Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Δευτερα 18 Απριλιου 2022

 

Ν' ακούτε τους ειδικούς...

760.000 € πήρε ο αλήτης, ο Βασιβλακόπουλος, για να τρομοκρατεί τον Ελληνικό λαό.

Γελοίος, χυδαίος, σαν τους κουκουλοφόρους της #κατοχής.

Πρέπει να δικασθεί, όταν αποκατασταθεί το Σύνταγμα και η Δημοκρατία.


Σοκάρει το ποσό που πήρε ο Θ.Βασιλακόπουλος εν μέσω κορωνοϊού από φαρμακευτικές

18.04.2022 | 08:46

Ο «ειδικός» που στηρίζει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους και κατηγορεί συνεχώς τους ανεμβολίαστους

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ο οποίος από την αρχή της πανδημίας του κορωνοϊού έγινε γνωστός στο πανελλήνιο λόγω των ακραίων απόψεων του αναφορικά με τα εμβόλια και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίζονται οι ανεμβολίαστοι πήρε πάρα πολλές χιλιάδες ευρώ εν μέσω κορωνοϊού! 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με συμβάσεις που είναι δημοσιευμένες στο Διαύγεια, από τα τέλη του 2020, δηλαδή λίγο πριν ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί, μέχρι και σήμερα έχουν δοθεί στον Θ.Βασιλακόπουλο 759.259.00 ευρώ.

Να τονιστεί ότι στο Λαϊκό Νοσοκομείο υπάρχουν δύο Θ.Βασιλακόπουλοι, ο ένας είναι ο γνωστός καθηγητής Πνευμονολογίας και ο άλλος είναι καθηγητής Αιματολογίας, στις συμβάσεις δεν διαχωρίζονται ακριβώς ποια ποσά πήρε ο ένας και ποια ο άλλος. 

Περίπου κοντά στις 200-250.000 ευρώ φαίνεται να έχουν δοθεί στον καθηγητή Αιματολογίας για αγορά εξοπλισμού (καθώς αναφέρονται σε καθηγητή Θεόδωρο Π. Βασιλακόπουλο), ενώ βλέπουμε πολλές συμβάσεις που αναφέρονται σε διαλέξεις για θέματα πνευμονολογίας, στις οποίες πιθανότατα συμμετείχε ο γνωστός καθηγητής. Συνολικά είναι σχεδόν 50 συμβάσεις. 

Μην ξεχνάμε ότι ο Θ.Βασιλακόπουλος τις τελευταίες ημέρες βγαίνει σε όλα τα συστημικά ΜΜΕ και προωθεί την τέταρτη δόση, μάλιστα προτείνει στην κυβέρνηση να επιτρέψει στους πολίτες να μπορούν να αγοράζουν μόνοι τους το εμβόλιο από το φαρμακείο.

Όλες οι συμβάσεις είναι από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τις υπογράφει ο καθηγητής Νικόλαος Βούλγαρης.

Οι περισσότερες συμβάσεις αφορούν διάφορες διαλέξεις που έκανε ο καθηγητής Θ.Βασιλακόπουλος, για τις οποίες χρυσοπληρώθηκε, ενώ υπάρχουν και συμβάσεις που αναφέρονται σε «αποδοχή δωρεάς», αλλά και σε έρευνες για φάρμακα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στρατηγοί και Συνταγματάρχες Ρώσοι αλλά και Σέρβοι λένε ότι αυτή η στρατηγική που ακολουθούν οι Ρώσοι στην Ουκρανία, δεν έχει λογική,  και αν τη συνεχίσουν θα καταλήξουν σε μεγάλη ήττα.

Μα δεν χρειάζεται να είσαι στρατιωτικός για να τρελαθείς με τις μαλακίες που κάνουν οι Ρώσοι. Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν, εκτός κάθε στρατιωτικής λογικής. Οι πάντες τα έχουν χάσει και οι ΝΑΤΟϊκοί με τα τσιράκια τους τους Ουκρανοναζί το γλεντάνε, σκοτώνοντας Ρώσους και καταστρέφοντας το πολεμικό τους υλικό. Μόνο ένα πράγμα μου περνάει από το μυαλό: Πως πρόκειται για διάβρωση από τη Δύση και προδοσία σε πολύ υψηλό επίπεδο της ρωσικής ηγεσίας που έχει ακινητοποιήσει τα πάντα. Δεν είναι τυχαίο που ο Σοϊγκού και ο Γκεράσιμοφ έχουν εξαφανιστεί από το προσκήνιο. Πάντως κάτι πολύ άσχημο συμβαίνει, που ας ευχηθούμε δεν θα καταλήξει σε οριστική αυτή τη φορά διάλυση της Ρωσίας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟ "Κ" ΚΟΥΕΔΩΝ :

ΤΟ ΚΚΕ ΚΡΑΤΑ ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΩΣΣΟΥΣ. 

ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ 

ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΣΕ ΣΑΝ ΡΩΣΣΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ. 

ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ .....

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΠΩΣ Η ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΜΕΤΡΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ .....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ουκρανός δημοσιογράφος προτείνει να εκτελεστούν 1.500.000 "άχρηστοι" άνθρωποι στο Ντονενσκ.

Βλέπετε πουθενά νεοναζί;

Πηγή: https://twitter.com/KYTKYTKYTK.../status/1515314394888081412



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ο λαός της Ουκρανίας υποφέρει από τους Ναζιστες και όχι από τους Ρώσους.

Σταμάτα να βάζεις στο ίδιο καλάθι ένα λαο που σηκώνει το σφυροδρεπανο με

ένα κράτος (όχι λαό) που υψώνεται τη σβάστικα.

Πρώτα θα ελευθερωθεί ο Ουκρανικος λαός από τη σβάστικα και μετά θα ελευθερωθεί και από τους καπιταλιστες.

Σχολιο.- ποια μειονότητα καταπιέζει η Ρωσία. Πες μου συγκεκριμένα όχι στον αέρα.

Ο Καντιροφ είναι ένας Τσετσενος αρχηγός που όμως ξέκανε τον Μπασαγιεφ που ήταν Ισλαμοφασιστας καθοδηγουμενος από την Αμερική.

Αυτός που σκότωσε τα παιδιά στο Μπεσλαν και έβαλε τη βόμβα στο θέατρο στη Μόσχα. Για τους Ναζί του Αζωφ υπάρχουν οι Καντιροφσκι δεν θα πάνε στο στόμα του Λύκου απλοί στρατιωτικοί όπως και για τους Ουσταζι στην Κροατία και τους Μουτζαχεντιν υπήρχε ο Αρκαν.

Έτσι γίνονται οι πόλεμοι σε αστικό ιστό με φονιάδες και επαγγελματίες πλέον.

Εσύ όμως θα αμφισβητήσεις τα σφυροδρεπανα πάνω στα ρώσικα τανκς και θα εξομοίωσεις αυτούς τους στρατιώτες με τους Ουκρανοναζι. Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα? Ο Περισσός?

Ποιος Περισσός αυτός που ηταν με τον Στάλιν?

Αυτός που ήταν αργότερα με τον Χρουτσεφ και αφόρησε τον Στάλιν και έστειλε εξορία τον Ζαχαριάδη?

Ποιος Περισσός Αυτός που με τον Φλωράκη χειροκροτουσε τον Γκορμπατσωφ και την Περεστροικα?

Η ο Περισσός της Αλέκας που έριξε σε δυσμένεια τον Φλωράκη?

Εσύ θα μου πεις για Στάλιν και σταθερότητα, που κάθε λάθος της "πάντα γελαστής και γελασμενης" ηγεσίας κοστίζει ποτάμια αίματος?

Ποια σταθερή γραμμή και κουραφέξαλα? Από τον Ζαχαριάδη στον κομμουνιστή του βερμούτ τον Λεωνίδα.

Απάντησε μου όμως ποια μειονότητα στη Ρωσία καταπατουνται τα δικαιώματα της?

σε ρώτησαν μήπως πήραν την άδεια του Γοντικα για να ανεβάσουν το σφυροδρεπανο στο Ντονμπάς?

το ΚΚΕ δεν έφτυσε τον Στάλιν και πήρε Χρουτσεφικη γραμμή στέλνοντας σε μιζέρια και θάνατο τον Ζαχαριάδη? Μας δουλεύεις τώρα? Ο Περισσός που έτρεχε πίσω από κάθε αντεπαναστατη? Μέχρι να καταλάβουν τον Γκορμπι τους είχε πουλήσει στον Κύρκο.

Άσε τώρα.....

Σχολιο.- διεθνισμός χωρίς τα δικά μας πεζούλια δεν υπάρχει.

Μαρξιστικό κοκομπλόκο έχετε πάθει.

Σχολιο.-  άσε τι ξέρεις τι έγινε πες μου. Τους αφορησατε η όχι?

Και τους δύο.

Εγώ διάβασα Μίκι Μαους εσείς που ξέρετε τα πολλά πόσα λάθη έχετε κάνει που πληρώθηκαν με αίμα για την ιδεολογικη καθαρότητα?

Τώρα παρακαλάτε να χάσει ο Ρωσικός στρατός γιατί πιστεύεται ότι έτσι θα ξεσηκωθεί ο κόσμος στη Ρωσία και θα φέρει πίσω το ΚΚ. Τυμβωρυχια κάνετε για την ιδεολογικη σας καθαρότητα



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Aρχαιοκαπηλία Μητσοτάκη: Έτσι άρπαξε τα αρχαία της “συλλογής” του και τα… “δώρισε” στο Μουσείο Χανίων!

17/04/2022

Μεγάλο ρεπορτάζ έχει ο agonaskritis.gr για αυτό που ονομάζει “αρχαιοκαπηλία Μητσοτάκη”. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται το ιστορικό αντιδράσεων που υπήρχαν στο πέρασμα των δεκαετιών σχετικά με τη συλλογή αρχαίων του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που πλέον υπάρχει στο νεο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων.

Στο ρεπορτάζ αναφέρονται τα εξής:

Ξεπλένουν την αποδεδειγμένη αρχαιοκαπηλία του Κων. Μητσοτάκη- Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πρώτος επισκέπτης του μουσείου χθες βράδυ, εκθείασε… τους γονείς τους για τη… “γενναιοδωρία” τους να “δωρίσουν” πριν 22 χρόνια τα αρχαία – προϊόντα αρχαιοκαπηλίας! – Τα έγγραφα και οι φωτογραφίες της υπόθεσης που θέλει το Μητσοτακέικο να ξεχάσουμε

Μεγάλο ρεπορτάζ έχει το ενημερωτικό πόρταλ candiadoc.gr για αυτό που ονομάζει “αρχαιοκαπηλία Μητσοτάκη”. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται το ιστορικό αντιδράσεων που υπήρχαν στο πέρασμα των δεκαετιών σχετικά με τη συλλογή αρχαίων του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που πλέον υπάρχει στο νεο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων.

Στο ρεπορτάζ αναφέρονται τα εξής:

Ξεπλένουν την αποδεδειγμένη αρχαιοκαπηλία του Κων. Μητσοτάκη- Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πρώτος επισκέπτης του μουσείου χθες βράδυ, εκθείασε… τους γονείς τους για τη… “γενναιοδωρία” τους να “δωρίσουν” πριν 22 χρόνια τα αρχαία – προϊόντα αρχαιοκαπηλίας! – Τα έγγραφα και οι φωτογραφίες της υπόθεσης που θέλει το Μητσοτακέικο να ξεχάσουμε

Το νέο αρχαιολογικό μουσείο στα Χανιά, άνοιξε χθες τις πύλες του για να υποδεχτεί στην ουσία τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν αργότερα, τον Ιούνιο.

Στο μουσείο, λοιπόν, πρώτος επισκέπτης ήταν ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης. Μάλλον είχε και οικογενειακούς λόγους να είναι εκεί, καθώς στο μουσείο υπάρχει ειδική πτέρυγα με τα αρχαία της συλλογής του (πατρός) Κωνσταντίνου Μητσοτάκη! Μια υπόθεση για την οποία ούτε η οικογένεια Μητσοτάκη ούτε ο ίδιος ο πρωθυπουργός και το σημερινό κράτος θα πρέπει να αισθάνονται και πολύ υπερήφανοι… Κι αυτό γιατί τα συγκεκριμένα αρχαία αντικείμενα αποδείχτηκαν από αρχαιολόγους της Κρήτης ως προϊόντα αρχαιοκαπηλίας!

Διαβάζουμε από τα σχετικά ρεπορτάζ τις δηλώσεις Κυριάκου Μητσοτάκη για τη… γενναιοδωρία των γονιών του (…) να δωρίσουν τη συλλογή, μετά όμως που αποδείχτηκε ότι ήταν από αρχαιοκαπηλία!

Στο νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων εκτίθεται και αξιόλογος αριθμός αντικειμένων της Συλλογής Κωνσταντίνου και Μαρίκας Μητσοτάκη, τα οποία χρονολογούνται από την 4η χιλιετία π.Χ. έως τον 3ο αιώνα μ.Χ. Πρόκειται για μια εξαιρετικά αξιόλογη συλλογή, που δωρήθηκε στο ελληνικό δημόσιο από την οικογένεια Μητσοτάκη και την οποία ο πρωθυπουργός θαύμασε στο χώρο που εκτίθεται μαζί με την αδερφή του και βουλευτή Χανίων της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη που ήταν επίσης παρούσα στην ξενάγηση.

«Ο δεύτερος λόγος που είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος -γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε- είναι το γεγονός ότι στο Μουσείο αυτό βρήκε τη θέση της η συλλογή Κωνσταντίνου και Μαρίκας Μητσοτάκη, η οποία είχε δωρηθεί από τους γονείς μου στο ελληνικό κράτος πριν από 22 χρόνια. Ο πατέρας μου, πάντα, και η μητέρα μου πίστευαν ότι η συλλογή αυτή πρέπει να αποτελέσει κτήμα του ελληνικού λαού και με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό δώρισαν ολόκληρη πρακτικά τη συλλογή τους στο τότε Αρχαιολογικό Μουσείο. Σήμερα η συλλογή αυτή στεγάζεται στον πρώτο όροφο, σε έναν χώρο αντάξιο της σημασίας του.

Και πιστεύω ότι οι γονείς μου θα ήταν πολύ χαρούμενοι και πολύ υπερήφανοι αν είχαν τη δυνατότητα να δουν πώς εκτίθεται αυτή η συλλογή που γι’ αυτούς αποτέλεσε ένα έργο ζωής, άσχετα αν δέχτηκαν πολύ σκληρές επιθέσεις εκείνη την εποχή γι’ αυτή τους την πράξη. Και πάλι, λοιπόν, συγχαρητήρια και να είναι τυχερό και καλορίζικο το νέο μας Μουσείο. Όπως είπε και η υπουργός, αύριο και μεθαύριο η είσοδος θα είναι δωρεάν. Να έρθουν πρώτα από όλα οι Χανιώτες να το απολαύσουν, τα νέα μας παιδιά, τα σχολεία μας να το επισκεφθούν, να μάθουν περισσότερα για τον πολιτιστικό πλούτο της περιοχής των Χανίων.

Η αρχαιοκαπηλία

Την υπόθεση της αρχαιοκαπηλίας αποκάλυψαν δυο Κρητικοί αρχαιολόγοι, η Μαρία Βλαζάκη, από τα Χανιά, πρώην ΓΓ του υπουργείου Πολιτισμού, και ο Αντώνης Βασιλάκης από το Ηράκλειο. Προφανώς και οι δυο στοχοποιήθηκαν από την οικογένεια Μητσοτάκη και τους ανθρώπους της… Μετά την αποκάλυψη ότι αντικείμενα της αρχαιολογικής συλλογής Μητσοτάκη προέρχονταν από αρχαιοκαπηλία, ο ίδιος ο Κων. Μητσοτάκης αναγκάστηκε να “δωρίσει” στο ελληνικό δημόσιο τη συλλογή (…) κρατώντας μόνο μερικά ώστε να διατηρήσει την ιδιότητα… του συλλέκτη αρχαιοτήτων.

Στην υπόθεση έχουμε και με άλλες αφορμές αναφερθεί.

Θυμίζουμε:

Τα ύποπτα αρχαία της «συλλογής Μητσοτάκη» και η στοχοποίηση της Μ. Βλαζάκη από την οικογένεια…

Αρχαία Μητσοτάκη: Οι Κρητικοί αρχαιολόγοι που αποκάλυψαν την αρχαιοκαπηλία!- Η πρώτη επιστολή του Α. Βασιλάκη

Τα αρχαία Μητσοτάκη

Αξίζει να θυμηθούμε στο σημείο αυτό τι ανέφερε σε παλαιότερο ρεπορτάζ της η δημοσιογράφος Φωτεινή Λαμπρίδη, για το θέμα:

«Για όσους δεν θυμούνται, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, είχε πάρει άδεια συλλογέα και διατηρούσε τη συλλογή του στην οικεία του στα Χανιά. Όταν έγινε πρωθυπουργός, το Μουσείο Γουλανδρή, αποφάσισε να κάνει έκθεση με τα αντικείμενα τα προερχόμενα από τη συλλογή του. Η Οργανωτική Επιτροπή όμως που είχε συστηθεί για την διοργάνωση της έκθεσης, έστειλε μία επιστολή στο Μουσείο Ηρακλείου, η οποία στάθηκε μοιραία.

Ζητούσε από το Μουσείο να παραχωρήσει αρχαιότητες από τάφο στη Μεσαρά για να εκτεθούν πλάι σε εκείνες της συλλογής Μητσοτάκη η οποία περιλάμβανε κι εκείνη κομμάτια από τον ίδιο χώρο. Έτσι ανακαλύπτει ο τύπος το σκάνδαλο, μάλιστα το Ποντίκι κάνει ειδικό αφιέρωμα στις αποκαλύψεις. Τι είχε συμβεί; Η εφορεία είχε κάνει ανασκαφή στη Μεσαρά, και διέκοψε λόγω κακών καιρικών συνθηκών του χειμώνα. Όταν επέστρεψε, ανακάλυψε πως ευρήματα από τον τάφο είχαν κλαπεί.

https://agonaskritis.gr/a%cf%81%cf%87%ce%b1%ce%b9%ce%bf%ce%ba%ce%b1%cf%80%ce%b7%ce%bb%ce%af%ce%b1-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%ac%ce%ba%ce%b7-%ce%ad%cf%84%cf%83%ce%b9-%ce%ac%cf%81%cf%80%ce%b1%ce%be%ce%b5-%cf%84/?fbclid=IwAR0oBUPCc1xS2LnqK7OuoqOMcnbujHZZqM5FtxPRSM79dTetRhBrDv8NsDs



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν θέλω να σας αγχώσω αλλά..

τα της Σαγκάης υποχρεωτικά μέτρα και στρατόπεδα συγκεντρώσεως είναι ήδη ψηφισμένα και στην χώρα μας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επέτειος της απελευθέρωσης της ανατολικής Ουκρανίας από τον Κόκκινο Στρατό η χθεσινή.

Ο ρωσικός στρατός και οι λαϊκές πολιτοφυλακές του Ντονμπάς τη γιόρτασαν με κατάπαυση του πυρός και με έπαρση της σοβιετικής σημαίας σε όλες τις απελευθερωμένες πόλεις και τα χωριά.

Ο ουκρανικός στρατός με αποκαθήλωση στο Χάρκοβο της προτομής του επικεφαλής των σοβιετικών απελευθερωτικών δυνάμεων, στρατάρχη Ζούκοφ. Την ίδια ώρα που σε άλλα μέρη της Ουκρανίας γίνονταν τελετές στη μνήμη των ουκρανικών SS "Γαλικία".



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δημοσιεύει η κυπριακή "Καθημερινή" ένα προβοκατόρικο άρθρο που εμφανίζει τη Ρωσία να ανοίγει προξενείο στα κατεχόμενα της Κύπρου και γίνεται ο κακός χαμός! 

Παρά το ότι από ρωσικής πλευράς αναφέρεται σαφώς ότι δεν υπάρχει καμιά τέτοια σκέψη, ενώ η ίδια η κυπριακή κυβέρνηση διαβεβαιώνει πως εδώ και μήνες υπήρξε βολιδοσκόπηση σχετικά με τον τρόπο που θα μπορούσαν να εξυπηρετούνται καλύτερα οι περίπου 10 χιλιάδες Ρώσοι που διαμένουν στα κατεχόμενα. Χωρίς καμιά αναφορά σε προξενείο ή κάποιας άλλης μορφής αντιπροσώπευση στα κατεχόμενα. 

Μπορεί να μην έχει η Ρωσία τέτοια πρόθεση, αλλά ο πανικός σε Κύπρο και Ελλάδα είναι ευνόητος. 

Όταν επί δεκαετίες τόσο η ΕΣΣΔ όσο και η Ρωσία κατόπιν, έχουν στηρίξει ποικιλοτρόπως την ανεξαρτησία της Κύπρου, καταδικάζοντας σταθερά την τουρκική κατοχή, και Κύπρος και Ελλάδα ανταποδίδουν με πλήρη ευθυγράμμιση με το ΝΑΤΟ στην αντιρωσική υστερία, έχουν κάθε λόγο να τρέμουν τις συνέπειες.

Πόσο μάλλον, όταν και τα κοινοβούλια και των δύο χωρών στήθηκαν ν' ακούσουν το παραλήρημα του πολεμοκάπηλου ναζιστή Ζελένσκι. Που στην ελληνική Βουλή πλαισιώθηκε από τους ναζί του Αζόφ και στην κυπριακή έκοψε τη σύνδεση όταν η πρόεδρος έκανε αναφορά στην τουρκική κατοχή.

Ελλάδα και Κύπρος κατεξευτελίζονται από τους νατοϊκούς και τρέμουν και την άλλη πλευρά. Ακόμη κι όταν διαδίδονται προβοκατόρικες ειδήσεις.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διαψεύδει η Ρωσία ισχυρισμούς για αναγνώριση κατεχομένων στην Κύπρο

18/4/2022

Προθέσεις πολιτικών κύκλων, για να στραφεί η Λευκωσία ακόμη πιο έντονα κατά της Ρωσίας;

Διαψεύδει ο Ρώσος Πρέσβης, με αποκλειστικές δηλώσεις του στο Sigmalive, δημοσιεύματα που αναφέρονται σε πρόθεση της Ρωσίας να ανοίξει Προξενείο στα κατεχόμενα. Υπάρχουν, ωστόσο, σκέψεις και επαφές για το πώς θα εξυπηρετούνται οι Ρώσοι που διαμένουν στα κατεχόμενα, κάτι που, ομολογουμένως, προκαλεί προβληματισμό.

Η χαρακτηριστική δήλωση του Στάνισλαβ Οστάτσι ήταν πως δεν πρόκειται να γίνει μια ενέργεια ανοίγματος Προξενείου, εξηγώντας ότι για να ανοίξει, πρέπει να έρθουν σε επαφή με το λεγόμενο «Υπουργείο Εξωτερικών» και να συνάψουν διπλωματικές σχέσεις, κάτι που δεν είναι διατεθειμένοι να πράξουν.

Παραδέχτηκε, ωστόσο, ότι εδώ και αρκετό καιρό επεξεργάζονται τρόπους για το πώς θα εξυπηρετούνται καλύτερα οι περίπου 10 χιλιάδες Ρώσοι που διαμένουν στα κατεχόμενα. Κάτι που προβληματίζει και μπορεί να ερμηνευθεί και ως προσπάθεια να ασκηθούν εμμέσως πιέσεις στη Λευκωσία, χωρίς να αποκλείεται κανένα σενάριο περί πιθανής αναγνώρισης.

Σε κάθε περίπτωση, αρνήθηκε εντόνως πως υπήρξε νέο, πρόσφατο αίτημα, με αφορμή τις εξελίξεις στην Ουκρανία.

Αναλυτές, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα, ανέφεραν πως ενδέχεται να αφορούν προθέσεις πολιτικών κύκλων, για να στραφεί η Λευκωσία ακόμη πιο έντονα κατά της Ρωσίας, αγνοώντας τις συνέπειες στο Κυπριακό.

Εν γνώση της Λευκωσίας οι ρωσικές προθέσεις

Αρμόδιες πηγές από την Λευκωσία δεν αρνήθηκαν την ρωσική βολιδοσκόπηση περί εξακρίβωσης των διαθέσεων της Λευκωσίας σε ό,τι αφορά την πρόθεσή τους να ρυθμίσουν το θέμα της προξενικής αρωγής στα κατεχόμενα.

Διευκρίνισαν, ωστόσο, κατ’ αναλογίαν των δηλώσεων του Ρώσου Πρέσβη, πως η βολιδοσκόπηση έγινε εδώ και καιρό και ότι δεν υπάρχει πρόταση, αλλά σκέψεις, οι οποίες δεν αφορούν ίδρυση προξενείου.

Οι πρωταρχικές σκέψεις των Ρώσων

Σε ερώτημά του Sigmalive προς τον Ρώσο Πρέσβη για το ποιοι μπορεί να είναι αυτοί οι τρόποι εξυπηρέτησης των Ρώσων που διαμένουν στα κατεχόμενα, χωρίς να αναγνωρίζεται το παράνομο καθεστώς, εξήγησε ότι, μέχρι τώρα, οι Ρώσοι που διαμένουν στα κατεχόμενα μεταβαίνουν στο Σπίτι της Συνεργασίας, για τις υποθέσεις τους.

Σε διευκρινιστικές ερωτήσεις, αφέθηκε να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να υπάρξει ένα νέο κτίριο, μεγαλύτερο και αποκλειστικά, ίσως, γι’ αυτό τον σκοπό, και πάλι εντός της νεκρής ζώνης. Τέλος, είπε πως δεν υπάρχει πρόθεση ούτε για δημιουργία εμπορικού γραφείου στα κατεχόμενα.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο στρατός της   Τουρκίας βομβαρδίζει θέσεις Κούρδων στο Βόρειο Ιράκ

Δύο μέτρα και δύο σταθμά από τους Δυτικούς Ούτε οπλικά συστήματα για τους Κούρδους ούτε κυρώσεις για τους Τούρκους. Δεν είναι Ουκρανία βλέπεις.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΓΓΟΝΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑ ΧΡΟΥΣΤΣΙΩΦ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΔΙΕΘΝΟΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΤΟ NEW SCHOOL  ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ .

ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



- Φυλακή των λαών η σημερινή Ρωσία...

- Με τον Κυριάκο και εσείς, ε;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μερικά γεγονότα για τον ρωσικό στρατό εκπλήσσουν ακόμα και εμένα 

Ο βουδιστής ιερέας των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων διεξάγει συνάντηση προσευχής με βουδιστές πολεμιστές.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο όπως οι Σύροι τζιχαντιστές.

Την άποψη αυτή εξέφρασε ο Αμερικανός δημοσιογράφος Τζορτζ Έλισον, αφού είδε τους ομαδικούς τάφους αμάχων που σκοτώθηκαν από το καθεστώς του Κιέβου.

Ο ανταποκριτής είπε ότι σε μόλις 5 λεπτά, οι ερευνητές βρήκαν 5 πτώματα και όλα με κομμένα κεφάλια.

"Ο στρατός δεν το κάνει αυτό. Εκτός αν είναι οι τρομοκράτες του IG *. Και τι κάνουμε με τους τρομοκράτες;", κατέληξε ο Elison ρητορικά.

*απαγορευμένη στη Ρωσική Ομοσπονδία, μια τρομοκρατική οργάνωση



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Τους έδεσαν χέρια και πόδια και μετά τους πήγαν για να τους πυροβολήσουν» — ο Βρετανός μισθοφόρος Έσλιν μίλησε για τις μαζικές εκτελέσεις αμάχων στη Μιριούπολη από τους Ναζί «Αζόφ»*

Ο αιχμάλωτος Βρετανός μισθοφόρος Aiden Eslin είπε πώς χάθηκαν οι άμαχοι της Μαριούπολης μετά από συνάντηση με τους Ναζί. Παραδέχτηκε ότι είδε προσωπικά πώς αθώους πολίτες κυριολεκτικά πιάστηκαν στους δρόμους.

Σύμφωνα με τον Βρετανό μισθοφόρο, κάποιος πιάστηκε αιχμάλωτος απλώς και μόνο επειδή το άτομο χάθηκε. Αλλά κυρίως «κρατήθηκαν λόγω υποτιθέμενων δεσμών με τους Ρώσους». Μετά από αυτό, μεταφέρθηκαν στη ναζιστική βάση στο εργοστάσιο Azovstal και στη συνέχεια πυροβολήθηκαν σε ένα απομακρυσμένο καταφύγιο.

«Είδα πώς οι στρατιώτες της ομάδας αναγνώρισης του τάγματος έδεναν χέρια και πόδια πολιτών και τους έδεσαν τα μάτια. Μεταφέρθηκαν στο καταφύγιο… Μετά από αυτό, δεν τους ξαναείδα», είπε ο Έσλιν.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Λαοί της Λατινικής Αμερικής, της Ασίας,της Αφρικής , της μέσης Ανατολής , λαοί που αιώνες τώρα και μέχρι σήμερα, ξέρουν καλά στο πετσί τους, τι θα πει ΔΥΣΗ, ΝΑΤΟ , θάνατος, πείνα, φτώχεια, αποκλεισμοί, περιθώριο, ξεριζωμός, κυρώσεις , έχουν ξεκάθαρη γνώμη και άποψη για τον πόλεμο της Ουκρανίας..


18 Απριλίου 2022

Δεν νομίζω να είναι ανόητο το 80% του πλανήτη που δεν κάνει εξισώσεις ούτε κρατά ίσες αποστάσεις

Οι Λαοί της Λατινικής Αμερικής, της Ασίας,της Αφρικής , της μέσης Ανατολής , λαοί που αιώνες τώρα και μέχρι σήμερα, ξέρουν καλά στο πετσί τους, τι θα πει ΔΥΣΗ, ΝΑΤΟ , θάνατος, πείνα, φτώχεια, αποκλεισμοί, περιθώριο, ξεριζωμός, κυρώσεις , έχουν ξεκάθαρη γνώμη και άποψη για τον πόλεμο της Ουκρανίας..

Είναι υπέρ της Ρωσιας , με βάση τα δεδομένα της εποχής. Πάντα τα δεδομένα της κάθε εποχής, παίζουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις . Δεν νομίζω να είναι το 80% του πλανήτη ανόητο. Δεν κάνουν εξισώσεις, ούτε κρατούν ίσες αποστάσεις . Όσοι πραγματικά είμαστε με τους λαούς, εμείς οι βολεμενοι δυτικοί ,παγιδευμένοι στα κουκούλια που μας έστησε η δυση , οφείλουμε , έχουμε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να τους αφουγγραστουμε, αφού μιλάμε για ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ.

Οτιδήποτε άλλο, είναι υπεκφυγη στουρθοκαμηλισμος και "βγάζω την ουρά απ' έξω ,να χω την ησυχία μου"...... Οι λαοί αυτοί, ξαναγράφουν ιστορία κι εμείς τους κοιτάμε με συμπόνια μεν ,αλλά προσπερνάμε τις θέσεις τους.. Δεν είναι αυτός ο ρόλος μας. Τέλειος ο κόσμος που ονειρευόμαστε, αλλά έχει και μονοπάτια ,που αναγκαστικά πρέπει να περάσουμε, για να μπουν τα θεμέλια .

Για να στήσεις το μέλλον , αντιμετωπίζεις έμπρακτα το παρόν με τα δεδομένα της εποχής , παίρνοντας παραδείγματα από το ένδοξο παρελθόν. Αλλιώς μένεις εκεί που είσαι , με ευχολόγια περί "ειρήνης", και βαλτωνεις ...σου λέει κάτι αυτό το "βαλτωνεις";;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτά έλεγε ο σύμβουλος του Ζελενσκι Oleksiy Arestovych για το ΝΑΤΟ το 2019 και για τον πόλεμο που έπρεπε να ξεκινήσει το αργότερο μέχρι τις αρχές του 22

«Το τίμημα για να μπούμε στο ΝΑΤΟ είναι ένας μεγάλος πόλεμος με τη Ρωσία»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με δεδομένο πως και τα πιο αμερικανοδουλα ΜΜΕ παραδέχονται ανοιχτά ( και καμαρώνουν κιόλας...) πως δεν υπάρχει ( ουτε υπήρξε ποτέ) κανένας πόλεμος Ρωσίας - Ουκρανίας, πόλεμος Ρωσίας - ΝΑΤΟ εκτυλίσσεται...

Το δημοσίευμα της ναυαρχίδας του γερμανικού κεφαλαίου Frankfurter Allgemeine Zeitung. 

είναι ξεκάθαρο: η Ελλάδα είναι στην πρώτη γραμμή του νατοικου επεκτατισμού καί, φυσικά, πρώτος στόχος!

Αλεξανδρούπολη, το "λιμάνι του ΝΑΤΟ".

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πιο σημαντικό μέρος στη νοτιοανατολική Ευρώπη, από πολιτικής και στρατιωτικής άποψης, από την Αλεξανδρούπολη...το λιμάνι της Θράκης έχει καθιερωθεί ως σταθμός μεταφόρτωσης για τις προμήθειες όπλων από τη Δύση σε χώρες της του Εύξεινου Πόντου, δηλαδή τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την Ουκρανία». Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, «τουλάχιστον εξίσου σημαντική είναι η σημασία της περιοχής και για τη στρατιωτική συνεργασία μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας». (από dw.com)

Υ.γ. ας μην ξεχάσουμε ποιός έκανε την Αλεξανδρούπολη " λιμάνι του ΝΑΤΟ"! 3 μέρες συνέδριο είχαν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, οι λέξεις ΝΑΤΟ και Αλεξανδρούπολη ούτε καν αναφέρθηκαν... Οι " προεδρικοι" κρατούσαν ΝΑΤΟ ικη ..." Ομπρέλα"!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βαλέριος Ασλανίδης: Τα χωριά Σαρτανά, Ταλακόβκα, Τσερμαλίκ, Μπουγκάς, Γκρανίτνοε και άλλα χωριά με ελληνικό πληθυσμό στέλνουν εκκλήσεις για βοήθεια.

17 Απριλίου 2022

Αγαπητοί συμπατριωτές μου. Απευθύνομαι με την επιστολή αυτή σε όλη την Ελληνική κοινωνία, σε όλους τους Έλληνες πολίτες, πολιτικούς, δημοσιογράφους και δημόσιους λειτουργούς, επιθυμώντας επίσης να ακουστώ και από όλους τους απόδημους Έλληνες, τα αδέλφια μας σε όλο τον κόσμο.

Εμείς, οι Έλληνες της Ρωσίας, έχουμε αποδείξει πολλάκις με έργα, ότι βρισκόμαστε σταθερά πλάι σε όλους τους αδελφούς μας, Ελλαδίτες και απόδημους, κάθε φορά που αυτοί δοκιμάζονται, όπως σήμερα τα αδέλφια μας στην Ουκρανία, και συγκεκριμένα στο Ντονέτσκ, την Μαριούπολη, το Λουγκάνσκ και το Μπερντιάνσκ, τούτο δε πράττουμε χωρίς να λογαριάζουμε την πολιτική προπαγάνδα και τις προσπάθειες διάφορων καιροσκόπων να αμαυρώσουν την ειλικρινή μας προσπάθεια να στηρίξουμε τα αδέλφια μας.

Θεωρούμε καθήκον μας να βρισκόμαστε πάντα πλάι στους αδελφούς μας Έλληνες που υποφέρουν, όπου και αν βρίσκονται, όποιες συνθήκες και αν επικρατούν.

Προσφάτως έλαβαν χώρα, παντελώς απαξιωτικές και δυσφημιστικές δημοσιεύσεις στον ελλαδικό τύπο, οι οποίες εμφάνισαν με σκανδαλώδεις χαρακτηρισμούς την είδηση για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας από τις Οργανώσεις των Ελλήνων της Ρωσίας προς τους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Μαριούπολης και των γύρω χωριών, οι οποίες προκάλεσαν ένα κύμα οργής και αγανάκτησης στα μέλη των τοπικών ελληνικών κοινοτήτων της Ρωσίας. Απευθυνόμενος στους συντάκτες των προαναφερθέντων δημοσιευμάτων, ερωτώ:

Κύριοι, είστε βέβαιοι ότι αντιλαμβάνεστε την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στη Μαριούπολη και γενικότερα στην Ουκρανία; Καθημερινώς, λαμβάνουμε εκατοντάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα με εκκλήσεις για βοήθεια από συγγενείς, φίλους και γνωστούς, που έχουν εγκλωβιστεί και αποκλειστεί στην εμπόλεμη περιοχή.

Τα χωριά Σαρτανά, Ταλακόβκα, Τσερμαλίκ, Μπουγκάς, Γκρανίτνοε και άλλα χωριά με ελληνικό πληθυσμό στέλνουν εκκλήσεις για βοήθεια.

Το Ντομπάς βιώνει μια ανήκουστη ανθρωπιστική κρίση. Οι μεγάλες ελλείψεις σε νερό, φαγητό, θέρμανση, ηλεκτροδότηση και φάρμακα έχουν ως συνέπεια να χάνονται καθημερινά ανθρώπινες ζωές. Σπίτια έχουν καταστραφεί ολοσχερώς. Λόγω των μεγάλων καταστροφών στο οδικό δίκτυο, οικισμοί και χωριά έχουν αποκλειστεί, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να φτάσει οι ζωτικής σημασίας γι’ αυτούς ανθρωπιστική βοήθεια.

Κύριοι, έχετε αναρωτηθεί ποτέ, αν υπάρχουν και ποιοι τρόποι για να φτάσει η ανθρωπιστική βοήθεια στους κατοίκους των περιοχών που έχουν αποκλειστεί και χαροπαλεύουν; Σας πληροφορώ λοιπόν, ότι η μόνη οδός που παραμένει σήμερα ανοικτή για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην δοκιμαζόμενη περιοχή της Μαριούπολης, περνάει από το Ντονέτσκ.

Σας πληροφορώ επίσης, ότι ματαίως κοπιάζετε, εμείς θα συνεχίσουμε την ανθρωπιστική μας αποστολή, διότι πάνω από τα όποια πολιτικά παιχνίδια και προσκαίρως εξυπηρετούμενα θεμιτά και μη συμφέροντα, είναι η ανθρώπινη ζωή. Αυτή προσπαθούμε να διασώσουμε.

Οι Έλληνες της Ρωσίας, ήδη έχουμε προσφέρει στους κατοίκους της Μαριούπολης είκοσι (20) βαν – μικρά λεωφορεία, τα οποία εξυπηρετούν καθημερινά τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής παραδίδοντας σ’ αυτούς, αναγκαία τρόφιμα και φάρμακα, ενώ χρησιμοποιούνται και για την απομάκρυνση των τραυματιών και των αρρώστων από την περιοχή.

Επίσης προσφέρουμε καθημερινά στους κατοίκους πόσιμο νερό, εξυπηρετώντας κάθε φορά εκατοντάδες πολίτες, που αναμένουν σε τεράστιες ουρές για να προμηθευθούν νερό.

Έχουμε προσφέρει επίσης σημαντικό αριθμό γεννητριών, οι οποίες χρησιμοποιούνται από τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της περιοχής για την ηλεκτροδότηση των πληγέντων.

Πείτε μου παρακαλώ, αν πράγματι πιστεύετε ότι σας έχει παραχωρηθεί το αποκλειστικό προνόμιο και δικαίωμα να κρίνετε πως και ποιος δύναται να προσφέρει βοήθεια στον δοκιμαζόμενο συμπατριώτη και ομοεθνή του;

Αλήθεια, πιστεύετε ότι υπό της επικρατούσες συνθήκες, όταν κάθε ποτήρι νερού και κάθε πιάτο φαγητού που προσφέρεται μετράει, είναι καιρός για να επιχειρηματολογεί κανείς το αν η επιλεγείσα οδός για την μεταφορά και παράδοση της ανθρωπιστικής βοήθειας είναι η πλέον ενδεδειγμένη σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα;

Τα διδάγματα που προσφέρει, το γεμάτο από τραγωδίες, πρόσφατο ιστορικό παρελθόν μας, δεν επιτρέπουν να εμφιλοχωρήσουν στη σκέψη μας τα διλήμματα, το αν είναι πρέπον ή όχι να ανταποκριθούμε στο αίτημα των αδελφών μας για βοήθεια, το αν έχουμε ή όχι το δικαίωμα να τους στερήσουμε την απολύτως αναγκαία για την επιβίωση τους βοήθεια.

Πιστέψτε με, σήμερα δεν είναι καιρός για πολιτική σπέκουλα, απόδοση ευθυνών και «κυνήγι μαγισσών».

Εμείς οι Έλληνες, όπως και κάθε πολιτισμένος λαός, προκειμένου να σωθεί έστω και μία επιπλέον ύπαρξη –ζωή που είναι κλειδωμένη- εγκλωβισμένη σε υπόγειο κάποιου κτηρίου της Μαριούπολης, οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, να απαλλαγούμε από τις προκαταλήψεις και τα στερεότυπα, τα οποία μας επιβάλλονται έξωθεν.

Με εντολή των μελλών των Ελληνικών Κοινοτήτων της Ρωσίας.

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου της πόλεως Ανάπα και της Επιτροπής Δημογερόντων των Ελλήνων της Περιφέρειας Κρασνοντάρ Ρωσίας.

Βαλέριος Ασλανίδης

http://efxinospontos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7992%3Avalerios-aslanidis-ta-xoria-sartana-talakovka-tsermalik-bougkas-granitnoe-kai-alla-xoria-me-elliniko-plithysmo-stelnoun-ekkliseis-gia-voitheia&catid=11%3Aomogeneia&fbclid=IwAR2sAQbqDkKNPKuXQ2uQU1vHQ3U5oT9h7G8QZacmU2xu9oG11ERgT3Litng



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το άγαλμα του Καποδίστρια στο Ouchy (Λωζάννη) με μια θηλιά στον λαιμό. Έργο ουκρανόφρονων Μαυρομιχαλαίων.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οσο τα ΜΜΕ ασχολούνται με την υπόθεση της Πάτρας και τη βύθιση του καταδρομικου στη Μαύρη θάλασσα ξημερώνει μια υπέροχη μέρα όπου θα αγοράσουμε τη MWh με 255,95€ την ίδια στιγμή που οι Γερμανοί θα την αγοράσουν με 120,23€ και οι Γάλλοι με 123,55€.

Ολοι το ξέρουν οτι οι Ελληνες μπορουν να ανταπεξελθουν, χάρη στους υψηλούς τους μισθους κι στη μέριμνα του κράτους στην υψηλοτερη τιμη ε εργειας στην Ευρωπη.

Μάλλον ο πόλεμος στην Ουκρανία χτυπάει περισσότερο την Ελλάδα ,μην ψάχνετε τους λόγους ... εξυπηρέτηση συμφερόντων λέγεται.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν μας καλούν για την 3η, 4η, ...5η ετήσια δοση...μας λένε ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν ΑΠΟ covid ...!!

Oταν τους ρωτάνε, γιατί είμαστε πρώτοι στην Ευρώπη σε θανάτους covid ...και μάλιστα με διάφορα από τις υπόλοιπες χωρες, μας λένε ότι οι άνθρωποι ΔΕΝ πεθαίνουν από covid ,αλλά ΜΕ covid, αλλά δε φταιει ο covid ...

Σταθεροποιηθείτε κάπου βρε "ειδικοί"....

Έτσι δουλειά ...δεν γίνεται ...!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καλέ όχι δεν είναι ναζιστές , είναι απλα "εθνικιστες "

(ναζί πατριώτες ,αν δεν είσαι Ρώσος,ρωσοφωνος,κομμουνιστής αντιφασίστας, δημοκράτης, ,τσιγγανος η Εβραίος ,δεν υπάρχει πρόβλημα )



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η κορυφαία τρανσέξουαλ ψυχολόγος που έχει βοηθήσει εκατοντάδες εφήβους να μεταβούν, και μέλος της επιτροπής της Αμερικανικής Εταιρείας Ψυχολόγων που ορίζει τις κατευθυντήριες γραμμές για την υγειονομική περίθαλψη των τρανς,

Προειδοποίησε ότι 

"Το πράγμα έχει πλέον ξεφύγει και έχει πάει πολύ μακριά".

"Διαπράττουμε έγκλημα". 

Και φοβάται ότι πολλα παιδιά παίρνουν αποφάσεις που τους διαλύουν τη ζωή επειδή είναι "μοντέρνο" και προωθείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Έρικα Άντερσον - η οποία είναι και η ίδια τρανς - είπε στους Los Angeles Times ότι είναι φρίκη που ακόμη και 13χρονα παιδιά λαμβάνουν τώρα ορμονική θεραπεία χωρίς καν να συναντηθούν με ψυχολόγους.

«Για ένα διάστημα, ήμασταν όλοι χαρούμενοι που η κοινωνία γινόταν πιο αποδεκτή και περισσότερες οικογένειες από ποτέ αγκάλιαζαν παιδιά με αλλαγή φύλου.

Τώρα έχει φτάσει στο σημείο όπου υπάρχουν παιδιά που παρουσιάζονται σε κλινικές χωρίς καν την παρουσία των γονιών τους". 

Η Άντερσον ανησυχεί τόσο πολύ, που είπε ότι σκέφτεται να τερματίσει τη δική της πρωτοποριακή δουλειά βοηθώντας τους εφήβους να μεταβούν, για να μην είναι συνεργός στο έγκλημα. 

« Έχω αυτές τις προσωπικές σκέψεις : « Αυτό έχει πάει πολύ μακριά. Θα χειροτερέψει. Δεν θέλω εμπλοκή σε κανένα μέρος του », είπε.

« Ανησυχώ ότι οι άνθρωποι θα με κατηγορήσουν ότι έβαλα το τρένο σε κίνηση, ως μέρος εκείνων που υποστήριξαν τη θετική προσέγγιση του φύλου στη νεολαία, παρόλο που αυτό που ζούμε σήμερα δεν είναι μια λογική περιγραφή του τι συνέβη. Είναι η εγκληματικοτερη παιδική υποτίμηση και κακοποίηση ».

Πιστεύει ότι η δραματική αύξηση των εφήβων που αναζητούν Φυλλομεταβαση οφείλεται στην πίεση των ενηλικων συνομηλίκων τους, στην αισχροκέρδεια, όσο και στην εμπορευματοποιηση των τρανς ζητημάτων.

«Πολλός αριθμός παιδιών ασχολούνται με αυτό επειδή είναι μοντέρνο», είπε προηγουμένως στην Washington Post. «Νομίζω ότι στη βιασύνη μας να είμαστε υποστηρικτικοί, μας λείπει αυτό το στοιχείο».



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πακιστάν 

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στο Καράτσι για να υποστηρίξουν τον Imran Khan 

Ο Imran khan αρνήθηκε να καταδικάσει την εισβολή στην Ρωσία και δήλωσε την πλήρη στήριξη του. 

Οι ΗΠΑ τον απείλησαν με καθαίρεση και εξόντωση.

Οργάνωσαν αποστασία κάποιον βουλευτών του 

Θέλησε να διαλύσει την Βουλή και να προκηρύξει εκλογές.

Το αρνήθηκε το Ανώτατο δικαστήριο του Πακιστάν που πληρώνεται από τους αμερικάνους

Και επικήρωσε το Ανώτατο Δικαστήριο μια δοτή ισλαμοφασιστική κυβέρνηση, αντισυνταγματική και αντιδημοκρατική, που υπηρετεί τους αμερικάνους

Ο λαός του φωνάζει : Τα κατάφερες.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συγκλονιστικο υλικό. Αδιάψευστος μάρτυρας της Αλήθειας. Της φρίκης των αμάχων. 

Ουκρανοί άμαχοι κάνουν αλυσίδες στην είσοδο της πόλης, βρίζουν, και απαιτούν από τις Ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις να κάνουν αναστροφή και να γυρίσουν στο πεδίο της μάχης ή να φύγουν εκτός του αστικού ιστού, καθώς προσπαθούν να διαφύγουν απο τον Ρωσικό στρατό και να μπουν στα σπίτια των αμάχων, ούτως τους χρησιμοποιήσουν ως ασπίδες. 

Το μεγαλύτερο και πιο αδιάψευστο ντοκουμέντο της απορίας των Ισαποστακηδων ποιός βομβαρδίζει τους Ουκρανούς αμάχους. 

Αυτό το βίντεο το ανεβάζω με περηφάνια για όσα υποστηρίζω τόσο καιρό και υποχρεούμαι να διαβάζω τις αθλιότητες σας καθώς περνούν απο μπροστά μου. Καθίκια. 

Ο Ρωσικός στρατός είναι απελευθερωτης. Και οι Ουκρανοί άμαχοι τον υποδέχονται με αγκαλιές, την ώρα που διώχνουν τον δικό τους. 

Καταλάβατε γελοία καθίκια ; 

Πάρτε το τώρα στην μάπα ό,τι σας λέμε τόσο καιρό.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εξαιρετική Ιστορικη - Κοινωνιολογική ανάλυση της ουσίας του Ουκρανικού Φασισμού του 1900 από τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Παρότι ο ίδιος τα σκάτωσε, και ακόμα επιμένει στη βλακεία του, να μην αναγνωρίζει ότι όλη η εξουσία στην Ουκρανία έχει μεταφερθεί στους ναζί. Και όχι μόνον αυτό, αλλά έχει διαποτίσει κάθε κύτταρο της κοινωνίας. Γιατί αυτό ακριβώς είναι ο ναζισμός και ο φασισμός. Και επιμένει ο Πούτιν να συζητάει με μια αλήτικη κυβέρνηση των ουκρανοναζί του Ζελέ, λες και είναι κάποια κυβέρνηση δημοκρατική, με λογική, που εκφράζει το λαό της Ουκρανίας.

Εξαιρετική αφήγηση της ιστορικής συνέχειας του τρέχοντος αποτυπώματος. 

Η γνώση της μεθοδολογίας της επιστημονικής προσέγγισης της Κοινωνιολογιας είναι αισθητή σε αυτήν την ομιλία, στον αντίποδα της παντελους της απουσίας απο όλους τους Δυτικούς Ιστορικούς, Πολιτικούς, και επαγγελματίες Κομμουνιστες. 

"Ακόμη και υπό τις τρέχουσες συνθήκες, θέλω να κσταστησω σαφές, ότι ο Ουκρανικός λαός, είναι αδερφός μας.

Όλα ξεκίνησαν τον 19ο αιώνα. Ο Ουκρανικός Εθνικισμός υποστηριχθηκε πρίν τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο, από την Αυστρία. 

Για να διαιρέσει, και να κατακτήσει. Πρόκειται για μια τουλάχιστον κακεντρεχη μη λογική. 

Να διαιρέσει τον λαό της Ρωσίας, και να αρχίσει να τρώει από όλες τις κατευθύνσεις. 

Το ίδιο ακριβώς εργαλείο χρησιμοποιήθηκε στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι ιθύνοντες των Εβραικων και Πολωνικων πογκρόμ, δεν υλοποιήθηκαν από τους ίδιους τους Γερμανούς. 

Αλλά απο τα τάγματα των SS της Γαλικίας, και του Μπαντέρα.

Εξολοθρευσαν τον τοπικό πληθυσμό. Ρώσους, Πολωνούς, και Εβραίους. 

Και σήμερα βλέπουμε τα εμβλήματα αυτών των ταγμάτων, στα περιβραχιονια των Ουκρανών του Ντονμπάς. 

Αν δεν επέμβουμε, αυτά τα τάγματα θα επικρατήσουν κατα Κράτος. 

Και εδώ είναι το κρίσιμο σημείο. 

Οι Ουκρανοί που αρέσκονται στην θέαση των ταγμάτων με το περιβραχιονιο των SS της Γαλικίας, δεν θεωρούν τους εαυτούς τους φασίστες !

Αλλά Εθνικιστές !

Είναι αυτοί οι Ουκρανοί λοιπόν που πρέπει να καταλάβουν οτι αυτά τα φασιστοειδή δεν έχουν καμμία πρόθεση να βοηθήσουν τον λαό τους, με την (οπλική) υποστήριξη της Δύσης. 

Η Ουκρανία για την Δύση είναι μόνο το εργαλείο που θα την διευκολύνει να πετύχει στην ευρύτερη περιοχή τους στόχους της. 

Οι οποίο δεν έχουν καμμία σχέση με την ευημερία των κατοίκων. 

Αυτός είναι ο κόμπος του Προβλήματος. 

Το ότι πρέπει να δουν την ουσία πίσω από τις κινήσεις της Δύσης". 

Vladimir Putin



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αλλά τη σημαία της Υεμένης δεν την βάλατε ποτέ στα προφίλ σας... 

Ποτέ δεν καταδικάσατε το ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ, τη Δύση για ότι τραβάνε τα παιδιά αυτής της χώρας!

Ο ανθρωπισμός σας φτάνει μέχρι εκεί που σας τον πάνε τα ΜΜΕ της Δύσης! Για παραπέρα είστε τέρατα με σημαιούλες της Ναζιστικής Ουκρανίας στα προφίλ!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις αποθήκευσης της Αγγλίας αναβαθμίστηκαν για την αποθήκευση νέων πυρηνικών όπλων των ΗΠΑ. 

Εκσυγχρονίζονται υποδομές, στο Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ολλανδία και την Τουρκία - που οι ΗΠΑ αποθηκεύουν ήδη περίπου 100 πυρηνικές βόμβες B61



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ LOCK DOWN ΣΤΗ ΣΑΓΚΑΗ.

Πριν από λίγο τελειώσαμε τη διαδικτυακή μας συνομιλία με το γιο μας που εργάζεται ως ερευνητής αστροφυσικός σε πανεπιστήμιο της Σαγκάης. Εξαιτίας αντικειμενικών δυσκολιών δεν είχαμε τις τελευταίες δύο ημέρες επικοινωνία μαζί του και είχαμε υπέρμετρα ανησυχήσει με αυτά που ακούγαμε και βλέπαμε στα δελτία των ειδήσεων.

Οι υπαρκτές δυσλειτουργίες στην τροφοδοσία των 26 εκατομυρίων κατοικών και οι δύσκολες συνθήκες στους μαζικούς χώρους καραντίνας που επιλεκτικά παρουσιάζονται, δεν αποτελούν τον κανόνα διαχείρισης της πανδημίας στη φάση της τωρινής της έξαρσης, αλλά εκφράζουν, όπως μας είπε, την προσπάθεια και την αγωνία των κυβερνητικών αρχών να περιοριορίσουν με οργανωμένο τρόπο το μέγεθος της διασποράς του ιού, για να πετύχουν στη συνέχεια με συγκροτημένες μεθόδους το στόχο της μηδενικής ανοχής.

Χωρίς καμιά αμφιβολία το σκληρό lock down αυτής της μορφής είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Όντως υπάρχουν, όπως μας εξήγησε, το τελευταίο διάστημα αυξημένες διαμαρτυρίες για τα καθημερινά ουσιαστικά προβλήματα, αλλά ταυτόχρονα διατυπώνονται και υλοποιούνται προτάσεις που οδηγούν στη βελτίωση των έκτακτων συνθηκών.

Το σύνολο σχεδόν του πληθυσμού κατανοεί τις δύσκολες καταστάσεις στις οποίες έχει περιέλθει η μεγαλούπολη της Κίνας και συμβάλλει μέσα από τη συμμετοχή του στις αυτοδιαχειριστικές ομάδες που δημιουργούνται σε κάθε συνοικία στη διαχείριση και στην αντιμετώπιση των εμφανιζόμενων ζητημάτων σε συνεργασία πάντα με τις επιτροπές των εθελοντών που ακολουθούν τις εντολές της τοπικής κυβέρνησης.

Η πολυκατοικία που εδώ μας έλεγαν ότι ήθελαν να διώξουν τους ένοικους- κατοίκους, για να την μετατρέψουν σε ελεγχόμενο κέντρο καραντίνας ήταν κενή. Οι κατοικοι των διπλανών πολυκατοικιών διαμαρτυρήθηκαν γιατί δεν θεώρησαν σωστό να παραχωρηθεί το κτήριο για αυτό το σκοπό.

Οι εθελοντές εκτός από τη διανομή τροφίμων και άλλων αναγκαίων ειδών οικιακής χρήσης που γίνεται με βάση ανακοινωμένο πρόγραμμα μεριμνούν και για την καθημερινή έξοδο- βόλτα των κατοικιδίων.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και έχει ήδη επισημανθεί, ως πηγή μετάδοσης του ιού, είναι η μαζική συγκέντρωση των κατοίκων στις αυλές των συγκροτημάτων(ένα συγκρότημα αποτελείται κυρίως από 4 πολυκατοικίες των 30 ορόφων) και η διεξαγωγή καθημερινών test.

Στο τέλος της επικοινωνίας μας οι κυβερνητικές επιτροπές και οι εθελοντές χτύπησαν το κουδούνι και έδωσαν τροφιμα (Πάπια, κοτόπουλα, χοιρινό, πατάτες, λαχανικά, ζυμαρικά, ρύζι κλπ)

Η αγωνία μας, βεβαίως, δεν έχει ακόμα τελειώσει. Οι δυσκολίες στη διαχείριση της πανδημίας και οι συνέπειές της βρίσκονται μπροστά μας. Για την ώρα καταφέραμε να ηρεμήσουμε από τον ορυμαγδό της νεοφιλελεύθερης δημοσιογραφικής παραπληροφόρησης.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ντομπας ..ο proxy πόλεμος (πολεμος μέσω αντιπροσώπων )μαίνεται στο Ντομπας

Σύμφωνα με τους Ρώσους οι «μισθοφόροι» είναι εξοπλισμένοι με αμερικανικά αντιαρματικά συστήματα Javelin, βρετανικά NLOW και φορητά αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα Stinger. «Η αμερικανική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών έχει ξεκινήσει μια μεγάλης κλίμακας εκστρατεία για τη στρατολόγηση εργολάβων PMC που θα σταλούν στην Ουκρανία. Πρώτα απ 'όλα, προσλαμβάνονται υπάλληλοι των αμερικανικών PMCs Academi, Kyubik και Dean Corporation"

Αυτοί όχι μόνο κάνουν δολιοφθορές αλλά έχουν λειτουργήσει,τόσα χρόνια , ως εκπαιδευτές των ναζιστικών τάγματων εκεί ....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Yevgeny Pozdnyakov(Ταυτοποιημένος εκτελεστής αιχμαλώτων πολέμου)

Αυτός ο Ουκρανός νεοναζί μέλος του Αzov, συνελήφθη στο Ivangorod ενώ προσπαθούσε να δραπετεύσει στην Εσθονία.

*Στην κατοχή του βρέθηκαν φωτογραφίες και βίντεο στα οποία ο ίδιος και άλλα μέλη του ναζιστικού τάγματος βιάζουν γυναίκες και μικρά παιδιά...και ύστερα τους δολοφονούν.

Φαίνεται πως μόνο τους τελευταίους μήνες (και κατά τη διάρκεια του πολέμου )αυτό το σκουπίδι κακοποίησε σωματικά με κάθε τρόπο δεκάδες αδύναμα πλάσματα τα οποία σφαγιάστηκαν χωρίς έλεος...

(Η φωτογραφία με τα παιδάκια είναι η μόνη που δημοσιεύεται...Μένω στην τυπική περιγραφή γιατί ειλικρινά ο μόνος σχολιασμός που είμαι σε θέση να κάνω αυτή τη στιγμή είναι μια και μόνο λέξη...ΑΗΔΙΑ)

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ!!!!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ! Ωστόσο, ακόμα και κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία στον πόλεμο, η ρωσική αστική ηγεσία προέβη σε μια μοναδική στην ιστορία της νομοπαρασκευής αστικών κρατών καινοτομία: στην απαγόρευση της εξίσωση ναζιστικής Γερμανίας – ΕΣΣΔ! Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό βήμα κατά των κυρίαρχων αστικών φιλελεύθερων ιδεολογημάτων/δογμάτων και πρακτικών που παντού λειτούργησαν ως όχημα ιδεολογικού και θεσμικού αντισοβιετισμού/αντικομμουνισμού. Ένα θεσμικό μέτρο που αξίζει να διεκδικηθεί από το δημοκρατικό και αντιιμπεριαλιστικό κίνημα στην Ελλάδα και σ’ όλες τις κεφαλαιοκρατικές χώρες. Πρόκειται για ένα σημαντικό αντιφασιστικό βήμα, η τήρηση του οποίου θα εξαρτηθεί από το λαϊκό επαναστατικό κίνημα και η γονιμότητα και η προοπτική του οποίου μένει να αποδειχτεί στην πράξη.

Σε εξαιρετικά σημαντική θεσμική κατοχύρωση της απαγόρευσης εξίσωσης ναζιστικής Γερμανίας – Σοβιετικής Ένωσης, ναζισμού – σοσιαλισμού/κομμουνισμού προχώρησαν οι ρωσικές αρχές. Για πρώτη φορά διώκεται ποινικά η αναφορά στον πυρήνα των περί «ολοκληρωτισμού» αντιδραστικών αστικών ιδεολογημάτων και της διαβόητης «θεωρίας των δύο άκρων».

Από 16.4.2022 στη Ρωσική Ομοσπονδία υπεγράφη από τον Πρόεδρο της και έχει τεθεί σε ισχύ νόμος, βάσει του οποίου διώκεται ποινικά όποιος επιχειρεί δημόσια εξίσωση ή/και ταύτιση της ΕΣΣΔ και της ναζιστικής Γερμανίας. Το αδίκημα θα τιμωρείται με καταβολή προστίμου και κάθειρξη.

Πρόκειται για τον «Ομοσπονδιακό νόμο από 16.04.2022 № 103-ФЗ «ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΡΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ», ο οποίος ψηφίστηκε από την βουλή (Κρατική Δούμα) 6 Απριλίου 2022 και εγκρίθηκε από το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο (Άνω βουλή) 13 Απριλίου 2022.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Οι #Αctive_Member τραγούδησαν την Πέμπτη το απόγευμα για τους απεργούς πείνας έξω από το Υπουργείο Υγείας και την επόμενη κιόλας μέρα τους ανακοινώθηκε η παύση τους από 2 μουσικά φεστιβάλ στην επαρχία! 

Αυτά συμβαίνουν σε μια κοινωνία όπου οι υπερασπιστές των "δικαιωμάτων" και των απεργών πείνας κινητοποιούνται μόνο όταν τους σφυρίξει οι δικηγόροι των δικαιωματικών «αριστερών» κομμάτων.

#Υγειονομικοι #αναστολή #απεργία_πείνας



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαριούπολη 

25.000 Ουκρανοί Ναζί έχουν εξαλειφθεί!

Οι τελευταίοι 3.000 παραδόθηκαν!

Τώρα ρωσόφωνοι και ελληνόφωνοι κάτοικοι βγαίνουν από τα Καταφύγιά τους, λέγοντας τα ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ για σενάρια όπως αυτά του Μαιευτηρίου και του θεάτρου...

(Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να μεταφράσω όλες τις δηλώσεις.Το βίντεο έχει υπότιτλους στα αγγλικά και εν ολίγοις, τα ναζιστικά τάγματα της Ουκρανίας κρύβονται πίσω από όλα τα εγκλήματα πολέμου που παρακολουθήσαμε με τίτλο "Ρωσικές θηριώδες") 

Ενδιαφέρον θα είχε να μας πουν οι Έλληνες κάτοικοι της Μαριούπολης για τη στάση του Μητσοτάκη αναφορικά με τα γεγονότα...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φρουρά συνόρων Πολωνίας: Επιστρέφουν στην Ουκρανία περισσότεροι από αυτούς που εισέρχονται στη χώρα

 Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022, 14:43

Η πολωνική συνοροφρουρά καταμέτρησε περισσότερους ανθρώπους που εγκατέλειψαν το πολωνικό έδαφος για την Ουκρανία χθες, Κυριακή, από εκείνους που εισήλθαν στην Πολωνία από τη ρημαγμένη από τον πόλεμο χώρα.

Η συνοροφρουρά ανέφερε σήμερα στο Twitter πως κάπου 19.300 άνθρωποι έφυγαν από την Πολωνία για την Ουκρανία μέσα σε 24 ώρες. Περίπου 17.300 άνθρωποι εισήλθαν στην Πολωνία από την Ουκρανία το ίδιο διάστημα, 10% λιγότεροι σε σχέση με την προηγούμενη μέρα.

Οι Ουκρανοί τρώνε βρωμόξυλο στην Πολωνία από τους Πολωνούς, που δεν τους θέλουν στη χώρα τους γιατί τους παίρνουν τις δουλειές.