Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Τριτη 21 Φεβρουαριου 2023


Αν προεκλογικά αποφασίζουν  να δώσουν  στα funds τα σπίτια του κόσμου φαντάσου τι  σου ετοιμάζουν για μετά τις εκλογές



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πω πω πω σαπίλα στην Τουρκία!!!

Η Τατιάνα κατήγγειλε στην εκπομπή της ότι στην Τουρκία εργολάβοι  έχουν κανάλια και ποδοσφαιρικές ομάδες και ελέγχουν την ενημέρωση.

Σχολιο.- Πωπω δικτατορία έχουν στη Τουρκία μένω συγκλονισμένος.

Μισό λεπτό να στείλω στη κυβέρνηση sms να μου επιτρέψει να βγω με το εξοδόχαρτο μου κανα 15' για να μοιραστώ την είδηση.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



5 τόνους φάρμακα η Αττική και 3 η Κ. Μακεδονία στην Τουρκία !?

Και βέβαια σωστά και άγια έπραξαν να στείλουν τα φάρμακα στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας (αν και θα έπρεπε να πράξουν το ίδιο και για την Συρία ) ΑΛΛΆ Που βρέθηκαν Τόσοι τόνοι φαρμάκων ξαφνικά και απο εκεί που υπήρχε έλλειμμα στα ελληνικά φαρακεία βρέθηκαν πάνω απο 7 τόνοι φαρμάκων σε 1 εβδομάδα ???

Σχολιο.- Καλά μέχρι πριν μια εβδομάδα ΔΕΝ υπήρχαν στα φαρμακεία ούτε panadol για τον πυρετό ..... τι έγινε ξαφνικά και βρέθηκαν τόσοι τόνοι Φάρμακα ???



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μεξικό: Ο Λόπες Ομπραδόρ δίνει εντολή να προχωρήσει η εθνικοποίηση του λιθίου

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Ο Μεξικανός πρόεδρος Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ υπέγραψε ένα διάταγμα με το οποίο παραχωρεί την ευθύνη για τα αποθέματα λιθίου στο υπουργείο Ενέργειας.

Ο Μεξικανός πρόεδρος Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ υπέγραψε το Σάββατο ένα διάταγμα με το οποίο παραχωρεί την ευθύνη για τα αποθέματα λιθίου στο υπουργείο Ενέργειας, μετά την εθνικοποίηση των κοιτασμάτων λιθίου τον περασμένο Απρίλιο, αναφέρει το Reuters.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ζελένσκυ, πρόεδρος της ναζιστικής Ουκρανίας

Αυτό το Ουκρανικό ναζίδιο που προωθεί τα ναρκωτικά και έχει ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΤΙ ΒΡΩΜΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ , σας έφερε ο Μιζοτάκης στην βουλή...

Δεν ξέρετε τι σημαίνει Ουκρανικός ναζισμός.

Ευχηθείτε όλοι να μας σώσει η Ρωσία ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ. Βέβαια δεν θα μας σώσει με ευχές , χρειάζεται έμπρακτη στήριξη.

ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΟΝΑΖΙ



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τουλάχιστον 15 νεκροί από ισραηλινή πυραυλική επίθεση στη Δαμασκό

01:18, 19.02.2023

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΣΕΙΣΜΟ 

ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΟ ΟΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΝΟΧΗΣ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗΙΝΗ ΣΦΑΙΡΑ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα μάθατε τα νέα, παιδιά; 

"Κάνανε λάθος"... 

Ερευνητής του περιβόητου ινστιτούτου του πανεπιστημίου Jonhs Hopkins (ινστιτούτο με κεντρικό ρόλο στην υποστηριξη της επιβολής αυτων των φρικαλέων πολιτικων), με προβεβλημένο αρθρο του, στο Wall Street Journal...

Οταν λέγαμε τέτοια πράγματα εμείς οι ...άσχετοι ανησυχούντες πολίτες -και απο 1,5 χρόνο πριν, ήμασταν "ανορθολογιστές", "αντιεπιστημονικοί", "ψεκασμένοι" -και η ιδιαίτερη "αριστερή" πινελιά, σε όλη αυτή την διανοητική αστοχία ολκής (σε ορισμενες περιπτωσεις ανθρωπων και -με το αζημίωτο- διανοητικής ατιμίας): "αντικοινωνικοι"... 

Θα κάνει κανεις από την ελλαδική αριστερά καμιά δημόσια, ανοιχτή και φωναχτή, ανάκληση αυτής της ομαδικής λασπολογίας (έστω και χωρίς συγνώμες);



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Εσείς είστε οι προβοκάτορες του πολέμου»

Ανοιχτό μήνυμα του θρύλου της ροκ και ιδρυτή των Pink Floyd, Roger Waters στον Μπάιντεν:

“Εσείς [Μπάιντεν], ο Blinken, η Nuland, ο Sullivan και οι υπόλοιποι πολεμοκάπηλοι νεοσυντηρητικοί στην καρδιά της κυβέρνησης στην Ουάσιγκτον, μαζί με τα υποτελή κράτη στο ΝΑΤΟ, είστε οι κύριοι προβοκάτορες. 

Δεν είμαι απολογητής του Πούτιν αλλά βλέπω τι κάνατε 30 χρόνια τώρα:

◦ Θα μπορούσατε να ακολουθήσετε την υπόδειξη του Γκορμπατσόφ το 1989. 

◦ Θα μπορούσατε να τηρήσετε την υπόσχεση του τότε υπουργού Baker και να μην οδηγήσετε το ΝΑΤΟ να βάλει πόδι πιο κοντά στα ρωσικά σύνορα. 

◦ Θα μπορούσατε να απαντήσετε στις προσκλήσεις του Πούτιν στην περίφημη ομιλία του στη διάσκεψη ασφαλείας του Μονάχου το 2007 και να χτίσουμε όλοι μαζί μια πολύ πιο ασφαλή Ευρώπη,

◦ Ή, θα μπορούσατε το 2008, να εγκαταλείψετε την επέκταση του ΝΑΤΟ προς τα ανατολικά. 

◦ Ή θα μπορούσατε το 2014 να αποφύγετε να οργανώσετε ένα παράνομο πραξικόπημα στην Ουκρανία. 

◦ Ή θα μπορούσατε 2019 να υποστηρίξετε τις συμφωνίες του Μινσκ. Η Άνγκελα Μέρκελ λέει τώρα ότι ήταν απλώς ένα τέχνασμα για να κερδίσει χρόνο για να οπλιστεί η Ουκρανία για τον πόλεμο που σχεδιάζατε να ξεκινήσετε.

Αλλά η εφαρμογή των συμφωνιών του Μινσκ ήταν επίσης η πλατφόρμα που έτρεξε προεκλογικά ο Πρόεδρος Ζελένσκι για να εκλεγεί.

Λοιπόν, μας κορόιδεψες, Πρόεδρε Ζελένσκι.

Νόμιζα ότι τα εννοούσατε όλα αυτά κι ότι σας ενδιέφερε ο τερματισμός του εμφυλίου πολέμου στο Ντονμπάς και η παροχή εγγυήσεων ασφαλείας στη Ρωσία. 

Τίποτα από όλα αυτά. 

Τον Σεπτέμβριο του 2022, σύμφωνα με τον παγκοσμίου φήμης ερευνητή δημοσιογράφο Seymour Hersh, ο Nord Stream ανατινάχθηκε με δική σας διαταγή. 300.000 τόνοι μεθανίου εκλύθηκαν στην ατμόσφαιρα της Βαλτικής.

Εάν αυτό αποδειχτεί αλήθεια, τότε πρόκειται για μια κραυγαλέα πράξη πολέμου και μια ακραία πράξη παγκόσμιας τρομοκρατίας. 

◦ Στην αρχή, εσείς, κύριε Μπάιντεν, καυχηθήκατε ανοιχτά για την πρόθεση και την ικανότητά σας να το κάνετε. 

◦ Και μόλις πρόσφατα, η Nuland καυχήθηκε πόσο ευχαριστημένη ήταν με το γεγονός ότι ήταν «σκουπίδια στον βυθό της θάλασσας». 

◦ Και ο Blinken καυχιέται για το πόσο τέλεια ταιριάζει η καταστροφή του Nord Stream στα αυτοκρατορικά σχέδια των ΗΠΑ. 

Και τώρα το ηλίθιο φερέφωνό σου ο Νεντ Πράις αρνείται ότι οι ΗΠΑ έχουν καμία σχέση με αυτό. 

Δεν ακούσαμε καμία δήλωση από εσάς, κύριε Πρόεδρε. Τα μέσα ενημέρωσης δεν αναφέρουν τίποτα σχετικά. Εσείς και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης πιστεύετε ότι το άρθρο του Seymour Hersh και η μυστηριώδης έκρηξη του αγωγού απλά δεν ενδιαφέρουν τους ανθρώπους. 

Αρκετά πια!

Όλοι απαιτούμε αλλαγή. 

Κανε το σωστο: 

-Εφαρμόστε κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία. 

Σήμερα!”



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μιλουσε χθες ο μωυσης σε αμφιθεατρο και την ωρα που ειπε κατι για την παιδεια βαλανε κατι εκπαιδευτικοι τα γελια και αφου μπροστα στις καμερες το επαιξε δημοκρατης εν συνεχεια εβαλε τους μπραβους να τους πεταξουν εξω και τον εναν τον συνελαβαν κι ολας



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Άδωνη Γεωργιάδη πανηγυρίζει γιατί εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες τρέχουν να κάνουν αίτηση να πάρουν ένα εικοσάρικο φουντ πας

Πανηγυρίζει αντι να πάει να πέσει σε καμιά πηγάδα μόνος του,που εξαθλίωσαν έναν ολόκληρο λαό που τρέχει να πάρει ένα εικοσάρικο μπας και καταφέρει να κάνει σαρακοστή!

Σχολιο.- Ρε μλκ, εδώ υπάρχουν άνθρωποι που θα τον ξαναψηφίσουν...τι να μας πεις για τα pass...!!!

Σχολιο.- ΚΑΝΟΝΑΣ 3ος της ανθρώπινης ηλιθιότητας.Ποτε μην υποτιμάς τον αριθμό των ηλιθιών που κυκλοφορούν στην κοινωνία



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στήριξαν όλη την προεκλογική τους εκστρατεία στους νεκρούς από την πυρκαγιά στο Μάτι και τώρα το δημόσιο κάνει έφεση για να μην αποζημιώσει τους συγγενείς των θυμάτων. Μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Τσίπρα μας λέει ότι άμα βγει θα επαναφέρει τη δικαιοσύνη στη χώρα και μου θυμίζει ότι θα σκίσει τα μνημόνια πάλι.

Κατ αρχάς για να επαναφέρεις την δικαιοσύνη στη χώρα πρέπει να σουτάρεις όλους μα όλους τους Έλληνες δικαστές και εισαγγελείς και να φέρεις ξένους.

Εκτός αν πιστεύει κανείς ότι θα βγει το Τσίπρα θα πει στους απόλυτα διεφθαρμένους δικαστικούς ότι μάγκες τώρα βγήκα εγώ και θα γίνετε τίμιοι και αυτοί θα πουν που ήσουν τόσο καιρό ρε τιτάνα και σε ψάχναμε και με εναν μαγικό τρόπο θα ξαναγίνουν τίμιοι.Εν συνεχεία θα πρέπει να ξανανοίξουν όλοι οι φάκελοι με τα θαμμένα σκάνδαλα εδώ και μία δεκαετία τουλάχιστον και αν βρίσκουν παρατυπίες πρώτοι στα μπουντρούμια να μπαίνουν αυτοί που δίκαζαν τις υποθέσεις.Εν ολίγοις δλδ πρέπει να αντικατασταθεί ολόκληρο το δικαστικό σύστημα της πιο διεφθαρμένης χώρας της δύσης,οτιδήποτε άλλο είναι σανό για πρόβατα για να μην νομίζετε ότι έχετε να κάνετε με ηλίθιους.

Σχολιο.- Δικαιοσύνη στο σκατότοπο , δεν είχε ποτέ ..... Η διαφορά είναι πως δε θα απαλλάσσονταν κάτι μουνοπανα στυλ του μπάτσου μαστροπου της υπόθεσης της Ηλιούπολης ..... Της Μπίκα με τον βιασμό του "Άριστου γόνου" στο ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη......... Πιθανόν δε θα αποφυλακιζοταν ο Φλώρος δύο μήνες αφότου βγήκε η ΝΔ , ο οποίος πήρε και άδεια να στήσει νέα εταιρεία..... Έλα μλκα , ξέρεις καλά , ότι με κανέναν άλλον δεν θα υπήρχε τέτοια ευκολία στην απαλλαγή κατηγοριών, βιάζοντας κάθε λογική ..... Και δεν αναφέρομαι σε Λιγναδηδες .... 1,5 μήνα να ψάξουν το σπίτι ..... Δύο μήνες να βρουν το κινητό στη ταράτσα , ή Μίχου που βρήκε λέει το τάμπλετ η καθαρίστρια τώρα , 5 μήνες μετά , και δε το χαν οι μπάτσοι



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπό κατάρρευση 14 νοσηλευτικά ιδρύματα στην Αττική – SOS από τους γιατρούς Αθήνας και Πειραιά

21/2/2023   -   6.15

Σχολιο.- Μλκς άμα αρρωστήσετε να πάτε στον τοπικό βουλευτή της νουρδου να σας κάνει καλα οκ;

Σχολιο.- Αν αρρωστήσουν οι κατουρημενες τυρόπιτες να πάνε έξω από ένα Α.Τ. να φάνε ξύλο.εκει έχει τίγκα από προσωπικό



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το ότι οι ψηφοφόροι της νουρδου είναι πιο ηλίθιοι από κατουρημενη τυρόπιτα το κατάλαβαν και οι πέτρες.Αυτο που δεν έχετε καταλάβει και είναι και το κυριότερο,είναι ότι άμα τους κόψεις τη μάσα γίνονται και τεραστίων διαστάσεων μουνοπανα και όσοι δεν το έχετε ακόμα καταλάβει θα το διαπιστώσετε σύντομα,χοχοχοχο.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ. ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ 
Να το διαβάσουμε το βιβλίο, όπως καλό είναι να διαβάζουμε -στον βαθμό που μπορούμε- και οτιδήποτε αναφέρεται σε ζητήματα που μας ενδιαφέρουν, ανεξαρτήτως ιδεολογικής και πολιτικής τοποθέτησης του συγγραφέα. ¨όπως θα διαβάζαμε το βιβλίο του Χίτλερ «Ο Αγών μου». Για να ξέρουμε τι τερατολογίες γράφει.
Να το διαβάσουμε, έστω κι αν ο τίτλος -σε συνδυασμό και με άλλα γραψίματα του Νίκου Μαραντζίδη, που έβγαζαν λάδι ακόμη και τους ταγματασφαλίτες- μας προδιαθέτει για μια εκσυγχρονισμένη εκδοχή των ιδεολογημάτων της εθνικοφροσύνης για το ΚΚΕ, που χαρακτηριζόταν αντεθνικό πρακτορείο ξένων συμφερόντων. 
Εξάλλου, ο εκλεκτός των επίσημων ιδεολογικών επιτελείων των ΗΠΑ, φίλος και συνεργάτης του συγγραφέα, Στάθης Καλύβας, μας κάνει σαφές ότι "αυτή η φιλόδοξη ιστορία του Ελληνικού Κομμουνιστικού Κόμματος που καλύπτει ένα ευρύ θεματολογικό φάσμα, υφαίνοντας αριστοτεχνικά τις εγχώριες με τις διεθνείς διαστάσεις, θα αποτελέσει πολύ σύντομα το βασικό βιβλίο αναφοράς για τον ελληνικό κομμουνισμό". 
Την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να ξεπλύνει τον Μαραντζίδη, προβάλλοντάς τον ποικιλοτρόπως, αναλογίζομαι. Αλλά δικαίωμά του. Μάζευε κι ας είν' και ρόγες!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



21 Φεβρουαρίου 1973, κατάληψη της Νομικής και από την ταράτσα, στον ρυθμό του εαμίτικου "Τίνος είναι, βρε γυναίκα, τα παιδιά", ακουγόταν το τραγούδι: 
"Ποιος τα έστειλε φαντάρους τα παιδιά;
Ποιος τα έστειλε φαντάρους τα παιδιά;
Ο Γκαντώνας ο αλήτης, πρώην ταγματασφαλίτης
γκεσταπίτης, χίτης και τσογλαναράς". 
Με τους κομμουνιστές φοιτητές (κνίτες, ρηγάδες και αριστεριστές) να αντικαθιστούν το "τσογλαναράς" με το "φασισταράς".
Η αναφορά στον τότε υπουργό Παιδείας, συνταγματάρχη Νικόλαο Γκαντώνα. Αυτόν που λίγους μήνες πριν, με την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους 1972-73, είχε συγχαρεί την ελληνική νεολαία, "την φρονιμοτέραν του κόσμου". 
Με τους νέους όλου του πλανήτη, από τη Γαλλία του Μάη και τις ΗΠΑ των αντιπολεμικών -λόγω Βιετνάμ- αγώνων και του Γούντστοκ, μέχρι την Κίνα των κοκκινοφρουρών και την Ουρουγουάη των Τουπαμάρος, και τη σεξουαλική επανάσταση σ΄ Ανατολή και Δύση σε πρωτοφανή έκρηξη, φαινόταν να 'χει δίκιο στη χώρα των πανηγυρισμών για το Γουέμπλεϊ και των ψευτοπόπ εκπομπών του Μαστοράκη στην τηλεόραση. 
Πού να ΄ξερε, τι τον περίμενε! 
Λίγες βδομάδες μετά, κινητοποιήσεις για φοιτητικές εκλογές και διεξαγωγή εκλογών με νοθεία, και ραγδαία ανάπτυξη του κινήματος, μέχρι που αναγκάστηκε να κόψει τις αναβολές στράτευσης δεκάδων αγωνιστών. 
Και να 'σου η Νομική, που προοιωνιζόταν τη θύελλα του Νοέμβρη!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επιχείρησαν και σήμερα Δευτέρα έξωση από πλειστηριασμένο σπίτι στην Ελληνορώσων, χωρίς επιτυχία, χάρη στην κινητοποίηση δεκάδων αγωνιστών και της γειτονιάς, που υποχρέωσε δικαστικό επιμελητή και μπάτσους να πάρουν δρόμο. 
Άλλη μια μικρή νίκη σε έναν παρατεταμένο πόλεμο.
Σχολιο.- ήταν μια φοβερή έκπληξη σήμερα από τη γειτονιά του Ψυχικού και ιδιαίτερα από τους επαγγελματίες της γειτονιάς έδιωξαν τον δικαστικό επιμελητή πριν φτάσουν οι οργανωμένοι πραγματικά συγχαρητήρια
Σχολιο.- Συγκέντρωση υπεράσπισης της λαϊκής κατοικίας σήμερα Δευτέρα στις 17.00 στην οδό Οικονόμου 5 (Κατεχάκη)
Σήμερα το μεσημέρι, δικαστικός επιμελητής με τη συνδρομή αστυνομικών δυνάμεων επιχείρησε να βγάλει μία λαϊκή οικογένεια έξω από την πρώτη κατοικία της λόγω χρεών.
Άμεσα, γείτονες και γειτόνισσες, καθώς και αλληλέγγυος κόσμος συγκεντρώθηκε στην είσοδο και στην ταράτσα του σπιτιού, διεκδικώντας την αποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων και του δικαστικού επιμελητή.
Τα άμεσα αντανακλαστικά της ταξικής και λαϊκής αλληλεγγύης έχουν αποτελέσματα και η έξωση αποτράπηκε.
Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε. Τόσο σε αυτό το σπίτι όσο και σε χιλιάδες ακόμα σπίτια φτωχών οικογενειών ο φόβος της έξωσης από τα εκτελεστικά όργανα των τραπεζών και των funds παραμένει.
Κι αυτός ο φόβος σπάει μόνο με αλλελεγγύη, μόνο οργάνωση, μόνο με αγώνα:
Γειτονιά τη γειτονιά, να παραμείνουμε σε επιφυλακή, να οικοδομήσουμε την ταξική αλληλεγγύη και τη λαϊκή αυτοάμυνα, να μην αφήσουμε κανέναν μόνο και καμία μόνη.
Καλούμε σε συγκέντρωση σήμερα στις 17.00 έξω από το σπίτι στην οδό Οικονόμου 5 (Κατεχάκη).
ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΣΩΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ
ΥΓ. Αν και είχαμε προγραμματισμένη την παρουσία μας στη σημερινή συγκέντρωση των εκπαιδευτικών, λόγω του έκτακτου γεγονότος της απόπειρας έξωσης και της επαναφοράς αστυνομικών δυνάμεων πριν λίγη ώρα συγκεντρώνουμε τις δυνάμεις μας στην κινητοποίηση που έχει καλεστεί έξω από το σπίτι.
ΝΙΚΗ στον αγώνα των εκπαιδευτικών
Διαρκής Αγώνας για την ταξική απελευθέρωση



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ BONUS ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ 84 ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΑΡΕΣ ΤΗΣ ALPHA HOLDINGS...ΕΚΔΙΔΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ 700.000 ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕ ΤΙΜΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ 0,29 ΕΥΡΩ ΤΙΣ ΔΙΑΝΕΜΕΙ ΣΤΑ GOLDEN BOYS ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ Η ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 1,5 ΕΥΡΩ...ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΟΙ ΣΤΕΛΕΧΑΡΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΓΓΡΑΨΑΝΕ ΚΕΡΔΟΣ 500%...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μάθαμε αν κινήθηκε εισαγγελέας για τον άριστο της ΝΔ Περικλή Μαντά που βρέθηκε με offshore στα νησιά Μάρσαλ, με υπάλληλο «μπαλαντέρ», βολικό αχυράνθρωπο στις επιχειρήσεις του και €650.000 ληξιπρόθεσμα και αρρύθμιστα χρέη στο Δημόσιο;
Τι Οχι; Αν όχι τότε οφείλει να τον διαγράψει σήμερα κιόλας τόσο από τις λίστες των ψηφοδελτίων όσο και από αυτές του κόμματος της ΝΔ». Τι ούτε αυτό έκανε ;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτός ειναι ο διαιτητής Φίλιππος Ντόβος, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ.....υποψήφιος με τον Γ. Πατούλη πήρε τηλέφωνο την γιαγιά της 12χρονης στον Κολωνό και της είπε πως δεν βίασε την μικρή. Της έδινε 3-5 ευρώ γιατί την λυπόταν. Και την συμβούλευε να προσέχει, να μην πηγαίνει στο λόφο γιατί αρπάζουν παιδιά.
Εδώ βλέπουμε στη μια φωτογραφία την κ. Νικολάου με τον Ντόβο, και στην άλλη φωτογραφία τον Ευθανάσιο Πλεύρη να ποζάρει με τον κ. Ντόβο τον διαιτητή αλλά και παιδοβιαστή της 12χρονης από τον Κολωνό. Οι φώτο είναι από την προσωπική σελίδα του κατηγορούμενου ....




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υποψήφιος με τον Πατούλη ο διαιτητής που κλήθηκε ως κατηγορούμενος στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης Ο γιος της Βούλτεψη έγινε λιώμα στο ποτό έπεσε πάνω σε μπάρες και διαλύθηκε το αυτοκίνητο.....
Η αστυνόμος συνοδηγός του, που δήλωσε επικεφαλής ασφαλείας της υπουργού, φώναζε στους αστυνομικούς που επιλήφθηκαν: 
Ξέρετε ποιοι είμαστε εμείς ρε;
ΜΕΡΙΚΑ ΑΠ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ !!!!!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μετά την αμερικανοσιωνιστική καθοδήγηση του Ναζιλένσκι η Ρωσία αποσσύρεται από την συνθήκη για τον περιορισμό των πυρηνικών.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ισως κάποιοι να θέλαμε πιο επιθετικό τον Πούτιν. Ομως έχει τη σημασία του ότι αποκαλεί επίσημα το ουκρανικό καθεστώς νεοναζιστικό.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ελίν Μπέλεκ με την μαγευτική παρουσία και φωνή της, συγκέντρωνε στις μυσταγωγικές συναυλίες του Γκρουπ Γιορούμ στην Κωνσταντινούπολη πάνω από 50.000 κόσμο, όπου γινόταν πανικός... Προσκείμενη φιλικά στο Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο DHKP-C (καμία σχέση με το ΚΚ Τουρκίας)  υποστηρίζει τον αγώνα αυτονομίας του κουρδικού λαού στην Ανατολία, έφυγε μετά από απεργία πείνας 288 ημερών πάνω στον ανθό της ηλικίας της, 28 ετών, τον Απρίλιο του 2020, εναντιώμενη στο φασιστικό καθεστώς της Τουρκίας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φλας μπακ. Ο ρόλος του EastMed ήταν να ακυρωθεί de facto το τουρκολιβυκό μνημόνιο. Αλλά οι ΗΠΑ τον ακύρωσαν προς όφελος του Αττίλα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο σκοπός της επίσκεψης του Αμερικανού ΥΠΕΞ Α.Μπλίνκεν: Να πιεστεί η Ελλάδα να δεχτεί τις τουρκικές απαιτήσεις σε Αιγαίο & Α.Μεσόγειο
Οι ΗΠΑ θα υποστηρίξουν τις θέσεις της Άγκυρας αφού τις υιοθετούν
20.02.2023 | 08:41
Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ Άντονι Μπλίνκεν πρόκειται να φτάσει στην Αθήνα σήμερα το απόγευμα όπου θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου με σκοπό να… ανακινήσει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.
Γιατί όποιος πιστεύει πως «η διπλωματία των σεισμών» ξεκινάει από μόνη της, είναι το λιγότερο αφελής.
"Το κομβικό σημείο είναι οι συζητήσεις σε στρατιωτικό επίπεδο στο πλαίσιο του NATO που ζητά η Άγκυρα, μέσω του οποίου θα έρθει και η αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου: Το ΝΑΤΟ δεν αναγνωρίζει την μεταφορά και την στρατιωτική ενίσχυση των νησιών του Αιγαίου, υιοθετεί την τουρκική προσέγγιση και ερμηνεία των συνθηκών της Λωζάνης του 1923 και των Παρισίων του 1947 και απορρίπτει στην ουσία το ελληνικό δικαίωμα αυτοάμυνας.
Δεν είναι τυχαίο που τα 12 ΤΟΜΑ Marder-1A3 που δόθηκαν στην Ελλάδα από την Γερμανία προς αντικατάσταση των BMP-1 που στάλθηκαν στην Ουκρανία ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΕ από το Βερολίνο να σταλούν στα νησιά του Αιγαίου."



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θυμάστε, που τον Μάρτιο οι ουκρανοί είχαν δηλώσει, ότι έφαγαν λάχανο τον Ρώσο στρατηγό Mordvichev; Ε λοιπόν, σήμερα αυτός ο Mordvichev κλήθηκε επισήμως να αντικαταστήσει τον στρατηγό Lapin. Όταν η πλοκή παίρνει στροφή 360 μοιρών της κλίμακας Μπέρμποκ...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πολεμιστής του πνεύματος: Ένας τραυματίας Ρώσος μαχητής αιχμαλωτίστηκε στη μάχη, αλλά αρνήθηκε να μιλήσει συνθήματα Bandera 
- Πού είναι η Δόξα στην Ουκρανία;!
- Δεν λέει, προσπάθησα ήδη.
Δείτε το πρόσωπό του, θαρραλέο, αδιάσπαστο παρά τον πόνο. Προσευχόμαστε, ελπίζουμε πραγματικά σύντομα αδελφέ να είσαι μαζί μας 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας δεν κρύβουν ποιανού κληρονόμοι είναι, βάζοντας το διακριτικο των SS στις στολές τους και χρησιμοποιώντας ονόματα ναζιστικών σχηματισμών. Αυτό δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, απευθυνόμενος στην Ομοσπονδιακή Συνέλευση.
«Πρόσφατα, σε μια από τις ταξιαρχίες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, ντροπή ακόμη και να το ξεστομίσει κανείς, <...> δόθηκε το όνομα «Edelweiss» ως ναζιστική μεραρχία που συμμετείχε στην απέλαση των Εβραίων, στην εκτέλεση αιχμαλώτων του πόλεμο, σε τιμωρητικές επιχειρήσεις κατά των ανταρτών της Γιουγκοσλαβίας, της Ιταλίας, της Τσεχοσλοβακίας και της Ελλάδας», υπενθύμισε ο Πρόεδρος.
Πρόσθεσε ότι τα διακριτικά "Das R€ich", "D€ad H€ad", "Galicia", τα οποία χρησιμοποιήθηκαν από μονάδες SS, είναι δημοφιλή στον ουκρανικό στρατό και τα αναγνωριστικά της Βέρμαχτ εφαρμόζονται στον ουκρανικό στρατιωτικό εξοπλισμό.
Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν έχει σημασία για τη Δύση ποιον θα χρησιμοποιήσει στον αγώνα κατά της Ρωσίας, της κάνουν και οι τρομοκράτες, και οι νεοναζί.
«[Η Δύση], το ίδιο της κάνει σε ποιον θα ποντάρει στον αγώνα εναντίον μας. (...) Το κυριότερο είναι ότι πολεμούν εναντίον μας, ενάντια στη χώρα μας, που σημαίνει ότι όλοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν, και εμείς το είδαμε να συμβαίνει – και τρομοκράτες, και νεοναζί, ακόμη και τον ίδιο τον διάβολο θα χρησιμοποιήσουν », τόνισε ο Πούτιν.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βλαντιμίρ Πούτιν: (β)
Τα πρόσφατα γεγονότα έδειξαν πειστικά ότι η εικόνα της Δύσης ως ασφαλούς καταφυγίου και απαγκιου λιμανιού για το κεφάλαιο αποδείχθηκε φάντασμα, ψέμα. Και όσοι δεν το κατάλαβαν εγκαίρως, που θεωρούσαν τη Ρωσία μόνο ως πηγή εισοδήματος και σχεδίαζαν να ζήσουν στο εξωτερικό, έχασαν πολλά. 
Εκει απλά τους λήστεψαν! Ακόμη και νόμιμα κερδισμένα χρήματα αφαιρέθηκαν. Κάποτε αστειευόμενος, απευθυνόμενος σε εκπροσώπους των ρωσικών επιχειρήσεων, ειχα πει:
«Θα ταλαιπωρηθειτε να καταπίνετε σκόνη, να τρέχετε στα δικαστήρια και στα γραφεία δυτικών αξιωματούχων, προσπαθώντας να σώσετε τα χρήματά σας».
Έτσι ακριβώς έγιναν όλα. Και θα προσθέσω κάτι απλό αλλά πολύ σημαντικό. Κανείς από τους απλούς πολίτες της χώρας δεν λυπήθηκε αυτούς που έχασαν τα κεφάλαιά τους σε ξένες τράπεζες, έχασαν τα κότερα και τα παλάτια τους στο εξωτερικό. Και στις συζητήσεις που κάνουν μεταξύ τους, ο κόσμος θυμάται πιθανώς τόσο τις ιδιωτικοποίησεις της δεκαετίας του '90, όταν οι επιχειρήσεις που είχαν στηθεί από ολόκληρη τη χώρα- έφευγαν (ιδιωτικοποιουνταν) σχεδόν δωρεάν, σε εξευτελιστικη τιμή, όσο και την επιδεικτική πολυτέλεια των λεγόμενων νέων ελίτ.




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βλαντιμίρ Πούτιν: (α')
Αποδεικνύεται ότι όλη την ώρα που το Ντονμπάς φλεγόταν, όταν αιμορραγουσε, όταν η Ρωσία ειλικρινά - θέλω να το τονίσω αυτό! - προσπαθούσε ειλικρινά για μια ειρηνική λύση, αυτοι έπαιζαν με τις ζωές των ανθρώπων. Έπαιζαν, μάλιστα, όπως λένε σε γνωστούς κύκλους, με σημειωμένη τράπουλα. 
Θέλω να το επαναλάβω – αυτοί ξεκίνησαν τον πόλεμο. Και χρησιμοποιήσαμε και συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε βία για να το σταματήσουμε. 
Η ευθύνη για την υποκίνηση της ουκρανικής σύγκρουσης, για την κλιμάκωση, για την αύξηση του αριθμού των θυμάτων της, ανήκει αποκλειστικά στις δυτικές ελίτ. Και, φυσικά, στο σημερινό καθεστώς του Κιέβου, για το οποίο ο ουκρανικός λαός είναι ξένος. Το ουκρανικό καθεστώς σήμερα δεν εξυπηρετεί εθνικά συμφέροντα, αλλά συμφέροντα τρίτων χωρών. Η Δύση χρησιμοποιεί την Ουκρανία και ως έμβολο κατά της Ρωσίας, μα και ως πεδίο μάχης. Δεν θα επιμείνω στις προσπάθειες της Δύσης να ανατρέψει την ροή των εχθροπραξιών, αλλά μια λεπτομέρεια πρέπει να γίνει σαφής σε όλους - όσο πιο πολλά δυτικά συστήματα μακράς εμβέλειας θα στείλουν στην Ουκρανία, τόσο περισσότερο θα αναγκαζόμαστε να απομακρύνουμε την απειλή από τα σύνορά μας. Είναι φυσικο! 
Προτείνω τη δημιουργία ενός κρατικού ταμείου, το καθήκον του θα είναι να παρέχει προσωπική βοήθεια στις οικογένειες των πεσόντων στρατιωτών κατάτην διάρκεια της ΕΣΕ. Σε κάθε οικογένεια θα πρέπει να ανατεθεί ένας προσωπικός υπάλληλος. Ήδη φέτος, το ταμείο θα πρέπει να αναπτυχθεί σε όλες τις περιοχές της Ρωσίας 
Η Δύση έχει αναπτύξει όχι μόνο στρατιωτικό, πληροφοριακό, αλλά και οικονομικό μέτωπο εναντίον μας. σε κανέναν όμως τομέα δεν πέτυχε και δεν θα πετύχει τίποτα!
Η δουλειά μας δεν αφορά την προσαρμογή στις τρέχουσες συνθήκες. Το στρατηγικό καθήκον είναι να φέρουμε την οικονομία μας σε νέα σύνορα. Τώρα όλα αλλάζουν και αλλάζουν πολύ, πολύ γρήγορα. Αυτή δεν είναι μόνο μια εποχή προκλήσεων, αλλά και ευκαιριών. Και η μελλοντική μας ζωή εξαρτάται από το πώς θα τα εφαρμόσουμε. Είναι απαραίτητο να αρθούν όποιες ενδοϋπηρεσιακες αντιφάσεις, τυπικότητες, παρεξηγήσεις, παραλείψεις, άλλες ανοησίες! Όλα για το έργο μας, όλα για το αποτέλεσμα!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νίκος Μπογιόπουλος
Παρακαλώ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: 
Εγραψα άρθρο στο οποίο καταρρίπτονται τα ψεύδη των Ellinika Hoaxes για την ουκρανική "Ταξιαρχία Εντελβάις" και τις ναζιστικές ομάδες που αποτελούν οργανικό στοιχείο του ουκρανικού στρατού (εδω: https://www.imerodromos.gr/oi-natompatsoi-ton-ellinika-hoaxes-meta-tous-azof-tora-xeplenoun-kai-thn-nazistikh-entelvais-ths-oukranias/ )
(https://www.imerodromos.gr/oi-natompatsoi-ton-ellinika-hoaxes-meta-tous-azof-tora-xeplenoun-kai-thn-nazistikh-entelvais-ths-oukranias/?fbclid=IwAR3C8LPj2nsB6_dQsWdjc5s4ecAdHPybh0rqBc0bg7vfrA_tqGI-IjsyX3Q)
Εμφανίστηκε μια κυρία Όλγα Σαπολάγιεβα - περσόνα καθώς φαίνεται της εν Ελλάδι ναζιστοαζοφικής διαδικτυακής προπαγάνδας, και η... "απάντησή της" ήταν αυτή που βλέπετε παρακάτω: Ο Λένιν, η μούμια, εγώ και η... γυναίκα μου! Η γυναίκα μου! Η κυρία τώρα μαθαίνω ότι διαμαρτύρεται και με καταγγέλλει ότι διέγραψα την... ποιοτική και... δημοκρατική της "επιχειρηματολογία". Οτι "φίμωσα" το δικαίωμά της στην "άποψη"! Οπου... "αποψη", μεταξύ άλλων, "η ομορφιά της γυναίκας" μου... Το ομολογώ. Εκανα λάθος. Και τώρα το διορθώνω. Εξηγούμαι: Τέτοια ποιότητα, τέτοια ευπρέπεια, τέτοιο επίπεδο ύφους, ήθους, "διαλόγου" και προπαντός "τεκμηρίωσης", πρέπει να φαίνεται πόσο... επίπεδο είναι. Δείτε, λοιπόν. Εχει δίκιο η κυρία. Δεν πρέπει να αφήνουμε αναξιοποίητη την μόνη "χρησιμότητα" του πάτου της χωρίς πάτο ξεδιαντροπιάς: Να αυτοσυστήνεται. Αφού, τελικά, ό,τι κι αν κάνουμε εμείς οι υπόλοιποι, μόνο η ίδια η αθλιότητα μπορεί να περιγράψει τον εαυτό της.
Σχολιο.- που να εμπαιναν σπίτι του κιόλας επι 8 χρόνια οι ναζί του Αζοφ ,να σφαζαν και να βίαζαν απο γιαγιά μέχρι δισέγγονο... όπως στους ανθρωπους του Ντονμπας που διαλέξανε στρατόπεδο και ιμπεριαλιστη...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΣΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ
-Ο Μπαιτεν 
-Ήμουν εγώ που πρότεινα τον βομβαρδισμό του Βελιγραδίου. 
-Ήμουν εγώ που πρότεινα να στείλουμε Αμερικανούς πιλότους για να καταστρέψουν όλες τις γέφυρες. 
-Ήμουν εγώ που πρότεινα να πάρουν όλα τα καύσιμα τους. 
-Ήμουν εγώ που πρότεινα όλες αυτές τις ενέργειες».
-Ποιος πιστεύει εδώ ότι οι ΗΠΑ θα ενεργήσουν διαφορετικά με άλλες χώρες;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Μπάιντεν θ΄απευθυνθεί στον λαό της Ρωσίας, από την Πολωνία και όλοι οι Ρώσοι περιμένουν με αγωνία τις δηλώσεις του.
Υποθετικά να πω τι μπορεί να περιλαμβάνουν.
-Κάλεσμα σε αγώνα των Ρώσων, για την εγκατάσταση της Δυτικής "Δημοκρατίας" στην χώρα τους, ρίχνοντας, από την εξουσία τον "σατανικό" τους Πρόεδρο.
-Την επίτευξη Ειρήνης με Δυτικά όπλα, στην Ουκρανία και καταδίκη του Προέδρου τους, "για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
-Την καταβολή αποζημιώσεων, από την Ρωσία, στην Ουκρανία, για τις ζημιές του πολέμου, που ξεκίνησαν οι Ουκρανοί με την άμεση συμμετοχή των ΗΠΑ.
-Τον διαμοιρασμό των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Ρωσίας με όλη την καταρρέουσα, από τον καπιταλισμό, Δύση. Η "Δημοκρατία" έχει πάντα μία τιμή.
Την διάσπαση της Ρωσικής επικράτειας, σε μικροκρατίδια, ανεξάρτητα από την κεντρική διοίκηση και την ένταξη τους σε ΝΑΤΟ και ΕΕ.
-Την κατάργηση κάθε θρησκείας και την εγκατάσταση του σατανισμού με την μετατροπή κάθε ναού σε ντισκοτέκ, ή σε σκηνή σατανιστικών τελετών, όπως νόμιμα συμβαίνει στην Ουκρανία με τους Ορθόδοξους ναούς.
-Την επιλογή ενός από τα 100.000 "γένη" της ανθρώπινης φύσης, από την ηλικία των 5 ετών, γιατί και τα παιδιά έχουν άποψη και συναινούν με την παιδοφιλία. Για να μπορούν οι Ρώσοι να επισκέπτονται τις χώρες-αποικίες των ΗΠΑ.
-Την ελευθερία του λόγου και της άποψης, μόνο για τους παπαγάλους της κλίκας τους, που συμορφώνονται με το "πολίτικαλ κορέκτ" της ελίτ και δεν βάζουν εμπόδια σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και προεπιλεγμένες νόθες κυβερνήσεις.
-Την ανόρθωση του Πολιτισμού της χώρας με Ρώσικες ιαχές "κάψτε όλα τα βιβλία, που γράφτηκαν στα Ρωσικά", ακόμα και την Αγία Γραφή
Κάπως έτσι φαντάζομαι το διάγγελμα του Μπάιντεν, στον Ρωσικό λαό.
Φασιστικό, αναιδή, αλαζονικό, κατάπτυστο, εμετικό, όπως ακριβώς είναι όλες οι σημερινές "αξίες" της Δύσης!
Σχολιο.- Ξέχασε να πει ότι πρέπει η Ρωσία να αποζημιώσει τη Γερμανία επειδή την νίκησε στο Β παγκόσμιο πόλεμο και έκανε ζημιές στο έδαφος της Γερμανίας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μετά την προετοιμασία των ΗΠΑ, να διεξάγουν πυρηνικές δοκιμές, για τις στρατιωτικές τους ανάγκες και την πραγματοποίηση αυτών των δοκιμών τους, έγινε κατανοητή η "λογική" των φημών, για την δήθεν χρησιμοποίηση πυρηνικών όπλων, από την Ρωσία, στην Ουκρανία.
Ο σκοπός ήταν φανερός. Συνδεόταν με την νομιμοποίηση των δικών τους πυρηνικών δοκιμών. 
Η Ρωσία παύει να αποτελεί μέρος της Διεθνούς Συμφωνίας, για τις πυρηνικές δοκιμές, μετά απ΄όλα αυτά.
(Από την σημερινή ομιλία του Πούτιν).



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κώστας Ονισένκο.
Ανταποκριτής της ΕΡΤ, στο Κίεβο, για την κάλυψη της Ειδικής Επιχείρησης από τον Ιούνιο του 2022.
Οι ανταποκρίσεις του, περιορίστηκαν, στα δελτία Τύπου της φασιστικής κυβέρνησης του Ζελένσκι και τα πεδία των μαχών τα έβλεπε από την Ουκρανική τηλεόραση. Ούτε ένα οδοιπορικό σε κάποια εμπόλεμη ζώνη, δεν είδαμε.
Πέρα απ΄αυτά, όμως, είχε αναλάβει και το ξέπλυμα του ναζιστικού καθεστώτος, παρουσιάζοντας μονομερώς, τις εξελίξεις και προβάλλοντας κάθε στημένη, για προπαγανδιστικούς λόγους, προβοκάτσια, εναντίον της Ρωσίας, ως πραγματικό γεγονός. Ωστόσο απέκρυπτε τα εγκλήματα του Ζελένσκι, με τους καθημερινούς βομβαρδισμούς, κατά των αμάχων του Ντονμπάς, τους βομβαρδισμούς κατά του πυρηνικού σταθμού στο Ενεργκονταρ και τις εν ψυχρώ εκτελέσεις των Ρώσων αιχμαλώτων, από Ουκρανούς στρατιώτες.
Επιπλέον, ασκεί κριτική, σε άλλα σάιτ, που επικρίνουν την νεοφασιστική μέθοδο του Ζελένσκι να αντιγράφει τις ονομασίες των χιτλερικών ταγμάτων και να ονοματίζει μ΄αυτές, τα δικά του τάγματα ("Εντελβάις). 
Ο Ονισένκο δεν πρόσεξε, ούτε είδε τα δεκάδες φασιστικά διακριτικά των SS στις στολές του Ουκρανικού στρατού, ούτε τις σβάστικες, την μορφή του Χίτλερ και τους "μαύρους ήλιους¨στα τατουάζ των νεοφασιστικών ταγμάτων. ούτε την αντιγραφή των προπαγανδιστικών αφισών του Γ΄Ράιχ, που κρέμονται στους τοίχους της Ουκρανίας και "κοσμούν" τα σχολικά βιβλία!
Σήμερα, σύμφωνα με το @Media tv news.gr, ο Κ. Ονισένκο, ζητεί και οικονομική ενίσχυση, μέσω των σόσιαλ μίντια, για να μεταβεί, στην Ουκρανία, ως δημοσιογράφος της ΕΡΤ!!!
Δεν ξέρω! Ισως τέτοιους "δημοσιογράφους" να χρειάζεται η ΕΡΤ, για να προωθήσει το ψέμα και την Ρωσοφοβία, στο Ελληνικό κοινό, που την πληρώνει! 
Αν όχι, περιμένουμε αποφάσεις!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γενναία γυναίκα στην Ουκρανία ξεφτίλισε την δημοσιογράφο
Τώρα διώκεται 
«Η Ουκρανία ξεκίνησε τον πόλεμο! Ενάντια σε ποιον ξεκίνησε η Ουκρανία τον πόλεμο; Το 2014 ενάντια στον ίδιο της τον λαό…».
Τώρα διώκεται από την Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας για αυτή την συνέντευξη

Γενναία γυναίκα στην Ουκρανία ξεφτίλισε την δημοσιογράφο! Τώρα διώκεται – Τρομερό ΒΙΝΤΕΟ
Εκατομμύρια Ρώσοι πολίτες στην Ουκρανία προσπάθησαν όλα τα προηγούμενα χρόνια να αντέξουν τον ναζισμό και την βίαιη ουκρανοποίηση, που οδήγησε στον εμφύλιο το 2014, στη ρωσική πολεμική επιχείρηση πέρυσι και στον δειλά κηρυγμένο πόλεμο του NATO απέναντι στην Ρωσία!!! 
Η κυρία στο παρακάτω βίντεο τα λέει όλα!
Και ειδικά το βλέμμα της, καθώς απαντάει στην προκλητική δημοσιογράφο: 
«Η Ουκρανία ξεκίνησε τον πόλεμο! Ενάντια σε ποιον ξεκίνησε η Ουκρανία τον πόλεμο; Το 2014 ενάντια στον ίδιο της τον λαό…».
Τώρα διώκεται από την Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας για αυτή την συνέντευξη!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ομιλία Πούτιν
με.μεταφραση Θερσιτη 
ΜΕΡΟΣ 1: για την επιχείρηση στην Ουκρανία: 
*Αυτοί που σχεδίασαν επιθέσεις στο Ντονμπάς σχεδίασαν την Κριμαία και τη Σεβαστούπολη ως επόμενους στόχους τους.
◦ Η Δύση επιδιώκει να μεταφέρει τη σύγκρουση στην Ουκρανία σε μια φάση παγκόσμιας αντιπαράθεσης, το κατανοούμε έτσι και θα απαντήσουμε ανάλογα.
◦ Δεν έχουν κατανοήσει ότι είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να νικηθεί η Ρωσία στο πεδίο της μάχης.
◦ Αποδεικνύεται ότι όλη την ώρα που το Ντονμπάς φλεγόταν, όταν χύθηκε αίμα, όταν η Ρωσία ειλικρινά - θέλω να το τονίσω αυτό! - προσπαθούσε ειλικρινά για μια ειρηνική λύση, έπαιξαν με τις ζωές των ανθρώπων. Έπαιξαν, μάλιστα, όπως λένε σε γνωστούς κύκλους, με σημειωμένα χαρτιά.
◦ Θέλω να το επαναλάβω – αυτοί ξεκίνησαν τον πόλεμο. Και χρησιμοποιήσαμε και συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε βία για να το σταματήσουμε.
◦ Η ευθύνη για την υποκίνηση της ουκρανικής σύγκρουσης, για την κλιμάκωση, για την αύξηση του αριθμού των θυμάτων της ανήκει αποκλειστικά στις δυτικές ελίτ. 
◦ Και, φυσικά, στο σημερινό καθεστώς του Κιέβου, για το οποίο ο ουκρανικός λαός είναι ξένος. 
◦ Το ουκρανικό καθεστώς σήμερα δεν εξυπηρετεί εθνικά συμφέροντα, αλλά συμφέροντα τρίτων χωρών. Η Δύση χρησιμοποιεί την Ουκρανία και ως κριό κατά της Ρωσίας και ως πεδίο εκπαίδευσης. 
◦ Ο Ουκρανικός λαός δεν είναι αντίπαλος: Είναι όμηρος των Ναζί και των δυτικών ελίτ!
◦ Δεν θα επιμείνω στις προσπάθειες της Δύσης να ανατρέψει το ρεύμα των εχθροπραξιών, αλλά μια περίσταση πρέπει να είναι σαφής σε όλους - όσο περισσότερα δυτικά συστήματα μακράς εμβέλειας θα έρθουν στην Ουκρανία, τόσο περισσότερο θα αναγκαζόμαστε να απομακρύνουμε την απειλή από τα σύνορά μας. Είναι φυσικό!
◦ Προτείνω τη δημιουργία ενός κρατικού ταμείου, το καθήκον του θα είναι να παρέχει προσωπική βοήθεια στις οικογένειες των πεσόντων στρατιωτών στη Βόρεια Στρατιωτική Περιφέρεια. Σε κάθε οικογένεια θα πρέπει να ανατεθεί ένας προσωπικός εργαζόμενος. Ήδη φέτος, το ταμείο θα πρέπει να αναπτυχθεί σε όλες τις περιοχές της Ρωσίας.
◦ Η Δύση έχει αναπτύξει όχι μόνο ένα στρατιωτικό, ενημερωτικό, αλλά και ένα οικονομικό μέτωπο εναντίον μας. Πουθενά όμως δεν πέτυχε και δεν θα πετύχει τίποτα!
@ θερσιτης
ΜΕΡΟΣ 2: Για τους ολιγάρχες και το μοντέλο της οικονομίας:
«Αντί για ανάπτυξη επένδυσαν σε …γιώτ - ο λαός χάρηκε που τα έχασαν»
◦ Ο Πούτιν υπενθυμίζει τις δυσκολίες της οικονομίας της δεκαετίας του '90 και τις σχέσεις που βασίζονται στην ιδιωτική ιδιοκτησία.
◦ Οι δυτικές χώρες λειτούργησαν ως παράδειγμα από πολλές απόψεις, φαινόταν αρκετό να αντιγράψουν τα μοντέλα τους. Ως αποτέλεσμα, η εθνική οικονομία έγινε πηγή πρώτων υλών, επειδή οι επιχειρήσεις στόχευαν στην εξαγωγή γρήγορων και εύκολων κερδών. Μας πήρε χρόνια για να σπάσουμε αυτή την αρνητική τάση. 
◦ Τα χρήματα που κέρδισε η επιχείρηση πήγαν σε γιοτ και κατανάλωση. Τώρα όμως κανείς από τους απλούς πολίτες δεν λυπήθηκε αυτούς που έχασαν τα κεφάλαιά τους σε ξένες τράπεζες.
◦ Το θέμα της δουλειάς μας δεν είναι να προσαρμοστούμε στις τρέχουσες συνθήκες. Το στρατηγικό καθήκον είναι να φέρουμε την οικονομία μας σε νέα σύνορα. Τώρα όλα αλλάζουν και αλλάζουν πολύ, πολύ γρήγορα. Αυτή δεν είναι μόνο μια εποχή προκλήσεων, αλλά και ευκαιριών. Και η μελλοντική μας ζωή εξαρτάται από το πώς θα τα εφαρμόσουμε. Είναι απαραίτητο να αρθούν όποιες διατμηματικές αντιφάσεις, τυπικότητες, ύβρεις, παραλείψεις, άλλες ανοησίες! Όλα για την αιτία, όλα για το αποτέλεσμα!
◦ Τα πρόσφατα γεγονότα έδειξαν πειστικά ότι η εικόνα της Δύσης ως ασφαλούς καταφυγίου και καταφυγίου για το κεφάλαιο αποδείχθηκε φάντασμα, ψεύτικο. Και όσοι δεν το κατάλαβαν εγκαίρως, και θεωρούσαν τη Ρωσία μόνο ως πηγή εισοδήματος και σχεδίαζαν να ζήσουν στο εξωτερικό, έχασαν πολλά. Μόλις τους έκλεψαν! Ακόμη και νόμιμα κερδισμένα χρήματα αφαιρέθηκαν. Κάπως αστειευόμενος, απευθυνόμενος σε εκπροσώπους των ρωσικών επιχειρήσεων, είπα: «Σας βασανίζει να καταπίνετε σκόνη, να τρέχετε στα δικαστήρια και στα γραφεία δυτικών αξιωματούχων, γλιτώνοντας τα χρήματά σας». Έτσι ακριβώς έγιναν όλα. 
◦ Και θα προσθέσω ένα απλό αλλά πολύ σημαντικό. Κανείς από τους απλούς πολίτες της χώρας δεν λυπήθηκε αυτούς που έχασαν τα κεφάλαιά τους σε ξένες τράπεζες, έχασαν τα κότερα και τα παλάτια τους στο εξωτερικό. 
Και στις συζητήσεις, οι άνθρωποι πιθανότατα θυμήθηκαν τόσο την ιδιωτικοποίηση της δεκαετίας του '90, όταν οι επιχειρήσεις που δημιουργήθηκαν από ολόκληρη τη χώρα πήγαιναν στο τίποτα, όσο και την επιδεικτική πολυτέλεια των λεγόμενων νέων ελίτ.
Αυξήσεις στους μισθούς: 
Ο κατώτατος μισθός αυξήθηκε δύο φορές πέρυσι, σχεδόν κατά 20% συνολικά. 
Θα συνεχίσουμε να αυξάνουμε τον κατώτατο μισθό και με ρυθμό πάνω από τον πληθωρισμό και την αύξηση των μισθών. Από την αρχή του έτους, έχει αναπροσαρμοσθεί κατά 6,3%, προτείνω από τον Ιανουάριο του επόμενου έτους, εκτός από την προγραμματισμένη αύξηση, να πραγματοποιηθεί άλλη μια - κατά επιπλέον 10%. 
Έτσι, ο κατώτατος μισθός θα αυξηθεί κατά 18,5% και θα ανέλθει σε 19.242 ρούβλια.
ΜΕΡΟΣ 3: για την πρόθεση του ΝΑΤΟ να επιφέρει μια στρατηγική ήττα στη Ρωσία και την πυρηνική ετοιμότητα:
◦ Θέλουν να μας επιφέρουν μια στρατηγική ήττα και να επιτεθούν στις πυρηνικές μας εγκαταστάσεις. Ξέρουμε τα σχέδιά τους να χτυπήσουν αεροπορικές βάσεις της Ρωσίας.
◦ Ως προς αυτό, είμαι υποχρεωμένος να ανακοινώσω σήμερα ότι η Ρωσία αναστέλλει τη συμμετοχή της στη Συνθήκη Στρατηγικών Επιθετικών Όπλων. (START). Δεν αποχωρεί από το συμβόλαιο, απλά αναστέλλει τη συμμετοχή του. Αλλά πριν επιστρέψουμε στη συζήτηση της συνθήκης, πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας τι ισχυρίζονται ακόμη χώρες του ΝΑΤΟ όπως η Γαλλία και η Μεγάλη Βρετανία και πώς θα λάβουμε υπόψη τα στρατηγικά τους οπλοστάσια, δηλαδή το συνδυασμένο δυναμικό κρούσης της Συμμαχίας.
◦  Ο Πούτιν ενημέρωσε ότι υπέγραψε διάταγμα πριν από μια εβδομάδα για την ενεργοποίηση νέων επίγειων «στρατηγικών συστημάτων» (πυρηνικών) σε ετοιμότητα μάχης και να θέσει σε επιφυλακή το όλο σύστημα στρατηγικής απάντησης.
◦  Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας και η Rosatom θα πρέπει να διασφαλίσουν την ετοιμότητα των πυρηνικών όπλων μας εάν οι ΗΠΑ είναι οι πρώτες που το κάνουν 
◦ Η Ρωσία θα ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε πρόκληση γιατί είμαστε όλοι μια χώρα. Ένας μεγάλος και δεμένος λαός. Είμαστε σίγουροι για τον εαυτό μας, σίγουροι για τις ικανότητές μας. Η αλήθεια είναι πάνω μας!




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάντως το πιο “δηκτικό” σχόλιο για τα …ηρωικά και μεγάλα λόγια του Μπάιντεν για την Ουκρανία, το έκανε η Κινεζική κυβέρνηση.
Λίγο πολύ του θύμισε ότι “τα ίδια λέγατε και για το Αφγανιστάν… Και τελικά; Τι έγινε;”
Ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών Wang Wenbin δήλωσε:
“Οι ΗΠΑ κερδίζουν από τον πόλεμο. Οι επιχειρήσεις τους έχουν κερδίσει πολλά χρήματα από την ουκρανική σύγκρουση. Γι αυτό δεν ντρέπονται;
Οι ΗΠΑ ακολούθησαν μια πολιτική σύγκρουσης μέχρι το τελευταίο Αφγανό.
Τώρα θέλουν ένα αγώνα μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό.”



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν στο Χαλέπι πήρα συνέντευξη από τον Walid Houri για τον ηρωισμό του κατά τη διάρκεια της απεγνωσμένης αναζήτησης επιζώντων στο Χαλέπι μετά το διπλό σεισμό. Τον ρώτησα και για τα Λευκά Κράνη και μου έδωσε κατάθεση αν και μου είπε επίσης ότι θα μπει στο στόχαστρο των Λευκών Κράνων και των τρομοκρατών συνεργάτων τους επειδή μίλησε.
Αργότερα καθώς περπατούσαμε στους δρόμους της Παλιάς Πόλης μου είπε ότι τα Λευκά Κράνη δεν ήταν μόνο μέλη διαφόρων ένοπλων ομάδων συμπεριλαμβανομένου του Μετώπου Nusra αλλά ότι είχαν τη δική τους ομάδα δολοφονίας και ομάδα παγίδας - που έβαλαν τις τρομερές νάρκες και εκρηκτικά αντικείμενα που σκότωσαν και ακρωτηρίασαν πολίτες επιστρέφοντας στα σπίτια τους μετά την απελευθέρωση των περιοχών του Χαλέπι από την τρομοκρατική κατοχή από το 2016 και μετά.
https://beeley.substack.com/p/the-white-helmets-are-actors-and?fbclid=IwAR35tzG5Xri-hBDuulB4lC1tPrylpQEsDtl69gV2GNgXVDa_FeBkB-mQdes
Παρακολουθήστε τον Walid να μιλάει για τα Λευκά Κράνη MI6/CIA:



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Όλοι αυτοί οι άνθρωποι από τις κατεχόμενες περιοχές πρέπει να περάσουν από "φιλτράρισμα" για να μάθουμε ποιοι, πότε και σε ποιές περιπτώσεις εμπλέκονται. Αυτούς τους ανθρώπους δεν επιτρέπεται να τους εμπιστευόμαστε, το μόνο δικαίωμά τους είναι η τιμωρία εξ αιτίας της παρουσίας τους στις κατειλημμένες περιοχές" [Dmytro Oleksandrovych Korchynsky]
"Ο Dmytro Oleksandrovych Korchynsky (ουκρανικά: Дмитро Олександрович Корчинський, γεννημένος στις 22 Ιανουαρίου 1964) είναι Ουκρανός συγγραφέας, ποιητής, αγωνιστής και πολιτικός ακτιβιστής, πρώην ηγέτης της ακροδεξιάς οργάνωσης Ουκρανική Εθνοσυνέλευση - Ουκρανική Λαϊκή Αυτοάμυνα (UNA-UNSO). Σύμφωνα με ορισμένους ερευνητές, είναι επαγγελματίας προβοκάτορας που συνεργάζεται με τις μυστικές υπηρεσίες". (Wikipedia).
ΣΗΜ: Είναι γνωστό ότι όποιος έχει πάρει ανθρωπιστική βοήθεια θεωρείται συνεργάτης των Ρώσων. Στην Μπούτσα άνθρωποι εκτελέστηκαν επειδή στο σπίτι τους βρέθηκαν συσκευασμένες μερίδες στρατιωτικών συσιτίων από τους Ρώσους. Γιατροί βασανίστηκαν και φυλακίστηκαν επειδή συνέχισαν να εργάζονται σε περιοχές που είχαν καταληφθεί. Στο Ίζιουμ πετούσαν τους εκτελεσμένους σε ένα χαντάκι και ανέβασαν βίντεο με την διαδικασία.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Πούτιν για Δύση: η παιδεραστία κανόνας στη Δύση. Οι ιερείς τους ευλογούν γάμους ομοφυλόφιλων. Η Αγγλικανική Εκκλησία θεωρεί το Θεό ουδετερόφυλο. Αμφισβητούν τα ιερά κείμενα!
21/02/2023
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στη σημερινή ομιλία του περί πολλών θεμάτων έκανε αναφορές και στην αξιακή παρακμή της Δύσης. Δήλωσε ότι «Οι Ιερές Γραφές αμφισβητούνται, η Αγγλικανική Εκκλησία επικεντρώνεται στο να αμφισβητήσει το μοναδικό φύλο του Θεού». Ενώ τόνισε «η παιδεραστία έχει γίνει ο κανόνας στη Δύση».
«Κοιτάξτε τι κάνουν στους δικούς τους ανθρώπους: η καταστροφή οικογενειών, οι πολιτιστικές και εθνικές ταυτότητες και η διαστροφή που είναι η κακοποίηση παιδιών μέχρι την παιδεραστία διαφημίζονται ως κανόνας», είπε ο Πούτιν.
«Κοιτάξτε τους Δυτικούς τι κάνουν με τους δικούς τους λαούς: η καταστροφή της οικογένειας, η πολιτιστική και εθνική ταυτότητα, η διαστροφή και ο εκφοβισμός των παιδιών, μέχρι την παιδεραστία, κηρύσσονται κανόνας της ζωής τους και οι ιερείς ευλογούν τους γάμους ομοφύλων. Ο Θεός να τους έχει καλά, ας κάνουν ό,τι θέλουν, αυτό κάνουν», δήλωσε ο Πούτιν,.
«Οι ενήλικες έχουν το δικαίωμα να ζουν όπως θέλουν. Πάντα το αντιμετωπίζαμε έτσι στη Ρωσία. Κανείς δεν παρεμβαίνει στην ιδιωτική ζωή και εμείς αλλά θέλω να τους πω: κοιτάξτε τις Αγίες Γραφές, τα κύρια βιβλία όλων των άλλων παγκόσμιων θρησκειών, όλα λέγονται εκεί, συμπεριλαμβανομένου ότι η οικογένεια είναι η ένωση ενός άνδρα και μιας γυναίκας. αυτά τα ιερά κείμενα αμφισβητούνται τώρα».
Ως παράδειγμα, ο πρόεδρος ανέφερε την πρόθεση της Εκκλησίας της Αγγλίας να εξετάσει την ιδέα ενός θεού ουδέτερου ως προς το φύλο. «Δεν ξέρουν τι κάνουν!» συμπλήρωσε ο Πούτιν.
Τέλος η διαφθορά η διαστροφή κι ο εκμαυλισμός της νεολαίας και παιδιών από αχαλιναγώγητο και μυητικό internet τέλος η μόνιμη έκθεση ανηλίκων σε κάθε είδους πολλαπλό διαδικτυακό κίνδυνο και βίτσιο. Προανήγγειλε ότι θα δημιουργήσει Intranet αντί του Internet Οι νέοι και οι νέες, οι έφηβοι και οι έφηβες, θα έχουν πρόσβαση μόνο σε αυτό το εθνικό – ρωσικό διαδίκτυο.
Τους κατηγόρησε οσυσιαστικά ότι δεν έχουν ιερό και όσιο όντως δεν έχουν ότι δεν έχουν… το Θεό τους και το χειρότερο στρατολογούν τα παιδιά σε αυτή την μηδενιστική αντίληψη τη διδάσκουν τη νομοθετούν την ευλογούν. Το μεγάλο πείραμα γίνεται με παιδιά.. Για τη Δύση η ταυτότητα α=α δεν ισχύει πια, ισχύει το α=β … Μιας και μιλάμε…για ταυτότητα. Ο άνθρωπος γίνεται μια άγνωστη μεταβλητή παίρνει μια οποιαδήποτε τιμή χωρίς να έχει καμιά αξία..



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




AYTA EINAI! Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος με τον σύζυγο και τα παιδιά τους...
21/2/2023   -   23.56 μ.μ.
Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Κνεσέτ του Ισραήλ Αμίρ Οχάνα με τον σύζυγο και τα παιδιά του φωτογραφίζεται.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Πριγκόζιν της Wagner κατηγορεί την ηγεσία των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων για «προδοσία»!
Σκληρή στάση απέναντι από τον διοικητή των μισθοφορικών δυνάμεων
21.02.2023 | 21:47
O Γεβγκένι Πριγκόζιν, έχει περάσει τις τελευταίες ημέρες εξαπολύοντας «πυρά» όχι κατά των εχθρών Ουκρανών αλλά κατά της ιδίας της ρωσικής στρατιωτικής ηγεσίας.
Ο επικεφαλής της ρωσικής μισθοφορικής ομάδας Wagner κατηγόρησε τον υπουργό Άμυνας της Ρωσίας ( Σεργκέι Σοϊγκού) και τον κορυφαίο στην ιεραρχία στρατηγό της χώρας (Βαλέρι Γκερασίμοφ) για «προδοσία»
Ο Πριγκόζιν έχει ανεβάσει τους τόνους της ενδορωσικής αντιπαράθεσης με μια σειρά από ολοένα πιο εχθρικά ηχητικά μηνύματα που έχει ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο ίδιος κατηγόρησε τον «αρχηγό του γενικού επιτελείου και τον υπουργό Άμυνας» ότι εμποδίζουν την παράδοση πυρομαχικών και προμηθειών στους μαχητές της Wagner σε μια προσπάθεια να την καταστρέψουν, κάτι το οποίο «μπορεί να εξισωθεί με προδοσία» όπως υποστήριξε.
Αξιωματούχοι των δυτικών μυστικών υπηρεσιών εκτιμούν ότι η Wagner έχει περίπου 40.000 μαχητές, μεταξύ αυτών περίπου 10.000 έμπειρους μισθοφόρους και άλλες περίπου 30.000 άνδρες τους οποίους «πήρε» από τις ρωσικές φυλακές.
Οι δυνάμεις της Wagner έχουν σημειώσει στρατιωτικές επιτυχίες στην ανατολική Ουκρανία το περασμένο διάστημα, σφίγγοντας τον ρωσικό κλοιό γύρω από την πόλη Μπαχμούτ.