Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Τεταρτη 5 Ιανουαριου 2022


Χεβρώνα - 

Παλαιστίνιοι γείτονες και συμπολίτες πανηγυρίζουν μπροστά από το σπίτι του Παλαιστίνιου κρατούμενου Hisham Abu Hawash στην πόλη Dura στη Χεβρώνα, μετά τον τερματισμό της απεργίας πείνας που διήρκεσε για 141 συνεχόμενες ημέρες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την άδικη διοικητική του κράτηση χωρίς κατηγορία ή δίκη από τις ισραηλινές αρχές κατοχής.

Η οικογένεια του Abu Hawash μοίρασε γλυκά για να γιορτάσει την ελευθερία του γιου τους. Ο κόσμος φώναζε συνθήματα αλληλεγγύης στον Hisham ενώ πυροτεχνήματα ριχνόντουσαν σε όλη την πόλη.

Το βράδυ της Τρίτης, η Παλαιστινιακή Επιτροπή Υποθέσεων Κρατουμένων και Πρώην Κρατουμένων ανακοίνωσε ότι ο Abu Hawash διέκοψε την απεργία πείνας του αφού κατέληξε σε συμφωνία με τις ισραηλινές αρχές κατοχής για την απελευθέρωσή του στις 26 Φεβρουαρίου.

Ο 41χρονος Hisham Abu Hawash από τη Ντόρα στην κατεχόμενη Χεβρώνα, συνελήφθη στις 27 Οκτωβρίου 2020 και κρατήθηκε υπό διοικητική κράτηση.

Ξεκίνησε απεργία πείνας από τις 17 Αυγούστου 2021 σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διοικητική του κράτηση χωρίς κατηγορία ή δίκη από τις ισραηλινές αρχές κατοχής.

Σήμερα, ο Abu Hawash, πατέρας πέντε παιδιών, τερμάτισε την απεργία πείνας του μετά από 141 συνεχόμενες ημέρες, ενώ η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινώθει σοβαρά.

Κατά τη διάρκεια των 141 ημερών, ο Hisham μπήκε σε κώμα, προσθέτοντας ότι έχασε την ομιλία, την ακοή και την όραση.

Ο Abu Hawash έχει χάσει σημαντικό βάρος, ζυγίζοντας περίπου 39 κιλά.

Υποφέρει από έντονη κόπωση, εξάντληση, σοβαρή μείωση των σωματικών υγρών και των βιταμινών και έκανε εμετό με αίμα.

Είχε πρόβλημα στο να πιει νερό και ένιωθε ταχυπαλμία με κάθε κίνηση. Αναφέρθηκε επίσης ότι ο Hisham υποπτεύεται ότι έχει δηλητηρίαση αίματος και νεφρική βλάβη, καθώς αντιμετωπίζει δυσκολίες στην αποστράγγιση των ούρων.

Στις 26 Δεκεμβρίου, ο Abu Hawash μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Assaf Harofeh στη νότια κατεχόμενη Παλαιστίνη μετά από επιδείνωση της υγείας του. Λίγο μετά τη μεταφορά του, οι κατοχικές αρχές αποφάσισαν να παγώσουν τη διοικητική του κράτηση εν μέσω φόβων αιφνίδιου θανάτου. 

Τέτοιες αποφάσεις λαμβάνονται συστηματικά από τα ισραηλινά δικαστήρια, οι οποίες εντάσσονται στο πλαίσιο ισραηλινής στρατηγικής για τον βίαιο τερματισμό των απεργιών πείνας, που απαιτούν τον τερματισμό των παράνομων διοικητικών κρατήσεων.

Υπάρχουν τώρα 4600 Παλαιστίνιοι που κρατούνται σε ισραηλινές κατοχικές φυλακές, μεταξύ των οποίων 34 γυναίκες, 160 ανήλικοι και 500 διοικητικοί κρατούμενοι κρατούνται χωρίς κατηγορία ή δίκη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο άλλος ο Πακιστανός την πρωτοχρονιά λέει: "τόσο καλή κοπέλα που βρήκα εγώ..", για την κοπέλα από τις ΜΚΟ που είναι δίπλα του.

Στο μεταξύ, τη δική του γυναίκα, την έχει κλειδώσει στο σπίτι, γιατί απαγορεύεται να κυκλοφορήσει το βράδυ. 

Και η κοπελίτσα αυτή, η οποία είναι πιόνι των ΜΚΟ, φωνάζει για τις γυναικοκτονιες, τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και τη βία στις γυναίκες. 

Η υποκρισία στο μεγαλείο της.

Σχολιο.- Αυτό είναι ένα μήνυμα προς τους άλλους Πακιστανούς στο Πακιστάν. Είναι σαν να τους λένε "ελάτε και εσείς στην Ελλάδα γιατί περνάμε καλά".



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο Καζακστάν ο λαός απαλλάχθηκε από την παρασιτική κυβέρνησή του! Οι τιμές των εμπορευμάτων αυξήθηκαν μαζικά και επιβλήθηκε απαγόρευση κυκλοφορίας! Ο κόσμος βγήκε στους δρόμους και η αστυνομία και ο στρατός δεν είχαν καμία ευκαιρία! Όταν οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αναγνωρίσουν τη δύναμή τους, κάθε τυραννία έχει τελειώσει!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαδούρο: Να λογοδοτήσουν όσοι έκλεψαν τον πλούτο του λαού

05/01/2022

«Όπως τα αρπακτικά πουλιά, μοιράζονται τα λάφυρα που τους άφησε η αμερικανική αυτοκρατορία».

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο ζήτησε την Τρίτη από την Εθνοσυνέλευση να ξεκινήσει έρευνα κατά της προηγούμενης διοίκησης του σώματος υπό τον Χουάν Γκουαϊδό, σχετικά με την την κλοπή περιουσιακών στοιχείων της χώρας στο εξωτερικό.

«Η τωρινή Εθνοσυνέλευση πρέπει να ξεκινήσει έρευνα για το πώς διαμοιράστηκε η λεία από την εγκληματική ιδιοποίηση του πλούτου της χώρας, των λογαριασμών στο εξωτερικό, της εταιρείας Citgo και της Monómeros. Αυτή η Εθνοσυνέλευση πρέπει να τηρήσει αποφασιστική στάση και να ζητήσει δικαιοσύνη, απέναντι σε μια ληστοσυμμορία μαφιόζων και κλεφτών», δήλωσε ο Μαδούρο σε διάγγελμά του.

Ο πρόεδρος ζήτησε από το Κοινοβούλιο να ενεργοποιήσει τους συνταγματικούς μηχανισμούς και να απαιτήσει από την Εισαγγελία και το Ανώτατο Δικαστήριο (TSJ) να αποδώσουν δικαιοσύνη για τη λεηλασία των εταιρειών της Βενεζουέλας στο εξωτερικό.

«Τώρα (η αντιπολίτευση) δρα όπως τα αρπακτικά πουλιά που μοιράζονται τα λάφυρα που τους άφησε η αμερικανική αυτοκρατορία. Πραγματικά, παίζουν έναν επαίσχυντο ρόλο, αυτοί που κάποτε ήταν πολιτικοί ηγέτες της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας, προκειμένου να καρπωθούν εκατομμύρια δολάρια από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της χώρας και τη λεγόμενη ανθρωπιστική βοήθεια από την αμερικανική κυβέρνηση», σχολίασε ο Μαδούρο.

Τον Φεβρουάριο του 2021, το Κοινοβούλιο της χώρας συγκρότησε επιτροπή για να διερευνήσει την κλοπή της Citgo, θυγατρικής της κρατικής Petróleos de Venezuela στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη διάλυση της πετροχημικής εταιρείας Monómeros στην Κολομβία, την ιδιοποίηση των κρατικών αποθεμάτων χρυσού που είναι κατατεθειμένα στην Τράπεζα της Αγγλίας, καθώς και την ανοχή έναντι του χρέους της Παραγουάης για πετρέλαιο προς τη Βενεζουέλα ύψους 269 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ.

Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας κατηγόρησε τον Γκουάιδο για τη διάλυση και την κλοπή της κολομβιανο-βενεζουελάνικης πετροχημικής εταιρείας Monómeros, Κολομβιανής θυγατρικής της κρατικής πετροχημικής εταιρείας της Βενεζουέλας και την ιδιοποίηση των κερδών εταιρειών της χώρας στο εξωτερικό, για ίδιον όφελος.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θεωρείτε τον εαυτό σας ανοιχτό σε άλλους πολιτισμούς;

Αισθάνεστε άνετα σε μια χώρα όπου ομιλείται μια ξένη γλώσσα;

Πόσες φορές έχετε πάει σε άλλη ήπειρο;

Απαντήστε σε 20 ερωτήσεις, μοιραστείτε τη γνώμη σας και λάβετε ένα Κουπόνι για 3 ημέρες δωρεάν διαμονή για 2 άτομα σε 500 ξενοδοχεία στην Ευρώπη - που θα χρησιμοποιηθεί εντός 12 μηνών.

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΓΚΑΛΟΠ :

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΣΧΩ ΚΙΟΛΑΣ. 

ΦΑΝΤΑΣΤΕΤΕ ΠΩΣ ΟΤΑΝ Ο ΙΣΛΑΜΟ - ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ 

ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ...

ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΑΡΕΣΤΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ .... !!!!!!!

Ε, ΕΙΠΑΜΕ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ..... !!!!!!!

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΑΣ ... 

ΤΟΤΕ, ΕΙΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ" ... !!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μελισσοκόμοι που συλλαμβάνονται διαμαρτυρόμενοι έξω από το κοινοβούλιο της Χιλής, αμολάνε 10.000 μέλισσες με αποτέλεσμα 7 ''τραυματίες'' ΜΑΤατζήδες.

Η κλιματική αλλαγή που έχει προκαλέσει εκτεταμμένη ξηρασία σε πολλές περιοχές της Χιλής έχει χτυπήσει άσχημα τη μελισσοκομία. Έτσι, μελισσοκόμοι συγκεντρώθηκαν έξω από το κοινοβούλιο της Χιλής για να διαμαρτυρηθούν για την κακή οικονομική τους κατάσταση και να ζητήσουν στήριξη από το κράτος. Μαζί τους έφεραν και μερικές δεκάδες μελίσσια. 

Για τους αστυνομικούς δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να συλλάβουν τους μελισσοκόμους κι έτσι πραγματοποίησαν τέσσερις συλλήψεις. Αυτό που δυσκόλεψε κάπως τα χιλιανά ΜΑΤ ήταν η ''σύλληψη'' των μελισσών. Σύμφωνα με διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, προσπαθώντας να μεταφέρουν τα μελίσσια μακριά από τον δρόμο για να ανοίξουν την κυκλοφορία, 7 μέλη των ΜΑΤ ''τραυματίστηκαν''...

Πέρα από το αστείο της είδησης, οι συλληφθέντες μελισσοκόμοι υπογράμμισαν την τραγική διάσταση της υπόθεσης καθώς όπως δήλωσαν: ''Η ξηρασία που συνεχίζεται εδώ και μια δεκαετία οδηγεί τις μέλισσες στο να πεθαίνουν. Και χωρίς μέλισσες δεν υπάρχει ζωή..."

Εμείς πάντα με τις μέλισσες!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο πόλεμο,ούτε μιλάς ούτε δρας,με πολιτικούς η άλλους όρους...πολεμάς,με κάθε μέσον.Για τη ζωή σου,το παιδί σου,το φαι σου.Η ελευθερία είναι δεδομένη.Συμφυτη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καθημερινό σχεδόν φαινόμενο έχουν γίνει στη Γερμανία οι διαδηλώσεις- περίπατοι ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και στην κυρίαρχη πολιτική για τον Κορωναιό! Νέα πορεία σήμερα 3/1 στο Coburg! 

Πληροφορίες για έντονη δυσαρέσκεια της αστυνομίας για την απόφαση της κυβέρμησης να διατάσσουν την πλαισίωση- - συνοδεία- επιτήρηση ειρωνικών πορειών! 

Το αφήγημα ότι τις πορείες τις οργανώνουν ακροδεξιοί εξτρεμιστές, έτοιμοι για βιαιοπραγίες, έχει πλήρως κονιορτοποιηθεί!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ευρωβουλευτής του Σύριζα Παπαδημούλης: Έκανε έξωση σε άνεργη με προβλήματα υγείας

04/01/2022

Δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει σε ηθικό παράπτωμα ο συγκεκριμένος άρα να θεωρήσετε πως πάλι δεν θα συμβεί τίποτα! Ο μόνος λόγος να σε διαγράψει ο Τσίπρας είναι να κάνεις αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη, όπως έγινε στην περίπτωση του Κουρουμπλής.

Δημήτρης Παπαδημούλης: Είναι γνωστή η δεινότητα του επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο real estate. Όταν αποκαλύφθηκε η Παπαδημούπολη, δεκάδες διαμερίσματα σε υποβαθμισμένες περιοχές της Αθήνας που αγοράστηκαν για να νοικιαστούν σε πρόσφυγες-μετανάστες και άλλους αναξιοπαθούντες, ξέσπασε σάλος και μετά από παρέμβαση του Αλ. Τσίπρα ο Δ. Παπαδημούλης δεσμεύτηκε ότι θα δίνει τα έσοδα από τα μισθώματα σε κοινωνικές δράσεις…

Αλλά ο καπιταλισμός προσφέρει λύσεις στους έχοντες και έτσι ο ευρωβουλευτής μεταβίβασε τα περισσότερα ακίνητα στα παιδιά του τα οποία δεν έχουν πολιτικές δεσμεύσεις.

Όπως προκύπτει από το έγγραφο που παρουσιάζουμε, ο Φαίδων Παπαδημούλης, γιος του ευρωβουλευτή, έκανε την πρώτη του έξωση. Παθούσα είναι μια άνεργη γυναίκα με προβλήματα υγείας.

Το διαμέρισμα, όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες, είναι σε άθλια κατάσταση με καζανάκι που δεν δουλεύει, βρύση που τρέχει μόνιμα, κατσαρίδες παντού και μια πόρτα μόνιμα κλεισμένη όπως-όπως γιατί στον ακάλυπτο έχει αφαιρεθεί η εσωτερική σκάλα και αν ανοίξεις την πόρτα μπορεί να πέσεις στο κενό.

Η άτυχη γυναίκα ισχυρίζεται ότι της είχαν υποσχεθεί επιδιορθώσεις που δεν έγιναν και ότι δεν μπορούσε να μείνει στο σπίτι γιατί το περιβάλλον ήταν ανθυγιεινό.  Όλα αυτά είναι νόμιμα. Ηθικά;



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάποιοι συγκρίνουν το εμβόλιο με τη ζώνη του αυτοκινήτου.

Δείτε πόσο ''καταπληκτική'' είναι αυτού του είδους η σύγκριση :

1) Χρειάζεται τουλάχιστον 3 ζώνες ασφαλείας για να είσαι ασφαλής. Κάθε 3 μήνες πρέπει να αγοράζεις μια καινούρια.

2) Η δική σου ζώνη ασφαλείας σε προστατεύει μόνο όταν χρησιμοποιείται και στα διπλανά σου αυτοκίνητα.

3) Χωρίς τη κάρτα-πάσο της ζώνης ασφαλείας σου , δεν μπορείς να συμμετέχεις στις καθημερινές δραστηριότητες της ζωής .

4) Αν δεν φοράς ζώνη ασφαλείας και είσαι άνω των 60 χρονών πληρώνεις 100 ευρώ στο κράτος.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θα μπορούσε η πρωτοχρονάτικη συγκέντρωση του Συντάγματος εν μέσω απαγόρευσης, να είναι και εικόνα μέλλοντος σε μια ενδεχόμενη ρήξη με την Τουρκία. 

Γιατί δεν είναι μόνο το πακιστανικό κράτος τους σύμμαχος με την Τουρκία, είναι και οι ίδιοι οι πακιστανοί μετανάστες αλληλέγγυοι λόγω θρησκείας. Και δεν είναι υπόθεση φαντασίας αυτό.

Αρκεί να θυμηθούμε τον Μάρτη του 2020 (που και αυτό πέρασε στα ψιλά) εκατοντάδες Πακιστανοί και Αφγανοί θέλησαν να μεταβούν στον Έβρο (…αυθόρμητα προφανώς κι αυτοί), για να διαδηλώσουν κατά των αστυνομικών και στρατιωτικών δυνάμεων (δηλαδή κατά του ελληνικού κράτους που τους φιλοξενεί) , επειδή αντιστεκόταν στη νμαζική εισβολή των εργαλειοποιημένων του Ερντογάν. Τους σταμάτησε η αστυνομία στο Σταθμό Λαρίσης!

Σχολιο.- To θέμα δεν είναι ότι η αστυνομία τους σταμάτησε αλλά ότι δε τους απέλασαν αφού έδειξαν τις προθέσεις τους.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Την στιγμή που οι Γερμανοί είναι οι καλύτεροι συνεταίροι των Ρώσων,

εμάς μας απαγορεύουν να πουλήσουμε τα επικίνδυνα όπλα, τα κεράσια!

Το ίδιο και με τα πυρηνικά όπλα, τα ροδάκινα...

Εσείς τους ψηφίζετε, όρνια...

Δεν εκλέγονται μόνοι τους.

Μια Βουλή, πλήρως αδιάφορη για την κοινωνία.

Μόνο την τσέπη της...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θα συστήνατε την ταινία don't look up σε άνθρωπο με έντονο ιστορικό ενασχόλησης -κάποιος θα μπορούσε να πει οριακά εμμονής ή/και ψύχωσης- με την αριστερή πτέρυγα τού Δημοκρατικού Κόμματος;

Με έξτρα επιβαρυντικό παράγοντα να έχει δει μπροστά στα μάτια του αγαπημένο πρώην σύντροφο, με τον οποίο μια φορά τρολλάρανε όλη μέρα τη συγκεκριμένη αριστερή πτέρυγα, ενίοτε μάλιστα και με αρκετά αστεία αποτελέσματα, να μεταμορφώνεται μέσα στα χρόνια τής πανώλης σε περήφανο μέλος τής συγκεκριμένης πτέρυγας;

Να το πω αλλιώς. Αν ο φίλος από το χωριό δει την ταινία αυτή, κατά πόσο θεωρείτε υπαρκτό τον κίνδυνο να φλιπάρει, και να βγει στο δρόμο ή τις διαδικτυακές ρούγες καταγγέλλοντας τους πάντες -την υπάλληλο τού μπακάλικου, τον αγρότη απέναντι, τον πωλητή μαϊντανού στη λαϊκή, όλους τούς αριστερούς, το σκύλο και τη γάτα του- ως "αριστερά τής Χίλαρι";

(Θα το ρωτήσω φυσικά και στην ομάδα αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας για το κόβιντ, να μου απαντήσουν οι καθ' ύλην αρμόδιοι για θέματα υγείας.)

Σχολιο.- Θα έλεγα στον... φίλο σου να δει την ταινία, άμα λάχει, όχι για να μη χάσει το... αριστούργημα, αλλά για να περάσει ευχάριστα την ώρα του, μ' όλες τις επιφυλάξεις που μπορεί να του γεννηθούνε!

Σχολιο.- Εγώ δυσκολευτηκα να την τελειωσω την χοντροκομμένη αμερικανια ,τι βαρεμάρα

Σχολιο.- Νομίζω είναι ταινία ειδικά φτιαγμένη για τους Σαντερσικούς. (Αν με κάποιον τρόπο καταφέρεις να μη τη συσχετίσεις με τη συγκυρία στο μυαλό σου τη βλέπεις ευχάριστα, αλλά γαμώτο αυτά τα σποτάκια ειδικά..)

Σχολιο.- Εγώ που έχω παρόμοιες ανησυχίες με τον φίλο από το χωριό, θα του έλεγα να την αποφύγει.

Σχολιο.- Stay real, δες ξανά το Τζόκερ. Η συμβουλή μου.

Σχολιο.- Μια βλακεία...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από την σημερινή «τυπική» αντιπροσωπευτική συγκέντρωση διαμαρτυρίας 10 ατόμων  τού Πανελλήνιου Μουσικού συλλόγου για μια ακόμα φορά έξω από το Γαλάζιο Υπουργείο Εργοδοσίας για την αδιαφορία και τον συνεχιζόμενο εμπαιγμό της Κυβερνησης της ΝΔ στους Μουσικούς

Δίπλα μας βρισκονται με το δικο τους πανό η «Ένωση Καλλιτεχνών Φωτογράφων»

Την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου θα υπάρξει μεγαλειώδη συγκέντρωση όλων την Καλλιτεχνών στο Σύνταγμα που θα εξαναγκάσει τα γαλάζια παχύδερμα να δώσουν κάποιες λύσεις στα οξυμένα προβλήματα των Καλλιτεχνών από την πανδημία και από την ανεύθυνη πολιτική της ΝΔ…



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η πραγματική πανδημία της "ξαφνικίτιδας" καλά κρατεί. Η λίστα των θυμάτων της, μεγαλώνει διαρκώς. Αναλογικά μεγαλώνει και ο στρουθοκαμηλισμός μας. 

Συνηθίζουμε αργά και βασανιστικά την θέα του κτήνους, σαν τους Εβραίους στον δρόμο για τα κρεματόρια. Ουδέποτε στην Ιστορία δεν είχαμε φαινόμενα τέτοιας μαζικής ψύχωσης όπως σήμερα. 

Δυστυχώς εμείς που βλέπουμε και καταλαβαίνουμε είμαστε ανήμποροι να το σταματήσουμε. Περιοριζόμαστε σε κατάρες κι αναθέματα προκαλώντας τον γέλωτα των δυναστών μας. Όλα πλέον είναι μπροστά στα μάτια μας. Το γεγονός ότι ο κόσμος κοιτάει αλλού δεν αλλάζει την ίδια την πραγματικότητα. 

Κατακερματισμένοι και χωρίς σχέδιο είμαστε εύκολη λεία στους αιμοπότες αυτού του κόσμου. Ο αντίπαλος δυστυχώς αν και ορατός πια, και με ξεκάθαρες και ομολογημένες στοχεύσεις (παγκόσμια διακυβέρνηση, διάλυση των εθνικών και κοινωνικών ταυτοτήτων, εξαφάνιση της μεσαίας τάξης μέσω της κατάργησης της ιδιοκτησίας και εισαγωγής των βασικών καθολικών επιδομάτων, απόλυτος έλεγχος και τεχνολογική βιοπολιτική χούντα) έχει καταφέρει μέσω ενός κοινωνικού και πολιτικού μιθριδατισμού να μας μετατρέψει σε πειθήνιους φυλακισμένους πείθοντας μας ότι πρέπει να σταματήσουμε να ζούμε για να μην πεθάνουμε. 

Το θετικό βέβαια της εποχής μας είναι ότι βάζοντας τις μάσκες καταφέραμε να πέσουν οι μάσκες. Και φάνηκε η ανεπάρκεια και η φασίζουσα νοοτροπία των ανθρώπων. 

Ιδιαίτερα εκείνων εξ ημών που κρύβονταν χρόνια ολόκληρα πίσω από ουμανιστικά προσωπεία. Η Αριστερά σε όλες της τις εκφάνσεις είναι ο μεγάλος ένοχος της Ιστορίας σήμερα. Είναι υποχρέωση και καθήκον όλων μας που εξακολουθούμε να καταλαβαίνουμε να αρθούμε στις ανάγκες της εποχής. 

Έχω ξαναπεί ότι η στραβή έκατσε στην βάρδια μας και ενδεχομένως είμαστε και ευλογημένοι για αυτόν τον λόγο. Αρκεί να βροντοφωνάξουμε τα μεγάλα όχι που θα διαφυλάξουν την ανθρώπινη υπόσταση μας. 

Όχι στον μετανθρωπισμό. Όχι στην κατάργηση των ταυτοτήτων που μας ορίζουν ως άτομα και ως κοινωνία. Όχι στην νέα προσπάθεια του φασισμού να επιβληθεί μέσω του κεκαλυμμένου αντιφασισμού του...Όχι μέχρι τέλους. 

Αν δεν μπορούμε να αντισταθούμε σε συλλογικό επίπεδο οργανώνοντας πχ μια γενική πολιτική απεργία, φτιάχνοντας ένας πολιτικό υποκείμενο που να διεκδικήσει την εξουσία αποκαθιστώντας την δημοκρατία τουλάχιστον να αντισταθούμε αποφασιστικά σε ατομικό επίπεδο. Ανυπακοή, ανυπακοή, ανυπακοή. Δεν βλέπω άλλο δρόμο προς το παρών. Πλέον τα στρατόπεδα είναι ξεκάθαρα. οι άνθρωποι εναντίον των μετανθρώπων...


Σοκ στην Καρδίτσα: Νεκρός 18χρονος φοιτητής – Κατέρρευσε μέσα σε καφετέρια

22:48, Τρίτη 04 Ιανουαρίου 2022

Την τελευταία του πνοή άφησε το απόγευμα της Τρίτης ένας 18χρονος από την Καρδίτσα, ο οποίος σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις υπέστη καρδιακό επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, ο άτυχος νέος, ο οποίος ήταν φοιτητής, βρισκότανε σε κεντρικό σημείο της πόλης, σε γνωστό καφέ, όταν ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Ο 18χρονος διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου έγιναν πολύωρες προσπάθειες ανάταξης, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σημειώνεται ότι και οι δύο γονείς του 18χρονου εργάζονται στο ΕΚΑΒ.

Σχολιο.- Κατέρρευσε από οτιδήποτε άλλο εκτός απ το "εμβόλιο". Πιστεύω ότι είναι τυχαίο το +500% των ξαφνικων θανάτων ποδοσφαιριστών που ανακοίνωσε η FIFA καθώς και το +1.700% των ξαφνικων (πάλι) θανάτων των πιλότων που ανακοινώθηκε απ την αμερικανική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας... Τυχαία όλα με μοναδικό κοινό παρανομαστής τον εμβολιασμό

Σχολιο.- Η 'ξαφνικιτιδα" καλπαζει...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αφροδίτη Πουτανοπούλου, (σόρυ...Λατινοπούλου) χαρίεσσα και άνευ μάσκας ανάμεσα σε φορείς τόνων τεστοστερόνης ανδρών των ΜΑΤ  με μάσκα, που αν δουν εσένα χωρίς μάσκα, η τιμούλα είναι 300 κι αν είσαι τυχερός γλιτώνεις κι από κανένα βρωμόξυλο...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΗΜ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ «ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ»

Η ενέδρα στην Αγία Τριάδα Καλοσκοπής (Κουκουβίστας), 5/1/1944 

Η μεγαλύτερη τραγωδία του 5ου Ανεξάρτητου Τάγματος Παρνασσίδας με 32 νεκρούς αντάρτες του 1ου Λόχου Καλλία-Δήμου-Τζιβάρα 

...Στην Άμφισσα, κρύα κι έρημη η πόλη. Μόλις κατεβαίναμε απ’ το αυτοκίνητο στην απάνω πλατεία, να μπροστά μας, στην αποθήκη της επιμελητείας ο Διαμαντής. Χάρηκα που τον έβλεπα γερόν, ήταν μια εγγύηση πάντα η παρουσία του. Αντικρυστήκαμε, κυτταζόμασταν ίσια στα μάτια, εγώ διατηρώντας μια απεγνωσμένη ελπίδα, ότι ίσως δε θάταν όλα σωστά τα μισητά νέα. Σφίξαμε τα χέρια αμίλητοι. 

― Πάνε κι οι τρεις; – τον ρώτησα αχνά.

Άστραψε το πράο μάτι του.

― Ποιοι τρεις! – μου λέει. ― Έχουμε τριάντα νεκρούς και δυο αγνοούμενους.

― ...Τριάντα νεκρούς!... Τριάντα!...

Αρχίσαμε να κλαίμε κι οι δυο και δαγκωνόμασταν να κρατηθούμε. Γύρω μας οι αντάρτες έκλαιγαν, δαγκώνονταν κι αυτοί, χλωμοί, εξαϋλωμένοι. Μας πήραν είδηση κι απ’ τα καφενεία γύρω στην πλατεία κι έβγαιναν ο κόσμος ακίνητοι στα πεζοδρόμια, έγινε ένα στεφάνι ανθρώπινο ολόγυρα, σάμπως ένα αόρατο κι αθόρυβο χέρι να διαρρύθμιζε αβρά το σκηνικό του σπαραγμού που ταίριαζε στην ώρα.

Μπήκαμε στην επιμελητεία, εκμηδενισμένοι κι εμείς οι τρεις, που πρωτομαθαίναμε τώρα τα νέα κι όλοι οι άλλοι. Καθήσαμε πρόχειρα κάπου, όπου βρέθηκε. Μύριζε τσουβαλίλα και λάδι κι εληές, σπαραγμός και οι μυρουδιές αυτές, σαν ορφανεμένη πλέον φροντίδα – δεν τους χρειάζονταν πια ούτε τα φτωχά μας τσουβάλια , ούτε οι εληές μας, ούτε το λάδι μας, τίποτα δε χρειαζόταν πλέον στα τριάντα παλληκάρια μας. 

Από την ανοιχτή πόρτα, φτάνανε κι έμπαιναν χλωμοί κι άλλοι συναγωνιστές, αντάρτες και ντόπιοι. Γινόμασταν μια σιωπηλή σύναξη στο μισοσκόταδο, κατάμαυρος κι όξω ο ουρανός.

― ...Στην Αγία Τριάδα – άκουγα που έλεγε κάποιος – η φωνή του σαν από άλλον κόσμο... Εκεί που είναι το εικονισματάκι... λίγα μέτρα πριν, στη μικρή λάκκα... Εκεί-εκεί... Ήσαν κρυμμένοι με άσπρες κουκούλες... Άφησαν τους ανιχνευτές και πέρασαν... μόλις μπήκε στον κλοιό η πρώτη διμοιρία τη θέρισαν... Μόνο ο Γκούρας, η Γιωργία κι ο Τρικούπης γλύτωσαν...

― Κι ο Παπάς, σοβαρά τραυματίας (Κώστας Μπάκας) – είπε άλλος. 

― Σ’ ένα λεπτό, στρώμα, όλα τα παιδιά...

― Και ποιοι σκοτώθηκαν; – ρώτησα.

Άρχισαν ανάκατα να λένε ονόματα όλοι... Έβγαλε ο Διαμαντής ένα χαρτί, έπαψαν όλοι κι άρχισε ο Διαμαντής αργά να διαβάζει.

1) Μώκος Χαράλαμπος (Καλλίας) – υπολοχαγός διοικητής του λόχου – από το Μαυρολιθάρι.

2) Μαλούκος Γιάννης (Δήμος) – πολιτικός καθοδηγητής του λόχου – από το Γαρδίκι Ομιλαίων. 

3) Τζιβάρας Παναγιώτης – καπετάνιος του λόχου – από την Σουβάλα.

4) Κόλλιας Νικόλαος – υπεύθυνος του ΕΑΜ Καλοσκοπής – από την Καλοσκοπή.

5) Ζούγρος Παναγ. – υπεύθυνος εφ. ΕΛΑΣ Καλοσκοπής – από την Καλοσκοπή.

6) Κατρανίδης Βασίλης – διμοιρίτης – από την Αθήνα.

7) Μητράνης Ροβέρτος (Ιπποκράτης) – γιατρός του λόχου (ισραηλίτης) – από τις Σέρρες.

8 Αναστασόπουλος Κώστας – από το Κλήμα Δωρίδος.

9) Τσάμης Χρήστος – από το Κλήμα Δωρίδος.

10) Παπαγεωργίου Ηλίας – από την Ιτέα. 

11) Μιχαλόπουλος Μιχ. (Καλλίμαχος) – από την Κέρκυρα.

12) Ζυμαγκόρης Αλεξέι – από την Σοβ. Ένωση.

13) Βυθούλκας Ντάνος – από την Αθήνα. 

14) Μιχαήλοβιτς Ιβάν – από την Σοβ. Ένωση.

15) Παπαδόπουλος Νίκος – από το Αγρίνι.

16) Κατσίκας Παναγ. – από το Άνω Παλαιοξάρι.

17) Γιαγκής Χαράλαμπος – από τα Πέντε Όρια.

18) Παπαστάμος Ηλίας (Μπουκουβάλας) – από το Γαρδίκι Ομιλαίων.

19) Καραμουσαντάς Κίμων (Κακαλίδης) – από τη Λειβαδιά.

20) Τσαμούρης Βαγγέλης – από την Εύβοια.

21) Καρβούνης Γιάννης (Διστομίτης) – από το Δίστομο.

22) Νησιώτης Μιχάλης – από την Αθήνα. 

23) Σταματόπουλος Δημήτριος – από την Αθήνα. 

24) Οικονομάκος Αλέκος – από το Γύθειο.

25) Βενιαμίν (Ισραηλίτης).

26) Δαυίδ (Ισραηλίτης).

27) Κάβουρας Αναστάσιος – από την Άμφισσα.

28) Κατσαντώνης Σπύρος – από την Κόνιτσα.

29) Μαστακάκης Δημ. – από την Καβάλα.

30) Σταυρόπουλος Θανάσης – από το Παύλο Βοιωτίας. 

31) Κασούτας – Παιδάκος – από τη Σεγδίτσα. 

( Όλη η Ελλάδα στο προσκλητήριο!).

Ήταν αχώνευτο τέτοιο κακό.

― Καμμιά! Καμμιά βοήθεια από πουθενά δε στάθηκε δυνατό να τους δώσουν; Οι άλλες διμοιρίες τι έκαναν; – ρωτούσα σα να έμενε μια απεγνωσμένη ελπίδα να τους γλυτώσουμε με μια τελευταία προσπάθεια.

― Ου, ώσπου να συνέλθει ο υπόλοιπος λόχος και να αναπτυχθεί, το κακό είχε γίνει. Πέρασαν ύστερα στην αντεπίθεση, αλλά τι το θες... Έφτασαν από πίσω κι ο Λοκρός κι ο Καραλίβανος, όλα όμως είχαν τελειώσει.

Έγινε σιωπή. Μείναμε αμίλητοι. Τι άλλο να λέγαμε;

Εκείνη τη στιγμή ακούστηκε απόξω απότομος θόρυβος, κόσμος που έτρεχε μουγγά, ένα πνιχτό λαχτάρισμα. Τσιτωθήκαμε έκπληκτοι κι εμείς. Ορμάει τότε κάποιος στην πόρτα:

― Ο λόχος! Έρχεται ο λόχος! – μπήγει μια τρεμισμένη φωνή, σα ραγισμένη.

Τιναχτήκαμε όλοι ορθοί κι ορμούσαμε έξω. Κόσμος έτρεχε βουβός από παντού. Ακολουθήσαμε κι εμείς. Περάσαμε πέρα απ’ την πλατεία. Νάτοι ξάφνου, φάνηκαν! Έρχονταν συνταγμένοι κατά τριάδες (από το δρόμο του Λιδωρικιού), φάνηκαν ανάμεσα στα ωχρά σπίτια, λίγο έκπληκτοι, χλωμές και τραβηγμένες οι φυσιογνωμίες τους, τεντωμένοι όμως σεμνά και το μάτι τους να λάμπει σκληρό, σα να σήκωναν να κρατάνε ψηλά τους συντρόφους τους. Ο κόσμος έτρεχε από παντού, απ’ όλα τα παραδρόμια. Δεν άκουγες φωνές. Μόνο ένα ποδοβολητό, ένα πνιχτό λαχάνιασμα. Μόλις βλέπανε το τμήμα στέκαν απότομα, αναμέραγαν με σεβασμό!

Ακούμε μια γυναίκα, ένα λυγμό, κι είπε:

―Αχ, λεβέντες μου! λεβέντες μου!

Τότε αποπειράθηκε ένας άλλος:

― Ζήτω!... ζήτω!

Έσπασε όμως η φωνή του κι αυτουνού. Και το πλήθος πλέον δε βάσταγε άλλο. Κλαίγοντας έβγαζαν τα καπέλλα τους οι άντρες. Οι γυναίκες φίμωναν σπασμωδικά τα στόματά τους, κατάχλωμες. Αλαφιάστηκε ο δεκατισμένος λόχος. Τεντώθηκαν ακόμα περισσότερο κι έφταναν. Μπροστά βάδιζαν ο Γκούρας, ο Τρικούπης και είχανε στη μέση τη Γεωργία, οι γλυτωμένοι. Πίσω τους οι δέκα-δώδεκα της διμοιρίας, όσοι είχαν περισσέψει και δεν τους πήρε μέσα ο θανατερός κλοιός. Κατόπιν ακολουθούσαν οι δυο άλλες διμοιρίες του λόχου. Σακατεμένος! Σακατεμένος ο ζηλεμένος μας λόχος! Μπροστά μας περνούσε ένα ακρωτηριασμένο κορμί χτεσινού λεβέντη.

Ο κόσμος πύκνωνε συνέχεια λαχανιασμένος. Φτάνανε καινούριοι από παντού. Βουβά όμως όλοι, βουβά κι ευλαβικά. Ακουγόταν κοφτά «κραπ-κρουπ! κραπ-κρουπ!» ο βηματισμός του λόχου στο σκληρό δρόμο. Ξαναδοκίμασαν μερικοί να φωνάξουν ζήτω, αλλά δεν είχαν φωνή. Κόντευε να σκάσει ο κόσμος. Και τότε, σήκωσε ένας τα χέρια του ψηλά κι άρχισε να χειροκροτεί, δυνατά, απεγνωσμένα. Έγινε τότε σα νάχε αρχίσει απότομα χοντρό χαλάζι πάνω στις στέγες της πόλης. Ξέσπασε και το πλήθος, άναρθρο γοερό ξέσπασμα. Οι αντάρτες, τους τίναξε ένα αλλοιώτικο ξάφνιασμα πάλι. Μια στιγμή κινδύνεψαν να τους λυγίσει η ταραχή τους, άστραψαν όμως αμέσως τα πρόσωπά τους, τινάχτηκε ο Γκούρας, τόπιασε απ’ τη μέση το ωραίο τραγούδι μας: 

«...όποιος θέλει στο πλευρό μας

να αγωνιστεί παιδιά

ας πυκνώσει το στρατό μας

με ατρόμητη καρδιά 

ας πυκνώσει το στρατό μας

με ατρόμητη καρδιά!...».

Τάρπαξε μαζί του κι όλος ο λόχος, το πήρε κι ο λαός. Φτάσαμε κι εμείς, βγήκαμε μπροστά στο ένδοξο τμήμα, χειροκροτώντας κι εμείς με όλο το πλήθος, γέμισαν τα μάτια μας δάκρυα, παραμεράγαμε κατόπιν να κάμουμε τόπο για να περάσει η τιμημένη φάλαγγα. 

Στην πλατεία άλλο πλήθος, αραδιάζονταν συγκινημένοι, άρχισαν να χειροκροτούν κι αυτοί. Στη μέση στην πλατεία στάθηκε ο λόχος. Πλησιάσαμε εμείς, το αρχηγείο του τάγματος, φιλήσαμε τους τρεις πούχαν γλυτώσει, της χαμένης διμοιρίας. Κάποιος απ’ το πλήθος έσκουξε:

― Κουράγιο, παλληκάριααα!

Κι ένας άλλος κακιώθηκε αμέσως δυνατά:

― Δε χρειάζονται κουράγιο!

Ένας συναγωνιστής, της οργάνωσης, βγήκε μπροστά, χλωμός, ταραγμένος, τυλιγμένος στο παλτό του, ξεσκούφωτος και είπε λίγα λόγια. Ζήτησε απ’ όλους να γίνει ενός λεπτού σιγή. Βουβάθηκε με μιας η πόλη σα να της πήρες την ανάσα. Έμεινε ακίνητο κι αχνό όλο εκείνο το πλήθος. Έπεφταν νωθρές οι αραιές νιφάδες το χιόνι. Άρχισε τότε κάπου μια φωνή:

― Επέ-εεε-σααα-τε θύ-υυμα-αατα αδέ-εερφιααα εσείς... σε άαα-νισο μά-αααχη κι αγώωωνααα.

Ταλαντεύτηκε στην αρχή μια στιγμή, ύστερα δυνάμωσε σταθερά σ’ ολόκληρη την πλατεία... γέμισε η ψυχή μας από το πένθος μας... ήρθαν και κατέβηκαν ανάμεσά μας οι αγαπημένοι μας νεκροί, αιμόφυρτοι, φευγάτοι για πάντα.

Πήγαν κατόπιν οι άντρες στα καταλύματά τους, τους περιτριγύρισε ο κόσμος μόλις έλυσαν τους ζυγούς, τους πήραν, να τους περιποιηθούν, να τους τιμήσουν. Εμείς κρατήσαμε τους τρεις γλυτωμένους, πήγαμε και καθήσαμε, και ώρα πολλή μείναμε ν’ ακούμε το δράμα που μας είχε βρει...

ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ «ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ» - ΤΟΜΟΣ Γ΄



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας

Σαββάτο 8/1/22, - 16:00

Πάρκο Ελευθερίας (Στάση Μέγαρο Μουσικής)

Υγειονομικοί Κατά της Υποχρεωτικότητας

Σχολιο.- Πάλι ομιλίες? Πάλι ΣΚ? Γιατί? Δεν χορτάσαμε λόγια? Διαμαρτυρίες χωρίς ουσία? Τι άλλο πρέπει να γίνει για να αντιληφθούμε επιτέλους πως το θέμα αφορά την χώρα μας,την πατρίδα μας και όλους τους Έλληνες ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ!!! Σε λίγο καιρό που θα τους πάρουν πάλι πίσω τι θα γίνει???? ΟΛΑ ΚΑΛΑ??? ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ!!!! Η ΑΔΡΆΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ ΜΑς ΜΑς ΕΦΤΑΣΕ ΩΣ ΕΔΩ!!! ΝΤΡΟΠΉ!

Σχολιο.- Κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί ότι αυτοί που κατανοούν την πραγματικότητα γύρω μας, είμαστε μειοψηφία στην κοινωνία.  Ότι χρειάζονται να μιλάμε στους άλλους για τις θέσεις μας, ότι χρειάζεται επιμονή και υπομονή, και γιαυτό είναι απαραίτητες  αυτές οι συγκεντρώσεις.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κρύωμα έχουν και πάνε και κάνουν Τεστ που τους μισούς τους βγάζουν θετικούς στους Κορόιδο'ι'ους!

Σχολιο.- Έχω πολλούς τέτοιους που νομίζουν πως αρρωστησαν από κοροΐδοϊό. Δεν παλεύονται πια οι ηλίθιοι.

Σχολιο.- Ηλίθιος κόσμος τελικά δε θα σωθεί η Ελλάδα

Σχολιο.- Κι όμως... Μετά την προπόνηση είχα ένα μεγάλο πόνο στα πλευρά, έβγαλα ακτινογραφία και το ένα είχε ένα μικρό ράγισμα.

Ποτέ δεν ξέρουμε που και πως θα μας βρει ο ύπουλος κορονοϊός. Πρέπει να προσέχουμε και να ερευνούμε...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα 60 πρόστιμα στην Πλατεία Συντάγματος δεν δόθηκαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε Πακιστανούς αλλά το πρωί σε Έλληνες!

Ας βγουν με στοιχεία οι ναζί που κυβερνούν να το διαψεύσουν!

Σχολιο.- Μα για ποιό λόγο να δωθούν πρόστιμα σε πακιστανούς? αφού εδώ και 2 χρόνια δεν έχουν κολλήσει κανένα ιό και δεν υπάρχει περίπτωση να κολλήσουν κορονοιό, άρα και να μεταδώσουν. Αρα ισχύουν μόνο για τους έλληνες τα μέτρα και οι όροι.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΠΛΕΟΝ,ΤΑ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΑ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑ ΕΥΡΩ-ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ : ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ,ΕΞΩΘΟΥΝ,ΠΟΛΩΝΟΥΝ,ΔΙΧΑΖΟΥΝ,

ΜΗΧΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΒΙΑΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ 

ΚΛΙΜΑ ΜΙΣΟΥΣ,ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ(!!!),ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΚΑΤ’ΕΞΟΧΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ 

ΑΥΤΑΡΧΙΚΗΣ-ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…!!! 

Ο Μακρόν δήλωσε ότι θέλει να ‘τσαντίσει’ τους ανεμβολίαστους – Έντονες αντιδράσεις στο κοινοβούλιο

Emmanuel Macron veut "emmerder les non-vaccinés"…!!!

Δεν ειπε "τσαντισω", χρησιμοποιησε την λεξη emmerder (=piss off) που προερχεται απο το merde. Η χρηση μιας τετοιας αγοραιας κι ακραιας εκφρασης 3 μηνες μαλιστα πριν τις εκλογες μας βαζει σε σκεψεις για δυο θεματα. 

1) Υπαρχει το ενδεχομενο ο Macron να μην κατεβει καν στις εκλογες, αλλωστε ακομα δεν εχει δηλωσει επισημα την υποψηφιοτητα του. Σε αντιθεση με οτι λενε οι δημοσκοπησεις (που θυμιζουν εντονα τις...ελληνικες), το πιο πιθανο ειναι ο Macron να συντριβει τον Απριλη (ορα εξωφυλλο Charlie Hebdo). Ο Macron, οπως ο Κουλης, ο Trudeau και ολα αυτα τα soyboys που ταχα κυβερνουν, δεν ειναι παρα μαριονετα. H διεθνης αριστοκρατια για να μην διακινδυνευσει να βρεθει με εναν Zemmour η μια Le Pen στην εξουσια, μπορει να προωθησει εναν αλλο συνεργασιμο υποψηφιο που θα εχει πιο πολλες πιθανοτητες να εκλεγει. Και να ευχαριστησει τον αχυραθρωπο της για τις υπηρεσιες του με μια ακριβοπληρωμενη θεση καπου σε καποιο fund, οπως συνεβη και με τον Αυστριακο πρωην ομολογο του. 

2) Για πολλοστη φορα αποδεικνυεται οτι το θεμα δεν ειναι υγειονομικο, αλλα πολιτικο. Η αριστοκρατια μοιαζει να θελει να προκαλεσει την οργισμενη αντιδραση του κοσμου, ισως και καποιο τρομοκρατικο χτυπημα, για να εχει πατημα να παρατεινει τα μετρα εκτακτης αναγκης και το κεφαλοκλειδωμα στην κοινωνια. Καθως ο κορωνοιος εξελλισεται μεσω της Ο σε κρυολογημα, δεν μπορουμε να αποκλεισουμε στο προσεχες διαστημα ενα false flag τρομοκρατικο χτυπημα για να αποτραπει η αρση των περιοριστικων μετρων.

Οταν κάποιοι από εμάς λέμε ότι τα μέτρα έχουν εκδικητική διάσταση και όχι υγειονομικη και ζητάμε αναλυτικά δεδομένα χαρακτηριζομαστε ως ΨΕΚΕΣ. Οι ίδιοι άνθρωποι που δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη αν έχεις παρενέργειες από τον εμβολιασμό σου,οι ίδιοι άνθρωποι απειλούν και εκφοβίζουν για ιατρική πράξη. Είναι απλά οπαδοί του ολοκληρωτισμού. Αν δε κάνεις αυτό που θέλω θα σε κάνω να το πληρώσεις…!!!

Σχολιο.- Ζεμούρ: Επί 5 χρόνια, ο Εμανουέλ Μακρόν αρνείται επιμελώς να «emmerder» τα αποβράσματα, τις συμμορίες, τους τζιχαντιστές, τους λαθρομετανάστες, τους αντιφάδες και τους ιδεολόγους που κάνουν πλύση στα μυαλά των παιδιών μας. Δειλοί με τους δυνατούς, σκληροί με τους αδύναμους.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Μακρόν δήλωσε ότι θέλει να ‘τσαντίσει’ τους ανεμβολίαστους – Έντονες αντιδράσεις στο κοινοβούλιο

Τετάρτη, 05-Ιαν-2022 08:41

Τρεις μήνες πριν τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν αποφάσισε να "τσαντίσει” τους ανεμβολίαστους, προκαλώντας την αντίδραση του κοινοβουλίου την ώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να περάσει ένα νομοσχέδιο το οποίο θα επιβάλλει τη χρήση ενός εμβολιαστικού πάσου με στόχο την αντιμετώπιση της covid-19.

"Τους ανεμβολίαστους θέλω πολύ να τους τσαντίσω. Και άρα θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, μέχρι το τέλος. Αυτή είναι η στρατηγική”, δήλωσε ο Μακρόν σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα Le Parisien.

"Δεν θα τους βάλω φυλακή, δεν θα τους εμβολιάσω με το ζόρι. Και άρα πρέπει να τους πούμε: από τις 15 Ιανουαρίου δεν θα μπορείτε να πάτε σε ένα εστιατόριο, δεν θα μπορείτε να πιείτε ένα ποτό, δεν θα μπορείτε να πιείτε έναν καφέ, δεν θα μπορείτε να πάτε στο θέατρο, δεν θα μπορείτε να πάτε στον κινηματογράφο …”, εξήγησε ο Γάλλος πρόεδρος.

Οι δηλώσεις του αυτές αμέσως προκάλεσαν αντιδράσεις στην Εθνοσυνέλευση και ανάγκασαν τον πρόεδρο του κοινοβουλίου να αναστείλει τις εργασίες του σώματος τα μεσάνυκτα εξαιτίας του χάους που προκλήθηκε. Οι βουλευτές ωστόσο συνέχισαν μετά από λίγο με ηρεμία τις συζητήσεις τους για το εμβολιαστικό πάσο.

"Καμία υγειονομική κρίση δεν δικαιολογεί αυτή τη φρασεολογία”, σχολίασε ο Μπρουνό Ρεταγιό, επικεφαλής στη Γερουσία των Les Republicains (δεξιά).

Ο υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές του κόμματος "Ανυπότακτη Γαλλία” (ριζοσπαστική αριστερά) Ζαν- Λικ Μελανσόν χαρακτήρισε "σοκαριστικές” τις δηλώσεις Μακρόν. "Ο πρόεδρος κατανοεί τι λέει; Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συνιστά ‘την πειθώ αντί τον εξαναγκασμό’. Και εκείνος; ‘Να τσαντίσουμε περισσότερο’. Σοκαριστικό”, σχολίασε σε ανάρτησή του στο Twitter.

Για τη Μαρίν Λεπέν επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος "Εθνικός Συναγερμός”, "ένας πρόεδρος δεν θα έπρεπε να μιλά με αυτό τον τρόπο. Ο εγγυητής της ενότητας του έθνους επιμένει να διχάζει και δηλώνει ότι επιθυμεί να κάνει τους ανεμβολίαστους πολίτες δεύτερης κατηγορίας”.

Εμβολιαστικό πάσο

Οι συζητήσεις στο κοινοβούλιο για το νομοσχέδιο για το εμβολιαστικό πάσο, έναν από τους πυλώνες της υγειονομικής πολιτικής της κυβέρνησης Μακρόν, ανεστάλησαν τα μεσάνυκτα της Δευτέρας προς Τρίτη, την ώρα που η υιοθέτησή του έμοιαζε δεδομένη καθώς η πλειοψηφία των βουλευτών το στηρίζει.

Χθες, αφού ξεκίνησαν και πάλι οι συζητήσεις για το νομοσχέδιο, οι βουλευτές συμφώνησαν να αυξήσουν στα 16 έτη, από 12 που αναφερόταν αρχικά στο σχέδιο της κυβέρνησης, την ηλικία μετά την οποία απαιτείται κάποιος να διαθέτει εμβολιαστικό πάσο. Οι συζητήσεις πρόκειται να συνεχιστούν και σήμερα.

Καθώς η επιδημία covid-19 βρίσκεται εκ νέου σε έξαρση στη Γαλλία η κυβέρνηση είχε στόχο το νομοσχέδιο αυτό να υιοθετηθεί οριστικά στο τέλος της εβδομάδας προκειμένου να τεθεί σε ισχύ στις 15 Ιανουαρίου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γκαμπριέλ Ατάλ υπερασπίστηκε ένα νομοσχέδιο "απολύτως απαραίτητο", την ώρα που τη Δευτέρα περισσότεροι από 19.600 ασθενείς με covid-19 νοσηλεύονται στα νοσοκομεία. Εξάλλου χθες ανακοινώθηκαν περισσότερα από 270.000 νέα κρούσματα για το προηγούμενο 24ωρο, αριθμός ρεκόρ.

Η Γαλλία έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού μεταξύ των χωρών της ΕΕ, με περισσότερο από το 90% των ενηλίκων της χώρας να έχει λάβει δύο δόσεις εμβολίου κατά της covid-19.

Με το εμβολιαστικό πάσο η κυβέρνηση επιθυμεί να ασκήσει ακόμη μεγαλύτερη πίεση στους περίπου 5 εκατομμύρια ανεμβολίαστους Γάλλους άνω των 12 ετών.

Σχολιο.- Στην Ελλάδα έχουμε το "Μητσοτάκη γαμιέσαι!"

Στην Ιταλία έχουμε το "Draghi, Draghi, vaffanculo!"

Δυστυχώς δεν καταλαβαίνω γρι γαλλικά, αλλά είμαι σίγουρος 

ότι υπάρχει αντίστοιχη στιχομυθία και για τον Μακρόν...

σχολιο.- Όταν βγαίνουν τέτοια λόγια από στόμα προέδρου ή πρωθυπουργού, καταλαβαίνεις ότι το πολιτικό σύστημα, στην Ευρώπη, είναι διαβρωμένο και χρεοκοπημένο.

Μόνο μια μεγάλη καταστροφή, ίσως, μπορεί να αναγεννήσει τα πράγματα....



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καλή και ελεύθερη Χρονιά . ΔΕΝ αναφέρομαι σε καμμία νόσο (και πως θα μπορούσα άλλωστε ως γιατρός ) . Αναφέρομαι σε κοινωνική ασθένεια των ημερών μας (όπως έκανα και με τις προηγούμενες Βραζιλιάνικες , Ινδικές , Βρετανικές , Δέλτα , Έψιλον Ζήτα κτλ ) . Η Σημερινή ή αν θέλεις του μήνα ονομάζεται όμικρον. Όταν φτάσουμε στην Χή Ψη Ωμέγα θα υπάρξει κάτι διαφορετικό να σαρκάσουμε

Η Χούντα και η κάθε χούντα 'ηταν ,είναι και θα παραμείνει εις το διηνεκές κοινωνική ασθένεια (αρχαιόθεν η κοινωνική υγεία σύναδε με την δημοκρατία )

Σχολιο.-  Ο τηλεγιατρος που είπε παγκοσμίως πρώτος ότι το σελφ γίνεται ραπιντ αν το χώσεις βαθιά δεν σαρκασε. Εκεί αντιδράσετε? Ο σύλλογος των ξεφτιλισμενων επιστημόνων μούγκα. Αύριο οι πανέξυπνοι Έλληνες (σε αντιδιαστολή με εμάς τους ψεκ) θα χώνουν τις μπατονετες στην υποφυση. Αλλά ξεχασα. Οι καθεστωτικοί σοφοί έχουν ακαταδιωκτο στην μαλακία!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



από σήμερα στη τσέπη ,από 650 θα μπαίνουν 663 Ευρώ !

αυτά τα 13 με έλλειπαν !

Τώρα ,θα μπορούμε να τρώμε με χρυσά κουτάλια και να κάνουμε διακοπές στο Φαλακρό ή στο Μπάνσκο !

Αυτά τα 13 έκαναν την διαφορά στις αυξήσεις ΔΕΗ,ΟΤΕ ,τρόφιμα ,ένδυση, υπόδηση ,καφέ τυρόπιτα και σχολικά -φροντιστήρια ...

Αλλιώς θα πεθαίναμε της πείνας

Άγιο είχαμε ή μάλλον άγιο Κούλη !

Σχολιο.- 650??? 580 .

Σχολιο.- μικτά. Θεωρητικά οι κρατήσεις έρχονται ως προνοιακά επιδόματα + ΟΑΕΔ

Σχολιο.- Στην τσέπη όμως δεν έρχονται μικτά.

Σχολιο.- 26 κουλούρια Θεσσαλονίκης λίγα είναι;όλο γκρίνια σας βαρέθηκα

Σχολιο.- Και τα 13 ευρώ να πληρώσεις τις αυξήσεις στο ρεύμα στα αέρια στο σούπερ.τον χαίρομαι το κούλη. ειναι τόσο σοβαρός που το διαλαλει κιόλας  για 13 ευρώ; Κρύψου κούλη καλύτερα

Σχολιο.- τα 13 να τα επενδύσεις σε ομόλογα και repos...

αυτή είναι σοφη σκέψη!!! όχι να αφήσεις να εξανεμιστουν 

σχολιο.- ο λαός κοιμάται πάλι ξανά Κουλή θα ψηφίσουν αυτό τους αξίζει

σχολιο.- Μην είσαι τόσο σίγουρος ειδικά οι νεολαία έχει γυρίσει την πλάτη στο σύστημα και στις 300 μαριονέτες του ''κοινοβουλίου '' απλά ΔΕΝ υπάρχει ακόμα εκείνη η οργανωμένη πρωτοπορία που να μπορεί να καθοδηγήσει σωστά και επαναστατικά (και εί δυνατόν μ-λ ), και θα στραφεί προς την ακροδεξιά.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Εκτεθειμένοι είναι ξανά οι υπέρμαχοι του υποχρεωτικού εμβολιασμού (κυβερνήσεις και «ειδικοί») καθώς μια ακόμη μελέτη η οποία δημοσιεύθηκε στο κορυφαίο περιοδικό British Medical Journal (BMJ) τονίζει ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να δικαιολογούν την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού! 

«Τα στοιχεία δεν δικαιολογούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό- όλοι θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα επιλογής μετά από ενημέρωση».

Την έρευνα τη δημοσίευσε ο γιατρός Δημήτρης Γάκης στο Facebook: 

«ΘΑ ΣΥΣΤΗΣΩ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟ ΒΗΜΑ ΣΤΑ ΜΜΕ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ BRITISH MEDICAL JOURNAL..."



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπέρτολτ Μπρεχτ: «Κουράστηκες» 

Ακούμε, δε θέλεις πια να δουλέψεις μαζί μας.

Γονάτισες, δε μπορείς άλλο να τρέχεις.

Κουράστηκες, δε μπορείς πια να μαθαίνεις καινούργια.

Ξόφλησες, κανείς δε μπορεί να σου ζητήσει να κάνεις πια τίποτα.

Μάθε λοιπόν, εμείς το ζητάμε.

Σαν κουραστείς κι αποκοιμηθείς, κανείς δε θα σε ξυπνήσει πια να πει «σήκω το φαΐ είναι έτοιμο».

Γιατί να υπάρχει έτοιμο φαΐ;

Σαν δεν μπορείς άλλο να τρέχεις, θα μείνεις ξαπλωμένος.

Κανείς δε θα σε ψάξει για να πει «έγινε επανάσταση, τα εργοστάσια σε περιμένουν».

Γιατί να ’χει γίνει επανάσταση;

Όταν πεθάνεις θα σε θάψουν,είτε φταις που πέθανες, είτε όχι.

Λες, πολύν καιρό αγωνίστηκες, δε μπορείς άλλο πια ν’ αγωνιστείς.

Άκου λοιπόν, είτε φταις, είτε όχι σαν δεν μπορείς άλλο να παλέψεις θα πεθάνεις.

Λες, πολύν καιρό ήλπιζες, δεν μπορείς άλλο πια να ελπίσεις.

Ήλπιζες τι; Πώς ο αγώνας θαν’ εύκολος;

Δεν είν’ έτσι, η θέση μας είναι χειρότερη απ’ όσο νόμιζες.

Είναι τέτοια που, αν δεν καταφέρουμε το αδύνατο δεν έχουμε ελπίδα.

Αν δεν κάνουμε αυτό που κανείς δεν μπορεί να μας ζητήσει θα χαθούμε.

Οι εχθροί μας περιμένουν να κουραστούμε.

Όταν ο αγώνας είναι στην πιο σκληρή καμπή του, οι αγωνιστές έχουν την πιο μεγάλη κούραση.

Οι κουρασμένοι, χάνουν τη μάχη.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Γερμανικός νόμος περί επιβεβλημένης απόσυρσης περιεχομένου με εκφράσεις μίσους ή βίας, ή δυσφημιστικού περιεχομένου, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (NetzDG)

Για να μας ενημερώσετε για περιεχόμενο που πιστεύετε ότι είναι παράνομο σύμφωνα με τον νόμο NetzDG, υποβάλετε αναφορά.

Οι αξιωματούχοι των διωκτικών αρχών μπορούν να υποβάλλουν αιτήματα κοινοποίησης πληροφοριών στο πλαίσιο του νόμου NetzDG μέσω του Διαδικτυακού συστήματος υποβολής αιτημάτων από διωκτικές αρχές."



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το ότι υφίσταται ακόμη το πολιτικό βοθρατζίδικο που ακούει στην όνομα

Σημίτης

Σαμαράς

Βενιζέλος (τον προορίζουν και για πρόεδρο...)

Διαμαντοπούλου

Μητσοτακεϊκο

Γεωργιάδης

Βορίδης

κλπ ..μην γράφω μια ώρα.....ξέρεις εσύ...

...είναι δείγμα του που πάει η χώρα και οι ζωές μας.

Αντί να τιμωρούνται οι προδότες, οι κλέφτες και οι ψεύτες, εναλλάσονται στην εξουσία και προωθούνται. Διαχρονικά!

Έτσι φτάσαμε στο σημείο να σε απειλούν χωρίς καμία ντροπή, να σε εκβιάζουν, να σε σκοτώνουν, να σε ταϊζουν ψέμα και εσύ ύπνο..

Και μετά πιστεύεις ότι ορίζεις τη μοίρα σου...

Ότι σε λίγο θα λευτερωθείς

Ότι θα ξαναμπεί η ζωή σου σε δημοκρατικό δρόμο...

Χαχαχα...γελάσαμε πάλι!!!

Δεν γνωρίζεις ούτε θυμάσαι τι σου έχουν κάνει.

Τους πιστεύεις και δεν μαθαίνεις από τα λάθη σου.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όσοι γιατροί πάντως είναι υπέρμαχοι της υποχρεωτικότητας και των απολύσεων συναδέλφων τους φοβούνται για την καριέρα τους και ενδεχομένως για το μισθό και την ίδια τους τη ζωή. Η Νοβαρτις έχει στο χέρι πάνω από 4500 γιατρούς. Και σε Ελλάδα και Κύπρο είχε στο χέρι χιλιάδες γιατρούς και νοσηλευτές. Φανταστείτε τι συμβαίνει τώρα. Ο εκβιασμός και η δωροδοκία είναι πιο γενικευμένες μέθοδοι στην τωρινή κατάσταση.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ξαφνικές αιτίες θανάτου προβληματιζουν τους πολίτες. Επίσης προβληματιζουν γιατρούς, μοριακους βιολόγους και ερευνητές. 

Καλώ θα ήταν να συζητήσουν δημόσια τις διαφωνίες, τους φόβους, τις στρατηγικές αντιμετώπισης, τα διαφορετικά εναλλακτικά σχέδια αντιμετώπισης και πώς τέλος πάντων χτίζεις ανοσοποιητικο σύστημα, που θα έπρεπε να το μαθαίναμε από το σχολείο.Και σε τελική ανάλυση :εάν ένας δρόμος οδηγεί σε αδιέξοδο, έχει ρίσκο και το όφελος θα είναι μικρότερο από το κόστος μακροπροθεσμα, τότε εφόσον τον ακολουθήσεις συμβαίνουν τα εξής :ή είσαι προκατειλλημενος και του πρωτοκόλλου ή αρνείσαι να δεις οποιαδήποτε άλλη εναλλακτική.. Δεν γίνεται να πεθαίνουν ξαφνικά τόσοι νέοι άνθρωποι ούτε να έχουμε σε ένα χρόνο περισσότερους θανάτους και καταρρεύσεις αθλητών απ'οσες είχαμε την τελευταία δεκαετία. Κάτι συμβαίνει εδώ. Πρέπει να διερευνηθεί το ζήτημα και η αντιπαράθεση επιστημόνων να γίνει δημόσια με ευρήματα από νεκροψίες και τα δεδομένα που έχουν συλλεχθεί.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιατροί εσείς που δέχεστε να είναι σε αναστολή συνάδελφοί σας, σιωπηρά συναινείτε να πεθαίνουν άνθρωποι διότι δεν υπάρχουν γιατροί.Συναινείτε στην προώθηση του ΣΔΙΤ στην Υγεία. Και εσείς στην αριστερα που κάνετε πλάτες στον Γεροτζιαφα, μην ξεχνάτε ότι έχει οικονομικό συμφέρον και στο Μετροπολιταν ο κύριος, εκτός από τις γνωστές εξαρτήσεις του από γνωστές πολυεθνικές φαρμακευτικες εταιρείες.Τελικά είστε με ΣΔΙΤ ή με καθολικό δημόσιο σύστημα υγείας και αύξηση μισθών των γιατρών;;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



3 Ιανουαρίου

Στο Άμστερνταμ, βετεράνοι έχουν σχηματίσει έναν κλοιό για να υπερασπιστούν τους πολίτες από την αστυνομική επιθετικότητα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κωνσταντίνος Αρβανίτης

Χθες 4/1/2022 στις 4:19 π.μ.  

ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η "ΠΑΝΔΗΜΙΑ".

ΜΗΧΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΑΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ,

ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ... 

Τι άλλο από σκόπιμη πράξη από πλευράς κυβέρνησης είναι το γεγονός, όπου επιτρέπει στους νοσούντες εμβολιασμένους, να κυκλοφορούν ασύδοτοι και να διασπείρουν ασύστολα;

Αυτό όμως αποτελεί ΕΓΚΛΗΜΑ κατά της δημόσιας υγείας, αφού έτσι προκαλούν ΣΚΟΠΙΜΑ νοσήσεις και θανάτους!!

Δεν θέλουν με τίποτα να λάβει τέλος η "πανδημία"!

Καιρός λοιπόν να λάβουν τέλος οι ίδιοι.

Εχουν ήδη προκαλέσει ανυπολόγιστες απώλειες στον ελληνικό πληθυσμό και θα προκαλέσουν και άλλες, όσο παραμένουν στις θέσεις τους...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Είναι γνωστό, ότι η Ελλάδα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις από πλευράς παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ότι είχε το μακρύτερο σε διάρκεια λοκντάουν που έπληξε -ποιους άλλους;- τους φτωχούς και επισφαλώς εργαζόμενους, κάθε μέρα αποβιβάζονται καινούριοι ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες στα νησιά του αιγαίου, κάθε μέρα καίγονται ζωντανοί άνθρωποι προσπαθώντας να ζεσταθούν, όπως μπορούν τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Ζούμε στην εποχή, που ακόμα και η συζήτηση για την αντισυνταγματικότητα των υποχρεωτικών εμβολιασμών θεωρείται ύποπτη συνομοσιολογία. Και μάλλον, ακόμη δεν έχουμε δει τα χειρότερα. 

Τα οποία, σίγουρα, θα ζήσουμε, εάν συνεχιστεί η παρατεταμένη κοινωνική ύπνωση…"



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ματίνα Παγώνη και Θ. Βασιλακόπουλος: το αχτύπητο δίδυμο της πανδημίας.

Για τη Ματίνα Παγώνη έχω ανάμεικτα συναισθήματα, γιατί παρά τις μνημειώδεις αρλούμπες που εκστομίζει καθημερινά από τα κανάλια, οι εμφανίσεις της είναι τόσο εκκεντρικές έως σουρεαλιστικές που καταλήγει να παρωδεί τον εαυτό της και τον ρόλο της. 

Τόσο που σε βάζει σε σκέψεις αν είναι πραγματικό πρόσωπο ή πρόκειται για καταστασιακή φάρσα που στοχεύει να καταδείξει τη φαιδρότητα των περιβόητων ειδικών στους οποίους η κοινωνία παρέδωσε το τιμόνι για να τη σώσουν από το θανατικό. 

Η αυθεντική γελοιότητα αποκαλύπτει τη γελοιότητα της αυθεντίας.

Ο Βασιλακόπουλος ωστόσο είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση, συνδυάζει την αλαζονεία με την αμετροέπεια, τον σνομπισμό με τον τραμπουκισμό. Είναι ο Μπογδάνος της λοιμωξιολογίας.

Παρότι ξεπερνά σε φαιδρότητα την Παγώνη, οι παρεμβάσεις του τίποτα το ανατρεπτικό δεν έχουν, μόνο πρόκληση και προσβολή συνιστούν. 

Η αποστολή του είναι ξεκάθαρη και την υπηρετεί με φανατισμό: να δικαιολογήσει κάθε πολιτική της κυβέρνησης, όσο μεροληπτική, παράλογη και αντιφατική και αν είναι, όσο και αν φαντάζει καραγκιόζης υποστηρίζοντάς τη.

Δεν τον νοιάζει, σαν δαπίτης συνδικαλιστής θα ριχτεί πρώτος στα μπουνίδια με τις άλλες παρατάξεις, ενώ με τα βίας συγκρατιέται για να μη φωνάξει από τα παράθυρα του ΣΚΑΙ «Και Α και ΟΥ και ΔΑΠ Λοιμωξιολογικού». 

Σε έναν άλλον κόσμο (που είναι ο εφικτός), υπάρχει μια ξεχωριστή θέση για τον Βασιλακόπουλο: λαντζέρης στην ταβέρνα του Ζιώγα, στην Καλαμπάκα.

Σχολιο.- Ναι αλλά από σήμερα διευθυντής ΜΕΘ στο αμαρτωλό Ερρίκος Ντυνάν. Δύο χρόνια στην πρώτη γραμμή της κυβερνητικής προπαγάνδας, χωρίς την παραμικρή συστολή και αιδώ, ανταμείβονται.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



εκτός από παράνομος, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν εξυπηρετεί τον στόχο του περιορισμού του κορωνοϊού. Εν τούτοις, αποτελεί στόχο της ελληνικής (και όχι μόνο) κυβέρνησης, και οι ανεμβολίαστοι εκβιάζονται να εμβολιαστούν, παρά το γεγονός ότι ταυτόχρονα όσοι έχουν εμβολιαστεί πλήρως ωθούνται σε επιπλέον δόσεις.

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ευρωπαϊκής Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς είπε, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ στις 12/11/2021, ότι έχει προκριθεί το σχέδιο του εμβολιασμού έναντι της προμήθειας φαρμάκων για τους άρρωστους από κορωνοϊό, τουλάχιστον μέχρι το 2023, μιας και μέχρι τότε έχουν αγοραστεί δόσεις από τις φαρμακοβιομηχανίες. 

Συγκεκριμένα δήλωσε: «…Κάποια στιγμή μέσα στο ευρωπαϊκό χαρτοφυλάκιο θα πρέπει να βάλουμε και τις θεραπευτικές επιλογές. 

Αυτό έχει ήδη ξεκινήσει, έχουμε ήδη εγκρίνει σε κοινοτικό επίπεδο έναν αριθμό οκτώ με εννιά θεραπευτικών επιλογών, οι οποίες είναι διαθέσιμες, οι οποίες είναι εγκεκριμένες, πράγμα που σημαίνει ότι, αν οποιαδήποτε κυβέρνηση θελήσει να κινηθεί προς αυτές, μπορεί να το κάνει χωρίς κανένα πρόβλημα αδειοδοτήσεων. 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού πρέπει να τα καταργήσουμε στην πράξη τώρα. 

Κόλησα κορονοιό από διπλοεμβολιασμένη και εκείνη κόλησε από τριπλοεμβολιασμένη. 

Το περιβόητο πάσο της ελευθερίας είναι μια ανοησία. Αν οι πολιτικοί δεν το καταργήσουν άμεσα, τότε το καταργεί ο κόσμος που δεν θέλει να συνεχίζει αυτή την ανοησία. Δεν θα το ζητάει και δεν θα το επιδεικνύει. Αν το χρησιμοποιείς συμβάλλεις στην ανοησία.

Διότι μόνο μπέρδεμα φέρνει. Νομίζουμε ότι δεν κολλάμε και δεν μεταδιδουμε επειδή έχουμε το χαρτί. 

Στην πράξη έχει αποδειχθεί ότι είμαστε όλοι ισοι. Εμβολιασμένοι και ανεμβολιαστοι είναι άσχετο. Οπότε προς τι να συντηρούμε το θέατρο του πιστοποιητικού;

Δε χρειάζεται προεδρικό διάγγελμα για να μην συνεχίζουμε να κάνουμε μια ανοησία. 

υ.γ. ο κορονοιος έκανε τέσσερις μέρες να εμφανιστεί και μου πέρασε επίσης σε τέσσερις μέρες. Με βοήθησε η ειδική νηστεία και τα βότανα. Βέβαια καραντίνα συνεχίζω. 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Έχουμε φτάσει σε μια κατάσταση τραγική» αναφέρει η Βούλα Φραντζεσκάκη, και δείχνει στην κάμερα την δερματίτιδα που έχει πάθει εξαιτίας του έντονου στρες. Όπως δηλώνει, αφού νόσησε, γύρισε στην εργασία της μετά από δέκα ημέρες καραντίνα, χωρίς να έχει σημασία εάν είναι καλύτερα γιατί όλοι οι συνάδελφοί της βγαίνουν θετικοί ο ένας μετά τον άλλον.

«Κανείς δεν ενδιαφέρεται για όλο αυτό και είναι εγκληματικό. Είμαστε δυο νοσηλευτές για 46 ασθενείς. Ζητάμε βοήθεια. Μίλησα στον διευθυντή. Είμαστε εξαντλημένοι. Είναι λες και είμαστε σε εμπόλεμη ζώνη, χωρίς στρατιώτες χωρίς πυρομαχικά», λέει σε βίντεο της στο TikTok.

«Όλο είναι παράλογο, ζω το θέατρο του παραλόγου, άλλα ζούμε, άλλα βγαίνουν έξω. Ακούω και κάτι απόψεις που με σοκάρουν. Τελείως διαφορετική εικόνα δείχνουν τα κανάλια προς τα έξω» δηλώνει η νοσηλεύτρια και προσθέτει ότι οι προϊστάμενοι της απαντούν σαν πολιτικοί. Όπως αναφέρει, πολλοί ζήτησαν να γυρίσουν πίσω οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί, ωστόσο η διοίκηση απαντάει ότι δεν τους θέλουν.

Η Βούλα Φραντζεσκάκη είναι νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Πολλά συγχαρητήρια μετά επαίνων οχι σκέτα στήν άξια κυβέρνηση των φασιστών,αλλά και σε όσους τους υποστηρίζουν.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 To Καζακστάν δια Προέδρου του και του Αρχηγού Αεροπορίας ζητάει από Ρωσία και τον ΟΣΣΑ να επέμβουν στο Καζακστάν! Η Ρωσία θ’ ανταποκριθεί στο κάλεσμα της στρατηγικού συμμάχου της; Μια ακόμη πολύχρωμη επανάσταση.Μάχες. Νέα Maidan με σπίθα.. τις τιμές φωτιάς του αερίου! 

05/01/2022

Ο πρόεδρος του Καζακστάν Kassym-Jomart Tokayev ζητά την επέμβαση των στρατών του CSTO, μιας στρατιωτικής συμμαχίας υπό την ηγεσία της Ρωσίας, για να αντιμετωπίσουν την «τρομοκρατική απειλή». Ο πρόεδρος επίσης επισημαίνει ότι « υπάρχει μια μάχη μεταξύ τρομοκρατικών συμμοριών και αερομεταφερόμενης μονάδας κοντά στο Αλμάτι »

Είχε προηγηθεί παρόμοια δήλωση του πρώην κοσμοναύτη και διοικητή της Πολεμικής Αεροπορίας του Καζακστάν, υποστράτηγος Toktar Aubakirov κάλεσε όλα τα μέλη του Οργανισμού της Συνθήκης Συλλογικής Ασφαλείας ΟΣΣΑ (CSTO) (Ρωσία,Αρμενία, Καζακστάν, Κιργιστάν,Τατζικιστάν, Λευκορωσία) να στείλουν στρατεύματα, με δήλωση του στην κρατική τηλεόραση.

Ανταποκρίνεται θετικά το Κιργιστάν περιμένει πράσινο φως από Μόσχα.

Υπουργείο Εξωτερικών του Κιργιστάν: «Η Δημοκρατία της Κιργιζίας, ως σύμμαχος και στρατηγικός εταίρος, επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την ετοιμότητά της, εάν χρειαστεί, να παράσχει ολοκληρωμένη υποστήριξη στον αδελφό Καζακστάν.”

Ο Pashinyan της Αρμενίας δήλωσε πως άρχισαν οι διαβουλεύσεις των χωρών του ΟΣΣΑ για Καζακστάν.

Το Καζακστάν κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη την επικράτειά του την Τετάρτη μετά τις διαδηλώσεις που πυροδότησε η αύξηση των τιμών του φυσικού αερίου που μετατράπηκαν σε ταραχές και στη συνέχεια σε ένοπλη εξέγερση. Σήμερα το απόγευμα, χιλιάδες εξεγερμένοι κατέλαβαν το δημαρχείο της πόλης Αλμάτι αλλά και το αεροδρόμιο.Επιθέσεις σε πολλά κυβερνητικά κτίρια κάποια τα παρέδωσαν στη φωτιά αλλά και πλιάτσικο σε τράπεζες κλπ

Ο πρόεδρος του Καζακστάν Κασίμ-Τομάρτ Τοκάγεφ αποδέχθηκε την παραίτηση της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Αλιχάν Σμαΐλοφ ανέλαβε προσωρινά καθήκοντα πρωθυπουργού ως τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης.

Τα πρακτορεία Interfax, TASS και RIA Novosti ανακοίνωσαν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης, επικαλούμενα δήλωση που προβλήθηκε στην τηλεόραση του Καζακστάν. Κατάσταση έκτακτης ανάγκης είχε προηγουμένως κηρυχθεί τοπικά στα μέρη που επλήγησαν κυρίως από τις διαδηλώσεις, το Αλμάτι, την οικονομική πρωτεύουσα της χώρας, την επαρχία Mangystau και την πρωτεύουσα Νουρ-Σουλτάν.

Οι αρχές είχαν προηγουμένως διακόψει την πρόσβαση στο διαδίκτυο και το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας σε όλη τη χώρα.

Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχει επεκταθεί σε ολόκληρη την επικράτεια, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση του Καζακστάν Khabar 24 το βράδυ της Τετάρτης, προσθέτοντας ότι θα ισχύει μέχρι τις 19 Ιανουαρίου.

Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης «θα περιορίσει την ελευθερία κινήσεων, συμπεριλαμβανομένων των μεταφορών», είπε ο παρουσιαστής του καναλιού στα ρωσικά, και θα απαγορεύσει «συλλογικές εκδηλώσεις και οικογενειακές τελετές που συνδέονται με γεννήσεις, γάμους ή θανάτους».( σσ όπως με το κορώνα σε όλη τη Δύση)

Οι περιορισμοί “θεσπίστηκαν σε σχέση με την επιδείνωση της κατάστασης, για τη διασφάλιση της δημόσιας ασφάλειας, την αποκατάσταση του νόμου και της τάξης και την προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των πολιτών”, είπε.

Στο πλαίσιο της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, θα ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 11 το βράδυ έως τις 7 το πρωί, πρόσθεσε.

Διαδηλωτές κατέλαβαν το αεροδρόμιο του Αλμάτι . Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε το Kαζακστάν. 8 αστυνομικοί και στρατιωτικοί της Εθνικής Φρουράς του Καζακστάν σκοτώθηκαν, άλλοι 317 τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα των ταραχών. MIA RK /

Oυκράνια, Αρμενία, Καζακστάν περίσφιξη της Ρωσίας από Νότο ενώ οι ίδιες δυνάμεις επιχείρησαν ανεπιτυχώς αλλαγή status quo και στη Λευκορωσία. Λόγω της εξέγερσης στο Καζακστάν, ολόκληρο το νότιο σύνορο της Ρωσίας θα μπορούσε να είναι υπό τον έλεγχο του ΝΑΤΟ.Η τακτική απόσυρσης Αμερικανών από γειτονικό σε Καζακστάν Αφγανιστάν δίνει ήδη τους πρώτους καρπούς αφού ενθάρρυνε ισλαμιστικές μεταβάσεις στο παρακείμενο τ. σοβιετικό μπλοκ. Η Τουρκία θα είναι από τους κερδισμένους και σε αυτή την περίπτωση αφού θα παίξει κι εδώ το χαρτί του παντουρανισμού για λογαριασμό του ΝΑΤΟ και των Αμερικανών.

Σε περίπτωση κατάληψης της εξουσίας στο Καζακστάν, οι βάσεις του ΝΑΤΟ θα εμφανιστούν κοντά στα σύνορα της Ρωσίας.

Το ΝΑΤΟ ενδιαφέρεται εξαιρετικά για μια βίαιη αλλαγή εξουσίας στο Καζακστάν και οι ειδικοί λένε ότι η Ουάσιγκτον μπορεί κάλλιστα να βρίσκεται πίσω από την εξέγερση εκεί, καθώς θα περικυκλώσει ουσιαστικά τη Ρωσία, στερώντας της πολλά σημαντικά στρατιωτικά και προστατευτικά πεδία από τη νότια κατεύθυνση, εξάλλου, σε μεγάλο βαθμό πιθανότητας, μπορεί να εμφανιστούν εδώ βάσεις του ΝΑΤΟ, για τις οποίες ενδιαφέρονται οι Ηνωμένες Πολιτείες και μια σειρά από άλλες χώρες της Συμμαχίας.

Οι διαδηλώσεις συγκεκριμένα ξεκίνησαν λίγο πριν από τη συνάντηση των εκπροσώπων του ΝΑΤΟ, των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας στις Βρυξέλλες. Ταυτόχρονα, κάτι που δεν είναι λιγότερο ενδιαφέρον, ρωσικές μονάδες και μονάδες στρατηγικών πυραυλικών δυνάμεων βρίσκονται σε αυτήν την περιοχή, συμπεριλαμβανομένου ότι τα ρωσικά υπερηχητικά όπλα βρίσκονταν κοντά στα σύνορα του Καζακστάν (περίπου 20 χιλιόμετρα από τα σύνορα με το Καζακστάν ).

«Αν η Ρωσία χάσει έναν σύμμαχο όπως το Καζακστάν, θα είναι ένα κρίσιμο πλήγμα. Είναι προφανές ότι η Ουάσιγκτον βρίσκεται πίσω από την κατάσταση, γιατί μετά τη συνάντηση των αρχών του Καζακστάν με τους διαδηλωτές και την πλήρη συμμόρφωση με τα αιτήματά τους, οι διαδηλώσεις εντάθηκαν. Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να επιτραπεί στη Ρωσία να καταλάβει την εξουσία στο Καζακστάν με τη βία, γιατί σε αυτήν την περίπτωση, οι λαβίδες στην πραγματικότητα θα συρθούν γύρω από τα ρωσικά σύνορα», σημειώνει ο ειδικός Avia.pro.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε ντελίριο ο Omacron:”θέλω να ξεχέσω τους ανεμβολίαστους (emmerder- merde=σκατά). Θα το κάνω ως το τέλος. Δεν είναι πια πολίτες!” Διακόπηκε ως και η Βουλή. Θύελλα αντιδράσεων κατά του παρανοϊκού Φύρερ! Καταρρέουν είναι σε πανικό!  Το 2016 ο Mακρόν εναντιώθηκε σε στέρηση υπηκοότητας τρομοκρατών τώρα όμως προχωρά σε στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για ανεμβολίαστους: ”oι ανεμβολίαστοι δεν είναι πολίτες”;!

05/01/2022

Σε ντελίριο ο Omacron σε συνέντευξη του στην “Parisien” έκανε μια δήλωση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών και είχε σαν αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρίαση για το pass vaccinal στο Κοινοβούλιo. Είπε : “Τους ανεμβολίαστους επιθυμώ να τους ξεχέσω (είπε emmerder όταν merde είναι τα σκατά. Χρησιμοποίησε μια πρωτοφανή ύβρη ) Κι επομένως θα συνεχίσω να το κάνω ως το τέλος. Αυτή είναι η στρατηγική”. ”Ένας ανεύθυνος δεν είαι πια πολίτης..Οι ανεμβολίαστοι δεν είναι πια πολίτες” Τόνισε μίλησε ο υπεύθυνος πολιτικός…Ο εγκαθιδρυτής του απαρτχάιντ! Κυκλοφορεί ήδη το hashtag #MacronEstUnPsychopate και το #Macrondemission

Ο κατάπτυστος Omacron πρόσθεσε “δεν θα τους βάλω φυλακή δεν θα τους εμβολιάσω δια της βίας κι επομένως πρέπει να τους το πω: από 15 Γενάρη δεν θα μπορείτε πια να πηγαίνετε στο ρεστοράν δεν θα μπορείτε να παίρνετε ένα un canon δεν θα μπορείτ πια να πίνετε ένα café, δεν θα μπορείτε πια να πηγαίνετε στο θέατρο δεν θα μπορείτε πια να πηγαίνετε στο σινεμά …”.

Παροξυστικός δεν αντιλαμβάνεται ότι αυτά που λέει δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα εγκώμιο υγειονομικού απαρτχάιντ! Και αυτός όπως και πολλοί άλλοι θα λογοδοτήσουν!

Ο υποψήφιος για την Προεδρία και αναπληρωτής πρόεδρος του LFI Jean-Luc Mélenchon ήταν ένας από τους πρώτους αξιωματούχους που αντέδρασαν στη συνέντευξη στο Le Parisien. “Ελέγχει ο Πρόεδρος αυτά που λέει; Ο ΠΟΥ λέει “πείθω παρά εξαναγκάζω”. Και αυτός; Πηδεύω περισσότερο “. Αποτρόπαιο”, καταγγέλλει σε ένα tweet.

Για τη Μαρίν Λεπέν, την υποψήφια του RN, “ένας Πρόεδρος δεν πρέπει να το λέει αυτό. Ο εγγυητής της ενότητας του έθνους επιμένει να το διχάζει και υποθέτει ότι θέλει να κάνει τους ανεμβολίαστους πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Ο Εμμανουέλ Μακρόν είναι ανάξιος για το αξίωμά του “.

“Ο απερχόμενος Πρόεδρος μιλά ανοιχτά για ξέχεσμα μιας κατηγορίας Γάλλων”, έγραψε αμέσως στο Twitter ο άλλος ακροδεξιός υποψήφιος Ερίκ Ζεμούρ. Στην LR, ο Bruno Retailleau εκτίμησε ότι καμία “έκτακτη ανάγκη για την υγεία δεν δικαιολογεί τέτοια λόγια.”

καταρρέουν είναι σε πανικό! Τελείωσαν!

Μερικά από τα θύματα του εγγυητή της Δημόσιας Υγείας Omacron είναι τραυματίες των Κίτρινων Γιλέκων άλλοι ακρωτηριασμένοι άλλοι πυροβολημένοι άλλοι χωρίς μάτια…Αυτός είναι ο ινστρούκτορας του εμβολιακού στρατοπέδου στην Ευρώπη.

Το 2016 ο Mακρόν εναντιώθηκε σε στέρηση υπηκοότητας τρομοκρατών τώρα όμως προχωρά σε στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για ανεμβολίαστους: ” oι ανεμβολίαστοι δεν είναι πολίτες”;!

Επικίνδυνες δηλώσεις. Σε λίγο θα πει δεν είναι άνθρωποι. Σκοτώστε τους. Είναι ο Φύρερ της Ευρώπης..

Δημοσιογράφος της le figaro η Eugenie Bastie θυμίζει στους Γάλλους που έχουν κοντή μνήμη ποιος είναι ο όψιμος προστάτης τους: το 2016 ο Μακρόν εναντιώθηκε στη στέρηση υπηκοότητας των δραστών τρομοκρατικών ενεργειών με τους εξής όρους: «Νομίζω ότι δεν αντιμετωπίζουμε το κακό διώχνοντάς το από την εθνική κοινότητα». Μιλάμε για τζιχαντιστές τρομοκράτες για επίθεση σε Charlie Hebdo γι αυτό έφτασαν οι όμοιοί τους στους αποκεφαλισμούς μέσα στο Παρίσι αργότερα π.χ του καθηγητή ή του ιερέα.

Δηλ. ο Μακρόν θέλει να εξοβελίσει από την κοινωνία τους μη συμμετέχοντες στον πειραματικό εμβολιασμό που από μια οπτική από μια πολιτική προσέγγιση είναι πράξη υπέρ της Δημοκρατίας αφού ως υποχρεωτικός ο πειραματικός εμβολιασμός αντιβαίνει Κώδικα Νυρεμβέργης αλλά από την άλλη έδινε άσυλο στους χειρότερους τρομοκράτες όλων των εποχών. Αυτό είναι το ποιόν του την έχει λερωμένη..χεσμένη τη φωλιά του! 2 μέτρα και 2 σταθμά.

Μια άλλη πολιτική εκτίμηση πολύ σοβαρή:

”Η πιο σοβαρή από τις δηλώσεις του macron δεν είναι το ξέχεσμα! είναι που δηλώνει ότι ένας ανεύθυνος δεν είναι πια πολίτης

Κανείς δεν καταλαβαίνει ότι αφήνει ανοιχτή πόρτα για εμπόδιο πρόσβασης στις κάλπες για προεδρικές 2022 για τους ανεμβολίαστους;” Δηλ. υπαινίχθηκε ή προανήγγειλε στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.

Και να μια προεκλογική του αφίσα όπως επινόησε ένας χρήστης με λεζάντα: ”Γάλλοι σας ξεχέζω!”….

Ο πρωθυπουργός Jean Castex o νυν Τσολάκογλου της Γαλλίας που χθες αρνήθηκε να εμφανιστεί στο κοινοβούλιο όταν τον καλούσαν όλα τα κόμματα για ν’ απολογηθεί για δηλώσεις εντολέα του επανάλαβε σήμερα την ύβρη εντός Βουλής: “το να είσαι υπεύθυνος, ελεύθερος αυτό δεν είναι να μολύνεις ατιμώρητα τους άλλους “(BFMTV)

όσο μολύνουν κι αν οι ανεμβολίαστοι τόσο και οι πλήρως ή τριπλά εμβολιασμένοι! Οπότε το σκεπτικό τους είναι καθαρά διχαστικό και στην τακτική του απαράδεκτου απαρτχάιντ και του γκέτο!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χίος: Συγκεντρώσεις τη νύχτα ενάντια στο χτίσιμο της νέας κλειστής δομής

Σε αναταραχή βρίσκονται τις τελευταίες ώρες κάτοικοι του νησιού της Χίου, ενώ έχουν γίνει καλέσματα συγκεντρώσεων σε Θόλος και Μεστά, προκειμένου να εμποδιστεί η διέλευση μηχανημάτων που φέρονται να φτάνουν από την Αθήνα νωρίς το πρωί.

05 Ιανουαρίου 2022 23:47

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τετάρτης, όταν στο νησί κυκλοφόρησε η πληροφορία πως το πλοίο «Πελαγίτης» που ξεκίνησε από το Κερατσίνι και αναμένεται να φτάσει στα Μεστά  της Χίου, στις 06:30 το πρωί, μεταφέρει χωματουργικά μηχανήματα που πρόκειται να κινηθούν στην περιοχή Θόλος. Εκεί έχει από μήνες ανακοινωθεί από το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου ότι θα δημιουργηθεί η νέα κλειστή δομή κράτησης αιτούντων άσυλο, στα πρότυπα αυτής της Σάμου.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αιρετών και Κατοίκων του νησιού, έχει από το απόγευμα καλέσει τους κατοίκους σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, τόσο στο λιμάνι των Μεστών, στη νότια Χίο, όσο και στο Θόλος. Το βράδυ, δεκάδες κάτοικοι βρίσκονται ήδη στα Μεστά, ενώ άλλοι κινούνται προς το Θόλος, κάνοντας σαφή την αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο δημιουργίας της νέας δομής στο νησί.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιταλία: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τους άνω των 50 - Απαγόρευση σε ανεμβολίαστους να πηγαίνουν δουλειά

Δραστικά μέτρα έλαβε η Ιταλία, η οποία καθιστά υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για όλους τους πολίτες άνω των 50 ετών και γίνεται η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που θέτει το συγκεκριμένο όριο ηλικίας.

05 Ιανουαρίου 2022 23:10

Υποχρεωτικός για όλους τους πολίτες άνω των 50 ετών γίνεται ο εμβολιασμός στην Ιταλία, σύμφωνα με τις αποφάσεις του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης Ντράγκι, που ολοκληρώθηκε μετά από 2,5 ώρες, το βράδυ της Τετάρτης (09/01). 

Για τους δημόσιους και ιδιωτικούς εργαζόμενους, για την πρόσβαση στο χώρο εργασίας θα είναι απαραίτητο να έχουν το "σούπερ πράσινο πάσο", το οποίο δίνεται σε όσους έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει.

Ουσιαστικά, υιοθετήθηκαν δυο οδοί: για τους πολίτες άνω των 50 ετών που δεν εργάζονται, επιβάλλεται κατευθείαν υποχρεωτικός εμβολιασμός. Για τους πολίτες, πάντα της ίδιας ηλικίας, οι οποίοι εργάζονται (στον δημόσιο, ιδιωτικό τομέα, στο εμπόριο ή αλλού) επεκτείνεται το «σούπερ πράσινο πάσο» (το οποίο απαιτεί τουλάχιστο δυο δόσεις εμβολίου) για τη χρήση μέσων μεταφοράς και την πρόσβαση σε θέατρα, κινηματογράφους, καφέ, εστιατόρια, στάδια, συνέδρια.

Οι Ιταλοί, όπως και οι ξένοι που διαμένουν στην χώρα θα έχουν περιθώριο μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου για να προσαρμοστούν στην νέα αυτή απόφαση.

Έπειτα από μακρά διαπραγμάτευση, σε ότι αφορά σειρά υπηρεσιών και επιχειρήσεων που είναι ανοικτές για τους πολίτες (τράπεζες, ταχυδρομεία, γραφεία του Ιταλικού Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων, αλλά και τα κομμωτήρια) υιοθετήθηκε το «απλό πράσινο πάσο». Κάτι που σημαίνει ότι η πρόσβαση στους πελάτες και ασφαλισμένους θα επιτρέπεται στους εμβολιασμένους, αλλά και στους ανεμβολίαστους που έχουν κάνει διαγνωστικό τεστ.

Μέρος των ιταλικών συνδικάτων, σχολίασε τα μέτρα υπογραμμίζοντας ότι χρειάζονται ακόμη πιο θαρραλέες αποφάσεις και ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός πρέπει να επεκταθεί σε νέες ηλικιακές και επαγγελματικές κατηγορίες.

 «Είμαστε οι πρώτοι που υιοθετούμε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους πολίτες άνω των 50 ετών. Όπως ήμασταν επίσης οι πρώτοι που υιοθετήσαμε το πράσινο πάσο εμβολιασμένου. Παράλληλα, συμφωνήσαμε να υπάρξει η μέγιστη δυνατή ευελιξία σε ότι αφορά την ενίσχυση της τηλεργασίας», πρόσθεσε ο Ιταλός υπουργός δημόσιας διοίκησης, Ρενάτο Μπρουνέτα.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Πακιστανοί «κατέλαβαν» πρωτοχρονιά το Σύνταγμα για πέντε ώρες. Βαριά εκτεθειμένες  αστυνομία και κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη και της ΝΔ



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μοριακά τεστ: Σκάνδαλο διαρκείας με τα PCR test με ευθύνη της κυβέρνησης του Κ. Μητσοτάκη και της ΝΔ

Γιατί στην Κύπρο στοιχίζουν 20 ευρώ και στην Ελλάδα 47 ευρώ την ώρα που ο βασικός μισθός στην Ελλάδα είναι 500 ευρώ ενώ στην Κύπρο 1.100

-Γιατί σε όλη την Ευρώπη συνταγογραφούνται ενώ εδώ τα πληρώνουμε από τη τσέπη μας 

-Γιατι επέτρεψαν στους μεγαλοκλινικάρχες να αισχροκερδούν εις βάρος των πολιτών



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΛΙΒΑΝΟΣ

«Πόλεμος» δηλώσεων «Χεζμπολάχ» - σαουδαραβικής μοναρχίας

Σε ένα ακόμα μέτωπο της ευρύτερης περιοχής της Μέσης Ανατολής το οποίο αποτελεί «καζάνι που βράζει», ο ηγέτης της λιβανέζικης σιιτικής οργάνωσης «Χεζμπολάχ», Χ. Νασράλα, με αφορμή τη δεύτερη επέτειο της δολοφονίας του Ιρανού στρατηγού Κ. Σολεϊμανί και του ηγέτη ιρακινής πολιτοφυλακής Αμπού Μαχντί αλ Μουχαντίς, προχώρησε το βράδυ της Δευτέρας σε τηλεοπτικό διάγγελμα όπου κατήγγειλε τον Σαουδάραβα βασιλιά Σαλμάν για «εξαγωγή τρομοκρατίας» και προώθηση εξτρεμιστικής ιδεολογίας, που έθεσαν τη βάση για να αναπτυχθούν οι τζιχαντιστές του «Ισλαμικού Κράτους».

«Βασιλιά, ο τρομοκράτης εκείνος που εξήγαγε την ιδεολογία του Νταές στον κόσμο, αυτός είσαι εσύ!», είπε ο Νασράλα, κατηγορώντας τη Σαουδική Αραβία ότι εμπλέκεται στην εξαγωγή τρομοκρατίας στο Ιράκ και στη Συρία και ότι κρατά ομήρους χιλιάδες Λιβανέζους μετανάστες εργαζόμενους.

Ο Νασράλα απάντησε έτσι στην πρόσφατη τοποθέτηση της κυβέρνησης της Σαουδικής Αραβίας εναντίον της «Χεζμπολάχ», με την οποία είχε καλέσει τους Λιβανέζους να ορθώσουν ανάστημα απέναντι στην «τρομοκρατική ηγεσία της».

Ο Λιβανέζος πρωθυπουργός Ν. Μικάτι έσπευσε να επικρίνει τον Νασράλα για την ευθεία επίθεση στον βασιλικό οίκο της Σαουδικής Αραβίας, δηλώνοντας πως όσα είπε ο Νασράλα δεν εκπροσωπούν τη θέση της λιβανέζικης κυβέρνησης και δεν είναι προς το συμφέρον του Λιβάνου να βάλλει κατά οιασδήποτε αραβικής χώρας, πόσο μάλλον χώρας του Περσικού Κόλπου.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΙΣΡΑΗΛ - ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Νίκη του 41χρονου Παλαιστίνιου απεργού πείνας

Νικηφόρος αναδεικνύεται ο αγώνας του 41χρονου Παλαιστίνιου Χισάμ Αμπού Χάουας, μετά από 141 μέρες απεργίας πείνας.

Ο Χάους, πατέρας δύο παιδιών, διεκδίκησε το δικαίωμα στην ελευθερία, έχοντας στο πλευρό του εκατοντάδες συγκρατούμενούς του που βρίσκονται στις ισραηλινές φυλακές υπό το καθεστώς της λεγόμενης «διοικητικής κράτησης», φυλακισμένοι για μήνες χωρίς να απαγγέλλονται καν κατηγορίες.

Οι ισραηλινές κατοχικές αρχές αποφάσισαν την απελευθέρωσή του στις 26 Φλεβάρη, μια απόφαση που ήρθε μόνο αφότου ο Χάουας βρέθηκε στο σκαλοπάτι του θανάτου και αφού υπέστη σοβαρές βλάβες στην υγεία του.

Η εξέλιξη έγινε δεκτή με πυροτεχνήματα και πανηγυρισμούς στην κατεχόμενη Δυτική Οχθη.

Νωρίτερα χτες, εκατοντάδες Παλαιστίνιοι που διαδήλωναν ειρηνικά κοντά στον προσφυγικό καταυλισμό αλ Φάουαρ της νότιας Χεβρώνας στη Δυτική Οχθη, απαιτώντας την αποφυλάκιση του Χάουας, αντιμετώπισαν την καταστολή από τις κατοχικές δυνάμεις που διέλυσαν τη συγκέντρωση με δακρυγόνα και πυρά στον αέρα.

Αλληλεγγύη στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού εξέφρασε η γνωστή Βρετανίδα ηθοποιός Εμα Γουάτσον, με ανάρτησή της προχτές στο Instagram, προκαλώντας τις επιδοκιμασίες εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων αλλά και τις έντονες επιθέσεις από Ισραηλινούς διπλωμάτες και οργανώσεις συμφερόντων Σωναζιστών εποίκων, που έσπευσαν να την κατηγορήσουν για... «αντισημιτισμό».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΟΛΑΣΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ που αποκαλύπτει ότι τα rapid test στοιχίζουν (χονδρική) μόλις 0,80 ευρώ...

Σε σοβαρές καταγγελίες που προκαλούν λογικές απορίες προέβη γνωστός επιχειρηματίας... 

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα ισχυρίστηκε ο κ. Στράτος Σεϊτανίδης, ο οποίος εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο του Kontra News, το κόστος χονδρικής των rapid test είναι μόλις 80 λεπτά με κάποια φαρμακεία να τα πωλούν μέχρι και 10 ευρώ, ενώ το κόστος των μασκών KN95 είναι 8 λεπτά και πωλούνται ένα ευρώ.

«Πρέπει να δεις τι μπορείς να κάνεις όταν θες να βρεις λύσεις. Το rapid test κοστίζει 80 λεπτά χονδρική. Να σας πω και κάτι άλλο; Οι μάσκες KN95 έχουν κόστος 8 λεπτά και τα φαρμακεία τις πωλούν 1 ευρώ. Δεν τα βάζω με τα φαρμακεία, καλά κάνουν, είμαι υπέρ της ελεύθερης αγοράς. Εγώ μιλώ για το κράτος. Πόσο αγοράζει τα υλικά με τα οποία εξοπλίζονται και τα νοσοκομεία», τόνισε αρχικά και στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση κατά του Άδωνη Γεωργιάδη.

«Θα πρέπει κάτι να γίνει για να μειωθεί το κόστος στα ενοίκια των καταστημάτων. Γιατί με άλλες συνθήκες νοικιάσαμε καταστήματα σε κάποιες τιμές και άλλες συνθήκες επικρατούν τώρα. Κι ας αφήσει ο κ. Γεωργιάδης την ειρωνεία, που γυρνά στα κανάλια και πουλά τρελίτσα. Εμείς τον πληρώνουμε και δε μπορεί να ειρωνεύεται τον κόσμο και τους επιχειρηματίες που φτύνουν αίμα και κλείνουν τα μαγαζιά γιατί δε μπορούν να αντέξουν».



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ νοσηλεύτρια από τον Ευαγγελισμό: «ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ σας λένε ψέματα. Είμαστε 2 νοσηλευτές για 46 ασθενείς!»

Την ώρα που χιλιάδες υγειονομικοί έχουν τεθεί σε αναστολή από την Κυβέρνηση, λόγω των υποχρεωτικών μέτρων της αναφορικά με τον εμβολιασμό, συγκλονίζει η κραυγή αγωνίας μίας νοσηλεύτριας, η οποία εργάζεται στον Ευαγγελισμό.

Η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια, σε ερώτηση που της έγινε στην εφαρμογή Tik Tok για το «αν βλέπει κανένα ασθενή ή είναι όλη μέρα... λούφα» περιγράφει τις τραγικές συνθήκες που βιώνουν αυτή και οι συνάδελφοί της.

Αναφέροντας ότι «η αλήθεια δεν είναι αυτή που σας δείχνουν τα κανάλια», χαρακτηριστικά τονίζει ότι όλοι οι συνάδελφοι της βγαίνουν θετικοί στο κορωνοϊό, ο ένας μετά τον άλλον, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων ότι «Είμαστε δύο νοσηλευτές για 46 ασθενείς».

"Ζητάμε βοήθεια, τσακώθηκα με τον διευθυντή γιατί άκρη δεν έβγαλα. Είναι σα να μίλησα με πολιτικό. Η κατάσταση είναι τραγική. Κανένας δεν ενδιαφέρεται γι αυτό που συμβαίνει που είναι εγκληματικό. Είμαστε σε εμπόλεμη ζώνη χωρίς τίποτα, ούτε πυρομαχικά, ούτε στρατιώτες... " πρόσθεσε.