Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Σαββατο 15 Οκτωβριου 2022


Μaria Denaxa

- Αποκαλυπτική δήλωση για τα εμβόλια στο ευρωκοινοβούλιο 

Και λίγα λόγια για ένα μεγάλο σκάνδαλο που πάει να περάσει στα ψιλά. Διευθύντρια της Pfizer παραδέχτηκε στην ακρόαση για τον Covid του ευρωκοινοβουλίου ότι «το εμβόλιο δεν δοκιμάστηκε ποτέ για την πρόληψη της μετάδοσης» και πως «το εμβολιαστείτε για να προστατέψετε τους άλλους» ήταν ψέμα. Την αποκάλυψη έκανε ο ευρωβουλευτής Ρομπ Ρος, από την Ολλανδία, που βγήκε δημόσια για να πει όσα άκουσε.

Μια ομολογία σοκ, που είναι η απόδειξη πώς σκοπός της φαρμακευτικής δεν ήταν η προστασία, αλλά το χρήμα. Πώς σκοπός των κυβερνώντων, δεν ήταν επίσης η προστασία μας, αλλά η περαιτέρω καταστροφή των δημόσιων δομών υγείας και η εισαγωγή του μαζικού ελέγχου των πολιτών με ελευθεροκτόνα πάσα που νομοθετήθηκαν κιόλας για να μείνουν.

Κι όσο για εκείνους που κατηγορούσαν τους υγειονομικούς ότι δεν σέβονται την επιστήμη τους, αναρωτιέμαι τι έχουν να πουν τώρα για τις φαρμακοβιομηχανίες και μερίδα επιστημόνων και γιατρών που την πρόδωσαν με τον χειρότερο τρόπο;

Τι έχουν να πουν για τον εξοστρακισμό και την οικονομική (σε ορισμένες περιπτώσεις φυσική) καταστροφή χιλιάδων υγειονομικών που εξέφρασαν αμφιβολίες για το «πίστευε και μη ερεύνα»;

Για τους χιλιάδες άλλους, που είτε καταστράφηκαν οικονομικά είτε ακόμη και σήμερα υποβάλλονται τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα σε διαγνωστικά τεστ τα οποία πληρώνουν από την τσέπη τους, γιατί και καλά αποτελούν κίνδυνο για τους άλλους…

* ''Τώρα όλοι αυτοί οι ειδικοί, πολιτικοί και δημοσιογράφοι κ.α. που έλεγαν στους πολίτες το ακριβώς αντίθετο, εκβιάζοντας τους για δύο χρόνια θα έπρεπε να ζητήσουν ένα συγνώμη.

Όχι μόνο οι πολιτικοί, οι εταιρικοί υπηρέτες και τα παπαγαλάκια της εξουσίας αλλά όλοι εσείς που προσβάλλατε, υβρίσατε, απομονώνατε και κάνατε διακρίσεις, μεταχειριστήκατε τα αδέρφια σας ως θύματα πανώλης και τρομοκράτες, όλους εκείνους που πάντα ήξεραν αυτή την αλήθεια. 

Αν είχατε μια ελάχιστη αξιοπρέπεια σήμερα το πρωί, θα πρέπει να κάνετε γαργάρες με νερό από την τουαλέτα.''



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



15/10/2022  -  13.00 μ.μ.

Η συγκέντρωση στη πλατεία Ελευθερίας στο Βόλο έχει ξεκινήσει! Όλοι και όλες στη πανελλαδική διαδήλωση ενάντια στη συγκάλυψη των μπάτσων - βασανιστών του αγωνιστή Βασίλη Μάγγου

Στο μπλοκ της πρωτοβουλίας αγωνιστών/αγωνιστριων από την Αθήνα συμμετέχουν: ο Πολιτικός Χώρος ''Ηλέκτρα Αποστόλου'' , η Λαϊκή Δράση - Ομάδα Κομμουνιστών/Αγωνιστών , η Εργατική Ομάδα Τ-34 , ο Αυτοδιαχειριζόμενος χώρος Αντίστασης και Αλληλεγγύης - Γαρδένια καθώς και αγωνιστές/αγωνίστριες από την Αθήνα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι BRICS αρνήθηκαν να ψηφίσουν κατά της Ρωσίας στον ΟΗΕ!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



12/10/2022 

Αθώοι οι 4 αγωνιστές για τα Άγραφα | Το λαϊκό κίνημα και οι αγωνιζόμενοι της Καρδίτσας νίκησαν!

Ολοκληρώθηκε με αθωωτική απόφαση το δικαστήριο των 4 αγωνιστών για την συγκέντρωση στο Δημαρχεία της Καρδίτσας τον Αύγουστο του 2019. 

Η κρατική-κατασταλτική σκευωρία που στήθηκε πάνω στις πλάτες των 4 αγωνιστών, μια ακόμη πολιτική δίωξη σε μια περίοδο ακραίας φασιστικοποίησης της πολιτικής και δημόσιας ζωής, ηττήθηκε από την πανελλαδική αλληλεγγύη και το εργατικό-λαϊκό κίνημα και τους αγωνιζόμενους της Καρδίτσας. 

Το πείσμα και η αποφασιστικότητα των διωκόμενων αγωνιστών και του κινήματος της Καρδίτσας, η πολιτική στάση που κράτησαν κατά την διάρκεια του δικαστηρίου έστειλαν το ραβασάκι της κρατικής-κατασταλτικής τρομοκρατίας στα σκουπίδια.

Ο λαός της Καρδίτσας θα συνεχίσει να αγωνίζεται για να μείνουν τα Άγραφα απάτητα, κόντρα στους σχεδιασμούς της εξαρτημένης άρχουσας τάξης και των διεθνών μονοπωλίων. 

ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝΕ ΑΠΑΤΗΤΕΣ ΚΟΡΦΕΣ - ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΗ



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Enrico Mattei ήταν ο Διοικητής του Δημόσιου Οργανισμού Ενέργειας της Ιταλίας μετά τον πόλεμο. Ο Mattei ήταν ο πρώτος που έσπασε το μονοπώλιο των Επτά Αδελφών, των Αμερικάνικων εταιριών πετρελαίου, κάνοντας συμφωνία με την ΕΣΣΔ η οποία μόλις έχει ανακαλύψει τεράστια κοιτάσματα στον Καύκασο και φέρνει πετρέλαιο μέσω αγωγού που πέρναγε μέσω Τσεχοσλαβακίας και Αυστρίας στην Ιταλία. Η συμφωνία είναι πολύ κάτω του Κόστους του διεθνούς πετρελαίου και προκαλεί τριγμούς στην διεθνή αγορά. Η Ιταλία με την φθηνή ενέργεια απογειώνεται οικονομικά και βιομηχανικά.

Το 1962 ο Mattei κάνει συμφωνία με τους Σοβιετικούς να του πουλάνε και φυσικό αέριο. Ο Κέννεντυ τον καλεί στον Λευκό Οίκο για να τον συναντήσει. Δύο μέρες πριν την συνάντηση το αεροπλάνο του συντρίβεται και ο Mattei σκοτώνεται.

Την έρευνα του Δυστυχήματος αναλαμβάνει ο τότε υπουργός δικαιοσύνης Τζούλιο Αντρεότι. Σε 10 μέρες το πόρισμα λέει πως ήταν ατύχημα. Ένας δημοσιογράφος που έχει στοιχεία για το αντίθετο χάνεται στην Σικελία και το σώμα του δεν θα βρεθεί ποτέ.

Το πιο γνωστό όμως στόμα που έκλεισε είναι ο Ιταλός σκηνοθέτης, ποιητής, συγγραφέας και διανοούμενος Πιέρ Πάολο Παζολίνι. Δολοφονείται λίγο πριν δημοσιευτεί το έργο του "Πετρέλαιο" με στοιχεία για την δολοφονία του Mattei.

Το 1991 και ενώ ο ψυχρός πόλεμος έχει τελειώσει, τα υπολείμματα του αεροπλάνου του Mattei ξαναεξετάζονται. Το πόρισμα? Εκρηκτικός μηχανισμός στην Μύτη του Αεροπλάνου. Δολοφονία.

Λίγο μετά ένας έγκλειστος της Σικελικής Μαφίας θα αποκαλύψει πως η Αμερικάνικη Ιταλική Μαφία είχε πληρώσει την Σικελική για την δολοφονία του Mattei.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τούρκοι και Άραβες τζιχαντιστές του Χίτλερ… ειδικότητα οι σφαγές

Για τους Γερμανούς ναζί το Ισλάμ ήταν μια θρησκεία πολεμιστών, μια θρησκεία που οι πιστοί της αποτελούσαν καλό υλικό προς στρατολόγηση. Για τον λόγο αυτό υποστήριξαν την αντιβρετανική εξέγερση του Γκαϊλανί στο Ιράκ, τον Μάιο του 1941, συνεργάστηκαν στενά με τον άθλιο μεγάλο μουφτή της Ιερουσαλήμ αλ Χουσεϊνί και στρατολόγησαν δεκάδες χιλιάδες μουσουλμάνους της ΕΣΣΔ, αλλά και της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής.

Οι Άραβες, οι τζιχαντιστές του Χίτλερ, εντάχθηκαν σε δύο νέες μονάδες την Sonderverband 287 και την Sonderverband 288. Οι Άραβες εκπαιδεύτηκαν και σε στρατόπεδο στο Σούνιο της Αττικής. Η δεύτερη μονάδα ήταν αραβική κατ’ όνομα περισσότερο. Τελικά πολέμησε στη Βόρεια Αφρική κατά των Συμμάχων και παραδόθηκε στην Τυνησία το 1943.

Η Sonderverband 287 έχει μια πιο ενδιαφέρουσα ιστορία. Η μονάδα είχε επισήμως την ονομασία «Ελεύθερη Αραβική Λεγεώνα». Συγκροτήθηκε στις 4 Αυγούστου 1942 με τη βοήθεια του μουφτή αλ Χουσεϊνί και οι άνδρες της προέρχονταν κυρίως από το Ιράκ, την Συρία και την Παλαιστίνη.

Το 3ο Τάγμα της Sonderverband 287 στάλθηκε στο Ανατολικό Μέτωπο και πολέμησε στον Καύκασο. Κατόπιν στάλθηκε στην Τυνησία όπου και καταστράφηκε. Όσοι επέζησαν, μαζί με Βορειοαφρικανούς μουσουλμάνους σχημάτισαν το Τάγμα 845 και στάλθηκαν στην Πελοπόννησο, ενταγμένοι στην γερμανική 41η Φρουριακή Μεραρχία, όπου οι Άραβες έσφαξαν και έκαψαν Έλληνες, μαχόμενοι στο πλευρό των Γερμανών σε «αντιπαρτιζανικές επιχειρήσεις».

Μετά την εκκένωση της Ελλάδας το τάγμα μεταφέρθηκε στη Γιουγκοσλαβία όπου ενισχύθηκε σε προσωπικό από άλλες αραβικές μονάδες που διαλύθηκαν και πολέμησε κατά των δυνάμεων του Τίτο, ενταγμένη στην γερμανική 104η Μεραρχία Κυνηγών. Στην Γιουγκοσλαβία πολέμησαν και τα άλλα δύο τάγματα της Sonderverband 287 τα οποία συγκρότησαν το 92ο Σύνταγμα Γρεναδιέρων. Το σύνταγμα υπέστη βαρύτατες απώλειες στη μάχη του Βελιγραδίου τον Οκτώβριο του 1944. Οι επιζώντες Άραβες συνέχισαν να πολεμούν υπέρ των Γερμανών ως τον Μάιο του 1945 όπου και παραδόθηκαν στους Συμμάχους στην Αυστρία.

Osttürkischer Waffen-Verband SS

Οι Γερμανοί στρατολόγησαν και δεκάδες χιλιάδες τουρκογενείς της Σοβιετικής Ένωσης ήδη από το 1941. Υπολογίζεται πως σχεδόν 200.000 μουσουλμάνοι υπηρέτησαν υπό τους Γερμανούς. Το φθινόπωρο του 1941 ο Τούρκος στρατηγός ε.α. Χουσεΐν Ερκιλέτ είχε επαφές με το χιτλερικό καθεστώς για την συγκρότηση τουρκικών τμημάτων από τους Γερμανούς.

Ο Ερκιλέτ επισκέφτηκε μάλιστα την Ουκρανία, μαζί με τον στρατηγό Αλί Ερντέν και συναντήθηκαν με τον Γερμανό στρατάρχη φον Ρούντστεντ για τον ίδιο σκοπό. Στην συνέχεια οι δύο Τούρκοι πήγαν στη Γερμανία και συναντήθηκαν με τον Χίτλερ. Στόχος των Τούρκων ήταν η, με την στήριξη της κυβέρνησης της Άγκυρας, προώθηση παντουρανικών σχεδίων περί δημιουργίας ενός απέραντου «τουρκικού» κράτους από τη Μογγολία ως την Αδριατική!

Το Osttürkischer Waffen-Verband SS (Ανατολική Τουρκική Μάχιμη Μονάδα SS) σχηματίστηκε το 1944 με την υποστήριξη του μεγάλου μουφτή αλ Χουσεϊνί. Η αρχική της ονομασία ήταν Ostmuselmanisches SS-Regiment (Ανατολικό Μουσουλμανικό Σύνταγμα SS) και με αυτή την ονομασία είχε ιδρυθεί στο 1942 περιλαμβάνοντας στις τάξεις της άνδρες κυρίως από το Τουρκεστάν, αλλά και άλλες μουσουλμανικές περιοχές της ΕΣΣΔ. Η μονάδα ήταν αρχικά επιπέδου συντάγματος και αργότερα ταξιαρχίας .

Η μονάδα μεταφέρθηκε τον Φεβρουάριο του 1944 στη Λευκορωσία όπου έλαβε μέρος σε «αντιπαρτιζανικές επιχειρήσεις», δηλαδή σε σφαγές αμάχων και σε αποστολές ασφαλείας συγκοινωνιών. Μετά από μια εξέγερση ο Γερμανός διοικητής του συντάγματος εκτέλεσε 78 άνδρες. Το σύνταγμα μεταφέρθηκε στην συνέχεια στην Πολωνία και εντάχθηκε στη διαβόητη Ταξιαρχία Ντιρλεβάνγκερ, σφάζοντας ανηλεώς Πολωνούς στη Βαρσοβία.

Το φθινόπωρο του 1944 η μονάδα μεταφέρθηκε στη Σλοβακία. Εκεί από τη μονάδα απομακρύνθηκαν οι Αζέροι που μεταφέρθηκαν σε δική τους, καυκασιανή μονάδα, ενώ η Osttürkischer Waffen-Verband SS ενισχύθηκε με Τατάρους. Η μονάδα τελείωσε τον πόλεμο στην Αυστρία και στο απόγειο της ισχύος της έφτασε να αριθμεί 8.500 άνδρες. Οι εν λόγω μονάδες δεν διέπρεψαν στα πεδία των μαχών. «Διέπρεψαν» μόνο στο κυνήγι κεφαλών ανταρτών και αμάχων. Παρά δε τις προσδοκίες των Χίτλερ και Χίμλερ και τον «έρωτα» του τελευταίου για το Ισλάμ, οι Γερμανοί στρατιωτικοί δεν έτρεφαν ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στις ικανότητες των «τζιχαντιστών» μαχητών.

Σχολιο.- Ο Χίτλερ το είχε πει καθαρά ότι το Ισλάμ ήταν μιά θρησκεία μου ταίριαζε πολύ με τον Γερμανικό χαρακτήρα. Ήταν μεγάλη ατυχία είπε που οι Άραβες ηττήθηκαν το 743 μ.Χ. στο Πουατιέ από τον Κάρολο Μαρτέλο και δεν κατάκτησαν την Γερμανία. Εξάλλου και ο ίδιος δεν ήταν κανένας πιστός χριστιανός και έρεπε προς τον παγανισμό όπως και το κόμμα του , με πρότυπο την αρχαία Ρώμη.

Το ίδιο και η Χρυσή Αυγή...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αποκαλυπτική δήλωση για τα εμβόλια στο ευρωκοινοβούλιο

Και λίγα λόγια για ένα μεγάλο σκάνδαλο που πάει να περάσει στα ψιλά. Διευθύντρια της  Pfizer παραδέχτηκε στην ακρόαση για τον Covid  του ευρωκοινοβουλίου ότι «το εμβόλιο δεν δοκιμάστηκε ποτέ για την πρόληψη της μετάδοσης» και πως «το εμβολιαστείτε για να προστατέψετε τους άλλους» ήταν ψέμα. Την αποκάλυψη έκανε ο ευρωβουλευτής Ρομπ Ρος, από την Ολλανδία, που βγήκε δημόσια για να πει όσα άκουσε.

Μια ομολογία σοκ, που είναι η απόδειξη πώς σκοπός της φαρμακευτικής δεν ήταν η προστασία, αλλά το χρήμα. Πώς σκοπός των κυβερνώντων, δεν ήταν επίσης η προστασία μας, αλλά η περαιτέρω καταστροφή των δημόσιων δομών υγείας και η εισαγωγή του μαζικού ελέγχου των πολιτών με ελευθεροκτόνα πάσα που νομοθετήθηκαν κιόλας για να μείνουν.

Κι όσο για εκείνους που κατηγορούσαν τους υγειονομικούς ότι δεν σέβονται την επιστήμη τους, αναρωτιέμαι τι έχουν να πουν τώρα για τις φαρμακοβιομηχανίες και μερίδα επιστημόνων και γιατρών που την πρόδωσαν με τον χειρότερο τρόπο;

Τι έχουν να πουν για τον εξοστρακισμό και την οικονομική (σε ορισμένες περιπτώσεις φυσική) καταστροφή χιλιάδων υγειονομικών που εξέφρασαν αμφιβολίες για το «πίστευε και μη ερεύνα»;

Για τους χιλιάδες άλλους, που είτε καταστράφηκαν οικονομικά είτε ακόμη και σήμερα υποβάλλονται τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα σε διαγνωστικά τεστ τα οποία πληρώνουν από την τσέπη τους, γιατί και καλά αποτελούν κίνδυνο για τους άλλους…

Σχολιο.- Και ποιος θα τους δικάσει γι’ αυτό; Οι εκατομμύρια που υποστήριζαν την…επιλογή τους γινοντας οι ίδιοι βασιλικότεροι του βασιλακοπουλου; Φυσικά δεν αποκλείεται να γίνουν μηνύσεις κλπ, αλλά το ναζιστοευρωκοινοβουλιο εκτός από την απόλυτη εξουσία που έχει θα βρει τους υπερήφανα τσιμπημένους εμ βολιοπρεζακηδες ως συνηγόρους και μάρτυρες υπεράσπισης!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τρομερός κατακλυσμός στη Σητεία με το νερό στους δρόμους να φτάνει μέχρι τη μέση ενός ανθρώπου, με ένα νεκρό, μερικούς αγνοούμενους, με πλημμυρισμένα σπίτια και με κατεστραμμένα όλα τα παραλιακά μαγαζιά! Έχει κοπεί το ρεύμα σε όλη την πόλη - και εννοείται και το ίντερνετ.

Ο πειρασμός να γράψω... τα γνωστά είναι μεγάλος αλλά συγκρατιέμαι προς το παρόν. Να είναι καλά οι άνθρωποι εκεί... έχω και κάμποσους φίλους!

Υ.Γ.: και στην Αγία Πελαγία ίδια και χειρότερα!

Σχολιο.- Κρίμα οι άνθρωποι, εύχομαι να είναι όλοι καλά. Αναρωτιέμαι αν παίζει κάποιο ρόλο το γεγονός ότι όλο το βουνό είναι σκαμενο με ανεμογεννητριες και γι αυτό συνέβησαν όλα αυτά.. Μόνο οι κάτοικοι μπορούν ν απαντησουν

Σχολιο.- Αγία πελαγια ενας νεκρός

Ήδη 3 αγνοούμενοι εκ των οποίων δυο μαλλον νεκροι

Σχολιο.- Ρε δε λειτουργησε ούτε το 112.

Σχολιο.- βρεχει ασταματητα κ με δυναμη απο τις 9 το πρωι...πσιζουν απεγκλωβισμοι συνεχως κ το νερο σε πολλα σημεια ξεπερναει το μετρο κατα πολυ..χωρις ρευμα κανα 2ωρο τωρα..τετοιο πακετο δεν εχει ξαναπαιξει εδω..



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΕΛΒΕΤΙΑ, μετά από εξετάσεις, ΔΙΝΕΙ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ, ΣΕ 14 ΕΤΗ. ΟΧΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.

Είμαστε χώρα εμείς;;; 

Η Ελβετία έχει έκταση 41.285 τ.χλμ. και πληθυσμό 8.508.904 κατοίκους (εκτίμηση Ιούλιος 2018).

Φίλη Ελληνίδα ζει στην Ελβ τον Μάιο του 2011.

Είναι κάτοχος πτυχίου και δη υψηλότατης εξειδίκευσης. Έχει άδεια παραμονής και σύμβαση εργασίας μακράς διαρκείας.

Θα γίνει μητέρα σε λίγους μήνες.

Το παιδί που θα γεννηθεί θα αποκτήσει την υπηκοότητα των γονέων που και οι δυο είναι Έλληνες.

Οι γονείς, διαμένοντες αμφότεροι από επταετίας στην Ελβετία και εργαζόμενοι και οι δυο, θα αποκτήσουν το δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση για την Ελβετική υπηκοότητα σε ακόμα επτά χρόνια.

Θα εξεταστούν με τεστ πολλαπλής επιλογής και αν επιτύχουν, θα εξεταστούν από επιτροπή, αν είναι επαρκείς σε γλώσσα, αν έχουν γνώση των τοπικών εθίμων, γεύσεων, των νόμων που ψηφίστηκαν πρόσφατα, κλπ.

Μόνον αν αποδείξουν απόλυτη συμβατότητα με τον τοπικό πολιτισμό και απόλυτη ενσωμάτωση, τότε θα πάρουν την υπηκοότητα.

Αν απορριφθούν, δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν ένσταση.

Εν συνεχεία, θα ζητήσουν να εγγραφούν σε καντόνι και θα ακολουθήσει άλλη διαδικασία επίσης πολύ μεγάλης διάρκειας.

Εννοείται ότι εκ των υστέρων πολιτογράφηση, μετά από παράνομη είσοδο, δεν υφίσταται και όταν συλλαμβάνεσαι πετάγεσαι έξω με τις κλωτσιές.

Η Ελβετία είναι μια από τις πλέον φιλελεύθερες χώρες της Ευρώπης.

Τί στην ευχή συμβαίνει στην δική μας;

Σχολιο.- Ιθαγένεια

Ιθύς +γένος

Ιθύς : Ευθείς, κατευθείαν

Γένος : Καταγωγή εξ αίματος

Ιθαγένεια  είναι η καταγωγή ενός ατόμου από το γένος του

1.Η Ιθαγένεια δεν είναι κάτι που μπορεί να διθεί

2.Είναι κάτι που το έχεις από τη γέννηση σου

3.Η απονομή ελληνικής ιθαγένειας σε παιδιά αλλοδαπών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα, είναι μια ύπουλη καταδολίευση εναντίον του ελληνικού  γένους

Σχολιο.- Γένος=έθνος.Εχουν διαστρεβλώσει και το διεθνές δίκαιο.Διενεργείται γενοκτονία των Ελλήνων κι επειδή με τον GAVI έκαναν συμφωνία να μην "εμβολιαστούν", οι παράνομοι μεταναστες προς αποφυγή αποζημιώσεων και αντικατάσταση πληθυσμών.Επίσης, έγκλημα πολέμου.

Σχολιο.- Έχει ξεσηκωθεί το σύμπαν. Ιθαγένεια δίνουν οι δύο τελευταίες ελλ. κυβερνήσεις. Δεν είναι περισσότερο το θέμα της επιμιξίας, αλλά ότι αναδεικνύει την υποταγή σε οποιουδήποτε τύπου απώλειας κυριαρχίας. Εδώ δημιουργούν τις προϋποθέσεις (αυτό δεν έχει να κάνει με την ιθαγένεια) να ψηφίζουν για την Ελλάδα, μισοί Έλληνες και μισοί αλλοδαποί - προσωρινοί κάτοικοι της χώρας ή με άλλα συμφέροντα. Σπεύδουν πρώτοι να πρωτοπορούν, για να γλυτώσουν, απ΄ έξω, το κυνήγημα άλλων διαφθορών. Ο ΓΑΠ το ξεκίνησε: "Να πληρώσουμε ενωρίτερα, απ΄ ότι πρέπει".

Σχολιο.- αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι ότι έχει καταληφθεί εκ των έσω. Τώρα πλέον έγινε εμφανές. Μόνο αυτοί που εθελοτυφλουν δεν το βλέπουν

Σχολιο.- Αὐτὸ συμβαίνει στην Ελβετία γιατὶ ἔχουν δημοκρατία, δηλ. οἱ πολῖτες ἔχουν τὴν δυνατότητα νὰ παρέμβουν στὴν πολιτικὴ σὲ ὅλα τὰ σημαντικὰ θέματα μέσῳ τῆν δημοψηφισμάτων ( π.χ. ὅλες οἱ διεθνεῖς συμφωνίες κρίνονται μὲ δημοψήφισμα. Ἄν διαφωνοῦν μὲ κάποιο νόμο ἤ θέλουν νὰ προτείνουν νόμο, μποροῦν νὰ τὸ κάνουν μέσῳ τῆν δημοψηφισμάτων πρωτοβουλίας πολιτῶν. Γιὰ τὸν ἴδιο λόγο ἀπαγορεύτηκε ἡ μπούργκα καὶ τὸ χιτζάμπ καὶ οἱ μιναρέδες. Ἄν οἱ πολῖτες θεωρήσουν ὅτι κάτι παράγινε, μποροῦν νὰ παρέμβουν.

Σχολιο.- Παράδειγμα προς μίμηση όταν υπάρχει μια ευνομούμενη πολιτεία, και όχι σαν την δική μας που με το νόθο εκλογικό σύστημα των ''bonus" εδρών κατασκευάζουν δήθεν δημοκρατικές κυβερνήσεις των πολιτικών και όχι των πολιτών.

Σχολιο.- Ας εξετάσουμε πχ τις ΕΚΛΟΓΕΣ του 2019.

Η ΝΔ λαμβάνει το 23,02% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων.

Δείτε τώρα πως το ποσοστό αυτό, ανεβαίνει ως δια μαγείας σταδιακά.

1η αύξηση. Ένεκα της κατα 42,22% αποχής, μετατρέπεται αυτόματα σε ποσοστό 39,85%.

2η αύξηση. Ένεκα του εκλογικού νόμου,

η ΝΔ καταλαμβάνει 158 έδρες στην Βουλή (από τις 300), οπότε το ποσοστό της ΝΔ αυξάνεται ακόμη και φθάνει το 52,66% .

Δηλαδή ένα κόμμα με κανονικό ποσοστό 23,02% επί των εγγεγραμμένων Ελλήνων ψηφοφόρων, υπερδιπλασιάζει τα ποσοστά του και μετατρέπεται σε κόμμα του 52,66% της Βουλής.

Αν δεν είναι νόθο αυτό το εκλογικό σύστημα, τι είναι;

Δημοκρατικό;

Σχολιο.- Να βάζεις και τις ψήφους των αλλοδαπών, για να είσαι πιο μέσα  στη νοθεία του εκλογικού συστήματος.

Σχολιο.- Γιατί λοιπόν δίνουν την ελληνική ιθαγένεια και δε δίνουν την ελληνική υπηκοότητα, όπως κάνουν όλοι οι πολιτισμένοι λαοί;

Μήπως πρόκειται για, κατά λάθος, αντικατάσταση του Έλληνα;

Ο νέος ξενιτεύεται για να επιβιώσει και ο "νέος Έλληνας" έρχεται;

Και εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γερμανία, μπορούσα να πάρω τη γερμανική υπηκοότητα (Staatsangehõrigkeit ή Staatsbürgerschaft) δεν μπορούσα όμως να πάρω τη γερμανική ιθαγένεια (την ιθαγένεια δε την ξέρουν καν, δε την έχουν στο λεξιλόγιο τους), δε μπορούσα δηλαδή να γίνω Γερμανός, δε μπορούσα και δεν ήθελα να πάρω τη γερμανική εθνικότητα (Deutsche Nationalität).

Σχολιο.- η δεν γνωρίζουν γράμματα η έχουν πάρει γερές μίζες για να δίνουν κάτι που δεν δίνεται ποτέ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και ποιος θα δικάσει ρε παιδιά τους παιδοβιαστές?

Μήπως ο αρχιδικαστής του ΣΤΕ που τον συνέλαβαν να σπρώχνει κόκα σε 17χρονους Πακιστανούς για να τον ... ξηγηθούν?



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Στεπαν Mπαντέρα αποναζιστικοποιήθηκε στις 15 Οκτωβρίου 1959.... Εκτελέστηκε στο Μόναχο της Γερμανίας όπου είχε καταφύγει και ζούσε υπό την προστασία των αμερικανών. Ο Μπαντέρα που είχε συνεργαστεί με τους Ναζί στην κατοχή διαπράττοντας εγκλήματα γενοκτονίας, προβάλλεται σήμερα σαν Ο «εθνικός ήρωας» του καθεστώτος της Ουκρανίας.

Είχε καταδικαστεί ερήμην σε θάνατο απο Σοβιετικό δικαστήριο και η ποινή εκτελέστηκε απο την KGB με πυροβολισμό με δηλητηριασμένη σφαίρα στο πρόσωπο. 

(Σημ. κάτι τέτοιοι εφιάλτες ανατριχιάζουν τους κληρονόμους του στη σημερινή Ουκρανία)



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρε παιδιά (δημοσιογράφοι- τηλεπαρουσιαστες- αστυνομικοί- ειδ. φρουροί..) Έλεος πια!! Το εμπεδώσαμε, οτι ο Μίχας είναι ''προστατευόμενο είδος"

Σχολιο.- Το μέγα έδινε τη μάνα κανονικά...ως μαστροπο και ξέπλυνε τον Μίχο μάλιστα έβαλαν μια "θεία" της (που την βρήκαν?)...απ' το νησί να καταριέται την μάνα... τουλάχιστον τα αλλά έλεγαν την κατάθεση του παιδιού που καίει τον Μίχο και το άλλο κάθαρμα.....και δεν ανέφεραν την μάνα... βέβαια το Σκάι δεν άντεξα να το δω....

Σχολιο.- Ο Σκάι έχει δώσει ρεσιτάλ ...Τηλεόραση δεν βλέπω ...αλλά τα βλεπω στο ίντερνετ ...Αηδία...!!!

Σχολιο.- Είναι όλοι μαζί. Αυτό έλειπε. Έχουν δώσει όρκο σιωπής. Ομερτά!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σαν σήμερα ο πράκτορας της KGB Bohdan Stashynsky δολοφονεί στο Μόναχο τον Στέφαν Μπαντέρα, Ουκρανό ναζιστή, αρχηγό των Ουκρανικών ταγμάτων ασφαλείας, που πολέμησε για τους Γερμανούς και ήταν υπεύθυνος για το θάνατο δεκάδων χιλιάδων κομμουνιστών, Εβραίων και μειονοτικών. 

Κρίμα ρε γμτ. Είχε κι αυτός δικαιώματα ..



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



410η ημέρα αναστολής....

"Όχι, δεν είχαμε κάνει τις απαραίτητες δοκιμές πριν ξεκινήσει η μαζική χρήση (!) ώστε να ξέρουμε ότι το σκεύασμα δεν σταματάει τη μετάδοση."

Pfeizer / Ευρωκοινοβούλιο (προσφάτως)

"Δεν είχαμε καταλάβει (!) ότι πρόκειται για κάτι όπως η απλή γρίπη, που αφορά κυρίως τους υπερήλικες, με πολύ χαμηλό ποσοστό θνησιμότητας."

Bill Gates (προσφάτως)

"Πιστεύαμε (!) ότι το εμβόλιο θα σταματούσε τη μετάδοση και ότι θα μπορούσε να υπάρξει τείχος ανοσίας (!) Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, οπότε όλη η υπόθεση με τα πιστοποιητικά είναι λάθος. Οι υγειονομικοί πρέπει να επιστρέψουν στην εργασία τους."

Καπραβέλος (προσφάτως)

Να προσθέσω την κατακόρυφη αύξηση των θανάτων που αφορά χρήστες του σκευάσματος Συνδρόμου Ανοσοποιητικής Ανεπάρκειας όπως καταγράφεται επισημα 

Periklis Bozinakis



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



15/10/2022  -  18.00

Επεισόδια μετά τη συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας μέχρι το μαγαζί του 53χρονου Ηλία Μίχου που βίαζε και είχε εξωθήσει στην πορνεία την 12χρονη στον Κολωνό



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έκπληξη! Για πλάκα έλεγξα τα στοιχεία εγγραφής του ιστοτόπου αυτών των 2 κοριτσιών, τις ακτιβίστριες που έχυσαν ντοματόσουπα τον πίνακα Ηλιοτροπία του Βαν Γκογκ.

Και ιδού (έκπληξη!) - μια αμερικανική ΜΚΟ (εγγεγραμμένη στην Ουάσιγκτον DC), η οποία δημιουργήθηκε φέτος (!!!) με σκοπό να πολεμήσει ενάντια στη Βρετανία που κάνει εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αέριου. Γιατί - γιατί να εξαγάγετε από τα δικά σας όταν είναι καλύτερα να αγοράσετε από τις ΗΠΑ!

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από την ιστοσελίδα:

«Το να επιτρέπεται η νέα εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου στη Βρετανία είναι μέρος μιας άσεμνης και γενοκτονικής πολιτικής που σκοτώνει τα παιδιά μας και καταδικάζει την ανθρωπότητα στη λήθη. Απλώς πρέπει να σταματήσει».

Αν συνεχίσουμε στο σημερινό μας μονοπάτι, θα καταστρέψουν οικογένειες και ολόκληρες κοινότητες. Θα αντιμετωπίσουμε την πείνα και την εξόντωση δισεκατομμυρίων φτωχών ανθρώπων και αυτό θα είναι ολική προδοσία προς τα παιδιά μας και το μέλλον τους.

Το καταλαβαίνει η κυβέρνησή μας; Υποστηρίζουν ενεργά τη βιομηχανία ορυκτών καυσίμων μέσω τεράστιων επιδοτήσεων και φορολογικών ελαφρύνσεων για την εξόρυξη. Ξοδεύουν δισεκατομμύρια δολάρια για να στηρίξουν την τεχνολογία περίεργων εταιρειών...

Σε οκτώ χρόνια πρέπει να καταργήσουμε πλήρως τα ορυκτά καύσιμα». ( υποστηρίζουν την Ατζέντα 2030!)

Επίσης, αυτή η ΜΚΟ κάνει κάποιο είδος ερευνητικής εργασίας, αλλά η μόνη μελέτη δεν έχει δεδομένα εξόδου, μόνο αναφορές στον κίτρινο τύπο….



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ρωσία απέτρεψε επίθεση στον αγωγό Turkstream, οι σαμποτέρ συνελήφθησαν!

Οι επιθέσεις σε ζωτικής σημασίας υποδομές στην Ευρώπη έχουν αυξηθεί και τώρα φαίνεται ότι αυτές μπορεί να είναι οι επιπτώσεις της σύγκρουσης στην Ουκρανία. Τώρα, η Ρωσία απέτρεψε την επίθεση στον αγωγό Turkstream και οι σαμποτέρ συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με το Reuters , το πρακτορείο ειδήσεων Interfax επικαλέστηκε αναφορά του Κρεμλίνου για «αποτροπή επίθεσης» στον TurkStream, έναν σημαντικό αγωγό φυσικού αερίου μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας.

Αρκετά άτομα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια μιας προσπάθειας να καταστρέψουν τον αγωγό που συνδέει τη Ρωσία με την Τουρκία και τη Νότια Ευρώπη, σύμφωνα με το Κρεμλίνο. Ο αγωγός, ο οποίος έχει χωρητικότητα 31,5 δισ. κυβικά μέτρα ετησίως και δρομολογήθηκε στις αρχές του 2020, έχει χωρητικότητα 31,5 δισ. κυβικά μέτρα ετησίως.

«Ορισμένες δυνάμεις… έχουν ήδη κάνει μια προσπάθεια να καταστρέωουν τον TurkStream. Οι σαμποτέρ έχουν συλληφθεί και πολλά ακόμη άτομα έχουν συλληφθεί. Ήθελαν να το ανατινάξουν, στο έδαφος», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Οι δηλώσεις του Πεσκόφ έρχονται καθώς η Ρωσία θέλει να μετατρέψει την Τουρκία σε κεντρικό σημείο για το ρωσικό φυσικό αέριο, το οποίο στη συνέχεια θα επανεξαχθεί μέσω της Ευρώπης. Το γεγονός συζητήθηκε στη διεθνής συνόδου κορυφής στην Αστάνα του Καζακστάν.

Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν εξέδωσε την προειδοποίηση ότι η Ουκρανία επιχειρεί να σαμποτάρει ένα τμήμα του αγωγού TurkStream. Το περασμένο Σάββατο βομβαρδίστηκε μια γέφυρα που συνδέει τη Ρωσία με την προσαρτημένη χερσόνησο της Κριμαίας. Ο Πούτιν κατηγόρησε για την επίθεση τις υπηρεσίες πληροφοριών της Ουκρανίας.

«Είναι προφανές ότι οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες διέταξαν, οργάνωσαν και πραγματοποίησαν την τρομοκρατική επίθεση με στόχο την καταστροφή της κρίσιμης πολιτικής υποδομής της Ρωσίας», είπε ο Πούτιν για τον βομβαρδισμό της Γέφυρας Κερτς.

Μετά τη δολιοφθορά του αγωγού Nord Stream, ο TurkStream είναι η μοναδική οδός για το ρωσικό φυσικό αέριο προς την Ευρώπη εκτός από τους αγωγούς που διασχίζουν την Ουκρανία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ευγονιστές της Παγκόσμιας Τεχνοφασιστικής Διακυβέρνησης, έχοντας προαναγγείλει τα σχέδιά τους με την Ατζέντα 2030 άρχισαν την εφαρμογή του πλάνου τους και καταστρέφουν μεθοδικά την αγροτική παραγωγή και την κτηνοτροφία, έχουν επίσης δηλώσει με απροκάλυπτο θράσος, σαδισμό, μισανθρωπία και αυταρχικότητα το τι μέλλει γενέσθαι με την ανθρωπότητα: Εξολόθρευση του ανθρώπινου είδους. 

Αν ακολουθήσουμε τα ίχνη του ιδρυτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του ομοφυλόφιλου Klaus Schwab και του προβεβλημένου "διανοητή" του, ομοφυλόφιλου Yuval Noah Harari, έχουμε με τεκμήρια το μέλλον που προετοιμάζουν για εμάς χωρίς εμάς. 

Με δεδομένο ότι οι κυβερνήσεις των δυτικών χωρών και η ΕΕ είναι εντολοδόχοι του World Economic Forum, του οποίου τις ντιρεκτίβες ακολουθούν κατά γράμμα -και όπως έχει ο ίδιος ο Schwab έχει διατρανώσει: «Έχουμε τους πάντες στο πλευρό μας»! «Κράτη, επιχειρηματίες, πρωθυπουργούς, ΜΚΟς, συνδικαλιστικές οργανώσεις, επιφανείς επιστήμονες, ακαδημαϊκούς, θρησκευτικούς ηγέτες κλπ... Όλοι έτοιμοι να προωθήσουν την ατζέντα!» (Ατζέντα 2030), 

οδηγούμαστε με ασφάλεια στις παρακάτω διαπιστώσεις:

1. Ξεκινώντας από την θέση τους ότι "Το μέλλον είναι η ομοφυλοφιλία" ("THE FUTURE IS QEER", εκπαιδευτικά προγράμματα Erasmus & Ευρωπαϊκη Επιτροπή), εξάγεται αβίαστα το συμπέρασμα ότι το σχέδιο τους στοχεύει, σε δύο το πολύ γενιές, να μην υπάρχουν παιδιά. Τα θλιβερά ενεργούμενα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, την οποία οι παγκοσμιοποιητές ευγονιστές προβάλλουν και υποστηρίζουν με μανία ενώ τους χρησιμοποιουν προς διάλυση των κοινωνιών και στο τέλος ως κρέας μηχανής, είναι απλώς οχήματα για να πετύχουν το σκοπό τους.

2.Ο Yuval Noah Harari γυρίζει παντού και διαλαλεί ότι δεν χρειάζονται οι άνθρωποι, αφού, μέσω της τεχνητής νοημοσύνης, των αλγόριθμων και της ρομποτικής, θα είναι άχρηστοι. Αυτά τα δηλώνει και μπροστά στον Klaus Schwab ο οποίος επικροτεί γελώντας. (Λέει ο Harari και ακούγοντας τον ο Schwab γελάει:)

Επίσης ο Yuval Noah Hararι όπου σταθεί και όπου βρεθεί δηλώνει ότι «Οι φτωχοί άνθρωποι θα πεθάνουν κι οι πλούσιοι θα επιβιώσουν και δεν μπορούν τα πλήθη νά κάνουν τίποτα ...» σε αυτό που έρχεται. Την ίδια στιγμή ο "ΜΕΓΑΣ ΙΑΤΡΟΣ" Klaus Schwab στο φετινό Φόρουμ του Νταβός υποστήριξε πως «κανείς δεν είναι ασφαλής, μέχρι να εμβολιαστούν όλοι»... 

Με δεδομένο λοιπόν ότι αυτοί οι τύποι θεωρούν τους ανθρώπους άχρηστους, το ερώτημα είναι τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, που οι περισσότεροι είναι πλέον συνταξιούχοι, σήμερα τι τους θεωρούν; Χρήσιμους; Και έφτιαξαν τα "εμβόλια" να τα δώσουν στον παγκόσμιο πληθυσμό, ακόμα και στα παιδιά για να γλιτώσουν οι παππούδες και γιαγιάδες; Ή τα "εμβόλια" είναι ακριβώς για την εξολόθρευση τους και μαζί με αυτούς το κακό που προξενούν σε όλες τις άλλες ηλικίες και ιδιαίτερα στα παιδιά; 

Στον λαλίστατο Yuval Noah Harari, έκανε ποτέ κανένας δημοσιογράφος τις ερωτήσεις που πρέπει; Τον είχαν εδώ το 2020 και μίλησε στο Athens Democracy Forum (παράρτημα του WEF) ενώπιον του Μητσοτάκη και έδωσε συνέντευξη και στον Παπαχελά... Και οι δύο τον κοίταγαν στα μάτια σαν θεό και εξέφρασαν το θαυμασμό τους χωρίς να κάνουν καμία ερώτηση ουσίας που θα τον ξεβράκωνε κανονικά.

3. Για τις μεσαίες ηλικίες 18 έως 50 ετών, έχουμε ήδη τα δεδομένα ότι έχουν απαγορευθεί ήδη τα AstraZeneca και Johnson & Johnson, ενώ έχουν γίνει συνταρακτικά στοιχεία για τις κυρίαρχες Pfizer και Moderna (της πρώτης μέτοχος και της δεύτερης ιδιοκτήτης είναι ο Bill Gates, ο οποίος με τη σειρά του απαιτούσε να εμβολιαστεί όλη η ανθρωπότητα και όχι μόνο μία φορά) και ήδη στη Φλόριντα απαγορεύονται και για τις μεσαίες ηλικίες. Οι αναφορές για παρενέργειες και θανάτους στις διάφορες πλατφόρμες δεδομένων, όπως η Vaers, είναι τρομακτικές, τα στοιχεία που βγαίνουν από το δικαστήριο που έχει προσφύγει η ομάδα "Επαγγελματιών Δημόσιας Υγείας και Ιατρικής για τη Διαφάνεια" ("PHMPT"), ανάμεσά τους οι Peter A. McCullough, MD, Peter Doshi, Pr, είναι απολύτως ενοχοποιητικά για την Pfizer, ενώ ιδιαίτερα πλήττονται οι νέοι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στον αθλητισμό, τα στοιχεία παρενεργειών και θανάτων είναι πραγματικό σοκ. 

Πρόσφατα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο μία διευθύντρια της Pfizer παραδέχτηκε ότι δεν είχαν πραγματοοιηθεί δοκιμές για τη μεταδοτικότητα του κορωνοϊού μετά από τον εμβολιασμό. Αυτό σημαίνει ότι το αφήγημα στο οποίο στηρίχθηκαν για να επιβάλλουν υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στο γενικό πληθυσμό για να πετύχουν την ανοσία αγέλης λέγοντας ότι "είμαι κοινωνικά υπεύθυνος, εμβολιάζομαι για να σώσω και τους άλλους" ήταν ένα τερατώδες ψέμα για να οδηγήσουν τους ανθρώπους με το ζόρι στα πειραματικά σκευάσματα που οι ίδιοι οι εγκληματίες συνωμότες ονόμασαν "εμβόλια".

Στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή που εξετάζει το θέμα αρνήθηκε να παρουσιαστεί και να καταθέσει ο Albert Burla, διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, με ό,τι αυτό σημαίνει.

Πρόκειται πλέον και με αποδείξεις για την μεγαλύτερη απάτη και το μεγαλύτερο έγκλημα των ευγονιστών του Παγκόσμιου Διευθυντηρίου κατά της ανθρωπότητας. 

Είναι επιτακτική ανάγκη να τους σταματήσουμε ΤΩΡΑ!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



15/10/2022  -  15.00

Πριν λίγο σπασαν το αμάξι του παιδοβιαστή και ατζέντη της ελίτ ανηλίκων παιδιών Ηλία Μίχου

Θέλουμε και τα 313 ονόματα των παιδοβιαστών. Τελειώσατε. Βιάζετε παιδιά ε.

Εκατοντάδες πολίτες προχώρησε σε διαμαρτυρία στην περιοχή των Σεπολίων ζητώντας να αποδοθεί Δικαιοσύνη τόσο για συγκεκριμένο κορίτσι και να σταματήσει το καθεστώς αδιαφορίας για άλλα απροστάτευτα παιδιά καταγγέλλοντας παράλληλα απόπειρα συγκάλυψης σε ανάλογες περιπτώσεις.

Η αστυνομία έχει χτυπήσει κόσμο.

Ζημιές και στο μαγαζί του βιαστή παιδιών και ατζέντη ανώμαλων τεράτων.

Ας σταματήσουμε τη διχόνοια και την κοινωνική πτώση του εκφυλισμού που ζούμε και ας δώσουμε δικαιοσύνη για τα παιδιά. Είναι υποχρέωση μας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



TI ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;  ΜΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΣΑΣΤΑΝ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ;;; #ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ_ΚΙ_ΟΠΟΙΟΣ_ΑΝΤΕΞΕΙ  ΣΑΣ ΣΥΜΠΟΝΩ ΒΑΘΕΙΑ

Thunderbolt: Η Big Pharma πρόσφερε 818 εκατομμύρια σε γιατρούς στη Γαλλία για να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη. Τα μέσα μας είχαν ήδη κάνει αυτή την αποκάλυψη τον περασμένο Μάρτιο. Ωστόσο, λόγω του τρέχοντος πλαισίου και μετά από αυτό το μεγάλο τσίρκο που μας αντιμετώπισαν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κατά την ακρόαση του εκπροσώπου της Pfizer, οι συντάκτες μας έκριναν σκόπιμο να αναδημοσιεύσουν αυτό το άρθρο, ώστε οι πολίτες της Γαλλίας και του κόσμου να γνωρίζουν ότι οι περισσότεροι των «ειδικών στην υγεία» που παρελαύνουν στις τηλεοπτικές συσκευές δεν είναι παρά ηλίθιοι που πληρώνονται αδρά από τη Big Pharma για να χειραγωγούν την κοινή γνώμη και να φιμώνουν τους πραγματικούς επιστήμονες που δεν κάνουν κάτι τέτοιο στο όνομα της επιστήμης και που το μόνο τους λάθος είναι να έχουν την ψυχή πολύ καθαρή να ανταλλάξουν την αξιοπρέπειά τους με χιλιάδες ευρώ....Σε 5 χρόνια (μεταξύ 2014 και 2019), η Big Pharma κυκλοφόρησε 818 εκατομμύρια ευρώ για να ανταμείψει σημαντικούς γιατρούς στη Γαλλία, σύμφωνα με μια μελέτη που συμβουλεύτηκε το Lecourrier du soir com και τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύθηκαν στις 2 Φεβρουαρίου.

KOL (Key Opinion Leaders) ή το τρομερό όπλο που χρησιμοποιεί η Big Pharma για να εκπληρώσει αγαπημένα πρόσωπα. Σε κάθε περίπτωση, εν μέσω μιας κρίσης υγείας όπου οι δεσμοί μεταξύ εργαστηρίων και επιστημόνων έχουν ήδη προκαλέσει μεγάλη αγανάκτηση, μια μελέτη που διεξήχθη από Γάλλους ερευνητές κινδυνεύει να προκαλέσει έντονη κατακραυγή στη Γαλλία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ Ή ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ;

Η μεγάλη κοινωνική έκρηξη έρχεται, αλλά μέσα στην πιο ακραία ιδεολογική σύγχυση.

Αντίθετα με ό,τι συμβαίνει στη Λατινική Αμερική, η ευρωπαϊκή αριστερά βρίσκεται στη βαθύτερη σύγχυση και δεν τολμά να αντιμετωπίσει τις αφηγήσεις που επιβάλλουν τα ΜΜΕ και τα όρια που επιβάλλει η αμερικανική κυριαρχία. Έτσι, σε ορισμένα θεμελιώδη θέματα όπως η ειρήνη και ο πόλεμος, καταφέρνει να τοποθετηθεί στα δεξιά του Έλον Μασκ, του Χένρυ Κίσινγκερ ή της Μαρίν Λεπέν.

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι ότι εάν η αριστερά δεν συνέλθει από τον αυτοευνουχισμό της, από την επιθυμία να παραμείνει στην «πολιτική ορθότητα», θα δώσει τη θέση της στη συντηρητική και ρατσιστική ακροδεξιά, τουλάχιστον στην πτέρυγά της που είναι λιγότερο υποταγμένη στους Αμερικάνους , για να εκφράσει τη λαϊκή εξέγερση.

Η Γαλλική Επανάσταση δεν παρέμεινε λαϊκή κι εξεγερτική (n’est pas restée une jacquerie) εξ αιτίας της παρουσίας των ιδεών του Διαφωτισμού.

Η ευρωπαϊκή αριστερά πρέπει να εμπνέεται από το παράδειγμα και τις ομιλίες προοδευτικών ηγετών της Λατινικής Αμερικής, όπως της Κολομβίας και της Βολιβίας στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

Πρέπει να εμπνέεται από πρόσφατες προοδευτικές εμπειρίες, που ξεπερνούν τις πρακτικές και τα θεωρητικά εμπόδια του παρελθόντος. Όπως η εμπειρία της Βολιβίας, ενόψει των οικονομικών, εθνοτικών, κοινωνικών, γεωπολιτικών και περιβαλλοντικών προκλήσεων που έπρεπε να αντιμετωπίσει ο βολιβιανός λαός.

Χρειάζεται, εδώ και τώρα, μια προσπάθεια ευφυΐας και θεωρητικής και πρακτικής δημιουργικότητας, σε ιδέες και λέξεις, καθώς και η συνδικαλιστική ή «κινηματική» οργάνωση, για να εκφράσει αυτή την αναπόφευκτη λαϊκή εξέγερση - από την οποία μπορεί να ξεπηδήσει το καλύτερο ή το χειρότερο.


* «…. Ενα από τα θλιβερότερα φαινόμενα σε μεγάλο κομμάτι της Αριστεράς στην Ευρώπη αποτελεί η ευκολία με την οποία υιοθετούν «ηθικού περιεχομένου» τοποθετήσεις στο ουκρανιοναζιστκό και η εκτεταμένη και επίμονη εθελοτυφλία σε ό,τι είχε συμβεί πριν από τον Φλεβάρη του 2022.

Αν τολμήσεις να επισημάνεις κάποια αδιαμφισβήτητα γεγονότα που πηγαίνουν ενάντια στο δεσπόζον στη Δύση αφήγημα, σου απαντούν «εκτός θέματος» ή σε κατηγορούν ότι είσαι πράκτορας του Πούτιν με μια μανία και ένα φανατισμό που δεν θυμάμαι να είχαν επιδείξει όταν οι κυβερνήσεις της Δύσης βομβάρδιζαν τη Γιουγκοσλαβία, το Ιράκ ή τη Λιβύη.

Ούτε θυμήθηκαν να υποστηρίξουν, έστω φραστικά, την αντίσταση του λαού του Ντονμπάς (μέχρι το 2022 πάνω από 10.000 θύματα!).

… ή πιο παλιά όταν η αντίδραση στο ναζιστικό πραξικόπημα της CIA στη πλατεία Μεϊντάν στο Κίεβο (του 2014) κυρίως στις ρωσόφωνες περιοχές, βάφεται με αίμα από τους Ουκρανούς νεοναζί (σφαγή της Οδησσού κ.λπ., οι ένοχοι δε ποτέ δεν διώχτηκαν)»



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην εποχή που βιωνουμε ο ιμπεριαλισμός έχει βαφτιστει διεθνισμος ,ο φασισμός δημοκρατια,η εκμετάλλευση ανάπτυξη.0ι παγκοσμιοποίητες του καπιταλισμού στοχευουν στον έλεγχο της παγκόσμιας ενεργειας γιατί επί της ουσίας αποτελεί το ύψιστο εργαλείο εξουσίας σε κράτη και λαούς.Η Ρωσία με τα πλουτοπαραγωγικα εδάφη της αποτελεί τον πρώτο στόχο .Πολιτική επί σκοπών ο παραιτερω διαμελισμος μέ την δημιουργία μιας καλοαναθρεμενης αστικής τάξης προθυμης για κάθε τι με αντάλλαγμα την εξασφάλιση της ευημερίας της.Η Ουκρανία το πιο πρόσφατο μοντέλο.Το ευρος όμως της παγκοσμιοποίησης είναι τόσο τεράστιο που γεννα αντιθέσεις μεταξύ των κεφαλαιακων συμφεροντων που είναι αδύνατο να συμβιβαστουν από τον δικαστή χωροφυλακα ΗΠΑ.Οπως η Σαουδικη Αραβια που δεν θα κάνει ελεημοσύνες χάριν της εξάρτησης της ΕΕ στις ΗΠΑ. Είναι η συνέχεια της προληπτικης αντίδρασης της Ρωσίας,της συνόδου των BRICS ,και της μη ευθυγράμμισης περιφερειακών δυναμεων Τουρκία κλ

Η παγκόσμια εξουσία αποτελεί πλέον κυλιόμενη αμμο.Η πραγματική όμως εξουσία βρίσκεται στο πλήθος του ανθρωπινου δυναμικού και της παραγωγης πρώτων υλων και όχι στο πλήθος κρατιδιων και χρήματος

Σχολιο.- Εδώ και χρόνια παίζεται ένα θεατρικό έργο στην παγκόσμια σκηνή ,για να καταλάβει και ο πλέον αμέτοχος και αδαής άνθρωπος τι συμβαίνει και να δεχτεί τις λύσεις και τις τεράστιες αλλαγές ,και  εννοώ βέβαια της great reset.

Σχολιο.-  οι αμερικάνοι εχουν επιλεξει τους πολέμους με proxies επειδή με τα πυρηνικά δεν θα υπαρξει νικητής. Η μπογιά τους πέρασε, άλλες υπερδυναμεις παίρνουν τη θέση της, απλά χρειαζονται χρόνο να το χωνέψουν.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στα ύψη το επιτόκιο δανεισμού των Αγγλικών ομολόγων.

Από 0,75 στα 5,4.

Προβλέψεις για πληθωρισμό στο 18%

Τοποθέτηση

Υποβάθμιση σε αρνητικό πρόσημο από τους οίκους.

Κατάρρευση των συνταξιοδοτικων ταμείων.

Η ΠΈΜΠΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΉΤΗ 

ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΌΘΥΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΆΡΡΕΥΣΗΣ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Σώπα ο ένας, σώπα ο άλλος, σώπα οι επάνω, σώπα οι κάτω, σώπα όλη η πολυκατοικία και όλο το τετράγωνο.

Σώπα οι δρόμοι οι κάθετοι και οι δρόμοι οι παράλληλοι.

Κατάπιαμε τη γλώσσα μας.

Στόμα έχουμε και μιλιά δεν έχουμε.

Φτιάξαμε το σύλλογο του “Σώπα”.

Και μαζευτήκαμε πολλοί, μία πολιτεία ολόκληρη, μια δύναμη μεγάλη, αλλά μουγκή!»

Σχολιο.- Μένουμε σπίτι, μενουμε ασφαλείς κλείνουμε την πόρτα μας και δεν πάει να καίγεται το σύμπαν..αν δεν είναι ο δικός μας μικρόκοσμος δεν ιδρώνει αυτι... Σημεία των καιρών;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καίνε αμερικανικές σημαίες κ σηκώνουν τις ρώσικες. Ανεξάρτητα από τί αυταπάτες μπορεί να τρέφουν οι αϊτινοί για τους Ρώσους, οι Αμερικάνοι φαίνεται να τρώνε το ένα χαστούκι μετά το άλλο σε ολόκληρο τον κόσμο. Φάπες από παντού. Κ περιορίζομαι ως εδώ, γιατί πάλι η ευρωπαϊκή αριστερά θα με μαλώσει ότι δεν είμαι πολιτικαλ κορεκτ. Θα περιμένω τις βαθυστόχαστες πάλι ΝΑΤΟενισχυτικές - ισοαποστάκικες - χιπικοηθικολογικές αναλύσεις τους λοιπόν, που ζέχνουν από καθαρά χεράκια κ πολλά προσφέρουν πάντα στην υπόθεσή μας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά οι ειδήσεις έχουν βρει καινούργια σαπουνόπερα. Όπως υποτιμούν την νοημοσύνη μας σε τόσα άλλα θέματα έτσι υποτιμούν και το δράμα ενός μικρού κοριτσιού, χωρίς το παραμικρό ίχνος σεβασμού.

Κάθε καινούργια μέρα που θα μπαίνει θα εμφανίζεται και μια νέα πτυχή της ιστορίας και στο τέλος οι διαφημίσεις.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σολτς όπως λέμε Φιρερισκος

Ο Scholz ζήτησε για άλλη μια φορά τη μεταρρύθμιση και την επέκταση της ΕΕ, ζητώντας τη σταδιακή κατάργηση της αρχής της ομοφωνίας στη λήψη αποφάσεων.

«Εάν μια γεωπολιτική Ευρώπη είναι το αίτημά μας, τότε οι αποφάσεις που βασίζονται στην αρχή της πλειοψηφίας είναι νίκη, όχι απώλεια κυριαρχίας», δήλωσε κατά τη διάρκεια ομιλίας του προς εκπροσώπους του Κογκρέσου του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Ευρώπης.

"Μια ενιαία Ευρω Ένωση, αποτελούμενη από 27, 30, 36 κράτη, στα οποία ζουν περισσότερα από 500 εκατομμύρια ελεύθεροι και ισότιμοι πολίτες, μπορεί να αυξήσει ακόμη περισσότερο το βάρος της σε αυτόν τον κόσμο", αναφέρει ο Scholz.

Παράλληλα, τάχθηκε υπέρ της μεγαλύτερης αυτονομίας, συμπεριλαμβανομένης της στρατιωτικής ανεξαρτησίας, για την ΕΕ. ο καγκελάριος ζήτησε συντονισμένη απόκτηση όπλων και εξοπλισμού, ίδρυση δύναμης ταχείας αντίδρασης της ΕΕ έως το 2025 και πραγματική έδρα της ΕΕ για τις ευρωπαϊκές ένοπλες δυνάμεις.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΓΩ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑ ΚΙ ΕΣΥ ΕΓΙΝΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ

Η βουλευτής των ΗΠΑ Alexandria Ocasio-Cortez αποτελούσε ίσως την γνωστότερη "αριστερόστροφη" εκπρόσωπο του Δημοκρατικού κόμματος. Όπως και οι υπόλοιποι ομοϊδεάτες της βολευτές (οι του λεγόμενου squad--μαζί και ο γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς) έχουν ψηφίσει υπέρ όλων των πακέτων πολεμικής βοήθειας των ΗΠΑ προς το καθεστώς του Κιέβου. Αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της αποσύνθεσης των "προοδευτικών" του Δημοκρατικού κόμματος, αλλά και της αδυναμίας της Αμερικανικής πολιτικής σκηνής να παράξει αριστερές εναλλακτικές.

Εδώ την βλέπουμε να ψελλίζει αμήχανα μπροστά στις επικρίσεις των πρώην οπαδών της. Παρακολουθήστε την φάση καθώς οι άνθρωποι της λένε ανάμεσα στα άλλα: "Γιατί παίζετε με τις ζωές των Αμερικανών πολιτών;", "Δεν θα υπάρξουν γείτονες αν υπάρξει πυρηνική έκρηξη", "Ψηφίσατε να στείλετε χρήματα στους Ουκρανούς ναζί! Είσαι δειλή!","Σε πίστεψα και έγινες αυτό που υποσχέθηκες να πολεμήσεις. Έγινες το κατεστημένο!".



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νέα άφιξη Ουκρανών κρατουμένων.

Τους βάζουν να επαναλαμβάνουν το «Δόξα στην Ουκρανία, ως μέρος της Ρωσίας»



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ευρώπη και η Δύση θα χάσουν τον πόλεμο από τη Ρωσία γιατί στο πόλεμο χρειάζεσαι ηθικό έρεισμα και ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ.

Ποια ήταν η ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ της Δύσης?

Η ισχυρή μεσαία τάξη. 

Η επίθεση και διάλυση της μεσαίας τάξης έγινε μέσου της οικονομικής της αφαίμαξης και μέσου της επίθεσης στην καρδιά της που είναι η ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ είναι το νέο δόγμα του κόσμου που δημιουργούν οι 

ΝΕΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ πίσω από τις κλειστές πόρτες του Νταβός με την υποστήριξη της Πέμπτης φάλαγγας των οπαδών της πράσινης ανάπτυξης (που ευνοεί μόνο τους πλουσιους) και της LGBTQ κοινότητας που είναι ότι πιο αντιδραστικό κίνημα προωθείται από το φόρουμ του Νταβός.

Η ήττα και η διάλυση της δυτικής Αυτοκρατορία έφτασε.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ωρίστε, τιμή τους και καμάρι τους των ουκρανοναζί,, κολλούν το Balkenkreuz – το γερμανικό ναζιστικό σταυρό, το σήμα αναγνώρισης της Βέρμαχτ και των διαφόρων μονάδων της κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου κυριολεκτικά παντού. Εσείς τι θέλετε τώρα, να τους πείτε Ναζί; Μήπως περιμένετε να τους μαλώσουν από την Ευρώπη; Αφού τους θαυμάζουν, τα σύμβολα των πατεράδων και των παππούδων τους έχουν, για τα οποία οι Ευρωπαίοι ντρέπονται ακόμα να μιλήσουν. Γι'αυτό τους θαυμάζουν. Και χαίρονται γιατί σιγά σιγά θα μιλησουν και αυτοί για τους παππούδες και τους πατεράδες τους τους Ναζί. Και να σας πω και την αλήθεια, χαίρομαι και γω, έτσι θα θυμηθούμαι τι τους έκαναν και οι δικοί μας...μήπως και συνέλθουμε απο τον λήθαργο, και τους κάνουμε τα ίδια



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ουκρανοναζι απειλούν στις πινακίδες στις παιδικές χαρές τους κατοίκους και τα παιδιά στην Οδησσό που μιλάνε τη Ρωσική Γλώσσα.

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΜΗΝ ΑΦΉΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΌΡΘΙΟ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπάρχει ο Κιμ και η Κίνα που αγοράζει αβέρτα Ρωσικό πετρέλαιο LNG και το πουλάει στους μλκ τους Ευρωπαίους 3πλασια τιμή

Και οι Ινδοί στους αμερικΛάνους , αν και το κόστος μεταφοράς είναι υψηλότερο από του Καταριανού ...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ξεσηκωμός και στην Αϊτή, την πιο φτωχή χώρα της αμερικάνικης ηπείρου, με τους διαδηλωτές να καίνε τις σημαίες των ΗΠΑ. Υψώνοντας ρωσικές ή τυλιγμένοι μ' αυτές.

Τσιμουδιά στα έγκυρα ΜΜΕ των κορμοράνων, τσιμουδιά και στα ευρωπαϊκά αριστερά ΜΜΕ που όποιο διεθνές ζήτημα δεν γίνεται θέμα στα πρώτα, τους είναι αδιάφορο. 

Άσε που με κάτι τέτοια που συμβαίνουν όλο και πιο συχνά σε Ασίες, Αφρικές και Λατινικές Αμερικές πάνε κουβά και οι αναλύσεις της ευρωπαϊκής αριστερής ελίτ για την ανάγκη αντιμετώπισης του ρωσικού κινδύνου. Αυτής της ελίτ με το παντεσπάνι, που λέγαμε.

Σχολιο.- Δεν είναι τυχαίο το ότι αποφασίστηκε από ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και Ε.Ε. να απαγορευτούν τα ρωσικά ΜΜΕ στη Δύση, και η χορτάτη Αριστερά δεν εξέφρασε την παραμικρή διαμαρτυρία για τη λογοκρισία των ειδήσεων. Για τον εξευτελισμό των πολιτών που επιλέγει η εξουσία το τι θ' ακούσουν και τι θα διαβάσουν.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λυσσασμένοι οι ένστολοι ΜΑΤατζίδες χρυσαυγίτες από τη σύλληψη των συναδέλφων τους που βίασαν τη 19χρονη στο Α.Τ. Ομόνοιας, ξέσπασαν πάνω στη σημερινή πορεία κατά των παιδοβιασμών στον Κολωνό. 

Και φυσικά συγκρότησαν φρουρά έξω το μαγαζί του αρχιβιαστή, που μέρες τώρα έχει γίνει αγνώριστο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



35 χρόνια σήμερα από τη δολοφονία του Τομά Σανκάρα. Του άγνωστου στην πλειονότητα των ευρώπληκτων αριστερών, μαρξιστή προέδρου της Μπουρκίνα Φάσο, η οποία είχε αποτινάξει τη γαλλική αποικιοκρατία και μετά τον θάνατό του την έζησε και πάλι ως νεοαποικιοκρατία. 

Αυτή που απομυζά τον πλούτο των λαών του Παγκόσμιου Νότου, ώστε να μπορεί το μεγάλο μονοπωλιακό κεφάλαιο να δίνει και κάνα κομμάτι παντεσπάνι και στον βολεμένο ευρωκεντριστή αριστερό.

Αυτόν που είτε κάνει πως δεν βλέπει είτε δεν βλέπει πράγματι, λόγω αδιαφορίας, τη νικηφόρα εξέγερση του λαού της Μπουρκίνα Φάσο, που πέταξε τους Γάλλους για δεύτερη φορά έξω από τη μικρή αφρικανική χώρα.

Και πόσο ενοχλητικές στα μάτια του χορτάτου Ευρωπαίου αριστερού οι ρωσικές σημαίες που ανεμίζουν οι εξεγερμένοι! Μα να μην έχουν ιδέα αυτοί οι Αφρικανοί από τις αναλύσεις της αριστερής ευρωπαϊκής ελίτ για τον κίνδυνο που αντιπροσωπεύει η Ρωσία για τον πλανήτη; 

Να στείλουμε τίποτα διαφωτιστές να τους το εξηγήσουν. Με τον κίνδυνο, βέβαια, να τους περάσουν για τίποτα πράκτορες της Γαλλίας και να 'χουμε άλλα!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



15/10/2022 -  14.00

ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ! 

Μόλις πριν λίγα λεπτά τα ΜΑΤ επιτέθηκαν και χτυπάνε τη διαδήλωση κατά των παιδοβιαστών, στον Κολωνό!

Η φάρα των βιαστών, σαν αυτούς του Α.Τ. Ομόνοιας, δεν άντεξε ν' ακούει άλλο συνθήματα κατά των βιασμών. Ζήτησε την άδεια από τον Θεοδωρικάκο και μακελεύει τους διαδηλωτές.

Σχολιο.- το σύνθημα "πατρίς, θρησκεία, παιδεραστία" πάντως εκνεύρισε εμάς.

Σχολιο.- πειράζει γιατί ούτε αυτοί που αγαπούν την χώρα τους, ούτε οι πιστοί είναι παιδεραστές. Ειναι ένας ακόμα διαχωρισμός του Λαού μας που γινεται διαχρονικά αλλά και στην άθλια εποχή που ζούμε βλάπτει περισσότερο. Ας το σκεφτούμε καλύτερα.

Σχολιο.- ναι θα μπορούσα να σκεφτώ ότι ο παιδοβιαστής είναι άνθρωπος της εκκλησίας. Όμως δυστυχώς όσο καλές κι αν είναι οι προθέσεις, οι αστοχίες μιας τέτοιας γενίκευσης οδηγούν σε κόλαση. Το σύνθημα θα μπορούσε να είναι: "ψευτοπατριώτες και ψευτοπιστοί, παιδοβιαστές του κόσμου η ντροπή". Τι λέτε;

Σχολιο.- δεν γίνεται αυτή η συζήτηση από εδώ. Όμως ποτέ η λογοτεχνία, η ποίηση, τα τραγούδια δεν ειρωνευτηκαν αξίες στις οποίες πιστεύει ο Λαός μας. Ίσα ίσα. Θυμηθείτε τα "Μικροαστικά" του Κηλαηδόνη. Επίσης από την αρχή το μόνο που είπα είναι να το σκεφτούμε λιγο καλύτερα.

Σχολιο.- τελευταίο σχόλιο από μεριάς μου. Από το 1973 που κυκλοφόρησαν τα "Μικροαστικά" και από το 1975 που κυκλοφόρησε ο "κυρ Παντελής", κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι. Οι αξίες έγιναν θρύψαλα. Χρειάζεται να επαναπροσδιοριστούν, ειδικά στην "καθ' ημάς" Αριστερά. Έτσι απλά. Με συντροφικους χαιρετισμούς.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν δεν είχε προχωρήσει τόσο πολύ η σήψη στην κοινωνία μας, από το Α.Τ. Ομόνοιας δεν θα 'χαν μείνει απόψε παρά αποκαΐδια. 

Κι ας εξοργίζονταν οι παλιάνθρωποι που καταδικάζουν τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται. Αυτοί που δεν κρύβουν το μίσος τους για τους Σπάρτακους, τους Βελουχιώτηδες και τους Παναγούληδες, αλλά και για το κορίτσι που θα καταφέρει να σπάσει το κεφάλι του επίδοξου βιαστή της. 

Κι ας εξέδιδε ανακοίνωση καταδίκης της πυρπόλησης του άντρου της βίας και της προστυχιάς, η κ. Όλγα Γεροβασίλη, που 'χε σπεύσει να δηλώσει τη συμπαράστασή της στη μπατσαρία, όταν, μερικές μέρες μετά την άγρια δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, μια ομάδα αναρχικών πέταξε μολότοφ στο Α.Τ. των φονιάδων του. Αυτό εκεί, στην Ομόνοια.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και στην Αϊτή διαδηλώσεις με ρωσικές σημαίες. Ο λαός τής Αϊτής να μην επιλέξει ιμπεριαλιστή-ληστή!

(Διάολε, δεν ξέρουμε πια πού να πρωτοστείλουμε διεθνιστές αλληλέγγυους να εξηγούνε στους μαυρούληδες ότι ο ρώσικος ιμπεριαλισμός είναι κακός και ματοβαμμένος...)



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σαν σήμερα, στις 15 Οκτωβρίου 1987, ο Τόμας Σανκαρά, ο σπουδαιότερος των Αφρικανών, δολοφονήθηκε στη Μπουρκίνα Φάσο. Οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ και της Γαλλίας βρίσκονταν πίσω από το πραξικόπημα. 

Ο δημοσιογράφος Ιλιά Ζναμένσκι αφηγείται:

"Μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια στην εξουσία (ήταν 37 ετών όταν πέθανε), ο Σανκάρα κατάφερε να επιφέρει σαρωτικό οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό μετασχηματισμό. Οδήγησε το λαό του από την καταπίεση και την άγνοια στην ελευθερία και τη διαφώτιση. Αυτό δεν μπορούσε να συγχωρεθεί.

"Η επανάστασή μας αντλεί από το σύνολο της ανθρώπινης εμπειρίας από την πρώτη κιόλας ανάσα της ανθρωπότητας. Θέλουμε να κληρονομήσουμε όλες τις επαναστάσεις του κόσμου, όλους τους απελευθερωτικούς αγώνες των λαών του Τρίτου Κόσμου" - Τόμας Σανκαρά.

Ο Σανκαρά μείωσε τον μισθό του στα 450 δολάρια. Τα υπάρχοντά του αποτελούνταν από ένα προσωπικό αυτοκίνητο, ένα ποδήλατο, τρεις κιθάρες και ένα ψυγείο με χαλασμένο καταψύκτη.

Αντήλλαξε τις Mercedes των υπουργών με φθηνότερα αυτοκίνητα της χώρας. Εμβολίασε 2,5 εκατομμύρια παιδιά κατά της μηνιγγίτιδας, του κίτρινου πυρετού και της ιλαράς. Ξεκίνησε πανεθνική εκστρατεία κατά του αναλφαβητισμού. Μέσα σε τέσσερα χρόνια, το ποσοστό αλφαβητισμού αυξήθηκε από 13% το 1983 σε 73% το 1987. Μεταβίβασε τη γη από τους γαιοκτήμονες στους αγρότες. Προώθησε τις γυναίκες σε ηγετικές θέσεις, τις ενθάρρυνε να εργάζονται και να σπουδάζουν, καθιέρωσε την άδεια μητρότητας. Φύτεψε πάνω από 10 εκατομμύρια δέντρα για την προστασία του Σαχέλ από την ερημοποίηση και τη διάβρωση του εδάφους. Έχτισε δρόμους και σιδηροδρόμους. Απέρριψε τη "βελόνα" της ανθρωπιστικής βοήθειας, λέγοντας ότι "όποιος σε ταΐζει σε ελέγχει".

Κάλεσε τους αφρικανικούς λαούς σε κοινό αγώνα κατά του εξωτερικού χρέους, λέγοντας ότι οι φτωχοί και οι εκμεταλλευόμενοι δεν χρειάζεται να πληρώνουν τους πλούσιους και τους εκμεταλλευτές".

Στα βιβλία ιστορίας του μέλλοντος, το λαμπρό του όνομα θα βρίσκεται σίγουρα στην πρώτη σελίδα των ηρώων του εικοστού αιώνα.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συμβαίνει τώρα,στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής, με φορτηγα απο Θεσσαλονίκη οι υπεύθυνοι του εργοστασίου της Palco αδειζουν το εργοστάσιο. Χωρίς να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία για τυχόν κλέφτες. Η Αστυνομία μπαίνοντας μεσα αντικρυσε τους ιδιόκτητες να αδειζουν απο τις μηχανές κ συγκεκριμένα τις ογδόντα πλεκτικες μηχανές . Οι εργαζόμενοι ειναι αποφασισμένοι να παραμείνουν καινα διεκδικισουν τα δεδουλευμενα που τους οφείλονται κ ειναι της ταξης των ογδόντα χιλιαδων ευρώ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένα μάτσο καθάρματα κ χουντικά αποβράσματα-βασανιστές αποτελούν εδώ κ τόσα χρόνια το ΑΤ Ομονοίας (και όχι μόνο), αλλά καμια κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα για αυτό. Συνένοχοι στα εγκλήματα. Κι έτσι τα καθάρματα συνεχίζουν...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βρήκα καινούριο βιβλίο "διαμαντάκι": "Το μυστικό της ψευδοεπιστημονικής Καμπάλας:". Από την Ακαδημία Διαχείρισης των Παγκόσμιων προτσές κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης (Προγνωστικό-Αναλυτικό Κέντρο). Η μελέτη δημοσιεύθηκε το 2008. Το δεύτερο μέρος είναι αφιερωμένο στην "νέα θρησκεία της Δύσης" (επί λέξει!) - στο New Age. Έχω άσχημα νέα για όσους ευελπιστούν σε μια "κβαντική αλλαγή" ή "αφύπνιση". Σας έπιασαν κορόιδα...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



15/10/2022  -  5.00 π.μ.

- Η 5η μέρα από τότε που ξεκίνησαν τα μαζικά ρωσικά πλήγματα σε ουκρανικές κρίσιμες υποδομές και στρατιωτικές εγκαταστάσεις συνεχίστηκε, ίσως όχι με την ορμή των δύο πρώτων, κυρίως, ημερών, αλλά με στοχευμένα χτυπήματα κυρίως σε μεγάλες πόλεις της Ουκρανίας. Κίεβο, Χάρκοβο, Λβοφ, Νικολάγεφ, Ντνιεπροπετρόφσκ, Κριβόι Ρογκ και, τώρα αργά το βράδυ, Ζαπορόζιε, ήταν οι πόλεις που δέχθηκαν τα κυριότερα πλήγματα. Και πάλι οι στόχοι ήταν κυρίως ενεργειακές υποδομές (ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, συγκοινωνιακοί κόμβοι κοκ), αλλά και αποθήκες οπλισμού και πυρομαχικών στα μετόπισθεν του εχθρού, βάσεις στρατοπέδευσης και κέντρα επιχειρησιακού ελέγχου των εχθρικών ενόπλων δυνάμεων.

- Στον αντίποδα, οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις είχαν και πάλι να αντιπαρατάξουν το δικό τους «σφυροκόπημα» στην Περιφέρεια του Μπέλγκοροντ, ενώ φυσικά συνεχίζονται αδιάλειπτα και οι βομβαρδισμοί στη ΛΔ του Ντονιέτσκ και τις Περιφέρειες της Χερσώνας και του Ζαπορόζιε, με κύριους στόχους (εκτός από τους αμάχους) τις ενεργειακές υποδομές που βρίσκονται εκεί (ΥΗΣ της Καχόφκα, ΑΗΣ του Ζαπορόζιε κοκ). Στο Μπέλγκοροντ χτυπήθηκε σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και μέρος της πόλης έμεινε για μερικές ώρες χωρίς ρεύμα• ωστόσο η φωτιά που προήλθε από τα ουκρανικά βλήματα κατασβήστηκε σχετικά σύντομα και αποκαταστάθηκε η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

- Άλλη μία ανταλλαγή αιχμαλώτων, αυτή τη φορά μεταξύ ΛΔ Λουγκάνσκ και Ουκρανίας, έγινε χτες. Στη ΛΔ Λουγκάνσκ επέστρεψαν 10 αιχμάλωτοι στρατιωτικοί. Άγνωστος παραμένει ο αριθμός των Ουκρανών αιχμαλώτων που επιστράφηκαν στο καθεστώς του Κιέβου.

- Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντιεφ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην παραγωγική μονάδα της εταιρείας παραγωγής οπλικών συστημάτων STC στην Αγία Πετρούπολη, τόνισε τη χρησιμότητα, αλλά και την ύψιστη αναγκαιότητα της χρήσης μη στελεχωμένων πτητικών συσκευών (drones) κατά τη διάρκεια της ρωσικής ΕΣΕ. Ανέφερε δε, ότι η Ρωσία οφείλει να περάσει σύντομα σε μαζική παραγωγή αυτών των ευέλικτων και ιδιαίτερα αποτελεσματικών σε συνθήκες μάχης συσκευών.

- Το αποψινό βραβείο «π@π@ρ1@$ της ημέρας» ανήκει δικαιωματικά στον πρωθυπουργό του καθεστώτος του Κιέβου Ντενίς Σμιγάλ, ο οποίος δήλωσε χτες νωρίς το απόγευμα (και με τους ρωσικούς βομβαρδισμούς σε κρίσιμες ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας σε εξέλιξη) ότι το δίκτυο ηλεκτροδότησης σε όλη την επικράτεια της χώρας αποκαταστάθηκε πλήρως και ότι δεν χρειάζονται πλέον οι εκ περιτροπής διακοπές ηλεκτροδότησης (Στγ: οι οποίες ουδέποτε σταμάτησαν, όπως και δεν έχει αρθεί το καθεστώς «ακραίας εξοικονόμησης ενέργειας» στις Περιφέρειες Ντνιεπροπετρόφσκ και Τσερνίγκοφ). Οι κάτοικοι της Ουκρανίας ξέρουν, μάλλον, καλύτερα από τον (ζώντα στο «κουκούλι προστασίας» του) Σμιγάλ…

- Σύμφωνα με το Reuters, η κυβέρνηση των ΗΠΑ ετοιμάζει άλλο ένα πακέτο στρατιωτικής «βοήθειας» προς την Ουκρανία, ύψους αυτή τη φορά 725 εκατ. USD. Το νέο πακέτο αφορά κυρίως στην προμήθεια τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης και πυρομαχικών για τα ήδη υπάρχοντα στην Ουκρανία οπλικά συστήματα ΝΑΤΟϊκών προδιαγραφών.

- Για τον Ίλον Μασκ και το Starlink του έχουμε πει αρκετά τις τελευταίες μέρες. Χτες, λοιπόν, ο πολυδισεκατομμυριούχος κάτοχος της εταιρείας SpaceX (εταιρείας παραγωγού του Starlink) έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter (Στγ: κι αυτό δικό του θα ήταν ήδη, εάν δεν υπήρχαν κάποια… «εμπόδια» από πλευράς δικαστικού συστήματος των ΗΠΑ) ότι «δεν είναι σε θέση να χρηματοδοτεί, πια, τη λειτουργία του Starlink στην Ουκρανία» (χωρίς να λαμβάνει ανταπόδοση από την ουκρανική πλευρά). Έγραψε ακόμη, ότι τον «διευκόλυνε» σε αυτή την απόφασή του ο μέχρι σήμερα πρεσβευτής της Ουκρανίας στη Γερμανία Αντρέι Μέλνικ, ο οποίος σε άκρως προσβλητικό ύφος (κατά την πάγια συνήθειά του) έγραψε στο δικό του Twitter προς τον Μασκ «να του δίνει» από την Ουκρανία, συνοδεύοντας τη φράση και με άλλες βαριές εκφράσεις στα Αγγλικά.

- Από τη δική του πλευρά ο σύμβουλος του Ζελένσκι Μιχαήλ Ποντολιάκ (κι αυτός από τους δυνατούς «παίκτες» στη διεκδίκηση των βραβείων «π@π@ρ1@$») υποσχέθηκε ότι η Ουκρανία θα βρει τρόπο να χρηματοδοτήσει τη λειτουργία του Starlink στην Ουκρανία, έστω και χωρίς τη βοήθεια του ίδιου του δημιουργού του (Ίλον Μασκ). (Στγ: Για να δούμε)…

Σχολιο.- Κάπου διάβασα, σε ελληνικό και δυτικόφιλο site, ότι καταστράφηκαν πλοία του ουκρανικού στόλου της μαύρης Θάλασσας στο Νικολάγεφ...

Σχολιο.- έχει η Ουκρανία στόλο ;;;

Τη ναυαρχίδα τους πάντως (το "Χετμάν Σαχαντάισνι") τη βύθισαν οι ίδιοι οι Ουκρανοί για να μην τους τη βυθίσουν οι Γαλάτες.

Σχολιο.- Έχουν μόνο μικρά ταχύπλοα που λειτουργούν κυρίως ως αποβατικά.

Σχολιο.- Το καλό για τον τροπαιούχο Σμιγάλ είναι ότι όσοι κάτοικοι της Ουκρανίας δεν έχουν ρεύμα, δε μπόρεσαν να πληροφορηθούν τις δηλώσεις του. (αλήθεια, ταχυδρομικά περιστέρια έχει η Ουκρανία;)



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτή η μάνα κατηγορείται για μαστροπεία....

και συνεχίζετε να κοιμάστε τα βράδια

και αναρωτιέμαι γιατί δεν έβγαλε στο κλαρί τις άλλες της κόρες; και γιατί αρνήθηκε τα 10 χιλ για να σωπάσει; και γιατί.....

σχολιο.- Κι αν είχες 8 παιδιά; Κι αν ήσουν φτωχή, και το ένα παιδί δούλευε να βγάζει ένα χαρτζιλίκι; Τις ώρες που θα ήταν στην δουλειά, θα ήσουν ήσυχη. Βγες απ τα παπούτσια σου, και μπες στα παπούτσια μιας μάνας με 8 παιδιά. Αλλάζει λίγο η οπτική.

Σχολιο.- Πάνε να βγάλουν την κατηγορία της μαστρωπείας από το τέρας και να την φορτώσουν στην μητέρα. Για να μην βγουν τα 213 ονόματα. Αυτό είναι το θέμα.

Σχολιο.- όταν μεγαλώνεις 7ή 8 παιδιά, με αυτές τις συνθήκες και τον άντρα σου να μπαινοβγαίνει στις φυλακές είναι πάρα πολύ εύκολο να λουμπενοποιηθείς. Ή στην καλύτερη να χάσεις την μπάλα

Σχολιο.- Ξέρεις γιατί έχω φορτώσει τόσο πολύ συναισθηματικά; Γιατί είμαι απο φτωχή οικογένεια. Γιατί δούλευα απο την 6η δημοτικού, και ευτυχώς ήμουν τυχερός, τότε η κοινωνία δεν είχε σαπίσει τόσο. Υπήρχαν πάντα οι ανωμαλίες, αλλά ο παιδεραστής έτρωγε ξύλο απο την αστυνομία, και έτρωγε στην συνέχεια απο τον κόσμο στην πλατεία. Τον ξέραμε στο Ελληνορώσων, ήταν γνωστός σε όλους. Ήμουν τυχερός, και οχι, η μητέρα μου μόνο αδιάφορη δεν ήταν. Μας πρόσεχε σαν τα μάτια της και τα τρία παιδιά, αλλά όσο ήμουν στην δουλειά, που να ήξερε τι έκανα; Θα έφταιγε εκείνη αν ο εργοδότης μου ήταν ανώμαλο σίχαμα;

Σχολιο.- μιλάμε για μια οικογένεια με 500 προβλήματα , όχι τον μέσο όρο . Αυτό που έπαθε η μικρή αφορά εκατομμύρια παιδιά στον κόσμο .

Σχολιο.- Πολύ εύκολα τα λες. Αντε να δουλεύεις 14 και 16 ώρες και πες μου μετά, πώς θα παρακολουθείς τα παιδιά σου.

Οσο για τα ακριβά κινητά, εδώ εγώ δεν ξεχωρίζω το κινητό των 100 και των 1000 ευρώ.

Αστε ήσυχη την μάνα και δείτε τους βιαστές, γιατι δεν είναι η μάνα ο  μαστροπός, ο βιαστής, είναι η κοινωνία που δεν μειώνετε η ευθύνη της ούτε στο ελάχιστο.

Λοιπόν, όποιος βρίζει την μάνα αθωώνει όλους τους βιαστές.

Σχολιο.- Και το κλασικό «περίμενε λίγο». Ένας άνθρωπος είναι στην φυλακή για μαστροπεία που αποδεδειγμένα δεν διέπραξε, αλλά πρέπει να περιμένουμε. Κατηγορία και κράτηση για φήμες και υποθέσεις με την ανοχή της κοινωνίας. Μιας κοινωνίας που δεν συνειδητοποιεί πως οποιοσδήποτε αύριο μπορεί να συλληφθεί χωρίς στοιχεία, να τον κρατάνε και να συνεχίζουν να φωνάζουν οι υπόλοιποι ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ

Σχολιο.- Σκεφτείτε και την άλλη διάσταση. Ο βιαστής δεν βίασε μόνο ένα παιδί, αλλά ένα εργαζόμενο φτωχό παιδί

Συγνώμη, διόρθωσα τις βρισιές. Είναι φορές που δεν αντέχεις, θέλεις να σκοτώσεις άνθρωπο με αυτά που συμβαίνουν.

Σχολιο.- Τι ωραία που στρέφεται η συζήτηση από τους παιδεραστές στις ευθύνες της μάνας. Σε λίγο θα ζητηθουν ευθύνες από το κορίτσι αρκεί να καλυφθούν οι επώνυμοι παιδεραστές..

Σχολιο.- τυχαία η φωτό του παιδιού στην Σκατιάνα με τα χρήματα στα χέρια;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



12 Οκτωβρίου στις 5:44 μ.μ. 

 Μαρία #Ζαχάροβα:

Ως αποτέλεσμα της απερίσκεπτης «πράσινης» πολιτικής και του «πολέμου των κυρώσεων» κατά της Ρωσίας η ΕΕ αντιμετωπίζει την έλλειψη της ενέργειας και το άλμα των τιμών των πόρων. Ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση οι Βρυξέλλες προφανώς δεν σκοπεύουν να επανεξετάσουν την κατεύθυνσή τους προς την άρνηση της ενεργειακής συνεργασίας με την Ρωσία. Αντίθετα, συνεχίζεται η αύξηση των προμηθειών του ουσιαστικά ακριβότερου αμερικανικού ΥΦΑ. Φαίνεται ότι οι τοποθετημένοι στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες από την Ουάσιγκτον υπάλληλοι ενεργούν κατά των ίδιων τους χωρών, βασίζοντας στα προσωπικά τους συμφέροντα και την κερδοσκοπία.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μητσοτάκης σε συνταξιούχους σήμερα :Όχι στην καταβολή της 13ης σύνταξης, ΟΧΙ στην κατάργηση της προσωπικής διαφοράς και ΟΧΙ στην καταβολή των αναδρομικών σε όλους!!!!

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟΝ ΑΥΤΙΑ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ … ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ.

Σχολιο.-  Ο Αλέξης, πως μιλάει τώρα αφού μας πετσόκοψε τα επικουρικά κατα 48%; Αφού επινόησε την "προσωπική διαφορά¨; Αφού δεν έδωσε την 13η σύνταξη όταν κυβερνούσε; Αφού από 1554 μικτά αρχικά, μου την έκανε ο Κατρούγκαλος 1258;

Σχολιο.- Χρόνια τώρα ίδια ιστορία. Το κράτος και οι τράπεζες μας κλέβουν τα ασφαλιστικά ταμεία 

Σχολιο.- Όχι σε όλα είπε ο Κούλης Ελπίζω οι συνταξιούχοι να το θυμούνται στις εκλογές το τρικέφαλο τρικομματικό τέρας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν είχαμε ΣΥΡΙΖΑ και έγιναν οι πλημμύρες στην Μάνδρα κατέβηκαν ο χοντρός τα τανακια του οι κουρτακηδες τα ελικόπτερα του bbc και ο γαλαξιακός στρατός δημοσιογράφων.

Όταν όμως έχουμε Νουρδου και γίνεται το ίδιο στην Κρήτη πετάνε χαρταετό

Νταξει; Το εμπεδωσαμε όλοι τι παίζει με τα ΜΜΕ ή να περιμένουμε την έκθεση του χρόνου που θα μας κατατάξει στην θέση 358 της παγκόσμιας κατάταξης ελευθερίας του τύπου;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πλησιάζει η 28η και αναδύεται ολοένα ένας οχετός επίορκων, πατριδοκάπηλων, εκβιαστών, παιδεραστών, νταβατζήδων, μπανιστιρτζήδων των μμε, κλπ εθνομηδενιστών και λαθρολάγνων.

Είναι Χρέος Τιμής στην 28η, να ΜΗΝ τους επιτρέψουμε να διαβάλλουν την ιστορική μας Μνήμη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Μανιάτης, Γιώργος Γεωργιάδης που ήθελαν να εκτελέσουν οι υπερπατριώτες ως ανθέλληνα,

ήταν αυτός που 

στις 14 Ιουλίου 1921 είχε εκπροσωπήσει το ΣΕΚΕ στο 3ο Συνέδριο τής Κομιντέρν, στη Μόσχα.

Εκει, ο Βούλγαρος αντιπρόσωπος του ΚΚΒ, Κολλάρωφ, 

είχε ζητήσει την αυτονόμηση της Μακεδονίας, 

με το σύνθημα 

της Ενιαίας ανεξάρτητης Μακεδονίας, όπου περιλαμβάνονταν η Γιουγκοσλαβική Μακεδονία 

(του Βαρδαρη), 

η Βουλγαρική Μακεδονία 

(του Πιρίν) 

και η Ελληνική Μακεδονία 

(του Αιγαίου).

Τότε λοιπόν ο Γιώργος Γεωργιάδης παρα την ισχυρή πίεση του Λένιν, ΑΡΝΗΘΗΚΕ κάθε τέτοια συζήτηση....

Να είσαι κομμουνιστής και να αρνείσαι στον Λένιν ξέρεις τι σημαίνει;

Μετά από λίγο καιρό, στο 3ο Έκτακτο Συνέδριο του ΣΕΚΕ το Νοέμβρη του 1924, που μετονομάστηκε σε ΚΚΕ, τον διέγραψαν μαζι με αρκετά ιδρυτικά στελέχη...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



θα ήθελα να σας ρωτήσω,

φετος, στις πάμπολλες εκδηλώσεις για τη μικρασιατική καταστροφή που γίνανε σε όλη την Ελλάδα, ακούσατε σε μια,

εστω σε μια, 

την παρακάτω ιστορία;;;

ειμαι σίγουρος πως οχι.

γιατι;

διοτι η σωστά δοσμένη ιστορία δημιουργεί κουλτούρα, και αυτό ειναι κατι που (πρέπει να) απουσιάζει παντελώς απ τον Νεοέλληνα

παμε λοιπόν

στα 1922, λίγο πριν σπάσει το μέτωπο στο Αφιόν Καραχισάρ, 

οι κυβερνόντες στην Ελλάδα,

αντί να ασχολούνται με τον πόλεμο και το τέλμα που είχαν καταπέσει στη μικρά Ασία,

ασχολούνταν με τον ανύπαρκτο κομμουνιστικό κίνδυνο

Στις 5 Ιουλίου του 1922 συλλαμβάνονται τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΕΚΕ (ΚΚΕ) και της ηγεσίας της ΓΣΕΕ Γ. Κορδάτος, Γ. Γεωργιάδης, Ευαγ. Ευαγγέλου, Αγγελής κ.α.

νομίζοντας, οι γελοίοι της κυβέρνησης, ότι αυτο ηταν το πρόβλημα,

αποφασίζουν την εκτέλεση των κομμουνιστών 

έτσι

Στις 10 Σεπτεμβρίου του 1922,

στέλνει ο βασιλικός φρούραρχος των Αθηνών, 

Κωνσταντινόπουλος, 

στις φυλακές Συγγρού

τους μπράβους του,

να πάρει

τα οκτώ μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΕΚΕ και της ΓΣΕΕ 

Κορδάτο,

Γεωργιάδη,

Πετσόπουλο,

Σίδερη,

Παπανικολάου,

Λαγουδάκη,

Σιδέρη,

και Ευαγ. Ευαγγέλου,

με σκοπό να τους πάνε και να τους εκτελέσουν στη ρεματιά του Ιλισού.

να θυμίσω οτι απ τις 5 Σεπτέμβρη:

έχει διαλυθεί ο στρατός,

έχει καεί η Σμύρνη

και έχουμε χιλιάδες μικρασιάτες να θαλασσοπνίγονται στο Αιγαίο...

κι όμως το παλάτι...το χαβά του.

να εξοντώσει τους κομμουνιστές...

ποση τύφλωση...

πόσο μίσος...

πόσος φανατισμός...

σορι ξέφυγα,

παμε πισω στην ιστορία μας

οι μπράβοι του Κωνσταντινόπουλου λοιπον, πάνε στη φυλακή και ζητάνε από τον διευθυντή, 

να τους παραδώσει τους κρατούμενους κομμουνιστές γιατί τάχα είχαν τέτοια εντολή από τον εισαγγελέα. 

Όμως ο επικεφαλής του στρατιωτικού αποσπάσματος που φρουρούσε τις φυλακές, 

ανθυπολοχαγός Κώστας Βαλίδης, ζητάει έγγραφη διαταγή. 

εντωμεταξύ μέσα στη φυλακή κυκλοφόρησε το νέο και 

περισσότεροι από 25 μανιάτες ποινικοί κρατούμενοι για εγκλήματα βεντέτας, 

ντύνονται, 

και οπλισμένοι με μαχαίρια κάνουν άνω κάτω τη φυλακή όταν έμαθαν πως ήθελαν να πάρουν τους κομμουνιστές. 

πάνω απ τα πτώματα μας θα τους πάρετε...

Βλέπεις, ο Γεώργιος Αθ. Γεωργιάδης, ηταν κι αυτός, μανιάτης,

απ την Καρδαμύλη Μεσσηνίας, 

και οι συμπατριώτες του τον λάτρευαν. 

μαζί μ’ αυτόν είχαν αναπτύξει καλές σχέσεις και με τους άλλους κομμουνιστές κρατούμενους, που τους μιλούσαν για τα ιδεώδη του σοσιαλισμού

Μπροστά στις απειλές των Μανιατών και στην άρνηση του ανθυπολοχαγού Βαλίδη, να τους παραδώσει,

οι μπράβοι του Κωνσταντινόπουλου αναγκάζονται να φύγουν

την επομένη,

11 Σεπτέμβρη 1922 ξέσπασε το κίνημα των Πλαστήρα, Γονατά, Φωκά και οι βασιλικοί κρύφτηκαν στις τρύπες τους...

στις 13 Σεπτέμβρη 1922, δυο μέρες μετά το ξέσπασμα του κινήματος,

ένα αεροπλάνο έριχνε στην Αθήνα την προκήρυξη των επαναστατών

ήταν η σφραγίδα της κατάρρευσης του βασιλικού καθεστώτος.

σε λιγότερο από ενα μήνα, στις 5 Οκτώβρη οι κρατούμενοι κομμουνιστές αποφυλακίστηκαν. 

Ο Κορδάτος λεει πως η αποφυλάκισή τους έγινε μετά από παρέμβαση του Ευριπίδη Μπακιρτζή.

τις επόμενες μέρες και κυρίως μετά την άφιξη των επαναστατικών στρατευμάτων στην Αθήνα,

ο λαός ξέσπασε κατά της κυβέρνησης και του βασιλιά, βγαίνοντας κατά χιλιάδες στο δρόμο

γράφει ο Κορδατος:

«… Το συλλαλητήριο που έγινε στην Αθήνα στις 9 του Οκτώβρη 1922 ήταν πραγματικό λαϊκό δημοψήφισμα.

Η επανάσταση είχε τώρα λαϊκό στήριγμα. 

Ο λαός που είχε συγκεντρωθεί δεν ήταν μπουλούκι, αλλά μάζα που ήξερε τι ήθελε.

Από χιλιάδες στόματα ακούστηκαν κραυγές «θάνατος στους προδότες και στους εγκληματίες». 

Οι κραυγές αυτές ήταν η φωνή του εργαζόμενου λαού που ζητούσε η επανάσταση να τραβήξει προς τα μπρος. 

Να πάρει κοινωνικό περιεχόμενο....

ΥΓ. ο μανιάτης Γιώργος Γεωργιάδης που ήθελαν να εκτελέσουν οι υπερπατριώτες ως ανθέλληνα

ήταν αυτός που 

στις 14 Ιουλίου 1921 είχε εκπροσωπήσει το ΣΕΚΕ στο 3ο Συνέδριο τής Κομιντέρν, στη Μόσχα.

εκει ο Βούλγαρος αντιπρόσωπος του ΚΚΒ, Κολλάρωφ, 

είχε ζητήσει την αυτονόμηση της Μακεδονίας, 

με το σύνθημα 

της Ενιαίας ανεξάρτητης Μακεδονίας, όπου περιλαμβάνονταν η Γιουγκοσλαβική Μακεδονία 

(του Βαρδαρη), 

η Βουλγαρική Μακεδονία 

(του Πιρίν) 

και η Ελληνική Μακεδονία 

(του Αιγαίου).

τότε λοιπόν ο Γιώργος Γεωργιάδης παρα την ισχυρή πίεση του Λένιν, ΑΡΝΗΘΗΚΕ κάθε τέτοια συζήτηση....

να είσαι κομμουνιστής και να αρνείσαι στον Λένιν ξέρεις τι σημαίνει;

μετά από λίγο καιρό, στο 3ο Έκτακτο Συνέδριο του ΣΕΚΕ το Νοέμβρη του 1924, που μετονομάστηκε σε ΚΚΕ, τον διέγραψαν μαζι με αρκετά ιδρυτικά στελέχη.....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το κρίσιμο όμως ερώτημα είναι κατά πόσο η Κύπρος θα παραλάβει πρώτα τα αμερικανικά ελικόπτερα και πυρομαχικά  εις αντικατάσταση των ρωσικών ή θα παραλάβει πρώτη η Ουκρανία και η Κύπρος θα μείνει με το στόμα ανοικτό να περιμένει… αφού μεσολαβήσουν και οι αντιρρήσεις Λονδίνου και Άγκυρας!!!…



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



τις δικογραφίες τις διαρρέουν αυτοι που καλύπτουν τον βιαστή

Το παρακράτος της κυβέρνησης δηλαδη

Ο πραγματικός δημοσιογραφος ΟΡΘΑ δεν αποκαλύπτει τις πηγές του



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Ioanna Ypsilanti 

Ο Ελον Μάσκ ανακοίνωσε ότι η εταιρία του δεν είναι πλέον διατεθειμένη να πληρώνει την λειτουργία των δορυφορικών συστημάτων επικοινωνίας "Στάρλινκ", που εντοπίζουν κινήσεις και θέσεις του Ρωσικού στρατού, για λογαριασμό του Κιέβου.

Κάλεσε το Πεντάγωνο, αν θέλει να συνεχίσει να πληρώνει αυτό τα έξοδα. 

Ο Μπάιντεν "απάντησε"-σιγά μην απάντησε αυτός-ότι θα βρει άλλη εναλλακτική εταιρία.

Η διαμάχη με τους "φίλους Ουκρανούς" ξεκίνησε, μέσω τουίτερ, μετά την προτροπή του Μάσκ να υπογραφτεί συμφωνία ειρήνης με την Ρωσία. Η Ουκρανική ηγεσία του απάντησε ότι θα μποϋκοτάρει την αγορά των αυτοκινήτων του, κατέβασε τις δημόσιες φωτογραφίες του, με τις οποίες τον αποθέωνε, από σημεία των πόλεων και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε, από τον πρώην πρέσβη της Ουκρανίας στην Γερμανία, Μέλνικ, που με μεγάλη αβρότητα του έγραψε "fuck you!".

O Μασκ απάντησε ότι "ακολούθησε την προτροπή".

Το "Στάρλινκ", εγκαταστάθηκε 4 μόλις ημέρες, μετά την έναρξη των πολεμικών επιχειρήσεων, στην Ουκρανία και ουσιαστικά έσωσε τους Ουκρανούς από μία πολύ γρήγορη παράδοση. Κατασκοπεύει και καθοδηγεί, επίσης, τους διαβόητους Αμερικανικούς πυραύλους "Χάιμαρς".

Αυτά συμβαίνουν όταν έχεις αχάριστους "φίλους".

Τώρα δεν αποκλείεται να δούμε και την "επικήρυξη" του, ως "πράκτορα του Πούτιν".



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη ήταν Επόπτρια για τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2019 σε εκλογικό τμήμα στη Λιοσίων (σ.σ. στο 55ο Δημοτικό, κοντά στην Πλατεία Βάθης). Άρα η Νέα Δημοκρατία, θέλει να μας εξηγήσει τη σχέση της με μια γυναίκα που ισχυρίζεται πως διευκόλυνε βιασμό ανηλίκου στον υποτιθέμενο οίκο ανοχής της; Θέλει να μας πει η Νέα Δημοκρατία αν η κ. Καρατζιώτη είναι μέλος της; Θέλει να μας πει η Νέα Δημοκρατία αν η κ. Καρατζιώτη νοίκιαζε τον υποτιθέμενο οίκο ανοχής της, ώστε να πηγαίνει η μητέρα τη 12χρονη κόρη της για να κακοποιηθεί από τον μέσο Έλληνα Νοικοκυραίο; Θέλει να μας πει η Νέα Δημοκρατία υπό ποιες συνθήκες η κ. Καρατζιώτη κλήθηκε να αναγνωρίσει δήθεν εγκλήματα των συλληφθέντων και βασανισθέντων στην Αντιφασιστική Μοτοπορεία, που ακόμα περιμένουμε τον Δένδια να μηνύσει τον Guardian; Θέλει να μας πει η κ. Μίχου αν γνωρίζει την κ. Καρατζιώτη και από πού; Θέλει να μας πει η Νέα Δημοκρατία πόσο χαμένα τα είχε η επόπτριά της, που είχε πάρει αγκαζέ μέλη του ΚΚΕ με αυτοκόλλητο στα ρούχα τους και τα σύστηνε στους υπόλοιπους νεοδημοκράτες ως «δικά τους παιδιά»; Φανταστείτε το γέλιο των παιδιών αυτών, όταν είδαν μια επόπτρια της Νέας Δημοκρατίας να τους συστήνει σε άλλους νεοδημοκράτες και οι άλλοι οι κακομοίρηδες να βλέπουν τα παιδιά με τα αυτοκόλλητα του ΚΚΕ και να απορούν με την κατάντια τους.

Η Καρατζιώτη έχει αναγνωριστεί από γνωστό αγανακτισμένο (σ.σ. συγκεκριμένα τον καταδικασμένο για εμπρησμό του μπαρ Coinreau Περρή και μέλος Ταγμάτος Εφόδου της Χρυσής Αυγής) πως υπήρξε μάρτυρας αναγνώρισης κατά των μελών της Αντιφασιστικής Μοτοπορείας που χτυπήθηκε από την Αστυνομία και βασανίστηκαν στη ΓΑΔΑ στις 30 Σεπτεμβρίου του 2012. Για να βάλουμε και μια παρένθεση, όταν ο Πατρίκ, ιδιοκτήτης του μπαρ, κατήγγειλε την τρομοκράτησή του από το Τάγμα Εφόδου της Χ.Α. στην Αστυνομία, η Αστυνομία τον προσήγαγε για εξακρίβωση και νομιμοποιητικά έγγραφα στο αμαρτωλό και «αγανακτισμένο» Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα.

Η Καρατζιώτη δεν είναι ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής, αλλά χρησιμοποιεί το σπίτι της που δεν βρίσκεται στο Γκάζι όταν εκδίδεται. Στον οίκο ανοχής που… διαθέτει, η οδός που υπέδειξε είναι σουβλατζίδικο! Φυσικά δεν είναι Πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδομένων Προσώπων Ελλάδος, η Πρόεδρος είναι η Έλλη Κανελλοπούλου. Αλλά καμία από όλες τις λεπτομέρειες, κανένα από όλα τα λάθη ή τις αντιφάσεις, δεν ήταν αρκετό για τα ΜΜΕ ώστε να μη βγάλουν την καταγγελία της χωρίς επιφυλάξεις. Η Κ.Καρατζιώτη αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας, είναι μυθομανής, κάτι που όμως δεν εμπόδισε την Αστυνομία να τη βάλει στην αναγνώριση των μελών της Μοτοπορείας. Στο βίντεο που θα δείτε, υποδύεται τη δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 και κάνει ρεπορτάζ για τον Πατούλη.

Χθες φώναζε φεύγοντας πριν τις 12:00 πως «Πάω στο Mega!», όπου την πάτησαν από το κανάλι, αλλά και όπως ακούστηκε από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου… Οι ρεπόρτερ δεν ασχολήθηκαν με τα εμφανή, καταφανή και προφανή προβλήματα ψυχικής υγείας, ούτε από το απίστευτο «έχω βίντεο με ανήλικο που εκδιδόταν στον οίκο ανοχής μου», ανεμίζοντας ένα στικάκι της κακιάς ώρας. Χωρίς να απορήσουν πώς και γιατί ένα άτομο υποστηρίζει πως διευκόλυνε τον βιασμό μιας 11χρονης-12χρονης, θέτοντας εαυτόν έκθετο σε σύλληψη. Γιατί δεν συνελήφθη; Διότι δεν υπάρχει δικός της οίκος ανοχής και προφανώς η ανακρίτρια (σ.σ.) αναγνώρισε πως είναι ψυχικά ασταθής.

Ουρλιάζει ο κόσμος για προσπάθεια συγκάλυψης (σ.σ. λογικό με την παραπληροφόρηση, λίγα έχουμε δει;) και δεν σκέφτεται λίγο πως είτε η Καρατζιώτη χρησιμοποιείται σε προσπάθεια συγκάλυψης, είτε χρησιμοποιείται σε μια κίνηση αποπροσανατολισμού της κοινή γνώμης. Γιατί αρνούμαι πως δημοσιογράφοι δεν τσέκαραν τα της κυρίας. Της κυρίας που μιλάει μόνη της, της κυρίας που φόρεσε μια μάσκα κατά του κορονοϊού ανάποδα, πιστεύοντας πως δεν θα την αναγνωρίσουν! Της κυρίας που παριστάνει τη δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 για την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Η λέξη «διασταύρωση» πρέπει να λέει κάτι περισσότερο στους δημοσιογράφους των καναλιών από την συμβολή δύο οδών!

Ως κερασάκι στην τούρτα, να σας ενημερώσουμε πως ο μη-δικηγόρος του Ηλία Μίχου, ανέλαβε τη σύζυγό του.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Το Δημοκρατικό Κόμμα στο οποίο εντάχθηκα - το κόμμα του JFK και του MLK, της ενσωμάτωσης της Μεγάλης Σκηνής, που αγωνίστηκε για την ελευθερία του λόγου, τις πολιτικές ελευθερίες - αυτό το Κόμμα δεν υπάρχει πλέον.

Βρίσκεται τώρα υπό τον πλήρη έλεγχο μιας πολεμοκάπηλης, ελιτίστικης συμμορίας.

Αυτός είναι ο λόγος που έφυγα, και γι' αυτό σας ζητώ να με ακολουθήσετε....

Καθώς πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά σε ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα, δεν ακούμε τίποτα άλλο παρά σιωπή από τους λεγόμενους "προοδευτικούς", οι οποίοι υποτίθεται ότι νοιάζονται για τους ανθρώπους και το περιβάλλον/τον πλανήτη μας. Είτε δεν νοιάζονται πραγματικά, είτε απλά δεν έχουν το θάρρος να αντισταθούν στο στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα και τα κυρίαρχα ΜΜΕ/μέσα κοινωνικής δικτύωσης", έγραψε η Tulsi Gabbard που πρόσφατα αποχώρησε από το Δημοκρατικό Κόμμα. Παρακολουθήστε την εδώ καθώς σχολιάζει τις παραπάνω διαμαρτυρίες και την στάση των "προοδευτικών" του Δημοκρατικού κόμματος. 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



στην μεταανθρώπινη κοινωνία που έχουμε ήδη εισέλθει και με καλπάζουσα την τεχνητή νοημοσύνη, περισσεύουν πάνω στο πλανήτη ο μισός πληθυσμός και βάλε ή plus - που είναι της μοδός - .

Ο Χαράρι κάθε βδομάδα μας το ανακοινώνει, η μεγάλη επαννεκίνηση ζεσταίνει τις μηχανές και το αφήγημα περί εργατικής τάξης σε μερικά χρονάκια, θα υπάρχει σε παλιά μυθιστορήματα.

Η ελίτ εκτός από το χρήμα που έχει μαζέψει, ελέγχει όλους τους θεσμούς απόλυτα και μένει να έρθει η γρήγορη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, για να ζήσει χωρίς φωνασκίες και κινητοποιήσεις.

Ωραία, ήσυχα και απλά !!!

Σχολιο.- Τι εγινε? Ο μαλθουσιανισμος επανερχεται στην προπαγαντα τους?

Σχολιο.- Ας ονειρευεται ο Χαραρι



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Συνοπτικά (πολύ), τι άκουσα τις τελευταίες μέρες: 

- την υπόθεση παιδοβιασμού και τράφικινγκ του παιδιού στον Κολωνό. 

- την υπόθεση του παιδοβιασμού στα Πατήσια από τον πατέρα του παιδιού. 

- την υπόθεση του βιασμού της γυναίκας από αστυνομικούς του ΑΤ Ομόνοιας.

- την υπόθεση της 22χρονης γυναίκας, που μετά από τέσσερα χρόνια και εφτά αναβολές, ζήτησε να σταματήσει η δίκη των βιαστών της, γιατί δεν άντεχε άλλο τον επανατραυματισμό της στις δικαστικές αίθουσες. 

Τις ίδιες αυτές τελευταίες μέρες, δεν ξέρω πόσες ιστορίες πνίγηκαν, πόσα αδύναμα σώματα κρύφτηκαν στην τελευταία μεριά του μυαλού τους για να μην σαλτάρουν ή τελικά σάλταραν στο κενό, που μοιάζει κάπως λυτρωτικό μερικές φορές. 

Δεν έχουμε πού να στραφούμε, δεν έχουμε από πού να κρατηθούμε, δεν έχουμε πού να ακουμπήσουμε, παρά μόνο το ένα στο άλλο. 

Η Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού, Σεπολίων, Ακαδημίας Πλάτωνα και η φεμινιστική συλλογικότητα Sabbat καλούν σήμερα Σαββάτο 15 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι σε συγκέντρωση και πορεία στο Μετρό Σεπολίων."



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βιαστές βασανιστές αστυνόμοι της ομάδας ΔΙΑΣ.

ΑΤ Ομόνοιας: Ανατριχίλα! Η 19χρονη αιμορραγούσε και οι δύο ΔΙ.ΑΣ. τη βίαζαν.

Κατέγραφαν με κάμερα τις πράξεις τους.

Ξεπέρασαν κάθε κτηνώδες ένστικτο οι δύο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.- Προδόθηκαν και από την κάμερα στολής του ενός που κατέγραψε μέρος του άγριου βιασμού της άτυχης κοπέλας στα αποδυτήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ομόνοιας.

Οι δύο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. 24 και 27 ετών, αφού την οδήγησαν στο υπόγειο που είναι τα αποδυτήριά τους, τη στρίμωξαν σε μία σκοτεινή γωνία, έκλεισαν την πόρτα και προχώρησαν στις πράξεις τους. Η κοπέλα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα παρακολουθείται από ψυχολόγο που τυγχάνει και αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος πιστοποίησε πως στην πάθησή της, όταν βρίσκεται σε κατάσταση τρόμου και πανικού, παγώνει.

Η κοπέλα μπροστά σε αυτή την πίεση που δέχτηκε, φοβούμενη τα χειρότερα, αναγκάστηκε να υποκύψει και ενώ αρχικά ο πρώτος αστυνομικός την υπέβαλε σε πεολειχία, άρχισε να αναβοσβήνει η κάμερα της στολής του που είναι υποχρεωμένος να φοράει και κατέγραψε αυτό το σημείο του βιασμού.

κοπέλα όταν είδε το κόκκινο φως να αναβοσβήνει του είπε, «δεν φτάνει αυτό που κάνετε με καταγράφετε κιόλας;». Τότε εκείνος έβγαλε την κάμερα. Αμέσως μετά την άρπαξε και εισχώρησε με βία στην άτυχη κοπέλα με τόσο κτηνώδη τρόπο που της προκάλεσε αιμορραγία…

Παρόλα αυτά δεν πτοήθηκε από αυτό και συνέχισε… Όταν τελείωσε αυτός, μπήκε ο δεύτερος στο δωμάτιο και παρότι την είδε να αιμορραγεί την βίασε και εκείνος, υποβάλλοντάς την και εκείνος σε πεολειχία.

Στο σημείο αυτό, είναι απαραίτητο ο συντάκτης να ζητήσει μία ειλικρινή συγνώμη από τους αναγνώστες για τις λεπτομέρειες της υπόθεσης που προαναφέρονται, όμως είναι απαραίτητες για να εξαχθούν συμπεράσματα, πώς παρότι δεν ασκήθηκε απειλή ή σωματική βία για να υποκύψει, οι υπόλοιπες κινήσεις σε έναν άνθρωπο που αντιμετώπιζε το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας δεν άφηναν περιθώρια αντίδρασής του, συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν και οι διώκτες τους.

Τι είχε προηγηθεί

Η κοπέλα περπατούσε στο Θησείο με μία φίλη της και ενώ εκείνη μπήκε στον ηλεκτρικό για να πάει στον προορισμό της, εκείνη ζήτησε κάποιες πληροφορίες από τους τέσσερις αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έκαναν περιπολία στο σημείο. Οι αστυνομικοί της είπαν να μπει στο τρένο και να κατέβει στην Ομόνοια και εκεί θα την περίμεναν απ’ έξω για να της δώσουν τις πληροφορίες που ήθελε.

Στην Ομόνοια πλέον και χωρίς το κορίτσι να μπορεί να φανταστεί τι θα ακολουθούσε, την έβαλαν μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα δήθεν για να της εξηγήσουν πώς θα πήγαινε εκεί που ήθελε. Εκεί οι τρεις από τους τέσσερις την κατέβασαν στο υπόγειο που ήταν το αποδυτήριο και ο τρίτος έφυγε μόλις έφτασαν κάτω, με τους άλλους δύο να προχωρούν στις αρρωστημένες τους πράξεις.

Κατάθεση ενστόλου που τους είδε να μπαίνουν μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα τους «καίει», όπως τους «καίει» και η κάμερα διπλανού καταστήματος, που καταγράφει και την κοπέλα την στιγμή που φεύγει αναστατωμένη και σαστισμένη. Η κάμερα του Αστυνομικού Τμήματος δεν τους κατέγραψε γιατί κανείς δεν αντικατέστησε το καταγραφικό από από την παλιότερη περίπτωση που και πάλι είχε ασχοληθεί το Εσωτερικών Υποθέσεων με τον αστυνομικό που κατέβρεχε και εξευτέλιζε μία γυναίκα ΑμΕΑ πριν τρία χρόνια.

Βιασμός στο Α.Τ Ομονοίας: Επιβεβαιώνει τη 19χρονη ο ιατροδικαστής – «Αδιάσειστα στοιχεία» σε βάρος των ανδρών της ΔΙΑΣ.

Αδιάσειστα στοιχεία

Οι ισχυρισμοί τους όμως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, καταρρίφθηκαν από την έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, καθώς όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, προέκυψε από αδιάσειστα στοιχεία ότι πράγματι και οι δύο βίασαν την κοπέλα μέσα στο αστυνομικό τμήμα.

Για το λόγο αυτό ήδη από χτες το βράδυ προσήχθησαν στην Ασφάλεια όπου κρατούνται, ενώ μετά και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης θα εκδοθούν εντάλματα σύλληψης, καθώς θεωρούνται απαραίτητα, δεδομένου ότι τυπικά έχει παρέλθει το αυτόφωρο και σήμερα κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.

Για την υπόθεση αναμένονται ανακοινώσεις από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συνεχίζεται η βίαια και παντελώς ΠΑΡΆΝΟΜΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ από τις Ισραηλινές δυνάμεις γειτονιων της Ιερουσαλήμ 

ΠΈΡΥΣΙ ..ΠΡΙΝ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ 

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΞΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΣ SHEIKH JARRAH ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΑΗ, ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ SILWAN, ΜΙΑΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ESPANADE ΤΩΝ ΤΖΑΜΙΩΝ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ 21 ΗΜΕΡΩΝ Ή ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ 28.000 $ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ. Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΧΗ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ L'HUMANITÉ, ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ 88 ΚΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ 114 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ, ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟ 70% ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΗΣ SILWAN, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΟΙ ΚΗΠΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΔΑΒΙΔ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΛΑΒΑΝ ΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο FAKHRI ABU DIAB ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ RFI: "ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΡΙΞΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ. ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΜΕΣΑ. ΕΔΩ, ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ. [...] Ο ΔΗΜΟΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ. ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΑΤΟΧΗ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΤΕ. "

ELLA DALL’ERTA

RÉVOLUTION PERMANENTE, 11.06.2021



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Chevron είναι ο κύριος διεθνής παράγοντας εξόρυξης του αερίου που διεκδικεί το Ισραήλ στην Ανατολική Μεσόγειο, από τότε που εξαγόρασε την Noble Energy το 2020. Με τις εξορυκτικές της δραστηριότητες, η Chevron εμπλέκεται στην πρακτική του Ισραήλ να στερεί από τον Παλαιστινιακό λαό το δικαίωμα κυριαρχίας επί των φυσικών του πόρων. Η Chevron είναι πιθανά συνένοχη στη λεηλασία από το Ισραήλ των παλαιστινιακών αποθεμάτων αερίου στα ανοιχτά των ακτών της κατεχόμενης Λωρίδας της Γάζας, που αποτελεί έγκλημα πολέμου υπό το διεθνές δίκαιο.

Η Chevron είναι επίσης συνένοχη στην παράνομη πολιορκία του Ισραήλ στη Γάζα που αποκλείει τους Παλαιστίνιους από την πρόσβαση στη θάλασσα. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται η παράνομη μεταφορά από το Ισραήλ ορυκτού αερίου στην Αίγυπτο μέσω υποθαλάσσιου αγωγού που διασχίζει την παλαιστινιακή ΑΟΖ στη Γάζα, στερώντας από τους Παλαιστίνιους εκατομμύρια σε τέλη μεταφοράς. Περαιτέρω, ο θαλάσσιος αποκλεισμός, τον οποίο το Ισραήλ επιβάλλει με βάρβαρη και θανατηφόρα βία, επιδρά σε χιλιάδες παλαιστινιακές οικογένειες που βασίζονται στο ψάρεμα για τον βιοπορισμό τους.

"Κατεχόμενη Παλαιστίνη, 06/10/2022 – Η Παλαιστινιακή Εθνική Επιτροπή του BDS (BNC), η μεγαλύτερη Παλαιστινιακή συμμαχία που ηγείται του παγκόσμιου κινήματος Μποϊκοτάζ, Αποεπένδυσης και Κυρώσεων, καλεί τους υποστηρικτές των Παλαιστινιακών δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο να ενωθούν με τα κινήματα κλιματικής δικαιοσύνης για να αποδοθούν ευθύνες στην αμερικανική πολυεθνική ορυκτών καυσίμων Chevron και τη γερμανική κοινοπραξία Siemens για τη συμμετοχή τους στην περιβαλλοντική καταστροφή και το ισραηλινό απαρτχάιντ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η συμπερίληψη του Musk στη λίστα δολοφονιών του #IDontStandWithUkraine (συμπεριλαμβανομένων 327 παιδιών) θα φέρει πολύ έλεγχο σε αυτό, επιτέλους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Κι ας μην νικήσουμε ποτέ. Θα πολεμάμε πάντα.»

Βασίλης Μάγγος 

ΠΑΡΩΝ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υποστηρίζει η CIA μια άλλη χρωματική επανάσταση στο Ιράν - Σαν αυτή που εγκατέστησε τον Σάχη το 1953;

Παρακλάδι της CIA, Εθνική Προδοσία για τη Δημοκρατία, ξόδεψε $631.500 στο Ιράν το 2021



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πώς χαρακτηρίζεται το φαινόμενο όταν το υπουργείο Οικονομικών εντός των επόμενων ημερών ετοιμάζεται να καταθέσει προς ψήφιση στη Βουλή τροπολογία όπου,

ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του Αρείου Πάγου?

Μαντέψτε! Πώς?

Ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Δανειοληπτών-Καταναλωτών, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4 για την τροπολογία-σκάνδαλο που ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών, την τροπολογία ωμής κατάργησης της απόφασης του Αρείου Πάγου, η οποία εμποδίζει τον ηλεκτρονικό πλειστηριασμό κατοικιών από κόκκινα δάνεια, υπηρετώντας τα συμφέροντα ξένων εταιρειών, οργανισμών και εγχώριων εργολάβων.

Η επίμαχη τροπολογία που ετοιμάζει η κυβέρνηση της Νέας Χουντοκρατίας, παρακάμπτει και επί της ουσίας καταργεί την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστικού Οργάνου της χώρας, προκειμένου να «λύσει τα χέρια» των εταιρειών διαχείρισης δανείων και να υφαρπάξει ακόμα και τις πρώτες και μοναδικές κατοικίες των δανειοληπτών.

Η απόφαση του Αρείου Πάγου ξεκαθάριζε πως οι εν λόγω εταιρείες, γνωστές ως servicers, ΔΕΝ δικαιούνται να προχωρήσουν σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς δανειοληπτών και αυτό γιατί δεν είναι οι πραγματικοί κάτοχοι των δανείων, αλλά λειτουργούν ως «εργολάβοι» των ξένων funds.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έναρξη καμπάνιας υπογραφών του Avaaz για την απαγόρευση του εμπορίου της ΕΕ με τους παράνομους ισραηλινούς εποικισμούς στην Κατεχόμενη Παλαιστίνη και όχι μόνον. 

Ας υπογράψουμε Όλες και Όλοι!

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΓΗ!

Πιθανώς να έχετε φάει χουρμάδες και αβοκάντο που παράγονται από εγκλήματα πολέμου και προέρχονται από την εκμετάλλευση της κλεμμένης γης των Παλαιστινίων αγροτών.

Καθώς γράφονται αυτές οι γραμμές, ισραηλινές μπουλντόζες καταστρέφουν σπίτια Παλαιστινίων αγροτών στο Masafer Yatta και αλλού στα Κατεχόμενα για να ανοίξουν το δρόμο για νέους ισραηλινούς εποίκους και οι Παλαιστίνιοι αγρότες αναγκάζονται να εργαστούν σε ισραηλινές εταιρείες στη γη που τους έκλεψαν.

Ωστόσο, τα σούπερ μάρκετ στην Ευρώπη πωλούν τόνους προϊόντων από την κλεμμένη γη σε κατεχόμενα εδάφη.

Ισραηλινοί κερδοσκόποι εγκλημάτων πολέμου κερδίζουν τουλάχιστον 300 εκατομμύρια δολάρια ετησίως από τις πωλήσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τροφοδοτώντας την βία του ισραηλινού στρατού κατοχής, την εργασία Παλαιστινίων από ανάγκη σε ισραηλινές φάρμες εποίκων, αρπαγές της γης τους, εγκλήματα στο περιβάλλον και την υγεία.

Τερματισμός του εμπορίου εγκλημάτων πολέμου στην ΕΕ τώρα!

https://secure.avaaz.org/campaign/el/stop_trade_with_settlements_loc_el/?bhHvNab&v=142922&cl=19802354722&_checksum=c8ab27d6da48a9fa3df48e9d9b76e1c9321cb9347697d35c0a09281954ccb3d4&fbclid=IwAR3HJf_Ql2zcOd0bg4sW_Fr15an4DtLawENRXIhtRxzpE_gireAPpzaPS_Q



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ισραηλινές κατοχικές αρχές επιτρέπουν πλέον τη χρήση οπλισμένων drones στη Δυτική Όχθη

Δυτική Όχθη 10/2022 (The Inside Palestine)- Η απόφαση του αρχηγού του ισραηλινού επιτελείου στρατού τον Σεπτέμβριο να επιτρέψει τη χρήση οπλισμένων μη επανδρωμένων αεροσκαφών σε στοχευμένες δολοφονίες στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη έχει εγείρει ανησυχίες για τις ανθρωπιστικές και νομικές επιπτώσεις μιας τέτοιας πολιτικής.

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης είχαν αναφέρει ότι ο ισραηλινός στρατός ετοιμαζόταν να εφαρμόσει τη χρήση drones σε στρατιωτικές επιδρομές. Τέτοιες εισβολές –που αριθμούν πάνω από 2.200 μέχρι στιγμής το 2022– περιλαμβάνουν τους τελευταίους μήνες στοχευμένες δολοφονίες Παλαιστινίων μαχητών, ειδικά στη Ναμπλούς και την Τζενίν.

Αυτές οι επιδρομές πραγματοποιούνται συνήθως από ισραηλινές ειδικές δυνάμεις και αντιμετωπίζονται συχνά από Παλαιστίνιους ένοπλους αγωνιστές.

Ωστόσο, το αναφερόμενο πράσινο φως από τον αρχηγό του ισραηλινού επιτελείου Αβίβ Κοτσάβι για τη διεξαγωγή στοχευμένων δολοφονιών χρησιμοποιώντας οπλισμένα drones θα μπορούσε να έχει βαθιές συνέπειες για τα ανθρώπινα δικαιώματα σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο.

Το Ισραήλ ξεκίνησε την πρακτική των στοχευμένων δολοφονιών μέσω αεροπορικών επιδρομών στη Δυτική Όχθη κατά τη διάρκεια της Δεύτερης Ιντιφάντα.

Η πρώτη ισραηλινή δολοφονία από αέρος στη Δυτική Όχθη, ήταν η δολοφονία του Χουσεΐν Αμπαγιάτ, αρχηγού μαχητών της Φατάχ στη Βηθλεέμ, τον Νοέμβριο του 2000. Σκοτώθηκε όταν ισραηλινά ελικόπτερα Απάτσι εκτόξευσαν πυραύλους σε ένα φορτηγό με το οποίο ταξίδευε.

Εκτός από το Abayat, δύο Παλαιστίνιες άμαχες γυναίκες ηλικίας 50 ετών σκοτώθηκαν και άλλοι έξι άμαχοι τραυματίστηκαν στο επεισόδιο.

Παρά τις απώλειες αμάχων, το ισραηλινό ανώτατο δικαστήριο αποφάσισε το 2006 να επιτρέψει στοχευμένες δολοφονίες σε όλες τις μορφές τους. Τα επόμενα χρόνια, η τακτική χρησιμοποιήθηκε κυρίως στη Λωρίδα της Γάζας, μέσω αεροπορικών επιδρομών, προκαλώντας συχνά μεγάλες απώλειες αμάχων.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"To όλο πράμμα ξεκίνησε καλά με τον εγκλεισμό (..) Έπρεπε να αποδειχθεί η αντίληψη (για το εμβολιο) ότι ειναι δικιά μου υπόθεση, είναι η πάρτυ μου, δεν ειναι ο διπλανος! Να γίνει το εμβόλιο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ εκεί που πρέπει!"

Περαστικά Κανέλλη! 6 ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ !!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτόν τον αστυνομικο μαστροπό της Ηλιούπολις τον ξεχάσατε ;

Ειναι αυτος με το μπλουζακι της SIRINA το καλοκαιρι του 2021...

Ειναι αυτός που είχε απασχολήσει κι άλλες φορές στο παρελθόν την υπηρεσία του, με τελευταία φορά όταν προ μηνών απείλησε να πυροβολήσει συνάδελφό του. Μάλιστα, το 2016 είχε συλληφθεί με ακόμη πέντε αστυνομικούς -ήταν κατηγορούμενοι ότι παρείχαν προστασία ως «φουσκωτοί» σε ομάδα της Θεσσαλονίκης- αλλά επανήλθε στην υπηρεσία....

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ;

Η αστυνομία (βλακα Αδωνι και οχι η Δικαιοσυνη ) έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του αστυνομικού, Πρόκειται για τον ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟ Δημήτριο του Ελευθερίου και της Παρασκευής, γεν. 16-11-1982 η δημοσιοποίηση,αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας, για τον κολασμό αδικημάτων και για τον εντοπισμό επιπλέον θυμάτων εμπορίας ανθρώπων ή βιασμού, που τυχόν αποκαλυφθούν επ’ αφορμή της παρούσης.....ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΜΑΣ ....ΗΡΕΜΑ ΡΩΤΑΩ ...ΣΤΟΥΣ ΠΟΣΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ;;;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οδηγουν σε εξαφάνιση τους Έλληνες και την μεσαία τάξη για να την αντικαταστήσουν με εισβολείς...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τρομοκρατική επίθεση σε στρατόπεδο εκπαίδευσης στο Μπέλγκοροντ. 2 Τατζίκοι που στρατολογήθηκαν ως εθελοντές σκότωσαν 11 και τραυμάτισαν 15 Ρώσους στρατιώτες. Από θρησκευτικό φανατισμό;; Iσλαμιστική τρομοκρατία σε διατεταγμένη υπηρεσία Δύσης για διάσπαση Ρωσίας;

15/10/2022

Η δημοσίευση Sota, επικαλούμενη ηχογράφηση «πιθανώς, η αδερφή κάποιου που τραυματίστηκε στον πυροβολισμό», γράφει ότι πυροβολητές άνοιξαν πυρ σε ένα χώρο εκπαίδευσης στρατιωτών που είχαν κινητοποιηθεί πρόσφατα.

Πηγές του δημοσιεύματος μεταξύ συγγενών στρατευσίμων αναφέρουν ότι ο πυροβολισμός σημειώθηκε στα γήπεδα εκπαίδευσης της πόλης Σολωτή. Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους τους, τρεις στρατιώτες άνοιξαν πυρ. Δύο σκοτώθηκαν στη συνέχεια επί τόπου και ο τρίτος κατάφερε να διαφύγει.

Το κανάλι Telegram «Ostorozhno, Novosti» ανέφερε την ίδια στιγμή, επικαλούμενο συγγενή ενός στρατεύσιμου, ότι δύο ένοπλοι στρατιώτες άνοιξαν πυρ εναντίον της μονάδας, σκοτώνοντας 12.

Δύο τρομοκράτες σκοτώθηκαν από ανταλλαγή πυρών οι αρχές του νόμου εργάζονται στο σημείο της επίθεσης, αναφέρθηκε.

«Το πυρ στο πεδίο εκπαίδευσης άνοιξε κατά τη διάρκεια μιας εκπαίδευσης βολών με εθελοντές», δήλωσε ο στρατιωτικός διοικητής Yevgeny Poddubny.

Η συνάδελφός του Anna Dolgareva γράφει:

“Ωστόσο άκουσα (πληροφορίες – ανεπιβεβαίωτες) – ότι επρόκειτο για μετανάστες από μια πρώην ανατολική δημοκρατία που έλαβαν ρωσική υπηκοότητα”.

Η Marina Akhmedova, μέλος του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, αναφέρει:

«Κάποιος λέει ότι η επίθεση έγινε από επιστρατευμένους Τατζίκους, οι οποίοι μάλωναν με άλλους λόγω θρησκείας».

Και ο στρατιωτικός διοικητής Γιούρι Κοτενόκ αναφέρει μια εκδοχή της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, σύμφωνα με την οποία η δολοφονία διαπράχθηκε από θρησκευτικό φανατισμό μεταξύ των μεταναστών.

«Δύο εθνοτικής καταγωγής Τατζίκοι φέρεται με πολυβόλα ν’άνοιξαν πυρ εναντίον των επιστρατευμένων… Τώρα το κύριο ερώτημα είναι αν απλά επιστρατεύθηκαν ή προσλήφθηκαν ειδικά ως εθελοντές για να διαπράξουν τη δολοφονία «απίστων»…



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σύγκεντρωση στρατευμάτων Ρωσίας, Λευκορωσίας. Επικείμενη επίθεση σε Κίεβο, Τσερνιχίβ ως αντιπερισπασμό στην ουκρανική επίθεση στη Χερσώνα;

15/10/2022

Ο ρωσικός και ο λευκορωσικός στρατός άρχισαν να συγκεντρώνουν στρατεύματα σε κάποιες περιοχές όπως Gomel, Mazir. Στις περιοχές αυτή απαγορεύτηκε και η είσοδος πολιτών στα δάση. Μια κοινή επίθεση που μπορεί να στοχεύσει το Κίεβο και το Τσερνιχίβ προκειμένου να εκτραπεί η προσοχή του ουκρανικού στρατού από το Ντονμπάς και το Χερσόν, είναι επικείμενη. Συνεχής προώθηση ρώσικων στρατευμάτων στη Λευκορωσία.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από την 12χρονη επί Κολωνώ σε μια 12χρονη που βρέθηκε δολοφονημένη σε βαλίτσα σφαγμένη στο λαιμό δεμένη χειροπόδαρα στο 19ο διαμέρισμα του Παρισιού! Είχαν σταμπάρει το κορμί της με αριθμούς! ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ! Στη Γαλλία αυξήθηκε η παιδική πορνεία κατά 600 % μεταξύ 2014 και 2020!! Στο Παρίσι, ως κι 6 χρονών παιδιά εκδίδονται. Η Δύση είναι ένα βαμπίρ!!!!!

15/10/2022



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άρχισε η επίθεση Ουκρανών στη Χερσώνα! Σφοδρές μάχες….Οι Ρώσοι αναχαίτισαν την επίθεση στον βόρειο τομέα της Χερσώνας!

15/10/2022



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα γυρίζει τώρα ο Ε.Μασκ: Θα συνεχίσουμε να χρηματοδοτούμε το Starlink στην Ουκρανία

Μέχρι τον επόμενο ελιγμό του

15.10.2022 | 23:22

O πρόεδρος της SpaceX, Έλον Μασκ, ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί την διαδικτυακή υπηρεσία Starlink στην Ουκρανία, υπαναχωρώντας από τις εκκλήσεις του, χθες, προς την αμερικανική κυβέρνηση να αναλάβει τα έξοδα αυτά.

«Δεν πειράζει… ακόμα κι αν το Starlink εξακολουθεί να χάνει χρήματα και άλλες εταιρίες να λαμβάνουν δισεκατομμύρια δολάρια φορολογουμένων, θα συνεχίσουμε να χρηματοδοτούμε την ουκρανική κυβέρνηση», έγραψε στο Twitter ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο.

Την Παρασκευή, ο Μασκ είχε προειδοποιήσει ότι η SpaceX «δεν μπορούσε να συνεχίσει να χρηματοδοτεί το υπάρχον σύστημα επ’ αόριστον και να στέλνει χιλιάδες επιπλέον τερματικά. Αυτό δεν είναι λογικό».

Η SpaceX έστειλε επιστολή στο Πεντάγωνο τον περασμένο μήνα για να του αναφέρει ότι δεν μπορούσε πλέον να αναλαμβάνει τα έξοδα της υπηρεσίας στην Ουκρανία, μετέδωσε το CNN.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο, η εταιρία ζητούσε από το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας να αναλάβει τη χρηματοδότηση για τη χρήση του Starlink από την ουκρανική κυβέρνηση και τον στρατό της, το κόστος της οποίας εκτιμάται σε 400 εκατομμύρια δολάρια για τους επόμενους 12 μήνες.

Από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, η SpaceX έχει παραδώσει εκεί χιλιάδες τερματικά που παρέχουν σύνδεση στο Διαδίκτυο μέσω ενός αστερισμού δορυφόρων που σχηματίζουν το δίκτυο Starlink.

Έτσι, σχεδόν 25.000 τερματικά έχουν εγκατασταθεί στη χώρα έως σήμερα. Ο Μασκ διαβεβαιώνει ότι με εξαίρεση ένα «μικρό ποσοστό», όλα τα έξοδα της εγκατάστασης και της συντήρησης των τερματικών Starlink στην Ουκρανία επιβάρυναν τη SpaceX.

Το δίκτυο Starlink συνέβαλε στο να διατηρηθεί το ίντερνετ σε περιοχές της Ουκρανίας που επλήγησαν από τον ρωσικό στρατό.

Κλείσιμο

Τον Ιούνιο, περίπου το 15% της υπάρχουσας υποδομής διαδικτύου της Ουκρανίας είχε καταστραφεί ή υποστεί ζημιές, σύμφωνα με τις αρχές.

Το Starlink χρησιμοποιείται επίσης ευρέως από τις ουκρανικές δυνάμεις για να υπολογίζουν την τροχιά των πυραύλων τους και για τον γεωεντοπισμό των στόχων τους.