Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Κυριακη 16 Οκτωβριου 2022


Δυο τύπισσες που ήθελαν λέει να διαμαρτυρηθούν για την κλιματική αλλαγή πέταξαν ντομάτες πάνω στον πίνακα του Βαν Γκογκ "Ηλιοτρόπια".

Ελπίζω να ζήσω μερικά χρόνια ακόμα ΜΟΝΑΧΑ για να δω όλες αυτές, αυτούς και αυτ@ να ξαναγεμίζουν την Κωπαΐδα με φλυτζανάκια του καφέ... εννοείται ότι θα πηγαίνουν να γεμίζουν τα φλυτζανάκια με τα πόδια στον Στρυμώνα.

Σχολιο.- Και έχει και καλό background η ιστορία με την οργάνωση που ανήκουν οι δύο βλαμμένες!

Η οργάνωση τους έχει σκοπό ας πούμε να πιέσει την βρετανική κυβέρνηση να σταματήσει να δίνει νέες άδειες για έρευνες και εξόρυξη υδρογονανθράκων.Στο νησί αποκλειστικά και φαίνεται και στο site τους.Δεν λένε κάτι για τον υπόλοιπο πλανήτη.Με τον ισχυρισμό μάλιστα ότι έχουν ήδη περισσότερο πετρέλαιο και φυσικό αέριο από ότι χρειάζονται!Καλά μέχρι εδώ?Ο βασικός χρηματοδότης τους από την ίδρυση τους,είναι το Climate Emergency Fund που εδρεύει στις ΗΠΑ.Το οποίο με τη σειρά του χρηματοδοτείται από την Aileen Getty,κόρη του J. Paul Getty,που ήταν ιδρυτής και ιδιοκτήτης της πετρελαϊκής εταιρείας Getty Oil Company!Καλή φάση!

Σχολιο.- Αυτό σου έκανε εντύπωση. Το ότι καθοντουσαν ένα σωρό κόσμος και τους κοίταζαν χωρίς να τους πλακώσουν στις μπούφλες επι τόπου δεν σου έκανε εντύπωση? Τους τράβαγαν και βίντεο μάλιστα μην χάσουν το επεισόδιο!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΑΑΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΌΜΟ ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ..... ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.... Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΟΧΩΡΆΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΌΤΑΤΑ ΟΣΟ ΣΟΥ ΔΕΊΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Η χώρα των τίμιων ανθρώπων": Σαν σήμερα, 15 Οκτώβρη 1987, δολοφονείται, απο πραξικοπηματίες-όργανα των ιμπεριαλιστών ο Τομά Σανκαρά, επαναστάτης και πρόεδρος της Μπουρκίνα Φάσο, ο "Τσέ Γκεβάρα της Αφρικής". 

Γεννήθηκε στο Γιακό της τότε Γαλλικής Δυτικής Αφρικής το 1949. Μετά το γυμνάσιο κατατάχθηκε στον στρατό και ένα χρόνο αργότερα στάλθηκε στη Μαδαγασκάρη για εκπαίδευση ως αξιωματικός. Εκεί, έγινε αυτόπτης μάρτυρας λαϊκών εξεγέρσεων και διάβασε για πρώτη φορά τα έργα των Μαρξ και Λένιν, που σημάδεψαν την πολιτική του σκέψη. 

Επιστρέφοντας στη χώρα του πολέμησε το το 1974 σε έναν συνοριακό πόλεμο και κέρδισε την αναγνώριση. Ακολούθησε στρατιωτική σταδιοδρομία, παρότι αγαπούσε και την μουσική και έπαιζε κιθάρα. 

Μετα απο ανάληψη κυβερνητικών θέσεων σε στρατιωτικές κυβερνήσεις στις αρχές της δεκαετίας του 80, ηγήθηκε επαναστατικού κινήματος, έγινε πρόεδρος της χώρας, σε ηλικία 33χρονών, και ξεκίνησε επαναστατικές αλλαγές. 

Δεν εξαίρεσε ούτε το όνομα της χώρας και το 1984, στην πρώτη επέτειο της ανόδου του στην εξουσία, τη μετονόμασε-απο Άνω Βόλτα- σε Μπουρκίνα Φάσο, που σημαίνει "η γη των τίμιων ανθρώπων" στις δύο κυριότερες ιθαγενείς γλώσσες της. Της έδωσε επίσης νέα σημαία και έγραψε ο ίδιος και τον νέο εθνικό ύμνο. 

Αφαίρεσε τις περισσότερες εξουσίες των φυλάρχων που είχαν μεγάλες ιδιόκτητες εκτάσεις, τις οποίες μοίρασε στους αγρότες. Με μία σειρά προγραμμάτων για άρδευση και διανομή λιπασμάτων, μέσα σε 4 χρόνια η Μπουρκίνα Φάσο (που μέχρι τότε είχε τη μεγαλύτερη παιδική θνησιμότητα στον κόσμο, 98% αναλφαβητισμό στις αγροτικές περιοχές και προσδόκιμο ζωής 40 ετών μέσο όρο) έγινε αυτάρκης σε τρόφιμα. 

Δημιουργήθηκαν προγράμματα για να κτιστούν σπίτια που θα αντικαθιστούσαν τις παραγκουπόλεις των αστικών κέντρων. Ο Σανκαρά προσπάθησε να καταπολεμήσει και τον αναλφαβητισμό στη χώρα του. Επίσης, ίδρυσε Λαϊκά Επαναστατικά Δικαστήρια και Επιτροπές για την υπεράσπιση της Επανάστασης, μαζικές ένοπλες οργανώσεις, ως αντίβαρο στην ισχύ του στρατού. Στην, αρχή αυτοί οι θεσμοί είχαν μεγάλη λαική αποδοχή, στην πορεία αντιμετώπισαν προβλήματα στο εσωτερικό τους απο μέλη τους που χρησιμοποιούσαν τις θέσεις τους για καταπίεση και διαφθορά (ο Σανκαρά παραδέχτηκε ανοιχτά το πρόβλημα). 

Ο Σανκαρά υπήρξε ένας από τους επιφανέστερους Αφρικανούς φεμινιστές. Η κυβέρνησή του περιελάμβανε μεγάλο αριθμό γυναικών, κάτι χωρίς προηγούμενο στη Δυτική Αφρική. Απαγόρευσε τους καταναγκαστικούς γάμους, τη γυναικεία κλειτοριδεκτομή και την πολυγαμία, διόρισε γυναίκες σε υψηλές κρατικές θέσεις, ενθάρρυνε τον γυναικείο πληθυσμό να εργάζεται έξω από το σπίτι,τις μαθήτριες να μένουν στο σχολείο ακόμα και αν είναι έγκυες, προώθησε την αντισύλληψη. 

Απο την αρχή κέρδισε την αγάπη του λαού με τον απλό τρόπο ζωής του όχι στα λόγια αλλά στην πράξη: Πούλησε τον κυβερνητικό στόλο πολυτελών αυτοκινήτων και κατέστησε το Renault 5 (το φθηνότερο αυτοκίνητο στη χώρα εκείνη την εποχή) το επίσημο υπηρεσιακό αυτοκίνητο των υπουργών. 

Μείωσε τους μισθούς των ανώτερων κρατικών αξιωματούχων, μαζί και τον δικό του, και απαγόρευσε τη χρήση κυβερνητικών οδηγών και αεροπορικών εισιτηρίων 1ης θέσεως. Μετέτρεψε το κατάστημα προμηθειών του στρατού σε κρατικό σούπερ-μάρκετ ανοικτό σε όλους (το πρώτο σούπερ-μάρκετ στη χώρα). Υποχρέωσε τους ανώτερους κρατικούς αξιωματούχους να δωρίζουν μισθό ενός μήνα σε δημόσια προγράμματα. 

Δεν χρησιμοποιούσε κλιματιστικό στο γραφείο του με αιτιολογία ότι μια τέτοια πολυτέλεια δεν ήταν διαθέσιμη παρά σε ελάχιστους κατοίκους της χώρας, ενω, απο τότε που ήταν υπουργός,συχνά κυκλοφορούσε χωρίς αυτοκίνητο, μόνο με το ποδήλατο του. 

Ως πρόεδρος, όχι μόνο μείωσε τον μισθό του σε 450 δολάρια τον μήνα αλλά περιόρισε όλα τα υπάρχοντά του σε ένα αυτοκίνητο,4 ποδήλατα, τρεις κιθάρες, ένα ψυγείο και έναν καταψύκτη. Έκανε τζόγκινγκ χωρίς συνοδεία στους δρόμους της πρωτεύουσας και ποτέ δεν δέχτηκε να κρεμάσουν φωτογραφίες του σε δημόσιους χώρους. 

Ήταν από τους πρώτους αφρικανούς ηγέτες που είχε μιλήσει για την επιδημία του AIDS. Αρνήθηκε την ξένη βοήθεια και τα ιμπεριαλιστικά "προγράμματα διάσωσης" ("αυτός που σε ταΐζει, σε ελέγχει"). Κάλεσε σε ενωμένο μέτωπο των αφρικανικών χωρών να αποκηρύξουν το χρέος τους προς ξένους. 

29 Ιουλίου 1987, στη Γενική Συνέλευση των Αφρικανικών Χωρών, ο Σανκαρά κατήγγειλε τους Ιμπεριαλιστές (Γάλλους, Αμερικανούς κ.α) και τον ρόλο τους. Δυόμισι μήνες μετά, 15 Οκτώβρη 1987, ένοπλοι εισέβαλαν στο προεδρικό γραφείο και τον δολοφόνησαν, με δυο σφαίρες στην καρδιά. Ήταν μόλις 37 χρονών. Το σώμα του διαμελίσθηκε και θάφτηκε εσπευσμένα σε ανώνυμο τάφο, ενώ η οικογένεια του εγκατέλειψε την χώρα. 

Ο πρώην συνεργάτης του Καμπαορέ-επικεφαλής της δολοφονίας-έγινε πρόεδρος και τον αναγνώρισε πρώτη η ιμπεριαλιστική Γαλλία.Η χούντα των ιμπεριαλιστών άρχισε να εξοφλεί τις δόσεις του χρέους στο ΔΝΤ, τα μέτρα του Σανκαρά καταργήθηκαν, όλα ιδιωτικοποιήθηκαν, ακόμα και το νερό. Ακολούθησε η επιδημία του Έμπολα. 

Η δικτατορία του Κομπαορέ παρέμεινε στην εξουσία επί 27 χρόνια. Χρειάστηκαν 34 χρόνια μετα τη δολοφονία του Σανκαρά για να αρχίσει η δίκη, το 2021, που οδήγησε σε καταδίκες για ορισμένους απο τους υπεύθυνους του πραξικοπήματος που τον ανέτρεψε και τον δολοφόνησε. 

Οι ιμπεριαλιστές και οι συνεργάτες τους ανέτρεψαν την επανάσταση του Σανκαρά,για να μην γίνει παράδειγμα σε άλλες χώρες. Δεν μπόρεσαν όμως να σβήσουν την μνήμη της, που θα επιστρέψει, με όλους τους μεγάλους και δίκαιους αγώνες της ιστορίας,στις "χώρες των τίμιων ανθρώπων" του μέλλοντος, στους αγώνες των λαών και των εργαζομένων για την απελεύθερωση, την δικαιοσύνη, την κατάργηση κάθε εκμετάλλευσης.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτοί στη σωστή πλευρά της ιστορίας & Εμείς στα πρόθυρα της υστερίας! Στείλτε φαντάρο το Μητσοτάκη στην Ουκρανία μήπως γλυτώσουμε



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΠΟΡΝΤΕΛΟΝ Η ΕΛΛΑΣ

Υπουργικά Bonus στον παιδοβιασμό (και όχι «παιδοφιλία»)

Σειρά έχει η οφθαλμοπορνεία (OnlyFans), η κτηνοβασία («σεξοζωοφιλία»), κ.α.

 Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022, 21:17

Ο Ενιαίος Πίνακας Προσδιορισμού Ποσοστού Αναπηρίας του 2011 που παρέχει σκανδαλώδη bonus σε διάφορες μορφές διαστροφής, δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης στις 8 Νοεμβρίου 2011 (ΦΕΚ, τεύχος Β - Αρ. Φύλλου 2611  - 8/11/2011), με την υπογραφή του τότε υπουργού κ. Γεώργιου Κουτρουμάνη. Και μόνο το γεγονός ότι αυτά τα bonusίσχυαν επί μία δεκαετία, από το 2011 μέχρι το 2021, οπότε και εξαλείφθηκαν κατά την αναθεώρησή του Πίνακα στις 29 Δεκεμβρίου 2021(ΦΕΚ, Αρ. Φύλου 6282, 29/12/2021), είναι δηλωτικό της ανευθυνότητας και της εξαχρείωσης του πολιτικού συστήματος.   

Ο Παιδοβιασμός εξωραΐζεται εξουσιαστικά όταν αποδίδεται ως παιδοφιλία και επιβραβεύεται υπουργικά, με την προσφορά BONUS (Ποσοστό Αναπηρίας 20-30%),με απόφαση του μαθηματικού κ. Γεώργιου Κουτρουμάνη, που ανέλαβε το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης (2011), στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου,  διά της συνήθους οδού των υπουργοποιήσεων.

Στον Ενιαίο Πίνακα Προσδιορισμού Ποσοστού Αναπηρίας (Π.Α.) του 2011, διαβάζουμε:

(ΦΕΚ, Τεύχος Δεύτερο – Αρ. Φύλλου 2611  –  8 Νοεμβρίου 2011, σελ. 38170) 

Εξάλλου, στις διαταραχές έξεων και παρορμήσεων υπάγονται οι εξής:

Παθολογική ενασχόληση με τυχερά παιγνίδια - Π.Α.: 20-35%

Πυρομανία - Π.Α.: 20-35%

Κλεπτομανία - Π.Α.: 20-35%

Τριχοτιλλομανία - Π.Α.: 20-35%

Πρόγνωση δυνητικά καλή

Τέλος, οι σεξουαλικές διαστροφές ταξινομούνται οι εξής:

Φετιχισμός - Π.Α.: 20-30%

Παρενδυτικός φετιχισμός - Π.Α.: 20-30%

Επιδειξιμανία - Π.Α.: 20-30%

Ηδονοβλεψία - Π.Α.: 20-30%

Παιδοφιλία - Π.Α.: 20-30%

Σαδομαζοχισμός - Π.Α.: 20-30%

Πρόγνωση δυνητικά καλή

Μετά απ’ αυτό, δεν θα προκαλούσε καμμιά έκπληξη και η τυπική νομιμοποίηση της οφθαλμοπορνείας και του ζωοβιασμού(ή κτηνοβασίας),συμπεριφορές για τις οποίες θα πρέπει να προβλεφθούν και τα αντίστοιχαbonus(ή επί το πολιτικώς ορθότερο, «Ποσοστά Αναπηρίας», Π.Α.).

•Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, η οφθαλμοπορνεία (κοινώς, «μπανιστήρι») συνιστούσε ποινικό αδίκημα και ηθική απαξία και αντιμετωπίζονταν ως διαστροφή. Σήμερα, η οφθαλμοπορνεία έχει «νομιμοποιηθεί» κοινωνικά μέσω της μόδας των «onlyfans» στο διαδίκτυο και έχει αναχθεί σε κορυφαία κερδοσκοπική δραστηριότητα για όσες και όσους ατάλαντους αξιολύπητους διαθέτουν τα κατάλληλα προς έκθεση σωματικά «προσόντα» και τα αντίστοιχα σ’ αυτά διανοητικά «προσόντα». Το OnlyFans «είναι περισσότερο γνωστό για την πορνογραφία»,

• Μέχρι σήμερα, η κτηνοβασία (επί το πολιτικώς ορθότερο «σεξουαλική ζωοφιλία») συνιστά ποινικό αδίκημα και ηθική απαξία. Και αντιμετωπίζεται αφενός ως διαστροφή και αφετέρου ως ποινικά κολάσιμη πράξη. Αλλά, σήμερα εμφανίστηκε στη Γερμανία (μια χώρα όπου είναι παράνομη κάθε σεξουαλική πράξη με ένα ζώο) ένα νέο «κίνημα» (!!!) που οι συμμετέχοντες απαιτούν από την κυβέρνηση να νομιμοποιήσει τις διαστροφές τους, υποστηρίζοντας το «δικαιώμά τους» (!!!)να κάνουν σεξ με ένα ζώο, μια συμπεριφορά που είναι γνωστή ως κτηνοβασία ή ζωοβιασμός, αλλά τείνει να εξωραϊστεί από τους οπαδούς της από το «πολιτικώς ορθότερο», «σεξοζωοφιλία».

Προφανώς σε μια εποχή καθολικής σύγχυσης:

• Μπορεί εύκολα διάφοροι κοινωνιοπαθείς να συγχέουν την ομοφυλοφιλία, μια σχέση μεταξύ συναινούντων ενηλίκων, η οποία δεν έχει τίποτα το κοινό με τις αποκρουστικές συμπεριφορές όπως ο βιασμός (παιδιών, γυναικών και ανδρών)και ο ζωοβιασμός.

Αυταπόδεικτα, όλες οι ως άνω δραστηριότητες, είναι αδύνατο να νομιμοποιηθούν στο πλαίσιο μιας κοινωνίας που εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για την ύπαρξή της ως τέτοια: πρέπει να παραμείνουν διαστροφές, συνώνυμες με τον βιασμό οποιασδήποτε μορφής, που πρέπει να θεωρούνται και να αντιμετωπίζονται επί το αυστηρότερο «όχι απλώς ως αδικήματα αλλά ως ατιμωτικά εγκλήματα, πράξεις βδελυρές, διοικητικά και δικονομικά ανιχνεύσιμες και κολάσιμε, εγκλήματα που δεν παραγράφονται ποτέ».

«Η εξάλειψη αυτών των αποτρόπαιων μορφών της βίας προϋποθέτει: Tον «θεσμοποιημένο έλεγχο της κρατικής εξουσίας από τις κοινωνικές δυνάμεις. Την απόλυτη διαφάνεια και δημοσιότητα. Και την κατάργηση των «στεγανών» που τις προστατεύουν».(Κυριάκος Σιμόπουλος)

Κάθε κοινωνία υπό διάλυση, ζει με ένα πλήθος «υποκατάστατων»:

•Η εξάρτησηκάποιων διεστραμμένων ατόμων από τα πορνό στο διαδίκτυοσυγχέεταιμε το «δικαίωμα της επιλογής». Αλλά, δεν είναι.

•Ο παιδοβιασμός ειδικά,ο βιασμός γενικά, και οζωοβιασμός (κτηνοβασία)προβάλλονται ως «δικαιωματικές»συμπεριφορές. Αλλά δεν είναι

•Η φροντίδα για τα παιδιά συγχέεταιμε την καταστροφή της υγείας τους με τον βομβαρδισμό τους με τοξικά τρόφιμα, φάρμακα και «εμβόλια». Αλλά, δεν είναι.

•Η φυσική διατροφή συγχέεται με την σκοπούμενη υποκατάστασή της από τη γενικευμένη διατροφή των ανθρώπων με ζωύφια, σκουλήκια, αράχνες, σκορπιούς και ανακυκλωμένα πτώματα (κανιβαλισμός) που προβάλλεται ως «μέτρο αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής. Αλλά, δεν είναι.

Ασυγχώρητα αδαείς, αυτόπτες μάρτυρες και θύματα ενός πολέμου κατά της ανθρωπότητας που προβάλλεται ως «υπεράσπισή» της, παραμένουμε εσαεί «εν συγχύσει, αθώοι»,βάζοντας χαζοχαρούμενοι το κεφάλι μας στον πάγκο του χασάπη, όταν αποδεχόμαστε ή υπερασπιζόμαστε –ανάμεσα στ’ άλλα– ως «δικαιώματα» αποκρουστικές συμπεριφορές που σηματοδοτούν μια πορεία διάλυσης της κοινωνίας.

Ας έχουμε κατά νου ότι ο βιαστής δεν γεννιέται, γίνεται. Χάρη στην ανοχή, την αδιαφάνεια των θεσμών και την αδιαφορία μιάς κοινωνίας που έπαψε να ενδιαφέρεται για την ύπαρξή της.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μην δίνετε εμβόλια που αυξάνουν τον κίνδυνο να ΠΕΘΑΝΕΤΕ».. 

Ο Joseph A. Ladapo είναι ένας Αμερικανός γιατρός που είναι ο υπουργός Υγείας της Φλόριντα στις ΗΠΑ. Και όταν ένας ολόκληρος υπουργός υγείας μιας πολιτείας των ΗΠΑ βγαίνει και κάνει τέτοιες δηλώσεις, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και εντυπωσιακές.. Πάμε όμως να δούμε τι δήλωσε..

Όπως τόνισε: «Δεν πρέπει να χορηγούνται στους ανθρώπους εμβόλια που αυξάνουν τον κίνδυνο να πεθάνουν κατά 80 τοις εκατό».

«Έχουμε εκδώσει μια κατευθυντήρια γραμμή που είναι νομίζω ότι είναι τρελό να πιστεύουμε ότι η εξίσωση κινδύνου – οφέλους (των εμβολίων) είναι ευνοϊκή για τους νέους ανθρώπους. Αυτό είναι απλώς τρελό, σε αυτό το σημείο της πανδημίας και νομίζω ότι χρειαζόμαστε περισσότερη έρευνα.

Σκεφτείτε πως το φάρμακο vioxx αποσύρθηκε από την αγορά, όταν διαπιστώθηκε ότι σκότωνε ανθρώπους και προκαλούσε καρδιακές προσβολές. Δεν είναι σωστό να δίνετε στους ανθρώπους ένα φάρμακο, ένα εμβόλιο, το οποίο σε αυτήν την περίπτωση αυξάνει τον κίνδυνο να πέσετε νεκροί(!) με ποσοστό πάνω από 80%!!!!».

Στατίνες Vioxx και… πολιτεία



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καινούρια επιστημονική έρευνα

Η αρνητική ενέργεια των ανεμβολίαστων επηρρέασε την αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατά 13,4%

Η συνεχής άρνηση των ανεμβολίαστων να προβούν σε εμβολιασμό επηρρέασε ψυχολογικά των εμβολιασμένο πληθυσμό και είχε ως αποτέλεσμα την πτώση της αποτελεσματικότητας των εμβολίων

Επιστήμη όχι αστεία



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΝΔΟΡΡΙΝΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΡΙΠΠΗΣ

Το οξείδιο του γραφενίου δίνει ώθηση στο νέο ενδορινικό εμβόλιο γρίπης

Ερευνητές στο Georgia State University και στο Emory University ανέπτυξαν ένα ενδορρινικό εμβόλιο γρίπης χρησιμοποιώντας ανασυνδυασμένη αιμοσυγκολλητίνη (HA), μια πρωτεΐνη που βρίσκεται στην επιφάνεια των ιών της γρίπης, ως αντιγονικό συστατικό του εμβολίου.

Δημιούργησαν επίσης ένα δισδιάστατο νανοϋλικό ( νανοσωματίδια οξειδίου γραφενίου με λειτουργική πολυαιθυλενοϊμίνη ) και διαπίστωσαν ότι παρουσίαζε ισχυρές επικουρικές (ανοσοενισχυτικές) επιδράσεις στα εμβόλια γρίπης που χορηγούνται ενδορρινικά.

Στη μελέτη μας, αναφέραμε για πρώτη φορά ότι τα δισδιάστατα νανοϋλικά οξειδίου του γραφενίου είχαν μια ισχυρή επικουρική επίδραση στην ενίσχυση των ανοσολογικών αποκρίσεων των εμβολίων ενδορρινικής αιμοσυγκολλητίνης (HA), δήλωσε ο Δρ Chunhong Dong, επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης και μεταδιδακτορικής έρευνας. Συνεργάτης στο εργαστήριο του Δρ. Baozhong Wang στο Ινστιτούτο Βιοϊατρικών Επιστημών.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ (ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΡΟΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΝΙΟ)

- Το οξείδιο του γραφενίου είναι μια ισχυρή τοξίνη που, όταν εισάγεται στο σώμα από διαφορετικές οδούς, προκαλεί θρομβογονικότητα. 

- Το οξείδιο του γραφενίου δημιουργεί πηκτικές επιδράσεις στο σώμα.

- Το οξείδιο του γραφενίου προκαλεί μιτοχονδριακή βλάβη, μεταφλεγμονώδες σύνδρομο, πνευμονική ίνωση, εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα και καταιγίδα κυτοκινών.

- Το οξείδιο του γραφενίου προκαλεί φλεγμονή των βλεννογόνων και ως συνέπεια απώλεια όσφρησης (ανοσμία)

- Το οξείδιο του γραφενίου εξαπλώνεται και εξαπλώνεται ομοιόμορφα μέσω της πνευμονικής κυψελιδικής οδού, δημιουργώντας αμφοτερόπλευρες πνευμονίες.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένας Γάλλος βουλευτής (που εκλεγόταν παλιά με το κεντρώο κόμμα Modern) που επέλεξε να εμβολιαστεί κατά του Covid-19 για να δείξει το καλό παράδειγμα, υπέστη σοβαρές παρενέργειες που αφορούσαν τέσσερις καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις, Έπειτα ισχυρίστηκε ότι ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και άλλοι της γαλλικής ελίτ δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid-19.

Σύμφωνα με τον βουλευτή Jean Lassalle, ενώ οι ελίτ υπέρ της Big Pharma, ενθαρρύνουν τις μάζες να εμβολιαστούν, όταν πρόκειται για τη δική τους υγεία, επιλέγουν αθόρυβα να απορρίψουν το εμβόλιο.

«Δεν κόλλησα Covid, αλλά έκανα το εμβόλιο Johnson & Johnson που παραλίγο να με σκοτώσει, το οποίο παραμόρφωσε την καρδιά μου. Έχω κάνει ήδη τέσσερις επεμβάσεις καρδιάς από τις 3 Ιανουαρίου 2022», είπε ο Lassalle.

Ερωτηθείς γιατί επέλεξε να εμβολιαστεί και να πάρει το ρίσκο, ο Lassalle απάντησε: «Επειδή ήμουν βουλευτής και δεν ήθελα να δώσω το κακό παράδειγμα απο τη θέση μου.

«Αλλά τότε δεν ήξερα ότι ο κ. Μακρόν δεν ήταν εμβολιασμένος. Ούτε ήξερα ότι τα περισσότερα μέλη της κυβέρνησης δεν έκαναν το εμβόλιο, οι περισσότεροι συνάδελφοί μου και βουλευτές.

«Είπα, Το κάνω γιατί είμαι γνωστός και αυτό είναι το σωστό», είπε ο Λασάλ «Όταν όμως αρρώστησα και το είπα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής μου εκστρατείας, κανείς δεν με άκουσε».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Ουκρανικές δυνάμεις βομβάρδισαν το κτήριο διοίκησης της DPR στο Ντονιέτσκ, υπάρχουν πολλοί τραυματίες και είναι άγνωστο αν υπάρχουν επίσης νεκροί. Υπενθυμίζεται ότι η Ρωσία, μετά την τρομοκρατική επίθεση στην Κριμαία, χτύπησε εγκαταστάσεις υποδομών (κυρίως ενέργειας) στην Ουκρανία, αλλά μέχρι στιγμής έχει αποφύγει το χτύπημα διοικητικών υπηρεσιών και κτηρίων.

Σχολιο.- Το χοντρό λάθος της Ρωσικής ηγεσίας που νομίζει ως έχει να κάνει με ανθρώπους στο Κίεβο ενώ είναι δολοφόνοι ναζί που έπρεπε να τους είχε βομβαρδίσει από τις 24 ΦΕΒΡ. Δυστυχώς ακόμη μετα τα τόσα πλήγματα και απώλειες που έχουν υποστεί οι δυνάμεις και οι άνθρωποί της, διστάζει να καταστρέψει τις διοικητικές υποδομές της ναζιστικής χούντας του Κιέβου. Δεν ξέρω, μήπως χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης κάποιοι στο Κρεμλίνο;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κατά τη διάρκεια της 13ης Οκτωβρίου 2022, στρατεύματα της 11ης Ταξιαρχίας του DPR και των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων προχώρησαν σημαντικά στα βόρεια της Avdeevka, κατά μήκος της γραμμής Krutaya Balka-Kamenka-Veseloye-Krasnogorovka και νότια, κατά μήκος του Opytnoye- Η γραμμή Vodyanoye, έχοντας διασχίσει τον αυτοκινητόδρομο M-30 και πήρε τον έλεγχο η διασταύρωση Avdeevka.

-Ως αποτέλεσμα, η εχθρική ομάδα στην Αβντέευκα βρίσκεται πλέον σε ημικύκλιο. Όπως και πριν, κύριος στόχος του προελαύνοντος Ρωσικού Στρατού είναι το χωριό Ορλόβκα, μετά την κατάληψη του οποίου θα τερματιστεί πλήρως ο εφοδιασμός της εχθρικής ομάδας στην Αβντέεβκα από την Κωνσταντίνοβκα.

ΕΠΕΣΕ Η ΑΒΝΤΕΕΒΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥΝ Η ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ

Σχολιο.- Φωτιά και τσεκούρι στους Ουκρανοναζι



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λουκασένκο: Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται γιατί στηρίζουν Βρετανία και ΗΠΑ - «Αν Βρετανία - ΗΠΑ αποφάσιζαν διαπραγματεύσεις θα μπορούσε να σταματήσει ο πόλεμος»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σαν σήμερα το 1987 δολοφονείται ο επονομαζόμενος και ως "Τσέ Γκεβάρα της Αφρικής", Τομά Σανκαρά

Σαν σήμερα, 15 Οκτώβρη 1987, δολοφονείται, ο επονομαζόμενος και ως "Τσέ Γκεβάρα της Αφρικής", Τομά Σανκαρά πρόεδρος της Μπουρκίνα Φάσο, μαζί με 12 συντρόφους του, στο κτίριο που στέγαζε το γραφείο του στην πρωτεύουσα της χώρας, Ουαγκαντούγκου. Το φόνο του σχεδίασε ο Μπλεζ Κομπαόρε, μέχρι τότε επιστήθιος φίλος του Σανκαρά ο οποίος στην συνέχεια μεταβλήθηκε σε όργανο των ιμπεριαλιστών.

Ο δολοφονημένος ηγέτης γεννήθηκε στο Γιακό της τότε Γαλλικής Δυτικής Αφρικής το 1949. Οι γονείς του Σανκαρά ήταν Ρωμαιοκαθολικοί και ήθελαν ο γιος τους να γίνει ιερέας. Εκείνος, ωστόσο, επέλεξε στρατιωτική καριέρα. Το 1966, σε ηλικία 17 ετών, πέρασε στην στρατιωτική ακαδημία της

της πρωτεύουσας Ουαγκαντούγκου.

Ένας καθηγητής, που δίδασκε ιστορία και γεωγραφία και ήταν γνωστός για τις προοδευτικές του ιδέες, καλούσε τους φοιτητές του σε άτυπες συζητήσεις σχετικά με την αποικιοκρατία, τον ιμπεριαλισμό, το σοσιαλισμό και τα απελευθερωτικά κινήματα στην Αφρική. Ανάμεσα σε αυτούς βρισκόταν και ο Τόμας Σανκαρά.

Το 1970, σε ηλικία 21 ετών, συνέχισε τις στρατιωτικές του σπουδές στη Μαδαγασκάρη. Εκεί ριζοσπαστικοποιήθηκε, αφού έγινε μάρτυρας μιας λαϊκής εξέγερσης φοιτητών και εργατών που πέτυχε την ανατροπή της κυβέρνησης της Μαδαγασκάρης.

Παράλληλα, ήρθε σε επαφή με το έργο του Καρλ Μαρξ και εμπνεόταν από τον Φιντέλ Κάστρο και τον Ερνέστο Τσε Γκεβάρα. Το 1974, πήρε μέρος σε έναν πόλεμο συνόρων μεταξύ της Άνω Βολτά και του Μάλι και διακρίθηκε για τον ηρωισμό του.

Στις 4 Αυγούστου 1983, με τη βοήθεια του στρατιωτικού και έμπιστου συντρόφου του, Μπλεζ Κομπαορέ, ο Σανκαρά ανέτρεφε την κυβέρνηση του Ζαν Μπατίστ Ουεντραόγκο και ανέλαβε την προεδρία της χώρας.

 Ακριβώς ένα χρόνο μετά την κατάληψη της εξουσίας, ο Σανκαρά αποφάσισε να μετονομάσει τη χώρα από Άνω Βόλτα σε Μπουρκίνα Φάσο, που στην γλώσσα τους σημαίνει "η γη των τίμιων ανθρώπων"/ Η συμβολική αυτή κίνηση ήταν μόνο ένα κομμάτι στο παζλ του εκτεταμένου και φιλόδοξου προγράμματος που εφάρμοσε.

Απαγόρευσε την κλειτοριδεκτομή, την πολυγαμία και τους αναγκαστικούς γάμους των γυναικών. Επί των ημερών του Σανκαρά, γυναίκες διορίστηκαν σε βασικές πολιτικές θέσεις και εντάχθηκαν στο στρατό.

Οργάνωσε ένα πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού κατά της πολιομυελίτιδας, της μηνιγγίτιδας και της ιλαράς. Μέσα σε λίγες εβδομάδες, 2,5 εκατομμύρια παιδιά είχαν ανοσοποιηθεί.

Ήταν, επίσης, από τους πρώτους Αφρικανούς πολιτικούς που αναγνώρισαν δημόσια την απειλή της ασθένειας του AIDS. Στα χρόνια της διακυβέρνησής του, το ποσοστό της παιδικής θνησιμότητας μειώθηκε από το 20,8% στο 14,5%. Αντίστοιχα μειώθηκε και το ποσοστό αναλφαβητισμού.

Υλοποιηθήκαν σιδηροδρομικά έργα και φυτεύτηκαν 10 εκατομμύρια δέντρα. Επρόκειτο για μια πρωτοβουλία που στόχευε να ανακουφίσει από την ξηρασία μια χώρα περίκλειστη από έξι κράτη, χωρίς πρόσβαση σε θάλασσα και στη "ζώνη του Σάχελ".

Ο Σανκαρά πούλησε τον ακριβό κυβερνητικό στόλο των Mercedes και τον αντικατέστησε με αυτοκίνητα Renault. Αρνήθηκε να εργαστεί με κλιματισμό, επειδή δεν είχαν όλοι πρόσβαση σε κλιματιστικά.

Ζούσε στη φτωχική του κατοικία και πήγαινε για τζόκινγκ χωρίς να συνοδεύεται από φρουρούς. Απαίτησε από τους κυβερνητικούς αξιωματούχους να παραιτηθούν από προνόμια όπως αεροπορικά εισιτήρια πρώτης θέσης.

Μείωσε τον δικό του μισθό και ανάγκασε τους ανώτατους δημοσίους υπαλλήλους και τους αξιωματικούς του στρατού να δωρίσουν μισθό ενός μήνα για δημόσια έργα.

Σε μια περίοδο που οι αφρικανικές χώρες ήταν εξαρτημένες από εισαγόμενα τρόφιμα και εξωτερική βοήθεια για την ανάπτυξη, ο Σανκαρά υπερασπιζόταν την εγχώρια παραγωγή.

Πίστευε ακράδαντα ότι η χώρα μπορούσε να λύσει τα προβλήματά της με σκληρή δουλειά και συλλογική κινητοποίηση. "Η χώρα μας παράγει αρκετά για για μας ταΐσει όλους', δήλωνε χαρακτηριστικά και τόνιζε την ανάγκη να μετατραπεί το βαμβάκι που παραγόταν στην Μπουρκίνα Φάσο σε ρούχα για τον απλό λαό. Καταπολέμησε αποτελεσματικά τον αναλφαβητισμό και την παιδική θνησιμότητα που μάστιζαν την χώρα του. Απαλλοτρίωσε τις μεγάλες εκτάσεις που είχαν οι φύλαρχοι και μοίρασε την γη στους αγρότες. Από τις πρώτες προτεραιότητες του ήταν να φτιάξει μαζικές λαϊκές ένοπλες οργανώσεις για την υπεράσπιση της Επανάστασης και να ιδρύσει Λαϊκά Επαναστατικά Δικαστήρια.

 Ο Σανκαρά, αντίθετα από το ότι συνέβαινε στα καθεστώτα της Αφρικής ήταν εχθρός της ακραίας προσωπολατρίας και  αρνήθηκε να εκτεθεί η φωτογραφία του σε δημόσια κτίρια. Σαν πρόεδρος, άφησε έδινε ο πρώτος το παράδειγμα στον λαό του. Καθόρισε τον μισθό του στα 450 δολάρια κυκλοφορούσε μόνος του μέσα στον κόσμο και όλα τα περιόρισε υπάρχοντά του ήταν ένα αυτοκίνητο,4 ποδήλατα, τρεις κιθάρες, -λάτρευε την μουσική- ένα ψυγείο και έναν καταψύκτη

Για την πολιτική του φιλοσοφία είχε πει:

"Δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις θεμελιώδη αλλαγή χωρίς μια ορισμένη ποσότητα τρέλας. Αυτή προέρχεται από τη μη συμμόρφωση, το θάρρος να γυρίσεις την πλάτη στις παλιές φόρμουλες, το θάρρος να εφεύρεις το μέλλον.

Χρειάστηκαν οι τρελοί του χθες για να μπορέσουμε να δράσουμε με καθαρότητα σήμερα. Θέλω να είμαι ένας από αυτούς τους τρελούς. Πρέπει να τολμήσουμε να εφεύρουμε το μέλλον".

Εχει μείνει ιστορική η ομιλία που έκανε τον Ιούλη του 1987, στη Γενική Συνέλευση των Αφρικανικών Χωρών, όπου κατήγγειλε την ξένη βοήθεια ως μηχανισμό ελέγχου:

“Δεν μπορούμε να ξεπληρώσουμε το χρέος μας. Αυτό είναι αδύνατον; δεν είναι θέμα ηθικής τάξης, ούτε αθέτηση υποσχέσεων. Εάν δεν πληρώσουμε, οι πιστωτές μας δεν θα πεθάνουν, αυτό είναι βέβαιο. Εάν όμως πληρώσουμε, ο λαός μας θα εξοντωθεί'.

Οι ιμπεριαλιστές μισούσαν θανάσιμα τον Σανκαρά, Ετρεμαν στην ιδέα ότι η διακυβέρνησή του μπορούσε να γίνει το παράδειγμα και για άλλους λαούς της Αφρικής. και το λάθος του Σανκαρά ήταν ότι είχε υποτιμήσει αυτή την απειλή. Δεν πήρε τα κατάλληλα μέτρα να την αποτρέψει γι' αυτό οι ιμπεριαλιστές βρήκαν όργανα να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν το πραξικόπημα. Οι πραξικοπηματίες και μάλιστα με επικεφαλής τον Καμπαορέ -έναν πρώην φίλο και στενό συνεργάτη του Σανκαρά-  δολοφονούν τον "Τσέ Γκεβάρα της Αφρικής", (ήταν μόλις 37 χρονών)μ με δυο σφαίρες στην καρδιά, καθιστούν χούντα στην χώρα και όλα επανέρχονται στην πρότερη κατάσταση τους, Ολες τα μέτρα που είχε λάβει ο Σανκαρά καταργήθηκαν, η χούντα ξανάρχισε να εξοφλεί τις δόσεις του χρέους στο ΔΝΤ και τα πάντα ιδιωτικοποιήθηκαν.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Doug Brignole : «Αυτοί που νομίζουν ότι το εμβόλιο σκοτώνει ας  κοιτάξουν εμένα» - Πέθανε χθες σε ηλικία 82 ετών

Μία από τις θρυλικές μορφές του αμερικάνικου bodybuilding

15/10/2022  -  21.20

Ρε τους ψεκασμένους έτσι λέγανε; Και ας ήταν και νομπελίστες εεεε;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παρατηρώ μια ημιπληγία στην αριστερή πλευρά του προσώπου της ελίτ.

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: «Εμείς είμαστε ελίτ και εσείς είστε λαϊκάτζα» 

22 Μαΐου 2019, 22:26

Λαός και Κολωνάκι ή αλλιώς επί το νεότερον «ελίτ και λαϊκάτζες» διότι η υποψήφια ευρωβουλεύτρια της Ν.Δ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου λάνσαρε μια νέα έκφραση που δεν τιμά καθόλου τον δημόσιο λόγο και δεν είναι δυστυχώς η πρώτη φορά.

Η Άννα Μισέλ συχνά χρησιμοποιεί αγοραίες εκφράσεις στην ομιλία της που καθόλου δεν θυμίζει την ευγενή ταξική επιλογή της.

«Ο ελιτισμός είναι κακό πράγμα» είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και εκείνη τον αποκάλεσε «λαϊκάτζα».

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Είμαστε ελίτ εμείς και εσείς είστε λαϊκάτζα».

Η Ν.Δ. αδυνατεί να κρύψει την νευρικότητα και τον πανικό της όσο πλησιάζει η ώρα της κάλπης και ας την περίμενε με αγωνία και την ζητούσε επίμονα τα 4 αυτά χρόνια.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



- "Πως έχεις το θράσος να μας λες ότι το εμβόλιο είναι επικίνδυνο και σκοτώνει?? Είσαι γιατρός???"..

- "Όχι, η αλήθεια είναι πως δεν είμαι γιατρός.. Γιατροί είναι αυτοί οι 32 στην παρακάτω φώτο αλλά και πολλοί ακόμη, που πέθαναν μέσα σε διάστημα 16 μηνών και όλοι πλήρως εμβολιασμένοι!!!"...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΕΛΟΣ οι διακρίσεις κατά ομάδων: «ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ» – ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

Αλλάζουν άρδην τα πράγματα...

Για χρόνια το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) καυχιόταν για τα σχέδιά του να ελέγχει άτομα. Στο Λονδίνο, στις 18 Μαρτίου 2018, ο Yuval Noah Harari, ο επικεφαλής σύμβουλος του ηγέτη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Klaus Schwab, εξήγησε ότι στο πολύ κοντινό μέλλον, η τεχνολογία θα είναι ένα νέο εργαλείο για διακρίσεις, όχι κατά ομάδων αλλά ατόμων.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσαν οι New York Times, ο κ. Harari προέβλεψε τι θα ακολουθήσει, «μια εποχή αλγορίθμων και τεχνολογίας που θα μπορούσαν να μας δουν να μεταμορφωνόμαστε σε «υπεράνθρωπους» με θεϊκές ιδιότητες».

«Τον 20ο αιώνα, χρησιμοποιήθηκαν διακρίσεις εναντίον ολόκληρων ομάδων με βάση διάφορες προκαταλήψεις. Διορθώθηκε, ωστόσο, επειδή αυτές οι προκαταλήψεις δεν ήταν πραγματικές και τα θύματα μπορούσαν να ενωθούν και να αναλάβουν πολιτική δράση. Αλλά τα επόμενα χρόνια και δεκαετίες», είπε ο κ. Χαράρι, «θα αντιμετωπίσουμε ατομικές διακρίσεις και μπορεί στην πραγματικότητα αυτές να βασίζονται σε μια καλή αξιολόγηση του ποιος είσαι».

«Εάν οι αλγόριθμοι που χρησιμοποιούνται από μια εταιρεία αναζητήσουν το προφίλ ή το DNA σας στο Facebook και περάσουν από σχολικά και επαγγελματικά αρχεία, θα μπορούσαν να καταλάβουν με μεγάλη ακρίβεια ποιος είστε. Δεν θα μπορείτε να κάνετε τίποτα για αυτή την διάκριση πρώτα απ’ όλα, γιατί είστε μόνο εσείς», είπε ο διεθνιστής και υπογράμμισε: «Δεν κάνουν διακρίσεις κατά της ύπαρξής σου επειδή είσαι Εβραίος ή γκέι, αλλά επειδή είσαι εσύ (σ.σ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΕΣΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ). Και το χειρότερο είναι ότι θα είναι αλήθεια. Ακούγεται αστείο, αλλά είναι τρομερό».

Και ειδικά αν ο άνθρωπος συνδεθεί με την τεχνητή νοημοσύνη, όπως είπε σε άλλο βίντεο ο Χαράρι, θα γνωρίζουν και τις ΚΡΥΦΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ του, πράγμα το οποίο δεν μπορούν να τα καταφέρουν τώρα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πλαστικό περίβλημα, πλαστικό ποτήρι & καπάκι ,πλαστικό-αλουμίνιο το στικ που περιέχει νες καφέ, πλαστικό το περίβλημα του καλαμακίου..... αλλά ΧΑΡΤΙΝΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτό το τέρας είναι παιδεραστης και διοικητικός υπάλληλος σε νοσοκομείο βγήκε σε διαθεσιμότητα αλλά πληρώνεται με το ημιση του μισθού...οι αμπολιαστοι υγειονομικοι είναι με 0 €€€ 14 μήνες



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φασίστα Πλεύρη μπορείς να μας πεις, όπως τώρα έχουν τα επιστημονικά και επιδημιολογικά δεδομένα.. ΟΛΑ όμως.. και όχι τα δικά σου πολιτικά και οικονομικά "δεδομένα" και "κρυμμένα", τι διαφέρει πια ένας εμβολιασμένος από έναν ανεμβολίαστο. Και οι δυο κολλάνε και οι δυο νοσούν και οι δυο μεταδίδουν και οι δυο μπαίνουν στο νοσοκομείο και οι δυο μπαίνουν στις ΜΕΘ-οι εμβολιασμένοι τώρα είναι περισσότεροι- και οι δυο πεθαίνουν-μας κρύβεις εσύ και ο ΕΟΔΥ σου την ταυτότητα των θανάτων από αρχές του 2022 ως σήμερα μόνο αν μπορείς να δώσεις ..

Αν καταφέρουν μια μέρα οι "χάκερ" να χτυπήσουν το εκεί σύστημα θα βγάλουν μεγάλο πολύ μεγάλο θησαυρό.. και ένα μεγάλο πολύ μεγάλο ψάρι .. 

Η Επιστήμη χασοδίκη δεν είναι θρησκεία και δεν βασίζεται στο "πίστευε και μη ερεύνα" η Επιστήμη είναι έρευνα είναι αμφισβήτηση είναι αναζήτηση κάθε τι μέσα στο γνωστό και στο άγνωστο .. η Επιστήμη δεν είναι τετράγωνη λογική ή κουτί σε ράφι ούτε ένα ιερό βιβλίο που πρέπει αν πιστεύεις τους μύθους τους και τα παραμύθια του ... Η Επιστήμη είναι διαδικασία και έρευνα που κάθε μέρα διεξάγεται και αλλάζει όλα όσα θεωρούμε ότι είναι τα δεδομένα..



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για να τελειώνουμε με τα παραμύθια που μας πλασσάρουν.

Επικοινωνιακά, ασχολούνται όλοι με τη μάνα. Δεν βλέπω όμως ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, απ' όσα γράφονται. Τα 20ευρα κλπ είναι γελοιότητες. Ούτε την κατήγγειλε η κόρη, όπως ψευδώς και σκόπιμα διαδόθηκε 

Μπορεί να είναι "κακή μάνα", αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση. Δεν είναι μαστρωπία.

Το κτήνος, κομματάρχης της ΝΔ αντιθέτως, διατηρούσε την ιστοσελίδα, διαπραγματευόταν με τους πελάτες, βίαζε ο ίδιος κατ' εξακολούθηση το 11χρονο, βιντεοσκοπούσε και αναρτούσε τις πράξεις του.

Το επιχείρημα ότι δεν ήξερε και καλά την ηλικία καταρρίπτεται, γιατί πως απασχολούσε το παιδί στη δουλειά?

Αν συγκαλυφθεί δικαστικά αυτή η υπόθεση, προσωπικά είμαι διατεθειμένη να πληρώσω από τον οβολόν μου για να φθάσει μέχρι άρειο πάγο και δεν ξέρω κι εγώ που.

Θα πρότεινα το ίδιο να κάνουμε άπαντες και για τη δικαστική διαλεύκανση, αλλά και για τη στήριξη της οικογένειας και της μικρής.

Σχολιο.- Μη βάζουμε τα κομματικά με το κτήνος το παιδοβιαστή

Σχολιο.- αυτή ήταν η ιδιότητά του φίλε μου. Στέλεχος της ΝΔ. Θα το λέμε και θα το ξαναλέμε.

Ο,τι κομματική ταυτότητα κι αν είχε, το ίδιο θα κάναμε.

Σχολιο.- κυρίως το κομματικό πρέπει να βάλουμε ως ζήτημα!! Γιατί όχι; Όταν είναι αλήθεια γιατί όχι; Ψέμα να μην είναι...

Σχολιο.- Γεωργιάδης, Λιγνάδης, Μίχος, … δεν είναι και λίγοι. Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Σχολιο.- καλα το συζηταμε; το οτι προκειται για παμφτωχη δυσλειτουργικη οικογενεια δεν ειναι ποινικο αδικημα. ειναι καταραμενη φτωχεια με τα συμπαριμαρτουντα της Ενοχο ειναι το κρατος της δεξιας που μια φτωχεια πολυτεκνη οικογενεια δεν μπορει να την στηριξει...Τα νταβατζιλικια, οι βιασμοι και η παιδοφιλια ειναι χαρακτηριστικα της διαστροφης των δεξιων, των φασιστων και των συνοδπιπορων τους.Να χαιρονται τους συνεργατες τους

Σχολιο.- Η 12χρονη ούρλιαζε ενώ 10 αστυνομικοί την τραβούσαν από την αγκαλιά της μητέρας της – Τι είπε στην πρώτη κατάθεσή της η 37χρονη

14-10-2022 • 14:04

Το παιδί δεν συνεργάζεται πλέον στην αναγνώριση των βιαστών - Εξέλιξη που προκαλεί ερωτηματικά για την ενέργεια της αστυνομίας που προσπαθεί να συγκαλύψει τον παιδοβιαστή Μίχο που είναι στέλεχος της ΝΔ, του κυβερνώντος κόμματος δηάδή.

Τρομαγμένη και σοκαρισμένη είναι η 12χρονη που από τον Κολωνό, που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας από τον 53χρονο επιχειρηματία Ηλία Μίχο, μετά τη σύλληψη των γονέων της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί είναι πανικοβλημένο και έχει «κλειδώσει». Ενώ στην αρχή άρχισε να μιλάει και να αναγνωρίζει τους βιαστές της, πλέον είναι απρόθυμη να συνεργαστεί με τις αρχές. Γεγονός που προκαλεί τεράστια ερωτηματικά για την ενέργεια της αστυνομίας που προσπαθεί να συγκαλύψει τον παιδοβιαστή στέλεχος της ΝΔ. Εκτός από την αστυνομία, η κυβέρνηση των ανώμαλων παιδοβιαστών του Μητσοτάκη, έχει ξαμολήσει όλα τα κομματόσκυλα της ΝΔ στο διαδίκτυο, τα οποία λέγοντας συνεχή ψέματα διαστρεβλώνοντας την αλήθεια, προσπαθούν να ρίξουν όλες τις κατηγορίες στη μάνα, αποκαλώντας την «μαστροπό» επειδή είναι φτωχιά, και κάτι σουργέλες της  ΝΔ λένε ότι είναι σωστό που απήγαγε τα παιδιά το Σάπιο χαμόγελό των αρχών. Λένε οι σουργέλες ότι κι αυτές είναι μάνες, γιατί ικανοποίησαν την αυταρέσκεια τους και έκαναν ένα παιδί. Και επειδή έκαναν ένα παιδί χέστηκε η φοράδα στ αλώνι, και νομίζουν οι σουργέλες ότι είναι μάνες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό μας», το κοριτσάκι ούρλιαζε και σπάραζε στο κλάμα, την ώρα που έβλεπε να παίρνουν τη μάνα του οι αστυνομικοί. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. την τράβηξαν από την αγκαλιά της 37χρονης και η μικρή κατέρρευσε φωνάζοντας ότι η μητέρα της δεν ξέρει τίποτα για την αρρωστημένη υπόθεση.

Την ίδια ώρα, τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία και έχουν καταστήσει την 37χρονη κατηγορούμενη για μια τόσο σοβαρή κατηγορία, είναι μόνο 4 τραπεζικές μεταφορές, που φτάνουν στο σύνολο τα 110 ευρώ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λευκός Οίκος: Απογοητευμένος από σχόλια Αμπάς σε Πούτιν για τις Ηνωμένες Πολιτείες

Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς φέρεται να είπε στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ότι δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση Μπάιντεν, γεγονός που προκάλεσε την απογοήτευση του Λευκού Οίκου.

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022   -   17:43

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Axios, o Αμπάς συνάντησε τον Πούτιν στο περιθώριο μιας διεθνούς συνόδου κορυφής στο Καζακστάν και του είπε ότι οι Παλαιστίνιοι δεν εμπιστεύονται την Αμερική και ότι οι ΗΠΑ δεν μπορούν να μεσολαβήσουν από μόνες τους μεταξύ του Ισραήλ και της Παλαιστινιακής Αρχής.

Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος πρόσθεσε στη συνέχεια ότι είναι «ευτυχισμένος και ικανοποιημένος» με την υποστήριξη της Ρωσίας στους Παλαιστίνιους.

Ο Λευκός Οίκος διεμήνυσε στον Αμπάς την δυσαρέσκειά του. Από την ανάληψη των καθηκόντων της, η κυβέρνηση Μπάιντεν ξανάρχισε να στέλνει βοήθεια εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων στον παλαιστινιακό λαό που περικόπηκε κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Τραμπ. Επίσης, οι δηλώσεις του Αμπάς έγιναν μια εβδομάδα αφότου ο ντε φάκτο νούμερο δύο του Χουσεΐν αλ-Σέιχ φιλοξενήθηκε στον Λευκό Οίκο από τον σύμβουλο εθνικής ασφάλειας Τζέικ Σάλιβαν. Ο Αλ-Σέιχ συναντήθηκε επίσης με την αναπληρώτρια υπουργό Εξωτερικών Γουέντι Σέρμαν και αρκετούς άλλους Αμερικανούς αξιωματούχους.

Η αμφιταλάντευση του Αμπάς ερμηνεύεται από τις ΗΠΑ ως αποτυχία της επίσκεψης Μπάιντεν τον Ιούλιο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επιστολή Σι προς Κιμ: Κάλεσμα για επικοινωνία, ενότητα και συνεργασία

16/10/2022

Ο Σι Τζινπίνγκ είπε ότι είναι πιο σημαντικό από ποτέ το Πεκίνο και η Πιονγκγιάνγκ να ενισχύσουν την επικοινωνία, την ενότητα και τη συνεργασία.

Σε επιστολή του προς τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, ενόψει του ιστορικού συνεδρίου του κυβερνώντος Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας, ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ είπε ότι είναι πιο σημαντικό από ποτέ το Πεκίνο και η Πιονγκγιάνγκ να ενισχύσουν την επικοινωνία, την ενότητα και τη συνεργασία, ανέφεραν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Κορέας, σήμερα, Κυριακή.

Σύμφωνα με το Reuters, η επιστολή ήταν μια απάντηση στα συγχαρητήρια που έστειλε ο Κιμ για το συνέδριο, το οποίο έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την Κυριακή. Ο Σι είναι έτοιμος να κερδίσει μια τρίτη πενταετή θητεία ως Γενικός Γραμματέας του κυβερνώντος Κομμουνιστικού Κόμματος, της πιο ισχυρής θέσης στη χώρα, στο συνέδριο.

Ο Σι εξέφρασε την προθυμία του να ενισχύσει τη σχέση μεταξύ Κίνας και Βόρειας Κορέας και «να συμβάλει σημαντικά στο να προσφέρει στις δύο χώρες και τους λαούς τους μεγαλύτερη ευτυχία και να υπερασπιστεί την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή και στον υπόλοιπο κόσμο», μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας KCNA.

Η αναφερόμενη έκφραση υποστήριξης έρχεται καθώς η Βόρεια Κορέα έχει δοκιμάσει έναν αριθμό ρεκόρ βαλλιστικών πυραύλων και έχει προετοιμαστεί για την επανέναρξη των πυρηνικών δοκιμών για πρώτη φορά από το 2017.

Η Βόρεια Κορέα λέει ότι οι τελευταίες στρατιωτικές δραστηριότητές της, οι οποίες περιλαμβάνουν επίσης ασκήσεις πυροβολικού και πτήσεις με πολεμικά αεροσκάφη, είναι απάντηση στις επιδείξεις δύναμης από τη Νότια Κορέα και τις Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες έχουν οργανώσει τις δικές τους στρατιωτικές ασκήσεις για να διαμαρτυρηθούν για τις δοκιμές του Βορρά.

Όταν ρωτήθηκε την Παρασκευή για τις τελευταίες κινήσεις της Βόρειας Κορέας και τις αντιδράσεις της Νότιας Κορέας, ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών Μάο Νινγκ κάλεσε όλα τα μέρη να αποτρέψουν την κλιμάκωση της κατάστασης και να εργαστούν για τη δημιουργία των συνθηκών για επανέναρξη του διαλόγου.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Θα σας πάμε στο Α.Τ. Ομόνοιας, να περάσετε καλά", έλεγαν στις διαδηλώτριες τα ένστολα αποβράσματα, στη χθεσινή πορεία κατά των παιδοβιασμών στον Κολωνό. Λίγο πριν επιχειρήσουν να τη διαλύσουν με χημικά και γκλομπ. 

Αν τώρα κάποιες από τις γυναίκες αυτές την έστηναν σε μια γωνιά στη γειτονιά του και έστελναν ένα απ' αυτά τα σκουπίδια στο νοσοκομείο, είναι προφανές ότι θα ξεσηκωνόταν θύελλα διαμαρτυριών από τους παλιανθρώπους που "καταδικάζουν τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται". 

Στη φωτογραφία η ένστολη αληταμπουρία περιφρουρεί το μαγαζί του κολλητού της, του παιδοβιαστή, που 'χει γίνει αγνώριστο από μπογιές και συνθήματα.

Σχολιο.- Λαμπαδιασανε μερικοί βεβαια ,όπως τους αρμοζε

Σχολιο.- Ας πάνε να κάνουν καμιά τίμια δουλειά.

Σχολιο.- διεστραμμένοι υπάνθρωποι



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ε, ναι! Είναι πράγματι επικίνδυνο για τις δημοκρατικές ελευθερίες το να ζητάμε να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα όσων φέρονται να επικοινώνησαν προκειμένου να συμμετάσχουν στον βιασμό της 12χρονης. 

Όσο επικίνδυνο είναι να ζητάμε την συγκάλυψή τους, όταν διαπιστωθεί η ενοχή τους. Πόσο μάλλον σε περιπτώσεις ατόμων που σχετίζονται με την πολιτική, την Εκκλησία και την ΕΛ.ΑΣ. 

Στη δημοσιότητα όλα τα ονόματα όσων αποδειχθεί πως επικοινώνησαν και διαπραγματεύτηκαν τον βιασμό!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συνέδριο πραγματοποιεί το Κ.Κ. Κίνας με τη συμμετοχή 2.000 εκλεγμένων αντιπροσώπων. Έναν ανά 700.000 Κινέζους! 

Αν η Ελλάδα ήταν επαρχία της Λ.Δ. της Κίνας, θα έστελνε 12 αντιπροσώπους!

Σχολιο.- Δεν πάει έτσι η εκλογή (με το συνολικό πληθυσμό αλλά με τον αριθμό μελών του Κόμματος). Το ΚΚ Κίνας (σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Συνεδρίου) έχει κάτι περισσότερο από 96.000.000 μέλη και στο Συνέδριο επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή 2296 αντιπροσώπων. Η αναλογία, δηλ. είναι 1 αντιπρόσωπος για 41-42 χιλιάδες μέλη περίπου. Αν ήταν η Ελλάδα, λοιπόν, επαρχία της Κίνας (με τα σημερινά δεδομένα οργανωμένων κομμουνιστών, μάλλον 1 αντιπρόσωπο θα έστελνε.

Σχολιο.- 1 θα επρεπε να στελει...

Οι αφθονια ομως τς ελλαδας σε αντιπροσωπους... υπεραριθμοι... σε ολα...

Σχολιο.- Μπα, μην το λες. Αν ήταν η Ελλάδα επαρχία της Κίνας και το ΚΚ στην εξουσία, θα είχαμε κρατήσει λεβέντες και λεβέντισες, σαν τον Θεοδωρικάκο, τη Δαμανάκη, τον Κοτζιά και θα ήμασταν περισσότεροι.

Σχολιο.- Στην ΕΕ αντιστοιχεί ένας ευρωβουλευτής σε 634.000 κατοίκους. Στις ΗΠΑ ένας αντιπρόσωπος στους 760.000.

Σχολιο.- Η Λαϊκή Εθνοσυνέλευση της Κίνας έχει 3.000 μέλη, άρα περίπου έναν ανά 500.000 κατοίκους.

Σχολιο.- τώρα που το σκεφτομαι Γιώργο, η Ελλάδα έναν ανά 36.000!

Και κοίτα το χάλι μας...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κανένας δεν θα τον πληρώσει για την υπεράσπιση των βιαστών του Α.Τ. Ομόνοιας. Ούτε οι μισθοί μιας δεκαετίας όλων τους εκεί μέσα δεν θα κάλυπταν την ταρίφα Κούγια. 

Εκδούλευση στην ΕΛ.ΑΣ. κάνει κι αυτή τη φορά. Η σαπίλα στηρίζει τη μπόχα και τούμπαλιν.

Σχολιο.- Μια ζωη εκει που ηταν ο παράς ή η εξουσια ο Κούγιας .Τον θυμαμαι που'χε ερθει το 1990 στην Ναουσα με ενα μουσταρδι παλτο ως συνηγορος του εργοστασιαρχη Λαναρα (μας ειχε αφησει απληρωτους 2 μηνες και παραμονες Χριστουγεννων μας ειπε δεν εχω να σας πληρωσω , το κλεινω και αμεσως καναμε καταληψη ) και τοτε ακουστηκε οτι ειχε παρει ενα εκατομυριο και μονο για την αναβολη που πηρε 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ουπς

Έξι χώρες της ΕΕ αποκατέστησαν το εμπόριο με τη Ρωσία στα επίπεδα του Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους.

Σε αυτές περιλαμβάνονται η Λετονία, η Σλοβενία, η Κροατία, η Βουλγαρία, η Εσθονία, η Κύπρος και το Λουξεμβούργο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η πρώτη ρομπότ διευθύνουσα σύμβουλος πολυεθνικής

Maria Denaxa

-Η κ. Tang Yu διορίστηκε τον Σεπτέμβριο διευθύνουσα σύμβουλος της NetDragon Websoft, της κορυφαίας κινεζικής εταιρείας υπηρεσιών βιντεοπαιχνιδιών και διαδικτυακής εκπαίδευσης με έδρα την επαρχία Fujian (απέναντι από την Ταϊβάν).

-Τίποτα πιο κοινότυπο, εκτός από το ότι αυτή η "γυναίκα", από την οποία εξαρτώνται τώρα οι 6.000 εργαζόμενοι της κινεζικής πολυεθνικής, είναι ένα ρομπότ.

-Πρόκειται για μια παγκόσμια πρωτοτυπία καθώς τα ρομπότ μπορεί να είναι πανταχού παρόντα , αλλά δεν είχαν ποτέ πριν παρουσία ή συμμετοχή σε διοικητικό συμβούλιο οποιασδήποτε εταιρείας.

-Η νέα πρόεδρος δεν θα λαμβάνει μισθό ή μετοχές. Αντ' αυτού, θα είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα κάθε μέρα του χρόνου και θα λαμβάνει συνεχή εκπαίδευση -updates- που θα τη βοηθούν να βελτιώσει τις δεξιότητες της και την άσκηση των καθηκόντων της. 

-Και το ερώτημα που τίθεται ολοένα και πιο επιτακτικά: Η τεχνολογία αποτελεί κίνδυνο για τις θέσεις εργασίας;

-Στη δεκαετία του 1930, κατά την εποχή της εκβιομηχάνισης, τα εργατικά συνδικάτα διαφωνούσαν επί μακρόν με την αυτοματοποίηση των εργοστασίων και οι κυβερνήσεις αντιστάθηκαν στην τεχνολογία για να διατηρήσουν υψηλότερα επίπεδα απασχόλησης. 

-Σύμφωνα με την αυτοκινητοβιομηχανία Ford, το ερώτημα ήταν αν οι έξυπνες μηχανές και η φύση της μελλοντικής τεχνολογίας, θα επισκιάσουν κάποτε την ικανότητα των απλών ανθρώπων να κάνουν μεγάλο μέρος της εργασίας τους 

-Σήμερα, πολλοί τομείς επηρεάζονται από την αυτοματοποίηση. Πρόκειται για μια θεμελιώδη αλλαγή που απαιτεί σκέψη και προβληματισμό για το που οδηγούνται οι κοινωνίες μας.

-Κατά την άποψη πολλών, όσο ισχυρά κι αν είναι η τεχνητή νοημοσύνη και τα ρομπότ, "ποτέ δεν θα μπορέσουν να αντικαταστήσουν τον άνθρωπο, διότι είναι ο άνθρωπος που τα δημιούργησε και ποτέ η δημιουργία δεν υπήρξε σημαντικότερη από τον δημιουργό" . 

-Τα ρομπότ, η τεχνητή νοημοσύνη, η εξέλιξη της επιστήμης πρέπει να παραμείνουν υπο την εποπτεία του ανθρώπου και με καλή πρόθεση κι όχι το αντίθετο 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



H ατζέντα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ WEF σε εφαρμογή Εκατοντάδες σχολεία στην Ολλανδία έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία στα σχολεία που παρουσιάζει σε παιδιά ηλικίας 10-12 ετών σκουλίκια και έντομα ως "βιώσιμο" υποκατάστατο του κρέατος. 

Κατά διαολου πάμε....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περιμένετε μωρέ να εξαφανίσουν πρώτα τα ενοχοποιητικά στοιχεία και μετά βγάζετε τα εντάλματα για τους παιδοβιαστές.

Σχολιο.- Άρχισαν τα νέα αφηγήματα των πετσοταισμένων από την κυβέρνηση ΜΜΕ !!!

Σε κανονική χώρα μόνο σε αποχετευτικό κανάλι θα ακούγαμε αυτές τις π@π@ριές....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εσείς το ξέρατε ότι όταν μια γυναικα πέφτει θύμα βιασμού και δεν φωνάξει δυνατά ή δεν πλακώσει στο ξύλο τον βιαστή της τότε μετράει ως συναινετικό σεξ; Ο ένας από τους 2 μπάτσους του ΑΤ_Ομονοιας πηρε ως δικηγόρο τον Κούγια 

Νομίζω ότι δεν χρειάζεται άλλη απόδειξη ενοχής...Τώρα η 19χρονη θα γνωρίσει και τη δικαστική βία που ασκεί με τεράστια επιτυχία ο εν λόγω κατατρομοκρατώντας, κατασυκοφαντώντας επανατραυματίζοντας και απειλώντας τα θύματα βιασμού .



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πολύ σωστά τους ονόμασαν Ομάδα ΔΙΑΣ καθότι ο Θεός Δίας είχε βιάσει ότι ανέπνεε.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η πιο σοκαριστική παραδοχή αποτυχίας από το κατεξοχήν πρόσωπο στο οποίο επένδυσαν τα ΜΜΕ του καθεστώτος για να χτίσουν το προφίλ ενός Μωυσή που ήταν Νέρωνας.

Σωτήρη Τσιόρδα μην τα μπερδεύεις ρε φίλε. Κανένας δεν σταμάτησε να εμπιστεύεται την επιστήμη. Εσένα, τον Γκίκα, την Παγώνη, τον Βασιλακόπουλο και τους υπόλοιπους τελάληδες του Μαξίμου με λευκή ποδιά σταματήσανε να εμπιστεύονται.

Σχολιο.- Άλλο αυτά τα σούργελα και οι φαρμακοβιομηχανίες και άλλο η επιστήμη. Τους αρέσει να τα συγχεύουν όλα αυτά.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΛΟΓΩ ΑΝΑΒΟΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΘΡΟΜΒΟΛΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΠΑΖΟΝΤΕΣ

Doug Brignole: «Έχω αρκετή εμπιστοσύνη στο εμβόλιο με βάση την έρευνά μου, για να το ολοκληρώσω. 

Όσοι πιστεύετε ότι το εμβόλιο σκοτώνει ανθρώπους, μπορείτε να με χρησιμοποιήσετε ως τεστ. Αν πεθάνω, θα έχετε δίκιο» είχε γράψει ο Brignole.... 

Πέθανε υπέρμαχος των εμβολίων, εντελώς ξαφνικά, στα 62 του χρόνια...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ξέχασε να το δείξει η τηλεόραση....

Παρίσι σήμερα! Ο κόσμος στους δρόμους! Χτυπιέται από τα Τάγματα Εφόδου του καθεστώτος, τα περιβόητα CRS (ΜΑΤ της Γαλλίας)!! "Η επανάσταση δεν θα μεταδοθεί"

Σχολιο.--  Ο Κούλης δεν επιθυμεί η tv,να δείχνει τέτοια πράγματα, εξάλλου περνάνε, απ' αυτόν και είναι ελεγχόμενα.Αλλά είναι δικός του και ο Εμμανουέλ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είσαι παράλογος όταν..

# Απορείς γιατί ο άξιος νευροχειρουργός του Μποστάνειου νοσοκομείου Μυτιλήνης δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους συντοπίτες του, γιατί δεν εμβολιάστηκε..

Για την Ελλάδα "επικίνδυνος", για την Κύπρο εξαιρετικός!

# Αναρωτιέσαι γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα ξαναεργαστούν οι "αστυνομικοί" που βίασαν κοπέλα μέσα στο αστυνομικό τμήμα.

# Δεν κατανοείς γιατί ακόμη και τώρα στην Ελλάδα ακολουθείται πρωτόκολλο covid στα νοσοκομεία, ενώ στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες έχουν κηρύξει λήξη της πλανδημίας.

# Αναρωτιέσαι γιατί κάνεις τεστ clovid κάθε εβδομάδα για να εργαστείς.

# Αμφισβητείς την "κλιματική αλλαγή" στο όνομα της οποίας φιμώθηκαν με άφθονο χρήμα για πολλοστή φορά οι "κυβερνώντες", δηλαδή τα ΜΜΕ..

# Αδυνατείς να κλάψεις για μια συγκεκριμένη ζωή γερασμένου επωνύμου που χάθηκε, την στιγμή που καθημερινά χάνονται ανθρώπινες ζωές και μάλιστα υγιέστατων ανθρώπων, έτσι ξαφνικά...

# Όταν βλέπεις τον Ιερώνυμο αναρωτιέσαι, "τι δουλειά κάνει"..

# Παρατηρείς πώς για πρώτη φορά στην ιστορία η νεκροψία αποφαίνεται "Αδιευκρίνιστα αίτια"..

# Εξοργίζεσαι όταν εκεί που περίμενες να μάθεις 213 ονόματα παιδοβιαστών, ξαφνικά το σήριαλ αλλάζει τροπή και στρέφεται 100% στην οικογένεια της μικρούλας.

# Λυγίζεις μπροστά στους 7.500 υγειονομικούς, αλλά και διασώστες της ΕΜΑΚ που χάσανε την δουλειά τους, με άμεσες επιπτώσεις στο σύστημα υγείας και στην οικονομία της χώρας.

# Ξεκαρδίζεσαι όταν βλέπεις τον τσιόρδα να λέει "αποτύχαμε" και βρίσκεται εκτός φυλακής.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τον Κριστιάνο Ρονάλντο της Δικηγορικής,Αλέξη Κούγια προσέλαβαν οι δύο αστυνομικοί που κατηγορούνται για βιασμό

Σχολιο.- Πως να δείξεις ότι είσαι ένοχος πριν ακόμα δικαστείς

Σχολιο.- ναι για σενα,καποιοι δικαστες βεβαια δεν εχουν την ιδια αποψη και τους λουζει κρυος ιδρωτας,χοχοχο

Σχολιο.- Καλά έκαναν...... μία απορία όμως...... 2 απλοί ΤΣΑΙΟΙ μοτοσυκλετιστές,που βρήκαν τα φράγκα ώστε να τους εκπροσωπήσει ο κοντός δικηγόρος??????  αυτός, μόνο για να του μιλήσεις στο τηλέφωνο, θέλει γύρω στο 10χίλιαρο...... για να αναλάβει ολόκληρη την διαδικασία, πόσα να θέλει άραγε?????? τί μισθό παίρνουν οι ΔΙ.ΑΣ ΓΤΧΜ?????? ρητορικά τα ερωτήματα, ΔΕΝ χρειάζομαι απάντηση...... βασικά ο οποιοσδήποτε,για οτιδήποτε έχει κάνει, πληρώνει τον Κούγια για να τον εκπροσωπήσει, αυτόματα θεωρείται ένοχος ,τα υπόλοιπα είναι απλά περιττά......

Σχολιο.- συναδελφικη αλλυλεγγυη ρε ασχετε και χαρουλες για το μελλον,νταξ να ουμ θα την βρουνε την ακρη,σιγα,Κολομβια ειμαστε

Σχολιο.- μαλακιες...απ τη στιγμη που εβαλαν κουγια ολοι καταλαβαμε

ε δε βαζεις κουγια αμα ο αλλος βαλει αυτογκολ.Τεσπα μενει να μαθουμε αν οι τσεοι ηταν και συγχρονως σωματοφυλακες του πρεζεμπορα και κλεισαμε πιστευω



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο θρυλικός Καντονά πλάι στους Παλαιστίνιους πρόσφυγες. 

Το κέρδος από την πώληση αυτής της φανέλας που ανάρτησε στο λογαριασμο του θα διατεθεί στους πρόσφυγες από την Παλαιστίνη.

Για ακόμα μια φορά ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής στέλνει μήνυμα αλληλεγγύης προς τον δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καλά παει η τρομοκράτηση και ο συναισθηματικός εκβιασμός του κοριτσιού από τα καθάρματα 

Σε σοκ η 12χρονη – Μετά τη σύλληψη της μητέρας είναι απρόθυμη να αναγνωρίσει τους βιαστές

To κοριτσάκι δεν έχει σταματήσει να κλαίει



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Παγωμένη» είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου από την στιγμή που ένας 55χρονος κατέρρευσε από την πείνα και τις κακουχίες, στην είσοδο του σπιτιού του, εγείροντας σοβαρά ερωτήματα για την ανύπαρκτη μέριμνα της Πολιτείας.

Ήταν νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι όταν κάτοικοι της περιοχής άκουσαν τις φωνές του για βοήθεια και ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Πολύ γρήγορα γινόταν γνωστό το προσωπικό του δράμα. Ένας άνθρωπος ξεχασμένος και άνεργος που δεν έχει ούτε τα βασικά.

Ζει σε ένα μικρό διαμέρισμα γεμάτο σκουπίδια, απελπισμένος και εγκλωβισμένος όπως φαίνεται στο σκοτεινό τούνελ της κατάθλιψης.

Βοήθεια του προσφέρουν ελάχιστοι, ενώ η αναλγησία στη δική του περίπτωση, έγινε μια συνήθεια εγκληματική.

Ζει χωρίς ρεύμα και νερό για χρόνια, δεν έχει μπει κάτω από ντουζιέρα για μια πενταετία και υπάρχουν ημέρες που δεν λαμβάνει καθόλου τροφή. Σήμερα ο 55χρονος που ζει στην απόλυτη εξαθλίωση, κατέρρευσε όταν πήγε να βάλει το κλειδί στην πόρτα της αποθήκης όπου ζει, για να βγει έξω.

Έπεσε από την αδυναμία και άρχισε να φωνάζει «βοήθεια», αλλά κανείς από την γειτονιά δεν μπορούσε να τον βοηθήσει γιατί εκείνος δεν μπορούσε να σηκωθεί από το πάτωμα για να ξεκλειδώσει την πόρτα. 

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, ενώ έσπευσε και η Αστυνομία για να σπάσει την πόρτα. «Πρέπει να ντρεπόμαστε που είμαστε άνθρωποι» φώναξε η γειτόνισσά του, που είναι από τις λίγες που του προσφέρει φαγητό.

Ο Ζαχαρίας είναι γνωστό περιστατικό στις κοινωνικές υπηρεσίες του Βόλου, ξέρουν πως ζει μέσα στα σκουπίδια και δεν λαμβάνει τροφή, παρά μόνο αν του δώσουν οι γείτονες, αλλά δεν έχει υπάρχει καμία αντίδραση, για να βοηθηθεί.

«Συνηθίζεις στα πάντα. Δεν μου κάνει καμία αίσθηση το κρύο ή η ζέστη. Νερό πίνω από το λάστιχο της γειτόνισσας.

Για τουαλέτα χρησιμοποιώ μπουκάλια, μπάνιο δεν έχω κάνει πέντε χρόνια. Οταν δεν έχω φαγητό, δεν με ενοχλεί καθόλου.

Όλα είναι μια συνήθεια. Μπορώ να δουλέψω αλλά κανείς δεν με θέλει.

Οικοδόμος ηταν η δουλειά μου και εργαζόμουν και στα χωράφια» είχε πει πριν από περίπου ένα μήνα όταν ρωτήθηκε πως ζει.

Ο 55χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, με τους διασώστες να τον σηκώνουν μέσα από τα σκουπίδια.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σχολεία στην Ολλανδία δίνουν σκουλήκια & έντομα στα παιδιά ως «βιώσιμο» υποκατάστατο κρέατος! 

Ο Καναδάς έχει ήδη αρχίσει να διανέμει έντομα στην ευρύτερη προσφορά τροφίμων

Eκατοντάδες είναι τα σχολεία στην Ολλανδία τα οποία, προσφέρουν σκουλήκια και έντομα στα γεύματα των παιδιών, ως μέρος μιας εκστρατείας προετοιμασίας για την… ομαλοποίηση της κατανάλωσης ζωυφίων.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα, όπου η ΕΕ ενέκρινε ως τροφή των Ευρωπαίων πολιτών την κατανάλωση γρύλων, σκουληκιών και ακριδών προκειμένου να αντέξει την μείωση της γεωργικής παραγωγής που προκάλεσαν οι κυρώσεις της στην Ρωσία!

Το βίντεο από το RTV Oost δείχνει έναν πρεσβευτή εντομοφαγίας και έναν Ολλανδό πολιτικό, να τρώνε γεύματα με «σκουλήκια αλευριού, σκουλήκια λούπινου και άλλα έντομα» μαζί με μαθητές 10-12 ετών στο Zwolle, οι οποίοι άρχισαν απρόθυμα να δοκιμάζουν τα πλάσματα.

Η αποκαλούμενη καμπάνια «Taste Mission Adventurous Proteins» αναπτύχθηκε από την ομάδα Ολλανδικής Εβδομάδας Τροφίμων και το Ερευνητικό Πανεπιστήμιο Wageningen (WUR).

Ο δηλωμένος στόχος της εκστρατείας για την κατανάλωση ζωυφίων, είναι να επιφέρει «αλλαγές συμπεριφοράς» στα παιδιά για να αγκαλιάσουν το «αειφόρο φαγητό».

Από το RTV Oost:

Μετά από έναν πρώτο δισταγμό, οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Octopus στο Zwolle, έβαλαν προσεκτικά στο στόμα τους: αλευροσκουλήκια.

Και καθώς οι γευστικοί κάλυκες αρχίζουν να δουλεύουν για το άγνωστο φαγητό, μερικά πρόσωπα έλαμψαν: «έχει γεύση σαν ξηρούς καρπούς», λένε.

Ο Καναδάς έχει ήδη αρχίσει να διανέμει έντομα στην ευρύτερη προσφορά τροφίμων.

Θυμηθείτε τη διαφήμιση της Κομισιόν για την κατανάλωση εντόμων από τους πολίτες της ΕΕ:

Ενώ στο κείμενο της καμπάνιας αναφέρεται επί λέξει:

«Είτε πρόκειται για σνακ είτε για συστατικό τροφής, γνωρίζατε ότι επί του παρόντος υπάρχουν τρία έντομα εγκεκριμένα στην “καινοφανή τροφή” της ΕΕ;

Ο οικιακός γρύλος, το κίτρινος αλευροσκουλήκι και η μεταναστευτική ακρίδα είναι οι τρεις τύποι εντόμων που εγκρίνονται ως «νέα τροφή» στην αγορά της ΕΕ.

Η Διεθνής Οργάνωση Τροφίμων και Γεωργίας, δείχνει ότι τα έντομα είναι μια εξαιρετικά θρεπτική και υγιεινή πηγή τροφής.

Τα έντομα περιέχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, πρωτεΐνες, βιταμίνες, φυτικές ίνες και μέταλλα και μπορούν να διευκολύνουν τη στροφή προς την υγιεινή και βιώσιμη διατροφή.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο 41χρονος τραγουδιστής Mikaben (Michael Benjamin) από την Αϊτή, υπέστη καρδιακή προσβολή και πέθανε πάνω στη σκηνή στο Accor Arena στο Παρίσι, χθες το βράδυ, μπροστά στα μάτια εκατοντάδων θαυμαστών του.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γαλλία-Παρίσι 

Τελικά υπάρχουν κινήματα που ασχολούνται με κοινωνικά προβλήματα και όχι "κινήματα" ΜΚΟ.. Ένα μεγάλο μπράβο στους εργαζομένους της κάθε φυλής και χρώματος που αγωνίζονται μαζί εναντίον κάθε πολιτικής και εξουσίας, που τους στερεί τα βασικά για την επιβίωση.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εεεμμμ γκουχ γκουχ γκουχ 

Τέρμα τα αστεία

«Δεν θα περιμένω να θυσιάσω περισσότερους Ρώσους στρατιώτες σε ένα πόλεμο συμμοριτών εναντίον φανατικών ορδών εξοπλισμένων από το ΝΑΤΟ. Έχουμε αρκετή δύναμη και τεχνολογία να φέρουξμε την Ουκρανία να παραδωθεί άνευ όρων».

Γενικός στρατηγός του στρατού Σερκέι Βλαντιμίροβιτς Σουροβίκιν

 


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», το πρόσωπο που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, αποκάλυψε: 

«Δεν είναι λίγοι οι γείτονες που έχουν συνευρεθεί με το παιδί. 

Έρχονταν επώνυμοι εδώ.

Έτρωγαν, αγκαλιάζονταν, φιλιόντουσαν με τον 53χρονο και μετά έπαιρναν το παιδί και εξαφανίζονταν. Ανάμεσά τους ήταν ένα μεγαλοδικηγόρος, τρεις καλλιτέχνες, δύο πολιτικοί, ακόμα και ιερείς.

Εάν δεν βγουν άμεσα τα ονόματα, θα σας τα αποκαλύψω εγώ. Μόνο έτσι θα μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια», κατήγγειλε ο κάτοικος της περιοχής."

"Μεγαλοδικηγόρος, Καλλιτέχνες, Πολιτικοί, Ιερείς, Επώνυμοι "

Σχολιο.- Σοβαρά τώρα; Ούτε τα προσχήματα δεν τηρούσαν; Κάτω απ'τα μάτια των γειτόνων; Τόση αλαζονεία; Τόσο θράσος; Κάνουμε ο,τι γουστάρουμε, σας γλεντάμε όλους και πηδάμε και τα παιδιά σας; Τι ζουμε ρε και δεν ανοίγει ρουθούνι...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.

Dom Helder Camara, 1909-1990, Βραζιλιάνος Αρχιεπίσκοπος



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η 12χρονη Λόλα βρέθηκε αποκεφαλισμένη με βουντού με χαραγμένα νούμερα στο κορμί της σε βαλίτσα στο Παρίσι. Κάθε 10′ ένα παιδί εξαφανίζεται στη Γαλλία. Το 2021, δηλώθηκαν 43.870 εξαφανίσεις ανήλικων. Το 1/3 δεν εντοπίστηκαν ποτέ. Η Δύση εξαφανίζει τα παιδιά της! Κολωνός-Παρίσι το εξπρές του θανάτου!!

16/10/2022



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ρωσία θα επιφέρει το καθοριστικό πλήγμα στην Ουκρανία! Στρατηγός Σουροβίκιν: ”δεν θυσιάζω άλλους Ρώσους στρατιώτες η Ρωσία διαθέτει επαρκή δύναμη και τεχνολογία για να επιβάλει ολοσχερή παράδοση στην Ουκρανία.” Επίκειται θανάσιμο χτύπημα που θα κρίνει τη μάχη!!!

16/10/2022

“Δεν είμαι διατεθειμένος να θυσιάσω περισσότερους Ρώσους στρατιώτες σε έναν ανταρτοπόλεμο ενάντια στις φανατικές ορδές που είναι εξοπλισμένες από το ΝΑΤΟ. Έχουμε αρκετή δύναμη και τεχνολογία για να φέρουμε την Ουκρανία σε πλήρη παράδοση.” – Στρατηγός Σεργκέι Βλαντιμίροβιτς Σουροβίκιν.

Ήταν αναμενόμενο. Αυτός ο στρατηγός λέει την αλήθεια. Είναι τόσο σίγουρος για τον εαυτό του που παίζει με ανοιχτά χαρτιά. Η ρώσικη αναδίπλωση σε κάποιες περιοχές έγινε ακριβώς γι αυτό το λόγο. Η μάχη δεν θα κριθεί στενά στο πεδίο αλλά στην υπεροπλία εξοπλιστικών συστημάτων. Η Ρωσία διαθέτει μεγάλα μέσα και θα τα ενεργοποιήσει. Αυτό προμηνύει άλλωστε η ομοβροντία προειδοποιήσεων χωρών μεταξύ αυτών Κίνας Αιγύπτου και μιας δεκάδας άλλων το τελευταίο 24ωρο προς υπηκόους τους στην Ουκρανία να την εγκαταλείψουν άμεσα.

Φαίνεται ότι σχεδόν όλες οι διπλωματικές αποστολές εκκενώνονται

Μαζική αποχώρηση αλλοδαπών υπηκόοων.

Οι μυστικές υπηρεσίες Ουκρανίας προβλέπουν μια επικείμενη στρατιωτική κλιμάκωση που θα μπορούσε να επηρεάσει το Κίεβο ή ακόμα και το δυτικό τμήμα της χώρας

Στην προαναφερόμενη εκδοχή περί καίριου πλήγματος συγκλίνει και η συνεχής προώθηση ρώσικων στρατευμάτων και εξοπλιστικών συστημάτων στη Λευκορωσία που βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα. Αναμένονται περίπου εννέα χιλιάδες Ρώσοι στρατιώτες, ανακοινώνει ο Βαλέρι Ρεβένκο, αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της Λευκορωσίας.

Ρωσικά μαχητικά MiG-31 έφτασαν στη Λευκορωσία. Αυτά τα αεριωθούμενα φέρουν υπερηχητικούς πυραύλους Kinzhal και πυραύλους εξαιρετικά μεγάλου βεληνεκούς R-37M.

12 ρώσικα πολεμικά πλοία αναπτύχθηκαν στη Μαύρη Θάλασσα μεταφέρουν πυραύλους Iskander.

Η Λευκορωσία έχει αναπτύξει αυξημένο αριθμό συνοριακών αποσπασμάτων και ομάδων της εδαφικής συνοριακής υπηρεσίας για την προστασία των συνόρων με την Ουκρανία στο πλαίσιο της αυξημένης δραστηριότητας πληροφοριών από την ουκρανική πλευρά – Επίσημος εκπρόσωπος της Κρατικής Επιτροπής Συνόρων της Λευκορωσίας. Άντον Μπιτσκόφσκι.

Κάποιες ενδείξεις φαίνεται να υποδηλώνουν ότι η Ρωσία προετοιμάζει μια νέα επίθεση, ίσως προς το Κίεβο

Νωρίτερα, η Λευκορωσία εισήγαγε ΑΥΞΗΜΕΝΟ επίπεδο τρομοκρατικής απειλής στη χώρα σε σχέση με την «ΕΞΑΓΩΓΗ» ορισμένων χωρών στα σύνορα με τη Λευκορωσία.

Η Ρωσία κατηγόρησε τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ ότι δεν σέβονται την εδαφική της ακεραιότητα. Ο Πεσκόφ από την πλευρά ου μίλησε για σαφή ανάμειξη ΝΑΤΟ. Μπέλγκοροντ και Ντόνετσκ δέχθηκαν τα πιο σφοδρά χτυπήματα τις τελευταίες ώρες.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες σχεδιάζουν να απαντήσουν στη χρήση πυρηνικών όπλων από τη Ρωσία ανεξάρτητα από τη μορφή που θα λάβει αυτή η παραβίαση, λέει ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Τζέικ Σάλιβαν.

Το ΝΑΤΟ θα ξεκινήσει πυρηνικές ασκήσεις τη Δευτέρα.

Στην άσκηση θα συμμετάσχουν 14 έθνη και έως και 60 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων υπερσύγχρονων μαχητικών αεροσκαφών και στρατηγικών βομβαρδιστικών B-52 Stratofortress των ΗΠΑ.

2000 Oυκρανοί στρατιώτες θα εκπαιδευθούν σε γαλλικό έδαφος...

Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις αποσύρονται από το Χάρκοβο. Κομβόι και κλιμάκια για την τρίτη μέρα πηγαίνουν στο Ντνεπροπετρόβσκ..

Η ουκρανική επίθεση στο βόρειο τομέα Χερσώνας που διεξήχθη την προηγούμενη μέρα από τρία τάγματα BTG, συμπεριλαμβανομένης μιας μονάδας τεθωρακισμένων, ήταν αναγνωριστική σε ισχύ και κατέληξε σχεδόν σε μια καταστροφή των επιτιθέμενων. Ωστόσο, η διαταγή δεν σταματά εδώ, η APU θα συνεχίσει τις επιθέσεις…

Yπ. Άμυνας Ρωσίας: Στην κατεύθυνση του Krivoy Rog, ο εχθρός προσπάθησε κατά τη διάρκεια της νύχτας να διασπάσει την άμυνα των ρωσικών στρατευμάτων στις περιοχές Koshara και Pyatikhatki στην περιοχή Kherson με έως και τρία τάγματα, συμπεριλαμβανομένου ενός τάγματος αρμάτων μάχης. Κατά τη διάρκεια σκληρών μαχών, οι μονάδες του ρωσικού στρατού κράτησαν τις θέσεις τους, προκαλώντας σημαντικές απώλειες στον εχθρό. Περισσότεροι από 250 Ουκρανοί στρατιωτικοί, 11 άρματα μάχης, 14 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης και δύο πυροβολαρχίες πεδίου καταστράφηκαν.

Η κατάσταση στην αμυντική γραμμή στην περιοχή Χερσώνα είναι υπό έλεγχο, τα ουκρανικά στρατεύματα γλείφουν τις πληγές τους μετά από μια αποτυχημένη επιθετική προσπάθεια, δήλωσε στο RIA Novosti ο αναπληρωτής επικεφαλής της περιφερειακής διοίκησης Κίριλ Στρεμούσοφ.

Πολεμικός ανταποκριτής: Στην κατεύθυνση του Krivoy Rog, τα ουκρανικά στρατεύματα προσπάθησαν να προχωρήσουν στην περιοχή Dudchan στη δεξιά όχθη του Δνείπερου προς το Mylovy. Ο στόχος ήταν να περάσουν στον Μπερισλάβ. Δεν έχει επιτευχθεί.

Στο μέτωπο της Χερσώνας, ο ρωσικός στρατός επιτέθηκε στις θέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην αριστερή όχθη των Ingulets στην περιοχή Sukhoi Stavka. Υπάρχει κάποια πρόοδος.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θα έχει συνάντηση με μόνιμα μέλη του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας τις επόμενες ημέρες.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ρωσία εκτόξευσε στρατιωτικό δορυφόρο την ώρα που Κίνα και αλλες χώρες καλούν τους πολίτες τους να εγκαταλείψουν την Ουκρανία. Kάτι μεγάλο έρχεται….;

16/10/2022

Κλιμάκωση. Η Κίνα δια του Υπουργείου της Εξωτερικών ζητάει από τους πολίτες της να εγκαταλείψουν το συντομότερο δυνατόν την Ουκρανία. Το ίδιο έπραξαν το Κιργιστάν, το Ουζμπεκιστάν, το Τουρκμενιστάν, η Σερβία και η Αίγυπτος..

H προειδοποίηση αυτή που συνάδει με αντίστοιχη οδηγία άλλων χωρών επέρχεται 10 ώρες αφότου η Ρωσία εκτόξευσε τον ελαφρύ εξοτευτή «Angara-1.2» από το κοσμοδρόμιο του Plesetsk, με έναν στρατιωτικό δορυφόρο πάνω του το «Cosmos-2560». “Ο πύραυλος Angara που εκτοξεύτηκε από το Plesetsk έθεσε έναν δορυφόρο σε τροχιά προς το συμφέρον του στρατού”, ανακοίνωσε το Υπ. Άμυνας Ρωσίας. Στο μεταξύ ρώσικα στρατεύματα κατακλύζουν τη Λευκορωσία.

Χώρες που έκλεισαν τις πρεσβείες τους/προέτρεψαν τους υπηκόους τους να απομακρυνθούν από την Ουκρανία πολύ πρόσφατα:

-Κίνα –Αίγυπτος –Καζακστάν –Κιργιστάν –Ουζμπεκιστάν –Τουρκμενιστάν –Σερβία –Τατζικιστάν -Λευκορωσία



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πορεία διαμαρτυρίας στο Παρίσι - Οι ελλείψεις καυσίμων πυροδοτούν τη λαϊκή οργή για την άνοδο του πληθωρισμού. Χτυπήθηκε η διαδήλωση από τα CRS του καθεστώτος

 Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022, 16:46

Με την απεργία στα διυλιστήρια, που έχει προκαλέσει ελλείψεις καυσίμων ανά τη χώρα, να μετράει τρεις εβδομάδες, χιλιάδες διαδηλωτές πραγματοποιούν σήμερα πορεία στο Παρίσι συνθέτοντας έτσι την εικόνα μιας διογκούμενης οργής για την άνοδο του πληθωρισμού.

Η σημερινή κινητοποίηση πραγματοποιείται έπειτα από έκκληση των αριστερών κομμάτων, υποστηριζόμενη από εκατοντάδες ενώσεις .

«Μπορεί κάποιος να δει ότι το κίνημα αυτό έχει αρχίσει να εξαπλώνεται», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό franceinfo η Ματίλντ Πανό, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της "Ανυπότακτης Γαλλίας".

«Μπορείτε να το δείτε στον τομέα των πυρηνικών. Οι οδηγοί φορτηγών ανακοίνωσαν στάση εργασίας για την Τρίτη και πολλοί άλλοι τομείς έχουν αρχίσει να συντάσσονται μαζί τους», είπε.

Πολλά συνδικάτα στη Γαλλία--αλλά όχι όλα--έχουν κηρύξει ημέρα γενικής απεργίας την προσεχή Τρίτη, κάτι που αναμένεται να επηρεάσει τις οδικές και σιδηροδρομικές μεταφορές και τον δημόσιο τομέα.

Ο γαλλικός ενεργειακός γίγαντας, η TotalEnergies, ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι κατέληξε σε μισθολογική συμφωνία με τα δύο μεγαλύτερα συνδικάτα που εκπροσωπούν τους υπαλλήλους της στα τέσσερα διυλιστήριά της, αυξάνοντας έτσι τις ελπίδες για λήξη των κινητοποιήσεων.

Αλλά το αριστερό συνδικάτο CGT δεν την δέχτηκε με τα μέλη του να συνεχίζουν τις διαδηλώσεις.

Απαράδεκτη

Ο υπουργός Προϋπολογισμού Γκαμπριέλ Ατάλ κατήγγειλε την συνέχιση της απεργίας σήμερα χαρακτηρίζοντάς την "απαράδεκτη".

"Φυσικά και υπάρχει δικαίωμα στην απεργία, αλλά κάποια στιγμή η χώρα πρέπει να μπορεί να λειτουργεί", δήλωσε στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Το προσωπικό σε δύο άλλα διυλιστήρια ιδιοκτησίας του αμερικανικού ομίλου Esso-ExxonMobil επέστρεψε στην εργασία του στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, αλλά η λειτουργία τους θα χρειαστεί δύο με τρεις εβδομάδες για να επιστρέψει στα φυσιολογικά επίπεδα, ανακοίνωσε η εταιρεία.

Περίπου το ένα τρίτο των πρατηρίων βενζίνης στη χώρα αντιμετωπίζουν προβλήματα προμηθειών, ειδικά εκείνα στα περίχωρα του Παρισιού και στο βόρειο τμήμα της χώρας, γεγονός που σημαίνει ότι συχνά οι οδηγοί περιμένουν ώρες στην ουρά για να γεμίσουν το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου τους.

Πολλές εταιρείες έχουν μειώσει τις μετακινήσεις και τις παραδόσεις, ενώ προβλήματα στην προμήθεια καυσίμων αντιμετωπίζουν ακόμη και τα οχήματα της υπηρεσίας αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών.

Την περασμένη εβδομάδα, η κυβέρνηση προχώρησε σε επίταξη των απεργών στα διυλιστήρια προκειμένου να απελευθερωθούν τα αποθέματα καυσίμων που φυλάσσονται στις αποκλεισμένες εγκαταστάσεις.

Αυτό εξόργισε το CGT, που ανακοίνωσε ότι η κίνηση αποτελεί ένδειξη της "δικτατορίας" του γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν.

Τα τεράστια κέρδη των ενεργειακών ομίλων εξαιτίας των υπέρογκων τιμών των καυσίμων έχουν καταστήσει ευνοϊκή την στάση των πολιτών απέναντι στα αιτήματα των εργαζομένων που ασκούν πιέσεις για καλύτερους μισθούς.

Συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση

Η σημερινή πορεία διαμαρτυρίας στο Παρίσι πραγματοποιείται έπειτα από έκκληση της "Ανυπότακτης Γαλλίας" και έχει τη στήριξη των συμμάχων της --των Πρασίνων, των Σοσιαλιστών και των Κομμουνιστών.

Η πρόσφατα τιμηθείσα με Νόμπελ Λογοτεχνίας Ανί Ερνό και άλλες 60 προσωπικότητες από τον χώρο των τεχνών και της δημόσιας ζωής κάλεσαν με τη σειρά τους τούς πολίτες να συμμετάσχουν στην πορεία μέσα από κοινή επιστολή τους που έδωσαν στη δημοσιότητα την περασμένη εβδομάδα.

Ο βασικός στόχος των κινητοποιήσεων είναι να προβληθεί το αίτημα των εργαζομένων που αγωνίζονται να διαχειριστούν την άνοδο του κόστους ζωής--ο πληθωρισμός στη χώρα κυμαίνεται στο 6%--αλλά και να καταγγελθεί η πολιτική αδράνεια απέναντι στην κλιματική αλλαγή.

Η αστυνομία ανέμενε ότι θα συμμετείχαν περί τους 30.000 διαδηλωτές με μια πηγή να εκφράζει φόβους για πρόκληση επεισοδίων με ομάδες αναρχικών που συγκρούονται συχνά με τις δυνάμεις ασφαλείας στο περιθώριο διαδηλώσεων στη χώρα.

Η πηγή αυτή, ένας αξιωματούχος, δήλωσε ότι οι διοργανωτές δέχτηκαν προειδοποίηση για το ενδεχόμενο αυτό.

Το εύρος των διαδηλώσεων και των απεργιών κατά τους επόμενους μήνες πιθανόν να έχει αντίκτυπο στην ικανότητα της κυβέρνησης να περάσει την αμφιλεγόμενη αλλαγή στο συνταξιοδοτικό.

Ο Μακρόν, ο οποίος επανεξελέγη τον Απρίλιο, έχει δεσμευτεί να αυξήσει το όριο ηλικίας για τη συνταξιοδότηση από τα 62 στα 65 έτη ώστε να εναρμονιστεί η Γαλλία με τους ευρωπαίους εταίρους της.

Αλλά η ιδέα αυτή βρίσκει έντονα αντίθετα τα εργατικά συνδικάτα και τα κόμματα της Αριστεράς.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ! ΧΙΛΙΑΔΕΣ βγήκαν στους δρόμους κατά της ακρίβειας...

Βέλγιο…. Χιλιάδες άνθρωποι στις Βρυξέλλες συμμετείχαν στην πορεία διαμαρτυρίας. Υποστηρίζουν τις διαδηλώσεις αλλού στην Ευρώπη και αντιτίθενται στην αύξηση των τιμών της ενέργειας, στον πληθωρισμό και στους πολιτικούς.  



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ και πορεία διαμαρτυρίας (στο Παρίσι) για την ακρίβεια...

16/10/2022  -  23.32



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μας χρεοκόπησαν και μας γύρισαν στον Μεσαίωνα!

16/10/2022   -  13.43

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Ο Γάλλος Πρόεδρος  Εμμανουέλ Μακρόν επέκρινε τις Ηνωμένες Πολιτείες, λόγω των τιμών του... υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG),  που επιβλήθηκαν, από την Ουάσινγκτον. Σύμφωνα με τον Μακρόν, η τιμή που απαιτείται από τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι τέσσερις φορές υψηλότερη, από την τιμή που καθορίζεται για τη δική τους βιομηχανία!!!

«Να πληρώσουμε, για φυσικό αέριο, τέσσερις φορές περισσότερο απ΄ότι πληρώνουν οι δικές σας εταιρείες; Μόνο για φιλία δεν δείχνει!" δήλωσε ο Macron.

Ο Γάλλος ηγέτης σκοπεύει να πείσει τους εταίρους του στην ΕΕ, στην Σύνοδο κορυφής (20-21 Οκτωβρίου) να δημιουργηθεί ένας κοινός μηχανισμός, που θα περιορίζει τις τιμές αερίου, ώστε να περιοριστούν και οι τιμές ηλεκτρικής ενέργειας.

Μανωλάκη, αγόρι μου, οι δούλοι στα αμπάρια του καραβιού των ΗΠΑ "δεν δικαιούνται δια να ομιλούν!" Νόμος της Ούρσουλα! Κάτω να χτυπιέσαι το Αμερικανικό αέριο θα αγοράσεις!

Κάτω να χτυπιέσαι, όπλα στην Ουκρανία θα στέλνεις και ας στερεύουν τα πυρομαχικά σου!

Κάτω να χτυπιέσαι, θα πληρώνεις όλα τα διατάγματα, που σου στέλνει ο "παγκόσμιος ηγέτης", που γλύφεις!

Δεν έχει, γι΄αυτόν, καμία σημασία η καταστροφή σου, αφού ο ίδιος υπέγραψες τις κυρώσεις και τα σαμποτάζ του!

Κολύμπα τώρα στην λάσπη της προπαγάνδας σου, για την "δημοκρατική Ουκρανία", μέχρι να πνιγείς μέσα σ΄αυτήν, από τα γεγονότα!

Και εσύ και οι όμοιοί σου, που μας χρεοκόπησαν και μας γύρισαν στον Μεσαίωνα!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΙ ...ΔΕΙΧΝΕΙ Η «ΣΤΕΓΗ ΩΝΑΣΗ»! ΤΡΙΖΟΥΝ τα κόκκαλα του Ωνάση...

Λύσανε τα προβλήματα των παιδιών με τα ναρκωτικά, την πείνα ,τη βία και έμεινε να λύσουν το σπουδαιότερο πρόβλημα των παιδιών μας: η.."φυλομετάβαση".

Τρίζουν τα κόκκαλα του Ωνάση....

«Πολλά άτομα που κάνουν φυλομετάβαση βρίσκονται στον δρόμο. Εγώ επέλεξα να είμαι δίπλα στον γιο μου». Διονύσης & Μάριος 

I'M POSITIVE 2022 

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου, στις 20:30, με ελεύθερη είσοδο στη Στέγη. Σε συνεργασία με τη @positivevoicegr

H Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση μας καλεί να ενστερνιστουμε την έννοια της φυλομεταβασης.Να φτιαξωμεν μια ΜΚΟ;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ! «ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, πολιτικοί και ιερείς έπαιρναν την 12χρονη και εξαφανίζονταν...»

16/10/2022  -  18.00

«Γνώριζα τι άνθρωπος είναι… Βλέπαμε ότι είναι γλίτσας, δεν ψώνιζε καμία γυναίκα από τη γειτονιά» είπε το πρωί της Κυριακής στο MEGA μια γειτόνισσα του 53χρονου.

Σοκ προκαλούν τα όσα αποκαλύπτει κάτοικος της περιοχής των Σεπολίων σχετικά με την υπόθεση παιδοβιασμού. 

Φαίνεται πως πλέον τα στόματα έχουν ανοίξει μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματος του Ηλία Μίχου, ο οποίος βίασε και εκπόρνευε την 12χρονη«Γνώριζα τι άνθρωπος είναι… Βλέπαμε ότι είναι γλίτσας, δεν ψώνιζε καμία γυναίκα από τη γειτονιά» είπε το πρωί της Κυριακής στο MEGA μια γειτόνισσα του 53χρονου.

Ανατριχιαστικές καταγγελίες

Η ίδια υποστήριξε, μάλιστα, ότι είχε πέσει θύμα παρενόχλησης μέσα στο μαγαζί του Μίχου αλλά δεν προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του αλλά, όπως είπε, «τον κανόνισα μόνη μου».

Ο σύζυγος της γυναίκας τής είχε πει, μάλιστα, ότι είχε δει τον Μίχο αρκετές φορές να «χαριεντίζεται» με παιδάκια. Στην ερώτηση, δε, αν τον είχε δει να κοιτάει περίεργα μικρά παιδιά, η γυναίκα είπε ότι ο 53χρονος το είχε κάνει με τα δικά της.

Η γυναίκα ανέφερε, ακόμα, ότι ο Ηλίας Μίχος είχε πολλές επαφές με ιερείς: «Εάν μπείτε μέσα στο μαγαζί θα φρίξετε. Δεν μπορείτε να καταλάβετε για τι μαγαζί μιλάμε και πώς είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να μπαίνεις και να μη σε βλέπει κανείς απ’ έξω».

Πολιτικοί, καλλιτέχνες και ιερείς

Άλλος κάτοικος των Σεπολίων μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» και αποκαλύπτει: «Ό,τι έκανε ο 53χρονος στο παιδί, έκανε και οι άλλοι, και όχι μόνο. Και λέω όχι μόνο στη 12χρονη γιατί τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν κι άλλες αποκαλύψεις που αφορούν και τα άλλα παιδιά».

Και συνεχίζει ο κάτοικος με την περιγραφή του: «Δεν είναι λίγοι οι γείτονες που έχουν συνευρεθεί με το παιδί. Έρχονται επώνυμοι εδώ. Έτρωγαν, αγκαλιάζονταν, φιλιόντουσαν με τον 53χρονο και μετά έπαιρναν το παιδί και εξαφανίζονταν. Ανάμεσά τους ήταν ένας μεγαλοδικηγόρος, τρεις καλλιτέχνες, δύο πολιτικοί, ακόμα και ιερείς. Εάν δεν βγουν άμεσα τα ονόματα, θα σας τα αποκαλύψω εγώ». «Μόνο έτσι θα κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια» κατήγγειλε ο κάτοικος της περιοχής.