Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Δευτερα 16 Μαϊου 2022


Το Ιράν και η Κούβα σχεδιάζουν να υπογράψουν προσύμφωνα ανταλλαγής σε φαρμακευτικά προϊόντα, τη γεωργία, τα τελωνεία, τη βιομηχανία τροφίμων και την παραγωγή εμβολίων.

Η προηγούμενη συνάντηση είχε πραγματοποιηθεί στην Αβάνα στις 15 και 16 Ιανουαρίου 2019 και επισφραγίστηκε με την υπογραφή μνημονίων επιστημονικής-τεχνικής συνεργασίας.


Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Ενότητα Iράν και Κούβας μπροστά στις κυρώσεις των ΗΠΑ


Ξεκίνησε στις 15 Μαίου στην ιρανική πρωτεύουσα η 18η Διακυβερνητική Επιτροπή Οικονομικών Σχέσεων Ιράν-Κούβας ενόψει των μονομερών κυρώσεων που επιβλήθηκαν και στις δύο από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τις μονομερείς κυρώσεις κάθε είδους που εφαρμόζει η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών κατά των λαών του Ιράν και της Κούβας, εξέφρασε κατά την έναρξη των εργασιών της διακυβερνητικής επιτροπής, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Κούβας Ρικάρντο Καμπρίσας.

Από την πλευρά του Ιράν στη συνάντηση προίσταται ο Υπουργός Υγείας, Μπαχράμ Αινολάχι και συμμετέχουν και άλλοι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της περσικής κυβέρνησης, με την οποία η Κούβα διατηρεί εξαιρετικές διπλωματικές σχέσεις από το 1979.

«Και οι δύο χώρες προχωρούν στην ανάπτυξη οικονομικών, εμπορικών, χρηματοοικονομικών και δεσμών συνεργασίας για να τις φέρουν στο εξαιρετικό επίπεδο των πολιτικών τους δεσμών», δήλωσε ο Εμίλιο Λοζάντα, ο οποίος είναι μέλος της κουβανικής αντιπροσωπείας.

Μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ο Λοζάντα, γενικός διευθυντής διμερών υποθέσεων του υπουργείου Εξωτερικών, δημοσίευσε και ένα στιγμιότυπο από την έναρξη της εκδήλωσης.

Στη συνάντηση που θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη 17 Μαΐου, η κουβανική αντιπροσωπεία συμμέτέχει επίσης με τον Υπουργό Ενέργειας και Ορυχείων, Λιβάν Αρρόντε και τον διαπιστευμένο πρέσβη της Κούβας στην ιρανική πρωτεύουσα Αλμπέρτο Γκονσάλες.

Την αντιπροσωπεία  συμπληρώνουν επίσης οι υφυπουργοί Εξωτερικού Εμπορίου και Ξένων Επενδύσεων και Βιομηχανίας Τροφίμων, Ντέμποραχ Ρ'ιβας και Ντιόργκις Ερνάντες.

Τις συζητήσεις διεκπεραιώνει μια εικοσάδα τεχνικών επιτροπών, σε διαφορετικούς τομείς, όπως το εμπόριο, οι επενδύσεις, η κυκλοφορία και οι μεταφορές, η ηλεκτρική και η ενέργεια, γενικότερα, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, τα τελωνεία, οι τράπεζες και τα οικονομικά, καθώς και η υγεία, που περιλαμβάνονται στην ατζέντα του διαλόγου.

Το Ιράν και η Κούβα σχεδιάζουν να υπογράψουν προσύμφωνα ανταλλαγής σε φαρμακευτικά προϊόντα, τη γεωργία, τα τελωνεία, τη βιομηχανία τροφίμων και την παραγωγή εμβολίων.

Η προηγούμενη συνάντηση είχε πραγματοποιηθεί στην Αβάνα στις 15 και 16 Ιανουαρίου 2019 και επισφραγίστηκε με την υπογραφή μνημονίων επιστημονικής-τεχνικής συνεργασίας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κατά τη διάρκεια των πρόσφατων επισκέψεων υψηλόβαθμης  ιρανικής διπλωματικής αντιπροσωπείας στη Βενεζουέλα και στη Νικαράγουα ο Ιρανός υπουργός Πετρελαίου Τζαβάντ Οουτζί υπέγραψε συμφωνίες και μνημόνια συνεργασίας με τα δύο λατινοαμερικανικά κράτη.

Πιο  συγκεκριμένα υπογράφηκαν τέσσερα μνημόνια συνεργασίας, δυο συμφωνίες  στον τομέα της πετρελαϊκής βιομηχανίας , και δυο συμφωνίες για εξαγωγές γεωργικών προϊόντων.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άλλος ένας..."πατριώτης" που βγήκε από τα έγκατα του Azovstal και παραδόθηκε οικειοθελώς στον ρωσικό στρατό.Τελικά,αποδείχθηκε ότι ήταν...Αμερικανός στρατηγός ο...μπατριώτης



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νεκροί επτά Αμερικανοί των ειδικών δυνάμεων- Ρωσικά ΜΜΕ: Παραδόθηκαν Ναύαρχος ε.α. των ΗΠΑ & Αντισυνταγματάρχης

Διοικούσαν μονάδα ειδικών επιχειρήσεων

16/05/2022 - 12:25

Ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν πως έχει αιχμαλωτιστεί ο απόστρατος Ναύαρχος των ΗΠΑ, Eric Thor Olsen, ο οποίος διοικούσε ομάδα ειδικών δυνάμεων.

Παράλληλα επτά Αμερικανοί σκοτώθηκαν στην πόλη Rubizhne, καθώς συμμετείχαν στις εχθροπραξίες στο πλευρό της Ουκρανίας . Αυτό ανέφερε ο βοηθός του επικεφαλής της Τσετσενίας Άπτα Αλαουντίνοφ.

Ο απόστρατος Ναύαρχος των ΗΠΑ Έρικ Όλσεν στα χέρια Ρώσων;

Έντονες πληροφορίες κυκλοφορούν σε ρωσικά ΜΜΕ τα οποία αναφέρουν ότι ένας απόστρατος ναύαρχος των ειδικών δυνάμεων του αμερικανικού στρατού παραδόθηκε στις ρωσικές δυνάμεις.

Ακόμη είναι άγνωστο που ακριβώς έγινε η παράδοση και αν έγινε.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή έγινε στο εργοστάσιο σιδήρου και χάλυβα Azovstal στη Μαριούπολη της Ουκρανίας ενώ άλλες στην πόλη Rubizhne.

Χτες από τις 6:17 μ.μ. τοπική ώρα Ρωσίας, κυκλοφόρησε μια φωτογραφία που φέρεται να δείχνει τον ίδιο τον απόστρατο Ναύαρχο Eric Thor Olsen να συλλαμβάνεται από τις ρωσικές δυνάμεις.

Ο Eric Thor Olsen (γεννημένος στις 24 Ιανουαρίου 1952) είναι απόστρατος Ναύαρχος του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών. Yπηρέτησε για τελευταία φορά ως 8ος Διοικητής της Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων των Ηνωμένων Πολιτειών (USSOCOM) από τις 2 Ιουλίου 2007 έως τις 8 Αυγούστου 2011.

Προηγουμένως υπηρέτησε ως Αναπληρωτής Διοικητής της Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων των Ηνωμένων Πολιτειών από το 2003 έως τον Ιούλιο του 2007. Ο Olsen ήταν ο πρώτος Navy SEAL που έλαβε ποτέ στρατιωτικό βαθμό τριών και τεσσάρων αστέρων, καθώς και ο πρώτος αξιωματικός του ναυτικού που έγινε διοικητής μάχης USSOCOM .

Ανέλαβε τη διοίκηση από τον στρατηγό του στρατού Brian D. Brown το 2007. Ο Μπράουν και ο Όλσεν υπηρέτησαν μαζί στο αρχηγείο της SOCOM στην Τάμπα για τέσσερα χρόνια.

Ο Όλσεν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση στις 22 Αυγούστου 2011 μετά από περισσότερα από 38 χρόνια υπηρεσίας. Την ίδια μέρα, παρέδωσε τη διοίκηση της SOCOM στον ναύαρχο William H. McRaven.

Οι ρωσικοί ισχυρισμοί  έχουν πραγματική βάση καθώς η Ουκρανία έχει γίνει τόπος συγκέντρωσης μισθοφόρων και αποστράτων.

Και Βρετανός Αντισυνταγματάρχης;

Μαζί με τον Αμερικανό απόστρατο Ναύαρχο Olsen, οι Ρώσοι αναφέρουν τo όνομα ενός Βρετανού αντισυνταγματάρχη, του Τζον Μπέιλι, και σημειώνουν πως ακόμη τέσσερις ΝΑΤΟϊκοί σύμβουλοι-εκπαιδευτές έχουν παραδοθεί.

Χτες, η Daily Express, επικαλούμενη έναν άλλο πρώην Βρετανό στρατιώτη, παραδέχτηκε πως τουλάχιστον τρεις απόστρατοι στρατιωτικοί του Ηνωμένου Βασιλείου βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο εργοστάσιο χάλυβα Azovstal στη Μαριούπολη.

Οι Ρώσοι σημειώνουν πως υπάρχουν επίσης Καναδοί, Γάλλοι και Τούρκοι εγκλωβισμένοι στις σήραγγες κάτω από το εργοστάσιο σιδήρου και χάλυβα Azovstal στη Μαριούπολη.

Πάντως ο επικεφαλής του κόμματος του Ζελένσκυ, David Arakhamia, ανέφερε πως 40 ισραηλινοί μισθοφόροι βρίσκονται εγκλωβισμένοι μέσα στο Αzovstal της Μαριούπολης.

Επτά Αμερικανοί νεκροί στην Rubizhne

Πάντως, χτες οι Ρώσοι έδωσαν στην δημοσιότητα βίντεο και μια ταυτότητα μιας ομάδα επτά Αμερικανών που σκοτώθηκαν στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τον βοηθό του επικεφαλής της Τσετσενίας Alaudinov, οι Αμερικανοί σκοτώθηκαν στο Rubizhne κατά την διάρκεια των μαχών. 

Ο Alaudinov έδειξε ένα έγγραφο από έναν από αυτούς που ονομαζόταν Joseph Ward Clark από την Πολιτεία της Ουάσιγκτον.

«Αυτή, πιθανώς, ήταν μονάδα ειδικών δυνάμεων. Και οι επτά ήταν Αμερικανοί. Σκοτώθηκαν κατά την διάρκεια των μαχών», είπε, δείχνοντας το έγγραφο ενός από τους Αμερικανούς στο όνομα του Joseph Ward Clark από την Ουάσιγκτον.

“Στρατιωτικοί εκπαιδευτές από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Πολωνία ηγήθηκαν της άμυνας της πόλης Rubizhne μαζί με τις ουκρανικές δυνάμεις ασφαλείας. Στοιχεία της παρουσίας τους βρέθηκαν στην περιοχή του χημικού εργοστασίου Zarya” τονίζει η Λαϊκή Πολιτοφυλακή του Λουγκάνσκ.

Δέκα Ουκρανοί βγήκαν με λευκή σημαία από το Azovstal 

«Δέκα στρατιωτικοί με λευκές σημαίες βγήκαν από το τούνελ «μας», συνεχίζουμε να συνθλίβουμε», είπε ο Χοντακόφσκι, διοικητής του τάγματος Βοστόκ.

Ο Χοντακόφσκι πρόσθεσε ότι το κύριο καθήκον του τάγματος του ήταν να εγκλωβίσει τους Ουκρανούς στη ζώνη των κύριων εργαστηρίων, τα οποία καταστράφηκαν επιτυχώς από αεροσκάφη, και να τους αναγκάσει να παραδοθούν.

“Χαίρομαι όταν παραδίδονται – νομίζεις ότι είμαι ευχαριστημένος με τον θάνατό τους, ακόμα και αν είναι «Αζοφίτες»; Και εδώ το ερώτημα δεν είναι μόνο ένα προπαγανδιστικό, αλλά και ένα ανθρώπινο: τελικά, είμαστε επίσης υπεύθυνοι για το γεγονός ότι η Ουκρανία έχει γίνει όπως έγινε” τόνισε ο Khodakovsky.

“Οι δυνάμεις μας ανακάλυψαν  ακόμη μια είσοδο των υπόγειων τούνελ του Azovstal την προηγούμενη μέρα, προσθέτοντας ότι οι σήραγγες κάτω από το εργοστάσιο εκτείνονται για χιλιόμετρα και επιτρέπουν στους Ουκρανούς να βγαίνουν περιοδικά έξω. Το καθήκον των ρωσικών και συμμαχικών δυνάμεων είναι να εντοπίσουν και να αποκλείσουν όλες αυτές τις εισόδους / εξόδους, αναγκάζοντας τους Ουκρανούς να παραδοθούν” κατέληξε.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ακούστε τον ...

Απλά εμετικός.

Ν. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ(13/12/21) : ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ Ο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ( ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑ) ΚΑΙ ΤΟ COVID PASS ( ΚΑΡΤΑ ΣΚΛΑΒΟΥ). ΕΔΩ ΔΙΝΕΙ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ. Το ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΉΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ, ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΩΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΛΩΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ .... ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΊΤΗ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΘΝΗΣΙΜΌΤΗΤΑΣ 25-30% ΠΟΥ ΣΥΜΠΊΠΤΕΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΊΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ. ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ. 

/ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ

/ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ 

/ΚΑΡΤΑ ΣΚΛΑΒΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

/ΒΑΣΑΝΙΣΤΉΡΙΑ

/ΕΠΑΝΑΪΣΤΟΡΙΣΗ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαριούπολη = Σταλινγκραντ 

Και στο Σταλινγκραντ ο Χίτλερ είχε διατάξει τον στρατάρχη Φον Παυλους να μην παραδοθούν και να πέσουν μέχρις ενός , όπως τώρα ο Ζελένσκι διέταξε τους Ουκροναζί του Αζοφσταλ. Ο στρατάρχης προτίμησε να σώσει την ζωή των αντρών του που ήταν 100.000.

Οι νεοναζί του Αζοφστάλ είναι "μερικές εκατοντάδες" - όπως λένε τώρα οι ΝΥΤ - και όχι 3000 όπως έλεγαν αρχικά οι Ουκρανοί . Δεν ξέρουμε αν περιλαμβάνουν και τους περίπου 400 ξένους ειδικούς συμβούλους και μισθοφόρους. Γιά τον κωμικό Ζελένσκι φαίνεται ,600 ή έστω 1000 άνθρωποι μπορούν να θυσιαστούν. Είναι μικρό το νούμερο γιά έναν σαλτιμπάγκο...

Το Reseau International αναρωτιέται ," Αν οι Ρώσοι χάνουν γιατί τότε ο Ωστιν ζήτησε εκεχειρία από τον Σοιγκού ;; ". Οι ΝΥΤ στο editorial της 11/5 παραδέχονται πως οι Ρώσοι "κερδίζουν έδαφος" στις μάχες στο Ντονμπάς, ενώ ελέγχουν τις ΝΑ παράκτιες περιοχές και κυριαρχούν στην Μ.Θάλασσα . Στροφή της ναυαρχίδας του κατεστημένου τύπου ;;

Σε ένα άλλο άρθρο γνώμης επισημαίνει πως ο πόλεμος δεν πρέπει να διαιωνισθεί όπως στην Συρία θέτοντας τελικά σε αντιπαράθεση δυό πυρηνικές δυνάμεις , και συστήνει διαπραγματεύσεις.

Επανερχόμενοι στην Ουκρανία , το R.I. γράφει πως η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ίρινα Βερεστσούκ δέχεται κριτική από τον κύκλο Ζελένσκι γιατί προσπαθεί να διασώσει τους Ουκροναζί μέσω Τουρκίας. Θέλουν "ήρωες" !

Ο ιδρυτής της ταξιαρχίας Αζόφ Αντ. Μπιλέτσκυ δήλωσε πως οι περισσότεροι από αυτούς κατατάχτηκαν σε αυτήν το 2014 σε ηλικία 17 ετών και έχουν εκπαιδευτεί έκτοτε από το ΝΑΤΟ. Είναι πλήρως brainwashed.... Θα τους θυσιάσουν ;;

Ως προς τους τραυματίες οι Ρώσοι λένε πως αν παραδοθούν θα τους περιθάλψουν πλήρως σύμφωνα με τις διεθνείς συμβάσεις. Άν και βέβαια θα διωχτούν οι εγκληματίες πολέμου. Μέχρι τώρα έχουν ανακριθεί 4000 αιχμάλωτοι και έχουν απαγγελθεί κατηγορίες κατά τριών. Τέλος οι Ρώσοι έχουν φτάσει μέσω σηράγγων μέσα στο Αζοφσταλ !!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ €ΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ  ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΤΟΥ

Γιατί αυτός ο βλα-Κουλης δεν απείλησε με βέτο την είσοδο της Φινλανδίας/Σουηδίας αν δεν απομακρυνθούν τα τουρκικά στρατεύματα από την Κύπρο?

Οι Τούρκοι παζαρευουν τα πάντα!

Μόνο όλεθρο για τα εθνικά μας θέματα να περιμένουμε από αυτήν την μαριονέτα της Αμερικής και πατριώτη των παράκτιων εταιρειών!

Για το θέμα όμως εμπάργκο των πετρελαιων της Ρωσίας ήξερε να βάζει βέτο ώστε να συνεχίσουν τις μεταφορές του οι Ελληναραδες εφοπ-ληστές, να το αγοράζουν εκεί 35-40$ το βαρέλι και να το μεταπουλουν σε μας στα 120$ το βαρέλι, σύμφωνα με τις τιμές των χρηματιστηρίων της ενέργειας!

Θα επιστρέψει σίγουρα από την Αμερική μ' ένα καταλογο νατοϊκών στρατιωτικων υποχρεώσεων μας στον πόλεμο της Ουκρανιας, νεων παραχωρήσεων προς Αμερική και Τουρκία, χωρίς εμείς να λαμβάνουμε το παραμικρό!

Δείτε μόνο αυτό που έγινε τελευταία.

Χαρίσαμε στους Αμερικανούς και την Αλεξανδρούπολη για τις βρώμικες της επιχειρήσεις εναντίον της Ρωσιας και πούλημα όπλων στην περιοχή!

Εμείς τι πήραμε από αυτήν την παράδοση γης και ύδατος?



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ είχαμε αύξηση θανάτων από όλες τις αιτίες κατά +19,16%, σε σχέση με πέρσι την ίδια περίοδο που ήταν η αρχή του μπολιάσματος. Μπορεί να φταίνε τα κλιματιστικά, ποιος ξέρει;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΩ ΛΟΙΜΩΞΗΣ! ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ ΧΑΓΗ!

Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ!

ΖΑΧΑΡΟΒΑ: ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΗΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΖΕΛΕΝΣΚΙ, ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΚΑΙ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΜΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!

Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΟ 2019!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΓΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ!

ΑΥΤΟ ΠΡΟΔΩΣΕ Ο TASS

ΟΡΜΠΑΝ: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ! ΕΧΟΥΝ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ!

ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΟΡΜΠΑΝ ΧΘΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ στις 15:30!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Αυτά τα εμβόλια σκοτώνουν ανθρώπους. Έχετε τη μυοκαρδίτιδα, έχετε τα εγκεφαλικά επεισόδια, τις καρδιακές προσβολές, όλα αυτά είναι τρομερά. Έχετε όλους αυτούς τους αθλητές που πεθαίνουν, έχετε όλους αυτούς τους νέους που πεθαίνουν, πολύ άσχημα”, δήλωσε ο Dr.Suharit Bhakdi Ταυλανδός μικροβιολόγος

“Αλλά το χειρότερο είναι ότι αυτά τα δισεκατομμύρια που έχουν κάνει ενέσεις χάνουν το μυαλό τους – αυτό είναι κάτι που οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν – και γίνονται όλο και πιο ελεγχόμενοι, επειδή δεν μπορούν να πουν όχι”, συνέχισε. “Είναι φανταστικό. Είναι λαμπρό – και είναι εφιαλτικό, φρικτό, διαβολικό, σατανικό. Πρέπει να σταματήσει”.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για να γνωρίζει η ανθρωπότητα τι δραματικές εξελίξεις θα έλθουν, εάν ο ΠΟΥ αναλάβει την απόλυτη εξουσία σε θέματα υγείας, υπεράνω των Συνταγμάτων των χωρών...

Υπό τον πλήρη έλεγχο του ΠΟΥ, η Dr. Tess Lawrie περιγράφει τις δυνάμει της συνθήκης εξουσίες τους...

1.) Η εξουσία να δηλώσουν τι συνιστά πανδημία (στο παρελθόν, έχουν αλλάξει τον ορισμό). Μπορεί τώρα να είναι η γρίπη...

2.) Θα αποφασίζουν ποιες είναι οι απαιτήσεις καραντίνας. Θα μπορούν να αποφασίσουν μονομερώς να σας βάλουν σε κέντρο καραντίνας ή να σας κρατήσουν σπίτι από τη δουλειά...

3.) Θα καθορίζουν πώς γίνεται η διάγνωση της νέας μόλυνσης και ποιες εξετάσεις θα χρησιμοποιηθούν για τη μέτρησή της (προηγούμενο παράδειγμα: η ύποπτη δοκιμή PCR που αύξανε τους αριθμούς των κρουσμάτων)...

4.) Ο ΠΟΥ θα αποφασίσει πώς να αποτρέψει ή να θεραπεύσει τη νέα ασθένεια. Θα μπορούν για άλλη μια φορά, να αρνηθούν στους γιατρούς τη δυνατότητα να θεραπεύουν τους ασθενείς όπως θα ήθελαν...

5.) Η αρχή να καθορίζουν ποια φάρμακα είναι ασφαλή και ποιος τα αναπτύσσει. (Αποκαλούν το εμβόλιο για τον COVID "ασφαλές")...

6.) Θα είναι υπεύθυνοι για τον τρόπο προώθησης των νέων εμβολίων, συμπεριλαμβανομένων των εντολών εμβολίων...!!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βερολίνο 2022: Άρχισαν με το κυνηγητό των ρωσικών και σοβιετικών συμβόλων, τη Μέρα της Μεγάλης Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών, και τώρα ξέσπασαν πάνω στα παλαιστιακά σύμβολα.

Στην επέτειο της Νάκμπα. Της μεγάλης καταστροφής του παλαιστινιακού λαού που εκδιώχτηκε από τον τόπο του, τον Μάιο του 1948. 

Και ξαμολύθηκε η αστυνομία του Ράιχ και μάζευε στον δρόμο όποιον ή όποια είχε πάνω στα ρούχα της τη σημαία της Παλαιστίνης ή φορούσε καφίγια.

Σαν πολύ δεν έχει σκοτεινιάσει αυτή την άνοιξη στη Γερμανία;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΖΙΓΚ ΧΑΪΛ, ΑΖΟΦ, ΣΤΕΠΑΝ ΜΠΑΝΤΕΡΑ ΚΑΙ "ΣΤΕΦΑΝΙΑ" 

Και ναζιστικός χαιρετισμός απ' τον τσογλαναρά του ουκρανικού συγκροτήματος που αφιέρωσε το τραγούδι της ουκρανικής συμμετοχής στη Γιοροβίζιον στους ναζί δολοφόνους του Τάγματος Αζόφ. 

Η σκηνή, φυσικά, κόπηκε από τα κανάλια των κορμοράνων και της νατοϊκής πλύσης εγκεφάλου.

Τις ουκρανικές σημαίες στα προφίλ σας μην ξεχάσετε να ξεσκονίσετε! Και να ανεβάσετε και φωτογραφία του Στεπάν Μπαντέρα. Του κατοχικού ναζί αρχιδολοφόνου που το όνομά του συμβολίζει την αφοσίωση στην ουκρανική πατρίδα. Εξ ου και ο τίτλος "Στεφανία" του τραγουδιού!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το ηλεκτρικό ρεύμα δεν μπορεί να είναι υπόθεση 5 κερδοσκόπων.

Ούτε είναι θέμα της Δικαιοσύνης

Η ΔΕΗ πρέπει να βγει από το χρηματιστήριο και να ξαναγίνει κρατική.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πώς γίνεται Φινλανδία & Σουηδία να θέλουν να ενταχθούν στο #ΝΑΤΟ "για να νιώθουν ασφαλείς από τη Ρωσία" ενώ η Ελλάδα που είναι στο #ΝΑΤΟ από το 1952 να μην μπορεί να ασκήσει τα νόμιμα κυριαρχικά της δικαιώματα στο Αιγαίο επειδή την απειλεί με πόλεμο μια άλλη χώρα του #ΝΑΤΟ;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χθες περνούσε μια παρέα 6 παιδιών έξω από το σπίτι,όπου όπως προέκυψε από τις φωνές και τα πειράγματα ερχοταν από το εκλογοπαζαρι του Σύριζα.Τα τέσσερα από αυτά,ήταν δεν ήταν μεταξύ 12 και 14 χρονων.?.. Αυτά είναι ένα μεγάλο μέρος από τα περίφημα νέα μέλη!!!. Μόνο ντροπή!..Και είναι το ίδιο ντροπή κάποιοι ανόητοι εδώ μέσα να παραβλέπουν το ηθικό θέμα,και να συγκρίνουν τα πραγματικά και συνειδητά μέλη που εχει ένα οποιοδήποτε κόμμα,με τους ιθαγενείς κομπάρσους αυτής της άθλιας σαπουνόπερας που επιστρατεύτηκαν χωρίς κανένα ηθικό φραγμό,για να κάνουν τη γλάστρα του ενός και μοναδικού σούπερ σταρ.Και η παρουσία και συμμετοχή τους κρατά όσο και η σαπουνόπερα.Αυτα και τέλος για ΣΥΡΙΖΑ γιατί Εχωμε και πιο σοβαρά θεματα.Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στον λευκό οίκο σε πολύ ειδική αποστολή.Εχει πάει να ρωτήσει αν χρειάζονται βοήθεια σε σχέση με τα καθήκοντα του υπηρετικου προσωπικού να πλύνει κανένα πιάτο η να πάει για ψώνια γιατί άκουσε ότι κάτι δεν πάει καλά.Και φοβάμαι με τη προθυμία που δείχνει,χαλί να τον πατήσει ο Αμερ.προεδρος,μην τον μπερδέψουν με το χαλί η το μαντροσκυλο και μας στείλουν πίσω το μαντροσκυλο και κρατήσουν αυτόν για μαντροσκυλο!.. (που δεν θα τον χαλάσει και πολύ δηλαδή).Και να χάσει η πατρίς και ο παγκόσμιος γυναικοκοσμος τέτοια τουριστική ατραξιόν και τέτοιο γκόμενο εν όψει τουριστικής περιόδου?..



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ «το τσιπράκι τ’ όμορφο»Διάλογος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με συνταξιούχο στη Θεσσαλονίκη - «ΣΥΡΙΖΑ θα λέτε και θα κλαίτε» είπε ο Αλέξης Τσίπρας αλλά δεν δεσμεύθηκε για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ..«Δεν μπορώ να υποσχεθώ αν θα κόψω τον ΕΝΦΙΑ, όμως τους λογαριασμούς θα τους μειώσω». 

Βιντεο του ΡΟΖΕ απατεώνα 10 Οκτ 2015 για ΕΝΦΙΑ..επειδη δέν εχουμε μνήμη χρυσόψαρου



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



περιμένουμε να έρθει πίσω το τζιφράκι και ο τσυριζα γιατί μας έπεισε τότε το 2015 με τον ένα νόμο θα διέγραφε τον ΕΝΦΙΑ,θα άφηνε τα σπίτια στον κόσμο ( εφάρμοσε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς),  το πήγε 24% από 18%, στους μικρομεσαίες επιχ, μνημόνιο το χειρότερο, ασφαλιστικοί υπολογισμοί Κατρούγκαλου με ψηφισμένη καταστροφή της κοινωνικής ασφάλισης, χρηματιστήριο ενέργειας Σταθάκη που έβαλαν τη ΔΕΗ για να εφαρμόσει σήμερα ο Κούλης αυτούς τους λογαριασμούς, ότι το Αιγαίο δεν έχει σύνορα....και πάνω απ' όλα ο Άγιος Τραμπ..........το κράτος έχει συνέχεια….κτλ,κτλ...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η "πολιτική" ζωή του βόθρου της Ευρώπης εξαντλείται στις περισπούδαστες εκτιμήσεις αν ο αριθμός αυτών που ψήφισαν στον ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγαλύτερος ή όχι από τον αριθμό αυτών που ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ και τι σημαίνει αυτό το τρομερό γεγονός. Που σημαίνει το απόλυτο τίποτα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μόλις πάτησε το πόδι του στην Αμερική ο #Μητσοτακης, αποκλείστηκαν οι Μπακς του Αντετοκούμπο από τους τελικούς του NBA!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάποιοι νεόκοποι τσιριζαιοι μας είπαν ότι ταυτιζόμαστε με το γραφείο τύπου της ΝΔ για το θέμα των εσωκομματικών εκλογών του τσιριζα -προοδευτικη συμπαιγνία. Έχουν τόση σχέση με την αριστερά όση εγώ με έναν αστροναύτη η πυρηνικό φυσικό. #μελη_φαντασματα_ψευδαθσθηση_δημοκρατιας_2



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Eurovision 2019: Οι Ισλανδοί σήκωσαν πανό υπέρ των Παλαιστινίων την ώρα της βαθμολογίας και "κηλίδωσαν" τον διαγωνισμό . Το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης (EBU) η οποία επέβαλε χρηματικές κυρώσεις στο ισλανδικό συγκρότημα. "Η Εurovision δεν είναι εκδήλωση πολιτικού περιεχόμενου"

Eurovision 2022: 

Το να χαιρετά ο νικητής ναζιστικά στα μούτρα σου και να ζητά βοήθεια για το Asofstal όπου έχουν ταμπουρωθεί τα τάγματα Αζόφ με κρατούμενους άμαχους για ασπίδα , δεν κηλιδώνει κανέναν !!! 

Χειροκροτάς κιόλας γιατί σου είπαν ότι στέκεσαι στην σωστή πλευρά , με την Ειρήνη των λαών!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αντιπροσωπεία ΛΔ Ντόνετσκ- Representative Office DNR

16/5/2022  -  11 ώρ. 

Εθνικοποιήσεις σιδηροδρόμων και οργανισμών κοινής ωφέλειας στη ΛΔΝτονετσκ.

Η Κρατική Επιτροπή Άμυνας (SKO) της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ εξέδωσε ψήφισμα σχετικά με τη μετατροπή σε κρατική ιδιοκτησία εγκαταστάσεων ύδρευσης, σιδηροδρόμων και περιουσίας ουκρανικών τραπεζών στα απελευθερωμένα εδάφη της ΛΔΝ.

Σύμφωνα με ένα από τα ψηφίσματα, οι υποχρεώσεις που απορρέουν από τις συμβάσεις χρήσης και το δικαίωμα ιδιοκτησίας νομικών προσώπων και φυσικών προσώπων που είναι εγγεγραμμένα σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ουκρανίας και ασκούν δραστηριότητες που σχετίζονται με τη χρήση υδατικών συστημάτων, την πώληση, μεταφορά και διανομή πόσιμου νερού, καθώς και την παροχή υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης τερματίζονται. Οι εγκαταστάσεις αυτές μεταφέρονται στη δικαιοδοσία της Κρατικής Ενιαίας Επιχείρησης DPR "Voda Donbassa".

.Σημειώνεται ότι η εθνικοποίηση πραγματοποιείται χωρίς αποζημίωση των προηγούμενων ιδιοκτητών.

Ένα άλλο ψήφισμα καθόρισε παρόμοια απόφαση σε σχέση με την παραγωγή ηλεκτρικής και θερμικής ενέργειας και τη μεταφορά της, για τα δίκτυα τα οποία ανήκαν ή χρησιμοποιήθηκαν από οικονομικούς φορείς εγγεγραμμένους σύμφωνα με την ουκρανική νομοθεσία.

Το ψήφισμα «Σχετικά με τη ρύθμιση ορισμένων ζητημάτων της σιδηροδρομικής βιομηχανίας στα εδάφη της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ, που προηγουμένως ήταν προσωρινά υπό τον έλεγχο της Ουκρανίας», προβλέπει παρόμοια διαδικασία για τα αντικείμενα του ενοποιημένου συστήματος της σιδηροδρομικής βιομηχανίας της ΛΔΝ καθώς και για τα κινητά και ακίνητα και περιουσιακά στοιχεία φυσικών και νομικών προσώπων που είναι εγγεγραμμένα σύμφωνα με την ουκρανική νομοθεσία.

Με άλλο ψήφισμα το δικαίωμα ιδιοκτησίας των ουκρανικών τραπεζών όσον αφορά την περιουσία στο απελευθερωμένο έδαφος της ΛΔΝ έχει καταγγελθεί. Τα τιμαλφή που προσδιορίζονται σε χρηματοκιβώτια τραπεζών, ΑΤΜ, θησαυροφυλάκια, τερματικά πληρωμών ορίζονται ως ιδιοκτησία της Κεντρικής Κρατικής Τράπεζας. Οι συναλλαγές για την αποξένωση της περιουσίας των ουκρανικών τραπεζών που πραγματοποιήθηκαν μετά τις 19 Φεβρουαρίου αναγνωρίζονται επίσης ως άκυρες.

Τα ψηφίσματα υπεγράφησαν από τον Πρόεδρο της Κρατικής Επιτροπής Άμυνας - τον επικεφαλής της ΛΔΝ Ντένις Πουσιλίν στις 14 Μαΐου και τέθηκαν σε ισχύ την ημέρα της υπογραφής. Τα έγγραφα ισχύουν για σχέσεις που έχουν προκύψει από τις 19 Φεβρουαρίου 2022.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η κοινωνία πεινάει και ληστεύεται,

για να ταϊζουν αυτούς που επιβάλλουν την παράνομη εισαγωγή κι εγκατάσταση, αλλοεθνών, Ασιατών, Αφρικανών κλπ.

Την ίδια στιγμή, Πόντιοι από την άλλοτε Σοβιετική Ένωση, δεν παίρνουν άδειες για να ζήσουν στην Ελλάδα (θυμηθείτε μαρτυρίες για 5.000 αιτήσεις στην Μαριούπολη που ΔΕΝ προωθούνται).

ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ. ΑΛΛΑΞΤΕ! ΤΩΡΑ ΕΠΑΜ!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αλεξανδρούπολη: Φριχτός θάνατος για άστεγο. Kόπηκε στα δύο… – Εγκλωβίστηκε σε κάδο πολτοποίησης απορριμμάτων  (Στη φωτογραφία, οι αστυνομικοί καλύπτον το σημείο με τον διαμελισμένο νεκρό για να μη βλέπουν οι περαστικοί το σοκαριστικό θέαμα. | Μα, υπάρχουν άστεγοι στην Ελλάδα; Περίεργο! Πρώτη φορά το ακούω…| Σ’ αυτή τη χώρα πάντως δεν γαμιέται ΜΟΝΟ ο Μητσοτάκης… Έτσι; Ολόκληρη πυραμίδα είναι αλλά εκείνος έκατσε βέβαια στην κορυφή της) 

- «Παγωμένη» είναι η τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης από τον φρικτό θάνατο που βρήκε ένας άνδρας περίπου 40 ετών, το μεσημέρι της Δευτέρας (16/5) στο κέντρο της πόλης.

Όλα συνέβησαν στις 12 περίπου το μεσημέρι όταν ο άνδρας ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν άστεγος πλησίασε τον ρομποτικό κάδο πολτοποίησης απορριμμάτων οποίος βρίσκεται μπροστά από το Ιστορικό Μουσείο της πόλης με σκοπό να ψάξει τα σκουπίδια μήπως και βρει φαγητό.

Σύμφωνα με το e-evros.gr, η πόρτα του ρομποτικού κάδου έκλεισε αυτόματα με αποτέλεσμα να τον κόψει στα δύο και το μεγαλύτερο μέρος του σώματος του να εγκλωβιστεί μέσα στον πολτοποιητή.

Σοκαρισμένοι αυτόπτες μάρτυρες έτρεξαν στο σημείο να βοηθήσουν αλλά δυστυχώς η κατάσταση του άνδρα ήταν πολύ σοβαρή.

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Λίγα λεπτά αργότερα το σώμα του άτυχου άνδρα ανασύρθηκε διαμελισμένο.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θυμάσαι τη Συμφωνία των Πρεσπών ;

Δεν Ξεχνώ! Ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν!

ΕΠΑΜ



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αντώνης Σαμαράς: … 

(Στη φωτογραφία είναι με τον γιο του Κώστα, το κοπρόσκυλο δεύτερης γενιάς που όταν φοιτούσε στο Κολλέγιο Αθηνών -το οποίο σημειωτέον διηύθυνε ο αδερφός του Αλέξανδρος Σαμαράς - η καθηγήτρια Φώφη Μπουλούτα τον έπιασε να αντιγράφει σε διαγώνισμα, του έκανε παρατήρηση και ο πρώην πρωθυπουργός αντί να σύρει τα’ αυτή του κανακάρη του, επέβαλλε την απόλυση της καθηγήτριας η οποία αντιμέτωπη με το εκδικητικό μένος του καθεστώτος Σαμαρά, οδηγήθηκε μετά στον θάνατο. Τώρα, αυτό το κοπρόσκυλο το έστειλε για ξεκάρφωμα να εργαστεί στην εταιρεία “Μακεδονικός χαλβάς” του φίλου του Κώστα Χαϊτογλου και το ετοιμάζει για τη Βουλή για να μη χάσει ούτε βελόνι το Βασίλειο της Νεοελληνικής Μπασταρδοκρατίας.) 

-Eγκαρδιωμένος» εμφανίστηκε στο συνέδριο της ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς επειδή εκατομμύρια άνθρωποι βλέπουν το σίριαλ για τον βίο του Αγιου Παΐσιου - μεγάλη η χάρη του. Αλλά και προβληματισμένος με την έκλυση των ηθών, την απουσία πολιτισμού, την έλλειψη φωτισμένων Ελλήνων. Και οργισμένος με όσα ενδοτικά κάνει ο Μητσοτάκης τόσο με τις Πρέσπες όσο και, κυρίως, με τα ελληνοτουρκικά, τον διάλογο με τον Ερντογάν και τα άλλα εθνικώς επικίνδυνα. 

Για να αποδειχτεί με τον πιο γλαφυρό τρόπο ότι όσο κι αν τον εμφανίζουν ως πολιτικό σκήνωμα, αυτός παραμένει στην πολιτική σκηνή ως η ζώσα άκρα Δεξιά. Εντός της τόσο διαφημισμένης κεντροδεξιάς του Μητσοτάκη.

Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια και Σαμαράς ήταν βέβαια ανέκαθεν ένα πράγμα. Μέχρι τον Αγιο Παΐσιο όμως δεν είχε φτάσει ποτέ. Τώρα επιστράτευσε και τον άγιο μαζί με τον Αδωνη, τον Βορίδη, τον Πλεύρη και τα άλλα παιδιά. Εν αγνοία του αγίου φυσικά, αλλά με πλήρη γνώση ότι αυτός διαθέτει στρατιά πιστών ικανή να ανταγωνιστεί τα golden boys του Κυριάκου. Ποιος να αντιπαρατεθεί με έναν δημοφιλή άγιο; Και πώς να τα βάλουν με τον Σαμαρά, όταν αυτός το πρωί φοράει μακεδονικό ντουλαμά και το βράδυ εμφανίζεται με ράσα αγιοσύνης;

Αυτό δεν είναι σκήνωμα, όπως κακώς υποστηρίζει ο Γεραπετρίτης. Είναι σκηνή από το έργο «Οπως έστρωσες θα κοιμηθείς, Κυριάκο»!

Διότι, η αλήθεια να λέγεται, ο Μητσοτάκης τον κράτησε εν ζωή πολιτική τον Σαμαρά. Αυτός έδωσε τον χώρο στους ντροπαλούς φασίστες να συγκινούν την ψυχή της Δεξιάς. Αυτός αλάλαζε με τις Πρέσπες. Αυτός ενδύθηκε ουκ ολίγες φορές πετραχήλι ορθοδοξίας για να κερδίσει τα ψηφαλάκια των πιοτών.

Αυτός εν ολίγοις το πρωί παρίστανε τον μεγάλο μεταρρυθμιστή και το απόγευμα με το καφεδάκι και τα δελτία ειδήσεων γινόταν άγιος του έθνους και της παρατάξεως. Και είναι δίκαιη η τιμωρία του να τρέχει τώρα με άσφαιρα, με Δένδια και με σπόντες να απαντήσει στην ασυναγώνιστη αγιοσύνη και εθνικοφρο-σύνη του Σαμαρά. Τον οποίο παρεμπιπτόντως καταχειροκρότησε το δικό του συνέδριο!

Μούχλα με ράσο, πατριδοκαπηλία με όρους Εμφυλίου, κακογερασμένο τσούρμο από χειροκροτητές του Σαμαρά, συνονθύλευμα μίσους και εμπάθειας, αυτή είναι η εικόνα από το συνέδριο της ΝΔ. Σοβάτισε ο Κυριάκος το «μαγαζί» με κάποιους πρόθυμους δήθεν τεχνοκράτες που χρυσώνει με δημόσιο χρήμα. Το έβαψε με κάποιους εξωνημένους πασόκους, να φέρνει λίγο προς ανεξιθρησκία και κέντρο. Αλλά κάτω από το στρώμα της μπογιάς παραμένει ο μπόγιας της Δεξιάς. Επενδύει το πλήρωμα στον Μητσοτάκη για τη λεηλασία και τη μοιρασιά, αλλά λατρεύει τον Σαμαρά. Κι αυτό το χάλι είναι έργο του Κυριάκου - μικρή η χάρη του. Καλά ξεμπερδέματα τώρα με τον άλλο του εαυτό...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παράρτημα του Μαϊάμι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για άλλη μια φορά

Υπό την αιγίδα , την πολιτική και οικονομική υποστήριξη του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες πολιτική εκδήλωση με την συμμετοχή του Αμερικανό- Κουβανού, Λεο Χαβιε Χέντριξ στις 17 Μαΐου στις Βρυξέλλες. Μια εκδήλωση που στοχεύει να ενταθεί ακόμα περισσότερο η πολλαπλή επίθεση, οι παράνομες κυρώσεις και ο πόλεμος ( διπλωματικός, οικονομικός) εναντίον της Κούβας.

Η πλήρη υποταγή των θεσμών της ΕΕ και της ηγεσίας της , στο αιματηρό , παράνομο οικονομικό πόλεμο των ΗΠΑ σε βάρος της Κουβας για πάνω από 60 χρόνια συνεχίζεται και εντείνεται. Πράξη καταδικασμένη δεκάδες φορές από την συντριπτική πλειοψηφία της Γ.Σ. του ΟΗΕ . Μόνες χώρες που βρίσκονται σε οικτρή μειοψηφική και ντροπιαστική θέση είναι συνήθως τα τελευταία χρόνια, οι ΗΠΑ , το Ισραήλ και η Ουκρανία....

Καλούμε τους ελληνικούς πολιτικούς φορείς , τις κοινωνικές οργανώσεις , το φοιτητικό και εργατικό κίνημα , τον ελληνικό λαό , να διατρανώσουμε την σθεναρή αντίσταση μας σε τέτοιες πολιτικές « εκδηλώσεις» των πιο ακραίων αντί- κουβανικων, μισθοφορικών μονάδων υπό την προστασία των πατρώνων τους στην Ουάσιγκτον και τις Βρυξέλλες , αφού οι διάφοροι « Γκουαιντό» της εποχής μας βρίσκουν καταφύγιο και αξιοποιούνται από τον Αμερικανικό ιμπεριαλισμό και τις λοιπές τους συμμαχικές δυνάμεις σε πράξεις έξω από το διεθνές δίκαιο, την κοινή λογική και τις βαθιές δημοκρατικές παραδώσεις αλληλεγγύης και διεθνισμού των λαών της Ευρώπης.

Σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά στις εκδηλώσεις της καμπάνιας UnBlockCuba GR που πραγματοποιούνται στην χώρα μας και σε δεκάδες χώρες της Ευρώπης και του κόσμου εδώ και δύο χρόνια, ζητώντας την άρση του εγκληματικού οικονομικού, εμπορικού, χρηματοπισωτικού αποκλεισμού που έχουν επιβάλλει οι ΗΠΑ κατά της Κούβας εδώ και πάνω από έξι δεκαετίες.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Έψαχνε φάρμακα που πέταξε από λάθος στον ρομποτικό κάδο και διαμελίστηκε

Ανατροπή στην τραγική υπόθεση της Αλεξανδρούπολης, όταν ένας νεαρός άνδρας διαμελίστηκε από ρομποτικό κάδο. Το θύμα πέταξε κατά λάθος τα φάρμακά του και επιχείρησε να τα πιάσει.

16 Μαΐου 2022 20:00

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης, με τον φρικτό θάνατο που βρήκε ένας νεαρός άνδρας, όταν διαμελίστηκε από ρομποτικό κάδο που βρίσκεται μπροστά από το Ιστορικό Μουσείο της πόλης.

Ενώ οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν να το θύμα να είναι άστεγος και να έχασε τη ζωή του όταν πλησίασε τον ρομποτικό κάδο πολτοποίησης απορριμμάτων με σκοπό να ψάξει τα σκουπίδια, οι νεότερες πληροφορίες φέρνουν στην επιφάνεια μια άλλη, εξίσου τραγική ιστορία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα φέρεται να πέταξε σακούλα με σκουπίδια στον κάδο και μαζί κάποια φάρμακα.

Όταν αντιλήφθηκε το συγκεκριμένο γεγονός, προσπάθησε να σκύψει μέσα για να τα ψάξει, με αποτέλεσμα η μεγάλη ορμή και δύναμη με την οποία λειτουργεί ο ρομποτικός αυτός κάδος να τον συνθλίψει και να τον διαμελίσει.

Η υπόθεση πιθανότατα να έχει και συνέχεια, αν αναζητηθούν ευθύνες.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πύργος: Άφαντος παραμένει ο αγνοούμενος Θύμιος: Ταυτοποιήθηκαν και οι 11 δράστες

Οι νεαροί όχι μόνο διέσυραν με ψευδείς ειδήσεις έναν άνθρωπο με ειδικές ανάγκες, κάτι στο οποίο βοήθησαν δυστυχώς και τοπικά αδιασταύρωτα δημοσιεύματα, άλλα όπως αποδείχτηκε του επιτέθηκαν με βεγγαλικά στο σπίτι του για να τον αναγκάσουν να βγει έξω

16 Μαΐου 2022 15:40

Άφαντος παραμένει για 12η ημέρα ο 39χρονος ΑΜΕΑ Ευθύμιος Μπουγάς, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από τις 4 Μαΐου από την περιοχή της Αγία Βαρβάρας, στον Πύργο Ηλίας.

Παρότι συνεχίζονται οι έρευνες σε ακατοίκητα σπίτια από Αστυνομία, Πυροσβεστική και εθελοντές, τα αποτελέσματα παραμένουν αρνητικά. Εντοπίστηκαν σε κάποιες περιπτώσεις στρώματα και κουβέρτες ακόμα και σε κάτι καλαμιές, ωστόσο ακόμα ο έλεγχος που έγινε σε αυτά τα σημεία από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο-ανιχνευτή, δεν οδήγησε σε κάποιο ίχνος του Θύμιου.

Από την Ασφάλεια Πύργου έχουν πλέον ταυτοποιηθεί και οι 11 νεαροί που συμμετείχαν στο «bullying» σε βάρος του έξω από το σπίτι του με χρήση βεγγαλικών, ενώ το Σάββατο προσήχθησαν δύο εξ αυτών και εξετάστηκαν στην Ασφάλεια. Η δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος των νεαρών, παραδόθηκε στον εισαγγελέα και αναμένεται να αποφασίσει εκείνος αν θα τους ασκήσει διώξεις και με ποιες κατηγορίες.

Ο Θύμιος όπως τον γνωρίζουν στην περιοχή, εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε πριν αρκετά χρόνια, έχει παραμορφωθεί το πρόσωπό του και φοράει διαρκώς χειρουργική μάσκα για να γλιτώνει τα σχόλια από τους ανεγκέφαλους, κάτι που δυστυχώς δεν συνέβη… αφού υπέστη άγριο «bullying» από μία ομάδα νεαρών που του επιτέθηκαν στο σπίτι του με βεγγαλικά για να τον αναγκάσουν να βγει έξω, για να τον χλευάσουν, να τον βρίσουν και στο τέλος να τον διασύρουν με μία ψευδή είδηση στα social media, περί δήθεν τρελού με το πριόνι που σκορπά τον τρόμο.

Όπως αποδείχτηκε, ο άνθρωπος κρατούσε απλά μια μαγκούρα και όχι πριόνια και τσεκούρια και βίντεο το οποίο προβλήθηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και είχε προηγηθεί, απέδειξε πως οι νεαροί επιτέθηκαν στο σπίτι του έμενε, για να τον αναγκάσουν να βγει έξω και έριξαν μία βροχή από βεγγαλικά στην στέγη και στους τοίχους του σπιτιού για να το καταφέρουν αυτό.

Από αυτό το βίντεο η Ασφάλεια έφτασε στην ταυτοποίηση όλων των εμπλεκομένων με τις έρευνες για τον εντοπισμό του να συνεχίζονται με αγωνία και υπαρκτούς φόβους για την ζωή του, παρότι συνήθιζε να εξαφανίζεται για ημέρες λόγω της απανθρωπιάς που βίωνε. Αξιωματικοί της Αστυνομίας πιστεύουν πως πιθανόν δεν έχει μάθει ότι τον ψάχνουν για να τον βοηθήσουν και ενδεχομένως γι’ αυτό τον λόγο να παραμένει άφαντος.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, δεν έχει έρθει σε επαφή ούτε με την αδελφή του στον Πύργο ούτε με άλλους συγγενείς του από τα Τρόπαια Αρκαδίας, απ’ όπου κατάγεται.