Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Κυριακη 18 Σεπτεμβριου 2022


Μόλις είδα ένα ρεπορτάζ απ το περίπτερο κλασικών αυτοκινήτων στη ΔΕΘ. Οι αντίκες που εκθέτουν είναι κατασκευασμένες το 1963 το 1960 και το 1974. Στην επόμενη ΔΕΘ θα εκθέσουν και εμάς ? Βρε ουστ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



BEO Pride 

Προκαλούν μέσα στο Βελιγράδι οι LGBT Μς ΣΥΝΘΉΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

Για όσους πιστεύουν ακόμα ότι οι LGBT δεν είναι η πέμπτη φάλαγγα του συστήματος

Pride stand with Ukraine.

Αυτοί που οι Ναζί τους στέλνανε στους θαλάμους αερίων υποστηρίζουν τώρα τους Ναζί.

Έλα πες μου τώρα ότι αυτοί πολεμάνε για τα δικαιώματα τους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΥΣΤ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΑΠ'ΤΟ ΑΠΘ!

Τι δουλειά έχουν 5 - 6 χιλιάδες φοιτητές στο Πανεπιστήμιό τους, που ξεσκίστηκαν στο διάβασμα να περάσουν και να το κάνουν δεύτερο σπίτι τους; Νυχτιάτικα μάλιστα σε συναυλία εγνωσμένης αναρχοαυτόνομης... συμμορίας;

Στα ΑΕΙ της α(χ)ριστείας θέση έχει η ασύδοτη μετάδοση θεμάτων εξεταστικής και τα πάρτι τα κωλαριστά της ΔΑΠ και α και ου, η ελεύθερη διακίνηση ναρκωτικών, το φαγοπότι κολλητών σε ευρωπαϊκά και κρατικά κονδύλια και η λεηλασία κάθε είδους χρηματοδότησης.

Εκτός αν ο αρχιτουρίστας πάλι δεν ήξερε τίποτα κι από μόνα τους μπούκαραν τα ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ οι ΜΑΤχαλάκηδες με δακρυγόνα και γκλομπς ακούγοντας το "Σκουλαρίκι" από το ΘΑΝΑΣΑΡΑ.

{κυρ αστυνόμε το φτωχό,τι έφταιξα και δέρνεις.

Φταίει το σκουλαρίκι σου, γιατί ανταύγειες βγάζει

και ενώ ‘μαι αυτοκράτορας, γελάει και με χλευάζει}

σχολιο.- Το φαγοπότι κολλητών σε ευρωπαϊκά και κρατικά κονδύλια και η λεηλασία κάθε είδους χρηματοδότησης. Λίγοι έχουν καταλάβει το νόημα του γιατί σκίζονται να τοποθετήσουν την πανεπιστημιακή αστυνομία και να μην μπαινοβγαίνει ο καθένας στα εργαστήρια και να μην μπορούν οι φοιτητικοί σύλλογοι να κάνουν κανένα έλεγχο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διαδικτυακό κάλεσμα στην Τουρκία για… απόβαση χιλιάδων Σύρων ισλαμοφασιστών στην Ευρώπη – Υπάρχει ρατσισμός στην Τουρκία λένε, γιατί τους παίρνουν τις δουλειές, αλλά ευτυχώς τους στηρίζει ο Ερντογάν και η τουρκική κυβέρνηση - Στην Κων/πολη οι διοργανωτές, έχουν φτιάξει ιστοσελίδα το «Καραβάνι του Φωτώς» και υποστηρίζονται από Σύρους ισλαμοφασίστες στην Ελλάδα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μην πάμε στα άκρα.

Διάβασα από φίλους ότι θαυμάζουν τον Ερντι τον σφαγεα γιατί έχει μια στάση φιλική προς τη Ρωσία.

Στη γεωπολιτική υπάρχουν σταθερά συμφέροντα όχι σταθερές φιλίες.

Λέγοντας αυτά κάποιοι εκθέτουν όλους όσους είναι με την ΕΣΕ της Ρωσίας.

Να σκέφτεστε προτού πετάτε μπουρδες στην Τουρκία πεθαίνουν καθημερινά άνθρωποι από την τρομοκρατία του Τουρκικού κράτους.

Αγωνιστές Αριστεροί Κουρδοι Αλλουιτες Αρμένιοι.

Μιλάμε για φασιστικό καθεστώς που κάνει Ανατολίτικο παζάρι αυτή τη στιγμή και έκατσε πάνω στη διπλωματία του Μεγάλου παίχτη Βλαδίμηρου Πουτιν

Σχολιο.- Οι Ρώσοι το λένε συνέχεια πως ο Ερντογαν τους έχει αποδείξει άπειρες φορές πως άλλο μπίζνες και άλλο φιλία.

Σχολιο.- Μπραβο! Αντε και μου άρεσε αυτό το ποστ ως αποκατάσταση της αλήθειας αλλά κυρίως ως αποκαθήλωση του φασίστα Ερντογαν!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ουκρανοί που πωλούσαν stinger που παρέχονται από τις ΗΠΑ στην Ουκρανία, συνελήφθησαν στη Γερμανία

- Σεπτεμβρίου 17, 2022

Η αστυνομία της Βρέμης συνέλαβε Ουκρανούς που πουλούσαν Stinger και άλλα βαρέα όπλα που είχαν προηγουμένως παραδοθεί στην Ουκρανία από την Ευρώπη. Η διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας δηλώνει ότι όλο το Πολεμικό υλικό που παίρνει , αποθηκεύετε σε αποθήκες στην Ουκρανία.  

 Ηλεκτρονικό κατάστημα με γερμανικά «μπαούλα» ανακάλυψε ένας φοιτητής από τη Δρέσδη και βοήθησε την αστυνομία να εντοπίσει μια παρτίδα θανατηφόρου φορτίου. Δημοσιογράφοι από το Αμβούργο και άλλες γερμανικές πόλεις έχουν ήδη ξεκινήσει τη δική τους έρευνα για το τι συνέβη. 

  Γερμανοί δημοσιογράφοι γράφουν ότι τα κατασχεθέντα όπλα προορίζονταν για την «αντεπίθεση» στην περιοχή του Χάρκοβο, αλλά κλάπηκαν και στάλθηκαν στη «μαύρη αγορά» της Ευρώπης για πώληση στη μαφία και στη Μέση Ανατολή.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γεμίζουν οι Καρδιολογικές Κλινικές στα νοσοκομεία

Κρήτη: Με καρδιολογικά προβλήματα οι περισσότεροι ασθενείς στα μεγάλα νοσοκομεία

13:38 | 16/09/2022 

Την ώρα που τα νοσοκομεία σε ολόκληρη τη χώρα λειτουργούν με σοβαρά προβλήματα που έχουν να κάνουν κυρίως με υποστελέχωση προσωπικού, οι ασθενείς που νοσηλεύονται σε αυτά είναι χιλιάδες με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές καθημερινά να δίνουν έναν αγώνα μάχης για να ελέγξουν την κατάσταση.

Σε επίπεδο Κρήτης και σύμφωνα με τα στοιχεία από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης στα νοσοκομεία του νησιού αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται συνολικά 1.607 ασθενείς εκ των οποίων οι 32 στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (όχι αυτές που έχουν να κάνουν με τον covid - 19).

Πρώτο στη λίστα νοσοκομείο με τους περισσότερους ασθενείς είναι το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου νοσηλεύονται συνολικά 650 ασθενείς και ακολουθεί το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων με 438.

Τρίτο κατά σειρά νοσοκομείο με τους περισσότερους ασθενείς είναι το Βενιζέλειο με 268 άτομα να νοσηλεύονται συνολικά ενώ ακολουθούν τα υπόλοιπα νοσοκομεία. 

Όσον αφορά στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας 11 άτομα νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ, 9 στο Βενιζέλειο, 5 στα Χανιά, 6 στο Ρέθυμνο και 6 στον Άγιο Νικόλαο.

Πολλοί ασθενείς με καρδιολογικά προβλήματα στα μεγάλα νοσοκομεία

Ενδιαφέρον την ίδια ώρα παρουσιάζει το γεγονός ότι η πλειοψηφία των ασθενών στα τρία μεγαλύτερα νοσοκομεία της Κρήτης, νοσηλεύονται με καρδιολογικά προβλήματα αφού η καρδιολογική Κλινική σε ΠΑΓΝΗ, Βενιζέλειο και Νοσοκομείο Χανίων, παρουσιάζει τον μεγαλύτερο αριθμό ασθενών. 

Συγκεκριμένα στην καρδιολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται 48 ασθενείς ενώ στο Βενιζέλειο 28.

Τέλος στην Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύονται 19 ασθενείς.

Αμέσως μετά τις καρδιολογικές κλινικές που φιλοξενούν ένα μεγάλο μέρος των ασθενών στα νοσοκομεία της Κρήτης, ακολουθούν οι Παθολογικές και Χειρουργικές Κλινικές. 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θα καταστρέψουμε την απασχόληση...

Θα σας προσθέσουμε ένα μη οργανικό ανοσοποιητικό σύστημα...

Αν μείνετε πίσω δεν θα σας χρειαστούμε.

Σβαμπ – Χαράρι - Πέτσας



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Yuval Noah Harari : Προειδοποίησε την ανθρωπότητα την Παρασκευή ότι αν αρνηθεί να παραδώσει την αυτοκυριαρχία της στην ελίτ θα αντιμετωπίσει την εξόντωση. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!

"Όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει" που μας είπε κι ο αρχιφασίστας Πέτσας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα πανεπιστήμια στους μπάτσους, η υγεία στους μπάτσους γιατρούς, η ΔΕΗ στους μπάτσους παρόχους!

Εξαφανιστειτε ρε φασισταρια



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπορεί να μην ζητάει την πλήρη κατάργηση των εμβολιασμών και τη θεραπεία των θυμάτων από τους εμβολιασμούς...αλλά κανείς δεν τα ζητάει αυτά. 

Όλοι έχουν πιάσει στασίδι στο θάνατο και απαιτούν ακόμη σκληρώτερα "υγειονομικά" μέτρα από τον Μητσοτάκη...που όμως πρέπει να πέσει γιατί αποδείχτηκε "φασίζων" με την πανεπιστημιακή αστυνομία κσι τα δολοφονικά ΜΑΤ ενάντια στους φοιτητές.

ΚΑΙ με το Μητσοτάκη ΚΑΙ κατά του Μητσοτάκη, ΔΕΝ γίνεται αγαπητά μου παιδιά. Κανονίστε την πορεία σας πριν σας φάει όλους η μαρμάγκα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



13 Σεπτεμβρίου 2022

Προς:

Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών

Ιατρικούς Συλλόγους της Ελλάδος

Υπουργείο Υγείας

Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία

Εκκλησία της Ελλάδος

Κόμματα του Κοινοβουλίου (όλα)

Συλλόγους γονέων και κηδεμόνων

Όλους τους πολίτες της Ελλάδος

<<Σκοπός αυτής της επιστολής είναι να ακουστεί καθαρά ότι παρά την παγκόσμια πολιτική απόκρυψης σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών και θανάτων λόγω εμβολιασμών έναντι του ιού SARS-COV-2, με ευθύνη πολιτικών, υγειονομικών, δημοσιογράφων, δικαστικών και άλλων πολλών, υπάρχουν πλέον παραπάνω από επαρκή στοιχεία για την τεκμηρίωση έλλειψης αποτελεσματικότητας και ασφάλειάς τους.

Επιβάλλεται λοιπόν να τεθούν όλοι προ των ευθυνών τους και :

-Να σταματήσει άμεσα κάθε υποχρεωτική συμμετοχή στο εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού έναντι του ιού SARS-COV-2 που προκάλεσε την πανδημία COVID -19, ανεξάρτητα από το επάγγελμα και τον χώρο εργασίας.

-Να αποθαρρύνεται ο εμβολιασμός ατόμων κάτω των 60 ετών και να απαγορευτεί στους κάτω των 40 ετών, δεδομένου ότι σε αυτές τις ηλικίες έχουν παρατηρηθεί σοβαρότατες παρενέργειες και θάνατοι, ενώ το αναμενόμενο όφελος είναι ανύπαρκτο! 

-Να είναι υποχρεωτική η προ εμβολιασμού λεπτομερής και ειλικρινής ενημέρωση όσων εκφράζουν επιθυμία να εμβολιαστούν.

-Να είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση από ιατρούς κίτρινης κάρτας για κάθε ανεπιθύμητη εκδήλωση που δηλώνει πολίτης, αντίθετα από ό,τι συνέβαινε ως τώρα, που ο γιατρός συχνά έκρινε «άσχετο με τον εμβολιασμό» κάθε σύμπτωμα που του αναφερόταν και δεν ενημέρωνε τον ΕΟΦ.

-Να σταθούν οι ιατροί στο ύψος του λειτουργήματος που επέλεξαν και να μην υποκύπτουν σε πιέσεις και παράλογες εντολές, όποιο κι αν είναι προσωρινά το κόστος, γιατί στο τέλος η αλήθεια πάντα λάμπει και οι αρχές της Ιπποκρατικής Ιατρικής είναι αιώνιες και απαρασάλευτες…

-Να παύσουν τα κόμματα να συναγωνίζονται το ένα το άλλο σε δήθεν προοδευτικότητα και δήθεν γνώση του αληθινού συμφέροντος των πολιτών, ενώ ψηφίζουν ενάντια στην κοινή λογική νόμους που καταργούν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα και ελευθερίες.

-Να παύσουν όσα μέσα μαζικής ενημέρωσης επέλεξαν να υπηρετούν ένα αφήγημα είτε επί πληρωμή είτε από άγνοια και αφέλεια, να αποκοιμίζουν με αυτό τους πολίτες, επικαλούμενοι τη γνώμη «ειδικών»…

-Να επιστρέψει η Εκκλησία στον ρόλο που της ανήκει. Τα της υγείας ανήκουν στους επιστήμονες (τους αληθινούς όμως) και το αυτεξούσιο που χάρισε ο Θεός στον άνθρωπο, πρέπει να το υπερασπίζεται σθεναρά εν ονόματι των πιστών, καθώς και το δικαίωμα σε πάντοτε ανοικτούς ναούς, ό,τι κι αν συμβαίνει.

-Να ασχοληθεί η δικαιοσύνη με τους άδικα απολυθέντες ανεμβολίαστους υγειονομικούς, αν οι κυβερνώντες εξακολουθήσουν πεισματικά να τους καταδικάζουν σε ανεργία και πείνα, τη στιγμή που όλοι πλέον γνωρίζουν ότι οι εμβολιασμένοι και να κολλήσουν και να μεταδώσουν τον ιό μπορούν. 

Αυτό βέβαια το γνωρίζουν καλύτερα από κάθε άλλον, όσοι νοσηλεύτηκαν για άσχετες με COVID -19 αιτίες και κόλλησαν τον ιό σε νοσοκομεία που λειτουργούσαν με αμιγώς εμβολιασμένο προσωπικό!

-Να ασχοληθεί ακόμη η ιατρική κοινότητα και η δικαιοσύνη με το υπαρκτό και δυστυχώς ακόμη συγκαλυπτόμενο από κάποιους «ειδικούς» πρόβλημα της διεθνώς παρατηρούμενης υπερβάλλουσας θνητότητας σε χώρες με υψηλό ποσοστό εμβολιασμού του πληθυσμού τους.

Με τιμή 

Ιατρός Ελένη Χασαποπούλου-Ματάμη

Αιματολόγος, πρώην συντονίστρια διευθύντρια του Κέντρου Αίματος Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



18 Σεπτεμβρίου 2022, 16:11

Τσίπρας για τις κρατικοποιήσεις: Δεν έχουμε σχέδιο Σοβιετικής Ένωσης 

Ουφ ευτυχώς! Κατατρομάξαμε κυριακάτικα!

Ότι ήσουν προοδευτικός και δημοκράτης, και ότι ξαφνικά έπαψες να είσαι καραγκιόζης πολιτικάντης της CIA και πήγες με το λαό, Ευτυχώς μας διευκρίνισες ότι είσαι το παλιό τζιφρίνι φασιστόμουτρο που ξέρουμε,  λες τις βλακείες που σου λένε τα βλακόμουτρα της CIA να πεις, και να νομίζεις σαν καθυστερημένο  τζιφρόνι που είσαι, που σε όποιο κωλόχαρτο σου βάζουν μπροστά στη μοπύρη σου το υπογράφεις, νομίζεις μαλακισμένο τζιφρόνι ότι μας δουλεύεις κιόλας, και ότι όλοι είμαστε σαν τα καθυστερημένα αυριανιστάκια που σε ακούνε ακόμα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Είμαστε οι τελευταίοι ελεύθεροι άνθρωποι . Είμαστε οι άνθρωποι που έχουμε την τελευταία ευκαιρία να δράσουμε».

Julian Assange



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Meta από 50 χρόνια έμαθαν οι Αμερικάνοι ότι οι Τούρκοι κατέχουν παρανόμως την Β. Κύπρο και θύμωσαν, λέει!

Να γίνει ΕΔΕ!

Ποιος διέρρευσε το μυστικό?



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν λένε ότι θα πεθάνουμε για τις ΗΠΑ αλλά ταχα για την Ουκρανία!

Να φροντίζετε να είστε παντα "δημοκράτες" ιμπεριαλιστές και επιμελως ανίδεοι!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ρίγα απαγόρευσε το "Katyusha".

Το τραγούδι αποδόθηκε στα σύμβολα του «ολοκληρωτικού καθεστώτος» και απαγορεύτηκε να τραγουδάει σε δημόσιους χώρους.

Για παράβαση απαγόρευσης εκδίδεται πρόστιμο από 350€ έως 2900€.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πολύ σημαντική η συμμαχία της Ρωσίας με το Ιράν.

Το Ιράν μαζί με τη Συρία και τη Χεζμπολαχ κρατάνε μακριά τους τρομοκράτες του ISIS ,από την αυλή της Ρωσίας με τα ανάλογα βέβαια ανταλλάγματα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάποιοι μαλακοπίτουρες ισχυρίζονται  ότι είναι απαράδεκτη η αλλαγή συνόρων στην σημερινή εποχή. Και δεν έχουν καταλάβει τα βλακόμουτρα  ότι τα σύνορα και οι διεθνείς σχέσεις καθορίζονται κάθε φορά από τον συσχετισμό δύναμης. Δεν έχουν καταλάβει οι ηλίθιοι ότι τα σύνορα, ακόμα και στην Ευρώπη, αλλάζουν με το καλό (π.χ. Τσεχία) ή με τη βία  (π.χ. Γιουγκοσλαβία, επειδή έτσι το θέλανε οι Γερμανοί και οι Αμερικάνοι).

Δεν είναι πλέον ταμπού η εδαφική κυριαρχία στις μέρες μας, αλλάζει δια της ισχύος αρκετά εύκολα, ιδίως να έχει την ξένη υποστήριξη από μέρους των Μεγάλων Δυνάμεων της Δύσης... δεν είμαστε τον 19ο αιώνα της Ιεράς Συμμαχίας του Μέτερνιχ με το απαρβίαστο των συνόρων, γιατί έτσι το απαιτούσαν οι Μεγάλες Ευρωπαϊκές Δυνάμεις της Εποχής.  Ούτε είμαστε στην Εποχή του 1945 – 1991, που οι συσχετισμοί δύναμης δεν επέτρεπαν αλλαγές συνόρων….

 Χωρίς αλλαγή εδαφικής κυριαρχίας, με την θέληση των Μεγάλων Δυτικών Δυνάμεων, οι Κοσοβάροι θα ήταν ακόμη μέρος της Σερβίας, και όχι προτεκτοράτο της Ουάσινγκτον που έφτιαξαν εκεί τη μεγαλύτερη τους βάση στην Ευρώπη,  και το εν πολλοίς χριστιανικό Νότιο Σουδάν χωρίς την απόφαση της Ουάσινγκτον, θα ήταν ακόμη μέρος του Σουδάν.

Σχολιο.- Εγώ, άφωνη με τους δικούς σου συλλογισμούς, ένα πράγμα θα πω. Μήπως οι Κύπριοι ή οι κάτοικοι Ελληνικών νησιών θέλουν την προσάρτισή τους με την Τουρκία? Ελεος με τα νοηματικά σάλτα.

Σχολιο.- Δεν λέμε το ίδιο. Εσύ αποκαλείς τους Κοσοβάρους φασίστες, όργανα των αμερικάνων, σαν γενναίους, που ξαφνικά μια μέρα αποφάσισαν να εξεγερθούν. Παραλείπεις να πεις ότι "αποφάσισαν να εξεγερθούν", επειδή έτσι τους διέταξαν οι αμερικάνοι. Έκαναν χιλιάδες εγκλήματα εναντίον των άοπλων Σέρβων που κατοικούσαν στην περιοχή, με το πιο γνωστό τα φορητά νοσοκομεία μεταμόσχευσης οργάνων από Σέρβους κατοίκους της περιοχής που τους είχαν πιάσει αιχμάλωτους, οι οποίοι πέθαιναν βέβαια αλλά οι αμερικάνοι και ευρωπαίοι πλούσιοι παραλήπτες ζούσαν μια υπέροχη ζωή. Παραλείπεις να πεις ότι για να γίνει αυτή η αλλαγή συνόρων, οι αμερικάνοι βομβάρδισαν μέχρι και το Βελιγράδι με βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου. Αλλά αυτά δεν μεταδίδονταν από τα καθεστωτικά ΜΜΕ της Δύσης, τα οποία μια χαρά ξέρανε να μας πρήζουν με το Τσέρνομπιλ. Στο Νότιο Σουδάν, το οποίο σε καμιά πείπτωση δεν είναι χριστιανικό, ειδωλολατρικό είναι, το λένε "χριστιανικό" γιατί μια σειρά αμερικάνικες προτεσταντικές οργανώσεις της CIA έχουν προσυλιτίσει έναν ικανοποιητικό αριθμό του ντόπιου πληθυσμου, όχι την πλειοψηφία βέβαια, το Νότιο Σουδάν λοιπόν είχε αυτές τις περιβόητες "αντάρτικες οπλισμένες οργανώσεις" από το 1960, γιατί είχαν ανακαλυφθεί πετρέλαια. Πριν 10 χρόνια, λάβανε την υπεροπλία από τους αμερικάνους, και εγέννετο η περιβόητη "Δημοκρατία του Νοτίου Σουδάν".

Σχολιο.- Τώρα πετάγομαι σε άλλο ζήτημα, άσχετο. Κάποιοι αριστεροί νομίσανε ότι το ιντερνετ και το facebook μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν για να δημιουργήσουν επαναστατικό κίνημα. Και ενώ το ήξεραν από την αρχή ότι τα είχε φτιάξει η CIA για να δίνει σήμα  στους χαφιέδες της σε κάθε χώρα να ξεκινάνε τις «πολύχρωμε επαναστάσεις». Για το δε facebook είχε πει στην αρχή του το FBI, ότι αυτή  την δουλειά που κάναμε σε ένα χρόνο για να βρούμε στοιχεία τώρα με το facebook βρίσκουμε τα στοιχεία σε  2 λεπτά.

Προσπαθήσανε να δημιουργήσουνε και διάφοροι έλληνες αριστεροί, κίνημα μέσα από το ίντερνετ, όπως έλεγε η CIA ότι έκαναν οι χαφιέδες της σε κάθε χώρα,  και τελικά στο κάλεσμα των ελλήνων αριστερών μαζεύτηκαν 5 άτομα. Οι ίδιοι που το είχαν δημοσιεύσει




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




.  "Το κράτος έχει συνέχεια", είπε ο Αλέξης Τσίπρας, δίνοντας διαπιστευτήρια πως δεν πρόκειται να τη διαταράξει ούτε κι αυτή τη φορά, αν τύχει και ξαναγίνει πρωθυπουργός.
Τ' ακούς; Τ' ακούω, να λες!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αποκρύπτει το FaceBook φωτογραφίες με σκηνές ακραίας βίας. Ανάμεσά τους κι αυτές με τις εγκληματικές επιθέσεις των ένστολων τεμπελχανείων κατά πολιτών. 
Τελικά, τα φασισταριά που εκτελούν εντολές μίσους προς την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια, από κάθε Γεροβασίλη, Χρυσοχοΐδη και Θεοδωρικάκο, θαυμάσια θα μπορούσαν να σέρνονται σε δίκες, με την απόκρυψη των φωτογραφιών και την αιτιολόγησή της από το FaceBook ως ένα από τα εις βάρος τους στοιχεία.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η πιο διασκεδαστική κόντρα σήμερα στο FaceBook είναι μεταξύ αυτών που δηλώνουν πως συμφωνούν με τις εξαγγελίες του Τσίπρα, κάποιων που έχουν επιμέρους διαφωνίες και εκείνων που διαφωνούν συνολικά. 
Σαν να μη ζούσαν σ' αυτό τον τόπο το 2015! Σαν να μην ξέρουν πως οτιδήποτε κι αν εξαγγέλλει δεν τον δεσμεύει τίποτα στο να ισχυρίζεται αύριο πως δεν μπορούν να γίνουν, γιατί... ΤΙΝΑ. Δεν υπάρχει εναλλακτική πέραν της πεπατημένης. Και να χαρακτηρίζει ανεύθυνους όσους θα του υπενθυμίζουν τις εξαγγελίες του.
Σχολιο.- Ένα θράσος όμως, το έχει.
Ύστερα απ' αυτό που ζήσαμε.
Τον άκουγα και σκεφτόμουν ακριβώς αυτά που είπες.
Σχολιο.- Μόνον για τρολλαρισμα ειναι πια οι ζεοι . Δικιο ειχε ένας φίλος που μου ταλεγε το πρωί 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν άφησαν τίποτα όρθιο, τα διέλυσαν όλα.. Είναι επικίνδυνοι, αντι να βγάλουν τον σκασμό που πιάστηκαν με τον κοριό στο αυτί , αποθρασύνθηκαν εντελώς και ρίχνουν ξύλο σε φοιτητές και νεολαία και χημικά στις συναυλίες!!
Δεν το χωράει ο νους, ντροπιαστικές εικόνες εκτυλίχθηκαν προχθές βράδυ στο ΑΠΘ σε συναυλία του Θαν .Παπακωνσταντίνου όταν η αστυνομία πέταξε δακρυγόνα σε 5.000 χιλ. φοιτητές με κίνδυνο να ποδοπατηθούν και απο τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα!! 
Πυροδοτούν την ένταση ,μιλάμε για πλήρη εκτροχιασμό,θέλουν να ξαναβάλουν τη χώρα σε γύψο, φοβούνται τη νεολαία, τις συναυλίες, απεχθάνονται τη Δημοκρατία..
Σχολιο.- 17 Απρίλη 1967: οι μπάτσοι της χούντας διέκοψαν την συναυλία των Rolling Stones.
17 /Σεπτέμβρη /22 επιτέθηκαν οι μπάτσοι της ΝΔ κ διέκοψαν τη συναυλία του Θανάση Παπακων/νου..
Σχολιο.- Απόψε το Σάββατο πάλι τα ίδια, χειροβομβίδες κρότου λάμψης στα Προπύλαια χωρίς κανένα λόγο,το κλίμα τεταμένο, χτυπάνε χωρίς λόγο,ρίχνουν ξύλο ,υπάρχουν τραυματίες στην Ομόνοια,ομίχλη απ 'τα χημικά, κόσμος με αναπνευστικά προβλήματα, πιάνουν κορίτσια απ' τα μαλλια ,δεν πτοείται όμως η νεολαία ,πολυς κόσμος κατέβηκε στους δρόμους ,η μαζικότητα των κινηματοποιήσεων είναι μεγάλη !!
Χημικά ,γκλοπ και κανόνια νερού,, κτήνη που βαράνε φοιτητές..
Η αυθαιρεσία έχει περάσει κάθε όριο.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τάκη μου!
Απορώ με σένα.
Εσύ έπρεπε να τα ξέρεις αυτά ως Γενίτσαρος κι ως προτεινόμενο αστέρι από τα αητόπουλα του Περισσού
Άτιμα πράγματα αυτά τα κομμούνια.
Οσο τα χτυπάς αγριεύουν. Τι ήθελες και τα ξύπνησες.
Κι εκείνο το αφήγημα που παίζουν τα κανάλια σας, για κουκουλοφορους που πέταγαν πέτρες, χωρίς πλάνα βέβαια, μόνο για τους φελλούς είναι.
Μας μπερδεύετε.
Εμείς στις γραμμές μας κουκουλοφορους δεν είχαμε.
Κουκουλοφοροι δεν είναι αυτοί που αλλάζουν στρατόπαιδο και ιδέες όταν το επιτάσσουν τα συμφέροντα τους;; 
Κουκουλοφοροι ήταν οι παππούδες σας όταν διάλεγαν τους δικούς μας στην κατοχή για να τους στήσουν στον τοίχο.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Οι νέοι στο ΑΠΘ τρώνε χημικά, οι ζωές τους μπαίνουν σε κίνδυνο, γίνονται προσαγωγές,συλλήψεις και ο Τσίπρας εμφανίζεται στη ΔΕΘ με τον πρύτανη του ΑΠΘ, που οι φοιτητές θεωρούν συνυπεύθυνο για αυτή την κατάσταση."



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Όλοι εσείς που είστε απέναντι δεν θα έχετε καλό τέλος. Έχετε ξεπεράσει κάθε όριο αυταρχισμού και ηλιθιότητας» υπογραμμίζει ο Δημήτρης Μυστακίδης σε ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (16/9) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου. Η μουσική εκδήλωση έγινε με σκοπό τη στήριξη στους φοιτητές που διαδηλώνουν για την πανεπιστημιακή αστυνομία. 
«Ακούγαμε γύρω μας τον ήχο από τις ρίψεις κρότου λάμψης, κλάματα παιδιών, συναγερμούς αυτοκινήτων και τον Θανάση να τραγουδάει σε ένα σκηνικό γεμάτο δακρυγόνα. Ζήσαμε αδιανόητα πράγματα. Βλέπαμε άλλα παιδιά να σκαρφαλώνουν να βγουν από τα κάγκελα για να μην ποδοπατηθούν».
Ολόκληρη η ανάρτηση του Δημήτρη Μυστακίδη
«Εγώ δεν θα βρίσω. Κρατάω το καθαρό βλέμμα των παιδιών που ήταν εκεί. Όλοι εσείς που είστε απέναντι δεν θα έχετε καλό τέλος. Έχετε ξεπεράσει κάθε όριο αυταρχισμού και ηλιθιότητας. Και οι επαγγελματίες «μπάτσοι» που ρίξατε δακρυγόνα σε μωρά να πάτε το πρωί να αγκαλιάσετε τα παιδιά σας. Ξεφτίλες!» έγραψε ο Δημήτρης Μυστακίδης στα social media. 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Μέσα από τίς σκηνες Ζόφου καθημερινών αδικαιολογητων δολοφονικών επιθέσεων πάνοπλων αστυνομικών εναντίον νέων φοιτητών/τριων αυτό τό βίντεο μέ τόν αγριο ξυλοδαρμο κάποιων τσαμπουκαλεμένων αστυνομικών από νεαρούς στη Λάρισα δινει στιγμές ικανοποίησης για τό λαϊκο αισθημα...
https://www.youtube.com/watch?v=pkmaWiWCVnI&t=122s
σχολιο.- https://www.koutipandoras.gr/article/orgio-katastolis-sti-larisa-antistathike-se-astynomiko-elegcho-kai-vrethike-gia-3-chronia-sti-fylaki/
Όργιο καταστολής στη Λάρισα: Αντιστάθηκε σε αστυνομικό έλεγχο και βρέθηκε για 3 χρόνια στη φυλακή !
Ακόμα και αν φαντάζει απίστευτο και δυστοπικό, ένας 35χρονος συνελήφθη, απολογήθηκε και καταδικάστηκε σε 3 χρόνια κάθειρξη με fast track διαδικασίες (εντός ενός 24ωρου) γιατί αντιστάθηκε σε έναν αστυνομικό έλεγχο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΑΠΘ ΠΑΜΑΚ
Για την αποχαλίνωση των δυνάμεων του Κακού στο ΑΠΘ | Πάρτε θέση: ή με τη δικτατορία ή με τη ζωή
Συνάδελφοι δεξιοί-ες, κεντρώοι-ες, ουδέτεροι-ες, ανένταχτοι-ες του ΑΠΘ,
μετά από τη χθεσινή (νύχτα προς 17η Σεπτ 2022) δολοφονική πρόκληση από την ένοπλη πλευρά που επιδιώκει συστηματικά τον εμφύλιο πόλεμο στη χώρα με πεδίο δοκιμής το πανεπιστήμιο εναντίον χιλιάδων φοιτητών-ριών, μαθητών-τριών,εναντίον της νεολαίας, της κοινωνίας ολόκληρης 
αναμένουμε να πάρετε ξεκάθαρη θέση: ή με τη δικτατορία ή με τη ζωή.
Οι δυνάμεις του Κακού (κατά τις ανιούσες):
-Τα κατ’ εξοχήν εκτελεστικά κρατικά όργανα. Δηλαδή πάνοπλα, νοητικά και ηθικά αλλοτριωμένα άτομα που σχηματίζουν βάναυση και κακοποιητική, συχνά δολοφονική, ορδή lumpen ένστολων (ή και όχι) που βυσσοδομούν εναντίον όσων δεν τους μοιάζουν, εν προκειμένω εναντίον των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας του ΑΠΘ συλλήβδην.
-Οι υποδυόμενοι τις πρυτανικές αρχές. Εναλλασσόμενοι σε ρόλους Νέρωνα και Καλιγούλα, εκπονούν κουτοπόνηρα και μοχθηρά σχέδια (βλ. «σχέδιο βιβλιοθήκη» στη ΣΘΕ, όπως ανενδοίαστα το αποκάλυψε συνεντευξιαζόμενος ο Παπαϊωάννου προ μηνών) διαρκούς επιτήρησης και καταστολής, με μόνιμη στρατοπέδευση ορδής ενόπλων που παραπέμπει σε στρατό κατοχής. Ξεπέρασαν σε κακότητα τον πρύτανη των τανκς, Σδράκα, και ζήλωσαν τη δόξα του ναζιστή κατοχικού πρύτανη Βυζουκίδη.
-Οι κυβερνώντες, ηθικοί αυτουργοί και εντολείς των δύο προηγούμενων κατηγοριών. Υπερέβησαν το κλασικό μείγμα νεοφιλελεύθερης οικονομίας και αυταρχικής πολιτικής που κυριαρχεί στην Ευρώπη και προσχώρησαν στην κατηγορία των φασιζόντων καθεστώτων, που διατηρώντας κοινοβουλευτικά προσχήματα επιχειρούν τη σύντηξη των τυπικά διακριτών αστικοδημοκρατικών εξουσιών, με υπαγωγή της νομοθετικής και της δικαστικής στην εκτελεστική εξουσία.
Οι δυνάμεις του Κακού στοχεύουν στη δημιουργία κοινωνικού ζόφου με βασικό εργαλείο την τρομοκράτηση και δια της άμεσης χρήσης κτηνώδους βίας αλλά και δια της καταστολής ακόμη και της διάθεσης εξέγερσης ή έστω απλής εναντίωσης στο φασίζον καθεστώς. Είναι η μηχανική του φόβου. Μόνο που η μηχανική του φόβου ξεφεύγει από τη νευτώνεια αιτιοκρατική γραμμικότητα και διέπεται εν τέλει από απρόβλεπτη ενδεχομενικότητα. Κι εδώ είναι που ο φόβος μπορεί να μετατραπεί σε θυμό, σε οργή.
Τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο 17-9-2022 στη συναυλία κατά της αστυνομοκρατίας στο ΑΠΘ, με συμμετοχή πολλών χιλιάδων ανθρώπων, οι δυνάμεις του Κακού αποπειράθηκαν να ενεργοποιήσουν τη μηχανική του φόβου. Η ψύχραιμη στάση και η ανθρώπινη αλληλεγγύη των διοργανωτών, η ψυχωμένη επιμονή των απτόητων καλλιτεχνών και των συνεργατών τους, που συνέχισαν το πρόγραμμά τους και κυρίως η συνολικά άφοβη και πειθαρχημένη κίνηση του πλήθους και η μετατροπή της συναυλίας σε μαχητική, μαζική αντικατασταλτική νυχτερινή διαδήλωση, δείχνει τα όρια της διαλεκτικής του φόβου.
Οι δυνάμεις του Κακού, ή θα ξεκουμπιστούν οικειοθελώς (σχεδόν απίθανο, δεδομένης της ξετσίπωτης χοντροπετσιάς τους που λειτουργεί και αποβλακωτικά) ή θα εξαναγκαστούν να το κάνουν κάτω από την οργή του πλήθους, καθώς: «πάσσαλος πασσάλω εκκρούεται»!
Σχολιο.- Δε βλέπω κανένα κόμμα να έχει διάθεση να φέρει το θέμα της βίας στη Βουλή!!!!!
Σχολιο.- Τό βλέπω καί εγω δυστυχώς...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



18/9/2022  -  18.00 μ.μ.
«Νότος» (Χερσώνα, Νικολάγεφ, Κριβόι Ρογκ κλπ): Άλλη μία απόπειρα των VSU με περίπου 2 λόχους προσωπικό (περί τα 180 άτομα), 9 τανκ και 16 ΤΟΜΑ (BMP) της 28ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας τους να επιτεθούν στην περιοχή του Πράβντινο συνάντησε την αντίσταση των Ειδικών Δυνάμεων του ρωσικού Στρατού και καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς. Το βράδυ του Σαββάτου ομάδα Ουκρανών σαμποτέρ (περί τα 15 άτομα) επιχείρησε μέσα στην πόλη της Χερσώνας να καταλάβει το κέντρο διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας, ωστόσο έγινε γρήγορα αντιληπτή από τις ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις στην πόλη. Ξεκίνησε κανονική οδομαχία, από την οποία το σύνολο των Ουκρανών σαμποτέρ εξουδετερώθηκε πλήρως, ενώ δεν υπήρξε κανένα θύμα (ούτε τραυματίες) από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις και από τους άμαχους πολίτες. Οι υλικές ζημίες ήταν ελάχιστες.
- 8 ουκρανικά drones καταρρίφθηκαν και 25 βλήματα πυραύλων HIMARS και Ol’kha αναχαιτίστηκαν χτες από τη ρωσική αντιαεροπορία.
- Οι VSU επιδόθηκαν και χτες στο αγαπημένο τους «σπορ», δηλαδή τα χτυπήματα σε κατοικημένες περιοχές, ειδικά της ΛΔ Ντονιέτσκ. Η ουκρανική κτηνωδία ολοκληρώθηκε χτες με 5 νεκρούς και 7 τραυματίες από πλήγματα με γαλλικής παραγωγής οβιδοβόλα CAESAR στο Ντονιέτσκ και 4 νεκρούς και 10 τραυματίες από αντίστοιχα πλήγματα στη Γκόρλοφκα από πυραύλους ΝΑΤΟϊκού διαμετρήματος των 155 mm.
- 1 άμαχος πολίτης έπεσε νεκρός από ουκρανικά πυρά και σε χωριό έξω από το Μπέλγκοροντ, εντός ρωσικού εδάφους.
- Σειρά πυραυλικών χτυπημάτων από τη ρωσική Αεροπορία, αλλά και το ρωσικό Πυροβολικό έγινε χτες σε αρκετές κρίσιμες υποδομές της ουκρανικής πλευράς, με σημαντικότερο από αυτά το χτύπημα στον Θερμο-Ηλεκτρικό Σταθμό (ΘΗΣ) του Σλαβιάνσκ, που οδήγησε σε σοβαρότατα προβλήματα ηλεκτροδότησης της ίδιας της πόλης, αλλά και των γύρω περιοχών, όπου εδρεύει ένα από τα σημαντικότερα κέντρα διοίκησης των VSU.
- 50 νέους υπόπτους για συνεργασία με τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις συνέλαβε κατά τη χτεσινή μέρα η ρωσική Εθνοφρουρά στην Περιφέρεια της Χερσώνας.
- Περί τους 50 ήταν οι νεκροί Ουκρανοί στρατιωτικοί κατά τη χτεσινή μέρα στις μάχες τους στη ζώνη ευθύνης των δυνάμεων της ΛΔ Λουγκάνσκ. Πάνω από 20 ήταν ο αντίστοιχος αριθμός στη ζώνη ευθύνης των δυνάμεων της ΛΔ Ντονιέτσκ.
- Ο Ιταλός δημοσιογράφος Ματία Σόρμπι, συνεργάτης της RAI, του ιταλικού καναλιού La7 και της εφημερίδας La Repubblica, μετά τη νοσηλεία του σε νοσοκομείο της Χερσώνας, βρίσκεται ήδη στο δρόμο της επιστροφής στην πατρίδα του. Υπενθυμίζω, ότι το αυτοκίνητο που επέβαινε ο Σόρμπι επιχείρησε να περάσει από δρόμο προς τη γραμμή του μετώπου στην περιοχή καθ’ υπόδειξη Ουκρανών στρατιωτικών. Ωστόσο το συγκεκριμένο τμήμα της διαδρομής ήταν ναρκοθετημένο και το όχημα προσέκρουσε σε νάρκη. Ως αποτέλεσμα, ο οδηγός του οχήματος σκοτώθηκε επιτόπου, ενώ ο Ματία Σόρμπι τραυματίστηκε στα κάτω άκρα, στα οποία έγινε υποχρεωτικός μερικός ακρωτηριασμός.
- Στο Ζάιτσεβο της ΛΔ Ντονιέτσκ το νεοναζιστικό τάγμα «Αϊντάρ» έχασε πάνω από το μισό ανθρώπινο δυναμικό του και αναγκάστηκε σε υποχώρηση στο Τσάσοφ Γιαρ για ανασύνταξη δυνάμεων.
- Επλήγησαν οι βάσεις προσωρινής στρατοπέδευσης της ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας από τις ΗΠΑ Academy (πρώην Blackwater) και του νεοναζιστικού τάγματος «Κράκεν» στο Κραματόρσκ και στη Νικολάγεφκα της ΛΔ Ντονιέτσκ αντίστοιχα.
- Μεγάλη αντικυβερνητική συγκέντρωση με πάνω από 50 χιλιάδες συμμετέχοντες πραγματοποιείται σήμερα από το πρωί και μετά στην πρωτεύουσα της Μολδαβίας Κισινιόφ. Οι διαδηλωτές ζητούν μεταξύ άλλων την παραίτηση της κυβέρνησης της Μάγιας Σάντου, τη μη ένταξη της χώρας από το ΝΑΤΟ και τη διακοπή της στρατιωτικής βοήθειας προς την Ουκρανία. Υπήρξαν προσπάθειες προβοκάτσιας από ομάδα φιλοουκρανών, οι οποίες ωστόσο πατάχθηκαν εν τη γενέσει τους. Οι προβοκάτορες συνελήφθησαν από τη μολδαβική αστυνομία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα για προανάκριση.
- Η γερμανική εταιρεία παραγωγής όπλων Krauss – Maffei – Wegmann έλαβε την άδεια από την κυβέρνηση της χώρας για πώληση στην Ουκρανία 18 οβιδοβόλων RCH των 155 mm, σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA. Μόνο που η παράδοσή τους θα γίνει… μετά από 2,5 χρόνια!… (Στγ: κοινώς, ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι).
- Άλλη μία πυραυλική επίθεση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων έγινε στις στρατιωτικές φυλακές της Γελένοφκα (ΛΔ Ντονιέτσκ), όπου κρατούνται αιχμάλωτοι στρατιωτικοί των VSU και μεταξύ αυτών και πολλά μέλη του νεοναζιστικού «Αζόφ».. Αποτέλεσμα: 1 νεκρός και 4 τραυματίες Ουκρανοί στρατιωτικοί αιχμάλωτοι.
Σχολιο.- Μια ερώτηση... αυτοί οι 15 σαμποτέρ πώς κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το κέντρο τής πόλης καί μάλιστα με πλήρη στρατιωτικό εξοπλισμό.... καί τό σημαντικότερο τί θα κατάφερναν εάν είχαν καταλάβει τα γραφεία κοινωνικής βοήθειας;
Σχολιο.- Βλέποντας τις απώλειες σε έμψυχο δυναμικό των Ουκρανών, με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι δεν αναφέρονται απώλειες των ναζιστικών ταγμάτων ουκρανικών και αλλοεθνών! Καθαρή κιμαδομηχανή για τους νέους Ουκρανούς
Σχολιο.- Υπάρχουν απώλειες και στους μισθοφόρους.
Σχολιο.- Υπάρχει ένα tweet που Μολδαβοι προσπάθησαν να εμποδίσουν μια πομπή τανκς που
πήγαινε Ουκρανία.
Πως στην ευχή θα πατήσουν σε ουκρανικό
έδαφος έτσι εκτεθειμένα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Να μην ξεχνάμε τα καθάρματα που καταπάτησαν το δημοψήφισμα του 2015, με το γιγάντιο ΟΧΙ, με 62%.
Ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ κι οι του Καμμένου, μήπως τους ξεχάσατε.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σανό - μελούρα για τους ζαιους και λοιπούς χομπίστες κατωσυνορίτες αποδείχθηκε η ιστορία με τη νησίδα του Έβρου. Μια προβοκάτσια που βόλευε τον νεοθωμανικό επεκτατισμό και στηρίχθηκε στο γερμανικό τύπο και τις δουλεμπορικες ΜΚΟ με τα "γνωστά κέντρα" χρηματοδότησης. Απο κοντά βέβαια και ο εγχώριος διαδικτυακός "μπροοδευτικός" τύπος (βλ. the press project κτλ) ο οποίος αναπαράγει πάντα την τουρκική προπαγάνδα απροκάλυπτα. 
Είναι σίγουρο πως κάνεις δε θα ζητήσει συγγνώμη -εντός κι εκτός- για τη διαπόμπευση της Ελλάδας, πόσο μάλλον να τιμωρηθεί όπως αρμόζει...

HumanRights360: Λάθος μας, δεν ήταν ελληνικό έδαφος η νησίδα στον Έβρο με τους 38 μετανάστες
Οι αρχικοί ισχυρισμοί της ΜΚΟ που προκάλεσαν διεθνή δημοσιεύματα κατά της Ελλάδας, αναιρούνται πλήρως από την ίδια
15.9.2022 | 14:23
Με ανακοίνωσή του ο ιδρυτής της ΜΚΟ «HumanRights360», Επαμεινώνδας Φαρμάκης κάνει λόγο για «εσφαλμένη πεποίθηση» ότι η νησίδα στον Έβρο, όπου βρέθηκαν οι 38 πρόσφυγες, βρισκόταν επί ελληνικού εδάφους.
Υπενθυμίζεται ότι η «εσφαλμένη πεποίθηση» της συγκεκριμένης ΜΚΟ είχε προκαλέσει σειρά δημοσιευμάτων σε ελληνικά και ξένα μέσα (ειδικά, το Spiegel και το Channel 4), στα οποία η Ελλάδα κατηγορείτο ως κράτος που παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο και αδιαφορεί για τον (επίσης αναπόδεικτο) θάνατο ενός μικρού κοριτσιού.
Ο κ. Φαρμάκης αναφέρει ότι «η οργάνωση μας δεν επιθυμεί, σε καμία περίπτωση, τη δημιουργία συνοριακού ζητήματος μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας, ούτε άλλωστε αμφισβητεί τα σύνορα, μεταξύ των δύο χωρών».
Όπως τονίζει, σκοπός και μέλημα της «είναι αποκλειστικά και μόνο η προστασία της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας πάντοτε μέσα στο πλαίσιο του εθνικού και διεθνούς δικαίου, καθώς και των θεσμοθετημένων διαδικασιών».



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρέ σείς τό Αλ6 πού ξεπούλησε τήν ΔΕΗ στό υπερταμείο, θέλει λέει τώρα νά τήν...κρατικοποιήσει. Εχετε κάτι νά τού πείτε ;
Σχολιο.- Καταντήσαμε να βγαίνουν να διεκδικούν να μας κυβερνήσουν ψεύτες, κολωτούμπες, ξεπουλητάρια, και θα χρησιμοποιήσω τη λέξη του ΑΛ6 πριν γίνει πρωθυπουργός, τυχάρπαστοι...
Σχολιο.- Το ανέκδοτο της ημέρας
Επανακρατικοποιηση της ΔΕΗ υποσχέθηκε ο Αλέξης
Σχολιο.- Και γω θα φτιάξω ένα χρηματιστήριο ενέργειας για να τα αρπάζει ο Βαρδής και μετά που θα κράζουν θα τους πω ότι Νταξ να Ουμ,θα το ξανακρατικοποιησω μαλακια έγινε σορυ
Σχολιο.- με τσυριζα δεν θα πληρωναμε οχτακόσια θα πληρώναμε εφτακόσια.Σωτηρια αδέρφια. Εντωμεταξυ πας και κουτουλάς τον τοίχο συνεχως.Σου χω πει στο ρεύμα μη μιλάς ακριβώς το ίδιο θα γινότανε.Εχεις τόσα άλλα επιχειρήματα δίκαια να πεις? οχι στο ρεύμα,κιχ όταν διατάζει η αυτοκρατορία λέμε χοχοχο



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ψάχνοντας ελάχιστα στον ιστό για το παρελθόν της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
Κατά τη θητεία της στο υπουργείο Αμυνας, αποκαλύφθηκαν η μία μετά την άλλη υποθέσεις που “μύριζαν” τον φιλοναζισμό της: η ανακάλυψη στο στρατόπεδο του Ιλκιρχ ναζιστικών σημαιών, όπλων, καθώς και συμβόλων της Βέρμαχτ. Τα φαινόμενα κακομεταχείρισης και σεξουαλικής κακοποίησης σε εκπαιδευτικά κέντρα. Η ιστορία του ακροδεξιών πεποιθήσεων υπολοχαγού που φέρεται να προετοίμαζε μαζί με άλλους τρομοκρατική επίθεση εναντίον κρατικών στόχων για να τη φορτώσει στη συνέχεια σε Σύρους πρόσφυγες. 
“Αυτό που ήρθε στο φως είναι η περίπτωση του υπολοχαγού ακροδεξιών πεποιθήσεων Φράνκο Α., ο οποίος φέρεται να προετοίμαζε τρομοκρατική επίθεση. Ο επίσης συλληφθείς Μαξιμίλιαν Τ., ακροδεξιών πεποιθήσεων και αυτός, ήταν στον ίδιο στρατόπεδο, στο Ιλκιρχ, και φέρεται , μαζί με τον Φράνκο Α. και ένα τρίτο πρόσωπο, να προετοίμαζαν την επίθεση. 
Στον κατάλογο πιθανών στόχων βρίσκονταν το όνομα του τέως προέδρου Γιόαχιμ Γκάουκ και του υπουργού Δικαιοσύνης Χάικο Μάας. Σύμφωνα με την εισαγγελία της Καρλσρούης, την επίθεση θα διέπραττε ο Φράνκο Α. δήθεν ως σύρος πρόσφυγας, καθώς είχε καταγραφεί στην αρμόδια υπηρεσία προσφύγων και πέτυχε να πάρει καθεστώς επικουρικής προστασίας”. Πηγή: Protagon.gr
Με την ανάληψη της προεδρίας του Συμβουλίου από την Κροατία, το πρώτο 6μηνο του 2020, η νέα πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν προέβη σε μια παρακινδυνευμένη δήλωση χαρακτηρίζοντας την Κροατία «χώρα-πρότυπο για πολλές άλλες χώρες». 
Μια χώρα της οποίας η πρόεδρος ήταν fun ενός ροκ σταρ που υμνεί το ναζιστικό παρελθόν της χώρας. Μια χώρα που χιλιάδες αντιφασιστικά μνημεία ισοπεδώνονται ενώ τα κολαστήρια του Jasenovac από στρατόπεδα συγκέντρωσης θεωρούνται πλέον “στρατόπεδα εργασίας”. Μια χώρα-μέλος της ΕΕ που ανασκευάζει τον αριθμό των θυμάτων από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. «Ίσως καμία άλλη χώρα δεν απέτυχε τόσο απροκάλυπτα να συμβιβαστεί με την φασιστική της κληρονομία όσο η Κροατία», έγραφαν τη δεκαετία του 1990 οι New York Times. Δυστυχώς, δεν άλλαξαν πολλά με την ένταξη της στην ΕΕ. 
Εδώ να σημειώσω οτι: Καθόλου τυχαία λοιπόν δεν είναι η στήριξη κι η αγάπη της στην Ουκρανία και το γελωτοποιό ανδρείκελο του ΝΑΤΟ, Ζελένσκι. 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



1 προσωπικός γιατρός για 1.000 ανθρώπους. Φυσικά δεν μπορεί να γίνει σωστή ιατρική. 
Οπότε την λύση θα την δώσει η smart ιατρική . 
Καλώς ορίσατε ιατροBots.
Έτσι [έχει στρωθεί το έδαφος στις συνειδήσεις και την νομοθεσία από τα εμβολιαστικά βιοσκευάσματα] εξαλείφονται και τα ιατρικά λάθη και η ιατρική ως θεραπεία, γενικώς.
Σχολιο.- μας τρολάρουν, το μόνο σίγουρο...
Σχολιο.- μα είναι δυνατόν να παρουσιάζουν σαν κατόρθωμα το 1 στους χίλιους:::
Σχολιο.- φυσικά το εννοούν
"Αν θέλετε την εύνοια των μαζών, πρέπει να λέτε τα πιο ηλίθια και τα πιο χοντρά ψέματα."
"Οι μάζες πιο εύκολα πιστεύουν ένα μεγάλο ψέμα παρά ένα μικρό.*
Αδόλφος Χίτλερ



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η επίθεση των δυνάμεων της αστυνομίας στην απόπειρα διαδήλωσης πάνω από 2000 φοιτητών σήμερα Σάββατο στην Αθήνα, με επίκληση την επιβολή περιορισμών δυνάμει του ν. 4703/2020 (νόμος Χρυσοχοΐδη), επιβεβαιώνει την εκτίμηση που εξέφρασε εξαρχής ο νομικός κόσμος ότι επί κυβέρνησης Μητσοτάκη οι συναθροίσεις είναι πλέον απαγορευμένες, κατά παράβαση του α. 11 του Συντάγματος.
Η επίθεση στη διαδήλωση καμία σχέση δεν έχει με τη “διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής”, όπως αναφέρει η εκδοθείσα απαγόρευση, καθώς ήταν τα ΜΑΤ που μετέτρεψαν το κέντρο της Αθήνας σε απροσπέλαστο πεδίο μάχης.
Στην πραγματικότητα, για να καταπνίξει εν τη γενέσει της τη μαζική διαμαρτυρία της νεολαίας στην Αθήνα, η αστυνομία εξαπέλυσε δολοφονικό χτύπημα.
Η λυσσαλέα επίθεση δεκάδων πάνοπλων, στρατιωτικά εξοπλισμένων αστυνομικών, πραγματοποιήθηκε με κάθε μέσο -εκτός των πυροβόλων όπλων- όπως: ασφυξιογόνα, δακρυγόνα, ανελέητο ξύλο με γκλόμπς, εκτόξευση νερού υπό πίεση, ποδοπάτημα, εγκλωβισμό των διαδηλωτών σε γωνίες, στενωπούς και παρτέρια, κλωτσιες σε πεσμένους ανθρωπους, επίθεση ανάμεσα σε κινούμενα αυτοκίνητα, καφετέριες και καταστήματα, απομόνωση ανθρώπων και ξυλοδαρμό τους κ.ο.κ..
Δικηγόροι, μέλη της Εναλλακτικής Παρέμβασης Δικηγόρων (παράταξης του ΔΣΑ), υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες όλων αυτών των περιστατικών: δικηγόρος που επέδειξε την αστυνομική του ταυτότητα και ζήτησε στοιχεία αστυνομικού υπέστη λεκτική και σωματική βία από άνδρα των ΜΑΤ με διακριτικά 13-02 και κίτρινο τρίγωνο στο κράνος.
Όπως αποδεικνύουν τα δεκάδες ανοιγμένα κεφάλια φοιτητών, η σημερινή επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων έγινε με αδιαμφισβήτητο σκοπό και δόλο για πρόκληση σοβαρότατων τραυματισμών και ασφυξίας, με αποδοχή του ενδεχομένου να υπάρξουν νεκροί διαδηλωτές. 
Τα πλάνα που έχουν ληφθεί, ιδιως από την επίθεση των δυνάμεων των ΜΑΤ στην οδό Πανεπιστημίου προς τους διαδηλωτές φοιτητές αποτελούν αδιάψευστη μαρτυρία δράσης με ανθρωποκτόνο πρόθεση.
Πρόκειται για εκτροπή από κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας και κάθε αρχή προστασίας της ανθρώπινης ζωής. Η σημερινή δράση των αστυνομικών δυνάμεων απέναντι στους ειρηνικούς διαδηλωτές κυριολεκτικά αντιστοιχεί στη δράση πάνοπλων στρατιωτών απέναντι σε αμάχους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ελλάδα θα προμηθεύσει την Ουκρανία με 40 ερπυστριοφόρα ΤΟΜΑ BMP-1. Σε αντάλλαγμα, θα παραλάβει από τη Γερμανία ΤΟΜΑ Marder.
Η Ελλάδα έχει παραδώσει στο Κίεβο από την έναρξη των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στην Ουκρανία:
 40.000 καλάσνικοφ AK-47 και απροσδιόριστη ποσότητα πυρομαχικών για φορητά όπλα,
 815 εκτοξευτές αντιαρματικών χειροβομβίδων RPG-18,
 ρουκέτες 122 mm για το σύστημα πολλαπλών εκτοξευτών πυραύλων RМ-70,
 3.200.000 σφαίρες των 7,62 mm,
 15.000 σφαίρες των 73 mm,
 2.100 ρουκέτες διαμετρήματος 122 mm,
 60 φορητά αντιαεροπορικά συστήματα FIM-92 Stinger,
 17.000 βλήματα πυροβολικού 155 mm,
 1.100 αντιαρματικούς πυραύλους RPG-18.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



17χρονος Παλαιστίνιος ο έκτος νεκρός από τις ισραηλινές κατοχικές δυνάμεις μέσα σε μια εβδομάδα.
Οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής πυροβόλησαν και σκότωσαν τον Παλαιστίνιο έφηβο Οντέι Σαλάχ στη βόρεια περιοχή της Τζενίν της Δυτικής Όχθης το πρωί της Πέμπτης. Από την αρχή του έτους, το Ισραήλ έχει σκοτώσει 149 Παλαιστίνιους, οι 34 στην περιοχή της Τζενίν.
Οι ισραηλινές δυνάμεις πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν Παλαιστίνιο έφηβο στη βόρεια κατεχόμενη περιοχή Τζενίν της Δυτικής Όχθης το πρωί της Πέμπτης, μόλις 24 ώρες αφότου δύο Παλαιστίνιοι και ένας Ισραηλινός στρατιώτης σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις στην Τζενίν. 
Ο 17χρονος Οντέι Σαλάχ πυροβολήθηκε θανάσιμα με σφαίρα στο κεφάλι μετά την επιδρομή των ισραηλινών δυνάμεων κατοχής στο χωριό του Καφρ Νταν τα ξημερώματα της Πέμπτης, σύμφωνα με το Παλαιστινιακό Υπουργείο Υγείας. 
Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Wafa μετέδωσε ότι ο ισραηλινός στρατός εισέβαλε στο χωριό και τοποθέτησε ελεύθερους σκοπευτές σε στέγες. Η επιδρομή πυροδότησε συγκρούσεις στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας οι στρατιώτες άνοιξαν πυρ εναντίον αρκετών νεαρών ανδρών «που προσπάθησαν να εμποδίσουν το πέρασμά τους και διαμαρτυρήθηκαν για την επιδρομή» ανέφερε το Wafa. 
Ο θάνατος του Σαλάχ διαπιστώθηκε στο κυβερνητικό νοσοκομείο Χαλίλ Σουλεϊμάν στην Τζενίν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν. 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περιοχή της Μόσχας γκράφιτι προσωπογραφία σε πολυκατοικία από έναν Ιταλό καλλιτέχνη 
#free_julian_Assange 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Τουρκία κόβει τα νερά του Ευφράτη προς Συρία και προκλήθηκε επιδημία χολέρας στη Συρία!!!
18/09/2022
Η Τουρκία κόβει τα νερά του Ευφράτη προς Συρία και προκλήθηκε επιδημία χολέρας στη Συρία!!! Κίνδυνος ανθρωπιστικής καταστροφής…
Το υπουργείο Υγείας της συριακής κυβέρνησης κατήγγειλε το Σάββατο τη διακοπή του πόσιμου νερού από την Τουρκία στην πόλη Χασάκα και την ύπαιθρό της, στη βορειοανατολική Συρία αναφέρει το npasyria.
Ο Hassan al-Ghabbash, υπουργός Υγείας, δήλωσε: «Η διακοπή του πόσιμου νερού στη Χασάκα από την Τουρκία για περισσότερες από 50 ημέρες είναι μια απάνθρωπη πράξη», ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA.
Πρόσθεσε ότι αυτή η διακοπή θα οδηγήσει σε ανθρωπιστικές καταστροφές και θα συμβάλει στην εξάπλωση ασθενειών μόλυνσης.
Οι δηλώσεις του υπουργού έγιναν κατά τη διάρκεια συνάντησης με εκπροσώπους των υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών και μη κυβερνητικών οργανώσεων.
Στις 13 Σεπτεμβρίου, τα Ηνωμένα Έθνη εξέφρασαν τις «σοβαρές ανησυχίες» τους για το ξέσπασμα της επιδημίας χολέρας στη Συρία.
Ο υπουργός πρόσθεσε ότι η επιδημία «είναι πλήρως υπό έλεγχο χάρη στα προληπτικά μέτρα του υπουργείου», ανέφερε το SANA.
Η Τουρκία και οι συνδεδεμένες φατρίες της ένοπλης ισλαμοφασιστικής αντιπολίτευσης των κανιβάλων, γνωστές και ως Συριακός Εθνικός Στρατός (SNA), διέκοψαν την υπηρεσία στο αντλιοστάσιο νερού Alouk, το οποίο είναι ο μόνος πόρος νερού που τροφοδοτεί τη Χασάκα και την ύπαιθρό της.
Από τον Οκτώβριο του 2019, η Τουρκία έχει διακόψει το νερό στη Χασάκα για περισσότερες από 27 φορές, σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις της Αυτόνομης Διοίκησης Βόρειας και Ανατολικής Συρίας (AANES).
Το Σάββατο, η AANES κατέγραψε τρεις θανάτους από χολέρα στις επαρχίες της Ράκα και του Ντέιρ εζ Ζορ. Μια μέρα αργότερα, στέλεχος του Υγειονομικού Συμβουλίου της AANES είπε ότι οι προαναφερθείσες λοιμώξεις από χολέρα προκλήθηκαν από μολυσμένο νερό.
Το Σάββατο, το Υπουργείο Υγείας της Συρίας ανακοίνωσε ότι κατέγραψε 15 κρούσματα χολέρας στην επαρχία του Χαλεπίου..
Χθες Σάββατο ανακοινώθηκε επίσης ένα κρούσμα χολέρας στην επαρχία της Χομς…
Που είναι ο Π.Ο.Υ;;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Ουκρανοί συνεχίζουν να σκοτώνουν πολίτες στο κέντρο του Ντόνετσκ. Ναζιστικά εγκλήματα τους καίνε ζωντανούς μέσα στ΄αμάξια, σκοτώνουν τις γυναίκες στα πάρκα!! 
18/09/2022
Οι Ουκρανοί συνεχίζουν να σκοτώνουν πολίτες στο κέντρο του Ντόνετσκ. Ναζιστικά εγκλήματα τους καίνε ζωντανούς μέσα στ΄αμάξια, σκοτώνουν τις γυναίκες στα πάρκα!! Εγκλήματα πολέμου από το 2014-2022 ως και σήμερα…Καθαρίζουν την ανθρωπότητα από τους Ρώσους.. Απανθρακωμένα πτώματα…..
Στις 17 Σεπτεμβρίου 2022, ο ουκρανικός στρατός βομβάρδισε το κέντρο του Ντόνετσκ, DPR (Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ) με αυτοκινούμενα πυροβόλα όπλα Caesar και γαλλικά πυροβόλα TRF1 των 155 mm, σκοτώνοντας τέσσερις πολίτες και τραυματίζοντας άλλους οκτώ..
Ήταν το μεσημέρι που ο ουκρανικός στρατός αποφάσισε να βομβαρδίσει την καρδιά του Ντόνετσκ, την πλατεία Λένιν, που έσφυζε από αυτοκίνητα εκείνη την ώρα, με γαλλικά πυροβόλα 155 χλστ. Μια πρώτη οβίδα χτύπησε την οδό Αρτιόμα, ακριβώς δίπλα σε ένα φορτηγό Gazelle, το οποίο πήρε φωτιά, καίγοντας ζωντανό τον οδηγό που επέβαινε.
Άλλες οβίδες έπληξαν το κτίριο του Ταχυδρομείου, καθώς και αυτό της περιφερειακής διοίκησης Voroshilovski, τα στούντιο του Oplot TV και το μνημείο αφιερωμένο στον Πούσκιν, τον Ρώσο συγγραφέα, που βρίσκεται πίσω από το θέατρο, λίγα μέτρα από την πλατεία Λένιν. Εκεί θα σκοτωθούν τρεις άμαχοι, συμπεριλαμβανομένης μιας γυναίκας που περπατούσε ακριβώς δίπλα σε ένα παιδικό πάρκο που είναι συνήθως πολυσύχναστο τις ηλιόλουστες μέρες όπως σήμερα. Ο αρχικός απολογισμός τριών τραυματιών αμάχων ανήλθε τελικά στους οκτώ, συμπεριλαμβανομένου ενός δημοσιογράφου της βραζιλιάνικης TeleSur.
Ο ουκρανικός βομβαρδισμός στο κέντρο του Ντόνετσκ άφησε πίσω του τουλάχιστον πέντε νεκρούς. Τέσσερα άτομα σκοτώθηκαν επίσης στην Γκορλόβκα.
Το βράδυ χθες οι ουκρανικές δυνάμεις συνέχισαν να βομβαρδίζουν το Ντόνετσκ.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καταγγελία-φωτιά από τον μάρτυρα «κλειδί» της υπόθεσης Βαλληράκη για απόπειρα δωροδοκίας του.
«40.000 ευρώ για να τους αθωώσεις»
Αυτό κατέθεσε (και στο Εκβιαστών) για τον δικηγόρο των κατηγορουμένων.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Οι ΟμοΝαζί (ΛΟΑΤΚΙ) διαδηλώνουν μέσα στο Βελιγράδι, όχι μόνον για τον κοκαϊνομανή κλόουν, αλλά και για το ψευδοκράτος του Κοσόβου...
Στην καρναβαλική παρέλαση του νέου Ευρωπαϊκού "δυτικού πολιτισμού" τέθηκαν επικεφαλής οι ΟμοΝαζί για την Ουκρανία κι εκτοξεύτηκαν συνθήματα για το Κοσσυφοπέδιο, το ψευδοκράτος του Κοσόβου των Ναζί τρομοκρατών εμπόρων ναρκωτικών του UCK (Ου-Τσε-Κα) είναι το ακρωνύμιο στα αλβανικά του λεγόμενου «Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσυφοπεδίου».
Στο μεταξύ, την ίδια ώρα στη Λετονία, πλήρη μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ευρωζώνης, μετά την απαγόρευση της "Κατιούσα" [βλέπε, 16 Σεπτέμβρη 2022: Απαγορεύτηκε η "Κατιούσα"! Μεγάλη Eυρωπαϊκή Nίκη του "πολιτισμού"!], οι πολίτες της Λετονίας συλλαμβάνονται επειδή τραγούδησαν το σοβιετικό τραγούδι. Τι είδους "ευρωπαϊκή δημοκρατία" και πράσινα άλογα διαθέτουν στο 4ο Ράιχ;
Τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, τα δικαιώματα των ζώων, οι πολύχρωμες επαναστάσεις, η "αραβική άνοιξη", το φεμινιστικό κίνημα απελευθέρωσης και πάει λέγοντας... - Οι ομοφυλόφιλοι είναι ακροδεξιοί ή αριστεροί;
Είναι θύματα του υπερεθνικού κεφαλαίου... κι οι πολιτικοί στις αποικίες είναι χαμηλόβαθμοι υπάλληλοι, διεκπεραιωτές του υπερεθνικού κεφαλαίου...
Στην αποικία "Ελλάδα" αυτός ο νέος "Ευρωπαϊκός πολιτισμός" έγινε ήδη θεσμός. Έτσι έγινε κατορθωτό να διαδηλώνουν ΟΛΟΙ μαζί με τον Αμερικανό πρέσβη (Νέα Δημοκρατία, Συριζα, Βαρουφάκης και  πρωτίστως το Κιναλ-πασοκ της "νέας τάξης", αλλά γλυκοκοιτάει και το ΚΚΕ), για τα "δικαιώματα του είδους" κι αυτό να θεωρείται "προοδευτισμός":



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΗΜΕΡΑ! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ υπέρ της Αρμενίας στην πλατεία Συντάγματος...
18/9/2022   -   8.30 π.μ.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιεί η Αρμενική Εθνική Επιτροπή Ελλάδας σήμερα  Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 ώρα 18.30 στην πλατεία Συντάγματος κατά της νέας επιθετικότητας του Αζερμπαϊτζάν που στοίχισε τη ζωή σε 105 Αρμένιους στρατιώτες.
Όπως τονίζει η Επιτροπή: Η Αρμενία δέχεται ακόμη μια απειλή στα εδάφη της από την συμμορία Αλίεφ- Ερντογάν και οφείλουμε να σταθούμε δίπλα τους. Αρμενία και Ελλάδα είμαστε θύματα γενοκτονίας από τον ίδιο εγκληματία και σήμερα βρισκόμαστε και πάλι στο στόχαστρο του νεοθωμανικού μεγαλοϊδεατισμού. Στηρίζοντας την Αρμενία , στηρίζουμε την Ελλάδα, στηρίζουμε την κατεχόμενη μαρτυρική Κύπρο.