Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Παρασκευη 14 Οκτωβριου 2022


Λαός που δέχεται να του στέλνουν λογαριασμούς και φόρους πάνω από το μισθό του και δεν αντιδρά, είναι λαός ΔΟΥΛΩΝ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ποια κοινωνικη αντιδραση... η αρχουσα ταξη γελαει με τη καταντια της πλεμπας που βγαζουν τα κοριτσακια στη πορνεια απο τα 12 και μετα θα κανονισει βιζιτα με μικρες τσεχοσλοβακορουμανομολδαβες σε βιλα στο κορωπι... η μεσαια ταξη και η εργαζομενη ταξη λεει παλι καλα που δεν κινδυνευουν τα κοριτσια μας, εχουμε λεφτα καλα ειμαστε... τα  στρωματα της λουμπεναρίας σου λεει δεν κινδυνευουμε να πηδαμε κοριτσακια, το εκανε πλημελλλημα ο τσιριζα... στα κομμωτηρια μονο οι θειτσες διαβαζουνε περιοδικα μοδας που ειναι γεματα οργη και ολα καλα...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



12/10/2022

Μαρία #Ζαχάροβα:

Ως αποτέλεσμα της απερίσκεπτης «πράσινης» πολιτικής και του «πολέμου των κυρώσεων» κατά της Ρωσίας η ΕΕ αντιμετωπίζει την έλλειψη της ενέργειας και το άλμα των τιμών των πόρων. Ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση οι Βρυξέλλες προφανώς δεν σκοπεύουν να επανεξετάσουν την κατεύθυνσή τους προς την άρνηση της ενεργειακής συνεργασίας με την Ρωσία. Αντίθετα, συνεχίζεται η αύξηση των προμηθειών του ουσιαστικά ακριβότερου αμερικανικού ΥΦΑ. Φαίνεται ότι οι τοποθετημένοι στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες από την Ουάσιγκτον υπάλληλοι ενεργούν κατά των ίδιων τους χωρών, βασίζοντας στα προσωπικά τους συμφέροντα και την κερδοσκοπία.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πριν 2 ημερες, ο Μακρον σε συνεντευξη του στο France2, δηλωσε πως "η Γαλλια, ΔΕΝ θα απαντησει με πυρηνικα, σε περιπτωση που ο Πουτιν πληξει την Ουκρανια με πυρηνικα και πως η Γαλλια, ΔΕΝ ειναι σε θεση πλεον να δωσει, οσα της ζητουν οι Ουκρανοι", κλεινοντας ετσι το ματι στον Πουτιν, για ελευθερη χρηση πυρηνικων (νιπτω τας χειρας μου, το λενε)

(Σημ. Η Γαλλια εχει 52 πυρηνικους σταθμους ενεργειας, αλλα οι Γαλλοι ολη αυτην την εβδομαδα επαιζαν μπουνιδια στα βενζιναδικα, για 30λιτρα βενζινης και οι μπατσοι εσπρωχναν τα περιπολικα, που ειχαν ξεμεινει απο βενζινη)

Στην ιδια γραμμη και ο επιτροπος της ΕΕ για θεματα εξωτερικης πολιτικης, Josep Borrell, δηλωσε πως "εάν η Ρωσία προχωρήσει στη χρήση πυρηνικών όπλων κατά της Ουκρανίας, η απάντηση της Δύσης θα είναι ισχυρή, αλλά όχι πυρηνική.." (αλλα λογια να αγαπιομαστε και οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια, το λενε)

Απαντες στη Δυση, γνωριζουν τι τους ξημερωνει και οι πιο νοήμονες, "αδειαζουν" το Ζελε όσο ακομη προλαβαινουν (Μνήσθητί μου Βλαδίμηρε, όταν έλθεις εν τη Βασιλεία σου...το λενε)

Η εμβελεια ενος μικρου (τακτικου) πυρηνικου οπλου ειναι 2,5 τετραγωνικα μιλια (περιπου 5 τετραγων.χιλιομετρα).

Ο Ρωσικος σχεδιασμος, περιλαμβανει τη ριψη τετοιων βομβων σε 4 μεγαλεις πολεις της Ουκρανιας, προκειμενου 

ο Ζελε να παραδοθει και το παραμυθι να τελειωσει.

Aυτο που συνειδητοποιει (εστω και αργα) η συλλογικη Δυση, ειναι πως ο Πουτιν και οι BRICKS, ελεγχουν τη παγκοσμια παραγωγη τροφιμων, ενεργειας & πρωτων υλων (πρωτογενης τομεας), ενω η Δυση - με εξαιρεση τις ΗΠΑ - μονον καταναλώνει...(δευτερογενης τομεας)

Ως εκ τουτου, η Ευρωπη θα παγώσει και θα πεινασει. Πολυ. 

Γεωργια και κτηνοτροφια θα σταματησουν, μετα 

τη ριψη των πυρηνικων.

Ωστοσο, θα μεινουν κατι γραφικοι τυποι σαν το Κεριακο, να σας μιλουν για ηλεκτρικα αυτοκινητα, ψηφιακα πορτοφολια και αναπτυξη 7%...

Στην Ελλαδα, η άρχουσα τάξη, θα κανει φτερα με ο,τι μεσον βρει (θαλαμηγοι, πτησεις τσαρτερ) για πιο ασφαλεις χωρες. 

Με μια σημαντικη διαφορα: τα χρηματα τους, θα εχουν χασει σχεδον ολη την αξια τους κι εκει που θα πανε, δεν θα ειναι για πολυ ευπρόσδεκτοι...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Σύριζα και τα ξέφτια της ελληνικής αριστεράς κάνουν αντιπολίτευση με σκανδαλοαποκαλύψεις που στοχεύουν στην οργή του μέσου νοικοκύρη σε απόγνωση

( τον οποίο, όταν δε λατρεύουν να μισούν του πετάνε κρέας ωμό για να αγριεύει) γιατί σε όλα συμφωνούν με την κυβέρνηση.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μελέτη: ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΟΒΙΝΤ ΦΑΙΖΕΡ/ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ

{Η δοκιμή Φαίζερ παρουσίασε 36% υψηλότερο κίνδυνο σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών στην ομάδα των εμβολιασμένων...}

{Απαιτείται πλήρης διαφάνεια των δεδομένων κλινικών δοκιμών εμβολίου ΚΟΒΙΝΤ για την ορθή αξιολόγηση αυτών των ερωτήσεων. Δυστυχώς, καθώς πλησιάζουμε 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία των εμβολίων COVID-19, τα δεδομένα των συμμετεχόντων παραμένουν απρόσιτα...}

-πηγή ScienceDirect 22-Sep-2022



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΕΕ είναι υπεύθυνη για τους τομείς πολιτικής που της έχουν μεταβιβαστεί από τα κράτη μέλη με συνθήκη. Όλοι οι άλλοι τομείς πολιτικής θα πρέπει να παραμείνουν στα κράτη μέλη.

Αλλά τώρα η ΕΕ θέλει να ρυθμίσει περαιτέρω το μητρικό γάλα, το σπέρμα, τα ανθρώπινα ωάρια και το αίμα. Η Επιτροπή της ΕΕ έχει ήδη δημοσιεύσει πρόταση κανονισμού για τις ουσίες ανθρώπινης προέλευσης.

Η Christine Anderson, εκπρόσωπος της πολιτικής για τις γυναίκες του AfD στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, διευκρινίζει:

«Για να το θέσω με όρους, οι τεχνοκράτες της ΕΕ μπορούν να καταλάβουν: Το μητρικό γάλα είναι ένα προϊόν που καταναλώνεται σχεδόν αποκλειστικά κοντά στον τόπο παραγωγής από ένα ή το πολύ δύο βρέφη. Εκτός αν υπήρχε διασυνοριακή αγορά για το ανθρώπινο μητρικό γάλα , το οποίο θέλει να νομιμοποιήσει η ΕΕ. Ωστόσο, δεν έχω παρατηρήσει κάτι σχετικά ακόμα. Ή μήπως οι αξιωματούχοι της ΕΕ εννοούν να βάλουν τους λαθρέμπορους μητρικού γάλακτος σε μια σειρά με τους λαθρέμπορους βενζίνης, αλκοόλ, καπνού και όπλων;

Αυτός ο κανονισμός για το μητρικό γάλα είναι ένα παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η ΕΕ παρεμβαίνει στις πιο ιδιωτικές λεπτομέρειες. Αλλά όταν πρόκειται για πραγματικά προβλήματα για τα οποία ευθύνεται, αποτυγχάνει εντελώς. Η οικονομική παρακμή, η λάθος ενεργειακή πολιτική και ο πληθωρισμός του ευρώ αναφέρονται μόνο εν παρόδω.

Ως έμπειρη μητέρα και πολιτικός, απορρίπτω ολόψυχα μια Επιτροπή της ΕΕ που επιδιώκει τις διασυνοριακές ανταλλαγές μητρικού γάλακτος και την «εφαρμογή μιας πολιτικής που επιτρέπει την ψηφιοποίηση» σε αυτόν τον τομέα.

Μια ΕΕ που τείνει να βάζει barcodes και QR codes σε όλα και σε όλους, να θέλει να μετράει, να ελέγχει και να προστατεύει τα πάντα, αξίζει την αντίσταση όλων των υπεύθυνων πολιτών.

Εγώ, για ένα, έχω αποφασίσει: Για την ελευθερία, για τη δημοκρατία και για τα θεμελιώδη δικαιώματα!».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι απέγινε η δικαστής Μαρία Μαργαρίτη; Ξεμπρόστιασε το Δικαστικό Σώμα αποκαλύπτοντας οίκο ανοχής εντός των δικαστηρίων, όπου κακοποιούσαν εκατοντάδες ανήλικα παιδιά!

Η υπόθεση της δικαστή Γρεβενών, Μαρίας Μαργαρίτη-Φώλια, ξεκίνησε τον χειμώνα του 2007, όταν κατήγγειλε πιέσεις για υπόθεση σκανδάλου καταχρήσεων κρατικού χρήματος που ερευνούσε. Στη συνέχεια, αφού κατήγγειλε ότι κρατικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί έφαγαν κονδύλια που προορίζονταν για οικονομική ενίσχυση σεισμοπαθών, η κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε από το δικαστικό σώμα.

Επίσης, η δικαστίνα Μαρία Μαργαρίτη-Φώλια, κατηγόρησε το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας ύπαρξη «ΟΙΚΟΥ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ και ότι εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ορέξεις δικαστικών και μεσαζόντων), σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!!!!»

Η δικαστής έγινε περισσότερο γνωστή, από τις απεργίες πείνας που έκανε έξω από το μέγαρο Μαξίμου και από μια εκπομπή του BBC για την υπόθεσή της. Τα Ελληνικά ΜΜΕ αγνόησαν σκανδαλωδώς και τη δική της περίπτωση.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ για την σύζυγο του Ηλία Μίχου για ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ και ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ. Η εκλεκτη του Μπακογιού που την ειχε διορίσει στο ΔΣ του Βρεφοκομείου Αθηνών....Ο Μπακογιάννης ζήτησε από την Ελισάβετ Λέκκα που αποπειράθηκε να δωροδοκήσει τη μητέρα της 12χρονης την παραίτησή της. Δεν είχε ούτε την ευθιξία να παραιτηθεί από μόνη της. Η ΑΡΙΣΤΗ !!!! Ηταν αναγκαία η διευκρίνιση: Σύζυγος Ηλία Παν. Μίχου. Κάθε άλλο σχόλιο, περιττό.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο διαβόητο Α.Τ. Ομόνοιας βίασαν τη 19χρονη τα δύο ένστολα αποβράσματα που ήδη έχουν συλληφθεί.

Εκεί όπου παλιότερα αποκαλύφθηκαν βασανισμοί κρατουμένων από μπάτσους, υπό τους ήχους εμβατηρίων της 21ης Απριλίου. Και το ρυπαρό δικαστικό κύκλωμα απάλλαξε από κάθε κατηγορία.

Το ξέρω πολύ καλά αυτό το Α.Τ. Το 2006 είχα μείνει τρία μερόνυχτα κρατούμενος εκεί. Και θυμάμαι ακόμη και τώρα το τι άκουγα από τους μπάτσους που φρουρούσαν τα διπλανά γυναικεία κρατητήρια. 

Τις απειλές για βιασμούς και τη δυσφορία τους γιατί δεν πιάνονταν συχνά "πιπίνια" για να ξεδίνουν κι αυτοί σαν άντρες κι αναγκάζονταν να τη βγάζουν με ό,τι ξέπεφτε εκεί μέσα.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σύλληψη δυο αστυνομικών για βιασμό 19χρονης στο περίφημο ΑΤ ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Επεσα πάλι απτα σύννεφα Βιαστες Οργάνα του νόμου που έχει επιστρατεύσει ο Θεοδωρικακος για να τσακίζουν στό ξύλο την κοινωνία?

Σχολιο.- Πρώτη φορά μάς ξανα συμβαίνει.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Δυο αντιθετες Οψεις τής κοινωνίας μας. ..

Απο τήν μία όσοι αντιστέκονται  σ;ε αυτή τη σαπίλα καί απο τήν αλλη ο καθημερινός δημοσιοκαφρικος οχετος τής Σκατιάνας Πουτανίδου με τόν Εισαγγελατο κλπ...που η αστυνομία τους μεταφέρει οτι στοιχεία καί διαλογοι υπαρχουν σέ καθε δικογραφία ακομα καί μηνυματα απο κυνητά που τα εχει η ασφάλεια καί αυτά που πρεπει να παραμείνουν απορρητα μεχρι να τα διασταυρώσει...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΣΤΟ Α.Τ. ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΣΤΙΣ 18/10/2018

(ΔΕΝ ΤΌ ΠΙΣΤΕΥΩ)..

Αποκλείεται αστυνομικοί να βίασαν γυναίκα στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.

Φαίνονται ήρεμοι άνθρωποι, οι οποίοι δεν εκμεταλλεύονται ποτέ την εξουσία που τους δόθηκε & φυσικά τηρούν πάντα τα πρωτόκολλα.

Εδώ στο βίντεο στο ΑΤ Ομονοίας βασανίζουν άτομο με αναπηρία, στη συνέχεια δένουν το δικηγόρο που καταγγέλλει & αρπάζουν βίαια το κινητό του δημοσιογράφου Vagelis Triantis, για να μην καταγραφεί το γεγονός....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΞΩ ΚΑΙ Ο ΜΕΝΙΟΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ(ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ)

Αλλος ενας αγνός ΝΔ ο Φουρθιωτης αποδοθηκε από τήν δικαιοσυνη στην Κοινωνία σχεδόν Πεντακαθαρος...

Ένοχος μόνο για δύο πλημμελήματα για τις στημένες - από τόν ιδιο - επιθέσεις στο σπίτι του

Μαλιστα πλησιαζοντας την έδρα έδινε το χέρι του στα μέλη της σύνθεσης λεγώντας τους «Σας ευχαριστώ»…

Σχολιο.- Λιγναδης Αδαμοπουλος Μιχος Φουρθιωτης Γεωργιαδης.  Για να γραφτω στην Νου Δου πρεπει να ειμαι παιδοβιαστης???? 

Σχολιο.- Εστω ας εισαι καταχραστής δημοσίου χρήματος.

Σχολιο.-  μπαααα  μαλλον δεν θα με γραψουν  ειμαι πολυ μακρια απο αυτα περπαταω με το κεφαλι ψηλα περηφανος δεν ειμαι πλουσιος αλλα εχω την συνειδηση ησυχη κ ανεμβολιαστος

Σχολιο.- Η..."ανεξάρτητη" δικαιοσύνη το τερμάτισε!

Η καθεστωτική σήψη θα μας τερματίσει ως χώρα, αν Δεν τους τερματίσουμε!...

Σχολιο.- Ετσι πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε ολους αυτούς αλλα απαραίτητα χρείαζεται καί πολιτική οργάνωση καί εκει βρίσκεται η αδυναμία του κινηματος...

Σχολιο.- Θεωρώ οτι οι πολίτες μετατρέπονται κατα καποιον τρόπο ως συνυπευθυνοι μέ τήν πολιτική απάθεια πού δείχνουν σε αρκετα απο αυτά τα τραγικα που συμβαίνουν στη χωρα...Τεράστια ευθυνη φέρνει καί τό νεοφιλελευθερο μορφωμα τού ΣυριζοΠασοκ για τήν προσχωρηση του στό δογμα τής TINA καί τήν απογοήτευση του Κοσμου... Ακομα φερει ευθυνη καί τό ΚΚΕ γιατί μέ διαφορετικο τρόπο αλλα στην ουσία πανομοιότυπα διακηρυσει οτι δέν υπαρχει καμία διεξοδος οσο υπαρχει καπιταλισμός παρα μονο οταν γινει Λαϊκη Εξουσία..θεωρόντας οτι η εξοδος από τόν ΟΝΕ-ΕΕ θα φερει μεγαλυτερη καταστροφη από αυτη που βιωνουμε..Οπως καί με την ισων αποστασεων θεση του για τόν πολεμο στην Ουκρανία που βαζει στην ιδια μοίρα τήν επι 75 καί πλεον χρόνια δολοφονικη Συμμαχία ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ που στηριζουν τό Ναζιστικο καθεστώς του Κιεβου με τήν Καπιταλιστικη Ρωσία που αντιδρα στρατιωτικά εναντία στήν περικύκλωση καί διαλυση της απο την «Συμμαχία»...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο αψεκ.......

Ο αψεκ, καταδικάζει την ιμπεριαλιστική επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία και στηρίζει τους μαχητές της ελευθερίας(ναζιστικό τάγμα Αζόφ, Δυτικοί μισθοφόροι), που πολεμούν τους εχθρούς με όπλα της Δύσης(που δεν είναι ιμπεριαλΙστική).....

Ο αψέκ, ενοχλείται από την υπόθεση παιδοβιασμού, αλλά αντιδρά πολύ χαλαρά, αφού προστατεύει κάποιους μετανάστες, που κάνουν γάμους ανάμεσα σε σαρανταπεντάρηδες και οκτάχρονα....

Ο αψεκ ωρύεται για τα δικαιώματα, συλλογικά και ατομικά κάθε μειονότητας, αλλά αποδέχεται την καταπάτηση των δικαιωμάτων των νοσηλευτών σε αναστολή, και γενικώς των ελλήνων εργαζομένων και όλου του ελληνικού λαού....

Ο αψέκ, καταδικάζει την έλλειψη δημοκρατίας και την αντιδημοκρατική άσκηση της εξουσίας, αλλά πιστός στο .....Ευρωπαϊκό κεκτημένο και στην Ευρώπη των λαών, αποδέχεται η ΕΕ να διοικείται απο μη εκλεγμένους από τους λαούς ηγέτες.

Ο αψέκ, ακούει ένα κορίτσι με σύνδρομο άσμπεργκερ, που έχει φτιαχτεί παγκόσμιο σύμβολο στην " μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής", την Γκρέτα Τουνεμπεργκ, να λέει πως η πυρηνική ενέργεια είναι προτιμότερη της λιγνιτικής, αλλά δεν θα γυρίσει ποτέ να την ρωτήσει ειρωνικά.....είστε ειδικός επιστήμων ;

Ο αψέκ, είναι ένα πείραμα εν εξελίξει, η διασταύρωση απολιτίκ φιλελέ και αριστερων απο τα Lidl......

Σχολιο.- Θα συμπληρώσω εγώ ότι ο αψεκ έχει κάνει όλα τα εμβόλια και περιμένει εναγωνίως να κάνει το επικαιροποιημένο καί στην συνέχεια της γρίπης!!!!! Αν προλάβει!!!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



14/10/2022  -  14.00 μ.μ.

- Η 5η μέρα των ρωσικών πληγμάτων σε κρίσιμες υποδομές της Ουκρανίας είναι σε εξέλιξη. Τα πρώτα χτυπήματα της ημέρας δέχθηκε το Χάρκοβο (τουλάχιστον 5 εκρήξεις πυραύλων ή/και drones-«καμικάζι»). Άλλος ένας ΘΗΣ έξω από το Χάρκοβο φαίνεται ότι καταστράφηκε. Αναμένονται νεότερα και από άλλες περιοχές της Ουκρανίας. Ανακοινώθηκαν. στη συνέχεια, ρωσικά πλήγματα στο Κίεβο (σε στρατιωτικές και ενεργειακές υποδομές) και στο Λβοφ (καταστροφή μεγάλης αποθήκης στρατιωτικού υλικού και πυρομαχικών προερχόμενων από τις χώρες του ΝΑΤΟ). Φυσικά, αναμένονται στην πορεία της ημέρας περισσότερες ανακοινώσεις.

- Στον αντίποδα, η ουκρανική πλευρά έχει βάλει στο στόχαστρο την συνοριακή, από την πλευρά της Ρωσίας, Περιφέρεια του Μπέλγκοροντ και πλήττουν κυρίως κατοικημένες περιοχές τόσο στην πρωτεύουσα της Περιφέρειας, όσο και γύρω από αυτήν. Μετά από πυραυλικό πλήγμα στο χωριό Οκτιάμπρσκογε υπήρξαν και θύματα από πλευράς της ρωσικής Εθνοφρουράς – 3 νεκροί και 14 τραυματίες.

- Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η Σύνοδος των χωρών της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών (ΚΑΚ) στην Αστανά του Καζαχστάν, σε επίπεδο αρχηγών κρατών. Την ώρα που γράφονται αυτές οι αράδες, τον λόγο έχει ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν. Είχαν προηγηθεί οι ομιλίες των Προέδρων του Καζαχστάν Ζομάρτ Τοκάγεφ και της Λευκορωσίας Αλεξάντρ Λουκασένκο. Την περίληψη του περιεχομένου των ομιλιών των ηγετών των χωρών της ΚΑΚ θα προσπαθήσω να τη δώσω αύριο.

- Μετά το πέρας της συνεδρίασης των ηγετών της ΚΑΚ, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του Προέδρου Πούτιν, στην οποία θ’ αναφερθώ επίσης αύριο.

- Να πούμε εδώ, ότι η Λευκορωσία ανακοίνωσε κατάσταση αυξημένης αντιτρομοκρατικής επιφυλακής στην επικράτειά της. Υπάρχουν ακόμη αντιφατικές πληροφορίες και για την ανακοίνωση Αντιτρομοκρατικής Επιχείρησης. Λογικά, εντός της ημέρας θα υπάρξει τοποθέτηση του ίδιου του Αλεξάντρ Λουκασένκο στην προβλεπόμενη συνέντευξη Τύπου μετά το πέρας της συνεδρίασης των ηγετών της ΚΑΚ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



14/10/2022  -  6.00 π.μ.

- Σε ό,τι αφορά στα ρωσικά πλήγματα σε κρίσιμες υποδομές σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ουκρανίας, συνεχίστηκαν για 4η μέρα χτες.  Σημαντική ήταν η καταστροφή του ΘΗΣ του Λβοφ, νότια της πόλης, που θα αφήσει τόσο την πρωτεύουσα της Περιφέρειας όσο και όλες τις γύρω περιοχές χωρίς ρεύμα για άγνωστο χρονικό διάστημα. Μεγάλοι περιορισμοί στη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας έχουν επιβληθεί στο μεγαλύτερο μέρος των Περιφερειών της Ουκρανίας, ενώ υπάρχουν και περιοχές όπου έχει περιοριστεί και η ύδρευση.

- 20 Ρώσοι αιχμάλωτοι στρατιωτικοί επιστράφηκαν από την ουκρανική πλευρά ως αποτέλεσμα συνομιλιών. Δεν έχει γίνει μέχρι τώρα γνωστό εάν υπήρξαν «ανταλλάγματα» και ποια ήταν αυτά.

- Την ώρα που οι αξιωματούχοι των χωρών της «συλλογικής Δύσης» και του ΝΑΤΟ διαλαλούν σε όλους τους τόνους ότι ΔΕΝ είναι δυνατή η είσοδος της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ, με δεδομένο μάλιστα ότι βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση, ο Υπουργός Άμυνας του καθεστώτος του Κιέβου Αλεξέι Ρέζνικοφ θεωρεί ότι η Ουκρανία είναι «de facto μέλος του ΝΑΤΟ». Το βραβείο της «π@π@ρ1@$ της ημέρας» γι’ απόψε είναι δικό του…

- Βεβαίως η Σύσκεψη των χωρών του ΝΑΤΟ (συν την Ουκρανία) στη στρατιωτική βάση του Ράμστάιν της Γερμανίας σε επίπεδο Υπουργών Άμυνας αποφάσισε την περαιτέρω «ενίσχυση» της Ουκρανίας με οπλικά συστήματα, ανάμεσα στα οποία εξέχουσα θέση έχουν τα αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα. Με δεδομένο ότι η ουκρανική αντιαεροπορική άμυνα αποδείχθηκε εκ των πραγμάτων ανίκανη να αντιμετωπίσει τα σαρωτικά πλήγματα από αέρος των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, είτε με πυραύλους Kalibr, είτε με drones τύπου Geran’-2, η απόφαση αυτή μοιάζει «λογική» για την πλευρά του ΝΑΤΟ. Ωστόσο λόγος και πάλι δεν γίνεται για κάποια σύγχρονα αντιαεροπορικά συστήματα νέας παραγωγής, αλλά – σύμφωνα με τον Υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν – «διαθέσιμα» απ’ όλον τον κόσμο, κατά κανόνα παλαιότερης τεχνολογίας και περιορισμένων δυνατοτήτων. Μια τέτοια απόφαση αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι η «συλλογική Δύση» επιθυμεί να πολεμήσει κατά της Ρωσίας «μέχρι και τον τελευταίο Ουκρανό», αφού αντιμετωπίζουν τους κατοίκους, αλλά και ειδικότερα τους στρατιωτικούς της χώρας αυτής ως «αναλώσιμο υλικό»…

- Άλλο ένα «ξεβράκωμα» Ουκρανού πολιτικού πραγματοποίησαν οι γνωστοί, πλέον, και στο δικό μας κοινό Ρώσοι φαρσέρ «Βοβάν» και «Λέξους», οι οποίοι αυτή τη φορά έβαλαν στο στόχαστρό τους τον Ουκρανό Υπουργό Εξωτερικών Ντμίτρι Κουλέμπα. Ο οποίος παραδέχθηκε στη «μυστική συζήτηση» που είχε (όπως νόμιζε) με τον πρώην πρεσβευτή των ΗΠΑ στη Μόσχα Μάικ ΜακΦόλ, τόσο την άμεση ανάμιξη της χώρας του στην τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας και τον βομβαρδισμό κατοικημένων περιοχών μέσα στο έδαφος της Ρωσίας (το προ των δημοψηφισμάτων), όσο και την άμεση ανάμιξη των ΗΠΑ και της Βρετανίας στην οργάνωση της λεγόμενης «ουκρανικής αντεπίθεσης» στο μέτωπο της Χερσώνας.

- Συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών των χωρών-μελών της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών έγινε στη Μόσχα. Ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ ενημέρωσε τους ομολόγους τους για την πορεία της ρωσικής ΕΣΕ. Ακόμη, σε σχόλιο που έκανε προς την εφημερίδα Ιζβέστια ανέφερε, ότι η Ρωσία δεν πρόκειται να τρέχει πίσω από τη Δύση, ώστε να επιτύχει διάλογο με την Ουκρανία, παρόλο που ποτέ δεν έχει απορρίψει την πιθανότητα συνομιλιών.

- Ο δε Αλεξέι Μίλερ, Πρόεδρος της GazProm, στο φόρουμ «Εβδομάδα Ενέργειας» που συνεχίζεται στη Μόσχα, προειδοποίησε με γλαφυρό τρόπο τους ηγέτες της ΕΕ και των χωρών της Δυτικής Ευρώπης για τις συνέπειες των ενεργειών τους και των κυρώσεων κατά της Ρωσίας στον τομέα της ενέργειας. «Αρκούν 5 μέρες με ασυνήθιστα κρύο καιρό, μέσα στο χειμώνα, για να παραλύσουν μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις και οι οικονομίες των χωρών τους». Και θυμήθηκε (και θύμισε και στο κοινό που τον παρακολουθούσε) τους στίχους από ένα παλιό ρωσικό τραγούδι, που μεταφράζονται: «Κρύα σκεπή και πόρτα που τρίζει», για να περιγράψει γλαφυρά την κατάσταση που μπορούν να βρεθούν οι χώρες της Ευρώπης, εάν συνεχιστεί η αυτοκαταστροφική τους πολιτική στο θέμα της ενέργειας.

Σχολιο.- Για τη Χερσώνα πάντως , διάβασα τα εξής σήμερα : οτι οι Ρώσοι κάνουν έκκληση στα γυναικόπαιδα να αποχωρήσουν προς Κριμαία , Ροστόφ και Κράσνονταρ για λόγους ασφαλείας........Το διέψευσαν αρχικά , το επιβεβαίωσαν κατόπιν ( απο ρεπορτάζ αυτό που πιθανολογεί πυραυλικές επιθέσεις εναντίον των εκεί ουκρανικών θέσεων ).



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συγνώμη... Στην ουσία "βουτηξαν" τα τανκς από τα νησιά, έκαναν μια άτυπη αποστρατιωτικοποίηση όπως ήθελε ο Ερντογαν δεν τα αντικαθιστούν με τα γερμανικά σαπάκια που παρέλαβαν και τώρα μας βάζουν να αγοράσουμε καινούργια; Που πήγε η αντικατάσταση που έλεγαν οι Γερμανοί και το ΝΑΤΟ;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν πρέπει να μπαίνει μόνο η ΝΔ (Νέα Κιναιδοκρατία στην πραγματικότητα) στο κάδρο της παιδεραστίας αλλά και σύσσωμο το "δημοκρατικό τόξο" που άγεται και φέρεται από τις επιταγές/προσταγές της συμμορίας του Νταβός και της παγκοσμιοποίησης. Δηλαδή ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΜΕΡΑ25 και λοιπά.... Μην ξεχνάμε τη λεσβία Μούρθιου του συριζα που βίασε το κοριτσάκι…

Από την στιγμή που στηρίζουν ολόψυχα το κινηματικό LBQT που χορηγείται από τις πρεσβείες των ΗΠΑ, Γερμανίας και Ισραήλ, είναι απολύτως συνένοχα. Δείτε ποιοι έβγαλαν σύνταξη στους παιδεραστές/βιαστές και ποιοι μείωσαν τις ποινές τους και θα καταλάβετε τα πάντα.....

Αλήθειες να λέμε ε;

δεν υπάρχει κάτι πιο ιερό και συνάμα απελευθερωτικό από την Αλήθεια



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η 19χρονη καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στο ΑΤ Ομονοίας. Ήδη συνέλαβαν τους γονείς της.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν ο αστυνομικός κάνει 5 ράμματα ο Μητσοτάκης κάνει διάγγελμα, όταν η 12χρονη βιάζεται κατά συρροή από 12 άτομα είναι Παρασκευή. Τυχαίο θα είναι....Οταν καθε ΕΔΕ αθωωνει καθε αστυνομική παρανομία και κάθε δικαστηριο κάθε αστυνομικό έγκλημα, ειναι σαν να δινεται pass free στους μπατσους να κανουν οτι θέλουν. Αυτό για όσους πέφτουν από τα σύννεφα με τον βιασμό στο ΑΤ Ομονοιας...Σας το λέει και ο Μπαλάσκας «τι δουλειά ειχε μονη της η 19χρονη στο ΑΤ Ομονείας»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εντάξει οι αστυνομικοί που συνελήφθησαν για βιασμό μέσα στο ΑΤ Ομονοίας μπορεί να μην είναι νεοδημοκρατες, μπορεί να είναι και χρυσαυγιτες...ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΌΛΑ !!!!

Περιμένω να καλέσουν τον Μπαλάσκα στον Σκάι να μας πει πόσο καλά και αξία παιδιά είναι οι δύο μπάτσοι που κατηγορούνται για τον βιασμό μιας κοπέλας μέσα στο ΑΤ Ομονοίας



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μην τσιμπάτε στο ξέπλυμα των ΜΜΕ που πάνε να περάσουν την μητέρα ως τέρας και τους βιαστές ως θύματα του πάθους τους.

Η μητέρα Ρομά ειχε 8 παιδιά, τα μισά με Πακιστανό & τα άλλα μισά με φυλακισμένο Ρομά για ναρκωτικά.

Καμία πατρική φιγούρα σε διαλυμένη οικογένεια, όπου η μητέρα - όπως κατέθεσε η 12χρονη - έπαιρνε όλα τα χρήματα για τις συνευρέσεις, ακόμα και ως προκαταβολή! Με την κατάθεση της 12χρονης την συνέλαβαν για μαστροπεία 

Στο μεταξύ, ακόμα να μάθουμε για τους 213. Ενώ παραμένουν ασύλληπτοι οι 15 βιαστές, η σύζυγος του παιδοβιαστη που επιχείρησε να δωροδοκήσει με 10χιλιάδες και η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής με 4 κακουργήματα! Η 12χρονη μαθαίνω αναγνώρισε τον οίκο ανοχής της φαφούτας τρανς ψεύτικης δήθεν προέδρου των εκδιδομένων γυναικών, η οποία ήταν κολλητή του Κικίλια του Πατούλη και του Μπακογιάννη.

Η αστυνομία του Κολωνού ήξερε από τις αρχές Σεπτέμβρη και δεν έκανε τίποτα, γιατί ο διοικητής του Τμήματος είναι κολλητός του παιδοβιαστή Μίχου. Αντίθετα, όταν η μάνα πήγε να το καταγγείλει την ξαπόστειλαν στη ΓΑΔΑ. 

Όλη η γειτονιά και ο Κολωνός ήξερε τον Μίχο, γνωστό ως «λίγδα», ότι ήταν βρώμικο άτομο. Έχει γίνει γνωστό ότι τον Μίχο τον ξέρουν όλες οι ιερόδουλες του Κολωνού γιατί ήταν πελάτης τους.

Θα δούμε ξεπλύματα, ανατροπές, ψέματα, αντιπερισπασμούς κλπ

Ένα είναι βέβαιο. Η σαπίλα Κυβερνά αυτόν τον τόπο !!!!

Εμένα μου μυρίζει συγκάλυψη η ολη υπόθεση ;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε αυτή τη χώρα δεν ξέρεις τι να πρωτοσιχαθείς.....

Τον χρυσαυγίτη ναζιστή Νίκο Σειραγάκη τον θυμάστε ; Ειναι ο προπονητης μπάσκετ της ομάδας που αποπλάνησε και βίασε 36 παιδια !Σε 7 χρονια αφέθηκε ελεύθερος !Τον ξαναβάλαν μεσα επειδη παραβίασε τα περιοριστικά μετρα και μετακινήθηκε σε αλλο δημο !

Οι αποκαλύψεις για τη δράση του 47χρονου το 2011 ...δασκάλου-παιδοβιαστή που έπιασαν στο κρεβάτι μαζί με δυο ανήλικα παιδιά στο Ρέθυμνο σόκαραν τοτε την κοινωνία ...

Εξέτισε οκτώ χρόνια και πέντε μήνες κάθειρξης από τα συνολικά 25 έτη και αφέθηκε ελεύθερος τον Μαιο του 2020 λόγω καλής διαγωγής



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΑΝΥΠΑΚΟΗ, που έδειξαν η Πολωνία, η Ουγγαρία και άλλες χώρες δεν αύξησε τις τιμές. Οι πολίτες στις: Γερμανία, Γαλλία, Σκωτία, κ.α., διαδηλώνουν κατά της απόφασης των κυβερνήσεών τους να παίξουν το παιχνίδι ΕΠΑ-ΝΑΤΟ.

Τα ανεξέλεγκτα καρτέλς που ανεβάζουν τις τιμές, αισχροκερδούν με τις πλάτες του κατακτητισμού (ιμπεριαλισμού) με νεο-φιλελευθερισμό, οδηγώντας σε κοινωνία 1% εκλεκτών / 99% σκλάβων.

Όποιος λέει πως θα διεκδικήσει καλύτερες συμφωνίες μέσα σε αυτή την Γερμανο-Ε.Ε., όπου ακόμα και η Γερμανική κυβέρνηση σύρεται σε νέο σχέδιο Μάρσαλ, για να δανείσουν οπότε νομιμοποιήσουν οι ΕΠΑ το υπερ-εκτυπωμένο χρήμα τους, είναι απατεώνες. 

Τα ίδια έλεγαν όλα τα κόμματα της βουλής, εδώ και 12 έτη με τα γνωστά αποτελέσματα για τη χώρα μας.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Ο Ε.Μασκ είχε στείλει την υπηρεσία δορυφορικού διαδικτύου στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο, μετά την έναρξη της ρωσικής επέμβασης, σε μία προσπάθεια να μην χαθεί η επικοινωνία των Ουκρανών με τον έξω κόσμο.

Το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι έχει αλλάξει στάση, ωστόσο, όπως φάνηκε και από την ανάρτηση που έκανε προ λίγου διαστήματος στο Twitter με προτάσεις για ειρήνη στην Ουκρανία, οι οποίες κρίθηκαν «φιλορωσικές».

Οι προτάσεις του αυτές, μεταξύ των οποίων ήταν και η αναγνώριση της Κριμαίας ως ρωσικού εδάφους και η διενέργεια νέων, ανεξάρτητων δημοψηφισμάτων σε Χερσώνα, Ζαπορίζια, Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ, έχουν προκαλέσει την οργή Ουκρανών αξιωματούχων.

Πλέον χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση του Ουκρανού πρέσβη στη Γερμανία, Αντρίι Μελνίκ, ο οποίος του απάντησε κατά διόλου διπλωματικό τρόπο.

«Άντε γ********, είναι η διόλου διπλωματική μου απάντηση στον Μασκ» έγραψε.

Ο ίδιος ο δισεκατομμυριούχος, απαντώντας σε ανάρτηση τρίτου αναφορικά με την αποχώρηση του Starlink και τη φράση του διπλωμάτη, είπε: «Απλώς ακολουθούμε τη σύστασή του»."



Μετά την ρωσική αντι-δορυφορική επίθεση με λέιζερ ο Ε.Μασκ έκλεισε το Starlink επάνω από την Ουκρανία!

Επικαλείται το «υψηλό κόστος» μηνιαίας λειτουργίας

14.10.2022 | 15:53

Ο Έλον Μασκ αποφάσισε να διακόψει πάνω από την Ουκρανία τη λειτουργία συστήματος Starlink, του δορυφορικού δικτύου που παρέχει υπηρεσίες internet σε παγκόσμια κλίμακα, μετά από το κτύπημα του συστήματος με πυροβολαρχίες λέιζερ του συστήματος Peresvet.

Οι μαζικές βολές πυροβόλων λέιζερ που είχαν σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες στην συνοριακή πόλη Μπέλγκοροντ, που βρίσκεται σε απόσταση 70 χλμ. από το Χάρκοβο αλλά και σε άλλες περιοχές της Ρωσίας και προέρχονταν από το σύστημα Peresvet είχαν χρησιμοποιηθεί  κατά των δορυφόρων του συστήματος «Starlink»  «τυφλώνοντας» τις ουκρανικές δυνάμεις υποχρεώνοντας τες σε μεγάλες απώλειες.

Ο Ε.Μασκ πλέον επικαλείται υψηλό κόστος χρήσης, κάνοντας έναν πρόχειρο υπολογισμό, βάζοντας μπροστά την SpaceX η  οποία δεν μπορεί να το χρηματοδοτεί «επ’ αόριστον», όπως είπε.

«Η SpaceX δεν ζητά να λάβει τα προηγούμενα έξοδα, αλλά επίσης δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει το υπάρχον σύστημα επ’ αόριστον και να στείλει αρκετές χιλιάδες περισσότερα τερματικά (σ.σ. στην περιοχή). Αυτό είναι παράλογο» ανέφερε, ενώ στην «παραίνεση» του Ουκρανού πρεσβευτή στη Γερμανία Αντρί Μέλνικ «να πάει να γ…», όταν έγινε γνωστή η είδηση περί πιθανής απόσυρσης της στήριξης που παρέχει ο Αμερικανός επιχειρηματίας στην Ουκρανία, ο τελευταίος απάντησε: «Απλώς ακολουθούμε τη σύσταση [του πρέσβη]».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι βολές λέιζερ χτυπούσαν τους δορυφόρους του συστήματος «Starlink» αφού κατάλαβαν οι Ρώσοι ότι μπορούν να τους πλήξουν καθώς είναι ιδιωτικοί χωρίς να έχουν διπλωματικά προβλήματα, ενώ  δεν έχουν χτυπήσει κρατικούς δορυφόρους (δηλαδή, βρετανικούς, γαλλικούς, αμερικανικούς, ισραηλινούς) το οποίο εύκολα μπορούν να κάνουν.

Ο δισεκατομμυριούχος επικεφαλής της Tesla δήλωσε ότι η Starlink ξόδευε σχεδόν 20 εκατομμύρια δολάρια τον μήνα, για τη διατήρηση των δορυφορικών υπηρεσιών στην Ουκρανία.

Πρόσφατα δήλωσε ότι η SpaceX είχε δαπανήσει περίπου 80 εκατομμύρια δολάρια για να ενεργοποιήσει και να υποστηρίξει τη Starlink στην Ουκρανία.

Ο Ε.Μασκ είχε στείλει την υπηρεσία δορυφορικού διαδικτύου στη χώρα τον Φεβρουάριο, μετά την έναρξη της ρωσικής επιχείρησης.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Διευθύντρια της Pfizer παραδέχτηκε στην ακρόαση για τον Covid του ευρωκοινοβουλίου ότι «το εμβόλιο δεν δοκιμάστηκε ποτέ για την πρόληψη της μετάδοσης» και πως «το εμβολιαστείτε για να προστατέψετε τους άλλους» ήταν ψέμα. 

Αντιλαμβάνεστε τι έχει συμβεί ή ακόμα;

Η ομολογία της διευθύντριας της Pfizer στην ειδική επιτροπή για τον κορονοϊό στο ευρωκοινοβούλιο, είναι η απόδειξη της μεγαλύτερης κοινωνικής αδικίας, στιγματισμού και αποκλεισμού, που έχει γίνει από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά σε δημοκρατικές και σκεπτόμενες υποτίθεται κοινωνίες.

Δικαιολογεί επίσης την ακύρωση του Α. Μπουρλά να καταθέσει ενώπιον της ειδικής επιτροπής του κοινοβουλίου. Μια απόφαση δειλίας, που αποκαλύπτει την αδιαφάνεια η οποία με πρωτόγνωρη επιμονή και μέσα διατηρείται γύρω από την ιστορία του κορονοϊού και των εμβολίων.

Θέλω να πιστεύω πως όσοι ενέδωσαν στην ηθική και συνειδησιακή χρεοκοπία αυτής της τρομερής ιστορίας δεν είναι άμοιροι των ευθυνών τους. Με τις πράξεις, τα λόγια ακόμη και το σιγοντάρισμα τους, επέβαλλαν έναν άνευ προηγουμένου φασιστικό διαχωρισμό και διχασμό και τη στέρηση θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε χιλιάδες συμπολίτες μας."



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μέσα σε 24 ώρες.

Δύο 23χρονοι βίασαν μια δεκαεφτάχρονη σε ένα χωράφι στη Λιβαδειά.

Δύο αστυνομικοί της ομάδας Διας κατηγορούνται ότι βίασαν μία δεκαεννιάχρονη σε αστυνομικό τμήμα.

Μεμονωμένα περιστατικά που δεν δικαιολογούν τον όρο Ταϊλάνδη για την υπέρλαμπρη χώρα μας με τους εξυπνότερους κατοίκους του γαλαξία.

Σχολιο.- Η μόνη λύση πλέον είναι οπλοφορία. Δυστυχως. Αφού η προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να φυλάει το μετρό στα Εξαρχεια και η πανεπιστημιακή αστυνομία, οι πολίτες της χώρας πρέπει να νοιαστούν για τον εαυτό τους.

Τέιζερ, παραλά, κτλ

Υπόψη.  το τειζερ ειναι παρανομο και επισυρει ποινη φυλακισης.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεδομένου ότι η Τουρκία εξάγει τα προϊόντα της στην ΕΕ χωρίς δασμούς λόγω της συμφωνίας τελωνειακής ένωσης ΕΕ - Τουρκίας, η ουσιαστική οικονομική ενίσχυσή της ανέρχεται σε αρκετά δισεκατομμύρια ευρώ. Αν σε αυτά προσμετρηθούν τα ποσά για τη μετανάστευση και τα οπλικά συστήματα που της πωλούν με ευχαρίστηση Γερμανία, Ισπανία και λοιπά κράτη - μέλη, συμπληρώνεται η εικόνα της οδυνηρής πραγματικότητας.

Αντιθέτως εμείς υποχρεωθήκαμε να πληρώνουμε δισεκατομμύρια ευρώ ως χρέος προς κράτη - μέλη της ΕΕ και τον ESM. Η επίσημη πολιτική της ΕΕ οξύνει το δημογραφικό και οικονομικό πρόβλημα της πατρίδας μας, ενώ συστηματικά αποδυναμώνει τις όποιες δυνατότητες αποτροπής έχουμε.

Όσοι λοιπόν είναι υπέρ του #ΜένουμεΕΕ#, ας το ξανασκεφτούν. Η ρήξη με την ΕΕ είναι επιλογή επιβίωσης.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αντιπερισπασμός;;

Πολλά μέτωπα;;;

Η πρώτη ομάδα μεταναστών από το Καραβάνι του Φωτός φτάνει στο καθορισμένο σημείο συγκέντρωσης κοντά στα ελληνικά #σύνορα. Δεκάδες χιλιάδες ακόμη είναι καθ' οδόν από την #Κωνσταντινούπολη. #τουρκια



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν σταματούν οι κινητοποιήσεις των αγροτών στην Ολλανδία και στηρίζονται από τους πολίτες.