσουμε με επιχειρήματα. Αν πρώτα καταφέρουμε να ακούμε ο ένας τον άλλον βέβαια...

Σχολιο.- σε δημοσίευση μου ΣΤΗΛΙΤΕΥΑ αυτό που είχα διαβάσει από κάποιον κρετινο ότι πρέπει να αφαιρεθούν τα παιδιά από γονείς ανεμβολιαστους ..φυσικά εγώ είμαι τελείως κατά τέτοιας νοοτροπίας την βρισκω ναζιστικη



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δημήτρης Μπελαντής

Το διάβασα κι αυτό σε ένα σάιτ ειδήσεων.Η αστυνομία καταδιώκει κατόπιν αυτεπάγγελτης ποινικης δίωξης κάποιον 62χρονο στην Θεσσαλονίκη που αρνήθηκε να διασωληνωθει και ( !!!!!) έφυγε αυτοβούλως από το νοσοκομείο : 

- δηλαδή ο εισαγγελέας θεωρεί ότι είναι ποινικό αδίκημα να αρνηθω να διασωληνωθω και να πάω σπίτι μου.

Ερωτηση: αν ο άνθρωπος αυτός δεν έχει διαγνωσθεί ως ψυχασθενής και τεθεί σε ακούσια νοσηλεία,ποιο είναι το αδίκημα του και από ποιαν διάταξη του Ποινικού Κώδικα προβλέπεται ;

Κάποιος που διαφωνεί με τους γιατρούς για την διασωληνωση πράττει ποινικό αδίκημα;

Και αν ναι,ποιο ακριβώς; 

Είναι η διασωληνωση νομικά εξαναγκαστη πράξη; Έτσι ορίζει το Σύνταγμα μας,που ακόμη δεν έχει τυπικώς καταργηθεί ;

- Η υποταγή στην γνώμη των γιατρών είναι εξαναγκαστική και ποινικά επιβεβλημένη; Συνιστά η παραμονή στο νοσοκομείο καθεστώς κράτησης; Είναι το νοσοκομείο φυλακή η στρατόπεδο κράτησης;Και από ποιους κανόνες της ισχύουσας συνταγματικής και έννομης τάξης προβλέπεται τούτο; Είναι οι γιατροί και νοσηλευτές σωματοφύλακες και δεσμοφύλακες; Και από ποιες διατάξεις του ισχύοντος δικαίου προβλέπεται τούτο; 

Αν όντως ισχύουν αυτά,η αυταρχική βιοπολιτικη μετατρέπεται σε μια μη νομικά προβλεπόμενη δικτατορία.

Οι γιατροί τι λένε για όλα αυτά; Είναι δυνατόν να θεωρούν εαυτούς δεσμοφύλακες; Μόνο στο Τρίτο Ράιχ,υπήρχε αυτή η αντίληψη.

Μα είναι δυνατόν να τον ψάχνει η αστυνομία για να τον πάει με το ζόρι στο νοσοκομείο για διασωληνωση ?που ζούμε ? Στον μεσαίωνα με την πανούκλα ?



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



απο οπου κι αν το πιασεις λερωνεσαι...

Ας μιλήσουμε λοιπόν για τεχνικές δολοφονίας χαρακτήρα και για παρακρατικές μεθόδους.

Αυτός ο κύριος είναι ο Παναγιώτης Κίμων Ευστρατίου, αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας που πρωταγωνιστεί στο «σκάνδαλο κοκκαϊνης και σεξουαλικής εκμετάλλευσης νεαρών αλλοδαπών» που «κατά τύχη» αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Είναι ο σύντροφος της τέως προέδρου του ΣτΕ Μαίρης Σαρπ (μένουν μεσοτοιχία) που η ίδια σήμερα το πρωί εντελώς τυχαία πήρε τη θέση ενός άλλου γνωστού πρώην δικαστή, του Κατσιγιάννη, στελέχους της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ) που ο ίδιος παύθηκε αυτεπάγγελτα μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και μετά από επιστολές καταγγελίας που στάλθηκαν στον πρωθυπουργό και σε υπουργούς της κυβέρνησης. 

Το υπουργικό συμβούλιο που είχε γίνει τον Ιούλιο έδωσε το «πράσινο φως» για την συνένωση της ΑΕΠΠ με την Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΑΑΔΗΣΥ). Από την συνένωση αυτή η νέα Αρχή που θα συσταθεί, θα διατηρήσει τον τίτλο της δεύτερης, δηλαδή, της ΕΑΑΔΗΣΥ. Ήταν κοινό μυστικό που διέρρευσε την προηγούμενη εβδομάδα πως την Παρασκευή τη θέση της προέδρου θα την έπαιρνε η Σαρπ αν και είχε συνταξιοδοτηθεί.

Συμπτωματικά το προηγούμενο βράδυ έλαβε χώρα το παραπάνω περιστατικό με τους αλλοδαπούς και τα ναρκωτικά, γνωρίζοντας το παρακράτος και οι μηχανισμοί του τις ιδιαίτερες «αδυναμίες» του Παναγιώτη Ευστρατίου και θέλοντας να περάσει ένα μήνυμα προς την Σαρπ και τους υπόλοιπους δικαστικούς που θα συμμετέχουν στον ΕΑΑΔΗΣΥ που θα «ελέγχει» τις κρατικές συμβάσεις.

Ο Ευστράτιου είναι στενός φίλος της Προέδρου της «δημοκρατίας» Κατερίνας Σακελλαροπούλου που στο ΣΤΕ έκριναν συνταγματικες τις μειώσεις των μισθών τα πρώτα χρόνια των μνημονίων εκτός φυσικά από τις μειώσεις στους μισθούς των Δικαστών.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε «εντελώς τυχαία» σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που κυκλοφόρησαν (ενώ σφυράει πως ήταν στημένη γιατί δεν τους έκανε τη δουλειά που ήθελαν), όταν άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής, που περιπολούσαν στην περιοχή, κλήθηκαν από τον φρουρό της οικίας του δικαστικού όταν εντόπισε γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης τους τρεις «ανηλίκους» (που τελικά δεν ήταν ανήλικοι), έναν Ρομά, έναν Αλβανό Ρομά και έναν Ινδό, να βγαίνουν από την πολυκατοικία όπου κατοικεί ο δικαστικός και οι ΔΙΑΣ που κλήθηκαν τους σταμάτησαν για έλεγχο.

Ο ίδιος δεν αρνήθηκε πως γνώρισε τον ένα νεαρό σε εφαρμογή γνωριμιών και τον κάλεσε σπίτι του. Θα μπορούσε να αρνηθεί τα πάντα και να κρυφτεί πίσω από τη δικαστική ασυλία. Φυσικά κάνεις δεν πιστεύει πως οι ΔΙΑΣ τόλμησαν να συλλάβουν έναν ανώτερο δικαστικό, χωρίς να έχει πέσει εντολή από πολύ ψηλά και αυτό μετά την προσαγωγή των νεαρών στο τμήμα για να ενισχύσουν το «τυχαίο γεγονός».

Ο νεαρός ήρθε στην κατοικία του δικαστικού με δυο φίλους. Όλοι γύρω στα 25 έτη και όχι ανήλικοι. Ο νεαρός ανέβηκε στο διαμέρισμα, ενώ οι άλλοι δυο περίμεναν απέναντι από την είσοδο. Προφανώς ο δικαστικός έδωσε εντολή στον αστυνομικό που βρισκόταν στην είσοδο της πολυκατοικίας να τον αφήσει να περάσει. Μετά τη σύλληψη των νεαρών κλήθηκε και ο ίδιος να καταθέσει και με εντολή από το υπουργείο δικαιοσύνης έγινε έλεγχος στο σπίτι του όπου βρέθηκε ένα μικρό φιαλίδιο με μικροποσότητα κοκαΐνης.

Σε βάρος των «τριών ανηλίκων» έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ δεν συνελήφθη καθώς ισχύει ακαταδίωκτο και ακολουθείται άλλη διαδικασία λόγω της ιδιότητάς του. Ο δικαστικός αντιμετωπίζει την πλημμεληματική κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών για προσωπική χρήση. Προμήθευσε ένα εκ των κατηγορουμένων με μικροποσότητα (0,6) κοκαΐνης που του έδωσε όταν ανέβηκε στο διαμέρισμα. 

Η σύντροφος του Μαίρη Σαρπ ήταν πρόεδρος στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) και η ψήφος της υπηρξε καθοριστική για την απόφαση του ΣτΕ, με την οποία εγκρίθηκε η μεταφορά των αρχαίων από το σταθμό μετρό Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη. Ανάμεσα στις υποσχέσεις λέγεται ότι ήταν και ο προσεχής διορισμός της ως επικεφαλής ανεξάρτητης αρχής.

Σίγουρα όμως η υπόθεση αυτή έχει και άλλες πτυχές, που αφορούν κυβερνητικά παιχνίδια με τους ανώτατους δικαστές, ναρκωτικά, κυκλώματα trafficking ανηλίκων, παιδεραστές βουλευτές και θεατράνθρωπους, εφοπλιστές, ελικόπτερα, εκτελέσεις μαφιόζων και δημοσιογράφων, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας, και κατασπατάληση κρατικού και ευρωπαϊκού χρήματος.

Εσείς που φωνάζετε «ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει;» όταν γίνεται κάτι σε αυτό το τριτοκοσμικό προτεκτοράτο μαφιόζων, να έχετε στο νου σας πως μπορεί εκείνη την ώρα να έχει πιο σοβαρά πράγματα να κάνει, όπως το ξέπλυμα σε εφοπλιστές εμπόρους ναρκωτικών, σε παιδεραστές βουλευτές, σε ξεπούλημα εθνικού πλούτου, σε φτωχοποίηση και στοχοποίηση του λαού. Να κουκουλώσουν σκάνδαλα με μεγάλες φαρμακευτικές, να κρύψουν λίστες Λαγκάρντ και Παναμά, να θάψουν στα συρτάρια του φακέλους για υπόδικους υποψήφιους προέδρους κομμάτων, βουλευτές και υπουργούς. Να αθωώσουν μπάτσους που σκοτώνουν πολίτες και είναι μέλη εγκληματικών οργανώσεων.

Η υπόθεση όπως δείχνει μοιάζει με κλασικές μεθόδους παγίδευσης που χρησιμοποιούν καθεστώτα και παρακρατικοί κύκλοι ανα τον κόσμο για να βγάλουν κάποιον από τη μέση χωρίς να χρειαστεί να πέσουν σφαίρες. Γνωρίζοντας την «αδυναμία» του καθενός, ξέρουν ακριβώς και τι δόλωμα να ρίξουν.

Έχει χρησιμοποιηθεί η ίδια μέθοδος και στο παρελθόν ως μια πάγια μέθοδος από τις μυστικές υπηρεσίες με πιο πρόσφατο το περιστατικό με τον αμερικανό γερουσιαστή, με τον Ντομινίκ Στρος-Καν πριν μερικά χρόνια, με τον Μπιλ Κλίντον μερικές δεκαετίες πιο πριν, και φυσικά με ανώτερους δικαστικούς και κρατικούς λειτουργούς.

Αναμένεται δήλωση του Iván Duque Márquez προέδρου της Κολομβίας: «ευτυχώς δεν γίναμε Ελλάδα»



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συγγνώμη αλλά τι είναι αυτό που ζούμε ??

Έφυγε ο άνθρωπος (οπότε δεν χρειαζοτανε διασωληνωση )και τον πιάσανε καλώντας αστυνομία ?? Μα τι είχε ? Πανούκλα ? Και επι πλέον δεν μπορεί κάποιος να αρνηθεί να διασωληνωθει ? Έχω πάθει παρακρουση

Σχολιο.- Μα ο κοβιντ έτσι ακριβώς παρουσιάζεται. Ως η σημερινή πανούκλα. Χολέρα. Λέπρα. Και πολλοί το έχουν αποδεχτεί βαθιά μέσα τους και θεωρούν κάθε παραλογισμό ως επιβεβλημένο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σχετικά με την διαδήλωση στην θεσσαλονικη 

Από μια κυρία που σχολίασε  

"Στην κορυφή της πορείας ήταν υγειονομικοί και εκπαιδευτικοί και ακολουθούσε προοδευτικός λαός σε όλο το μήκος της πορείας

Όποιος ήταν εκεί μπορεί να εκφέρει γνώμη 

.Ο άλλος από την Αθήνα πώς έβγαλε αυτό το συμπέρασμα ;άξιον απορίας"

*της λέω ότι έγινε κάλεσμα από ακροδεξιά και μου ξανασχολιαζει 

"Οτι να ναι!

Μπροστά στο δημαρχείο είχε κόσμο με σημαίες Ελληνικές κοντά στα χίλια με χίλια πεντακόσια άτομα.

Ανάμεσα τους ήταν και πολλοί που μετέχουν σε πορείες που έγιναν για τη Μακεδονία κλπ κλπ.Εξάλλου είχαν και πανό που έλεγε την ταυτότητα τους.

Οι υπόλοιποι που ήταν στη διαμαρτυρία και ήταν πίσω από την πορεία είχαν μπροστάντζα τους εκπαιδευτικούς και τους υγειονομικούς

.Κρίμα να μην είχαν τα κανάλια κάμερες να δείξουν την πορεία για να δει και ο κόσμος τις μερικές ¨εκατοντάδες ¨που είπε και ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ ότι ήταν χιλιάδες"



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκπαιδευτικοί ενάντια σε Υποχρεωτικότητα-Απαρχάιντ (229υπογραφές): Διακήρυξη Μετώπου για Αυτοδιάθεση, Ζωή, Ισότητα(Μ.Α.Ζ.Ι.)

06/12/2021

Μ . Α . Ζ . Ι .

Μέτωπο για την Αυτοδιάθεση, τη Ζωή και την Ισότητα

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΙΣΟΤΗΤΑ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ  ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Όχι στο απαρτχάιντ και στις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις

Όχι στα υγειονομικά πιστοποιητικά ως μέσο διάκρισης και ελέγχου

Όχι στις αναστολές εργασίας και στην αυθαιρεσία των εργοδοτών

 σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

Όχι στον ολοκληρωτισμό

Ο φασισμός δεν θα περάσει

Ένα πλήθος κινήσεων και συσπειρώσεων  έχει δημιουργηθεί και πολλαπλασιάζεται στην εκπαίδευση, σε σχολεία, πανεπιστήμια, εργασιακούς, κοινωνικούς  και σε πολλούς άλλους χώρους κατά των μέτρων κατηγοριοποίησης των πολιτών, του απαρτχάιντ,  του αποκλεισμού και του απόλυτου ελέγχου των πολιτών.

Πολλοί χείμαρροι αυτή τη στιγμή τείνουν να ενωθούν σε ένα μεγάλο ποτάμι.

Είμαστε κομμάτι αυτών των παραπόταμων και των χειμάρρων. Συγκροτούμε πανελλαδική κίνηση στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, για να  συντονίσουμε τις δυνάμεις μας ενάντια στην κατάλυση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, στην κατάλυση κάθε έννοιας δικαίου και δημοκρατίας, για να υπερασπιστούμε την ισότητα, την ισονομία, την έννοια του ελεύθερου πολίτη, ζητήματα που μέχρι στιγμής υποβαθμίζονται ή αποσιωπώνται.

Ήδη από το 2010, με την εισαγωγή των μνημονίων, καταλύθηκε σημαντικό κομμάτι της Λαϊκής Κυριαρχίας και του Συντάγματος. Τα μνημόνια  μονιμοποιήθηκαν και  οδήγησαν στην αιμορραγία του ελληνικού λαού και, κυρίως, της  νεολαίας.

Από τον Μάρτιο του 2020, ο λαός βρίσκεται αντιμέτωπος με την επιβολή καταστροφικών, αντιφατικών και παράλογων μέτρων, με πρόφαση την υγεία, που στοχεύουν  : α) στην κατάργηση των ατομικών και συλλογικών – πολιτικών  δικαιωμάτων  β) στην διάρρηξη του κοινωνικού ιστού  και την απορρύθμιση της κοινωνίας   γ) στην  οικονομική και ψυχολογική εξαθλίωση του πολίτη  δ) στον απόλυτο έλεγχο του ατόμου

Έτσι, με πρόσχημα την υγεία, η κυβέρνηση επέβαλε  την απαγόρευση των πολιτικών συναθροίσεων και έφτασε μέχρι τον έλεγχο της αναπνοής των πολιτών.

https://iskra.gr/%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%B5%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%B5%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA/?fbclid=IwAR1GaEGyQPgRQm59V-rO_jwJ9NivcHZL56gby_qdAG9PtdZG48OU1touwsI



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΠΑΚ ΓΙΑΤΡΩΝ

Στις 5/12 το Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή δημοσίευσε μία ανακοίνωση σχετικά με την στάση που θα κρατήσει στη συνεδρίαση του Δ.Σ της ΕΙΝΑΠ με θέμα την εκλογή νέου Γ.Γ, μετά την συνταξιοδότηση του προηγούμενου Γ.Γ, μέλους της ΔΗΠΑΚ, Ηλία Σιώρα. Δεν θα μπαίναμε καν στη διαδικασία να απαντήσουμε στην εν λόγω ανακοίνωση, καθώς θεωρούμε ότι υπάρχουν δεκάδες επείγοντα ζητήματα που απασχολούν τους νοσοκομειακούς γιατρούς εν μέσω του 4ου κύματος της πανδημίας, αν δεν περιλάμβανε αισχρά ψεύδη.

Η ΔΗΠΑΚ διαχρονικά προτείνει η συγκρότηση του προεδρείου να γίνεται σε αντιπροσωπευτική αναλογική βάση με τη συμμετοχή όλων των παρατάξεων (η πρώτη δύναμη τον πρόεδρο, η δεύτερη το γραμματέα, η τρίτη τον αντιπρόεδρο κλπ.) ώστε να αποτυπώνεται ο συσχετισμός δύναμης που διαμορφώνεται στις τελευταίες αρχαιρεσίες. Αντιπροσωπευτικό αναλογικό προεδρείο δεν σημαίνει καμιά συμφωνία σε θέσεις και προγράμματα με τις άλλες παρατάξεις, από τις οποίες μας χωρίζει "χάος".

Αυτή την κρυστάλλινη θέση της ΔΗΠΑΚ επιχείρησε να διαστρεβλώσει για πολλοστή φορά η παράταξη "Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή" (ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΛΑΕ). Χωρίς ίχνος ντροπής και με όρους πολιτικής προστυχιάς και συκοφαντίας που θυμίζει "αυριανισμό" μιλά για πολιτικά κομπρεμί, αναμασά τη καραμέλα για δήθεν σύμπλευση της ΔΗΠΑΚ με την παράταξη της ΝΔ (ΔΗΚΝΙ)!

Από πότε είναι πολιτικό κομπρεμί η εκλογή προεδρείου με βάση τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών; Πολλώ δε μάλλον όταν δεν γίνεται καν διαδικασία συγκρότησης νέου προεδρείου αλλά αντικατάστασης ενός μέλους που παραιτήθηκε λόγω συνταξιοδότησης! Ας μας απαντήσει το ΕΚΑ, πού ακριβώς βλέπει σε αυτή τη διαδικασία "κοινοβουλευτικά κομματικά κομπρεμί πίσω από τις πλάτες των νοσοκομειακών γιατρών";

Όσον αφορά στις εκλογές του σωματείου στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ας ρωτήσουν τους συνοδοιπόρους τους εκεί για την κατανομή των εδρών, το ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή... Λίγη ντροπή δε βλάπτει πάντως, μιας και στο συγκεκριμένο σωματείο, επί μήνες συμπορεύτηκαν με όλες τις "μνημονιακές" παρατάξεις, προκειμένου να μην γίνουν εκλογές, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους πάνω από 1000 υπογραφές εργαζομένων!

Δεν μας ξαφνιάζει η στάση τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη παράταξη επιδίδεται σε ανυπόστατους ισχυρισμούς απέναντι στη ΔΗΠΑΚ.

Η ΔΗΠΑΚ από τη θέση που της αναλογεί στο προεδρείο θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις θέσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της πλειοψηφίας των νοσοκομειακών γιατρών. Όπως άλλωστε έχει αποδείξει εδώ και χρόνια από τη στάση των εκλεγμένων μελών της και των εκπροσώπων της σε όλα τα νοσοκομεία.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ομοσπονδιακός δικαστής μπλοκάρει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε ομοσπονδιακές εταιρίες στις ΗΠΑ. Νέο χτύπημα κατά Μπάιντεν. Κρίθηκε αντισυνταγματικός!

07/12/2021

Δικαστικό Βατερλώ του υποχρεωτικού εμβολιασμού στις ΗΠΑ. Μετά την ανασολή σε εθνικό επίπεδο του υποχρεωτικού εμβολιασμού νέα καταδίκη του μέτρου. Καταβαράθρωση του Μπάιντεν, Θάβεται ως αντισυνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός. Ομοσπονδιακός δικαστής πλήττει ως «αντισυνταγματικό» τον υποχρεωτικό εμβολιασμό του Μπάιντεν στην απόφαση για τη Νότια Καρολίνα. Ένας ομοσπονδιακός δικαστής επέφερε άλλο ένα κρίσιμο νομικό πλήγμα στην κυβέρνηση Μπάιντεν,μπλοκάροντας τον ομοσπονδιακή υποχρεωτικό εμβολιασμό για ομοσπονδιακές εταιρίες που εξέδωσε η κυβέρνηση των ΗΠΑ. «Ο ομοσπονδιακός δικαστής των ΗΠΑ τάσσεται στο πλευρό του Γενικού Εισαγγελέα Γουίλσον και μπλοκάρει την απαίτηση εμβολίου του Μπάιντεν για ομοσπονδιακές εταιρίες- αναδόχους», ανέφερε η Disclose.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό…… στον υποχρεωτικό βομβαρδισμό! Το Ισραήλ βομβάρδισε το λιμάνι της Λατάκια στη Συρία!! Το Ισραήλ βομβάρδισε τη Μεσόγειο!!!  Λάθος πληροφορία είχε το Ισραήλ περίμενε να βρει όπλα και να κάνει το Big Bang. Λιμάνι Λατάκια ποιός χτυπάει τα λιμάνια της Μεσογείου; 

07/12/2021



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Έλενα Ακρίτα σχολιάζει τη «μούγκα» για την εισβολή της Σάσας Σταμάτη στο θέατρο

Mπορεί να έχουν περάσει ημέρες από τη στιγμή που η Σάσα Σταμάτη διέκοψε διαμαρτυρόμενη την παράσταση «1821 – 2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά», του Χριστόφορου Ζαραλίκου στο θέατρο Καρέζη, αλλά το γεγονός συνεχίζει να σχολιάζεται από πρόσωπα, όπως η δημοσιογράφος και συγγραφέας, Έλενα Ακρίτα.

Η Έλενα Ακρίτα περισσότερο από το γεγονός αυτό, ένιωσε την ανάγκη να σχολιάσει τη σιωπή- ή μάλλον τη «μούγκα», όπως έγραψε- που το περιβάλλει. 

Αυτό ήταν το γεγονός που οδήγησε την Έλενα Ακρίτα να μοιραστεί το δικό της σχόλιο μέσω Facebook, ή μάλλον οι αντιδράσεις που κατά την ίδια δεν ακολούθησαν. 

Η Έλενα Ακρίτα και το σχόλιό της για όσα ακολούθησαν μετά την εισβολή της Σάσας Σταμάτη στο θέατρο

«Μούγκα οι περισσότερες φίρμες ηθοποιοι-θιασάρχες-εκπομπάρχες για την εισβολή της Σταμάτη και των μπράβων της στο θέατρο Καρέζη», σημείωσε η Έλενα Ακρίτα. «Το γεγονός ότι τραμπούκοι διέκοψαν μια παράσταση, τους αφήνει παγερά αδιάφορους», συμπλήρωσε και συνέχισε στο ίδιο ύφος την ανάρτησή της.

«Όταν προσπερνάς χρυσαυγίτικες συμπεριφορές χωρίς να παίρνεις θέση για να μην τα χαλάσεις με εκδότες και καναλάρχες, η δική σου παράσταση δεν θα διακοπεί ποτέ: θα έχεις πάντα δουλίτσα και θα είσαι ασφαλής. Θα είσαι όμως;», ανέφερε η Έλενα Ακρίτα. Η ανάρτησή της έκλεισε με τους πρώτους στίχους του ποιήματος Ελευθερία Έκφρασης του Βλαντιμίρ Μαγιακόφσκι.

«Τη πρώτη νύχτα πλησιάζουνε

και κλέβουν ένα λουλούδι

από τον κήπο μας

και δε λέμε τίποτα…», έγραψε η Έλενα Ακρίτα.

Το θέατρο Τζένη Καρέζη πάντως, με ανακοίνωσή του εξέφρασε τη στήριξή του στον Χριστόφορο Ζαραλίκο. Το ίδιο έκαναν και πολιτικά κόμματα που καταδίκασαν την παρέμβασή της Σάσας Σταμάτη στην παράσταση του stand up comedian. Καλλιτέχνες όπως η Κλέλια Ρένεση εξέφρασαν την αντίδρασή τους στη συμπεριφορά της Σάσας Σταμάτη με αναρτήσεις τους στα social media.

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών επίσης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει το γεγονός καλώντας και το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού να πράξει το ίδιο. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος επίσης εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρία κατά στη «φίμωση» της τέχνης.

«Ευτυχώς έβγαλε ανακοίνωση το ΣΕΗ και η ΠΟΘΑ. Αλλά δεν φτάνει αυτό. Για τους “επώνυμους” ηθοποιούς λέμε εδώ», ανέφερε σε σχόλιό της, κάτω από την ανάρτησή της στο Facebook η Έλενα Ακρίτα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σάσα Σταμάτη σε παράσταση

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ

Η Σάσα Σταμάτη ήταν μια συμπαθής αντιπαθητική. Έλεγε πάντα τα δικά της, την έμπαινε, και γενικά είχε ένα στυλάκι του χωσίματος όταν δεν της άρεσε κάτι. Α, έκανε το επάγγελμα της δημοσιογράφου στα πρωινά, που δεν είναι ακριβώς δημοσιογραφία, είναι σα να ψήνεις κάστανα στο καλοριφέρ ένα πράμα, σα να κολυμπάς σε πισίνα με βεβαιότητα ότι διασχίζεις ωκεανό.

Ως τηλεπερσόνα παίρνεις αέρα από έναν αέρα, που δεν υπάρχει και η αυθάδεια γίνεται μέρος της δουλειάς σου και η απαξίωση της δουλειάς του άλλου, κάτι πολύ εύκολο και αυτονόητο.

Αρπάζεσαι εύκολα, παρεξηγείσαι εύκολα, κάθεσαι και εξηγείς το μικρό σε άλλα μικρότερα μυαλά έτσι που στενεύει ο νους και μονοδρομείται ο θυμός. Ο ακροδεξιός θυμός, αυτός που είχε ωθήσει τον Άδωνι Γεωργιάδη να μπουκάρει στην δική μου εκπομπή γιατί δεν του έφταναν που όλοι οι πληρωμένοι και οι εντεταλμένοι των καναλιών τον υμνούσαν, ήθελε να εμποδίσει και εμένα να μιλήσω.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος έκανε την παράσταση του και η Σάσα Σταμάτη θεώρησε ότι έπρεπε να την σταματήσει γιατί δεν της άρεσαν τα λεγόμενα του.

Εννοείται ότι πήγε εκεί γι’ αυτόν και μόνο τον λόγο.

Δεν είναι μια βδομάδα που έγραψα σ’ αυτήν εδώ την στήλη ότι η σάτιρα δεν έχει όρια διότι αν έχει όρια τότε ποιος τα βάζει. Τα βάζει η Σάσα Σταμάτη;

Η Σάτιρα είναι ελεύθερη χωρίς όρια από την εποχή του Αριστοφάνη!

Τελεία και παύλα.

Σε μια εποχή που η σάτιρα έχει εξοριστεί από την τηλεόραση με την πρεσβεία ξένης χώρας να έχει συμβάλει σ’ αυτό, το θέατρο αποτελεί το μόνο προς το παρόν ελεύθερο πεδίο.

Κανείς δεν έβαλε την Σάσα Σταμάτη, κανείς δεν είναι τόσο ηλίθιος για να το κάνει.

Ανεπίτρεπτη η πράξη της, μπράβο στο κοινό που στήριξε τον Χριστόφορο Ζαραλίκο, μπράβο και στον ίδιο για την ψυχραιμία που επέδειξε.

Ε όχι και να περιμένετε αντίδραση από το υπουργείο πολιτισμού. Δεν υπάρχει υπουργός πολιτισμού, η Μενδώνη είναι υπουργός Ελληνικού και τσιμεντοποιήσεων.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βέλγιο: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τους υγειονομικούς

 Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2021, 20:10

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα στις Βρυξέλλες εναντίον ενός σχεδίου της κυβέρνησης που στοχεύει να επιβάλει τον εμβολιασμό Covid-19 στους υγειονομικούς, στις αρχές του επόμενου έτους.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν 3800 άνθρωποι, σύμφωνα με την αστυνομία, 5000, σύμφωνα με τη Συνομοσπονδία Χριστιανικών Συνδικάτων (CSC-AVC), μέλος του κοινού συνδικαλιστικού μετώπου, το οποίο είχε απευθύνει κάλεσμα για αυτήν την ημέρα δράσης.

Μια μικρή μειοψηφία περίπου 10% των υγειονομικών δεν έχει εμβολιαστεί στο Βέλγιο, σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα. Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονται κυρίως για τον κίνδυνο να αποδυναμωθούν ακόμη περισσότεροι οι μονάδες περίθαλψης, εάν οι ανεμβολίαστοι δεν μπορούν να εργαστούν.

«Αντιμετωπίζουμε ήδη έλλειψη προσωπικού. Εάν σταματήσουμε τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, οι ασθενείς δεν θα λαμβάνουν φροντίδα», υποστήριξε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια νοσηλεύτρια, που συμμετείχε στην πορεία.

Στο πλαίσιο της μάχης κατά της πανδημίας του κορονοϊού, η κυβέρνση του Φλαμανδού Αλεξάντερ Ντε Κρο σκοπεύει να καταστήσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό των υγειονομικών από την 1η Ιανουαρίου.

Εκείνοι που θα αρνηθούν θα τεθούν σε αναστολή από τα καθήκοντά τους από την 1η Ιανουαρίου, με την κυβέρνηση να τους δίνει χρόνο να το σκεφτούν προκειμένου να διατηρήσουν τη σύμβασή τους.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βομβαρδισμοί της ουαχαμπιτικοναζιστικής δούλας των ΗΠΑ Σαουδικής Αραβίας, στην πρωτεύουσα της Υεμένης

Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2021, 06:46

Η σιχαμένη βρωμιάρα Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε αντίποινα τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη για την εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου από τους πατριώτες Υεμενίτες σιίτες αντάρτες Χούθι,  καταστρέφοντας κατά τη διάρκεια αεροπορικής επιδρομής  εκτός από σπίτια αμάχων και πολιτιστικά μνημεία στη Σαναά.

Το κίνημα των πατριωτών Υεμενιτών σιιτών ανταρτών έχει απελεύθερωσει το μεγαλύτερο μέρος του βόρειου τομέα της χώρας, συμπεριλαμβανομένης της πρωτεύουσας. Απελευθέρωσε τη πρωτεύουσα Σαναά από τα χέρια των δυνάμεων της αναγνωρισμένης από τους δυτικούς αποικιοκράτες κατοχικής κυβέρνησης το 2014.

Οι πατριώτες Υεμενίτες Χούθι, αγωνίζονται να απελευθερώσουν την πατρίδα τους από την σουνιτοφασιστική  στρατιωτική συμμαχία των εμίριδων υπό τη διοίκηση της σιχαμένης Σαουδικής Αραβίας, σε μια εισβολή σουνιτοφασιστών που έχει στοιχίσει τη ζωή σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους και έχει εκτοπίσει εκατομμύρια άλλους στο φτωχότερο κράτος του αραβικού κόσμου.

Από τα τέλη Νοεμβρίου, η Σαουδική Αραβία πολλαπλασίασε τις αεροπορικές επιδρομές στην υεμενίτικη πρωτεύουσα, όπου λέει πως δήθεν πλήττει «θεμιτούς» στρατιωτικούς στόχους, ενώ όλοι γνωρίζουν πως σκοτώνει αμάχους και βομβαρδίζει πολιτιστικά μνημεια.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Αλγέρι προσφέρει βοήθεια 100 εκατ. δολαρίων στους Παλαιστίνιους

 Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021, 23:59

Ο πρόεδρος της Αλγερίας Αμπντελμαντζίντ Τεμπούν ανακοίνωσε τη Δευτέρα τη χορήγηση βοήθειας 100 εκατομμυρίων δολαρίων στην Παλαιστινιακή Αρχή, με την ευκαιρία της επίσκεψης στο Αλγέρι του προέδρου της Μαχμούντ Αμπάς.

"Κατ' εφαρμογήν των σχετικών ψηφισμάτων του Αραβικού Συνδέσμου, το αλγερινό κράτος αποφάσισε να προσφέρει (στον Μαχμούντ Αμπάς) αυτή την επιταγή για οικονομική συνεισφορά της Αλγερίας ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων", δήλωσε ο Τεμπούν σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον Παλαιστίνιο ηγέτη.

Ο Τεμπούν δήλωσε επίσης ότι η Αλγερία θέλει να θέσει το παλαιστινιακό ζήτημα στο επίκεντρο της αραβικής συνόδου κορυφής που αναμένεται να φιλοξενήσει τον Μάρτιο.

Ανακοίνωσε επίσης, σύμφωνα με τα αλγερινά μέσα ενημέρωσης, ότι η χώρα του σχεδιάζει να φιλοξενήσει "σύντομα" διάσκεψη στην οποία θα συμμετάσχουν "όλες οι παλαιστινιακές παρατάξεις", μια πρωτοβουλία που αποσκοπεί στην προώθηση της συμφιλίωσης μεταξύ της Φάταχ, του κόμματος του Αμπάς, και της Χαμάς, που έχει την εξουσία στη Γάζα από το 2007.

Η επίσκεψη του Μαχμούντ Αμπάς στην Αλγερία πραγματοποιείται λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά την επίσκεψη του Ισραηλινού υπουργού Άμυνας Μπένι Γκαντς στο Μαρόκο, η οποία επισφραγίστηκε με μια συμφωνία συνεργασίας για την ασφάλεια με το βασίλειο των Αλεβιτών, η οποία προκάλεσε την οργή των Αλγερινών και των Παλαιστινίων.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για να γνωρίζουμε... Αυτός είναι ο κύριος Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, σήμερα πάπας Φραγκίσκος...

«Διάβαζαν ευχές όταν πετούσαν τα πτώματα των

παιδιών μας στο ποτάμι ή τους βασάνιζαν»

Αργεντινή: Μάνες της Πλατείας του Μάη (Plaza del Mayo)...

Το κίνημα των Μανάδων της Αργεντινής (το Μ κεφαλαίο) που δολοφονήθηκαν τα παιδιά τους

από το δικτατορικό καθεστώς του μαύρου δικτάτορα της Αργεντινής, Χόρχε Ραφαέλ Βιντέλα

Μια ιδιαίτερη αγάπη για την Ελλάδα και μάλιστα "διακομματική-διαθρησκευτική" έχει ο κύριος Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, γνωστός σήμερα ως πάπας Φραγκίσκος. Να μην ξεχνάμε πως έγινε πάπας, παραβιάζοντας παράδοση, θρησκευτικό δόγμα και "ιερούς κανόνες" χιλιετιών της καθολικής εκκλησίας, της παπικής εκκλησίας περί ισοβιότητας του πάπα, ενώ είναι εν ζωή και "παραιτήθηκε" (sic!) ο πάπας Ράτσινγκερ. Πρόκειται για τον θεολόγο και φιλόσοφο Γιόζεφ Άλοϊς Ράτσινγκερ, τον 265ο πάπα Βενέδικτο ΙΣΤ΄, που "πλήρωσε" με αποπομπή και παραβίαση "ιερών κανόνων" -όπως αρέσκονται όλες οι θρησκείες να μιλούν εντυπωσιακά-, όταν άσκησε κριτική στην παγκοσμιοποίηση κι υπερασπίστηκε το δικαίωμα στη μη μετανάστευση, τολμώντας να κραυγάζει το 2013: "Είναι καλύτερα να επιλύουμε τα προβλήματα στις χώρες προέλευσης των μεταναστών, ώστε κανένας να μην ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ σε μετανάστευση, ή είναι καλύτερα να υποδεχόμαστε μετανάστες ευνοώντας έμμεσα αυτούς που τους υποχρεώνουν στη μετανάστευση;"! Επίσης το αμαρτωλό παρελθόν του καθολικισμού στα δικτατορικά καθεστώτα, την παιδοφιλία και τις σχέσεις με την μασονία.

Τότε συνέβη το απίστευτο για την καθολική εκκλησία. Ο πάπας "παραιτήθηκε" και τον αντικατάστησε το φερέφωνο του Σόρος και σήμερα των πολυεθνικών Big Pharma, όπως θα διαπιστώσουμε στη συνέχεια.

Επισημαίνει ο μαρξιστής Ιταλός φιλόσοφος Diego Fusaro, όταν στην ατζέντα των ελίτ, του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Μπίλντερμπεργκ, Κόμο κι άλλα "ευαγή ιδρύματα", που αναμασούν οι "ψεκασμένοι συνωμοσιολόγοι", ήταν στην Ημερήσια Διάταξη η "μεταναστευτική φιλανθρωπία", κατόπιν η "αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής" κι η "πράσινη ανάπτυξη" και πράσινα άλογα:

«Τώρα είναι ξεκάθαρο γιατί εξολόθρευσαν τον Ratzinger [πάπα Βενέδικτο]: ήταν εναντίον της παγκοσμιοποίησης και της μετανάστευσης. Χρειαζόταν ένας πάπας υπέρ του ξεριζώματος ανθρώπων από τη γη τους και της μετανάστευσης, ως ταξικό όπλο εναντίον των εργαζομένων.

Η παγκοσμιοποίηση δεν θέλει να κάνει πολίτη αυτόν που δεν είναι ακόμη. Θέλει να απαλλάξει από την ιδιότητα του πολίτη αυτόν που είναι πολίτης».

Αυτή η "αγάπη" του καθολικισμού για την πάλαι ποτέ κοιτίδα της Ορθοδοξίας, σήμερα της ιεραρχία μιας εκκλησίας-αποικία... της "χαμένης αθωότητας και τιμής της ορθοδοξίας", εκφράστηκε όταν ο Μπεργκόλιο ήρθε στην Ελλάδα για να ευλογήσει και να στηρίξει τους τζιχαντιστές, τους φονιάδες-τρομοκράτες του λεγόμενου "ελεύθερου συριακού στρατού", που σήμερα πολεμούν μισθοφορικά και στη "σύμμαχό" μας Λιβύη, στις υπηρεσίες της επίσης "συμμάχου" μας Τουρκίας, για τον ορυκτό πλούτο των "πολιτισμένων" της Ευρώπης. Σ' εκείνη της επίσκεψη, όπως και σήμερα με την υποχρεωτικότητα έγχυσης ενός πειραματικού φαρμάκου στους πολίτες, είχε κι έχει την πλήρη στήριξη της ΟΛΗΣ Νατοϊκής αριστεράς χωρίς ΚΑΜΙΑ εξαίρεση (αυτήν της "εποχής μας", την αυτοαποκαλούμενη "κομμουνιστική" και την εξωκοινοβουλευτική κι "επαναστατική" sic!), μαζί την αυτονόητη της δεξιάς.

 "Πριν από το δικαίωμα στη μετανάστευση,  πρέπει να

ενισχυθεί το δικαίωμα να μην επιτρέπεται μετανάστευση,

δηλαδή η ενίσχυση των συνθηκών για παραμονή στη

δική σου πατρίδα"

Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ', σήμερα «Επίτιμος Πάπας» (Pontifex emeritus)

και συνεχίζει να προσφωνείται ως «Η Αγιότητά σας, Βενέδικτε ΙΣΤ'»

«Να δούμε ακόμα πού θα φτάσουμε!

Δεν αφήσαμε βρωμιά, δεν αφήσαμε σιχαμένη πράξη, που να μην την κάνουμε, δεν αφήσαμε πονηρό διαλογισμό που να μην τον πούμε ή να μην τον γράψουμε με την μεγαλύτερη αδιαντροπιά.

Ξεχαλινωθήκαμε πια ολότελα.

Ποτέ ο άνθρωπος δεν είχε φτάσει ούτε στην μισή αναισθησία και σιχαμένη παραμόρφωση, απ’ όσο έφτασε σήμερα…»

Φώτης Κόντογλου, Μυστικά Άνθη, Αστήρ, σελ. 21.

Το Βατικανό έχει αναλάβει σήμερα έναν ακόμη σημαντικό "φιλάνθρωπο" ρόλο προώθησης των πολιτικών του υπερεθνικού κεφαλαίου, άλλωστε είναι και η μεγαλύτερη Τράπεζα του πλανήτη. Τα θεμέλια αυτής της "πολιτικής" στην υπηρεσία των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών τέθηκαν το Μάη του 2021, όταν ο κτηνίατρος Αλβέρτος Μπουρλά και ο "ειδικός των ειδικών" Άντονι Στίβεν Φάουτσι, μεταξύ πολλών "εκλεκτών" έδωσαν τις κατευθυντήριες γραμμές στη Διεθνή Διάσκεψη του Βατικανού, που ξεπέρασε θρησκευτικές και πολιτικές διαφορές για να "σώσουν τους λαούς" με το όπως το ονομάζουν επισήμως "πειραματικό σκεύασμα", δηλαδή το θεϊκό εμβόλιο (φυσικά διέφυγε κι αυτή η είδηση, στις δημοσιογραφικές αργυρώνητες τσούλες): «Οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι των φαρμακευτικών εταιρειών Pfizer και Moderna ενώθηκαν με τους καρδινάλιους, τους ακαδημαϊκούς και τον κορυφαίο κιθαρίστα των Aerosmith εγκαινιάζοντας ένα μοναδικό συνέδριο στο Βατικανό για τον COVID-19 και άλλες παγκόσμιες απειλές για την υγεία».

Πάπας Φραγκίσκος: «Το εμβόλιο σώζει ζωές,

ΟΧΙ στις ιδιοτροπίες (καπρίτσια) για την "πιο διάσημη δόση"»!

[Βλέπε, 21 Οκτώβρη 2021, σε: O Μπεργκόλιο καλεί το θεό να ωθήσει τους γίγαντες της Silicon Valley να λογοκρίνουν περισσότερο περιεχόμενα «θεωριών συνωμοσίας» & «ρητορικής μίσους»]

Αξίζει πραγματικά να παρακολουθήσουμε τα βήματα του Βατικανού στη "νέα εποχή" και να σημειώσουμε πως πρέπει να γίνουν τα ίδια γοργά βήματα των δικών μας νιχιλιστών... και υπό την καθοδήγηση του πάπα: "Εμπρός στο δρόμο του πάπα"!

Ιούνης του 2018... ο πάπας Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο (Φραγκίσκος για τους θρησκευόμενους) κάνει το "μεγάλο" βήμα. Στο Τορίνο της Ιταλίας με απόλυτη μυστικότητα και κλειστές πόρτες οι εργασίες της ετήσιας Συνόδου της μυστικής οργάνωσης "Λέσχη Μπίλντερμπεργκ". Στο άβατο των... πλέον μυστικοπαθών μασονικών στοών του πλανήτη, επισήμως θα εξετάσουν το "ανησυχητικό" φαινόμενο του "λαϊκισμού" και του "εθνικισμού" που αναπτύσσεται και προβληματίζει την παγκόσμια ειρήνη και τάξη. Για πρώτη φορά στην ιστορία του Χριστιανισμού συμμετέχει ΕΠΙΣΗΜΑ στις εργασίες αυτής της μυστικής οργάνωσης και η "Αγία Έδρα", η Καθολική Εκκλησία με τον καρδινάλιο Pietro Parolin, Υπουργό των Εξωτερικών του Βατικανού και νούμερο δύο στην ιεραρχία μετά τον πάπα Μπεργκόλιο... 

Να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας;

Ποιος είναι ο πάπας που αφορίζει τους "αντί-εμβολιαστές" και ζητάει -από τον θεό ο αθεόφοβος-, να βοηθήσει τις πολυεθνικές ώστε να λογοκρίνουν «θεωρίες συνωμοσίας»;

Ποιος είναι ο Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, σήμερα πάπας Φραγκίσκος;

Η απάντηση, εδώ: Οι Μανάδες των δολοφονημένων στην Αργεντινή, μας το θυμίζουν!

«Αρνούμαστε τα λόγια του καρδινάλιου Bergoglio που λέχθηκαν για να προστατεύσουν τους φασίστες. Αυτοί γνωρίζουν ότι είναι συνένοχοι της δικτατορίας. Κανείς τους, ούτε η Εκκλησία, ούτε οι Δικαστές καταδίκασαν κάποιο επίσκοπο για όσα έκανε. Ούτε εκείνους που διάβαζαν ευχές όταν πετούσαν τα πτώματα των παιδιών μας στο ποτάμι ή τους βασάνιζαν»

Μάνες της Πλατείας του Μάη (Plaza del Mayo)

https://litlepost.blogspot.com/2021/12/5-2021.html




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




"Σοσιαλδημοκράτης" ο νέος υπουργός Υγείας της Γερμανίας Καρλ Λάουτμπαχ και... ιολόγος.
Πάνω που πήγαμε ν΄ανασάνουμε, από τον προηγούμενο κτηνίατρο, ελπίζοντας σε επιστημονικές εξηγήσεις, γύρω από την πανδημία, τρακάραμε σε συστημικό τηλε-επιστήμονα, τύπου Βασιλακόπουλου.
Πρώτο τραπέζι πίστα στα κανάλια, να εξηγεί το παγκόσμιο αφήγημα, των λοκ ντάουν και του υποχρεωτικού εμβολιασμού και να τρομοκρατεί, "για νέες επιδημίες, που έρχονται".
Και όπως συμβαίνει και εδώ, όσοι βαριούνται να το ψάξουν τον χειροκροτούν και οι υπόλοιποι τον μουτζώνουν και βγάζουν ανέκδοτα και συνθήματα, σε βάρος του.
Ο 58χρονος ιολόγος σιχαίνεται το αλάτι και αρνείται να πληρώνει διατροφές, για τα 3 εντός γάμου, παιδιά του και για το ένα, εκτός. Αναζητεί ακόμα τον μεγάλο έρωτα. Ίσως τώρα το Υπουργείο να γίνει ένας θετικός παράγοντας στις αναζητήσεις του, γιατί, από φάτσα και ψυχικά χαρακτηριστικά, υπάρχουν επιφυλάξεις!
Είναι πλήρως ευθυγραμμισμένος με την παγκοσμιοποίηση και τις περικοπές κοινωνικών υπηρεσιών του κράτους, αλλά οι Γερμανοί ψηφοφόροι, που είναι παντελώς διχασμένοι, με τα μέτρα, που προτείνει, ζητούσαν, διακαώς την υπουργοποίηση του.
Χάρηκε ο Σόλτς, που προέβλεψε τι θ΄ακολουθήσει και έσπευσε να ικανοποιήσει το αίτημα των ψηφοφόρων. "Σοσιαλδημοκράτης" κι αυτός!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΟΚ! Η Παναγία Τρανσέξουαλ!
Αν αυτό συνέβαινε για τη θρησκευτική πίστη του οποιουδήποτε πολίτη του πλανήτη θα είχαμε επανάσταση, αλλά είναι φυσιολογικό για της "πολιτισμένη" Ευρώπη του 4ου Ράιχ! Άλλωστε, ήδη έχουμε δείγματα γραφής για τη νέα κανονικότητα στην Ευρω Ένωση, αυτό το τέρας του υπερεθνικού κεφαλαίου.
Η Παναγία γίνεται τρανσέξουαλ! Ο "αγωνιστής/στρια" Riccardo Simonetti, Ειδικός Πρεσβευτής της Ευρω Ένωσης για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ+ -(τις κοινότητες που περιλαμβάνουν ομοφυλόφιλους, λεσβίες, αμφιφυλόφιλους, τρανσέξουαλ, άφυλους κ.α.π.)-, παρουσίασε την Παναγιά σε τρανς εκδοχή.
Το πρωτοσέλιδο του μηνιαίου γερμανικού περιοδικού με την Παναγία τρανσέξουαλ: "Siegessäule" Φυσικά αναμένεται η Ε.Ε. να ανακοινώσει πως ήταν μια πρωτοβουλία του/της ιταλογερμανού/ιταλογερμανίδας ακτιβιστή/στριας και δεν είναι επίσημη πολιτική της ΕΕ, αλλά εκφράζει προσωπικές απόψεις του Ειδικού Πρεσβευτή της Ευρω Ένωσης για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ+. Φυσικά για τα δικαιώματα όσων πολιτών δεν επιθυμούν έγχυση πειραματικού γενετικού φαρμάκου στο σώμα τους... δεν υπάρχουν πολιτικές δικαιωμάτων.
Νεοναζιστικός νεοφιλελευθερισμός σημαίνει σήμερα "Πολιτική ορθότητα" (Political correctness) για το νεοναζιστικό καθεστώς που οικοδομούν στην Ευρώπη, με τα "πιστοποιητικά εμβολιασμένου", τη βία και καταστολή, που κάνουν το ναζισμό να παίρνει σήμερα τη ρεβάνς με τις πολυεθνικές Big Pharma και το θεϊκό μπόλι.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Το 100% των μόνιμων αναπηριών και θανάτων του εμβολίου Covid-19, μεταξύ των... παιδιών, προκλήθηκαν από μόλις το 6% των παρτίδων, που παρήχθησαν σύμφωνα με τα επίσημα κυβερνητικά στοιχεία.
Η βάση δεδομένων VAERS έδειξε συνολικά 16.880 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών κατά του εμβολίου Pfizer Covid-19 σε παιδιά ηλικίας 6-17 ετών. Αυτές περιελάμβαναν 5.161 επισκέψεις στα επείγοντα, 1.365 νοσηλείες, 264 απειλητικά για τη ζωή συμβάντα, 120 μόνιμες αναπηρίες και 29 θανάτους. Ο συνολικός αριθμός των αριθμών παρτίδας που επιστράφηκαν ήταν 748.
Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) χορήγησε άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης για την ένεση Covid-19 της Pfizer που θα χορηγηθεί σε παιδιά ηλικίας άνω των 12 ετών στις 10 Μαΐου 2021."
Πριν εμβολιάσετε τα παιδιά σας, κάντε την έρευνα σας και αποφασίστε!
Εδώ όλα τα στοιχεία.
https://dailyexpose.uk/2021/12/05/all-covid-vaccine-deaths-and-disabilities-in-children-caused-by-6-percent-of-batches/



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ούρσουλα φον ντε Λάιεν. Αυτό το φασιστικό σίχαμα δήλωσε ανοιχτά, ότι θέλει να καταργήσει τον Κώδικα της Νυρεμβέργης...
Κανένας πολίτης της Ευρώπης δεν την έχει εκλέξει, για την θέση της... Προέδρου, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Φυσικά, ούτε και εγώ. Και απ΄όσο θυμάμαι, αλλά κοιτώντας και την ταυτότητα μου, είμαι καταχωρημένη, πολίτης της "Ελληνικής Δημοκρατίας".
Αυτό το φασιστικό σίχαμα, η Ούρσουλα φον ντε Λάιεν,  δήλωσε ανοιχτά, ότι θέλει να καταργήσει τον Κώδικα της Νυρεμβέργης, για να νομιμοποιήσει όλα τα παράνομα μέτρα και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς που θέλει να επιβάλλει, σε όλους, γυρίζοντας την ανθρωπότητα, στους χρόνους του Αίχμαν και της παντοκρατορίας των προγόνων της.
Για να μην έχετε αυταπάτες, γύρω από τις ηγεσίες της ΕΕ, ο παππούς του συζύγου της, ο φασίστας, ήταν ο Γιοακίμ Φρέιχερ φον ντερ Λάιν.
Εδώ το βιογραφικό του.
"Ο Joachim Freiherr von der Leyen (28 Σεπτεμβρίου 1897 στο Haus Meer, Büderich (Meerbusch)† 1945 στη Δρέσδη)ήταν Γερμανός δικηγόρος και δημόσιος υπάλληλος που εργάστηκε την εποχή του Εθνικού Σοσιαλισμού(του φασισμού),  ως περιφερειακός διαχειριστής στις κατεχόμενες χώρες της Τσεχοσλοβακίας και της Πολωνίας και ως περιφερειάρχης της περιφέρειας της Γαλικίας συμμετείχε στην οργάνωση του Ολοκαυτώματος."



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΔΕΙΑΣΕ ΟΛΑ τα κανάλια ο Ανδρέας Μικρούτσικος! «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να αναφερθεί το ντου στον Ζαραλίκο;»
Με μία σύντομη τοποθέτησή του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξέθεσε στα συστημικά κανάλια και τα media που… ξέχασαν να ασχοληθούν με το «ντου» της Σάσας Σταμάτη και των δύο μπράβων του Μαρινάκη που την συνόδευαν στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου.

Το θέμα των ημερών, που ακόμα κυριαρχεί στα social media, έμεινε εκτός… κάδρου στα περισσότερα κανάλια και media. Το «ντου» της Σάσας Σταμάτη και των δύο τραμπούκων του Μαρινάκη κατά την διάρκεια της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου έδωσε ακόμα ένα χτύπημα στην ελευθερία του λόγου και στις τέχνες, όμως, για κάποιον… παράξενο λόγο, δεν «έπαιξε» καθόλου ως θέμα στην πλειοψηφία των καναλιών και των media.

Σε αυτό στάθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με μία σύντομη, αλλά γεμάτη νόημα τοποθέτηση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Ουσιαστικά, ο Μικρούτισκος «άδειασε» τα συστηματικά κανάλια και τα εξέθεσε με εύσχημο τρόπο, ενώ αναρωτήθηκε γιατί απαγορεύεται να αναφερθεί κάτι πρωτάκουστο, όπως αυτό που συνέβη.

«Είναι κάτι θέματα που δεν τα ακουμπάει η τηλεόραση. Είδα κάτι πρωτάκουστο. Μία δημοσιογράφος, δεν θα πω το όνομά της, μπαίνει και διακόπτει μία παράσταση. Απαγορεύεται να αναφερθεί; Του Σερβετάλη, σαν θέμα, του αλλάξαμε τα πετρέλαια», ανέφερε ο Μικρούτσικος, την ώρα που η παρουσιάστρια της εκπομπής έλεγε πως ήταν στρατηγική απόφαση να μην αναφερθεί κανένας στο ζήτημα, επειδή αφορά κάτι ακραίο.

«Το αποφάσισαν όλα τα κανάλια όμως. Είναι σαν μία λογοκρισία που ήρθε άνωθεν… Εγώ τα λέω όλα, μέχρι ενός ορίου ευπρέπειας. Δεν υπήρξε ούτε ένα κανάλι να αναφερθεί στο ζήτημα την ώρα που… ξύνεσαι και γίνεται θέμα», ανέφερε επίσης ο Μικρούτσικος.