Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Κυριακη 3 Απριλιου 2022


Το ΝΑΤΟ συγκάλεσε σύνοδο κορυφής για την Ουκρανία στην 23η επέτειο

του βομβαρδισμού της Ομοσπ. Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας. 

Αυτή είναι η ανακοίνωση της Κίνας με την ευκαιρία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με μεγάλη αντιφασιστική εκδήλωση τίμησαν οι κομμουνιστές και αντιφασίστες της Ρώμης τον Έντι Ογκάρο (Μποτζάμπο). 

Τον Ιταλό κομμουνιστή, αντιφασίστα διεθνιστή, που επί χρόνια πολεμούσε τον φασισμό στο πλευρό του λαού του Ντονμπάς και έπεσε προχθές, όταν, για να προστατεύσει τους συμμαχητές του, κάλυψε με το σώμα του χειροβομβίδα που πέταξαν οι Ουκρανοί νεοναζί.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δυστυχώς για τους καθεστωτικούς της Ελλάδας, τους Ουκρανούς ναζί πολεμούν οι Ρώσοι.

Είναι δυνατόν η Ελλάδα, με τόσο αίμα κ καταστροφές από τους Γερμανούς ναζί, είναι δυνατόν να είναι απέναντι από τους Ρώσους;;;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σας παρακαλώ, μη γίνετε οι χάνοι που χάφτουν και τρέχουν να προπαγανδίσουν ό,τι κορμοράνο τούς πετάξουν οι κροκόδειλοι και οι παπαγάλοι... Το τσίρκο τού ανθρωπιστικού ιμπεριαλισμού είναι ήδη υπερπλήρες, δε χρειάζεται και καλό κόσμο τής πλευράς μας.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άρθρο του ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΑΤΣΟΥ,από Μόσχα,

Διεθνολόγου, Διδάκτορα Φιλοσοφίας

3/4/2022 – 14.00

«Πριν εκπνεύσει ο Μάρτιος, και αφού είχε εξηγήσει λεπτομερώς τόσο στο Γερμανό καγκελάριο, Σολτς, όσο και στον Ιταλό πρωθυπουργό, Ντράγκι, για τις αιτίες και τους τρόπους πληρωμών, επανήλθε και ξεκαθάρισε πως την πρωταπριλιά, τα «ψέματα» τελείωσαν! 

Κανείς δε μας πουλάει τίποτα, τζάμπα και εμείς δεν θα κάνουμε στο εξής φιλανθρωπία…

Όποιος δεν πληρώσει, δεν θα παίρνει γκάζι, είχε προλάβει να διακηρύξει την παραμονή ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Στην Ευρώπη η πρώτη αντίδραση ήταν οργισμένα αρνητική, η δεύτερη σπασμωδικά αρνητική, η τρίτη διερευνητική με δημόσια επιμονή στην άρνηση, αλλά με πυρετώδεις κινήσεις πάνω στο θέμα, «τι κάνουμε»;

Ο Πούτιν είναι σαφέστατα αποκαλυπτικός και οι λογικές του τοποθετήσεις… αφοπλίζουν το σαθρό ευρωπαϊκό αφήγημα! 

Προμηθεύαμε τους ευρωπαίους καταναλωτές με ρωσικό γκάζι. Να, εδώ και ένα μήνα το παίρνουν, μας πληρώνουν με ευρώ τα οποία στη συνέχεια τα παγώνουν στους λογαριασμούς μας. Βλέπουμε ότι εδώ υπάρχουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που δείχνουν ολοφάνερα ότι τους δώσαμε γκάζι… τσάμπα! Αυτό δεν πρόκειται να συνεχιστεί! 

Οι κυρώσεις προς τις ρωσικές τράπεζες, το πάγωμα των λογαριασμών όλων των ρωσικών εταιριών και φυσικών προσώπων, δεν αποτελεί παρά τη «μεγαλύτερη κλεψιά στην ιστορία του καπιταλισμού», εκτιμάνε στη Μόσχα. Και, λένε ότι «εκείνοι που διαφήμιζαν την ιδιωτική, ατομική ιδιοκτησία ως τον ακρογωνιαίο λίθο του ελεύθερου καπιταλιστικού συστήματος, έρχονται τώρα ανοικτά και με τρόπο καθαρά γκανγκστερικό, κάνουν… ριφιφί στους λογαριασμούς και στις περιουσίες άλλων! Έτσι και με την… πληρωμή του γκαζιού που θεωρητικά την κάνουν αλλά πρακτικά παγώνουν τους σχετικούς λογαριασμούς, άρα το παίρνουν… τσάμπα! 

Η απόφαση της Μόσχας μπορεί να ξάφνιασε τους μακράν αρμενίζοντες κηφήνες των Βρυξελλών, ωστόσο η πληρωμή σε ρούβλια είναι ένα βασικό βήμα «στην ενδυνάμωση της τραπεζικής και οικονομικής κυριαρχίας μας» εξηγεί ο Ρώσος ηγέτης. 

Πολλά δυτικά ΜΜΕ από τις ημέρες που ο πρόεδρος Μπάιντεν ήταν στην Ευρώπη και… καθησύχαζε τους πολιτικούς, «ανάβοντας όμως φωτιές» στους επιχειρηματικούς κύκλους που δουλεύουν με την ενέργεια, έγραφαν ότι η Ε.Ε πήρε αποφάσεις που τώρα της γυρίζουν μπούμερανγκ! 

«ΗΠΑ και Ε.Ε οδήγησαν εαυτούς σε… παγίδα με τις αλόγιστες αντιρωσικές κυρώσεις», έγραφε ο The Guardian.

Ο πρόεδρος της Γερμανίας, έμπειρος πολιτικός, Σταϊνμάιερ, παραδέχτηκε ότι όλη αυτή η ιστορία με την Ουκρανία και τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, «δεν θα περάσει χωρίς συνέπειες για τη Γερμανία»! 

Τέλος, ο Πούτιν δεν μίλησε τυχαία με το Ντράγκι. Αυτός ως επικεφαλής της ΕΚΤ, είναι από εκείνους που κατανοεί κάλλιστα ότι η μορφή της πληρωμής που απαιτεί η Ρωσία είναι και εφικτή και τεχνικά υλοποιήσιμη.

Η Μόσχα είναι καταπέλτης για την ευρωπαϊκή ηγεσία. Το ρωσικό ΥΠΕΞ με ανακοίνωση του τονίζει ότι η Ε.Ε με τις πράξεις της όχι μόνο οδηγεί σε αδιέξοδο τις ρωσοευρωπαικές σχέσεις αλλά πλήττει ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ…

Οι κοροϊδίες περί «μαμούθ συμβολαίων» με ΗΠΑ! 

Ο Μπάιντεν χαριεντίζονταν μπροστά στις κάμερες με την Λαιεν για την υπογραφή «συμφωνίας μαμούθ»(!), για 15 δις κυβικά φ.α. σε μορφή LNG, που θα επιχειρήσει να πείσει(!!!), τις ασιατικές χώρες και εταιρίες που τις προμηθεύουν να το στρέψουν προς την Ευρώπη! Και να, «πανηγύρια» οι διάφοροι ευρωκλακαδόροι (μαζί και οι Έλληνες), για τη συμφωνία «μαμούθ»! Φτηνά πυροτεχνήματα για το… πόπολο! 

Διότι, πρώτον, πως να εξηγήσουν τις αιτίες της εκτίναξης των τιμών όταν μέχρι σήμερα η Ρωσία τροφοδοτεί σε φ.α. τους προμηθευτές της υλοποιώντας το 100% των υποχρεώσεων της που απορρέουν από τα συμβόλαια;

Δεύτερον, αν και όταν γίνει δυνατό να φθάσουν αυτά τα 15 δις, δεν παύουν να είναι μόλις το 1/10 των 155 δις κυβικών που προμηθεύεται η Ευρώπη από τη Ρωσία! 

Τρίτον, αν τα 15 δις είναι ποσότητα «μαμούθ» τότε τι θα ήταν τα 55 δις που θα μετέφερε ο ήδη έτοιμος αλλά χωρίς να λειτουργεί αγωγός, North Stream-2; 

Ο καθένας που μελετήσει τα νούμερα και τις αποφάσεις που λαμβάνουν στις Βρυξέλλες οι αιθεροβάμονες του ευρωπαϊκού στρατού των δεκάδων χιλιάδων κηφήνων, θα κατανοήσει την έκφραση του ρωσικού ΥΠΕΞ για το πως πλήττεται η ευημερία των ευρωπαίων πολιτών και νοικοκυριών! 

ΥΓ-1: Πριν ένα μήνα κάποιοι, όπως η ΥΠΕΞ της Αγγλίας, πλειοδοτούσαν στις εκφράσεις για το τσάκισμα της ρωσικής οικονομίας και την κατρακύλα του εθνικού της νομίσματος, του ρουβλιού. Τότε έχασε πρόσκαιρα το 40% της αξίας του και η ισοτιμία με το δολάριο έφθασε στο 1/130, από το 1/83 που ήταν στις 23 Φεβρουαρίου! Με τις κινήσεις της ρωσικής κυβέρνησης και τις εξελίξεις γύρω από τις επερχόμενες πληρωμές γκαζιού σε ρούβλια, κλείνει το Μάρτιο με την αντιστοιχία… 1/83! Και ακόμα δεν άρχισαν οι πληρωμές…

ΥΓ -2: Στην Ουάσιγκτον ανακοίνωσαν ότι τα λιπάσματα που προμηθεύονται από τη Ρωσία και πριν από μια εβδομάδα τα έβαλαν στη λίστα κυρώσεων, αφού το ξανασκέφτηκαν, τώρα τα πέρασαν στην κατηγορία των «αγαθών πρώτης ανάγκης», και τα έβγαλαν από τις κυρώσεις! Εκτιμάται ότι το ίδιο θα κάνουν και οι ευρωπαίοι!!! Σπεύδω να προβλέψω ότι και αυτός ο τομέας προμηθειών θα πρέπει να πληρώνεται με το ίδιο, προαναφερόμενο νόμισμα, το ρούβλι!!!

ΥΓ -3: Το οικονομικό επιτελείο του Κρεμλίνου, μετά από πρόταση της Κρατικής Δούμας, επεξεργάζεται σχέδιο πληρωμών με ρούβλια και για τον τομέα εξαγωγών σιτηρών. Εδώ τα θέμα είναι πιο σύνθετο. Αν και η Ρωσία τα τελευταία χρόνια βγήκε στην πρώτη θέση σε εξαγωγές σιτηρών στον κόσμο, τώρα σε συνθήκες πλήρους εχθρικής στάσης από τις χώρες της Δύσης απέναντι της, και για να μην αντιμετωπίσει ελλείψεις λόγω των πολεμικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία, αποφάσισε την απαγόρευση εξαγωγών στα σιτηρά. Και αυτό είναι ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ για την Ευρώπη η οποία μπορεί να αντιμετωπίσει το φάσμα ελλείψεων στον τομέα του επισιτισμού! Αν η ρωσική θέση αλλάξει (και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την αλλαγή στάσης της Ε.Ε στα θέματα κυρώσεων), τότε οι όποιες προμήθειες φαίνεται ότι επίσης θα γίνονται σε ρούβλια! 

Βρε πως αλλάζουν οι καιροί…»



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από τους ίδιους ανθρώπους, που στήριξαν 

α. Δεν θα πάθετε τίποτα αν μείνετε μέσα και 2-3 μήνες.

β. Δεν έγινε και τίποτα αν χρειάζεται να γράψεις ένα sms για να βγάλεις το σκύλο βόλτα.

γ. Δεν πρέπει να κυκλοφορούν ελεύθερα οι ανεμβολιαστοι.

δ. Δεν θα πάθετε τίποτα να πληρώσετε ενφια , εξάλλου αυτό γίνεται σε όλο τον κόσμο.

ε. Δεν πρέπει οι Έλληνες να έχουν σπίτια, κοιτάξτε το ποσοστό ιδιοκατοίκησης της Γερμανίας.

Σε λιγο θα σας πουν με μαθηματική βεβαιότητα.

α. Το αυτοκίνητο να το χρησιμοποιείτε μόνο για να πάτε στα έκτακτα περιστατικά.

β. Η ακριβή βενζίνη προστατεύει το περιβάλλον.

γ. Έχουμε τις πλατφόρμες για να σας χορηγούμε, χωρίς καν να μετακινηθείτε από το σπίτι σας και ανάλογα με τα εξαρτώμενα άτομα συγκεκριμένα λίτρα καυσίμου μηνιαιως.

δ. Οι άσκοπες μετακινήσεις για λόγους ψυχαγωγίας είναι επικίνδυνες.

ε. Το κρέας κάνει κακό στην υγεία σας, ομοίως και τα μακαρόνια και το ρύζι και το ψωμί και η ζάχαρη και τα φρούτα και τα λαχανικά, να αρκείστε σε 1500 θερμίδες ημηρεσιως , έχουμε τις πλατφόρμες για να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα αδικηθεί κανένας.

στ. Δεν χαθηκε και ο κόσμος για προγραμματισμενες διακοπές ρεύματος, εξάλλου θα ενημερωθείτε έγκαιρα από την πολιτική προστασία και τις πλατφόρμες που έχουμε αναπτύξει στο ψηφιακό προηγμένο κράτος μας.

Κι ενώ θα γίνονται αυτά , το μέτωπο της λογικής και συμπας ο μητσοτακικος κόσμος θα εκθειάζει τις πλατφόρμες που ανέπτυξε η κυβέρνηση του Κυριακου, θα ανακηρύσσει δε άξιο τέκνο της πατρίδας των Πιερακακη για το σπουδαίο έργο του.

Κύριες και κύριοι , αγαπημένοι φίλοι , όπως ακριβώς τα λέω.

Σχολιο.- Το ηλεκτρονικό κράτος του Πιερακακη έχει μόνο εισπρακτικό σκοπό και μόνο...όλες οι άλλες εφαρμογές του δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο τον απλό πολίτη ιδιαίτερα μια μεγάλη κατηγορία αυτών που δεν το έχουν με την τεχνολογία και το διαδίκτυο!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ετοιμάζουν, λέει, "δικαστικό Καλλικράτη".

Να ξέρετε ότι θα φτάσουν να επιβάλουν φυλακίσεις πενταετίας με διοικητικές αποφάσεις χωρίς δικαίωμα έφεσης ή της παραμικρής άμυνας.

Οικοδομούν ένα μεταναζιστικό κράτος, όπως θα εξελισσόταν η Γερμανία αν είχε νικήσει ο Χίτλερ.

Σχολιο.- Τι σημαινει αυτο.. πχ θα καταργηθουν δικαστηρια σε αλλες πολεις ? Αν μπορεις εξηγησε μας γιατι με ενδιαφερει.

Σχολιο.- θα καταργηθούν δικαστήρια και θα διοικητικοποιηθούν πολλές διαδικασίες.

Σχολιο.- δε νομιζω να προκειται για διοικητική μεταρρύθμιση, για μεταναζιστικο κρατος λεει 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ενδείξεις ότι ο "τραυματισμός" και ο «θάνατος» της συγκεκριμένης "εγκύου" στο μαιευτήριο του Ντονιέτσκ ήταν ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΜΟΥΦΑ είναι πολλές. Ωστόσο φαίνεται πως η Μαριάννα, βλέποντας πως το να γίνει το "σύμβολο κατακραυγής σε βάρος της Ρωσίας" δεν την συμφέρει καθόλου, και πως μόνο ΦΤΥΣΙΜΟ έχει να εισπράξει από όλες τις πλευρές (ΚΥΡΙΩΣ από αυτούς που την έβαλαν να υποδυθεί την "τραυματισμένη") την κάνουν να επείγεται τώρα να πει την αλήθεια για το ποιοι ήταν πραγματικά εκείνοι που διέπρατταν τα όποια "εγκλήματα πολέμου"...

Σχολιο.- Η Μαριάννα Βισεγκίρσκαγια είναι Ρωσίδα από το Ντονιέτσκ. Φαίνεται και από το όνομα της άλλωστε ότι είναι Ρωσίδα που δεν τελειώνει σε -σενκο, ή -βιτς. Το βίντεο που γυρίσανε οι Ουκρανοναζί και οι Δυτικοί Αποικιοκράτες έγινε ενώ δεν είχε ιδέα. Τη συνέντευξη την έδωσε από την Ρώσικη πόλη που έχει καταφύγει. Δεν πήγε σε κάποια Ουκροναζιστική πόλη, σε Ρωσική πήγε. Όπως λέει η ίδια στη συνέντευξη της, τα τραύματα της ήταν επιδερμικά. Και μετά είδε ότι τα δυτικά παπαγαλάκια είπαν ότι είναι νεκρή δείχνοντας το πτώμα κάποιας άλλης. Δεν έγινε καμιά επιδρομή ρωσικών αεροπλάνων λέει, ακούσανε δυο εκρήξεις από βόμβες που βάλανε οι Ουκρανοναζί, και αρχίσανε να τρέχουνε, και τα τραύματα της ήταν επιδερμικά από τα γυαλιά που πεφτανε.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τεράστια αυτοκινητοπορεία υπέρ της Ρωσίας στην Αθήνα – Πλημμύρισε η Συγγρού από ρωσικές σημαίες, αυτοκίνητα με «Ζ»

3/4/2022

Οι συμμετέχοντες κρατούν ρωσικές σημαίες, σημαίες με τον δικέφαλο αετό ενώ κάποιοι άλλοι έχουν ζωγραφίσει στα αυτοκίνητά τους το «Ζ».

Αυτοκινητοπορεία εκατοντάδων υποστηρικτών της Ρωσίας, βρίσκεται σ’ εξέλιξη στο Κέντρο της Αθήνας.

Οι συμμετέχοντες κρατούν ρωσικές σημαίες, σημαίες με τον δικέφαλο αετό ενώ κάποιοι άλλοι έχουν ζωγραφίσει στα αυτοκίνητά τους το «Ζ».

Η μοτοπορεία είχε αναγγελθεί πριν από μέρες.

Την ίδια ώρα, πορεία πραγματοποιούν περίπου 150 ουκρανοναζί που υποστηρίζουν την Ναζιστική Ουκρανία απέναντι στη Ρωσική υπεράσπιση των αντιφασιστών του Ντονιέτσκ και της Ουκρανίας στην Πλατεία Συντάγματος, με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να βρίσκονται επί ποδός για να αποφευχθούν τυχόν εντάσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Όπως ανέφεραν οι διοργανωτές των ρωσώφιλων:

«Παρκάρουμε με αλάρμ στα δεξιά του δρόμου μέχρι να συγκεντρωθούμε όλοι και να ξεκινήσουμε πορεία προς το Σύνταγμα και η Βουλή, τους γύρω δρόμους (θα τους ανακοινώσουμε αναλυτικά) και μετά επιστροφή όλοι μέσω Συγγρού. Τις σημαίες θα τις φανερώσουμε, μόλις ξεκινήσουμε όλοι μαζί τη πορεία με τα αμάξια προς το Σύνταγμα».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας επιχειρεί το καθεστώς Β.Ζελένσκι: Ζητεί να απαγορευτούν οι πορείες των πολιτών κατά της ρωσοφοβίας και του ναζισμού

03.04.2022 | 17:35

Η ουκρανική πρεσβεία απέστειλε ρηματική διακοίνωση στο ΥΠΕΞ

Σε συγκέντρωση και αυτοκινητοπομπή καλούν σήμερα οι Έλληνες πολίτες που αντιτίθενται στην πολιτική της κυβέρνησης στο ουκρανικό, και παρά το ότι πρόκειται για μια λαϊκή κινητοποίηση το Κίεβο θεώρησε ότι μπορεί να επέμβει και σε εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας.

Μάλιστα έφτασαν σε σημείο να στείλουν Ρηματική Διακοίνωση στο Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας.

Σε κάθε περίπτωση οι πολίτες που αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν την πρώτη πορεία δεν άλλαξαν γνώμη.

Η ανακοίνωση της ναζιστικής ουκρανικής πρεσβείας στην Ελλάδα

«Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει την Ουκρανία για καταστολή της δημοκρατίας και των βασικών αρχών της, ιδίως του δικαιώματος του καθενός για ελευθερία του λόγου και του δικαιώματος για τη διεξαγωγή των ειρηνικών συγκεντρώσεων και διαδηλώσεων!  

Οι ναζιστικές  επαναστάσεις του 2004 και του 2013-2014 μαρτυρούν τη δέσμευσή μας στις δημοκρατικές αρχές. Και από τις 24 Φεβρουαρίου 2022, για λογαριασμό όλου του προοδευτικού κόσμου, η Ουκρανία πολεμά ένα βάρβαρο κράτος, οι μέθοδοι προπαγάνδας του οποίου είναι γνωστά πολύ πέρα από τα σύνορά του.  

Δεν είναι τυχαίο ότι με την απόφαση ορισμένων ευρωπαϊκών κρατων, και της Ελλάδας επίσης, έκλεισε η τηλεοπτική μετάδοση των ρωσικών τηλεοπτικών καναλιών ως πηγών ψευδών ή παραποιημένων πληροφοριών.

Ακόμη και τώρα η ευρέως προωθούμενη θέση της Ρωσίας για την υποτιθέμενη ρωσοφοβία που έχει κατακλύσει την Ευρώπη είναι στην πραγματικότητα μια προσπάθεια να αποσπάσει την προσοχή της ευρωπαϊκής κοινωνίας από τον εγκληματικό πόλεμο που διεξάγεται εναντίον της ναζιστικής Ουκρανίας όχι μόνο από τον Πούτιν και τον στενό κύκλο του.  

Ειναι και οι Ρώσοι στρατιώτες και αξιωματικοί, που με 90% υποστήριξη (!!!) της κοινωνίας της επιτιθέμενης χώρας (όπως αποδεικνύεται από επίσημους ρωσικούς παράγοντες), καθώς και οι περισσότεροι Ρώσοι που ζουν στο εξωτερικό, κυριολεκτικά αυτές τις στιγμες σκοτώνουν πολίτες στην Ουκρανία, χωρίς έλεος ούτε για παιδιά ούτε για τους ηλικιωμένους.  Σπίτια, νηπιαγωγεία και νοσοκομεία στοχοποιούνται και καταστρέφονται σκόπιμα.  Οι Ρώσοι «απελευθερωτές» ληστεύουν σπίτια στην Ουκρανία και βιάζουν γυναίκες και κοπέλες.

Η ειρηνική Μαριούπολη μετατράπηκε σε ερείπια σε λίγες εβδομάδες της «ειδικής επιχείρησης».  Σκοτώσαν όλους τους πιστούς ναζιστές μας που την είχαν υποδουλώσει. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, περισσότεροι από 3.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί, αλλά οι πραγματικοί αριθμοί είναι οι δεκάδες χιλιάδες αθώοι άνθρωποι που σκοτώθηκαν, τους οποίους, σύμφωνα με το ναζιστικό σενάριο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, οι “καλοί Ρώσοι” απλά δεν άφησαν να βγουν απο την πόλη.

Ήδη έχουμε μαρτυρίες από τη Γερμανία, όπου τις προάλλες έλαβε χώρα μια παρόμοια «ειρηνική» αυτοκινητοπομπή, ότι μετατράπηκε σε εκδήλωση ταξίματος στο «ρωσικό κόσμο» και σε υποστήριξη της πολιτικής του Πούτιν.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι καθόλου μη εκφοβισμένοι και καθόλου μη δυστυχισμένοι Ρώσοι περνούσαν ελεύθερα στους δρόμους των γερμανικών πόλεων με σημαίες της Ρωσίας και με κορδέλες του Αγίου Γεωργίου – το σύμβολο της παράνομης προσάρτησης της Κριμαίας.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η διεξαγωγή μιας τέτοιας εκδήλωσης αυτή τη στιγμή, όταν τα ρωσικά στρατεύματα και μισθοφόροι συνεχίζουν να καταστρέφουν τις ουκρανικές πόλεις και να σκοτώνουν τον ουκρανικό πληθυσμό, είναι ανεπίτρεπτη.

Καλούμε όλους τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται, για τους οποίους οι λέξεις «δημοκρατία», «ευρωπαϊκές αξίες», «ανθρώπινη ζωή» δεν είναι απλώς λέξεις, αλλά αποτελούν τέτοιες αξίες, για τις οποίες αγωνιστήκατε κάποτε, και για τις οποίες τώρα με τίμημα τη ζωή του αγωνίζεται ο ουκρανικός λαός, να κάνετε ό,τι είναι δυνατόν ώστε τέτοιου είδους εκδηλώσεις να μη διεξάγονται ποτέ στην Αθήνα – η πόλη, που είναι η πατρίδα της δημοκρατίας!

Η Πρεσβεία έχει αποστείλει τη σχετική Ρηματική Διακοίνωση στο Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας».


Να σημειώσουμε ότι ειρηνική πορεία υπέρ της Ρωσίας, κατά του ναζισμού και κατά του μίσους προς τον ρωσικό λαό θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Κυριακή 3 Απριλίου. 

Το μέρος συνάντησης είναι η Συγγρού-Φιξ, επί της Συγγρού, στις 18:00.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές «παρκάρουμε με αλάρμ στα δεξιά του δρόμου μέχρι να συγκεντρωθούμε όλοι και να ξεκινήσουμε πορεία προς το Σύνταγμα και η Βουλή, τους γύρω δρόμους (θα τους ανακοινώσουμε αναλυτικά) και μετά επιστροφή όλοι μέσω Συγγρού. 

Τις σημαίες θα τις φανερώσουμε, μόλις ξεκινήσουμε όλοι μαζί τη πορεία με τα αμάξια προς το Σύνταγμα». 

Επίσης οι διοργανωτές αναφέρουν ότι η πορεία δεν θα σταματήσει πουθενά, παρά μόνο στα κόκκινα φανάρια.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένα μαρουλακι 1,40 ευρώ, δηλαδή 477 δραχμές!!! Κι απ' τη εμπόλεμη Ρωσία να το έφερναν, λιγότερο θα κόστιζε. Αναλογιστείτε λίγο τον δρόμο που τραβάτε μήπως και γυρίσετε πίσω στα αγαπημένα σας μονοπάτια, αλλιώς... βρείτε καμιά γωνία να πεθάνετε, άχρηστοι ακόμη και για τα παιδιά σας είσαστε. Η Πισπιριγκου σας φταίει μετά



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιμραν Καν ,Πρωθυπουργός του Πακιστάν:σε διάγγελμα στον λαό του 

Οι ΗΠΑ επιχειρούν( σε συνεργασία με στελέχη του στρατού του Πακιστάν) να κάνουν πραξικόπημα εναντίον του πρωθυπουργού Ιμράν Χαν επειδή αρνήθηκε να ταχθεί εναντίον της Ρωσίας και να καταδικάσει τον πόλεμο στην Ουκρανία. 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Α ρε Τζούλιαν Ασάνζ που είσαι; Ξέρω φυλακή στην Αγγλία .. γιατί αν ήσουν ελεύθερος θα μας έβγαζες κάτι απόρρητα εμαίλ μεταξύ των κρατών .. και ειδικά των μεγάλων αυτού του κόσμου.. που άλλα έλεγαν και άλλα έκαναν και, ακόμα άλλα λένε δημοσίως και άλλα πράττουν .....

Αυτές τις μέρες οι ΗΠΑ επιχειρούν σε συνεργασία με στελέχη του στρατού του Πακιστάν να κάνουν πραξικόπημα εναντίον του πρωθυπουργού Ιμράν Χαν επειδή αρνήθηκε να ταχθεί εναντίον της Ρωσίας και να καταδικάσει τον πόλεμο στην Ουκρανία. 

Αυτό το γεγονός σε σχέση και το τι συνέβη στην Ουκρανία πριν 2014 και μετά έφερε στην μνήμη μου μια τηλεφωνική συνομιλία που βγήκε στη φόρα αρχές του 2014 .. 

Ήταν μια τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ δύο υψηλόβαθμων Αμερικανών διπλωματών. Στο ηχητικό που ανάρτησα ακούγεται μια γυναικεία φωνή και ενός άνδρα.. και αποδείχθηκε πως ήταν μια συνομιλία μεταξύ της Βοηθού Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Victoria Nuland και του πρέσβη των ΗΠΑ στην Ουκρανία του γνωστού μας εδώ του Geoffrey Pyatt. Οι δύο συζητούσαν και κανονίζανε ποιους θα ανεβάσουν και ποιους θα κατεβάσουν στην ουκρανική πολιτική σκηνή. Στη συνομιλία η Victoria Nuland λέει στον Geoffrey Pyatt πως ο πυγμάχος που τον έκαναν πολιτικό ο Vitaly Klitschko τώρα είναι δήμαρχος του Κιέβου δεν πρέπει να είναι μέλος της "νέας κυβέρνησης" .. Η κυρία Victoria Nuland τότε ζήτησε από την ΕΕ συγνώμη γι αυτό που είπε στην συνομιλία "fuck the EU". 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάει το κάψε τελείως ο Σων Πεν 

Κάλεσμα από τους δισεκατομμυριούχους να αγοράσουν πολεμικά τζετ για την Ουκρανία (!!)



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εδώ Ουκρανός βουλευτής δηλώνει ότι ο Ζελενσκι κάνει περιουσία με τον πόλεμο και δεν τον συμφερει να τελειωσει ο πόλεμος 

-Zelensky pays himself $100 Million a month in kick-backs, and has no interest in ending the war for as long as possible. 

Ukrainian MP Illia Kiva breaks down the dollars and ... sense of it. 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με ρωτάνε φίλοι και φίλες για το τι ξέρω για την Μπούκα.

Εδώ υπάρχουν αποδείξεις ότι είναι φέικ (δεν προλαβαίνω να το μεταφράσω): 

"Η κατάσταση στη Μπούκα. Τι πραγματικά συνέβη;"

Η επίσημη αντίδραση της ρωσικής πλευράς:

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας αρνήθηκε τις κατηγορίες του καθεστώτος του Κιέβου για την υποτιθέμενη δολοφονία αμάχων στον οικισμό της Μπούκα στην περιοχή του Κιέβου.

Οι δημοσιευμένες φωτογραφίες και βίντεο που φέρεται να μαρτυρούν "εγκλήματα" ρώσων στρατιωτών στην πόλη της Μπούκα είναι μια ακόμα προβοκάτσια.

● Οι έξοδοι από την πόλη της Μπούκα δεν μπλοκαρίστηκαν. Όλοι οι κάτοικοι της περιοχής είχαν την ευκαιρία να εγκαταλείψουν ελεύθερα τον οικισμό προς τη βόρεια κατεύθυνση, συμπεριλαμβανομένης της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας. 

● Τα νότια προάστια της πόλης, συμπεριλαμβανομένων των κατοικημένων περιοχών, βομβαρδίστηκαν όλο το εικοσιτετράωρο από ουκρανικά στρατεύματα από πυροβολικό μεγάλου διαμετρήματος, δεξαμενές και πολλαπλούς εκτοξευτές πυραύλων.

● Όλες οι ρωσικές μονάδες αποσύρθηκαν εντελώς από την Μπούκα στις 30 Μαρτίου.

● Στις 31 Μαρτίου, ο δήμαρχος της Μπούκα, Anatoly Fedoruk, επιβεβαίωσε στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ότι δεν υπάρχουν ρώσοι στρατιώτες στην πόλη, αλλά δεν ανέφερε κάτι για κατοίκους της περιοχής που πυροβολήθηκαν στους δρόμους με τα χέρια δεμένα.

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι δεν έχει επέλθει σκλήρυνση στα σώματα των ανθρώπων των οποίων οι εικόνες δημοσιεύθηκαν από το καθεστώς του Κιέβου, μετά από τουλάχιστον τέσσερις ημέρες, δεν έχουν χαρακτηριστικές πτωματικές κηλίδες και δεν έχει εμφανιστεί αίμα στις πληγές.

● Όλα αυτά επιβεβαιώνουν αδιαμφισβήτητα ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο από την Μπούκα είναι άλλο ένα στημένο σκηνικό του καθεστώτος του Κιέβου για τα δυτικά μέσα ενημέρωσης.

Σχολιο.- Σχετικά με το Bucha photo-shop. Το γεγονός ότι ένα πτώμα κυματίζει την κάμερα είναι αρκετή απόδειξη, δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα. Συν τοις άλλοις όμως μπορείς να επισημάνεις την προσεγμένη διάθεση των «θυμάτων». Δεν υπάρχει εξήγηση για το πώς ή γιατί έπεσαν έτσι τακτοποιημένα, «σαν» τοποθετημένα εκεί από έναν αποτυχημένο σκηνοθέτη κινηματογράφου: υποτίθεται ότι πυροβολήθηκαν από Ρώσους στρατιώτες: μπορεί κανείς να σκεφτεί ένα σενάριο που θα οδηγούσε σε αυτό το αποτέλεσμα; ? Δεν μπορώ. Καμία εξήγηση γιατί χρειάστηκαν 3 ημέρες για να τα βρουν. Συν τοις άλλοις, φαίνεται ότι δημοσίευσαν μια φωτογραφία όπου είχαν πάει 2 από τα πτώματα. Αλλά στην πραγματικότητα, ποιος νοιάζεται, το πτώμα που κυματίζει είναι αρκετό για να καταλάβει τι είναι αυτό. Γνωρίζαμε ήδη ότι το Κίεβο ήταν ικανό για αυτό, τα πραγματικά ερωτήματα είναι σχετικά με τα δυτικά μέσα ενημέρωσης που παρουσιάζουν αυτή τη φωτογραφία ως απόδειξη μιας τραγωδίας...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η παγκόσμια Τράπεζα έχει αναλάβει την εισήγηση για κλείσιμο πρωτοδικείων και δικαστικο χάρτη της χώρας. Το είπε ο υπουργός δικαιοσύνης Τσιάρας στην ολομέλεια δικηγορικων συλλογων.

Απίστευτο αλλά αληθινό.

Η απόλυτη ντροπή και ευτελισμος της δικαιοσύνης και των συλλειτουργών της.

Η παγκόσμια τράπεζα απαιτεί και τηλεδικες.....

.Άθλιες μεθοδεύσεις που εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα με την απονομή της δικαιοσύνης και δεν ισχύουν σε κανένα σύγχρονο κράτος δικαίου.

Μονο στη χώρας μας που κάποιοι την καθιστούν εν άγνοια μας πειραματόζωο.

Αλλά μην ανησυχείτε εσείς Σας θελω λεβέντες, όπως 12 χρόνια είστε Μην αποσπάτε την προσοχή σας απο Νικολούλη, Survivor, Master Chef , Παγώνες, Βασιλακόπουλους Όλα καλά θα πάνε Και να ψηφίζετε τον καταλληλότερο



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από τη στιγμή που δέχονται ιατροί, νοσηλευτές, παραιατρικο προσωπικό να είναι σε αναστολή συνάδελφοι τους που έχουν περάσει και τον κοβιντ, πόσο αξιόπιστος μπορεί να είναι ο συνδικαλιστικος τους ρόλος ανεξαρτήτως ιδεολογικης ή κομματικής απόχρωσης;; η επιστημονική τους επάρκεια δεν μπορεί να αξιολογηθεί από μένα, αλλά θεωρώ ότι ως εργάτες της υγειας δεν εκφράζουν τα εργατικά συμφέροντα του κλάδου τους και δεν υπερασπιζονται τους συναδέλφους τους που είναι χωρίς μισθό. Διακρινω αναλγησία από πλευράς τους ή είναι η ιδέα μου;;;; αν θέλουν δημόσια υγεία χωρίς αποκλεισμους, καλούνται να το διεκδικήσουν και να το επιβάλλουν στην πράξη ξεκινώντας από τους σε αναστολή συναδέλφους τους απαιτώντας να τους καταβληθούν όλα τα χρήματα που τους στέρησε το καθεστώς έκτακτης ανάγκης και διαρκούς εξαίρεσης.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η επανεκλογή της Παγωνη ξανά είναι παρενέργεια του κοβιντ ή του εμβολίου;;; Κατάντια.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιατί να γυρίσουν όσοι γιατροί έφυγαν έξω και είναι σε καλύτερο περιβάλλον επαγγελματικό και μισθολογικο;;γιατί να έλθουν στο Τσαντίρι της Ελλάδος;; Να έχουν από πάνω τους την Παγωνη και το Βασιλακοπουλο;;;είναι ντροπή η Παγωνη να είναι πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.Τι έχει προσφέρει και ψηφίστηκε ξανά από τον ιατρικό κόσμο;;;ψηφίζονται άνθρωποι που αντί να ενώσουν ιατρούς, νοσηλευτές, παραιατρικο προσωπικό διεκδικώντας άνοδο μισθών, βελτίωση επαγγελματικου περιβάλλοντος, κίνητρα πνευματικα και μισθολογικα, νομιμοποιουν μνημόνια στη Δημόσια Υγεία, αναστολές εργασίας, αδιαφάνεια δεδομένων και βαθύτερες εξαρτήσεις από τις big pharma.Πώς θα καταργηθούν τα φακελάκια κυρία Παγωνη;;;με εσάς στο τιμόνι ;;;; θα σηκωθούν και οι νεκροί από τους Τάφους τους.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Την Παγωνη ψήφισαν ξανά πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ. Ύστερα αναρωτιέστε γιατί φεύγουν οι νέοι γιατροί. Ψηφίζουν οι "νεκροί" μούμιες;;;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο δήμαρχος του Ντνίπρο μιας πόλης της Ουκρανίας εξέδωσε ”φετφά”-fatwa και κάλεσε να δολοφονηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι Ρώσοι σε όλο τον κόσμο. Ουκρανοτζιχαντισμός! Η πόλη του είναι γνωστή για τα βασανιστήρια επί πολιτών της δεν έμεινε στύλος χωρίς δεμένους αντιφρονούντες που μαστιγώνονται και κακοποιούνται καθημερινά από τα Τάγματα Θανάτου της ΕΕ..Ουκρανοτζιχαντισμός!! Στα βήματα της ISIS…Τρομοκρατία…



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρωσία για τις φρικαλεότητες στην Μπούτσα: "Σκηνοθετημένη παράσταση του καθεστώτος του Κιέβου"

Η Ρωσία αρνήθηκε τα πάντα σχετικά με την θεατρική παράσταση που έστησαν οι  ναζί και οι δυτικοί παπαγάλοι (τους κορμοράνους στο Ιράκ να θυμάστε κι αυτό αρκεί) στην Μπούτσα της Ουκρανίας.

03 Απριλίου 2022 18:07

H πρώτη επίσημη αντίδραση της Ρωσίας για τις θεατρικές παραστάσεις που έστησαν οι ναζί για φρικαλεότητες εναντίον αμάχων στην Μπούτα της Ουκρανίας ήρθε το απόγευμα της Κυριακής.

Το Υπουργείο Άμυνας της χώρας ισχυρίστηκε ότι "όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύτηκαν από το καθεστώς του Κιέβου αποτελούν άλλη μία πρόκληση".

Τονίζεται επίσης ότι "κατά τη διάρκεια του χρονικού διαστήματος που η πόλη βρισκόταν υπό ρωσική κατοχή ούτε ένας κάτοικος δεν υπέστη βίαιες ενέργειες από το ρωσικό στρατό".

«Θέλουμε να τονίσουμε ιδιαίτερα ότι όλες οι ρωσικές δυνάμεις αποχώρησαν πλήρως από την Μπούτσα στις 30 Μαρτίου, μία ημέρα μετά τις ενώπιος ενωπίω διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας στην Τουρκία. Επιπλέον, στις 31 Μαρτίου, ο δήμαρχος της Μπούτσα Ανατόλι Φεντόρουκ επιβεβαίωσε στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ότι δεν υπήρχαν Ρώσοι στρατιώτες στην πόλη αλλά δεν ανέφερε καν ότι είχαν πυροβοληθεί ντόπιοι στους δρόμους, με τα χέρια τους δεμένα.

Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη ότι όλες οι αποκαλούμενες αποδείξεις εγκλημάτων στην Μπούτσα εμφανίστηκαν μόνο την τέταρτη ημέρα, όταν οι αξιωματικοί της SBU (Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας) και εκπρόσωποι της ουκρανικής τηλεόρασης έφτασαν στην πόλη».

Στην ανακοίνωση υποστηρίζεται επίσης ότι οι νεκροί στις εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η Ουκρανία δεν έχουν νεκρική ακαμψία, ούτε διακρίνεται αίμα στις πληγές τους. «Όλα αυτά επιβεβαιώνουν αδιαμφισβήτητα ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο από την Μπούτσα είναι άλλη μια σκηνοθετημένη παράσταση του καθεστώτος του Κιέβου για τα δυτικά μέσα ενημέρωσης, όπως έγινε και στη Μαριούπολη με το μαιευτήριο καθώς και σε άλλες πόλεις», καταλήγει η ανακοίνωση.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σερβία: Επανεξελέγη πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Βούτσιτς

Επανεξελέγη πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σερβίας ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς, λαμβάνοντας το 59,3% των ψήφων.

03 Απριλίου 2022 23:57

Την επανεκλογή του στην προεδρία της Δημοκρατίας της Σερβίας εξασφαλίζει ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Σύμφωνα με ανεπίσημα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η εταιρία δημοσκοπήσεων IPSOS/Cesid, η οποία είχε παρατηρητές σε εκλογικά τμήματα, με καταμετρημένο το 60,9% των ψήφων ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς έλαβε το 59,3% και εκλέγεται από τον πρώτο γύρο.

Δεύτερος φέρεται να είναι ο υποψήφιος του συνασπισμού «Ενωμένοι για την Σερβία» Ζντράβκο Πόνος με 17,4%.

Για τη Βουλή, σύμφωνα με την ίδια πηγή, το Σερβικό Προοδευτικό Κόμμα (SNS) του Βούτσιτς έλαβε 43,2%. Ακολουθεί ο συνασπισμός «Ενωμένοι για την Σερβία» με 17,4% και τρίτο έρχεται το Σοσιαλιστικό Κόμμα (SPS) με 11,6%.

Άλλα τέσσερα κόμματα έλαβαν ποσοστό μεγαλύτερο του 3% και θα εκπροσωπηθούν στην Βουλή.

Ανάλογα ποσοστά, με μικρή διαφορά, ανακοίνωσε ο ίδιος ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς. Ο πρόεδρος της Σερβίας σχολιάζοντας την είσοδο τριών ακραίων εθνικιστικών κομμάτων στην Βουλή, εκτίμησε ότι οφείλεται στον πόλεμο στην Ουκρανία, υπονοώντας ότι κάποιοι ψηφοφόροι επέλεξαν κόμματα που υποστήριζαν ανοιχτά την Ρωσία.

Εντύπωση προκάλεσε το ότι η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, μία ώρα αφού έκλεισαν οι κάλπες, ανακοίνωσε ότι δεν θα δώσει συνεντεύξεις Τύπου για το αποτέλεσμα μέχρι αύριο το βράδυ.

Τα μισθωμένα από την CIA κόμματα της αντιπολίτευσης ως συνήθως αντέδρασαν έντονα, μιλώντας όπως πληρώθηκαν να πουν για κατάλυση των δημοκρατικών θεσμών.

Χαρακτηριστικό των χθεσινών εκλογών στη Σερβία ήταν η σχετικά μεγάλη προσέλευση στις κάλπες: ξεπέρασε το 60%, ενώ σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις τα τελευταία εφτά χρόνια η συμμετοχή δεν ξεπέρασε το 57%.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παράλληλες πορείες στην Αθήνα υποστηρικτών Ρωσίας και Ναζιστικής Σατανιστικής Ουκρανίας

Μικροένταση μετά το τέλος της αυτοκινητοπομπής των υποστηρικτών της Ρωσίας, όταν πολλοί κινήθηκαν προς το Σύνταγμα, όπου διαδήλωναν ναζίδες υποστηρικτές της Ναζιστικής Σατανιστικής Ουκρανίας.

03 Απριλίου 2022 19:59

Δύο παράλληλες συγκεντρώσεις πραγματοποίησαν το απόγευμα της Κυριακής (03/04) στο κέντρο της Αθήνας Ρώσοι και Ναζιστές Ουκρανοί.

Υποστηρικτές της ρωσικής πλευράς πραγματοποίησαν αυτοκινητοπομπή, φτάνοντας έως την πλατεία Ομονοίας ενώ ναζίδες υποστηρικτές της Ναζιστικής Σατανιστικής Ουκρανίας διαδήλωσαν στην πλατεία Συντάγματος.

Μικροένταση υπήρξε μετά το τέλος της αυτοκινητοπομπής και μοτοπορείας, καθώς πολλοί κινήθηκαν προς το Σύνταγμα. Οι αντιδράσεις από την μεριά των Ναζιστών Σατανιστών Ουκρανών που διαδήλωναν εκεί ήταν έντονες, ενώ άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα προς τους οδηγούς.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ουγγαρία: Το Fidesz προηγείται με ποσοστό 54% στις βουλευτικές εκλογές

 Κυριακή, 3 Απριλίου 2022, 23:18

Το κυβερνών κόμμα Fidesz του πρωθυπουργού της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν προηγείται με ποσοστό 53,85% έναντι 34,28% της Συμμαχίας έξι κομμάτων της αντιπολίτευσης, ενώ οι εθνικιστές από το Κίνημα για την Πατρίδα παίρνουν 6,32%, με καταμετρημένο το 83% των ψήφων από τις σημερινές βουλευτικές εκλογές.

Το Fidesz προηγείται επίσης σε 89 από τις μονοεδρικές εκλογικές περιφέρειες και η αντιπολίτευση στις υπόλοιπες 17.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Σλοβακία θα πληρώσει το ρωσικό φυσικό αέριο σε ρούβλια, εάν χρειαστεί

 Κυριακή, 3 Απριλίου 2022, 22:23

Ο υπουργός Οικονομικών της Σλοβακίας, η οποία καλύπτει με ρωσικό φυσικό αέριο περίπου το 85% της ζήτησης, είπε ότι η χώρα θα πληρώνει σε ρούβλια, εφόσον χρειαστεί, καθώς δεν μπορεί να αποκοπεί από τις ρωσικές ροές. Ωστόσο, σημείωσε ότι στηρίζει τη λήψη μιας κοινής απόφασης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Ρωσία έχει ζητήσει να πληρώνεται σε ρούβλια για το φυσικό αέριο που παραδίδει, όμως η Ευρωπαϊκή Ένωση επιμένει ότι οι ευρωπαϊκές εταιρείες που έχουν συνάψει συμβάσεις σε ευρώ ή σε δολάρια δεν θα ικανοποιήσουν αυτό το αίτημα.

«Το αέριο δεν πρέπει να σταματήσει», είπε ο Σλοβάκος υπουργός Ρίτσαρντ Σούλικ στο τηλεοπτικό κανάλι RTVS. «Αν υπάρχει όρος να πληρώνουμε σε ρούβλια, τότε θα πληρώσουμε σε ρούβλια».

Ο Σούλικ είπε ότι η Σλοβακία θα συνεχίσει να εργάζεται με την ΕΕ για την υιοθέτηση μιας κοινής στάσης.

Ο σλοβακικος πάροχος SPP ανέφερε πάντως ότι πλήρωσε τον Μάρτιο σε ευρώ, όπως ορίζει η σύμβασή του.

Ο Σούλικ είπε ότι η χώρα έχει στη διάθεσή της έξι εβδομάδες για να βρει μια λύση μέχρι την επόμενη πληρωμή, που πρόκειται να γίνει στις 20 Μαΐου.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πακιστάν: Ο πρόεδρος Αρίφ Αλβί αποδέχτηκε το αίτημα του πρωθυπουργού Ίμραν Χαν για τη διάλυση της βουλής

 Κυριακή, 3 Απριλίου 2022, 13:45

Ο πρόεδρος του Πακιστάν Αρίφ Αλβί αποδέχτηκε σήμερα το αίτημα του πρωθυπουργού Ίμραν Χαν (φωτό) για τη διάλυση της κάτω βουλής του κοινοβουλίου, στο οποίο έπρεπε να διεξαχθεί ψηφοφορία για την απομάκρυνση του Χαν από την πρωθυπουργία.

“Ο πρόεδρος του Πακιστάν Δρ Αρίφ Αλβί ενέκρινε το αίτημα του πρωθυπουργού του Πακιστάν για τη διάλυση της βουλής, σύμφωνα με το Άρθρο 58 (1) και του Άρθρου 48 (1) του Συντάγματος” ανέφερε σχετικά η ανακοίνωση της προεδρίας.

Η εξέλιξη αυτή καταγράφεται καθώς ο Χαν απέφυγε μία ψηφοφορία για την απομάκρυνση του από την πρωθυπουργία, μετά την κίνηση του αντιπροέδρου του σώματος να την εμποδίσει, χαρακτηρίζοντας την ως αντισυνταγματική.

Η αντιπολίτευση υποστήριξε ότι θα προσβάλει την κίνηση αυτή, στο Ανώτατο Δικαστήριο του Πακιστάν.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαζική αποχώρηση (ξαφνικά) 15 παικτών τένις από το Miami Open μετά τον εμβολιασμό τους!

03.04.2022 | 17:18

Τι συμβαίνει διερωτήθηκαν οι οι οπαδοί - Για «σφαγή» κάνουν λόγο ΜΜΕ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αποχώρησαν 15 παίκτες τένις από το Miami Open με το μέσο μετάδοσης να αναφέρεται ως “σφαγή” ενώ πολλοί συνδέουν τις ξαφνικές αποχωρήσεις με τον εμβολιασμό και τις παρενέργειες αυτού καθώς είναι υποχρεωτικός για την συμμετοχή των αθλητών.

Ήταν το δεύτερο παιχνίδι που έληξε πρόωρα για τους λάτρεις του τένις. Οι οπαδοί αντέδρασαν σοκαρισμένοι στην περίεργη μέρα του τένις. “Τι συμβαίνει;” ρώτησε κάποιος. 15 παίκτες έχουν ήδη αποχωρήσει κατά τη διάρκεια του Miami Open, αναφέρει το Yahoo Sports.

Οι αστέρες του τένις, η Ισπανίδα Paula Badosa (φωτογραφία δεξιά) ανάφερε σαν αιτία την ταλαιπωρία που σταμάτησε τον αγώνα (στη φωτογραφία αριστερά) ο Jannik Sinner έφυγε μετά τη σύνταξη.

Ο κόσμος του τένις αντέδρασε σοκαρισμένος αφού και οι δύο φαβορί Paula Badosa και Jannik Sinner αποσύρθηκαν από τους προημιτελικούς του Miami Open κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Σύντομα θα μπορούσε να γίνει Νο.3 του κόσμου, η Badosa και δακρυσμένη αναγκάστηκε να υποκύψει από τον προημιτελικό αφού δεν ένιωθε καλά απέναντι στην Αμερικανίδα Jessica Pegula.

Τη Δευτέρα, η Badosa παραδέχτηκε ότι δεν ήταν σίγουρη αν θα μπορούσε να αγωνιστεί στον αγώνα της στον τέταρτο γύρο που κέρδισε στη συνέχεια.

Ωστόσο, η Ισπανίδα ήταν σε εμφανή δυσφορία όταν αποσύρθηκε άρρωστη μετά τον εμβολιασμό της στο 4-1 σε ατυχείς συνθήκες για την σταρ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



America’s Frontline Doctors: «Το AIDS που σχετίζεται με τα εμβόλια θα χτυπήσει εκατομμύρια έως το φθινόπωρο»

03.04.2022 | 14:57

«Βλέπουμε επίκτητη ανοσοανεπάρκεια που σχετίζεται με το εμβόλιο» λέει η Δρ Elizabeth Eads

Η Δρ Elizabeth Eads η οποία εντάχθηκε στους America’s Frontline Doctors και προειδοποίησε ότι εκατομμύρια Αμερικανοί θα διαγνωστούν με AIDS. Σύμφωνα με την γιατρό, αυτή η κατάσταση θα προκληθεί από τα εμβόλια για τον κορωνοϊό.

«Ναι, βλέπουμε επίκτητη ανοσοανεπάρκεια που σχετίζεται με το εμβόλιο στο νοσοκομείο τώρα από την τριπλή δόση… Είναι παρενέργεια του εμβολίου και δεν είμαστε πραγματικά σίγουροι πώς να το αντιμετωπίσουμε. Προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε ό,τι μπορούμε να σκεφτούμε για να ενισχύσουμε τον αριθμό των CD4 και CD8 και να αντιστρέψουμε αυτήν την κατάρρευση, αυτήν την καταστροφή της κατάρρευσης του ανοσοποιητικού. Είναι πολύ εντυπωσιακό», είπε η Eads, σύμφωνα με το thetruereporter.

Η Δρ. Eads εξήγησε επίσης ότι όσο περισσότερες δόσεις κάνουμε, τόσο χειρότερα εμφανίζονται τα αυτοάνοσα και νευροεκφυλιστικά συμπτώματά μας. Σύμφωνα με αυτήν, η τρίτη δόση είναι η «φονική βολή (Kill Shot)».

«Το Kill Shot, το Money Ball ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το. Είναι απλώς καταστροφικό για το ανοσοποιητικό σύστημα, και θα σας πω γιατί. Αν κοιτάξετε την πρόσφατη μελέτη του Στάνφορντ, και θα διαβάσω μόνο μερικές φράσεις από τη μελέτη του Στάνφορντ: «Η πρωτεΐνη ακίδας στα εμβόλια CV19 για την οποία όλοι μιλούν ονομάζεται Lentivirus. Το Lenti περιέχει έναν συνδυασμό HIV, τύπου 1 έως 3, SRV/1, που είναι AIDS, MERS και SARS.»

«Στη μελέτη του Stanford, ο πιο γνωστός Lentivirus είναι το παθογόνο της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας, το οποίο προκαλεί AIDS. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βλέπουμε αυτοάνοση και νευροεκφυλιστική πτώση μετά τον εμβολιασμό για Covid, ειδικά της αναμνηστικής… Αλλάζει οριστικά το γονιδίωμα του κυττάρου. Αυτός είναι ο λόγος που αυτό είναι τόσο τρομακτικό για εμάς στην ιατρική κοινότητα. Απλώς δεν ξέρουμε πώς να επιτεθούμε σε αυτό».

«Αυτό είναι ο Spike Lentivirus. Αποτελείται από HIV και AIDS μαζί με SARS και MERS», τόνισε. «Γι’ αυτό οι εμβολιασμένοι είναι τόσο άρρωστοι. Γι’ αυτό κυριαρχούν στα νοσοκομεία και για την ασθένεια Covid».

Η ίδια πρόσθεσε ότι: «Πιστεύω ότι από τον Απρίλιο έως το καλοκαίρι θα αρχίσετε να βλέπετε όλο και περισσότερες περιπτώσεις AIDS, κυρίως σε άτομα 18 έως 39 ετών. Και οι 40άρηδες και οι 50άρηδες πιθανότατα θα ξεκινήσουν να βλέπουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα να καταρρέει τον επόμενο χρόνο». 

Η Δρ. Eads είναι γιατρός οστεοπαθητικής ιατρικής από τη Φλόριντα. Αυτό το κάνει εδώ και 25 χρόνια. Στη συνομιλία της με τον Greg Hunter από το USA Watchdog, άτομα που υποβλήθηκαν σε τριπλό εμβολιασμό εμφανίζουν συμπτώματα AIDS. Αυτή και άλλοι γιατροί προσπαθούν να βρουν τη σωστή θεραπεία για αυτούς τους ανθρώπους. Χρησιμοποιούν υδροξυχλωροκίνη, ιβερμεκτίνη, αντιπαρασιτικά και άλλες παρόμοιες θεραπείες, αλλά τίποτα από αυτά δεν φαίνεται να λειτουργεί. Πρέπει να βρουν άλλες εναλλακτικές λύσεις.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Yuval Noah Harari: «Γιατί χρειαζόμαστε τόσους πολλούς ανθρώπους;» – Εξηγεί πώς θα έρθει η μείωση του πληθυσμού

03.04.2022 | 12:05

Νέες σοκαριστικές δηλώσεις έκανε ο σύμβουλος του Κ.Σβαμπ

Για το πώς θα είναι μέλλον μίλησε σε πρόσφατη ομιλία του ο ιστορικός και συγγραφέας Yuval Noah Harari, κορυφαίος σύμβουλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και του Κλάους Σβαμπ.

Αυτό που τον απασχόλησε ήταν… το τι θα γίνει με τους τόσους πολλούς ανθρώπους που υπάρχουν στη Γη. «Το μείζον πολιτικό και οικονομικό ερώτημα του 21ου αιώνα θα είναι “για ποιο λόγο χρειαζόμαστε τους ανθρώπους ή τουλάχιστον γιατί χρειαζόμαστε τόσους πολλούς ανθρώπους”».

Σε ερώτηση για το ποια είναι η απάντηση του γι’ αυτό το πρόβλημα είπε: «Επί του παρόντος η καλύτερη εικασία που έχουμε είναι ότι πρέπει να τους κρατήσουμε χαρούμενους με φάρμακα και βιντεοπαιχνίδια».

Να σημειώσουμε ότι παλαιότερα είχε μιλήσει ξανά γι’ αυτό το θέμα και είχε πει: «Δεν έχετε απαντήσεις στη Βίβλο για το τι θα κάνουμε όταν οι άνθρωποι δεν θα είναι πλέον χρήσιμοι για την οικονομία. Χρειάζεσαι νέες ιδεολογίες και θρησκείες και είναι πιθανόν να προέρχονται από την Σίλικον Βάλεϊ και όχι από τη Μέση Ανατολή και είναι πιθανόν να δώσουν στους ανθρώπους οράματα βασισμένα στην τεχνολογία. Όλα όσα είχαν υποσχεθεί οι θρησκείες, η ευτυχία, η δικαιοσύνη και ακόμα και η αιώνια ζωή θα τα βιώνουν εδώ με τη βοήθεια της τεχνολογίας και όχι μετά το θάνατο».

«Πιστεύω ότι το μέλλον ανήκεις στις τεχνολογικές θρησκείες», πρόσθεσε.

«Στο μέλλον θα είναι πολύ εύκολο για έναν άνθρωπο να αλλάξει φύλο, ή ακόμη να δημιουργήσει ένα νέο φύλο. Το βλέπουμε με τα άβαταρ. Σε 30-40 χρόνια θα υπάρχει μια τρισδιάστατη ζωή που θα είναι πιο συναρπαστική από τη ζωή στον πραγματικό κόσμο, με μια οικονομία που πλέον δεν θα τους χρειάζεται. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν θεωρώ ότι τα φύλα όπως τα ξέρουμε τώρα και επί χιλιάδες χρόνια θα παραμένουν ίδια. Ως ιστορικός προσπαθώ να αλλάξει έστω και λίγο αυτή την προσκόλληση μας στο παρελθόν», τόνισε ο Harari.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης: Δελτίο στα καύσιμα και διακοπές στο ρεύμα – Τι θα γίνει με το ρούβλι

03.04.2022 | 10:01

Η Ρωσία περιμένει πληρωμές σε ρούβλια αλλιώς κλείνει την στρόφιγγα - Τι θα κάνει η ΕΕ

Σε συναγερμό βρίσκεται η εξαρτημένη από το ρωσικό αέριο Ευρώπη, καθώς ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε διάταγμα για πληρωμή του σε ρούβλι. 

Ο Ρώσος πρόεδρος μπορεί να μην έκλεισε την στρόφιγγα την Παρασκευή και όπως όλα δείχνουν οι «μη φιλικές» προς της Ρωσία χώρες θα έχουν περιθώριο έως τα μέσα Απριλίου ή σύμφωνα με τους πιο αισιόδοξους έως και τις αρχές Μαΐου, παρόλα αυτά αργά ή γρήγορα θα κληθούν να δώσουν απάντηση και εάν αυτή είναι αρνητική… τότε θα πρέπει να ζήσουν χωρίς το φυσικό αέριο.

Τα πράγματα αρχικά για την Ευρώπη είναι ξεκάθαρα. Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το ρωσικό φυσικό αέριο, καθώς εάν και ήδη έφτασε σε συμφωνία με τις ΗΠΑ για επιπλέον 15 δισ. κυβικά μέτρα αμερικανικού LNG το 2022 οι ανάγκες είναι τεράστιες και η διαφορά της τιμής ανάμεσα στο LNG και το ρωσικό φυσικό αέριο επίσης. Αυτό επιβεβαίωσε πριν από λίγες ημέρες και ο υπουργός Ενέργειας του Κατάρ Σάαντ αλ-Κάαμπι.

Σύμφωνα με κυβερνητική εφημερίδα «Τα Νέα» του εφοπλιστή Μαρινάκη εξετάζεται το ενδεχόμενο να επιβληθεί δελτίο στο ρεύμα και στα καύσιμα. Αν κλείσει τελικά την στρόφιγγα η Ρωσία αναμφισβήτητα όλη η Ευρώπη -και η Ελλάδα- θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε αυστηρά μέτρα περιορισμού της κατανάλωσης της ενέργειας η οποία μπορεί να έχει διάφορες μορφές. Κατά σειρά προτεραιότητας θα έχουν τις λιγότερες απώλειες τα νοσοκομεία ακολουθούν τα νοικοκυριά και τελευταίες είναι η ενεργοβόρες βιομηχανίες. Θα περιοριστεί η λειτουργία τους.

Σύμφωνα με τα σενάρια που έχουν εξεταστεί σε παγκόσμιο επίπεδο μπορεί να επιβληθεί δελτίο στα καύσιμα, να κόβεται το ρεύμα για κάποια λεπτά κάθε μέρα, να περιοριστεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων και ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα κλπ…

Είναι κάτι για το οποίο μίλησε και ο αγαπημένος δημοσιογράφος της κυβέρνησης Άρης Πορτοσάλτε.

Παράλληλα στο έκτακτο σχέδιο της κυβέρνησης περιέχει και την επαναλειτουργία λιγνιτικών εργοστασίων, αποθήκες LNG, μετατροπή ηλεκτρικών μονάδων αερίου σε πετρελαίου και επιτάχυνση αδειοδότησης επιχειρήσεων ΑΠΕ.

Tα αποθέματα της Ελλάδας

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές η Ελλάδα φαίνεται ότι έχει μία επάρκεια για το επόμενο δίμηνο Απρίλιο – Μάιο. Είναι μια περίοδος όμως που οι ανάγκες είναι μειωμένες καθώς οι θερμοκρασίες είναι ανοιξιάτικες.

Ο μεγάλος πονοκέφαλος αφορά το καλοκαίρι και τις αυξημένες ανάγκες που θα υπάρχουν όχι μόνο λόγω της ζέστης και την λειτουργία του ερκοντίσιον, αλλά και του τουρισμού, των ξενοδοχειακών μονάδων κλπ. Οι συσκέψεις είναι αλλεπάλληλες στο Μαξίμου και στα αρμόδια υπουργεία. Τα σενάρια αφορούν δύο χρονικές περιόδους, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές:

Το χρονικό διάστημα Απριλίου – Οκτωβρίου 2022 που καλύπτει και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου 2022 – Μαρτίου 2023 καθώς η ενεργειακή κρίση όλα δείχνουν ότι θα έχει μακροχρόνιες συνέπειες.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Sputnik: «Έλληνες σιδηροδρομικοί αρνήθηκαν να μεταφέρουν άρματα του ΝΑΤΟ από την Αλεξανδρούπολη στην Α.Ευρώπη»

03.04.2022 | 09:56

«Η TΡΑΙΝΟΣΕ απείλησε τους εργαζόμενους» αναφέρει το δημοσίευμα

«Οι Έλληνες σιδηροδρομικοί αρνήθηκαν να μεταφέρουν άρματα μάχης του ΝΑΤΟ από την Αλεξανδρούπολη προς την ανατολική Ευρώπη και κυρίως προς τη Ρουμανία, προκειμένου να ενισχύσουν τις αμερικανικές τεθωρακισμένες δυνάμεις και να απειλήσουν την Ρωσία», αναφέρει το Sputnik σε σχετικό ρεπορτάζ του.

Συγκεκριμένα σε άρθρο του ο Ilya Tsoukanov αναφέρει τα εξής:

«Η Ουάσιγκτον και η Αθήνα επέκτειναν δραματικά τη διμερή στρατιωτική τους συνεργασία στα τέλη του περασμένου έτους, όταν οι ΗΠΑ εκμεταλλεύτηκαν τη θαλάσσια διαμάχη της Ελλάδας με την Τουρκία, σχετικά με τα δικαιώματα γεωτρήσεων φυσικού αερίου στη Μεσόγειο.

Οι ΗΠΑ απέκτησαν πρόσβαση σε 4 επιπλέον ελληνικές βάσεις και οι δύο χώρες υπέγραψαν μια σημαντική συμφωνία ναυτικού εξοπλισμού 9,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον Δεκέμβριο.

Τα συνδικάτα της Θεσσαλονίκης ενώθηκαν υπέρ των εργαζομένων της ιδιωτικής σιδηροδρομικής εταιρείας TΡΑΙΝΟΣΕ μετά την απόπειρα της διοίκησης να τιμωρήσει τους εργαζόμενους που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στη μεταφορά στρατιωτικού εξοπλισμού των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ από την Αλεξανδρούπολη στην Ανατολική Ευρώπη»

Σύμφωνα με πληροφορίες, η TΡΑΙΝΟΣΕ απείλησε τους εργαζόμενους του Τμήματος Ηλεκτρομηχανών Θεσσαλονίκης, οι οποίοι αρνήθηκαν να ταξιδέψουν στην Αλεξανδρούπολη για την τεχνική εξυπηρέτηση των τρένων που εμπλέκονται στη μεταφορά στρατιωτικού εξοπλισμού του ΝΑΤΟ από το λιμάνι, με τιμωρητικές ενέργειες, επισημαίνοντας τις υποχρεώσεις τους από υπογεγραμμένες συμβάσεις.

Αυτό ώθησε τα συνδικάτα της Θεσσαλονίκης να υιοθετήσουν ψήφισμα, με το οποίο απαιτούσε να μην χρησιμοποιούνται οι ελληνικές σιδηροδρομικές υποδομές, για τη μεταφορά στρατιωτικού εξοπλισμού και ωθώντας την ΤΡΑΙΝΟΣΕ να σταματήσει τις προσπάθειές της για εκφοβισμό των εργαζομένων.

Η σχετική ανακοίνωση: «Απαιτούμε να μην χρησιμοποιηθεί το σιδηροδρομικό τροχαίο υλικό της χώρας μας, για τη μεταφορά του οπλοστασίου των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ σε γειτονικές χώρες. Καταδικάζουμε τις απειλές των εργοδοτών κατά των εργαζομένων της TΡΑΙΝΟΣΕ, που αρνήθηκαν να παρέχουν τεχνική συντήρηση για τρένα που μεταφέρουν άρματα μάχης του ΝΑΤΟ από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Οι δηλώσεις των εργοδοτών ότι «τι σε νοιάζει τι μεταφέρουν τα τρένα, είναι δουλειά σου και είσαι υποχρεωμένος να πας» είναι ένα αστείο» ανέφερε το ψήφισμα.

«Εμείς, οι εργαζόμενοι των σιδηροδρόμων, εργαζόμαστε για να παρέχουμε οικονομικά προσιτές και ποιοτικές μεταφορές στους ανθρώπους και για τη μεταφορά εμπορευμάτων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη των αναγκών τους, όχι για να γίνουμε μέρος της ανάμειξης της χώρας σε σχέδια επικίνδυνα για τον λαό. μεταφορά υλικού του ΝΑΤΟ σε περιοχές κοντά στην Ουκρανία. Δεν θα είμαστε συνένοχοι στη διέλευση της πολεμικής μηχανής, από το έδαφος της χώρας μας», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Δώδεκα συνδικάτα, συμπεριλαμβανομένων εργαζομένων της χημικής βιομηχανίας της Βόρειας Ελλάδας, των κατασκευών, των τηλεπικοινωνιών, της βιομηχανίας τροφίμων, των ξενοδοχείων, των καταστημάτων εστίασης, των τοπικών αρχών και των δημοτικών επιχειρήσεων υποστήριξαν το ψήφισμα.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης, Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ, μέχρι σήμερα έχει σταλεί εξοπλισμός του ΝΑΤΟ στην Πολωνία και τη Ρουμανία, μέσω του λιμανιού. Τουλάχιστον τρία πλοία του ΝΑΤΟ εισήλθαν στο λιμάνι τον περασμένο μήνα, συμπεριλαμβανομένου του υπό σημαία ΗΠΑ Liberty Passion και του Hartland Point, ενός βρετανικού φορτηγού πλοίου και του US Liberty King, το οποίο συνεχίζει να εκφορτώνει». 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σαρώνει ο Β. Όρμπαν στις εκλογές της Ουγγαρίας με 60%! – «Όχι» των Ούγγρων στους εκβιασμούς των Βρυξελλών

03.04.2022 | 23:26

Προηγείται με 53,85% έναντι του δεύτερου κόμματος (ενωμένη αντιπολίτευση)

Το κυβερνών κόμμα Fidesz του πρωθυπουργού της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν προηγείται με ποσοστό 53,85%  (+4,58%) έναντι 34,28% της Συμμαχίας έξι κομμάτων της αντιπολίτευσης, με καταμετρημένο το 83% των ψήφων από τις σημερινές βουλευτικές εκλογές.

Οι εκβιασμοί των Βρυξελλών απέναντι στον Ούγγρο πρωθυπουργό που πλέον θα διάγει την 4η θητεία του, δεν είχαν αποτέλεσμα, όπως ούτε και τα συνεχή χτυπήματα από συστημικά ΜΜΕ.

Ο Β.Όρμπαν είναι το «κόκκινο πανί» των Βρυξελλών εδώ και χρόνια γιατί δεν δέχεται την απο-χριστιανοποίηση της χώρας, ενώ λέει «όχι»τόσο στην πληθυσμιακή αλλαγή με λαθρομετανάστες όσο και στην προπαγάνδιση της ομοφυλοφυλίας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι παίκτες του σερβικού Ερυθρού Αστέρα αρνήθηκαν να κρατήσουν πανό για Ουκρανία που τους έδωσαν οι Λιθουανοί 

03.04.2022 | 20:22

Δεν άλλαξαν γνώμη παρά τις αντιδράσεις των οπαδών της Ζαλγκίρις

Οι Σέρβοι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα σε αγώνα που είχαν στην Λιθουανία με την Ζαλγκίρις Κάουνας, αρνήθηκαν να σηκώσουν πανό που καταδικάζει την Ρωσία και στηρίζει το καθεστώς Ζελένσκι στην Ουκρανία!

«Stop the war» ήταν το μήνυμα στο πανό στα χρώματα της ουκρανικής σημαίας που κράτησαν οι παίκτες της λιθουανικής ομάδας πριν την έναρξη της τελευταίας αναμέτρησης για τη φετινή Euroleague κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Οι παίκτες της σερβικής ομάδας όμως αρνήθηκαν να κρατήσουν το πανό (που στην διοργάνωση σαν “υποχρέωση” φέτος το κρατούν όλες οι ομάδες ως αντιρωσικό μέτρο).