Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Δευτερα 19 Δεκεμβριου 2022


Δεν πάνε στο διάολο οι μ@λακες! ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ !

Οι νομοθέτες της ΕΕ συμφώνησαν νωρίς την Κυριακή (18 Δεκεμβρίου) να εισαγάγουν τιμή άνθρακα σε κτίρια και καύσιμα οδικών μεταφορών, με ένα νέο ταμείο 87 δισεκατομμυρίων ευρώ για το κοινωνικό κλίμα που ιδρύθηκε παράλληλα για να μετριάσει τον αντίκτυπο στα νοικοκυριά και να τα βοηθήσει να επενδύσουν σε πράσινες λύσεις.

Η νέα τιμή του άνθρακα θα ισχύει για τη βενζίνη, το ντίζελ και τα καύσιμα θέρμανσης, όπως το φυσικό αέριο, των οποίων οι εκπομπές υπερθέρμανσης του κλίματος συνέχισαν να αυξάνονται με την πάροδο των ετών παρά τις προσπάθειες απαλλαγής από τον άνθρακα.

Αυτό ήταν αναμφισβήτητα το πιο αμφιλεγόμενο ζήτημα στη διαπραγμάτευση για τη μεταρρύθμιση του συστήματος εμπορίας εκπομπών της ΕΕ (ETS), της μεγαλύτερης αγοράς άνθρακα στον κόσμο και του εμβληματικού μέσου της πολιτικής για το κλίμα του μπλοκ.

«Η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν το ETS2», είπε ο Peter Liese, Γερμανός βουλευτής που εκπροσώπησε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στη διήμερη διαπραγμάτευση που ξεκίνησε την Παρασκευή και ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής (18 Δεκεμβρίου).

Μετά από μαραθώνιες συνομιλίες, οι διαπραγματευτές συμφώνησαν να ξεκινήσουν την τιμολόγηση των εκπομπών άνθρακα που προέρχονται από την καύση ορυκτών καυσίμων στις οδικές μεταφορές και τη θέρμανση το 2027, με ανώτατο όριο τιμής 45 ευρώ ανά τόνο εκπομπών άνθρακα που θα ισχύει μέχρι το 2030.

Η συμφωνία είναι «ακόμη μεγαλύτερη από ό,τι είχε οραματιστεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή», είπε ο Liese, επειδή τώρα περιλαμβάνει «θερμότητα διεργασιών» από βιομηχανικές δραστηριότητες καθώς και θέρμανση γραφείων, τα οποία περιλαμβάνονται στο πεδίο εφαρμογής του νέου συστήματος.

Η γεωργία και η αλιεία δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν το επιπλέον κόστος άνθρακα επειδή είναι «ευαίσθητοι» τομείς, παραδέχτηκε ο Liese. Τα τρένα που κινούνται με ντίζελ είναι επίσης εκτός του πεδίου εφαρμογής του συστήματος και ως αποτέλεσμα δεν θα φορολογούνται οι εκπομπές άνθρακα.

Το νέο καθεστώς θα συνεπάγεται υψηλότερες τιμές στην αντλία: έως 10,5 λεπτά για ένα λίτρο βενζίνης και 12 σεντ για το ντίζελ, σύμφωνα με μελέτη του Ινστιτούτου Κλιματικής Έρευνας του Πότσνταμ.

Τα καύσιμα θέρμανσης όπως το φυσικό αέριο, το πετρέλαιο θέρμανσης και ο άνθρακας θα δουν επίσης τις τιμές τους να αυξάνονται, εις βάρος των φτωχότερων κρατών μελών της ΕΕ, τα οποία βασίζονται περισσότερο σε βρώμικους θερμαντήρες ορυκτών καυσίμων.

«Οι πολίτες στην ΕΕ πρέπει να περιμένουν υψηλότερες τιμές CO2», εξήγησε ο Michael Bloss, βουλευτής των Πρασίνων που συμμετείχε στις τελικές διαπραγματεύσεις για το ETS.

Με τη συνεχιζόμενη ενεργειακή κρίση, το νέο καθεστώς θα μπορούσε να καθυστερήσει κατά ένα χρόνο, έως το 2028, εάν οι τιμές της ενέργειας παραμείνουν «εξαιρετικά υψηλές», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Κοινοβούλιο.

Η προσωρινή συμφωνία πρέπει τώρα να επιβεβαιωθεί από τα κράτη μέλη της ΕΕ και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το οποίο θα διεξαγάγει ψηφοφορία στην Ολομέλεια τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο.

#ΣΧΟΛΙΟ: Η ΕΕ έχει κηρύξει πόλεμο στους πολίτες της και τους καταδικάζει σε φτώχεια. Το ψηφιακό ενεργειακό αποτύπωμα άνθρακα είναι εδώ. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ! 



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Διαφθορά στην ΕΕ: Ευρωβουλευτές επαναστατούν και ξεκινούν πόλεμο στη Von der Leyen και τον σύζυγό της."

Σε επιστολή που απηύθυναν στην αρμόδια για τη Διαφάνεια Ευρωπαία Επίτροπο, επτά ευρωβουλευτές, στις 16 Δεκεμβρίου, καλούν την Επίτροπο Διαφάνειας να διεξαγάγει έρευνα για το εάν οι ηγετικές θέσεις και οι εμπορικές δραστηριότητες του κ. Heiko Von der Leyen είναι συμβατές με τον θεσμικό ρόλο της συζύγου του, Ursula Von Der Leyen, Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. 

Με την επιστολή τους οι Ευρωβουλευτές ζητούν έρευνα για τη χρηματοδότηση 320.000.000 ευρώ που έλαβε το εργαστήριο Orgenesis Inc υπό τη διεύθυνση του συζύγου της Ursula Von Der Leyen από την Κομισιόν που προΐσταται η ίδια. Ο σύζυγος της Φον ντερ Λάιεν, βρίσκεται στο στόχαστρο των ευρωβουλευτών. Σε μια εποχή που το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συγκλονίζεται από μια σοβαρή υπόθεση διαφθοράς, οι Ευρωπαίοι βουλευτές απαιτούν από την Ε.Ε. να εξετάσει τις δραστηριότητες του Heiko Von Der Leyen, συζύγου της Ursula Von Der Leyen, μιας προσωπικότητας που επικρίνεται όλο και περισσότερο για την αδιαφανή διαχείριση των συμβάσεων εμβολίων που υπέγραψε με την Pfizer. Οι ευρωβουλευτές απαιτούν να πέσει φως στην επιχείρηση ενός ανθρώπου του οποίου οι δραστηριότητες είναι κάτι παραπάνω από αμφίβολες. 

Στην επιστολή, οι ευρωβουλευτές αναφέρθηκαν στο πρόσφατο σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου από το αναφέροντας την παρουσία του Heiko Von Der Leyen στην εποπτική επιτροπή ενός ιδρύματος που έλαβε χρηματοδότηση άνω των 300 εκατομμυρίων ευρώ, από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με επικεφαλής τη σύζυγό του, Ursula Von Der Leyen. (* Σύγκρουση συμφερόντων: οι ανησυχητικές δραστηριότητες του ζευγαριού φον ντερ Λάιεν - Είναι συμβατές οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του Heiko von der Leyen στη φαρμακοβιομηχανία με τον θεσμικό ρόλο της συζύγου του, Ursula von der Leyen, Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής; )

«Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, παρόλο που ο κ. Von der Leyen παραιτήθηκε από το εποπτικό συμβούλιο του ιδρύματος, η Orgenesis Italy S.R.L συνεχίζει να είναι μέρος του έργου και λαμβάνει επιχορηγήσεις έως και 200.000 ευρώ ετησίως από το ιταλικό σχέδιο ανάκαμψης και ανθεκτικότητας. Οι δημοσιογράφοι επισημαίνουν επίσης ότι η Orgenesis Inc. και οι ευρωπαϊκές θυγατρικές της δεν είναι εγγεγραμμένες στο μητρώο διαφάνειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης», καταγγέλλουν οι ευρωβουλευτές.

Οι ευρωβουλευτές αναφέρουν σύγκρουση συμφερόντων. «Ο σύζυγος του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ηγετικό στέλεχος, ως ιατρικός διευθυντής και γενικός διευθυντής σε ιδιωτική εταιρεία, εμπλέκεται σε έργα που χρηματοδοτούνται ή συγχρηματοδοτούνται από ευρωπαϊκά προγράμματα, άρα από δημόσιο χρήμα. Οι ερωτήσεις των πολιτών της ΕΕ και των εκπροσώπων τους για πιθανές συγκρούσεις-διαμάχες (συμφερόντων) είναι θεμιτές».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η αυτογελοιοποίηση των παπαγάλων, στα ΜΜΕ έχει και ένα καλό. Προκαλεί αυθόρμητο γέλιο, στους σκεπτόμενους, κάτι, που αυξάνει το προσδόκιμο ζωής τους.

Ετσι, στο προχθεσινό σάιτ του φιλελεύθερου " Βρετανικού "Γκάρντιαν"- ναι, αυτού, που πέρασε, σε όλη την ανθρωπότητα, την "πραγματικότητα" των 6.500 νεκρών εργατών του Κατάρ, χωρίς κανένα στοιχείο-διαβάσαμε το άρθρο του "ειδικού" Πάτρικ Βεντουρ, υπό τον τίτλο "Why Crimea is Volodymyr Zelenskiy’s greatest bargaining chip"( Γιατί η Κριμαία είναι το μεγαλύτερο διαπραγματευτικό χαρτί του Volodymyr Zelenskiy).ότι στην περιοχή του Ντονμπάς συντελούνται κοσμοϊστορικά γεγονότα.

Με δυο λόγια το νόημα. Η Ρωσία βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, στα μέτωπα του πολέμου( όπου τους πάει καροτσάκι) και για ν΄απεμπλακεί θα πρέπει να εξετάσει όχι μόνο την αποχώρηση της, από τις "καταληφθείσες περιοχές", αλλά και την μοίρα της Κριμαίας. Αλλιώς, σε περίπτωση, που θελήσει να κρατήσει την Κριμαία, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα, κάτι που φοβάται να κάνει.

Για να λυθεί το πρόβλημα της Κριμαίας, ο "ειδικός" προτείνει μια κοινή διοίκηση με διπλή αυτονομία της περιοχής, υπό τον έλεγχο διεθνών οργανώσεων.

Καταλαβαίνουμε τον πανικό της Βρετανικής εξουσίας, εν μέσω του μεγάλου απεργιακού κύματος, που έχει ξεσπάσει στην χώρα, όπως και το αντιλαϊκό κόστος ζωής των πολιτών, που επιδοτούν τον πόλεμο του Ζελένσκι, αλλά τέτοια δημοσιεύματα δεν πείθουν και δεν φέρνουν ελπίδα, στους πεινασμένους ότι να, τώρα τελειώνει ο πόλεμος και δεν θα σας κλέψουμε άλλο!

Αυτή είναι μια παρελκυστική προπαγάνδα, όπως είχε διαμορφωθεί και στον Β΄ΠΠ, από την Χιτλερική ηγεσία, για το αήττητο του Γ΄Ράιχ. Και μόνον, μετά την ήττα του στο Στάλινγκραντ, οι Γερμανοί άρχισαν να καταλαβαίνουν την κοροϊδία.

Σ΄αυτήν την περίπτωση, κάποιοι πιθανόν να πείστηκαν ότι ο Πούτιν, μετά την παράδοση του, θα χτυπάει τα κουδούνια τους, για να τους πληρώσει και τους λογαριασμούς ρεύματος και σούπερ μάρκετ!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Αν χρειαζόταν να καούν όλοι οι πίνακες ζωγραφικής του κόσμου με τοπία ,όλοι όμως για να λύσουμε το πρόβλημα της ενέργειας , δεν θα ξεσηκωνόταν ο κόσμος;

Δεν θα έλεγαν όλοι όχι;

Σκεφτείτε λοιπόν πόσο χειρότερο είναι να καταστρέφονται τα ίδια τα τοπία από τις ανεμογεννήτριες και πόσο πρέπει όλοι να αντιδράσουμε για να μην συμβεί αυτό



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στις ΗΠΑ διδάσκουν στα Δημοτικά Σχολεία ότι δεν υπάρχουν 2 φύλα αλλά 72 φύλα-γένη!!!!!Αυτοκτονία πολιτισμού στη Δύση! 

Άρτι αφιχθείς από τις ΗΠΑ ο Ρώσος Βίκτορ Μπουτ που επαναπατρίστηκε μετά την ανταλλαγή κρατουμένων με Ρωσία πρόσφατα σε συνέντευξή του στο RT λέει ότι μια αυτοκτονία του πολιτισμού λαμβάνει χώρα στη Δύση.

Εάν αυτή η αυτοκτονία δεν αποτραπεί, τουλάχιστον εντός του μη δυτικού κόσμου, τότε ολόκληρος ο πλανήτης θα αυτοκτονήσει.

Ο Viktor Bout που επέστρεψε πρόσφατα μιλάει στα μέσα ενημέρωσης για τη Δύση: «Στα αμερικανικά σχολεία μαθαίνουμε ότι υπάρχουν 72 διαφορετικά φύλα-είδη. Όχι μόνο, ξέρετε, γκέι και νορμάλ άτομα. Όχι, αλλά 72 φύλα!”.

”Αυτό που συμβαίνει στη Δύση είναι απλούστατα η αυτοκτονία ενός πολιτισμού. Κι αν αυτή η αυτοκτονία δεν αποτραπεί τουλάχιστον αλλού στο μη δυτικό κόσμο στο μέρος του κόσμου που διαφεύγει από τον έλεγχο των Αγγλοσαξόνων τότε ολόκληρος ο πλανήτης θ΄αυτοκτονήσει. 

Καταλαβαίνετε; Κι αυτό διαδίδεται αναμφίβολα παντού σε όλους τους τομείς με τα Ναρκωτικά και πως λέγεται στα ρώσικα; με LGBT Q.Φαντάζεστε ότι αυτοί διδάσκουν αυτό στις ΗΠΑ στα δημοτικά σχολεία σε μαθητές 6 με 7 ετών; ότι υπάρχουν 72 γένη-φύλα και όχι μόνο οι γκέι και οι νορμάλ αλλά 72! Αυτό είναι απολύτως γραμμένο μέσα στα προγράμματά τους. Αυτό εξηγείται ως εξής: ok εσύ είσαι ένα αγόρι, αλλά ίσως είσαι ένα κορίτσι..”

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε στις 8 Δεκεμβρίου ότι ο Viktor Bout, ένας Ρώσος υπήκοος, ο οποίος εξέτιε ποινή φυλάκισης στις Ηνωμένες Πολιτείες για εμπορία όπλων, επέστρεφε στη Ρωσία ως αποτέλεσμα μιας συμφωνίας με τις ΗΠΑ για την ανταλλαγή του με την Αμερικανίδα μπασκετμπολίστρια Brittney Griner, η οποία συνελήφθη στη Ρωσία για λαθρεμπόριο ναρκωτικών τον Φεβρουάριο του 2022.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι εκλογές είναι βέβαιο ότι θα γίνουν με νοθεία

Η απογραφή του 2021 κατέγραψε 10.432.481

Από αυτούς 1.884.351 είναι ηλικίες 0-16

Δικαίωμα ψήφου στις επόμενες εκλογές έχουν 8.548.130

Αυτό  είναι το εκλογικό σώμα της χώρας

Η επίσημη σελίδα του υπουργείου Εσωτερικών αναφέρει εκλογικό σώμα 9.963.946

Που βρέθηκε 1,5 εκατομμύριο παραπάνω στο εκλογικό σώμα;;;;

Και δεν έχουμε υπολογίσει τους 850 χιλιάδες  που έχουν πεθάνει από το εμβόλιο.

Πριν ξεκινήσουν φαίνεται η απάτη.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Που πας ,παιδί μου ??

Πλατεία για καφέ ..ρε μάνα !

Αλεξίσφαιρο να πάρεις !



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το χειρότερο από τη Δυστυχία, είναι να συνηθίσεις  στην Δυστυχία!

Με 10% επιδότηση ο Μητσοτάκης θα καλύπτει 10 ευρώ στα 100 του σούπερ μάρκετ. 

Τώρα που τα προϊόντα θα αυξηθούν (κι άλλο) για να απορροφήσουν την επιδότηση θα πηγαίνεις σούπερ μάρκετ και θα πληρώνεις 150 ευρώ αντί για 100 και τα 15 θα τα καλύπτει ο Μητσοτάκης. 

Δηλαδή πριν το food pass θα έδινες 100 αλλά τώρα με το food pass θα δίνεις 135, αλλά οκ υπάρχει το καλάθι ιδιωτικής ετικέτας σε επίπεδο τιμών που ήταν ήδη αυξημένες πριν ένα χρόνο, για να βγάζει φωτογραφίες ο Άδωνις.

(παράλληλα 'τρεχει' διαγωνισμός για την επιλογή εταιρείας που θα ενισχύσει τον ελεγκτικό μηχανισμό του κράτους και θα πληρωθεί από το Ταμείο Ανάκαμψης, για να ελέγχεται καλύτερα η αισχροκέρδεια στα σούπερ μάρκετ. Ιδιωτικοποιήσεις και εδώ δηλαδή). 

Λεπτομέρεια είναι επίσης ότι η ακρίβεια και η ενεργειακή κρίση έχουν αφαιρέσει, πάνω από δύο μισθούς ετησίως.

Εν τω μεταξύ, ο φόρος στα διυλιστήρια είναι απόφαση των Βρυξελλών για προσωρινή εισφορά αλληλεγγύης για τα “απροσδόκητα κέρδη” των επιχειρήσεων ορυκτών καυσίμων, που όπως ανακοινώθηκε θα επιβάλλεται με συντελεστή τουλάχιστον 33% επί των πλεονασμάτων φορολογητέων κερδών.

Κοινώς δεν είναι πρωτοβουλία της κυβέρνησης, όπως διαφημίστηκε, αλλά ευθυγράμμιση με απόφαση της ΕΕ, η οποία και έχει προσωρινό χαρακτήρα. 

Σε άλλα νέα, αρχίζω μαθήματα φιλιππινέζικων, έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον απ' οτιδήποτε άλλο συμβαίνει στη χώρα, αφού υπογράφτηκε διακρατική συμφωνία για 20.000 εργάτες από τις Φιλιππίνες για την Ελλάδα.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτοί που μας κλέψαν το βιβλίο από το χέρι  μας κατηγορούν ότι μείναμε αδιάβστοι

Μπέρτολ Μπρεχτ



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και δεν τα έτρωγε μόνο η Καιλή. Αβραμόπουλος και Σχοινάς πήραν δωράκια. Ο Πάτσης με την Φωτεινή Αραμπατζή της ΝΔ είχαν ΜΚΟ φιλίας και στήριξης του Κατάρ. Πάμε σε κάτι άλλο που δεν συζητιέται. Για να δούμε τις συμβάσεις που υπέγραψε τη Ε.Ε με τις πολυεθνικές χουντοεταιρείες των εμβολιών Covid 19, αλλά και τις συμβάσεις των κρατών με τις εταιρείες και δη τη Pfizer. Τί έχει υπογράψει ή Ελλάδα, ώστε από το 2021 να κυνηγούν τους πολίτες σαν ακροδεξιοί, φασίστες χουντοποιήματα που είναι να εμβολιαστούν με ένα σκεύασμα που κυκλοφόρησε και παρασκευάστηκε σε λιγότερο από ένα χρόνο; Τόσο πολύ ενδιαφέρονταν οι κύριοι για την υγεία του πολίτη και γι'αυτό την ιδιωτικοποιούν όλο και περισσότερο. Εμβόλια που αποδείχτηκαν άχρηστα, ανούσια και επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία. Προκάλεσαν τις μεταλλάξεις και επιβάρυναν τα κρατικά και δημόσια συστήματα υγείας. Φαρμακευτικές αγωγές από Η.Π.Α, .Ε.Ε Ρωσία Κίνα Κουβα Ινδία και όχι μόνο αγνοήθηκαν και όσοι μιλούσαν για αυτές ξεφτιλίστηκαν από τους ΑΡΔ. Επί έξι μήνες εμβολίαζαν με το Astra Zeneca που αποδεδειγμένα προκαλούσε μυοκαρδίτιδες. Σε όλη την Ευρώπη τον Απρίλη το σταμάτησαν, στην Ελλάδα συνεχιζόταν μέχρι τον Ιουλίο του 2021 που άρχισαν να μιλούν για προνόμια. Οι υγειονομικοί που δεν εμβολιάστηκαν τέθηκαν στις 1/9/2022 με ναζιστικό εκδικητικό τρόπο σε διαθεσιμότητα και εξεφτελίστηκαν γενόμενοι τροφή για τους υπερδεξιούς, σκληρούς δεξιούς, τους ακροδεξιούς τους φασίστες και τους ναζιστές. Μετά το σκάνδαλο Novartis έχουμε και σκάνδαλο Pfizer; Πιθανόν. Η Ε.Ε είναι καπιταλιστικό κέντρο λομπιστών και πλουτοκρατών αυτό είναι γνώριμό. Ο Μαργαρίτης Σχοινάς είχε δημόσια παραδεχτεί ότι υπάρχουν φάρμακα Covid και δεν τα προωθούμε για να πουληθούν τα εμβόλια. Ανερυθρίαστα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ελεύθερος ο ένστολος φονιάς του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη. 

Η ρυπαρή Δικαιοσύνη αποφάνθηκε:

Σκοτώνετε και μη φοβάστε! Μακριά, βέβαια, από τίποτα μαφιόζους που σκοτώνουν κι αυτοί σε πλατείες, φόρα παρτίδα. 

Άοπλους πιτσιρικάδες σκοτώστε όσους γουστάρετε!

Σχολιο.- Σπίτι του είναι. Σε "κατ΄ οίκον περιορισμό"!

Σχολιο.- Μη ξεχνάμε ότι έχουν και ένα ολόκληρο δέντρο  στο Σύνταγμα να φυλάξουν!!! Αυτό που το πας;;

Σχολιο.- Μαφία στην κυβέρνηση , μαφία καις την κοινωνία , απλό είναι . Όλοι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πυροβολισμοί και σκοτωμοί στην ψύχρα, στη Νέα Σμύρνη, δημοσίως, και η ένστολη αληταμπουρία άφαντη.

Θα ΄ταν απασχολημένη, φαίνεται. Θα 'χε στρώσει στο κυνήγι κάναν πιτριρικά που δεν πλήρωσε κάνα εικοσάευρο!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Υπηρεσία Ασφάλειας της Ουκρανίας έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφικό υλικό από τις παράνομες "γιάφκες" του εκτός νόμου Κ.Κ. Ουκρανίας.

Εφτά χρόνια μετά την απαγόρευση κάθε κομμουνιστικής δραστηριότητας στη χώρα, οι Ουκρανοί νεοφασίστες πανηγυρίζουν για πολλοστή φορά για την εξάρθρωση του παράνομου μηχανισμού των κομμουνιστών.

Σε μας, εδώ στην Ελλάδα, μας θυμίζει το πόσες φορές, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Ασφάλειας, "είχε εξαρθρωθεί πλήρως" το ΚΚΕ, επί δεκαετίες. Μόνο που τα ίδια ξαναλέγανε μετά από λίγο καιρό. Και ήταν οι διώκτες του αυτοί που πήγαν στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άρτουρ Μανκόφ, στέλεχος του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Έπεσε, πολεμώντας τον ουκρανικό νεοφασισμό και το ΝΑΤΟ.

Αθάνατος!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πείτε ένα λόγο για να δώσουμε στους Ουκρανούς τους S-300 της Κρήτης.

Εναν μόνο. Ανεξαρτήτως τι πιστεύετε!

Στη Βουλή δεν θα φτάσει φυσικά, αλλά αν πήγαινε, είμαι περίεργη τι θα ψήφιζαν Τσίπρας, Κουτσούμπας, Βαρουφάκης. 

Γιατί στους δρόμους δεν είδα κανέναν τους κατά της συμμετοχής μας στον πόλεμο.

Σχολιο.- Φέρεται να είπε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος: «Εάν οι ΗΠΑ αναπτύξουν σύστημα Patriot στο νησί της Κρήτης, τότε αφού ενσωματωθεί στο εθνικό σύστημα αεράμυνας, οι S-300 μπορούν ν’ αφαιρεθούν, η ίδια διαδικασία ισχύει και για οποιοδήποτε άλλο ρωσικό σύστημα αεράμυνας που θα ήθελαν (οι ΗΠΑ) να στείλουν στην Ουκρανία».

Σχολιο.- δεν ειπε ο παναγιωτοπουλος, του είπαν

Γιατι έτσι του είπαν οι αμερικανοι.

Σχολιο.- για να τους ρίξουν σε αμάχους οι Ουκρανοί, όπως το συνηθίζουν άλλωστε.

Η νέα λέξη του "χαρίζω" είναι το ελευθερώνω

Σχολιο.- Καταρχήν είναι δικοί μας ή της Κύπρου?

Της Κυπρου, που την εξαναγκασαν να τα βάλει στην Κρήτη μεσω εμάς.

Δεύτερον οι Patriots που θα μπούνε δεν θα τους διαχειριζομαστε εμείς αλλά οι Αμερικανοί και σε ενδεχόμενη απειλή αυτή θα αποφασίσουν αν θα ενεργοποιηθεί.

Τριτον επρεπε προ πολλού να υπάρχουν ελληνικές συστοιχίες εκεί στην Κρήτη.

Σχολιο.- να σου θυμίσω μια διαδήλωση του ΚΚΕ που έχω πρόχειρη, έγινε στις 1/4/22 στο σύνταγμα, με ομιλητή τον κουτσουμπα.

Επίσης εγιναν σε όλη την ελλαδα, άπειρες συγκεντρώσεις για την απεπλοκη της χώρας μας.

Να μην λοιπόν χρησιμοποιούν την παραπληροφορηση για να θίγουν το ΚΚΕ. Να είναι προσεκτικοτεροι, γιατί γίνονται αναξιόπιστοι τουλάχιστον

Ίσως εκεί στην δημοκρατικη ευρωπη τώρα πηραν χαμπάρι πως στην ουκρανια γίνεται πόλεμος, και γιαυτό τώρα βγήκαν στους δρόμους!

Η συμμετοχή της χωρας μας ήταν πρακτικά και λεκτικά από την πρώτη μέρα, και κάθε μέρα βαθαίνει.

Σχολιο.- Η θέση του ΚΚΕ επειδή προφανως δεν την γνωρίζεις είναι ούτε μια σφαίρα ούτε ένας φαντάρος στην Ουκρανια πολύ περισσότερο αντιεροπορικα συστήματα και βαρύς οπλισμος

Καμμια εμπλοκή στον πόλεμο και κλίσειμο όλων των ΝΑΤΟΙΚΩΝ και Αμερικανικών βάσεων στη χώρα καμμια εξυπηρέτηση από το έδαφος της χώρας προς τον Νατοικο εξοπλισμό που κατευθύνεται προς την Ουκρανία

Έχουν γίνει πολλές συγκεντρώσεις γιαυτό σε Αλεξανδρούπολη Χανιά Λάρισα Αθήνα και φυσικά αυτό θα έχει και συνεχεια



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μας εκθέτει σε κινδύνους ο Μητσοτάκης, με τη συμπόρευσή του με το ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, από κοντά κι ο Τσίπρας!

Αποχώρησε από το Συνέδριο του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Σερβίας ο Ρώσος πρεσβευτής, μετά τη μετάδοση από οθόνη μηνύματος του Τσίπρα κατά της Ρωσίας. Καταγγέλλοντάς τον.

Οι καθεστωτικές δυνάμεις ξανασυναντώνται. Το 2015 είχαν συσπειρωθεί για να σώσουν τις τράπεζες και τους ξένους τοκογλύφους. Σήμερα συνασπίζονται και πάλι. Αυτή τη φορά στην υπηρεσία του ΝΑΤΟ. Παίζοντας με την ειρήνη στη χώρα μας και με τη ζωή των παιδιών μας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΕΣΠΑΣΕ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΛΑΕ, ΣΤΟ ΝΑΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΚΕ!

Πριν λίγες μέρες έγραφα για τη σιωπή της ευρωπαϊκής -και της ελληνικής μαζί- Αριστεράς, για την πραξικοπηματική ανατροπή του εκλεγμένου προέδρου Καστίγιο και την ηρωική αντίσταση του λαού του Περού, που μετράει ήδη παραπάνω από είκοσι νεκρούς διαδηλωτές.

Η σιωπή έσπασε! Τόσο η Λαϊκή Ενότητα όσο και το ΝΑΡ και το ΚΚΕ εξέδωσαν σχετικές ανακοινώσεις. 

Με την ανακοίνωση της ΛΑΕ εκφράζεται η "αλληλεγγύη στους λαούς του Περού, στον αγώνα τους για ανατροπή του κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος και για ανάδειξη Συντακτικής Συνέλευσης".

Το ΝΑΡ δηλώνει, "στέλνουμε μήνυμα αλληλεγγύης στον μαχόμενο λαό του Περού και στεκόμαστε δίπλα στις πρωτοπόρες επαναστατικές δυνάμεις της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς στη Λατινική Αμερική". 

Και το ΚΚΕ "εκφράζει την διεθνιστική του αλληλεγγύη στη Γενική Συνομοσπονδία Εργαζομένων του Περού και το Περουάνικο ΚΚ, που πρωταγωνιστούν στους εργατικούς - λαϊκούς αγώνες".

Σχολιο.- ναι αλλά με όλο το σεβασμό μετά από τις ανακοινώσεις έπειτα από τόσες ημέρες που κάνουν εξέγερση στο Περού μήπως θα έπρεπε να γίνουν και κάποιες δράσεις αλληλεγγύης; καλές είναι οι ανακοινώσεις αλλά θέλει και έμπρακτη αλληλεγγύη.

Σχολιο.- Συμφωνώ, αλλά όταν σ' ολόκληρη την Ευρώπη δεν λέει κανένας ούτε λέξη, ας λέμε πάλι καλά που στην Ελλάδα βγήκαν και τρεις ανακοινώσεις.

Σχολιο.- ΝΑΙ.

αλλα συνχρονως καταδικαζουμε και τον Ρωσικο ......ιμπεριαλισμο !! Κατι δεν παει καλα !!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το food pass ( κουπόνι σίτισης ) που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης είναι απευθείας επιδότηση ύψους 650.000.000 € στα σούπερ

μάρκετ.Μάς φτωχοποίησε κ μάς δίνει ελεημοσύνη σε κουπόνια κι απο την άλλη πλευρά πέφτει ζεστό χρήμα κ δίνει υπερκέρδη σε εταιρίες ενέργειας, διυλιστήρια και σούπερ μάρκετ που δεν περίμεναν ούτε οι μεγαλομέτοχοί τους.Μιλάμε για πλιάτσικο στα λεφτά του ελληνικού λαού.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



19/12/2022   -    3.00 π.μ.

- Θα ξεκινήσω με δύο ειδήσεις που μας αφορούν άμεσα. Κατά πρώτον, την παραδοχή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, ότι η Ελλάδα εκτός από τα οπλικά συστήματα και τα πυρομαχικά που προμηθεύει το χουντικό καθεστώς Ζελένσκι, έχει προσφέρει μέχρι σήμερα και οικονομική «βοήθεια» της τάξης των 45 εκατ. ευρώ, κατ’ αναλογία με τις υπόλοιπες χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ. Κοινώς, η κυβέρνηση Μητσοτάκη-ΝΔ χρησιμοποιεί χρήματα από τον κρατικό προϋπολογισμό, χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, προκειμένου να τροφοδοτεί το ΜΟΝΑΔΙΚΌ στην Ευρώπη και στον κόσμο ΑΜΙΓΏΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΌ καθεστώς, κάνοντάς μας χωρίς τη θέλησή μας συμμέτοχους σε ένα διαρκές έγκλημα εναντίον του λαού του Ντονμπάς και των γύρω περιοχών.

- Κατά δεύτερον, επειδή η συνενοχή στο έγκλημα της τροφοδότησης και της στήριξης του ναζιστικού καθεστώτος του Κιέβου είναι διακομματική και διακοινοβουλευτική, δεν θα μπορούσε κανείς να μη σταθεί στο απαράδεκτο βιντεοσκοπημένο μήνυμα που απέστειλε το έτερο «καϊνάρι» της πολιτικής μας σκηνής, ο Αλ6ς μας, στο συνέδριο του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Σερβίας, το οποίο ήταν γεμάτο από αβάσιμες κατηγορίες και «λάσπη» εναντίον της Ρωσίας. Στο συνέδριο ήταν παρών και ο Ρώσος πρεσβευτής στο Βελιγράδι Αλεξάντρ Μποτσάν-Χάρτσενκο, ο οποίος και αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας, κατά τη διάρκεια της προβολής του βιντεοσκοπημένου μηνύματος.

- Κατά τα λοιπά, οι VSU στη διάρκεια της ημέρας που έφυγε βομβάρδισαν και πάλι ανηλεώς το Ντονιέτσκ και τις γύρω περιοχές, αλλά και το Μπέλγκοροντ και τα γύρω χωριά, περιοχή δηλαδή που βρίσκεται εντός των «παραδοσιακών» ρωσικών εδαφών. Στο Ντονιέτσκ επλήγη, μεταξύ άλλων, το νοσοκομείο «Καλίνιν», ένα από τα μεγαλύτερα στην πόλη και την περιοχή. 1 νοσηλευόμενος ασθενής αρχικά τραυματίστηκε βαριά και στη συνέχεια υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ άλλοι 8 άτομα τραυματίστηκαν ελαφρύτερα από τα θραύσματα του πυραύλου που έπληξε το νοσοκομείο. Στο Μπέλγκοροντ από το αντίστοιχο πλήγμα σε κατοικημένη περιοχή, αλλά και σε άλλες ειρηνικές υποδομές και παραγωγικές μονάδες (πτηνοτροφείο κ.ά.), 1 άμαχος έπεσε νεκρός, ενώ άλλοι 4 τραυματίστηκαν.

- Ο κυνισμός των χουνταίων της ομάδας Ζελένσκι δεν έχει πλέον όρια. Ο ίδιος ο Ζελένσκι «παραδέχεται» σε ένα από τα τελευταία «5λεπτα του Ζάχου Χατζηφωτίου» που βγάζει τα βράδια στα social media που ακολουθεί, ότι οι VSU ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ τις «ζωντανές ασπίδες» από Ουκρανούς πολίτες, ώστε να αποφεύγουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό τα πλήγματα των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων. Και ο ανοιχτά εκδηλωμένος νεοναζί αρχηγός ΓΕΕΘΑ Βαλέρι Ζαλούζνι δηλώνει με κυνισμό στο Economist, ότι «στην Ουκρανία στη θέση της Ορθοδοξίας εμφανίστηκε μια νέα θρησκεία, η οποία περιέχει μία μόνο εντολή: ΤΟΥΣ ΡΏΣΟΥΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΏΝΟΥΜΕ! Και κυρίως να μη φοβόμαστε να κάνουμε κάτι τέτοιο» (!!!).

- Εάν κάποιος, λοιπόν, δήλωνε στον ίδιο «φιλελεύθερο και δημοκρατικό» Economist κάτι ανάλογο, αλλά σε σχέση με άλλους λαούς ή εκπροσώπους συγκεκριμένων φυλών, το σίγουρο είναι ότι μια τέτοια δήλωση θα είχε κοπεί ή, τουλάχιστον, θα είχε επικριθεί (και σωστά) επειδή όχι μόνο θα υποδαύλιζε το εθνοτικό ή φυλετικό μίσος, αλλά και θα παρακινούσε για συγκεκριμένες εγκληματικές ενέργειες σε βάρος συγκεκριμένων ανθρώπων. Φανταστείτε μερικά παραδείγματα: «Τους Εβραίους πρέπει να τους σκοτώνουμε», «Τους Βρετανούς πρέπει να τους σκοτώνουμε», «Τους μαύρους πρέπει να τους σκοτώνουμε». Όταν όμως λόγος γίνεται για Ρώσους, τότε όλα ως δια μαγείας αλλάζουν και οι «δημοκρατικές ευαισθησίες» των δυτικών Μέσων αλλάζουν μέτρα και σταθμά.

- Θα περάσω, ωστόσο, τώρα στα αμιγώς «επιχειρησιακά» νέα της ημέρας, εκεί όπου οι «επιτυχίες» των VSU είναι πρακτικά ανύπαρκτες και όπου οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις έχουν πλέον πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων και επιτίθενται, χωρίς βιασύνη αλλά μεθοδικά και με την απόλυτη βούληση και πίστη ότι οι στόχοι τους θα επιτευχθούν στο εγγύς μέλλον. Να αναφέρω εδώ, επί τροχάδην, τις επισκέψεις που πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν στο Ενιαίο Κέντρο Επιχειρησιακού Ελέγχου της ΕΣΕ την Παρασκευή (αλλά μαθεύτηκε χτες) και ο Υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού στο μέτωπο της ΕΣΕ και στις θέσεις των μονάδων της Νότιας Στρατιωτικής Διοίκησης των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, που συνοδεύτηκε και από την ανάλογη επιθεώρηση.

Σχολιο.- το θέμα είναι μήπως μείνουν με το "ηθικό πλεονέκτημα" όμως στο τέλος. Αυτά που συμβαίνουν είναι αστεία έως ύποπτα πλέον Βασίλη. Δεν γίνεται να σε χτυπάνε μέσα στο έδαφός σου, να επιστρατεύεται η Πολωνία ολόκληρη, να συνεχίζεται ανενόχλητα η γενοκτονία του λαού του Ντονμπας και εσύ να εχεις κολλήσει σε πόλεμο χαρακωμάτων τύπου Α' ΠΠ. Την ώρα που οι γουρουνισιες μάζες βλέπουν απλώς μπάλα.

Και τι θα πει "θα είχαν χάσει το ηθικό πλεονέκτημα ανάμεσα κυρίως στους δικούς τους"? Δηλ. ο ρωσικός λαός προτιμά να σφαγιαζεται στα χαρακώματα ο στρατός του και οι ρωσοφονοι στις πόλεις, αρκεί να μην τους πούνε "ανηθικους"? Ποιοι? Τα δυτικοσκυλα? Η συνείδησή τους? Τότε ο ρωσικός λαός είτε είναι ηλιθιος είτε εξαρτημένος δουλικά από το τι θα ξεράσει το δυτικό χιτλερικο παραπετασμα είτε μαζοχιστής.

Σχολιο.- Έχουμε τοσα προβληματα εδω στην χωρα μας, είτε με την περαιτέρω υποβάθμιση χαμηλης κ μεσαίας ταξης,ειτε υγειονομικά, έχουμε τοσα χρέη που πολλαπλασιάζονται, έχουμε κ τους τουρκους απο απέναντι να μας αναγκάζουν σε τεράστια έξοδα στο στρατό,κ μεις πάλι βρίσκουμε να δώσουμε.....δε ηξερα το ποσο "ανοιχτοχεριδες" ήμαστε,οσο αναφορα αλλους βέβαια, γιατί το βιοτικό ( κ εγκεφαλικο) επίπεδο στην Ελλάδα εχει πέσει στα τάρταρα...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πριν τα εμβoλια είχαμε 4 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας για κάθε 1 εκατομμύριο ανθρώπων. Τώρα και μετά την 2η και 3η δόση έχουμε 25000/εκατομμύριο!!!!!!!!!!

Συγνώμη αλλά αυτή θα έπρεπε να είναι η μεγαλύτερη είδηση παγκοσμίως....

κι όμως μουγκαμάρα παντού....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα email μεταξύ του κτηνίατρου και της Ursula von der Leyen, φαντάζομαι ότι γνωρίζετε ότι ....εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς!!!

Η συμφωνία όμως του κράτους του Ισραήλ με την Pfizer για την προμήθεια των...εμβoλίων πως στο καλό χάθηκε;

και κυρίως γιατί;

περίπου σαν το laptop του Hunter Biden

ή το στικάκι της λίστας Λαγκάρντ στα συρτάρια του Τούρκογλου...

ΥΓ: τα καλά νέα. Στο Ισραήλ από τα 6,720,878 εκατομμύρια ανθρώπους που έλαβαν την 2η δόση του εμβολίου της Pfizer μόλις 845,927 έκαναν την 4η και ελάχιστοι τη 5η. 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παρε κι εσυ βλάκα Έλληνα 0,75 λεπτά απ τα 22ευρω τον μήνα που δίνει το βλαμμένο και ΣΚΑΣΕ !!!!

Δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια....Και υπαρχουν ηλιθιοι που ακομη του φιλανε τα χερια, η τον χειροκροτούν με παθος...

Αξιοι της τυχης των....

Αλλα...

Τι φταινε οι υπόλοιποι να πληρωνουν την ηλιθιότητα τους;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ο Ρώσος πρέσβης στη Σερβία Αλεξάνταρ Μπόκαν-Χερτσένκο αποχώρησε επιδεικτικά από το συνέδριο του Σοσιαλιστικού Κόμματος (SPS) κατά την διάρκεια μετάδοσης, σε βίντεο οθόνη, του χαιρετισμού που απηύθυνε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.

"Ο Αλέξης Τσίπρας στον χαιρετισμό του στο συνέδριο του SPS μίλησε για “παράνομη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία” και επεσήμανε ότι αποτελεί “παραβίαση του διεθνούς δικαίου που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή”.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι “όλα τα ζητήματα θα πρέπει να επιλύονται με βάση το διεθνές δίκαιο και χωρίς την χρήση βίας”.

Αναφέρθηκε και στο ζήτημα του Κοσόβου υποστηρίζονταν ότι πρέπει να εφαρμοστεί πλήρως η συμφωνία των Βρυξελλών από το 2013 ενώ υποστήριξε την ευρωπαϊκή προοπτική της Σερβίας.

Στο 11ο Συνέδριο του Σοσιαλιστικού Κόμματος Σερβίας (SPS) επανεξελέγη πρόεδρος – για πέμπτη θητεία – ο Ίβιτσα Ντάτσιτς.

Στο συνέδριο μίλησε και ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, ο οποίος είπε στην Πρίστινα και σε όλους ότι το κράτος της Σερβίας δεν θα τους παραδοθεί σε πιατέλα, όπως θα ήθελαν και ότι η Σερβία ανήκει στον λαό της."



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο όταν η κυβέρνηση έχει άδικο.

Βολταίρος



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπουργός Πολιτισμού της Μόσχας Alexander Kibovsky: 

Το 2002 ήμουν υπάλληλος του Υπουργείου Πολιτισμού και συμμετείχα σε μεγάλες διαπραγματεύσεις στο Κίεβο. Μετά από δύσκολες συζητήσεις, καθίσαμε σε ένα εστιατόριο για να συνοψίσουμε τα αποτελέσματα και τότε έπεσαν οι μάσκες των σκληρων αντιπάλων μου. 

Είπαν: «Δεν πιστεύουμε να νομιζετε πως είμαστε όλοι τέτοιοι και δεν καταλαβαίνουμε πως οι Ουκροι δεν έχουν σκάψει καμία Μαύρη θάλασσα ?* Φυσικά και τα γνωρίζουμε όλα. 

Εκει, σ'εσας, είναι όλα ήρεμα και για κάποιον λόγο επιτρέπονται τα πάντα. Εαν όμως εγώ (στην Ουκρανία) πω κάτι που δεν πρέπει, αργότερα δεν πρόκειται να βρω δουλειά ούτε σε σχολείο. Εσεις ομως έχετε ήδη χάσει τα πάντα». 

-Τι εννοείτε? τους ρωτάω. 

- Ελατε μαζί μας και θα δείτε. 

Διασχίσαμε το δρόμο και μπήκαμε σε ένα μεγάλο βιβλιοπωλείο. Και εκεί, όλο το κατάστημα ηταν γεμάτο με κόμικς - 

«Ο ήρωας Μπαντέρα», «Ο ένδοξος Μαζέπα», «Η Γαλικία μας-Τα πάντα μας», «Μοσχοβίτες και το Χολοντομόρ».... 

Διαβαζεις το οπισθόφυλλο - "printed in Canada, UPA Veterans Society". 

Και ολο αυτό έχει μπει σε όλα τα σχολεία, και αλίμονό μας εάν δεν τα διανείμουμε. 

Τα παιδιά τα διαβάζουν, αλλά αυτά τα παιδιά θα μεγαλώσουν. Και τα παιδιά μεγάλωσαν. 

Το ίδιο συνέβαινε και στις χώρες της Βαλτικής. Ξεκαθαρα εχτιζαν μια ιδεολογία, πολύ κατανοητή, πρωτόγονη. Αλλωστε ο εθνικισμός είναι πάντα πρωτόγονος - Εμείς είμαστε οι καλύτεροι, και όλοι οι άλλοι είναι οι εχθροί μας. Και "γέμιζαν" με αυτά τους ανθρώπους!

Ποια είναι η ριζική διαφορά μας από την Ουκρανία. Εξάλλου, τόσο εμείς όσο και η Ουκρανία ήμασταν πολυεθνικά κράτη όταν χώρισαν οι δρόμοι μας το 1991. Εκατομμύρια άνθρωποι εκεί θεωρούσαν τους εαυτούς τους Ρώσους. Και συνεχίζουμε να κινούμαστε σε αυτήν την πολυεθνικη κατεύθυνση ανάπτυξης, όταν σεβόμαστε την ταυτότητα του καθενός και μαζί συγκροτούμε έναν ενιαίο πολιτισμό. Στην Ουκρανία ομως, επικράτησαν οι δυνάμεις οι οποίες αποφάσισαν ότι μονο ένας τίτλος πρέπει να είναι ο κύριος(βασικός). Και όταν μιλάω με δυτικούς αντιπάλους, τους λέω: 

«Λετε πως εμάς δεν μας αρέσουν οι Ουκρανοί? Δείξτε τουλάχιστον ένα βίντεο, όπου το πλήθος(ρωσικό) πηδά στην πλατεία με τις λέξεις "Khokhlyaku na Gilyaku".**

Ακόμα και τώρα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. 

Και την ίδια στιγμή, υπάρχουν άπειρα βίντεο, στα οποία τα μικρά παιδιά διδάσκονται να λένε «σφάξτε την Rusnya» και στα οποία τα πλήθη ζιγκάρουν . 

Ακριβως αυτός είναι ένας συνηθισμένος ναζισμός. Εμεις συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε με σεβασμό προς όλους, ενώ εκεί οι άνθρωποι αποφάσισαν ότι υπάρχει ένα Υπερέθνος των μεγάλων Ουκρων, και όλοι όσοι είναι εναντίον του πρέπει να εξοντωθουν.


*Ουκρανικό αστείο, περί αρχαίων ουκρων οι οποίοι ζήλευαν τους λαούς που ειχαν θάλασσα και έσκαψαν την περιοχή για να δημιουργηθεί η Μαύρη Θάλασσα.

**Moskalyaku na gillyaku" είναι μια φράση στα ουκρανικά που μπορεί να μεταφραστεί ως "Μοσχοβίτης - σε ένα κλαδί" ή "Μοσχοβίτης - στην αγχόνη". Εδώ υπάρχει μια έκκληση να κρεμάσουν έναν «moskalyaka» μόνο και μόνο επειδή είναι Μοσχοβίτης, οπότε αυτή η φράση μπορεί να θεωρηθεί ως στοιχείο σωβινισμού.


Στο βίντεο του λινκ:

Ενα έθνος, μία γλώσσα, μία Ουκρανία. 

Τον Μοσκάλ στην αγχόνη. 

Οποιος δεν πηδαει- είναι Μοσκάλ (Μοσχοβίτης)



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βγήκε μετά από 24 χρόνια από τη Μασονία κι αποκαλύπτει το σχέδιο της: Το τελικό μυστικό της είναι Παγκόσμια Διακυβέρνηση και μια Παγκόσμια Θρησκεία. Για τη μετάβαση, καταστροφή της Εκκλησίας! Βιβλίο του: Υπηρέτησα τον Λούσιφερ χωρίς να το ξέρω!..

19/12/2022



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καθηγητής Christian Perronne: υπάρχουν γιατροί ”ειδήμονες των πλατό” που για τη χειραγώγηση κοινής γνώμης παίρνουν εκατομμύρια σε λογαριασμούς off-shore. H Big Pharma τους εξαγοράζει με εκατομμύρια για να δεχθούν συμβόλαια δισεκατομμυρίων γι εμβόλια. Είναι αυτή η παγκόσμια μαφία!! 

19/12/2022



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε φορολογικό Παράδεισο η Εύα; Αυτή και ο 2 γονείς της έλαβαν εμβάσματα από Κατάρ 28.000.000 $ στην Τράπεζα  BLADEX OF PANAMA ;! Κατατέθηκαν στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία!!!!

19/12/2022