Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Τεταρτη 23 Μαρτιου 2022


Ο Σπύρος Δαπεργόλας είναι ένας εκ'των ιδρυτικών στελεχών του Ρουβίκωνα και παραμένει ένα από τα ηγετικά του μέλη. 

Ο Αναρχοσυριζαίος Σπύρος Δαπεργολας δεν μας εκπλήσσει καθόλου αφού λίγο καιρό πιο πριν έκανε τον πλασιέ των πολυεθνικών φαρμάκου και ζητούσε μαζί με τις υπόλοιπες συστημικές φωνές να γίνει μαζικός εμβολιασμός του πληθυσμού, υποστηρίζοντας το υγειονομικό Απαρτχάιντ.

Τώρα ο Αναρχοσυριζαίος Σπύρος Δαπεργολας ξεπλένει ανοιχτά και ξεκάθαρα τους Ουκρανούς Ναζί, οι οποίοι εφαρμόζουν ναζιστικές πρακτικές εις βάρος των τσιγγάνων, των Κομμουνιστών και των ρωσόφωνων Ουκρανών, συκοφαντώντας τους ως κλέφτες.

Αυτή η τοποθέτηση αυτής της πλύστρας του Ναζισμού, δεν βαραίνει μόνο τον ίδιο, αλλά συνολικά όλη την πολιτική οργάνωση και τα μέλη του Ρουβίκωνα, οι οποίοι θα πρέπει να πάρουν θέση και να μας πουν αν συμφωνούν με αυτές τις δηλώσεις και τις επικροτούν.

Να μας πουν αν συμφωνούν με το δέσιμο σε κολώνες, το ξεβράκωμα και τα μαστιγώματα ανθρώπων(ανάμεσα τους και παιδιά) που θέλουν να αποχωρήσουν από μία εμπόλεμη ζώνη ή ακόμα και γιατί από την πείνα τους προσπάθησαν κάτι να πάρουν να φάνε. 

Να μας πουν αν συμφωνούν με τον Ναζισμό



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βρετανία: 9 στους 10 θανάτους από κορωνοϊό συμβαίνουν σε εμβολιασμένους!

20 Μαρτίου 2022

Γράφει ο Γάκης Δημήτριος, πρ. Διοικητής Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ

O Josef Mercole αναλύει τα δεδομένα της Μεγάλης Βρετανίας και διαπιστώνει ότι 9 στους 10 θανάτους covid-19 αφορούν εμβολιασμένους.

Παραθέτω τα κύρια σημεία του άρθρου τα οποία πρέπει να ειδωθούν με προσοχή δεδομένου ότι η θνητότητα είναι πολυπαραγοντική και η εκτίμησή της χρειάζεται αναλυτική μελέτη.

Τα στοιχεία προέρχονται από το βρετανικό τεχνικό δελτίο του Φεβρουαρίου του 2022 UK Health Security Agency και αφορούν την περίοδο 24 Ιανουαρίου – 28 Φεβρουαρίου 2022.

Την ανάλυση την παίρνει από το The Expose.

Εστιάζεται στον ενήλικο πληθυσμό, αφήνοντας έξω την ομάδα 0-18 ετών.

Ως εμβολιασμένους θωρεί και τις τρεις δόσεις.

Οι ενήλικες νοσηλευόμενοι ήταν στο 85 % εμβολιασμένοι που είναι κοντά στο ποσοστό εμβολιασμού στον γενικό πληθυσμό (2 δόσεις στο 85,6 % των άνω των 12 ετών).

Οι θάνατοι στους ενηλίκους αφορούν σε ποσοστό 89% εμβολιασμένους, ποσοστό που είναι αρκετά υψηλότερο από το ποσοστό εμβολιασμού στον ενήλικο πληθυσμό αν λάβουμε τις 2 δόσεις προς σύγκριση (αν όμως λάβουμε το σύνολο των πρώτων δόσεις που είναι 91,7 % είναι λίγο χαμηλότερο).

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Με τις επιφυλάξεις που εξέφρασα, τα δεδομένα της Βρετανίας δείχνουν ότι οι νοσηλείες και οι θάνατοι στην περίοδο της «όμικρον» είναι στα ίδια περίπου επίπεδα με το επίπεδο του εμβολιασμού στον γενικό πληθυσμό.

ΥΓ1. Πιστοποιείται ότι η όμικρον δεν ελέγχεται από το εμβόλιο. Άρα ορθά η Βρετανία ήρε όλα τα μέτρα.

ΥΓ2. Δεν ξέρουμε όμως πόσο χρόνο μετά το «ξεθύμασμα» του εμβολίου συμβαίνει αυτό.

ΥΓ3. Θα πρέπει να δοθούν λεπτομερή στοιχεία εμβολιασμού των ατόμων τρίτης ηλικίας για να βγάλουμε ασφαλέστερα συμπεράσματα!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΥΚΡΑΝΙΑ! Η μοναξιά του ΚΚΕ κι ο αρραβώνας του με τη δεξιά & τη Νατοϊκή αριστερά...

«Οι επιθετικές και ιμπεριαλιστικές πολιτικές του ΝΑΤΟ προκάλεσαν τη σύγκρουση στην Ουκρανία.

Στο όνομα της κυβέρνησης και του λαού της Κούβας, εκφράζω την αλληλεγγύη μου στη Ρωσία, μια χώρα που ήταν πάντα κοντά στη χώρα μας»

Πρόεδρος Μιγκέλ Ντίας Κανέλ, Πρώτος Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Κούβας, Πρόεδρος της σοσιαλιστικής Κούβας

Τι συμβαίνει στην ηγεσία του ΚΚΕ;

Ένα μέτωπο που στην Ελλάδα λαμβάνει γιγάντιες διαστάσεις και συσπειρώνει την ακροδεξιά, τη δεξιά, την κοσμοπολίτικη αριστερά και... τη Νατοϊκή εξωκοινοβουλευτική "αριστερά"...

Σ' αυτή την αντί-Ρωσική ψύχωση της "πολιτισμένης" δύσης, που συμμετέχει -ευτυχώς- μόλις το 

18% του πληθυσμού του πλανήτη (ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή Ένωση, Καναδάς, Αυστραλία), το εγχώριο πολιτικό σύστημα αποτελεί μία ακόμη εξαίρεση από το παγκόσμιο γίγνεσθαι κι η αριστερά (με το όποιο πρόθεμα) συντάχθηκε με τις ιμπεριαλιστικές πολιτικές.

Τι συμβαίνει; Διαβάζουμε σήμερα πως οι ιμπεριαλιστές θέλουν να μας πείσουν πως το νεοναζιστικό καθεστώς στην Ουκρανία είναι ένα νέο Μεσολόγγι... ακόμη κι αυτό: «Ουκρανοί πρόσφυγες που βρίσκονται στην Πάτρα, κρατώντας σημαίες  με μηνύματα για την ειρήνη, για τις χαμένες πατρίδες και το δράμα που ζει ο Ουκρανικός λαός μετά την εισβολή, πρόκειται να παρελάσουν μαζί με ελληνόπουλα, την Παρασκευή, στην παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου...»

Σ' αυτό το Νατοϊκό προσκλητήριο δίνουν το παρών μαζί με το ΚΚΕ το σύνολο της Νατοϊκής αριστεράς κι αυτό δεν εκπλήσσει κανέναν γνώστη του ρόλου που έχει αυτή η "αριστερά" στην πατρίδα μας.

Το ναζιστικό Ουκρανικό καθεστώς ξεπλένει και ο πανταχού παρών "Ρουβίκωνας", όταν το απαιτούν τ' αφεντικά...

Τα ΜΜΕ, η δημοσιογραφική πορνεία, η Ευρωπαϊκή Ένωση, η ευρωπαϊκή δεξιά κι η ευρωπαϊκή "αριστερά", ακόμη κι ο "Ρουβίκωνας" στην Ελλάδα για την Ιρανική Επανάσταση, τον Νικηφόρο Άξονα της Αντίστασης στη Μέση Ανατολή και προκαλούν με διακηρύξεις: Ο επεκτατισμός του Ιράν πρέπει να σταματήσει... απειλεί την ειρήνη! Λέει ο αναρχοφασιστικός Ρουβικόνας της CIA!

Σωστά λοιπόν η απουσία αλληλεγγύης των "αντί-ιμπεριαλιστών", η στάση των ΜΜΕ, όπως άλλωστε διαβεβαίωσε εντελώς συμπτωματικά πριν λίγες μέρες με τρομοκρατική επίθεση εναντίον της πρεσβείας του Ιράν στην Αθήνα κι ο "Ρουβίκωνας", αφού επισημαίνει πως πρόκειται για «ιρανικό φασιστικό καθεστώς»... Βλέπε, 23 Σεπτέμβρη 2018.

Για το άλλο Νατοϊκό πρακτορείο των Καραμπελιάδων  [ "αυτοπροβάλλεται στους αδαείς, σαν σοφός, «πολυεδρικός» και επιστημονικός αναλυτής..."], που χθες μας ενημέρωσαν για τη σκληρή τους στήριξη στους νεοναζί: "Ρήξη Μαρτίου 2022, Slava Ukraini! ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. Μόνο η αποτυχία του Πούτιν στην Ουκρανία μπορεί να σώσει τον ρωσικό λαό και τον πλανήτη ολόκληρο από τον πόλεμο..."



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Το ΝΑΤΟ ήταν ένας αναχρονιστικός (θεσμός) από την ίδρυσή του. Δεν θα έπρεπε να υπάρξει ποτέ. Είναι ένας θεσμός για πολέμους, για επιθέσεις, για όπλα, ένας θεσμός που προωθεί τις διαφορές, τους πολέμους και σημαίνει θάνατο», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας Φέλιξ Πλασένσια τη Δευτέρα σε συνέντευξή του στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.


Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Βενεζουέλα: Το ΝΑΤΟ είναι ένας αναχρονιστικός θεσμός που δεν πρέπει να υπάρχει


«Μαζί με τη Ρωσία, την Κίνα και πολλές άλλες χώρες που υποστηρίζουν εξ ολοκλήρου τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, διακηρύσσουμε την ειρήνη, την κατανόηση και την πολυμέρεια, και όχι τη μονομέρεια και την επιβολή κυρώσεων.

«Το ΝΑΤΟ ήταν ένας αναχρονιστικός (θεσμός) από την ίδρυσή του. Δεν θα έπρεπε να υπάρξει ποτέ. Είναι ένας θεσμός για πολέμους, για επιθέσεις, για όπλα, ένας θεσμός που προωθεί τις διαφορές, τους πολέμους και σημαίνει θάνατο», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας Φέλιξ Πλασένσια τη Δευτέρα σε συνέντευξή του στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.

Ο επικεφαλής της διπλωματίας της Βενεζουέλας κατήγγειλε ότι η Ατλαντική Συμμαχία δημιουργήθηκε «με στόχο να επιτεθεί στην Ανατολή», οπότε τώρα δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει και χαρακτήρισε την επέκτασή της προς τα ρωσικά σύνορα ως «επιθετικότητα». 

Επιπλέον, ο Πλασένσια εξέφρασε την «ενεργητική καταδίκη» της Βενεζουέλας στις κυρώσεις που επιβλήθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) στη Ρωσία, εν μέσω της σύγκρουσης με την Ουκρανία.

Κατέστησε σαφές ότι τέτοια "μονομερή μέτρα είναι παράνομα" και αποτελούν "παραβίαση του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και των αρχών της διεθνούς κοινότητας και δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά" και επέκρινε αυτές τις ενέργειες που οδηγούν σε μονομέρια, αντί να συμβάλλουν στην ενότητα των χωρών.

Αναφερόμενος στις «μονομερείς κυρώσεις» που υφίσταται και η Βενεζουέλα και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς τη ρωσική κυβέρνηση για την παροχή υποστήριξης στη χώρα του σε περιόδους κρίσης.

«Μαζί με τη Ρωσία, την Κίνα και πολλές άλλες χώρες που υποστηρίζουν εξ ολοκλήρου τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, διακηρύσσουμε την ειρήνη, την κατανόηση και την πολυμέρεια, και όχι τη μονομέρεια και την επιβολή κυρώσεων. Είμαστε απόλυτα και αποφασιστικά ενάντια σε αυτό, θα υψώνουμε πάντα τις φωνές μας κατά των κυρώσεων», είπε.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επανεμφάνιση Σ. Τσιόδρα : «Θα δημιουργηθούν νέες μεταλλάξεις του κορωνοϊού λόγω του πολέμου στην Ουκρανία»

21/03/2022 – 13.15

Σύγκρινε την Ουκρανία με την Αφρική ο Σ.Τσιόδρας

Για νέες μεταλλάξεις του κορωνοϊού, οι οποίες πιθανότατα θα εμφανιστούν λόγω του πολέμου στην Ουκρανία μίλησε ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της ιατρικής σχολής του ΕΚΠΑ για την πανδημία.

«Η Αφρική ήταν η γενέτειρα νέων στελεχών. Είναι πολύ σημαντική η εμβολιαστική κατάσταση και η διασπορά σε ένα πληθυσμό», είπε ο Σ.Τσιόδρας ο οποίος σχολιάζοντας την δήλωση της καθηγήτριας επιδημιολογίας Παγώνας Λάγιου πως οι νέες παραλλαγές είναι ακόμη πιθανές λόγω και του πολέμου στην Ουκρανία πρόσθεσε ότι τα δεδομένα κινούνται σε αυτή την κατεύθυνση και πως ο πόλεμος στην Ουκρανία μπορεί να αποτελέσει έναν παράγοντα.

«Η κατάσταση στην Ουκρανία είναι ένας παράγοντας για την εκδήλωση νέων παραλλαγών, ενώ υπάρχουν και περιοχές στον πλανήτη με χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού», ανέφερε η καθηγήτρια από την πλευρά της.

Σχολιο.- Έχουμε μια πανδημία που το καλοκαίρι πέφτει σε αγρανάπαυση και τον χειμώνα επανεμφανίζεται εδω και τρία χρόνια



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η κυβερνητική ψηφοθυρία καταργεί προσωρινά τον Κορόιδο'ι'ό...

Απ' τον Απρίλιο τέρμα τα χαράτσια των 100 Ευρώ και τα πιστοποιητικά.

Για να πατάνε κάτω τον λαό εφευρίσκουν μέχρι και... πανδημίες! Όταν όμως πλησιάζουν οι εκλογές... δίνουν στον λαό μέχρι και κώλο!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αρκεί η κατάργηση του προστίμου των 100 ευρώ;

Αν ένα βράδυ αστυνομικά όργανα μπουκάρουν απρόσκλητα κι απρόκλητα όχι στο σπίτι ενός αλλά στα σπίτια εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών υπάρχει ή όχι σοβαρότατο πολιτικό ζήτημα και θέμα δημοκρατικής εκτροπής; 

Κι όμως αυτό ακριβώς έγινε με την επιβολή του προστίμου των 100 ευρώ, χωρίς κανείς από την αντιπολίτευση όχι να αντιδράσει, αλλά ούτε κάν να το επισημάνει ως ζήτημα. Η κυβέρνηση “μπούκαρε” ανενόχλητη και αυθαίρετα στα μητρώα νοσησάντων, στα μητρώα εμβολιασμένων, στη βάση ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και σ' όποιο άλλο μητρώο της ήταν χρήσιμο και βολικό για να βρεί τους ανεμβολίαστους και να τους επιβάλλει το πρόστιμο των 100 ευρώ, δημιουργώντας στους πολίτες το ίδιο - ή ίσως και μεγαλύτερο - άγχος από το “μπουκάρισμα” στην κατοικία τους, προκειμένου να τους εκβιάσει να προβούν σε μια ιατρική πράξη που δεν επιθυμούν.

Η αναλογία αυτή δεν είναι αυθαίρετη ή ορθότερα δεν πρόκειται κάν για αναλογία αλλά για μεταφορά της εισβολής στα σπίτια μας, δηλαδή στον ιδιωτικό μας βίο, από τον πραγματικό κόσμο στον ψηφιακό . Γιατί, όπως το δικαίωμα στο άσυλο της κατοικίας συνιστά μια άμυνα από επεμβάσεις τρίτων, τόσο του κράτους όσο και ιδιωτών και προστατεύει την ιδιωτική ζωή και την σφαίρα αυτονομίας των πολιτών, έτσι και το - επίσης συνταγματικά κατοχυρωμένο - δικαίωμα προστασίας των προσωπικών δεδομένων, μας προστατεύει από αυθαίρετες εισβολές στον ιδιωτικό μας βίο, οι οποίες είναι πλέον δυνατές κι εύκολες λόγω της ψηφιοποίησης . 

Και η επιβολή του προστίμου των 100 ευρώ είναι η πρώτη τέτοια εισβολή με ψηφιακά μέσα που είδαμε, καθώς ο εντοπισμός των απείθαρχων ανεμβολίαστων ηλικίας άνω των 60 ετών έγινε μέσα από την αυτόματη επεξεργασία και τον έλεγχο μητρώων, στα οποία περιέχονται τα στοιχεία που συλλέχθηκαν για εντελώς διαφορετικούς σκοπούς από αυτούς για τους οποίους τώρα τα εκμεταλλεύονται, παραβιάζοντας τη θεμελιώδη αρχή του δικαίου της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που ορίζει ότι τα προσωπικά δεδομένα πρέπει να επεξεργάζονται αυστηρά για το σκοπό για τον οποίο συλλέχθηκαν - ή έστω για άλλο συμβατό σκοπό- κι όχι για όποιο σκοπό επιθυμεί αυτός που τα κατέχει.

Δυστυχώς όμως η σοβαρότητα αυτής της παραβίασης δύσκολα γίνεται αντιληπτή, καθώς γενικά είναι δύσκολο να συνειδητοποιηθεί το νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται με την ψηφιοποίηση των πάντων, αλλάζοντας ριζικά τη ζωή μας. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που οι αντιδράσεις επικεντρώθηκαν στην επέμβαση της κυβέρνησης στη σφαίρα της αυτονομίας μας με τη θέσπιση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού , ενώ πέρασαν σχεδόν απαρατήρητα τα μέσα που χρησιμοποίησε για να την επιβάλλει. 

Ωστόσο ενώ η εισβολή στην ιδιωτική μας ζωή θα λήξει με την αναμενόμενη κατάργηση του προστίμου των 100 ευρώ, το πρόβλημα των μέσων που χρησιμοποιήθηκαν θα παραμείνει και πρέπει να μας απασχολήσει σοβαρά για δύο βασικούς λόγους : Ο πρώτος γιατί είναι προμήνυμα των μεγάλων κινδύνων που φέρνει η ψηφιοποίηση στις ελευθερίες των πολιτών και ο δεύτερος γιατί η συγκεκριμένη κυβέρνηση με την ανοχή - ή ορθότερα τη συνενοχή - της Αρχής Προσωπικών Δεδομένων και τη σιωπή του πολιτικού κόσμου άνοιξε το δρόμο στην παράνομη και επικίνδυνη πρακτική το κράτος να χρησιμοποιεί την πληθώρα των προσωπικών δεδομένων που συγκεντρώνει, αυθαίρετα και με όποιον τρόπο βούλεται. 

Με άλλα λόγια, ενώ είναι βέβαιο ότι το πρόστιμο αυτό θα καταργηθεί και η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στους άνω των 60 ετών θα κριθεί αντισυνταγματική από το ΣτΕ, θα παραμείνει ως προηγούμενο η αυθαίρετη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μας και η εισβολή στον ιδιωτικό μας βίο με τον συγκεκριμένο “εύκολο” τρόπο της άντλησης στοιχείων από μητρώα που δημιουργήθηκαν για άλλους σκοπούς. Και το θέμα αυτό, το οποίο έχει τεράστια σημασία για το μέλλον, δεν μπορεί να λήξει παρά μόνο αν η πράνομη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μας από κρατικούς φορείς αναδειχθεί ως πολιτικό – κι όχι μόνο ως νομικό - ζήτημα και υπάρξει διοικητική, ποινική, αλλά και πολιτική τιμωρία των υπευθύνων και των συνενόχων τους.

Σχολιο.- Εξαιρετικό το κείμενο και είναι ακριβώς αυτό για το οποίο φωνάζουμε κάποιοι "εμείς" εναπομείναντες αιθεροβάμονες, της προάσπισης των ανθρωπίνων ελευθεριών και δικαιωμάτων... Γιατί αν περιμένουμε από τα "αριστερά" κόμματα και κομματσούλια...

Σχολιο.- Είναι ακριβώς έτσι. Μία επιπλέον επιβεβαίωση πως όλα τα κόμματα είναι ίδια και πως τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει με τις εκλογές. Η γραμμή που παίρνουν είναι μία και συγκεκριμένη.

Σχολιο.- ΔΕν μπούκαρε η «κυβέρνηση» αλλά η "Ανεξάρτητη αρχή" ΑΑΔΕ που ελέγχεται από την Τροικα.  Αποικία είμαστε.

Σχολιο.- Άλλη μια φορά ,παγερή η απουσία και σιωπή της αντιπολίτευσης

Σχολιο.- ποια Αντιπολιτευση? Ολοι μαζι ειναι , δεν ειναι γνωστο ? ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα ψηφισανε ..αφου, αυτα και αλλα πολλα... στον γνωστο κοβιντονομο....?

Σχολιο.- Η συγκεκριμένη πρόταση επιβολής προστίμου έγινε από κεντροαριστερό κόμμα από το ΜέΡΑ25 ( & το δικαιολόγησαν πως το είπαν για αποφυγή ..αλλά αυτοί το υιοθέτησαν..)

Σχολιο.- Δυστυχώς...Επικαλέσθηκαν ζήτημα έκτακτης ανάγκης και θέμα Δημόσιας υγείας !!Φαιδρό το επιχείρημα, Φαιδρό και το μέτρο .Όσους φοβησαν , φοβησαν και εμβολιάστηκαν....Τώρα το παίρνουν πισω...Ο τρόπος όμως όπως σωστά γράφεται εδώ παρέμεινε ,και μπορεί να ξαναγίνει η ίδια παρέμβαση στην Ιδιωτικότητα !!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άρθουρ Σκάργκιλ για Ουκρανικό: “Είναι καιρός να ξεκαθαρίσουμε ότι είμαστε αντίθετοι στην παγκοσμιοποίηση”

20/03/2022

Δήλωση για το Ουκρανικό του Άρθουρ Σκάργκιλ (Arthur Scargill), του σημερινού ηγέτη του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος (SLP), της μόνης ίσως μεγάλης αριστερής οργάνωσης στη Μεγάλη Βρετανία που είχε πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ του Brexit  και ιστορικού ηγέτη των ανθρακωρύχων, τους οποίους αιματοκύλισε η Θάτσερ για να εισαγάγει τη νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση στην Αγγλία (αλλά και την Ευρώπη ολόκληρη). Όπως ακριβώς θα έπρεπε να υποστηρίζουν όλοι εκείνοι που υποτίθεται τάσσονται με το συμφέρον των λαών, έτσι και ο Σκάργκιλ παίρνει ξεκάθαρη θέση κατά της Υπερεθνικής Ελίτ, που εκπροσωπούν τα όργανά της (ΝΑΤΟ, ΕΕ), δείχνοντας ότι είναι η δική τους επιθετικότητα που ευθύνεται για τη σημερινή σύγκρουση. Επιδιώκοντας, σε τελική φάση, να τελειώνουν μια και καλή με το εθνικά κυρίαρχο καθεστώς Πούτιν, ανέτρεψαν το 2014 την κυβέρνηση Γιανούκοβιτς, εγκατέστησαν στην εξουσία Ουκρανούς ναζί ώστε να εκκαθαρίσουν τους φιλο-Ρώσους στα ανατολικά και στρατιωτικοποίησαν το ουκρανικό έδαφος με βάσεις βιολογικών όπλων (δείτε σχετικές δηλώσεις της Υφ. Εξωτερικών Βικτόρια Νιούλαντ) και με στρατιωτικές ασκήσεις (δείτε ανάρτηση του Τζ. Πάιατ, τότε Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ουκρανία, από το 2015 για στρατιωτικά γυμνάσια αμερικάνικου και ουκρανικού στρατού). Σήμερα, σε καθεστώς πλήρους αντι-ρωσικής υστερίας, με την προπαγάνδα να έχει φτάσει σε πρωτοφανή επίπεδα, καλούμαστε πιο επιτακτικά από ποτέ να διαλέξουμε μεταξύ παγκοσμιοποίησης ή εθνικής κυριαρχίας. Και όπως χαρακτηριστικά το τοποθετεί ο Σκάργκιλ, είναι καιρός να δείξουμε ότι “είμαστε αντίθετοι στην παγκοσμιοποίηση”.

Δήλωση Άρθουρ Σκάργκιλ , 15.03.2022

Η αποκάλυψη ότι η Ουκρανία είχε δημιουργήσει μια στρατιωτική βάση κοντά στα σύνορα με την Πολωνία και ότι η Ουκρανία και το ΝΑΤΟ είχαν πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια από κοινού στρατιωτικές ασκήσεις, αποδεικνύει ότι η Ουκρανία ενήργησε κατά παράβαση της συμφωνίας με τη Ρωσία ότι δεν θα εντασσόταν στο ΝΑΤΟ ή στην ΕΕ.

Η υστερία στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ και η συσσώρευση στρατιωτικού εξοπλισμού πριν να δράσει η Ρωσία και τα δισεκατομμύρια δολαρίων/λιρών και λοιπών νομισμάτων των χωρών του ΝΑΤΟ και ΕΕ εμένα μου δείχνει ότι η σημερινή σύγκρουση μεταξύ των δύο καπιταλιστικών χωρών ξεκίνησε από το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι καιρός οι Σοσιαλιστές να ξεκαθαρίσουμε ότι είμαστε αντίθετοι στην παγκοσμιοποίηση και ότι ο επεκτατισμός των Ηνωμένων Πολιτειών και του ΝΑΤΟ δεν γίνεται εξ ονόματός μας.

Αυτή η σύγκρουση μπορεί να τερματιστεί σήμερα, υπό τον όρο ότι η Ουκρανία θα τηρήσει τη συμφωνία του 2014 και θα δηλώσει ότι δεν θα ενταχθεί ή δεν θα επιδιώξει να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ ή την Ευρωπαϊκή Ένωση και δεν θα επιτρέψει στο ΝΑΤΟ ή τις Ηνωμένες Πολιτείες να έχουν βάσεις σε ουκρανικό έδαφος.

Ακούγοντας τα σχόλια των στρατηγών των Ηνωμένων Πολιτειών, παρακολουθώντας στην τηλεόραση τις δηλώσεις του ΝΑΤΟ και της βρετανικής κυβέρνησης, και παρατηρώντας το τι λέγεται γενικότερα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, δηλαδή ότι η ρωσική πλευρά στη σύγκρουση στην Ουκρανία έχει βαλτώσει, δείχνει πόσο ανόητοι είναι και θα έπρεπε να σκύβουν το κεφάλι τους από ντροπή.

Ο ρωσικός στρατός βρίσκεται στην Ουκρανία λιγότερο από τρεις εβδομάδες και έχει περικυκλώσει τις μεγάλες πόλεις, τα λιμάνια και τα αεροδρόμια. Συγκρίνετε με την τριετή εισβολή των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βρετανίας στην Κορέα όπου έχασαν και μετά από μια κατάπαυση του πυρός οι ΗΠΑ είναι στην πραγματικότητα ακόμη σε πόλεμο 72 χρόνια μετά.

Η εισβολή των Ηνωμένων Πολιτειών στο Βιετνάμ το 1954 διήρκεσε 21 χρόνια, ένας πόλεμος που οι ΗΠΑ έχασαν το 1975 και:

Η εισβολή των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βρετανίας στο Αφγανιστάν το 2001 διήρκεσε 20 χρόνια και τελείωσε με μια ντροπιαστική ήττα για την Αμερική και τη Βρετανία το 2021, ωστόσο παρά τις ήττες αυτές, οι στρατηγοί που τους οδήγησαν έχουν το θράσος να κάνουν κριτική αφ’ υψηλού στους Ρώσους στρατηγούς που νίκησαν τους φασίστες στο Λένινγκραντ , τη Μόσχα, το Στάλινγκραντ και τη μάχη των τανκς στο Κουρσκ στον πόλεμο του 1940 -1945, και στη συνέχεια απελευθέρωσαν την Ουκρανία.

Είναι ώρα να πούμε στην Ουκρανική κυβέρνηση να τηρήσει τη συμφωνία το 2014 και να δεσμευτεί ότι δεν θα ενταχθεί ή δεν θα επιδιώξει να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή το ΝΑΤΟ και δεν θα επιτρέψει σε ΝΑΤΟ, ΕΕ ή στις ΗΠΑ να έχουν βάσεις σε ουκρανικό έδαφος.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ουγγαρία δίνει άτοκο  δάνειο 29.000 ευρώ στους νέους που θέλουν να ξεκινήσουν οικογένεια και σε περίπτωση που κάνουν 3 παιδιά τους χαρίζονται όλες οι δόσεις.

Έτσι λύνεται το δημογραφικό κύριοι, όχι φέρνοντας λαθρομετανάστες!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΜΕ

ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ!

ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΔΥΣΗ!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



30 υγειονομικοί τώρα έξω από τη Βουλή, οι περισσότερες γυναίκες, περικυκλωμένοι από τα ΜΑΤ  απαιτούν να παραδώσουν ψήφισμα. Φωνάζουν συνθήματα.

"Υποχρεωτικοτητες και εκβιασμοί ταιριάζουν μόνο στους Ναζί!" 

"Έξω η Χούντα του Μητσοτάκη!" 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μ.Γκάγκα: «Σταματά το πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών» – «Μύρισε» εκλογές;

23.03.2022 | 11:10

Το εν λόγω μέτρο θα καταργηθεί πιθανότατα από τον επόμενο μήνα

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης την αναστολή του μέτρου του διοικητικού προστίμου των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών αναβιώνοντας έτσι τα σενάρια για πρόωρες εκλογές ακόμα και μέσα στον Ιούνιο.

Συγκεκριμένα μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τετάρτης και αναφερόμενη στον εμβολιασμό, η κυρία Γκάγκα σημείωσε πως το καλοκαίρι οι ανεμβολίαστοι άνω των 60 δεν θα χρειάζεται να πληρώνουν το διοικητικό πρόστιμο.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το πότε θα καταργηθεί το εν λόγω μέτρο είπε «θα δούμε, πιθανότατα από τον επόμενο μήνα».

Είναι σαφές πως αν η κυβέρνηση θέλει να προσφύγει σε εκλογές δεν θα ήθελε να έχει την βασική δεξαμενή των ψηφοφόρων της, δηλαδή τους συνταξιούχους, να είναι θυμωμένοι μαζί της.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από τις 15 Απριλίου καταργούνται τα πρόστιμα για ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών

23.03.2022 | 12:41

Τι ανακοίνωσε ο Θάνος Πλεύρης

Τέλος στο πρόστιμο των 100 ευρώ για τους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών από τις 15 Απριλίου δήλωσε από τη Βουλή ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

«Από τις 15 Απριλίου θα ανασταλεί το πρόστιμο των 100 ευρώ για τους άνω των 60 ετών που παραμένουν ανεμβολίαστοι. Θα εισπραχθεί το ποσό έως τα 300 ευρώ που αντιστοιχεί μέχρι τις 15 Απριλίου. Το μέτρο θα επανεξεταστεί τον Σεπτέμβριο, άρα τελεί σε αναστολή για τους υπόλοιπους μήνες», ανέφερε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, σε δηλώσεις του στο περιστύλιο της Βουλής.

«Σε λίγη ώρα συνεδριάζει η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων, όπου θα παρουσιαστεί το συνολικό σχέδιο της Κυβέρνησης για την αποκλιμάκωση των μέτρων και το χρόνο αποκλιμάκωσης αυτών που αφορούν τα τεστ, την είσοδο στους κλειστούς χώρους και την ανάγκη να υπάρχει πιστοποιητικό, προκειμένου να εισερχόμαστε σε χώρους. Βάσει των αποφάσεων της Επιτροπής, θα ληφθούν και οι αποφάσεις της Κυβέρνησης», ανέφερε ο υπουργός Υγείας.

Νωρίτερα, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στο θέμα αυτό, επισημαίνοντας πως αν τα κρούσματα πέσουν σε 200 με 300 την ημέρα τότε θα μπορούσαμε να πάμε σε μια απελευθέρωση αλλά δεν είμαστε ακόμη σε αυτό το επίπεδο.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ναζιστική Ουκρανία... Οι καταχρήσεις και τα βασανιστήρια αμάχων που χαρακτηρίζονται ως «ληστές» είναι ευρέως διαδεδομένα σε όλες τις ελεγχόμενες από την κυβέρνηση περιοχές. Παραστρατιωτικοί, Εθνοφρουρά, πολίτες, όλοι συμμετέχουν στο έγκλημα κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Άνδρες, γυναίκες ακόμα και παιδιά τιμωρούνται... Ουκρανοναζί. Η ντροπή του ανθρωπίνου είδους...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ΟυκρανοΝαζί προσπαθούν να ξεφύγουν, συχνά ντυμένοι με γυναικεία ρούχα, όπως αυτός ο τύπος στο βίντεο. Φυσικά, όλοι πιάνονται και στέλνονται στις αρμόδιες αρχές.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Δείτε εδώ τον μηχανισμό που επιτίθεται σε The Press Project (Φωτο 1) & Kostas Vaxevanis (Φωτο 4) και κατηγορεί τους πάντες για Φιλορώσους.

Είναι λογαριασμοί που δημιουργήθηκαν ταυτόχρονα πριν λίγες βδομάδες (Φωτο 2) και κάνουν περίπου τα ίδια ποστ προπαγάνδας για #Ουκρανια

Καλώς ήρθε το δολάριο

Όλοι οι λογαριασμοί κοινοποιούν τον Νίκο Ρωμανό, Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. 

Τυχαίο θα είναι (Φωτο 3)

Και φυσικά τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

Κυρίες και κύριοι από εδώ η Ομάδα Αλήθειας που την κοινοποιούν παθιασμένα όλοι αυτοί οι λογαριασμοί (Φωτο 5)

Ποιος να το περίμενε

Δείτε την έρευνα οργανωμένη εδώ: 

https://twitter.com/chris_avramidis/status/1506657979139039242?s=19&fbclid=IwAR0sXhH8hHObVkNfz3-5QoFcSVc7Sd_9gn_wizF8lmFtnxbo_caVmSaG-eY



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το μόνο που έχει αλλάξει εδώ και δυο χρόνια είναι η επιδείνωση έως της πλήρους διάλυσης του ΕΣΥ, η προσχώρηση της εσω-εξωκοινοβουλευτικής αριστεράντζας ΚΑΙ στην εμβολιαστική υστερία του καθεστώτος μητσοτάκη, (μετά την προηγούμενη φανατική στήριξή της στα καθολικά lockdown μητσοτάκη), ο μαζικός δολοφονικός mRNA εμβολιασμός του πληθυσμού, η αναστολή εργασίας για 7.000 μη εμβολιασμένους υγειονομικούς και η γενική αύξηση των θανάτων από κάθε αιτία στη χώρα, κατά 30% τον τελευταίο χρόνο (από τον Φεβρουάριο του 2021 έως τον Φεβρουάριο του 2022), μετά δηλαδή την έναρξη των μαζικών οριζόντιων εμβολιασμών.

Εν τω μεταξύ, ο mRNA εμβολιασμός έχει καταστεί υποχρεωτικός για τους άνω των 60 (χωρίς ωστόσο ευθύνη των αρχών για τις παρενέργειες και τους θανάτους των εμβολιασμένων), και οι μη εμβολιασμένοι πολίτες υποχρεούνται σε πρόστιμα 100 ευρώ το μήνα μέσω της ΑΑΔΕ από το εξωτερικόν.

Το παρακάτω κείμενο,  δημοσιεύθηκε πριν από 2 χρόνια.

ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Όσο περνούν οι μέρες, αποδεικνύεται πως:

1. ο ΕΟΔΥ συμπεριφέρεται σαν εγκληματική οργάνωση, αφού δεν παρέχει στους αιχμάλωτους στα σπίτια ασθενείς πολίτες καμία ιατρική συνδρομή.

2. Οι γιατροί και νοσηλευτές είναι προγραμματισμένοι από την κυβερνητική διαχείριση να νοσήσουν και τα νοσοκομεία να βγουν εκτός μάχης.

3. Η καμπάνια "μένουμε σπίτι" μετατρέπεται όλο και περισσότερο στο αναμενόμενο "πεθαίνουμε μόνοι στο σπίτι" χωρίς διαγνωστικά τεστ, χωρίς φάρμακα κατά του ιού και χωρίς ιατρική περίθαλψη.

4. Τα μόνα μέτρα που εξαγγέλλει ο Μητσοτάκης αφορούν στην όλο και μεγαλύτερη στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, μέτρα τα οποία δεν αντιμετωπίζουν φυσικά τους αναμενόμενους θανάτους από την επιδημία απλά τους εξαφανίζουν στη σιωπή και στο χρόνο χαμένους από τη δημοσιότητα.

Οι Κινέζοι ΔΕΝ αντιμετώπισαν την επιδημία του Covid-19 με στρατιωτικό νόμο.

Αυτό είναι μια χρήσιμη παρανόηση που την πασάρει η κυβέρνηση σε συμπαιγνία με σύμπασα σχεδόν την αριστερά και των αμόρφωτων, φοβισμένων και αυταρχικών από κλίση στελεχών της.

Οι Κινέζοι αντιμετώπισαν την επιδημία με υγειονομικά μέτρα καραντίνας που περιελάμβαναν εκτός από την απαγόρευση κυκλοφορίας,

1. Τον εφοδιασμό με τρόφιμα των απομονωμένων στα σπίτια κατοίκων της Γουχάν και των άλλων πόλεων.

2. Τα μαζικά τεστ σε ασυμπτωματικούς ασθενείς και ασθενών στα πρώτα στάδια εκδήλωσης της νόσου, την απομόνωσή τους από τους υγιείς και την περίθαλψή τους.

3. Την Ίδρυση 16 έκτακτων νοσοκομειακών χώρων υγειονομικής απομόνωσης και περίθαλψης των κρουσμάτων του SARS-CoV-2 όπου παρείχαν στους ασθενείς φαρμακευτική αγωγή αποτελούμενη κατά περίπτωση τόσο από Δυτικά γνωστά φάρμακα κατά της ελονοσίας ή του HIV, όσο και από παραδοσιακές συνταγές της Κινέζικης Ιατρικής κ.α. ώστε να αντιμετωπίσουν τις πνευμονολογικές επιπλοκές της νόσου.

Το εντυπωσιακό είναι πως την ώρα που οι Κινέζοι διατείνονται αλλά και όλοι οι διεθνείς οργανισμοί παραδέχονται πως ΕΞΑΛΕΙΨΑΝ την ΕΠΙΔΗΜΙΑ στην Κίνα, καμία ευρωπαϊκή χώρα πλην της Ιταλίας δεν έχει καλέσει τους Κινέζους εμπειρογνώμονες να καθοδηγήσουν τις κυβερνήσεις στα μέσα, τους τρόπους και τα φάρμακα αντιμετώπισης της επιδημίας.

Απομένει λοιπόν στους ανθρώπους ο τρόμος του θανάτου, η κυβερνητική και φιλοκυβερνητική προπαγάνδα ενός, υγειονομικού τώρα, ΤΙΝΑ, η πολιτική αξιοποίηση της κρίσης και στο τέλος ο πραγματικός επικείμενος θάνατος κάποιων από μας μέσα στην ανωνυμία και τη σιωπή.

Γι αυτό πρέπει να φωνάξουμε αυτή τη στιγμή:

ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΠΕΙΘΑΡΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.

Υ.Γ. Θα τους θυμόμαστε όσους συνέδραμαν τον Μητσοτάκη στη στρατηγική "πεθαίνω μόνος στο σπίτι". Μαζί με τον ΕΟΔΥ, οδήγησαν στο Θάνατο χιλιάδες πολίτες. Μπορεί να είναι άσχετοι. Ανθρώπινο. Μπορεί να είναι φοβισμένοι. Ανθρώπινο. Αλλά να είναι συκοφάντες και στρεψοδίκες δέν είναι ανθρώπινο. Το να μας κατηγορούν με αριστερούς δεκάρικους σαν "κομμένες κεφαλές" βγαλμένες από μυθιστόρημα του Στρατή Τσίρκα πως δήθεν με τις καταγγελίες μας κατά της "καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας" υπονομεύουμε την αντιμετώπιση της επιδημίας, είναι ύπουλο και ιδιοτελές.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δικαστές/εισαγγελείς: «Με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό το κράτος σκοτώνει ανθρώπους με πρόθεση»

Το γερμανικό «Δίκτυο Κριτικών Δικαστών και Εισαγγελέων» βλέπει μια μαζική παραβίαση των θεμελιωδών δικαιωμάτων σε μια εκρηκτική δήλωση σχετικά με τον προγραμματισμένο υποχρεωτικό εμβολιασμό στην Ευρώπη.

Χθες, Δευτέρα, η Επιτροπή Υγείας της γερμανικής Βουλής πραγματοποίησε ακρόαση με θέμα τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Το «Δίκτυο Κριτικών Δικαστών και Εισαγγελέων» (KriSta) εξέδωσε μια πολύ σαφή ανακοίνωση. Από την αρχή, οι δικαστές και οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι ο προγραμματισμένος υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν συμβιβάζεται με τον Βασικό Νόμο και με το δεσμευτικό διεθνές δίκαιο. Αυτό ισχύει τόσο για μια γενική υποχρέωση εμβολιασμού όσο και για μια υποχρέωση που περιορίζεται σε ορισμένες ομάδες πληθυσμού. Ως αιτιολόγηση, τα μέλη επισημαίνουν ότι «το κράτος σκοτώνει ανθρώπους με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό».

Ακόμη και αν αυτό συμβαίνει μόνο σε έναν μικρό αριθμό σε σχέση με τον συνολικό αριθμό εμβολιασμένων, αυτό έρχεται σε αντίθεση με τον Βασικό Νόμο και την εγγύηση την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Εφόσον υπάρχει τουλάχιστον μία ενδεχόμενη πρόθεση, πρόκειται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Επιπλέον, σύμφωνα με τα μέλη, ο θάνατος όχι μόνο θεωρείται πιθανός, αλλά στατιστικά είναι βέβαιος σε κάποιες περιπτώσεις.

Η δήλωση εγείρει επίσης το ερώτημα εάν η δολοφονία ανθρώπων θα μπορούσε ενδεχομένως να δικαιολογηθεί με την προστασία άλλων αγαθών, αφού το κεντρικό επιχείρημα για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό είναι ότι προστατεύει άλλους ανθρώπους. Τα μέλη απαντούν σε αυτό το ερώτημα με ένα ξεκάθαρο όχι και παραπέμπουν σε αντίστοιχη απόφαση του Γερμανικού Ομοσπονδιακού Συνταγματικού Δικαστηρίου.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τους τα πήρανε προκαταβολικά όλο τον εργάσιμο βίο τους για να τους τα αποδώσουν στα γεράματα και τους ξεφορτώνονται τώρα που είναι η ώρα να τους το ανταποδώσουν. Και το χειρότερο; Έχουν στρατολογήσει την ανέμελη, ιδιοτελή και άπληστη νεολαία στο ρόλο του άρπαγα δολοφόνου.


Maria Denaxa Βέλγιο: Το 40% των Βέλγων είναι υπέρ να μην παρέχεται περίθαλψη στα άτομα άνω των 85 ετών, ώστε να μειωθούν οι δαπάνες του ασφαλιστικού συστήματος. Αυτή είναι η Ευρώπη που όλοι αγαπήσαμε, η Ευρώπη των ναζί!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στις 16/12/2021 η ΓΣ του ΟΗΕ ενέκρινε το ψήφισμα 76/149 

για την καταπολέμηση της εξιδανίκευσης του ναζισμού και 

του νεοφασισμού

Αποτέλεσμα ψηφοφορίας : 

ΥΠΕΡ 130,

ΚΑΤΑ 2,

ΑΠΟΧΗ 61

ΚΑΤΑ ψήφισαν μόνο ΗΠΑ και ΟΥΚΡΑΝΙΑ !

Ελλάδα και Γερμανία επέλεξαν την αποχή !

Για να μην πέφτετε σε λίγο καιρό από τα σύννεφα το επισημαίνω...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περισσότεροι Αμερικάνοι στρατιώτες αυτοκτόνησαν (304) από όσους σκοτώθηκαν στο Ιράκ (149). Γκράφιτι από τον Sebastian Errazuriz, ΗΠΑ, 2009.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κούλη !...πες αλεύρι

Ο Πούτιν με το Ρούβλι σε γυρεύει !



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πριν 5 χρόνια, το γαλλικό αυτό ντοκυμαντέρ για τους ναζί της Ουκρανίας.

Φανταστείτε πως είναι σήμερα! Με την επίσημη συμμετοχή των ναζί στο στρατό και την κυβέρνηση. Με τους χιλιάδες μισθοφόρους ναζί απ' όλο τον κόσμο. Με την επίσημη απαγόρευση ΟΛΩΝ των δημοκρατικών κομμάτων!

Χωράνε φίλοι μου ίσες αποστάσεις απέναντι σ' αυτό το ναζιστικό κίνδυνο?

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=IIAfML_4tdQ&t=713s&fbclid=IwAR1k0FZsGPYVl876OA4OAeV_54KPU1K7gN4VdpXoH-I_hE9B3JiGSLSr3NY

Οι μάσκες της επανάστασης. PAUL MOREIRA. (με ελληνικούς υπότιτλους)



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένα από τα επιχειρήματα όσων δικαιωματιστών καταγγέλλουν μονομερώς τη Ρωσία σ' αυτόν τον πόλεμο, είναι πως σε άλλες καταστάσεις, όταν επιτιθέμενος ήταν οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, το Ισραήλ κ.λπ., καταγγέλλαμε τον επιτιθέμενο και όχι το θύμα της επίθεσης.

Ε, ναι! Δίκιο έχουν οι άνθρωποι. Όπως ακριβώς στην Ουκρανία σφάζονται εδώ και οχτώ χρόνια οι ρωσόφωνοι κάτοικοι του Ντονμπάς, έτσι ακριβώς και οι Βιετναμέζοι κομμουνιστές έσφαζαν την αμερικάνικη μειονότητα στη Χουέ. Αλλά εμείς μόνο τους Αμερικάνους εισβολείς καταδικάσαμε.

Όπως η Ρωσία ένιωσε άμεσα απειλούμενη με βάσεις του ΝΑΤΟ στα νότια σύνορά της, έτσι και η Δύση απειλήθηκε από το Ιράκ που επιδίωκε να στήσει βάσεις των εχθρών του ΝΑΤΟ στη Μάγχη, απέναντι από τη Βρετανία. Και καταδικάσαμε μονομερώς το ΝΑΤΟ. 

Για να μην πούμε για τις προκλήσεις των Παλαιστινίων κατά του Ισραήλ. Που το υποχρέωσαν για να αμυνθεί να τους εκδιώξει από τα εδάφη που είχαν καταλάβει παράνομα εδώ και μερικές χιλιάδες χρόνια. Εμείς, όμως, οι υποκριτές, κάθε που βομβαρδίζεται η Γάζα ή σφαγιάζονται Παλαιστίνιοι στη Δυτική Όχθη, καταδικάζουμε μόνο το Ισραήλ. 

Δίκιο έχουν οι άνθρωποι! Ελπίζω να μη φτάσει η μέρα που θα καταδικάσουν και τον Κόκκινο Στρατό που μπήκε στο Βερολίνο. Κάτι που θα μπορούσαν άνετα να κάνουν και να μας πουν πως δεν είμαστε ειλικρινείς όταν καταδικάζουμε μονομερώς τον γερμανικό στρατό κατοχής!

Σχολιο.- Ο πόλεμος εκεί γίνεται εδώ και 8 χρόνια με σφαγές του ρωσόφωνου πληθυσμού στο Ντονμπάς και ότι η απειλή κατά της Ρωσίας δεν είναι κάποια υποθετική κατάσταση. Παρά τις δεσμεύσεις των δυτικών, όλες οι χώρες της ανατολικής Ευρώπης έχουν ενταχθεί στο ΝΑΤΟ δημιουργώντας ασφυκτικό κλοιό στη Ρωσία. Και αυτό θα ολοκληρωνόταν αν οι βάσεις του ΝΑΤΟ στήνονταν και στην Ουκρανία. Όσο για το αν υπάρχει "αθώος εισβολέας". Για την επίθεση της ΕΣΣΔ κατά της φιλογερμανικής Φινλανδίας στα 1939-40, για την απομάκρυνση των συνόρων της από το Λένινγκραντ.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο πόλεμος από μόνος του είναι μια εντελώς βίαια κατάσταση σκοτώνονται άνθρωποι. Καταστρέφονται υποδομές. Ωστόσο ο εξευτελισμός κι ο βασανισμός ανθρώπων είναι κτηνωδία.

Ουκρανοί φασίστες στην δύσκολη συνθήκη του πολέμου εξευτελίζουν Ουκρανούς που δεν γουστάρουν ακόμη και παιδιά. Τους δένουν με ταινίες στους στύλους και στα δέντρα, τους μαστιγόνουν και τους κλωτσάνε έτσι δεμένους. Για τα όσα τερατώδη συμβαίνουν στην Ουκρανία δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Η μόνη σωστή πλευρά είναι με τον άνθρωπο και χρέος μας να μην συνηθίσουμε το τέρας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ! 

Η χαμηλή αυτοεκτίμηση και η ροπή στον αυτοεξευτελισμό είναι καταστάσεις που ανέκαθεν με εντυπωσίαζαν. 

Αυτός είναι ο λόγος που εδώ κι ένα μήνα παρατηρώ με έντονο ενδιαφέρον ανθρώπους που διαμορφώνουν γνώμη για τον πόλεμο από τα "έγκυρα" δυτικά ΜΜΕ και τα ελληνικά κανάλια της σαπίλας και της διαπλοκής. Αυτά με τους κορμοράνους του Κόλπου, τα χημικά όπλα του Σαντάμ, τους δικτάτορες Κάστρο και Τσάβες, τους τρομοκράτες Παλαιστίνιους κ.λπ. κ.λπ. 

Απ' αυτά τα ίδια ΜΜΕ, ντόπια και ξένα, που κατεξευτέλιζαν καθημερινά τον λαό μας. Που επί μια ολόκληρη μνημονιακή δεκαετία, κλέφτες μας ανέβαζαν, τεμπέληδες μας κατέβαζαν. 

Μαζί κι αυτούς τους κακομοιραίους που σήμερα μαθαίνουν και πάλι απ' αυτά την αλήθεια. Για το πόσο δίκιο έχουν οι ΗΠΑ, η Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ.

Σχολιο.- Τα ίδια ΜΜΕ βέβαια έκαναν το ίδιο με τα εμβόλια και την πανδημία κάνοντας μια ωραία πρόβα τζενεραλε για αυτό που θα ζούμε από δω και πέρα και θα είναι απλά το : διαφωνείς με τις δυτικές ελίτ?? Ούτε πρόσβαση σε αλεύρι ούτε θέρμανση.

φτάσαμε στο σημείο βέβαια σε μια σειρά από ευγενείς χώρες αν είσαι ανεμβολιαστος να μην μπορείς να πας για ψωμί , η να πληρώνεις πρόστιμο και άλλα ευτράπελα που έγιναν κυρίαρχη πολιτική.Τα κανάλια τη στήριζαν μέ το αφήγημα ψεκες οι νέοι εθνικοί προδότες



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πανικόβλητοι οι Αμερικάνοι από την άρνηση των χωρών της Ανατολής και του Παγκόσμιου Νότου, όπου ζουν τα 3/4 του παγκόσμιου πληθυσμού, να συνταχθούν με τη Δύση στην απομόνωση της Ρωσίας, άρχισαν τις απειλές κατά της Κίνας με πρόσχημα τις εθνικές μειονότητες. 

Μένω στην τυπικά κινέζικη απάντηση του Σι Τζινπίνγκ στην πρόταση του Μπάιντεν για συμβολή στη λύση του Ουκρανικού:

"Το κουδούνι από την ουρά της τίγρης να το λύσει αυτός που το έβαλε".

Και στη σαφέστατη δήλωση της εκπροσώπου του κινέζικου υπουργείου Εξωτερικών:

"Μας ζητάτε να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε τον εχθρό σας, για να 'ρθει μετά και η δική μας σειρά".

Τι να κάνουμε, τώρα; Από την εποχή των αγγλογαλλικών κανονιοφόρων και του Πολέμου του Οπίου κοντεύουν να περάσουν δυο αιώνες!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



32χρονη παντρεύεται τον 85 χρονο Μπερλουσκόνι !!

Δεν κοιτά χρόνια ο αγνός έρωτας παιδιά .

Σχολιο.- Η δεξίωση του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας και μεγιστάνα των ΜΜΕ εκτιμάται ότι κόστισε παραπάνω απο 400.000 χιλ. ευρώ .

Σχολιο.- Με τόση διαφορά ηλικίας με τον SilViagra, είναι θέμα χρόνου να τον κάνει..σκόνη!

Σχολιο.- Το αντίθετο θα είχε κάποιο ενδιαφέρον,τριανταδυάχρονος .παντρεύεται ογδονταπεντάχρονη,από έρωτα καλή ώρα!!!!

Ναναι και μεγιστάνας των ΜΜΕ η γραία όμως και πρώην πρωθυπουργός να έχει όλο το πακέτο.!!

Σχολιο.- Είναι πολλά τα λεφτά λέμε.......

Σχολιο.- Αυτός είναι ο γνήσιος έρωτας όχι σαν μερικούς/ες πού ψάχνουν πλούσιο ταίρι

Σχολιο.- Έχουν κάνει τις προικοσυμφωνίες τους αυτοί!

Σχολιο.- Η κοπέλα έχει λεφτά.. αισθήματα..

Σχολιο.- Την ελκύει το μεγιστανικο του χαμόγελο. Σχεδόν εφοπλιστικό. Αλλά εκεί παίζει η Έλλη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κύπρος 1974: τουρκική εισβολή: 7000 νεκροί, 1500 αγνοούμενοι επί 48 χρόνια, 200000 εκτοπισμένοι, άρπαγμα των περιουσιών τους από τους Τούρκους εποίκους, καταστροφή μνημείων και αρχαιολογικών χώρων, καταστροφή μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς, δολοφονίες αμάχων και αιχμαλώτων πολέμου, βιασμοί γυναικών και πολλά άλλα.

Καμμία ελληνική ή ξένη κυβέρνηση και κανένα ελληνικό ή ξένο κόμμα δεν έθεσε ζήτημα εγκλημάτων πολέμου στον ΟΗΕ, στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ή σε οποιονδήποτε άλλον διεθνή φορέα. Όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις, όλα τα ελληνικά πολιτικά κόμματα, όλες οι οργανώσεις, όλοι οι υποκριτές "ευαίσθητοι" περιορίστηκαν στα συνηθισμένα κλαψουρίσματα και τις κούφιες μεγαλοστομίες, αλλά κι αυτά έσβησαν σύντομα. Το "Δεν ξεχνώ" πετάχτηκε στα σκουπίδια.

'Ομως η κυβέρνηση, μέσω του υπΕΞ, μαζί με 38 ακόμα "ευαίσθητα" κράτη, κατέθεσε αίτημα στο Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για να ερευνηθεί μήπως έγιναν εγκλήματα πολέμου στην Ουκρανία. Βλέπετε έκλασε ο Μπάιντεν και χέστηκαν όλοι.

Δεν έχω κανένα σχόλιο να κάνω



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάθε τρεις και λίγο βγαίνουν δυτικοφιλελεύθεροι Ρώσοι ολιγάρχες και στελέχη και εναντιώνονται στην στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία. 

Πολύ ντεφετιστές μας βγήκαν ρε παιδί μου αυτοί οι Ρώσοι ολιγάρχες. 

Μα γιατί δεν στηρίζουν τον Πούτιν που πολεμάει για το συμφέρον τους; 'Η γιατί δεν τον αλλάζουν άμα η εκστρατεία στην Ουκρανία δεν αντικατοπτρίζει το συμφέρον τους; Μήπως ο Πούτιν εκπροσωπεί άλλα κοινωνικά στρώματα; Άλλες μερίδες ή μηχανισμούς του ρώσικου κράτους και κοινωνίας; Άλλο προσανατολισμό για τη χώρα απ΄αυτόν που θα επιθυμούσαν οι κατά κόρον δυτικόφιλοι ολιγάρχες; Μήπως η Ρωσία πραγματοποιεί μια τεράστια στροφή ρήξης με το δυτικό υπόδειγμα; 

Όχι δεν πάει για σοσιαλισμό. Αλλά μήπως οι διανοούμενοι μας, συλλογικοί και ατομικοί, να ασχολούνταν λίγο με την συγκεκριμένη ανάλυση της συγκεκριμένης κατάστασης αντί για το αναμάσημα κακοχωνεμένων τσιτάτων; Μήπως μας ενδιαφέρουν αυτές οι τεκτονικές αλλαγές που συμβαίνουν; Μήπως παίζουν κάποιο ρόλο, επιδρούν έτσι ή αλλιώς στα δικά μας σχέδια; Ή τα δικά μας σχέδια είναι απλά "μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας" και δεν σκοπεύουν να κυλιστούν στο βούρκο της...πραγματικότητας; 

Παρακάτω απόσπασμα από το βιογραφικό του Chubais στη wiki.

Ο Anatoly Borisovich Chubais είναι ένας Ρώσος ολιγάρχης των επιχειρήσεων που ήταν υπεύθυνος για τις ιδιωτικοποιήσεις στη Ρωσία ως μέλος με επιρροή της διοίκησης του Boris Yeltsin στις αρχές της δεκαετίας του 1990 Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ήταν βασικό πρόσωπο στην εισαγωγή της οικονομίας της αγοράς και των αρχών της ιδιωτικής ιδιοκτησίας στη Ρωσία μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης.

Από το 1998 έως το 2008, ήταν επικεφαλής του κρατικού μονοπωλίου ηλεκτρικής ενέργειας RAO UES. Μια έρευνα του 2004 που διεξήχθη από την PricewaterhouseCoopers και τους Financial Times τον ανέδειξε ως τον 54ο πιο σεβαστό επιχειρηματικό ηγέτη στον κόσμο. Ήταν επικεφαλής της Ρωσικής Εταιρείας Νανοτεχνολογίας (RUSNANO) το 2008–2020.

Ήταν μέλος του Συμβουλευτικού Συμβουλίου για την JPMorgan Chase από τον Σεπτέμβριο του 2008 έως το 2013. Από τον Δεκέμβριο του 2020 εργάστηκε ως Ειδικός Απεσταλμένος του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας για τις Σχέσεις με τους Διεθνείς Οργανισμούς.

Τον Μάρτιο του 2022, ο Τσουμπάις παραιτήθηκε από τη θέση του Ρώσου απεσταλμένου για το κλίμα και έφυγε από τη χώρα, επικαλούμενος την αντίθεσή του στον πόλεμο του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ουκρανία.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Τζαμάικα απαιτεί μια «συγγνώμη» από την αποικιοκρατική μοναρχία της Βρετανίας

Σχολιο.- - Οι μούτσοι που γαμούσαμε γίναν καπεταναίοι, φίλε!

- "Ούτε με τη Ρωσία ούτε με το ΝΑΤΟ" και εσείς, σωστά;

Σχολιο.- - Ρε μαλάκα αυτοί πουλάνε σιντί και κάνουν τις βαριές δουλειές ανασφάλιστοι στην οικοδομή, και σηκώσανε κεφάλι;!

- Α, κι εσείς δε διαλέγετε ιμπεριαλιστή, βλέπω.

Σχολιο.- Η ιμπεριαλιστική ALBA διεκδικεί καλύτερη θέση στον διεθνή καταμερισμό βλέπω



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πέθανε η Μαντλίν Ολμπράιτ..Γερακι του Πολέμου Υπ.Εξ τών ΗΠΑ επι Κλιντον(μέ τόν λεκέ)

Υποστήριξε μέ μανία την επέκταση του ΝΑΤΟ, πίεσε για την δολοφονική παρέμβαση του στα Βαλκάνια με αποτέλεσμα τό αιματοκυλισμα τής Γιουγκοσλαβίας καί τής διαλυσης της σε μικρα κομματια με προσχημα τό σταματημα τής γενοκτονίας καί εθνοκάθαρσης πού δηθεν γινοταν εκεί

Σκατά στο τάφο της ελεεινής βρωμιαρας...

Σχολιο.- Στα τσακιδια η σκατοκοκκαλη

Σχολιο.- ..σκατά στον τάφο της...

Σχολιο.- Πολλά πολλά σκατούλια στο λάκκο της!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στους διαχρονικούς Φονιάδες των λαών ΗΠΑ-ΝΑΤΟ & Ε.Ε = οι σφουγγοκωλάριοι τους

Οι ΗΠΑ μετά τίς 2 ατομικες βομβες που εριξαν τόν Αυγουστο του 1945 σε Χοροσίμα,Ναγκασάκι χωρίς ουσιαστικο λογο,συνεχισαν μέ τίς Βομβες Ναπαλμ ατον Δ.Σ.Ε στόν Γραμμο Βιτσι.

Ακολούθησε η ιδρυση του ΝΑΤΟ ως μπράβου καί μακρύ χέρι τών ΗΠΑ στην Ευρωπη καί οχι μονο μέ πληθος στρατιωτικές εισβολές,επεμβάσεις πχ Ασια,Λατινικη Αμερική,Αφρικη κλπ 

Πραξικοπήματα σε διαφορες χωρες καί δολοφονίες πολιτικών που δέν ηταν αρεστοί στίς ΗΠΑ επεμβασεις με βαρυ φορο αιματος που πληρωσαν οι λαοί μέ εκατομμυρια νεκρούς,δεκάδες εκατομμύρια τραυματίες καί πρόσφυγες, καί δεκάδες χωρες με κατεστραμμένες τίς οικονομίες καί τίς υποδομές τους

Παραλληλα υπήρξε ανελέητη πλύση εγκεφαλου μέ χυδαία καί μαυρη προπαγανδα από ελεγχόμενα ΜΜΕξαπατησης καί Αλητες Ρουφιανου Δημοσιογραφους (ΑΡΔ). 

Ολα αυτά μου εχουν εμπεδωσει τήν πεποιθηση οτι οσα παρουσιαζει ως δίκαια καί ηθικά καί οσους βαπτιζει ως εχθρούς η λεγομενη«Δύση» καί οι διαφοροι εκπορνευόμενοι δημοσιογραφοι τους μου προξενουν τετοια αντανακλαστικά ωστε:

ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ Fake - «ΑΛΗΘΕΙΕΣ» ΤΗΣ...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΩΣ ΑΣΠΡΟ

Οι «αληθειες και τα αισχρα ψεματα τών Νατοϊκων κοπρόσκυλων που παριστάνουν τους ενημερωτές τής κοινης γνώμης... 

Οταν η «La Stampa» παρουσιάζεί ως νεκρούς από Ρωσικους βομβαρδισμούς στο Κιεβο, τούς βομβαρδισμενους Ρωσόφωνους τού Ντονετσκ από τα Ουκρανικά ναζιστικα ταγματα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΙΣΑΠΟΣΤΑΚΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

Αν δεν εχετε καταλάβει - ορισμένοι αφελείς ισαποστάκηδες - τί κοινωνία μας ετοιμάζουν, θα βρεθειτε προ μεγάλης εκπλήξεως, πεφτοντας γιά μία ακομα φορα από τά συνεφα...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ

Προσπαθούν νά μας επιβαλουν να αναμασάμε ότι παπαριά λένε τά «δυτικά πρακτορεία» - Ψευδών ειδησεων..

Οποιος δέν ακολουθεί πιστα αυτές τίς κατευθύνσεις κινδυνεύει νά κατηγορηθεί ως αγωγός «παραπληροφόρησης»...

Δεν εμπιστευονται οι αρβυλοφόροι λογοκριτές των  ellinikahoaxes ουτε στρατιωτικους πρωην εκπροσωπους τού ΝΑΤΟ...

Όπως του Παναγιώτη Θεοδωρακίδη…

Σχολιο.- εδω ανέβασα τους σκηνοθετημένους ''νεκρούς σε μαύρες σακκούλες'' και με προειδοποίησαν πως είναι..ψέμα ! Πόσο μάλλον όταν η πληροφορία προέρχεται από τους ''δικούς''τους !

Σχολιο.- ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΜΕ... μην χέσω!

Σχολιο.- ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥΣ

Σχολιο.- Τα Δυτικά... Πρακτορεία βαφτίζουν ειδήσεις τα προπαγανδιστικα νον πειπερ του Α2 του Αρχηγείου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Ζοζέπ Μπορέλ, δήλωσε πως η Ρωσία διεξάγει έναν «πληροφοριακό πόλεμο», χαρακτηρίζοντας τα Μέσα Ενημέρωσης «όπλα στο οικοσύστημα χειραγώγησης του Κρεμλίνου». Η δήλωση έγινε ως απάντηση στην ευρεία κριτική για την απαγόρευση των ρώσικων RT και Sputnik, η οποία απειλεί την ελευθερία της ενημέρωσης στην Ευρώπη. Με αυτή την απαγόρευση άρχισε ένας ευρύς πόλεμος για τον έλεγχο της πληροφόρησης σε όλο τον πλανήτη, με μοναδικό χαμένο την ουδέτερη, αποστασιοποιημένη ενημέρωση, τον πλουραλισμό, τη διακίνηση ειδήσεων από όλες τις αντιμαχόμενες πλευρές. Ο Ευρωπαίος αξιωματούχος πιστοποίησε πως και για το καθεστώς της ΕΕ τα δυτικά ΜΜΕ είναι επίσης «όπλο χειραγώγησης» και έτσι ακριβώς τα χρησιμοποιεί και το ίδιο.

Στις 15 ημέρες «προπαγάνδας για τον πόλεμο» μαθαίνουμε πως: Τα κρατικά ρώσικα Μέσα αποκλείστηκαν από τις δορυφορικές πλατφόρμες ASTRA, Sky, SES, από τις διαδικτυακές πλατφόρμες Facebook, YouTube, Twitter, Google, Apple. Η Ρωσία απάντησε με αποκλεισμό όλων των δυτικών ΜΜΕ, το BBC, η TV Monde, η Deutsche Welle έκλεισαν τις δημοσιογραφικές υπηρεσίες τους στη Μόσχα, το Κρεμλίνο ψήφισε σκληρό νόμο με πρόβλεψη φυλάκισης έως και 15 έτη σε όσους αντιδρούν στην επίσημα χαρακτηριζόμενη «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» και μιλάνε για πόλεμο. Σε όλες τις χώρες της ανατολικής Ευρώπης απαγορεύτηκε η πληροφόρηση από τη Ρωσία, στην Τσεχία ο γενικός εισαγγελέας ανακοίνωσε ενεργοποίηση του ποινικού κώδικα, με ποινή φυλάκισης 3 ετών σε όποιον μεταφέρει τη «ρώσικη προπαγάνδα». Στην Ελλάδα, απειλούνται με ανάκληση διαπιστεύσεων οι συντάκτες που εργάζονται στα ρώσικα ΜΜΕ.

Τη δημοσιογραφική ενημέρωση από τα μίντια αντικατέστησαν επίσημοι κρατικοί ή ανώνυμοι λογαριασμοί «ειδήσεων» στο TikTok ή το Instagram, που διακινούν ταχύτατα ψευδή κατασκευασμένα βίντεο-ρεπορτάζ. Οι ανταποκρίσεις απεσταλμένων των ΜΜΕ έχουν περιορισμένη «ορατότητα», αναλόγως του τόπου στον οποίο βρίσκονται. Υπάρχει απόλυτα ελεγχόμενη πληροφόρηση για όλες τις επιχειρήσεις, οι εικόνες που μεταδίδονται είναι οι ίδιες και οι ίδιες, ενώ η ιδεολογική τοποθέτηση του Μέσου λειτουργεί ως ένα επιπλέον φίλτρο.

Ειδήσεις πίσω από τις κάμερες

ΣΦΟΔΡΑ ενοχλημένα λέγεται πως είναι τα τηλεοπτικά κανάλια των ολιγαρχών της εγχώριας ενημέρωσης από τη μεγάλη άνοδο ποσοστών τηλεθέασης του Open. Το κανάλι, με τη σαφή επιλογή του να διατηρήσει την πληροφόρηση και των δυο αντιμαχόμενων πλευρών, διπλασίασε –στις μετρήσεις του δείγματος της Nielsen– τον μέσο όρο της εβδομάδας, από το 5% στο 10,6%, ενώ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων καθημερινά βρίσκεται στις πρώτες θέσεις.

ΧΑΜΕΝΟΙ στη μάχη τηλεθέασης είναι ο ΣΚΑΙ και η κρατική ΕΡΤ, ενώ ήδη όλα τα κανάλια επέστρεψαν στη μετάδοση των ψυχαγωγικών προγραμμάτων τους. Η πτώση ειδικά για την κρατική τηλεόραση είναι μεγάλη και στο μέγαρο Μαξίμου εκφράζεται έντονη δυσαρέσκεια. Η διοίκησή της δημιούργησε ένα νέο κανάλι, το ert news, το οποίο ανέβασε στη θέση της Deutsche Welle την οποία κατάργησε, το οποίο δεν είναι προσβάσιμο σε όλη την Ελλάδα.

ΤΟ 30% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ της εταιρείας του ομίλου ΑΝΤ1 απέκτησε ο αραβικών συμφερόντων όμιλος MBC Group, έναντι 225 εκατ. ευρώ. Τα κεφάλαια, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή νέων ψηφιακών στούντιο κινηματογραφικής και τηλεοπτικής παραγωγής, με στόχο την προσέλκυση διεθνών παραγωγών. Ο ΑΝΤ1 μπαίνει σφήνα στο σχέδιο της βουλγάρικης Nu Boyana Film Studios, που κατασκευάζει αντίστοιχες υποδομές στη Θέρμη.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τώρα ο Πούτιν απαιτεί να πληρωθεί το φυσικό αέριο που αγοράζει η Ευρώπη σε ρούβλια καθώς η Ευρώπη θεωρείται σύνολο εχθρικών χωρών δεδομένου του ότι επέβαλαν κυρώσεις.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Ευρώπη αγοράζει το 40% του αερίου της από την Ρωσία αυτό σημαίνει 200-800 εκατομμύρια ευρώ την ημέρα!

Ο Πούτιν βασικά παίζει μπαλίτσα με την Ευρώπη τώρα. Θέλατε κυρώσεις; Πληρώστε τώρα σε ρούβλια ή δεν έχει αέριο! 

H τιμή του φυσικού αερίου εκτοξεύτηκε κατά 34% μετά από αυτή την ανακοίνωση. Με τις υγείες μας!

Και μην νομίζετε ότι αστειεύεται. Ήδη πούλησε πετρέλαιο στην Ινδία σε Ινδική ρουπία. Και σα να μην έφτανε αυτό η Σαουδική Αραβία σκέφτεται να δεχθεί κινέζικα γουάν ως πληρωμή για το πετρέλαιό της. Αυτό είναι ευθεία αμφισβήτηση της ηγεμονίας του δολαρίου και δεν είναι καθόλου καλό για την Δύση. Μην ξεχνάμε ότι οι Σαουδάραβες είχαν συμφωνήσει επί Νίξον να πουλάνε πετρέλαιο μόνο σε δολάρια με αντάλλαγμα εγγυήσεις ασφάλειας. Έτσι η σύνδεση με τον χρυσό ουσιαστικά αντικαταστάθηκε με το πετροδόλαρο. Αν φύγει αυτό θα είναι σοβαρό πλήγμα στην οικονομία των ΗΠΑ.

Με την τακτική των κυρώσεων λοιπόν δεν θα επιτύχουν τίποτε η Ευρώπη και οι ΗΠΑ. Πρέπει να σταματήσουν να στέλνουν όπλα στον Ζελένσκι, να σταματήσουν να του στέλνουν πληροφορίες, να του πουν ότι δεν θα μπει ποτέ στον ΝΑΤΟ, να του ζητήσουν ανακαλέσει την απαγόρευση των 11 κομμάτων της αντιπολίτευσης (μεταξύ των οποίων και του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης) και την κρατικοποίηση όλων των ΜΜΕ, να θέσει εκτός νόμου τους νεο-ναζί του τάγματος του Αζοφ και να αποσύρουν ότι νατοϊκό στρατιωτικό υλικό υπάρχει στην χώρα. Μόνο έτσι θα σταματήσει η Ρωσία την εισβολή. Ο Ουκρανικός λαός υποφέρει και έχεις την Δύση να προμοτάρει τον πόλεμο αντί να προσπαθεί να τον σταματήσει.

Σχολιο.- Το "Πληρώνω σε Ρούβλια" σημαίνει θέτω εκτός αγοράς το δολάριο. Πόλεμος στο Δολάριο έκανε πριν τον Πούτιν ο Καντάφι, πόλεμο στο δολάριο πήγε να κάνει ο Σανταμ, πόλεμο στο δολάριο έκανε το ΙΡΑΝ.

Αυτός είναι ο Πόλεμος.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αποκαλυπτικό έγγραφο της διοίκησης του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη. Που λέει ότι για να νοσηλευθεί κάποιος στο Νοσοκομείο απαιτείται να το ζητήσει εγγράφως η διοίκηση και όχι ο γιατρός που είδε τον ασθενή.

Έχουμε και την πλήρη αντικατάσταση των Γιατρών ,από τους διοικητές των νοσοκομείων .... άντε κυρία Γκάγκα και είς κατώτερα !



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ioanna Ypsilanti

23/3/2022 – 17.00 ώρ.   

Πάμε πάλι!

"Οι συμβάσεις προμήθειας φυσικού αερίου που είχαν συναφθεί στο παρελθόν θα εκπληρωθούν, καθώς η Ρωσική Ομοσπονδία εκτιμά τη φήμη της ως αξιόπιστου προμηθευτή.

2. Οι πληρωμές για φυσικό αέριο θα μεταφερθούν από δολάρια σε ρούβλια."

Την απόφαση αυτή πήρε σήμερα ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλ. Πούτιν, μετά την αναστολή των οικονομικών υποχρεώσεων της Δύσης, προς την Ρωσία, που υποδηλώνει την χρεωκοπία των κρατών που επέβαλλαν κυρώσεις.

Ετσι, όλα τα προηγούμενα και τα επόμενα συμβόλαια παροχής ενεργειακών πόρων, προς τους Δυτικούς πελάτες, θα εκπληρώνονται στο ακέραιο, αλλά οι πελάτες θα πρέπει ν΄αλλάζουν ευρώ και δολάρια σε ρούβλια, που θ΄αγοράζονται, από την Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας! 

Μ΄αυτόν τον τρόπο, το δολάριο παύει ν΄αποτελεί το μόνο νόμισμα διεθνούς εμπορίου ενέργειας και επέρχεται η αποδολαριοποίηση, στα παγκόσμια αποθέματα.

Επί πλέον ισχυροποιείται το ρούβλι.

Ας δούμε πώς θ΄αντιδράσουν οι αγορές στις τιμές της ενέργειας.

Τους τρολλάρει συνεχώς ο κοντός!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Μέγας Πούτιν δέχεται στο εξής πληρωμές απ΄ τους πελάτες του για την παροχή ρωσικών υδρογονανθράκων μόνο σε ρούβλια !!

Και τώρα γλυκές μου Γκρέτες, φυσήξτε να γυρίσουν οι φουρφούρες...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οπου νάναι ξεκινάει η αποναζιστικοποίηση στη Μαριούπολη. Κατά τ΄άλλα τα βοθροκάναλα φαντασιώνονται ήττα του Ρωσικού Στρατού...

Σχολιο.- Εχει μεγάλη χάρη που έχει πολλούς ρωσοφωνους μέσα εκεί. Σε 4 ώρες θα την είχε κάνει στάχτη

Σχολιο.- Οι ναζι σκοτωνουν εν ψυχρω αμαχους κι τους εμποδιζουν να διαφυγουν απο τους διαδρομους που εχει ανοιξει ο ρωσικος στρατος. Δεν μας τα δειχνουν αυτα, τα πουτανακια του Σορος...

Σχολιο.- μια έκταση σαν 3 γήπεδα έμεινε. Δεν θέλουν να την καταστρέψουν, γιατί έχει μεγάλη οικονομική σημασία το εργοστάσιο μεταλλουργίας, αλλά αν φοβηθούν οτι θα έχουν απώλειες θα το κάνουν ίσιωμα

Σχολιο.- Εκεί που έχουν ταμπουρωθεί οι ναζί πρέπει να τους εξαερωσουν.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είναι ξεφτίλα να γιορτάζεις 25 Μαρτίου, με τον κούλη να παζαρεύει το Αιγαίο και να οικοδομεί "μέτρα εμπιστοσύνης" με τον Αττίλα...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οσο καθυστερεί η παράδοση του Ζελένσκι, τόσο θα καταστρέφεται και θα ελαττώνεται η Ουκρανία. Τι τον κρατάν αυτόν τον καραγκιόζη?

Σχολιο.- Δεν τους ενδιαφερει η Ουκρανια. Τον καραγκιοζη τον φυτεψε η CIA για να γινει ο πολεμος ασχετως εθνικου κοστους για τους Ουκρανους. Αυτο που ενδιαφερει τις ΗΠΑ ειναι η αποδυναμωση της Ευρωπης μεσα απο την διαλυση των ενεργειακων δεσμων της με τη Ρωσια. Κατι εντελως ασυμφορο και αυτοκτονικο για την ιδια την ΕΕ.

Σχολιο.- πώς αλλιως θα εγκατασταθει για τα καλα ο τρομος για να επιβαλουν την δικτατορια που εχουν ως στοχο???...μ αυτον τον τροπο θα δημιουργουνται οι προφασεις,,,οπως προφαση ηταν και ο κορωνοιος

Σχολιο.- Οι στοχοι τους ειναι αυτοκαταστροφικοι. Ειναι στοχοι ηλίθιων... Ισως να το καταλαβαινουν αυτο και πολλοι Ουκρανοι αλλα δεν τολμουν να μιλησουν. Πως να τα βαλουν περα με τους παρακρατικους ναζι, που ειναι εξοπλισμενοι σαν αστακοι ? Φταιει βεβαια απολυτως εκτος απο την πολιτικη ηγεσια -μαριονετα της ΣΙΑ- και η στρατιωτικη ηγεσια της χωρας, που δεν τον ανατρεπει.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δείχνουν μισαλλοδοξία*. Προκαλούν μισαλλοδοξία.

Καταργούν το αντισυνταγματικό πρόστιμο, αλλά από 15.4.2022.

Κρατούν 7.000 υγειονομικούς όμηρους και άμισθους.

Για να ΠΑΡΟΥΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ από τους ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ

*Μισαλλοδοξία = το μίσος εναντίον όσων έχουν διαφορετική άποψη (πολιτική τοποθέτηση, θρησκεία, κ.λπ)



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι εργαζόμενοι απέκλεισαν συμβολικά την οδό Καβάλας μπροστά από το νοσοκομείο Δαφνί. Ζητούν την απόσυρση του υπό κατάθεση νομοσχεδίου που προβλέπει την μεταφορά των Κέντρων Ψυχικής Υγείας (ΚΨΥ) και των Μονάδων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης (ξενώνες, οικοτροφεία, διαμερίσματα κλπ) από τα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία στις Υγειονομικές Περιφέρειες (ΥΠΕ).Με στόχο -οπως καταγγέλουν- πολλές εξ αυτών να συρρικνωθούν, να συγχωνευτούν η να καταργηθούν (όπως συνέβη με τις μονάδες πρωτοβάθμιας περίθαλψης επί Άδωνι Γεωργιάδη με τον Νόμο 4228/14) και όσες απομείνουν θα περάσουν στα χέρια ιδιωτών μέσω ΜΚΟ και της ΑΕΜΥ Α.Ε.».

Σχολιο.- αν δεν ξεκουμπιστουν αυτοι οι αλητες δεν εχουμε ελεος.τηνευθυνη πλεον εχουν οσοι ειναι το αντιπαλο δεος και δεν βλαπω καμια σημαντικη κινηση προβολης στις γειτονιες στην περιφερεια...από το ΕΠΑΜ και το ΔΗΚΚΙ τι κανετε; πρεπει να βγαινεται στις γειτονιες στις πλατειες με ντουντουκες και πανω απο τωρα....

Σχολιο.- εννοω αυτη την κινηση που γινεται απο ΔΗΚΚΙ και ΕΠΑΜ για συννενωση πολιτικων με πατριωτικο κοινωνικο προοδευτικο προγραμμα, και κινηματων,κατι νεο.οχι αυτους που ειναι στη βουλη τωρα.μιλαω για εξοδο απο το ευρω. να φυγουμε απο τα νυχια της γερμανιας που μερα με την μερα σφιγγουν την θηλεια.υπαρχουν πολλοι ,και υπαρχει κιενας συντονισμος απο τον κ.αρβανιτη τον καρδιολογο και αλλους[αυτος δεν θελει να πολιτευτει]αλλα να συγκλινουν οσοι πολιτευονται εκτος τοξου βουλης να γινει μια νεα πολιτικη παραταξη μηπως σωθουμε.υπαρχει επιτακτικη αναγκη.πεθαινει ο κοσμος απο υποσιτισμο αρρωστιες, θα παρουν τα σπιτια των περισσοτερων διοτι δεν θαχουν να πληρωσουν υπερογκους φορους. κατι πρεπει να γινειτωρα .δεν υπαρχουν περιθωρια.,



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από την σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Τρίτης των συνταξιούχων στην Πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία στο υπουργείο οικονομικών!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εάν όμως πράγματι αρχίσει να τρίζει το δολάριο, πολύ φοβάμαι ότι οι ΗΠΑ θα τα παίξουν όλα για όλα και θα μας παρασύρουν όλους μαζί σε πόλεμο. Οι ΗΠΑ επιβάλλουν το πληθωριστικό τους δολάριο και ισορροπούν το απίστευτο χρέος τους μέσω της δύναμης των όπλων. Δεν θ' αφήσουν κάτι τέτοιο να πέσει κάτω.

Σχολιο.- Εκτός και έχουν ήδη πειστεί οτι η δύναμη των όπλων τους δεν φτάνει, όποτε θα ακολουθήσουν άλλον δρόμο. Εδώ δέχτηκαν την ντροπιαστική ήττα στο Αφγανιστάν. 

Σχολιο.- η δημοτικότητα του Μπάιντεν πέφτει. Δεν πάει εύκολα σε πόλεμο. Για την Ταιβάν δεν ξέρω. Αλλά στην Ουκρανία, θα αφήσει τους Ευρωπαίους να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά.

Σχολιο.- Οι Ευρωπαίοι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς Ρωσσικο φυσικό αέριο και Ρωσσικό πετρέλαιο. Θα αλλάξουν πολλά που ουτε τα φανταζόμαστε, αλλα προσοχή, να είμαστε στην σωστή πλευρά της Ιστορίας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επιτέλους και μια καλή είδηση...

Αθωώθηκε ο υπολοχαγός Μιλτιάδης Τοκατλίδης ο οποίος αρνήθηκε στο Πάνο Καμμένο και τη παρέα του να γίνει υπηρέτης των λαθρομουσουλμάνων σε Hot spot. Το δικαστήριο τον έκρινε αθώο με το σκεπτικό ότι οι στρατιωτικοί επιτελούν το έργο της προστασίας της χώρας απο τους εξωτερικούς εχθρούς της και δεν έχουν καμιά δουλειά να γίνονται παραδουλέφτρες των λαθροεισβολέων.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιούπι...!

Ψόφησε η τέως υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ, που συνέβαλε μανιωδώς στους βομβαρδισμούς κατά της Γιουγκοσλαβίας!

Σχολιο.- Έφυγε ένα τομάρι αλλά

έπρεπε να ζήσει, να δει την επερχόμενη καταστροφή της βορείου Αμερικής.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το 1996, η Madeleine Albright, η οποία συμμετείχε προσωπικά στην επιλογή στόχων κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού της Γιουγκοσλαβίας, σε μια συνέντευξη με τη Leslie Stahl για το τηλεοπτικό πρόγραμμα 60 Minutes του CBS, απαντώντας στις συνέπειες των κυρώσεων κατά του Ιράκ, είπε την πιο διάσημη φράση της. life: «Ακούσαμε ότι μισό εκατομμύριο παιδιά. Θέλω να πω, είναι περισσότερα παιδιά από όσα πέθαναν στη Χιροσίμα. Και, ξέρετε, αξίζει τον κόπο; 

Η Ολμπράιτ απάντησε: «Νομίζω ότι είναι μια πολύ δύσκολη επιλογή, αλλά η τιμή - πιστεύουμε ότι άξιζε τον κόπο».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Pankow στο βόρειο Βερολίνο εμφανίζει στα παράθυρά της φιλορωσικές δηλώσεις για γεγονότα στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με το Der Tagesspiegel, πολλοί κάτοικοι της περιοχής αντιδρούν με αγανάκτηση σε αυτό, αλλά ο ιδιοκτήτης του σαλονιού, Bernd Quinkwe, δεν σκοπεύει να αμβλύνει τον τόνο.

Κάνει τακτικά νέες επιγραφές κατηγορώντας το ΝΑΤΟ και τη Γερμανία για την εισαγωγή ρωσικών στρατευμάτων στην Ουκρανία: «Το ΝΑΤΟ, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, φέρει τεράστια ευθύνη για αυτόν τον τρομερό πόλεμο».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διαφωνείς με την κατεστημένη άποψη: Απολύεσαι

Εκτός ΙΕΠ (Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής) ο διδάκτωρ Χαράλαμπος Μηνάογλου μετά τη δημόσια τοποθέτησή του για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Εκτός ΙΕΠ τέθηκε ο κ. Χαράλαμπος Μηνάογλου, διδάκτωρ νεότερης ιστορίας του Τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ, διευθυντής του Προτύπου Λυκείου της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά και μέλος της επιστημονικής ομάδας έργου των Νέων Προγραμμάτων Σπουδών του ΙΕΠ για το μάθημα της Ιστορίας Λυκείου.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του το Ινστιτούτο εκπαιδευτικής πολιτικής αναφέρει ότι: Ανακοινώνεται ότι, κατόπιν εισήγησης του καθηγητή κ. Ιάκωβου Μιχαηλίδη, Επόπτη του προγράμματος σπουδών της Ιστορίας Λυκείου, η επιστημονική ομάδα έργου των Νέων Προγραμμάτων Σπουδών (MIS 5035542 και 5035543) δρομολόγησε τη διακοπή της συνεργασίας με τον κ. Μηνάογλου Χαράλαμπο εκπαιδευτικό ΠΕ02. 

Ο λόγος ήταν δημόσια τοποθέτησή του σχετικά με τον πόλεμο της Ουκρανίας και συγκεκριμένα άρθρο με τίτλο “«Ναζισμός και Ιουδαϊσμός πολεμούν την Ορθοδοξία στην Ουκρανία».

Ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής, κ. Αλέξανδρος Κόπτσης, είχε δώσει εντολή στον αρμόδιο Διευθυντή Εκπαίδευσης για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθεί η τυχόν τέλεση πειθαρχικών αδικημάτων διά της παραβίασης διατάξεων της ισχύουσας νομοθεσίας, στην οποία συγκαταλέγεται και ο ισχύων αντιρατσιστικός νόμος, και να αποδοθούν τυχόν ευθύνες.

Διαβάστε το κείμενο

Ναζισμός και Ιουδαϊσμός πολεμούν την Ορθοδοξία στην Ουκρανία

Όπως έχουμε ήδη επισημάνει, ένα από πλέον βρωμερά προϊόντα που ξερνά ο νεοεποχίτικος βόθρος της Ουκρανίας, μόλις τον πίεσε ο Πούτιν, είναι η συμπόρευση των Ιουδαίων της Ουκρανίας (π.χ. Ζελέζνι) με τους ναζί του Δεξιού Τομέα, του Αζόφ και του Αϊντάρ.

Η συμπόρευση αυτή, καλά αποσιωποιημένη μέχρι τώρα από τα δυτικά ΜΜΕ, μετά την έναρξη του πολέμου, δεν είναι δυνατόν πλέον να αποκρυφθεί. Και εξηγούμαι: είναι ίσως ο βασικότερος μύθος της νέας τάξης πραγμάτων μετά το 1945 ότι ο ναζισμός προσπάθησε να εξαλείψει κάθετι εβραϊκό και κατά συνέπεια ότι Ιουδαϊσμός και Ναζισμός αποτελούν έννοιες ξένες και εχθρικές μεταξύ τους.

Αυτόν τον θεμελιώδη μύθο της νεοεποχίτικης προπαγάνδας, που δεν κατόρθωσε καμία φωνή όσο ισχυρή και αξιόπιστη και αν υπήρξε (παρότι ύπήρξαν τέτοιες είναι αλήθεια) να διαλύσει, ήρθε να διαλύσει βάναυσα η πραγματικότητα του πολέμου στην Ουκρανία. Στην Ουκρανία με την χαζαρική, ασκεναζίτικη ιουδαϊκή κληρονομιά, την πραγματική πνευματική μήτρα που γέννησε τον ναζισμό μέσα από την καμπαλιστική σκέψη.

Και εκεί ακριβώς βρίσκεται η σύνδεση των υποτιθέμενων αντίθετων… στην καμπάλα, αυτήν την αντιπαραδοσιακή έκφανση του ιουδαϊκού πνεύματος. Όλοι οι ιδεολογικοί ταγοί του ναζισμού υπήρξαν μελετητές της Καμπάλας, όπως και όλοι οι Εβραίοι που υπηρέτησαν κανονικά το Γ΄ Ράιχ από διάφορες θέσεις.

Γιατί στόχος οποιουδήποτε καμπαλιστή, από όποια θρησκευτική παράδοση και αν προέρχεται, είναι η αλήθεια. Και έτσι, τόσο οι ναζί όσο και οι Εβραίοι της σημερινής Ουκρανίας έναν και μόνον κοινόν εχθρό έχουν: όσους ανθρώπους θέλουν να ζήσουν φυσιολογικά, θέλουν να ζήσουν ως άνθρωποι.

Και αυτοί που περισσότερο είναι έτσι στην περιοχή τους, είναι οι Ρώσοι. Συνελόντι ειπείν και για να μην το κουράζουμε….. Ναζισμός και Ιουδαϊσμός πολεμούν την Ορθοδοξία στην Ουκρανία ή έστω ότι μοιάζει με Ορθοδοξία, όπως είναι σήμερα η Ρωσία. Για αυτό μην περιμένετε να ακούσετε για δακρύβρεχτες ιστορίες κακών Ουκρανών ναζήδων που σκοτώνουν Εβραίους ή γενικά ξένους…. όχι… ποτέ…. μόνον Ρώσους…..»

Τι απαντάει ο ίδιος

Ο ίδιος ο κ.Μηνάογλου, προσπάθησε πάντως να απαντήσει στην αναστάτωση που προκάλεσε το κείμενό του για τον πόλεμο στην Ουκρανία, με ανάρτηση στο facebook στην οποία ανέφερε τα εξής:

Επειδή προηγούμενη ανάρτησή μας προκάλεσε κάποια καλοπροαίρετα ερωτήματα (για τους οργανωμένους κακοπροαίρετους παρερμηνευτές των γραφομένων μας δεν έχει νόημα να γράψω κάτι) από φίλους, ορισμένοι από τους οποίους μου ζήτησαν ακόμη και σχετική βιβλιογραφία, πρέπει να πούμε ότι ζητήματα μεγάλα και κεφαλαιώδη στην ιστορία των ιδεών, όπως πχ. η επίδραση της Καμπάλας στην νεωτερικότητα δεν είναι δυνατόν να αποσαφηνιστούν μέσα σε κείμενο μίας παραγράφου. Επίσης, ότι ως μικρασιάτης και με προγόνους να έχουν βιώσει μία γενοκτονία, σε καμία περίπτωση δεν διανοούμαι να απομειώσω στο ελάχιστο τις γενοκτονίες που έχουν υποστεί άλλοι λαοί. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ιστοσελίδα της διεθνούς ένωσης ιστορικών για τις γενοκτονίες η γενοκτονία του Ελληνισμού της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας βρίσκεται μαζί με το Ολοκαύτωμα στην λίστα των αναγνωρισμένων γενοκτονιών. Η ανάρτησή μου αναφερόταν στην μετά το 1945 περίοδο και στην υιοθέτηση από τον σύγχρονο ναζισμό, των Ρώσων και των ορθοδόξων ευρύτερα, ως του κύριου εχθρού, ιδίως στην περίπτωση της Ουκρανίας.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην καπιταλιστικη Ελλαδα, πλαφον σε αλευρι και ηλιελαιο!Η Τουρκια προμηθευτηκε απο την Ρωσια 40.000χιλ τονους ηλιελαιο!!!Στην χωρα των κομπιναδορων και των αλευροελαιομαυραγοριτων εχουμε και κουπονια στην βενζινη.Κατα τα αλλα οι κομμουνιστες θα σας παρουν τα σπιτια!!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι κυρώσεις στην Ρωσία έχουν κάνει τους δυτικουςνα παρακαλανε τον Μαδουρο για πετρέλαιο και να ψάχνουν να βρούνε ρούβλια να πληρώσουν το ρωσικό ΦΑ και πετρέλαιο



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάτοικος της Μαριούπολης για τους Ουκρανούς εθνικιστές:

" Η ουκρανική εξουσία ήταν πολύ σκληρή με μας. Πυροβολούσαν τους ανθρώπους, εμάς, τα παιδια μας. Ακόμα και τα σχολεία και τα καταφύγια. Προσωπικά είδα ένα ουκρανικό τανκ να χτυπάει το σχολείο.

"Ουκρανοί "?

"Ναι,το τάγμα Αζοφ είναι πράγματι φασίστες,είναι ακραίοι."



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα εκδίδει τις προσκλήσεις για συνέντευξη τύπου της Πρεσβείας της Ουκρανίας στην Αθήνα.

Υπάρχει τίποτε δυσνόητο; Κάτι που δεν καταλάβατε;



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ζελένσκι ζήτησε από τον Μπάιντεν να μην επιβάλει κυρώσεις στον Αμπράμοβιτς, λέει η WSJ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



- Mη Αναγνώριση - Διαγραφή Χρέους.

- Νέο Εθνικό Νόμισμα.

- Ανατροπή Μνημονίων - Έξοδος από Ε.Ε.

- Δικαιοσύνη - Τιμωρία Ενόχων.

- Συντακτική Εθνοσυνέλευση και Νέο Δημοκρατικό Σύνταγμα.

Αυτά τα λέει το ΕΠΑΜ.Είναι σωστά.Πώς μπορεί να δημιουργηθεί ένα μεγάλο λαΪκο υποκείμενο γύρω από αυτά τα επίδικα;;

Να προσθέσω μερικά ακόμα:

-Κεντρικός σχεδιασμός στην οικονομία.

-Ελεγχος τραπεζικού συστήματος.

-Επαδιαπραγματευση νομικού καθεστώτος υποδομων που εχουν πουληθεί σε εταιρειες ξένων κρατων ή ιδιωτικά funds με στόχο την επανακρατικόποιηση και πολιτική που θα βασίζεται σε εκτεταμένες εθνικοποιήσεις με εργατικό-κοινωνικό έλεγχο.

-Καθολικο Δημόσιο Συστημα Παιδειας και Υγειας.

-Απομειωση βασεων Νατο για αρχη και νέα πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαριουπολη σήμερα ! 

Τσετσενοι και Ρώσοι προελαυνουν. 

Μέλος τους δέχεται σφαίρα στον ώμο, και απαντούν με Rpg.

Φυγαδευουν αμάχους, και ψάχνουν τον "Ντομπερμαν" του Αζοφ, που συντόνισε τους περισσότερους βομβαρδισμους, κατά Ρωσοφωνων αμάχων.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Πέμπτη Φάλαγγα (από Σύριζα, Ρουβικωνα, Έλενα Ακρίτα μέχρι ΣΕΚ και ΔΕΑ) προσφέρει άφθονο γέλιο.. Ναι στις συναυλίες υπέρ του Νάτο, Ναι στους Νατοϊκούς Πολέμους, όχι στις αμυντικές επιθέσεις και στο τσάκισμα του Ναζισμου. Ναι στον Υποχρεωτικό Εμβολιασμο, Ναι στα Κοβιντ Πάσο, Ναι στο Ακαταδιωκτο, Ναι στο νομο του Μπουρλα, του Τσιοδρα και του Βασιλακοπουλου, Ναι στις Αναστολές Εργασίας ή στο πρόσκαιρο ενδιαφέρον για μικροκομματικα οφέλη για τους εργαζόμενους σε αναστολή. - Βάλτε ένα κόκκινο φανάρι στους πολιτικούς σας χώρους, να μας λέτε τιμή και πρόγραμμα ανάλογα με την ώρα ώστε να αποφασίσουμε, αν και είμαστε κατά της πορνειας.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νέο ουκρανικό «τυφλό κτύπημα»: Έριξαν πυραύλους σε ρωσική περιοχή – Υπάρχουν απώλειες

23.03.2022 | 17:32

Κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης δύο χωριά στην περιοχή Belgorod

Οι Ουκρανοί έριξαν εκ νέου πυραύλους σε ρωσικό έδαφος, καθώς πριν από λίγη ώρα σήμανε συναγερμός στην ευρύτερη περιοχή Belgorod στη δυτική Ρωσία!

Όπως ανέφερε ο κυβερνήτης του Belgorod Vyacheslav Gladkov, υπήρξε επίθεση από την Ουκρανία.

Πιο συγκεκριμένα, μία οβίδα εξερράγη σε παρακείμενο χωριό, και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο Ria Novosti, υπάρχουν θύματα.

«Υπήρξε έκτακτη ανάγκη! Υπήρξε ένα βλήμα από την Ουκρανία προς την κατεύθυνση μας. Μια οβίδα εξερράγη στο χωριό, υπάρχουν απώλειες. Τώρα λαμβάνουν όλη την απαραίτητη βοήθεια. Επομένως, για την ασφάλεια των κατοίκων της Zhuravlevka και της Nekhoteevka, η διοίκηση της περιοχής του Belgorod εισάγει μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε αυτά τα δύο χωριά», έγραψε χαρακτηριστικά ο τοπικός διοικητής.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά ο αριθμός των «απωλειών», ούτε και ο τύπος της οβίδας ή του πυραύλου που έπληξε τη ρωσική περιοχή.

Το Belgorod είναι πόλη στην δυτική Ρωσία, που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Ντονέτς μόλις 40 χιλιόμετρα βόρεια από τα σύνορα της Ουκρανίας. Είναι το Διοικητικό κέντρο της Περιφέρειας Μπέλγκοροντ.

Να θυμίσουμε ότι  χθες ότι σημειώθηκε επίθεση κατά αμάχων από τους Ουκρανούς με την εκτόξευση πυραύλου OTR-21 Tochka με στόχο την ρωσική πόλη Belgorod, η οποία αναχαιτίστηκε από την ρωσική αεράμυνα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι μαθαίνουμε;;;; ο Έλληνας Πρόξενος της Μαριουπολης έχει μόνο αμερικανικό διαβατήριο και έχει υπηρετήσει στον αμερικανικό στρατό;;;μαθαίνουμε επίσης ότι έχει διασυνδεσεις με WEF, Open Society (Soros Foundation), Ίδρυμα Κλίντον, Ίδρυμα Λεβι και βοηθούσε τον υιό Μπαιντεν στις δουλειές του στην Ουκρανία επειδή ήξερε καλά τη γλώσσα;; θα ερευνήσουμε λοιπόν κατά πόσον ήταν Πρόξενος της "Ελλάδας" ή είχε πάει απλώς ως απεσταλμένος των ΗΠΑ(και συγκεκριμένα των Democrats) για να κάνει τη βρώμικη δουλειά.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκτελέστηκε από αγνώστους λέει μια ναζί από τις femen που είχε δολοφονήσει παιδιά στο Κτίριο των Συνδικάτων στην Οδησσό. Συγκεκριμένα είχε μπει μέσα στο κτίριο που είχε καει και μαχαίρωνε απανθρακωμενα πτώματα το 2014 και είχε ξεκοιλιασει απανθρακωμενο πτώμα εγκυμονουσας. Πλήγμα για τη Νατοϊκή Τρανς Ορατότητα η δολοφονία της. Εύχομαι να συλληφθούν όλες και να εκτελεστούν. Αυτό τους αξίζει . Οι FEMEN που έκαναν δράσεις σε Ουκρανία και Ρωσία, ενεργουμενα του Νάτο και των Δημοκρατικων. Όταν τις έδερναν από τη ρωσική αστυνομία κάποιοι δυσφορουσαν και μάλιστα και το ελληνικό παράρτημα του αμερικανικού VICE έκανε εκτενές ρεπορτάζ γι αυτές (συγκεκριμένα το δημοσιογραφικο κατοικίδιο Μαρινακη, η Αθηναΐς Νεγκα αν θυμάμαι καλά).



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βγήκε και ο Νιονιος. Μια φορά πουλημένος για πάντα πουλημένος. 

Δίκιο είχε ο Ραφαηλιδης όταν σε τεμάχιζε λεκτικά. Γεροξεκουτη δίνε μπατσακια στα κωλομέρια της Καλομοίρας... Νάνε Νονιε εσύ και ο άλλος ο χαλβάς ο Στάθης Δρογωσης,ο πολιτικος γυρολόγος. Εμείς είμαστε με καλλιτέχνες του διαμετρηματος του Κουστουρίτσα και όχι με του Νάτο την καλλιτεχνική ουρίτσα.Πετάξτε τις κιλότες τα ξεραμένα αρχιδάκια σας και τις προβιες σας σουργελα-Τις γροθιές σας υψωστε επιδεικνύοντας τα κοβιντ πάσο σας και βγάλτε σελφι Εμβολιασμού Γλειφτρονια.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αντιπροσωπεία ΛΔ Ντόνετσκ- Representative Office DNR

https://www.youtube.com/watch?v=jiBXmbkwiSw

Τα παιδιά στη ναζιστική Ουκρανία: τα στρατόπεδα εκπαίδευσης παιδιών από το τάγμα Αζόφ. Το βίντεο έχει γυριστεί πριν 5 χρόνια από το, υπεράνω κάθε υποψίας,The Gurdian. Σήμερα έχει εξαφανισθεί από κάθε αναφορά στα δυτικά ΜΜΕ. Όμως εξηγεί πολλά από το ότι συμβαίνει σήμερα και (κυρίως) για τι προετοίμαζε το ΝΑΤΟ το λαό της Ουκρανίας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτά περί "looting "και τιμωρίες που είπε ο αναρχομαλάκας ο Δαπέργολας του Ρουβικόνα 

Κάποιοι ακόμη να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει ουκρανικός στρατός ,στην θέση του δρουν ένοπλες νεοναζί ομάδες και τρομοκρατούν ,βασανίζουν και δολοφονούν κόσμο ..όχι μόνο.εδω και 8 χρόνια αλλά αυτή την στιγμή που μιλάμε ..εγκληματίες νεοναζί που εκπαιδεύει και εξοπλίζει το ΝΑΤΟ



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δέχομαι απειλές λόγω των αναλύσεών μου για το Ουκρανικό δηλώνει ο ομότιμος καθηγητής Γεωπολιτικής Γιάννης Μάζης

«Όποιος προσπαθεί να κάνει ανάλυση απειλείται και καθυβρίζεται”, είπε ο καθηγητής.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για την επίθεση των νατοίκων αμερικανων στην 14χρονη κοπελίτσα στα Χανιά της Κρήτης? Και εδώ ΜΟΥΓΓΑ ?

Που είναι το metoo ? Που είναι οι καταγγελίες ? 

Όχι μόνο το ΝΑΤΟ, τον δολοφόνο των λαών τον δέχεστε και του κάνετε και τεμεναδες που στέλνει όπλα σε ναζιστές αλλά και δεν λέτε κουβέντα για τους μισθοφόρους του 

ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ 

ΑΗΔΙΑ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Free Julian Assange

"Επιλογή φωτογραφιών της νύφης του Julian Assange Stella Moris από τον σημερινό Γάμο του Asange.

Δεν υπάρχουν φωτογραφίες του Τζούλιαν Ασάνζ από σήμερα, καθώς οι αρχές της φυλακής έκριναν τις εικόνες του γαμπρού «κίνδυνο ασφαλείας»

Ο Ασάνζ αντιμετωπίζει ποινή 175 ετών για τη δημοσίευση αληθινών εγγράφων"

https://twitter.com/wikileaks/status/1506643037606326273



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ 

Ουκροναζι πυροβολούν από κτιρια οπότε χρησιμοποιούν αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες

Το βίντεο από κατοίκους της πόλης της Μαριούπολης, που επιβεβαιώνει το γεγονός ότι οι ουκροναζί εξοπλίζουν θέσεις βολής σε κτίρια κατοικιών.  Οι πυροβολισμοί έρχονται από τον 8ο όροφο (8ος όροφος συμπεριλαμβανομένου ενός ισόγειου). Το χτυπάνε με RPG ή κάτι τέτοιο. Ημερομηνία: 22 Μαρτίου.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λιβύη με τον Καντάφι

1. 1. Δεν υπήρχε λογαριασμός ρεύματος στη Λιβύη, το ρεύμα ήταν δωρεάν για όλους τους πολίτες της.

2. Δεν υπήρχε τόκος για δάνεια, οι τράπεζες στη Λιβύη ήταν κρατικές και δάνεια δίνονταν σε όλους τους πολίτες της με μηδενικό τοις εκατό επιτόκιο βάσει νόμου.

3. Το να έχεις σπίτι θεωρήθηκε ανθρώπινο δικαίωμα στη Λιβύη.

4. Όλοι οι νεόνυμφοι στη Λιβύη συνήθιζαν να λαμβάνουν 60.000 δηνάρια (34.470 λίρες) από την κυβέρνηση για να αγοράσουν το πρώτο τους διαμέρισμα, για να βοηθήσουν στην έναρξη της οικογένειας.

5. Η εκπαίδευση και οι ιατρικές θεραπείες ήταν δωρεάν στη Λιβύη. Πριν τον Καντάφι μόνο το 25 τοις εκατό των Λίβυων ήταν εγγράμματοι. Σήμερα, ο αριθμός είναι 83%.

6. Εάν οι Λίβυοι ήθελαν να ξεκινήσουν αγροτική καριέρα, θα είχαν λάβει αγροτική γη, αγροτική κατοικία, εξοπλισμό, σπόρους και ζώα για να ξεκινήσουν τις φάρμες τους... όλα δωρεάν.

7. Εάν οι Λίβυοι δεν μπορούσαν να βρουν την εκπαίδευση ή τις ιατρικές εγκαταστάσεις που χρειάζονταν, η κυβέρνηση τους χρηματοδότησε για να φύγουν στο εξωτερικό. Γιατί όχι μόνο πληρώθηκε, αλλά πήραν £1585/μήνα για διαμονή και επίδομα αυτοκινήτου.

8. Εάν ένας Λίβυος αγόραζε αυτοκίνητο, η κυβέρνηση συνήθιζε να επιδοτεί το 50 τοις εκατό της τιμής.

9. Η τιμή της βενζίνης στη Λιβύη ήταν £0,09 το λίτρο. ΕΝΝΙΑ ΠΕΝΕΣ!!!!!

10. Η Λιβύη δεν είχε εξωτερικό χρέος και τα αποθεματικά της ανήλθαν σε £103 δισεκατομμύρια -τα οποία τώρα είναι παγωμένα παγκοσμίως.

11. Εάν ένας Λίβυος δεν μπορούσε να βρει δουλειά μετά την αποφοίτηση, το κράτος θα πλήρωνε τον μέσο μισθό του επαγγέλματος, σαν να ήταν απασχολημένος, μέχρι να βρεθεί δουλειά.

12. Μέρος κάθε πώλησης πετρελαίου της Λιβύης πιστώθηκε απευθείας στους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των Λιβυκών πολιτών.

13. Μια μητέρα που γέννησε παιδί έλαβε £3447.

14. 40 καρβέλια ψωμί στη Λιβύη κόστιζαν £0.10. ΔΕΚΑ ΠΕΝΕΣ!!!

15. Το 25 τοις εκατό των Λίβυων έχει πλέον πτυχίο πανεπιστημίου.

16. Ο Καντάφι πραγματοποίησε το μεγαλύτερο αρδευτικό έργο στον κόσμο, γνωστό ως έργο Great Manmade River, για να καταστήσει άμεσα διαθέσιμο νερό σε όλη την έρημο χώρα.

Ο Καντάφι έγραψε, "Θέλουν να κάνουν στη Λιβύη ό,τι έκαναν στο Ιράκ και ό,τι φαγούρα να κάνουν στο Ιράν. Θέλουν να πάρουν πίσω το πετρέλαιο, που εθνικοποιήθηκε από τις επαναστάσεις αυτών των χωρών. Θέλουν να επαναφέρουν στρατιωτικές βάσεις που έκλεισαν οι επαναστάσεις και να εγκαταστήσουν πελατειακά καθεστώτα που θα υποτάξουν τον πλούτο και την εργασία της χώρας στα ιμπεριαλιστικά εταιρικά συμφέροντα. Όλα τα άλλα είναι ψέματα και εξαπάτηση. ”



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ταυτόχρονα βέβαια, ο καθένας μπορεί να δει επιτέλους στο διαδίκτυο –αν, φυσικά, παρακάμψει τις δυτικές απαγορεύσεις των ρωσικών ΜΜΕ– δεκάδες βίντεο με διασωθέντες ρωσόφωνους, αλλά και ελληνόφωνους κατοίκους της Μαριούπολης και των περιχώρων της, ανάμεσά τους και το πολύπαθο χωριό Σαρτανά, που περιγράφουν επακριβώς τα όσα τραγικά πέρασαν στα χέρια των Ουκρανών εθνικιστών «εθνοφρουρών» –όχι μόνον τις τελευταίες φρικιαστικές εβδομάδες, αλλά ολόκληρη την τελευταία οκταετία.

Τα βίντεο αυτά βέβαια, όπως και τα αντίστοιχα ουκρανικά, πρέπει να παρακολουθούνται με καχυποψία: το βέβαιο είναι πως η πόλη έχει υποστεί μεγάλες ζημιές και ότι άγνωστος αριθμός αμάχων παραμένει ακόμη εγκλωβισμένος στα καταφύγια, χωρίς ρεύμα και πόσιμο νερό.

Δεν είναι σε αδιέξοδο

Μια ματιά σε οποιονδήποτε επιχειρησιακό χάρτη επιβεβαιώνει πως οι δήθεν «καθηλωμένοι» στον Βορρά και τα νοτιοδυτικά Ρώσοι έχουν ενισχύσει σημαντικά, το τελευταίο 10ήμερο, τα κέρδη τους στο Ντονμπάς και την Αζοφική. 

Πλέον, η ρωσική «λωρίδα» γης στην Αζοφική, που συνδέει την Κριμαία με το Ντονμπάς, έχει πλάτος πολλών δεκάδων χιλιομέτρων, από μερικά χιλιόμετρα που ήταν αρχικά, δίνοντας έτσι «βάθος» σε έναν χερσαίο διάδρομο, που βέβαια ο Πούτιν δύσκολα θα εγκαταλείψει στο διαπραγματευτικό τραπέζι. 

Οι Ρώσοι κοντεύουν να κατακτήσουν όλα τα παράλια, έχουν περικυκλώσει τις μεγάλες πόλεις, έχουν καταστρέψει ολοκληρωτικά την ουκρανική πολεμική αεροπορία και δεκάδες βάσεις, αεροδρόμια και αποθήκες, ελέγχουν σε μεγάλο βαθμό τα φράγματα και τις ηλεκτροπαραγωγικές μονάδες, πυρηνικές και μη, αλλά... χάνουν κατά κράτος!

Η πιθανότητα να θέλουν οι Ρώσοι να κρατήσουν την περιοχή της Αζοφικής και του Ντονμπάς και απλώς να ασκούν πίεση στο Κίεβο και την Οδησσό, χωρίς να «μπουκάρουν» σε αυτές τις πόλεις, ή να προχωρήσουν σε αμερικανικού τύπου μαζικούς βομβαρδισμούς, δε φαίνεται να έχει περάσει από το μυαλό των δυτικών «αναλυτών», μοναδική έγνοια των οποίων φαίνεται πως είναι η πάση θυσία (των Ουκρανών μαχητών και αμάχων) χρονική παράταση του πολέμου, ώστε να ολοκληρωθεί ο πραγματικός στόχος –η όσο το δυνατόν πληρέστερη απομόνωση της Ρωσίας και η διασφάλιση ενός νέου, δεύτερου Ψυχρού Πολέμου... 

(..);

Το ποιος επιθυμεί περισσότερο τη φονική αυτή παράταση της αλληλοσφαγής, που σε αρκετές περιπτώσεις έχει στοιχεία αδελφοκτόνου εμφυλίου, είναι πασιφανές. 

Χθες, αίφνης, κυκλοφόρησε βίντεο που δείχνει τον ανεκδιήγητο υπουργό Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, Μπεν Γουάλας, να μιλά, κατά τη διάρκεια πρόσφατου ταξιδιού του στην Πολωνία, σε δύο γνωστούς Ρώσους φαρσέρ, που στο παρελθόν είχαν «παγιδεύσει», μεταξύ άλλων, τον πρίγκιπα Χάρι, τον Μπέρνι Σάντερς, αλλά και τον τον Αλεξάντρ Λουκασένκο.

Οι δύο Ρώσοι προσποιήθηκαν ότι είναι σύμβουλοι του πρωθυπουργού της Ουκρανίας, Ντενίς Σμιχάλ, και ζητούν από τον (πρώην ανώτατο αξιωματικό του στρατού) Γουάλας περισσότερους υπερσύγχρονους (και πανάκριβους) αντιαρματικούς πυραύλους NLAW, επειδή «αυτοί που στείλατε νωρίτερα δεν δούλευαν»! 

Όπου ο υπουργός απάντα... θιγμένος: «Δεν νομίζω ότι οι δικοί μας απέτυχαν. Σας δώσαμε πάνω από 4.000. Έρχονται κι άλλοι! Ξεμένουμε από τους δικούς μας. Αλλά εγώ μιλάω με τον Ουκρανό υπουργό Άμυνας κάθε ημέρα»!

!!!!!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΡΩΣΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ

Σε μια εποχή που από τη φρενίτιδα των κυρώσεων δεν μπορεί να ξεφύγει ο Τσαϊκόφσκι και ο Ντοστογιέφσκι, γινόμαστε μάρτυρες φρονηματικών διώξεων Ρώσων επιστημόνων και διαβημάτων μποϋκοτάζ άρθρων από τη Ρωσία από τα επιστημονικά περιοδικά. Τέτοιες καταστάσεις δεν συνέβαιναν ούτε κατά τον Ψυχρό Πόλεμο. Συλλέγουμε υπογραφές ζητώντας να σταματήσει η παράλογη και εκδικητική επέκταση των κυρώσεων κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο χώρο της έρευνας, της επιστήμης, της εκπαίδευσης και ευρύτερα του πολιτισμού. Οι επιστημονικές συνεργασίες φέρνουν κοντά τους λαούς και δείχνουν ότι, χωρίς διακρίσεις με βάση την εθνικότητα και τον τόπο καταγωγής, οι ανθρώπινες κοινωνίες μπορούν να παράγουν νέα γνώση, να προοδεύουν και να συνυπάρχουν αρμονικά.

https://www.imerodromos.gr/protovoulia-kata-tou-apokleismou-ths-rosias-apo-thn-episthmh-kai-thn-ereuna/?fbclid=IwAR2VmdvhSJU7_1Jo8n7fP3VRURgZXHJsvWPXK9P5PJyvbB0ER8QHp6R8H6Q



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο συγκεκριμένος Σπύρος Δαπέργολας του Ρουβικόνα υποσχόταν εξορία για όσους/ες δεν δέχτηκαν να κάνουν γενετική θεραπεία κατά του κόβιντ....



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάποιοι επιμένουν για τον φασισταρά Τραμπ, ότι δήθεν ήταν λέει «φιλειρηνιστής». Επειδή απέσυρε τα αμερικάνικα στρατεύματα από την Συρία για να τα αντικαταστήσει με τούρκικα, ενώ από πριν είχε έρθει σε συμφωνία  με την Τουρκία. Φάτε τώρα στη μάπα ένα «φιλειρηνιστή»!

Τραμπ: Θα απειλούσα τη Ρωσία με πυρηνικά υποβρύχια αν ήμουν πρόεδρος"

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε σε συνέντευξή του πως εάν ήταν εκείνος πρόεδρος των ΗΠΑ θα απειλούσε τη Ρωσία με πυρηνικά υποβρύχια.

23 Μαρτίου 2022 20:54

Εάν ήταν ακόμα πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ θα απειλούσε την Ρωσία με πυρηνικά υποβρύχια, ανέφερε σε συνέντευξη του Fox Business την Δευτέρα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! Σαν σήμερα (24 Μαρτίου 1999) το ΝΑΤΟ άρχισε να βομβαρδίζει την Γιουγκοσλαβία...

Το ημερολόγιο έδειχνε 24 Μαρτίου 1999. Το ρολόι έδειχνε 20:45. Είναι η στιγμή που ξεκινάει η επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Noble Anvil». 

Είναι η ώρα που το ΝΑΤΟ για πρώτη φορά στην ιστορία του εξαπολύει επίθεση κατά κυρίαρχου κράτους. Είναι η μεγαλύτερη στρατιωτική επιχείρηση στην Ευρώπη μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου! Η σημερινή θλιβερή επέτειος, όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, λαμβάνει μια ιδιαίτερη σημασία δεδομένου πως συμπίπτει με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Οι 78 ημέρες της κόλασης

Η επίθεση του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία ξεκίνησε και επίσημα, μια ημέρα σαν σήμερα, τη στιγμή που ήχησαν οι αντιαεροπορικές σειρήνες στην Πρίστινα. Λίγο αργότερα συνέβη ακριβώς το ίδιο στο Βελιγράδι και στην Ποντγκόριτσα. Επίσημα η επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Noble Anvil» είχε στόχο την «προστασία του αλβανικού πληθυσμού στο Κόσοβο, που καταπιεζόταν από το καθεστώς Μιλόσεβιτς».

Προηγήθηκαν συνομιλίες στο Ραμπουγιέ της Γαλλίας, όπου ο ηγέτης των Σέρβων απέρριψε ως υποτελείς τους όρους της συμφωνίας που πρότειναν οι ΗΠΑ και οι δυτικές χώρες για την επίλυση του ζητήματος του Κοσόβου. Η άποψη αυτή δεν ήταν μόνο του Μιλόσεβιτες ή των Σέρβων. Οι περισσότεροι πίστευσαν πως οι συνομιλίες αυτές είχαν προσχηματικό χαρακτήρα ώστε να δοθεί η εντύπωση ότι τηρούνται οι αρχές τις διεθνούς νομιμότητας. Τέτοιες φωνές υπήρχαν ακόμα και μέσα στο ΝΑΤΟ αλλά προφανώς δεν ήταν τόσο δυνατές ώστε να ακουστούν. Στην πραγματικότητα η απόφαση για τους βομβαρδισμούς είχε ληφθεί πριν ακόμη ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις. Γι’ αυτό άλλωστε και τέθηκαν όροι, που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να αποδεχθεί η γιουγκοσλαβική ηγεσία.

Ο φόρος του αίματος για την Γιουγκοσλαβία του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς ήταν βαρύς με 3600 νεκρούς, κυρίως άμαχο πληθυσμό. Οι σερβικές αρχές υπολογίζουν σε 12.500 τους τραυματίες, μεταξύ των οποίων οι 2.700 ήταν παιδιά. Ανεξάρτητες πηγές ανεβάζουν τον αριθμό των νεκρών σε 4.000! Η οικονομική καταστροφή του γιουγκοσλαβικού κράτους ανήλθε στο ιλιγγιώδες ποσό των 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων (με τιμές 1999). Καταστράφηκαν συνολικά 25.000 κτίρια, όλες οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις, 14 αεροδρόμια, δύο διυλιστήρια, το 1/3 των εργοστασίων ηλεκτροπαραγωγής, σχεδόν όλα τα εργοστάσια της χώρας, αχρηστεύτηκαν 595 χιλιόμετρα σιδηρογραμμών, 470 χιλιόμετρα ασφαλτοστρωμένων οδικών αρτηριών, 44 μεγάλες γέφυρες εκ των οποίων οι 38 καταστράφηκαν ολοσχερώς. Σοβαρές ζημιές υπέστησαν 19 νοσοκομεία, 20 κέντρα υγείας, 18 παιδικοί σταθμοί, 69 σχολεία και 176 πολιτιστικά και θρησκευτικά μνημεία ενώ καταστράφηκε και το κεντρικό κτίριο της σερβικής δημόσιας τηλεόρασης προκαλώντας θανάτους και μεταξύ των δημοσιογράφων και των εργαζομένων εκεί.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ! Ιδιωτικοποιούν το ΑΧΕΠΑ..

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ! 

Ιδιωτικοποιούν το ΑΧΕΠΑ! 

Με εντολή του Διοικητή του, το δημόσιο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ κλείνει τις πόρτες του στους ασθενείς! Θα τις ανοίγει μόνο με έγκριση της Διοίκησης!

Το με ημερομηνία 14-3-2022 έγγραφο- εντολή του διοικητή του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ λέει ότι:

1-Για την εισαγωγή των ασθενών στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ απαιτείται η έγκριση της Διοίκησης

2-Σε περίπτωση εισαγωγής χωρίς την απαιτούμενη έγκριση, το κόστος της διενεργηθείσας ιατρικής πράξης θα βαρύνει αποκλειστικά τον θεράποντα ιατρό!

Συμπέρασμα : το ΑΧΕΠΑ μετατρέπεται από δημόσιο νοσοκομείο σε τσιφλίκι. Στο οποίο για να εισαχθείς, θα πρέπει να έχεις την έγκριση από τον γαλάζιο διοικητή που μετατρέπεται σε κλινικάρχη!

Αν εισαχθείς χωρίς την έγκρισή του, θα μαστιγωθεί ο γιατρός που έκανε την εισαγωγή ή την ιατρική πράξη! Δηλαδή αυτός που έκανε το καθήκον του!

Κατ’ εντολή και καθ’ υπόδειξη της κυβέρνησης και του Υπουργείου Υγείας όλο αυτό;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φτώχεια «και των γονέων»: Μόνο το 6,9% των Ελλήνων δηλώνει ότι επιβιώνει στην κρίση

23.03.2022 | 20:26

Το 15,5% δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα - Τι αναφέρει η δημοσκόπηση της Marc

Τεράστιο είναι το πρόβλημα της ακρίβειας, καθώς όπως φαίνεται στη δημοσκόπηση της Marc για τον ΑΝΤ1 ελάχιστοι είναι οι Έλληνες που επιβιώνουν στην κρίση. 

Όπως αναφέρει η δημοσκόπηση ένα στα πέντε νοικοκυριά δηλώνει είτε ότι έχει κάνει διακανονισμό, είτε ότι έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές για ηλεκτρικό ρεύμα, ένα στα τέσσερα ότι έχει υποχρεώσεις προς τις τράπεζες που δεν μπορεί να αποπληρώσει, ενώ για την πληρωμή των ενοικίων το ίδιο ισχύει για ένα στα τρία νοικοκυριά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το 15,5% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις τους, ενώ σχεδόν 4 στους 10 αναφέρουν ότι αναγκάζονται να περιορίσουν βασικές δαπάνες. Μόνον τ0 6,9% δηλώνει ότι δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα, ενώ το 37,9% λέει ότι δυσκολεύεται, αλλά θα μπορέσει να ανταπεξέλθει.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ε.Κουστουρίτσα: «Ο βομβαρδισμός της Σερβίας ήταν η πρώτη πράξη – Η Ουκρανία είναι η δεύτερη πράξη της επίθεσης του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία»

23.03.2022 | 17:25

«Είχαν βρει μια Ρωσία διαλυμένη»

Ο βομβαρδισμός της Σερβίας ήταν η πρώτη πράξη, τώρα η Ουκρανία είναι η δεύτερη πράξη της επίθεσης του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία, δήλωσε σήμερα ο Σέρβος σκηνοθέτης Εμίρ Κουστουρίτσα στη ρωσική κρατική τηλεόραση RT, αναφέρει το Tanjug.

«Ο κόσμος διέρχεται μια αποδόμηση της εξουσίας που θεωρούσε τον εαυτό της υπέρτατο πριν από 23 χρόνια. Η τρέχουσα σύγκρουση για την Ουκρανία είναι ουσιαστικά η συνέχεια των βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ από το 1999», είπε ο Κουστουρίτσα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, από τη στιγμή που η Ρωσία ήταν αδύναμη εκείνη την εποχή και διοικούνταν από μια «δυτική ολιγαρχία» που υποστήριζε τον τότε πρόεδρο Μπόρις Γέλτσιν, η Σερβία ήταν απολύτως μόνη στον αγώνα για την ελευθερία, τα σύνορα και την επιβίωσή της.

«Στη συνέχεια το διεθνές δίκαιο άλλαξε σε αυτό που αποκαλώ «ανθρωπιστικό» δίκαιο», είπε ο Κουστουρίτσα, αναφερόμενος στον επίσημο λόγο του ΝΑΤΟ για τους βομβαρδισμούς, που είναι να σταματήσει η ανθρωπιστική καταστροφή στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια, πρόσθεσε το RT.

«Αργότερα έγινε ένα δόγμα που ονομάζεται «ευθύνη προστασίας», που χρησιμοποιείται ως δικαιολογία για πόλεμο. Ο σημερινός πόλεμος δεν ήρθε από το πουθενά. Αυτό είναι συνέχεια των γεγονότων που είχαν σπαρθεί πολύ νωρίτερα. Μπορούμε να δούμε τη συνέχεια της ρωσοφοβίας στη Δύση, η οποία απέρριψε την πρόταση συνεργασίας της Ρωσίας μετά τον Ψυχρό Πόλεμο», πρόσθεσε ο Κουστουρίτσα.

Τόνισε ότι οι Σέρβοι δεν είναι υπέρ του πολέμου, αλλά θυμούνται το 1999 και κατανοούν τους λόγους της τρέχουσας σύγκρουσης στην Ουκρανία.

«Σε έναν μονοπολικό κόσμο, κανείς δεν πληρώνει το τίμημα για τις κινήσεις του. Τώρα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την αποδόμηση της εξουσίας στον κόσμο και αυτό που είναι σημαντικό, νομίζω, αυτό που έχει σημασία είναι τι είδους όπλα έχετε», πρόσθεσε.

Ο Kusturica είπε ότι το 1999 η Σερβία δεν διέθετε τα πιο σύγχρονα όπλα και ότι ο Yeltsin εμπόδισε την παράδοση αντιαεροπορικών συστημάτων που θα μπορούσαν να έχουν κάνει μεγαλύτερη διαφορά.

«Και ακόμα και τότε οι Σέρβοι κατάφεραν να καταρρίψουν το αμερικανικό «αόρατο» αεροπλάνο. Θυμούνται ακόμα και σήμερα τις «ανθρωπιστικές» βόμβες του ΝΑΤΟ. Το ΝΑΤΟ δεν κατέβηκε στο έδαφος, γιατί ήξερε ότι ο σερβικός λαός θα πολεμούσε», πρόσθεσε.

Ο Κουστουρίτσα καταδίκασε την απαγόρευση των εμφανίσεων των Ρώσων μαέστρων, συνθετών και διάφορων συγγραφέων.

«Ο Τσέχοφ, ο Πούσκιν, ο Ντοστογιέφσκι, ο Τολστόι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ευρωπαϊκής κουλτούρας. Η Δύση προσπαθεί να τα πετάξει έξω, αλλά ο κόσμος θα δει ότι αυτά τα μέρη θα συναρμολογηθούν ξανά», είπε ο σκηνοθέτης.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρώσος πρέσβης στις ΗΠΑ: «Οι μισθοφόροι που στέλνει η Δύση στην Ουκρανία εκπαιδεύονται σε πολέμους πόλεων»

23.03.2022 | 16:29

«Τα όπλα της Δύσης πέφτουν στα χέρια ληστών, τρομοκρατών και ναζί»

Ο Πρέσβης της Ρωσίας στις ΗΠΑ, Anatoly Antonov, προειδοποίησε τη Δύση για τα όπλα και τους μισθοφόρους που στέλνουν στην Ουκρανία, ενώ έκανε λόγο ακόμα και για πολέμους σε πόλεις.

«Ο εξοπλισμός του καθεστώτος του Κιέβου με όπλα και η αποστολή ξένων μισθοφόρων στην ουκρανική επικράτεια είναι ανεύθυνη και εξαιρετικά επικίνδυνη. Η στρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας αποτελεί άμεση απειλή για την ευρωπαϊκή και παγκόσμια ασφάλεια.

Η μεταφορά φονικών όπλων πραγματοποιείται μέσω της αυθαίρετης ερμηνείας των εθνικών νομοθεσιών για τον έλεγχο των εξαγωγών από τις αρχές των δυτικών χωρών. Οι άδειες εγκρίνονται συχνά με “απλοποιημένη” λειτουργία. Ως αποτέλεσμα, σημαντικό μέρος των όπλων πέφτει στα χέρια ληστών, Ναζί, τρομοκρατών και εγκληματιών», είπε αρχικά ο Ρώσος Πρέσβης.

Αναφορικά με τους μισθοφόρους είπε: «Δεν συνειδητοποιούν οι δυτικές χώρες ότι οι μαχητές που έχουν έρθει από όλο τον κόσμο στην Ευρώπη μπορούν στη συνέχεια να εφαρμόσουν την εμπειρία μάχης που αποκτήθηκε στην Ουκρανία οπουδήποτε, ακόμη και στο σπίτι τους; Δεν κατανοούν τους κινδύνους της διάδοσης πυραυλικών όπλων που μεταφέρονται στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις γειτονικές περιοχές, καθώς και τη χρήση τους κατά της πολιτικής αεροπορίας;»

Στη συνέχεια μίλησε ξανά για τα όπλα που στέλνει η Δύση στο Κίεβο: «Οι πολιτικοί των ΗΠΑ που λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με την ανεξέλεγκτη προμήθεια Stingers και άλλων συστημάτων μάχης στο Κίεβο θα πρέπει να εγκαταλείψουν τις ψευδαισθήσεις και τον εφησυχασμό τους. Οι ΗΠΑ δεν είναι ένα απομονωμένο «νησί της ευημερίας». Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι τα όπλα δεν θα πέσουν στα χέρια εξτρεμιστών στην επικράτειά της».

Και πρόσθεσε: «Τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ προφανώς έχουν ξεχάσει πώς οι Ηνωμένες Πολιτείες ψάρευαν τα MANPADS που παραδόθηκαν στους Αφγανούς μουτζαχεντίν την δεκαετία του 1980 σε ολόκληρη τη Μέση και Εγγύς Ανατολή. Και τώρα, στην επιδίωξη οικονομικού κέρδους, οι εταιρείες του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος έχουν χάσει εντελώς τις ηθικές τους κατευθυντήριες γραμμές και είναι πρόθυμες να κερδίσουν χρήματα».

«Καλούμε τους χορηγούς του καθεστώτος του Κιέβου να σταματήσουν να ενθαρρύνουν την αιματοχυσία στην Ουκρανία και να λάβουν σοβαρά υπόψη τις συνέπειες των δραστηριοτήτων τους», τόνισε επίσης ο Anatoly Antonov.