Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

Δευτερα 2 Ιανουαριου 2023


Στην Ουκρανία υποδέχονται το νέο έτος, χαιρετώντας ναζιστικά καθισμένοι στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, ακούγοντας το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Ζελένσκι απ' την τηλεόραση…

Ουκρο- ναζί!

Θλίψη! Πώς μπορούν να καταντούν έτσι οι άνθρωποι, πόσο εύκολη είναι η χειραγώγηση!

Δεν έμεινε τίποτε στην ψυχή τους τελικά ύστερα από 30 χρόνια ούτε οι μεγάλοι......

Ναζίδια ήταν, ναζίδια είναι. Πλερώνουν οι Αμερικάνοι.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επιστρέφουν αυτές τις μέρες στις δουλειές τους οι υγειονομικοί που πετάχτηκαν τιμωρητικά, επό ενάμισι σχεδόν χρόνο, στην (απλήρωτη) αναστολή...

Σχεδόν ενάμισι χρόνος ενός ανυποχώρητου και κορυφαίου εργατικού αγώνα!

Και μια σημαντική νίκη για το κίνημα -και για την κοινωνία!

(έστω και αν μεγάλες μερίδες, τόσο της κοινωνίας, όσο και του κινηματικού χώρου, δυσκολεύονται ακόμα να το αντιληφθούν έτσι -their loss...)


Λοιδορήθηκαν από την εξουσία, τον τύπο, την αντιπολίτευση. Έτυχαν στον πιο κομπλεξικό και μισάνθρωπο Υπ. Υγείας. Υπέφεραν, πείνασαν, είχαν νεκρούς. Όμως άντεξαν. Δεν λύγισαν, δεν έκαναν εκπτώσεις στα πιστεύω τους.

Και από σήμερα, επιστρέφουν. Επιστρέφουν με το κεφάλι ψηλά, ενώ κάποιοι έχουν σκυλιάσει.

Και δίνουν ένα απλό μήνυμα σε εμάς τους υπόλοιπους, πως η πίστη κι ο αγώνας είναι ο μόνος δρόμος.

Καλή χρονιά στους υγειονομικούς, πρώην σε αναστολή, στις δουλειές τους με δόξα και τιμή.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Aθλιότητα! Ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει στον εαυτό του. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα με πλάγιο τρόπο να επιβάλει τέτοια πρότυπα σε παιδάκια», έγραψε η Γενική Γραμματέας Εθελοντισμού του ΠΑΣΟΚ, Κατερίνα Λάσπα, για την εκδήλωση με τις drag queens που διάβασαν παραμύθια σε παιδιά στη Θεσσαλονίκη και η αντίδραση του "Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών" υπήρξε άμεση. Το Σωματείο όχι μόνο ζήτησε τη διαγραφή της από το ΠΑΣΟΚ και επιφυλάχθηκε "κάθε εννόμου δικαιώματός του" αλλά επιπλέον κάλεσε την Πολιτεία να τροποποιήσει άμεσα την αντιρατσιστική νομοθεσία, έτσι ώστε να μην ποινικοποιείται μόνο η δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους, αλλά γενικότερα κάθε μορφή ρητορικής μίσους, και επιπλέον να ληφθούν επιπλέον μέτρα όταν αυτός εκπορεύεται από δημόσια πρόσωπα. 

Απ' ότι φαίνεται το "Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών" ζήλεψε τη δόξα του Παναγιώτη Δημητρά και σκοπεύει να τον αντικαταστήσει στο ρόλο του Εθνικού μας Λογοκριτή τώρα που αυτός θα είναι απασχολημένος με τις δικαστικές του περιπέτειες. Ήδη οι ακτιβιστές του Σωματείου έχουν απειλήσει με μηνύσεις την Κατερίνα Καινούργιου επειδή σε παλαιότερη εκπομπή της είχε αποκαλέσει την Κάιτλιν Τζένερ "μπαμπά των Καρντάσιαν" (η ίδια η Τζένερ θέλει να την αποκαλούν έτσι τα παιδιά της αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία για τους Ταλιμπάν του εγχώριου τρανς ακτιβισμού- ), ενώ η επιτυχής έκβαση της μήνυσης τους κατά του Βασίλη Τσιάρτα και το συνεχές κανάκεμά τους από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, τους έχει αποχαλινώσει και τους έχει κάνει να πιστεύουν ότι μόνοι αυτοί μπορούν να ορίζουν τι θα λέγεται και τι όχι σε αυτήν την χώρα για τα τρανς θέματα. Το να χαρακτηρίζουν "ρατσιστικό παραλήρημα" ακόμη και μια ήπια ανάρτηση όπως αυτή της Λάσπα, το να ζητούν την περαιτέρω αυστηροποίηση του λογοκριτικού και επικίνδυνου αντιρατσιστικού νόμου, δείχνει ότι οι τρανς ακτιβιστές (που μικρή σχέση έχουν με τους τρανς συμπολίτες μας) οραματίζονται μια οργουελική, αποστειρώμενη και ανελεύθερη κοινωνία που θα απαγορεύει τον ελεύθερο διάλογο και θα ποινικοποιεί κάθε άποψη που θα αποκλίνει, έστω και ελάχιστο, από την "πολιτικά ορθή" ορθοδοξία. Σε αυτή την κοινωνία, που είναι ήδη πραγματικότητα σε άλλες δυτικές χώρες, θα κινδυνεύεις να βρεθείς στα δικαστήρια αν μιλήσεις με τη γλώσσα της βιολογικής πραγματικότητας, θα κινδυνεύεις να χάσεις τη δουλειά σου αν γελάσεις με ψεκασμένες, αντιεπιστημονικές θεωρίες τύπου "τα φύλα είναι 63" ενώ οι μόνες απόψεις που θα έχουν θέση στο δημόσιο διάλογο θα είναι οι woke παλαβομάρες του Σωματείου και των χειροκροτητών του. 

Με την Κατερινά Λάσπα, λοιπόν, και ελπίζω να μην φοβηθεί και να μείνει, μέχρι το τέλος, σταθερή στις απόψεις της.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ιράν απειλεί να ισοπεδώσει το Τελ Αβίβ αν του επιτεθεί : «Αν κάνουν έστω και το παραμικρό λάθος επίθεσης, η Ισλαμική Δημοκρατία θα ισοπεδώσει το Τελ Αβίβ και τη Χάιφα» 

2/1/2023

Το βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε στο Twitter, ανοίγει με την παραδοχή ότι το Σιωνιστικό καθεστώς συμμετείχε σε «άλλη μια κοινή άσκηση με τις ΗΠΑ» για «προσομοίωση επίθεσης στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν».

Ο Αγιατόλλα Χαμενεΐ, ο οποίος υπηρέτησε ως ο τρίτος Πρόεδρος του Ιράν από το 1981 έως το 1989, είπε πριν από 11 χρόνια: «Αν [το σιωνιστικό καθεστώς] κάνει έστω και το παραμικρό λάθος, η Ισλαμική Δημοκρατία θα ισοπεδώσει το Τελ Αβίβ και τη Χάιφα».

Το βίντεο των δυόμισι λεπτών, το οποίο δημοσιεύτηκε από το @MEMRIReports , δείχνει την καταστροφή του Τελ Αβίβ μέσα από έντονες εικόνες από εκρήξεις πυραύλων και πολλαπλές φρικιαστικές εκρήξεις.

«Έτσι θα μοιάζουν τα πρώτα λεπτά της ιρανικής απάντησης», εξηγεί το βίντεο.

«Σε λιγότερο από επτά λεπτά, οι τακτικοί πύραυλοι της Αεροδιαστημικής Δύναμης του IRGC – όπως οι πύραυλοι Dezful με στερεά καύσιμα και οι νεότεροι πύραυλοι θραυστήρα Khaybar – θα καταστρέψουν τους στόχους τους με μεγάλη ακρίβεια.

«Πρόκειται για προσομοίωση (της επίθεσης). Όταν το πρώτο κύμα φτάσει στον στόχο του, οι στρατηγικοί πύραυλοι του IRGC θα τροφοδοτηθούν σε υπόγεια σιλό και οι βάσεις πυραύλων θα είναι έτοιμες για το δεύτερο κύμα της επίθεσης.

«Αυτοί οι πύραυλοι, όπως το Sejjil, χτυπούν τους στόχους τους με ταχύτητες μεγαλύτερες από δέκα φορές την ταχύτητα του ήχου και φέρουν ωφέλιμο φορτίο ενός τόνου».

Το βίντεο καταλήγει: «Στο δεύτερο κύμα, η πυρηνική τοποθεσία Dimona θα καταστραφεί τελειωτικά, και το Τελ Αβίβ θα ανυψωθεί απο το έδαφος».

Πριν από 11 χρόνια, ο Αγιατολάχ Χαμενεΐ, ο οποίος προήδρευσε ως τρίτος πρόεδρος του Ιράν από το 1981 έως το 1989, είπε: «Αλλά το σιωνιστικό καθεστώς δεν είναι αρκετά μεγάλο, ώστε να θεωρείται μεταξύ των εχθρών του ιρανικού λαού.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η κυβέρνηση του Πακιστάν καταστρέφει τις παραγκουπόλεις των χριστιανών αφήνοντας εκατοντάδες άστεγους τα Χριστούγεννα…

27/12/2022

Η Αρχή Ανάπτυξης Κεφαλαίου του Ισλαμαμπάντ και η Πρωτεύουσα του Ισλαμαμπάντ έχουν βάλει μπουλντόζες να γκρεμίσουν 115 σπίτια χριστιανών κατοίκων παραγκουπόλεων της αποικίας Nawaz Sharif στο Ισλαμαμπάντ

Οι αρχές άφησαν ανέγγιχτα όλα τα σπίτια μουσουλμάνων στην ίδια παραγκούπολη, ενώ στόχευσαν τα σπίτια των στερημένων χριστιανικών παραγκών απο υπηρεσίες λυμάτων, αποχέτευσης και οικιακού καθαρισμού.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι εργάτες κατεδάφισης έκλεβαν υφαντά charpai (κρεβάτια με σχοινιά), κουβέρτες, μαγειρικά σκεύη και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Αξιωματικοί έχουν πει στους χριστιανούς ηγέτες ότι σκοπεύουν να επαναλάβουν την επιχείρηση αμέσως μετά τα Χριστούγεννα.

Πάνω από 115 οικογένειες έχουν αναγκαστεί να ζουν σε σκηνές και άλλα σπίτια στο τσουχτερό κρύο του χειμώνα του Ισλαμαμπάντ.

https://www.youtube.com/watch?v=HOQ4Q0zAFHw&t=2s

Στις 18 Οκτωβρίου 2022, αξιωματικοί του CDA και του ICT του Ισλαμαμπάντ ξεκίνησαν την καταστολή των χριστιανικών παραγκουπόλεων στην πρωτεύουσα του Πακιστάν.

Χωρίς προειδοποίηση, οι χριστιανοί που προετοιμάζονταν για μια ημερήσια εργασία, ήρθαν αντιμέτωποι με ομάδες ανδρών με μπουλντόζες και γερανούς. Όλοι οι συγκεντρωμένοι είχαν σκοπό να καταστρέψουν τα σπίτια που είχαν χτίσει οι Χριστιανοί δουλεύοντας με τα χέρια τους για πολλά χρόνια. Στην πραγματικότητα, κάθε χριστιανική οικογένεια είχε χτίσει το δικό της σπίτι χρησιμοποιώντας τσιμέντο και τσιμεντόλιθους.

Οι οικογένειες που επέζησαν από έναν άγριο κατακλυσμό καταστράφηκαν από την κυβέρνηση που δεν παρείχε καμία ανακούφιση από τις πλημμύρες. Αυτή η γυναίκα μαγειρεύει τώρα στα ερείπια της πρώην κουζίνας της.

Τα σπίτια που κατεδαφίστηκαν βρίσκονταν στην αποικία Shahbaz Sharif στα περίχωρα της αποικίας Rimsha. Επικεφαλής της ομάδας κατεδάφισης ήταν ο αναπληρωτής διευθυντής καταπάτησης και αστυνομικός επιθεωρητής Dost Muhammad, ο οποίος είχε εξουσιοδοτηθεί να προβεί σε αυτή την ενέργεια εναντίον χριστιανών, αλλά φαίνεται ότι οι εντολές απαιτούσαν από αυτούς να αγνοήσουν όλα τα μουσουλμανικά σπίτια στην παραγκούπολη.

115 κατεδαφίστηκαν σε μια μέρα αφήνοντας περισσότερες από 115 οικογένειες άπορες. Ακόμη χειρότερα, αυτοί οι χριστιανοί αντιμετώπισαν την ατιμία να παρακολουθούν τους άνδρες που συμμετείχαν στην καταστροφή των σπιτιών τους, αφαιρώντας όλα τα τιμαλφή τους, ενώ κατέστρεφαν ό,τι άλλο είχαν, μη μπορώντας να αποτρέψουν την απώλεια.

Θέλοντας να εξαλείψουν την παρουσία των τελετουργικά ακάθαρτων χριστιανών, το CDA κατέστρεψε αδιακρίτως χριστιανικά σπίτια.

Οι χριστιανικές οικογένειες έχουν πλέον καταφύγει στο να ζουν σε σκηνές και σπίτια φτιαγμένα από σεντόνια, κομμάτια πλαστικού και ότι άλλο υλικό κατάφεραν να διασώσουν. Αυτοί οι πολιορκημένοι χριστιανοί πρέπει τώρα να αντιμετωπίσουν τον κρύο χειμώνα χωρίς κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα υπό συνθήκες ελάχιστης θερμομόνωσης.

Η κ. Sabra Saeed, κάτοικος της αποικίας Nazaz Sharif, μίλησε με τη Βρετανική Ασιατική Χριστιανική Ένωση, είπε:

“[Οι αρχές] έχουν αφήσει τα μουσουλμανικά σπίτια άθικτα και έχουν στοχεύσει μόνο τις χριστιανικές καλύβες.

«Οι χριστιανοί κατέχουν καθεστώς παρία στο Πακιστάν.

«Ήμασταν πάντα η πιο μισητή κοινότητα, αλλά αυτή η ενέργεια προκαλεί οργή.

«Ποτέ δεν πιστέψαμε ότι η κυβέρνησή μας θα μπορούσε να μας το κάνει αυτό – ήταν τόσο αποθαρρυντικό.

«Τα παιδιά μας δεν μπορούν να κοιμηθούν, οι μητέρες κλαίνε απαρηγόρητα και οι άνδρες μας θα έχαναν κάθε ελπίδα αν δεν είχαν την πίστη τους στον Θεό».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα επώνυμα καθάρματα που φωτογραφίζονται με τη σύριγγα στο μπράτσο είναι ηθοποιοί που πληρώνονται για να σε παρασύρουν στο θάνατο. (Πάντα υπάρχουν, φυσικά, και οι χρήσιμοι ηλίθιοι που θα πεθάνουν πριν την ώρα τους). Σύνελθε και αντιστάσου.


Κάθε ΕΟΦ σε κάθε πολιτισμένη χώρα έχει υποχρέωση να ελέγχει με δειγματοληψία κάθε παρτίδα φαρμάκου και εμβολίου που χρησιμοποιείται. Το τι ελέγχουν διαφέρει από χώρα σε χώρα και δεν θα ασχοληθώ. Και για το αν ελέγχουν το οτιδηποτε στο Κουλισταν το αφήνω στη κρίση του Dettoll

Αυτό που έχει ενδιαφέρον και θέλω να επισημάνω είναι τα στοιχεία που δημοσίευσε ο ΕΟΦ της Αυστραλίας για αυτές τις δειγματοληψίες, όπου φαίνεται ξεκάθαρα μια ΠΕΡΙΕΡΓΗ διαδικασία. 

Παραθέτω λοιπόν 3 screenshot όπου βλέπετε ξεκάθαρα πως τα στελέχη και οι υπάλληλοι της Pfizer "εμβολιαζονταν" με ΞΕΧΩΡΙΣΤΈΣ παρτίδες εμβολίων ΚΑΙ που ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΝ από οποιαδήποτε έλεγχο,  δηλαδή σε απλά ελληνικά, οι ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΠΑΡΤΊΔΕΣ θα μπορούσαν να είναι απλά "νεράκι" και "αέρας κοπανιστός" ....... ουπςςςςςς 

Δεν υπάρχει κανένας λόγος "κάποιοι" να εμβολιαζονται με ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ, όπως δεν υπάρχει κανένας λόγος να ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΤΙΔΕΣ από τους τυπικούς ελέγχους που ο βασικός λόγος που γίνονται είναι π.χ. η ανεύρεση "χαλασμένων" προϊόντων (π.χ. σε τέτοιους ελέγχους στο παρελθόν έχει ανευρεθεί γυαλί μέσα σε φιαλιδια εμβολίων).

Με τέτοιες ξεχωριστές ΤΖΟΥΦΙΕΣ παρτίδες θα μπορούσε φυσικά να έχουν "μπολιαστει" και κάμποσες άλλες "ξεχωριστές" κατηγορίες συνανθρώπων μας

Μαντέψτε ποιες 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δυστυχώς. Κι άλλη ξαφνικιτιδα.

Σητεία: 62χρονος έπεσε νεκρός μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του

Ο άτυχος άνδρας ένιωσε αδιαθεσία και πριν προλάβει κανείς να κάνει ο,τιδήποτε σωριάστηκε στο έδαφος

«Μαύρη» Πρωτοχρονιά ξημέρωσε για μία οικογένεια στην Σητείας Κρήτη, καθώς έχασαν πρωί-πρωί έναν δικό τους άνθρωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν σήμερα λίγο μετά τις 6:00 το πρωί σε περιοχή της Σητείας, όταν ένας 62χρονος ένιωσε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει τους συγγενείς του. Όταν τα μέλη της οικογένειάς του έφτασαν στο σπίτι, ο 62χρονος έπεσε… νεκρός μπροστά στα μάτια τους.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί όμως διαπίστωσαν απλά τον θάνατό του.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΙΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ... ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ" ;;;;

[... Η Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής για την Υγεία, σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, διοργάνωσε ένα τριήμερο συνέδριο τον Οκτώβριο με 300 ομιλητές και 3.000 συμμετέχοντες για να συζητήσουν την παγκόσμια ανταπόκριση στον COVID-19 και τις μελλοντικές αντιδράσεις στην πανδημία.

Ένα μέλος του Κέντρου Πρόληψης Πανδημίας Γερμανίας-Δυτικής Αφρικής ( G-WAC ), που χρηματοδοτείται από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας, εξήγησε σε έναν μυστικό δημοσιογράφο της αμερικανικής Rebel News ότι οι περισσότερες από τις πολιτικές αποφάσεις που συνέστησε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) κατά την διάρκεια της πανδημίας COVID δεν ήταν επιστημονικά έγκυρες.

«Στην κορύφωση πανδημίας, οι περισσότερες αποφάσεις ΔΕΝ βασίζονταν στην επιστήμη. Ήταν απλώς αντιδραστικές,, είπε το μέλος του G-WAC.

«Τώρα, εκ των υστέρων, μπορούμε να πούμε ότι ορισμένες από αυτές τις αποφάσεις ΔΕΝ υποστηρίζονται από την επιστήμη».

«Τα εμβόλια ΔΕΝ σταματούν την εξάπλωση της νόσου. Αλλά τώρα ξέρουμε», πρόσθεσε...]



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βεβήλωσαν το Μνημείο του Εβραϊκού Νεκροταφείου (αυτού που κατέστρεψαν οι ναζί και πάνω του χτίστηκε η πανεπιστημιούπολη της Θεσσαλονίκης), αναγράφοντας σβάστικες και άλλα ναζιστικά σύμβολα.

Μπροστά στα μάτια της ένστολης τσογλαναρίας, που εδώ και κάνα-δυο χρόνια σταθμεύει μόνιμα, μέρα-νύχτα, στον χώρο του ΑΠΘ.

Αν δεν ήταν οι ίδιοι οι μπάτσοι που ανέγραψαν τα ναζιστικά σύμβολα, ήταν τα φιλαράκια τους. Ίσως και αδέλφια και ξαδέλφια τους, εγγόνια κι αυτά των δωσιλόγων που κάψανε τον Χορτιάτη.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ευρωενωσιακή συμμορία Γερμανία-Γαλλία-Ιταλία ως υποτελείς του ΝΑΤΟ βρήκαν εναν ακομα «πελάτη» τήν Κροατια ως χρήσιμο ηλίθιο...

Σχολιο.- Φασιστοφέρνουν οι Κροάτες

Σχολιο.- Και εγω αυτο ξερω για τήν κυβέρνηση τους.Ειναι η χωρα που τό 1991 ανεξαρτητοποιήθηκε απο τήν Γιουγκοσλαβία καί εγιναν σκληρές συγκρούσεις 1991-1995 με 20.000 νεκρούς..Τώρα η Κροάτική ελιτ τα δίνει ολα για να βαλουν μεσα στό μαντρί τόν λαό τους αλυσοδένοντας τον περισσότερο...

Σχολιο.- Ο πρόεδρος τους προσπάθησε να κρατησει πισινή μέχρι τώρα, και αρνήθηκε να επιβάλει κυρώσεις στη Ρωσία, για να συνεχίσει να παίρνει η Κροατία φυσικό αέριο και πετρέλαιο από τη Ρωσία. Τώρα όμως που μπήκε η Κροατία στη ναζιστική ΕυρωΕνωση του 4ου  Ράϊχ θα αναγκαστεί να λειτουργήσει όπως τα άλλα κτήνη ναζίδια της ΕΕ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



2/1/2023    -   5.00  π.μ.

- Μια δυσάρεστη είδηση για τις ρωσικές δυνάμεις: κατά τον βομβαρδισμό της Μακέγεφκα της Λ.Δ. Ντονέσκ τα μεσάνυχτα της αλλαγής του χρόνου, επλήγη χώρος προσωρινής στρατοπέδευσης Ρώσων στρατιωτικών, πιθανολογούμενα επιστράτων. Η τοποθέτηση Ρώσων στρατιωτών έστω και για προσωρινή διαμονή στο χώρο τοπικού ΕΠΑΛ, που δεν διέθετε την απαραίτητη θωράκιση, ούτε τους χώρους προσωρινής διαφυγής για τους στρατευμένους σε περίπτωση βομβαρδισμού και η ύπαρξη σημαντικού αριθμού θυμάτων, νεκρών και τραυματιών (ακόμη δεν υπάρχει ακριβής εκτίμηση του αριθμού των μεν και των δε) που θα μπορούσαν κάλλιστα να αποφευχθούν, έχουν ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών στα ρωσικά ΜΜΕ και ΜΚΔ και δεν αποκλείεται να υπάρξουν στις αμέσως επόμενες μέρες οι δέουσες «αλλαγές» (Βλέπε: καρατομήσεις) στην ηγεσία των τοπικών στρατιωτικών μονάδων.

Σχολιο.- καλή χρονιά με υγεία δύναμη κ τσάκισμα ναζι σε όλα τα μέτωπα με ολοκληρωτική νίκη της Ρωσίας! Προσωπικά κάθε ευτυχία με όμορφες εκπλήξεις μόνο! Λύπη για αδικοχαμενους Ρώσους στρατιώτες! 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ : ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δημήτριος Γάκης

ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ είναι οι αρνητές ΟΛΩΝ των εμβολίων και όχι αυτοί που δεν θέλουν να ρισκάρουν την ΖΩΗ τους για ΕΝΑ ατελώς μελετημένο σκεύασμα που εφαρμόστηκε βιαστικά και εκβιαστικά για πολιτικούς λόγους, κε Π/Θγε



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επιτροπάτα με Επιστημονικό Ακαταδίωκτο και Πολιτική με οργανώσεις υπερ του Απαρτχά'ι'ντ ! 

ΔΕΝ ξεχνάμε !



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προσέξτε ποσο ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ είναι ο Μητσοτάκουλας και οι Νουρδούδες. Μιλάνε για αυξήσεις των ιδιωτικών υπαλλήλων που θα τις επιβαρυνθούν οι ιδιώτες και οχι το Δημόσιο... Δλδ. ο ιδιοκτήτης της επιχείρησεις θα πληρώσει το μάρμαρο ενω οι εργαζόμενοι στο Δημοσιο θα πάρουν αέρα κοπανιστο. Κάνουν κηδεία με ξένα κόλλυβα .....Και όλα αυτα Πρωταπριλιά . Εχει και χιούμορ ο βλάκας



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συμφωνω 100% με την ιδεα της οπλοφοριας των πολιτων για την αυτοπροστασια τους. Αμφιβαλλω αν τολμησει ουδεποτε ελληνονοφωνη κυβερνηση να νομοθετησει μια τετοια ασφαλιστικη δικλειδα για την κοινωνια.

Σχολιο.- σ αυτο συμφωνω κι εγω....οταν η οπλοφορια των πολιτων ειναι παρανομη τοτε οπλοφορουν μονο οι εγκληματιες

Σχολιο.- Επειδη εθεσες το θεμα της οπλοφοριας των πολιτων, να  θυμισω την αχαρακτηριστη θεση του Τσυριζα να παριστανουμε τους κοιμισμενους, οταν ερχονται διαρρηκτες να μας ληστεψουν και να μας σκοτωσουν μεσα στο σπιτι μας...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



1980 : Το 2020 θα έχουμε ιπτάμενα αυτοκίνητα

2023 : Φάρμακα. Είναι ασφαλή μετά την ημερομηνία λήξης;

Κρύο ντουζ που είναι ευεργετικό  και αν αρρωστήσετε πάρτε ληγμένα μπουχαχαχαχα,

ούτε τα βούγια στη στάνη δεν τους δίνουν ληγμένα.

Η φετινή χρονιά θα είναι η χρονιά που θα διαπιστώσουμε όλοι σε τι βαθμό αυτοεξεφτελισμού μπορεί να φτάσει ένας ψευτοπατριώτης ψηφοφόρος της νουρδου μόνο και μόνο για να μην χάσει την μάσα ο κώλος του,μπουχαχαχα



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λέσβος 2/1/202 : 17χρονος ξύπνησε από θαύμα λίγο πριν δωρίσουν τα όργανα του.

Σχολιο.- Εσείς που βιάζεστε,να τον ξεσκίσετε,να τον πεθάνετε μια ώρα γρηγορότερα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καλά, ασυγκράτητος ο ΚΙΜ δίνει εντολές για παραγωγή διηπειρωτικών πυραύλων που θα φτάνουν στην ενδοχώρα των ΗΠΑ και θα την αφανίζουν αν τολμήσει να επιτεθεί στην Κορέα. Που ακούστηκε αυτό, μια χώρα 25 εκατομμυρίων κατοίκων να έχει προηγμένο οπλοστάσιο χωρών όπως οι ΗΠΑ, Ρωσία, και Κίνα. Αδιανόητο για μικρές χώρες και μάλιστα με πλήρη αποκλεισμό και εμπάργκο σε όλα , που σημαίνει τα φτιάχνει όλα μόνη της. Νομίζω πως οι μικρές χώρε που θέλουν να αποκτήσουν την κυριαρχία και ανεξαρτησία τους να στείλουν πολυμελείς αντιπροσωπείες στην Πυον Γιάνγκ, να μελετήσουν και να διδαχθούν από τους Κορεάτες τι είδους σύστημα εφαρμόζουν και εμφανίζει τόση ανθεκτικότητα και παραγωγικότητα σε όλα. Πάντως δεν είναι ούτε καπιταλιστικό αλλά ούτε και καθαρά κομμουνιστικό. Ο, τι και νάναι πάντως είναι καλύτερο και αποτελεσματικότερο από τα δύο, οπότε είναι παράδειγμα προς μίμηση.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Θανάσης είναι πενήντα οκτώ χρονών. Τον πετυχαίνω τακτικά έξω από το σούπερ μάρκετ στη Σουλτάνη. Μια μέρα από τις γιορτινές τον πήρε το μάτι μου καθισμένο δίπλα από τους κάδους που έχει εκεί πιο δίπλα. Είχε ανοίξει μια κούτα από ληγμένες σάλτσες pesto και έτρωγε με τα δάχτυλα απ’ το βάζο. Έτρωγε λες και δεν είχε φάει ποτέ του. Μόλις τελείωσε με το pesto έγλυψε τα δάχτυλά του και ξέσπασε σε κλάματα. Τον σήκωσα και πήγαμε στην Μπούκα. Εκεί έμαθα πως ήταν βέρος Πειραιώτης, από λαϊκή οικογένεια.

Μια ζωή ο Θανάσης, όπως οι γονείς του και οι παππούδες του, αναγκαζόταν να κάνει σκληρές δουλειές για ελάχιστα χρήματα. Στα σαράντα εφτά του ο Θανάσης δούλευε σε ένα εργοστάσιο στο Κορωπί, όταν ένα μηχάνημα που κρεμόταν από συρματόσκοινα έπεσε και του τσάκισε τη μέση. Δυόμισι χρόνια ζούσε με αναπηρική σύνταξη. Μέχρι που το ελληνικό κράτος μείωσε το ποσοστό της αναπηρίας του κατά τα δύο τρίτα κρίνοντας πως είναι απολύτως ικανός να εργαστεί.

Την ίδια περίοδο, στις αρχές της δεκαετίας του 2010, η φύση της εργασίας άρχισε να αλλάζει, να επικεντρώνεται στην παραγωγικότητα, την αποτελεσματικότητα και κυρίως στην ευελιξία. Μέσω του δημόσιου λόγου καθίσταται σαφές πως η ζωή όσων δεν δουλεύουν θα γίνει μαρτυρική και πως το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας έχει χαρακτήρα τιμωρητικό. Το ενδιαφέρον του κράτους μετατοπίζεται από την επίλυση κοινωνικών προβλημάτων όπως η αστεγία και η φτώχεια σε επικερδείς τομείς για την εξασθενημένη οικονομία όπως το real estate. Η τιμή της γης και των ενοικίων αυξάνεται παράλληλα με το ποσοστό των αστέγων.

Η οικονομική κρίση ήρθε λοιπόν να τσακίσει τον Θανάση όπως το μηχάνημα που συνέθλιψε τη μέση του. Μέσα σε δύο χρόνια έχασε το σπίτι, τους φίλους και την οικογένειά του. Βρέθηκε άστεγος στην Αθήνα.«Δεν κρατούσαν τα ρημάδια μου στην ορθοστασία κι έτσι με έδιωχναν απ’ τις δουλειές», είπε και έδειξε τα πόδια του που είχαν μια κλίση προς τα μέσα. «Ήμουν και μεγάλος σε ηλικία. Ένας τριαντάρης θα μπορούσε να κάνει την ίδια δουλειά στον μισό χρόνο», συμπλήρωσε.

«Αυτά είναι τα δέκατα Χριστούγεννα που κάνω στον δρόμο. Τέτοιες μέρες κανείς δεν με κοιτάει. Με ενοχλεί αυτό. Είμαι εκεί, αυτή είναι η πραγματικότητα, υπάρχω! Υπάρχω στον δρόμο εδώ και δέκα χρόνια», είπε. Ο Θανάσης φάνηκε να τοποθετεί τον εαυτό του πέρα από τον διάλογο περί ορατότητας όπως αναπτύσσεται εντός του κινήματος. Τον Θανάση τον ενδιέφερε ο τρόπος με τον οποίο αναμετριέται κανείς με το ορατό. Η έννοια της αναμέτρησης ενδεχομένως να μπορούσε να πάει την κουβέντα ένα βήμα πιο πέρα.

Καλή χρονιά με ανθρωπιά και αλληλεγγύη,

Απ’ τα εμπόλεμα Εξάρχεια



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο βομβαρδισμός του Διεθνούς Αεροδρομίου της Δαμασκού από το Ισραήλ τη νύχτα, ήταν η «απάντηση» της νεοφασιστικής κυβέρνησης Νετανιάχου στο Ψήφισμα* της ΓΣ του ΟΗΕ λίγο πριν που καταδίκαζε τις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Γάζα και Δυτική Όχθη.

Πολλοί σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν και το Διεθνές Αεροδρόμιο παραμένει κλειστό. ΚΑΝΕΝΑΣ στη Δύση, πολιτικός ή ΜΜΕ, δεν σχολίασε καν την … «Ισραηλινή βαρβαρότητα» - Δεν είναι Ουκρανία, βλέπετε…

- Η Ελλάδα και η Κύπρος ψήφισαν ΑΠΟΧΗ στον ΟΗΕ, αναιρώντας τη διεθνή θέση της Ελλάδας που ΟΥΤΕ Η ΧΟΥΝΤΑ 1967-1974 δεν είχε αλλάξει…

-Το Ισραήλ επιτέθηκε στη Συρία - το χτύπημα έγινε στο διεθνές αεροδρόμιο της Δαμασκού.

Το Ισραήλ επιτέθηκε στη Συρία με μαχητικά αεροσκάφη απόψε. Αναφέρονται αρκετοί νεκροί και τραυματίες, ενώ το χτύπημα, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, προκλήθηκε σε αποθήκες όπλων.

Τώρα το αεροδρόμιο δεν λειτουργεί και τοπικοί διασώστες προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά. Επισήμως, οι πληροφορίες δεν σχολιάζονται, ενώ ακόμη δεν έχει αναφερθεί αν θα υπάρξουν αντίποινα. Άγνωστη είναι επίσης η ώρα της επαναλειτουργίας του αεροδρομίου.

Υ.Γ. αποκαταστάθηκε η λειτουργία του αεροδρομίου στις 9.00 τελικά

Σχολιο.- Ειμαστε - ως συνηθως - στην "σωστη πλευρα" = συμμαχοι του Ισραηλ, του τελευταιου ισως καθαρα ρατσιστικου κρατους επι γης!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Maria Denaxa

Βlack mirror ή λοβοτομημένοι; Δεν έχω καταλήξει ακόμη. 

Σε όλες τις περιπτώσεις το "έξυπνο" τηλέφωνο έγινε το τέλειο εργαλείο για την πνευματική και φυσική μας υποδούλωση.

Η εικόνα είναι απο την ώρα της αλλαγής του χρόνου, στην Αψίδα του Θριάμβου, στο Παρίσι.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



231 Παλαιστίνιοι δολοφονημένοι από το κράτος απαρχαιντ του πλανήτη ,δηλαδή 5 άνθρωποι δολοφονημένοι την εβδομάδα ..

μην πείτε ότι δεν είναι εθνοκαθαρση



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Υπ. Άμυνας Ρωσίας επιβεβαιώνει το χτύπημα στη Μακεγιέφκα κι ότι σκοτώθηκαν 63 Ρώσοι στρατιώτες! 

02/01/2023

Υπάρχουν λεπτομέρειες για τον μαζικό θάνατο επιστρατευμένων νεοσύλλεκτων Ρώσων ως αποτέλεσμα του βομβαρδισμού της επαγγελματικής σχολής Νο 19 στην πόλη Μακεγιέφκα/Makeevka, στην περιοχή του Ντόνετσκ. Νεκροί δεκάδες… Aρχικά δεν υπήρχε επίσημη επιβεβαίωση από ρώσικη πλευρά. Μάχη στα ρώσικα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το αν αληθεύουν ή όχι οι πληροφορίες. Κάποιοι μιλούν για προπαγάνδα του εχθρού άλλοι συστήνουν υπομονή να δούμε επίσημη αναφορά.

Τελικά το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, πριν λίγο κατά τη διάρκεια καθημερινής ενημέρωσης, επιβεβαίωσε πληροφορίες για πυραυλική επίθεση από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας στο σημείο ανάπτυξης του ρωσικού στρατού στην πόλη Makeevka στην ΛΔΔ.

Διευκρινίζεται ότι ο βομβαρδισμός έγινε από το σύστημα πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης HIMARS. Ο ουκρανικός στρατός εκτόξευσε τέσσερις ρουκέτες με ισχυρή εκρηκτική κεφαλή, δύο από αυτές καταρρίφθηκαν.

Το Υπουργείο Άμυνας υποσχέθηκε να παράσχει κάθε απαραίτητη βοήθεια και υποστήριξη στις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων.

Αναλυτικά το ανακοινωθέν: ”Το καθεστώς του Κιέβου εξαπέλυσε επίθεση με έξι αμερικανικής κατασκευής πολλαπλούς εκτοξευτές ρουκετών HIMARS σε ένα προσωρινό σημείο ανάπτυξης μιας από τις μονάδες των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων κοντά στον οικισμό Makeevka στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ. Τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν δύο πυραύλους HIMARS.

  Ως αποτέλεσμα της καταστροφής από τέσσερις ισχυρές εκρηκτικές κεφαλές προσωρινού σημείου ανάπτυξης, σκοτώθηκαν 63 Ρώσοι στρατιωτικοί. Όλη η απαραίτητη βοήθεια και υποστήριξη θα παρασχεθεί στους συγγενείς και φίλους των πεσόντων στρατιωτών.”

Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι πύραυλος HIMARS έπεσε στο κτίριο την 1η Ιανουαρίου. Εκπρόσωποι της Ουκρανίας ισχυρίζονται ότι τουλάχιστον 400 στρατιώτες σκοτώθηκαν και άλλοι 300 τραυματίστηκαν.

Οι αρχές του DPR επιβεβαιώνουν το συμβάν, αλλά λένε ότι μόνο 15 τραυματίστηκαν. Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δεν έχει σχολιάσει επίσημα τον βομβαρδισμό.

Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες Ρώσων στρατιωτικών ανταποκριτών, υπάρχουν νεκροί και οι αριθμοί είναι μεγάλοι. Έτσι, ο ανταποκριτής της Πανρωσικής Κρατικής Εταιρείας Τηλεόρασης και Ραδιοφωνίας Αλεξάντερ Σλάντκοφ έγραψε για την πυραυλική επίθεση στη βάση των επιστρατευμένων: «Δεν ξέρω πόσοι άνθρωποι τραυματίστηκαν – δύο, τρεις σκοτώθηκαν, αν και λένε πολλά περισσότερα.”

Ο Ρώσος στρατιωτικός ειδικός Μπόρις Ροζίν έκανε λόγο για «σημαντικό αριθμό νεκρών και τραυματιών», αλλά είπε ότι ο αριθμός ήταν μικρότερος από 500.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φανάρι, αυτοί οι νεοναζί παπαδοναζήδες που γιορτάζουν τα γεννέθλια του Μακελάρη Αρχιναζί Μπαντέρα στην Ουκρανία είναι δικοί σου;;; Μάζεψε τους!!! Ή με το Σταυρό ή με τη σβάστικα. Με τον σταυρό ή με τον αγκυλωτό!! 

02/01/2023

Έρχονται εικόνες και βίντεο από Ουκρανία που δείχνουν ”κληρικούς” προφανώς του Επιφάνιου να πωτοστατούν σε γλέντι για τα Γεννέθλια του Μακελάρη Αρχιναζιστή Στέπαν Μπαντέρα που ευθύνεται για γενοκτονία Πολωνών κι Εβραίων στην Ουκρανία κατά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Μπαντέρα το 1941 ανακήρυξε στο Λβιβ το κράτος Δ Ουκρανίας. Στις 5 εβδομάδες που επιβίωσε αυτό το κράτος: σκοτώθηκαν 5.000 Ουκρανοί, 15.000 Εβραίοι και αρκετές χιλιάδες Πολωνοί.

O Στέπαν Μπαντέρα συνεργάστηκε με τους Ναζί κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και συμμετείχε ενεργά στην εθνοκάθαρση.

Εκεί που ανθεί σήμερα ο Μπαντερισμός Νεοναζισμός έξω από το Κίεβο 34.000 Εβραίοι τουφεκίστηκαν από τους ναζί στη χαράδρα Μπάμπι Γιαρ!

Αν είσαι πατριάρχης αρχιεπισκοπος επίσκοπος ιερέας μοναχός πιστός ή οποιοσδήποτε σκεπτόμενος άνθρωπος ήρθε η ώρα ν΄αποφασίσεις με ποιούς θα πας και ποιούς θ΄αφήσεις. Ή με το Σταυρό ή με τη σβάστικα. Με τον σταυρό ή με τον αγκυλωτό!

Μάζεψε τα άπλυτα σου Φανάρι… τα πολυσχισματικά σου σούργελα..

https://twitter.com/VeraVanHorne/status/1609667082261512194?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1609667082261512194%7Ctwgr%5E4613ddaed5ba498d211764c3549de173bb60d75a%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fdimpenews.com%2F2023%2F01%2F02%2Fcf86ceb1cebdceaccf81ceb9-ceb1cf85cf84cebfceaf-cebfceb9-cebdceb5cebfcebdceb1ceb6ceaf-cf80ceb1cf80ceb1ceb4cebfcebdceb1ceb6ceaeceb4ceb5%2F

Πολλές φιέστες από τη νεοναζιστική νεολαία και όχι μόνο των Μπαντερισμών φιλοχιτλεριστών στην Ουκρανία για τα γεννέθλια του που τα γιόρτασαν περισσότερο από τη Γέννηση του Χιστού γιατί αυτός συνέβαλε στη ”Γέννηση ενός έθνους” ναζιστικού…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



To Ισραήλ τεστάρει τη Συρία εν όψει καίριου πλήγματος. Το Ισραήλ ξανά βομβάρδισε το αεροδρόμιο Δαμασκού που επαναλειτούργησε αφού τέθηκε προσωρινά εκτός λειτουργίας. 2 στρατιώτες νεκροί!!

02/01/2023

To Ισραήλ ξαναχτύπησε τη Συρία και μάλιστα το Διεθνές αεροδρόμιο Δαμασκού που προσωρινά τέθηκε εκτός λειτουργία ενώ στη συνέχεια επαναλειτούργησε. Το Ισραήλ με τη συνεχή επιθετικότητά του κατά Συρίας από αέρος όλο αυτό το διάστημα παρά τις προφάσεις του εν αμαρτίαις ουσιαστικά τεστάρει τη συριακή αεράμυνα την αντίδραση Δαμασκού κλπ Από την άλλη καθησυχάζει τη Δαμασκό ότι και στο μέλλον θα παραμείνει σε αυτήν την τύπου  επιθετικότητα ισχύος ενώ προτίθεται να της επιβάλει πιθανώς καίριο πλήγμα. Οι πόλεμοι στη Μ Ανατολή δεν είναι πλέον 6 ημερών. Είναι της 1 ημέρας όπως απέδειξε και η πρόσφατη ιστορία. Μια κι έξω μ΄ένα χτύπημα κερδίζεις τον πόλεμο. 

Στρατιωτική πηγή: Περίπου στις 2:00 σήμερα το πρωί, ο ισραηλινός εχθρός πραγματοποίησε αεροπορική επίθεση με μπαράζ πυραύλων από την κατεύθυνση βορειοανατολικά της λίμνης Τιβεριάδας, με στόχο το διεθνές αεροδρόμιο της Δαμασκού και τα περίχωρά του.2 στρατιώτες μαρτύρησαν και 2 άλλοι τραυματίστηκαν λόγω της επίθεσης ενώ σημειώθηκαν και υλικές ζημιές. Το αεροδρόμιο της Δαμασκού τέθηκε εκτός λειτουργίας.

Το alikhbaria: Η Cham Wings Airlines επανέλαβε σήμερα τις απευθείας πτήσεις από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Δαμασκού.

Η εταιρεία δήλωσε ότι θα συνεχίσει τις πτήσεις της σύμφωνα με το προγραμματισμένο πρόγραμμα, χωρίς καμία αλλαγή, αφού τα εθνικά στελέχη στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Δαμασκού, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, κατάφεραν να επισκευάσουν τις ζημιές στο αεροδρόμιο.

Εξαίρει τη συνεχή εργασία τους από τις πρώτες πρωινές ώρες που τους επέτρεψε σε χρόνο ρεκόρ να αποκαταστήσουν τον Διεθνή Αερολιμένα Δαμασκού.

Υπουργείο Μεταφορών της Συρίας: Το Διεθνές Αεροδρόμιο Δαμασκού επιστρέφει σε λειτουργία και οι πτήσεις θα επαναληφθούν από τις 9 π.μ. σήμερα το πρωί

Καλούμε τις εθνικές αερομεταφορές για να οργανώσουν τις πτήσεις τους μέσω του αεροδρομίου από σήμερα στις 09:00 π.μ και να εξυπηρετήσουν τους επιβάτες ως συνήθως.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπουργός Βούλτεψη : «Ένα εκατομμύριο οι νόμιμοι μετανάστες στην Ελλάδα, για τους παράνομους δεν ξέρουμε»



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΕ DRONES-ΚΑΜΙΚΑΖΙ! ΡΩΣΙΚΗ απάντηση στην ουκρανική επίθεση στη Μακιγίβκα...

Επίθεση-απάντηση στο μακελειό (63 Ρώσοι νεοσύλλεκτοι νεκροί) που προκάλεσε η ουκρανική επίθεση το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στη ρωσική πόλη Μακιγίβκα του Ντόνετσκ με ρουκέτες HIMARS, έδωσαν οι Ρώσοι στοχεύοντας στρατώνες μισθοφόρων και Ουκρανών με αποτέλεσμα τον θάνατο.

Έπληξαν με τουλάχιστον 3 πυραύλους cruise Kalibr στρατιωτικές υπηρεσίες στην πόλη Χμελνίτσκι στη δυτική Ουκρανία, κόμβο μεταφοράς και αποθήκευσης δυτικού οπλισμού, βάση των Ουκρανών καταδρομέων και ξένων μισθοφόρων.

Κτυπήθηκαν δύο διαφορετικά κτίρια:

H βάση του 8ου Συντάγματος των Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων (SSO) της Ουκρανίας, ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα εκπαίδευσης Ουκρανών καταδρομέων

Κτίριο που φιλοξενούσε δυτικούς (Βρετανούς και Πολωνούς) μισθοφόρους.

Το 8ο Σύνταγμα του MTR από το Khmelnitsky θεωρείται η καλύτερη μονάδα των ειδικών δυνάμεων της Ουκρανίας.

Ακολούθησε επίθεση με σμήνη drones-καμικάζι Shahed-13 στο Κίεβο για πολλές ώρες από διαφορετικές κατευθύνσεις.

Αναρίθμητα βίντεο από την Ουκρανία δείχνουν το Κίεβο να έχει πανταχόθεν από ιρανικά Shahed-136.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πέθανε ο "επίτιμος πάπας" του καθολικισμού...

2/1/2023   -   12.56 μ.μ.

«Πριν από το δικαίωμα στη μετανάστευση,

πρέπει να ενισχυθεί το δικαίωμα...

να μην επιτρέπεται μετανάστευση,

δηλαδή η ενίσχυση των συνθηκών για παραμονή στη

δική σου πατρίδα»

Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ', "Επίτιμος Πάπας" (Pontifex emeritus)

Πέθανε ο "επίτιμος πάπας" του καθολικισμού...

Υποχρεωμένος σε "παραίτηση", εξόριστος και φιμωμένος από τις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης, που διαπερνούν ολόκληρη τη Δύση (ΗΠΑ και την αποικία τους Ευρωπαϊκή Ένωση), για να επιβάλουν την ενιαία σκέψη σε όλα τα μέτωπα: πολιτικό, κοινωνικό, "υγειονομικό"-Big Pharma, πολιτιστικό, πολιτικό, θρησκευτικό, μεταναστευτικό, κατάργηση των δύο φύλλων της Βιολογίας κι αντικατάστασή τους από 62 γένη, χωρίς να επιτρέπουν κανένα κενό χώρο...

«Η δικτατορία του σχετικισμού δεν αναγνωρίζει τίποτα ως οριστικό

και αφήνει μόνο το δικό του εγώ και τις επιθυμίες του ως το απόλυτο μέτρο»

Πάπας Γιόζεφ Ράτσινγκερ

Tο εντελώς νέο "παράδειγμα", η πλήρης παραβίαση των εκκλησιαστικών-θρησκευτικών δογμάτων τους, δηλαδή  της ύπαρξης δύο παπών στην κεφαλή του καθολικισμού με αφορμή το θάνατο του "επίτιμου" πάπα, του θεολόγου και φιλόσοφου Γιόζεφ Άλοϊς Ράτσινγκερ, του 265ου πάπα Βενέδικτου ΙΣΤ΄ που άσκησε κριτική στην παγκοσμιοποίηση κι υπερασπίστηκε το δικαίωμα στη μη μετανάστευση, με αποτέλεσμα την υποχρέωση σε παραίτηση ενός "ισόβιου πάπα".

Αν ο πραγματικός πάπας, ο Ράτσινγκερ, δεν είχε υποχρεωθεί σε "παραίτηση", παρά τους "ιερούς κανόνες" και ιερά δόγματα της καθολικής εκκλησίας, θα μπορούσε να υλοποιήσει ο Μπεργκόλιο, να υπηρετήσει πιστά τον "καπιταλισμό με ανθρώπινο πρόσωπο" (Επισήμως ο Ηγέτης, ο "Ηθικός Καθοδηγητής" του "Συμβουλίου για τον Περιεκτικό Καπιταλισμό" - Council for Inclusive Capitalism) και τη σύγκρουση για τον έλεγχο του Τάγματος της Μάλτας;

«Σύντομα θα έχουμε ιερείς να περιορίζονται στο ρόλο των κοινωνικών λειτουργών και το μήνυμα της πίστης να καταντάει σε πολιτικό όραμα.

Όλα θα φαίνονται χαμένα, αλλά την κατάλληλη στιγμή, ακριβώς στην πιο δραματική φάση της κρίσης, η Εκκλησία θα αναγεννηθεί.

Θα είναι μικρότερη, φτωχότερη, σχεδόν κατακόμβη, αλλά και πιο ιερή. Γιατί δεν θα είναι πια η Εκκλησία εκείνων που επιδιώκουν να ευχαριστήσουν τον κόσμο, αλλά η Εκκλησία των πιστών στον Θεό και στον αιώνιο νόμο του.

Η αναγέννηση θα είναι το έργο ενός μικρού υπολείμματος, φαινομενικά ασήμαντο αλλά αδάμαστο, που έχει περάσει από μια διαδικασία κάθαρσης.

Γιατί έτσι λειτουργεί ο Θεός, ενάντια στο κακό αντιστέκεται το μικρό ποίμνιο»

Πάπας Γιόζεφ Ράτσινγκερ, ο "Επίτιμος Πάπας"



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΟΚΑΡΕΙ το Der Spiegel! «ΜΗΠΩΣ είχε δίκιο τελικά ο Μαρξ για τον καπιταλισμό;»

2/1/2023   -  12.30  μ.μ.

Αίσθηση έχει προκαλέσει το τελευταίο εξώφυλλο του περιοδικού Der Spiegel το οποίο ουσιαστικά αποδομεί τη λειτουργία του σύγχρονου καπιταλισμού και διερωτάται στον κεντρικό τίτλο με τον οποίο κυκλοφορεί το περιοδικό «μήπως ο Μαρξ είχε τελικά δίκιο;» αφού «ο κλασικός καπιταλισμός δεν λειτουργεί πια».

Οι δισεκατομμυριούχοι δεν διαβάζουν Wall Street Journal αλλά το Κεφάλαιο

Το Der Spiegel σημειώνει πως «ο κλασικός καπιταλισμός δεν λειτουργεί πια. Όμως καθοδηγούμενες από συνεχώς νέες παγκόσμιες κρίσεις και μια επικείμενη κλιματική κατάρρευση, αναδύονται συγκεκριμένες ιδέες μεταρρυθμίσεων: λιγότερη ανάπτυξη, περισσότεροι κυβερνητικοί στόχοι».

Μάλιστα το γερμανικό περιοδικό αναφέρεται και σχολιάζει τα λεγόμενα του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου επενδυτή και διαχειριστή hedge fund, Ρέι Ντάλιο, αναφέροντας πως τον τελευταίο καιρό ο ίδιος φαίνεται ότι δεν διαβάζει πια τα πρωινά τη Wall Street Journal στη βίλα των 2.000 τ.μ, αλλά το Κεφάλαιο του Μαρξ.

«Ο καπιταλισμός δεν λειτουργεί πια για τους περισσότερους ανθρώπους», λέει ο Ντάλιο, του οποίου υπολογίζεται ότι η περιουσία του είναι περίπου 22 δισεκατομμύρια δολάρια.

Σταματήστε το

«Αν τα καλά πράγματα γίνουν υπερβολικά πολλά, τότε απειλούνται να αυτοκαταστραφούν. Θα πρέπει να αναπτυχθούν περαιτέρω ή να πεθάνουν. Ο πλούτος και η ευημερία διανέμονται μόνο μονόπλευρα. Όσοι είναι φτωχοί, παραμένουν φτωχοί και δεν υπάρχει σχεδόν ούτε ίχνος ίσων ευκαιριών. Σταματήστε το», λέει ο δισεκατομμυριούχος, υπογραμμίζοντας ότι ο καπιταλισμός πρέπει επειγόντως να μεταρρυθμιστεί ριζικά. Διαφορετικά θα χαθεί, επάξια.

«Πάρα πολλά πράγματα δεν λειτουργούν πλέον. Η παγκοσμιοποίηση πρόκειται να καταρρεύσει, παίρνοντας μαζί της το γερμανικό οικονομικό μοντέλο. Η διεθνής κοινότητα εγκλωβίζεται σε ανταγωνιστικά μπλοκ, ο πληθωρισμός διευρύνει περαιτέρω το χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών και έχουμε χάσει σχεδόν όλους τους κλιματικούς στόχους μας», σημειώνει το περιοδικό, ενώ επικαλείται και τον Βρετανό ιστορικό Adame Tooze, για να αναφερθεί στην εποχή των «πολυκρίσεων» και στο «αόρατο χέρι της αγοράς» , το οποίο «δεν εμφανίζεται πλέον ως θαυματουργή λύση» πριν περάσει στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής.

Εντόπισε τους κινδύνους πριν από 150 και πλέον χρόνια

«Η κλιματική κρίση είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα των προβλημάτων που προκαλεί ο καπιταλισμός. Οι τρέχοντες περιβαλλοντικοί κίνδυνοι συνδέονται στενά με τις μαρξιστικές κριτικές του καπιταλισμού. Πριν από 150 και πλέον χρόνια, ο Καρλ Μαρξ είχε εντοπίσει τους κινδύνους αυτού του συστήματος για τον πλανήτη».

Η κριτική για τη δύναμη των αγορών υπάρχει από την εποχή του Καρλ Μαρξ, ωστόσο το Der Spiegel υπογραμμίζει ότι «λέει πολλά για την κατάσταση του κόσμου όταν οι αποδεδειγμένοι υπερκαπιταλιστές ακούγονται ξαφνικά σαν θαυμαστές του Καρλ Μαρξ».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! ΕΣΤΕΙΛΑΝ την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στην εκπομπή του Κοκλώνη...

2/1/2023  -   5.42  π.μ.

Πολλά είναι τα αρνητικά σχόλια για το γεγονός ότι δόθηκε έγκριση ώστε να εμφανιστεί η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού με την τεράστια ιστορία στο τηλεοπτικό σόου του Κοκλώνη για την αλλαγή του χρόνου. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη βαρύνει απόλυτα τον πολιτικό προϊστάμενο του υπουργείου, υπουργό Εθνικής Αμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Το απαράδεκτο θέαμα έκανε αρκετούς Έλληνες να ανατριχιάσουν και πολλοί τόνιζαν  ότι ήταν  άλλος ένας κρίκος στην συστηματική απαξίωση του στρατεύματος η οποία πλέον λαμβάνει διαστάσεις χιονοστιβάδας ύστερα και από τις παρακολουθήσεις του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ  και κορυφαίων αξιωματικών, την ερήμωση των ακριτικών μονάδων μετά τις πολιτικές αποφάσεις του υπουργού, τον αφοπλισμό των νησιών με πρόσχημα τη «βοήθεια στην Ουκρανία» και άλλα...

Ο υπουργός Άμυνας και η κυβέρνηση του Μητσοτάκη έστειλαν την ιστορική μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στο σόου Κοκλώνη, με εντολή Μαξίμου. Δεν κρύβουν τις διαπλοκές τους ηθελαν να στηρίξουν το φίλο τους.  Αυτο σημαίνει Ελλαδεμπορες.  Αυτοί είναι οι γαλάζιοι μπατριωτες




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Viral το τραγούδι «Ζαμέ Κορωπί» με τα γαλλικά του Μ.Δημητρακόπουλου – Το βίντεο που «σαρώνει» στο TikTok
«Μέσα από το χιούμορ αντιμετωπίζουμε καθετί σοβαρό»
02.01.2023 | 16:10
Το γύρο του διαδικτύου έκαναν τα… γαλλικά που μίλησε χωρίς τη σωστή προφορά ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος εξερχόμενος του δικαστικού μεγάρου στο Βέλγιο, όπου παρευρέθη στις 22 Δεκεμβρίου 2022 προς υπεράσπιση της Εύας Καϊλή.
Ο Έλληνας δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, συμμετείχε στην ακροαματική διαδικασία, στις Βρυξέλλες, και μετά την έκδοση της απόφασης προέβη σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.
Ωστόσο, τα γαλλικά του δεν είχαν τη σωστή προφορά, με αποτέλεσμα μια συγκεκριμένη λέξη στη φράση του “Η Εύα Καϊλή δεν υπήρξε ποτέ corrompue (διεφθαρμένη)” να ακουστεί ως “κορωπί”.
Με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Δημητρακόπουλου, ο Σπύρος Μακρής δημιούργησε ένα τραγούδι με τίτλο “Ζαμέ Κορωπί” το οποίο έγινε viral.
“Μέσα από το χιούμορ αντιμετωπίζουμε καθετί σοβαρό” είπε ο ίδιος σε δηλώσεις του στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”.
https://www.tiktok.com/@spirosmakrisforfun/video/7182997670246501637?embed_source=121331973%2C120811592%2C120810756%3Bnull%3Bembed_blank&is_from_webapp=v1&item_id=7182997670246501637&refer=embed&referer_url=www.pronews.gr%2Felliniki-politiki%2Fviral-to-tragoudi-zame-koropi-me-ta-gallika-tou-m-dimitrakopoulou-to-vinteo-pou-saronei-sto-tiktok%2F&referer_video_id=7182997670246501637



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θ.Πλεύρης: «Οι γονείς φταίνε που δεν έχουμε φάρμακα γιατί τα αποθηκεύουν για τα παιδιά τους»
Η κυβέρνηση έριξε πάλι σε άλλους την ευθύνη, Αυτή τη φορά στους πολίτες... αφού πρώτα την είχε ρίξει στους γιατρούς που έγραφαν δήθεν πολλές συνταγές!
02.01.2023 | 14:24
Την ευθύνη για τις τραγικές ελλείψεις βασικών φαρμάκων, στους γονείς έριξε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
Αφού μίλησε… παραδοσιακά για παγκόσμιο πρόβλημα, έσπευσε να επιρρίψει ευθύνες σε γονείς, κατηγορώντας τους ότι στοκάρουν φάρμακα υπό τον φόβο έλλειψης.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ρωσία κατάργησε όλες τις συναλλαγές σε δολάρια: «Επενδύσεις μόνο σε κινεζικά γιουάν και χρυσό»
Δόθηκε «σήμα» και στις υπόλοιπες χώρες των BRICS να προχωρήσουν σε αποδολαριοποίηση
02.01.2023 | 10:53
Η Ρωσία έχει εγκαταλείψει εντελώς τις επενδύσεις σε δολάρια στα αποθεματικά της και υιοθετήθηκαν νέοι κανόνες για την εξοικονόμηση χρημάτων στο Εθνικό Ταμείο Πρόνοιας καθώς θα διατηρεί τις αποταμιεύσεις της σε γιουάν και χρυσό.
Έτσι γίνεται η πρώτη χώρα στον πλανήτη που αποδολαριοποιήθηκε.
Η Μόσχα έστειλε έτσι «σήμα» και στα υπόλοιπα κράτη μέλη των BRICS τωρινά και μελλοντικά.
Άλλωστε καμία χώρα με ανεξάρτητη κατεύθυνση από αυτή που επιβάλει η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ δεν μπορεί να είναι σίγουρη ότι δεν θα υποστεί τις ίδιες κυρώσεις από τους Αμερικανούς ανάλογα με τα συμφέροντά τους.
Η Ρωσία επιτυγχάνει ένα ακόμη πλήγμα στο αμερικανικό δολάριο και προμηνύονται άσχημες εξελίξεις για την παγκόσμια οικονομία η οποία στηρίζονταν μονάχα σε ένα πράγμα για να «τρέχει:
Στην εμπιστοσύνη πως τα χρήματα που κυκλοφορούν είναι «αληθινά», «ελεύθερα» και έχουν πραγματικό «αντίκρυσμα».
Αυτό πλέον δεν υφίσταται.