Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Πεμπτη 6 Ιανουαριου 2022


Στην ακριτική Χίο, η κυβέρνηση ετοιμάζει νέα υπερδομή για να διευκολύνει τον εποικισμό του νησιού. Αντί να οργανώνει μαζικές απελάσεις, τους φτιάχνει πόλεις να εγκατασταθούν! 

Η τοπική κοινωνία όπως είναι λογικό αντιτίθεται στη δημιουργία της δομής αλλά η δημοκρατία μας δεν ρωτάει τον ντόπιο πληθυσμό, δηλαδή τους Έλληνες. Υπακούει μόνο στα αφεντικά, τους Ευρωπαίους. 

Και όχι μόνο δεν τους ρωτάει η ελληνική κυβέρνηση τους Έλληνες αν θέλουν να γίνει Καμπούλ το νησί τους, αλλά τους διαγράφει κι απ' το κόμμα όσους αντιδρούν! Πλάκα δεν έχει αυτό; Έτσι, εκτός Ν.Δ. τέθηκαν ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Μαλαφής και ο Χρήστος Καραχάλιος, περιφερειακός σύμβουλος και πρώην διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Κωστή Μουσουρούλη. 

Εμένα πολύ μου αρέσει η Νέα Δημοκρατία που διαγράφει όσους δεν θέλουν την Ισλαμοκρατία που μας ετοιμάζει.

Διακόσια χρόνια μετά την Επανάσταση, βαδίζουμε προς μια νέα Ισλαμοκρατία, γιατί έτσι το θέλησαν οι μεγάλοι πολιτικοί μας υπάλληλοι της ξενοκρατίας που φτύνουν πάνω στο ελληνικό αίμα που χύθηκε για την ελευθερία.

Να θυμίσω εδώ, ότι η Επανάσταση του 1821 έγινε κατά των μουσουλμάνων. Κι ότι η διαφορά κατακτητή και κατακτημένου ήταν ακριβώς αυτό. Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

Όποιος Ελληνας γινόταν μουσουλμάνος, δηλαδή αλλαξοπιστούσε, περνούσε στις τάξεις του κατακτητή. Γινόταν Τούρκος. Αυτή ήταν η διαφορά μας με τους Τούρκους.

Αυτοί που μας κυβερνούν, οι καιροσκόποι και ανιστόρητοι, θα πάρουν στο λαιμό τους όλη την Ελλάδα. Και θα μας καταριούνται οι επόμενες γενιές που θα 'χουν γίνει σκλάβοι. Θα καταριούνται εμάς, τους σημερινούς Ελληνες, που αφήσαμε τους "μεγάλους πολιτικούς" υπάλληλους της ξενοκρατίας να υποθηκεύσουν το μέλλον της Πατρίδας μας ξαναφέρνοντας το Ισλάμ, από το οποίο ελευθερώθηκαμε με τις θυσίες των προγόνων μας.

Αν δεν ξεσηκωθεί όλος ο ελληνικός λαός, σύσσωμος, σε λίγο η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη. Η αριθμητική αναλογία θα φέρει τετελεσμένα γεγονότα, και στα νησιά και στην Αθήνα, και αλλού.

Ρωτήστε να μάθετε, όσοι δεν ξέρετε, πώς πάνε οι γεννήσεις μουσουλμάνων στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Η μέριμνά τους μέσα στις "δομές", είναι... να κάνουν παιδιά. Και γιατί να μην κάνουν; Γι' αυτούς όλα δωρεάν είναι και το μηνιάτικο τρέχει. Σκίζονται ΜΚΟ και κυβερνώντες να τους εξυπηρετήσουν.

Τα δε νοσοκομεία των νησιών, έχουν γίνει πλέον... μαιευτήρια, χωρίς να έχουν και τις υποδομές.

Η Νέα Δημοκρατία να αλλάξει όνομα.

Νέα Ισλαμοκρατία είναι.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μάλλον απίθανο, αυθόρμητες και ειρηνικές διαδηλώσεις να γεννούν σε μόλις τρεις ημέρες τέτοιες στρατιωτικές ικανότητες [...] Μάλιστα, δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Καζακστάν προειδοποιούσε από τις 16-12 για τον κίνδυνο επικινδύνων διαδηλώσεων στην χώρα. [...] Τα μέχρι σήμερα γεγονότα, ιδίως αυτά του τελευταίου 24ώρου, έχουν όλα τα στοιχεία των «πολύχρωμων επαναστάσεων» [...] Αυτό που μένει είναι η συντονισμένη εκστρατεία των δυτικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και κατόπιν η απόφαση των ελεγχομένων από τις ΗΠΑ κυβερνήσεων, να πάψουν να αναγνωρίζουν τον Καζάχο πρόεδρο ως νόμιμο. Αυτή θα είναι η ολοκλήρωση της πρώτη φάσης μιας πολύχρωμης επανάστασης, η οποία μπορεί κατόπιν να πάρει τον δρόμο ενός διεθνοποιημένου εμφυλίου πολέμου ή να «παγώσει» σε ένα επίπεδο μόνο κυρώσεων.


Τι συμβαίνει στο Καζακστάν και γιατί το «μεγάλο παιχνίδι» δεν σταματάει ποτέ

Τα γεγονότα είναι εντυπωσιακά και επιβεβαιώνουν ότι δεν νοείται «μεγάλο παιχνίδι» που να μην συμπεριλαμβάνει κάθε χώρα που βρίσκεται στις τεκτονικές πλάκες των διεθνών σχέσεων.

Τα γεγονότα στο Καζακστάν είναι εντυπωσιακά (ή δραματικά, αναλόγως της οπτικής καθενός) και επιβεβαιώνουν ότι δεν νοείται «μεγάλο παιχνίδι», το παιχνίδι της παγκόσμιας κυριαρχίας, που να μην συμπεριλαμβάνει κάθε χώρα η οποία βρίσκεται στις τεκτονικές πλάκες των διεθνών σχέσεων.

Τα γεγονότα τα οποία προηγήθηκαν είναι λίγο-πολύ γνωστά: μια απότομη αύξηση των τιμών των καυσίμων, άνω του κόστους επιβίωσης των πολιτών, προκάλεσε ένα κύμα διαδηλώσεων, από τις 02 Ιανουαρίου. Ο πρόεδρος της χώρας, η οποία είναι απολύτως κρίσιμη για την συγκρότησή του ευρασιατικού άξονα, έδειξε αυτές τις ημέρες μάλλον μια στάση αυτοσυγκράτησης. Πήρε πίσω όλα τα αντιλαϊκά μέτρα και διάλυσε την κυβέρνηση με μια νέα.

Ενώ έλαβε μάλιστα κάποια πολιτικά μέτρα εκτόνωσης της κατάστασης, και περίμενε κάποιος μετά την νίκη των διαδηλωτών, οι διαδηλώσεις να αποκλιμακωθούν, οι αντιδράσεις κλιμακώθηκαν σήμερα σε μια ανοιχτά στρατιωτικοποιημένη εξέγερση. Ενώ ο ρόλος και η μαχητικότητα αστυνομίας και στρατού κατέστη αμφίβολη (είτε γιατί δεν διατάχθηκαν να επέμβουν με χρήση πυρός, είτε γιατί μονάδες του αποσκίρτησαν) μέρος των φερομένων ως διαδηλωτών έδειξαν ιδιαιτέρως και κυριολεκτικώς ετοιμοπόλεμοι: δεν είναι μόνο ή κυρίως ότι κατέλαβαν και πυρπόλησαν δημόσια κτίρια ή οι λεηλασίες στους δρόμους (αυτά συμβαίνουν κι αλλού) αλλά ότι έσπευσαν να εξοπλιστούν, έχουν ήδη σκοτώσει 8 μέλη των δυνάμεων ασφαλείας και τραυματίσει 317 και διεξάγουν ένοπλες συγκρούσεις με τις τελευταίες, ώστε να κρατήσουν στρατηγικά σημεία της πρωτεύουσας και άλλων περιοχών υπό τον έλεγχό τους.

Μάλλον απίθανο, αυθόρμητες και ειρηνικές διαδηλώσεις να γεννούν σε μόλις τρεις ημέρες τέτοιες στρατιωτικές ικανότητες, ιδίως όταν μιλούμε για πολιτικά συστήματα με ικανή εμπειρία στην καταστολή διαδηλώσεων. Και εκτός αυτού, το κομμουνιστικό κίνημα καθώς και το εργατικό, έχει αναιμικές δυνάμεις, και τι σκληρό χτύπημα του πριν μερικούς μήνες άφησε παντελώς αδιάφορη την αποικιοκρατική Δύση. Που σήμερα, η αποικιοκρατική Δύση μιλάει για «λαϊκή εξέγερση» στο Καζκστάν.

Ο πρόεδρος του Καζακστάν ζήτησε στρατιωτική βοήθεια από τους συμμάχους της πατρίδας του, συμπεριλαμβανομένης φυσικά της Ρωσίας, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα. Άλλωστε, οποιαδήποτε καθυστέρηση θα αποδειχτεί αυτοκτονική για την ίδια. Αντιθέτως, οφείλει αν δεν θέλει να διακινδυνεύσει μια νέα Ουκρανία, να δράσει και να σταθεροποιήσει την κατάσταση τόσο γρήγορα, όσο είχε πράξει και στην Λευκορωσία.

Ενδιαφέρον έχει και η στάση του πρωθυπουργού της Αρμενίας, προεδρεύοντος του Οργανισμού Συλλογικής Ασφάλειας (CSTO) όπου ανήκουν διαφορετικές μετασοβιετικές δημοκρατίες υπό την ρωσική ηγεσία. Ο Νικόλ Πασινιάν έμελλε να είναι αυτός που ανακοίνωσε ότι ο Οργανισμός ανταποκρίνεται στο αίτημα του Καζάχου προέδρου για αποστολή στρατευμάτων, προκειμένου να αντιμετωπισθεί «διεθνής τρομοκρατική απειλή» κατά της χώρας του.

Τα μέχρι σήμερα γεγονότα, ιδίως αυτά του τελευταίου 24ώρου, έχουν όλα τα στοιχεία των «πολύχρωμων επαναστάσεων»: ένα πραγματικό αίτημα στην αφετηρία και μια ύποπτη κλιμάκωση, όχι τόσο ως προς την έντασή της απαραιτήτως, όσο ως προς τον τύπο των αντιδράσεων και την στρατιωτικοποίησή τους.

Αυτό που μένει είναι η συντονισμένη εκστρατεία των δυτικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και κατόπιν η απόφαση των ελεγχομένων από τις ΗΠΑ κυβερνήσεων, να πάψουν να αναγνωρίζουν τον Καζάχο πρόεδρο ως νόμιμο. Αυτή θα είναι η ολοκλήρωση της πρώτη φάσης μιας πολύχρωμης επανάστασης, η οποία μπορεί κατόπιν να πάρει τον δρόμο ενός διεθνοποιημένου εμφυλίου πολέμου ή να «παγώσει» σε ένα επίπεδο μόνο κυρώσεων.

Πρέπει να κρατήσουμε μερικά ακόμα στοιχεία: οι εν λόγω ταραχές ξεσπούν μόνο λίγες ημέρες μετά την επικοινωνία των προέδρων ΗΠΑ και Ρωσίας και ενώ επίκειται ένας τριπλός γύρος διαβουλεύσεων Μόσχας και Δύσης την ερχόμενη εβδομάδα. Αμφίβολο αν θα διεξαχθεί πλέον και υπό ποιο κλίμα.

Μέσα από τους κόλπους των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ αλλά και των Ρεπουμπλικάνων, οι αντιδράσεις στην όποια απόπειρα συνεννόησης των δύο προέδρων είναι εντονότατες και συνήθως, όλως τυχαίως συνοδεύονται από κάποιο γεγονός, το οποίο τις εμφανίζει ως απολύτως δικαιολογημένες. Πρόκειται για μεθοδεύσεις υπό τον απόλυτο έλεγχο του προέδρου των ΗΠΑ ή για πρωτοβουλίες σχετικώς αυτονομημένων και αντιθέτων κέντρων εξουσίας στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ; Δεν το γνωρίζουμε ακόμα, ωστόσο η Ρωσία είναι υποχρεωμένη να λάβει υπόψη τον χειρότερο πιθανό συνδυασμό, των δύο κακών σεναρίων: και ότι δεν ελέγχει πλήρως την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ ο πρόεδρός τους και ότι δεν είναι ειλικρινής απέναντι στον Ρώσο ομόλογό του, όταν αναφέρεται σε αποκλιμάκωση.

Μάλιστα, δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Καζακστάν προειδοποιούσε από τις 16-12 για τον κίνδυνο επικινδύνων διαδηλώσεων στην χώρα.

Το ακόμα χαρακτηριστικότερο ωστόσο είναι ότι αυτό το σενάριο, των πολύχρωμων επαναστάσεων ή ακόμα καλύτερα των επιχειρήσεων αλλαγή καθεστώτος έχει λάβει χώρα οκτώ φορές την τελευταία εικοσαετία σε χώρες που αφορούν άμεσα την Ρωσία: Συρία, Ουκρανία (δις), Αρμενία, Κιργισία, Γεωργία, Λευκορωσία, Καζακστάν. Σε σχέση με τα τωρινά μάλιστα γεγονότα, ενώ η προσοχή όλων είχε στραφεί στην Ουκρανία, η ένταση ξέσπασε στο Καζακστάν.

Η Ρωσία καλείται να διαχειριστεί οικονομικώς πιεστικές συνθήκες στην σφαίρα επιρροής της και έμμεσα ή άμεσα ξένες επεμβάσεις. Αυτή είναι η πεμπτουσία της «σαλαμοποίησης» της άμυνάς της. Θέτει μια κόκκινη γραμμή για την Ουκρανία και ένα νέο συμβάν ξεσπά στο Καζακστάν. Κάθε κίνηση συνεννόησης με την Δύση φαίνεται να απαντάται με έναν νέο γύρο γεγονότων τα οποία την εκτροχιάζουν, οδηγώντας το λιγότερο σε νέες κυρώσεις.

Η πίεση προς την Μόσχα να εξασκήσει άμεσο πολιτικό έλεγχο στην εν λόγω περιοχή και να επιταχύνει αλματωδώς την οικονομική της συνεργασία με την Κίνα εντείνεται αναλογικά προς την καχυποψία της προς την Δύση. Είναι σίγουρο ότι το Καζακστάν έχει ήδη ενταχθεί από σήμερα, στο «μεγάλο παιχνίδι» ως κομβικό επίδικο. Η Κίνα επίσης πρέπει να ζυγίσει τις κινήσεις της.

Περιττεύει να πούμε ότι (και) τις επόμενες ημέρες κρίνονται πολλά.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με χάπια είναι από το πρωί η Κέιτ Μπλάνσετ, δεν μπορεί να αντέξει τη σκληρή κριτική για την ερμηνεία της στο Don’t Look Up από ανυπόγραφο άρθρο ελληνικού τηλεοπτικού σταθμού που η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του μοιάζει να γράφτηκε ο ρόλος για να κοροϊδέψει την ίδια.

«Να τα χέσω και τα δυο Όσκαρ μου και τα 100 εκατομμύρια δολάρια περιουσία μου αν –άθελα μου- πλήγωσα τη Σία Κοσιώνη φέρεται να δήλωσε μέσα σε λυγμούς.

  


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχετε δει νεαρό ζευγάρι να φιλιέται στο στόμα, στον δρόμο, φορώντας ΚΝ 95;;!!

Χάνετε!!!

Είμαι ο πιο πλούσιος άνθρωπος σε εμπειρίες!!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπερασπίσου το δίκαιο ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να το κάνεις μόνος.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στάσου όρθιος για αυτά που πιστεύεις ακόμα κι αν αυτό σημαίνει  ότι θα σταθείς όρθιος μόνος σου.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Μανώλης Γλέζος, κρατούμενος τότε στις φυλακές Αβέρωφ μετά από καταδίκη σε θάνατο, στο πρωτοσέλιδο των "Φρουρών της ειρήνης", ως υποψήφιος βουλευτής της νεοσύστατης ΕΔΑ, στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 1951.

Στις εκλογές ο Γλέζος εκλέχτηκε βουλευτής, μαζί με άλλους εννιά δεσμώτες υποψήφιους, αλλά η εκλογή τους ακυρώθηκε και η δεκαμελής κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος αποτελέστηκε από τους επιλαχόντες.

Λίγους μήνες αργότερα, τον Ιανουάριο 1952, απαγορεύτηκε και η έκδοση των "Φρουρών της ειρήνης", του πρώτου νόμιμου δημοσιογραφικού οργάνου της αριστερής νεολαίας μετά από την απαγόρευση της "Νέας Γενιάς" της ΕΠΟΝ το 1947. 

Ο Μανώλης Γλέζος, που έκανε απεργία πείνας για την αποφυλάκιση των εκλεγέντων και τη διέκοψε μετά την απελευθέρωση των εφτά απ' αυτούς, θα αποφυλακιστεί το 1954. Θα φυλακιστεί και πάλι το 1958, θα εκλεγεί βουλευτής της ΕΔΑ για δεύτερη φορά ξανά φυλακισμένος το 1961, θα αποφυλακιστεί το 1962 και θα συλληφθεί και πάλι με το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μοναξιά δεν υπάρχει

Εκεί που μπορείς να προβάλεις 

Ό,τι σύνθημα θες

Σε όποιον διαδηλωτή θες

Μοναξιά δεν υπάρχει

Κει που τ' αυθόρμητο 

Παίζει μπάλα στα ίσια

Του κράτους τα ένοπλα σώματα

Ενίοτε σωριάζοντάς τα

Και σε πτώματα

Μοναξιά δεν υπάρχει

Κει που το Radio Free Europe κελαηδεί

Κει που το NED τίμια παλεύει

Το ψωμί τού εργάτη 

Να διασφαλίσει

Μοναξιά δεν υπάρχει

Ουδέ ιμπεριαλισμός

Εκτός κι αν αυτός είναι ρώσικος

Από την ποιητική μου συλλογή "Το πορτοκαλί τού Άργους"



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Σε απάντηση στην έκκληση του [προέδρου Kassym-Jomart Tokayev] και εξετάζοντας μια απειλή για την εθνική ασφάλεια και την κυριαρχία του Καζακστάν, που προκαλείται, μεταξύ άλλων, από εξωτερική παρέμβαση, το Συμβούλιο Συλλογικής Ασφάλειας του CSTO αποφάσισε να στείλει τις Συλλογικές Ειρηνευτικές Δυνάμεις στην Δημοκρατία του Καζακστάν σύμφωνα με το άρθρο 4 της Συνθήκης Συλλογικής Ασφάλειας.»

Αρμένιος πρωθυπουργός Πασινιάν

Η Συμμαχία Υποστήριξης Των Απανταχού Ρωσικών Επεμβάσεων Από Όπου Και Αν Προέρχονται χαιρετίζει θερμά την πρωτοβουλία, και προτρέπει το Συμβούλιο Ασφαλείας τής CSTO να αναλάβει παρόμοια δράση και στην Ελλάδα, όπου ο λαός στενάζει κάτω από τη μπότα τού μητσοτακέικου.

Σχολιο.- χαχαχαχαχαχα!!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εντάξει! Η CIA είναι σε αυτό στο Καζακστάν. Πώς ξέρουμε ότι είναι η CIA (και το μυστικό του εταίρου. υπηρεσίες); Λοιπόν, στις 2 Ιανουαρίου, ένα μάτσο άνθρωποι στο Zhanaozen, μια πόλη που παράγει φυσικό αέριο, έκλεισαν δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τις υψηλές τιμές φυσικού αερίου. Στις 3 Ιανουαρίου 1.000 από αυτούς στρατοπέδεψαν στην ΠΛΑΤΕΙΑ της πόλης (δυσοίωνα τόπος των. χρωματιστών επαναστάσεων) απαιτώντας απευθείας ΕΚΛΟΓΕΣ (άλλη μια δυσοίωνη λέξη για έγχρωμες επαναστάσεις) των τοπικών πολιτικών αρχηγών. Κόσμος που συγκεντρώθηκε για να διαδηλώσει σε άλλες πόλεις (χωρίς ηγεσία, οι "αυθόρμητες" ενέργειες πολιτών-κοινωνίας είναι επίσης σήμα κατατεθέν της χρωματιστής επανάστασης). Τέλος, στις 4 Ιανουαρίου, 1.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν για να διαδηλώσουν στο κέντρο του Almaty, της μεγαλύτερης πόλης του Καζακστάν (πρωτεύουσα είναι η Nur Sultan, πρώην Αστάνα). 5 Ιανουαρίου Ο Πρόεδρος Tokayev κήρυξε "κατάσταση έκτακτης ανάγκης" για την Περιφέρεια Mangystau και το Almaty από τις 5 Ιανουαρίου 01:30 τοπική ώρα έως τις 19 Ιανουαρίου 00:00 τοπική ώρα - μετά σε ΕΘΝΙΚΗ κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Μπορούμε να δούμε καλύτερα τη φύση αυτών των διαδηλώσεων εάν γνωρίζουμε ότι ο Tokayev κάλεσε τον Lukashenko, για συμβουλές, ο οποίος κατέστρεψε τις διαδηλώσεις της Λευκορωσίας, που απεικονίζονται στα δυτικά μέσα ενημέρωσης ως "για τη δημοκρατία. "Ο Tokayev επιλέχθηκε ως πρωθυπουργός από τον τότε πρόεδρο Nursultan Nazarbayev, που ήταν κοντά στη Μόσχα, ο οποίος στη συνέχεια παραιτήθηκε, αφήνοντας τον Tokayev να τον ακολουθήσει. Τέλος πάντων: καταλαβαίνετε: μια χώρα που είναι κοντά στη Μόσχα, τόσο "αυταρχική" από αμερικανική φίρμα, το Καζακστάν είναι ώριμο για "επανάσταση χρωμάτων" Λευκορωσία, Κίεβο Μαϊντάν, Χονγκ Κονγκ "δημοκρατικό κίνημα-- και yadda-yadda. Εν τω μεταξύ, περιμένετε το άτομο στη φωτογραφία  ο Mukhtar Ablyazov  να γίνει ξαφνικά ο Svietlana-Navalny-Joshua Wong-Guaido του Καζακστάν στα δυτικά μέσα ενημέρωσης. Ο Πρωταθλητής της ελευθερίας και της δημοκρατίας του Καζακικού λαού. Είναι εκείνο το περιουσιακό στοιχείο της CIA που μετατρέπεται σε βραβεία Νόμπελ. Θεέ μου, μου κόπηκε η αναπνοή. Το Καζακστάν είναι τόσο ΜΕΓΑΛΟ!

ΥΓ: Βλέπω ότι το screenshot είναι ατελές οπότε εδώ είναι όλο το σενάριο:

Mukhtar Ablyazov, πρόσωπο κλειδί πίσω από τις ταραχές στο Καζακστάν.

*6 δισεκατομμύρια δολάρια υπεξαίρεση BTA τράπεζα

*καταζητείται στη Ρωσία πίσω από απάτη μεγάλης κλίμακας.

*Ένταλμα σύλληψης στο Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες χώρες

τώρα στην εξορία στη Γαλλία "μετατράπηκε σε πολιτικό πρόσφυγα" βοηθώντας στην αλλαγή καθεστώτος, προδότης.

Σχολιο.- Δεν τους βγήκε στην Λευκορωσία και είπαν να βάλουν το χεράκι τους σε χώρα-στρατηγική σύμμαχο της Ρωσίας και νο1 παραγωγό ουρανίου



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν έχω διαβάσει το παραμικρό για το Καζακστάν, αλλά νιώθω ήδη φλογερός Καζάκος πατριώτης. Έξω γιάνκις και πολύχρωμες επαναστάσεις τους!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μήπως ο πολιτισμός των πολλών  αντανακλάται στο απάνθρωπο σύστημα που έχει επικρατήσει;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΑΝΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022, ΩΡΑ 12.00

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αραβική άνοιξη της CIA, Ουκρανική άνοιξη των ναζιστών, Συριακή άνοιξη των ισλαμοφασιστών... Τώρα και στο Καζκστάν… Μία από τα ίδια. Πολύ καλή οργάνωση, απ'έξω.  Δείτε:

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ! 

Καλούμε για συντονισμένες ενέργειες για να διαμαρτυρηθούν και να αλλάξουν το καθεστώς του Ναζαρμπάγιεφ. 

Μην παραλείψετε να επικοινωνήσετε με τα κεντρικά γραφεία του DVK στο Telegram: @Tle, @Na ή @Shtabb_astana ή WhatsApp: +38 099 76 +38 050 06 

Εγγραφείτε στα κανάλια YouTube, Facebook και Instagram: Mar Ava και ο συντονιστής D1 !


Από Ουκρανία ο συντονισμός των ισλαμοτούρκων στο Καζακστάν μέσω της κομβικής βοήθειας της ουκρανικής vodafone. Για να θυμηθούμε ποια τηλεφωνική εταιρεία παρακαλουθούσε τον τότε πρωθυπουργό της Ελλάδος(μετά το 2004) τον τότε υπέξ Π.Μολυβιάτη,τον τότε Α/ΓΕΕΘΑ και πλήθος αξιωματούχων,ασφαλώς η Vodafone.

Η έδρα των υποκλοπών ήταν,τι σύμπτωση,η πρεσβεία της Αθήνας.

Σκοπός των υποκλοπών σύμφωνα με τον ανακριτή κ.Φούκα

"Σκοπός των δραστών φαίνεται ότι ήταν η διακοπή της πολιτικής και οικονομικής προσέγγισης της Ελλάδας με τη Ρωσία που τότε είχε αρχίσει να διαμορφώνεται σε κρίσιμους τομείς, ειδικότερα της ενέργειας, των εξοπλισμών και των κρατικών προμηθειών".




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νεκρός στο δρόμο έξω από το χωριό του, Ορεινή, στις Σέρρες, βρέθηκε χθες (05.01.2022) ένας 47 χρόνος κτηνοτρόφος, τον οποίο η οικογένεια του αναζητούσε από χθες το βράδυ, ενώ η δήλωση εξαφάνισης έγινε σήμερα το πρωί.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 47χρονος, ο οποίος ήταν αρραβωνιασμένος, έβαλε τέλος στην ζωή του με μια καραμπίνα, που βρέθηκε δίπλα του, όταν ενημερώθηκε πως είναι θετικός στον κορονοϊό παρά το γεγονός ότι είχε εμβολιαστεί και με την τρίτη δόση.
Υπάρχει ή όχι ηθική αυτουργία σε αυτήν την αυτοκτονία;
Εσείς τι λέτε; κι αν ναι ποιος είναι; ο Κούλης; ο Φάουτσι; τα παγκόσμια ΜΜΕξαπάτησης; ή τα παρατράγουδα της Ανίτας Πάνια που παριστάνουν τους γιατρούς; Όχι πείτε μου
Σχολιο.- Επίσης πέρυσι μία μητέρα τεσσάρων παιδιών 50+ ετών που αυτοκτόνησε πηδώντας απ' το παράθυρο του Νοσοκομείου Καβάλας πέρυσι όταν βεβαιώθηκε για την διάγνωση του κορωνοϊού ...
Θύματα της προπαγάνδας του Αρμαγεδώνα που ποτέ δεν ήρθε ...
Τόσες ζωές, τόση δυστυχία, τόσο κρίμα ...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



20 χρόνια EURO. Και παρά την πλύση εγκεφάλου, ο μόνος που δεν ωφελήθηκε αλλά ζημιώθηκε οικονομικά και εθνικά, είναι ο Έλληνας Εργαζόμενος.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



τέρμα τα αστεία ιερό πόλεμο για την πατριδα και όποιον πάρει ο χάρος πούλημενοιιι
σχολιο.- περίμενε να δούμε την κατάληξη... Πολύ φοβάμαι ότι αυτό ακριβώς περιμένουν και σε παραπάμπω στις δηλώσεις Μακρόν ότι θέλουν να "εξοργήσουν τους ανεμβολίαστους γιατί αυτή είναι η στρατηγική τους".
σχολιο.-  θέλουν ξεσηκωμό για να βγάλουν στρατό
σχολιο.- κοίτα προς το παρόν η πειθαρχία έχει φτάσει μέχρι " έχουμε επιστρατεύσει για τεστ στα παιδιά (άνοιγμα σχολείων ) δομές του στρατού .είπε ο υφ παιδείας
Καθίστε ήσυχα μη δώσετε αφορμή κρίνε μόνη σου που οδηγεί
ποιος ένοπλος αγώνας μπορεί να γίνει χωρίς όπλα.  είμαστε σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης κ ο στρατός είναι ήδη "εδώ"
Υποχρεωτικό θα τον κάνουν γτ πήραν απόφαση για όλο τον πληθυσμό της γης
Σχολιο.-  άλλη μια
Η απόφαση είναι ήδη από τον Δεκέμβρη τ 20 δια στόματος Βαν Ντερ να εμβολιάσουν τ συνολο του πληθυσμού οριζόντια
Τι δεν καταλαβαίνεις?
Στη στάση σου έκανα κριτική όπου γράφεις επαναλαμβανόμενα "μη δίνετε αφορμές " έτσι άλλωστε ερμηνεύεται το πώς οι φαντάροι του 3ου Ράιχ έβαζαν χιλιάδες στα βαγόνια με 2 φαντάρους κ 1 σκύλο




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Άη Στράτης δεν είναι "τοπόσημο διχασμού και δοκιμασίας". Ήταν τόπος εξορίας και βασανισμού των κομμουνιστών. Προφανώς ο Μητσοτάκης ούτε χαζός είναι, ούτε ανιστόρητος. Ξέρει πολύ καλά τι είναι ο Άη Στράτης.
Όπως και ο Άδωνις Γεωργιάδης, δεν ήταν χαζός όταν έφτυνε τον κόρφο του και ήξερε ότι έλεγε ψέματα όταν διατυμπάνιζε ότι η Ελλάδα έχει τα πιο φθηνά τεστ στην Ευρώπη για τον κόβιντ. 
Απλά γνωρίζουν πολύ καλά ότι (πέραν από την αστική τάξη) η βάση των ψηφοφόρων της ΝΔ είναι ένα μείγμα ανιστόρητων, ακροδεξιών, θρησκόληπτων,( από αυτούς προήλθαν τα απομηναρια της ΕΠΕΝ και του ΛΑΟΣ), που ενημερώνεται από τον ΣΚΑΙ, το MEGA και το Πρώτο Θέμα. Περαστικά μας.

Κυριάκος Μητσοτάκης:
"Εύχομαι από τον ακριτικό Άη Στράτη Χρόνια Πολλά σε όλες τις Ελληνίδες, σε όλους τους Έλληνες. Καλή φώτιση, πρωτίστως στους συμπολίτες μας οι οποίοι είναι ανεμβολίαστοι και ακόμα προβληματίζονται εάν πρέπει να κάνουν το εμβόλιο. Τους ενθαρρύνω και από εδώ να κάνουν αυτή την επιλογή, αυτή την επιλογή ζωής, αυτή την επιλογή προστασίας για τη δική τους ζωή αλλά και για την ασφάλεια και την υγεία όσων αγαπούν."
Δηλαδή όσοι είναι ανεμβολιαστοι χρειάζονται φώτιση, ενώ οι επιστήμονες και οι πολιτικοί που έχουν πάρει αποφάσεις για τις ζωές μας, είναι φωτισμένοι;
Σχολιο.- Τον πανηλίθιο δεν κάνει ούτε για πωλητής ούτε για διαφημιστής. Ας πάει να κάνει κανένα σεμινάριο στην Pfizer.
Σχολιο.- Μάλλον εμείς οι ανεμβολιαστοι είμαστε φωτισμένοι γιατί δεν βάλαμε αυτό το δηλητήριο μέσα μας!!!Για άλλη μια φορά τα μπέρδεψε ο Κούλης!!!
Σχολιο.- Βρε μανία αυτό το χαζό πανηλιθιο παιδί με το εμβόλιο
Σχολιο.- γιατι πιστευει σε θεο και επικαλειτε τα θεοφανεια για να μας πεισει? Σιγουρα ομως θα πεσει απλετο φως καποια στιγμη , και θα παρει κι αυτος την θεση που του πρεπει! εκει σιγουρα δεν απαλλασεσε λογω βλακειας



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Αστακός» το λιμάνι των Μεστών στη Χίο για να μην πλησιάσει κανείς το πλοίο
5.1.2022 - 22:56
Ευρύ κάλεσμα για μαζική παρουσία του κόσμου
Στα Μεστά όπως όλα δείχνουν θα κριθεί η πρώτη μάχη κατά της δημιουργίας δομής φιλοξενίας ισλαοφασιστών και λαθρομεταναστών στη Χίο, αφού τα ξημερώματα της Πέμπτης το πλοίο «Πελαγίτης» αναμένεται να αφιχθεί στη δυτική πύλη του νησιού, μεταφέροντας μηχανήματα της αναδόχου εταιρείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το Λιμεναρχείο Χίου, έχει ήδη εκπονήσει σχέδιο ώστε αφενός να μην επιτραπεί η είσοδος ατόμων στη χερσαία ζώνη του λιμένα, αφετέρου να μην παρεμποδιστεί η έξοδος των οχημάτων από το λιμάνι των Μεστών.
Μάλιστα, στο λιμάνι των Μεστών θα μεταβούν και οι ειδικές δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος, ώστε να παρέμβουν αν προκληθεί ένταση.
Σε ετοιμότητα οι συνοριοφύλακες
Την ίδια ώρα, σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκεται η Αστυνομική Διεύθυνση Χίου η οποία έχει επιφορτιστεί με την κρίσιμη διαχείριση της έντασης στο νησί, αφού μετά τα γεγονότα του Φεβρουαρίου του 2020, η κυβέρνηση έχει αποκλείσει την παρέμβαση των ΜΑΤ.
Έτσι, τον ρόλο των συγκεκριμένων δυνάμεων, έχουν κληθεί να αναλάβουν οι συνοριοφύλακες, οι οποίοι έχουν λάβει εντολή να παρέμβουν άμεσα αν αυτό απαιτηθεί.
Το πιο δύσκολο πάντως κομμάτι του Αστυνομικού Σχεδιασμού, έχει να κάνει με τις ρητές επιφυλάξεις συνοριοφυλάκων και αστυνομικών της Χίου, να βρεθούν στην πρώτη γραμμή, απέναντι από συγγενείς, φίλους και γνωστούς τους.
Ξάγρυπνοι οι κάτοικοι των χωριών
Την ίδια ώρα σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται οι κάτοικοι των χωριών Συκιάδας και Λαγκάδας αλλά και του Βροντάδου ώστε ο χώρος να μην αποκοπεί από αστυνομικές δυνάμεις και συνεπώς να μη σπάσει το μέτωπο προς το Θόλος. 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι "τεμπέληδες Έλληνες".  Συγκρίσεις.  Ελλάδα 12 αργίες, Ιαπωνία 16 αργίες.
Συγχαίρω τους Ιάπωνες. Έχουν καθιερώσει ως αργίες, μέρες αφιερωμένες στο πράσινο, στη θάλασσα, στο βουνό, στην άθληση, στον πολιτισμό, στα παιδιά και στους ηλικιωμένους!
Σχολιο.- δεν είναι  ολες αυτές που γράφεις  επισημες αργίες όπως καθαρά Δευτέρα δεν είναι αργία του Αγίου πνεύματος δεν είναι αργία των Θεοφανείων .. και ούτε η Μεγάλη Παρασκευή… οι επίσημες αργίες είναι 7 μέρες τον χρόνο ..
Σχολιο.- πώς δεν είναι αργίες, αφού καθόμαστε?! Φυσικά προτιμώ να μην είναι αυτές, και να καθιερωθούν άλλες, όπως αυτές των Γιαπωνέζων που προανέφερα!!
Σχολιο.- είναι καθιερωμένες όχι επίσημες .αν θέλει ο εργοδότης δουλεύουν,  και πάλι αν θέλει ο εργοδότης τις πληρώνει..



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Το να κάνεις ό,τι σου λέει κάποιος Γερομπάφας, που έχει ερευνητικό εργαστήριο στην Γαλλία, το οποίο χρηματοδοτείται από την Pfizer,
-κάποιος Λόρδας, που έχει μηνυθεί από το Lancet, επειδή υπέγραψε ψεύτικη έκθεση εξαπατώντας το,
-κάποιος Βασιχαζόπουλος, που υπηρέτησε μειωμένη θητεία στο Κέντρο Εκπαίδευσης Γυναικών Στρατού λόγω ψυχολογικών προβλημάτων και δεν έχει απαντήσει σε δημόσια πρόκληση που αφορά στο αν έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική και για ποιόν λόγο
-και κάποια Δαγκώνη που είχε αποκαλυφθεί ότι πλαστογραφούσε πιστοποιητικά τυφλότητας, αλλά διατηρήθηκε στην θέση της για κομματικούς λόγους,
ε, δεν δείχνει και μεγάλη ευφυία...
Υ.Γ. Κάτι τύπους σαν τον Ευαλαπάτο και τον Πορδοσάλτα τους αφήνουμε απ΄ έξω, επειδή δεν είναι αληθινοί γιατροί, ενώ οι προηγούμενοι είναι!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



…να κάνω λέει το 3ο εμβόλιο για να δω τον Ρέμο..
…κι αν δω τον Παντελίδη??
Σχολιο.- Και χωρίς το 3ο...βλέπεις Σάκη. Είμαστε περικυκλωμένοι πλέον σαν άλλοι ελεύθεροι πολιορκημένοι. Ούτε 200 χρονια δεν πέρασαν...
Σχολιο.- την συναυλία του κρατικοδίαιτου €ληγουρη (για τον ρουβα και την σύζυγο του λέω) την είδε μόνο ο δήμαρχος, ιδιωτικά, οι υπόλοιποι ηλίθιοι από την tv



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν το μοντέλο εξόντωσης των ανεμΦολίαστων στην Αυστραλία υιοθετηθεί κ΄στην Ευρώπη, το Αουσβιτς θα είναι μικρό για σύγκριση.
Σχολιο.- Η Ιταλία κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για τις ηλικίες άνω των 50!
Το μέτρο θα έχει άμεση εφαρμογή και θα ισχύει (μέχρι νεοτέρας) έως τις 15 Ιουνίου.
Από τις αρχές Φεβρουαρίου έως το τέλος Μαρτίου θα ισχύσουν επιπλέον περιοριστικά μέτρα και συγκεκριμένα θα επιτρέπεται η είσοδος σε κομμωτήρια, δημόσια κτίρια, καταστήματα με είδη εκτός αυτών πρώτης ανάγκης, τράπεζες, μόνο σε εμβολιασμένους ή σε όσους έχουν πρόσφατα νοσήσει.
Όσοι παραβαίνουν τα μέτρα αυτά θα κινδυνεύουν με πρόστιμο 600-1500€.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Iατρός-καρδιολόγος Γιώργος Καρυστινός: «Οι χαζομάρες που λένε στα ιατρικά θέματα είναι τόσο μεγάλες, που κανονικά έπρεπε να τους πάρουν όχι το πτυχίο ιατρικής, έπρεπε να τους πάρουν και το απολυτήριο Δημοτικού και να περάσουν στην κατάσταση του αγράμματου. Δεν είναι δυνατόν να λέγονται τέτοιες βλακείες. Όλη η ιστορία είναι αυτό που έχουμε πει, είναι μία μπίζνα»

Γ.Καρυστινός: «Όλη η ιστορία είναι μια μπίζνα - Ψεύτες και απατεώνες συνεργάζονται με μια τυραννική κυβέρνηση»
06/01/2022 - 08:43
«Δεν κάνεις εμβολιασμούς σε γενικό πληθυσμό για κάτι που μεταλλάσσεται συνεχώς»
«Καταπέλτης» ήταν ο ιατρός-καρδιολόγος Γιώργος Καρυστινός σε συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή για τον κορωνοϊό, καθώς τόνισε τη διαχείριση της πανδημίας ως «κορωνομπίζνα». 
«Σχετικά με όλες αυτές τις μεταλλάξεις, πόσος καιρός πριν ήταν που λέγαμε ότι θα γίνονται αυτά μέχρι να δύσει ο ήλιος; Αυτό γινόταν πάντα, αυτό θα γίνεται πάντα. Δεν μπορείς να σταματήσεις κάτι που αλλάζει όλη την ώρα. Μόνο αυτά τα "‘Όμικρον" είναι πάνω από 30, πάνω από 30 μεταλλάξεις έχουν γίνει σε αυτό το γκρουπ. Αυτό το όν επιβίωσε εκατομμύρια χρόνια πριν την εμφάνιση του ανθρώπου, αυτό είναι μία επιτυχία της φύσης, εμείς δεν μπορούμε να το αναιρέσουμε», είπε αρχικά στο σταθμό των FM και πρόσθεσε:
«Δεν κάνεις εμβολιασμούς σε γενικό πληθυσμό για κάτι που μεταλλάσσεται συνεχώς, αυτό είναι σαν να προσπαθείς με ένα σταθερό πυροβόλο να πετύχεις αεροπλάνο. Οι χαζομάρες που λένε στα ιατρικά θέματα είναι τόσο μεγάλες, που κανονικά έπρεπε να τους πάρουν όχι το πτυχίο ιατρικής, έπρεπε να τους πάρουν και το απολυτήριο Δημοτικού και να περάσουν στην κατάσταση  του αγράμματου. Δεν είναι δυνατόν να λέγονται τέτοιες βλακείες. Όλη η ιστορία είναι αυτό που έχουμε πει, είναι μία μπίζνα».
Σε άλλο σημείο ο γιατρός είπε: «Θα λήγουν λέει τα πιστοποιητικά μετά από τρεις μήνες. Επίσης λένε ότι, εάν νοσήσεις  δεύτερη φορά δεν θα σου δίνουνε πιστοποιητικό, θα θεωρείσαι ανεμβολίαστος. Μιλούν αυθαίρετα τελείως. Το γεγονός ότι τα εμβόλια δεν δουλεύουν το έχουμε πει. Γιατί; Γιατί ο ιός μεταλλάσσεται όλη την ώρα.  Άλλη τεράστια απάτη, το να χαρακτηρίζουν ανεμβολίαστο αυτόν που έχει εμβολιαστεί, αν έχει νοσήσει. Ότι θέλουν κάνουν. Ας μας εξηγήσουν γιατί γίνεται αυτό το pick ενώ υποτίθεται ότι έχουνε εμβολιάσει πάνω από το 60% του κόσμου και σε ορισμένες χώρες έχουν ξεπεράσει και το 80%. Γιατί πολύ απλά, όλο αυτό θα γινόταν έτσι κι αλλιώς. Όπως και με τη φυσική ανοσία κάθε χρόνο αποκτάμε ανοσία κατά των στελεχών που εμφανίζονται και μας προσβάλουν και κάθε χρονιά αυτά μεταλλάσσονται και παρακάμπτουν το ανοσοποιητικό μας».
Και συνέχισε σημειώνοντας ότι «ακούγονται τρελές βλακείες! Όχι γιατροί ούτε πορτιέρηδες δεν θα έπρεπε να ήταν στο νοσοκομείο. Μιλούν για μελέτες, να ξέρετε ότι δεν υπάρχουν ούτε μελέτες ούτε τίποτα, είναι απατεώνες Είναι ψεύτες και δεν είναι τυχαίο το ότι συνεργάζονται με αυτήν τη συγκεκριμένη τυραννική κυβέρνηση γιατί και αυτοί είναι ψεύτες και απατεώνες».
Αναφορικά με τα διαγνωστικά τεστ PCR και Rapid ο γνωστός καρδιολόγος τα χαρακτήρισε αναξιόπιστα, διότι, όπως είπε, «ο εντοπισμός γενετικού υλικού, ή ουσίας του σώματος του ιού, δεν ταυτοποιεί ότι ο ιός αυτός είναι ζωντανός».
«Το PCR test εντοπίζει γενετικό υλικό δηλαδή DNA ή RNA το Rapid test εντοπίζει αντιγόνο. Αντιγόνο είναι κάθε ουσία που αν μπει μέσα στο ανθρώπινο σώμα δύναται να προκαλέσει την παραγωγή αντισώματος, ουσιαστικά το αντιγόνο είναι μία ουσία του σώματος του ιού. Από πότε το να εντοπίσεις γενετικό υλικό ενός όντος ή κάποια ουσία του σώματος ενός όντος, ταυτοποιεί ότι  αυτό το ον ότι είναι και ζωντανό;  Με αυτή τη λογική, οι δεινόσαυροι και τα μαμούθ είναι ζωντανά, υπάρχουν, γιατί έχουμε εντοπίσει και ουσίες και DNA τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Επίσης, δεν κάνουμε ποτέ διάγνωση με ένα τεστ. Είναι απάτη. Όταν θέλεις να διαγνώσεις κάτι, κάνεις πολλαπλές εξετάσεις σε διαφορετικά επίπεδα και με διαφορετικούς τρόπους, βγαίνουν όλα τα αποτελέσματα, συγκλίνουν σε ένα και τότε λες ότι είναι αυτή η διάγνωση. Πρέπει υπάρχουν συμπτώματα, να τα συνδυάσεις με ακτινογραφίες, με εξετάσεις αίματος  δεν γίνεται να το βγάζεις διάγνωση με ένα και μόνο τεστ».
Ο κύριος Καρυστινός υποστήριξε ότι επιχειρούν αν τρομοκρατήσουν τους γονείς με το θέμα του ανοίγματος των σχολείων.
«Ξαφνικά ανακαλύψαμε ότι υπάρχουν γρίπες, αυτό λέγεται διασπορά ψευδών ειδήσεων και τρομοκράτηση. Είναι  έγκλημα κατά της ανθρωπότητας διότι όλη η ιστορία γίνεται για εκβιασμό. Εδώ πρέπει να αντιδράσει μαζικά ο κόσμος, να αντιδράσει ομαδικά Αυτή είναι η δύναμή του κόσμου. Διαφορετικά δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ όλο αυτό, είναι μία τεράστια μπίζνα».
Απαντώντας στο ερώτημα  για το εάν «τελειώνουμε» με τον ιό, ο κος Καρυστινός υποστήριξε ότι το μόνο σίγουρο για την κάθε επόμενη σειρά μεταλλάξεων, είναι το ότι έχει αυξημένη μεταδοτικότητα και μειωμένη δραστικότητα.
«Κολλάνε δηλαδή πιο εύκολα, αλλά κάνουν πιο ήπια συμπτώματα. Αυτοί έχουν επικεντρωθεί στη μεταδοτικότητα και κάνουν γαργάρα τη βαρύτητα της νόσου. Τώρα από ότι φαίνεται, τα Όμικρον, είναι λιγότερα από τα Δέλτα και τα Δέλτα  λιγότερα από τα Βήτα κ.ο.κ . Τροποποιείται ο ιός, έχει αλλάξει Φαίνεται από την πορεία του. Αυτό που γίνεται με τις ιογενείς λοιμώξεις είναι ότι κάθε επόμενη σειρά μεταλλάξεων μεταδίδεται πιο εύκολα αλλά κάνει πιο ήπια συμπτώματα. Φθίνει εξασθενεί ο ιός, γίνεται απλά πιο μεταδοτικός . Αυτό γίνεται συνέχεια, αυτοί όμως  επιλέγουν από τα χαρακτηριστικά μόνο αυτό που τους βολεύει για  να τρομάζουν τον κόσμο. πρόκειται για απατεώνες. Όλοι οι καθεστωτικοί είναι ψεύτες και απατεώνες, τους επιλέγουν, για αυτό και έχουν αποκλείσει όλους τους άλλους» είπε.
Αναφορικά με τις παρενέργειες των εμβολίων, μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες, υπογράμμισε ότι:
«Διαπιστώνεται διαρκώς αυξανόμενη θνητότητα και ακόμα δεν είδαμε τις μακροχρόνιες παρενέργειες, ότι βγήκε μέχρι στιγμής είναι βραχυχρόνια παρενέργεια. Ούτε ξέρουμε τι θα γίνει. Μα για αυτό λέμε ότι είναι πειραματικό το εμβόλιο, είναι και τελείως διαφορετικής τεχνολογίας, δεν έχει δοκιμαστεί τίποτα τέτοιο στο παρελθόν». 



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ντράγκι, Μακρόν κτλ. σε συντονισμένη επιχείρηση τρομοκράτησης των λαών. Το Αουσβιτς δεν είναι μακριά. Θα χυθεί αίμα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παραδίδουν έδαφος των ακριτικών νησιών σε μουσουλμανικούς θύλακες χιλιάδων αρρένων κατά κύριο λόγο, αλλά επισήμως τα προδοτικά ΜΜΕ και η προδοτική τελικά κυβέρνηση ασχολείται με τις μύξες του ενός και του άλλου.
Φτιάχνουν ισλαμικές βάσεις μέσα στην χώρα, για να πάρουν τα κονδύλια των τουρκολάγνων Γερμανών, που επιθυμούν διακαώς την διάλυση της χώρας. 
Ποιος έκανε ρεπορτάζ; Ο κανείς.
Ποιος μίλησε για την διεθνοποίηση εν πρώτοις και την ισλαμοποίηση επί της ουσίας ελληνικού εδάφους που θα ελέγχουν οι Ύπατες και ο κάθε λιγούρης της λαθρομετανάστευσης; Ο κανείς.
Ποιος είναι ο πανελλαδικός καημός μας; 
Όσοι βουτήξουν αύριο να πιάσουν τον Σταυρό να έχουν κάνει τεστ.
Την μάσκα να μην ξεχάσουν να φορέσουν μόνο και κολλήσουν την Όμικρον από καμιά τσιπούρα.
Οργή και αηδία για όλους αυτούς που μας ταπεινώνουν.
Δεν υπάρχουν λέξεις πια να περιγράψει κάποιος αυτό που συμβαίνει .



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τραγωδία στην Καρδίτσα: Αιφνίδιος θάνατος 18χρονου φοιτητή - Κατέρρευσε σε καφετέρια
Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Καρδίτσας όπου έγιναν πολύωρες προσπάθειες ανάταξης, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
05/01/2022 - 08:05
Την τελευταία του πνοή άφησε το απόγευμα της Τρίτης (4/1) 18χρονος Καρδιτσιώτης, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις υπέστη καρδιακό επεισόδιο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άτυχος νέος, που ήταν φοιτητής, βρισκόταν σε κεντρικό σημείο της πόλης, σε γνωστό καφέ, όταν και ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Καρδίτσας όπου έγιναν πολύωρες προσπάθειες ανάταξης, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Σημειώνεται ότι και οι δύο γονείς του εργάζονται στο ΕΚΑΒ.
Σχολιο.- Αλλος ενας νεος που πεφτει νεκρος απο τα πειραματικα εμβολια. Ειναι ο δευτερος μεσα σε λιγες μερες, αλλα στην πραγματικοτητα ειναι καθημερινο φαινομενο στους πειραματισμενους νεους αντρες... #EuroGenocide
Καθε μιντια που στηριξε τον υποχρεωτικο εμβολιασμο ειναι συνενοχο.
Σχολιο.- Αυτό που ΔΕΝ ξέρουν τώρα εαν ήταν εμπολιασμενος με αυτά τα 'ασφαλες'εμβολια θρομβωσεως μυοκαρδίτιδας, της ΔΙΕΎΘΥΝΣΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΟΡΓΆΝΩΣΗΣ ΝΔ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Τζόκοβιτς εξευτελίζει τους απογονους των σφαγέων των Αβορίγινων.Με τη στάση του τιμά τους νεκρούς στο Βελιγράδι από τους νατοϊκους βομβαρδισμούς, στους οποίους μετείχε και η Αυστραλία.Η ελίτ της Αυστραλίας είναι εκείνη που χαίρεται με το σταδιακό αργό θάνατο που υφίσταται ο Τζούλιαν Ασανζ, είναι εκείνη που κατέκαψε την Αυστραλία ενοχοποιωντας την κλιματική αλλαγή για τον αφανισμό φυτικου και ζωικού Βασιλείου. Αφού υπέστη τεράστια ζημιά το φυτικό και ζωικό βασίλειο στη χώρα των καγκουρό, στη συνέχεια ίδρυσαν ΜΚΟ προστασίας τους.. Έτσι αντιλαμβάνεται η Δύση την προστασία. Μετά την καταστροφή ιδρυουμε και μια ΜΚΟ. Μέχρι τότε τι κάναμε;;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι διακυβεύεται στο Καζακστάν.
1. Το πρώτο παγκοσμίως στην εξαγωγή ουρανίου.
2. Η 12η - για την εξαγωγή πετρελαίου;
3. Η 8η παγκοσμίως για την εξαγωγή άνθρακα
4. Το δεύτερο – για την εξαγωγή χρωμίου,
5. Η 10η θέση – στην εξαγωγή χρυσού•
6. Το 4ο - για την εξαγωγή τιτανίου.
Ο «αγώνας για τη δημοκρατία της CIA» εκεί υπόσχεται να είναι σκληρός.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βγαίνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και αναφέρεται στη σωστή χρήση ιβερμεκτίνης στην Ιαπωνία.Στην Ινδία σίγουρα πάντως και αλλού χρησιμοποίηθηκε με σημαντική επιτυχία,αλλά πρέπει να γνωρίζει αυτός που θα τη δώσει..Υπάρχει δοσολογία δηλαδή και δεν παίρνουμε από μόνοι μας,δεν κάνουμε ό,τι μας κατέβη στην κεφαλή.Στην ΕΕ πάντως και στις ΗΠΑ πολεμήθηκε με λύσσα η ιβερμεκτίνη,το λεγομενο scaball.Δεν ειναι τυχαίο ότι στη χώρα μας υπήρξε εθνική συμφιλίωση στο εν λόγω ζήτημα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προτιμώ έναν τίμιο,δημοκράτη δεξιό με ανοιχτό πνεύμα και κατά της ασυδοσίας των μεγάλων εταιρειών, παρά έναν ενσωματωμένο αριστερό πλασιέ[επιστήμονα ή πολιτικό]μεγάλων εταιρειών.
Η ανθρωπιά,η ακεραιότητα,το δίκαιο και η αλήθεια εκτός από την επιστημοσύνη και την καριέρα, μετρούν.
Σχολιο.- Δεν πάει καθόλου έτσι. Έχουμε από τη μια μεριά αλήτες ακροδεξιούς, ναζιστές και φασίστες, που προσπαθούν να νομιμοποιήσουν τα εγκλήματα τους πριν το 1990, και πηγαίνουν με όσα λέει ο λαός προσπαθώντας να του περάσουν τη σαπίλα τους, και από την άλλη μεριά ενσωματωμένους αριστερούς πλασιέ μαζί με το ίδιο το καθεστώς. Ανάμεσα σε αυτούς τους δυο, προτιμώ να πηγαίνω μόνος μου!
Δεν υπάρχει τίμιος δεξιός. Είναι ονειροφαντασία κάποιον. Είναι υπαρκτοί όσο και οι μονόκεροι. Όλοι οι δεξιοί είναι καθεστωτικοί, ρουφιάνοι, βολεψάκιδες μέσω ρουσφετιού. Αυτό που κάποιοι ανεγκέφαλοι θεωρούν ως «δεξιούς», είναι απλώς αριστεροί που πιστεύουν στην Εθνική Ανεξαρτησία. Αλλά λόγω του συνήθως νεαρού της ηλικίας τους ή της παραπληροφόρησης τους, θεωρούν αριστερά, τα δικαιωματικά ιμπεριαλιστικά καθάρματα που βρίσκονται κάτω από τις διαταγές της αμερικάνικης πρεσβείας. Και τους ισλαμοφασίστες λαθροεισβολείς τους ονομάζουν «πρόσφυγες».  




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μετά το γλέντι που κάνει ο κορονοϊός στα νοσοκομεία με εμάς τους τριπλά εμβολιασμενους, δεν υπάρχει χώρος για άλλες αυταπάτες.
Ώρα να αρθούν οι αναστολές εργασίας των συναδέλφων, οι οποίες δεν ωφέλησαν τίποτα και κανέναν!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πέθανε 23χρονος δρομέας – Η καρδιά του σταμάτησε στη μέση του αγώνα
14:20 - 05.01.2022 
Ένας νεαρός Σουηδός αθλητής πέθανε τραγικά.
Ο Σουηδός δρομέας, Έρικ Κάρλσον, πέθανε σε ηλικία 23 ετών. Η καρδιά του σταμάτησε στη μέση του αγώνα και αργότερα πέθανε στο νοσοκομείο.
Ο 23χρονος ένιωσε μια αδιαθεσία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη μέση ενός αγώνα τρεξίματος. Έτρεξε τον παραδοσιακό πρωτοχρονιάτικο αγώνα 10 χιλιομέτρων στο Κάλμαρ και μόλις ένα χιλιόμετρο πριν από το τέλος, η καρδιά του σταμάτησε απότομα.
Ο αγώνας σταμάτησε, όταν ο Κάρλσον έπεσε λίγο πριν το τέρμα. Στο σημείο έφτασε γρήγορα ασθενοφόρο και ο νεαρός άνδρας τέθηκε σε ανάνηψη. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για περαιτέρω θεραπεία, αλλά αυτό δεν βοήθησε.
Διαπιστώθηκε ο θάνατος του την Τρίτη. Ο σύλλογος του δρομέα, Χόγκμπι, τίμησε τον αθλητή στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Ήταν δρομέας σε εθνικό επίπεδο.




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πόσο ξεκάθαρο πρέπει να γίνει, ότι μετά την 3η δόση η Ομικρον έφτασε στα ύψη;
Μετά φταίνε οι (ψεχασμένοι) και (συνωμοσιολόγοι.)



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παίρνοντας 20 grand slam και όντας 5 χρόνια
no.1.στον κόσμο γίνεσαι θρύλος του τένις.
Λέγοντας όχι στην υποδούλωση γίνεσαι σκέτο θρύλος. ###standfordjokovic



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βιώνει το Καζακστάν μια πολύχρωμη επανάσταση;
Τα αιτήματα των διαδηλωτών στην αρχή της κινητοποιήσεων ήταν οικονομικά και σχετίζονταν με την τιμή του φυσικού αερίου, όμως πλέον έχουν λάβει μια καθαρή πολιτική κατεύθυνση. Όπως μεταδίδει το αντιπολιτευόμενο λευκορωσικό και αντιρωσικό μέσο NEXTA, οι διαδηλωτές ζητούν: 1) την άμεση απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων, 2) την πλήρη παραίτηση του προέδρου και της κυβέρνησης και 3) τη δημιουργία προσωρινής κυβέρνησης από ευυπόληπτους πολίτες. Απόσυρση από τις συμμαχίες με την Ρωσία. Ενώ ζητούν να λάβει τέλος η διαφθορά στη χώρα.
Πρώτο ζήτημα λοιπόν η απαίτηση για αλλαγή της γεωπολιτικής κατεύθυνσης της χώρας.
Γεγονός που υποδηλώνει πως πρόκειται για άλλη μια δυτικόφιλη πολύχρωμη επανάσταση της CIA σαν αυτές που μάστισαν και διέλυσαν τη Γεωργία, Λευκορωσία, Ουκρανία και φυσικά τις αραβικές χώρες που έπεσαν θύματα της Αραβικής Άνοιξης της CIA.
Τα οικονομικά αιτήματα ήταν δίκαια, και ανάγκασαν την κυβέρνηση να κάνει πίσω και να τα αποδεκτεί. Και θα περίμενε κανείς πως μετά την νίκη των διαδηλωτών, οι διαδηλώσεις θα υποχωρούσαν. Αμ δε. Αντικαταστάθηκαν με άλλα  πολιτικού περιεχομένου για τη κατεύθυνση της χώρας και η εμφάνιση αντιρωσικών αιτημάτων προϊδεάζουν για το μέλλον της παρούσας  κινητοποίησης.
Η μεθοδολογία, πάντως, των κινητοποιήσεων είναι παρόμοια με αυτές που προκάλεσαν την πλήρη αποσταθεροποίηση στις χώρες που πέρασε το κύμα των πολύχρωμων επαναστάσεων.
Θα έχει ενδιαφέρον εάν αυτού του είδους οι κινητοποιήσεις ξεσπάσουν και στις γειτονικές χώρες του Καζακστάν που έχουν πάνω κάτω τις ίδιες στοχεύσεις οι δυτικοί αποικιοκράτες. Χώρες όπως το Ουζμπεκιστάν, το Τατζικιστάν, το Κιργιστάν και το Τουρκμενιστάν ενδεχομένως να είναι οι επόμενες.
Οι δυτικοί  αποικιοκράτες που κατευθύνουν οι ΗΠΑ θα ενδιαφέρονταν ιδιαίτερα για ένα προγεφύρωμα στη κεντρική Ασία ώστε να ανασχεθεί η διείσδυση της Κίνας και η επιρροή της Ρωσίας στην περιοχή.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βγήκαν να βρίσουν τον Τζόκοβιτς σήμερα οι καραντινάκηδες που το μόνο χρήσιμο πράγμα που έκαναν στη ζωή τους ήταν ότι κλείστηκαν μέσα και δεν τους βλέπαμε.
Για να δούμε τι έχει κάνει αυτός ο ψεκασμένος στη ζωή του."
*Ο Νόβακ «Νόλε» Τζόκοβιτς είναι Σέρβος αντισφαιριστής, σήμερα νο. 1 στην παγκόσμια κατάταξη και νικητής 20 τίτλων γκραν σλαμ. 
Ο Σέρβος τενίστας έφτασε στο νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης όταν, έπειτα από ένα εκπληκτικό σερί 42 νικών το 2011, κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο στο Γουίμπλεντον.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Την περιμέναμε την άθλια συμπεριφορα στην Αυστραλία για τον ανεμβολίαστο Νόβακ Τζόκοβιτς, προκειμένου να αγωνιστεί στο Australian Open,
ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΑΣΑΝΤΖ (που είναι Αυστραλος υπήκοος )
ουρά της Αμερικής όπως η μεγάλη Βρετανία άλλωστε 
Και οι ορντινάντσες είναι ενίοτε χειρότερες από τον αφέντη



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Βρετανή ηθοποιός Έμα Γουάτσον, που πολλοί θυμούνται από τον ρόλο της ως Ερμιόνη Γκρέιντζερ στη σειρά ταινιών Χάρι Πότερ, δέχτηκε κατηγορίες για αντισημιτισμό από ακροδεξιούς Ισραηλινούς, διότι εξέφρασε την αλληλεγγύη της με την Παλαιστίνη.
Σε ανάρτησή της στο Instagram, η 31χρονη ηθοποιός δημοσίευσε μία αφίσα με εικόνες Παλαιστίνιων διαδηλωτών και το σλόγκαν «Η αλληλεγγύη είναι ρήμα».
Προβλεπόμενα, η Γουάτσον έγινε αμέσως αντικείμενο επιθέσεων, από τον επικεφαλής της ακροδεξιάς ρατσιστικής οργάνωσης «World Likud», του πρώην κυβερνώντος κόμματος, και πρέσβη του Ισραήλ στα Ηνωμένα Έθνη, Ντάνι Ντανόν. «Αφαίρεση 10 πόντων από το Γκρίφιντορ για αντισημιτισμό», έγραψε, κάνοντας αναφορά στους Οίκους του σχολείου Χόγκουαρτς από τη σειρά βιβλίων και ταινιών.
Βέβαια, στην ανάρτηση της Γουάτσον δεν υπάρχει ίχνος αντισημιτισμού. Δεν υπάρχει ίχνος άμεσης ή έμμεσης αναφοράς στους Εβραίους, ούτε καν στο κράτος του Ισραήλ. Υπάρχει μόνο η έκφραση αλληλεγγύης με τον αγώνα των Παλαιστίνιων για ελευθερία, ισότητα και δικαιοσύνη. Δεν θα την χαρακτήριζε κανείς ρατσίστρια.
Ο Ντάνι Ντανόν από την άλλη, έχει πάμπολλα δείγματα ρατσισμού στο παλμαρέ του. Έχει δηλώσει πως το κόμμα Λικούντ δεν έχει θέση για οποιονδήποτε θα σύναπτε ειρήνη με τους Παλαιστίνιους και κάποτε είπε σε αριστερούς βουλευτές ότι θα τους κλείσει σε ένα «φυσικό καταφύγιο» διότι είναι «είδος υπό εξαφάνιση».
Είναι αντίθετος στην ίδια την ύπαρξη ενός Παλαιστινιακού κράτους και πρότεινε για κάθε αυτοσχέδιο πύραυλο που εκτοξεύεται από τη Χαμάς, το Ισραήλ να «διαγράφει» μια γειτονιά στη Γάζα.
Ο Ντανόν έχει υποστηρίξει την παράνομη απαλλοτρίωση της Παλαιστινιακής Δυτικής Όχθης και την τοποθέτηση των Παλαιστίνιων σε αποκλειστικούς τομείς, όπως έκανε η ρατσιστική κυβέρνηση της Νοτίου Αφρικής με τα «Μπαντουστάν» και τους μαύρους κατοίκους της χώρας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Αυστραλία αρνήθηκε την είσοδο στον Τζόκοβιτς
Ε ναι είναι γνωστό ότι κόλλας πανούκλα σε άλλους παίζοντας τένις 
Η Αυστραλία από τις χειρότερες χώρες σε θέματα ελευθερίας,το ξέρουν καλά οι ιθαγενείς εκεί



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Μαρτυρία φίλου - επιχειρηματία της εστίασης που ζει και εργάζεται στη Φλώρινα, του νομού με το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας στο γενικό πληθυσμό -40% σήμερα- αλλά και στους νέους -70% σήμερα- σε όλη τη διάρκεια της κρίσης:
"Η Φλώρινα που ξέραμε είναι τελειωμένη.
Στις ταβέρνες και τα μπαρ της πόλης (όσα δεν έχουν κλείσει ακόμα) δεν θα συναντήσετε ντόπιους, μόνο ξένους επισκέπτες. 
Στα κεντρικά περίπτερα, τα τσιγάρα πουλιούνται πια όπως και πριν από πενήντα χρόνια: ο περιπτεράς ανοίγει το πακέτο και τα δίνει με το κομμάτι..."
Σχολιο.- Η φτωχοποίηση του πληθυσμού είναι ο καλύτερος τρόπος για την πλήρης χειραγώγηση του.
Σχολιο.- και όμως θα σας πω κάτι
Δεν είναι οι φτωχοί που ακολουθούν το κυρίαρχο αφήγημα ,οι περισσότεροι που το νομιμοποιησαν ήταν οι μεσοαστοι δικαιωματικοί ιμπεριαλιστές «αριστεροί».
Οι πιο φτωχοί συνήθως έχουν φάει τα μούτρα τους εδώ και 30 χρόνια ,ξέρουν πολύ καλά ότι είναι αναλώσιμοι ,σε αυτούς θα μπορούσε να βασιστεί η περίφημη Αριστερά, αν υπήρχε ..δυστυχώς τώρα πια τους επιστρατεύει η ακροδεξιά



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χίος: Μπλόκο από τους κατοίκους του νησιού στη νέα κλειστή δομή - Εμπόδισαν πλοίο με μηχανήματα!
06/01/2022 17:53
Απέπλευσε από το λιμάνι της Χίου μετά από τη δυναμική αντίσταση των Χιωτών το πλοίο «Πελαγίτης» με προορισμό τη Μυτιλήνη - Οι κάτοικοι αντιδρούν στην  δημιουργία υπερδομής προσφύγων και μεταναστών - Εκατοντάδες πολίτες έσπευσαν στο σημείο στο Θόλος προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ισχυρό μέτωπο αντίστασης και αποτροπής κάθε ενέργειας από τις αστυνομικές δυνάμεις ενώ ανάλογη κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι των Μεστών 
Η κινητοποίηση των πολιτών θεωρείται διπλά επιτυχημένη αφού επιτεύχθηκε χάρη στη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στις συγκεντρώσεις, να βγουν τα μηχανήματα αρχικά στο λιμάνι των Μεστών και αμέσως μετά στο λιμάνι της Χίου.
Μουτζούρης: «Η Χίος αποτελεί παράδειγμα για τη Μυτιλήνη»
Με χειροκροτήματα υποδέχτηκε πλήθος κόσμου τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κ. Μουτζούρη κατά τη διάρκεια παρουσίας του στην κινητοποίηση της Πέμπτης, ο οποίος συνοδεύονταν από τους Αντιπεριφερειάρχες.
Σε δηλώσεις του στο λιμάνι της Χίου ξεκαθάρισε την πάγια θέση της Περιφέρειας η οποία δεν είναι άλλη από μια μικρή δομή για καταγραφή και ταυτοποίηση που δεν θα ξεπερνά τα 500 άτομα μακριά από τον αστικό ιστό.
Η πρώτη του φράση φτάνοντας στο νησί ήταν «τα καταφέρατε» και όσοι έμειναν στην προβλήτα του περιέγραψαν την ολονύχτια προσπάθεια των κατοίκων να αποτρέψουν την απόβαση των μηχανημάτων.
Ο κ. Μουτζούρης αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο έργο της Κυβέρνησης στη διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης ωστόσο μοναδική διαφωνία παραμένει το ζήτημα των δομών:
«Απεδείχθη ότι οι αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου απηχούν το λαϊκό συναίσθημα… Η αλήθεια παραμένει ότι είναι τρεις οι πυλώνες στο μεταναστευτικό που μας ταλαιπωρούν και είναι η φύλαξη των συνόρων για την οποία είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, στην εκκένωση των νησιών ωστόσο παραμένει η διαφωνία μας στο θέμα των δομών»
Ερωτώμενος σχετικά με το αν οι δίαυλοι επικοινωνίας με το αρμόδιο Υπουργείο παραμένουν ανοιχτοί, ο ίδιος διαβεβαίωσε ότι μέχρι εχθές το βράδυ βρίσκονταν σε επικοινωνία με την Κυβέρνηση.
Τέλος σχετικά με τις αντιδράσεις των κατοίκων της γειτονικής Μυτιλήνης ο ίδιος ελπίζει να παραδειγματιστούν από το παράδειγμα των κατοίκων της Χίου.
Το χρονικό
10.30
Στην αποφασιστικότητα των πολιτών της Χίου “προσέκρουσε” το πλοίο “Πελαγίτης” που έφτασε στο λιμάνι της Χίου μετά τις 9.30 το πρωί των Θεοφανείων αφού είχε αντιμετωπίσει τη σθεναρή αντίσταση των πολιτών και στο λιμάνι των Μεστών.
Οι πολίτες της Χίου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της επιτροπής αιρετών και πολιτών της Χίου έχοντας κάνει μια ανθρώπινη αλυσίδα βρίσκονται στον χώρο πρόσδεσης του πλοίου αποτρέποντας την προσέγγιση του.
Αυτό με τη σειρά του επιδίδεται σε ελιγμούς μπρος πίσω, μην μπορώντας να προσεγγίσει αλλά και μη αποχωρώντας δημιουργώντας με αυτή την μέθοδο ένα παιχνίδι τακτικισμού και νεύρων δοκιμάζοντας την υπομονή και την αντοχή των πολιτών που όμως δεν φαίνεται να πτοούνται.
Το μήνυμα προφανώς και έχει φύγει προς κάθε κατεύθυνση από τους εκατοντάδες Χιώτες που είναι από τις πρώτες πρωινές ώρες στο λιμάνι φωνάζοντας “οχι” στη δημιουργία δομής στο Θόλος.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 8:40 Δεν φαίνεται να τηρούνται τα συμφωνημένα από την αστυνομία και το λιμενικό το πρωί της Πέμπτης 6 Ιανουαρίου 2022 εν αναμονή της άφιξης στο λιμάνι της Χίου του πλοίου “Πελαγίτης”.
Ο φανερός σχεδιασμός της αστυνομίας φαίνεται ότι είναι να επιχειρηθεί εκφόρτωση των μηχανημάτων στο λιμάνι της Χίου κατο ωστόσο που θα εξαρτηθεί και απο την παρουσία του κόσμου.
Στο λιμάνι υπάρχουν αστυνομικές δυνάμεις και δυνάμεις του λιμενικού ωστόσο μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται να έχουν κινητοποιηθεί ΜΑΤ ή άλλες ειδικές δυνάμεις.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις της συντονιστικής επιτροπής τον καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις θα παίξει η δυναμική και μαχητική παρουσία των πολιτών γι αυτό και είναι συνεχείς οι εκκλήσεις στον κόσμο να κατέβει στο λιμάνι.
06:00 Μια πρώτη μικρή τακτική νίκη φέρεται να κερδίζουν οι κάτοικοι της Χίου, που αντιδρούν στην δημιουργία της υπερδομής προσφύγων και μεταναστών στο Θόλος, καθώς το πλοίο Πελαγίτης έδεσε μεν στα Μεστά, πλην – όμως – έφυγε άπρακτο, αυτή τη φορά με προορισμό το λιμάνι της Χίου.
Τα συμφωνηθέντα με εκπροσώπους της αστυνομίας και του λιμενικού προέβλεπαν την εκφόρτωση κάποιων εμπορικών φορτηγών στα Μεστά, την επαναφόρτωση των μηχανημάτων και την αποχώρηση του Πελαγίτη.
Τελικά, όμως, έγιναν κάποιες κινήσεις οχημάτων και μηχανημάτων, ουδεμία εκφόρτωση έγινε στο λιμάνι των Μεστών και το πλοίο έλυσε κάβους για την πόλη της Χίου, με άγνωστες προσώρας τις διαθέσεις των αρχών σε ό,τι αφορά την εκφόρτωση των μηχανημάτων.
Από τους εκπροσώπους των αιρετών και της συντονιστικής επιτροπής έγινε γνωστό ότι το πεδίο της κινητοποίησης μεταφέρεται στο λιμάνι της Χίου, με τον ίδιο στόχο, δηλαδή την αποτροπή κάθε ενδεχομένου για την εκφόρτωση των μηχανημάτων που προορίζονται για τις εργασίες στο Θόλος.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καζακστάν: Τα τζιχάντια Δύσης ΝΑΤΟ αποκεφάλισαν 3 αστυνομικούς στο Αλμάτι. Έδρασαν εν ύπνω ”τζαμάατ”/Jamaat !
06/01/2022
Τρεις αστυνομικοί βρέθηκαν αποκεφαλισμένοι στο Almaty μεταφέρουν τα κρατικά μέσα του Καζκαστάν ως μια απόδειξη τρόμου αναφέρει το rt. Οι εξτρεμιστές ισλαμιστές είναι η αερομεταφέρομενη μονάδα του ΝΑΤΟ ανά τον κόσμο. Αρμενία, Λιβύη, Συρία, Ιράκ και τώρα Καζακστάν προωθώντας τα γεωπολιτικά συμφέροντα ΗΠΑ ΝΑΤΟ ΕΕ.
Ο αριθμός των νεκρών μεταξύ των αστυνομικών κατά τη διάρκεια των ταραχών στο Αλμάτι φέρεται να έχει φτάσει τους 13
Αστυνομικοί αποκεφαλίστηκαν στο Καζακστάν . Φαίνεται ότι μεταξύ των εξεγερμένων έδρασαν εν ύπνω ”τζαμάατ”/Jamaat!
Στις δεκαετίες 1990 – 2000, αρχικά στην Τσετσενία και στη συνέχεια σε ολόκληρο τον Βόρειο Καύκασο και την περιοχή του Βόλγα, οι ισλαμιστικές εδαφικές-εθνοτικές ενώσεις (ομάδες, αποσπάσματα), που δημιουργήθηκαν για τη διεξαγωγή υπόγειων ένοπλων τρομοκρατικών δραστηριοτήτων, άρχισαν να ονομάζονται τζαμάατ. Τα τζαμάτα του Βορείου Καυκάσου αποτελούν μέρος της τρομοκρατικής οργάνωσης Caucasian Emirate (Caucasus Emirate).
Ωστόσο η αρχική έννοια Τζαμάατ στ’ αραβικά: είναι «κοινωνία, συλλογική, κοινότητα» είναι μια ένωση μιας ομάδας μουσουλμάνων με σκοπό την κοινή μελέτη του Ισλάμ, την εκτέλεση θρησκευτικών τελετουργιών, την αμοιβαία βοήθεια, την τακτική επικοινωνία μεταξύ τους κ.λπ. Το Τζαμάατ μπορεί να ενώσει διαφορετικό αριθμό πιστών που πηγαίνουν στο ίδιο τζαμί. Στις Καυκασιανές όμως Δημοκρατίες του τ. σοβιετικού μπλοκ ο όρος ταυτίστηκε με δράση τρομοκρατικών ομάδων.
Τρεις αστυνομικοί αποκεφαλίστηκαν κατά τη διάρκεια βίαιων διαδηλώσεων στην πόλη Αλμάτι του Καζακστάν, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αριθμός των νεκρών μεταξύ της αστυνομίας και των δυνάμεων ασφαλείας έφτασε τους 13.
Οι αναφορές για αποκεφαλισμούς προέρχονται από το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι του Καζακστάν Khabar 24, επικαλούμενο τις αρχές της πόλης. Περίπου 353 αστυνομικοί λέγεται ότι έχουν τραυματιστεί.
Δεν είναι ακόμη σαφές εάν οι ταραχοποιοί αποκεφάλισαν τα θύματα ενώ ήταν ακόμα ζωντανά ή ακρωτηρίασαν τα σώματά τους μετά θάνατον.
Το κανάλι ανέφερε αξιωματούχους που δήλωσαν ότι οι αποκεφαλισμοί ήταν «άμεση απόδειξη της τρομοκρατικής και εξτρεμιστικής φύσης των ταραχοποιών ομάδων».
Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA απευθύνθηκε στις αρχές του Αλμάτι για σχόλια, με αξιωματούχους να επιβεβαιώνουν στους δημοσιογράφους ότι τουλάχιστον δύο πτώματα βρέθηκαν ακέφαλα.
Σε βίντεο ακούστηκαν από τη πρώτη στιγμή της εξέγερσης ιαχές Αλλαχού Ακμπάρ! 3 αποκεφαλισμένοι, αυτό είναι σημάδι της παρουσίας Ουαχαμπιτών μεταξύ των ταραχοποιών.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Pfizer, Astra Zeneca, Johnson & Johnson χρηματοδοτούσαν τρομοκράτες στο Ιράκ; Εφετείο των ΗΠΑ επαναφέρει υπόθεση όπου οι εταιρίες κατηγορούνται ότι τα συμβόλαιά τους με το υπουργείο Υγείας του Ιράκ βοήθησαν στη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας!
06/01/2022
Pfizer, Astra Zeneca, Johnson & Johnson χρηματοδοτούσαν τρομοκράτες στο Ιράκ; Εφετείο των ΗΠΑ επαναφέρει υπόθεση όπου οι εταιρίες κατηγορούνται ότι τα συμβόλαιά τους με το υπουργείο Υγείας του Ιράκ βοήθησαν στη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας!
Εφετείο των ΗΠΑ επανάφερε την Τρίτη μια αγωγή κατά της AstraZeneca Plc (AZN.L), της Pfizer Inc (PFE.N) και άλλων εταιρειών σχετικά με ισχυρισμούς ότι τα συμβόλαιά τους με το υπουργείο Υγείας του Ιράκ βοήθησαν στη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας που σκότωσε Αμερικανούς κατά τη διάρκεια της πόλεμο στο Ιράκ.
Οι ενάγοντες ισχυρίζονται ότι η ομάδα πολιτοφυλακής Jaysh al-Mahdi, που χρηματοδοτείται από τη Χεζμπολάχ, ήλεγχε το υπουργείο Υγείας του Ιράκ και ότι οι 21 εναγόμενες αμερικανικές και ευρωπαϊκές εταιρείες ιατρικού εξοπλισμού και φαρμακευτικών προϊόντων έκαναν διεφθαρμένες πληρωμές για να αποκτήσουν συμβόλαια ιατρικών προμηθειών. ( σσ 21 εταιρίες οι Big Pharma χρηματοδοτούσαν την τρομοκρατία; )
Εκπρόσωποι από τους πέντε εταιρικούς ομίλους – AstraZeneca, GE Healthcare USA Holding, Johnson & Johnson (JNJ.N) Pfizer και Hoffmann-La Roche Inc ανέφεραν σε κοινή δήλωση “οι περαιτέρω διαδικασίες θα δείξουν ότι οι εταιρείες δεν ευθύνονται με κανέναν τρόπο”.
Η αγωγή που αναβίωσε το Εφετείο των ΗΠΑ για την Περιφέρεια της Κολούμπια υποβλήθηκε από μέλη της οικογένειας θυμάτων επιθέσεων στο Ιράκ από την ομάδα Mahdi. Ένας ομοσπονδιακός δικαστής απέρριψε την αγωγή το 2020.
Ο δικηγόρος Kannon Shanmugam, ο οποίος υποστήριξε την έφεση για λογαριασμό των εταιρειών, δεν σχολίασε άμεσα.
Ο δικηγόρος των μελών της οικογένειας, Joshua Branson, επίσης δεν σχολίασε.
Οι δικηγόροι των εταιρειών είπαν στο εφετείο ότι παρείχαν στην ιρακινή κυβέρνηση “θεραπείες για τον καρκίνο του μαστού που σώζουν ζωές, ενέσεις αιμορροφιλίας, υπερήχους, μηχανήματα ηλεκτροκαρδιογραφήματος και άλλα ιατρικά προϊόντα” μετά την υπό την ηγεσία των ΗΠΑ εισβολή στο Ιράκ που ανέτρεψε τον ισχυρό πρόεδρο Σαντάμ Χουσεΐν το 2003. ( σσ έσπευσαν οι σωτήρες.. άλλο πάρτι πακτωλού δολαρίων βουτηγμένα στο αίμα, βαμπίρια κανονικά)
Ο Shanmugam είπε στο δικαστήριο τον Σεπτέμβριο ότι μια απόφαση εναντίον των εταιρειών «θα είχε σοβαρό ανατριχιαστικό αποτέλεσμα στην προθυμία των εταιρειών και των μη κυβερνητικών οργανώσεων να διεξάγουν βασικές δραστηριότητες, συχνά κατόπιν αιτήματος της κυβέρνησης, σε προβληματικές περιοχές».(Reuters) 5.1.21



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ρωσία και ο ΟΣΣΑ αποφάσισαν ν’ αναπτύξουν ”ειρηνευτικές” δυνάμεις στο Καζακστάν. To Καζακστάν δια Προέδρου του και του Αρχηγού Αεροπορίας ζητάει από Ρωσία και τον ΟΣΣΑ να επέμβουν στο Καζακστάν! Η Ρωσία θ’ ανταποκριθεί στο κάλεσμα της στρατηγικού συμμάχου της; Μια ακόμη πολύχρωμη επανάσταση.Μάχες. Νέα Maidan με σπίθα.. τις τιμές φωτιάς του αερίου! Ανήμερα Χριστούγεννα Ρωσίας οι γνωστές δυνάμεις χτυπούν το διευρυμένο ορθόδοξο τόξο!! To Kαζακστάν δεν παραδίδεται στο ΝΑΤΟ. Αντιτρομοκρατική επιχείρηση ευρείας κλίμακας. Δεκάδες στασιαστές νεκροί σύμφωνα με αρχές. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΙΕΒΟ Τα τζιχάντια Δύσης ΝΑΤΟ αποκεφάλισαν 3 αστυνομικούς στο Αλμάτι. 3000 Ρώσοι στρατιώτες στο Καζακστάν!
05-06/01/2022
Η Ρωσία και ο ΟΣΣΑ αποφάσισαν ν’ αναπτύξουν ”ειρηνευτικές” δυνάμεις στο Καζακστάν. Η Ρωσία στέλνει στρατό σήκωσε το γάντι σε ΝΑΤΟ Δύση Τουρκία. Η Ρωσία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Καζακστάν.To CSTO επιβεβαιώνει ανάπτυξη Ρώσικων κι πιθανώς Αρμένικων και Λευκορωσικών ”ειρηνευτικών δυνάμεων” στο Kazakhstan. Η Αρμενία στέλνει 70 στρατιώτες ο κύριος όγκος θα είναι Ρώσοι.3000 Ρώσοι στρατιώτες στο Καζακστάν! Αντιτρομοκρατική επιχείρηση ευρείας κλίμακας στο Αλμάτι. Οι αρχές ανακοινώνουν ότι υπάρχουν δεκάδες νεκροί στασιαστές.. Άρχισαν τα όργανα…2000 συλλήψεις.
Απόγευμα Πέμπτης: Κόκκινος συναγερμός για τρομοκρατία εκδόθηκε για την περιοχή Kyzylorda Οι ειδικές δυνάμεις και οι δυνάμεις ασφαλείας ξεκίνησαν μια αντιτρομοκρατική επιχείρηση— ανακοινώνει η επικεφαλής της περιοχής Gulshara Abdykalikova.
Υπουργείο IA του Καζακστάν: «Όσοι αρνούνται να καταθέσουν τα όπλα τους θα εξουδετερωθούν».
18 νεκροί αστυνομικοί και στρατιώτες σκοτώθηκαν από τους «ξένους εκπαιδευμένους τρομοκράτες» κι 748 τραυματίστηκαν.2298 συλλήψεις..
Eμπόλεμη ζώνη βράδυ Πέμπτης το Αλμάτι. Οι διαδηλώσεις συνεχίζονται τώρα στο Aktau, ο δρόμος για αεροδρόμιο μπλοκαρίστηκε. Αργά Πέμπτη έφθασαν και οι Λευκορώσοι με 5 αεροπλάνα IL-76
Την Πέμπτη ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας Saltanat Azirbek, μίλησε για “δεκάδες” στασιαστές σκοτωμένους καθώς αποπειράθηκαν να καταλάβουν κυβερνητικά κτίρια.
Το Υπουργείο Υγείας σύμφωνα με τηλεόραση αναφέρει πάνω από 1000 τραυματίες εκ των οποίων οι 62 σ εντατική. Το Εσωτερικών μετέφερε ότι υπάρχουν 8 νεκροί αστυνομικοί.
Ο πρόεδρος του Καζακστάν Kassym-Jomart Tokayev ζητά την επέμβαση των στρατών του CSTO, μιας στρατιωτικής συμμαχίας υπό την ηγεσία της Ρωσίας, για να αντιμετωπίσουν την «τρομοκρατική απειλή». Ο πρόεδρος επίσης επισημαίνει ότι πρόκειται για εξωτερική απειλή δήλωση ταυτόσημη κάνει αργότερα και το Ρώσικο ΥΠΕΞ. “Οι ταραξίες εκπαιδεύθηκαν στο εξωτερικό. Πρόκειται για μια πράξη επίθεσης από το εξωτερικό κατά του Kazakhstan”είπε ενώ προσθέτει ότι « υπάρχει μια μάχη μεταξύ τρομοκρατικών συμμοριών και αερομεταφερόμενης μονάδας κοντά στο Αλμάτι »
Είχε προηγηθεί παρόμοια δήλωση του πρώην κοσμοναύτη και διοικητή της Πολεμικής Αεροπορίας του Καζακστάν, υποστράτηγος Toktar Aubakirov κάλεσε όλα τα μέλη του Οργανισμού της Συνθήκης Συλλογικής Ασφαλείας ΟΣΣΑ (CSTO) (Ρωσία,Αρμενία, Καζακστάν, Κιργιστάν,Τατζικιστάν, Λευκορωσία) να στείλουν στρατεύματα, με δήλωση του στην κρατική τηλεόραση.
Ανταποκρίνεται θετικά το Κιργιστάν περιμένει πράσινο φως από Μόσχα.
Υπουργείο Εξωτερικών του Κιργιστάν: «Η Δημοκρατία της Κιργιζίας, ως σύμμαχος και στρατηγικός εταίρος, επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την ετοιμότητά της, εάν χρειαστεί, να παράσχει ολοκληρωμένη υποστήριξη στον αδελφό Καζακστάν.”
Ο Pashinyan της Αρμενίας δήλωσε πως άρχισαν οι διαβουλεύσεις των χωρών του ΟΣΣΑ για Καζακστάν.
Και μια σημαντική λεπτομέρεια Ανήμερα Χριστούγεννα Ρωσίας οι γνωστές δυνάμεις χτυπούν το διευρυμένο ρωσικό τόξο!!
Το Καζακστάν κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη την επικράτειά του την Τετάρτη μετά τις διαδηλώσεις που πυροδότησε η αύξηση των τιμών του φυσικού αερίου που μετατράπηκαν σε ταραχές και στη συνέχεια σε ένοπλη εξέγερση. Σήμερα το απόγευμα, χιλιάδες εξεγερμένοι κατέλαβαν το δημαρχείο της πόλης Αλμάτι αλλά και το αεροδρόμιο. Επιθέσεις σε πολλά κυβερνητικά κτίρια κάποια τα παρέδωσαν στη φωτιά αλλά και πλιάτσικο σε τράπεζες κλπ Καταλαμβάνουν αστυνομικά τμήματα και κατάσχουν τον οπλισμό. Πριν από λίγο οι εξεγερμένοι κατάσχεσαν πολλά στρατιωτικά καμιόνια στο Almaty αναφέρουν ρώσικα πρακτορεία.
Ανακατάληψη κι αντιτρομοκρατική επιχείρηση στο κέντρο του Αλμάτι τώρα.
Σειρήνες ακούγονται στο Αλμάτι.
Ανεπίσημες πληροφορίες από το στρατό αναφέρουν ότι προετοιμάζει μια εκτεταμένη αντιτρομοκρατική επιχείρηση τις επόμενες ώρες αρχίζοντας από τις 3 π.μ τη νύχτα Πηγές από Almaty λένε ότι “non stop πυρά σαν σε εμπόλεμη ζώνη και οι τρομοκράτες τρέπονται σε φυγή”. Ο κόσμος ενημερώνεται από το ραδιόφωνο ν αποφύγει το κέντρο γίνεται επιχείρηση εκκένωσης. Οι πυροβολισμοί έχουν ηρεμήσει τώρα στο Αλμάτι, άλλες δύο περιοχές εξακολουθούν να βιώνουν αναταραχές, πλιάτσικο και βία, αλλά όχι σε τόσο μεγάλη κλίμακα. Πιθανόν να τελειώσει εντός 48 ωρών. Υπάρχουν τώρα πιθανόν αρκετοί νεκροί από πλευράς εξεγερμένων.
εικόνες από το αεροδρόμιο παντού βανδαλισμοί.
Στο διεθνές αεροδρόμιο του Αλμάτι, καταστροφή, σειρήνες ουρλιάζουν, τζάμια σπασμένα και καταστήματα λεηλατούνται. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο Tokayev οι καταληψίες κατέλαβαν 5 αεροσκάφη.
2 μέτρα και 2 σταθμά
Εικόνες από διοικητικό Κτίριο Αλμάτι που θυμίζουν Εργατική Εστία Ολοκαύτωμα στην Οδησσό
Προηγουμένως Διαδηλωτές εισέβαλαν στο διοικητικό κτίριο του Αλμάτι
Οι συμμετέχοντες στις ταραχές κατάφεραν να εισβάλουν στο κτίριο του akimat (δημαρχείο της πόλης) στη μεγαλύτερη πόλη του Καζακστάν, αναφέρει το Sputnik Καζακστάν.
Ο πρόεδρος του Καζακστάν Κασίμ-Τομάρτ Τοκάγεφ αποδέχθηκε την παραίτηση της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Αλιχάν Σμαΐλοφ ανέλαβε προσωρινά καθήκοντα πρωθυπουργού ως τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης.
Τα πρακτορεία Interfax, TASS και RIA Novosti ανακοίνωσαν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης, επικαλούμενα δήλωση που προβλήθηκε στην τηλεόραση του Καζακστάν. Κατάσταση έκτακτης ανάγκης είχε προηγουμένως κηρυχθεί τοπικά στα μέρη που επλήγησαν κυρίως από τις διαδηλώσεις, το Αλμάτι, την οικονομική πρωτεύουσα της χώρας, την επαρχία Mangystau και την πρωτεύουσα Νουρ-Σουλτάν.
Οι αρχές είχαν προηγουμένως διακόψει την πρόσβαση στο διαδίκτυο και το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας σε όλη τη χώρα.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ παντού εκρήξεις στο κέντρο του Αλμάτι όπου συγκεντρώνονται στρατιώτες
Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχει επεκταθεί σε ολόκληρη την επικράτεια, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση του Καζακστάν Khabar 24 το βράδυ της Τετάρτης, προσθέτοντας ότι θα ισχύει μέχρι τις 19 Ιανουαρίου.
Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης «θα περιορίσει την ελευθερία κινήσεων, συμπεριλαμβανομένων των μεταφορών», είπε ο παρουσιαστής του καναλιού στα ρωσικά, και θα απαγορεύσει «συλλογικές εκδηλώσεις και οικογενειακές τελετές που συνδέονται με γεννήσεις, γάμους ή θανάτους».( σσ όπως με το κοροϊδοϊό σε όλη τη Δύση)
Οι περιορισμοί “θεσπίστηκαν σε σχέση με την επιδείνωση της κατάστασης, για τη διασφάλιση της δημόσιας ασφάλειας, την αποκατάσταση του νόμου και της τάξης και την προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των πολιτών”, είπε.
Στο πλαίσιο της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, θα ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 11 το βράδυ έως τις 7 το πρωί, πρόσθεσε. ( σ.σ.  στη Δύση είχαμε απαγόρευση κυκλοφορίας και στρατιωτικό νόμο για 2 χρόνια και η Εκτακτη Ανάγκη είναι διαρκής και κάνουν πειράματα υποχρεωτικά σε πληθυσμούς)
Διαδηλωτές κατέλαβαν το αεροδρόμιο του Αλμάτι . Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε το Kαζακστάν. 8 αστυνομικοί και στρατιωτικοί της Εθνικής Φρουράς του Καζακστάν σκοτώθηκαν, άλλοι 317 τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα των ταραχών.
Oυκράνια, Αρμενία, Καζακστάν περίσφιξη της Ρωσίας από Νότο ενώ οι ίδιες δυνάμεις επιχείρησαν ανεπιτυχώς αλλαγή status quo και στη Λευκορωσία. Λόγω της εξέγερσης στο Καζακστάν, ολόκληρο το νότιο σύνορο της Ρωσίας θα μπορούσε να είναι υπό τον έλεγχο του ΝΑΤΟ.Η τακτική απόσυρσης Αμερικανών από γειτονικό σε Καζακστάν Αφγανιστάν δίνει ήδη τους πρώτους καρπούς αφού ενθάρρυνε ισλαμιστικές μεταβάσεις στο παρακείμενο τ. σοβιετικό μπλοκ. Η Τουρκία θα είναι από τους κερδισμένους και σε αυτή την περίπτωση αφού θα παίξει κι εδώ το χαρτί του παντουρανισμού για λογαριασμό του ΝΑΤΟ και των Αμερικανών.
Σε περίπτωση κατάληψης της εξουσίας στο Καζακστάν, οι βάσεις του ΝΑΤΟ θα εμφανιστούν κοντά στα σύνορα της Ρωσίας.
Το ΝΑΤΟ ενδιαφέρεται εξαιρετικά για μια βίαιη αλλαγή εξουσίας στο Καζακστάν και οι ειδικοί λένε ότι η Ουάσιγκτον μπορεί κάλλιστα να βρίσκεται πίσω από την εξέγερση εκεί, καθώς θα περικυκλώσει ουσιαστικά τη Ρωσία, στερώντας της πολλά σημαντικά στρατιωτικά και προστατευτικά πεδία από τη νότια κατεύθυνση, εξάλλου, σε μεγάλο βαθμό πιθανότητας, μπορεί να εμφανιστούν εδώ βάσεις του ΝΑΤΟ, για τις οποίες ενδιαφέρονται οι Ηνωμένες Πολιτείες και μια σειρά από άλλες χώρες της Συμμαχίας.
Οι διαδηλώσεις συγκεκριμένα ξεκίνησαν λίγο πριν από τη συνάντηση των εκπροσώπων του ΝΑΤΟ, των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας στις Βρυξέλλες. Ταυτόχρονα, κάτι που δεν είναι λιγότερο ενδιαφέρον, ρωσικές μονάδες και μονάδες στρατηγικών πυραυλικών δυνάμεων βρίσκονται σε αυτήν την περιοχή, συμπεριλαμβανομένου ότι τα ρωσικά υπερηχητικά όπλα βρίσκονταν κοντά στα σύνορα του Καζακστάν (περίπου 20 χιλιόμετρα από τα σύνορα με το Καζακστάν ).
«Αν η Ρωσία χάσει έναν σύμμαχο όπως το Καζακστάν, θα είναι ένα κρίσιμο πλήγμα. Είναι προφανές ότι η Ουάσιγκτον βρίσκεται πίσω από την κατάσταση, γιατί μετά τη συνάντηση των αρχών του Καζακστάν με τους διαδηλωτές και την πλήρη συμμόρφωση με τα αιτήματά τους, οι διαδηλώσεις εντάθηκαν. Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να επιτραπεί στη Ρωσία να καταλάβει την εξουσία στο Καζακστάν με τη βία, γιατί σε αυτήν την περίπτωση, οι λαβίδες στην πραγματικότητα θα συρθούν γύρω από τα ρωσικά σύνορα», σημειώνει ο ειδικός Avia.pro.
οι στασιαστές περικύκλωσαν 2 νοσοκομεία και ΜΕΘ μην επιτρέποντας σε ασθενείς και τραυματίες να μπαινοβγαίνουν. Αυτό επήλθε καθώς ειδικές δυνάμεις του στρατού τους απώθησαν έξω από το Αλμάτι.
Στο Αλμάτι στο πλιάτσικο οι στασιαστές κατέλαβαν τα τηλεοπτικά κανάλια Mir, Kazakhstan, Khabar, Eurasia και KTK
Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ένας από τους υπαλλήλους του καναλιού «Καζακστάν» τραυματίστηκε ελαφρά. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης εργάζονται επί τόπου. Χρειάστηκαν ακόμη και τη βοήθεια των πυροσβεστών.
Κατέστρεψαν ακριβό εξοπλισμό, έκλεψαν βιντεοκάμερες και ένας υπάλληλος τραυματίστηκε στην επίθεση, σύμφωνα με το κανάλι Telegram Sputnik Καζακστάν.
Ρωσικά πρακτορεία διαδίδουν εικόνες από την αναχώρηση των Ρωσικών δυνάμεων με μεταγωγικά αεροσκάφη και προορισμό Καζακστάν.
Η Συρία είναι ξεκάθαρη απόδειξη του επερχόμενου αμερικανικού ρόλου της Τουρκίας στο Καζακστάν και είναι παρόμοιος με τον τουρκικό ρόλο στη Συρία και την Ουκρανία και τη Λιβύη όσον αφορά τη μεταφορά μισθοφόρων, όπλων και τρομοκρατών.Σχέδια επί χάρτου.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




«Οι νοσηλευτές έχουν μετατραπεί σε τέρατα» - Καταγγελία για τα νοσοκομεία
06/01/2022 - 23:54
Δραματική έκκληση για «δικαιοσύνη και προστασία των πολιτών» απηύθυνε η κυρία Ανθούλα – Ειρήνη Μπένου.
Η 49χρονη εκπαιδευτικός και νοσηλεύτρια που νόσησε με Covid περιέγραψε  την απίστευτη περιπέτεια που έζησε και τις δύο φορές που χρειάστηκε να νοσηλευτεί και χαρακτήρισε απάνθρωπη τη συμπεριφορά των υγειονομικών στο Γενικό Νοσοκομείο του Βόλου.
«Πήγα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου με 93 οξυγόνο και  εκεί ξεκίνησε η περιπέτεια μου στο κολαστήριο. Αντιμετώπισα  ένα εχθρικό περιβάλλον, αισθάνθηκα τρόμο, αισθάνθηκα  ότι απειλούμε. Υπάρχουν άνθρωποι αβοήθητοι και αυτός ο λόγος που επικοινώνησα μαζί σας. είναι μία. Θα  πρέπει οι άνθρωποι που ανήκουν στο χώρο της υγείας να σεβαστούν τη δεοντολογία του επαγγέλματός τους»
“Αρχικά νοσηλεύτηκα σε δωμάτιο με χαλασμένο κρεβάτι χωρίς ανάκληση  Είχα να κοιμηθώ 8 ημέρες είχα πιαστεί ολόκληρη, μας είχαν κλειδωμένος. Οι περισσότεροι νοσηλευτές έχουν μετατραπεί σε τέρατα Αργότερα με πήγαν σε δωμάτιο απομόνωσης, όλοι ήμασταν κι εκεί κλειδωμένοι.  Δεν σταμάτησα να διαμαρτύρομαι, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Νοσηλευτές έρχονταν  δύο φορές την ημέρα μόνο. Μία ηλικιωμένη κυρία δίπλα μου εξετάστηκε από παιδίατρο. Την είχαν δεμένη, ήταν γεμάτη κατακλίσεις, της άφηναν φαγητό, αλλά πώς να το φάει δεμένη; Φυσικά χειροτέρεψε.
Μία άλλη κυρία  δίπλα μου έχει χάσει τον άντρα της . Και το μόνο που βρήκε να της πει η κοινωνική λειτουργός, ήταν ότι να μην βάλουν κηδειόχαρτα για να μην πάει κόσμος στην κηδεία. Όταν με έπιασε παροξυσμός και δεν μπορούσα να αναπνεύσω, εκείνη με βοήθησε, γιατί δεν ερχόταν κανείς.”.
Η κυρία Ανθούλα περιέγραψε και τα όσα της συνέβησαν όταν χρειάστηκε να επιστρέψει στο νοσοκομείο και να νοσηλευτεί ξανά.
«Η δεύτερη εισαγωγή ήταν ακόμα χειρότερη. Αρχικά  δίπλα μου ήταν μία κυρία 67 ετών πολύ βαριά, στα τελευταίο της. Και η γυναίκα ήταν μόνη της αβοήθητη, δυσκολευόταν να αναπνεύσει. Από τη στιγμή που ήρθαν και την πήραν, έμεινα μόνη στο δωμάτιο  όλες τις ημέρες περίπου 8 και πάλι κλειδωμένη. Δίπλα σε ένα σπασμένο παράθυρο, πάλεψα με όλη τη δύναμη της ψυχής μου να ζήσω δεν μπορούσα να σηκωθώ άλλαζα μόνη μου τις πάνες στο κρεβάτι μου. Τα χέρια μου ήταν μελανά και πρησμένα από τα τρυπήματα, Τους ζητούσα αλοιφές, αναγκάστηκα να βάλω πάνω μου βούτυρο, από εκείνο που μας έφερναν να φάμε. Μου έκλεψαν το κινητό, δεν μπορούσα να επικοινωνήσω με το σπίτι μου, να δω τι κάνει ο σύζυγός μου που είχε 88 οξυγόνο, είναι παχύσαρκος και έχει πολλά υποκείμενα νοσήματα. Δεν μπορούσα να επικοινωνήσω με το παιδί μου, που είναι με 80% αναπηρία και έχει και covid».
Η 49χρονη εκπαιδευτικός και νοσηλεύτρια προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και δηλώνει αποφασισμένη να πάει στον Εισαγγελέα.
«Πρόκειται για ένα υδροκέφαλο σύστημα ανίκανο να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Καταπατούνται όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα, το βίωσα στο πετσί μου και σα νοσηλεύτρια μπορούσα να καταλάβω ακόμα περισσότερα. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως κοιμούνται αυτοί οι άνθρωποι το βράδυ. Υπήρχαν κάποιοι σωστοί αλλά οι περισσότεροι έχουν σπάσει τα νεύρα τους και βγάζουν τον κακό τους εαυτό».




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



15χρονος Πακιστανός κατήγγειλε ότι τον βίασαν τρεις ομοεθνείς του στη Μεσσηνία
06/01/2022 - 22:52
Χειροπέδες πέρασαν οι Αρχές σε δύο άτομα 21 και 19 ετών, μετά από καταγγελία 15χρονου ότι τον βίασαν σε αγροτική περιοχή στη Μεσσηνία.
Πρόκειται για δύο άτομα με καταγωγή από το Πακιστάν, ηλικίας 21 και 19 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν την Πέμπτη στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, μετά από καταγγελία 15χρονου ομοεθνούς τους για απαγωγή και βιασμό.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 15χρονος κατήγγειλε πως τρία άτομα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, τον απήγαγαν από την περιοχή του Πλάτανου της Πυλίας και αφού τον μετέφεραν σε αγροτική περιοχή τον βίασαν.
Ακολούθησαν έρευνες της αστυνομίας, που ταυτοποίησαν και συνέλαβαν τους δύο, ενώ αναζητείται ο τρίτος.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπλόκο στον «Πελαγίτη» και στη Μυτιλήνη - Στην Θεσσαλονίκη τα μηχανήματα κατασκευής δομής μεταναστών
 06/01/2022 - 21:16
Ούτε στη Χίο αλλά ούτε και στη Μυτιλήνη μπόρεσε να αποβιβάσει το πλοίο «Πελαγίτης» μηχανήματα για την κατασκευή Δομής μεταναστών, καθώς οι κάτοικοι των δύο νησιών εμπόδισαν την εκφόρτωση του εξοπλισμού.
Χωρίς άλλα προβλήματα αναχώρησε στις 6 το απόγευμα από το λιμάνι της Μυτιλήνης με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, το οχηματαγωγό εμπορικό πλοίο με το οποίο μεταφέρονταν στη Χίο μηχανήματα της εργολήπτριας εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο της κατασκευής Κλειστής Ελεγχόμενης Δομής σε Χίο και Λέσβο.
Στη συνέχεια στις 3 το μεσημέρι πολίτες και αυτοδιοικητικοί συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης προκειμένου να αποτρέψουν τυχόν εκφόρτωση των μηχανημάτων στη Λέσβο.
Τελικά μετά από διαπραγματεύσεις αποφασίστηκε το πλοίο να δέσει, να αποβιβαστούν τα φορτηγά με τα εμπορεύματα και τα μηχανήματα να παραμείνουν στο πλοίο.
Πενταμελής αντιπροσωπία των διαμαρτυρομένων ήλεγχε μέχρι τελευταία στιγμή την τήρηση της συμφωνίας, ενώ παρέμεναν στο λιμάνι μέχρι την αναχώρηση του πλοίου.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκδικείται τον Ν.Τζόκοβιτς γιατί είναι ανεμβολίαστος η Αυστραλία: «Αιχμάλωτος» μέχρι τη Δευτέρα σε δωμάτιο με έντομα!
06/01/2022 - 17:47
Του πήραν μέχρι και το πορτοφόλι
Μια εκδικητική στάση απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς διατηρεί η Αυστραλία, καθώς μετά την ήττα που υπέστησαν οι θιασώτες του υποχρεωτικού εμβολιασμού στο Australian OPEN, τώρα βγάζουν τα... εσώψυχα τους στον κορυφαίο τενίστα. 
Οι δικηγόροι του Τζόκοβιτς εξασφάλισαν προσωρινή διαταγή που εμποδίζει τις αρχές να απελαύνουν τον σταρ του τένις τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα, όταν έχει προγραμματιστεί μια πιο ουσιαστική ακρόαση, παρόλα αυτά ο ίδιος ζήτησε να «μετακομίσει» από το ξενοδοχείο καραντίνας στο Κάρλτον σε διαμέρισμα νοικιασμένο για την ομάδα του, αλλά το αίτημά του δεν έγινε αποδεκτό.
Έτσι, ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο είναι αναγκασμένος να παραμείνει στο κάθε άλλο παρά πολυτελές ξενοδοχείο Park (υπάρχουν πληροφορίες για έντομα στο δωμάτιο!) και, μάλιστα, δεν έχει τις αποσκευές του (που είναι στο αεροδρόμιο), ούτε καν το πορτοφόλι του!
Σύμφωνα με την Daily Mail το ξενοδοχείο Park Hotel το οποίο είναι γνωστό από την κυβέρνηση της Αυστραλίας ως «Alternative Place of Detention» διαμένουν μετανάστες ενώ στο παρελθόν έχουν υπάρξει καταγγελίες και διαμαρτυρίες για την συμπεριφορά των αρχών απέναντι στους διαμένοντες ακόμα και με φωτογραφίες για μουχλιασμένο φαγητό, εξάρσεις κρουσμάτων κορονοϊού και περιστατικά με εκδήλωση πυρκαγιάς.
Δημοσιογράφος του «Guardian Australia» δημοσίευσε φωτογραφίες από τον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου, στις οποίες φαίνονται τα μηνύματα «περάστε εντός, ελεύθερα βασανιστήρια» και «30 άνθρωποι βασανίζονται για 3089 ημέρες, όλοι τους κάτω από 35 ετών».
Να δούμε τι άλλο θα ζήσει ο Νόλε μέχρι να μάθει οριστικά αν θα λάβει μέρος στο Australian Open (17/1).
«Πολιτική καταδίωξη» καταγγέλλει ο Σέρβος πρόεδρος
Σε νέες δηλώσεις του το πρωί της Πέμπτης και αφού είχε μιλήσει δύο φορές με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, έκανε λόγο για «πολιτική καταδίωξη» σε βάρος του διάσημου συμπατριώτη του ζητώντας να μεταφερθεί άμεσα από το ξενοδοχείο φιλοξενίας μεταναστών στο οποίο κρατείται το νο1 του παγκόσμιου τένις.
«Κάναμε ότι ακριβώς ζήτησε ο Νόβακ από τη χώρα του και εξακολουθούμε να κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Αυτό που δεν είναι δίκαιο είναι η πολιτική καταδίωξη που επιχειρείται με επικεφαλής τον πρωθυπουργό της Αυστραλίας. Είναι ξεκάθαρο το τι έχει συμβεί και δεν πρόκειται να μασήσω τα λόγια μου γιατί δουλειά μου είναι να προστατέψω τους πολίτες της Σερβίας και την αλήθεια» είπε ο Βούτσιτς σύμφωνα με σερβικά μέσα ενημέρωσης.
Ο Σέρβος πρόεδρος κατήγγειλε, μάλιστα, ότι «οι περισσότεροι τενίστες είναι ελεύθεροι με τις ίδιες συνθήκες και ο Νόβακ όχι» προσθέτοντας με νόημα ότι «δεν σας κρύβω ότι αυτού του είδους η πολιτική προβοκάτσια θα συνεχιστεί γιατί δεν μπορούν να τον νικήσουν αλλιώς».




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Βράζουν» οι εμβολιασμένοι οπαδοί - Θύρα 13: «Τόσους μήνες ψέματα για μια ανάσα ελευθερίας - Γαμιέται η κυβέρνηση»
 06/01/2022 - 15:36
Δεν αντέχουν άλλη κοροϊδία οι πολίτες
«Βάλλεται» από παντού η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς ακόμη και οι εμβολιασμένοι πολίτες εξαπολύουν πλέον τα «πυρά» τους. 
Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και η Θύρα 13 πραγματοποίησαν δυναμική πορεία και βρέθηκαν έξω από την Βουλή και το γήπεδο της Λεωφόρου, όπου ύψωσαν πανό με μήνυμα κατά των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί στα γήπεδα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη καθώς σύμφωνα με τους ίδιους αυτά προκύπτουν από την απροθυμία της να ενισχύσει τη δημόσια Υγεία.
Πανό που αναρτήθηκε στο πέταλο της Θ.13, ανέφερε: «Ανύπαρκτη κυβέρνηση και δημόσια υγεία – Τα γήπεδα δεν φταίνε για την πανδημία», ενώ σε άλλο πανό έγραφαν: «Τόσους μήνες ψέματα για μία ανάσα ελευθερίας, γαμιέται  η κυβέρνηση κι ο υπουργός υγείας».
Να θυμίσουμε ότι προ λίγων ημερών η Θύρα 13 είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούσε ότι δεν αποδέχεται τις διακρίσεις που κάνει η κυβέρνηση στα γήπεδα, ενώ παρόμοιες ανακοινώσεις έχουν κάνει και οι οπαδοί του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.  




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ψεύτες και επισήμως: Επί έξι ώρες οι Πακιστανοί έκαναν κατάληψη στην Αθήνα - Η κυβέρνηση κοροϊδεύει τους Έλληνες! Η Πακιστανική τηλεόραση είχε απευθείας μετάδωση, ειδοποιημένη δυο μέρες πριν
06/01/2022 - 14:11
Αποδείξεις: Η κυβέρνηση κάνει «πλάτες» στους Πακιστανούς, έλεγε ότι το πάρτι διήρκησε μισή ώρα
Ούτε μια, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά επί έξι ώρες έκαναν κατάληψη στο κέντρο της Αθήνας οι Πακιστανοί, σύμφωνα με τα βίντεο που δημοσιεύθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 
Η κυβέρνηση και τα συστημικά ΜΜΕ μετά από δύο ημέρες αφωνίας αποφάσισαν να ασχοληθούν με τα όσα έγιναν την Πρωτοχρονιά στο κέντρο της Αθήνας, με τους Πακιστανούς να κάνουν κατάληψη στην πλατεία του Συντάγματος. 
Τότε προσπάθησαν επί της ουσίας να δικαιολογήσουν τους Πακιστανούς, καθώς υποστήριξαν ότι «δεν ήξεραν», ότι «δεν υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας» και άλλες αστείες δικαιολογίες την ώρα που σε καθημερινή βάση κάνουν αδιανότητες επιθέσεις σε Έλληνες που πιθανόν δεν ακολουθήσουν τα μέτρα για τον Covid-19. 
Η κυριότερη δικαιολογία η οποία όμως χρησιμοποιήθηκε από την κυβέρνηση (Α.Γεωργιάδης), αλλά και από την ηγεσία και τους συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ ήταν ότι όλο αυτό διήρκησε περίπου μισή ώρα και μόλις πήγαν τα πρώτα περιπολικά οι Πακιστανοί έφυγαν. 
Αυτό όμως είναι ένα τεράστιο ψέμα, καθώς υπάρχουν αποδείξεις ότι οι αλλοδαποί από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 3 τα ξημερώματα, ανέβαζαν βίντεο! 6 ώρες ασυδοσίας στο κέντρο της Αθήνας!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ντροπή: Βανδάλισαν γκράφιτι με τους αγωνιστές του '21 σε σχολείο της Κυψέλης - Ενοχλούνται με την Ελλάδα
 06/01/2022 - 13:05
«Η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς»
Κάποιοι ενοχλούνται απίστευτα με την Ελλάδα, καθώς βανδάλισαν γκράφιτι που αναπαριστά τους αγωνιστές της Επανάστασης του 1821 σε σχολείο της Κυψέλης!
Ειδικότερα, ομάδα αγνώστων πέταξε μαύρη μπογιά και έγραψε συνθήματα με σπρέι πάνω στην τοιχογραφία που κοσμεί το 133ο δημοτικό σχολείο Αθηνών με τη μορφή του Κολοκοτρώνη, του Κανάρη και της Μπουμπουλίνας.
Το γκράφιτι, με τίτλο «Το πάνθεον των αγωνιστών του 21», αποτελεί έργο μιας ομάδας street artists οι οποίοι σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων ζωγράφισαν σκηνές και ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης σε διάφορα σχολικά κτίρια της πρωτεύουσας.
Κάποιοι, ωστόσο, επέλεξαν μέσα στις γιορτές να βανδαλίσουν την τοιχογραφία του Κολοκοτρώνη και της Μπουμπουλίνας με συνθήματα όπως «η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς»...




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οργή στη Σερβία για τον Νόβακ Τζόκοβιτς - «Τον έχουν σε ξενοδοχείο για παράνομους μετανάστες»
06/01/2022 - 19:36
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη διαφαινόμενη απέλαση του Νόβακ Τζόκοβιτς από την Αυστραλία πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (6/1), στο Βελιγράδι.  
Στη Σερβία αποδίδεται πολιτική διάσταση στην υπόθεση απέλασης του Νόβακ Τζόκοβιτς από την Αυστραλία. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι βρίσκεται σε συνεχή τηλεφωνική επαφή με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και εκτίμησε ότι η πολιτική ηγεσία της Αυστραλίας χρησιμοποιεί το γεγονός για πολιτικούς σκοπούς.
Ο Βούτσιτς ανέφερε ότι η σερβική κυβέρνηση ζήτησε από την κυβέρνηση της Αυστραλίας να δοθεί η δυνατότητα στον Τζόκοβιτς να μείνει στο σπίτι που νοικιάζει στην Μελβούρνη, ώστε να μπορεί να προπονείται μέχρι τη Δευτέρα που θα εκδοθεί η απόφαση της έφεσης που άσκησε για την απέλασή του.
«Ζητήσαμε να μην διαμένει ο Τζόκοβιτς στο κακόφημο ξενοδοχείο παράνομων μεταναστών αλλά να του επιτραπεί να μείνει στο σπίτι που νοικιάζει» δήλωσε ο Βούτσιτς.
Ο πρόεδρος της Σερβίας άφησε αιχμές για συντονισμένη προσπάθεια αποκλεισμού του Τζόκοβιτς από το τουρνουά του τένις στην Αυστραλία. «Όποιον δεν μπορείτε να νικήσετε στο γήπεδο τότε προσπαθείτε να τον εμποδίσετε να συμμετάσχει με διάφορους τρόπους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βούτσιτς. Κάποιοι πολιτικοί του κυβερνώντος κόμματος στη Σερβία κάλεσαν τον κόσμο σε διαδήλωση έξω από την πρεσβεία της Αυστραλίας στο Βελιγράδι. Κάτι που δεν συνέβη μέχρι στιγμής.
Στην κοινή γνώμη στη Σερβία εκδηλώνεται έντονη δυσαρέσκεια για την άρνηση των συνοριακών αρχών της Αυστραλίας να επιτρέψουν την είσοδο του Νόβακ Τζόκοβιτς στη χώρα. Στα ΜΜΕ γίνεται λόγος για προσπάθεια αποκλεισμού του από το τουρνουά τένις με «δόλια» μέσα.
Η οικογένεια του Τζόκοβιτς έδωσε συνέντευξη Τύπου στο Βελιγράδι όπου χαρακτηρίστηκε «αιχμαλωσία» την κράτηση του Νόβακ Τζόκοβιτς στο ξενοδοχείο παράνομων μεταναστών στη Μελβούρνη. Ο πατέρας του Νόβακ, Σέρτζαν Τζόκοβιτς υποστήριξε ότι οι συνοριακές αρχές συμπεριφέρονται στο γιο του σαν «κοινό εγκληματία» ενώ χαρακτήρισε «σοβινιστική» την κυβέρνηση της Αυστραλίας. Ο Σέρτζαν Τζόκοβιτς κάλεσε τους πολίτες να επιφυλάξουν υποδοχή ήρωα στον Νόβακ Τζόκοβιτς όταν θα επιστρέψει στο Βελιγράδι.
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος αρνείται να κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό έλαβε υγειονομική εξαίρεση για την είσοδό του στην Αυστραλία και την συμμετοχή του στο τουρνουά «Australian Open» .
Όπως εικάζεται στα σερβικά ΜΜΕ ο Τζόκοβιτς κατέθεσε πιστοποιητικό ότι νόσησε το περασμένο Ιούνιο και έτσι του δόθηκε άδεια εισόδου. Με δεδομένο ωστόσο ότι έχουν παρέλθει έξι μήνες από τότε που νόσησε ο Τζόκοβιτς οι συνοριακές αρχές στην Αυστραλία αποφάσισαν την απέλασή του και σήμερα βρίσκεται σε ξενοδοχείο όπου φιλοξενούνται παράνομοι μετανάστες. Οι δικηγόροι του Τζόκοβιτς άσκησαν έφεση και η απόφαση της δικαιοσύνης αναμένεται να εκδοθεί την ερχόμενη Δευτέρα.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αίγυπτος: Δύο άνδρες συνελήφθησαν μετά την αυτοκτονία μιας έφηβης
06/01/2022 - 16:51
Δύο άνδρες συνελήφθησαν από την αστυνομία σήμερα, έγινε γνωστό από τις εισαγγελικές αρχές της Αιγύπτου, μετά την αυτοκτονία τον Δεκέμβριο μια 17χρονης, που την εκβίαζαν δημοσιεύοντας φωτογραφίες, τις οποίες ανέβασαν στο διαδίκτυο, μια υπόθεση που προκάλεσε σάλο στην Αίγυπτο.
Η Μπάσαντ Χάλεντ, μια μαθήτρια Λυκείου που ζούσε με την οικογένειά της σε ένα χωριό στη βόρεια Αίγυπτο, αυτοκτόνησε στις 23 Δεκεμβρίου με δηλητήριο. Όπως όλα δείχνουν οι δύο άνδρες την εκβίαζαν, αφότου αρνήθηκε να κάνει σχέση μαζί τους, ανέφερε ένας αξιωματούχος του γραφείου του γενικού εισαγγελέα, που δεν θέλησε να κατονομαστεί.
Σήμερα, το γραφείο του εισαγγελέα αποφάσισε να θέσει υπό κράτηση για τέσσερις ημέρες τους δύο άνδρες για να ερευνήσει τα φερόμενα γεγονότα «του εκβιασμού και της χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με έναν τρόπο που έβλαψε ένα άλλο πρόσωπο και προκάλεσε τον θάνατο μιας ανήλικης».
Οι φωτογραφίες της Χάλεντ που ανήρτησαν, που ήταν γυμνές σύμφωνα με αιγυπτιακά ΜΜΕ, κυκλοφόρησαν ευρέως στο διαδίκτυο και τις είδε ο πατέρας της και οι συμμαθήτριές της, σύμφωνα με τον υπεύθυνο και την αδελφή του θύματος.
«Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν με το σώμα κάποιας άλλης», διαβεβαίωσε ο πατέρας της 17χρονης, Χάλεντ Σαλαμπί, σε ένα τοπικό μέσο.
«Είναι η κόρη μου, τη γνωρίζω καλά και γνωρίζω τους τρόπους της», συμπλήρωσε.
Μια ιδιόχειρη επιστολή που άφησε η Μπάσαντ Χάλεντ στη μητέρα της προτού αυτοκτονήσει δημοσιεύτηκε από τα αιγυπτιακά ΜΜΕ. «Μαμά, ελπίζω να με πιστέψεις, δεν είμαι αυτό το κορίτσι, είναι φωτογραφίες που έχουν επεξεργαστεί, δεν αξίζω τα όσα συμβαίνουν», τονίζει.
Η αστυνομία συνέλαβε επίσης το έναν από τους καθηγητές της μαθήτριας, τον οποίο κατηγορεί ότι παρενόχλησε το κορίτσι μπροστά στις συμμαθήτριές της, παρουσιάζοντάς την ως την «νούμερο ένα τάση» στο διαδίκτυο.
Τα γεγονότα προκάλεσαν την οργή των χρηστών του διαδικτύου, που δημιούργησαν ένα hashtag με το οποίο ζητούσαν τη σύλληψη των υπευθύνων.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κινηματογραφική καταδίωξη: Λαθροδιακινητής οδηγούσε με το παιδί αγκαλιά και έσπαγε τις μπάρες των διοδίων
 Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2022, 14:46
Απίστευτη κινηματογραφική καταδίωξη έγινε τη νύχτα για περισσότερα από 200 χιλιόμετρα στην εθνική οδό, με μάρτυρα ένα μικρό λαθρομεταναστάκι,  5 ετών.
Όλα ξεκίνησαν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης λίγο έξω από την Κατερίνη όταν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων σταμάτησαν για έλεγχο ένα λευκό Ford Focus.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όταν οι αστυνομικοί πλησίαζαν προς το αυτοκίνητο βγήκαν από μέσα τέσσερις λαθρομετανάστες (ανάμεσά τους και μια γυναίκα) και άρχισαν να τρέχουν. Τότε ο Πακιστανός οδηγός του Ford Focus, πάτησε ξαφνικά γκάζι και έφυγε, έχοντας μέσα στο αυτοκίνητο και ένα μικρό παιδάκι.
Οι άνδρες της Τροχαίας ενημέρωσαν το κέντρο και ξεκίνησαν την καταδίωξη, ενώ ενημερώθηκαν και αλλά περιπολικά που ήταν σε επόμενους σταθμούς διοδίων στο νομό Λάρισας, ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτή η καταδίωξη θα κρατούσε για πάνω από 200 χλμ, σηκώνοντας στο πόδι τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Λάρισας, της Μαγνησίας και της Φθιώτιδας.
Ο οδηγός του αυτοκίνητου έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, που έφτανε ακόμη και τα 180 χλμ την ώρα, ενώ περνούσε "αέρας" σπάζοντας και τις μπάρες των διοδίων που συναντούσε στη διαδρομή. Μάλιστα φέρεται να κρατούσε αγκαλιά το μικρό παιδί το οποίο φυσικά είχε τρομοκρατηθεί.
Οι αστυνομικοί το ακολουθούσαν από απόσταση ασφαλείας και ενημέρωναν τους συναδέλφους τους που βρισκόντουσαν στα επόμενα σημεία που είχαν στηθεί τα μπλόκα, ωστόσο δεν ήθελαν να προβούν σε κάποια ενέργεια για να μην κινδυνέψει περισσότερο η ζωή του παιδιού.
Ο οδηγός του λευκού Focus συνέχιζε απτόητος, έχοντας περάσει από τέσσερις σταθμούς διοδίων, ενώ από κάποιο σημείο και μετά οδηγούσε με σπασμένο παρμπρίζ.
Μπαίνοντας στο νομό Φθιώτιδας στο ύψος των Ραχών, όπου στενεύει ο δρόμος λόγω έργων, ο οδηγός του Ford Focus χτύπησε ένα προπορευόμενο όχημα, αλλά αν και έπαθε υλικές ζημιές δεν σταμάτησε και συνέχισε.
Τελικά έξω από τη Λαμία και περνώντας τα διόδια της Μαυρομαντήλας, βγήκε από την εθνική οδό στον κόμβο της ΒΙΠΕ και άρχισε να κινείται τον παλιό δρόμο Λαμίας - Στυλίδας, έχοντας όμως και σκασμένο λάστιχο, με αποτέλεσμα τα περιπολικά να καταφέρουν να το ακινητοποιήσουν κοντά στην είσοδο της ΒΙΠΕ Λαμίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο οδηγός του λευκού Ford Focus, με καταγωγή από το Πακιστάν, φαίνεται να φιλοξενείται σε δομή της Θήβας, ενώ όλα δείχνουν ότι μετέφερε λαθρομετανάστες και γι αυτό προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο.
Η κινηματογραφική καταδίωξη κράτησε σχεδόν δύο ώρες και η απόσταση ήταν κάτι παραπάνω από 200 χιλιόμετρα, ενώ ακόμα δεν έχει γνωστό αν το παιδάκι ήταν δικό του ή άλλου ζευγαριού που την «κοπάνησε» στην Κατερίνη.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μήνυμα ενότητας είχε το θράσος και απηύθυνε από τη Χίο ο αληταράς υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
 Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2022, 17:14
«Μήνυμα ενότητας προς συμπολίτες μας που οχυρώνονται πίσω από «χαρακώματα» έντασης και διχόνοιας, ενώ καλούμαστε να διαχειριστούμε κρίσεις» απηύθυνε σήμερα από τη Χίο, όπου και εκλέγεται, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, με αφορμή τη γιορτή των Θεοφανείων.
Στην ανάρτησή του ο αληταράς  Μηταράκης σχολίασε έμμεσα με αυτόν τον τρόπο τα όσα συνέβησαν στη Μυτιλήνη αλλά και στη Χίο, όπου συγκεντρώσεις δεν επέτρεψαν την αποβίβαση μηχανημάτων που προορίζονταν για την κατασκευή της νέας Κλειστής Ελεγχόμενης Δομής.
Ο αληταράς Μηταράκης πρόσθεσε: «Η φετινή μεγάλη εορτή των Θεοφανείων εκπέμπει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα. Ένα μήνυμα φώτισης προς συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν ακόμα διστακτικά τον εμβολιασμό τους, ακόμα και την κρίσιμη ώρα που η μετάλλαξη «Ο» κατακλύζει τη χώρα. Αλλά και ένα Χρόνια Πολλά από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Λιθί της Χίου!».
Σχολιο.- η αδερφη του κηδευτηκε σαν εβραια προσφατα......
αυτος τι ειναι?????
Σχολιο.- Τις κρίσεις εσείς τις δημιουργήσατε και τις δημιουργείτε κ. Μηταράκη λόγω της ανεπάρκειά σας και μετά καλείτε τους πολίτες να υπακούσουν στις άνωθεν εντολές για τη μετατροπή της Ελλάδας σε παράρτημα του Ισλάμ. Καταντήσατε τα νησιά μας, τις Θερμοπύλες του Ελληνισμού και την ηπειρωτική χώρα στα ύπουλα, αποθήκες λαθρομεταναστών για να μην ενοχλούνται οι εταίροι. Η προστασία όμως των πάτριων εδαφών είναι υπέρτατο μέλημα των πολιτών και της πολιτείας. Οι πολίτες ακόμη αγωνίζονται και θα αγωνίζονται, εσείς έχετε παραδοθεί. Ευελπιστώ, ως απλός πολίτης, οι πολίτες της Χίου να σας στείλουν στο σπίτι σας στις επόμενες εκλογές.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! Ο Ν. Ευαγγελάτος έξαλλος φωνάζει: «Κόψε, κόψε τη ζωντανή σύνδεση γιατί...»
Δεν πέρασε καιρός από τότε που το γνωστό σύνθημα ενάντια στον πρωθυπουργό ακουγόταν όλη μέρα στην τηλεόραση με τους παρουσιαστές να προσπαθούν με πολλούς τρόπους να καλύψουν τις φωνές των απλών περαστικών...
Αυτή τη φορά ένα νέο «κρούσμα» ήρθε από μια ατελείωτη ουρά φαρμακείου στην Καλλιθέα. Τη στιγμή που η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου έκανε ζωντανή μετάδοση έξω από ένα φαρμακείο για να δείξει τις ουρές που είχαν σχηματιστεί, ένας πολίτης δεν άντεξε και εξέφρασε την αγανάκτησή του μέσα από το σύνθημα που συμπυκνώνει την οργή όσων έχουν υποστεί την εγκληματική διαχείριση των συνεπειών της πανδημίας. Κι ήταν η στιγμή που ο παρουσιαστής ζήτησε να "κοπεί" η ζωντανή σύνδεση με το επιχείρημα πως αυτό που γίνεται είναι "απαράδεκτο" και "τραγικό"...
https://www.youtube.com/watch?v=aXy0q8zcjCM&t=1s



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υποστηρικτές των μεταναστών διαδηλώνουν έξω από το ξενοδοχείο που κρατείται ο Τζόκοβιτς...
Τη στιγμή που ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκεται εν αναμονή της τελικής απόφασης του δικαστηρίου, στη Μελβούρνη 10 διαδηλωτές εξέφρασαν τη στήριξή τους όχι στον Σέρβο τενίστα, αλλά στους μετανάστες  που διαμένουν στο ξενοδοχείο. 
Οι διαδηλωτές στη Μελβούρνη φωνάζουν συνθήματα όχι υπέρ του Τζόκοβιτς, αλλά υπέρ των μεταναστών, ενώ σε διάφορα πανό που κρατούν αναγράφονται τα εξής: "Καταργήστε το κέντρο κράτησης", "Δεν είμαστε εγκληματίες", "Γιατί κοιτάζουν ακόμα από πάνω", "Απελευθέρωσέ τους".
https://www.youtube.com/watch?v=_U0EcA3J-7M&t=33s




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ-ΓΡΟΘΙΑ! Οι πρώτες εικόνες του Νόβακ Τζόκοβιτς από το ''ξενοδοχείο του τρόμου''...
Εν αναμονή της απόφασης για την παραμονή του ή όχι στην Αυστραλία, ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκεται στο Park Hotel στην περιοχή Κάρλτον της Μελβούρνης, το οποίο θεωρείται ''ξενοδοχείο του τρόμου'', καθώς λειτουργεί ως κέντρο κράτησης και εκεί μεταφέρουν κρατούμενους μετανάστες, 
και για αυτό έχουν γίνει πολλές διαμαρτυρίες στην περιοχή. 
Ήδη δημοσιεύθηκαν οι πρώτες εικόνες του πρωταθλητή του τέννις στις οποίες φαίνεται να ευχαριστεί τους 60 θαυμαστές του που είχαν συγκεντρωθεί υπέρ του κάνοντας με τα χέρια του το σήμα της καρδιάς μέσα από το παράθυρο του ξενοδοχείου κράτησης. 
https://www.youtube.com/watch?v=A1f6E984l5A&t=1s
https://www.youtube.com/watch?v=8n8W_arI3VM&t=1s




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! Ακούστηκε ξανά (σε ζωντανή σύνδεση) το γνωστό «σύνθημα» κατά του Κ. Μητσοτάκη...
Ακούστηκε ξανά το γνωστό «σύνθημα» κατά του πρωθυπουργού... 
Οι νέες παλινωδίες της κυβέρνησης που έχει εγκαταλείψει τα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας, ανοχύρωτα στο νέο κύμα της πανδημίας, τη στιγμή που η χώρα καταγράφει 50.000 κρούσματα καθημερινά, προκαλούν νέα ξεσπάσματα οργής των πολιτών.
Τρανό παράδειγμα, η παρέμβαση μιας γυναίκας έξω από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, κατά την διάρκεια ζωντανής σύνδεσης με το δελτίο ειδήσεων του Mega.
https://www.youtube.com/watch?v=ixAGYURUk3s&t=2s
Χθες, ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου, κατήγγειλε τις τραγικές συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζεται το νοσηλευτικό προσωπικό, τη στιγμή μάλιστα που υπάρχουν καταγγελίες από συναδέλφους του, ότι οι δέχονται εντολές από ανωτέρους τους να μην υποβάλλονται σε διαγνωστικό έλεγχο, προκειμένου να μην εντοπιστούν θετικοί και να συνεχίσουν να εργάζονται.Την απαράδεκτη κατάσταση στο νοσοκομείο κατήγγειλε και μια νοσηλεύτρια του νοσοκομείου, η οποία τόνισε ότι το προσωπικό έχει αποδεκατιστεί και ότι η κατάσταση δεν είναι αυτή που δείχνουν τα κανάλια.