Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Δευτερα 10 Οκτωβριου 2022


10/10/2022  -  13.00 μ.μ.

- Από σήμερα νωρίς το πρωί ξεκίνησε από ρωσικής πλευράς ο μαζικός βομβαρδισμός στρατιωτικών και διοικητικών εγκαταστάσεων σε ΌΛΗ την Ουκρανία!!! Όλες οι μεγάλες (και οι μικρότερες) πόλεις της Ουκρανίας δέχονται το ένα μετά το άλλο τα πυραυλικά χτυπήματα των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων. Το Κίεβο, το Χάρκοβο, το Λβοφ, η Οδησσός, το Ντνιεπροπετρόφσκ, το Κριβόι Ρογκ, το Χμελνίτσκι, το Ιβάνο-Φρανκόφσκ, το Ζαπορόζιε, το Νικολάγεφ, το Ζιτόμιρ, τα Σούμι και δεκάδες άλλες ουκρανικές πόλεις βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού.

- Τα όποια συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας της Ουκρανίας υπήρχαν, στάθηκε αδύνατο να αντιμετωπίσουν τους υπερηχητικούς ρωσικούς πυραύλους. Τα ουκρανικά μετόπισθεν αποδείχθηκαν ιδιαίτερα ευάλωτα την πρώτη, κιόλας, φορά που οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις αποφάσισαν στα σοβαρά να πλήξουν τις κρίσιμες υποδομές του «σχεδόν κράτους» τους… Ο Ουκρανός αρχηγός ΓΕΕΘΑ Βαλέρι Ζαλούζνι από το πρωί προσπαθεί με αναρτήσεις του στα social media να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για την αποτυχία της ουκρανικής αεράμυνας να αντιμετωπίσει έστω και κατ’ ελάχιστο τους ρωσικούς πυραύλους.

- Επλήγησαν, όπως προανέφερα, στρατιωτικές και διοικητικές υποδομές της Ουκρανίας: στρατιωτικές μονάδες, έδρες ουκρανικών κρατικών φορέων (κάποιοι πύραυλοι έπεσαν πολύ κοντά στο προεδρικό γραφείο του Ζελένσκι και στο κτήριο της SBU, όπως και στα κεντρικά γραφεία του νεοναζιστικού «Αζόφ»), στρατιωτικά εργοστάσια, Θερμο-Ηλεκτρικοί Σταθμού (ΘΗΣ) κοκ. Όλη η Ουκρανία έχει μείνει πλέον χωρίς ρεύμα και χωρίς ενιαίο σύστημα θέρμανσης, ενώ σοβαρά προβλήματα υπάρχουν στις τηλεπικοινωνίες και το ίντερνετ.

- Ανακοινώθηκε μεταξύ άλλων και η επείγουσα εκκένωση του Βλαντίμιρ Ζελένσκι σε καταφύγιο στη δυτική Ουκρανία. Επίσης, οι ξένες πρεσβείες που εδρεύουν στο Κίεβο ετοιμάζονται σύσσωμες να εγκαταλείψουν για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα την πρωτεύουσα της Ουκρανίας, ενώ καλούν και τους πολίτες τους που βρίσκονται στο έδαφος της χώρας να την εγκαταλείψουν το συντομότερο δυνατό.

- Υπάρχει πολύ οπτικοακουστικό απ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ουκρανίας που αποδεικνύουν τα χτυπήματα αυτά. 

- Το πρώτο γενικό συμπέρασμα που μπορεί να βγει από τα όσα συμβαίνουν από σήμερα νωρίς το πρωί, είναι ότι όταν ο Βλαντίμιρ Πούτιν έλεγε ότι «ακόμη δεν αρχίσαμε» (εννοώντας ότι η Ρωσία δεν έχει αρχίσει να πολεμά «στα σοβαρά» εναντίον του χουντικού καθεστώτος του Κιέβου), το εννοούσε μέχρι κεραίας. Το συμβάν με τη γέφυρα της Κριμαίας ήταν απλώς η αφορμή για να ξεκινήσει αυτό που βλέπουμε να εκτυλίσσεται, πλέον, μπροστά στα μάτια μας.

- Εννοείται, ότι όλη η μέχρι τώρα εικόνα της ρωσικής ΕΣΕ αλλάζει άρδην, αφού οι VSU που βρίσκονται συγκεντρωμένες στα μέτωπα της αντιπαράθεσης (κυρίως δε στα δύο άκρα, Χερσώνα και ΛΔ Λουγκάνσκ, όπου εδώ και εβδομάδες προετοιμάζονται για «γενικές επιθέσεις») κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς καθοδήγηση από το «κέντρο λήψης αποφάσεων». Εάν συνυπολογίσει κανείς το κλείσιμο του συστήματος δορυφορικής πλοήγησης Starlink του γνωστού Ίλον Μασκ στα νέα εδάφη της Ρωσικής Ομοσπονδίας (Ντονιέτσκ, Λουγκάνσκ, Χερσώνα, Ζαπορόζιε), δημιουργούνται τεράστια προβλήματα στην ενδοεπικοινωνία των ουκρανικών στρατιωτικών μονάδων, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Φυσικά απομένει πολλά από αυτά τα πράγματα που λέμε εδώ να τα δούμε και στην πράξη, αφού προς το παρόν αποτελούν εκτιμήσεις και μόνο. Ωστόσο, κρίνοντας από αυτά που βλέπουμε αδιάκοπα από σήμερα το πρωί, τα πράγματα «σοβάρεψαν» για τα καλά και η σημερινή μέρα είναι μόνο «η αρχή τέλους» για το νεοναζιστικό καθεστώς του Κιέβου…

- Στο μεταξύ οι Βλαντίμιρ Πούτιν και Αλεξάντρ Λουκασένκο συμφώνησαν σήμερα το πρωί, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής τους συνομιλίας, τη δημιουργία κοινής ρωσο-λευκορωσικής στρατιάς και περιφερειακής στρατιωτικής διοίκησης στο έδαφος της Λευκορωσίας. Και είναι εν αναμονή η έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, το οποίο συγκάλεσε για σήμερα ο Πρόεδρος Πούτιν. Νωρίτερα, να πούμε, ο Ρώσος Πρόεδρος συμμετείχε σε σύσκεψη με τους επικεφαλής των ρωσικών Περιφερειών, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα προβλήματα που υπήρξαν κατά τόπους με την μερική επιστράτευση (κυρίως με εσφαλμένες κλητεύσεις πολιτών που δεν θα έπρεπε να επιστρατευθούν).

Σχολιο.- Καιρός του ήταν...

Δεν είμαι φιλοπόλεμη και το γνωρίζεις...

Κρίνοντας ωστόσο τα γεγονότα λέω πως και άργησε...

Σχολιο.- Ήταν ώρα...!

Σχολιο.- Τι την ήθελαν την γέφυρα και τις θριαμβολογίες... Δεν είναι μαλάκες οι των συστημικών εφημερίδων των ΗΠΑ, που κάνανε τουμπεκί ψιλοκομμένο!!!

Σχολιο.- "Τα όποια συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας της Ουκρανίας υπήρχαν, στάθηκε αδύνατο να αντιμετωπίσουν τους υπερηχητικούς ρωσικούς πυραύλους": Καλά, αυτοί οι ρωσικοί υπερηχητικοί πύραυλοι δεν είχαν τελειώσει από το Μάρτη; Έτσι δεν έγραφαν οτι δημοσιογράφοι των ελληνικών και των δυτικών καθεστωτικών ΜΜΕ;

Σχολιο.- Έχω καιρό που λέω οτι ο πόλεμος δεν είχε αρχίσει τώρα αρχίζει και ας αφήσουν τούς κομπασμούς οι Δύση οι αμερικανοί οι Άγγλοι και ο Μητσοτάκης με την ντόρα που εχουν κυριξει τον πόλεμο στην Ρωσία ας δουν το χάλι μας με τους Τούρκους οι ηγέτες της ΕΕ ας καταλάβουν τα κολεγιόπαιδα του χάρβαντ οτι ο πόλεμος δεν είναι βίντεο Γκέιμ ούτε χολιγουντιανής ταινεία που κερδίζουν οι αμερικανοί μην διαλύσουν τελείως τις ευρωπαϊκές χώρες και να προσπαθήσουν για λύσεις και όχι επέκταση τού πολέμου γιατί κανένας δεν θα ηγεμονεύσει

Σχολιο.- Πες τα, γιατί αποφασίζουν τα κοπρόσκυλα χωρίς να μας ρωτάνε.

Σχολιο.- "Ανακοινώθηκε μεταξύ άλλων και η επείγουσα εκκένωση του Βλαντίμιρ Ζελένσκι σε καταφύγιο στη δυτική Ουκρανία": Μάλλον θα την ξανακοπάνησε για την Πολωνία, όπου φαίνεται ότι στην αρχή της ΕΣΕ, σκηνογράφοι του Χόλλυγουντ είχαν φτιάξει αντίγραφο του προεδρικού γραφείου, πιθανά μέσα στην Αμερικάνικη πρεσβεία.

Σχολιο.- Αντε μπραβο γιατι ειχε παρατραβηξει η πλακα με τα ναζιδια.

Σχολιο.- Επιτέλους….

Σχολιο.- Απαραδεκτο οτι δεν ειχε γινει μεχρι τωρα

Σχολιο.- Αντε,  καιρό περιμέναμε τέτοια νέα, αισιχτιρ με τους ναζί και με όλα αυτα που συμβαίνουν στην Ευρώπη (με τα φασισταρια που βγαίνουν σε κυβερνήσεις) και όχι μόνο!!

Σχολιο.- Πριν λίγο ο Πρόεδρος είπε σχετικά με την πυραυλικη επίθεση στις υποδομές των πολεων της Ουκρανίας ότι είναι απάντηση στην τρομοκρατική επίθεση στην γέφυρα του Κερτς.

Δεν επιβεβαίωσε ότι οι επιδρομές θα συνεχιστούν αν και η προτροπη απ τις εφημερίδες και τους στρατιωτικούς αναλυτές είναι να συνεχιστούν μεταξυ των οποιων είναι και ο Ροζιν

Σχολιο.- Αυτές ήταν οι δηλώσεις Πούτιν

ΠΟΥΤΙΝ:ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΗΓΜΑ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

Ο πρόεδρος Πούτιν ανακοίνωσε ένα μαζικό χτύπημα με όπλα υψηλής ακρίβειας στις υποδομές της Ουκρανίας

10 Οκτώβριος 2022, 13: 12

Το πρωί, ένα τεράστιο πλήγμα προκλήθηκε στα αντικείμενα των ουκρανικών υποδομών, της στρατιωτικής διοίκησης, των επικοινωνιών και της ενέργειας, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Σήμερα το πρωί, μετά από πρόταση του Υπουργείου Άμυνας και σύμφωνα με το σχέδιο του Γενικού Επιτελείου της Ρωσίας, πραγματοποιήθηκε μαζική επίθεση με υψηλής ακρίβειας αεροπορικά, θαλάσσια και χερσαία όπλα μεγάλου βεληνεκούς σε ενεργειακές, στρατιωτικές εγκαταστάσεις διοίκησης και επικοινωνίας της Ουκρανίας», είπε.

Σύμφωνα με τον Πούτιν, εάν η Ουκρανία συνεχίσει τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Ρωσία, η απάντηση της Μόσχας θα είναι σκληρή, αναφέρει το RIA Novosti.

«Σε περίπτωση συνεχιζόμενων προσπαθειών για τη διεξαγωγή τρομοκρατικών επιθέσεων στο έδαφός μας, οι απαντήσεις της Ρωσίας θα είναι σκληρές και στην κλίμακά τους θα αντιστοιχούν στο επίπεδο των απειλών που θέτει η Ρωσική Ομοσπονδία», δήλωσε ο Πούτιν.

Τόνισε ότι είναι αδύνατο να μείνουν αναπάντητα τα εγκλήματα του καθεστώτος του Κιέβου. Ο Πρόεδρος πρόσθεσε ότι οι ουκρανικές αρχές έχουν βρεθεί στο ίδιο επίπεδο με τις πιο απεχθείς τρομοκρατικές ομάδες.

Κείμενο: Ελιζαβέτα Σίσκοβα

ΠΟΥΤΙΝ:ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΗΓΜΑ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

Ο πρόεδρος Πούτιν ανακοίνωσε ένα μαζικό χτύπημα με όπλα υψηλής ακρίβειας στις υποδομές της Ουκρανίας

10 Οκτώβριος 2022, 13: 12

Το πρωί, ένα τεράστιο πλήγμα προκλήθηκε στα αντικείμενα των ουκρανικών υποδομών, της στρατιωτικής διοίκησης, των επικοινωνιών και της ενέργειας, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Σήμερα το πρωί, μετά από πρόταση του Υπουργείου Άμυνας και σύμφωνα με το σχέδιο του Γενικού Επιτελείου της Ρωσίας, πραγματοποιήθηκε μαζική επίθεση με υψηλής ακρίβειας αεροπορικά, θαλάσσια και χερσαία όπλα μεγάλου βεληνεκούς σε ενεργειακές, στρατιωτικές εγκαταστάσεις διοίκησης και επικοινωνίας της Ουκρανίας» είπε.

Σύμφωνα με τον Πούτιν, εάν η Ουκρανία συνεχίσει τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Ρωσία, η απάντηση της Μόσχας θα είναι σκληρή, αναφέρει το RIA Novosti.

«Σε περίπτωση συνεχιζόμενων προσπαθειών για τη διεξαγωγή τρομοκρατικών επιθέσεων στο έδαφός μας, οι απαντήσεις της Ρωσίας θα είναι σκληρές και στην κλίμακά τους θα αντιστοιχούν στο επίπεδο των απειλών που θέτει η Ρωσική Ομοσπονδία», δήλωσε ο Πούτιν.

Τόνισε ότι είναι αδύνατο να μείνουν αναπάντητα τα εγκλήματα του καθεστώτος του Κιέβου. Ο Πρόεδρος πρόσθεσε ότι οι ουκρανικές αρχές έχουν βρεθεί στο ίδιο επίπεδο με τις πιο απεχθείς τρομοκρατικές ομάδες.

Σχολιο.- Απ ότι φαίνεται αυτή ήταν η απάντηση για την έκρηξη στη γεφυρα και μέχρις εδώ

Σχολιο.- Mόσχα 10-10-2022 12:24

Ο εμπειρογνώμονας αξιολόγησε τη σημασία των πυραυλικών επιθέσεων στο έδαφος της Ουκρανίας

Στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Rozhin: Η Δύση και ο Zelensky δεν περίμεναν μια τόσο σκληρή απάντηση για την τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας

10 Οκτώβριος 2022, 12: 14

Τα πυραυλικά πλήγματα σε ουκρανικές υποδομές θα πρέπει να γίνουν συστημικά. Για να γίνει αυτό, έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε. Αυτό δήλωσε σε συνομιλία με την εφημερίδα VZGLYAD ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Μπόρις Ροζίν, σχολιάζοντας τα πρωινά πυραυλικά πλήγματα στο έδαφος της Ουκρανίας.

«Δεν είναι ακόμη πολύ σαφές πόσο καιρό θα συνεχιστούν οι μαζικές επιδρομές.. Αλλά είναι αρκετά σαφές ότι από στρατιωτική άποψη αυτό είναι ένα καλό σημάδι», δήλωσε ο Μπόρις Ροζίν, ειδικός στο Κέντρο Στρατιωτικής-Πολιτικής Δημοσιογραφίας.

Σύμφωνα με τον συνομιλητή, «οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Μεγάλη Βρετανία δεν υπολόγισαν την πιθανή καταστροφή στην Ουκρανία μετά την τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας, ο Ζελένσκι δεν τους εξετάζει καν». «Ακόμα κι αν υπέθεταν ότι η απάντησή μας θα ήταν σκληρή, δεν τους ένοιαζε πόσο δύσκολο ήταν», εξήγησε.

«Τώρα είναι σημαντικό για εμάς να μην σταματήσουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας. Είναι προφανές ότι ανεξάρτητα από την αντίδρασή μας, οι δυτικοί πολιτικοί δεν θα σταματήσουν τον πόλεμο κατά της Ρωσίας. Στο εγγύς μέλλον, θα πρέπει να αναμένουμε βομβαρδισμούς του Ντονέτσκ, του Λουγκάνσκ και των παραμεθόριων περιοχών της Ρωσίας», προτείνει ο ειδικός.

«Ως εκ τούτου, πρέπει να συνεχίσουμε τέτοια μαζικά χτυπήματα, καταστρέφοντας την ενεργειακή υποδομή της Ουκρανίας. Ήρθε η ώρα να βγάλετε τα γάντια σας και απλά να χτυπήσετε τον εχθρό. Οι συζητήσεις έχουνε τελειώσει. Είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε να προκαλούμε τόσο τέτοια χτυπήματα όσο και πολύ πιο δυνατά», κατέληξε ο Ροζίν

Σχολιο.- Ο Μεντβέντεφ δεν έλεγε για το ΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΥ ελεγε για ανεπανόρθωτα πληγματα.

Εν πασει περιπτωσει εδώ σχόλια κάνουμε Και απόψεις λέμε.

Σχολιο.- Τα copy-paste δυτικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν για θύματα στον άμαχο πληθυσμό χωρίς όμως το παραμικρό οπτικοακουστικό υλικό. Προφανώς αιφνιδιάστηκαν και δεν πρόλαβαν να δημιουργήσουν μερικά. Επειδή είναι σίγουρο πως οι σκηνοθέτες τους ξεκινούν σήμερα κιόλας με νέα επεισόδια, πιστεύω είναι απαραίτητο να ξεσκεπάζονται το ένα μετά το άλλο. Καιρός να τελειώσει το ψέμα!

Σχολιο.- Καιρος ήταν οι κάτοικοι του Κιέβου να νιώσουν το 1/100 όσων νιώθουν καθημερινά οι κάτοικοι τις ανατολικής και νότιας (πρώην) Ουκρανίας από πυραύλους που στοχεύουν αποκλειστικά αμάχους σε αντίθεση με τα σημερινά χτυπήματα.

Σχολιο.- Είμαι περίεργη να δω πως θα το παρουσιάσουν όλο αυτό τα "Πετσωμένα"...και κλείνω με ένα τραγούδι αφιερωμένο στον ζελέ "τώρα κλαίς, γιατί κλαίς... συ δεν ήσουν που γέλαγες χτες..." για να μην πω "αχ κουνελάκι κουνελάκι ξύλο που θα το φας, μέσα σε ξένο (Κριμαία) περιβολάκι τρύπες γιατί τρύπας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



10/10/2022  -  5.00 π.μ.

- Όσο περνούν οι ώρες, τόσο και περισσότερα μαθαίνουμε γύρω από την προχτεσινή, πλέον, έκρηξη στη γέφυρα της Κριμαίας. Η συνολική εικόνα που αποκομίζουμε, είναι ότι ο αρχικά διαφαινόμενος «θρίαμβος» του τρομοκρατικού και τρομολάγνου καθεστώτος του Κιέβου αποδεικνύεται, εκ των πραγμάτων, σε… «στρακαστρούκα»… Εξ ου και η απότομη αλλαγή ρητορικής τόσο από τα επίσημα κυβερνητικά χείλη, όσο και από τα ουκρανικά ΜΜΕ και ΜΚΔ, που από τους «διθυράμβους» και τις εκφράσεις μίσους και χαιρεκακίας εναντίον του ρωσικού λαού και του Προέδρου Πούτιν, πέρασαν στο γνωστό «τροπάριο», ότι «οι Ρώσοι το έκαναν μόνοι τους»!… Το τελικό αποτέλεσμα απείχε παρασάγγας από το προσδοκώμενο, αφού η γέφυρα τέθηκε ξανά σε λειτουργία σε όλα της τα τμήματα μέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο (!!!), ενώ σε πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο ουσιαστικά νομιμοποιεί τη ρωσική πλευρά για τα όποια μέτρα αποφασίσει να λάβει, όχι απαραιτήτως ως συγκεκριμένα αντίποινα για το εν λόγω συμβάν, αλλά γενικά εναντίον του καθεστώτος του Κιέβου.

- Τα στοιχεία που προστέθηκαν κατά το τελευταίο 24ωρο:

* Αποκαταστάθηκε πλήρως η κίνηση και από τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας των αυτοκινήτων διαμέσου της γέφυρας,

* Αποκαταστάθηκε πλήρως η κίνηση των σιδηροδρομικών συρμών, επιβατικών και εμπορικών,

* Προστέθηκαν, για την αποσυμφόρηση της κίνησης πάνω από τη γέφυρα, 5 φέρι μποτ διαφόρων χρήσεων (επιβατικά, ΕΓ/ΟΓ, για τρένα). Η μετακίνηση με αυτά πραγματοποιείται δωρεάν (για επιβάτες και οχήματα).

* Μετά από τη συνάντηση που είχαν ο Πρόεδρος Πούτιν με τον επικεφαλής της Ανακριτικής Επιτροπής της Ρωσίας Αλεξάντρ Μπαστρίκιν, βγήκαν και οι πρώτες επίσημες τοποθετήσεις του ρωσικού κράτους. Η ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση, σύμφωνα με τον Πρόεδρο Πούτιν, ανήκει στις μυστικές υπηρεσίες της Ουκρανίας.

* Ανακοινώθηκαν επίσης και κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της προανάκρισης. Αρχικά ο αριθμός των θυμάτων ανέβηκε στους 5 (αρχικά γινόταν λόγος για 3 νεκρούς και 3 αγνοούμενους). Ταυτοποιημένοι νεκροί είναι ο 51χρονος Αζερμπαϊτζανός στην καταγωγή, πλην κάτοικος Ρωσίας (Περιφέρεια Κρασνοντάρ) οδηγός της νταλίκας και ένα ζευγάρι από την Αγία Πετρούπολη, 53 και 33 ετών αντίστοιχα, που διερχόταν με αυτοκίνητο μάρκας Cadillac από το αντίθετο ρεύμα. Δεν έχουν μέχρι τώρα ταυτοποιηθεί οι2 επιβαίνοντες το άλλο ΙΧ, αυτό δηλαδή που επιχείρησε προσπέραση της νταλίκας ακριβώς τη στιγμή της έκρηξης.

* Σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης, το κοντέινερ που έφτασε στη γέφυρα της Κριμαίας είχε φορτωθεί αρχικά στη Βουλγαρία και έφτασε με πλοίο έως το Πότι της Γεωργίας, όπου μεταφορτώθηκε σε άλλη νταλίκα και μεταφέρθηκε στην Αρμενία. Εκεί πέρασε τη διαδικασία εκτελωνισμού που διέπει της χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών (η Αρμενία είναι μέλος, ενώ η Γεωργία όχι), φορτώθηκε σε άλλη νταλίκα και μέσω Γεωργίας έφτασε στην πόλη Αρμαβίρ της Περιφέρειας Κρασνοντάρ, εκεί όπου το φόρτωσε στη δική του νταλίκα ο άτυχος και ανυποψίαστος ιδιοκτήτης της.

- Ο 51χρονος φορτηγατζής Μαχίρ Γιουσούμποφ λάμβανε τις παραγγελίες για μεταφορά φορτίων μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, ανάλογης με αυτής που υπάρχουν πχ για τα ταξί (δηλαδή τύπου Uber, Beat κλπ). Η παραγγελία, λοιπόν, για τη μεταφορά του φορτίου του νιτρικού αμμωνίου του δόθηκε από μια εταιρεία-«φάντασμα», που δημιουργήθηκε ακριβώς γι’ αυτόν τον σκοπό. Η φόρτωση του εκρηκτικού μηχανισμού έγινε, σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης, στη Βουλγαρία και καλύφθηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να μη μπορεί να γίνει αντιληπτός από το scanner που εξετάζει όλα τα φορτία στην είσοδο της γέφυρας. Η πυροδότηση έγινε από εξωτερική πηγή και οι βασικές υποψίες πέφτουν στο αυτοκίνητο που έκανε την προσπέραση τη στιγμή της έκρηξης.

* Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ανακριτικής Επιτροπής, με μεγάλο ποσοστό πιθανοτήτων έχουν ταυτοποιηθεί οι φυσικοί αυτουργοί της τρομοκρατικής ενέργειας (τους ηθικούς αυτουργούς τους γνωρίζουμε ήδη). Αναμένονται νεότερες ανακοινώσεις.

* Για σήμερα 10/10 ο Πρόεδρος Πούτιν έχει συγκαλέσει έκτακτη ολομέλεια του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Το ποια αναμένεται να είναι τα θέματα της συνάντησης, δεν χρειάζεται και πολλή σκέψη για να τα μαντέψουμε…

* Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντιεφ πάλι, σε ανάρτησή του στο προσωπικό του κανάλι στο Telegram, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η μοναδική «ευθεία» απάντηση της Ρωσίας στην τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα τη Κριμαίας μπορεί να είναι «η εξόντωση των τρομοκρατών». Δεν διευκρίνισε, ωστόσο, εάν υπό τον όρο «τρομοκράτες» υπονοεί μόνο τους φυσικούς αυτουργούς της επίθεσης, ή και τους ηθικούς (και ο νοών νοήτω, σε αυτή την περίπτωση).

- Σύμφωνα με δήλωση του περιφερειακού συμβούλου Ζαπορόζιε Βλαντίμιρ Ρόγκοφ στον ρωσικό ραδιοσταθμό Komsomol’skaya Pravda, ο αριθμός των μισθοφόρων από την Πολωνία που βρίσκεται στην περιοχή του Ζαπορόζιε φτάνει τα 5 χιλιάδες άτομα. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο αριθμός των ξένων μισθοφόρων στην περιοχή το Ζαπορόζιε έχει εξισωθεί με αυτόν των Ουκρανών στρατιωτικών. Υπάρχουν μισθοφόροι από περίπου 30 χώρες του κόσμου. Ακόμη και από την Ιαπωνία, ανέφερε ο Ρόγκοφ, υπάρχει δύναμη 80 ατόμων, που είναι εγκατεστημένη σε επιστρατευμένη τουριστική μονάδα στο νησί Χόρτιτσα, απέναντι από την πόλη του Ζαπορόζιε Στγ: εκεί που, όπως θα διαβάσετε παρακάτω, υπήρξε τελικά χτες πυραυλικό χτύπημα της ρωσικής Αεροπορίας).

- Με πυραυλικά χτυπήματα ακριβείας της ρωσικής Αεροπορίας, εξουδετερώθηκε μονάδα ξένων μισθοφόρων που είχε στρατοπεδεύσει προσωρινά στο νησί Χόρτιτσα (εντός του Δνείπερου και δυτικά του Ζαπορόζιε), αλλά και μονάδα των Ειδικών Δυνάμεων «Bars» των VSU, μέσα στην πόλη του Ζαπορόζιε (περί τους 160 νεκροί Ουκρανοί και ξένοι στρατιωτικοί).

- Οι αρχές της Λευκορωσίας καταγγέλλουν την κλιμάκωση της έντασης στα σύνορα της χώρας με την Ουκρανία με ευθύνη της ουκρανικής πλευράς. Σύμφωνα με δηλώσεις Λευκορώσων αξιωματούχων, οι ουκρανικές αρχές έχουν καταστρέψει όλες τις συνοριακές γέφυρες επικοινωνίας, ενώ αποστέλλουν αρκετές φορές σε καθημερινή βάση κατασκοπευτικά drones, ώστε να ανιχνεύσουν τις κινήσεις των λευκορωσικών ενόπλων δυνάμεων. Ήδη ο πρεσβευτής της Ουκρανίας στο Μινσκ κλήθηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών της Λευκορωσίας, όπου του παραδόθηκε η ανάλογη νότα διαμαρτυρίας.

- Τηλεφωνική συνομιλία είχαν αργά χτες το βράδυ ο Τζο Μπάιντεν και ο Όλαφ Σολτς. Τα περί συνέχισης της παροχής «βοήθειας» στην Ουκρανία είναι τετριμμένα και χωρίς να προσθέτουν τίποτε ουσιαστικό ειδησεογραφικά. Η από κοινού... «καταδίκη», όμως, της τρομοκρατικής επίθεσης στους αγωγούς φυσικού αερίου NordStream-1 και NordStream-2, ασφαλώς και κερδίζει γι’ απόψε άνευ συναγωνισμού το βραβείο της π@π@ρ1@$ της ημέρας!…

Σχολιο.- ισχύει ότι η Ρωσία απαγόρευσε τη διέλευση των φορτηγών με πινακίδες ΕΕ Ηνωμένο Βασιλείου και Νορβηγίας από το έδαφος της?

Σχολιο.- Όλων των μη φιλικών χωρών (απόφαση Μισούστιν - πρωθυπουργού).

Σχολιο.- "Οι συνολικές απώλειες των VSU από την έναρξη της ΕΣΕ μέχρι χτες το μεσημέρι (09/10) ήταν οι εξής: ... 5.570 τανκ και λοιπά τεθωρακισμένα οχήματα,...": 25 τη μέρα, δηλαδή. Τα 100 τανκς που ετοιμάζεται να στείλει ο βλακούλης θα κρατήσουν 4 μέρες, αν υποθέσουμε ότι δεν έχουν ανέβει οι ρυθμοί. Πιθανόν όμως να συντομεύσουν το διάστημα μέχρι τη στιγμή που ο ίδιος θα κληθεί να δώσει λόγο κατά πολύ περισσότερο...

Σχολιο.-  τελικά το κούλης βγαίνει από το βλακούλης;

Σχολιο.- τα αμερικανάκια νομίζουν πς είναι μόνα τους στον κόσμο. Μαζί βέβαια με τους αρχιπουσταραδες της Αγγλίας. Ξέχασαν τι τους είπε ο Βλαδίμηρος. Πως όταν φύγουν 50 σατανάδες στις πόλεις των ΗΠΑ, εκεί θα μείνουν στο τέλος κάτι Ινδιάνοι και εσκιμωοι. Τώρα πόσοι Ρώσοι θα μείνουν λίγο ενδιαφέρει. Γιατί ο Κινέζος έχει κόσμο για μαγιά. Χαίρονται για τη γέφυρα και ξέχασαν ότι κυκλοφορεί μέσα σε 24 ώρες. Οι ξεβρακωτοι της Δύσης αντί να αγκαλιάσουν την Ρωσία την πολέμουν.Κριμα.

Σχολιο.- α) Τα "ελαφρά πυρηνικά" είναι μεγέθους της βόμβας της Χιροσίμα και πάνω, απ' ότι μαθαίνω.

β) Αντίθετα με πολλούς, δεν θεωρώ την πιθανότητα χρήσης πυρηνικών ιδιαίτερα μεγάλη. Οι δυτικοί ξέρουν ότι η υπεροπλία της Ρωσίας στον τομέα αυτό είναι τεράστια. Όχι μόνον έχουν μεγαλύτερο αριθμό κεφαλών, αλλά και απείρως καλύτερα συστήματα "παράδοσης": Οι υπερ-υπερηχητικοί πύραυλοι της Ρωσίας θα πέφτουν στην Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη σαν ψιλόβροχο ενώ το 9 στους δέκα των Αμερικάνικων θα καταρίπτονται πάνω από την Ευρώπη και την Ιαπωνία. Και αυτό χωρίς να υπολογίσουμε την Κίνα, που θα είναι πολύ δύσκολο να παραμείνει αμέτοχη, που επίσης έχει υπερ-υπερηχητικούς πυραύλους και αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι κατασκευάζει ατομικές βόμβες σα ζεστά ψωμακια. Πιστεύω ότι αν κάποιος ανοϊκός διατάξει τη χρήση πυρηνικών θα βρεθεί κάποιος, έστω και υφιστάμενός του, να ακυρώσει τη διαταγή, με τον ίδιο τρόπο που οι γραφειοκράτες του Λευκού Οίκου ακυρώνουν κάθε μήνα τις δηλώσεις του Μπιντέν για στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ σε περίπτωση ανακατάληψης της Ταϊβάν από την ηπειρωτική Κίνα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



10/10/2022  -  1.00 π.μ.

Τη φωτό ανέβασε ο ίδιος ο αρχηγός των ουκρανοναζί  στο twitter… αμελώντας να κρύψει τη σβάστικα στο βραχιόλι!

Φοράει βραχιόλι με σβάστικα ο αρχηγός του ουκρανικού στρατού Valerii Zaluzhnyi !

Τώρα είναι… αργά για να τη σβήσει. Αποθηκεύτηκε σε «ασφαλές αντίγραφο» το tweet, όπως και η φωτό που περιείχε, σε πλήρες μέγεθος

Πρώτος το βρήκε ο εξόριστος ουκρανός blogger Ανατόλι Σαρίι.

Σχολιο.- Εδώ δεν έχω λόγια!

Παραδίδω τον λόγο, στον ΟΗΕ, στις ΗΠΑ, στην ΕΕ και στον Κούλη, αλλά και σε όσους ισχυρίζονται ότι στην "Ουκρανία δεν υπάρχει φασισμός".

Σε όσους ξεπουλάνε τις χώρες τους και καταδικάζουν τους λαούς τους, συμπορευόμενοι με τα εγκλήματα του ΟυκροΡάιχ, για να κάνουν εξαγωγή της Δημοκρατίας του ναζισμού.

Το Μπάμπι Γιαρ, στην νέα του έκδοση, μετά από 70 χρόνια.

Ο πρώην υπεύθυνος του τάγματος Αζοφ, Ζόριν, δημοσίευσε, σήμερα, στον προσωπικό του λογαριασμό, τα βάναυσα αντίποινα , που διέπραξε ο ίδιος, εναντίον των αμάχων του Κουπιάνσκ. (η πόλη αυτή εγκαταλείφθηκε, από τους Ρώσους, τον Ιούλιο).

Ταυτόχρονα, υπέγραψε σαρκαστικά το βίντεο με την λέξη "ανταπόδοση" και με υπαινιγμό, ότι θα συνεχίζει να σκοτώνει έτσι τους πολίτες.

Δυσαρεστημένο το Κίεβο από το σκάνδαλο που προκάλεσε η ανάρτηση, του ζήτησε να την διορθώσει. Αυτός πρόσθεσε ότι "το βίντεο έχει παρθεί από τηλέφωνο του εισβολέα".

Ωστόσο, το κόλπο δεν έπιασε, καθώς το ίχνος της ανάρτησης καταγράφτηκε. Τα διαθέσιμα μεταδεδομένα κατέγραψαν ότι το βίντεο έγινε, στις 9/10/2022, στις 13.24΄και αναρτήθηκε, μία ώρα μετά. Κατέγραψε την πράξη του και μετά πήγε σπίτι, για να την αναρτήσει θριαμβολογώντας.

Σχολιο.- απίστευτο. Ήθελα να ήξερα αυτοί εκεί μέσα στον ΟΗΕ δεν τα βλέπουν;

Σχολιο.-  Μήπως τα καθοδηγουν και τα στηρίζουν και οικονομικά από τον αποικιοκρατικό ξεφτιλοΟΗΕ;

Σχολιο.- H CIA πάντως είχε πρόγραμμα ενίσχυσης των ταγματασφαλιτών και ναζί της Ουκρανίας από το '53.

Σχολιο.- όχι δεν τα βλέπουν από τον αποικιοκρατικό ξεφτιλοΟΗΕ, τα ξέρουν ήδη και η μόνη τους έννοια είναι να μην νικήσει η άλλη πλευρά. Το τι κάνει η δική τους, η "σωστή", είναι απολύτως αποδεκτό, άρα και δικαιολογημένο... Για αυτό και δεν πρέπει να επικρατήσουν οι ουκρανοναζί και οι δυτικοί μισθοφόροι με την καμία...

Σχολιο.- όλοι αυτοί οι ...Διεθνείς Οργανισμοί πάσης φύσεως και αντικειμένου, νομίζω ότι πρέπει να αμφισβητούνται πλέον ανοικτά. Έχουν ξεπεράσει προ πολλού το "στάδιο της επιδιόρθωσης". Είναι αλλοτριωμένα σαπάκια που δεν παίρνουν καμία βελτίωση, μόνο γκρέμισμα και χτίσιμο σε άλλες βάσεις. Και αν τους επικαλείται ακόμη η Ρωσία, κατά την ταπεινή μου άποψη, το κάνει ακριβώς για να τους ξεβρακώνει.

Σχολιο.-  Ωραιότατη απάντηση σε κάτι @@διές που διάβασα (ακόμη και σε «φιλικά» προφίλ, για το ποιον του Σουροβίκιν, του νέου διοικητή της ρωσικής ΕΣΕ, που διορίστηκε χτες από τον Σοϊγκού... Βγήκαν χτες κάτι ουκρανοτρολλάκια και τον παρουσίαζαν ως δήθεν «ναζιστή», ενώ αναρτούσαν φωτογραφίες παντελώς άσχετες με τον ίδιο... Πάρτε να 'χετε, καθαρματάκια!...

Σχολιο.- Για τους "δικαιωματιστές" "αριστερούς" αυτά τα πράματα είναι πλέον εντελώς ξεπερασμένα!

Σχολιο.- Το αξιοσημείωτο είναι, ότι την αρχική ανάρτηση δεν την έκανε κάποιος... «πουτινικός προπαγανδιστής» (κατά τα στερεότυπα του δυτικού Τύπου), αλλά ο ΟΥΚΡΑΝΟΣ δημοσιογράφος και μπλόγκερ Ανατόλι Σαρίι, ο οποίος ζει αυτοεξόριστος στην Ισπανία, κυνηγημένος από το καθεστώς Ζελένσκι. Ο οποίος, για όσους/-ες δεν θυμούνται ή δεν γνωρίζουν, δεν φημίζεται ιδιαίτερα για τη φιλορωσική του στάση γενικώς, αλλά αν μη τι άλλο στέκεται ενάντια στο ουκροναζιστικό καθεστώς (εξ ου και το κυνηγητό εναντίον του).

Σχολιο.- καλά... αυτός ο άνθρωπος, ο Ουκρανός μπλόγκερ,  έχει μάτι αετού. Δεν θα είχα προσέξει τη λεπτομέρεια. Φαίνεται όμως ότι είναι... υποψιασμένος, ψάχνει λεπτομέρειες, όπου ως γνωστόν κρύβεται ο διάολος. Μπράβο του!

Σχολιο.- Για να δικαιολογήσει τη σβάστικα, ουκρανός στρατιωτικός ανέβασε φωτό με περισσότερα σύμβολα στο (ίδιο?) βραχιόλι. Τελικά (αν είναι το ίδιο) έχει κι άλλη σβάστικα, πιο συγκαλλυμένη! Καθώς και άλλα περίεργα σύμβολα... «εσωτερισμού»:

Σχολιο.- Η μεγαλη της Βριλ και της Θουλης σχολη απο το Λντλ αυτη τη φορα



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



213 ανώμαλους πελάτες;

Η σύζυγός του κοντά στον γιό της Ντ@ρας, τον δήμαρχο Αθήνας;;;

Ο γιός του στο "βήμα", συντάκτης υπουργείου εξωτερικών;;;

Παιδεραστής.

Όπως ο κολλητός του ΠΘΚούλη, που αποφυλακίσθηκε;;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από τα τελευταία λόγια του Κωνσταντίνου Παρθένη

"Να φύγω, να φύγω, να πεθάνω μακριά από αυτήν την Ελλάδα που τόσο πολύ αγάπησα."

(Μετά από βίαια εισβολή στο σπίτι του και στο ατελιέ του από την εφορία και την αστυνομία και ξυλοδαρμό κόρης, συζύγου και του ιδίου, και καταστροφής κάποιων πρωτόλιων έργων του, όταν ήταν ήδη άρρωστος και στα τελευταία της ζωής του...

Στην διένεξη είχε δίκιο ο Παρθένης, το ελληνικό κράτος δεν ήθελε να εξοφλήσει το χρέος του στον Παρθένη για αγορά πινάκων και αυτός δικαίως δεν ήθελε να παραδώσει τους πίνακες.

Όπως βλέπετε το ελληνικό κράτος είναι πάντα ίδιο και μάλλον χειρότερο, κοινός απατεών, λεηλάτης του λαού.

Προσοχή λοιπόν φίλοι μου:

Το ελληνικό κράτος σκοτώνει, και μάλιστα χιλιάδες φορές περισσότερο από ότι το κάπνισμα.)



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ : Το σύγχρονο νευροψυχολογικό και ηλεκτρονικό πολεμικό βασανιστήριο των Nαζί του 21ου αιώνα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα μέτρα για την πανδημία ήταν πράξεις βασανιστηρίων για να κάμψουν τη βούληση των ανθρώπων.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άντε ο παιδοβιαστής κι οι 213 να εκτελεστούν δημόσια στο Σύνταγμα.

Για τα ΜΜΕ που στήθηκαν έξω από το σπίτι της μικρής και την εκθέτουν στη γειτονιά θα περισσέψει καμιά κρεμάλα?



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάντως, έγκλημα ανάλογο μ' εκείνο που διέπραξε ο βιαστής, είναι κι αυτό των καναλιών που 'χουν στηθεί έξω από το σπίτι του 12χρονου κοριτσιού.

Φυσικά, τα κανάλια και οι φυλλάδες ξέρουν τι κάνουν, απευθυνόμενα στα πιο ζωώδικα ένστικτα μεγάλου μέρους της κοινωνίας. Που τη βρίσκει με τις εικόνες των θυμάτων. Είτε για να πει, "πω πω, τι συμβαίνει! Αχ, το καημένο!", είτε για να νιώσει λίγο και σαν τον βιαστή.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΑΚΗΣ ΜΟΥΜΤΖΗΣ

Η ατζέντα σήμερα είναι η λειτουργία του μετρό στον Πειραιά. Επάνω σε αυτήν την εικόνα γίνονται οι συγκρίσεις. Αφήστε τους ανύπαρκτους και τους μουσαμαδένιους να ασχολούνται με τους παιδοβιαστές. 

Σχολιο.- Από κοντά κι η γλίτσα! Μετά διαμαρτύρεται ένας κόσμος γιατί δημοσιοποιείται το ότι ο παιδοβιαστής σχετιζόταν με τη Ν.Δ., την Εκκλησία και την ΕΛ.ΑΣ.! 

Θα μου πεις, εδώ έγραψε βιβλία για να δικαιολογήσει τα μαζικά και πολύχρονα εγκλήματα και τους βιασμούς των ταγματαλητών, των χιτών και των μάυδων. Στην περίπτωση του βιαστή της 12χρονης θα κόλωνε;

Σχολιο.- Τί γίνεται; Πώς έγινε ή κοινωνία; Τά έχω χαμένα, αν έλεγαν ένα  όνομα από άλλο κόμμα σέ ρωτάω τί θά γινόταν;Πες μου;

Σχολιο.- Αν ο βιαστής ήταν σε άλλο κόμμα, θα έδειχναν τα κανάλια όλη μέρα κι αυτόν και όλους τους συγγενείς και φίλους του.

Σχολιο.- Μουμτζής, Καλύβας, Μαραντζίδης, το τρίγωνο της ξιπασιάς, της αλητείας και του αντικομμουνισμού. Όσο για τον Μαραντζίδη που είναι σεσημασμένος αντικομμουνιστής ιστοριογράφος, τον είχε καπαρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ στο φεστιβάλ νεολαίας.

Σχολιο.- ...και λεει και αισχρά ψέματα ο Μουμτζής για το Μετρό,εργο πολλων και διαφορετικών κυβερνήσεων με την τελευταία που μπορεί να πανηγυρίζει να είναι η τωρινή!!! Αλλά ποιοι είμαστε εμείς τωρα να κρίνουμε ..απο ψυχοθεραπεία σε ψυχοθεραπεία.

Σχολιο.- Έλα μου, ντε! Βιάζει ήσυχα ήσυχα ο παιδοβιαστής και έρχεσαι εσύ ο συμπλεγματικός και κάνεις βαβούρα. Ψυχοπαθή! Ε, ψυχοπαθή!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Βρίσκονται ναυαγοί σε κάποιο νησί ένας παιδεραστής, ένας καταχραστής κι ένας ΝεοΔημοκράτης. Ξαφνικά συνειδητοποιεί πως είναι μόνος του.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στα πόσα στελέχη παιδοβιαστές μετονομάζεσαι

σε Νέα Παιδεραστία;

Σχολιο.- Μόνο όταν θα κατηγορηθεί για παιδεραστία και ο καφετζής που τους πάει τους καφεδες



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μη ξεχνατε. Ατομικες βομβες μονο οι Αμερικανοι εριξαν στη Χιροσιμα και το Ναγκασακι απεμπλουτισμενο ουρανιο στη Γιουγκοσλαβια και στο Ιρακ. Οσο για δικτατοριες λιγο -πολυ παντου υπαρχουν. Απλως εδω διαλεγομε με εκλογες τον εξουσιαστη μας. Το ξυλο και οι αδικες τιμωριες παντου υπαρχουν. Εκτος αν το ξυλο που ριχνουν τα ΜΑΤ του Μητσοτακη ειναι ελαφρυ γιατι ειναι δημοκρατικο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πριν από δύο ημέρες, ο Στρατηγός του Ρωσικού Στρατού Σεργκέι Σουροβίκιν έγινε ο νέος διοικητής της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης των Λαϊκών Πολιτοφυλακών Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ και των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων

Ο Surovikin υπήρξε φωνητικός επικριτής του τρόπου με τον οποίο έχει διεξαχθεί η στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία μέχρι στιγμής. Ήταν υπεύθυνος για τη στρατιωτική υποστήριξη της Ρωσίας προς τη Συρία ενάντια στους τρομοκράτες που υποστηρίζονται από τη Δύση και την επέμβαση των ΗΠΑ, οπότε υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι ξέρει για τι πράγμα μιλάει.

Ενδιαφέρον, ο Surovikin υποστήριξε την προσπάθεια του Αυγούστου 1991 της Κρατικής Επιτροπής για την κατάσταση έκτακτης ανάγκης να βάλει φρένο στις αντεπαναστατικές ενέργειες του Γκορμπατσόφ και να διατηρήσει την ΕΣΣΔ. Στη συνέχεια, φυλακίστηκε για αρκετούς μήνες επειδή φέρεται να διέταξε στρατεύματα να ρίξουν σε φιλοκαπιταλιστές διαδηλωτές.

Ο Surovikin θεωρείται ένας πολύ σοβαρός και σεβαστός στρατιωτικός διοικητής. Οι σημερινές επιθέσεις σε ουκρανικές υποδομές και εγκατάσταση στο Zaporozhye που στεγάζει Πολωνούς και Δυτικούς μισθοφόρους θεωρούνται ένα άνοιγμα σε απάντηση της τρομοκρατικής επίθεσης της Ουκρανίας στη Γέφυρα της Κριμαίας και την επίθεση του Κιέβου κατά του Donbass και του Donbass τα απελευθερωμένα εδάφη.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



213 "νοικοκυραίοι" τηλεφώνησαν για να πάρουν σειρά, να βιάσουν ένα δωδεκάχρονο κορίτσι. Για να δούμε πόσες συμπάσχουσες παρουσιάστριες θα κόψουν απόψε τα μαλλιά τους.

Πατρίς, Θρησκεία, Υποκρισία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο πρώην διοικητής των αμερικανικών δυνάμεων στην Ευρώπη Ben Hodges: 1. Συμμερίζεται την δικαιωματιστική "νεομαρξιστική" αντίληψη περί ιμπεριαλιστικού χαρακτήρα της Ρωσίας, 2. Συμπορεύεται με το στρατόπεδο των "αντιιμπεριαλιστών" κατά των ληστών και 3. Εισηγείται πρόγραμμα αποϊμπεριαλιστικοποίησης της Ρωσίας! "Νομίζω ότι οι στρατιωτικοί στόχοι των ΗΠΑ σε αυτή τη σύρραξη θα πρέπει να περιλαμβάνουν την αποϊμπεριαλιστικοποίηση της Ρωσίας. Μου φαίνεται ότι πρέπει να βάλουμε τέλος στη Ρωσική Ομοσπονδία ως έχει σήμερα. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ό,τι δεν ήμασταν προετοιμασμένοι στην περίπτωση της ΕΣΣΔ", έγραψε στο Twitter ο πρώην διοικητής των αμερικανικών δυνάμεων στην Ευρώπη Ben Hodges.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ερώτηση από το ειδησεογραφικό πρακτορείο LIVE24 και απάντηση του Γιεβγκένι Πριγκόζιν [ιδιοκτήτη της γνωστής "Βάγκνερ"].

ΕΡΩΤΗΣΗ:

Καλημέρα, Γιεβγκένι Βίκτοροβιτς [Πριγκόζιν]!

Η συντακτική ομάδα του LIVE24 θα ήθελε να σας κάνει μερικές ερωτήσεις.

Ο στρατηγός του στρατού Σεργκέι Σουροβίκιν διορίστηκε νέος διοικητής της ΕΣΕ.

Πείτε μας, τον γνωρίζετε; Μπορείτε να σχολιάσετε τον διορισμό του;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Δημοσιεύουμε το σχόλιο του Γιεβγκένι Βίκτοροβιτς [Πριγκόζιν]:

"Βεβαίως, τον γνωρίζω. Ο Σουροβίκιν είναι ο πιο ικανός διοικητής του ρωσικού στρατού. Αλλά μπορεί να δράσει στην υπάρχουσα κατάσταση με βάση τις δυνατότητες που έχει και την κατάσταση που του παρέδωσαν οι προκάτοχοί του, και η οποία, για να το πω ήπια, δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Όσον αφορά τις προσωπικές του ιδιότητες, μπορώ να πω ένα πράγμα, ο Σουροβίκιν είναι μια θρυλική φιγούρα, γεννήθηκε για να υπηρετήσει πιστά την πατρίδα. Η πιστή και αληθινή υπηρεσία προς την πατρίδα δεν είναι μια ωραία στολή ή μπιχλιμπίδια για να φορέσεις. Όλοι θυμόμαστε τα γεγονότα στον Λευκό Οίκο [εννοεί στο Ανώτατο Σοβιέτ στη Ρωσία] τον Αύγουστο του 1991, οπότε ο Σουροβίκιν ήταν εκείνος ο αξιωματικός, ο οποίος χωρίς κανένα δισταγμό, αφού έλαβε μια διαταγή, κάθισε στο τανκ και έσπευσε να σώσει τη χώρα του.

Παρεμπιπτόντως, συμμετείχα και εγώ σε αυτές τις εκδηλώσεις τον Αύγουστο του 1991, αν και τότε ήμουν στο πλευρό των φιλελεύθερων διαδηλωτών. Βρισκόμασταν σε βαθύτατη αυταπάτη τότε και αντί να κατευθύνουμε τη θεμελιωδώς συγκροτημένη χώρα, που ονομαζόταν ΕΣΣΔ, προς μια νέα κατεύθυνση, να δώσουμε τις ιδέες της ατομικής ιδιοκτησίας, ένα νέο φορέα οικονομικής ανάπτυξης και να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας, την καταστρέψαμε όλοι μαζί ολοσχερώς. Εκτελέσαμε μια εντολή από τις ΗΠΑ και καταστρέψαμε τη μεγαλύτερη αυτοκρατορία της εποχής μας υπέρ μιας ομάδας άπληστων, ύπουλων πλασμάτων που έκλεβαν κρυφά εργοστάσια, βιομηχανίες και πλοία.

Παρεμπιπτόντως, οι περισσότεροι από αυτούς εξακολουθούν να κάθονται πάνω στα χρήματα που έχουν κλαπεί από τον λαό και τρίβουν τα χέρια τους. Ιστορικά, αυτό είναι ένα παγκόσμιο αμίμητο λάθος. Η Κίνα ακολούθησε μια παρόμοια πορεία, με μια διαφορά - δεν έκλεψε τίποτα, και τώρα έχει μια εξαιρετική οικονομία. Πρώτη στον κόσμο, αν εξαιρέσουμε τα σκοτεινά εγκληματικά σχέδια των Ηνωμένων Πολιτειών. Και ακόμη πληρώνουμε το τίμημα αυτού του λάθους.

Ο Σουροβίκιν δεν είχε χρόνο να φορτώσει ένα πλήρες τανκ με πυρομαχικά τον Αύγουστο του 1991. Αλλά αν το είχε κάνει, θα ζούσαμε σε μια εντελώς διαφορετική χώρα, δέκα φορές πιο ισχυρή.

Τι έχουμε ως αποτέλεσμα: Ο Χοντορκόφσκι, ο Μπερεζόφσκι και άλλοι - μια ορδή από σκυλιά όρμησαν πάνω στην ιδιοκτησία της Σοβιετικής Ένωσης και τη σκόρπισαν προς διάφορες κατευθύνσεις. Εκείνη την ημέρα βγήκα στην πλατεία με τους διαδηλωτές και αναποδογύριζα τρόλεϊ για να μην επαναφέρουμε την ΕΣΣΔ. Για ποιο λόγο; Για ένα επιπλέον κομμάτι λουκάνικο ή ένα ζευγάρι τζιν. Τα αποτελέσματα των σημερινών προβλημάτων καθορίστηκαν σε εκείνο το μακρινό 1991.

Παρεμπιπτόντως, αυτοί που κατέστρεψαν την ΕΣΣΔ είναι ακόμα ζωντανοί, υγιείς, διαθέτουν εργοστάσια και πλοία, έχουν το ίδιο όνομα - Ρώσοι ολιγάρχες. Και στα @ρχίδι@ τους έχουν γραμμένη ολόκληρη τη στρατιωτική βιομηχανία και τον αγώνα για τα συμφέροντα της Ρωσίας. Επομένως, ο Σουροβίκιν είναι ο καλύτερος και προσπάθησε να σώσει την πατρίδα του, αλλά η επιτυχία του εξαρτάται, μεταξύ άλλων, από τα βλήματα στο τανκ του.

- [Προσωπικά δεν θεωρώ ειλικρινή την μεταμέλειά του, αφού (και σήμερα) είναι ένας από τους Ρώσους ολιγάρχες και βασικό στήριγμα αυτού του συστήματος που διέλυσε την ΕΣΣΔ.]



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ελληνικό παράδοξο:

Εχουμε τους περισσότερους φιλορώσους και τις λιγότερες κινητοποιήσεις ενάντια στην ακρίβεια και το ΝΑΤΟ στην Ευρώπη.

Εχετε εξήγηση?

Εγώ κάτι υποψιάζομαι..

Η ψυχολογία του Ελληνα είναι πατημένη χάμω από την ήττα της "αριστεράς" το 2015. Η καρδιά του ζωντανή.

Ο αυθορμητισμός εκλείπει, τα κόμματα έγιναν συστημικά. Δυστυχώς, σχεδόν σύσσωμη η αντιπολίτευση.

Σχολιο.- Είμαστε άρτσι, μπούρτσι και λουλάς;

Σχολιο.- Πιάσαν τόπο τα λεφτά του Soros. Τόσα χρόνια αγοράζουν μετοχές στα γκρουπούσκουλα και τα κόμματα της αριστεράς και της αναρχίας για να πουλήσουν όταν τους χρειάζονται. Έ. Tώρα είναι η ώρα. Δυόμισι χρόνια τώρα, πουλάνε ό,τι τους πούν τ΄ αφεντικά. Τί άλλο να πούμε;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Να καταργηθεί ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στα καύσιμα και να μειωθεί ο ΦΠΑ

3 έχουν υπογράψει. 

https://www.change.org/p/%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%AF-%CE%BF-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%8D%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CF%89%CE%B8%CE%B5%CE%AF-%CE%BF-%CF%86%CF%80%CE%B1?recruiter=91948708&recruited_by_id=763505f2-b426-4eb4-8ca7-b107e41e9ac1&utm_source=share_petition&utm_campaign=share_petition&utm_term=share_for_starters_page&utm_medium=facebook

Είναι απολύτως αναγκαίο να καταργηθεί ο ΕΦΚ στα καύσιμα και να μειωθεί σημαντικά ο ΦΠΑ, ώστε να αποφευχθεί η περαιτέρω φτωχοποίηση του γενικού πληθυσμού και η διάλυση του παραγωγικού και κοινωνικού ιστού της χώρας. 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



10/10/2022  -  20.00

Στόλτενμπεργκ: Το ΝΑΤΟ καταδικάζει τις «τρομερές και αδιάκριτες επιθέσεις» σε μη στρατιωτικές υποδομές στην Ουκρανία. Ας θυμίσουμε στον Στόλτενμπεργκ τι και πώς συμπεριφέρθηκε το ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία στην Βαγδάτη και μετα στην Λιβύη....

Κυριε Στολντεμπερκ να σας θυμίσω τις βομβες ΑΠεμπλουτισμένου ουρανιου με 5.000 νεκρούς άμαχους αθώους Σέρβους...

78 ημέρες κράτησαν οι αερπορικές επιδρομές...Άγαμοι Θύται !!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φλέγεται ο σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας του Κιέβου!! Και όπως δείχνουν τα πράγματα , σε δύο μέρες από τώρα , η Ουκρανία θα επιστρέψει στον 18ο αιώνα!!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙ ΖΗΤΟΥΣΑΙ Ο ΚΟΚΑΚΙΑΣ ΖΕΛΕ .....ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ 

Τα κτηνωδη περιττωματα που παριστανουν τους ανθρωπους μετα απο ενα παρτυ βομβαρδισμων στο Ντομπας εναντιον αμαχων κι αφου ειχε προηγηθει η χρησημοποιηση αμαχων ως ασπιδες ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΕΠΑΓΓΕΜΑΤΙΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ .....Ερχεται λοιπον το τελος τους γιατι το παρακαναν!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πυρκαγιά στον θερμοηλεκτρικό σταθμό και στο Lvov!

Ο «ΠΟΛΕΜΟΣ» ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΟΚΑΚΙΑ ΖΕΛΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ...ΟΥΚΡΑΝΙΑ.Οι Ρωσσοι δεν βιάζονται αλλα και ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ!!

Το τσουλαριο του Κιεβου δεν θα σωθεί με θράσος και τρομοκρατικές ενέργειες τυπου ISSIS.

Το τέλος τους ειναι προδιαγεγραμμένο απο το 2014 όταν έκαψαν 100 αθώους Ρωσόφιλους μεσα στο Εργατικό Κέντρο της Οδησσού …και σφαγίασαν 15.000 άμαχους στο Ντομπας…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο Κίεβο,ένας πύραυλος έπεσε στην αποθήκη της μάρκας καλλυντικών LAMEL,η οποία μόλις χθες ΓΙΟΡΤΑΖΕ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ την τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας!

Προχθές ήταν όλο χαρά για την έκρηξη στην γέφυρα της Κριμαίας..

Με τις υγείες σας λοιπόν! Ετσι ζουσαν σε καθημερνή βάση επι οκτώ χρονια οι κάτοικοι του Ντονιεσκ με 15.000 άμαχους νεκρούς απο τα ταγματα των Ναζι του Κιέβου !!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρε Πούτιν δεν στελνεις το συνεργειο που μεσα σε λιγες ωρες αποκατάστησε την γεφυρα της Κριμαίας να φτιάξει και την γέφυρα της Καβαλας που εχει πέσει απ τον Οκτωβριο του 2018 και εχει γίνει θέαμα για τους Τουρίστες . Έχουν αλλάξει δυο Κυβερνησεις δυο Δήμαρχοι και δυο Περιφερειάρχες και η γέφυρα ειναι οπως οταν έπεσε...πριν απο τεσσερα χρόνια.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έλειπα από το πρωί της Κυριακής, μπαίνω σε τούτο τον διάολο το facebook να διαβάσω καμιά είδηση και μαθαίνω για τούτο εδώ το σκουπίδι (όχι δεν εννοώ τον Πατούλη, ούτε τον Σαμαρά, ούτε τον Πλεύρη). Φαντάζομαι ήδη έχετε μάθει για τις αποτρόπαιες πράξεις του (βίαζε κατ' εξακολούθηση και εξέδιδε 12χρονο κοριτσάκι). 

Κάτι μέσα μου, μού λέει ότι θα' χει την τύχη του Λιγνάδη. Τι όχι; με τέτοιες "άκρες"; και τον γιο του σε εφημερίδα του εθνικού πρεζέμπορα; βάζει κανείς στοίχημα;

Το (πιο) αποτρόπαιο βέβαια σ' αυτή την ιστορία είναι ότι υπήρχαν "πελάτες", πολλοί "πελάτες"....πάρα πολλοί "πελάτες". Αλήθεια τώρα; τόσο χαμηλά; ήξερα ότι η ελληνόφωνη κοινωνία έχει τα χάλια της αλλά καθημερινά εκπλήσσομαι για το πόσο χαμηλά έχουμε ξεπέσει. Αλλά το ψάρι πάντα από το κεφάλι βρωμάει. Και το βλέπετε το κεφάλι...

Σχολιο.- Ποιος είναι αυτός; Γνωρίζουμε...;

Σχολιο.- Ηλίας Μίχος

Στέλεχος την Νέας Δημοκρατίας..στον Κολωνό.

Σχολιο.- Σαπιλα ,μποχα.

Σχολιο.- Και λοιπόν ; Ωραία, τον καυτηριάζουμε και τον καταριόμαστε στο φέισμπουκ, δεν έγινε και κάτι. Σε ζούγκλα θα εξακολουθούμε να ζούμε και αύριο το πρωί.

Σχολιο.- τον δείχνουμε καιτον ονοματίζουμε τουλάχιστον. Δεν θα το κάνει κανένα ΜΜΕ

Σχολιο.- Όσο δεν τους πειράζει κανένας και τη βγάζουν καθαρή, δεν κάνουμε τίποτα.

Σχολιο.- η ΝουΔουλα κατάντησε της ‘σάρας-μαρας πόλος έλξης

Σχολιο.- Κάποιος που ξέρει πως δουλευει το συστημα.. Τετοιοι τυποι είναι στην ΝΔ την ακροδεξιά τους φασίστες και τους ναζιστές.. Βδέλλες γλυφτες.. Εντελώς σάπιοι και συνάμα διεστραμμένοι.. Έτοιμο για Καιάδα τον έχω

Σχολιο.- Δεν ένοχοποιούμε όλους αυτούς που φωτογραφιζόταν …… αλλά μέσα στην ΝΔ να υπάρχουν τόσοι που ασχολούνται με την παιδεραστία …. Δεν το λες και τυχαίο …!!

Σχολιο.- 213 τηλέφωνα, λέει, δέχθηκε ο παιδοβιαστής για τη 12χρονη.

Ελπίζω πολύ γρήγορα, αυτοί οι 213, να επισκεφθούν τον Εισαγγελέα και να δώσουν εξηγήσεις.

Σχολιο.- Δεν δέχτηκαν τη μάνα της 12χρονης στο ΑΤ Κολωνού! Εμ βέβαια! Τζάμπα καμάρωνε ο δράστης κι ανέβαζε φωτογραφία με τον διοικητή στο FB;

Σχολιο.- Δηλαδή ρε φίλε, φταίει ο πατριωτισμός για αυτά. Ενώ τα περιγράφεις σωστά, πετάς στο τέλος και το εθνομηδενιστκό, σαν γνήσιος δικαιωματιστής «αριστερός». Ξεχνάς βέβαια, ότι τα προγράμματα αυτά τα προωθούν σε παγκόσμιο επίπεδο, τα δικαιωματικά «αριστερά» και κεντροδημοκρατικά κόμματα της παγκοσμιοποίησης. α σου θυμίσω, ποιος έβαφε την βουλή ροζ, για να προωθήσει την ανωμαλία. Και για να μην παρεξηγιόμαστε , τα ίδια σκατά είναι και οι 301.

Σχολιο.- Εχω απεμπολησει την απατη των κομματων (ολων των κομματων) απο την δεκαετια του 70.Η εννοια ''αριστερα'' που διεσυρε και ξευτιλησε ο Συριζα και η ΝΤΠ δεν εχει καμια σχεση με την αριστερα των πραγματικων πατριωτων που πολεμησαν τους ναζι για την αξιοπρεπεια την ελευθερια και για να μην μιλαμε γερμανικα και μετα τους προδωσε το ιδιο τους το κομμα το ΚΚΕ με την συμφωνια της Βαρκιζας.Δεν εχω καμια σχεση με τα θλιβερα καρναβαλια του Σορος με εξαγορασμενες καρικατουρες ανθρωπων που εχουν χασει καθε ιχνος ανθρωπινης υποστασης και αγονται και φερονται σαν τις αρκουδες των γυφτων που τους βαραγανε το ντεφι και χορευανε αλλα ειχανε τον χαλκα στην μυτη...

Σχολιο.- η ελληνική "δεξιά" είναι ένα κρατοκοδιαιτο μόρφωμα που τα τσεπωνε πάντα από 10 μεριές συνεργαζόταν πάντα μα πάντα με τον ξένο παράγοντα και το πιο χυδαίο που έκανε είναι ότι παρίστανε την "λαϊκή"....σκύψε το κεφάλι μην μιλάς κατέδωσε τον διπλανό σου υπέγραψε κοινωνικά φρονήματα.......έχει καμία σχέση ο Μητσοτάκης με τον Ορμπάν πχ?όπως δεν έχει καμία σχέση η αριστερά με Τσίπρα Βαρουφάκη και λοιπά λιμα του Σόρος.

Σχολιο.- Πριν λίγα χρόνια εδώ στα Δερβενοχώρια , ένας δάσκαλος βίασε ένα αγοράκι του Δημοτικού.

Ο πατέρας του πήρε άλλους τέσσερις και οι τέσσερις κρατούσαν τον δάσκαλο χέρια πόδια και ......ο πέμπτος .....εναλλάξ. Έτσι έγινε η διάνοιξη .......της διώρυγας του Παναμά.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε δήλωσή του ο Γιάννης Μαντζουράνης, εκ των συνηγόρων της Ελένης Τουλουπάκη, ανέφερε:

«Σήμερα στο ειδικό δικαστήριο, σύρετε από την κυβερνητική πλειοψηφία με μια κακοστημένη κατηγορία η έντιμη εισαγγελέας που ερευνούσε την υπόθεση Novartis, η Ελένη Τουλουπάκκη.

Ταυτόχρονα όμως, επιχειρείται να τρομοκρατηθούν, όλοι οι έντιμοι δικαστές και να εξασφαλιστεί έτσι η ασυλία των ισχυρών του χρήματος, και του καθεστώτος.

Είναι μια κακοποιητική εργαλειοποίηση της Δικαιοσύνης από τον πρωθυπουργό και το περιβάλλον του. Είναι βαρύτατο πλήγμα για το κράτος δικαίου στην πατρίδα μας, που έρχεται να συμπληρώσει τις παρακολουθήσεις πολιτικών και δημοσιογράφων από το παρακράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κύριος Μητσοτάκης, δεν διέπραξε όμως, μόνο ύβρη κατά της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας με τις επιλογές του. Συνάμα, διέπραξε και μέγα σφάλμα. Και αυτό, γιατί από το ειδικό δικαστήριο, δεν θα προκύψει μόνο η αθώωση της Ελένης Τουλουπάκη, αλλά και η αποκάλυψη των παρανόμων μεθοδεύσεών του.

Το σκότος του καθεστώτος Μητσοτάκη, δεν θα τυφλώσει τους δικαστές. Αν ο πολιτικός αυτουργός, αυτής της ιλαροτραγωδίας, είχε μελετήσει λίγο καλύτερα, τους αρχαίους κλασικούς, αυτό που έγραψε ο Ευριπίδης.

‘’Αλλ’ η Δίκη γαρ και κατά σκότον βλέπει. Αλλά η δικαιοσύνη, βλέπει και στο σκοτάδι’’».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σας έχω πει ,η τηλεόραση είναι ένας βοθρος και δουλεύουν εκεί σκατανθρωποι όπως η Σκατιανα  

"Εξώδικο στην σκατιανα προανήγγειλε η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, που έδειξε φωτο της μικρής με πίξελ.

Στο λεξικό της κατάπτυστης "δημοσιογράφου" ο βιασμός ονομάζεται ερωτική πράξη

Ο Ευαγγελάτος προσπαθεί να σώσει τη συζυγό του λέγοντας ότι εμείς όλοι οι δημοσιογράφοι είμαστε μαζί σας αλλά ρίχνει κι έμμεσα ευθύνες στην οικογένεια !

Αλήτες δημοσιογράφοι!"



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαλιστα , κραυγές και προτροπές να ψοφήσει το τέρας  

Ας αναρωτηθουμε όμως τι στήριξη είχε και έχει μια μητέρα φτωχή που μεγαλώνει 8 παιδιά ..

κοινωνικούς λειτουργούς δεν έχει αυτο το κράτος ? 

Στήριξη για να μεγαλωσει τα παιδιά της ? 

Θα πρεπε να έχει δομες δωρεάν με φαγητό να αφήνει τα παιδιά της και να είναι ήσυχη και φυσικά θα πρεπε να δέχεται βοήθεια από το(ανύπαρκτο ) κράτος ..

μόνο μπάτσους έχουμε για ότι θέλετε ..ΟΠΚΕ,ΔΙΑΣ,ΜΑΤ,ΔΡΑΣΗ κτλ κοινωνικούς λειτουργούς όχι ,γιατρούς όχι ,

κάτι ιδρύματα της συμφοράς όπου περιμένουν κάτι αρπακτικα όπως το κάθαρμα τέλειος εκπροσωπος της ΝΔ του πλαστού και ψεύτικου «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» 

Για την περίφημη ελληνική γειτονιά μπορείτε να πείτε αντιο,έχει αντικατασταθεί από τους καννιβαλους του GNTM και του σελφι



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αφήστε ήσυχη την μητέρα του 12χρονου κοριτσιού , μητσοτακοαποβράσματα, κωλοδεξιά φάρα του κερατά, παιδοβιαστές κωλοδεξιοί χωρίς καμιά εξαίρεση, η ιδια εργαζόταν ως καθαρίστρια στο κατάστημα του 53χρονου στα Σεπόλια

Η γυναίκα έχει κι άλλα επτά παιδιά.

" Το έγκλημα διαρκείας, αποκαλύφθηκε, όταν το παιδί, αποκάλυψε στη μητέρα του όλη την αλήθεια για το τι συνέβαινε, με κύριο υπαίτιο τον ίδιο τον εργοδότη."

Φανταστείτε και την πίεση που δέχτηκε και δέχεται αυτή η μητέρα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Κρήτη και ιδιαίτερα στο Ρέθυμνο η αποφυλάκιση του πρώην προπονητή Νίκου Σειραγάκη, που τον Δεκέμβριο του 2011 είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω για ασέλγεια σε βάρος αγοριών, αθλητών του στην τοπική ομάδα μπάσκετ. (Ο Σειραγάκης ήταν υποψήφιος της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής).

Δύο χρόνια μετά, ο Νίκος Σειραγάκης καταδικάστηκε τελεσίδικα για κατάχρηση σε ασέλγεια και απόπειρα κατάχρησης, σε βάρος συνολικά 36 παιδιών. 

Η ποινή που του επέβαλε το δικαστήριο αθροιστικά ήταν 401 και κατά συγχώνευση 220 έτη φυλάκισης, με εκτιτέα τα 25 χρόνια Εξέτισε τα 8,5 χρόνια 


Λέσβος: «Τίποτα δεν έγινε χωρίς τη συναίνεσή της 14χρονης» λέει ο δικηγόρος του 53χρονου Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για τον ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗ Ευστράτιο του Ευαγγέλου και της Μαρίνας, γεννηθέντα την 28-11-1969 στον Καναδά. προπονητής βόλεϊ και αστυνομικός 

Τα στοιχεία δόθηκαν στη δημοσιότητα με εντολή εισαγγελέα. 


Οριστικά φαίνεται ότι κλείνει ο φάκελος με τις καταγγελίες της Γεωργίας Μπίκα για βιασμό, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

η 24χρονη είχε καταγγείλει ομαδικό βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, ενώ αρχικά κατηγορούμενος έχει βρεθεί ένας 27χρονος επιχειρηματίας 


Ο 35χρονος Έλληνας που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού και της ελαφράς σωματικής βλάβης, μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα θα πρέπει 1 φορά το μήνα να παρουσιάζεται στο Αστυνομικό τμήμα της Καλαμάτας, απαγορεύεται να φύγει από τη χώρα, να μην πλησιάζει την 24χρονη φοιτήτρια και τέλος να μην κυκλοφορεί από τα μεσάνυχτα μέχρι και την ανατολή του ηλίου.


Καλαμάτα

ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο νεότερο των 12 ετών κατ’ εξακολούθηση. Σύμφωνα με πληροφορίες μια 25χρονη μητέρα ενός 5χρονου παιδιού, κατήγγειλε τον 31χρονο στις αστυνομικές αρχές, την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, για τέλεση γενετήσιων πράξεων εις βάρος του ανήλικου γιού της. 


Καλαμάτα: Χειροπέδες σε 53χρονο για βιασμό της ανιψιάς του σε ηλικία 6 ετών

Το παιδί εξετάσθηκε από παιδοψυχολόγο και επιβεβαιώθηκαν όσα είχε εξομολογηθεί στην καθηγήτριά της


Στην άσκηση έφεσης στην απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την υπόθεση Λιγνάδη προχώρησε η Εισαγγελία Εφετών

Το πρώτο σκελος αφορά την κατά πλειοψηφία 5-2 αθώωση του Δημήτρη Λιγνάδη από την κατηγορία του βιασμού του πρώτου καταγγέλλοντος.

Το δεύτερο σκέλος της έφεσης αφορά το ύψος της ποινής που επιβλήθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη για τους δύο βιασμούς για τους οποίους καταδικάστηκε. Το δικαστήριο αποφάσισε κατά πλειοψηφία να επιβληθεί ποινή κάθειρξης 10 ετών για τον ένα βιασμό και 5 έτη για τον άλλον και στη συνέχεια, κατά συγχώνευση, η τελική ποινή έφτασε τα 12 έτη κάθειρξης.ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, μετά την καταδίκη του για δύο βιασμούς


Θύελλα αντιδράσεων, ανακοινώσεων και δηµοσιευµάτων ακόµη και σε ξένα µέσα ενηµέρωσης έχει προκαλέσει η καταδίκη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων του πρώην βουλευτή της Ν∆ Νίκου Γεωργιάδη.το 2010, ο πρώην βουλευτής διατελούσε χρέη συµβούλου του υπουργού Οικονοµικών της Μολδαβίας, Βαλερί Λαζάρ. Στα δικαστικά έγγραφα των µολδαβικών Αρχών, , ο πρώην συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη κατονοµάζεται για σχέση ή επαφές µε τουλάχιστον τρία ανήλικα αγόρια, ηλικίας από 15 έως 17 ετών. Μάλιστα, ο πρώην βουλευτής φέρεται να είχε προσφέρει και οικονοµική βοήθεια στο κύκλωµα για τη δηµιουργία ιστοσελίδας η οποία θα έφερνε σε επαφή πελάτες µε µαστροπούς, ενώ οι συναντήσεις του µε τα νεαρά αγόρια φέρονταν να γίνονταν στο διαµέρισµα που διατηρούσε στη Μολδαβία.ο πρώην βουλευτής, συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος µε την επίδειξη του διπλωµατικού διαβατηρίου.

Στην Ελλαδα Έπαυσε η ποινική δίωξη σε βάρος του πρώην βουλευτή της ΝΔ Νίκο Γεωργιάδη ο οποίος διωκόταν για το αδίκημα της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων το οποίο φέρεται να τελέστηκε στη Μολδαβία.

Πρωτόδικα ο Νίκος Γεωργιάδης είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 28 μηνών και χρηματική ποινή 20 χιλιάδων ευρώ, αφού το δικαστήριο τότε τον έκρινε ένοχο κατά πλειοψηφία (2-1) για το αδίκημα της ασέλγειας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, χωρίς την αναγνώριση ελαφρυντικού ωστόσο του χορήγησε αναστολή αναστολή έως την εκδίκαση της έφεσης του.

Ο πρώην πολιτικός παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων και άκουσε από την εισαγγελέα της έδρας ότι το αδίκημά του παραγράφηκε λόγω των διατάξεων του νέου Ποινικού Κώδικα. 


κοινό όλων αυτών η ΝΔ



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Vladimir Evseev σχετικά με την τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας: Πρόκειται για μια προσεκτικά προετοιμασμένη τρομοκρατική επίθεση

Συνέντευξη στον Kirill Kurbatov, συγγραφέα Ukraina.ru

Η τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας είναι το αποτέλεσμα ανοργάνωτων και ημιτελών αποφάσεων [από την πλευρά της Ρωσίας]. Δεν μπορείς να πολεμάς με μισό τρόπο. Πρέπει να πολεμήσουμε πλήρως. Και γι' αυτό, είναι απαραίτητο τουλάχιστον να καταστείλουμε το σύστημα αεράμυνας του εχθρού και να περάσουμε στην επίθεση στο Ντονμπάς, πιστεύει ο Βλαντιμίρ Εβσέγιεφ, στρατιωτικός εμπειρογνώμονας στο Ινστιτούτο των χωρών της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών (ΚΑΚ).

ΕΡ - Vladimir Valeryevich, σε ποιο βαθμό θα μπορούσατε να περιμένετε ότι η τρομοκρατική επίθεση θα πραγματοποιούνταν με τη μορφή που έγινε;

ΑΠ - Στη σημερινή κατάσταση ήταν απαραίτητο να επιθεωρείται κάθε όχημα. Ειδικά ένα φορτηγό, διότι ένα επιβατικό αυτοκίνητο δεν μπορεί να μεταφέρει τόσα πολλά εκρηκτικά. Όλα ήταν συγχρονισμένα. Επειδή το φορτηγό ταξίδευε την ώρα που στις σιδηροδρομικές γραμμές κινούνταν ένα τρένο που μετέφερε δεξαμενές καυσίμων. Πρόκειται για μια προσεκτικά ενορχηστρωμένη επίθεση.

Πέρασα φέτος από τη γέφυρα της Κριμαίας. Δεν ελέγχονταν όλα τα οχήματα. Είναι σαφές ότι δεν μπορούμε να ελέγξουμε κάθε προσωπικό όχημα, αλλά όλα τα φορτηγά πρέπει να ελέγχονται πλήρως. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το κάναμε αυτό. Γιατί δεν υπήρχε ένα αυτόματο σύστημα που να μπορεί να ανιχνεύει εκρηκτικά από απόσταση; Υπάρχουν τόσες πολλές ερωτήσεις.

Έχω πάει στο ιρακινό Κουρδιστάν. Ξέρω πόσο αυστηρό είναι το σύστημα ελέγχου στο αεροδρόμιο. Γιατί είμαστε τόσο απρόσεκτοι; Επειδή ένα μέρος του πληθυσμού μας εξακολουθεί να πιστεύει ότι ο πόλεμος διεξάγεται κάπου στην Ουκρανία, αλλά δεν τους αφορά. Θα ζήσουν όπως πριν, διοργανώνοντας επιδείξεις drone στην Αγία Πετρούπολη και City Day στη Μόσχα. Ως άνθρωπο, αυτό με εκνευρίζει πραγματικά.

Το κύριο πρόβλημά μας είναι οι μισές αποφάσεις. Ή πολεμάμε ή δεν πολεμάμε. Δεν μπορείς να πολεμήσεις στην μέση. Η επιστράτευση θα έπρεπε να είχε κηρυχτεί πριν από έξι μήνες. Αλλιώς, αποδεικνύεται ότι κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου έχουν εκπαιδεύσει πολλά κύματα στρατιωτικού προσωπικού και τώρα δεν μπορούμε να τους σταματήσουμε.

Επαναλαμβάνω, η τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας είναι το αποτέλεσμα άναρχων και μισόκαρδων αποφάσεων. Δεν μπορείτε να πολεμήσετε με μισό τρόπο. Πρέπει να πολεμήσουμε τελείως. Γιατί δεν χτυπάμε το Κίεβο; Γιατί δεν καταστρέφουμε τη σιδηροδρομική υποδομή που χρησιμοποιούν για τη μετακίνηση στρατευμάτων; Δεν το καταλαβαίνω αυτό.

ΕΡ - Μιλώντας χωρίς συναισθήματα, πόσο θα επηρεάσει η τρομοκρατική επίθεση τον ανεφοδιασμό της ομάδας στρατευμάτων μας στη Χερσώνα;

ΑΠ - Δεν νομίζω ότι θα διαταραχθεί σοβαρά (ο εφοδιασμός - σ.σ.). Υπάρχουν πλοία, υπάρχουν δυνατότητες του στόλου. Απλά θα επιμηκυνθεί λίγο. Από στρατιωτική άποψη, το πρόβλημα του ανεφοδιασμού μπορεί να επιλυθεί.

Ένα άλλο πράγμα είναι ότι τα στρατεύματα συγκεντρώνονται τώρα και πάλι στο Νικολάεφ. Ίσως ετοιμάζουν μια νέα επίθεση και πριν από αυτό ανατινάχθηκε η γέφυρα. Τώρα μπορούμε να περιμένουμε δράση στην πρώτη γραμμή του μετώπου.

Η ίδια η γέφυρα θα αποκατασταθεί. Η ακτοπλοϊκή σύνδεση θα περιορίσει τον εφοδιασμό για τον αστικό τομέα. Αλλά κρίνοντας από αυτά που είδα το καλοκαίρι, η γέφυρα δεν ήταν πολύ φορτωμένη. Δεν υπήρχε ροή αυτοκινήτων. Για τη στρατιωτική σφαίρα, τώρα θα πρέπει να υπάρχει προτεραιότητα, διότι χωρίς αυτήν είναι αδύνατο να επιλυθεί το ζήτημα της ασφάλειας.

Επαναλαμβάνω, αυτό είναι ένα ακόμη μήνυμα προς την κοινωνία μας για τον πόλεμο με την Ουκρανία. Δεν μπορείτε να πολεμήσετε στη μέση. Τώρα αποκαλύπτονται πολλά προβλήματα στον ρωσικό στρατό, τα οποία συσσωρεύονταν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Υπήρχε πάρα πολύ θέαμα.

Όλα αυτά θα πρέπει να αντιμετωπιστούν ως καταστροφή. Αλλά αυτή η ατυχία θα οδηγήσει στην ανάκαμψη της κοινωνίας. Η κοινωνία πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία επηρεάζει τους πάντες. Δεν μπορούμε να κρυφτούμε ούτε στη Μόσχα ούτε στην Άπω Ανατολή. Αυτός είναι ο δικός μας πόλεμος και πρέπει να τον πολεμήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

ΕΡ - Είπατε ότι δεν καταστρέψαμε τη σιδηροδρομική υποδομή της Ουκρανίας. Πιστεύετε ότι είναι ρεαλιστικό να τα καταστρέψουμε όλα, δεδομένου ότι δεν μπορούν να καταστρέψουν ούτε τη γέφυρα της Κριμαίας ή τη γέφυρα Αντονόφσκι μέχρι τέλους;

ΑΠ - Εννοώ ότι πρέπει να πολεμήσουμε με πλήρη ισχύ. Αυτό απαιτεί, τουλάχιστον στη ζώνη του μετώπου, να καταστραφεί το σύστημα αεράμυνας της Ουκρανίας, το οποίο έχει αποκατασταθεί και εμποδίζει το έργο της αεροπορίας μας.

Είναι απαραίτητο να καθιερωθεί η αλληλεπίδραση των στρατευμάτων μεταξύ των "φυλών" και μεταξύ των ειδικών ομάδων. Γιατί αυτό δεν γίνεται, δεν καταλαβαίνω. Στη Συρία, πολεμήσαμε διαφορετικά. Κοιτάξτε πόσους πυροβολητές είχαμε εκεί. Γιατί δεν συμβαίνει τώρα; Γιατί έχουμε ξεχάσει την εμπειρία της Συρίας;

Οι μονάδες θα πρέπει να έχουν πυροβολητές πυροβολικού και αεροπορίας. Πρέπει να υπάρχουν απευθείας δίαυλοι επικοινωνίας που να επιτρέπουν επιθέσεις πυροβολικού και αεροπορίας. Υποφέρουμε από το γεγονός ότι το επίπεδο των πληροφοριών δεν ανταποκρίνεται στα καθήκοντα που έχουν τεθεί. Ο εχθρός χτυπά με MLRS, συμπεριλαμβανομένων των Hymars, και φεύγει. Γιατί δεν τα καταστρέφουμε; Υπάρχουν πολλά ερωτήματα σχετικά με τη στρατιωτική σφαίρα.

Ελπίζω ότι ο διορισμός του Στρατηγού του Στρατού Surovikin ως Διοικητή της ενιαίας ομάδας στρατευμάτων θα αλλάξει κάπως την κατάσταση. Διότι δεν είναι φυσιολογικό όταν έχουμε τρεις ομάδες που πολεμούν χωριστά. Πρέπει να υπάρχει ενιαίος συντονισμός. Δεν υπάρχει, και ο εχθρός το εκμεταλλεύεται αυτό, μεταφέροντας στρατεύματα από πλευρά σε πλευρά, από το νότο στο βορρά.

Πριν καταστρέψουμε την υποδομή, πρέπει να απενεργοποιήσουμε το σύστημα αεράμυνας. Η αεράμυνα δεν έχει εξουδετερωθεί ή έχει αποκατασταθεί. Οι επιχειρήσεις της αμυντικής βιομηχανίας εξακολουθούν να λειτουργούν, οι οποίες επίσης αποκαθίστανται. Γιατί εξακολουθεί να λειτουργεί ένα εργοστάσιο επισκευής αρμάτων στο Χάρκοβο;

Προσπαθήσαμε να λύσουμε τα προβλήματα με λίγη αιματοχυσία, ώστε, Θεός φυλάξοι, ο πληθυσμός να μην υποφέρει. Αλλά αυτό δεν θα λειτουργήσει. Πρέπει να ενωθούμε και να πολεμήσουμε μαζί. Αλλά εδώ ένα μέρος της κοινωνίας προσπαθεί να κρυφτεί στη Γεωργία, το Καζακστάν ή τη Μόσχα.

ΕΡ - Ίσως οι αρχές είχαν δίκιο για να μην τρομάξουν το κοινό και ονόμασαν αυτόν τον πόλεμο "ειδική επιχείρηση"...

ΑΠ - Οι αρχές ήθελαν να τελειώσει ο πόλεμος με μια μικρή αιματοχυσία. Δεν μπορεί να τελειώσει με μια μικρή αιματοχυσία, επειδή η Δύση παρέχει στην Ουκρανία τη μέγιστη δυνατή υποστήριξη. Και αν είχαμε ξεκινήσει πόλεμο με το ΝΑΤΟ, ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα; Είμαστε έτοιμοι να πάμε σε πόλεμο με το ΝΑΤΟ; Αποδεικνύεται ότι δεν είμαστε. Δεν μπορούμε καν να νικήσουμε την Ουκρανία, η οποία υποστηρίζεται από το ΝΑΤΟ αυτή τη στιγμή. Πώς θα πολεμήσουμε με το ΝΑΤΟ, το οποίο πολεμά καλύτερα από την Ουκρανία; Έτσι, στην περίπτωση της Ουκρανίας, πρέπει να μάθουμε πώς να πολεμάμε το ΝΑΤΟ.

ΕΡ - Πόσο χρόνο χρειαζόμαστε για να μάθουμε να πολεμάμε το ΝΑΤΟ;

ΑΠ - Αν όλα είναι καλά οργανωμένα, σε έξι μήνες θα μάθουμε πώς να πολεμάμε. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να καθόμαστε και να περιμένουμε αυτούς τους έξι μήνες. Σε αυτούς τους έξι μήνες πρέπει να μάθουμε να πολεμάμε.

ΕΡ - Πόσο καιρό θα μας πάρει να μάθουμε να πολεμάμε με το ΝΑΤΟ;

ΑΠ - Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι κινητός. Είναι αδύνατο να καλυφθούν περισσότερα από χίλια χιλιόμετρα του μετώπου με στρατεύματα ακόμη και 300 χιλιάδων ανθρώπων. Είναι δύσκολο να αμύνεστε σε τέτοιες συνθήκες, επειδή δεν έχετε μια ενιαία πρώτη γραμμή. Έτσι, σε αυτή την περίπτωση πρέπει να περάσετε στην επίθεση. Αυτές οι ανάγκες επιλύονται από την επίθεση. Αφήστε την Ουκρανία να μεταφέρει στρατεύματα σε διάφορες περιοχές και θα απελευθερώσουμε το Ντονμπάς γρήγορα. Το κύριο πράγμα τώρα είναι να αναλάβουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Σε αυτή την περίπτωση θα είναι ευκολότερο για εμάς να επιλύσουμε όλα τα προβλήματα.

Δεν βλέπω την τραγωδία στο γεγονός ότι αυτά τα δύο ανοίγματα της γέφυρας καταστράφηκαν. Αλλά είναι απαραίτητο, επιτέλους, να αντλήσουμε από αυτό τα διδάγματα και να σταματήσουμε τη μισόκαρδη συμπεριφορά. Η Ουκρανία είναι ένας ισχυρός εχθρός. Ένας ισχυρός εχθρός μπορεί να νικηθεί μόνο από όλους μαζί.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συνάδελφοι και φίλοι θέλω να σας επιστήσω τή προσοχή σε κάτι που εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες.

Δυστυχώς βρεθήκαμε στη δυσάρεστη θέση να χειριστούμε περιστατικά συναδέλφων, που απελπισμένοι σκέφτηκαν να θέσουν τέλος στη ζωή τους.

Σήμερα στην Αθήνα, υπήρξε σχετική κινητοποίηση και ελπίζουμε οτι με την ψυχολογική στήριξη ειδικών, να προλάβαμε ένα δεύτερο δυστύχημα και ελπίζουμε πως ο συνάδελφος θα το ξανασκεφτεί. Ελέγχεται και άλλη πληροφορία αυτή τη στιγμή. Η Χρυσάνθη, λύγισε. 

Το βάρος που κουβαλάμε τους 14 αυτούς μήνες είναι σαφές πως είναι τεράστιο, όμως πρέπει να συμφωνήσουμε ότι η αυτοχειρία δεν είναι λύση. Είμαστε ομάδα. Είμαστε όλοι μαζί

. Διαθέτουμε στις τάξεις μας ειδικούς επιστήμονες, ψυχολόγους και ψυχιάτρους. Απευθύνουμε έκκληση.Μιλήστε, ζητήστε βοήθεια. Κανένας αυτές τις ώρες να μη μένει μόνος, καμία μόνη.

Θρηνούμε σιωπηλά για την απώλεια της Χρυσάνθης. Ας είναι η τελευταία. Να μείνει στις καρδιές μας ζώντανη για τη μαχητικότητα, την αγωνιστικότητα και τον ηρωϊσμό της, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μας. 

Αλλά όχι για το τέλος της. 

.Δεν θα το ήθελε ούτε η ίδια να πυροδοτήσει με το ¨φευγιό" της κάτι τέτοιο...

Η ζωή μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό και δεν έχει κανείς μας το δικαίωμα, να τη χαρίζει θυσία, σε αυτά τα κτήνη που μας κυβερνούν.

Χρειαζόμαστε όλοι στη μάχη. Ζωντανοί και όχι νεκροί σε φωτογραφίες.

Μιλήστε, ζητήστε βοήθεια. Μαζί θα μείνουμε όρθιοι και θα νικήσουμε.

Με συγχωρείτε για την ένταση της ανάρτησης όμως οι τελευταίες ώρες ήταν δραματικές.

Καλή συνέχεια σε όλους μας



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



213 κλήσεις από καθάρματα της διπλανής πόρτας για να βιάσουν ένα παιδάκι 12 χρονών με πενήντα ευρώ

213 σφαίρες 

Κολυμπάμε στον βόθρο πολύ καιρό με ανήλικα να εκπορνευονται για μια τυρόπιτα στο πάρκο και "ευυπόληπτοι" παιδεραστές να βιάζουν και να διακινούν παιδιά ..

Σχολιο.- Για να δούμε, πόσες παρουσιάστριες θα κόψουν μια τούφα από τα μαλλιά τους;

Σχολιο.- 213 σφαίρες, αυτό θα κρατησω



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με όσους είναι ΝΔ - Πατρίς -θρησκεια -οικογενεια.

"Ο 53χρονος παιδοβιαστής και μαστρωπός της 12χρονης που την εξέδιδε στα Σεπόλια, ονομάζεται Ηλίας Μίχος.

Έχει σουπερμαρκετ στον Κολωνό και είχε γνωρίσει την 12χρονη από την μητέρα της, η οποία εργάζεται στο κατάστημα που διατηρεί.

Μάλιστα η ανήλικη, εργαζόταν κατά διαστήματα και η ίδια, με την άδεια της μητέρας της. 

Κατά την δικογραφία, ο 53χρονος την βίαζε και μάλιστα κατέγραφε τις αρρωστημένες πράξεις του, τις οποίες στην συνέχεια αναρτούσε σε ιστότοπο. 

Από εκεί ο 53χρονος, εντόπιζε άλλους άνδρες που βίαζαν την ανήλικη έναντι αμοιβής.

Για κάθε ραντεβού ο 53χρονος έπαιρνε από 50 έως 70 ευρώ. 

Τα ραντεβού κλείνονταν στο Μετρό Σεπολίων και οι πράξεις γίνονταν εντός των αυτοκινήτων των πελατών.

Φανατικός του Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια, ΝεοΔημοκράτης, ψάλτης με γνωριμίες στην εκκλησία, κολλητός του Πατούλη, του Πλεύρη, του Σαμαρά, φίλος της Αστυνομίας, του Νόμου και της τάξης.

Υπεράνω πάσης υποψίας. 

Μάλιστα την φωτό με τον Πατούλη την είχε και εξώφυλλο στο Facebook. Ο γιος του είναι δημοσιογράφος σε μεγάλη ιστορική εφημερίδα - ιστοσελίδα, (Βήμα), η γυναίκα του μέλος της ΝΔ και δημοτική σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων, εκλεγμένη με τον Μπακογιάννη. Έχει βγει και σε εκπομπή στους Αταίριαστους του Σκάι. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κοιτάζω μια φωτό όπου είναι ο φασίστας υπουργός υγειας Πλεύρης με τον 53χρονο που βίαζε τη 12χρονη υπό την απειλή όπλου και βιντεοσκοπούσε το παιδί, πουλώντας το υλικό στο ίντερνετ ενώ την εξέδιδε 

Ο 53χρονος ήταν γνωστός “γαλάζιος” στην περιοχή του με γνωριμίες στα υψηλά κλιμάκια, ενώ η σύζυγος του είναι εκλεγμένη διαμερισματική σύμβουλος του δήμου Αθηναίων αλλά και μέλος του του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών....

Όλοι σοκαρεστε με τον γέρο Πλεύρη αλλά ΜΟΥΓΓΑ για τον γιο που είναι χειρότερος ..βούρκος και αντρο παιδοβιαστων η ΝΔ



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φυσικά και είναι εντελώς τυχαίο που 3 βιαστές ανηλίκων είχαν σχέση με τη Νεα Δημοκρατία.

Αυτό που δεν είναι καθόλου τυχαίο είναι ότι και τους 3 τους ξεπλένουν οι ψηφοφόροι του Μητσοτάκη.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτή η Δευτέρα είναι η ”Δευτέρα …. Παρουσία στο Κίεβο! “Tell me why I don’t like Mondays!” Χάος στο Κίεβο και σε όλη την Ουκρανία από καταιγίδα πυραύλων. Επλήγησαν υποδομές, κυβερνητικά κτίρια και στόχευσαν ως και λίγα μέτρα από το γραφείο Ζελένσκι!

10/10/2022

Αρμαγεδδών έπληξε το Κίεβο…..

Ένας από τους πύραυλους που έπληξαν το Κίεβο έπεσε κοντά στο γραφείο του Ζελένσκι

Ο σύμβουλος του επικεφαλής του Υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας Gerashchenko ανακοίνωσε την πτώση ενός πυραύλου κοντά στο κτίριο της SBU στο Κίεβο

όπως προειδοποίησε ο νέος επικεφαλής στρατηγός της επιχείρησης Ουκρανίας ο Surovikin: “για τους εχθρούς της Ρωσίας το πρωί δεν αρχίζει με καφέ.” Ντόνετσκ έκανε το Κίεβο ο Πούτιν.

Υπουργείο Άμυνας Ρωσίας: οι ένοπλες δυνάμεις πραγματοποίησαν ένα μαζικό χτύπημα με όπλα υψηλής ακρίβειας μεγάλης εμβέλειας σε στόχους στρατιωτικών συστημάτων διοίκησης και ελέγχου, επικοινωνιών και ενεργειακής υποδομής στην Ουκρανία – ο σκοπός του χτυπήματος επιτεύχθηκε, όλα τα καθορισμένα αντικείμενα χτυπήθηκαν.

Ο αριθμός των επιδρομών πυραύλων στην Ουκρανία αυτή τη στιγμή:

Στο Κίεβο καταμετρήθηκαν 60

47 στην περιοχή Nikolaev

15 στο Lvov

27 στην περιοχή Vinnytsia

20 στο Χάρκοβο

15 στην περιοχή της Οδησσού

Ισχυρές εκρήξεις συγκλόνισαν το κέντρο του Κιέβου, ένας από τους πύραυλους έπεσε κοντά στο γραφείο του προέδρου της Ουκρανίας, ανέφερε στο Twitter ο σύμβουλος του επικεφαλής του υπουργείου Εσωτερικών της χώρας, Αντόν Γκεραστσένκο.

«Ένας από τους πύραυλους στο Κίεβο έπεσε κοντά στο μνημείο του Χρουσέφσκι στην οδό Volodymyrska», αναφέρει το δημοσίευμα.

Η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας SBU βρίσκεται σε αυτόν τον δρόμο και το γραφείο του Προέδρου της χώρας βρίσκεται κοντά.

O παλαιστής δήμαρχος της πόλης βγήκε νοκ άουτ ο Vitali Klitschko.

“Αρκετά χτυπήματα στις κρίσιμες υποδομές της πόλης. Υπάρχουν θύματα. Όλες οι υπηρεσίες είναι στη θέση τους, λειτουργούν”, έγραψε στο Telegram.

Η κίνηση των τρένων του μετρό του Κιέβου σταμάτησε, όλοι οι σταθμοί του μετρό λειτουργούν ως καταφύγια.

Η ουκρανική τηλεοπτική υπηρεσία ειδήσεων αναφέρει ότι οι επιθέσεις συνεχίζονται. Επιπλέον, υπάρχουν αναφορές για εκρήξεις στις περιοχές Κίεβο, Πολτάβα, Ρίβνε, Τσερκάσι, Σούμι και Ζιτόμιρ, Ντνεπροπετρόβσκ, Χάρκοβο, Κριβόι Ρογκ, Χμελνίτσκι, Ιβάνο-Φρανκίβσκ, Τερνοπίλ και Λβοφ. Συνολικά περί τις 20 πόλεις Ουκρανίας επλήγησαν από πυραυλικές επιθέσεις.

“Καταγράφηκε έκρηξη σε εγκατάσταση κρίσιμης σημασίας υποδομής στο Lviv. Στο σημείο έσπευσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Λόγω έλλειψης ηλεκτρικού ρεύματος, η λειτουργία των θερμικών σταθμών της πόλης ανεστάλη προσωρινά. Ως εκ τούτου, δεν παρέχεται ακόμη ζεστό νερό. Εφεδρικής ισχύος γεννήτριες εκτοξεύτηκαν σε πολλά αντλιοστάσια για να αποκατασταθεί η παροχή νερού στην πόλη», έγραψε στο Telegram ο δήμαρχος του Λβιβ Αντρέι Σαντοβόι.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν προεδρεύει της συνεδρίασης του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας.Είπε: η έκρηξη στη Γέφυρα της Κριμαίας ήταν τρομοκρατική ενέργεια.

«Προφανώς, οι δράστες είναι ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες».

Είναι απλά αδύνατο να αφήσουμε αναπάντητα τα εγκλήματα του καθεστώτος του Κιέβου.Το Κίεβο έχει τοποθετηθεί στο ίδιο επίπεδο με τις πιο απεχθή τρομοκρατικές ομάδες.Εάν συνεχιστούν οι προσπάθειες πραγματοποίησης τρομοκρατικών επιθέσεων στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, οι απαντήσεις θα είναι σκληρές και θα αντιστοιχούν στο επίπεδο των απειλών.

Ο Ρώσος ηγέτης είπε πώς απάντησε η Ρωσία στην ανατίναξη της γέφυρας της Κριμαίας.

Σήμερα το πρωί,τεράστια όπλα μεγάλης εμβέλειας υψηλής ακρίβειας από τον αέρα, τη θάλασσα και την ξηρά πραγματοποίησαν μαζικό χτύπημα σε εγκαταστάσεις ενέργειας, στρατιωτικής διοίκησης και επικοινωνιών της Ουκρανίας.

Εάν συνεχιστούν οι προσπάθειες πραγματοποίησης τρομοκρατικών επιθέσεων στο έδαφός μας, οι απαντήσεις της Ρωσίας θα είναι σκληρές και σε κλίμακα θα αντιστοιχούν στο επίπεδο των απειλών. Κανείς δεν πρέπει να έχει καμία αμφιβολία για αυτό, απείλησε ο πρόεδρος.

Ο Ντμίτρι Μεντβέντιεφ δήλωσε ότι σήμερα “παίχτηκε το πρώτο επεισόδιο” στην Ουκρανία. Ως αναπληρωτής γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας δήλωσε ότι στόχος της Ρωσίας είναι πλέον η πλήρης διάλυση του πολιτικού καθεστώτος της Ουκρανίας.

O Mεντβέντεφ είχε προειδοποιήσει ότι η Κριμαία είναι η κόκκινη γραμμή κι αν πληγεί θα γίνει η ”Ημέρα της Κρίσης”.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συνεχής κλιμάκωση προς διάχυση! Η Πολωνία καλεί πολίτες της να φύγουν από Λευκορωσία. Στη Λευκορωσία καταφθάνουν πολλά τρένα με Ρώσους στρατιώτες. Κοινή δύναμη πυρός Μινσκ-Μόσχας κατά ΝΑΤΟ-Ουκρανίας.

10/10/2022

Η διεθνής ένταση αυξάνεται με την κλιμάκωση του πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. Μετά τις ρωσικές επιθέσεις σήμερα το πρωί στο κέντρο του Κιέβου, ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο ανακοίνωσε την ενίσχυση του άξονα μεταξύ Ρωσίας και Λευκορωσίας για να αποφευχθούν πιθανές επιθέσεις της Ουκρανίας στο έδαφος της Λευκορωσίας.

Συνεχή κλιμάκωση και διάχυση. Το ΥΠΕΞ της Πολωνίας εξέδωσε οδηγία με την οποία συμβουλεύει τους πολίτες της να εγκαταλείψουν άμεσα τη Λευκορωσία. «Σε περίπτωση απότομης επιδείνωσης της κατάστασης ασφαλείας, κλεισίματος/συνόρων κ.λπ., η εκκένωση θα μπορούσε να είναι αρκετά δύσκολη, αν όχι αδύνατη» προειδοποιεί.

«Πολυάριθμοί Ρώσοι στρατιώτες μπαίνουν στη Λευκορωσία με τρένα. Κατά κύματα καταφτάνουν τα τρένα» αναφέρει μια πηγή Λευκορωσίας.Xιλιάδες Ρώσοι στρατιώτες θά αναπτυχθούν στη Λευκορωσία.

Εάν η Λευκορωσία εισέλθει στην Ουκρανία, ο πόλεμος θα εξαπλωθεί αμέσως σε άλλα έθνη. Εάν η Λευκορωσία με τον στρατό της περάσει τα σύνορα του Κιέβου, θα μπορούσε να είναι η κίνηση που σηματοδοτεί το σημείο χωρίς επιστροφή, επειδή η συνέπεια θα ήταν μια αναπόφευκτη διεύρυνση της σύγκρουσης που θα μπορούσε να εμπλέξει άμεσα άλλα έθνη. Ωστόσο η Λευκορωσία υπεραμύνεται του αμυντικού προσανατολισμού της..

«Το καθεστώς στο Κίεβο σχεδόν ανατίναξε όλες τις συνοριακές γέφυρες με τη Λευκορωσία και τοποθέτησε νάρκες σε τρεις σειρές στους δρόμους», δήλωσε ο πρόεδρος της Κρατικής Επιτροπής Συνόρων της Λευκορωσίας Ανατόλι Λάπο.

Ο επικεφαλής του Υπουργείου Άμυνας της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας προέτρεψε το Κίεβο να μην προκαλέσει το Μινσκ. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα σχέδια του λευκορωσικού στρατού έχουν αμυντικό χαρακτήρα, αλλά σε περίπτωση επίθεσης η απάντηση θα είναι άμεση και σκληρή.

Η Λευκορωσία λέει πως drones της Ουκρανίας περνάν τα σύνορα και παρακολουθούν τα στρατόπεδα της Λευκορωσίας. Ο Λουκασένκο κατηγορεί την Πολωνία, τη Λιθουανία ( χώρες του ΝΑΤΟ) και ως εκ τούτου την Ουκρανία ότι προετοιμάζουν «τρομοκρατικές» επιθέσεις σε Λευκορωσικό έδαφος.

Η Λευκορωσία ανακοίνωσε κοινή στρατιωτική ομάδα δράσης με τη Ρωσία στα σύνορα με την Ουκρανία. Ο Λουκασένκο είπε ότι το ΝΑΤΟ και ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες εξετάζουν επιλογές για πιθανή επίθεση κατά του Μινσκ. Κι αυτή η κίνηση επίσης θα επέφερε γενικότερη ανάφλεξη.

Ο Λευκορώσος ηγέτης είπε ότι η Λευκορωσία και η Ρωσία θα αναπτύξουν μια κοινή στρατιωτική ομάδα δράσης στα δυτικά σύνορα της χώρας ως απάντηση στην κλιμάκωση της έντασης, όπως αποκάλεσε το πρακτορείο ειδήσεων Belta. Νωρίτερα είχε κατηγορήσει το Κίεβο ότι προετοιμάζει επίθεση κατά της χώρας του.

Δυνάμεις Λευκορωσίας και πιθανόν Ρωσίας ενισχύουν τα σύνορα με Λιθουανία και Πολωνία.

Αλεξάντερ Λουκασένκο:

«Το ΝΑΤΟ και ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες εξετάζουν επιλογές για πιθανή επίθεση κατά της Λευκορωσίας

“Η κατάσταση γύρω από τη Λευκορωσία, είπαμε ήδη, παραμένει τεταμένη. Επιπλέον, η Δύση διαδίδει την άποψη ότι ο λευκορωσικός στρατός θα εισέλθει απευθείας σε ειδική στρατιωτική επιχείρηση στο έδαφος της Ουκρανίας”, είπε. είπε ο αρχηγός του κράτους.

«Έχοντας υποκύψει σε αυτά τα ψέματα, η στρατιωτικοπολιτική ηγεσία της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας και μια σειρά από ευρωπαϊκές χώρες ήδη εξετάζουν ανοιχτά επιλογές για πιθανή επίθεση κατά της χώρας μας, μέχρι πυρηνικό χτύπημα. Για εμάς, αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο.

Σας προειδοποίησα εδώ και πολύ καιρό ότι οι στόχοι τους σήμερα δεν είναι να μας εμποδίσουν να πολεμήσουμε μαζί με τη Ρωσία απευθείας στην Ουκρανία, έτσι ώστε, Θεός φυλάξοι, ένα πυρηνικό χτύπημα και ούτω καθεξής. Δεν είναι το κύριο πράγμα. Ο κύριος στόχος – παραμένει από παλιά – είναι να μας παρασύρουν στον πόλεμο και να μπορούν να αντιμετωπίσουν τη Ρωσία και τη Λευκορωσία ταυτόχρονα».

”H Πολωνία απλώς τρέμει. Zητάει από τις ΗΠΑ άμεσα να φέρουν και να τοποθετήσουν πυρηνικά όπλα στην Πολωνία. Συμπεριλαμβανομένων αυτών από τα αποθέματα της Γερμανίας.’‘….είπε ο Λουκασένκο σε συνάντηση με επιτελείο του.

Η Μολδαβία εγκαλεί το Ρώσο πρέσβη καθώς κατά τη σημερινή επίθεση ρώσικοι πύραυλοι διέσχισαν τον εναέριο χώρο της..




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κτυπήθηκαν από ρωσικούς πυραύλους τα γραφεία της Ευρω Ένωσης και το γερμανικό προξενείο στο Κίεβο! 
Συνολικά κτυπήθηκαν 173 στόχοι - Πρώτη απ'ευθείας προειδοποίηση της Ρωσίας στους δυτικούς
10.10.2022 | 19:59
Το γερμανικό προξενείο στο Κίεβο κτυπήθηκε κατά την σημερινή ρωσική πυραυλική επίθεση, μεταδίδει το Reuters και αναμεταδίδει η Bild.
Eίναι το πρώτο έδαφος χώρας ΝΑΤΟ που κτυπάνε οι Ρώσοι και βέβαια η πρώτη φορά από το 1945 που βομβαρδίζουν γερμανικό έδαφος, γιατί οι πρεσβείες και τα προξενεία, ως γνωστόν, αποτελούν εδάφη των χωρών που αντιπροσωπεύονται.
Ακόμα πιο σημαντική από πολιτικής άποψης θεωρείται η καταστροφή των γραφείων της ΕΕ στο Κίεβο, από ρωσικούς πυραύλους: Πιο σαφής προειδοποίηση δεν μπορεί να υπάρξει από την Μόσχα, για την απόφαση της ΕΕ (αν και είναι οικονομική Ένωση) να εκπαιδεύσει χιλιάδες Ουκρανού στον πόλεμο κατά των Ρώσων.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ρωσία «στοχοποιεί» την Βρετανία ως υπεύθυνη της «τρομοκρατικής επίθεσης» στην γέφυρα της Κριμαίας – Τι ακολουθεί;
«Στελέχη των SAS ήδη έχουν δράσει στο εσωτερικό της Ρωσίας καταστρέφοντας στρατηγικές υποδομές»!
10.10.2022 | 17:43
Εξαιρετικά δυσοίωνες για τους δυτικούς αποικιοκράτες φαίνεται ότι είναι οι εξελίξεις και τα επακόλουθα από την τρομοκρατική επίθεση στην γέφυρα της Κριμαίας ή αλλιώς γέφυρα του Κερς: Οι υπηρεσίες ασφαλείας της Ρωσίας διαρρέουν πληροφορίες ότι η επίθεση οργανώθηκε από τις βρετανικές υπηρεσίες και εκτελέστηκε από ειδική ομάδα σαμποτέρ των SAS (Special Air Service) την ειδική μονάδα ανορθόδοξου πολέμου της Βρετανίας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ουκρανού δημοσιογράφου, Σεργκέι Ισένκο στην Svobodnaya Press  που ισχυρίζεται ότι έχει πηγές στις μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας: «Οι ειδικές δυνάμεις SAS συμμετείχαν στο παρελθόν αρκετά αποτελεσματικά στον πόλεμο της Κορέας, στη σύγκρουση στη Βόρεια Ιρλανδία, στον πόλεμο μεταξύ της Βρετανίας και της Αργεντινής για τα νησιά Φώκλαντ (Μαλβίνες), στα γεγονότα στον Περσικό Κόλπο και Εκστρατεία του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν.
Τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, η παρουσία Βρετανών σαμποτέρ στην Ουκρανία επιβεβαιώθηκε. (…)
Στις 17 Αυγούστου, τόσο εδώ όσο και στη Δύση, υπήρξαν προτάσεις ότι η SAS «ζεστάθηκε» στην περιοχή μας του Κουρσκ μπροστά από τη γέφυρα της Κριμαίας.
Την ημέρα αυτή, οι πύργοι μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας ανατινάχτηκαν κοντά στα χωριά Pryamitsyno και Lyubitskoye, τα οποία βρίσκονται 44 χιλιόμετρα το ένα από το άλλο και οδηγούν στον πυρηνικό σταθμό του Κουρσκ.
Ήδη από τις 23 Απριλίου 2022, δηλαδή ακριβώς δύο μήνες μετά την έναρξη της ρωσικής ειδικής επιχείρησης, το πρακτορείο RIA Novosti, επικαλούμενο πηγές στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, ανέφερε ότι τουλάχιστον δύο ομάδες ειδικών σε σαμποτάζ και ανταρτοπόλεμο είχε φτάσει στη χώρα αυτή από την πόλη Χέρεφορντ από τη Βρετανική Ειδική Αεροπορική Υπηρεσία (SAS).
Η σύνθεση της μίας ήταν τουλάχιστον 8-10 άτομα. Πόσοι στη δεύτερη δεν έγινε γνωστό τότε.
Εκείνη την εποχή μπορούσε κανείς μόνο να μαντέψει για τα καθήκοντα των Βρετανών σαμποτέρ.
Αλλά είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι οι άνθρωποι που υπηρετούν στη SAS θεωρούνται από τους πιο υψηλά καταρτισμένους στον κόσμο στην οργάνωση πραξικοπημάτων, μαζικών συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας, δολοφονιών επί πληρωμή πολιτικών προσώπων, στρατολόγησης πρακτόρων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στα υψηλότερα κλιμάκια εξουσίας, προετοιμάζοντας τρομοκρατικές επιθέσεις.
Με μεγάλη πιθανότητα, αυτοί οι ειδικοί έφτασαν για να βελτιώσουν τις δεξιότητες και την αποτελεσματικότητα των ουκρανικών ειδικών υπηρεσιών ενώ συντονίζουν τις δραστηριότητες των ομάδων δολιοφθοράς στα εδάφη της Ουκρανίας, τα οποία ελέγχονται από ρωσικά στρατεύματα», πρόσθεσε αξιωματούχος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.
ον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, η παρουσία Βρετανών σαμποτέρ στην Ουκρανία επιβεβαιώθηκε στη Δύση.
Ο Αμερικανός δημοσιογράφος ερευνητής Σεθ Χάρπ δημοσίευσε την αλληλογραφία του με έναν μισθοφόρο από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο οποίος είπε ότι στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων της Βρετανικής Ειδικής Αεροπορικής Υπηρεσίας (SAS) πολεμούν στην Ουκρανία.
Και ακόμη, λένε, έχουν ήδη απώλειες από «φιλικά πυρά» άπειρων στρατιωτών από την Ουκρανία.
“Χάσαμε έναν Βρετανό ελεύθερο σκοπευτή της SAS. Ένα ουκρανικό τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού τον μετέτρεψε σε σκόνη, αφού κανείς δεν προειδοποίησε το πλήρωμά του ότι υπήρχε και ήταν σύμμαχος”, είπε ένας  μισθοφόρος που συνελήφθη από τους Ρώσους.
Τον Ιούνιο, η Κύρια Διεύθυνση Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας ανέφερε ότι για κάποιο λόγο κατάφερε να αποκτήσει λεπτομερή τεχνική τεκμηρίωση για τη γέφυρα της Κριμαίας.
Λογικά, αυτό ήταν απαραίτητο για να υπολογιστούν εκ των προτέρων τα πιο ευάλωτα σημεία από τη σκοπιά των σαμποτέρ της κύριας γέφυρας της Ρωσίας σήμερα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οκτώ μήνες φυλακή σε ιερέα γιατί τέλεσε την Θεία Λειτουργία εν μέσω Covid-19!
«Ως ορθόδοξος κληρικός και ως Έλληνας πολίτης ήμουν υποχρεωμένος να λειτουργήσω και θα συνεχίσω να λειτουργώ»
10.10.2022 | 18:34
Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 8 μηνών, ο παπά Αναστάσιος Γκοτσόπουλος ο οποίος να υπενθυμιστεί πως αποφάσισε να τελέσει την Λειτουργία στις 25 Μαρτίου 2020 στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Πάτρας, εν μέσω του Covid-19.
Ειδικότερα, καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή από το Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών, ενώ έξω από τη δικαστική αίθουσα είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί δεκάδες υποστηρικτές του, φωνάζοντας «Άξιος! Άξιος!».
«Η απόφαση αυτή δεν τροποποιεί ούτε στο ελάχιστο τη στάση μου. Ως ορθόδοξος κληρικός και ως Έλληνας πολίτης ήμουν υποχρεωμένος να λειτουργήσω και θα συνεχίσω να λειτουργώ. Είμαι βέβαιος ότι η απόφαση αυτή θα πέσει στα Ανώτερα Δικαστήρια», δήλωσε ο ο πάτερ.
Όπως ανέφερε ο ίδιος σε κείμενό του «η άσκηση δίωξης για τέτοιο “αδίκημα” αποτελεί ξεχωριστή τιμή για ένα ιερέα και έτι πλέον την ύψιστη τιμή -το ανώτατο οφίκιο κατά την εκκλησιαστική ορολογία- μετά την ιεροσύνη, συνιστά η καταδίκη του επειδή επιτέλεσε το ιερατικό του καθήκον.
Υπάρχει όμως μία σκιά που σκιάζει την απονεμηθείσα αυτή ιδιαίτερη τιμή: Το γεγονός ότι στην πατρίδα μας, η Νομοθετική Εξουσία εξουσιοδότησε τους αρμόδιους της Εκτελεστικής να απαγορεύσουν τελείως την τέλεση της Θ. Λειτουργίας και η αρμόδια Δικαστική Εξουσία (Εισαγγελική Αρχή) θεωρεί ως έγκλημα την τέλεση της Θ. Ευχαριστίας, τους δε υπεύθυνους ιερείς που τόλμησαν να ιερουργήσουν ως εγκληματίες, η δε Εκκλησιαστική Ηγεσία παρακολουθεί, στην καλύτερη περίπτωση, σιωπηλή και αμήχανη»!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




..Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ ΚΡΎΒΕΤΑΙ..!
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΤΗΣ Google ΤΗΝ ΛΕΞΗ "zele nsky"(με κενό και μικρά όλα), ΒΑΛΤΕ ΔΕ ΣΑΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΟΈΛΕΥΣΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ..!
ΘΑ ΒΓΕΙ «ΚΑΚΟ»!!!!!