Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Τριτη 29 Νοεμβριου 2022


Η Κίνα συμφώνησε να αναδιαρθρώσει το χρέος της Κούβας και να της παράσχει νέες εμπορικές και επενδυτικές πιστώσεις μετά από μια συνάντηση στο Πεκίνο μεταξύ των ηγετών των δύο χωρών.


Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Αναδιάρθρωση του χρέους της Κούβας από την Κίνα

H Κίνα δώρισε επίσης 100 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσει την Κούβα να αντιμετωπίσει τις ελλείψεις βασικών αγαθών και την ενεργειακή κρίση.

Η Κίνα συμφώνησε να αναδιαρθρώσει το χρέος της Κούβας και να της παράσχει νέες εμπορικές και επενδυτικές πιστώσεις μετά από μια συνάντηση στο Πεκίνο μεταξύ των ηγετών των δύο χωρών.

Ο υπουργός Οικονομίας της Κούβας, Αλεχάντρο Γκιλ, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου καθώς επέστρεφε στην πατρίδα του από μια περιοδεία στην Αλγερία, τη Ρωσία, την Τουρκία και την Κίνα με τον πρόεδρο Μιγκέλ Ντίαζ-Κανέλ, δήλωσε ότι η Κίνα δώρισε επίσης 100 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσει τη χώρα να αντιμετωπίσει τις ελλείψεις βασικών αγαθών και την ενεργειακή κρίση που επιδεινώθηκε από τον τυφώνα Ίαν, ο οποίος έπληξε τη δυτική επαρχία Πινάρ ντελ Ρίο στα τέλη Σεπτεμβρίου.

«Θα βρούμε αμοιβαία αποδεκτές φόρμουλες για την τακτοποίηση και την αναδιάρθρωση των χρεών», δήλωσε ο Γκιλ. Η Κούβα ανέφερε ότι το εξωτερικό της χρέος ανέρχεται στα 19,6 δισεκατομμύρια δολάρια το 2019. Η Κίνα είναι ο σημαντικότερος εμπορικός εταίρος της Κούβας μετά τη Βενεζουέλα, αν και το εμπόριο έχει μειωθεί από πάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια το 2017 σε 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια πέρυσι, σύμφωνα με την κουβανική κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος Ντίαζ-Κανέλ ανέφερε ότι το χρέος βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας του με τον πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ, ο οποίος σύμφωνα με τον Ντίαζ-Κανέλ συμπάσχει με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Κούβα, δηλώνοντας ανέφερε ότι «πρέπει να βρεθεί λύση σε όλα τα προβλήματα με την Κούβα, ανεξάρτητα από το χρέος, το οποίο δεν μπορεί να είναι αυτό που περιορίζει την ανάπτυξη».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι χιλιάδες νεκροί εργάτες δεν είναι θέμα διαμαρτυρίας στο παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου στο Καταρ.

Η θέση της γυναίκας δεν είναι θέμα διαμαρτυρίας στο Καταρ.

ΜΟΝΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΤΙ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ Η ΤΡΑΝΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΩΣ 5 ΦΑΛΑΓΓΑ



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας για την αντιμετώπιση της οικογενειακής βίας.

Ρωτάει ο Κούλης αν οι βιασμένες γυναίκες κλείνουν ραντεβού για να πάνε να το καταγγείλουν στην αστυνομία…

Στέλνουν sms πρώτα μαλάκα κυριακοριούλη!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιατί απορείτε που οι Θεσσαλονικείς πιστεύουν στο Μετρό του Μητσοτάκη;

Εδώ πίστεψαν ότι η ΝΔ θα έβαζε βέτο στην ΕΕ για τη Βόρεια Μακεδονία.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άνοιξαν έναν σταθμό στη Θεσσαλονίκη, έβαλαν κι έναν σταματημένο συρμό μέσα και το έδειχναν στους ιθαγενείς, λέγοντάς τους ότι η πόλη τους απέκτησε επιτέλους μετρό. Και οι άνθρωποι πήγαιναν να το δουν σαν έκθεμα σε μουσείο, επειδή φυσικά δεν μπορούσαν σήμερα το πρωί να το χρησιμοποιήσουν για να πάνε στη δουλειά τους. Έδειχναν σαν έκθεμα το μέλλον, το οποίο δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα έρθει, είναι γνωστό ότι στη Θεσσαλονίκη ο λόγος που δεν έχει παραδοθεί ακόμα το μετρό είναι επειδή ήθελαν να καταστρέψουν ένα άλλο έκθεμα, κανονικό αυτή τη φορά, από αυτά του παρελθόντος, τα αρχαία της Βενιζέλου.

Βλέπω τις ουρές των θεσσαλονικεων που πήγαν να δουν τον σταθμό που άνοιξε για μια μέρα, έναν σταθμό που κάποτε ελπίζουν να βαρεθούν να βλέπουν, αφού θα παίρνουν κάθε μέρα το μετρό να πάνε στη δουλειά τους, κάποτε, στο απροσδιοριστο μέλλον. Και δεν ξέρω με ποιον να θυμωσω. Με όλους αυτούς τους ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν την κοροϊδία που παίζεται πάνω στην πλάτη τους, που πάνε και στοιβάζονται μέσα στο ακίνητο βαγόνι και βγάζουν σελφι; Με τη λίστα Πέτσα που δημοσιεύει τέτοιες φωτογραφίες της ντροπής; Ή με αυτή την κυβέρνηση, που εκμεταλλεύεται ψηφοθηρικα με τον πιο άθλιο τρόπο την λαχτάρα μιας πόλης για ένα απλό έργο υποδομής.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκεί ψηλά στο νόμο Καστοριάς υπάρχει ένας Δήμος, Άργος Ορεστικό τον λένε. Και σε αυτό το Δήμο κάνει κρύο, πολύ κρύο, ανάβουν τη θέρμανση τον Οκτώβρη και αν είναι τυχεροί τη σβήνουν τον Μάη. Και επειδή το ενεργειακό τους κόστος ήταν μεγάλο, άλλαξαν τις λάμπες σε led και όλες τις αντλίες και τους καυστήρες στα κτίρια. Έπεσαν 25% αλλά εξακολουθούσαν να μην μπορούν να ανταποκριθούν. 

Σκέφτηκαν λοιπόν εκεί οι άνθρωποι να κάνουν κάτι για να εξοικονομούν ενέργεια, να γλιτώνουν χρήματα και να σώζουν και τον πλανήτη όπως τους έλεγαν. 

Και να που το Γενάρη του 2019, ίδρυσαν μια ενεργειακή κοινότητα. Και όχι μόνο την ίδρυσαν πάρα ξεκίνησαν και να την δουλέψουν. Πήραν χρηματοδοτήσεις, από το ΕΣΠΑ, έφτιαξαν ένα υδροστρόβιλο που κινείται με την κίνηση του νερού του ποταμού για να παράγει ρεύμα για τα σχολεία και το Δημοτικό φωτισμό και να τους περισσεύει κιόλας να το μοιράσουν σε ευάλωτα νοικοκυριά. Πήγαν να το συνδέσουν στο δίκτυο τους λέει ο ΔΕΔΔΗΕ, αλτ. Το δίκτυο ειναι κορεσμένο, τουτέστιν προηγούνται άλλοι ιδιώτες παραγωγοί και όχι εσείς του Δήμου. 

Τι να κάνουν οι άνθρωποι, κάνουν νέες αιτήσεις στο ΕΣΠΑ, χρηματοδοτούνται και κάνουν όλα τα δημοτικά κτιρια, σχολεια κλπ μηδενικης κατανάλωσης. Μέχρι και πράσινο κολυμβητήριο μηδενικής κατανάλωσης έφτιαξαν. Παίρνουν αντλίες θερμότητας, χρησιμοποιούν συμπληρωματικά και βιομάζα για τις πολύ κρύες μέρες και περιμένουν να δουλέψουν

Αλτ, λέει πάλι ο ΔΕΔΔΗΕ, που πάτε εσείς με τη βιομάζα; δεν είπαμε ότι το δίκτυο είναι κορεσμένο; 

Βέβαια όταν έκαναν τις αρχικές αιτήσεις τους είχαν πει όλα εντάξει, γιατί αλλιώς δε θα μπορούσαν να προχωρήσουν, να πάρουν τα χρήματα και να φτιάξουν τα έργα, αλλά εντωμεταξύ, ήρθαν άλλοι ιδιώτες και καπάρωσαν με δικές τους αιτήσεις το δίκτυο. 

Ξανασκέφτονται από δω, από κει λένε θα σχεδιάσουμε ένα μεγάλο φωτοβολταϊκό πάρκο και θα φτιάξουμε δικό μας υποσταθμό. Ξεκινάνε ετοιμάζουν τα σχέδια, πηγαίνουν στον ΑΔΜΗΕ στο δίκτυο υπερυψηλής τάσης αυτή τη φορά, τους λέει ο ΑΔΜΗΕ, που πας βρε έρμε Καραμίχαλε και αυτό το δίκτυο κορεσμένο είναι. 

Μα πως είναι δυνατόν λένε οι άνθρωποι. Είναι, είναι τους λέει ο ΑΔΜΗΕ γιατί πρέπει να υπολογίσω τις ανεμογεννήτριες που θα φτιάξουνε οι ιδιώτες που έχουν πάρει άδειες και 5 φορές παραπάνω. Γιατί 5 φορές παραπάνω; γιατί οι ανεμογεννήτριες που χρησιμοποιούν οι λαμπροί επενδυτές στη χώρα μας είναι κάτι φτηνιάρικες (ασύγχρονες) που μπορεί να υπερφορτώσουν και να βραχυκυκλώσει το δίκτυο, γιατί οι καλές είναι ακριβές και δεν τις βάζουν. Και είναι σωστό να συνδέονται μόνο οι ιδιώτες; Σωστότατο. Άμα αρχίσει ο καθένας να εξοικονομεί ενέργεια και να παράγει μόνος του τι θα κάνουν οι ιδιώτες παραγωγοί; κλέφτες θα γίνουν; 

Και κάπου εκεί στο Δήμο Άργους Ορεστικού τους τελείωσε και η φαντασία και το κουράγιο και άρχισαν να λογαριάζουν ότι όχι μονο δε θα λειτουργήσουν τα έργα που με τοσο κόπο έκαναν αλλά θα πρέπει να επιστρέψουν πίσω και τα λεφτά. 

Και μετά άρχισαν να αναρωτιούνται. Που είναι η πράσινη ανάπτυξη που μας είπατε; που είναι ο κοινωνικός τομέας στην ενέργεια που θαρχοταν με τις ενεργειακές κοινότητες; που είναι ο ενεργειακός σχεδιασμός ; και για ποιον σχεδιάζετε αν υποθέσουμε ότι σχεδιάζετε; γιατί πρέπει πάντα να προηγούνται οι ιδιώτες και οι δημόσιοι φορείς όπως η Αυτοδιοίκηση να ρίχνονται στον κάλαθο των αχρήστων; To be or not to be; 

Αυτή είναι η πικρή μικρή ιστορία ενός μικρού Δήμου που πίστεψε ότι μπορεί να σώσει όχι όλο τον κόσμο αλλά έστω ένα τόσο δα μικρό μέρος του. Και άμα δεν πιστεύετε εμένα ακούστε και τον Δήμαρχο που τα λέει καλύτερα στο συνέδριο της ΚΕΔΕ. 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Καναδή ΥΠΕΞ - κατ' ομολογία λεσβία - εγκαλεί τον Ρώσο Πρέσβη, γιατί έγραψε στο τουίτερ "Οικογένεια είναι ο μπαμπάς, η μαμά και το παιδί"!
Καιρός να απολογηθούμε γιατί είμαστε γυναίκες ή άντρες ή κάναμε παιδιά και οικογένεια.
Δοκιμάσαμε άραγε το "άλλο φύλο"? Τι, όχι? Είμαστε οπισθοδρομικοί και πρέπει να το βουλώνουμε.
Εξ άλλου στα must της εποχής είναι οι LGDB αφενός, τα τάγματα των ναζί αφετέρου. Στην Ουκρανία πάνε χέρι χέρι και σιγά σιγά, πες το εθελοντισμός, πες το καταναγκασμός, εξαπλώνονται ανά την υφήλιο.
Σχολιο.- Η ΥΠΕΞ εγκαλεί τον πρέσβη γι αυτή την απλούστατη ανάρτηση!
Που είδατε τον εξαναγκασμό του Πρέσβη?
Αντιθέτως. Οι ίδιοι που εγκαλούν τον πρέσβη, χρηματοδοτούν τους ναζί.
Ξεκάθαρα!
Σχολιο.- όσο και να εργαστούν σεξουαλικώς, παιδιά δεν κάνουν οι γκέι αναμεταξύ τους.
Είναι πολύ απλό.
Και στην τελική κανείς στρέϊτ δεν επιβάλλει σε κανέναν γκέι το τι θα κάνει.
Ας κάνει ότι γουστάρει.
Μακριά από την οικογένεια μας και τα παιδιά του κοσμάκη για να μην έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα.
Είναι πολύ απλό.
Οι γκέι εφόσον δεν μπορούν να κάνετε παιδιά, να μην ζητάτε κιόλας να γίνεται γονείς.
Κάποιος που δεν κόπιασε για κάτι δεν δικαιούται να το απολαμβάνει κιόλας.
Σχολιο.- Οι Ναζί Λοατκι είναι μέσα στην Αμερικάνικη βουλή, σε αξιώματα πλέον μέσα στον στρατό των ΗΠΑ και του Νάτο.
Έχουν γίνει ως και ναύαρχοι.
Μην μας λέτε τώρα αηδίες.
Σχολιο.- μονο που δεν ειναι ετσι τα πραγματα !! Ειναι στην κυριολεξια οπως τα περιγραφει το αρχικό κείμενο !! Αποδειξη ? Ο τυπος που μπουκαρε στο γηπεδο προχθες ..ταχα μου οτι νοιαζοταν για τα δικαιωματα των gay στο ...Ιραν ..φορουσε μπλουζα υπερ των ΝΑΖΙ στην Ουκρανια !!! Οτι ακριβως δηλαδη τις ΗΠΑ και την πολιτικη τους !!
Σχολιο.- ειναι γνωστό ότι οι ναζί εκτιμούν και αποδέχονται τους ΛΟΑΤΚΙ.
Και κάνουν οτι βολευει τις ΗΠΑ ..
Σχολιο.- Ως προς το ζήτημα του να έχουν αυτές οι ομάδες παιδιά, πολύ φοβάμαι για τα αρνητικά αποτελέσματα στα ίδια τα παιδιά από παρόμοιες επιλογές.
Σχολιο.- Δηλαδή τι είναι ανωμαλία αν δεν είναι η ομοφυλοφιλία;
Ειλικρινά τώρα πείτε μας.
Πως μεγαλώνετε παιδιά χωρίς μητρικό ή χωρίς πατρικό πρότυπο;
Μας έχουν πρήξει τα ούμπαλα οι ψυχίατροι και οι χορηγούμενες σελίδες για το πρότυπο που έχασε το παιδί της μαμάς και πως όλα του τα προβλήματα ξεκινούν από αυτό.
Αλλά δεν θα το αναλύσουμε τώρα δεν είναι η ώρα.
Όταν έχεις ένα παιδάκι με δύο γονείς άντρα άντρα, τι πρότυπο θα του δώσετε;
Να πάει με γυναίκα ή με άντρα;
Είτε είναι κορίτσι είτε αγόρι.
Ποιος σας τα έμαθε αυτά;
Σχολιο.- της γενιάς μας; Καμιά σχέση με τη "γενιά" δεν έχουν τα πρότυπα που ανέφερα. Επίσης από πού κι ως πού το δίλημμα είναι "γκέι αγαπησιάρης" - "βίαιος στρέιτ πατέρας"; Δεν τ' αφήνετε αυτά; ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ.
Σχολιο.- συγγνώμη, οι γκέι δε δέρνονται αναμεταξύ τους; Μην τρελαθούμε εντελώς. Αυτό μας έλλειπε να κάνουμε συγκρίσεις μεταξύ ανδρόγυνων σε κατάσταση κτηνωδίας και των γκέι σε κατάσταση κτηνωδίας.
Σχολιο.- παλιά ναι, ζούσαν σε κατάσταση τρομοκρατίας. Τώρα καμιά τρομοκρατία δεν υπάρχει εναντίον των γκέι, τουλάχιστον στον δυτικό κόσμο - αν μιλήσουμε για το Ιράν ή τη Σαουδική Αραβία, αλλάζει το πράγμα. Αντίθετα, στην "πολιτισμένη Δύση" τα λοάτκι επιθετικά λόμπι επιδίδονται εκείνα σε τρομοκρατία (όχι όλοι όσοι είναι γκέι, τα επιθετικά λόμπι διευκρινίζω).
Σχολιο.- Να σου πω πως οι πατεράδες και οι μανάδες που τόσα χρόνια στο αστικό κράτος μεγαλώνουν παιδιά σε στρέιτ οικογένειες...
Αυτό που έφταιξε δεν ήταν η οικογένεια...
Αλλά το αστικό κράτος.
Και καποιοι λένε τώρα να αλλάξουμε τον τύπο της οικογένειας αλλά όχι το αστικό κράτος.
Μήπως θα έπρεπε να μιλήσει κάποιος άλλος που γνωρίζει περισσότερα στους γονείς για το κράτος και όχι για τα παιδιά τους;
Μια χαρά είναι τα παιδιά της σημερινής οικογένειας και οι γονείς όλοι.
Το κράτος μας είναι ένα εκμεταλλευτικό, αστικό, άδικο κράτος που κάτι λαμόγια νοιάζονται μόνο για το κέρδος τους και πως θα βάλουν στο χέρι την αναπαραγωγική διαδικασία του κοσμάκη για το κέρδος τους και μόνο.
Και στην τελική ένα αστικό κράτος που σκοτώνει το 99% του παγκόσμιου πληθυσμού...
Τι κέρδος έχει να νοιάζεται με τόσο σθένος για τα δικαιώματα μίας μειοψηφίας του 1% όπως είναι οι γκέι;
Θες δύο τα εκατό;
Μειοψηφία είναι.
Γιατί παγκόσμια ο καπιταλισμός νοιάζεται και βγάζει νόμους για να προστατευθεί η γκέι κοινότητα;
Εδώ δεν έκανε ποτέ τίποτα καλό για κανέναν άνθρωπο όσα χρόνια είναι κοινωνικό οικονομικό σύστημα.
Τώρα το έπιασε ο οίστρος;
Δεν βλέπετε ο προμοτάρισμα στην συγκεκριμένη κοινότητα και τα δισεκατομμύρια που ρέουν αφειδώς για την διαφήμιση του;
Θα έριχνε τόσο χρήμα ο παγκόσμιος καπιταλισμός σε κάτι που δεν θα είχε κέρδος για αυτόν;
Άσε τώρα τις ψυχούλες να λένε και να μιλάνε για αγάπη.
Με τον κάθε ανώμαλο εδώ μέσα που θέλουν να νομιμοποιήσουν τους παιδοβιαστές.
Σχολιο.- Τα παιδιά "που θα κάνετε"  σκέπτομαι. Βέβαια, για να γίνουν παιδιά, χρειάζεται να μην είναι όλοι γκέι, όπως θέλετε.
Σχολιο.- το παιδί μου ΡΕ
Και σε λέω ΡΕ για να μάθεις και να διαβάζεις και να μιλάς.
Το παιδί το δικό μου και του καθενός...
Αν γεννιόταν γκέι θα το προστάτευα.
Αλλά αν πρόκειται να μου έρθει η λοάτκι κοινότητα και να δείξει στο παιδάκι μου στα 7 του και στα 10 του την δήθεν τάχα μου επιλογή να γίνει γκέι...
Ενώ γεννήθηκε αγόρι ή κορίτσι...
Θα κατεβάσω την καραμπίνα και θα την βάλω σε όποια τρύπα βρω.
Είμαι κατανοητός παλικαράκο μου;
Ή επίτηδες δεν καταλαβαίνεις;
Σχολιο.- οι γκέι δεν είναι ανώμαλοι και ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στις σεξουαλικές επιλογές του αλλά η προώθηση εκβιαστικά της ομοφυλοφυλίας από τα επιθετικά λόμπι που ανέφερα καθώς και η προσπάθεια να "διαπαιδαγωγηθούν" τα παιδιά στα πρότυπα της λοάτκι κοινότητας είναι χειρότερα από ανωμαλία. Η φύση φτιάχνει εδώ και εκατομμύρια χρόνια ένα ποσοστό γκέι συνανθρώπων μας, αυτό είναι σεβαστό. Δεν είναι όμως καθόλου σεβαστό να εκβιάζονται ανήλικα παιδιά και έφηβοι/έφηβες να γίνουν γκέι με το ζόρι από τα επιθετικά λόμπι που προανέφερα. Να ξέρουν πάντως ότι αυτός ο εκβιασμός θα φέρει και την αντίδραση και θα γυρίσει εναντίον τους.
Σχολιο.- Έχουμε την οικογένεια που θέλουμε, ένας άντρας με γυναίκα και παιδιά ... πρέπει να απολογηθουμε γι'αυτό? Ας έχει ο καθένας οποία συνύπαρξη θέλει.. χωρίς να εγκαλει τον άλλον ..
Σχολιο.- Δεν δικαιούται κανείς να υιοθετεί παιδιά από όλους αυτούς.
Δεν είναι δικά τους.
Ας κόπιαζαν να τα έκαναν.
Αλλά πουλί πουλί και πιπί πιπί παιδί δεν γίνεται.
Δεν θα καταστρέψουν την νορμάλ οικογένεια για να το γυρίσουμε τώρα στις ανώμαλες
Γιατί ανώμαλες είναι αυτές οι οικογένειες των γκέι.
Σχολιο.- Κατευθυνομενος δκαιωματισμος της πλάκας από τη ναζιστική δύση
Σχολιο.- Μπήκαμε σε νέα εποχή λένε και έχουνε ανέβει σε άλλο level λένε. Η πολιτική πια περιορίζεται στα δικαιώματα αποκλειστικά του κώλου.
Σχολιο.- Στην Γερμανία λένε ότι έχουν νομιμοποιήσει και την κτηνοβασία...Σε λίγο θα θεωρείτε και αυτό φυσιολογική πράξη. Θα μπορεί κάποιος να ζει με ένα ζώο σε διαμέρισμα. Σαν οικογένεια...
Σχολιο.- Τα πετ σίτι πριν χρόνια ήταν ανύπαρκτα.
Τώρα οι άνθρωποι στο τεράστιο ποσοστό τους έχουν ζωάκια.
καλά κάνουν.
Αν όμως τα έχουν για να αντικαταστήσουν τις σημερινές οικογένειες και τις σημερινές σχέσεις τις ανθρώπινες όπως ίσχυαν ως σήμερα...
Δεν κάνουν καλά.
Και έχουμε όλοι μας το δικαίωμα να μιλήσουμε.
Γιατί ο άνθρωπος δεν είναι μόνο ατομικό όν.
Είναι και κοινωνικό.
Και το τι κάνει στο κρεβάτι του και πόσο ανώμαλος είναι εκεί..>
Το βγάζει και στην κοινωνικοποίηση του.
Και αν εμένα ή τον όποιον με ενοχλεί με την συμπεριφορά του...
Έχω δικαίωμα και να μιλήσω και να επέμβω.
Εϊναι απλά τα πράγματα.
Το κορμί μας το κάνουμε ότι θέλουμε όταν δεν βλέπει κανείς.
όταν όμως κυκλοφορούμε δημόσια δεν τσιτσιδωνόμαστε στα γκέι πράιντ στις λεωφόρους της πόλης.
Γιατί αν αποφασίσουμε και μεις οι στρέιτ να το κάνουμε αυτό...
θα αρχίσει μάχη μετά.
Άντε με όλους τους ανώμαλους που μπλέξαμε.
Σχολιο.- Όλοι αυτοί "οι δικαιωματιστές" μόνο τα δικαιώματα του σεξουαλικου προσανατολισμού τους ενδιαφέρουν. Δεν είδα ποτέ να υπερασπίζονται το δικαίωμα του άνεργου στην εργασία, το δικαίωμα του φτωχού στην αξιοπρεπή ζωή, το δικαίωμα στην υγεία, την παιδεία, στην απεργία κ. ο. κ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ;
-Εμμανουήλ Φράγκος - Κτηνίατρος - Ευρωβουλευτής, Κόμμα: Ελληνική Λύση
-Λευτέρης Νικολάου – Αλαβάνος - Χημικός – Ευρωβουλευτής ΚΚΕ,
-Κώστας Παπαδάκης - ΤΕΙ, Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας, Ευρωβουλευτής, Κόμμα: Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας
-Άρης Σαπουνάς: Υποψήφιος του Κασιδιάρη λέει ψέματα ότι δήθεν ο ευρωβουλευτής του Βελόπουλου ψήφισε υπέρ της ακύρωσης του παράνομου τουρκολιβυκου μνημονίου. Τελικά πόσο έλληνες είναι αυτοί του Κασιδιάρη;
Οι υπόλοιποι ευρωβουλευτές προδώσαν την Ελλάδα και ψήφισαν υπέρ του τουρκολυβικού μνημονίου γιατί έτσι προστάζαν οι αμερικάνοι και οι ευρωενωσίτες!! Ντροπή τους να μη πατήσουν στην Ελλάδα!!
Σχολιο.- στο σχεδιο για το τουρκολιβικο μνημονιο ειχε και αρκετα αλλα που ξεπλεναν τον ρολο των ηπα στην λιβυη και δεν μπορουσαν να ψηφιστουν ξεχωριστα ... Για αυτο η ψηφος του κκε που φυσικα ξεχασε να αναφερει ο Καιριδης και οσοι αλλοι τρεξανε να βγαλουνε χολη για την σταση του κκε....
Σχολιο.- Αυτες ειναι αθλιότητες Καιρίδη,..  ειναι παγιδα...
«Οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ ψήφισαν ΚΑΤΑ της έκθεσης του Ευρωκοινοβουλίου που καταδικάζει το τουρκο-λιβυκό μνημόνιο». Αυτά ανέφερε σε ανάρτησή του στο «twitter» ο καθηγητής και βουλευτής της ΝΔ Καιρίδης... Για δες που ο καθηγητής της ψευδολογίας πάει να βγει κι από πάνω... Λες και δεν ξέρει ότι το ΚΚΕ καταψήφισε το ψήφισμα - ξέπλυμα στο σημερινό χάρβαλο της Λιβύης, που οδήγησε στο τουρκο-λιβυκό σύμφωνο.
Η κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη χώρα είναι όλη δημιούργημα της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, που βομβάρδισαν και διαμέλισαν τη Λιβύη, φέρει φαρδιά - πλατιά την υπογραφή και στήριξη της ΝΔ! Λες και δεν ξέρει ότι το ψήφισμα ήταν ενιαίο και δεν επέτρεπε ξεχωριστή ψήφο για το τουρκο-λιβυκό σύμφωνο, ενώ γνωρίζουν και οι πέτρες ότι το ΚΚΕ στην Ευρωβουλή ψηφίζει ΥΠΕΡ στην καταδίκη του. Μαζέψτε τον...
Σχολιο.- Θα ψήφιζε το ΚΚΕ κοινό ψήφισμα με αυτούς που κατέστρεψαν την Λιβύη και τώρα για επιμέρους σημεία τάχα ανησυχούν



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καλά υπάρχει ακόμα κόσμος που φοβάται τους ανεμφολίαστους;;;
Φοβούνται αυτοί που καναν 4 δόσεις και κολλήσαν 3 φορές... !!!Wtf??



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ 
ΤΗ «ΛΟΥΛΟΥΔΑΤΗ» ΣΒΑΣΤΙΚΑ  ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ APEC ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΒΑΜΠ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΛΟΓΟ
ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΑΦΕΛΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ) ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΗ ΩΣ ΔΥΣΗ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ / ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ & ΤΟ ΠΙΟ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ !
80.000.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ 
( & συνεχίζουν να την χάνουν ακόμη και σήμερα ) 
ΤΟ ΤΑΜΠΟΥ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ! 
ΟΣΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ …
ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ 
«ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ» …
ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ, ΠΟΤΕ ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ 
Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ 
ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ 
ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕ
ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ 
ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ 
ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ; 
ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΖΟΜΠΙΑΑΑΑΑ




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ποιό από τα τέσσερα παρακάτω ( μέτρα) πιστεύετε ότι " κατατρόπωσαν" τον κορονοιο....;
( Λέμε τώρα!)
Α) Κλείσιμο μουσικής στα μπαράκια
Β) Απαγόρευση άθλησης σε ανοιχτούς χώρους 
Γ) Μασκοφορία στους εξωτερικούς χώρους...(και συγκεκριμένα μόνος σε εξωτερικό χώρο)
Δ) Το κλάμα του Τσιόδρα
Ε) ( Bonus) η " Επιχείρηση Ελεθερία"...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν ήταν χτύπημα της μοίρας. Ήταν χτύπημα από τις mRNA ενέσεις, φοβάμαι. Δυστυχώς.
28 Νοεμβρίου 2021 
"Ήταν η γυναίκα που όταν η Χρυσή Αυγή της έστειλε λουλούδια για τον θάνατο του άντρα της εκείνη τους τα γύρισε πίσω και δεν δέχτηκε ούτε να τους μιλησει.
Η γιατρός Σιμόνα Βιρτζίλι έφυγε από τη ζωή μετά από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.
Ο Πύργος και η Ηλεία αποχαιρετούν τη γυναίκα που κλήθηκε να καλύψει στα παιδιά της, το κενό του πατέρα τους…
Αργά το βράδυ της Πέμπτης (25-11-2021), έφυγε από τη ζωή στο σπίτι της στον Πύργο, η Σιμόνα Βιρτζίλι, κόρη της φαρμακοποιού Τριανταφυλλιάς Νικολοπούλου που διατηρούσε για χρόνια το φαρμακείο της στην πλατεία Ιατρίδη και τα τελευταία δύο χρόνια στην αρχή της οδού 28ης Οκτωβρίου.
Η πνευμονολόγος – φυματιολόγος/εντατικολόγος, Διευθύντρια της ΜΕΘ του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν στην Αθήνα, το τελευταίο διάστημα έδωσε μια άνιση μάχη με τον καρκίνο, που γνώριζε μέσα από το ερευνητικό της έργο ως γιατρός. Ήταν άλλο ένα χτύπημα της μοίρας, όμως η διακεκριμένη επιστήμονας, επέδειξε γενναιότητα, ακόμα και όταν η κατάστασή της επιδεινώθηκε. Το τελευταίο διάστημα είχε επιστρέψει στον Πύργο για να βρίσκεται κοντά στη μητέρα της, μαζί με τα παιδιά της.
Η Σιμόνα ήταν ένας άνθρωπος που πάλευε. Πάλεψε για την καριέρα της ως επιστήμων, πάλεψε για να σώσει συνανθρώπους μας στη ΜΕΘ ως γιατρός, πάλεψε με τα τραγικά γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή της. Στάθηκε όρθια σε στιγμές που άλλοι θα είχαν λυγίσει. Στήριξε τα παιδιά της και ήταν μάνα και πατέρας για αυτά. Στήριξε την οικογένειά της που ζούσε μαζί της δύσκολες καταστάσεις. Στάθηκε απέναντι στον θάνατο, τον κοίταξε κατάματα και έφυγε όρθια…
Η δολοφονία του Μανώλη Καντάρη και ο Γολγοθάς τη Σιμόνα.
Τα ξημερώματα της Τρίτης 10 Μαΐου 2011, περίπου στις 05.00 το πρωί ο Μανώλης και η Σιμόνα ετοιμάζονταν να φύγουν από το σπίτι τους στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Φυλής για το μαιευτήριο. Ο Μανώλης πήγε να φέρει το αυτοκίνητο τους από το πάρκινγκ για να φύγουν μαζί με τη Σιμόνα και τη μητέρα της.
Στο δρόμο δύο Αφγανοί και ένας Πακιστανός, επιτέθηκαν στο Μανώλη με σκοπό να τον ληστέψουν και να του αποσπάσουν μια βιντεοκάμερα που είχε μαζί του. Τον μαχαίρωσαν και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο. Ο Μανώλης δολοφονήθηκε λίγη ώρα πριν έλθει στη ζωή η κόρη του Εμμανουέλα, το δεύτερο παιδί από το γάμο του με τη Σιμόνα. 
Δολοφονήθηκε για μια κάμερα, με την οποία ήθελε να τραβήξει τη στιγμή της γέννησης της κόρης του, μια κάμερα που αργότερα πουλήθηκε στο Μοναστηράκι για 120 ευρώ.
Οι δύο γυναίκες που αντιλήφθηκαν την χρονική καθυστέρηση στο να έρθει να τους πάρει ο Μανώλης, κατέβηκαν στο δρόμο. Το σοκ που υπέστησαν από τα όσα αντίκρισαν ήταν ισχυρότατο. Στο ασθενοφόρο όπου μεταφέρθηκε για το μαιευτήριο γνωρίζοντας ότι ο σύζυγός της ήταν νεκρός, έλαβε και την απόφαση να δώσει το όνομά του στην κόρη τους που θα ερχόταν σε λίγο στη ζωή.
«Εκείνη τη στιγμή προείχε να προστατεύσω κάποιον που ήταν πολύ πιο αδύναμος από εμένα και ερχόταν στη ζωή. Γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισα ότι έπρεπε να προσπαθήσω να διατηρήσω την ψυχραιμία μου, να φτάσω εκεί που έπρεπε και με κάποιον τρόπο να επικοινωνήσω και να ζητήσω να ενημερωθούν κάποιοι πρώτοι συγγενείς και φίλοι» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο παρελθόν.
Σύμφωνα με το ilialive.gr, η Σιμόνα Βιρτζίλι ήταν Διευθύντρια ΜΕΘ του Eρρίκος Nτυνάν Hospital Center τον τελευυαίο χρόνο. 
Νωρίτερα για τέσσερα χρόνια ήταν Αναπληρώτρια Επιστημονική Διευθύντρια της ΜΕΘ του νοσοκομείου, ενώ από το 2007 ήταν Επιστημονική Υπεύθυνος της ΜΕΘ. Ακόμα ήταν συντονίστρια στην Επιτροπή Μεταμοσχεύσεων Οργάνων του ίδιου νοσοκομείου."
Σχολιο.-  Προφανώς εν-βόλι, εφόσον είχε τέτοια θέση στο νοσοκομείο.
Δεν αναρωτιέται κανείς σας για τη συσχέτιση του καρκίνου με τη φόλα?



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



όλοι κάτω στο υπουργείο υγείας
Κάλεσμα συμμετοχής στη στάση εργασίας για το “νομοσχέδιο-έκτρωμα” για τη Δευτεροβάθμια περίθαλψη, απαευθύνει ο ΣΥΠΑ. Η στάστη εργασίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου από τις 12 έως τη λήξη του ωραρίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας ενώνει τη φωνή του με τους νοσοκομειακούς γιατρούς (αποφάσισαν 24ωρες απεργίες στις 28 & 29 Νοεμβρίου και την 1η Δεκεμβρίου) και συμμετέχει στην προκηρυγμένη στάση εργασίας την Πέμπτη 1η Δεκέμβρη, για την υπεράσπιση του δικαιώματος του λαού στην Δωρεάν Υγεία!
Το νομοσχέδιο -η συζήτηση του οποίου αναμένεται να ξεκινήσει την Πέμπτη- με τον ψευδεπίγραφο τίτλο: «Δευτεροβάθμια περίθαλψη, ιατρική εκπαίδευση, μισθολογικές ρυθμίσεις για τους ιατρούς και οδοντιάτρους του Εθνικού Συστήματος Υγείας και λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας», επιχειρεί να καταργήσει το καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης των γιατρών του ΕΣΥ, προκηρύσσοντας θέσεις μερικής απασχόλησης για νοσοκομειακούς γιατρούς, οι οποίοι θα διατηρούν το δικαίωμα απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα.
Αντί για μαζικούς μόνιμους διορισμούς ιατρονοσηλευτικού προσωπικού, προκειμένου να καλυφθούν τα 30.000 κενά, αντί για γενναίες αυξήσεις στους μισθούς τους, αντί για μέτρα που θα βελτιώνουν τις απαράδεκτες και επικίνδυνες συνθήκες που βιώνουν εργαζόμενοι και ασθενείς εξαιτίας της τραγικής υποστελέχωσης και των ελλείψεων σε σύγχρονο εξοπλισμό, αντί για διαμόρφωση όρων και προϋποθέσεων σύγχρονης άσκησης του ιατρικού λειτουργήματος μέσα στα δημόσια νοσοκομεία, η κυβέρνηση με το νέο αυτό νομοσχέδιο «λαιμητόμο» βαθαίνει ακόμη περισσότερο την εμπορευματοποίηση του πολυτιμότερου αγαθού της υγείας και επιχειρεί να ρίξει τους ασθενείς βορά στα κοράκια της ιδιωτικής υγείας, που όλες και όλοι «θαυμάσαμε» τον παρασιτικό ρόλο που έπαιξαν -χωρίς την παραμικρή συμβολή στην προάσπιση της Δημόσιας Υγείας-, ιδιαίτερα στα χρόνια της πανδημίας…
Με το νομοσχέδιο αυτό ο λαός σπρώχνεται στον μονόδρομο του μεγαθηρίου της ιδιωτικής Υγείας, αφού η αναμονή για ένα χειρουργείο, ένα απλό ραντεβού ή μία απλή απεικονιστική εξέταση, διαρκεί μήνες ή και χρόνια.
«Θέλεις να χειρουργηθείς; 
Στο νοσοκομείο έχει μεγάλη αναμονή, πάμε σε μία ιδιωτική κλινική» ή «θέλεις επανεξέταση; Κλείσε ραντεβού στο 1535, αν δεν βρεις ή βιάζεσαι, έλα στο ιδιωτικό μου ιατρείο»!
Αυτοί είναι κάποιοι διάλογοι από το προσεχές μέλλον, εάν περάσει αυτό το νομοσχέδιο, που πραγματικά θυμίζουν την κινηματογραφική ατάκα: «τα λεφτά σου ή τη ζωή σου»…
Γιατί ακριβώς η κυβέρνηση δίνει την «ελευθερία» και την «επιλογή» του αμερικάνικου μοντέλου να «επιλέξεις» να πεθάνεις από αρρώστια ή να πεθάνεις από το κόστος της περίθαλψης, μιλώντας προκλητικά για «τσιγκουνιά» του λαού που του έχουν τσακίσει τους μισθούς και χρυσοπληρώνει την ακρίβεια και την εκτίναξη του κόστους ζωής.
Αυτή η πολιτική όμως δεν νομιμοποιεί το «φακελάκι», που τάχα η κυβέρνηση θέλει να καταπολεμήσει;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer καταδικάστηκε από ρυθμιστικές αρχές για «παραπλανητικές» δηλώσεις σχετικά με τα παιδικά εμβόλια
Ο Δρ Μπουρλά ισχυρίστηκε ότι οι νέοι ηλικίας πέντε έως 11 ετών επωφελήθηκαν από τον εμβολιασμό, αλλά ο φαρμακοφύλακας είπε ότι τα σχόλια παραπλάνησαν το κοινό
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer έχει κατακριθεί από τη φαρμακοβιομηχανία του Ηνωμένου Βασιλείου για «παραπλανητικές» δηλώσεις σχετικά με τα παιδικά εμβόλια, μπορεί να αποκαλύψει η Telegraph. 
Ο Δρ Άλμπερτ Μπουρλά χρησιμοποίησε μια συνέντευξη στο BBC τον περασμένο Δεκέμβριο για να ισχυριστεί ότι «δεν έχω καμία αμφιβολία στο μυαλό μου ότι τα οφέλη, εντελώς, είναι υπέρ» του εμβολιασμού των νέων ηλικίας πέντε έως 11 ετών κατά του Covid-19 . 
«Εξαιρετικά προωθητικό χαρακτήρα»
Η καταγγελία ισχυριζόταν ότι οι παρατηρήσεις του Δρ Μπούρλα σχετικά με το εμβόλιο για τα παιδιά ήταν «ατιμωτικά παραπλανητικές» και «εξαιρετικά προωθητικές», υποστηρίζοντας ότι παραβίαζε αρκετές ρήτρες του κώδικα πρακτικής της Ένωσης Βρετανικής Φαρμακευτικής Βιομηχανίας (ABPI). 
«Απλώς δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι υγιείς μαθητές στο Ηνωμένο Βασίλειο διατρέχουν σημαντικό κίνδυνο από τον ιό SARS COV-2 και το να υπονοείται ότι βρίσκονται είναι επαίσχυντα παραπλανητικό», είπαν. 
Τον Σεπτέμβριο του 2021, η Μικτή Επιτροπή Εμβολιασμού και Ανοσοποίησης (JCVI), είχε συμβουλεύσει κατά της μαζικής ανάπτυξης για παιδιά ηλικίας 12-15 ετών , λέγοντας ότι το «περιθώριο οφέλους» «θεωρήθηκε πολύ μικρό» και αναφέροντας τον χαμηλό κίνδυνο για την υγεία. παιδιά από τον ιό.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κυριάκος Μητσοτάκης
Υπάρχει πρόβλημα, κλινικό. Κραυγάζει. Κι εσείς κοροϊδεύετε, "γ@μιέσαι" και τέτοια... Έχουμε όλοι καταλάβει την επικινδυνότητα; Ένας διανοητικά βλαμμένος ρουφιάνος είναι ακόμα χειρότερος από έναν συνειδητό ρουφιάνο. Ο δεύτερος έχει επίγνωση των πράξεών του, μπορεί και να αλλάξει γνώμη ή ακόμα και να μετανοιώσει κάποτε. Ο πρώτος αποκλείεται. Η συγκεκριμένη τραγωδία δεν αφορά μόνο την αποικία. Διεθνώς, η ψυχοπαθολογία από τη μία και ο εξαιρετικά χαμηλός δείκτης νοημοσύνης από την άλλη, αποτελούν κοινό τόπο των εγκληματιών υπαλληλίσκων του WEF.
Στο ζητούμενο: για το καθεστώς που διαχειρίζεται αυτός ο επικίνδυνος βλάξ δουλεύουν τα Hoaxes. Ακραία λογοκρισία, παραπληροφόρηση, διασπορά ψευδών ειδήσεων και απόκρυψη στοιχείων. Για τα Hoaxes δουλεύει και ένας ανάλογος βλάξ, ο τραγελαφικός χαφιές Αρχοντής Στάμος. Στην... "επιστημονική" σελίδα του, πριν λίγες μέρες, απαίτησε από τον Δικηγορικό Σύλλογο Ιωαννίνων να διαγράψει ένα συγκεκριμένο μέλος του, την Πένη Παπαϊωάννου. Επειδή στο προφίλ της η Πένη (Penny Papaioannou) επιτίθεται μετωπικά και δημοσίως στον "ιατρικό" υπόκοσμο και σε όλους όσους προωθούν και προπαγανδίζουν τα επικίνδυνα μεταλλαξιογόνα σκευάσματα της Pfizer και της Moderna στους πελάτες τους, και ιδίως σε παιδιά. Και το κάνει μεθοδικά, συντάσσοντας τα κείμενά της με αμείλικτο τρόπο, ξοδεύοντας χρόνο μαχόμενη για την στοιχειώδη αποκατάσταση της λογικής και της ανθρωπιάς. Ενοχλητικό. Πολύ ενοχλητικό. Αυτό είναι βέβαια τίτλος τιμής για την συντάκτρια τέτοιων δημοσίων επιθέσεων, αλλά πού να το αντιληφθούν οι συγκεκριμένοι χαφιέδες! Εδώ δεν αντιλαμβάνονται το τι σηματοδοτεί το όνομα της ίδιας τους της σελίδας: The Mad Scientist (!!!) βάφτισε την ασυνάρτητη προπαγάνδα του αυτός ο κρετίνος. Ο φιλο-Ναζισμός και ο χαφιεδισμός μπορεί ενίοτε να καμουφλάρονται. Η άγνοια και η εξαιρετικά μειωμένη αντιληπτική ικανότητα, ποτέ! Ποιον εννοεί ο ανυποψίαστος αυτός βλάξ; "Παράφρων Επιστήμονας" ήταν ο Μένγκελε, πχ. Ή ο Φράνκενστάιν, λογοτεχνικά. Δεν αντιλαμβάνεται ότι πυροβολεί τα πόδια του; Δεν υπάρχει κάποιος από τους ιδιοφυείς οπαδούς του να του επισημάνει το μέγεθος της μαλακίας που έχει διαπράξει; Την απίστευτη ειλικρίνεια του τίτλου; Δεν υπάρχει. Διότι, προφανέστατα, οι εναπομείναντες καταναλωτές τέτοιων σελίδων είναι εξίσου κρετίνοι με τους συντάκτες τους. Εξίσου ανύπαρκτοι πολιτισμικά. Όσοι δεν έχετε μπλοκαριστεί ήδη (προσωπικά του έστειλα δύο κείμενα-βόμβες και με διέγραψε πανικόβλητος) κλείστε τη μύτη σας και κάντε μια επίσκεψη στον υπόνομο του The Mad Scientist. Μην πάτε με άδεια χέρια.
Να πληροφορήσουμε τα Hoaxes γενικότερα, ότι νομικά είναι συνεργοί σε διάπραξη κακουργημάτων. ΔΕΝ θα γλυτώσουν.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ενας Ουκρανός ακτιβιστής, από την γκέι κοινότητα της χώρας του, μπήκε, χθες, στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης Πορτογαλίας-Ουρουγουάης στο γήπεδο, για να διαδηλώσει τις σεξουαλικές προτιμήσεις του, συνδυάζοντας τες με την σωτηρία της Ουκρανίας, στο μπλουζάκι του.
Σε κάποια άλλη αναμέτρηση, οι οπαδοί της Ισπανικής Εθνικής σήκωσαν την σημαία των χιτλερικών ταγμάτων του Αζόφ.
Κατά τ΄άλλα, αυτό ονομάζεται "ποδοσφαιρική διοργάνωση".
Την ίδια ημέρα, στο Υπουργείο Εξωτερικών του Καναδά κλήθηκε ο εκεί Ρώσος πρέσβης να δώσει εξηγήσεις, γιατί ανέβασε στο τουίτερ την φράση "οικογένεια αποτελούν ο μπαμπάς, η μαμά και το παιδί". Το τουίτ κρίθηκε "εξαιρετικά ομοφοβικό και απαράδεκτο". Η υπουργός Εξωτερικών του Καναδά Πασκάλ Σεν Ονγκέ που, κατά δήλωσή της, είναι λεσβία, ανέφερε ότι "η Ρωσική ομοφοβική προπαγάνδα δεν είναι ευπρόσδεκτη στον Καναδά", Απαντώντας η Ρωσική πρεσβεία τη συμβούλεψε "να σκεφτεί πώς γεννήθηκε".
Ας δούμε τώρα ένα εφιαλτικό, για τα προ εικοσαετίας δεδομένα των κοινωνιών,, ανάπτυξης του θέματος των LGBT.
Στο Σικάγο παίζεται, τώρα, ένα θεατρικό έργο του Αμερικανού θεατρικού συγγραφέα Bruce Norris με τον τίτλο "Downstate".
Το κοινό σχηματίζει ουρές, για να το δει και ο Τύπος εκφράζει την ευχαρίστηση του και τις καλές του κριτικές.
Η υπόθεση αναφέρεται, στην δύσκολη μοίρα και στη δύσκολη ζωή των παιδεραστών. Αναφέρει ότι είναι απλοί άνθρωποι, αλλά λόγω των σεξουαλικών τους προτιμήσεων, διώκονται από την κοινωνία, καταπιέζονται και αυτό είναι πολύ άδικο. Τα ανθρώπινα δικαιώματα παραβιάζονται και η καθολική ισότητα απουσιάζει, καθώς υπάρχει μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων που δεν έχουν το δικαίωμα να εκφραστούν και να εκπληρώσουν τις βαθύτερες επιθυμίες τους.
Αν δεν με πιστεύεται γκουγκλάρετε! Ακόμα και στα Αγγλικά.
Δεν μιλάμε, πλέον, για μία "διαδήλωση περηφάνειας", αλλά για το άνοιγμα μιας μπουκαπόρτας, προς την νομιμοποίηση μιας άλλης, πραγματικά τρομερής διαστροφής. Και για να είμαι ειλικρινής, η κοινή λογική αρνείται να το καταλάβει αυτό.
Αλλά η διαδικασία έχει ξεκινήσει και βρίσκεται ήδη σε πλήρη εξέλιξη. Αυτοί οι τύποι δεν θα σταματήσουν. Είμαι βέβαιη ότι αργά ή γρήγορα, η παιδεραστία θα αναγνωριστεί ως η "νέα κανονικότητα". Και, σίγουρα, αυτό μπορεί να συμβεί αρκετά γρήγορα. Ακόμη και τα παιδιά θα συμμετάσχουν στη νομιμοποίηση, λέγοντας αυτό που λέγεται και σήμερα. Οτι "έχουν επίσης το δικαίωμα στη σεξουαλική ζωή». Και αν μπορούν ήδη να αλλάξουν το φύλο τους στην ηλικία των πέντε ετών, τότε γιατί να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν σεξ με ενήλικες;
Μόνο οι "οπισθοδρομικοί", οι "ρατσιστές" και οι "μισαλλόδοξοι" θα είναι δακτυλοδειχτούμενοι! 
Ξέρουν πώς να το κάνουν! Με "ακτιβιστές", δημοσιογράφους, μεθυσμένους "επιστήμονες", που θα βρίσκουν τα πάντα "φυσιολογικά και γιατί όχι;;" 
Αφού το πρώτο πείραμα πέτυχε!
Ι. Υψηλάντη



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



27/11/2022
Εντυπωσιακό το θέαμα που κατέγραψε ο φίλος Δημήτρης το μεσημέρι του Σαββάτου, ανατολικά της Αλεξανδρούπολης το οποίο και μοιράστηκε μαζί μας.
Άρματα αμερικάνικα ανεβαίνουν, άρματα κατεβαίνουν. Ό, τι βλέπετε, βλέπουμε… ό, τι ξέρετε… ξέρουμε.
Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση παρά οι δικές σας καταγραφές.
Όπως και να έχει αυτή την εικόνα κατέγραψε εχθές Σάββατο μεσημέρι ο Δημήτρης όπου περισσότερες από 15 πλατφόρμες κατέβαιναν στο λιμάνι της πόλης φορτωμένες με τα οχήματα που κουβαλούσαν τεθωρακισμένα του video.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ 1964. ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ
Στις 29 Νοεμβρίου 1964 γιορτάστηκε για πρώτη φορά επίσημα, με τη συμμετοχή και εκπροσώπων της κυβέρνησης της Ένωσης Κέντρου, η επέτειος ανατίναξης της γέφυρας του Γοργοπόταμου, μιας από τις κορυφαίες ενέργειες του κινήματος της Εθνικής Αντίστασης. Εντούτοις, ο εορτασμός, στον οποίο πήραν μέρος περίπου είκοσι χιλιάδες άνθρωποι, σχεδόν στο σύνολό τους παλιοί αγωνιστές και αγωνίστριες του ΕΑΜ και μέλη και φίλοι της ΕΔΑ και της Δ.Ν. Λαμπράκη, βάφτηκε στο αίμα. Η έκρηξη μιας νάρκης είχε ως συνέπεια τον θάνατο 13 και τον τραυματισμό περίπου 80 από τους συγκεντρωμένους.
Νεκροί ήταν οι Γεώργιος Γιαννακούλης, Νικόλαος Δασόπουλος, Κωνσταντίνος Κανιούρας, Χρήστος Κεστίνης, Κωνσταντίνος Λεμπέσης, Κωνσταντίνα Μπότη, Δημήτριος Μυλωνάς, Ηρωδιών Παπαζαχαρίου, Απόστολος Πολύμερος, Ασημούλα Ραχιώτη, Κωνσταντίνος Τσαρουχάς, Δήμος Τσιντικίδης και η 12χρονη Κική Λιακοπούλου.
Η επίσημη ανακοίνωση για νάρκη που είχε τοποθετηθεί εκεί στα χρόνια του Εμφυλίου ασφαλώς και δεν έπεισε, καθώς η περιοχή είχε καθαριστεί επανειλημμένα κατά το παρελθόν, ενώ είχαν πραγματοποιηθεί κι άλλες ανάλογες -αν και όχι τόσο μαζικές- εκδηλώσεις μνήμης στο ίδιο μέρος, που αποτελούσε, άλλωστε, πέρασμα καθημερινό χωρικών και κυρίως κτηνοτρόφων.
Σύμφωνα με συγκεκριμένα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν, η νάρκη είχε τοποθετηθεί από Αμερικανούς πράκτορες, με σκοπό την πρόκληση έκρυθμης κατάστασης και κυρίως τη δημιουργία προβλημάτων στην κυβέρνηση του Γεώργιου Παπανδρέου, η οποία είχε ήδη απορρίψει τα αμερικανονατοϊκά διχοτομικά σχέδια επίλυσης του Κυπριακού.
Η δολοφονία αριστερών αγωνιστών θα όξυνε τις σχέσεις κυβέρνησης-Αριστεράς, ενώ ενδεχόμενη κυβερνητική συμπόρευση με την ΕΔΑ και αποκάλυψη της αμερικάνικης προβοκάτσιας θα έδινε τη δυνατότητα να καταγγελθεί η κυβέρνηση για συνοδοιπορία με τον κομμουνισμό.
Συνάμα, θα στελνόταν μήνυμα μηδενικής ανοχής στην Αριστερά, η οποία, παρά την εκλογική της υποχώρηση στις βουλευτικές εκλογές, είχε θριαμβεύσει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Ιουλίου, με το σύνολο των εργατικών-λαϊκών δήμων όλης της χώρας να "κοκκινίζουν". 
Η κυβέρνηση Παπανδρέου όχι μόνο υποχώρησε μπροστά στην αμερικάνικη πρόκληση, αλλά και οδήγησε σε δίκη 18 από τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση, καταδικάζοντας 12 απ' αυτούς. Ανάμεσά τους ήταν οι στρατηγοί Γεράσιμος Αυγερόπουλος (του ΕΛΑΣ) και Νικόλαος Κοσίντας (του ΕΔΕΣ, συνεργαζόμενος με την ΕΔΑ), η αγωνίστρια της Αντίστασης Άννα Σολωμού, ο μαχητής του ΕΛΑΣ που είχε πάρει μέρος στην ανατίναξη της γέφυρας το 1942, Σπύρος Μπέκιος, κ.ά.
Η ΕΔΑ, αν και κατήγγειλε την αμερικάνικη προβοκάτσια, απέφυγε να δώσει μεγάλη έκταση στις αντιδράσεις της, οξύνοντας την κριτική της προς την κυβέρνηση, για να μην εξυπηρετήσει τα σχέδια των προβοκατόρων. Κι αυτή της η στάση -ενταγμένη στη συνολικότερη πολιτική της επιδίωξης πάση θυσία συνεργασίας με το Κέντρο- κάθε άλλο παρά συνέβαλε στην αποτροπή εξελίξεων που οδήγησαν στο βασιλικό πραξικόπημα του Ιουλίου 1965 και τελικά στο στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967.
Σχολιο.- Μπράβο σύντροφε που τα γράφεις αυτά. Έχουμε πήξει στις στρογγυλεμένες αναγνώσεις της ιστορίας που τελικά καταλήγουν σε διαστρέβλωση των γεγονότων.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ντύθηκε Σούπερμαν και μπήκε στο γήπεδο, για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των γυναικών του Ιράν και της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας στο Κατάρ. 
Μόνο που δεν μου φαίνεται και πολύ έντιμος ο τυπάκος, που σέβεται τόσο τον αγώνα των γυναικών και των ΛΟΑΤΚΙ+, ώστε έχει στη μπλούζα του και σύνθημα υπέρ της Ουκρανίας.
Εκεί όπου αν κάνεις απλή νύξη για δημοκρατία και ελευθερία, θα βρεθείς σε κάνα χαντάκι, σφαγμένος από τους ναζί του Αζόφ. Εκεί όπου αυτές τις μέρες έγινε δεκτός με τιμές ο Πολωνός πρωθυπουργός που απαγόρευσε τις αμβλώσεις. 
Καθόλου έντιμος ο τυπάκος!
Σχολιο.- Ε την ουκρανική σημαία τη φοράνε σαν τρεντ, και καλα είμαι και με τη σωστή πλευρα της ιστορίας... Συμπαθήστε με είναι η ηλίθια και ακραία πλευρα του δικαιωματισμου που είναι βαθειά απολιτικ και σε πολλες περιπτωσεις βαθειά συντηρητική στις πολιτικες επιλογες, τρανή απόδειξη του πόσο από κομμένος μπορει να είναι απο αυτο που πραγματικά συμβαίνει γυρω του. Μια παρτακικη νοοτροπια που έτσι παιζει το παιχνιδι των κεφαλαικρατων δίνοντας παραλληλα και μια επιφαση ελευθερίας....Σε όλα τα κράτη της Δύσης ο σεξισμός και η ματσιλα κάνουν πάρτυ έτσι κι αλλιώς ...αν βάλεις στην εξίσωση και τους ναζί αστα να πανε...
Σχολιο.- Καθόλα έντιμος ναζί ο σουπερμαν με ουκρανοναζιστικά τατουάζ...
Σχολιο.- Μήπως να βαράμε παλαμάκια στην Πολωνία και την Ουκρανία; Ξέρεις πόσο προβληματικό είναι να μιλάμε για απαγόρευση των αμβλώσεων σε μια χώρα κι εσύ να αδιαφορείς και να λες τι γίνεται κάπου αλλού; Και για τις γυναίκες του Ιράν έγραφε η μπλούζα του τυπάκου, Αυτές τον συγκινούν. Οι Πολωνέζες τον αφήνουν αδιάφορο.
Σχολιο.- Η εικόνα πάντως είναι ότι τα ίδια κέντρα που στηρίζουν την κυβέρνηση Ζελένσκυ (δηλαδή οι Δυτικές Δυνάμεις) έναντι του Πούτιν είναι υπέρμαχοι της υπεράσπισης τόσο των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ+ όσο και των δυτικών αστικών «φεμινιστριών», τουλάχιστον με την μορφή που αυτά διατυπώνονται στην ατζέντα των δύο αυτών "κινημάτων" και την οποία άκριτα υιοθετεί μεγάλο κομμάτι της σημερινής δυτικής δικαιωματικής «αριστεράς».
Σχολιο.- Αν ήταν με τα γυναικεία πραγματικά δικαιώματα θα είχαν πρόβλημα και με την Πολωνία και με τις ΗΠΑ για τις αμβλώσεις. Απλώς, υποκρίνονται.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σημειώθηκε το πρώτο παρατράγουδο μετά τα εγκαίνια του Μετρό Θεσσαλονίκης. Βαγονοπειρατές οδήγησαν συρμό στο σταθμό Ομόνοιας ζητώντας πολιτιστικό άσυλο στην Αθήνα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όσο χρόνων κι αν είμαστε οι γονείς είναι γονείς και πάντα θα είναι στην καρδιά μας!!!
Σας αγαπώ πολύ!!
Με βλέπετε, με νιώθετε και δεν φύγατε λεπτό από κοντά μου!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022, 00:51
Ο ακρογωνιαίος λίθος της «τροφοδοσίας» των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας
Οι γέφυρες πάνω από τον Δνείπερο πρέπει να καταστραφούν
Στα τέλη Νοεμβρίου επικρατούσε μια σχετική ηρεμία στα ουκρανικά μέτωπα. Τα στρατεύματά μας πρέπει να χρησιμοποιήσουν αυτή την επιχειρησιακή παύση με σύνεση - για να ενισχύσουν την εσωτερική συνεργασία και να καταστρέψουν τις υποδομές του εχθρού. Για να ανατρέψουν το ρεύμα στα μέτωπα, τα ρωσικά στρατεύματα πρέπει να βελτιώσουν τη διοίκηση και τον έλεγχο και να συνεχίσουν να χτυπούν ενεργειακές υποδομές και γέφυρες στον Δνείπερο.
Η πιθανότητα μελλοντικών επιθέσεων στο ουκρανικό μέτωπο εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου του καιρού. Σε μια σειρά από τεχνικές πτυχές, σε θέματα εξοπλισμού, τα εχθρικά στρατεύματα σήμερα είναι κορεσμένα με προμήθειες από τη Δύση, χάρη στα οποία είναι οπλισμένα με σοβαρά μοντέλα εξοπλισμού. Σε ορισμένες περιοχές, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έχουν ακόμη και υπεροχή έναντι των στρατευμάτων μας. Ως εκ τούτου, η ανώτατη ηγεσία μας έχει θέσει ως στόχο το ρωσικό στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα να ισοπεδώσει αυτή την υπεροχή. Η εργασία πρέπει να ολοκληρωθεί έγκαιρα, διαφορετικά μπορεί να αντιμετωπίσουμε μεγάλα προβλήματα τον χειμώνα.
Υπάρχουν επίσης υποκειμενικοί παράγοντες, επομένως είναι απαραίτητο να επιταχυνθεί με τον επανεξοπλισμό και τον επανεξοπλισμό του ρωσικού στρατού. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, πρέπει επειγόντως να μεταφέρουμε την οικονομία σε στρατιωτική βάση. Υπάρχουν ήδη ξεχωριστά παραδείγματα για το πώς ο στρατός μας αρχίζει να χρησιμοποιεί τις πολιτικές μας εξελίξεις για τις ανάγκες του μετώπου. 
Το ίδιο τετρακόπτερο Dobrynya, σχεδιασμένο για μη επανδρωμένη μεταφορά μικρών φορτίων έως 10 κιλά σε δυσπρόσιτες περιοχές. Σήμερα, αυτό το τετρακόπτερο, που είναι ικανό να λειτουργεί ακόμα και σε συνθήκες ραδιοπαρεμβολών, μετατρέπεται με επιτυχία για τις ανάγκες του στρατού. Μπορεί να ρίξει πυρομαχικά σε εχθρικές θέσεις και να εκτελέσει άλλες εργασίες. Πρέπει να υπάρχουν εκατοντάδες και χιλιάδες τέτοια παραδείγματα.
Στο ρωσικό στρατό πρέπει επειγόντως να αλλάξει η ταχύτητα λήψης αποφάσεων και μετάδοσης, οριζόντιες συνδέσεις μεταξύ μονάδων κ.λπ.. Συχνά η ίδια η ζωή κάνει τέτοιες προσαρμογές. Αναλύοντας τις πληροφορίες που έρχονται από τα μέτωπα, μπορούμε να βγάλουμε τα πρώτα θετικά συμπεράσματα. Στα τάγματα-τακτικές ομάδες της Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας στη συμβολή των περιοχών Χάρκοβο και Λουχάνσκ, η ταχύτητα λήψης αποφάσεων έχει αυξηθεί σοβαρά και έχει δημιουργηθεί συνεχής επιχειρησιακή επικοινωνία μεταξύ ομάδων πυροβολικού και μαχητών στην πρώτη γραμμή. Αυτό το μοντέλο θα πρέπει να επεκταθεί σε όλες τις άλλες μονάδες στην πρώτη γραμμή, τότε η μαχητική αποτελεσματικότητα του ρωσικού στρατού θα αυξηθεί δραματικά. Αυτό θα πρέπει να γίνει ο κανόνας, τότε θα μπορέσουμε να αλλάξουμε την κατάσταση στο μέτωπο.
Πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά, συμπεριλαμβανομένων των καιρικών προγνώσεων. Όλες οι προβλέψεις λένε ότι οι αρχές Δεκεμβρίου στην ίδια περιοχή του Χάρκοβο θα είναι σχετικά ζεστές και λασπώδεις. Αδιαπέραστη λάσπη βασιλεύει στα χωράφια και στους χωματόδρομους, οπότε δεν χρειάζεται να μιλάμε για κάποιου είδους αποτελεσματική επίθεση. Τις επόμενες δέκα ημέρες, η πρώτη γραμμή θα αλλάξει ελάχιστα - τουλάχιστον προς την κατεύθυνση του Χάρκοβο. Όταν το έδαφος παγώσει, μπορεί να υπάρξουν προσπάθειες διάρρηξης της APU. 
Σε ορισμένες περιοχές, η κατάσταση έχει παγώσει κάπως τεχνητά - για παράδειγμα, στην περιοχή Ugledar, αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές περιοχές. Τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν το προάστιο Ugledar - Pavlovka, αλλά οι θέσεις του εχθρού κρέμονται από πάνω του και αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να διαρκέσει πολύ. Όποιος ελέγχει τα ύψη είναι ο κύριος της κατάστασης. Είναι απαραίτητο να "αποκόψουμε" αυτή την προεξοχή και να σφίξουμε σταδιακά την οχυρωμένη περιοχή Maryinsky, την οποία τώρα τα στρατεύματά μας πρέπει να εισβάλουν "κατά μέτωπο".
Είναι απαραίτητο να καλυφθούν οι Marinka και Avdiivka από τα νοτιοδυτικά, αυτό θα πρέπει να μειώσει την απειλή για το Ντόνετσκ. Από αυτά τα προάστια, οι Ουκρανοί Ναζί βομβαρδίζουν την πόλη σχεδόν καθημερινά. Αυτή είναι μια πραγματική γενοκτονία του άμαχου πληθυσμού. Δόξα τω Θεώ, τελικά, τα στρατεύματά μας άρχισαν να χτυπούν την ενεργειακή υποδομή της Ουκρανίας, τις οδούς εφοδιαστικής της κ.λπ. 
Οι γέφυρες του Δνείπερου παραμένουν ανέπαφες. Αυτός είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της «τροφοδοσίας» των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας από τη Δύση και η επιτυχία της ειδικής επιχείρησης εξαρτάται άμεσα από το πόσο γρήγορα ο στρατός μας καταστρέφει αυτές τις γέφυρες. Οι γέφυρες κατά μήκος του Δνείπερου πρέπει να τεθούν εκτός δράσης επειγόντως και συστηματικά, και όχι από κάποιες εφάπαξ χτυπήματα. Κάντε το έτσι ώστε η ανάκτησή τους να γίνει αδύνατη.
https://asd.news/articles/voyna/kraeugolnyy-kamen-podpitki-vsu/?fbclid=IwAR2C_nZseXXBLBbBVbum156zKTdqxmXLmVhd2LkbqMd0FseQYtVLD1ZAlkk
σχολιο.- προφανώς έχει σταματήσει η έντονη πυραυλική δραστηριότητα για καταστροφή των υποδομών. Εάν έχω καταλάβει καλά αυτή αυτή έχει σύντομες χρονικά εξάρσεις και περιόδους ηρεμίας... Αυτό σε τί οφείλεται;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



29/11/2022   -   3.00 π.μ.
- Στην ευρύτερη περιοχή της πόλης Μάργινκα δραστηριοποιείται η διαβόητη 80ή Ταξιαρχία Ορεινών Καταδρομών των VSU, μέλη της οποίας δολοφόνησαν μπροστά τις κάμερες 12 βαριά τραυματισμένους Ρώσους αιχμαλώτους. Οι δυνάμεις των «Αχμάτ» και προσωπικά ο ηγέτης της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ έχουν υποσχεθεί ότι δεν θα μείνει κανείς ζωντανός από τους υπαίτιους αυτής της κτηνωδίας.
- Δυτικά του Ντονιέτσκ (Αβντέγεφκα, Αρτιόμοφσκ, Σολεντάρ): Εκτός από τις επιθετικές ενέργειες των ρωσικών στρατευμάτων και την απελευθέρωση 3 χωριών της περιοχής, είχαμε και κάποιες σπασμωδικές απόπειρες μονάδων των VSU για «αντεπίθεση» στα χωριά και κωμοπόλεις Μπελογκόροφκα, Μπάχμουτσκογε, Γιάκοβλεφκα και Ιβανγκράντ. Τα συντονισμένα πυρά του ρωσικού Πυροβολικού και της ρωσικής Αεροπορίας Στρατού, μαζί με τις αντίστοιχες ενέργειες του ρωσικού Πεζικού, οδήγησαν στη συντριβή των μονάδων αυτών και την άτακτη φυγή τους στα μετόπισθεν. Εξουδετερώθηκαν περί τους 80 Ουκρανούς στρατιωτικούς και καταστράφηκαν 1 τανκ, 3 τεθωρακισμένα οχήματα, 2 αυτοκίνητα pickup και 1 ακόμη στρατιωτικό αυτοκίνητο. Να σημειωθεί εδώ, ότι στην «αντεπίθεση» αυτή συμμετείχαν δυνάμεις του νεοναζιστικού «Αϊντάρ», οι οποίες μετά το φιάσκο που υπέστησαν, αποφάσισαν να μείνουν μακριά από την πρώτη γραμμή, προκειμένου να διαφυλάξουν το… «ίματζ» και το «πρεστίζ» των νεοναζιστικών ταγμάτων θανάτου!!! (Στγ: Μιλάμε για… «ατρόμητους» μαχητές, έτσι;;;).
- Οδησσός, Ντνιεπροπετρόφσκ, Πολτάβα, Χάρκοβο, Νικολάγεφ, Κιροβογκράντ και άλλες περιοχές της Ουκρανίας βρίσκονται απόψε το βράδυ και τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες σε κατάσταση αεροπορικού συναγερμού. Στο Ντνιεπροπετρόφσκ υπάρχει επιβεβαιωμένο πλήγμα σε στρατηγική υποδομή του ουκρανικού κράτους που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η ταυτότητά της. 
- Παράλληλα, σε φιάσκο έχει καταλήξει στο Κίεβο και σε άλλες πόλεις η δημιουργία «σημείων θέρμανσης» για τους πολίτες που στερούνται κεντρικής θέρμανσης και ηλεκτρικού ρεύματος στα σπίτια τους. Ο λόγος είναι… η έλλειψη ηλεκτρικού ρεύματος ή άλλης εναλλακτικής πηγής θέρμανσης για τους πολίτες!!! (Στγ: Να γελάσει ή να κλάψει κανείς με την κατάντια Ουκρανοναζί και ΕυρωΕνωσιτών σε αυτό το θέμα;!…).
- Από την άλλη πλευρά οι βομβαρδισμοί των VSU σε κατοικημένες περιοχές κυρίως της ΛΔ Ντονιέτσκ και των Περιφερειών Ζαπορόζιε και Χερσώνας (κοντά στον ΑΗΣ του Ζαπορόζιε και τον ΥΗΣ της Καχόφκα) συνεχίζονται, με καθημερινή δημιουργία θυμάτων ανάμεσα στον άμαχο πληθυσμό. Προχτές είχαμε 3 νεκρούς αμάχους στη Μακέγεφκα (ΛΔ Ντονιέτσκ), ενώ χτες 1 νεκρό στο κέντρο του Ντονιέτσκ.
Σχολιο.- αξιωματούχος του ουκρανικού στρατού δήλωσε ότι θα καταπλήξουν ξανά τον κόσμο αφού θα καταλάβουν την Κριμαία μέχρι τέλος Δεκεμβρίου. Μήπως ξέρει κανείς ποια ήταν η προηγούμενη κατάπληξη;
Σχολιο.- Αυτό το δήλωσε ο γνωστός και μη εξαιρετέος προεδρικός σύμβουλος Μιχαήλ Ποντολιάκ. Πολυνίκης του θεσμού της «π@π@ρ1@$ της ημέρας»...
Σχολο.- Τι έγινε; Κλίτσκο, Κλόουν την είπαν ..."ήπια" ο ένας στον άλλο για τα "σημεία θέρμανσης"...;;;
Σχολιο.- Έχουμε εικόνα για τις Ρωσικές και συμμαχικές απώλειες από όλες αυτες τις συγκρούσεις;
Σχολιο.- Αθροιστικά περί τις 15 χιλιάδες νεκροί (9 χιλιάδες οι τακτικές ρωσικές ένοπλες δυνάμεις από 3 χιλιάδες περίπου οι Λαϊκές Πολιτοφυλακές των δύο ΛΔ.). Προκύπτει από έμμεσες πηγές, αλλά και από διασταύρωση με δυτικές εκτιμήσεις (σοβαρές, όχι προπαγανδιστικές).



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ρώτησα έναν αξιαγάπητο κύριο 92 ετών την αποψη του για αυτά που ζούμε στις μέρες μας και μου απαντάει : «Τι να σου πω παιδί μου έχω ζήσει πολλά στην ζωή μου , κατοχή , πείνα , εμφύλιο , δικτατορία ποτε δεν απελπίστηκα γιατί πάντα υπήρχε η ελπίδα για κάτι νέο κάτι καλύτερο , τούτα εδώ που ζούμε με έχουν ρίξει σε βαθειά απελπισία γιατί δεν βλέπω εξοδο δεν βλέπω εναλλακτική , όλοι τα ίδια λένε,ποτέ άλλοτε δεν λέγανε όλοι τα ίδια και επίσης η ηθική κατάπτωση του κόσμου ειναι πρωτοφανής εμείς τουλάχιστον είχαμε τον Χριστό μαζί μας σήμερα δεν υπάρχει τίποτα. Τι να πω καλη σας τύχη.»



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο δήμαρχος Μεταφόρφωσης κατακρίθηκε το 2019, για την υψηλή δαπάνη των €11.780 για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό.
Ο δήμαρχος Αθηναίων, βλέπουμε στο έγγραφο, ανέθεσε τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό 2 ετών, προς €1.080.381.
Υπάρχουν συγκριτικά στοιχεία, προϋπολογισμός, ελεγκτικός μηχανισμός, ελήφθη υπ΄ όψιν η κατάσταση των πολιτών και της χώρας;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ζαίοι ,Για να ΜΗΝ μπερδευόμαστε 
Άλλο Μακεδονική κι άλλο σλαβομακεντονίτσκι Γλώσσα
Σχολιο.- Βασικά δεν υπάρχει καμία από τις δύο. Η μια είναι ελληνική διάλεκτος και η άλλη βουλγαρική.
Σχολιο.- Βουλγαρική θες να πεις.
Σχολιο.- Η πρώτη είναι απο το κομμάτι του ελληνικού πολιτισμού (διαχρονικά ) που ξεπουλήσατε, με την συμφωνία των πρεσπών και η δεύτερη είναι τμήμα της ευρύτερης νοτιο-Σλάβικης οικογένειας γλωσσών . Το αυτό και για τους ανθρώπους που μετέχουν αυτού του πολιτισμού (δλδ είναι ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΌΝΕΣ )
Σχολιο.- Δυστυχώς μέσα στην συμφωνία των πρεσπών ξεπουλήθηκε και εκείνο το κομμάτι του ελληνικού πολιτισμού στους σλαυομακεντονίτσκι και έτσι σήμερα μπορούν με τον όρο μακεδονική γλώσσα να κάνουν χρήσει αυτού του όρου ως δικό τους πολιτισμικού στοιχείου.
Σχολιο.- Αυτό που λέει το αρχικό κείμενο είναι ότι αυτό που ονομάσθηκε με την συνθήκη των Πρεσπών Μακεδονική γλώσσα είναι το γλωσσικό ιδίωμα που μιλιέται σε κάποια χωριά της Μακεδονίας και στο κράτος των Σκοπίων. Η αρχαίοι Μακεδόνες μιλούσαν Μόνο Ελληνικά και ήταν κομμάτι του ελληνικού έθνους .
Σχολιο.- Ρε...δεν με ενδιαφέρει η γλώσσα που μιλάνε τώρα οι σλαβομακεντοσκι Με ενδιαφέρει να μην καπηλευονται την Ελληνική μας ιστορία .όσο περί γηγενών αρχαίων Μακεδόνων μάλλον φερτών Βουλγάρων θα ενοειτε
Γιατί καπηλεύονται την ιστορία; Επειδη έχουν στήσει ένα άγαλμα του Μεγαλέξανδρου 20 μέτρα στην πλατεία κιτς των Σκοπίων επειδή έχουν γέμιση την γέφυρα στα Σκόπια με αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους επειδή στο Μοναστήρι (bitola) έχουν στήσει ένα τεράστιο άγαλμα του βασιλιά Φιλίππου με το αστέρι της Βεργίνας. Και άλλα πολλά επειδή. 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχουν καταλάβει καλά ότι έχουν να κάνουν με Γραικύλους…
Φλώρινα: Εγκρίθηκε το «Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας» – Συγχαρητήρια Ζάεφ σε Μητσοτάκη και Τσίπρα
29 Νοεμβρίου 2022, 13:45
Το Πρωτοδικείο Φλώρινας επικύρωσε το καταστατικό της ΜΚΟ «Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας». Ένδειξη φιλίας και καλής γειτονίας, αναφέρει ο Ζάεφ
Το «Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας» στη Φλώρινα έχει εγγραφεί και έχει εγκριθεί επίσημα ως μη κυβερνητική οργάνωση από τις δικαστικές αρχές της Ελλάδας. Η αίτηση του Συλλόγου εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο Φλώρινας στις 28 Ιουλίου 2022 και η απόφαση ανακοινώθηκε στο Δελτίο Δικαστικών Εκδόσεων στις 7 Νοεμβρίου 2022.
Το Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας έχει ως σκοπό του να εργαστεί για:
τη διδασκαλία της μακεδονικής πρότυπης γλώσσας σε πολίτες της Ελλάδας, μέσω διαδικτυακού ιστότοπου.
την υποστήριξη της εισαγωγής της μακεδονικής πρότυπης γλώσσας ως προαιρετικού μαθήματος σε δημόσια σχολεία (πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια) και πανεπιστήμια στην Ελλάδα, που βρίσκονται στις Περιφέρειες Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
την υποστήριξη της ίδρυσης παιδαγωγικών σχολών/τμημάτων εντός υφιστάμενων πανεπιστημίων στην Ελλάδα για την ανάπτυξη τοπικών καθηγητών της Μακεδονικής γλώσσας, καθώς και του προγράμματος σπουδών και του διδακτικού υλικού.
Ευχαριστίες Ζάεφ
«Αυτοί είναι οι καρποί της Συμφωνίας των Πρεσπών. Φέρνουν χαρά σε όλους όσοι μιλούν τη μακεδονική γλώσσα. Συγχαίρω τους ιδρυτές του Κέντρου Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα και όλους τους πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας και της Ελλάδας που χαίρονται για αυτή την όμορφη πράξη που είναι ιδιαίτερα σημαντική ως μια ακόμη επιβεβαίωση των στενών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών. Ευχαριστώ τόσο τον πρώην όσο και τον νυν Πρωθυπουργό, Τσίπρα και Μητσοτάκη, για την πίστη και τη δέσμευσή τους στην οικοδόμηση ειλικρινούς φιλίας και καλής γειτονίας».
Σχολιο.- Είναι καθαρά Προδότες !!!
Αναγνώριστηκε από το πρωτοδικείο Φλώρινας το 1ο σωματείο που προωθεί την "Μακεδονική" γλώσσα ενώ το καταστατικό υπονοεί σαφώς "Μακεδονική" μειονότητα στην Ελλάδα!
Ο Ζαεφ πανηγυρίζει στο FB.
Ένας Τσίπρας διέγραψε ιστορία χιλιάδων
ετών για μια γραβάτα.
Και ένας ανθέλληνας μητσοτάκης 
τώρα την επικυρώνει !!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δημόσια υγεία και καθεστωτική λογική: Ο Πλεύρης λέει (link στα σχόλια), ζητάει αυστηρά πρωτόκολλα για τους ανεμΦολίαστους υγειονομικούς. Σίγουρα υπάρχουν καρδιοπαθείς, δεν μπορεί να παίζει με τη υγεία τους.
Ωστόσο, έχει αποδειχτεί στατιστικά πως τον θανατηφόρο ιό τον κολλάνε και τον μεταδίδουν -στον ίδιο ή σε μεγαλύτερο βαθμό- και οι εμΦολιασμένοι.
Ερώτηση: Θα υποβάλλονται στα ίδια αυστηρά πρωτόκολλα με τους ανεμΦολίαστους και οι εμΦολιασμένοι υγειονομικοί σε νοσοκομεία, κλινικές και ιατρεία, ή μήπως όχι και το καθεστώς έχει υιοθετήσει επίσημα την παράνοια ως κρατική ιδεολογία ?
Σχολιο.- Θα πληρωθούν για όλους τους μήνες που ήταν σε αναστολή?



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διαλύουν όλο το ΕΣΥ αυτοί που νοιαζόντουσαν και καλά μην πεθάνεις στην πανδημία;
Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν πεθάνει ιστορικά για να μπορεί να έχει πρόσβαση στην υγεία μέχρι και ο τελευταίος φτωχός και έρχονται τώρα 20 μπασταρδουπαλληλάκια των κεφαλαιούχων να τα χαρίσουν όλα στα αφεντικούλια τους.
Δεν θα πάει καθόλου καλά όλο αυτό για εσάς τη γαλάζια ακρίδα που κάτσατε και το σκεφτήκατε απλά για να κερδοφορείτε περισσότερο...Η ιστορία έχει δείξει ότι στο τέλος όλα τα λεφτά που έχετε μαζέψει με κοροϊδία χρόνων μπαίνουν στην κωλοτρυπίδα σας.
Σχολιο.- Δεν τους ενδιαφέρει αν δεν υπάρχει υγεία για το λαό, γιατί πάνε στα νοσοκομεία - του εξωτερικού ή στους πανάκριβους μεγαλογιατρούς αυθεντίες και ποτέ τους δεν πατάνε στα νοσοκομεία-αχούρια όπου βασιλεύουν τα φακελάκια. Δεν τους ενδιαφέρει αν η παιδεία είναι δωρεάν κατ' όνομα και υποβαθμισμένη, αφού στέλνουν τα παιδιά τους στα ξένα σχολεία ή στα ιδιωτικά ή πληρώνουν ιδιαίτερα και τέλος στα ξένα πανεπιστήμια. Δεν τους ενδιαφέρει το νέφος, αφού μένουν στις προνομιούχες περιοχές Ψυχικό, Φιλοθέη, Εκάλη κλπ. Ή πηγαίνουν κάθε τόσο στα εξοχικά τους και στις διάφορες Ελούντες. Δεν τους ενδιαφέρει η ανεργία, αφού με το ρουσφέτι που συνεχίζεται, οι ημέτεροι θάναι πάντα βολεμένοι.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εντωμεταξύ βλέποντας την κοσμοσυρροή στην Θεσσαλονίκη για να πάνε στο μετρό που θα ανοίξει αν ανοίξει σε δύο χρόνια,για να βγάλουν φωτό στα ακινητοποιημένα βαγόνια,σκέφτομαι ότι όπου να ναι θα μας πει ο Μπακοτζον ότι πρέπει όλοι να κατέβουμε κέντρο Αθήνας να γιορτάσουμε με τους Πακιστανούς κάτω από το κομμένο δεντρο 23 μέτρων γιατί είμαστε και κολόγοι..…και συ πιες καφέ με χάρτινο καλαμάκι....




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν ποτέ σας πει κάποιος έλα μωρέ τώρα; Ποιος πιστεύει τα ΜΜΕ την σήμερον ημέρα; δείξτε του αυτό
Περιμένουν στην ουρά το μετρό της Θεσσαλονίκης 




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




27/11/2022
Η Ρωσία θα απελευθερώσει τον ουκρανικό λαό από το νεοναζιστικό καθεστώς που έχουν εγκαθιδρύσει οι αμερικάνοι
Θ.ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ :Αμερικανοί επιστήμονες ανάπετυξαν συνθετικό παθογόνο κορωνοϊό, που βασίζεται στο στέλεχος Όμικρον και την αρχική παραλλαγή της Ουχάν.«Ο τροποποιημένος ιός των Αμερικανών σκότωσε το 80% των πειραματόζωων που μολύνθηκαν, προκαλώντας μη φυσιολογικά νευρολογικά σημάδια και σημαντικές βλάβες στους πνεύμονες. Ο φονικός ιός αναπτύχθηκε στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γεώργιος Μουλκιώτης, βουλευτής Βοιωτίας του ΠΑΣΟΚ με εδρα την Λειβαδιά. 
Υπερασπιστής των κόκκινων Δανείων και δικηγόρος της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, οπου εκει υπογράφει τα εγγραφα για τις κατασχέσεις σπιτιών, οικοπέδων, μαγαζιών.
https://bankstersae.blogspot.com/2021/04/blog-post_22.html



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η παγκόσμια κοινή γνώμη ενημερώνεται,σήμερα,από τους New York Times για το έλλειμα δημοκρατίας στην Ελλάδα και τη Χούντα Μητσοτακη.
Κανεις στην Ελλάδα δεν έχει αντιληφθεί το διεθνή διασυρμό και ποσό έχει δυσφημίσει το καθεστώς τη χωρα μας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το #ΕΠΑΜ και η #ΣΥΜΜΑΧΙΑ_ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ βρέθηκαν σήμερα έξω από το Υπουργείο Υγείας για να διαδηλώσουν ενάντια στο κατάπτυστο νομοσχέδιο που βάζει ταφόπλακα στο ΕΣΥ. Συνεχίζουμε τον αγώνα!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΠΑΜ
"Δίκη Τούρκων αγωνιστών στην Αθήνα".
Διότι όλοι οι Τούρκοι στην Ελλάδα, δεν είναι πράκτορες.
Είναι και κυνηγημένοι από τον ναζί Τούρκο ηγέτη.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τοποθέτηση του ΕΠΑΜ κατά του Ν/Σ – εκτρώματος του Υπ. Υγείας
27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022
Τοποθέτηση
του Τομέα Υγείας του ΕΠΑΜ  κατά του Ν/Σ – εκτρώματος του Υπ. Υγείας
Ο Τομέας Υγείας του ΕΠΑΜ καταδικάζει την πολιτική που ιδιωτικοποιεί το ΕΣΥ και στέκεται απέναντι στο “Ν/Σ Γκάγκα” που δίνει τη χαριστική βολή και μετατρέπει την Υγεία του λαού σε ακριβό εμπόρευμα.
Οι μνημονιακές δεσμεύσεις για ιδιωτικοποίηση – ξεπούλημα των πάντων εφαρμόζονται γοργά, με πλήρη ιδιωτικοποίηση των δημόσιων νοσοκομείων, προς όφελος των επιχειρηματικών ομίλων, ενώ υποβαθμίζουν τον ρόλο του γιατρού σε υπάκουο υπάλληλο.
Το Υπουργείο Υγείας προχωρά στην ολοκλήρωση της καταστροφικής πολιτικής, η οποία ξεκίνησε με τα μνημόνια και επιτάχυνε με αφορμή την πανδημία, με το απαράδεκτο και επαίσχυντο νέο ΝΣ που βαζει την ταφόπλακα στο ΕΣΥ.
Η δημόσια, δωρεάν Υγεία είναι κατάκτηση και δικαίωμα του ελληνικού λαού και γι’ αυτό η νέα κυβερνητική μεθόδευση καταστροφής της πρέπει να βρει απέναντι το σύνολο των πολιτών, και οχι μονον τους επαγγελματίες υγείας.
Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των συναδέλφων, νοσοκομειακών ιατρών και όλων των υγειονομικών εργαζόμενων στο Δημόσιο Τομέα Υγείας.
Αθήνα, 27 Νοεμβρίου 2022
Ο Toμέας Υγείας του ΕΠΑΜ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ που πρεσβεύει ότι "οικογένεια είναι ο μπαμπάς, η μαμά και το παιδί", και δέχεται επίσημη μομφή για ρατσισμο-σεξισμο από την κυβέρνηση του ξεφτιλισμενου Τριντώ δια στόματος "κυρίας" υπουργού του που δηλώνει "υπερήφανη λεσβία"...φανατικά ενάντια στο μηδενιστικό μοντέρνο της χρεοκοπημένης Δύσης που εξαντλεί τα παίγνια κέρδους κ εξουσίας μεταλλάσσοντας τα Ριζικά του πολιτισμού και της ανθρωπινότητας...
ναι, φανατικά με τη Ρωσία!..



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Που συμβαίνει αυτό?
Στη χώρα που κάλεσε τον Ρώσο πρέσβη να απολογηθεί γιατί την ανάρτηση του ότι "οικογένεια είναι, πατέρας,μητέρα,παιδι"
την θεώρησαν ομοφοβικη.
Εδω οι αστυνομία του ΚΑΝΑΔΑ καταπνιγει τις διαδηλώσεις των εργατών με τις οπλές των αλόγων.
Βλεπετε κανένα ουράνιο τόξο να υπερασπιζεται τους εργαζόμενους?
και ούτε ποτέ θα δείτε γιατί στον Καναδά απαγορεύεται πλέον το, HE,SHE στα σχολεία μόνο το it είναι αποδεκτό.
Σχολιο.- Φασιστο-πουστοπαιδοφιλοκρατία που καταπατά τα δικαιώματα όλων των εργαζομένων, την βελτίωση της δημόσιας παιδείας, της δωρεάν ιατρικής περίθαλψης όλων των επιπέδων κλπ., που πλουτίζουν από την εμπορεία ναρκωτικών, η οποία σκοτώνει βασικά νέους ανθρώπους και επίσης από τους πολέμους που προκαλούν συνεχώς, όπως τώρα στην Ουκρανία



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ετοιμες οι νέες μονάδες της Warner να μπουν στη μάχη.
Κατάρρευση των Ουκρανών σε όλα τα μέτωπα.
Απελπιστικη η κατάσταση στο Κίεβο όπου βγήκαν τα μαχαίρια μεταξύ Κλιτσκο Κοκαλενσκι.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προέλαση σε ολόκληρο το Ντονιετσκ από τις Ρωσικές δυνάμεις.
Πεφτουν οι πόλεις που Αμερικανοί Καναδοί Άγγλοι έχουν κάνει οχυρωματικά έργα εδώ και 8 χρόνια.
Κατάρρευση του ηθικού των Ουκρανών.
1.200 Πολωνοι μισθοφόροι νεκροί σύμφωνα με πολωνικά ΜΜΕ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Αρχές αυτού του τόπου τι κάνουν που να πάρει; 
Αυτό το αίσχος...( ξεκάθαρη προτροπή για κακοποίηση παιδιών..). ανέβηκε στο Tik Tok, που γνωρίζουμε όλοι ότι έχουν πρόσβαση και πολλά μικρά παιδιά...
Αυτοαποκαλείται Ζανέτ και δηλώνει ξεδιάντροπα ότι δεν έχει πρόβλημα μπαμπάδες να υιοθετούν παιδιά και να τα βιάζουν, γιατί είναι λέει στη δικαιοδοσία τους...
Πείτε μου ότι τον έχει μαζέψει κανένας εισαγγελέας...γιατί δυσκολεύομαι να πω κάτι παραπάνω...
Σχολιο.- μότο όλων αυτών των "προχώ" LGBDQ υποστηρικτών. Αυτό το σκουπίδι λέει ότι ένα παιδί είναι ιδιοκτησία των πατεράδων του και μπορούν να το κάνουν ότι θέλουν.
Εντάξει τώρα προσπαθώ κι εγώ να αναλύσω αυτά που δεν αναλύονται. Το διαταραγμένο μυαλό αυτού του σκουπιδιού. Γίνανε μόδα, γιατί δεν βρέθηκε ένα λεπίδι να κόψει δύο-τρεις καρωτίδες από δαύτους. Σου λέω εγώ μετά τι βιντεάκια θα ανέβαζαν
Σχολιο.- Τα τέρατα βγήκαν παγανια και μας τα μοστραρουν για να χάσουμε το κύριο. Αλλά δεν πρέπει να αδιαφορήσουμε. Αυτός που τους προβάλει είναι ηθικός αυτουργός και θέλει σκότωμα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ουκρανία έχει μετατραπεί σε καταφύγιο Ναζί από όλο τον κόσμο. Αυτό το βίντεο, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, υποστηρίζει ότι ένας μελλοντικός μισθοφόρος από το Σιάτλ (ΗΠΑ), που πέταξε στην Ουκρανία για να πολεμήσει για τον ουκρανικό ναζισμό, αλλά πριν από αυτό, ποιος κανόνισε τέτοια ναζιστική παράσταση στο αεροδρόμιο. Δεν άρεσε στους επιβάτες, ο ακολαστής κρατήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος, μετά από αυτό πέταξε για να συναντήσει τον θάνατό του.
Λοιπόν, περιμένουμε! Δεν είσαι πρώτος, δεν είσαι τελευταίος. Θα στείλουμε όλους τους Ναζί στον Μπαντέρα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Καντίροφ είναι τόσο χαρούμενος που συναντά τον Πρόεδρο Πούτιν στο Κρεμλίνο. Και ο Ρώσος πρόεδρος θα επέτρεπε μόνο στον Ramzan αυτή τη σέλφι χωρίς κανένα πρωτόκολλο. Ο Θεός να ευλογεί την πραγματική φιλία μεταξύ καλών ηγετών. Ο Ramzan είναι χαρούμενος σαν παιδί!
Σχολιο.- Αλοίμονο αν ο Πούτιν δεν αναγνώριζε την αξία και την προσφορά του Καντίροφ στον αγώνα που δίνει η Ρωσία κατά του δυτικού νεοναζισμού στην Ουκρανία . Η Μαριούπολη και όλη η ακτή της Αζοφικής είναι τώρα Ρωσικές χάρη στον Καντίροφ και τους άντρες του. Ο Πούτιν δεν είναι αχάριστος. Ανταμείβει όπως πρέπει τους ανθρώπους του.
Σχολιο.- και τώρα πρωτοστατούν με τη Wagner στο Ντονιετσκ



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αριθμοί και πάλι.
οι Ρωσικές δυνάμεις στο πεδίο αυτή τη στιγμή αριθμούν περι της 180.000.
Στην πρώτη γραμμή έχουμε γύρω στους 80.000 μαχητές.
Με την επιστράτευση των 300.000 εφεδρων ,που καταφθάνουν καθημερινώς, η Ρωσία χρησιμοποιεί το 1,5 % των δυνάμεων της.
ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ,ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ, ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ 
35 εκατομμύρια.
Η Ουκρανία επί Σοβιετικης Ένωσης είχε ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ 3.000.000 άνδρες.
ΤΩΡΑ στο πεδίο με την τελευταία επιστράτευση έχει παρατάξει 2.000.000 άνδρες και στην πρώτη γραμμή 800.000.
(Το βίντεο είναι από το κανάλι ClinkerCM Telegram χτεσινό από την αναχώρηση των επιστρατευμενων Ρώσων  από τη Σταυρουπολη για το μέτωπο μετά την εκπαίδευση)
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ?



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η αμερικανική κυβέρνηση βάζει σε εφαρμογή τον νόμο για τις
επικίνδυνες για τη χώρα επενδύσεις.
Ενας νόμος που χρησιμοποιήθηκε από την κυβέρνηση Τραμπ εναντίων του Κινεζικου λογισμικού 5G και της HUAWEI.
Με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να ακυρώσει την αγορά του twitter από τον ΙΛΟΝ ΜΑΣΚ και να του πάρει από την κατοχή του την ιδιοκτησία του STARLING. Επειδή υποστηρίζει τον Τραμπ.
Ο ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΑΠΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΦΑΛΛΑΓΓΑΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ,ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΩΝ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ.
Ο Ελον Μασκ Απασφαλιζει
Βγαζει στη φόρα τις κρυφές συνομιλίες αυτών που στη Δύση δημιουργούν τα πρότυπα των δικαιωματιστων.
Πως διαπλεκονται οι μεγαλύτερες εταιρίες μόδας με το παιδικό τραφικινκ με πρωτεργάτες ρους δικαιωματιστες του ουράνιου τόξου.
Σχολιο.- Μη μας βγάλεις και... Προοδευτικό τον Μουσκ τωρα
Σχολιο.- φυσικά αλλοίμονο εδώ μιλάμε για συμφέροντα καθαρός πόλεμος συμφερόντων.
αν ο Μασκ πληρωθεί καλύτερα από το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ για το startlink όλα θα είναι καλά
σχολιο.- ο Μουσκ κοιτάει να τα αρπάξει από όπου μπορεί γιατί είναι στα πρόθυρα χρεοκοπίας.
υπάρχουν πολλές ενδείξεις από πολλά μέτωπα. Αμερικάνοι φίλοι τον έχουν για τελειωμένο. Και η Κίνα του έβαλε τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι όταν πήγε να επέμβει στο θέμα της Ταϊβάν. Άσε που βγάλανε ανταγωνιστικό μοντέλο.
Πάντως δεν είναι τυχαίο ότι κι αυτός και ο τσουκεμπεργ και ο Μπέζος και ολόκληρη η Σίλικον βαλλευ έχουν πρόβλημα. Οι μετοχές τους φούντο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παμε στους αριθμούς που ποτέ δεν κάνουν λάθος.
44% των νιτρικών λιπασμάτων παράγονται στη Ρωσία παγκοσμίως
18% των νιτρικών λιπασμάτων παγκοσμίως παράγονται στη Λευκορωσία.
44 + 18=62.
Τα δύο μεγαλύτερα,εργοστάσια λιπασμάτων στην Αγγλία ΕΚΛΕΙΣΑΝ τον τελευταίο χρόνο εξαιτίας της ανόδου της τιμής του φυσικού αερίου.
Η μεγαλύτερη εταιρεία χημικών στον κόσμο θα παράγει λιγότερη αμμωνία, ένα βασικό συστατικό για την παραγωγή λιπασμάτων.
Πρόκειται για την Γερμανική BASF που μετακομίζει στις ΗΠΑ και στην Κίνα
Η κυρία Φον ντε Λάιν έχει όπως φαίνεται ως πρότυπο τη Σρι Λάνκα και την βιολογική καλλιέργεια.
Η Ρωσία και γενικότερα η Ανατολή διαθέτει ατελείωτες πηγές σε αέριο σε τροφή σε καύσιμα σε γη σε ανθρώπινο δυναμικό.
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ?



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Οίκος Παιδόφιλων Balenciagas 
Έφυγε απ το Twitter του Elon Musk 
Την επόμενη ημέρα της δήλωσής τους στην τελευταία συνάντηση με τους μηχανικούς του :
"Θέλετε να πληρώνεστε για coffee breaks πάνω σε φούξια πουφ, συντονίζοντας τον Αλγόριθμο του Twitter στο δόγμα Σβαμπ ;
Οτι ο πληθυσμός της Δύσης πρέπει πάση θυσία να μειωθεί 
Συνεργωντας στο Έγκλημα της Ευγονικης κατά των λαών 
Όταν το διάγραμμα που ζήτησα για αυτήν την περίφημη και ανυποστατη ανάγκη μείωσης του Πληθυσμού απο εξωτερικούς συνεργάτες επιστημονικου προσωπικού που προσέλαβα
Καταδεικνύει οτι ο αριθμός παιδικών παμπερς 
Έχει υποχωρήσει 1 προς 180 
Σε σχέση με τις πάνες για ηλικιωμένους 
Τα στατιστικά είναι τρομακτικά 
Η Ανθρωπότητα γερνάει και οι γεννήσεις είναι το τελευταίο της πρόβλημα 
Η Γερμανία φοβάται οτι μεσουσης της γενικής διακοπής ρεύματος χιλιάδες ηλικιωμένοι θα πεθάνουν αβοήθητοι στο σκοτάδι και ετοιμάζεται να επιχορηγησει Γηροκομεία 
Αυτά εσείς δεν τα γνωρίζετε ; 
Ποιόν ρωτήσατε για την συστράτευση με το δόγμα Σβαμπ ;
Είστε Ναζί ; 
Ή ειστε μηχανικοί ; "
Elon Musk
Συνοπτικά :
▪︎Άδειασε το ΝΑΤΟ μπλοκαρωντας την παροχή Starlynk στους Αζοφιτες 
για να εκτελούν μωρομανες στο Ντόνετσκ 
▪︎Απέσυρε την τεχνολογία του απο την Ουκρανία 
▪︎Διενήργησε Δημοψήφισμα για την Κριμαία, για την οποία δήλωσε δημόσια οτι είναι Ρωσική 
▪︎Πήρε θέση εναντίον του δόγματος Σβαμπ για Ευγονικη εξόντωσης των λαών ως ανάγκη πληθυσμιακου ελέγχου 
(είναι ο μοναδικός δυτικός billionaire)
Ο Έλον Μασκ τοποθετήθηκε στην λίστα με τα άτομα που χρήζουν εκτέλεσης εκ του Ουκρανικού κράτους 
Που αναρτήθηκε στον ιστότοπο Myrotvorets,
Μετά τον Roger Waters των Pink Floyd.
«Έχει επιτεθεί στην εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας. Συμμετείχε στην προσπάθεια νομιμοποίησης της προσάρτησης της Κριμαίας. Συνέβαλε επανειλημμένα στη ρωσική προπαγάνδα, δημοσιεύοντας ένα «σχέδιο επίλυσης συγκρούσεων» στο οποίο ζητούσε την αναγνώριση της ρωσικής Κριμαίας».
Αλλά δεν γουστάρει Ευγονικη, Υστερεκτομες σε γυναίκες, Απαγόρευση Αμβλώσεων, 
Και πληθυσμιακο έλεγχο, που προωθούσαν οι μηχανικοί του, κάτω απ την μύτη του.
Σχολιο.- ΟΛΟ ΤΟ TEAM ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ 
Trafficking ανηλίκων με τον μέντορα του Karl Lagerfeld, τον λεγόμενο "Untouchable pedo".
Απο Αριστερά : #Lotta_Volkova #Adams #Karl και #Gosha



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Aaron Swartz
Επισήμως ...αυτοκτόνησε... μετά τις δεκάδες εκκρεμείς καταδίκες του, επειδή πειράτεψε εκατοντάδες επιστημονικά άρθρα από τα περιοδικά που κλειδώνουν την γνώση και την πουλάνε πανάκριβα προς οφελός τους. Ο υπέροχος αυτός νεαρός την πρόσφερε δωρεάν, μέχρι που έφυγε από αυτόν τον σκατόκοσμο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τον συνέλαβαν οι Ουκρανο-ναζι στο σπίτι του στην Οδησσό, επειδή βοηθούσε με μηνύματα τη ρωσική αεραμυνα.
Δείτε τον τοίχο στο σπίτι του γεμάτο με αφίσες του Λένιν και του Στάλιν....
Μήπως οι κομμουνιστές του ΚΚΕ και της ελληνικής εξωκοινοβουλευτικης Αριστεράς θα έπρεπε να του είχαν εξηγήσει, πως ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι μια ενδο-ιμπεριαλιστικη σύγκρουση άδικη και από τις δύο πλευρές.... και πως δεν έπρεπε να διαλέξει ιμπεριαλιστη;; 



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εν τω μεταξύ η μητέρα της 12χρονης που βίαζε και εξέδιδε ο Μίχος ακόμη μέσα στην φυλακή είναι (χωρίς στοιχεια ενοχής )
ΜΟΥΓΓΑ στο ρουφιανοκαφενειο το φατσοβιβλίο ντε της επιλεκτικής αλληλεγγύης 
Ο στόχος ήταν να κλείσουν στόματα και επιτεύχθηκε
Καθε μέρα υπάρχει ένα σκάνδαλο που θάβει το προηγούμενο σκάνδαλο



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βραζιλιάνικη Εφημερίδα Globo: «Υπάρχουν 33 χώρες που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 όχι 32, καθώς η Παλαιστίνη και οι σημαίες της είναι παρόντες παντού στο Κατάρ.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δυο άνθρωποι που συνελήφθησαν τον Δεκέμβρη του 2019 και κατηγορούνται για συγκρότηση και ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση με στόχο χώρους και μέλη της Χρυσής Αυγής, μαθαίνουν τρία ολόκληρα χρόνια μετά τη δίωξη τους, ότι ως υποστήριξη της κατηγορίας, παρίσταται, ο πρωτόδικα καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Νίκος Μιχαλολιακος. 
Ένα στοιχείο με βαθιά πολιτική σημασία που εντέχνως είχε αποσιωπηθεί τα τρία χρόνια που η διαδικασία της ανάκρισης παρέμενε ανοιχτή και πήγαινε από ανακρίτρια σε ανακρίτρια, θέτοντας τους δυο διωκόμενους σε κατάσταση ομηρίας, αφού ζουν εκτός φυλακής, αλλά με σκληρούς περιοριστικούς όρους.
Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής παρίσταται προς υποστήριξη της κατηγορίας από τις 10 Μαρτίου του 2020 και στους δικηγόρους των δυο, αυτό κοινοποιήθηκε ένα μήνα πριν, όταν και κλήθηκαν να απολογηθούν εκ νέου αφού τους πρόσθεσαν ακόμα μια δίωξη. 
Αρχικά κατηγορούνταν ότι εμπλέκονται σε δύο εμπρηστικές επιθέσεις σε γραφεία της Χρυσής Αυγής, που έλαβαν χώρα στην Αθήνα τον Μάιο και τον Νοέμβριο του 2019, ενώ με τη συμπληρωματική δίωξη, στη δικογραφία προστέθηκε και η επίθεση στα γραφεία της εγκληματικής οργάνωσης στον Ασπρόπυργο τον Φεβρουάριο του ίδιου έτους.
Εδώ λοιπόν, αν αυτή η υπόθεση παραπεμφθεί σε ακροατήριο, θα έχουμε το εξής παράδοξο: στο εδώλιο δύο κατηγορούμενους για σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης χωρίς σοβαρές ενδείξεις ενοχής (παρά τη μεγάλη προσπάθεια της αντιτρομοκρατικής που πρόσθεσε ακόμα μια δίωξη) με το κατηγορητήριο να υποστηρίζεται από καταδικασθέντα για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Παλαιστίνη : βουνό που δεν σε λυγίζει ο άνεμος 
Με τη Ψυχή και το Αίμα μας αγωνιζόμαστε για σένα Παλαιστίνη"
ΜΟΥΝΤΙΑΛ :Όλο το γήπεδο φωνάζει σύνθημα που το φωνάζουν κάθε μέρα οι αγωνιζόμενοι Παλαιστίνιοι στα Κατεχόμενα Εδάφη ...
Χορεύουν και τραγουδούν έξω από τα γήπεδα του Μουντιάλ που εξελίσσεται πάνω απ'ολα σε ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ 
ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ !!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παιχνίδι ΙΡΑΝ-ΗΠΑ 
Το πανό είναι από την Μόσχα σήμερα
"Ιράν, η Ρωσία είναι μαζί σου". 
λεωφόρος Νόβυ Αρμπάτ



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου ..έχουν βγει διάφοροι που μας λοιδωρουσαν ως "ψεκες ,κρετινους και φασίστες "επί υγειονομικου μνημονίου και τώρα το παίζουν υπέρμαχοι της ελευθερίας της γνώμης ,της αυτοδιάθεσης ,κατά της προπαγάνδας (εκτός αν την κάνει μια ακροδεξιά αστική κυβέρνηση και ένας φασίστας υπουργος (διαλυμένης )υγειας 
Μας δουλεύετε ? Δεν έχουμε ξεχάσει τίποτα ..δεν τρώμε μαγικά μανιταρια στο πρωινό ούτε μας λένε Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αναδημοσιεύω αυτό το τμήμα Press TV στο οποίο ο John μιλάει για το πώς οι ΗΠΑ συνεχίζουν να ανακατεύονται με τις επιχειρήσεις του Ιράν μέσω του ΟΗΕ. Με κάποιο τρόπο ο αλγόριθμος του FB απενεργοποιεί τον σύνδεσμο. Το ανεβάζω με φωτογραφία να δω αν κολλάει αυτή τη φορά. Αυτό είναι σημαντικό καθώς βομβαρδίζομαστε με αντι-Ιρανικό συναίσθημα στο όνομα των δικαιωμάτων των γυναικών. Το αμερικανικό πρόγραμμα αλλαγής καθεστώτος στο Ιράν συνεχίζεται εδώ και γενιές. Έχουμε πολλούς λογαριασμούς που υποδεικνύουν ότι ο λεγόμενος ακτιβισμός ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχει χρησιμοποιηθεί για να δαιμονοποιήσει την στοχευμένη ιρανική κυβέρνηση. Περιττό να πω ότι είναι παράλογο το γεγονός ότι δεν υπάρχει δυναμική κατά της Σαουδικής Αραβίας που εκτελεί συνήθως ομοφυλόφιλους, ή το Ισραήλ που συνεχίζει να καταπιέζει τον παλαιστινιακό λαό. Ωστόσο, αυτό το θέμα με το Ιράν μεγαλώνει στον πολιτιστικό τομέα, ώστε να συνεχίσουν να δικαιολογούνται οι παράνομες κυρώσεις κατά του ιρανικού λαού. Είναι τόσο καταθλιπτικό να βλέπεις ότι το καλό και το κακό ορίζεται από το ίδρυμα, συσκευάζονται και πωλούνται ως μάρκες για να διαφημίζονται οι άνθρωποι ως καλοί άνθρωποι στις κοινότητές τους. Δεν είναι καθόλου καλό να είσαι αυτοκρατορικός shills μέρος της γενοκτονικής πολεμικής μηχανής.
http://www.urmedium.com/c/presstv/120191



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Πρώτα έδωσαν το μουντιάλ στο Κατάρ, ένα κράτος διαβόητο για την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Μετά πήγαν στο μουντιάλ, παρά τους 6.500 εργάτες που έχασαν τη ζωή τους για να χτιστούν τα γήπεδα του Κατάρ. 
Τώρα διαμαρτύρονται φορώντας περιβραχιόνια στα χρώματα του ουράνιου τόξου και κλείνουν συμβολικά τα στόματά τους όταν τους τα αφαιρούν. Είναι και αυτοί θύματα των οπισθοδρομικών σεΐχηδων!
Η υποκρισία της Δύσης σε όλη της την αποκρουστικότητα. Αφού τσέπωσαν τα δισεκατομμύρια των Αράβων στήνουν ένα επικοινωνιακό σόου δικαιωματισμού για να σώσουν τα προσχήματα. 
Μια επίδειξη αρετής για εσωτερική κατανάλωση, για να συνεχίσει η Δύση να καμώνεται ότι παραμένει ένας "κήπος" δικαιωμάτων των LGBT μέσα σε μια παγκόσμια "ζούγκλα" αυταρχισμού και ανελευθερίας, όπως είπε ο ανεκδιήγητος Μπορέλ. 
Και όσο πείθει τον εαυτό της ότι κατέχει το ηθικό πλεονέκτημα έναντι όλων των άλλων, τόσο πιο ανώδυνα μπορεί να ξεπουλιέται στα αφεντικά της «ζούγκλας».
Έτσι όλοι είναι ευχαριστημένοι: οι εμίρηδες του Κατάρ διαφημίζουν τα οικονομικά τους κατορθώματα σε όλον τον κόσμο, με τη βοήθεια της Δύσης. Η Δύση επιτελεί θεαματικά την «προοδευτικότητά» της μέσα στην καρδιά της «ζούγκλας». 
Ο καπιταλισμός συνδυάζει άψογα το μαύρο του πετρελαίου με το ροζ του δικαιωματισμού. Το χρήμα ρέει, όλα πουλιούνται, όλοι αγοράζονται..."



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σήμερα 29 Νοέμβρη η Διεθνής Ημέρα Αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό Λαό.
#Free_Palestine



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γράφει η δικηγορος Antonia Legaki 
"Αύριο Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στις 5.00 στο Δ.Σ.Α, στο δικό μου πρόσωπο, δικάζεται πειθαρχικά η υπερασπιστική δικηγορία. 
Η δίωξη αυτή έχει κοινωνικό στόχο.
Αν διώκεται ο δικηγόρος που γράφει στα δικόγραφα τις καταγγελίες του πολίτη για τους εκπροσώπους του κράτους και των επιχειρήσεων, τότε την επόμενη φορά, ο πολίτης δεν θα βρίσκει δικηγόρο να καταγγείλει, να υπερασπιστεί τα δικαιώματα του. 
Στην εποχή της «δημοκρατίας» για λίγους, η δίωξη του δικηγόρου είναι η αφαίρεση του τελευταίου εργαλείου νομιμότητας του αδύναμου απέναντι στον ισχυρό. 
Είναι η δήλωση «Προσαρμόζεσαι ή Πεθαίνεις». 
Ν’ αρνηθούμε το δίλημμα.
Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα σε συνήγορο. 
Για το κοινωνικό φροντιστήριο, για τα θύματα της σωματεμπορίας στην Ηλιούπολη, για όποιον αντιστέκεται ή υποφέρει σ’ αυτό το σύστημα της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης. Να δώσουμε μαζί και αυτή τη μάχη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτό που δείχνει η φώτο έγινε χθες στην Αθήνα...
Από τους νοσοκομειακους...
Φωνάζουν για το νομοσχέδιο για την υγεία...
Εμείς οι πολλοί όταν το πάρουμε χαμπάρι θα είναι αργά και θα λέμε μα κανείς δε μίλησε;
Συλλαλητήρια την Πέμπτη στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις
Μεγάλο συλλαλητήριο οργανώνεται την Πέμπτη 1η Δεκέμβρη, στη 1 μ.μ. στη Βουλή, μέρα που το νομοσχέδιο αναμένεται να μπει στην Ολομέλεια προς ψήφιση. Η ΟΕΝΓΕ έχει προκηρύξει και 24ωρη πανελλαδική απεργία, ενώ σε στάσεις εργασίας προχωρούν τα Εργατικά Κέντρα στην Αττική. Στάση εργασίας έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ (12 μ. μέχρι 3 μ.μ.).
Στη Θεσσαλονίκη, η ΕΝΙΘ προκηρύσσει 24ωρη απεργία και καλεί στη 1 μ.μ. στην 3η ΥΠΕ και σε συγκέντρωση, στις 6 μ.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου, με τη συμμετοχή εργατικών Σωματείων.
Στα Γιαννιτσά, στις 1.30 μ.μ., στην πύλη του Νοσοκομείου.
Στην Πάτρα, στη 1 μ.μ. έξω από την 6η ΥΠΕ.
Στα Γιάννενα, το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων καλεί σε συγκέντρωση στην Περιφέρεια στις 12 μ.
Στη Λάρισα, στις 12.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Στην Καρδίτσα, συγκέντρωση στην πύλη του Νοσοκομείου στις 11.30 π.μ.
Στην Καστοριά, συγκέντρωση στις 8.30 π.μ. έξω από την πύλη του ΓΝ Καστοριάς
Στην Κοζάνη, στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία
Στη Λευκάδα, στις 12.30 μ.μ. στο Νοσοκομείο.
Στη Σάμο, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου καλεί σε συγκέντρωση στις 12 μ. στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου και στις 6 μ.μ. στην πλατεία Πυθαγόρα.
Στην Ξάνθη, στις 6.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία. Επίσης σε σύσκεψη καλούν σωματεία την Κυριακή 4 Δεκέμβρη, στις 7.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ασάνζ: New York Times, Guardian, El Pais, Le Monde και Der Spiegel καλούν τις ΗΠΑ να αποσύρουν τις κατηγορίες
«Η συλλογή και η διάδοση ευαίσθητων πληροφοριών όταν αυτό είναι απαραίτητο για το δημόσιο συμφέρον συνιστά ένα ουσιώδης μέρος της καθημερινής δουλειάς των δημοσιογράφων», γράφουν οι αρχισυντάκτες και οι διευθύνοντες σύμβουλοι των πέντε μέσων ενημέρωσης.
Τέσσερις από τις μεγαλύτερες εφημερίδες του κόσμου – οι αμερικανικοί New York Times, ο βρετανικός Guardian, η ισπανική El Pais, η γαλλική Le Monde – και το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel κάλεσαν σήμερα την αμερικανική κυβέρνηση να αποσύρει τις κατηγορίες εναντίον του ιδρυτή του WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ, για μαζική διαρροή εγγράφων.
Ο 51χρονος Αυστραλός διώκεται στις ΗΠΑ επειδή δημοσίευσε από το 2010 περισσότερα από 700.000 εμπιστευτικά έγγραφα για αμερικανικές στρατιωτικές και διπλωματικές δραστηριότητες, ιδίως στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, οι οποίες αποτέλεσαν πηγή μιας σειράς αποκαλύψεων από αυτά τα πέντε μέσα ενημέρωσης.
Ο Ασάνζ αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 175 ετών.
Συνελήφθη από τη βρετανική αστυνομία το 2019 ύστερα από επτά χρόνια παραμονής του στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο και αυτήν τη στιγμή κρατείται σε φυλακή υψίστης ασφαλείας κοντά στο Λονδίνο, εν αναμονή της εκδίκασης της προσφυγής του κατά της απόφασης της βρετανικής κυβέρνησης να τον εκδώσει στις ΗΠΑ.
«Η συλλογή και η διάδοση ευαίσθητων πληροφοριών όταν αυτό είναι απαραίτητο για το δημόσιο συμφέρον συνιστά ένα ουσιώδης μέρος της καθημερινής δουλειάς των δημοσιογράφων», γράφουν οι αρχισυντάκτες και οι διευθύνοντες σύμβουλοι των πέντε μέσων ενημέρωσης.
«Εάν αυτή η δουλειά ποινικοποιηθεί, όχι μόνο η ποιότητα του δημόσιου διαλόγου αλλά και οι δημοκρατίες μας θα αποδυναμωθούν σημαντικά».
Οι ίδιοι πιστεύουν ότι «δώδεκα χρόνια μετά τις πρώτες δημοσιεύσεις», «ήρθε η ώρα η κυβέρνηση των ΗΠΑ να αποσύρει τις κατηγορίες κατά του Τζούλιαν Ασάνζ», «η δημοσίευση δεν αποτελεί έγκλημα».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο Υπουργείο Εξωτερικών του Καναδά κλήθηκε ο εκεί Ρώσος πρέσβης να δώσει εξηγήσεις, γιατί ανέβασε στο τουίτερ την φράση "οικογένεια αποτελούν ο μπαμπάς, η μαμά και το παιδί". Το τουίτ κρίθηκε "εξαιρετικά ομοφοβικό και απαράδεκτο". 
Η υπουργός Εξωτερικών του Καναδά Πασκάλ Σεν Ονγκέ που, κατά δήλωσή της, είναι λεσβία, ανέφερε ότι "η Ρωσική ομοφοβική προπαγάνδα δεν είναι ευπρόσδεκτη στον Καναδά".
Απαντώντας η Ρωσική πρεσβεία τη συμβούλεψε "να σκεφτεί πώς γεννήθηκε"...
Σχολιο.- Καταρχάς δεν συμφωνώ με την νατοϊκή επιθετική πολιτική του Τρυντο .."Έτοιμος να ενισχύσει την παρουσία του στην Ευρώπη, εγκαινιάζοντας νέες πρεσβείες και στέλνοντας εκεί περισσότερους στρατιώτες, παρουσιάζεται πλέον ο Καναδάς, με φόντο τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία."λέει το άρθρο
Όποτε είναι μέσα στην νατοϊκή επίθεση των γερακιών του πολέμου κατά της Ρωσίας ,Κίνας ,Ιράν ,Ινδίας ,Αφρικής κτλ όλη αυτή η σαχλαμαρα περί δήθεν δικαιωμάτων ..
Άς φροντίσει για την ευημερία και την ειρήνη εκατομμυρίων και μετά συζητάμε για την ομοφοβια
Το θεωρώ όλο αυτό PINK CAPITALISM ,δεν μου λέει τίποτα και χρησιμοπιουνται τα δικαιώματα των γκέυ για να στηρίξουν πολέμους ..ευχαριστώ δεν θα πάρω
Σχολιο.- οι μηχανισμοί της δύσης χρησιμοποιούν την ενσωματωμένη "διαφορετικότητα" και κυρίως την καταναλωτική εκδοχή της, ως αξια πολιτισμικής ενότητας, ως μια ιδιοτυπη και ψευτικη ενότητα στον πόλεμο που διεξαγει απέναντι στον υπόλοιπο κόσμο. Αυτό θα έπρεπε να είναι ξεκάθαρο σε όλους τουλάχιστον την τελευταία εικοσαετία με την κατασκευή της επιθετικοτητας στη δύση και την πολεμική χρήση της. Με την ένταξη ομοφυλοφιλων και γυναικών στο στρατό τους. Έτσι χρησιμοποιουν την "διαφορετικότητα" τα καθεστωτα της δύσης. Έτσι ενοουν την ενσωμάτωση της διαρετικοτητας και έτσι την αξιοποιούν.
Σχολιο.- Εγώ τα περνάω όλα σε κόσκινο ειδικά αυτά που έρχονται από κράτη όπως τον Καναδά που τσάκισε το κίνημα των φορτηγατζηδων ενώ το παίζει τόσο ευαίσθητο



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν τελειώνει η αγανάκτηση και η οργή, για το μοχθηρό, μνησίκακο και εκδικητικό ανθρωπάριο που παριστάνει τον Υπ.Υγ., το οποίο ψάχνει τρόπους να εξοντώσει τους νοσηλευτικούς, παρά την δικαστική απόφαση. Οργή και για τους συναδέλφους τους, που ενώ μέσα στα πράγματα, γνωρίζουν από πρώτο χέρι την αναποτελεσματικότητα και επικινδυνότητα των εμβολίων, ούτε τώρα, αφού τους εγκατέλειψαν τόσους μήνες να λιμοκτονούν, είναι έτοιμοι να τους δεχθούν, να ξαναγίνουν συμπαγής ομάδα ενάντια στην λαίλαπα του άθλιου Υπ., και σνεχίζουν το γνωστό τροπάριο....''καλά εμείς που το κάναμε μ.....ς ε'ιμαστε''; 
Αυτό που με κάνει έξαλλο είναι ο παχυδερμισμός και η απάθεια μιας κοινωνίας παραδομένης, χωρίς απαιτήσεις, χωρίς αιτήματα, μόνο '' μη μου τους κύκλους τάραττε''.
Μια κοινωνία που ψωνίζει πολιτικές ηγεσίες κάθε τέσσερα χρόνια σε black friday εκλογικού τύπου και μετατρέπεται αυτόβουλα σε ινδικό χειρίδιο, για κάθε λογής πειράματα.
Μια φτηνή κοινωνία, που φτηνά εκδίδεται για μια ανύπαρκτη ασφάλεια, κάθε μαύρη Παρασκευή, Δευτέρα, Τρίτη κοκ
Δεν θα εκπλαγώ αν ανακαλυφτεί σύντομα εμβόλιο για την κλιματική αλλαγή.....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Οργή από Μόσχα για τις δηλώσεις Πάπα περί «βάναυσων Ρώσων στρατιωτών από μειονότητες»
Η Μόσχα υπέβαλε την Τρίτη επίσημη διαμαρτυρία στο Βατικανό
29.11.2022 | 18:05
Την αγανάκτηση της εξέφρασε η Μόσχα για τις δηλώσεις του πάπα Φραγκίσκου αναφορικά με τον ρόλο που διαδραματίζουν στην Ουκρανία, Ρώσοι στρατιώτες οι οποίοι προέρχονται από εθνοτικές μειονότητες.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Πάπας Φραγκίσκος, ο οποίος είναι γνωστός μασόνος και μπροστάρης της Ναζιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων  σε ένα εβραϊκό σιωνιστικό αμερικάνικο περιοδικό είπε: «Όταν μιλάω για την Ουκρανία, μιλάω για τη βαναυσότητα γιατί έχω πολλές πληροφορίες για τη βαναυσότητα των στρατευμάτων που πηγαίνουν. Συνήθως, οι πιο βάναυσοι είναι ίσως αυτοί που είναι από τη Ρωσία, αλλά δεν είναι ρωσικής παράδοσης, όπως Τσετσένοι, Μπουριάτ και λοιποί. Σίγουρα αυτός που εισβάλλει είναι το ρωσικό κράτος. Αυτό είναι πολύ ξεκάθαρο».
Η Μόσχα υπέβαλε την Τρίτη επίσημη διαμαρτυρία στο Βατικανό, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.
«Εξέφρασα την αγανάκτησή μου έπειτα από αυτούς τους υπαινιγμούς και υπέδειξα ότι τίποτα δεν θα μπορούσε να κλονίσει τη συνοχή και την ενότητα του ρωσικού πολυεθνικού λαού», δήλωσε στο πρακτορείο ο Ρώσος πρεσβευτής στο Βατικανό, Αλεξάντρ Αβντέγιεφ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μάλι: απέλαση ΜΚΟ & κάθε μορφής γαλλικής παρουσίας!
Το Μάλι ανακοίνωσε την απέλαση κάθε μορφής γαλλικής παρουσίας στην επικράτεια.
Γαλλικά στρατεύματα κατοχής και βιασμού κάθε είδους ανθρώπινων δικαιωμάτων, κλοπής των πλουτοπαραγωγικών πηγών, αποικιακών συνθηκών.
Για 10 χρόνια στην περιοχή οι αποικιοκράτες, με τη δικαιολογία της καταπολέμησης της τρομοκρατίας, ή με το νέο αφήγημα των ιμπεριαλιστών τον περιορισμό της, αφού οι ίδιοι δημιουργούν, εξοπλίζουν και διατάσσουν τους λεγόμενους "τρομοκράτες".
Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι, μαζί με τα ξένα στρατεύματα, το Μάλι θα εκδιώξει και όλες τις λεγόμενες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις - ΜΚΟ, όργανα των "φιλάνθρωπων" ιμπεριαλιστών και του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Μεταξύ αυτών των ΜΚΟ που έχουν "φιλάνθρωπη" δράση στο Μάλι, οι "πανταχού παρόντες" της "La Open Society" του George Soros, μέσω της ΜΚΟ "Γιατροί Χωρίς Σύνορα" και η ΜΚΟ Όξφαμ (Oxfam), πρωταγωνιστές και στο δουλεμπόριο "μεταναστών".
Έτσι, η Αφρικανική χώρα καθιερώνει επιτέλους τη σύγκλιση στρατιωτικών επιχειρήσεων και «ανθρωπιστικών» επιχειρήσεων στην κατάληψη της γης της και των πόρων της από τους Γαλλία του "πνεύματος και του φωτός"....
Ταυτόχρονα, η Γερμανία ανακοινώνει την απόσυρση των στρατευμάτων της έως το 2024... Η ηττημένη Γερμανία στο ΒΠΠ, η οποία με βάση τις Συνθήκες Παράδοσης -λεγόμενο και διεθνές δίκαιο, για να έχουμε μια χαρούμενη διάθεση-  δεν επιτρέπεται να διατηρεί στρατεύματα εκτός Γερμανίας και να αναπτύσσει στρατιωτικές δυνάμεις κι εξοπλισμούς...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ του Μουσικού Σχολείου! ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ τον Μώραλη για την κατάρρευση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά...
Αναστάτωση και εκνευρισμό έχει προκαλέσει η σιωπή ιχθύος από τους υπεύθυνους του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, μετά την κατάρρευση μέρους της σκηνής την ώρα που παιδιά του Μουσικού Σχολείου Πειραιά έκαναν πρόβα. Μάλιστα, αποτέλεσμα του ατυχήματος ήταν να τραυματιστούν και τέσσερις μαθητές.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Πειραιά εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση καταγγέλλοντας την Διοίκηση του Δημοτικού Θεάτρου και την Δημοτική Αρχή διότι δεν φρόντισαν τη λήψη και την τήρηση των απαιτούμενων για τη δημόσια ασφάλεια μέτρων, τον Πρόεδρο του ΟΠΑΝ ο οποίος αντί να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί, την επιρρίπτει σε αναρμόδια για την ασφάλεια του θεάτρου πρόσωπα, αλλά και την συμπεριφορά που επέδειξαν οι υπεύθυνοι του Δημοτικού θεάτρου, κατά την εξέλιξη του γεγονότος του τραυματισμού των παιδιών και την προσπάθεια απαξίωσης του.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ! ΑΓΡΙΕΣ αποδοκιμασίες στην Κεραμέως από εκπαιδευτικούς και μαθητές...
Με αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν εκπαιδευτικοί και μαθητές την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως που ίδρυσε την Τρίτη το 4ο Λύκειο Κέρκυρας.
Οι εκπαιδευτικοί συγκεντρώθηκαν έξω από το σχολείο φωνάζοντας συνθήματα, όπως «Θέλουμε δημόσια και δωρεάν παιδεία» ή «οι εκπαιδευτικοί δεν είναι συντεχνία, παρέχουν δημόσια και δωρεάν παιδεία», ωστόσο οι αστυνομικές δυνάμεις που βρέθηκαν στο σημείο τους απαγόρευσαν την είσοδο στο σχολείο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι διαμαρτυρόμενοι έφτασαν έξω από το σχολείο κάνοντας πορεία.
Η τοπική ΟΛΜΕ είχε κηρύξει τρίωρη στάση εργασίας από τις 08:00 έως τις 11:00 το πρωί της τετάρτης.