Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Τεταρτη 12 Οκτωβριου 2022


«Ο Μίχος εξέδιδε την 12χρονη σε επώνυμους»

 Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022, 14:11

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού, αφού πέρα από τα  επιπρόσθετα στοιχεία στην ήδη τεράστια δικογραφία, η οποία ξεπερνά τις 500 σελίδες, έρχεται και η καταγγελία – μαρτυρία της προέδρου του Σωματίου Εκδιδομένων Γυναικών Ελλάδος.

Η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου είχε μεταβεί αυτοβούλως για να συναντήσει την ανακρίτρια δήλωσε δημόσια πως ο Ηλίας Μίχος, ο βιαστής και μαστροπός ανηλίκων του Κολωνού, έφερνε την 12χρονη και άλλα παιδιά, μεταξύ των οποίων και μικρούς Ρομά, στον οίκο ανοχής τον οποίον διατηρεί στο Γκάζι.

Πελάτες ήταν ηθοποιοί και καλλιτέχνες επώνυμοι καθώς και πολιτικοί. Τα έχει όλα τα πρόσωπα καταγεγραμμένα σε στικάκι από τις κάμερες που είχε στον οίκο ανοχής.

Το γεγονός ότι υπάρχει δημόσια μαρτυρία πως ο Ηλίας Μίχος είχε την πρόθεση αλλά και επιχείρησε να εκδώσει το κορίτσι και άλλα μικρά παιδιά σε οίκο ανοχής, δηλαδή να εντάξει την εγκληματική δραστηριότητα του στο δίκτυο πορνείας στην πρωτεύουσα φανερώνει πως ο ίδιος και πιθανώς με συνεργάτες του διατηρούσε δίκτυο – κύκλωμα. Δεν πρόκειται δηλαδή για μια μεμονωμένη και περιορισμένου βεληνεκούς συνοικιακή δραστηριότητα αλλά για μια οργανωμένη επιχείρηση.

Η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης επιβεβαιώνει τα παραπάνω. Η Ασπασία Ταραχοπούλου χαρακτήρισε «βάσιμη» τη μαρτυρία της Κωνσταντίνας Καρατζιώτη και εκτίμησε ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά που έπεσαν θύμα εκμετάλλευσης. Είπε δε ότι την Πέμπτη το κορίτσι θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση. 

 


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σόιμπλε: «Οι Γερμανοί είναι κακομαθημένοι»

 Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022, 13:19

Ο πρώην πρόεδρος του ομοσπονδιακού κοινοβουλίου Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε συνέντευξή του στην BILD χαρακτηρίζει «κακομαθημένη» τη γερμανική κοινωνία, τονίζει ότι το κράτος πρέπει να βοηθήσει μόνο όσους έχουν πραγματική ανάγκη και προτρέπει τους πολίτες «απλά να φορέσουν ένα πουλόβερ - ή και ένα δεύτερο πουλόβερ», αλλά και να είναι έτοιμοι για ενδεχόμενες διακοπές ρεύματος, με σπίρτα, κεριά και φακούς.

Ο Σόιμπλε εξέφρασε την άποψη πως το κράτος δεν μπορεί να απαλλάξει όλους από τα επιπλέον βάρη, αλλά θα πρέπει να βοηθήσει εκείνους οι οποίοι έχουν πραγματική ανάγκη. «Στους άλλους θα πρέπει να πούμε: Εν ανάγκη, ας μην πας μια φορά διακοπές», είπε χαρακτηριστικά και έκανε λόγο για τον κίνδυνο «να πιστεύουμε ότι το κράτος είναι κάτι που πρέπει απλώς να παρέχει στους πολίτες του όλο και περισσότερα, ένα είδος σούπερ μάρκετ στο οποίο οι πολίτες είναι κυνηγοί προσφορών». Τόνισε επίσης ότι δεν αποτελεί βιώσιμη κατάσταση να πιστεύουν οι πολίτες ότι το κράτος μπορεί να κάνει τα πάντα.

Ερωτώμενος σχετικά, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε παραδέχθηκε ακόμη ότι η γερμανική κοινωνία είναι κακομαθημένη. «Και εγώ επίσης», ομολόγησε. «Αλλά τώρα πρέπει να αντισταθούμε στον κίνδυνο να συνεχίσουν τα πράγματα για πάντα έτσι. Οι Γερμανοί θα πρέπει και πάλι να καταβάλουν μεγαλύτερη προσπάθεια», τόνισε και δήλωσε ανήσυχος από το γεγονός, όπως είπε, ότι όλο και περισσότεροι Γερμανοί προτιμούν να εργάζονται όλο και λιγότερο. «Παντού υπάρχει έλλειψη εργατικού δυναμικού και η εμπειρία μου είναι ότι δεν είναι ικανοποίηση στη ζωή να διασκεδάζεις συνέχεια», ανέφερε.

«Πολλοί Γερμανοί θα πρέπει να παγώσουν αυτόν τον χειμώνα», επισήμανε στον κ. Σόιμπλε ο δημοσιογράφος, για να πάρει την απάντηση: «Τότε απλά ας φορέσουν ένα πουλόβερ. Ή ίσως και ένα δεύτερο πουλόβερ. Δεν πρέπει να γκρινιάζουμε για αυτό, πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι πολλά δεν είναι αυτονόητα», ούτε καν το ηλεκτρικό ρεύμα, το οποίο, όπως είπε, μπορεί κάποιες φορές να διακοπεί. «Για αυτό θα πρέπει να έχουμε πάντα στο σπίτι μερικά κεριά, σπίρτα και έναν φακό».

«Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να τρομοκρατηθούμε από την απειλή για χρήση πυρηνικών. Αυτό είναι και η τέχνη του να μην κάνεις κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε περαιτέρω κλιμάκωση», δήλωσε ο κ. Σόιμπλε, τονίζοντας ωστόσο ότι η χρήση πυρηνικών αποτελεί «κόκκινη γραμμή» την οποία το τελευταίο διάστημα o Βλαντίμιρ Πούτιν «ξύνει» με τις απειλές του. «Δεν θα ήθελα να είμαι καγκελάριος αυτή την εποχή και να φέρω το βάρος αυτής της απόφασης. Αλλά ένα είναι σαφές, αν υποχωρήσεις μία φορά, θα υποχωρείς πάντα. Και πάντα είχα στη ζωή μου καλά αποτελέσματα λέγοντας "Όχι, δεν θα με εκβιάσουν"», πρόσθεσε.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δίκη Χρυσής Αυγής- Μάρτυρας: O Παύλος ήταν στοχοποιημένος λόγω της μουσικής του

 Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022, 12:49

Οργανωμένη ήταν η  επίθεση σε βάρος του Παύλου Φύσσα, σύμφωνα με έναν από φίλους του αντιφασίστα μουσικού που ήταν μαζί του το μοιραίο βράδυ και κατέθεσε ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων. 

«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως ο Παύλος έχει δολοφονηθεί» ανέφερε ο μάρτυρας.

«Με βάση τον τρόπο που έγινε η επίθεση, η οποία ήταν αναίτια θεωρώ πως ναι οργανώθηκε» εκτίμησε και συμπλήρωσε: «Από το ηχογραφημένο υλικό, από τον τρόπο που έγινε η δολοφονία θεωρώ ότι κανένας από αυτούς δεν θα έπαιρνε την απόφαση να το κάνει αυτό από μόνος του».

Ο μάρτυρας εξέφρασε την πεποίθηση πως ο Παύλος Φύσσας ήταν στοχοποιημένος λόγω της μουσικής του.

«Ο Παύλος ήταν γνωστός για τον αντιφασιστικό του αγώνα. Ο Παύλος δεν μου είχε αναφέρει ποτέ ότι είχε έρθει σε αντιπαράθεση. Εκ του αποτελέσματος πιστεύω ότι ο Παύλος ήταν στοχοποιημένος» κατέθεσε.

«Παρκάροντας το αυτοκίνητο μου έκανε εντύπωση ένας άνθρωπος με μαύρη μπλούζα και παντελόνι παραλλαγής...Ο ένας κρατούσε ρόπαλο ή μαδέρι. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα τρόμο…Τότε κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει…Εμφανίστηκε και ένας μικρόσωμος αστυνομικός ο οποίος έκανε το διαμεσολαβητή και μας έλεγε "φύγετε και θα φύγουν"» περιέγραψε ο μάρτυρας και εξήγησε ότι αποφάσισαν να πάνε σε ένα κοντινό περίπτερο και να περιμένουν να φύγουν τα συγκεκριμένα άτομα.

«Ξαφνικά πλησιάζει ένα άτομο με ένα κονβόι. Μας ρώτησε «πού είναι η Κεφαλληνίας». Ο Παύλος του απάντησε «εδώ είσαι αδερφέ» και εκείνος γκαζώνει και τον ακολουθεί το κονβόι με τις μηχανές. Τότε ακούσαμε φωνές «κότες, ελάτε να σας γ@@@@@@με». Διώξαμε τις κοπέλες. Ο Παύλος είπε «τώρα τρέχουμε». Προσπάθησα να σώσω το τομάρι μου. Ο Παύλος δυστυχώς εγκλωβίστηκε. Πήγαμε και κρυφτήκαμε σε μια πιλοτή και καλούσαμε την Άμεσο Δράση. Όταν ήρθε η αστυνομία μας πέρασαν χειροπέδες μας οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Κερατσινίου... Μέσα στον ίδιο χώρο υπάρχει και ένας τύπος με άρβυλα, μαύρη ενδυμασία και μόλις άκουσε ότι ο Παύλος είναι νεκρός σηκώθηκε σαν να μη συμβαίνει τίποτα και είπε στις αστυνομικούς «Πάρτε με από δω γιατί θα με σκοτώσουν».

Αναφερόμενος δε στη στιγμή που ο Γιώργος Ρουπακιάς πλησίασε τον Παύλο Φύσσα πριν το φονικό χτύπημα υπογράμμισε: «Πιστεύω ότι σταμάτησε να δει τον Παύλο. Ίσως ήθελε να ... μετρήσει τον Παύλο .Υπόθεση δικιά μου είναι αυτή. Εγώ δέχθηκα ένα πλευρικό χτύπημα» είπε και στη συνέχεια περιέγραψε: «Έρχονταν σε κύματα. Χτυπούσαν και έφευγαν... Στην συνέχεια ήρθαν σαν μοτοπορεία και ήταν μαζί και το όχημα του Ρουπακιά. Φάνηκε πως ήρθαν μαζί. Έρχονταν κάποια άτομα προς το μέρος μας ομοιόμορφα ντυμένοι. Δυστυχώς, εγκλωβίστηκε ο Παύλος και γνωρίζουμε το τι έχει συμβεί με τη δολοφονία του. Στο διάστημα που ήμασταν κρυμμένοι, στη πιλοτή μίας πολυκατοικίας, συνέχιζαν τα μηχανάκια και μας έψαχναν και μας φώναζαν».

Δεν ντρέπεστε να υπερασπίζετε τον Ρουπακιά;

Οι τόνοι ανέβηκαν κατά τη διάρκεια της εξέτασης του μάρτυρα από την υπεράσπιση του Γιώργου Ρουπακιά.

«Είναι καθ´ ομολογίαν δολοφόνος και προσπαθείτε να τον βγάλετε χαρτί;» είπε ο μάρτυρας απευθυνόμενος στον συνήγορο υπεράσπισης ο οποίος με τη σειρά του απάντησε: «Θέλω να δω την αξιοπιστία σας».

«Μετά από δέκα χρόνια με θεωρείτε αναξιόπιστο και υπερασπίζεστε ακόμα τον Ρουπακιά; Δεν ντρέπεστε!» αντέδρασε ο μάρτυρας και το δικαστήριο διέκοψε για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Με την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας αναγνώστηκε το ψήφισμα του ΔΣΑ για την καταδίκη του ναζιστικου χαιρετισμού του συνηγόρου του Γιάννη Λαγού, Κωσταντίνου Πλεύρη που αναφέρει ότι το δικαστήριο δικαιούται να προβεί σε όλα τα νόμιμα για τη διερεύνηση της υπόθεσης.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΣΗΕΑ: Να απομακρυνθούν αμέσως τα τηλεοπτικά συνεργεία από το σπίτι της 12χρονης

 Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022, 14:43

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ παρακολουθεί με αποτροπιασμό, όπως και ολόκληρη η ελληνική κοινωνία, τις εξελίξεις στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης ενός 12χρονου παιδιού αλλά και την χωρίς φραγμούς κάλυψη του θέματος από μερίδα των ΜΜΕ και ιδίως από ορισμένους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Καλούμε τους διευθυντές ενημέρωσης των τηλεοπτικών σταθμών να αποσύρουν αμέσως τα τηλεοπτικά συνεργεία από το σπίτι του παιδιού και να απέχουν αυστηρά από τη δημοσιοποίηση κάθε πληροφορίας που μπορεί να οδηγήσει σε ταυτοποίηση της 12χρονης και εκ νέου θυματοποίησή της.

Υπενθυμίζουμε ότι η ευρωπαϊκή και η ελληνική νομοθεσία για τα ραδιοτηλεοπτικά προγράμματα, για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, και βέβαια οι Αρχές Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας αλλά και οι διεθνείς Συμβάσεις για τα δικαιώματα του Παιδιού ορίζουν σαφώς ότι τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι έχουν υποχρέωση να προστατεύουν την παιδική ηλικία και να σέβονται την προσωπικότητα του ατόμου.

Κάθε παραβίαση αυτής της αποστολής επισείει αυστηρές κυρώσεις νομικές και πειθαρχικές.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ απευθύνεται  με επιστολές, στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο και στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων προκειμένου να επιληφθούν του θέματος. Απευθύνεται επίσης με επιστολές  στους διευθυντές ενημέρωσης των τηλεοπτικών σταθμών προκειμένου να σταματήσει αμέσως η κακοποίηση της δημοσιογραφίας μέσω της, χωρίς όρια δεοντολογίας και ηθικής, κάλυψης της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Υπενθυμίζουμε, επίσης, ότι το τεκμήριο της αθωότητας είναι θεμελιώδης αρχή του νομικού μας πολιτισμού, την οποία οφείλουν να σέβονται τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι. Πληροφορίες για μη αποδεδειγμένη εμπλοκή του οικογενειακού περιβάλλοντος του κατηγορούμενου μπορεί να οδηγήσουν σε ανεπανόρθωτη ζημιά στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή και είναι ηθικά και δεοντολογικά επιλήψιμες.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από τον Σεπτέμβριο είχε πληροφορίες το Χαμόγελο του Παιδιού για την υπόθεση της δωδεκάχρονης

 Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022, 14:42

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» παραδέχτηκε σε σχετική ανακοίνωση ότι γνώριζε για την υπόθεση της δωδεκάχρονης.

Τον Σεπτέμβριο είχε λάβει ανώνυμη κλήση με την καταγγελία της σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου κοριτσιού από ενήλικο άνδρα. Αφού έγινε αναζήτηση στο ιστορικό των κλήσεων, επιβεβαιώθηκε σήμερα Τετάρτη, ότι αφορά στην εν λόγω υπόθεση.  

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση Το «Χαμόγελο του Παιδιού» δικαιολογήθηκε στην ανακοίνωσή του πως  «οι άνθρωποι του Οργανισμού έδωσαν άμεσα τις απαραίτητες κατευθύνσεις και ζήτησαν να μιλήσουν, τόσο με το ίδιο το παιδί, όσο και με τους γονείς του με στόχο να τους στηρίξουν», αλλά «το παιδί δεν ήθελε να μιλήσει και οι γονείς δεν επικοινώνησαν ποτέ με τη Γραμμή Βοήθειας και Υποστήριξης του Οργανισμού».

Ο Οργανισμός ζήτησε να στηρίξει το παιδί στο θεραπευτικό κέντρο «Το Σπίτι του Παιδιού», Κέντρο Ημέρας για την  Παροχή Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας σε παιδιά-θύματα κακοποίησης και αναμένει την έγκριση και συναίνεση των γονέων και των αρμόδιων ανακριτικών υπαλλήλων. 



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ελβετία: Τσουχτερό πρόστιμο 1.000 φράγκων σε όσες φοράνε μπούργκα

 Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022, 14:23

Η ελβετική κυβέρνηση κατέθεσε νομοσχέδιο σήμερα στο Κοινοβούλιο ζητώντας να επιβληθεί πρόστιμο σε όσους παραβιάζουν την εθνική απαγόρευση για το κάλυμμα προσώπου ύψους έως 1.000 ελβετικών φράγκων (1.005 δολαρίων) καθώς προσπαθεί να εφαρμόσει τον νόμο για την «απαγόρευση της μπούρκα».

Η ακροδεξιά πρόταση για απαγόρευση των καλυμμάτων προσώπων σε δημόσιους χώρους πέτυχε οριακή νίκη στο δεσμευτικό δημοψήφισμα που έγινε πέρυσι, ενώ το 2009 οι πολίτες της χώρας είχαν ψηφίσει να απαγορευθεί η οικοδόμηση νέων μιναρέδων.

Η πρόταση του υπουργικού συμβουλίου να επιβληθούν πρόστιμα δεν αναφέρει άμεσα το ισλάμ και έχει επίσης στόχο να σταματήσουν οι διαδηλωτές στους δρόμους να φορούν μάσκες, ωστόσο πολιτικοί, μέσα ενημέρωσης και ακτιβιστές αναφέρονται στο μέτρο ως «απαγόρευση της μπούρκα».

Ύστερα από διαβουλεύσεις, το υπουργικό συμβούλιο υιοθέτησε πιο μετριοπαθή στάση σε σχέση με τα αιτήματα που διατυπώθηκαν για ποινικοποίηση της παράβασης και επιβολή προστίμου έως 10.000 ελβετικά φράγκα.

«Η απαγόρευση για το κάλυμμα προσώπου έχει στόχο να διασφαλιστεί η δημόσια ασφάλεια και τάξη. Η τιμωρία δεν είναι προτεραιότητα», ανέφερε σε ανακοίνωση.

Το προσχέδιο περιελάμβανε πολλές εξαιρέσεις στον νόμο.

Η κυβέρνηση πρότεινε να μην ισχύει η απαγόρευση για τα αεροσκάφη, για διπλωματικούς χώρους και για χώρους λατρείας. Τα καλύμματα που συνδέονται με την υγεία, την ασφάλεια, τις κλιματικές συνθήκες και τα τοπικά έθιμα θα συνεχίσουν να είναι αποδεκτά. Καλλιτεχνικές παραστάσεις και διαφημίσεις θα εξαιρούνται.

Θα επιτρέπονται επίσης οι μάσκες που θεωρούνται απαραίτητες για την προστασία ενός ατόμου ενώ ασκεί τα θεμελιώδη δικαιώματα του σε ό,τι αφορά την έκφραση και τις συναθροίσεις, αρκεί οι αρχές να έχουν δώσει την έγκρισή τους και να τηρείται η δημόσια τάξη.

Οι υπέρμαχοι της απαγόρευσης χαρακτηρίζουν τα καλύμματα προσώπου σύμβολο ακραίου, πολιτικού ισλάμ. Μουσουλμανικές οργανώσεις καταδίκασαν το δημοψήφισμα ως μία διαδικασία που κάνει διακρίσεις και δεσμεύθηκαν να προσφύγουν στη δικαιοσύνη.

Η Γαλλία απαγόρευσε το πλήρες κάλυμμα προσώπου σε δημόσιους χώρους το 2011 και στη Δανία, την Αυστρία, την Ολλανδία και τη Βουλγαρία ισχύει πλήρης ή μερική απαγόρευση καλύμματος προσώπου σε δημόσιους χώρους.

Οι μουσουλμάνοι αντιστοιχούν περίπου στο 5% του ελβετικού πληθυσμού, οι περισσότεροι με ρίζες στην Τουρκία, τη Βοσνία και το Κόσοβο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δικαστική απόφαση - σοκ στην Ιταλία: Ευθύνονται εν μέρει 29 από τα θύματα του σεισμού της Λ' Άκουιλα

 Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022, 14:49

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιταλία δικαστική απόφαση βάσει της οποίας 29 άνθρωποι, οι οποίοι έχασαν την ζωή τους (σε σύνολο 309 νεκρών) στο σεισμό της Λ'Άκουιλα τον Απρίλιο του 2009, ουσιαστικά φέρουν μερίδιο ευθύνης για τον θάνατο τους.

Η λογική στην οποία βασίσθηκε η απόφαση των Ιταλών δικαστών είναι ότι τα θύματα δεν έπρεπε να κοιμηθούν στα διαμερίσματά τους, διότι είχε προηγηθεί σειρά δονήσεων πριν από τον φονικό σεισμό της νύχτας της 6ης Απριλίου του 2009.

Κατά συνέπεια, η ιταλική δικαιοσύνη θεωρεί ότι τα θύματα φέρουν ποσοστό ευθύνης 30%, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να μειωθεί και η αποζημίωση που καταβλήθηκε στους συγγενείς τους. Η σχετική απόφαση αναφέρει ότι σε ποσοστό 40% η ευθύνη είναι της οικοδομικής εταιρίας και κατά 30% των αρμόδιων υπουργείων. Η ετυμηγορία αυτή αφορά εξαώροφη πολυκατοικία που βρισκόταν στην οδό Βία Κάμπο Ντι Φόσα. Στον σεισμό στην ιταλική αυτή πόλη έχασε την ζωή του και ο Έλληνας φοιτητής Βασίλης Κουφολιάς.

Είναι η πρώτη φορά που στην Ιταλία λαμβάνεται μια τέτοια απόφαση και οι συγγενείς των θυμάτων κάνουν λόγο για κατάφωρη αδικία, από την στιγμή που θεωρούν ότι, έπειτα από σειρά ελέγχων, είχε αποδειχθεί η ουσιαστική ευθύνη της οικοδομικής επιχείρησης.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κολωνός: Συνελήφθη η μητέρα της 12χρονης - Κατηγορείται για μαστροπεία

Για διακεκριμένη μαστροπεία συνελήφθη η μητέρα της 12χρονης. Από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει για τη μάνα της ανήλικης ότι σχετίζεται με τη σεξουαλική εκμετάλλευση της κόρης της.

12 Οκτωβρίου 2022 16:54

Ένταλμα σύλληψης για την μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό εξέδωσαν το μεσημέρι της Τετάρτης οι αρχές. Το ένταλμα για την μητέρα αφορά σε σειρά κατηγοριών, μεταξύ των οποίων και διακεκριμένη μαστροπεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα είχε ήδη προσαχθεί στη ΓΑΔΑ, αφού την παρέλαβε περιπολικό από το σπίτι της, προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση. Η ίδια πήρε μαζί της στη ΓΑΔΑ τρία από τα παιδιά της.

Η ανακρίτρια με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης κρίνοντας ότι από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι η μάνα σχετίζεται με τη σεξουαλική εκμετάλλευση της κόρης της.

Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένη μαστροπεία, ενώ το κατηγορητήριο σε βάρος της αναμένεται να «αναβαθμιστεί» με επιπλέον αδικήματα από την 33η τακτική ανακρίτρια.

Υπενθυμίζεται ότι για τη σχετική υπόθεση στις αρχές Σεπτεμβρίου είχε γίνει και ανώνυμη καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού, ωστόσο ούτε το παιδί ούτε και οι γονείς του ήθελαν να μιλήσουν.

Παράλληλα, αναμένονται νέες συλλήψεις, καθώς το 12χρονο κορίτσι αναγνώρισε από τις φωτογραφίες των ταυτοτήτων τους άλλα 10 άτομα.

Κολωνός: Μίχος και Σοφιανίδης - Ομολόγησαν "σεξουαλικές επαφές"

Οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση εκπόρνευσης και βιασμού του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό έχουν ήδη ολοκληρώσει τις απολογίες τους, όπου και κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι προέβαλαν κάποιους ισχυρισμούς ενώπιον της 33ης τακτικής ανακρίτριας. Συγκεκριμένα ο 53χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη, αποδεχόμενος μόνο το αδίκημα της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου, ενώ αρνείται την τέλεση της κατηγορίας του βιασμού.

Αντίστοιχα, ο 42χρονος εμφανίζεται να αρνείται επίσης το βιασμό, υποστηρίζοντας ότι συνευρέθηκε πάνω από μια φορά με τη 12χρονη, στην οποία όπως φέρεται να λέει, έδινε την αμοιβή της, και όχι στον συγκατηγορούμενο του.

Την ίδια ώρα η πληρεξούσια δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, δήλωσε πως έχει προγραμματιστεί να δοθεί συμπληρωματική κατάθεση από τη 12χρονη την Πέμπτη, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρχουν και αλλά παιδιά που να έχουν πέσει θύματα του συγκεκριμένο άνδρα, όπως άλλωστε κατήγγειλε νωρίτερα και η πρόεδρος εκδιδόμενων γυναικών.

Κολωνός: Καταγγελία θείου 12χρονης - "Έστελνε ένας παντρεμένος και μίλαγε και η γυναίκα του μαζί"

Με τον χειρότερο τρόπο εξελίσσεται η υπόθεση του βιασμού της 12 χρονης στον Κολωνό. Όπως είπε ο θείος της μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ανάμεσα σε όσους καλούσαν κι έστελναν μηνύματα στη μικρή ήταν κι ένα ζευγάρι.

"Το έβλεπα ταραγμένο το παιδί, φοβισμένο, νόμζα ναρκωτικά.. Εψαξα τα πράγματά του, έψαξαν και οι γονείς του, τίποτα. Μας είπε προχθές οτι το απείλησε με ένα πιστόλι που είχε: "θα σε σκοτώσω και εσένα και την οικογένεια και θα πεινάσετε. Εμένα δεν με πιάνει κανένας, να το ξέρεις, έχω επαφές". Έτσι μας είπε η μικρή. Γιατί δεν είναι και σε καλή κατάσταση το μικρό (....). Η αδερφή μου της πήρε το κινητό, χτύπαγε συνέχεια, το άρπαξε και είδε 240 άτομα και δεν είναι μόνο το site που λένε. Στο Facebook εκτός από το κανονικό της προφίλ που την έχω κι εγώ μέσα σαν... που λέγεται, είχε φτιάξει να μοιάζει και με 16 -17 χρόνων, με φίλτρα και αυτά" είπε ο θείος της 12χρονης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι: "Βλέπω έναν- δυο μαντράχαλους, μεγάλους, 60,59. Τους απείλησα. 'Τι θες εσύ με το μικρό;', ΄Ποιο μικρό; Δεν είναι 17;'. "Και 17 να ήταν" λέω "που την ξέρεις;", 'Ο ψηλός λέει,'Ποιος ψηλός;'. Το έκλεισαν το προφίλ τους εντελώς. E και μετά τα πήγαμε στην αστυνομία εμείς αυτά για να βγει το κύκλωμα, περιμέναμε 3 εβδομάδες, σχεδόν ένα μήνα.

Αναφορικά με τα μηνύματα που έστελναν στο κοριτσάκι ο θείος της είπε: "Πότε θα έρθεις μωρό μου, αγάπη μου", ό,τι στέλνουν σε μια μεγάλη γυναίκα. 'Κάνεις καλό σεξ;'. Μετά έστειλε ένας πατρεμένος και μίλαγε και η γυναικα του μαζί! Το σηκώνω εγώ στο Messenger, ακούω μια γυναίκα, λέει: 'Ελα κορίτσι μου", μόλις ακούν εμένα το έκλεισε κατευθείαν".

Ο θείος είπε έπισης οτι η μικρή ήταν φοβισμένη, καθώς το είχε απειλήσει ο Μίχος. "Εχουμε ταραχτεί όλοι. Δεν είναι καν 12 το παιδί, δεν είχε καν ανεπτυγμένο" είπε μεταξύ άλλων ο θείος της μικρης. Πρόσθεσε οτι την παρακολουθούν τρεις ψυχολόγοι οι οποίοι έιπαν στην οικογένεια να μην βλέπει καν τηλεόραση.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτή που δηλώνει η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών αν τη θυμάστε καλά είναι αυτή που μαζί με τους χρυσαυγίτες ξυλοκοπούσαν μετανάστες στον Άγιο Παντελεήμονα, και δεν έχει καμία σχέση με τίποτα, είναι απλά άρρωστη με την δημοσιότητα γιατί ο καμπούρης δεν την ξανά φώναξε στην εκπομπή του, και οι δημοσιογράφοι καλά θα κάνετε να διασταυρώνεται τις πηγές σας

Σχολιο.- Ίσως είναι τόσο καλά δικτυωμένοι οι ανώμαλοι επώνυμοι παιδόφιλοι, καλλιτέχνες, πολιτικοί, κλπ., που θα βγάλουν στην φόρα μόνο τους Πακιστανούς και ίσως κάποιους που δεν γνωρίζουν ή δεν φοβούνται ότι θα προδώσουν το επώνυμο κύκλωμα, ώστε να κλείσει η υπόθεση για τους υπόλοιπους. Βόθρος!

Σχολιο.- αμα ισχυει το 50ρικο, τοτε πελατες μπιθουλαιοι ητανε και ουχι κολωνακιωτες και μυκονιατες...

Σχολιο.- Βγηκε ομως τώρα η πρόεδρος εκδιδομένων γυναικών και κατηγγειλεε ότι ο Μίχος πήγαινε τη 12χρονη και άλλα ανήλικα στον οίκο ανοχής της στο Γκάζι, και τα εξέδιδε και σε επωνυμους

Πέρα από το γεγονός ότι η καταγγέλουσα προσπαθεί να καλύψει τώρα τον κ@λο της, Προφανώς η υπόθεση κρύβει λοιπόν κ επώνυμα άτομα κ γι αυτο ο Μίχος λέει μέσω του δικηγόρου του ότι θα πάρει κι άλλους επώνυμους στον λαιμό του , ίσως έτσι πιστεύει ότι θα βρουν τρόπο να τον καλύψουν αλλά μη τον φάνε στο τέλος . Ξεχείλισε ο βόθρος



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΚΡΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΑΝΘΗ

Παρασκευή 14/10/2022,  12.00

Υπουργείο Υγείας

Είναι το δικό µας µνηµόσυνο για την συνάνθρωπό, για τη 

συνάδελφο µας, την Χρυσάνθη!

Οι υγειονοµικοί, φορώντας τις λευκές στολές µας, οι συνάνθρωποι µας κρατώντας ένα λουλούδι και ένα κερί. 

Θα σταθούµε εκεί, που στεκόταν µε θάρρος και χαµόγελο, δίπλα µας, για όλους εµάς. 

Δεν θα φωνάξουµε ,ενός λεπτού κραυγή θα υψώσουµε!

Η κραυγή του θανάτου, που επιβλήθηκε σε έναν νέο άνθρωπο-επιστήµονα ακούγεται παντού, µε µεγάφωνο το δίκιο της Χρυσάνθης!

Θέλουµε να είσαστε εκεί για να σταµατήσει αυτή η φυγή και άλλων ανθρώπων.

Σκεφτείτε το, έχει προγραµµατιστεί πια το γονάτισµά µας.

Θέλουµε να είσαστε εκεί για να γίνει φωνή, ο ψίθυρος, πουακούγεται παντού στους δρόµους.

Η Χρυσάνθη έγινε η ίδια δρόµος, που η Ελευθερία τον περπατάει, χωρίς να λογαριάζει.

Η Χρυσάνθη δεν έδωσε τέλος αλλά έγινε µια κραυγή , να βρεθούµε εκεί πρέπει!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιάννης Παξιμαδακης(Μερα25)

μου γράφει λοιπόν:

"Μυρτω Ελευθεριου αγαπητή, ημιμαθή ,ψεκασμένη.

Κι εγω ,αν και εμβολιάστηκα,δεν είμαι υπερ των μαζικών εμβολιασμών.

Ειμαι πεπεισμένος οτι ο #υπερπληθυσμός ειναι το βασικό προβλήμα.

Η " σκεψη" σας είναι προς αυτη την κατεύθυνση.

Ελπιζω να μην εμβολιαζεστε γενικότερα.

Ετσι βοηθατε τον πλανήτη.

Υσ ειναι γνωστό ( σε οσους άνοιξαν κανα βιβλιο στην ζωή τους) οτι υπάρχει ΚΑΙ στην Ελλάδα υπηρεσία που (ανηκει στον στρατό,),που ψεκάζει τα σύννεφα στην Μακεδονία και Θεσσαλία Λεπτομεριες δεν χρειάζονται, χαμένες θα πανε, άλλωστε. "



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ποιος ανατίναξε τον αγωγό;

Η Gazprom έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες ενός ΝΑΤΟικού drone Seafox που βρέθηκε ακριβώς δίπλα στον Nord Stream 1, το 2015. Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος απέτυχε να πυροδοτήσει τα εκρηκτικά. Το ΝΑΤΟ πιάστηκε στα πράσα και ισχυρίστηκε ότι το drone χάθηκε κατά τη διάρκεια ασκήσεων. Το είχαν δοκιμάσει και στο παρελθόν. Δείτε και θα καταλάβετε.

https://twitter.com/KimDotcom/status/1579608838118191105



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Absolute Brain

Στην Ελλάδα, έχουμε μαύρα μεσάνυχτα από τις εδώ και 50 χρόνια εξελισσόμενες τεχνικές ελέγχου της λειτουργίας του ανθρώπινου εγκεφάλου.

Κι αυτό, διότι βρισκόμαστε σε διαρκή χειρισμό από ανίδεους, κομφορμιστές "επιστήμονες", σε διαρκή πλύση εγκεφάλου από ισόβια εντεταλμένα στελέχη των Μαζικών Μέσων Ενημέρωσης, σε μόνιμη χειραγώγηση από εξαγορασμένους πολιτικούς, σε διαρκή "καθοδήγηση" από αμόρφωτα "στελέχη" πολιτικών γκρουπούσκουλων ψευδούς ιδεολογίας και πλαστής σημαίας, σφετεριστές πολιτικών σφραγίδων και ιδεών και διωκόμενοι από μια ανήμπορη μάζα ταλαίπωρων και αδιάφορων γενίτσαρων, εχθρικών σε κάθε κριτική που αναστατώνει το νωθρό μυαλό τους και οι οποίοι κατατάσσονται πρόθυμα στην πρώτη γραμμή των "ταγμάτων εφόδου" του καθεστώτος.

Ούτε σήμερα που οι ελίτ ομολογούν πλέον ανοιχτά τα σχέδια μετανθρωπισμού δεν ανοίγουν τα κλειστά μυαλά των ηλιθίων.

Δείτε το ντοκιμαντέρ "Absolute Brain" στο PC

Για ελληνικούς υπότιτλους, ανοίγετε το video από PC, όχι από κινητό. Πηγαίνετε κάτω δεξιά στο κουμπί "υπότιτλοι" και το πατάτε για να τους ενεργοποιήσετε. Μετά πατάτε δεξιά του, το κουμπί "ρυθμίσεις". Στο μενού που σας ανοίγει, πατάτε "υπότιτλοι" και στο νέο μενού, πατάτε την επιλογή "αυτόματη μετάφραση". Στην επιλογή γλωσσών που σας ανοίγει, επιλέγετε "Ελληνικά".



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μη σας ξεγελούν που τα λένε pass. Για κουπόνια φτώχιας πρόκειται.

Κι επειδή έχουμε μνήμη και δεν ξεχνάμε, τα ίδια έδινε και η Περιφέρεια Αττικής με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.

Όπως έδιναν και στην ναζιστική γερμανική κατοχή το 1940.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είμαι στο Ασκληπείο που εφημερεύει γιατί η κόρη μου έσπασε το πόδι της.

Μπαίνουν στο ιατρείο 2 νοματαίοι παραβιάζοντας τη σειρά προτεραιότητας.

Παίρνουν το ok από την private security στην είσοδο.

Και στο μεταξύ περνούν οι ώρες στην αναμονή.

Ρωτώντας μαθαίνω ότι "ξέρουν" το Βουκιουκλάκη το Διοικητή!

Κάποιοι κακοήθεις θα έβριζαν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Οι διορισμένοι διοικητές όμως έχουν φροντίσει να έχουν τα τσιράκια τους σεκιουριτάδες να κάνουν τη βρώμικη δουλειά.

Φανταστείτε να επρόκειτο για κάτι σοβαρό. 

Δεν αντέχεται πιά αυτή η σαπίλα..

Σχολιο.- ...να σου πω οτι προσφατα σε ταξιδι στην ιταλια για καποιο ξαφνικο θεμα υγειας βρεθηκα στα εξωτερικα ιατρεια του δημοσιου νοσοκομειου της μπολωνια απλα ενιωσα τριτικοσμικος με τα χαλια μας στην ελλαδα δεν πιστευα στα ματια μου πως ειναι ενα σοβαρο συστημα υγειας



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



31 απ' ευθείας αναθέσεις προμηθειών είχε δώσει ο Μπακογιάννης στο κτήνος.

Η σύζυγός του, διορισμένη του Μπακογιάννη, που επιχείρησε να χρηματίσει τη μάνα, δεν συλλαμβάνεται.

Στο ΑΤ Κολωνού δεν δέχτηκαν τη μάνα της 12χρονης (φιλαράκι ο διοκητής, ίσως ένας από τους 213).

Ο βουλευτής της ΝΔ Γεωργιάδης έμεινε στο απυρόβλητο.

Ο "δικός τους" Λιγνάδης αφέθηκε ελεύθερος.

Ο εισαγγελέας παιδόφιλος ατιμώρητος επίσης.

Τον δολοφόνο του Καραιβάζ, χρόνια τώρα τον ψάχνουν...

Ο Ελληνας δολοφόνος της Τοπαλούδη έπεσε στα μαλακά στα μμε, ο Αλβανός πήρε τη χλεύη όλων.

Κι έπειτα μου λέτε ότι η ΝΔ δεν είναι βουτηγμένη στα σκατά μέχρι το λαιμό.

Οτι και καλά, οι βιαστές και οι προστάτες τους δεν έχουν χρώμα...

Αυτό λέει η λογική, αλλά η πραγματικότητα το ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ!

Σχολιο.- Όποιος λέει το αντίθετο, να παρουσιαστεί πάραυτα δια τα περαιτέρω. Η Δεξιά, κυρίως στην Ελλάδα, πάντα ήταν διεφθαρμένη, εθελόδουλη και ανώμαλη σε κάθε έκφραση της. Το θέμα είναι πως, η Αριστερά  έχει γίνει... τα ίδια σκατά με την Δεξιά.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '50; 

Ήδη άρχισαν και μέρα τη μέρα θα εντείνονται, οι κραυγές ακροδεξιών για στέρηση του δικαιώματος να κάνουν παιδιά οι φτωχοί. Κι αν τα κάνουν, να μην τα μεγαλώνουν οι ίδιοι αλλά τα ιδρύματα.

Όλη η ακροδεξιά ατζέντα στο τραπέζι. Με ετούτο ή το άλλο απ' αυτά που τη συγκροτούν, να γίνεται αποδεκτό και από κόσμο δημοκρατικό, ακόμη και αριστερό.

Η ιδεολογική πάλη είναι κι αυτή τη φορά αναγκαία. Γιατί αλίμονό μας αν ξαναγυρίσουμε στα ήθη και τους θεσμούς της δεκαετίας του '50.

Και κυρίως, αλίμονο στις γυναίκες και στα παιδιά, η προστασία των οποίων αποτελεί το πρόσχημα της σαπίλας του ακροδεξιού λόγου.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ως εγκλήματα πολέμου θα ερευνηθούν οι πυραυλικές ρωσικές επιθέσεις από τη δυτική αποικιοκρατική επιτροπή που συγκροτούν εισαγγελείς από ΗΠΑ, Ε.Ε. και Βρετανία, σε συνεργασία με Ουκρανοναζί συναδέλφους τους. 

Αμέσως μετά, η ίδια επιτροπή να πάει στη Δυτική Όχθη και στη Γάζα, στη Βαγδάτη, στη Δαμασκό, στη Βηρυτό, στη Βεγγάζη και στο Βελιγράδι, για να διερευνήσει ανάλογα εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ, των ΗΠΑ, της Ε.Ε., της Βρετανίας και του ΝΑΤΟ. Και στο Ντονμπάς, για να ερευνήσει τα ανάλογα εγκλήματα της Ουκρανίας.

Κανένας εγκληματίας πολέμου να μην της ξεφύγει!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΚΡΟΥΣΑΜΕ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ 

ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ!

Επέτειος της Απελευθέρωσης της Αθήνας από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής και άρχισε και πάλι η συζήτηση σχετικά με το γιατί ως εθνική γιορτή έχουμε την επέτειο της έναρξης του πολέμου για την Ελλάδα (την 28η Οκτωβρίου 1940) και όχι τη λήξη του, με την απελευθέρωση, έστω, της Αθήνας.

Μάλιστα, πολύς αριστερός κόσμος έχει την εντύπωση πως η 28η Οκτωβρίου καθιερώθηκε μεταπολεμικά, αντιπαραθετικά προς την Αριστερά και το κίνημα της αντιφασιστικής Εθνικής Αντίστασης.

Η αλήθεια είναι πως ο πρώτος εορτασμός έγινε με πρωτοβουλία του ΕΑΜ στις 28 Οκτωβρίου 1941, όταν πρωτοστάτησαν οι φοιτητές της ΟΚΝΕ και συγκρούστηκαν με τους Ιταλούς καραμπινιέρους. Τη μέρα εκείνη ακούστηκε για πρώτη φορά το σύνθημα "Λευτεριά στο λαό, θάνατος στο φασισμό!".

Ο μεγαλύτερος εορτασμός έγινε το 1944, λίγες μέρες μετά την Απελευθέρωση, με πρωτοβουλία και πάλι του ΕΑΜ και με κυρίαρχο το σύνθημα "Λαοκρατία".

Το μεταβαρκιζιανό καθεστώς καθιέρωσε την 28η Οκτωβρίου ως εθνική γιορτή, όταν ήδη αυτή ήταν καθιερωμένη ως τέτοια από τον ίδιο τον λαό. Ακριβώς γιατί θύμιζε την πρώτη νίκη κατά του φασιστικού Άξονα σε παγκόσμιο επίπεδο, με την απόκρουση της ιταλικής επίθεσης και την καταδίωξη των εισβολέων έξω από τα ελληνικά σύνορα. Το καθεστώς δεν ήθελε να μονοπωλεί η Αριστερά το ΟΧΙ του '40. 

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν καθιερώθηκε η Απελευθέρωση, όπως σε άλλες χώρες, που ηττήθηκαν κατά τη φασιστική εισβολή, ενώ συνάμα το μεταβαρκιζιανό κράτος απαλλασσόταν και από την ανάγκη αναφοράς στο ΕΑΜ, επανέφερε τον Μεταξά και κυρίως τον βασιλιά στη διαστρεβλωμένη ιστορική μνήμη ως πρωθυπουργό και βασιλιά του ΟΧΙ κ.λπ.

Εντούτοις, κάτι τέτοιο θα συνέβαινε κι αν καθιερωνόταν η Μέρα της Απελευθέρωσης. Το πιο πιθανό να γιορταζόταν όχι στις 12 που έφυγαν οι Γερμανοί από την Αθήνα, αλλά στις 18 που ήρθε η κυβέρνηση Παπανδρέου. Και φυσικά η απελευθέρωση θα εμφανιζόταν πρωτίστως ως έργο της και έργο των Βρετανών κ.λπ. κ.λπ. 

Το ΚΚΕ, τιμώντας την επέτειο του λαϊκού ΟΧΙ στον φασισμό, επέλεξε την 28η Οκτωβρίου 1946 για τη συγκρότηση του Γενικού Αρχηγείου των ανταρτών, που θα αποτελούσαν μετά από δύο μήνες τον Δημοκρατικό Στρατό της Ελλάδας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Η νίκη της Ρωσίας στον πόλεμο στην Ουκρανία θα είναι ήττα για το ΝΑΤΟ", δήλωσε ο γενικός γραμματέας της εγκληματικής συμμαχίας, Γενς Στόλτενμπεργκ, 

Ε, ναι! Επιτέλους, να και κάτι στο οποίο συμφωνούμε με τον κ. γενικό γραμματέα!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 πως βγαλανε μονο την φωτογραφία του συγκεκριμενου ατομου-πελάτη-παιδοβιαστή, γιατι μεσα στους " πελατες " υπαρχει ενας αντιπεριφερειαρχης ενας παπας δυο ηθοποιοι και ενας δικηγορος !!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σαν σήμερα 12-10-44 ο Ε.Λ.Α.Σ

απελευθέρωσε την Αθήνα απο τη ναζιστική κατοχή.Ο λαός ξεχύθηκε με σημαίες και ζητωκραυγές στους δρόμους,πλημμύρισε την πλατεία Συντάγματος,το Ζάπειο ,την πλατεία Ομόνοιας κ μαχητές του Ε.Λ.ΑΣ. στις 09: 45 κατέβασαν τη γερμανική σημαία απο την Ακρόπολη και ύψωσαν την ελληνική.

Οι τηλεβόες του Ε.Λ.Α.Σ σαλπίζουν το χαρμόσυνο μήνυμα κ αντιπροσωπείες του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ καταθέτουν στεφάνι στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη. 

Οι Γερμανοί εκκενώνουν την πρωτεύουσα.

Κάτι σημαντικό για τις καινούργιες γενιές που δεν το μαθαίνουν στο σχολείο..



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



το βιτάμ το θυμάστε το παλιό το κλασικό που βάζαμε στα κέικ ?

Σάς έχω νέα: αδυνάτισε, τρόμαξα να το γνωρίσω, 200 γρ.έμεινε. Αίσχος ,μεγάλες εταιρίες να καταφεύγουν σε τόσο φτηνά κόλπα..

Σχολιο.- Δεν αδυνάτισε η τιμή ,μόνο το προιόν αδυνάτισε. Κι άλλα προιόντα αδυνάτισαν και η τιμή παρέμεινε στα ίδια επίπεδα.

Σχολιο.- Το κατά κεφαλήν ΑΕΠ της Ελλάδας έπεσε στα 2/3 του Ευρωπαικού μέσου όρου.

Το πραγματικό εισόδημα των νοικοκυριών το 2021 κατώτερο του 19.Επεσε και άλλο το 2022,θα πέσει και αλλο το 2023.Κάθε χρόνο και χειρότερα. Δεν έχει ξαναγίνει, εαν δεν πέσει η πολιτική Μητοτάκη, θα έχουμε κοινωνικά δράματα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νεο φάρμακο της Κούβας κατά του καρκίνου του πνεύμονα προχωρημένου σταδίου θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ .!

Ο κουβανέζικος σοσιαλισμός,παρά το σκληρό εμπάργκο 6 δεκαετιών δεν σταματά να αναπτύσσεται κ να προσφέρει τα επιτεύγματά του σε όλη την ανθρωπότητα.

Σχολιο.- Φαντάσου να μην υπήρχε το εμπάργκο, για ποιο επίπεδο εξέλιξης σε πολλούς τομείς θα μιλούσαμε για την Κούβα

Σχολιο.- Μια εγκληματική ,κυνική πολιτική των ΗΠΑ, ενα πολύχρονο οικονομικό εμπάργκο για 60 ολόκληρα χρόνια στην Κούβα εκτός των τροφίμων κ των φαρμάκων είχε επεκταθεί σε όλους τους τομείς ..και σήμερα ακόμα μερικώς χαλάρωσαν τα μέτρα,μόνο στα τρόφιμα ..



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γενς Στολτενμπεργκ Γ.Γραμματέας ΝΑΤΟ:«Νίκη της Ρωσίας στη σύγκρουση στην Ουκρανία θα ηταν ήττα του ΝΑΤΟ και η Συμμαχία δεν πρέπει νά επιτρέψει ενα τέτοιο αποτέλεσμα»Ελα που κι εμείς αυτό θελουμε πολεμοκάπηλοι του ΝΑΤΟ

Σχολιο.- Ολοι το ξέρουν αυτο αλλα κάνουν τήν Παπια μηδε εξαιρουμένων καί αριστερών Οργανώσεων που προτιμούν δυστυχώς νά κρατανε ισες αποστασεις...Πασιφιστές

Σχολιο.- Καί ευλογως γεννιούνται ερωτηματικά για τό αν πρόκειται για λαθεμένες πολιτικές εκτιμήσεις αριστερών πολιτικών οργανώσεων που δέν αναγνωρίζουν αυτή τήν «Νατοϊκή ομολογούμενη αληθεια» η συμβαινει κατι αλλο...

Σχολιο.- είναι το τελευταίο τερτίπι , των συμβιβασμενων , των σκυβομεσηδων και των προδοτών : Η ΝΑΤΟϊκη Αριστερα  !!!...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Πυρά» από το Σωματείο Εκδιδόμενων Προσώπων κατά της αυτοαποκαλούμενης προέδρου με το στικάκι: «Στους οίκους ανοχής δεν βάζουμε ανήλικα»

Ξεκάθαρη τοποθέτηση

12/10/2022  -  16.00

Η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος (ΣΕΠΕ) Ελλη Κανελλοπούλου, απάντησε άμεσα στις καταγγελίες της Κωνσταντίνας Καρατζιώτη, η οποία εμφανίστηκε στην ανακρίτρια για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Η κα Κανελλοπούλου κατέστησε σαφές ότι «δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά, δεν βάζουμε στα σπίτια μας ούτε ανήλικα αγόρια, ούτε ανήλικα κορίτσια», διαχωρίζοντας τη θέση του ΣΕΠΕ από τα όσα υποστήριξε η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη.

«Αν είναι ποτέ δυνατόν. Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά, στους οίκους ανοχής εργάζονται αποκλειστικά ενήλικοι άνθρωποι. Αν κάποιοι -πόσο μάλλον η κα Καρατζιώτη- γνωρίζουν για τέτοια σοβαρά παραπτώματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, να πάνε να τα παραθέσουν στην αστυνομία. Όσοι εμπλέκονται με βιασμούς, να πάνε στα τάρταρα», δήλωσε η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος

«Εγώ είμαι εκπρόσωπος του Σωματείου από το 1999 και η συγκεκριμένη (η κα. Καρατζιώτη) δεν ήταν ποτέ μέλος. Κακώς το είπε, δεν έπρεπε να συνδέσει τους οίκους ανοχής που δουλεύουν νόμιμα με μια τόσο σοβαρή καταγγελία που σχετίζεται με βιασμό ανηλίκου. Είναι άλλο ο βιασμός, άλλο η συνεύρεση ενηλίκων με συναίνεση», επεσήμανε η κα Κανελλοπούλου.

Σχολιο.- πες γιατί ψάχνουμε μια ώρα τώρα να δούμε τι γίνεται. Υπάρχει περίπτωση αυτή να πήγε από μόνη της στα δικαστήρια για να μην την πάνε? Εάν όντως αυτός πήγαινε ανήλικα στο στούντιό της δεν θα έβρισκε το μπελά της?

Σχολιο.- ελέγχεται για την αλήθεια της αυτή η καταγγελία πάντως της Καρατζιώτη, γιατί η συγκεκριμένη δεν είναι πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδομένων Προσώπων, και για την ακρίβεια δεν είναι καν μέλος του σωματείου.

Σχολιο.- Αυτή που δηλώνει η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών αν τη θυμάστε καλά είναι αυτή που μαζί με τους χρυσαυγίτες ξυλοκοπούσαν μετανάστες στον Άγιο Παντελεήμονα, και δεν έχει καμία σχέση με τίποτα, είναι απλά άρρωστη με την δημοσιότητα γιατί ο καμπούρης δεν την ξανά φώναξε στην εκπομπή του, και οι δημοσιογράφοι καλά θα κάνετε να διασταυρώνεται τις πηγές σας



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΙ ΗΠΑ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ

Η Γερουσία των ΗΠΑ κατήργησε τους ορους πού περιοριζαν τήν πωληση F16 στήν Τουρκία,γραφοντας την Ελλάδα και τους Γαλαζο-Ροζε-Πράσινους Αμερικανο ΝΑΤΟ τσολιαδες στά π@π@ρι@ τους, καί οι οποίοι μετά τούς διθύραμβους νίκης αισθάνονται για μία ακόμα φορά εξαπατημενοι καί προδομένοι... Όπως και ΟΛΟΙ οι Έλληνες άλλωστε…



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Ντου», όχι της εφορίας, αλλά των ξένων τοκογλύφων της ΑΑΔΕ στα σπίτια των Ελλήνων

ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΜΛΚΣ...

Να καταλαβαινόμαστε...Τά μπουκαρισματα που σχεδιάζετε νά πραγματοποιείτε μέ τα λυσασμένα κοπρόσκυλα τής κυβερνητικής σας συμμορίας σέ σπίτια θά αφορούν τους μικρο οφειλετες πχ 500-1500 euro...

Οι μεγαλο οφειλέτες - κλέφτες του Δημοσίου είναι βέβαιο οτι θά βρίσκονται - οπως πάντα - στο απυρόβλητο... επειδη ειναι αυτοί πού σάς στηρίζουν ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ & ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΙΔΕΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!

Ο 53ΧΡΟΝΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΟΣ ΕΛΑΒΕ ENA ΣΚΑΣΜΌ EURO ΑΚΟΜΑ ΚΙΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΔΕΙΑ...

Αποκαλυπτικά στοιχεία για τις χρηματικές διευκολύνσεις που απολάμβανε επί ΝΔ ο 53χρονος μαστροπός του Κολωνού ΗΛΙΑΣ ΜΙΧΟΣ, φέρνει στο φως η ιστοσελίδα megafono.gr.

Συγκεκριμένα, αποκαλύπτονται οι αποφάσεις για πληρωμές του δημοσίου προς τον 53χρονο που αφορούν προμήθειες από το μαγαζί του το οποίο… πρακτικά δεν υφίστατο γιατί δεν είχε άδεια έως το 2014. Ειδικότερα, οι πληρωμές από το υπουργείο Υγείας, το υπουργείο Ανάπτυξης και το υπουργείο Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας (όπως ονομαζόταν τότε) ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2010, ωστόσο το κατάστημα του πήρε προέγκριση για άδεια το 2014Ουσιαστικά, ο όπως αποδείχτηκε μαστροπός λάμβανε χρήματα από υπουργεία της κυβέρνησης Σαμαρά για ένα μαγαζί που δεν είχε άδεια.

Διαβάστε επίσης: Κολωνός: Διασυνδέσεις και με την κυβέρνηση Σαμαρά ο 53χρονος μαστροπός – Τα επίμαχα έγγραφα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του megafono.gr:

Ο προαγωγός της 12χρονης, με βαθιές διασυνδέσεις στη ΝΔ, ήταν και προμηθευτής του δημοσίου.

Νέα στοιχεία όμως μας έδειξαν πως δεν είχε πάρει μόνο 16 χιλιάδες ευρώ από το υπουργείο υγείας το 2012 αλλά και άλλα ποσά, αρκετά μεγαλύτερα.

Συγκεκριμένα είναι 31 αποφάσεις και είναι οι εξής:

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ = 65 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΔΥΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ 5 ΛΕΠΤΑ (65.692 ΕΥΡΩ)



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



12/10/2022  -  15.00  μ.μ.

- Από νωρίς, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ξεκίνησε ο νέος κύκλος πληγμάτων από αέρος των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων σε διάφορες περιοχές σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ουκρανίας. Οι συναγερμοί άρχισαν να ηχούν στο Κίεβο και την Περιφέρειά του και, κυρίως, στις νότιες και κεντρικές περιοχές της χώρας. Λεπτομέρειες αναμένονται αργότερα, καθώς δεν έχει ακόμη ξεκινήσει η καθημερινή ενημέρωση του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας.

- Για την τρομοκρατική ενέργεια στη γέφυρα της Κριμαίας: Ταυτοποιήθηκε ως οργανωτής και ηθικός αυτουργός της τρομοκρατικής ενέργειας ο επικεφαλής της GRU (Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών) της Ουκρανίας, Κιρίλ Μπουντάνοφ (γνωστός, πέραν όλων των άλλων και ως «φλογερός» νεοναζί). Ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή στην επιχείρηση αυτή 12 ατόμων, εκ των οποίων 8 έχουν ήδη συλληφθεί. Πρόκειται για 5 πολίτες της Ρωσίας, 2 της Ουκρανίας και 1 της Αρμενίας. Από τη ρωσική FSB (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών) δόθηκαν και όλες οι λεπτομέρειες γύρω από την οργάνωση της τρομοκρατικής ενέργειας και τη διαδρομή που ακολούθησαν τα εκρηκτικά από το λιμάνι της Οδησσού μέσω Βουλγαρίας και από εκεί στη Γεωργία, την Αρμενία, ξανά τη Γεωργία και μετά μέσα από το έδαφος της Ρωσίας. Τα παραστατικά του φορτίου άλλαξαν 3 φορές στην πορεία, ενώ παραγγελιοδόχος την τελευταία φορά ήταν, όπως είχα γράψει και πριν από μερικές μέρες, εταιρεία-«φάντασμα» με έδρα δήθεν στην Κριμαία.

- Δυνάμεις της FSB ανέκοψαν απόπειρα τρομοκρατικής ενέργειας στο Μπριανσκ της Ρωσίας, συλλαμβάνοντας 55χρονο Ουκρανό πολίτη, ο οποίος εισήλθε στο έδαφος της Ρωσίας μέσω Εσθονίας. Στόχος του θα ήταν, σύμφωνα με τις οδηγίες που είχε λάβει από την ουκρανική SBU, κέντρο logistics στη συγκεκριμένη περιοχή.

- Στην Περιφέρεια της Μόσχας, πάλι, οι Ειδικές Δυνάμεις του ρωσικού Υπουργείου Εσωτερικών συνέλαβαν 50χρονο Ρώσο πολίτη που είχε εισαγάγει πάλι από την Εσθονία φορητά αντιαεροπορικά συστήματα τύπου Igla, με στόχο να πλήξει αεροπλάνα της Πολιτικής Αεροπορίας στην περιοχή.

- Η Ρωσική Εθνοφρουρά ανακοίνωσε τη σύλληψη συνεργάτη των VSU στην περιοχή του Ζαπορόζιε, που λειτουργούσε ως καταδείκτης στόχων σε συνεννόηση με συγγενή του, αξιωματικό των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων.

- Η Εσθονία (μέσω της οποίας περνούν, μέχρι σήμερα, μέσα για τη δημιουργία τρομοκρατικών επιθέσεων στο εσωτερικό της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένης και της δολοφονίας της Ντάριας Ντούγκινα) έφερε πρόταση προς ψήφιση στη Γενική Συνέλευση του αποικιοκρτατικούθ ξεφτιλοΟΗΕ, βάσει του οποίου η Ρωσία θα αναγνωρίζεται ως «κράτος που υποστηρίζει την τρομοκρατία» και βάσει αυτού να στερηθεί την ιδιότητα του μέλους του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ και, συνεπακόλουθα, του μόνιμου μέλους του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού.

- Η πρόταση αυτή κερδίζει από νωρίς το βραβείο της «π@π@ρ1@$ της ημέρας», αφού πέρα από το σαφές ρωσοφοβικό και μισαλλόδοξο περιεχόμενό της, είναι και νομικά σαθρή και έωλη. Με βάση το Καταστατικό Λειτουργίας του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ, μια χώρα μπορεί να στερηθεί όντως την ιδιότητα του μέλους, εάν η Γενική Συνέλευση ψηφίσει με τα 2/3 των ψήφων των μελών της. Μόνο που υπάρχει μια μικρή… «λεπτομέρεια»: για να φτάσει ένα τέτοιο θέμα σε ψηφοφορία, πρέπει πρώτα να περάσει από το… Συμβούλιο Ασφαλείας του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ, όπου η Ρωσία είναι μόνιμο μέλος και, φυσικά, διαθέτει το δικαίωμα άσκησης βέτο. ΜΌΝΟ εάν η Ρωσία θελήσει να… «αυτοκτονήσει» πολιτικά, είναι δυνατό να συμβεί κάτι τέτοιο… Η όλη υπόθεση με την πρόταση της Εσθονίας (και το αντίστοιχο παραλήρημα του Ζελένσκι μέσω τηλεδιάσκεψης), ήταν να προκληθεί για πολλοστή φορά «ντόρος» σε βάρος της Ρωσίας και να ελεγχθούν συγκεκριμένα κράτη-μέλη του Οργανισμού κατά πόσο πειθήνια όργανα της Ουάσιγκτον είναι…

- Ο ΓΓ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ δήλωσε ότι «ενδεχόμενη νίκη της Ρωσίας στον πόλεμο με την Ουκρανία θα σημάνει ήττα για το ΝΑΤΟ». Εδώ δεν μιλάμε για π@π@ρ1@, αλλά για ειλικρινή δήλωση, ότι το ΝΑΤΟ αποτελεί και «με τη βούλα» αντιμαχόμενη πλευρά στην ουκρανική διένεξη, κάτι που σχολίασε, μεταξύ άλλων και ο εκπρόσωπος Τύπου της ρωσικής προεδρίας, Ντμίτρι Πεσκόφ.

- Σύμφωνα με δημοσίευμα της Washington Post, ο Τζο Μπάιντεν «έβαλε γκάζια» στον Βλαντίμιρ Ζελένσκι, ζητώντας του, ούτε λίγο ούτε πολύ, να μη διαμαρτύρεται συνεχώς ότι δεν τον φτάνουν τα όπλα που παραλαμβάνει από τις ΗΠΑ και τη Δύση και να μη ζητάει συνεχώς νέα οπλικά συστήματα...(Στγ: Δικό σας, τώρα)...

- Διαρροή στον πετρελαϊκό αγωγό Druzhba, που μεταφέρει ρωσικό πετρέλαιο στις χώρες της Κεντρικής και Δυτικής Ευρώπης, σημειώθηκε στο έδαφος της Πολωνίας. Συνέπεια αυτού ήταν η μείωση της πίεσης της ροής του πετρελαίου εντός του αγωγού. Οι πάντες ήδη θεωρούν ότι και αυτό το γεγονός αποτελεί σαμποτάζ από την πλευρά της Δύσης, με άμεση συμμετοχή των ίδιων των Πολωνών. Υπενθυμίζω, ΄ότι πριν από 2 μέρες η Σερβία και η Ουγγαρία υπέγραψαν συμφωνία, με βάση την οποία η Ουγγαρία θα βοηθούσε τη Σερβία να προμηθεύεται ρωσικό πετρέλαιο διαμέσου του συγκεκριμένου αγωγού, μέσω ξεχωριστής διακλάδωσης που θα ένωνε τις δύο χώρες. Ο νοών νοήτω και σε αυτή την περίπτωση…

- Αυτή την ώρα ο Βλαντίμιρ Πούτιν εκφωνεί ομιλία στη «Ρωσική Εβδομάδα Ενέργειας». Τα βασικά σημεία της ομιλίας του θα προσπαθήσω να τα συνοψίσω στη αυριανή ενημέρωση.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



12/10 2022  -  6.00 π.μ.

- Η εικόνα μετά από 2 μέρες «σφυροκοπήματος» των ουκρανικών κρίσιμων ενεργειακών, συγκοινωνιακών και επικοινωνιακών υποδομών από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις είναι, ότι έχει καταστραφεί επί της ουσίας ολοσχερώς το 30% του συνόλου των ενεργειακών και θερμοπαραγωγικών πηγών της Ουκρανίας• οι περισσότερες από τις μονάδες που επλήγησαν από τους ρωσικούς πυραύλους και τα ρωσικά drones δεν επιδέχονται, πλέον, καμία επισκευή ή αυτή χρειάζεται τόσο χρόνο, που είναι πρακτικά αδύνατη η επανενεργοποίησή τους σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στις Περιφέρειες του Τσερνίγκοφ και του Ντνιεπροπετρόφσκ οι τοπικές αρχές επέβαλαν (προσέξτε τη διατύπωση που χρησιμοποίησαν) «ολική εξοικονόμηση ενέργειας»• κοινώς, έκοψαν το ρεύμα οριστικά και για άγνωστο χρονικό διάστημα! Εκ περιτροπής διακοπές (ή μάλλον, δίωρη εκ περιτροπής... ηλεκτροδότηση) επιβλήθηκε σε 10 Περιφέρειες: Λβοφ, Τερνόπολ, Ιβάνο-Φρανκόφσκ, Χμελνίτσκι, Βίνιτσα, Τσερκάσι, Κιέβου, Πολτάβας, Σούμι και Χαρκόβου.

- Εκτός από τα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση, υπάρχουν και περιοχές (πχ Λβοφ), όπου έχει διακοπεί εξολοκλήρου και η υδροδότηση, ενώ σοβαρότατα προβλήματα υπάρχουν και στις τηλεπικοινωνίες (συμπεριλαμβανομένου και του ίντερνετ).

- Όμως εξίσου σοβαρές με τις ζημίες που δημιουργήθηκαν στις ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας, είναι και οι ζημίες σε κρίσιμους συγκοινωνιακούς κόμβους, όπως οι σιδηροδρομικοί κόμβοι του Παβλογκράντ (Περιφέρεια Ντνιεπροπετρόφσκ) και της Σεπετόφκα (Περιφέρεια Χμελνίτσκι). Ο πρώτος (Παβλογκράντ) είναι τεράστιας σημασίας για την πορεία της ΕΣΕ, αφού ήταν ο βασικός κόμβος διαμεταφοράς έμψυχου και τεχνικού δυναμικού των VSU προς το μέτωπο του Ντονμπάς, αλλά και ημικατεστραμμένου εξοπλισμού για επισκευή στα μετόπισθεν. Με την καταστροφή του σπάει η εφοδιαστική αλυσίδα των VSU ανάμεσα στα μετόπισθεν και την πρώτη γραμμή του μετώπου από ουκρανικής πλευράς, κάτι που μπορεί να οδηγήσει, όπως έγραψα και χτες (με αντίστοιχη αφορμή) σε απομόνωση των δυνάμεων που έχουν ήδη διοχετευθεί στα επιμέρους μέτωπα (Χερσώνα, Ζαπορόζιε, δυτικά σύνορα ΛΔ Λουγκάνσκ) και η μετατροπή τους σε εύκολη λεία για τη ρωσική Αεροπορία και το ρωσικό Πυροβολικό.

- Η ουκρανική πλευρά, μη μπορώντας να αντιπαρατάξει τίποτε, επί της ουσίας, στα ρωσικά… «ιπτάμενα αντικείμενα» (το σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας των VSU αποδείχθηκε μια μεγάλη «τρύπα»), βομβάρδισε τον υποσταθμό ηλεκτρικής ενέργειας στο Σεμπέκινο (Περιφέρεια Μπέλγκοροντ), αφήνοντας για μερικές ώρες χωρίς ρεύμα 2 χιλιάδες κατοίκους της περιοχής. Ωστόσο η ζημιά αυτή αποκαταστάθηκε εντός της ημέρας και το ρεύμα επανήλθε.

- Σύμφωνα με το περιοδικό Foreign Policy, το Κίεβο ζητά από την Ουάσιγκτον την προμήθεια νέων οπλικών συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων και πυραύλων ATACMS και καταδιωκτικά και μαχητικά αεροσκάφη F-15 και F-16. Ωστόσο, έρχεται αντίστοιχο δημοσίευμα της Washington Post, που υποστηρίζει ότι η Ουάσιγκτον είναι εξαιρετικά αμφίβολο το εάν θα επιταχύνει τις προμήθειες όπλων προς την Ουκρανία και το πιθανότερο είναι ότι δεν θα της αποστείλει στο ορατό μέλλον σύγχρονα οπλικά συστήματα, όπως πχ πυραύλους Patriot.

- Η Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Ρομπέρτα Μετσόλα θεωρεί ότι η ΕΕ είναι απαραίτητο να βοηθήσει περισσότερο την Ουκρανία, μεταξύ άλλων και με προμήθειες όπλων, αφού οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας δεν επαρκούν. (Στγ: ΑΑΑτο, αβάδιστα, αβασάνιστα, κερδίζει το βραβείο της π@π@ρ1@$ της ημέρας, για λόγους που καταλαβαίνετε και χωρίς ειδική αναφορά από μέρους μου)…

- Οι Ρώσοι φαρσέρ Βοβάν και Λέξους «χτύπησαν»« ξανά!…«Θύμα» τους αυτή τη φορά ήταν ο επικεφαλής του προεδρικού γραφείου του Ζελένσκι, Αντρέι Γερμάκ, από τον οποίο οι δύο φαρσέρ «εκμαίευσαν» μεταξύ άλλων ότι νιώθει ότι η Βρετανία υποστηρίζει την Ουκρανία την παρούσα στιγμή στο 100% αυτού που μπορεί, τη στιγμή που το αντίστοιχο ποσοστό που εκτιμά για τις ΗΠΑ είναι στο 70%… Τα συμπεράσματα – δικά σας… (Στγ: όχι, η Μετσόλα είπε χειρότερη π@π@ρ1@!…).

- Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν δήλωσε, μεταξύ άλλων, στο γερμανικό πολιτικό περιοδικό Cicero, ότι η ειρήνευση στην Ουκρανία περνάει αποκλειστικά μέσα από τις απευθείας συνομιλίες Ρωσίας – ΗΠΑ. Ανάλογες τοποθετήσεις έκαναν και ο Πρόεδρος της Ρουμανίας Κλάους Γιοχάνις, αλλά και ο ΥΠΕΘΑ της χώρας, Βασίλε Ντίνκου.

- Ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε μεταξύ άλλων στο ρωσικό κανάλι Rossiya-1, ότι οι ΗΠΑ εδώ και καιρό είναι de facto «αντιμαχόμενη πλευρά» στη διένεξη της Ουκρανίας, ενώ τόνισε με χιούμορ, ότι θεωρεί πολύ πιθανόν ο Βλαντίμιρ Ζελένσκι να παραβιάσει τον όρκο του να μη συναντηθεί με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

- Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντιεφ, σε ανάρτησή του στο κανάλι του στο Telegram ανέφερε, ότι ενδεχόμενη παράδοση στην Ουκρανία σύγχρονων αντιαεροπορικών συστημάτων «θα κλιμακώσει την ένταση, που μπορεί να οδηγήσει σε έναν Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο».

Σχολιο.-  απ οτι βλέπω ο πόλεμος είναι μακρύς σε χρόνο και φοβάμαι μια μεγάλη ανάφλεξη



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λοβερδος Στελακατος Χρηστος

Η δήθεν ελευθερία του λόγου σας βρωμάει φίμωση στο facedook.

Ενώ με ακολουθούν 102000χιλιάδες ανθρώποι στο προφίλ μου, ξαφνικά το Facebook μου βγάζει πως με ακολουθούν 9970 άτομα.

Στη συνέχεια μου μπλοκάρει το να δω πόσα άτομα με ακολουθούν.

Συγνώμη που είπα στον κόσμο τι τον ταΐζουν οι πολυεθνικές ιχθυοκαλλιέργειες.

Συγνώμη που αναρτώ όλη τη σαπίλα της ψευτοέλιτ σας.

Συγνώμη που αναρτώ τη φωνή πολιτών που μου το ζητάνε σε τεράστιες αδικίες και εγκλήματα.

Συγνώμη που δεν είμαι Τούνη να δείχνω τον ποπο μου η Ρουβάς να κλέβω για 15 λεπτά συναυλίας 200000χιλ ευρώ δημόσιο χρήμα και να δείχνω την όμορφη φατσούλα μου και το γυμνασμένο κορμί μου .

Τέτοιους θέλετε θηλυκές και αρσενικές εταίρες στα social media να καίτε μυαλά και να φτιάχνετε ψεύτικα είδωλα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βλαντιμίρ Πούτιν: Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι εκρήξεις του Nord Stream είναι πράξη διεθνούς τρομοκρατίας, αυτό είναι το πιο επικίνδυνο προηγούμενο, οι ανταγωνιστές αναγκάζουν έτσι τους Ευρωπαίους να αγοράζουν ενεργειακούς πόρους σε φουσκωμένες τιμές.

Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας μιλά στην ολομέλεια του φόρουμ της Ρωσικής Εβδομάδας Ενέργειας



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΆΕΙ ΑΛΛΑ Η ΧΩΡΑ"

Genaddy Zyuganov.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τώρα είναι επίσημο: είναι γενοκτονία

Από το 1941 έως το 1944, στην περιοχή του Λένινγκραντ, περισσότεροι από 435,4 χιλιάδες ειρηνικοί Σοβιετικοί πολίτες πυροβολήθηκαν, σκοτώθηκαν από βόμβες και οβίδες,κρεμάστηκαν, βασανίστηκαν και οδηγήθηκαν στη Γερμανία για σκληρή εργασία από τους Ναζί εισβολείς και τους συνεργούς τους.

Αυτό επιβεβαιώθηκε σήμερα στο δικαστήριο.

"Σήμερα η ιστορική αλήθεια είναι νομικά καθορισμένη,αυτή η αλήθεια μας δείχνει από όλες τις πλευρές τι είναι γενοκτονία,τι είναι ναζισμός.Αυτή αλήθεια μας βοηθά να καταλάβουμε τι συμβαίνει σήμερα.Αυτό που πολεμάμε σήμερα στην Ουκρανία,στο Ντονμπάς.Εξάλλου,ακόμη και οι μέθοδοι δολοφονίων των ναζί του παρελθόντος και των νεοναζί του παρόντος,μοιάζουν πολύ.Θυμόμαστε πώς οι Φινλανδοί σκόρπιζαν παιδικά παιχνίδια στην περιοχή του Λένινγκραντ γεμάτα εκρηκτικά και ξέρουμε πώς οι σημερινοί νεοναζί σκόρπιζαν πέταλα στο Donbas σήμερα.Θυμόμαστε τον δρόμο των αγγέλων στο Donbass,εκείνα τα παιδιά που πέθαναν στα χέρια των νεοναζί σήμερα."



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πούτιν: Η Ρωσία δεν είναι μόνη, αντι-παγκοσμιοποιητικά απελευθερωτικά κινήματα διαμορφώνονται σε χώρες σε όλο τον κόσμο και αυτή η δύναμη θα είναι εκείνη που θα καθορίσει τη γεωπολιτική πραγματικότητα του μέλλοντος.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απορία του Αραβικού κόσμου:

Η Δύση πανηγυρίζει το χτύπημα στη γέφυρα της Κριμαίας. Αυτό δεν είναι τρομοκρατικό χτύπημα? Γιατί δεν καταδικάζουν?

Επίσης. Η Δύση χαρακτηρίζει ηρωική την αντίσταση των Ουκρανών. Για την Παλαιστινιακή Αντίσταση τι λένε?

Τι να τους απαντήσουμε... Από όπου και να το πιάσουμε βρωμάει!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αναρτώ την επόμενη είδηση από το RT για τον εξής λόγο: Το υπουργείο άμυνας της Ρωσίας αναφέρει κάθε τόσο ότι ο αριθμός των ξένων μισθοφόρων έχει περιοριστεί δραστικά. Από την άλλη όμως, οι πολεμικοί ανταποκριτές από το Ίζιουμ και την Κράσνι Λίμαν αναφέρουν ότι το ένα τρίτο των επιτιθέμενων Ουκρανών ήταν ξενόγλωσσοι, με επικρατούσα γλώσσα τα Πολωνικά. Τι συμβαίνει λοιπόν; Η απάντηση είναι βασικά γνωστή σε όλους: Η Πολωνία (αλλά και η Ρουμανία, Σλοβακία, Τσεχία, καθώς και οι Βαλτικές χώρες) έχουν αποστείλει ειδικές δυνάμεις--ακόμη και κανονικούς στρατιώτες--που συμμετέχουν στις εχθροπραξίες παρουσιαζόμενοι ως δήθεν μισθοφόροι, δηλαδή συμβασιούχοι PMCs. Θεωρώ κακή πρακτική της επίσημης Ρωσίας ότι δεν καταγγέλλει αυτό το γνωστό πλατύτατα πλέον γεγονός.


"Αδιανόητος" αριθμός μισθοφόρων συγκεντρώθηκε στη Ζαπορόζιε - αρχές - Εντοπίστηκαν στρατιώτες από περισσότερες από 30 χώρες, υποστηρίζει τοπικός αξιωματούχος

[9 Οκτ, 2022, RUSSIA TODAY] Η Ουκρανία έχει συγκεντρώσει έναν σημαντικό αριθμό ξένων μαχητών στην πρώτη γραμμή του μετώπου στην περιοχή Ζαπορόζιε, η οποία ψήφισε πρόσφατα να ενταχθεί στη Ρωσία, δήλωσε την Κυριακή στο RIA Novosti ο Βλαντιμίρ Ρογκόφ, μέλος του επικεφαλής του τοπικού συμβουλίου της τοπικής διοίκησης.

"Το καθεστώς του Κιέβου έχει συσσωρεύσει έναν αδιανόητο αριθμό μισθοφόρων στη γραμμή επαφής. Γνωρίζουμε για εκπροσώπους από περισσότερες από 30 διαφορετικές χώρες", δήλωσε ο Ρογκόφ.

Συνέχισε λέγοντας ότι η Ουκρανία έχει αναπτύξει στην περιοχή τόσο μισθοφόρους όσο και στρατιώτες από το δυτικό τμήμα της χώρας προκειμένου να ενσταλάξει τον τρόμο στους κατοίκους της περιοχής που ψήφισαν στα πρόσφατα δημοψηφίσματα.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου, η Ζαπορόζιε, μαζί με την περιφέρεια Χερσώνα και τις δύο δημοκρατίες του Ντονμπάς, ψήφισαν με συντριπτική πλειοψηφία σε δημοψηφίσματα για την ένταξή τους στη Ρωσία. Την Τετάρτη, ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε σε νόμο τις συνθήκες ενοποίησης με τα πρώην ουκρανικά εδάφη, καθιστώντας τα επισήμως μέρος της Ρωσίας.

Στην περιφέρεια Ζαπορόζιε βρίσκεται επίσης ένας πυρηνικός σταθμός παραγωγής ενέργειας, ο οποίος βρίσκεται υπό ρωσικό έλεγχο από τον Μάρτιο. Έχει επανειλημμένα βομβαρδιστεί καθ' όλη τη διάρκεια της σύγκρουσης. Η Μόσχα έχει κατηγορήσει την Ουκρανία ότι επιτέθηκε στην εγκατάσταση, ενώ το Κίεβο κατηγορεί τις ρωσικές δυνάμεις.

Η Ρωσία έχει πραγματοποιήσει πολλές φορές πλήγματα κατά ξένων μαχητών στην Ουκρανία, μεταξύ άλλων με όπλα υψηλής ακρίβειας. Η Μόσχα έχει επίσης προειδοποιήσει ότι το καλύτερο πράγμα που μπορούν να περιμένουν μισθοφόροι από άλλες χώρες στην Ουκρανία είναι μια "μακρά θητεία στη φυλακή".

Στις 21 Σεπτεμβρίου, ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου υποστήριξε ότι οι ρωσικές δυνάμεις και οι πολιτοφυλακές των δημοκρατιών του Ντονμπάς έχουν εξοντώσει περισσότερους από 2.000 μισθοφόρους, ενώ 1.000 ξένοι μαχητές παραμένουν στις τάξεις του ουκρανικού στρατού.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπόθεση πολιτικών προγόνων.....

Μετά τον Νίκο Γεωργιάδη ακολούθησε ο Μένιος Φουρθιώτης. Μετά τον Μένιο ο "πολύς" Λιγνάδης. Μετά τον "πολύ", μάθαμε και για τον πολιτικό φίλο του κου Γιώργου Πατούλη, τον Ηλία Μιχο. Όλοι τους εκλεκτά παιδιά...και όλοι τους στον αυλόγυρο της Νέας Δημοκρατίας. Η οποία μάλιστα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να τους καλύψει όταν τα κατορθώματά τους ήρθαν στο φως.

Πολλοί μαζεύτηκαν... Δεν μπορεί να είναι σύμπτωση....

Φαίνεται πως στο "επίσημο" κόμμα της ελληνικής δεξιάς -όπως και στα ακροδεξιά παρακλάδια του-, η πολιτική καταγωγή από τους κυνηγούς κεφαλών, τους συμμορίτες τρομοκράτες του εμφυλίου έχει αφήσει κάποια σημάδια.

Το κυριότερα από αυτά είναι η σύγχιση ως προς το τι θεωρούν έγκλημα. Αυτό που για τον νομοθέτη και το μεγάλο τμήμα της κοινωνίας θεωρείται έγκλημα -κατά της αξιοπρέπειας μάλιστα, όπως είναι η εκπόρνευση και ο βιασμός- για τους λεβέντες αυτούς θεωρείται φυσιολογική κοινωνική δραστηριότητα. 

Να μην ξεχνάμε ότι οι ιστορικές ρίζες του πολιτικού αυτού χώρου εμπεριείχαν τον βιασμό ως πολιτικό όπλο για την υποταγή και τον εξευτελισμό των αντιπάλων τους. 

Κάτι τέτοια μένουν....




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Τα σιχάματα τα συριζόπανα βρήκαν ακόμα μία ευκαιρία να ξεπλύνουν την Δούρου, την ώρα που όλη η ελληνική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από τον κατασυροή βιασμό μίας 12χρονη ανήλικης και τις σχέσεις του βιαστή Μίχου με τον Πατουλη.
ΨΟΦΟ ΡΕ ΣΥΡΙΖΟΠΑΝΑ! 103 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



η εξουσία πλέον ανήκει σε μια γραφειοκρατία που έχει αποσπαστεί από το έθνος το οποιοδήποτε έθνος και εξυπηρετεί μια δική της ατζέντα.
Άτιμο πράγμα το κάρμα. Πραγματικά άτιμο.
Βόλφγκανγκ Σόιμπλε: Κακομαθημένη η γερμανική κοινωνία – Αν κρυώνετε φορέστε πουλόβερ
Παλαιότερα αποκαλούσε ασυνεπείς, κακοπληρωτές καί τεμπέληδες τούς Έλληνες, εν' οι Γερμανοί ήσαν παραγωγικοί σέ βαθμό πού οι άλλοι λαοί τούς ζήλευαν.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διαβάζω άρθρο για τους 14 Έλληνες εθελοντές, που πολεμούν στο πλευρό των ουκροναζί. "K. is one of the Greeks fighting in Ukraine on the side of the Ukrainian forces...". Ακολουθεί δακρύβρεχτη αναφορά στην καταγωγή του από την Οδησσό. Μετά έχουμε το βαρύγδουπο "K. is not among those trying to hide". Και από κάτω η φωτογραφία του Κ. (who is not trying to hide...)
Αλήθεια, τώρα;
Σχολιο.- Εκπαιδεύονται στην Ελλάδα αυτοί οι Ουκροναζί;;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ν. 4978/2022
Ο “ριρίκος”Σταϊκούρας  του Υπ.Οικ.
Πρότεινε και 
Κυρώθηκε από τη Βουλή ο Κώδικας Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων με τον οποίο ουσιαστικά οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ θα μπορούν να προχωρούν σε κατασχέσεις ακόμα και μέσα στα σπίτια όσων έχουν χρέη προς το Δημόσιο.
Και ο λογιστάκος του Υπερταμείου 
έστειλε σε όλα τα σάιτ οικονομικής ενημέρωσης το κειμενάκι 
Ότι δήθεν ….
“Γενικότερος σκοπός της πρόσφατης κωδικοποίησης είναι η ασφάλεια του δικαίου που θα βελτιώσει την εφαρμογή του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων από τη Διοίκηση και τα δικαστήρια, με τελικώς ωφελούμενους τους πολίτες, τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες του κλάδου (δικηγόρους, λογιστές κ.λπ.).”
Έτσι στήθηκε ολοκληρωτικά το μοντέλο του σύγχρονου φεουδαρχισμού !!!!!
Που συντελείτε ως 
κοινωνική διαίρεση, με ισχυρή ιεραρχία, σε δύο επίπεδα: 
Ελίτ της Ελληνικής κοινωνίας προνομιούχοι 
και υποτελείς της Ελληνικής κοινωνίας 
όχι προνομιούχοι 
Οι απλοί άνθρωποι αποτελούν το υποβαθμισμένο κτήμα, δηλαδή τον πληθυσμό που παράγει και πληρώνει φόρους στους άρχοντες, σε αντάλλαγμα, θεωρητικά (!!!!)
σωματική και πνευματική προστασία….
ΚΑΙ 
Για να ΜηΝ ξεχνάμε ……
το 1996 επί Σημίτη χαρίστηκαν μερικά δις στους ολιγάρχες …..
Πέμπτη 23 Μάη 1996
Σβήνουν χρέη 200 δισ. των Λάτση - Βαρδινογιάννη
Η κυβέρνηση βρήκε το άλλοθι που χρειαζόταν για να χαρίσει στις εταιρίες "Μότορ Οϊλ" και ΠΕΤΡΟΛΑ, των Βαρδινογιάννη και Λάτση, βεβαιωμένα τέλη υπερημερίας τουλάχιστον 200 δισ. δραχμών. Ποιο είναι; Η ομόφωνη γνωμοδότηση του... ελεγχόμενου από αυτή Νομικού Συμβουλίου του Κράτους



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Αμερικανοί είναι αρκετά έξυπνοι. Παροξύνουν τον έμφυτο μιλιταρισμό των Γερμανών βάζοντας τους να στέλνουν τους MLRS MARS II, IRIS-T SLM, PzH 2000, Gepard και άλλα βαριά οπλικά συστήματα υπερσύγχρονης τεχνολογίας στους Ναζιλένσκι και οι ίδιοι μένουν έξω απ' τον πυρηνικό κίνδυνο...
«Ο γρηγορότερος τρόπος για να κλιμακωθεί η σύγκρουση στην Ουκρανία στις μη αναστρέψιμες συνέπειες ενός παγκόσμιου πολέμου είναι να εφοδιαστούν οι ψυχωτικοί στο Κίεβο με MLRS μεγάλης εμβέλειας» 
-Ντμίτρι Μεντβέντεφ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Αμερικάνοι αποφάσισαν να δώσουν τα F-16 στην Τουρκία
Με τη σωστή πλευρά της ιστορίας.... Πάρε νάχεις τώρα και για τα F16 της Τουρκίας, Μητσοτάκη...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Έτσι μαζί με το τελειωτικό χτύπημα της απολιγνιτοποίησης που επέλεξε η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκης τώρα φτάσαμε σε σημείο να μας εμπαίζει-απειλεί ο Ν.Μπαχτσελί!
Και λέμε έγκλημα καθώς η επιλογή του ΤΑΡ έναντι του South Stream, δηλαδή ενός αγωγού που όχι μόνο περνά μέσα από την Τουρκία αλλά έχει μόλις το 15% χωρητικότητα καταδίκασε την Ελλάδα από ηγέτη στις εξελίξεις να βρίσκεται έρμαιο των τουρκικών επιλογών.
Ο αγωγός φυσικού αερίου μαζί με τον παράλληλο πετρελαιαγωγό ως έργα που επέλεξε ο Κώστας Καραμανλής θωράκιζαν τον Έβρο και απέκοπταν την Τουρκία από το να μας απειλεί με έλλειψη ενέργειας αλλά να για να τα λέμε με το όνομά τους οι επόμενες κυβερνήσεις (Γ.Παπανδρέου, Λ.Παπαδήμου και Α.Σαμαρά) ήταν προδοτικές και άφησαν την χώρα κυριολεκτικά στο κενό.
Και η κυβέρνηση Τσίπρα ακύρωσε την υπογραφή του Π.Λαφαζάνη της 16ης Ιουνίου 2015 στην Αγία Πετρούπολη με την ρωσική κυβέρνηση, μία σύμβαση που επανεκκινούσε το project!
Και δεν μπορεί κάποιος να πει ότι «δεν ήξεραν» αλλά το ίδιο ισχύει και για τους «6» που εκτελέσθηκαν στο Γουδί όταν έγινε η Μικρασιατική Καταστροφή. «Δεν ξέραμε, δεν θέλαμε»."



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Γκρέτα.. καλεί τώρα τους οπαδούς της στη Γερμανία να υποστηρίξουν την παράταση λειτουργίας των πυρηνικών εργοστασίων...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κυβέρνηση νταβατζήδων ανηλίκων, που προχθές αποφάσισε αν χρωστάς στην Εφορία πάνω από 500 ευρώ να μπουκάρει ο φορατζής στο σπίτι σου συνοδεία μπάτσων και να σου αρπάζει ό,τι βρει.
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ έχω αποφασίσει αν είναι να μας εξοντώσουν να πάρω μαζί μου όσο περισσότερους μπορέσω πρώτα.
Σχολιο.- Μονο το (ψεκασμενο)newsbrake και το 902 το γραφουν..Οσοι τους ψηφισαν και προκειται να το ξανακανουν να προσεχουν τον Παντέλο
Σχολιο.- Η νέα γενιά τζιχαντιστών είναι εδώ.Αλλαχου Ακμπάρ
Σχολιο.- Να είσαι με το παιδί σου μέσα σπίτι και να έρχονται οι μπάσταρδοι μέσα να σου κάνουν το σπίτι πουτανα....
Σχολιο.- το ιδιο και γω....(και μπορω να παρω πολλους)



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απολογία Μίχου και του συγκατηγορούμενού του: "Δεν υπήρξε βιασμός της 12χρονης, ήταν απλώς σεξουαλική επαφή"!
Τα επόμενα στάδια:
1. Δεν την πρόσεχε η μάνα της.
2. Τα ήθελε.
3. Ε και τι πειράζει να πας με μια 12χρονη; Όπου νάναι θα νομιμοποιηθεί άλλωστε!
4. Είστε οπισθοδρομικοί, ομοφοβικοί, σεξιστές και μισογύνηδες (τα τρία τελευταία κολλάνε παντού)!
5. Ο Μίχος εκλέγεται βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και γίνεται υπουργός παιδείας και θρησκευμάτων. Τρέμε Κεραμέως!
Σχολιο.- Λογικά οι κυβερνητικοί δημοσιογραφικοί και δικαστικοί αλήτες θα τα φορτώσουν ολα στην μάνα
Σχολιο.- Θα τα ρίξουν ΟΛΑ στη μάνα... ότι αυτή εξέδιδε τη μικρή κι απλώς ο θρησκευόμενος-μπατριώτης νουδούλης τη "βοηθούσε" στην έκδοση... κάτι σαν "friend with benefits".
Όχι πως κι η μάνα δεν είναι ως μάνα ΓΤΠΚ και δεν της αξίζει τιμωρία αλλά εδώ βλέπουμε την αστική "δικαιοσύνη" και τα μμε των ανώμαλων ολιγαρχών να έχουν 2 στοχεύσεις:
1) να πέσει στα μαλακά ο νουδούλης μπατριώτης-οικογενειάρχης-θρησκευόμενος ΚΑΙ τα κονέ ΚΑΙ η πελατεία του, από ηθοποιούς όπως ο βΡώμας μέχρι πολιτικοί και λεφτάδες
2) να εισαχθεί η "λογική" πως αν φακεύσεις 12χρονη ή κι 9χρονη με τη συναίνεσή της δεν τρέχει τίποτα, είσαι απλά παιδεραστής... ενώ αν τη βιάσεις είσαι "παιδοβιαστής", άλλη μια λεκτική εφεύρεση του ανωμαλιάτου στο οποίο ανήκει ο νουδούλης παιδεραστής-νταβατζής.
Κανένας διαχωρισμός μεταξύ "παιδεραστή" και "παιδοβιαστή"!
Οι ανώμαλοι που γκαυλώνουν με παιδάκια δεν πρέπει να διαχωρίζονται σε κατηγορίες αλλά να ευνουχίζονται... τελεία και παύλα.
Σχολιο.- Το μεσημέρι στο ράδιο άκουσα ότι η οικογένεια είναι από άλλη φυλή αν κατάλαβα καλά Ρομά......



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στις ΗΠΑ γίνονται πραγματάκια.
Υπογείως διότι δεν τα μαθαίνουμε αλλά γίνονται.
Τραμπικοί (όχι απαραίτητα ο ίδιος ο Τραμπ) αρχίζουν να σκέπτονται πιο "κοινωνικά" και Δημοκρατικοί αηδιασμένοι από τα 500135 χιλιάδες φύλα και τη woke κυριαρχία αρχίζουν να εγκαταλείπουν το κόμμα τους (όχι όπως ο Μπέρνι Σάντερς) και να πλησιάζουν τις θέσεις των πιο κοινωνικά σκεπτόμενων τραμπικών.
Θα δούμε τι θα βγει απ' όλα αυτά - εννοείται ότι δεν είναι αιτία για πρόωρους ενθουσιασμούς, όμως άξια παρατήρησης είναι σίγουρα.
Έχω πάντως ξαναγράψει ότι ο Τραμπ, χωρίς ίσως να το ξέρει καλά - καλά ο ίδιος, είναι ο επίγονος του Θεόδωρου Ρούσβελτ του 1904.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η υπόθεση της 12χρονης δείχνει ότι ανήλικα παιδιά της εργατικής τάξης ή μεταναστόπουλα γίνονται αντικείμενα σεξουαλικής εκμετάλλευσης από πλούσιους και "επιφανείς" ΛΜΑΤατζήδες, πολιτικούς, επιχειρηματίες κλπ. με "ενδιάμεσους", δηλαδή νταβατζήδες είτε κομματόσκυλα κυρίως της Νέας Δημοκρατίας είτε ΜΚΟ, των οποίων "παράγοντες", δηλαδή νταβατζήδες, δεν είναι μόνο νεοδημοκράτες...
Αν μαθευτούν τα ονόματα των ΛΜΑΤατζήδων θα τρίβουμε τα μάτια μας (όχι εγώ... όλα τα περιμένω πλέον).
Επειδή η συγκεκριμένη υπόθεση είναι η κλωστή που θα μπορούσε να επιφέρει το ξήλωμα ολόκληρου του "πουλόβερ", παρ' όλο που δόθηκε ΕΠΙΤΗΔΕΣ χρόνος πάνω από ένα μήνα στον Μίχο για να εξαφανίσει τα στοιχεία που "έπρεπε", δεν θα με εκπλήξει αν ο Μίχος... "δεν αντέξει τις τύψεις" ή αν βρεθεί κάποιος "αγαναχτιζμένος" Τζακ Ρούμπι για να "καθαρίσει".
Πιο λιανά δεν γίνεται να το κάνω.
Σχολιο.- ποτε μα ποτε δεν θα μαθευτει το παραμικρο. για κανεναν καρχαρια, τωρα ας βολευτουμε με τις μαριδες.
Σχολιο.- Δε θα γίνει το παραμικρό... Η υπόθεση Λιγνάδη ήταν μια καλή ευκαιρία... Εφόσον βρέθηκε η φόρμουλα εκεί , θα βρεθεί κι εδώ ...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εφτά παιδιά είχε η μάνα, εξέδιδε την δωδεκάχρονη κόρη της σε συνεννόηση με τον Μιχο.
Ακριβώς αυτό συμβαίνει στην Ταϊλάνδη.Ακριβως όμως.
Η διαφορά είναι ότι εκεί το κράτος την έχει αφήσει τελείως ελεύθερη την φάση γιατί είναι ο μόνος τρόπος να βγάλουν λεφτά οι πλεμπαιοι.Εκδιδομενοι οι ίδιοι και τα παιδιά τους σε ανώμαλους τουρίστες.
Χώρα χωρίς αξιοπρέπεια η Ταϊλάνδη κρίμα την ομορφιά της.
Αυτοι ήταν όμως πάντα έτσι ξέρετε.χιλια χρόνια υποταγμένοι και φτωχοι.
Δεν πήγαν να βγάλουν τα μάτια τους μόνοι τους σαν κάτι άλλους εξυπνακηδες μπαναναλανδους που νόμιζαν ότι θα γκερδανε πάντα αυτοί και θα γαμιουνται οι άλλοι
Σχολιο.- Καλά..... Κράτα μικρό καλάθι για τη μάνα..... Γιατι πολύ "εύκολο εξιλαστήριο θύμα" είναι....... Η πρωτη επιλαχών, για να τα φορτωθεί, και να περάσουν τοίχο - τοίχο, οι "πελάτες"..........
Και δεν ξεπλένω τη μάνα.... Αλλα μλκα στη γαμωχωρα ζεις..... Ξέρεις τα στάδια συγκάλυψης και επίλυσης, υποθέσεων...
Σχολιο.- ναι τα ξέρω αλλά η λογική λέει ότι ήταν αδύνατον να μην ήξερε.Και επίσης η λογική λέει ότι αυτά θα τα συναντούμε πολύ συχνά από δω και μπρος στην Ταϊλάνδη της μεσογειου
Σχολιο.- η μάνα το βίασε όταν το έστειλε να δουλέψει 11 χρόνων... Αν ήταν φτωχια δεν είναι έγκλημα αλλά δεν κάνεις 10 παιδιά να τα γμς ψυχικά καθημερινά
Σχολιο.- λογική τσιγγάνων.Να κάνω πολλά παιδιά να τα βγάζω στα φανάρια να ζητιανευουν να μου φέρνουν λεφτά.
Σχολιο.- Ναι ρε παιδί μου, σύμφωνοι..... Αν ήταν όντως τσιγγάνοκατασταση, η οικογένεια...... Και αν ήταν τσιγγάνοι, που ναι δε τους έχω κ σε μεγάλη εκτίμηση μη σας λέω μαλακιες , δε νομίζω ότι θα το μαθαίναμε...... Θα συνέχιζαν μια χαρά να βιάζουν το κοριτσάκι, κι η μαμά να εισπράττει.....
Σχολιο.- ε ναι είναι.
Σχολιο.- πατέρας χρήστης αν και ο Κολωνός είναι τίγκα ρομα.. Γιουβε Μίλαν ελάχιστοι
Σχολιο.- και αν ο Μίχος δεν έδινε το μερίδιο στη μάνα;
Σχολιο.- και ΠΟΙΟΣ σας ειχε πει ΠΡΩΤΟΣ ηδη απο το 1ο Μνημονιο οτι η μονη "λυση" για το μνημόνιο θα ειναι να μας κανουν "Ταϋλανδη της Ευρωπης"??...
(Εεε, ρε, να μην μπορω να μαντεψω και την τυχερη 6αδα στο #Τζοκερ μετα απο 6πλο τζακ-ποτι ρε διαολεεεε!)...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε άλλα νέα δικτατορικης φιλελεδικης φύσεως.
Θα μάθατε πιστευω ότι ψηφίστηκε ότι άμα χρωστάς πεντακόσια χίλια ευρώ ξέρω γω θα μπαίνει η αστυνομία στο σπίτι σου και θα έχει δικαίωμα να κατάσχει ότι βρει έτσι;
Το επόμενο και τελευταίο στάδιο θα είναι οι φούρνοι
Σχολιο.- μα αυτό είναι το πρόβλημα σε αυτή τη χώρα.με μισθούς και δημόσια αγαθά επιπέδου Μεξικού απαιτούν από τους πολίτες να πληρώνουν σαν Ελβετοί



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένας αντιπεριφερειάρχης,ένας δικηγόρος,δύο ηθοποιοί και ένας ιερέας έχουν ταυτοποιηθεί μεχρι τωρα και αναμένεται να κληθούν στον εισαγγελέα.
Πάντως ο συνδυασμός Κολομβίας και Ταυλανδης που μας έκανε ο Κύριος Βανγγέλης είναι κάτι πρωτότυπο και θα πρέπει να αναγνωρίσουμε το ποσό καινοτόμος είναι αν μη τι αλλο
Σχολιο.- Εγώ το 2010 είχα προβλέψει οτι το μόνο κόμμα που θα έχει απομείνει ζωντανό μετά από αρκετά χρόνια θα ειναι η νουρδου... κι αυτό γιατί ο Έλληνας είναι το ηλίθιοτερο μονοκυτταρο ον του πλανήτη συν οτι την αντεχει κ του αρεσει η πουτσα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο, εξελέγη ο αριστερά εικονιζόμενος Μανώλης Αυγενάκης. Μιλάμε για την απόλυτη οικονομικο –πολιτικο -εργολαβική διαπλοκή με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στο Ρέθυμνο! Χοντρό το χρήμα! Ειδικότερα στο Δήμο Αγίου βασιλείου έχουν εντελώς ξεσαλώσει! Δεξιά, είναι ο Βουλετής Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ανδρέας Ξανθός, υπουργός Υγείας επί ΣΥΡΙΖΑ και κολλητός του ιεροψάλτη Τσιόδρα! 
Αν Ανδρέα Ξανθέ, παλιέ σύντροφε μου στην ΚΝΕ τα ανέχεσαι όλα αυτά, που μάλλον βέβαια τα ευλογείς, μπορεί να σε λένε πως είσαι το “καλό παιδί” στο Ρέθυμνο, αλλά εγώ σου λέω πως κατέληξες ο μεγάλος άθλιος της κυβερνώσας κεντροαριστεράς που σιχαίνομαι! Και εσένα και την κεντροαριστερά σας αυτή…
Τρισάθλιοι μιας γαμημένης …”Κεντροαριστεράς” είστε και οι δυό σας! Με τον Γιάννη Κεφαλογιάννη και τον Γιάννη Ταταράκη να πάτε να κάνετε παρέα!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απαγχονισμένος 12 ετών νεαρός στην Καρδίτσα.
Και
Ένα τραγικό συμβάν έλαβε χώρα σήμερα το μεσημέρι στη Λεωφόρο Κηφισού, όταν άνδρας, για άγνωστους λόγους, άφησε το αυτοκίνητό του στη μέση της κίνησης εξερχόμενος από αυτό και αφού πρώτα αυτοπυρπολήθηκε έπεσε από τη γέφυρα μέσα στον ποταμό Κηφισό..
Αυτά τα δυό σήμερα στις 12-10-2022.
Θα πουν-εάν πούν-ότι ήταν προβληματικοί...
Και φυσικά θα ξεχαστούν σύντομα.
Το τι συνέβει,τι έγινε,γιατί εγκαταλείφθησαν και έγινε δεν θα απασχολήσει γιατί δεν έχει κλειδαρότρυπα και κυρίως δεν πουλάει άρα δεν έχει τον θεό της σύγχρονης εποχής.
Για λίγη ώρα καθώς με την δεξιά αναγούλα χρειάζεται και μιά κάποια σακούλα."



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάνε να ρίξουν το φταίξιμο στην μητέρα διότι εμπλεκονται πολλοί ψηλά ιστάμενοι και μάλιστα παίζεται το κεφάλι πολλών από αυτούς ..η μητέρα δέχτηκε και προφορά από την γυναίκα του δράστη να κουκουλωσει την υπόθεση ..
Αντί να την στηρίξετε διαβάζω κάτι τερατώδη ,και έτσι διευκολύνετε να μπλοκαρει η υπόθεση και να το πληρώσει η μάνα 
Είστε άθλιοι και κοντοφθαλμοι,αυτή η κυβέρνηση σας αξίζει ..με φασιστες ,καθάρματα ,μαφιόζους και παιδεραστές
Σχολιο.- Έχουν ξεσαλώσει και ειδικά οι γυναίκες, εναντίον της μητέρας, καθόσον όλες είναι άριστες και άμεμπτες μανούλες!!!!
Σχολιο.- το στικάκι της καταγγελουσας της κατά δήλωση της φαφούτας ιερόδουλης, ήταν κενό, δεν περιείχε τίποτα. Η φαφούτα που παριστάνει την ιερόδουλη, και το έχει σκάσει από το ψυχιατρείο, ψοφάει  για δημοσιότητα.
Σχολιο.-  Το μόνο που με προβληματίζει όμως γιατί σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου, και δεν εμπιστεύομαι οτιδήποτε από τα αστυνομικα δελτία ως αληθή, ειναι πως είχε ειδοποιηθεί το Χαμόγελο Του Παιδιού και η οικογένεια λοιπόν ήξερε. Άρα δεν είναι και τόσο αθώα μήπως...
Σχολιο.- Πάνε να ρίξουν το φταίξιμο στην μητέρα διότι εμπλεκονται πολλοί ψηλά ιστάμενοι και μάλιστα παίζεται το κεφάλι πολλών από αυτούς ..η μητέρα δέχτηκε και προφορά από την γυναίκα του δράστη να κουκουλωσει την υπόθεση ..αντί να την στηρίξετε διαβάζω κάτι τερατώδη ,και έτσι διευκολύνετε να μπλοκαρει η υπόθεση και να το πληρώσει η μάνα
Είστε άθλιοι και κοντοφθαλμοι,αυτή η κυβέρνηση σας αξίζει ..με φασιστες ,καθάρματα ,μαφιόζους και παιδεραστές
Σχολιο.- ας μην βιαζόμαστε γενικά με συμπεράσματα. Διαβάζω πως βρεθηκαν "ύποπτα" εμβάσματα στον λογαριασμό της μητέρας κι εβγαλαν ενταλμα σύλληψής της. Θα δείξουν τα πράγματα..... δεν είμαστε σε θέση να έχουμε γνώμη κι άποψη γιατί ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ! Οπως και νάχει το μονο θυμα ειναι η 12χρονη. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ εχουν μερίδιο ευθύνης που θα φανεί...
Σχολιο.- από πού θα φανεί ? Από ένα σάπιο κύκλωμα όπου εμολεκονται όλοι οι "επιφανείς "της εξουσίας ??
Σχολιο.- Κοινωνικη Προνοια υπαρχει; η μολις ειπα ανεκδοτο...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Καλιφόρνια καθιστά παράνομο τους γιατρούς να διαφωνούν με τους πολιτικούς
Του Δρ Joel Zinberg
10 Οκτωβρίου 2022
Η συμμόρφωση της σκέψης απαιτείται τώρα είτε είναι online, είτε σε πανεπιστημιούπολη, είτε, αν βρίσκεστε στην Καλιφόρνια, σε σχέση ιατρού-ασθενούς.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σωματείο Εκδιδόμενων Προσώπων / Διαψεύδει ότι έχει σχέση με τη γυναίκα με το στικάκι
12.10.22 
Η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη κάνει δηλώσεις
«Δεν ήταν ποτέ ούτε πρόεδρος, ούτε μέλος του σωματείου μας» δήλωσε η πρόεδρος του σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Έλλη Κανελλόπουλου
«Είναι ένα εξαρτημένο άτομο το οποίο με μιμείται χρόνια. Δεν θέλω να μπλέξω με εξαρτημένα άτομα. Δεν ήταν ποτέ ούτε πρόεδρος, ούτε μέλος του σωματείου μας» τόνισε μιλώντας στο newsbeast.gr η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος, Έλλη Κανελλόπουλου.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο μηχανάκι το παπί δεν έβαζα ποτέ πάνω από 6-7 ευρώ βενζίνη. Δεν έπαιρνε παραπάνω. Σήμερα το πρωί έβαλα 11,5. Πίσω μου ήταν ένας κύριος, είπε βάλε ένα δεκάρικο στο αυτοκίνητο και όπου πάει. 
Χθες μπήκα σε ένα φούρνο στη Σβώλου να πάρω ένα κουλούρι. Μια ηλικιωμένη πριν από μένα ρώτησε πόσο έχει η τυρόπιτα. Της είπαν δυο ευρώ. Ζαλίστηκε. Κάτι πιο φθηνό που να με χορτάσει ρώτησε. Μια κοπέλα στην ουρά της έδειξε ένα πρατήριο παρακάτω που είχε προϊόντα λίγο φθηνότερα.
Η ηλικιωμένη έφυγε.
Σε ένα μικρό μίνι μάρκετ στη Χαριλάου οι ηλικιωμένοι ψωνίζουν με βερεσέ. Μόλις τελειώνει η σύνταξη ο μπακάλης τα γράφει και μόλις πληρώνονται τα σβήνουν και φτου και από την αρχή. Μόνο που τελειώνουν όλο και πιο γρήγορα τα χρήματα.
Αν όλο αυτό δεν οδηγήσει σε κοινωνική έκρηξη δεν φαντάζομαι που αλλού θα οδηγήσει.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



#Παιχνίδια_Γεωπολιτικής
Ο Γάλλος Υπουργός Οικονομίας, Οικονομικών και Ανάκαμψης :
"Η σύγκρουση στην Ουκρανία δεν πρέπει να τελειώσει με αμερικανική οικονομική κυριαρχία και αποδυνάμωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν μπορούμε να αποδεχτούμε ότι οι Αμερικανοί εταίροι μας, μας πουλάνε το υγροποιημένο αέριό τους (LNG) στην 4πλάσια τιμή από αυτή που τη πουλάνε στους δικούς τους βιομήχανους".
Τελικά καταλάβατε τι κρύβεται πίσω από τον πόλεμο που έστησαν οι Αμερικανοί;
Καταλάβατε ότι τα σπίτια μας θα παγώσουν και θα μετράμε ευρώ για ενέργεια σπιτιών, σχολείων, αυτοκινήτων, νοσοκομείων, πανεπιστημίων, μετακίνησης και φωτισμού επειδή οι ΗΠΑ προσπαθούν να κρύψουν ότι έχουν καταρρεύσει οικονομικά και έχουν βάλει την Ευρώπη να αλληλοκαταστραφει με τη Ρωσία, με τελικό στόχο να πλήξει την αλματώδη οικονομική άνοδο της Ασίας; 
Δε χρειαζετσι να ακούτε εμάς που τα λέμε από την αρχη. Εμεις είμαστε άσχετοι που δεν σκαμπαζουμε τίποτα.
Τωρα που τα είπε ο Γερμανός υπουργός οικονομικών πριν μια εβδομάδα,τώρα που σας τα λέει ο Γάλλος υπουργός οικονομικών, μήπως πρέπει να αρχίσετε να αμφιβάλλετε για όσα μας ταΐζουν από τις τηλεοράσεις;



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χτυπάνε τον κόσμο όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τα Εξάρχεια, αλλά ο εξέχων παιδοβιαστής και μαστροπός μπαινόβγαινε στα τμήματα και φωτογραφιζόταν με καταφανέστατη οικειότητα, ενώ η συνοικιακή τρύπα του έπαιρνε δεκάδων χιλιάδων ευρώ απευθείας αναθέσεις χάρη στη βαθιά δεξιά που λυμαίνεται ανεξέλεγκτη το δημόσιο χρήμα και τον δήμο Αθηναίων.
Την ίδια στιγμή, οι φιλοκυβερνητικοί μαφιόζοι που ρημάζουν την ενημέρωση και τη δημοκρατία διαμορφώνουν ήδη στα ΜΜΕ τους ένα πλαίσιο ποταπής σχετικοποίησης και συγκάλυψης, ενώ το 12χρονο κορίτσι αφήνεται άλλη μια φορά απολύτως απροστάτευτο μπρος στις μπούκες των καμερών τους, χωρίς την παραμικρή ουσιαστική ψυχολογική και πρακτική στήριξη από μια ξεφτιλισμένη πολιτεία βαρύτατης διαφθοράς και ραγδαίου εκφασισμού, η οποία κατά κανόνα τιμωρεί τα θύματα σε έναν καφκικό κυκεώνα, ακριβώς επειδή υπήρξαν θύματα. 
Κι από την άλλη, το κατ' εξοχήν κόμμα της τάξης, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συνδέεται με μακρά σειρά στυγνών παιδοβιαστών ή/και μαστροπών - πάντα "μεμονωμένες" και "τυχαίες" περιπτώσεις, αλίμονο! - αντί να θορυβηθεί για το φαινόμενο, προσχηματικά, έστω, επιδεικνύει αδιανόητο και ασύλληπτο θράσος, ενώ κάτω από κούφιες και αλληλοαναιρούμενες διαπιστώσεις ανοίγει ο σκοτεινός λαβύρινθος της συστημικής στήριξης και ατιμωρησίας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Πολύ κουβέντα γίνετε για τον φιλορωσισμό στην Ελλάδα, ακόμη και από τα ξένα δίκτυα. Γίνετε όμως και κουβέντα για φιλορωσισμό από την αριστερά στη Ελλάδα, που πολλοί την εξηγούν ως απότοκο της Σοβιετικής Ένωσης και πολλά άλλα. 
Για την γενική φιλορωσική εικόνα δεν μπορώ να μιλήσω, γιατί δεν θέλω να ασχοληθώ με τις βλακείες περί ομόδοξου έθνους κλπ, αλλά για την αριστερά αυτή που δεν συντάσσεται με τις νατοϊκές θέσεις και τις θέσεις της ΕΕ στο ζήτημα του πολέμου πολλά μπορούμε να πούμε. 
Ξεκινώντας από το πιο βασικό, για το ποιοι πολεμάνε στις πεδιάδες της Ουκρανίας βοηθώντας το καθεστώς του Κιέβου, και αυτοί δεν άλλοι παρά το Αγγλοσαξονικό τόξο που επιθυμεί ήττα της Ρωσίας και έναν μονοπολικό κόσμο. 
Συνεπώς η λήξη του πολέμου με ήττα της Ρωσίας (της σημερινής, καπιταλιστικής Ρωσίας) σημαίνει απόλυτη επικράτηση των Δυτικών ιμπεριαλιστών στον πλανήτη. 
Αν θέλουμε κάτι τέτοιο, είναι απλό, μιλάμε για ειρήνη και παράδοση του Ντονμπάς και της Κριμαίας στις ορέξεις ξανά αυτών των ουκρανοναζί που από το 2014 μέχρι τον Φλεβάρη του 2022 είχαν δολοφονήσει 14.000 ρωσόφωνους στην Ανατολική Ουκρανία, το κομμάτι αυτό που ιστορικά ονομάζεται Νοβορωσία. 
Μα θα μου πείτε είναι δυνατόν η αριστερά να έχει θέση υπέρ των ναζιστών του πολέμου, θα σας απαντήσω όχι, αλλά θέση πρέπει να πάρει όταν ακόμη και πριν την Ρωσική επέμβαση υπήρχε ο Λαϊκός απελευθερωτικός στρατός του Ντονμπάς απέναντι στους ναζί του Κιέβου. 
Η επέμβαση αυτούς στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει, και αν κάποιοι αριστεροί έχουν ακόμη και με αυτήν την επέμβαση και συνεργασία της Ρωσίας με τον Λαϊκό Στρατό, τότε έχουν πολλά να μας εξηγήσουν για την συνεργασία την περίοδο της Κατοχής του ΕΑΜ με το Στρατηγείο του Καϊρου και τους Άγγλους. 
Αν δεν κάνω κάποιο λάθος, η Αγγλία καπιταλιστική χώρα ήταν τότε και παραμένει σήμερα.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάποιος Chris Donnelly λαμβάνει από τον φίλο του από το Πανεπιστήμιο του Essex Hugh Ward ένα σχέδιο εργασίας για την καταστροφή της γέφυρας της Κριμαίας. 
Το σχέδιο αυτό στη συνέχεια μεταβιβάζεται σε κάποιον Adreus Butkevices , τον πρώην υπουργό Άμυνας της Λιθουανίας, ο οποίος με τη σειρά του το μοιράζεται με τους Ουκρανούς.
Προβλέπουμε σκεπτικισμό: δεν το έγραψαν οι New York Times, άρα δεν είναι αλήθεια. Σύμφωνοι, ας προχωρήσουμε.
Ως αποτέλεσμα, όπως βλέπουμε τώρα, το σχέδιο έχει τροποποιηθεί σημαντικά (υποτίθεται ότι θα ανατινάσσονταν τα στηρίγματα έδρασης της γέφυρας με τη βοήθεια σαμποτέρ για να κοπεί εντελώς), ωστόσο η κατεύθυνση της σκέψης είναι κατανοητή. 
Ωστόσο, αυτό δεν είναι το πιο ενδιαφέρον. 
Το πιο ενδιαφέρον είναι ο παραγγελιοφόρος σύντροφος Chris Donnelly, ο οποίος είναι ο εμπνευστής του σχεδίου.
1.Επί 14 χρόνια (από το 1989 έως το 2003) ήταν σύμβουλος 4 γενικών γραμματέων του ΝΑΤΟ για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Δηλαδή, συμμετείχε άμεσα σε πέντε κύματα επέκτασης της συμμαχίας.
2.Ιππότης του Τάγματος των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου (απονέμεται για "εκπληκτικά επιτεύγματα κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας στο εξωτερικό για τα συμφέροντα της Κοινοπολιτείας").
3.Αξιωματικός των βρετανικών στρατιωτικών υπηρεσιών πληροφοριών, μέλος της Ειδικής Ομάδας Στρατιωτικών Πληροφοριών (στρατολογεί πολιτικό προσωπικό με τις απαραίτητες ειδικές δεξιότητες για την εκτέλεση καθηκόντων πληροφοριών).
4.Συνταγματάρχης του αποκαλούμενου: "ο εδαφικός στρατός της Μεγάλης Βρετανίας" (η εκπαιδευμένη εφεδρεία κινητοποίησης του Υπουργείου Άμυνας είναι, κορίτσια, μια σοβαρή οργάνωση, δεν έχει καμία σχέση με όσα κάνουν τα ρωσικά γραφεία καταγραφής και στρατολόγησης στρατιωτικών).
5.Σύμβουλος του Υπουργείου Εξωτερικών της Λιθουανίας.
Το πιο όμορφο πράγμα σε όλα αυτά: οι σημερινοί τόποι εργασίας του παραγγελοφόρου συντρόφου. 
Και υπάρχει κάτι που πρέπει να δείτε. Για αρχή, ό,τι αγαπάμε, κάποια καθόλα αριστερή ΜΚΟ που ονομάζεται Commonwealth Argosy, η οποία ασχολείται (ντε και καλά) με την "ειρηνική χρήση των ωκεανών" και, ταυτόχρονα, με προγράμματα ανάπτυξης επιχειρήσεων στη Σιέρα Λεόνε . 
Η ιστοσελίδα της ΜKO παρέχει επίσης πληροφορίες. 
Μπορείτε να διαπιστώσετε την εξαιρετική δουλειά των συντακτών και την ποιότητα του κειμένου Lorem ipsum dolor sit amet [ΣΗΜ. Λατινικά στο κείμενο-η φράση χρησιμοποιείται συνήθως όταν δεν βγαίνει νόημα και εδώ, προφανώς κοροϊδευτικά γι ανα δηλώσει το αντίθετο] απευθείας στην ενότητα " Σχετικά με εμάς "[ΣΗΜ. About us]. 
Πού το έχουμε ξαναδεί αυτό τα κορίτσια; Ω, καλά, εδώ είναι - James Le Mesurier, η Πρωτοβουλία Λευκά Κράνη και το Ίδρυμα Διάσωσης Mayday (ο ιστότοπος δεν λειτουργεί πλέον, Ουάου).
Ο ίδιος γραφικός χαρακτήρας.
Τώρα έχει πεθάνει
. [ΣΗΜ. Πρέπει να πάτε όντως στο σημείο της ιστοσελίδας της ΜΚΟ για να καταλάβετε τι εννοεί ο Ruthless PR Man].
Αλλά ακόμα ούτε κι αυτό δεν είναι το πιο ενδιαφέρον. Κάθε καλή ιστορία έχει και μια πτυχή του Pyar [ΣΗΜ PR].
Εδώ είναι: Ο Chris Donnelly είναι επίσης συνδιοργανωτής και επιμελητής της Πρωτοβουλίας Ακεραιότητας [Integrity Initiative], του πιο διαβόητου μυστικού προγράμματος υπονομευτικής επιρροής επί των μέσων ενημέρωσης της Βρετανίας.
Και διάφοροι θαυμάσιοι άνθρωποι εργάστηκαν σε αυτό το πρόγραμμα, οι οποίοι τώρα πολεμούν τη ρωσική παραπληροφόρηση στο Facebook.
Πώς, κορίτσια, να καταλάβετε ότι ο Βρετανός που κάθεται απέναντι είναι ένας πονηρός, έξυπνος και εξελιγμένος εχθρός; Είναι απλό: είναι ακόμα ζωντανός και εργάζεται εναντίον μας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ολόκληρη η δήλωση του FSB για τρομοκρατική στη γέφυρα Κριμαίας. Σύλληψη 8 υπόπτων εκ των οποίων Ρώσοι,Ουκρανοί,Αρμένιος. Οργανώθηκε από Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών Ουκρανίας! 
12/10/2022
Φωτογραφίες των υπόπτων της επίθεσης στη γέφυρα Κριμαίας όσο και το σκάνερ του φορτηγού σε ένα πόστο τελωνείου δημοσιοποιήθηκαν από υπηρεσίες ασφάλειας της Ρωσίας.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν δύο φορτηγά. Εκρηκτικός μηχανισμός καμουφλαρισμένος σε ρολά με ταινία κατασκευής πολυαιθυλενίου, στάλθηκε από το βουλγάρικο λιμάνι Ρούσε
στο Πότι Γεωργίας.
Από εκεί – στην Αρμενία, όπου το φορτίο εκτελωνίστηκε σύμφωνα με τους κανόνες της EAEU. Στις 4 Οκτωβρίου, σε φορτηγό DAF με πινακίδες Γεωργίας, το φορτίο διέσχισε τα ρωσογεωργιανά σύνορα στο σημείο ελέγχου Upper Lars και στις 6 Οκτωβρίου παραδόθηκε και εκφορτώθηκε στη βάση χονδρικής του Armavir.
Στο Kuban, τα έγγραφα φορτίου άλλαξαν ξανά. Και το φορτίο με ένα νέο φορτηγό στάλθηκε στην Κριμαία.
Ο έλεγχος της κίνησης του φορτίου σε όλη τη διαδρομή και τις επαφές με τους συμμετέχοντες διενεργήθηκε από υπάλληλο της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών του Υπουργείου Παιδείας και Επιστημών, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως «Ιβάν Ιβάνοβιτς».
”όπως η έρευνα το διαπίστωσε ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν καμουφλαρισμένος σε ρολά με μια ταινία πολυαιθυλενίου σε 22 παλέτες συνολικού βάρους 22770 kg και στις αρχές Αυγούστου στάλθηκε από το λιμάνι της Οδησσού στην πόλη της Βουλγαρίας Ruse στο πλαίσιο του συμβολαίου no 02/08/2022 μεταξύ LLC ”Translogistik UA” (Kiev) και ”Baltex Capital S.A” (Ruse).
FSB: τα εκρηκτικά στάλθηκαν στις αρχές Αυγούστου με πλοίο από το λιμάνι της Οδησσού της Ουκρανίας σε αυτό της Ρούσε στη Βουλγαρία. Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο λιμάνι του Πότι της Γεωργίας και στη συνέχεια στάλθηκαν στην Αρμενία πριν φτάσουν οδικώς στη Ρωσία, σύμφωνα και πάλι με την FSB.
Οι ρωσικές υπηρεσίες ισχυρίζονται ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός εισήλθε στη Ρωσία στις 4 Οκτωβρίου σε φορτηγό με πινακίδες Γεωργίας, πριν φτάσει στη ρωσική περιοχή Κρασνοντάρ, που συνορεύει με την Κριμαία, στις 6 Οκτωβρίου, δύο ημέρες πριν από την έκρηξη.
Η FSB ισχυρίζεται ότι αυτή η «τρομοκρατική επίθεση» οργανώθηκε από την ουκρανική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών, διασφαλίζοντας ότι ένας πράκτορας από το Κίεβο είχε συντονίσει τη διαμετακόμιση εκρηκτικών και είχε έρθει σε επαφή με διάφορους μεσάζοντες..



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΪΤΗ
Διαδηλώσεις κατά πιθανής νέας ξένης επέμβασης
Εντονες λαϊκές αντιδράσεις προκαλεί στην Αϊτή η «έκκληση» του πρωθυπουργού, Αριέλ Ανρί, για νέα ξένη επέμβαση με πρόσχημα την αντιμετώπιση εγκληματικών συμμοριών που ελέγχουν περιοχές και υποδομές της χώρας, εντείνοντας τα ήδη τεράστια οικονομικά προβλήματα.
Σε διαδηλώσεις στην πρωτεύουσα, Πορτ-Ο-Πρενς, το βράδυ της Δευτέρας, κατά της ανάπτυξης ξένων στρατευμάτων σκοτώθηκε τουλάχιστον μία νεαρή γυναίκα από πυρά των δυνάμεων ασφαλείας, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο. Ανάλογες διαδηλώσεις έγιναν επίσης στη δυτική πόλη Γκοναΐβ, με τους διαδηλωτές να εισβάλλουν σε δικαστήριο, και στην πόλη Καπ Αϊτιέν, στο βόρειο άκρο της χώρας.
Την ίδια ώρα, ο πρέσβης της Αϊτής στην Ουάσιγκτον κάλεσε ΗΠΑ και Καναδά «να αναλάβουν την ηγεσία» της σχεδιαζόμενης «δύναμης ταχείας αντίδρασης» που εισηγήθηκε την Κυριακή ο γγ του ΟΗΕ, Αντ. Γκουτέρες.
Σε ένα τέτοιο φόντο, κλιμάκιο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας επιβεβαίωσε 16 θανάτους από χολέρα στην Αϊτή σε σύνολο 224 κρουσμάτων που καταγράφηκαν από 1 ως 9 Οκτώβρη.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΥΡΙΑ
Διαδηλώσεις σε πόλη υπό τουρκική κατοχή
Διαδηλώσεις σημειώθηκαν το περασμένο 48ωρο στη βόρεια Συρία, στην πόλη αλ Μπαμπ, που ελέγχεται από τουρκικά στρατεύματα κατοχής και Σύρους αντικυβερνητικούς τουρκόφιλους μισθοφόρους.
Οι κάτοικοι της πόλης κατηγόρησαν τους ανώτερους αξιωματικούς της στρατονομίας ότι τους αφήνουν απροστάτευτους στο κύμα δολοφονιών και ληστρικών επιδρομών σε σπίτια ή δημόσιους χώρους που πλήττει την πόλη, με δράστες διάφορες «ομάδες ενόπλων» που δεν προσδιορίζονται.
Μετά τις δολοφονίες τριών Σύρων την περασμένη Παρασκευή, το Σάββατο πραγματοποιήθηκε γενική απεργία σε ένδειξη διαμαρτυρίας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Ουκρανοναζισμός"... Άρχισε ο εφιάλτης... Τι κλαίτε τώρα;
12/10/2022  -  14.35 μ.μ.
Ρίχνοντας μια ματιά σε σχόλια και τοποθετήσεις Ουκρανών και φιλο-ουκρανών, στα... μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά τον διήμερο Ρωσικό βομβαρδισμό υποδομών, πολλών πόλεων της Ουκρανίας, διαπίστωσα ότι ήταν όλα στο ίδιο μοτίβο.
"Πώς μπορείτε εσείς οι Ρώσοι να ζείτε και ν΄αναπνέετε, μετά απ΄αυτό;;;  Να υπάρχετε, μετά απ΄αυτό;;  Κρυφτήκαμε όλη τη μέρα στο μετρό. Σκοτώσατε 12 ανθρώπους. Φοβόμαστε να στείλουμε τα παιδιά μας στο σχολείο. Δεν είχαμε, φως, νερό, ίντερνετ." Και μπλα μπλα, μπλα.
Δεν ήξερα αν μπορώ να γελάσω, ή να κλάψω. Η τραγωδία της κατάστασης, ωστόσο, χανόταν μπροστά σ΄ ένα πρωτοφανές ψυχολογικό φαινόμενο, που ονομάζεται "Ουκρανισμός".
Πλήρης άγνοια της πραγματικότητας. Πλήρης απόρριψη της λογικής. Πλήρης απουσία σχέσης αιτίας-αιτιατού.
Πουθενά δεν συναντάται αυτό το φαινόμενο. Ακόμα και στους αυτάρεσκους και πεπεισμένους, για την μοναδικότητα τους Αμερικανούς, δεν υπάρχει. Ο Ουκρανός πολίτης αποτελεί ένα μοναδικό ηλίθιο υποπροϊόν του ανθρώπινου είδους.
Την προηγούμενη μέρα έδινε συνεντεύξεις στην Ντόυτσε Βέλλε, στους δρόμους του Κιέβου, εκφράζοντας την ευχαρίστηση του, για την έκρηξη στην γέφυρα της Κριμαίας και βγάζοντας σέλφι μπροστά σε "γραμματόσημα". Δήλωνε πόσο ευχάριστο ήταν το ξύπνημα της μέρας του, όταν σ΄αυτήν την γέφυρα κινούνταν πραγματικά ειρηνικοί άνθρωποι, που έχασαν τις ζωές τους.
Και σήμερα αναρωτιούνται "Μα για ποιον λόγο;;", σφίγγοντας σε γροθιά τα χέρια τους και χύνοντας δάκρυα θυμού.
Ένα έχω να πω στους ηλίθιους ουκρανοναζί. Μέχρι να φτάσετε τους 14.000 νεκρούς του Ντονμπάς, το μόνο δικαίωμα που έχετε είναι να βγάζετε το σκασμό!!! 
Άλλοι "ειδικοί" γράφουν ότι ο Πούτιν έχασε τον πόλεμο στο πεδίο της μάχης, όπου εμείς οι Ουκρανοί απελευθερώνουμε το ένα χωριό πίσω από το άλλο και γι΄αυτό άρχισε να βομβαρδίζει πολίτες με ανίσχυρη κακία, αν και περισσότεροι από τους μισούς πυραύλους εξουδετερώθηκαν. Γι΄αυτό δώστε μας κι άλλα όπλα κι άλλα λεφτά, κι άλλους μισθοφόρους και εμείς θα τακτοποιήσουμε τους Ρώσους. Ούτε κουβέντα για ειρήνη.
Εκπληκτικό πείραμα κοινωνικής μηχανικής, που μετέτρεψε τους κάποτε αρκετά φυσιολογικούς ανθρώπους, σε ανεπαρκή ψυχικά ζόμπι, ανίκανα να συνειδητοποιήσουν ότι οι βόμβες που έρχονται τώρα στο κεφάλι τους, είναι το αποτέλεσμα, της δυναμικής σιωπής τους όλων αυτών των οκτώ ετών, που η ναζιστική κυβέρνηση τους επέλεξε, για λογαριασμό τους, να καταστρέψει συστηματικά και σκόπιμα το Ντομπάς. Δεν θεωρούσε τους ανθρώπους του, ανθρώπους.
Άλλωστε αυτήν την ουκροναζιστική κυβέρνηση αυτοί οι ηλίθιοι την ψηφίσανε. Όπως και τον Χίτλερ κάποιοι ηλίθιοι γερμανοί τον είχαν ψηφίσει. Γιαυτό ηλίθιοι ουκρανοναζί κάντε μόκο τώρα και φάτε τις βόμβες στο κεφάλι.
Τι κλαίτε τώρα;;
Ξεκινήστε να καταλαβαίνετε πώς άρχισε ο εφιάλτης!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



12/10/2022  -  1.00 π.μ.
«Χθες, μέσω ανεπίσημων καναλιών, μας προειδοποιήσανε ότι θα χτυπήσουν την... Λευκορωσία, από Ουκρανικό έδαφος. Όπως μας ανέφεραν "θα γίνει μία γέφυρα της Κριμαίας Νο 2"»  
Η απάντησή μου ήταν απλή:
«Διαβεβαιώστε τον Πρόεδρο της Ουκρανίας και τους  άλλους τρελούς ότι η γέφυρα της Κριμαίας θα φαντάζει λουλουδάτη, αν τα βρώμικα χέρια τους αγγίξουν έστω και ένα μέτρο της επικράτειάς μας»
Πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο.
Στα σύνορα με την Ουκρανία συγκεντρώνονται στρατεύματα και στρατιωτικός εξοπλισμός.