Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Παρασκευη 7 Ιανουαριου 2022


 «Γενοκτονία»: Ρεκόρ μείωσης του ελληνικού πληθυσμού το 2021, αλλά δεν μιλάει κανείς!

Η Ελλάδα αφανίζεται, καταγράφοντας την μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού σε καιρό ειρήνης

Η ταινία του Netflix, Don’t Look Up πραγματικά υστερεί έναντι της ελληνικής πραγματικότητας. Η Ελλάδα καταγράφει μία πρωτοφανή μείωση πληθυσμού που αντίστοιχη  δεν έχει παρατηρηθεί σε καιρό ειρήνης. Εάν όμως ισχύουν τα στοιχεία του worldometers, τότε μιλάμε για καταστάσεις που θυμίζουν ανθρώπινες απώλειες σε περίοδο κατοχής η ευρείας πολεμικής σύρραξης!

Τον Ιανουάριο του 2021 είχαμε συγκλονιστεί με τα στατιστικά στοιχεία που έδειχναν την μεγαλύτερη μείωση του ελληνικού πληθυσμού από τότε που κρατούνται στατιστικά στοιχεία, αφού μέσα σε 12 μήνες, αφανίστηκε μία πόλη σαν την Λαμία. Τα επίσημα στοιχεία του ΟΗΕ που δόθηκαν στη δημοσιότητα για όλες τις χώρες του κόσμου και αναδημοσιεύονται από το worldometers, είχαν καταγράψει ιλιγγιώδη μείωση του πληθυσμού της Ελλάδας σε ποσοστό 0,48%! Για να καταλάβουμε το μέγεθος του ολέθρου, 50.401 Έλληνες χάθηκαν μέσα στο 2020. Ένα μαύρο ιστορικό ρεκόρ.

Εκεί λοιπόν που θα έπρεπε η κυβέρνηση και σύσσωμο το κράτος να πέσει πάνω στο μεγαλύτερο πρόβλημα, Υπήρξε όχι απλά αδιαφορία, αλλά και μία συντονισμένη προσπάθεια απόκρυψης της σύγχρονης ελληνικής τραγωδίας, προκειμένου να μην υπάρξει πολιτικό κόστος. Με αποτέλεσμα το 2021, σύμφωνα πάντα με το worldometers, να καταγραφεί μία μείωση πληθυσμού που παραπέμπει πλέον σε συντονισμένη γενοκτονία, την ώρα που η γειτονική Τουρκία καταγράφει ραγδαία άνοδο, με αύξηση πληθυσμού που ξεπέρασε τις 900,000!

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία του ΟΗΕ, ο πληθυσμός της Ελλάδας αυτή τη στιγμή είναι 10,347,000 ψυχές. Όταν στο τέλος του 2020, ανερχόταν σε 10,423,054 ψυχές. Μιλάμε δηλαδή για μία μείωση της τάξης των 76,000 ανθρώπων, έναν πραγματικό αφανισμό!

Διαφορετικά είναι τα στοιχεία που δίνει η ΕΛΣΤΑΤ, η οποία ναι μεν καταγράφει τεράστια μείωση της τάξεως των 45.902 ψυχών, αλλά προσθέτει το «θετικό ισοζύγιο» της μετανάστευσης, ήτοι 6.384 άτομα καταλήγοντας στο «συμπέρασμα» μείωσης πληθυσμού κατά 0,37%.

Είτε ο ΟΗΕ δίνει λάθος στοιχεία, είτε η ΕΛΣΤΑΤ. Σε κάθε περίπτωση, η ελληνική γενοκτονία είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός και το ελληνικό κράτος θα πρέπει να έχει ως κύριο και υπέρτατο στόχο την επιβίωση του ελληνικού έθνους. Όλα τα άλλα, είναι δευτερεύοντα.

Ειδάλλως, αυτό το άθλιο κράτος θα καταφέρει αυτό που δεν κατάφεραν Πέρσες, Ρωμαίοι, Οθωμανοί, Γερμανοί.


σχολιο.- Τελικά από ότι διάβασα, η ταινία Don’t Look Up παίχτηκε στους κινηματογράφους 1 χρόνο πριν, και ήταν αδιάφοροι. Και δυο μήνες πριν με την καραντίνα, την είδανε όλοι στο Netflix, και σημείωσε ρεκόρ εισιτηρίων. Είναι τόσο καλή όσο η ταινία Joker, που την είχα δει, και πράγματι ήταν φοβερή. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι πως το Netflix πληρώνει δικαιώματα και κόβει εισιτήρια. Τώρα για το άλλο που αναφέρει το infognomonpolitics, για τη μείωση του πληθυσμού, το ξέρω. Από το 2010 μειώνεται ο ελληνικός πληθυσμός, και πέρυσι είχαμε τόσους θανάτους όσο και στον πόλεμο του 1940. Έχω διαβάσει ότι το 1960 ο ελληνικός πληθυσμός θα φτάσει πια στο μισό, στα 4 εκατομμύρια. Βέβαια δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο, αλλά όλων των ευρωπαϊκών πληθυσμών. Έρευνες έχουν πει ότι σε λίγα χρόνια σε 40 περίπου θα εξαφανιστούν οι ξανθοί οι γαλανομάτιδες και οι πρασινομάτιδες. Τώρα τι σχέση  έχουν αυτά με την ταινία, δεν έχω καταλάβει.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φύλλo Επίταξης (ιδιωτών Ιατρών )- κοινώς επιστράτευση -

σύμφωνα με το άρθρο 1 του ν. 4325/2015 (Α’ 47).

Και Ο Κούλης Βολεύεται (γιατί ΔΕΝ κάνει προσλήψεις στο ΕΣΥ ) και η δικαιωματική ιμπεριαλιστική «αριστερά» ''δικαιώνεται '' (γιατί ήθελε επίταξη του Ιδιωτικού τομέα υγείας ) και οι κλινικές βολεύονται (ΔΕΝ τους ακουμπά το μέτρο ) . ΚΑΙ πάνω απ΄' όλα ΚΑΤΑΣΤΡΈΦΟΝΤΑΙ Γιατροί (άνθρωποι) που με κόπο (κυριολεκτικά ) έστησαν το Ιατρείο τους . 

Μ' ένα σμπάρο δυό τριγώνια !



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



- ενας αναλυτης στο RT εκρινε οτι "αυτή τη στιγμή, η Δημοκρατική Επιλογή του Καζακστάν (DVK) και η Oyan, Qazaqstan (OQ), που είναι φιλοδυτικές ομάδες της αντιπολίτευσης, προσπαθούν ενεργά να ηγηθούν των διαδηλώσεων και να τις χρησιμοποιήσουν για να προωθήσουν τη δική τους ατζέντα. ...αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο η προθυμία της κυβέρνησης να συμμορφωθεί με τα οικονομικά αιτήματα των διαδηλωτών απέτυχε να θέσει τέρμα στις αναταραχές,..."

Οποτε, αρκετα, ειναι καθαρος και διασταυρομενος ο συσχετισμος κ η διαταξη των δυναμεων - "εληξε"!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με ένα ταξίδι στην Αυστραλία, ο Τζόκοβιτς εξέθεσε όλο το σύστημα των τεχνητών κρίσεων, που αποσκοπούν στο φακέλωμα και στη σκλαβοποίηση όλων.

Λέει ο Τζόκοβιτς: "Υπερασπίσου το πιστεύω σου, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα μείνεις μόνος σου." 

Εύγε, στο υπερήφανο παλληκάρι!

Σχολιο.- Ο πατέρας του Νόβακ Τζόκοβιτς, Σέρτζαν, ξέσπασε κατά της κυβέρνησης της Αυστραλίας και του πρωθυπουργού της χώρας.

“Θα ήθελα να πω κάτι για αυτό τον τρόπο που ζει ο γιος μου. Ο Νόβακ είναι η Σερβία και η Σερβία είναι ο Νόβακ. Έτσι πολεμούν την Σερβία και τον Νόβακ. Αυτός ο άνδρας, ο Σκοτ Μόρισον, του οποίου το όνομα μιλάει από μόνο του, τόλμησε να επιτεθεί στον Νόβακ. Θέλησαν να τον ταπεινώσουν χωρίς καν αυτός να συμμετάσχει και να τον ρίξουν στα γόνατα. Και όχι μόνο αυτόν αλλά ολόκληρη τη Σερβία. Είμαστε ένας περήφανος λαός που ποτέ δεν έχει επιτεθεί σε κανένα και απλά υπερασπιζόμαστε τους εαυτούς μας.

Σχολιο.- ---Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βοηθάει την ανάπτυξη του τένις στη χώρα του, παρέχοντας δωρεάν γήπεδα τένις στην ακαδημία του στο Βελιγράδι, για συμπατριώτες του τενίστες που δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια.

----Δωρεά 5 εκατ. ευρώ από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο σύστημα υγείας της Σερβίας

----Ο Σέρβος τενίστας στέκεται έμπρακτα δίπλα στους Ιταλούς – Εκανε δωρεά για τα νοσοκομεία του Μπέργκαμο, βοηθώντας στη μάχη κατά του Covid-19.

----Νόβακ Τζόκοβιτς: Δωρεά για δυο νηπιαγωγεία στη Σερβία

Δωρεά 5 εκατ. ευρώ του Τζόκοβιτς στη Σερβία!

----Το φιλανθρωπικό έργο του διάσημου τενίστα είναι αξιοσημείωτο. Χρηματοδοτεί ένα δωρεάν εστιατόριο για άστεγους και άπορους. Δημιούργησε το Ίδρυμα NovakDjokovic, το οποίο διευθύνει η σύντροφος του και μητέρα των 2 παιδιών τους και το οποίο στο επίκεντρο του έχει τα παιδιά.

Το 2015, το ίδρυμά του σε συνεργασία με την Παγκόσμια Τράπεζα κατήρτισε πρόγραμμα πρόσβασης των νεαρών Σέρβων στην εκπαίδευση και την ιατροφαρμακευτική φροντίδα. Χαιρετίζοντας τη γενναιοδωρία του, η UNICEF τον έχρισε πρέσβη καλής θέλησης στη Σερβία τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς.

Μεταξύ των υπολοίπων δράσεων του ιδρύματος ξεχωρίζει η δωρεά 102.000 για την κατασκευή σχολείου στην περιοχή του Trstenik ενώ συνολικά το Ίδρυμα Τζόκοβιτς έχει ανακατασκευάσει και κατασκευάσει 45 νηπιαγωγεία, βοηθώντας περισσότερα από 22.000 παιδιά στη Σερβία, ενώ έχει απασχολήσει και 1.600 εκπαιδευτικούς.

Ξεχωριστή αναφορά οφείλει να γίνει στην περσινή δωρεά 1.000.000 ευρώ προς την χώρα του ώστε να καταφέρει να εξοπλιστεί στη μάχη που έδινε με τον φονικό ιο. Δράσεις που εξηγούν γιατί ο Τζοκοβιτς αντιμετωπίζεται ως εθνικός ήρωας στη χώρα του.

Σχολιο.- τους γ@μησε το αφήγημα ! Όλοι οι τενίστες από τον Φρεντ Περυ μέχρι τον Ράφα Ναδάλ τα κονομαγαν βγάζανε ρούχα και αρώματα και γίνονταν μια χαρά υπηρέτες του συστήματος ! Και ξαφνικά βγαίνει ένας τύπος που τα λεφτά που τους παίρνει τα κάνει σχολεία και νοσοκομεία στο Βελιγράδι και το Μπέργκαμο ! Ξέρεις τι είναι φίλε μου να παίρνει συνεχώς το Γουίμπλετον από τους γ@μημενους τους Άγγλους και να χτίζει τα σχολεία που κατέστρεψε ο Μπλερ ! Το ίδιο και με τους κολωγερμανους τους Γάλλους τους κολωαμερικανους κτλ

Σχολιο.- ψεκια  είναι όλοι αυτοί που πίστεψαν ότι με ένα εμβόλιο έχουν τελειώσει και θα κάνουν την 5η δόση ! Αν νομίζεις ότι ο Νόβακ ο Γιαννακόπουλος ο Τσίτσιπάς που έχουν πίσω τους ένα στρατό από διατροφολόγος και παθολόγους εντάξει τότε να ακούσουμε την δεξιαντζα την γκαγκα και όλα αυτά τα σουργελα που βγάζουν στην tv

Σχολιο.- το θέμα είναι γιατί πεθαίνει ! Αν θες να με ακούσεις επειδή νοσησα και νοσηλευτικα 15 μέρες στο Κωνσταντοπούλειο και την Παμακαριστο σου λέω το έξεις Πριν από εμένα τότε που δεν ξέραμε τι είναι ο Κορονοϊός αρρώστησε ο πάμπλουτος Αμερικανός ξάδερφος της γυναίκας μου τότε μαζί με τον Τραμπ σε 10 μέρες και αυτός και ο Τραμπ ήταν στις δουλειές τους και ο κόσμος έξω πέθαινε σαν μύγες ! Αν δεν σε έχει προβληματίσει το σκηνικό στη Καλαμπάκα που αν δεν ήταν αυτός ο τριμαλ@κας ο Βασιλακόπουλος δεν θα είχαμε μάθει τίποτα ! Το είδες η Γκλαξκο μάζεψε όλα αυτά τα συχαματα στη ταβέρνα του κομματάρχη της δεξιάς για να σπρώξει τα εμβόλια της

Σχολιο.- Αγαπάμε Τζόκοβιτς.Την υγεία του να έχει το παλληκάρι και η οικογένειά του.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Η Χίος δίδαξε, αποτελεί λαμπρό παράδειγμα για τη Λέσβο". 

Κώστας Μουτζούρης - Περιφερειάρχης Νήσων Βορείου Αιγαίου.

Αποκλείοντας εκφόρτωση μηχανημάτων εργολάβων, που θα έφτιαχναν νεα πόλη λαθρομεταναστών στο νησί.

Σχολιο.- Ούτε στη Λέσβο μπόρεσε να αποβιβάσει τα μηχανήματα το πλοίο. Έφυγε για Θεσσαλονίκη.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δημήτριος Γάκης

ΓΙΑΤΙ; Είχαμε ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ θανάτους από COVID-19, το 2021, σε σύγκριση με το 2020, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΜΒΟΛΙΩΝ;

#Γιατί η «Επιχείρηση Ελευθερία» με την αθρόα εφαρμογή των Εμβολίων , στην χώρα, ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ συνοδεύθηκε με μεγάλη αύξηση των θανάτων το 2021 σε σχέση με το 2020 που δεν είχαμε εμβόλια;

#ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ υπήρξε ΤΕΡΑΣΤΙΑ αύξηση των ΘΑΝΑΤΩΝ το 2021, με 9418 περισσότερους το 10-μηνο Μαρτίου - Δεκεμβρίου. 

#Συγκρίνεται αυτό το 10 μηνο διότι η επίδραση του εμβολίου αρχίζει , ουσιαστικά, τόν Μάρτιο 2021.(πηγή: ημερήσιες εκθέσεις ΕΟΔΥ)

#Θάνατοι 1 Μαρ. -31 Δεκ 2020: 4838

#Θάνατοι 1 Μαρ - 31 Δεκ 2021: 14256

#Αύξηση 2021: 9418

#ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ;

#ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ γιατί φωνάζω ότι ΟΙ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ;

#ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ με τα εμβόλια!

Υ.Γ. 1. Σήμερα εκπληρώνω την υπόσχεση που σας έδωσα όταν μου επιτεθήκατε πριν μήνες, ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ 2021. Αποδείχθηκε ποιος είχε δίκιο! 

#Υ.Γ. 2. Σας τα έλεγε και ο κορυφαίος, παγκόσμια, Επιδημιολόγος, Γιάννης Ιωαννίδης, τον οποίο έχετε «εξαφανίσει» από τα ΜΜΕ…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Στερεί το εκλογικό δικαίωμα στους ανεμβολίαστους ο Εμμανουέλ Μακρόν. Αυτό προβλέπεται στο νομοσχέδιο που μετατρέπει το υγειονομικό πάσο σε εμβολιαστικό. Δεν τους τιμωρεί γιατί διέπραξαν "ποινικό αδίκημα, αλλά επειδή (σύμφωνα με το ατομικό τους δικαίωμα, το δικαίωμα που τους δίνει ο νόμος), αρνήθηκαν να εμβολιαστούν."


Maria Denaxa

Επιχειρεί να στερήσει το εκλογικό δικαίωμα στους ανεμβολίαστους ο Εμμανουέλ Μακρόν; Οι βουλευτές που ψήφισαν σε πρώτη ανάγνωση το νομοσχέδιο που μετατρέπει το υγειονομικό πάσο σε εμβολιαστικό, απέρριψαν τροπολογία που επιχειρεί να εμποδίσει τη γαλλική κυβέρνηση να επιβάλλει κάτι τέτοιο. Θα είναι στη βούληση του προέδρου και ανάλογα με τις δημοσκοπήσεις για το αν θα μπορούν να ασκήσουν ή όχι το εκλογικό τους δικαίωμα οι ανεμβολίαστοι. Για την ώρα δεν έχει διευκρινιστεί πως θα πράξει. Αν γίνει κάτι τέτοιο δεν θα τιμωρεί τους ανεμβολίαστους γιατί διέπραξαν "ποινικό αδίκημα, αλλά επειδή (σύμφωνα με το ατομικό τους δικαίωμα, το δικαίωμα που τους δίνει ο νόμος), αρνήθηκαν να εμβολιαστούν.

Για όσους όμως είναι μέσα στα πράγματα, ο γάλλος "Μακιαβέλι", που τη χειραγώγηση την έχει αναγάγει σε εργαλείο εξουσίας, ενδεχομένως να επιχειρήσει να αποκλείσει απο την εκλογική διαδικασία αυτούς που θα μπορούσαν να του στερήσουν μια δεύτερη προεκλογική θητεία. Ολα υπολογίζονται ψηφοθηρικά, όπως και οι εμπρηστικές του δηλώσεις ότι θα #$$% τους ανεμβολίαστους και πως οι "ανεύθυνοι" δεν είναι πολίτες, οι οποίες δεν έγιναν τυχαία!

Δυστυχώς, τα πράγματα στη Γαλλία γίνονται επικίνδυνα κι αυτό θα γενικευτεί στην Ευρώπη. Σχεδόν παντού, έχουν χαθεί οι ισορροπίες. Μαζί τους χάθηκαν οι φάροι των κοινωνιών, όπως ήταν οι διανοούμενοι, οι άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών με αξίες που ανήκουν πια σε μια άλλη εποχή, αλλά και οι πολιτικοί με όραμα και πάνω απ όλα με ήθος, αρετές και ευμένεια. Οι πραγματικοί ηγέτες δηλαδή. 

Είναι λυπηρό να βλέπεις ανθρώπους που δηλώνουν αριστεροί, κεντρώοι και δημοκράτες, να πέφτουν ξανά στην παγίδα του εκφασισμού των κοινωνιών. Είναι λυπηρό να βλέπεις αυτούς που έχουν εξουσία στα χέρια τους, να πουλούν για την πολιτική τους επιβίωση τις ατομικές μας ελευθερίες, σήμερα σε φαρμακοβιομηχανίες και αύριο σε ότι άλλο αποφασίσουν τα λόμπι των πολυεθνικών, που κάνουν κουμάντο στις Βρυξέλλες.

Είναι λυπηρό, μετά από τόση πρόοδο που έχει κάνει ο άνθρωπος να περιορίζουν την αντιμετώπιση της πανδημίας σε μια αμφιλεγόμενη λύση, ζητώντας υπευθυνότητα από τους λαούς χωρίς οι ίδιοι να αναλαμβάνουν την παραμικρή ευθύνη! 

Τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα γιατί σαν πολίτες γίναμε οι κομπάρσοι του Don't Look Up! Αντί να αντιδρούμε στον διχασμό που σπέρνουν για να μην χρεωθούν τις καταστροφές που προκαλούν, στην προκειμένη περίπτωση την καταστροφή του δημόσιου συστήματος υγείας, επιχαίρουμε σαν τα αιμοδιψή, τον εξοστρακισμό συμπολιτών μας, που απο τη μια μέρα στην άλλη έγιναν οι αποδιοπομπαίοι τράγοι στους οποίους στηρίζουν το δυστοπικό αφήγημα τους. 

Και για όσους θελουν να το ακούσουν ξανά: ναι ο κορωνοιός υπάρχει. Η λογική έχει χαθεί! 

Το παραμύθι ότι οι ανεμβολίαστοι είναι "δημόσιος κίνδυνος νούμερο 1", κατέρρευσε με τα χιλιάδες κρούσματα που καταγράφονται καθημερινά σε κοινωνίες οπου η πλειοψηφία ειναι εμβολιασμένη. . 

Η ανοσία της αγέλης αποδείχτηκε μύθος (το 90% των ενηλίκων στη Γαλλία ειναι διπλά εμβολιασμένοι και καθημερινά καταγράφονται 250.000-300.000 νέα κρούσματα, ούτε τον πρώτο χρόνο της πανδημίας τόσα πολλά) ενώ η κατά 99.9% αποτελεσματικότητα των εμβολίων, πήγε περίπτατο στο τρίμηνο που ξεθυμαίνουν. 

Λυπάμαι που θα χαλάσω το αφήγημα, αλλά εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι ΚΑΙ κολλούν ΚΑΙ νοσούν ΚΑΙ μεταδίδουν ΚΑΙ πεθαίνουν. Ισως οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν λιγότερο απο κορωνοιό, αλλά αυτό το συμπέρασμα θα ήταν αντικειμενικά σωστό αν γνωρίζαμε και τους θανάτους απ αυτά, αλλά και απο άλλες παθολογίες το διάστημα της πανδημίας. 

Θα έπρεπε σε όλους μας να προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως επιβάλουν πρωτοφανή και ιδιαίτερα σκληρά μέτρα, ώστε να υποχρεωθεί ο πολίτης απο ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ να πάει να εμβολιαστεί, ενώ θα μπορούσαν να καταστήσουν υποχρεωτικό τον εμβολιασμό ευθύς εξαρχής.

Αυτό και μόνο θα έπρεπε να μας προβληματίζει!

Σχολιο.- Τραγικό. Η ανθρώπινη κατάντια έχει χτυπήσει κόκκινο. Ο υγιής άνθρωπος, μπαίνει στο περιθώριο της ζωής, τιμωρείται με χίλιους τρόπους, κατά δικάζεται ως ένοχος και επικίνδυνος. Γιατί; Γιατί είναι υγιής και θέλει να παραμείνει. Γιατί δεν θέλει να αποφασίζουν άλλοι για τον ίδιο. Γιατί δεν θέλει να τον σώσουν με το ζόρι.

Σχολιο.- Περνάνε με μεγάλες ταχύτητες στο επόμενο προγραμματισμένο βήμα. Μετά τους κοινωνικούς αποκλεισμούς σχεδιάζουν καθολικό πολιτικό αποκλεισμό των μη εμβολιασμένων πληθυσμών με στόχο να προκαλέσουν κοινωνική εξέγερση (αφού πλέον κάθε άλλη πολιτική δράση εντός των "δημοκρατικών ορίων" θα είναι απαγορευμένη) ελπίζοντας πως έτσι θα τους δοθεί το επιχείρημα της ανοιχτής στρατιωτικής επέμβασης και καθολικής επιβολής της κανονικής δικτατορίας των όπλων. Έχει τεράστια σημασία να μην στρατολογηθούν τα λαϊκά κοινωνικά κομμάτια των εμβολιασμένων στον ναζιστικό στρατό του εχθρού. Η πολιτική συγκρότηση του σώματος της υπαρκτής κοινωνικής αντίστασης για την υπεράσπιση της δημοκρατίας και της ελευθερίας είναι ΤΩΡΑ αναγκαία όσο ποτέ πριν.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι πακιστανοί την πρωτοχρονιά προβάλαν τις πακιστανικές σημαίες τους στο Σύνταγμα. 

Ενώ, όταν οι έλληνες γιορτάζουν κάτι, στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες, είναι περηφάνεια, λέει ένας τσόγλανος δικαιωματιστής προδότης.....

Σχολιο.- ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ.

ΟΥΤΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΜΑΝΤΡΩΝΕΙ ΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑ ΕΘΝΗ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΙ ΕΣΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑ ΠΟΥ ΑΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΕΝΩ ΑΝ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΦΑΖΑΝ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ

"ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ".

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΞΩ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΑΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

( ΠΟΥ ΕΣΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΜΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ... )

ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ .....

Σχολιο.- ΚΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ....

ΜΠΑΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ .... ?????

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΜΕ ΕΜΜΕΣΟ ΕΙΤΕ ΑΜΕΣΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΟΥ.

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ, ΚΕΝΤΡΩΑ ΚΑΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΗ" ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ "ΙΑΤΡΙΚΕΣ" ΚΑΙ "ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ" ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΡ ΜΕΓΓΕΛΕ.

ΒΡΕΣ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με την τροπολογία η κυβέρνηση Μητσοτάκη άλλαξε τους κανόνες για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών: Στέρησε από την Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) τη δυνατότητα να γνωστοποιεί στους πολίτες την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών τους από την ΕΥΠ, αν ο λόγος της παρακολούθησής τους αφορά την εθνική ασφάλεια γενικός και αορίστως.

Ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ Χρήστος Ράμμος και άλλα δύο μέλη της ανεξάρτητης αρχής, οι οποίοι δεν ρωτήθηκαν από την κυβέρνηση για την παραπάνω ρύθμιση, με παρρησία περιέγραψαν τις σοβαρότατες συνέπειές της. 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φυσικά ο Djokovic μπορεί να παίζει όλη μέρα στα κανάλια, αρκεί να μη παίζει το έγκλημα εναντίον των αβοριγινών της Αυστραλίας, οι οποίοι οδηγούνται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης γιατί δεν εμβολιάζονται, και τα παιδιά τους εμβολιάζονται με το ζόρι.

Αρκεί να μην παίζει ότι καίνε τοπικά Κοινοβούλιο για αυτούς τους λόγους.

Αρκεί ο κόσμος να μη βλέπει απλούς πολίτες να αντιδρούν, παρά μόνο μεμονωμένους ήρωες των πολυεθνικών, και από αυτούς να περιμένουν σωτηρία.

Σημείωση: Ο Τζούλιαν Ασάνζ, Αυστραλός πολίτης, σαπίζει στην απομόνωση στη Βρετανία επειδή αποκάλυψε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Εμβολιάστηκε στη φυλακή παρά τη θέλησή του. Δεν θέλει η Αυστραλία να τον προστατεύσει και να τον επαναπατρίσει;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εχω μπει στο twitter του Νοβακ Τζοτζοβιτς δε μπορω να πιστεψω τα σχολια που διαβαζω απο Αυστραλους πολιτες..

Τελικα η "Ωκεανια" του Orwell εγινε ονομα και πραγμα...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φορτώστε όλες τις παρενέργειες των mRNA "εμβολίων" στην "Ο", καραγκιόζηδες. Πότε πρόλαβε ο φαντομάς;  Συνεχίστε μέχρι να σας πάρει ο διάολος.

«Η «Όμικρον» χτυπάει και στον ύπνο: Η νέα παρενέργεια – Τι είναι η υπνική παράλυση»



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν ο ηθοποιός Kevin Costner συνάντησε τον Fidel Castro του εξομολογήθηκε όλο τον θαυμασμό του και είπε ότι δεν είχε υπάρξει ποτέ τόσο συναισθηματικός στη ζωή του.

Παρακολούθησαν το ντοκιμαντέρ για την κρίση των πυραύλων κοντά και στο τέλος ο Kevin Costner είπε ότι ο αμερικανικός λαός του νησιού της Κούβας παραμορφώθηκε από τα λόμπι και την προπαγάνδα της αμερικανικής κυβέρνησης.

Ο δημοφιλής βορειοαμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης υποσχέθηκε στον Φιντέλ ότι αργά ή γρήγορα θα έκανε μια ταινία για την Κούβα που θα έδειχνε την πραγματική πλευρά των πραγμάτων.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΚΚΕ (λέγε με Ελισσαίο) έκανε copy paste τη μισή ανακοίνωση του"αδελφού" κόμματος από το Καζαχστάν και "καθάρισε" με το διεθνιστικό του καθήκον... Καμία προσπάθεια για ανάλυση της κατάστασης, καμία καταδίκη του δυτικού ιμπεριαλισμού, που για πολλοστή φορά απλώνει τα χέρια του για να αρπάξει αυτά που δεν του ανήκουν... "Ίσες αποστάσεις" και "ενδοϊμπεριαλιστικές αντιθέσεις", αυτές οι δύο "μάστιγες"...

Σχολιο.- Νομίζω αυτή τη φορά έχει πάει ένα βήμα παραπέρα από τις ίσες αποστάσεις.

Σχολιο.- της pandiera και το kommon το πάει παρακάτω καθαρά ..καμία ρωσική παρέμβαση αχαχαχχα λαϊκή εξέγερση.... θεση κρύσταλλο



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μετά το Καζακστάν ακολουθούν η Μολδαβία και η Υπερδνειστερία.

Ο πίνακας περιεχομένων της έκθεσης της RAND Corporation για το 2019 με προτάσεις για την εντατικοποίηση του υβριδικού πολέμου κατά της Ρωσίας, Ο κατάλογος έχει ως εξής:

1. Παράδοση φονικών όπλων στην Ουκρανία. Έγινε.

2. Υποστήριξη των τρομοκρατών στη Συρία. Έγινε.

3. Απόπειρα αλλαγής καθεστώτος στη Λευκορωσία. Έγινε.

4. Ένταση στον Νότιο Καύκασο. Έγινε.

5. Μείωση της ρωσικής επιρροής στην Κεντρική Ασία. Σε εξέλιξη.

6. Αμφισβήτηση της ρωσικής παρουσίας στη Μολδαβία. 

Αναμενόμενο.

Σχολιο.- "Εναλλακτικά, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσαν να προσπαθήσουν να οδηγήσουν την Αρμενία να κάνει διάλειμμα με τη Ρωσία. 

Αν και μακροχρόνιος Ρώσος εταίρος, η Αρμενία έχει αναπτύξει επίσης δεσμούς με τη Δύση: 

Παρέχει στρατεύματα σε υπό την ηγεσία του ΝΑΤΟ επιχειρήσεις στο Αφγανιστάν και είναι μέλος της εταιρικής σχέσης του ΝΑΤΟ για την Ειρήνη, ενώ πρόσφατα συμφώνησε να ενισχύσει τους πολιτικούς δεσμούς της με την ΕΕ. 

 Οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί να προσπαθήσουν να ενθαρρύνουν την Αρμενία να κινηθεί πλήρως μέσα στην τροχιά του ΝΑΤΟ. 

Εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες επιτύχουν σε αυτή την πολιτική, τότε η Ρωσία μπορεί να αναγκαστεί να αποσυρθεί από τη στρατιωτική της βάση στο Gyumri  και μια στρατιωτική και αεροπορική βάση κοντά στο Ερεβάν (επί του παρόντος μισθωμένη έως το 2044), και να εκτρέψει ακόμη περισσότερους πόρους στη Νότια Στρατιωτική Περιφέρεια της. "



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάποιοι λένε

Ο Πορτοκάλογλου έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει  απαράδεκτες δηλώσεις, (κάτι σαν τον Ψαριανό ένα πράμα) η Φαραντούρη επίσης είχε κατέβει υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ! Και λοιπόν; 

Το έχω ξαναπει κι όταν πέθανε ο Μικρούτσικος ( υπουργός του ΠΑΣΟΚ), κι όταν πέθανε ο Γλέζος ( βουλευτής του ΠΑΣΟΚ), κι όταν πέθανε ο Μίκης ( βουλευτής... όλων!);

Για την προσφορά στον πολιτισμό με όλα όσα αυτη σημαίνει συζητάμε!

ας κλείσουμε με τα " κάλαντα των Φώτων" που έγραψε ο μέγας Γκάτσος

σχολιο.- Ξέχασες τον Χατζηδάκη (καραδεξιούλης !)

σχολιο.- απτον γκάτσο στον πορτοκάλογλου μισό τσιγάρο δρόμος

σχολιο.- Αφού φτάσαμε στο σημείο να χαρακτηρίζεται και ο Πορτοκάλογλου πνευματική - πολιτική ηγεσία του τόπου..... τότε δεν υπάρχει σωτηρία πια

σχολιο.- Οποίοι περιμένουν να αλλάξει ο κόσμος από την διανόηση, σαν αυτήν που χαρακτηρίζει πνευματική ηγεσία τον αληταρά Πορτοκάλογλου.... πρέπει να ξαναρίξουν μιά ματιά στούς κλασικούς .



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είναι αδιανόητο να ζητάς απο ανθρώπους με χαμηλά εισοδήματα να δαπανούν και το 10% του μισθού ή της σύνταξης για τέστ pcr.

Aδιανόητο .

Ενω στη χονδρική τα rapid test εισάγονται με 0, 80 λεπτά και η μάσκα ΚΝ95 0,08 λεπτά.!!

Με το πρόσχημα της πανδημίας, η χώρα μας λόγω των εμβολίων δεν προλαβαίνει να θάβει νεκρούς,  η κυβέρνηση Μητσοτάκη αναγνωρίζοντας την πανδημία έχει διαλύσει τα νοσοκομεία, κλείνει νοσοκομεία και απολύει γιατρούς και νοσοκόμους,  ενώ κόβει στον νεο προυπολογισμό 820. εκ. ευρώ απο την υγεία !!!!

Η κυβέρνηση του Κούλη και της ΝΔ  κόβει συντάξεις χηρείας και αναπηρικές, κατάντια για τη χώρα..



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα μάθατε τα νέα από την Γαλλία; το τσιράκι των Rothschild, που παριστάνει τον πρόεδρο της Γαλλικής δημοκρατίας επιχειρεί να στερήσει το εκλογικό δικαίωμα στους ανεμβολίαστους Γάλλους....

Στα άλλα νέα της ημέρας η Αυστρία ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΓΙΑ "ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ"

Σχολιο.- Μακρόν και Τριντώ, και άλλοι 1.400, έχουν από χρόνια στρατολογηθεί και εκπαιδευτεί στο Schwab’s Young Global Leaders... Αυτό επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο και εντάσσονται στο κλαμπ νέα πρόσωπα.

WEF: "οι Young Global Leaders

αποτελούνται από «περισσότερα από 1.400 μέλη και αποφοίτους 120 εθνικοτήτων». Τα άτομα εκπαιδεύονται ώστε να «[A]ευθυγραμμίζονται με την αποστολή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ», να «οδηγούν τη συνεργασία δημόσιου-ιδιωτικού τομέα προς το παγκόσμιο δημόσιο συμφέρον".

Ένα από αυτά τα πιόνια του WEF είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακηρυγμένος από τον ίδιο τον Klaus Schwab "Global Leader of Tomorrow" το 2003, πριν ακόμη καν πολιτευτεί! Οι "πρωτοβουλίες" του Μητσοτάκη, για νέα περιοριστικά μέτρα, είναι απλώς εντολές που διατάσσεται και εκτελεί, για να ακολουθήσουν κατόπιν και οι υπόλοιποι. Όταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Γιάννης Οικονόμου δηλώνει: "Η Ελλάδα ηγείται στην 4η βιομηχανική επανάσταση", ξέρει ακριβώς τι λέει.

Σχολιο.- Η Λεπέν και η κάθε Λεπέν παίζει το ρόλο του φανερού φασίστα για να κρύβονται οι πραγματικά σκληροί φασίστες. Ετσι έγινε κι εδώ με τα μνημόνια. Ολοι στο ίδιο κόλπο ειναι.

Σχολιο.-  από το γαλλικό κείμενο της τροποποίησης ,που δεν ψηφίσθηκε στη γαλλική Βουλή ,δεν προκύπτει ότι ο πρόεδρος θα μπορεί να στερεί το εκλογικό δικαίωμα στους ανεμβολιαστους.Η τροποποίηση προέβλεπε να προστεθεί παράγραφος που θα απαγορεύει την εξάρτηση της άσκησης του εκλογικού δικαιώματος από την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού η ραπίντ τεστ.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δολοφονούν αργά, κυνικά και χωρίς αιδώ....Όσοι είναι στις ΜΕΘ είναι με δύο δόσεις που καταγράφονται ως "ανεμβολίαστοι" για να μην χαλάσει το αφήγημα. Μιλήστε ρε...Μιλήστε όσοι εργάζεστε εκεί μέσα. Δεν έχετε δράμι συνείδησης;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χούντα στην Αυστραλία: Οι ανεμβολίαστοι απαγορεύεται να βγουν από το σπίτι - Ακόμα και για να πάνε στη δουλειά τους

07/01/2022 - 14:11

Αδιανότητα είναι τα όσα συμβαίνουν στην Αυστραλία, καθώς οι ανεμβολίαστοι πλέον απαγορεύεται να βγουν από το σπίτι ακόμα και για να πάνε στη δουλειά τους! 

Συγκεκριμένα η Βόρεια Επικράτεια της Αυστραλίας ανακοίνωσε ότι επιβάλλεται νέο lockdown για ανεμβολίαστους, κατά την διάρκεια του οποίου δεν θα τους επιτρέπεται να πάνε έξω για άσκηση ή να πάνε στη δουλειά.

Τα επαχθή νέα μέτρα ανακοινώθηκαν από τον επικεφαλής υπουργός υγείας της περιοχής, Michael Gunner!

«Οι πλήρως εμβολιασμένοι μπορούν να συνεχίσουν όπως ήταν. Για τα άτομα που δεν είναι εμβολιασμένα, οι κανόνες lockdown θα ισχύουν για όλους ηλικίας 16 ετών και άνω», είπε ο κ. Gunner.

Ο ίδιος είπε ότι οι ανεμβολίαστοι πλέον θα μπορούν να βγαίνουν από το σπίτι τους μόνο για τρεις λόγους και όχι για πέντε, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα. Αυτοί είναι για να τους παρασχεθεί ιατρική βοήθεια (ανάμεσα τους και το τεστ για τον Covid-19 και ο εμβολιασμός), να πάνε σε παντοπωλείο ή φαρμακείο και για βοηθήσουν κάποιο μέλος της οικογένειας που δεν μπορεί να συντηρηθεί μόνο του. 

Στους ανεμβολίαστους απαγορεύεται μάλιστα να ταξιδέψουν σε απόσταση μεγαλύτερη των 30 χιλιομέτρων από το σπίτι τους, εκτός και αν πηγαίνουν σε νοσοκομείο.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είδες τι κάνει η παρέα και η χρηματοδότηση  από τον Μπιλ Γκέιτς

Ναδάλ

«Είναι φυσιολογικό ο κόσμος εδώ στην Αυστραλία να απογοητεύεται πολύ με την υπόθεση, επειδή έχουν περάσει πολλά και πολύ δύσκολα lockdowns… Πολλοί άνθρωποι δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους

Το μόνο ξεκάθαρο για μένα είναι ότι αν έχεις εμβολιαστεί, μπορείς να παίξεις στο Australian Open και παντού, και ο κόσμος κατά τη γνώμη μου έχει υποφέρει αρκετά για να μην ακολουθεί τους κανόνες.

Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω είναι ότι πιστεύω αυτά που λένε όσοι γνωρίζουν από ιατρική. Αν αυτοί λένε ότι πρέπει να εμβολιαστούμε, τότε πρέπει να εμβολιαστούμε.

Κόλλησα Covid-19, έχω εμβολιαστεί δύο φορές. Και αν το κάνεις αυτό, δεν έχεις κανένα πρόβλημα να παίξεις εδώ, Αυτό είναι το μόνο ξεκάθαρο... αν δεν θέλεις να κάνεις το εμβόλιο, θα αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα..

Μετά από πολλούς θανάτους εδώ και δύο χρόνια, η αίσθησή μου είναι ότι το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος για να σταματήσει αυτή η πανδημία»

Βλέπετε; τα εκατομμύρια και η διασημότητα δεν σε προστατεύουν από το να μην είσαι ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΣ ΔΟΥΛΟΣ....

Σχολιο.-  θα έκανε φυσιολογικό ορό και μας δουλεύει.

Σχολιο.- Ακριβώς...διάσημος υποταγμένος!!

Σχολιο.- Ποιός μας λέει οτι είναι σίγουρο οτι είναι εμβολιασμένος?

Ποιός πιστεύει οτι ο bill και πολλοί άλλοι ειδικοί που δίνουν οδηγίες έχουν κάνει το εμβόλιο?

Σχολιο.- Και δεν ξέρουμε τι" είδους" εμβόλιο έκανε.Αλλα αγκαλιές με το αφεντικό δείχνουν ότι έκανε αυτό που κάνουν όλοι οι "άνθρωποι του.... Bill( Big Boss)

Σχολιο.- Ένας φίλος και ένας συγγενής μου γιατροί εμβολιασμενοι, είδαν τον χάρο με τα μάτια τους. Και το 85% αυτών που κολλησαν την όμικρον είναι εμβολιασμενοι σύμφωνα με τα στοιχεία γνωστού μου γιατρού σε νοσοκομείο της περιοχής .

Σχολιο.- Άντε  Ναδάλ δούλεψε το σύστημα για σένα ουστ ρε

Σχολιο.- Ναδαλ πιο καλα να παιζεις παρα να λες μαλακιες και να φωτογραφίζεσαι αγκαλια με τον δολοφονο Μπιλ Γκέιτς

Σχολιο.- Ο Ναδάλ, έχει εμφανιστεί κ σε άλλες καλοπληρωμένες διαφημίσεις. Δεν είναι η πρώτη φορά που διαφημίζει κάποιο ""προιόν""...Μη σκάτε!

Σχολιο.- μηπως ο ναδαλ ειναι ενας απο τους τεσσερεις που επετραπη κατ εξαιρεσιν η συμμετοχη? ο τζοκοβιτς με τις αλητειες που κανει να ταιζει φτωχους και να συμπαραστεκεται στην αληθεια εχει καταντησει ενοχλητικος και μας χαλαει την πιατσα. ευκαιρια να προωθησουμε ολιγον τσιτσιπα μας που δεν ξερει απο αυτα!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



τελικά εμείς είμαστε οι συνωμοσιολόγοι ή αυτοί οι συνωμότες;

Schwab: Στο τέλος θα συγχωνευτούν η ψηφιακή, βιολογική και φυσική μας ταυτότητα»

https://www.youtube.com/watch?v=Bx_T0D2YjX0



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



πέσαν για το σταυρό στον Πειραιά χθές και βγάλαν έξω 2 μάρτυρες...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι γεωργοκτηνοτροφοι στο Καζακστάν εξεγέρθηκαν λέει..... Για τσεκαρε μια να δεις αποθέματα που έχει το Καζακστάν σε πετρέλαιο, φυσικό αέριο, ουράνιο, άνθρακα κ διέγραψε αυτό που είπες

ΥΓ έχει και την βάση του ο ρωσικός διαστημικός Σταθμός

Σχολιο.-  Επίσης δεν είναι και τόσο αυθόρμητη εξέγερση... Νέα Ουκρανία μυρίζει. 

Σχολιο.- πάντα οι πορτοκαλί επαναστάσεις ξεκινάνε με λογικοφανη επιχειρήματα

Σχολιο.- μοιάζει πολύ με Συρία , Ουκρανία.

Η ειρηνική διαδήλωση δεν σε οδηγεί σε αποκεφαλισμός αστυνομικών

Ούτε σε προμηθεύουν ΑΚ47....

Είπαμε ξεκίνησε με ένα λογικιφανες αίτημα και εξελίσσεται τώρα.

Σχολιο.- Συγνωμη ρε φίλε τι λες?? Κανει μπαμ οτι μπουκαραν τζιχαντιστές και μου λες για οργή..... Δηλαδή πήγαν αγανακτισμένοι από την φτώχεια και κατέλαβαν το αεροδρόμιο της πόλης?? Αυτό είναι στρατιωτική επιχείρηση φιλε σε παρακαλώ...

και μην είσαι αφελής φίλε μου σε ένα μιση χρόνο μέσα έχουμε πολεμο στην Αρμενία, συγκέντρωση δυνάμεων στην Ουκρανία, "εξέγερση" στο Καζακστάν και είναι συμπτωματικά αυτά.... δεν είναι .



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάποιος να πει στον "πολιτικό εξόριστο" πως ο Άη Στρατης ήταν παράρτημα του Β Αναμορφωτικου Τάγματος Μακρονήσου το οποίο έφτιαξαν οι πρόγονοι του.

Κάποιος να πει στον "τουρίστα",πως οι πρόγονοι του έστειλαν εκεί τους Ήρωες κομμουνιστές που πολέμησαν στο Ρούπελ και πως οι γερμανοντυμενοι χωροφυλάκοι μαζί με τον διαβόητο"καλόγερο"τους άφησαν το 1943 να πεθάνουν από την πείνα.

Κάποιος να πει στον αναλγητο και ανιστορητο ότι στην χαράδρα κάηκαν ζωντανά από κεραυνό 5 Παληκάρια,Κομμουνιστές.

Κάποιος να μπει στον ακατανομαστο πως αρκετοί και αρκετές από εμάς,θυμωμαστε τις μανάδες μας να μαλλιωτραβιωνται όταν ερχόταν σπίτι το δελτάριο"Αγαπημένη μου Γεωργία,είμαι καλά, φίλησε μου τα παιδιά.. σήμερα πήγαμε για μπάνιο "..μόνο που τα γράμματα ήταν τρεμάμενα.

Κάποιος να πει στο ανδρικελο,

Ότι οι δεσμώτες στον ματωβαμενο βράχο του Αη Στράτη,ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΑΝ 

Και κάτι ακόμα.

Στην αφιλόξενη ξέρα δεν μαρτύρησαν μόνον άνδρες αλλά και γυναίκες.

Στην πλειοψηφία τους επιστημονισσες.

Καθηγήτριες,δικηγορικές,γιατρινες.

Ρωτειστε σημερινούς αγιοστρατητες ποιες ξεγεννησαν τις μανάδες τους μια που το λευκοτρομοκρατικο Κράτος ΔΕΝ έστελνε Δημόσιο γιατρό στο νησί.

Μάθετε ότι οι κρατούμενοι ανέβαζαν και θεατρικές παραστάσεις -ακομη και για τους κατακτητές-.

Ότι οι μόνιμοι κάτοικοι του Νησιού είναι Δημοκρατικοί σε ποσοστό 92%.

Όχι κυρ τέτοιε μου.

Εσείς,

ΔΕΝ ΔΥΝΑΣΘΕ να ομιλείτε για τους Αλύγιστους της Ταξικής Πάλης.

Για τους Ήρωες που βασανίστηκαν με απίστευτης σκληρότητας και πείνας μαρτυρια.

Το μόνο που μπορείτε να κάνετε;

Να βγάλετε τον σκασμό.

Γιαννούλα (Ζάννα)Μπεμπονη

Κόρη και Ανεψιά 

Αγιοστρατηδων Εξόριστων.

Περιόδου 1949/1957



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν διάβασα το βιβλίο του Χρόνη Μίσσιου «Καλά εσύ σκοτώθηκες νωρίς» έκλαιγα συνέχεια. Το διάβασα σε μια μέρα, εγώ που δεν διαβάζω συχνά βιβλία. Όταν διάβασα το «Χαμογέλα ρε τι σου ζητάνε», μου ρχόταν συνέχεια να κάνω εμετό με τα ξερατά που έγραφε. Μετά από αυτό δεν ξαναέπιασε βιβλίο του Μίσσιου στα χέρια μου.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



μαράζι το ‘χω να γυρίσει ένας από Αράχωβα χωρίς κόβιντ



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σαν σήμερα, 7 Ιανουαρίου 1947,ο διοικητής Χωροφυλακής Λαρίσης Μαντούβαλος δημοσιεύει προκήρυξη σύμφωνα με την οποία για κάθε νεκρό χωροφύλακα θα εκτελούνταν 50 πολιτικοί κρατούμενοι. Το ίδιο μέτρο είχαν εφαρμόσει οι ναζί για την Αντίσταση.

Σχολιο.- Για να μαθαίνουμε οι νεώτεροι, διότι οι παλιοί δε ζουν για να θυμούνται!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"τοπόσημα διχασμού". Ηλικιωμένες χωρικές εκτοπισμένες στο Άη Στράτη. Δεκαετία του ‘50 (φωτό: Βασίλης Μανικάκης/Αρχεία Σύγχρονης Κοινωνικής Ιστορίας)

Άντε ρε τρίχα...μη σου πω το γνωστό σύνθημα .

Μωρέ θα στο πω… Μητσοτάκη γαμιέσαι!!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μια αλεπού έχασε την ουρά της από το δόκανο ενός κυνηγού ,πήγε στις άλλες αλεπούδες και προσπάθησε να τις πείσει να κόψουν και τις δικές τους ουρές γιατί θα είναι πιο όμορφες . Ονόμασε μάλιστα αυτή την πράξη, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο άσος του τένις Basilashvili αποχωρεί από το Sydney Cup αφού δυσκολευόταν να αναπνεύσει



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λαϊκή Εξέγερση !!!!!!!!!!!!!!!! ανακάλυψε ....ΤΟ ...ΚΟΜΜΑ!!!!!!!!!στο ...Καζακστάν....με....3 αποκεφαλισμους....και μάχες εκ του συστάδην με .......Β.Ο.Π....(Βαρέα όπλα Πεζικού!!!)

Άρα ο κατήφορος είναι εντελώς συνειδητός και οι άνθρωποι πλέον έχουν διαλέξει..Παράταξη με Γεωπολιτικά κριτήρια πασπαλισμενα με μπόλικη ξύλινη γλώσσα  από τα...... παλιά!Περσινά ξινά σταφύλια.......!

Δεν τους κατηγορώ .....ΤΟ ΚΟΜΜΑ !!!!!!πρέπει να .......ζήσει ......

Και πως να ζήσει με τέτοια ακρίβεια!

Σχολιο.- θα συμφωνησω απολυτα εδω μαζι σου, ολο κ συχνοτερα αποκαλυπτεται ο υποπτος ρολος που βαρα αυτο το ιστορικο δυστηχως κομμα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΝ ΚΑΜΦΘΕΙ Ο ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ, (ΜΕ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ), ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ.

 Ζούμε σε μια απόλυτα τραγική ιστορική καμπή. Με βάση ένα δίλημμα επιλογών υγείας,και αύριο με ένα άλλο δίλημμα συμμόρφωσης ατομικού τρόπου ζωής (π.χ. θα είσαι ατομικά οικολόγος ή όχι, θα είσαι ρυπαρός, θα είσαι καπνιστής ή όχι, κλπ) συζητιούνται διεθνώς πράγματα αδιανόητα όχι πριν από δύο χρόνια η και από έξη μήνες περίπου .

Το δικαίωμα στην δουλειά και τον μισθό - αν θα ανασταλεί ή καταργηθεί.

Το δικαίωμα στο να έχεις μετά τα 60 ένα εισόδημα αξιοπρεπούς, ακόμη και φτωχής, διαβίωσης.

Το δικαίωμα να εκφράζεις ελεύθερα μια πολιτική η επιστημονική άποψη.

Το δικαίωμα να έχεις πλήρη κοινωνική ζωή και να συμμετέχεις -κατά το Σύνταγμα- στην κοινωνική και οικονομική ζωή, χωρίς διακρίσεις αυθαίρετου χαρακτήρα .

Το δικαίωμα πρόσβασης στα πολιτιστικά αγαθά.

Το δικαίωμα στην υγεία, με βάση την ενημερωμένη συναίνεση και την αποφυγή διακρίσεων.

Το δικαίωμα να μην απομονώνεσαι και να μην στιγματίζεσαι από την πολιτεία και το κοινωνικό σύνολο. Να μην σου μιλά ο ανώτατος άρχοντας της χώρας -οποίας χώρας- σαν να είσαι δούλος σε δουλοπάζαρο στην Τυνησία.

Στη Γαλλία, συζητιέται στη Βουλή, ακόμη και το δικαίωμα χωρίς Green Pass να μη ψηφίζεις, δηλαδή συζητιέται η κατάργηση της καθολικής ψηφοφορίας, που υπάρχει από το 1880 περίπου, από την εποχή της Τρίτης Γαλλικής Δημοκρατίας .

Το Σύνταγμα μιας χώρας δεν είναι ένα σκέτο κομμάτι χαρτί ούτε μια αφετηρία για να δικηγορείς και να κάνεις διδακτορικά. Είναι μια στιγμή πάλης, ένας συσχετισμός δύναμης, που αν καμφθεί και παραβιασθεί, ανεξαρτήτως της τυπικής του ισχύος, θα ολοκληρωθεί η μετάβαση στην τυραννία.

Οι αλλαγές που προτείνονται μπορούν να γίνουν μ;oνο με κατάργηση ουσιαστικά του Συντάγματος. Με ένα διαρκές βουβό πραξικόπημα. Αυτό είναι το ζήτημα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα υβριστικά συνθήματα της Κυψέλης

  Δεν είναι όλα καλά στην Κυψέλη, όπως παρουσιάζονται τελευταίως από κάποια δημοσιεύματα που υπηρετούν τους δικούς τους σκοπούς. Και δεν αναφέρομαι μόνο στην κατάσταση των πεζοδρομίων της. Κάθε μέρα γίνεται και πιο εμφανές πως η πόλη της Αθήνας διχάζεται, όπως όλα στην εποχή μας με την πολιτική μας. Το έχουμε ξαναγράψει. Οι δυνάμεις του κέρδους κρατούν το ιστορικό κέντρο, το Σύνταγμα, την Σταδίου και την Πανεπιστημίου και οι φασίστες του αντιφασισμού τις γειτονιές.  Οι μεν, ερήμην πελατών αυτή την εποχή δηλαδή ελλείψει τουριστών, σκαρφίζονται πολυέξοδες ανοησίες θέλοντας να προετοιμάσουν το μαγαζί τους για το μέλλον, οι δε βλάσφημοι και προβληματικοί νεαροί καταλαμβάνουν και καταγράφουν κάθε σπιθαμή εδάφους της πόλης που τους παραχωρείται από την εξουσία,  ζώντας φαντασιακά ένα αντάρτικο πόλης. Η δε περιοχή κάτω από την Πατησίων, το πάλαι ποτέ αληθινό Κολωνάκι και όχι οι βουκολικές ανηφοριές του Λυκαβηττού,  έχει προ πολλού παραδοθεί.

 Η κατάσταση με τους βανδαλισμούς κτιρίων και τα προκλητικά υβριστικά συνθήματα στους τοίχους της Κυψέλης έχει εκτραχυνθεί. Επαφιέμεθα πλέον στο φιλότιμο ορισμένων δημοτικών υπαλλήλων για την αποκατάσταση των ζημιών.

Κάθε μέρα που περπατάμε στην Κυψέλη για να πάμε οπουδήποτε και κυρίως γύρω από τα σχολεία της Κυψέλης διαβάζουμε στους τοίχους τα παρακάτω συνθήματα, τα οποία παραθέτουμε άνευ άλλου σχολιασμού.

       – Σήκω και τρέχα όπως το ’22

       – Ελληνική οικογένεια στάζεις αίμα

       – Σκατά στην Ελλάδα

       –  Στο διάολο η Ελλάδα

       –  Στο διάολο η οικογένεια και η πατρίς, το μέλλον αυτής της γειτονιάς είμαστε εμείς

       – Να πεθάνει η Ελλάδα να ζήσουμε εμείς

       – Στο διάολο η οικογένεια και η πατρίς

       – Antifa παιδεία στου κέντρου τα σχολεία

 Προσφάτως, μέσα σε ελάχιστες ημέρες από τα αποκαλυπτήρια του, μουτζουρώθηκε ένα πανέμορφο graffiti στο  133ο δημοτικό σχολείο στην συμβολή των οδών Κυψέλης και Τροίας, όπου παρίστανε καλλιτεχνικά την Μπουμπουλίνα, τον Κολοκοτρώνη και τον Κανάρη. Προετοιμασία, δουλειά και κόπος μηνών απαξιώθηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Δεν είναι αυτή η Κυψέλη. Δεν συνιστά αυτό μια παραγωγική κυψέλη ανθρώπων, όπως θέλουμε να πιστεύουμε πως ήταν πάντα η μεγάλη γειτονιά μας. Όλα αυτά τα συνθήματα, οι ύβρεις και η βία, δεν ταιριάζουν σε μια περιοχή, στην οποία όλοι εργαζόμαστε ποικιλοτρόπως για να δημιουργήσουμε κάτι καλό για μας και για τους άλλους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι αρχές του Καζακστάν συνέλαβαν τον εγκέφαλο του πογκρόμ και του πλιάτσικου ως και αποκεφαλισμών! ήρθε από Τουρκία το Γενάρη είναι Γκρίζος Λύκος. Άρωμα Συρίας στο Καζακστάν. Η Τουρκία πίσω από τα γεγονότα;

07/01/2022

Ο εγκέφαλος της οργανωμένης εγκληματικής ομάδας με την κωδική ονομασία Dikiy συνελήφθη στο Καζακστάν

Ο Arman Dzhumageldiev συνελήφθη στο Καζακστάν, αναφέρει το Sputnik Καζακστάν, επικαλούμενο το κύριο αρχηγείο για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

Οι αρχές της δημοκρατίας υποψιάστηκαν ότι ο άνδρας, ο οποίος επέστρεψε στο Καζακστάν από την Τουρκία στις αρχές Ιανουαρίου, ήταν επικεφαλής των πογκρόμ και των επιθέσεων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Ο Arman Dzhumageldiev με την κωδική ονομασία Dikiy ( “Άγριος”), ηγέτης του οργανωμένου εγκλήματος, ύποπτος για οργάνωση ταραχών στο Αλμάτι.

Ο Dikiy είναι επίσης διασημότητα του Instragram με 44 χιλιάδες followers. Kατασχέθηκαν οπλισμός ένα όχημα και ταξιδιωτικά έγγραφα. Μαζί του συνελήφθηκαν κι άλλα 5 πρωτοκλασάτα μέλη της οργάνωσης. Θεωρείται ότι είναι ένας από τους διοργανωτές των επεισοδίων.Σχετικές ανακοινώσεις έκανε το Υπουργείο Εσωτερικών.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο πρώην πρωταθλητής της Άρσης Βαρών είχε νοσήσει από κορονοϊό και μολονότι ήταν διπλά εμβολιασμένος και δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, έχασε τη μάχη με τον ιό.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Ο γιος μου Νόβακ Τζόκοβιτς έχει δείξει ότι ακόμη και μια μικρή και ηρωική χώρα όπως η Σερβία, μπορεί να έχει τον καλύτερο αθλητή και παίκτη του τένις όλων των εποχών κι η αλήθεια δεν μπορεί πλέον να κρύβεται.

Απόψε την αλήθεια μπορείς να την φυλακίσεις, αύριο μπορείς να την αλυσοδέσεις αλλά η αλήθεια είναι σαν το νερό και πάντα βρίσκει τον τρόπο.

Ο Νόβακ είναι ο Σπάρτακος του νέου κόσμου που δεν ανέχεται την αδικία, την αποικιοκρατία και την υποκρισία, αλλά παλεύει για την ισότητα όλων σε αυτόν τον πλανήτη, ανεξάρτητα από το χρώμα του δέρματος, τη θρησκευτική πίστη και πόσα χρήματα έχουν.

Ο Νόβακ έχει δείξει ότι μπορείς να πετύχεις οποιονδήποτε στόχο αν έχεις ένα όνειρο και το όνειρό του το μοιράζονται δισεκατομμύρια άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών που τον βλέπουν ως παράδειγμα προς μίμηση.

Ίσως ο κόσμος των πλουσίων να μην του επιτρέψει να συνεχίσει να παίζει τένις, αλλά με αυτόν τον τρόπο θα αποκαλύψει το πραγματικό του πρόσωπο και θα ξεκινήσει ένα πολύ πιο σοβαρό παιχνίδι.

Από τη μια θα υπάρχουν τα άπληστα και αλαζονικά μέλη της παγκόσμιας ολιγαρχίας και από την άλλη, ένας περήφανος και ελεύθερος κόσμος που εξακολουθεί να πιστεύει στη δικαιοσύνη, την αλήθεια, τον δίκαιο αγώνα και στα όνειρα των παιδιών του.»

Σρντιάν Τζόκοβιτς



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ευαγγελάτος  έκανε δημοσιογραφική επίθεση στον Τζόκοβιτς

«#Ευαγγελατε_Γαμιεσαι» : ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ Νο1

Τρεντ στο ελληνικό twitter



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τους Πονάει ο Τζόκοβιτς επειδή δεν έπαψε ποτέ να στέκεται έμπρακτα δίπλα στη Σερβία του, ενθυμουμενος τις βόμβες του Νάτο όταν ήταν μικρός. Τους πονάει ο Τζόκοβιτς διότι ποτέ δεν έβγαλε φώτο με τύπους σαν τον Gates, όπως ο Φεντερερ ή Ναδαλ..Τους πονάει διότι έχει ήθος άλλης εποχής και είναι λίγο πιο παλιομοδιτης σε σχέση με γυαλιστερες φίρμες.Δεν ξεχνάει τι έκαναν στην πρώην Ενωμένη Γιουγκοσλαβια αυτοί που σταυρώνουν σήμερα τους ανθρώπους.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΗΠΩΣ ΦΟΡΕΣΑΝ ΣΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΚΑΙ ΚΝ95;;;

ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΝΔ(Νεκρούς Δεχόμαστε) αναλαμβάνει ταφή με με concept το διάστημα...


Αν ακόμη ψάχνεις λογική σε αυτή τη "χώρα"...δες αυτήν την εικόνα για να πειστείς πως δεν υπάρχει...Ο φόβος τελικά που δημιουργεί η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ μπορεί να προκαλέσει ολική κατάρρευση της λογικής.


Επιστήμη: 

* Ο covid δεν ζει χωρίς τον ξενιστή του. 

* Ο covid δεν μπορεί να ζήσει σε ένα νεκρό σώμα.

* Ο covid μεταφέρεται με την αναπνοή και το σάλιο.

* Ο covid δεν μεταφέρεται από νεκρό άνθρωπο. 

* Κανένας ιός δεν έχει την ικανότητα να τρυπάει ξύλινες επιφάνειες.


Ποιος έξυπνος πίστεψε ότι ο ιός από το νεκρό σώμα, θα τρυπήσει το ξύλινο φέρετρο και το τύλιξε με νάιλον μεμβράνη για να το σηκώσουν αστροναύτες;

Θέλουν να συντρίψουν την αξιοπρέπεια μας. Να πεθαίνουν οι άνθρωποι μόνοι και να κηδεύονται μόνοι…


Την ίδια ώρα δεν μας φοβίζουν τα αποτυχημένα μέτρα χωρίς επιστημονικά δεδομένα.

*Green pass χωρίς τα εμβόλια που προσφέρουν ανοσία! 

*Λεωφορεία και τάξεις γεμάτα, μπαρ χωρίς μουσική.

*Καθόλου φάρμακα και πρωτοβάθμια, μόνη πρόληψη ο εμβολιασμός και το αναξιόπιστο πολλές φορές τεστ.


Ξέρει κάνεις;: 

-Ποιος έδωσε και γιατί την εντολή και κάτω από ποιες διαδικασίες για την αλλαγή του πρωτόκολλου στις κηδείες; 

-Πάνω σε ποια επιστημονικά δεδομένα έγινε αυτή η αλλαγή; 

-Ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία για την αλλαγή η ήρθε όπως πολλά άλλα από έξω και επιβλήθηκε;

ΤΙ  ΑΛΛΟ  ΘΑ ΔΟΥΜΕ...;;;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κλείνουν το Παιδιατρικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και το μετατρέπουν (για ένα μήνα γράφουν) αποκλειστικά σε παιδιατρικό Εμβολιαστικό Κέντρο. Φίλοι λένε ότι από το 2012 ήθελαν να κλείσουν το Παίδων Πεντέλης.

Για να δούμε αν θα το επαναλειτουργήσουν μετά τον μήνα...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ποτέ δεν είδα τόσο νομοταγείς και τυπολατρες αριστερους ..

με αυτούς δεν θα είχε γίνει γαλλική επανάσταση ούτε ελληνική ,ούτε αντίσταση επί ναζισμού ούτε απεργίες και διαδηλώσεις ουτε τίποτα 

Σας παρακαλώ κύριε αφεντικε έχετε την καλοσύνη να μου δώσετε 8ωρο και μισθό?



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γερμανία: Τριπλασιάστηκαν οι απόπειρες αυτοκτονίας παιδιών και εφήβων στο δεύτερο lockdown λόγω της καραντίνας

Οι απόπειρες αυτοκτονίας παιδιών και εφήβων τριπλασιάστηκαν κατά τη διάρκεια του δεύτερου lockdown, προκύπτει από έρευνα του πανεπιστημίου της Έσσης. 

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της έρευνας, τον παιδίατρο και εντατικολόγο Κρίστιαν Ντόνα-Σβάκε, μελετήθηκαν τα στοιχεία από 27 Μονάδες Εντατικής Θεραπείας παίδων σε όλη τη Γερμανία. «Είχαμε περίπου 500 περιστατικά από τα μέσα Μαρτίου έως τα τέλη Μαΐου του 2021, δηλαδή περίπου τα τριπλάσια σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο των ετών 2017, 2018 και 2019», σημείωσε ο καθηγητής Ντόνα-Σβάνκε μιλώντας στην εφημερίδα Bild και διευκρίνισε ότι «προφανώς δεν καταλήγουν όλες οι απόπειρες αυτοκτονίας αυτής της ηλικιακής κατηγορίας σε ΜΕΘ, καθώς γίνονται συνήθως με χάπια».

Ανέφερε ακόμη ότι στα παιδιά και τους εφήβους, σε θάνατο καταλήγει περίπου το 5% των περιστατικών, πάντως πολλές περιπτώσεις προλαμβάνονται.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όποιος δε γνώρισε τη βροχή του Αη Στράτη δεν ξέρει τι θα πει θάνατος

Κώστας Βάρναλης



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διαρροή εγγράφων αποκαλύπτει την στρατολόγηση σταρ του breadtube από βετεράνο ψυχολογικών επιχειρήσεων του συριακού πολέμου με σκοπό την αντιμετώπιση των επικριτων των περιοριστικών μέτρων του covid 

Στελέχη των προπαγανδιστικών οργανισμών (psy–ops) που χρησιμοποιήθηκαν στον βρώμικο πόλεμο εναντίον της Συρίας, εφαρμόζουν τις τακτικές που τελειοποίησαν στον πόλεμο πίσω στην πατρίδα τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, για να αντιμετωπίσουν την αυξανόμενη αντίθεση στα περιοριστικά μέτρα της βρετανικής κυβέρνησης, στρατολογώντας στα κρυφά τη δημοφιλή influencer του YouTube Abigail Thorn.

Έγγραφα που διέρρευσαν στη δημοσιότητα αποκάλυψαν μια κρατικά χρηματοδοτούμενη επιχείρηση υπονόμευσης των επικριτών των πολιτικών της βρετανικής κυβέρνησης για τον κορονοϊό, με την προσέλκυση μιας από τους βασικούς ιδρυτές της κλίκας του BreadTube οι οποίοι θέλουν να παρουσιάζονται ως οι «αντιφασιστές» influencers του YouTube.

Το σχέδιο αποσκοπεί στην σχηματοποίηση ενός ψυχολογικού προφίλ όσον αφορά τους Βρετανούς πολίτες που διαφωνούν με πολιτικές όπως ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και τα lockdowns, και στη συνέχεια τη δημιουργία ενός καναλιού στο YouTube που έχει ως σκοπό να παρουσιάζει αυτούς τους επικριτές ως επικίνδυνους «υπερδιακινητές κορονοΪού» της «παραπληροφορητές».

Η επιχείρηση διευθύνεται από το Βασιλικό Ίδρυμα του Ηνωμένου Βασιλείου, φέρει την ονομασία «Αντιμετωπίζοντας την ψευδοεπιστήμη» και σχεδιάστηκε «προκειμένου να περιορίσει την επιρροή του ψευδοεπιστημονικού υλικού στο διαδίκτυο, και ιδιαίτερα το “αντιεμβολιαστικό” συναίσθημα που σχετίζεται με τον κορονοϊό».



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λουκασένκο: Θέλουν να πνίξουν τη Ρωσία στο αίμα. Mε όποιο κόστος, πρέπει να διατηρήσουμε το κέντρο του πολιτισμού μας, το κέντρο της Ορθοδοξίας μας. Τα εδάφη, που σήμερα βρίσκονται εντός της Ρωσικής Ομοσπονδίας! 

07/01/2022

Ο Λουκασένκο στη χριστουγεννιάτικη ομιλία του σήμερα σε ναό με συνωστισμό και χωρίς μάσκες και γεωμετρικές αποστάσεις δηλ. με καθαρά Ορθόδοξο τυπικό και όχι το dark σκηνικό υποταγής στους ναούς που μας επέβαλε εδώ και 2 χρόνια η Δύση: φέτος θα είναι η χρονιά των ενώσεων των κρατών. Πρέπει να ενωθούμε με τους αδελφούς μας: Ρωσία, Καζακστάν και Ουκρανία. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε πίσω την Ουκρανία

«Το Καζακστάν είναι μια απόπειρα επίθεσης στα μετασοβιετικά κράτη περιμετρικά της Ρωσίας. Θέλουν να πνίξουν τη Ρωσία στο αίμα. Επαναλαμβάνω άλλη μια φορά: εάν η Ρωσία καταρρεύσει, τότε ούτε θα καταλάβουμε καν, πού θα βρεθούμε.  Απλώς θα περάσουν από πάνω μας», δήλωσε ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων «ΡΙΑ-Νόβοστι».

«Θα μας αλέσουν στις μυλόπετρες και θα μας φτύσουν. Γι’ αυτό όποιο κ», είπε ο αμφιλεγόμενος, μεταξύ άλλων και για τις ακραίες εκφράσεις του, ηγέτης της Λευκορωσίας. Νωρίτερα ο Λουκασένκο υποστήριξε δημόσια την εκδοχή του προέδρου του Καζακστάν Κάσιμ Τοκάγεφ περί «ξένης επίθεσης», κάνοντας λόγο για μυστικές υπηρεσίες «που δημιούργησαν αυτή την αναταραχή», περιγράφοντας «το δώρο, που θα δίναμε στις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, όπως την Ουκρανία», εάν δεν αποφασιζόταν η αποστολή ειρηνευτικού σώματος του Οργανισμού του Συμφώνου Συλλογικής Ασφάλειας (ΟΣΣΑ) υπό ρωσική διοίκηση.

Ονούφριος σήμερα Χριστούγεννα στο Ντόνετσκ με το σφαγιασμένο βομβαρδισμένο ποίμνιο του χωρίς μάσκες χωρίς τεκτονικές αποστάσεις με ευλάβεια με Ορθόδοξο τυπικό και Εκκλησσιολογία σαρκάζει τους διώκτες του!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ελλάδα είναι με την Ορθοδοξία ή με τους αντιπάλους της; Στην Ελλάδα η Ορθοδοξία είναι σ εχθρικό έδαφος.

Αυτό θα είναι το σημάδι της Απελευθέρωσης. Όταν δεν θα καταργηθούν οι μάσκες και οι τεκτονικές αποστάσεις στο ναό και οι ναοί μας θα είναι ελεύθεροι σε όλους! Aπό ναοί πίστης έγιναν κατοικητήρια φόβου που σπίλωσε τις καρδιές μας.

Το Φανάρι με τη στάση του στο Ουκρανικό ζήτημα καθ υπαγόρευση πολιτικών σκοπιμοτήτων απλά οδήγησε σε μέγα σχίσμα με πατριαρχείο Μόσχας σε εσωτερικό σχίσμα στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας με 100 ιερείς του να το εγκαταλείπουν και να πηγαίνουν στη Ρώσικη Εκκλησία σχίσμα στη Γαλλία στους κόλπους της εκεί Ορθοδοξίας παρ’ ολίγον σχίσμα στην Κύπρο όπου και υφέρπων υφιστάμενο κλπ Διέλυσε την Ορθοδοξία…



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η τρομοκρατική Ομάδα «Μέτωπο Απελευθέρωσης του Καζακστάν» δημοσίευσε βίντεο κι υπόσχεται να πολεμήσει ενάντια στην ανάπτυξη CSTO καθώς και στις δυνάμεις ασφαλείας Καζακστάν! 

07/01/2022

https://twitter.com/i/status/1479484439830880256

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η αντιτρομοκρατική επιχείρηση σ Αλμάτι κι αλλού στο Καζακστάν τα ευρήματα είναι ενυπωσιακά πάνοπλοι αστακοί εκπαιδευμένοι snipers. Οι υπηρεσίες ασφαλείας του Καζακστάν συνέλαβαν 3.811 άτομα



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αποκεφαλισμός στη Γαλλία: σοδομιστής άνδρας αποκεφάλισε το φίλο κι ακρωτηρίασε τα γεννητικά του όργανα ! Ο Μακρόν δεν βγήκε να πει για τον ανώμαλο αποκεφαλιστή ότι δεν είναι πολίτης και να τον ξεχέσει. Για τους ανεμβολίαστους τα είπε!

07/01/2022

Ένας άνδρας παρουσιάστηκε στη χωροφυλακή στο Fréjus στη Γαλλία έχοντας σε μια τσάντα το κομμένο κεφάλι και το ακρωτηριασμένο πέος του φίλου του, τον οποίο μόλις είχε σκοτώσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα σκοτώθηκε μετά από βίαιη συμπλοκή. Ο Μακρόν δεν βγήκε να πει για τον ανώμαλο αποκεφαλιστή ότι δεν είναι πολίτης και να τον ξεχέσει για τους ανεμβολίαστους τα είπε!

Ο 38χρονος δράστης ακρωτηρίασε το πέος ενός φίλου του στο Var, μετά από καυγά, προτού του κόψει το κεφάλι. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε στη Χωροφυλακή φέροντας τα αποτρόπαια πειστήρια του ειδεχθούς εγκλήματος. Οι χωροφύλακες του Frejus τον συνέλαβαν. (BFMTV) Το έγκλημα έγινε στη συνοικία Villeneuve.H αστυνομική διεύθυνση της Τουλόν έχει επιληφθεί.

Ο άνδρας παρουσιάστηκε αυτήν την Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου στην ταξιαρχία χωροφυλακής του Fréjus στο Var και κατηγορήθηκε για έγκλημα που διαπράχθηκε την προηγούμενη μέρα. Στην τσάντα του οι στρατιώτες ανακάλυψαν κομμένο κεφάλι και ανδρικά γεννητικά όργανα. Το άτομο συνελήφθη αμέσως από την αστυνομία.

Τα πρώτα στοιχεία επιβεβαίωσε το βράδυ της Παρασκευής ο εισαγγελέας του Ντραγκουινιάν.

Σύμφωνα με τον Var-Matin που αποκάλυψε την υπόθεση, οι ερευνητές πήγαν, κατόπιν υπόδειξης του άνδρα, σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή Villeneuve στο Fréjus, όπου ανακάλυψαν ένα άψυχο σώμα.

Σε αυτό το στάδιο της έρευνας, τα κίνητρα αυτού του εγκλήματος είναι ακόμη αβέβαια. Ωστόσο, ο εισαγγελέας μας είπε ότι προς το παρόν αποκλείεται η πίστα των ισλαμιστών.

Ο άνδρας που κρατήθηκε ήταν γνωστός στην αστυνομία για χρήση ναρκωτικών. Θα πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Τώρα είναι τα δικαστήρια και συγκεκριμένα η εισαγγελία του Draguignan που χειρίζεται την υπόθεση.

Το πιθανότερο να πρόκειται για έγκλημα παροξυστικού πάθους και αντιζηλίας που προήλθε από σοδομική σχέση και καθώς ο δράστης θα ήταν υπό επήρεια ουσιών!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Αυστρία έκανε πίσω για τον γενικό υποχρεωτικό εμβολιασμό. Τον αναβάλει για τον Απρίλιο επικαλούμενη ”τεχνικούς λόγους”.Ο Καγκελάριος της Αυστρίας αν και τρις εμβολιασμένος βρέθηκε θετικός στο covid19 και τέθηκε σε καραντίνα.

07/01/2022

Η παγκόσμια Αντίσταση διήγαγε μια καθοριστική νίκη. Η Αυστρία έκανε πίσω για τον γενικό υποχρεωτικό εμβολιασμό. Τον αναβάλει για τον Απρίλιο επικαλούμενη «τεχνικά προβλήματα εφαρμογής». Επιπλέον, οι ειδικοί στην προστασία δεδομένων επικρίνουν το project επειδή εισάγει ένα είδος δικτύου αναζήτησης (OE24) O υποχρεωτικός εμβολιασμός θα έκανε το ντεμπούτο του την 1η Φλεβάρη και αφορούσε όλους τους πολίτες από 14 ετών κι άνω.

Την ίδια στιγμή ο Καγκελάριος Nehammer πλήρως εμβολιασμένος και με την 3η αναμνηστική δόση βρέθηκε θετικός στο covid19 και δήλωσε πανικόβλητος ότι πηγαίνει τώρα αμέσως στο σπίτι για καραντίνα. Παραδέχθηκε ο ίδιος δημοσίως ότι είναι θετικός..



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η τζιχαντιστική τρομοκρατική οργάνωση το ”Εμιράτο του Καυκάσου” δραστηριοποιείται στα γεγονότα στο Καζακστάν και προτρέπει να γίνει η νέα Τσετσενία!

07/01/2022

To επίσημο όργανο της τρομοκρατικής οργάνωσης Εμιράτο του Καυκάσου το αναμειγνύεται ενεργά στην εξέγερση στο Καζακστάν γράφοντας τα γνωστά ισλαμοφασιστικά ψέματα που υους έχει μάθει η CIA  στην ιστοσελίδα του.

Το Εμιράτο του Καυκάσου ισχυρίζεται ότι χτίζει ένα ισλαμιστικό κράτος στον Βόρειο Καύκασο και στη συνέχεια το επεκτείνει στην περιοχή του Βόλγα και στις ευρωπαϊκές χώρες.

Την ίδια ώρα ο Tokayev δηλώνει πως υπάρχουν 20 000 τρομοκράτες στο Almaty. Χθες υπήρξαν 3 αποκεφαλισμένοι αστυνομικοί.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θύελλα για ταινία με σκηνές σeξ στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης

Αντιδράσεις για την ταινία Ξεπαρθενών

Δημοσίευση 7/1/2022 | 16:13

Σάλος έχει προκληθεί στα social media με την μικρού μήκους ταινία «Ξεπαρθενών» που κυκλοφορεί από χθες στο διαδίκτυο.

Η ταινία παρουσιάστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και η σκηνή που έχει προκαλέσει αντιδράσεις αφορά σε ένα γκέι ζευγάρι που κάνει έρωτα στην Ακρόπολη.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές η υπόθεση της ταινίας είναι η εξής:

Μία παρέα έχει μόλις τελειώσει την πεζοπορία της και αράζει απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα. Στη συζήτηση έρχονται μνήμες από προηγούμενα χρόνια των μελών της. Μνήμες περισσότερης ανεμελιάς, αλητείας και τόλμης στον έρωτα. Η παρέα αποφασίζει να μεσολαβήσει ώστε όσα λέγονται να μην είναι μόνο μνήμες. Ό,τι αξίζει γι’ αυτήν να έχει παρόν και μέλλον επίσης.

Μέσα από τη συντροφικότητα, το χιούμορ, το κέντρισμα του αισθησιασμού η παρέα συντροφεύει τα μέλη της να βιώσουν τον ερωτισμό σε δημόσια μέρη, όπως παλιά. Μαζί, ο δημόσιος χώρος που είναι φορτισμένος με τα στοιχεία ενός πατριαρχικού και εθνικιστικού πλαισίου αποχτά ρωγμές, για να αναδυθεί ακριβώς αυτός ο ερωτισμός.

Ένα πλάνο αρχικά κάπως τυχαίο που οδηγεί σε μία ταινία μικρού μήκους. Η ταινία είναι ανεξάρτητη παραγωγή. Θα είναι ανοιχτά διαθέσιμη στο διαδίκτυο προς όλα τα άτομα, τις ομάδες και τους χώρους που ενδιαφέρονται να τη δουν και να την προβάλλουν.

Η εν λόγω ταινία συζητήθηκε στα social media και έφερε αντιδράσεις λόγω του ότι δύο άντρες κάνουν έρωτα σε δημόσια θέα και μάλιστα, πάνω στον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Για την ταινία τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας. «Αισθάνομαι ντροπή να γίνονται τέτοια πράγματα. Κάπου υπάρχουν και όρια» τόνισε ο κ. Μπιμπίλας.

«Εγώ όπως το είδα δεν το θεωρώ ακτιβιστική πράξη, το θεωρώ βλακεία. Δείχνει όμως ότι είναι ελλιπής και η φύλαξη του βράχου. Φαντάζομαι ότι το υπουργείο Πολιτισμού θα ψάξει να βρει πώς έγινε αυτό και να αποδώσει ευθύνες» συνέχισε ο ίδιος.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θεσσαλονίκη – Πετάνε στο δρόμο δύο αδελφές για ένα σκύλο

Οι δύο αδελφές που μεγαλώνουν και ένα ανήλικο παιδί, χάνουν σήμερα το σπίτι τους γιατί το 2019 φιλοξένησαν στο σπίτι τους ένα σκυλάκι, το οποίο γάβγιζε και ενόχλησε ένα γείτονα.

7 Ιανουαρίου 2022, 08:00

Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία για δύο αδελφές στη Θεσσαλονίκη, οι οποίες κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο λόγω του ότι… είχαν ένα σκυλάκι.

Οι δύο αδελφές, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του MEGA που μεγαλώνουν και ένα ανήλικο παιδί, χάνουν σήμερα το σπίτι τους γιατί το 2019 φιλοξένησαν στο σπίτι τους ένα σκυλάκι, το οποίο γάβγιζε και ενόχλησε ένα γείτονα.

Για την υπόθεση έγινε αγωγή και δικαστήριο ερήμην τους, με την απόφαση να καλεί τις δύο γυναίκες να καταβάλουν 7.000 ευρώ άμεσα, σε αντίθετη περίπτωση το σπίτι τους θα έβγαινε σε πλειστηριασμό.

Τότε, και με τη βοήθεια του κόσμου, οι δύο γυναίκες κατάφεραν να συγκεντρώσουν το ποσό των 5.500 ευρώ, με στόχο να γίνει διακανονισμός και η υπόθεση να λάβει τέλος.

Η μάχη με τον καρκίνο

Τελικά ο πλειστηριασμός «πάγωσε», ωστόσο στο μεσοδιάστημα μία εκ των αδελφών, η κ. Ελπινίκη αρρώστησε και παλεύει με τον καρκίνο.

Φέτος, παραμονές Χριστουγέννων, οι δύο αδελφές έλαβαν χαρτί για το υπόλοιπο ποσό, το οποίο έφτασε στα 3.800 ευρώ, και ενεργοποιήθηκε εκ νέου ο πλειστηριασμός.

Αποτέλεσμα αυτού, οι δύο γυναίκες και το ανήλικο παιδί που μεγαλώνουν να κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο, αν μέχρι τις 19/01 δεν καταφέρουν να συγκεντρώσουν το ποσό.

 «Το 2019 είχε πάρει ένα ζωάκι η ανιψιά μου για να παίξουν τα παιδιά της. Το σκυλάκι μεγάλωσε πολύ σε δύο μήνες, γάβγιζε έντονα. Το πήραμε μέσα στο σπίτι, αλλά ενοχλήθηκε ο γείτονάς μας, μας έφερε την αστυνομία. Μετά από 6 μήνες το δώσαμε σε ένα καταφύγιο το σκυλάκι, μετά και τα δικαστήρια που έγιναν. Η ανιψιά μου έφυγε με τα δύο παιδιά της, και το μεγάλο που είναι 13 ετών έμεινε μαζί μας», είπε η κ. Ελπινίκη μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα MEGA.

Σημειώνεται ότι στις 5.500 ευρώ που είχαν μαζευτεί είχε συμβάλει και η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, ιδιώτες και τοπικοί φορείς. Στην Κοινωνική Πρόνοια στην περιφέρεια, οι υπεύθυνοι αναφέρουν ότι τα ταμεία είναι άδεια, ωστόσο ο αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε ότι η υπόθεση δε θα μείνει έτσι.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σάλος με την ταινία "Ξεπαρθενών": Η απάντηση του ΥΠΠΟΑ για τις σκηνές σεξ στην Ακρόπολη

Τι απαντά το Υπουργείο Πολιτισμού για το επίμαχο βίντεο της ταινίας "Ξεπαρθενών" και τα προφανως ελλιπή μέτρα φύλαξης.

07 Ιανουαρίου 2022 16:47

Σάλος έχει προκληθεί σήμερα με αφορμή μία ανεξάρτητη παραγωγή ταινίας, με τίτλο «Ξεπαρθενών» που κυκλοφορεί ελεύθερα από τις 6 Ιανουαρίου στο ίντερνετ. Στην ταινία απεικονίζεται ένα γκέι ζευγάρι να κάνει σεξ στην Ακρόπολη και οι αντιδράσεις στα social media είναι ήδη πολλές.

Το Υπουργείο Πολιτισμού με αφορμή ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με το επίμαχο βίντεο που περιέχει σκηνές που γυρίστηκαν παράνομα στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης απάντησε πως δεν έχει δοθεί καμία άδεια από τις καθ΄ ύλην αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ

Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με βίντεο που περιέχει σκηνές, οι οποίες γυρίστηκαν παράνομα στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, από το Γραφείο Τύπου του ΥΠΠΟΑ διευκρινίζονται τα εξής:

Για τις συγκεκριμένες σκηνές προφανώς δεν έχει δοθεί καμία άδεια από τις καθ΄ ύλην αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης δεν προσφέρεται για κανενός είδους ακτιβιστική ή άλλη δραστηριότητα, η οποία προσβάλλει και συμπεριφέρεται ασεβώς στο μνημείο.

Με εντολή της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού προς την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών, διενεργείται προκαταρκτική εξέταση, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στον Κώδικα Κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό και να αποδοθούν ευθύνες.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τουρκία: Το Πακιστάν ακύρωσε παραγγελία-μαμούθ για στρατιωτικά ελικόπτερα γιατί η Τουρκία δεν μπορούσε να τα παράγει

Το Πακιστάν θα αγοράσει τελικά από την Κίνα τα 30 στρατιωτικά ελικόπτερα για τα οποία είχε συμφωνήσει αρχικά με την Τουρκία.

07 Ιανουαρίου 2022 16:04

Ένα πολύ μεγάλο ντιλ, συνολικής αξίας 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ναυάγησε για την Τουρκία όπως μεταδίδουν ανεξάρτητα τουρκικά ΜΜΕ.

Το Πακιστάν προχώρησε στην ακύρωση πολύ μεγάλης παραγγελίας συνολικά 30 στρατιωτικών ελικοπτέρων ΑΤΑΚ κάτι που επιβεβαίωσαν με τον πιο επίσημο τρόπο οι αρχές της χώρας σε συνέντευξη Τύπου.

Η σχετική συμφωνία είχε υπογραφεί το 2018 και η τουρκική αμυντική βιομηχανία που ως γνωστόν εξάγει προϊόντα σε πολλές χώρες της Ασίας και της Αφρικής έσπευσε να αρχίσει τη σχετική δουλειά.

Οταν όμως το θέμα έφτασε στο αν τελικά οι Αμερικανοί και Βρετανοί θα δώσουν τη σχετική άδεια για να εξαχθούν οι κινητήρες των ελικοπτέρων (κατασκευάζονται από μία αμερικανοβρετανική σύμπραξη), το stop των Αμερικανών τίναξε τα πάντα στον αέρα.

Με αυτόν τον τρόπο η αμερικανική κυβέρνηση "διαμαρτυρήθηκε" για την εμμονή της Τουρκίας στην αγορά των πυραύλων S-400 από τη Ρωσία.

Σε ο,τι αφορά το Πακιστάν, στράφηκε για την αγορά ελικοπτέρων στην Κίνα η οποία δεν αντιμετωπίζει τέτοιου είδους δεσμεύσεις. Η Τουρκία, σε μία πολύ κρίσιμη οικονομικά συγκυρία, στερείται ένα πολύ σημαντικό ποσό και βλέπει το κύρος της να γνωρίζει πλήγμα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σοκ στο Σίδνεϊ: Ο τενίστας Ν.Μπασιλασβίλι αποχώρησε «ξαφνικά» με πόνους στο στήθος - Ήταν αντίπαλος του Σ.Τσιτσιπά

07/01/2022 - 12:55

Αυτοί που πολεμούν τον Ν.Τζόκοβιτς τα βλέπουν αυτά;

Την ώρα οι Αυστραλοί και λοιποί υπέρμαχοι του υποχρεωτικού εμβολιασμού κάνουν επίθεση στον Νόβακ Τζόκοβιτς, ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στο Σίδνεϊ και συγκεκριμένα στο ATP Cup τους εκθέτει ανεπανόρθωτα! 

Τους τελευταίους μήνες έχουν αυξηθεί ραγδαία τα περιστατικά καρδιοπαθειών σε αθλητές. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Νικολόζ Μπασιλασιβίλι στο ATP Cup εκτυλίχθηκαν δραματικές σκηνές, καθώς ο Γεωργιανός άρχισε να δυσκολεύεται να αναπνεύσει. 

Ο Νικολόζ Μπασιλασβίλι χρειάστηκε να τελειώσει νωρίς τον αγώνα του στο ATP Cup λόγω αναπνευστικών δυσκολιών.

Ο 29χρονος περπάτησε αργά προς τον πάγκο της ομάδας του και προσπάθησε να πάρει μερικές βαθιές ανάσες και να πιει λίγο νερό καθώς περίμενε να έρθει ο φυσιοθεραπευτής στο γήπεδο. Το ζευγάρι είχε μια συνομιλία προτού συμμετάσχει ένας άλλος γιατρός, καθώς οι χειρονομίες του έδειχναν ότι ένιωθε σφίξιμο στο στήθος του.

Είναι ένα από τα πολλά περιστατικά που λαμβάνουν χώρα τον τελευταίο καιρό και αυτή τη φορά έγινε και στην Αυστραλία, στη χώρα που έχει «αιχμαλωτίσει» τον Νόβακ Τζόκοβιτς γιατί αντιδρά στον υποχρεωτικό εμβολιασμό! 

Φυσικά δεν χρειάζεται να αναρωτηθούμε για το εάν ο συγκεκριμένος αθλητής είναι εμβολιασμένος, αφού οι διοργανωτές του τουρνουά έχουν κάνει ξεκάθαρο ότι οι ανεμβολίαστοι δεν θα μπορούν να παίζουν. 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ν.Ευαγγελάτος για το μήνυμα του Ν.Τζόκοβιτς για τον Θεό: «Είναι ψεκασμένος»

07/01/2022 - 07:05 

Σάλος στο Twitter με τα όσα είπε ο Ν.Ευαγγελάτος

Η «αιχμαλωσία» του Νόβακ Τζόκοβιτς από τις αυστραλιανές αρχές απασχολεί όλο τον κόσμο και προφανώς η περιπέτεια του Σέρβου τενίστα δεν έμεινε ασχολίαστη από τα ελληνικά ΜΜΕ. 

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έστειλε μήνυμα στον αδερφό του, Τζόρτζε, και του είπε «ο Θεός τα βλέπει όλα. Η ευλογία μου είναι πνευματική, η δικιά τους είναι υλική».

Ο παρουσιαστής του Mega, Νίκος Ευαγγελάτος, ακούγοντας το μήνυμα του Σέρβου τενίστα υποστήριξε ότι «το ζήτημα δεν είναι του Θεού, είναι της επιστήμης» και συνέχισε με αφορμή την «πάσα» της δημοσιογράφου ότι «τα όσα λέει μας κάνουν να πιστέψουμε ότι δεν έχει κάνει το εμβόλιο» λέγοντας: 

«Δεν είναι απλά ανεμβολίαστος, είναι αντιεμβολιαστής. Φανατικός αντιεμβολιαστής, μιλά για τα 5G και διάφορα άλλα και αυτός και η γυναίκα του. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα αγωνιστεί, θα δούμε στην συνέχεια τι θα γίνει. Τζόκοβιτς. Χαμός. Να το πούμε απλά. Συγγνώμη που θα το πω έτσι αλλά έτσι το αισθάνομαι. Εντάσσεται στην κατηγορία των ψεκασμένων για τα εμβόλια. Είναι ο Νο1 τενίστας του κόσμου. Υποκλινόμαστε. Είναι ένας αθλητής από τους κορυφαίους του πλανήτη. Υποκλινόμαστε. Θεωρεί ότι τα εμβόλια έχουν τσιπάκια. Ότι συνδέονται με το 5G».

Τα σχόλιά του προκάλεσαν αντιδράσεις στο twitter, καθώς ο Τζόκοβιτς είναι πολύ αγαπητός όχι μόνο λόγω της υψηλής του επίδοσης στο τένις αλλά και λόγω της καταγωγής του.

Σχολιο.- Πριν ο #Ευαγγελατος για #τζοκοβιτς:Η Σερβία έχει τεράστιο ποσοστό ανεμβολιαστων γι αυτο έχει 70000 κρουσματα τη μέρα!Στο κλείσιμο της εκπομπής:Με συγχωρείτε η Σερβία έχει 7000,κάναμε λάθος!Συμπέρασμα:Πάλι καλά που εμείς είμαστε εμβολιασμενοι και έχουμε μόνο καμια 40000 τη μέρα!

Σχολιο.- #Ευαγγελατε_Γαμιεσαι #Ευαγγελατος #Τζόκοβιτς #MegaLiveNews

Σχολιο.- O Tεράστιος #τζοκοβιτς που ο #Ευαγγελατος λέει μεγάλο αθλητή αλλά ψεκασμένο έχει χτίσει 50 σχολεία για τα παιδιά της Πατρίδας του. Ο Ευαγγελάτος έχει χτίσει τα σπίτια του με δάνεια που θα τα πληρώσεις εσύ στο τέλος. #Ευαγγελατε_Γαμιεσαι

Σχολιο.- "Πέθανε από κορονοϊό 23χρονος Ελληνοαυστραλός αρσιβαρίστας, πλήρως εμβολιασμένος. Στην Αυστραλία, λέει ο #ευαγγελατος, που ο #τζοκοβιτς ήθελε να πάει ανεμβολίαστος να βγάλει λεφτά" Και αυτό το τούβλο πληρώνεται ακριβά για να πείσει για την χρησιμότητα του #Εμβολιο #ψεκια

Σχολιο.- Φωνάζονται τώρα μαζί, #Μητσοτάκη γαμιέσαι, #Ευαγγελάτο γαμιέσαι!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καζακστάν: Εξτρεμιστές επιχείρησαν να εμποδίσουν την ανάπτυξη των Ρώσων αλεξιπτωτιστών

06.01.2022 | 14:45

Ξέσπασαν «τυχαίες» διαδηλώσεις και στην Κιργιζία (Κιργιστάν) - Αποκεφαλίστηκε και δεύτερος αστυνομικός

Πριν από λίγο, ρωσικό στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος που μετέφερε αλεξιπτωτιστές της Ρωσικής Ομοσπονδίας έφτασε στο Καζακστάν. 

Το αεροπλάνο απογειώθηκε από το Τσκαλόφσκι σήμερα το πρωί ως μέρος της βοήθειας προς τη Δημοκρατία του Καζακστάν για την καταστολή των διαδηλώσεων στη χώρα μέσω του CSTO. 

Την ίδια ώρα, το δεύτερο στρατιωτικό αεροσκάφος, το οποίο μετέδωσε προηγουμένως το πρακτορείο ειδήσεων Avia.pro, θα φτάσει επίσης στο Καζακστάν την επόμενη μιάμιση ώρα.

Μετά την άφιξη των Ρώσων αλεξιπτωτιστών στην Άλμα-Ατα, έγινε γνωστό ότι οι εξτρεμιστές προσπάθησαν να εμποδίσουν τα ρωσικά στρατεύματα στην πόλη. Πηγές στην Άλμα Άτα αναφέρουν ότι όλες οι έξοδοι από την πόλη είναι αποκλεισμένες, μεταξύ άλλων με αποκλεισμό των αυτοκινητοδρόμων, πυρπολούνται ελαστικά αυτοκινήτων κ.λ.π.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τις περαιτέρω κινήσεις των Ρώσων οι οποίοι  εξακολουθούν να βρίσκονται στην Άλμα Άτα. 

Πόσοι Ρώσοι στρατιωτικοί μεταφέρθηκαν αυτή τη στιγμή στο Καζακστάν είναι άγνωστο, ωστόσο, σύμφωνα με προηγούμενα δημοσιευμένα στοιχεία, μιλάμε για περίπου 200 στρατιωτικούς των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας (2 αερομεταφερόμενοι λόχοι).

Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, ο ρωσικός στρατός θα χρησιμοποιηθεί αρχικά για εκκαθάριση στις πιο εξεγερμένες πόλεις στο Καζακστάν. 

Μετά από αυτό, θα σταλούν σε ρωσικά στρατηγικά σημεία όπως στον χώρο δοκιμών πυραυλικής άμυνας, στο κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ κ.λπ.

Είναι γνωστό ότι. ότι εντός της επόμενης ώρας τουλάχιστον δύο στρατιωτικά αεροσκάφη θα απογειωθούν επίσης από τη Λευκορωσία. Αυτό αποδεικνύεται από στοιχεία σχετικά με τη μαζική μεταφορά στρατευμάτων στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Machulishchi, που βρίσκεται κοντά στο Μινσκ.

Μεταξύ άλλων, υπάρχουν επίσης πληροφορίες ότι ο ρωσικός στρατός βρίσκεται ήδη στο έδαφος του Καζακστάν καθώς μεταφέρθηκαν σε αυτή τη χώρα στρατιωτικές μονάδες που βρίσκονται κοντά στα σύνορα.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ταραχές έχουν κλιμακωθεί με αποτέλεσμα να έχει αποκεφαλιστεί και δεύτερος αστυνομικός.

Η αγριότητα θυμίζει την εξέγερση στην Ουκρανία στην πλατεία Μαϊντάν που όλοι γνωρίζουν ότι υποκινήθηκε από την Δύση.

Και τότε είχαν αποκεφαλιστεί Ουκρανοί αστυνομικοί, πιθανότατα από Τατάρους Τούρκους.

Διαδηλώσεις έχουν ξεσπάσει στο Κιργιστάν  όπου μερίδα των πολιτών είναι αντίθετη στην αποστολή στρατευμάτων στο Καζακστάν.

Καθώς τα κράτη μέλη του CSTO συμφώνησαν να στείλουν στρατεύματα και ειδικές δυνάμεις στο Καζακστάν για να καταστείλουν τους εξτρεμιστές και να αποτρέψουν την κατάληψη της εξουσίας, ξέσπασαν όλως τυχαίως μαζικές διαδηλώσεις στο Κιργιστάν. 

Πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο Μπισκέκ, απαιτώντας να ακυρωθεί η απόφαση αποστολής μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων της Κιργιζίας στο Καζακστάν.

Αυτή τη στιγμή πρόκειται περισσότερο για μια ειρηνική συγκέντρωση, ωστόσο, δεδομένων των γεγονότων των τελευταίων ετών, η κατάσταση στο Κιργιστάν μπορεί να επιδεινωθεί πολύ έντονα.

Οι ειδικοί, με τη σειρά τους, σημειώνουν ότι η αποστολή στρατευμάτων στο Καζακστάν μέσω του CSTO είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό βήμα, καθώς δεν μιλάμε μόνο για τη μελλοντική μοίρα του Καζακστάν, αλλά και για την ύπαρξη της συλλογικής σύμβασης στο σύνολό της.

«Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ότι η Δύση προσπαθεί να ανακαλύψει τη θέση της CSTO στο σύνολό της κάνοντας κάποιο είδος τσεκαρίσματος, αφού εάν τα κράτη μέλη της συλλογικής σύμβασης δεν αντιδρούσαν σε αυτό που συμβαίνει στο Καζακστάν, τότε θα υπήρχε η πιθανότατα μηδενικής αντίδρασης σε μια άμεση επίθεση εναντίον οποιουδήποτε συμμάχου της Ρωσίας, κάτι που θα απελευθέρωνε τα χέρια της Δύσης».

Η θέση της Κιργιζίας είναι κάπως εκπληκτική, αλλά αυτή τη στιγμή η θέση για την παροχή βοήθειας στο Καζακστάν είναι επίσημη» αναφέρει στρατιωτική πηγή.

Να σημειωθεί ότι οι δυνάμεις ασφαλείας κατάφεραν εν μέρει να πάρουν τον έλεγχο της κατάστασης στο Καζακστάν, αλλά παραμένει εξαιρετικά δύσκολη.

Γενικώς οι κινήσεις των εξτρεμιστών αλλά και οι «τυχαίες» διαδηλώσεις στην Κιργιζία, δείχνουν πως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο συντονισμού αυτών των ενεργειών και στην Μόσχα έχουν αντιληφθεί ποιοι βρίσκονται από πίσω.

Οι ταραχές στο Καζακστάν δεν έχουν πραγματικό κίνητρο καθώς είναι η πλουσιότερη χώρα της Ευρασίας με πολύ υψηλό μεσαίο εισόδημα. Τίποτε δεν δικαιολογεί αυτές τις αγριότητες εκτός μόνο εάν είναι κατευθυνόμενες.

Κι όλα αυτά λίγες ημέρες πριν την έναρξη των συνομιλιών ΗΠΑ-Ρωσίας.

Πάντως αν η Ρωσία καταφέρει και λήξει το θέμα στο Καζακστάν με τον καλύτερο τρόπο για αυτήν, τότε θα έχει καταφέρει να το «δέσει» γεωπολιτικά μαζί της.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Ηλίθιος Ρώσος αναλυτής για Καζακστάν: «Ζητήστε βοήθεια από τους Τούρκους φίλους σας»

06.01.2022 | 13:40

Ο Semyon Bagdasarov, οικοδεσπότης του προγράμματος Smerch στο κανάλι Solovyov-Life, σχολίασε αρνητικά την ιδέα της ανάπτυξης των δυνάμεων του CSTO στο Καζακστάν ως μέρος της βοήθειας στον αγώνα κατά των τρομοκρατικών επιθέσεων που κατέλαβαν τη χώρα.

Ο Bagdasarov είναι Ρώσος πολιτικός επιστήμονας, ιστορικός, ειδικός στα προβλήματα της Μέσης Ανατολής και της Κεντρικής Ασίας, διευθυντής του Κέντρου για τη Μελέτη της Μέσης Ανατολής και της Κεντρικής Ασίας. Μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου του κόμματος «Δίκαιη Ρωσία - Πατριώτες - Για την αλήθεια».

Ο Baghdasarov, αναφερόμενος στα λάθη της ηγεσίας του Καζακστάν, είπε ότι αυτή θα ήταν μια λάθος απόφαση, βάζοντας τη Ρωσία σε προβλήματα «όχι δικά της».

Πέρα από τις ηλιθιότητες  που λέει που πηγάζουν από την βλακεία και την ασχετοσύνη του, έχει ενδιαφέρον οι πληροφορίες που δίνει για το πώς έφτασαν τα πράγματα ως εδώ

Ο ειδικός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο ΟΣΣΑ είναι η Ρωσία». 

«Έχω μεγάλη εμπειρία στη Νομοθετική Συνέλευση της Κρατικής Δούμας. 

Η πολιτική μας στον μετασοβιετικό χώρο δεν αντέχει στην κριτική.

Από το 2008, η Ρωσική Ομοσπονδία έχει διαθέσει 3 τρισεκατομμύρια ρούβλια, πάνω από 5 δισεκατομμύρια δολάρια, για τη στήριξη της ανάπτυξης του Καζακστάν και της Κεντρικής Ασίας τα τελευταία 12 χρόνια.

Συν 4,7 δισεκατομμύρια δωρεάν βοήθεια», είπε ο Bagdasarov.

«Είμαι κατηγορηματικά κατά της εισαγωγής ρωσικών στρατευμάτων στο έδαφος του Καζακστάν », τόνισε ο ειδικός.

Παρατήρησε χαρακτηριστικά:

«Δεν θέλει ο Πρόεδρος του Καζακστάν να απευθυνθεί στην τουρκική ηγεσία; Τελικά, ο Nazarbayev κάποτε συμμετείχε ενεργά στη δημιουργία της ένωσης των τουρκικών κρατών; Οι Καζακστάν στρατιώτες εκπαιδεύτηκαν σύμφωνα με το σχέδιο των τουρκικών στρατευμάτων ειδικών δυνάμεων. 

Άλλωστε συμμετείχαν σε κοινές ασκήσεις σύμφωνα με τη μεθοδολογία των τουρκικών στρατευμάτων, χώρας που είναι μέλος του ΝΑΤΟ! 

Γιατί το Καζακστάν δεν θέλει να χρησιμοποιήσει τις δικές του δυνάμεις;

Ίσως επειδή σε περίπτωση κλιμάκωσης της αιματοχυσίας και χρήσης ορισμένων όπλων στο Καζακστάν, θα μπλοκάρουν τους λογαριασμούς πολλών μεγάλων ηγετών του Καζακστάν στο εξωτερικό, στη Δύση; Αυτή δεν είναι πλέον η πολιτική μας».

Ο Bagdasarov υπενθύμισε τα λάθη της ηγεσίας του Καζακστάν. Σημείωσε ότι η ευελιξία δεν είναι πάντα ωφέλιμη, ειδικά μακροπρόθεσμα.

«Για 30 χρόνια σε ολόκληρο τον μετασοβιετικό χώρο, συμπεριλαμβανομένου του Καζακστάν - στα μέσα ενημέρωσης, στο εκπαιδευτικό σύστημα, - εμφυτεύτηκε η ιδεολογία - «Η Ρωσία φταίει για όλα».

Αλλά οι χώρες της Κεντρικής Ασίας υποχρεούνται στη Ρωσία. 

Και τώρα λέτε, "Βοηθήστε μας!" Όχι, η Ρωσία δεν πρέπει να υποφέρει για αυτό, θα είναι λάθος! Θα ήταν σωστό να διασφαλίσουμε την προστασία των τεράστιων συνόρων μας με το Καζακστάν - πάνω από 7 χιλιάδες χιλιόμετρα, στα οποία δεν υπάρχουν καν συνοριακοί σταθμοί! 

Διότι με πρωτοβουλία του Ναζαρμπάγιεφ, που συνεργάστηκε ενεργά με την Τουρκία, εγκρίθηκε συμφωνία από την οποία απουσιάζουν. 

Στόχος της Ρωσίας αυτή τη στιγμή είναι να ενισχύσει τα σύνορά της προς αυτή την κατεύθυνση», τονίζει χαρακτηριστικά ο Bagdasarov.

Ο ειδικός πιστεύει ότι υπό τις παρούσες συνθήκες θα πρέπει να γίνει ειδική μελέτη από ποια κέντρα ελέγχεται η κατάσταση.

Υπενθύμισε επίσης ότι κατά την περίοδο της αναταραχής στο Τατζικιστάν, ελήφθη απόφαση να εισαχθούν δυνάμεις υποστήριξης της ΚΑΚ στη χώρα.

Ο Baghdasarov τόνισε ότι «μετά τις πρώτες απώλειες, το Καζακστάν, το Ουζμπεκιστάν και το Κιργιστάν απέσυραν τις μονάδες τους, μόνο εμείς μείναμε.

Και εμείς, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, χάσαμε 360 στρατιώτες μας εκεί, αναφέρθηκαν 1600 τραυματίες, αλλά στην πραγματικότητα ήταν περισσότεροι».

Εξηγήστε γιατί δημιουργήσατε μια ατμόσφαιρα ρωσοφοβίας, αλλάξατε το κυριλλικό αλφάβητο σε λατινικό;

Επειδή το σύστησαν «Τούρκοι φίλοι»; Την εποχή της κατάρρευσης της ΕΣΣΔ, περισσότερο από το 50% του ρωσικού πληθυσμού ζούσε στο Καζακστάν. Τώρα απομένουν 3 εκατομμύρια».

Ο Baghdasarov είπε επίσης ότι το Καζακστάν πρέπει να αντιμετωπίσει την κατάσταση με τις ένοπλες δυνάμεις του, «εκπαιδευμένες στην Τουρκία»: «Αφήστε τους να σας βοηθήσουν», συνόψισε. 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ταφόπλακα στον EastΜed με την υπογραφή Μπάιντεν

Με non paper το Στέιτ Ντιπάρτμεντ γνωστοποιεί στην κυβέρνηση την άρνηση της Ουάσινγκτον να στηρίξει το εγχείρημα με το επιχείρημα ότι αποτελεί εστία εντάσεως στην Ανατολική Μεσόγειο

Τίτλοι τέλους και… επίσημα στον στρατηγικής σημασίας για τη χώρα μας αγωγό EastΜed βάζουν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Σωτήρη Σιδέρη, σε άρθρο του στο omegapress, δικαιώνοντας ταυτόχρονα την τουρκική προκλητικότητα.

Η είδηση, που δεν έχει ακόμη διαψευστεί, αποτελεί κόλαφο για τις ελληνικές φιλοδοξίες για σταθερότητα στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου, καθώς ουσιαστικά δικαιώνει τους τουρκικούς κομπασμούς περί μη δυνατότητας να προχωρήσει οποιοδήποτε σχέδιο στην περιοχή δίχως τη συγκατάθεσή της.

Πρόκειται για μια ολέθρια για τη χώρα μας εξέλιξη, που έρχεται λίγους μόλις μήνες μετά τη στρατηγική συμφωνία μας με τις ΗΠΑ, στο πλαίσιο της οποίας, παρά τα ανταλλάγματα που δόθηκαν, δεν υπήρξε η παραμικρή διασφάλιση της συνέχισης των εργασιών για τον συγκεκριμένο αγωγό.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο Σωτήρης Σιδέρης στο άρθρο του, ένα non paper του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην ελληνική κυβέρνηση -με τυπικό, όπως σημειώνεται, αποδέκτη τον γενικό γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του ΥΠΕΞ Γιάννη Σμυρλή– γνωστοποιεί την άρνηση της Ουάσινγκτον να στηρίξει το εν λόγω εγχείρημα.

Παρόμοια non papers, με τη βλαπτική για τα εθνικά μας συμφέροντα θέση της Ουάσινγκτον, έχουν αποσταλεί τόσο στο Τελ Αβίβ όσο και στην Αγκυρα.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ των υγειονομικών στο Πάρκο Ελευθερίας αύριο Σάββατο 8 Ιανουαρίου...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΡΙΠΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ! Με κορονοϊό και ο αντίχριστος εμβολιολάγνος Μητροπολίτης Μεσσηνίας...

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος βρέθηκε θετικός στην Covid-19, στο πλαίσιο του τακτικού προληπτικού ελέγχου με rapid test.

Ο Σεβασμιώτατος θα παραμείνει σε καραντίνα πέντε ημερών στην οικία του και ως εκ τούτου, αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες υποχρεώσεις του.

Να σημειωθεί ότι ο Μητροπολίτης έχει εμβολιαστεί και με τις τρεις δόσεις του εμβολίου και είναι ασυμπτωματικός.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



για τον (23χρονο ομογενή αρσιβαρίστα Τζ. Κονδύλιο) που πέθανε από κορονοϊό...

Ο πρώην πρωταθλητής της Άρσης Βαρών είχε νοσήσει από τον κορονοϊό και μολονότι ήταν διπλά εμβολιασμένος και δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, έχασε τη μάχη με τον ιό.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σήμερα είναι (θεωρητικά) και η τελευταία ημέρα που θα πρέπει να παραιτηθούν όσα στελέχη του κυβερνητικού και κρατικού μηχανισμού -όπως γεν. Γραμματείς, πρόεδροι φορέων κλπ- θέλουν να πολιτευθούν στις επόμενες εκλογές. Εκπνέει η προθεσμία του 18μηνου που ορίζει (στο άρθρο 56) το Σύνταγμα για να μην έχουν κώλυμα. (Δεν έχουν παραιτηθεί πάντως και πολλοί...)