Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

Σαββατο 4 Ιουνιου 2022


Τα καθάρματα ! Τώρα έβλεπα τυχαία στη τηλεόραση πως έχουν μετατρέψει τη μισή Πλατεία Συντάγματος σε γήπεδο μπίτς- βόλευ Εμπορευματοποίηση του δημόσιου χώρου , από τον Δήμαρχο σίγουρα. Αλλοιώνουν την έννοια του ιστορικού δημόσιου χώρου και ό,τι νοηματοδοτεί αυτή η Πλατεία.

Η ίδια εμπορευματοποίηση και στο πάρκο του Πεδίου Άρεως. Ο γνωστός Πατούλης (συμμέτοχος στο σκάνδαλο Νοβάρτις παρά την πλαστογραφεία της μετάφρασης ), έχει παραδώσει τον ιστορικό χώρο με το μοναδικό Ηρώο του 1821 στην Αθήνα και τον τάφο του Υψηλάντη , στο Ίδρυμα Ωνάση προς ανάπλαση και εμπορευματοποίηση . Ήδη έχουν στηθεί μεγακατασκευές - δικτυώματα πάνω στους χώρους πρασίνου.

Αύριο είναι η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Το άθλιο νεο-αποικιοκρατικό , "πανδημικό" και μεγαλοολιγαρχικό καθεστώς της πατρίδας μας , έχει καταφέρει σχεδόν να ξεχάσουμε την 5η Ιουνίου που κάποτε τιμούσαμε αγωνιστικά ,διεκδικητικά ,ενωτικά.

Από ό,τι έχω υπόψη μου μόνο η κίνηση "Όχι λιμάνι στην Πειραική" την τιμά αύριο με αγωνιστικές εκδηλώσεις στον Πειραιά.

Μπορούμε να την τιμήσουμε κι εμείς μεταχρονολογημένα συμμετέχοντας στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνεται κατά της εκχώρησης του Πεδίου Άρεως και της εμπορευματοποίησης του από το Ίδρυμα Ωνάση , την Τ ε τ ά ρ τ η 8 Ι ο υ νί ο υ , στις 19.30' στο Ά γ α λ μ α της Α θ η ν ά ς.

Να μην τους αφήσουμε....

Σχολιο.- Την υπόθεση της Προστασίας του Περιβάλλοντος, την έχουν πλέον σφετεριστεί διάφοροι ξενοκίνητοι ¨κλιματιστές" Γκρετίστας, ανεμογεννητριάδες, οι ίδιοι που έχουν σφετεριστεί με το αζημίωτο την ιατρική επιστήμη σαν "εμβολιαστές" και Καραντινίστας, την εθνική ανεξαρτησία σαν "Open Borders" δήθεν ειρηνιστές του τύπου "το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του", το αντιπολεμικό κίνημα το οποίο σφετερίστηκαν σαν ΝΑΤΟϊκή αριστερά, "Ουκρανιστές" και πολεμοκάπηλοι. Σε κάθε μέτωπο κριτικής που ορθώνουμε, βρίσκουμε απέναντί μας την ίδια 5η φάλαγγα των μεταλλαγμένων υποτελών του Great Reset της ναζιστικής παγκοσμιοποίησης. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας χωρίς ψευδαισθήσεις.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η πολιτική είναι η τέχνη που εμποδίζει τους πολίτες να ασχοληθούν με τα πράγματα που τους αφοούν



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ανακεφαλαίωση:

1. Το 50% των σιτηρών του κόσμου παράγονται στην Ουκρανία, την οποία έχει ισοπεδώσει η Ρωσία και δεν παράγει ούτε σπυρί πια αλλά ταυτόχρονα της έχει κλάσει και τ' αρχίδια και όπου να 'ναι η Ουκρανική σημαία θα ανεμίζει στο Κρεμλίνο.

2. Το άλλο 50% των σιτηρών του κόσμου παράγονται στην Ρωσία η οποία καταρρέει σε 3 τέρμινα από τις κυρώσεις.

3. Οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας είναι να μην ψωνίζει φαϊ από την Ρωσία η Ευρώπη.

4. Για την λόρδα που θα κόψει την Ευρώπη λόγω των κυρώσεων της Ευρώπης εναντίον της Ρωσίας, φταίει η Ρωσία. Επίσης φταίνε οι Ευρωπαίοι που τρώνε πολύ.

5. Το 100% του πετρελαίου του πλανήτη παράγεται στην Ρωσία. Οι Ευρώπη δεν αγοράζει πετρέλαιο από την Ρωσία για να τιμωρήσει την Ρωσία. Η τιμή της βενζίνης 20πλασιάζεται και η Ευρώπη δεν έχει μπεντζίνα να γεμίσει ούτε παπί. Για αυτό φταίει η Ρωσία. Επίσης φταίνε οι Ευρωπαίοι που μου θέλουν αυτοκίνητα και τέτοια χαϊλίκια αντί να πηγαίνουν με τα πόδια.

6. Το 1485% του φυσικού αερίου που χρησιμοποιεί η Ευρώπη παράγεται στην Ρωσία. Η Ευρώπη δεν αγοράζει φυσικό αέριο από την Ρωσία για να τιμωρήσει την Ρωσία. Η Ευρώπη δεν έχει αέριο ούτε να ψήσει Ελληνικό καφέ, πόσο μάλλον για θερμάνσεις και αρκουδίσια. Για αυτό φταίει η Ρωσία. Επίσης φταίνε και οι Ευρωπαίοι που τον χειμώνα θέλουν να μη παγώνουν και το καλοκαίρι να μη βράζουν.

7. Η Ρωσία ευθύνεται για την κρίση πληθωρισμού, για τον κόβιντ, για το Κλόπαλ Γουώρμιν, για την άνοδο των τιμών στα πάντα, για την πτώση των μισθών, για την αύξηση των φόρων, για τον δάκο, τη μουχρίτσα, τον καρκίνο, το παρκινσον'ς, το σύνδρομο ντάου, τον ζαβλαμά, το μάτι, το έητζ, και την μόρα. 

8. Οι Ρώσοι είναι: ναζί, νεοναζί, παλαιοναζί, μεσοναζί, φασίστες, δολοφόνοι, βιαστές, βάρβαροι, βασιβουζούκοι, αντίχριστοι, άθεοι, σατανάδες, μουτζαχεντίν, φενταγίν, ταλιμπάν, βιαστές, παιδόφιλοι, ψυχασθενείς, βασανιστές, ζόμπι, όρκ, τρολ, ούρουκ-χαϊ, ο Σάουρον, ο Κθούλου, το Κράκεν, ο Νταρθ Βέηντερ, o Ζούουλ, και ο Θάνος.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επίθεση Μητσοτάκη στον φοιτητή που χτυπήθηκε με κρότου λάμψης στο ΑΠΘ: «Eπαγγελματίας τραυματίας...»

19:51 | 03 Ιουν. 2022

Δηλώσεις που έχουν προκαλέσει αντιδράσεις κατά του Γιάννη Ντουσάκη που στις 26 Μαΐου δέχτηκε δολοφονική επίθεση από τα ΜΑΤ μέσα στο ΑΠΘ, με ευθεία βολή κρότου λάμψης, έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τον φοιτητή – χωρίς να τον κατονομάσει - «επαγγελματία τραυματία» και «πρωταγωνιστή των επεισοδίων».

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στην έναρξη του συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ μίλησε για το ΑΠΘ, χωρίς φυσικά να αναφερθεί στην άγρια καταστολή των ΜΑΤ, αλλά αντιθέτως κάνοντας λόγο για «φήμες» και «fake news».

«Τα fake news, οι φήμες και τα συνθήματα σκεπάζουν συχνά την αλήθεια. Και σε αυτό πρωταγωνιστεί η προπαγάνδα των λαϊκιστών. Το ζείτε και όσοι από εσάς σπουδάζετε. Πότε η κατασκευή μίας βιβλιοθήκης θεωρείται καταπάτηση του ασύλου. Πότε λίγοι κρανιοφόροι, πολλοί εκ των οποίων δεν έχουν καμία σχέση με το πανεπιστήμιο, βαπτίζονται χιλιάδες φοιτητές. Και πότε οι πρωταγωνιστές των επεισοδίων αποδεικνύονται επαγγελματίες τραυματίες» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος μάλιστα δέχτηκε το θερμό χειροκρότημα.

Σχολιο.- Είναι τεράστια ντροπή για ένα Πρωθυπουργό να μιλάει σαν ένα χείριστο τρολ του διαδικτύου. Αλλά θα μου πεις πότε αισθάνθηκαν ντροπή για όλα αυτά που έκαναν μέχρι σήμερα για να αισθανθούν τώρα;

Σχολιο.- #ΝΔ_απατεωνες #τι_ψηφισατε_ρε_μαλακες #Μητσοτακης #ΝΔ_ΞΕΦΤΙΛΕΣ

Σχολιο.- Θα μας βαπτίσουν ολους "τρομοκράτες" και δεν θα μπορούμε να δημοσιεύσουμε στα ιδιωτικά (άρα δικά τους) μέσα κοινωνικής δικτύωσης ούτε το όνομα μας!

Η αριστερά, αν υπάρχει κάτι τέτοιο πρέπει να απαιτεί το κλείσιμο ολων των ιδιωτικών ΜΜΕξαπατησης και την επαναφορά μόνο των δημοσίων, κοινωνικών/δημοτικών καθώς και μόνο το δημόσιο διαδίκτυο κάτω από κοινωνικό έλεγχο αυτοδιαχειριζομενων εκπροσώπων μας!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπουργείο Υγείας : Δεν θα ανακοινώνεται αν τα θύματα είχαν εμβολιαστεί ή όχι

ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ TOY ΜΟΣΙΑΛΟΥ γνωστού και ως ΜΕΝΓΚΕΛΕ των Ελλήνων

Οπως και να το κάνεις, αν κάποιος έχει εμβολιασθεί θα πρέπει να έχει περισσότερη προστασία να μη πεθάνει απο κορωναϊό απο έναν που δεν έχει κάνει, αν τα εμβόλια ήταν αποτελεσματικά. Δυστυχώς δεν τους έβγαιναν τα κουκιά όπως τα ήθελαν. Προφανώς όσοι είχαν κάνει εμβόλιο πέθαιναν περισσότερο. Λογικό, αφού τα εμβόλια είναι άχρηστα και επικίνδυνα. 

Οπως σας ειπα 400 εκατ. εμβόλια οι Ιάπωνες τα έρριξαν στα σκουπίδια. Οσο για τους επιπλέον θανάτους στην Ελλάδα δεν καταγράφεται τίποτα για να μη υπάρχουν αποδείξεις και τους χώσουν μέσα. Οι ένοχοι και οι αφελείς πάντα έσβυνναν τις αποδείξεις.

Ακόμη δεν τους καταλάβατε; Eίναι προβλέψιμοι. Σήμερα ή χθές έσκασε ο Βασιβλακόπουλος. Οι αυτοματισμοί μου μού είπαν πως έγινε σύσκεψη και θα παρέμβουν πάλι επικοινωνιακά υπέρ της πώλησης των εμβολίων. Τους περίμενα. Ηλθαν. Είναι απλοί τύποι.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ

Θα αντιμετωπίσουμε άλλα δύο νέα τεραστια προβλήματα από τον εκβιασμό της γενοκτονίας με τους €μβολιασμους!

Η συντριπτική πλειοψηφια των €μβολιασθεντων υγειονομικών θα καταρρεύσουν απ' τις παρενεργειεςτην επόμενη 5ετία και θα μείνουμε χωρίς προσωπικό!

(Μόνο στο νοσοκομείο Κιλκίς μαθαινομε έχουν φύγει απ' την ζωή 6 γιατροί τα τελευταία 2 χρόνια!)

Οι απολυθεντες αναγκαστικά θα μεταναστεύσουν για να ζήσουν τις οικογένειες τους.... και εκτός που οι μητροπόλεις θα μας κλέβουν έτοιμο και δωρεάν για αυτούς εργατικό δυναμικό... εμείς θα χανομε για κάθε άτομο που φεύγει τα έξοδα οικογένειας μέχρι να σπουδάσει (100.000€?) συν τα έξοδα των φορολογουμένων να σπουδάσει από το δημοτικό έως το πανεπιστημιο (200.000€?)!

300.000€ περίπου συν οποίους άλλους μισθούς και έξοδα ασφαλιστικών ταμείων που θα έμεναν στην χώρα!

Πολλαπλασιαστε λοιπόν 300-400 χιλιάδες € επί 1 εκατ. νέους που έφυγαν έως τώρα από την αρχή των μνημονίων να δείτε κατά πόσο φτωχευσαμε και όλο αυτόν τον πλούτο τον καρπώνονται οι μητροπόλεις Ευρώπης και Αμερικής εκ του μηδενός!

Η επαρχία καθημερινώς και ερημωνεται, οι δε εναπομείναντες νέοι των 700 € είτε δεν θα μπορούν να κάνουν παιδιά είτε θα φύγουν και αυτοί στο εξωτερικο!

Για να παραμένει ζωντανό το αμερικανικό όνειρο να γίνει κανείς εις βάρος των άλλων μεγιστάνας και να μας κουλαντριζουν οι νόμοι της Αγοράς και όχι του Ανθρώπου!

Έτσι δεν είναι?

Ξιπασμενοι μικροαστοι και προσκυνημένοι νέο μη ελληνες ραγιάδες?

"Μπόρα πικρή σε περιμενει

και μια συννεφιά".



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καθαρίστρια παραποιεί απολυτήριο γυμνασίου 10 χρόνια φυλάκιση. Λοβέρδος παραποιεί έγγραφο δικογραφίας σε λήθαργο η δικαιοσύνη.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από πού ξεκίνησε η πυρκαγιά στη Γλυφάδα και στη Βούλα;

Από τον υποσταθμό της ΔΕΗ!

Ούτε καν είχαν ξεχορταριάσει γύρω - γύρω!

Πλήρωνε τώρα 500135 χιλιάδες φορές παραπάνω το ρεύμα ηλίθιε ψηφοφόρε του Κούλη, σιχαμένη ντροπή της ανθρωπότητας!

Υπόψη ότι αυτή η πυρκαγιά είναι για πρωινό... το τι θα συμβεί αυτό το καλοκαίρι δεν το βάζει ο νους του ανθρώπου.

Αλλά σιγά μην είστε άνθρωποι τα μονοκύτταρα που ψηφίζετε αυτό το έκτρωμα.

Σχολιο.- Ναι αλλά έχουμε την ρητρα αναπροσαρμογης...

Σχολιο.- "Απροσιτες περιοχές" λένε τα κουλοκαναλα - στη Βούλα! Ο Κουλης είναι η νέμεσις για την ύβρη της απυθμενης βλακειας του νεοδημοκρατη σταυροδοτη.

Σχολιο.- Πραγματικά είπαν κάτι τέτοιο? Εκει τα πεύκα είναι είδος προς εξαφάνιση, όλο πουρνάρια είναι, μονάχα ένα κομμάτι προς Κορωπί που μάλλον αυτό πρέπει να καίγεται τώρα.

Σχολιο.- Γελάω με εσάς που του επιτίθεστε σε κάθε "εύκολη" ευκαιρία, όπως αυτή η πυρκαγιά, νομίζοντας ότι είναι ξεχωριστή ατζέντα τα εμβόλια και οι πυρκαγιές και η πολιτική για την κλιματική αλλαγή, για την πράσινη ενέργεια και τα πράσινα άλογα, για την κατάργηση της δημοκρατίας, την εγκαθίδρυση Παγκόσμιας Τεχνοφασιστικής Κυβέρνησης μέσω της "προστασίας της υγείας", τον διακηρυγμενο ήδη με φανφάρες μετανθρωπισμό.... Γελάω που πιστέψατε και ακολουθήσατε στον όλεθρο αυτό το στημένο πιόνι του world economic forum, βραβευμένο το 2003 ως global leader of tomorrow από τον ίδιο τον Klaus Schwab, αλλά αδυνατείτε να καταλάβετε την "Ατζέντα 2030". Ψεκασμένο μπορείς να με λες όσο θέλεις. Είσαι και αυτόχειρας και εγκληματίας κατά των συνανθρώπων σου. Και μαζί, οι όμοιοί σου.

Σχολιο.- Από 90χρονο δήθεν που πήγε να κάψει τα κλαριά του όπως πέρσι στα Γεράνεια

Φάτε σανο μαλακες!!!!

Σχολιο.- Φτανειιιιιιιιιι ρεεεεεεεε

Έλεος πια κάθε καλοκαίρι

Αφήστε μας να ζήσουμε πια.

Σχολιο.- Η πυρκαγια ξεκινησε απ τη Novartis



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάποιοι δεν θέλουν τον δημόσιο διάλογο, (ούτε καν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης).

Και αφού σε χαρακτηρίσουν "πληρωμένο τρολ", (επειδή τόλμησες να θυμίσεις γεγονότα και αποφάσεις), σε μπλοκάρουν και συνεχίζουν να σου απαντούν, χωρίς να έχεις τη δυνατότητα να σχολιάσεις. 

Ειλικρινά, δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω αυτό. 

Άτιμο,Ανήθικο,Φασιστικό;

Το μόνο σίγουρο είναι, ότι όλοι αυτοί ζητούν την ψήφο του λαού και υποτιμούν τη νοημοσύνη του. 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βούλα!

Ο Δήμος ξοδεύει ποσά στην πυροπροστασία. Υπάρχουν εκατοντάδες εθελοντές!

Εις μάτην όμως...

Η φωτιά ξέσπασε με έκκρηξη στο σταθμό του ΔΕΔΔΗΕ!!!

Τα αεροπλάνα άργησαν να σηκωθούν..

Μόνο ο άνεμος θα μας σώσει..

Τι έγινε?

Μόνο για το Μάτι υπάρχουν ευθύνες?

Σχολιο.- Φυσικά μόνο για το Μάτι

Εδώ θα το δούμε ολιστικά

Επαγγελματιες πυρόπληκτοι θα πει ο Κυριάκος…

Σχολιο.- Κυβέρνηση, Δήμαρχοι, ΣΠΑΥ, ΔΕΔΔΗΕ, νίπτουν τα χέρια τους...ως συνήθως...και προωθούν τα σχέδιά τους γιαοικιστικές επεκτάσεις στον Υμηττό μέσω νέου Π.Δ.

Σχολιο.- οι δήμαρχοι δεν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι. Στον ΔΕΔΔΗΕ ακέραια η ευθύνη για αυτή τη φωτιά.

Σχολιο.- Όλα καλά ?

Σχολιο.- υπό έλεγχο. επαγρυπνούμε...

Σχολιο.- Έκαψε τα δάση πέρσι, θα κάψει τις πόλεις φέτος

Σχολιο.- Είστε καλά; κατά κει βρίσκεστε; δε κατέχω πολλά από Αττική.

Σχολιο.- αστα…

Σχολιο.- οκαπνός απλώνεται στον Σαρωνικό...με κατεύθυνση προς Αίγινα....Σε λίγο θα φτάσει εκεί....

Σχολιο.- Με δυο λόγια ανίκανοι κυβέρνηση Πυροσβεστική.... Θαμνώδη περιοχη κάτι δεν πάει καλά...!

Σχολιο.- ευθύνες στον ΔΕΔΔΗΕ τεράστιες!

Σχολιο.- ... και ποιος θα ζητήσει ευθύνη από το ΔΕΔΔΗΕ ...???

Είναι πλέον ιδιωτικό "μαγαζί" ....!!!

Τους ιδιώτες φίλους μας δεν τους ενοχλούμε...!!!

Σχολιο.- Οι δημαρχοι μπορούν να απαιτήσουν τον έλεγχο για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων του ΔΕΔΔΗΕ της περιοχής τους .. Το κάνουν;

Μια ιδιωτική επιχείρηση, η ΔΕΔΔΗΕ, δεν μπορεί να παρέχει εγγυήσεις ασφάλειας χωρίς κοινωνικό έλεγχο από την Τοπική Αυτοδιοίκηση....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι γαμώσπιτοι που έκαναν πουτάνα τη ΔΕΗ και έφτιαξαν και νέα πουτάνα τη ΔΕΔΔΗΕ, στα καλντερίμια της Αγοράς, ελέω εναρμονισμού με την αδηφάγα Κοινοτική νομοθεσία, εκτός από φτωχοποίηση της πλειοψηφίας των μικρών καταναλωτών με αυξήσεις στο ρεύμα, ληστρικές πρακτικές τύπου "ρήτρα αναπροσαρμογής" και νταβατζήδικα μπόνους στους χρυσοκάνθαρους κηφήνες που αυτοαποκαλούνται "στελέχη", δεν βλέπω να έχουν λάβει κάποια μέριμνα ούτε καν προσχηματική για επιδιόρθωση του δικτύου της που ήδη παλαιωμένο, βλήθηκε δύο απανωτές χρονιές από τα χιόνια.

Φυσικά τα γαμωσταυρίδια ανήκουν πρωτίστως στην πολιτική ηγεσία και τα αλισβερίσια της με τα εκάστοτε "δικά της παιδιά" που τοποθετεί ως διοικήσεις κοινωφελών πρώην δημόσιων οργανισμών και νυν χυσοδοχεία των μετόχων και των παρόχων-πυλώνων της οικονομίας (μη χέσω).

Γαμωσταυρίδια για τις εκατοντάδες ή χιλιάδες περιπτώσεων όπου ΔΕΗ και εναλλακτικοί πάροχοι (μεγαλολαμόγια) αποφασίζουν να αφήσουν οικογένειες χωρίς ρεύμα, επειδή αδυνατούν να πληρώσουν τα γαμησιάτικα μιάς ελιτίστικης κλίκας νεοφιλελεύθερων αρπακτικών.

Η φωτιά η σημερινή είναι δυστυχώς η αρχή ενός προαναγγελθέντος και προαποφασισμένου μαζικού εγκλήματος, δια της αδιαφορίας και της σπέκουλας.

Σε πολλούς πάλι δήμους δεν υπάρχουν επαρκώς στελεχωμένες τεχνικές υπηρεσίες και υπηρεσίες Πρασίνου, με αποτέλεσμα κλαδιά και δέντρα τα οποία έπεσαν από τα χιόνια, σε πολλές περιπτώσεις να παραμένουν αμάζευτα, ειδικά στα βόρειοανατολικά προάστεια στις υπώρειες του Υμηττού και όχι μόνο. Το έργο της αποκομιδής, το έχουν αναλάβει ΦΥΣΙΚΑ (κλαυσίγελως) ιδιώτες.

Παρ΄ όλα αυτά, οι φιέστες τύπου πυροτεχνήματα την Ανάσταση, εκδηλώσεις κλπ σε Δήμους, καλά κρατούν. Εδώ, λεφτά υπάρχουν. Για την επισκευή του δικτύου της ΔΕΔΔΗΕ, για την αποκομιδή των έτοιμων προσαναμμάτων από τους Δήμους, λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν. 

Να πώ πάλι το χιλιοειπωμένο "τί ψηφίσατε μαλάκες;", όχι δεν θα το πω.

Γιατί με τρομάζει η ανυπαρξία αντιπολίτευσης.

Στο χωριό μου λένε μία παροιμία, " κατά τα σκατά και το φτυάρι" που πάει γάντι με την ρήση: "φάε σκατά λαέ!"

Και η συνήθης εξέλιξη της ιστορίας θα είναι να κλαίμε στα καμένα όπως πάντα, να φαγωνόμαστε μεταξύ μας αν φταίν αυτοί, αν φταίν οι άλλοι, βλέποντας σταθερά το δάχτυλο και ποτέ αυτό που δείχνει το δάχτυλο.

Χέζουν οι αρκούδες στο δάσος;

Παντεσπάνι μόνο με σαντιγί, αγάπες μου.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΣΟΛΙΑ ΚΙ ΟΙ ΛΙΓΔΕΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ! 

Ματαιώσεις κρατήσεων και περιορισμός της πληρότητας ακόμη και στα δύο τρίτα, λόγω έλλειψης προσωπικού στον χώρο του τουρισμού. 

Έφυγαν για έξω ή πιάσανε δουλειά σε άλλους κλάδους οι σκλάβοι, που δούλευαν εφτά μέρες τη βδομάδα και 12 ώρες το 24ωρο για πενταροδεκάρες, και κοιμούνταν σε κοντέινερ. 

Αλήθεια, γιατί δεν πάνε να πιάσουν δουλειά, σώζοντας την εθνική οικονομία, όλ' αυτά τα τσόλια που ισχυρίζονται πως οι συνθήκες εργασίας στον τουρισμό είναι μια χαρά, αλλά οι νέοι, απλώς, τεμπελιάζουν; 

Αμάζευτη η σοδιά σε κάμποσα μέρη της χώρας, με τους τσαλαπατημένους νόμιμους μετανάστες, που δούλευαν στα χωράφια από ήλιο σε ήλιο, ανασφάλιστοι, για 20-30 ευρώ, να την έχουν κάνει για Ευρώπη.

Γιατί δεν πάει να δουλέψει ο κάθε ξεφτιλισμένος παλιάνθρωπος που κυνήγαγε τόσα χρόνια τους νόμιμους μετανάστες, και όταν πήγαιναν να ζητήσουν τα μεροκάματα τους πυροβολούσαν. Και δεν τους αφήνουν να έρθουν τους νόμιμους μετανάστες, μόνο παράνομους λαθρομετανάστες θέλουν που κάνουν εγκλήματα, για να δικαιολογούν προσλήψεις αστυνομικών, οι οποίοι δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να τα ξύνουν, και τους στέλνουν μόνο για να χτυπήσουν τον λαό τους εργάτες και τους φοιτητές.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Να μην καταργηθεί ο ΦΠΑ στη βενζίνη γιατί έτσι θα επωφεληθούν μόνο οι τουρίστες, δήλωσε ο απίθανος υπουργός Θεόδωρος Σκυλακάκης. Και σκέφτηκα πως είναι μεγάλη υπόθεση να βγαίνει το εγγόνι τόσο ταιριαστό με τον παππού! 

Υπουργός Εσωτερικών στην κυβέρνηση Μεταξά ήταν ο συνονόματος παππούς, Θεόδωρος Σκυλακάκης. Και ως υπουργός είχε βγάλει μια διαταγή προς τους φούρνους, να μην πουλάνε το ψωμί της κάθε μέρας αλλά το μπαγιάτικο, το χθεσινό, γιατί το φρέσκο ψωμί τρωγόταν πιο εύκολα! 

Στρατιωτικός, απότακτος μετά το φιλοβασιλικό κίνημα του 1923, με επιτυχημένη επιχειρηματική δράση κατόπιν χάρη στις πολιτικές του γνωριμίες, στα 1934-35 ήταν επικεφαλής της φασιστικής Οργάνωσης Εθνικού Κυρίαρχου Κράτους. 

Υπουργός του Μεταξά από τον Μάιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 1936, καθαιρέθηκε, μαζί με τον στενό συνεργάτη του, επίσης υπουργό, Αλέξανδρο Παπαχελά, με την κατηγορία πως ήταν υπερβολικά φιλογερμανοί.

Το 1940, μάλιστα, θα συλληφθεί και θα εκτοπιστεί, λόγω της συμμετοχής του σε φιλογερμανική ομάδα στρατιωτικών και πολιτικών, που σχεδίαζε πραξικόπημα για την ευθυγράμμιση της Ελλάδας με τον φασιστικό Άξονα.

Συνεργαζόμενος κατά την Κατοχή με τους κατακτητές, ο Θεόδωρος Σκυλακάκης θα εκτελεστεί από τον ΕΛΑΣ, στα Δεκεμβριανά του 1944.

Σχολιο.- Κι όμως οι τουρίστες δε νοικιάζουν αυτοκίνητα λόγω βενζίνης. Είναι λοιπόν ηλίθιο αυτό που μας λέει ο άσχετος. Ας ρωτήσει τα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Σχολιο.- Τότε ας καταργήσουν τον φόρο σε μισθωτούς μέχρι 1000€ και σε όσους έχουν μεροκάματο μέχρι 50€. Αλλιώς δεν θα μπορέσει η ίδια η οικονομία να αντέξει.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σύμφωνα με τον γαλλικό ραδιοσταθμό Europe 1, από ρωσική πυραυλική επίθεση σε ουκρανικό στρατιωτικό στόχο σκοτώθηκε Γάλλος εθελοντής. 

Είχαν ξαναπάει Γάλλοι σ' αυτά τα μέρη, και όχι μόνο τον καιρό του Ναπολέοντα και του Κριμαϊκού πολέμου. Στρατός και ναυτικό πήγε και στα 1918-19, για να πολεμήσει τους μπολσεβίκους, με αποτέλεσμα να γίνουν κομμουνιστές οι Γάλλοι φαντάροι και ναύτες! Αλλά Γάλλοι πήγαν και στα 1941-44, ως εθελοντές στη Μεραρχία των SS "Καρλομάγνος". 

Ίσως ένας απ' αυτούς να 'ταν και ο παππούς του επίσης εθελοντή που σκοτώθηκε στον βρόμικο πόλεμο του ΝΑΤΟ. Και να 'χε παραχωθεί σε ομαδικό τάφο χωρίς ονόματα και σταυρούς, κάπου στην Ουκρανία. Αν δεν τον ξέθαψαν από το χιόνι τίποτα αγρίμια.

Σχολιο.- Τι γύρευε τέτοια ώρα ο Γάλλος εθελοντής στην Ουκρανία. Γυναικα δεν έχει να τον μαζέψει;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ακρίβεια σε ύψη δυσθεώρητα, αποκαλύψεις σκανδάλων που σε άλλες εποχές θα έριχναν κυβερνήσεις, παράνομη προώθηση όπλων για τον βρόμικο πόλεμο του ΝΑΤΟ που τη μαθαίνουμε από τον Γερμανό καγκελάριο, πειρατικές πρακτικές σε βάρος χωρών, όπως η Ρωσία και το Ιράν, που όχι μόνο δεν μας ενοχλούν, αλλά μας έχουν στηρίξει στα εθνικά μας ζητήματα, προκλητικός χλευασμός από τον πρωθυπουργό των θυμάτων της αστυνομικής ασυδοσίας με τον χαρακτηρισμό "επαγγελματίες τραυματίες".

Κι όμως, από τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης θα νόμιζες πως όλ' αυτά συμβαίνουν κάπου μακρυά κι όχι στη χώρα σου.

Κι οι αντιδράσεις του λαού; Μα αυτόν τον λαό -όταν κατάφεραν να ελέγξουν τις εκρηκτικές αντιδράσεις του της περιόδου -2015- τον έπεισαν ότι είναι μάταιο και ανόητο να διεκδικείς αξιοπρέπεια στη ζωή και να πηγαίνεις κόντρα στους εκάστοτε ισχυρούς: ΗΠΑ, Ε.Ε., ΔΝΤ, ΝΑΤΟ, Λάτσηδες κάθε είδους.

Πως δεν υπάρχει εναλλακτική (ΤΙΝΑ -there is no alternative- που έλεγε ο Τσίπρας), ειμή μόνο με προσωπική απόδραση στην ξενιτιά. 

Όπου έχουν μεταναστεύσει πάνω από μισό εκατομμύριο νέοι άνθρωποι, μαζί και άλλοι τόσοι αλλοδαποί μετανάστες που αποτελούσαν πυλώνα της οικονομικής ζωής του τόπου, και όπου προσανατολίζεται για το άμεσο μέλλον και η τεράστια πλειονότητα των μικρότερων με την ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Σχολιο.- Το '15 είναι ιστορικού μεγέθους (αρνητικό) ορόσημο. Η καθολική (με ισχνές εξαιρέσεις) ψυχολογική κοινωνική συντριβή που πέτυχε ο Τσίπρας δεν ξέρω αν έχει αντίστοιχο προηγούμενο παγκοσμίως. Και το γεγονός ότι ο χώρος αυτός ακόμη υφίσταται ως αξιωματική αντιπολίτευση λέει δυστυχώς πολλά. Ικανότατη και απολύτως αδίστακτη ιστορική προσωπικότητα όπως αποδείχτηκε, ένα "υπερόπλο" του καθεστώτος που ο ρόλος του οφείλει να μελετηθεί επιστημονικά. Είμαι βέβαιος ότι θα διδάσκεται ήδη στα κονκλάβια των κυρίαρχων "δεξαμενών σκέψης".

Σχολιο.- προσωπικά έχω καταλήξει ότι αυτή η συντριβή δεν έχει να κάνει με την στάση του συριζα Μόνο. Και αυτό είναι το πιό στενάχωρο. Υπήρχε και υπάρχει μεγάλο πολιτικό κενό το οποίο είναι ανεκμετάλλευτο γιατί κανείς δεν θέλει να αναμετρηθεί με την αντίδραση καταδικάζοντας έτσι τον λαό για πολλά χρόνια ακόμα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επαγγελματίας τραυματίας δήλωσε για τον φοιτητή που έπεσε αιμόφυρτος απο τα ΜΑΤ

ο πιο διεφθαρμένος επαγγελματίας- παράσιτο πρωθυπουργός που πέρασε !!!

Με τέτοιες αχαρακτήριστες δηλώσεις δίνει βήμα στην αστυνομία για απροκάλυπτη βια ..

Ζούμε στη χώρα που έγινε ολόκληρη σκευωρία με το σκάνδαλο Νοvartis έγινε παραποίηση εγγράφων "χάθηκαν" στη μετάφραση κειμένου του FBI τα εμπλεκόμενα ονόματα #Λοβέρδος κ δεν ζήτησαν να παραιτηθεί και να συλληφθεί άμεσα . Ζούμε στη χώρα με τη πιο διεφθαρμένη δικαιοσύνη (που καθαρίστρια τρώει 10 χρονια για παραποίηση απολυτηρίου)...στη χώρα με τα πιο διεφθαρμένα και αναξιόπιστα ΜΜΕ που τόσες μέρες αποσιωπούν αυτό το σκάνδαλο κ τώρα θυμήθηκαν το μαύρο χρήμα κ την διαπλοκή με την κατάσχεση της τεράστιας περιουσίας του Τράγκα με τα 100 εκατομμύρια τα πολυτελή ακίνητα στο εξωτερικό κ τις μαύρες σακούλες που έχει καβάτζα η χήρα..



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επειδή η πέμπτη φάλαγγα των πουτινικών στην Ελλάδα (αυτή που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις θέσεις τού ΚΕΚΡ στην ενδοϊμπεριαλιστική διαμάχη που διεξάγει -η πέμπτη φάλαγγα των πουτινικών στην Ελλάδα, ε- με τους ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ*) έχει αρχίσει ήδη τα κολπάκια με ερωτήματα τού τύπου "και τι θα κάναμε αν η Ρωσία μάς έστελνε τα πυροσβεστικά της αεροσκάφη τώρα που θα αρχίσει πάλι να καίγεται όλη η χώρα μας;", να απαντήσουμε ξεκάθαρα με τη μόνη άξια προλεταριακή θέση, που μας κληροδότησε ο Μαρξισμός-Λενινισμός - Σκέψη Ελισαίου Βαγενά: 

"Τι είναι όμως καλύτερο, να καεί "απ' άκρη σ' άκρη" η χώρα, ή να μην καεί και αυτό να το καρπωθεί ο ρώσικος ιμπεριαλισμός στη διαμάχη του με τον αμερικάνικο / νατοϊκό; Τίποτα από τα δύο δεν είναι καλύτερο, σύντροφοι - το είπε και ο Στάλιν!"

Και καθώς θα βλέπουμε το δάσος να καίγεται, θα αναφωνούμε: Take that, Russian imperialism!

* Γαμώ το κέρατό μου, διάβασα το χωρίο αυτό μεταφρασμένο στα ελληνικά και σκέφτηκα ότι είναι απλώς κακή μετάφραση. Και πήγα και βρήκα το πρωτότυπο στο solidnet. Πραγματικά αυτό λέει. Ότι οι δυνάμεις στην Ελλάδα που αθωώνουν τον αντικομμουνιστή Πούτιν και το ρωσικό καπιταλισμό προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τις θέσεις τού ΚΕΚΡ στην ενδοϊμπεριαλιστική τους σύγκρουση με τους ιμπεριαλιστές ΗΠΑ/ΝΑΤΟ.

Σχολιο.- Η διαλεκτικη σκεψη εξελίχθηκε! Ο αμερικανικός ιμπεριαλισμός δεν είναι σε σύγκρουση με τον ρωσικό «ιμπεριαλισμο», αλλά με τα εν Ελλάδι «πουτινακια»

Σχολιο.- Ολοι θα πεθανουμε, καποιοι με συνταξη κ καποιοι χωρις



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φωτιά εδω καί αρκετη ωρα στην Ανω Γλυφάδα στα ορια μέ τόν Υμηττό(περιοχη πουρναρι)...

Πέρασε απο εκεί κοντα τό ζαβό?... 

η' εχουν συμφωνήσει με τό παρτσακλό κάποιοι εργολαβοι τους καί ετοιμαζονται να κτισουν ξενοδοχείο?...

Θά τό μάθουμε...

Σχολιο.- εκτός θέματος είσαι???  ο Λοβέρδος πιθανόν να την έβαλε  να αλλάξει η ατζέντα των ΜΜΕ με το έγγραφο του FBI 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οριστε;; Θα κατασχουν την περιουσια του ΤΡΑΓΚΑ με ΥΠΟΨΙΕΣ παρανομης αποκτησης;; Σοβαρα τωρα;; Το ιδιο εκαναν με τις περιουσιες των:

ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΘΕΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

ΜΑΚΗ ΨΩΜΙΑΔΗ

ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

και πολλων αλλων κλεφταράδων;; 

Αλλιως να σας καταγγειλουμε για διαφυγοντα κερδη και υποθαλψη εγκληματιων...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ότι οι "έντιμοι" κατάσχεσαν μετά θάνατον την περιουσία του Τράγκα σημαίνει ότι τον είχαν άχτι  διότι είχε φουλ ράμματα για την γούνα τους!

Σχολιο.- Έχει πολλά ράμματα γιατί ήταν και αυτός μέσα σε όλο αυτό τόσα χρόνια ...!!Και προφανώς ήταν κίνδυνος για αυτούς !!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο μεταξύ τα γκόλντεν μπόυς της ΔΕΔΔΗΕ παίρνουν εφτά - οχτώ - δέκα χιλιάρικα το μήνα μόνο και μόνο για να παραδίδουν κομμάτια της ΔΕΗ στα γκόλντεν μπόυς των ιδιωτικών νταβαρζοεταιριών ενέργειας - επίτηδες και με αυτό το σκοπό αφήνουν τη ΔΕΗ να ρημάζει, μη νομίζετε ότι το κάνουνε από αμέλεια!

Ασφαλώς η γνωστή τεράστια ποσότητα μονοκύτταρου πλαγκτόν κακιασμένων παλιανθρώπων χειροκροτεί κιόλας!

Σχολιο.- Τα ίδια είχαμε και στο Περιστέρι πριν 5 ημέρες από έκρηξη μετασχηματιστη. Γλύτωσε περίπτερο στο παρά 5 και μείναμε χωρίς ηλεκτρικό μισή ωρα! Συνάδελφοι που βρίσκονται εν υπηρεσία μου λένε ότι η ΔΕΗ έχει αφεθεί στη τύχη της και ακόμα έχουμε να δουμε πολλά...

Για να παίρνουν τα γκόλντεν μπόυ 7 χιλιάρικα μηνιάτικο



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο επανεξοπλισμός της Γερμανίας με την παράλληλη άνοδο των πράσινων οικο-φασιστών, είναι κίνδυνος για να ξεσπάσει ο Γ!ΠΠ...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπάρχει διαφορά μεταξύ μιας ασήμαντης αριστεράς και μιας επακόλουθης δεξιάς. Η διαφορά είναι ότι και οι δύο κάνουν τα ίδια πράγματα, αλλά ο ένας λέει ότι δεν το κάνουν.

- Αναπληρωτής Διοικητής Μάρκος



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το μόνο σίγουρο είναι, ότι όλοι αυτοί ζητούν την ψήφο του λαού και υποτιμούν τη νοημοσύνη του.

Σχολιο.- Αμ δεν υποτιμούν την νοημοσύνη του. Εκ των πραγμάτων είναι ήδη υποτιμημένη η νοημοσύνη τουλάχιστον των μισών Ελλήνων.

Σχολιο.- Δυστυχώς φίλε γνωρίζουν το επίπεδο της νοημοσύνης των περισσότερων Ελληνων...κι αυτό εκμεταλευονται....Δεν υπάρχει σωτηρία....

Σχολιο.- Φίλοι μου, η νοημοσύνη του λαού είναι σε καλό επίπεδο. Καταλαβαίνουν ποιοι είναι. Το λάθος της πλειοψηφίας είναι ότι απέχει και δε συμμετέχει. Απογοήτευση και αηδία έχει ο κόσμος με όσα βλέπει και ακούει



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



“ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ” - symmaxia2020@gmail.com

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ - ΑΘΗΝΑ 4.6.2022 

Των οικιών ημών εμπιπραμένων, ημείς άδομεν.

Δυστυχώς για άλλη μία φορά είμαστε θεατές ενός δράματος που είναι σε εξέλιξη με τις φωτιές που κατακαίνε ότι έχει απομείνει από τις προηγούμενες πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.

Έχουμε καταγγείλει ως ΣΥΜΜΑΧΙΑ επανειλημμένως την απόφαση της Γερμανο-ΕΕ, που για χάρη των δανειστών οι οποίοι πρέπει να λαμβάνουν όσα δήθεν τους οφείλουμε από τα εξαναγκαστικά δάνεια της τεχνητής πτώχευσης, δεν αφήνουν την Ελλάδα να διατηρεί ούτε καν πόρους εκτάκτων αναγκών, επιτρέποντας μόνον μια πολιτική μικρών αποζημιώσεων και αδιαφορώντας για το οξυγόνο, τον ανθρώπινο μόχθο, αλλά ακόμη και για τις ανθρώπινες ζωές.

Είναι αδιανόητο να μην υπάρχουν πόροι εκτάκτων αναγκών, μετά ειδικά από τις τεράστιες καταστροφές που υπέστη η Αττική, όπως η ρύπανση του Σαρωνικού, ο κατακλυσμός στην Μάντρα, η φωτιά στο Μάτι, κ.ά. Παρόμοιες βέβαια καταστροφές έχει βιώσει και η Ελληνική ύπαιθρος με πρόσφατη την περίπτωση της Βόρειας Εύβοιας.

Σαν να μη συνέβησαν όλα τα παραπάνω η κυβέρνηση ξέχασε τις πολλές περιπτώσεις όπου συνέδραμαν τα Ρωσικά πυροσβεστικά αεροπλάνα, με τις τεράστιες δυνατότητες κατάσβεσης που έχουν και αποφάσισε να κάνει εχθρό τη Ρωσία.

Όλες οι τελευταίες κυβερνήσεις αποδείχτηκαν ανίκανες κυρίως λόγω της υποτέλειας που τους διακρίνει έναντι ξένων παραγόντων, κυρίως της Ε.Ε. γεγονός που τους καθιστά επικίνδυνους για την διαφύλαξη της ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών και της περιουσίας τους, που μέσα σε αυτές είναι και ο φυσικός πλούτος της Χώρας που καταστρέφεται.

Το καλύτερο που θα μπορούσαν να κάνουν είναι να μας αδειάσουν τη γωνιά ΕΔΩ και ΤΩΡΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

Με την παρούσα θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τους Έλληνες, να αναλάβουν τις ευθύνες τους ως πολίτες και να εμπιστευτούν τον εαυτό τους.

Η άλλη περίπτωση, είναι να χαιρόμαστε σαν τον Νέρωνα, με τον τίτλο: «Τα σπίτια μας έχουν πάρει φωτιά, κι εμείς τραγουδάμε».

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

(ΕΠΑΜ, ΔΗΚΚΙ, ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΑΣΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΚΥΕΝ και Ανένταχτοι πολίτες)

Από το Γραφείο Τύπου

Σχολιο.- Οταν μας λενε καταμουτρα οτι εχουνε γνωση απο την περσινη εμπειρια καταλαβαινετε οτι παλι σταχτη και μπουρμπερη ολα .



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ" - symmaxia2020@gmail.com

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ - 3.6.2022 - ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ 

Δεν μας εκπλήσσει καθόλου το γεγονός, ότι μετά από χρόνια διαμάχης γύρω από την εμπλοκή πολιτικών προσώπων στο σκάνδαλο NOVARTIS αποκαλύπτεται σήμερα, ότι στη δικογραφία συμπεριελήφθησαν παραποιημένα έγγραφα, προκειμένου να πέσουν στα «μαλακά» συγκεκριμένα πολιτικά στελέχη κι εν προκειμένω ο γνωστός κήνσορας της πολιτικής «ευταξίας» Ανδρέας Λοβέρδος.

Δεν θα αναφερθούμε στην ουσία της υπόθεσης και στις λεπτομέρειες των νέων αποκαλύψεων, εφ’ όσον είναι γνωστές στο πανελλήνιο. Ούτε στην κοκορομαχία που ξέσπασε ξανά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, με τη ΝΔ να παρακολουθεί… Ούτε καν στη αποσιώπηση του γεγονότος από τα γνωστά μέσα ενημέρωσης - προπαγάνδας και εξαπάτησης στα οποία τα γνωστά παπαγαλάκια που ελέγχονται πλήρως από την κυβέρνηση δεν μπήκαν στον κόπο ούτε να το αναφέρουν.

Η μπόχα που αναδύεται όμως είναι χαρακτηριστική. Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι έχουμε να κάνουμε με ένα αδίστακτο σύστημα εξουσίας, το οποίο δεν φείδεται μεθόδων για να καλύψει τις πομπές του. Όσες «αποκαλύψεις» γίνονται και όσα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια για κάθε ύποπτη υπόθεση φτάνουν τόσο, όσο για να μη θιγεί ο πυρήνας της διαπλοκής μεταξύ επιχειρηματικής, πολιτικής και δικαστικής εξουσίας.

Πρόκειται για αναίσχυντη μεθόδευση στο πλαίσιο της πολιτειακής εκτροπής και της κατάργησης κάθε έννοιας Δικαίου με την επιβολή των μνημονίων ήδη από το 2010.

Για τους λόγους αυτούς είναι άμεση και επιτακτική η ανάγκη για την αποκατάσταση της συνταγματικής έννομης τάξης από το καθεστώς σφετερισμού της εξουσίας που έχει επιβληθεί σε βάρος της λαού μας, όπως και την αναζήτηση όχι μόνο πολιτικών, αλλά και ποινικών ευθυνών όσων ευθύνονται άμεσα για την πολιτειακή εκτροπή, όπως αναφέρεται στο προσκλητήριο ενότητας της «Συμμαχίας Ανατροπής».

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

(ΕΠΑΜ, ΔΗΚΚΙ, ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΑΣΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΚΥΕΝ και Ανένταχτοι πολίτες)

Από το Γραφείο Τύπου



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για να μην έχεις την ψευδαίσθηση ότι νοιάζονται για το περιβάλλον αυτοί που έχουν θάψει εκατοντάδες εφευρέσεις πραγματικά καθαρής ενέργειας.

"Μια μπαταρία αυτοκινήτου για το ηλεκτρικό αυτοκίνητο ζυγίζει περίπου 500 κιλά, ο όγκος είναι το μέγεθος μιας βαλίτσας. Περιέχει 12 kg λίθιο, 30 kg νικέλιο, 20 kg μαγγάνιο, 15 kg κοβαλτίου, 100 kg χαλκού, 200 kg αλουμίνιο (η παραγωγή είναι εξαιρετικά ηλεκτρικά κλειστή), χάλυβα και πλαστικό. Υπάρχουν 6.831 κύτταρα λιθίου μέσα.

Θα πρέπει να ανησυχείτε ότι όλα αυτά τα τοξικά συστατικά προέρχονται από την εξόρυξη. Για να φτιάξετε μια μπαταρία αυτοκινήτου, πρέπει να επεξεργαστείτε 10 τόνους αλατιού για την παραγωγή λιθίου, 15 τόνους μεταλλεύματος για το κοβάλτιο, 2 τόνους μεταλλεύματος σε νικέλιο και 12 τόνους χαλκού μεταλλεύματος. Συνολικά, 200 τόνοι εδάφους εκσφενδονίζονται για μία μπαταρία.

Η ασθένεια και η παιδική εργασία βρίσκονται πίσω από το 68% του κοβαλτίου του κόσμου και ένα σημαντικό μέρος μιας μπαταρίας προέρχεται από το Κονγκό. Τα ορυχεία τους δεν έχουν έλεγχο της ρύπανσης και απασχολούν παιδιά που πεθαίνουν με αυτό το τοξικό υλικό. Πρέπει να μετρήσουμε όλα αυτά τα άρρωστα παιδιά ως μέρος των δαπανών ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου;"



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με τα όπλα που στέλνει η Δύση στην Ουκρανία στο τέλος θα συμβεί το παράδοξο. Στο τέλος θα έχει όπλα αλλά θα έχει ξεμείνει από στρατιώτες.

Σχολιο.- Ήδη γίνεται αλισβερίσι... και φεύγουν για αλλού... ας είναι καλά οι δικοί μας έμποροι όπλων...

Σχολιο.- Ήδη το έχουν γράψει μεγάλες εφημερίδες της Δύσης, στη βάση μιας υποτιθέμενης ανησυχίας, ότι η Ουκρανία είναι γεμάτη ναζιστές οι οποίοι όταν τελειώσει ο πόλεμος θα ξεχυθούν στη Δύση, και γεμάτη όπλα τα οποία κι αυτά θα περάσουν με παράνομο τρόπο στη Δύση.  Σήμερα πια έχει γίνει κατανοητό από όλους, ότι αυτά που  γράφανε δεν ήταν «ανησυχίες», αλλά απειλές, μας προειδοποιούσαν τι θα πάθουμε. Ήδη στην Πολωνία έχουν νεκρούς από μαχαιροβγάλτες ουκρανοναζί  υποτίθεται «πρόσφυγες», οι οποίοι σπάνε τα μαγαζιά, βιάζουν γυναίκες, κυκλοφορούν με κάτι θηριώδεις μαύρες τζιπάρες οι «καυμένοι», που δείχνουν τα οικονομικά τους  προβλήματα. Σε όποιο σπίτι μπαίνουν το κάνουν αχούρι, ζωγραφίζοντας στους τοίχους σβάστιγγες, σπάζοντας νεροχύτες  και λεκάνες. Παρά τα χρήματα και τα επιδόματα που τους δίνε η ΕΕ, νομίζουν ότι όλοι τους χρωστάνε, και αρνούνται να πληρώσουν στα μαγαζιά. Στην Πολωνία και την Τσεχία, έχουν ήδη βάλει ταμπέλες στην πρόσοψη των μαγαζιών «απαγορεύεται η είσοδος σε Ουκρανούς». Στην Αυστρία, επειδή ένας Αυστριακός αρνήθηκε να βγάλει το αυτοκίνητο του που είχε παρκάρει, για να παρκάρουν οι ουκρανοναζί τα θηριώδη μαύρα τζιπ τους, 3 δίμετροι, ντουλάπες, μπολντιμπιλντεράδες ουκρανοναζί γεμάτοι με τατουάζ από σβάστιγγες, τον πλάκωσαν στο ξύλο αφήνοντας τον αναίσθητο, και φύγανε με τα θηριώδη τζιπ. Δημιουργούνται ερωτήματα βέβαια σε όλους τους Ευρωπαϊκούς λαούς. Αφού οι Ουκρανοναζί είναι δίμετρες ντουλάπες, γιατί δεν κάθισαν  στη χώρα τους να πολεμήσουν? Που τα βρίσκουν τα λεφτά για τις θηριώδεις τζιπάρες, και τα τρελά έξοδα που κάνουν? Στο μέλλον θα μας απασχολήσει  ο ένοπλος ουκρανοναζισμός, που θα έχει εισχωρήσει στην Ευρώπη σαν «πρόσφυγας? Τα έχουμε ζήσει και στην Αθήνα πρόσφατα. Όταν πήγαν να κάνουν αυτοκινητοπορεία κάποιοι Ρώσοι στην Αθήνα, η αστυνομία που τους είχε περικυκλώσει τους οδήγησε κατευθείαν στην πλατεία Συντάγματος που έκανα αντισυγκέντρωση οι  50 ουκρανοναζί, χαιρετώντας ναζιστικά και κρατώντας στιλιάρια, επιτέθηκαν τα γουρούνια οι ουκρανοναζί, με αποτέλεσμα 2  τραυματίες, έναν Πόντιο που ήταν με τους Ρώσους και ένα κοριτσάκι 10 χρονών στο αυτοκίνητο που έσπασαν τα τζάμια. Υ.Γ. Για τα βαρέα όπλα που στέλνει η Δύση στην Ουκρανία, ήδη οι ουκρανοναζί έχουν κλείσει συμφωνίες με την μαφία και την ντραγκέτα και τους τα πουλάνε. 




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



'' Κανένας Βιετκόνγκ δεν με είπε ποτέ αράπη.
Κανένας Βιετκόνγκ δεν με λυντσάρισε ποτέ,
δεν έστειλε ποτέ σκυλιά στο κατόπι μου,
δε με έκλεψε από το έθνος μου, δεν βίασε ή σκότωσε τη μάνα μου και τον πατέρα μου. 
Για ποιο πράγμα να τους πυροβολήσω; 
Πώς να πυροβολήσω αυτούς τους φτωχούς ανθρώπους;
Δεν πρόκειται να πάω να το κάνω.
Ας πάω φυλακή.
Ήμασταν στη φυλακή εδώ και εκατοντάδες χρόνια ''
Μοχάμεντ Άλι ή Κάσιους Κλέη Μαρσέλους (1942 - 2016)
Αμερικανός πυγμάχος.
Σαν σήμερα 3 Ιουνίου έφυγε από την ζωή.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ωχ, ωχ, ωχ...
Τώρα τα λένε και στο λεγόμενο Ευρωκοινοβούλιο:
Οι συνέπειες των κυρώσεων κατά της Ρωσίας για τους κατοίκους των χωρών που τις εφάρμοσαν. Είναι η ρωσοφοβία ένας λόγος για τη λήψη απερίσκεπτων αποφάσεων;
Ο Mislav Kolakushich (Mislav Kolakušić), μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από την Κροατία, προτρέπει το κοινοβούλιο σε σύνεση, ειλικρίνεια και ζητά να απέχει από τη λήψη τρελών αποφάσεων που θα έχουν αρνητική επίδραση στους κατοίκους των ευρωπαϊκών χωρών.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι #Ουκρανοί σκοτώνουν #ΑΜΑΧΟΥΣ, μέσα στην πόλη του #Ντονιέτσκ, ακριβώς εκεί που ζει #Ελληνισμός.
Τί θα κάνει η #Αθήνα;;;
Θα συνεχίζει να υποστηρίζει τους #ναζί του #Κιέβου;;;
Σχολιο.- Τα 16χρονα παιδάκια περπατάνε αμέριμνα στον δρόμο... Και πιο πέρα, πέφτουν οβίδες βαρέως πυροβολικού...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αφοπλισμός των νησιών του Αιγαίου
ή φωτιά στην Βούλα;;
Αλλαγή θέματολογίας;;;
Για αλλαγή θεματολογίας,
Για να θάψουν το θέμα Λομβέρδου κλπ
έβγαλαν το δήθεν θέμα Τράγκα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε άντρο ακολασίας και ανομίας έχει μετατραπεί το εγκαταλειμμένο κτίριο του πρώην Λιμεναρχείου στην Πάτρα, μέσα στο οποίο οι παράνομοι μετανάστες προσφέρουν ερωτικές υπηρεσίες σε κοινή θέα, την ώρα που ο δήμος φαίνεται να «σφυρίζει» αδιάφορα! Οι αλλοδαποί φαίνεται ότι έχουν βρει τρόπο για να εξασφαλίζουν χρήματα, τρόφιμα και άλλα είδη, ικανοποιώντας τις σεξουαλικές ανάγκες κάποιων γυναικών που έρχονται από διάφορες περιοχές.
Οι περίοικοι δεν πιστεύουν στα μάτια τους με το θράσος που δείχνουν τόσο οι… επιβήτορες όσο και οι «πελάτισσές» τους, που μπαίνουν στο κτίριο κρατώντας τα καλούδια και άλλα δωράκια τα οποία προσφέρουν αντί μιας ολιγόλεπτης σεξουαλικής συνεύρεσης! 
Μάλιστα, ούτε οι «πελάτισσες» ούτε, φυσικά, οι εκδιδόμενοι φαίνεται να πτοούνται από το γεγονός ότι τα σημεία όπου εκτυλίσσονται οι «καυτές» σκηνές είναι το κλιμακοστάσιο και υπαίθριοι χώροι. 
Ετσι, οι κάτοικοι της περιοχής έχουν και φωτογραφικά ντοκουμέντα από τις ερωτικές συνευρέσεις τους.
«Ερχονται κάθε μέρα γυναίκες από την Πάτρα και συνευρίσκονται ερωτικά με μετανάστες. Εγώ έχω δει τουλάχιστον τρεις. Δεν γνωρίζω ποια είναι η συναλλαγή που έχουν, ξέρω όμως ότι τις έχω δει και τις έχω φωτογραφίσει να κάνουν έρωτα υπαίθρια και, μάλιστα, σε κοινή θέα. 
Ολη η γειτονιά τις βλέπει!» 
αποκάλυψε κάτοικος της περιοχής στην τοπική εφημερίδα «Πελοπόννησος».



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκλεισαν το 409 πρώην στρατιωτικό νοσοκομείο στην Πάτρα. .
Εκλεισαν το Νοσημάτων θώρακος στην Πάτρα. 
Θέσεις γιατρών απο το ΓΠΝ Ρίου αφαιρούνται.
Χιλιάδες επιστήμονες και νοσηλευτικό προσωπικό στην ανεργία λόγω άρνησης εμβολιασμού με το ζόρι.
Τώρα μεθοδεύουν και το κλείσιμο του ΚΑΡΑΜΑΝΔΆΝΕΙΟΥ, του μεγαλύτερου παιδιατρικού Νοσοκομείου στην Πάτρα που εξυπηρετεί σχεδόν ολόκληρη τη δυτική Ελλάδα.
ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πούτιν, για τις κατηγορίες ότι η Ρωσία «δεν επιτρέπει την εξαγωγή ουκρανικών σιτηρών» Αυτό είναι χαζό! Περίπου 800 εκ. τόνοι σιταριού παράγονται ετησίως στον κόσμο. Μας λένε ότι η Ουκρανία είναι έτοιμη να εξάγει 20 εκ. τόνους. Δλδ μόνο 2,5%! Αλλά στον συνολικό όγκο των τροφίμων στον κόσμο, το σιτάρι είναι μόνο 20%, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό το ουκρανικό σιτάρι είναι μόνο 0,5%. Τίποτα! 20 εκ. τόνοι ουκρανικού σιταριού είναι μια πιθανή εξαγωγή. Σύμφωνα με το Υπουργείο Γεωργίας μας, έχουν περίπου 5 εκ. τόνους από αυτό και 7 εκ. τόνους καλαμπόκι. Δεν είναι τόσο πολύ. Κατά το τρέχον γεωργικό έτος η RF θα εξάγει 37 εκ. τόνους και το επόμενο έτος θα φτάσουμε τους 50 εκ. τόνους.
Δεν εμποδίζουμε την εξαγωγή ουκρανικών σιτηρών. Μπορεί να εξαχθεί μέσω λιμένων που βρίσκονται υπό τον έλεγχο της Ουκρανίας. Αλλά δεν ναρκοθετήσαμε εμείς τα λιμάνια! Η Ουκρανία τα ναρκοθέτησε. Έχω ήδη πει πολλές φορές, ας καθαρίσουν τις νάρκες και ας φορτώσουν τα καράβια με σιτηρά. Εγγυόμαστε τη διέλευση τους χωρίς κανένα πρόβλημα.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γράφω τα ονόματα μήπως δεν προλάβω και εγώ! Οι δύο από τους δολοφόνους του Σήφη Βαλυράκη, που προφυλακίστηκαν και οι φήμες λένε ότι είναι χρυσαυγίτες, ονομάζονται Κωνσταντίνος και Ανδρέας Ευαγγέλου.
Προφυλακίστηκαν δύο αλιείς, κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Σήφη Βαλυράκη στην Ερέτρια.  (Ναι! Είναι πάρα πολύ σημαντική εξέλιξη, ωστόσο ουδείς εφησυχασμός μας επιτρέπεται. Το βέβαιο είναι ότι η συγκάλυψη δεν περνάει!... Δεν είναι μόνο οι δύο που προφυλακίστηκαν. Το δρόμο της φυλακής πρέπει να ακολουθήσουν και άλλοι…)
- Προφυλακίστηκαν σήμερα δύο αλιείς που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία σε βάρος του Σήφη Βαλυράκη. Τα δύο αδέλφια απολογούνταν από το πρωί στον ανακριτική Χαλκίδας, ο οποίος τελικά τους έκρινε προφυλακιστέους. Kατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Οι δύο ψαράδες είχαν κατονομαστεί από μάρτυρα, ο οποίος υποστηρίζει ότι συνεπλάκησαν με τον πρώην υπουργό. Ο μιλώντας στον ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι υπέστη ξυλοδαρμό από τους ψαράδες τον περασμένο Φεβρουάριο. «Με χτύπησαν για να με τρομοκρατήσουν, ”πρόσεχε τι θα πεις εκεί που θα πας και πώς θα το πεις”. Πέντε ήταν, οι τέσσερις κατέβηκαν. Κοπάναγαν και οι τέσσερις. Πάνε να καλύψουν τους δύο, για να πάει ο ένας μέσα. Στο λέω, αυτό το πράγμα, χωρίς φόβο και πάθος», ήταν τα λόγια του μάρτυρα.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Γιάννα Παπαδάκου αποκαλύπτει πτυχές του σκανδάλου Novartis, με την εμπλοκή όχι μόνο του Α. Λοβέρδου, και την κυβερνητική προσπάθεια συσκότισής του (Βίντεο) // (Oι έντιμοι δημοσιογράφοι, ούτε σιωπούν, ούτε τρομοκρατούνται, ούτε εξαγοράζονται, ούτε φιμώνονται! Αυτό, να το γνωρίζουν και να το καταλάβουν οι αλήτες!.. ) 
- Γνωρίζοντας τα κριτήρια με τα οποία ιεραρχούν τις ειδήσεις τα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ δεν μας προκαλεί καμιά εντύπωση που μόνο τρεις σημερινές εφημερίδες -"Αυγή", "ΕφΣυν" και "Kontra news"- επέλεξαν να προβάλλουν πρωτοσέλιδα τις νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις που υπήρξαν για το τεράστιο σκάνδαλο της Novartis και ειδικά σε ότι αφορά ότι αποδεικνύεται περίτρανα ότι ένας από τους πρώην υπουργούς Υγείας, ο Ανδρέας Λοβέρδος υπήρξε με αναμφισβήτητα στοιχεία του FBI. ότι ήταν μιζαδόρος. 
Κι εδώ θα θέλαμε να σας επαναφέρουμε στην μνήμη σας μια δημόσια δήλωση που είχε κάνει ο δικηγόρος των προστατευόμενων μαρτύρων στην υπόθεση του Novartis_Gate Παύλος Σαράκης: "Η Novartis Hellas είχε έναν μεγάλο προϋπολογισμό για τους δημοσιογράφους. Κάθε χρόνο έδινε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ο προϋπολογισμός της για να πηγαίνουν σε διάφορα ΜΜΕ και σε δημοσιογράφους συγκεκριμένους".



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



4 Ιουνίου 1878.
Οι Οθωμανοί παραχωρούν την Κύπρο στην Αγγλία με τη μυστική Συνθήκη της Κωνσταντινούπολης , που είχε χαρακτήρα "αμυντικής συμμαχίας" ουσιαστικά κατά των Ρώσων, αν και πέντε ημέρες πριν είχε συνομολογηθεί στο Λονδίνο η Αγγλο-ρωσική Συμφωνία , μέσω της οποίας απετράπη ο επαπειλούμενος Αγγλο-Ρωσικός πόλεμος.
Όταν η συνθήκη έγινε γνωστή, οι Έλληνες αντιπρόσωποι στο Συνέδριο του Βερολίνου που γινόταν παράλληλα για τη μοίρα των Βαλκανικών χωρών, διαμαρτυρήθηκαν για την φιλοτουρκική και ταυτόχρονα ανθελληνική στάση του Άγγλου πρωθυπουργού Ντισραέλι, που πήρε την Κύπρο χωρίς να υπολογίσει την Ελληνική ιστορία, αιτιάσεις και πληθυσμό. Ο Ντισραέλι απάντησε :"Είναι καλλίτερο ( οι Έλληνες ) να επιδιώξουν, αντί εδαφικών επεκτάσεων, την προστασία των ελληνικών πληθυσμών στην Οθωμανική Αυτοκρατορία". 
Ο πολιτικός του αντίπαλος, Γουίλιαμ Γλάδστων αντέταξε: "είναι μια χονδροειδής πράξις παρανομίας και ασυγχώρητος παραβίασις του Διεθνούς Δικαίου".
* Όπως προανέφερα, παράλληλα γινόταν το Συνέδριο του Βερολίνου, που αναγνώρισε επίσημα την ανεξαρτησία των de facto κυρίαρχων πριγκιπάτων της Ρουμανίας, της Σερβίας και του Μαυροβουνίου, μαζί με την αυτονομία της Βουλγαρίας - αν και η τελευταία στην πράξη λειτούργησε ανεξάρτητα και χωρίστηκε σε τρία μέρη:
το Πριγκιπάτο της Βουλγαρίας, την αυτόνομη επαρχία της Ανατολικής Ρωμυλίας και της Μακεδονίας, που επεστράφη στους Οθωμανούς, ανατρέποντας έτσι τα ρωσικά σχέδια για μια ανεξάρτητη - και ρωσόφιλη - "Μεγάλη Βουλγαρία" ( βλ. Συνθήκη του Αγίου Στεφάνου που είχε δημιουργήσει ένα Βουλγαρικό κράτος, που δεν ήθελαν η Μεγάλη Βρετανία και η Αυστροουγγαρία).
** Όποιος νομίζει πως η ιστορία δεν είναι παρούσα σήμερα, ζωντανή και απαιτητική , πλανάται πλάνην οικτράν.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οργισμένοι κάτοικοι της καμένης βόρειας Εύβοιας ξέσπασαν κατά του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σίμου Κεδίκογλου τον οποίο αποδοκίμασαν και ο μάγκας το έβαλε στα πόδια .Αλλά η ΝΔ κατά τα άλλα δήθεν προηγείται με 12 μονάδες.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν τολμούσαν ας τον ήλεγχαν όταν ζούσε. Τα χρήματα δεν τα έκλεψε. Τον πλήρωναν είτε για τη σιωπή του είτε για να χτυπάει τους αντιπάλους. Δουλειά έκανε. Εάν δεν πλήρωνε εφορία, ας τον εντόπιζαν εν ζωή. Όλα τα υπόλοιπα είναι για να μας δουλεύουν. Οσο για το ξέπλυμα και την εγκληματική οργάνωση θέλω να δω τους μεγαλοκαρχαρίες του τόπου να κατηγορούνται γιατί εξαγόραζαν την εύνοια του Τράγκα. Ποιό δικαστάκι θα το τολμήσει; Οσο άγγιξαν κι εκείνους που τα έτρωγαν από τα εξοπλιστικά. Χοντρά μάλιστα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ξύλινη Πανιερή Μονή της Λαύρας Svyatogorsk, στα βόρεια του Donbass, καίγεται από τους ουκρτανοναζί.
Μια φωτιά κατέκαψε την εκκλησία προς τιμή όλων των αγίων που έλαμψαν στη ρωσική γη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας καταγγέλλει τις επιθέσεις κατά του ορθόδοξου κόσμου
Στις 3 Ιουνίου, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ συμμετείχε σε συνάντηση για την 140η επέτειο από την ίδρυση της Αυτοκρατορικής Ορθόδοξης Παλαιστινιακής Εταιρείας, μιας από τις παλαιότερες οργανώσεις της Ρωσίας.
Κατά την ομιλία του, ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας ζήτησε την προστασία των δικαιωμάτων των χριστιανών και των ορθοδόξων. 
Κατηγόρησε συγκεκριμένα τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι χειραγωγούν τον Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, ώστε να εφαρμοστεί «μια πολιτική που αποσκοπεί στην καταστροφή της Ορθοδοξίας».



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αποκατάσταση της αεροπορικής επικοινωνίας με τη Λευκορωσία ζητούν οι Γάλλοι
Γάλλοι πολίτες ξεκίνησαν αναφορά ζητώντας την επανέναρξη της εναέριας κυκλοφορίας μεταξύ ΕΕ και Λευκορωσίας.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περιαστική πυρκαγιά σε ημιδασώδη περιοχή. 
Πυροσβέστες 72. Αστυνομικοί 150. 
Σε αυτή τη χώρα ζούμε.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Πάντα να ψάχνεις την αλήθεια από το μηδέν, σπάνια από την κορυφή προς τα κάτω.
Οι δημοσιογράφοι δεν είναι ποτέ πραγματικοί δημοσιογράφοι αν είναι οι πράκτορες της εξουσίας, ανεξάρτητα από το πώς αποκλείουν αυτόν τον ρόλο.
Οι πραγματικοί δημοσιογράφοι είναι πράκτορες των ανθρώπων! "
- Τζον Πίλγκερ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μόλις είδα ένα "show"σε ένα μαγαζί τύπου στριπτίζ με μια τύπισσα με δερμάτινα και μαστίγια που έσερνε κάτι τύπους με λουρί σαν σκύλους ,μια άλλη σεκανς με κάτι τύπους go go boy και οι ξαναμενες πελάτισσες από κάτω είχαν ανάψει κάτι τύπου βεγγαλικά για κοκτέιλ και τα κουνούσαν περα δώθε και έπαιρναν σελφις ενώ άκουγες το 
"Hasta Siempre Comandante Che Guevara"
Μιλάμε έχουμε ξεπεράσει την παρακμη της προπολεμικής Γερμανίας 
(παρεμπιπτόντως η γερμανική κυβέρνηση επενδυσε στην άμυνα εκατό δισεκατομμύρια ευρώ
Το ποσό αυτό ισούται με τον συνολικό δανεισμό της Γερμανίας για το έτος 2022. Και αν θυμάμαι καλά ήταν απαγορευμένο για την Γερμανία να έχει τόσο ισχυρό στρατό )



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Μητσοτάκης κατάφερε για πρώτη φορά να χαρακτηριστεί η Ελλάδα σε επίσημο τουίτερ του ανώτατου πνευματικού ηγέτη του Ιράν Αλί Χαμενεΐ ως "εχθρός". 
Πριν λίγες ώρες ο ανώτατος πνευματικός ηγέτης ανάρτησε για πρώτη φορά ένα τουίτερ με σχετικό βίντεο για την κατάσχεση δυο ελληνικών τάνκερ .. στο οποίο αναφέρεται μόνο σε ένα τάνκερ και ότι αυτό ανήκει σε εχθρό.. 
η πλήρης μετάφραση του τουίτερ του είναι :
“Έκλεψαν το πετρέλαιο του Ιράν στα ανοικτά των ακτών της Ελλάδας, μετά οι γενναίοι άνδρες του Ιράν κατέλαβαν πετρελαϊκό πλοίο του εχθρού. Αλλά στην προπαγάνδα τους στα ΜΜΕ, κατηγορούν το Ιράν για κλοπή.
Ποιος είναι ο κλέφτης; Μας έκλεψες το πετρέλαιο και το πήραμε πίσω. Η ανάκτηση κλεμμένων χρημάτων δεν είναι κλοπή.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι λέει ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης
Ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης Δημήτρης Γαλεντέρης, μιλώντας στο ThessToday.gr, κάνει λόγο για «δικαίωση» της Γεωργίας και υπογραμμίζει ότι οι Γάλλοι επιστήμονες εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον ιατροδικαστή που ανέλαβε την εξέταση των δειγμάτων σε συνεργασία με ελβετικό εργαστήριο που συνεργάζεται με το ΑΠΘ.
«Σύμφωνα με τους γάλλους επιστήμονες, η χρήση της φόρμουλας που χρησιμοποιεί ο ιατροδικαστής Ράικος δεν είναι ακριβής και απλά χρησιμοποιήθηκε ένας σύντομος τρόπος για να εξηγήσει τους οδηγούς ποιος είναι ο ελάχιστος χρόνος που απαιτείται να περιμένουν για να ξαναπιάσουν… τιμόνι» ανέφερε.
Ο ίδιος επεσήμανε ότι «από τα πρώτα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων είχε αποκαλυφθεί ότι η κατανάλωση αλκοόλ ήταν σε υψηλά επίπεδα, το οποίο επαληθεύεται από την ανάλυση των Γάλλων και από το οποίο όπως προκύπτει, θέτει τη Γεωργία Μπίκα σε κατάσταση βαριάς μέθης, όταν αναφέρεται ότι έλαβε χώρα η καταγγελλόμενη πράξη».
Υπενθυμίζεται ότι, αν και οι εξετάσεις αποδείχθηκαν «καθαρές», ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης από τον Φεβρουάριο ανέτρεψε τα δεδομένα, αφού, από τότε, έκανε λόγο για εντοπισμό σημαντικής ποσότητας αλκοόλ και όχι «ελάχιστης όπως κάποιοι έσπευσαν να παρουσιάσουν».
«Στα ίδια επίπεδα κινούνταν και η δική μου ανάλυση που παρουσιάζαμε κανονικά. 
Όπως φαίνεται από την έκθεση των Γάλλων επιστημόνων, ο Ράικος έκανε μη ακριβή ανάλυση της συγκέντρωσης σύμφωνα με τα δεδομένα που χορηγήθηκε από την ίδια τη Γεωργία Μπίκα» ανέφερε ο κ. Γαλεντέρης και πρόσθεσε ότι «με μια μέση συγκέντρωση η ποσότητα αλκοόλ ήταν τρία γραμμάρια / λίτρο.
Το οποίο σημαίνει ότι ήταν σε κατάσταση βαριάς μέθης, απουσία κάθε ικανότητας συναίνεσης και αντίδρασης και φυσικά τεράστια πιθανότητα αμνησίας».



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



*...Ο Αντρέ Καν και ο Σαρλ Ζελτί. Ο Σαρλ είναι περίπου 18 ετών, έχει 1.85 ύψος και ζυγίζει 35 κιλά. Ο Αντρέ είναι περίπου 16 ετών, έχει 1.68 ύψος και μετά βίας ζυγίζει 25 κιλά. Γνωρίστηκαν και δέθηκαν με ακατάλυτη φιλία στο εργοστάσιο "Laurahütte" του στρατοπέδου Άουσβιτς ΙΙΙ (ή Μόνοβιτς). 
Ο Σαρλ ήταν εβραιόπουλο και ανταρτόπουλο στα περίχωρα της Λυών, με το όνομα "Μωρίς", συνδεδεμένος από τα 15 του με το Κομμουνιστικό Κόμμα Γαλλίας, στο οποίο θα παραμείνει πιστός όλη του τη ζωή. Συνελήφθη ύστερα από κατάδοση. Μετά από φυλάκιση και βασανιστήρια οδηγήθηκε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και εξόντωσης. Τον έβαλαν ως φρεζαδόρο και τορναδόρο στο "Laurahütte". 
Ο Αντρέ καταγόταν από το Σιρχόφεν της Αλσατίας, επίσης από εβραϊκή οικογένεια. Ύστερα από πολλές περιπέτειες, βαθιά παρανομία και διαρκείς μετακινήσεις συνελήφθη, μαζί με την οικογένειά του, στις αρχές Μαρτίου του 1944 από τη γαλλική αστυνομία στο 10ο διαμέρισμα του Παρισιού: τους είχε καταδώσει η θυρωρός του σπιτιού όπου κρύβονταν. Ο Αντρέ επιβίωσε στο "Laurahütte" χάρη στην αλληλεγγύη του Σαρλ, αλλά και άλλων συντρόφων τους. Όταν ο Αντρέ φοβόταν, κουραζόταν, απελπιζόταν, νύσταζε έγερνε στον ώμο του Σαρλ. 
Τα δυο αγόρια σώθηκαν από θαύμα. Πέρασαν τύφο, φορτώθηκαν μέσα στη βαρυχειμωνιά σε τρένο για το Μαουτχάουζεν, περπάτησαν μέχρι το Μπέργκεν Μπέλσεν. Κάποια στιγμή, χάθηκαν για λίγο, μα ξαναβρέθηκαν, στις 5 Ιουνίου 1945 στο παρισινό ξενοδοχείο "Lutetia", όπου φιλοξενούνταν όσοι/ες επέστρεφαν από τα στρατόπεδα εξόντωσης. "Εκεί είχαν φέρει και τη μοναδική αδερφή μου, που σώθηκε, την Ντενίζ. Διασταυρωθήκαμε πολλές φορές στους διαδρόμους του ξενοδοχείου, αλλά αργήσαμε να αναγνωριστούμε, τόσο είχαμε παραμορφωθεί από τις κακουχίες", θυμόταν πολλά χρόνια αργότερα ο Αντρέ Καν.
Τα δυο αγόρια ήταν εξαντλημένα, τα σώματά τους ήταν γεμάτα πληγές. Τα έβαλαν μαζί, στο ίδιο δωμάτιο κι ο Αντρέ έγειρε πάλι ανακουφισμένος στον ώμο του Σαρλ, για να φάνε μαζί, όπως έτρωγαν και στις πιο δύσκολες στιγμές των στρατοπέδων, για να μοιραστούν όσα τους έδωσαν στην υποδοχή του ξενοδοχείου.
Τότε άνοιξε άξαφνα η πόρτα του δωματίου κι ένας φωτογράφος, που έκανε φωτορεπορτάζ για τις παρισινές εφημερίδες, τους έβγαλε φωτογραφία: Είχε άδεια να φωτογραφίζει τους "νεοαφιχθέντες", οι φωτογραφίες χρησίμευαν πολύ και στην αναζήτηση συγγενών που ίσως ζούσαν. Μερικές μέρες αργότερα, ο φωτογράφος ξαναπέρασε κι έδωσε στον Σαρλ ένα αντίτυπο της φωτογραφίας με τον Αντρέ. Η φωτογραφία του Αντρέ και του Σαρλ που αναρτάται εδώ είναι από εφημερίδα του Ιουνίου 1945.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Τον θυμάστε τον Βασίλη Μηλιώνη;
Ο Μηλιώνης είναι αυτός που «άλλαξε» τα φώτα στην ΔΕΗ.
Όντας ιδιοκτήτης της Hellas Power -και σε συνεργασία με τον Άρη Φλώρο της Energa- έκλεψε από το Ελληνικό Δημόσιο 256 εκατομμύρια ευρώ. 
Πώς το κατάφερε αυτό;
Ενώ η εταιρία του εισέπραττε κανονικά το «χαράτσι» από τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος χιλιάδων πολιτών, εκείνος, αντί να το αποδίδει στο κράτος ως όφειλε, το έστελνε σε προσωπικούς του λογαριασμούς στο εξωτερικό.
Και δώστου διαμερίσματα στην Ηρώδου Αττικού με 8.000 ευρώ ενοίκιο, και δώστου εμφανίσεις με Aston Martin και Porsche Cayenne για καφέ στο Κολωνάκι, και δώστου ταξίδια με ιδιωτικό lear jet από το Μαϊάμι στη βίλα του στις Μπαχάμες.
Μια μέρα, λέει, επειδή βαριότανε στη Μύκονο, έκλεισε τελευταία στιγμή εισιτήρια Α θέσης για τέσσερα άτομα με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, ξοδεύοντας μέσα σε ένα τριήμερο 7.000 ευρώ.
Λεφτά υπήρχαν και ας μην ήταν δικά του, αλλά του ελληνικού δημοσίου, οπότε κανένα πρόβλημα.
Το Σεπτέμβρη του 2012, συνελήφθη και προφυλακίστηκε για κατάχρηση δημόσιου χρήματος.
Οχτώ μήνες αργότερα ήταν έξω και τα «έσπαγε» στον Μαζωνάκη, περιστοιχισμένος από βίζιτες και γλείφτες, κάνοντας 80.000 ευρώ λογαριασμό σε λουλούδια και ποτά.
Το 2014 προφυλακίστηκε -πάλι για την ίδια υπόθεση- αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφού πρώτα κατέβαλλε εγγύηση ύψους 70.000 ευρώ. 
Το ίδιο καλοκαίρι πετάχτηκε μέχρι τη Μύκονο, όπου είχε νοικιάσει luxury βίλες για τον ίδιο και τους φίλους του, «για τα καλύτερα γενέθλια της ζωής του». Το πάρτι τού κόστισε 100.000 ευρώ. (Περισσότερο και από τη χρηματική εγγύηση που κατέβαλλε για να αφεθεί ελεύθερος.)
Το κακόγουστο αστείο με τα δικαστήρια τελείωσε τον Φεβρουάριο του 2017, οπότε και ο άνθρωπος που έκανε «ζωάρα» με το ματωμένο «χαράτσι» των πολιτών καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκισης αλλά με αναστολή -«λόγω πρότερου εντίμου βίου»- και αφέθηκε οριστικά ελεύθερος.
Πού Βρίσκεται σήμερα ο «άριστος» Μηλιώνης; «Γιολάρει» κάπου στην Ελλάδα. Ελεύθερος. Εννοείται. 
(Πριν λίγες μέρες, αγόρασε τη βίλα Σαραντόπουλου στο Πόρτο Χέλι -με τα 13 δωμάτια και τα 15 μπάνια- έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ.)
Υ.Γ. Για την κρίση φταίω εγώ και κείνο το εισιτήριο που δεν χτύπησα πριν 4 χρόνια."



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συνεχίζεται η διάλυση της δημόσιας υγείας 
"Ενα κοριτσακι απ την Κερκυρα επρεπε να χειρουργηθει, αλλα το ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ παιδιατρικο νοσοκομειο, το καραμανδανειο της ΠΑΤΡΑΣ, δεν εχει εδω και 11 μερες αναισθησιολογους, οποτε το πηγαν αθηνα. Απο τη μια ακρη της στερεας ελλαδας, στην αλλη. Τιποτα αλλο δε χρειαζεται να ξερει καποιος. Φτανει αυτο. Ουτε καν τον τραγκα, τον λοβερδο, τον βαρδη, τον ενεργκα κλπ.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο πραγματικά σοφός άνθρωπος μένει απαρατήρητος.
Τζελαλαντίν Αλ Ρουμί 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μακελειό: Υπέκυψαν κι άλλοι μοναχοί στα τραύματα τους. 6 συνολικά μοναχοί δολοφονήθηκαν από ουκρανικό στρατό στη Λαύρα Κοίμησης της Θεοτόκου του Sviatohirsk στο Ντονέτσκ! 
04/06/2022
Ο απολογισμός των νεκρών μοναχών από την επίθεση των Ουκρανών στη Λαύρα Κοίμησης της Θεοτόκου του Sviatohirsk / Σβιατογίρσκ στο Ντονέτσκ αυξήθηκε δραματικά αφού και άλλοι μοναχοί υπέκυψαν στα τραύματά τους. 6 είναι πλέον οι μοναχοί που δολοφόνησε το καθεστώς του Κιέβου. 4 μοναχοί και 2 μοναχές.
Απόψε το βράδυ και σήμερα το πρωί υπέκυψαν στα τραύματά τους ο ιερομόναχος Ιωάσαφ, ο ιεροδιάκονος Αλύπιος και η μοναχή Ιωάννα. Μαζί με τον Αρχιμανδρίτη Γαλακτίωνα, τον μοναχό Αριστοκλή και την μοναχή Βαρβάρα, που κηδεύτηκαν χθες, στέφθηκαν Μάρτυρες!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άγριο σφυροκόπημα του ουκρανικού στρατού στο κέντρο της πόλης του Ντόνετσκ.40 πύραυλοι Grad μέσα στην πόλη.Τουλάχιστον 5 Νεκροί 20 τραυματίες άμαχοι.
04/06/2022
Σαββατόβραδο σφοδρό σφυροκόπημα της μαρτυρικής πόλης του Ντόνετσκ όπως κάνει από το 2014-2022 ως και σήμερα ο ουκρανικός στρατός. όπως μεταδίδει το RIA Novosti Δύο σχολεία, ένα λύκειο, ένα γυμνάσιο και ένα νηπιαγωγείο υπέστησαν ζημιές κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού της συνοικίας Voroshilovsky του Ντόνετσκ, δήλωσε ο δήμαρχος του Ντόνετσκ, Aleksey Kulemzin.Χτύπημα στο κέντρο του Ντόνετσκ με συστήματα πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης.
«Σύμφωνα με επικαιροποιημένες πληροφορίες, ως αποτέλεσμα του βομβαρδισμού της συνοικίας Voroshilovsky, καταγράφηκε καταστροφή:
– Shkolny Blvd., 5, MBOU» Πολυκλαδικό Λύκειο Νο. 5 με το όνομα Ν.Π. Boyko της πόλης Donetsk”
– Zelenaya str., 1, MBOU “School No. ;
– οδός MBDOU “Νηπιαγωγείο συνδυασμένου τύπου No. 13 της πόλης Donetsk”
– Shkolny Blvd., 15, MBOU “School” Logos “της πόλης Donetsk.
Η έκταση της καταστροφής δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί λόγω του κινδύνου βομβαρδισμού», έγραψε ο Kulemzin στο κανάλι του στο Telegram.
Νωρίτερα, το DPR ανέφερε ότι τα ουκρανικά στρατεύματα στις 21.05 (συμπίπτει με την ώρα Μόσχας) έβαλαν κατά της περιοχής Voroshilovsky του Ντόνετσκ, εκτοξεύοντας 40 ρουκέτες από το BM-21 Grad.
Οβίδες έπεσαν σε κατοικίες και αυτοκίνητα προκλήθηκαν φωτιές υπάρχουν τραυματίες και σίγουρα και νεκροί. Επλήγη η συνοικία της σκεπαστής αγοράς και της αποβάθρας. Στους τραυματίες συγκαταλέγονται γυναικόπαιδα.
Μέχρι στιγμής, πρώτος απολογισμός ως αποτέλεσμα του βομβαρδισμού της συνοικίας Voroshilovsky του Ντόνετσκ, τραυματίστηκαν 10 άτομα, εκ των οποίων 1 παιδί:
9 τραυματίες με μέτρια τραύματα
1 τραυματίας είναι σε κρίσιμη κατάσταση.
Έγινε επίσης γνωστό για τον θάνατο μιας γυναίκας που γεννήθηκε το 1954. κοντά στο σταθμό Donetsk-Severny.Ο ουκρανικός στρατός εκτόξευσε από το Grad MLRS στο κέντρο του Ντόνετσκ, 40 ρουκέτες εκτοξεύτηκαν στην πόλη. Οι οβίδες έπεσαν στο κέντρο από τη Σκεπαστή Αγορά μέχρι το νοσοκομείο του Καλίνιν. Ο ουρανός πάνω από την πόλη γέμισε καπνό. Στο δίκτυο υπήρχαν αναφορές για τραυματίες στο δρόμο. Στρατηγός Αντόνοφ.
”Για 5 νεκρούς 20 τραυματίες από τυφλό χτύπημα με πολλαπλό εκτοξευτήρα από το πυροβολικό της #Ukraine κοντά στην παρόχθια οδό του ποταμού #Kalmius στο #Donetsk. Ουδεμία “στρατιωτική” λογική στο χτύπημα, μόνο εκδίκηση και μόνο άμαχοι εκεί, τα μέτωπα είναι αλλού” μεταδίδει ο ανταποκριτής Θανάσης Αυγερινός τώρα.
«Έτρεξα πίσω από τη γυναίκα μου, την κόρη μου, κάθισα στο διάδρομο και μια οβίδα εξερράγη στην κουζίνα», είπε ένας κάτοικος του Ντόνετσκ πώς μια ουκρανική οβίδα χτύπησε το διαμέρισμά του.
Το βράδυ της 4ης Ιουνίου, ένοπλοι σχηματισμοί της Ουκρανίας έπληξαν το κέντρο του Ντόνετσκ χρησιμοποιώντας το σύστημα πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης Grad, εκτοξεύοντας 40 ρουκέτες στην περιοχή Voroshilovsky από την κατεύθυνση του οικισμού Tonenkoye.
Το μόνο που δεν μας είπε η δυτική προπαγάνδα και η Ουκρανία σήμερα είναι ότι οι Ρώσοι βομβαρδίζουν το Ντόνετσκ…



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Ο Ανώτατος Ηγέτης του Ιράν Αλί Χαμενεΐ  σ΄Ελλάδα για τάνκερ: ”Ποιος είναι ο κλέφτης; Εσύ που μας έκλεψες το πετρέλαιο ή εμείς που το πήραμε πίσω;” 
04/06/2022
 Ο Ανώτατος Ηγέτης του Ιράν αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ μέσω Twitter καταφέρεται κατά της Ελλάδας και μάλιστα δείχνει βίντεο από την κατάσχεση των ελληνικών τάνκερ. ”Ποιος είναι ο κλέφτης; Εσύ που μας έκλεψες το πετρέλαιο ή εμείς που το πήραμε πίσω;” Ωστόσο η ανάρτηση στο twitter δεν είναι παρά απόσπασμα ομιλίας του σήμερα ενώπιο ακροατηρίου. 
Αναφέρει: ”Έκλεψαν το πετρέλαιο του Ιράν στην ακτή της Ελλάδας, στη συνέχεια γενναίοι Ιρανοί ανταπέδωσαν και κατάσχεσαν τα πετρελαιοφόρα του εχθρού. Αλλά στην προπαγάνδα των mainstream media, το Ιράν κατηγορείται για κλοπή. Ποιος είναι ο κλέφτης; Εσύ που μας έκλεψες το πετρέλαιο ή εμείς που το πήραμε πίσω;”



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καίγεται τώρα η Σκήτη Αγίων Πάντων της Λαύρας  Σβιατογίρσκ στο Ντονέτσκ από βομβαρδισμό Ουκρανών!! Ο Ζελένσκι Νέρωνας. Υπ. ‘Αμυνας Ρωσίας: o ουκρανικός στρατός έκαψε τη σκήτη!! 
04/06/2022
Τη Μονή Λαύρα του Σβιατογίρσκ στο Ντονέτσκ και τις σκήτες της βομβάρδισαν ουκρανικά στρατεύματα στο Ντόνετσκ και έχει παραδοθεί στις φλόγες η σκήτη των Αγίων Πάντων.Ο Ζελένσκι Νέρωνας!! Ο ναός από ξύλο της σκήτης των Αγίων Πάντων της Λαύρας Σβιατογίρσκ στο Ντονέτσκ του Πατριαρχείου Μόσχας καίγεται αυτή τη στιγμή.
Στις 4 Ιουνίου αναφέρθηκε πυρκαγιά μεγάλης κλίμακας στη ξύλινη σκήτη των Αγίων Πάντων της Μονής Λαύρας της Ιεράς Κοιμήσεως Σβιατογίρσκ.
Η εκκλησία και το νεκροταφείο του μοναστηριού καταστράφηκαν ήδη τον 20ο αιώνα.
Το 2005 χτίστηκε εδώ ο πρώτος ξύλινος ναός και αργότερα ένας δεύτερος, μεγαλύτερος. Και οι δύο ναοί είναι χτισμένοι σύμφωνα με τις παραδόσεις της ρωσικής ξύλινης αρχιτεκτονικής των αιώνων XVI-XVII.
Βάνδαλοι ιερόσυλοι βεβηλώνουν κάθε ιερό….δολοφονούν μοναχούς μέσα στα κελιά τους πυρπολούν ναούς και μοναστήρια …..
Οι Ουκρανοί σκότωσαν την 1η Ιούνη 3 μοναχούς της Λαύρας και μια μοναχή που είχε καταφύγει με πολίτες και την αδελφότητά της στη Λαύρα.
Ουκρανοί μαχητές πυρπόλησαν την ξύλινη σκήτη της Λαύρας Svyatogorsk
Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε τον εμπρησμό του μοναστηριού της Λαύρας της Ιεράς Κοιμήσεως Svyatogorsk από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας στη ΛΔΔ αναφέρει το RIA Novosti. Ουκρανοί μαχητές, υποχωρώντας από το Σβιατογκόρσκ (Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ), πυρπόλησαν μια ξύλινη σκήτη στη Λαύρα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου με έκρηξη πολυβόλου, δήλωσε στους δημοσιογράφους το υπουργείο Άμυνας.
“Κατά τη διάρκεια της υποχώρησης <…> μονάδων της 79ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας Εφόδου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, Ουκρανοί εθνικιστές πυρπόλησαν την ξύλινη σκήτη των Αγίων Πάντων της Αγίας Κοιμήσεως Λαύρας Σβιατογκόρσκ”, ανέφερε το υπουργείο.
Διευκρίνισε ότι, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, οι εθνικιστές εκτόξευσαν εμπρηστικά πυρομαχικά από πολυβόλο μεγάλου διαμετρήματος τοποθετημένο σε θωρακισμένο αυτοκίνητο Kozak στους ξύλινους τοίχους του ναού. Μετά από αυτό, έφυγαν με μεγάλη ταχύτητα με κατεύθυνση νότια, με κατεύθυνση προς το Σιντόροβο, που ελέγχεται από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.
Ταυτόχρονα, το υπουργείο Άμυνας τόνισε ότι οι ρωσικές μονάδες, που βρίσκονται βόρεια του Svyatogorsk, δεν διεξάγουν στρατιωτικές επιχειρήσεις σε αυτήν την περιοχή και δεν πυροβολούν στο έδαφος του ιστορικού και αρχιτεκτονικού μνημείου.
Η Σκήτη των Αγίων Πάντων της Ρωσικής Γης ανεγέρθηκε στο Svyatogorsk το 2009, στη θέση του ομώνυμου ναού, που ανατινάχθηκε το 1947. Πρόκειται για έναν ξύλινο ναό με 17 τρούλους, χτισμένο σύμφωνα με τις παραδόσεις της ρωσικής αρχιτεκτονικής του 16ος-17ος αιώνας.
Η Λαύρα Svyatogorsk έχει ήδη δεχτεί πυρά από ουκρανικά στρατεύματα. Την 1η Ιουνίου, ο Αρχιμανδρίτης Γαλακτίων (Vuychenko) και δύο ακόμη μοναχοί πέθαναν εκεί, τρεις μοναχοί τραυματίστηκαν. Στα τέλη Μαρτίου, όχι μακριά από τη γέφυρα, που βρίσκεται στην είσοδο του μοναστηριού, έπεσε μια βόμβα, η έκρηξη γκρέμισε τα παράθυρα και τις πόρτες στους ναούς. Περισσότεροι από 500 πρόσφυγες, μεταξύ των οποίων 200 παιδιά, βρίσκονταν στη Λαύρα εκείνη την περίοδο. Τότε κανείς δεν πέθανε.
Bέβαια οι δυτικόφρονες Ουκρανοί διαδίδουν πως το μοναστήρι που παραδέχονται ότι ανήκει στο Πατριαρχείο Μόσχας το χτύπησαν οι Ρώσοι… Μια ακόμη λογική αντίφαση ένα ακόμη FAKE της βιομηχανίας ψεύδους του ”ηθοποιού”.. Έχουν το θράσος και διακινούν τέτοια προπαγάνδα…Ο ίδιος ο Ζελένσκι ενώ χτυπήθηκε μονή του Πατριαρχείου Μόσχας τόλμησε να το φορτώσει στους Ρώσους ως πραγματικός άλλος Νέρωνας που όταν έκαιγε τη Ρώμη ενοχοποιούσε τους χριστιανούς για να τους διώξει στη συνέχεια..
Από το 2014 ως σήμερα οι δυτικόδουλοι μ΄εντολή των αφεντικών τους καταστρέφουν την πολιτισμική κληρονομιά του Ντονμπάς λεηλατούν καίνε ερημοποιούν τα πάντα. Εθνοκάθαρση γενοκτονία με εθνοφυλετικά κριτήρια κατά ρωσόφωνων..



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Πουτιν και η Ρωσία δεν έχουν ανοίξει όλα τα χαρτιά τους ούτε με την αστυνομική επιχείρηση στην Ουκρανία ούτε στον Οικονομικό ενεργειακό πόλεμο.
Το 30% του Παγκόσμιου Diesel επεξεργαζεται σε Ρώσικα Διυλιστήρια.
Το 80% των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται για την διύλιση εισάγονται από Ρωσία.
Ακόμα και τα Αμερικανικά πυρηνικά εργοστάσια χρησιμοποιούν Ρωσικό Ουράνιο για να παράγουν ενέργεια.
Τώρα αρχίζει το Ματς.
Α οι Ρώσοι σύμφωνα με τον Ζελενσκι κατέχουν μια έκταση όσο η 
Μπενελουξ.
Σχολιο.- Λέτε μετά την νικηφόρα έκβαση του πολέμου στην Ουκρανία να τεθεί θέμα επαναφοράς της κόκκινης σημαίας με το σφυροδρέπανο σαν επίσημης σημαίας της Ρωσίας; Κανονικά έτσι πρέπει να γίνει διότι οι περισσότερες μάχες και οι νίκες κατά των νέων ΝΑΤΟναζί γίνονται με αυτή τη σημαία. Η δε Ρωσική οικονομία άντεξε τον τρομακτικό πόλεμο των δυτικών σκυλιών, διότι εφάρμοσαν σοβιετικές μεθόδους προστασίας της οικονομίας. Ακόμη και οι φιλοδυτικοί Ρώσοι πολίτες έχουν αρχίσει πια και κατανοούν πως η Δύση δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ να αλλάξει μόνο το σοβιετικό καθεστώς, αλλά να διαμελίσει τη Ρωσία, να καθυποτάξει το λαό της και να ληστέψει τον αμύθητο πλούτο της Ρωσίας. Έτσι όλοι τώρα είναι συσπειρωμένοι γύρω από τον Πούτιν κι έτοιμοι να υποστούν κάθε θυσία για την υπεράσπιση της πατρίδας τους.
Σχολιο.- έχουν γίνει κάποιες προτάσεις για αλλαγή της τρικολόρ με τη σημαία της Νίκης.
Πάντως αντιλαμβάνομαι μια αλλαγή και στην οικονομική πολιτική του Πουτιν μέσο κρατικοποιησεων κλπ.
Τώρα βέβαια δεν ξέρω αν έκανε την ανάγκη φιλότιμο



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο αρχιμπατσοπαπαγάλος
 Σάββατο, 4 Ιουνίου 2022, 17:41
Μεγάλος φαίνεται ο πανικός και η ανησυχία στην οποία έχουν περιέλθει τα συστημικά δημοσιογραφικά παπαγαλάκια μετά την αποκάλυψη από το zougla.gr του εγγράφου των Γάλλων ιατροδικαστών ότι στην Γεωργία Μπίκα βρέθηκε τεράστια ποσότητα αλκοόλ καθιστώντας την σε «κωματώδη» κατάσταση τις ώρες κατά τις οποίες βιάστηκε στη σουίτα του ΜΕΤ από τον Βασίλη Λεβέντη όπως η ίδια καταγγέλλει.
Έτσι λοιπόν με δημοσίευμά του στο in.gr ο «αρχιμπατσοπαπαγάλος» επικαλούμενος πηγές ανώτατων στελεχών της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει πως αυτοί αμφισβητούν το πόρισμα των Γάλλων επιστημόνων ιατροδικαστών. Για πρώτη φορά στα δημοσιογραφικά χρονικά αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ αμφισβητούν επιστημονικά ιατρικά πορίσματα  και μάλιστα επιχειρηματολογούν επί των αμφισβητήσεων αυτών. Για πρώτη φορά επίσης ενώ μία υπόθεση είναι στον ανακριτή, έχει διατυπώσει πρόταση ο εισαγγελέας και βρίσκεται υπό κρίση στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, η αστυνομία κάνει σχόλια για την ίδια υπόθεση γεγονός που αντίκειται στις νομικές διατάξεις καθώς η δικογραφία έχει ήδη διαβιβαστεί στην δικαιοσύνη. Επειδή όμως, όπως λέει κι ο σοφός λαός μας «Θέλει η πουτ@ν@ να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει», ο «αρχιμπατσοπαπαγάλος» λέει και μία μεγάλη αλήθεια - πως την πιο έγκυρη απόδειξη για την ανίχνευση αλκοόλ την επίμαχη ημέρα στην Γεωργία Μπίκα θα πρόσφεραν οι αιματολογικές εξετάσεις.
Δεν αναφέρει όμως στο δημοσίευμά του πως γι΄αυτές υπεύθυνοι ήταν οι αστυνομικοί στους οποίους κατήγγελλε τον βιασμό της η Γ.Μπίκα και οι ιατροδικαστές της Θεσσαλονίκης που δεν προχώρησαν ποτέ στην λήψη αίματος από το θύμα.
Δεν θα ήταν πιο έντιμο ο «αρχιμπατσοπαπαγάλος» να μας πει ποιοι είναι αυτοί οι φωστήρες της ΕΛΑΣ που κάνουν τοξικολογικό έλεγχο από τα γραφεία τους χωρίς καμία αρμοδιότητα, επιστημονική επάρκεια, επιχειρώντας να διαψεύσουν τους ιατροδικαστές του Γαλλικού Εφετείου που είναι αρμόδιο και διαπιστευμένο εργαστήριο για ανάλογες τοξικολογικές εξετάσεις από το Ανώτατο Γαλλικό Κυρωτικό Δικαστήριο.
Το μυστικό και ο καημός του εκτός από την υποστήριξη του συστήματος που καταγγέλλει η Γεωργία Μπίκα είναι και η υποστήριξη του καθηγητή του ΑΠΘ Ράικου που έβγαλε αυτό το απαράδεκτο πόρισμα το οποίο διαψεύδουν και οι Ελβετοί και οι Γάλλοι επιστήμονες.
Θυμίζω ότι ο ίδιος καθηγητής έβγαλε πόρισμα για την κεταμίνη στην υπόθεση Πισπιρίγκου. Για φανταστείτε να έχει γίνει λάθος και σε αυτήν την περίπτωση με την κεταμίνη που έχει πάρει στους ώμους του ο Πουαρό «αρχιμπατσοπαπαγάλος»;
Κύριε Υπουργέ Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο είναι υποχρέωσή σου να μαζέψεις αυτούς τους φωστήρες της ΕΛ.ΑΣ που έχουν μάθει ασύδωτα, ασύστολα και παράνομα να παρεμβαίνουν όπου θέλουν και να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των μεγαλόσχημων χρησιμοποιώντας γι΄αυτό δημοσιογραφούντες παπαγάλους.
Κύριε Θεοδωρικάκο είναι προτιμότερο να ασχοληθείς με τον αστυνομικό που έπαιζε στο καζίνο των Σκοπίων μαζί με την δικαστή γιατί για τον κύριο αυτό έρχεται μεγάλο τσουνάμι αποκαλύψεων.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ Β. ΕΥΒΟΙΑΣ
Χάλασαν τη νέα κυβερνητική φιέστα
Την αντίθεσή τους στα σχέδια της κυβέρνησης και της επιτροπής Μπένου για την «ανασυγκρότηση» της Βόρειας Εύβοιας, διατράνωσαν για μια ακόμη φορά οι πυρόπληκτοι της περιοχής, συνεχίζοντας παράλληλα τον αγώνα τους για να μπορέσουν να ζήσουν στον τόπο τους με αξιοπρέπεια.
Ρετσινάδες, δασεργάτες, αγρότες και μελισσοκόμοι συγκεντρώθηκαν μαζικά, το απόγευμα της Παρασκευής 3 Ιούνη, έξω από ξενοδοχείο των Λουτρών Αιδηψού, όπου έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή μιας ακόμη φιέστας της επιτροπής Μπένου. Απέτρεψαν την είσοδο στον υφυπουργό Σίμο Κεδίκογλου, ο οποίος αποχώρησε κάτω από αποδοκιμασίες χωρίς να δώσει καμία απάντηση, καθώς και στους υπόλοιπους συμμετέχοντες, ακυρώνοντας ουσιαστικά την εκδήλωση. Στην είσοδο του ξενοδοχείου προσήλθε ο Σταύρος Μπένος, ο οποίος αρχικά δήλωσε αναρμόδιος για τα αιτήματα επιβίωσης του λαού της περιοχής, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά ότι το πρόγραμμα «ανασυγκρότησης» δεν αφορά τις ανάγκες τους, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να καθησυχάσει τους συγκεντρωμένους, δηλώνοντας «εθελοντής» που σχεδιάζει κάτι μεγάλο για την περιοχή.
Τόνισαν ότι δεν θα επιτρέψουν να γίνουν ξανά στην περιοχή τους οι φιέστες της κυβέρνησης και της επιτροπής Μπένου, που στοχεύουν στον αποπροσανατολισμό του λαού και την ενσωμάτωσή του στους σχεδιασμούς για τη μετατροπή της καμένης γης σε ευκαιρία για μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα.
«Δεν πάει άλλο! Είμαστε 10 μήνες χωρίς μεροκάματο. Δεν μπορούμε να ζήσουμε τις οικογένειές μας», ανέφερε στο πλαίσιο της συγκέντρωσης ο Βαγγέλης Γεωργαντζής, πρόεδρος του Σωματείου Ρητινοκαλλιεργητών - Δασεργατών Εύβοιας, τα μέλη του οποίου είχαν μαζική παρουσία στην κινητοποίηση. «Απαιτούμε απαντήσεις για το πότε θα ξεκινήσει το πρόγραμμα εργασίας στο δάσος. Μήνες υποσχέσεις, λόγια και τίποτα. Το μόνο που βλέπουμε είναι καθυστέρηση για να μας πετάξουν εκτός προγράμματος με μια σειρά από τερτίπια, όρους και προϋποθέσεις».
Πρόσθεσε ότι «την ίδια στιγμή που εμείς δεν μπορούμε να ζήσουμε τις οικογένειές μας, η κυβέρνηση έχει σχεδόν μετακομίσει στην περιοχή μας για να γίνει η καταστροφή ευκαιρία για τις μπίζνες των ομίλων. Οργανώνουν ξανά και ξανά φιέστες με μεγαλοκαρχαρίες για το μεγάλο φαγοπότι. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη! Ζητάμε εδώ και τώρα:
- Να ξεκινήσει το πρόγραμμα για την απασχόληση ρετσινάδων και δασεργατών, για τουλάχιστον 15 χρόνια, χωρίς αποκλεισμούς.
- Αντίστοιχη κατάσταση βιώνουν οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι και οι μελισσοκόμοι, που έχουν αφεθεί στην τύχη τους.
Να σημειώσουμε ότι οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος και Διαμάντω Μανωλάκου κατέθεσαν Ερώτηση στη Βουλή περιγράφοντας την κατάσταση που καταγγέλλουν οι μαζικοί φορείς της περιοχής και προβάλλοντας τα αιτήματα του αγώνα τους.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συγκλονιστικό: 40.000 Ούγγροι «έκραξαν» τους παίκτες της εθνικής Αγγλίας που γονάτισαν για το Black Lives Matters
04.06.2022 | 21:59
Η υποκρισία έχει και τα όριά της
Τελικά φαίνεται ότι η Ουγγαρία και ειδικά η νέα γενιά της (που σημαίνει ότι η χώρα έχει μέλλον) αντιστέκεται σε όλα αυτά που εκφράζουν τα λεγόμενα “Restart” και τα περί Νέας Τάξης Πραγμάτων: 30.000 έφηβοι κάτω των 14 ετών «ξεφώνισαν» τους ποδοσφαιριστές της Αγγλίας σε απάντηση της ρατσιστικής απόφασης της FIFA να αποκλείσει τους ενήλικους Ούγγρους από την αγώνα!
Γιατί τους είχαν «ξεφωνίσει»; Γιατί οι φίλαθλοι της Ουγγαρίας όταν γονάτισαν οι Άγγλοι «σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη φυλετική αδικία», πριν από τη σύγκρουσή τους στο Nations League, στη Βουδαπέστη, τους αποδοκίμασαν.
Και αυτό θεωρήθηκε «αδίκημα» από την FIFA που διέταξε να γίνει ο αγώνας με την Αγγλία κεκλεισμένων των θυρών!
Όμως σύμφωνα με το άρθρο 73 του πειθαρχικού κανονισμού της UEFA, παιδιά έως 14 ετών από σχολεία ή ακαδημίες ποδοσφαίρου μπορούσαν να προσκληθούν σε έναν αγώνα δωρεάν, υπό την προϋπόθεση ότι θα συνοδεύονται από ενήλικες.
Αυτό… μεταφράστηκε σε περίπου 40.000 θεατές στη σημερινή αναμέτρηση, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν κυρίως παιδιά.
Μετά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου και πριν την πρώτη σέντρα, οι ποδοσφαιριστές της Αγγλίας γονάτισαν για να δείξουν ότι είναι… «αντιρατσιστές» (οι Άγγλοι, που έχουν εξοντώσει μερικά εκατομμύρια μαύρους, Ινδούς, Κινέζους κλπ. μόνο τα τελευταία 150 χρόνια), και τότε 40.000 Ούγγροι, εκ των οποίων 30.000 έφηβοι, «τους έκραξαν» κανονικά!
Για την ιστορία η Ουγγαρία νίκησε με 1-0 τους Άγγλους παίρνοντας εκδίκηση.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φωτιά στη Βούλα – Εθελοντής περιγράφει πώς ξεκίνησε η πυρκαγιά: «Ακούσαμε ένα μπαμ από τον υποσταθμό»
04.06.2022 | 19:13
«Κυνηγούσαμε τη φωτιά»
Μια πυρκαγιά σε θαμνώδη περιοχή στην Άνω Γλυφάδα, εξελίχθηκε σε πύρινο εφιάλτη που κατακαίει αυτή την στιγμή σπίτια και περιουσίες στο Πανόραμα Βούλας. Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι οι δυνάμεις πυρόσβεσης είναι ελάχιστες. Ελάχιστα αεροσκάφη και ελάχιστα τα πυροσβεστικά. Η περιγραφή του εθελοντή πυροσβέστη Πέτρου Σιδέρη για τις συνθήκες υπό τις οποίες ξεκίνησε η φωτιά στην Άνω Γλυφάδα, η οποία στη συνέχεια επεκτάθηκε στην Άνω Βούλα.
Ο Πέτρος Σιδέρης λέει χαρακτηριστικά: «Ήμουν με έναν συνάδελφο, ακούσαμε ένα μπαμ από τον υποσταθμό και ξεκίνησε η φωτιά».
«Πήραμε κλάρες από τους γείτονες και αρχίσαμε να την χτυπάμε» αφηγείται, λέγοντας ότι, παράλληλα, ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.
«Κυνηγούσαμε τη φωτιά» ανέφερε στη συνέχεια, λέγοντας ότι οι φλόγες πέρασαν από πίσω τους.
Στη συνέχεια, όπως είπε, «ένιωσαν off», άρχισαν δηλαδή να χάνουν τις αισθήσεις τους, με τον συνάδελφό του να καταρρέει και να οδηγείται στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Ο ίδιος ο κ. Σιδέρης είπε ότι έκανε κάποιες πλύσεις και στη συνέχεια δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και κατάφερε να επιστρέψει στο σημείο, για να βοηθήσει εκ νέου στη μάχη της κατάσβεσης.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παράνομοι μετανάστες σαν… «τουρίστες» περνούν τον Έβρο και επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητα για το εσωτερικό
04.06.2022 | 13:34
Οι διακινητές παίρνουν έως και 5.000 ευρώ το άτομο
Οι ροές παράνομων μεταναστών σε όλη την ελληνοτουρκική μεθόριο συνεχίζονται κανονικά στον Έβρο, και καθημερινά εκατοντάδες είναι αυτοί που επιχειρούν να περάσουν στη χώρα μας και αποτρέπονται, αλλά και δεκάδες που το καταφέρνουν.
Μπορεί να πηγαίνουν εκεί οι υπουργοί της κυβέρνησης, να βλέπουν τα σύνορα, να σχεδιάζουν επέκταση του συρματοπλέγματος ή του «τείχους» απέναντι στην Τουρκία, αλλά οι διακινητές γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα πώς θα περάσουν στην ελληνική επικράτεια αυτοί που τους πληρώνουν έως και 5.000 ευρώ για να τους περάσουν στο ελληνικό – ευρωπαϊκό έδαφος.
Χθες το πρωί έγινε πραγματικό… σουλάτσο παράτυπων μεταναστών από τα χωριά του Τριγώνου της Ορεστιάδας και πάνω. Τριάντα άτομα νεαρής ηλικίας πέρασαν το πρωί και λίγο αργότερα ακόμα 40 άτομα, χωρίς κανένας να τους πάρει χαμπάρι, αφού δεν υπήρχε εκείνη τη στιγμή ούτε στρατιωτική περίπολος ούτε παρουσία συνοριοφυλάκων. Μπήκαν σε αυτοκίνητα που περίμεναν έξω από το χωριό Τρίγωνο Ορεστιάδας και έφυγαν προς το εσωτερικό της χώρας.
Η Ενωση Συνοριοφυλάκων Νομού Εβρου, πάντως, ζητά ενίσχυση με προσλήψεις στελεχών, αφού δεν φτάνουν όσοι εργάζονται σήμερα, και απαιτούν να ενταχθούν στον Εβρο τα 250 άτομα που πρέπει να προσλάβει η κυβέρνηση. Έστειλαν, μάλιστα, και επιστολή στον αρμόδιο υπουργό, σύμφωνα με την οποία «η ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης των 250 συνοριακών φυλάκων στην Π.Ε. Εβρου, η οποία αποτέλεσε πάγιο αίτημα της Ενωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν. Εβρου, οδεύει στο τελικό της στάδιο».



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ τα 4 «Π» της Λέσχης Bilderberg για τον έλεγχο και την πορεία του κόσμου...
Στις ΗΠΑ η Λέσχη Bilderberg συζητά για τις τύχες του κόσμου με την ατζέντα της να κυριαρχείται από 4 «Π» Πόλεμος - Προπαγάνδα - Πανδημία - Παγκοσμιοποίηση!
Η 68η Συνάντηση Bilderberg βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη στην Ουάσιγκτον, DC, η οποία ξεκίνησε την Πέμπτη 2 Ιουνίου και θα διαρκέσει ως αύριο  Κυριακή 5 Ιουνίου.
H... Omerta
Τι θα ειπωθεί και που θα καταλήξουν οι συμμετέχοντες, θα το αντιληφθεί ο κόσμος από τις αποφάσεις που θα πάρουν τα πολιτικά, επιχειρηματικά επιτελεία των χωρών τους και την εφαρμογή αυτών... γιατί θα αναδειχθεί ως επίσημη πολιτική που κινείται πάντα προς την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της ελίτ της Bilderberg.
Δεν κοινοποιούνται, όπως και δεν μεταδίδονται οι συναντήσεις δημόσια ποτέ, όπως το Davos.
Οι συναντήσεις της Bilderberg είναι πάντα κεκλεισμένων των θυρών και με αυστηρά πρωτόκολλα ώστε να μη υπάρξει διαρροή και βάσει του Κανονισμού του Chatham House, σύμφωνα με τον οποίο, οι συμμετέχοντες είναι ελεύθεροι να «χρησιμοποιούν» όλες τις πολύτιμες πληροφορίες που επιθυμούν, αλλά να μην αποκαλύπτουν ποτέ την πηγή οποιασδήποτε ευαίσθητης πληροφορίας ή τι ακριβώς ειπώθηκε.
Αυτό βοηθά στη διασφάλιση της θρυλικής μυστικότητας της Bilderberg, αιτία για τις μυριάδες θεωρίες συνωμοσίας.
Η φετινή ατζέντα των θεμάτων περιλαμβάνει:
(τελευταία όσα... «καίνε»)
Γεωπολιτικές ανακατατάξεις
Προκλήσεις του ΝΑΤΟ
Κίνα
Ινδο-ειρηνικός
Σινομερικανικές σχέσεις
Ρωσία
Συνέχεια Κυβέρνησης και Οικονομίας
Διαταραχή του Παγκόσμιου Χρηματοοικονομικού Συστήματος
Προπαγάνδα - Παραπληροφόρηση
Ενεργειακή Ασφάλεια και Αειφορία
Υγεία μετά την πανδημία
Κατακερματισμός Δημοκρατικών Κοινωνιών
Εμπόριο και αποπαγκοσμιοποίηση
Ουκρανία




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ! «Η Ψέριμος μας ανήκει, βρίσκεται υπό ελληνική κατοχή...»
Ο Τούρκος δημοσιογράφος του Ahaber, βρέθηκε με σκάφος 1 μίλι από την Ψέριμο, το Ελληνικό νησί των Δωδεκανήσων που κατοικείτε από αρχαιοτάτων χρόνων, και σήμερα έχει 80 Έλληνες κατοίκους, και προέβαλε τους ισχυρισμούς ότι το νησί είναι υπό ελληνική κατοχή... 
«To Κετσέ (Ψέριμος) παρότι είναι ένα από τα Δωδεκάνησα, όπως σας έχουμε πει, βρίσκεται σε τουρκικά χωρικά ύδατα. Κατά συνέπεια θεωρείται τουρκικό έδαφος. Αλλά η Ελλάδα εισέβαλε σε αυτό το νησί που βλέπετε το 2004. Το Κετσέ (Ψέριμος) βρίσκεται υπό ελληνική κατοχή. Η Ελλάδα συνεχίζει τις προκλητικές της ενέργειες στα Δωδεκάνησα κι εμείς ως συνεργείο του δικτύου Ahaber προσπαθήσαμε, για πρώτη φορά από τόσο κοντά, να σας μεταφέρουμε τις παράνομες ενέργειές και πράξεις της Ελλάδας», ανέφερε στο ρεπορτάζ ο δημοσιογράφος.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΕ! «ΘΕΡΜΗ» υποδοχή για τον Άδωνι Γεωργιάδη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου...
Στο πλαίσιο των επισκέψεών του, το μεσημέρι της Τετάρτης 1 Ιουνίου, ο Άδωνης Γεωργιάδης έγινε δέκτης έντονων διαμαρτυριών από το υγειονομικό προσωπικό και πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στην κεντρική είσοδο του νοσοκομείου της πόλης, γεγονός που τον ανάγκασε να αλλάξει τον προγραμματισμό και να εισέλθει στο νοσοκομείο από την είσοδο των επειγόντων περιστατικών, συνοδευόμενος από αστυνομικές δυνάμεις. 
Υγειονομικοί και πολίτες βρίσκονταν συγκεντρωμένοι πριν την άφιξη του στην κεντρική πύλη του νοσοκομείου, κρατώντας πανό «Ο αποκλεισμός από τα νοσοκομεία σκοτώνει» και φωνάζοντας συνθήματα οτι είναι ανεπιθύμητος, υποστηρίζοντας ότι δεν ενίσχυσε το δημόσιο σύστημα υγείας και ειδικότερα το Νοσοκομείο Ρεθύμνου» και κατηγορώντας την κυβέρνηση για διάλυση του ΕΣΥ. Ακόμη ανέφεραν ότι «ζούμε μια υγειονομική τραγωδία για την οποία ευθύνεται η κυβέρνηση».
Στο περιθώριο της συνάντησης με τη διοίκηση του νοσοκομείου, εκτυλίχθηκε ένας μίνι διάλογος μεταξύ του Γεωργιάδη και των πολιτών, με τον υπουργό να τους ρωτά «γιατί φωνάζετε, εγώ εδώ είμαι» και εκείνοι να τον ρωτούν «γιατί δεν βγήκατε από την κεντρική είσοδο, αλλά από εδώ που δεν υπάρχει συγκεντρωμένο πλήθος». Ο υπουργός ανταπάντησε «γιατί δεν μπορώ την πολύ φασαρία» lol Στη συνέχεια τους ευχήθηκε καλό καλοκαίρι κι αποχώρησε.
Το βίντεο ΔΕΝ έπαιξε στον λογαριασμό του στο τουίτερ καθώς δεν δύναται να συμπεριληφθεί στις στημένες επισκέψεις «πόσο με αγαπάει ο λαός», όπου «λαός», είναι μόνο κομματικά στελέχη…. Αναφέρθηκε μόνο σε διαμαρτυρίες «αριστερών» τους οποίους και «χαιρέτισε κόσμια»!