Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Τριτη 22 Μαρτιου 2022


Διάφοροι λένε ότι θα υπάρξει τώρα  με την απελευθέρωση της Ουκρανίας από τους ναζιστές, πρόβλημα μεγάλης φτωχοποίησης  και  επισιτισμού στις χώρες του Τρίτου Κόσμου.  Χωρίς να εξετάζουν καν, ότι οι κυρώσεις των δυτικών αποικιοκρατών στη Ρωσία, στρέφονται ενάντια στους λαούς της Ευρώπης και της βορείου Αμερικής. Το πρόβλημα επισιτισμού και της έλλειψης φυσικού αερίου και πετρελαίου θα το αντιμετωπίσουν οι λαοί της Δύσης, με την παράλογη πολιτική που ακολουθούν οι ηγεσίες  της Δύσης. Οι λαοί του Τρίτου Κόσμου δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα επισιτισμού. Όχι μόνο θα παίρνουν αυτά που έπαιρναν, αλλά θα πάρουν και περισσότερα, γιατί η Ρωσία αλλά και η Ουκρανία που έχει απελευθερωθεί από το ναζισμό,  θα διαθέσουν τα προϊόντα τους στις χώρες που δεν τους έχουν επιβάλει κυρώσεις.  Και αυτές  είναι οι χώρες του Τρίτου κόσμου. Και η Ρωσία και η Ουκρανία είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός του κόσμου σε σιτάρι κατά 60% και σε ηλιέλαιο κατά 80%. Και η Ρωσία είναι μεγάλος παραγωγός κρέατος. 

Με λίγα λόγια θα πεινάσει η ΒορειοςΑμερική και η  Ευρώπη. Η Ασία η Αφρική και η Λατινική Αμερική που μέχρι τώρα πεινούσαν, θα έχουν περίοδο παχιών αγελάδων.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ήρθε η πολυπόθητη ώρα για τους λαούς της Ευρώπης:

ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ...

- Οι λαοί της Ευρώπης πρέπει τώρα να στρέψουν τα όπλα προς τα πίσω, προς τις αστικές τους τάξεις και το ΝΑΤΟ.

- Τώρα είναι η ώρα για να απελευθερωθεί η Ευρώπη από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.

- Τώρα είναι η ώρα χειραφέτησης της Ευρώπης των λαών.

- Τώρα που ο ευρωπαϊκός καπιταλισμός εισέρχεται σε βαθιά και παρατεταμένη κρίση.

- Τώρα που επέρχεται η μεγάλη πτωχοποίηση και πρόβλημα επισιτισμού της Ευρώπης και βορείου Αμερικής.

- Τώρα που νεοπεινασμένοι θα υπάρξουν στην Ευρώπη και τη βόρειο Αμερική.

- Τώρα που η λεγόμενη Παγκόσμια Νέα Τάξη την οποία ετοίμασαν ένας γέρων ηθοποιός ευρισκόμενος στα πρώτα στάδια Αλτσχάιμερ, ο Ρόναλντ Ρέιγκαν, περιβεβλημένος από ακροδεξιούς πολεμοκάπηλους (νεοσυντηρητικούς και Ιππότες της Μάλτας στρατιωτικοβιομήχανους), και μια κομπλεξική μεθοδίστρια, Μάργκαρετ Θάτσερ, και ένας πρώην αρχηγός της CIA και έμπορος πετρελαίου, ο Μπους ο πρεσβύτερος. Τώρα που ο παρίας Μέγας Πούτιν τους τα κάνει όλα λαμπόγιαλα και παραληρούν και παραπαίουν σαν μαστουρομένα πρεζόνια όλοι οι ηγεμονίσκοι της Δύσεως:

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑ Η ΩΡΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Σταύρος των Ναζί που έχει στα μπλουζάκια του ο Ζελένσκι...

Το άγαλμα του Stepan Bandera στην Ουκρανία με το γερμανικό μιλιταριστικό σταυρό πίσω του. Συνεργάτης και κατάσκοπος των Ναζί και σύμβολο της σημερινής κυβέρνησης της Ουκρανίας. Ένας από τους κύριους σκοπούς της, η δημιουργία μιας αγνής φυλής Ουκρανών. Υπερασπίζομαι την ουκρανική γενετική σαν Άρια. Αυτός και το φιλοναζιστικό του κίνημα υποστήριξαν τη γερμανική πολωνική εισβολή του Χίτλερ και τη μετέπειτα στρατιωτική επιχείρηση Μπαρμπαρόσα για εισβολή στη Σοβιετική Ένωση. Τον Ιούνιο του 1941 κήρυξε ανεξάρτητο ουκρανικό κράτος υιοθετώντας ένα μανιφέστο που ζητούσε την εκκαθάριση ανεπιθύμητων Ρώσων, Πολωνών και Εβραίων. Στο τέλος του πολέμου, ως δυτικός κατάσκοπος, έλαβε προστασία από τη CIA. Ζούσε στη Γερμανία, στην πόλη του Μονάχου... Βαυαρία, η γενέτειρα του Ναζισμού...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χθες μου είπε ένας φίλος μου ότι το κρατικό κανάλι της Κίνας πρόβαλε ένα βίντεο που έδειχνε τον ανελέητο μαζικό βομβαρδισμό της Βαγδάτης το 2003. Εκεί οι ΗΠΑ φρόντισαν επιμελώς και μεθοδικά να βομβαρδίζουν την Βαγδάτη σε ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ από πολλά δορυφορικά κανάλια. Στο βίντεο το κρατικό κανάλι της Κίνας ανέφερε ότι οι ΗΠΑ βασισμένες σε ψέματα και χωρίς να συνορεύει το Ιράκ με τις ΗΠΑ και χωρίς να απειλεί τις ΗΠΑ, αυτές το ισοπέδωσαν και το διέλυσαν και οδήγησαν στη προσφυγιά εκατομμύρια πολίτες και δολοφόνησαν 650.000 Ιρακινούς ...

Το μήνυμα εστάλη ....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ε.Μπαϊραμίδης: «Όποιος γιατρός υποστηρίζει τα πιστοποιητικά είναι για δέσιμο»

22.03.2022 | 08:14

Τι απάντησε για τις δηλώσεις του Θ.Βασιλακόπουλου

Ο νευροχειρουργός, Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης, αναφέρθηκε στα πιστοποιητικά εμβολιασμού και στη συζήτηση που γίνεται τον τελευταίο καιρό για την κατάργηση τους.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του πνευμονολόγου Θεόδωρου Βασιλακόπουλου ο Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης ανέφερε: «Όλη η Ελλάδα έχει κολλήσει, δεν ευσταθεί κανένα μέτρο, κανένα πιστοποιητικό. Όποιος υποστηρίζει αυτά τα πράγματα, για μένα μόνο γιατρός δεν είναι, είναι για δέσιμο».

«Το αφήγημα έχει καταπέσει, από μελέτες γνωρίζουμε ότι ο εμβολιασμός δεν προσφέρει απολύτως τίποτα. Όλος ο κόσμος έχει καταλάβει τι γίνεται κι εδώ το υπουργείο συνεχίζει το βιολί του», είπε στον Focus Fm.

«Περίπου 30 υγειονομικοί σχεδιάζουν να ξεκινήσουν απεργία πείνας. Είναι ντροπή. Μεταξύ μας ευτυχώς υπάρχει πραγματική αλληλεγγύη. Αντέξαμε και θα αντέξουμε» πρόσθεσε ο Ε.Μπαϊραμίδης.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Μετά τη διάλυση της ΕΣΣΔ, ο κόσμος έγινε ένα άγριο δάσος, όπου λειτουργούν Δυτικοί κλέφτες και όπου οι διεθνείς νόμοι δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα. "Η Δύση έχει κατασχέσει ρωσικά, συριακά και λιβυκά χρήματα. " Και το δικαίωμα στην ιδιοκτησία; " .

Μπασάρ αλ Άσαντ, Πρόεδρος της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας.


Η Δύση επιβεβαίωσε την πλήρη περιφρόνησή της προς τους κανόνες του διεθνούς δικαίου, δήλωσε ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ.

Οι δυτικές χώρες επιβεβαίωσαν την πλήρη περιφρόνησή τους προς τους κανόνες του διεθνούς δικαίου, δήλωσε την Πέμπτη 17 Μαρτίου ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ, επικαλούμενος το τηλεοπτικό κανάλι Al Ekhbariya.

«Η Δύση έχει δείξει ότι δεν νοιάζεται καθόλου για το διεθνές δίκαιο. Έχει ποδοπατήσει διεθνείς νομικούς θεσμούς και έχει μετατρέψει όλο τον κόσμο σε ζούγκλα», δήλωσε ο ηγέτης της Συρίας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «μετά τη διάλυση της ΕΣΣΔ, ο κόσμος έγινε ένα άγριο δάσος, όπου λειτουργούν δυτικοί κλέφτες και όπου οι διεθνείς νόμοι δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα. "Η Δύση έχει κατασχέσει ρωσικά, συριακά και λιβυκά χρήματα. " Και το δικαίωμα στην ιδιοκτησία; "Ρώτησε τον αλ-Άσαντ.

Το επίπεδο μίσους που νιώθει η Δύση προς τη Ρωσία είναι πρωτοφανές, δήλωσε ο ηγέτης της Συρίας και πρόσθεσε, ότι

«Η ιστορία δεν γνώρισε ποτέ το είδος του μίσους που νιώθει η Δύση για τη Ρωσία τώρα. ”

«Η Δύση βιώνει σήμερα ένα ιστορικό σημείο καμπής στον παγκόσμιο ρόλο της. «Η Δύση βρίσκεται αριστερά και δεξιά και ενδιαφέρεται μόνο για τον έλεγχο του κόσμου και τη λεηλασία», «η κατάσταση γύρω από την Ουκρανία «έχει εκθέσει τη Δύση στους λαούς της», τόνισε ο Άσαντ.

Ο Άσαντ πρόσθεσε ότι υπάρχουν ευκαιρίες να αντιμετωπίσουμε τα δυτικά κράτη. Ο πολιτικός ζήτησε «δυναμική σκέψη» και ισχυρή βούληση για εξεύρεση οικονομικών λύσεων στο πλαίσιο μονομερών κυρώσεων.

Ο Μπασάρ αλ Άσαντ υποστηρίζει τη ρωσική ειδική στρατιωτική επιχείρηση στο Ντονμπάς. Καταδίκασε επίσης τις αποσταθεροποιητικές πολιτικές ΗΠΑ και ΝΑΤΟ που, σύμφωνα με τον ίδιο, οδήγησαν σε σοβαρή υποβάθμιση της κατάστασης και στη Μέση Ανατολή.

Ο πρόεδρος της Συρίας τόνισε ότι η Ρωσία έχει το δικαίωμα να αντιταχθεί στην επέκταση του ΝΑΤΟ. Θεωρούσε τη Βορειοατλαντική Συμμαχία ως παγκόσμια απειλή για τη διεθνή ασφάλεια.

Νωρίτερα, στις 14 Μαρτίου, τοπικά μέσα ενημέρωσης διέδωσαν την είδηση ότι Σύριοι εθελοντές ανέλαβαν πρωτοβουλία να συμμετάσχουν στη ρωσική ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία.

Τη βούληση να πολεμήσουν εναντίον των ναζί στο ουκρανικό έδαφος εκφράζουν βετεράνοι του συριακού στρατού, χριστιανική πολιτοφυλακή και εξωπολεμιστές της αντιπολίτευσης. Έρχονται στα σημεία παραλαβής και εγγράφονται ως εθελοντές, επισημαίνουν τα ΜΜΕ της αραβικής χώρας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Αμερικανοί πάντα αμφισβητούσαν αυτό που αποκαλούν ανοιχτότητα και διαφάνεια. "Εάν οι Αμερικανοί ισχυρίζονται ότι αυτές οι πληροφορίες είναι ψευδείς, γιατί να μην δημοσιεύσουν λεπτομερείς πληροφορίες και να αποδείξουν την ακεραιότητά τους; "". "Εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν να επιδείξουν την ανοιχτότητά τους, γιατί να μην ανοίξουν αυτά τα βιολογικά εργαστήρια σε ανεξάρτητη έρευνα που διεξάγεται από διεθνείς εμπειρογνώμονες; "". Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας Ζάο Λιτζιάν υποστήριξε.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θ.Πλεύρης:

«Παρατείνεται η αναστολή των ανεμβολίαστων υγειονομικών»-

ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτό το κοριτσάκι, - η Γκρέτα - 

πως γίνεται να είναι πάντα στη σωστή μεριά της ιστορίας ??? 

( πάντα μαζί με τους καριόληδες )



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



οι εικόνες είναι από Ουκρανές τσιγγάνες πρόσφυγες που έρχονται από Κίεβο και Oδυσσό, κάνουν πλιάτσικο και κλέβουν,  και πέφτουν σε νεοναζί του τάγματος Γαλικία στην πόλη Λβιβ. Τις δένουν σε στύλους ή σε δέντρα και βάφουν το πρόσωπο τους πράσινο. Το συνηθίζουν σε μη ουκρανόφωνους και έχουν για πρόσχημα το πλιάτσικο. Ούτε δικαστήρια ούτε τίποτα, αυτά είναι για ανθρώπους πολιτισμένους.

Αφήνουν και τους οπαδούς κομμάτων που κήρυξε ο ζελενσι παράνομα και προδότες της Ουκρανίας, χωρίς ρούχα φαγητό και νερό.

Οι τσιγγάνοι θεωρούνται υπάνθρωποι από τους ναζί

Άλλωστε έχουν γίνει και παραινέσεις από Ουκρανούς αξιωματικούς ναζί να ευνουχίζουν τους Ρώσους αιχμαλώτους διότι δεν είναι άνθρωποι αλλά. ..κατσαρίδες



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΝΑ ΤΡΟΛΕΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΔΑΦΝΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΒΛΑΚΟΠΟΥΛΟ MAZI ME ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Ειναι τρελλός και εριστικός. Πρέπει κάποιος να βοηθήσει τον Ροταριανό Αρουραίο. Δεν είναι στα καλά του. Χάνει λάδια. Τα έχει παίξει και αυτός και η Γριά Ροταριανή με την πατσοκοιλιά, που το παίζει γκόμενα. 

Μπαούλο τον έκαναν την ημέρα των γενεθλίων μου στη Ταβέρνα του Ζούγα στη Καλαμπάκα. Ακούει μπάμ και σκύβει. Αυτόν τον έχει βγάλει ο Μητσοτάκης στα ΜΜΕ του Μπουλά, του Βαρδινογιάννη και του Μαρινάκη για να περνάει η ώρα ευχάριστα το Σαββατοκύριακο.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο χειμώνας που πέρασε (21/12/20215 - 20.053/22) είχε σχεδόν 7.000 απώλειες. Είναι χαρακτηριστικό ότι είχε υπερδιπλάσια θύματα από τον περσινό, οπού δεν υπήρχε ακόμα το εμβόλιο (21/12/2020 - 21/3/2021), όταν είχαν σημειωθεί 3.164 απώλειες.

''Παράλληλα η υπερβάλλουσα θνησιμότητα χτύπησε κόκκινο.

Πρωτοφανής είναι η αύξηση τις πρώτες εβδομάδες του 2022. Δεν μπορεί με τίποτα να αποδοθεί στον coνid, γιατί έχουν πάρει τον ανήφορο όλες οι αιτίες θανάτων

Επιβάλλεται να διακοπούν οι μαζικοί εμβολιασμοί και να γίνει σοβαρή έρευνα για την ανάδειξη της αιτίας.

Πριν λίγες μέρες η ΕΛΣΤΑΤ έβγαλε την ολική θνησιμότητα του ελληνικού πληθυσμού, μέσα στις 5 πρώτες βδομάδες του 2022.

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές, από το καλοκαίρι του 2021 και μετά, για την πρωτοφανή υπερβάλλουσα θνησιμότητα, που ξεκίνησε την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου 2021 και συνεχίστηκε με αμείωτους ρυθμούς για όλους τους μήνες του 2021.''

(απόσπασμα Κωνσταντίνος Αρβανίτης)



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μές τη φυλακή 'ν ωραία, άμα βρεις καλή παρέα, Πατούλη. 

ΥΓ_2: Να θυμίσουμε πως πριν λίγα χρόνια η Ελληνική Δικαιοσύνη είχε αποφασίσει την απόλυση και φυλάκιση για δέκα χρόνια μίας καθαρίστριας επειδή είχε προσληφθεί με πλαστό απολυτήριο. Στην περίπτωση του κλεμμένου διδακτορικού του κ. Πατούλη τι πρέπει να γίνει;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δείτε τι κράτος και τι "κοινωνία" έφτιαξαν το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ και η ΕΕ στην Ουκρανία .. Μπάτσοι, στρατιώτες, παραστρατιωτικοί του τάγματος Αζόφ, πολίτες ασφαλίτες και κλπ κράτος τιμωρών, αυτόκλητων σε συνθήκες πολέμου μάλιστα, να δέρνουν ανθρώπους δεμένους σε δέντρα σε κολώνες και πινακίδες μέσα σε δρόμους και σε πλατείες παραβιάζοντας τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα ..σε τόση έκταση και τόσο βάναυσα τόση βαρβαρότητα σε "ευρωπαϊκό πολιτισμένο έδαφος" .. εύχομαι να μην το κατεβάσει και αυτό .. για να μην δυσφημιστεί η πλαστή εικόνα .. η τεχνητή εικόνα που θέλουν να πλασάρουν για αυτό το φασιστικό και εθνικιστικό μόρφωμα, που έχτιζαν και χρηματοδοτούν ακόμα στην Ουκρανία. 

Τιμωρούν απλούς φτωχούς ανθρώπους για "κλοπές" .. δένουν γυναίκες, άντρες, ζευγάρια, παιδιά ανήλικα και ανθρώπους μεγάλης ηλικίας ..τους δένουν και τους μαστιγώνουν και τους διαπομπεύουν δημόσια .. δένουν πατεράδες με γιους μαζί .. δένουν ζευγάρια και νεαρά παιδιά .. αυτό είναι το κράτος δημοκράτης που έχει έναν πρόεδρο που όλη την ώρα μιλάει στο τουίτερ και στο διαδίκτυο και σε όλα τα "κοινοβούλια" του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ.. .. Αυτός ο μοιραίος ηλίθιος που για τη καύλα των εθνικιστών φασιστών Ουκρανών και το όνειρο τους να γίνουν μέλος του ΝΑΤΟ οδήγησε τη χώρα του σε πόλεμο και σε καταστροφές και τον λαό στα καταφύγια και στη προσφυγιά .. .. πόσο άραγε αισχρός και μαλάκας μπορεί να είναι ένας πολιτικός που για χάρη το κράτος του και ο στρατός του να γίνει μέλος ενός οργανισμού πολέμων και διάλυση χωρών και κοινωνιών ;; πόσο αισχρός μπορεί να είναι πόσο;;;;;;;;;;

σχολιο.-  Ελπίζω να μην υπονοείτε ότι επειδή ισχυρίζονται οι Ουκρανοί ότι αυτοί είναι κλέφτες καλά τους κάνανε, η να τους δίνετε κάποιας μορφή δικαιολογίας γι αυτά που εξελίσσονται στους δρόμους της Ουκρανίας; Ήρεμα ρωτάω..



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



3 νέοι Ελληνες εργάτες σκοτώθηκαν στα Γρεβενά, αλλά είναι απλώς Δευτέρα.

Ο θάνατος του πλούσιου γόνου μας απασχολούσε 1 μήνα.

Για να μην πω για τους Ουκρανούς, που μας απασχολούν περισσότερο από τους Ελληνες που σκοτώθηκαν από τους ναζί στα προεόρτια του πολέμου.

Κάθε ανθρώπινη ζωή έχει αξία, αλλά τα media και το "εθνικό μας μοντέλο", την πρόεδρο, τους συγκινούν αποκλειστικά οι πλούσιοι και οι απανταχού τυφλοί σύμμαχοι του ΝΑΤΟ.....

Σχολιο.- ...τρίτη ή τέταρτη είδηση ήταν στα δελτία ειδήσεων τα απογευματινά στα μεγαλοκάναλα...του πολέμου ..και των ανταποκριτών τους....Ντροπή !



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Τα ελληνικά νοικοκυριά θα αντέξουν την ακρίβεια λόγω των αποταμιεύσεων που έχουν συσσωρεύσει». Γιάννης Στουρνάρας, Διοικητής Τράπεζας της Ελλάδας, Μάρτιος 2022

Τον κακό του τον καιρό, την ώρα που το έλεγε. ΕΧΟΥΜΕ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΡΥΟ. Μα δεν ντρέπονται καθόλου; Μετά από 12 χρόνια συνεχιζομένων μνημονίων, με κλοπές, υπέρογκους φόρους και ελλείψεις, ποιος έχει αποταμιεύσεις;

Είναι το ίδιο που μας έλεγαν παλαιότερα πως αυξήθηκε το ΑΕθνΠ. Και τι μας νοιάζει αυτό, τους πολλούς. Αυτό, είναι σαν να λέμε άθροισμα των χρημάτων των πλουσίων και των φτωχών και διαίρεση δια του συνόλου. Σαν να λέμε προστίθενται τα χρήματα του κ. Βαρδινογιάννη και ενός συνταξιούχου των €350 και διαιρούνται δια 2, οπότε εμφανίζεται ο συνταξιούχος σαν να έχει τα μισά χρήματα από τον κ. Βαρδινογιάννη.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο πολύμηνος αγώνας των μεταλλουργών της ΛΑΡΚΟ σημείωσε σήμερα μια πρώτη νίκη.

Το δικαστήριο στο οποίο προσέφυγαν τα σωματεία της επιχείρησης διέταξε την αναστολή της απόλυσης των 1.060 εργαζομένων, μπλοκάροντας, έτσι, και τις διαδικασίες πώλησής της.

Τουλάχιστον μέχρι τις 6 Μαΐου και την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει οι εργαζόμενοι.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν ξέρω πως νιώθετε εσείς, σύντροφοι, αλλά εγώ δεν το κρύβω πως έχω αρχίσει να ανησυχώ και μάλιστα πολύ σοβαρά.

Έχουν περάσει τέσσερις μέρες από την απαγόρευση έντεκα κομμάτων στην Ουκρανία. Ανάμεσά τους και όλα τα αριστερά και κεντροαριστερά κόμματα, μεταξύ των οποίων και το κόμμα της σοσιαλδημοκρατικής αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στα υπόψη ότι το Κ.Κ. έχει τεθεί εκτός νόμου χρόνια τώρα, από το 2014.

Σας προβληματίζει καθόλου το ότι δεν ακούστηκε κάποια διαμαρτυρία από τα κόμματα της ευρωπαϊκής Αριστεράς; 

Σας ανησυχεί το ότι και τα κόμματα και οι οργανώσεις της ελληνικής Αριστεράς δεν έχουν βγάλει κάποια ανακοίνωση;

Σχολιο.- Ανοσία αγέλης

Ενα από τα πιο αστεία επιχειρήματα που επιστρατεύουν τα ευρωατλαντικά επιτελεία για τη ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία είναι ότι ο πόλεμος γίνεται επειδή τάχα η Ρωσία φοβήθηκε τον ...«ιό της δημοκρατίας» και την εξάπλωσή του στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Αλήθεια, όμως, ποιοι διαδίδουν αυτόν τον «ιό»; Οι ΑμερικανοΝΑΤΟικοί, που αιματοκυλούν επί δεκαετίες τους λαούς, ενώ στο εσωτερικό των ΗΠΑ οι κοινωνικές ανισότητες και οι φυλετικές διακρίσεις δίνουν και παίρνουν; Αυτοί που ανέθρεψαν κάθε είδους φυντάνια σε όλη τη Γη, όπως τους τζιχαντιστές; Αυτοί που συναγελάζονται με αντιδραστικά καθεστώτα όπως οι μοναρχίες του Κόλπου ή το κράτος του Ισραήλ, που δολοφονεί τον Παλαιστινιακό λαό; 'Η μήπως αυτοί που θωρακίζουν την καπιταλιστική βαρβαρότητα με την καταστολή και τον αυταρχισμό, την απαγόρευση των διαδηλώσεων και του δικαιώματος της απεργίας, τον αντικομμουνισμό και τη δίωξη Κομμουνιστικών Κομμάτων, όπως γίνεται στην Ουκρανία και στις χώρες της Βαλτικής; Την ίδια «δημοκρατία» υπερασπίζεται και ο ναζιστής κλόουν και πουστάρα Ζελένσκι, ο οποίος με έναν νόμο απαγόρευσε 11 κεντροαριστερά κόμματα επειδή είναι λέει «φιλορωσικά». Και σε ποιον, αλήθεια, να κολλήσουν τον ...ιό; Στη ρωσική αστική τάξη, που την «εμβολίασαν» ήδη στα πρώτα της βήματα, όταν πριν 30 χρόνια τη βοηθούσαν να ανατρέψει τον σοσιαλισμό, την πρώτη πραγματική δημοκρατία για τους εργαζόμενους; Το μόνο λοιπόν από το οποίο δεν κινδυνεύουν όσοι υπερασπίζονται τη δικτατορία του κεφαλαίου, σε Ανατολή και Δύση, είναι ο εν λόγω «ιός». Στα υπόλοιπα μπορεί να τσακώνονται για τη λεία, αλλά σε αυτό ...η αγέλη έχει «ανοσία».

Σχολιο.- ο Ριζοσπάστης και η ΚΕ συνεχίζοντας την "ισαποστασιτικη" τακτική και τους συμψηφισμούς ξεφτιλίζονται ακόμα περισσότερο.

Αν κι οταν κολλήσεις (ως κόμμα) την αστική γελοιότητα δύσκολα θεραπεύεσαι πια... εύχομαι περαστικά

Σχολιο.- Άκρως ανησυχητικό για όλη την Ευρώπη, ενδεικτικό της πολιτικής κρίσης του χώρου

Σχολιο.- Ο Anatoly Shariy, του οποίου το πολιτικό κόμμα με το όνομα «Party of Shariy» μόλις απαγορεύτηκε από τον Zelensky, εξηγεί ότι η ουκρανική υπηρεσία πληροφοριών SBU – με επικεφαλής τον «The Strangler» – εξαφανίζει, βασανίζει και δολοφονεί οποιονδήποτε έχει πει μια λέξη επικρίνοντας το καθεστώς. 

Σχολιο.- τι περίμενες δηλαδή από την ευρωπαϊκή αριστερά που είναι στοιχημένη στο ΝΑΤΟ ΕΕ ΉΠΑ .δεν πρέπει πια να μας έκπληξη τίποτα πολλά έχωμε να δούμε ακομη

Σχολιο.- Καμιά συγκέντρωση και διαδήλωση για το γεγονός έξω από την Ουκρανική πρεσβεία θα κάνουν ??



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



3 νεκροί εργάτες: 

Ζήσης Αποστολιδης 33 ετών,

Κων/νος Ορφανίδης 36 ετών,

Χαράλαμπος Κιμίδης 46 ετών,

διαμελίστηκαν σε έκρηξη στο εργοστάσιο

ΕΛΤΕΚ στα Γρεβενά.

Κυρά Τατιάνα, σου βρήκα πρώτο θέμα να ασχοληθείς με κάθε λεπτομέρεια για 2 εβδομάδες όσο ασχολήθηκες και με τον πλούσιο Μονογιό με τη Ferrari του, συμφωνείς ?

Σχολιο.- Όπως έκανε και με τον Ντελιβερά μπροστά στη Βουλή....Σήμερα να δούμε τι θα πει ? Ότι έφταιγαν οι νεκροί?

Σχολιο.- Οι μαύρες σακούλες του θέμου και τα 12 εκατομμύρια κ τα ακίνητα που άφησε περιουσία ο Τράγκας αποδεικνύουν πόσο υγιής και αδιάφθορος είναι ο κλάδος των ΜΜΕ στην Ελλάδα.

Να μη ξεχάσουμε κ τον 23 χρονο Ιάσονα που έπεσε νεκρός μπροστά στη βουλή απο το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Ντορας κ ένα χρόνο μετά δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη ούτε βρέθηκε ο οδηγός φάντασμα !!

Σχολιο.- Σκατιανα....



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ζελένσκι απαγόρεψε χθες 11 κόμματα χαρακτηρίζοντάς τα ως Ρωσόφιλα.

Ουσιαστικά έθεσε εκτός νόμου οτιδήποτε υπήρχε στην χώρα που έκανε κριτική στην αλλοπρόσαλλη πολιτική του.

Μετά από το Κ.Κ. Ουκρανίας που έχει τεθεί εκτός νόμου εδώ και οχτώ χρόνια, απαγορεύτηκε από χθες η λειτουργία και δράση μιας σειράς άλλων κομμάτων.

Πρόκειται για τα κόμματα Πλατφόρμα της Αντιπολίτευσης (που εκπροσωπείται στο Κοινοβούλιο και οι βουλευτές της καθαιρούνται), Κόμμα Sharij, Nashi, Μπλοκ της Αντιπολίτευσης, Αριστερή Αντιπολίτευση, Ένωση Αριστερών Δυνάμεων, Derzhava, Προοδευτικό Σοσιαλιστικό Κόμμα Ουκρανίας, Σοσιαλιστικό Κόμμα Ουκρανίας, Σοσιαλιστές και Μπλοκ του Volodymyr Saldo.

Μιλάμε για το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων της αντιπολίτευσης, που αντιτάσσεται στη φασιστικοποίηση της χώρας και ζητάει ειλικρινείς διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία για τον τερματισμό του πολέμου.

Νόμιμα παραμένουν μόνο τα ακροδεξιά εθνικιστικά κόμματα που τον στηρίζουν και συγκυβερνούν.!!

Για ενα φιλοναζί τσουτσέκι των ΗΠΑ, για ένα σαλτιμπάγκο ,για τον ανεκδιήγητο Ζελένσκι που την έχει ψωνίσει δεν θα γίνει κανένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος.

Με τους λαούς, με την Ειρήνη, όχι με τους δυτικούς αποικιοκράτες ιμπεριαλιστές και τα ναζιστικά τσιράκια τους .



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 έχει αστυνομία στην Ουκρανία αλλά από το 2014 με τις πλάτες του ζελενσκυ (ΝΑΤΟ) τα σώματα ασφαλείας δηλαδή στρατός και αστυνομία απαρτίζονται από νεοναζί με φανερά νεοναζιστικά σύμβολα ταγμάτων του Αζοφ. Κυνηγούν και δολοφονούν μειονότητες. Αυτό που βλέπεις στην φωτογραφία , τους δεμένους ανθρώπους με πράσινη μπογιά στο πρόσωπο το έκαναν τα σώματα ασφαλείας. Η πράσινη μπογιά συμβολίζει ότι είναι Ρομά/ τσιγγάνοι. Τους δένουν και βιάζουν γυναίκες και παιδιά. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Τα ΜΜΕ απλά μας ταιζουν νατοϊκή προπαγάνδα.

μειονότητες εννοώ ρωσοφωνους, αριστερούς , άτομα διαφορετικής εθνικότητας, Ρομά κλπ. Σε παροτρύνω να ψάξεις και να δεις τι συνέβη στην Οδησσό το 2014 , αν το γκουγκλαρεις θα σου βγάλει αποτελέσματα

σχολιο.- Πιος είπε ότι διαφωνώ; Ειρωνικό ήταν αστυνομία δεν έχει. Γιατί αστυνομία εκεί είναι σαν την Γκεστάπο. Το κομμουνιστικο κόμμα το απαγόρευσαν οι ναζιστες.

Σχολιο.- Μα είναι τσιγγάνοι και άρα υπάνθρωποι. Έτσι δεν τους έμαθε ο παππούς τους ο Χίτλερ;

Σχολιο.- Είδατε οι δημοκράτες Ουκρανοί;

Όχι σαν τους ισλαμοφασίστες που παίρνουν κεφάλια.

Σχολιο.- Αυτη η φωτογραφία ειναι απο Γεωργιανη σελιδα, που δειχνει επισης ενα ζευγαρι Ουκρανων δεμενους σε δεντρο με πλαστικες διάφανες λουριδες.  Όχι με κίτρινες, ούτε έχουν βάψει τα πρόσωπα τους πράσινα.

Οι Γεωργιανοι υποστηριζουν Ουκρανια, Ζελενσκι και δεν χαλιουνται απο Αζοφ. Λογω του πολεμου που ειχαν το 2008 θεωρουν τους Ουκρανους αδερφους και πανε εθελοντες.

Βαλτε μεταφραση και δειτε τα σχολια εχει αυτοματη οταν ειναι γεωργιανη η γραμματοσειρα και οχι λατινικοι χαρακτηρες.,!

Η σελιδα υποστηριζει πως το ζευγαρι ειναι προδοτες.

Το θεμα ειναι πως στα σχολια ζητανε να τους καψουν ζωντανους-δεν μιλαμε καν για εκτελεση- ζητανε αργο θανατο και θα δειτε να παρεμβαλουν και χριστιανικες εικονες αναμεσα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πανικόβλητοι οι Αμερικάνοι από την άρνηση των χωρών της Ανατολής και του Παγκόσμιου Νότου, όπου ζουν τα 3/4 του παγκόσμιου πληθυσμού, να συνταχθούν με τη Δύση στην απομόνωση της Ρωσίας, άρχισαν τις απειλές κατά της Κίνας με πρόσχημα τις εθνικές μειονότητες. 

Μένω στην τυπικά κινέζικη απάντηση του Σι Τζινπίνγκ στην πρόταση του Μπάιντεν για συμβολή στη λύση του Ουκρανικού:

"Το κουδούνι από την ουρά της τίγρης να το λύσει αυτός που το έβαλε".

Και στη σαφέστατη δήλωση της εκπροσώπου του κινέζικου υπουργείου Εξωτερικών:

"Μας ζητάτε να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε τον εχθρό σας, για να 'ρθει μετά και η δική μας σειρά".

Τι να κάνουμε, τώρα; Από την εποχή των αγγλογαλλικών κανονιοφόρων και του Πολέμου του Οπίου κοντεύουν να περάσουν δυο αιώνες!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λβιβ, Ουκρανία

Ο "Δυτικός πολιτισμός", όπως αυτός αποτυπώνεται από τους Ναζί του Τάγματος Αζόφ, φροντίζει με το παραπάνω τους Ουκρανούς τσιγγάνους που επιχείρησαν να φύγουν από την πόλη.

ΚΚΕ,Αναρχία,ΑνταρCIA και όλο το Νατοϊκό συρφετό όμως που αποκαλείται Αριστερά, φωνάζει με πάθος...

Σταματήστε τον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο της Ρωσίας!

Σώστε τους Ναζί!




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




για το avantgarde
Μερικές πρόσφατες ειδήσεις, ατάκτως ερριμμένες
«Η Σαουδική Αραβία πλησιάζει στην αποδοχή του γουάν ως πληρωμή για παροχή πετρελαίου στην Κίνα. Πρόκειται για ακόμα ένα, και μάλιστα πολύ σημαντικό, τίμημα να πληρώσει κανείς για τον κακό χειρισμό ενός στρατηγικά σημαντικού συμμάχου από την κυβέρνηση Μπάιντεν», γράφει η Wall Street Journal. Το υπεραντιδραστικό βασίλειο –ανέκαθεν βραχίονας της Αυτοκρατορίας– πλέον δεν απαντάει στα τηλέφωνα του Μπάιντεν, και αρνείται να αυξήσει την παραγωγή πετρελαίου, παρά την απαίτηση των ΗΠΑ.
Ο πρόεδρος του Πακιστάν αρνείται να καταδικάσει τη Ρωσία και λέει στους δυτικούς «δεν είμαστε σκλάβοι σας».
Ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ-Άσσαντ επισκέπτεται τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στην πρώτη επίσκεψή του σε άλλη αραβική χώρα από την ιμπεριαλιστική επίθεση ενάντια στη Συρία.
Η Ινδία αγοράζει ρωσικό πετρέλαιο με έκπτωση και πληρώνει σε ρούβλια.
Απαντώντας σε καταγγελίες για δολοφονίες δημοσιογράφων στη χώρα του, ο πρόεδρος του Μεξικό, AMLO, ξεσπαθώνει ενάντια στην ΕΕ καταγγέλλοντας ταυτόχρονα τον Μπλίνκεν για εμπλοκή στα εσωτερικά της χώρας του.
Η Νότια Αφρική εμβαθύνει τις σχέσεις της με την Κίνα.
Η Τουρκία αρνείται να συμμετάσχει στις κυρώσεις ενάντια στη Ρωσία.
Η Αλγερία ανακαλεί τον πρέσβη της στην Ισπανία.
Συγκέντρωση στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία με συνθήματα «Η Ρωσία σώζει το Ντονμπάς», «Ο φταίχτης είναι το ΝΑΤΟ», «Ρωσία και Κεντρική Αφρική ενάντια στο ναζισμό».
Παρά τη λαίλαπα επικοινωνιακού πολέμου της Δύσης, η δημοτικότητα του Πούτιν στο εσωτερικό της Ρωσίας αυξάνεται.
Σε παλαιστινιακό γάμο, η ορχήστρα παίζει τραγούδι με στίχους που καλούν τη Ρωσία να διεξάγει με μεγαλύτερη ένταση την επιχείρηση στην Ουκρανία, την Κίνα να μπει στην Ταϊβάν και «τους Βορειοκορεάτες να μπουν στον πόλεμο». (Το λες και πανηγύρι καταπιεσμένων.)
Το Ιράν εξαπολύει πυραυλική επίθεση εναντίον σιωνιστικής βάσης στο ιρακινό Κουρδιστάν. Μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει απάντηση.
Οι παραπάνω ειδήσεις αφορούν είτε σε αξιοσημείωτους τριγμούς στο εσωτερικό της Αυτοκρατορίας, είτε σε ενισχυμένη αυτοπεποίθηση των υποτελών λαών.
Σε απάντηση στην ενισχυμένη αυτοπεποίθηση των υποτελών λαών, βγαίνει ένα στέλεχος κυβερνώντος κόμματος του σιωνιστικού κράτους και προτείνει την αγορά ελληνικών νησιών για να χρησιμοποιηθούν ως καταφύγιο σε περίπτωση πολέμου. Ακούγεται εξαιρετικά αγχωμένος. Κάποιο λόγο θα έχει…
Μια ματιά σε ένα πιθανό μέλλον
Σε εξήντα χρόνια από τώρα, η επίσημη ιστορία κάμποσων χωρών θα μπορούσε να αναφέρεται στα γεγονότα της περιόδου ως το «μεγάλο αντινατοϊκό πόλεμο». Ή ενδεχομένως να χρησιμοποιεί το σχήμα του Λοζούρντο, και να μιλάει για το μεγάλο πόλεμο ενάντια στην αποικιακή αντεπανάσταση.
Ενδεχομένως να τοποθετεί την τυπική του έναρξη στη στρατιωτική επιχείρηση απελευθέρωσης της Ουκρανίας που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή.
Ο ιστορικός του μέλλοντος θα κάνει μια στάση το Δεκέμβρη του 2016 στο απελευθερωμένο Χαλέπι, και άλλη μία στη Σαναά για να χαιρετίσει την αντίσταση των Ανσαρουλλά. Θα καταγράφει το Γενάρη του 2020 ως την πρώτη φορά από τον Β’ ΠΠ που κράτος έκανε ευθεία επίθεση σε αμερικάνικες στρατιωτικές δυνάμεις – η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν, ως απάντηση στη μαφιόζικη δολοφονία του εμβληματικού στρατηγού Κασέμ Σολεϊμανί, και θα τον τιμά ως μάρτυρα της πάλης αυτής.
Θα γράφει πως οι λαοί της περιοχής –με τις συγκεκριμένες ηγεσίες τους και όχι αόριστα ως «λαοί», όπως μας ζαλίζουν τα αφτιά οι διάφοροι αρλουμπολόγοι που μόνο θολά ξέρουν να μιλάνε– έγραψαν με το αίμα τους τη ληξιαρχική πράξη θανάτου της «Νέας Μέσης Ανατολής» της Ουάσινγκτον. Στη Δαμασκό, στην Παλμύρα, στη Βηρυττό, στη Βαγδάτη.
Και ανάγκασαν έτσι κάτι αντιδραστικές πετρομοναρχίες να ξανασκεφτούν τη θέση τους.
Θα πηγαίνει παραδίπλα, να κάνει μια σκωπτική αναφορά στην αστραπιαία κατάρρευση του δοσιλογικού καθεστώτος στην Καμπούλ και την απελευθέρωση της χώρας.
Και άλλη μια σκωπτική αναφορά στους επίδοξους σταρτάπερς της Κούβας και τις γελοίες «κινητοποιήσεις» τους. Θα περνάει από τη Λα Παζ, όπου οι φτωχοί ιθαγενείς έφεραν πίσω το MAS μετά το ιμπεριαλιστικό πραξικόπημα, και θα γελάει με τη σύλληψη της αρχιπραξικοπηματία μέσα από το χαρτόκουτο στο οποίο κρυβόταν. Θα κάνει μια κοροϊδευτική αναφορά στον παλιάτσο των Αμερικάνων Γκουαϊδό παραδίπλα, μαζί με τους γελοίους μισθοφόρους που πήγαν να στήσουν νέο Κόλπο των Χοίρων για να καταλήξουν ξάπλα στον ήλιο, συλληφθέντες από Βενεζολάνους ψαράδες. Στη Μανάγκουα θα χαιρετίζει την ήττα των Κόντρας νούμερο 2 από την κυβέρνηση Ορτέγκα και το λαό της Νικαράγουα.
Θα πηγαίνει στην Πιονγιάνγκ, όπου η γενναία στάση της ΛΔ Κορέας οδήγησε τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό σε αναδίπλωση, και έφερε προοδευτικό αέρα και στη Νότια Κορέα.
Και στην εκδίωξη των γαλλικών αποικιακών δυνάμεων από το Μάλι.
Και από εκεί στην αντίσταση του λαού του Ντονμπάς και στην απόδοση τιμών στους Μοζγκοβόι, Ζαχαρτσένκο, Γκίβι, Μοτορόλα, Ντρέμοφ και τους άλλους πεσόντες, και στο τσάκισμα της αντιδραστικής αντιπολίτευσης του θηλυκού Γκουαϊδό στη Λευκορωσία.
Και, ποιος ξέρει, ίσως να περνάει μετά από το Σάο Πάολο, για να γράψει τη νίκη του προοδευτικού βραζιλιάνικου λαού με την επάνοδο του Λούλα και την ήττα του φασισταριού που είναι τώρα στην εξουσία μετά το αμερικανοκίνητο πραξικόπημα.
Και μετά ενδεχομένως στην επιστροφή της Ταϊβάν στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας.
Και ίσως την απονατοποίηση δυο-τριών ακόμα χωρών της Ανατολικής Ευρώπης.
Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, την ένταση των σκυλοφαγωμάτων στη Δύση. (Τι άλλο ήταν το μπρέξιτ και η εκλογή Τραμπ αν όχι τα συμπτώματα του βαλτώματος της Αυτοκρατορίας στο μέτωπο;)
Και χίλιες άλλες μικρές ή μεγάλες δυσκολίες των καταπιεστών, και νίκες των καταπιεσμένων. Πράσινο το δέντρο της ζωής, και θα ήταν μεγάλη αμετροέπεια να παριστάνει μια μικρή οργάνωση ή ακόμα χειρότερα ένας μεμονωμένος αρθρογράφος ότι μπορεί να προβλέψει τα μονοπάτια που θα πάρει η παγκόσμια πάλη ενάντια στον ιμπεριαλισμό.
Θα σημάνουν τα παραπάνω τη νίκη του κομμουνισμού; Όχι βέβαια. Αλλά θα σημάνουν μια ήττα της διεθνούς αστικής αντεπανάστασης. Θα είναι καλά νέα για τους απανταχού καταπιεσμένους, και για τους απανταχού μαχητές ενάντια στην καταπίεση.
Θα είναι το τέλος της εποχής της απεριόριστης ισχύος της Αυτοκρατορίας. Της μονοκρατορίας των ΗΠΑ, που μπορούσε να εισβάλει όπου θέλει όποτε θέλει, είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω αντιπροσώπων (ναζίδων, ιμπεριαλοτζιχαντιστών και λοιπών λουλουδιών).
Θα είναι το τέλος του ΤΙΝΑ, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό.
Και η ανατολή μιας νέας εποχής, με έναν ευμενέστερο παγκόσμιο ταξικό συσχετισμό.
Και μια απαραίτητη προϋπόθεση για την οποιαδήποτε προοδευτική εξέλιξη στον πλανήτη.
Για τη συντριβή του ΝΑΤΟ
Ηθικό είναι μόνο εκείνο που προετοιμάζει την πλήρη και τελική ανατροπή της ιμπεριαλιστικής κτηνωδίας και τίποτα άλλο, έγραφε ένας προπάτορας. Η ιμπεριαλιστική κτηνωδία τα τελευταία εβδομήντα χρόνια λέγεται ΝΑΤΟ. Αυτό είναι αυτονόητο και στον λιγότερο ταξικά συνειδητό εργάτη οποιασδήποτε χώρας του Παγκόσμιου Νότου.
Είναι μη συζητήσιμο.
Είναι η αλφαβήτα!
Για τους λαούς του Παγκόσμιου Νότου, αλλά και για κάθε τίμιο άνθρωπο, το να βάζει κανείς την Αυτοκρατορία στο ίδιο τσουβάλι με τη Ρωσία και την Κίνα είναι απλώς αδιανόητο. Είναι απλώς αδιανόητο να βάζει κανείς στο ίδιο τσουβάλι τούς αρπακτικούς πολέμους και τα αιματηρά πραξικοπήματα των πραγματικών ιμπεριαλιστών, που στόχο έχουν τη λεηλασία και την εκμετάλλευση, με τη στρατιωτική επιχείρηση που διεξάγει η Ρωσία στην Ουκρανία.
(Ή αντίθετη άποψη απαντάται κυρίως σε υπηκόους νατοϊκών χωρών. Το γιατί συμβαίνει αυτό ας το σκεφτεί ο καθένας μόνος του.)
Στον πόλεμο που διεξάγεται τώρα και που θα κλιμακωθεί, η μόνη άξια θέση όχι μόνο για τους κομμουνιστές αλλά και για κάθε τίμιο άνθρωπο, για κάθε άνθρωπο που είναι με το δίκιο, είναι η πάλη για την ήττα του ΝΑΤΟ. Είτε ζει κανείς στην Ευρώπη, είτε στην Αυστραλία, είτε στη Ρωσία, είτε στην Κίνα, είτε στη Βραζιλία, είτε οπουδήποτε στον πλανήτη.
Και η Αριστερά μας στη Δύση; Αν τα καταφέρει, ας λογικευτεί και ας έρθει επιτέλους στη σωστή πλευρά της ιστορίας.
Και αν δεν τα καταφέρει; Ω, στη μεγάλη εικόνα δε θα αλλάξουν και πολλά πράγματα. Ούτε θα είναι η πρώτη φορά που αριστερά υποτάσσεται στην αστική της τάξη. Το αντίθετο είναι που συμβαίνει σπάνια.
Εμείς θα είμαστε εδώ, με τη δική μας σημαία, στο πλευρό αυτών που αγωνίζονται ενάντια στην καταπίεση. Στη σωστή πλευρά.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εσείς είστε αναγνώστες στο The Press Project; 
Αν δεν είστε, να γίνετε. Κάτι κάνουν πολύ καλά για να τους στοχοποιεί ο εσμός απ’ο τα ΑΡΔακια του Πρωκτοφλεμα. 
https://www.protothema.gr/greece/article/1224898/the-press-project-kataggelies-fotia-apo-proin-ergazomeno-gia-tourkous-kai-5hiliara-apo-ton-varoufaki/?fbclid=IwAR3MUFkKqIkAcW5UfrOzV9QRSfFPD_fBebgBJ2LzA5wyyMjImkkigBPweSQ#.Yjn4Zh7vpvg.twitter
σχολιο.- Να σε βρίζει και το ΑΡΔακι (Αλητης-Ρουφιανος-Δημοσιογραφος) ο Κιρκασίδης, εντάξει, καλό feedback ότι κατι κάνεις καλά



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Ουκρανία 2014, Οι μάσκες της επανάστασης" (“Les Masques de la Révolution”, 2016). Ένα ντοκιμαντέρ που αξίζει να δείτε!
Ένα πολύ δυνατό ντοκιμαντέρ – έρευνα του Γάλλου δημοσιογράφου Paul Moreira, σχετικά με τα γεγονότα που έχουν συμβεί στην Ουκρανία το 2014 που δείχνει ότι: 
Το ουκρανικό κράτος, οι μεγαλοεπιχειρηματίες και οι Ουκρανοί νεοναζί, είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα και πως αυτοί που υποδαύλισαν και ενίσχυσαν αυτή την κατάσταση είναι οι ΗΠΑ, με τη μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση του σύγχρονου κόσμου το ΝΑΤΟ!
Αξίζει κανείς να το δει!
Η προβολή ταινίας στη Γαλλία το 2016 -όπως σημειώνει - προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων εκ μέρους των επίσημων αρχών του Κιέβου. 
Ο επίλογος του δημοσιογράφου στο τέλος της ταινίας αποτελεί την εισαγωγή όσων διαδραματίζονται αυτές τις σκληρές ημέρες στην χώρα.
https://www.youtube.com/watch?v=IIAfML_4tdQ



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΔΙΆΣΕΙΣΤΑ  ΔΕΔΟΜΈΝΑ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 1.100%...!!! ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΥΤΆ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΎΝ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΌ... ΎΠΟΥΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ.....ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΖΌΜΠΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ 4η ΔΌΣΗ..... ΟΎ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΖΌΜΠΙ..... ΠΛΗΡΩΜΈΝΟΙ ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.....



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το NEWSBOMB.GR και το CNNGRECE.GR είναι του Γιαννακόπουλου του Παναθηναϊκού στο μπασκετ.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στις 16/12/2021 η ΓΣ του ΟΗΕ ενέκρινε το ψήφισμα 76/149 για την καταπολέμηση της εξιδανίκευσης του ναζισμού και του νεοφασισμού
Αποτέλεσμα ψηφοφορίας : 
ΥΠΕΡ 130,
ΚΑΤΑ 2,
ΑΠΟΧΗ 61
ΚΑΤΑ ψήφισαν μόνο ΗΠΑ και ΟΥΚΡΑΝΙΑ !
Ελλάδα ΕυρωΕνωση και Γερμανία επέλεξαν την αποχή !
Για να μην πέφτετε σε λίγο καιρό από τα σύννεφα το επισημαίνω...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«𝝖𝝼 𝝾 𝝺𝝰ός 𝞃𝝶ς 𝝤𝞄𝝹𝞀𝝰𝝼ί𝝰ς 𝝷έ𝝺𝝴𝝸 𝝼𝝰 𝝻𝝿𝝴𝝸 𝝶 𝞆ώ𝞀𝝰 𝞃𝝾𝞄 𝞂𝞃𝝶𝝼 𝝚𝝚 𝝹𝝰𝝸 𝞃𝝾 𝝢𝝖𝝩𝝤, 𝝿𝝾𝝸𝝾ς έ𝞆𝝴𝝸 𝞃𝝾 𝝳𝝸𝝹𝝰ί𝞈𝝻𝝰 𝝼𝝰 𝞃𝝾𝞄 𝞃𝝾 𝝰𝝿𝝰𝝲𝝾𝞀𝝴ύ𝞂𝝴𝝸;» 𝝖𝞄𝞃ό 𝞃𝝾 𝝴𝝿𝝸𝞆𝝴ί𝞀𝝶𝝻𝝰 𝝰𝝹𝝾ύ𝝻𝝴 𝞂𝞄𝞆𝝼ά 𝝰𝝿ό 𝞃𝝾𝞄ς 𝝴𝝹𝝿𝞀𝝾𝞂ώ𝝿𝝾𝞄ς 𝝹𝝰𝝸 𝞄𝝿𝝴𝞀𝝰𝞂𝝿𝝸𝞂𝞃ές 𝞃𝝶ς 𝝴𝞄𝞀𝞈𝝢𝝖𝝩𝝤𝝸𝝹ής 𝝿𝝺𝝴𝞄𝞀άς 𝞂𝞃𝝾𝝼 𝝿ό𝝺𝝴𝝻𝝾 𝞂𝞃𝝶𝝼 𝝤𝞄𝝹𝞀𝝰𝝼ί𝝰 𝝹𝝰𝝸 𝞃𝝶ς 𝝴𝝻𝝿𝝺𝝾𝝹ής 𝞃𝝶ς 𝞆ώ𝞀𝝰ς 𝝻𝝰ς 𝞂𝝴 𝝰𝞄𝞃ό𝝼. 𝝙𝝴𝝼 έ𝞆𝝾𝞄𝝻𝝴 𝞄𝝿ό𝞇𝝶 𝝻𝝰ς 𝝿ό𝞃𝝴 𝞀𝞈𝞃ή𝝷𝝶𝝹𝝴 𝝾 𝝺𝝰ός 𝞃𝝶ς 𝝤𝞄𝝹𝞀𝝰𝝼ί𝝰ς 𝝲𝝸𝝰 𝞃𝝰 𝝿𝝰𝞀𝝰𝝿ά𝝼𝞈 (𝝴𝝹𝞃ός 𝝰𝝼 𝝴𝝼𝝼𝝾𝝾ύ𝝼 𝞃𝝾 𝝿𝞀𝝰𝝽𝝸𝝹ό𝝿𝝶𝝻𝝰 𝞃𝝾𝞄 𝟮𝟬𝟭𝟰, 𝝿𝝾𝞄 𝝱𝝰𝞅𝞃ί𝝵𝝾𝞄𝝼 «𝝴𝝿𝝰𝝼ά𝞂𝞃𝝰𝞂𝝶»). 𝝣έ𝞀𝝾𝞄𝝻𝝴 ό𝝻𝞈ς ό𝞃𝝸 𝞃έ𝞃𝝾𝝸𝝴ς 𝝻έ𝞀𝝴ς, 𝞃𝝾 𝟭𝟵𝟵𝟭, 𝞂𝞃𝝸ς 𝟭𝟳 𝝡ά𝞀𝞃𝝶, 𝞀𝞈𝞃ή𝝷𝝶𝝹𝝴, ό𝝿𝞈ς 𝝹𝝰𝝸 𝝾𝝸 ά𝝺𝝺𝝾𝝸 𝝺𝝰𝝾ί 𝞃𝝶ς 𝝚𝝨𝝨𝝙, 𝝲𝝸𝝰 𝞃𝝾 𝝰𝝼 𝝷έ𝝺𝝴𝝸 𝝼𝝰 𝝳𝝸𝝰𝞃𝝶𝞀𝝶𝝷𝝴ί 𝝶 𝝚𝝼𝞈𝞂𝝶 𝝨𝝾𝝱𝝸𝝴𝞃𝝸𝝹ώ𝝼 𝝨𝝾𝞂𝝸𝝰𝝺𝝸𝞂𝞃𝝸𝝹ώ𝝼 𝝙𝝶𝝻𝝾𝝹𝞀𝝰𝞃𝝸ώ𝝼 ή ό𝞆𝝸. 𝝨𝝴 𝝴𝝹𝝴ί𝝼𝝾 𝞃𝝾 𝝳𝝶𝝻𝝾𝞇ή𝞅𝝸𝞂𝝻𝝰 𝞇ή𝞅𝝸𝞂𝝰𝝼 𝞂𝞄𝝼𝝾𝝺𝝸𝝹ά 𝟭𝟰𝟴,𝟱 𝝴𝝹𝝰𝞃𝝾𝝻𝝻ύ𝞀𝝸𝝰 𝝿𝝾𝝺ί𝞃𝝴ς (𝞂𝞄𝝻𝝻𝝴𝞃𝝾𝞆ή 𝟳𝟵,𝟱%) 𝝹𝝰𝝸 𝞄𝝿έ𝞀 𝞃𝝶ς 𝝳𝝸𝝰𝞃ή𝞀𝝶𝞂𝝶ς 𝞃𝝶ς 𝝚𝝨𝝨𝝙 𝞃ά𝞆𝝷𝝶𝝹𝝰𝝼 𝟭𝟭𝟯,𝟱 𝝴𝝹𝝰𝞃𝝾𝝻𝝻ύ𝞀𝝸𝝰, 𝞃𝝾 𝟳𝟳,𝟴𝟱% ό𝞂𝞈𝝼 𝞇ή𝞅𝝸𝞂𝝰𝝼. 𝝤𝞂𝝾𝝼 𝝰𝞅𝝾𝞀ά 𝞃𝝾𝝼 𝝺𝝰ό 𝞃𝝶ς 𝝤𝞄𝝹𝞀𝝰𝝼ί𝝰ς 𝞂𝞄𝝲𝝹𝝴𝝹𝞀𝝸𝝻έ𝝼𝝰, 𝞇ή𝞅𝝸𝞂𝝰𝝼 𝞂𝞃𝝾 𝝳𝝶𝝻𝝾𝞇ή𝞅𝝸𝞂𝝻𝝰 𝟮𝟮,𝟭 𝝴𝝹𝝰𝞃𝝾𝝻𝝻ύ𝞀𝝸𝝰 ά𝝼𝝷𝞀𝞈𝝿𝝾𝝸 𝝹𝝰𝝸 𝞄𝝿έ𝞀 𝞃𝝶ς 𝝳𝝸𝝰𝞃ή𝞀𝝶𝞂𝝶ς 𝞃𝝶ς 𝝚𝝨𝝨𝝙 𝞃ά𝞆𝝷𝝶𝝹𝝴 𝞃𝝾 𝟳𝟭,𝟱%.
Σχολιο.- ΑΠΑΝΤΗΣΉ ΜΟΥ ΣΕ ΚΆΘΕ ΦΕΡΈΦΩΝΟ ΤΗΣ CIA και του NATO ΠΟΥ ΩΡΥΕΤΑΙ ΓΙΑΤΊ Η ΡΩΣΊΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΈΠΕΙ ΤΗ ΝΑΤΟΪΚΉ ΤΗΣ ΠΕΡΙΚΎΚΛΩΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΎ ΠΡΆΚΤΟΡΑ ΖΕΛΈΝΣΚΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΖΊ ΤΟΥ:
Είσαι γελοίος γλοιώδης υποκριτής και γλείφτης των αφεντικών σου, οταν απέναντι στον Πούτιν είναι όλο το σκυλολόι (των αφεντικών σου...)που σκότωσε και σκοτώνει εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους εδώ και αιώνες σε αμέτρητους περιφερειακούς και δύο παγκόσμιους πολέμους κι εχει ρίξει πυρηνικές βόμβες κατά ανοχυρωτων πόλεων!!!Και μετά δολοφόνησε εκατομμύρια σε Κορέα Βιετνάμ στην άλλη άκρη της γης χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από ΗΠΑ και Ευρώπη!!! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΌΣΦΑΤΑ ΤΑ ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΑΝ ΕΠΙ ΜΉΝΕΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΒΌΜΒΕΣ Ή ΚΑΙ ΔΙΑΜΈΛΙΣΑΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΊΑ ΙΡΆΚ ΑΦΓΑΝΙΣΤΆΝ ΣΥΡΊΑ ΛΙΒΥΗ!!!
ΌΣΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΑΤΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΉ ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΕΤΕ ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΑΝΆΠΟΔΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΓΩΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΝΑΤΟΪΚΟΎ ΑΤΤΊΛΑ ΚΑΤΕΧΌΜΕΝΗ ΚΎΠΡΟ!!!
ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΉΝΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΉΣΕΤΕ ΙΔΙΑ ΜΈΤΡΑ ΚΑΤΆ ΤΟΥΡΚΊΑΣ!!! ΕΜ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΣΑΣ ΕΊΝΑΙ!!!
Αλήθεια κύριοι "έντιμοι" μήπως θυμάστε ποιοι καταπάτησαν τις συμφωνίες για μη επέκταση του ΝΑΤΟ μετά το 1990 και ξανά μετά την πρόσφατη συμφωνία του Μινσκ;....
Και μηπως θυμάστε πως οι ΗΠΑ απείλησαν με πυρηνικό πόλεμο όταν οι Φιντέλ Κάστρο και Τσε Γκεβάρα μετά από την συντριβείσα απόβαση μισθοφόρων των ΗΠΑ στην Κούβα ζήτησαν ρωσικούς πυραύλους για προστασία της πατρίδας τους;;;...
Απαντήστε...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Ω, νομίζω ότι ο Ζελένσκι είναι μαριονέτα. 
Και βάζει τεράστιους αριθμούς του πληθυσμού του σε περιττό κίνδυνο, και ειλικρινά, τα περισσότερα από αυτά που προέρχονται από την Ουκρανία απομυθοποιούνται ως ψέματα μέσα σε 24 έως 48 ώρες.
Οι έννοιες της κατάληψης και ανακατάληψης αεροδρομίων, όλα αυτά είναι ανοησίες. 
Δεν έχει συμβεί», είπε ο MacGregor.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΕΛΟΣ οι νεο-#ναζί της #Ουκρανίας, όπου μπαίνουν #Ρώσοι.
#Απελευθερώνουν απ'το πιό σκληρό #ναζιστικό καθεστώς της #Ευρώπης.
Όσο κι αν δεν αρέσει στους άσχετους παπαγάλους
#Πολεμος_στην_Ουκρανια 



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αντιπροσωπεία ΛΔ Ντόνετσκ- Representative Office DNR
21 Μαρτίου στις 15:14 μ.μ.  • 
Στη Πολωνία κατέφυγε ο διάσημος, στα social media, Artiom Banov.
Φυσικά και δεν υπάρχουν, σύμφωνα με τα δυτικα ΜΜΕ, ναζί στην Ουκρανία. Ειδικά στην αστυνομία...
"Ζητώ συγγνώμη. Είμαι κι εγώ Μπαντερίστα! Δόξα στην Ουκρανία!" έγραφε, δημόσια, πριν 2 χρόνια ο S. Knyazev, ο αρχηγός της Εθνικής Αστυνομίας της Ουκρανίας.
"Εγώ προσωπικά, ως αρχηγός της αστυνομίας στο Κίεβο, θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την κοινωνία για τις ενέργειες αυτού του αστυνομικού", συμπλήρωνε ο Αντρί Κρίστσενκο ο αρχηγός της Αστυνομίας του Κιέβου. 
Γιατί ζήτησε δημόσια συγγνώμη ο αρχηγός της αστυνπμίας του Κιέβου; Γιατι, κατά τη διάρκεια μιας αψιμαχίας μεταξύ μιας ομάδας αστυνομικών και μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης C14, ακούγεται στο βίντεο ένας αστυνομικός να λέει: «Πέσε κάτω, Μπαντερίστα». Δύο ημέρες μετά τη σύγκρουση, ο εν λόγω αστυνομικός έλαβε κλήση από τον Γενικό Εισαγγελέα Yuriy Lutsenko.
Στις 9 Φεβρουαρίου κυκλοφόρησε το hashtag #IamaBanderite (#ЯБандерівець στα Ουκρανικά) με δεκάδες αναφορές, ειδικά από αστυνομικούς. 
9 Φεβρουαρίου, ήταν η επέτειος της πρώτης σφαγής Πολωνών από Μπαντερίστες, στο χωριό Parosl, η UPA έκοψε περισσότερα από 150 παιδιά, γυναίκες και άνδρες.
O Knyazev , πριν εξελιχθεί σε αρχηγό Αστυνομίας, το 2017, ήταν στο Ντονετσκ το 2014, ως αναπληρωτής αρχηγός της Αστυνομικής Περιφέρειας του Ντόνετσκ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αντί να καλούν ΚΚΕ, Σύριζα, Μέρα 25,καλλιτεχνες(αυτοί των συναυλιών 25 και 29 Μάρτη) στο μνημείο του Σοβιετικου Στρατιώτη που βανδαλισε το Τάγμα Αζοφ και οι συνεργάτες τους εν Ελλάδι, καλούν σε δύο συναυλίες με Νατοϊκα και Ξεφτιλισμένα χαρακτηριστικά (κοβιντ πάσο κτλ) ζητώντας γενικά και αόριστα ειρήνη. Αυτές τις δύο συναυλίες πρέπει να τις ακυρώσουμε σύντροφοι που διαφωνείτε με την τακτική του Μέρα Νύχτα 25,του Τσύριζα Προοδευτικη Συμμαχία, του ΚΚΕ(που διαδηλωσε στη ρωσική πρεσβεία και βλέπει μέσω Λιανας και του λακαμα 4πλοεμβολιασμενου Μήτσου δύο Ιμπεριαλισμουςνα συγκρούονται ), της ΑΝΤΑΡCIA, του Ρουβικωνα, της Ροσιναντε, της ΑΚ και διαφόρων άλλων σεχτων και πολιτικών μηδενικών που έχουν αρμέξει την αγελάδα του εσπα και των ευρωπαϊκών κονδυλίων για το προσφυγικό. Συγγνώμη, αλλα σήμερα όποιος θεωρεί τον εαυτο του δημοκράτη, πατριώτη, αντιιμπεριαλιστη,αντιφασιστα, κομμουνιστή ή αναρχικό, δεν μπορεί να στηρίζει ούτε ιμπεριαλοτζιχαντιστες στη Συρία ούτε Ναζιστες στην Ουκρανία. Δεν μπορούμε να τηρούμε ίσες αποστάσεις. Όποιος λοιπόν είναι τα παραπάνω σήμερα, είναι κατά της Ευρωζωνης, των Μνημονιων, της Ξεπουλας, της Ξεφτίλας του WEF, των πάσο, της 4ης "βιομηχανικής Επανάστασης" και κατά των Ναζί με γραβάτα και κατά των ναζί στο πεδίο της μάχης,και φυσικά ενάντια στη μετατροπή της χώρας σε νατοϊκο χωράφι.11 βάσεις είναι πολλές. Τέτοια ξεφτίλα δεν τη δέχομαι. Μας έχουν ξεσκίσει και η ευγένεια πρέπει να τελειώνει. Πρέπει να μην γίνουν αυτές οι συναυλίες με νατοϊκα χαρακτηριστικά που σιγονταρουν την Ατζέντα 2030,μερος της οποίας ήταν η ναζιστικοποιηση της Ουκρανίας. Δεν με απασχολεί αν αυτοί οι καλλιτέχνες είναι ανιστόρητοι ή αδιάβαστοι, αν είναι αντιφασιστες στα λόγια και γλείφουν το νατοϊκο και μνημονιακο σύριζα σαν καμαριέρες, αλλά με ενοχλεί η διαστρεβλωση της ιστορίας. Δεν μπορεί σε χώρα που σταυρωνουν ανθρώπους ή τους τυλίγουν και τους βάφουν τα πρόσωπα με ένα χημικό πράσινο υλικό, κάποιοι να κάνουν το χατίρι της αμερικανικής πρεσβείας, του Παιατ και του νέου Μπούλη ελληνοαμερικανου πρέσβη που ήλθε στην μπανανια Ελλάδα. Δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη μεταλλαγμένοι Μεταανθρωποι. Δεν υπάρχει ειρήνη και Δικαιοσύνη οταν εξουσιαζουν Ναζί με τη στήριξη των ΗΠΑ, του Νάτο και της ΕΕ, στην οποία Ορκιζεστε. ΦΆΤΕ ΤΑ BURGERS σας, αλλα είστε ένα μπουρδελο για να το γαμανε Νατοικοι και μισθοφόροι πεζοναύτες.Ενα μπουρδελο με femen nazi Ουκρανες πουτανες από το Κίεβο και το Λβιβ με τους Ναζί νταβατζήδες τους.Αυτό είστε όλοι. Και ο Νταλάρας όσο καλός ερμηνευτής κι αν είναι, δεν παύει να είναι βαθύτατα συστημικος, όπως και όσοι εξ απαλών ονύχων ασκούν επιδερμική ή σατιρική κριτική στον Μητσοτάκη, απλώς και μόνο με τη λογική της επιστροφής του ξεφτιλισμένου Τσυριζα στη διαχείριση.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρώσοι φαρσέρ απέσπασαν ομολογία Βρετανού-ΥΠΑΜ ότι τελειώνουν τα αντιαρματικά όπλα
22/03/2022
Σε μια τεράστια γκάφα υπέπεσε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας Μπεν Ουάλας, ο οποίος δεν κατάλαβε ότι μιλούσε με Ρώσους φαρσέρ.
Οι δυο Ρώσοι επαγγελματίες φαρσέρ κατάφεραν να παραπλανήσουν τον υπουργό Άμυνας της Βρετανίας, Μπέν Ουάλας ο οποίος νόμιζε ότι μιλάει με τον πρωθυπουργό της Ουκρανίας και άρχισε να του λέει ότι «τελειώνουν τα αντιαρματικά όπλα της Αγγλίας».
Οι δυο φαρσέρ που είναι γνωστοί στη Ρωσία είναι ο Βόβαν και ο Λέξους. Τηλεφώνησαν με βιντεοκλήση στο προσωπικό κινητό του Βρετανού υπουργού Άμυνας και ο ένας από τους δυο προσποιήθηκε ότι είναι ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας και του ζητούσε να του στείλει περισσότερα αντιαρματικά όπλα. 
Εκεί ο υπουργός κάνει την μεγάλη γκάφα και σχεδόν αποκάλυψε πως τα αντιαρματικά όπλα της Βρετανίας τελειώνουν, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα δυσκολευτεί η χώρα του να στείλει περισσότερα στην Ουκρανία.
Η γκάφα
Μάλιστα οι φαρσέρ σε άλλο σημείο, τον ρώτησαν εάν η Βρετανία θα υποστηρίξει το πυρηνικό πρόγραμμα της Ουκρανίας. Εκεί είναι που ο Βρετανός αρχίζει να ψυλλιάζεται κάτι και αρχίζει να μοιάζει λίγο σκεπτικός.
https://www.youtube.com/watch?v=DOq4eR-YjYA
Μέρος της φάρσας έδωσαν οι δυο Ρώσοι στη δημοσιότητα. Στη Βρετανία έχει ήδη ξεσπάσει μια μικρή θύελλα καθώς εγείρονται ερωτήματα για το πώς οι δυο φαρσέρ κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον υπουργό Άμυνας και να μιλήσουν μαζί του για τόσο ευαίσθητα για την άμυνα, ζητήματα.
Πάντως ανεπίσημα η κυβέρνηση της Βρετανίας κάνει λόγο για «πειραγμένο» βίντεο και λέει ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. Μάλιστα ανώτατος αξιωματούχος που μίλησε στη Daily Mail, τα χαρακτήρισε όλα ανοησίες. «Έχουμε άπειρους αντιαρματικούς πυραύλους. Τους κατασκευάζουμε στο Μπέλφαστ», είπε.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φαντάσου η γιαγιά μου να έλεγε στους ναζί που μπήκαν στο χωριό τις ανοησίες που έλεγε ο Στινας. Ειρήνη λέει είναι η απάντηση οποια κι αν είναι η ερώτηση. Είναι παγκοινως γνωστό ότι Το Τάγμα Αζοφ, το ναζιστικο Σβομποντα,ο Δεξιός Τομέας είναι προορισμένα πολιτικα σχήματα για συνεργασία, δικαιοσύνη, αδελφοσύνη, ειρήνη, για σοσιαλισμό. Μόνο που ο "σοσιαλισμός τους είναι εθνικοσοσιαλισμός ή Ναζισμος, δηλαδή η πιο αποκρουστικη μορφή καπιταλιστικου κράτους. . Έχουμε από τη μια τους ανόητους που κάνουν συναυλία στις 25 Μαρτίου με κοβιντ πάσο δήθεν αντιπολεμική, έχουμε και από την άλλη τους νατοπληκτους και τους συριζοπληκτους που κάνουν συναυλία στις 29 Μάρτη. Αλήθεια πού ήσασταν 8 χρόνια παιδιά που οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και οι ναζι Ουκρανοί βομβαρδίζουν το Ντονμπας και έφτασαν στο σημείο να σταυρώσουν μέχρι και άνθρωπο;; και μιας και είδα τα ονοματεπωνυμα, θα επικαλεστώ μια φράση του Τζιμη Πανουση:Όχι άλλο Νταλάρα.-Να ζητάτε επίσης πιστοποιητικό νοσησης, πιστοποιητικό βόσκησης ή πιστοποιητικό εμβολιασμού, ενώ άμα σας περισσέψει χρόνος βγάλτε και καμιά ανακοίνωση για το ξεπούλημα της χώρας σας και τους 7500 υγειονομικους σε αναστολή..



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τσετσενοι απελευθερωνουν αμάχους.Καποιος λέει Αλλάχ Ουακμπαρ και μια γυναίκα από τους ανθρώπους που απελευθερωθηκαν κανει το σταυρό της. Αγκαλιαζονται. Μαζί ενάντια στο Ναζισμο και στον ιμπεριαλισμό είπαν. Έκλαψα. Αυτό δεν μπορεί ένας ακροδεξιός και ένας φασίστας ούτε ένας φιλελεύθερος δυτικοθρεμμενος. Είναι κάτι βαθύτερο αυτό που κουβαλούν όσοι απέκτησαν σοβιετική παιδεία.. Έμαθαν τα καλά του σοσιαλισμού και τις πανανθρωπινες αρχές ενάντια στο δυτικό και φιλελεύθερο ατομικισμο και εγωτισμο, ενάντια στις διάφορες ανοστες πολιτικές μόδες.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κλιμάκωση: Η Ουκρανία επιχείρησε «τυφλό κτύπημα» σε πόλη στο ρωσικό έδαφος με βαλλιστικό βλήμα!
22.03.2022 | 15:32
Αναχαιτίστηκε από S-300
Μια δολοφονική «τυφλή» επίθεση κατά αμάχων από το ουκρανικό καθεστώς με την εκτόξευση πυραύλου OTR-21 Tochka με στόχο την ρωσική πόλη Μπιέλγκοροντ, που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Ντονέτς μόλις 40 χιλιόμετρα βόρεια από τα σύνορα της Ουκρανίας, αναχαιτίστηκε από την ρωσική αεράμυνα.
Είναι η δεύτερη φορά που επιχειρείται εκτόξευση βαλλιστικού βλήματος κατά αμάχων και πάλι στο Μπιέλγκοραντ.
Πάντως ο προηγούμενο κτύπημα των Ουκρανών που είχε ως αποτέλσμα 20 νεκρούς και 16 τραυματίες σε στάση λεωφορείου στο Ντονιέτσκ, έγινε εκτός ρωσικής επικράτειας.
Και αυτό είναι κλιμάκωση από ουκρανικής πλευράς.
Η πρώτη εκτόξευση βαλλιστικών όπλων κατά πολιτών αναχαιτίστηκε από συστήματα S-300V1 τα οποία ανήκουν στην οικογένεια των S-300 αλλά με έμφαση στις αντιβαλλιστικές ικανότητες και με εμβέλεια μεταξύ 100 και 350 χλμ. ανάλογα της έκδοσης.
Ο βαλλιστικός OTR-21 Tochka έχει εμβέλεια μεταξύ 70 έως και 165 χλμ. ανάλογα της έκδοσης Scarab A, B, C.
Να σημειωθεί πως τα συστήματα S-300PMU-1 της ΠΑ έχουν αντιβαλλιστικές ικανότητες και μπορούν να αναβαθμιστούν αλλά οι πρόσφατες δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ότι δεν είναι πλέον χρήσιμα για τις ΕΔ προκαλούν πραγματικά το κοινό αίσθημα.
«Αποτελούν επιλογές άλλων δεκαετιών, περασμένων δεκαετιών. Η χώρα δεν προτίθεται να αγοράσει κανένα αμυντικό σύστημα από τη Ρωσία. Θα διαχειριστούμε την πραγματικότητα όσο καλύτερα μπορούμε. Δεν είναι όμως αμυντικά συστήματα τα οποία είναι κρίσιμα για την εθνική άμυνα», είχε πει ο πρωθυπουργός όταν είχε ερωτηθεί για τα ρωσικά όπλα που διαθέτουν οι ΕΔ μεταξύ των οποίων και τα S-300.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σκαστε ρε σκουπίδια που τολμάτε να μιλήσετε εσείς για Αναρχία. 
Από που κι ως που δηλώνετε ότι 
Δεν πολεμάτε για κανέναν ; 
Είσαστε ολικοι αρνητές στράτευσης ; 
Γιωτομπαλα με πληρωμένα χαρτιά στο...."συστημικο" Κράτος είστε. Πληρώνετε σαν τις πιο καπιταλιστικες πουτανες το Κράτος για αστικά προνόμια και διευκολυνσεις. Τα βάλατε ποτέ ατομικά με το Κράτος ; Για να τα βάλετε συλλογικά ; Πληρώσατε το τίμημα της Ολικής άρνησης στράτευσης που πλήρωσε ο Νίκος Μαζιώτης ; 
Ρε ισιώστε καμμια λοατκυ ψωλοτριχα να κερδίσετε τσάμπα πηδημα από αφελειακο παπάκι, να σας κεράσει φεμινιστικο κουκι, που σας πηδανε τα φεμιναζιδια της ατζέντας του Μπαιντεν με στραπον, και αντικατέστησαν όλη την πραγματεία της παρακαταθήκης της αναρχικής ταυτότητας με την σεξουαλική ταυτότητα της κωλοτρυπιδας τους.
Ξέρετε γμτχ σας, ότι αν θέλει ο κακεμπιτης, σε 39 λεπτά κάνει την Ουκρανία αλοιφή, και ο μόνος λόγος που θυσιάζει τον στρατό και τον λαό του στην χρονοβόρα, κοστοβορα, βραδεια απελευθέρωσή του, με χειρουργικους στόχους, 
Και δεν γαμαει τα ναζιδια με 3 κινήσεις, 
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ. 
Όπως ξέρετε ότι η πρώην Σοβιετική Ένωση,  ήταν η μοναδική έκφανση Κράτους που είχε ΙΣΟΤΙΜΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ, σε όλα τα πεδία. 
Και αυτό κάνει η Ρωσία μέχρι σήμερα. 
Αφήσατε εσείς ποτέ την γυναίκα να είναι ένοπλη, ή ανταρτισσα ; 
Μια Πόλα Ρούπα πέρασε, και την θαψατε 10 μέτρα κάτω απ την γη, επειδή έκανε τις θυματοποιημενες σαβούρες που έχετε μαζέψει, να νοιώθουν κόμπλεξ και ανεπάρκεια, και το έχετε γυρίσει 10 χρόνια τώρα, ότι φεμινίστρια, ισούται αναρχικια. 
Έχετε απωλεσει την υποχρέωση της γυναίκας που αυτοπροσδιοριζεται αναρχικια στην μάχη, για να πηδατε όλες τις τσόντες του me too, τσάμπα. 
Έχετε κάνει τον αναρχικο χώρο πασαρέλα για διαταραχές. 
ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ ΤΟΥ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ, 
ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΩΣ ΣΦΑΓΕΑ, 
ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ 
ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ 
ΠΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΜΩΡΟΜΑΝΕΣ, ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ. 
Και το ξέρετε σκουπίδια, παρά πολύ καλά 
ΤΟ ΟΤΙ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΘΗΡΙΩΔΕΙΣ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ, 
Για να μην λιώσει τα γυναικόπαιδα. 
Και βγήκατε ρε πουστρες και πουλάτε συμψηφισμό των δύο αυτών εκ διαμέτρου αντιθετων αποτυπωμάτων ; 
Ποιοί ρε ; Εσείς ;
Που όταν οι Αμερικανοι και οι Ναζιστες που ξεπλεναν χρημα του υιού Μπάιντεν, οταν σκοτωναν κομμουνιστες στην Ανατολικη και Νοτια Ουκρανια, που τα θιγαμε 5 άνθρωποι μόνο 
Είχατε βγάλει τον σκασμό, και 2015 με 2019 είχατε κλασει στα Εξάρχεια στα αστικά προνόμια του ΣΥΡΙΖΑ, και είχατε κάθε μέρα πάρτυ, και στην Βοξ κάθε Πέμπτη Ρεμπέτικη βραδιά ; 
Και για το παιδί της Πολας Ρούπα δεν καλέσατε μια δράση ; 
Που όταν έκαναν Υστερεκτομες σε γυναίκες μετανάστριες σε όλα τα ιδρύματα κράτησης της Αμερικής, και σε όλες τις βιομηχανίες επεξεργασίας τροφίμων, οι Κοινωνιολογοι ουρλιάζαμε, και εσείς δεν γράψατε μια λέξη, αλλά 
Γράφατε όλη μέρα στα Ραδιοφραγματα, για τον λοατκι αστικό δικαιωματισμο όσων έχουν τουλάχιστον αμάξι και σοσιαλ, μην σας χαλάσουν τα πάρτυ τίποτα προλετάριες ; 
Που όταν θαβαμε και ψάχναμε 2015 - 2019, κοριτσάκια θύματα Trafficking, οι πουτανες σας έλεγαν ότι δεν υπάρχει Trafficking στην Ελλάδα, και αυτά τα λένε όσες είναι terf, και στοχοποιουν τις κολλητές σας συριζαιες τρανς ; 
Εμείς ψάχναμε αδηλωτα κοριτσάκια σεξεργατριες, και εσείς είχατε μαζέψει στα Εξάρχεια όλους τους νταβαδες τραβελους που έχουν τα μπουρδελα που ψώνιζε παιδιά ο Λιγναδης ;
Εμείς ψάχναμε την Άρτεμις, και εσείς είχατε στα Εξάρχεια, την Στεφανία, τον τραβελο που έπνιξε το κοριτσάκι με γυμνά χέρια, και ξέρατε χρόνια το ιστορικό βίας του απέναντι σε γυναίκες ; 
Που όταν έλιωναν το παιδάκι της Πολας Ρούπα, 
ειχαν βρει συμπαραστατες του αποπροσανατολισμου της κοινής γνώμης δια της Οδύσσειας του Γιωργάκη Καιλα με τα δικαστικά του έξοδα, και δια της ατζέντας της λοατκυ λύσσας εναντίον της γυναίκας, επιδοτοντας εμφύλιο με Διάκριση εναντίον των στρειτ, όπου γυναίκες καθημερινά απαγαγονταν, και η μόνη έννοια του χώρου σας, ήταν τα κουιρ πάρτι, η τρανς ορατότητα, και το Pride; 
Που όσο οι Αμερικανοι βομβαρδιζαν τη Συρια για να ανατρεψουν τον Ασαντ με τη βοηθεια και των κουρδων της Βορειας Συριας, παραλληλα οι Κουρδοι στο Ιρακ [Μπαρζανι] και στο Ιραν, προσπαθουσαν να δημιουργησουν προβλημα στο Ιραν ;
Που όταν γινονταν ολα αυτα ο Ρουβικωνας εκρινε σκοπιμο να επιτεθει στην Ιρανικη Πρεσβεια στην Αθηνα ;
Που ζητάτε ως μαγαζατορες και τσατσοι, λεφτά για δικαστικά έξοδα ζιγκολό αναρχοπατερων κακής τσόντας του 80, από αυτούς που παίρνουν το λεωφορείο ;
Τότε που όλοι απο την αριστερα και τον αναρχικο χωρο μισουσαν και μισουν την Πολα Ρουπα και το Νικο Μαζιωτη, και έβριζαν χυδαία τον αγωνιστή ως μουνοδουλο, μοιράζοντας τα Paypal απο τα ΜΚΟ παρτάκια, και τα ρολάκια που τους έχει αναθέσει να παιζουν η πρεσβεία της Αμερικής, μέσω του ΣΥΡΙΖΑ ;
Που ανταλλάσετε χυσια με το Δίκτυο για τα Κοινωνικά και Πολιτικά Δικαιώματα, δηλαδή την ΜΚΟ που συνεργάζεται με την Open Society του Soros Foundation ; 
Και όποιος κοινοποιουσε όποια τολμούσε να σας ασκήσει κριτική, έτρεχε το πακιστανικό είδωλο που ξεκαπνιζει όλες τις μπαφιαρες γκόμενές σας, ο Atezaz, να τον απειλήσει, ότι είμαι ασφαλιτισσα, και στοχοποιω την πουτανα του την Λόλα την Αναρχοζουζουνα, και θα με βρουν σε χαντάκι ; 
Που είσασταν αγκαζέ με κρατιστες πουτανες, που πουλησαν αντικαπιταλισμο με την κατάληψη City Plaza υπό την εποπτεία Μουζάλα και Σύριζα, εξαπατωντας ανθρώπους χωρίς χαρτιά για τα οποία δεν τρέξατε ποτέ να τους βοηθήσετε να τα βγάλουν ούτως ώστε να μην απελαθούν, και όταν κόπηκε το πάρτι των κοινοτικών κονδυλίων, τους πεταξατε στον δρόμο ; 
Εσείς που βλέπατε επί ΣΥΡΙΖΑ στην Νοταρά, να μπαινοβγαινει ο Ανδρουλιδάκης σε.....Κατάληψη, με τους ειδικούς φρουρούς του ; 
Εσείς ρε πουτανες έχετε θέματα με τον Καπιταλισμό του Πουτιν ; 
Που γλειφετε τον Καπιταλισμό της Αμερικής ; 
Που όταν εγώ είχα το 2000 στο Ρέθυμνο υπό την φτερούγα μου τον Castro Pretto Dadkuk, είσασταν στα αρχιδια του πατέρα σας, και σήμερα ο Σύριος κάποτε αδερφός μου, που το έπαιζε αναρχικος, μας βγήκε διακινητης προσφύγων, και είναι στο pay roll της Αμερικανικης Πρεσβειας ; 
Που όταν υποχρέωνε τις γυναικες που ηθελαν να βγάλουν τη μαντήλα ,να τη φοράνε και είχε διασυνδέσεις με διακινητές που έστελναν ανθρώπινο προσφυγικο εμπορευμα απο τα τουρκικά παράλια, εσείς χτενιζατε μουνοτριχες στον Λόφο του Στρέφη ;
Έχουν αντικαταστήσει τα πάντα με τρανς ορατότητα και συμπερίληψη και me too, 
Έχουν απαξιώσει τα παιδιά, 
Και αν τα ρωτήσεις τι σχέση έχουν όλα αυτά και η αντικατάσταση της πολιτικής ταυτότητας με την σεξουαλική ταυτότητα και την Αναρχία γμτχ σας, 
θα σου πουν
Δεν γουστάρουν κρατιστες και Αφεντικά, αλλά αν τους πεις πάμε για την κοινωνική επανάσταση με ένοπλη εξέγερση, θα σου πουν 
Α εγώ έχω διαβάσει Στιρνερ. 
Όπου όταν έγραφε ο Στρίρνερ, Κοινωνία εννοούσε την Κάστα. Που είχε εύνοια από την μπουρζουαζία την εποχή που έζησε ο γράφων. 
Α, εγώ δεν είμαι με την Κοινωνία, παραφραζουν τα δικαιωματικα μαλακιστηρια που δηλώνουν Αναρχικα, 
Άρα 
"δεν πολεμάω για κανέναν"....
Μόνο που όταν οι αναρχικοί λένε δεν πολεμάω για κανέναν, δεν εννοούν τα γυναικόπαιδα, εννοούν τα Αφεντικά.
Όσο για το Νασίμ Λομανί άλλη φορά.
Ποιός σας γαμαει αν πολεμάτε ρε τσολια ; 
Τον Ριχάρδο δεν είστε σε θέση να σπρώξετε 2 τετράγωνα πιο κει από το σημείο που πουλάτε αναρχιλικι. 
Εσείς ρε τσολια θα πολεμουσατε ; 
Απο τις γκομενες σας τις φεμινίστριες, πήρατε άδεια ;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γούρι Ποντολιάκα: Η "Ουκρανοποίηση" της Ευρώπης: 
Ελευθερία του λόγου, δημοκρατία, δικαιώματα - 
Ευρωπαίοι ξεχάστε τα.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για τους λαούς του Παγκόσμιου Νότου, αλλά και για κάθε τίμιο άνθρωπο, το να βάζει κανείς την Αυτοκρατορία στο ίδιο τσουβάλι με τη Ρωσία και την Κίνα είναι απλώς αδιανόητο. Είναι απλώς αδιανόητο να βάζει κανείς στο ίδιο τσουβάλι τούς αρπακτικούς πολέμους και τα αιματηρά πραξικοπήματα των πραγματικών ιμπεριαλιστών, που στόχο έχουν τη λεηλασία και την εκμετάλλευση, με τη στρατιωτική επιχείρηση που διεξάγει η Ρωσία στην Ουκρανία.
Στον πόλεμο που διεξάγεται τώρα και που θα κλιμακωθεί, η μόνη άξια θέση όχι μόνο για τους κομμουνιστές αλλά και για κάθε τίμιο άνθρωπο, για κάθε άνθρωπο που είναι με το δίκιο, είναι η πάλη για την ήττα του ΝΑΤΟ. Είτε ζει κανείς στην Ευρώπη, είτε στην Αυστραλία, είτε στη Ρωσία, είτε στην Κίνα, είτε στη Βραζιλία, είτε οπουδήποτε στον πλανήτη.
Θα είναι το τέλος της εποχής της απεριόριστης ισχύος της Αυτοκρατορίας. Της μονοκρατορίας των ΗΠΑ, που μπορούσε να εισβάλει όπου θέλει όποτε θέλει, είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω αντιπροσώπων. 
Θα είναι το τέλος του ΤΙΝΑ, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό. Και η ανατολή μιας νέας εποχής, με έναν ευμενέστερο παγκόσμιο ταξικό συσχετισμό. Και μια απαραίτητη προϋπόθεση για την οποιαδήποτε προοδευτική εξέλιξη στον πλανήτη.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το μίσος για τους Ρώσους και ειδικά για τον Πούτιν (σε βαθμό που μου φαίνεται πολύ περίεργο)είναι τόσο ισχυρό ,που ακόμη και αντιφασίστες αρνουνται να δούνε ότι αυτός που κάνει κουμαντο στην Ουκρανία δεν είναι ο κανονικός στρατός της αλλά τάγματα σκληροπυρηνικών νεοναζί που έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους ..
πολλοί από αυτούς εκπαίδευονται από Αμερικανούς αξιωματικούς της CIA και του ΝΑΤΟ 
Έχουν δημιουργηθεί ειδικες κατασκηνώσεις για νεοναζί νεολαία 
Προσεξτε διότι το τέρας που θρεφετε είναι δίπλα σας και είναι πραγματικη απειλή ..το σύστημα έχει εξαπολύσει τεράστια επίθεση σε κάθε τομέα



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ποσταρει κάποιος τις φωτό με το πογκρομ τσιγγάνων από το νεοναζιστικό τάγμα της Γαλικιας (ξέρετε στους στύλους όπως συμβαίνει με ρωσοφωνους ,κομμουνιστές η απλώς τσιγγάνους )και οι Ουκρανοί ναζί τους παρουσιάζουν ως "πλιάτσικολόγους"
Και σχολιάζει ένας τύπος "προοδευτικός "
"Για την ιστορία, πάντως, στη Μ. Βρετανία το 1940-41, όσους Βρετανούς έπιαναν να κάνουν πλιάτσικο από βομβαρδισμενα σπίτια, τους κρέμασαν με συνοπτικές διαδικασίες."
Του συμβούλεψα να πάει εθελοντής νά ενισχυσει τα νεοναζιστικά τάγματα και αυτός 
εκεί πάνε όλοι οι φασίστες της Δύσης τώρα οι "freedom fighters "του ΝΑΤΟ 
Το μεγαλύτερο κακό σε αυτόν τον κόσμο, έλεγε η Χάνα Άρεντ δεν προέρχεται από ανθρώπους που επιλέγουν να είναι κακοί. 
Προέρχεται από ανθρώπους που απλώς δε σκέφτονται καθαρά.
Από ανθρώπους που, βλέποντας τα πράγματα μονομερώς, μέσα από παραμορφωτικούς-ιδεολογικούς φακούς, κάνουν αδιανόητα πράγματα, θεωρώντας τα προφανή και κανονικά. 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νεοναζί πραιτωριανοί του Ζελένσκι επιτίθεται με ομοίωμα φαλλού, δονητή σε γυναίκες Ρομά! 
22/03/2022 
Νεοναζί πραιτωριανοί του Ζελένσκι επιτίθεται με ομοίωμα φαλλού, δονητή σε γυναίκες Ρομά οι 3 είναι κοπέλες σε δημόσιο κεντρικό δρόμο του Κιέβου.Στη συνέχεια καταφέρει χτυπήματα ακόμα και με κλοτσιές στα ανυπεράσπιστα θύματά του. Σε άλλα βίντεο λιντσάρουν κορίτσια Ρομά δεμένα σε στύλους που τους έχουν βάψει πράσινα τα πρόσωπα..Γνήσιοι ναζιστές επιχειρούν ουκρανοποίηση Ουκρανίας Καθαρή Ουκρανία απαλλαγμένη από κάθε εθνοφυλετική μεινοτική ομάδα που προσβάλει την Άρια Φυλή..Tαπεινώσεις, βασανιστήρια, σεξισμός,πογκρόμ,μισογυνισμός, φαλοκρατία, εθνοκάθαρση.. Noσηροί διεστραμμένοι εγκέφαλοι….Αλητεία….αυτός είναι ο εκπολιτισμός της Δύσης που προωθείται στην Ουκρανία…



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



O Andrey Paliy, Υποδιοικητής του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, που έπεσε μαχόμενος στη Μαριούπολη εδώ σ΄αποστολή στη Συρία μαζί με τον Ελληνορθόδοξο Ρωμιό Διοικητή της Χάμα.Το ΝΑΤΟ δολοφονεί τους υπερασπιστές των Ελληνορθόδοξων! 
22/03/2022
Στη φωτογραφία, ο Andrey Paliy, Υποδιοικητής του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, σ΄αποστολή στη Συρία. Είναι αυτός που έπεσε μαχόμενος στη Μαριούπολη από ΝΑΤΟ-ικά πυρά. Δίπλα του ένας από τους διοικητές της χριστιανικής πολιτοφυλακής της επαρχίας Χάμα ( Επιφάνεια) Hama Συρίας ο ελληνορθόδοξος Ρωμιός Nabel και ο γιος του.
Ο Αντρέι Πάλι ήταν πραγματικός αξιωματικός μάχης, ήταν τακτικά στο μέτωπο και πέθανε κατά την απελευθέρωση της Μαριούπολης, όπου οι Ρώσοι πεζοναύτες κάνουν το πιο δύσκολο έργο επίθεσης.
ΝΑΤΟ τζιχαντιστές ένα μέτωπο μια Συμμαχία. Η νοτιο-ανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ είναι οι τζιχαντιστές τρομοκράτες. Δεν είναι τυχαίος ο παραλληλισμός Μαριούπολης με Σεμπρένιτσα (το ΝΑΤΟστο πλευρό του UCK) Γκρόζνι ( τρομοκρατία -Εμιράτο του Καυκάσου-λευκές χήρες) Xαλέπι ( αλ Νούσρα συριακή πτέρυγα της Αλ Κάιντα).



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λιμός……Η Δύση έσπειρε ανέμους και .. θερίζει αέρα…..!! Ρωσία, Ουκρανία οι μεγαλύτεροι προμηθευτές σιταριού στον κόσμο. Ελέγχουν 77% παγκόσμιων εξαγωγών ηλιελαίου και 1/3 σίτου.  Λιμός. Προφητεία Γέροντα Ιωνά της Οδησσού (†2012) για Τρία Πάσχα. Το ένα Πάσχα του αίματος ( το φετινό) το δεύτερο Πάσχα ( 2023) της πείνας και το τρίτο της Νίκης (Ρωσίας) !
22/03/2022
Ουκρανία: η Δύση σπέρνει ανέμους, θερίζει…. ανεμοστρόβιλους
Τρεις εβδομάδες ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις στην Ουκρανία έχουν ήδη μακροπρόθεσμες συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία.
(Πεσκόφ: Η ειδική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία προχωρά ξεκάθαρα σύμφωνα με προκαθορισμένα σχέδια και καθήκοντα.Κανείς από την αρχή δεν πίστευε ότι θα χρειαζόταν μια-δυο μέρες.)
Και δεν μιλάμε για το κόστος του πετρελαίου, του άνθρακα ή του φυσικού αερίου – εδώ τα ιστορικά ρεκόρ τιμών είναι στα χείλη όλων. Ωστόσο, η καθαρά στρατιωτική πτυχή για τους φορείς ενέργειας δεν είναι καθοριστική: το ίδιο ουκρανικό GTS εξακολουθεί να αντλεί τακτικά ρωσικό αέριο προς τα δυτικά. Και αντλεί με τρόπο που δεν έχει αντλήσει όλους τους τελευταίους μήνες του 2021, απλώς με επιταχυνόμενο ρυθμό.
Έτσι, η εκτόξευση των παγκόσμιων τιμών ενέργειας είναι μάλλον ένα δυσάρεστο μπούμερανγκ από τις αντιρωσικές κυρώσεις, που απροσδόκητα επέστρεψαν σε αυτούς που τις εκτόξευσαν, στις ίδιες τις χώρες της «συλλογικής Δύσης». Αυτοί που έσπειραν τον άνεμο τώρα θερίζουν τον ανεμοστρόβιλο.
Σπορά… σταμάτα! Αλλά τώρα στην Ουκρανία, η εκστρατεία σποράς πρέπει να ξεκινήσει σε πλήρη ανάπτυξη! Ωστόσο, στο έδαφος υπάρχει μια εντελώς διαφορετική ιστορία: μηχανοκίνητα κομβόι, ναρκοπέδια, ανατιναγμένες γέφυρες, αποκλεισμένα λιμάνια, κρίση καυσίμων… Απειλείται ο κόσμος από μια άλλη επίθεση που θα είναι κατά κάποιο τρόπο πολύ χειρότερη από την τρέχουσα «τέλεια καταιγίδα» στην αγορά ενέργειας;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΓΡΟΘΙΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ πρόσφυγες, είναι οι Έλληνες υγειονομικοί που πετάχτηκαν στο δρόμο...
Ουκρανοί ναζιστές «πρόσφυγες»; Όχι. Μουσουλμανοφασίστες λαθρομετανάστες; Σίγουρα όχι. Αυτοί απολαμβάνουν θέρμανση, φαγητό και δωρεάν wifi στα πεντάστερα ξενοδοχεία που εμείς πληρώνουμε. Είναι οι Έλληνες υγειονομικοί που πετάχτηκαν στο δρόμο από την πιο ανθελληνική κυβέρνηση όλων των εποχών.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ-ΦΩΤΙΑ για την Ουκρανία! Ο ΡΟΛΟΣ των νεοναζί και της Δύσης στην εξέγερση του 2014...
Η προβολή του ντοκιμαντέρ-έρευνας στη Γαλλία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τις επίσημες αρχές του Κιέβου. Ο τίτλος του είναι «Οι μάσκες της επανάστασης» και γυρίστηκε το 2016, δύο χρόνια μετά τα δραματικά γεγονότα στην Ουκρανία, γνωστά ως Ευρωμαϊντάν, που οδήγησαν στην ανατροπή του φιλορώσου προέδρου της χώρας.
Σοκ προκαλεί ντοκιμαντέρ-έρευνα γάλλου δημοσιογράφου Paul Moreira για τον ρόλο των νεοναζί και της Δύσης στην Ουκρανία, την οποία χαρακτηρίζει ως «προκεχωρημένο φυλάκιο του ψυχρού πολέμου μεταξύ της Ανατολής και της Δύσης, μια χώρα στρατιωτικής, πολιτικής και ιδεολογικής διαμάχης».
«Οι μάσκες της επανάστασης»
Το ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «Οι μάσκες της επανάστασης» είναι μια έρευνα του Paul Moreira, παραγωγής των Premières Lignes για το «Special Investigation».
Γυρίστηκε το 2016, δύο χρόνια μετά τα δραματικά γεγονότα στην Ουκρανία, γνωστά ως Ευρωμαϊντάν, τα οποία οδήγησαν στην ανατροπή του φιλορώσου προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς και σηματοδότησαν τη στροφή της ουκρανικής πολιτικής προς τη Δύση.
Η προβολή του ντοκιμαντέρ στη Γαλλία έναν χρόνο αργότερα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τις επίσημες αρχές του Κιέβου.
Οι συντελεστές
Ο Paul Moreira είναι γάλλος δημοσιογράφος και σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ. Εχει σκηνοθετήσει αρκετά ερευνητικά ντοκιμαντέρ σε ζώνες συγκρούσεων, όπως το Ιράκ, το Αφγανιστάν, η Βιρμανία, η Παλαιστίνη, η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και η Σομαλία.
Η Première Lignes Télévision είναι πρακτορείο Τύπου και εταιρεία παραγωγής που δημιουργήθηκε το 2006, με εξειδίκευση στην τηλεοπτική δημοσιογραφία. Διευθύνεται από τους δημοσιογράφους Luc Hermann και Paul Moreira.
Το βίντεο ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Κέντρο Επιστημονικών & Κοινωνικών Πρωτοβουλιών, μεριμνώντας για την παρουσίαση των ελληνικών υποτίτλων.
Η σφαγή στην Οδησσό
Το ντοκιμαντέρ καταγράφει και τη φρικιαστική πυρπόληση από τους νεοναζί του Σπιτιού των Συνδικάτων, στην Οδησσό, κατά την οποία δεκάδες άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί ή ξυλοκοπήθηκαν μέχρι θανάτου.
«Αυτή η αντιπαράθεση ήταν απλή: από τη μια πλευρά οι καλοί Ουκρανοί, οι φιλοευρωπαίοι, οι μαχητές της ελευθερίας, από την άλλη οι σύμμαχοι της Μόσχας, η σκοτεινή πλευρά της Δύναμης» τονίζεται στον πρόλογο του ντοκιμαντέρ.
«Αλλά μήπως αυτή η θέαση δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια καρικατούρα, ή ακόμη χειρότερα, προκατειλημμένη;». Ο Paul Moreira γύρισε στο Κίεβο και το ερεύνησε. Αυτό που ανακάλυψε ήταν εξαιρετικά ανησυχητικό…
https://www.youtube.com/watch?v=IIAfML_4tdQ



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Ρωσική τηλεόραση: «Εάν ανακατευτεί το ΝΑΤΟ αυτό θα είναι αρχή του ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!»
Έντονη κινητικότητα από τα κράτη του Βορρά που δεν έχουν ακόμα εγκαταλείψει την πρόταση που έκαναν στο ΝΑΤΟ πριν μία εβδομάδα… 
Oι χώρες που συνορεύουν με την Ουκρανία, τα λεγόμενα κράτη του ανατολικού Βορρά, δεν έχουν σταματήσει να ζητούν παρέμβαση του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία.
Πριν μία εβδομάδα, ο αντιπρόεδρος της πολωνικής κυβέρνησης Γιάροσλαβ Κατσίνσκι δήλωσε ότι θα πρέπει να αναπτυχθεί διεθνής «ειρηνευτική δύναμη» στην Ουκρανία, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στο Κίεβο μαζί με τον ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
«Νομίζω ότι είναι απαραίτητη η αποστολή ειρηνευτικής δύναμης» του ΝΑΤΟ, αν όχι «μιας ευρύτερης διεθνούς συμμαχίας – η οποία θα είναι σε θέση να αμυνθεί και να επιχειρήσει στο έδαφος της Ουκρανίας», είχε πει μεταξύ άλλων ο ηγέτης του κυβερνώντος κόμματος της Πολωνίας. «Η αποστολή αυτή δεν μπορεί να είναι άοπλη», είχε υπογραμμίσει.
Κι ενω ακόμα αναμένεται η απάντηση του ΝΑΤΟ σε αυτή την πρόταση,  όπως συζητήθηκε χθες αργά  στην ρωσική τηλεόραση δεν έχει ακόμα αποκλειστεί ξεκάθαρα το ενδεχόμενο εμπλοκής της δυτικής συμμαχίας, κάτι που -όπως ειπώθηκε- θα σημάνει την αρχή του ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! 



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ ο Πούτιν! «Θα χρησιμοποιήσουμε τα πυρηνικά όπλα μας αν απειληθεί η ύπαρξη της Ρωσίας...»
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου έκανε σαφή αναφορά στη χρήση πυρηνικών όπλων. 
Η Ρωσία θα χρησιμοποιούσε πυρηνικά όπλα μόνο εάν απειλείτο η ίδια η ύπαρξή της, διαβεβαίωσε απόψε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters που επικαλείται το ρωσικό Tass.
Ο Πεσκόφ είπε ότι ο βασικός στόχος του ρωσικού στρατού στη Μαριούπολη είναι να εκκαθαρίσει τις «εθνικιστικές μονάδες». Επέμεινε ότι όλα πάνε βάσει του αρχικού σχεδίου και ότι κανείς δεν πίστευε ότι η «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» (όπως αποκαλεί η Μόσχα τον πόλεμο) στην Ουκρανία θα διαρκούσε μόνο δυο μέρες…
Τι θα γίνει αν στριμωχθεί ο Πούτιν;
Ο φόβος είναι ότι αν ο Πούτιν αισθανθεί στριμωγμένος στη σύγκρουση, μπορεί να επιλέξει να πυροδοτήσει ένα από τα μικρότερα πυρηνικά του όπλα – σπάζοντας το «ταμπού» που δημιουργήθηκε πριν από 76 χρόνια μετά τη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, σημειώνουν οι New Tork Times.
Εχουν εξασκηθεί
Αναλυτές σημειώνουν ότι τα ρωσικά στρατεύματα έχουν από καιρό εξασκηθεί στη μετάβαση από τον συμβατικό στον πυρηνικό πόλεμο, ιδίως ως τρόπο για να κερδίσουν το πάνω χέρι μετά από απώλειες στο πεδίο της μάχης. Και ο στρατός, προσθέτουν, που διαθέτει το μεγαλύτερο πυρηνικό οπλοστάσιο στον κόσμο, έχει διερευνήσει μια ποικιλία επιλογών κλιμάκωσης από τις οποίες μπορεί να επιλέξει ο Βλαντίμιρ Πούτιν.
«Οι πιθανότητες είναι λίγες αλλά αυξάνονται», δήλωσε ο Ούλριχ Κουν, ειδικός σε θέματα πυρηνικής ενέργειας στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου και στο Carnegie Endowment for International Peace. «Ο πόλεμος δεν πηγαίνει καλά για τους Ρώσους», παρατήρησε, «και η πίεση από τη Δύση αυξάνεται».
Απειλές
Ο Πούτιν απείλησε πρόσφατα τους συμμάχους του ΝΑΤΟ με «συνέπειες μεγαλύτερες από όσες έχετε αντιμετωπίσει στην ιστορία», σε περίπτωση που παρέμβουν στη σύγκρουση με την Ουκρανία και έθεσε τις ρωσικές πυρηνικές δυνάμεις σε συναγερμό, νωρίτερα αυτό τον μήνα.
Το Σάββατο, η Ρωσία εκτόξευσε τον «ασταμάτητο» – και πυρηνικά συμβατό – υπερηχητικό πύραυλο Kinzhal, καταστρέφοντας μια στρατιωτική εγκατάσταση αποθήκευσης στην Ουκρανία.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Το μεγαλύτερο ψέμα της Ουκρανικής και Δυτικής προπαγάνδας, σ΄αυτόν τον πόλεμο...
Της Ιωάννας Υψηλάντη
"Βομβάρδισαν ψυχιατρείο στην Οδησσό" (Ανταπόκριση)...Το μεγαλύτερο ψέμα της Ουκρανικής και Δυτικής προπαγάνδας, σ΄αυτόν τον πόλεμο, είναι βεβαίως, οι εκκλήσεις για "απελευθέρωση των αμάχων, από τις πολεμικές ζώνες", που κρατούνται εκεί δια της βίας, από Ρώσους και η προπαγάνδα, περί δήθεν "εγκλημάτων πολέμου", που διαπράττει  ο Ρωσικός στρατός σκοτώνοντας γυναικόπαιδα.
Εδώ είναι η διαταγή του Δήμαρχου της Οδησσού, ναζί του τάγματος "Aidar", για την άμυνα της πόλης.
Διατάσσει εξοπλισμό ισχυρών σημείων σε σχολεία, νοσοκομεία και άλλα ιδρύματα.
Δηλαδή, αυτό το έγγραφο νομιμοποιεί σχολεία και νοσοκομεία στην Οδησσό ως νόμιμους στρατιωτικούς στόχους, αφού πλέον αποτελούν αντιαρματικές θέσεις και θέσεις βολής.
Στην παράγραφο 3 επί λέξει αναφέρεται: "Μην επιτρέπετε την έξοδο άμαχων πολιτών, από ανθρωπιστικούς διαδρόμους". Νομιμοποιεί ουσιαστικά τους κατοίκους της Οδησσού ως ανθρώπινη ασπίδα, πίσω από την οποία οι Ναζί που έχουν εγκατασταθεί σε σχολεία και νοσοκομεία, θα κρύβονται, όπως κάνουν οι συνεργοί τους στη Μαριούπολη και παντού.
Η Ελληνική κυβέρνηση, που δήθεν ενδιαφέρεται, μετά από 8 χρόνια, για τους Ελληνες της Μαριούπολης και της Οδησσού, καλό θα είναι να μην παπαγαλίζει τις κλάψες της Ουκρανίας, για τους "κακούς" Ρώσους" και να καταγγείλει παντού αυτές τις φασιστικές πρακτικές, που κοστίζουν ζωές!
Αν ενδιαφέρεται!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΝ ΗΤΑΝ η Σάκκαρη! ΤΑ ΜEDIA ...εξαφάνισαν τον Μίλτο Τεντόγλου
Το 8.55 του Μίλταρου του Τεντόγλου δεν πολυπαίζεται στα ΜΜΕ καθώς δεν έχει υιοθετηθεί το παιδί από τη ΔΑΠ ΝΔΦΚ και τη σοσιαλιστική διεθνή, ούτε ήταν το αγόρι της κόρης Μητσοτάκη. Αυτές τις ημέρες προβάλλεται πάλι το εθνικό μας άθλημα, το γυναικείο τένις (το ανδρικό έχει παραγκωνιστεί λίγο λόγω αντιεμβολιαστικών τάσεων). 
Άσε που είχε δηλώσει κάτι αισχρά και σατανιστικά το παιδί ότι δεν έχει ανάγκη το κράτος και ότι το κράτος του βάζει εμπόδια, οπότε τι χρυσός ολυμπιονίκης τι παγκόσμιος πρωταθλητής, στα νέα του ψαροντούφεκου μόνο αναφορά.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ οι Ρώσοι μόλις έκλεισαν τα McDonald's...
Τα McDonald's έκλεισαν 847 εστιατόρια στη Ρωσία. Οι Ρώσοι έστριψαν το λογότυπο κατά 90 μοίρες και τα ανοίγουν με την ονομασία «θείος Βάνιας» Το μενού θα είναι το ίδιο αλλά με ρωσικά υλικά και χαμηλότερες τιμές όπως διαφημίζουν…



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ζελένσκι "κτύπησε" πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ!
Της Ιωάννας Υψηλάντη
Σήμερα οι Ουκρανοί πανηγυρίζουν μια νέα νίκη. Χτύπησαν Ρωσικό μεταγωγικό πλοίο, στην Οδησσό. Καπνός, από το... εσωτερικό του.
Ουπς! Μα αυτό στη φωτογραφία που δείχνουν οι ουκρανοναζί είναι πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, που κάηκε στο Σαν Ντιέγκο στις 13 Ιουλίου του 2020.
Και όσο το "Μπον Ρίτσαρντ" κόβεται σε κομματάκια σε κάποιο μεταλλουργείο των ΗΠΑ, η Ουκρανία πρόλαβε δύο φορές!!! (και στις 3 Μαρτίου) να το καταστρέψει! Θαύμα! Θαύμα!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ! Η Αλβανία δεν αναγνωρίζει τα πτυχία ελληνικών πανεπιστημίων...
Την ώρα που τα παγκοσμίου φήμης Πανεπιστήμια Χάρβαρντ και Κολούμπια έρχονται στην Ελλάδα, ιδρύοντας παρατήματα για μεταπτυχιακές, αλλά και προπτυχιακές σπουδές, αποκαλύπτεται το παράδοξο ότι η Αλβανία δεν αναγνωρίζει στην πραγματικότητα τα πτυχία των ελληνικών Πανεπιστημίων, τα οποία ωστόσο αναγνωρίζονται από χώρες όπως η Γαλλία, η Αγγλία και η Αμερική.
Η γειτονική χώρα εξισώνει ουσιαστικά τα ελληνικά πτυχία με τα δικά της, που είναι τριετούς φοίτησης, αλλά, αντιθέτως, αναγνωρίζει κανονικά και χωρίς άλλου είδους γραφειοκρατικά προβλήματα τα πτυχία Ιδρυμάτων άλλων χωρών.
Όταν το αντιλήφθηκε η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας ξεκίνησαν οι προσπάθειες επίλυσης του θέματος καθώς ήδη επιστημονικές «γέφυρες» χτίζονται μεταξύ των ελληνικών και αλβανικών Πανεπιστημίων, ενώ για τη διευθέτηση του ζητήματος το σχετικό φάκελο χειρίζεται ο υφυπουργός Παιδείας Αγγελος Συρίγος.
Η Ελλάδα, μέσω συνεργασιών, βοηθά στο πλαίσιο της εξωστρέφειας την Αλβανία, που επιθυμεί να βρει τη θέση της στην διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα. Ωστόσο, το αλβανικό υπουργείο Παιδείας δεν αναγνωρίζει ακόμα τα πτυχία των ελληνικών Πανεπιστημίων, αφού η Αλβανία αντιστοιχεί τα 4 έτη σπουδών στην Ελλάδα με 3τή φοίτηση στην Αλβανία με αποτέλεσμα οι πτυχιούχοι ελληνικών Πανεπιστημίων να μην έχουν πρόσβαση στην αγορά εργασίας.
Οι πτυχιούχοι ελληνικών Πανεπιστημίων μπορούν να αποκτήσουν δίπλωμα, μόνο αν συνεχίσουν τη φοίτησή τους σε Πανεπιστημιακό Ιδρυμα της Αλβανίας αφού τα ελληνικά πτυχία 4ετούς φοίτησης αναγνωρίζονται ως αντίστοιχα με τα αλβανικά bachelor 3ετούς φοίτησης.
Για την επίλυση του θέματος υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο από ελληνικής όσο και αλβανικής πλευράς. Αλλεπάλληλες συσκέψεις έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό προκειμένου να αρθεί το εμπόδιο και να αναγνωρισθούν τα πτυχία των Ελληνικών Πανεπιστημίων στην Αλβανία και οι κάτοχοί τους να μπορούν να αναζητούν δουλειά στο επιστημονικό τους αντικείμενο.
Τα υπουργεία Παιδείας Ελλάδας και Αλβανίας επιδιώκουν να επιλύσουν το θέμα μέσω του συστήματος πιστωτικών μονάδων, καθώς η Αλβανία στις τριετείς προπτυχιακές σπουδές έχει 180 πιστωτικές μονάδες, και στη συνέχεια ακολουθεί το μεταπτυχιακό για ένα ή και δύο χρόνια.
Η Ελλάδα, δίνει 240 μονάδες πιστωτικές μονάδες σε όσους ολοκληρώσουν τις τετραετείς σπουδές.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΚΤΑΚΤΟ: Με ειδική νομοθεσία εντός 2 ημερών πρέπει να δηλωθούν τα αποθέματα σε δημητριακά, άλευρα, λάδι κλπ.!
22.03.2022 | 22:00
Εικόνα πολέμου δημιουργεί η κυβέρνηση - Από τον Β'ΠΠ τέτοια μέτρα για τις επιχειρήσεις
Ένα μέτρο που λαμβάνεται σε περίπτωση που επίκειται πόλεμος και έλλειψη βασικών προϊόντων πέρασε «στα κρυφά» σήμερα η κυβέρνηση με τροπολογία στην Βουλή και φαίνεται ότι τα πράγματα γενικά «δεν πηγαίνουν καλά»:
Την υποχρέωση των επιχειρήσεων να δηλώνουν τα αποθέματα σε συγκεκριμένα γεωργικά προϊόντα και τρόφιμα η επάρκεια των οποίων απειλείται από τις κρίσεις της πανδημίας και του ουκρανικού προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στην Βουλή.
Γιατί τέτοια τροπολογία αποκλείεται ειδικά αυτή η κυβέρνηση να την περνούσε από την Βουλή χωρίς έξωθεν «χαρτάκι» από τις Βρυξέλλες, όπως γίνεται εν πάση περιπτώσει κατά την διάρκεια των Μνημονίων, αλλά εδώ η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική.
Τέτοιο μέτρο καταμέτρησης των αποθεμάτων από τις επιχειρήσεις και μάλιστα με υποχρεωτικό χαρακτήρα σε συγκεκριμένα γεωργικά προϊόντα και τρόφιμα (λάδι -όχι ελαιόλαδο- δημητριακά, άλευρα ζωοτροφές, λιπάσματα κλπ.), έχει να ληφθεί από τις παραμονές του Β’ΠΠ και γίνεται για έναν βασικό λόγο: Για να αποφευχθεί η «μαύρη αγορά» στα προϊόντα αυτά.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κυρώσεις ΗΠΑ κατά Κίνας! – Παίρνουν θέσεις σύγκρουσης οι δύο «γίγαντες»
22.03.2022 | 20:46
Σκληρή η ανακοίνωση του κινεζικού ΥΠΕΞ ενώ οι στόλοι ΗΠΑ-Κίνας βρίσκονται σε ανοιχτή θάλασσα
FacebookTwitterMessenger
Τις πρώτες κυρώσεις κατά της κίνας επέβαλαν σημερα οι ΗΠΑ με αιτία την στήριξη της Ρωσίας στον ουκρανικό πόλεμο και αφορμή την καταστολή θρησκευτικών και εθνοτικών ομάδων στην κινεζική επικράτεια.
Οι κυρώσεις αφορούν αξιωματούχους της κινεζικής κυβέρνησης και βέβαια αυτό αποτέλεσε ένα εξευτελιστικό γεγονός για το Πεκίνο που προειδοποίει αν δεν ανακληθούν τοτε θα “επιβάλουν τα ίσα”.
Τις κυρώσεις όπως η κατάσχεση λογαριασμών, η απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ κλπ τις ανακοίνωσε το αμερικανικό ΥΠΕΞ επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο το κλίμα και εξωθώντας στα άκρα την ένταση που επικρατεί διεθνώς.
Οι Αμερικανοί της Ουάσιγκτον έχουν πληροφορίες που αναφέρουν οτι το Πεκίνο πιθανόν να ξεκινήσει κάποια επιχείρηση στο έδαφος της Ταϊβάν, πιθανόν το ερχόμενο φθινόπωρο αλλά σίγουρα θεωρούν ότι μπορούν να προλάβουν την κατάληψη της Ταϊβάν και να μην επαναλάβουν το φιάσκο της Ουκρανίας όπου το αμερικανικό σύστημα αποτροπής κατάρρευσε.
Να σημειώσουμε οτι οι δυο στόλοι βρίσκονται αυτή την στιγμή αντιμέτωποι και στη Νότια Κινεζική Θάλασσα και στην Ανατολική Κινεζική Θάλασσα ενώ το ιαπωνικό ναυτικό πιέζει την Κίνα από τα βόρεια σε μια νησιωτική περιοχή στα ανοιχτά της Νότιας Ιαπωνίας.
Χτες, το απόγευμα της Δευτέρας, ο υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν ανακοίνωσε περιορισμούς στην έκδοση βίζας για Κινέζους αξιωματούχους που σχετίζονται με κατηγορίες εθνοκάθαρσης των Ουιγούρων.
Ο Α.Μπλίνκεν κάλεσε την Κίνα «να τερματίσει τη συνεχιζόμενη γενοκτονία και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στο Xinjiang, τις κατασταλτικές πολιτικές στο Θιβέτ, την καταστολή των θεμελιωδών ελευθεριών στο Χονγκ Κονγκ και τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σύμβουλος Κ.Σβαμπ: «Πλέον μπορούμε να ελέγξουμε ηλεκτρονικά τους ανθρώπους όπως κάνουμε στα ζώα» 
22.03.2022 | 14:07
«Έχουμε την τεχνολογία για να ελέγχουμε την σκέψη των ανθρώπων - Τέλος η ανθρώπινη βούληση» είπε ο Yuval Noah Harari
Ο ιστορικός και συγγραφέας Yuval Noah Harari, κορυφαίος σύμβουλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και του Κλάους Σβαμπ είπε σε πρόσφατη ομιλία του ότι μπορούν πλέον να χακάρουν τους ανθρώπους! 
«Εμείς οι άνθρωποι πρέπει να συνηθίσουμε στην ιδέα ότι δεν είμαστε πια μυστηριώδεις ψυχές. Είμαστε πλέον ζώα που μπορούν να χακαριστούν», δήλωσε.
Στη συνέχεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στην ΚGB και στο πώς παρακολουθούσε αυτή τους ανθρώπους, λέγοντας ότι «πλέον η τεχνολογία δίνει την ευκαιρία να ελέγχουν μέχρι και τις σκέψεις των ανθρώπων, ακόμα και τι θα ψηφίσουν, αν όχι τώρα σε 10 χρόνια θα είναι έτοιμη αυτή η τεχνολογία». 
Πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος είχε πει ότι η ελεύθερη βούληση τέλειωσε:
«Η όλη ιδέα ότι οι άνθρωποι έχουν ψυχή ή πνεύμα και ότι έχουν ελεύθερη βούληση και ότι κανείς δε γνωρίζει τι συμβαίνει μέσα μου, συνεπώς οτιδήποτε επιλέξω είτε στις εκλογές είτε στο σούπερ μάρκετ αυτό είναι η ελεύθερή μου βούληση, αυτό τελείωσε!
Η ελεύθερη βούληση τελείωσε. Τέρμα. Σήμερα διαθέτουμε την τεχνολογία για να χακάρουμε τα ανθρώπινα όντα σε μαζική κλίμακα. Ναι, τα πάντα είναι ψηφιοποιημένα. Τα πάντα παρακολουθούνται. Σ’ αυτήν την περίοδο κρίσης, οφείλεις να ακολουθείς την επιστήμη», είχε τονίσει χαρακτηριστικά.
Μάλιστα είχε αναφερθεί και στον κορωνοϊό και στο πώς επέστρεψε στην ελίτ να επιβάλλει μέτρα που ο κόσμος δεν θα δεχόταν υπό κανονικές συνθήκες.
«Λένε ότι ποτέ δεν πρέπει να αφήνεις μια κρίση να πάει χαμένη, υπό φυσιολογικές συνθήκες ο κόσμος δεν θα συμφωνούσε με αυτό.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



7.000 νεκρούς μετράει μόνο το Τάγμα Αζόφ στην Μαριούπολη – Πάνω από 12.000 οι νεκροί Ουκρανοί
22.03.2022 | 23: 49
Η πόλη ελέγχεται πλέον από τις ρωσικές δυνάμεις πλην του βιομηχανικού συγκροτήματος της Μεταλλουργίας Αζόφ
Οι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν το αεροδρόμιο της Μαριούπολης και πλέον ελέγχουν το 80% της πόλης με τις μάχες να διεξάγονται σπίτι με σπίτι και πολυκατοικία με πολυκατοικία στο τμήμα περί το εργοστάσιο της Μεταλλουργίας Αζοφ που έχουν οχυρωθεί τα Τάγματα Αζόφ και το Σώμα Μπαντέρας.
Νωρίτερα, ρωσική κορβέτα κλάσης 21631 Buyan-M εξαπέλυσαν οκτώ πυραύλων cruise Kalibr-NK από την Σεβαστούπολη. Οι πύραυλοι έπληξαν στόχους σε όλη την Ουκρανία.
Σύμφωνα με την ενημέρωση των δυνάμεων του Ντονέτσκ, αρχικά υπήρχαν 14.000 δυνάμεις του Αζόφ στην Μαριούπολη και τώρα υπάρχουν περίπου οι μισοί.
“Η πόλη έχει απελευθερωθεί κατά 80%” είπε ο Daniil Bezsonov, πρώτος αναπληρωτής Επικεφαλής Πληροφοριών του Ντονέτσκ.
Οι Ρώσοι προχώρησαν σε πυραυλική επίθεση εναντίον του αεροδρομίου στο Κραματόρσκ βόρεια του Ντονέτσκ. Ο Δήμαρχος του Κραματόρσκ επιβεβαίωσε πως καταστράφηκαν αποθήκες πυρομαχικών και καυσίμων μαζί με στρατιωτικό εξοπλισμό.
Στο Pavlograd, στην περιοχή Dnipropetrovsk, οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν τον κόμβο λογιστικής υποστήριξης των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων.
Μέσω του συγκεκριμένου κόμβου οι ουκρανικές δυνάμεις προμηθεύονταν όπλα και καύσιμα. Πλέον δεν υπάρχει άλλη γραμμή ανεφοδιασμού από τη δυτική και κεντρική Ουκρανία.
Το τμήμα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας που επιχειρεί στο Ντονμπάς έμεινε χωρίς δυνατότητα ανεφοδιασμού.
Οι νεοναζί είναι πλέον πλήρως αποκομμένοι και είναι θέμα χρόνου η εξόντωσή τους.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκπομπή στην ρωσική κρατική τηλεόραση: «Μην στείλετε ειρηνευτικό σώμα στην Ουκρανία αλλιώς Βαρσοβία και Βαλτικές θα εξαφανιστούν»
22.03.2022 | 23:27
Σκληρές προειδοποιήσεις από πρόσωπα κοντά στο Κρεμλίνο
Τελικά το ζήτημα των πυρηνικών όπλων δεν είναι κάτι που θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη με χαλαρή διάθεση με τις δυτικές χώρες να μιλάνε στην Ρωσία ως κράτος παρίας γιατί στην ρωσική κοινωνία το θέμα είναι ανοιχτό.
Έτσι πυρηνικό κτύπημα και εισβολή σε Πολωνία-Λιθουανία προέβλεψαν Ρώσοι ειδικοί κατά την διάρκεια εκπομπής της ρωσικής κρατικής τηλεόρασης.
Ό φιλοκυβερνητικός Vladimir Soloviev, και το πάνελ της εκπομπής του έστειλαν μήνυμα σε ΕΕ-ΝΑΤΟ να μην τολμήσουν να στείλουν ειρηνευτικό Σώμα στην Ουκρανία.
Σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει γενικευμένος πόλεμος με χρήση πυρηνικών.
“Η Βαρσοβία θα εξαφανιστεί”
Αναφέρουν σχετικά:
“Η Ευρώπη πρέπει να καταλάβει ένα πράγμα: Θα δεχτείτε πυρηνικό πλήγμα εάν αποφασίσετε να προετοιμάσετε και να στείλετε ειρηνευτικό  σώμα.
Αυτό θα σημάνει πυρηνικός πόλεμος. Αυτό ειπώθηκε και στους Γάλλους δημοσιογράφους στις 8 Φεβρουαρίου.
Γενναίοι Πολωνoί, η Βαρσοβία σας θα εξαφανιστεί από τον χάρτη.
Γενναίοι Γερμανοί, Εσθονοί, Βαλτικά κράτη, Επί την ευκαιρία Βαλτικά κράτη,
Γνωρίζω ότι υπάρχουν μεγάλα προβλήματα στα σύνορα με το Καλίνινγκραντ.
Ίσως είναι η ώρα να σκεφτούμε για ένα διάδρομο στο Καλίνινγκραντ. Ένα χερσαίο διάδρομο στο Καλίνινγκραντ. Γιατί όχι;
Aν κάνουμε ένα στην Υπερδνειστερία, μπορούμε να κάνουμε επίσης ακόμη έναν.
Λιθουανία και Πολωνία είναι πολύ αγενείς. Δεν καταλαβαίνουν ότι μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε πιο γρήγορα απ’ ότι την Ουκρανία.
Γιατί το να κάνουμε ένα διάδρομο είναι μια τοπική στρατιωτική επιχείρηση, πολύ πιο απλό από αυτό που κάνουμε στην Ουκρανία.
Η Βαλτική επόμενος στόχος
Ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν χαρακτηριστικά:
“Στις 24 Φεβρουαρίου 2022, η Ρωσία, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρωπαϊκή Ένωση εισήλθαν σε μια εποχή ανοιχτής παγκόσμιας αντιπαράθεσης. Η συλλογική Δύση ήταν η πρώτη που σήκωσε το «Σιδηρούν Παραπέτασμα-2» μπροστά από τη Μόσχα και τώρα η μπάλα βρίσκεται στην πλευρά του Κρεμλίνου.
Δεν είναι γνωστό πόσο θα διαρκέσει η νέα επανάληψη του Ψυχρού Πολέμου, αλλά ήδη μπορούμε να πούμε ποιος ακριβώς τον έχασε. Αυτές είναι οι μικρές δημοκρατίες της Βαλτικής, που λόγω της δικής τους βλακείας έπεσαν στις μυλόπετρες του μηχανισμού κυρώσεων και κινδυνεύουν να γίνουν διαπραγματευτικό χαρτί.
Τα κράτη της Βαλτικής σκάβουν τον δικό τους οικονομικό τάφο για πολύ καιρό με τα χέρια τους. Κουρασμένη να υπομένει την ρωσοφοβία της Ρίγας, του Βίλνιους και του Ταλίν για δεκαετίες, η Μόσχα πριν από αρκετά χρόνια ξεκίνησε τη διαδικασία μεταφοράς των διαμετακομιστικών ροών στα δικά της λιμάνια στη Βαλτική Θάλασσα. Μετά το αποτυχημένο «Belomaidan» και τις κυρώσεις που ακολούθησαν, η Λευκορωσία μετέφερε επίσης σημαντικό μέρος των εξαγωγών πετρελαίου και ορυκτών στα ρωσικά λιμάνια.
Λόγω της επιθυμίας να κερδίσει την εύνοια των Αμερικανών, η Λιθουανία διέκοψε τις επιχειρηματικές της σχέσεις με την Κίνα. Αυτό από μόνο του δημιούργησε μια τεράστια τρύπα στον προϋπολογισμό των Τίγρεων της Βαλτικής, κάνοντας το μέλλον τους ζοφερό. Αλλά οι «ανεξάρτητες» πρώην σοβιετικές δημοκρατίες, φυσικά, δεν ησύχασαν.
Τώρα τα κράτη της Βαλτικής αποφάσισαν να «τιμωρήσουν» τη Ρωσία για τη δεύτερη «σταυροφορία» της κατά του ναζισμού στην Ουκρανία.
Και για τους συνεργούς του ναζισμού στη Ρίγα, το Βίλνιους και το Ταλίν, σύντομα όλα αυτά θα τελειώσουν πολύ άσχημα για καθαρά οικονομικούς και γεωπολιτικούς λόγους.
Η Ρίγα ζητά επίσης την απαγόρευση εισόδου πλοίων με ρωσική νηολόγηση στα χωρικά ύδατα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
Είναι σαφές ότι αυτό σίγουρα δεν θα καταλήξει σε τίποτα καλό για τις ίδιες τις Βαλτικές χώρες. Στο πλαίσιο της ραγδαίας επιδείνωσης της κοινωνικοοικονομικής κατάστασης εκεί, η αντιρωσική και αντι-λεκορωσική προπαγάνδα και καταστολή κατά των συμπατριωτών μας θα περιστρέφεται όλο και περισσότερο.
Θα υπάρξει μια διαδικασία ανοιχτού φασισμού των κυβερνώντων καθεστώτων και της κοινωνίας προκειμένου να προκληθεί η Μόσχα σε απάντηση εναντίον των χωρών-μελών του μπλοκ του ΝΑΤΟ.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρωσία για διαρροή αμμωνίας στο Σούμι: «Ουκρανοί εθνικιστές ενθαρρυμένοι από την Δύση φοβίζουν τους πολίτες»
22.03.2022 | 23:46
Τι ειπώθηκε σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ
Η Ρωσία έθεσε το ζήτημα διαρροής αμμωνίας στην πολιορκημένη πόλη Σούμι της βορειοανατολικής Ουκρανίας – κατηγορώντας «ουκρανικές υπερεθνικιστικές ομάδες» – σε κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. Τον ισχυρισμό απέρριψαν η Βρετανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες.
Ο αναπληρωτής πρεσβευτής της Ρωσίας στον ΟΗΕ Ντμίτρι Πολιάνσκι δήλωσε ότι οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις «δεν σχεδίασαν ούτε πραγματοποίησαν ποτέ επιθέσεις κατά ουκρανικών εγκαταστάσεων στις οποίες αποθηκεύονταν ή παράγονταν τοξικές ουσίες».
«Είναι ξεκάθαρο ότι οι ουκρανικές εθνικιστικές αρχές, ενθαρρυμένες από χώρες της Δύσης, δεν θα διστάσουν να εκφοβίσουν τους συμπολίτες τους και να σκηνοθετήσουν ψεύτικες επιθέσεις για να κατηγορήσουν τη Ρωσία», υποστήριξε ο Πολιάνσκι.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έρχεται οικονομικός «Αρμαγεδδών» λόγω κυρώσεων στη Ρωσία: Ελλείψεις και στο αλεύρι! – Μέχρι 4 συσκευασίες
22.03.2022 | 10:59
Ήδη έχει μπει πλαφόν στο ηλιέλαιο - Στα ύψη οι τιμές
Ξεκίνησαν να φαίνονται οι πρώτες ελλείψεις σε βασικά προϊόντα, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και των κυρώσεων στη Ρωσία, καθώς επιβλήθηκε πλαφόν και στο αλεύρι! 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επιβεβαιώνει με διαρροές η Αθήνα: «Η Δύση πιέζει για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου – Λένε “βρείτε τα” με Άγκυρα»
21.03.2022 | 08:23
Προωθούν το σχέδιο «γιαβάς γιαβάς» - Αφορμή οι κυρώσεις στη Ρωσία
Οι δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Άμυνας Χουλουσί Ακάρ προ λίγων ημερών περί «συνεκμετάλλευσης» του Αιγαίου δεν ήρθαν τυχαία τώρα, αλλά αποκαλύπτεται ένα έντονο παρασκήνιο.