Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Παρασκευη 3 Ιουνιου 2022


Νόθευση εγγράφων του FBI για να γλιτώσουν ο Λοβέρδος κι ο Πατούλης... Ε και λοιπόν;

Ας ήσασταν κι εσείς μάγκες να κάνατε αυτά τα συνηθισμένα αλισβερίσια στον καπιταλισμό και να είχατε φράγκα αντί να γκρινιάζετε από τα φαίησμπουκ και τα τουίτερ.

Και που έχετε ακόμα φαίησμπουκ και τουίτερ χάρη σας κάνουμε.

Σχολιο.- Έχει σβηστεί μεταξύ άλλων Μανιαδάκη, Φρουζή και το όνομα του τεράστιου Πατούλη! ΥΓ. Η ιδιώτης μεταφράστρια δήλωσε ότι στην μετάφραση που απέστειλε τα ονόματα υπήρχαν.

Σχολιο.- Το νέο υπηρεσιακό όχημα του περιφερειάρχη Αττικής....χρυσή ρολς ροϊς….χορηγεία της Novartis-Gold.

Σχολιο.- Ακόμα και τρακαρισμένο, δεν χάνει την αξία του !  Αιωνίως !

Σχολιο.- χάσαμε όμως τη Μαρίνα μας έμεινε ο Μαρινάκης.....

Σχολιο.- Σωστά μιλάς. Όποιος είναι μάγκας να τα κάνει. Όποιος έχει αρχιδια φτιάχνει ομάδα να κερδίζει και την διαιτησία. Όποιος έχει τα άντερα, τους σκοτώνει όλους και έχει όλη τη Γη δική του. Είναι κανένας μάγκας εδω;

(Και κοροιδευετε τα ζωάκια, ζούγκλα γίναμε λετε)

Σχολιο.- Δηλαδή έβγαλες πόρισμα ότι ένα απλό μεταφραστικό λάθος που συμβαίνει καθημερινά σε χιλιάδες έγγραφα, αποτελεί νόθευση?



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Λοβέρδος δε θα καταδεχόταν να πάρει μόνο 20 χιλιάρικα ούτε για να διαβάσει τις αντενδείξεις σε χάπια της Νovartis.

Σχολιο.- Για τόσο λιγούρη πια τον πέρασαν; Ντροπή να πούμε!

Σχολιο.- Σβήσανε και τα μηδενικά?

Σχολιο.- στα συμβόλαια του ο 69 ορος προέβλεπε 20.000 αποζημίωση εαν χρειαζόταν να πατήσει το κουμπί του ασανσέρ λόγω τενοντίτιδας (στο δωσε κι εμένα μπάρμπα) ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ!!!

Σχολιο.- επί παλιού ΠΑΣΟΚ του ορθόδοξου, 20 χιλιάρικα μόνο θα ήταν το πορμπουάρ στον κούριερ που θα έφαιρνε την επιταγή

Σχολιο.- Ήταν τα ρέστα απ΄τη μίζα δηλαδή?

Σχολιο.- Παιδιά, 20.000χιλ. για ΕΝΑ ΜΟΝΟ φάρμακο.

Σχολιο.- Μην λησμονουμε ότι είναι Lover dos... Και Lover και dos!!!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ" - symmaxia2020@gmail.com

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ - 3.6.2022 - ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ 

Δεν μας εκπλήσσει καθόλου το γεγονός, ότι μετά από χρόνια διαμάχης γύρω από την εμπλοκή πολιτικών προσώπων στο σκάνδαλο NOVARTIS αποκαλύπτεται σήμερα, ότι στη δικογραφία συμπεριελήφθησαν παραποιημένα έγγραφα, προκειμένου να πέσουν στα «μαλακά» συγκεκριμένα πολιτικά στελέχη κι εν προκειμένω ο γνωστός κήνσορας της πολιτικής «ευταξίας» Ανδρέας Λοβέρδος.

Δεν θα αναφερθούμε στην ουσία της υπόθεσης και στις λεπτομέρειες των νέων αποκαλύψεων, εφ’ όσον είναι γνωστές στο πανελλήνιο. Ούτε στην κοκορομαχία που ξέσπασε ξανά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, με τη ΝΔ να παρακολουθεί… Ούτε καν στη αποσιώπηση του γεγονότος από τα γνωστά μέσα ενημέρωσης - προπαγάνδας και εξαπάτησης στα οποία τα γνωστά παπαγαλάκια που ελέγχονται πλήρως από την κυβέρνηση δεν μπήκαν στον κόπο ούτε να το αναφέρουν.

Η μπόχα που αναδύεται όμως είναι χαρακτηριστική. Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι έχουμε να κάνουμε με ένα αδίστακτο σύστημα εξουσίας, το οποίο δεν φείδεται μεθόδων για να καλύψει τις πομπές του. Όσες «αποκαλύψεις» γίνονται και όσα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια για κάθε ύποπτη υπόθεση φτάνουν τόσο, όσο για να μη θιγεί ο πυρήνας της διαπλοκής μεταξύ επιχειρηματικής, πολιτικής και δικαστικής εξουσίας.

Πρόκειται για αναίσχυντη μεθόδευση στο πλαίσιο της πολιτειακής εκτροπής και της κατάργησης κάθε έννοιας Δικαίου με την επιβολή των μνημονίων ήδη από το 2010.

Για τους λόγους αυτούς είναι άμεση και επιτακτική η ανάγκη για την αποκατάσταση της συνταγματικής έννομης τάξης από το καθεστώς σφετερισμού της εξουσίας που έχει επιβληθεί σε βάρος της λαού μας, όπως και την αναζήτηση όχι μόνο πολιτικών, αλλά και ποινικών ευθυνών όσων ευθύνονται άμεσα για την πολιτειακή εκτροπή, όπως αναφέρεται στο προσκλητήριο ενότητας της «Συμμαχίας Ανατροπής».

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

(ΕΠΑΜ, ΔΗΚΚΙ, ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΑΣΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΚΥΕΝ)



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για να το καταλάβετε καλύτερα:

Διαβάζουμε στο διαδίκτυο:

Αν υπάρχει ένας που δεν έχει καταλάβει τι παίζει σήμερα, έχουμε και λέμε: H Τουλουπάκη, Εισαγγελέας Διαφθοράς καταγγέλλει το σκάνδαλο μεγατόνων Novartis με μπλεγμένα πολιτικά πρόσωπα και διώκεται η ίδια, την σέρνουν στα δικαστήρια, την περιφέρουν στα κανάλια ως απατεώνισσα, οι μπλεγμένοι εμφανίζονται να πανηγυρίζουν στα παράθυρα δικαιωμένοι και στο τέλος καταργούν τελείως την Εισαγγελία Διαφθοράς. Στη συνέχεια η Τουλουπάκη καταγγέλλει παραποίηση επίσημου εγγράφου του FBI σχετικά με το σκάνδαλο, όπου το πρωτότυπο αναφέρει το όνομα του Λοβέρδου το οποίο φτάνοντας στην Ελλάδα χάθηκε κυριολεκτικά στην μετάφραση. Στα κανάλια δεν ακούγεται μιλιά. Ο Βαξεβάνης λέει έτσι είστε; Και δημοσιοποιεί τα πρωτότυπα έγγραφα του FBI με το όνομα του Λοβέρδου. Σε όλα τα υπόλοιπα μέσα εξακολουθεί να μην ακούγεται μιλιά, ενώ σε οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν θα ήταν απλά νούμερο ένα θέμα, αλλά θα πέφταν κυβερνήσεις, θα είχαν κινηθεί εισαγγελίες και θα είχαμε προφυλακίσεις το επόμενο λεπτό. Για κακή τους τύχη επειδή βρισκόμαστε στο 2022 και υπάρχει το ίντερνετ και δεν μπορούν απλά να κάνουν τις πάπιες, αναγκάζεται να απαντήσει το Υπουργείο Εξωτερικών το επικό “Δεν ξέρουμε τίποτα για την μετάφραση, την έκαναν ιδιώτες- εξωτερικοί συνεργάτες”. Παράλληλα βγαίνει η μεταφράστρια που πάει να βρει το μπελά της από το πουθενά και λέει ώπα μάγκες εγώ δεν έσβησα κανένα όνομα, παρέδωσα την μετάφραση σωστά, και φέρτε κάτω το κείμενο που σας παρέδωσα. Φυσικά και δεν το έχουν φέρει. Την ίδια ώρα βγαίνουν δημοσιογράφοι στον αέρα και τα χώνουν στους τηλεθεατές που τους βρίζουν που δεν έχουν πει κουβέντα και λένε μου κάνει μπούλινγκ το κοινό. Κι όλα αυτά σε μία χώρα που αν μια καθαρίστρια παραποιήσει πτυχίο δημοτικού για να έχει να φάει τρίβοντας λεκάνες, τρώει 10 χρόνια φυλακή, αλλά αν πολιτικός που τρώει 30 χρόνια δημόσιο χρήμα παραποιήσει έγγραφο του FBI, πέφτει από πάνω ολόκληρο σύστημα για να τον καλύψει, κυβερνήσεις, ΜΜΕ, δικαιοσύνη, γιατί είναι εξαρχής όλοι τους μπλεγμένοι. Μιλάμε για την απόλυτη μαφία, το Ιράν μπροστά μας είναι παιδική χαρά.

Σχολιο.- Ατυχης,βεβαια,η συγκριση με το Ιραν,μιας κ προκειται για σοβαρη χωρα,σε σχεση παντα με το προτεκτορατο-μπανανια-αποικια χρεους-δουλοπαροικια,στο οποιο εχουμε την ατυχια να διαβιουμε.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Αντρέας θα χε δώσει 20 χιλιάρικα στον Λοβέρδο για να του φέρει σκοτς χωρίς να τον αποκαλέσει ονομαστικά γιατί σιγά μην τον θυμόταν.

Σχολιο.- "Ε δεν θα πάμε φυλακή για 20 κωλοχιλιαρικα", Ευάγγελος Τρολοπουλος

Σχολιο.- "Ψιτ, παιδί!"



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΙΔΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ:

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας του ΠΟΥ. ΔΕΝ θα αρπάζει τελικά την εθνική κυριαρχία ΚΑΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ο ΠΟΥ μετά από πίεση πολλών χωρών-μελών του ΟΗΕ!!!

ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΉΣΕΙ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΑ Ο ΠΟΥ ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΗΡΥΞΗ ΑΤΕΛΕΙΩΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΩΝ…



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



2/6/2022  στις 8:26 π.μ. 

Απολύθηκε η συνήγορος του πολίτη στην Ουκρανία που έλεγε ψέματα για την Ρωσία

ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ σε ελληνικά ΜΜΕ

ΑΠΕΛΥΣΑΝ την Ουκρανή που διέδιδε ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ τις οποίες ΑΝΑΜΕΤΕΔΙΔΑΝ

Ήταν τόσο χοντρά τα ψέματα που ούτε η Ουκρανική Βουλή τα άντεξε - Δεν τα δικαιολογούσε επαρκώς με αποτέλεσμα να γίνεται ΡΕΖΙΛΙ το Κίεβο

Η συνήγορος του πολίτη στο Κίεβο, Λουντμίλα Ντενίσοβα, η οποία διέδιδε ψέματα για την Ρωσία, τα οποία δεν μπορούσε καν να στηρίξει στοιχειωδώς, απολύθηκε από την Ουκρανική Βουλή, ως παρέχουσα μη επαρκείς αποδείξεις για μια σειρά πληροφορίες που είχε μεταφέρει

Η Ντενίσοβα είναι η μοναδική πηγή για μια σειρά από ειδήσεις, οι οποίες αναπαράγονταν και από ελληνικά μέσα ενημέρωσης, που στην Ρωσία χαρακτηρίζονταν, δικαίως εκ των πραγμάτων, ψευδείς

Μεταξύ άλλων διέδιδε ψευδώς πως ο ρωσικός στρατός βίαζε μικρά κορίτσια και μωρά

Μάλιστα η Ντενίσοβα δεν ζούσε καν τον τελευταίο καιρό στον Ουκρανία αλλά στο εξωτερικό, από όπου προφανώς θα της υπαγόρευαν τι θα πει με το αζημίωτο!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μετά την εγχείρηση 4απλπου μπαι πας του Σοιγκου και τα 3 εγκεφαλικά τον επισκέφθηκε στο κρεβάτι του πόνου ο Ραζμαν Καντίροφ και μαζί τραγουδούσαν τον εθνικό ύμνο της Ρωσίας ήπιαν βοτκα χόρεψαν Καλινκα άκουσαν μπαλαλαικες και βούτηξαν στα παγωμένα νερά του Βολγα



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ας πει κάποιος στα αυτάκι του κυρίου Πλεύρη, ότι ακόμη κι αν οι 2.3 εκατομμύρια δόσεις Pfizer που παρήγγειλε και προπλήρωσε, είναι τελικά επικαιροποιημένες για την Όμικρον, που δεν αποκλείεται αλλά χλωμό το κόβω, το τελευταίο ξέσπασμα στην παινεμένη Πορτογαλία του 90% εμβολιασμένων, το έκανε η BA5, δηλαδή η Όμικρον 5. Το κύμα έφτασε σε περιστατικά στο 1/5 των υψηλών του κύματος του αρχικού Ο το οποίο έφτασε στην κορύφωσή του σε μόλις ενάμιση μήνα. Το κύμα Ο5 έφτασε στην κορύφωσή του σε μόλις δύο βδομάδες και είχε σχεδόν μηδενική επίπτωση σε θανάτους. Πάρτε το χαμπάρι ρε. Ο σημαντικότερος λόγος που η επίπτωση σε θανάτους μειώνεται διαρκώς, είναι από την εποχή της Όμικρον και μετά το γεγονός ότι οι περισσότεροι στην Δύση, τό χουν ήδη περάσει. Αυτά. Και ο βασικότερος λόγους για το μακελειό στην Ελλάδα ακόμη και με την Όμικρον, είναι τα χάλια των νοσοκομείων. Αυτά. Κουφάλες.

Σχολιο.- Θα έβαζα και τις ξαφνικίτιδες...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και τους κάνουν πολεμο και τους ζητάνε ενέργεια και σιτάρι!

Πείτε μου ποιοι είναι ήδη οι ηττημένοι!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ

Βασικά τα θαλάσσια μπάνια στηρίζουν το ανοσοποιητικό, πράγμα που τους είναι ενοχλητικό.

Άσε που φτιάχνουν και τη διάθεση, κάνουν καλό στο δέρμα και βελτιώνουν την φυσική κατάσταση

Θέλουν ο κόσμος να φοβηθεί και την θάλασσα. 

Αντε στα τσακίδια....

ΥΣ Άμα σας τσιμπήσει τσουχτρα, μαγειρική σόδα διαλυμένη σε θαλασσινό νερό και με αυτό το διάλυμα πλένετε το τσίμπημα

Αυτό είναι όλο

Τα υπόλοιπα είναι προς εκφοβισμό.

Σχολιο.- Να χρησιμοποιείτε μάσκα (όχι τις ιατρικές, τίς άλλες με τον αναπνευστήρα ) ή γυαλάκια πισίνας για να ελέγχετε το νερό πριν κολυμπήσετε. Σόδα με θαλασσινό νερό χωρίς να πιάνετε με τα χέρια σας αν σας τσιμπήσουν και αντισταμινική αλοιφή μετά. ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΠΘ: Καθηγητές έβγαιναν από τις αίθουσες λόγω δακρυγόνων και φώναζαν ενάντια στα ΜΑΤ

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν για ακόμα μια μέρα στο ΑΠΘ, με την πανεπιστημιακή κοινότητα να δείχνει με κάθε τρόπο πως η αστυνομία είναι ανεπιθύμητη. Συγκεκριμένα, η φοιτητική διαδήλωση επέστρεψε στο campus και κινήθηκε προς τα ΜΑΤ και την Αύρα προκειμένου να επιδιώξει την αποχώρησή τους. Τα ΜΑΤ επιτέθηκαν με χημικά και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης απωθώντας τους διαδηλωτές. Τα δακρυγόνα φυσικά επηρέασαν μεγάλο μέρος του πανεπιστημίου, όπως για παράδειγμα την ερευνητική και εκπαιδευτική διαδικασία στο Χημικό.

Πέμπτη 2  Ιουνίου 2022   -   23:14

Έτσι, πρώτα βγήκε από το κτίριο ο καθηγητής κ. Σωτηρόπουλος και απευθύνθηκε προς των επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων λέγοντας «πες ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς την κατάσταση και φύγετε, άντε, κάθε μέρα αυτό το πράμα, δεν μπορούμε να δουλέψουμε».

Όμως το…καλωσόρισμα των ΜΑΤ από την κοινότητα του ΑΠΘ δεν τελείωσε εκεί. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ένας άλλος καθηγητής, βγήκε εκνευρισμένος και φώναζε στα ΜΑΤ «άντε πηγαίνετε πίσω, δεν ντρέπεστε λίγο; Καθηγητής είμαι εδώ πέρα, τι κάνετε;». Τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμα περισσότερο όταν ένας άνδρας των ΜΑΤ κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του. Ο καθηγητής του Χημικού φώναξε «εσείς πετάτε κρότου-λάμψης, θα πεθάνουμε».

Σα να μην έφταναν αυτά, τα ΜΑΤ κατά την επίθεσή τους στους διαδηλωτές, πέταξαν δακρυγόνα ακόμα και στην είσοδο της κεντρικής βιβλιοθήκης. Οι φοιτητές διέκοψαν το διάβασμα για να κλείσουν τα παράθυρα και να βγούνε έξω να αναπνεύσουν.

Δακρυγόνο στην είσοδο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης ΑΠΘ

Πρόκειται για μία μάλλον…αντιφατική ενέργεια καθώς με βάση τις επίσημες ανακοινώσεις της κυβέρνησης τα ΜΑΤ έχουν στρατοπεδεύσει στο ΑΠΘ προκειμένου να δημιουργηθεί μια βιβλιοθήκη και όχι για να πάθουν ασφυξία όσοι πηγαίνουν στην βιβλιοθήκη.

Είχε προηγηθεί τις πρώτες πρωινές ώρες η παράνομη κράτηση δύο φοιτητών που πήγαιναν στη σχολή τους και η απειλητική κίνηση της αστυνομίας προς μία φοιτήτρια που έβγαζε βίντεο την αστυνομική επιχείρηση και ρωτούσε για τους συμφοιτητές της «τα παιδιά που τα πάτε;».

Όπως φαίνεται και στο βίντεο τα ΜΑΤ την πλησίασαν απειλητικά και της είπαν να κλείσει το βίντεο. Η φοιτήτρια παρότι είχε απέναντι μια διμοιρία δεν φοβήθηκε, διατήρησε τη βιντεοσκόπηση ανοιχτή και τους είπε «Να φύγετε τώρα, δε σας θέλουμε εδώ μέσα».

Το φοιτητικό κίνημα καλεί σε νέα συγκέντρωση αλληλεγγύης στους δύο συλληφθέντες, Παρασκευή, στις 10 στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άδωνις Γεωργιάδης : «Είναι ύβρις να διαμαρτύρονται οι Έλληνες για ακρίβεια όταν πέφτουν βόμβες στην Ουκρανία».

Και ακόμα χειρότερα όταν κατηγορήσουμε όσους εκμεταλλεύονται την κρίση υπέρ της τσέπης τους.

Υπουργός για τα (υπερ)κέρδη του άλλου.

(Ψηφίζουμε για να βοηθήσουμε όσους δεν τους φτάνουν τα κέρδη τους)



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Aπ το ημερολόγιο ενός χαΐνη

Γράμμα σε φίλη δημοσιογραΦΙΝΑ!

ΚΡΑΤΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΝΔΑΝΟΥ ΣΕΛΙΝΟΥ!

ΚαλημΕΡΑ!

Οι σημερινοί Γερμανοί αλεξιπτωτιστές που καίνε και δολοφονούν οποία αντίσταση βρουν μπροστά τους, όπως στην ηρωική Κάνδανο στις 3 του Ιούνη του 1941,

είναι το φασιστικό κώμα, 

τής Nov-art-is, 

τής παράδοσης των αεροδρομίων, λιμανιών και θαλασσών τής χωρας, 

τών €μβολιοεξουσιαστων, 

τής ρήτρας αναπροσαρμογης τής ενεργειας, 

των ιδιοκτητων Airbnb, 

των επί χοιροι ματιών της Μυκονου, 

των υποστηρικτών των πανελληνίων εισαγωγικων εξετασεων, 

των ιδιωτικών παγκοσμιων διαδικτυων με τους λογοκριτές του Οικονομικού Φόρουμ και τής φασιστικης επανεκκίνησης!

Όσο τους ανεχόμαστε τόσο και τους μοιάζουμε!

From my photos: "Θα μας κλασετε τον μπουτσο!"



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα ιδιωτικά φασιστικα hoaxes αντί να λογοκρίνουν τους €μβολιοεξουσιαστες για τα πειραματικά σκευάσματα τους, τιμωρούν εμάς τους υγειεις!

Κάτω οι idiots!

Μόνο δημόσια κοινωνικά μέσα!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



To φασιστικό κώμα τής Nov-art-is, των €μβολιασμων, των airbnb και των

επί χοιροι ματιών της Μυκόνου!

Όσο τους κρατάτε τους μοιάζετε, σιχαμενοι!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. [Οι άλλοι βομβαρδίζουν στην Ουκρανία και εδώ μας βομβαρδίζουν αναμνηστικά (ή ενισχυτικά;) με κορωνοϊό...]

Επαναμολύνσεις, καρδιακά, Μακρακόβιντ (κατά το Μακρακώμη). Τι τους έχει πιάσει τελευταία;

Όχι δεν θα πω για τα εμβο. Αλλού πάει. ΟΛΟΙ ξέρουν πως ο ιός έχει λήξει, αλλά δε μας το λένε ευθέως. Κατανοητό γιατί. Πρέπει όμως να συγκρατήσουμε τον τρόπο που εκφράζονται. Είναι για να κρύψουν, όχι για να φανερώσουν...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σουκχαρίτ Μπαχντί : «Εάν δώσετε το εμβόλιο στο παιδί σας, διαπράττετε έγκλημα»

Όταν ο ...Μόσιαλος και ο Βασιλακόπουλος είναι πιο έγκριτοι από τον Μπαγκντί σύμφωνα με τα lellenic hoaxes ιδιοκτησίας Σόρος. Κι όμως εσείς τους πιστέψατε και δολοφονήσατε τα ίδια σας τα παιδιά



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπαμπάς 12χρονης που «έσβησε» στον ύπνο: «Δεν ψάχνω το γιατί. Κάναμε μόνοι μας ΚΑΡΠΑ για να την επαναφέρουμε. Τώρα τι θα αλλάξει;»

ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΑΚΟΠΗ “ΔΕΙΧΝΟΥΝ” ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ 

«Δεν ψάχνω απάντηση στο “γιατί”, το θέμα ήταν να μη γίνει». Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο πατέρας του 12χρονου κοριτσιού που εντοπίστηκε νεκρό στο κρεβάτι του, το πρωί της Τετάρτης.

«Χθες πήγε εκδρομή η κόρη μου με το σχολείο, πέρασαν καλά, γύρισαν, έκαναν το μπάνιο τους το απόγευμα, έφαγαν, έπαιξαν και πήγαν να κοιμηθούν. Το πρωί που σηκωθήκαμε για το σχολείο πήγαμε να την ξυπνήσουμε και την είδαμε ότι ήταν κάπως μελανιασμένη, ξεκίνησε να φωνάζει και η μητέρα, προσπαθήσαμε να την κάνουμε μόνοι μας τεχνητή αναπνοή και ΚΑΡΠΑ για ένα 20λεπτο μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ. Ήρθαν οι γιατροί και η ιατροδικαστής μαζί με την αστυνομία και η επίσημη διάγνωση που μάθαμε είναι ότι έπαθε ανακοπή καρδιάς», ανέφερε ο πατέρας της 12χρονης.

 Η 12ΧΡΟΝΗ ΗΤΑΝ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ 

Ο ίδιος συνεχίζοντας τόνισε ότι η κόρη του ήταν πλήρως εμβολιασμένη, εξηγώντας παράλληλα ότι δεν συνδέεται με τις συνωμοσίες περί παρενεργειών, καθώς το παιδί του κάθε χρόνο -όπως και η δεύτερη κόρη του- έκαναν τσεκ απ. 

«Κάθε χρόνο οι δύο μου κόρες κάνουν ετήσιο τσεκ απ. Δεν είχε κάποιο ιστορικό πλην μόνο λευκό αιματοκρίτη και γι’αυτό έπαιρνε φάρμακα για σίδηρο. Χθες δεν είχε αναφέρει καμιά ενόχληση, ήταν και χρόνια αθλήτρια τάε κβο ντο», σημείωσε ο ίδιος, συμπληρώνοντας ότι  «η αστυνομία μου είπε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις διενεργείται ιστολογική εξέταση και θα έχουμε αποτελέσματα σε έξι επτά μήνες, το οποίο ουσιαστικά γίνεται για να εξετάσουν όλα τα σενάρια». 

«ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ “ΓΙΑΤΙ”, ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ» 

Πάντως, ο πατέρας του κοριτσιού δεν ψάχνει το «γιατί» για τον θάνατο του παιδιού του, πάρα μόνο εκφράζει την απέραντη θλίψη του. «Το θέμα είναι ότι έπαθε ανακοπή καρδιάς το παιδί μου. Και να μου πουν ότι είχε π.χ. χοληστερίνη, τι θα αλλάξει; Δεν θα αλλάξει κάτι, όπως ούτε και να πάρω απάντηση στο “γιατί”. Το θέμα ήταν να μη γίνει», δήλωσε ο ίδιος. 

Σημειώνεται ότι η σορός της 12χρονης βρίσκεται στο νεκροτομείο του ΑΧΕΠΑ, ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Α.Τ. Χαριλάου – Ανάληψης.

σχολιο.-  . Ξεφορτώθηκε την κόρη του κι έχει ολόκληρη ζωή μπροστά του χωρίς ευθύνες. ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ. Σημασία έχει το αποτέλεσμα.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΕΣΗΕΑ διαγράφει τη διοίκηση της ΕΡΤ για παραπλάνηση κοινού και η κυβέρνηση αναγνωρίζει «εξαιρετική δουλειά» στη μυθοπλασία!

Πλήρη και εξωφρενική κάλυψη στον Πρόεδρο, τον Γενικό Διευθυντή και τον Διευθυντή Ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης που διαγράφηκαν από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ για παραπλάνηση του κοινού παρείχε την Πέμπτη η κυβέρνηση για την υπόθεση του «αόρατου» ανταποκριτή στη Μόσχα που αποκαλύφθηκε πως έκανε ρεπορτάζ από την Αθήνα.

Ερώτηση του δημοσιογράφου του documentonews.gr, Μηνά Κωνσταντίνου στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών της Πέμπτης, 2 Ιουνίου 2022.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ελλάδα, είναι χώρος ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

ΔΕΝ είναι χώρα. Δεν έχει λαό. Δεν έχει πολίτες. Δεν εκδηλώνει κανενός είδους "κοινό συμφέρον" των κατοίκων της.

Είναι το μόνο κράτος της ΕΕ στο οποίο ΔΕΝ έχει εκδηλωθεί καμία απολύτως νομική υπεράσπιση του συλλογικού δικαιώματος στην ΥΓΕΙΑ των κατοίκων του απέναντι στην εγκληματική διαχείριση της "πανδημίας COVID" και των υποχρεωτικών δολοφονικών εμβολιασμών.

Αντίθετα, όλο το πολιτικό προσωπικό υπερθεμάτισε στον διεθνή κατασκευασμένο τρόμο, στην κοινωνική ψύχωση, στην ατομική προστασία - αυτοκτονία και στη μεσαιωνική διαπόμπευση κάθε κριτικής προσέγγισης, κάθε επιστημονικής σκέψης και κάθε μορφής υπεράσπισης του συλλογικού - πολιτισμένου συμφέροντος. 

Στο τουριστικό μεσοδιάλειμμα των 3ων καλοκαιρινών μηνών πριν τη νέα φθινοπωρινή επέλαση των φονιάδων, οφείλουμε να προετοιμαστούμε.

ΤΩΡΑ που το "συνέρχεσθαι" ΔΕΝ είναι ποινικό αδίκημα. 

Μετά, θα είναι πάλι αργά για 3η συνεχή χρονιά.

Σχολιο.- δεν είναι η ελλάδα μόνο εκτός ποίτισμούς, είναι όλη η ευρώπη. Και δεν είναι μόνο η ευρώπη, είναι όλος ο κόσμος. Είναι οι Λαοί ενάντια στις δολοφονικές ηγεσίες τους και τους καθεστωτικούς πληρωμένους «μπιστήμονες» και τους καθεστωτικούς «δημοσιογράφους».



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ζαν Λικ Γκοντάρ τα ‘βαλε με τον Ζελένσκι -Το σχόλιο του καθηγητή Σεβαστάκη Ο Ζαν Λικ Γκοντάρ και ο Ζελένσκι

Ο μόνος που αντέδρασε αρνητικά στην παρέμβαση Ζελένσκι στο Φεστιβάλ των Καννών, τον περασμένο μήνα, ήταν ο εμβληματικός σκηνοθέτης Ζαν Λικ Γκοντάρ, προκαλώντας έκπληξη στους καλλιτεχνικούς κύκλους.

Η δήλωση Γκοντάρ:

«Η παρέμβαση του Ζελένσκι στο Φεστιβάλ των Καννών είναι προφανής, αν την εξετάσουμε από την άποψη αυτού που ονομάζεται “σκηνοθεσία”: ένας κακός ηθοποιός, ένας επαγγελματίας κωμικός υπό το βλέμμα άλλων επαγγελματιών οικείων επαγγελμάτων. Νομίζω ότι έχω πει κάτι ανάλογο πριν από πολύ καιρό. Χρειάστηκε έτσι η σκηνοθεσία του νιοστού παγκόσμιου πολέμου και η απειλή μιας ακόμη καταστροφής για να μάθει ο κόσμος ότι οι Κάννες είναι ένα εργαλείο προπαγάνδας, όπως όλα τα άλλα. Προπαγανδίζουν τη δυτική αισθητική…», είπε και συνέχισε:

«Η συνειδητοποίηση αυτή δεν είναι κάτι σπουδαίο κι όμως ήδη είναι. Η αλήθεια των εικόνων έρχεται αργά. Τώρα, φανταστείτε ότι ο ίδιος ο πόλεμος είναι αυτή η αισθητική που αναπτύσσεται κατά τη διάρκεια ενός παγκόσμιου φεστιβάλ, του οποίου οι ενδιαφερόμενοι είναι τα κράτη που βρίσκονται σε σύγκρουση ή μάλλον “συμφέροντα”, που μεταδίδουν αναπαραστάσεις των οποίων είμαστε όλοι θεατές… εσείς και εγώ. Ακούω συχνά τον όρο “σύγκρουση συμφερόντων”, ο οποίος είναι ταυτολογία. Υπάρχει σύγκρουση, μικρή ή μεγάλη, μόνο αν υπάρχει συμφέρον.

Πέραν της μαζικοποίησης των δολοφονιών, δεν έχουν αλλάξει πολλά: Βρούτος, Νέρωνας, Μπάιντεν ή Πούτιν, Κωνσταντινούπολη, Ιράκ ή Ουκρανία…».

Τι είπε ο Ζελένσκι στις Κάννες

Με τον αρνητικό αυτό τρόπο ο Γκοντάρ αντιδρούσε στην μαγνητοσκοπημένη παρέμβαση του Ουκρανού προέδρου, ο οποίος επιχείρησε να εξηγήσει την σχέση του πολέμου με τον κινηματογράφο. «Μας χρειάζεται ένας νέος Τσάπλιν που θα αποδείξει ότι ο κινηματογράφος δεν είναι βουβός» απέναντι στον πόλεμο στην Ουκρανία, δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος, κατά τη διάρκεια της έναρξης του 75ου Φεστιβάλ των Καννών.

«Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Είμαι πεπεισμένος ότι ο ‘δικτάτορας’ θα χάσει», δήλωσε ενώπιον της αφρόκρεμας του παγκόσμιου κινηματογράφου, αναφερόμενος στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν και στην ταινία του Τσάρλι Τσάπλιν.

Ο καθηγητής Νικόλας Σεβαστάκης, με αφορμή το περιφρονητικό σχόλιο του Ζαν-Λικ Γκοντάρ για την παρέμβαση του Βολοντίμιρ Ζελένσκι έγραψε στην Athens Voice άρθρο με τίτλο «Η δυτική αισθητική, ο Γκοντάρ και ο Ζελένσκι». Αφού επισημαίνει ότι τα λόγια του Γκοντάρ έγιναν δεκτά με ενθουσιασμό «από ιστολόγια και φόρουμ του δικού μας «αντισυστημικού» ρωσόφιλου γαλαξία, όπου, έτσι κι αλλιώς, ο Ζελένσκι ήταν απεχθής εξαρχής», ο κ. Σεβαστάκης στέκεται στην αναφορά του Γκοντάρ για τη «δυτική αισθητική» και γράφει:

Ο Ζελένσκι, παρότι «κακός ηθοποιός», πείθει περισσότερο για την αλήθεια αυτού του συγκεκριμένου πολέμου

«…κάποιος με λίγες γνώσεις της πολιτισμικής ιστορίας των χρόνων από τη δεκαετία του ’60 και έπειτα θα μπορούσε να κάνει την άβολη σκέψη ότι μέρος της δυτικής αισθητικής ήταν και ο ίδιος ο Γκοντάρ. Όχι ως συγκεκριμένος σκηνοθέτης της πρωτοπορίας αλλά ως ένας από τους καλλιτέχνες-γκουρού του ανθηρού και ευπώλητου προϊόντος που ονομάστηκε «γαλλικός μαοϊσμός». Που ήταν βέβαια κάτι άλλο από την κινέζικη, πρωτότυπη εκδοχή, κάτι εξαιρετικά γαλλικό και ευρωπαϊκό στα συστατικά του».

«Ο Γκοντάρ ήρθε όμως τώρα απλώς να συναντήσει όλους εκείνους που, κατά βάθος, θεωρούν τον Βολοντίμιρ Ζελέσνκι βασικό υπαίτιου του κακού. Γιατί; Γιατί με κάποιον τρόπο ο Ζελένσκι, παρότι «κακός ηθοποιός», πείθει περισσότερο για την αλήθεια αυτού του συγκεκριμένου πολέμου. Και γιατί επίσης ο Ουκρανός Πρόεδρος χρησιμοποιεί όντως την ποπ αισθητική για να δώσει ζωντάνια σε εκείνους τους πολιτικούς και ηθικούς συμβολισμούς της Δύσης που είχαν ξεθυμάνει ή είχαν σκεπαστεί κάτω από τους κυνισμούς της ψευτο-ρεαλιστικής πολιτικής και των συμβολαίων με την Gazprom».

«Στον κόσμο του Βλαντίμιρ Πούτιν το συμβάν Γκοντάρ δεν θα υπήρχε»

Και καταλήγει ο Νικόλας Σεβαστάκης λέγοντας ότι η δυτική αισθητική είναι αυτή που επιτρέπει στον Γκοντάρ την πνευματική ανεξαρτησία και την κριτική σκέψη. «Στον κόσμο του Βλαντίμιρ Πούτιν το συμβάν Γκοντάρ δεν θα υπήρχε», γράφει και κάνει λόγο για έναν «νάρκισσο αντισυστημισμό που όλους αυτούς τους μήνες υπηρετεί –από την άνεση των δυτικών καναπέδων‒ τον κυνισμό του Κρεμλίνου.

«…Θα μπορούσε να είναι, πραγματικά, μια χειρονομία κριτικής σκέψης, μια δήλωση πνευματικής ανεξαρτησίας, ένα αίτημα ριζοσπαστικής διαφωνίας. Να όμως που όλα αυτά –η πνευματική ανεξαρτησία, η κριτική σκέψη‒ είναι κεκτημένα της «δυτικής αισθητικής». Αυτό δηλαδή που ο Γκοντάρ βλέπει με την περιφρόνηση του μεγάλου, ανατρεπτικού μαέστρο, αυτό το ίδιο αναπτύσσεται μέσα σε αυτή την καταραμένη αισθητική.

Και η μεγάλη διαφορά μεταξύ του κακού ηθοποιού της Ουκρανίας και του τυράννου της Μόσχας –αυτή η διαφορά που την καταργεί κανείς κάτω από κοινότοπες κουβέντες περί συμφερόντων και προπαγάνδας– είναι ότι ο κόσμος του Ζελένσκι δεν ξαναστήνει τον ολοκληρωτισμό στα πόδια του. Έχει κι αυτός τις τεχνικές επικοινωνίας, τη «σκηνοθεσία», την αισθητική του επιμέλεια. Προφανώς, μόνο που αυτή η αισθητική δεν οδηγεί στην ισοπέδωση πόλεων, στη δικτατορία και στο καθεστώς του φόβου.

Με μια λέξη: στον κόσμο του Βλαντίμιρ Πούτιν το συμβάν Γκοντάρ δεν θα υπήρχε ή θα δυσκολευόταν να αποφύγει την αναγκαστική σιωπή. Ή, αν υπήρχε, θα ήταν ο κακός ηθοποιός ενός νάρκισσου αντισυστημισμού που όλους αυτούς τους μήνες υπηρετεί –από την άνεση των δυτικών καναπέδων‒ τον κυνισμό του Κρεμλίνου».

Σχολιο.- Ο Γκοντάρ πέρασε στην ιστορία. Τον κ. Σεβαστάκη δεν τον γνωρίζω. Αν και βρίσκω εύστοχες ορισμένες απο τις επισημάνσεις του. Θέλει να μας πλασάρει ότι, στον κόσμο του Βλαντιμίρ Πούτιν το συμβάν Γκοντάρ δεν θα υπήρχε. Αλλά και η δυτική αισθητική δεν ανέχεται την υπηρεσία της μοναδικής σκέψης, της μοναδικής αλήθειας, που θέλουν να επιβάλλουν όσοι έχουν τις ίδιες απόψεις με τον κ. Σεβαστάκη.

Σχολιο.- Για να τύχουν δημοσιότητας απόψεις σαν του Ζακ Λικ Γκοντάρ πρέπει απλώς να τις διατυπώσει ο Ζακ Λικ Γκοντάρ, αυτοπροσώπως. Ο Σεβαστάκης δεν διαθέτει αυτό το πλεονέκτημα. Βάζει απλώς την υπογραφή του σε λευκή σελίδα και του συμπληρώνουν το άρθρο οι χρηματοδότες του.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κωστής Χατζηδάκης για κάρτα εργασίας: Με αυτό τον τρόπο σταματούν τα κόλπα

Για την ψηφιακή κάρτα εργασίας, η εφαρμογή της οποία ξεκινά σε τράπεζες και σούπερ μάρκετ την 1η Ιουλίου, μίλησε ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης. Ο έλεγχος της προσέλευσης και της αποχώρησης στην εργασία θα γίνεται με την ίδια εφαρμογή στα κινητά τηλέφωνα που γινόταν μέχρι τώρα ο έλεγχος των πιστοποιητικών εμβολιασμού εξήγησε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο κ. Χατζηδάκης.

«Με αυτό τον τρόπο σταματούν τα κόλπα» τόνισε ο υπουργός και σημείωσε ότι στόχος είναι μέχρι του χρόνου η ψηφιακή κάρτα να έχει επεκταθεί και στον τουρισμό.

Από χτες η στοργική παρακολούθηση του "Μεγάλου Αδελφού" επεκτείνεται και στο χώρο εργασίας μας. "Ο έλεγχος της προσέλευσης και της αποχώρησης στην εργασία θα γίνεται με την ίδια εφαρμογή στα κινητά τηλέφωνα που γινόταν μέχρι τώρα ο έλεγχος των πιστοποιητικών εμβολιασμού εξήγησε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο κ. Χατζηδάκης". Το κράτος επιτήρησης (surveillance state) χτίζεται σιγά σιγά αλλά μεθοδικά. Και κυρίως χωρίς αντιδράσεις



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΩΡΑ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Εκεί που φτύνει, γλείφει: ο Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι εργάζεται ωστε να ανακληθεί η απαγόρευση της εισαγωγής ρωσικού πετρελαίου.

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ανακοίνωσε χθες ότι η διοίκησή του αξιολογεί πολύ σοβαρά τη δυνατότητα ανάκλησης του μέτρου απαγόρευσηςι της εισαγωγής ρωσικού πετρελαίου προκειμένου να μετριαστούν οι επιπτώσεις που προκάλεσε αυτό το μέτρο στην τιμή της βενζίνης.

«Εξετάζω τι μπορεί να γίνει ώστε να αγοράσω το πετρέλαιο, αλλά σε χαμηλή τιμή», δήλωσε ο πρόεδρος στους δημοσιογράφους, σύμφωνα με το Bloomberg.

«Οι Ρώσοι έχουν τεράστια ανάγκη να το πουλήσουν και θα το πουλήσουν σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή από την τιμή της αγοράς αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο Μπάιντεν.

Εν ολίγοις, ο πρόεδρος των ΗΠΑ σκέφτεται να αγοράσει ρωσικό αργό πετρέλαιο σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή από εκείνη της αγοράς προκειμένου να μειώσει την τιμή της βενζίνης η οποία στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει εκτοξευθεί στην τιμή ρεκόρ των 4,5 δολαρίων ανά γαλόνι.

Στις 8 Μαρτίου, ο Μπάιντεν ανακοίνωσε την απαγόρευση εισαγωγής πετρελαίου, ορισμένων πετρελαϊκών προϊόντων, υγροποιημένου φυσικού αέριου και άνθρακα από τη Ρωσία ως απάντηση στη στρατιωτική επιχείρηση της Μόσχας στην Ουκρανία.

Η ιδέα της ακύρωσης της απαγόρευσης της αγοράς ρωσικού πετρελαίου από τις Ηνωμένες Πολιτείες φαίνεται περίεργη και επειδή η Ευρωπαϊκή Ένωση, τη Δευτέρα, υπό την πίεση του Λευκού Οίκου, αποφάσισε να επιβάλει εμπάργκο στην εισαγωγή ρωσικού πετρελαίου.

Οι χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποφάσισαν να απαγορεύσουν τις εισαγωγές πετρελαίου και ρωσικών πετρελαϊκών προϊόντων. Το εμπάργκο δεν αφορά την Ουγγαρία, τη Σλοβακία και την Τσεχική Δημοκρατία, οι οποίες μπορεί να προμηθεύονται μόνο αργό πετρέλαιο μέσω του αγωγού πετρελαίου Druzhba. Οι περιορισμοί θα τεθούν σε ισχύ σε έξι μήνες για το πετρέλαιο και σε οκτώ μήνες για πετρελαϊκά προϊόντα δυληστηρίου.

Δεν είναι περίεργο όμως αφού οι ΗΠΑ πήραν ό,τι ήθελαν, δηλαδή στέρησαν από την ευρωπαϊκή οικονομία ένα σημαντικό προμηθευτή και βάζοντάς την Ε.Ε. σε σοβαρή κρίση. 

Εξάλλου, όλη η ουκρανική κρίση σχεδιάστηκε ακριβώς με αυτό το στόχο, να πληγεί πρώτα και κύρια η ρωσική οικονομία και κατά δεύτερον, η ευρωπαϊκή, καθιστώντας την ακόμα πιο εξαρτημένη από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τέλος, εάν η ανάκληση της απαγόρευσης της αγοράς ρωσικού πετρελαίου από τις Ηνωμένες Πολιτείες προχωρήσει ποιος θα ωφεληθεί περισσότερο αν όχι οι πετρελαϊκές και σε περιορισμένο βαθμό οι τελικοί καταναλωτές? Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει ένα μέσο παραπλάνησης των ψηφοφόρων ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου που βλέπουν το Δημοκρατικό Κόμμα σε μεγάλη πτώση.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ … 4ΡΧιDI4 

Όσοι δεν είχαν υπόψη τους, από 22 – 26 Μαΐου θα πραγματοποιείτο στην Γενεύη, συνέλευση του ΟΗΕ για την «παγκόσμια υγεία». Εκεί, θα γινόταν ψήφισμα προκειμένου να περάσουν τροπολογίες του αξιαγάπητου Προέδρου Μπάιντεν σύμφωνα με τις οποίες ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ να παραχωρούσαν την απόλυτη εξουσία στον ΠΟΥ, έτσι ώστε να δικαιούται να αποφασίζει οτιδήποτε θέλει και να παρεμβαίνει με οποιοδήποτε πρόσχημα «υπέρ της υγείας», σε οποιαδήποτε χώρα, χωρίς να ζητά την συγκατάθεση της κυβέρνησής της. 

Νομίζω ότι είναι απόλυτα κατανοητό το θα σήμαινε κάτι τέτοιο ε;

Στα μουλωχτά προετοίμασαν την σύνοδο, στα μουλωχτά την πραγματοποίησαν και … απ΄ ότι φαίνεται, στα μουλωχτά πήραν και τα προβλεπόμενα ……. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες (που ελπίζω να είναι σωστές):

- Η πρώτη μεγάλη αντίδραση, ήρθε από την Μποτσουάνα (!!!) που διάβασε δήλωση εκ μέρους 37 μελών της AFRO

- Πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων η Ρωσία, η Κίνα, η Βραζιλία, η Ινδία, η Ν. Αφρική, το Ιράν και η Μαλαισία, δήλωσαν ότι διατηρούν σοβαρές επιφυλάξεις και δεν υπερψηφίζουν

- Συγκεκριμένα μάλιστα η Βραζιλία, δήλωσε ότι σε περίπτωση που εγκριθούν τα προτεινόμενα, θα προτιμήσει να βγει εντελώς από την ΠΟΥ.

Έτσι, οι βασικοί (και πλούσιοι) υποστηρικτές των τροπολογιών … ή μάλλον της παγκόσμιας διακυβέρνησης, πήραν τα προβλεπόμενα και υποχώρησαν.

Ωστόσο όπως συνηθίζουν, δεν εγκατέλειψαν. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συγκάλεσαν νέα ομάδα εργασίας για να προβεί σε «τεχνικές συστάσεις για τις προτεινόμενες τροποποιήσεις», που θα υποβληθούν στην 77η συνεδρίαση της Συνέλευσης Υγείας το 2024. (Πότε είπαν;;; Το 2024;;;)

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

Στο πλαίσιο των αστείων … «Σήμερα είμαστε όλοι Ουκρανοί», «Σήμερα είμαστε όλοι Γάλλοι» κλπ, εγώ σήμερα … είμαι Μποτσουανός ρε … ε ρε!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ρωσία βγάζει τον στόλο της στον Ειρηνικό - Μεγάλη ναυτική άσκηση με δεκάδες πλοία και εναέρια μέσα

3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 | 16:46

 Η Μόσχα θέλει να στείλει σαφές μήνυμα για το βεληνεκές των στρατιωτικών της δυνατότητων

Μεγάλη στρατιωτική άσκηση στον Ειρηνικό ωκεανό με δεκάδες πολεμικά πλοία και εναέρια μέσα σχεδιάζει να πραγματοποιήσει η Ρωσία, στέλνοντας σαφές μήνυμα της δυναμικής του στρατού της, ιδιαίτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με το πρακτορείο TASS, η Μόσχα θα ξεκινά μεγάλη άσκηση στον Ειρηνικό με τουλάχιστον 40 πολεμικά και επιπλέον υποστηρικτικά πλοία, ενώ στην άσκηση θα συμμετάσχουν και τουλάχιστον 20 πολεμικά αεροσκάφη και ελικόπτερα.

Όπως αναφέρεται στα διεθνή ΜΜΕ, η Μόσχα θέλει να στείλει σαφές μήνυμα για το βεληνεκές των στρατιωτικών της δυνατότητων και να απορρίψει στην πράξη τους ισχυρισμούς αμερικανών αναλυτών, οι οποίοι προέβλεπαν οικονομική κατάρρευση της Ρωσίας λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Ξεκινά ασκήσεις πυρηνικών διηπειρωτικών πυραύλων

Την ίδια στιγμή, μεγάλη στρατιωτική άσκηση πραγματοποιείται στην επαρχία Ιβάνοβο βορειανατολικά της Μόσχας, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, που επικαλείται το Interfax.

Περίπου 1.000 στρατιωτικοί ασκούνται σε ελιγμούς χρησιμοποιώντας περισσότερα από 100 οχήματα, συμπεριλαμβανομένων εκτοξευτών διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων Yars, ανέφερε το υπουργείο.

Oι διηπειρωτικοί βαλλιστικοί πύραυλοι Yars είναι η νέα γενιά πυραύλων που δοκιμάστηκε για πρώτη φορά το 2007 και τέθηκαν σε υπηρεσία το 2010. Η ονομασία Yars είναι ακρωνύμιο του «Yadernaya Raketa Sderzhivaniya», δηλαδή «Πυρηνικός Πύραυλος Αποτροπής».

«Άμεση πρόκληση»

«Άμεση πρόκληση» χαρακτήρισε την προμήθεια των αμερικανικών πυραυλικών συστημάτων στην Ουκρανία ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στη Σαουδική Αραβία.

Το θέμα της διάθεσης πυραυλικών συστημάτων, τα οποία διαθέτουν το βεληνεκές για να πλήξουν στόχους εντός της ρωσικής επικράτειας έχει αυξήσει σε σημαντικό βαθμό την ένταση ανάμεσα σε Μόσχα και Ουάσινγκτον, με τον Λαβρόφ να τονίζει ότι οι κινήσεις αυτές του Κιέβου έχουν στόχο την εμπλοκή και τρίτων και τη γενίκευση της σύρραξης.

Νωρίτερα, ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών αναφέρθηκε στο θέμα των πυραυλικών συστημάτων στην Ουκρανία, λέγοντας ότι η Ουκρανία δεσμεύτηκε να μην χρησιμοποιήσει τα συστήματα αυτά, προκειμένου να επιτεθεί σε ρωσικό έδαφος.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτοκτονία αληταρά ψυχάκια φουσκωτού  φασίστα γυμναστή: Η γυναίκα που αναφέρει ο αυτόχειρας μιλά για όσα την κατηγορούν

3 Ιουνίου 2022, 16:23

Η γυναίκα που ο ψυχάκιας φασίστας γυμναστής στη Θεσσαλονίκη εμπλέκει στην αυτοκτονία του μιλά μέσω του δικηγόρου της

Ο δικηγόρος της γυναίκας που ο αυτόχειρας ψυχακιας φασίστας γυμναστής στη Θεσσαλονίκη κατονομάζει με ασυναρτησίες (γιατί ήταν κι αγράμματος) ως υπεύθυνη για την εξαπάτησή του, μιλά για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Όπως ανέφερε ο Κώστας Κόλτσης η εντολέας του κατέθεσε υπόμνημα σήμερα στην εισαγγελία στο οποίο διευκρινίζει τη θέση της σε σχέση με το σημείωμα που άφησε ο αυτόχειρας ψυχάκιας φασίστας.

Η γυναίκα είχε χωρίσει με τον αυτόχειρα αρκετό καιρό πριν για λόγους που αφορούσαν στην προσωπικότητά του – σημειώνει ο κ. Κόλτσης – και έχει προσκομίσει σειρά μηνυμάτων που της έστελνε ο γυμναστής στα οποία φαίνεται η απογοήτευσή του για την προσωπική τους σχέση και δεν γίνεται λόγος για εξαπάτηση και οικονομικές συνδιαλλαγές. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο κ. Κόλτσης, το ζευγάρι είχε χωρίσει αρκετές φορές, με τον άνδρα να της στέλνει κάθε φορά μηνύματα που της ζητούσε να γυρίσει πίσω, όπου διατυπώνονταν και απειλές ότι θα αυτοκτονήσει.

Τα τελευταία μηνύματα και το πορνογραφικό υλικό

Μάλιστα σε κάποιο από αυτά τα σημειώματα τον Μάιο του 2021 – που είναι γραμμένο στην πίσω όψη του πιστοποιητικού του εμβολίου – ανέφερε ότι σκέφτεται να βάλει τέλος στη ζωή του και ότι για αυτό ευθύνεται μόνο η ψυχική ασθένειά του. Η συμπεριφορά του άλλαξε και έγινε πιο εχθρική τον περασμένο Μάιο που ανέφερε στην πρώην σύντροφό του ότι θα την εκδικηθεί.

Λίγο πριν την αυτοχειρία του έστειλε πορνογραφικό υλικό σε 24 άτομα στο οποίο απεικονίζεται η πρώην σύντροφός του και αναφέρει όλα τα στοιχεία της, χωρίς η ίδια να γνωρίζει ότι το έχει στην κατοχή του. «Σας έχω κλειδωμένους από παντού, τώρα θα δείτε τι θα γίνει», είναι μηνύματα που στέλνει τον τελευταίο μήνα, ενώ όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος γίνεται αυτοκαταστροφικός.

Σε σχέση με το εάν ο αυτόχειρας είχε δώσει τους κωδικούς στην πρώην σύντροφό του, η γυναίκα το αρνείται ενώ αναφέρει ότι δεν υπήρξε καμία οικονομική εκκρεμότητα μεταξύ τους, κάτι που όπως λέει αποδεικνύεται και από τα μηνύματα που της έστελνε.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



H πειρατεία Μητσοτάκη κινδυνεύει να μετατραπεί εκτός από γεωπολιτική ΚΑΙ σε περιβαλλοντική καταστροφή. Θα αντιδράσει κανείς ή ακόμα τραγουδάτε για την Ουκρανία;

Ο ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ LANA ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΊΝΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

( ακούει κανείς ή έχουν βουλώσει τα αυτιά τους με ευρώ ; )

Κι ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η “μετάγγιση” των πετρελαίου που φέρει το πλοίο στις δεξαμενές του, ο πλοίαρχός του, Nik Amelchenko, εκφράζει με επιστολή του τις έντονες ανησυχίες του για τις ιδιαίτερα επικίνδυνες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στις δεξαμενές του από τα υπολείμματα αργού πετρελαίου.

«Για την εξάλειψη αυτού του κινδύνου» αναφέρει στην επιστολή προς τις ελληνικές αρχές, «είναι απαραίτητο να διατηρείται το Σύστημα Αδρανών Αερίων σε κατάσταση συνεχούς ετοιμότητας. Για την εκκίνηση του συστήματος IG χρειαζόμαστε bunker».

Το δεύτερο σοβαρό ζήτημα που έχει ανακύψει, σύμφωνα με τον Ρώσο πλοίαρχο, είναι η αστάθεια του σκάφους, η οποία έχει αυξηθεί σημαντικά μετά την εκφόρτωση του φορτίου, λόγω και του αυξανόμενου ανέμου, με συνέπεια το πλοίο να αντιμετωπίζει τον κίδυνο παράσυρσης στην ξηρά, σε περίπτωση κακοκαιρίας.

«Και πάλι δεν υπάρχει ασφάλεια στο πλοίο λόγω έλλειψης καυσίμων.

Όπως τσέκαρα την πρόγνωση του καιρού στις 03/06/2022 αναμένεται άνεμος εως 14 m/a. Οι εκπρόσωποι της δικηγορικής εταιρίας Γεώργιος Κοζανίδης- Πηνελόπη Τέκου που εκπροσωπούν την εταιρία που είχε αναλάβει την ρυμούλκηση του ρωσικού δεξαμενόπλοιου επισημαίνουν ότι έχουν δημιουργηθεί συνθήκες επικίνδυνες για το πλοίο, το πλήρωμα και το θαλάσσιο περιβάλλον, οι οποίες θα πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστούν από τους υπεύθυνους με σοβαρότητα και όπως επιβάλλει η κρισιμότητα της κατάστασης».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ξεκίνησαν λοιπόν οι παραχωρήσεις για να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες της Τουρκίας. Η ασπόνδυλη κυβέρνηση ανοίγει για να επιτρέψει την πώληση όπλων. Επιπλέον, η Τουρκία καλείται σε μεγάλη ναυτική άσκηση. Η βιομηχανία όπλων με την Wallenberg (Saab) στην πρώτη γραμμή χειροκροτεί και προσβλέπει σε αυξημένα κέρδη. Οι μετοχές της βιομηχανίας όπλων αυξάνονται καθώς άνθρωποι σφαγιάζονται στον πόλεμο.

Η Σουηδία υποστηρίζει τα όπλα στην Τουρκία: «Τραγική εποχή»

 29 Μαΐου 2022 στις 17.03

Η Σουηδία υποχωρεί από το όχι στις εξαγωγές όπλων προς την Τουρκία, μια τουρκική απαίτηση να δεχθεί τη Σουηδία στο ΝΑΤΟ.

Οι σουηδικές εταιρείες ενδέχεται να αρχίσουν να πωλούν όπλα στην Τουρκία ξανά - πρέπει να δοκιμαστεί σε σχέση με «τις συνθήκες σήμερα», σύμφωνα με την αρχή αδειοδότησης ISP.

- Η συζήτηση για την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ είναι μεταξύ των πτυχών που μπορούν να επηρεάσουν μια δίκη, λέει ο Karl Evertsson, επικεφαλής του ISP.

Το ότι η Σουηδία άρει την κατάπαυση του πυρός είναι μια «συμβολικά πολύ σημαντική απαίτηση» για την Τουρκία, σύμφωνα με τον τουρκικό ειδικό Χαλίλ Καραβέλη.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



27 Μαϊου

"... Λοιπόν, είμαστε πολύ χαρούμενοι που τους έχουμε (Ουκρανία) να δίνουν τον αγώνα μας, και.... "

– Ο Τζωρτζ Σόρος στο World Economic Forum 2022

Παρακαλώ κύριε Σόρος, λιγότερα λόγια, λιγότερα προβλήματα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ: Ο ΔΡ ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΜΑΡΤΙΝ ΔΙΝΕΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σχολιο.- Έπρεπε ήδη να είχαν καθίσει στην ηλεκτρική καρέκλα!

Δεν θα γίνει ποτέ γιατί είναι συνωμοσία και του αμερικανικού στρατού και των κυβερνήσεων της επανεκκίνησης που θέλουν τον αποπληθυσμο και τον έλεγχο των επιβιωσαντων με την τεχνητή νοημοσύνη οι οποίοι θα αναπαράγονται από μήτρα...όπως τα εμπορεύματα!

Οι ραγιάδες διεθνώς ενώ είναι ηδη εμπορεύματα εργατικής δύναμης θεωρούν τους εαυτούς τους ελεύθερα άτομα που διαλέγουν από ελεύθερη ταχα βούληση να εργασθούν για τ αφεντικά στην αρκτική ή αυριο στον Άρη!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μας κυβερνά το κρατικά οργανωμένο έγκλημα.

Η μεταβολή του κράτους στην Ελλάδα και των μηχανισμών του σε μοχλό εγκλήματος, ονομάστηκε στην επίσημη πολιτική αργκό, «επιτελικό κράτος». Πρόκειται για όρο της επίσημης Οργουελικής Νέας Ομιλίας και Διπλής Σκέψης, η οποία κυριαρχεί πλέον στην Ελλάδα σε δεξιά και αριστερά. Ο πόλεμος είναι ειρήνη. Η άγνοια είναι ελευθερία. Η Ελευθερία είναι υποταγή. Η εθελοδουλία υπεύθυνη στάση. Η αμφισβήτηση είναι παραπληροφόρηση. Η παλιανθρωπιά είναι αρετή. Το έγκλημα είναι νόμος. Κι ο σφετερισμός της εξουσίας είναι κράτος δικαίου.

https://www.epamhellas.gr/mas-kyverna-to-kratika-organomeno-egklima/



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Κάνδανος οικουμενικό ορόσημο Αντίστασης στο φασισμό

«Ακόμα και το αίμα μας, χωρίς αμφιβολία,

αν χρειαστεί θα δώσουμε για την ελευθερία!»

Η αυθόρμητη λαϊκή Αντίσταση, ο πάνδημος συναγερμός της Μάχης της Κρήτης αποτέλεσε το έναυσμα, τον καταλύτη και την εναρκτήρια πράξη της οικοδόμησης της Ευρωπαϊκής Λαϊκής Αντίστασης, της κυριότερης καινοτομίας του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου. Ο κρητικός λαός δεν λογάριασε ότι ήταν ουσιαστικά άοπλος, δεν πτοήθηκε από το γεγονός ότι έλειπε η 5η Μεραρχία Κρητών, ούτε φοβήθηκε τη θηριώδη γερμανική υπεροπλία. Μέσα σε χρόνο – ρεκόρ περισσότερες από 600 μικρές και μεγάλες ομάδες κατοίκων του νησιού οργανώθηκαν και έσπευσαν στα σημεία όπου έπεφταν οι αλεξιπτωτιστές, οι ουρανίτες.

Οι ανυπότακτοι Κρήτες, οι «αστράτευτοι μαχητές», αντιστάθηκαν με ηρωισμό στον εισβολέα, προκαλώντας στις επίλεκτες γερμανικές δυνάμεις βαρύτατες απώλειες, τις μεγαλύτερες από την έναρξη του πολέμου. Και αν η 5η Μεραρχία ήταν παρούσα, η ζυγαριά ίσως είχε γύρει προς την πλευρά των αμυνόμενων Κρητικών. Η νίκη των Γερμανών ήταν πύρρειος, το πλήγμα που υπέστησαν πολύ μεγάλο.

Συγκλονιστική η λαϊκή Αντίσταση στην επαρχία Σελίνου!

Η λαϊκή Αντίσταση στην Κάνδανο και την ευρύτερη περιοχή πήρε χαρακτήρα καθολικό. Στην Κάνδανο συγκροτήθηκε, ίσως, η πολυπληθέστερη απ' όλες τις ομάδες με 250 πολίτες, που πολέμησε με ηρωισμό τους Γερμανούς στο φαράγγι της Κανδάνου προκαλώντας τους μεγάλες απώλειες. Μάλιστα οι ηρωικοί Καντανιώτες και Σελινιώτες πολέμησαν μόνοι τους, χωρίς καμία στρατιωτική, ελληνική ή συμμαχική δύναμη, στο πλευρό τους! Μοναδικό στα παγκόσμια χρονικά γεγονός είναι και η απόφαση της λαϊκής συνέλευσης της Κανδάνου, το βράδυ της 22ας Μαΐου, να συνεχιστεί ο αγώνας, παρά το γεγονός ότι η Μάχη της Κρήτης έχει ήδη κριθεί, και παρά τον κίνδυνο να καταστραφεί τη Κάνδανος!..

"Η λαϊκή Αντίσταση στην Κάνδανο και την ευρύτερη περιοχή πήρε χαρακτήρα καθολικό. Μάλιστα οι ηρωικοί Καντανιώτες και Σελινιώτες πολέμησαν μόνοι τους, χωρίς καμία στρατιωτική, ελληνική ή συμμαχική δύναμη, στο πλευρό τους, κάτι που συνήθιζε να τονίζει ο Μανώλης Γλέζος. Μοναδικό στα παγκόσμια χρονικά γεγονός είναι και η απόφαση της λαϊκής συνέλευσης της Κανδάνου, το βράδυ της 22ας Μαΐου, να συνεχιστεί ο αγώνας, παρά το γεγονός ότι η Μάχη της Κρήτης έχει ήδη κριθεί, και παρά τον κίνδυνο να καταστραφεί τη Κάνδανος!.."

Η ναζιστική Γερμανία προσπάθησε να σβήσει από το χάρτη την Κάνδανο αλλά δεν τα κατάφερε! Η Κάνδανος ζει σε πείσμα των ναζί κι αγωνίζεται, μαζί με όλη την Ελλάδα για Κοινωνική Πρόοδο και Δημοκρατία!

Ανυποχώρητος αγώνας για Μνήμη και Δικαιοσύνη!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ποια Novartis, ποια σβησμένα ονόματα, ποιο σκάνδαλο; Η λαμογιά αποτελεί όρο ένταξης στην άρχουσα τάξη και η αναγνώρισή της, ως μορφής κοινωνικής προσφοράς, συνιστά υποχρέωση ώστε να μη χάσει ο τόπος Λοβέρδους. 

Κάτι τέτοια σκεφτόμουν και σκόνταψα πάνω σε κείμενο του Χριστόφορου Κατσάμπα, μεγαλοβιομήχανου του 20ού αιώνα, για την ανάγκη αναγνώρισης της προσφοράς του κατοχικού μαυραγοριτισμού. Απ' όπου προήλθε και μεγάλο μέρος της μεταπολεμικής αστικής τάξης και του πολιτικού της προσωπικού: 

«Θα έπρεπε να στηθεί το άγαλμα του μαυραγορίτη κάπου εις περίοπτον θέσιν εις τας Αθήνας για να υπενθυμίζει ότι, αν δεν ήταν αυτός κατά την περίοδον της Κατοχής […] δεν θα ήτο δυνατόν να επιζήσει ούτε το ήμισυ του πληθυσμού των Αθηνών». 

Χριστόφορος Κατσάμπας, Πιστεύοντας εις το μέλλον. Το χρονικό μιας προσπάθειας – Αθήνα 1966, σ. 200.

Σχολιο.- Από την εφημερίδα Εστία μετά την Απελευθέρωση! Προς τιμή της,  στα χρόνια της Κατοχής δεν έβγαινε.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με αφορμή την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, με την οποία ζητούν να αποσυρθούν από το Πανεπιστήμιο, θυμήθηκα μια σχετικά πρόσφατη διδακτική ιστορία. 

Τελευταία φορά που συνδικαλιστική οργάνωση αστυνομικών είχε απαιτήσει να μπει φρένο στην καταστολή, ήταν τον Δεκέμβριο 2018, όταν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών ζήτησε από τη διαβόητη Όλγα Γεροβασίλη να σταματήσει το μακέλεμα του λαού της Λευκίμμης, που αγωνιζόταν για να μη γίνει ο τόπος του σκουπιδότοπος. 

Λίγους μήνες αργότερα, στις εκλογές του Ιουλίου 2019, ο ΣΥΡΙΖΑ, από το 42% που πήρε στη Λευκίμμη τον Σεπτέμβριο 2015, καταποντιζόταν στο 28%. Έχανε, δηλαδή, έναν στους τρεις ψηφοφόρους του. Όταν πανελλαδικά έχασε το 10% των ψήφων του, στο νομό Κέρκυρας έχασε το 15% και στη Λευκίμμη οι απώλειες έφτασαν το 33%. Κάτι λιγότερο από το μισό ποσοστό σε σχέση με το 51% του Ιανουαρίου 2015!

Αυτό, βέβαια, δεν στάθηκε εμπόδιο στο να συνεχίζει την καριέρα της η Γεροβασίλη, τιμώμενη και δοξαζόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Που δεν φαίνεται να 'χει καταλάβει ότι το αίμα είναι πολύ σκληρό και αξεπέραστο όριο. Κι όποιος τιμά μακελάρηδες, φτύνοντας τα θύματά τους, το πληρώνει. Ενίοτε και πολύ ακριβά.

Σχολιο.- Έγιναν τόσα και ο κόσμος στηρίζει ακόμη το δίπολο που τώρα έχει γίνει τρίπολο! Αλλά ακόμη πιο δυνατό χαρτί είναι αυτό της λαμογιας στο ΠΑΣΟΚ με τον Λοβέρδο σήμερα πρωταγωνιστή, και η δύναμή του αμοιβεται με ψήφους τρίτου κόμματος!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΕΞΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ! 

"Είναι απορίας άξιο τι άλλο πρέπει να συμβεί για να γίνει αντιληπτό ότι η Αστυνομία δεν είναι η λύση για όλα τα κοινωνικοπολιτικά προβλήματα", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, μετά και από τις χθεσινές αθλιότητες, που έφτασαν μέχρι και στην εκκένωση με χημικά της κεντρικής βιβλιοθήκης του πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με τη συνδικαλιστική οργάνωση των αστυνομικών, η αποχώρησή τους από τον χώρο του πανεπιστημίου "θα είναι μια πράξη βαθιάς υπευθυνότητας απέναντι στην κοινωνία που την δεδομένη στιγμή με τα χιλιάδες προβλήματα που αντιμετωπίζει, το τελευταίο που επιθυμεί είναι κλίμα έντασης και ανούσιων πολιτικών αντιπαραθέσεων".

Έκθετος ο γενίτσαρος Θεοδωρικάκος που ανέλαβε τη βρομοδουλειά.

Σχολιο.- Μετά τους φοιτητές και την πλειοψηφία της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΑΠΘ, αποχώρηση της Αστυνομίας από το Πανεπιστήμιο ζητάει ακόμα και η Ένωση Αστυνομίκων Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης. «Την δεδομένη στιγμή η αποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων δεν θα σημαίνει καμία παραδοχή ήττας. Αντιθέτως, θα είναι μια πράξη βαθιάς υπευθυνότητας απέναντι στην κοινωνία που την δεδομένη στιγμή με τα χιλιάδες προβλήματα που αντιμετωπίζει, το τελευταίο που επιθυμεί είναι κλίμα έντασης και ανούσιων πολιτικών αντιπαραθέσεων» τονίζει σε σχετική ανάρτηση.

Σχολιο.- δεν υπάρχουν αυταπάτες πως οι μπάτσοι έγιναν ξαφνικά... δημοκράτες! Απλώς, ζορίζονται πολύ με την καθημερινή επιστράτευση και τις αψιμαχίες, και βλέπουν, συνάμα, να φουντώνει στη νεολαία η εχθρότητα προς την αστυνομία.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάτω τα χέρια από την Επιστήμη, ψέκες! 

#defend_Loverdos

#η_επίθεση_στη_νοβάρτις_είναι_επίθεση_στον_κύριο_Φάουτσι

#και_τον_κύριο_Τσιόδρα

#δηλαδή_την_προσωποιημένη_επιστήμη



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν νιώθεις ότι σε εξαπατούν, σκέψου ότι μπορεί να είχες γεννηθεί Ιάπωνας...

2022... Στα πλαίσια των "κυρώσεων" εναντίον της Ρωσίας από την "πολιτισμένη" δύση (ΗΠΑ, ΕΕ, Καναδάς, Αυστραλία, Ιαπωνία, δηλαδή μόλις το 18% του παγκόσμιου πληθυσμού,,, η "πολιτισμένη" δύση), η Ιαπωνία απέκλεισε από τις ετήσιες εκδηλώσεις μνήμης την Ρωσία, για το Ολοκαύτωμα, το έγκλημα στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι.

Τιμώμενη χώρα στις εκδηλώσεις ο φονιάς... οι ΗΠΑ! Η χώρα που έκανε χρήση-δοκιμή πυρηνικών βομβών σε αθώους κι ανυπεράσπιστους πολίτες.

Υπάρχουν λοιπόν και λαοί που τους εξαπατούν, θα λέγαμε περισσότερο από εμάς στην Ευρώπη του 4ου Ράιχ...

"il Giornale", μια από τις "έγγκυρες" καθημερινές εφημερίδες της Ιταλίας: "Εκτός από τον καρκίνο και τη Νόσο Πάρκινσον, ο Πούτιν έχει και σοβαρά προβλήματα όρασης, και του απομένουν 3 χρόνια ζωής: Αποκαλύψεις Ρώσου κατασκόπου..."

Η "Ρωσοφρένεια" είναι μια κλινική πάθηση κατά την οποία ο ασθενής πιστεύει ότι η Ρωσία βρίσκεται στα πρόθυρα οικονομικής κατάρρευσης, πως κυβερνάται από ένα ζόμπι με τα δύο πόδια στον τάφο κι όχι το ένα, που ταλαιπωρείται αναρρώνει κι από την απώλεια 100.000 ανδρών και, ταυτόχρονα, έχει βάλει μπροστά τη διαδικασία εισβολής σε όλη την Ευρώπη, στοχεύει να λιμοκτονούν στην Αφρική και να καταλάβει όλη την Ουκρανία.

* Η "Ρωσοφρένεια" κατασκευάζεται στα εργαστήρια της μήτρας του ιμπεριαλισμού και οι χαμηλόβαθμοι πολιτικοί υπάλληλοι της ΕΕ του 4ου Ράιχ, αυτονομάζονται και "ηγέτες", μαζί με τις αργυρώνητες δημοσιογραφικές πόρνες και τους "ειδικούς" αναλυτές... την εκλαϊκεύουν στους λαούς, επακριβώς σας τους "ειδικούς" με ασυλία κι ακαταδίωκτο, υπαλλήλους των πολυεθνικών Big Pharma...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάπου διάβασα ότι τελικά ο Αντρέας Λοβέρδος είναι σαν το φιλότιμο. Δεν μεταφράζεται στα Αγγλικά.....

Μόνο στην Ελλάδα αυτά

Η αριστερή φωτογραφία είναι επίσημη μετάφραση του ΥΠΕΞ , την οποία την έκανε ιδιώτης όπως μας ενημέρωσε πριν λίγο το ΥΠΕΞ για να αποποιηθεί τις ευθύνες.....

Η δεξιά φωτογραφία είναι το έγγραφο του FBI που στάλθηκε στις ελληνικές αρχές........

Κάπου στην μέση, η Ελληνική Δικαιοσύνη.....ξέχασε το όνομα του Λοβέρδου, στην δικογραφία, ο μεταφραστής προφανώς δεν μπόρεσε να το πει από τα αγγλικά στα Ελληνικά, ενώ Δικαστές και Εισαγγελείς, ούτε και αυτοί το βρήκαν.......

Σε ποια θέση είμαστε στην Διαφθορά;

Υ.Γ.

Η μεταφράστρια ουσιαστικά διαψεύδει το ΥΠΕΞ και υποστηρίζει ότι το όνομα υπήρχε στην μετάφραση.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Κρεμλίνο θα πετύχει την απελευθέρωση του Donbass, θα αποτύχει στον στόχο του να αποστρατικοποιήσει την Ουκρανία και να μετατρέψει την Ουκρανία σε ουδέτερο κράτος.

 Εκτός αν επεκταθεί η επέμβαση σε όλη την Ουκρανία.

Ήταν προφανές ότι το Κρεμλίνο χρειαζόταν μια γρήγορη και ολοκληρωτική κατάκτηση της Ουκρανίας για να αποτρέψει την επέκταση του πολέμου με δυτική επέμβαση και να εκφοβίσει την μη ΝΑΤΟϊκή Ευρώπη από την εγκατάλειψη της ουδετερότητας. Αντ' αυτού, η περιορισμένη ρωσική δράση έδωσε στην Ουάσιγκτον μήνες για να διευρύνει τη σύγκρουση και να συνεχίσει τη σύγκρουση μετά την ήττα της Ουκρανίας στο Donbass. Η δυτική προπαγάνδα κατάφερε ακόμη και να πείσει τους δυτικούς πληθυσμούς ότι η Ουκρανία κερδίζει τον πόλεμο.

Το Κρεμλίνο, όπως φαίνεται, αδυνατεί να αντιληφθεί ότι δεν υπάρχει ειρηνική ή διπλωματική λύση. Ήταν η ψεύτικη ελπίδα του Κρεμλίνου για την παραληρητική συμφωνία του Μινσκ που έδωσε στην Ουάσινγκτον 8 χρόνια για να εκπαιδεύσει και να εξοπλίσει τους ουκρανοναζί σαν μια ουκρανική δύναμη για να ανακαταλάβει τις δημοκρατίες του Ντονμπάς. Ολόκληρη η σύγκρουση θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί εάν το Κρεμλίνο είχε δεχτεί το αίτημα του Ντονμπάς το 2014 να επανενωθεί με τη Ρωσία όπως η Κριμαία. Αυτό το στρατηγικό λάθος του Κρεμλίνου ακολούθησε ένα μεγαλύτερο και παλαιότερο λάθος όταν το Κρεμλίνο στάθηκε στην άκρη και επέτρεψε την ανατροπή της ουκρανικής κυβέρνησης από την Ουάσινγκτον και την εγκατάσταση ενός καθεστώτος μαριονέτας εχθρικού προς τη Ρωσία.

Θαυμάζω την αυτοσυγκράτηση και την απροθυμία του Κρεμλίνου να καταφύγει στη βία. Το ερώτημα είναι αν αυτή η συμπεριφορά ενθαρρύνει την Ουάσινγκτον να κινηθεί πιο επιθετικά με το δόγμα Wolfowitz εναντίον χωρών που αποτελούν εμπόδια στην ηγεμονία της Ουάσινγκτον.

Η Ρωσία μπορεί και πάλι να κάτσει στην άκρη, όπως έκανε τα προηγούμενα 8 χρόνια, ενώ η Ουάσινγκτον αυξάνει και εκπαιδεύει έναν ακόμη ουκρανικό στρατό, ή μπορεί να δώσει ένα γρήγορο νοκ-άουτ χτύπημα στην Ουκρανία, να αντικαταστήσει την κυβέρνηση και να κυνηγήσει και να τερματίσει όλους τους Ουκρανούς Ναζί και στοιχεία της CIA. Διαφορετικά, οι πιθανότητες είναι μεγάλες η αύξηση της δυτικής παρέμβασης να βγάλει τη σύγκρουση εκτός ελέγχου.

Το Κρεμλίνο το βλέπει αυτό και προειδοποιεί για την προοπτική πυρηνικού πολέμου, αλλά δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να αποκλειστεί αυτή η προοπτική.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ευτυχώς οι Τούρκοι καθημερινά πλέον παραβιάζουν τον εναέριο χώρο πάνω απ΄ τα ελληνικά νησιά και έτσι αποδομείται η προπαγάνδα των ενδοτικών ΝΑΤΟικών κύκλων του Γραικυλιστάν, για τον αποκλεισμό της πιθανότητας πολέμου με τον Αττίλα.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν χρειάζονται επιχειρήματα υπέρ των θέσεων Καραμανλή. Σύγχρονος εξοπλισμός χρειάζεται και εντατική προετοιμασία της χώρας για τον πόλεμο ενάντια στην Τουρκία. Εχουμε να κάνουμε με κοινούς εγκληματίες και νταβατζήδες του πεζοδρομίου...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτό που είπε ο Καραμανλής είναι ότι είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να πάμε στη Χάγη με τούρκικη ατζέντα.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το νταβατζιλίκι των ΗΠΑ στην Ουκρανία βγάζει μάτια. Ολοι οι πολεμοκάπηλοι μακελάρηδες του πλανήτη στοιχίζονται πίσω απ΄ το ΝΑΤΟ.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είναι ευτύχημα για όλους ότι το καραμανλικό τμήμα της Δεξιάς απορρίπτει τα ενδοτικά σχέδια του ΕΛΙΑΜΕΠ. Τους φόρεσε χαλινάρι.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τους κλέβουν με τη ρήτρα κάθονται και κοιτάνε σαν χάνοι και σου λένε ο Πούτιν φταίει.

Τους κλέβουν στην βενζίνη κάθονται και κοιτάνε σαν χάνοι και σου λένε ο πόλεμος φταίει.

Βγαίνει φόρα παρτίδα ότι έχει παραποιηθεί έγγραφο από το FBI για να καλύψουν πολιτικούς που πήρανε μίζα,ξύνουν τα αρχίδια τους.Όχι ρε μλκς δεν είναι πουτανάκια,είναι υπεύθυνοι πολίτες που ψηφίζουν με γνώμονα το καλό της χώρας

Είπαμε....τους ηλίθιους τους βρήκαμε,13% είναι,οι υπόλοιποι είναι πουτανάκια απλά και σταράτα.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με διαγραφή απειλείται από το ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Λοβέρδος γιατί έριξε πολύ τις τιμές!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε ένα μιμίδι τι ακριβώς συμβαίνει στις συνομιλίες Ζελέζνι-Ε.Ε. για περαιτέρω στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία

Ο Μαλάκας έστειλε όπλα που βρίσκονταν στα νησιά μας στον Ζελέ αδυνατίζοντας την άμυνα της χώρας, με την δικαιολογία ότι ήταν παλιά και θα μας τα αντικαταστήσουν οι Γερμανοί κάποτε με καινούρια

Σχολιο.- Αυτός ο βλάκας μας έχει καταστρέψει Και υπάρχει κόσμος πού Τον στηρίζουν

Σχολιο.- πουθενα δεν υπαρχει μονο ενας βλακας.Πάντα θα υπαρχουν υποστηρικτες του.Εδω υπηρχαν ρε μλκ ακομα υποστηρικτες του χιτλερ ενα χρονο μετα το τελος του Β παγκοσμιου πολεμου,αγανακτησαν να τους ξελοβοτομησουν οι συμμαχοι με δουλευεις;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε άλλα νέα αφαίρεσαν λέει το όνομα του Ανδρέα του Λοβέρδου από τα έγγραφα του FBI παρακαλώ πολύ που φαίνονταν τα ονόματα που χρηματίστηκαν για την υπόθεση νοβάρτις.

Αυτού του τιτάνα ηθικής και πλέον από τους μεγαλύτερους μούλους που ανέδειξε το κυνοβούλιο με την ψήφο των αρουραίων φυσικά.

Ένας λόγος που τον έχω βγάλει έξω και τον κοπανάω στο νιπτήρα τα τελευταία χρόνια είναι όταν ακούω μούλους να κλαίγονται και να υποφέρουν σας λέω μλκς.Τους ψήφιζαν για να παίρνουν πρωτάθλημα και να είναι κράτος;

Ε κάτσε τώρα με φακή και χόρτα γαμημένε πλεμπαίε.

Παίρνεις τα πρωταθλήματα όμως οπότε νταξ



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βγαίνει το Μέγκα του πρεζέμπορα και λέει φασίστα τον Μπαλτάκο και πριν προλάβει να σκουπίσει τις μουστάρδες απ τα γένια ο χοντρός, βγαίνει και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να πει ότι η κυβέρνηση έχει σοβαρές επιφυλάξεις με τον διορισμό Μπαλτάκου στην ΕΠΟ.

Όχι πείτε μου ξανά ποιος τους είπε τανάκια του ζέμπορα να τον ξαναμαλώσω



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



390 μύρια χρέη το νουρδου.

365 μύρια χρέη το κιναλ.

Μην σας περάσει ποτέ από το μυαλό ότι τους κρατάνε απ' τα αρχιδια οι τραπεζίτες και τους βάζουν να ψηφίζουν ότι γουστάρουν με αντάλλαγμα να μην απαιτούν την είσπραξη των χρεών τριάντα χρόνια τώρα

Αυτά είναι συνωμοσίες ε;

Τελος παντων....755 μύρια σύνολο χρεών και οι δύο μαζί,για να σου λένε εσένα να κλείνεις το θερμοσίφωνο



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παρα τα κραυγαλέα του λάθη, ο Καραμανλής είναι ο τελευταίος Έλληνας πρωθυπουργός που είπε ΟΧΙ σε ΗΠΑ και ΕΕ. Ίσως αυτό να το πλήρωσε. Ίσως το ΟΧΙ στον Μπους στο Βουκουρέστι να έπεσε βαρυ στις ΗΠΑ. Ισως η συμφωνία με Ρωσία για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη να μην άρεσε στις Βρυξέλες. Ισως.....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε κυνηγάει η εισαγγελέας διαφθοράς;

Καταργείς την εισαγγελέα διαφθοράς.

Πληρώνουν οι φίλοι σου λεφτά για την επιθεώρηση εργασίας;

Καταργείς την επιθεώρηση εργασίας.

Χάνεις τις φοιτητικες εκλογές ;

Καταργείς τις φοιτητικές παρατάξεις.

Χάνεις τις εκλογές;

Συμπληρωστε...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχουν φτιάξει ένα σύστημα που τα παιδιά τους αυτωνων θα τα πηγαίνουν να τα σπουδάζουν στα εξωτερικά κολλέγια μετά αδράς πληρωμής φυσικά,για να γλενταει το δικό σου παιδί ο κάθε γονος ρεμπεσκες πλούσιου και πολιτικού που δε πα να είναι αριστούχο,τα μούτρα του θα φάει στο απαξιώμενο δημόσιο σύστημα παιδειας και θα έχει πάνω απ' το κεφάλι του τον μπαγλαμά μόνο και μόνο επειδή είχε ο γέρος του τριακόσια χιλιάρικα ενώ ο δικός σου δεν είχε οπότε τον μπούλο

Στο τέλος θα ιδιωτικοποιήσουν και τα δημοτικά πανηλιθιε πλεμπαιε να πας να αρμεγεις πρόβατα α στα διαλα πχια

Εντωμεταξυ οι γόνοι αυτωνων φτάνουν σε διοικητικές θέσεις κρατών και μετά απορειτε μλκς γιατί πάμε έτσι που πάμε η δυσκολεύεστε να αντιληφθείτε προς τα πού πάει το πράμα ε;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Aθηνα 1/6/2022 ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Κωστας Καραμανλης 

«Η προοπτική αυτή, δηλαδή μιας ογκούμενης οικονομικής κρίσης, με απτή αντανάκλαση στην κοινωνική ηρεμία και την ποιότητα της δημοκρατίας, ευρύτερα αλλά και στην Ευρώπη, μπορεί να εξελιχθεί στο δυσμενέστερο αν ληφθούν υπ όψιν δύο πρόσθετες παράμετροι. Αφ΄ενός η ήδη ορατή διεύρυνση των κοινωνικών ανισοτήτων σε όλο τον πλανήτη. Ο Joel Kotkin, διάσημος οικονομολόγος και κοινωνιολόγος σε άρθρο του στο συντηρητικό περιοδικό “Spectator” τόνιζε στις 7 Ιανουαρίου 2022 : «Η νέα απολυταρχία αναδύεται από μια αδυσώπητη συγκέντρωση πλούτου που έχει δημιουργήσει μια νέα πάμπλουτη ελίτ. Η οικονομική κληρονομιά της τελευταίας δεκαετίας είναι η υπερβολική εταιρική ενοποίηση, μια μαζική μεταφορά πλούτου στο ανώτερο 1% από την μεσαία τάξη».

Είναι αλήθεια ότι η κατανομή του πλούτου περιορίζεται διαρκώς σε λιγότερα χέρια και εξωθούνται στο περιθώριο ολοένα και περισσότερες κοινωνικές ομάδες που ανήκουν στα αστικά-μικροαστικά στρώματα. Υγιής όμως δημοκρατία χωρίς κοινωνική συνοχή δεν είναι εφικτή. Προοπτική ηρεμίας και ομαλότητας με αποκλεισμούς και στέρηση της ελπίδας από τους πολλούς για ένα καλύτερο αύριο, είναι όνειρο θερινής νυκτός.»

Πώς σας πετσοκοψε έτσι ρε τανάκια;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτοκτόνησε σαραντάχρονη μόλις είδε τον λογαριασμό της ΔΕΗ.

Το αίμα της να βαραίνει τις συνειδήσεις των ψηφοφόρων αυτής της συμμοριας

Και αυτηνης αλλά και όσων θα ακολουθήσουν που θα είναι πολλοί,καθάρματα και εγκληματίες,μακονομαχοι της φακής και μπατριωτες της μπουτσας,λήσταρχα ξεπουλημενα λαμογια ξέχασα κάτι; Α ναι! Και πουτανακια μου



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεος και πρώην λοχαγός του τούρκικου στρατού Βαρθολομαίος είπε στις 24/5/2022 πως είναι απαράδεκτο ο Πατριάρχης Ρωσίας Κύριλλος να μην καταδικάζει τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας

 Ο Βαρθολομαίος στις 26/1/2018 ευλόγησε την εισβολή  της Τουρκίας στη  Συρία.

Στο πλευρό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Τουρκίας στο Αφρίν της βόρειας Συρίας έχει ταχθεί ο Πατριάρχης, Βαρθολομαίος.

Σε επιστολή του προς τον τούρκο Πρόεδρο, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Hurriyet Daily News, ο κ. Βαρθολομαίος επισημαίνει πως η εκκλησία προσεύχεται στο Θεό για να αποκατασταθεί η ειρήνη στη Συρία.

«Η αποφασιστική στάση του Προέδρου Ερντογάν που απαγορεύει αυστηρά το συσχετισμό μιας θρησκείας με την τρομοκρατία αντικατοπτρίζεται στην παγκόσμια κοινή γνώμη. Προσευχόμαστε εσείς και οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις να οδηγηθείτε σε επιτυχία και η ''Επιχείρηση Κλάδος Ελαίας'' να φέρει ειρήνη στην περιοχή όπως το όνομά της υπόσχεται» καταλήγει ο Οικουμενικός Πατριάρχης.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Ρώσοι τουρίστες μπορούν να πληρώσουν ελεύθερα για υπηρεσίες με την κάρτα Mir σε όλα σχεδόν τα ξενοδοχεία στην Τουρκία.

Αυτό είπε η επικεφαλής Τουρισμού της Ρωσίας. 

Την πληροφορία της επιβεβαίωσε και ο Τούρκος υπουργός.

Είδες οι δήθεν κυρώσεις;;;

Εδώ πεινάμε, εκεί το χρήμα ρέει άνετα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕ: ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ!

Ηχηρότατο μήνυμα προς την κυβέρνηση και την 6η ΥΠΕ, έστειλε σήμερα το απόγευμα ο Πατραϊκός λαός που, με τη συγκλονιστική του αγωνιστική παρουσία στην πλατεία Γεωργίου, είπε «Όχι» στο κλείσιμο του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων.

Στη μεγάλη παμπατραϊκή συγκέντρωση για την υπεράσπιση του Καραμανδάνειου, που διοργάνωσε ο Δήμος Πατρέων, οι φορείς της Πάτρας και ο λαός της έδωσαν δυναμικό αγωνιστικό «παρών», διαδηλώνοντας την απόφασή τους να δώσουν μάχη ως το τέλος για να γίνουν προσλήψεις και να λειτουργήσει χωρίς ελλείψεις το μοναδικό Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Δυτικής Ελλάδας. 

Ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης, στην ομιλία του τόνισε ότι ο Δήμος, οι φορείς και ο λαός της πόλης δεν θα σταματήσουν τον αγώνα μέχρι να εξασφαλιστεί ότι το Καραμανδάνειο θα είναι πλήρως στελεχωμένο και εξοπλισμένο.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗΣ:

"Εκτός από το ουκρανικό σιτάρι, υπάρχει παράλληλα και το πρόβλημα με τις εξαγωγές ρωσικού σιταριού. 

Παρότι η Δύση υπενθυμίζει δυνατά πως δεν συμπεριλαμβάνονται στις κυρώσεις, αποσιωπάει ντροπαλά ότι τις επέβαλαν στα πλοία που μεταφέρουν το σιτάρι. 

Δεν μπορούν να αράζουν στα ευρωπαϊκά λιμάνια, δεν μπορούν να ασφαλίζονται. 

Οι κυρώσεις των δυτικών εταίρων μας συμπεριλαμβάνουν όλες τις μεταφορικές και οικονομικές αλυσίδες που σχετίζονται με τις προμήθειες σιταριού."

ΕΤΣΙ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.

ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΚΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ήταν σαν σήμερα 3 Ιουνίου του 1941 στην Κάνδανο Χανίων, μαζί με αυτή στο Κοντομαρί την προηγούμενη ημέρα, η πρώτη σφαγή των Γερμανών στην κατεχόμενη Ελλάδα. Μάλιστα οι κατακτητές για να υπενθυμίζουν το έγκλημα τους διαρκώς και για "παραδειγματισμό" στους αντιστεκόμενους προγόνους μας, τοποθέτησαν μια πινακίδα που έγραφε "εδώ υπήρχε η Κάνδανος" ! 

Οι Γερμανοί θύτες των 240 αθώων Ελλήνων, ήταν αυτοί που ως συνεργάτες της Τουρκίας, των Νεότουρκων και των Κεμαλικών και ως ατιμώρητοι δολοφόνοι στη Φώκαια, στα Βουρλά, στο Αϊδίνιο, στη Σμύρνη, επανέλαβαν τις ίδιες βαρβαρότητες στην Κρήτη και σε όλη την πατρίδα μας.

Απαιτούμε την αναγνώριση των Γερμανικών εγκλημάτων, της συνέχειας της Γενοκτονίας στη Μικρά Ασία, στον Πόντο, στη Θράκη, ελπίζοντας να υπάρξει κάποτε μια κυβέρνηση στην Ελλάδα η οποία μαζί με τους αρμόδιους θεσμούς της να πράξουν ό,τι απορρέει από το Νόμο και την Ιστορία!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ

Την ερχόμενη Δευτέρα, 6 Ιουνίου στις 12.00 το μεσημέρι, στα γραφεία της Δημοτικής Ενότητας Ρίου, η Δημοτική Αρχή οργανώνει συνάντηση ενημέρωσης, των προέδρων των κοινοτήτων Αραχωβίτικων, Δρεπάνου, Πλατανίου, Ψαθόπυργου, Αργυρών και Αγ. Βασιλείου με θέμα: «Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων Αιολικού Σταθμού παραγωγής ενέργειας ισχύος 11 MW στη θέση «Περιστερόβραχος».

Λέμε «όχι» στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο Πλατάνι και στα γειτονικά χωριά του Δήμου μας. Καλούμε το λαό της περιοχής σε συντονισμένη δράση και αγώνα για την προστασία της υγείας και του περιβάλλοντος. 



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σερβία: Tρομοκρατική οργάνωση ο ΠΟΥ

Ξεκίνησε αισιόδοξα ο Ιούνης

Κατέρρευσε η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας η οποία πέρασε τις τελευταίες 7 ημέρες εξετάζοντας τις 13 αμφιλεγόμενες τροποποιήσεις του Τζο Μπάιντεν!!!! στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας (International Health Regulations, IHR).

ΔΕΝ θα αρπάζει τελικά την εθνική κυριαρχία ΚΑΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγεία μετά από πίεση πολλών χωρών-μελών του ΟΗΕ!!!

Η αρχή της κατάρρευσης ήρθε την Τετάρτη, 25 Μαΐου, που έτυχε να είναι και η Ημέρα της Αφρικής όταν η Μποτσουάνα διάβασε μια δήλωση εκ μέρους των 47 μελών της AFRO, λέγοντας ότι θα αρνηθούν συλλογικά την υποστήριξή τους για τις «μεταρρυθμίσεις», για τις οποίες πολλά αφρικανικά μέλη ανησυχούσαν πολύ. Πολλές άλλες χώρες δήλωσαν επίσης ότι είχαν επιφυλάξεις για τις αλλαγές και δεν θα τις υποστηρίξουν. Ανάμεσά τους η Βραζιλία, η Ρωσία, Ινδία, Κίνα, η Νότια Αφρική, το Ιράν και η Μαλαισία. Η Βραζιλία είπε συγκεκριμένα ότι θα αποχωρήσει από τον ΠΟΥ, αντί να επιτρέψει στον πληθυσμό της να υπόκειται στις νέες τροποποιήσεις. H Σερβία κήρυξε μάλιστα τον ΠΟΥ τρομοκρατική οργάνωση και αποχωρεί¨.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Ευρωπαίοι, θέλουν να ψωνίζουν σε 10πλασια τιμή, για τον λαό τους.

Πληρώνονται για να γίνονται δυνάστες κ βασανιστές των ευρωπαϊκών λαών.

Τί δουλειά έχουμε εμείς σε αυτόν τον οίκο @ρχιδιων ;;



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Κατά τη διάρκεια του 78 ημερών αεροπορικού πολέμου του ΝΑΤΟ κατά της Γιουγκοσλαβίας το 1999, η "αμυντική" συμμαχία κατέστρεψε σχεδόν κάθε γέφυρα σε όλο τον Δούναβη. Αυτό ήταν στην εντελώς αντίθετη πλευρά της Σερβίας από το Κοσσυφοπέδιο, όπου το ΝΑΤΟ υποστήριζε την αλβανική αυτονομιστική εξέγερση.

Δεν υπήρχε στρατιωτική αξία στην ανατίναξη των γεφυρών, επειδή ο Γιουγκοσλαβικός Στρατός ήταν ήδη σταθμευμένος στο Κοσσυφοπέδιο - και απέφυγε επιτυχώς τις περισσότερες επιθέσεις του ΝΑΤΟ με έξυπνο καμουφλάζ, όπως παραδέχθηκαν ακόμη και μερικά δυτικά ενημερωτικά μέσα μετά, σε μια σπάνια επίθεση ειλικρίνεια. Ούτε η Γιουγκοσλαβία έπαιρνε εξωτερικές προμήθειες όπλων, πυρομαχικών ή καυσίμων από το εξωτερικό, όπως  τώρα η Ουκρανία• όχι, στάθηκε εντελώς μόνη της.

Ωστόσο το ΝΑΤΟ βομβάρδισε τις γέφυρες ούτως ή άλλως - καθώς και διυλιστήρια καυσίμων, σταθμούς παραγωγής ενέργειας και άλλες αστικές υποδομές. Όταν η Γιουγκοσλαβία ζήτησε νομική έννομη τάξη, το Διεθνές Δικαστήριο δήλωσε ότι δεν είχε δικαιοδοσία (αλλά ως εκ θαύματος άλλαξε γνώμη όταν η Γιουγκοσλαβία κατηγορήθηκε αργότερα για "γενοκτονία" στη Βοσνία). Το ad hoc δικαστήριο εγκλημάτων πολέμου του ΟΗΕ (ICTY) δήλωσε ότι εμπιστεύεται το ΝΑΤΟ όταν τους είπε ότι όλες οι ενέργειες του ήταν απολύτως δικαιολογημένες. Μόλις αυτή την εβδομάδα, το ΝΑΤΟ ισχυρίστηκε ασυλία από αγωγές σχετικά με τις επιπτώσεις του απεμπλουτισμένου ουρανίου -δηλαδή απότομη αύξηση του αριθμού και της σοβαρότητας των περιπτώσεων καρκίνου - στη Σερβία.

Γιατί τα αναφέρω όλα αυτά; Επειδή η Ρωσία δεν έχει κάνει το ίδιο πράγμα στην Ουκρανία. Πουθενά κοντά. Παρόλο που οι υποδομές που χρησιμοποιήθηκαν για να φέρουν δυτικά όπλα και καύσιμα και πυρομαχικά είναι 100% νόμιμος στρατιωτικός στόχος. Κι όμως η Μόσχα εξακολουθεί να κατηγορείται για κάθε λογής πράγματα από τη συλλογική Δύση, η οποία μέχρι σήμερα θεωρεί θεμιτό τον πόλεμο του ΝΑΤΟ το 1999 και τα αποτελέσματά του πέρα από κάθε υποψία.

"Διεθνής τάξη βασισμένη σε κανόνες" του κώλου. "

Σχολιο.- Μετά από 23 χρόνια, η Σερβία ξανά εχθρός της Δύσης...

Δύση λοιπόν είναι αυτό το μαύρο κουτί της Πανδώρας, όπου ο αλγόριθμός του παράγει διαρκώς νέους εχθρούς ή επαναφέρει παλαιότερους. Εδώ θα μας θυμίσω τι ήμασταν εμείς στην Ελλάδα για την Δύση το 2015. Κάτι πρέπει να γίνει μ' αυτούς τους ηλίθιους αποικιοκράτες...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διαβάζω πως σβήστηκε όνομα πρώην υπουργού από έγγραφο του FBI γιατί τον έδειχνε για μίζα. Αυτά είναι συγκλονιστικά νέα για καμιά Ολλανδία, καμιά Αγγλία καμιά Νορβηγία. Για εδώ δεν είναι τίποτα. Συμβαίνουν αυτά, έτσι δρουν οι συμμορίες πάμε παρακάτω.

"Η εισαγγελέας διαφθοράς παραδίδει για μετάφραση στο υπουργείο Εξωτερικών, έκθεση του FBI που γράφει ξεκάθαρα και ονομαστικά ότι ο Ανδρέας ο Λοβέρδος δωροδοκήθηκε από τη Novartis για να "σπρώξει" ως υπουργός Υγείας τα δικά της φάρμακα. Η επίσημη μετάφραση του υπουργείου Εξωτερικών ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ το όνομα του Λοβέρδου. (..)

Στα ίσια. Στεγνά. Τα παίρνουν από χίλιες μεριές, τρώνε με εκατό μασέλες, έχουν φτιάξει ένα σύστημα που τους ξεπλένει ό,τι και αν κάνουν, και μετά σου ζητούν να τους ψηφίσεις για να σε σώσουν. 

Εν τω μεταξύ αυτοί που τον υπερασπίζονται με μεγαλύτερο ζήλο είναι οι δεξιοί



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



*...Πριν από 55 χρόνια, ο αριστερός φοιτητής και ακτιβιστής Μπέννο Όνεζοργκ δολοφονήθηκε από τη γερμανική αστυνομία, το βράδυ της Παρασκευής 2 Ιουνίου του 1967 στο τότε Δυτικό Βερολίνο. 

Το γεγονός αυτό δεν το μνημονεύουν πολλοί σήμερα, μολονότι αποτέλεσε καμπή στο γερμανικό αντιαυταρχικό-διεκδικητικό κίνημα της δεκαετίας του '60 και σηματοδότησε την έκρηξη του "γερμανικού Μάη", ο οποίος προηγείται κατά τι του γαλλικού.

Συνοπτικά παραθέτω τα συμβάντα της 2ας Ιουνίου 1967: Οι μεγάλες διαδηλώσεις με εκπαιδευτικά, κοινωνικά και οικονομικά αιτήματα, στις οποίες τον τόνο δίνει η αριστερή εξωκοινοβουλευτική αντιπολίτευση με κορυφαία την μαζικότατη μετωπική φοιτητική οργάνωση "Σοσιαλιστικός Γερμανικός Φοιτητικός Σύνδεσμος" (SDS), αποκτούν εκείνη την ημέρα έναν έντονο διεθνιστικό-αντιαυταρχικό χαρακτήρα.

Χιλιάδες κόσμου, στην πλειονότητά τους φοιτητές, ακολουθούν τον Μπέννο Όνεζοργκ στην τελευταία του κατοικία. Δυναμικές διαδηλώσεις ξεσπούν σε όλη τη Δυτική Γερμανία. Η κατακραυγή θα υποχρεώσει τον αιματοβαμμένο σοσιαλδημοκράτη κυβερνήτη του Βερολίνου Άλμπερτς, τον υπουργό του των εσωτερικών Μπις και τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Ντίνζινγκ να παραιτηθούν τρεις μήνες μετά. 

Ωστόσο, τόσο η τοπική όσο και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Δυτικής Γερμανίας ανέχτηκαν περαιτέρω τη συγκάλυψη και την ατιμωρησία.

Τελικά, στις δύο δίκες που έγιναν, ο δολοφόνος Κούραζ αθωώθηκε "λόγω αμφιβολιών", μολονότι υπήρχαν πολλές αποδείξεις που θεμελίωναν την ενοχή του, παρά την αλλοίωση και εξαφάνιση βασικών στοιχείων της υπόθεσης.

Η άγρια δολοφονία του Όνεζοργκ επέδρασε καταλυτικά στο αριστερό κίνημα της Δυτικής Γερμανίας.

Για όλες τις πτέρυγές του υπήρξε το σημείο "χωρίς επιστροφή", όπως χαρακτηριστικά το έχουν διατυπώσει Γερμανοί ιστορικοί της περιόδου.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι σκύλοι θυμούνται. Η μνήμη τους είναι διαφορετική από την δική μας, είναι πολύπλοκη και πολυδιάστατη. Θυμούνται το πρόσωπο μας, την φωνή μας, και συναισθήματα που συνδέονται με γεγονότα της ζωής τους. Ένα πράγμα που οι σκύλοι θυμούνται για πάντα, για όλη τους την ζωή, είναι η μυρωδιά του ιδιοκτήτη τους. Αυτή δεν την ξεχνάνε ποτέ, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Η μυρωδιά είναι ένα κομμάτι του κάθε ανθρώπου, που μόνο ο σκύλος του γνωρίζει τόσο καλά, αφού μυρίζει 40 φορές καλύτερα από εμάς και ουσιαστικά "βλέπει" με την μύτη του.

Μυριζοντας, βλέπει αυτό που βγαίνει από μέσα μας, όσο και να προσπαθούμε να το κρύψουμε, και η μυρωδιά αυτή προκαλεί συναισθήματα τα οποία έχουν ένα φάσμα τεράστιο, από φόβο και αγωνία μέχρι ενθουσιασμό και αγάπη. 

Το τι συναισθήματα προκαλεί η μυρωδιά μας, το πώς θέλουμε να μας θυμούνται, το αν μυριζουμε αγάπη ή βρωμάμε φόβο, εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



22 Δεκεμβρίου 2021

Aνοιχτή επιστολή προς τον κόσμο της Κριστίν Ασάνζ για να σώσει τη ζωή του γιου της, Τζούλιαν Ασάνζ :

" Πενήντα χρόνια πριν, όταν γέννησα για πρώτη φορά ως νέα μητέρα, πίστευα ότι δεν θα μπορούσε να υπάρξει μεγαλύτερος πόνος. Αλλά σύντομα ξεχάστηκε όταν κράτησα στην αγκαλιά μου το πανέμορφο αγοράκι μου. Τον ονόμασα Τζούλιαν.

Σήμερα συνειδητοποιώ ότι έκανα λάθος. Υπάρχει μεγαλύτερος πόνος.

Ο ατελείωτος πόνος που σπαράζει τα σωθικά του να είσαι μητέρα ενός πολυβραβευμένου δημοσιογράφου που είχε το θάρρος να δημοσιεύσει την αλήθεια για τα εγκλήματα και τη διαφθορά σε υψηλό επίπεδο της κυβέρνησης.

Ο πόνος να βλέπω τον γιο μου που προσπάθησε να δημοσιεύσει σημαντικές αλήθειες, να διασύρεται συνεχώς παγκοσμίως.

Ο πόνος να βλέπω τον γιο μου, που διακινδύνευσε τη ζωή του για να αποκαλύψει την αδικία, να τον εγκλωβίζουν και να του αρνούνται μια δίκαιη νομική διαδικασία, ξανά και ξανά.

Ο πόνος να βλέπω το υγιές παιδί μου να μαραζώνει σιγά σιγά από την έλλειψη σωστής υγιεινής και ιατρικής περίθαλψης για χρόνια υπό κράτηση.

Την αγωνία να βλέπω το παιδί μου να βασανίζεται σκληρά ψυχολογικά για να μπορέσουν να σπάσουν το τεράστιο πνεύμα του.

Ο συνεχής εφιάλτης ότι θα εκδοθεί στις ΗΠΑ και θα θαφτεί ζωντανός σε αυστηρή απομόνωση για το υπόλοιπο της ζωής του.

Ο συνεχής φόβος ότι η CIA θα πραγματοποιήσει τα σχέδιά της για τη δολοφονία του.

Η έντονη θλίψη όταν είδα το εύθραυστο εξαντλημένο σώμα του να πέφτει από ένα μίνι εγκεφαλικό επεισόδιο κατά την τελευταία ακρόαση λόγω του χρόνιου στρες.

Επίσης, πολλοί άνθρωποι έχουν πληγωθεί βλέποντας μια εκδικητική υπερδύναμη να χρησιμοποιεί τους απεριόριστους πόρους της για να εκφοβίσει και να καταστρέψει ένα ανυπεράσπιστο άτομο.

Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους τους αξιοπρεπείς πολίτες που διαμαρτύρονται παγκοσμίως για τη βάναυση πολιτική δίωξη του Τζούλιαν.

Παρακαλώ συνεχίστε να υψώνετε τη φωνή σας στους πολιτικούς σας μέχρι να τους γίνει εκκωφαντική.

Η ζωή του είναι στα χέρια σας. "

Κριστίν Ασάνζ



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το τέλος της ζωής όπως τη γνωρίζαμε

27 ΜΑΪΟΥ 2022~ INDEPENDENT RESEARCHERS

Τον Σεπτέμβριο του 2021 το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (New York Stock Exchange, NYSE) ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου επενδυτικού προϊόντος, το οποίο εδώ και χρόνια αποκαλείται κυνικά “φυσικά περιουσιακά στοιχεία (natural assets)” από τους παγκόσμιους εξουσιαστές και τα φερέφωνα τους.

Ουσιαστικά σε αυτό περιλαμβάνονται όλα τα χερσαία και θαλάσσια οικοσυστήματα του πλανήτη (είτε αυτά είναι παρθένα, είτε έχουν δεχτεί ανθρώπινη επέμβαση), οι φυσικοί τους πόροι, καθώς και όλες οι ανθρώπινες δραστηριότητες που σχετίζονται με αυτά.

Μέχρι σήμερα η εμπορευματοποίηση των οικοσυστημάτων γινόταν με άμεσο τρόπο, δηλαδή με την εκμετάλλευση τους στα πλαίσια της καπιταλιστικής παραγωγής. 

Το προφανές επιδιωκόμενο αποτέλεσμα για τις υπερεθνικές οικονομικές ελίτ και τους κάθε λογής υπηρέτες τους (κράτη, τεχνοκράτες, πολιτικοί, κλπ) είναι να μπορούν να αντλούν υπεραξία από αυτά μέσω της πλήρους ιδιωτικοποίησης και εμπορευματοποίησης – χρηματιστικοποίησης της φύσης αλλά και της ανθρώπινης ζωής, στο βαθμό που αυτή εξαρτάται από το φυσικό περιβάλλον.

Πρόσφατα η ιστοσελίδα της οργάνωσης “Alliance for Natural Health” (Συμμαχία για τη Φυσική Υγεία) έκανε ένα αφιέρωμα σε αυτό το εγχείρημα, χαρακτηρίζοντας το ως τη μεγαλύτερη αρπαγή γης σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Ύστερα από την ανάλυση που κάνουμε πιο κάτω, παραθέτουμε τη δική μας εκτίμηση ότι εάν φτάσει να υλοποιηθεί, οι συνέπειες του δεν θα είναι μόνο οικονομικές, αλλά θα επεκταθούν σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας και θα αλλάξουν όσα γνωρίζαμε ή θεωρούσαμε δεδομένα για τη φύση, τη σχέση του ανθρώπου με αυτήν, αλλά και την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη..."



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ Ομαδική εκτέλεση τουλάχιστον 3 Ορθόδοξων μοναχών και μιας μοναχής της Λαύρας Κοίμησης της Θεοτόκου του Sviatohirsk στην περιοχή του Ντόνετσκ από ουκρανικό στρατό, Αζόφ και Δεξιό Τομέα! Σοβαρά τραυματίες κι άλλοι μοναχοί! 

03/06/2022

Μοναχοί Ομολογητές μάρτυρες στο Ντόνετσκ. Ομαδική εκτέλεση Ορθόδοξων μοναχών από Ουκρανοναζί. Τους εκτέλεσαν εν ψυχρώ Ουκρανοί στρατιωτικοί και ναζιστές παραστρατιωτικοί του Αζόφ και του Δεξιού Τομέα.. Ο ουκρανικός στρατός δολοφόνησε τουλάχιστον 3 μοναχούς της Λαύρας της Κοίμησης της Θεοτόκου του Sviatohirsk στην περιοχή του Ντόνετσκ και μια μοναχή. 4 μοναχοί νεκροί κι άλλοι νοσηλεύονται σοβαρά τραυματίες. Είναι μια πολύ σημαντική μονή που βρίσκεται αμφιθεατρικά χτισμένη στις όχθες του ποταμού Donets κοντά στη μικρή πόλη Sviatohirsk στο Ντονμπάς. Αρκετοί μοναχοί σκοτώθηκαν πριν 2 μέρες από τον ουκρανικό στρατό στη Μονή αυτή σύμφωνα με πολλές αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα και σήμερα παρουσία του Μητροπολίτη Sviatohirsk Αρσενίου έγινε η ομαδική κηδεία τους. Στις εικόνες διακρίνονται τουλάχιστον 3 φέρετρα με σωρούς. Η μονή είναι δικαιοδοσίας Πατριαρχείου Μόσχας.

Είναι μάρτυρες Ομολογητές τους ζήτησαν να προσχωρήσουν στην ΝΑΤΟικη σχισματική ”εκκλησία” που σύστησε με εντολή ΗΠΑ ο Βαρθολομαίος κι αρνήθηκαν προτίμησαν το μαρτύριο. Διωγμοί πρωτοφανείς κατά πιστών και κλήρου της Ορθόδοξης Εκκλησίας υπό Δικαιοδοσία Μόσχας που δικαιολογούν τον τακτικό ελιγμό Ονούφριου για μερική αυτονόμηση..



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ρωσία μπορεί να χτυπήσει εδάφη των ΗΠΑ αν προμηθεύσουν όπλα μεγάλου βεληνεκούς στην Ουκρανία!

03/06/2022

Η Ρωσία θα μπορούσε να χτυπήσει εδάφη των ΗΠΑ εάν αρχίσoυν να προμηθεύουν όπλα μεγάλου βεληνεκούς στην Ουκρανία, δήλωσε ο στρατιωτικός πολιτικός επιστήμονας Alexander Perendzhiev.

«Έχουμε υποβρύχια κοντά στις Ηνωμένες Πολιτείες, η σωστή παρακολούθηση βρίσκεται σε εξέλιξη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προειδοποιούμε ότι τέτοιες αποστολές μπορεί πράγματι να επηρεαστούν όταν φορτώνονται ή παραδίδονται δια θαλάσσης” τόνισε ο Ρώσος επιστήμονας.

Σε πλήρη ετοιμότητα η πολεμική μηχανή. Σήμερα, Παρασκευή, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι περισσότερα από 40 πολεμικά πλοία και πλοία υποστήριξης και έως και 20 αεροσκάφη και ελικόπτερα του Στόλου του Ειρηνικού έχουν ξεκινήσει στρατιωτικές ασκήσεις σε μια απομακρυσμένη θαλάσσια περιοχή στον Ειρηνικό Ωκεανό ως τις 10 Ιουνίου.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



49 πράκτορες του FBI,  24 πράκτορες Γερμανικών υπηρεσιών έφτασαν στη Μολδαβία. Η Μολδαβία εισάγει νόμο για ανάπτυξη ξένων στρατευμάτων και απαγορεύει διάδοση ρωσικών ειδησεογραφικών προγραμμάτων. Το ΝΑΤΟ εξωθεί σ΄άνοιγμα μετώπου στη Μολδαβία κατά Ρωσίας!!

03/06/2022

To NATO εξωθεί σ΄άνοιγμα μετώπου στη Μολδαβία κατά Ρωσίας. Μια σειρά από πρόσφατες ενέργειες το καταδεικνύουν. 49 πράκτορες του FBI που μιλούν ρωσικά και ειδικεύονται στην αντιμετώπιση της ρωσικής επιρροής και 24 πράκτορες γερμανικών μυστικών υπηρεσιών έχουν φτάσει στη Μολδαβία. Η Μολδαβία ετοιμάζει νομοσχέδια που θα επιτρέψουν την εισαγωγή ξένων στρατευμάτων με τα όπλα τους στη χώρα. Το κοινοβούλιο της Μολδαβίας ενέκρινε νόμο την Πέμπτη 2 Ιουνίου που απαγορεύει τη μετάδοση ρωσικών ειδησεογραφικών προγραμμάτων στη χώρα

Στο Κισινάου, οι χώρες του ΝΑΤΟ ασχολούνται σοβαρά με το άνοιγμα του μολδαβικού μετώπου ενάντια στη Ρωσία.

Η Μολδαβία ετοιμάζει νομοσχέδια που θα επιτρέψουν την εισαγωγή ξένων στρατευμάτων με τα όπλα τους στη χώρα, δήλωσε ο βουλευτής Vadim Fotescu Είπε: «Οι μολδαβικές αρχές προετοιμάζουν σχέδια νόμων που θα επιτρέψουν την εισαγωγή ξένων δυνάμεων με τα όπλα τους στη χώρα, η αντιπολίτευση ήθελε να αποκλείσει αυτά τα θέματα από την ατζέντα του κοινοβουλίου».

Το κοινοβούλιο της Μολδαβίας ενέκρινε νόμο την Πέμπτη 2 Ιουνίου που απαγορεύει τη μετάδοση ρωσικών ειδησεογραφικών προγραμμάτων στη χώρα αυτή, όπου η τριβή μεταξύ φιλοδυτικών και φιλορώσων έχει αυξηθεί με τη σύγκρουση στην Ουκρανία.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θεσσαλονίκη: Ο Νίκος Διαλυνάς για το mail του γυμναστή που αυτοκτόνησε

03/06/2022 17:00

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την αυτοκτονία του γυμναστή Γιώργου Παπαναούμ στη Θεσσαλονίκη, ενώ την υπόθεση σχολίασε και ο νομικός σύμβουλος της Γεωργίας Μπίκα, Νίκος Διαλυνάς.

Στο email που έστειλε ο Παπαναούμ πριν βάλει τέλος στη ζωή του μιλούσε για κυκλώματα και μάλιστα έκανε αναφορές και στην υπόθεση Μπίκα.

Ο νομικός σύμβουλος της Γεωργίας Μπίκα για την υπόθεση βιασμού, Νίκος Διαλυνάς, μίλησε για καταγγελίες που είχε κάνει ο ίδιος για όλα όσα ανέφερε ο 50χρονος γυμναστής που αυτοκτόνησε. Μάλιστα όπως ανέφερε ήρθε η στιγμή να δώσει και ένα δεύτερο πακέτο με αποκαλυπτικές ηλεκτρονικές πληροφορίες.

Τι λέει ο νομικός σύμβουλος Μπίκα για τις καταγγελίες που έκανε στο email ο γυμναστής που αυτοκτόνησε

«Επιβεβαιώνεται η αναφορά μου στον προϊστάμενο Εισαγγελίας Πρωτοδικών σχετικά με τα κυκλώματα. Επιβεβαιώνεται και ως προς τις γυναίκες που έρχονται από Βουλγαρία, Κύπρο κτλ και αναφορικά με τα ανήλικα κοριτσάκια που “προσφέρονται” σε μεγαλοσχήμονες και επιχειρηματίες. Αρχίζει να δένει το γλυκό. Η δικιά μου καταγγελία βρίσκεται στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εδώ και αρκετούς μήνες. Επειδή εξαντλείται η υπομονή μου μετά και από αυτό τον θάνατο, νομίζω ότι έρχεται η ώρα να δώσω και το δεύτερο πακέτο ηλεκτρονικών πληροφοριών που μου έχει έρθει και είναι ακόμα πιο αποκαλυπτικό» είπε μιλώντας στο OPEN.

«Έχω συγκεκριμένες πληροφορίες για συγκεκριμένα πρόσωπα και πράγματα. Φτάνει πια» συνέχισε. «Αυτή η αυτοκτονία θα μπορούσε να είχε αποτραπεί αν είχαν προχωρήσει οι έρευνες για το πακέτο πληροφοριών που παρέδωσα στις Αρχές» επισήμανε.

Διαλυνάς: Δεν αποδεικνύεται συμμετοχή της 17χρονης στο πάρτι και σε προσέλκυση επιχειρηματιών, το αναφέρει και η εισαγγελέας

Αναφερόμενος σε πιθανή εμπλοκή της γυναίκας-αράχνης με την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη ο κ. Διαλυνάς ανέφερε: «Την κυρία με την οποία φέρεται ότι είχε σχέση δεν την γνωρίζω, ούτε τον ίδιο. Από όσο μπορώ να γνωρίζω η 17χρονη είναι αυτή που έφυγε από το πάρτι, είχε προσκληθεί από τη Γεωργία Μπίκα, δεν προέκυψε ότι αυτή την προσκάλεσε, ούτε ότι η μητέρα της ήταν αυτή που την προηγούμενη μέρα δασκάλεψε την κοπέλα να πάει στο πάρτι. Συμμετοχή της ανήλικης στο πάρτι και σε προσέλκυση επιχειρηματικών δεν αποδεικνύεται, όπως αναφέρει και η εισαγγελέας της υπόθεσης που θεωρεί ότι η υπόθεση πρέπει να μπει στο αρχείο».

Και κατέληξε: «Ανήλικες κοπέλες οι οποίες σύμφωνα με ηλεκτρονικές καταγγελίες αλιεύονται σε συγκεκριμένα στέκια και με συγκεκριμένους τρόπους. Υπάρχει μία αντίφαση: η δική μου καταγγελία διαβιβάστηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενώ μέσα καταγγέλλονται σωρεία αδικημάτων και κατονομάζονται πρόσωπα. Στην περίπτωση της αυτοκτονίας διαβιβάστηκε στο Ανθρωποκτονιών. Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους και πρέπει να διερευνηθούν».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Κεραυνός» Β.Πούτιν προς Βερολίνο: «Η ιστορία δείχνει τι θα συμβεί στην Γερμανία μόλις επανεξοπλιστεί»! – Καταστροφή και διαμελισμός!

Ανακοίνωση μηνύματος του Ρώσου προέδρου από την εκπρόσωπο του ρωσικού ΥΠΕΞ Μ.Ζαχάροβα

03.06.2022 | 14 :44

Η Μόσχα προειδοποιεί την Γερμανία με ολική στρατιωτική καταστροφή και κατάληψή της, τουλάχιστον την ανατολικής πλευράς της με τον πιο επίσημο τρόπο, μετά την απόφαση του Βερολίνου όχι μόνο να επανεξοπλιστεί, αλλά και να αποκτήσει «Τις ισχυρότερες συμβατικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ».

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εεωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, μετέφερε το μήνυμα του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν, ο οποίος είχε θητεύσει πολλά χρόνια ως στέλεχος της KGB στην Ανατολική Γερμανία, τότε μέλος του Συμφώνου της Βαρσοβίας:

Το γεγονός ότι η Γερμανία επανεξοπλίζεται θα αυξήσει τους κινδύνους για την ασφάλεια της Ρωσίας.  «Αντιλαμβανόμαστε τη δήλωση του Γερμανού καγκελαρίου Όλας Σολτς ως μια ακόμη επιβεβαίωση ότι το Βερολίνο έχει χαράξει μια πορεία για μια ταχεία επαναστρατιωτικοποίηση της χώρας».

Και κλείνει με την προεδοποίηση:

«Πώς θα μπορούσε να τελειώσει αυτό; Αλίμονο, αυτό είναι γνωστό από την ιστορία»!

Δηλαδή, καταστροφή όχι μόνο της γερμανικής πολεμικής μηχανής, αλλά και όλης της Γερμανίας, εκ νέου διαμελισμού της και κατοχής γερμανικών εδαφών με την προσάρτησή τους στην Ρωσία, όπως είχε συμβεί το 1945 με το Καλίνινγκραντ, το οποίο μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν το γερμανικό Κένιξμπεργκ.

Βέβαια και στον Α’ΠΠ, έτσι είχε «τελειώσει» η Γερμανία, με την καταστροφή της από τις δυνάμεις της Αντάντ (Ρωσία, Γαλλία, Βρετανία κλπ.) αν και η Ρωσία άλλαξε καθεστώς το 2017, έγινε Σοβιετική Ένωση και συνήψε ειρήνη με την ηττημένη Γερμανία

Θα δούμε και τρίτη καταστροφή της Γερμανίας που πλέον παύει σταδιακά να είναι και πελάτης της Ρωσίας σε ότι αφορά το φυσικό αέριο και πετρέλαιο, λιγνίτη και άρα δεν έχει κανένα λόγο να μην θέλει την καταστροφή της η Μόσχα; Πιθανό.

Εδώ βέβαια, θα «μιλήσουν» τα πυρηνικά…