Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Τεταρτη 4 Ιανουαριου 2023


Maria Denaxa

-Ο μίτος της Αριάδνης

-Για να μην εκπλαγείτε απ αυτά που έρχονται μια υπενθύμιση άλλης μιας θεωρίας συνομωσίας: Tο νερό συμπεριλήφθηκε πριν από ένα χρόνο στη λίστα εμπορευμάτων που διαπραγματεύονται στη Wall Street, όπως ο χρυσός, το πετρέλαιο, ο χαλκός...

-Απο τον Δεκέμβριο του 2020, το νερό είχε μπεί στη λίστα λίστα εμπορευμάτων του χρηματιστηρίου CME και απο τότε υπήρχε « πρόβλεψη » πως «σχεδόν τα δύο τρίτα του παγκόσμιου πληθυσμού αναμένεται να αντιμετωπίσουν ελλείψεις στην παροχή νερού μέχρι το 2025 ».

-Ηδη στη Γαλλία ετοιμάζονται να πουν το νερό νεράκι. Απο τις αρχές του έτους φθάνουν στους πολίτες λογαριασμοί που προκαλούν ανησυχία αυξημένοι απο 6 εως 20% σε πρώτο χρόνο. 

Οι αυξήσεις αποδίδονται στην αύξηση των τιμών της ενέργειας, στην Ουκρανία, στον Πούτιν, στην παρατεταμένη ξηρασία, την κλιματική αλλαγή ...στους γνωστούς-άγνωστους με λίγα λόγια. 

-Για να μη μακρηγορώ, σκεφτείτε ποιοι κερδίζουν κι απ αυτή την κρίση. Ισως είναι η αναλαμπή ή ο μίτος της Αριάδνης, στο λαβύρινθο της χειραγώγησης και του διαίρει και βασίλευε μέσα στην ψηφιοποιημένη μας στρούγκα!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το μη εκλεγμένο Παγκοσμιο Οικονομικό Φορουμ θα συζητήσει πώς μπορεί καλύτερα να λογοκρίνει αυτό που θεωρεί «παραπληροφόρηση» που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης...

Το WEF «θεωρεί την κριτική στο WEF και την πρόκληση των mainstream αφηγήσεων για τον Covid-19 ότι είναι παραπληροφόρηση»...

#KlausSchwab #WEF



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου (στα ελληνικά λέγεται ράγκμπι) είχε ζητήσει να φυλακίζονται όσοι αρνούνται το "ε μ β ό λ ι ο". 

30/12/22: Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 38 ετών.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ ΠΑΤΕΝΤΑ 

Όσο σκύβετε το κεφάλι το θηρίο του φασισμου θα σας κατασπαράξει. 

Πως δουλεύει ο μεταμοντέρνος Ολοκληρωτισμός, κομφορμισμός λογοκρισία και έλεγχος σκέψης και λόγου.

Από την μια παραπληροφόριση και αφαίρεση άδειας στους γιατρούς, από την άλλη ακύρωση και δολοφονία χαρακτήρα με τα κάθε λογής *-φοβικός , αν θέσεις ερωτήματα έξω από το πολιτικώς ορθό πλαίσιο που καθορίζεται όπως βολεύει τους από πάνω.

Με την ευγενική στήριξη της εγχώριας κι εξοχώριας ΜετΑριστεράς. Και της Δεξιάς.

[Η ΜετΑριστερά ταξικά είναι πλέον μέρος του Ακραίου Κέντρου - στηρίζει πολιτικές της κατάργησης της κουλτούρας και της ταυτότητας] 

"ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ - Το νομοσχέδιο για την παραπληροφόρηση γιατρών τίθεται σε ισχύ σήμερα.

Θα επιτρέπεται μόνο η «αλήθεια» για τον COVID που έχει εγκρίνει η κυβέρνηση. Οι γιατροί δεν μπορούν να προσφέρουν άλλη γνώμη από αυτή που εκδίδει η κυβέρνηση, αλλιώς θα χάνουν την επαγγελματική τους άδεια. 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν είναι αστείο… Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), βαθμολογούν τα σχολεία κατα πόσο προωθούν την ατζέντα ΛΟΑΤΚΙ!

3/1/2023

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC), που υποτίθεται ο ρόλος τους είναι να ασχολούνται με τις ιώσεις (λέμε τώρα), δίνουν οδηγίες στους διευθυντές των σχολείων να υιοθετήσουν μια αυτοαξιολόγηση που θα μετρήσει πόσο «περιεκτική» είναι η περιοχή τους για την κοινότητα LGBT.

Οι ανακοίνωση αναφέρει:

«Διευθυντές σχολείων: Το εργαλείο αυτοαξιολόγησης της συμμετοχικότητας LGBTQ μπορεί να σας βοηθήσει να μετρήσετε γρήγορα τη συμμετοχικότητα στο σχολείο σας. Δείτε τη βαθμολογία σας σήμερα και μάθετε τρόπους για να αυξήσετε τη συμμετοχικότητα…», ανέφερε το Τμήμα Εφηβικής και Σχολικής Υγείας (DASH) του CDC σε ένα tweet την περασμένη Τρίτη 27 Δεκεμβρίου. Στη συνέχεια, το tweet συνδέθηκε με ένα εγχειρίδιο με τίτλο «Η συμπερίληψη των ΛΟΑΤΚΙ στα σχολεία: Ένα εργαλείο αυτοαξιολόγησης».

Το εγχειρίδιο ορίζει την ένταξη ως «την παρουσία σαφών πολιτικών ή πρακτικών που αντιμετωπίζουν τις ανάγκες των μαθητών LGBTQ που διαφορετικά θα μπορούσαν να αποκλειστούν ή να περιθωριοποιηθούν λόγω παραγόντων όπως ο σεξουαλικός προσανατολισμός και η ταυτότητα / έκφραση φύλου».

Σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές, οι εκπαιδευτικοί, το προσωπικό των σχολείων και οι διοικητικοί υπάλληλοι καλούνται να μετρήσουν τη δέσμευσή τους για συμμετοχικότητα μέσω μιας σειράς αξιολογήσεων. Στη συνέχεια, τους δίνεται η εντολή να προσδιορίσουν εάν εμπίπτουν σε μία από τις τρεις κατηγορίες: «Α», οι οποίοι ταξινομούνται ως εξαιρετικά περιεκτικοί, «Β», οι οποίοι θεωρούνται ότι βρίσκονται στο σωστό δρόμο προς τη μέγιστη συμμετοχικότητα και «Γ», που περιγράφει εκπαιδευτικούς και προσωπικό που δεν είναι επαρκώς συμπεριληπτικοί.

Σε ένα παράδειγμα, οι υποψήφιοι που απαντούν ότι το φύλο και ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν είναι πάντα μοναδικά και μπορούν να «βιωσούν μια αλλαγή» λαμβάνουν βαθμολογία «Α» σύμφωνα με τα κριτήρια του εγχειριδίου. Όσοι δεν συμφωνούν με αυτή τη δήλωση λαμβάνουν βαθμολογία “C”…

Για τους δευθυντές, που διαβεβαιώνουν ότι οι σχολικές εκδηλώσεις, όπως η επιστροφή στο σπίτι και οι συγκεντρώσεις, περιλαμβάνουν τόσο ζευγάρια που συμμορφώνονται με το φύλο όσο και μη συμμορφούμενα με το φύλο, λαμβάνουν βαθμολογία Α, όπως και εκείνοι που παρέχουν τουαλέτες και αποδυτήρια όπου οι μαθητές είναι ελεύθεροι να επιλέξουν με βάση τον αυτοπροσδιορισμό φύλου της επιλογής τους.

Όσον αφορά τους εκπαιδευτικούς, όσοι εμφανίζουν διακοσμήσεις με θέμα LGBT, όπως σημαίες υπερηφάνειας στις τάξεις τους, λαμβάνουν βαθμολογίες “Α”. Τέτοιες αξιολογήσεις αποδίδονται επίσης σε εκπαιδευτικούς που «παρουσιάζουν πληροφορίες για όλους τους τύπους σεξ, χωρίς να επικεντρώνονται στο διεισδυτικό φύλο πέους / κόλπου» και περιγράφουν την ανθρώπινη ανατομία ως ξεχωριστή από το φύλο χρησιμοποιώντας όρους όπως «σώμα με πέος ή σώμα με αιδοίο», ανέφεραν οι The Epoch Times.

Το tweet του CDC έχει προκαλέσει αντιδράσεις μεταξύ ορισμένων γονικών συλλόγων, ακτιβιστές της εκπαίδευσης και Ρεπουμπλικανούς πολιτικούς.

«Το CDC του Μπάιντεν είναι μια ριζοσπαστική αριστερή υπηρεσία που προωθεί την πολιτική αντί για την επιστήμη. Το CDC ΔΕΝ πρέπει να χρησιμοποιεί τα φορολογικά σας δολάρια για να πει στα παιδιά ότι μπορούν να «αλλάξουν» το φύλο τους», έγραψε σε ένα tweet η εκπρόσωπος των ΗΠΑ Μαίρη Μίλερ (R-IL). «Θα αντιταχθώ σε ΟΛΗ τη χρηματοδότηση της ατζέντας του Μπάιντεν για χειρουργικό και χημικό ευνουχισμό μικρών παιδιών!»

«Σοκαριστικό το γεγονός ότι η ίδια υπηρεσία που συνεργάστηκε στενά με τα συνδικάτα για να κρατήσει τα σχολεία κλειστά προωθεί τώρα αυτήν την αμφιλεγόμενη καθοδήγηση», δήλωσε η Nicki Neily, ιδρύτρια και πρόεδρος του Parents Defending Education.

Ορισμένες δημόσιες σχολικές περιφέρειες σε όλη τη χώρα έχουν υιοθετήσει παρόμοιες οδηγίες, πολλές από τις οποίες καθοδηγούν τους εκπαιδευτικούς να κρατούν μυστική την «ταυτότητα φύλου» των μαθητών τους από τους γονείς, εάν είναι απαραίτητο.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Μπιλ Γκέιτς θέλει να «εμβολιάσει» τα ζώα για να τους δώσει καλύτερη γενετική



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δρ. Rubens AMARAL (Βραζιλία): Το μισό του παγκόσμιου πληθυσμού είναι μεταλλαγμένο.

2/1/2023

Δρ. Ρούμπενς Αζεβέντο ντο Αμαράλ :

"Λόγω των γονιδιακών εμβολίων, ο μισός παγκόσμιος πληθυσμός είναι πλέον μεταλλαγμένος, είναι υβρίδια. Αυτές δεν είναι "αρνητικές" παρενέργειες, αλλά "υπέρ" ενός παγκόσμιου σχεδίου γενοκτονίας" (4 Μαρτίου 2022).

Ο Δρ. Ρούμπενς Αζεβέντο ντο Αμαράλ είναι νεφρολόγος, γενετιστής, εκπαιδευτικός, συγγραφέας και ομιλητής. Ειδικός στην υπέρταση της Βραζιλιάνικης Εταιρείας Υπέρτασης. Μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Φυσιολογία της Άσκησης στην Υγεία, την Ασθένεια και τη Γήρανση από την Ιατρική Σχολή του USP. Συντονιστής του Πανεπιστημίου της Τρίτης Ηλικίας του Σάο Καετάνο ντο Σουλ, όπου είναι υπεύθυνος για το γνωστικό αντικείμενο της Πνευματικότητας. Πρώην επικεφαλής της νεφρολογικής υπηρεσίας στην Πορτογαλική οργάνωση Beneficência Portuguesa στο Σάντος.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γράφει η Σταυρούλα Παπαπέτρου, ιατρός :

« Αυτό το 'στειλα στον Αθερίδη, με αφορμή αυτά που είπε... <<Φοβάσαι μην κολλήσεις από αNemβολίasto γιατρό ή ΕΚΑΒίτη... 

Δεν σε κάλυψαν άραγε οι 3 ή 4 δόσεις που πήγες και κοπάνησες?? Τι emβόλio είναι αυτό που το κάνεις αλλά δε σε πιάνει? ...Ένα είναι το βέβαιο... ως γιατρός στο λέω... γιατρός που δεν μπήκα απ' τα παράθυρα (των μεταγραφών απ' την ιατρική Βουλγαρίας Ιταλίας κλπ.,, ή απ' τα παράθυρα των μορίων από αθλήματα, ασθένειες, αναπηρίες, νυχτερινό λύκειο, πολυτεκνία, ειδική προνομιούχα πληθυσμιακή ομάδα κλπ, τα οποία παράθυρα σε εισάγουν στη σχολή με βαθμό 12) στην οδοντιατρική ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ πανεπιστημίου (καθώς στα αυθαίρετα υπερεκτιμημένα Χαρβαρντ πάει ο κάθε πνευματικά ανεπαρκής κρετίνος που εδώ με εξετάσεις δεν μπορεί να περάσει ούτε στο τελευταίο ΤΕΙ), και που τα ιατρικά μαθήματα και τις κλινικές δεν τα πέρασα με τις φοιτητικές παρατάξεις, τις κομματικές νεολαίες και με τα άλλα κόλπα... 

Ως γιατρός λοιπόν, που έμαθα την επιστήμη μου καλά, σου λέω, πως από αυτό το μεταλλαξιογόνο κατασκεύασμα που φύτεψες μέσα σου, θα πεθάνεις με μαθηματική ακρίβεια... από έμφραγμα ή ανακοπή έτσι ξαφνικά κι εσύ? από κανένα εγκεφαλικό έτσι ξαφνικά? από ανεύρυσμα? από μυοκαρδίτιδα που θα σου εξελιχθεί σε καρδιακή ανεπάρκεια? από κανέναν καρκίνο? 

'Η θα καταστείς ανάπηρος από καμιά σκλήρυνση κατά πλάκας. 

Οι δε γόνοι σας κατά την Εμβρυολογία, δεν πρόκειται να βγουν γερά παιδιά. Η ουρά δεν βγαίνει αμέσως. Η ουρά θέλει χρόνο επώασης για να βγει. 

Πάνω στον χρόνο άρχισαν να φαίνονται οι ουρές που είχε πίσω της η αχλάδα και να πληθαίνουν τα έτσι ξαφνικά, κι ένας-ένας φεύγετε χωρίς να είχατε πρότερα προβλήματα υγείας. 

Η χουντάρα αυτή που εγκατέστησε την ψευδο-επιστήμη αυτή, ακόμη τα βιβλία μας δεν τα έκαψε. Κι έχουμε ακόμη ντοκουμέντα για το ποια είναι η αλήθεια. 

Δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά. Είναι αποσπάσματα από Βιολογία, Γενετική, Βιοχημεία, Παθολογική Ανατομία, Εμβρυολογία, Φαρμακολογία... 

Για να υπάρχει επιβιωση και υγεία, πρεπει να υπάρχει σεβασμός της ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ. 

Οι μεταλλάξεις κατά την απαραχάρακτη Ιατρική Βιολογία, Βιοχημεία και Ανατομική Παθολογία είναι ΠΑΝΤΑ ΝΟΣΟΓΟΝΕΣ, , προκαλούν ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ και ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ στα είδη. 

Οι μεταλλάξεις κατά την αδιαστρέβλωτη Εμβρυολογία αλλάζουν ή επιβάλλουν την παρέκκλιση από την κανονική σειρά των γεγονότων και μ' αυτόν τον τρόπο οδηγούν ΠΑΝΤΑ σε κάποια ΑΝΩΜΑΛΙΑ. 

Αυτοί οι αφεντικοί σου τους οποίους γλείφεις και τους εξυπηρετείς με την προπαγάνδα που συνειδητά κάνεις, είπαν ότι το emβόλio δεν προκαλεί μεταλλάξεις, αλλά τα είπαν χωρίς να αναλαμβάνουν εγγράφως την ευθύνη κανείς. Τουναντίον θέσπισαν ακαταδίωκτο για να κατοχυρωθούν πίσω απ' αυτό για ό,τι πάθεις και τώρα θέλουν να θεσπίσουν "αμνηστία πανδημίας" για όλα αυτά που προκάλεσαν (θανάτους και αρρώστιες από τις παρενεργειες). 

Στην προηγούμενη χούντα, οι καλλιτέχνες είχαν επίπεδο και αξία, και δεν ανακατεύτηκαν με τα σκatά, κάνοντας τα φερέφωνα του καθεστώτος. 

Σήμερα όμως, κάτι τέτοιοι σαν εσένα, προκειμένου να είναι στα πράγματα, αντί να μάχονται κατά ενός φασιστικού καθεστώτος και γενοκτονικού πογκρόμ, γίνατε εξ αρχής αυτής της "πανδημίας" με τους μη διαφανείς μαγειρεμένους αληθινούς θανάτους από άλλα αίτια, τα εργαλεία εξυπηρέτησης του καθεστώτος. 

Όταν γυρίσει το πραγμα, και μαζέψουν πολιτικούς και ειδικούς για ιατρικά νεο-ναζιστικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, πρέπει να μαζέψουν κι όλους εσάς που διαπρέπετε στην προπαγάνδα... δημοσιογράφους, καλλιτέχνες αθλητές... γιατί πήρατε κόσμο στο λαιμό σας. Μετά θα λέτε, αν ζείτε ως τότε, "πού να ξέραμε εμείς?".

Αφού δεν ήξερες ιατρική να μη μιλούσες! Και πώς βρε παιδί μου, αντί να εμπνέετε στον κόσμο τη συμπάθεια, το θαυμασμό, όπως οι καλλιτέχνες κάποτε, αρέσκεστε να προκαλείτε τη σιχασιά? 

Ένας Μαστοράκης ήταν κάποτε που συνέδεσε ελεεινα το όνομά του με τη χούντα, κι ακόμη τον πτυουν πολύ σχολαστικά οι γονείς μας. Εσάς ποιος θα ξανάρθει να σας δει? 

Ούτε τζάμπα στην τηλεόραση δεν σας βλέπουμε πια. Τόσο ξεφτισμένοι καταντήσατε. 

Παπαπέτρου Σταυρούλα, χειρουργός οδοντίατρος»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συνεχίζεται το πογκρόμ εναντίον των επαναπροσληφθέντων υγειονομικών σε αναστολή Δεν πιστεύω να είστε τίποτα ψεκες και να νομίζατε ότι η φιλάνθρωπη κυβέρνηση δεν θα τους κάνει το βίο αβιωτο Ε;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η τεχνητή έλλειψη φαρμάκων, η απαγόρευση πρόσβασης σε δοκιμασμένα φάρμακα, όπως και η υποχρεωτική λήψη πειραματικών φαρμάκων, συνιστά έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, είτε με τη μορφή εμπάργκο στη διασφάλιση της υγείας είτε με τη μορφή καταναγκαστικής λήψης ουσιών επικίνδυνων για την υγεία και τη ζωή. Η εθνική παραγωγή φαρμάκων από έναν κρατικό οργανισμό φαρμάκων, όπως και η καθολική απαγόρευση υποχρεωτικών πειραματικών ιατρικών και φαρμακευτικών πράξεων είναι μονόδρομος για το κίνημα. Θα το απαιτήσουμε, ΝΑΙ ή ΟΧΙ ανεξάρτητα από το ποιός κανίβαλος θα βρεθεί επικεφαλής μιας αυριανής κυβέρνησης;



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μετά από 17 μέρες απεργίας πείνας και δίψας, η ζωή του αναρχικού Θάνου Χατζηαγγέλου βρίσκεται σε κίνδυνο. 

Τασσόμαστε στο πλευρό του νεαρού αναρχικού αγωνιστή και απαιτούμε να μεταφερθεί πίσω στις φυλακές Κορυδαλλού, απ’ όπου μετήχθη βίαια και εκδικητικά στις φυλακές Νιγρίτας.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σταθερό αίτημα του νεαρού τότε εργατικού κινήματος, ήδη από την πρώτη του εμφάνιση κατά το τελευταίο τέταρτο του 19ου αιώνα, η αργία της Κυριακής καθιερώθηκε από την κυβέρνηση Κυριακούλη Μαυρομιχάλη τον Δεκέμβριο 1909.

Η καθιέρωσή της υπήρξε συνέπεια της αναγεννητικής πνοής που δημιούργησε το στρατιωτικό κίνημα στο Γουδί, του Αυγούστου 1909, στο οποίο οι εργαζόμενοι εξέφρασαν τη στήριξή τους, με το μεγαλύτερο μέχρι τότε λαϊκό συλλαλητήριο, στις 14 Σεπτεμβρίου. Στο ψήφισμα του συλλαλητηρίου αναφερόταν η λαϊκή απαίτηση "να ληφθή πρόνοια περί βελτιώσεως της τύχης του εργάτου, δουλεύοντος ήδη την χειρίστην των δουλειών προς το Κεφάλαιον".

Η Κυριακή 4 Ιανουαρίου 1910 ήταν η πρώτη μέρα εφαρμογής της αργίας. Μια μέρα κατά την οποία στις πόλεις με πολυπληθή εργατική τάξη (Αθήνα, Πειραιά, Λαύριο, Πάτρα, Καλαμάτα, Βόλο, Κέρκυρα κ.ά.) κυριάρχησε από το πρωί έως το βράδυ ένα κλίμα γιορταστικό, με τον εργαζόμενο κόσμο να γεμίζει πλατείες, ταβέρνες, καφενεία, γλεντώντας, ενώ γέμισαν και οι γύρω εξοχικές περιοχές από οικογένειες που ξεχύθηκαν εκεί για να χαρούν τον χειμωνιάτικο ήλιο.

Πού να ξέρανε ότι έναν αιώνα μετά η Κυριακάτικη αργία θα τεθεί σε αμφισβήτηση!

Σχολιο.- Ε μα

Γιατί μας τα έκαναν τσουρέκια με την καθιέρωση επί Μεταξά



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ένστολη αληταμπουρία στην Πάτρα υπαγόρευσε στον ανάπηρο με νοητικές δυσκολίες, Τσιγγάνο, κατάθεση, όπου λέει ότι δεν θέλει να ασκήσει καμία δίωξη στα φασιστοειδή καθάρματα, με την οποία απαλλάσσονται τα φασιστοειδή που του έβαλαν φωτιά.  Λες και δεν μπορεί να γίνει αυτεπάγγελτη δίωξη.

Την ίδια μέρα που κανάλια και διαδίκτυο κατακλύζονται από σέξι φωτογραφίες της τραγικής γυναίκας με τα σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας, που έριξε το μωράκι της στο φράγμα. 

Επικίνδυνες εκδηλώσεις σαπίλας, σε μια σαπισμένη κοινωνία όπου μας έχουν γανώσει το μυαλό ότι έγιναν σημαντικά βήματα στην αντιμετώπιση των ψυχικά ασθενών ως ισότιμων συνανθρώπων, ενώ στην ουσία απλώς χρησιμοποιείται ο όρος καταχρηστικά για να γλιτώνουν δικαστικά τα πλούσια καθάρματα της κεφαλαιοκρατικής τάξης..

Και ο αγώνας συνεχίζεται!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΤΑΝ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΝΕΙ ΧΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ 35χρονου ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ

Ελλάν Πασσέ – Πανελλαδική Συνομοσπονδία Ελλήνων Ρομά

ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ 35ΧΡΟΝΟΥ ΡΟΜ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.

Εδώ και κάποιες ώρες, μια φρικτή είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου:

Στην Πάτρα, 35χρονος Ρομ, που σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα φαίνεται να Λαντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα, δοκίμασε απλώς να πει τα κάλαντα σε επιχείρηση της περιοχής. Άτομα που βρίσκονταν στον χώρο άρχισαν να τον χλευάζουν, τον ανάγκασαν να γονατίσει, του πέταξαν εύφλεκτο υλικό και έπειτα έβαλαν φωτιά, ενώ παράλληλα τραβούσαν βίντεο τον βασανισμό του άτυχου Ρομ.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την οργή και τον αποτροπιασμό που νιώθουμε, όπως κανείς δεν μπορεί πλέον αδάπανα να αρνηθεί βαθιές ρίζες του αντιτσιγγανισμού που τροφοδοτούν πράξεις όπως αυτή του βασανισμού του άτυχου Ρομ.

Στεκόμαστε δίπλα στον 35χρονο Ρομ ως άτομα και ως Συνομοσπονδία με όλες μας τις δυνάμεις. Για όσα αδιανόητα υπέστη αναμένουμε από τη δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα, λαμβάνοντας αυτή τη φορά υπόψη το αδιαμφισβήτητο ρατσιστικό κίνητρο των αποτρόπαιων αυτών πράξεων.

Η Πανελλαδική Συνομοσπονδία Ελλήνων Ρομά ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ, έχει πολλές φορές καταγγείλει απαράδεκτα περιστατικά ρατσιστικής βίας κατά ατόμων της κοινότητας και θα συνεχίζει να το κάνει, στηρίζοντας όσες και όσους υπήρξαν θύματα ανάλογης βίας και πέραν αυτής.

Ο αγώνας κατά του αντιτσιγγανισμού και των διακρίσεων είναι ένας μεγάλος και δύσκολος αγώνας που θα πρέπει να δώσουμε συλλογικά.

Αθήνα, 03/01/2023



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ώστε η Πατριαρχεία σκοτώνει μαλάκες;

«Σκότωσε την Καρολάιν, γιατί ήξερε για τα ναρκωτικά»

 Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2023, 12:39

Για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της κόρης του από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, έκανε λόγο ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς, Ντέιβιντ, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.

Στη συνέντευξη αυτή, ο Ντέιβιντ Κραουτς υποστήριξε, ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει παραδεχθεί την πραγματικότητα σε επιστολή που του έστειλε, κάτι που -όπως είπε- μπορεί να επιβεβαιώσει και η μητέρα του.

«Ξέρω ακριβώς γιατί την σκότωσε. Ξέρετε ότι εμπλεκόταν σε μια συμμορία ναρκωτικών; Υπήρχε ένα εστιατόριο στο οποίο ο Μπάμπης και η Καρολάιν συνήθιζαν να πηγαίνουν. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου εμπλεκόταν με ναρκωτικά και είπε στον Μπάμπη ότι αυτός και η συμμορία με την οποία ήταν μπλεγμένος χρειαζόντουσαν έναν πιλότο ελικοπτέρου για να φέρει και να μεταφέρει ναρκωτικά.

Επρόκειτο για μια δουλειά για την οποία θα τον πλήρωναν πολλά χρήματα. Έλαβα ένα γράμμα από τον Μπάμπη που μου εξηγούσε τι έγινε. Ο Μπάμπης ήταν πολύ χαζός. Όταν το έκανε αντί να κρατήσει το στόμα του κλειστό, το είπε στην Καρολάιν. Η Καρολάιν ήταν ένας πολύ έντιμος άνθρωπος και είπε ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με αυτό και ότι αν αυτός συνέχιζε με τη διακίνηση ναρκωτικών εκείνη θα έφευγε για τις Φιλιππίνες.

Έτσι εκείνος είπε στους ανθρώπους της συμμορίας ναρκωτικών ότι δεν μπορούσε να το κάνει. Τον ρώτησαν γιατί και εκείνος απάντησε, σας είπα πόσο χαζός είναι. Τους είπε ότι «το είπα στη σύζυγό μου και μου είπε ότι θα με παρατήσει». Τότε εκείνοι του είπαν ότι «δεν μπορείς να το λες στη γυναίκα σου, πρέπει να το κρατάς κρυφό». «Αν με αφήσει θα είναι εντάξει» είπε. «Αν σε αφήσει θα φύγει μακριά αλλά θα εξακολουθεί να το ξέρει και μια μέρα θα μιλήσει άρα πρέπει να την ξεφορτωθούμε», είπαν.

Εκείνος είπε «δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό». Έτσι στο τέλος την σκότωσε ο ίδιος. Αυτός ήταν ο μόνος λόγος που τη σκότωσε. Επειδή πίστευε ότι αν δεν το έκανε εκείνος, θα σκότωναν την Καρολάιν οι άνθρωποι της συμμορίας. Ο Μπάμπης μου το είπε, μου έγραψε γράμμα. Και το είπε και στη μητέρα του. Αν μιλήσετε με τη μητέρα του θα το επιβεβαιώσει.

Ποιο θα ήταν το νόημα να το αναφέρει στη δίκη. Αυτός ο άνθρωπος δικαζόταν για φόνο εκ προμελέτης και έλαβε τη μέγιστη των ποινών. Εκεί τελειώνει η ιστορία για μένα».

Σχολιο.- Την σκότωσε γιατί ήξερε για το νταλαβέρι των ναρκωτικών.

Για κάποιους άλλους όμως, αυτή η δολοφονία θα έπρεπε να υποβαθμιστεί και να φαίνεται ως μία δολοφονία έμφυλης βίας για να ξελασπώσει τους ναρκέμπορους.

Σχολιο.- Αφήνω και αυτή την συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε τότε με επικεφαλής την Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

«Η πατριαρχία σκοτώνει»: Διαμαρτυρία για την Καρολάιν στο Σύνταγμα

Με συνθήματα και κεριά η συγκέντρωση για την Καρολάιν στο Σύνταγμα.

19.06.2021

Σχολιο.- οι συριζαιοι ειναι αποχαυνωμενοι με τους δικαιωματισμους

Σχολιο.- Νομίζω ότι αυτός που είχε το εστιατόριο αυτοκτόνησε.

Σχολιο.- ή τον αυτοκτόνησαν. Σωστά



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



4/1/2023   -   14.00  μ.μ.

- Σε είδηση της τελευταίας στιγμής, το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά (λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας), ότι ο αριθμός των θυμάτων της πυραυλικής επίθεσης των VSU σε χώρο προσωρινής στρατοπέδευσης Ρώσων στρατιωτών στη Μακέγεφκα αυξήθηκε στους 89. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ο υποδιοικητής Συντάγματος αντισυνταγματάρχης Μπατσούριν.

- Ως απάντηση το ρωσικό Πυροβολικό ανακάλυψε τη θέση και κατέστρεψε με δικά του πυρά το πυραυλικό σύστημα πολλαπλών εκτοξεύσεων, από το οποίο προήλθε το χτύπημα στη Μακέγεφκα.

- Το μεσημέρι αναφέρθηκα στα 2 καίρια πλήγματα που επέφεραν οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις στην ουκρανική πλευρά, αφενός με το (αντίστοιχο και, μάλλον, ισχυρότερο) χτύπημα στη Ντρουζκόφκα, με τους περίπου 120 νεκρούς στρατιωτικούς, αφετέρου με το χτύπημα σε βάση προσωρινής στρατοπέδευσης ξένων μισθοφόρων, που οδήγησε στην εξουδετέρωση περισσότερων 130 από αυτούς.

- Χτες το βράδυ καταγράφηκαν σοβαρά πλήγματα από ρωσικά drones και πυραύλους Kinzhal & X-101 σε ουκρανικές στρατηγικές υποδομές στην πόλη του Κιέβου, αλλά και σε άλλες περιοχές (Χάρκοβο, Νικολάγεφ, πόλη του Ζαπορόζιε, Πολτάβα κ.ά.). 

- Από ουκρανικής πλευράς επλήγησαν κατοικημένες περιοχές της ΛΔ Ντονιέτσκ (τα… «παραδοσιακά» Ντονιέτσκ, Γκόρλοφκα, Γιασινοβάταγια κλπ), αλλά και περιοχές στην Περιφέρεια της Χερσώνας, όπως το Τοκμάκ, όπου πλήγμα δέχθηκε το νοσοκομείο της πόλης, ευτυχώς χωρίς ανθρώπινα θύματα, παρά μόνο με υλικές ζημίες. Επίσης στην Κριμαία και πάνω από την πόλη Τζανκόι, στο βόρειο τμήμα της χερσονήσου, η ρωσική αντιαεροπορία εργάζεται πυρετωδώς, καταρρίπτοντας καθημερινά εδώ και ένα 3ήμερο τουλάχιστον 2 με 3 ουκρανικά drones πάνω από το ΒΔ τμήμα της Μαύρης Θάλασσας.

Σχολιο.- Έχεις κάποιο σχόλιο για τις δηλώσεις Πριγκόζιν σχετικά με τις αντιξοότητες και τα εμπόδια που συναντούν οι Βαγκνεριανοί στο Αρτιόμοφσκ; Όπως και για την γκρίνια στρατιωτών της Βάγκνερ για ελλείψεις σε οπλισμό που εμποδίζουν την ταχύτερη προώθησή τους στον αστικό ιστό του Αρτιόμοφσκ;

Να είχε δίκιο ο Τατάρσκι άραγε όταν έγραφε για 100.000 Ουκρανούς στην άμυνα τις Αρτιόμοφσκ που έγραφε για μεγάλη αναμονή που θα απαιτηθεί για την απελευθέρωση της πόλης;

Νομίζω ότι τα πράγματα δεν είναι απλά κι η πόλη δε θα πέσει σαν ώριμο φρούτο...

Σχολιο.- οι Wagner ΔΕΝ εξοπλίζονται από τον ρωσικό κρατικό προϋπολογισμό, αλλά από την τσέπη του Πριγκόζιν αποκλειστικά. Οπότε μου φαίνεται κάπως «ύποπτο» το όλο σκηνικό... Εάν έχεις κάποιο λινκ για αυτά που περιγράφεις, ευπρόσδεκτο.

Σχολιο.- https://www.facebook.com/watch/?v=6303066353055500&extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&mibextid=Fsk8u8&ref=sharing

«ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΡΟΥΡΙΟ»

Παραδοχή του ρώσου Πριγκοζίν, ιδρυτή της μισθοφορικής ομάδας Wagner, ότι οι ουκρανοναζί  πολεμούν σθεναρά στο ρωσικό Μπαχμούτ, γι’ αυτό δεν μπορούν να πάρουν την πόλη οι ρώσοι μαχητές.

→ «Στο Αρτέμοβσκ (Μπαχμούτ), κάθε σπίτι έχει γίνει φρούριο. Τα παιδιά μας μερικές φορές πολεμούν για περισσότερο από μια μέρα για ένα σπίτι. Μερικές φορές πολεμούν για εβδομάδες για ένα σπίτι. Και πίσω από αυτό το σπίτι, υπάρχει ακόμα μια νέα γραμμή άμυνας, και όχι μία. Και πόσες τέτοιες γραμμές άμυνας υπάρχουν στο Αρτέμοβσκ; Πεντακόσιες μάλλον δεν θα ήταν υπερβολή. Έχουν (οι ουκρανοναζί) μία γραμμή άμυνας κάθε δέκα μέτρα». 

Σχολιο.https://twitter.com/Jano14Toga/status/1609547305396457472?fbclid=IwAR0pQXcIhSnCusR4oSf5zKS10X5WKEw_l3YgjHwxLgMYbmeqcc22Av03jJs

Ο #Prigozhin επισκέπτεται προσωπικά τις μονάδες που πολεμούν στο #Bakhmut. Ενδιαφέρεται κυρίως για στρατιώτες που οι συμβάσεις τους έληξαν πρόωρα. Είναι κακό και φαίνεται ότι θα χρειαστεί άλλη μια κινητοποίηση.

#Η Ρωσία χάνει

Σχολιο.- Τις τελευταίες ημέρες, τα αποσπάσματα εφόδου του Wagner PMC έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο στο Soledar και έχουν σχεδόν φτάσει στα διάσημα ορυχεία της επιχείρησης Artyomsol. Αυτά τα αλατορυχεία μπορεί να αποτελέσουν σοβαρό εμπόδιο για την προέλαση των ρωσικών δυνάμεων.

Γιατί τα αλατωρυχεία είναι η κύρια δυσκολία στην επίθεση στο Soledar και μπορούν εύκολα να ανταγωνιστούν το Azovstal

Σχολιο.- Το θέμα είναι το περιεχόμενο με τις θέσεις Πριγκόζιν και βέβαια το σχολιασμό του για τις τρέχουσες εξελίξεις.

Σίγουρα πάντως δεν υπόσχεται κατάληψη του Αρτιόμοφσκ μέχρι το τέλος της εβδομάδας ας πούμε. Αντιθέτως μάλλον προϊδεάζει για πολύ μακρύτερη χρονικά προσπάθεια και βέβαια κι απώλειες κι όχι μόνο ουκρανικές. Με μια πρόταση μας λέει ότι τα πράγματα είναι ακόμη περιπλεγμένα και μένουν πολλά ακόμη να γίνουν μέχρις ότου η πόλη περάσει σε ρωσικό έλεγχο.

Σχολιο.- Κάθε μέρα που ακούω στην T.V. για την Ουκρανία, ανατρέχω στη δική σου αντικειμενική ενημέρωση. Είναι σαΐνια στην παραπληροφόρηση!!! 

Σχολιο.-  πολυ με απασχολησε το γραμμα ενος Ρωσου. το οποιο λεει τα εξης.'' Δεν καταλαβαινω τιποτα. Πως ο Ζελενσκι εφτασε μεχρι την Ουασιγκτον? Γιατι δεν καταρριφτηκε το αεροπλανο του? Που ειναι οι FSB, η κεντρικη διευθυνση γενικου επιτελειου ενοπλων δυναμεων της ΡΦ. Τα ''τσιρκον'', η αεροπορια, οι δορυφοροι...? Γινεται πολεμος ή παιδικη εκδρομη? Σε οποιαδηποτε συρραξη το πρωτο που φροντιζουν ειναι να εξουδετερωσουν το ανωτατο επιτελειο...... https://youtube.com/shorts/F_6nSqGz8dc?feature=share



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΕΡΟΥ

Γαμώ τη μπουρζουαζία και οι δολοφόνοι τους, καθώς και ο μηχανισμός καταστολής τους

Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας και αυτή η κυβέρνηση σφετερισμού έχει 28 νεκρούς και συνεχίζει. Η κτηνωδία με την οποία έχει απαντήσει η Dina Boluarte δεν έχει όρια, η αστυνομία και η FFAA δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ κατά του πληθυσμού. 

Σήμερα είναι γνωστό ότι οι εντοπισμένοι στρατιωτικοί θα οδηγηθούν σε «δίκη» στο στρατιωτικό πεδίο και γνωρίζουμε ήδη την παθητική αντιμετώπιση που θα λάβουν.

Οι σφαίρες δεν θα είναι ποτέ αρκετές για να σωπάσουν τη φωνή των εργαζόμενων και χωρικών και των απαιτήσεων τους.

Η Dina Boluarte μεθυσμένη από την εξουσία δεν λαμβάνει υπόψη ότι ο αγώνας του λαού είναι πολιτικός και ότι δεν αξίζει να καταπιέζεται σε σημείο σφαίρας και θανάτων.

28 Περουβιανοί αδελφοί σκοτώθηκαν ανάμεσά τους ανήλικοι, αυτό το ποσό δυστυχώς απειλεί να μεγαλώσει επειδή γνωρίζουμε ότι αυτό συμβαίνει όταν πολίτες που διαθέτουν ξυλάκια εκτίθενται στις μαλακίες των μέσων ενημέρωσης και μπαρούτι. Με τα λόγια του Λένιν, ο καπιταλισμός είναι ατελείωτη φρίκη.

Από το Διεθνές Μαρξιστικό Ρεύμα καταδικάζουμε όλες αυτές τις εγκληματικές πράξεις που διαπράττονται εναντίον των καταπιεσμένων του Περού και ζητούμε την ενοποίηση όλων των τομέων που αγωνίζονται να χτυπήσουν ως μια γροθιά σε αυτό το σύστημα σε παρακμιακό.

Γαμώ όλο το πραξικόπημα!

Ας αποφασίσει ο εργαζόμενος λαός, όχι η ολιγαρχία!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και με την κυβέρνηση να τα βάζεις και ευρύτερα να κοιτάς το κάδρο. Αυτό είναι το ζήτημα σήμερα’

Σχολιο.- αλλά από την άλλη δεν σημαίνει ότι για όλα αυτά, πρέπει απλώς να τα βάζουμε με την εκάστοτε κυβέρνηση μόνο, αλλά να κοιταμαι λίγο ευρυτερα το κάδρο

Γιατί πολύ απλά θα έρθει μια άλλη κυβέρνηση και θα κάνει μια από τα ίδια με τα φάρμακα και τότε θα ψάχνουμε μια τρίτη κυβέρνηση κτλ.κτλ.

Οι πολιτικές αυτές περί φαρμάκων έχουν συγκεκριμένο όνομα και δ/νση.

Όπως και αυτές για το περιβάλλον κ.ο.κ.

Σχολιο.- Γιατί διαφορετικά δήμιουργουνται αυταπάτες στον κόσμο.

Ειδικά εδώ στην Ελλάδα το έχουμε ζήσει πολλάκις.

Και δυστυχώς συνεχίζουμε να το βιωνουμε.

Όλο αυτό το "τι ψηφίσατε ρε μλκς", να φύγει ο "κακος" Κούλης κ.α. οδηγεί σε αντιδεξια μέτωπα και θα λογαριάστουμε μετά και λοιπές ανοησίες.

Προφανώς και αυτήν την κυβέρνηση έχεις, αυτήν θες να ανατρέψεις, αλλά χωρίς αυταπάτες.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ

Η Εμέζε Φάτζκ, μισθοφόρος από την Αυστραλία, η οποία είχε το παρατσούκλι "Mockingjay", κατηγορείται ότι έκλεψε δωρεές και φάρμακα αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Η Daily Mail αναφέρει ότι η τριαντάχρονη Fajk εμπλέκεται στην εξαφάνιση ενός φορτίου φαρμάκων αξίας 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων και δωρεών που προορίζονταν για στρατιωτικές ανάγκες.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΘΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΟΥ

Σε απεργία πείνας και δίψας από 19-12-22

Ένας άνθρωπος κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του επειδή ζητάει να ακυρωθεί η εκδικητική μεταγωγή του από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές Νιγρίτας.

Δεν ζητά ούτε αποφυλάκιση (άλλωστε έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη της οργάνωσης στην οποία συμμετείχε) ούτε κάποιο «προνόμιο».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-3 χρόνια από την άνανδρη δολοφονία του Ιρανού στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί από αμερικανικό drone στο Ιράκ, σε επίσημη επίσκεψη προκειμένου να συναντηθεί με τον Ιρακινό πρωθυπουργό στη Βαγδάτη.

-Ο Καζέμ Σουλεϊμανί δεν είναι μόνο ήρωας του Ιράν, αλλά και ήρωας της Ρωσίας και πολλών άλλων χωρών.

-Ήταν ο άνθρωπος που:

• οργάνωσε τον άξονα της αντίστασης στη Μέση Ανατολή κατά του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού και των οργάνων του, όπως το ISIS. Γι' αυτό ήταν μισητός από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ.

• έπεισε τον Πούτιν να επέμβει στη Συρία. 

• όλες οι επιτυχίες στη Συρία, το Ιράκ, το Λίβανο, την Παλαιστίνη έφεραν την υπογραφή του.

• οργάνωσε, συντόνισε και ηγήθηκε προσωπικά της επιχείρησης (συμμετείχαν 18 σύριοι στρατιωτικοί των ειδικών δυνάμεων και 8 Λιβανέζοι μαχητές της Χεζμπολάχ) για την απελευθέρωση ρώσου πιλότου από τρομοκράτες στη Συρία, μετά την κατάρριψη του αεροπλάνου του Su-24.

Στο πρώτο σχόλιο σχετικό ρωσικό βίντεο.

 Υπουργός Άμυνας του Ιράν: Η εκδίκηση για το αίμα του στρατηγού Σολεϊμανί είναι στην ημερήσια διάταξη των Ενόπλων Δυνάμεων. Οι τρομοκράτες θα τιμωρηθούν για την πράξη αυτή.

-Η δολοφονία του στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί, και του αναπληρωτή επικεφαλής της σιιτικής πολιτοφυλακής του Ιράκ, Αμπού Μαχντί αλ-Μουχάντις, καταδικάζεται από όλους τους νόμους, δήλωσε ο Ιρακινός πρωθυπουργός Μοχάμεντ αλ-Σουντανί.

"Η δολοφονία και η στοχοποίηση διοικητών στον πόλεμο κατά του ISIS καταδικάζεται από όλους τους κανόνες και όλους τους διεθνείς νόμους", έγραψε ο Ιρακινός πρωθυπουργός στο Twitter του για την τρίτη επέτειο του μαρτυρικού θανάτου του στρατηγού Σουλεϊμανί και των συνεργατών του.

Τόνισε την ιστορική ανάγκη να θυμηθούμε τη θυσία τους.

Ο Ιρακινός πρωθυπουργός τόνισε ότι η χώρα του εργάζεται σκληρά για τη σταθεροποίηση της κυβέρνησης και τη δημιουργία ενός ανεξάρτητου κράτους που θα είναι αρκετά ισχυρό για να προστατεύσει το λαό του.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ΗΠΑ κάλεσαν όλες τις χώρες του κόσμου να μην εξομαλύνουν τις σχέσεις τους με τον Άσαντ!!

04/01/2023

Την Τρίτη, οι Ηνωμένες Πολιτείες κάλεσαν όλες τις χώρες του κόσμου να μην εξομαλύνουν τις σχέσεις τους με τον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ, σχολιάζοντας παράλληλα τη συνάντηση που συγκέντρωσε πρόσφατα τους υπουργούς Άμυνας της Συρίας και της Τουρκίας στη Μόσχα.Η Ουάσιγκτον κάλεσε την Τρίτη όλα τα έθνη να σκεφτούν δύο φορές πριν από οποιαδήποτε εξομάλυνση των σχέσεων με τον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ, ένας από τους υπουργούς του οποίου συναντήθηκε πρόσφατα με τον Τούρκο ομόλογό του στη Ρωσία.«Δεν υποστηρίζουμε χώρες που ενισχύουν τις σχέσεις τους ή εκφράζουν υποστήριξη για την αποκατάσταση του Μπασάρ αλ Άσαντ, ενός βάναυσου δικτάτορα», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος των ΗΠΑ για τις Εξωτερικές Υποθέσεις Νεντ Πράις.

Οποιεσδήποτε προσπάθειες να απωθηθεί η Ρωσία από τη Μέση Ανατολή και να επηρεαστούν οι σχέσεις της με τις χώρες της περιοχής είναι καταδικασμένες σε αποτυχία, δήλωσε ο Βλαντιμίρ Σαφρόνκοφ, ειδικός εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών για τη διευθέτηση της Μέσης Ανατολής, σε συνέντευξή του στο RIA Novosti.

“Είμαι πεπεισμένος ότι οποιεσδήποτε προσπάθειες να απωθηθεί η Ρωσία από την περιοχή, να επηρεαστούν οι σχέσεις της, να αποκλειστεί από τη διαδικασία επίλυσης της παλαιστινιο-ισραηλινής ή οποιασδήποτε άλλης κρίσης στη Μέση Ανατολή είναι πολιτική ανοησία και καταδικασμένη σε αποτυχία».

Σύμφωνα με τον Safronkov, οι Ηνωμένες Πολιτείες αποσύρονται από το έργο του «Τετραμερούς Διακανονισμού στη Μέση Ανατολή» (ΕΕ, Ρωσία, Ηνωμένες Πολιτείες και ΟΗΕ) και έτσι θέλουν να «ιδιωτικοποιήσουν» πλήρως τις διαπραγματεύσεις για την αραβο-ισραηλινή σύγκρουση.

Νωρίτερα, ο Βοηθός του Προέδρου για Διεθνείς Υποθέσεις Γιούρι Ουσάκοφ σημείωσε ότι η Ρωσία σήμερα εντείνει τους δεσμούς με το Ιράν και τις χώρες της Μέσης Ανατολής, την Τουρκία, τον αραβικό και μουσουλμανικό κόσμο συνολικά, όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι το εμπόριο με αυτές τις χώρες και περιφέρειες το 2020 έχει προσεγγίσει και σήμερα ξεπερνά με σιγουριά το εμπόριο με την Ευρώπη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φανατικοί Εβραίοι Σιωναζί βανδαλίζουν χριστιανικό προτεσταντικό κοιμητήριο στην Ιερουσαλήμ! Σπάνε σταυρούς και τάφους σαν τζιχαντιστές!! 

04/01/2023

Χριστιανικό κοιμητήριο βανδαλίστηκε στο όρος Σιών στην Ιερουσαλήμ από φανατικούς Εβραίους. Η ισραηλινή αστυνομία λέει ότι πολυάριθμες μαρμάρινες πλάκες τάφων υπέστησαν ζημιές σήμερα από άγνωστους βανδάλους στο προτεσταντικό κοιμητήριο που ανήκει στην Αγγλικανική Εκκλησία. ΄Ενα βίντεο δείχνει τη βεβήλωση τάφων την καταστροφή τους αλλά και την καταστροφή των σταυρών. Σαν τζιχαντιστές τους ξηλώνουν και τους πετάνε. Η αστυνομία δηλώνει πως οι δυνάμεις της έφθασαν στο κοιμητήριο μετά από ένα σήμα για βανδαλισμό. Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει 2 άνδρες εμφανώς Εβραίους που φέρουν kippa/Kippot να καταστρέφουν τάφου και σταυρούς. Το βίντεο έχει ώρα Ισραήλ 15.25 και ημερομηνία Κυριακή. To κοιμητήριο υφίσταται από το 1848.Aνήκει στην Church Missionary Trust Association Ltd μια αγγλικανική οργάνωση.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα ΜΗ Συνταγογραφούμενα ΦΑρμακα μόνο με συνταγή ζητάνε οι αλήτικοι κωλοιατρικοι σύλλογοι των φακελάκηδων κωλογιατρών που αποτελούν το βάρος της κοινωνίας!!!\



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ του ελληνικού κράτους (4 Ιανουαρίου 1885) και του Χαρίλαου Τρικούπη...

4/1/2023  -  23.58  m.m.

"Το "επεισόδιο Νίκολσον" και ο εξευτελισμός του Ελληνικού κράτους και του Χαρίλαου Τρικούπη": Σαν σήμερα 4 Ιανουαρίου 1885, ο Νίκολσον, Βρετανός προσωρινός επιτετραμμένος της Αγγλίας στην Αθήνα, αποφασίζει να ανέβει με τη γυναίκα του για περίπατο στο λόφο του Λυκαβηττού. Πλησιάζοντας την κορυφή, το ζεύγος συνάντησε τρεις χωροφύλακες που (με φωνές και νοήματα) δεν τους άφηναν να προχωρήσουν παραπέρα. 

Στην πραγματικότητα, οι χωροφύλακες τους έλεγαν να ακολουθήσουν ένα διαφορετικό μονοπάτι, καθώς απαγορευόταν να περάσουν από το σημείο εκείνο, επειδή είχε γίνει πρόσφατα η δενδροφύτευση του. Αλλά ο Νίκολσον και η γυναίκα του δεν κατάλαβαν λέξη, καθώς δεν μιλούσαν σχεδόν καθόλου ελληνικά. Οπότε, αγνόησαν τους χωροφύλακες και συνέχισαν το μονοπάτι που είχαν ήδη πάρει. 

Τότε, σύμφωνα πάντα με την επίσημη έκθεση του Βρετανού διπλωμάτη προς την Ελληνική κυβέρνηση, ο ένας από τους τρεις χωροφύλακες τον απώθησε βίαια, τον χτύπησε με το ραβδί του και ( όταν ο Νίκολσον έτρεξε προς την κεντρική οδό) του πέταξε και πέτρες. 

Ο Νίκολσον, μετά το επεισόδιο, αποφάσισε να παρακάμψει τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών και να απευθυνθεί κατευθείαν στον Πρωθυπουργό Χαρίλαο Τρικούπη, παραβιάζοντας έτσι το διπλωματικό πρωτόκολλο. Ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του χωροφύλακα. Πράγματι, πραγματοποιήθηκε αμέσως έρευνα και προέκυψε ότι ο χωροφύλακας αυτός ήταν ο Λουκάς Καλπούζος, ο οποίος, αφότου τον αναγνώρισε και και ο ίδιος ο Νίκολσον, συνελήφθη και διατάχθηκε δίμηνη φυλάκιση στα µπουντρούµια του Παλαµηδίου , χωρίς δίκη.

Η δε ηµερήσια διαταγή της απόλυσης Καλπούζου θα διαβαζόταν σε συγκέντρωση του προσωπικού της Χωροφυλακής και θα δημοσιευόταν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Το περιστατικό φαινόταν να βαίνει προς εκτόνωση. Όταν όμως ο Νίκολσον πήρε στα χέρια την ημερησία διαταγή της απόλυσης που είχε υπογράψει ο ίδιος ο Τρικούπης, µε την ιδιότητα (και) του υπουργού Στρατιωτικών, έγινε έξαλλος, καθώς διαπίστωσε ότι γινόταν αναφορά και σε δικές του ευθύνες, επειδή πήγε να προσεγγίσει χώρο που απαγορευόταν. Τελικά ο Βρετανός διπλωμάτης-απειλώντας ότι θα προκαλέσει επεισόδιο στις σχέσεις Ελλάδας/Αγγλίας-απαίτησε την παρουσία ολόκληρου του σώματος Χωροφυλακής "παρατεταγμένου εν μεγάλη στολή" στην Πλατεία Συντάγματος, όπου θα παρουσίαζε όπλα και θα παιάνιζε τον Αγγλικό Εθνικό ύμνο ενώπιόν του! Ο αγγλόφιλος Τρικούπης, παρά το γεγονός ότι ο Καλπούζος είχε απολυθεί, έσπευσε να ικανοποιήσει το αίτημα. 

7 Ιανουαρίου, δύναμη από εκατό άνδρες της Χωροφυλακής Αθηνών παρατάχθηκε στην Πλατεία Συντάγματος και παρουσίασε όπλα στον Βρετανό πρόξενο Μέρλιν, ενώ η μπάντα παιάνιζε τον εθνικό ύμνο της Μ. Βρετανίας "God Save The Queen"! Η τελετή αυτή είναι ένας απο τους μεγαλύτερους εξευτελισμούς στην ιστορία του Ελληνικού κράτους και ο μεγαλύτερος της Χωροφυλακής. 

Η κίνηση του "εκσυγχρονιστή" Τρικούπη προκάλεσε κατακραυγή και όξυνε τις επιθέσεις της αντιπολίτευσης. Ο Τρικούπης πήγε στο κοινοβούλιο και ζήτησε να σταματήσει η συζήτηση καθώς βλάπτονταν τα ...εθνικά συμφέροντα. Για το περιστατικό, ο σατιρικός ποιητής Γεώργιος Σουρής έγραψε το"Λίγοι στίχοι µε µανία,στη Μεγάλη Βρετανία"...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πουλήσαμε τους Ρώσους, πουλήσαμε τους Σύριους, μήπως ήλθε και η σειρά των Σέρβων;

4/1/2023  -   14.16  μ.μ.

Μετά τον θρυμματισμό των σχέσεων Ελλάδας και Ρωσίας τους τελευταίους 10 μήνες και την πλήρη απομόνωση της Ελλάδας από την Ρωσική πολιτική, φαίνεται πως η Ελληνική Κυβέρνηση μάλλον ακολουθεί τα ίδια χνάρια και στην πολιτική των Ελληνο/Σερβικών σχέσεων.

Είναι γνωστό πως εδώ και 24 περίπου χρόνια μετά τον βομβαρδισμό της Σερβίας από τους βάρβαρους Γότθους του ΝΑΤΟ και της λεγομένης «Δύσης», έχει δημιουργηθεί ένα ισχυρό λόμπι στα Μέσα Ενημέρωσης που κάτω απο το κάλυμμα της Αμερικανοφιλίας – στην ουσία Αμερικανο/τσολιαδισμού– και της λεγόμενης «Δυτικοφιλίας» και «υπεράσπισης» (!) του πολυπαινεμένου «Ευρωπαϊκού Πολιτισμού» προσπαθεί μανιωδώς όχι μόνο να αποδομήσει και να εξαφανίσει κάθε ίχνος Ελληνο/Ρωσικής φιλίας και συμπάθειας αλλά και Ελληνο/Σερβικής παρόμοιας. «Πρωτοπόρα» σε αυτή την προσπάθεια είναι η Αμερικανονατοϊκή «Αριστερά» του ΣΥΡΙΖΑ και η Αμερικανοτσολιαδίστικη «Κεντροαριστερά» του ΚΙΝΑΛ μαζί με το «βαρύ κανόνι» του Νεο/φιλελευθέρου Κοσμοπολιτισμού που λέγεται Μητσοτακική Νέα Δημοκρατία. Από κοντά ακολουθούν και τα αριστερίστικα απόβλητα της κάθε λογής «δικαιωματικής δήθεν αντισυστημικής Αριστεράς της CIA» που μας βομβάρδιζε χρόνια ολόκληρα για το «έγκλημα» της Σρεμπρένιτσα, αποσιωπώντας ένοχα τα εγκλήματα των Αλβανών Ουτσεκάδων και την ανάπτυξη του πρώτου «κράτους Ηρωίνης», του Κοσόβου.

Προηγήθηκε η αποβολή της Συρίας από το ελληνικό έδαφος το 2012 με το κλείσιμο της Συριακής Πρεσβείας στην Αθήνα και της ελληνικής αντίστοιχα στη Δαμασκό. Φυσικά αναφερόμαστε στη Συρία του πατέρα Άσαντ που στην Ελληνο/Τουρκική κρίση του 1987 διαβεβαίωσε με γενναίο και αντρίκιο τρόπο τον Έλληνα Πρωθυπουργό τότε Ανδρέα Παπανδρέου πως τα Συριακά αεροδρόμια είναι διαθέσιμα για την ελληνική πολεμική αεροπορία ο δε Συριακός Στρατός στο πλευρό της Ελλάδας. (Ας μην αναφέρουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά της Ελλάδας απέναντι στο εξαιρετικά ανεπτυγμένο τεχνολογικά και πολιτιστικά Ιράν που μας προμήθευε πετρέλαιο με πίστωση, βοηθώντας την χώρα μας όταν μας εγκατέλειψαν οι «σύμμαχοι». Βλέπετε, δεν καταδέχονται να μιλήσουν για το Ιράν οι Ευρωλιγούρηδες νεόπλουτοι και οι Αμερικανόδουλοι «κατσαπλιάδες» της αρπαχτής και της πολιτικής του «Yes man !». Όλοι οι Ιθαγενείς το παθαίνουν αυτό όταν βλέπουν «χρυσά» καθρεφτάκια, οι Ρωμιοί ομοϊδεάτες τους θα εξαιρεθούν;)

Το 2022 είχαμε νεότερη εξέλιξη της δυτικόπληκτης αντι/ρωσικής υστερίας με την αποστολή όπλων εκ μέρους της Ελλάδας στην Ουκρανία των Ναζιστών του σώματος Αζόφ και του διεθνούς κλόουν που ονομάζεται Ζελένσκυ, ακολούθησε η αντι/ρωσική φρενίτιδα του Κ. Μητσοτάκη εναντίον της Ρωσίας κραυγάζοντας όπου βρισκόταν και όπου προσκαλούνταν πως «Είμαστε σε πόλεμο με την Ρωσία!». Φυσικά είχαμε και το κατάπτυστο σόου του Μητσοτάκη στην Βουλή των ΗΠΑ όπου ταύτισε τους Ναζί του Τάγματος Αζόφ με τους Πολιορκημένους του Μεσολογγίου (!) και «κατοχύρωσε» την ταύτιση της χώρας μας με την Αμερικανική Πολιτική σε βαθμό Αμερικανοδουλείας και Αμερικανοτσολιαδισμού και μάλιστα σε πρωτοφανές ύψος.

Η κρίση στο Κόσοβο είχε μεν ως αφορμή τις σερβικές πινακίδες αλλά στην πραγματικότητα τα βαθύτερα και ουσιαστικότερα αίτια είναι η ανεξάρτητη, αληθινά πατριωτική και εθνική στάση της Σέρβικης Κυβέρνησης. Εξ ου και η Σερβία ανθίσταται στις Αμερικάνικες πιέσεις και αρνείται την αναγνώριση του Κοσσυφοπέδιου ως ανεξάρτητου κράτους και την απόσχισή του – στο μεγαλύτερο βαθμό – από την Σερβική επικράτεια. Ένα κράτος– φάντασμα είναι το Κόσοβο που στηρίζεται στο εμπόριο ναρκωτικών και την τρομοκρατική δράση των ενόπλων του UCK και του UCC, στην σκανδαλώδη εύνοια των ΗΠΑ και της Ευρω Ένωσης που τις τελευταίες δεκαετίες έβγαλαν όλα τα απωθημένα τους εναντίον της αντιστασιακής Σερβίας που πολέμησε όσο κανένας άλλος – μαζί με τους Έλληνες και τους Σοβιετικούς– τον επεκτατισμό των στρατιών του Χίτλερ και των ελεεινών συνεργατών τους στα Βαλκάνια. Η γενναία και υψηλόφρων Σερβία πληρώνει τα «γραμμάτια» της θρυλικής και επικής αντίστασής της εναντίον των Γερμανών του Χίτλερ γι’ αυτό άλλωστε και η νεότερη Γερμανία του Χέλμουτ Κολ διέπραξε βαρύτατο έγκλημα αναγνωρίζοντας την ανεξαρτησία της Κροατίας και Σλοβενίας το 1992, «συνεισφέροντας» έτσι τα μάλα στην κατάρρευση της ενιαίας Γιουγκοσλαβίας. Η Σερβία έπρεπε να συντριβεί, να βομβαρδιστεί και να υποστεί ταπείνωση σαν η τελευταία αντιστασιακή ευρωπαϊκή χώρα, μια χώρα–φραγμός στα επεκτατικά σχέδια του Γερμανικού νεο–ιμπεριαλισμού, μετα την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης και των πρώην σοσιαλιστικών χωρών, και την επικράτηση στην Ευρώπη του γερμανικού 4ου Ράϊχ και των ΗΠΑ.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΒΕΤΟ! ΟΙ ΗΠΑ δεν αφήνουν τον Ερντογάν να τα βρει με τον Ασαντ...

4/1/2023   -   11.32 π.μ.

Οι ΗΠΑ διαφωνούν με την προοπτική επαναπροσέγγισης του προέδρου της Συρίας Ασαντ από τον ομόλογό του της Τουρκίας Ερντογάν, τονίζοντας ότι δεν υποστηρίζουν χώρες που αναβαθμίζουν τις σχέσεις τους με τον σύρο πρόεδρο.

Η Ουάσιγκτον κάλεσε χθες Τρίτη όλες τις κυβερνήσεις να το σκεφτούν δυο φορές προτού προχωρήσουν σε οποιαδήποτε εξομάλυνση των σχέσεων με τον πρόεδρο, ή κατ’ αυτές «βάρβαρο δικτάτορα» Μπασάρ αλ Ασαντ, υπουργός του οποίου συναντήθηκε πρόσφατα με τον τούρκο ομόλογό του στη Ρωσία (φωτογραφία του Reuters, επάνω, από παλαιότερη συνάντηση Ερντογάν – Ασαντ).

Ανοιχτός σε συνάντηση με Ασαντ

Ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υποστηρικτής-κλειδί των ανταρτών που επιδιώκουν να ανατρέψουν την κυβέρνηση του κ. Ασαντ από το 2011, δηλώνει πλέον ανοικτός στο ενδεχόμενο να συναντηθεί με τον σύρο ομόλογό του.

Οι υπουργοί Αμυνας των δύο χωρών συναντήθηκαν στη Μόσχα στα τέλη Δεκεμβρίου. Επρόκειτο για την πρώτη επίσημη συνάντηση αυτού του επιπέδου από το ξέσπασμα του πολέμου.

«Δεν υποστηρίζουμε χώρες που αναβαθμίζουν τις σχέσεις τους ή εκφράζουν την υποστήριξή τους στην αποκατάσταση του βάρβαρου δικτάτορα Μπασάρ αλ Ασαντ», δήλωσε χθες Τρίτη στον Τύπο ο εκπρόσωπος της αμερικανικής διπλωματίας, ο Νεντ Πράις.

«Παροτρύνουμε τα κράτη να εξετάσουν προσεκτικά το φρικτό ιστορικό του καθεστώτος Ασαντ ως προς τα ανθρώπινα δικαιώματα στην πορεία των τελευταίων δώδεκα ετών, καθώς συνεχίζει να διαπράττει ωμότητες σε βάρος του συριακού λαού και να του αρνείται την πρόσβαση σε ανθρωπιστική βοήθεια που σώζει ζωές», πρόσθεσε.

Τον θεωρούν νικητή

Ο Μπασάρ αλ Ασαντ, με την υποστήριξη της Ρωσίας και του Ιράν, ανέκτησε τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους της συριακής επικράτειας κατά τη διάρκεια της ένοπλης σύρραξης η οποία στοίχισε τη ζωή σε μισό εκατομμύριο ανθρώπους, εκτόπισε τον μισό πληθυσμό της χώρας και σημαδεύτηκε από την άνοδο και την πτώση της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ).

Την περασμένη χρονιά καταγράφηκε ο χαμηλότερος αριθμός νεκρών από την έναρξη του πολέμου και αυξανόμενος αριθμός χωρών θεωρεί τον κ. Ασαντ τον νικητή της σύρραξης. Τον Μάρτιο του 2022, ο σύρος πρόεδρος ταξίδεψε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, σύμμαχο των ΗΠΑ, στην πρώτη του επίσκεψη σ’ άλλο αραβικό κράτος αφότου ξέσπασε ο πόλεμος.

Σε ισχύ οι κυρώσεις

Μετά τη συνάντηση των υπουργών Αμυνας στη Μόσχα, η τουρκική κυβέρνηση υποδέχθηκε χθες μορφές της συριακής αντιπολίτευσης για να τις καθησυχάσει, επαναβεβαιώνοντας πως υποστηρίζει την απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για την πολιτική διευθέτηση της κρίσης στη Συρία.

Από το 2020 οι ΗΠΑ λένε πως οι κυρώσεις σε βάρος του Μπασάρ αλ Ασαντ θα παραμείνουν σε ισχύ όσο το καθεστώς δεν έχει λογοδοτήσει για τις φρικαλεότητες που διαπράχθηκαν.