Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Πεμπτη 2 Ιουνιου 2022


Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Η αστυνομία του Λος Άντζελες απαγόρεψε την πορεία ενάντια στη Σύνοδο Κορυφής των Αμερικών

Οι διοργανωτές της Συνόδου Κορυφής των Λαών για τη Δημοκρατία κατήγγειλαν ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ μπλόκαρε την άδεια για την κινητοποίησή τους στο Λος Άντζελες. Το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες αρνήθηκε να χορηγήσει άδεια. για μια μαζική, νόμιμη πορεία που έχει προγραμματιστεί να συνπέσει με τη Σύνοδο Κορυφής των Αμερικών την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022.

"Η στάση του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες συνιστά παραβίαση των συνταγματικών δικαιωμάτων όσων ασκούν δραστηριότητα που προστατεύεται από την πρώτη τροπολογία". Oι διοργανωτές δηλώνουν ότι θα διαδηλώσουν στις 10 Ιουνίου, παρά την απαγόρευση.

Οι διοργανωτές της Συνόδου των Λαών υπέβαλαν στις 25 Φεβρουαρίου αίτημα για άδεια για μια δραστηριότητα που προστατεύεται από την ελευθερία της έκφρασης. Πέρασαν 95 ημέρες και η αστυνομία του Λος Άντζελες κωλυσιεργεί και δεν έχει δώσει απάντηση ώστε να δρομολογηθεί η διαδικασία της άδειας. Η αστυνομία του Λος Άντζελες προσπάθησε να κατηγορήσει τη Μυστική Υπηρεσία και την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση για την καθυστέρηση χορήγησης της άδειας, αλλά όλοι ξέρουμε ότι αυτή είναι μια παρελκυστική τακτική.

Αυτή η κατάφωρη παραβίαση της ελευθερίας της έκφρασης και του δημοκρατικού μας δικαιώματος της διαμαρτυρίας έρχεται σε αντίθεση με τις ίδιες τις αξίες που ο Τζο Μπάιντεν και η κυβέρνηση των ΗΠΑ ισχυρίζονται ότι υποστηρίζουν στη Σύνοδο Κορυφής των Αμερικών.

Επιπλέον, η κίνηση αυτή απειλεί και υπονομεύει τους κύριους τρόπους των προοδευτικών αυτής της χώρας να υποστηρίξουν την κοινωνική δικαιοσύνη.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Maria Zakharova 

30 Μαϊου

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της ειδικής ιστορίας & γεωγραφίας και επικεφαλής του Βρετανικού Υπουργείου Εξωτερικών Liz Trass στα Βαλκάνια, προέτρεψε τον λαό της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης να μην εμπιστεύεται τη Ρωσία, η οποία «έχει καταστροφική επιρροή» στην περιοχή. Ψιθυρίζουν οι ειδικοί: κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων Βρετανίας-Βοσνίας, το θέμα της εισόδου της χώρας στο «ενιαίο ευρωπαϊκό σπίτι» και της ενσωμάτωσης στο ΝΑΤΟ.

Είναι περίεργο να μιλάμε για την καταστροφική και απείθαρχη επιρροή του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια, και όμως θα σας υπενθυμίσω: το 1999, η Βορειοατλαντική Συμμαχία βομβάρδισε τη Γιουγκοσλαβία.

Η έξυπνη Liz Trass ξέρει για την "εισβολή των Μογγόλων και των Τατάρων στην Ουκρανία", αλλά δεν ξέρει για τον βομβαρδισμό του Βελιγραδίου από το ΝΑΤΟ;

Στη συνέχεια θα την ενδιαφέρουν και άλλα επεισόδια για την "η επιρροή της Δύσης" στα Βαλκάνια. Να το πούμε στην πολυμαθή;

Θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε από τον 13ο αιώνα και να θυμηθούμε πώς οι Δυτικοευρωπαίοι ιππότες κατέλαβαν και λεηλάτησαν την Κωνσταντινούπολη και επί δεκαετίες διάλυσαν την ανάπτυξη της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, με αποτέλεσμα κομμάτια της επανενώθηκαν αλλά αργότερα έπεσε, παύοντας την ύπαρξή της, αλλά στη μέση εστιάζει μόνο στους Βρετανούς.

Έτσι, καθ' όλη την περίοδο της εξαρτημένης εγκατάστασης των Σλάβων στα Βαλκάνια, το Λονδίνο συνέβαλε στην υποδεέστερη θέση τους, υπονομεύοντας με κάθε δυνατό τρόπο τις δυνατότητες των εθνικών απελευθερωτικών κινημάτων, υποστηρίζοντας με κάθε τρόπο την Οθωμανική αυτοκρατορία.  

Δεν ήταν η Βρετανία, αλλά η Ρωσία που βοήθησε στην επίτευξη της ανεξαρτησίας της Ελλάδας τον 19ο αιώνα το 1830, και όταν το Λονδίνο επωφελήθηκε από αυτήν - Η Αγγλία παρενέβη άμεσα εναντίον της Ρωσίας και των Σλάβων συμμάχων της στα Βαλκάνια, όπως ήταν κατά τη διάρκεια του Κριμαϊκού Πολέμου κλπ. στην "Ανατολική Κρίση" του δεύτερου μισού της δεκαετίας του 1870. 

Ο επικεφαλής του Υπουργείου Εξωτερικών Λόρδος Πάλμερστον παραδέχτηκε ανοιχτά ότι είναι προς το συμφέρον του Λονδίνου να προστατεύσει τους αντιπάλους της Ρωσίας από εκείνους που επιδιώκουν να απελευθερώσουν τους σλαβικούς λαούς των Βαλκανίων. 

Η Βρετανία αρνήθηκε να υποστηρίξει το 1876 τ.μ. το «Μνημόνιο Βερολίνου» Ρωσίας και Ευρώπης σε σχέση με την εξέγερση των Βαλκανικών εθνών ( Βοσνία-Ερζεγοβίνη), μειώνοντας έτσι τη σημασία και το βάρος της στις διεθνείς υποθέσεις.

Για πολύ καιρό τα Βαλκάνια θεωρούνταν το «βαρέλι μπαρουτιού της Ευρώπης», και η κλιμάκωση των συγκρούσεων στη νοτιοανατολική Ευρώπη υποστήριξε η Βρετανία, καθώς έβλαπτε πρωτίστως τα συμφέροντα τόσο του Αυστρογερμανικού συνασπισμού όσο και της Ρωσίας στις περιφέρειες. Ως αποτέλεσμα, ξεχύθηκε στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ήδη από τον εικοστό αιώνα, την πρώτη περίοδο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, η γιουγκοσλαβική κυβέρνηση παρακάλεσε τους Βρετανούς να βοηθήσουν τους Σλάβους ενάντια στο Τρίτου Ράιχ, για να σωθεί η χώρα από την κατοχή και την καταστροφή, αλλά οι Βρετανοί αγνόησαν το κάλεσμα της ηγεσίας του Νότιο σλαβικού κράτους. Επιπλέον, το εκμεταλλεύτηκαν εγκληματικά, πιστεύοντας ότι, τραβώντας το πάνω χέρι στη Γιουγκοσλαβία, το Βερολίνο θα διευκολύνει τη Βρετανία να διεξάγει τον πόλεμό της στην Ευρώπη. Ως αποτέλεσμα, όπως γνωρίζουμε καλά, η Γιουγκοσλαβία εγκαταλείφθηκε στα χέρια των Γερμανών Ναζί και Ιταλών φασιστών, και με τη βοήθεια του Κόκκινου Στρατού, απελευθερώθηκε από τους αντάρτες στον πιο βαρύ πόλεμο για ανεξαρτησία.

Στο δεύτερο μισό του εικοστού αιώνα, η Βρετανία εγκαθίδρυσε ομαλές σχέσεις με τη σοσιαλιστική Γιουγκοσλαβία αποκλειστικά λόγω της διαφωνίας του Βελιγραδίου με την πολιτική της Μόσχας, και μάλιστα υπό αυτές τις συνθήκες «αναγκαστικής φιλίας», όπως οι πρόσφατα δείχνουν αποχαρακτηρισμένα έγγραφα  του Foreign Office, δείχνουν ενδιαφερόταν για εθνική αστάθεια στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένου του Κοσσυφοπεδίου.

Λοιπόν, τότε άρχισε η δεκαετία του 90 και το περιεχόμενο και το νόημα της "Βρετανικής (και ΝΑΤΟϊκής) επιρροής" στα Βαλκάνια έγινε ξεκάθαρο σε όλο τον κόσμο. Ως μέρος του Δυτικού συνασπισμού, το Λονδίνο πατρονάρει το εμπόριο ανθρώπινων οργάνων που κατασκευάζονται από δολοφονίες από μαχητές του Κοσσυφοπεδίου και λαθρεμπόριο στην περιοχή των πάντων, συμπεριλαμβανομένων όπλων.

Αν στην ιστορία των Βαλκανίων υπήρχε μια δύναμη πιο καταστροφική από το μπαρούτι και τα κοχύλια, και πιο θανατηφόρα από την πανούκλα, μιλούσε καθαρά αγγλικά.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διαβάζω ότι αυτοκτόνησε 40χρονη στην Καισαριανή μόλις είδε το λογαριασμό της ΔΕΗ.

Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς έτσι, δεν θέλω να το πιστέψω.

Θέλω δεν θέλω όμως είμαι αναγκασμένος να πιστέψω ότι τέτοια ζωή όλο και περισσότερο δεν αξίζει να τη ζει κανείς και όλοι θεωρούν μοιραίο ότι μόνο ακόμα χειρότερη μπορεί να γίνει.

Ξεκάθαρα σε αυτό βοηθάει η ψηφιοποίηση των πάντων... το μόνο που προσφέρει είναι να κλείνουν ένα- ένα τα παραθυράκια από τα οποία μπορούσες να πάρεις μια ανάσα.

Μερικοί χαίρονται κιόλας λες και δεν αφορά και τους ίδιους και τους δικούς τους ανθρώπους..



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ "ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑΣ", ΟΙ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ

Κάτι συμβαίνει φέτος στην Ελλάδα με ξαφνικούς θανάτους παιδιών και εφήβων καθώς μέσα σε πέντε μήνες έχουν φτάσει τους 138! Εάν αναλογιστούμε ότι πέρσι ήταν 43 οι θάνατοι και πρόπερσι 37 και ότι ακόμα έχουμε να διανύσουμε μισό έτος, τότε κάτι ανησυχητικό συμβαίνει που πρέπει να ερευνηθεί.

Η διαφορά με τα δύο προηγούμενα έτη είναι οι εκτεταμένοι εμβολιασμοί κατά του Covid-19 σε παιδιά και εφήβους κατόπιν τρομοκρατήσεως των γονέων από τηλεόραση και «ειδικούς».

Συνεπώς θα πρέπει να απαντηθεί ξεκάθαρα πόσα παιδιά είχαν εμβολιαστεί και αν είχαν παθολογικά προβλήματα στο παρελθόν. Γιατί αν βρεθεί υψηλό ποσοστό εμβολιασμών χωρίς άλλα προβλήματα υγείας τότε υπάρχει θέμα.

Συγκεκριμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δείχνουν ότι το 2020 κατέληξαν 33 παιδιά ηλικίας 5-9 χρόνων και το 2021 άλλα 37 παιδιά. 37 παιδιά ηλικίας 10-14 χρόνων είχαν καταλήξει το 2020 και 43 το 2021. Συνολικά, λοιπόν, το 2020 χάθηκαν 70 παιδιά ηλικίας 5-15 ετών, ενώ το 2021 80 παιδιά.

Αυτό το έτος έχουν καταλήξει 138 παιδιά και έφηβοι ηλικίας 0 έως 19 χρόνων, με τα περισσότερα να ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 0-4 χρόνων (82 θάνατοι). Στην ομάδα 5-9 χρόνων καταγράφονται 12 απώλειες, άλλες 11 σε παιδιά ηλικίας 10-14 χρόνων και 33 στην ομάδα των εφήβων 15-19 χρόνων.

Φυσικά, ήδη πολλοί από τους χαροκαμένους γονείς έχουν συνειδητοποιήσει το τραγικό σφάλμα τους να ωθήσουν τα παιδιά τους σ' έναν εμβολιασμό με πειραματικά σκευάσματα, τον οποίο τα ίδια δεν έχουν καμιά ανάγκη, αλλά γίνεται για τη δήθεν προστασία γερόντων και βαριά ασθενών. Αν και το τελευταίο πια ελέγχεται και αμφισβητείται έντονα, καθώς ούτε και αυτούς κατάφερε να προστατέψει ο εμβολιασμός και το περίφημο "τείχος ανο(η)σίας"! Οι ταλαίπωροι αυτοί άνθρωποι που παρασύρθηκαν και προχώρησαν είτε καλοπροαίρετα, είτε ύστερα από αφόρητες πιέσεις στον εμβολιασμό των ανήλικων τέκνων τους, θα έχουν να αντιμετωπίσουν έναν πραγματικό Γολγοθά τα επόμενα χρόνια, εάν κάποιοι αποφασίσουν να προσφύγουν για τη δικαίωσή τους στη Δικαιοσύνη, με πολύ αμφίβολα αποτελέσματα λόγω του "ακαταδίωκτου"! Επίσης, κάποιοι ίσως να μην τα καταφέρουν να τα βρουν με τη συνείδησή τους και είτε να πέσουν σε κατάθλιψη, είτε να φτάσουν στην αυτοκτονία!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! 

Τα ΜΑΤ υποχρέωσαν σήμερα όσους διάβαζαν στην κεντρική βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης να αποχωρήσουν, πνίγοντάς τους με βροχή χημικών. Οι περισσότεροι, μάλιστα, δίσταζαν να βγουν παρά τις ασφυκτικές συνθήκες που 'χαν δημιουργηθεί, από φόβο μην τους μακελέψουν οι ένστολοι τρομοκράτες. 

Εκατοντάδες μέτρα από τη "βιβλιοθήκη" που χτίζουν με χημικά, κρότου-λάμψης και αιματοκύλισμα των φοιτητών.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ! 

Από τα πιο ρυπαρά πρόσωπα που αναδείχτηκαν διεθνώς χάρη στον βρόμικο πόλεμο του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, η Λιουντμίλα Ντενίσοβα διώχτηκε με τις κλοτσιές από τη θέση της αρμόδιας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στην ουκρανική Βουλή.

Όπως αποκαλύφθηκε κατά την κοινοβουλευτική συζήτηση, το βρομερό αυτό υποκείμενο διέδιδε ψεύτικες ειδήσεις για βιασμούς από Ρώσους στρατιώτες, αποπροσανατολίζοντας τη διεθνή κοινή γνώμη από τα πραγματικά προβλήματα που απασχολούν τον ουκρανικό λαό, ενώ ταυτόχρονα παρεμπόδιζε τη δημιουργία ανθρωπιστικών διαδρόμων για την απομάκρυνση των αμάχων από εμπόλεμες περιοχές. 

Μ' άλλα λόγια, σύμφωνα με την ουκρανική Βουλή, χάρη σ' αυτό το σκουπίδι διαδόθηκαν τα αισχρά ψέματα περί βιασμών, για τους οποίους τόσος θόρυβος έγινε από τα φερέφωνα του ΝΑΤΟ παγκοσμίως. 

Και χάρη σ' αυτό το σκουπίδι εγκλωβίστηκαν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι σε περιοχές επικίνδυνες, καθώς οι θάνατοι αμάχων αποτελούν ισχυρό προπαγανδιστικό όπλο του ΝΑΤΟ.

Τι πάθανε ξαφνικά εκεί στην ουκρανική Βουλή και πήραν στο κυνήγι αυτό το τσόλι; 

Πανικοβλήθηκαν! Γιατί ο ουκρανικός λαός θέλει να ζήσει και αρχίζει να μην ανέχεται, πια, να γίνεται εργαλείο στα χέρια του ΝΑΤΟ και των προβοκατόρων αρουραίων τύπου Ντενίσοβα!

Σχολιο.-  Εννοείς στην Ουκρανική Βουλή απ' όπου έχει εξοβελιστεί όλη η αντιπολίτευση;

Λίγα τα ψωμιά των βουλευτών που στράφηκαν εναντίον της...

Σχολιο.- Η απόφαση πάρθηκε με μεγάλη πλειοψηφία. Δέχονται ισχυρή πίεση από τον ουκρανικό λαό και δεν τους είναι εύκολο να συνεχίσουν να αδιαφορούν.

Σχολιο.- Ας ελπίσουμε ότι είναι έτσι. Οτι οι Ουκρανοί θα ξεπαστρέψουν μόνοι τους τα δυτικοθρεμένα ναζίδια που τους ρήμαξαν τη χώρα.

Σχολιο.- Τι να ελπίσουμε; Γεγονός είναι η αποπομπή της και οι κατηγορίες που τη βαραίνουν.

Σχολιο.- Έναν έναν τους πετάνε σαν χρησιμοποιημένα ...πανα!!!

Σχολιο.- Κι εγώ αυτό αναρωτιόμουν κι εκεί κατέληξα, ότι τους έχει πάρει χαμπάρι ο λαός και θ'αρχισει να τους κοπανάει 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η αστυνομία του Λος Άντζελες απαγόρευσε την αντιιμπεριαλιστική - αντιπολεμική συγκέντρωση που 'χει προγραμματιστεί για τις 10 Ιουνίου και θα πραγματοποιηθεί, παρά την απαγόρευση. 

Τη μέρα εκείνη θ' αρχίσει εκεί η Παναμερικανική Σύνοδος Κορυφής που συγκάλεσαν οι ΗΠΑ, στην οποία είναι άγνωστος ο αριθμός των χωρών που θα συμμετάσχουν. Πριν από δυο βδομάδες μόνο οι 5 από τις 35 χώρες της αμερικανικής ηπείρου είχαν ανακοινώσει πως θα συμμετείχαν.

Ναυάγιο για την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, που διαπιστώνουν έντρομες ότι στενεύουν τα περιθώρια συνέχισης της αφαίμαξης της Λατινικής Αμερικής. Και η απαγόρευση κινητοποιήσεων κατά του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού και του βρόμικου πολέμου που στηρίζει στην Ουκρανία, εκδήλωση της δημοκρατικότητας αυτών που στο όνομα των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" έχουν αιματοκυλίσει τον πλανήτη ολόκληρο.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στις 2 Ιουνίου 1941, με τη λήξη της Μάχης της Κρήτης, οι ναζί εγκαινιάζουν και στην Ελλάδα την πρακτική των μαζικών εκτελέσεων. 

Στο Κοντομαρί των Χανίων 23 άντρες έχασαν τη ζωή τους σε μαζική εκτέλεση στον ελαιώνα του χωριού, απ' όπου και οι φωτογραφίες που τράβηξε ναζί φωτογράφος. Την ίδια μέρα εκτελούνταν 42 άντρες στον Αλικιανό, 25 στην Κυρτομάδω και 12 στην Αγυιά.

Θα ακολουθήσει, την επόμενη μέρα, η καταστροφή της Κανδάνου και η εκτέλεση 180 κατοίκων της. 

Οι εκπρόσωποι της Άριας φυλής δεν μπορούσαν με τίποτα να χωνέψουν την εξολόθρευση από τον κρητικό λαό -που πολεμούσε με ξύλα και τσουγκράνες- του επίλεκτου σώματος των αλεξιπτωτιστών του Ράιχ, που έκτοτε δεν ανασυστάθηκε.

Σχολιο.- Τα γουρούνια οι βρωμογερμανοι..

το γερμανικό κράτος..που άνοιξε 2 παγκόσμιους πολεμους,που κυριαρχεί οικονομικά τουλάχιστον στην ευρωπη,εις βάρος των άλλων λαών,και που εκλέγει την κυβέρνηση του....

σχολιο.- Για να έχουμε μια εικόνα από τις απώλειες των Γερμανών αλεξιπτωτιστών, στην ευρύτερη περιφέρεια του Κοντομαρί από τους 600 που προσγειώθηκαν, οι 400 (σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές) εξολοθρεύτηκαν από τις λαϊκές δυνάμεις. Σημειώνω ότι η μάχη της Κρήτης ήταν ο πρώτος λαϊκός πόλεμος στον 20ό αιώνα.

Σχολιο.- Πραγματικοί φασίστες ένας στρατός από άνανδρους που ξεσπά τον φασισμό του πάνω σε αμάχους. Μα όταν συναντηθεί με το ντουφέκι τα χάνει και πάει στο χωριό να ξεθυμάνει.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και μόνο το ότι μαθαίνουμε από τον Γερμανό καγκελάριο ότι η ελληνική κυβέρνηση στέλνει τεθωρακισμένα στην Ουκρανία, εμπλέκοντας τη χώρα μας ακόμη περισσότερο στον βρόμικο πόλεμο του ΝΑΤΟ, θα έπρεπε να αποτελεί λόγο πανελλαδικού παλλαϊκού ξεσηκωμού. 

Φυσικά, δεν θα περίμενα κάποιο κάλεσμα απ' τη νατοϊκή αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, αλλά περίμενα από την Αριστερά. Κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική. 

Μάλλον, δεν έχουμε συνείδηση των κινδύνων για τους οποίους μιλάει ο λαϊκός κόσμος και συνάμα φοβόμαστε μη μας πουν πουτινικούς και μας χαλάσουν τη διαγωγή.

Σχολιο.- Αναφέρομαι πολύ συγκεκριμένα σε ένα γεγονός που θεωρώ πως θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί με πανελαδικό παλλαϊκό ξεσηκωμό. Δεν είπα πως δεν γίνονται αντιπολεμικές και αντιιμπεριαλιστικές κινητοποιήσεις.

Σχολιο.- Είτε δώσει άλλα η Γερμανία είτε όχι, η αποστολή τεθωρακισμένων στον βρόμικο πόλεμο του ΝΑΤΟ εκθέτει την Ελλάδα σε σοβαρούς κινδύνους.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν αφαιρέσουμε το γάλα, έχουμε τα φθηνότερα τυριά στον πλανήτη.

- Τυραδωνης Γεωργιάδης-



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εάν τα σημερινά δυτικά μέσα ενημέρωσης αναθέταν να αναφέρουν γεγονότα στο Ανατολικό μέτωπο στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο (από σεβασμό στη γενική δυτική άγνοια για τη δική τους ιστορία, η Σοβιετική Ένωση αναφέρεται εδώ απλά ως "Ρωσία"), πώς θα το ανέφεραν;

Δεκ 1941: Μάχη της Μόσχας «Η Γερμανική Επίθεση σταματά πριν πάρει τη Μόσχα από ανησυχία για την αναστάτωση της ισορροπίας ασφαλείας στην Ευρώπη. '

Ιανουάριος-Φεβ 1943: Μάχη του Στάλινγκραντ ""Η Γερμανία σταμάτησε να φτάσει σε βενζινάδικο στον Καύκασο, η Ρωσία κάνει μικρά κέρδη στο εργοστάσιο τρακτέρ. "

Αύγουστος 1943; Μάχη του Κουρσκ: «Η Ρωσία ξεμένει από τανκς. "

Ιούνιος 1944: Επιχείρηση Bagration «Κέντρο Ομάδας του Γερμανικού Στρατού ψεύτικη απόσυρση από το Μινσκ για να παρασύρει τη Ρωσία να κυνηγήσει τον WunderWaffen στην παγίδα του Βερολίνου

[Στην εικόνα; φερόμενοι Γερμανοί αιχμάλωτοι πολέμου στη Μόσχα στα τέλη του 1944. Από το αρχείο RIA Novosti]

Μάιος 1945: Ανεπιβεβαίωτες φήμες αναφέρουν εξαιρετικά απίθανη παράδοση των Γερμανών. 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γεμάτα τα σόσιαλ μίντια τού νέου πρέσβη με ψητοπωλεία, ταβέρνες, σουβλατζίδικα κλπ. 

Ως καλοφαγάς εύσωμος κύριος χαίρομαι, ως Ευρωπαίος πολίτης όμως στενοχωριέμαι. Ανάθεμα τη βαλκάνια τρύπα τής κόλασης που μού 'λαχε να ζω, που αντί να έχει για πρέσβη ένα αθλητικό και καλοβαλμένο γεράκι έχει τούτον εδώ τον τύπο... Αχ



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κούλης:Κατόπιν Νατοικων εντολών αποστρατιωτικοποιει τα νησιά στέλνοντας οπλισμό στους ΟυκρανοΝαζι,εξαγγελει ανέξοδα την κατασκευή νέου υπερσυχρονου Νοσοκομειου στην ΚΩ,αυτός που διάλυσε το ΕΣΥ..αύριο θα το έχει ξεχάσει



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ!!!

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΤ

Οι Ενστολοι Τραμπούκοι του Ξεφτιλα Θεοδωρικάκου για μία ακομα φορά προκαλούν,επιτιθονται χωρίς καμία αιτία καί αφορμη καί συλλαμβανουν Φοιτητές/τριες ετσι για τό κεφι τους.....

Ομως μία φοιτητρια στέκεται απεναντι από μία ολοκληρη διμοιρία ΜΑΤ καί ασφαλίτες τούς καταγραφει ενώ τούς ρωταει πιεστικά «Τα παιδιά που τα πάτε;»

καί τους λέει «Να φύγετε τώρα, δε σας θέλουμε εδώ μέσα»...


Δείτε αυτή τη νεαρή φοιτήτρια και θαυμάστε την.

Στέκεται μπροστά σε μια ολόκληρη διμοιρία & σε Ασφαλίτες και δεν κάνει ούτε βήμα πίσω. Μόλις έχουν πιάσει δυο συμφοιτητές της και φωνάζει.

«Τα παιδιά που τα πάτε;»

Τους λέει «Να φύγετε τώρα, δε σας θέλουμε εδώ μέσα», ενώ συνεχίζει να να ρωτάει για τους συμφοιτητές της που μόλις έχουν πιαστεί αναίτια.

Τα ΜΑΤ, κρατούν παράνομα και απειλούν 2 φοιτητές με σύλληψη, γιατί έκαναν το έγκλημα να βγάλουν φωτογραφία την κλούβα.

Η νεαρή φοιτήτρια, προσπαθεί να βγάλει βίντεο την παράνομη ενέργεια. Τα ΜΑΤ την πλησιάζουν για να κλείσει το βίντεο, αλλά αυτή δε φοβάται και έτσι αυτή τη στιγμή εκτίθεται δημόσια ακόμα ένα τεκμήριο αστυνομικής αυθαιρεσίας.

Σκεφτείτε λίγο διάλογο οι ΜΑΤάδες:

«Ρε μια φοιτήτρια μόνη της. Τώρα που είμαστε 15 ένοπλοι άντρες πάμε μια όλο μαγκιά να την φοβίσουμε;

Να σημειώσουμε και τα στοιχεία της, να πάρει το μήνυμα ότι στην επόμενη κρότου-λάμψης θα τη θυμόμαστε» 

Όποιος θέλει να διαμαρτυρηθεί για τις μαύρες εικόνες της αστυνομίας να τραμπουκίζει φοιτητές μες στο πανεπιστήμιο μπορεί να συμμετάσχει στη μεγάλη διαδήλωση 13:00 στην Καμάρα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μέσα σε έξι μήνες έχουν καταλήξει 138 παιδιά – Μυστήριο με τους αιφνίδιους θανάτους ανήλικων

Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τους θανάτους παιδιών και εφήβων κατά τα προηγούμενα χρόνια.

Τυχαίο....

Σύμπτωση....

ή μαζική δολοφονία

Κανείς πια δεν έχει το δικαίωμα να επικαλεστεί άγνοια

Μεγαλώνει η μαύρη, τραγική λίστα των ανεξήγητων θανάτων μικρών παιδιών και εφήβων στην Ελλάδα.

Ήταν σχεδόν ένα μήνα πριν όταν, όταν ένα τρίχρονο κοριτσάκι πέθανε στο «Ιπποκράτειο» με τους γονείς μάλιστα να καταθέτουν μήνυση προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα ιατρικού λάθους.

Λίγες ημέρες μετά ένα αγόρι, πάλι στη Θεσσαλονίκη, διακομίστηκε στο «Ιπποκράτειο» με σπασμούς, υψηλό πυρετό, ταχύπνοια και υπέρπνοια. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το παιδί πέθανε στα εξωτερικά ιατρεία και δεν πρόλαβε να νοσηλευτεί.

Δυστυχώς η τραγική λίστα δεν σταματά εκεί, καθώς χτες ένα 12χρονο κορίτσι πάλι στη Θεσσαλονίκη πέθανε στον ύπνο της.

Οι γονείς συντετριμμένοι προσπαθούν να αντιληφθούν το τι συνέβη, με τον πατέρα να κάνει λόγο για ένα υγιέστατο παιδί, που έκανε κάθε χρόνο ιατρικές εξετάσεις, ενώ σημειώνει ότι πριν από τρεις μήνες το κορίτσι είχε επισκεφθεί καρδιολόγο.

Η ιατροδικαστής που ολοκλήρωσε τη νεκροψία αναφέρει την ανακοπή καρδιάς, αλλά δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει για τα αίτια που οδήγησαν στο τραγικό αποτέλεσμα.

Η ίδια αναφέρει ότι από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις θα προκύψουν στοιχεία για το πώς προήλθε ο θάνατος.

«Ούτε από την αυτοψία στο σπίτι, ούτε από την νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε προέκυψαν στοιχεία για το πως προήλθε ο θάνατος του παιδιού. Σαφή συμπεράσματα θα προκύψουν από τη ιστολογική και τοξικολογική εξέταση που θα διενεργήθηκε», λέει η ιατροδικαστής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, Λήδα Κοβάτση.

Παρά το γεγονός πως προκαλεί σοκ το γεγονός ότι τρία παιδιά χάθηκαν εντελώς ξαφνικά στην ίδια πόλη τον ίδιο μήνα, δυστυχώς οι θάνατοι ανηλίκων στην Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνητών τα τελευταία χρόνια με την ΕΛΣΤΑΤ να δημοσιεύει αναλυτικά στοιχεία ανά εβδομάδα και μήνα.

Μέσα σε έξι μήνες έχουν χαθεί 138 παιδιά

Συγκεκριμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δείχνουν ότι το 2020 κατέληξαν 33 παιδιά ηλικίας 5-9 χρόνων και το 2021 άλλα 37 παιδιά.

37 παιδιά ηλικίας 10-14 χρόνων είχαν καταλήξει το 2020 και 43 το 2021.

Συνολικά, λοιπόν, το 2020 χάθηκαν 70 παιδιά ηλικίας 5-15 ετών, ενώ το 2021 80 παιδιά.

Αυτό το έτος έχουν καταλήξει 138 παιδιά και έφηβοι ηλικίας 0 έως 19 χρόνων, με τα περισσότερα να ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 0-4 χρόνων (82 θάνατοι).

Στην ομάδα 5-9 χρόνων καταγράφονται 12 απώλειες, άλλες 11 σε παιδιά ηλικίας 10-14 χρόνων και 33 στην ομάδα των εφήβων 15-19 χρόνων.

Σχολιο.- γενοκτονια.

Σχολιο.- κατά τ'άλλα με την Πισπιρίγκου ασχολούμαστε

οργή για την απέραντη σιωπή

σχολιο.- Νεκρά 138 παιδιά.και όλα είχαν το ίδιο πρόβλημα.  οξεία ξαφνικίτιδα

σχολιο.-  Αν δεν αρχίσουν να πέφτουν κυριολεκτικά σαν τις μύγες δεν θα ξυπνήσουν τα πρόβατα.Εν τω μεταξύ οι λάθρο 5 6 τριγύρω ένα στο καρότσι κι ένα στην κοιλιά,και τα ταιζουμε εμείς.Αει σιχτιρ πια με τον βλάκα τον Έλληνα!

Σχολιο.- Μάλιστα έχει εγκριθεί και 3η αναμνηστική δόση στα παιδιά 12-17 ετών για εκπαιδευτικούς λόγους αφού είναι προυπόθεση για να ταξιδέψουν σε τρίτες χώρες για εκδρομές ή προγράμματα έρασμους....

στο δικό μας γυμνάσιο ο καθηγητής τα προειδοποιήσε (2α Γυμν.) πως του χρόνου που εχουν έρασμους και θα πάνε Βουλγαρία, οποίοι δεν θα έχουν εμβολ. δεν θα πάνε... Έτσι αύξησε τα ποσοστά εμβ. παιδιών στην τάξη... Έτρεξαν να μην χάσουν οι γονείς... 

σχ ολιο.- Μυστήριο! Τι να φταίει, τι να φταίει; Μα ναι, το βρήκα: Ο long covid και φυσικά ο Πούτιν...

σχολιο.- Δεν είναι άνθρωποι αυτοί....ούτε καν ασπονδυλα είναι.....μια συνάδελφος εμβολιασε 7 ετών κοριτσάκι, έκτοτε το παιδί είναι συνέχεια άρρωστο με διάφορα κι όταν της είπαν αν έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να φταίει η φόλα....παρεξηγήθηκε και τους έκοψε την καλημέρα!Ο φόβος μας,ο εγωισμός μας και το κόμμα μας πάνω κι απ το ίδιο το παιδί μας.......ειλικρινά με ξεπερνάει......

σχολιο.- Λοιπόν... τι γίνεται με αυτό;

Και δεν είναι μόνο οι πολλοί αιφνίδιοι θάνατοι παιδιών, είναι και πάρα πολλοί αιφνίδιοι θάνατοι ενηλίκων! 

Και... τι "μυστήριο" μας τσαμπουνάτε ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ;

ΚΑΝΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ!

ΕΙΣΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, εξοντώνετε τον ελληνικό λαό με όλους τους τρόπους, διότι τέτοια εντολή έχετε!

ΟΛΟΙ ΣΑΣ - και η αντιπολίτευση της κακιάς συμφοράς.

Ρώσικη ρουλέτα μας βάλατε να παίξουμε.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απίθανος Αδωνις Γεωργιάδης : Έχουμε πάμφθηνη βενζίνη…χωρίς τους φόρους.

Χωρίς πΩλητικούς σαν και του λόγου σας έχουμε την τέλεια δημοκρατία, χωρίς το μεγαλύτερο δημόσιο χρέος παγκοσμίως έχουμε την τέλεια οικονομία και χωρίς δημοσιογράφους σαν κι αυτούς που βραβεύει εσχάτως η ΠτΔ την καλύτερη δημοσιογραφία παγκοσμίως.....

Τόσοι άριστοι μαζεμένοι, δεν "ευτύχησε" ποτέ αυτός ο τόπος να τον κυβερνήσουν ξανά.....

Τι ζούμε....

Σχολιο.- τους φορους ποιος τους βαζει?

Σχολιο.- ξέρω εγώ; ο Πούτιν μάλλον

Σχολιο.- Λόγια της στοάς του Λονδίνου

Σχολιο.- δεν τα ξέρω αυτά. Μόνο τους ευρω μασόνους γνωρίζω καλά. 

Σχολιο.- Ακριβώς έτσι κάνουν προσφορές και οι εταιρείες/ (συμμορίες..) που πουλάνε ρεύμα και φυσικό αέριο..λένε πχ θα σας κάνουμε Χ έκπτωση στην τιμή της κιλοβατώρας αλλά στο μεταξύ οι υπολοιπες χρεώσεις/ ληστείες παραμένουν ως έχουν και επιπλέον στο φυσικό αέριο δίνουν προσφορές σε κιλοβατώρες ενώ οι μετρητές μετράνε κυβικά μέτρα και άντε να βγάλεις άκρη μετά..έχουν καταλάβει όλοι τους ότι έχουν να κάνουν με έναν λαό που κοιμάται όρθιος όμως και κάνουν ότι γουστάρουν...

Σχολιο.- μετάφραση (εις την κοινή ν ελληνικήν ) : Eίμαστε οι μεγαλύτεροι κλέφτες στο ΕυρωΕνωσίτικο Ράιχ !



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Bloomberg

Τα έσοδα της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα αυξηθούν κατά 20% φέτος και το Ρούβλι είναι πρώτο σε επιδόσεις νόμισμα το 2022.

Η Φον ντεν Λάιν φόρεσε την κυλοτα της ανάποδα για να μην βγουν αληθινές οι προβλέψεις του Bloomberg η Μπεμποργκ πήρε το πιστόλι και πάει στο μέτωπο να πολεμήσει τους Ρώσους και ο Σολτς θα επιμηκηνει το Οκτομπερφεστ μέχρι τα Χριστούγεννα

Σχολιο.- Δεν νομίζω να φοράει κυλότα αυτή. Έχει κάνει 7 παιδιά μέχρι τώρα, ήταν μονίμως γκαστρωμένη, γιατί το μόνο που ήξερε καλά ήταν να πηδιέται. Τώρα ούτε αυτό μπορεί να κάνει, ένα σκέτο τσόφλι είναι.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΤΣΙΡΚΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΜΕΣΩ ΑΑΔΕ! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ!

Αίσχος ανεπίτρεπτο. Ντροπη!

Σχολιο.- παλι??? νεο προστιμο?

Σχολιο.- μόνο εαν είσαι μ$@@@κάκας πληρώνεις....

Σχολιο.- Και θα μας ξανακλ. Ταρ Χ δγια. Δε γονατιζουμε κουφαλες. Ζούμε για να δούμε τα κουφάρια σας να κρεμώνται στην πλάτεια του συνταγματος



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παιδιά που υπέφεραν και βιάστηκαν απο τον Weinstein (αριστερά), ανοίγουν το στόμα τους, και καταθέτουν ότι η τσατσά του κυκλώματος που τα πήγαινε με το ζόρι σε αυτόν, ήταν η Οπρα. 

Οι καταγγελίες εναντίον της πληθαίνουν γεωμετρικά, και έχει ζητηθεί έλεγχος της ίδιας και της δράσης της. 

Αλλά είναι μαύρη οπότε όλα οκ για τους γελοίους των minority rights



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΕΣΗΕΑ διέγραψε για 3 μήνες τον διευθυντη της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα και για 6 μήνες τους δυο διευθυντές ενημέρωσης της ΕΡΤ  για το φιάσκο του ανταποκριτή «φάντασμα» στη Μόσχα 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Τουρκία διεξάγει κάθε χρόνο ασκήσεις, ανάμεσα στις οποίες η σημαντικότερη ίσως, είναι άσκηση απόβασης σε νησί.

Βεβαίως το νησί αυτό δεν μπορεί να βρίσκεται στον Ατλαντικό ούτε στον Ειρηνικό.

Μάλλον το νησί ή τα νησιά, που οι Τουρκαλάδες σχεδιάζουν να καταλάβουν, θα είναι έδαφος μιας χώρας που λέγεται Ελλάδα, εκτός κι αν έχει νησιά η Συρία ή έχουν βλέψεις στα ανύπαρκτα νησιά του Λιβάνου...

Μετά το 2000 στις ασκήσεις αυτές συμμετέχουν και ξένες δυνάμεις.

Έτσι λοιπόν, για να ξέρουμε τους "συμμάχους" μας, συμμετέχοντες εκτός των γνωστών Κατάρ, Πακιστάν κλπ, είναι η Αλβανία, οι ΗΠΑ, και βεβαίως η.... Γαλλία!!!

Όλοι αυτοί προφανώς δεν γνωρίζουν τα σχέδια της Τουρκίας και για αυτό δεν ψυλιάζονται το παιχνίδι.....

Αυτά, για να μην βαυκαλιζόμαστε πως αν συμβεί ανάφλεξη, θα έχουμε την οποιανδήποτε βοήθεια ή έστω υποστήριξη από τους καλούς μας συμμάχους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μια αφόρητη μπόχα διαφθοράς έχει 

μολύνει τον αέρα της χώρας μας.

Στη δημοσιότητα δόθηκε έγγραφο 

του FBI και η επίσημη μετάφρασή του ,

που χρησιμοποιήθηκε στο σκάνδαλο 

Novartis.Στην επίσημη μετάφραση ,

έχουν σβήσει εντελώς τα ονόματα των Α.

Λοβέρδου ,Ν.Μανιαδάκη και Κ.Φρουζή,

που υπάρχουν στο πρωτότυπο έγγραφο.

Η Ελένη Τουλουπάκη ,που διώχθηκε από 

τους ενόχους συνωμότες ,που σηκώνει στις 

πλάτες της την τιμή της δικαιοσύνης (εύγε 

κυρία μου ) ζητά επίσημα ,με αίτησή της 

να ενημερωθεί το FBI για την πρωτοφανή 

παραποίηση επίσημου εγγράφου και να 

ασκηθούν διώξεις σε όλους τους 

υπεύθυνους της παραποίησης αυτού του 

σημαντικού εγγράφου .Κουβέντα δεν θα 

ακούσετε στα εξαγορασμένα μέσα .Η 

Δημοκρατία βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο 

και όσο δεν το καταλαβαίνουμε ,θα το βρούμε 

δυστυχώς μπροστά μας



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κατασκευασμένες οι ιστορίες βιασμών στην Ουκρανία.. και με επιβεβαίωση από αμερικανικά ΜΜΕ και ουκρανικά που χρηματοδοτούνται από το αμερικανικό Κογκρέσου... 

Τους τελευταίους μήνες τα δυτικά μέσα ενημέρωσης, και φυσικά και τα ελληνικά, είχαν γεμίσει με ιστορίες φρίκης για τους βιασμούς που κάνουν οι Ρώσοι στρατιώτες. Μας είπαν ότι βίαζαν μωρά, για τα 25 ανήλικα κορίτσια που βίαζαν σε ένα υπόγειο οι Ρώσοι και τώρα τα 9 είναι έγκυες, για βιασμένα και ακρωτηριασμένα παιδιά, για το βιασμό ενός αγοριού μπροστά στη μητέρα του αφού το έδεσαν σε σταυρό.. Αυτά σε καθημερινή βάση. Πριν προχωρήσω να ξεκαθαρίσω κάτι. Η σεξουαλική βία και ο βιασμός στον πόλεμο είναι πραγματικότητα και κατά παράβαση κάθε ίχνους διεθνούς δικαίου χρησιμοποιείται συχνά ως όπλο πολέμου. Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα από την Αφρική μέχρι την Ευρώπη. 

Οι αφηγήσεις που είχαν γεμίσει τον διεθνή τύπο για τους ομαδικούς βιασμούς ανηλίκων κοριτσιών στην Ουκρανία είχαν μια και μόνη πηγή: τη Lyudmila Denisova, την επίτροπο για τα ανθρώπινα δικαιώματα της Ουκρανικής Βουλής. Συνήθως ανέβαζε τις ιστορίες αυτές στο προφίλ της στο ΦΒ και έπειτα οι καταγγελίες γίνονταν πρωτοσέλιδα σε μεγάλα μέσα, όπως οι Times, και ο Μπάιντεν ζητούσε την παραπομπή των Ρώσων σε δίκη για εγκλήματα πολέμου. Τις τελευταίες μέρες έγινε κάτι που μάλλον δεν θα περίμενε κανείς, και που ελάχιστα ελληνικά μέσα ανέφεραν. Η ουκρανική βουλή (καλά διαβάσατε η Ουκρανική Βουλή) ψήφισε την αποπομπή της Denisova και την απόλυση της από τη θέση της Επιτρόπου διότι, σύμφωνα με την ανακοίνωση, δεν παρείχε καμία απόδειξη για τις καταγγελίες της για βιασμούς στα κατεχόμενα από τη Ρωσία εδάφη με αποτέλεσμα να στρέψει την κοινή γνώμη μακριά από τα πραγματικά προβλήματα του ουκρανικού λαού. Την κατηγόρησαν ότι εσκεμμένα παρουσίαζε αβάσιμες καταγγελίες βιασμών ενώ ήταν ανεπαρκής στα καθήκοντά της ως Επίτροπος, παρεμπόδισε τη δημιουργία ανθρωπιστικών διαδρομών για την εκκένωση αμάχων και υπονόμευε την μεταφορά Ουκρανών από τις κατεχόμενες περιοχές στην υπόλοιπη χώρα ενώ περνούσε τον περισσότερο καιρό στο εξωτερικό και όχι στην Ουκρανία. Η απόλυση της επιτρόπου και το σκεπτικό της απόλυσης δημοσιεύτηκε και στην Wall Street Journal, Interfax, Politico και αλλού, πηγές που σίγουρα δεν είναι φίλορωσικες. Η Επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ ζήτησε να διασφαλιστεί η ανεξαρτησία του ρόλου του Επιτρόπου και διαμαρτυρήθηκε χλιαρά, χωρίς όμως να γίνει αναφορά στο σκεπτικό της απόφασης. 

Όταν μιλούσα για τον πόλεμο της προπαγάνδας, για το που θα οδηγήσει αυτή η μονομερής πληροφόρηση, γιατί δεν πρέπει να αποκλειστούν τα ρωσικά μέσα από την ενημέρωση, εδώ σε αυτό προφίλ κάποιοι με έβριζαν. Βλέπετε τώρα που οδηγούμαστε. Από το εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο περάσαμε στο ότι θα το αγοράσει η ΕΕ για να μην το πουλήσει άλλου ο Πούτιν και από τις φωνές για διεθνή δικαστήρια περάσαμε στην απόλυση της Ουκρανής επιτρόπου από την ίδια της τη Βουλή. Η ελληνική κυβέρνηση κάνει συμφωνίες πίσω από την πλάτη μας και στέλνει όπλα και τα μαθαίνουμε από ξένα μέσα, τα κανάλια και τα ελληνικά sites μας ταΐζουν σανό και τελικά τι μαθαίνουμε για το τι πραγματικά συμβαίνει στον κόσμο; Τίποτα απολύτως. Μένουμε στο να κρυβόμαστε πίσω από σλόγκαν, να βλέπουμε παντού εχθρούς και να κάνουμε τους έξυπνους. 



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



2/6/2022  -  16.00 μ.μ.

Συγκρούσεις τώρα στο ΑΠΘ καθώς οι φοιτητικοί σύλλογοι προσπαθούν να διώξουν τα ΜΑΤ από το πανεπιστήμιο



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



31 Μαϊου

«Ήταν απόπειρα ανθρωποκτονίας. Παιδί είμαι ρε συ. 

Παιδί είμαι και σπουδάζω και μου έριξες χειροβομβίδα κρότου-λάμψης απ'τα δύο μέτρα.»

Μιλήσαμε χθες με τον τραυματία φοιτητή Γιάννη Ντουσάκη λίγες ώρες μετά το εξιτήριο του από το νοσοκομείο. 

Επίσης ανέφερε:

«Κανονικά σε ένα πανεπιστήμιο θα έπρεπε να μπαίνεις και να βγαίνεις αρτιμελής. Ευχαριστώ τους εργαζομένους του νοσοκομείου Παπανικολάου που προσπάθησαν να μου ισιώσουν τα δόντια, Πάλι καλά που έχουμε και μια δημόσια υγεία. Το κάταγμα έχει επηρεάσει τις ρίζες. Μπορεί κάποια από τα δόντια να νεκρωθούν.» 

Μαζί μας ήταν και η μητέρα του, Αριάννα, 

Μας περιέγραψε τη στιγμή που της ανακοίνωσαν ότι ο Γιάννης είναι στο νοσοκομείο, και πήρε το πρώτο αεροπλάνο για να έρθει να τον βρει.

Στην εκπομπή του KONTRA TV που παρουσιάζει η Natasa Giamali, την οποία και ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία να αναδειχθεί αυτό το θέμα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μα καλά δεν σας προβληματίζει ότι έχουνε γίνει παράνομα τα ρωσικά ΜΜΕ ? Ότι όποιος δημοσιογράφος η αναλυτης πήγε να δώσει στοιχεία για εγκλήματα ειτε δολοφονήθηκε ,είτε φυλακίστηκε είτε έφυγε Ρωσία όπως ο Σνόουντεν? Δεν σας προβληματιζει ότι δεχόμαστε λογοκρισία παντού και τα καθεστωτικά διεθνή και ντόπια ΜΜΕ ακολουθούν την ίδια γραμμή ? Δεν σας προβληματίζει η διάλυση της υγείας ,βασικά των πάντων και η κερδοφορία μεγάλων εταιρειών ? Δεν σας προβληματίζει ότι βγαίνουν όλο καινούργιοι τρόποι ελέγχου και καταστολής ? Ο παγκοσμιοποιημένος καπιταλισμος που είναι σαν τον καρκίνο έχει ανάγκη από υγιή κύτταρα για να υπάρχει ,λέτε να αντιμετωπίσει την δομικη του κρίση απλά κοιτώντας ?το πλάνο είναι η εμπορευματοποίηση της ζωής ,της φύσης ,του νερού ,της γης ,των ζώων και φυσικά των ανθρώπων ..δεν χρειάζεται να είναι κάποιος "συνωμοσιολογος"για να τα δει ..

το.πρωτο που κάνανε οι μαριονέτες εδώ είναι να καταργησουν τις περιοχές natura ,λέτε να είναι κατά τύχη ?ολόκληροι πληθυσμοι εξολοθρεύονται αυτή την στιγμή που μιλάμε. .παιδιά πεθαίνουν από βόμβες,πείνα ,φτώχεια ,ξηρασία και αρρώστιες ..λέτε να τους ενδιαφέρει ? Η Ουκρανία ξαφνικά έγινε το σημείο τρομερής προπαγάνδας και υπάρχουν αμέτρητες μαρτυρίες το τι κάνανε οι ναζί εκεί για χρόνια και δεν ακουγοτανε κιχ και έχουν μαζευτεί μισθοφοροι από παντού ..αυτοί θα έχουν οπλισμό ,δεν σας προβληματίζει αυτό ? 

Αναγγέλλουν ήδη περιορισμούς και. μετρα τον Σεπτέμβρη και άνθρωποι πήδανε από τα παράθυρα ,ειλικρινά ζούμε μια έκρηξη εκ των έσω τι θα γίνει ??



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επτά αμερικανοί μισθοφόροι αιχμαλωτίστηκαν από Τσετσένους στρατιώτες. Ομολόγησαν ότι πληρώνονται ανάλογα με τους ανθρώπους που σκοτώνουν. Κυνηγοί κεφαλών δηλαδή. Τελικά φάγανε το δικό τους κεφάλι



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Το Τάγμα Αζοφ αποσύρει τα νεοναζιστικά σύμβολα [επαναλαμβάνω νεοναζιστικά] που έτυχαν εκμετάλλευσης από τους Ρώσους προπαγανδιστές"



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βλέπω πως όταν κάνω κριτική σε αυτό το παρατράγουδο που ονομάζεται κυβέρνηση, τα λάικ πέφτουν κατακόρυφα αν και προφανώς δεν γράφω κάτι για να αρέσει. Απεναντίας λέω αυτό που πιστεύω με όλες τις συνέπειες καθώς τους τελευταίους 3 μήνες ο αριθμός φίλων εδώ πέφτει σταθερά και τελικα είναι καλύτερα έτσι. Θυμήθηκα εκείνο το πετυχημένο:

“Κάποτε σου έκοβαν την καλημέρα, τώρα σου κόβουν τα like”.

Χαχαχα!

Ξεχνάνε βέβαια ότι το facebook και το ιντερνετ δεν είναι η πραγματική ζωή. Η ΑΛΗΘΕΙΑ της πραγματικής ζωής είτε υπάρχει ιντερνετ είτε όχι, ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ!!!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μελέτη του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείο της Angers στη Γαλλία: ισχυρή δόση βιταμίνης D κατά covid19 εντός 72 ωρών από διάγνωση, μειώνει σημαντικά το ποσοστό θνησιμότητας σε ηλικιωμένους ασθενείς σε κίνδυνο!!

02/06/2022



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρώσο αιχμάλωτο τον έδεσαν χειροπόδαρα και τον πέταξαν στο ποτάμι όπου και πνίγηκε. Έγκλημα πολέμου των Ουκρανοναζήδων!! 

02/06/2022

Ρώσο αιχμάλωτο τον έδεσαν χειροπόδαρα και τον πέταξαν στο ποτάμι όπου και πνίγηκε. Έγκλημα πολέμου των Ουκρανοναζήδων!!

Ένα ακόμη ταυτοποιημένο έγκλημα πολέμου των Ουκρανοναζί κατά Ρώσων στρατιωτών αιχμαλώτων πολέμου.

“Πριν λίγο καιρό στην περιοχή της Χερσώνας μια ομάδα μαχητών μας κινητοποιήθηκαν κι έφυγαν σ΄αναγνωριστική αποστολή κι εξαφανίστηκαν. Άρχισαν να τους αναζητούν και στο τέλος βρήκαν το σώμα ενός από αυτούς, που είχε εκτελεστεί από ουκρανικά αποβράσματα. Τα πόδια του ήταν δεμένα όπως και τα χέρια του πίσω στην πλάτη και τον είχαν πετάξει στο ποτάμι όπου πνίγηκε..Η άλλη άκρη του σχοινιού ήταν δεμένη στην όχθη για να το βρουν οι άντρες μας έτσι..”

Εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας Ουκρανοναζί με την χορηγία και υποστήριξη των χαρτογιακάδων και των λευκών κολάρων της μαφίας της ΕΕ.. Έγκλημα σε στυλ μαφίας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Ουκρανοί πουλάνε τα δυτικά αντιαρματικά όπλα στο «dark Web»

02.06.2022 | 18:03

Δείτε την «αγγελία» για Javelin

Αποδεικνύεται πλέον στην πράξη πως οι Ουκρανοί πωλούν αντιαρματικά Javelins σε ξένες πλατφόρμες του dark web.

Η τιμή ενός “Javelin” ορίζεται στα 30 χιλιάδες δολάρια.