Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Σαββατο 18 Μαρτιου 2023


Ο πρόεδρος της Συρίας δηλώνει ότι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος ήδη διεξάγεται

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ υποστήριξε ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και ότι η σύγκρουση στο Ντονμπάς είναι ένας "πόλεμος δι' αντιπροσώπων" για μια μεγαλύτερη σύγκρουση.

Σε συνέντευξή του στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik, ο Aλ Άσαντ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν στη Μόσχα, δήλωσε ότι αυτή η ανάφλεξη διεξάγεται για λογαριασμό της Δύσης από τρομοκράτες στη Συρία και από τους ναζί που χρησιμοποιεί ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

"Πιστεύω ότι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, αλλά έχει διαφορετική μορφή (...) λόγω του σύγχρονου οπλισμού, ιδίως των πυρηνικών όπλων, υπάρχει μια δύναμη περιορισμού έναντι ενός παραδοσιακού πολέμου", δήλωσε ο Σύριος ηγέτης.

Προσθέτοντας  ότι "γι' αυτό οι πόλεμοι τείνουν να είναι επικουρικοί- γι' αυτό σήμερα ο Ζελένσκι διεξάγει πόλεμο για λογαριασμό της Δύσης με τον  ναζιστικό στρατό του, φυσικά".

Σύμφωνα με τον Άσαντ, το ίδιο ισχύει και για τους "τρομοκράτες, οι οποίοι είναι στρατοί που δρουν για λογαριασμό της Δύσης στη Συρία και σε άλλες περιοχές".

Σχετικά με την ειδική στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία, ο Σύριος ηγέτης τόνισε ότι μετά τη νίκη της Ρωσίας θα υπάρξει περισσότερη ειρήνη στον κόσμο.

Η συγκεκριμένη επιχείρηση "θα αρχίσει να αλλάζει την παγκόσμια ισορροπία, διότι μέρος όσων έχουν υποστεί η Συρία, το Ιράκ και πολλές άλλες χώρες είναι αποτέλεσμα ενός μονοπολικού κόσμου. Όταν η Ρωσία νικήσει (...), όπως επιθυμεί η πλειοψηφία των Σύριων, θα προκύψει ένας νέος, ασφαλέστερος και πιο ειρηνικός κόσμος", δήλωσε ο Άσαντ.

Ο  Σύριος Πρόεδρος δήλωσε  επίσης ότι η Συρία αναγνωρίζει τα νέα σύνορα της Ρωσίας που προέκυψαν  μετά την προσχώρηση τεσσάρων περιοχών μετά από δημοψηφίσματα που διεξήχθησαν στα εδάφη αυτά στα τέλη Σεπτεμβρίου 2022.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν ο Πούτιν αντικατασταθεί από τον Μεντβέντεφ, τότε ο Θεός να βοηθήσει το Κίεβο. 

Αν ο Πούτιν αντικατασταθεί από τον Καντίροφ, τότε ο θεός να βοηθήσει την Πολωνία. 

Αν ο Πούτιν αντικατασταθεί από τον Πριγκόζιν, τότε ο θεός βοηθός για την Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία και ΗΠΑ...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ξ Ε Ρ Α Ν...... Η Ξ Ε Ρ Α Ν τι έκαναν!! 

Η ακίδα πρωτεΐνης κατασκευάστηκε έτσι ώστε να παραμένει στον οργανισμό μεγάλο χρονικό διάστημα. Ώστε να μην είναι εύκολα αντιμετωπήσιμη. 

Η Ξ Ε Ρ Α Ν.... Η Ξ Ε Ρ Α Ν .... ότι η πρωτεΐνη θα επιτεθεί στο συκώτι, στη χολή, στις ωοθήκες, στους όρχεις... 

Δεν είναι εμβόλια! Είναι ενέσιμα δηλητήρια. Είναι πρωτεΐνες δολοφόνοι. 

Αμέτρητοι οι επιστήμονες εκείνοι που μάχονταν για την αλήθεια, για την προστασία της υγείας των ανθρώπων. 

Τους κυνήγησαν, τους απέκλεισαν, τους κατεδίωξαν. 

Αποκαλούσαν τους ειδικούς επιστήμονες συνωμοσιολόγους. 

Πως όσα ισχυρίζονταν ήταν δίχως αποδεικτικά στοιχεία. 

ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΔΩ. 

Τα ίδια τα δηλητήρια είναι οι αποδείξεις... 

Και αυτές είναι αδιαμφισβήτητες αποδείξεις .....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ: ΜΙΑ ΒΡΩΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

Οι λεγόμενοι "μπαχαλάκηδες" δεν είναι στην πλειονότητά τους ούτε οργισμένοι νέοι, ούτε συνειδητοί αναρχικοί. Είναι γέννημα-θρέμμα δικό τους, του παρακράτους της Δεξιάς. Όπου μαζική και πετυχημένη συγκέντρωση, κάνουν την εμφάνισή τους πίσω ή δίπλα στους Πραιτωριανούς της λεγόμενης "Αστυνομίας" για να τη διαλύσουν. 

Ξέρουν καλά αυτοί, έχουν μεγάλη εμπειρία από την υπόθεση "Καρφίτσα" και τον Λαμπράκη. Από τη δολοφονία του Τεμπονέρα και τους αλήτες της ΟΝΝΕΔ. Οι ίδιοι κι απαράλλαχτοι ήταν και τότε και είναι τώρα! Για τους δεξιούς που συνεχίζουν να επικαλούνται την έστω, αστική Δημοκρατία, τα πολιτικά δικαιώματα και τις φιλελεύθερες ιδέες, ας το ξανασκεφτούν. 

Λίγη ντροπή δεν βλάπτει!

Όσο για τις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, το κλειδί θα είναι η μείωση της αποχής. Εάν η αποχή δεν είναι μεγάλη, η Δεξιά αλλά και ο δικομματισμός θα καταποντιστεί! Γι' αυτό πάτε να ψηφίσετε οτιδήποτε αντι-συστημικό εξωκοινοβουλευτικό υπάρχει και σας αρέσει. Όχι ότι πρακτικά θ' αλλάξει κάτι, αλλά έτσι για να τους χαλάσουμε τη σούπα και να δούμε τις ξινισμένες φάτσες τους την επαύριο, όταν δεν θα τους βγαίνουν τα κουκιά για να σχηματίσουν διάφορες ψευτο-κυβερνήσεις συνεργασίας!

Ιδού, λοιπόν, οι μπαχαλάκηδες και το παρακράτος σε χτεσινά τους κατορθώματα αλλά και σε παλιότερα!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρόεδρος Σερβίας Α. Βούτσιτς: «Φοβάμαι ότι δεν είμαστε πολύ μακριά από την έναρξη ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου»!

Την ανησυχία για τις εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο εξέφρασε ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς, σχολιάζοντας την απόφαση του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου να εκδώσει ένταλμα σύλληψης για τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Φοβάμαι ότι δεν είμαστε πολύ μακριά από την έναρξη ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου», είπε, προσθέτοντας ότι δεν είναι σίγουρος αν η χώρα του θα μπορέσει να αντιμετωπίσει μια τέτοια εξέλιξη.

Τόνισε, ωστόσο, ότι καθήκον των αρχών της χώρας είναι να «συντηρήσουν τη χώρα» και δουλειά του είναι να σώσει ζωές ανθρώπων.

Ο Βούτσιτς είπε νωρίτερα ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία θα επιδεινωθεί και θα διευρυνθεί τους επόμενους 5-6 μήνες για να καταστεί τελικά ανεξέλεγκτη.

«Δεν θα υποχωρήσει κανένας, θα παίξουν και οι δύο μέχρι την τελική καταστροφή», εκτίμησε, «Ο κόσμος βρίσκεται στα πρόθυρα του  τρίτου παγκόσμιου πολέμου», δήλωσε την Παρασκευή ο πρόεδρος της Σερβίας.

Προέβλεψε ακόμα, ότι την απόφαση αποστολής αρμάτων μάχης στην Ουκρανία θα ακολουθούσε η απόφαση για τον εφοδιασμό του Κιέβου με μαχητικά αεροσκάφη F-16.

Ο πρόεδρος της Σερβίας μιλώντας σε συγκέντρωση στην πόλη Σρέμσκα Μιτρόβιτσα εξέφρασε φόβους ότι «ο κόσμος βρίσκεται πολύ κοντά στον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο» και διερωτήθηκε: «Υπάρχει κάποιος λογικός σε αυτόν τον κόσμο να σταματήσει αυτήν την τρέλα;»

Παράλληλα ο  Αλεξάνταρ Βούτσιτς εξέφρασε την άποψη ότι η εξέλιξη με την έκδοση εντάλματος σύλληψης για τον Πούτιν θα επηρεάσει και τη στάση των δυτικών χωρών απέναντι στην Σερβία. «Είναι πλέον βέβαιο ότι ο κόσμος διολισθαίνει προς την κλιμάκωση της σύγκρουσης. Πρέπει να επιδείξουμε υπευθυνότητα και σοβαρότητα διότι η Δύση τώρα θα ασκήσει πρόσθετες πιέσεις σε όλους εκείνους που μέχρι σήμερα δεν τηρούσαν σκληρή στάση απέναντι στην Ρωσία», εκτίμησε ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Το Δυτικό Ποινικό Δικαστήριο  εξέδωσε το ένταλμα σύλληψης του Πούτιν ως υπόπτου για παράνομη απέλαση παιδιών και παράνομη μεταφορά ανθρώπων από το έδαφος της Ουκρανίας στη Ρωσική Ομοσπονδία.

Η Μόσχα ωστόσο, έχει επανειλημμένως αρνηθεί τις κατηγορίες ότι οι δυνάμεις της διέπραξαν φρικαλεότητες κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής επιχείρησης απελευθέρωσης του Ντονμπάς και δεν αναγνωρίζει το ξεφτιλισμένο Δυτικό Δικαστήριο των δυτικών ναζιστών αποικιοκρατών. Το οποίο ήταν υπεύθυνο για την θανάτωση του ηγέτη της Γιουγκοσλαβίας Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς. Η Γιουγκοσλαβία ήταν η πρώτη χώρα που εισέβαλαν με πόλεμο οι δυτικοί ναζιστές αποικιοκράτες, ξεκινώντας τις αλλαγές συνόρων στην Ευρώπη μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 ΓΑΛΛΙΑ O Μακρόν θέλει να μάθει τι σημαίνει να πηγαίνει κόντρα στο κοινοβούλιο του και στον λαό του! 

Κυβερνά με Προεδρικά διατάγματα αφού δεν διαθέτει την πλειοψηφία στην Εθνοσυνέλευση.

Η πρωθυπουργός Ελιζάμπετ Μπορν, ανέβηκε στο βήμα και ανακοίνωσε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ψηφοφορία. Το νομοσχέδιο γίνεται δεκτό με Προεδρικό διάταγμα. Οι βουλευτές άρχισαν τα γιουχαΐσματα, Οι βουλευτές της Αριστεράς κρατώντας πικέτες ενάντια στον δικτάτορα Μακρόν τραγούδησαν την Μασσαλιώτιδα...

«Αποφασίζομεν και διατάσσομεν», «Ευρωπαικά και δημοκρατικά» - ...για να ενεργοποιήσει το άρθρο 49.3. Νομίζει ότι ξέρει καλύτερα! 

Ο Μακρόν θα πέσει πιο γρήγορα από την επόμενη τράπεζα.. Στο τέλος ο λαός θα επιλέξει το liberté



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν κατάλαβα. Διαλύεται μιά τεράστια ειρηνική συγκέντρωση και πορεία από τους πραιτοριανούς του αντιδημοκρατικού και εγκληματικού καθεστώτος Μητσοτάκη και δεν κουνιέται φύλλο ,, Όλα καλά καμωμένα πέρα από κάποιες φραστικές καταδίκες ;; Οι ίδιοι οι διοργανωτές της συγκέντρωσης θα έπρεπε να καλέσουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την επομένη γιά την κατάλυση του Συντάγματος μέσα στο ναό της δημοκρατίας που όχι τυχαία κάποιοι ονόμασαν πλατεία Συντάγματος. Απέναντι από την Βουλή , τον υποκριτικό και ψευδεπίγραφο ναό της δημοκρατίας. Αν όχι οι διοργανωτές , τότε η "πρωτοπορία της εργατικής τάξης" και οι συλλογικότητες της νεολαίας. .Αλλιώς θα συνεχίζεται και θα επαναλαμβάνεται με μεγαλύτερη ένταση η αστυνομική κτηνωδία και η Συνταγματική εκτροπή μέχρι τις μοιραίες εκλογές που είναι προδιαγραμένο πως θα είναι βίας και νοθείας όπως το 1961. Αν βέβαια γίνουν εκλογές μέσα στα όρια που θέτει το Σύνταγμα . Του οποίου η τήρηση ,σύμφωνα με το τελευταίο άρθρο του, επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην Ελλάδα έχοντας την εμπειρία ολόκληρης της μεταπολίτευσης, και γνωρίζοντας πως επέδρασαν κάποια γεγονότα στην απομαζικοποίηση των διαδηλώσεων, όταν μιλάμε για προβοκάτορες εννοούμε το πως προκαλείται μια σύγκρουση και όχι όταν αμυνόμαστε γιατί χτυπάει με όλα τα μέσα η αστυνομία. Στις 12-02-2012 με την στρατιωτική επιχείρηση του κράτους για να αδειάσει την πλατεία Συντάγματος, κανείς δεν μίλησε για προβοκάτορες. Ήταν σαφής ο στόχος της αστυνομίας και των ειδικών δυνάμεων. Γιατί αν δεν υφίσταται καθόλου το θέμα, τότε γιατί χρειάζεται η αστυνομία όλους αυτούς τους αστυνομικούς ντυμένους διαδηλωτές που τους φωογραφίζουν δεκάδες άνθρωποι σε όλες τις μεγάλες διαδηλώσεις;

Σχολιο.- Η διαφορά είναι ότι εκεί καίγεται το Παρίσι και πανηγυριζουμε ενώ εδώ μόνο διαλύονται οι πορείες και οι συγκεντρωσεις και γι αυτό κριτικαρουμε

όταν πετιούνται πέντε μολότοφ μόνο και μόνο για να διαλυθούν οι πορείες είναι καθαρή προβοκάτσια

Οταν πετιούνται μολότοφ στο πλαίσιο μια γενικότερης συραξης τότε είναι αντίδραση και αντίσταση

Σχολιο.- Έχοντας την εμπειρία του 1960-70,  αλλά και παλαιότερα, ξέρουμε ότι το μαζικό αποφασισμένο κίνημα αντιστέκεται δυναμικά στην αστυνομική βία και την διαλύει. Βέβαια παλιότερα δεν υπήρχαν τα ΜΑΤ εδώ στην Ελλάδα. Αλλά στη Γαλλία, στην Γερμανία στην Ιταλία υπήρχαν. Όπως κι αν έχει, οι κουκουλοφόροι ασφαλίτες υπάρχουν, και δεν είναι αποστολή τους  να συλλαμβάνουν κόσμο, αλλά  να ξεκινάνε τα επεισόδια  για να έχουν δικαιολογία τα ΜΑΤ να μακελέψουν τη διαδήλωση. Και αυτά τα ξέρουμε όχι μόνο γιατί παλαιότερα έχει δημοσιευθεί η εκπαίδευση των ΜΑΤ, που χωρίζονται σε δυο ομάδες, οι μεν είναι τα ΜΑΤ και οι άλλοι παριστάνουν τους αναρχικούς,  αλλά τα ξέρουμε και από τους Άθλιους του Βίκτωρος Ουγκώ. Είναι πολύ παλιά στρατηγική της αστυνομίας του καθεστώτος για να διαλύει τις συγκεντρώσεις του κόσμου. 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στη χώρα όπου έχουν στήσει πανηγύρι πράκτορες των ΗΠΑ και του Ισραήλ, τα νατοϊκά ξεφτέρια των ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ  και Ν.Δ. κυνηγάνε Ρώσους κατασκόπους, που συνήθως την έχουν κάνει, παίρνοντας μαζί και το πλεχτό τους.

Γέλιο μέχρι τελικής πτώσεως σε καφέ, καφενέδες και μπαράκια!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όπως  είπε ο Λένιν ότι ο ιμπεριαλισμός είναι το ανώτατο στάδιο του καπιταλισμού, ο φασισμός μοιάζει να είναι το ανώτατο στάδιο του νεοφιλελευθερισμού.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ! ΖΗΤΩ Η ΚΟΜΜΟΥΝΑ!

Στις 18 Μαρτίου 1871 και ενώ η αστική γαλλική κυβέρνηση του Θιέρσου έχει συνθηκολογήσει με τους Πρώσους εισβολείς που έφτασαν έξω από το Παρίσι, απειλώντας το με κατοχή, την άμυνα της πόλης αναλαμβάνει ο ίδιος ο εργαζόμενος λαός της, συγκροτώντας πολιτοφυλακή, με το σύνθημα "Πατριώτες στα όπλα!".



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



18/3/2023    -    5.00  π.μ.

- Τις τελευταίες ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη μαζική ρωσική επίθεση από αέρος, με πυραύλους διαφόρων τύπων αλλά και επιθετικά drones-«καμικάζι» (Geran’, Lancet κ.ά.). Πρόλαβα πρόχειρα να μετρήσω πλήγματα στις Περιφέρειες Κιέβου, Χαρκόβου, Τσερνίγκοφ, Σούμι, Ντνιεπροπετρόφσκ (χτυπήθηκε και διυλιστήριο πετρελαίου στην πόλη Νοβομοσκόφσκ), Λβοφ, στην ελεγχόμενη από τις VSU Κονσταντίνοφκα (ΛΔ Ντονιέτσκ), Ρόβνο, Χμελνίτσκι, Ζιτόμιρ κοκ. Από τη «γεωγραφία» των πληγμάτων καταλαβαίνει κανείς ότι εκτείνονται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας των ουκρανοναζί.

- Το θέμα που κυριάρχησε στα διεθνή ΜΜΕ (και στα καθ’ ημάς… «κοπυπαστάδικα») ήταν βεβαίως το λεγόμενο «ένταλμα σύλληψης» που εξέδωσε το Διεθνές (το Δυτικό Αποικιοκρατικό δηλαδή) Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης κατά του Ρώσου Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, αλλά και της Συνηγόρου για τα Δικαιώματα των Παιδιών της Ρωσίας Μαρία Λβόβα-Μπελόβα. Η «κατηγορία» που τους προσάφθηκε ήταν «ο εκτοπισμός και η μεταφορά παιδιών από την Ουκρανία προς τη ρωσική επικράτεια». Λόγος γίνεται για 16.221 παιδιά που μεταφέρθηκαν από τη ζώνη διεξαγωγής των στρατιωτικών επιχειρήσεων σε ασφαλέστερες περιοχές τόσο του Ντονμπάς, όσο και της «μητροπολιτικής» Ρωσίας, από την έναρξη της ρωσικής ΕΣΕ μέχρι και τα τέλη Φεβρουαρίου 2023. Σύμφωνα με την Ειδική Επιτροπή του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ για την Ουκρανία, η εν λόγω πράξη συνιστά «έγκλημα πολέμου», ενώ γίνεται λόγος και για… «πιθανά (sic!) εγκλήματα πολέμου της Μόσχας στην Ουκρανία» (Στγ: το «highly likely της Τερέζα Μέι για την υπόθεση Σκριπάλ το θυμάστε;;; Ε, το ίδιο!!!). Και όλα αυτά, όταν ο ίδιος ο επικεφαλής της εν λόγω Επιτροπής Eric Mose, παραδέχθηκε ότι η Επιτροπή ΔΕΝ βρήκε στοιχεία γενοκτονίας σε βάρος Ουκρανών πολιτών.

- Επί της ουσίας, πρόκειται για μια νομικά έωλη και κενή περιεχομένου πράξη, με σαφές πολιτικό (και ουδόλως νομικό) περιεχόμενο, από έναν Οργανισμό που ιδρύθηκε το 2002 με τη Συνθήκη της Ρώμης και να τον αναγνωρίζουν 123 κράτη στον κόσμο, ο οποίος όμως έχει δικαιοδοσία ΜΌΝΟ στις χώρες μέλη του και, κυρίως, ΜΌΝΟ σε πολίτες των κρατών αυτών!. Ανάμεσα στα πάνω από 80 κράτη που δεν αναγνωρίζουν τη δικαιοδοσία του εν λόγω Δικαστηρίου στην επικράτειά τους και τους πολίτες τους είναι οι: Κίνα, Ινδία, ΗΠΑ, Ρωσία, Ιράν και Ισραήλ, καθένα βεβαίως για τους δικούς του λόγους. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, μόνο τα 6 προαναφερθέντα κράτη καταλαμβάνουν τη μισή έκταση και τον μισό πληθυσμό της Γης (κατά προσέγγιση). Συνεπώς το εν λόγω «Δικαστήριο» είναι ένας εξαιρετικά αδύναμος οργανισμός, με προφανή πολιτική στόχευση και του οποίου οι όποιες αποφάσεις σπάνια υλοποιούνται.

- Να διευκρινίσω επίσης, ότι το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης (περί ου ο λόγος) δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης που λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΟΗΕ και κατά κανόνα επιχειρεί την ειρηνική διευθέτηση των διεθνών διενέξεων.

- Η φυσιολογική αντίδραση της ρωσικής πλευράς ήταν άμεση και ακαριαία: τόσο ο εκπρόσωπος Τύπου της ρωσικής προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ, όσο και η εκπρόσωπος Τύπου του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα χαρακτήρισαν το «ένταλμα σύλληψης» κατά του Προέδρου Πούτιν και της Μαρίας Λβόβα-Μπελόβα ως «νομικά έωλες και κενές περιεχομένου πράξης». Ο γνωστός εδώ και καιρό για τους επιθετικούς τόνους που επιλέγει, όταν αναφέρεται στη «συλλογική Δύση», Ντμίτρι Μεντβέντιεφ, νυν αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, ήταν ακόμη πιο γλαφυρός: στο προσωπικό του κανάλι στο Telegram έγραψε: «Δεν χρειάζεται να σας πω ΠΟΥ πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το εν λόγω χαρτί», συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μια φωτογραφία με ένα ρολλό χαρτιού τουαλέτας…

- Η συνέχεια δόθηκε, στα σοβαρά πλέον, από την Ανώτατη Ανακριτική Επιτροπή της Ρωσίας και τον επικεφαλής της Αλεξάντρ Μπαστρίκιν, ο οποίος διέταξε έρευνα για «την παράνομη έκδοση ενταλμάτων σύλληψης για Ρώσους υπηκόους από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων TASS. «Ο Πρόεδρος της ρωσικής Ανακριτικής Επιτροπής έδωσε εντολή στο κεντρικό γραφείο της υπηρεσίας να διεξάγει μια διαδικαστική αξιολόγηση σε σχέση με την παράνομη έκδοση ενταλμάτων σύλληψης για Ρώσους υπηκόους από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο», αναφέρεται στην ανακοίνωση του οργανισμού. Το πρακτορείο TASS ανέφερε ότι ως μέρος της έρευνας, η Ρωσική Ερευνητική Επιτροπή θα εντοπίσει τους συγκεκριμένους δικαστές του Δικαστηρίου «που πήραν αυτές τις προφανώς παράνομες αποφάσεις».

- Η έκδοση των εν λόγω ενταλμάτων από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης θα είχε κερδίσει άνετα το βραβείο της «π@π@ρ1@$ της ημέρας», εάν δεν ερχόταν φορτσάτη η συμβία του κοκαϊνάκια Γελένα Ζελένσκαγια, η οποία δήλωσε στις ΗΠΑ, όπου βρίσκεται για τουρ… εεε, για επίσκεψη ως first lady του αρχιχουνταίου του Κιέβου, ότι «Ουκρανή νοικοκυρά κατάφερε να καταρρίψει ρωσικό drone πετώντας του... μια κονσέρβα με τοματοπελτέ»!!! (Στγ: Παιδιά, ΤΟ ΕΊΠΕ!!!). Άνευ συναγωνισμού, βεβαίως, η απονομή…

- Μετά τη γνωστή ιστορία με το (αυτο)καταρριφθέν αμερικανικό drone MQ-9A σε κοντινή απόσταση από τις ακτές της Κριμαίας, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ δεν παρατούν τις προσπάθειες διενέργειας κατασκοπευτικών δράσεων στην περιοχή. Χτες υψώθηκα άλλο ένα αναγνωριστικό drone των ΗΠΑ από τη Ρουμανία, αυτή τη φορά τύπου Global Hawk (FORTE 10). Κατά πάσα πιθανότητα το συνόδευαν στην πτήση του κοντά στα χωρικά ύδατα και τον εναέριο χώρο της Ρωσίας (Κριμαίας) 2 κατασκοπευτικά αεροσκάφη των ΗΠΑ, τύπων RC-135W Rivet Joint και EP-3E Aries II αντίστοιχα. Βέβαια, αυτή η πτήση πέρασε από πολύ πιο μακριά από τις ακτές της Κριμαίας, κάτι που ωστόσο δεν εμποδίζει τα εν λόγω αεροσκάφη μαζί με το drone που συνόδευαν να αποπειραθούν, έστω, να συλλέξουν στοιχεία για τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις στην περιοχή. Βεβαίως δεν γνωρίζουμε εάν στα πλαίσια του «ηλεκτρονικού πολέμου» η ρωσική πλευρά κατόρθωσε να «τυφλώσει» τα αμερικανικά αναγνωριστικά...

- Ο Ραμζάν Καντίροφ επικήρυξε με ποσό 5 εκατομμυρίων ρουβλιών (περίπου 62.500 ευρώ) τον Ουκρανό νεοναζί δίποδο που γύρισε σε βίντεο την κοπή σάλο (χοιρινού λίπους) πάνω σε αντίτυπο του Κορανίου και, στη συνέχεια, το κάψιμο του ίδιου του βιβλίου. Όπως μάλιστα έγραψε στο κανάλι του στο Telegram, το ποσό θα καταβληθεί εξολοκλήρου, είτε τη σύλληψη ή εξουδετέρωση του ναζί δίποδου την επιτύχει μεμονωμένο άτομο, είτε ομάδα στρατιωτών.

- Οι Υπουργοί Άμυνας της Σλοβακίας και της Ουκρανίας υπέγραψαν χτες συμφωνία για την παράδοση από πλευράς Σλοβακίας στο καθεστώς Ζελένσκαγια 13 μαχητικών αεροσκαφών MiG-29 και 2 αντιαεροπορικών συστημάτων Kub.

- Η Πολωνία σκοπεύει να τοποθετήσει στα σύνορά της με τη ρωσική Περιφέρεια του Καλινινγκράντ πυραυλικά συστήματα HIMARS, τα οποία αναμένει να παραλάβει σύντομα από τις ΗΠΑ. Αυτό δήλωσε χτες ο Πολωνός Υπουργός Άμυνας Μάριους Μπλάστσακ. Η Πολωνία περιμένει επίσης να παραλάβει από τις ΗΠΑ και ποσότητες τανκ τύπου Abrams, αλλά και πυραύλους της «οικογένειας» ATACMS.

- Οι VSU έβαλαν χτες στο στόχαστρο τη συνοικία Πετρόφσκι στο δυτικό τμήμα του Ντονιέτσκ και το χωριό Μαντρίκινο, λίγο έξω από την πρωτεύουσα της περιοχής. 2 ακόμη άμαχοι έπεσαν νεκροί, θύματα της κτηνωδίας των στρατιωτικών μονάδων της χούντας του Κιέβου.

- Τέλος, το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ δεν επέτρεψε στην Συνήγορο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα της ΛΔ Ντονιέτσκ Ντάρια Μορόζοβα να μιλήσει στη συνεδρίαση του Σώματος για την κατάσταση στην Ουκρανία. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες που διέρρευσαν νωρίτερα στα διεθνή ΜΜΕ, η Μορόζοβα είχε συμπεριλάβει στην ομιλία της συντριπτικά στοιχεία που αποδείκνυαν τις κτηνωδίες του ναζιστικού καθεστώτος του Κιέβου εναντίον των κατοίκων της ΛΔ Ντονιέτσκ. Η απόφαση λήφθηκε με 4 χώρες να ψηφίζουν «υπέρ» της ομιλίας (Ρωσία, Κίνα, Βραζιλία και Γκάνα), 8 να τάσσονται «κατά» (Αλβανία, Βρετανία, Μάλτα, ΗΠΑ, Γαλλία, Ελβετία, Εκουαδόρ και Ιαπωνία) και 3 να απέχουν (Γκαμπόν, Μοζαμβίκη, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα).

Σχολιο.- Είχε αποσβολώσει τη μισή υφήλιο η Μαντλίν Ολμπράιτ όταν πριν από λίγα χρόνια δήλωνε ότι ο θάνατος εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών από τους βομβαρδισμούς και το εμπάργκο στο Ιράκ "άξιζαν" εν όψει όλων εκείνων που "επιτεύχθηκαν"» έγραφε το 2008 το Βήμα

Σχολιο.- Κάποιους καταυλισμούς Σάμπρα κ Σατίλα που μπήκε ο Αριέλ Σαρον και εξετέλεσε εν ψυχρώ γυναίκες και παιδιά Παλαιστίνιους,τους θυμάται το ...... δικαστήριο της Χάγης; καθάρματα, φασίστες



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο".

Πως λέμε "Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας".

Το ίδιο λάθος.

Εκτός του ότι σε πραγματικά Διεθνή ή Παγκόσμια προβλήματα απέχουν ή αποτυγχάνουν εκκωφαντικά, οι λέξεις “Διεθνές” και “Παγκόσμιος” είναι ψέμα. Δεν αναγνωρίζονται ως έγκυροι θεσμοί σε όλα τα έθνη και όλο τον κόσμο.

Είναι κι άλλα πολλά όπως η “Παγκόσμια Τράπεζα”, η "Διεθνής Αμνηστία"



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το ύψος των καταθέσεων, που αποσύρθηκαν, από τις Αμερικανικές Τράπεζες, τις τελευταίες ημέρες, ξεπερνά τα 150 δις δολάρια, παρά τις διαβεβαιώσεις του Μπάϊντεν, για "δυνατό ταραπεζικό σύστημα".

Ο φόβος της πτώχευσης των Τραπεζών και μια παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση είναι η κύρια αιτία απόσυρσης των καταθέσεων.

Ένα τεράστιο ποσό ρευστότητας πράσινων χαρτιών, που ρέει από τις τράπεζες θα οδηγήσει σε αύξηση του πληθωρισμού. Οπότε, οι Αμερικανοί αρχιτέκτονες της νομισματικής πολιτικής θα πρέπει να αναζητήσουν άλλα εργαλεία, εκτός από το να παίζουν το επιτόκιο, για να μειώσουν την προσφορά χρήματος.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Γαλλία στο πόδι!

Δεκάδες πόλεις διαδηλώνουν, κατά της αύξησης του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης, από τα 62, στα 64 χρόνια, μέσω κάποιου άρθρου του Συντάγματος και όχι της ψηφοφορίας, από την Βουλή.

Οι περισσότεροι διαδηλωτές είναι νέοι, που δεν ισχυρίζονται ότι "ούτως ή άλλως δεν θα πάρουμε ποτέ σύνταξη και γιατί να διαμαρτυρηθούμε", όπως έκαναν οι νέοι της Ελλάδας, στην δική μας συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση! (στα 67).

Εκεί βρίσκονται κάθε μέρα, επί μέρες στον δρόμο, παρά τα ΜΑΤ, τα χημικά και τις αύρες νερού! Και απεργούν σε όλη την χώρα!

Ο Μακαρόν με τίποτα δεν μπορεί να υλοποιήσει την εντολή των Βρυξελλών, όσους νόμους και να περάσει και με όποιον τρόπο!

Vive la France!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι αναμένει την σύλληψη του, την ερχόμενη Τρίτη.

Καλεί τους οπαδούς του να διαμαρτυρηθούν για τις μελλοντικές κατηγορίες, που θα του αποδοθούν.

Το μήνυμα του Τραμπ εμφανίστηκε στο κοινωνικό δίκτυο "Truth Social"

O , αναπληρωτής Πρόεδρος του Συμβουλίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Ντιμίτρι Μεντβέιεφ, σχολιάζοντας την είδηση, ανέφερε: "Οι ηλίθιοι της Ευρώπης θα ήθελαν να συλλάβουν άλλον, αλλά στις 21 Μαρτίου θα συλλάβουν, στην Αμερική, τον δικό τους. Στην μάχη! Καταργείστε την τυραννία της Ουάσιγκτον! Στείλτε στον βρωμερό πάτο της Ιστορίας την διεφθαρμένη κλίκα των παρανοϊκών γουρουνο-ουκρόφιλών πατέρα και γιό Μπάιντεν!"

Ο κόσμος φλέγεται! 

Και ξυπνάει!

Σχολιο.- Εδώ παίζονται κ άλλα. Έρχεται ο Σι εκείνες τις μέρες,θα είναι 2η μετά επίσκεψης που θα έχουν ομιλίες και δηλώσεις. Κ πρέπει με κάτι να «χτυπήσουν» αυτό το θέμα. Θα έχουν να ασχολούνται



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ΗΠΑ ενέκριναν την πώληση 63 οχημάτων μεταφοράς AAVP-7A1 για 268 εκατομμύρια δολάρια.

Γι΄αυτά, υπάρχουν λεφτόδεντρα! Για σιδηροδρόμους, όχι!

Σχολιο.- Εγω που φτιαχνω σεναρια,ολος αυτος ο εξοπλισμος που αγοραζουμε,αλλα και εχει συσωρευθει Αλεξανδρουπολη,Βουλγαρια,Ρουμανια,εχουν στοχο την Ρωσια,οι Τσατσοι οι δικοι μας ευελπιστουν σε καποιο ξεροκοματο που θα τους ριξουν τα αφεντικα τους,Ποια Τουρκια σκοπευουν?Πρωτοι πελατες της ειναι η Ελλαδα,Απο πατατες μεχρι χαρτι υγειας,Ελπιζω να τους τελειωσει ο Πουτιν,αυτη την χρονια!

Σχολιο.- μα γιατί δυσανασχετείτε οι Αμερικανοί το έχουν πει καθαρά στις Βρυξέλλες εδώ και κάποια χρόνια , Θέλουμε το 3% του ΑΕΠ σας για να αγοράσετε όπλα , όλα τα κόμματα της ελληνικής βουλής το ξέρουν αυτό

Σχολιο.- Στο καταστατικο του ΝΑΤΟ σναφερεται ρητα πως το καθε μελος ειναι υποχρεωμενο να καταβαλει το 2% του ετησιου προυπολογισμου του στο κοινο ταμειο του ΝΑΤΟ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σύμφωνα με την "Γουόλ Στρητ Τζέρναλ", ο πρώην Πρόεδρος της Τράπεζας "Σίλικον Βάλει", Γκρεγκ Μπέκερ, "πέταξε" στην Χαβάη, μετά την πτώχευση του ιδρύματος.

Δύο εβδομάδες πριν την κατάρρευση, πούλησε τις 12.500 μετοχές της Τράπεζας, που διηύθυνε, έναντι 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πίνει τώρα μοχίτο εις υγείαν των κορόιδων!

Σχολιο.- Ενώ μεγάλες εταιρείες σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και την Αυστραλία εφαρμόζουν τετραήμερη εργασία την εβδομάδα, η συντηρητική κυβέρνηση της Νότιας Κορέας στις 6 Μαρτίου ανακοίνωσε σχέδια για αύξηση του μέγιστου αριθμού ωρών εργασίας σε 69. Το 2018, η κυβέρνηση του προηγούμενου Προέδρου Μουν Τζε-ιν εισήγαγε ένα εβδομαδιαίο όριο 52 ωρών (40 στάνταρ ώρες και 12 υπερωρίες). Αλλά από τότε που ο Πρόεδρος Yoon Seok-yeol, ο οποίος εκπροσωπεί το συντηρητικό Κόμμα Λαϊκής Εξουσίας (Λαϊκής κιόλας ) , ανέλαβε την εξουσία το 2022, η κυβέρνησή του ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις των επιχειρηματιών, οι οποίοι παραπονέθηκαν ότι το όριο των 52 ωρών δεν είχε ευελιξία και καθιστούσε δύσκολη την εκπλήρωση συμβάσεων. Και έτσι η σημερινή κυβέρνηση προτείνει να αυξηθεί το όριο στις 69 ώρες (δηλαδή έως σχεδόν 14 ώρες την ημέρα με πενθήμερη εβδομάδα εργασίας). ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΞΑΝΑΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ SUPREME LEADER OF NOTH KOREA ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ «ΜΠΑΡΟΥΤΙΆΣΕΙ» ΤΗΝ (_ο_)ΧΑΡΑΔΡΑ ΤΟΥ

Σχολιο.- Καθ 'όλη τη διάρκεια του 2022, είχαμε την προπαγάνδα ότι η Κίνα επρόκειτο να καταρρεύσει ανά πάσα στιγμή! Εν τω μεταξύ, 3 τράπεζες των ΗΠΑ κατέρρευσαν τις τελευταίες 72 ώρες! Η Fed θα πρέπει να παρέμβει και να διασώσει για άλλη μια φορά, τι εφιάλτης

Σχολιο.- μπορεί να είναι εφιάλτης για τους λίγους κρατούντες  για τους πολλούς ανθρώπους όμως ΔΕΝ νομίζω...

Σχολιο.- μέχρι τις αρχές ή έστω τα μέσα του Απρίλη θα έχει γίνει ο κακός χαμός παγκοσμίως και θα έχουν έρθει τα πάνω κάτω...

Σχολιο.- Αν το χρήμα το εχεις στην The Macau Chinese Bank μην σε νοιάζει τίποτα



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κατ΄αρχήν, δεν υπάρχει διεθνές δικαστήριο της Χάγης! 

Υπάρχει μόνο το δικαστήριο( δηλαδή δίκη) της Χάγης, για το θέμα της πρώην Γιουγκοσλαβίας. 

Υπάρχει ωστόσο, το ένα Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο. που πράγματι, μπορεί να διερευνήσει εγκλήματα που σχετίζονται με γενοκτονία, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και στρατιωτικά εγκλήματα, όπως αυτά στο Αφγανιστάν, που αποκάλυψε ο Ασσανζ και ακόμη υποφέρει, γι΄αυτό.

Παράλληλα, η αρμοδιότητα αυτού του δικαστηρίου περιλαμβάνει μόνο εγκλήματα που διαπράχθηκαν, είτε στην επικράτεια του συμμετέχοντος κράτους, είτε σε πολίτη του συμμετέχοντος κράτους. Εάν δεν υπάρχει ούτε προσωπική ούτε εδαφική νομική αρχή, το δικαστήριο δεν μπορεί να ενεργήσει.

Ούτε οι Ηνωμένες Πολιτείες, ούτε η Κίνα ούτε το Ισραήλ ούτε η Ινδία ούτε η Τουρκία ούτε το Ιράν - κανένα κράτος που έχει στρατό μάχης είναι μέλος του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου! Οπως και η Ρωσία και η Ουκρανία.

Και μάλιστα, στις ΗΠΑ υπάρχει ακόμη και ένας ειδικός νόμος που επιτρέπει την εφαρμογή στρατιωτικής δύναμης εάν υπάρξει διαταγή, για σύλληψη Αμερικανού πολίτη, για έγκλημα πολέμου.

Έτσι, τόσο οι "δικαστές" της Χάγης και οι αμόρφωτοι Ουκροάρρωστοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι, τον ήπιαν κανονικά!

Σχολιο.- Ποιο είναι αυτό? Εκείνο που δολοφόνησε τον Μιλόσεβιτς?

Σχολιο.- Αυτό ακριβώς είναι το δικαστήριο της Χάγης

Σχολιο.- Βρήκα αυτό:

Μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες:

Η σύλληψη υπογράφεται από τον εισαγγελέα του ICC Karin A.A.Khan KC

Βρετανός (αλλά προφανώς αραβικής καταγωγής) και τώρα BINGO:

Υπεύθυνος έρευνας του ΟΗΕ για το Ιράκ 2018-2021

Διηύθυνε τα δικαστήρια για τη Ρουάντα, τη Γιουγκοσλαβία, τα δικαστήρια της Καμπότζης, το δικαστήριο για τη Σιέρα Λεόνε και για τον Λίβανο.

Σχολιο.- Κατέστρεψαν πολιτισμούς, επωφελήθηκαν τα πλούτη και τους πόρους τους, σκότωσαν εκατομμύρια, έστειλαν πρόσφυγες άλλα εκατομμύρια, χώρια τη μαύρη αγορά οργάνων και τα ναρκοτράφικ… και;;; Βγήκε τότε ο Τονι Μπλαιρ και μουρμούρισε: ούπς,έγινε λάθος δεν τα είδαν καλά οι κατάσκοποι μας Κανά δικαστήριο πουθενά;; μήπως έχασα επεισόδια;;

Σχολιο.- Ακόμη μια πληροφορία:

Ο Καρίμ Χαν είναι γνωστός όχι μόνο ως δικηγόρος, αλλά και ως αδελφός. Αδελφός ενός παιδόφιλου. Τον Μάιο του 2022, ο αδελφός του Karim Khan, ο Imran Ahmad Khan (49χρονος πολιτικός του Συντηρητικού Κόμματος) φυλακίστηκε για 18 μήνες αφού κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική κακοποίηση ενός ανήλικου αγοριού.

Και τώρα παρακολουθούμε τα χέρια της βρετανικής «δικαιοσύνης». Αποδεικνύεται ότι στις 23 Φεβρουαρίου 2023, ο Imran Ahmad Khan αφέθηκε ελεύθερος από τη φυλακή αφού εξέτισε μόνο εννέα μήνες από την 18μηνη ποινή του με την κατηγορία της παιδοφιλίας. Και στις 17 Μαρτίου, δηλαδή τρεις εβδομάδες μετά την απελευθέρωση του παιδόφιλου αδελφού του από τη φυλακή, ο αδελφός του στο Διεθνές Δικαστήριο εκδίδει «ένταλμα σύλληψης» όχι μόνο για τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, αλλά και για τη Μαρία Λβόβα-Μπέλοβα, Επίτροπο για τα δικαιώματα του παιδιού στη Ρωσία, δηλαδή ένα άτομο που προστατεύει τα παιδιά από άτομα όπως ο αδερφός του εισαγγελέα. Συμβολικώς. Δεν ντρέπονται πια για τίποτα. Το βρετανικό «σύστημα δικαιοσύνης» έχει ήδη επιβραβεύσει έναν βρετανό εισαγγελέα του ΔΠΔ με την πρόωρη απελευθέρωση του παιδόφιλου αδελφού του από τη φυλακή. Φυσικά και είναι σκάνδαλο. Και, φυσικά, είναι πλέον ξεκάθαρο γιατί, οι δικαστές του ΔΠΔ έστησαν όλο αυτό το τσίρκο για να πάρουν μια τόσο προφανώς ηλίθια και παράνομη απόφαση.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αχαχαχαχαχα!

Τώρα διάβασα την αιτία της παραπομπής του Πούτιν στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

Λοιπόν, αυτοί κατηγορούν τον Πούτιν, για "παράνομη απέλαση του πληθυσμού (παιδιά) και την παράνομη μετακίνηση τους από τα "κατεχόμενα εδάφη της Ουκρανίας, στην επικράτεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας"

Δηλαδή, η εκκένωση του άμαχου πληθυσμού, από τις πολεμικές ζώνες, για την προστασία του, θεωρείται από το ΔΔΧ, "έγκλημα πολέμου"!!! 

Να σημειωθεί ότι, στην διάρκεια των εκκενώσεων υπήρχαν ΠΑΝΤΑ δύο διαδρομές, σε συμφωνία με την Ουκρανική πλευρά, προκειμένου οι κάτοικοι να επιλέξουν την κατεύθυνση που επιθυμούσαν. Είτε, στο εσωτερικό της Ουκρανίας, είτε στη Ρωσική επικράτεια. Οι περισσότεροι έφυγαν προς την Ρωσία (2 εκατομμύρια πρόσφυγες).

Τα Αμερικανάκια έπαθαν τέτοια νίλα με το ψεκασμένο, από τους Ρώσους κατασκοπευτικό ντρον, που έχασαν, στα νερά της Μαύρης θάλασσας και επινόησαν ένα πυροτέχνημα για να κουκουλώσουν το κάζο!

Αχ βρε Βόβα! Ξέχασες ν΄αφήσεις τα παιδιά της Μαριούπολης, στους Ουκροναζί, για να συνεχιστεί η πώληση των οργάνων τους, στους πλούσιους Αμερικανούς και η εγκατάσταση τους σε διεθνή μπουρδέλα παιδόφιλων, αν δεν τα σκότωναν πριν, με τις βόμβες τους τα διεθνή φασιστάκια!

Κάνεις και συ κάτι "εγκλήματα" αδελφέ μου!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι σεισμόπληκτοι από το σεισμό του Αρκαλοχωρίου Κρήτης στις 27/9/21 ΑΟΡΑΤΟΙ για το ελληνικό πολιτικό σύστημα!!!!

Μας ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ επικαλούμενοι τους ΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ που ΑΥΤΟΙ θεσμοθετούν και πατώντας στα χαλάσματα από τις ζωές μας έρχονται να κάνουν προεκλογική εμφάνιση οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΔΗΘΕΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"!!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προχθές ο Χατζηνικολάου έκανε συζήτηση με τους Υγειονομικούς για τα ελλείμματα του ΕΣΥ

Απο την Μια μεριά ήταν ο Πλευρης με τους συνδικαλιστικούς ''Βαστάζους'' 6δάκτυλος και Καμαρών(ε)ι και απο την άλλη οι ''αντίπαλοι '' του (συμπολιτευόμενη-αντιπολίτευση) δλδ οι κκ Πρώην εξουσιαστής Υγείας (ΣΥΡΙΖΑ) ο νυν γραμματικός της ΟΕΝΓΕ (ΑΝΤΑΡCΙΑ) και ο παρατρεχάμενος τηλεπερσόνας της ΠΟΕΔΗΝ . Ως συνήθως οι ΜΕΝ έλεγαν πόσο καλό είναι σήμερα το σύστημα υγείας και οι ΔΕ πόσο κακό είναι πόσο καλά το έκαναν ή πόσο καλό θα γίνει με την Λαική κυριαρχία (ΑΝΤΑΡCΙΑ ) . !!!!

ΚΑΝΈΝΑΣ όμως ΔΕΝ αναφέρθηκε στο ΑΠΑΡΤΧΆΙΝΤ ΠΟΥ επέβαλε η εξουσιαστική εξουσιά και συνέβαλε η ''αντι''πολιτευόμενη εξουσία με επιβολή εγκλεισμών, αναστολές εργασίας , πρόστιμα , παιδονομίες (μέχρι βασανισμούς ανηλίκων και αποβολές απο την πόρτα του σχολείου ) ΕΠΙΒΟΛΕΣ ιατρικών πράξεων και άλλες ''επιστημονικές'' γελοιότητες επι 2,5 χρόνια



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αφιερωμένο σπέσιαλ στα τζιμάνια της ελληνόφωνης ΕΥΠ 

Ένας Αμερικανός κατάσκοπος μπαίνει σε ένα σοβιετικό μπαρ και παραγγέλνει ένα ποτό.

-«Κανένα ποτό για τους κατασκόπους των ΗΠΑ» του λέει ο μπάρμαν.

Ο κατάσκοπος χλωμιάζει. Βγάζει ένα μπουκάλι βότκα και το στραγγίζει μονοκοπανιά.

-«Πίνεις σαν Ρώσος, αλλά είσαι Αμερικανός κατάσκοπος»

Ο κατάσκοπος βγάζει το ακορντεόν του και παίζει ένα υπέροχο ρωσικό λαϊκό τραγούδι, όλοι στο μπαρ κλαίνε συγκινημένοι , συμπεριλαμβανομένου του μπαρμαν.

-«Τραγουδάς σαν Ρώσος», του λέει δακρυσμένος ο μπάρμαν, «αλλά είσαι Αμερικανός κατάσκοπος»

Αρχίζει να χορεύει το Kozachok, αντάξιο των Μπολσόι χορευτών.

-«Χορεύεις υπέροχα σαν Ρώσος, αλλά είσαι Αμερικανός κατάσκοπος» ξαναλέει επίμονα ο μπάρμαν.

-"Εντάξει, με κατάλαβες, αλλά εξήγησέ μου το πως;"

-«Δεν υπάρχουν μαύροι Ρώσοι»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παιδεραστής ο αδερφός του εισαγγελέα της Χάγης που εξέδωσε το ένταλμα κατά του Πούτιν! Ο Karim Ahmad Khan είναι ο γενικός εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, ο οποίος εξέδωσε το ένταλμα σύλληψης κατά του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Khan, Πακιστανικής καταγωγής, εργαζόταν στο παρελθόν ως Βρετανός δικηγόρος Ο μικρότερος αδερφός του (Imran Ahmad Khan) είναι επίσης πολιτικός και πρόσφατα καταδικάστηκε για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο αγόρι.

Εξέτισε μάλιστα ποινή φυλάκισης. Ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι αποφυλακίστηκε μόλις πριν από λίγες εβδομάδες. Στις 20 Φεβρουαρίου συγκεκριμένα.

Προφανώς και η συγκεκριμένη συγκυρία, θα είναι αφορμή για «θεωρίες συνωμοσίας», που δεν αποκλείεται να έχουν κάποια βάση…

Το πιο αστείο με τη Χάγη που εκδίδει ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν είναι ότι ούτε οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Ουκρανία, το Ιράν ή η Λευκορωσία είναι συμβαλλόμενα μέρη στο ΔΠΔ - κανένας που εμπλέκεται στη σύγκρουση.

Άλλη μια περίπτωση Ευρωπαίων που προσποιούνται ότι έχουν εξουσία.

Εμεις είμαστε με την σωστη πλευρα της ιστορίας



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γεραπετρίτη ( ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ ) δεν σε αναγνωρίζω ως εκπρόσωπο του 

Κυνοβουλίου γιατι δεν εχεις εκλεγει απ τον Ελληνικο Λαό, γιαυτό μην μας κουνάς το δάχτυλο...

Σε επέλεξε ενας ημιτρελος Πρωθυπουργός για να τα κονομάει αυτός και ο πεθερός σου....Εισαι ενας επιχειρηματίας που ζεις εις βάρος των συμφερόντων του Ελληνικού λαου....

ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕΣ ΟΥΤΕ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΡΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!! ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ .......



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βρέθηκε η λύση : Τις μονές ημέρες του μήνα όλα τα τρένα προς Αθήνα ..

τις ζυγές προς Θεσ/νίκη ...

ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΘΜΑΡΧΕΣ !!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η καθαρή αύξηση επί του κατώτατου μισθού που ανήγγειλε η κυβέρνηση είναι της τάξεως των 54 ευρώ τον μήνα. 

Ωστόσο έκρυψαν ότι μειώνεται το αφορολόγητο όριο από τα 8.636 ευρώ στα 5.681 ευρώ.

Έτσι, ο εργαζόμενος με κατώτατο μισθό το που ξεπερνάει το αφορολόγητο έστω και για ένα ευρώ, θα πληρώσει φόρο 50 ευρώ. Δηλαδή, η πραγματική αύξηση που θα λάβει ο εργαζόμενος, θα είναι μόνο 4 ευρώ...

Αναλυτικά παραδείγματα ανάλογα με το εισόδημα

Ακόμη και οι πλέον φτωχοί εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και αγρότες θα κληθούν να πληρώσουν φόρο με τη μείωση του αφορολόγητου που απαιτεί το ΔΝΤ.

Η αύξηση του φόρου όμως θα «φάει» και έναν ολόκληρο μισθό από ορισμένους μισθωτούς που έχουν εισόδημα από 650 ευρώ και πάνω.

Τόσο το ΔΝΤ, όσο όμως και οι Ευρωπαίοι δανειστές ( Καλά αφου βγήκαμε απ τα μνημονια οπως λέει η Ντόρα ) βλέπουν μονάχα τα νούμερα και αυτά δείχνουν ότι περισσότεροι από τους μισούς φορολογούμενους στην Ελλάδα έχουν απαλλαγές την ώρα που ο ευρωπαϊκός μέσος όρος είναι κάτω από το 10%.

Φορολογική επιβάρυνση ανάλογα με το εισόδημα από 5.001 ευρώ και άνω...

Κάπως έτσι το Ταμείο ζητάει να μειωθεί το αφορολόγητο στα 5.000 ευρώ και έτσι μισθωτοί και συνταξιούχοι με ετήσια εισοδήματα από 5.001 και μέχρι 12.000 ευρώ θα κληθούν να πληρώσουν υψηλότερο φόρο εισοδήματος από 20 έως και 800 ευρώ ετησίως.

Σήμερα, μισθωτός χωρίς παιδιά με ετήσιο φορολογητέο εισόδημα 9.000 ευρώ, πληρώνει μόλις 80 ευρώ τον χρόνο. Με τη μείωση του αφορολόγητου ορίου στις 5.000 ευρώ, η φορολογική του επιβάρυνση θα εκτοξευθεί στα 880 ευρώ τον χρόνο.

Για τους μισθωτούς και συνταξιούχους ετήσια εισοδήματα από 12.000 ευρώ και άνω οι ετήσιες επιβαρύνσεις ανέρχονται στα 800 ευρώ.

Για παράδειγμα, ένας άγαμος μισθωτός με ετήσιο φορολογητέο εισόδημα 15.000 ευρώ, σήμερα επιβαρύνεται με φόρο εισοδήματος και ειδική εισφορά αλληλεγγύης συνολικού ύψους 1.466 ευρώ αν το αφορολόγητο όριο μειωθεί στις 5.000 ευρώ ο συγκεκριμένος μισθωτός θα πληρώσει 2.266 ευρώ σε φόρους.

Οπως λενε οι Χουντικοι κυβερνώντες ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.......



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το διεθνές ποινικό δικαστήριο της Χάγης εξέδωσε ένταλμα σύλληψης μόλις πριν δύο μέρες για τον Πούτιν με το λόγο του ότι είναι υπεύθυνος για εγκλήματα πολέμου που διέπραξαν τα στρατεύματα του με την εισβολή στην Ουκρανία

Να θυμίσουμε λοιπόν ότι ο bill clinton ισοπέδωσε τη Σερβία και κυκλοφορεί ελεύθερος και κανένας δεν τον έχει καταδικάσει

Το ιδιο και George bush. tony blair το 2003 εισβάλουν στο Ιράκ και διαλύουν τα πάντα..

Για αυτούς δεν υπάρχει ποινικό δικαστήριο της Χάγης;; και μιλάμε για κάποια γεγονότα πρόσφατα που είναι ακόμη φρέσκα στις μνήμες μας δεν μιλάμε για παλαιότερα

Ας δεχτούμε ότι ο Πούτιν είναι εισβολέας και έχει κάνει εγκλήματα πολέμου καταδικάστε πρώτα λοιπόν τους δικούς σας αυτούς που έχουν κάνει τα αίσχη και διαλύσανε ολόκληρα κράτη και λεηλάτησαν λαούς και έπειτα να ρθει και η σειρά του Πούτιν

Τολμάτε;;

Άμα δε τολμάτε, σάλτα και γαμηθείτε κωλοαμερικάνοι και κωλοευρωενωσίτικα σκυλακια τους!!!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Αν εφαρμόζονταν οι νόμοι της Νυρεμβέργης, τότε κάθε μεταπολεμικός Αμερικανός πρόεδρος θα έπρεπε να είχε κρεμαστεί".(Νόαμ Τσόμσκι )

****Ένταλμα σύλληψης κατά του Προέδρου της Ρωσίας εξέδωσε χτες το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.

Στο ένταλμα οι αρχές σημειώνουν πως "ο Βλαντίμιρ Πούτιν είναι υπεύθυνος για την απαγωγή, την παράνομη μεταφορά και την εξαφάνιση χιλιάδων παιδιών από τα ουκρανικά εδάφη."

Βγάζουν εγκληματία πολέμου έναν άνθρωπο που μετέφερε στην ασφάλεια παιδιά που δεχόντουσαν βόμβες για 9 χρόνια ,από το 2014 ..ποιοι τον βγάλανε εγκληματία ? Αυτοί που έχουν ισοπεδώσει χώρες ολόκληρες και έχουν δολοφονήσει εκατομμύρια ανθρώπους (Ισοπέδωση 37 χώρων με πάνω από 20 εκατομμύρια νεκρούς )

Αλλά και επιβάλλουν εγκληματικές κυρωσεις όπως πχ στην Υεμένη η στο Ιράν ,δημιουργώντας ακόμη περισσότερα θύματα ...

(ΜΟΥΓΓΑ φυσικα για την Παλαιστίνη όπου συνεχίζεται η εθνοκαθαρση των Παλαιστινίων )

*Ένα δικαστήριο πιο ψευδεπίγραφο και από εκείνο της Νυρεμβέργης εκδίδει ένταλμα σύλληψης εναντίον του προέδρου μιας πυρηνικής υπερδύναμης, η οποία κατέχει θέση μόνιμου μέλους στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ. Γίνεται όλο και καλύτερο.

Δηλαδή τί ποινή θα επιβληθεί τώρα στον Πούτιν; Εξορία στο νησί της Αγίας Ελένης;

Και φυσικά το θέμα δεν είναι αν οι πρόεδροι των ΗΠΑ, Ρωσίας, Ισραήλ, Κίνας και σωρού άλλων χωρών, που ούτε τη δικαιοδοσία αυτού του δικαστηρίου αναγνωρίζουν, ούτε το καταστατικό ίδρυσης του έχουν υπογράψει, θα έπρεπε να καθίσουν στο σκαμνί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, αλλά ότι η γελοιότητα και τελικά η ίδια η γελοιοποίηση του διεθνούς δικαίου μέσω τέτοιων πυροτεχνημάτων, θα έπρεπε να έχει κάποια όρια..(..)



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δήμοι της Ελλάδας σπεύδουν ξαφνικά να παραγγείλουν απινιδωτές ακολουθώντας το παράδειγμα του Ισραήλ

Elie Wiesel (επιζών του Άουσβιτς και βραβευμένος με Νόμπελ)> Το να μένεις σιωπηλός και αδιάφορος είναι η μεγαλύτερη αμαρτία όλων

Kαι να που τώρα, μετά από δύο έτη χυδαίας, τυρρανικής, ναζιστικής επιβολής των εμβολίων COVID (όπως την χαρακτήρισαν ηρωικοί Εβραίοι επιβιώσαντες του Άουσβιτς) κι ενώ ο αλλόκοτος κ. Τσιόδρας και οι όμοιοί του παραμένουν εξαφανισμένοι πίσω από τις κουρτίνες, ένας μετά τον άλλον οι Δήμοι της Ελλάδος επιχειρούν απεγνωσμένα να αντιγράψουν το Ισραήλ και σπεύδουν να παραγγείλουν απινιδωτές για τις ολέθριες συνέπειες των εμβολίων COVID-19 στην επιβολή των οποίων συμμετείχε και σχεδόν σύσσωμη η Τοπική Αυτοδιοίκηση, η οποία φημίζεται για την διαφθορά στους κόλπους της.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΩΡΕΑΝ διαδικτυακά μαθήματα τησ ρωσικής γλώσσας

Αγαπητοί φίλες και φίλοι που μαθαίνετε τα ρωσικά! Τον Απρίλιο το Βιομηχανικό Πανεπιστήμιο του Τιουμέν θα ξεκινήσει ένα δωρεάν ανοικτό διαδικτυακό πρόγραμμα έξι διαλέξεων για τα πιο ενδιαφέροντα και δύσκολα θέματα της ρωσικής γλώσσας: «Τα ρωσικά για ξένους. Εισαχθείτε σε ένα ρωσικό πανεπιστήμιο!». Αυτά τα μαθήματα είναι ιδανικά για όσους σχεδιάζουν να σπουδάσουν στη Ρωσία ή ήδη σπουδάζουν στην προπαρασκευαστική σχολή.

Μην χάσετε μια εξαιρετική ευκαιρία να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας στη ρωσική

γλώσσα υπό την καθοδήγηση των καλύτερων πανεπιστημιακών

καθηγητών!

Λεπτομέρειες εδώ: https://bigbb2.tyuiu.ru/b/uw4-qao-fko-dd0



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπήρχε που λέτε μια Ρωσίδα κατάσκοπος που εκπαιδευόταν 10 χρόνια σε απόκρημνες πλαγιές της Σιβηρίας με άκρως μυστική εκπαίδευση που κόστισε στη Ρωσία 5 εκατομμύρια ευρώ χωρίς ΦΠΑ και τέλος επιτηδεύματος. Όταν ετοιμάστηκε, πήρε το χρίσμα και το χρυσό σπαθί του Πούτιν και με πυρηνοκίνητο υποβρύχιο έφτασε στο Παγκράτι. Περιπλανιόταν δυο τέρμινα στους δρόμους του Παγκρατίου τις νύχτες τρώγοντας φυτά από τις γλάστρες του μεγάλου περιπάτου και σενιάν γάτες στο γκριλ από τα σουβλατζίδικα της Ομόνοιας. Όταν εξοικειώθηκε με την Ελλάδα, έκανε έναρξη επιτηδεύματος και άνοιξε χαϊμαλάδικο στο Παγκράτι. Η σιβηρική της εκπαίδευση και οι πολύχρονες κακουχίες στα δάση και τα χιόνια της μαμάς Ρωσίας τη βοήθησαν στο να συμπληρώνει μόνη της την περιοδική δήλωση ΦΠΑ, να δηλώνει την υπάλληλο στο ΙΚΑ και να ανιχνεύει το γκοβ τζιαρ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του χαϊμαλάδικου. Τα χρόνια περνούσαν και κανείς δεν είχε καταλάβει τίποτα, παρά το γεγονός ότι για 5 ολόκληρα χρόνια λειτουργούσε απρόσκοπτα το μαγαζί μόνη της, χωρίς λογιστή και τεχνικό ασφαλείας. Μια μέρα όμως, μια μαύρη μέρα, ένα λαγωνικό της ΕΥΠ, συμβασιούχος εξαμηνίτης μέσω ΕΣΠΑ αλλά με κοφτερό μάτι, ανακάλυψε ότι η φερόμενη ως Μαρία Τσάλλα, ήταν τελικώς η Λιλίκα Νιντζέφσκαγια, γνωστή και ως το «Χρυσό Σπαθί της Στέπας». Αμέσως κινήθηκε ο κρατικός μηχανισμός αλλά η Λιλίκα, λόγω της κατασκοπευτικής της εκπαιδεύσεως, κατάλαβε αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά καθώς της είχαν ακυρωθεί οι κωδικοί της στο τάξισνέτ. Αμέσως μάζεψε τα λιγοστά της υπάρχοντα, ενα συρραπτικό, ένα περφορατέρ και τον χρυσό της δαχτυλοβρέχτη - κειμήλιο από το παλαιό σοβιετικό Βλαδιβοστόκ και με μια κίνηση αστραπή χάθηκε μέσα στην καταχνιά της υγρής μαρτιάτικης αθηναϊκής νύχτας. Κανείς δεν άκουσε ποτέ τι απέγινε. Άλλοι λένε ότι επέστρεψε στο γνώριμο σιβηρικό τοπίο, άλλοι ότι ζει σε παλάτι του Πούτιν, άλλοι ότι έκανε έναρξη επιτηδεύματος στη Ρουμανία με τη χαμηλή φορολογία, άλλοι ότι διορίστηκε στην πολεοδομία Αθηνών όπου και καθαρίζει ανέμελη στα σκοτεινά υπόγεια του πρωτοκόλλου το παραδοσιακό δημοσιοϋπαλληλικό μανταρίνι της.

Για το Πρώτο Θέμα,

Μαρίκα Μόσιαλου (ξαδέρφη του Ηλία που μπήκε πρόσφατα στο δημιουργικό δημοσιογραφικό τημ μετά από σπουδές στο LSE)



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θέλει, λέει, να κάνει τις εκλογές τον Ιούλιο "με την προσδοκία" (ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!) "ότι δεν θα προσέλθει στις κάλπες μεγάλο μέρος των νέων" διότι μεγάλο μέρος της νέας γενιάς "είτε θα εργάζεται στον τομέα του τουρισμού μακριά από τις εκλογικές του περιφέρειες, είτε θα βρίσκεται στις παραλίες και στις θερινές weekend αποδράσεις αδιαφορώντας για την εκλογική διαδικασία".

Επίσης επειδή υπολογίζει ότι "μέχρι τον Ιούλιο είναι αρκετός ο πολιτικός χρόνος για να κοπάσει η οργή της ελληνικής κοινωνίας για την τραγωδία στα Τέμπη αλλά και όσα άλλα τραγελαφικά αποκαλύπτεται ότι συμβαίνουν στον ελληνικό σιδηρόδρομο".

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ (αν και τα πρόβλεψα πρώτος - αλλά δεν είναι κατόρθωμα που τα πρόβλεψα, εύκολο ήταν). 

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ο οποίος μόνο για "αριστερός" δεν μπορεί να "κατηγορηθεί".

Λοιπόν... το θέμα δεν είναι πόσο σιχαμένοι, αδίστακτοι, ανήθικοι κλπ., κλπ, κλπ. είναι αυτοί.

Είναι αν ο ελληνικός λαός θα δεχτεί αυτή τη μεθόδευση, την τόσο περιφρονητική γι' αυτόν.

ΑΝ ΤΗ ΔΕΧΤΕΙ... ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ. 

Εκτός πια αν μπλοφάρουν για να "αιφνιδιάσουν"... ό,τι και να κάνουν όμως, το ότι καταφεύγουν σε τέτοια κόλπα της εποχής του Κωλέττη αυτοί οι "εκσυγχρονιστές" δείχνει πόσο σάπιοι είναι.

Βέβαια υπάρχουν και χειρότερα, όπως το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα του Μακρόν στη Γαλλία... τα οποία χειρότερα ούτε συζήτηση ότι θα γίνουν κι εδώ αν "δεν βολεύει η κατάσταση".



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Εκτελέσαμε τον Λουδοβίκ, μπορούμε με τον Μακρόν! »: Διαδηλωτές στο Παρίσι έκαψαν το «Τσουτσέλο» του Μακρόν.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αλήτες κοπρόσκυλα προδότες..

Απερρίφθη η αίτηση ανακοπής για την μακεδονική-σκοπιανή γλώσσα στην Φλώρινα



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καρκινοπαθής περιμένει 3 μήνες για χειρουργείο – Η απάντηση του Θάνου Πλεύρη

Συγκλόνισε ένας από τους πολίτες που έκανε παρέμβαση στην εκπομπή “Πρόσωπο με Πρόσωπο” του Νίκου Χατζηνικολάου με καλεσμένους τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, και τον τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Ξανθό.

Ο κ. Σαρασλανίδης περιέγραψε τον Γολγοθά που αντιμετωπίζει στην προσπάθειά του να χειρουργηθεί. Ο 64χρονος όπως περιέγραψε έχει καρκίνο του προστάτη και ενώ ο γιατρός του είπε πως πρέπει να χειρουργηθεί, είναι σε αναμονή για 3 μήνες. “Δεν ξέρω αύριο ή μεθαύριο τι θα γίνει… Ο καρκίνος είναι μεταστατικός” τονίζει.

Μάλιστα ο κ. Σαρασλανίδης περιέγραψε έναν διάλογο που είχε με τον γιατρό, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού Υγείας, ο οποίος ζήτησε να πάρει όλα τα στοιχεία από τον πολίτη.

«Πριν τρεις μήνες, διαγνώστηκα με καρκίνο του προστάτη σε προχωρημένο στάδιο. Πήγα στο “Αττικόν” και μου είπε ο γιατρός ότι έπρεπε να κάνω κάποιες εξετάσεις γιατί έχω κάνει και τρία bypass κι έχω πρόβλημα και στα πνευμόνια, για να μπορέσω να κάνω το χειρουργείο. Οι γιατροί μου έδωσαν έγκριση για να κάνω το χειρουργείο και ξαφνικά όταν πήγα στον γιατρό μου λέει “δεν μπορώ να σου κάνω το χειρουργείο, διότι δεν μου δίνουν αίθουσα”. Του λέω “και τι θα κάνω γιατρέ μου;”. “Τι να σου πω; Υπάρχουν και οι ιδιώτες” μου απαντάει. Τον ρωτάω “και πόσο θα μου στοιχίσει;” και η απάντησή του ήταν “8.000 ευρώ”. Εγώ του είπα “Και πού θα τα βρω εγώ γιατρέ τα 8.000 ευρώ;”» περιέγραψε.

Ερωτηθείς για το πόσο καιρό είναι σε αναμονή, απάντησε: «Τρεις μήνες. Και δεν ξέρω, αύριο, μεθαύριο, τι θα γίνει, διότι ο καρκίνος είναι μεταστατικός». «Όχι, τίποτα. Με έχουν στο περίμενε, χωρίς να λένε τίποτα» πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Θάνος Πλεύρης σχολίασε όσα κατήγγειλε ο πολίτης «Με προβληματίζει αυτό που άκουσα. Δεν υπάρχει επείγον περιστατικό να μην μπαίνει στους χρόνους που μπαίνει, αλλά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται γιατρός του δημοσίου να συζητάει με ασθενή και να λέει “υπάρχει και ιδιώτης και πόσο στοιχίζει”. Εγώ θα ζητήσω, εκτός αέρα, να έχω όλο το περιστατικό για να εξετάσουμε αν η αναμονή του κυρίου είναι αναμονή, η οποία οφείλεται σε δυσλειτουργία του συστήματος ή είναι άλλης φύσεως αναμονή. Μιλάω με ξεκάθαρο τρόπο».

«Να δούμε τα έκτακτα περιστατικά και ποια μπαίνουν… Ξέρουμε τι γίνεται και με την ηλεκτρονική λίστα χειρουργείων που κάνουμε θέλουμε να το παρακολουθήσουμε. Αυτός ο διάλογος μεταξύ γιατρού και ασθενή δεν μου αρέσει καθόλου. Αν οι γιατροί που είναι εδώ, και ανήκουν στο ΕΣΥ, τους αρέσει διάλογος γιατρού που λέει πόσο στοιχίζει ο ιδιώτης γιατρός να το πουν».



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπενθύμιση: αυτό τ ξέσπασμα αστυνομικής #βίας δεν είν κάτι καινούργιο, είναι χαρακτηριστικό της 5ης δημοκρατίας απ τ δημιουργία της. 

Κ αυτό που βιώνουμε επί #Μακρον δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με αυτό που θα έκανε η #Λεπέν όσον αφορά την #κοινωνική καταστροφή κ την #καταστολή.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΠΟΥ Η ΝΔ ΔΙΟΡΙΖΕΙ! Οι προδότες έβαλαν ταφόπλακα στη #Μακεδονία μας! Το Πρωτοδικείο Φλώρινας απέρριψε τις ενστάσεις για τη δημιουργία Κέντρου «μακεδονικής» γλώσσας στη Φλώρινα και επικύρωσε το καταστατικό του! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!

Σχολιο.- Το να θέλει κάποιος να παραδώσει την χώρα του στους εχθρούς του, είναι ψυχική νόσος. Εκτός και δεν πρόκειται για Έλληνες, αλλά για ανθελληνες ελληνόφωνους αλλοδαπούς, που υποκρίνονται τους Έλληνες, με σκοπό να βλάψουν την Ελλάδα σαν δούρειος ίππος.

Σχολιο.- Η ονομασία του σωματείου αναφέρεται στην απόφαση, και μάλιστα σε 3 γλώσσες. Αν γράψουμε στα βουλγάρικα το όνομα αυτό θα είναι: Център за македонски език в Гърция. Παρατηρούμε ότι κατά 99% αυτό που αναφέρει η απόφαση ως "μακεδονική" γλώσσα δεν είναι παρά μια βουλγαρική διάλεκτος

Σχολιο.- Για πολλούς έχει τελειώσει το ζήτημα στις Πρέσπες. Για άλλους όχι.Συνεχίζουμε.

Σχολιο.- Αλήθεια, ποιοί είναι οι δικαστές που αποφάσισαν θετικά υπέρ της ίδρυσης του Κέντρου? Να ψάξουμε λίγο το βιογραφικό τους?

Σχολιο.- Φροντιστήριο "μακεδονικής" γλώσσας θέλει να κάνει κάποιος ξεφτίλας νεοδημοκράτης; #ΝΔ_ΣΥΜΜΟΡΙΑ #ΝΔ_απατεωνες



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πόσο άρρωστο μυαλό πρέπει να έχεις, για να το λες αυτό?? Πόση τραγική έλλειψη ευθύνης, λογικής και ντροπής?? #τεμπη_εγκλημα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα σε συγκέντρωση της ΝΔ στο Μαρούσι.

Είπε ότι τα παιδιά θυσιάστηκαν στα Τέμπη! Είπε ότι τα παιδιά θυσιάστηκαν στα Τέμπη! Είπε ότι τα παιδιά θυσιάστηκαν στα Τέμπη! Το χωράει το μυαλό σας; Τρελαίνομαι όσο το σκέφτομαι, τρελαίνομαι, θέλω να ουρλιάξω.

Ο Γεράσιμος, 20 χρονών. 18 μέρες τώρα, δίνει, κάθε λεπτό, μάχη για την ζωή του, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λάρισας. Ο μοναδικός επιζών από το μοιραίο βαγόνι. Την ώρα της έκρηξης, εκσφενδονίστηκε πολλά μέτρα μακριά. Με βαριά τραύματα και βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φροντίστε την οικογένειά μου... εκδικηθείτε για το θάνατό μου!

18/3/2023    -     22.35  μ.μ.

Ήταν 17 Μάρτη 2016... πριν 7 χρόνια από τον ηρωικό θάνατο του Ρώσου Αξιωματικού Alexandr Prokhorenko στη μαρτυρική Παλμύρα...

Εκεί στην Παλμύρα ο Αλέξανδρος (Alexandr Prokhorenko), ο Ρώσος Αξιωματικός των ειδικών δυνάμεων δίνει στις ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις τις συντεταγμένες στόχων ισλαμοφασιστών τζιχαντοφασιστών τρομοκρατών της CIA, που είχαν εισβάλει από την Αττάλεια της Τουρκίας για να καταλάβουν αυτό το μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.

Περικυκλώνεται από τα ανθρωπόμορφα κτήνη, για να μην συλληφθεί δίνει συντεταγμένες της ακριβής του θέσης και καλεί τη Διοίκηση να τον βομβαρδίσουν: «Παρακαλώ τελευταία μου επιθυμία, διεξάγετε την αεροπορική επιδρομή!».

Ένας Αξιωματικός του Ρωσικού στρατού... Μυθικός... Ήρωας... άξιος γιος των λαών που μάχονται για Ελευθερία κι Ανεξαρτησία!

Ένας ήρωας που δεν θυμίζει ράμπο με φουσκωμένους μυς από τα αναβολικά.

Ένας ήρωας που έδωσε την ζωή του ενάντια στην βαρβαρότητα που κάποιοι σαν την Τουρκία, την "πολιτισμένη" Ευρώπη και δύση την εξέθρεψαν.

Λίγες ημέρες πριν... ο υπουργός των Εξωτερικών της κυβέρνησης Τσίπρα, ο Νατοϊκός λακές μαζί με τους φονιάδες των λαών είχαν δώσει την εκκίνηση στις ορδές των Νατοϊκών μισθοφόρων τζιχαντοφασιστών -που εκπαίδευαν ακριβώς εκεί που χόρευαν και τραγουδούσαν για την ήττα της Συρίας και την εκδίωξη του εχθρού της αποικιοκρατικής Δύσης "δικτάτορα Άσαντ", στην Αττάλεια οι στρατιωτικοί σύμβουλοι της "πολιτισμένης" δύσης-, ώστε να καταλάβουν την Παλμύρα.

Πεθαίνουν οι ήρωες;

Οι ήρωες μπορεί να "αναχωρήσουν", αλλά οι πραγματικοί ήρωες δεν πεθαίνουν ποτέ!

Ο πατέρας στον Κόκκινο Στρατό... ο γιος στη Συρία που αντιστέκεται στους αποικιοκράτες ιμπεριαλιστές της Δύσης...

Η τελευταία συνομιλία... μέσα από τις γραμμές των τζιχαντιστών να καταδεικνύει στόχους για τον βομβαρδισμό τους, αποτελεί ΜΝΗΜΕΙΟ ανυπέρβλητης ανδρείας κι έχει επακριβώς ως εξής:

«Αλέξανδρος - Alexandr Prokhorenko, Αξιωματικός: Είμαι σε κίνδυνο, επαναλαμβάνω, είμαι σε κίνδυνο.

Κέντρο: παρακαλώ επαναλάβετε και επιβεβαιώστε.

Αξιωματικός: Με έχουν εντοπίσει, μου ρίχνουν από παντού, είμαι στόχος, αίτημα εκκένωσης αμέσως.

Κέντρο: αίτηση εκκένωσης αναγνώρισε.

Αξιωματικός: παρακαλώ επισπεύσετε έχω ελάχιστα πυρομαχικά, δεν μπορώ να τους κρατήσω για πάρα πολύ ακόμα, παρακαλώ επίσπευση.

Κέντρο: Επιβεβαιώθηκε, να τους κρατήσετε μακριά, να συνεχίσετε να ανταποδίδετε τα πυρά, πηγαίνετε σε ασφαλή θέση, η εναέρια υποστήριξη είναι σε παρακολούθηση, οι συντεταγμένες.

Αξιωματικός: (δίνει τις συντεταγμένες)

Κέντρο: επαναλαμβάνει συντεταγμένες. Επιβεβαιώνει.

Αξιωματικός: επιβεβαιώνω, παρακαλώ επισπεύσετε τελειώνουν τα πυρομαχικά με έχουν περικυκλώσει τα καθάρματα.

Κέντρο: 12 λεπτά θα χρειαστούν μέχρι την εκκένωση, να επιστρέψετε σε ασφαλή γραμμή, επαναλαμβάνω επιστροφή σε ασφαλή γραμμή.

Αξιωματικός: είναι κοντά, είμαι περικυκλωμένος, αυτό μπορεί να είναι το τέλος, πείτε στην οικογένειά μου, τους αγαπώ πολύ.

Κέντρο: επιστρέψτε στην πράσινη γραμμή, να συνεχίσετε την ανταπόδοση πυρών, η βοήθεια είναι καθ οδόν και καλύπτεται από αεροπορική υποστήριξη.

Αξιωματικός: αδύνατον είμαι περικυκλωμένος, είναι τόσα πολλά αυτά τα καθάρματα.

Κέντρο: σε 10 λεπτά, να επιστρέψετε στην πράσινη γραμμή.

Αξιωματικός: Δεν μπορώ είναι γύρω μου και με έχουν εγκλωβίσει, παρακαλώ βιαστείτε.

Κέντρο: μετακινηθείτε προς την πράσινη γραμμή, επιστρέψτε στην πράσινη γραμμή.

Αξιωματικός: έφθασαν, διεξάγετε την αεροπορική επιδρομή τώρα παρακαλώ βιαστείτε, αυτό είναι το τέλος, πείτε στην οικογένειά μου ότι εγώ τους αγαπώ και ότι έχασα τη ζωή μου πολεμώντας για την πατρίδα μου.

Κέντρο: δεν είστε στην πράσινη γραμμή.

Αξιωματικός: σας παρακαλώ, είμαι περικυκλωμένος, βρίσκονται εντός, δεν θέλω να με πάρουν και να με διαπομπεύσουν, διεξάγετε την αεροπορική επιδρομή, θα διαπομπεύσουν εμένα και την στολή μου. Θέλω να πεθάνω με αξιοπρέπεια και να πάρω όλα αυτά τα καθάρματα μαζί μου. Παρακαλώ, τελευταία μου επιθυμία, διεξάγετε την αεροπορική επιδρομή, ειδάλλως θα με σκοτώσουν.

Κέντρο: επιβεβαιώστε το αίτημά σας.

Αλέξανδρος... Αξιωματικός: Επιβεβαιώνω. Αυτοί είναι έξω έξω, αυτό είναι το τέλος, Διοικητή ευχαριστώ εσάς, ενημερώστε την οικογένειά μου και την πατρίδα μου, τους αγαπώ. Πείτε τους ήμουν γενναίος και αγωνίστηκα μέχρι το τέλος. Παρακαλώ να φροντίσετε την οικογένειά μου, να εκδικηθείτε για το θάνατό μου, Διοικητή αντίο, πείτε στην οικογένειά μου τους αγαπώ.

Κέντρο: Διαταγή αεροπορικής επιδρομής.»

Στη Ρωσική γη, στον τόπο που γεννήθηκε... είναι το σύμβολο του αγώνα εναντίον του ιμπεριαλισμού και των λακέδων του!

Δεν ξεχνάμε!

Δεν συγχωρούμε!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ τις διαδηλώσεις ο Μακρόν! ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ η κατάσταση στο Παρίσι...

18/3/2023     -     21.06

Η γαλλική αστυνομία απαγόρευσε σήμερα τις διαμαρτυρίες στην Πλας ντε λα Κονκόρντ, τη μεγαλύτερη πλατεία του Παρισιού, καθώς και στα Ηλύσια Πεδία, έπειτα από δύο συνεχείς νύχτες ταραχών στη γαλλική πρωτεύουσα.

«Λόγω του σοβαρού κινδύνου της τάξης και της δημόσιας ασφάλειας (…) κάθε συγκέντρωση σε δημόσιο χώρο στην Πλας ντε λα Κονκόρντ και τη γύρω περιοχή, καθώς και στον τομέα της λεωφόρου των Ηλυσίων Πεδίων απαγορεύεται» ανέφερε η ανακοίνωση.

«Τα πρόσωπα που θα επιχειρήσουν να συγκεντρωθούν εκεί θα απομακρύνονται συστηματικά από τις δυνάμεις της τάξης» και μπορεί να γίνουν προφορική σύσταση, πρόσθεσε η αστυνομία.

Το βράδυ της Παρασκευής, όπως και την αμέσως προηγούμενη νύχτα, χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην Πλας ντε λα Κονκόρντ. Ακολούθησαν συγκρούσεις με την αστυνομία, με τους συγκεντρωμένους να εκτοξεύουν μπουκάλια και κροτίδες και τους αστυνομικούς να απαντούν με δακρυγόνα, στην προσπάθειά τους να διαλύσουν το πλήθος. Η έκθεση αναφορά 61 συλλογές.

Την Πέμπτη 10.000 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο ίδιο σημείο, κοντά στο κτίριο της Εθνοσυνέλευσης, και η αστυνομία έκανε λόγο για 258 προσαγωγές. Η γαλλική κυβέρνηση αποφάσισε με την Πέμπτη να υιοθετήσει, πράξη νομοθετικού περιεχομένου τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού. Για τον σκοπό αυτόν προσέφυγε στο άρθρο 49.3 του Συντάγματος που δίνει τη δυνατότητα να εγκριθούν νόμοι χωρίς ψηφοφορία στην Εθνοσυνέλευση, εκτός και αν υπερψηφιστεί πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.

Σήμερα συνεχίζεται η απεργία των εργαζομένων στα διυλιστήρια της TotalEnergies, καθώς και στους σιδηροδρόμους. Μια διαδήλωση είναι προγραμματισμένη στην Πλας ντ' Ιταλία, στο νότιο Παρίσι, αργά το απόγευμα.

Νωρίτερα, μια ομάδα φοιτητών και ακτιβιστών της συλλογικότητας «Διαρκής Επανάσταση» εισέβαλαν στο εμπορικό κέντρο Forum des Halles κρατώντας πλακάτ και φωνάζοντας το σύνθημα «Παρίσι, ξεσηκώσου».

Το τηλεοπτικό κανάλι BFM πρόβαλε πλάνα από διαδηλώσεις στην Κομπιέν, τη Ναντ και τη Μασσαλία. Τα συνδικάτα λένε ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους και έχουν προκηρύξει γενική εργασία την επόμενη Πέμπτη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Μόνικα Μπελούτσι"... έγινε ο τάφος για τους Νατοϊκούς αξιωματούχους...

18/3/2023     -     19.00  μ.μ.

Ήταν μέχρι σήμερα το πρωί... το ξενοδοχείο "Μόνικα Μπελούτσι" στα επίλεκτα συγκροτήματα κατοικιών (βίλες) της αριστοκρατικής συνοικίας των ΟυκροΝαζί αξιωματούχων Veliky Luga, της  Ζαπορίζια.

Το "Μόνικα Μπελούτσι" και το σύμπλεγμα πολυτελών κατοικιών ήταν μια από τις κύριες βάσεις των Νατοϊκών αξιωματούχων στην υπηρεσία του κοκαϊνομανή παλιάτσου. Στέγαζε τους εκπαιδευτές του ΝΑΤΟ και "επίλεκτους" ξένους μισθοφόρους...

Σήμερα το πρωί δέχτηκε μια αναπάντεχη επίσκεψη φιλοφροσύνης από ένα Ρωσικό Drone κι ιδού το κατεστραμμένο παντελώς "Μόνικα Μπελούτσι"..



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διαδήλωση αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας: Να σταματήσουν οι… απελάσεις!

Μερικές δεκάδες άτομα πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο

18.03.2023 | 20:23

Διαδήλωση πραγματοποίησαν στο κέντρο της Αθήνας σήμερα αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες από διάφορες χώρες της κεντρικής Ασίας οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τις φανταστικές  απελάσεις που ούτως ή άλλως δεν γίνονται.

Οι  λίγοι αλλοδαποί με επίσης ολίγους ημεδαπούς υποστηρικτές (πες τροτσκικιστικο ΣΕΚ) ζητούσαν μέσα από ένα συνονθύλευμα συνθημάτων όπως «Οι ζωές των μαύρων έχουν αξία» και να σταματήσουν οι ανύπαρκτες απελάσεις, να μην «μείνει κανένας φασίστας σε καμιά γειτονιά».

Η μεικτή λάθρο μαζί με επαγγελματίες αριστεριστές  του ΣΕΚ πριν λίγο στο κέντρο της Αθήνας