Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Πεμπτη 13 Οκτωβριου 2022


(11/10) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην σύσκεψη για την Pfizer/BioNTech ο Μπουρλα δεν παρουσιάστηκε ....

Όμως ακούστηκαν τα εξής τρομακτικά ...!!!

Πρώτον, ότι το 83 τοις εκατό των εγκύων που εμβολιαστηκαν απέβαλαν ή γέννησαν νεκρά έμβρυα ...!! ( Δρ S. Limmer βιολόγος που ειδικεύεται στην ανάπτυξη μεθόδων και φαρμάκων (RNAi therapeutics) & Επικεφαλής του τμήματος κυτταρικής βιολογίας- και ευρωβουλευτής)

Δεύτερον, ότι το εμβόλιο ΔΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗς ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ...!!!

Αυτα λέχθηκαν στην αίθουσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ...και όχι στη καπηλειό του κυρ Μήτσου, που μαζευονται οι 'ψεκασμενοι"..και σκαρφίζονται "θεωρίες συνωμοσίας ....!!

Σχολιο.- Σοβαρά;;;; είναι επίσημο αυτό;;;;;

Σχολιο.- επισημη παραδοχή της Pfizer δεν ξερω αν θα υπαρξει ποτε....Αποφευγουν να δινουν οποιαδήποτε στοιχειο ακομα και στα δικαστήρια ...Τα διαβασα σε αρκετα αρθρα και υπαρχει και βιντεακι

Σχολιο.- Aς το διαψευσει η Pfizer....αν δεν ισχύει....

Σχολιο.-  μιλάμε για φοβερό σκάνδαλο, δηλαδή θα πρέπει να λογοδοτήσουν στα δικαστήρια!!!!!!!!

Σχολιο.- ισχύει και πρόκειται για κακούργημα ...!! Εδώ στην Ελλάδα έχουν ψηφίσει το ακαταδιωκτο ...οποτε δεν ασχολούνται με "λεπτομέρειες "....Στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο ελπίζω να μην ισχύει το ίδιο...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η  μάνα έστειλε την 12χρονη κόρη να την βιάσουν και πληρώθηκε 25 ευρώ μέσω τραπέζης (!!!) , ενώ ταυτόχρονα αρνήθηκε 10.000 ευρώ δωροδοκία και ταυτόχρονα έκανε καταγγελία μόνη της με κίνδυνο να αποκαλυφθεί η εμπλοκή της για 25 ευρώ μέσω τραπέζης. 

Ε είστε στόκοι!

Και με αυτές τις μαλακίες που λένε προσπαθούν να μας πείσουν ότι η μάνα ήταν μαστροπός για να την βάλουν στη θέση του καργιόλη Ηλία Μίχου.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όλοι στη Βουλή ενοχλήθηκαν από το ναζιστικό χαιρετισμό του πατέρα Πλεύρη αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ από τη ναζιστική πολιτική που έχει επιβληθεί εδώ και δύο χρόνια.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Aχ τι ωραία που πάνε να φορτώσουν τα πάντα στην πολύτεκνη μάνα του δωδεκάχρονου κοριτσιού. Και τι ωραία που διαδίδουν για πανάκριβα κινητά, για Ρομά, για αμέλεια της μάνας, για εμβάσματα 20 ευρώ από τον παιδοβιαστή στην μάνα κτλ κτλ. Λες και κάποιος που είναι μαστροπός πληρώνεται μέσω τραπέζης.... 

Το χειρότερο; πάρα πολλοί τα πιστεύουν. Μετακυλίοντας φυσικά την ευθύνη από τους μεγαλοσχήμονες στην πλέμπα. Από τους θύτες στα θύματα.....

Αναμενόμενο....

το μήνυμα στάλθηκε. Όποιος καταγγέλλει βρίσκεται αυτός στο τέλος στο εδώλιο του κατηγορουμένου.....

και είμαι σίγουρος ότι όλοι το έλαβαν

ζόφος....και απέραντη αηδία για το πως κατάντησαν την πατρίδα μου

σχολιο.- πήραν μπρος τα πλυντήρια !!!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οδηγίες προς τους ..

.παγωμένους !

«Απλά φορέστε ένα πουλόβερ.

Ή ίσως κι ένα δεύτερο πουλόβερ.

Δεν χρειάζεται να γκρινιάζετε για αυτό πρέπει να αναγνωρίσετε ότι πολλά πράγματα δεν μπορούν να θεωρηθούν δεδομένα.

Θα πρέπει να έχετε στο σπίτι πάντα μερικά σπίρτα, κεριά και κανέναν φακό»

Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, 11/10/2022



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γάλλος πολιτικός ισχυρίζεται ότι το εμβόλιο για τον COVID παραλίγο να τον σκοτώσει και ότι ο Μακρόν είπε ψέματα ότι έκανε το εμβόλιο 

Οι ισχυρισμοί του Λασάλ έχουν πυροδοτήσει εκκλήσεις για κοινοβουλευτική έρευνα

12/10/2022  08:00

Ο Γάλλος πολιτικός και πρώην υποψήφιος για την προεδρία Ζαν Λασάλ, κατηγόρησε τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και τους φίλους του ότι είπαν ψέματα για το καθεστώς εμβολιασμού τους για τον COVID.

Σε μια εκρηκτική συνέντευξη στο NTD την Κυριακή, ο Lassalle, ο οποίος είχε εκπροσωπήσει την 4η εκλογική περιφέρεια του διαμερίσματος των Pyrénées-Atlantiques στην Εθνοσυνέλευση από το 2002 έως τις 21 Ιουνίου 2022, αποκάλυψε ότι το πειραματικό εμβόλιο για τον COVID παραλίγο να τον σκοτώσει.

«Έκανα το εμβόλιο της Johnson που παραλίγο να με σκοτώσει, μου παραμόρφωσε την καρδιά μου. Έχω κάνει τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις από τις 3 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους», είπε ο Λασάλ. «Και ευτυχώς  στην κλινική Ambroise Paré ο χειρούργος μαζί με έναν άλλο γιατρό που είχε δίπλα του, κατάφερε να βάλει τις δύο άνω κοιλότητες της καρδιάς στη θέση τους, εκτός από το να τις κάνει να λειτουργούν κανονικά. Διαφορετικά, θα ήμουν σίγουρα νεκρός»



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κομμουνισταί στην ΕΣΣΔ στα νηπιαγωγία βασανάνε μικρά παιδιά μαθαίνοντας τα οδηγική παιδεία αντί όπως γινότανε στη Δύση να τους αγοράσουν σαν γονείς το πλαστικό όπλο του ραμπο και στα κορίτσια το "πλαφόν ομορφιάς" μπάρμπι....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Νικηφόρος Βρεττάκος σημαιοφόρος της Εταιρείας Λογοτεχνών κατά την παρέλαση για την απελευθέρωση της Αθήνας, στις 12 Οκτωβρίου 1944. Στο βάθος διακρίνονται ο Μάρκος Αυγέρης, η Γαλάτεια Σαράντη, ο Σωτήρης Σκίπης και ο Κούλης Ζαμπαθάς, που διέσωσε αυτή τη φωτογραφία.

Φωτογραφία από το αρχείο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σπάρτης



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Ερώτηση

Χώρα που βασίζεται στον τουρισμό, με φτωχούς πολίτες και παιδοβιασμούς επί πληρωμή, υπό την ανοχή του κράτους.

-Ταϊλάνδη!

-Όχι, πιο κοντά…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συμφωνώ απόλυτα με τον Ζαραλίκο.  Στείλανε τα βρωμοκάναλα τις κάμερες έξω από το σπίτι του θύματος. Προσέχτε, του θύματος και όχι του δράστη. Που κι αυτό λάθος θα ήτανε. Γιατί βασίζονται στην ελληνική ψυχολογία.  Ότι έγινε έγινε, να μην το μάθει η γειτονιά. Οπότε είναι ένα μήνυμα στην ελληνική κοινωνία. Μην καταγγείλετε τίποτα γιατί θα στείλουμε τα κανάλια.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΟΛΩΝ! ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ η ποινή για τους ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ στην αρχαία Αθήνα...

«Κίναιδος ασελγήσας εις παίδας, αυθημερόν τελευθησάτο»



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχουμε και εμείς Τσιράκια(των ΗΠΑ) στην εξουσία .Αλλά η ΑΡΜΕΝΊΑ δεν παίζεται !



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Όταν λες και ξαναλές ένα ψέμα, στο τέλος γίνεσαι πιστευτός». Γκαίμπελς.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πόσο γελοίο, έως και επικίνδυνο, είναι να απαιτεί ο άλλος να μη γράφουμε ότι ο Γεωργιάδης, ο Λιγνάδης και ο Μίχος είναι παιδοβιαστές και δεξιοί. 

Και ότι όπως οι δύο πρώτοι την έχουν βγάλει καθαρή, με την πλήρη στήριξη του μηχανισμού της Ν.Δ., είναι πολύ πιθανό να τη βγάλει καθαρή και ο τρίτος ή/και άλλοι που συμμετείχαν στους βιασμούς της 12χρονης.

Σχολιο.- Όσοι δεξιοί, συνεχίζουν μέτα από τρεις περιπτώσεις παιδοβιασμων στον χώρο της ΝΔ , να υποστηρίζουν την κυβέρνηση , κατ εμέ, είναι αποδεκτες εγκλήματος, συνένοχοι.

Ανεξαρτήτως το αν καταδικάζει η ΝΔ. Όλος ο κόσμος ξέρει ότι αυτή είναι η ψυχολογία των δεξιών.

Σχολιο.- Το ζήτημα είναι: το γράφουμε οταν καποιος εγκληματίας ειναι κεντρώος ή αριστερός; Ή μπορουν να το κανουν μόνο οι δεξιοί;

Σχολιο.- Το ζήτημα είναι: Έχουμε κάποιον παιδοβιαστή με έντονη πολιτική αριστερή δράση; Υπήρξε και κουκουλώθηκε η υπόθεση; Δεν εννοώ κάποιον που ψηφιζει αριστερά και δεν το ξέρει κανείς. Μιλάω για έντονη δράση με γνωστή πολιτική ταυτότητα. Γιατί, αν δεν με απατάει η μνήμη μου, το διαζύγιο του Α. Παπανδρέου και η σχέση του με τη Δήμητρα (Μιμή τότε) έγινε κεντρικό πολιτικό ζήτημα και κακώς, κανείς δεν έκρυψε ότι ο Παπαδόπουλος της "Εταιρείας Δολοφόνων" ήταν Δήμαρχος με τη στήριξη των "δημοκρατικών δυνάμεων", ή ότι ο Κιμούλης ανήκει στην Αριστερά.

Να υποθέσω πως αναφέρεσαι σε συγκεκριμένες περιπτώσεις αριστερών παιδοβιαστών, που οι αριστεροί μεσολάβησαν στον κρατικό μηχανισμό και επιχείρησαν να τους συγκαλύψουν. Ή έστω απέφυγαν να πουν ότι πρόκειται για αριστερούς. Ειλικρινά, δεν ξέρω κάποια τέτοια περίπτωση, και αυτό που λέω είναι πως δεν θα μπορούσε κάποιος παιδοβιαστής να σχετίζεται με την Αριστερά. Δεν έχω υπόψη μου κανέναν. Πόσο μάλλον κάποιον που η Αριστερά να προσπάθησε μέσω του κρατικού μηχανισμού να τον καλύψει.

Σχολιο.- Δυστυχώς, υπάρχουν και αυτες οι περιπτώσεις κεντρώων. Δυστυχώς. Και γνωστές. Αλλα, το ζήτημά μας ειναι κρατική συγκάλυψη; Ή αν οι βιαστές ειναι δεξιοί;

Σχολιο.- Το ζήτημα είναι να κατονομάζονται και να ξέρουμε για ποιους μιλάμε. Όπως είπα, δεν έχω υπόψη μου κάποια περίπτωση βιαστή -πόσο μάλλον παιδοβιαστή- που να επιχείρησε η Αριστερά να συγκαλύψει. Γενικώς, δεν ξέρω να έχει καταγγελθεί κάποιος παιδοβιαστής που να 'ταν γνωστός ως ενεργό μέλος του ΚΚΕ ή της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς. Ούτε και στον ΣΥΡΙΖΑ νομίζω πως υπήρξε τέτοια περίπτωση. 

Σχολιο.- Ειναι παιδοφιλοι και βιαστες επειδή ειναι νεοδημοκρατες... είναι νεοδημοκρατες επειδή είναι παιδοφιλοι και βιαστές... Φταίει το κομμα τους για τους βιασμούς, το κόμμα τους φταίει που διαφημίζει την ατιμωρησία και την απόκτηση κέρδους με πλαγια μέσα απο τα μελη του.

Σχολιο.- Το ότι οι πολιτικές επιλογές των δεξιών, μας βιάζουν όλους ασχέτως ηλικίας.. δε μετράει..?? Ξέρω έστειλα την μπάλα στην εξέδρα.. αλλά δεν μπορώ να μην τους θεωρώ όλους όσους επιλέγουν αυτές τις δεξιές πολιτικές εγκληματίες.. ασχέτως πως βαφτίζονται οι δεξιές παρατάξεις τους ..

Στην Ελλάδα της κρίσης: Αύξηση της πορνείας κατά 1.500%!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εμφανίζεται μια φαφούτο πρεζού ως πρόεδρος του Συλλόγου Εκδιδομένων Γυναικών, με τον Σύλλογο να το διαψεύδει.

Αναγνωρίζει ότι στον οίκο ανοχής που διαθέτει βιαζόταν επί μήνες το κοριτσάκι, έχει μάλιστα και στικάκι μ' αυτούς που το βίαζαν, αλλά η ίδια δεν το ήξερε τότε.

Είναι γνωστή για τη συμμετοχή της σε προγκρόμ κατά μεταναστών και προσφύγων που οργάνωνε η Χρυσή Αυγή. Και φυσικά προβάλλει την υποστήριξή της στην παράταξη των αρίστων δεξιών. 

Κάτω από κανονικές συνθήκες θα έπρεπε ήδη να ΄χει συλληφθεί, για συμμετοχή στο κύκλωμα στο οποίο παραχωρούσε στέγη για να βιάζεται η 12χρονη.

Όσον αφορά εμάς, ας είμαστε πολύ επιφυλακτικοί, πλέον, σε οτιδήποτε μαθαίνουμε. Η σαπίλα είναι πολύ προχωρημένη και ήδη οι μηχανισμοί συγκάλυψης και διαστρέβλωσης της αλήθειας έχουν πιάσει δουλειά.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βασικά διώκεται η φτώχεια.Τί περιμένουμε να είναι οι οικογένειες που τα παιδιά τους έχουν πέσει θύματα με τετοιο συστηματικό τρόπο ; προάστια ,μαγειρική με τη μαμά, παιδικός σταθμός και δημιουργική απασχόληση ;;;; 

Όλοι αυτοί και οι ιερόδουλες έπρεπε αυτη τη στιγμή να είναι σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων και οχι να ενοχοποιούνται και να διασύρονται κατά το γράμμα του νόμου για ηλιθιότητες .

Μια κανονική και οχι διαπλεκόμενη και διεφθαρμένη πολιτεία θα έβαζε προτεραιότητα το ξήλωμα του κυκλώματος, δεν θα τρομοκρατούσε καθε επόμενη μαρτυρία ταπεινωμένων φτωχοδιάβολων που τρέμουν την επαφή τους με τις Αρχές.

Κάθε ώρα που περνά πείθει οτι εδω εχουμε πολυ σοβαρή εμπλοκή διάσημων καθαρμάτων με θεσμικούς ρόλους. Ρόλους σε θέση να κατευθύνουν τις Αρχές.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάλι αδυνατώ να κοιμηθώ. Αναρωτιέμαι αγχωμένος πώς να πηγαίνει η εκστρατεία αποκομμουνιστικοποίησης τής Ουκρανίας…

Σχολιο.- ΣΛΑΒΑ ΟΥΚΡΑΪΝΙ,ΓΚΟΥΜΟΥΝΙΑ.ΖΗΤΩ Η ΜΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ.ΖΗΤΩ Η 9Η ΜΑΗ,Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΗ ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΙΟΥΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΜΠΟΛΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.ΚΑΤΩ ΟΙ ΜΟΥΛΑΔΕΣ ΚΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είναι εντυπωσιακό το πόσο εύκολα έχει μετατραπεί ο μέσος δυτικός "κομμουνιστής" σε πλασιέ τού ΝΑΤΟ, με αποστολή να αποκοιμίσει τελείως το προλεταριάτο τής χώρας του και να σιγουρευτεί ότι αυτό δε θα ξυπνήσει με τίποτα. Ακόμα και όταν ο δυτικός ιμπεριαλισμός φλεξάρει τα πυρηνικά του και απειλεί την ανθρωπότητα με ολοκαύτωμα.

Κάπου ανάμεσα σε αμερικάνικη και ρώσικη πρεσβεία έγινε η ζημιά νομίζω.

Σχολιο.- Αυτά κάνει η υποστήριξη των ΝΑΤΟικών εισβολών. Είστε πιο προβλέψιμοι κι από ψιχαλα, κουκουεδες, αν και δεν βρέχει. Σας φτύνουν.

Σχολιο.- ο κουκουες  περιμενει ν ανοίξει η πλατφορμα για την 5η επικαιροποιημένη δόση του κοινωνικου αγαθου της φαιζερ. Ασ τον τώρα μην τον προγκας. Είναι πελαγωμενος χαχαχαχα

Σχολιο.- δεν έχει την ίδια γνώμη με εσένα το ΚΚ Ρωσίας ραγιά μου

Σχολιο.- ΣΥΡΙΖΑ είναι το ΚΚΕ παλιομαλάκα. Εντολές παίρνει το ΚΚΕ από την Αμερικανική πρεσβεία. Όπως και όλοι οι υπόλοιποι δλδ

Σχολιο.- βρε το ΚΚ Ρωσίας είναι πατριωτικό κόμμα. Σε αντίθεση με το ΚΚΕ που τον πατριωτισμό του τον κατάργησε το 1991. Εντελλετε από την Αμερικανική πρεσβεία επαναλαμβάνω

βασικά και για να μην περιπεζει ο ένας τον άλλον μας εδώ είναι καθαρά ναζιστική συνιστώσα. Η στάση του στο θέμα του κορωνοϊού το αποδεικνύει. Ούτε για φτύσιμο

σχολιο.- Χωρίς πατρίδα δεν μπορεί κανείς να παλέψει για οτιδήποτε άλλο. Πρώτα η Πατρίδα. Η δικιά μας όμως όχι η Πατρίδα της αμερικάνικης πρεσβείας που κάνει κουμάντο στο ΚΚΕ. Η δικιά μας

σχολιο.- πως μπορεί να χαραχτηριστω ως ψεκη αφού δεν πίστεψα την απάτη των ναζί?? Και δεν εκχώρησα σε κανέναν την ελευθερία μου?? Αφού δεν ξεφτιλιστηκα ως ανθρώπινο ον να φοράω μάσκα σαν μλκας και να φοβαμαι τους δίπλα μου καταστρεφιντας παράλληλα την υγεία μου και την υγεία των παιδιών μου?

Σχολιο.- όταν κάποιος πολεμά με τους Ναζί ή είσαι μαζί του ή με τους Ναζί. Τα υπόλοιπα τα λένε στους Κλειδωνους του Αι Γιαννιού



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όσο και να το θέλετε, δε θα κάνω ούτε ένα αστειάκι για το νέο ΕΣΠΑ με τίτλο «Έκτακτη Επιχορήγηση σε επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από την επίθεση της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας και τις διεθνείς κυρώσεις που επιβλήθηκαν».

Σχολιο.- ψήνομαι ,άλλωστε ποτε δεν ήθελα να διαλεξω ιμπεριαλιστή ληστή , πόσα είναι ; αξίζει την ξεφτίλα ;

Σχολιο.- Κανένας μόνος τους στην κρίση.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όπως μέσα από το "ρεπορτάζ διεθνών ειδήσεων" των δυτικών μίντια μάς μιλάει η CIA, έτσι μέσα από το "αστυνομικό ρεπορτάζ" τους μάς μιλάει η αστυνομία. Και μας λένε κατά κανόνα ψέματα ή, για να το πω πιο ευγενικά, πράγματα για την εγκυρότητα των οποίων ο κάθε τίμιος άνθρωπος οφείλει να αμφιβάλλει.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η απειλητική φτέρνα του φασισμού και τα καθήκοντα των κομμουνιστών. Απόφαση της Ολομέλειας της ΚΕ του ΚΕΚΡ-ΚΚΣΕ (9 Οκτωβρίου 2022)

(Απόσπασμα)

Σήμερα υπάρχουν περισσότερες από 50 χώρες στην Ουκρανία που, υπό τη σιδηρά κυριαρχία των ΗΠΑ, βρίσκονται σε πόλεμο με τη Ρωσία και το Ντονμπάς.

Ο ουκρανικός φασισμός, ο οποίος είναι γόνος της πολιτικής των Αμερικανών μεντόρων του, είναι ένας πραγματικός ζωντανός φασισμός, που αναγνωρίζεται εαυτόν ως φασισμό – κληρονόμο των συνεργατών του Χίτλερ.

Λόγω της σοβιετικής στρατιωτικής κληρονομιάς της, η Ρωσία είναι τώρα η μόνη χώρα που μπορεί να αντισταθεί στην ληστρική αγέλη των ιμπεριαλιστών με επικεφαλής τις ΗΠΑ.

Αν η Ρωσία ηττηθεί, αν επαναλάβει τη μοίρα της Γιουγκοσλαβίας, του Ιράκ, της Λιβύης, η σιδερένια φτέρνα της σημερινής φασιστικής δικτατορίας θα εδραιωθεί στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου για πολύ καιρό ακόμη.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΝΕΣΤΑΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Κ.Κ. της ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!

Δήλωση του Γκενάντι Ζιουγκάνοφ, Προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

"Σε μια εποχή που η χώρα έχει ξεσηκωθεί για να υπερασπιστεί την κυριαρχία και την ανεξαρτησία της, που εκατοντάδες χιλιάδες νέοι στέλνονται στο μέτωπο, όλοι πρέπει να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να νικήσουν τον νεοναζισμό και τον μπαντεραϊσμό, πίσω από τους οποίους στέκονται οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι ΝΑΤΟικοί τους δορυφόροι.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα και οι αριστερές πατριωτικές δυνάμεις στη Ρωσία είναι πεπεισμένοι ότι ο λαός μας θα νικήσει τον ίδιο εχθρό που ήρθε σε μας και τον Ιούνιο του 1941 - τις ενωμένες δυνάμεις της επιθετικής Δύσης. Τότε, οι δυνάμεις αυτές καθοδηγούνταν από τη Γερμανία του Χίτλερ. Τώρα είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Βρετανία και οι υποτελείς τους. Για την επιτυχία αυτού του αγώνα χρειαζόμαστε μια πλήρη συγκέντρωση όλων των πόρων και των πνευματικών μας δυνάμεων. Η ρωσική ηγεσία έχει την υποχρέωση να λάβει εξαντλητικά μέτρα για το σκοπό αυτό."



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οπως μας«πληροφορούν»οι ΑΡΔ στά βοθροκάναλα ΟΙ Ουκροναζι επιτίθονται καθημερινά στους Ρώσους με την«όπισθεν» & παρότι τρώνε γκολ(πυραύλους) σέρνουν υπερήφανα τα βήματα τους & ξαναπάνε αγέρωχα στη σέντρα



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συνέλλαβαν την Μητέρα & τον Πατέρα της 12χρονης να συλλάβετε & όλα τα βιασμένα παιδάκια…Γαλαζιοι Σκατιάρηδες ξεκινήσατε την επιχείρηση ξεπλύματος τών παιδοβιαστών και σωματέμπορων που ειναι σαρξ έκ της σαρκος σας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Επιφανής», με «άρτια οικογένεια» για το γνωστο μουνόπανο μπατσαρχίδι Μπαλάσκα ο παιδοβιαστης και μαστροπος Μίχος.

Εσυ κυριε που για πολλους λογους δεν πηγες ποτε Κυριακάτικα εκλησία με αυτην που παντρευτηκες που στην βαραει στα νευρα το πατρις θρησκεια οικογενεια που δινεις τα πάντα για ενα παιδι που τις υποχρεωσεις σου τις κανεις ενοχες αν δεν τις τηρεις δεν εχεις αρτια οικογενεια.

Γιατι ;;;

Γιατι δεν γαμαγες και πάσαρες πιτσιρικες με αμοιβη να γαμησουν κι αλλοι .

Γιατι δεν πηγαινες εκκλησία και δεν εβγαζες φωτο με το κάθε ''επωνυμο'' μουνόπανο αλλα είσαι παντρεμένος με την γυναίκα σου  χωρίς να ξενοπηδάς και τους χαλας τη μόστρα.

Γιατι οριζεις την ζωη σου μεσα απο αξίες και αξιοπρεπεια.

Γιατι δεν εισαι επιφανης προβαλοντας το αρρωστο εγω σου.

Ναι κυριε μαλακα σ'αυτη την κοινωνία ζούμε και μπαινω μπροστα να της βαλουμε μπουρλότο !!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πιο ξεφτίλας κι από την ξεφτίλα ο Μπαλάσκας: 

«Επιφανής», με «άρτια οικογένεια» ο παιδοβιαστής της 12χρονης!

Την... αγιογραφία του 53χρονου παιδοβιαστή έπλεξε εν είδει έκπληξης ο γνωστός αρχισυνδικαλιστής της αστυνομίας...

Σχολιο.-  γκραν μαλακας κ στοκος ξεφτιλιζει κ τους αστυνομικους... εξω οι μπατσοι αμφιβαλλω αν εχει ενα ενσημο υπηρεσιας αστυνομικου

Σχολιο.- τριτη γενια μπατσος - λιγα τα λογια σας για το χρυσαυγουλο!

Σχολιο.- Υπηρέτης της κυρίαρχης τάξης και ελίτ...

Σχολιο.- Εεεεεε αει στον διαολο παλιολινάτσα

Σχολιο.- Εμετικος όπως πάντα



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σκυλιά και ύαινες έχουν πέσει να φάνε την χώρα και εμάς μαζί.

Καί τό χειρότερο;

Εμείς τούς το επιτρέψαμε και το επιτρέπουμε ακόμα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



13/10/2022  -  15.00 μ.μ.
- Βασικά γεγονότα του πρώτου μισού της σημερινής ημέρας, είναι: η συνέχιση, για 4η μέρα, των πληγμάτων των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων σε κρίσιμες υποδομές του ουκρανικού κράτους, το άνοιγμα της Σύσκεψης για την αλληλεπίδραση και τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης στην Ασία, που άνοιξε το πρωί στην Αστανά του Καζαχστάν, τη συνάντηση των Προέδρων Πούτιν και Ερντογάν στο περιθώριο της Σύσκεψης και το πυραυλικό χτύπημα στην πόλη του Μπέλγκοροντ, που κατέστρεψε εν μέρει πολυκατοικία στο κέντρο της πόλης. Ακριβώς δίπλα στη συγκεκριμένη πολυκατοικία βρίσκεται η μεγαλύτερη παιδιατρική πολυκλινική της πόλης.
- Μια σύντομη περίληψη της ομιλίας του Βλαντίμιρ Πούτιν στη Σύσκεψη της Αστανά (όπου συμμετέχουν πάνω από 30 κράτη, εκ των οποίων μέλη είναι τα 28 – μαζί με το νεότερο από αυτά, το Κουβέιτ) μας έδωσε μέσω του καναλιού του στο Telegram ο εξαιρετικός (όπως αποδεικνύεται) Έλληνας blogger «Θερσίτης»:
 Πρέπει να σταματήσει η κυριαρχία των χωρών που αντιπροσωπεύουν το λεγόμενο «Χρυσό Δισεκατομμύριο» και που πλουτίζουν και ζουν παρασιτικά σε βάρος όλων των υπολοίπων (Σημ: εννοεί ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, ΕΕ, Ιαπωνία).
 Υπάρχει απειλή πείνας και κοινωνικής αναταραχής μεγάλης κλίμακας, ειδικά στις φτωχότερες χώρες
 Η Ρωσία ζητά την άρση των τεχνητών φραγμών για την αποκατάσταση των αλυσίδων εφοδιασμού. «Τώρα πρέπει να χρησιμοποιούμε τα εθνικά νομίσματα πιο αποτελεσματικά, «αυτό θα ενισχύσει την κυριαρχία των χωρών». 
 Η Ρωσία ζητά να αποζημιωθεί το Αφγανιστάν για τις ζημιές που υπέστη τα χρόνια της κατοχής και το ξεπάγωμα των δεσμευμένων κεφαλαίων. 
 Η Μόσχα καλεί για ίδρυση και στενότερη συνεργασία με τη Διεθνή Τράπεζα Αντιτρομοκρατικών Δεδομένων.
(Την ώρα της δημοσίευσης των παραπάνω σημείων, η ομιλία συνεχιζόταν ακόμη).



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



13/10/2022  - 5.00 π.μ.
- Τα πλήγματα των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων σε κρίσιμες υποδομές της Ουκρανίας συνεχίστηκαν και χτες για 3η μέρα. Οι εκ περιτροπής διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος (και κάπου και της ύδρευσης) συνεχίζονται σε όλη, σχεδόν, τη χώρα. Παρά τις διαβεβαιώσεις του ουκρανικού Υπουργείου Ενέργειας περί «σταθεροποίησης» της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, οι ταυτόχρονες εκκλήσεις περί «ανάγκης για μεγάλη οικονομία» και οι επί του πρακτέου πολύωρες διακοπές της παροχής ηλεκτρικής ενέργειας μαρτυρούν το ακριβώς αντίθετο. Όταν μάλιστα ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας Ντενίς Σμιγάλ καλεί τους πολίτες να προμηθευτούν ζεστά ρούχα και «εναλλακτικές» πηγές θέρμανσης (ξύλα, κάρβουνα κοκ), αλλά και φακούς κ.ά. πηγές φωτισμού, καταλαβαίνει κανείς ότι τα πράγματα έγιναν μέσα σε 2-3 μέρες εξαιρετικά δύσκολα και άβολα, όχι μόνο για τους Ουκρανούς πολίτες, αλλά και για το καθεστώς του Κιέβου που πρέπει να εξηγήσει στους πολίτες πώς και γιατί οδηγήθηκε η χώρα σε αυτή την κατάσταση.
- Τα βασικότερα σημεία της ομιλίας του Βλαντίμιρ Πούτιν στο φόρουμ «Ενεργειακή Εβδομάδα», που ξεκίνησε χτες στη Μόσχα:
1. Η Ρωσία είναι έτοιμη να παραδώσει στην Ευρώπη ΟΣΟ φυσικό αέριο και πετρέλαιο χρειάζεται από τώρα και το φθινόπωρο και το χειμώνα. Η μπάλα είναι στους Ευρωπαίους.
2. Ο NordStream μπορεί να επισκευαστεί παρόλο που δεν μας δίνεται πρόσβαση (στη Ρωσία) στις έρευνες για ό,τι συνέβη.
3. Ακόμα κι έτσι μπορούμε να παραδίδουμε ΆΜΕΣΑ το φυσικό αέριο που περνούσε από τον NordStream μέσω TurkStream και με τη δημιουργία ενός hub στην Τουρκία με 4 διακλαδώσεις. Παράδοση στο Baumgarten, Αυστρία.
4. Η Ευρώπη σε αντίθετη περίπτωση θα έχει έλλειμμα 800 εκατ. κυβικών την ημέρα. Η επιβάρυνση για αγορά αμερικανικού LNG θα φτάσει τα 309 δισεκ. USD το χειμώνα.
- Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ψήφισε με 143 ψήφους υπέρ, 5 κατά και 35 αποχές το αντιρωσικό ψήφισμα που δεν αναγνωρίζει τα αποτελέσματα των δημοψηφισμάτων στις 4 πρώην Περιφέρειες της Ουκρανίας και καλεί τη Ρωσία να αποσύρει τα στρατεύματά της. Οι 5 χώρες που ψήφισαν κατά ήταν η Ρωσία, η Λευκορωσία, η ΛΔ Κορέας, η Νικαράγουα και η Βενεζουέλα. Χώρες όπως η Κίνα, η Ινδία, η Κούβα, η Αρμενία, το Καζαχστάν, το Ουζμπεκιστάν κ.ά. ήταν ανάμεσα σε αυτές που απείχαν. Ο αναπληρωτής μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ Ντμίτρι Πολιάνσκι, χαρακτήρισε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ως «πισωγύρισμα» για την αξιοπιστία του Οργανισμού και ως «δημοκρατία με το πιστόλι στον κρόταφο».
- Η FSB (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας) της Ρωσίας απέτρεψε μέσα σε μία μέρα 4 πιθανές τρομοκρατικές ενέργειες σε διάφορα μέρη της χώρας (Περιφέρεια Μόσχας, Νίζνι Ταγκίλ, Μπριανσκ) από συνεργάτες της SBU (Υπηρεσία Πληροφοριών της Ουκρανίας).
- Η Γερμανία αναμένεται να προμηθεύσει «σε σύντομο χρονικό διάστημα» την Ουκρανία με αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα IRIS-T, καθώς και με οβιδοβόλα και πυραυλικά συστήματα πολλαπλών εκτοξεύσεων Mars, σε άγνωστες, μέχρι στιγμής, ποσότητες.
- Ο Υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας Αλεξέι Ρέζνικοφ δήλωσε ότι το ζήτημα της προμήθειας του καθεστώτος του Κιέβου με αντιαεροπορικά συστήματα είναι το θέμα Νο1 στην ατζέντα της σύσκεψης για την παροχή στρατιωτικής «βοήθειας» προς την Ουκρανία από τις χώρες του ΝΑΤΟ, που θα διεξαχθεί σε λίγες μέρες στις Βρυξέλλες.
- Στο μεταξύ, οι τρεις υποψήφιοι για τα φετινά βραβεία του Ευρωκοινοβουλίου που φέρουν το όνομα του παλιού Σοβιετικού αντικαθεστωτικού Αντρέι Σάχαροφ, είναι: ο «ηρωικός ουκρανικός λαός», ο… Βλαντίμιρ Ζελένσκι και ο… Τζούλιαν Ασάνζ!!! Από τη στήλη το Ευρωκοινοβούλιο κερδίζει γι’ απόψε άκοπα το βραβείο της «π@π@ρ1@$ της ημέρας», κυρίως για τις δύο πρώτες επιλογές, αλλά και το πώς χώρεσε ανάμεσά τους η υποψηφιότητα του Τζούλιαν Ασάνζ, η οποία βρίσκεται στην ΕΝΤΕΛΏΣ ΑΝΤΊΘΕΤΗ κατεύθυνση από αυτές, από κάθε άποψη…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ο Μανώλης Σφακιανάκης, πρόεδρος Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας CSI, αποκάλυψε τα σύμβολα που χρησιμοποιούν μεταξύ τους οι παιδόφιλοι για να συνεννοούνται. Πολλοί από αυτούς τα έχουν σε μεταγιόν ή τα κάνουν τατουάζ για να τους… αναγνωρίζουν. «Δυστυχώς υπάρχουν ανάμεσά μας, τους συναντάμε, τους βλέπουμε αλλά δεν ξέρουμε. Χρησιμοποιούν κάποια σύμβολα, είναι μύησης και χαιρετισμού». Υ.Γ : το ίδιο logo έχει κ ''φιλανθρωπικο'' ιδρυμα ...
Ο λόγος για την Μη Κυβερνητική Οργάνωση “Elpida Home” που έχει δημιουργήσει ένα “Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων”, όπως το αποκαλεί, στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Αυτή δεν είναι όμως μια απλή, μια τυχαία, ΜΚΟ σαν τις περισσότερες από όλες τις άλλες. Έχει δημιουργηθεί από την “μαμά” η ΜΚΟ την SOLIDARITY NOW η οποία ως γνωστόν ανήκει -σε ποιον άλλον- στον Τζορτζ Σόρος. Και έχει δημιουργηθεί μέσω του ιδρύματος “RADCLIFF FOUNDΑTION” το οποίο χρηματοδοτείται τόσο από τον Σόρος όσο -και από τον άλλον …αγαπημένο μας- τον Μπιλ Κλιντον και ομώνυμο ίδρυμα CLINTON που έχει φτιάξει μαζί με την Χίλαρι.
Να θυμίσουμε ποια είναι επικεφαλής ως Γενική Διευθύντρια στην SOLIDARITY NOW του Σόρος; Η Αντιγόνη Λυμπεράκη, η αγαπημένη ανηψιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη -κόρη της αδελφή του- και εξαδέλφη του νυν πρωθυπουργού μας, Κούλη Μητσοτάκη. Και δεν είναι μόνο στενοί συγγενείς, αλλά και ομοϊδεάτες αφού εκτός από την εκλογή της ως βουλευτή με το “αδελφό” Ποτάμι του Στ. Θεοδωράκη το 2015 εμφορείται και από τις ίδιες αντιλήψεις μαζί του ιδιαύτερα στα εθνικά και (λαθρο)μεταναστευτικά θέματα.
Το μεγάλο ζήτημα με αυτό την ΜΚΟ είναι η απροκάλυπτη “προώθηση” εκ μέρους της ΠΑΔΙΔΟΦΙΛΙΑΣ. Ακριβώς… Και πέρα από όσα τυχόν συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες της, αρκούν τα ΣΗΜΑΤΑ αυτής της ΜΚΟ για να καταλάβει εύκολα κανείς ότι ναι, υπάρχει πολύ σοβαρό θέμα. Σήματα ακριβώς τα ίδια με αυτά που χρησιμοποιούν διεθνώς οι ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ. Και για να μην φανεί …υπερβολικό, δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι έχει ξεκινήσει διεθνώς -ακόμη και έσω του ΟΗΕ- εδώ και μερικά χρόνια, μια βρώμικη και αηδιαστική προσπάθεια η παιδοφιλία. Η προσπάθεια αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη και στις ΗΠΑ, ο δε Τραμπ ήταν αυτός που είχε εξαγγείλει “γρήγορη δίκη και θανατική ποινή στους παιδεραστές”. Τυχαίο ότι ο Σόρος τον πολέμησε με μένος και γι αυτό το θέμα; Όχι. Στην δε Ευρώπη, η Ολλανδία νομιμοποίησε και αναγνώρισε και επίσημα το κόμμα των παιδόφιλων που έχει βασικό του στόχο τη νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών!!!
Τα διεθνή σύμβολα των παιδοφίλων φαίνονται καθαρά τις φωτογραφίες που παρουσιάζουμε από το κτίριο του “Elpida Home” στην Θεσσαλονίκη με το λογότυπο της ΜΚΟ. Για να μην υπάρχει μάλιστα ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ότι αυτά είναι τα σύμβολα των εγκληματιών και διεστραμμένων παιδοφίλων, παρουσιάζουμε μαζί και το ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ του FBI που έχει δημοσιεύσει -και έχει “επικηρύξει” – τα σύμβολα που χρησιμοποιούν οι παιδόφιλοι και οι παιδεραστές για να προωθούν και να επικοινωνούν για τις ανώμαλες ορέξεις και πράξεις .
Η μεγαλύτερη επίσης ΑΠΟΔΕΙΞΗ της ενοχής που υπάρχει είναι ότι πριν από λίγο καιρό οι αρμόδιοι της ΜΚΟ αυτής έτρεξαν να αφαιρέσουν από το λογότυπο το “πατενταρισμένο” σύμβολο της παιδεραστίας. Ειδοποιήθηκαν και θέλησαν να προλάβουν τα χειρότερα και να κρύψουν αυτά που συνέβαιναν; Σημασία έχει ότι οι φωτογραφίες και τα ντοκουμέντα υπάρχουν που δείχνουν το πώς ήταν και πώς το …άλλαξαν. Όπως επίσης έχει σημασία ότι από την αρχή της ίδρυσής του, το 2016, “Elpida Home” δημιουργήθηκε με βασικό σκοπό τη φιλοξενία ασυνόδευτων … “προσφυγόπουλων”, μέχρι και 800 τον αριθμό
Όπως είπαμε το “Elpida Home” στήθηκε μέσω του Radcliffe Foundation, στο οποίο κάνει κουμάντο ο Φρανκ Τζούστρα, Καναδός δισεκατομμυριούχος, κολλητός του Σόρος και συμπρόεδρος μαζί του στο περίφημο International Crisis Group. Επίσης μανατζάρει και λεφτά του περιβόητου ιδρύματος ΚΛΙΝΤΟΝ. Σε μία από τις φωτογραφίες φαίνεται μάλιστα έξω από το “Elpida Home” υπό το σήμα των παιδοφίλων. Έχουν γραφτεί μάλιστα πολλά και για το ρόλο του στη διακίνηση παιδιών από την Αϊτή κυρίως μετά τον σεισμό και το τσουνάμι του 2010. Ο άλλος που φαίνεται δίπλα του στην φωτογραφία είναι ο Amed Khan, επίσης στενός συνεργάτης του Σόρος. Κι από την Αϊτή “ήρθαν” μετά από λίγα χρόνια και στην Ελλάδα όπου με την έκρηξη του λαθρομεταναστευτικού είχαμε και έχουμε τις ανεξέλεγκτες ροές και ασυνόδευτων “προσφυγόπουλων” πολλά από τα οποία …εξαφανίζονται προς διάφορες κατευθύνσεις, σε μια εποχή που οργιάζει και το trafficking ανηλίκων.
(οι ανωτέρω πληροφορίες από την Katerina Vovoli)
Και ποιες είπαμε ήταν οι πρώτες αρμοδιότητες που ανέλαβε ο ίδιος ο Μητσοτάκης; 1. τα ανήλικα και ασυνόδευτα προσφυγόπουλα (ρωτήστε τον Λιγνάδη γιατί) και 2. την ΕΥΠ. Προφανές γιατί.....
Σχολιο.- (2010 ΠΟΛΩΝΊΑ) Για την ψήφιση του νέου νόμου ο πολωνός πρωθυπουργός Ντόναλντ Τούσκ : Σύμφωνα με το νέο νόμο, όποιος έχει καταδικαστεί για βιασμό ανηλίκου κάτω.. των 15 ετών ή βίασε μέλη της οικογένειάς του, θα υποβάλλεται, από σήμερα, σε αναγκαστική ψυχολογική και φαρμακευτική θεραπεία για τη μείωση της σεξουαλικής του ορμής καθώς θα εκτίει το υπόλοιπο της φυλάκισής του. Η ‘θεραπεία’ θα είναι ενέσιμη και θα εξουδετερώσει τη λειτουργία των όρχεων, ώστε το άτομο να καταστεί ανίκανο σεξουαλικά.
Επιπρόσθετα με το νέο νόμο η καταδίκη για βιασμό ανηλίκων από τρία χρόνια αυξήθηκε στα δεκαπέντε. Ο νόμος προβλέπει ποινές φυλάκισης έως και τριών ετών για όσους έχουν καταδικαστεί για απόπειρα αποπλάνησης ανηλίκων κάτω των 15 ετών στο Διαδίκτυο. (2011-2022 ΕΛΛΑΔΑ) : Η Ελλάδα αναγνώρισε την παιδεραστία ως…«αναπηρία» από το…2011!!!!
Το Υπουργείο Εργασίας είπε ότι προστέθηκε στον κατάλογο για σκοπούς… “ιατρικής αξιολόγησης“!!!
Εξαγριωμένοι όλοι οι…ΥΠΑΡΚΤΟΙ ανάπηροι ανά την χώρα γιατί πλέον ο κάθε “ανάπηρος” ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ θα δικαιούται αποζημίωση υψηλότερη από αυτήν που έχουν υποστεί…ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΝ!!!
Την είδηση αυτήν την έχουν θάψει τα ΜΜΕ!!!
Οταν προειδοποιήσαμε το ... «Χαμόγελο του Παιδιού» για το μεγάλο σκάνδαλο «Πιτσαγκέιτ» που αφορά τα εγκλήματα των παιδεραστών της Ουάσινγκτον και πως συνδέεται και με την…ΕΛΛΑΔΑ, μας αγνόησαν!!! Όταν τους αποδείξαμε πως συνδέονται και…ΑΥΤΟΙ με το ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ κάπως –αυτοί θα ξέρουν- μας ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΜΗΝΥΣΗ !!! 
Βέβαια, μελέτες δείχνουν ότι ο χημικός ευνουχισμός κάνει τους παιδοβιαστές (γιατί παιδοβιαστές είναι και όχι παιδόφιλοι ή παιδεραστές) ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ. Η λύση στο πρόβλημα είναι ισόβιος εγκλεισμός (αλλά κατά κυριολεξία) ή θανατική ποινή.....
Σχολιο.- Βέβαια, μελέτες δείχνουν ότι ο χημικός ευνουχισμός κάνει τους παιδοβιαστές (γιατί παιδοβιαστές είναι και όχι παιδόφιλοι ή παιδεραστές) ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ. Η λύση στο πρόβλημα είναι ισόβιος εγκλεισμός (αλλά κατά κυριολεξία) ή θανατική ποινή.....
Εννοώ ότι υπάρχουν έγγραφα που πήγαν ως κατευθυντηρια οδηγία σε δημόσιες υπηρεσίες, όπου εμμέσως πλην σαφώς εμπεριεχονται σε αριθμημένα και εξατομικευμενα παραδείγματα ώστε να αποφύγουμε ρατσιστικες συμπεριφορές.
Η πρόσφατη εμφάνιση λογοτύπου στην επίσημη κοινότητα λοατκι, όπου age doesn't matter, ειναι ηλιου φαεινοτερη μεθόδευση.
Σταδιακά εντάσσονται στις λοατκι κοινότητες, με την δικαιολογία του ομοφυλου έρωτα, έστω κι αν το ανήλικο είναι κάτω των 16.
Σχολιο.- Το LGBTQ.... έγινε για να βάλουν μέσα και το Ρ. Είχα δει σε ντοκιμαντέρ παιδοφιλίας το σήμα της Ελπίδας και το έψαξα. Το ψάρι βρωμά από το κεφάλι.
Επίσης το Pizzagate έβγαλε στην επιφάνεια όλο αυτό το βόθρο στην Αμερική. Για αυτό δεν συγχωρούν τον Ασσανζ. Ο Επστέιν ήταν άνθρωπος της Μοσσάντ και εγκλώβιζε πολιτικούς ώστε να τους κρατά στο χέρι το Ισραήλ και να κάνουν ότι θέλει. Η Βρετανική Μοναρχία είναι επίσης βαθιά χωμένη στα σκάνδαλα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ανάρτηση #4 εντός 48 ωρών από την τεράστια είδηση/ανακοίνωση/αποκάλυψη (από τους διευθυντές της PFIZER), μέσα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, ότι το εμβόλιο ΔΕΝ δοκιμάστηκε ποτέ για την πρόληψη της μετάδοσης!!!!!!!! 
Το «εμβολιαστείτε για τους άλλους» ήταν από την πρώτη στιγμή ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ψέμα. Ο μόνος σκοπός του διαβατηρίου COVID ήταν για να εξαναγκάσει τους ανθρώπους να εμβολιαστούν. Μένει να μάθουμε το γιατί. Εμείς οι ψεκασμένοι συνωμοσιολόγοι το ξέραμε από την πρώτη στιγμή. Όπως ξέραμε και το γιατί. Μένει να το παραδεχτούν κι οι ίδιοι. Αυτό όμως θα γίνει μάλλον μέσα σε δικαστικές αίθουσες...
Μια απορία έχω όμως. Πόσες λιγναδιάδες θα ζήσουμε για να στραφεί η κοινή γνώμη μακριά από αυτή την τεράστια αλήθεια; Μήπως χρειαστεί κι ένας ελληνοτουρκικός πόλεμος; τώρα ειδικά που τρέμουν τα θεμέλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης; πόσο θα εκβιάσει ο σουλτάνος; που δείχνει πόσο ικανός εκβιαστής (διαπραγματευτής αν θέλετε) είναι; μάθατε φαντάζομαι ότι πέτυχε αυτό που πήγε να κάνει ο Καραμανλής πριν 15 χρόνια με τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολή έτσι; κανείς δεν σέβεται όποιον θεωρεί δεδομένο έτσι αγαπητοί φίλοι μου; Μήπως χρειαστεί και μια κλιμάκωση του ρωσονατοϊκού πολέμου; μήπως θα ζήσουμε ακόμα κι ένα παγκόσμιο πόλεμο για να αποφύγει η συμμορία του Νταβός, το βαθύ "κράτος" της παγκοσμιοποίησης, τις ευθύνες της για την κατασκευασμένη planδημία και για τα εμβόλια που εκτός από άχρηστα αποδείχθηκαν και άκρως επικίνδυνα; 
Θα θέλατε να τοποθετηθείτε πάνω στην απορία μου; έχω μεγάλη περιέργεια για τις απαντήσεις σας....
Πλέον η αλήθεια ταξιδεύει παντού. Ακόμα και στην καρδιά του κτήνους. Στις ΗΠΑ.....



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Και μια πτυχή της Ιστορίας που έχει σχέση με την Ελλάδα:
Όταν στις 6 Απριλίου 1941 τα χιτλερικά στρατεύματα εισέβαλαν στα Βαλκάνια και η Αγγλία ζήτησε από την Άγκυρα να διακόψει τουλάχιστον τις διπλωματικές της σχέσεις με τον Άξονα, ως ένδειξη αλληλεγγύης προς τους Έλληνες, ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Ρουστού Σαράτσογλου όχι μόνο αρνήθηκε να προσχωρήσει η χώρα του στον πόλεμο, στο πλευρό των συμμάχων, αλλά απέρριψε ακόμη και μια απλή συμβολική διπλωματική αποδοκιμασία της επίθεσης κατά της Ελλάδος. Η τακτική να «παίζει σε δύο ταμπλό» είχε να κάνει με την επιδίωξη της άρχουσας τάξης για την εξασφάλιση των περισσότερων ανταλλαγμάτων. 
Όπως έγινε γνωστό στις διαπραγματεύσεις και με τις δύο πλευρές οι Τούρκοι απαιτούσαν όχι μόνο εδάφη, όπως τη Θράκη, την Κριμαία, την Υπερκαυκασία, αλλά και δικαιώματα με το αναχρονιστικό σύστημα των «εντολών» στη Συρία, στο Ιράκ, στην Αίγυπτο και στην Αλβανία. 
Επίσης, εξέφραζαν την επιθυμία να αποκτήσουν ελληνοκατοικημένες περιοχές, όπως τα ανατολικά νησιά του Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, την Κύπρο και επιπλέον το λιμάνι της Θεσσαλονίκης!
ΠΑΚΤΩΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ
Την 1η Ιουνίου 1942 υπογράφεται μία ακόμη εμπορική συμφωνία Βερολίνου — Άγκυρας: 
Η Γερμανία παραλαμβάνει 45.000 τόνους χρωμίου και στέλνει σε αντάλλαγμα οπλισμό. Ενώ από το 1943 ως το 1944 θα εξαχθούν από την Τουρκία στη ναζιστική Γερμανία άλλοι 90.000 τόνοι χρωμίου. 
Ο Χίτλερ, , δηλώνει στον Μουσολίνι, στις 29 Απριλίου 1942 στο Σάλτζμπουργκ, ότι η Τουρκία πολύ γρήγορα θα γίνει σύμμαχος και συζητείται να της παραχωρήσουν τα ελληνικά νησιά. 
Ο Αλμπερτ Σπίερ, τον Νοέμβριο του 1943 ενημέρωνε τον Χίτλερ ότι αν τερματιζόταν η παροχή χρωμίου από την Τουρκία, ο πόλεμος θα τελείωνε σε δέκα μήνες, δηλαδή τον Οκτώβριο του 1944.
Σχετικά δε με τον χρυσό, με τον οποίο πλήρωναν οι Γερμανοί τους Τούρκους για τις υπηρεσίες τους, αναφέρεται ότι τα αποθέματα χρυσού της Τουρκίας από 27 τόνοι που ήταν στην αρχή του πολέμου έφτασαν στο τέλος του σε περισσότερους από 216 τόνους.
Με τη Γερμανία «διακόπτει» τις διπλωματικές σχέσεις τον Αύγουστο του 1944 και στις 23 Φλεβάρη του 1945 κηρύττει τον «πόλεμο» με τη Γερμανία.
Ο πόλεμος όμως έχει τελειώσει και δεν ρίχνει ούτε μια ντουφεκιά…"



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η μητέρα της 12χρονης κατηγορείται για μαστροπεία, καθώς βρέθηκε στο λογαριασμό της ένα ύποπτο έμβασμα των 25€
Και θυμάμαι τώρα κάτι εμβάσματα των 4 εκ. ευρώ στην υπόθεση του Noor1 που κρίθηκαν αδιάφορα από την Εισαγγελία Εφετών Πειραιά



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σας το είχα πει ότι όποιος θα κατηγορείται για παιδεραστία μετά τον Λιγνάδη θα παίρνει τον Κούγια;
Σας το χα πει κι αυτό
Έχει ξεκολιαστει ο κοντοπουτανος λεμε
Σχολιο.- ισόβια στο τανακι την δωδεκάχρονη που έμπλεξε αυτόν τον αμεμπτου ηθικής συνάνθρωπο μας



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η πολυαγαπημένη μας εφημερίδα του Κυρίου Βανγκέλη,που ο γιος του κατηγορούμενου 53χρονου είναι υπάλληλός του....ε....αυτουνού.
Όσο κυκλοφορούσαν οι φωτογραφίες του παιδοβιαστη μαστροπου με τη μισή ΝΔ και κορυφώνονταν οι πιέσεις για τους 213, τα ΝΕΑ κάναν τουμπεκί. Σήμερα που γίνεται συστηματική προσπάθεια να μετατοπιστεί η ευθύνη αλλά και η κουβέντα στη μάνα, τα ΝΕΑ πρωτοσέλιδο μαύρο με ξύλινη επιγραφή Φρίκη.
 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συνελήφθη και ο πατέρας ο οποίος είναι τζάνκι και ρομά,οπότε,όπως θα καταλάβατε σχόλασε ο γάμος Κύριοι
Από δω και πέρα η φάση είναι μόνο για σήριαλ και τηλεθέαση στους βόθρους.
Το τέλος της υπόθεσης όλοι οι νοήμονες το κατάλαβαν
Μέχρι την επόμενη υπόθεση παιδοβιασμού στην Ταϊλάνδη της Μεσογείου τα λέμε
Σχολιο.- Το τζάκι που είχε πατερας , είναι εναλλακτική λύση θέρμανσης ..... Με το ρεύμα στα ύψη , δε καταλαβαίνω γιατί συνελήφθη ...... Επίσης και τι έγινε που είναι Ρόμα....Άλλος Ρόμα, άλλος Γιουβέντους, άλλος Ιντερ......έτσι πάει ....
Σχολιο.- ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Σχολιο.- Οι γονέοι φταίγανε
Πως δεν το καταλάβατε από την αρχή, απορώ.
Και ήταν και αχάριστοι, βγάζανε άκοπα ένα μεροκάματο από τον κ. Ήλια που βοήθαγε όσους χρειάζονταν λεφτά, όπως λένε οι κάτοικοι στον Κολωνό και τον ήξεραν όλοι στη γειτονιά του.
Σχολιο.- Θα πάει μέσα το τζάνκι και η μάνα που έκανε τη καταγγελία, για να μάθει, και οι 213 που περίμεναν στην ουρά να γαμησουν οι παλαιοδεξιοί οικογενειάρχιδες, θα τη βγάλουν λάδι και θα ζητάνε την άνοιξη να τους ψηφίσουμε τι δεν καταλαβαίνεις;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



80 χρόνια πριν φορούσαν κουκούλα.
Σήμερα έχουν κανάλια.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



σα σήμερα, -Πέμπτη τότε- 12 Οκτώβρη 1944, μετά από 1.224 μέρες κατοχής, οι Γερμανοί αποχωρούν από την Αθήνα
Όλες αυτές τις μέρες οι Αθηναίοι έζησαν 
πείνα, 
λοιμό, 
διώξεις, 
ξύλο, 
φυλακές, 
βασανιστήρια, 
εκτελέσεις...
ομως δε λύγισαν. 
ο μύθος του αλύγιστου ελληνικού λαού ξεκίνησε απ τα περήφανα βουνά μας, 
αλλα και απ τους αγωνιστές στις μεγάλες πόλεις που,
άοπλοι,
σήκωσαν το ανάστημα τους, μπροστά στον ειδεχθέστερο στρατό που συγκροτήθηκε ποτέ στην Ευρώπη.
τη Βέρμαχτ...!!!
Τρανό παράδειγμα η 17χρονη Επονίτισσα,
η Παναγιώτα Σταθοπούλου που στις 22 Ιουλίου 1943, στη διαδήλωση του ΕΑΜ ενάντια στην προσάρτιση της Μακεδονίας από την Φασιστική Βουλγαρία, στη διασταύρωση των οδών Πανεπιστημίου και Ομήρου 
προσπάθησε με το σώμα της να ακινητοποιήσει ένα άρμα.
Ένας Γερμανός, μέλος του πληρώματος, την πυροβόλησε και τη σκότωσε.... 
αλλο παράδειγμα η 19χρονη φοιτήτρια της Γαλλικής Ακαδημίας, 
Κούλα Λίλη
που επιτέθηκε στον οδηγό του άρματος με το τακούνι του παπουτσιού της, αλλά έπεσε κι αυτή νεκρή από τα πυρά του πληρώματος.
την ημέρα εκείνη, έχασαν τη ζωη του 30 διαδηλωτές ενω 300 τραυματίστηκαν και 500 συνελήφθησαν.... 
Όμως ο ελληνικός λαός, ο λαός της Αθήνας, δεν το έβαλε κάτω, ποτε δεν το εβαλε κατω...
εκατοντάδες μικρές ή μεγαλύτερες αντιστασιακές πράξεις γίνονταν σχεδόν κάθε μέρα
Πράξεις που έδειχναν οτι οι Έλληνες είναι ενωμένοι και μονιασμένοι έναντι του κοινού εχθρού
και που θα τον χτυπούν μέχρι να φύγει
σα σήμερα λοιπόν λίγο μετά τις 9 το πρωί όταν έφυγαν οι Γερμανοί, ξεχύθηκε όλος ο λαός στους δρόμους.
Τέτοια ομοψυχία δε θα ξαναυπάρξει
μια ομοψυχία που θα κρατήσει 52 μέρες
τα δεκεμβριανά έρχονται καλπάζοντας και θα είναι η αρχή του ρήγματος που θα χωρίσει τούς Έλληνες για πάντα σε δυο αλληλομισουμενα στρατόπεδα
Ξέρετε γιατί;
για έναν και μοναδικό λόγο.
ΔΕΝ ΑΠΟΔΟΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
οι προδότες, οι συνεργάτες των Γερμανών, οι κουκουλοφόροι, δεν τιμωρήθηκαν ποτέ.
Αντίθετα,
Κατέλαβαν τους αρμούς της εξουσίας και δίωκαν αυτούς που πολέμησαν τους Γερμανούς
η αδικία αυτή θα είναι το μεγαλύτερο κρίμα ολόκληρης της ελληνικής ιστορίας



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όλα στο φως λένε, Να αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της λένε, Ξέρει κανείς αν ο αντιπρόεδρος του ΣΤΕ βρίσκεται στη φυλακή μετά την υπόθεση ναρκωτικών και παιδεραστίας με ανήλικους;; Ειναι ο ανώτατος δικαστικος που έκρινε οτι τα μνημόνια ειναι Νόμιμα !!!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



13/10/1904 Σκοτώνεται σε ηλικία μόλις 34 χρονών ο Παύλος Μελάς, αξιωματικός του πυροβολικού και Μακεδονομάχος. Βρισκόταν στο χωριό Στάτιστα της Καστοριάς με τους άνδρες του, όταν σε συμπλοκή με τις οθωμανικές αρχές τραυματίστηκε σοβαρά και άφησε την τελευταία του πνοή.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Maria Denaxa
-Το δικαίωμα του ανθρώπου και του πολίτη να πληροφορεί και να πληροφορείται ελεύθερα είναι αναφαίρετο. Η πληροφόρηση είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα ή μέσο προπαγάνδας. 
-Ο δημοσιογράφος δικαιούται και οφείλει:
α. Να θεωρεί πρώτιστο καθήκον του προς την κοινωνία και τον εαυτό του τη δημοσιοποίηση όλης της αλήθειας.
β. Να θεωρεί προσβολή για την κοινωνία και πράξη μειωτική για τον εαυτό του τη διαστρέβλωση, την απόκρυψη, την αλλοίωση ή την πλαστογράφηση των πραγματικών περιστατικών.
Aπόσπασμα απο τις αρχές δεοντολογίας του δημοσιογραφικού επαγγέλματος και παρακάτω μια είδηση που θα έπρεπε να είναι παντού 

Δήλωση του Ρομπ Ρος Ολλανδού ευρωβουλευτή για την πανδημία
Τα εμβόλια δεν είχαν στόχο την πανδημία



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτέζ, η τσιρ λιντερ των απανταχού εξ αριστερών όμως οπαδών του Δημοκρατικού κόμματος.
Μέχρι πρόσφατα, όταν ο εντόπιος ΣΥΡΙΖΑ ήταν στα ντουζένια του, την είχαν αναγορεύσει κάποιοι συντοπίτες μας σε κάτι σαν τον θηλυκό Τσίπρα των ΗΠΑ.
Φυσικά στη εξωτερική πολιτική είναι, σχεδόν, πλήρως ευθυγραμμισμένη με την επίσημη γραμμή και βρίσκεται πάντα στην σωστή μεριά της ιστορίας, εκείνης που λέγεται «το νεκροταφείο των κινημάτων» aka Democrats.
Δεν είναι η μόνη φορά που την κράζουν δημόσια. Και αναρωτιόμαστε πως κάποια που την ονομάζουν «σοσιαλίστρια» δέχεται να συνοδεύεται από την Μυστική Υπηρεσία τόσο επιδεικτικά μάλιστα. Ο «σοσιαλισμός» της φαίνεται να έχει την ανάγκη της προστασίας από την λαϊκή κατακραυγή.
Προφανώς δεν συμμεριζόμαστε τους φόβους των αμερικανών για πυρηνικό πόλεμο, είναι νωρίς ακόμα μια τέτοια κλιμάκωση, την επόμενη δεκαετία ίσως.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Κωνσταντινα που ειναι τρανς κ χρυσαυγουλο μενει απεναντι μου. Ειναι μυθομανης ψυχικα διαταραγμενη κ τη βοηθαμε ολοι στη γειτονια (οταν βγαζουμε ακρη μαζι της)
Δεν εχει οικο ανοχης στο Γκαζι 
δεν ειναι προεδρος των εκδιδομενων. Ειναι ενα ναυαγιο της ζωης κ εχει ξωκειλει τοσο που σκεφτηκε πως ειναι καλη ιδεα να κερδισει τα 15λ δημοσιοτητας πανω σε μια βδελυρη υποθεση παιδοφιλιας.
Και γυρνωντας την ειδα να βγαζει λογο στα καναλια. Που την εβγαλαν στον "αερα" χωρις να τσεκαρουν αν ειν οντως αυτη που λεει. 
Ακομη κ οταν μια ρεπορτερ ρωτησε "μα εσεις αφηνατε ενα ανηλικο στο χωρο σας;" κ η Κωσταντινα τα χασε στιγμιαια κ επανηλθε λεγοντας δεν ημουν εκει ήταν η υπηρεσια ολοι συνεχισαν σα να μη συμβαινει τιποτα να τη φιλμαρουν που κραδαινε το αδειανο στικακι με τους επωνυμους όπως ελεγε.
Κι αυτο λεει οσα πρεπει να ξερετε για το επιπεδο της ενημερωσης στη χωρα.
Και φτανοντας στην Αθηνα διετρεξα το timeline μου κ ειδα δεκαδες ποστ για την προσπαθεια συγκαλυψης κ την ανακριτρια που δεν πηρε το στικακι. Και φωτο της Κωσταντινας με Πατουλη κ Μπακογιαννη (δουλευει σε καποιο Δημο καθαριστρια ναι) κ θεωριες συνομωσιας για τη διαδρομη του κυκλωματος. 
Τι κ αν η πραγματικη προεδρος εκδιδομενων ειχε δηλωσει οτι ολα αυτα δεν ισχυουν. 
Η Κωσταντινα χθες βραδυ κοιμηθηκε ευτυχισμενη. Την ηξερε πια ολη η Ελλαδα. Ειχε γινει πρωτη ειδηση. Αποψε θα γυρναει στη γειτονια κ θα της λενε ολοι οτι την ειδαν στην τηλεοραση. Βρισκεται σε καθε timeline.
Σε λιγες μερες θα ψαχνει παλι στα σκουπιδια, θα βριζει τον πακιστανο στη γωνια, θα μου φερνει κονσερβα "για τα γατακια" κ θα μου ζηταει φαγητο "γιατι δεν εχει φαει τιποτα ολη μερα" ... θα μιλαει μονη της στο δρομο και θα παρει αγκαλια πριν κοιμηθει σαν πολυτιμο λουτρινο τον υπεροχο νεο κοσμο που εφτιαξε στα media.
Διοτι το Μεσο ειναι το μηνυμα.
ΥΓ. Ηδη το μετανιωσα που το γραψα αυτο το κειμενο οποτε παρτε δυο γατες
ΥΓ2. Μην αρχισουν οι μλκιες μπορω να αποδειξω ο,τι εγραψα. Ειμαι ακομη δημοσιογραφος. Για τους ευαισθητουληδες το τρανς δεν αναφερεται ως "ατοπημα" αλλα σε αντιδιαστολη με το συγκερασμο της με τη Χρυση Αυγη.
ΥΓ3. Η Κωνσταντινα πριν μια ωρα εφυγε κ μας ειπε με δυνατη φωνη οτι παει στο Mega. Ελπιζω οχι. Κι αν ναι οτι δε θα την καννιβαλισουν
Update: πηγε και ειπε αλλα που ολως τυχαιως βαζουν τη μητερα στο στοχαστρο. Τοσο που σκεφτηκα οτι ισως ειναι σε διατεταγμενη υπηρεσια. Αν κ ξερω ποσο χειριστικη ειναι. Και φυσικα ουδεις ρωτησε αν εχει αδεια ο οικος ανοχης κ αρα μπορει να τσεκαρει αν ειναι οντως ιδιοκτητρια ή γιατι ειπε οτι ειναι προεδρος κ τοσα αλλα που δεν κολλανε. 
Γυρισε βαμμενη απο ετερη συνεντευξη στην οποια καταθαψε το Μιχο κ πλεον ξερω οτι ναι its showtime



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



19χρονη καταγγέλλει σήμερα πως έπεσε θύμα βιασμού μέσα στο Α.Τ Ομονοίας απο δύο άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ
Στην κατάθεση που έδωσαν στο Εσωτερικών Υποθέσεων ο ένας αρνήθηκε την συμμετοχή του στον βιασμό ενώ ο άλλος υποστήριξε πως υπήρξε σεξουαλικη πράξη με την συναίνεση της καταγγέλουσας και αρνήθηκε πως το περιστατικό έγινε εντός του τμήματος .
Απο αυτή την αστυνομία περιμένετε να συλλάβει τους 213 ;

Αποκλείεται αστυνομικοί να βίασαν γυναίκα σε Αστυνομικό Τμήμα.
Φαίνονται ήρεμοι άνθρωποι, οι οποίοι δεν εκμεταλλεύονται ποτέ την εξουσία που τους δόθηκε & φυσικά τηρούν πάντα τα πρωτόκολλα.
Εδώ στις 18/10/019 στο ΑΤ Ομονοίας βασανίζουν άτομο με αναπηρία, στη συνέχεια δένουν το δικηγόρο που καταγγέλλει & αρπάζουν βίαια το κινητό του δημοσιογράφου Vagelis Triantis, για να μην καταγραφεί το γεγονός.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από δω φαίνεται ότι Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ 
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η θεία του ανήλικου κοριτσιού, μόλις εντόπισε στο κινητό της δωδεκάχρονης μηνύματα του Μίχου, τα προώθησε στη μητέρα. Εκείνη, εμφανίζεται, αμέσως μόλις διάβασε τα μηνύματα του κατηγορούμενου προς την κόρη της, να απευθύνθηκε σ’ εκείνον, επίσης με μήνυμα, γράφοντας: «Βρωμιάρη, ανώμαλε, τι είναι αυτό που έκανες στο παιδί μου». Στη συνέχεια φαίνεται πως του έστειλε και δεύτερο μήνυμα στο οποίο τον αποκαλούσε παιδεραστή. Εκείνος, εμφανίζεται ιδιαίτερα ψύχραιμος και της ζητάει να περάσει από κάποιο μέρος στο οποίο βρίσκεται (πιθανώς το κατάστημά του), πιθανότατα για να συζητήσουν. Η απάντησή του προς τη μητέρα είναι συγκεκριμένα, «ηρέμησε κι έλα από ‘δω».
«Δεν θα πάνε μέσα μόνο εμένα»
Στη συνέχεια της μεταξύ τους συνομιλίας, η μητέρα ρώτησε τον Μίχο ποιος έστελνε τα μηνύματα στο παιδί της, ενώ εκείνος της απάντησε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες «τα είπατε όλα στη γυναίκα μου, τι θέλεις τώρα;». Από τα μηνύματά του αυτά, φαίνεται, σαν να μην είχε καν αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης και το ειδεχθές έγκλημα που ο ίδιος κατηγορείται ότι έχει τελέσει. Φαίνεται όμως, ότι ο μεταξύ τους διάλογος μέσω μηνυμάτων συνεχίστηκε, με τη μητέρα να είναι ολοένα πιο εκνευρισμένη και να διαμηνύει στον Μίχο ότι θα τον καταγγείλει.
Μητέρα : «Δεν θα τη γλιτώσεις. Θα το ανοίξεις το στόμα σου, αλλά εκεί που πρέπει. Θα σε πάνε σηκωτό»
Μίχος : «Ηρέμησε. Αν με πάνε μέσα, δεν θα πάνε μόνο εμένα».
Μητέρα :«Διανοείσαι τι έχεις κάνει κάθαρμα; Η θεία της έχει φρικάρει. Θα βρω τα μηνύματα, θα τα στείλω στη γυναίκα και τον γιο σου. Με το δωδεκάχρονο ρε αλήτη; Θα σε θάψω. Ο τάφος σου θα γίνει».
Μίχος: «εγώ ήμουν, οκ».
«Πήγαινες το παιδί, στον ανώμαλο»
Όσα σοκαριστικά προκύπτουν από αυτή την πρώτη συνομιλία του Μίχου με τη μητέρα της δωδεκάχρονης, δεν σταματούν εδώ. Από άλλο μήνυμα της μάνας, προκύπτει ότι ο μαστροπός πιθανώς πήγαινε το παιδί σε κάποια εκκλησία. Η μητέρα της ανήλικης εμφανίζεται να γράφει στον Μίχο: «κλαίω όλη νύχτα. Θα πάθει η καρδιά μου, που έπαιρνες το παιδί και το πήγαινες στον ανώμαλο στον Άγιο Α. (αναφέρει το όνομα της εκκλησίας) Θα σου φάω το λαρύγγι».
Ιδιαιτέρως απεχθές είναι τέλος ένα ακόμη μήνυμα προς τον βασικό κατηγορούμενο. 
Σύμφωνα με όσα λέει η μάνα στον Μίχο, εκείνος φέρεται να έλεγε στο παιδί ακόμη και που θέλει να ολοκληρώσει
. «Θα τα πούμε στο τμήμα. Θα σε θάψω, ήρθε το τέλος σου», φαίνεται να κατέληξε η μάνα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δηλαδή, μια μάνα (δεν ξέρω τι έκανε, αλλά αν έκανε να πληρώσει και με το παραπάνω) πήγε να καταγγείλει τους βιαστές της κόρης της με τους οποίους συνεργάζεται. Στο ΑΤ Κολωνού δεν την δέχονται. 
Πάει την επόμενη στη ΓΑΔΑ και κάνει την καταγγελία.
Η καταγγελία γίνεται στις 3 Σεπτεμβρίου.
Περνάει ένας μήνας και μισός και τα σαίνια της ΕΛ.Ας συλλαμβάνουν τους δυο τύπους (Μίχο - Σοφιανίδη). 
Την επόμενη μέρα συλλαμβάνουν και την ίδια. 
Η μάνα αυτή, που μετέχει στο κύκλωμα αρνείται να πάρει 10 ζεστά χιλιαρικάκια από τη σύζυγο του Μίχου.
Της αρκούν τα 25 ευρά που βγάζει από την κόρη της που προωθεί. 
Μια φαφούτα ψυχασθενείς τρανς λέει ότι είναι δήθεν ιδιοκτήτρια Οίκου Ανοχής και καταγγέλλει ότι ο Μίχος πήγαινε τη 12χρονη στο μαγαζί της και το βίαζαν πελάτες. Έχει και αποδείξεις λέει σε ένα άδεο στικάκι κομπιούτερ. 
Η εισαγγελέας την πετάει έξω με τις κλωτσιές αντί να την μαζέψει το μεταγωγών και να την μεταφέρει σε σουίτα στον Κορυδαλλό ή στο Ψυχιατρείο.
Τα 213 ονόματα δεν τα ξέρει κανένας και δεν έχει αμοληθεί ακόμα η αστυνομία αλλά προφανώς έχοντας εργασίες να φυλάει την άλλη την αστυνομία στο πανεπιστήμιο περιμένει να ηρεμήσουν τα πράματα με τους φοιτητές για να ευκαιρήσουν.
Αν αυτά είναι λογικά τότε θα περιμένω να δω τις πτήσεις των γαϊδάρων που αποδημούν για ζεστότερα μέρη. Μη γελάτε, είναι λογικότερο...."



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Συλλάβανε και τον πατέρα, τα παιδιά σε «δομές» για να μπορούν να τα βιάζουν πιο άνετα οι φίλοι του Κούλη.
Πολλοί από σας που τα ρίχνετε στην μητέρα βγάζατε λογύδρια για περιστατικά που ο πατέρας βίαζε το παιδί του και η μάνα έκανε πως δεν καταλάβαινε γιατί φοβόταν τι θα συμβεί και πως θα το αντιμετωπίσει η «κοινωνία». 
Εσείς είστε αυτή η «κοινωνία», εσάς φοβούνται αυτές οι γυναίκες και σιωπούν.
Ολη η σαπίλα του ντουνιά"

Καννιβαλοι και ρινόκεροι του Ιονέσκο είσαστε και τρώτε αμασητη όλη την καθεστωτική προπαγανδα ενός άθλιου σάπιου συστήματος 
Γράψτε πάλι "metoo "και λογυδρια για τις γυναίκες του Ιράν υποκριτές ηλίθιοι και ηλίθιες ,δεν σταθήκατε ούτε ΛΕΠΤΟ στο πλάι της φτωχής γυναίκας με τα 8 παιδιά ..μισείτε τους φτωχούς γι'αυτό 
ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ 
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΡΕΤΙΝΟΙ 
.α ναι ,και αφήνετε τα παιδιά σας να αργοπεθαίνουν σε νοσοκομεία διαλυμένα από φασίστες υπουργούς και να τρώνε ξύλο από ΜΑΤαδες οι έφηβοι και οι φοιτητές ,τα παιδιά σας εσείς οι ασπιλοι γονείς ,τι κοροϊδία 
Μια μέρα όλο αυτός ο εμετός θα σας πνίξει



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



2 εμβάσματα των 20 ευρώ οδηγούν σε σύλληψη την.μητερα του θύματος ενώ άλλοι που έχουν φάει χιλιάδες ευρώ από το δημόσιο χρήμα παρταρουν στην Μύκονο ..
Εννοείται ότι έχουμε εμπιστοσύνη στην "δικαιοσύνη "που ενοχοποιει την πρώην εισαγγελέα Τουλουπακη 
Το μύνημα είναι ένα : μην τολμήσετε να καταγγείλετε παιδεραστές και διαφθορά σε υψηλά κλιμάκια ,θα βρεθείτε φυλακή 
213 ονόματα ζητούσαμε,την μάνα συνέλαβαν 

Η γιαγιά της 12χρονης.
"Πήγε η άλλη να της δώσει δέκα χιλιάρικα και της λέει δεν πληρώνεται η τιμή και η ψυχολογία. 
Είμαστε όλη η οικογένεια σε άσχημη κατάσταση, δεν μπορούμε, δεν είμαι καλά σήμερα θα με πεθάνουν. 
Είναι δυνατόν να συλλάβουν τη μάνα; Τι θα τα κάνει τόσα παιδιά; 
Εγώ είμαι άρρωστη πώς να τα κρατήσω εδώ πέρα; 
Είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο για 20 ευρώ;".



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο τέλος θα πούνε ότι σατανικες μάνα και κόρη έστησαν πλεκτάνη στον τίμιο και καλό αθώο πατριωτη που ήταν και θεοσεβουμενος αλλά και φιλότεχνος
213 ονόματα περιμέναμε, τη μάνα του θύματος πιάσανε.
Σχολιο.- Αν συνεχίσετε να απαιτείτε τα ονόματα των βιαστών, θα συλλάβουν και τη γιαγιά. Και τη Γιαδικιάρογλου.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συνελήφθη για μαστροπεία η μητέρα της 12χρονης.
Αν το συνδυάσουμε με τις πληροφορίες ότι κι άλλες ανήλικες υπήρχαν στο κύκλωμα παιδεραστίας και εκπόρνευσης, το μήνυμα που δέχονται οι μητέρες αυτών των άλλων είναι σαφές.
Σιωπή, αλλιώς θα συλληφθείτε.
Άρα το μεγαλύτερο μέρος του κυκλώματος την γλυτώνει.
Σ' αυτές τις περιπτώσεις αφήνεις απείραχτα τα μικρά ψάρια για να εξαρθρώσεις τις συμμορίες των καρχαριών.
Εδώ δεν έγινε έτσι.
Τι στο καλό.
Αφού οι αρμόδιοι δεν το σκέφτονται από μόνοι τους, ένα LAW & ORDER δεν έχουν δει ποτέ τους;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπουρκίνα ΦΑΣΟ ..εδώ κάτοικοι καταφέρονται κατά της γαλλικής αποικιοκρατιας που τους πίνει το αίμα εδώ και 60 χρόνια ..θα ναι τίποτα πράκτορες του Πούτιν ,μα είναι δυνατόν να είναι αντιιμπεριαλιστες κατά της καλής Γαλλίας?


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από πλευράς της η Ταραχοπούλου σχολίασε ότι ο 53χρονος είχε σχέδιο να ενοχοποιήσει τη μητέρα και γι αυτό κατέθεσε τα χρήματα στον λογαριασμό της. 
Σύμφωνα με όσα μετέφεραν οι δικηγόροι της της οικογένειας Απόστολος Λύτρας και Ασπασία Ταραχοπούλου, η 38χρονη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, κλαίει και λέει ότι θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της, ενώ αρνείται όλες τις κατηγορίες. 
Την ίδια ώρα, σε δηλώσεις του, ο κ. Λύτρας παραδέχτηκε ότι βρέθηκαν εμβάσματα στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας.
Σύμφωνα με τον ίδιο τα δύο μικροποσά 20-25 ευρώ τα είχε στείλει ο 53χρονος Ηλίας Μίχος προς τη 12χρονη. Όπως υποστήριξε, η μικρή είχε πάρει την κάρτα της μητέρας της και τον αριθμό του τραπεζικού της λογαριασμού.
Από πλευράς της η Ταραχοπούλου σχολίασε ότι ο 53χρονος είχε σχέδιο να ενοχοποιήσει τη μητέρα και γι αυτό κατέθεσε τα χρήματα στον λογαριασμό της. 
Σύμφωνα με όσα μετέφεραν οι δικηγόροι της της οικογένειας Απόστολος Λύτρας και Ασπασία Ταραχοπούλου, η 38χρονη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, κλαίει και λέει ότι θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της, ενώ αρνείται όλες τις κατηγορίες. 
Την ίδια ώρα, σε δηλώσεις του, ο κ. Λύτρας παραδέχτηκε ότι βρέθηκαν εμβάσματα στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας.
Σύμφωνα με τον ίδιο τα δύο μικροποσά 20-25 ευρώ τα είχε στείλει ο 53χρονος Ηλίας Μίχος προς τη 12χρονη. Όπως υποστήριξε, η μικρή είχε πάρει την κάρτα της μητέρας της και τον αριθμό του τραπεζικού της λογαριασμού.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ρωσία έχει αναπτύξει 11 στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-160 και Tu-95msm στην περιοχή Murman, και τα δύο αποτελούν άμεση απάντηση στην προσγείωση του αμερικανικού B-2 στην Πολωνία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιδού λοιπόν η ηθική μιας ξεφτιλισμένης κοινωνίας: 
κόβουμε λίγο μαλλάκι- τις άκρες που κάνει και καλό στην ψαλλίδα- για συμπαράσταση στις γυναίκες στο Ιράν. Την άλλη μέρα, στέλνουμε όλα τα τάγματα εφόδου ΑΡΔ 108 με τις κάμερες στην πόρτα του 12 χρονου θύματος (και γυναίκα και ανήλικη) που δεν ζει στο Ιράν για να αξίζει την συμπαράστασή μας. Ουρλιάζουμε για την ευθύνη της μάνας της. Δεν ασχολούμαστε καθόλου με τον αστυνόμο, φίλο του θύτη, που αγνόησε την καταγγελία της μάνας. Απόλυτη εθνική προτεραιότητα να προστατέψουμε 200 καθάρματα. Πάντα με την σωστή πλευρά της ιστορίας, που σημαίνει: πάντα με ήσυχη συνείδηση. 
Δεν είναι κάπου «εκεί» το κακό. Μέσα μας είναι. 
Η τηλεόραση είναι ο καθρέφτης μας. 
Αν όχι, ας την σπάσουμε.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εάν είναι να επικρατήσει ο ναζισμος καντα όλα στάχτη Βλαδιμηρε



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Τσέτσενες στέκονται κοντά στους άντρες τις εναντίον του σανατισμου και του φασισμού που πάει να πολεμήσει τη Ρωσία, τη χώρα που έχουν βρει καταφύγιο τόσες θρησκείες και παραδόσεις και συναλλάσσονται ειρηνικά. Να καταλάβουν πως στο πρόσωπο των γυναικών της Τσετσενίας έχουν τον δυνατό αντίπαλο. Στηρίζουν τον Πούτιν και είναι έτοιμες να πάρουν τα όπλα να προστατέψουν τη Ρωσία μαζί με τα αδέλφια τις



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το μεγαλύτερο λάθος που γίνεται από τους περισσότερους όταν πάνε να συγκρίνουν αρχαία Ελλάδα και “Βυζάντιο” είναι ότι (ασυνείδητα εάν και υπάρχουν και κάποιοι κουφιοκεφαλοί που το πράττουν εσκεμμένα) πιστεύουν πως όλη η αρχαιότητα έμοιαζε με την Αθήνα του 5ου π.Χ. αιώνα, δίχως καμιά εξέλιξη ή αλλαγή στη νοοτροπία, και αυτό συνεχίστηκε ως τον 3ο μ.Χ. αιώνα, οπότε ξαφνικά επικρατεί ο Χριστιανισμός και έρχονται τα πάνω κάτω.
Λόγω αυτής της αντίληψης περί συνέχειας αρκετοί στρέφονται κατά του μετέπειτα χριστιανικού Ελληνισμού, κατηγορώντας τον πως διέκοψε την “ομαλή ροή, και την πολιτισμική συνέχεια” της ελληνικότητας.
Αυτή η αντίληψη είναι παιδαριώδης και δείχνει το πόσο στατικά αντιλαμβάνονται ολόκληρες εποχές αυτοί οι άνθρωποι.
Η ελληνικότητα μετεξελίχθηκε από την εποχή του Περικλή περάσαμε στην παρακμή των πόλεων-κρατών τον 4ο. π.Χ. αιώνα, μετά περάσαμε στην ελληνιστική εποχή με τα ελληνιστικά βασίλεια , για να φτάσουμε στην επικράτηση των Ρωμαίων και την Pax Romana (που αργότερα με σαφείς Ελληνικές επιρροές κυρίως σε πολιτισμό) του Μάρκου Αυρηλιου και του Τραϊανού, την μετέπειτα παρακμή της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και την μετεξέλιξη της στην περίφημη Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία που επικράτησε-κυριώς χάρις της κληρονομιά που μας ειχέ αφήσει ο Μέγας Αλέξανδρος με την μετάδοση της Ελληνικής γλώσσας στα πέρατα του κόσμου -το Ελληνικό στοιχείο.
Από το κλασσικό, του πέμπτου αιώνα, ύφος και τεχνοτροπία, στην γλυπτική και αρχιτεκτονική, περάσαμε , αφού τελειοποιήσαμε τον νατουραλισμό, μέσω της αλληλεπίδρασης με τον πολιτισμό και την τέχνη της Εγγύς Ανατολής, στην ελληνιστική τεχνοτροπία, και αργότερα, σε πιο αφηρημένες τεχνοτροπίες, όπου ο συμβολισμός έπαιζε το βασικό ρόλο. Θα ήταν παράξενο έως αδύνατο να παραμέναμε κολλημένοι στον νατουραλισμό του 5ου και 4ου αι. για πάντα. Έτσι λοιπόν οι Έλληνες της ελληνιστικής και ρωμαϊκής εποχής προχώρησαν σε μια τέχνη που ήταν πρόδρομος της χριστιανικής. 
Αυτό δε σημαίνει πως “πρόδωσαν την ελληνικότητα” για χάρη της ανατολικής τέχνης ή του χριστιανισμού. Σημαίνει πως είχε τελειοποιηθεί ή εξαντληθεί η εκφραστική δυνατότητα της τεχνοτροπίας του πέμπτου π.Χ. αιώνα, και εκ των πραγμάτων η καθήλωση σε ξεπερασμένες μορφές τέχνης ήταν ανούσια. 
Επίσης, ο Χριστιανισμός δεν εμφανίστηκε “ξαφνικά” στον ελληνορωμαϊκό παγανιστικό κόσμο, το ελληνικό Δωδεκάθεο είχε ξεφτίσει και παρακμάσει ήδη από την ελληνιστική εποχή, και αργότερα, στην ρωμαϊκή εποχή η κύρια θρησκεία ήταν ο Μιθραϊσμός και άλλες ανατολίτικες δοξασίες, ενώ παράλληλα με τις “μεσσιανικές” θρησκείες (πριν τον χριστιανισμό) που άρχιζαν να κερδίζουν έδαφος, η φιλοσοφία που έτεινε κι αυτή είτε προς τον αθεϊσμό είτε στον μονοθεϊσμό. 
Συνεπώς όταν εμφανίστηκε ο Χριστιανισμός δεν ήταν εντελώς άσχετος με τις υπόλοιπες θρησκείες της εποχής, ούτε με το γενικότερο κλίμα που επικρατούσε στον ελληνικό κόσμο. 
Θα ήταν παράξενο επίσης αν το πολιτικό σύστημα παρέμενε για πάντα η πόλη-κράτος μιας και δεν γινόταν τα τεράστια κράτη της ελληνιστικής περιόδου να διοικηθούν με τον τρόπο που οι Αθηναίοι του 5ου π.Χ. αιώνα κυβερνούσαν την Αττική, με άμεση δημοκρατία και αγόρευση στην Πνύκα. Εκ των πραγμάτων ήταν πλέον αδύνατο αυτό το πράγμα στην ελληνιστική, την ρωμαϊκή ή την εποχή της Ρωμανίας, όπου τα κράτη ήταν αχανή. 
Οι σημερινοί “δημοκράτες” διανοούμενοι που κατηγορούν την Ρωμανία ως αντιδημοκρατική επειδή δεν γινόταν εκλογές, απλούστατα δεν κατανοούν πως δεν είναι δυνατόν σε κάθε εποχή να εφαρμοστούν τα ίδια συστήματα διακυβέρνησης. Και η αρχαία Αθήνα αν δημιουργούσε κράτος έκτασης ίσης με την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, γρήγορα θα εγκατέλειπε την άμεση δημοκρατία. 
Ήταν όλη η Αρχαία Ελλάδα δημοκρατική; Ας μου πούνε, η Σπάρτη, η Ήπειρος,  η Κρήτη,  κ.ά. εάν είχαν δημοκρατία; Σαφέστατα ναι. Η Σπάρτη είχε την αρχαία Απέλα που αποφάσιζαν όλοι οι Σπαρτιάτες και ο βασιλιάς που ήταν στην ουσία στρατηγός ήταν υποχρεωμένος να ακολουθήσει τις αποφάσεις της. Στην Ήπειρο υπήρχε το Κοινό των Ηπειρωτών, η Βουλή των Ηπειρωτών, όπως υπήρχε το Κοινό των Αιτωλών. Μήπως ήταν λιγότερο ελληνικές και δημοκρατικές από την Αθήνα; Ακόμη και η Αθήνα της περίφημης Δημοκρατίας διέπραξε την ντροπιαστική για την ιστορία μας σφαγή των Μηλίων καθώς και δίκασε και καταδίκασε τον σοφότερο άνθρωπο της εποχής του,τον Σωκράτη, γιατί τα κουκουλώνουν αυτά;
Ωστόσο όπως επισήμανα παραπάνω και για να μην μπλέκουμε σε άσκοπες συζητήσεις, ιδού ο χρυσός κανόνας που διδάσκεται την πρώτη μέρα σε κάθε σχολή ιστορίας: εξετάζουμε τα πράγματα με τους όρους της εποχής τους. End of (hi)story.
Σχολιο.- 1. Στην Ρωμανία γινονταν εκλογες καθως ολο το συστημα διακυβερνησης βασιζονταν εξ ολοκληρου στις χριστιανικές ενορίες που εκλεγόντουσαν δημοκρατικά.
2. Η Ρωμανία επισης ειχε το βασικο ελληνικο στοιχειο. Δεν ειναι οι σημερινοι  νεογραικυλοι που ειναι στην πραγματικοτητα Ρωμηιοι δηλαδη Ρωμαιοι λογω δυτικοποιησης. Το 'ελληνικο' στοιχειο στην Ρωμανία ηταν η γλώσσα παρολο που αυτη λεγονταν Ρωμέικα ηταν ελληνικα τα οποια φυσικα ηταν αρκετα διαφορετικα απο τα ελληνικα  της αρχαίας σαν αποτελεσμα εξελιξης της γλωσσας. Θρησκεια, πολιτισμος, πολιτευμα, οικονομικη ζωη και λαογραφια ηταν ξεκαθαρα ελληνικα που τοτε λεγοντουσαν Ρωμαϊκά. Το ελληνας αποτελουσε για αιωνες μια απλη θρησκευτικη ταυτοτητα. Σημαινε τον παγανιστη ειδωλολατρη. Ως οτου και τις αρχες του 15ου αιωνα το Ελληνας σε μεγαλο βαθμο ειχε την εννοια του παγανιστη. Μονον το Ρωμηός/Ρωμαίος πολίτης ήταν η εθνική ταυτότητα του λαού της Ρωμανίας. 
3.Υπαρχει μονο 'χριστιανικος ορθοδοξος ελληνισμος' διοτι δεν ειμαστε παγανιστες. Ειμαστε χριστιανοι ορθοδοξοι Ελληνες. Ο Γραικιλισμός ειναι αποτελεσμα της Δυσης. Οχι κατι ντοπιο.