Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Δευτερα 28 Νοεμβριου 2022


Για όσους δεν έγιναν ακόμη Ρινόκεροι...

-Αν πεις στις περισσότερες χώρες της ‘‘Δύσης’’ ότι ‘‘ο ιμπεριαλισμός του Αμερικανο-ΝΑΤΟϊκού συνασπισμού αποτελεί τον υπ’ αριθμόν ένα εχθρό της ανθρωπότητας’’ -π.χ. στις Αγγλοσαξονικές χώρες ή στις χώρες της Β. Ευρώπης,- θα σε αντιμετωπίσουν ως εξωγήινο.

-Πολύ πιθανόν οι περισσότεροι -περιλαμβανομένων και των αυτοπροσδιοριζόμενων ως ‘‘αριστερών’’, ‘‘κομμουνιστών’’, κ.λπ.,- να σε χαρακτηρίσουν ψεκασμένο αντι-αμερικανό, κινεζόφιλο ή και φιλοπουτινικό...Το δίχως άλλο θα αναρωτηθούν σε ποια απίθανη πολιτική σέχτα ανήκεις...

-Αν δηλώσεις το ίδιο στην Ελλάδα, οι περισσότεροι θα σε κοιτάξουν σαν εξωτικό πτηνό, ενώ πιθανόν κάποιοι (λίγοι) θα συμφωνήσουν (καθόσον -σ’ ένα βαθμό,- είναι ακόμη ζωντανή η αντιιμπεριαλιστική παράδοση της χώρας)... 

-Αν το πεις στις χώρες της Λατ. Αμερικής ή και της Αφρικής ή της Ασίας των 6,6-7 δισεκατομμυρίων, -σε πάρα πολλές,- δεν θα εκπλήξεις κανέναν. Γιατί είναι κοινός τόπος, αλφαβήτα. 

-Όσοι λοιπόν στην Εσπερία και αλλαχού δεν έχουν γίνει ακόμη ρινόκεροι, νιώθουν μοναξιά επειδή μόνοι απ’ όλους γύρω τους υποστηρίζουν το πασιφανές, μπορούν να παρηγορηθούν - συμφωνούν μαζί τους οι πλατιές μάζες των αβράκωτων του πλανήτη... 

Σημείωση 1η 

Ο Αμερικανός ερευνητής D. Swanson, εκτιμά ότι ο στρατός των ΗΠΑ μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο «σκότωσε -ή βοήθησε να σκοτωθούν,- περίπου είκοσι (20) εκατομμύρια άνθρωποι». 

(Swanson D. «U.S. wars and hostile actions: a list». 2020). 

Σημείωση 2η 

Η Μ. Βρετανία -σύμμαχος των ΗΠΑ,- φέρει αντιστοίχως «σημαντική ευθύνη» μετά το 1945 -κατά τον Βρετανό ιστορικό M. Curtis,- για την απώλεια αμέσως ή εμμέσως 8,6-13,5 εκατομμυρίων ατόμων. 

(Curtis Μ. «Unpeople: Britain's Secret Human Rights Abuses». Vintage, 2004). 

Σημείωση 3η 

Συνολικά -κατά τον Αμερικανό ερευνητή - πολιτικό αναλυτή A. Vltchek,- «περίπου πενήντα πέντε (55) εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ως άμεση συνέπεια του ιμπεριαλισμού της Δύσης (της αποικιοκρατίας και της νέας αποικιοκρατίας). Εμμέσως ο αριθμός των θυμάτων ανέρχεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια [...]. Αυτή η σχετικά σύντομη περίοδος […] έγινε μάρτυρας του μεγαλύτερου αριθμού σφαγών στην ανθρώπινη ιστορία».

(Chomsky N., Vltchek A. «On Western Terrorism: From Hiroshima to Drone Warfare». Pluto Press, London 2013).



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τους ρεβυθοκεφτέδες τώρα οι διαφημιστές τους λένε φαλάφελ...ρε άααϊιι φασκελάφελ τζιτζιφιόγκοι.. νούμερα.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χρυσηίδα Δημουλίδου : Κάνει αγωγή στη Phizer με νέες «ψεκασμένες» θεωρίες για τα εμβόλια

Η Δημουλίδου εμβολιάστηκε το 2021 πιστεύοντας ότι το σκεύασμα είναι "ασφαλές". Και φυσικά δεν είχε κανέναν λόγο να αμφιβάλει από την πλευρά της τότε, αφού "όλοι οι ειδικοί" επέμεναν ότι "τόσα εκατομμύρια το έχουν κάνει, δεν έχει πάθει κανείς τίποτα". 

Στην συνέχεια όμως εμφανίστηκε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο, αν και πήγε στους καλύτερους γιατρούς, κανείς δεν κατάφερε να καταλάβει γιατί προέκυψε και κυρίως πώς θεραπεύεται. Αργότερα όμως όταν άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις σαν την δική της, και μάλιστα μετά τον εμβολιασμό, άρχισε να υποψιάζεται τα χειρότερα. 

Απευθύνθηκε στην εταιρία, η οποία απλά δήλωσε ότι "δεν έχει καμία ευθύνη" και ότι "εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να καταγράφουμε". 

Τότε που εμβολιάστηκε η Δημουλίδου, ήταν αψέκαστη. Σήμερα όμως που υποφέρει από "ακατανόητα προβλήματα υγείας" είναι ψεκασμένη και φυσικά όχι μόνο δεν σκύβουν πάνω της "οι νεοανθρωπιστές που σώζουν ζωές", αλλά την εγκαλούν γιατί τολμάει να μιλάει για το πρόβλημά της, γιατί "φοβίζει" τον κόσμο. 

Αλλά η Δημουλίδου είναι μία από τις αμέτρητες περιπτώσεις στον πλανήτη που εμφάνισαν "ξαφνικά" διάφορα σοβαρά προβλήματα μετά τον εμβολιασμό. Όλως περιέργως, ΟΛΟΙ αυτοί απαγορεύεται να μιλήσουν δημόσια, εκφοβίζονται και λοιδορούνται από τους οπαδούς του "Άγιου Σκευάσματος" οι οποίοι δεν μπορούν να ανεχθούν αμφιβολίες για το σύμβολο της πίστεως τους. Είναι οι οπαδοί του "νεοανθρωπισμού" αυτοί που "πιστεύουν στην Επιστήμη" όχι γιατί έχουν δει τα δεδομένα, αλλά γιατί έτσι λένε όλοι. Δηλαδή οι "οπαδοί της Επιστήμης" δεν θέλουν να επεξεργαστούν δυσάρεστα, εντελώς πραγματικά δεδομένα, γιατί έτσι φοβούνται ότι "θα κλονιστεί η πίστη τους". 

Αυτοί οι οπαδοί που "πιστεύουν στην Επιστήμη" έχουν όλα τα χαρακτηριστικά των μελών παραθρησκευτικών αιρέσεων. Πιστεύουν βαθιά και χωρίς συζήτηση ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ κυρήττουν οι προφήτες-ειδικοί. 

Και είναι προφήτες-ειδικοί, γιατί μόνο ένας προφήτης θα μπορούσε να γνωρίζει τα αποτελέσματα της επιστημονικής έρευνας τρία και τέσσερα χρόνια ΠΡΙΝ ολοκληρωθεί. 

Μόνο ένας προφήτης θα μπορούσε να οραματιστεί τα επιστημονικά δεδομένα που τεκμηριώνουν την ύπαρξη του "τείχους ανοσίας", ενώ αυτά τα δεδομένα όχι απλά δεν δημοσιεύτηκαν ποτέ, αλλά ούτε καν συλλέχθηκαν αφού όπως ομολήγησε η ίδια η εταιρία "ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ". 

Αυτοί οι οπαδοί λοιπόν, διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικα των ιδεοληπτικών θρησκόληπτων, που απορρίπτουν κάθε δεδομένο που θέτει σε αμφισβήτηση την "πίστη τους", και καταφέρονται με φανατισμό εναντίον όσων επιμένουν να μην πιστεύουν, ή όσων αρχίζουν να μην πιστεύουν. 

Αυτοί οι οπαδοί είναι οι ίδιοι που απορρίπτουν θεωρίες συνωμοσίας χωρίς δεύτερη σκέψη αν και ένα τεράστιο πλήθος "συνωμοσιολογικών σεναρίων" έχουν επιβεβαιωθεί. 

Ενδεικτικά, η "συνωμοσιολογική θεωρία" ότι ο SARS CoV-2 προέρχεται όχι από την Φύση αλλά από το εργαστήριο. 

Όσοι το ισχυρίστηκαν τον Φεβρούαριο του 2020, δέχθηκαν ένα τσουνάμι ύβρεων και απαξιωτικών χαρακτηρισμών επειδή "δεν πίστευαν στην Επιστήμη". Η επιστήμη που δήλωνε τότε επίσημα ότι η προέλευση του ιού είναι φυσική. 

Όμως όπως γνωρίζουμε πια, οι συνωμοσιολόγοι φαίνεται ότι δεν είναι και τόσο συνωμοσιολόγοι αφού μέχρι σήμερα δεν έχει απαντηθεί καθόλου πειστικά το πώς μεταδόθηκε ο φυσικός ιός στους ανθρώπους. Ενώ ταυτόχρονα έχουν διαρρεύσει πληροφορίες για ύποπτες επαφές του "αρχιεπιστήμονα" Dr Fauci με βιολογικά έργαστήρια στην Κίνα με αμφίβολου ηθικής ή ασφάλειας πειράματα σχετικά με τροποποιήση ιών. 

Πέρα όμως από την προέλευση, υπάρχουν χειροπιαστά δεδομένα που ενώ θα έπρεπε λογικά να έχουν προκαλέσει το επιστημονικό ενδιαφέρον των νεοανθρωπιστών "οπαδών της Επιστήμης", για έναν ακατανόητο λόγο, δεν φαίνεται να τους απασχολούν καθόλου. Η πλέον διαπιστωμένη συνεχώς αύξουσα θνησιμότητα, η αύξηση των καρδιακών επεισοδίων, θρομβώσεων, εγκεφαλικών, των νευρολογικών προβλημάτων και ταχύτατα εξελισσόμενων καρκίνων, δεν φαίνεται να συγκινούν τους οπαδούς του δόγματος "σώζουμε ζωές". 

Αυτές οι ζωές, δεν έχουν αρκετή αξία, άρα δεν χρειάζονται σώσιμο. Είναι όπως οι άλλοι οι αρνητές του αγίου σκευάσματος που κάποιοι πρότειναν πολύ σοβαρά ότι θα πρέπει να αποκλείονται από τις ΜΕΘ. 

Και βέβαια μπορεί να κλαίγαν κάποτε on camera οι νεοανθρωποιστές για την υγεία των ηλικιωμένων, σήμερα όμως η υγεία της Χρυσηίδας, της Χαράς, και όλων των "ξαφνικά" χαμένων συνανθρώπων μας, όχι μόνο δεν τους αγγίζει, αλλά τους εξοργίζει κιόλας. Γιατί αυτοί όλοι οι "ξαφνικά" άρρωστοι ή νεκροί, έχουν το θράσος να ενοχλούν με την καταστροφή της υγείας τους και να χαλούν το αφήγημα "ασφαλές και αποτελεσματικό". 

Άλλωστε, αν υπηρχε πρόβλημα, δεν θα το ήξεραν οι φωτεινοί παντογνώστες των media? Δεν θα είχε εντοπίσει κάτι περίεργο ο Dr Evaggelatos κατά την εξέταση ακτινογραφιών live on camera?

Οπότε, η "απίθανη Δημουλίδου" -άκουσον άκουσον- τολμά να αμφισβητεί την Pfizer! Η οποία Pfizer δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα στο παρελθόν, εκτός από μια φορά που υποχρεώθηκε να πληρώσει μερικά δις στο αμερικάνικο δημόσιο για "παραπλάνηση των ρυθμιστικών οργανισμών", και κάποιες άλλες αρκετές περιπτώσεις έχει καταδικαστεί από την αμερικανική δικαιοσύνη για χρηματισμό γιατρών, παράνομες συνταγογραφήσεις επικίνδυνων φαρμάκων κλπ κλπ κλπ. 

Η εταιρία που έχει υπογράψει ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ με τις κυβερνήσεις και έχει απαιτήσει πλήρη ασυλία σε περίπτωση προβλημάτων υγείας λόγω των σκευασμάτων της. 

H εταιρία που αρνήθηκε να δημοσιεύσει τα κλινικά δεδομένα των ερευνών με βάση τα οποία απέσπασε έκτακτες άδειες κυκλοφορίας

Η εταιρία που με 100 χρόνια ιστορία στην αγορά και εκατοντάδες φάρμακα είχε φτάσει στα 40 δις τζίρο το 2020, αλλά μετά την "επιτυχία" του νέου σκευάσματος εκτοξεύτηκε στα 100 δις τζίρο, ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ. 

Το ερώτημα λοιπον είναι το εξής:

Ποιος είναι πραγματικά ο απίθανος; 

Η παθούσα Δημουλίδου που κάνει την αγωγή, ή οι τύποι που θεωρούν αδιαμφισβήτητα υπεράνω υποψίας την εταιρία με αυτό το ποινικό μητρώο και μερικές δεκάδες δισεκατομμύρια λόγους να αποκρύπτει (πάλι) κρίσιμα δεδομένα ασφάλειας;



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με φόντο μια τεράστια αλλά ορθοπολιτική Σβάστικα, ο Κλάους Σβαμπ, ανακοινώνει ότι η παγκόσμια φτώχεια είναι αναπόφευκτη!

27/11/2022

Με φόντο μια τεράστια ανατριχιαστική αλλά ορθοπολιτική Σβάμπστικα(!!!), ο Κλάους Σβαμπ, σε ρόλο πλανητάρχη, απευθυνόμενος στους ηγέτες επιχειρήσεων της APEC, τους λέει ότι πρέπει πρώτα και κύρια να «αγκαλιάσουν την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση» — ένα τεχνολογικό οικοσύστημα που, σύμφωνα με τα δικά του λόγια του, θα οδηγήσει στην «σύντηξη των φυσικών, ψηφιακών και βιολογικών μας ταυτοτήτων».

Ο Σβαμπ μας ανακοινώνει ότι η παγκόσμια φτώχεια είναι αναπόφευκτη.

Το πολιτικό μας σύστημα θα είναι ο καπιταλισμός των μετόχων, θα συγχωνευθεί ο ιδιωτικός και δημόσιος τομέας, θα ενσωματωθούν οι περιφερειακές κυβερνήσεις σε μία παγκόσμια διακυβέρνηση, η οποία θα εφαρμοστεί μέσω της τεχνητής νοημοσύνης.

Φυσικά αυτά είναι πράγματα που όσοι έκαναν τον κόπο να διαβάσουν τα βιβλία του Σβαμπ, «Covid -19: Η μεγάλη επανεκκίνηση».και «Η Τετάρτη Βιομηχανική Επανάσταση»,θα τα γνώριζαν ήδη.

Αλλά ποιος έχει καιρό να ασχολείται με τέτοια μωρέ;

Αποσπάσματα της ομιλίας:

«Δεν βρισκόμαστε αντιμέτωποι μόνο με μία κρίση βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία βαθιά δομική και συστημική μεταμόρφωση του κόσμου, που θα μας απασχολήσει όχι όπως συμβαίνει συνήθως με μία κρίση για μερικούς μήνες, ίσως ένα χρόνο.

Όχι θα είναι μαζί μας για αρκετά χρόνια και θα έχει βαθιές επιπτώσεις».

«Σημαίνει επιβάρυνση του ΑΕΠ μας γιατί αυτά είναι κόστη ή επενδύσεις για ένα μακροπρόθεσμο μέλλον.

Τώρα, όταν είσαι εταιρεία και έχεις κόστος αναδιάρθρωσης, διαγράφεις μερικά από τον ισολογισμό σου και φυσικά είναι οι μέτοχοι που υποφέρουν

Αλλά αν κοιτάξετε την παγκόσμια οικονομία, το αποτέλεσμα θα είναι μια μείωση της αγοραστικής δύναμης και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον αυτή η οικονομική αναδιάρθρωση θα οδηγήσει, σε πολλές χώρες, σε αρκετά μεγάλες κοινωνικές εντάσεις».

«Η τράπουλα ξαναμοιράζεται και στο τέλος της διαδικασίας μετασχηματισμού θα υπάρξουν νικητές και ηττημένοι

Ο νικητής τα παίρνει όλα».

«Ακόμα και για το δικό μου οργανισμό το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, πρέπει να σκέφτομαι τους όρους του μέλλοντος.

Έτσι καθιερώνουμε τώρα αυτό που ονομάζουμε “το χωριό της παγκόσμιας συνεργασίας”το οποίο θα είναι η πρώτη προσανατολισμένη σε σκοπό προσανατολισμένη στα δημόσια αγαθά εφαρμογή του metaverse, που σημαίνει πώς μπορεί να βελτιωθεί ο κόσμος με την παγκόσμια συνεργασία χρησιμοποιώντας την τεχνολογία του metaverse».

«Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα τις περιφερειακές προσπάθειες αλλά τελικά πρέπει να ενσωματωθούν σε μία πλατφόρμα όπου παγκόσμιοι ηγέτες επιχειρήσεων οι κυβερνήσεις και περιφερειακοί ηγέτες επιχειρήσεων και οι κυβερνήσεις συνεργάζονται γιατί χρειαζόμαστε παγκόσμιες λύσεις».

— Klaus Schwab, Ιδρυτής WEF, APEC 2022

https://www.youtube.com/watch?v=CUpIlZnIiQk



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για όσους ακόμα εξομοιώνουν την Ρωσία και την Ουκρανία, στις ευθύνες του πολέμου. 

Στην πρώτη στήνουν άγαλμα στον Φιντέλ και στην άλλη του συνεργάτη των ναζιστών Μπάντερας. 

Ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους.


Και ενώ ο πρόεδρος της Κούβας, Μιγκέλ Ντίαζ Κανέλ, παραβρίσκεται στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Φιντέλ Κάστρο στη Μόσχα, στο Κίεβο ο πρωθυπουργός της Πολωνίας, Ματέους Μοραβιέτσκι, καταθέτει στεφάνι στο άγαλμα του Στέπαν Μπαντέρα.

Του Ουκρανού εθνικιστή και συνεργάτη των ναζί που μεταξύ άλλων (Ουκρανών κομμουνιστών, Ρώσων, Εβραίων, Τσιγγάνων) κατέσφαξε και περίπου 200.000 Πολωνούς. Σχεδόν όλη την πολωνική μειονότητα της δυτικής Ουκρανίας. 

Να θυμίσω ότι ο Μοραβιέτσκι είναι αυτός που απαγόρευσε τις αμβλώσεις στην Πολωνία. Χωρίς να υπάρξει κανένα κύμα διαδηλώσεων για συμπαράσταση στις Πολωνέζες, σε άλλες χώρες. Όπως συνέβη πρόσφατα για τις γυναίκες του Ιράν. Μόνο που στο Ιράν αυτοί που διαδηλώνουν δεν είναι γυναίκες, αλλά χαφιέδες της CIA.  

Στα μάτια των Ευρωπαίων δεν είναι το ίδιο, βλέπεις, οι καθυστερημένοι μουσουλμάνοι με τους Πολωνούς καθολικούς! Άσε που η Πολωνία είναι μέλος της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ! Σύμμαχος της Βρετανίας. Με την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ θα τα βάλουμε, που στηρίζουν και τον αγώνα που διεξάγουν οι ναζιστές επίγονοι του Μπαντέρα στην Ουκρανία; 

Σαπίλα!

Σχολιο.- Οι Πολωνοί μαθητές διδάσκονται στα σχολικά μαθήματα ιστορίας για τις σφαγές Πολωνών από τις δυνάμεις του Μπαντέρα....που ήταν 200.000 χιλιάδες..Ο Πολωνικός στρατός την δεκαετία του 1950 διακρίθηκε στην εξόντωση του στρατού του, όχι τόσο από πίστη προς την Μόσχα, αλλά για εκδίκηση για τις σφαγές και οι αξιωματικοί του θεωρούνται ήρωες ακόμα και σήμερα..Υ.γ. Για την ιστορία η κηδεία του Γιαρουζεσκλι έγινε με πλήρης στρατιωτικές τιμές και ήταν παρούσα όλη η πολιτική ηγεσία της Πολωνίας....Ήταν ήρωας, και ο θάνατος του οδήγησε την Πολωνία στην καταστροφή για όσους παρέμειναν και στη μετανάστευση για να μπορέσουν να επιζήσουν...

Όσο για τον Ζελένσκι αν ζούσε ο παππούς του θα τους έχωνε κάνα δυο γερά χαστούκια γιατί μετά τους Πολωνούς, οι Εβραίοι ήταν τα θύματα τους

Σχολιο.- Σημεια των καιρων..... με την σφραγιδα εμπιστοσυνης ,made in USA....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο αναμεταξύ, με έκπληξη διαπιστώνω ότι δεν είναι λίγοι οι δικαιωματικοί «αριστεροί», ακόμη και γυναίκες, ακόμη και άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους αντιρατσιστές, που δεν διστάζουν να εκφράσουν την ικανοποίησή τους για τα ζητήματα που θέτει ένα καινούργιο βιβλίο.

Πρόκειται για το "Ένας σχεδόν τέλειος ένοχος" του Πασκάλ Μπρυκνέρ, το οποίο αναλαμβάνει την υπεράσπιση του λευκού επιτυχημένου άντρα στις επιθέσεις που δέχεται από τις φεμινίστριες, τους αραπάδες και τους αποτυχημένους.

Έχοντας αναλάβει εδώ και μισό αιώνα την αποδόμηση του Πνεύματος του Μάη του '68 και υπερασπιζόμενος τη Δύση έναντι των εχθρών της, ο Μπρυκνέρ ενθουσιάζει κόσμο και κοσμάκη. Που βλέπει να απειλείται ο δυτικός πολιτισμός. 

Κι αναρωτιέμαι μετά γιατί είναι τόσο πολλοί οι Ευρωπαίοι δικαιωματικοί «αριστεροί» που υποστηρίζουν τον βρόμικο πόλεμο του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία!

Σχολιο.- Έχουμε και εδώ

Συστημικούς συστηνονται ως διανοούμενοι υποτίθεται ότι είναι προοδευτικοί με πάρα πολλά εισαγωγικά και κάνουν τέτοιες βρωμοδουλειές.

Σχολιο.- Το βιολί αυτό, to έχει αρχίσει εδώ και πολλά χρόνια o P. B παρέα με τους: B.H. Levy, A. Glucksmann, A Badiou και άλλους, τους επονομαζόμενους "nouveaux philosophes". Όλοι αυτοί ήταν φανατικά και υπέρ των βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ στην Σερβία και για την ιστορία να πούμε ότι όχι μόνον αυτοί, αλλά και τα πιο πολλά γνωστά ονόματα διανοουμένων της αριστεράς, τη εξαιρέσει των: Régis Debray που είχε πολεμήσει με τον Τσε είχε συλληφθεί και απελαθεί στη Γαλλία και του Jean-François Kahn, εκδότη του εβδομαδιαίου αριστερού πολιτικού περιοδικού "L’Événement du jeudi".

Σχολιο.- Πρόκειται για γόνους της μεγαλοαστικής και μεσοαστικής τάξης που συμμετείχαν στον Μάη του '68 για να επιστρέψουν πολύ γρήγορα στις αγκάλες της τάξης τους. Οι "νέοι φιλόσοφοι" ήδη από τη δεκαετία του 1970 έστρεψαν τα βέλη της κριτικής τους σε ό,τι συνδεόταν με τον ριζοσπαστισμό της παγκόσμιας έκρηξης του '68. Το εργατικό κίνημα, τον κομμουνισμό, τον αντιρατσισμό, τον αντιιμπεριαλισμό, τον φεμινισμό κ.λπ. Οι απόψεις τους αποτέλεσαν τη βάση για τη συγκρότηση της ιδεολογίας της σύγχρονης Δεξιάς σε όλο τον δυτικό κόσμο.

Σχολιο.- Έτσι είναι, αλλά και ο Debray ήταν γυιος υπουργού ή κάτι τέτοιο. Αλλά δεν προσχώρησε στην συγκεκριμένη λογική. Είναι μεγάλη συζήτηση αυτή. Ο ρόλος των διανοούμενων η ταξική τους καταγωγή και η συνείδηση που διαμορφώνουν μέσα από την παιδεία τους, τις ευαισθησίες τους, το πώς φαντασιώνουν την σχέση τους με την κοινωνία και βέβαια την ιστορική συγκυρία.

Σχολιο.- Αναφέρομαι στους συγκεκριμένους "νέους φιλοσόφους" και όχι στο σύνολο όσων είχαν αστική προέλευση και συμμετείχαν στο κίνημα. Δεν επέστρεψαν όλοι αυτοί στις αγκάλες της τάξης τους, αν και οι πιο πολλοί το έκαναν σίγουρα.

Σχολιο.- Πάντως, ο Μπαντιού δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με τους νέους φιλοσόφους. Μαρξιστής παραμένει ο άνθρωπος.

Σχολιο.-  Ο Badiou ουδέποτε υποστήριξε τους νατοϊκούς βομβαρδισμούς στην Γιουγκοσλαβία. 

Σχολιο.- Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά εγώ παρασύρομαι από τη μεταφυσική που διακρίνει τις απόψεις του Μπαντιού.

 Έχει σημασία να πω έτσι γενικόλογα ότι τον θεωρώ χριστιανό;

Σχολιο.- Ο μαρξισμός διδάσκεται στο Χάρβαρντ στο τμήμα Μάρκετινγκ.

Τι εννοείς μαρξιστής τι αριστερός τι κομμουνιστής τι εννοείς αντιρατσιστης και τι καταλογίζει σε ποιους.

Έχουν παρεξηγηθεί οι έννοιες και οι ρόλοι και οι τάσεις και όλα.

Αριστερά υπάρχει και στη δεξιά και στο κέντρο. Το αριστερό είναι κομμάτι μιας πτέρυγας δεν είναι ιδεολογία δεν είναι τίποτα σαν όρος.

Αριστερά είναι οι Εργατικοί της Αγγλίας που είναι καθαρά νεοφιλελεύθεροι.

Δεν υπάρχει πολιτική ιδεολογία με την λέξη αριστερά

Σχολιο.- Το μυαλό παίζει πολλά παιγνίδια. Στο μυαλό μου είχα τον Alain Finkielkraut, και σαφώς ο Μπαντιού δεν είναι σαν κι αυτούς, αλλά κόλλησα στο όνομα που δεν θυμόμουν και στην άποψη που είχα για τον Μπαντιού ως χριστιανό. Χίλια συγγνώμη, αλλά είναι αργά και το μυαλό δεν θέλει πολύ να ξεβιδώσει.

Σχολιο.- Ο Μπρυκνέρ, κάποτε αγαπημένος συγγραφέας των μετεφηβικων μου χρόνων, έχει δώσει σημεία του ποιος είναι κ τι πρεσβεύει από πολύ νωρίς δυστυχώς. Υπενθυμίζω (όπως και σε άλλο ποστ φίλου) πως ήταν από τους λίγους λογοτέχνες που με επιστολή ανοιχτά στήριζε την επέμβαση στο Ιράκ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άναψα δέκα λεπτά το θερμοσίφωνα για να κάνω μπάνιο και για να το ισοφαρίσω κάπως έκανα μπάνιο με σβησμένο το φως.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



5,50€ το κιλό η φέτα στην Ιρλανδία, άκουσα σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό, από Έλληνα που ζει στην Ιρλανδία. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΕΤΑ, η δικιά μας φέτα που ο Έλληνας εδώ την αγοράζει σε διπλάσια τιμή. Είναι ολοφάνερο ότι φταίει ο Πούτιν... Το λέει κι η τηλεόραση αφού...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



28/11/2022  -  3.00 π.μ.

-Υπήρξε  τραυματισμος σε τροχαιο 20 ουκρανων στρατιωτων στην λετονια σε τροχαιο χασανε τον δρομο και βρισκονταν εκει;

Σχολιο.- Σε όλη την Ευρώπη εκπαιδεύονται δεκάδες χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες

Σχολιο.-  ενώ -πολύ σωστά- με συνεχή κτυπήματα από αέρος καταστρέφεται η ηλεκτρική κ ενεργειακή υποδομή της Ουκρανίας, δεν γίνεται το ίδιο για την καταστροφή των σιδηροδρόμων κ κάθε είδους συγκοινωνιών, ούτως ώστε να σταματήσει κάθε είδους νέα μεταφορά στρατιωτικού υλικού, κυρίως από Πολωνία κλπ.; υπάρχει κάποιο σκεπτικό που ως τώρα δεν στάθηκε δυνατό να γίνει κάτι τέτοιο;

Σχολιο.- προτεραιότητα έπρεπε να είχε προηγηθεί αυτό το πλήγμα πρώτα αυτή η καταστροφή των σιδηροδρόμων κ κάθε είδους συγκοινωνιών, και όχι η καταστροφή της ηλεκτρικής κ ενεργειακής υποδομής, διότι αυτό θα σταματούσε μια ώρα αρχύτερα την ουκρανοναζιστική επίθεση κ εντέλει τον πόλεμο τελικά. Υποψιάζομαι πως υπάρχει κάποιος (ανομολόγητος?) λόγος που δεν το κάνει η Ρωσία ήδη και αυτό ψάχνω να βρώ.

Σχολιο.- από ένα έντυπο έμαθα οτι οι Ουκρανοί εκκενώνουν την χερσώνα από τις 30.000χιλ που είχαν μείνει εκεί 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρωσικά ΜΜΕ για S-300. 

«Η Ελλάδα ετοιμάζεται να αφήσει ανυπεράσπιστο τον εναέριο χώρο της  απέναντι στην Τουρκία»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρώσοι και Κούρδοι ηγέτες συναντήθηκαν στο αεροδρόμιο #Qamishli με τη Ρωσία απαιτώντας από τις κουρδικές δυνάμεις να αποσυρθούν από τις παραμεθόριες περιοχές μέχρι τον διεθνή δρόμο M4 και να παραδώσουν αυτή την περιοχή στον συριακό στρατό.

Οι Κούρδοι απέρριψαν τις ρωσικές απαιτήσεις και επιβεβαίωσαν την προστασία της επικράτειάς τους.

Σχολιο.- Με τα μυαλά που κουβαλάνε οι Κούρδοι ηγέτες ας τα βγάλουν πέρα με τους Τούρκους μόνοι τους. Χρόνια πολεμάνε Ρώσοι και Σύριοι να τους πείσουν πως η καλύτερη λύση γι αυτούς είναι η αυτονομία τους εντός Συριακής επικράτειας, που θα τους προστάτευε κι από τους Τούρκους, αλλά αυτοί υπακούοντας στους Αμερικάνους ΄κατάντησαν να φυλάνε τις πετρελαιοπηγές και να κλέβουν το πετρέλαιο της Συρίας προς όφελος των Αμερικάνικων εταιριών και της ηγετικής τους κλίκας.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το 1/3 των οβιδοβόλων και πυροβόλων που στέλνει η Δύση στην Ουκρανία σε εβδομαδιαία βάση, παρουσιάζει προβλήματα λειτουργίας. Είτε εξ´αρχής ελαττώματα είτε δεν αντέχουν στη συνεχή χρήση πάνω από ένα όριο. Αυτό αναφέρουν οι… Ταιμς της Νέας Υόρκης, στηριγμένες σε πηγές αξιωματούχων των ΗΠΑ-Ουκρανίας! 

Επειδή τα στοκ λιγοστεύουν ή ακόμα και άδειασαν στις αποθήκες πολλών χωρών-μελών του ΝΑΤΟ, έχει δημιουργηθεί τεράστια υποδομή επισκευών των οπλικών αυτών συστημάτων στην Πολωνία. 

Παρ´ όλα ταύτα, οι Ουκρανοί στρατιωτικοί ζητούν να γίνουν επισκευαστικά κέντρα κοντά στο μέτωπο, ώστε η επιστροφή όσων υπόκεινται σε επισκευές, να γίνεται άμεσα. 

Ειδικά τώρα που η Ρωσία αποφάσισε, επιτέλους, να τσακίσει τις υποδομές μεταφορών μέσα από το δαιδαλώδες σύστημα ηλεκτρικών σιδηροδρόμων που είχαν κατασκευαστεί επί σοβιετικής εποχής! 

Από την έναρξη των επιχειρήσεων, το Κιέβο παρέλαβε, με ένταση που έφθασε στην κορύφωση της το διάστημα Ιούλης-Οκτώβρης, τεράστιες ποσότητες πυροβόλων διαμετρήματος 155 m.m, αμερικανικά οβιδοβολα, Μ-777, γερμανικά αυτοκινούμενα πυροβόλα PzH 2000, πολωνικά Krab, γαλλικά Gaesar… (Το τι ποσότητες είχε παραλάβει το χρονικό διάστημα πριν του Φλεβάρη 2022, είναι θέμα προς μελέτη!).

Η πλειοψηφία των οβίδων αυτών των πυροβόλων εκτοξεύεται κατά αμάχων σε δεκάδες πόλεις και πληθυσμιακά κέντρα της περιοχής του Ντονμπάς. 

Στην πόλη του Ντονιέτσκ είναι λίγες οι μέρες που δεν πέφτουν οβίδες! 

Στο οκτάμηνο των επιχειρήσεων, στις δυο περιοχές, Ντονιέτσκ και Λουγκάνσκ, έχουν σκοτωθεί από πτώσεις οβίδων κοντά στους 800 άοπλοι πολίτες σε πολυκαταστήματα, λαϊκές αγορές, σχολεία,νηπιαγωγεία…

ΥΓ: Υπάρχουν πολλοί ακόμα «άπιστοι» Θωμάδες που αμφισβητούν ότι το ΝΑΤΟ πολεμάει ενάντια στη Ρωσία με τα χέρια των Ουκρανών+δεκάδων χιλιάδων μισθοφόρων;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτό είναι το άγαλμα του ναζιστή Ουκρανού Στέπαν Μπαντέρα. Ενός κυνικού και ψυχρού δολοφόνου της εποχής του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Υπολογίζονται σε περισσότερους από 200.000 οι θάνατοι Πολωνών για τους οιποίους λογίζεται ως υπεύθυνος, αφού ήταν ο επικεφαλής του Ουκρανικού τμήματος των SS. 

Το ανθρωπάκι που καταθέτει λουλούδια στο μνημείο του είναι ο Πολωνός πρωθυπουργός Ματέους Μοραβιέτσκι! Τόσο δοσίλογους σαν αυτά τα αμερικανάκια ίσως δεν έχει ξαναγνωρίσει η ευρωπαϊκή ήπειρος...

Σαν να καταθέτουν λουλούδια στο μνημείο του Κεμάλ οι Αρμένιοι και οι Πόντιοι...ίσως κάτι χειρότερο ακόμα!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΛΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΤΟΤΕ...

"Το γεγονός ότι το ηλεκτρικό έχει κοπεί στο 70% της χώρας δείχνει ότι το ΝΑΤΟ έχει το δάκτυλό του πάνω στον διακόπτη του ηλεκτρικού αυτή τη στιγμή", είπε ο εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ Jamie Shea. "Μπορούμε να κλείνουμε την ενέργεια όποτε το χρειαζόμαστε και όποτε το θέλουμε". 

Άλλοι καιροί τότε: 4 Μαΐου 1999, Γιουγκοσλαβία



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ουκρανία... Τι δεν καταλαβαίνουν (ή καταλαβαίνουν πολύ καλά)... εκεί στο Περισσό;

Την "απάντηση" στη μοναχική πολιτική του ΚΚΕ, τη θέση της σύγκρουσης δύο ιμπεριαλισμών (Ρωσίας-ΗΠΑ), που είναι της μόδας στη Νατοϊκή ευρωπαϊκή αριστερά, δίνει ο Ντμίτρι Λουγκάρου.

Ο Ντμίτρι Λουγκάρου είναι 25 ετών, με σύζυγο και κόρη.

Είναι αναπληρωτής Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ουκρανίας στο Σεβτσένκο του Κιέβου, καθώς και μέλος της Κομσομόλ (Κομουνιστική Νεολαία) και της Αντιφασιστικής Λέγκας.

Μετά τη σύλληψη των αδελφών Κονονόβιτς, αναγκάστηκε να δραπετεύσει από την Ουκρανία με την οικογένειά του και βρήκε καταφύγιο στην Ιταλία, σε μια μυστική τοποθεσία.

Αυτή είναι η ιστορία του και η μαρτυρία του για τις διώξεις κομμουνιστών και αντιφασιστών στην Ουκρανία.

Στη συνέντευξή του σε μυστική τοποθεσία, για ν' αποφύγει τους φονιάδες του κοκαϊνομανή που τον έχουν επικυρώσει και διεξοδικά αναφέρεται στο ναζιστικό χαρακτήρα του καθεστώτος που εγκαθίδρυσαν με πραξικόπημα οι ΗΠΑ κι η ΕΕ, αλλά πως ανατρέπει το μύθο της «Φυγής ανθρώπων και κατοίκων από την Η Ουκρανία, λόγω της βάρβαρης εισβολής του Πούτιν.. Βέβαια δεν μιλάει για τη φυγή των διωκόμενων αντιφασιστών, κομουνιστών που αναγκάζονται να δραπετεύσουν», όπως χαρακτηριστικά ξεκινάει η συνέντευξη.

Αφιερωμένο στο πολιτικό σύστημα της αποικίας "Ελλάδα", χωρίς καμία εξαίρεση! Δεν μπορούν να εξαιρεθούν, ούτε αυτοί που δίπλα στον "Ρωσικό ιμπεριαλισμό" προσθέτουν τον αμερικάνικο και κραυγάζουν "αντιιμπεριαλιστικά συνθήματα": Ένοχοι Εθνοκάθαρσης & Γενοκτονίας!

« ΝΑΤΟ και Ρωσία τη γη ξαναμοιράζουν,

με των λαών το

αίμα τα σύνορα χαράζουν »

Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, 17 Νοέμβρη 2022

Διεθνής έκκληση, στην οποία έχει προσχωρήσει το σύνολο των ευρωπαϊκών κομμάτων, που δεν έχουν περάσει στο «μέτωπο» της Νατοϊκής ευρωπαϊκής αριστεράς εναντίον του «Ρωσικού ιμπεριαλισμού»...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ εικόνες! Δεν είναι συμβατές με τα τσουλούφια που κόβουν τα παρτάλια της πολιτικής ανηθικότητας...

28/11/2022  -  13.37 μ.μ.

Shahrbanoo Damghani Nejad, Ιράν

Παγκόσμια πρωταθλήτρια Τάε Κβον Ντο 2022….

Στη Γουαδαλαχάρα (Μεξικό), διεξήχθη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τάε Κβον Ντο (taekwondo) 13-20 Νοέμβρη 2022.

Η Ιρανή Shahrbanoo Damghani Nejad, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο στρατιωτικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα...

Η Ιρανή Shahrbanoo Damghani Nejad, μετά τη νίκη της πανηγυρίζει και προσκυνάει στη σημαία του Ιράν, της Πατρίδας της!

Αυτές τις εικόνες δεν θα δείξουν τα ΜΜΕ της αργυρώνητης δημοσιογραφικής πορνείας.

Αυτές οι εικόνες δεν είναι συμβατές με τα τσουλούφια που κόβουν τα παρτάλια της πολιτικής ανηθικότητας στην "πολιτισμένη" δύση, αλλά και στην αποικία Ελλάδα. Ούτε με την Νατοϊκή «αριστερά» στην υπηρεσία του ιμπεριαλισμού!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ» Πλεύρη! ΜΕ «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ» η επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών...

28/11/2022  -  11.32 π.μ.

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο με Θέα» του ΑΝΤ1 και παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Όσον αφορά στο φλέγον ζήτημα της απόφασης του ΣτΕ για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς ο αρμόδιος Υπουργός  σημείωσε ότι η πρώτη απόφαση ανέφερε ότι δεν μπορούν να απομακρυνθούν. Το Δεκέμβριο και τον Μάρτιο και το 3ο τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε ότι η αιτιολογία που είχαμε για την τελευταία παράταση του μέτρου που έγινε τον Απρίλιο, κατά την κρίση του Συμβουλίου της Επικρατείας δεν αιτιολογείται με τέτοιο τρόπο που να δικαιολογείται βάσει της αρχής της αναλογικότητας.

Εμείς περιμένουμε την απόφαση του ΣτΕ την άλλη εβδομάδα, καθώς αυτή τη στιγμή το μόνο που έχουμε είναι το απόσπασμα, με την οποία θα συμμορφωθούμε.

Η τήρηση της απόφασης θα γίνει με τέτοιο τρόπο που η ίδια η απόφαση να μη δημιουργεί πρόβλημα στη δημόσια υγεία. Όπως είπε θα υπάρξει σχετικό πρωτόκολλο από την Επιτροπή για το πώς θα γίνει η επιστροφή των ανεμβομλίαστων υγειονομικών. Πιθανότατα πάντως με τεστ..



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απαγορευμένα στα ΜΜΕ! Λειψία: «Αμερικάνοι σπίτι σας»!

28/11/2022   -   8.32 π.μ.

Στη Λειψία, τη μεγαλύτερη πόλη της Σαξονίας (Γερμανία), μια  διαδήλωση 500 ανθρώπων με κεντρικό σύνθημα «Ami go home» (Αμερικάνοι σπίτι σας).

Οι διαδηλωτές έκαναν πορεία μέσω του κέντρου της πόλης προς το κτίριο του Γενικού Προξενείου των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο δρόμος προς το προξενείο αποκλείστηκε από την αστυνομία, η οποία ενισχύθηκε από μονάδες από ολόκληρη τη Γερμανία.

Τι κρίμα για την ευρωπαϊκή Νατοϊκή «αριστερά», αυτό το αντιαμερικανικό αίσθημα! Έχει πεταχτεί στο βόθρο της ιστορίας το σύνθημα της εναντίον του «ρωσικού ιμπεριαλισμού»: «ΝΑΤΟ και Ρωσία τη γη ξαναμοιράζουν, με των λαών το αίμα τα σύνορα χαράζουν»



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ CIA ΣΤΗΜΕΝΟΣ  «ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ»!  Στην Κίνα με πρόσχημα το lockdown ζητάνε αμερικανικη «δημοκρατία»...

28/11/2022  -  8.30 π.μ.

Τα δυτικά ΜΜΕ εμφανίζουν διαδηλώσεις 500 χαφιέδων της CIA σε πόλεις 5 εκατομμυρίων το λιγότερο, σαν «γενική εξέγερση».

Η «εξέγερση» των χαφιέδων της CIA άρχισε δήθεν για την ίδια αφόρητη καραντίνα  που εφαρμόζεται σε όλο το δυτικό κόσμο κατ εντολή της Ναζιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, και τώρα σαν συνέχεια της εντολής της CIA ζητάνε «δημοκρατία», «ελευθερία» « να πεθάνει ο Σι Τζι Πινγκ» και «να πεθάνει το ΚΚ Κίνας»

Η υπόθεση θυμίζει τη βρωμερή «εξέγερση» της Τιεν Αν Μεν των χαφιέδων της CIA. Τώρα που έχουν πλέον αποκαλυφθεί όλα, είναι πολύ γελασμένα τα αμερικανάκια αν νομίζουν ότι θα τσιμπήσει ο λογικός κόσμος (εκτός από τους ηλίθιους που τους πιστεύουν ακόμα) στις στημένες μαλακίες τους!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΙ ΕΚΑΝΕ! ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ στον Νίκο Παπανδρέου...

28/11/2022  -   5.24 π.μ.

Ρε Νίκο γαμώτο το κερατό μου τι είναι αυτά που ακούω και διαβάζω;

Για το καλάθι του νοικοκυριού του Άδωνη έγραψες!

Τη χαρακτήρισες έξυπνη πολιτική ευέλικτη πρωτότυπη και έως τώρα εξόχως πετυχημένη κίνηση που προωθεί τον ανταγωνισμό!

Αποφεύγει προβλήματα και όλα αυτά τα κάνει και χωρίς κρατικά έξοδα!

Άκου λίγο ρε Νίκο Παπανδρέου από έναν ταλιμπάν Παπανδρεικό !

Με αυτά που λες για το καλάθι της φτώχειας του Γεωργιάδη και με τα προηγούμενα για τον Κυριάκο ότι είναι ευρωπαίος ηγέτης με αφορμή την ομιλία του στο Αμερικάνικο Κογκρέσο που το γιατί δεν μπορώ να μην το πω!

Κάποιος από τους δύο μας δεν είναι Παπανδρεικός!

Το όνομα σου δεν δίνει αξία!

Το όνομα αν δεν το τιμάς και σε τιμάει δεν σου αξίζει!

Δεν γίνεται ρε Νίκο όλοι εμείς να βλέπουμε τον Κυριάκο ηγέτη κατασκευασμένο και εσύ να τον βλέπεις αυθεντικό!

Δεν γίνεται ρε Νίκο όλοι εμείς να βλέπουμε το καλάθι του Γεωργιάδη απάτη κι εσύ να το εκθιάζεις!

Δεν γίνεται ρε Νίκο σώνει και καλά επειδή έχεις το όνομα Παπανδρέου να έχεις και την χάρη!

Ούτε μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχουν οι πολιτικές παρεμβάσεις σου και που είναι χρήσιμες!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Ουκρανοί εκκενώνουν την Χερσώνα μέσα σε χρόνο-ρεκόρ!

28/11/2022   -   4.30 π.μ.

Το ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου έδωσε εντολή να εκκενωθεί η Χερσώνα από τις 30 χιλιάδες ουκρανόφωνων κατοίκων που παρέμειναν από τον πληθυσμό των 330.000 πολιτών που κατοικούσαν στις αρχές Μαρτίου όταν η πόλη εντάχθηκε στην ρωσική ομοσπονδία με το δημοψήφισμα στα τέλη Σεπτεμβρίου και εν συνεχεία εκκενώθηκε στο πλαίσιο της υποχώρησης του ρωσικού Στρατού.

Τώρα οι ίδιοι οι Ουκρανοναζί εκκενώνουν όσους κατοίκους είχαν απομείνει στην πόλη δύο εβδομάδες μετά την κατάληψή της και την ταπεινωτική υποχώρηση των Ρώσων.

Το ουκρανοναζιστικό καθεστώς έδωσε την εντολή εγκατάλειψης καθώς δεν μπορεί να διαθέσει δυνάμεις να κρατήσει την πόλη και προτιμά να την μετατρέψει σε πόλη-φάντασμα, σε μια ουδέτερη ζώνη, καθώς 300.000 κάτοικοι από τις 330.000 την έχουν εγκαταλείψει.

Οι ρωσικές δυνάμεις από την άλλη πλευρά του Δνείπερου έχουν αρχίσει ήδη τις επιδρομές και η πόλη είναι οριστικά μη λειτουργική χωρίς νερό και ηλεκτρικό ρεύμα.

Ειδικές δυνάμεις Ρώσων καταδρομέων κτυπούν τη νύχτα ουκρανοναζιστικούς στόχους και το πρωί οι ρωσικοί πύραυλοι κτυπούν τους προκαθορισμένους στρατιωτικούς στόχους.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Γυναίκες καταγγείλετε ελεύθερα την κακοποίησή σας. Άμα δεν σας βίασαν αστυνομικοί σε ΑΤ ή μεγαλοκαπιταλιστές σε σουίτα κάτι μπορεί να κάνουμε»



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν θέλω να σας ταράξω και γι' αυτό θα σας το φέρω με τρόπο. Στη διάρκεια της ζωής σας είναι πάρα πολύ πιθανό να χρειαστείτε γιατρό, αλλά εντελώς απίθανο να χρειαστείτε Ματατζή.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εδώ βλέπετε τους Μαροκινους να ανταποδίδουν με ευχαριστίες την φιλοξενία του Βελγίου... Με την ευκαιρία που νίκησε στο Μουντιάλ η Μαροκινή ομάδα την ομάδα του Βελγίου κάψανε το Βέλγιο… Τώρα είναι αργά για δάκρυα...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ρωσία κατά Καναδά για τους LGBTQ: «Υπάρχει ο άνδρας, η γυναίκα και τα παιδιά – Αυτό ονομάζεται οικογένεια»
H Οτάβα ενοχλήθηκε για την ρωσική απαγόρευση της προπαγάνδας για τις... μη παραδοσιακές σχέσεις
28.11.2022 | 09:32
Η ρωσική πρεσβεία στον Καναδά με καυστικά σχόλια απάντησε στην επίθεση της καναδικής κυβέρνησης Τριντό προς την Μόσχα, για το νέο ρωσικό ομοσπονδιακό νόμο που ποινικοποιεί τη διάδοση της προπαγάνδας LGBTQ στη Ρωσία.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «Υπάρχουν δύο φύλα, ο άντρας και η γυναίκα, μαζί με τα παιδιά αποτελούν την οικογένεια».
Οι Καναδοί πρέπει να κρατήσουν για τον εαυτό τους τις «ξένες» πεποιθήσεις τους, τόνισε η διπλωματική αποστολή το Σάββατο, υπενθυμίζοντάς τους ότι υπάρχουν μόνο δύο φύλα.
Ο νέος ρωσικός νόμος απαγορεύει την προπαγάνδα υπέρ των μη παραδοσιακών σχέσεων, την παιδεραστία και την αλλαγή φύλου και πέρασε από την Άνω Βουλή της Κρατικής Δούμας της Ρωσίας την Πέμπτη.
Θεωρείται ευρέως ως συνέχεια του νόμου του 2013 που απαγορεύει τη διάδοση υλικού LGBT μεταξύ ανηλίκων, επεκτείνει αυτή την απαγόρευση «τόσο σε ανηλίκους όσο και σε ενήλικες».