Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Δευτερα 20 Φεβρουαριου 2023

 

 Μάρτιος, 1939: Διαμελισμός της Τσεχοσλοβακίας από την Γερμανία, την Ουγγαρία και (τυμπανοκρουσία, παρακαλώ!) την Πολωνία. Είπες κάτι; Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες... Σου προτείνω να περιοριστείς στα "ψυχοτρονικά όπλα" και στους σκανδιναβικούς ρούνους, γιατί από Ιστορία... δεν! Σε παίζω μπαλίτσα όποτε θέλεις!

Κάτι μου γράφεις για τον Γερμανό καγκελάριο, που εργάζεται στην GAZPROM. Ο συγκεκριμένος δεν είχε καμία σχέση με την ναζιστική Γερμανία. Μήπως θα ήθελες να μιλήσουμε για τους Γερμανούς, που ήταν ανοιχτά ναζί στον Β΄Παγκόσμιο, υψηλά στελέχη των SS και λοιπά, που πήραν στην δούλεψή τους οι ΗΠΑ μετά την λήξη του Β΄Παγκοσμίου πολέμου; Νομίζω, θα είχε πολύ ενδιαφέρον μια τέτοια συζήτηση... (σε σκίζω ΚΑΙ στα γεωπολιτικά)

Σε πιάνει ο πόνος για την κατάληψη της Πολωνίας από την ΕΣΣΔ (Σύμφωνο Μόλοτωφ-Ρίμπεντροπ). Φαντάζομαι, δείχνεις την ίδια ευαισθησία για την κατάληψη και τον διαμελισμό της Τσεχοσλοβακίας (Συμφωνία του Μονάχου), που ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ της κατάληψης της Πολωνίας (28 Σεπτεμβρίου του 1938). Φλέρταρε πολύ η Πολωνία με την ναζιστική Γερμανία, αφού η δεύτερη της υποσχόταν την ικανοποίηση των εδαφικών της διεκδικήσεων από την Τσεχοσλοβακία. Ε, όποιος παίζει με την φωτιά, κάποια στιγμή τρώει το κεφάλι του. Οπότε - όχι, δεν θα χύσω δάκρια μετανοίας για τους Πολωνούς. Με ρωτάς, που διαφωνούμε. Διαφωνούμε στο ότι δεν χωνεύω τους ισαποστασάκιδες. Και νομίζω ότι καταλαβαίνεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, τι εννοώ.

"Ηθική"; Δεν έχω χρησιμοποιήσει πουθενά αυτή την λέξη. Αν είναι να αναφέρεις γεγονότα του 1939 και της περιόδου 1998-2005, γιατί να μην θυμηθούμε και τα γεγονότα, που προηγήθηκαν, όπως αυτά του 1938 και των δεκαετιών 1950-1960, όταν οι ΗΠΑ αποφάσισαν να υποθάλψουν τα καθάρματα των SS, παίρνοντάς τα στην δούλεψή τους; Νομίζω ότι έτσι αποκτούν περισσότερο νόημα...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συναλλαγές στα εθνικά νομίσματα Βολιβίας – Ρωσίας

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Μετά από τη σύναψη σχετικών συμφωνιών, είναι δυνατές οι συναλλαγές μεταξύ των δύο χωρών χωρίς τη μεσολάβηση του δολαρίου.

Αυτή την εβδομάδα ρωσικές και βολιβιανές εταιρείες άρχισαν να πραγματοποιούν διεθνείς εμπορικές συναλλαγές, χρησιμοποιώντας το ρούβλι και το μπολιβιάνο αντί για το δολάριο ΗΠΑ.

«Οι χρηματοοικονομικές πράξεις μπορούν πλέον να πραγματοποιηθούν χρησιμοποιώντας εθνικά νομίσματα, κάτι που σημαίνει πλήγμα στην ηγεμονία του δολαρίου», δήλωσε ο Μιχαήλ Λεντενιόφ, ο Ρώσος πρεσβευτής στη Βολιβία.

Η πραγματοποίηση των συναλλαγών μέσω των εθνικών νομισμάτων κατέστη εφικτή χάρη στις συμφωνίες, στις οποίες κατέληξαν οι νομισματικές αρχές των δύο χωρών μετά από πολλές τηλεδιασκέψεις το 2022.

«Ως αποτέλεσμα, ανταποκριτικοί λογαριασμοί σε ρούβλια και μπολιβιάνος άνοιξαν μεταξύ της Gazprombank και της Union, της μεγαλύτερης κρατικής τράπεζας της Βολιβίας», είπε ο Λεντενιόφ, προσθέτοντας ότι αυτό διευκολύνει το έργο των ρωσικών εταιρειών στην αγορά των Άνδεων.

Ο διπλωμάτης ανέφερε επίσης ότι οι βολιβιανές εταιρείες ενδιαφέρονται να εξάγουν τροπικά φρούτα, σόγια, κρασί, αλκοολούχα ποτά, καφέ, λίθιο, κασσίτερο, χρυσό και ασήμι στη Ρωσία και για την επίτευξη αυτού του στόχου, εντείνουν τις διαβουλεύσεις με την πρεσβεία για τη δημιουργία άμεσων επαφών με ρωσικές εταιρείες.

«Ελπίζω ότι οι Βολιβιανοί θα παρουσιάσουν τις προτάσεις τους στην επόμενη συνεδρίαση της Διακυβερνητικής Επιτροπής Ρωσίας-Βολιβίας, η οποία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί φέτος», είπε ο Λεντενιόφ, προσθέτοντας ότι και οι δύο χώρες ενδιαφέρονται για την αύξηση της συνεργασίας στον τομέα της υγείας.

«Η Βολιβία έχει περιοχές όπου είναι δύσκολο να κατασκευαστεί και να διαχειριστεί ένα σταθερό νοσοκομείο. Ωστόσο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν κινητές διαγνωστικές μέθοδοι, με διαφορετικές τεχνολογίες και ειδικά οχήματα. Αυτό το έργο είναι υπό διαπραγμάτευση», επεσήμανε ο Ρώσος διπλωμάτης.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με ρωτάει το f/b τι σκέφτομαι

Σκέφτομαι ότι δεν έχω ξαναδεί σε κηδεία απλού δημάρχου περιφερειακής πόλης, (του δημάρχου Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ), να παρίσταται περίλυπη Αρχηγός Κράτους, Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Πρόεδρος της Βουλής, εκπρόσωποι κομμάτων, εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριαρχείου,  αντιπροσωπείες άλλων χωρών, ακόμη και ο πρεσβευτής  των ΗΠΑ, της γνωστής υπερδύναμης.  Εννοείται και σύσσωμο το ΚΙΣ.

Μάλλον κάτι μου διαφεύγει, αλλά τι;;;



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι αρβυλοφόροι φασίστες πληρωμένοι χαφιέδες-λογοκριτές του f/b ελληνικα χοαξ γράψανε τα τομάρια ότι είναι χοαξ ότι ο ναζιστής κοκαϊνάκιας Ζελένσκι δεν  ονόμασε καμιά ταξιαρχία Εντελβάις, όπως την χιτλερική, που αποτελούνταν από ποινικούς δολοφόνους και είχε εγκληματήσει σε όλα τα Βαλκάνια, αλλά και στην Ελλάδα, είχε δολοφονήσει κόσμο και είχε κάψει χωριά, κυρίως στην Ήπειρο. 

Όλα χοαξ θα τα βγάλουν, σε λίγο θα μας πουν ότι ουδέποτε είδαμε στη Βουλή το Μιχάλη του Αζοφ.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιδού το «ευχαριστώ» της Τουρκίας για την βοήθεια στους σεισμούς: Πολεμική άσκηση στα Δωδεκάνησα εντός του ΕΕΧ!

Εκεί κατέληξαν οι αγκαλιές, τα φιλιά και οι αερολογίες Δένδια-Τσαβούσοβλου

19.02.2023 | 13:11

Αποκαλυπτικές είναι οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι στις 14 Φεβρουαρίου και όταν η Τουρκία είχε χτυπηθεί από τους φονικούς σεισμούς και η κυβέρνηση έστελνε την ΕΜΑΚ και το Ν.Δένδια για να αγκαλιαστούν και να σώσουν Τούρκους πολίτες, το τουρκικό κράτος ως “ευχαριστώ” δέσμευε περιοχή μεταξύ Ρόδου και Καστελορίζου για πραγματοποίηση πολεμικής άσκησης με drone TB-2 Bayraktar εντός του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ).

Μάλιστα ήταν τέτοιο το τουρκικό θράσος που στην ελληνική ΝΟΤΑΜ που εκδόθηκε οι Τούρκοι απάντησαν ότι δεν αναγνωρίζουν εναέρια ελληνικά σύνορα στα 10ν.μ.!

Αναλυτικότερα:

Μετά τον καταστροφικούς σεισμούς, η Τουρκία ζήτησε να δεσμευτεί μια περιοχή μεταξύ Ρόδου και Καστελορίζου για πτήσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών του τουρκικού ναυτικού.

Η Ελλάδα εξέδωσε σχετική ΝΟΤΑΜ, τονίζοντας ωστόσο πως δεν θα έπρεπε να παραβιαστεί σε καμία περίπτωση ο ελληνικός εναέριος χώρος που είναι στα 10 ναυτικά μίλια.

Η Τουρκία όχι μόνο δεν άκουσε την ΝΟΤΑΜ αλλά αντέδρασε, εκδίδοντας δικές της οδηγίες προς ιπταμένους τονίζοντας πως δεν υπάρχει ελληνικός εναέριος χώρος θα 10 ναυτικά μίλια και τα αεροσκάφη πρόκειται να πετάξουν έως 6 ναυτικά μίλια από το Καστελόριζο και Ρόδο.

Αυτό είναι το πρώτο χτύπημα καθώς λίγες ημέρες μετά ακολούθησε η δήλωση του Τσαβούσογλού που δήλωνε αναφερόμενος στο Κυπριακό, ότι οι προσπάθειες για ομοσπονδία εδώ και 50 χρόνια δεν απέδωσαν αποτέλεσμα.

«Υπάρχει ένας απλός λόγος για την αποτυχία. Η Ελληνοκυπριακή πλευρά δεν θέλει να μοιραστεί την εξουσία και τον πλούτο με τους Τουρκοκύυπριους οι οποίοι είναι συνιδιοκτήτες στο νησί», είπε ο Τσαβούσογλου.

Και το ζήτημα είναι για ποια ΜΟΕ και για ποια θετική κίνηση μιλούν στο ελληνικό ΥΠΕΞ λέγοντας πως «κάθε κίνηση που οδηγεί προς την ομαλοποίηση των σχέσεων μας με την Τουρκία, είναι ευπρόσδεκτη και η Ελλάδα είναι πρόθυμη να ανταποκριθεί».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βαρουφάκης

Επίλεκτος του διεθνούς κεφαλαίου. Υμνητής των εμβολίων, της Νατοϊκής Συμφωνίας των Πρεσπών, και των ίσων αποστάσεων στην Ουκρανία. 

ΒΛΑΚΕΣ Λοβοτομημένοι που τους ψηφίζεται! 12 χρόνια μας γαμάνε και εσείς είστε οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για αυτό! Γιατί είστε ηλίθιοι!

Σχολιο.- Το πουτανάκι του Σόρος, που όταν τον χρειαστούν, θα τον κάνουν χαλί για να πάρει παλι την κυβέρνηση ο υπάλληλος του Λάτση.

Σχολιο.- Ένας μαλάκας με 100 μέλη σε όλη την Ελλάδα, που μπήκε στην Βουλή γιατί αυτό επέλεξαν τα ξένα κέντρα εξουσίας, η εγχώρια Ελίτ και η Singular Logic.

Σχολιο.- Ο καλύτερος "ειδικός αναλυτής" για την κρίση στην Ουκρανία κι ειδικότερα για το νεοναζιστικό καθεστώς που εγκαθίδρυσε με πραξικόπημα η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ο Γιάνης (με ένα ν) Βαρουφάκης. Γιατί;

Η ακτιβίστρια της "πολύχρωμης επανάστασης" Inna Shevchenko, είναι συντρόφισσάτου και συμμετείχε τον Ιούνη του 2018 στην ίδρυση του "πανευρωπαϊκού κινήματος" DiEM25 του Βαρουφάκη στο Μιλάνο, σε μια συγκινητική προσπάθεια "δημοκρατίας" του κυρίου Βαρουφάκη να φέρουν την "ευρωπαϊκή άνοιξη".

"Ευρωπαϊκή Άνοιξη" της CIA, όπως η "Αραβική Άνοιξη" της CIA είναι το "ευρωπαϊκό κίνημα" του κυρίου Βαρουφάκη.

Ανήκει επισήμως στο δίκτυο των οργανώσεων του Σόρος, της Open Society (το ίδρυμα Σόρος που επισήμως χορηγεί και με το εγχείρημα Diem25.official)... Και σημειώναμε τον Φλεβάρη του 2019: ΕΔΩ

Η κυρία Inna Shevchenko είναι επισήμως δεσμευμένη "ακτιβίστρια" «αμφισβήτησης των πατριαρχικών αξιών που εμποτίζουν τις εκβιομηχανισμένες κοινωνίες και τις θρησκείες που καταπιέζουν τις γυναίκες». Στην πραγματικότητα εργάζεται και χρηματοδοτείται ΕΠΙΣΗΜΩΣ από τον Σόρος για την αντικομουνιστική της δράση και τον αγώνα της εναντίον της Ρωσίας και φυσικά υποστηρικτής του ναζιστικού καθεστώτος στην Ουκρανία... 

Σχολιο.- Ούτε βλάκες, ούτε ηλίθιοι είναι όσοι τους ακολουθούν... Όλοι τους για τη βόλεψή τους κι εφευρίσκουν "δικαιολογίες" για την αιτιολόγηση της μισθοφορικής τους στάσης... Για να μην ομολογήσουν πως όλοι θα τσιμπήσουν το κάτι τις...

Σχολιο.- Οι "αναγνωρίσιμοι" πρώην υπουργοί, βουλευτές... γνωρίζουν πολύ καλά, αλλά γραμμένες οι "ιδεολογίες" και του κώλου τα εννιάμερα... Μια θέση σε εκλογική περιφέρεια, ώστε να μπουν στο φαγητό εκ νέου... (να φύγει η δεξιά που τρώει, τους αρκεί, για να φάνε ξανά αυτοί)... Τα λεγόμενα στελέχη... για μια θέση δίπλα στους εκλεγμένους... κι οι αμειβόμενες θέσεις είναι πολλές... Συνεπώς... άδικο να έχεις "διάλογο"...

Σχολιο.- Ο χώρος της Λαέ είναι ανύπαρκτος σε εκλογικό επίπεδο (14.000 ψήφοι), σήμερα ούτε οι προσωπικοί κι οικογενειακοί τους ψήφοι... Αυτοί στοχεύουν μια καλό πληρωμένη βολευτική έδρα με ψήφους Σόρος... Το πολιτικό πρόβλημα είναι του Βαρουφακη (εναντίον της Ρωσίας, Ευρωπαϊκή άνοιξη κ.ο.κ), που και τα 2 μέρη θα αγνοήσουν... Συνεπώς, αδιαφορία γιατί το σύστημα μπορεί να μην βάλει τον Μπαρουφακη στο βολευτηριο... Όσο ασχολείται κάποιος με ρετάλια, με πίτουρα... τους δίνει αξία...

Σχολιο.- Σωστόν! αυτό που φοβάμαι εγώ είναι ότι πλασάρονται ως παλιός "καλός" συριζα με τα παρεάκια κλπ το κλουβι με τις τρελές και κάποιος κοσμάκης θα τσιμπήσει πάλι



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Νίκος Ζαχαριάδης υπερασπίζεται την Ορθοδοξία: Ένα ενδιαφέρον κείμενο του 1945

Το κείμενο αναδημοσιεύεται από την Κομμουνιστική Επιθεώρηση (τεύχος Ιουλίου -Αυγούστου 1984). Είχε πρωτοδημοσιευτεί στην πρώτη σελίδα του Ριζοσπάστη στις 9.9.1945 με τίτλο “H Ορθοδοξία”.

Εδώ θα πρέπει επίσης να τονίσουμε ότι η Ορθόδοξη Ανατολική Εκκλησία και η Χριστιανική θρησκεία γενικότερα, όπως την εκφράζει η Εκκλησία αυτή, παίξαν όχι μόνο στη Ρωσία μα και στα Βαλκάνια έναν προοδευτικό ρόλο τόσο σαν παράγοντας που διευκόλυνε και επιτάχυνε την εθνική διαμόρφωση, συσπείρωση και ανάπτυξη, παρέχοντάς της ενιαία ιδεολογικά πλαίσια, όσο σαν στοιχείο που στα χρόνια του εξανδραποδισμού και της σκλαβιάς κάτω από την οθωμανική τυραννία συνέτεινε σημαντικά και ουσιαστικά στον εθνικοαπελευθερωτικό τότε αγώνα, παρά και ενάντια στην αντίδραση και προδοσία που έκαναν σημαντικοί και σημαίνοντες παράγοντες και κορυφές της Ορθοδοξίας ιδιαίτερα στο Φανάρι. Είναι αναρίθμητα τα παραδείγματα που δείχνουν ότι Ταγοί και απλοί στρατευόμενοι της εκκλησιαστικής ιεραρχίας πάλεψαν και με το ντουφέκι στο χέρι στο πλευρό του Λαού και ότι μοναστήρια και μοναστήρια είχαν μεταβληθεί σε μπαρουταποθήκες και λαϊκά φρούρια.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ρωσία καταδίκασε την ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Συρία

15:31, 19.02.2023

Η Μαρία Ζαχάροβα εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, χαρακτήρισε  την επίθεση «κατάφωρη παραβίαση» του διεθνούς δικαίου

Tο υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας δήλωσε σήμερα ότι καταδικάζει έντονα την ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη συριακή πόλη Δαμασκό και στα περίχωρά της, χαρακτηρίζοντάς την «κατάφωρη παραβίαση» του διεθνούς δικαίου.

«Καλούμε την ισραηλινή πλευρά να σταματήσει τις ένοπλες προκλήσεις εναντίον της Συριακής Αραβικής Δημοκρατίας και να αποφύγει ενέργειες που μπορεί να έχουν επικίνδυνες συνέπειες για ολόκληρη την περιοχή», δήλωσε η εκπρόσωπος Μαρία Ζαχάροβα.

Αυτόπτες μάρτυρες και αξιωματούχοι δήλωσαν πως ισραηλινή επιδρομή έπληξε νωρίτερα σήμερα κτίριο στην κεντρική συνοικία Καφρ Σούσα της Δαμασκού κοντά σε ένα μεγάλο, αυστηρά φρουρούμενο συγκρότημα ασφαλείας που βρίσκεται κοντά σε ιρανικές εγκαταστάσεις με αποτέλεσμα να σκοτωθούν πέντε άνθρωποι.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ :

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ .... !!!!!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100069075196952



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κανονίστε να γίνει καμιά μαλακία και να μην γίνουν οι εκλογές την Κυριακή των Βαΐων, στις 9 Απριλίου, όπως προγραμματίζει ο Μητσοτάκης...και να τραβιόμαστε.

Ο Πάπας Φραγκίσκος θα συζητήσει με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο πιθανή «κοινή ημερομηνία για το Πάσχα» 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ποιές εἶναι οἱ διαφορές μας μέ τούς Παπικούς. Ἀρχ. Σάββας Ἁγιορείτης 12-3-2017

Όταν δεν υπάρχει τίποτα κοινό μεταξύ μας αλλά ένα μεγάλο κενό για ποιά κοινή ανάσταση Του Κυρίου μας μιλάμε;

Όταν ο παπισμός με το αλάθητο του Πάπα τον τοποθετεί πάνω από Τον Θεό, όταν κάθεται σε θρόνο με ανάποδο σταυρό, όταν χαιρετά τα πλήθη με σατανικό συμβολισμό όχι απλά κοινά σημεία δεν έχουμε αλλά πιστεύουμε σε άλλον Θεό κυριολεκτικά. Κοινή ανάσταση με αιρετικούς;

Μετά την ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου, τις συνεχείς συμπροσευχές με αιρετικούς, την αλλαγή ώρας στην Ανάσταση με την ψεύτικη δικαιολογία του κοροδοϊού που έβγαινε βόλτα στις 12 και συγκεκριμένα στους ναούς της Ελλάδας, τους παπικούς που μοίραζαν αντίδωρο σε ορθόδοξο ναό, τις μάσκες, τις αποστάσεις εντός του ναού, τα πλαστικά κουταλάκια για την Θεία Κοινωνία, τα πιστοποιητικά πειραματισμού, την απαγόρευση λειτουργιών, τα πρόστιμα σε ιερείς και πιστούς επειδή εκκλησιάστηκαν και πολλά αλλά

τώρα επιχειρούν κοινή ανάσταση με τους αιρετικούς.

Απαιτούμε ως ορθόδοξοι πιστοί την άμεση αντίδραση των επισκόπων, ιερέων και όλων των πιστών ώστε να μην προχωρήσει αυτό το εγχείρημα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Μεγάλη Έκρηξη είναι κοντά.

Στη χώρα που έχει επιβληθεί εδώ και 12 μήνες "κατάσταση έκτακτης ανάγκης" μόνο η ξεπεσμένη "αριστερά" επικαλείται πλέον τη δημοκρατία. 

Ο λόγος είναι απλός. Αν η "αριστερά" παραδεχόταν πως η δημοκρατία έχει καταλυθεί θα έπρεπε να κάνει κάτι γι' αυτό, σαν αριστερά που υποδύεται πως είναι. 

Αν όμως οι δημοκρατικές εγγυήσεις διατηρούνται με την ευθύνη των θεσμών, όπως ισχυρίζεται η "αριστερά", η ίδια η αριστερά παραμένει ανέξοδα στο παιχνίδι της κοινωνικής παραπλάνησης με θεσμικά, υποτίθεται, αιτήματα. 

Ακριβώς αυτή η άρνηση της "αριστεράς" να παραδεχτεί την πραγματικότητα της συνταγματικής εκτροπής είναι μέρος της συναλλαγής της με το καθεστώς το οποίο και την αξιοποιεί για να βαθαίνει κάθε μέρα την εκτροπή.

Η χούντα Μητσοτάκη, λοιπόν, της πετάει στο στόμα διάφορα κοινωνικά αποβράσματα και ο υποκριτικός δικαιωματισμός αναζωογονείται και πιάνεται απ' τα μαλλιά του για να διασωθεί. 

Το παιχνίδι θα συνεχιστεί κάπως έτσι, αξιοποιώντας τα εξαρτημένα αντανακλαστικά της κονφορμιστικής μικροαστικής "αριστερής" βάσης μέχρι ο αληθινός κόσμος των ανθρώπων να πρέπει πλέον από το μηδέν να αναμετρηθεί με το κτήνος. 

Και όλα δείχνουν πως αυτό δε θ' αργήσει να συμβεί.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απρόσμενη εξέλιξη: Νέο νομοσχέδιο στο Αϊντάχο θα ποινικοποιήσει οποιονδήποτε χορηγεί εμβόλια mRNA για τον Covid-19!

19/2/2023

Η πολιτειακή γερουσιαστής Tammy Nichols και η πολιτειακή εκπρόσωπος Judy Boyle, υποστήριξαν από κοινού το νομοσχέδιο της Βουλής (HB) 154 για το Αϊντάχο, γνωστό και ως «Bill 154». Το νέο νομοσχέδιο που παρουσιάστηκε στη Βουλή θα καθιστούσε έγκλημα τη χορήγηση εμβολιασμών με mRNA, ακόμα κι αν δεν έγινε με καταναγκαστικά μέσα αλλα με την βούληση του ατόμου!

Εάν οι δύο νομοθέτες της πολιτείας του Αϊντάχου καταφέρουν να περάσουν το νομοσχέδιο με το όνομα Bill 154, τότε θα γίνει ποινικό αδίκημα η χορήγηση του εμβολίου mRNA του Covid-19 στην πολιτεία! Ναι, το άκουσες σωστά. 

Η Judy Boyle του Midvale και η γερουσιαστής Tammy Nichols του Middleton. Στις 15 Φεβρουαρίου, παρουσίασαν ενώπιον της Επιτροπής Υγείας & Πρόνοιας της Βουλής το κείμενο του νομοσχεδίου, «ένα άτομο δεν μπορεί να παρέχει ή να χορηγεί εμβόλιο που έχει αναπτυχθεί με χρήση τεχνολογίας αγγελιαφόρου ριβονουκλεϊκού οξέος για χρήση σε άτομο ή οποιοδήποτε άλλο θηλαστικό».

Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος θα αντιμετωπίσει ποινική δίωξη. Κατά την ομιλία της στην επιτροπή, η Tammy Nichols δήλωσε: «Έχουμε προβλήματα ( με το εμβόλιο) που έγινε σε σύντομο χρόνο χωρίς να ελεγχθεί η ασφάλεια και πρέπει να δράσουμε αμέσως».

Σύμφωνα με την Nichols, τα εμβόλια mRNA δεν υπόκεινται σε ευθύνη, ενημερωμένη συγκατάθεση ή διαφανείς δεδομένα. Αργότερα εξήγησε ότι αναφερόταν στους εμβολιασμούς Pfizer και Moderna για τον COVID-19.

«Νομίζω ότι ήδη υπάρχουν πολλές πληροφορίες που προκύπτουν για θρόμβους αίματος και καρδιακά προβλήματα», είπε ο Nichols. 

Η εκπρόσωπος Ilana Rubel, Δημοκρατική από το Boise, αμφισβήτησε τον ισχυρισμό της Nichols ότι τα εμβόλια έγιναν γρήγορα. Είπε ότι από όσο γνωρίζει, τα εμβόλια είχαν υποβληθεί σε δοκιμές και αργότερα έλαβαν έγκριση από τον FDA.

«Μπορεί να μην έγινε όπως πιστεύαμε ότι θα έπρεπε να είχε γίνει. Θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε εμβόλια που δεν έχουν mRNA”, είπε η Nichols.

Το MRNA είναι ένα μόριο που βοηθά στην παραγωγή πρωτεϊνών. Σύμφωνα με το John Hopkins Medicine, τα εμβόλια κατά του COVID-19, γνωστά και ως εμβόλια mRNA, βοηθούν το σώμα σας να παράγει πρωτεΐνες που μοιάζουν με τον ιό COVID για να βοηθήσουν στην άμυνα του οργανισμού έναντι της μόλυνσης.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δύο χρόνια μετά και όσο και αν ψάξαμε, ακόμα δεν μάθαμε τι απέγιναν τα ψυγεία των -70' κελσίου. Μ' αυτό τον καημό θα πάμε...

Καλή εβδομάδα με χιούμορ και τις κεραίες ανοιχτές!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Ηλέκτρα Αποστόλου" 

Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει το όνομα της σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, να μνημονεύεται κάθε χρονιά σε κάθε σχολείο. 

"Κανονικά", δλδ αν δεν είχε πλαστογραφηθεί η Ιστορία από μια επίπλαστη 'κανονικότητα'. "

Κανονικά", δλδ αν δεν είχε παραχαραχτεί η αγάπη για τον τόπο από έναν με το αζημίωτο δήθεν πατριωτισμό.

Γεννήθηκε σαν σήμερα, 20.2.1914, από μια εύπορη οικογένεια των Αθηνών. Κι οδηγήθηκε από επιλογή, δλδ από αξιοπρέπεια, από την άνετη ζωή στην υπέρτατη θυσία.

Το πρωί της 26ης Ιουλίου 1944 το πτώμα μιας άγνωστης γυναίκας που είχε πεταχτεί από την ταράτσα της Ασφάλειας μεταφέρεται στο νεκροτομείο. «Σύμφωνα με το συνοδευτικό έγγραφο, ήταν ένα από τα πολλά θύματα του «σφαγείου» που λειτουργούσε επί Κατοχής στο επιταγμένο ξενοδοχείο «Κρυστάλ». Η ιατροδικαστική έκθεση πιστοποίησε ότι το σώμα της γυναίκας έφερε εγκαύματα και είχε υποστεί φριχτές παραμορφώσεις και κακώσεις από χτυπήματα με διάφορα όργανα.

Η δολοφονημένη γυναίκα είχε συλληφθεί το πρωί της προηγούμενης ημέρας στη διασταύρωση των οδών Ιθάκης και Γ΄ Σεπτεμβρίου από γκεσταπίτες.» Στα αρχεία της περιώνυμης ανάκρισης βρέθηκε εκείνος ο διάλογος που τους εκνεύρισε πολύ, η στιχομυθία που έχει αναχθεί σε «ύμνο της Αντίστασης» και έκανε τον Παρθενίου , τον Καθρέφτη και τον αντισυνταγματάρχη Πάτερη να πέσουν ώρες πάνω της με λύσσα για δεν μπορούσαν ν' αντέξουν την ντροπή τους:

-Πώς λέγεσαι;

-Ελληνίδα!

-Πού μένεις;

-Στην Ελλάδα!

-Για ποιους δουλεύεις;

-Για τον Ελληνικό Λαό!

-Ποιοι είναι οι συνεργοί σου;

-Όλοι οι Έλληνες!

Η Αντίσταση είχε χάσει ένα από τα πιο ευγενικά και μαχητικά στελέχη της. "Ηλέκτρα Αποστόλου" μια τόσο σύντομη ζωή, γιομάτη τόσον απίστευτο αγώνα... θα γράψει η Μελπω Αξιώτη.

Σχολιο.- και Λυπάμαι διπλά διότι Όχι μόνο δεν πλήρωσαν οι προδοκουφάλες τα εγκληματά τους, αλλά άφησαν και μυσαρούς γόνους στο πόδι τους οι οποίοι καλοπερνούν εις βάρος των πολλών...ΞΕΦΤΙΛΕς ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ,ΤΙ ΑΤΙΜΗ ΡΑΤΣΑ !!!!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Σακοράφα σαν πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ βράβευσε τον Μπέο.

Τελικά, διαπιστώνω πως είναι κάμποσοι οι φίλοι που εκτιμώ και δεν έχουν πρόβλημα με τη βράβευση ενός σεξιστή και φασίστα τραμπούκου, όταν αυτό απαιτεί ο θεσμικός ρόλος κάποιου.

Φίλοι που φαίνεται να μην έχουν ακούσει ποτέ για διαχωρισμό της θέσης ενός προσώπου, όταν πρόκειται για ζητήματα αρχών και ήθους. Και άρνησης να συμμετάσχει προσωπικά σε μια αθλιότητα. Που περνάει στον κόσμο το μήνυμα ότι η ανταμοιβή και οι επιβραβεύσεις αποβρασμάτων είναι κάτι το αυτονόητο και αποδεκτό.

Ακόμη περισσότερο θλίβομαι γιατί οι φίλοι αυτοί δεν νιώθουν καθόλου προσβεβλημένοι με μια ανακοίνωση που εμφανίζει το άθλιο αυτό γεγονός να βασίζεται σε "επικοινωνιακό τρυκ", χαρακτηρίζοντάς το "δήθεν". 

Πολύ κρίμα! Όπως φαίνεται, τους είναι δύσκολο να καταλάβουν τους λόγους για τους οποίους κόσμος και κοσμάκης έχει γυρίσει την πλάτη του στην πολιτική. 

Δεν έχει νόημα να ξαναγράψω κάτι για τη θλιβερή αυτή υπόθεση. Απλώς, κάτι τέτοια τα ΄χουμε ζήσει και ξαναζήσει τόσες και τόσες φορές, δεκαετίες τώρα. Μια ακόμη απογοήτευση.

Σχολιο.- Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου.

Ήταν τεράστιο προσωπικό της λάθος να βραβεύσει έστω και θεσμικά αυτόν το άθλιο.

Η προηγούμενη παρέμβαση μου είχε απλά ως στόχο να διαχωρίσω το ΜέΡΑ25 από αυτό το ατυχές γεγονός συλλογικά και πολιτικά.

Από εκεί και πέρα ναι θα πρέπει αυτές οι πράξεις να αποφεύγονται στο απόλυτο.

Σχολιο.- Το είδα πως πήρες σαφή θέση, και μπράβο σου. Αναφέρομαι σε φίλους που έσπευσαν να κάνουν λάικ σε ανάρτηση της Σακοράφα με την οποία επικαλείται τον θεσμικό της ρόλο. Όσο για το ΜέΡΑ25, δυστυχώς, όχι μόνο κάλυψε πλήρως τη Σακοράφα, αλλά προσβάλλει και την κοινή λογική, λέγοντας πως πρόκειται για "επικοινωνιακό τρυκ" και "δήθεν". Είμαι βέβαιος πως με την υπόθεση αυτή και τον τρόπο που την αντιμετώπισε έχασε κάμποσο κόσμο που το συμπαθούσε. Μετά από τόσες και τόσες νίλες και απογοητεύσεις, ο κόσμος αυτός, που κινείται στο μεταίχμιο της αποχής και της στήριξης ενός μικρού κόμματος, έχει κάποιες απαιτήσεις δικαιολογημένες. Δυστυχώς, οι επιτελείς του ΜέΡΑ25 που συνέταξαν τη συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν φαίνεται να τις παίρνουν υπόψη τους.

Σχολιο.- Το ΜΕΡΑ ώφειλε να καταδικάσει τη συγκεκριμένη πράξη.

Σχολιο.- συμφωνώ επί της ουσίας μαζί σου. Ίσως το σεξιστης και φασίστας είναι λίγο. Το Εσκομπάρ ταιριάζει πάνω και απ' αυτά!

Σχολιο.- Και βασανιστή ζώων.

Να τα λεμε κι αυτα..

Σχολιο.- Έχει καλύψει πλήρως την περιβαλλοντική καταστροφή του Βόλου από τα απόβλητα της καύσης σκουπιδιών και είχε στείλει και τα ΜΑΤ για το μακέλεμα του κόσμου που αγωνιζόταν για το νερό. Χρειάζονται σελίδες επί σελίδες για να αναφερθούν τα κατορθώματα του αποβράσματος.

Σχολιο.- Ηταν επιλογη της -σωστη για την ιδια και λαθος της κατ'εμε -να αμαυρωσει τον προτερο εντιμο αγωνιστικο της βιο .Καλλιστα μπορουσε να στειλει καποιον αλλο στην θεση της .Μα με τον μερα 25 ; και μην μου πειτε οτι δεν γνωριζε οτι υπηρχαν εντιμα κομματα ,μονο που ηταν πιο μικρα αλλα δεν της εξασφαλιζαν την παραμονη στην βουλη .Με τον Μπεο;;;; καλη αρχη στην κατρακυλα !!!

Σχολιο.- Το πρόβλημα δεν είναι μόνο η προσωπική συμμετοχή της στην βράβευση, αλλά πρώτα και κύρια η απόφαση για την βράβευση.

Σε έναν οργανισμό που προΐσταται ως Πρόεδρος, η καθαρή επιλογή θα ήταν να αποτρέψει αυτή την κατάπτυστη ενέργεια.

Αν δεν γινόταν να αποτραπεί, ξέρετε, υπάρχει και η πόρτα της εξόδου, διά της παραιτήσεως.

Αντί γι αυτό όμως, δέχτηκε να την εφαρμόσει προσωπικά για να διατηρήσει την καρεκλίτσα της, γράφοντας στα παλιά της τα παπούτσια τις ευαισθησίες του δημοκρατικού λαού.

Άξια....συνεργάτης...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Ο πόλεμος δεν ξεκίνησε τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο πόλεμος ξεκίνησε το 2014. Από το 2014, οι σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ παρείχαν υποστήριξη στην Ουκρανία, με εκπαίδευση, με εξοπλισμό", δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας, Γενς Στόλτενμπεργκ.

Φερέφωνο του Πούτιν θα 'ναι κι αυτός!

Σχολιο.- Επί θητείας Ομπάμα δηλ..Παρέα με τη Μέρκελ κ τ άλλα παιδιά.. Ο Ομπάμα.. Η επιτομή του τίποτα..

Σχολιο.- Λέει και αλήθειες το γιουσουφακι

Σχολιο.- Μετά την Κριμαία. Στην Βρετανία είναι πολύ γνωστό. Η συζήτηση που γίνεται τώρα εδώ που ζω είναι γιατί δεν έγιναν περισσότερα από την Βρετανία από πιο νωρίς.

Σχολιο.- Αμέσως μετά το πραξικόπημα της Μαϊντάν, που οργανώθηκε από το ΝΑΤΟ. Η Κριμαία ήρθε αργότερα.

Σχολιο.- Από όσο έχει γίνει γνωστό επίσημα η εκπαίδευση του στρατού από το ΗΒ άρχισε μετά. Τώρα η συζήτηση είναι γιατί δεν έγιναν αυτά που γίνονται τώρα (αποστολή τανκς, όπλα και πολεμοφόδια, εκπαίδευση πιλότων, αεροπλάνα το επόμενο βήμα) τότε, μετά την Κριμαία. Απλά δίνω το κλίμα που επικρατεί εδώ. Η Βρετανία είναι παραδοσιακός εχθρός της Ρωσίας και ο Πούτιν δεν είναι καθόλου δημοφιλής εδώ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟ ΜέΡΑ25 ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΩΠΑΙΝΕΙ; 

Η κ. Σοφία Σακοράφα έχει κάνει ανάρτηση για την προχθεσινή εκδήλωση στο ΣΕΦ, κατά την οποία βράβευσε τον ακροδεξιό σεξιστή τραμπούκο Αχιλλέα Μπέο, έναν από τους πιο βρομερούς παράγοντες του αθλητισμού, απαξιώνοντας να απαντήσει στην κριτική όσων σχολιάζουν αυτή την πράξη ηθικής καταβαράθρωσης.

Και φυσικά είναι γελοίο το πρόσχημα κάποιων που σπεύδουν να την καλύψουν, λέγοντας ότι ως πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ δεν μπορούσε παρά να υλοποιήσει σχετική απόφαση.

Αν, δηλαδή, κατείχε κάποια θέση από την οποία θα έπρεπε να βραβεύσει τον Λιγνάδη θα το έκανε; Δεν θα ένιωθε την ανάγκη όχι μόνο να μην είναι αυτή που προσωπικά θα έδινε το βραβείο στον βιαστή, αλλά και να εκφράσει δημοσίως της διαφωνία της σε μια τέτοια απόφαση; 

Είναι προφανές πως η κ. Σακοράφα δεν φαίνεται να δίνει και ιδιαίτερη σημασία στον σαφή διαχωρισμό και την καταδίκη της σαπίλας που αντιπροσωπεύουν οι Μπέοι και οι Λιγνάδηδες.

Όπως είναι προφανές ότι το ΜέΡΑ25 είναι υποχρεωμένο να διαχωρίσει ξεκάθαρα και δημοσίως τη θέση του, καταδικάζοντας την αθλιότητα της βουλεύτριάς του.

Ο κόσμος που εν δυνάμει θα ψήφιζε ένα κόμμα που εμφανίζεται να τοποθετείται απέναντι στον ηθικό ξεπεσμό της κοινωνικής ζωής σε όλες τις εκφάνσεις του σ' αυτό τον τόπο, έχει κάποιες στοιχειώδεις απαιτήσεις. 

Για να δούμε! Θα συνεχιστεί και σήμερα η έμμεση κάλυψη δια της σιωπής;

Σχολιο.- Κρίμα, γιατί δείχνει να είναι αξιόλογη και έντιμη. Μεγάλο σφάλμα.

Σχολιο.- Δε το περιμενα απ'αυτη...

Ιδιοι ειναι τελικα ολοι...

Σχολιο.- Σφάλμα; Ναι. Μεγάλο; Ναι. Οφείλει να το αναγνωρίσει; Σαφέστατα. Μπορούσε να κάνει διαφορετικά; Πολύ πιθανό. Λάθος χειρισμός μέχρι στιγμής; Έτσι φαίνεται.

Σίγουρα αδίκησε τον εαυτό της και το παρελθόν της με αυτή τη βράβευση.

Άλλο όμως η κριτική και άλλο η τόση απαξίωση για τη Σακοράφα στα σχόλια. Ε, κάπου ώπα....

Σχολιο.- Κάποια σχόλια είναι πράγματι εντελώς απαξιωτικά. Αλλά νομίζω περισσότερο απαξιωτική για την ίδια είναι η σιωπή της. Που σημαίνει πως θεωρεί ότι δεν έχει λόγο να δώσει την παραμικρή εξήγηση.

Σχολιο.- Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι πως θα μπορούσε κάλλιστα να αποφύγει τη βράβευση με μια δικαιολογία. Από την άλλη, η ίδια η χρήση της δικαιολογίας θα ήταν ψόγος για τον χαρακτήρα της Σακοράφα, που έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως δεν χρησιμοποιεί δικαιολογίες για να αποφύγει οποιαδήποτε δυσάρεστη κατάσταση.

Ήταν αναγκασμένη να πιει το ποτήρι μέχρι σταγόνας; Από τη στιγμή που είναι πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ δεν το αποκλείω. Πολύ θα ήθελα να μάθω το σκεπτικό της απόφασης της βράβευσης, και τους συσχετισμούς πίσω από αυτόν.

Σχολιο.- Εκτός από τους πολιτικούς υπολογισμούς και τα παιχνίδια συσχετισμών στον ΣΕΓΑΣ ή όπου αλλού, υπάρχει και η ανάγκη της κοινωνίας να μη βλέπει να ανταμείβεται η σαπίλα. Κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν θα δεχόταν να βραβεύσει προσωπικά ένα απόβρασμα, όποιο κι αν ήταν το σκεπτικό της όποιας απόφασης. Αλλά κι αν το έκανε χωρίς να το σκεφτεί τόσο σοβαρά, με το που είδε αντιδράσεις δεν θα επικαλούνταν τη θεσμική της θέση. Πολύ κρίμα.

Σχολιο.- Η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25 κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα. Ενώ αναγνωρίζει πως ο Μπέος είναι τραμπούκος και φασίστας, επιτίθεται σε όσους αποδοκιμάζουν τη βράβευσή του από τη Σακοράφα, λέγοντας πως "δεν κρίνεται από ένα επικοινωνιακό τρυκ που την παρουσιάζει, δήθεν, στο πλευρό του". Τι θα πει επικοινωνιακό τρυκ και δήθεν; Ψεύτικη είναι η φωτογραφία; Δεν βράβευσε τον φασίστα; Δεν φωτογραφήθηκε μαζί του; Αλίμονο αν αντί να αποδοκιμάσεις μια αθλιότητα, επιχειρείς να εξαπατήσεις τον κόσμο, μιλώντας για "επικοινωνιακό τρυκ" και "δήθεν". Κρίμα! Περίμενα άλλη στάση, αντάξια των διακηρύξεων για άλλο πολιτικό ήθος.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τον ακροδεξιό δήμαρχο Βόλου, Μπέο, βράβευσε χθες η βουλεύτρια του ΜέΡΑ25 Σοφία Σακοράφα, με την ιδιότητα της προέδρου του ΣΕΓΑΣ, για τη συμβολή του, λέει, στην ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού.

Ναι! Τον Μπέο! Έναν από τους πιο ρυπαρούς αθλητικούς παράγοντες αυτής της χώρας. Τον Μπέο! Τον φασίστα σεξιστή τραμπούκο! 

Θλιβερές καταστάσεις και επικίνδυνες πρακτικές, σε καιρούς τόσο δύσκολους. Με κόσμο και κοσμάκη να 'χει γυρίσει την πλάτη στην πολιτική, μετά από απανωτές απογοητεύσεις.

Σχολιο.- Απίστευτο....θυμάμαι τον Τάκη Πολίτη,τον καθηγητή που κυνηγάνε οι Αμερικάνοι,να μη καλεί σε εκδήλωση του πανεπιστημείου τον Μπέο επειδή είναι φασίστας

Σχολιο.- Παλαιστικη Βολος, ενα βραβειο δρομος..........κατηφορος

Σχολιο.- Ο αριστερός κόσμος στον Βόλο φασίστα χαρακτηρίζει τον Μπέο. Λαμόγιο τον ξέρει όλη η υπόλοιπη Ελλάδα.

Σχολιο.- Επειδή έχω ακούσει την Σακοράφα να τοποθετείται... Και την σέβομαι και σαν άνθρωπο και σαν βουλευτή για τις θέσεις της. Το βραβείο αυτό το παρέδωσε σαν βουλευτής του μέρα 25 σε πολιτική εκδήλωση? Ή θεσμικά σαν πρόεδρος των αθλητικών σωματείων? Άσχετα με το τι είναι ο Μπέος.

Σχολιο.- Σε θεσμική εκδήλωση του ΣΕΓΑΣ και ως πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, υποχρεωμένη εκ της θέσεως της.

Αυτή είναι η αλήθεια.

Το γιατί βέβαια μπήκε στη διαδικασία να γίνει πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ είναι μια άλλη ιστορία και μέσα και από αυτές τις εικόνες αναδεικνύεται ως λάθος.

Άλλο αυτό όμως και αλλο η πολιτική της τοποθέτηση, συγκρότηση και συστράτευση με τα κινήματα, την Αριστερά, τους Παλαιστίνιους.

Σχολιο.- Η λογική αυτή είναι ακατανόητη. Όταν ένας οργανισμός του οποίου ηγείσαι αποφασίζει να τιμήσει έναν φασίστα και σεξιστή τραμπούκο, υποχρέωσή σου είναι να αντιταχθείς. Και αν η άποψή σου μειοψηφήσει, κανένας δεν σε υποχρεώνει να δώσεις εσύ το βραβείο στο απόβρασμα. Κανένα κατασταστικό και κανένας νόμος. Κρίμα, γιατί με το πρόσχημα ότι ήταν ο θεσμικός της ρόλος που της επέβαλε να βραβεύσει τον φασίστα, χάνει στην εκτίμηση κόσμου που πράγματι την έβλεπε με συμπάθεια.

Σχολιο.- Ντροπή της!! Κάποτε είχε παρελάσει με την ομάδα της Παλαιστίνης για να συμπαρασταθεί στον αγώνα τους.. θλιβερή κατάληξη



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τά 600αρια επιασαν τοπο...

Για ακόμα μία φορά οι ένστολες ύαινες τών Θεοδωρικάκου - Μητσοτάκη εβγαλαν τό απύθμενο μίσος καί τά κόμπλεξ που τους κατατρέχουν για τους αγωνιζόμενους ανθρώπους, τσακιζοντας στό Ξυλο εκπαιδευτικούς εξω απο τό Μεγαρο Μουσικής οι οποιοι χάλαγαν με τήν παρουσία τους τήν φιεστα που ειχαν ετοιμασει το ΥΠ.ΠΑ για τό κυβερνητικο εργο τής διαλυσης τής δημοσιας οαιδείας περιμένοντας καί τήν εμφάνιση του ακατονομαστου ΠΘκούλη...Προβαίνοντας καί σε κάποιες προσαγωγές...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτή την ώρα  (17.00 – 20/2/2023) απο την Μεγάλη και πολύωρη Μουσική εκδηλωση διαμαρτυρίας με δεκάδες καλλιτέχνες που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος(ΠΜΣ)

Διαμαρτυρίας των καλλιτεχνών και των σπουδαστων θεατρικών και γενικότερα καλλιτεχνικων σχολών για το κατάπτυστο ΠΔ 85/2022 και τις συνεχείς παλινδρομησεις και προσπάθειες εξαπάτησης τους από την Ακροδεξιά κυβέρνηση της ΝΔ

Εχει ξεκινήσει στην οδό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ απέναντι από το υπό συνεχή κατάληψη Εθνικό Θέατρο - REX

Ταυτοχρονα οπως ανακοινώθηκε ζητήθηκε να υπάρξει έμπρακτη βοήθεια προς το Σωματείο ΠΜΣ πού θα σταλεί ως έκφραση αλληλεγγύης προς τους δοκιμαζόμενους σκληρά,λαούς της Τουρκίας και Συριας από τις πρωτογνωρες καταστροφές και θανάτους χιλιάδων συνανθρώπων μας


ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ 

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΠΔ ΣΑΣ 85/2022 ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το εβραϊκό κράτος θα στείλει αντιπυραυλικό αμυντικό σύστημα ("david sling") για να προστατεύσει το ναζιστικοποιημένο καθεστώς του Κιέβου. από το κράτος που απελευθέρωσε τους Εβραίους από τα στρατόπεδα θανάτου των ναζιστών/ Το κατάλαβα σωστά;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΥ ΟΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Φαίνεται ότι δεν υπάρχει όριο στην ατιμία, τη δειλία και την αιματηρή βαρβαρότητα του Sionist καθεστώτος.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



20/2/2023     -    15.00  μ.μ.

- Ασφαλώς θα σταθώ τούτη την ώρα στην επίσκεψη του Τζο Μπάιντεν στο Κίεβο, πρωτεύουσα της Πολιτείας Ουκρανοναζιστάν των ΗΠΑ. Τα πλάνα και οι φωτογραφίες από την επίσκεψη του «αφεντικού» είναι χαρακτηριστικά της σχέσης που διέπει τις δύο πλευρές. Μεταξύ όλων των άλλων, ο Μπάιντεν υποσχέθηκε νέο πακέτο στρατιωτικής «βοήθειας» ύψους 460 εκατ. USD, στο οποίο θα συμπεριλαμβάνονται περί τα 700 τανκ, 1.000 τεθωρακισμένα οχήματα, πάνω από 2 εκατ. βλήματα διαφόρων διαμετρημάτων, φορητά αντιαρματικά Javelin κοκ. Φυσικά ο μεγάλος καημός του Ζελένσκι είναι τα αεροπλάνα (τουλάχιστον F-16), ωστόσο δεν είναι καθαρό ακόμη εάν κάτι τέτοιο θα συμβεί.

- Υπάρχουν και κάποιες άλλες ειδήσεις που τις αναφέρω επιγραφικά• πχ τα στοιχεία των ρωσικών υπηρεσιών ασφαλείας για το σύνολο των εξοπλισμών και των πυρομαχικών που έχουν μεταβιβάσει μέχρι τώρα οι χώρες της Αποικιοκρατικής Δύσης στο ναζιστικό καθεστώς Ζελένσκι και τις «ομορφιές» της Εσθονής Προέδρου Κάγια Κάλλας και του νεοδιορισμένου πρωθυπουργού της Μολδαβίας Ντορίν Ρετσάν. 

- Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην απονείμω, πριν ολοκληρώσω προς το παρόν, το βραβείο της «π@π@ρ1@$ της ημέρας» από κοινού στον Τζο Μπάιντεν και τον… «αμετακίνητο», παρά τα σκάνδαλα που κρέμονται πάνω απο το κεφάλι του, Υπουργό Άμυνας της χώρας των ουκρανοναζί Αλεξέι Ρέζνικοφ, που έφτασαν στο κοινό συμπέρασμα, ότι η Ουκρανία… «νικάει» στο μέτωπο και με «λίγη» βοήθεια, θα… «θριαμβεύσει»!…



20/2/2023    -    5.00  π.μ.

- Εκτός από το 12χρονο κοριτσάκι με το όνομα Βασιλίσα, που σκοτώθηκε στην Περιφέρεια του Μπέλγκοροντ ενώ μιλούσε από το κινητό της με τον πατέρα της, στην πόλη του Ντονιέτσκ είχαμε πάλι πυραυλική επίθεση, κατά την οποία σκοτώθηκε 1 άμαχος άνδρας και τραυματίστηκαν άλλα 11 άτομα, ενώ ζημιές έπαθαν 15, συνολικά, κτήρια, όλα κατοικίες και καταστήματα.

- Τελείωσε όπως-όπως η περιβόητη Διάσκεψη για την Ασφάλεια του Μονάχου, όπου η συντριπτική πλειονότητα των παρευρισκομένων έκανε επίδειξη αντιρωσικής υστερίας και συναγωνισμό φραστικής «δαιμονοποίησης» της Ρωσικής Ομοσπονδίας και του Προέδρου Πούτιν.

- Όλοι οι… ομιλητές σε αυτή τη Διάσκεψη, με το πλεόνασμα εκφράσεων δήθεν «υπεράσπισης της δημοκρατίας και της ελευθερίας», δεν παρέλειψαν να συνομιλήσουν, να χαριεντιστούν, ακόμη και να φωτογραφηθούν με τον Αλεξέι Γκοντσαρένκο, έναν «εκλεκτό» νεοναζί, μέλος του «Δεξιού Τομέα» και βασικό υπεύθυνο, μαζί με τον παρανοϊκό (με χαρτί γιατρού!!!) πρώην συντονιστή του Μαϊντάν του Κιέβου Αντρέι Παρουμπίι, για το μακελειό στον Οίκο των Συνδικάτων στην Οδησσό, στις 2 Μαΐου 2014. Αυτό το κάθαρμα και γλοιώδες υποκείμενο, ενώ θα έπρεπε κανονικά να περάσει από Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τη δολοφονία δεκάδων αθώων πολιτών, αποτελεί προνομιακό συνομιλητή των δυτικών «πατρώνων» του καθεστώτος Ζελένσκι!… Για την ιστορία, σήμερα είναι βουλευτής στην Ανώτατη Ράντα της Ουκρανίας, εκλεγμένος με το κόμμα του Ποροσένκο…

- Να αναφέρω, πάντως, ότι η περιβόητη Διάσκεψη διεξάχθηκε ενώ παράλληλα γινόταν μια μεγαλειώδης συγκέντρωση στην πόλη του Μονάχου με κεντρικά συνθήματα του τύπου «Έξω από το ΝΑΤΟ», «Όχι όπλα στην Ουκρανία», «Άρση των κυρώσεων προς τη Ρωσία» κοκ. Ανάλογη μαζική πορεία έγινε και στη Βιέννη, όπου οι συγκεντρωθέντες κρατούσαν πλήθος ρωσικών και αυστριακών σημαιών!…

- Παρεμπιπτόντως, ήταν να γίνει και ανάλογη συγκέντρωση και πορεία στην Ουάσιγκτον, αλλά προς το παρόν δεν έχω κάποια πληροφορία.

- Ο Ζελένσκι, μετά το λογύδριο που εκφώνησε μέσω τηλεδιάσκεψης στο Φεστιβάλ του Βερολίνου, στο αποψινό του «βραδινό παραλήρημα» παραδέχθηκε την «εξαιρετικά δύσκολη» κατάσταση των ουκρανικών στρατευμάτων στο Αρτιόμοφσκ και το Ουγκλεντάρ, ουσιαστικά προετοιμάζοντας επικοινωνιακά το κοινό του για την παράδοση των δύο αυτών πόλεων στο εγγύς μέλλον. Υποβιβάζοντας παράλληλα τη σημασία αυτών των δύο πόλεων για το καθεστώς του και τους πάτρωνές του. (Στγ: το παραμύθι με την αλεπού που επειδή δεν μπορούσε να φτάσει τα σταφύλια αποφάσισε ότι είναι άγουρα και άχρηστα το ξέρετε; Ε, αυτό!!!).

- Για τη διαδικτυακή παρουσία και ομιλία του Ζελένσκι στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, να πω ότι έγινε με αφορμή την ταινία που γύρισε ο γνωστός Σον Πεν ως «προσωπογραφία» του «Ζελέ». Προσπαθώντας να το παίξει, ουσιαστικά, αντίποδας του Όλιβερ Στόουν (ο οποίος, ως γνωστόν, έχει γυρίσει πριν 2-3 χρόνια αντίστοιχη ταινία για τον Βλαντίμιρ Πούτιν, αλλά και για τον – εν παρανομία ευρισκόμενο – ηγέτη της ουκρανικής μείζονος αντιπολίτευσης Βίκτορ Μεντβεντσούκ , ο Πεν στο δικό του λογύδριο κατά την παρουσίαση της ταινίας, ανέφερε ότι «δεν είχε ποτέ τη σκέψη να γυρίσει μια ταινία «ίσων αποστάσεων» και πως η ταινία (και φυσικά ο ίδιος) «έχει διαλέξει σαφώς πλευρά», προσθέτοντας ότι «ήρθε η ώρα να μιλήσουμε κι εμείς, ο κύριος Πούτιν έχει μιλήσει ήδη αρκετά». (Στγ: Μόνο «σκασμός» δεν του είπε!!!).Το τι δάκρυ-κορόμηλο έπεσε στην αίθουσα, τι ρίμελ έτρεξε στις μαλακές παρειές των παρευρισκόμενων κορασίδων!... Άλλο να σας τα λέω και άλλο να τα βλέπετε!!! (Στγ: Αναζητείστε το βίντεο, τα εγχώρια συστημικά Μέσα μάλλον θα το έχουν).

Σχολιο.- Ο Σον Πεν από αντιδραστικός στο σύστημα έχει καταντήσει σκυλάκι του συστήματος.Η θέση του σ αυτή τη φάση είναι ανιστορητη κ απαράδεκτη,στο δε θέμα του ιού μόνο που δεν πρότεινε να τουφεκιστουν όσοι δεν επιθυμούσαν να εμβολιαστούν.

Σχολιο.- Η συγκέντρωση στην Ουάσιγκτον έγινε, πέτυχα ζωντανή μετάδοσή της.

Σχολιο.- 300 άτομα.

Σχολιο.- A, γι' αυτό δεν είχε πλάνα κοινού...

Σχολιο.- Μακάρι να ήταν τελικά πολύ περισσότεροι, στις εικόνες που είδα από την D.C. με το ζόρι ήταν 300.

Σχολιο.- Έχω μια απορία την οποία την είδα κιόλας κάπου στο twitter. Πως γίνεται ένα χρόνο τώρα οι ρώσοι να μην έχουν καταστρέψει τις σιδηροδρομικές γραμμές στη δυτική Ουκρανία;

Μέσω αυτών έρχεται όλη η "βοήθεια" από τη Δύση και μέσω αυτής θα έρθουν και τα νέα άρματα μάχης. Οι ρώσοι βλέπουν τα τρένα να περνούν και δεν κάνουν τίποτα;

Σχολιο.- Αποριες υπαρχουν πολλες....Για την ενεργεια, για το νερο, για την αποχετευση....Μια απαντηση πετυχα απο εναν στρατιωτικο που ειπε ''..η καταστροφη αυτων δεν θα υπαγοταν στον γενικοτερο χαρακτηρα της ΕΣΕ της αποναζιστοποιησης..''. Απο την αλλη ομως σκοτωνονται παλληκαρια.....

Σχολιο.- Τελικά ο Γερομπιντές που είναι, στη Βαρσοβία ή στο Κίεβο;  Ή μήπως η Βαρσοβία εκτελεί χρέη "Κιέβου" κάποιες φορές...

Σχολιο.- Στη Βαρσοβία συναντιούνται. Σιγά μην πήγαινε ο Μπιντές στο Κίεβο!... Άσε που και ο Ζελές μάλλον δεν βρίσκεται στο Κίεβο, αλλά κάπου αλλού σε καταφύγιο...

Σχολιο.- διάβασα στο RIA Novosti το πρωί ότι τα ουκρανικά ΜΜΕ μετέδωσαν πως έφτασε Κίεβο και μάλιστα ότι θα συναντιόταν με το Ζελέ στον καθεδρικό του Αγίου Μιχαήλ, βοήθεια τους...

Σχολιο.- Ναι, ανακοινώθηκε την τελευταία στιγμή. Ήδη έφυγε κιόλας ο Μπιντές.

Σχολιο.- Έχω πολύ καιρό να ακούσω κάτι για Τσετσένους….

Σχολιο.- Ζουν και βασιλεύουν... Επιχειρούν κυρίως στην Αβντέγεφκα, τη Μάργινκα, και στο Κράσνι Λιμάν.

Σχολιο.- Πάντως θέλω να αναφέρω και κάτι που έχω, αυτό το καιρό, διαπιστώσει...

Μέχρι πριν τα Χριστούγεννα, ειδικά την εποχή που οι Ρώσοι είχαν εγκαταλείψει κάποιες θέσεις και πόλεις, στο κινητό μου πλημμύριζαν οι αναρτήσεις από sites ελληνικών ΜΜΕ, με θριαμβολογίες για τις δήθεν επιτυχίες των ουκρανικών δυνάμεων!

Τώρα μετά το Σολενταρ, το σφίξιμο στο Αρτιομοφσκ και τις απελευθερώσεις των άλλων χωριών και πόλεων, εξαφανίστηκαν όλες αυτές οι "ειδήσεις"!

Τώρα το μόνο που ανεβάζουν είναι, η διάσκεψη στο Μόναχο και τα πακέτα κυρώσεων στην Ρωσία...

Δηλαδή με παπαρατσενκιές, να "κρατήσουν" την κοινή γνώμη των χωρών τους...

Σχολιο.- ''ΚΑΙ ΕΙΠΕ Ο SEAN PENN ...''ήρθε η ώρα να μιλήσουμε κι εμείς, ο κύριος Πούτιν έχει μιλήσει ήδη αρκετά». χα..χα..χα.....Μαλιστα, το ακουσαμε κι αυτο.....Υου Tube, F/B, TWITTER, WHATS UP...κλπ λογοκριμμενa και απαγορευμενα.....ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. CNN...BBC...FOX...και ολα τα υπολοιπα ΔΥΤ. ΜΜΕ...ΔΙΑΣΤΡΕBΛΩΝΟΥΝ H ΠΝΙΓΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ .ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ''PUTIN'S WAY OF WALKING..'', ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ, ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑ......Τελικα θ αρχισω να εμπιστευομαι μονον το ενστικτο μου που δεν με παραπλανησε ποτε. Οπως στην περιπτωση του ΣΩΝ ΠΕΝΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΙΣΟΥΣΑ ΟΣΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ.

Σχολιο.- Εδώ πλάνα του RT από τη συγκέντρωση στην Ουάσινγκτον.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2131843190355472&id=100005894345262&sfnsn=scwspmo

Εκατοντάδες αμερικάνοι συμμετείχαν στη μεγαλύτερη μετά το 2003, αντιπολεμική διαδήλωση στην Ουάσιγκτον “Rage against the war machine”.

Τα κεντρικά αιτήματα αφορούσαν το σταμάτημα της πολιτικής των επεμβάσεων από τις ΗΠΑ και τη διακοπή κάθε οικονομικής ή στρατιωτικής βοήθειας στο καθεστώς του Κιέβου.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ερώτηση κρίσεως: Εάν, ας πούμε, προσλάβω έναν επαγγελματία εκτελεστή και του δώσω και όπλο, για να κάνει για μένα όλη την βρώμικη δουλειά, πόσο "ουδέτερη πλευρά" θα θεωρούμαι; (Just wondering...)

Σχολιο.- Καθόλου ουδέτερη. Η ηθική αυτουργία σε έγκλημα, είναι εξίσου έγκλημα...

Σχολιο.- Το ΝΑΤΟ (βλ.ΗΠΑ), το ξέρει;

Σχολιο.- αν το ξέρει λέει! Αλλά το εφαρμόζει όπου συμφέρει, πιστεύοντας πως είναι ακατόρθωτο να τους καθίσουν στο σκαμνί ως εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας... γυρίζει όμως ο καιρός...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γράφω πριν μερικές μέρες εδώ ότι η πανδημία ήρθε για τα εμβόλια-βιολογικά όπλα και όχι το αντίθετο και ως απόδειξη ανεβάζω συνέντευξη του CEO της Moderna που ομολογεί ότι είχαν ετοιμάσει 100χιλ πριν την έλευση της πανδημίας και το φβ απλά κατεβάζει την ανάρτηση "τιμωρώντας" με, για άλλες 90 μέρες που οι δημοσιεύσεις μου θα μετακινηθούν πιο χαμηλά στις ενημερώσεις. 

Το ότι είμαστε σε εχθρικό έδαφος στον πόλεμο πληροφορίας που διεξάγεται το γνωρίζουμε πολλοί εξ ημών. Επί του προσωπικού και καθότι ήμουν από τους ελάχιστους από την πρώτη στιγμή πανελλαδικά που στάθηκα απέναντι σε όλο αυτόν τον υγειονομικό φασισμό είμαι σε περιορισμό εδώ και δεν θυμάμαι πόσο καιρό. Πάνω από χρόνο σερί. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι: δεν καταλαβαίνουν τι έρχεται; σαν τους ναζί στις τελευταίες μέρες πριν μπει ο κόκκινος στρατός στο Βερολίνο φέρεστε....



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κι εκεί που νομίζει κάποιος ότι τα'χει δει όλα στην ελληνική κοινωνία διαβάζει αυτή την είδηση...

ουδέν σχόλιο.

Μαθήματα αυνανισμού… σε δημοτικά σχολεία. Ένα πλάνο που διχάζει.

Σχολιο.- Αποκλειετε ρε συ εαν γινει και αυτο πραγματικα δεν υπαρχει σωτηρια οσο αισιοδοξος και να ναι καποιος δεν το πιστευω ουτε σαν προταση οτι εχρι τυπωθει εχω σοκαριστει..

Σχολιο.- Συνέβη στην Αγγλία και είναι άρθρο του 2019.....

Είναι πολύ εύκολο να διασταυρώσεις μια "είδηση".

Μάθημα αυνανισμού διδάσκεται στα βρετανικά σχολεία για την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των μαθητών

Θύελλα αντιδράσεων προκλήθηκε στη Βρετανία με αφορμή την εισαγωγή του μαθήματος αυνανισμού σε περισσότερα από 240 δημοτικά σχολεία στο πλαίσιο της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης των μαθητών ηλικίας 6 έως 10 ετών.

https://www.infokids.gr/mathima-aynanismou-didasketai-sta-vre/?fbclid=IwAR10PMV9PYrhLe6PjT9BbTZs3h6QTOkTGJspDMYG89JT3Fda-p5VeOnqK5o

σχολιο.- Η παιδόφιλη ελίτ σεξουαλικοποιεί τα παιδιά και όπως στην Αμερική τους πλένει τον εγκέφαλο για το φύλο που ανήκουν. Η εκπούστευση και η εκπουτάνευση θα τρέξει. Είδα πρόσφατα βίντεο με μητέρα που διαμαρτυρόταν σε συνέλευση γονέων δείχνωντας εικόνες από βιβλίο με σχέδιο αγοράκια που έτριβαν τα πέη τους μεταξύ τους και αυνανιζόντουσαν έτσι.

Σχολιο.- E δε μπορεί να μην έχεις φίλους δασκάλους που και λόγω θέσης αποκρύπτουν οτιδήποτε προκειμένου να κρατήσουν τη θεσούλα τους???

Ψάξε ψάξε

Σχολιο.- σε καμία περίπτωση δεν θέλω το κράτος-πατερούλης, το οποιαδήποτε κράτος, να εισχωρεί ακόμα και στην κρεβατοκάμαρά μας. Δεν έχω εμπιστοσύνη. Τελεία και παύλα. Εμείς δηλαδή που δεν είχαμε "ειδικούς" πάνω από το κεφάλι μας σε τέτοια θέματα τι πάθαμε;

Σχολιο.- Μια σαπια κοινωνια αμωμαλων και διεστραμμενων που τ'ανεχεται ολα...Αντι να μαθουν στα παιδια γλωσσα,ιστορια που δεν ξερουν ουτε ενα απλο κειμενο να γραψουν,ουτε να μιλησουν σωστα ελληνικα αυτο χρειαζονταν,να μαθουν στα παιδια πώς να βαρανε μ@λ@κια!!!Αισχος!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Harari και ο Klaus  Schwab έχουν βαλθεί να μας βάλουν να τρώμε έντομα. Τα έντομα αποτελούνται σε μεγάλο βαθμό από μια ένωση που ονομάζεται χιτίνη, (Chitin) 1000 φορές πιο ισχυρή από την γλουτένη του σιταριού.

Τα θηλαστικά δεν πρέπει να τρώνε έντομα. Οι άνθρωποι θα υποφέρουν αμέτρητα.

Τα έντομα είναι τροφή για τα πουλιά, τα ερπετά σαύρες και ψάρια. Το πεπτικό σύστημα του ανθρώπου είναι εντελώς διαφορετικό.

Η χιτίνη είναι ένας πολυσακχαρίτης που αρέσει πολύ, στον καρκίνο, στα εντερικά παράσιτα, (στα παράσιτα γενικά) και στους μύκητες.

Η κατανάλωσις εντόμων μπορεί να έχει ολέθριες συνέπειες για τον άνθρωπο, φλεγμονές και αλλεργίες ακόμη και καρκίνους.. Η χιτίνη ανιχνεύεται κυρίως στους πνεύμονες ή το έντερο.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Την Ελληνική Σημαία με τον Σταυρό την έβγαλε απ το γραφείο της η ΠτΔ ...Ευαγγέλιο δεν ασπάζεται αλλα στέκεται με ευλάβεια πάνω απ την Εβραική πεντάλφα που σκέπαζε το φέρετρο  στην κηδεία του Μωυσή Ελισάφ ...

Τι την συνδέει την Κατίνα που αρνειτε ακομη και το μυστήριο του γάμου με αυτούς τους Σατανάδες ; Αν δεν κάνω λάθος ειναι η πρώτη φορα που Πρόεδρος Δημοκρατιας παρίσταται σε κηδεια Περιφερειακου Δημάρχου μιας περιφερειακής Πολης ...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ζημιά 2.000.000 ευρώ υπέστη το Δημόσιο από τις απευθείας αναθέσεις που υπέγραψε η "άριστη" μανδάμ Νικολάου μέσα σε ένα χρόνο, με το επιχείρημα της προστασίας από την πανδημία του κορονοϊού, σύμφωνα με το πόρισμα των ελεγκτών του ΣΔΟΕ! Φαντάζομαι τώρα που αποκαλύφτηκε πως η μανδαμ

ζημίωσε το Δημόσιο με πάνω από 2.000.000, δίνοντας "δουλειές" σε εταιρείες που ιδρύθηκαν την προηγούμενη μέρα και μετά ήταν ανύπαρκτες, ο βλαμμένος θα την βγάλει από τις λίστες των υποψήφιων βουλευτών της ΝΔ. 

Τι, όχι;



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο κοκάκιας ο Ναζί με τήν μύτη την γαμψη ....και η Ευρώπη ας καει .... 

Αυτό το ανθρωποειδες ο Ζελέ ονομασε τιμητικα μια ταξιαρχια του ουκρανικου στρατου <Ταξιαρχια Εντελβαις > τιμωντας την αντιστοιχη Μεραρχια Εντελβαις του Χιτλερ.Η Μεραρχια Εντελβαις αφησε το αιματηρο στιγμα της και στην Ελλαδα με σφαγες αμαχων .Σφαγη 153 αμαχων στο χωριο Μουσιωτιτσα Ιωαννινων,σφαγη 317 αμαχων στο Κομμενο Αρτας ,σφαγη 92 απο τους 96 κατοικους των Λιγγιαδων Ιωαννινων. Επισης εκτελεσε 5200 στρατιωτες κι αξιωματικους της Ιταλικης Μεραρχιας Ακουι. Αυτη τη δολοφονικη Μεραρχια τιμησε ο Ζελενσκι δινοντας το ονομα της και το σημα της σε ουκρανικη Ταξιαρχια



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ναζιστές  έκαψαν 60 ανθρώπους στο Κτίριο των Συνδικάτων στην Οδησσό το 2014.

Ένα έγκλημα που έμεινε ατιμώρητο για να έρθει ο Ζελένσκι και να βάλει φωτιά σε όλη την Ευρώπη, και κάποια ΤΡΟΛ του διαδικτύου να μας λένε οτι υπάρχουν και καλοι Ουκρανοι...Ναι όπως υπάρχουν και καλοι Τούρκοι !!!!


Ενα βίντεο Ντοκουμέντο από τα πλέον χαρακτηριστικά παραδείγματα των πογκρόμ βίας και τρομοκρατίας, των δολοφονιών και των σφαγών που οι νεοναζιστικές ομάδες πραγματοποιούσαν σε ολόκληρη την Ουκρανία το 2014, με τη στήριξη των ΗΠΑ και της ΕΕ, που τότε τις είχαν ονομάσει ως «υπερασπιστές της ελευθερίας», ενώ σήμερα είναι ενταγμένες στον κρατικό μηχανισμό της Ουκρανίας και υποστηριζονται απο κόμματα του Ελληνικού κοινοβουλίου αλλα και διαφόρων πολιτων που ειναι με την σωστή πλευρά της Ιστορίας...

Αυτές οι ομάδες αξιοποιήθηκαν ως δυνάμεις κρούσης της αστικής τάξης της Ουκρανίας που επεδίωκε την πρόσδεση στο ευρωατλαντικό στρατόπεδο. 

Οδησσός 2 Μαίου 2014..σφαγή πάνω από 100 συνδικαλιστών στην Οδησσό της Ουκρανίας από τα ακροδεξιά μορφώματα του «Δεξιού Τομέα», του «Τάγματος Αζόφ» και του «Αϊντάρ», που έκαψαν το κτίριο των Συνδικάτων της Οδησσού.

Εκτελούσαν εν ψυχρώ όσους επιχειρούσαν να διαφύγουν από το φλεγόμενο κτίριο.

Ρωσόφωνοι διαδηλωτές, που είχαν εγκλωβιστεί από την πυρκαγιά που έβαλαν οι νεοναζί Ουκρανοί, πηδούν από τα παράθυρα του δεύτερου και τρίτου ορόφου, προκειμένου να ξεφύγουν από τη φωτιά και τους καπνούς. Κάτω όμως από το κτίριο τους περιμένουν οι νεοναζί του «Δεξιού Τομέα», οι οποίοι, οπλισμένοι με περίστροφα, μαχαίρια και ρόπαλα, αποτελειώνουν όσους επιζούν της πτώσης.

Τις φρικιαστικές σκηνές της εν ψυχρώ δολοφονίας όσων προσπαθούσαν να διαφύγουν, καταγράφουν δεκάδες βίντεο των ημερών, καθώς και ρεπορτάζ τηλεοπτικών σταθμών, ανάμεσά τους και ελληνικών...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπράβο στους εκπαιδευτικούς που στην ειρηνική τους συγκέντρωση τους σαπακιασαν οι δυνάμεις καταστολής του καθεστώτος των δοσίλογων του Μητσοτάκη και συνέχισαν να λένε συνθήματα παρά το ανελέητο ξύλο που έτρωγαν.Το επόμενο βήμα είναι να σας πουν αλιτες και πρεζόνια τα καθεστωτικά ΜΜΕ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο καθηγητής διαιτησίας Φίλιππος Ντοβας,γνωστός από την δράση του στα χρόνια της παράγκας και πουτανακι του πρεζεμπορα,στη λίστα του Μιχου που βίαζε την δωδεκάχρονη.

Το όνομα του Ντόβα το βγάλανε,του βουλευτή και του περιφερειάρχη γιατί αργεί; Έπεσε σε κίνηση;

Νικολάου,πουτανακι του πρεζεμπορα,χλαπακιασε δύο μύρια

Ντοβας πουτανακι του πρεζεμπορα, στο πελατολόγιο του Μιχου

Αλλά προς θεού,αυτοί που λένε εδώ και τρία χρόνια ότι σας κυβερνάει ένας πρεζεμπορας είναι συνομωσιολογοι και το κάνουν γιατί δεν παίρνουν πρωτάθλημα

Εν τω μεταξύ το ΣΔΟΕ κάνει επίσημη πιστοποίηση ότι ως γενική γραμματέας αντιεγκληματικής πολιτικής η Νικολάου μασούλησε περίπου δύο εκατομμύρια απο το δημόσιο.

Δεν είναι όμως τόσο σημαντική είδηση ωστε να την παίξουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Τον γιδοτοπο τον ενδιαφέρει ποιος αποχώρησε από το σαρβαιβορ.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λοβερδος Στελακατος Χρηστος

Στη χώρα των σκιών. Από κάποιον που με το ζόρι θα γίνει ήρωας και θα γραφτεί στο βιβλίο των ηρώων του τρόμου γιατί πείραξε την εξουσία με την αλήθεια.

Πριν από λίγα λεπτά τελείωσε η παράσταση αναίρεσης στον Άρειο Πάγο στην απόφαση έφεσης αγωγής των δυο πολυεθνικών ιχθυοκαλλιεργειών και όχι μόνο Amerra capital και mubadala προς το πρόσωπο μου. Aπλά μπαίνεις μέσα σε μια αίθουσα γεμάτη δικηγόρους και δικαστές και λες παρίσταμαι. Οι δικαστές θα διαβάσουν τους φακέλους της κάθε πλευράς και θα αποφασίσουν σε 5 με 8 μήνες.

Τι φοβάται η Αραβική πολυεθνικη mubadala με 140 δις δολάρια μετοχικό κεφάλαιο και αφεντικό την βασιλική οικογένεια του ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ απο έναν άνθρωπο.

Τι φοβάται η Αμερικανική πολυεθνική amerra capital με 4,5 δις δολάρια μετακινούμενο κεφάλαιο παγκόσμια απο την γεωργία μέχρι την ιχθυοκαλλιέργεια απο έναν άνθρωπο.

Σε τούτο εδώ τον τόπο δεν μάθαμε να προσκυνάμε όλοι σε αυτούς που τσακίζουν τη φύση και το μέλλον των παιδιών μας.

Το μήλο σας σαπίζει απο μέσα όσο όμορφο και αν το παρουσιάζει η διαφήμιση και η τηλεόραση απο έξω κύριοι.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μετά την πρόσφατη αποχώρηση της Σκωτσέζας πρωθυπουργού από την πολιτική και 

τις νέες δημοσιεύσεις για τις παρενέργειες των εμβολίων COVID, 

κουβεντιάζουμε σχετικά με τον βίαιο τρόπο που η πραγματικότητα καταλύει

τα όποια ιδεοσκευάσματα πολιτισμού και γνώσης 

που πλασάρονται σήμερα από τις κατά τόπους ελίτ και κυβερνήσεις, 

και αναλογιζόμαστε πως στην Ελλάδα, 

αν και είμαστε αντιμέτωποι με την Woke κουλτούρα εδώ και 40 χρόνια, 

δεν έχουμε αποσυντεθεί ως κοινωνία, 

εν αντιθέσει με το τι συμβαίνει την τελευταία δεκαετία στη Δύση.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας, διοργανώθηκε ένα πάρτι από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τα παιδιά. Οι γονείς λοιπόν έβαλαν και μουσική. Τι μουσική έβαλαν; ΤΡΑΠ !! Για εξάχρονα και οκτάχρονα παιδιά! Και όχι μόνο έβαλαν μια τέτοια μουσική, αλλά έκαναν και διαγωνισμό... τραγουδιού μεταξύ των παιδιών, ποιο θα τραγουδήσει καλύτερα αυτά τα παρακμιακά τραγούδια! 

Πήγε λοιπόν ένα παιδάκι σπίτι του μετά το πάρτι, το ρώτησε ο πατέρας του πώς πέρασε, κι αυτό του είπε απέξω τους στίχους ενός τραγουδιού που λέγεται "Madame", ενός "Τρανός", που το έμαθε το παιδάκι στο πάρτι γιατί το τραγούδησε στον ... διαγωνισμό. 

Ο πατέρας λοιπόν έγινε έξω φρενών και πήγε σε δικηγόρο να καταγγείλει το γεγονός ότι έβαλαν αυτή την άθλια μουσική σε μικρά παιδιά, και τα έβαλαν μάλιστα και να διαγωνιστούν, ποιο θα τραγουδήσει καλύτερα αυτά τα εμέσματα, που το μόνο που κάνουν είναι η εξαχρείωση της νεολαίας.

Θα κάνει μήνυση λοιπόν κατά παντός υπευθύνου ο πατέρας, και θα ήθελα να τον συγχαρώ για αυτή του την ενέργεια, γιατί δείχνει ότι ο άνθρωπος έχει πάρει στα σοβαρά τον ρόλο του ως γονέα, και αν ξέρει κανείς ποιος είναι αυτός ο πατέρας, παρακαλώ να με βοηθήσει να επικοινωνήσω μαζί του, γιατί θέλω να τον συγχαρώ. Θέλω να επέμβει εισαγγελέας και να λογοδοτήσει ο ασυνείδητος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων που οργάνωσε ένα τέτοιο πάρτι για παιδάκια του Δημοτικού. Όχι πως για μεγαλύτερα παιδιά είναι κατάλληλα αυτά τα παρακμιακά τραγούδια - που βασικά δεν είναι τραγούδια, δεν έχουν και καμιά αξιόλογη μουσική, κάτι εμέσματα είναι με μια απλή ενορχήστρωση.

Όπως θα καταλάβατε, ενδιαφέρθηκα να δω τι είναι αυτό το τραγούδι και ποιος είναι ο "Τρανός", τον οποίο μέχρι τώρα δεν είχα ακουστά. Είδα λοιπόν το βιντεοκλίπ του τραγουδιού, που εκτός από αισχρό είναι και βλάσφημο, γιατί περιέχει παραποιημένες εικόνες του Χριστού και της Παναγίας, και αν υπάρχει ακόμα ο νόμος περί βλασφημίας, πρέπει να ενεργοποιηθεί. Βέβαια, ο λεβέντης ο "Τρανός" δεν τόλμησε να βάλει κανέναν Μωάμεθ στο βιντεοκλίπ του, γιατί φοβήθηκε ότι την άλλη μέρα δεν θα ήταν στη θέση του το κεφαλάκι του. Έβαλε τον Χριστό, γιατί ξέρει ότι είναι "εύκολος στόχος", καθώς οι χριστιανοί δεν διαθέτουν χατζάρια για όποιον προσβάλλει την πίστη τους. Έχουν όμως νόμους. Κι αν είχαμε κράτος, θα έπρεπε τα τραγούδια αυτά να τα έστελνε στα σκουπίδια, όχι να επιτρέπει τον εκμαυλισμό, τον εκχυδαϊσμό, την ΕΞΑΧΡΕΙΩΣΗ της νεολαίας του μέσω της μουσικής, η οποία έχει τεράστια παιδευτική δύναμη, και για το καλό, όταν είναι καλή, και για το κακό, όταν είναι κακή. 

Ελπίζω ο πατέρας αυτός να καταφέρει να οδηγήσει στη Δικαιοσύνη (λέμε τώρα) τον Σύλλογο Γονέων του Σχολείου, που μέσα στον χώρο του Σχολείου "διασκέδασε" τα παιδιά διαφθείροντάς τα με την μουσική που επέλεξε.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κώστας Ονισένκο.

Ανταποκριτής της ΕΡΤ, στο Κίεβο, για την κάλυψη της Ειδικής Επιχείρησης από τον Ιούνιο του 2022.

Οι ανταποκρίσεις του, περιορίστηκαν, στα δελτία Τύπου της φασιστικής κυβέρνησης του Ζελένσκι και τα πεδία των μαχών τα έβλεπε από την Ουκρανική τηλεόραση. Ούτε ένα οδοιπορικό σε κάποια εμπόλεμη ζώνη, δεν είδαμε.

Πέρα απ΄αυτά, όμως, είχε αναλάβει και το ξέπλυμα του ναζιστικού καθεστώτος, παρουσιάζοντας μονομερώς, τις εξελίξεις και προβάλλοντας κάθε στημένη, για προπαγανδιστικούς λόγους, προβοκάτσια, εναντίον της Ρωσίας, ως πραγματικό γεγονός. Ωστόσο απέκρυπτε τα εγκλήματα του Ζελένσκι, με τους καθημερινούς βομβαρδισμούς, κατά των αμάχων του Ντονμπάς, τους βομβαρδισμούς κατά του πυρηνικού σταθμού στο Ενεργκονταρ και τις εν ψυχρώ εκτελέσεις των Ρώσων αιχμαλώτων, από Ουκρανούς στρατιώτες.

Επιπλέον, ασκεί κριτική, σε άλλα σάιτ, που επικρίνουν την νεοφασιστική μέθοδο του Ζελένσκι να αντιγράφει τις ονομασίες των χιτλερικών ταγμάτων και να ονοματίζει μ΄αυτές, τα δικά του τάγματα ("Εντελβάις). 

Ο Ονισένκο δεν πρόσεξε, ούτε είδε τα δεκάδες φασιστικά διακριτικά των SS στις στολές του Ουκρανικού στρατού, ούτε τις σβάστικες, την μορφή του Χίτλερ και τους "μαύρους ήλιους¨στα τατουάζ των νεοφασιστικών ταγμάτων. ούτε την αντιγραφή των προπαγανδιστικών αφισών του Γ΄Ράιχ, που κρέμονται στους τοίχους της Ουκρανίας και "κοσμούν" τα σχολικά βιβλία!

Σήμερα, σύμφωνα με το @Media tv news.gr, ο Κ. Ονισένκο, ζητεί και οικονομική ενίσχυση, μέσω των σόσιαλ μίντια, για να μεταβεί, στην Ουκρανία, ως δημοσιογράφος της ΕΡΤ!!!

Δεν ξέρω! Ισως τέτοιους "δημοσιογράφους" να χρειάζεται η ΕΡΤ, για να προωθήσει το ψέμα και την Ρωσοφοβία, στο Ελληνικό κοινό, που την πληρώνει! 

Αν όχι, περιμένουμε αποφάσεις!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι άλλο θα σκεφτεί η "πολιτισμένη Ευρώπη", για να μετατρέψει τους ανθρώπους, σε υπανθρώπους;;

Στην Ισπανία με νόμο των σοσιαλιστών νομιμοποιήθηκε η ζωοφιλία.

Ο νέος ισπανικός νόμος για την προστασία των ζώων προβλέπει, επίσης, πρόστιμο μέχρι 200 χιλιάδες ευρώ, για τη διατήρηση της εγκυμοσύνης ενός σκύλου του οποίου ο ιδιοκτήτης δεν είναι επαγγελματίας κτηνοτρόφος και έως 2 χρόνια φυλάκισης (!) Θα πρέπει δηλαδή να γίνει στείρωση, ή έκτρωση, σε περίπτωση ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, στο οικόσιτο ζώο, όποιο κι αν είναι αυτό. Από κότα, μέχρι γάτα!

Ακόμα, προβλέπεται ίδια ποινή, για την εξόντωση ενός αρουραίου που μπήκε στο σπίτι.

Ωστόσο, η ζωοφιλία, η οποία μέχρι πρότινος εθεωρείτο ποινικό αδίκημα στο Βασίλειο της Ισπανίας, παύει να υφίσταται, ως τέτοιο, "αν δεν έχει βλάψει το ζώο".

Ο ίδιος ο βιασμός του ζώου, που οπωσδήποτε γίνεται, χωρίς την συναίνεση του, δεν θεωρείται "κακοποίηση", παρά μόνον αν του έχουν φερθεί, χωρίς τακτ!

Πόση ακόμα κατάπτωση κάθε έννοιας ηθικής και πολιτισμού μπορούμε να δεχθούμε;; Πόση;; Πόση;;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ζούμε την κατάρρευση της Αυτοκρατορίας του μίσους, της διαφθοράς, του ψέματος και της εκμετάλλευσης.

Ενας νέος πολυπολικός κόσμος δημιουργείται, σταδιακά, που θα δώσει στα κράτη το οξυγόνο της αυτόνομης διαχείρισης τους και των επιλογών συνεργασίας τους, σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο.

Χθες, η Ρωσία και το Ιράν συνδέθηκαν στο Ρωσικό Σύστημα Μεταφοράς Χρηματοοικονομικών Συστημάτων (FSIFS) με το Ιρανικό ανάλογο του SERAM.

Ετσι, άρχισε η πλήρης αποδέσμευση των κρατών, από το παγκόσμιο διατραπεζικό σύστημα SWIFT,(ιδιωτική εταιρία) που αποτελεί τον βασικό μηχανισμό, για την επιβολή οικονομικών κυρώσεων, σε χώρες, που αγνοούν τις εντολές των ΗΠΑ. Αυτό θα βοηθήσει στην επέκταση της συνεργασίας και στην αύξηση του αριθμού των συναλλαγών μεταξύ εμπόρων και τραπεζών των δύο χωρών χωρίς την απειλή να υπαχθούν σε δυτικές κυρώσεις.

Οι 52 τράπεζες του Ιράν που είναι συνδεδεμένες με τον SEPAM θα έχουν πλέον πρόσβαση μέσω του SPFS σε άλλες 106 μη ρωσικές τράπεζες από 13 χώρες. Ο κατάλογός τους είναι επίσης ταξινομημένος. Είναι γνωστό μόνο ότι η ρωσική VTB και η ιρανική τράπεζα Shahr Bank θα δοκιμάσουν το έργο σε πρώτο στάδιο. Σύμφωνα με ιρανικά μέσα ενημέρωσης, οι πρώτες δοκιμαστικές μεταδόσεις οικονομικών μηνυμάτων πραγματοποιήθηκαν ήδη την περασμένη εβδομάδα. Στο Ιράν σήμερα υπάρχει μια ομάδα Ρώσων τεχνικών ειδικών που ασχολούνται με τη σύνδεση τραπεζών με το ενωμένο δίκτυο.

Δεν αναφέρονται ονομαστικά οι Τράπεζες, για τον φόβο δευτερογενών κυρώσεων.

Το SPFS είναι πλήρως λειτουργικό από το 2017. Μέσω αυτού του συστήματος, είναι πλέον δυνατή η αναφορά συναλλαγών σε οποιοδήποτε νόμισμα. Επιπλέον, τα τιμολόγια του SPFS είναι σημαντικά χαμηλότερα από αυτά του SWIFT. Ετσι, οι ευκαιρίες συναλλαγών επεκτείνονται και σε εθνικά νομίσματα, που θα μειώσουν τα εθνικά χρέη των χωρών και θα πετάξουν από το παγκόσμιο σύστημα την κυριαρχία του δολαρίου.

Τέλος, το διεθνές σύστημα πληρωμών Mir, που αναπτύχθηκε στη Ρωσία, και το ιρανικό παρόμοιο σύστημα shaparak, επιτρέπουν την λήψη και έκδοση μεταφοράς χρημάτων χρησιμοποιώντας τραπεζικές κάρτες, επιτρέποντας, μεταξύ άλλων, την αύξηση της τουριστικής ροής μεταξύ των χωρών.

Αναμένεται ότι οι χώρες του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης (SCO), ο οποίος περιλαμβάνει την Κίνα, την Ινδία, το Πακιστάν και άλλες χώρες, θα μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους σύστημα ανταλλαγής οικονομικών πληροφοριών, Οπως και οι χώρες BRICS θα μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους σύστημα.

Το "απόστημα" του SWIFT έσπασε και οι εξελίξεις θα είναι προς όφελος των λαών.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ισραηλινή αντιπροσωπεία απομακρύνθηκε το Σάββατο από τη σύνοδο της Αφρικανικής Ένωσης με συνοδεία προσωπικού ασφαλείας, με το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ να παραληρεί κατά της Αλγερίας και της Ν. Αφρικής, κάνοντας λόγο για «εξτρεμιστικές χώρες» και «ιρανικό δάκτυλο».

Η συνεχιζόμενη εθνοκάθαρση του παλαιστινιακού λαού και ο ρόλος του απαρτχάιντ ως περιφερειακού τρομοκράτη με τις ευλογίες των ΗΠΑ, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τον βομβαρδισμό της σεισμόπληκτης Συρίας, καθιστά την αποσιωνοστικοποίηση μονόδρομο."



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στη Συρία άνθρωποι πεθαίνουν από το σοκ πανικού του σεισμού.2 παιδιά πέθαναν από νευρικό κλονισμό!!!

20/02/2023

Στη Συρία που οι άνθρωποι δεν ήταν συνηθισμένοι σε σεισμούς 2,5 αιώνες είχε να τους χτυπήσει καταστροφικός σεισμός άνθρωποι πεθαίνουν από το σοκ από νευρικό κλονισμό που καταλήγει σε ανακοπή όπως ένα κορίτσι σήμερα στην κυρίως ελληνορθόδοξη πόλη της Safita.

Ο θάνατος του 13χρονου «Anas Eid» καταγράφηκε από κρίση πανικού μετά τον πρόσφατο σεισμό.

Μέχρι στιγμής: τρεις νεκροί μετά τον τελευταίο σεισμό. Και όλοι οι θάνατοι προκαλούνται από πανικό και φόβο

Επικεφαλής της Ιατροδικαστικής στην Tartous, Dr. Ali Seif El-Din Bilal:

Ο θάνατος του κοριτσιού Νουρ Νταούντ στη Σαφίτα από νευρικό σοκ που οδήγησε στο να σταματήσει η καρδιά της ως αποτέλεσμα του φόβου του σοκ.. και πολλοί πολίτες υπέστησαν μώλωπες και κατάγματα ως αποτέλεσμα της πτώσης τους ενώ έφευγαν από τα σπίτια τους εν μέσω φόβου και πανικού και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία για νοσηλεία.

Πολίτες διακομίζονται στα νοσοκομεία σε κατάσταση σοκ και πανικού όπως καταμαρτυρά και ο Διευθυντής του νοσοκομείου της Λατάκια.. όλα αυτά μετά τον δίδυμο σεισμό στην Αντιόχεια λίγες μέρες μόνο μετά τα 8αρια..



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΛΩΣΗ Ο Μπάιντεν ο Πορθητής στο Κίεβο. Έπεσε η πρωτεύουσα της Ορθοδοξίας του σλάβικου κόσμου και των Ρως..Ποια θα είναι η απάντηση της Μόσχας;

20/02/2023

Ο Μπάιντεν ο Πορθητής στο Κίεβο. Έπεσε η πρωτεύουσα της Ορθοδοξίας του σλάβικου κόσμου και των Ρως! Ποια θα είναι η απάντηση της Μόσχας; Σαν ξόανο περιφέρεται ο ετοιμόρροπος Μπάιντεν στο Κίεβο. Στην ιερή πόλη της Παγκόσμιας Ορθοδοξίας. Κατακτητής. Είναι Άλωση .. Αποφράδα ημέρα για την Ορθοδοξία. 20/2/23 Διέσχισε μαζί με τον μίμο την πλατεία Mihajlov ενώ Χολιγουντιανά εφέ παιάνιζαν σειρήνες για να του προσδώσουν ηρωικό κύρος.. έπος….

Μπάιντεν σαν να πήγε σε άλλη χώρα αφού αλλού πατάει κι αλλού βρίσκεται δήλωσε ”η Ουκρανία είναι πάντα όρθια” ενώ είναι κατακερματισμένη και ερείπια ”η δημοκρατία κρατάει καλά” ενώ έχει μετατραπεί σε Δ Ράιχ λόγω του φιλοναζισμού του και του ολοκληρωτισμού του που κάνει εθνοκάθαρση με εθνοφυλετικά σεκταριστικά κριτήρια από το 2014 ως σήμερα..

Ενώ οι λαοί ως και στην Ευρώπη έχουν πει το ψωμί ψωμάκι για να κάνει τουρισμό ο Μπάιντεν .. στο Κίεβο υποσχέθηκε νέα στρατιωτική βοήθεια μισό δις δολάρια στην Ουκρανία και νέο πακέτο κυρώσεων κατά Ρωσίας

Είναι μέρα ντροπής για Ορθοδοξία για όσους συνέβαλαν ν΄ανοίξει κι αυτή η κερκόπορτα της ιστορίας….

Ο Έλληνας βιώνει διαφορετικά τη σημερινή μέρα από το Δυτικοευρωπαίο. Είναι Σταυροφορία είναι Άλωση Αγίας Πόλης της Ορθοδοξίας από Σταυροφόρους ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ κ.α

O Biden έφυγε από το Κίεβο ενημέρωσε ο Λευκός Οίκος, ήθελε μόνο να το πατήσει να κάνει τον περίπατο του και τα ψώνια του.

Αν και ήταν μια επικοινωνιακή κίνηση εν όψει της επετείου είχε υψηλό συμβολικό νόημα.

Το ότι πήγε μέρα δεν σημαίνει ότι δεν θα φύγουν νύχτα όπως από το Αφγανιστάν..

Ο κλέφτης κι ο ψεύτης το πρώτο χρόνο χαίρονται και δεν είμαστε παρά μόνο στον πρώτο χρόνο…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΛΑΕ στο ΜεΡΑ25: Μια παράσταση για έναν ρόλο!

ΔΕΥΤΕΡΑ, 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023 10:02

Έκπληκτοι οι άνθρωποι που συσπειρώθηκαν στην Αριστερή Πρωτοβουλία Διαλόγου και Δράσης, τα μέλη των κινήσεων και οι αριστεροί της Πρωτοβουλίας για μια Ενωτική Κίνηση της Ριζοσπαστικής και Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς (και στις δυο πρωτοβουλίες συμμετέχει η ΛΑΕ), αλλά και τα ίδια τα μέλη της ΛΑΕ, πληροφορήθηκαν από την ιστοσελίδα του ΜέΡΑ25 ότι συγκροτήθηκε, πριν ακόμη συνεδριάσει και αποφασίσει η Κεντρική Επιτροπή του Αριστερού Ρεύματος, η «Συμμαχία για τη ρήξη», δηλαδή η προσχώρηση της ΛΑΕ στα ψηφοδέλτια του ΜέΡΑ25. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα οι δυο γραμματείς της ΛΑΕ, Δ. Στρατούλης και Μ. Τσίχλη, «χαιρέτησαν την Κεντρική Επιτροπή» του ΜέΡΑ25 και, αφού άκουσαν την «εμπνευσμένη» ομιλία και το κάλεσμα του «ηγέτη» Γ. Βαρουφάκη, συμφώνησαν αμέσως μαζί του στη δημιουργία μιας «Συμμαχίας για τη Ρήξη».

Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, οι ιστοσελίδες του Α.Ρ. και της ΛΑΕ δεν αφιέρωναν ούτε μια γραμμή για να ενημερώσουν τα μέλη τους για αυτή την τόσο σημαντική εξέλιξη. Που προφανώς προετοιμαζόταν εδώ και καιρό με το γνωστό «μασάζ» μέσω του «κομματικού» και του αστικού Τύπου, ενώ κρατιόταν μυστική τόσο από τα μέλη της ΛΑΕ όσο και από τους συμμάχους της στην Ενωτική Κίνηση της Ριζοσπαστικής και Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς. 

Ήταν μάλιστα τόσο μυστική η συμφωνία, που ανακοινώθηκε ξαφνικά στην Κ.Ε. του ΜέΡΑ25. Για την Κ.Ε. του Αριστερού Ρεύματος επιφυλασσόταν ο ρόλος που επιφυλάσσεται και στο σύνολο της ΛΑΕ, μέσα στη "Συμμαχία για τη ρήξη": του τελευταίου τροχού της αμάξης. Συγκλήθηκε μετά τις ανακοινώσεις, μόνο και μόνο για να εγκρίνει τα τετελεσμένα.

Σε κάθε σοβαρό δημοκρατικό κόμμα κάτι τέτοιο θα χαρακτηριζόταν «εσωκομματικό πραξικόπημα» της ηγεσίας.

Για τον αρχηγισμό του Γ. Βαρουφάκη ο κόσμος της Αριστεράς δεν τρέφει  αυταπάτες.

Όμως, όσον αφορά τη ΛΑΕ, η αρχηγοκεντρική αυτή πρακτική, συνεχίζει τις χειρότερες παραδόσεις του ΣΥΡΙΖΑ επί Τσίπρα και του Αριστερού Ρεύματος επί Λαφαζάνη.

Και όπως πάντα, ο εξευτελισμός της εσωκομματικής δημοκρατίας συμβαδίζει με τις πιο δεξιές πολιτικές επιλογές. Καθένας μπορεί να καταλάβει ότι τέτοιες μέθοδοι θα ακολουθηθούν εάν η ηγεσία του ΜέΡΑ25 αποφασίσει για διάφορους λόγους να μπει στην «προοδευτική κυβέρνηση» του Τσίπρα εάν κληθεί.

Η ηγεσία του Α.Ρ. προχωρά σε ρήξη με την ανατρεπτική Αριστερά και με ό,τι απέμεινε από το κομμουνιστικό παρελθόν της. Επιστρέφει άδοξα στον  κοινοβουλευτικό ιδρυματισμό στον οποίο θήτευσε και απέτυχε παταγωδώς. 

Όσον αφορά την ηγεσία της ΑΡΑΣ προσχωρεί σε μια «συμμαχία ρήξης» με τη μαχητική, έστω και ακραία, κινηματική φυσιογνωμία της για τις γνωστές επιδιώξεις ρόλου στην «κεντρική πολιτική σκηνή» του κοινοβουλευτισμού που καταλήγουν σχεδόν πάντα στην πλήρη ενσωμάτωση.

Για τον κόσμο της μαχόμενης Αριστεράς έχουν ήδη ανοίξει άλλοι δρόμοι.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αιφνιδιασμός στο Κρεμλίνο από την επίσκεψη Τ.Μπάιντεν στο Κίεβο – Μόσχα: «Από αύριο δεν θα υπάρχει επιστροφή»

Το αινιγματικό μήνυμα στους κεντρικούς δρόμους της Μόσχας

20.02.2023 | 19:31

Ερωτήματα αλλά και ανησυχία έχει προκαλέσει φωτεινή επιγραφή στη Μόσχα του ρωσικού πρακτορείου MiG σύμφωνα με το οποίο αύριο θα είναι ιστορική ημέρα.

Όπως αναφέρεται: «Αύριο θα είναι μια ιστορική ημέρα. Από αύριο δεν θα υπάρξει επιστροφή», αναφέρεται στη φωτεινή επιγραφή, η οποία  φυσικά έχει αναρτηθεί με την άδεια της ρωσικής κυβέρνησης.

Τι θα γίνει όμως αύριο;

Όπως αναφέρουν τα ρωσικά ΜΜΕ, αύριο 21 Φεβρουαρίου ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα απευθύνει διάγγελμα στον ρωσικό λαό για την κατάσταση του έθνους.

Αυτό είχε ανακοινώσει ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου την Παρασκευή.  Κάθε χρόνο ο Ρώσος πρόεδρος πραγματοποιεί μια ανάλογη ομιλία.

Το 2022 πάλι στην ‘ίδια ημερομηνία και λίγο πριν την  στρατιωτική επέμβαση στην Ουκρανία  ο Ρώσος πρόεδρος είχε αναγγείλει την  ανεξαρτησία των Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντονιέτσκ και του Λουγκάνσκ, στο Ντονμπάς.

Πολλοί έτσι αναρωτούνται τι μπορεί να πει αύριο ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν, ιδιαίτερα μετά την επίσκεψη Μπάιντεν στο Κίεβο.

Σίγουρα δεν θα είναι κάτι το αισιόδοξο. Από τον Ντμίτρι Μεντβέντεφ ήρθε το πρώτο σχόλιο της Ρωσίας για την αιφνιδιαστική επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν στο Κίεβο.

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας υποστήριξε ότι ο Μπάιντεν έλαβε εγγυήσεις ασφαλείας πριν επισκεφθεί την Ουκρανία.

Μέσω Τelegram, ο Μεντβέντεφ κατηγόρησε τον Τζο Μπάιντεν ότι «υποσχέθηκε πολλά όπλα και ορκίστηκε πίστη στο νεοναζιστικό καθεστώς μέχρι τον τάφο». Όπως υποστηρίζει, «υπήρξαν αμοιβαίες επικλήσεις για τη νίκη που θα ερχόταν με νέα όπλα και ένα θαρραλέο λαό».

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας τόνισε ότι «είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Δύση πραγματικά παραδίδει όπλα και χρήματα στο Κίεβο αρκετά τακτικά. Σε τεράστιες ποσότητες, επιτρέποντας στο στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα των χωρών του ΝΑΤΟ να κερδίσει χρήματα».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ανηλεής ξυλοδαρμός εκπαιδευτικών και χημικά από τα ΜΑΤ έξω από το Μέγαρο Μουσικής

«Ξύλο μετά μουσικής» εν αναμονή της παρουσίας του πρωθυπουργού σε εκδήλωση για το κυβερνητικό έργο στην Παιδεία

20.02.2023 | 18:43



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Β.Ζελένσκι απειλεί… την Κίνα! – «Θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος αν συνεχίσετε να υποστηρίζετε τη Ρωσία»

Ενθαρρυμένος από την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν στο Κίεβο, ο Ουκρανός πρόεδρος «πετά το γάντι» στο Πεκίνο

20.02.2023 | 14:25

Ο Β.Ζελένσκι «πέταξε το γάντι» στην Κίνα, καθώς ο πρόεδρος της χώρας Σι Τζινπίνγκ, δήλωσε πως οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι σε θέση να διατυπώνουν απαιτήσεις



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ντ.Μπακογιάννη: «Δεν είναι ταμπού η συνεκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων – Τάσσομαι κατά της επέκτασης στα 12 ν.μ.»!

Τι δήλωσε η πρώην ΥΠΕΞ και αδελφή του πρωθυπουργού

20.02.2023 | 09:50

Η πρώην ΥΠΕΞ, βουλευτής της ΝΔ και αδελφή του πρωθυπουργού, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στην εκπομπή Αντιθέσεις στο ΚΡΗΤΗ TV είπε πως για την ίδια δεν είναι… «ταμπού» η συνεκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων στην ανατολική Μεσόγειο ενώ τάχθηκε κατά της επέκτασης των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια στην περιοχή της Κρήτης, «αυτή την στιγμή».

Μάλιστα σύμφωνα με την Ν. Μπακογιάννη η Ελλάδα δεν είναι προκεχωρημένο φυλάκιο της Δύσης, αλλά μπορεί να λειτουργήσει ως γέφυρα Δύσης-Ανατολής!