Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Παρασκευη 19 Αυγουστου 2022


Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Χιλιάδες διαδηλωτές στην πρωτεύουσα της Αργεντινής

Απαιτούν μέτρα στήριξης από την ακρίβεια και τον πληθωρισμό.

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στους δρόμους της πρωτεύουσας της Αργεντινής, χθες Τετάρτη, σε μια «πορεία κατά του πληθωρισμού», με τη Γενική Συνομοσπονδία Εργατών (CGT) της χώρας να προειδοποιεί για σειρά επόμενων κινητοποιήσεων.

Μέλη εργατικών και κοινωνικών κινημάτων πραγματοποίησαν πορεία από τον Οβελίσκο του Μπουένος Άιρες στο Κογκρέσο απαιτώντας από την κυβέρνηση του κεντροαριστερού Αλμπέρτο Φερνάντες, προστασία των μισθών και της αγοραστικής τους δύναμης, που έχουν πληγεί σκληρά από τον πληθωρισμό και την υποτίμηση του νομίσματος καθώς το εθνικό νόμισμα, το πέσο, έχει πέσει κατακόρυφα σε αξία.

Η κινητοποίηση με κεντρικό σύνθημα «Πρώτα η πατρίδα» κορυφώθηκε με την ανακοίνωση ενός πολιτικού ντοκουμέντου το οποίο αναφέρει πως «οι προκλήσεις του σήμερα απαιτούν την συλλογική οικοδόμηση μιας σταθερής και μακρόχρονης πλατφόρμας εθνικής συμφωνίας με ευρεία συναίνεση που να προβλέπει ουσιαστικές πολιτικές μακριά από κούφια συνθήματα και συγκυριακές κινήσεις».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η Πατρίδα απαιτεί σταθερές δεσμεύσεις για την άμβλυνση της κοινωνικής αδικίας που σήμερα ασφυκτιά», ενώ κλήθηκαν όλοι οι πολιτικοί φορείς να δεσμευτούν για την «κοινή μοίρα του τόπου».

Να σημειωθεί ότι τον Ιούλιο, η Αργεντινή ανέφερε μηνιαίο ποσοστό πληθωρισμού 7,4%, το υψηλότερο ποσοστό των τελευταίων δύο δεκαετιών. Σύμφωνα με την INDEC, την εθνική στατιστική υπηρεσία της χώρας, οι τιμές αυξήθηκαν κατά 71% τον περασμένο χρόνο, την ίδια ώρα που περίπου τέσσερις στους 10 Αργεντινούς ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κινητοποίηση συμμετείχε και η Ένωση Τραπεζών που προχώρησε σε στάση εργασίας από τις πρωινές ώρες προκειμένου το προσωπικό της να κινητοποιηθεί μαζί με την CGT στο Κογκρέσο για να καταγγείλουν «την αφόρητη δράση των οικονομικών – χρηματοπιστωτικών εταιρειών που απειλούν τα επισιτιστικά δικαιώματα εκατομμυρίων Αργεντινών και τη διαδικασία επανενεργοποίησης της παραγωγικής οικονομίας».



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΕΡΙ ΨΕΥΔΟ-ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ

ΠΕΡΙ ΨΕΥΤΟ-ΓΙΑΤΡΩΝ

ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΤΖΗΔΩΝ

ΠΕΡΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ..

Σχολιο.- Γι αυτόν τον Γρηγόρη Γεροτζιάφα που παριστάνει το γιατρό δεν λέγανε ότι έχει κάποιες μετοχές στη Pfaizer?

Σχολιο.- Άλλος ταξιθετης της ΝΑΤΟικης αριστεράς. Αυτός ξεπέρασε καί τόν Παπανικολάου της ΑΝΤΑΡCIA ( με το δικό του ΝΑΙ στην καθολικότητα Όχι στην υποχρεωτικοτητα) . Άλλωστε και αυτός από την ΑΝΤΑΡCIA ξεκίνησε για να καταλήξει στον ΤΣΥΡΙΖΑ. Γελάνε κι πέτρες στο Γράμμο και στο Βίτσι

Σχολιο.- άμα είσαι κωλοψευτογιατρός της εγκληματικής συμμορίας, που το παίζεις αριστερός, αλλά στο εργαστηριακι σου σου τα χώνει ο Μπουλά, τότε.... Αυτά λες.

Σχολιο.- Ο Γερπτζιάφας δεν είναι αυτός που έγραφε στις 12/6/2022 στην Αυγούλα

Δεν μένουμε με σταυρωμένα χέρια και ζητάμε!

-Να γίνει άμεσα Λοκ Ντάουν!

-Να επανέλθουν άμεσα τα SMS στο 13033!

-Να δημιουργηθούν εμβολιαστικά κέντρα σε κάθε γειτονιά(παραχωρούμε για αυτό τους πολιτικούς μας χώρους)

-Να απολυθούν άμεσα από τις δουλειές τους όλοι οι αρνητές(επικίνδυνοι σκοταδιστές) των εμβολίων

-Να στείλουμε τους αντιεμβολιαστές στα ξερονήσια, Γιούρα, Μακρόνησο και Άη Στράτη ή και γιατί όχι μέχρι και στην Σπιναλόγκα!

-Να γίνουν άμεσα εκλογές όπου οι προοδετικές δυνάμεις αυτού του τόπου( όπως για παράδειγμα ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΕΕΚ, ΜΛ ΚΚΕ, ΚΚΕ ΜΛ, ΟΑΚΚΕ, Ταξική Αντεπίθεση, ΟΡΜΑ, Ροσινάντε, Αντιεξουσιαστική Κίνηση, Ρουβίκωνας κλπ) θα συσπειρωθούν για να ρίξουν την Κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Σχολιο.- ελεος....οχι αλλο καρβουνο...τι γραφουν τα ατομα αυτα σαν τον Γεροτζιάφα ρε γαμωτο;;;;πωπωπωπω...Ε ΡΕ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Σχολιο.- Τι μας λέει λοιπόν ο Γεροτζιάφας που από απλός ερευνητής μετατρέπεται σε "καθηγητή" out of the blue από τη μέση του προφίλ του στο Linkeldn και κάτω? Διότι άμα είσαι Ελληνάρας βρε παιδί μου είσαι οτι δηλώνεις όπου και να βρίσκεσαι, όχι μόνο στην Ελλάδα  Η επιτομή του wishful thinking προσωποποιημένη είναι αυτός

Σχολιο.- Το μεγαλύτερο λαμόγιο στο ΣΥΡΙΖΑ



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Αυτή είναι η σημερινή κατάσταση του Λίγηρα, του μακρύτερου ποταμού της Γαλλίας. Ξεραμένο τεράστιο ποτάμι. Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί τουλάχιστον τα 2000 χρόνια από τότε που οι εγγράμματοι κατοικούσαν στη Γαλλία. Οι Ρωμαίοι θα είχαν γράψει γι' αυτό. Οι μεσαιωνικοί Φράγκοι θα είχαν γράψει γι' αυτό. Απ' όσο γνωρίζουμε ιστορικά, πουθενά τα τελευταία 2000 χρόνια δεν έχει στερέψει ο Λίγηρας, και πιθανότατα ποτέ πριν από αυτό. Η ξηρασία που κατακλύζει τώρα τη νοτιοδυτική Ευρώπη μπορεί κάλλιστα να είναι πρωτοφανής στην καταγεγραμμένη ανθρώπινη ιστορία. "

"Αυτό είναι στην καρδιά της χώρας του κρασιού όπου τα σταφύλια μεγαλώνουν σε αφθονία και το σιτάρι κυματίζει σαν χρυσές θάλασσες- αλλά όχι τώρα. Τώρα το σιτάρι καίει και τα σταφύλια είναι σταφίδες στο αμπέλι. Αυτό είναι το τέλος του κόσμου. Και τη Δευτέρα το πρωί θα επιστρέψω στη δουλειά και θα κάνω ότι δεν συμβαίνει αυτό. Είναι απόλυτη τρέλα. "



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ της ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ Α.Κ η οποια ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ οταν στην εξουσια ανεβηκε ο ΣΥΡΙΖΑ..

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ σε λιγα λογια θα μπορουσε να συνοψιστει στο ΚΑΤΩΘΙ ΦΥΛΛΑΔΙΟ..

«ΕΜΒΟΛΙΑΖΌΜΑΣΤΕ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ»

«Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας»

Ολα τα παραπανω σχολια με μεγαλη επιφυλαξη βεβαια διοτι ο καθενας μπορει να βγαζει οτι φυλλαδιο θελει...

ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ...ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ..

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΒΕΒΑΙΑ...

Σχολιο.- Για την αποκατάσταση του αισθητού κόσμου από τους λακεδες των φαρμακοβιομηχανιών, τους λακεδες των σύγχρονων Μεγκελε και τους χρήσιμους ηλίθιους.

Σχολιο.- Όταν βλέπεις ότι στους φοιτητές ο εμβολιασμόςέχει φτάσει στο 90% έχουμε πιάσει πάτο

Σχολιο.- στον αντεστραμένο κόσμο όπου ζούμε, μάλλον όπου μας καταδίκασαν να επιβιώνουμε ίσα ίσα, όταν έχει αντιστραφεί κάθε έννοια ηθικής, επιστήμης, πολιτισμού, έχουμε και εσάς, τους «αριστεράντζες» της ΑΝΤΑΡCIA, τους αληθινούς ψεκασμένους που αποδέχονται στωικά κάθε παραφροσύνη στο όνομα μιας δήθεν κοινωνικής ευθύνης , να μας κυνηγάτε με τη σύριγγα στο χέρι. Δεν ντρέπεστε; Από πού αντλειτε αυτό το αισχρό προνόμιο; Ούτε οι γιατροί, ούτε το κράτος, δεν έχουν αυτό το δικαίωμα, να επιβάλουν ιατρικές πράξεις με το ζόρι. Για το καλό μας. Ά. Και καλή ανοησία να ευχηθώ.

Σχολιο.- Εμβολιαστηκες με το Κουβανέζικο εμβόλιο που είναι βασισμένο στην παραδοσιακή ιατρική και είναι εξαιρετικά φθηνο;

Φυσικά και όχι !

Εσύ έκανες το μπουγαδονερο της Φαιζερ mrna και με τιμή στα 20€+



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Η τρέλα των Αποικιοκρατών! Θυμάμαι να διαβάζω και να παρακολουθώ μερικά βίντεο για το πώς οι άνθρωποι που έφτιαξαν χάρτες κατά την εποχή της αποικιοκρατίας έκαναν σκόπιμα την Αφρική να φαίνεται μικρότερη από τις άλλες ηπείρους ενώ στην πραγματικότητα είναι η μεγαλύτερη, ήταν και εξακολουθεί να είναι ένας ψυχολογικός τρόπος προγραμματισμού οι Αφρικανοί να πιστεύουν ότι οι Ευρωπαίοι, Αμερικανοί και Ασιάτες ήταν ανώτεροι. "



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχοντας καταληφθεί από τον ρωσικό στρατό, ο πυρηνικός σταθμός της Ζαπορίζια (Ζαπορόζιε) δέχεται εδώ και μέρες επιθέσεις από τον στρατό της Ουκρανίας, με συνεχείς βομβαρδισμούς.

Κάποιο λάθος ή κάποια σκόπιμη προβοκάτσια -τόσο συνηθισμένη στους επιγόνους του ναζί Μπαντέρα- θα μπορούσε να αποβεί μοιραία, με τη ραδιενέργεια να κατακλύζει έκταση κατά πολύ μεγαλύτερη απ' αυτήν του ατυχήματος του Τσερνόμπιλ. 

Απαιτείται άμεση διεθνής κινητοποίηση για να σταματήσουν οι ουκρανικοί βομβαρδισμοί στο πυρηνικό εργοστάσιο.

Σχολιο.- νομίζω ότι η λεγόμενη συλλογική Δύση επιδιώκει μια τέτοια καταστροφή και οι όποιοι λογικοί θυλακες στα κέντρα και μηχανισμούς αποφάσεών της είναι αδύναμοι για να αποτρέψουν τις ακρότητες σε αυτή την κρίση. Είναι αδιστακτοι και αποφασισμένοι να αφανίσουν το μισό πλανήτη. Θεωρώ -έστω και κάπως αυθαίρετα- ότι μόνο το αντίπαλο στρατόπεδο έχει δείξει τη διάθεση και ίσως να έχει τη δυνατότητα και να το αποτρέψει. Γι'αυτό πρέπει και ο εσωτερικός εχθρός -οι λαοί με πρωτοπόρα την εργατικη τάξη-στις χώρες της Δύσης να πιέσει, όπως λες.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν αναλάβει η Κεφαλογιάννη τη ΝΔ θα συνεχιστεί αυτή η προεδρική παράδοση να δείχνουν ρώγα;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



19/8/2022  -  4.00 π.μ.

- Παρά τις συνεχείς προειδοποιήσεις προς το καθεστώς του Κιέβου, οι βομβαρδισμοί στο χώρο του ΑΗΣ του Ζαπορόζιε συνεχίζονται και ο κίνδυνος ενός ατομικού δυστυχήματος παραμένει, δια χειρός Ουκροναζί και «σιωπής των αμνών» από πλευράς συλλογικής Δύσης. 

- Η τριπλή συνάντηση Γκουτέρες - Ερντογάν - Ζελένσκι στο Λβοφ θα μείνει στην Ιστορία μάλλον μόνο για έναν λόγο: ότι σύσσωμη η ουκρανική αντιπροσωπεία, αρχής γενομένης από τον ίδιο τον Ζελένσκι, ήταν ντυμένη σε στυλ «militaire», σε μια θλιβερή απομίμηση «επιχειρησιακής ετοιμότητας» και «μαχιμότητας»... Στην πολυδιαφημισμένη αυτή συνάντηση, η οποία διάρκεσε... 40 ολόκληρα λεπτά (!!!), τίποτε ουσιαστικό δεν λύθηκε αναφορικά με τη στρατιωτική σύγκρουση στην Ουκρανία, ούτε φυσικά με την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στον ΑΗΣ του Ζαπορόζιε. Ο Ερντογάν πήγε εκεί για να πουλήσει την «πραμάτεια» του (4 κορβέτες «χτίζει» για το ουκρανικό Πολεμικό Ναυτικό, εργοστάσιο για Bayraktar ετοιμάζεται να χτίσει στην ίδια την Ουκρανία), ο Ζελένσκι μετά χαράς δέχεται όλα τα «δώρα» που κάνουν στον ίδιο και το καθεστώς του, ενώ ο Γκουτέρες... απλώς παρευρέθη!... Επαναλαμβάνω αυτό που έγραψα και το μεσημέρι: λογαριάζουν χωρίς τον «ξενοδόχο» (εν προκειμένω τη Ρωσία) και όλοι τους οι υπολογισμοί μπορούν να αποδειχθούν «κενό γράμμα», όταν ο «ξενοδόχος» αποφασίσει να αναλάβει δράση.

- Για τη λεγόμενη «διατροφική κρίση», ειδικά του λεγόμενου Τρίτου Κόσμου, αρκεί να αναφέρουμε ένα στοιχείο: από τα 22 εμπορικά πλοία που τους δόθηκε η δυνατότητα εξόδου από τα ουκρανικά λιμάνια της Μαύρης Θάλασσας, μόνο το 1 (αριθμός ΕΝΑ) κατευθύνθηκε προς χώρα της Αφρικής• ΟΛΑ τα υπόλοιπα ξεφόρτωσαν σε χώρες της ανεπτυγμένης Ευρώπης και στην Τουρκία... Για τους πλούσιους Ευρωπαίους, λοιπόν - δημητριακά, για τους πτωχούς (τω βαλαντίω και το πνεύματι) - σανό, από το καλό...

- Ως επιβεβαίωση του χτεσινού δημοσιεύματος της εφημερίδας Politico, το γερμανικό Ινστιτούτο Παγκόσμιας Οικονομίας, που εδρεύει στο Κίελο, ανακοίνωσε ότι ούτε μία από τις μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες δεν ανέλαβε κατά το μήνα Ιούλιο καμία νέα υποχρέωση για παροχή στρατιωτικής ή οικονομικής «βοήθειας» προς την Ουκρανία.

- Στο Σβετλοντάρσκ, από ουκρανικά πυρά σκοτώθηκαν 2 άμαχοι πολίτες, το 1 παιδί, ανακοίνωσαν οι αρχές της ΛΔ Ντονιέτσκ νωρίς το απόγευμα. Άλλοι 2 άμαχοι πολίτες σκοτώθηκαν από ουκρανικά πυρά στη Γκόρλοφκα, σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης.

- 4 λαϊκοί πολιτοφύλακες νεκροί και 6 τραυματίες ήταν οι απώλειες των δυνάμεων της ΛΔ Ντονιέτσκ κατά το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τις αρχές της περιοχής.

- Μερικές φορές ακόμη και οι «πάτρωνες» του τρισάθλιου καθεστώτος του Κιέβου αγανακτούν, «υπογείως», με τα καμώματα των λακέδων τους... Το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, δια του εκπροσώπου Τύπου του Νεντ Πράις, δεν επιβεβαίωσε τους ουκρανικούς ισχυρισμούς ότι, τάχα, η Ρωσία... ετοιμάζει προβοκάτσια στον ΑΗΣ του Ζαπορόζιε, με στρατιωτικούς... μασκαρεμένους σε Ουκρανούς!... (Στγ: Αυτά που οι ίδιοι έχουν κάνει και κάνουν στο μέτωπο, τα αποδίδουν, ως συνήθως, στους απέναντι... Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης, κοινώς).

- Η εφημερίδα Politico ανέφερε σε χτεσινό δημοσίευμά της, ότι οι ΗΠΑ «πιθανολογούν» ενδεχόμενα χτυπήματα των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στο έδαφος της Κριμαίας. (Στγ: Την κλιμάκωση στην οποία θα οδηγήσει μια τέτοια κίνηση και, κυρίως, τα απαντητικά χτυπήματα των Ρώσων, ή δεν τα έχουν υπολογίσει, ή δεν θέλουν καν να τα σκέφτονται)...

Σχολιο.- Μπορείς να μου πεις πως το έχει καταφέρει ο Ερντογάν να τα έχει καλά και με τους δυο; Πως στο καλό δεν τσαντίζεται ο Πούτιν που πουλάει όπλα στους Ουκρανούς; Εκτός αν τους δίνει χαλασμένα

Σχολιο.- Στη γωνία τον περιμένει ο Πούτιν, αλλά ο Ερντογάν όσο πουλάει «αντίσταση» στο ΝΑΤΟ τον χρειάζεται... Όχι για πολύ ακόμη, θέλω να ελπίζω...

Σχολιο.- Αυτη η φάτσα του Ζελένσκι και όπως μιλάει μου την βαράει στα νεύρα.

Σχολιο.- μα είναι να μη σου τη δίνει, μόνο που βλέπω το χακί μπλουζάκι... Έλεος πια, χάνονται ανθρώπινες ζωές κι αυτός το παίζει "μιλιταρομπουμπούκος" μπρουτάλ!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λετονία: Νομοσχέδιο περιορισμού της Ρωσικής γλώσσας.

Μετά: 823,98€/MWh. Άμα δεν έχεις νύχια να ξυστείς μόνος σου, ...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ζάκυνθος

Kαυστική ανακοίνωση της οργάνωσης Nayagiogate για τις εξελίξεις στην διαχείριση του τουριστικού ναυαγίου στη Ζάκυνθο

Μια ανακοίνωση με πολλά δημόσια ερωτήματα, αναφορικά με τις εξελίξεις στο χώρο του τουριστικού ναυαγίου, έστειλε στα μέσα ενημέρωσης η οργάνωση των κατοίκων των ορεινών κοινοτήτων που φέρει το όνομα Nayagiogate.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ #ΔΥΣΦΗΜΕΊ ΤΟ #ΝΑΥΑΓΙΟ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΝΑΥΑΓΙΟΥ;

Ποιος παραποίησε την φωτογραφία;

1. #ΠΑΠΑΛΙΑΚΟΥ#ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ; Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ Msc “Διαχείριση Τεχνικών Έργων”. Η νέα πρόεδρος της Επιτροπής Πρότυπης Τουριστικής Αξιοποίησης και Προστασίας του Ναυαγίου μέχρι χθες ήταν προϊσταμένη της Ειδικής Υπηρεσίας Προώθησης και Αδειοδότησης Τουριστικών Επενδύσεων (ΕΥΠΑΤΕ)….

2. ΠΟΤΕ; ΠΩΣ; ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ; ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΤΥΠΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΥΑΓΙΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ.

3.ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΤΑ #EMAIL ΤΩΝ #ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΩΝ#ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ #ΥΠΟΥΡΓΕΊΟΥ#ΤΟΥΡΙΣΜΟΎ ΚΑΙ #ΑΠΈΣΤΕΙΛΕ Ενημέρωση για Μια Σακούλα Μαζεμένα και όχι Διάσπαρτα #ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ στο Ναυάγιο.

4. ΠΟΙΟΣ Ο λόγος που απέστειλε σε εκατοντάδες δημοσιογράφους την Επιστολή με τα Σκουπίδια στο Ναυάγιο;

5. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.

6. ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ (Πτώση το 2017 ενός Τουρίστα, και ξεχνάνε ότι έχουν πνίγει δεκάδες σε όλη τη Ζάκυνθο από το 2017 έως Σήμερα. Κύμα πήρε μέρος της Λαμαρίνας. Φυσικά οι Εμπλεκόμενοι στην Αγοραπωλησία Μιλάνε Απευθείας με το Υπουργείο Τουρισμού και δίνουν Δημοσιεύματα κατασκευασμένα).

7. Πόσους Δημοσιογράφους πήρε τηλέφωνο από το Υπουργείο Τουρισμού για το Συγκεκριμένο Δημοσίευμα;

8. Υπάρχει #ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΣ#ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ #ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ#ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ#ΜΕΣΩ ΤΩΝ #ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΩΝ#ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ #ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ.

9.ΔΙΑΒΑΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ #ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΉ#ΠΡΌΤΑΣΗ ΓΙΑ τις Παρανομίες στο Ναυαγίου της Ζακύνθου;

10. Είναι ποτέ δυνατόν, το ίδιο το Υπουργείο Τουρισμού να ανακυκλώνει τη δυσφήμιση του Ναυαγίου, με μοναδικό σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων για τον ερχομό απατεώνων επενδυτών και παράνομων αναθέσεων;

11. Είναι ποτέ δυνατόν να καρατομείται η Προηγουμένη Πρόεδρος της Επιτροπής χωρίς καμία ενημέρωση;

12. Είναι ποτέ δυνατόν να έχουν πουληθεί από το 2014 ιστορικά μνημεία του 15ου αι. λίγα μέτρα μακριά από το Ναυάγιο, και το Υπουργείο Τουρισμού να παριστάνει την πάπια;

13. Είναι ποτέ δυνατόν μια σακούλα σκουπιδιών να ξεφτιλίζει μια Χώρα, όταν το νησί μας και η Ελλάδα πνίγονται στα σκουπίδια; Γιατί; Ποιοι κρύβονται πίσω από την ΠΙΜΑΝΑ; Γιατί δεν έχει επέμβει ακόμα η #Εισαγγελεας Ζακύνθου για τις παράνομες αναθέσεις;Φτάσανε στο σημείο #ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗΣ#ΔΙΕΘΝΩΣ του Ναυαγίου και του τουρισμού της ΕΛΛΑΔΑΣ γιατί δεν Νοιάζονται για την Φήμη του Ναυαγίου.Το Υπουργείο Εξυπηρετεί τα συμφέροντα μέσω του Διασυρμού της χώρας και του Ναυαγίου.Έτσι θέλουν να Νομιμοποιήσουν τον Εμίρη και Ενημερώνονται μόνο από τους Εμπλεκόμενους Ζακυνθινούς στην Αγοραπωλησία του Εμίρη όπως έχετε πει οι Ίδιοι Στη Βουλή.

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ #ΔΙΑΠΛΟΚΗ, #ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ Η #ΕΥΠ, ΚΑΤΑ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗ ΝΟΜΩΝ……κ.α. Στο ΝΑΥΑΓΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ και τα Ορεινά;Για την Αρπαγή του 14% Της Ζακύνθου πάνω, γύρω, δεξιά, αριστερά από το Ναυάγιο, όλα τα Οικόπεδα Φιλέτα Δηλαδή ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ».



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΠΑΜ

Εσείς ψηφίζατε τους βιαστές της #κοινωνίας.

Πιστεύατε τους ανθρώπους των #Ιμίων, των #Πρεσπών, των ανοικτών συνόρων για τους #λαθρομετανάστες, τους επιβολείς του #ΕΝΦΙΑ - κεφαλικών #φόρων, όσων έδιωξαν τα παιδιά σας στο #εξωτερικό για εργασία.

Αυτούς που καταστρέφουν τον #Ελληνισμό.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΞΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΡΞΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ -ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ - "ΜΑΡΞΙΣΜΟ" ΤΩΝ ΒΡΕ ΚΕ ΚΕΔΩΝ ......

" ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΥΚΝΩΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ "

ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ 

"ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΑΝ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑ" 

ΣΤΑΛΙΝ

ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΕΣΒΥ ΣΜΙΘ, ΤΟΝ ΑΓΓΛΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΙΣ ΑΓΓΛΟ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΠΡΕΣΒΥ ΣΑΤΕΝΙΟ.

2 - 8 - 1948

"Κ" ΚΕ : 

1 . " ΝΑ ΜΗ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ "

2 . " ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΥΡΩ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ " .... 

ΣΧΟΛΙΟ : 

ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ - ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΣΤΙΚΕΣ - ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΕΥΡΩ - ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΥΠΗΚΟΩΝ - ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ 

ΜΕ ΕΠΙΤΟΠΙΟΥΣ ΤΟΠΑΡΧΕΣ ΓΚΑΟΥΛΑΙΤΕΡ ΣΕ ΚΑΘΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩ - "ΕΝΩΣΗΣ". 

ΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩ - ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟ - ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ ΤΟΥΣ ..... !!!!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Την πρωθυπουργό της Φινλανδιας  χιλιάδες να την κατακρίνουν επειδη χόρευε "απρεπως" σε ενα ιδιωτικό παρτυ και ρούφαγε κόκα.

Οι σωστοί όμως, οι αριστεροί, οι κομμουνιστές, οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ,  την κατακρίνουν γιατί ενεταξε τη χώρα της στο ΝΑΤΟ με οτι αυτο συνεπάγεται για τις πολεμικές δαπάνες σε βάρος του κοινωνικού κράτους και το ενδεχόμενο εμπλοκής σε μια γενικότερη συρραξη..



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ισραηλινή κατοχή παράνομοι έποικοι με τα παράνομα όπλα τους προσπαθούν να εμποδίσουν τους Παλαιστίνιους αγρότες να πάνε στη γη τους στο χωριό Tal στη δυτική όχθη. #freepalestine

Φασίστες Σιωνιστές άποικοι τρομοκρατούν τους Παλαιστίνιους αγρότες εμποδίζοντας τους να πάνε στα χωραφια τους



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



19/8/2022  -  16.00

-Τα βασικά σημεία από την ενημέρωση του ρωσικού MoD

-Για να σταματήσει ο πανικός και να εκφοβίσει το προσωπικό της AFU, ναζιστές του ένοπλου σχηματισμού Kraken πυροβόλησαν 100 στρατιώτες της 58ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού που είχαν εγκαταλείψει τις θέσεις τους κοντά στο Udy

-Οι Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις κατέστρεψαν περισσότερους από 50 ναζιστές «Αζόφ» και «Αϊντάρ» με χτυπήματα στα σημεία ανάπτυξης τους στο DPR

-Ως αποτέλεσμα συγκεντρωτικής επίθεσης σε θέσεις της 14ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας στην Περιφέρεια Χάρκοβο, ο εχθρός υπέστη πάνω από 100 μη ανακτήσιμες και ιατρικές απώλειες

-Ο ρωσικός στρατός κατέστρεψε οβιδοβόλο M777 αμερικανικής κατασκευής κοντά στο Primorskoye, στην περιοχή Zaporozhye

-Το RF AF κατέστειλε 2 διμοιρίες του Smerch MLRS στο DPR και την Περιφέρεια Zaporozhye και 1 διμοιρία του αυτοκινούμενου πυροβολικού Gvozdika

-Η ρωσική αεράμυνα αναχαίτισε 12 βλήματα HIMARS MLRS και 2 αντιραντάρ πυραύλους ΗΠΑ κατασκευής

-Οι Ρωσικές Δυνάμεις κατέστρεψαν περισσότερες από 15 μονάδες ουκρανικών τεθωρακισμένων οχημάτων στην αποθήκη της 65ης μηχανοποιημένης ταξιαρχίας της AFU



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αμερικανικό μοντέλο παλαιστινιακής καταγωγής, Bella Hadid: "Η υποστήριξή μου στην Παλαιστίνη είναι μια κόκκινη γραμμή που έχει κόψει τη σχέση μου με κάποιες εταιρείες και μάρκες, και έχω χάσει αρκετούς φίλους, αλλά αυτό δεν θα με ωθήσει σε συμβιβασμό.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Το meme του υπερπληθυσμού αφορά τον ΠΛΗΘΥΣΜΟ των φτωχών. Γιατί οι δισεκατομμυριούχοι όπως ο Gates και ο David Rockefeller συναντιούνται μυστικά για να συζητήσουν για τον υπερπληθυσμό;;;; Δεν υπάρχει υπερπληθυσμός. Υπάρχει, ωστόσο, δραματική κατάρρευση των ποσοστών γονιμότητας παγκοσμίως. Αυτό ήταν το 2009 νομίζω --- αλλά σίγουρα υπονοεί τις επιχειρήσεις στα παρασκήνια.

η απάντηση στη ρητορική μου ερώτηση παραπάνω είναι επειδή ο Gates, όπως ο μακάβριος πατέρας του, και ο David rockefeller είναι σκληροί ευγονιστές με συγκροτήματα θεού. Είναι η άρχουσα τάξη που θέλει να ξεφορτωθεί τους μαύρους και τους καφέ ανθρώπους. (καλά, κράτα μερικούς γύρω σαν υπηρέτες ίσως).


""Οι πλουσιότεροι άνθρωποι της Αμερικής συναντιούνται για να συζητήσουν τρόπους αντιμετώπισης μιας «καταστροφικής» περιβαλλοντικής, κοινωνικής και βιομηχανικής απειλής""

"ΚΑΠΟΙΟΙ από τους κορυφαίους δισεκατομμυριούχους της Αμερικής συναντήθηκαν κρυφά για να σκεφτούν πώς ο πλούτος τους θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να επιβραδύνει την ανάπτυξη του παγκόσμιου πληθυσμού και να επιταχύνει τις βελτιώσεις στην οικονομία

Οι φιλάνθρωποι που παρευρέθηκαν σε σύνοδο κορυφής που συγκλήθηκαν με πρωτοβουλία του Bill Gates, συνιδρυτή της Microsoft, συζήτησαν την ένωση των δυνάμεων για να ξεπεράσουν τα πολιτικά και θρησκευτικά εμπόδια στην αλλαγή.

Περιγράφηκε ως το Good Club από έναν εκ των έσω περιελάμβανε τον David Rockefeller Jr, τον πατριάρχη της πλουσιότερης δυναστείας της Αμερικής, Warren Buffett και George Soros, τους χρηματοδότες, Michael Bloomberg, τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης, και τους μεγιστάνες των μέσων ενημέρωσης Όπρα Γουίνφρι.

Συγκεντρώθηκαν στο σπίτι του Sir Paul Nurse, Βρετανού βιοχημικού και προέδρου με Νόμπελ"



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ισραήλ: Απορρίφθηκε έφεση Παλαιστινίου που βρίσκεται σε απεργία πείνας – Φόβοι για τη ζωή του

16 Αυγούστου 2022 

*Το Ισραήλ κρατά επί του παρόντος περίπου 4.400 Παλαιστίνιους αιχμαλώτους

Ισραηλινό στρατιωτικό δικαστήριο απέρριψε την έφεση για απελευθέρωση ενός Παλαιστίνιου κρατούμενου του οποίου η υγεία επιδεινώνεται καθώς συνεχίζει την απεργία πείνας 165 ημερών για να διαμαρτυρηθεί ότι κρατείται χωρίς κατηγορία ή δίκη, δήλωσε ο δικηγόρος του.

Ο Khalil Awawdeh είναι ένας από τους πολλούς Παλαιστίνιους κρατούμενους που έχουν πραγματοποιήσει παρατεταμένες απεργίες πείνας όλα αυτά τα χρόνια σε ένδειξη διαμαρτυρίας για αυτό που είναι γνωστό ως διοικητική κράτηση.

Το Ισραήλ λέει ότι ο 40χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών είναι μαχητής, έναν ισχυρισμό που ο Awawdeh αρνείται μέσω του δικηγόρου του.

Η Τζιχάντ απαίτησε την απελευθέρωσή του στο πλαίσιο της εκεχειρίας που είχε μεσολαβήσει η Αίγυπτος, η οποία τερμάτισε τρεις ημέρες σφοδρών μαχών στη Λωρίδα της Γάζας νωρίτερα αυτό το μήνα, αλλά δεν τον αναγνώρισε ως μέλος της.

Το Ισραήλ λέει ότι απαιτείται διοικητική κράτηση για να κρατηθούν οι επικίνδυνοι μαχητές μακριά από τους δρόμους και να κρατηθούν υπόπτοι χωρίς να αποκαλύπτονται ευαίσθητες πληροφορίες.

Οι επικριτές λένε ότι η μορφή κράτησης, η οποία χρησιμοποιείται σχεδόν αποκλειστικά για Παλαιστίνιους, τους στερεί τη δέουσα διαδικασία.

Οι διοικητικοί κρατούμενοι μπορούν να κρατηθούν για μήνες ή χρόνια χωρίς κατηγορία ή δίκη.

Ο Ahlam Haddad, δικηγόρος του Awawdeh, επιβεβαίωσε ότι το στρατοδικείο απέρριψε την έφεσή του για αποφυλάκιση. 

Δεν έχει φάει κατά τη διάρκεια της απεργίας, εκτός από μια περίοδο 10 ημερών κατά την οποία έλαβε ενέσεις βιταμινών, σύμφωνα με την οικογένειά του.

Η υπηρεσία εσωτερικής ασφάλειας του Ισραήλ δεν έχει σχολιάσει την περίπτωσή του.

Η Δρ Λίνα Κασέμ-Χασάν, των Ιατρών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Ισραήλ, τον επισκέφτηκε την Πέμπτη στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε μετά την επιδείνωση της κατάστασής του. 

Είπε ότι ζύγιζε 42 κιλά, ήταν δεμένος με χειροπέδες σε ένα κρεβάτι και περικυκλωμένος από φρουρούς.

«Υποφέρει από σοβαρά νευρολογικά συμπτώματα και γνωστική εξασθένηση, η οποία μπορεί να είναι μη αναστρέψιμη», ανέφερε η οργάνωση. «Η ζωή του βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο».

Το Ισραήλ κρατά επί του παρόντος περίπου 4.400 Παλαιστίνιους αιχμαλώτους, συμπεριλαμβανομένων μαχητών που έχουν πραγματοποιήσει θανατηφόρες επιθέσεις, καθώς και άτομα που συνελήφθησαν σε διαδηλώσεις.

Περίπου 670 Παλαιστίνιοι βρίσκοτναι επί του παρόντος σε διοικητική κράτηση, αριθμός που αυξήθηκε τον Μάρτιο καθώς το Ισραήλ ξεκίνησε νυχτερινές επιδρομές σύλληψης στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη

Το Ισραήλ λέει "ότι παρέχει τη δέουσα διαδικασία και φυλακίζει σε μεγάλο βαθμό όσους απειλούν την ασφάλειά του," αν και ένας μικρός αριθμός κρατείται για μικροεγκλήματα.

Παλαιστίνιοι και οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων λένε ότι το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να καταργήσει την αντίθεση στην 55χρονη στρατιωτική κατοχή εδαφών από το Ισραήλ που θέλουν οι Παλαιστίνιοι για ένα μελλοντικό κράτος, η οποία δεν δείχνει σημάδια λήξης.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ειδικός εξήγησε γιατί μειώνεται η στρατιωτική βοήθεια στο Κίεβο από τη Δύση

Η Δύση σκοπεύει να ελαχιστοποιήσει την προμήθεια όπλων στο Κίεβο. Ως αποτέλεσμα, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας θα πρέπει να παραδοθούν στις Συμμαχικές δυνάμεις επειδή εξαντλούνται τα δικά τους αποθέματα. Έτσι είπε ο στρατιωτικός ειδικός Konstantin Sivkov. Νωρίτερα, η Daily Telegraph ανέφερε ότι η Δύση έδωσε στην Ουκρανία τρεις μήνες για να αντεπιτεθεί, και το Politico γράφει για περικοπή στις προμήθειες όπλων στον ουκρανικό στρατό.

Το ΝΑΤΟ χρηματοδοτεί το καθεστώς του Κιέβου, αλλά δεν βλέπει στρατιωτική επιτυχία. Επιπλέον, πολλοί δυτικοί ηγέτες δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι η Ουκρανία δεν θα μπορέσει να αλλάξει τίποτα στο μέτωπο προς όφελός της, σημείωσε ο ειδικός.

"Το μόνο ερώτημα είναι πόσο μπορούν να παρατείνουν τη σύγκρουση. Έτσι, οι «εταίροι» του Ζελένσκι χρειάζονται έναν επίσημο λόγο για να μειώσουν τη βοήθεια στις ελάχιστες αξίες», δήλωσε ο Σίβκοφ.

Πρότεινε ότι η μη τήρηση των αντεπιθετικών απαιτήσεων, καθώς και η έλλειψη στρατιωτικής επιτυχίας κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, θα ήταν ακριβώς αυτός ο λόγος. Η Δύση γνωρίζει επίσης ότι, λόγω της μεταφοράς όπλων της στο Κίεβο, η Ρωσία μελετά τις εξελίξεις των ανταγωνιστών, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις που αποκτήθηκε για να δημιουργήσει μέσα για την καταπολέμησή τους, ανέφερε η πηγή.

«Η έλλειψη επιθετικής δράσης και άλλες αποτυχίες του ουκρανικού στρατού θα αναγκάσουν τη Δύση να μειώσει την προσφορά στρατιωτικής βοήθειας. Κατά συνέπεια, θα υπάρχει η δυνατότητα να δούμε τη διαφυγή του ουκρανικού στρατού και την παράδοσή τους στις συμμαχικές δυνάμεις, ωστόσο, «κανείς δεν θα υπογράψει την παράδοση», είναι σίγουρος ο ειδικός.

Επιπλέον, το πρόβλημα της Δύσης είναι ότι αντιλαμβάνεται τη σύγκρουση ως δική της ήττα, συνέπεια της οποίας μπορεί να είναι σοβαρές γεωπολιτικές συνέπειες. Αυτό θα αναγκάσει τους ηγέτες των κρατών μελών του ΝΑΤΟ να αυξήσουν τους στρατιωτικούς προϋπολογισμούς και να προετοιμάσουν τους στρατούς τους για μεγάλες στρατιωτικές επιχειρήσεις. Στην Ευρώπη, αυτό το πρόβλημα δεν έχει ληφθεί σοβαρά μέχρι στιγμής, κατέληξε ο Sivkov.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επικίνδυνο άρθρο της DW προλειαίνει το έδαφος για καθοριστικό χτύπημα στο Ζαπορίζια. Λέει ότι κατά το Διεςθνές Δίκαιο οι επιθέσεις σε πυρηνικό σταθμό είναι δυνατές εάν το εργοστάσιο υποστηρίζει στρατιωτικές επιχειρήσεις! Δίκαιο Πυρηνικό Ατύχημα!!

19/08/2022

Η Deutsche Welle σε άρθρο της με τίτλο ”Ουκρανία, οι επιθέσεις σε πυρηνικούς σταθμούς νομιμοποιούνται από το Διεθνές Δίκαιο;” εξέτασε τη Σύμβαση της Γενεύης και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το έγγραφο δεν περιέχει αυστηρή απαγόρευση βομβαρδισμού στη Ζαπορίζια το πυρηνικό εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πυρηνικός σταθμός μπορεί να αποτελέσει στρατιωτικό στόχο και ο βομβαρδισμός του είναι πρόβλημα μόνο εάν προκαλέσει «βαριές απώλειες αμάχων».

Η DW γράφει επίσης ότι οι επιθέσεις σε πυρηνικό εργοστάσιο είναι δυνατές εάν το εργοστάσιο «υποστηρίζει στρατιωτικές επιχειρήσεις» και ότι ο βομβαρδισμός είναι ο μόνος τρόπος για να τερματιστεί αυτή η υποστήριξη.

Παράλληλα, το έγγραφο παραδέχεται ότι σε περίπτωση «δικαιολογημένου» βομβαρδισμού, ο επιτιθέμενος έχει υποχρέωση να προστατεύει τους πολίτες από την πιθανή εξάπλωση της ραδιενέργειας.

Η DW καταλήγει κατηγορώντας τη Ρωσία, λέγοντας εκ των προτέρων ότι οι εκπρόσωποί της θα μπλοκάρουν τυχόν κυρώσεις από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Το άρθρο είναι έμμεση ομολογία ότι το βομβαρδίζουν οι Ουκρανοί. Δίκαιο πυρηνικό ατύχημα.. τρέλα . Αμετανόητοι οι Γερμανοί..Μια φορά Ναζί πάντα Ναζί.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Πούτιν προειδοποίησε τον Μακρόν ότι τα χτυπήματα κατά του πυρηνικού σταθμού Ζαπορίζια μπορούν να προκαλέσουν “καταστροφή μεγάλης κλίμακας”!

19/08/2022

Ο Πούτιν προειδοποίησε τον Μακρόν σήμερα σε τηλεφωνική τους συνομιλία ότι τα χτυπήματα κατά του πυρηνικού σταθμού Ζαπορίζια δημιουργούν ένα κίνδυνο “καταστροφής μεγάλης κλίμακας”.

Ο Πούτιν “υπογράμμισε ότι ο συστηματικός βομβαρδισμός του εδάφους του πυρηνικού σταθμού δημιουργεί ένα κίνδυνο καταστροφής μεγάλης κλίμακας που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ραδιενεργή μόλυνση ευρέων εδαφών”, αναφέρει το Κρεμλίνο σε δελτίο τύπου.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



...Περιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ να του δώσουν οι ξένοι το χρίσμα μαζί με τους ντόπιους καρχαρίες και δεν λένε κουβέντα για αυτά που εφάρμοσαν στην διακυβέρνηση τους και συνέβαλλαν στην παραπέρα εξαθλίωση του λαου μας ότι θα τα καταργήσουν μαζι και με αυτά που έφεραν οι Σαμαράδες με τους Βενιζέλους και το Μητσοτακέικο..

Τίποτα!, καμιά δέσμευση !!

Και περιμένει (ο ΣΥΡΙΖΑ) να του δώσουν το "δαχτυλίδι" τα αφεντικά για να αλλάξει απλά ο "Μανωλιός" !!..

Ακούστε ΣΥΡΙΖΑΙοι Αν δεν βγείτε να μιλήσετε ως Αριστερά μην περιμένετε να σας δώσει ο λαός τίποτα, θα σας έχει εκεί που ανήκετε στην ανυποληψία και στο τίποτα.

Και αν τα ξένα με τα ντόπια αφεντικά σας βάλλουν απλώς να κάνετε ότι δεν μπορεί να κάνουν οι άλλοι, θα γίνετε οι νεκροθάφτες της αριστεράς, όπως έγινε το σημιτικό «εκσυγχρονιστικό» ΠΑΣΟΚ γιά την σοσιαλδημοκρατία.

Ο κόσμος δεν σας εμπιστεύεται πλέον και για αυτό δεν έρχεται προς εσάς. Για αυτό δεν έχετε πλέον κανενα άλλοθι!.

Για αυτό φίλοι όσοι έχετε οργανωτική σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ (είστε μέλη) πρέπει να πάρετε αποφάσεις μέσα στο κόμμα σας και να βγείτε στο λαό να τις προτείνετε. 

Αποφάσεις που καταργούν ότι εφαρμόστηκε από το 2010 και ύστερα!. Τότε μόνο θα είστε η συνέχεια της Αριστεράς στην Ελλάδα. 

Το 2015 κολώσατε και παρατήσατε το λαό που βγηκε μπροστά με 63% και είπε ΟΧΙ!. Τώρα δεν έχετε καμιά δικαιολογία!!.

Αποφασίστε!.

Η, θα γίνετε Αριστερά, η, θα παραμείνετε γιουσουφάκια!!!.

Και επειδη η Αριστερά και ο Αριστερός στην Ελλάδα είναι βαριά κληρονομιά, προσέξτε!!.

Ο Αλιέντε Αριστερός ήταν και δεν έσκυψε το κεφάλι γιά αυτό και έμεινε στην Ιστορία, ως Αριστερός.

Για αυτό μην τολμήσετε να ευτελίσετε ακόμα μιά φορά την Αριστερά, δεν έχετε πλέον κανενα περιθώριο!!.

Ο Κόσμος βράζει, βλέπει τον Κατρούγκαλο στην τηλεόραση και βρίζει...!!

Προσέξτε!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αφγανοί γιορτάζουν στην πλατεία Βικτωρίας, χορεύοντας παραδοσιακά.

Είναι όλοι άρτενες, σε ηλικία στράτευσης.

Τα παραμυθάκια για μωρομάνες και δήθεν πρόσφυγες.

Η πλατεία Βικτωρίας είναι υπό κάτοχη, όλη η περιοχή είναι σχεδόν μουσουλμανικό γκέτο και οι περισσότεροι κοιμούνται ακόμα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι συμμαχικές δυνάμεις LDNR και Ρωσίας μπήκαν στο Soledar και έθεσαν ήδη πολλούς δρόμους υπό τον έλεγχό τους! 

19/08/2022

Οι συμμαχικές δυνάμεις του LDNR και της Ρωσίας μπήκαν στο Soledar και έθεσαν ήδη πολλούς δρόμους υπό τον έλεγχό τους αναφέρουν μέσα του Donbass.

Η Λαϊκή Πολιτοφυλακή του LPR/RPL ανέφερε ότι οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας, καθώς και οι Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ, εισήλθαν στην πόλη Soledar στο έδαφος της ΛΔΔ.

«Τα συμμαχικά στρατεύματα εφορμώντας από τη βιομηχανική ζώνη του Soledar στη ΛΔΚ μπήκαν στην πόλη, αρκετοί δρόμοι είναι ήδη υπό έλεγχο», αναφέρει η Λαϊκή Πολιτοφυλακή του LPR.Οι συμμαχικές δυνάμεις της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουχάνσκ και της Ρωσίας προχωρούν αργά αλλά σταθερά βαθιά στις αστικές περιοχές του Soledar.

Οι συμμαχικές δυνάμεις έφυγαν από τη βιομηχανική περιοχή του Soledar στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ (DPR) στις 19 Αυγούστου και εισήλθαν στην πόλη. Αυτή τη στιγμή, αρκετοί δρόμοι είναι ήδη υπό έλεγχο, δήλωσε ο Αντρέι Μαρότσκο, αξιωματικός του δεύτερου σώματος της Λαϊκής Πολιτοφυλακής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ (LPR).

Το Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε τη φυγή του εχθρού στην περιοχή Soledar, Experienced και Nevelskoye

«Σχετικά με τον οικισμό του Soledar, υπάρχουν και εκεί αρκετές επιτυχίες. Οι στρατιώτες μας εγκατέλειψαν τη βιομηχανική ζώνη και ήδη επιχειρούν εντός της πόλης, δηλαδή οι δρόμοι αυτού του οικισμού είναι ήδη υπό τον έλεγχό μας », δήλωσε ο Marochko στο Channel One.

Πριν από αυτό, ο καθαρισμός της βιομηχανικής ζώνης και των προαστίων γινόταν εδώ και αρκετές εβδομάδες. Τώρα πολιτοφυλακές και τακτικά στρατεύματα αναλαμβάνουν τον έλεγχο των δρόμων της πόλης.

Το Soledar είναι μια πόλη στην περιοχή Bakhmutsky της περιοχής Donetsk της Ουκρανίας. Ο πληθυσμός είναι περίπου 10 χιλιάδες κάτοικοι.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Ομαδικός τάφος εκτελεσμένων γυναικών από Ουκρανοναζί στο Izyum! ΜΑΖΙΚΗ  ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ 

19/08/2022

ΜΑΖΙΚΗ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ… 

Στις εγκαταλελειμμένες θέσεις των Ουκρανών στη δασώδη ζώνη πλησίον του Izyum ανακαλύφθηκε ομαδικός τάφος πολλών γυναικών που εκτελέστηκαν από τους Ουκρανοναζήδες σίγουρα με βάση και εθνοφυλετικά κριτήρια.

Άλλο ένα τρομερό εύρημα στα δάση του Μετώπου Izyum. Ρώσοι και σύμμαχοί τους εντόπισαν έναν ομαδικό τάφο όχι μακριά από τις πρώην θέσεις των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, που περιέχει τα μερικώς σκελετωμένα λείψανα πολλών γυναικών, προφανώς ντόπιων πολιτών. Σωροί σε κατάσταση μερικής αποσύνθεσης.. Γυναίκες που εμφανώς φέρουν ακόμη και τώρα κάποια κολιέ κι άλλα γυναικεία αξεσουάρ. Έγκλημα πολέμου. Έχουν εκτελεστεί τα σάβανα είναι ματωμένα.

Είναι σίγουρο ότι προηγουμένως υποβλήθηκαν σε κάθε λογής βασανιστήριο και κακοποιήσεις από τους Ουκρανοναζήδες ΕΕ ΝΑΤΟ ΗΠΑ!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



To lockdown μεγαλύτερο θανατικό από τον covid19! Αγγλία στοιχεία του ONS: Τα αποτελέσματα του lockdown σκοτώνουν περισσότερους από αυτούς που πεθαίνουν από τον Covid19. 14,4% περισσότεροι θάνατοι από το μέσο όρο 5ετίας! Γιατροί: ”Τρομακτικά στοιχεία”

19/08/2022

Φοβούνται ότι οι επιπτώσεις του lockdown θα σκοτώσουν περισσότερους ανθρώπους από τον Covid

Τα αποτελέσματα του lockdown μπορεί τώρα να σκοτώνουν περισσότερους ανθρώπους από αυτούς που πεθαίνουν από τον Covid, υποδηλώνουν επίσημα στατιστικά στοιχεία.

Τα στοιχεία για τους υπερβολικούς θανάτους από το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής (ONS) δείχνουν ότι περίπου 1.000 περισσότεροι άνθρωποι από το συνηθισμένο πεθαίνουν αυτήν τη στιγμή κάθε εβδομάδα από άλλες καταστάσεις εκτός από τον ιό.

Η Telegraph αναφέρει ότι το Υπουργείο Υγείας διέταξε έρευνα για τα στοιχεία, εν μέσω ανησυχίας ότι οι θάνατοι συνδέονται με καθυστερήσεις και αναβολή της θεραπείας για καταστάσεις όπως ο καρκίνος, ο διαβήτης και οι καρδιακές παθήσεις.

Τους τελευταίους δύο μήνες, ο αριθμός των υπερβολικών θανάτων που δεν προέρχονται από τον Covid υπερβαίνει τον αριθμό που συνδέεται με τον ιό. Έρχεται εν μέσω ανανεωμένων ανεξήγητων υπερβολικών θανάτων που ξεπερνούν αυτούς από τον ιό, καθώς οι γιατροί αποκαλούν τα στοιχεία «τρομακτικά»



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νέος βομβαρδισμός στο Energodar όπου είναι ο πυρηνικός σταθμός Ζαπορίζια!

19/08/2022



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



4 ισχυρές εκρήξεις στην Κριμαία. Δύο στο Κερτς κοντά στη γέφυρα και άλλες στην περίμετρο στρατιωτικού αεροδρομίου στο Belbek κοντά στη Σεβαστούπολη! 

19/08/2022



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κολομβία: Ο πρόεδρος Πέτρο θέλει τα αγαθά που κατάσχονται από διακινητές ναρκωτικών να αξιοποιούνται για το λαό

 Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022, 03:02

Τα αγαθά και οι πόροι που κατάσχονται από διακινητές ναρκωτικών στην Κολομβία θα διατίθενται ή θα χρησιμοποιούνται στο εξής για να βοηθηθούν οι φτωχότεροι και πιο ευάλωτοι πολίτες, δεσμεύτηκε ο πρόεδρος Γουστάβο Πέτρο.

«Η οδηγία που δώσαμε είναι τα αγαθά αυτά να τίθενται στην υπηρεσία του λαού», είπε ο κ. Πέτρο κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην πόλη Βιγιαβισέντσιο.

«Υπάρχουν πόροι αξίας εκατομμυρίων πέσος που μένουν αναξιοποίητοι, κάθε λογής περιουσιακά στοιχεία: πολυτελή διαμερίσματα, πολυτελή σπίτια, χωράφια, χρήματα, κοσμήματα, πετράδια, χρυσός, έργα τέχνης (...). Όλα αυτά θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν προς όφελος της κοινωνίας», εξήγησε.

Ο νέος πρόεδρος, ο πρώτος στην ιστορία της Κολομβίας που ανήκει στην αριστερά, θέλει να μεταμορφωθεί ο θεσμός που είναι αρμόδιος για τη διαχείριση και την πώληση των περιουσιακών στοιχείων που κατάσχονται, η Εταιρεία Ειδικών Πόρων (Sociedad de Activos Especiales, SAE).

Ο κ. Πέτρο έχει επικρίνει επανειλημμένα τη SAE, η φήμη της οποίας σπιλώθηκε τα τελευταία χρόνια από «τεράστια σκάνδαλα διαφοράς», που οδήγησαν, όπως τόνισε, στην επιστροφή αγαθών που είχαν κατασχεθεί στα χέρια κακοποιών, ή στην αξιοποίησή τους προς όφελος συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο πρόεδρος προχώρησε στην παραχώρηση έκτασης γης, που είχε «παραγραφεί η ιδιοκτησία της», για να στεγαστούν 85 οικογένειες οι οποίες έχασαν τα σπίτια τους εξαιτίας των σφοδρών βροχοπτώσεων στη χώρα τις τελευταίες εβδομάδες.

Αγροτικές γαίες που έχουν κατασχεθεί προβλέπεται να νοικιαστούν «φθηνά» σε αγρότες, ώστε να τους επιτραπεί να έχουν «αποδοτικότητα οι καλλιέργειες». Αλλά εδάφη μπορεί να παραχωρηθούν για την «κατασκευή κατοικιών, ή την ανάπτυξη παραγωγικών έργων ώστε να ενθαρρυνθεί μια νέα κοινωνική οικονομία», πάντα σύμφωνα με τον κ. Πέτρο.

Ο νέος πρόεδρος της Κολομβίας εξελέγη υποσχόμενος να προχωρήσει σε φορολογική μεταρρύθμιση, που θα ευνοήσει τους λιγότερο προνομιούχους, καθώς και σε αγροτική μεταρρύθμιση, που θα συμπεριλάβει την αναδιανομή αναξιοποίητων εύφορων γαιών για να τονωθεί η αγροτική παραγωγή.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Δολοφονία Παλαιστίνιου εφήβου, έφοδοι και τρομοκρατία από τις κατοχικές σιωναζιστικές δυνάμεις 

Με δολοφονία ενός ακόμα Παλαιστίνιου έφηβου, τρομοκρατικές εφόδους στα γραφεία παλαιστινιακών οργανώσεων (κυβερνητικών και μη) αλλά και ξεδίπλωμα καινούργιων σχεδίων ανέγερσης 434 κατοικιών για Σιωναζί αποίκους σε κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη της πόλης Σουρ Μπαχίρ, νοτιοανατολικά της Ιερουσαλήμ, οι ισραηλινοναζιστικές δυνάμεις κλιμακώνουν τον κλοιό της κατοχής, επιδεινώνοντας διαρκώς τη ζωή του Παλαιστινιακού λαού.

Νεκρός έπεσε χτες τα ξημερώματα, στη διάρκεια συγκρούσεων Παλαιστινίων και Ισραηλινοναζιστών στρατιωτών, ο μόλις 19 ετών Βασίμ Χαλίφα από πυρά ελεύθερου σκοπευτή του ισραηλινοναζιστικού στρατού. Υπέκυψε στα τραύματά του λίγο μετά τη μεταφορά του σε νοσοκομείο.

Ακολούθησαν διαδοχικές επιδρομές στα γραφεία επτά παλαιστινιακών οργανώσεων, μεταξύ των οποίων στην Ενωση Παλαιστινίων Γυναικών, στην οργάνωση «Αλ Χακ» και στην Οργάνωση για τους Παλαιστίνιους Κρατούμενους, «Addameer», με το πρόσχημα ότι σχετίζονταν με το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, το οποίο οι κατοχικές αρχές έχουν χαρακτηρίσει «τρομοκρατική οργάνωση». Οι Ισραηλινοί στρατιώτες έσπασαν τις πόρτες των γραφείων των εν λόγω οργανώσεων, λεηλάτησαν τις αίθουσες και αποχώρησαν σφραγίζοντας τους χώρους.

Η έφοδος προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Παλαιστινιακής Αρχής, που χαρακτήρισε το κλείσιμο των γραφείων των οργανώσεων «επικίνδυνη κλιμάκωση και προσπάθεια σίγησης κάθε φωνής της αλήθειας και της δικαιοσύνης» και απηύθυνε διεθνή έκκληση για πιέσεις στο κατοχικό καθεστώς, ώστε να ξανανοίξουν τα γραφεία των οργανώσεων. Στο αίτημα ανταποκρίθηκε στα λόγια η ΕΕ, εκπρόσωπος της οποίας χαρακτήρισε «αβάσιμες» τις ισραηλινές αιτιάσεις σε βάρος των επτά οργανώσεων περί «τρομοκρατίας».

Το ίδιο 24ωρο η κυβέρνηση του υπηρεσιακού πρωθυπουργού Γιαΐρ Λαπίντ ανακοίνωσε τα σχέδια (που είχε παγώσει τον Ιούλη, λόγω της τότε επίσκεψης του Αμερικανού Προέδρου Τζο Μπάιντεν σε Ισραήλ και Παλαιστίνη) για την ανέγερση 434 κατοικιών Σιωναζιστών αποίκων στην παλαιστινιακή πόλη Σου Μπαχίρ, ώστε να εμποδίσει την ίδρυση μελλοντικού παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του 1967.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ.-- Χιλιάδες διαδηλωτές πραγματοποίησαν προχτές πορεία στους δρόμους της πρωτεύουσας της Αργεντινής, απαιτώντας από τη αριστερή σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση της χώρας αυξήσεις στους μισθούς και στα επιδόματα ανεργίας, που εξανεμίζονται από το κύμα της ακρίβειας και τον πληθωρισμό που «καλπάζει» με 70%, δημιουργώντας συνθήκες φτώχειας για το 40% του πληθυσμού. Η Συνομοσπονδία Εργατικών Συνδικάτων, διά της αριστερής σοσιαλδημοκρατικής ηγεσίας της, καλεί σε μια «κοινωνική συμφωνία» με κυβέρνηση και εργοδότες.




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Η Ρωσία διακόπτει τη λειτουργία του Nord Stream – Λέει ότι «θα είναι για μερικές ημέρες»
19.08.2022 | 19:42
Από 31 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου
H ρωσική πετρελαϊκή εταιρεία Gazprom ανακοίνωσε πως ο αγωγός Nord Stream 1 θα διακόψει την λειτουργία του από τις 31 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου για επισκευές.
Ο αγωγός φυσικού αερίου Nord Stream 1, o οποίος μεταφέρει φυσικό αέριο από την Ρωσία στην Ευρώπη υποθαλάσσια μέσω της Βαλτικής Θάλασσας, θα διακόψει την λειτουργία του από τις 31 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου για επισκευές, ανακοίνωσε η Gazprom.
Μετά την ολοκλήρωση των επισκευών, θα ξαναρχίσουν οι ροές των 33 εκατομμυρίων κυβικών μέτρων ημερησίως, αναφέρεται στην ανακοίνωση της.
Άρα, τελικά, αυτός ο αγωγός δουλεύει? Γιατί λέγανε ότι δεν είχε ξεκινήσει ποτέ να μεταφέρει φυσικό αέριο…