Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Τεταρτη 20 Απριλιου 2022


Η με τους φασίστες, η με τους τιμωρους τους θα είσαι. Καταδίκη των τιμωρών ως "εισβολείς" σημαίνει δικαίωση του ΝΑΤΟ των ΗΠΑ και της ΕΕ! !!

Θάνατος στο φασισμό, Νίκη στα όπλα των αντιφασιστών του Ντονμπας και του ρωσικού Στρατού.

Σχολιο.- ισαποστάκιδες αυτά πού λέτε τα ελέγχεται καθόλου στην ζωντανή πραγματικότητα?

Σχολιο.- καλά εμείς ας κοιτάξουμε πρώτα τί θα κάνουμε εδώ με τους δικούς ναζί που είναι το 95% και μετά βλέπουμε... Και ας κοιτάξουμε που είμαστε δούλοι του δικού μας αφέντη ιμπεριαλιστή που είναι το ΝΑΤΟ… Εκτός και αν έχετε γίνει ΝΑΤΟικοί και ντρέπεστε να το πείτε….

Σχολιο.-  το ξέρουμε ότι είστε δύναμη στήριξης της νατοικης περικυκλωσης της Ρωσίας και του αφανισμού του ντονμπας. Η κυβέρνηση σας περιεθαλπτε τους απογόνους του Μπαντέρα και είχε τις καλύτερες σχέσεις με το ναζιστικό χουντικό καθεστώς του Κιέβου που εγκαθίδρυσαν ΗΠΑ Γερμανία

Σχολιο.- αφενός αναπαράγεις μια προπαγάνδα που δεν μπορείς να διασταυρώσεις αφετέρου όσο οι Τσετσένοι ήταν σε σύγκρουση με την Ρωσία όλοι οι ψευτοανθρωπιστες τους αγαπουσατε πολύ. Η ουσία είναι σε αυτά που έγραψα. Ο πόλεμος που διεξάγουν οι ΛΔ του ντονμπας 8 χρόνια τώρα είναι δίκαιος και τον στηρίζει όλη η αριστερά της περιοχής και του παγκόσμιου Νότου εκτός από εσάς τους δικαιωματιστές Ευρώπης και  Βορειοαμερικής που το παίζεται «αριστεροί». Ο πόλεμος που διεξάγει η Ρωσία ενάντια στην νατοϊκή περικυκλωση της και την επέκταση του ΝΑΤΟ είναι δίκαιος. Άλλοι λοιπόν πολιτεύονται χωρίς αρχες

Σχολιο.- ζήτω του Καντιροφ!! Έχει μοναδικό τρόπο να πετσοκοβει ναζί αυτό το παιδί! (Χαρτομάντιλα χοντρική να πάρετε κι εσείς. Θα υπάρχει έλλειψη οσωνουπω, μην σκουπίζεστε στο μανίκι!! )

Σχολιο.- Στον κόκκινο στρατο ήταν και Ουκρανοί. ναι, και;;; Και στον Χιτλερικό στρατό ήταν Ουκρανοί επίσης.

 Υπήρχαν στα χιτλερικά στρατεύματα της περιοχής αμιγώς ουκρανικά τάγματα τα οποία είναι υπεύθυνα για την εξολόθρευση χιλιάδων Εβραίων της περιοχής. Ο «εθνικος ήρωας» Στεπάν Μπαντέρα, δε, σκοτωθηκε ατιμασμενος ως ναζιστοφρων στο Βερολίνο από σοβιετικό πράκτορα. Όπερ μεθερμηνευόμενο, έδωσαν δικαιώματα. Δυστυχώς η ιστορία κατέγραψε αυτή την πτυχή κι όσο να ρίχνουν νερό, δεν ξεπλένεται.

Σχολιο.- Ε αφού δεν υπάρχει κόκκινος στρατός, τότε σαν γνήσιοι ισαποστάκιδες υποστηριχτές δούλοι του ΝΑΤΟ, να υποστηρίξουμε ρε αδερφέ το δικό μας ΝΑΤΟικό στρατό, και παράλληλα θα λέμε και μαλακίες για τους αφελής που μας πιστεύουν, ότι δήθεν εμείς δεν υποστηρίζουμε κανένα. 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Κάποιος να ενημερώσει τον Τσόμσκι, ότι οι Αντάρτες του Ιταλικού ΕΑΜ, τις σβάστικες και τους χιτλερικούς σταυρούς, τους πολέμησαν.

Δεν τα έβαζαν στο στήθος τους.

Κ να μιλήσει για τη χώρα του που εξοπλίζει κ χρηματοδοτεί τους ΝΑΖΙ.

Πως κατάντησε...»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρόκειται για παροξυσμό υποτέλειας που πλέον φτάνει σε παραφροσυνη. Η κυβέρνηση των αμερικανοτσολιαδων προχώρησε σε μια πρωτοφανή πράξη πειρατείας: Κατέσχεσε δεξαμενοπλοιο Ρωσικής εταιρείας που είχε πάθει βλάβη και πήγαινε για επισκευή σε κάποιο λιμάνι της Πελοποννήσου με επικληση τις αμερικανικες κυρωσεις και με απόφαση της ... Αρχής για το ξέπλυμα και την καταπολέμηση της τρομοκρατίας . Προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας μπλέξουν σε στρατιωτικο επεισόδειο με τη Ρωσία για να εξυπηρετησουν την αμερικανική πολιτική για διατήρηση του πολέμου στην Ανατολική Ευρώπη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΕΝ του ΑΡΕΣΕ Η ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ

ΧΑΝΟΥΜΕ και την υπολοιπη ΚΥΠΡΟ χάρις στον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟ για την Ρωσία 

Πάει το "αποκαλούμενη", που έβαζε η Ρωσία, μπροστά από την φράση "Τουρκική Δημοκρατία της Β. Κύπρου".

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΆΤΟΣ 

ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΌΜΕΝΟ μετά την εθνική μειοδοσία του ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ;;;;;

ΚΙ ΑΛΛΟ ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ της ΚΎΠΡΟΥ μας !!!!

Η μόνη χώρα που ήταν υπέρ μας στο Κυπριακό ζήτημα ήταν η Ρωσία 

Οι Ρώσοι είχαν δηλώσει για την αποστολή των Καλάσνικωφ από την Ελλάδα στην Ουκρανία.: 

"Η ενέργεια αυτή της Ελλάδας θα της επιστραφεί και με τόκο".

Στο παρελθόν είχε καταθέσει πάνω από 30 σχέδια ψηφίσματος στον ΟΗΕ, που ζητούσε "την αποχώρηση όλων των ξένων στρατευμάτων από την Κύπρο"

ΔΕΝ ΕΓΚΡΊΘΗΚΕ ΠΟΤΈ ούτε ΕΝΑ γιατί στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ έθεταν βέτο  οι ΗΠΑ... 

Φυσικά επαιξε ρόλο και το κλείσιμο του εναέριου χώρου της Κύπρου, για τα Ρωσικά αεροσκάφη.

Άλλωστε η Κύπρος όπως και η Ελλάδα συμμετέχει στις κυρώσεις των Δυτικών,  προς τη Ρωσία



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν ο "κάμεραμαν" περπατά μπροστά από τους ουκρανοναζί  που ψάχνουν για νάρκες, θα πρέπει να γίνεστε δύσπιστοι



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κλασική σιχαμένη αρθρογραφία από την ΔΕΑ για την Ουκρανία το 2014 , που με οδήγησαν να τους βαφτίσω πριν 8 χρόνια Νατοϊκή "Αριστερά"και σήμερα να έχει καθιερωθεί ως πολιτικός χαρακτηρισμός στον οποίο περιλαμβάνεται το 99% των πολιτικών οργανώσεων και των Κομμάτων που προσδιορίζονται ως "αριστερά" ενώ στην ουσία είναι δικαιωματιστές.

Η ΔΕΑ σήμερα υπογράφει "φιλειρηνικά" κείμενα μαζί με τους άλλους αμερικανοτσολιάδες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΝΑΡ σε ένα μνημόσυνο για τους ηρωικούς Ναζί που έπεσαν στην μάχη.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν ξεκίνησε ο εμφύλιος στην Τσετσενία ,προάγγελος των πορτοκαλί επαναστάσεων και ακραίων πρακτορεικων Ισλαμικών κύκλων όλοι οι Αντιχρίστοι έκαναν τον ........σταυρό τους για νίκη και προγεφύρωμα στον Καύκασο και άλλη σφήνα στη Ρουσικη καρδιά.

Σήμερα υποφέρουν !!!!πονούν δακρύζουν !!!!!!!!!!!βλέπωντας τους σκληρούς Καυκάσιους του Καντιροφ να πρωταγωνιστούν στο Μέτωπο !



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συμπληρώθηκαν αύριο 55 χρόνια από την επέτειο του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου 1967. Τα δεινά που προκάλεσε η δικτατορία της χούντας των συνταγματαρχών (1967-1974), παραμένουν έντονα χαραγμένα στη μνήμη του ελληνικού λαού. Και οι προσπάθειες κάποιων κέντρων να ξεθωριάσουν εκείνα τα ιστορικά γεγονότα και να μην διδάσκονται οι νεότερες γενιές γι’ αυτή τη μαύρη σελίδα της σύγχρονης ιστορίας του τόπου, πέφτουν στο κενό.

Η κατάργηση στοιχειωδών ελευθεριών, οι φυλακές, οι εξορίες και τα βασανιστήρια, ο πνευματικός και πολιτιστικός μεσαίωνας, αλλά και η τραγωδία που προκάλεσε το εγκληματικό πραξικόπημα στην Κύπρο, καταγράφουν το επτάχρονο δικτατορικό καθεστώς, ως μια από τις μελανότερες στιγμές της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.

Δυστυχώς, η νέα γενιά, διδάσκεται ελάχιστα έως τίποτα στα σχολεία για την μαύρη περίοδο της επτάχρονης δικτατορίας της χούντας, όπως την ίδια άγνοια έχει για τη ναζιστική Κατοχή της πατρίδας μας και την εποποιϊα της Εθνικής Αντίστασης.

Αυτή η προσπάθεια λήθης, αυτός ο ιστορικός σκοταδισμός, είναι που στέρησαν από το λαό μας και κυρίως από τη νέα γενιά την απαραίτητη γνώση του παρελθόντος. 

Έτσι, ας μην απορούμε που βρέθηκαν θιασώτες του ναζισμού και των δικτατόρων της 21ης Απριλίου στη σημερινή εποχή.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στις 16/04/1945

Μετά από κατά κράτος νίκη σε όλες τις βασικές μάχες του Ανατολικού Μετώπου από το 1943 και μετά - 2.300.000 στρατιώτες, 6.250 άρματα και αυτοκινούμενα πυροβόλα, 7.500 αεροσκάφη και 41.600 στοιχεία πυροβολικού περικυκλώνουν το Βερολίνο. 

Στις 2 Μάη όλα είχαν τελειώσει. Κόντρα στην παραχάραξη της Ιστορίας και την υπερπροβολή ορισμένων πλευρών (π.χ. συμβολή των ΗΠΑ στο Δυτικό Μέτωπο) δεν ξεχνάμε ποτέ ότι η ΕΣΣΔ έφερε το μεγαλύτερο φόρο αίματος και ήταν αυτή που έμπηξε το μαχαίρι στην καρδιά του κτήνους. 

Όπως πολύ εύστοχα έγραψε ο Αμερικανός συγγραφέας και δημοσιογράφος Έρνεστ Χέμινγουεϊ "Κάθε άνθρωπος που αγαπά την ελευθερία χρωστά στον Κόκκινο Στρατό περισσότερα από όσα θα μπορέσει να αποπληρώσει σε μια ολόκληρη ζωή"



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είναι εμφανές, ανεξαρτήτως της χοντροκομμένης προπαγάνδας των νεοαποίκων κυβερνητών και πολιτικών της Ελλάδας, ό,τι η δύση, κι όταν λέω δύση εννοώ το σύνολο των λιγούρηδων ολιγαρχών των Η.ΠΑ., του ΝΑΤΟ και της υποτελούς με όρους κατοχής σε αυτούς Ε.Ε., έχει υιοθετήσει την ναζιστική ιδεολογία και μάχεται μέχρις τελευταίας ρανίδας αίματος του.....ουκρανικού λαού γιά την υποδούλωση και μετατροπή της Ρωσίας σε...Ιράκ. Εύχομαι ν' αποτύχει αυτή η νεοναζιστική επιδρομή δηλητηριωδών φιδιών.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Την αντικατάσταση της ρωσικής σημαίας με τη σοβιετική προτείνει, με νομοσχέδιο που κατέθεσε στη Δούμα, η αξιωματική αντιπολίτευση. Το Κ.Κ. Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με τους Ρώσους κομμουνιστές, η κόκκινη σημαία με το σφυροδρέπανο συνδέεται στη λαϊκή συνείδηση όχι μόνο με τη Μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη του 1945, αλλά και με μια ολόκληρη ιστορική περίοδο αξιοπρέπειας και τεράστιων επιτευγμάτων στην εκβιομηχάνιση, τις επιστημονικές κατακτήσεις, την πολιτιστική ανάπτυξη. 

Επισημαίνοντας πως δεν είναι τυχαίο το ότι το 70% του ρωσικού λαού αναφέρεται θετικά στην ιστορική εμπειρία της ΕΣΣΔ.

Σχολιο.- Η αδυναμία να καταλάβουμε τη σημασία των συμβολισμών στην κίνηση της ιστορίας, συνιστά πρόβλημα. Όπως κι αν δεν καταλαβαίνουμε τι σημαίνει ν' ανοίγεις μια συζήτηση σε πανεθνικό επίπεδο για την υπεροχή της σοβιετικής εποχής έναντι της σημερινής.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με νέο νόμο που τέθηκε σε ισχύ στις 16 Απριλίου, αποτελεί ποινικό αδίκημα στη Ρωσία η δημόσια εξίσωση και ταύτιση της ΕΣΣΔ και της ναζιστικής Γερμανίας, και τιμωρείται με καταβολή προστίμου και κάθειρξη.

Προβλέπεται ο κακός χαμός από διαμαρτυρίες για τον περιορισμό της ελευθερίας έκφρασης! Ούτε "κάτω ο μαύρος και ο κόκκινος φασισμός" δεν θα τολμάς να πεις! Αμέσως πρόστιμο ή και φυλάκιση!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κακομοίρογλου είναι κι εκείνος που ανεβάζει φωτογραφία με ανορθόγραφη ταμπέλα απ' το μικρομάγαζο καμιάς γιαγιάς, για να χλευάσει την αμορφωσιά της, αλλά αν σχολιάσεις τον Τσίπρα για το "Αιγαλέου" ή τον Πλεύρη για το "να γίνει πλήρη ενημέρωση", ή το Μητσοτάκη για τα σαρδάμ του «συνταχιούχοι» συνταχιξιούχοι», σου επιτίθεται, γιατί είσαι εμπαθής!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας (KPRF) παρουσίασε σχέδιο νόμου στη Δούμα με το οποίο προτείνει την αποκατάσταση της σημαίας της ΕΣΣΔ στη χώρα αντί της σημερινής που ισχύει (άσπρο, μπλε, κόκκινο), που καθορίστηκαν από τους πλαστογραφείς απατεώνες  το 1991 που οδήγησε στην κατάρρευση την ένωση και την ίδια Ρωσία, καταστρέφοντας τις τεράστιες παραγωγικές δυνάμεις που συσσωρεύτηκαν κατά τη σοβιετική περίοδο.

Θα έπρεπε να διευκρινιστεί: η αλλαγή σημαίας προφανώς δεν ενθουσιάζει το ρωσικό καπιταλιστικό σύστημα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια συμβολική χειρονομία κριτικής που το KPRF έχει κάνει καλά εκ των προτέρων.

ΥΓ: Τα σχόλια των Τροτσκικιστών θα έχουν άμεση απαγόρευση



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΟΝΑΖΙ ΠΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ ΔΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ...#Γαμημενα_Τσογλανια_



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για τόν απαραδεκτο καί υποκριτικο Ρόλο τού ΠΑΠΑ Φραγκισκου στην Υποθεση τού πολέμου στην Ουκρανία...

Μεταφραση:

Το 2015 βοήθησα να αποκαλυφθεί μια "λίστα δολοφονιών" που δημιούργησαν οι Ναζί της Ουκρανίας με τη βοήθεια της Βρετανικής Κυβέρνησης, του ΝΑΤΟ και των ΜΚΟ που συνδέονται με τον δισεκατομμυριούχο George Soros και τη CIA. Όσο άγριο κι αν φαίνεται αυτό, είναι όλα αληθινά και τεκμηριωμένα. Η Google από τότε «σβήνει» σχεδόν όλες τις αναφορές σε αυτές τις ανακαλύψεις. Αλλά μια ιστορία που έγραψα για την Πράβντα, και το βιβλίο μου, περιέχουν πολλές λεπτομέρειες. Το κοριτσάκι που έγραψε τον Πάπα Φραγκίσκο που αναφέρεται παρακάτω, είναι στενά εξοικειωμένο με αυτή τη λίστα, ήταν σε αυτήν ως μικρό κοριτσάκι.

Τώρα, περισσότερα από 8 χρόνια μετά την ανατροπή της κυβέρνησης στο Κίεβο, πραγματικοί Ναζί που παγιδεύτηκαν στη Μαριούπολη απευθύνουν έκκληση στον Πάπα Φραγκίσκο να τους σώσει. Παρακάτω είναι το κείμενο μιας επιστολής ενός μικρού κοριτσιού που τοποθετήθηκε στη "Λίστα Δολοφονιών" όταν ήταν μικροσκοπική. Σκέψου αυτό, καθώς διαβάζεις. Και @TAG, όχι, δεν θα ξεχάσω ποτέ την προδοσία σου από εκείνους που κάποτε σε τιμούσαν.

Ενώ είμαι σε αυτό, ντροπή σε εσάς τους υπόλοιπους που θα καταδικάζατε χωρίς να δώσετε φωνή σε άλλον.


Στην Αυτού Αγιότητα Πάπα Φραγκίσκο.

Παναγιότατε,

Το όνομά μου είναι Faina Savenkova. Ζω στο Donbass, στην πόλη Lugansk, όπου ο πόλεμος συνεχίζεται εδώ και οκτώ χρόνια. Πολλοί άνθρωποι στον κόσμο γνωρίζουν την ιστορία μου. Το 2014, όταν ξεκίνησε ο πόλεμος, ήμουν 5 χρονών. Εκείνη την εποχή, έμαθα τι είναι ο βομβαρδισμός του ουκρανικού πυροβολικού: Η γιαγιά μου βρισκόταν κοντά στο κτίριο διοίκησης στις 2 Μαΐου 2014, όταν το αεροσκάφος των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας την πυροβόλησε σε ειρηνική συνοικία στο κέντρο του Λουγκάνσκ. Από το 2019 αγωνίζομαι για την ειρήνη. Κάλεσα τον ΟΗΕ, τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, τον Ιταλό πρωθυπουργό, τον Πρόεδρο Ζελένσκι να σταματήσει τον πόλεμο, αλλά αντίθετα συνεχίζονται τα χτυπήματα πυροβολικού σε Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ. Οι ναζιστές άρχισαν να καταλαμβάνουν την εξουσία στην Ουκρανία όλο και περισσότερο. Όπως το τάγμα «Αζόφ», «Αϊντάρ» και πολλοί άλλοι κατέστρεψαν αμάχους και όσους διαφωνούν με τις ενέργειες των ουκρανικών αρχών. Νομίζω γνωρίζετε ότι απαγορεύονται σε διάφορες χώρες.

Μου φαίνεται ότι ο Θεός δεν θα είναι ποτέ με εκείνους που δηλώνουν την καταστροφή και την ανωτερότητα κάποιων έναντι άλλων. Όλο αυτό το διάστημα ζητούσα από τον Κύριο να βοηθήσει και να σταματήσει αυτός ο πόλεμος, να φέρει σε λογική πολλούς τόσο στη Δύση όσο και στην Ουκρανία, επειδή πιστεύω στον Θεό, όπως εσείς. Άλλωστε, ήταν ο μόνος που με βοήθησε να επιβιώσω από τον βομβαρδισμό. Διαβάζω ότι σας πλησίασαν μαχητές του ουκρανικού στρατού και φασίστες του τάγματος Αζόφ, εγκλωβισμένοι από τον Ρωσικό στρατό και τον στρατό του DPR. Σας ζητώ να προσευχηθείτε για να παραδοθούν και να απαντήσουν ενώπιον του δικαστηρίου για ό,τι έχουν κάνει, επειδή έχουν το αίμα πολλών ειρηνικών ανθρώπων στα χέρια τους. Φυσικά, ο πιο εύκολος τρόπος είναι να κατηγορήσεις τη Ρωσία για όλα. Αλλά η Ρωσία περιμένει και υπερασπίζεται το Donbass 8 χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα, η Ρωσία και εμείς ακούμε τις υποσχέσεις της Ουκρανίας, καθόμαστε κάτω από βομβαρδισμό και βλέπαμε τους θανάτους άλλων. Τα πράγματα είναι διαφορετικά τώρα. Η Ρωσία σώζει το Donbass και την Ουκρανία καταστρέφοντας αυτούς που μας κοροϊδεύουν όλους όλο αυτό τον καιρό.

Παναγιότατε, όπως έχω διαβάσει, αν και οι γνώσεις μου για αυτό είναι ακόμα μικρές, το Βατικανό ήταν πάντα ενάντια στον φασισμό. Τώρα στη Μαριούπολη, αυτοί που μισούν όχι μόνο τον ρωσικό λαό, αλλά και τους εκπρόσωπους άλλων θρησκευτικών, και άλλων εθνικοτήτων είναι κλεισμένοι στο εργοστάσιο. Δεν επαινούν μόνο τον Χίτλερ, συνεχίζουν τις ιδέες του. Βοηθήστε αυτούς τους ανθρώπους να πάρουν τη σωστή απόφαση – να παραδοθούν και να τιμωρηθούν δίκαια για ό,τι έχουν κάνει.

Με σεβασμό προς εσάς,

Faina Savenkova (συγγραφέας, θεατρικός συγγραφέας, καταχωρημένη από ναζιστές στην ιστοσελίδα "Peacemaker"*, 13 ετών).

Δημοσιεύω με την άδεια του συγγραφέα

*Το Peacemaker (Myrotvorets) είναι μια ουκρανική ιστοσελίδα στο Κίεβο που δημοσιεύει προσωπικές πληροφορίες ανθρώπων που θεωρούνται "εχθροί της Ουκρανίας"



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Eίναι ανατριχιαστικό να κοιτάμε αν το καρότο ή το σέλινο πήγε από το 0,25 στο 0,45 ή το κατσικάκι ή το αρνάκι θα πάει,1,20 ή 1,35 όταν στην Ουκρανια γίνονται αυτα που γίνονται»

Γρηγόρης Ψαριανός, ο διεθνιστής, το πρωϊ στις ειδήσεις πού αλλού? Του ΣΚΑΙ!

Διορθώνω : « Είναι ανατριχιαστικό να δηλώνει ο Γ.Ψαριανός , βουλευτής το 2007, το 2009, το 2012, και το 2015, διορισμένος σε θέση συνεργάτη στο γραφείου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου με μισθό 5,900 ευρώ το μήνα, συν την βουλευτική του σύνταξη που είναι 3.000 ευρώ περικομμένη κατά 30% επειδή εργάζεται δηλαδή 2.100 άρα σύνολο μηνιαίων αποδοχών ΟΚΤΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ, να θεωρεί ανατριχιαστικό ότι ο μεροκαματιάρης στο εργοστάσιο, ο υπαλληλάκος των 600 ευρώ μηνιαίως, κοιτάζει και διαμαρτύρεται για την αύξηση στο καρότο, στο σέλινο, στο αρνάκι ή στο κατσικάκι»



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από την μία έχουν τον Γεροτζιάφα που απαιτεί οριζόντιο εμβολιασμό άνω των 12 ετών και μας αποκαλεί αλήτες, όλους όσους δεν θέλουμε να παραδώσουμε το πλέον θεμελιώδες όλων των ατομικών δικαιωμάτων, αυτό του αυτεξούσιου του σώματός μας κι από την άλλη τον Πολάκη, αυτό το αγρίμι από τα Σφακιά που στην πραγματικότητα είναι κότα με λυρί (για να θυμηθώ τις προ επταετίας δηλώσεις του). 

Κι όμως υπάρχουν "συμπολίτες" μας που πιστεύουν ότι θα γλυτώσουν από την λαίλαπα του μητσοτακισμού ψηφίζοντας χαπακωμένους Τσίπρες και βιαστές και γιδογαμιάδες Ανδρουλάκηδες....

Δυστυχώς όπως έγραφα και χτες όποιος έχει τους ηλίθιους με το μέρος του έχει και την πλειοψηφία, θα κυβερνήσει. Νομοτελειακά....

Πόσο μου θυμίζει αυτό το "η Ελλάδα στο ευρώ αλλά χωρίς μνημόνια, τα νταούλια στις αγορές, τα go back madamme Merkel" και λοιπά φληναφήματα της αριστεράς από τα Lidl....

Σχολιο.- Η Ελλάδα δεν πεθαίνει τώρα έχει πεθάνει όταν λιμάνια -αεροδρομια-δρομοι-τηλεποικοινωνιες -ρευμα -σιδηροδρομοι που =εθνική κυριαρχία ανήκουν σε ξένες εταιρείες το θέμα είναι οι πολίτες της εάν επιβιώσουν

Σχολιο.- προφανώς αυτό που λέει ο Πολάκης να φέρουν μονοκλωνικά και να επαναπροσλάβουν τους υγειονομικούς σε διαθεσιμότητα είναι ολόσωστο!!!! Και; πιστεύεις ότι αν ήταν στην θέση του νεοναζί του Πλεύρη θα έπραττε διαφορετικά; τι δείχνει το παρελθόν του; γιατί εμβολιάστηκε μπροστά στην κάμερα; θυμάσαι τι έλεγε;

Σχολιο.- Γενναίος ο αγωνιστής ο Πολάκης, όμως δεν τόλμησε να αναφερθεί στους υγειονομικούς στο συνέδριο του σύριζα, γιατί ξέρει ότι η γραμμή του κόμματος είναι άλλη. Η κότα κάνει κομματική εσωτερική αντιπολίτευση από το FB.

Σχολιο.- η γενναιότητα φαίνεται στις πράξεις. Και ο Πολάκης με τις πράξεις του άλλα έδειξε.....πολλάκις. Αλιεύει ψήφους από μας τους ψέκες



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



στην Ελλάδα υπήρξαν ποτέ εξορίες για δεξιούς;

Υπήρξαν βασανιστήρια για δεξιούς;

Είσαι σίγουρος για το τι ήταν τα Γκουλάγκ και σε τι χρησίμευσαν;

Έχετε καταπιεί την αμερικάνικη προπαγάνδα εδώ και 75 χρόνια τόσο αμάσητη όπως αυτή που λένε τώρα τα κανάλια.

Πως οι Ρώσοι βιάζουν Ουκρανέζες.

Λέγε λέγε λέγε λέγε κάτι  σαν και σένα τα πίστεψαν.

Και πίστεψαν αυτά που λέγονται τώρα που τα ζούνε.

Φαντάσου να εμφανίζονταν κάτι σαν και σένα μετά από 75 χρόνια να πούνε για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Εκεί να δεις αμάσητη προπαγάνδα και ψέμα.

Τα κατάπιατε όλα αυτά και τώρα τα λέτε λες και ξέρετε.

Λες και ζούσατε τότε.

Αν τυχόν σου έλεγε η κόρη σου...

Μπαμπά αυτός με βίασε.

Και ρώταγες τον βιαστή αν το έκανε και σου έλεγε όχι.

Ποιον θα πίστευες για κάτι που δεν ήσουν παρών;

Την κόρη σου ή τον υποτιθέμενο βιαστή;

Την κόρη σου προφανώς.

Έτσι και εδώ.

Ανάμεσα στον βιαστή των λαών τους Αμερικάνους και την δεδομένη τους ψεματολογία και προπαγάνδα πάντα θα πιστεύουμε τους Ρώσους.

Επειδή δεν υπάρχουν αποδείξεις από αυτά τα ψέματα που λένε οι αμερικάνοι.

Φαντάσου μερικά χρόνια μετά να σου δείχνουν την βομβαρδισμένη Ουκρανία και τελικά να είναι η Συρία.

Λες και θα το πιστέψεις εσύ πως είναι η Συρία αν στο πω εγώ.

Τέτοια τρικυμία στο κρανίο έχετε.

Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι.

Εγώ είμαι με τους Ρώσους και τους παλιούς και τους τωρινούς.

Γιατί αυτοί εξολόθρευσαν το μίασμα της ανθρωπότητας τους ναζί.

Εσύ αν θες λέγε ότι θες.

Μόνος σου τα λες μόνος σου τα ακούς.

Σχολιο.- μάλλον εσύ έχεις απωθημένα από τις ουρές στο Ικα και στην εφορία.

Σου έρχονται και οι ουρές στα συσσίτια και εδώ.

Εξόν και αν είσαι από αυτούς που θα φορέσουν κουκούλα.

Εντάξει οι γερολαδάδες και οι μαυραγορίτες στις ουρές δεν έκατσαν ποτέ γιατί αυτοί τις δημιούργησαν.

δεν πα να δείτε αν ερχόμαστε;

Γιατί θα έρθουμε με τα κόκκινα σύμβολα και δεν θα μείνει ρουθούνι όρθιο από μαυραγορίτες κουκουλοφόρους.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



713 ευρά (περίπου 630 στη τζέπη) και ψηφοφόρος του Κούλη !



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γεμίσαμε τεμπελχαναδες Έλληνες λέει ο επίτιμος πρόεδρος ξενοδόχων εστιατόρων Ανδρέα Ανδρεάδης. 

50.000 σουπερ θέσεις εργασίας κενές στον τουρισμό!

Αντί να κάτσουν να δουλέψουν για 1000€ ,12ωρα, 7ημερα, ανασφάλιστα, σε κοντέινερ για μια σεζόν, ωστε να πληρωσουν το ρεύμα τους, προτιμούν να φεύγουν έξω. 

Δλδ σαμποταρουν και τους εθνικούς ευεργέτες της βιομηχανίας ενέργειάς μας και τους μεγαλο ξενοδόχους, Κλαμπακιδες και εστιατορακιδες!

Πως θα πάει η Ελλάδα μπροστά αν δεν αυγατισει το κεφάλαιο συνφιλελεδες φίλοι μου? Μας εφαγαν οι πορείες και οι απεργίες. Πλήρης κομμουνιστοποιηση της χώρας, δυστυχώς!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ανεπίσημα, δηλαδή βάσει του βαθμού στον οποίο μπορεί κάποιος να καλύψει τις βασικές του ανάγκες από το εισόδημα ενός βασικού μισθού, το 20% του πληθωρισμού αποτελεί παρελθόν που το έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ όταν ανοίξαμε και τον λογαριασμό της ΔΕΗ την στιγμή μάλιστα που ήδη δύο εβδομάδες νωρίτερα, καύσιμα, αρτοσκευάσματα, μακαρόνια και άλλα είδη βασικής διατροφής αυξήθηκαν κατά 20-30%.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Οι γερμανικές εταιρείες έχουν ανεβάσει τις τιμές τους με ρυθμούς ρεκόρ μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία. "Οι τιμές παραγωγού εμπορικών προϊόντων αυξήθηκαν κατά 30,9 τοις εκατό κατά μέσο όρο τον Μάρτιο για τον μήνα πριν από τον χρόνο. Αυτή είναι η ισχυρότερη άνοδος «από την αρχή της Ανάληψης το 1949», δήλωσε την Τετάρτη η Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία. "



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γερμανός επικεφαλής ενέργειας: «Αν επιβληθεί εμπάργκο στο ρωσικό αέριο θα διαλυθεί η ΕΕ»!

20.04.2022 | 11:50

Ο Leonhard Birnbaum είπε ότι οι κυρώσεις δεν θα πλήξουν μόνο τη Γερμανία, αλλά όλη την ΕΕ

Ο Γερμανός διευθύνων σύμβουλος της EON, Leonhard Birnbaum, υποστήριξε ότι εάν επιβληθεί εμπάργκο στο ρωσικό φυσικό αέριο θα καταστραφεί η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Επομένως οι δυτικοί πολιτικοί με τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας πλήττουν τους ίδιους τους τους λαούς και καταστρέφουν την ίδια την Ευρώπη.

«Δεν είναι απλά ότι αυτό το βήμα (κατά της Ρωσίας) θα έπληττε σκληρά τη Γερμανία, αλλά θα δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα για την Ευρώπη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της EON, Leonhard Birnbaum, στην επιχειρηματική εφημερίδα Handelsblatt.

«Εάν πιστεύουμε ότι μπορούμε απλώς να εξασφαλίσουμε την προμήθεια στην Γερμανία χωρίς να νοιαζόμαστε για τις άλλες χώρες, αυτό θα διαλύσει την ΕΕ», πρόσθεσε, αναφερόμενος σε πολλά άλλα ευρωπαϊκά έθνη όπως η Τσεχία και η Αυστρία που βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στην ρωσική ενέργεια.

Το στέλεχος υπέθεσε ότι το Βερολίνο θα χρειαζόταν τουλάχιστον τρία χρόνια για να γίνει ενεργειακά ανεξάρτητο από την Μόσχα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάτω η Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα. Το πραγματικό αυγό του φιδιού στην ΕΕ...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φαιδων Βοβολης

19/4/2022 – 19.07

ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ /ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ/ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ.

Σήμερα Μεγάλη Τρίτη….(την προηγούμενη ’ποινή’την έστειλαν λιγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα)

Από τον ιατρικό σύλλογο μου εστειλαν δύο ποινές ακόμα 6 μηνες(το μέγιστο),έσπασαν την ΙΔΙΑ υπόθεση σε δυο κομμάτια για να μου βάλουν 12 μήνες!

Περίμεναν δε την λήξη της πρώτης ‘ποινης ‘ωστε να μου επιδώσουν τις αλλες δυο-!!-για να μην συμψηφιστούν(καθαρή εκδίκηση).

Ούτε χρηματίστηκα ούτε έκανα σοβαρό ιατρικό λάθος …

Αντιθέτως..

Όλα αυτά επειδή ΕΙΠΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ;

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΩ;;;

Είμαι ο ΜΟΝΟΣ που την είπε;

ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ Κε πρωθυπουργέ;

Τι σχέση έχει η ιατρική μου γνώμη με το αν θα πρέπει να εργαστώ ή όχι ή το να μην μπορούν να επιβιώσουν τα παιδιά μου;

Όχι!Απλά χτυπούν πλέον τον πολιτικό αρχηγό που θα τους ξεβολέψει!

Η κυβέρνηση που διέλυσε τη χώρα μας χτυπά με όλους τους τρόπους όσους αντιστέκονται !

Βλέπουν πως έχουμε σηκώσει μεγάλο ρεύμα που ΔΕΝ μπορουν να κρύψουν πια και προσπαθούν μέσω των….

Μου βαζουν ‘ποινή’ ΓΙΑΤΙ;

‘Αμφισβήτησα’λέει την γνώμη της επιτροπής!!!

ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑ

ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ

ΚΑΙ ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΜΙΑ ΖΩΗ.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ!

Η Ιατρική είναι η επιστήμη της ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ!

Εδω την ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑΝ οι ίδιοι!

Εγω ΟΤΙ έλεγα απο´ την πρώτη μέρα λέω και τώρα!

ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΤΙ

Σε ότι είπα(και ημουν ο ηπιότερος όλων)επιβεβαιώθηκα.

Οι ίδιοι άλλαξαν τα μισά.

Πιάστηκαν να λένε αναλήθειες και δεν τους κάλεσε κανείς και πουθενά!

Έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα με όλες τις παλινωδίες και τα πισωγυρίσματα.

Έτσι εκδικείται η εξουσία τους πολίτες που διαφωνούν;

Με ΕΞΟΝΤΩΣΗ;

Και των παιδιών τους;

Αλήθεια:ΤΟ ΔΕΧΕΣΤΕ(είτε συμφωνείτε είτε διαφωνείτε)να ποινικοποιείται η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΝΩΜΗ;

Όλα αυτά επειδή ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ έκανε τόσο επιτυχημένες συγκεντρώσεις,πιο μεγάλες και από οργανωμένα κόμματα;;

Την ώρα που όλη η Ευρώπη απελευθερώνεται το καθεστώς εξακολουθεί να ποινικοποιεί ιατρούς που ΜΙΛΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

Η αντιπολίτευση;ΔΕΝ ΜΙΛΑ;Διαμαρτύρεται μόνο για τον κουφοντίνα και τον βαξεβάνη;

Ο ΤΡΟΜΟΣ για την μεγάλη ΠΟΛΙΤΙΚΗ αλλαγή που θα επέλθει τους έχει κάνει να κάνουν το ένα λάθος πίσω από το άλλο

Έτσι κλείνουμε λοιπον τα στόματα των πολιτικών μας αντιπάλων…ε;

Ωστε πιστεύετε πως θα επικρατήσετε χρησιμοποιώντας την εξουσία και εκδικούμενοι πολίτες…

Που είναι τωρα οι αστείοι που έλεγαν πως ειμαι ανθρωπος της κυβερνησης;Καμια αλλη φωτο μου θα βγάλουν;Η μηπως μαγειρεψαμε το να..εξαυλωθω;

Θα πω αυτό που είχα ξαναπει:όσοι έβαλαν την υπογραφή τους σε όλα αυτά θα οδηγηθούν πανηγυρικά στην δικαιοσύνη.

Η Ελλάδα και οι άδικα νεκροί της καθώς και οι διωκόμενοι πολίτες θα αποκατασταθούν.

Όχι αργά.

Η προσβολή προς εμένα,την οικογένειά μου,τους ασθενείς μου μα πάνω απ όλα προς ένα από τα πλέον επιτυχημένα και βραβευμένα καρδιολογικά ιατρεία της χώρας θα επιστραφεί ολόκληρη.

Διότι η καρδιολογία είναι μέγα μέρος της ζωής μου και πάνω απ όλα είμαι ΙΑΤΡΟΣ.

Πίστευαν θα λυγίσω

Δεν έγινε

Και συνεχίζουν

Ο ΑΚΗΡΥΧΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΧΕΙ ΔΡΟΜΟ.

Όμως..το τέλος θα ναι σκληρό.

Η δικαιοσύνη έχει τώρα τον λόγο.

Έλληνες:όταν θα ρχεται η στιγμή να λυγίσετε,εφεξής να παίρνετε ΘΑΡΡΟΣ απ ότι συμβαίνει σ εμένα και αντέχω!

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Θα πάμε ως το ΤΕΛΟΣ.

Να είστε βέβαιοι!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"ΓΥΜΝΟΣ" ο Νατοϊκός αριστερός Νόαμ Τσόμσκι!

Καταπέλτης η Francesca Qibla, που αποδεικνύει ότι η Νατοϊκή αριστερά πήρε το όπλο της για να υπερασπιστεί το Ναζισμό!

Αφορμή το βιβλίο του "αριστερού" Νόαμ Τσόμσκι, με τίτλο «Γιατί η Ουκρανία» ("Perché l’Ucraina") που κυκλοφορεί αύριο σε πρώτη παγκόσμια παρουσίαση-έκδοση από τον ιταλικό εκδοτικό οίκο Ponte alle Grazie. και η σημερινή συνέντευξη του Τσόμσκι στην "Corriere della Sera" με τίτλο Νόαμ Τσόμσκι: «Στην Ουκρανία οι αντιστασιακοί τόσο ηρωικοί όσο οι παρτιζάνοι» (Noam Chomsky: «In Ucraina i resistenti eroici come i partigiani»).

Διαβάζουμε την παρουσίαση του βιβλίου, που εκδόθηκε από την Ponte alle Grazie ως παγκόσμια πρεμιέρα... πως ο "Noam Chomsky σκιαγραφεί τα αίτια της ρωσικής εισβολής, ξεκινώντας από μια θεμελιώδη υπόθεση":

«Η εισβολή στην Ουκρανία είναι ένα σοβαρό έγκλημα πολέμου. Συνιστάται πάντα να αναζητάτε εξηγήσεις, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες ή ελαφρυντικοί παράγοντες».

Μας λέει στη σημερινή "Corriere della Sera" ο εκπρόσωπος της Αμερικάνικης Νατοϊκής αριστεράς με το προσωπείο του "προβληματισμένου φιλόσοφου" σε διατεταγμένη υπηρεσία, με αμπελοφιλοσοφίες και για να προωθήσει τις πωλήσεις των "προοδευτικών" απόψεων του στο βιβλίο του:

«Φυσικά υπάρχουν πολλές διαφορές ανάμεσα στην ιταλική Αντίσταση και την ουκρανική αντίσταση που οδηγεί ο στρατός εναντίον της ρωσικής επίθεσης.

Η σημαντική ομοιότητα συνίσταται στο ότι κι οι δύο είναι ηρωικές και πλήρως δικαιολογημένες».

Και μεταξύ άλλων ο "φιλόσοφος" μας δίνει το πορτρέτο του του "ηγέτη" της "αντίστασης" ο γραφικός Τσόμσκι κι αριστερός μόνον για την ευρωπαϊκή Νατοϊκή αριστερά «Ο Ζελένσκι έδειξε μεγάλο θάρρος και ακεραιότητα οδηγώντας την Ουκρανία στην υπεράσπιση από τη δολοφονική επίθεση».

Έτσι... όταν τα λέει κι ο τρανός Νόαμ Τσόμσκι... "δικαίως": «Η σκύλα του ναζισμού σε οργασμό... γέννησε μέσα στην "ελληνική" βουλή!»

Μόνον οι αφελείς σήμερα δεν θέλουν ν' αναγνωρίσουν πως το μεγαλύτερο όπλο της παγκόσμιας ελίτ είναι η κοσμοπολίτικη ευρωπαϊκή κι αμερικάνικη αριστερά. Η σημερινή περίπτωση του περί πολλού Αμερικανού "αριστερού διανοούμενου" Νόαμ Τσόμσκι, σ' αυτή την αναβίωση του Ναζισμού στην Ευρώπη είναι η πιο χαρακτηριστική περίπτωση, που αναγκάζει να μπει σε προτεραιότητα το "κλείσιμο των λογαριασμών" με όλη τη Νατοϊκή αριστερά στην Ευρώπη, να τεθεί ένα τέλος στον μύθο των "προοδευτικών" και της "προοδευτικότητας" στο όνομα του δικαιωματισμού, των ανοιχτών συνόρων, της "κλιματικής αλλαγής", των πολυεθνικών Big Pharma, της πράσινης ανάπτυξης και πράσινα άλογα, πάντα με φερετζέ τον "αντιφασισμό".

Ποτέ δεν ήταν διαφορετικός ο λακές των ιμπεριαλιστών Νόαμ Τσόμσκι, ένας "δούρειος ίππος" που κτυπάει όταν κινδυνεύουν οι ελίτ του καπιταλισμού. Να Θυμηθούμε τι δήλωνε ο αντικομουνιστής Τσόμσκι για τη μεγαλύτερη ιμπεριαλιστική επίθεση του αιώνα εναντίον της Συρίας ;  (“The Assad Regime is a Moral Disgrace”: Noam Chomsky on Ongoing Syrian War)



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Μοντανιέ είχε προειδοποιήσει πάντως ότι οι εμβολιασμοί εκεί θα οδηγήσουν

 Ηπατίτιδα σε παιδιά: Τι την προκαλεί, πόσο επικίνδυνη είναι και γιατί έχουμε έξαρση τώρα

Ο 'ένοχος' της έξαρσης της ηπατίτιδας που πλήττει τα παιδιά στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ δεν είναι ακόμα γνωστός. Δεν αποκλείεται να συνδέεται με τον εγκλεισμό της πανδημίας. Η πρόκληση των γιατρών και όσα πρέπει να προσέχουν οι γονείς.


Οι ίδιοι που σου λένε σήμερα ότι φταίνε τα lockdown για την έξαρση της παιδικής ηπατίτιδας γιατί "τα παιδιά 2-3 χρονών μεγάλωσαν σε ένα περιβάλλον αποστειρωμένο κι έχει δημιουργηθεί ένα ανοσολογικό κενό" είναι οι ίδιοι που στήριζαν τα lockdown χθες και θα τα ξαναστηρίξουν αύριο (μπορεί με πρόσχημα μία νέα έξαρση των κρουσμάτων ή ενδεχομένως την κλιματική αλλαγή). 

Κι εσύ αγαπητέ ηλίθιε θα τους ξαναπιστέψεις. Αφού το λένε οι ειδικοί, θα λες αυτιστικά....

Όταν βιάζεις κάθε κοινωνική, ψυχολογική και οικονομική νόρμα χιλιάδων ετών τι περίμενες; 

Μείνετε σπίτι λοιπόν για να είστε ασφαλείς. Μέχρι να πεθάνετε. Και μην ξεχάσετε να στείλετε μήνυμα όταν θα βγάλετε το κατοικίδιο σας για βόλτα. Τα χειρότερα είναι μπροστά σας. Γιατί ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ δεν τολμάτε να κάνετε την αυτοκριτική σας. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΩΡΑ....

Δεν συνεχίζω γιατί σέβομαι το θρησκευτικό συναίσθημα κάποιων...


Ανεξήγητες παιδικές ηπατίτιδες. Τι γνωρίζουμε για αυτό το αίνιγμα μέχρι τώρα; Δυστυχώς, όχι και πολλά. Ας συνοψίσουμε λοιπόν τα όσα ξέρουμε ή νομίζουμε ότι ξέρουμε μέχρι τώρα. 

Οι ανεξήγητες παιδικές ηπατίτιδες, έχουν εντοπιστεί σε τουλάχιστον 6 χώρες κι είναι ακραία ανησυχητικές, αφού μπορούν να οδηγήσουν ακόμη και σε μεταμόσχευση ήπατος. Η έκταση του φαινομένου μπορεί να υπαινίσσεται κάποια κοινή αιτία, αν και το ταξίδι ως παράμετρος, φαίνεται να έχει αποκλειστεί.

Θα ξεκινήσουμε με τα δεδομένα της Αγγλίας, αφού μέχρι τώρα σε Μ. Βρετανία έχουμε τα περισσότερα περιστατικά, που αν προσθέσουμε σε αυτά και τα περιστατικά της Σκωτίας και της Ιρλανδίας, ξεπερνούν τα 70.

Ίσως αυτό να οφείλεται στο ότι οι Άγγλοι εντόπισαν πρώτοι το φαινόμενο και έχουν το προβάδισμα στην καταγραφή, ίσως και όχι.

Η ηπατίτιδα μπορεί ενίοτε να διαγνωστεί αρχικά και από μη ειδικό, όταν προκαλεί ίκτερο και το παιδί αποκτά υποκίτρινο χρωματισμό στο δέρμα του.

Το αίνιγμα με αυτές τις ηπατίτιδες, είναι ότι δεν εντοπίζεται στα παιδιά κάποιος από τους ιούς της ηπατίτιδας.  

Από τα λίγα δεδομένα που έχουμε, πάμε στις υποθέσεις για την/τις αιτίες, του φαινομένου

Α) Κορονοϊός:

Διάφοροι ιοί κι όχι μόνο οι ιοί της ηπατίτιδας, μπορούν να πυροδοτήσουν ηπατίτιδες και άλλες φλεγμονώδες παθήσεις.

Από την άλλη, μόνο κάποια από τα παιδιά βρέθηκαν θετικά.

Οπότε ο κορονοϊός, ούτε ικανή, ούτε αναγκαία συνθήκη είναι, αν και δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Β) Εμβόλια:

Περιστατικά αυτοάνοσης ηπατίτιδας έχουν περιγραφεί μετά από εμβολιασμούς με mRNA «εμβόλια».

Τα περισσότερα από τα παιδιά όμως, ήταν κάτω των 10. Ούτως ή άλλως δεν είναι συχνοί οι εμβολιασμοί σε αυτές τις ηλικίες, σε κάποιες από τις χώρες που συμβαίνουν τα περιστατικά δεν έχουν εγκριθεί στα μικρά παιδιά, και ακόμη πιο σημαντικά, όπως περιγράφεται από αρκετά δημοσιεύματα, κανένα από τα παιδιά δεν είχε εμβολιαστεί, κάτι που αν ισχύει, αποκλείει τα εμβόλια ως αιτίες.

Θα μπορούσε να πρόκειται για έμμεση παρενέργεια των εμβολίων; Δηλαδή, όπως έχουν κάποιοι ισχυριστεί, να περνάει η ακίδα από το δέρμα κάποιου άλλου στο αίμα του παιδιού;

Είναι πολύ δύσκολο να φτάσει η πρωτεϊνη ακίδας στο δέρμα. Ακόμη και σε ένα τέτοιο μακρινό ενδεχόμενο, η ποσότητα της πρωτείνης ακίδας που θα μπορούσε ίσως να φτάσει στο δέρμα είναι πολύ λιγότερη από αυτή που θα φτάσει στο αίμα και στα όργανα του εμβολιασμένου αν και φαρμακοκινητικά δεδομένα έχουμε μόνο για τα νανολιπιδιωσωμάτια του εμβολίου, το περίβλημα του, κι όχι για την πρωτείνη ακίδας, εκτός κι αν υπάρχει μηχανισμός έκκρισης της πρωτεϊνης ακίδας μέσω εφίδρωσης.

Ακόμη και αν κάτι τέτοιο ήταν εφικτό, η πρωτείνη ακίδας θα έπρεπε μετά να περάσει κι από τον φραγμό του δέρματος του παιδιού για να φτάσει στο αίμα.

Πράγμα που σημαίνει, ότι ακόμη κι αν συνέβαινε αυτό το πολύ μακρινό ενδεχόμενο του να φτάνουν στοιχεία του εμβολίου ή η ακίδα στο δέρμα κάποιου άλλου, οι ποσότητες τους θα ήταν πολύ μικρότερες από αυτές που έχουν οι εμβολιασμένοι στο σώμα τους κι επομένως, θα ήταν απολύτως λογικό να βλέπουμε πολύ, μα πάρα πολύ πιο συχνά άμεσες παρενέργειες από ότι έμμεσες λόγω της όχι και τόσο πιθανής μετάδοσης από άτομο σε άτομο.

Οι αδενοϊοί όμως, μπορούν να προκαλέσουν ηπατίτιδες. Θα μπορούσαν λοιπόν τα εμβόλια με φορείς αδενοϊούς να είναι οι υπαίτιοι για τις παιδικές ηπατίτιδες;

Όπως είπαμε, τα παιδιά δεν ήταν εμβολιασμένα. Τι συμβαίνει όμως με την πιθανότητα της έμμεσης μετάδοσης;  

Από την άλλη, οι αδενοϊοί, μπορούν να μεταδοθούν από κάποιον που εμβολιάστηκε με εμβόλια τους σε κάποιον άλλο. Αυτό συμβαίνει όμως με εμβόλια ζωντανών αδρανοποιημένων αδενοϊών. Οι κατασκευάστριες εταιρίες για τα εμβόλια αδενοϊού κατά του κορονοϊού, μας διαβεβαιώνουν ότι οι αδενοϊοί έχουν τροποποιηθεί γενετικά ώστε να μην  μπορούν να πολλαπλασιαστούν κι επομένως δεν μπορούν ούτε να μεταδοθούν. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα, να συμβεί στον πυρήνα μας κάποιο γεγονός που θα «αντιστρέψει» την γενετική τροποποίηση και θα ξανακάνει τον αδενοϊό μεταδοτικό, αλλά δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση μιας τέτοιας πιθανότητας.

Γ) Καραντίνες. Μετά τον πολύμηνο εγκλεισμό τους, τα παιδιά έχασαν χρόνο από την ωρίμανση του ανοσοποιητικού τους. Όταν ξανακυκλοφόρησαν, εκτέθηκαν απότομα σε μια σωρεία ιών, κάτι που καταμαρτυρείται από την συμφόρηση παιδιατρικών κλινικών, π.χ στο Ισραήλ, φαινόμενο που θα είναι πιο έντονό όσο πιο μικρό είναι το παιδί καθώς όσο πιο μικρό είναι, τόσο πιο περιορισμένη είναι η έκθεση του και η ανοσολογική του μνήμη.

Η απότομη επαφή με μια σωρεία ιών, σε συνδυασμό ή όχι και με την έκθεση τους στον κορονοϊό, μπορεί να πυροδότησε ηπατίτιδες αν και όχι μόνο. Πρόβλημα με αυτήν την υπόθεση, είναι γιατί δεν είδαμε αυτό το φαινόμενο νωρίτερα αλλά δεν είναι υποχρεωτικό η ηπατίτιδα να εκδηλωθεί την στιγμή που πυροδοτείται.

Δ) Ένας άγνωστός μας μικροοργανισμός που προκαλεί ηπατίτιδες. Γιατί όμως μόνο σε παιδιά; Δεν έχουμε τίποτε που να υποστηρίζει ή να αποκλείει αυτήν υπόθεση, όπως με κάθε τι που μας είναι άγνωστο.

Η τρίτη υπόθεση, μου φαντάζει πιο ισχυρή, καθώς δεν υπάρχουν δεδομένα, από όσο τουλάχιστον γνωρίζω, που να την αποκλείουν.

Θα μπορούσε βέβαια η αιτία να μην είναι βιολογική αλλά χημική.

Εμείς ασχοληθήκαμε με τις υποθέσεις που θα διαχυθούν στην κοινή γνώμη για να μην διαδοθούν περισσότερο οι πιο απίθανες, παρότι και γω ο ίδιος, όταν πρωτοάκουσα για το φαινόμενο και πριν δω τα λιγοστά δεδομένα που έχουμε, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν: Εμβόλιο.  

Όπως και να ΄χει, οι ανεξήγητες ηπατίτιδες των παιδιών, είναι ένα φαινόμενο που ορθώς, ξενίζει και χρήζει επειγόντως διερεύνησης. Αν το κακό, έχει ήδη συμβεί, υπάρχουν εγκληματικές ευθύνες. Αν συνεχίζει να συμβαίνει, τότε πέρα από την απόδοση των εγκληματικών ευθυνών, υπάρχει η επιτακτική ανάγκη, να το σταματήσουμε.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δικαστήριο του Λονδίνου διέταξε την έκδοση του Τζούλιαν Ασάνζ στις ΗΠΑ

 Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022, 13:36

Δικαστήριο της Βρετανίας διέταξε την έκδοση του ιδρυτή των WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ στις ΗΠΑ. Ο Τζούλιαν Ασάνζ βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης 175 ετών με την κατηγορία της κατασκοπείας.

Σύμφωνα με την ανάρτηση των WikiLeaks στον επίσημό του λογαριασμό στο Twitter, η απόφαση πλέον κινείται προς την υπουργό Εσωτερικών, Πρίτι Πατέλ, και η υπεράσπιση του Ασάνζ έχει περιθώριο έως τις 18 Μαΐου για να κάνει τις κινήσεις που επιθυμεί.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα βρετανικά γραφεία στοιχημάτων βλέπουν εύκολη νίκη του Μακρόν στο β' γύρο

 Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022, 16:27

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν έχει περισσότερες από 90% πιθανότητες να κερδίσει την Κυριακή το δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών σε βάρος της ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν, σύμφωνα με τις πιθανότητες που έχουν ανακοινωθεί από τα βρετανικά γραφεία στοιχημάτων.

Το προβάδισμα του Μακρόν έχει αυξηθεί τις τελευταίες ημέρες σε πάνω από 55% κατά μέσο όρο στις δημοσκοπήσεις, έναντι 45% για την αντίπαλό του, με την οποία θα έχουν απόψε ένα τηλεοπτικό ντιμπέιτ.

Οι ιστοσελίδες των γραφείων στοιχημάτων William Hill και Paddy Power ανακοίνωσαν στοιχηματικές πιθανότητες που δείχνουν ότι ο Μακρόν έχει πιθανότητα 90,9% να επανεκλεγεί. Τα αντίστοιχα ποσοστά για τα γραφεία Betfair Exchange και Ladbrokes ήταν 92,6% και 94,1% αντιστοίχως.

Οι πιθανότητες που δίνουν τα γραφεία στοιχημάτων δεν εγγυώνται ωστόσο το αποτέλεσμα. Το 2016, για παράδειγμα, τα στοιχήματα έδειχναν ότι οι υποστηρικτές της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ θα κέρδιζαν με σαρωτικό ποσοστό στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου. Την ημέρα της ψηφοφορίας, το Betfair έδινε στο ψηφοδέλτιο υπέρ της παραμονής 88,5%, όμως το αποτέλεσμα ήταν υπέρ της αποχώρησης.


Σχολιο.- Δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε με τη Λεπέν διότι δεν έχει την παραμικρή πιθανότητα να επικρατήσει. Είναι κανονισμένο να χάσει, όση αγανάκτηση κι αν διακατέχει τον γαλλικό λαό για αυτά που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια. Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι ο Μακρόν θα κερδίσει τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία. Το δικαιούται άλλωστε διότι κατά τη διάρκεια της πενταετούς θητείας του παρήγαγε σπουδαίο πολιτικό έργο. Επί των ημερών του κάηκε και καταστράφηκε ολοσχερώς η Παναγία των Παρισίων αφού γλίτωσε επί 800 χρόνια από πολέμους, εισβολές και ακραία φυσικά φαινόμενα, αυτός ήταν που διέταζε τη γαλλική αστυνομία να ξυλοφορτώνει σε τακτική βάση τα «κίτρινα γιλέκα» που διαδήλωναν μαζικά επί εβδομάδες για τις αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων, και αυτός ήταν που είπε απροκάλυπτα και ανερυθρίαστα στους Γάλλους πολίτες ότι «θα τους γ@@σω» επειδή απλώς δεν ήθελαν να κάνουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό που τους επέβαλε με αυταρχικό και φασιστικό τρόπο υπηρετώντας πιστά τις επιταγές του Great Reset του ψυχοπαθούς παλιανθρώπου Κλάους Σβαμπ. 

Όλα αυτά όμως δεν μετράνε στην κάλπη, όπου ο Γάλλος ψηφοφόρος προσέρχεται παραδοσιακά για να επιβραβεύσει τα λαμόγια που τον καταδυναστεύουν και να τους παραχωρήσει την εξουσία να του μαυρίσουν τη ζωή για άλλα πέντε χρόνια. Αρκεί να του πετάξουν τα γνωστά τσιτάτα ότι «η Λεπέν είναι ακροδεξιά», «καταδικάστε τον λαϊκισμό», «ψηφίστε για μια Γαλλία μέσα στην Ευρώπη», «ορθώστε τείχος απέναντι στον ρατσισμό» και άλλες τέτοιες μπαρούφες ξεπατικωμένες από μουχλιασμένα πολιτικά συνθήματα των δεκαετιών του 1960 και του 1970, και ξεχνάει όλα όσα έχει περάσει νομίζοντας ότι ο λιμοκοντόρος των Ηλυσίων που την έχει δει Λουδοβίκος τον αγαπάει και νοιάζεται για το μέλλον του, την υγεία του και την καλοπέρασή του. Και είναι αναμενόμενο να συμβαίνει άλλωστε αυτό διότι αν οι Ρότσιλντ δεν ήξεραν πώς να χειραγωγούν τις μάζες και να κερδίζουν εκλογές με τους εκάστοτε αχυρανθρώπους τους, θα το είχαν κλείσει το μαγαζί από καιρό και δεν θα ήταν επί 300 χρόνια οι αφανείς κυρίαρχοι του πλανήτη.

Σχολιο.- Καλά δεν χρειάζεται να χειραγώγησουν την μάζα για να κερδίσουν τις εκλογές απλά τις νοθεύουν...και φυσικά δεν θα βγει η Λεπέν..όλα κανονισμένα είναι..όπως σε όλες τις χώρες

Σχολιο.- Κι όμως αυτή τη φορά η ψήφος θα είναι της κοινωνίας χωρίς ιδεολογική αγγισυρωση. Θα είναι η ψήφος αυτών που βρέθηκαν απέναντι του. Η ψήφος των κίτρινων γιλεκων, αυτών που εκτελέστηκαν από την διαχείριση της επιδημίας, από αυτούς που συνθλιβονται από την ακρίβεια και από το έρεβος που καταφθάνει.

Σχολιο.- Το θέμα δεν είναι αν θα κερδίσει ο Μακρόν. Είναι ότι αν κερδίσει η Λε Πεν θα μακρονοποιηθεί μέσα σε μια βδομάδα.

Σχολιο.- Επειδή από το 17 έως σήμερα στη Γαλλία αλλά και σε όλη την Ευρώπη έχουν γίνει πολλά, οι εκλογές την Κυριακή θα είναι οριακές όσο ποτέ άλλοτε, και το αποτέλεσμα θα είναι οριακο

Σχολιο.- Δεν υπάρχει πιο φασιστική διαδικασία από τις λεγόμενες "εκλογές" που στην ουσία είναι διαλογές έτσι όπως είναι στημένες (νοθεία πριν την κάλπη ακόμη). Δεν έχει καμια σχέση με δημοκρατία και χρησιμοποιείται αφενός για να αναδεικνύει τους αρεστούς του συστήματος, αφετέρου για να διχάζει τον κόσμο αφού του φορτώνονται ευθύνες για το αποτέλεσμα από το ίδιο το σύστημα (γι αυτό κάνουν και τις στημένες δημοσκοπήσεις).

Σχολιο.- Ο Μακρόν θα βγει,η singular logic της Γαλλίας θα κάνει το καθήκον της.Αν και ελπίζω σε ένα θαύμα.

Σχολιο.- Κι εγώ έτσι πιστεύω, ουδεμία πιθανότητα ανατροπής του σκηνικού. Μανωλάκης και πάσης Γαλλίας, μαζί με τη μαμά του...

Σχολιο.- Έχουν αλλάξει την έννοια της Δημοκρατίας και τη θέληση του λαού την ονομάζουν λαϊκισμό.

Σχολιο.- Η Λεπέν ή ηλίθια είναι, ή δε θέλει να βγει, ή και τα δύο. Δεν έχει πάρει ξεκάθαρη θέση ούτε σε ένα ζήτημα. Το μόνο στο οποίο είναι σαφής είναι το ότι είναι ευρωπαΐστρια. Παρ' όλα αυτά, δεν αποκλείω να κερδίσει τις εκλογές, επειδή οι Γάλλοι μπορεί να μην έχουν καταλάβει ποιο είναι το πρόγραμμά της, έχουν καταλάβει το πρόγραμμα του Μικρόν.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ΗΠΑ ανησυχούν για τη συμφωνία ασφάλειας Πεκίνου με τα Νησιά του Σολομώντα

 Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022, 13:52

Η Κίνα ανακοίνωσε τη Τρίτη, ότι υπέγραψε μία συμφωνία ασφάλειας με τα Νησιά του Σολομώντα, με την εξέλιξη αυτή να αυξάνει την ανησυχία των ΗΠΑ, αλλά και των συμμάχων τους, όπως η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία, σχετικά με την κλιμακούμενη επιρροή της Κίνας σε μία περιοχή που παραδοσιακά ασκούσαν επιρροή, οι δυτικές αποικιοκρατικές χώρες.

Ωστόσο, αξιωματούχοι από τα Νησιά του Σολομώντα εμφανίστηκαν να αφήνουν να εννοηθεί, ότι δεν έχει υπογραφεί κάποια συμφωνία μέχρι σήμερα.

Ο Ντάγκλας Έτε πρόεδρος της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής στο κοινοβούλιο των Νησιών του Σολομώντα, δήλωσε απευθυνόμενος σε βουλευτές ότι Κινέζοι αξιωματούχοι αναμένεται να φτάσουν στα μέσα Μαΐου, προκειμένου να υπογράψουν συμφωνίες συνεργασίας.

Ο πρωθυπουργός Μανάσε Σογκαβάρε δήλωσε στο κοινοβούλιο, ότι η προτεινόμενη συμφωνία ασφάλειας δεν θα περιλαμβάνει μία κινεζική στρατιωτική βάση.

Ο Έτε δήλωσε, ότι οι συμφωνίες θα αυξήσουν τη συνεργασία στο εμπόριο, στην εκπαίδευση και στην αλιεία, αλλά ο ίδιος είναι αντίθετος στην ιδέα να επιτραπεί στην Κίνα η οργάνωση μιας στρατιωτικής βάσης.

Στην Ουάσινγκτον, ο Λευκός Οίκος που προχωρεί στην αποστολή μιας υψηλόβαθμης αμερικανικής αντιπροσωπείας στην πρωτεύουσα των Νήσων του Σολομώντα, Χονιάρα αυτή την εβδομάδα, ανακοίνωσε ότι ανησυχεί από “την έλλειψη διαφάνειας, αλλά και την απροσδιόριστη φύση” της αναφερόμενης συμφωνίας.

Αυστραλοί αξιωματούχοι δήλωσαν, ότι η Κίνα εμφανίζεται να επιδιώκει να προλάβει την άφιξη της αμερικανικής αντιπροσωπείας στη Χονιάρα, η οποία, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο θα συζητήσει τις ανησυχίες των ΗΠΑ σχετικά με την Κίνα, όπως επίσης και την επαναλειτουργία της αμερικανικής πρεσβείας.

Ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου των Εξωτερικών Γουάνγκ Γουενμπίν δήλωσε, ότι η συμφωνία πλαίσιο υπογράφτηκε πρόσφατα από τον Κινέζο υπουργό των Εξωτερικών Γουάνγκ Γι και τον ομόλογό του από τα Νησιά του Σολομώντα Τζερεμάια Μανέλ.

Ο Κινέζος εκπρόσωπος δεν αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στον τόπο, αλλά και στο χρόνο υπογραφής της συμφωνίας.

Ένας εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου (NSC) δήλωσε, ότι η αναφερόμενη υπογραφή συμφωνίας «ακολουθεί ένα σχέδιο της Κίνας, αναφορικά με την προσφορά μυστικών και ασαφών συμφωνιών, με ελάχιστη διαβούλευση σε περιφερειακό επίπεδο για την αλιεία, τη διαχείριση φυσικών πόρων, την αναπτυξιακή βοήθεια, αλλά και τώρα, τις πρακτικές ασφάλειας».

Αργότερα, το NSC ανακοίνωσε ότι οι ΗΠΑ «θα εντείνουν την εμπλοκή τους στην περιοχή για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις ασφάλειας του 21ου αιώνα, από την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας και την οικονομική ανάπτυξη, μέχρι την κλιματική κρίση και την COVID-19».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ομολογία «βόμβα» Α.Φάουτσι: «Χρησιμοποιήσαμε τα lockdown για να πιέσουμε τους πολίτες να εμβολιαστούν»!

18.04.2022 | 11:04

Κατέστρεψαν τις οικονομίες για να πλουτίσουν οι «Big Pharma» και τώρα το ομολογούν

Μια απίστευτη δήλωση έκανε ο κορυφαίος σύμβουλος για θέματα υγείας του Λευκού Οίκου, Άντονι Φάουτσι, καθώς ομολόγησε ότι τα lockdown επιβλήθηκαν… για να πιεστούν οι πολίτες να εμβολιαστούν! 

Τα άχρηστα, όπως φάνηκε από όλα τα στοιχεία, lockdown εφαρμόστηκαν μόνο και μόνο για να πλουτίσουν οι «Βig Pharma», καθώς οι κυβερνήσεις ισχυρίστηκαν πως εάν δεν εμβολιαστούμε όλοι τότε θα ξαναμπούμε σε lockdown. Δηλαδή εκβίασαν τους πολίτες!

Και τελικά έρχεται ο Α.Φάουτσι για να επιβεβαιώσει αυτό τον εκβιασμό και παρόλα αυτά κανείς δεν ασχολείται με τη δήλωση-«βόμβα», παρόλο που για περίπου δύο χρόνια βλέπουμε τη χώρα μας να κλείνει, να καταστρέφεται η οικονομία και να καταπατούνται οι ελευθερίες των πολιτών.

«Χρησιμοποιήσαμε τα lockdown για να πιέσουμε τους πολίτες να εμβολιαστούν», είπε χαρακτηριστικά ο Α.Φάουτσι.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«ΓΛΕΝΤΙ!» Η ΣΥΡΙΑ ζήτησε (από τον ΟΗΕ) έρευνα για τα «εγκλήματα πολέμου» των ΗΠΑ...

Η Συρία έστειλε επιστολή στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ και στον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες σχετικά με τα εγκλήματα πολέμου του διεθνούς συνασπισμού υπό την ηγεσία των ΗΠΑ στην πόλη Ράκα. 

Το συριακό υπουργείο Εξωτερικών σημειώνει ότι «η στρατιωτική επιχείρηση των Ηνωμένων Πολιτειών και ο παράνομος διεθνής συνασπισμός στη Ράκα από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο του 2017 οδήγησε στην σχεδόν πλήρη καταστροφή της πόλης και χιλιάδων αμάχων της».

Είναι αναγκαίο να θυμίζουμε πιο συχνά τα εγκλήματα και το πρόσωπο των απατεώνων δυτικών σοφών και "υπερασπιστών" του διεθνούς δικαιου



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΙΑΤΙ πανηγυρίζει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος...

Όπως έγραψε στο twitter

Εντελώς αρνητικός στην Covid-19 μετά απο 13 ημέρες! Ανεμβολίαστος, 67 ετων και καπνιστής (πουράκι). Ζήτω η φυσική ανοσία, το καλύτερο εμβόλιο που μπορεί να σου χαρίσει μόνον ο οργανισμός σου. Καμία παρενέργεια, κανένα παρατράγουδο. Γεύση- όσφρηση κανονικές. Το εύχομαι σε όλους.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΔΕΡΒΙΣΗΔΕΣ!» Στο Φετιχιέ Τζαμί (ανήμερα της Μ. Τρίτης) η Κ. Σακελλαροπούλου...

Για ακόμα μια φορά η Κατερίνα Σακελλαροπούλου απέδειξε περίτρανα ότι η σχέση της με την Ορθοδοξία… πάσχει. 

Ωστόσο ως πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν μπόρεσε ούτε να κρατήσει τα προσχήματα κατά την διάρκεια της ιερής εβδομάδας των Παθών, προκαλώντας αλγεινές εντυπώσεις που επέλεξε να εμφανιστεί ανήμερα της Μεγάλης Τρίτης σε συναυλία στο Φετιχιέ Τζαμί!

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρακολούθησε τις συναυλίες «Ιερές μουσικές των σούφι δερβίσηδων της Πόλης», στο Φετιχιέ Τζαμί, την Μ. Τρίτη η οποία είναι αφιερωμένη αφενός στη μνεία του ιερού ευαγγελίου που αναφέρεται στη δριμύτατη καταγγελία του Ιησού κατά των θρησκευτικών αρχηγών του Ισραήλ, των Γραμματέων και των Φαρισαίων, και αφετέρου στην παραβολή των δέκα παρθένων.

Μόνο θλίψη και ντροπή προκάλεσε η παρουσία της προέδρου της Δημοκρατίας στο Τζαμί αυτές τις ιερές ημέρες για την Ορθοδοξία. Για άλλη μια φορά εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΛΙΓΟ πριν τον β' γύρο! «ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ είναι πολύ αχάριστοι» λέει ο πατέρας του Μακρόν...

Στις αποφάσεις του γιου του, Εμανουέλ και τον επικείμενο β΄ γύρο των εκλογών αναφέρθηκε ο Ζαν Μισέλ Μακρόν, σε συνέντευξή του.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα «L’Est Républicain» έδωσε ο πατέρας του απερχόμενου προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, Ζαν Μισέλ.

Εκεί αναφέρει ότι έχει μεγάλο θαυμασμό για τον τρόπο που κυβερνά τη χώρα ο γιος του, τονίζοντας ότι συμφωνεί με την πλειοψηφία των αποφάσεων του Εμανουέλ Μακρόν. «Εγκρίνω το 90% όλων όσων κάνει. Ποτέ δεν συμφωνούμε 100%» υποστήριξε.

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να ρίξει τα βέλη του στους Γάλλους πολίτες, λίγες ημέρες πριν τον δεύτερο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών. «Έχω μεγάλο θαυμασμό για τον τρόπο που διοικεί τη χώρα. Νομίζω ότι πρέπει να έχεις μεγάλο κουράγιο και ότι οι Γάλλοι είναι πολύ αχάριστοι, αλλά αυτό δεν είναι κάτι καινούριο» υποστήριξε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις κρίσεις που αντιμετώπισε επιτυχημένα ο Γάλλος πρόεδρος. «Έδειξε μεγάλη φροντίδα για να αντιμετωπίσει όλα όσα έπεσαν στο κεφάλι του, ειδικά ο κοροναϊός» ανέφερε ο πατέρας του Εμανουέλ Μακρόν, ενώ συμπλήρωσε πως και για τον πόλεμο στην Ουκρανία ο γιος του «επέδειξε πολύ κουράγιο». «Δεν υπάρχουν πολλοί Ευρωπαίοι ηγέτες που έχουν κάνει όσα έχει κάνει αυτός» συμπλήρωσε.