Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Πεμπτη 22 Δεκεμβριου 2022


Δεξιός  σημαίνει, να σου δίνουνε κουπόνια  για  να πηγαίνεις με το λεωφορείο στη δουλειά σου και εσύ να βλέπεις ανάπτυξη, επειδή το αφεντικό πήρε καινούρια λαμποργκίνι.

μεσα σε λιγες λεξεις τι ειναι ο δεξιος.

παλια το ελεγαν ''ΨΩΜΙ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΤΣΟ ΒΑΣΙΛΙΑ''



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στελιος Ράμφος : ο καφές καταργεί την πάλη των τάξεων

21 Ιανουαρίου 2015

Τελικά ο Μαρξ ηττήθηκε. Αυτό μας είπε χθες το βράδυ ο φιλόσοφος Στέλιος Ράμφος σε συνέντευξη που έδωσε στον Άρη Πορτοσάλτε

ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΑΤΟΜΟ

παλιανθρωπος και μεγαλο φασιστομουτρο και απατεωνας ο ραμφος..τον γνωρισα κανοντας μεροκαματο (μετακομιση σε σπιτι στο ψυχικο) πριν απο 4-5 χρονια ...ειχε δικιο ο τζιμης πανουσης που ελεγε οτι πηγαινει και διδασκει ''φιλοσοφια δηθεν'' κατ'οικον σε πλουσιες χηρες μουστογριες..ο τυπος ειναι απατη ολκης .ισως να τους παιρνει και τα σπιτια μετα ο παλιο -μπαταχτσης.εγινε μπροστα μου το περιστατικο αυτο............

Υ.Γ οσοι θεωρουν τον ραμφο φιλοσοφο ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ή ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ....

Σχολιο.- Ο Ράμφος είναι ένα ράμφος

Σχολιο.- Φιλοσοφική σκέψη υψηλού επιπέδου! Τι επαγγέλλεται;

Σχολιο.- κοράκι…

Σχολιο.-- Είναι γνωστός καραγκιόζης ο ράμφος ,ο ...φιλόσοφος!!

Σχολιο.- σακης μουμτζης ή ραμφος;

Σχολιο.- Ένας καραγκιόζης ακόμη

Σχολιο.- Διάβασα ένα ογκώδες βιβλίο του, δανεικό από τον αδερφό μου. Φρίκη. Εσκεμμένα δυσνόητο, γεμάτο αναπόδεικτες εικασίες και αυταρέσκεια . Προτάσεις που καταλαμβάνουν μισή σελίδα και βάλε. Τα ίδια κ στις συνεντεύξεις του. Πχ στη μπιρμπιλομάτα τη Φλέσσα. Άρες μάρες κουκουνάρες δηλαδή που εντυπωσιάζουν μόνο άσχετους.

Σχολιο.- Δεν τον ξέρω σχεδόν καθόλου. Κάτι άκουσα και διάβασα και μάλλον έχεις δίκιο. Λέει αμπελοφιλοσοφίες και κοινοτοπίες.

Η στάση απέναντι στον κορόνα, που καλούσε σε υποχρεωτικό μπόλιασμα,  κατέβασε τις μάσκες

Ο κορόνας ήταν εκτός των άλλων ένα πρόσχημα αρπαγής και ξεπουλήματος απ ότι είχε μείνει όρθιο από τη μνημονιοδεκαετία.

Πιστός στο αφήγημα του Τριτοσάλτε και των πετσωμένων.

Φασίστας.

Σχολιο.- Όποιος θέλει να αποκαλείται φιλόσοφος δεν υιοθετεί κοινότοπα τσιτάτα και υποχρεώνεται να βλέπει λίγο πιο μπροστά από το εδώ και τώρα. Να βλέπει πίσω από την κουρτίνα και την επιφάνεια.

Κάτι τέτοια τσιτάτα δεν δείχνουν φιλόσοφο αλλά παπαγάλο και φερέφωνο της εξουσίας. Και μάλιστα μιας φασιστικής εξουσίας.

"ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ"

Ποιος θα κρίνει ποιος είναι ώριμος για να του επιβάλλει κάτι που δεν θέλει?

Ο Ράμφος.?

Να παει να γ2μ*θe!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ούτε η Καϊλή ή η Σπυράκη ή ο Αβραμό ή ακόμη κι ο Σχοινάς.

Αυτός ο βόθρος που παράγει παράσιτα και ΜΚΟ με ονόματα που χλευάζουν τη νοημοσύνη σου λέγεται ΕΕ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αδιανόητο!!! – Αποχαιρέτα την Ελάτη που χάνεις για να περάσουν οι ανεμογεννήτριες

20  Δεκεμβρίου 2022

Σε λίγες ημέρες λήγει η διαβούλευση για τα 3 αιολικά πάρκα στην περιοχή των βουνών του Ν. Τρικάλων στα βουνά Μαρόσα, Αυγό Νεράιδα και Ασπροποτάμου. Παρακαλώ να υποβάλετε όλοι τις ενστάσεις σας στο περιβαλλοντολογικό μητρώο https://eprm.ypen.gr/

Οι μελέτες προς διαβούλευση έχουν πολλές ελλείψεις και αποκρύπτουν βασικά κατασκευαστικά στοιχειά όπως ένα από αυτά την μεταφορά των Α/Γ στην περιοχή.

Ακολουθώντας την μέθοδο μεταφοράς των Α/Γ στα αιολικά πάρκα στην χώρα μας με τις μεγάλες νταλίκες βλέπουμε ότι για την μεταφορά τους στις κορυφές Όρνιο, Τσούμα και Μπάτης θα γίνουν από το δρόμο Πύλη – Ελάτη – Περτούλι – Νεραϊδοχώρι. Το πως όμως θα γίνει η διέλευση από τα χωρία δεν το μελετούν.

Παρακάτω επισυνάπτoυμε αισιόδοξο σχέδιο, του κ. Νίκου Κρούπη, διέλευσης των Α/Γ από την Ελάτη και των παρεμβάσεων που πρέπει να γίνουν στο χωρίο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



(Μπα ?Ψεκας θα ναι και αυτός )

«Ήταν λάθος να λάβω το εμβόλιο για τον COVID»

πρώην επικεφαλής του Ισραηλινού Ινστιτούτου Βιολογικής Έρευνας

Ένας πρώην ανώτερος Ισραηλινός ερευνητής, επικρίθηκε από το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ τη Δευτέρα, αφού καταδίκασε τον χειρισμό του υπουργείου Υγείας για την πανδημία του κορωνοϊού και την εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού.

Ο καθηγητής Shmuel Shapira, ο οποίος ηγήθηκε του Ισραηλινού Ινστιτούτου Βιολογικής Έρευνας από το 2013 έως το 2021, και ηγήθηκε του εγχώριου προγράμματος ανάπτυξης εμβολίων κατά του κορωνοϊού στο Ισραήλ, κατηγόρησε το Υπουργείο Υγείας τόσο για την ώθησή του να επιβάλει lockdown το 2020 και το 2021, όσο και για την υποστήριξή του στη μαζική. -εκστρατεία εμβολιασμού που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2020.

Σε μια σειρά από tweets, ο καθηγητής Shapira επέκρινε το Υπουργείο Υγείας επειδή έκρινε τα εμβόλια mRNA της Pfizer ασφαλή και αποτελεσματικά και θρηνούσε που έλαβε τρεις δόσεις του εμβολίου ο ίδιος.

«Λέω τη δυσάρεστη αλήθεια… για το εμβόλιο που δεν είναι ούτε αποτελεσματικό ούτε ασφαλές», έγραψε ο Shapira.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απλά μια ενημέρωση γιατί πολλοί γιατροί εγκαταλείπουν την Καλιφόρνια ως αποτέλεσμα αυτού του μέτρου.

"Το AB2098 θα γίνει νόμος την 1η Ιανουαρίου 2023, αρνούμενος αποτελεσματικά σε όλους τους γιατρούς στην πολιτεία της Καλιφόρνια το δικαίωμα να κοινοποιούν δημόσια τις ιατρικές τους γνώμες, υπό την απειλή αναστολής της άδειας άσκησης της ιατρικής. "



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προειδοποίηση Πλεύρη: «Αντιμέτωποι με πειθαρχικό οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί που θα παραβιάσουν τα πρωτόκολλα επιστροφής στο ΕΣΥ»

«Δεν υπάρχει θέμα αμοιβών για τους μήνες που δεν εργάστηκαν» ξεκαθάρισε ο Υπουργός Υγείας

Με πειθαρχικό αδίκημα θα έρθουν αντιμέτωποι όσοι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί παραβιάσουν το πρωτόκολλο επιστροφής τους στα νοσοκομεία από 1/1 2023 όπως δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Μετά από συνεδρίαση τα μέλη της επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων εισηγήθηκαν προς τον υπουργό Υγείας το πρωτόκολλο επιστροφής των ανεμβολίαστων γιατρών και νοσηλευτών από 01.01.2023 μετά από το πράσινο φως που άναψε το ΣτΕ.

Εισήγηση που τελικώς έγινε αποδεκτή από τον υπουργό Υγείας αν και ο ίδιος είχε ζητήσει από τους επιστήμονες να εκδώσουν αυστηρότερο πρωτόκολλο για τους ανεμβολίαστους γιατρούς καθώς είναι εκείνοι που έρχονται σε επαφή με τους ασθενείς

Αναλυτικότερα οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί θα γυρίσουν στα νοσοκομεία με τα εξής μέτρα:

Δυο τεστ την εβδομάδα

Υποχρεωτικά μάσκα υψηλής προστασίας

Τα τεστ να γίνονται κατά τρόπο που θα διασφαλίζεται η αυξημένη αξιοπιστία και καταγραφής με χρέωση τους

Να επιτηρούνται αν τηρούν τα μέτρα

Να μην εργάζονται σε ΜΕΘ, Μοναδες Εντατικής Νεογνών και όπου υπάρχουν ανοσοκατεσταλμένοι ασθενείς (και να κρίνει η επιτροπή λοιμώξεων κάθε νοσοκομείου)

Για τους διοικητικούς θα ισχύσουν τα ίδια πλην του σημείου 5.

Τυχόν παραβίαση των μέτρων θα συνιστά πειθαρχικό αδίκημα.

Στην ερώτηση που τέθηκε από βουλευτές τι μέλλει γενέσθαι με τις αμοιβές τους για το διάστημα που τέθηκαν εκτός υπηρεσίας, ο υπουργός Υγείας ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχει θέμα αμοιβών. Επιστρέφουν και αρχίζουν να πληρώνονται».

Το ΣτΕ έκρινε συνταγματικό το μέτρο, δεν έκρινε την τελευταία παράτασή του, είπε επίσης ο κ. Πλεύρης.

Όπως επισήμανε, στο νομοσχέδιο προβλέπεται ότι «διαγράφεται το πρόστιμο στους άνω των 60 που δεν εμβολιάστηκαν και μετά την επιβολή του προστίμου, εμβολιάστηκαν».

«Πραγματικά, είναι ένα σκληρό μέτρο. Δεν υπάρχει υπουργός που θέλει να βάζει πρόστιμα, αλλά έτσι ο εμβολιασμός πήγε από το 55% στο 80%. Μόλις προβλέφθηκε το πρόστιμο υπήρξαν 250.000 πολίτες που εμβολιάστηκαν σε αυτές τις ηλικίες. Άρα το πρόστιμο ήταν αποτελεσματικό», είπε ο υπουργός Υγείας.

Δωρεάν οι υπηρεσίες ανακουφιστικής φροντίδας



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μέχρι τώρα ο μπάτσος δολοφόνος -για τον οποίο ξέρουμε μόνο ότι ανήκει στην εγκληματική ομάδα ΔΙΑΣ και είναι 34 χρονών, με το όνομά του να παραμένει κρυφό- ήταν ελεύθερος, κατηγορούμενος γιατί πυροβόλησε τον 16χρονο Κώστα Φραγκούλης. 

Σήμερα εισαγγελέας και ανακριτής συμφώνησαν πως πρέπει να συνεχίσει να κυκλοφορεί ελεύθερος, παρά το ότι μετά τον θάνατο του 16χρονου κατηγορείται για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Ζέχνει από σαπίλα αυτό το δικαστικό σώμα. Κι έχεις τον κάθε καναπεδάτο παλιάνθρωπο να σου λέει να περιμένεις τη Δικαιοσύνη για να κρίνει φονιάδες, βιαστές και μεγαλοαπατεώνες!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο εισαγγελέας έβγαλε αθώους βιαστές και μαστροπούς -μεταξύ των οποίων και ένας μπάτσος, για να υπενθυμίζει το τι αποβράσματα μαζεύει η ένστολη αληταμπουρία- που κακοποιούσαν τη 19χρονη στην Ηλιούπολη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ

Μετά τήν τσιμέντωση τής Ακρόπολης,τήν παρανομη μεταφορά των αρχαίων για τό μετρό Θεσσαλονίκης,τήν Λιγνάδειαδα της

ακόμα μίας σκανδαλώδη αυθαιρεσία τής σιγανο-παπαδιάς ΥΠ.ΠΟ τσιΜενδώνη - ενέκρινε εξόφθαλμες πολεοδομικές εργασίες σε βυζαντινό μνημείο των Χανίων και κατόπιν τιμήθηκε με την ανώτερη διάκριση της Εκκλησίας της Κρήτης..

Πραγματοποιήθηκαν σχεδόν όλες οι εργασίες που απαγόρευε με τις αποφάσεις του το ΥΠΠΟ (άνοιξε οπή στον θόλο, φτιάχτηκαν σκάλες και αναβατόριο, άλλαξαν οι χρήσεις των αιθουσών, έγινε ακόμα και η αίθουσα προβολής).

Για αυτό καί προσκυνάει τό παπαδαριό οσο μπορεί καί πιο χαμηλά..

Παει παντού πακέτο μέ τό λαμόγιο Αννα Παναγιωταρέα..



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τό ξανθό πορνίδιο ισχυρίζεται οτι είναι αθώα σαν τό Χιόνι!Ενοχοποιεί τόν αντρα της,τους γονείς της, όλοι οι άλλοι εκτός από αυτήν.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ

Ξανα ελεύθερος ο ενστολος χρυσαυγίτης δολοφόνος του Κώστα Φραγκούλη μετα τήν σκηνοθετημένη

«νέα δίωξη του»



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νίκος Μπελογιάννης

(22 Δεκεμβρίου 1915- 30 Μαρτίου 1952). 

«Τα δικαστήριά σας είναι δικαστήρια σκοπιμότητας.

Γι’ αυτό δε ζητώ την επιείκειά σας.

Αντικρίζω την καταδικαστική σας απόφαση με περηφάνια και ηρεμία.

Με το κεφάλι ψηλά θα σταθώ μπροστά στο εκτελεστικό σας απόσπασμα.

Αλλά είμαι σίγουρος πως θα ‘ρθει η μέρα,

που οι ίδιοι δικαστές που τώρα με δικάζουν, θα ζητήσουν χάρη απ’ τον ελληνικό λαό.

Δεν έχω άλλο τίποτε να πω»,!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχουμε πάνω από 100.000 μπάτσους...δηλαδή... σε κάθε 100 άτομα πληθυσμού..ο 1.5..είναι μπάτσος. Και οργιάζει το έγκλημα...απλά γιατί κυβερνάει με τους ανθρώπους του. Για μάθετε πόσες φορές π.χ..έχει ξηλωθεί μέχρις ενός το αστ. τμήμα Ακροπόλεως...Ομονοίας κλπ λόγω διαφθοράς. Θα ενισχυθεί η ΔΙΑΣ με 150 άτομα ακόμα. Πότε η ΔΙΑΣ απέτρεψε και μείωσε την εγκληματικότητα; Όταν αράζει σε καφέ και σουβλατζίδικα για να φάνε και πιούνε τζάμπα, Όταν "διάσημοι" επιχειρηματίες ηγούνται του εγκλήματος,στέλνουν σε "άλλους κόσμους" μάρτυρες εγκλημάτων...χρηματοδοτούν πολιτικά κόμματα εξουσίας και εκλέγουν δικούς τους σε κυβερνητικές θέσεις...πιστεύει κανείς πως θα μειωθεί το έγκλημα; Όταν οι δικαστές είναι φερέφωνα "ιδιωτικού δικαίου"; 

Σχολιο.- Ναι αλλα γιατρους εχουμε; οχι γιατι θελουν να μην υπαρχει κρατικη υγεια γι αυτο προσλαμβανουν αστυνομικους κ οχι γιατρους κγι αυτο το επιδομα δεν το δωσαν σε γιατρους κ.νοσηλευτες αλλα σ οσους δερνουν στην καλυτερη περιπτωση!!!

Σχολιο.- λυπαμαι δεν ειναι ετσι κ δεν ξερετε αν κ ποση εμπειρια διαθετω οι γιατροι κ οι νοσηλευτες υπερβαλλουν προσπαθειων για να βοηθησουν σ ενα συστημα που απαξιωνει πρωτα απο ολους τους ιδιους με τα διαφορα κομματοσκυλα διευθυντες ,με τις απληρωτες υπερωριες,με καθημερινο αγωνα ειναι κ οι μονοι που διαμαμαρτυρονται για την απαξιωση του ΕΣΥ κ δεν μπορει αν σας φταιει ο γαιδαρος να δερνετε το σαμαρι εχω προ ενος ετους νοσηλεια στο Κατ κ δυστυχως κ λογω ασθενειων δικων μου πλουσια εμπειρια απο νοσοκομεια ηρωες ειναι οι ανθρωποι!!!μονο τα καλυτερα εχω ναπω κανεις δεν μου ζητησε τιποτα!! Εμεις φταιμε που δεν υπερασπιζομαστε τον δημοσιο χαρακτηρα της υγειας ,που ξερουμε μονο να χειροκροταμε να τα βαλετε με τους εκατοστε κυβερνωντες !!!

δεν θα επικαλειστε μεμονωμενα περιστατικα που σε καθε κλαδο υπαρχουν για να αποσειετε ευθυνες εκεινων που πραγματικα πρεπει να αποδοθουν κ κυριως ολων ημων που τρωμε σανο!!! Οχι δεν φταινε οι γιατροι που λυποθυμουν κ πεθαινουν κιολας στο καθηκον ουτε οι νοσηλευτριες που τρεχουν λες κ εχουν μαραθωνιο εμεις φταιμε δεν ασκειτε δικαια κριτικη!!!

Σχολιο.- 1)Γνωστός μου στο εξοχικό ψαχνει να χειρουργηθεί για ένα πολυ σοβαρό προβλημα υγείας .

Μου εξηγεί ότι περα από το σπίτι του και ένα χιλιάρικο στην άκρη δεν εχει άλλη περιουσία .

Κάνοντας μια έρευνα σε δημόσιο νοσοκομειο βρίσκει πιθανή ημερομηνία μετά τον Φεβρουαριο σε μια επεμβαση που επρεπε να γίνει χθες .

Δεν θα αναφέρω κάποιες σκόρπιες κουβέντες του περί αρπακτικών γιατι δυστυχως στις δικαστικές αίθουσες δεν ισχυει το τι ξέρεις αλλά τι μπορείς να αποδείξεις .

Ο φίλος δανείζεται από γνωστούς ώστε να κάνει την επεμβαση σε ιδιωτικό ενώ ολη την ζωή του πληρωνει για ιατροφαρμακευτική κάλυψη ώστε να μην πεθάνει πριν καν προσπαθήσει .

2) Σύμφωνα με τους παιδιάτρους του Παίδων συνεχίζει να υπολειτουργεί το χειρουργείο για τα μικρά παιδάκια .

Χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι το παιδάκι νούμερο 160 θα χειρουργηθεί σε τέσσερα χρόνια όταν βέβαια και θα είναι έφηβος η και ενήλικος .

Μοναδική λοιπόν κατεύθυνση είναι η στροφή προς τα ιδιωτικά νοσοκομεία με το ανάλογο αντίτιμο που θα σε οδηγήσει είτε σε δάνεια ειτε σε τοκογλύφους .

Κι αυτοί οι γονείς πληρώνουν ώστε να έχουν για τα παιδιά τους την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη .

3) Λόγω υποστελέχωσης τμημάτων οι αναμονές για κρίσιμες βιοψίες η ακτινοθεραπείες οδηγούν τους ασθενείς σε απόγνωση .

Πως μπορείς να περιμένεις μια ακτινοθεραπεία σε ιάσιμο καρκίνο ενώ γνωρίζεις ότι το θηρίο καλπάζει;

Και σε αυτή την περίπτωση οδηγείσαι σε αναζητηση κεφαλαίου για να ξεκινήσεις την μάχη νωρίτερα .

Πρόσθεσε την εξαντλητική εφημερία τόσο για νοσηλευτές και γιατρούς όσο και για ασθενείς και συνοδούς και συνειδητοποίησε ποσό σκόπιμο είναι αυτό που γίνεται .

Νοσοκομεία που έχουν κλινικές με έναν γιατρό ο οποίος θα οδηγηθεί και αυτός σε παραίτηση αμειβόμενος με δυο ευρώ την ώρα.

Το ΕΣΥ και η ασφάλεια είναι σαν τον Αγιο Βασιλη

Βλεπεις ταινίες με αυτόν,τις διηγείσαι στα παιδιά σου μέχρι να τον χρειαστείς .

Τότε θα καταλάβεις ποσό το έχουν απαξιώσει και ποσό ευάλωτος είσαι σε οποία ασθενεια σου τύχει .

Μας αξιζει ομως τετοια απαξίωση αφού ποτέ δεν αγωνιστήκαμε να έχουμε Νοσοκοκεια και ιατρονοσηλευτικο προσωπικό ώστε στα δύσκολα μας να εχουμε περίθαλψη .

Ευχομαι υγεια γιατί αν την χάσουμε θα πληρώσουμε ακριβό τίμημα δειτε κ αυτο καταγγελια ιατρου ειναι!! !

Σχολιο.- εγω νομιζω οτι η πλειοψηφια των γιατρών είναι αυτοι που το παλευουν και εχουν φιλοτιμο αλλιως το συστημα θα ειχε καταρρευσει !!!

και δεν εχω κανενα συμφερον να το πω αλλα μ αρεσει να λεω παντα την αληθεια οπως την αντιλαμβανομαι!!!!

Σχολιο.- ΕΧΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ..9.500 ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ .ΜΕ 1200.ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ..7.500 ΓΙΑΤΡΟΥΣ..ΜΕ 750 ΕΥΡΩ..ΚΑΙ 100.ΧΙΛ..ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ..ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ..



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ζελένσκι : - «Αφεντικό, πόσο συγκινούμαι που με αφήνεις να θυσιάζω για χάρη σου και τον τελευταίο Ουκρανό»!

Μπάϊντεν : - «Το ξέρω, παιδί μου... Τι είναι "Ουκρανός", όμως;;;;».



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προδομένη η Καϊλή, απατημένη η Σπυράκη, ανήξερος ο Αβραμόπουλος, κακούργα κοινωνία, αδίκησες τα καλύτερα παιδιά..



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ζελένσκι : - «Αφεντικό, πόσο συγκινούμαι που με αφήνεις να θυσιάζω για χάρη σου και τον τελευταίο Ουκρανό»!

Μπάϊντεν : - «Το ξέρω, παιδί μου... Τι είναι "Ουκρανός", όμως;;;;».

Σχολιο.- "....και μην ανησυχείς νεαρέ μου, στην χειρότερη των περιπτώσεων θα σου έχουμε ένα σπιτάκι στό Μαλιμπού και εξασφαλισμένα τα γεράματα σου με μια καλή σύνταξη..."

Σχολιο.- μόνο στο Μαλιμπου ακόμα δεν πρόλαβε να αποκτήσει το σπιτάκι ο νεαρός  Έχει στο Λονδίνο διαμερισματακι 150 τμ, στην Ισπανία, Γαλλία και Ισραήλ βίλες, μόνο Μαλιμπου του έμεινε.

Σχολιο.- Και δωρεάν φωτογραφήσεις στην vogue



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



22/12/2022  -   3.00 π.μ.

- Τα σημαντικότερα θέματα που έχουν προκύψει το τελευταίο 2ήμερο και αφορούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην πορεία της ΕΣΕ είναι: α) Η εμφάνιση και ομιλία των Βλαντίμιρ Πούτιν και Σεργκέι Σοϊγκού σε ευρεία σύσκεψη του ανώτατου στελεχικού δυναμικού των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, με τη συμμετοχή 15 χιλιάδων ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών απ’ όλα τα Όπλα, β) Η έκτακτη επίσκεψη του Ντμίτρι Μεντβέντιεφ στην Κίνα και η συνάντησή του με τον Σι Τζινπίνγκ, απ’ όπου προήλθε και η δήλωση-είδηση του δεύτερου, ότι «Η Κίνα είναι έτοιμη να συνεργαστεί πιο στενά με τη Ρωσία με σκοπό μια δικαιότερη παγκόσμια διακυβέρνηση» και γ) Η επίσκεψη Ζελένσκι στην Ουάσιγκτον και η συνάντησή του με τον Τζο Μπάιντεν.

- Για τις ομιλίες Πούτιν – Σοϊγκού σας παραπέμπω στις χθεσινές ειδήσεις του litlepost.blogspot.com

- Για την επίσκεψη Μεντβέντιεφ, η δήλωση του Σι Τζινπίνγκ νομίζω ότι ήδη αποτελεί είδηση και σηματοδοτεί την ακόμη στενότερη συνεργασία των δύο μεγάλων κρατών και τον κοινό σχεδιασμό του μέλλοντος της Ανθρωπότητας εκ μέρους τους.

- Η επίσκεψη Ζελένσκι στις ΗΠΑ είναι σε εξέλιξη και την ώρα που γράφονται αυτές οι αράδες πραγματοποιείται η κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Τζο Μπάιντεν. Οι ειδήσεις βγαίνουν σιγά σιγά. Η πιο σημαντική μέχρι τώρα, είναι η δέσμευση του Μπάιντεν, ότι οι ΗΠΑ θα προμηθεύσουν την Ουκρανία με αντιαεροπορικούς πυραύλους Patriot. Το πόσους και πότε, είναι ακόμη προς διερεύνηση. 

- Σύμφωνα, πάντως, με τις πληροφορίες, οι ΗΠΑ στο νέο πακέτο στρατιωτικής «βοήθειας» προς την Ουκρανία ύψους 2 δισεκ. USD, προτίθενται να την προμηθεύσουν ακόμη με:

* Πυραύλους ακριβείας JDAM και HARM, οι οποίοι θα προσαρμοστούν σε αεροσκάφη τύπου MiG-29, τα οποία αντίστοιχα θα προμηθεύσει στην Ουκρανία η Σλοβακία,

* Βλήματα για πυραύλους HIMARS (όχι όμως νέα πυραυλικά συστήματα!),

* Πάνω από 2.700 βομβιδοβόλα και αυτόματα τυφέκια,

* 50.000 βλήματα για πυραυλικά συστήματα Grad και

* 45.000 βλήματα για πυροβόλα των 152 mm.

- Να σημειωθεί εδώ, ότι τόσο τα βλήματα των Grad, όσο και αυτά των 152 mm είναι με βάση τα παλιά σοβιετικά και νεότερα ρωσικά στάνταρ, κάτι που προκαλεί ερωτηματικά για το πώς και από πού θα προμηθευτούν οι ΗΠΑ βλήματα όπλων που δεν παράγουν οι ίδιες… Μεταξύ μας, το ερώτημα είναι μάλλον ρητορικό και αυτό που φαίνεται να γίνεται, είναι ότι οι ΗΠΑ δεν θα… «ματώσουν» και τόσο οικονομικά και τα 2 δισεκ. USD επί το πλείστον θα καταλήξουν στις… γνωστές τσέπες…

- Μία ακόμη συνάντηση που έγινε χτες, αλλά φυσικά «πέρασε και δεν ακούμπησε»« από τα δικά μας ΜΜΕ, ήταν αυτή των αρχηγών ΓΕΕΘΑ της Ουκρανίας (Βαλέρι Ζαλούζνι) και της Πολωνίας (Ράιμουντ Αντζέιτσακ) στο Κίεβο. Προσωπικά, κάτι μου λέει ότι η συζήτηση των δύο ΔΕΝ αφορούσε αποκλειστικά και μόνο το επιχειρησιακό κομμάτι των ενόπλων δυνάμεων των δύο χωρών…

- Α! Για να μην το ξεχάσω: η περίφημη «επίσκεψη» του Ζελένσκι στο φλεγόμενο Αρτιόμοφσκ πραγματοποιήθηκε (και γυρίστηκε σε βίντεο) κάπου στην Περιφέρεια… Χαρκόβου!… Ντόπιοι κάτοικοι και των δύο περιοχών «ξεσκέπασαν» την οφθαλμοφανή «φεϊκάρα»… Ο πασίγνωστος, πλέον, Ρώσος «ολιγάρχης» και ιδιοκτήτης των Wagner Γεβγκένι Πριγκόζιν το πήγε και πολύ παρακάτω, γυρίζοντας βιντεάκι στο Αρτιόμοφσκ (το… πραγματικό!) και… προσκαλώντας τον Ζελένσκι να τον υποδεχθεί στην πόλη!!! (Στγ: Γλέντι κανονικό, όμως!!!).

-  Δύο ειδήσεις σχεδόν «της τελευταίας στιγμής».

- Είδηση 1η: Επλήγη στο Ντονιέτσκ με βλήμα οβιδοβόλου CAESAR (γαλλικής παραγωγής) των 155 mm ρεστοράν ξενοδοχείου, όπου γιόρταζε τα γενέθλιά του ο Ντμίτρι Ραγκόζιν, πρώην διευθυντής της RosKosmos (κρατικής εταιρείας διαστήματος της Ρωσίας) και νυν σύμβουλος σε ιδιωτική εταιρεία στρατηγικών μελετών που δραστηριοποιείται και στις δύο ΛΔ του Ντονμπάς. Από το πλήγμα αυτό σκοτώθηκαν 2 άτομα και τραυματίστηκαν 6, μεταξύ αυτών και ο ίδιος ο Ραγκόζιν, αλλά και ο Πρωθυπουργός της ΛΔ Ντονιέτσκ Βιτάλι Χότσενκο, που ήταν εκ των προσκεκλημένων. Η κατάσταση και των δύο, πάντως, δεν εμπνέει ανησυχία, αφού οι τραυματισμοί τους ήταν ελαφρείς και η ζωή τους δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

- Το ανησυχητικό της υπόθεσης είναι, ότι για να χτυπηθεί με τέτοια ακρίβεια ο συγκεκριμένος χώρος, έπρεπε να υπάρχει η κατάλληλη πληροφορία. Και η κατάλληλη πληροφορία μπορεί να υπάρξει ΜΌΝΟ ΕΚ ΤΩΝ ΈΣΩ. Με ανάλογο τρόπο είχαν δολοφονηθεί τόσο ο ηγέτης της ΛΔ Ντονιέτσκ Αλεξάντρ Ζαχάρτσενκο πριν 3 χρόνια, όσο και η «Κόρσα» (Όλγα Κατσούρα), η θρυλική διοικήτρια Πυροβολικού της Λαϊκής Πολιτοφυλακής της ΛΔ Ντονιέτσκ φέτος τον Ιούλιο. Εάν σε κάτι έχουν όντως επιδείξει ιδιαίτερη ικανότητα οι VSU και η SBU (Υπηρεσία Ασφάλειας της Ουκρανίας) είναι ακριβώς στις δολιοφθορές, στα σαμποτάζ, και, εν γένει, στον «ανορθόδοξο» πόλεμο. Και σε αυτό δεν πρέπει να τους υποτιμά κανείς…

- Είδηση 2η: Εδώ το πρόσημο είναι αντίστροφο, αφού αποτελεί επιτυχία των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων η εξουδετέρωση στο έδαφος της ΛΔ Λουγκάνσκ ενός γνωστού νεοναζί και δολιοφθορέα, του Γκενάντι Αφανάσιεφ, που μαζί με τον Ουκρανό «σκηνοθέτη» Ολέγκ Σεντσόφ το 2014 είχαν συλληφθεί για απόπειρα δημιουργίας σαμποτάζ στο έδαφος της Κριμαίας. Οι δύο τους είχαν καταδικαστεί τότε σε πολυετείς φυλακίσεις (20 χρόνια ο Σεντσόφ, 7 ο Αφανάσιεφ). Το 2019 στα πλαίσια ανταλλαγών αιχμαλώτων των τότε αντιμαχόμενων πλευρών (ΛΔ Λουγκάνσκ και Ντονιέτσκ έναντι Ουκρανίας), οι Σεντσόφ και Αφανάσιεφ είχαν παραδοθεί στις ουκρανικές αρχές και απελευθερώθηκαν. 

Πρόσφατα ο Αφανάσιεφ κατατάχτηκε στις δυνάμεις της λεγόμενης «Εδαφικής Άμυνας» της Ουκρανίας και υπηρετούσε στο 130ό Τάγμα της 241ης Ειδικής Ταξιαρχίας του συγκεκριμένου μορφώματος. Μέχρι χτες, που πήγε να συναντήσει στην Κόλαση τον Μπαντέρα και τους συνοδοιπόρους του…

- Δυτικά του Ντονιέτσκ (Αβντέγεφκα, Αρτιόμοφσκ / Μπάιντεν, Σολεντάρ και γύρω): Η προώθηση των ρωσικών δυνάμεων στην περιοχή συνεχίστηκε, όπως και οι βαρύτατες απώλειες στις τάξεις των VSU. Πολλές μονάδες των τελευταίων, ειδικά στο Αρτιόμοφσκ, στο οποίο έχουν επικεντρωθεί οι σημαντικότερες στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά τις τελευταίες 2-3 μέρες, δεν επιθυμούν να πολεμήσουν στην πρώτη γραμμή και, ουσιαστικά, εξαναγκάζονται από τη στρατιωτική τους διοίκηση υπό την απειλή εκτέλεσης να μην εγκαταλείψουν τις θέσεις τους. Κατά τα λοιπά οι VSU ετοιμάζουν την άμυνά τους κατά της επερχόμενης εφόδου των ρωσικών δυνάμεων, δημιουργώντας νέες οχυρωματικές θέσεις εντός του αστικού ιστού και σκάβοντας χαρακώματα μέσα στην πόλη, χρησιμοποιώντας μάλιστα ως δωρεάν εργατικό δυναμικό πολίτες (ακόμη και γυναίκες) υπό την απειλή των όπλων. Κι εδώ βλέπουμε να επαναλαμβάνεται το σενάριο της Μαριούπολης, με τους πολίτες να γίνονται άθελά τους «ζωντανή ασπίδα» για τους Ουκροναζί, τα υπόγεια των κτηρίων να μετατρέπονται σε οπλοστάσια και τις κατοικημένες περιοχές να μετατρέπονται σε οχυρά των VSU. Ωστόσο οι συνεχιζόμενες βαριές απώλειες των VSU στα πεδία της μάχης είναι πιθανόν κάποια στιγμή να τις εξαναγκάσουν σε υποχώρηση, αλλά με τη γνωστή τακτική της «καμένης γης», δηλαδή καταστρέφοντας πίσω τους ό,τι εγκαταλείπουν, προκειμένου να δυσχεράνουν όχι μόνο το έργο των ρωσικών δυνάμεων, αλλά και τη διαβίωση των ντόπιων κατοίκων.

Σχολιο.- Μια απορια εχω:Ο σληπι -πουρες Τζο ,υποσχομενος τα Σλοβακικα Μιγκ στον κοκακια,ηξερε οτι η φιλονατοικη κυβερνηση της Σλοβακιας εχει πεσει μετα τις μεγαλες κινητοποιησεις για σταματημα της στρατιωτικης βοηθειας στην Ουκρανια εδω και δυο μερες οπως κατα κορον κυκλοφορησε εδω μεσα και αδιαψευστα?Αν οι Σλοβακοι δεν τα εχουν ηδη παραδωσει και μεταφερει εκτος Σλοβακιας ηδη,το ταξιμο μοιαζει με ταξιμο πωλησης κουλουριων απο κουλουρα που δεν διαθετει τα κουλουρια που υποσχεται και δεν τα εχει αγορασει απο αλλον που τα εχει.Ενδιαφερον θα εχει να δουμε τι τελικα ισχυει.

Σχολιο.- Κατά την κρίση μου Το παιχνίδι σκληραίνει

Δηλώνονται πλέον καθαρά οι σχέσεις Ρωσίας Κίνας

Για αυτό έχουν λυσσάξει τα ΜΜΕ να λένε για κύμα νέο κορωνοιου στην Κίνα.

Λες και αν το έχουν αυτοί δεν θα το έχουμε εμείς

Απλά θέλουν να κατηγορήσουν την Κίνα.

Όμως με ανησυχεί η συνεχιζόμενη βοήθεια στρατιωτική και οικονομική προς την Ουκρανία από τον ανοιακό, γεγονός που σημαίνει αφενός ότι τον πόλεμο αυτό τον θέλουν οι ΗΠΑ για πολλούς λόγους και θα τον κλιμακώσουν αφετέρου εμείς σαν Ευρώπη θα συνθλιβουμε είτε με την αποστολή στρατιωτικής βοήθειας είτε οικονομικής είτε με τα οικονομικά μέτρα της Ευρώπης

Είναι τόσο τρισάθλια η Διακυβέρνηση της Ευρώπης.

Ενώ η τιμή του φυσικού αερίου έχει πέσει στα 100 ευρώ ανά μεγαβατώρα

Πήραν απόφαση

Άκουσον Άκουσον να πάει το πλαφόν στα 180 ευρώ

Όταν ήταν στα ύψη δεν είχαν πάρει αυτή την απόφαση.

Απο εκεί να δούμε ποια είναι η Ηγεσία της Ευρώπης

Δεν βλέπουμε να έχουν την διάθεση να φέρουν αντίρρηση σε ότι της ζητήσουν. της Ευρώπης.

Ως προς το ζήτημα των δολιοφθορών

Όσο κερδίζουν στα πεδία των μαχών οι Ρώσοι Τόσο οι Ουκρανοί θα στηρίζονται σε δολιοφθορές,στα εκ των έσω χτυπήματα και γενικά σε ανορθόδοξους και εγκληματικούς τρόπους



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



8 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗΣ

ΣΟΥ ΕΚΟΨΑΝ

ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ

ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ?

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!

ΞΕΧΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑ… ΞΕΧΝΑΣ…



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"θα πολεμήσω τον νατιβισμό με όλες μου τις δυνάμεις" υποσχέθηκε το Κούλι στους επικυρίαρχους, του Κεντρικού Ισραηλίτικου Συμβουλίου στις 11-6-18. Είναι μακράν ο πλέον μεγαλύτερος προδότης πολιτικός της μεταπολίτευσης. Έκανε πράξη ότι υποσχέθηκε, χωρίς αμφιβολία

Καρατσεκαρισμένο



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νέα μελέτη από τις ΗΠΑ: όσο περισσότερες δόσεις κάνετε, τόσο περισσότερο θα νοσείτε από τον πρόβιντ!!!!

"Έκανα την 5η δόση γιατί εμπιστεύομαι την επιστήμη. 

-Όχι έκανες την 5η δόση γιατί εμπιστεύεσαι την κυβέρνηση ρε ηλίθιε, όχι την επιστήμη"

dr Eli David



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μετά από τρία χρόνια και αφού έχουν νοσήσει και τα πλακάκια του μπάνιου , οι «επιστήμονες» της κυβερνητικής καθεστωτικής «Επιτροπής Εμπειρογνωμώνων» συνεχίζουν να εξευτελίζουν τον εαυτό τους και την επιστημη στο όνομα της μικροπολιτικής . 

Αηδιαστικο μείγμα μισαλλοδοξίας, ανοησίας και φασισμού .



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



“Αθώοι» οι ιερείς για τους ομαδικούς βιασμούς του 19χρονου στα Χανιά, σύμφωνα με τον εισαγγελέα  22/12/2022

Σε συνέχεια του δράματος που εκτυλίχθηκε στην αίθουσα δικαστηρίου Ρεθύμνου σχετικά με την υπόθεση ομαδικού και συνεχή βιασμού του  Γιάννη με νοητική στέρηση., ΑΘΏΟΙ οι παπάδες, ΑΘΩΟΣ και ο παΤΕΡΑΣ.  Άξιοι οι δικηγόροι των παπάδων, Κούγιας, Μαρκόγιαννης, Βέρας, και τα μύρια που πληρώθηκαν από το σύστημα κρατους- εκκλησίας.  Χειροκροτούμε άλλη μια φορά την ανεξάρτητη και αμερόληπτη δικαιοσύνη.  Χαιρετούμε ΧΑΙΛ  

ΥΓ: να σημειωθεί ότι στην κατάθεση της η κοινωνική λειτουργός της ΔΗΜΌΣΙΑΣ δομής που φιλοξενεί τον Γιάννη, δήλωσε ότι αυτά τα παιδιά λένε και ΨΈΜΑΤΑ και ΦΑΝΤΆΖΟΝΤΑΙ πράγματα. Φτυστε ελεύθερα. Παραθέτω μέρος της επιστολής των Δημοσίων λειτουργών την οποία είχα αναρτήσει πριν μέρες. Ιδού Ενοχλήθηκαν τα ΛΑΜΌΓΙΑ, Κλαίνε τα έδρανα. ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ότι οι Έλληνες εισαγγελείς ασκούν το λειτούργημά τους και θα συνεχίσουν να το πράττουν, με βάση τον νόμο και τη συνείδησή τους, απαλλαγμένοι από κάθε εξωτερική επιρροή ή πίεση, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αφοσίωσης στο καθήκον, αυταπάρνηση και κυρίως με παρρησία και χωρίς κανένα φόβο έναντι οποιουδήποτε, λειτουργώντας ως εγγυητές των ελευθεριών του πολίτη.

21:45, 05 Δεκεμβρίου 2022

Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος (ΕΕΕ), σε ομόφωνο ψήφισμά της κατά την 37η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών της εξέφρασε την βαθύτατη ανησυχία της για τη διαρκή προσπάθεια απαξίωσης του προσώπου και του έργου εισαγγελικών λειτουργών.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τον Δημητρά καλά τον τσίμπησαν, να δούμε πότε θα τσιμπήσουν και τον σιχαμένο πράκτορα της ΑνταρCIA...

Σχολιο.- Τον Πέτρο Παπακωνσταντίνου εννοείς ;

Σχολιο.- Ναι βέβαια



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παναγιώτης Δημητράς (ΜΚΟ, Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι... kiss my ass): Κακουργηματική δίωξη για εγκληματική οργάνωση...

Η Εισαγγελία αποφάσισε την παραπομπή του Δημητρά ιδρυτή της Aegean Boat Report για εγκληματική οργάνωση και διευκόλυνση παράνομων μεταναστών από την Τουρκία - Φέρονται να γνώριζαν τα στοιχεία τους πριν βρεθούν στην Ελλάδα! Κανονικά αυτό το μίασμα θα έπρεπε να σαπίζει στη φυλακή



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------[



αυτην την μιλφαρα την Ουρσουλα φον ντε Λάϊεν πως δεν την βαζει χερι ο τρομερος εισαγγελεας οικονομικης διαφθορας για την συμφωνια δις με τον εβραιο ; ακους εκει; να αντιστοιχουν 10 εμβολια στον καθενα ;

σχολιο.- Υποψιν, ειναι απο σοι η μιλφαρα, δεν ειναι αυτοφυης. Κορη του Albrecht, δεξιου Κυβερνητη της Κατω Σαξωνιας τη δεκαετια του ΄90. Την οικογενεια της την ειχε στοχοποιησει η RAF (Φραξια Κοκκινος Στρατος) για να την εκτελεσει... και ετσι φυγαδευτηκε και μεγαλωσε σε αγγλοσαξωνικο περιβαλλον με πολλες ακρες...

σχολιο.- αρα ειναι κομματακι δυσκολο να την αγγιξουν οποτε την πληρωνουν οι " απληστες " φτωχοδιαολοι μοντέλες πολυτελείας.

Σχολιο.- Ε ναι αλλα δεν ειναι και κανενα ξεφτερι... φυτεμενη ειναι...

Ωστοσο πηγε να παιξει δικο της ενεργειακο παινχιδι με το Καταρ, και την εφαγε κατακουτελα απ τους Αμερικανους.

Εξου και το σκανδαλο με τη μοντελα...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προχθές άφησαν ελεύθερο τον αστυνομικό που βίαζε και εξέδιδε την δεκαεννιάχρονη,σήμερα ο εισαγγελέας προτείνει να αθωωθούν οι ιερείς που βίαζαν ένα ΑΜΕΑ.

Έχουν αθωώσει ότι ανωμαλία υφίσταται,σε λίγο μαλάκες θα μπούνε και στα σπίτια μας να μας πηδάνε τούτοι οι ανώμαλοι.

Φέρτε ξένους εισαγγελείς ή σηκωθείτε και φύγετε γρήγορα από τούτη τη Μεσογειακή Ταϊλάνδη.Γέμισε η χώρα νόπανα.

Σχολιο.- Τι να φέρουν;;; ξένους εισαγγελείς;;; από αυτούς περνούν τις γραμμές σίγουρα, σε αυτά τα θέματα είναι πολύ ελαστική η βόρεια Ευρώπη, μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν ακόμα και μπουρδελα με ζώα, αυτά με τα 4ερα πόδια λέω.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



22 Δεκεμβρίου 2022 και ακόμα να καταλάβουν οι ηλίθιοι ότι τρώνε με δελτίο επειδή δέκα "κογένιες"τρώνε με χρυσά κουτάλια!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο κύριος Παπαδάκης, τέρας δημοσιογραφικής εντιμότητας ρωτάει το τέρας της επιστήμης, τον κύριο Μαγιορκίνη..

" Γιατί νόσησα κύριε Μαγιορκίνη αφού έκανα 5 δόσεις;

Γιατί είμαι 15 μέρες θετικός στον κλόβιντ;"

Ο κύριος Μαγιορκίνης, εκπρόσωπος της κυβερνητικής καθεστωτκής επιστήμης βεβαίως βεβαίως, έχοντας απολαυστικό χιούμορ, του είπε ότι βγαίνει επί 15 μέρες θετικός στο κλούβιο αβγό,συγγνώμη στον covid γιατί είναι θετικός άνθρωπος!!!

Χα, χα, χα, χα...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έφαγε λεφτά ο Καΐλης και η Καΐλενα....λένε τα ΜΜΕ...

Πόσα φάγανε ρε παιδιά, όσα και να φάγανε, τον χορό δισεκατομμυρίων που έγινε στο όνομα του Covid, ούτε καν τον άγγιξαν...

Μικροαπατεώνες....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εισαγγελική πρόταση στη δίκη για το τραφικινγκ στην Ηλιούπολη:

«Αθώοι» όλοι οι κατηγορούμενοι σύμφωνα με τον εισαγγελέα για τις βασικές κατηγορίες.

Αθώοι λοιπόν ο μπάτσος νταβαντζης , ο πατέρας βιαστής και ο τρίτος που επίσης εξέδιδε την Ε.

*Είναι απλο :όπου εμπλέκεται μπάτσος ,βγαίνει αθωωτική η απόφαση 

Με λίγα λόγια προστατεύεται ένα ολόκληρο κύκλωμα



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν 23χρονο Παλαιστίνιο ποδοσφαιριστή!!!

22/12/2022

Στον απόηχο του Μουντιάλ.. Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν χθες τον 23χρονο Παλαιστίνιο ποδοσφαιριστή Ahmad Daraghmeh, στη Ναμπλούς σε νέα επιδρομή στην πόλη. Ο Ahmad Daraghma ήλπιζε να ενταχθεί στην παλαιστινιακή εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Οι Παλαιστίνιοι περιμένουν την καταδίκη της FIFA. Τραυμάτισαν τουλάχιστον 24 Παλαιστίνιους. Ο Αχμάντ υπέκυψε στα πολύ σοβαρά του τραύματα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Χαφτάρ θ΄ανακοινώσει την αυτονόμηση της Κυρηναϊκής. Αποδυνάμωση τούρκικου τόξου, ” ανατίναξη” ψευτο-ΑΟΖ τουρκολυβικού μνημονίου!!!

22/12/2022

Νέα χώρα στην Αφρική; Ο στρατηγός Khalifa Haftar θα ανακηρύξει την Κυρηναϊκή ως αυτόνομη περιοχή, αναφέρουν πηγές. Αναμένεται να ανακηρύξει την Ανατολική και νότια Λιβύη ως αυτόνομες περιοχές δήλωσαν παρατηρητές και ντόπιοι κάτοικοι. Στη Λιβύη, ο Khalifa Haftar είπε ότι στις 24 Δεκεμβρίου θα υπάρξει σημαντική αλλαγή.

Σύμφωνα με ορισμένες πηγές, ο Χάφταρ θα ανακοινώσει ότι το ανατολικό τμήμα της χώρας θα διαχωριστεί από το δυτικό. Νέα χώρα στην Αφρική; Σε μια μεγάλη εκδήλωση στο Λιβυκό Πεδίο Μάχης, ακτιβιστές υπέρ του Κυρηναϊκού Αυτονομισμού άρχισαν να ανακοινώνουν ότι ο Διοικητής του Εθνικού Στρατού της Λιβύης, Χαλίφα Χάφταρ πρόκειται να κάνει μια σημαντική ομιλία αυτή την 24η Δεκεμβρίου, σχετικά με την «Ιδέα της Αυτονομίας της Κυρηναϊκής». Νάτος ….και ο Κυρηναίος…

Οι φυλές θα παραστούν το επόμενο Σάββατο για να ανακοινώσουν την ορκωμοσία του Στρατάρχη Χάφταρ ως κυβερνήτη της Κυρηναϊκής.

Ο . Khalifa Haftar, ο οποίος κυβερνά την περιοχή της Ανατολικής Λιβύης από το 2014 ως De Facto Leader, θα γίνει ο ηγέτης της περιοχής.

Γιατί 24 Δεκεμβρίου; Στις 24 Δεκεμβρίου 1951, μετά από δεκαετίες πρώτα Οθωμανικών, μετά Ιταλικών και πρόσφατα Βρετανο-γαλλικών κυβερνήσεων, η Λιβύη γίνεται τότε μια ανεξάρτητη χώρα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ. Ο Μπάιντεν προς τον Εβραίο Ζελένσκι συγκρίνει τον αγώνα της Ουκρανίας με την εξέγερση Μακκαβαίων (Χανουκά) !

22/12/2022

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΤΆ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ. Ένα ιδιότυπο κατ΄ουσίαν κάλεσμα απεύθυνε ο Μπάιντεν στη κοινή συνέντευξη τύπου με Ζελένσκι όταν όλος ο πλανήτης ήταν στραμμένος στη συνάντηση. Όλοι οι μηχανισμοί φίλα προσκείμενοι απανταχού ευρισκόμενοι οφείλουν να υποστηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις αυτή την καθοριστική μάχη….

Στο πλευρό του Ζελένσκι ο Μπάιντεν συγκρίνει τον αγώνα της Ουκρανίας με την ιστορία της Χανουκά! O Μπάιντεν συγκρίνει τη μάχη της Ουκρανίας κατά Ρωσίας με την εξέγερση των Μακκαβαίων (165 –142 π.Χ.) κατά των Σελευκιδών.

Το αφήγημα παραλληλισμού Ουκρανίας και Ισραήλ εντείνεται.

-Ο Ιουδαϊκής προέλευσης και θρησκευτικής ομολογίας Ζελένσκι δήλωσε ότι θέλει να κάνει την Ουκρανία το Μεγάλο Ισραήλ.

– Αντιπροσωπεία του Τάγματος Αζόφ πήγαν στο Ισραήλ και δήλωσαν:”η Μαριούπολη είναι η Massada μας”!

– Ο Μπάιντεν δηλώνει τώρα ότι ο αγώνας Ουκρανίας κατά Ρωσίας είναι η εξέγερση των Μακκαβαίων. Σιωνισμός κατά Ορθοδοξίας;;Αυτό είναι το προβαλλόμενο διακύβευμα;

Σε συνέντευξη Τύπου στον Λευκό Οίκο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ είπε ότι το μήνυμα της εβραϊκής γιορτής ήταν «ότι το φως θα υπερισχύει πάντα πάνω από το σκοτάδι».

Κατά τη διάρκεια μιας κοινής συνέντευξης Τύπου μαζί με τον Εβραίο πρόεδρο της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν μίλησε για την ιστορία του Χανουκά, συγκρίνοντας τον αγώνα της Ουκρανίας εναντίον της Ρωσίας με την εξέγερση των Μακαβαίων.

«Απόψε είναι η τέταρτη νύχτα της Χανουκά», είπε ο Τζο Μπάιντεν την Τετάρτη, δίπλα στον Ζελένσκι, ο οποίος πραγματοποίησε μια αστραπιαία επίσκεψη στην Ουάσιγκτον για να μιλήσει στο Κογκρέσο και να ζητήσει έγκριση για πρόσθετη βοήθεια για την Ουκρανία. Ήταν το πρώτο ταξίδι του Ζελένσκι στο εξωτερικό μετά την έναρξη της ρωσικής επιχείρησης τον Φεβρουάριο.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Σώμα Πεζοναυτών των ΗΠΑ θέλει να σταματήσει τους χαιρετισμούς “μάλιστα κύριε” “μάλιστα κυρία” προς ανωτέρους για λόγους “ουδετερότητας φύλου”!

22/12/2022

Το Σώμα Πεζοναυτών των Ηνωμένων Πολιτειών θέλει να σταματήσει τις προσφωνήσεις “μάλιστα κύριε”  “Yes Sir” ή “Yes Ma’am””μάλιστα κυρία” στους ανωτέρους για λόγους “ουδετερότητας φύλου”. Έχει ήδη υποβληθεί αναφορά. Οι βαθμοφόροι, αξιωματικοί αντιτίθενται στην απόφαση.

Μια πρόσφατη έκθεση που παρήγγειλε το Σώμα εγείρει «ανησυχίες» σχετικά με τους Πεζοναύτες που χρησιμοποιούν τους όρους «Κύριος» ή «Κυρία» ενώ απευθύνoνται σε εκπαιδευτές ασκήσεων λόγω ανησυχιών σχετικά με την ουδετερότητα του φύλου.

Θα είναι το τέλος του «κύριε» και «κυρία»;

Μια νέα ακαδημαϊκή έκθεση σχετικά με τις προσπάθειες ενσωμάτωσης του Boot Camp του Σώματος Πεζοναυτών συνιστά την απόρριψη των χαιρετισμών με βάση το φύλο για τους εκπαιδευτές ασκήσεων, αλλά οι επικεφαλείς των υπηρεσιών δεν είναι πεπεισμένοι ότι θέλουν να κάνουν αυτό το βήμα.

Η εκτενής έκθεση, που ανατέθηκε από το Σώμα στο Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ το 2020 και ολοκληρώθηκε το 2022, επισημαίνει ότι οι μισές στρατιωτικές υπηρεσίες έχουν ήδη καταργήσει τα αναγνωριστικά φύλου για το εκπαιδευτικό προσωπικό.

«Ο Στρατός, το Ναυτικό και η Ακτοφυλακή ουσιαστικά αποδυναμώνουν το φύλο σε ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον», αναφέρει η έκθεση. «Αντί να λένε «κυρία» ή «κύριος», οι νεοσύλλεκτοι σε αυτές τις Υπηρεσίες αναφέρονται στους εκπαιδευτές ασκήσεων χρησιμοποιώντας τις τάξεις ή τους ρόλους τους ακολουθούμενα από τα επώνυμά τους.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι τόσο αυτοκτονικός;»

22/12/2022  -  22.30 μ.μ.

Oπως πληροφορηθήκαμε, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποφάσισε να δεχτεί στις τάξεις του την πρώην βουλεύτρια του ΜέΡΑ25, Αγγελική Αδαμοπούλου. Η κυρία Αδαμοπούλου εκλέχτηκε χάρη στο γεγονός ότι το επίθετό της ξεκινά από «Α» και ότι στο ΜέΡΑ25 το 2019 μπορούσες να εκλεγείς στη Βουλή ακόμα και με ελάχιστες ψήφους. Προφανώς, η ηγεσία του εν λόγω κόμματος όπως έστρωσε θα κοιμηθεί. Όταν ο οποιοσδήποτε σχεδόν μπορεί να είναι υποψήφιος, θα υποστείς και αρκετές αρνητικές εκπλήξεις.

Το πρόβλημα όμως δεν είναι εκεί. Τα μικρότερα κόμματα έτσι και αλλιώς δεν έχουν πολλά πράγματα με τα οποία μπορούν να δελεάσουν εκείνες και εκείνους που γλυκαίνονται από την εξουσία, όποιου είδους. Το ζήτημα είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Μια από τις θεμελιώδεις αρχές του (όποιου τύπου) προοδευτικού χώρου ήταν να μη δέχεται απευθείας μετακινήσεις βουλευτών προς τις τάξεις του. Αν ήθελες να αλλάξεις κόμμα έπρεπε να παραιτηθείς από τη βουλευτική σου έδρα και να είσαι εκ νέου υποψήφιος. Η ανάμνηση της αποστασίας του ‘65 ήταν ισχυρή και συλλογική. Προφανώς, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διατηρεί τέτοιες ευαισθησίες (όπως ούτε και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. πλέον).

Η αύξηση κατά ένα μέλος επιπλέον, της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον δεν έχει πολλά να του προσφέρει, σε ό,τι αφορά το έργο του στη Βουλή. Εμπεδώνει μόνο το στίγμα του συλλογικού αρπακτικού: από τη λεηλασία των ΑΝΕΛ έως αυτήν του ΜέΡΑ25, «ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει». Από λαϊκή ή και φιλοβασιλική δεξιά, έως οπορτουνίστριες και οπορτουνιστές άνευ λοιπών πολιτικών χρωματισμών. Νομίζει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ότι με αυτόν τον τρόπο θα πείσει περισσοτέρους ψηφοφόρους; Μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτεί.

Δεν είναι τυχαίο ότι παρόλες τις υποκλοπές, τον μαυραγοριτισμό, τις απευθείας αναθέσεις, τον πληθωρισμό, τα άλλα σκάνδαλα και την ακρίβεια (για να αναφέρουμε μόνο μερικά από τα κατορθώματα του υπαρκτού μητσοτακισμού), ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει πίσω από τη ΝΔ σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Αλλά και για όσους δεν πιστεύουν ιδιαιτέρως σε αυτές, ρεύμα νίκης υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον κανείς εξ όσων διατηρούν σώας τας φρένας δεν μπορεί να δει.

Δεν είναι ότι η πλειοψηφία συμπαθεί τον Μητσοτάκη και όσα πρεσβεύει. Είναι ότι δεν αντέχει τον τυχοδιωκτισμό που εκπέμπει ο ΣΥΡΙΖΑ σε θέματα αρχών, σε συνδυασμό με την πλήρη του υποταγή σε όλες τις συστημικές επιταγές. Λίγες μέρες πέρασαν από τότε που η τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Σερβίας ήταν τόσο φιλοαμερικανική (δηλαδή μητσοτακική), ώστε ανάγκασε τον πρεσβευτή της Ρωσίας να αποχωρήσει από το συνέδριο. Λίγα χρόνια παρήλθαν από τότε που ο νόμος Παππά νομιμοποίησε τους ολιγάρχες στην ελληνική τηλεόραση. Για να μη μιλήσουμε για τα ιδιωτικά χρέη, τις ιδιωτικοποιήσεις και άλλα, ων ουκ έστιν αριθμός.

Με κινήσεις λεηλασίας άλλων κομμάτων, το μόνο το οποίο πετυχαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η εμπέδωση της εικόνας του τυχοδιωκτισμού. Πώς θα μιλήσει για αρχές, ένα κόμμα το οποίο εξαγοράζει βουλευτές; Γιατί και η προοπτική συμμετοχής σε μια μελλοντική (συγ)κυβέρνηση, εξαγορά είναι. Σε μια περίοδο, παρατεταμένη μάλιστα, κατά την οποία το πολιτικό σύστημα μοιάζει με ανοιχτό βόθρο, ο ΣΥΡΙΖΑ ζει με τη φαντασίωση ότι ο Μητσοτάκης ως πρόσωπο είναι ένα χαλί κάτω από το οποίο μπορεί να θαφτεί κάθε συμβιβασμός και κάθε τυχοδιωκτισμός. Πλανάται πλάνη οικτρά. Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ πορεύεται με πρακτικές Μητσοτάκη (πατρός), τόσο θα οι ψηφοφόροι θα του συμπεριφέρονται σαν να είναι ένα κακέκτυπο του μητσοτακισμού.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ! «ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στο προεδρείο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου...

22/12/2022  -  20.30 μ.μ.

Γκρεμοτσακίστηκαν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου να κάνουν κομπρέματα για το προεδρείο με τον Εξαδάκτυλο της ΝΔ ξεπλένοντας τη συνοχή στον ευτελισμό της επιστήμης για κουκούλωμα των εγκληματικών κυβερνητικών ευθυνών στην πανδημία. Ταχ"αντιπολίτευση" από τα Λιδλ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Ο Αλβανός πρόεδρος απαίτησε να κατέβει η ελληνική σημαία...

22/12/2022  -  8.30 π.μ.

Ο Μπαϊράμ Μπεγκάι ζήτησε να κατέβει η ελληνική σημαία από το δημαρχείο Φοινικαίων - Έντονες αντιδράσεις από τους κατοίκους των μειονοτικών χωριών.

Λίγες ώρες πριν την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις μειονοτικές περιοχές της Βορείου Ηπείρου, η αλβανική ηγεσία προέβη σε μια προκλητική κίνηση.

Ο Αλβανός πρόεδρος Μπαϊράμ Μπεγκάι ήταν προγραμματισμένο να επισκεφθεί τον μειονοτικό δήμο Φοινικαίων, που κατοικείται από ομογενείς, να καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο των Τεσσάρων Μαρτύρων της Δημοκρατίας στην πλατεία του Αλύκου και να παραβρεθεί σε γεύμα με διανοούμενους της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας.

Η ακολουθία του Αλβανού προέδρου, παράκαμψε την επίσκεψη στο δημαρχείο, χωρίς να δοθούν επίσημα εξηγήσεις.

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατικής Ένωσης Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας – «Ομόνοια» Λεωνίδας Παππάς, ο Αλβανός πρόεδρος απαίτησε να αφαιρεθεί η ελληνική σημαία που είναι πάντα αναρτημένη στο δημαρχείο μαζί με την αλβανική –μιας και ο δήμος Φοινικαίων είναι από τους αναγνωρισμένους δήμους της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Μπαϊράμ Μπεγκάι ζήτησε να κατέβουν οι ελληνικές σημαίες από το μνημείο του Αλύκου, όπου θα κατέθετε στεφάνι

Τον περίμεναν κάτοικοι και μαθητές

Όπως σημείωσε ο κ. Παππάς, τον Αλβανό πρόεδρο περίμεναν για να τον υποδεχθούν στην πλατεία του χωριού οι κάτοικοι και τα παιδιά που μάλιστα φορούσαν και παραδοσιακές ενδυμασίες.

Ωστόσο, και αυτοί έγιναν μάρτυρες των κινήσεων του Αλβανού προέδρου, με τους γονείς να παίρνουν την απόφαση να αποχωρήσουν από την εκδήλωση, τονίζοντας ότι δεν μπορούν να τιμήσουν έναν άνθρωπο που δεν σέβεται τα αναγνωρισμένα από το αλβανικό κράτος σύμβολα των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου.

«Στο άγριο πολιτικό κλίμα της Αλβανίας η Εθνική Ελληνική Μειονότητα ήταν και παραμένει υπόδειγμα νομιμότητας» πρόσθεσε ο κ. Παππάς, υπογραμμίζοντας ότι «δεν ανέχεται όμως να προσβάλλονται τα δικά της σύμβολά και κεκτημένα όπως αυτά απορρέουν από το Σύνταγμα της χώρας, τη Σύμβαση Πλαίσιο του Συμβουλίου της Ευρώπης και άλλες Διεθνείς Συμβάσεις».