Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Τριτη 11 Οκτωβριου 2022


Παιδοβιαστής και παιδοπροαγωγός Μίχος: είχε τριάντα (!!!) απευθείας αναθέσεις δημοσίων έργων. Η σύζυγός του, η οποία ζητούσε από τη μητέρα της 12χρονης "να της προσφέρουν χρήματα και ψυχολογική υποστήριξη" (!!!) για να κλείσει η υπόθεση είναι διαμερισματική σύμβουλος του Μπακογιάννη και διορισμένη σε Δ.Σ. Βρεφοκομείου.

Ξέρω, απλώς ζηλεύετε εσείς οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας επειδή δεν σας έχουν αναθέσει δημόσια έργα και δεν είστε διορισμένοι σε Δ.Σ., τίποτε άλλο δεν σας ενδιαφέρει.

Πέρα απ' αυτό, η συγκεκριμένη υπόθεση θα ήταν ευκαιρία να ερευνηθεί το βρώμικο κύκλωμα που υπάρχει γύρω από το τράφικινγκ και την παιδεραστία - ΑΛΛΑ ΤΙ ΓΡΑΦΩ; Κι ο Καραϊβάζ πήγε να το ερευνήσει και ακόμα "ερευνάται" ποιος τον δολοφόνησε.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ρωσία απαντάει στην ανατίναξη της γέφυράς της με (σχεδόν) γενικευμένο βομβαρδισμό της Ουκρανίας.

Χτυπάει γέφυρες, χτυπάει εγκαταστάσεις, χτύπησε το κτήριο των μυστικών υπηρεσιών...

«Είχανε πάρει την σιωπή μας σαν αδυναμία», δηλώνουν οι Ρώσοι.

Οι τελευταίες εξελίξεις διαψεύδουν όσους μιλούσαν απαξιωτικά για «μια Ρωσία που αποδείχτηκε ότι δεν ήταν και τόσο ισχυρή», ενώ δικαιώνουν τον όρο «ειδική επιχείρηση» που χρησιμοποιούσε ο Πούτιν.

Δικαιώνουν όσους λέγαμε ότι αυτές ήταν όντως ειδικές επιχειρήσεις: αργές, προσεκτικές, με στόχο τους ναζί.

Και ότι αν η Ρωσία αποφάσιζε να πάει σε πόλεμο με πραγματικούς βομβαρδισμούς και πλήρη ανάπτυξη του στρατού της τότε δεν θα έμενε τίποτε από Ουκρανία.

Υ.γ.

Μετά και την τελευταία είδηση ότι στην Ουκρανία πολεμάνε ακόμα και Ιάπωνες μισθοφόροι, προκύπτει ότι ούτε οι μισοί από όσους πολεμάνε δεν είναι Ουκρανοί.

Η πολεμική μηχανή που βρίσκεται στην Ουκρανία, ο εξοπλισμός και οι αξιωματικοί είναι του ΝΑΤΟ, ενώ ο στρατός αποτελείται από μισθοφόρους από όλα τα κράτη - μέλη του ΝΑΤΟ και της Δύσης.

Πρόκειται για έναν πόλεμο που από τη μία μεριά είναι ο άξονας των φονιάδων του ΝΑΤΟ, των γηραιών αποικιοκρατικών δυνάμεων της Ευρώπης, των φασιστών της Ιταλίας, των νεοναζί της Ουκρανίας, των χριστιανοδημοκρατών, των άριων, των δικαιωματιστών, των μεταμοντέρνων.

Από την άλλη μεριά είναι μια μετωπική συμμαχία με επικεφαλής την Ρωσία, με την υποστήριξη της Κίνας, του Βιετνάμ, της Κούβας, της Βενεζουέλας, της Βόρειας Κορέας, του Τρίτου Κόσμου, των καταπιεσμένων, των φτωχών, των απελευθερωμένων αποικιών, των πρώην και νυν Λαϊκών Δημοκρατιών.

Στα δυτικά σύνορα της Ρωσίας μπήκε για πρώτη φορά φρένο στο ΝΑΤΟ, και αυτό υποστηρίζεται και δοξάζεται από όλο τον καταπιεσμένο και δημοκρατικό κόσμο.

Η Ελλάδα βρίσκεται στον Δυτικό κόσμο, οπότε με παροιμιώδη εθνική ομοψυχία –σχεδόν καθολική– πενθεί. Και αν δεν υπήρχαμε κάποιοι «γραφικοί» τότε θα ήταν εντελώς καθολική.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



11/10/2022  -  5.00 π.μ.

- Φυσικά το γεγονός της ημέρας ήταν (και θα είναι για πολύ καιρό ακόμη, θεωρώ) η ολομέτωπη πυραυλική επίθεση των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων κατά ουκρανικών στόχων υψηλής σημασίας για τη λειτουργία του κράτους του καθεστώτος του Κιέβου. Επλήγησαν κυρίως υποδομές ενέργειας, αλλά και κτήρια που φιλοξενούν κρατικές και κυβερνητικές δομές, στρατιωτικά επιτελεία και τόπους στρατοπέδευσης, έδρες εταιρειών μεγάλων Ουκρανών ολιγαρχών κοκ. Όλη η Ουκρανία απ’ άκρου εις άκρον βρέθηκε ξαφνικά σε κατάσταση σοκ. Οι πόλεις και τα χωριά έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και νερό, χωρίς θέρμανση και τηλεπικοινωνίες – αλλού εντελώς και αλλού με μεγάλα προβλήματα. Συνολικά, πάνω από 110 υποδομές παραγωγής και μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά και εκατοντάδες άλλου είδους υποδομές (κτηριακές και άλλες) σε όλη την Ουκρανία καταστράφηκαν ή υπέστησαν σοβαρές ζημιές από το μαζικό αυτό πλήγμα.

- Θα ήταν λάθος να συσχετίσει κανείς το μαζικό αυτό χτύπημα μόνο με το περιστατικό στη γέφυρα της Κριμαίας και να το θεωρήσει μόνο ως ενός είδους «εκδίκηση» από ρωσικής πλευράς. Ασφαλώς και υπάρχει και αυτή η παράμετρος, αλλά μόνο ως «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι». Η πραγματικότητα είναι, ότι ένα τέτοιο μαζικό πλήγμα απαιτούσε όχι μόνο προετοιμασία για αρκετό χρονικό διάστημα, αλλά και σαφή και σε βάθος γνώση των δυνατών και των αδύνατων σημείων του αντιπάλου, όπως και κατανόηση του ποιο ακριβώς χτύπημα θα του επιφέρει τις πιο οδυνηρές συνέπειες, χωρίς από την άλλη να χτυπηθεί άμαχος πληθυσμός.

- Το συγκεκριμένο μαζικό χτύπημα αναμένεται να επιτύχει και κάτι άλλο, άμεσα σχετιζόμενο με την πορεία των στρατιωτικών επιχειρήσεων. Η καταστροφή κρίσιμων υποδομών του ουκρανικού κράτους δυσχεραίνει πρώτα απ’ όλα την επικοινωνία ανάμεσα στο διοικητικό κέντρο και τις κατά τόπους στρατιωτικές διοικήσεις, αλλά κυρίως δημιουργεί τεράστια προβλήματα στον εφοδιασμό αυτών των δυνάμεων που εδώ και βδομάδες συγκεντρώνονται σε διάφορα μέτωπα με σκοπό τη «μαζική αντεπίθεση» κατά των ρωσικών ενοποιημένων ενόπλων δυνάμεων. Εάν προσθέσει κανείς και την «σιγή ασυρμάτου» του Starlink (ιδιοκτησίας Ίλον Μασκ), του σημαντικότερου, ίσως, μέσου ηλεκτρονικής κατασκοπείας για τις VSU, αβίαστα φτάνει στο συμπέρασμα ότι είναι κάτι παραπάνω από πιθανή η αποκοπή αυτών των δυνάμεων όχι μόνο από το κέντρο αποφάσεων, αλλά και μεταξύ τους. Αυτό, σε συνδυασμό με την ενίσχυση των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων σε έμψυχο και τεχνικό δυναμικό χάρη στη μερική επιστράτευση που κηρύχθηκε πριν μερικές εβδομάδες, είναι ικανή συνθήκη για να δημιουργήσει προϋποθέσεις επιθετικών ενεργειών όχι, πλέον, από την πλευρά των VSU, αλλά από αυτήν των ρωσικών δυνάμεων.

- Τέλος, εάν κάτι άλλαξε σίγουρα στην ουκρανική πλευρά, αυτό είναι η λεγόμενη «ψυχολογία των μαζών». Μόλις 2 μέρες πριν, υπήρξαν κάποιοι (όχι η πλειονότητα, βεβαίως) Ουκρανοί πολίτες που βρήκαν αφορμή για να πανηγυρίσουν για το δήθεν «γκρέμισμα» της γέφυρας της Κριμαίας και να εκφράσουν όλη τους τη χαιρεκακία ενάντια όχι μόνο (και όχι τόσο) στη ρωσική πολιτική ηγεσία, αλλά ενάντια στον ίδιο το ρωσικό λαό. Το μαζικό ρωσικό πυραυλικό πλήγμα έσπειρε, αν μη τι άλλο, «πανικό και ομίχλη» στους ακόλουθους των διαφόρων Ζελένσκι, Αρεστόβιτς, Ποντολιάκ, Γερμάκ κοκ, που είχαν στο μυαλό τους μια εικονική πραγματικότητα γύρω από τις δυνατότητες των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων και θεωρούσαν ότι οι «ηρωικές» VSU λίγο ακόμη και θα φτάσουν στα περίχωρα της Μόσχας… Όλοι/-ες αυτοί/-ες που είχαν επιστρέψει στο Κίεβο, θεωρώντας ότι είναι μια «ασφαλής πόλη», που δεν κινδυνεύει από τα πλήγματα των ρωσικών δυνάμεων, αλλά και όσοι/-ες ζουν σε περιοχές που μέχρι σήμερα δεν είχαν αγγίξει οι στρατιωτικές επιχειρήσεις, πήραν μια «πρώτη γεύση» για το τι μπορεί να συμβεί έτσι και η «ρωσική αρκούδα» προκληθεί και «ξυπνήσει», από χτες το πρωί ένιωσαν, αν μη τι άλλο, έναν κρύο ιδρώτα να διασχίζει τη ραχοκοκαλιά τους… Και πιθανόν ν’ αρχίσουν να συνειδητοποιούν σε τι κινδύνους εκθέτει τους Ουκρανούς πολίτες ένα καθεστώς όχι μόνο ναζιστικό στη δομή και στη δράση του, αλλά και άκρως επικίνδυνο για τη διεθνή ασφάλεια και την ασφάλεια των ίδιων των πολιτών του.

- Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας χτες το πρωί, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν μεταξύ άλλων εξομοίωσε την Ουκρανία με τα χειρότερα τρομοκρατικά καθεστώτα.

- Από τη δική του πλευρά ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας (και γνωστός φίλος των social media) Ντμίτρι Μεντβέντιεφ, εξέφρασε μέσω του καναλιού του στο Telegram την άποψη, ότι στόχος της Ρωσίας, εκτός από την υπεράσπιση των πολιτών της και των συνόρων της, πρέπει να έχει ως στόχο «την πλήρη αποσυναρμολόγηση του καθεστώτος της Ουκρανίας», υπογραμμίζοντας ότι η Ουκρανία στη σημερινή νεοναζιστική μορφή του καθεστώτος της θα συνιστά για τη Ρωσία «μία μόνιμη, ευθεία και φανερή απειλή».

- Τηλεφωνική συνομιλία είχαν χτες το πρωί ο Βλαντίμιρ Ζελένσκι και ο Εμμανουέλ Μακρόν, εν μέσω βομβαρδισμών σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ουκρανίας…

- Αργά το βράδυ (ώρα Ουκρανίας, ίδια με την Ελλάδας) ο Βλαντίμιρ Ζελένσκι συνομίλησε τηλεφωνικά και με τον Τζο Μπάιντεν, ο οποίος του υποσχέθηκε ότι οι ΗΠΑ θα προμηθεύσουν την Ουκρανία με σύγχρονα αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα (Στγ: βέβαια, δεν διευκρίνισε το… πότε, αλλά… anyway, που λένε και στο χωριό μου)...

- Φυσικά οι εκπρόσωποι της εξουσίας διαφόρων χωρών (κυρίως ευρωπαϊκών), αλλά και οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι Γενς Στόλτενμπεργκ και Ζοζέπ Μπορέλ βγήκαν και «καταδίκασαν» τις πυραυλικές επιθέσεις της Ρωσίας κατά κρίσιμων υποδομών της Ουκρανίας (και φυσικά για πολλοστή φορά έκαναν «μόκο» για τους αντίστοιχους συνεχιζόμενους βομβαρδισμούς στο Ντονιέτσκ και σε άλλες περιοχές).

- Ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ με θέμα το Ουκρανικό. Σημαντική ομιλία εκφώνησε ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στον Οργανισμό Βασίλι Νεμπένζια, μιλώντας για το νεοναζιστικό χαρακτήρα του καθεστώτος του Κιέβου και για την ανάγκη τα κράτη-μέλη του Οργανισμού να σεβαστούν τη λαϊκή ετυμηγορία των κατοίκων των 4 πρώην Περιφερειών της ΝΑ Ουκρανίας που ψήφισαν την ενσωμάτωσή τους στο ρωσικό κράτος.

- Ωστόσο το «στήσιμο» της όλης διαδικασίας φάνηκε εξαρχής, όταν κατά παράβαση του Καταστατικού λειτουργίας της Γενικής Συνέλευσης, η Αλβανία (μία εκ των χωρών που συνέταξαν το σχέδιο απόφασης του Οργανισμού σε φανερή αντιρωσική κατεύθυνση) ζήτησε και πέτυχε ήδη πριν την έναρξη των ομιλιών η ψηφοφορία να γίνει ανοιχτή. Η Ρωσία είχε ζητήσει (αλλά η θέση της δεν πέρασε) η τελική ψηφοφορία να γίνει μυστική. Για να θεωρηθεί μια απόφαση ως «υποχρεωτική», πρέπει να συγκεντρώσει τα 2/3 των χωρών-μελών, αφαιρουμένων όμως εκείνων των χωρών που απέχουν από την ψηφοφορία. Η τελική ψηφοφορία αναμένεται να γίνει σε λίγες μέρες, μετά την ολοκλήρωση των τοποθετήσεων των χωρών-μελών.

Σχολιο.- επίτρεψέ μου μία διόρθωση. Το σωστό είναι να μιλάμε όχι για πυραυλικά χτυπήματα αλλά για χτυπήματα με σφεντόνες υψηλής ακριβείας και μεγάλου βεληνεκούς. Όπως σίγουρα γνωρίζεις (και το έχει αναλύσει διεξοδικά ο δυτικός Τύπος, μέχρι που μας τα έχει κάνει μπαλόνια), οι Ρώσοι έχουν ξεμείνει από πυρομαχικά - ειδικά δε από έξυπνα βλήματα - τουλάχιστον από την εικοστή πέμπτη του παρελθόντος Μαρτίου.

Και για να μη φανταστεί κανείς ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει από τότε, τα τελευταία στοιχεία, π.χ. οι δηλώσεις του σερ Τζέρεμι Λέμινγκ, δείχνουν ότι η Ρωσία ξεμένει από πυρομαχικά (για τις σφεντόνες πάντως, ... τουμπεκί!)

Σχολιο.-  Ποιοι είναι οι λόγο που έκαναν τον Μασκ να αλλάξει την στάση του και να διακόψει τις υπηρεσίες του Σταρλινκ. Δεν ήξερε από την αρχή σε ποιους τις προσέφερε;

Σχολιο.- Στις απελευθερωμένες από τη Ρωσία περιοχές δεν λειτουργεί. Οι λόγοι πιθανόν είναι τόσο οικονομικοί (κατά την πάγια συνήθειά τους οι Ουκρανοί... σκοτώνουν και δεν πληρώνουν), όσο και πολιτικοί (βλέπε πρόσφατες τοποθετήσεις του Μασκ για το Ουκρανικό). Επίσης, οι Ρώσοι φαίνεται ότι έβαλαν σε λειτουργία στην περιοχή τη δική τους εφαρμογή διεξαγωγής ηλεκτρονικού πολέμου, την Tirada, η οποία στην πράξη αποδεικνύεται ιδιαίτερα αποτελεσματική.

Σχολιο.- Παρουσιάζεται ως ειρηνόφιλος δηλαδή επειδή δεν πληρώθηκε και επειδή οι δορυφόροι του επλήγησαν ή αδρανοποιηθήκαν. Αυτό κι αν είναι ..πολιτική!

Σχολιο.- ο ΟΗΕ πλέον έχει χάσει το ρόλο που έχει δημιουργηθεί ούτως ώστε οι αποφάσεις του δεν έχουν καμμιά αξία την στιγμή που δεν διαθέτει τα μέσα να τις επιβάλει αποφασίζουν οι αμερικανοί. Άλλωστε ο αμερικανός στρατηγός είπε τα 66 δις που εχουν ρίξει στον πόλεμο είναι αστεία την στιγμή που το κρέας είναι ουκρανικό. Αυτά τα ξέρουν οι Ουκρανοί πολίτες που τους έχουν αναλώσιμους

Σχολιο.- Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε

Σχολιο.- Γνωρίζεις το πόσους πυραύλους έριξαν οι Ρώσοι; Θέλω να πω, πέσανε 83+, τόσοι ήταν; Οι Ουκρανοί δεν αναχαίτισαν κάποιους;

Σχολιο.- Οι πύραυλοι ήταν 130+. Το ποσοστό επιτυχίας κατάρριψης των ουκρανικών αντιαεροπορικών άγγιξε το... συγκλονιστικό 10%!!! Οι στόχοι που χτυπήθηκαν ήταν πάνω από 110.

Σχολιο.- Σε κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις είχαν γίνει πλήγματα στο σύνολο του Ουκρανικού εδάφους, ειδικά τις πρώτες μέρες της ΕΣΕ. Φαίνεται ότι στη στρατιωτική κουλτούρα της Ρωσίας υπάρχει από αιώνες η τακτική του να αποχωρείς παραπλανητικά από κάποια περιοχή για να τραβήξεις τον αντίπαλο να βγει από τις οχυρωμένες θέσεις του και μετά να κάνεις στροφή και να τον τσακίζεις. Σε τακτικό επίπεδο το βλέπουμε συχνά αυτό στη διάρκεια της ΕΣΕ. Μάλλον έχουμε να κάνουμε με κάτι παρόμοιο εδω πέρα, σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα. Επί μήνες δεν έπλητταν τις δυτικές περιοχές αλλά βέβαια οι υπηρεσίες πληροφοριών συγκέντρωναν πληροφορίες. Εν τω μεταξύ, η ουκροναζιστική πλευρά πείστηκε ότι τα μετώπισθεν είναι ασφαλή και χαλάρωσε τα μέτρα ασφαλείας.

Βέβαια υπήρχε και ο άλλος παράγοντας. Σε οποιαδήποτε αντιπαράθεση, θέλεις να κρατάς για "καβάτζα" κάποια χτυπήματα, ωστε ο εχθρός να γνωρίζει ότι δεν τον συμφέρει να περάσει κάποια όρια γιατί "θα φάει περισσότερο ξύλο". Αυτό είναι πασιφανές ότι έχει καθορίσει την τακτική των Ρώσων, από την αρχή της ΕΣΕ και ακόμη παλιότερα (από το 2014, αλλά στην πραγματικότητα από το 2005). Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η στάση των δυτικών δείχνει ότι τέτοιες θεωρήσεις δεν έχουν νόημα, αφού δεν δείχνουν να έχουν τη νοημοσύνη να τις κατανοήσουν και απλά αποθρασύνονται. Σταδιακά αυτό οδηγεί τη Ρωσική ηγεσία να μειώνει την αυτοσυγκράτησή της και ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση ήταν τα χθεσινά. Φαίνεται ότι και ο διορισμός του - ιδιαίτερα συμπαθούς στους δυτικούς - στρατηγού Σουροβίκιν εντάσσεται σε αυτό το πλαίσιο, αφού ο συγκεκριμένος μάλλον δεν είναι υπέρμαχος της αυτοσυγκράτησης. Ενδέχεται να έρθουν μέρες που οι δυτικοί και οι Ουκροναζί θα αναπολούν με νοσταλγία τις μέρες που ο χειρότερος εχθρός τους ήταν ο Ραμζάν 

Σχολιο.- Κι όμως…

Οι δημοσιογράφοι και τα δυτικά πρακτορεία συνεχίζουν το βιολί τους σε μια προπαγάνδα με την οποία εκτίθενται αλλά δεν ιδρώνει το αυτί τους! Πρωί, 11/10/2022, ο γνωστός κ. Ονισένκο, ανταποκριτής της ΕΡΤ1 στο Κίεβο, μας ενημέρωσε ότι οι Ρώσοι εξαπέλυσαν με στόχο τους αμάχους 100 πυραύλους και 24 ντρόουν και "κατάφεραν" να σκοτώσουν 11 άτομα, αμάχους τους ονομάζουν όλους! Ναι, 9 πύραυλοι και 2 ντρόυν στόχευαν κάθε έναν (1) άμαχο!!!

Τι πίνουν και δεν μας δίνουν;

Ξέρουμε ότι σε κάθε πόλεμο το πρώτο θύμα είναι η αλήθεια, αλλά να σφάζεις και την αξιοπρέπειά σου χάριν της δυτικής προπαγάνδας, πάει πολύ.

…ποια αξιοπρέπεια;

Σχολιο.- ούτε αναφέρεται η έκταση των επιθέσεων, απλά λένε για το Κίεβο και κάτι άλλες πόλεις, δεν τις ξέρετε



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νόμος μητσοτάκη.

η ΑΑΔΕ (ιδιωτική εταιρεία)έχει το δικαίωμα να εισβαλη στο σπίτι και να κατάσχει για χρέη 500€.

Δημοκρατία που Γα...ται μαζί με τον νομοθέτη.

Φυσίγγια με χοντρό αλάτι απαραίτητα



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



7/10/2022

Μέλος μυστικής υπηρεσίας της Βουλής των ΗΠΑ προειδοποιεί ότι παράγονται βιολογικά μέσα (όπλα) τα οποία στοχεύουν στο DNA συγκεκριμένου ατόμου, το οποίο μπορούν και να εξοντώσουν. 

Στον λόγο του ο Joson Crow από το Κολοράντο προειδοποιεί τους Αμερικανούς πολίτες να μην επιτρέπουν την πρόσβαση του DNA (κυρίως σε ιδιωτικούς φορείς), διότι η νέα τεχνολογία αυτών των μέσων (όπλων) βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Μπορεί πραγματικά με το DNA να δημιουργηθεί το προσωπικό προφίλ κάποιου και με ευκολία να παραβιαστούν ικανότητες και συμπεριφορές, όπως πολύ εύκολα και η εξόντωση. 

Τα αναξιόπιστα τεστ που επιβλήθηκαν δια της βιας και δια νόμου, μήπως πρέπει να μας προβληματίσει;;;;;



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μετά από 22 χρόνια: Ή η Ρωσία μεταλλάχθηκε Ή το ΚΚΕ

Τι άλλαξε από τότε; Άλλαξε η Ρωσία ή άλλαξε το ΚΚΕ και εξισώνει τώρα τη Ρωσία με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, πράγμα που εξ αντικειμένου υποβοηθά τον αμερικανονατοϊκό ιμπεριαλισμό στην απεγνωσμένη προσπάθειά του να υπονομεύσει τη Ρωσία και να αναβιώσει τις κοσμοκρατορικές φιλοδοξίες του;

Παραθέτουμε από τον Ριζοσπάστη τις 30/3/1999 απόσπασμα από την ομιλία της πρώην ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα, που αφορά το ρόλο της Ρωσίας.

«Εμείς, παρά το γεγονός ότι δεν είμαστε με τη ρώσικη ηγεσία, χαιρετίσαμε τη στάση της ρώσικης κυβέρνησης γιατί αντικειμενικά διευκόλυνε να διευρυνθεί το μέτωπο κατά του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Μακάρι να το έκαναν και άλλες κυβερνήσεις φιλοκαπιταλιστικές ή καπιταλιστικές, αλλά δεν το έκαναν.

Εδώ πραγματικά όμως φαίνεται και μία άλλη πλευρά. Το επόμενο θύμα θα είναι η Ρωσία. Η ρώσικη ηγεσία ξέρει πολύ καλά ότι μέσα από το δρόμο των Βαλκανίων, αλλά και μέσα από το δρόμο της Πολωνίας, της Τσεχίας, της Ουγγαρίας περισφίγγει ο κλοιός τη Ρωσία. Γιατί ο ρώσικος λαός, έχει μέσα του, παρά την απογοήτευση και την πικρία, αυτές τις μεγάλες ηρωικές, πατριωτικές, διεθνιστικές παραδόσεις.

Δεύτερον, γιατί η Ρωσία έχει πλούτο και θέλουν να τον ελέγξουν, όπως θέλουν να ελέγξουν και τις άλλες Δημοκρατίες της πρώην ΕΣΣΔ.

Και μην ξεχνάτε το εξής: Εχουν πάρει απόφαση οι “μεγάλοι της Γης” οι δυτικοευρωπαίοι, να σταματήσει η παραγωγή πετρελαίου στην Κασπία, για να μην κατρακυλήσει ακόμη παρακάτω η τιμή του βαρελιού. Να εξασφαλιστεί η άνοδος της τιμής του πετρελαίου. Δεν τους νοιάζει αν αυτός ο λαός εκεί θα πεθάνει της πείνας.

Η ρώσικη ηγεσία καταλαβαίνει ότι θα είναι το επόμενο θύμα και ιδιαίτερα με τη διεύρυνση του ΝΑΤΟ, με την Πολωνία προκεχωρημένο φυλάκιο θ’ αρχίσει η περικύκλωση της Ρωσίας.

Επομένως, έχουμε κάθε λόγο ως ελληνικός λαός να έρθουμε κοντά με αυτούς τους λαούς των Βαλκανίων και της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, και να φτιάξουμε τη δικιά μας ασπίδα σε επίπεδο λαών και μακάρι και πολιτικών δυνάμεων ή και κυβερνήσεων έστω σήμερα κατά της επέκτασης του πολέμου, διότι ο πόλεμος θα πάει και πιο ανατολικά στην Ευρώπη και πιο νότια»

30 Μαρτίου 1999

πρώην ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, Ριζοσπάστης

σχολιο.- τους έχουμε εγκαταλείψει πολλοί ειδικά μετά τα τελευταία δυόμιση χρόνια.

Σχολιο.- και πολυ καλα κανατε!!!

Σχολιο.- αν εννοείς ότι θα μείνετε οι ελίτ, σε πληροφορω ότι είστε πολύ λιγότερο κομμουνιστές και πολύ περισσότερο ελιτιστες. Ένα κόμμα που η τωρινή ηγεσία του διοργανώνει 24ωρες απεργίες για την τιμή της εργατικής τάξης κι αναμένει να ωριμασουν οι συνθήκες, δεν το θέλω. Και βλέπω ότι και πολλοί άλλοι λένε το ίδιο. Οπότε καλή τύχη στον Μητσαρα με το περηφανα σηκωμένο μανίκι του -για τα εμβόλια των καπιταλιστών- αλλά τα ποσοστά του (γιατί ο γ.γ. έχει την ηγετική ευθύνη) θα πέσουν κι άλλο. Κρίμα αλλά .... αυτοί είστε.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ουκρανία προσπάθησε να ανατινάξει τμήμα του αγωγού φυσικού αερίου Turk Stream όπως αποκάλυψε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στην συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας.

Είναι σαφές ότι τα συγκεκριμένα χτυπήματα με ρωσικούς πυραύλους σε όλη την Ουκρανία έρχονται ως απάντηση στο χτύπημα στην γέφυρα της Κριμαίας που το Κρεμλίνο χαρακτήρισε ως τρομοκρατική πράξη, με δράστη την κυβέρνηση του Ζελένσκι.

Αναλυτές υποστηρίζουν πως αυτά τα χτυπήματα είναι επίδειξη δύναμης από τον ίδιο τον Πούτιν, με αυτόν τον τρόπο καθιστά σαφές ότι μπορεί να χτυπήσει το Κίεβο ανά πάσα στιγμή, καθώς και οποιοδήποτε σημείο της Ουκρανίας.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Φορέστε 2 πουλόβερ και να έχετε κεριά, σπίρτα και φακό"

Β. Σόιμπλε

Το τερμάτισε

Σχολιο.- Μου αρέσει πολύ ο δεύτερος πληθυντικός..

Σχολιο.- Κατανοούν ΟΛΟΙ ότι η υπόδειξη αφορά τους πολίτες με πολύ χαμηλά εισοδήματα , και τον κόσμο της εργασίας ?

Κατανοούν οι αποδέκτες των συμβούλων ότι σε μια κοινωνία ταξική η υπόδειξη δεν αφορά τον μεγάλο πλούτο, ( διότι αυτούς δεν τους ακουμπά ούτε ο πόλεμος ούτε η ενεργειακές κρίσεις?)



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



11/10/2022  -  15.00 μ.μ.

- Κατά βάση, αυτή η ενημέρωση θα αφορά κυρίως τα πλήγματα των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων σε κρίσιμες υποδομές της Ουκρανίας με πυραύλους και με drones τύπου Geran'-2, που συνεχίζονται από το πρωί για 2η συνεχόμενη μέρα.

- Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκεντρώνονται τόσο από ρωσικές, όσο και από ουκρανικές πηγές, μέχρι τις 13:00 είχαμε τα παρακάτω πλήγματα:

* Υποδομές ενέργειας:

Βίνιτσα – ΘΗΣ Λαντίζιν // 2 χτυπήματα.

Σεπετόφκα (Περιφέρεια Χμελνίτσκι) – σιδηροδρομικός κόμβος, επισκευαστική μονάδα για οπλικά συστήματα.

* Διάφορες (απροσδιόριστες, μέχρι νεοτέρας) υποδομές επλήγησαν στις πόλεις:

Κίεβο, Βίσγκοροντ, Ντνιεπροπετρόφσκ, Ζαπορόζιε, Νικολάγεφ, Οδησσός, Λβοφ, Ρόβνο, Τσερνοφτσί, Βολνογκόρσκ (Περιφέρεια Ντνιεπροπετρόφσκ).

* Χωρίς ρεύμα έχουν μείνει (εκτός από τις πόλεις που είχαν ανακοινωθεί νωρίτερα) οι πόλεις (και γύρω περιοχές):

Σούμι, Λβοφ, Τερνόπολ, Χμελνίτσκι, Οδησσός (κέντρο – συνοικία Πριμόρσκι).

* Χωρίς νερό έχει μείνει:

Λβοφ.

- Τα πλήγματα συνεχίζονται και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι αράδες• το ίδιο και οι λοιπές στρατιωτικές επιχειρήσεις. Δυστυχώς, ελλείψει χρόνου, δεν μπορώ να δώσω τώρα τα πρώτα στοιχεία που έχω στη διάθεσή μου γι' αυτές - μπορώ να πω, ωστόσο, ότι οι VSU φαίνεται ότι σε πολλά σημεία χάνουν το όποιο πλεονέκτημα είχαν αποκτήσει με τη λεγόμενη «αντεπίθεση», ενώ στην πράξη χάνουν εδάφη που έλεγχαν εδώ και μήνες, αν όχι χρόνια, ειδικά στο «κεντρικό» μέτωπο. Λεπτομέρειες - το βράδυ...

- Σε μια άλλη είδηση (δεν ξέρω για εσάς, αλλά για εμένα ευχάριστη), εξουδετερώθηκε στο μέτωπο ο γνωστός στην Ουκρανία νεοναζί και εκ των οργανωτών των χούλιγκαν της Ντινάμο Κιέβου, Μαξίμ Γιαλοφτσόφ. Από μένα, σιδηρομπετόν το χώμα που θα τον σκεπάσει και καλή αντάμωση με τον Μπαντέρα στην Κόλαση...

Σχολιο.- Κρίμα για την Ντιναμό Κιέβου που από ομάδα σύμβολο κατά του ναζισμού κατάντησε ομάδα των ναζί.

Σχολιο.- Το σημαντικό ειναι αυτό: όχι απαξ πλήγματα, αλλά συνεχομενα, ωστε οι ζημιες να ειναι, αν οχι ανεπανόρθωτες, αλλά πολύ χρονοβόρο να διορθωθούν...

Σχολιο.- Επιτέλους και δυτικά... Ξύπνησε ο αρκούδος και βγήκε για πέστροφες και άγριο μέλι !!!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν μια ομάδα ανθρώπων με φιλότιμο πήγαινε έξω από το σπίτι της 12χρονης και πλάκωνε στις μπογιές στα γιούχα και στα συνθήματα την αληταμπουρία των καναλιών που την έχει στήσει εκεί από χθες, θα παραβιαζόταν το δικαίωμα της σαπίλας των ΜΜΕ να διαπομπεύει τα θύματα των παιδοβιαστών;

Σχολιο.- Ωραία ιδέα!!!! Ποιός θά τό κάνει όμως?

Σχολιο.- ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ η φοβερη τρομοκρατικη οργανωση ? Που πετάει τρικάκια και μπογιές….

Σχολιο.- και τις κυριες ομως που γραφουν μα τι τα κανανε τα τοσα παιδια ;;

Σχολιο.- Αυτές είναι απλώς να τις βλέπεις και ν' αλλάζεις πεζοδρόμιο. Φαντάζεσαι να σε δει κάνας γνωστός με κάποια απ' αυτές στον δρόμο και να νομίσει ο άνθρωπος πως ζεις ανάμεσα στη γλίτσα της Εκάλης ή πως ψηφίζεις Λαγό και Κασιδιάρη;

Σχολιο.- Οι εισαγγελείς πρέπει να προστατεύσουν τους δικούς τους αληταράδες συναδέλφους παιδοβιαστές, που να βρουν χρόνο να ασχοληθούν με το παιδί,που συνεχίζουν να βιάζουν την ψυχή της τα κωλοκαναλα......

Σχολιο.- Πάντως η Original Σεπολίων έκανε ντου στο κατάστημα του βιαστή



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



... Πλήρης αδυναμία να κατανοηθούν οι λόγοι για τους οποίους τα πιο φτωχά κι ακόμη περισσότερο τα περιθωριοποιημένα τμήματα της κοινωνίας, αλλά και οι λαοί του Παγκόσμιου Νότου, κάνουν πολλά παιδιά.

Δύσκολο να κατανοηθεί από κάποιον που ο ορίζοντάς του είναι περιορισμένος στα σχετικά μορφωμένα και κοινωνικά ταχτοποιημένα τμήματα των δυτικών κοινωνιών.

Σχολιο.- Απαντηση σε οσους λενε: "Ας μην εκαναν τοσα παιδια, αφου ηταν φτωχοι και δεν μπορουσαν να τα συντηρησουν" 



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Σε παρακαλώ, μην πας να το καταγγείλεις και ό,τι θες θα κάνω με ψυχολόγους για το παιδί σου, και θα σε βοηθήσω οικονομικά".

Η σύζυγος του παιδοβιαστή στη μητέρα της 12χρονης. Η ευυπόληπτη κυρία, Ελισάβετ Λέκκα, σύζυγος Ηλία Μίχου (έτσι υπογράφει η ίδια),  διαμερισματική σύμβουλος του Μπακογιάννη, με την πετυχημένη ζωή και τη φροντίδα για τη σωστή ανατροφή του δημοσιογράφου γιου της. 

Όχι σαν την άλλη, με τον ανήμπορο από την αρρώστια άντρα και τα παιδιά που γεννούσε, χωρίς να νοιάζεται ότι έτσι προκαλεί τις καθωσπρέπει μορφωμένες κυρίες της Φιλοθέης και τους Κασιδιαραίους.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι γονείς της δεν προστάτεψαν όπως όφειλαν τη μικρή και πρέπει να αυτοκτονήσουν, γράφει στα σοβαρά κάποια άγνωστή μου κυρία εδώ μέσα. Και της απάντησα:

Τους γνωρίζετε τους ανθρώπους αυτούς που λέτε πως πρέπει να αυτοκτονήσουν; Έχετε υπόψη ότι ο πατέρας είναι βαριά άρρωστος με ψυχική νόσο και η μητέρα αγωνίζεται με πολύωρη δουλειά κάθε μέρα να συντηρήσει την οικογένεια; Είναι δυνατόν να μιλάμε έτσι για ανθρώπους που ζουν σε συνθήκες έσχατης φτώχειας και να τους ενοχοποιούμε, πόσο μάλλον να τους ζητάμε να αυτοκτονήσουν; Γιατί να αυτοκτονήσουν; Στα σοβαρά το λέτε πως δεν αξίζει να ζει ένας βαριά άρρωστος και μια γυναίκα που δεν γνωρίζει τι θα πει ξεκούραση;

Σχολιο.- Τότε έπρεπε όλο το Ρέθυμνο να είχε αυτοκτονήσει τότε με τον παιδοβιαστη προπονητή που επί 5 χρόνια βίαζε και κατάστρεφε παιδικές ψυχές...

Σχολιο.- Κανονικά όλοι όσοι έτυχε να 'χουν παιδιά που βιάστηκαν, θα έπρεπε να 'χουν αυτοκτονήσει. Δεν μπορεί να μην ξέρει τι προτείνει ο συμπλεγματικός μικροαστισμός! Βιάστηκε το παιδί σου; Δεν το προστάτευες, άρα θάνατος!

Σχολιο.- κατά το ηλίθιο μυαλό της να σκοτώσουμε τους γονείς για να τα αφήσουν τελείως οι γείτονες απροστάτευτα και βορά στους φιλεσπλαχνους νοικοκυραίους? ή μήπως θα τα φροντίσει το ανύπαρκτο κράτος πρόνοιας?

Σχολιο.- Γιατι δε μιλησε το παιδι αμεσως;

Σχολιο.- γιατί αυτό το κτηνος το απειλούσε με όπλο.

Σχολιο.- γιατί αυτό συμβαίνει δεκαετίες ,γιατί συμβαίνει σε κάθε γειτονιά ,χωριό , πόλεις .Γυναίκες που δεν μιλάνε αλλά όλοι γνωρίζουν ,παιδιά που δεν μιλάνε αλλά όλοι γνωρίζουν .Δεν είναι επίθεση είναι πραγματικότητα

Σχολιο.- μα φυσικά και συμβαίνει αυτό. Έχει και η κοινωνία το μερίδιο της ευθύνης της. Όμως αυτό το τέρας παρουσιαζόταν σαν φιλευσπναχνος, αλληλέγγυος, θεοσεβουμενος πολιτης, υπεράνω κάθε υποψίας.

Σχολιο.- Η κυβέρνηση ζητά να κάνουν πολλά παιδιά οι Έλληνες γιατί ο πληθυσμός μειώνεται .Αλλά λέει στις οικογένειες  με δική σας ευθύνη χωρίς να σας στηρίζουμε και φυσικά μετά να σας κατηγορούμε για την απόλυτη ένδεια που βρίσκεστε γιατί είναι δική σας ευθύνη.

Σχολιο.- Και ποιος έχει το δικαίωμα να βάλει εμπόδιο στην επιθυμία δύο ανθρώπων , να κάνουν πολλά παιδιά;;; δεν είναι φυσιολογικό μήπως;;;; Γιατί με τεχνικά εμπόδια όπως πχ το οικονομικό ,πάμε ενάντια στη φύση και στο τι δίνει χαρά στους ανθρώπους;;γιατί να μην χαίρονται τα πολλά παιδιά τους ,όμορφα, μορφωμένα, καλοταισμενα;; γιατί να μην υπάρχει μέριμνα για αυτό;;; Η αριστερά έβαλε όλα αυτά τα εμπόδια;; Απαιτείς από δύο ανθρώπους ,να στερηθούν , την χαρά της ζωής και δεν απαιτείς ,από αυτούς που μας κυβερνούν αιώνες ,(όχι η αριστερά πάντως), να τους στηρίξουν σοβαρά κι όχι με ψίχουλα . Τα ζυγιά σου να δεις.

Σχολιο.- Παγερά αδιάφοροι για το αν ζει ή αν πεθαίνει ο άλλος, και ξαφνικά όταν είναι να δείξουν πόσο καλοί γονείς είναι οι ίδιοι και πώς τα κατάφεραν να μην τους λείπει τίποτα και να ΄χουν μια ζωή στρωμένη και πετυχημένη, δεν διστάζουν να τα βάλουν με τους φτωχούς και τους απόκληρους που έχουν ευθύνη για τη φτώχεια. Ακόμη και για το ότι τους βιάζουν τα παιδιά οι ευυπόλητοι πετυχημένοι με τη στρωμένη ζωή.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στις 11 Οκτωβρίου 1962 πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη –μετά την ιστορική απεργία του Δεκεμβρίου 1960- απεργιακή κινητοποίηση των οικοδόμων, που κατέληξε σε σφοδρές συγκρούσεις με την αστυνομία του καραμανλικού καθεστώτος.

Απαιτώντας σύνταξη στα 60, 7ωρο και άμεση επικόλληση των ενσήμων τους, που συνήθως χάνονταν με τις διαρκείς μετακινήσεις από γιαπί σε γιαπί και από εργοδότη σε εργοδότη, χιλιάδες οικοδόμοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής των σωματείων τους και συγκεντρώθηκαν μέσα και έξω από το θέατρο "Σαμαρτζή".

Η Συντονιστική Επιτροπή αποτελούνταν από τα μαζικά σωματεία του κλάδου σε Αθήνα και Πειραιά, τα οποία ελέγχονταν από την Αριστερά και δεν γίνονταν δεκτά ως μέλη της κυβερνητικής Ομοσπονδίας Οικοδόμων, του διαβόητου εργατοπατέρα Λυκιαρδόπουλου.

Όταν τελείωσε η συγκέντρωση, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση πορείας προς το υπουργείο Εργασίας και τα κεντρικά γραφεία του ΙΚΑ, στην οδό Πειραιώς. Όμως, οι απεργοί βρέθηκαν αντιμέτωποι με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, στις οποίες επιτέθηκαν και τις διέσπασαν.

Ακολούθησαν πολύωρες οδομαχίες, κατά τις οποίες τραυματίστηκαν 32 οικοδόμοι, αλλά και 17 αστυνομικοί. Μεταξύ των τραυματισθέντων απεργών, 2 είχαν χτυπηθεί από σφαίρες, ενώ από σφαίρα χτυπήθηκε και διερχόμενη 70χρονη γυναίκα.

Πιάστηκαν, επίσης, 25 απεργοί, από τους οποίους κρατήθηκαν και παραπέμφθηκαν σε δίκη οι 12. Άλλοι 11 συνελήφθησαν μετά από ώρες στα σπίτια τους.

Οι οικοδόμοι απάντησαν στην αστυνομική βία με συνέχιση της απεργίας και την επόμενη μέρα, Παρασκευή 12 Οκτωβρίου. 

Ενώ η τεράστια πλειονότητα του ελληνικού λαού είχε συγκλονιστεί τόσο από τη βάρβαρη και αιματηρή αστυνομική τρομοκρατία όσο και από τον ηρωισμό των οικοδόμων, η Ομοσπονδία του Λυκιαρδόπουλου απέδωσε τα επεισόδια στους «πράκτορες του κομμουνισμού».

Τα γεγονότα της 11ης Οκτωβρίου 1962 αποτέλεσαν μια σημαντική στιγμή στην ανάπτυξη του τσακισμένου από τα χρόνια του Εμφυλίου εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος, αλλά και του μεγάλου παλλαϊκού κινήματος δημοκρατικής Αντίστασης που ένα χρόνο αργότερα θα σαρώσει την καραμανλική ΕΡΕ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



#απορία_ψάλτου_βοξ

Και τι δουλειά είχε ανήλικο να τριγυρνάει στον (φασιστο)Κολωνό ενώ θα μπορούσε να παίζει (άφοβα πριν τις λαμαρίνες) στην πλατεία Εξαρχείων;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λαέ μας, ελληνικέ λαέ, όλοι οι καταπιεσμένοι-αποικιοκρατούμενοι λαοί του κόσμου...

ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022 ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟΝ!

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!

ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ!

Είμαστε μαρξιστές-λενινιστές επαναστάτες που έχουμε ζητήσει πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα σε διαφορετικές ημερομηνίες λόγω της φασιστικής τρομοκρατίας στην Τουρκία και της έλλειψης ασφάλειας της ζωής μας.

Ωστόσο, ο φασισμός στην Τουρκία δεν μας άφησε ήσυχους και στην Ελλάδα. Μας παρακολουθούσε συνεχώς η ΜΙΤ (υπηρεσία πληροφοριών) και η ασφάλεια της ζωής μας ήταν υπό απειλή.

Για παράδειγμα, το 2001, ένας Τούρκος επαναστάτης ονόματι Ιμπραήμ Ντογάν δολοφονήθηκε από τη ΜΙΤ στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν στην Αθήνα.

Το 2013, με τη συνεργασία της Ελληνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) και της τουρκικής ΜΙΤ, ένας επαναστάτης ονόματι Bulut Yayla απήχθη από το εστιατόριο όπου εργαζόταν και παραδόθηκε στην Τουρκία.

Και πάλι το 2017, πριν από την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα, 9 επαναστάτες συνελήφθησαν στην Αθήνα σε μια συνωμοσία από την τουρκική και την ελληνική αστυνομία με την αιτιολογία ότι "επρόκειτο να δολοφονήσουν τον Ερντογάν". Αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από 18 μήνες, καθώς δεν υπήρχαν στοιχεία για τους ισχυρισμούς εις βάρος τους.

Ωστόσο, οι επιθέσεις εναντίον μας, των επαναστατών από την Τουρκία, δεν σταμάτησαν. Ως αποτέλεσμα της πίεσης του φασιστικού κράτους της Τουρκίας και των ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ-ΕΕ, στις 19 Μαρτίου 2020, η ελληνική αστυνομία εισέβαλε στους συλλόγους μας, όπου διεξάγουμε νόμιμες, δημοκρατικές δραστηριότητες, κάνοντας και πάλι λόγο για ΄΄τρομοκρατική επιχείρηση΄΄. Συνελήφθησαν συνολικά 25 άτομα από δύο συλλόγους και 11 από εμάς συνελήφθησαν.

Την πολιτική πίεση του τουρκικού κράτους παραδέχτηκε επίσημα ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Süleyman Soylu (ο οποίος είναι επίσης επικεφαλής των συμμοριών ναρκωτικών στην Τουρκία) σε τηλεοπτική εκπομπή μετά τη σύλληψή μας.

Η δίκη μας ξεκίνησε μεταξύ 2-19 Ιουλίου 2021 και δικαστήκαμε βάσει των αντιτρομοκρατικών νόμων του ιμπεριαλισμού.

Λαέ μας, ελληνικέ λαέ, όλοι οι καταπιεσμένοι και εκμεταλλευόμενοι λαοί του κόσμου...

Η επαναστατική δράση δεν είναι τρομοκρατία, οι επαναστάτες δεν είναι τρομοκράτες!

Δεν είμαστε "τρομοκράτες" - είμαστε μαρξιστές-λενινιστές επαναστάτες που αγωνίζονται για ανεξαρτησία ενάντια στον ιμπεριαλισμό, δημοκρατία ενάντια στο φασισμό, σοσιαλισμό ενάντια στον καπιταλισμό.

- Οι Ali Ercan Gökoğlu, Şadi Naci Özpolat, Halil Demir και Hasan Kaya είναι δημοσιογράφοι, συγγραφείς, ποιητές και εκδότες. Ο Şadi Naci Özpolat είναι ο παραγωγός της εκπομπής Πόλεμος κατά των Ναρκωτικών.

- Οι Harika Kızılkaya, Hazal Seçer, Halil Demir και Şadi Naci Özpolat είναι παραγωγοί προγραμμάτων στην εκπομπή Πόλεμος κατά των Ναρκωτικών. Οι Burak Ağarmış και Anıl Sayar εργάστηκαν επίσης προσωρινά σε αυτό το τηλεοπτικό πρόγραμμα.

- Οι Sinan Oktay Özen και İsmail Zat είναι πολιτικοί πρόσφυγες στην Ελλάδα για περισσότερα από 25 χρόνια, συμμετέχοντας στον αγώνα για δημοκρατία ενάντια στον τουρκικό φασισμό. 

- Ο Sinan Çam, 26 ετών, βρισκόταν στην Ελλάδα μόλις 2,5 μήνες από τότε που κατέφυγε από την Τουρκία και 1 εβδομάδα από τότε που άρχισε να μένει στο σπίτι όπου προσάχθηκε.

Θα θέλαμε να δώσουμε μερικά παραδείγματα αυτού του παιχνιδιού που παίζεται με το όνομα δίκη:

- Το δικαίωμά μας στην άμυνα σφετερίστηκε.

- Προκειμένου να αποδείξουμε την αθωότητά μας, μας απαγόρευσαν να παρουσιάσουμε μάρτυρες με ανώτερο όριο 1 μάρτυρα.

- Οι μάρτυρές μας διακόπηκαν, δεν τους επιτράπηκε να μιλήσουν μέχρι το τέλος.

- Με τον ίδιο τρόπο, μας διέκοψαν και δεν μας επέτρεψαν να υπερασπιστούμε την άποψή μας λέγοντας ότι "η 18μηνη νόμιμη περίοδος λήγει".

- Οι δικηγόροι μας δεν είχαν αρκετό χρόνο για να προετοιμάσουν την υπεράσπισή τους, ενώ τους διέκοπταν συνεχώς και τους εμπόδιζαν να υπερασπιστούν την υπόθεσή τους.

- Σε ένα δικαστήριο όπου δικάζονταν 11 άτομα (εκτός από 1 ακρόαση), ήταν παρών μόνο 1 διερμηνέας. Ούτε τα λόγια μας μπορούσαν να γίνουν κατανοητά από το δικαστήριο, ούτε τα λόγια του δικαστηρίου μπορούσαν να γίνουν κατανοητά από εμάς.

- Ούτε το κατηγορητήριο ούτε η αιτιολογημένη απόφαση μας δόθηκε στη μητρική μας γλώσσα.

Επίθεση και βασανιστήρια

- Υποστήκαμε επιθέσεις και απειλές από την αστυνομία κατά τη μεταφορά μας από τη φυλακή στο δικαστήριο.

- Η αστυνομία μας επιτέθηκε και μας βασάνισε μέσα στη δικαστική αίθουσα, με την έγκριση της δικαστικής επιτροπής, μπροστά στα μάτια των δικηγόρων μας και των κοντινών προσώπων μας που ήρθαν στο δικαστήριο.

- Ο Sinan Oktay Özen, ο οποίος ήταν αναίσθητος στην αίθουσα του δικαστηρίου επί 2 ώρες λόγω των βασανιστηρίων, δεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

- Θέλαμε να εντοπιστούν τα σημάδια βασανιστηρίων στα σώματά μας, αλλά δεν έγιναν.

- Θέλαμε να καταθέσουμε μήνυση κατά των αστυνομικών που μας βασάνιζαν, αλλά το δικαστήριο το απέρριψε. Ωστόσο, αργότερα ξεκίνησε έρευνα εναντίον μας για "επίθεση κατά της αστυνομίας".

- Το αρχείο μας, οι υπολογιστές, ο τεχνικός εξοπλισμός για τη μετάδοση τηλεοπτικών προγραμμάτων και τα χρήματα που είχαμε πάνω μας κατασχέθηκαν.

- Οι υπολογιστές και τα αρχεία μας, τα οποία χρησιμοποιούσαμε για τις δραστηριότητές μας σε βιβλία, περιοδικά, εφημερίδες και τηλεοράσεις, κατασχέθηκαν με την αιτιολογία της "αποδεικτικής ισχύος".

- Δεν μας δόθηκαν αντίγραφα των αρχείων στους σκληρούς δίσκους των κατασχεμένων υπολογιστών μας και στο επαγγελματικό μας αρχείο, αλλά και τα πρωτότυπα δεν μας δόθηκαν.

- Κατά τη διάρκεια της κράτησής μας, τα χρήματα που έχουν κατατεθεί για τις ανάγκες μας κατάσχονται επειδή δικαζόμαστε βάσει των αντιτρομοκρατικών νόμων. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί των κοντινών προσώπων μας που κατέθεσαν χρήματα έχουν δεσμευθεί και έχουν ξεκινήσει έρευνες εναντίον τους με την κατηγορία της "υποστήριξης της τρομοκρατίας". Αυτό αποτελεί παραβίαση του "τεκμηρίου αθωότητας". Επειδή η απόφαση εναντίον μας δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί.

Επαναλαμβάνουμε και πάλι: Είμαστε μαρξιστές-λενινιστές επαναστάτες που αγωνίζονται κατά του ιμπεριαλισμού και του φασισμού.

Δεν δεχόμαστε να μας δικάζουν με τους αντιτρομοκρατικούς νόμους του ιμπεριαλισμού και των συνεργαζόμενων φασιστικών κυβερνήσεων. Η νομική τρομοκρατία που μας επιβάλλεται πρέπει να σταματήσει.

Η δίκαιη δίκη είναι κεκτημένο δικαίωμα. Θέλουμε μια δίκαιη δίκη.

Προκειμένου να ασκήσουμε αυτό το δικαίωμα, ξεκινάμε μια ΕΠ’ ΑΟΡΊΣΤΟΥ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ από τις 7 Οκτωβρίου 2022 με τα ακόλουθα αιτήματα:

1- Οι επαναστάτες δεν μπορούν να δικαστούν με τους αντιτρομοκρατικούς νόμους. Ο φάκελος θα πρέπει να αφαιρεθεί από το πεδίο εφαρμογής της αντιτρομοκρατίας και να ακυρωθεί η ποινή κάθειρξης 333 ετών που επιβλήθηκε με τους αντιτρομοκρατικούς νόμους.

2- Το δικαστήριο δεν διεξήγαγε δίκαιη δίκη. Η ετυμηγορία ήταν πολιτική, όχι νομική. Απαιτούμε μια δίκαιη δίκη.

3- Το δικαίωμά μας στην άμυνα σφετερίστηκε. Θέλουμε να μην εμποδίζεται η άμυνά μας.

4- Είμαστε υπό κράτηση από τις 19 Μαρτίου 2020. Η κράτηση είναι ένα μέτρο. Η παράταση της κράτησης μετατρέπεται από μέτρο σε τιμωρία. Είμαστε πολιτικοί πρόσφυγες. Έχουμε σταθερές διευθύνσεις. Δεν διατρέχουμε κίνδυνο φυγής. Θέλουμε η δίκη να συνεχιστεί χωρίς σύλληψη.

5 - Η αστυνομία μας επιτέθηκε και μας βασάνισε στην αίθουσα του δικαστηρίου με την έγκριση της δικαστικής επιτροπής. Απαιτούμε να τιμωρηθούν το δικαστικό συμβούλιο και οι βασανιστές αστυνομικοί που διέταξαν τα βασανιστήρια.

6- Τα χρήματά μας, οι υπολογιστές και τα αρχεία μας κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια της κράτησης. Απαιτούμε την επιστροφή των κατασχεμένων περιουσιών μας.

Λαέ μας, ελληνικέ λαέ, όλοι οι καταπιεσμένοι και εκμεταλλευόμενοι λαοί του κόσμου...

Δεν θα υποταχθούμε στη νόμιμη τρομοκρατία του συνεργαζόμενου με τον ιμπεριαλισμό ελληνικού κράτους, του φασισμού της Τουρκίας και του ιμπεριαλισμού!

Να δοθεί τέλος στη νομική τρομοκρατία!

Οι αντιτρομοκρατικοί νόμοι αποτελούν επίθεση στους απελευθερωτικούς αγώνες των λαών.

Η αντίστασή μας είναι και δική σας αντίσταση.

Καλούμε όλους τους λαούς του κόσμου, ιδιαίτερα τον ελληνικό λαό, να είναι διεθνιστικά αλληλέγγυοι με την αντίστασή μας.

ΖΉΤΩ Η ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ, ΖΉΤΩ Η ΝΊΚΗ!

7 Οκτωβρίου 2022

11 Τούρκοι επαναστάτες κρατούμενοι στις ελληνικές φυλακές:

1- Ali Ercan Gökoğlu (Φυλακές Μαλανδρίνου)

2- Burak Agarmış (Φυλακές Μαλανδρίνου)

3- Hasan Kaya (Φυλακές Μαλανδρίνου)

4- Sinan Çam (Φυλακές Μαλανδρίνου)

5- Şadi Naci Özpolat (Φυλακές Τρικάλων)

6- Halil Demir (Φυλακές Γρεβενών)

7- Anıl Sayar (Φυλακές Αγίου Στεφάνου-Πάτρα)

8- Harika Kızılkaya (Γυναικείες Φυλακές Θήβας)

9- Hazal Seçer (Γυναικείες Φυλακές της Θήβας)

10- Sinan Oktay Özen (Φυλακές Δομοκού)

11- İsmail Zat (Φυλακές Δομοκού)



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκεί που καθόμουν στην πολυθρόνα μου καπνίζοντας ώστε να αποφορτιστώ από τις δραστηριότητες τής ημέρας, με πήρε ο ύπνος. Και είδα το εξής όνειρο:

Είχαμε λέει κάποια εκδήλωση, δε θυμάμαι θέμα. Και την είχαμε οργανώσει με κάθε επισημότητα - κόκκινες σημαίες, σφυροδρέπανα κοκ.

Και σε κάποια φάση μπουκάρουν μέσα καμιά τριανταριά παλληκάρια τού πράβι σέκτορ, καταπιεσμένοι πρόσφυγες, ακολουθούμενα από τρεις ντόπιους, έναν διεθνιστή διανοούμενο, έναν ανένταχτο οακκίτη και τη Ρουθ Φίσερ. 

Τα παλληκάρια καταγγέλλουν σε έντονο ύφος το φασισμό των σφυροδρέπανων, επειδή τα σύμβολα αυτά τούς προκαλούν τεράστια δυσφορία. Οι ντόπιοι διεθνιστές εξηγούν πως οικοδομούν τη νέα Διεθνή με τους πραγματικούς καταπιεσμένους, κόντρα σε όλα τα γεωπολιτικά στρατόπεδα. 

Κάπου εκεί ξύπνησα, και αποφάσισα να τρώω λιγότερη φασολάδα για βράδυ...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η μόνη ελπίδα για τον μαρξισμό στη Δύση είναι η διανοητική υποταγή του στον κατά πολύ ανώτερο ανατολικό μαρξιστή ομόλογό του, αλλιώς, το να δίνεις μαρξισμό στους Δυτικούς είναι σαν να δίνεις ένα όπλο επίθεσης σε μια μαϊμού.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αναρωτιόμαστε, τίποτα δεν έχει μείνει ως διδάγματα της πρόσφατης ιστορίας στο κομμουνιστικό κίνημα; Έπειτα από τόσες πορτοκαλί επαναστάσεις, τόσα δυτικά πραξικοπήματα μέρα μεσημέρι, τέτοια αποκάλυψη των δικτύων χρηματοδοτήσεων – μκο – στρατολογήσεων προθύμων, τι έχει μείνει πίσω ως παρακαταθήκη για την αξιολόγηση των «αυθόρμητων» εξεγέρσεων στο εξωτερικό για τις οποίες μαθαίνουμε κυρίως μέσω της ευγενικής χορηγίας των ΜΜΕ μας;



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γνωρίζουμε ότι κάποιοι κάνουν την κρίση ευκαιρία την ώρα που οι περισσότεροί/ές μας αγωνιζόμαστε να τα βγάλουμε πέρα. Όταν τα βλέπουμε με αριθμούς το καταλαβαίνουμε λίγο καλύτερα.

Ας πάρουμε τυχαία το τελευταίο επίτευγμα ενός εφοπλιστικού ομίλου της Ελλάδας. Το LNG Carrier «Yiannis» ιδιοκτησίας του ομίλου Αγγελικούση ναυλώθηκε τις προάλλες από τη Shell για 400 χιλιάδες δολάρια την ημέρα ώστε να μεταφέρει υγροποιημένο φυσικό αέριο στην Ευρώπη. Το πανάκριβο υγροποιημένο αέριο από τις ΗΠΑ θα το πληρώσουν φυσικά οι πολίτες της Ευρώπης και τα φτωχά στρώματα που θα δουν το βιοτικό τους επίπεδο να χειροτερεύει. 

Οι Έλληνες πλοιοκτήτες, αυτοί που πληρώνουν μηδαμινούς φόρους σε σχέση με τα κέρδη τους (περισσότερο φορολογείται αναλογικά ένας μισθωτός) διαθέτουν 133 LNG Carriers (πλοία που μεταφέρουν υγροποιημένο φυσικό αέριο και άλλα 39 υπό ναυπήγηση. Έχουν τον μεγαλύτερο στόλο παγκοσμίως και βγάζουν τα μεγαλύτερα κέρδη παγκοσμίως. Φανταζόμαστε ότι δεν καίγονται να τελειώσει ο πόλεμος, ούτε να αρθούν οι κυρώσεις και να πέσουν οι τιμές. Άλλωστε κάνουν μπίζνες με όλες τις πλευρές. Τι καταλήγει σε εμάς; Πρακτικά τίποτα. Φτωχαίνουμε και πλουτίζουν. 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιωάννης Σοφιαννίδης από τήν Νικαια,ονομάζεται τό 2ο κάθαρμα βιαστής τής 12χρονης από τόν Κολωνό...

Ο ιδιος είναι καί «πατέρας» 3 μικρων κοριτσιών...

Πόση κοινωνικη Σαπίλλα….

Σχολιο.- Το σωστο κρατος προνοει, φροντιζει τους αδυναμους πολυ πριν καταντησουν θυματα τετοιων σιχαμερων! Πού ηταν το κρατος για τον αρρωστο πατερα, τα εννια ανηλικα, την μανα που δουλευε για να τους συντηρησει ολους αυτους? Τωρα βγαινουν και κατηγορουν μεχρι και γιατι εκαναν τοσα παιδια - αφου ηταν τοσο φτωχοι ΕΛΕΟC ΠΧΙΑ

Σχολιο.- Λείπουν άλλα 212 ονόματα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΡΕΑΣ...

Τό φασιστικο κάθαρμα Ζαίρ Μπολσονάρο υποψήφιος πρόεδρος γιά τόν 2ο γυρο τών εκλογών στη Βραζιλία έχει αποθεώσει στο παρελθόν τους κατ’ επάγγελμα βασανιστές και έχει ζητήσει ακόμα και την δολοφονία αντιπάλων του.

Τωρα εχουμε ακομα μία δηλωση του από το παρελθόν που προκαλει ανατριχίλα καί αποτροπιασμό

«Θα έτρωγα έναν ιθαγενή, κανένα πρόβλημα», λέει μπροστά στον φακό ο Ζαΐρ Μπολσονάρο σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ξένο δημοσιογράφο το 2016..

Σχολιο.- Φασιστο-- Ναζιστικος πρωτογονισμός !! Συμφυτος και ταιριαστος , με τις ιδεοληψίες των υπανθρώπων του είδους του !!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΟΚ στο Ευρωκοινοβούλιο καθώς διευθυντής της Pfizer παραδέχθηκε ότι εξαπάτησαν δισεκατομμύρια ανθρώπους

11 Οκτωβρίου 2022

Το εμβόλιο δεν δοκιμάστηκε ποτέ για την πρόληψη της μετάδοσης. Το «εμβολιαστείτε για τους άλλους» ήταν πάντα ψέμα....

κάποιος να το σφυρίξει στον Θρομβώση (Δρογώση) που σήμερα έκανε την 5η δόση.....



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα μάθατε τα νέα; 

Εφόδους ακόμα και μέσα στα σπίτια των οφειλετών του δημοσίου θα μπορούν να πραγματοποιούν οι φοροεισπράκτορες της Εφορίας, προκειμένου να κατασχέσουν κινητά αντικείμενα του οφειλέτη!!!!!

Δεν σχολιάζω. Σας ακούω....ή μάλλον σας διαβάζω...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Ο πατέρας μου ποτέ δεν έχει κρύψει την ιδεολογία του που η Δημοκρατία επιτρέπει στον καθένα να έχει. Εδώ έχουν γίνει δύο τρομακτικά ατοπήματα για τα οποία εγώ ανατρίχιασα.Το πρώτο είναι ότι ο χαιρετισμός γίνεται μέσα σε αίθουσα δικαστηρίου. Και το δεύτερο, με συγχωρείτε, αυτό χωρίς να έχω καμία ευθύνη, με κάνει να αισθάνομαι πολύ άσχημα, είναι ότι ο χαιρετισμός γίνεται μπροστά σε μία μητέρα που το παιδί της δολοφονήθηκε από έναν Ναζί, στη Μάγδα τη Φύσσα, σε μια γυναίκα που δολοφόνησαν το παιδί της», είπε, μιλώντας στην εκπομπή Αταίριαστοι στον ΣΚΑΪ, ο κ. Πλεύρης και κατέληξε: «Αυτό, με συγχωρείτε, είναι αποκτήνωση».....

δήλωσε ο υιός (ή μήπως ιός) Πλεύρης για τον πατέρα του. Τουλάχιστον ο πατέρας του, δεν διαστρεβλώνει τις έννοιες. Είναι μακράν πιο ειλικρινής από το τέκνο του. Επί της ουσίας βεβαίως, ο υιός Πλεύρης ξεπέρασε (ακόμα και) τον πατέρα του, στις φασιστικές του αντιλήψεις και πρακτικές. Οι 7,5 χιλιάδες υγειονομικοί το ξέρουν. Εμείς στρουθομηλίζουμε ακόμα....

σχολιο.- Απλώς προσπαθεί να πείσει τους ψηφοφόρους της ΝΔ ότι αυτός δεν είναι φασίστας ούτε ΝΑΖΙ ..ο πατέρας του δεν έχει καμία ανάγκη να κάνει κάτι τέτοιο..

σχολιο.- τι σου κάνει η καρέκλα και το....ΚΙΣ όμως ε;

σχολιο.- εγώ πάλι νομίζω ότι είναι εξίσου φασίστας ο γιός. Είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των φασιστών η ροπή προς το ψέμα και η απέχθεια προς την αλήθεια. Αλλά κυρίως η εμμονή τους στην "επικοινωνία"

σχολιο.- Άκουσα πώς ο γεροπλευρης ως δικηγόρος, αναλάμβανε στην Ηγουμενίτσα υποθέσεις Αλβανών ναρκεμπορων..... αληθεύει γεροπλευρη;;;;;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο μεταξύ στη χωρα μας κοιμούνται ύπνο βαθύ αφού τα περισσότερα κόμματα συμφωνούν με την ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Όλοι οι λαοί αντιδρούν πλην των Ελλήνων. Εδώ δε θα έχουν να φάνε και δεν αντιδρούν! Τις 350.000 έχουνε φτάσει οι διακοπές ρεύματος...

''Έχουν ξυπνήσει πλέον όλοι και έχουν καταλάβει τα παραμύθια της ενεργειακής κρίσης που οδηγεί τους λαούς στην πλήρη εξαθλίωση.

Ένα παραμύθι που έχει στηθεί από τα άρρωστα μυαλά της Αμερικής και έχει ως στόχο να φέρει τους μικρομεσαίους της Ευρώπης στα όρια της φτωχοποίησης.


Χιλιάδες Γερμανοί συγκεντρώθηκαν έξω από το κοινοβούλιο και απαίτησαν από την κυβέρνηση να πάρει πίσω τις κυρώσεις κατά των Ρώσων και του Πούτιν.

Είναι αδιανόητο έλεγαν οι διαδηλωτές να πληρώσει ο απλός κόσμος για μία διαμάχη δύο άλλων χωρών.

Οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έχουν εξαπλωθεί και σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες όπου επικρατεί ένταση με τον κόσμο να είναι αποφασισμένος να ρίξει τις κυβερνήσεις.''



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΖΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ οι τραπεζίτες, οι καναλάρχες, οι πάροχοι ενέργειας, οι εφοπλιστές, οι ιδιοκτήτες super markets / κλινικών / διαγνωστικών κέντρων, οι φαρμακέμποροι, τα μεγαλοστελέχη, οι πεμπτο-φαλαγγίτες.

Όταν το κράτος, σου δίνει συσσίτιο, αντί για εργασία, δεν χαίρεσαι. ΕΞΕΓΕΙΡΕΣΑΙ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δείξε μου τους φίλους σου... 

Προς ενημέρωσή σας ο Χάρης ο Ρώμας κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου. Ο Χάρης Ο Ρώμας που χαριεντίζεται με τον παιδοβιαστή Ηλία Μίχο στο twitter, και έχει βγει μαζί του τόσες φωτογραφίες. Μάλιστα όπως είδα αλλού κάνει και κοκταίηλ πάρτυ για να το γιορτάσει!

Οι αναθυμιάσεις πάντως που βγαίνουν από το βόθρο τησμπολιτιζμένης Ευρώπης είναι τόσο έντονες ώστε δείχνουν ότι ο βόθρος έχει γεμίσει.

Σχολιο.- Έκανε δηλώσεις πριν από λίγο ότι δεν τον γνωρίζει και απλά είχε βγει φωτογραφία με έναν θαυμαστή του!

Για τυχαίο θαυμαστή πολλές φωτογραφίες έβγαλε ο κυριος κατακουζινος



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι βασανιστές και φονιάδες του Γιακουμάκη την έβγαλαν καθαρή αφού οι οικογένειες τους είχαν και έχουν άριστες σχέσεις με την νδ και με την φαμίλα των Βαρδηνογιάννηδων.

Τον παιδοβιαστή και εμπλεκόμμενο σε κύκλωμα τράφικινκ ανηλίκων Νίκο Γεωργιάδη τον προστάτεψαν με κάθε τρόπο χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό.

Τον έλληνα βιαστή και δολοφόνο της Ελένης Τοπαλούδη το καθεστώς και τα μμε τον προστάτεψαν σε σχέση με τον φίλο του τον αλβανό που τον άφησαν μόνο τους στις ορέξεις των υπολοίπων φυλακισμένων.Μέλος οικογένειας με άριστες σχέσεις στην νδ το ελληνάκι 

Αρδ ακόμα παρουσιάζουν τον πιλότο δολοφόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ως κάτι άλλο πέρα από αυτό που έκανε.Δολοφόνησε την σύζυγο του και προσπάθησε να ρίξει το έγκλημα σε άλλους.Και κανένας δεν έψαξε πως είχε τόσο μεγάλη οικονομική άνεση ένας απλός πιλότος ελικοπτέρου.Ποιους και τί κουβαλούσε ;

Τον Λιγνάδη,φίλος με όλη την νδ,τον άφηναν επί βδομάδες να σβήνει αρχεία,να καίει φωτογραφίες και λοιπά στοιχεία και να προετοιμάζεται με τον Κούγια και όλη την μαφία του Κολλεγίου.Και τον αποφυλάκισαν ενώ καταδικάστηκε για παιδοβιασμούς

Τον μπάτσο στην Ηλιούπολη που αιχμαλώτισε και εξέδιδε χωρίς την θέληση της 19χρονη κοπέλα έχουν καταφέρει όπως πάντα συμβαίνει με εγκληματίες μπάτσους να καθυστερεί η δίκη.Και η δικηγόρος του θύματος αντιμετωπίζει πειθαρχική διαδικασία από τον δικηγορικό σύλλογο της Αθήνας για άλλη υπόθεση που όμως αυτή η πειθαρχική διαδικασία επηρεάζει την υπόθεση του μπάτσου

Η καταγγελία για τον παιδοβιαστή και μαστρωπό Ηλία Μίχο(με άριστες σχέσεις με την νδ,στελέχη της,μπάτσους και παπάδες) στον Κολωνό έγινε πριν ένα μήνα και μόλις χθες κινήθηκε η ελ.ασ και οι δικαστές.Μέσα σε αυτό το μήνα μόνο ο Ηλίας Μίχος ξέρει τι έχει καταφέρει να καταστρέψει και πόσο καλά έχει προετοιμαστεί με τους δικηγόρους του και τους πελάτες του-βιαστές της 12χρονης.Με την βοήθεια της συζύγου του που είναι στέλεχος του Κώστα Μπακογιάννη και πρότεινε στην μάνα της 12χρονης να σιωπήσει με αντάλλαγμα οικονομική βοήθεια.Και τα μμε πολιορκούν το σπίτι της 12χρονης λες και ήταν ο θύτης,ενω χθες μιλούσαν για πελάτες,αναφερόμενοι στους παιδοβιαστές.

Προχθές συμπληρώθηκαν 18 μήνες από την δολοφονία του δημοσιογράφου Καραϊβάζ ο οποίος ερευνούσε το κύκλωμα μαστροπών ανηλίκων και ενηλίκων και ήξερε πολλά.Και φυσικά μπάτσοι και δικαστές μετά από 18 μήνες κάνουν την δουλειά τους,υπακούν στα αφεντικά τους και δεν ερευνούν την εκτέλεση του Καραϊβάζ

Όλα αυτά και πόσα άλλα που ίσως δεν μάθουμε ποτέ,σε συνδυασμό με το ότι η φασιστική νδ με πραγματικό πρωθυπουργό τον μεγαλύτερο έμπορο ηρωίνης κάνει καθημερινά ότι δεν τόλμησε κανείς μετά την χούντα,μας φέρνει σε αδιέξοδο που έχει μία λύση:

Η βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα

σε μια χώρα δίχως ελπίδα και φωνή



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με κατι «δημοσιογράφους» του VICE που προωθούν την διαστροφή και το trafficking ασχολήθηκε ποτέ κάποιος εισαγγελέας ή εκεί πάμε με την λογική «δικοί μας είναι αυτοί μην τους πειράζετε»; Οι ίδιοι που κράζουν την διαστροφή είναι οι ίδιοι που στηρίζουν τον κάθε παπάρα που προωθεί ο,τι μαλακια ανωμαλία περνά από τον εγκέφαλο του ψάχνοντας εναγωνίως λογους να στηρίξουν κάποιου είδους διαφορετικότητα, αλλαγή δεν ξέρω και εγώ πως διάολο το καμουφλάρουν πλέον.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απίστευτος Μπαλάσκας για 53χρονο: Επιφανής, έχει μία απίστευτα κοινωνική και καλή οικογένια 

«Έχει μία απίστευτα κοινωνική, άρτια και καλή θα μπορούσα να πω οικογένεια με ένα πάρα πολύ καλό παιδί και μία σύζυγο ιδιαίτερα καλή γυναίκα...».   

Τον Σταύρο Μπαλάσκα επέλεξε να καλέσει σήμερα η πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ να μιλήσει για την φρικτή υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα ένα 12χρονο παιδί στον Κολωνό.

Ο Στ. Μπαλάσκας ένιωσε την ανάγκη να ενημερώσει το κοινό ότι ο 53χρονος που φέρεται να βίαζε την 12χρονη και να την εκδίδει ήταν επιφανής και είχε μια πολύ καλή και κοινωνική οικογένεια, ενώ δεν παρέλειψε να υποβαθμίσει και τη σοβαρότητα της επιχειρούμενης συγκάλυψης από την σύζυγο του 53χρονου, η οποία φέρεται να επεδίωξε να κουκουλωθεί το θέμα. 

Αυτόν τον Μπαλάσκα πρέπει να τον έχουν βάλει οι αναρχοκομμουνισταί στην αστυνομία ώστε να εξοργίζει τους ανυποψίαστους φιλήσυχους πολίτες εναντίον της.

Σχολιο.- Aυτος δεν είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα, για σχόλιο του στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν ή κάνω λάθος ?

Και πως βγαίνει στα κανάλια ???



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εφτά δισεκατομμύρια δημοσιογράφοι στη χώρα και κανείς δεν διανοείται να βγάλει ένα όνομα στη φόρα από τα 213 ανώμαλα νοπανα

Not bad....Για τη δωδεκάχρονη μια χαρά όμως άψογοι,μόνο την ώρα που πήγαινε τουαλέτα το κακόμοιρο το κορίτσι δεν μας είπανε



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απορειτε που γιγαντώνεται ο υπόκοσμος;

Απορειτε ε;

Όταν ψηφίζατε Μαρινάκη ομως δεν πήγαινε το μυαλό σας ε;

Ε τι να κάνουμε τώρα; Έτσι είναι αυτά



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μαζικές διαδηλώσεις στη Γαλλία το Σαββατο που μας πέρασε, με συνθήματα εξόδου απο το ΝΑΤΟ και την ΕΕ. 

Το κίνημα ονομάζεται "εθνική συνάντηση της αντίστασης" και ζητά την παραίτηση του Μακρόν, την άρση των κυρώσεων κατα της Ρωσίας και (αναπόφευκτα) την έξοδο απο ΝΑΤΟ και ΕΕ.

Την ίδια ώρα σε Βερολίνο Βιέννη και Ρώμη συνεχίζονται οι διαδηλώσεις κατά των κυρώσεων και της Ευρωπαϊκής πολιτικής.

Ακόμα και στην Πολωνία έγινε αντικυβερνητική διαδήλωση κατά της ακρίβειας και της κυβερνητικήςπολιτικής, με συμμετοχή πολιτικών και δημάρχων της χώρας.

Δυστυχώς ο ... "Χειμώνας" έρχεται και είναι αναπόφευκτος πλέον.

Μόνη μας ευχή να μην ειναι και πυρηνικός....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ "ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ" , 

τσιρίζουν οι αριστεροί "παπαγάλοι", φταίει το "πατρίς-θρησκεία-οικογένεια"(ως θεμέλιο, λέει, της υποκρισίας όπου ευδοκιμεί η "νομιμότητα" της ανηθικότητας), αλλά για τον οργιώδη και βαθιά εγκληματικό εκφυλισμό της "προόδου"(π.χ. την "φιλοξενία" μεταναστών με κριτήριο το φύλο και στάτους το "πήδημα", το αβαντάρισμα κάθε "επιλογής" που επιτείνει τον χαοτικό μηδενισμό της προσωπικής ταυτότητας, την περίθαλψη εγκληματιών και πάσης φύσεως κακοποιών, κ.λπ.) δεν φταίει το "προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε" ούτε το "ο κομμουνιστής είναι καμωμένος από ανώτερη ανθρώπινη στόφα"(Ι.Στάλιν)... .........

Η αριστερή δημαγωγία και στενομυαλιά σε όλο της το μεγαλείο!...αυτό που σαπίζει δεν είναι το περίφημο τρίπτυχο (που είναι πια πιο αναγκαίο από ποτέ σε μια εποχή "ανομιοποίησης" που είναι ο αγωγός του γενικευμένου κατακερματισμού...) αλλά η παραδοσιακή αστική κοσμαντίληψη στον πυρήνα της, αφού ο μετανεωτερικός καπιταλισμός βασίζεται στο "επιθυμιακό υποκείμενο" του ξεσαλωμένου ναρκισσισμού : και αυτή η συνθήκη, σε περιστάσεις πελατειακής υποτακτικότητας και μίμησης, παράγει μαζικά φαινόμενα διαφθοράς χωρίς αναγωγή σε ιδεολογικές θεμελιώσεις: το Κτήνος των Σεπολίων, συνειδητά και εμπρόθετα, χρησιμοποιούσε το θρησκευτικό περιβάλλον για προβολή και καμουφλάζ, άρα πού η ευθύνη αυτού του περιβάλλοντος;........

Οι αριστεροί δεν έχουν ανάμιξη σε τέτοιους ελεεινούς ξεπεσμούς, γιατί ιστορικά η Αριστερά, εν Ελλάδι τουλάχιστον, ταυτίστηκε με την "πρωτοπορία ηθικής εγγύησης"..ωστόσο οι νεότερες "φουρνιές" εμφανίζονται πιο "ανοιχτόμυαλες" και προωθούν ποικιλοτρόπως μια "ανοιχτή" σχέση με τη σεξουαλικότητα και την όλη "αυτοδιάθεση" : όμως, αυτό, από μόνο του, καλλιεργεί μια δυναμική απόλυτης χαλάρωσης η οποία, σε γενικευμένες συνθήκες Μαζικής Καταναλωτικής Δημοκρατίας, εύκολα, πολύ εύκολα, εκφυλίζεται σε οργανική ανομία......και το θέμα μας δεν είναι η "επιστροφή στην Απαγόρευση" αλλά ο εξορθολογισμός του "ιλίγγου της εξέλιξης" και η αποσύνδεση της "¨χειραφέτησης" από τις προδιαγραφές της μεταβιομηχανικής ανάπτυξης του Κεφαλαίου.......

Δεν είναι ο "παραδοσιακός συντηρητισμός" από όπου αναβλύζει η πιο φριχτή παρακμή (αν και σίγουρα και από δω, σαν εκρηκτική αντίφαση προς το "ξεχείλωμα" του σύγχρονου ζην όπου ο συντηρητικός των ημερών μας θέλει, σαν καλός κομφορμιστής, να ενταχθεί αρμονικά...) αλλά ο εγγενής φαρισαϊσμός της Νέας Εποχής που αγελοποιεί μέσω της αποθέωσης του επιθυμιακού ναρκισσισμού........

'Οταν προωθείς το "δικαίωμα του παιδιού να διαλέγει φύλο" και την "απόρριψη της καθοδηγητικής επέμβασης στη δημόσια διαγωγή" : αυτομάτως έχεις ανοίξει το δρόμο σε νέα μοντέλα σχέσεων βασισμένα στην "Ηδονή" (διαβάστε βρε κανάγηδες ημιμαθείς και λίγο, π.χ. Κονδύλη..).. .......

Το θέμα είναι πολύπλοκο, ο Σύριζα προωθούσε την "πλημμελοποίηση" του βιασμού, η "άλλη Αριστερά" προτάσσει την Επιθυμία και την Αυτοπραγμάτωση καταρρακώνοντας την Κοινοτική Αρχή σαν τάχα "ξεπερασμένη παλαιοκομμουνιστική και παλαιοχριστιανική πρόληψη"........

Οι Δεξιοί, λόγω αναγωγής στην άρχουσα τάξη, ανέκαθεν είχαν μια επιρρέπεια στην "αμαρτία" (όπως, όμως, και στην αυστηρή "αρετή"...), και στην εποχή μας, χρόνια του Νεοφιλελεύθερου Κυνισμού (ο γιαπισμός είναι συστημική εκδοχή του "αλέγκρου τυχοδιωκτισμού"...), ο Δεξιός έχει μια αυξημένη επιθετική αυθάδεια στην άσκηση του παροντικού του πολιτισμικού ρόλου..........

Το κακό βρίσκεται στην ξεφτιλισμένη Αριστερά της εθελοντικής αδυναμίας να διασώσει το ηθικό βάθος της "ανθρώπινης κατάστασης"..και αν σήμερα καταρρέει κάτι, αυτό είναι ο Πολιτισμός της Λογικής και της Ηθικής!...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μοιράζουν 7,5 δις  στα ΜΜΕ για καμπάνια εξοικονόμησης  ενέργειας!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σημερα Δευτέρα οι υγιειονομικοι σε αναστολή του Αγίου Αντρεα , παραβρέθηκαμε στα δικαστήρια όπου δικαστηκε ο πατερ Γκοτσοπουλος τελικα σε 8 μηνες με αναστολή γτ δεν ηταν ο Λιγναδης βλέπεις.....αυτος παλεύει για το δίκιο κόντρα στη δυστοπια που ζούμε , οπότε τον "σταυρωσαν " οι νεοι γραμματείς και Φαρισαίοι!!!

Εμεις θα είμαστε κοντά σε όποιον παλεύει για την ελευθερία και την δημοκρατία!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ρωσία θα κρατικοποιήσει περιουσιακά στοιχεία της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Υπουργείο Εμπορίου

11 Οκτωβρίου 2022.

Η Nissan θα λάβει συμβολική πληρωμή 1 ευρώ για τη μεταβίβαση. Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Nissan θα πουλήσει όλα τα περιουσιακά της στοιχεία στη Ρωσία στην κρατική εταιρεία έρευνας και ανάπτυξης NAMI, ανακοίνωσε το υπουργείο Εμπορίου. 

Η συμφωνία, αξίας συμβολικού ποσού 1 ευρώ, εγκρίθηκε από την ιαπωνική εταιρεία και περιλαμβάνει το εργοστάσιο στην Αγία Πετρούπολη και εγκαταστάσεις πωλήσεων και μάρκετινγκ στη Μόσχα. 

Η συμφωνία αυτή είναι στα ίδια πρότυπα με την αντίστοιχη που έγινε με την Renault την άνοιξη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έτσι μοιάζει αυτή τη στιγμή ο «φωτεινός» χάρτης της Ουκρανίας

Δέκα περιφέρειες (Lviv, Ternopil, Ivano-Frankivsk, Khmelnytskyi, Vinnytsia, Cherkasy, Kyiv, Poltava, Sumy και Kharkov) υπόκεινται αυτήν τη στιγμή σε κυλιόμενες διακοπές ρεύματος σε όλες σχεδόν τις περιοχές. Τέσσερις ακόμη περιφέρειες (Zhytomyr, Chernihiv, Dnipropetrovsk και Nikolaev) αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή συνεχόμενα μπλακ άουτ σε αρκετές πόλεις και περιοχές.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Στη Γιουγκοσλαβία το #ΝΑΤΟ βομβάρδισε: 

89 εργοστάσια 

128 βιομηχανικές εγκαταστάσεις

120 εγκαταστάσεις ενέργειας 

148 νοσοκομεία 

118 ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί

82 γέφυρες 

61 οδικοί κόμβοι και

Σηδιροδρομικοί σταθμοί

82 γέφυρες 

61 οδικοί κόμβοι και σήραγγες, 

25 ταχυδρομεία και τηλεγραφεία, 

70 σχολεία 

18 νηπιαγωγεία

9 κτίρια πανεπιστημιακών σχολών 

4 κοιτώνες,

35 εκκλησίες

29 μοναστήρια!

Και..ο #Biden βγήκε να καταδικάσει τη Ρωσία!"

Συμπληρώνω εγώ. Μαζί του και οι ΜΠΑτριωτες εδώ. Σόρι που σας φρεσκάρω την μνήμη τέκναν μου. 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σύμφωνα με τον νόμο 4978 που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ στις 7-10-2022 για χρέη προς το δημόσιο πάνω των 500 ευρώ, δικαστικός κλητήρας ή υπάλληλος εφορίας έχει δικαίωμα μετά από έγγραφη παραγγελία του Διοικητή της ΑΑΔΕ να εισβάλλει στο σπίτι του οφειλέτη και να προβαίνει σε έρευνες, καθώς και να ανοίγει κλειστά έπιπλα, σκεύη, ή δοχεία κατάσχοντας ό,τι θεωρεί ανάλογης ή μεγαλύτερης αξίας της οφειλής του φορολογούμενου. 

Και επειδή οι εφοριακοί που θα το κάνουν αυτό βγάζοντας το ψωμάκι τους φοβούνται ότι μπορεί και να μην βγουν από το σπίτι που εισέβαλλαν όρθιοι έχουν δικαίωμα να ζητήσουν τη συνδρομή της αρμόδιας για την τήρηση της τάξης Αρχής, η οποία υποχρεούται να την παρέχει...."



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Salo, 120 Μέρες στα Σόδομα» 

Δεν είναι πια ταινία του Παζολίνι η βιβλίο του ντε Σαντ ,είναι η πραγματικότητα που αρνιομαστε να δουμε 

Ζουμε τον οντολογικό φασισμό του δυτικού πολιτισμού



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Maria Denaxa

11/10/2022  -  22.00

-Εχουν πολύ ενδιαφέρον αυτά που συμβαίνουν στη Γαλλία και προμηνύουν αυτά που έρχονται. 

-Σήμερα η κυβέρνηση, που επι της ουσίας είναι αμέτοχη στο μπρα ντε φερ εργαζομένων στους κολοσσούς ενέργειας – εργοδοσίας, αποφάσισε την επίταξη των εργαζομένων στις αποθήκες καυσίμων της 'Esso.

-Η απάντηση ήταν το απεργιακό κίνημα να επεκταθεί στο διυλιστήριο της TotalEnergies στην πόλη Donges, στο νομό Loire-Atlantique, που είναι το 2ο μεγαλύτερο διυλιστήριο στη Γαλλία, με προσωπικό 650 εργαζόμενων. 

-Αυτή τη στιγμή το 31% των πρατηρίων υγρών καυσίμων σε ολόκληρη τη χώρα , δεν έχουν καύσιμα. 'Οπου γίνεται ανεφοδιασμός, οι ουρές των αυτοκινήτων ξεπερνούν τα δυο χιλιόμετρα . 

-Η υπομονή των Γάλλων δοκιμάζεται και εξαντλείται όχι μονο στους ουρές για την προμήθεια καυσίμων. Τα έχουν χάσει με αυτά που συμβαίνουν στη χώρα τους, απο τη μια στιγμή στην άλλη και βλέποντας πως αυτοί που αποφασίζουν για τις τύχες τους σαν να τα επιδιώκουν και να τα προκαλούν. 

-Ο πληθωρισμός είναι ασυγκράτητος, τα καύσιμα έγιναν είδος προς εξαφάνιση, η ενέργεια έγινε πανάκριβη, η οικονομία αποδυναμώνεται κι άλλο, η μείωση της κατανάλωσης είναι πλέον αισθητή και οι πτωχεύσεις άγγιξαν αριθμό ρεκόρ το τρίτο τρίμηνο του έτους. 

-Η κατάσταση με τα καύσιμα έτσι όπως διαμορφώνεται εξυπηρετεί σε πρώτο χρόνο την εισαγωγή* της διανομής καυσίμων με δελτίο και αργότερα το ενεργειακό πάσο, σύμφωνα με τις επιταγές της μεγάλης επανεκκίνησης που επιταχύνεται. 

-Ηδη για τα βαρέα οχήματα άνω των 3,5 τόνων, το όριο διανομής ορίζεται σε 120 λίτρα στο νομό Alpes-Maritimes. Περιορισμοί επιβλήθηκαν στη διανομή καυσίμων και για τα ΙΧ στον ίδιο νομό. Θα μπορούν να εφοδιάζονται με 30 λίτρα ανά σημείο πώλησης. 

-Χθες ανακοινώθκε πως η πώληση, αγορά, διανομή και η μεταφορά καυσίμων σε μπιτόνια απαγορεύεται 

-*Τα μέτρα-γαλλικό πείραμα, αναμένεται να επεκταθούν όχι μόνο σε ολόκληρη τη χώρα αλλά κι αλλού, μετά και την απόφαση του ΟΠΕΚ να μειώσει κατά 2 εκατομμύρια βαρέλια την παραγωγή του, κάτι που σημαίνει λιγότερα και ακριβότερα καύσιμα! 

-Την ίδια ώρα η Γαλλία, αντί να πρωτοστατεί σε ειρηνευτικές πρωτοβουλίες για την κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία, ενισχύει τη στρατιωτική της παρουσία στα σύνορα της Ανατολικής Ευρώπης. 

-Στα σύνορα Ουκρανίας-Ρουμανίας θα αναπτυχθεί ενισχυμένος γαλλικός λόχος με τεθωρακισμένα άρματα μάχης πεζικού, μια μοίρα πυροβολικού με άρματα μάχης Leclerc, Rafales για την της Λιθουανίας και ένας λόχος ελαφρού πεζικού στην Εσθονία.

-Το χάος εξυπηρετεί...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Ας πετσοκόψουμε όλους τους εχθρούς". Τι έκανε το Κίεβο στα "απελευθερωμένα εδάφη";

του Αντρέι Κοτς, Μόσχα, 11 Οκτωβρίου 2022, RIA-Novosti

Ένα βίντεο με τη σφαγή αμάχων, που γυρίστηκε στο Κουπιάνσκ, κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα. Ο συγγραφέας είναι ένας διαβόητος εθνικιστής που υπηρέτησε στο Αζόφ. Το βίντεο συνοδευόταν από τη λεζάντα "Η εκδίκηση θα υπάρξει". Νωρίτερα στην περιοχή του Χάρκοβο, ανακοίνωσαν επανειλημμένα τη δίωξη των "συνεργατών". Και εδώ είναι η απόδειξη της τρομοκρατίας που οργανώθηκε εκεί.

"Δεν θα υπάρξουν συνέπειες"

Στα τρομερά καρέ του βίντεο των έξι δευτερολέπτων - μια τρύπα σκαμμένη με φτυάρια κάπου στα περίχωρα του Κουπιάνσκ. Στο κάτω μέρος - τουλάχιστον τρία σώματα με πολιτικά ρούχα, ελαφρά πασπαλισμένα με χώμα. Άγνωστοι ρίχνουν μέσα στο λάκκο ένα άλλο πτώμα - έναν ημίγυμνο άνδρα, δεμένο χειροπόδαρα με κολλητική ταινία. Είναι αδύνατο να διακρίνει κανείς τους συμμετέχοντες στη σφαγή: δεν φαίνονται πρόσωπα.

Αυτό το βίντεο δημοσιεύθηκε από τον πρώην διοικητή του συντάγματος Azov Maxim Zhorin. Και υπογράφεται: "Η εκδίκηση θα υπάρξει". Όταν η ανάρτηση έγινε viral στο διαδίκτυο, ο Zhorin άλλαξε τη φράση, προσθέτοντας: "Το βίντεο τραβήχτηκε από τηλέφωνο των κατακτητών". Ωστόσο, χρήστες του Telegram, αφού ανέλυσαν τα μεταδεδομένα, διαπίστωσαν ότι το βίντεο τραβήχτηκε στις 9 Οκτωβρίου. Τότε, δεν υπήρχαν πια Ρώσοι στο Κουπιάνσκ.

Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης αγνόησαν αυτή τη δημοσίευση. Αυτό που συνέβη στην περιοχή του Χάρκοβο, οι αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών και των ευρωπαϊκών χωρών δεν το καταδίκασαν. Οι Ρώσοι αξιωματούχοι υποσχέθηκαν επίσης να βρουν τους υπεύθυνους για τη σφαγή.

Ο εραστής του Μπούχενβαλντ

Η προσωπικότητα του συγγραφέα της δημοσίευσης είναι αξιοσημείωτη. Ο Maxim Zhorin εντάχθηκε στην Azov το 2014. Ανέβηκε στον βαθμό του διοικητή του συντάγματος. Δεν κρύβει τις ναζιστικές πεποιθήσεις και μάλιστα έκανε τατουάζ στο πόδι του με τη φράση "Στον καθένα αυτό που του αξίζει" - το σύνθημα του στρατοπέδου συγκέντρωσης του Μπούχενβαλντ. [ΣΗΜ. Πρόκειται για την επιγραφή "Jedem das Seine" που βρισκόταν στην κεντρική πύλη του ναζιστικού στρατοπέδου εξόντωσης στο Buchenwald].

Το βάπτισμα του πυρός το έλαβε στη Μαριούπολη το καλοκαίρι του 2014. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι επιθετικές επιχειρήσεις της Marinka, του Ilovaisk, της Shirokinskaya. Σύμφωνα με τις μυστικές υπηρεσίες της LPR και της DPR, εμπλέκεται σε πολλά εγκλήματα πολέμου. Έτσι, στις δημοκρατίες, κατηγορείται για τον βομβαρδισμό μιας εκδήλωσης στις 9 Μαΐου 2017 στο χωριό Bezymennoye.

Τώρα ο πολίτης του Αζόφ κατέχει τη θέση του επικεφαλής του κεντρικού στρατηγείου του κόμματος "Εθνικό Σώμα". Δραστηριοποιείται στα κοινωνικά δίκτυα. Για παράδειγμα, τον Ιούνιο δημοσίευσε φωτογραφίες έξι δολοφονημένων και ακρωτηριασμένων Ουκρανών πολιτικών της αντιπολίτευσης, συνοδεύοντας την ανάρτηση με το σχόλιο: "Έτσι μοιάζουν τώρα οι Πατριώτες για τη Ζωή (το κόμμα Πλατφόρμα Αντιπολίτευσης - Για τη Ζωή. - ΣτΜ) από το Σεβεροντόνετσκ. Στις 7 Μαρτίου εξαφανίστηκαν, και τώρα εμφανίστηκαν οι νέες φωτογραφίες τους. Φαίνονται έτσι κι έτσι."

"Ή θάνατος ή φυλακή"

"Ο αγώνας κατά των συνεργών της Ρωσίας" συζητείται συνεχώς στα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης. Αυτό εκφράζεται όχι μόνο από ακραίους, αλλά και από πολιτικούς και αξιωματούχους.

"Οι συνεργάτες -όλοι αυτοί οι Ρώσοι ειδικοί που επισκέπτονται τη χώρα, τα μέλη της κυβέρνησης που διορίζουν, οι δάσκαλοι, οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς- θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους ότι δεν είναι καλοί θείοι και θείες, είναι εγκληματίες", δήλωσε τον Σεπτέμβριο ο Αλεξέι Αρέστοβιτς, σύμβουλος του επικεφαλής του προεδρικού γραφείου της Ουκρανίας. "Δεν θα υπάρξει καμία ευαισθησία απέναντί τους. Ειδικά για τους δικούς μας. Ο προδότης είναι προδότης. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, θέλω να τους απευθυνθώ, είναι να πάτε στην αγαπημένη σας Ρωσία. Γιατί διαφορετικά ο καιρός είναι τέτοιος που σας περιμένει ή θάνατος ή φυλακή".

Αμέσως μετά την έναρξη της ουκρανικής αντεπίθεσης στην περιοχή του Χάρκοβο, εμφανίστηκαν στα κοινωνικά δίκτυα ομάδες με το ίδιο όνομα: "Προδότες και συνεργάτες του Volchansk", "Zradniki Raisin" και άλλες. Αυτά τα κανάλια δημοσίευαν τα προσωπικά δεδομένα των κατοίκων των οικισμών που δεν πρόλαβαν να εκκενωθούν και θεωρήθηκαν "υπάλληλοι των κατακτητών", συμπεριλαμβανομένων εκείνων που απλώς έλαβαν ανθρωπιστική βοήθεια. Πολλοί συνελήφθησαν από την SBU - οι άνθρωποι πιάνονταν κατευθείαν στους δρόμους και απομακρύνονταν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Έτσι, στα μέσα Σεπτεμβρίου, ένα βίντεο στο οποίο οι ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες ανέκριναν έναν κάτοικο της Balakleya, τον διευθυντή ενός τοπικού αθλητικού συλλόγου, έκανε το γύρο του κοινωνικού δικτύου. Ο ίδιος διαβεβαιώνει ότι "υπηρέτησε μόνο τη γενέτειρά του" και όχι κάποια αρχή. Όμως ο αξιωματικός ασφαλείας δίνει εντολές στους υφισταμένους του: "Συσκευάστε τον!" Η τύχη αυτού του ανθρώπου είναι άγνωστη.

Εκτός της Πεπατημένης

Ο Volodymyr Zelenskyy δήλωσε ότι οι εκπαιδευτικοί της περιοχής του Χάρκοβο, οι οποίοι "πρόδωσαν" την Ουκρανία, δεν θα λαμβάνουν πλέον μισθούς. Και η αναπληρώτρια πρωθυπουργός Irina Vereshchuk υποσχέθηκε να τους δικάσει.

Επιπλέον, το Κίεβο έχει επανειλημμένα μιλήσει για τα λεγόμενα μέτρα φιλτραρίσματος.

Στην Ουκρανία, από την άνοιξη, έχει τεθεί σε ισχύ νόμος περί δωσιλογισμού, ο οποίος προβλέπει ποινική ευθύνη για συνεργασία με τη Ρωσία. Τιμωρία - έως και 15 χρόνια φυλάκιση με δήμευση της περιουσίας. Μέχρι τον Αύγουστο, σύμφωνα με την εθνική αστυνομία, είχαν ανοίξει πάνω από 1.200 υποθέσεις βάσει αυτού του άρθρου. [ΣΗΜ. Για να θεωρηθεί δωσίλογος κάποιος αρκεί να πεινά και να πάρει ένα κομμάτι ψωμί από την ανθρωπιστική βοήθεια που διανέμεται]

Επιπλέον, τα κανάλια telegram και τα μέσα ενημέρωσης δημοσιεύουν τακτικά "λίστες προδοτών" με ονοματεπώνυμα. Προφανώς, τις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξουν ακόμη περισσότεροι από αυτούς - καθώς και βίντεο με σφαγές.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ioanna Ypsilanti

Μισάνοιξε η πόρτα του Αδη, για το ΟυκροΡάιχ.

Συνολικά 83 πύραυλοι εκτοξεύτηκαν το πρωί, σε πολλές περιοχές της Ουκρανίας με τα κορεσμένα αντιαεροπορικά συστήματα άμυνας να μην μπορούν να τους αναχαιτίσουν.

Στόχοι των επιθέσεων έγιναν οι υποδομές παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, κτίρια λήψης αποφάσεων, σιδηροδρομικές γραμμές και κτίρια αποθήκευσης πολεμικού υλικού.

Χτυπήθηκαν!

-Ο θερμοηλεκτρικός σταθμός του Λβόφ και σύμφωνα με δήλωση του δημάρχου του Σαντοβόι η πόλη δεν έχει φως.. 

-Ο δήμαρχος του Χαρκόβου, Τερέκοφ, ανακοίνωσε ότι χτυπήθηκε η ενεργειακή υποδομή της πόλης και πολλές περιοχές βρίσκονται στο σκοτάδι, ενώ δεν υπάρχει παροχή νερού.

-Οι Ουκρανικοί σιδηρόδρομοι ανέφεραν ότι υπάρχουν ζημιές στο δίκτυο μετάβασης, προς την Δυτική Ουκρανία και πιθανή καθυστέρηση, στην κυκλοφορία των τρένων.

-Το μετρό του Χαρκόβου ανακοίνωσε την αναστολή των δρομολογίων, "για τεχνικούς λόγους".

-Τα ουκρανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι σταμάτησε και η εξ αποστάσεως εκπαίδευση, μέσω ίντερνετ.

-Σε όλες τις περιοχές του Σούμι υπάρχουν προβλήματα παροχής ρεύματος.

-Χτυπήθηκε το κτίριο του "Κέντρου επιχειρήσεων 101", στο Κίεβο. 

-Χτυπήθηκε το κέντρο λήψης αποφάσεων του Ουκρανικού στρατού.

-Στο Κίεβο δεν υπάρχει φως και νερό. 

-Ακόμα και το κτίριο φίρμας καλλυντικών, που χθες πανηγύριζε, καλώντας τις πελάτισες να βαφτούν στα χρώματα της φωτιάς της Κριμαίας, ανατινάχθηκε.

Συνολικά, μέχρι τις 11πμ. είχαν χτυπηθεί 11 βασικές υποδομές σε 8 περιοχές της Ουκρανίας.

Με το δεδομένο ότι καμία απ΄αυτές τις υποδομές δεν έχει κατασκευαστεί από το Ουκρανικό κράτος, αλλά είναι κατασκευές της ΕΣΣΔ, που κληρονόμησε, οι απώλειες τους δεν αποζημιώνονται. Αλλωστε, οι ίδιοι οι Ουκρανοί είχαν υιοθετήσει το δόγμα της "αποκομμουνιστοποίησης" της χώρας. Συντελείται λοιπόν!

Ο Ζελένσκι δήλωσε ότι συνομίλησε με τον Καγκελάριο της Γερμανίας Σόλτς,, για επείγουσα συνάντηση των G7, στην οποία θέλει να μιλήσει. Κάλεσε τους κατοίκους να παραμένουν στα καταφύγια και να τηρούν τους όρους ασφαλείας, ενώ οι ξένες πρεσβείες κάλεσαν τους υπηκόους τους να εγκαταλείψουν την Ουκρανία.

Μπορούμε να πούμε ότι η Ρωσική απάντηση στην δολιοφθορά της Κριμαίας είναι αρκετά δυναμική και προειδοποιητική, καθώς, από την μεριά του Κιέβου είχαν προηγηθεί.

-Ο 8ετής βομβαρδισμός των Ρωσόφωνων περιοχών, του άμαχου πληθυσμού τους και των υποδομών τους, που συνεχίζονται, μέχρι σήμερα με Αμερικανικά και Ευρωπαϊκά όπλα.

-Οι επί τόπου εκτελέσεις και τα βασανιστήρια των Ρώσων αιχμαλώτων.

-Η δολοφονία της Ντάρια Ντούγκινα, στην Μόσχα.

-Η καταστροφή των αγωγών φυσικού αερίου.

-Οι επιθέσεις στο έδαφος της Ρωσίας, στην πόλη Μπέλγκοροντ με θύματα ειρηνικούς κατοίκους.

-Τα χτυπήματα στο πυρηνικό εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας, στο Ζαπαρόζιε.

-Η τρομοκρατική επίθεση στην γέφυρα της Κριμαίας.

Κάποτε εξαντλείται και η υπομονή και οι τρομοκρατικές επιθέσεις γίνονται μπούμεραγκ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Προς θεού δεν υπάρχει πολιτική-κομματική ευθύνη. Η Ελισάβετ Λέκκα, σύζυγος του παιδοβιαστή και προαγωγού της 12χρονής Ηλία Μίχου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη Αθήνα Ψηλά του δήμαρχου ΑΘηνών Κώστα #Μπακογιάννη στις τελευταίες δημοτικές εκλογές:

-Η Λέκκα προσπάθησε να εξαγοράσει τη σιωπή των γονιών της 12χρονής πολύ πρόσφατα.

-34 τουλάχιστον απευθείας αναθέσεις στον παιδοβιαστή από Υπουργεία και δήμο Αθηναίων  

-Για να δούμε στους 213 «πελάτες» θα έχουμε και άλλα ηχηρά ονόματα;

-Νέα Δημοκρατία, κόμμα ή κύκλωμα; 

#Μπακογιάννης #ΝΔ #Μητσοτάκης



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΙΑΚΟΣΙΑΔΕΚΑΤΡΙΑ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ε.Μακρόν αυξάνει τη στρατιωτική παρουσία της Γαλλίας στις χώρες της ανατολικής Ευρώπης

Ο Μακρόν στέλνει στρατό, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα

11.10.2022 | 21:46

Η Γαλλία αποφάσισε να αυξήσει τη στρατιωτική παρουσία της σε χώρες της ανατολικής Ευρώπης μετά από πρόταση του Αρχηγού του Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Γαλλίας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης κατά την ακρόασή του ενώπιον της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της γαλλικής Γερουσίας ο υπουργός Άμυνας Σεμπαστιάν Λεκορνύ ανακοίνωσε σήμερα ότι σε συνέχεια της χθεσινής συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας ο πρόεδρος Μακρόν αποφάσισε την αποστολή τεθωρακισμένων οχημάτων και τανκς τύπου Leclerc στη Ρουμανία, μαχητικών αεροσκαφών τύπου Rafale στην Λιθουανία και ενός λόχου πεζικού στην Εσθονία.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Ουκρανοί λένε ότι «οι Ρώσοι απήγαγαν τον υποδιευθυντή του πυρηνικού σταθμού της Ζαπορίζια»! – Στο έδαφός τους;

Το εργοστάσιο και η περιοχή ανήκουν πλέον στην Ρωσική Ομοσπονδία βάσει του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος

11.10.2022 | 20:14

«Ο υποδιευθυντής του πυρηνικού σταθμού της Ζαπορίζια απήχθη από τις ρωσικές δυνάμεις και κρατείται σε άγνωστη τοποθεσία», υποστήριξε σήμερα η κρατική εταιρεία πυρηνικής ενέργειας της Ουκρανίας Energoatom, δημιουργώντας απορία για την επέμβαση στα εσωτερικά ξένου κράτους αφού η περιοχή έχει ενσωματωθεί στην Ρωσία!

Σε μια ανάρτηση στο Telegram, η Energoatom γνωστοποίησε ότι «ο αξιωματούχος Βαλέρι Μαρτινιούκ απήχθη χθες, κρατείται σε άγνωστη τοποθεσία και πιθανώς υπόκεινται σε βασανιστήρια».

Όλα τα ξέρουν!

Μόνο το ότι το εργοστάσιο και το έδαφός του δεν είναι πλέον ουκρανικά δεν μπορούν να καταλάβουν και να «χωνέψουν».

Στις αρχές Οκτωβρίου ο γενικός διευθυντής του πυρηνικού σταθμού Ζαπορίζια, Ιχόρ Μουράσοφ, αιχμαλωτίστηκε από ρωσική περίπολο ενώ μετέβαινε από τον μεγαλύτερο πυρηνικό σταθμό της Ευρώπης προς την πόλη Ενέρχονταρ. Αφέθηκε ελεύθερος μερικές μέρες αργότερα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Β.Πούτιν: «Η κατάσταση στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια προκαλεί ανησυχία»

Συνάντηση Βλαντίμιρ Πούτιν και Ραφαέλ Γκρόσι για την κατάσταση στη Ζαπορίζια

11.10.2022 | 20:07

«Η κατάσταση στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια προκαλεί ανησυχία», είπε ο Βλαντίμιρ Πούτιν στον επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού Πυρηνικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ).

Κατά την διάρκεια συνάντησης που είχαν στην Αγία Πετρούπολη, η οποία μεταδόθηκε από την ρωσική κρατική τηλεόραση, ο Πούτιν είπε στον Γκρόσι ότι η Ρωσία είναι ανοιχτή στον διάλογο και μπορεί να συζητήσει όλα τα θέματα που σχετίζονται με την λειτουργία του πυρηνικού σταθμού.

Ο Πούτιν είπε επίσης ότι υπήρξε «υπερβολική, επικίνδυνη πολιτικοποίηση» όλων όσων έχουν σχέση με την πυρηνική δραστηριότητα.

Ο πυρηνικός σταθμός της Ζαπορίζια, ο μεγαλύτερος της Ευρώπης, αποτέλεσε βασικό σημείο ανάφλεξης στη σχεδόν οκτάμηνη στρατιωτική επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ούτε ο ΟΑΕΔ τέτοια οργάνωση: Η Ύπατη Αρμοστεία τρέχει να βρει δουλειές στους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα

H νέα πλατφόρμα δημιουργείται για να καλύψει τις ανάγκες που έχουν εκφραστεί από τους ίδιους τους λαθρομετανάστες

11.10.2022 | 20:29

Ηλεκτρονική πλατφόρμα, η οποία συνδέει λαθρομετανάστες που αναζητούν εργασία στην Ελλάδα με υποψήφιους εργοδότες, δημιούργησαν η Ύπατη Αρμοστεία του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ για τους Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και η Catholic Relief Services (CRS).

Η πλατφόρμα adamajobcenter.crs.org αναμένεται να λειτουργήσει ως ένα φιλικό προς τον χρήστη ηλεκτρονικό εργαλείο που θα επιτρέπει στους εργοδότες να εντοπίζουν τους κατάλληλους υποψηφίους για τις κενές θέσεις εργασίας και στους ενδιαφερόμενους να αναζητούν και να υποβάλλουν αίτηση για αυτές τις κενές θέσεις εργασίας.

«Αυτό που δημιουργήσαμε είναι ουσιαστικά ένας εικονικός χώρος όπου μπορούν να ‘συναντηθούν’ λαθρομετανάστες και εργοδότες», δηλώνει η αντιπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ για τους Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, Μαρία Κλάρα Μάρτιν, και προσθέτει: «Στόχος μας είναι, αφενός, να βελτιώσουμε την προσβασιμότητα των προσφύγων στην ελληνική αγορά εργασίας και, αφετέρου, να διευκολύνουμε τους εργοδότες να προσεγγίσουν ένα νέο δυνητικό εργατικό δυναμικό, μέσω του οποίου θα μπορούσαν να καλύψουν τις εργασιακές ανάγκες τους και να δημιουργήσουν ένα πιο συμπεριληπτικό εργασιακό περιβάλλον».

Η πρωτοβουλία έρχεται να υποστηρίξει το έργο του Κέντρου Adama στην Αθήνα, το οποίο παρέχει δια ζώσης και εξ αποστάσεως υπηρεσίες απασχολησιμότητας και κοινωνικές υπηρεσίες σε αιτούντες άσυλο και λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.

Από τα τέλη του 2021 το Κέντρο έχει βοηθήσει σχεδόν 200 λαθρομετανάστες να συμμετάσχουν σε συνεντεύξεις εύρεσης εργασίας, με περισσότερους από τους μισούς να έχουν προσληφθεί με επιτυχία.

Η πλατφόρμα περιλαμβάνει επίσης μια ενότητα με διαθέσιμα εκπαιδευτικά σεμινάρια ή εργαστήρια, με σκοπό να συγκεντρωθούν αυτού του είδους οι πληροφορίες και να ενθαρρυνθούν οι επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και άλλοι φορείς να προσφέρουν εξατομικευμένες ευκαιρίες κατάρτισης στους λαθρομετανάστες, που θα τους εξοπλίσουν με περισσότερα εφόδια κατά την είσοδό τους στην ελληνική αγορά εργασίας.

Σημειώνεται ότι η πλατφόρμα αποτελεί μέρος του ευρύτερου προγράμματος της Ύπατης Αρμοστείας του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ για τους Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα για τη στήριξη της ένταξης των λαθρομεταναστών σύμφωνα με την Εθνική Στρατηγική Ένταξης της Ελλάδας και σε στενή συνεργασία με το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σκληρή προειδοποίηση της Ρωσίας στην Δύση: «Θα αντιδράσουμε στην αυξανόμενη ανάμειξη σας στην Ουκρανία»

Να το σκεφτούν καλά οι δυτικές πρωτεύουσες

11.10.2022 | 23:41

Η απευθείας αναμέτρηση με τις ΗΠΑ και το NATO δεν είναι προς το συμφέρον της Μόσχας ούτε επιδίωξή της, αλλά η Ρωσία θα αντιδράσει στην μεγεθυνόμενη ανάμιξη της Δύσης στη σύρραξη στην Ουκρανία, δήλωσε ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριάμπκοφ, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

«Προειδοποιούμε και ελπίζουμε ότι θα συνειδητοποιήσουν τον κίνδυνο ανεξέλεγκτης κλιμάκωσης (της σύρραξης) στην Ουάσινγκτον και στις άλλες δυτικές πρωτεύουσες», τόνισε ο Ρώσος κ. Ριάμπκοφ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το καθυστερημένο η Γκρέτα Τούνμπεργκ: «Κακή ιδέα να βασιζόμαστε στο λιγνίτη όσο λειτουργούν οι πυρηνικοί σταθμοί»

Ίσως, τώρα που η Σουηδία η χώρα της μπαίνει στο ΝΑΤΟ, συμπαθήσει και τα πυρηνικά όπλα…

11.10.2022 | 19:31

Για τα καλά της πυρηνικής ενέργειας μίλησε η 19χρονη Γκρέτα Τούνμπεργκ, με την ακτιβίστρια για το κλίμα να προβαίνει σε δηλώσεις μετά από καιρό.

«Προσωπικά πιστεύω ότι είναι κακή ιδέα να βασιζόμαστε στο λιγνίτη, όσο λειτουργούν ακόμη οι πυρηνικοί σταθμοί. Εφόσον ήδη λειτουργούν, θα ήταν νομίζω λάθος να τους κλείσουμε και να στραφούμε στο λιγνίτη», δήλωσε χαρακτηριστικά η Γκ.Τούνμπεργκ, σύμφωνα με προδημοσίευση αποσπάσματος συνέντευξης που παραχώρησε στο πρώτο κανάλι της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD και θα προβληθεί αύριο.

Τη δήλωση της νεαρής ακτιβίστριας από τη Σουηδία αξιοποίησε αμέσως ο υπουργός Δικαιοσύνης Μάρκο Μπούσμαν, του οποίου το κόμμα (FDP) τάσσεται υπέρ της παραμονής σε λειτουργία των πυρηνικών εργοστασίων – τα οποία είχε προγραμματιστεί να κλείσουν οριστικά στο τέλος του έτους.

«Ακόμη και η Γκρέτα Τούνμπεργκ είναι υπέρ της συνέχισης της λειτουργίας των γερμανικών πυρηνικών σταθμών. Άλλη μια απόδειξη ότι αυτό είναι το σωστό για τη σταθερότητα του δικτύου, τη μείωση της τιμής και την κλιματική ουδετερότητα», έγραψε ο κ. Μπούσμαν στον λογαριασμό του στο Twitter, με το βλέμμα στον «πράσινο» υπουργό Οικονομίας Ρόμπερτ Χάμπεκ, ο οποίος επιμένει ότι οι πυρηνικοί σταθμοί πρέπει να κλείσουν.

Στην ίδια συνέντευξη, η Γκρέτα Τούνμπεργκ σημείωσε ακόμη ότι, αν και κατανοεί την ανάγκη προστασίας των πολιτών από τις υψηλές τιμές ενέργειας, θεωρεί ότι πρέπει να σταματήσουν οι επενδύσεις σε ορυκτές πηγές, προειδοποιώντας ότι δεν είναι βιώσιμο να μην μπορούμε να δούμε πέρα από ένα χρόνο στο μέλλον.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γερμανίδα Ευρωβουλευτής Δρ. Βιολόγος: ”εμβρυοκτόνος η Pfizer, έθαψαν μελέτη που δείχνει ότι στο 83% των εμβολιασμένων εγκύων γυναικών πέθαναν τα έμβρυα.” Σκάνδαλο: Η αντιπρόσωπος της Pfizer αναγνώρισε στο Ευρωκοινοβούλιο ότι το εμβόλιο δεν δοκιμάστηκε επί της πρόληψης της μετάδοσης! ΜΑΖΙΚΟ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΦΑΝΤΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ!!! Πράσινοι: Αν δεν εμφανιστεί να του απαγορευθεί η πρόσβαση στο Ευρωκοινοβούλιο στο μέλλον! 

11/10/2022

Αποκαλύψεις χθες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην σύσκεψη για Pfizer. Στις 10 Οκτώβρη έγινε ακρόαση της Pfizer για τα επίμαχα SMS, για αποτελεσματικότητα εμβολίου της, για τις τιμές του, και τις κλινικές δοκιμές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από την Επιτροπή covid. Η Γερμανίδα Ευρωβουλευτής Δρ Sylvia Limmer καταγγέλει: “Θάψατε την κλινική μελέτη σε έγκυες γυναίκες και νεκρά έμβρυα! Το 83% των (εμβολιασμένων) εγκύων γυναικών σε αυτήν τη μελέτη έχασαν τα έμβρυά τους”.

Η εταιρεία Pfizer είχε ακρόαση χθες από τους ευρωβουλευτές.

Η Δρ S. Limmer είναι βιολόγος σε εταιρεία βιοτεχνολογίας που ειδικεύεται στην ανάπτυξη μεθόδων και φαρμάκων (RNAi therapeutics) & Επικεφαλής του τμήματος κυτταρικής βιολογίας.

2.N. Dupont-Aignan Πρόεδρος του Κόμματος Debout la France, βουλευτής γαλλικού Κοινοβουλίου υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές:

”Kαταλαβαίνουμε καλά γιατί ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer (Αλβέρτος Μπουρλά) αρνήθηκε την ακρόαση από τον Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Η αντιπρόσωπος της Pfizer αναγνώρισε ότι το εμβόλιο της δεν δοκιμάστηκε επί της πρόληψης της μετάδοσης. Το όλοι οι εμβολιασμένοι ,είναι όλοι προστατευμένοι ήταν ένα ψέμα !Ένα νέο σκάνδαλο”

Mετά από αυτήν την αποκάλυψη όλοι οι σε αναστολή εργασίας οφείλουν να επανέλθουν σύμφωνα με άλλο Γάλλο πολιτικό πρόεδρο του Κόμματος les Patriotes.

R. ROOS (Eυρωβουλευτής Ολλανδός) ”κατά μια ακρόαση για το covid μια διευθύντρια της Pfizer μου ομολόγησε ότι” ως τη στιγμή της εισαγωγής του το εμβόλιο δεν είχε δοκιμαστεί ποτέ για το αν σταματάει την μετάδοση του ιού. Αυτό καταργεί κάθε νομική βάση του διαβατηρίου κόβιντ που οδήγησε σε μια μαζική θεσμική διάκριση.. το βρίσκω εγκληματικό και σκανδαλώδες.

Στις 10 Οκτώβρη έγινε ακρόαση της Pfizer για τα επίμαχα SMS, για αποτελεσματικότητα εμβολίου της, για τις τιμές του, και τις κλινικές δοκιμές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από την Επιτροπή covid.

3. Ο Μπουρλά άφαντος και δέχθηκε γι αυτό δριμύτατη κριτική από Επιτροπή.ΜΑΖΙΚΟ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΦΑΝΤΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ!!!

R. ROOS (Eυρωβουλευτής Ολλανδός) ”Γιατί αφού θέλετε τη διαφάνεια ο Δ Σ της Pfizer δεν εμφανίστηκε σήμερα να δώσει προσωπικά εξηγήσεις στην Επιτροπή όταν κέρδισε εκατομμύρια στην πλάτη των Ευρωπαίων πολιτών; ήταν προσωπικά εμπλεκόμενος στις διαπραγματεύσεις συμβολαίου μέσω SMS με την κ.  von der Leyen, Πρόεδρο της Επιτροπής. Να γιατί η παρουσία του είναι ουσιαστική εδώ.”.

H Eυρωβουλευτής των Πρασίνων η Michèle Rivasi: ζητώ από την Πρόεδρο επίσημα να επαναπροσκαλέσει τον Μπουρλά για να μπορέσει να εξηγηθεί γι αυτό που μας λέει η Cour des comptes européenne γιατί η έκθεση της είναι πολύ συγκεκριμένη. Έχουμε πολύ συγκεκριμένα πράγματα να τον ρωτήσουμε. Κι αν δεν έρθει θα κάνουμε όπως με την Monsanto. Δηλ. η Pfizer δεν θα έχει πρόσβαση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Αυτή είναι επίσημα η πρόταση των Πρασίνων και λέμε ότι αν αυτός δεν θέλει να έρθει ν λογοδοτήσει στην Επιτροπή μας τότε η Pfizer τότε η Pfizer δεν θα υπολογίζεται ως ένα lobby στο επίπεδο του κοινοβουλίου.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ηχηρή απάντηση Ρωσίας στο Ισραήλ που καταδίκασε τα ρωσικά χτυπήματα στην Ουκρανία: σιωπήσατε στις τρομοκρατικές επιθέσεις σε γέφυρα Κριμαίας, δολοφονία κόρης Ντάγκιν, τερατωδίες ναζί του Αζόφ στο Κουπιάνσκ κ.α. 8 χρόνια στις τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον αμάχων στο Ντονμπάς!

11/10/2022

Ηχηρή απάντηση μέσω της Πρεσβείας στο Τελ Αβίβ έδωσε η Ρωσία στο Ισραήλ για την καταδίκη του Ισραηλινού πρωθυπουργού για τα ρωσικά χτυπήματα στην Ουκρανία στις 10/10/22 : Το Ισραήλ έμεινε σιωπηλό μπροστά στη δολοφονία της Ρωσίδας δημοσιογράφου Daria Dugina και στην επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας. Το Ισραήλ έχει μείνει σιωπηλό κατά τη διάρκεια 8 ετών συνεχών ουκρανικών τρομοκρατικών επιθέσεων κατά αμάχων στο Ντονμπάς και τις πολλές δολοφονίες..

Η Ρωσία κατηγορεί για μεροληπτική στάση το Ισραήλ…

Η Ρωσία απαντά στον Yair Lapid: Το Ισραήλ σιωπά απέναντι στην «τρομοκρατία» του Κιέβου.

Η Μόσχα αναρωτιέται γιατί η Ιερουσαλήμ δεν μίλησε ποτέ ενάντια στις «θανατηφόρες» επιθέσεις της Ουκρανίας

Η Ρωσία απάντησε αργά τη Δευτέρα στην καταδίκη του Ισραήλ για τις επιθέσεις της Μόσχας στις ουκρανικές πόλεις, λέγοντας ότι η Ιερουσαλήμ απέτυχε να κάνει το ίδιο για «τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον αμάχων στο Ντονμπάς» και πολλές «δολοφονικές» ενέργειες του Κιέβου.

Η δήλωση της ρωσικής πρεσβείας στο Ισραήλ ήρθε λίγες ώρες αφότου ο Πρωθυπουργός Yair Lapid κατήγγειλε «σθεναρά» τις φονικές βομβιστικές επιθέσεις στην Ουκρανία αναφέρει το ισραηλινό .i24news.

Στη δήλωσή της, η πρεσβεία υποστήριξε ότι οι επιθέσεις της Ρωσίας ήταν «ένα χτύπημα υψηλής ακρίβειας στις εγκαταστάσεις στρατιωτικού ελέγχου, στα συστήματα επικοινωνιών και ενέργειας της Ουκρανίας».

«Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, δυστυχώς, το Ισραήλ επέλεξε να παραμείνει σιωπηλό κατά τη διάρκεια οκτώ ετών συνεχών ουκρανικών τρομοκρατικών επιθέσεων εναντίον αμάχων στο Ντονμπάς, για να κλείσει τα μάτια στην πρόσφατη θανατηφόρα επίθεση της Ουκρανίας σε μια συνοδεία προσφύγων στην περιοχή του Χάρκοβο στις τερατώδεις δολοφονίες αμάχων από τους νεοναζί Αζόφ στο Kupyansk και άλλες πόλεις της Ουκρανίας, στην άγρια δολοφονία της Ρωσίδας δημοσιογράφου Darya Dugina, στην πρόσφατη ουκρανική τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας καθώς και σε πολλά άλλα φρικτά εγκλήματα ατιμώρητα που διαπράχθηκαν από το καθεστώς του Κιέβου .”

Η χειρότερη μπηχτή που ξεμπροστιάζει το Ισραήλ είναι αυτή για τη μη καταδίκη εκ μέρους του των θηριωδιών που πραγματοποίησαν ”οι νεοναζί του Αζόφ”. Η συγκάλυψη των ναζιστών από Ισραήλ είναι τεράστιο πολιτικό θέμα για το ίδιο το Ισραήλ και την υπόστασή του….είναι τεράστιο πολιτικό και ιστορικό σκάνδαλο..

Ουκρανία: Λιντσάρισμα Εβραίων στο Λβιβ κατά τη ναζιστική Κατοχή το (1942).Λιντσάρισμα γυναικών Ρομά στο Λβίβ υπό το φιλοναζιστικό καθεστώς Ζελένσκι το (2022)

Μαριούπολη.Ουκρανοναζί δολοφόνησαν, κακοποίησαν κοπέλα και της χάραξαν τεράστια σβάστικα στο στομάχι! Σε σχολείο, βάση του Αζόφ και της Εθνοφρουράς. ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

Γιατί σιώπησε το Ισραήλ όταν σταύρωσαν το Ρώσο στρατιώτη;;

Γιατί σιώπησε το Ισραήλ όταν αποκεφάλιζαν ρωσόφωνους στο Ντονμπάς;;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Κλιμακώνεται η κατοχική βία του ισραηλινού στρατού

Τουλάχιστον 120 Παλαιστίνιοι (μεταξύ των οποίων αρκετοί έφηβοι) έχουν χάσει τη ζωή τους από επιθέσεις των ισραηλινών κατοχικών δυνάμεων από την αρχή του 2022.

Από την Παρασκευή ως την Κυριακή Ισραηλινοί στρατιώτες δολοφόνησαν 4 Παλαιστινίους, εκ των οποίων οι δύο έφηβοι 14 και 16 ετών. Επιπλέον, χτες το απόγευμα, εξέπνευσε και ένας 12χρονος μαθητής από την Τζενίν που είχε τραυματιστεί σοβαρά στη διάρκεια επιχείρησης του στρατού στο σπίτι του πριν από περίπου 10 μέρες.

Σε ένα τέτοιο φόντο μια Ισραηλινή δεκανέας σκοτώθηκε το Σάββατο και άλλοι 3 στρατιώτες του ισραηλινού κατοχικού στρατού τραυματίστηκαν, από επίθεση Παλαιστινίου εναντίον σημείου ελέγχου του ισραηλινού στρατού δίπλα από τον προσφυγικό καταυλισμό Σουαφάτ στην Ανατολική Ιερουσαλήμ. Οι ισραηλινές αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη, ενώ έθεσαν άμεσα υπό κράτηση σχεδόν όλα τα μέλη της οικογένειάς του.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Τα γελάκια κόπηκαν...»

11/10/2022  -  11.27  π.μ.

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Μεγάλα βιομηχανικά συγκροτήματα μετάλλου, που εξυπηρετούν με εξοπλισμό πυρηνικούς σταθμούς της... Γαλλίας, βιομηχανίες του Καναδά και της Ινδίας, σταμάτησαν την λειτουργία τους , λόγω της καταστροφής του θερμοηλεκτρικού σταθμού στην περιοχή Κριβόι Ρογκ.

Αδειασαν τα ράφια των σούπερ μάρκετ στο Κίεβο, από μακαρόνια, νερά και κονσέρβες.

Ο Ζελένσκι κάλεσε τους κατοίκους από τις 5μμ.-10μμ. να χρησιμοποιούν ελάχιστη ενέργεια.

Κόπηκε και από την Πολωνία και η τροφοδοσία ρεύματος.

Δεν κινούνται τρόλει και τραμ.

Δεν λειτουργούν τα φανάρια.

Δεν υπάρχει ζεστό νερό.

Ουρές για βενζίνη.

Ολοι στα καταφύγια.

Η επίσημη πρεμιέρα ανάληψης καθηκόντων του νέου στρατηγού της ειδικής επιχείρησης Σουροβίκιν ή "Αρμαγγεδών", έληξε.

Τα γελάκια κόπηκαν.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ημέρα Ψυχιατρικής στην Ουκρανία... Πρέπει να έχει παρεξηγηθεί ο Ζελένσκι!

11/10/2022  -  8.04 π.μ.

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Δεν είναι πλάκα!...

Σήμερα (χθες), Ημέρα Ψυχιατρικής στην Ουκρανία, η Ουκρανική Υπηρεσία Ασφαλείας της χώρας  χαρακτήρισε ως "καταζητούμενους" τον Μεντβέγιεφ, την Ζαχάροβα, τον Σόιγκου, τον Σουροβίκιν ή "Αρμαγεδδών" και τον Κονασένκο.

Πρέπει να έχει παρεξηγηθεί ο Ζελένσκι!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Προέλαση των Ουκρανών... πέφτει η Μόσχα, άρρωστος ο Πούτιν...»

11/10/2022  -  11.47 π.μ..

«[...] Η πρόσφατη "προέλαση" των ουκρανικών στρατευμάτων που μιλούν μεταξύ τους την αγγλική, σε εδάφη που κατέλαβαν οι ρωσικές δυνάμεις έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στη Δύση και χθες η Ούρσουλα διαβεβαίωσε: Νικάμε!

[...] Κατά τη διάρκεια της ειδικής επιχείρησης δεν θα αποσυρθούμε πουθενά. Όλα αυτά είναι δυτικοί μυστικισμοί και προβοκάτσιες.

Μην ξεγελιέστε. Υπάρχουν έννοιες όπως η τακτική κι η στρατηγική... Η Ρωσία σ' αυτή την ειδική επιχείρηση προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει τις ανθρώπινες απώλειες...»

Να θυμηθούμε; 15 Σεπτέμβρη 2022, σε: «Η ουκρανική «αντεπίθεση» ήταν μια μιντιακή εφεύρεση για να ανυψώσει το ηθικό του Κιέβου!»

Στις 7 Οκτώβρη... η αποικία των ΗΠΑ με την επωνυμία "Ευρω Ένωση" εγκρίνει ένα ψήφισμα που ζητά από τις χώρες μέλη της περισσότερα όπλα και στρατιωτική υποστήριξη στην Ουκρανία [πρώτη έσπευσε η Ελλάδα να στείλει ακόμη περισσότερα άρματα μάχης από τα νησιά μας, που δήθεν κινδυνεύουν (;) από την σύμμαχο μας Τουρκία], απορρίπτοντας την τροπολογία που καλεί τα κράτη μέλη «να διερευνήσουν όλες τις πιθανές οδούς για ειρήνη και να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για τον άμεσο τερματισμό του πολέμου».

Στις 8 Οκτώβρη... η τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας: Ουκρανοί αξιωματούχοι ανέλαβαν την ευθύνη της εγκληματικής επίθεσης, οι ΟυκροΝαζί πανηγυρίζουν, τα ΜΜΕ της "δημοκρατικής" ΕΕ αφιερώνουν το κτύπημα της Γέφυρας στα γενέθλια του Πούτιν.

9 Οκτώβρη... χωρίς καθυστέρηση η απάντηση της Ρωσίας με κτύπημα υποδομών σε όλη την επικράτεια, πράξη που είχε αποφύγει από την έναρξη της ειδικής επιχείρησης αποναζιστικοποίησης και τα δυτικά ΜΜΕ προπαγάνδιζαν ως αδυναμία απέναντι στην Ουκρανική προέλαση με τους χιλιάδες Νατοϊκούς μισθοφόρους και με όπλα που πλήρωσε με αίμα και ο ελληνικός λαός.

Πλέον, στους τηλεοπτικούς σταθμούς, τα ΜΜΕ της ΕΕ-Στέιτ Ντιπάρτμεντ, οι "θεσμοί" (Διευθυντήριο & κυβερνήσεις) "κλαίγονται".

Απίστευτο! Όχι μόνο ανάγκασαν τους λαούς σε εξαθλίωση, να γίνουν μάρτυρες επιλογών που κλιμάκωσαν τη σύγκρουση, τώρα μας αναγκάζουν να ακούσουμε και την υποκριτική τους γκρίνια για κλιμάκωση!

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, που κανένας ευρωπαίος πολίτης δεν ρωτήθηκε ή ψήφισε ως απόλυτο αφεντικό των 27 χωρών μελών της ΕΕ, λέει ότι ανησυχεί, μαζί κι οι ύπαρχοι πρωθυπουργοί επαναλαμβάνουν ότι «με τους νταήδες, η ειρήνευση δεν θα λειτουργήσει ποτέ». Βέβαια, το ποιοι είναι οι "νταήδες" δεν χρήζει ερμηνείας για τον απλό πολίτη.

Τώρα θα είναι σαφές σε όλους πως ο στόχος τους ήταν να εξαθλιώσουν όλους τους λαούς της Ευρώπης (μέρος της οποίας είναι η Ρωσία) κι η Ευρώπη να γίνει απροκάλυπτα, πλέον, αποικία των ΗΠΑ. Τώρα θα είναι σαφές σε όλους ποια είναι η απόσταση μεταξύ «ειδικών επιχειρήσεων» και πολέμου, αν και σε καμία περίπτωση δεν έχουμε οδηγηθεί σ' εκείνη τη Νατοϊκή επιχείρηση στη Λιβύη (2011), με τους ανελέητους βομβαρδισμούς, τους 500.000 νεκρούς άμαχους και τη δολοφονία του Καντάφι. Για να μην παραλείψουμε τα εκατομμύρια αμάχων στο Ιράκ, τη Γιουγκοσλαβία, τη Συρία, το Αφγανιστάν, την Υεμένη σήμερα και πάει λέγοντας ο κατάλογος των ιμπεριαλιστικών επιθέσεων.

Κίεβο, 9 Οκτώβρη 2022

Τα δυτικά ΜΜΕ πανηγυρίζουν το τρομοκρατικό κτύπημα στη Γέφυρα της Κριμαίας, όπως πανηγύρισαν την ανατίναξη των αγωγών αερίου -μάλιστα η Σουηδία ανακοίνωσε πως δεν επιτρέπει να συμμετέχουν σε Ρώσους εμπειρογνώμονες να συμμετέχουν στην έρευνα για τη δολιοφθορά στους αγωγούς- και διαλαλούν: η Ουκρανία προελαύνει!

Οι ΟυκροΝαζί κάνουν αυτοφωτογραφίσεις (selfies) μ΄ ένα γιγάντιο γραμματόσημο στο οποίο είναι αποτυπωμένη η φλεγόμενη γέφυρα της Κριμαίας, έργο διεθνούς τρομοκρατίας και οι άνθρωποι, γόνοι "καλών οικογενειών" στα κλαμπ -στο Μέτωπο στέλνει βίαια το λαό ο κοκαϊνομανής- πανηγυρίζουν για την έκρηξη.

Ο εγκληματίας κοκαϊνομανής υπάλληλος των ΗΠΑ εμφανίζει τα πάντα ως ένα παιχνίδι, ακόμα κι ο πόλεμος κι ο θάνατος.

Ποιος ξέρει αν μετά το σημερινό μάθημα πολεμικής τέχνης θα βοηθήσει να μπουν τα πράγματα στη θέση τους και για ολόκληρη τη Δύση, που μέχρι χθες πίεζε τον επιταχυντή της κλιμάκωσης. Ακόμη κι η ψωροκώσταινα Ελλαδιστάν, παρά τις κοκορομαχίες με την ΣΥΜΜΑΧΟ Τουρκία στο ΝΑΤΟ και την Ευρω Ένωση, έστειλε μόλις χθες νέα τανκ στο Ναζί κλόουν. Μάλλον δεν χρειαζόταν τα άρματα μάχης η αποικία Ελλάδα, αφού δεν υπάρχει κίνδυνος από τη φίλη και σύμμαχο Τουρκία;

Κίεβο, 10 Οκτώβρη 2022

Σήμερα ολόκληρη η Ουκρανία, που βίωνε τον "πόλεμο" ως παιχνίδι και μόνον στις Λαϊκές Δημοκρατίες που βομβάρδιζε για 8 ολόκληρα χρόνια, συνέχιζαν βομβαρδισμούς αμάχων, σχολείων, νοσοκομείων... βρίσκεται κάτω από βόμβες και όλες οι μεγάλες πόλεις είναι χωρίς ενέργεια, νερό, ίντερνετ και μέσα μαζικής μεταφοράς, με εκτεταμένες ζημιές στις υποδομές, που δεν ακούμπησε στο ελάχιστο ο ιμπεριαλιστής Πούτιν από την έναρξη της επιχείρησης αποναζιστικοποίηση.

Αυτή είναι σήμερα η ουκρανική εταιρεία καλλυντικών που είχε έτοιμη την διαφημιστική καμπάνια για την τρομοκρατική στη γέφυρα της Κριμαίας και με αστραπιαία ταχύτητα ξεχύθηκαν σε δρόμους και πλατείες για να φωτογραφίζονται οι ΟυκροΝαζί...