Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Παρασκευη 31 Μαρτιου 2023


31/3/2023   -   13.00

«ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΜΠΑΚΧΜΟΥΤ!» 

μεταδίδουν από τις 00:35 σήμερα πολλά διεθνή ειδησεογραφικά ΜΜΕ, όπως τα: Jayden, Rybar, Yoyrmedia κ.α.

Το εγκυρότατο ρωσικό: FAN, Ομοσπονδιακό Πρακτορείο Ειδήσεων, αλλά και άλλα, αναφέρουν το θέμα ως εξής: 

Οι δυνάμεις PMC «Wagner» ελέγχουν τις περιοχές στα δυτικά και νότια του Μπάκχμουτ και ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ της ΠΌΛΗΣ, Δημαρχείο, Περιφέρεια, Αστυνομία, Τράπεζες κλπ. 

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, προσπαθώντας ταυτόχρονα να επιβραδύνουν την προέλαση των «Wagner» που αλέθουν (αυτή τη λέξη χρησιμοποιούν) τις ουκρανικές δυνάμεις, οι οποίες υφίστανται κολοσσιαίες απώλειες. Εκατοντάδες Ουκρανοί παραδίδονται. Δημοσιεύονται βίντεο με δεκάδες αιχμαλώτους σε αίθουσες σχολείων με δεμένα τα χέρια και σε καλή κατάσταση. 

Βάσει της παγίας τακτικής των Ρώσων εκτιμώ, ότι η επίσημη ανακοίνωση της πλήρους κατάληψης του Μπάκχμουτ, όπως έγινε και με το Σολεντάρ, θα καθυστέρηση.

Ο Ζελένσκι, στις 30/3/2023, στο Associated Press, αποκάλυψε πως «αν η Ουκρανία χάσει το Μπάκχμουτ θα εξαναγκαστεί να συρθεί σε διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία!»

Σύμφωνα με τις ως άνω δηλώσεις του η πτώση του Μπάκχμουτ θα επηρεάσει δραματικά όλη την γραμμή των 1.580 χλμ του μετώπου στην οποία οι Ουκρανοί δέχονται συνεχή σφοδρότατα πλήγματα και υποχωρούν επί μήνες. 

Πολλοί δυτικοί, διεθνείς αναλυτές θέτουν πλέον όχι μόνο θέμα άμεσης υποχώρησης από το Μπάκχμουτ, σε βάθος 33-40 χλμ, στο Σλαβιάνκσκ και το Κραματόρσκ, αλλά και σταδιακής, συνολικής κατάρρευσης του μετώπου.

Οπότε πάνε τα μυθεύματα της Δύσης για την προετοιμαζόμενη «Εαρινή επίθεση των Ουκρανών», μετά τις «κολοσσιαίες απώλειες των Ουκρανών». 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τρανς άτομα γδύθηκαν σε ολλανδική εκπομπή για να δουν τα παιδιά (10 και 12 χρονών!!!), «πόσο normal είναι να είσαι διεμφυλικός» Δυτικές αξίες παίδες.. Αυτόν τον πολιτισμό θέλουμε;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μια εικόνα απο το κοντινό μέλλον μας. Οι πόλεις των 15 λεπτών θα περιλαμβάνουν σημεία ελέγχου παντού.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η  ΟΧΙ

Μια γκαλερί του Λονδίνου θέλει να αφαιρέσει έναν πίνακα του Jan van Eyck μετά από συχνά παράπονα επισκεπτών για την ομοιότητα της φιγούρας στον πίνακα με τον Πούτιν.

Παρεμπιπτόντως, ο πίνακας δημιουργήθηκε το 1434.

Σχολιο.- Υπάρχει κι ένας ήρωας της Επανάστασης του 1821, που του μοιάζει του Πούτιν. Πρέπει να αφαιρεθεί από την ιστορία μας, τι πληρώνουν "αναθεώρηση ιστορίας" τόσα χρόνια τα ιδρύματα των #USA;



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ίδιοι που θα σου επιβάλλουν το πως θα πρέπει να ζεις βιώσιμα για το καλό του περιβάλλοντος (από το αθώα ενοχλητικό χάρτινο καλαμάκι μέχρι την έμμεση η άμεση ώθηση προς κατανάλωση απορριμμάτων ως «εναλλακτική τροφή» για το «καλό του πλανήτη») είναι οι ίδιοι που εξανάγκασαν την ανθρωπότητα στην χρήση της μάσκας που  πετάγεται αφού χρησιμοποιηθεί δεξιά και αριστερά και έχει γεμίσει ο τόπος…



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κι ούτε ένα διεθνές δικαστήριο δεν ενδιαφέρθηκε γι' αυτόν που αποκάλυψε βεβαιωμένα και ομολογημένα από τους αυτουργούς τους εγκλήματα πολέμου...

Απολύτως τρομακτική εικόνα του Τζούλιαν #Ασάνζ. Βρίσκεται ακόμη υπό κράτηση στη φυλακή Belmarsh υψίστης ασφαλείας. Είναι δημοσιογράφος και ο κορυφαίος υπέρμαχος της ελευθερίας του λόγου στον κόσμο, του οποίου η έκδοση ζητείται στις ΗΠΑ για αποκάλυψη εγκλημάτων πολέμου και διαφθοράς. #FreeAssange ΤΩΡΑ

https://twitter.com/AvgerinosMoscow/status/1641792976010506243



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το σωματείο δικαστών της Γαλλίας καταθέτει αίτηση για τον τερματισμό της ατιμωρησίας της αστυνομίας!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μετά τον ΠΟΥ και το CDC (Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων των ΗΠΑ) εισβάλλει στα σχολεία με υποχρεωτικές οδηγίες για το πώς πρέπει τα παιδιά να πειστούν να αλλάξουν φύλο!

Το Project Veritas δημοσίευσε ένα ηχητικό βίντεο που αποκαλύπτει υποχρεωτικές οδηγίες του CDC σχετικά με την ιδεολογία των τρανσέξουαλ στην πολιτεία του Νέου Μεξικού. Αυτή η εκπαιδευτική συνεδρία ΛΟΑΤΚΙ στάλθηκε στο Project Veritas από έναν δάσκαλο στην Αλμπουκέρκη που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του.

Το βίντεο μας δείχνει πως τα παιδιά κατηχούνται στο να αλλάξουν το φύλο ή την αντωνυμία τους (αυτοπροσδιορισμό), με οδηγίες που δεν πρέπει να μάθουν οι γονείς. Αυτό μας δείχνει πως υπάρχει μια ατζέντα (ένα σχέδιο) πίσω απο αυτά τα προγράμματα που ωθεί τα παιδιά να αλλάξουν το φύλο τους και δεν έχει καμιά σχέση με δικαιώματα!

Η χρηματοδότηση προέρχεται από το CDC, (τον οργανισμό που έλεγε ψέματα για τον Covid) και τώρα δίνει κατευθυντήριες γραμμές πως πρέπει να αλλάξουν τα παιδιά το φύλο τους κρυφά απο τους γονείς. Οι εκπαιδευτικοί καλούνται «να επικεντρωθούν σε πρωτόκολλα για τους ΛΟΑΤΚΙ, τα οποία πρέπει να τηρούν με μυστικότητα».

Έχουν προγράμματα ασφαλούς ζώνης για φερόμενους ως τρανσέξουαλ μαθητές δημοτικού σχολείου. Με άλλα λόγια, το κάνουν χωρίς γονική άδεια, πίσω από την πλάτη τους, σφετεριζόμενοι τους ρόλους των γονιών.

Το ακουστικό υλικό του βίντεο έχει ως εξής:

«Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν πρέπει να αποκαλύπτετε σε κανέναν, ακόμα κι αν πιστεύετε ότι θα ήταν χρήσιμο», λέει η Angela Ruiz, εκπρόσωπος της υγείας των μαθητών στα δημόσια σχολεία της Αλμπουκέρκης.

Ακόμα κι αν δεν σχεδιάζουν να αλλάξουν φύλο, οι μαθητές πρέπει να καθορίσουν το φύλο τους και ποια «αντωνυμία με βάση το φύλο τους θέλουν να χρησιμοποιήσουν ή να ζητήσουν συγκεκριμένα ονόματα για χρήση».

«Η υποστήριξη φύλου απαιτεί μόνο τον διαχειριστή, τον μαθητή και τον διευθυντή. Οι γονείς δεν χρειάζονται. Όταν δεν εμπλέκεις γονείς, τότε έχει αποτέλεσμα».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπόψη ότι τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους,αλλά συγχρόνως ΠΛΗΡΩΣ ΥΓΙΕΙΣ ηλικιωμένους, παραμένουν ως χρέος στην ΑΑΔΕ, ... κατόπιν προσωπικής εντολής του ακατανόμαστου (με ημερομηνία λήξης) πρωθυπουργού της χώρας!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αστακοί οι "τρομοκρατες"!

Είχαν ταψί λήψης και καλαμιές να μην φαίνονται!

Οι αριστοι θα συλλάβουν σίγουρα και τους δολοφόνους τού Καραϊβαζ!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εδω η Γαλλία καίγεται…Η υφυπουργός Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας του Μακρόν, Μαρλεν Σιάπα, θα φωτογραφηθεί για το πρωτοσέλιδο του περιοδικού Playboy στο οποίο έδωσε συνέντευξη για την "ελευθερία των γυναικών" και τον "φεμινισμό". (Le Parisien)



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μόλις πριν από μερικά 24ωρα έγινε η τελευταία, από τις πολλές επιθέσεις του Ισραήλ, στην Συρία και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο της Δαμασκού, σκοτώνοντας έναν στρατιωτικό. Χώρια οι επιθέσεις του, εναντίον του Ιράν. Χώρια η κατοχή της Γάζας και της Δυτικής όχθης.

Είναι ή δεν είναι εισβολέας το Ισραήλ;; 

Γιατί σιωπά η "διεθνής κοινότητα", γι΄αυτά τα εγκλήματα;;

Πού είναι οι καταδίκες και οι οικονομικές κυρώσεις;;

Πού είναι η στρατιωτική και οικονομική στήριξη της Συρίας, για "να εφαρμοστεί το Διεθνές Δίκαιο";;

Αν απαντήσει η Συρία, στις προβοκάτσιες, θα είναι ο "εισβολέας", σ΄ένα "ειρηνικό κράτος";;; Μάλλον ναι, για τους αφέντες του πλανήτη, αφού έχουν φέρει τον κόσμο και την λογική τούμπα και οι πολιτικοί έμαθαν στην κωλοτούμπα!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



χαιρετουμε τη νίκη του ρωσικού τακτικου στρατού και των επαγγελματιών της Βάγκνερ η νικηφόρος μέρα ήρθε οι ΝΑΖΙ ΠΑΡΑΔΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΑ στο αρτεμφοσκ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ σας ζητώ να αναφωνησουμε όλοι μαζί ζητώ η Ρωσία ζητώ ο ρωσικός στρατός ζητώ η ορθοδοξία ζητώ οι Ρώσοι μουσουλμάνοι του καυκασου ζητώ η ενωμένη Ρωσία λευτεριά στο ντονμπας



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ελληνικό και ξένο Τύπο, η ΕΕ εξετάζει το ενδεχόμενο της αύξησης των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης στα 72, μετά το 2030. Ηδη, με αφορμή τις μαζικότατες -δυναμικές κινητοποιήσεις στη Γαλλία κατά της αύξησης, από τα 62 στα 64 έτη, ο φιλοκυβερνητικός ελληνικός Τύπος αίφνης «ανακάλυψε» ότι κάτι δεν πάει καλά με το Συνταξιοδοτικό - Ασφαλιστικό στην Ελλάδα και ίσως θα πρέπει να αυξηθούν περαιτέρω τα όρια ηλικίας για την συνταξιοδότηση. Παράλληλα, ως γνωστόν, οι συνταξιούχοι έχουν υποστεί θεαματικό κουτσούρεμα των εισοδημάτων τους.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τον θυμάστε τον Σταύρο Κοντονή τον υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ; Που 'χε στρώσει στο κυνήγι τον κόσμο, για να του βουτήξουν τα σπίτια τράπεζες και funds. Τότε που ήταν υπουργός του Τσίπρα και επέβαλε ιδιώνυμα και ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Και κατέβαζε τα ΜΑΤ και μακέλευαν όποιον διαμαρτυρόταν. 

Κι αλίμονό σου αν έλεγες κουβέντα για τον Σταύρο Κοντονή! Ξεσηκώνονταν τα χουλιγκάνια του αυριανίστικου συρφετού και λασπολογούσαν, πως θέλεις να φέρεις τον Κούλη.

Τώρα τους την έκανε ο Κοντονής και κατεβαίνει με το ΠΑΣΟΚ. Θα γίνει το έλα να δεις στη Ζάκυνθο!

Σχο λιο.- Όπου φυσάει ο αέρας! Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν!

Σχολιο.- Το θλιβερό είναι ότι προέρχεται από την αριστερή πτέρυγα του Ρήγα και του ΚΚΕ εσωτερικού. Απλώς, σιγά-σιγά ανακάλυψε τη βολή της κονόμας και της παλιανθρωπιάς.

Σχολιο.- πολύ σωστά. Δεν ήταν πασοκος ο άνθρωπος, ακοα ήταν... Αλλά τί σημασία έχει αυτό? Ποιός στ'αλήθεια ήταν το έδειξε μόλις πήρε "αξιώματα". Επίσης τυχαία βγήκε βουλευτής καθώς παραιτήθηκε από την υποψηφιότητα το ηγετικό τοπικό στέλεχος λόγω φόρτου καθηκόντων...

Σχολιο.- Για τον Κοντονη και την επαγγελματική του δράση, σαν δικηγορος, στη Ζακυνθο, να σε πληροφορησουν φίλοι αγωνιστες δικηγόροι. Κατι δειχνει κι αυτο...

Σχολιο.- Για γέλια και για κλάματα. Είναι όμως και ευκαιρία να τον βάλουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας οι Ζακυνθινοί ...

Σχολιο.- Δεν πρόκειται να ξαναδεί Βουλή, ο χλιμίτζουρας.

Σχολιο.- Στη Ζάκυνθο τον φωνάζουν ειρωνικά ο Κόντε.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένας μετά τον άλλον, σύντροφοι με συνεπή αγωνιστική στάση ζωής και φίλοι αγαπημένοι, έχουν προσχωρήσει τον τελευταίο καιρό στο ΚΚΕ ή δηλώνουν δημοσίως ότι το στηρίζουν.

Πρόκειται, αναμφίβολα, για σημαντική τάση, ως συνέπεια πολλαπλών απογοητεύσεων και διαψεύσεων από τους μικρότερους αριστερούς φορείς, που αδυνατούν να συμπορευτούν και να συγκροτήσουν έναν αξιόλογο, αξιόπιστο και ταξικά προσανατολισμένο πόλο, απέναντι στη βαρβαρότητα που αντιπροσωπεύουν τα καθεστωτικά μνημονιακά και νατοϊκά κόμματα. 

Σχολιο.- Λογικό είναι που ένας μετά τον άλλο σύντροφοι με συνεπή αγωνιστική στάση ζωής προσχωρούν ή στηρίζουν το ΚΚΕ. Η ψήφος στο ΚΚΕ, κάτω τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί σήμερα, είναι η μόνη συνεπής συνέχεια των προηγούμενων ψήφων μας στον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το 15, στο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ και στη ΛΑΕ μετά. Επιπλέον η επιλογή πολύ αγαπημένων συντρόφων να κατέβουν με το κόμμα του κατά 70% μνημονιακού ΜΕΡΑ , μας απάλλαξε και από τα όποια συναισθηματικού τύπου διλήμματα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πηγαίνοντας προς τις εκλογές, δεν ξεχνάμε ούτε στιγμή ότι τέσσερα στα πέντε παιδιά ηλικίας 15 έως 25 ετών σχεδιάζουν να φύγουν από την Ελλάδα. Και ότι εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι, από 25 έως 40, έχουν ήδη φύγει.

Δεν ξεχνάμε ότι κανένα από τα κόμματα που κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια της κοινωνικής καταστροφής, από το 2010 και μετά, δεν έχει κάνει αυτοκριτική. Αλλά ζητάει την ψήφο μας, για να ολοκληρώσει την πολιτική για την οποία είναι περήφανο.

Για να φύγουν σίγουρα τα παιδιά μας. Και να πάψει κάθε ελπίδα πως θα μπορούσαν να επιστρέψουν αυτά που έφυγαν.

Σχολιο.- Θα ήταν πολύ σημαντικό να δώσει κάποιο αριστερό κόμμα την εκλογική μάχη με κεντρικό σύνθημα: Να σταματήσουν να ξενιτεύονται τα παιδιά μας! Να επιστρέψουν όσα έχουν φύγει! Καταψηφίστε όλους όσους κυβέρνησαν και έδιωξαν τα παιδιά μας από την Ελλάδα!

Σχολιο.- Είχε υπάρξει ένα τεράστιο μεταναστευτικό κύμα στα 1950-1975, σταμάτησε κατόπιν και άρχισε πάλι από το 2010 και μετά. Η Ελλάδα θαυμάσια ζούσε τα παιδιά της στα 1975-1990. Ήταν τα χρόνια της μεγαλύτερης ευημερίας που έζησε αυτός ο λαός. Γιατί αγωνίστηκε και μάτωσε. Όταν νόμισε πως όλα έγιναν από μόνα τους, αποσύρθηκε, από το '90 και μετά, κρατιότανε με τα νύχια και τα δόντια μέχρι το 2010, και τελικά έχουμε για πρώτη φορά μια νέα γενιά που ζει πολύ χειρότερα από τις προηγούμενες.

Σχολιο.- Μια κοινωνία χωρίς νεολαία δεν μπορεί να κάνει κίνημα. Αυτό η δικαιωματική αριστερά των σαλονιών και των χαζοχαρούμενων αντιπαραθέσεων λογικό ειναι να μην μπορεί να το καταλάβει. Πάντως για το ιστορικό της κουβέντας (και με κίνδυνο να κάνω λάθος) στην αρχη της κρίσης και με τις πλατείες να βράζουν είχε γραφτεί σε μορφή συνθήματος απο την ΚΟΕ το ζήτημα της μετανάστευσης των νέων.

Σχολιο.- αναφορές στη διαρροή των νέων προς τα έξω έχουν κάνει διάφοροι, αλλά σαν κεντρικό σύνθημα, σαν ζωτικό θέμα "επιβίωσης" του κινήματος και της κοινωνίας δεν το έχει θέσει σχεδόν κανένας όπως αρμόζει στη σοβαρότητα του θέματος.

Ακόμα και η αναφορά στους πτυχιούχους των ΑΕΙ δείχνει ότι η αριστερά συνεχίζει να ξεχνάει τους υδραυλικούς, τους ηλεκτρολόγους και τα παιδιά της εργατικής τάξης.

Επίσης να πούμε ότι καλά κάνουν και φεύγουν αφού δεν υπάρχει κάποια σοβαρή προοπτική εδώ, τουλάχιστον να γίνει προσπάθεια συγκρότησης οργανώσεων στο εξωτερικό που θα στηρίζει την εδώ κοινωνία. Η συγκέντρωση των νέων είναι σε συγκεκριμένες χώρες και πόλεις. Τουλάχιστον να μην ρίχνουν μαύρη πέτρα πίσω τους.

(Οι φίλοι και τα αδέρφια μου έφυγαν εξω και μιλάω εκ της εμπειρίας)

Σχολιο.- Άλλο το να φεύγεις από επιλογή κι άλλο από ανάγκη. Επιλογή σημαίνει έχω κι εδώ τη δυνατότητα να ζήσω, αλλά κάπου αλλού θεωρώ πως είναι καλύτερα ή έστω θέλω ν' αλλάξω παραστάσεις. Για τη μεγάλη πλειονότητα όσων έφυγαν από το 2010 και μετά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν είναι επιλογή η ανεργία και οι μισθοί των 500 ευρώ. Κατάρα είναι.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



θρίαμβος! Εφτασε η εμπορική αμαξοστοιχία  απο την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη! το τρένο της 4ης βιομηχανικής επανάστασης προχωρα! Βέβαια, δεν είχε βαγόνια, μόνο η μηχανή ήτανε…

θα προκαλούσε ατελείωτο γέλιο, θα ξεθαβαμε τα παλιά τεύχη του Λούκυ Λουκ αλλά...

αλλά υπάρχουν τα Τέμπη. και δεν πρέπει να αφήσουμε να ξεχαστούν, όπως επιδιώκουν οι ένοχοι

σχολιο.- Έφτασαν να θριαμβολογούν για κάτι που θα αποτελούσε λόγο θριαμβολογίας πριν... 200 χρόνια!!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε φρούριο είχαν μετατρέψει το σπίτι που έμεναν στη Σκάλα Λακωνίας ο Πακιστανός «τρομοκράτης» και ο συγκάτοικός του

Φρούριο με....καλαμιές , ηλιακό θερμοσιφωνα και δορυφορικό NOVA.

Δηλαδή αν έρθουν σπίτι μου που έχω κάγκελα, δύο δορυφορικές και 4 κεραίες επικοινωνιών επειδή είμαι πτυχιουχος ραδιοερασιτεχνης SV1SFY, λογικά πρέπει να με κρεμάσουν από την Ακρόπολη



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



τι έγινε; πατήσανε οι ουκρανοί τη μόσχα;

Σχολιο.-  Την πατήσανε γενικώς...

Σχολιο.- και τα 400 φρέσκα τάνκς απο τη δύση ;

Σχολιο.- Κάτσε να φτάσουν και να δούμε και πόσα θα φτάσουν... Τα μισά από αυτά, λένε πως είναι εντελώς άχρηστα...

Σχολιο.- μα, ο κύριος Πορτοσάλτε εγγυάται ότι είναι ολόφρεσκα και...δυναμωτικά !!!

Σχολιο.- Τόσον καιρό τα άχρηστα ξεφορτώνονται οι Νατοϊκοί. Ακόμη δεν τους τελείωσαν? Θα τους βοηθήσουν οι Ρώσοι χωρίς αχθοφόρους!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



31/3/2023    -     5.00  π.μ.

- Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, σε αρκετές Περιφέρειες της Ουκρανίας έχει σημάνει αργά το βράδυ και συνεχίζεται μέχρι την ώρα που γράφεται το παρόν κείμενο αεροπορικός συναγερμός, με επιβεβαιωμένα ρωσικά πλήγματα σε στρατιωτικές και άλλες, στρατηγικής σημασίας υποδομές του ουκρανικού κράτους. Μέχρι αυτή την ώρα συναγερμός έχει σημάνει στο Κίεβο και στις Περιφέρειες Πολτάβας, Σούμι, Χαρκόβου και Τσερνίγκοφ, καθώς και στα ελεγχόμενα από το καθεστώς του Κιέβου τμήματα της Περιφέρειας Ζαπορόζιε και της ΛΔ Ντονιέτσκ. Στο Χάρκοβο, σύμφωνα με πηγές και από τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές, υπάρχουν τουλάχιστον 7 εκρήξεις σε εγκαταστάσεις στρατηγικών υποδομών, ενώ από 4 έχουν καταγραφεί στο Ζαπορόζιε και το Κραματόρσκ. Προς το μεσημέρι θα έχουμε, λογικά, τον απολογισμό αυτών των πληγμάτων.

- Χτες είχαμε μια «πρωτιά» για τις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις, αφού κατέρριψαν τον πρώτο επιχειρησιακό-τακτικό (βαλλιστικό) πύραυλο τύπου Grom-2, το πιο πρόσφατο project της ουκρανικής στρατιωτικής βιομηχανίας, ο οποίος προορίζεται να αντικαταστήσει τους παλιούς σοβιετικούς πυραύλους Tochka και τη νεότερη (ουκρανική) εκδοχή τους, Tochka-U. Ο πύραυλος κατευθυνόταν προς ρωσικό στρατιωτικό στόχο στην Κριμαία, αλλά καταρρίφθηκε από τις δυνάμεις της ρωσικής αντιαεροπορικής άμυνας.

- Μια που αναφέρθηκα στη ρωσική αντιαεροπορική άμυνα, να γράψω από τώρα ότι εκτός του συγκεκριμένου πυραύλου κατέρριψε κατά το προηγούμενο 24ωρο 1 ουκρανικό στρατιωτικό ελικόπτερο Mi-8 κοντά στην Τεμίροφκα (Περιφέρεια Ζαπορόζιε) και 2 ουκρανικά drones, ενώ αναχαίτισε και 3 βλήματα πυραύλων HIMARS.

* Σύμφωνα με τα στοιχεία του στρατιωτικού αναλυτή και αντισυνταγματάρχη ε.α. της Λαϊκής Πολιτοφυλακής της ΛΔ Λουγκάνσκ Αντρέι Μάροτσκο, οι ημερήσιες απώλειες των VSU μόνο στο Αρτιόμοφσκ και τις γύρω περιοχές ανέρχεται στα 500 άτομα σε νεκρούς και «ανεπίστρεπτους» τραυματίες. Μία εβδομάδα νωρίτερα, είχε αναφέρει ότι οι εβδομαδιαίες απώλειες των VSU και των ξένων μισθοφόρων που πολεμούν στο πλευρό τους είχαν φτάσει τους 1.500 νεκρούς και τους 3.000 τραυματίες, απο τους οποίους οι «ανεπίστρεπτοι» ήταν το 20% (περίπου 600).

- Αβντέγεφκα, Μάργινκα και γύρω: Σημαντική προώθηση των ρωσικών δυνάμεων παρουσιάστηκε και στις δύο αυτές πόλεις και την ευρύτερη περιοχή τους. Στην Αβντέγεφκα η γραμμή του μετώπου πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά στην πόλη από Βορρά, όπου μετά την απελευθέρωση της Νοβομπάχμουτοφκα και της Κάμενκα η ζώνη ελέγχου των ρωσικών δυνάμεων διευρύνεται διαρκώς, πλησιάζοντας τον αστικό ιστό. Αντίστοιχη κίνηση των ρωσικών στρατευμάτων παρατηρείται από τα νότια και την περιοχή του Σέβερνογε. Στα νοτιοανατολικά οι ρωσικές δυνάμεις έχουν εισέλθει στον αστικό ιστό και επιχειρούν την προώθησή τους προς την «καρδιά» της πόλης. Στη Μάργινκα επίσης υπήρξε σημαντική προώθηση των ρωσικών δυνάμεων, αφού εκδίωξαν τις μονάδες των VSU από τις οχυρωμένες θέσεις τους στο Επαρχείο της πόλης και την παρακείμενη εκκλησία, απωθώντας τις προς τα δυτικά.

- Η Ουγγαρία, μετά την απόφαση του κοινοβουλίου της να εγκρίνει την ένταξη στο ΝΑΤΟ της Σουηδίας και της Φινλανδίας καταχωρήθηκε στον ρωσικό κατάλογο των «μη φιλικών κρατών», παρά τις γενικότερες προσπάθειες της ηγεσίας της να τηρήσει αποστάσεις από τα υστερικά μέτρα και τις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας. Νωρίτερα, ανάλογη απόφαση είχε λάβει και το κοινοβούλιο της Τουρκίας, προς το παρόν όμως παραμένει στις χώρες-συνεργάτες της Ρωσίας (αν και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πόσο θα κρατήσει ακόμη αυτή η «λυκοφιλία», που έχει προδοθεί μέχρι τώρα πολλάκις και πλειστάκις από το καθεστώς Ερντογάν).

- Η FSB (ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας) συνέλαβε χτες τον Αμερικανό δημοσιογράφο (;;;) της Wall Street Journal Έβαν Γκερσκόβιτς στο Εκατερινμπούργκ με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ των ΗΠΑ. Ο 33χρονος Αμερικανός οδηγήθηκε στη Μόσχα, όπου το δικαστήριο του δημοτικού διαμερίσματος Λεφόρτοβο αποφάσισε την προφυλάκισή του και τον ορισμό τακτικής δικασίμου. Εάν ο Γκερσκόβιτς κριθεί ένοχος, αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης έως και 20 ετών. Ο Αμερικανός δημοσιογράφος είχε δημοσιεύσει στην εφημερίδα όπου εργαζόταν μερικές δεκάδες στοχευμένα προπαγανδιστικά άρθρα με ψευδείς πληροφορίες για την εσωτερική κατάσταση στη Ρωσία, ενώ συνελήφθη επ’ αυτοφώρω κατά την τέλεση ποινικού αδικήματος (απόπειρα στρατολόγησης Ρώσων πολιτών στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ).

- Σύμφωνα με επίσημη δήλωση του Πενταγώνου των ΗΠΑ, 65 Ουκρανοί στρατιωτικοί ολοκλήρωσαν τον κύκλο εκπαίδευσής τους πάνω στα αντιαεροπορικά συστήματα Patriot και απεστάλησαν στην Ευρώπη για την εξοικείωσή τους στη χρήση αυτού του συστήματος σε «πραγματικές» συνθήκες. Σύμφωνα με την ίδια δήλωση, οι ΗΠΑ έχουν εκπαιδεύσει μέχρι τώρα μόνο από την έναρξη της ρωσικής ΕΣΕ και μετά περί τις 7 χιλιάδες Ουκρανούς στρατιωτικούς, ενώ άλλες 26 χώρες (μέλη του ΝΑΤΟ ή φιλικά προσκείμενες προς τις ΗΠΑ) εκπαίδευσαν πάνω από 11 χιλιάδες άλλους Ουκρανούς στρατιωτικούς. 

Σχολιο.- σκέφτομαι  πότε θ'απελευθερωθούν οι Ρωσώφωνες περιοχές της Ουκρανίας! Το αντιμετωπίζει ο Πούτιν ως ζήτημα ζωής & θανάτου, γιατί είναι δικοί του στα σύνορά του! Οι ΗΠΑ-ΝΑΤΟ τί πρεμούρα έχουν να εξοντώσουν τη Ρωσία? Για την εμπορία εξοπλισμών? (!!!). Μου θυμίζουν εκδίκηση με μένος, προδομένου που σκοτώνει την άπιστη !!! Αυτοί οι εγκληματίες έχουν πάρει πολύ εκδικητικά το θέμα & εξοπλίζουν συνεχώς το Ζελένσκι.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΟΥ : Τα υγιή παιδιά δεν χρειάζεται να υποβληθούν σε εμβολιασμο.., επειδή ο Covid δεν ενέχει σχεδόν κανένα κίνδυνο για αυτά. 

Εάν κάποιος το έλεγε αυτό πριν από ένα χρόνο,  το FB θα ανέστειλε τον λογαριασμό του για διάδοση παραπληροφόρησης.

Σχολιο.- Το ζήτημα είναι,οτι η πλειοψηφία των  "γιατρών", αποδείχθηκε βασιλικότερη του βασιλέως και ασχετότερη του ασχετου ιατρικά!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νέες οδηγίες ΠΟΥ : Όχι στον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού σε  υγιείς

Είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ ότι κάθε ιατρική πράξη που γίνεται με βία είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ και παράνομη, και δεν επιτρέπεται να επιβάλλεται στους πολίτες οποίο επάγγελμα και να κάνουν...

πόσο μάλλον όταν τα σκευάσματα είναι ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ και καταγράφονται φρικτές παρενέργειες, αλλά και ΘΑΝΑΤΟΙ!!!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έκτακτη επικαιρότητα!

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη το τραίνο .

Η " εμπορική" αμαξοστοιχία Γεραπετριτη -Παπαδοπουλου που ξεκίνησε από Αθήνα έφτασε τελικά στην Θεσσαλονίκη χωρίς ΕΜΠΟΡΙΚΆ βαγόνια δλδ έφτασε μόνο η μηχανή . Τώρα τα ΕΜΠΟΡΙΚΆ βαγόνια ή δεν ξεκίνησαν από Αθήνα ή χάθηκαν κάπου ανάμεσα Τιθορέα -Παλιφαρσαλα. Πάντως κάτι τί κατόρθωσε να φτάσει εδώ πάνω. ΓΕλλαδα 2.0

Σχολιο.- Ο κουλης είπε η οικονομία πάει τρένο. Ωχ!!!

Σχολιο.- είμαι περίεργη να μάθω αν ποτέ ανακοινωθεί το ύψος αποζημίωσης που διεκδικεί η θρασύτατη μαφιόζικη hellenic train για διαφυγόντα κέρδη



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η κυβέρνηση μητσοτάκη:

2019. Προσφέρει δικαστική ασυλία στους τραπεζίτες και έβαλε μπουγάδα επισφαλή δάνεια δισεκατομμυρίων.

2021. Θεσπίζει το ακαταδίωκτο των μελών της Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας και Εμβολιασμών.

2021. Νομοθέτησε ποινική ασυλία για τα μέλη του ΤΧΣ.

Ξεπλένεται η σκανδαλώδης αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας Πειραιώς.

2023. Νομοθετούν ακαταδίωκτο και για τα μέλη επιτροπής που σύστησαν οι ίδιοι για το έγκλημα στα Τέμπη.

Αυτή είναι η επιτελική κυβέρνηση μητσοτάκη... Ένα συνοθύλευμα ακαταδίωκτων απατεώνων.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αλήθεια, πόσα πρόσθετα αυτοκίνητα πήρε η ΠτΔ αφότου ανέλαβε;

Άλλα δυο αυτοκίνητα SUB, με τη μορφή leasing, «έκλεισε» η ΠτΔ. Κόστος; «Μόνο» 37χιλ. ευρώ το έτος…

Γιατι μίσθωσες δυο τζιπ βρε Κατίνα ....Που θα πας ; ...στο βουνο για κυνηγι η στην Θάλασσα για ψαρεμα ;

Το δεύτερο τι το θέλεις ; Για τις γάτες σου ;

Και γιατί θωρακισμενο ;μην πυροβολησει κανεις το γατί σου ; Τα ζωα που θα ψηφήσουν παλι πληρωνουν το leasing...της Κατίνας ....



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο τύπος αυτός καταδικαστηκε και πήρε αναστολή, επειδή το δικαστήριο έκρινε ότι δεν υπήρχε κίνδυνος να διαπράξει νέα αδικήματα.

Έστειλε στα θύματα αυτό το μήνυμα που βλέπετε στη φωτογραφία. 

**ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 30/03/2023, ο αστυνομικός Δημήτριος Μπουγιούκος, ο οποίος καταδικάσθηκε για κατ’ επάγγελμα εμπορία ανθρώπων σε 6,5 χρονια καθειρξη, έκανε, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο facebook, την εξής ανάρτηση: «Ό,τι και να πεις για μένα θα είναι λίγο. 

Τα χειρότερα σενάρια που μπορείς να έχεις στο μυαλό σου… διπλασίασέ τα! Και πάλι, έξω θα πέσεις.

Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις θα επιτεθώ, αν δεν με έχεις πειράξει πρώτος/η. Αν έχεις κάνει το λάθος όμως καλό θα ήταν να ψάξεις πλοίο να φύγεις. Γιατί θα σε βρω.

Και αν σε βρω θα σε κάνω να το μετανιώσεις πικρά που με προκάλεσες! Είμαι του όλα ή τίποτα. Ή θα σε «διαλύσω» και δεν θα μπορείς να «μαζέψεις τα κομμάτια σου» ή δεν θα ασχοληθώ καν. Αλλά μην πιστέψεις ότι θα γίνει το δεύτερο αν κάνεις το λάθος! Τα φιλιά μου!!! .». 

Το κείμενο της ανάρτησης αυτής απεστάλη, με SMS, από άγνωστο αριθμό στο κινητό τηλέφωνο της Ε, θύματος του εν λόγω καταδικασθέντος αστυνομικού. 

Το απειλητικό αυτό μήνυμα ελήφθη και αφορά την Ε, την Χ, επίσης θύμα αυτού, τις συνηγόρους τους και όλους τους ανθρώπους που τους στήριξαν στον αγώνα τους για δικαίωση ενάντια στον βασανιστή τους. 

Η Δικαιοσύνη, που του χορήγησε ελαφρυντικό καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη(!) έκρινε ότι ο άνθρωπος αυτός μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος μέχρι το Εφετείο. 

Τα θύματα του κρύβονται, σε εναλλασσόμενα καταλύματα και δεν κυκλοφορούν στο δρόμο… 

Ποτέ δεν ήταν πιο μακριά η Δικαιοσύνη από το δίκαιο.

Σήμερα, με την εν λόγω ανάρτηση, ο θύτης ανακοινώνει - επιβεβαιώνει ότι δεν είναι ακίνδυνος για τα θύματα του.

Ότι είναι ύποπτος για την τέλεση νέων αδικημάτων εναντίον τους και η απόφαση της απελευθέρωσης του ήταν λανθασμένη. 

Η Δικαιοσύνη οφείλει να αναλάβει την ευθύνη της γι’ αυτό και η Πολιτεία να προστατεύσει τις παθουσες. 

Δ. Κεραμμυδα 

Α. Λεγάκη

(Δελτίο Τύπου της Δήμητρας Κεραμυδά και της Αντωνίας Λεγάκη, δικηγόρων της Ε.)



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για την μαφία της Ρόδου θα ασχοληθεί το μέγαρο Μαξίμου;;;

Πανελλήνια διάσταση πήρε το θέμα του ξυλοδαρμού του αρχαιολόγου στην Μύκονο,για την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε συμπολίτης μας τον Αύγουστο του 2022 για την οποία έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο και την Εισαγγελία Ρόδου την οποία κοινοποίησε στο γραφείο του πρωθυπουργού και της υπουργού πολιτισμού κουβέντα!!!

Όπως καταγγέλλει γνωστή ιστοσελίδα της Ρόδου στην παραλία Αγία Αγάθη προτού καν δημοπρατηθούν οι παραλίες τις Ρόδου για απλή χρήση αιγιαλού τοποθετούνται ήδη ξαπλώστρες και σουίτες όπως μπορείτε να διακρίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία όπου τις εργασίες επιτηρούν τρεις φουσκωτοί και απαγορεύουν σε οποιονδήποτε πολίτη να πλησιάσει και να φωτογραφίσει την παραλία.

Πληθώρες καταγγελίες υπάρχουν και για την παραλία του Φαληρακίου,άλλα και το νέο "μπιτσόμπαρο" που κατασκευάζετε στην παραλία των Κολυμπίων που είχαμε καταγγείλει πριν δέκα ημέρες.

Το δημοτικό συμβούλιο θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων!!!

Για την δημοτική αρχή δεν τρέφουμε ψευδαισθήσεις οι προθέσεις τους είναι γνωστές σε όλη την κοινωνία της Ρόδου.

Η αντιπολίτευση θα πάρε θέση επιτέλους;;;Ή συντάσσεται με τις προθέσεις της δημοτικής αρχής;;;

Υ.Γ. Η επιτροπή που θα πραγματοποιήσει τις δημοπρασίες τι θα πράξει με τις παραλίες που έχουν καταληφθεί από ξαπλώστρες και αυθαίρετες καντίνες;;;Εκτός και αν έχουν προεξοφλήσει τον ανάδοχο των δημοπρασιών.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



24 Φεβρουαρίου, 2023

Πολυσέλιδο δικόγραφο κατέθεσε ο Πατήρ Αντώνιος στην Εισαγγελία Ανηλίκων, αμφισβητώντας τις κατηγορίες και αφήνοντας αιχμές μέχρι και για την Εισαγγελία που υιοθετεί “ψευδείς καταγγελίες” και συντάσσει “αόριστα κατηγορητήρια”

Αρνείται τις κατηγορίες ο Πατέρας Αντώνιος

Αφήνει επίσης και αιχμές για την Εισαγγελία

Για «προκλητικά ψευδείς» και «αυτοαναιρούμενες» καταγγελίες κάνει λόγο ο πατέρας Αντώνιος στο υπόμνημα. Υποστηρίζει πως η ποινική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται είναι «ανύπαρκτη», ενώ αναφέρεται και σε «προφανείς σκοπιμότητες».

Αφήνει επίσης και αιχμές για την Εισαγγελία στην οποία καταλογίζει ότι υιοθετώντας ψευδείς καταγγελίες συντάσσει “αόριστα κατηγορητήρια” , καλώντας την να πράξει από και πέρα το καθήκον της.

Το υπόμνημα του Πατήρ Αντώνιου

Τα κυριότερα σημεία του υπομνήματος που κατέθεσε:

1.Λόγω προφανών σκοπιμοτήτων, μετά από 25 χρόνια ευδόκιμης λειτουργίας, υποβλήθηκαν δύο, (τονίζεται ο αριθμός 2), καταγγελίες σε βάρος της διοίκησης τη Κιβωτού, που άκριτα υιοθετήθηκαν από ορισμένες μόνον Αρχές, Φορείς και Μέσα. Δυο καταγγελίες προκλητικά και αυταπόδεικτα ψευδείς και αυτοαναιρούμενες. Μάλιστα, η επόμενη «αντέγραφε» τις αοριστολογίες και τα αβάσιμα περιστατικά της προηγούμενης.

2.Με βάση τις παραπάνω ψευδείς καταγγελίες συντάχθηκαν αόριστα «κατηγορητήρια», χωρίς καν ειδικότερη περιγραφή των απαιτούμενων περιστάσεων, (τρόπου, χρόνου, μεθόδου), παρά την προφανή αντιφατικότητα τους.

3.Η μεθοδευμένη δράση του πρώτου και κύριου καταγγέλλοντος εξακολουθεί, αφού περιφέρεται άνευ δικαιώματος στις δομές, προσπαθώντας να στηρίξει τα ψεύδη του. Ευτυχώς τον διαψεύδουν κατηγορηματικά πληθώρα παιδιών.

4.Η ανύπαρκτη ποινική υπόθεση επιχειρείται να στηριχθεί σε κραυγαλέες αναλήθειες, φήμες, διαδόσεις, ψευδή και κατασκευασμένα δημοσιεύματα, με τη σύμπραξη καλοθελητών, που εποφθαλμιούν το έργο της Κιβωτού.

5.Μία μόνη παρατήρηση: παιδιά που ενυπόγραφα και με αποδείξεις διέψευσαν τον 19χρονο, υπέστησαν άγριο ξυλοδαρμό, από αγνώστους και απειλές να ανακαλέσουν.

6.Μέχρι σήμερα πολλοί για προφανείς λόγους εκμεταλλεύονται το ζήτημα, σε βάρος των χιλιάδων παιδιών της δομής. Ευελπιστούμε ότι η ελληνική Δικαιοσύνη θα πράξει τώρα πλέον το καθήκον της, ανταποκρινόμενη επαρκώς στο έργο της.

Σχολιο.- Ήμουν σχεδόν σίγουρη πως ο μόνος λόγος που τον κατηγόρησαν, ήταν να βάλουν χέρι και σ αυτη την περιουσία και να κλέψουν τ αποθεματικά. Άλλωστε μόνον έτσι έχει μάθει να επιβιώνει η δεξιά οικογένεια

Σχολιο.- Ο τρόπος όμως που κινήθηκαν για να βάλουν στο χέρι την περιουσια και τα αποθεματικά είναι μαφιόζικος



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σαν χθες, 30 Μαρτίου 1952, είναι γνωστό, εκτελέστηκε o Νίκος Μπελογιάννης μαζί με τρεις συντρόφους του, στις 30 Μαρτίου 1952.

Η φωτογραφία είναι λίγο πριν από την εκτέλεση.

Επικεντρώνω το ενδιαφέρον μου στον άντρα που είναι δεύτερος από δεξιά, τον Ηλία Αργυριάδη. Μηχανικός-ηλεκτρολόγος τον φώναζαν Ήφαιστο διότι έπιαναν τα χέρια του. Αυτός έστησε τον ασύρματο στη βίλα «Αύρα» στη Γλυφάδα όπου διέμενε με την οικογένειά του. Όταν συνελήφθη, η ασφάλεια πήρε για ανάκριση και τη γυναίκα του, την Κατίνα Δάλλα και τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του: την δωδεκάχρονη Έφη, και τις μικρότερες Ιωάννα και Ολυμπία. Όταν οι ανακριτές Λάμπρου (ο γνωστός μετέπειτα βασανιστής του Περικλή Κοροβέση) και Αγγελόπουλος δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν πληροφορίες από τη γυναίκα του, οδήγησαν την Έφη σε νταμάρι στον Υμηττό όπου την υπέβαλαν σε εικονική εκτέλεση. Μετά από λίγες ημέρες τις άφησαν όλες ελεύθερες αλλά η μητέρα τους πήρε χάπια και έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού τους και ξεψύχησε στα χέρια της Έφης. 

Οι δύο μικρότερες δόθηκαν για υιοθεσία σε ένα ζευγάρι Ελληνοαμερικανών στη Μασαχουσέτη.

Εδώ σταματώ. Σκέφτομαι αυτά τα δύο κορίτσια, που ήξεραν ότι ήταν άλλων γονιών με άλλες πεποιθήσεις από τους θετούς γονείς τους (τα υιοθετημένα παιδιά δίνονταν σε γονείς αποδεδειγμένα δεξιούς). Τα κορίτσια κατάφερε να τα βρει η μεγαλύτερη αδελφή τους το 1980 αλλά μόνο με την Ολυμπία/Helen μπόρεσε να αποκαταστήσει την σχέση, "η Ιωάννα/Jina ζούσε μια εύθραυστη ζωή αδυνατώντας να διαχειριστεί το παρελθόν της βιολογικής οικογένειας της"*.

Θα ήθελα να μπορούσα να χορογραφήσω αυτό το ανάμεσα που αισθάνθηκαν σε όλη τους την ζωή τα δυο κορίτσια, ανάμεσα σε δυο χώρες, δυο ιδεολογίες, ένα παρελθόν και ένα εντελώς διαφορετικό παρόν και μέλλον. 

Αλλά δεν μπορώ και δεν πιστεύω πια ότι υπάρχει κανένας που παρακολουθεί χορό και ενδιαφέρεται για τέτοια έργα.

*Τις πληροφορίες τις άντλησα από το σημαντικό βιβλίο «ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Υιοθεσίες στην Αμερική του Ψυχρού Πολέμου» της Gonda van Steen που σας είχα παρουσιάσει στα καλύτερα βιβλία του 2021. 




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




"Η στάση της Ρωσικής Ομοσπονδίας απέναντι σε άλλα κράτη θα καθορίζεται από τη φύση της πολιτικής τους - εποικοδομητική, ουδέτερη ή μη φιλική."

Η Ρωσία αναβαθμίζει το δόγμα εξωτερικής πολιτικής - Ασύμμετρα πλήγματα στις υπαρξιακές απειλές - Παγκόσμια απειλή οι ΗΠΑ
Παρασκευή 31/03/2023 - 15:11
Αλλαγή του δόγματος από τη Ρωσία - Παγκόσμια απειλή οι ΗΠΑ, χώρος ασφάλειας η Ευρασία
Το νέο δόγμα εξωτερικής πολιτικής ενέκρινε το Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσίας, το οποίο συνεδρίασε υπό τον Vladimir Putin, με τις ΗΠΑ να αποτελούν τον υπ' αριθμόν 1 υποκινητή της αντιρωσικής στάσης της Δύσης και παγκόσμια απειλή, σύμφωνα με το Κρεμλίνο.
Η Ρωσία διαμηνύει ότι θα κάνει χρήση όλων των συμμετρικών και ασύμμετρων μέσων που έχει στη διάθεσή της για να αντιμετωπίσει τις υπαρξιακές απειλές.
Την ίδια ώρα ωστόσο, τονίζεται  ότι η Μόσχα επιδιώκει την "ειρηνική συνύπαρξη" και μια "ισορροπία συμφερόντων" με την Ουάσινγκτον.
Στόχος της είναι να μετατρέψει την περιοχή της Ευρασίας σε μία περιοχή ασφάλειας και σταθερότητας.
Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εξωτερικών Sergey Lavrov δήλωσε την Παρασκευή ότι η Ρωσία αντιμετωπίζει "υπαρξιακές απειλές" για την ασφάλεια και την ανάπτυξή της από "μη φιλικά κράτη", καθώς παρουσίασε στον πρόεδρο Putin το επικαιροποιημένο δόγμα εξωτερικής πολιτικής.
Ο Lavrov δήλωσε στη διάρκεια της συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας του Κρεμλίνου, η οποία μεταδόθηκε τηλεοπτικά, ότι το νέο δόγμα θα προβλέπει πως η Ρωσία μπορεί να λαμβάνει «συμμετρικά και ασύμμετρα μέτρα ως απάντηση σε μη φιλικές ενέργειες εναντίον της» και επικαλείται την «άνευ προηγουμένου πίεση» που ασκείται επί της Ρωσίας από τους δυτικούς αντιπάλους της, τους οποίους κατηγόρησε ότι διεξάγουν έναν «υβριδικό πόλεμο» εναντίον της Μόσχας.
Ο πρόεδρος Putin από την πλευρά του έκανε λόγο για «αναταράξεις στη διεθνή σκηνή» που υποχρεώνουν τη Ρωσία «να προσαρμόσει το στρατηγικό σχεδιασμό της».
Το νέο δόγμα κάνει λόγο για διατήρηση της "στρατηγικής σταθερότητας" με τις Ηνωμένες Πολιτείες - μια αναφορά στις πυρηνικές δυνατότητες των δύο χωρών - παρά την αναστολή της συνθήκης New START, της τελευταίας εναπομείνασας συμφωνίας ελέγχου των πυρηνικών όπλων μεταξύ των δύο πλευρών, τον Φεβρουάριο.
Να σημειωθεί ότι το δόγμα εξωτερικής πολιτικής της Ρωσίας στη διάρκεια της πρόσφατης ρωσικής ιστορίας της, έχει αλλάξει πέντε φορές: το 1993, το 2000, το 2008, το 2013 και το 2016.

Παγκόσμια απειλή οι ΗΠΑ
Ειδικότερα, το έγγραφο που επικαλείται το ρωσικό πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρει ότι η Ρωσία θα οικοδομήσει σχέσεις με άλλα κράτη ανάλογα με την πολιτική τους απέναντί της, αναφέρει έγγραφο.
Η Ρωσία είναι μια ξεχωριστή χώρα-πολιτισμός, ένα προπύργιο του ρωσικού κόσμου και ένα από τα κυρίαρχα κέντρα της παγκόσμιας ανάπτυξης, σύμφωνα με τη νέα ρωσική αντίληψη για την εξωτερική πολιτική που εγκρίθηκε την Παρασκευή από τον πρόεδρο Vladimir Putin.
Η Μόσχα θεωρεί την τρέχουσα πορεία των ΗΠΑ ως σημαντική πηγή κινδύνου όχι μόνο για την ίδια, αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο και σκοπεύει να εξαλείψει τα "απομεινάρια της κυριαρχίας" της Ουάσινγκτον.
Στο έγγραφο τονίζεται ότι η Ρωσία θα οικοδομήσει σχέσεις με άλλα κράτη ανάλογα με την πολιτική τους απέναντί της και είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει τις ένοπλες δυνάμεις της τόσο για να αποκρούσει όσο και για να αποτρέψει επιθέσεις εναντίον της ή εναντίον των συμμάχων της.

Από το 2016 είχε αναγνωριστεί η σοβαρή κρίση στις σχέσεις με ΗΠΑ - Δύση
Πρέπει να σημειωθεί ότι κατά την τελευταία αλλαγή του 2016, εμφανίστηκαν δύο νέοι στόχοι εξωτερικής πολιτικής: η ενίσχυση της θέσης της Ρωσίας ως ένα από τα κέντρα επιρροής του σύγχρονου κόσμου και η ενίσχυση της θέσης των ρωσικών μέσων ενημέρωσης και των μαζικών επικοινωνιών στον παγκόσμιο χώρο της πληροφόρησης.
Το Κρεμλίνο αναγνώριζε ήδη από το 2016 μια σοβαρή κρίση στις σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και των δυτικών κρατών, η οποία προκλήθηκε από τη γεωπολιτική επέκταση των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Το έγγραφο ανέφερε ότι ενώ η Ρωσία ενδιαφέρεται για εποικοδομητική συνεργασία με τις ΗΠΑ, "δεν αναγνωρίζει την εξωεδαφική άσκηση της αμερικανικής δικαιοδοσίας εκτός του διεθνούς δικαίου, δεν αποδέχεται καμία στρατιωτική, πολιτική, οικονομική ή άλλη μορφή πίεσης και επιφυλάσσεται του δικαιώματος να απαντήσει σε κάθε μη φιλική ενέργεια με σκληρό τρόπο".
Μεταξύ των περιφερειακών προτεραιοτήτων, για πρώτη φορά το δόγμα επεσήμανε την ανάγκη πολιτικής λύσης στη Συρία, διατηρώντας την ενότητα, την ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.
Η κρίση στην Ουκρανία αναφέρθηκε ξεχωριστά στο έγγραφο.
Τονίστηκε ότι η Ρωσία, σε συνεργασία με όλα τα ενδιαφερόμενα κράτη και τους διεθνείς θεσμούς, είναι έτοιμη να καταβάλει προσπάθειες για την εξεύρεση πολιτικής και διπλωματικής λύσης στην εσωτερική ουκρανική σύγκρουση.

Οι βασικές θέσεις του νέου δόγματος εξωτερικής πολιτικής
Ο ρόλος της Ρωσίας στον κόσμο
Η Ρωσία είναι μια μοναδική χώρα-πολιτισμός, μια τεράστια δύναμη της Ευρασίας και του Ευρω-Ειρηνικού, ένα προπύργιο του ρωσικού κόσμου. Διαδραματίζει μοναδικό ρόλο στη διατήρηση της παγκόσμιας ισορροπίας δυνάμεων και στη διασφάλιση της ειρηνικής ανάπτυξης της ανθρωπότητας.
Η στάση της Ρωσικής Ομοσπονδίας απέναντι σε άλλα κράτη θα καθορίζεται από τη φύση της πολιτικής τους - εποικοδομητική, ουδέτερη ή μη φιλική.

Ασφάλεια
Η Ρωσία μπορεί να χρησιμοποιήσει τις ένοπλες δυνάμεις της για να αμυνθεί ή να αποτρέψει μια επίθεση εναντίον της ίδιας ή των συμμάχων της.
Η Μόσχα επιδιώκει να παρέχει ασφάλεια για όλα τα κράτη εξίσου, αλλά μόνο βάσει της αρχής της αμοιβαιότητας.
Η Ρωσία θα διερευνήσει την εικαζόμενη ανάπτυξη βιολογικών και τοξινικών όπλων.

Σχέσεις με τη Δύση
Η Ρωσία δεν θεωρεί τον εαυτό της εχθρό της Δύσης και δεν απομονώνεται από αυτήν. Υπολογίζει στις δυτικές χώρες να συνειδητοποιήσουν ότι η σύγκρουση με τη Μόσχα δεν έχει μέλλον και να αποδεχθούν την πολυπολικότητα.
Ταυτόχρονα, προτεραιότητα της Ρωσίας θα είναι να εξαλείψει τα "υπολείμματα κυριαρχίας" των ΗΠΑ και άλλων μη φιλικών κρατών στις παγκόσμιες υποθέσεις, να μειώσει τις δυνατότητές τους να καταχραστούν τη θέση τους στην οικονομία και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε κάθε χώρα να παραιτηθεί από τις νεοαποικιακές και ηγεμονικές φιλοδοξίες.
Η Μόσχα βλέπει την πορεία της Ουάσιγκτον ως μείζονα πηγή κινδύνου για τη δική της και τη διεθνή ασφάλεια, για την ειρήνη και για τη δίκαιη ανάπτυξη της ανθρωπότητας στο σύνολό της.
Η αποκήρυξη της αντιρωσικής πολιτικής και η ανεξαρτητοποίηση από τις ΗΠΑ θα ήταν επωφελής για την ασφάλεια και την ευημερία της Ευρώπης.

Χώρος σταθερότητας και ειρήνης η Ευρασία
Η Ευρασία πρέπει να γίνει ένας χώρος ειρήνης, σταθερότητας, εμπιστοσύνης και ευημερίας - το εμβληματικό σχέδιο της Ρωσίας για τον 21ο αιώνα.
Ο κύριος στόχος στο εγγύς εξωτερικό είναι να μετατραπεί η περιοχή σε μια ζώνη ειρήνης, καλής γειτονίας και ευημερίας.
Η Ρωσία θεωρεί ιδιαίτερα σημαντική την εμβάθυνση των δεσμών με τα φιλικά παγκόσμια κέντρα ισχύος - την Ινδία και την Κίνα. Θα προωθήσει επίσης την Αφρική ως ένα σημαντικό κέντρο παγκόσμιας ανάπτυξης και θα εντείνει τη συνεργασία με τη Λατινική Αμερική.
Η Ρωσική Ομοσπονδία θα ενισχύσει τη συνολική, αμοιβαία επωφελή συνεργασία με έναν φιλικό ισλαμικό πολιτισμό.
Η Ρωσία αντιτίθεται στην πολιτική των διαχωριστικών γραμμών στην περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εν τω μεταξύ μια ιδέα πλανάται πάνω από το φάντασμα της δημοκρατίας στον κόσμο. Η φασιστερά του Σόρος είναι η εμπροσθοφυλακή της νέας διεθνούς αντίδρασης...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απεβίωσε 29 Μαρτίου 2023 σε ηλικία 28 ετών, μετά από σοβαρό τραύμα στο κεφάλι που δέχθηκε στη μάχη, ο ήρωας Α’ Γραμματέας της Επιτροπής Πόλης του Λουγκάνσκ του ΚΚΡΟ, Υπολοχαγός Αντρέι Σεργκέγεβιτς Γιούριεφ. Ένας πεπεισμένος κομμουνιστής, ένας ταλαντούχος οργανωτής του κόμματος, ένας αξιόπιστος φίλος και πιστός σύντροφος, ένας ένδοξος πολεμιστής και ένας ήρωας της εποχής μας έφυγε από τη ζωή! Ο Αντρέι γεννήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 1995 στο Ρουμπέζνογιε της περιοχής Λουγκάνσκ. Σε ηλικία 17 ετών, ο εισήλθε στην Ιατρική Σχολή της Κρέμινα και σε ηλικία 18 ετών εντάχθηκε στην πολιτοφυλακή. Ορφανός από μητέρα, έχασε και τον πατέρα του (σκοτώθηκε από θραύσμα την άνοιξη του 2022). Από τον Μάιο του 2014, ο Αντρέι έχει περάσει συνολικά 8 χρόνια στη Λαϊκή Πολιτοφυλακή της Λ.Δ. Λουγκάνσκ και στις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις και έχει τραυματιστεί 6 φορές. Από την έναρξη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης, έχει δεχθεί δύο σοβαρά τραύματα και το τρίτο, κοντά στο χωριό Μπερεστόβογιε κοντά στο Αρτιόμοφσκ, ήταν το πιο σοβαρό και το τελευταίο. Το 2017, ο Αντρέι προσχώρησε στο Κομμουνιστικό Κόμμα της Λ.Δ. Λουγκάνσκ, εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του και ήταν επικεφαλής της Επιτροπής Κομσομόλ της πόλης Λουγκάνσκ για δύο χρόνια. Παράλληλα με τη στρατιωτική του θητεία, ο Γιούριεφ έλαβε δύο πανεπιστημιακά πτυχία στη φιλολογία και τις πολιτικές επιστήμες. Στις 5 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε ιδρυτικό συνέδριο του τοπικού παραρτήματος του ΚΚΡΟ στο Λουγκάνσκ. Η οργανωτική επιτροπή εξέλεξε ομόφωνα τον Αντρέι ως πρώτο γραμματέα της, ως έγκυρο, νέο και ικανό κομμουνιστή.
Είναι δύσκολο να δεχτούμε τη σκέψη ότι ο πιστός μας φίλος και συναγωνιστής, ο κομματικός ηγέτης, ο πνευματικός κληρονόμος των επαναστατών της παλιάς σχολής έφυγε από τη ζωή. Δεν περίμενε τάξεις και μεροκάματα από το κόμμα, έψαχνε την αλήθεια στο κόμμα, την οποία απέκτησε στη μάχη ενάντια στον ουκρανικό φασισμό.
Αιώνια η μνήμη του συντρόφου Γιούριεφ!




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ελληνική Επιτροπή Αλληλεγγύης "Είμαστε όλοι Βενεζουέλα"
Η Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας καταγγέλλει για άλλη μια φορά ενώπιον της Διεθνούς Κοινότητας την άθλια απαγωγή του Βενεζουελανού διπλωμάτη Alex Saab από τις αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών, με την υποστήριξη της Δημοκρατίας του Πράσινου Ακρωτηρίου, μια υπόθεση που δεν έχει προηγούμενο στη διπλωματική ιστορία και παραβιάζει την ασφάλεια που επί εκατοντάδες χρόνια συνόδευε τους διπλωμάτες του κόσμου στην άσκηση των καθηκόντων τους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πολύ κοντά, η συνεργασία του κόμματος "Αλλος Δρόμος" στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.
Ο συναγωνιστής στη Νομαρχία*, καθηγητής Θεσμών και πρώην Ευρωβουλευτής Επαμεινώνδας (Νότης) Μαριάς. Με το 3ο περισσότερο έργο, παρ΄ ότι ανεξάρτητος.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο πασίγνωστος διδάκτωρ ψυχίατρος Γρίβας Κλεάνθης,
θα είναι υποψήφιος Α΄ Θεσσαλονίκης, με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην Ελλάδα έχουμε πολλά δικαιωματιλίκια «αριστερά» που θα συνηγορήσουν για "κρέας" από κατσαρίδες σκουλήκια και βακτηριοκαλλιέργειες
Σχολιο.- Όλα γίνονται για τον άνθρωπο για να μη μείνει ούτε άνθρωπος . Όλα γίνονται για μια καλύτερη ποιότητα ζωής χωρίς ζωή...
Σχολιο.-- Να τα τρώνε αυτοί που μας τα προτείνουν, όχι εμείς.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Ως Κύπρος, δεν μας δεσμεύει με οποιοδήποτε τρόπο η απόφαση της Ελλάδας και ασφαλώς δεν μπορούμε να στηρίξουμε την υποψηφιότητα της Τουρκίας» δήλωσε ο εκπρόσωπος της κυπριακής κυβέρνησης Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κινούμενος σε αντίθετο ρεύμα με την πρόσφατη απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να στηρίξει την υποψηφιότητα της Τουρκίας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ), στο πλαίσιο της αναθέρμανσης των σχέσεων και της τουρκικής υποστήριξης της υποψηφιότητας της Ελλάδας στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ "ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΥ" διώκονται άπαντες πλην των πραγματικών ενόχων...
Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, απλά δεν μπορούμε να ανασάνουμε απο τη μπόχα...
'Αι σιχτίρ πιά



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ψήφο μόνο στα πατριωτικά δημοκρατικά κόμματα εκτός βουλής . Τα συσπειρωμένα στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ που είναι τέλεια επιλογή.
Αποχή σημαίνει ψήφο στα συστημικά κόμματα και πλάτες στο σύστημα που μας καταδυναστεύει.
Μην έχουμε ψευδαισθήσεις .



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καμ του γιωρ πλεης:
Ο Τραμπ κατηγορεί τον Μπάιντεν, ότι είναι αριστερός.
Όπως ο ΠΘΚούλης τον τσιπιριπο.
Καμ του γιωρ πλεης, εγκαίν Εντ εγκαίν...
Ατέλειωτη η μ@λ@κι@ στο σύμπαν...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δηλώνω Ανένδοτος μέχρι τέλους. Δεν έχω περιθώρια άλλα πούλησαν την πατρίδα μου την θρησκεία μου τα παιδιά μας.
Οι γενναίες ψυχές δεν εξευτελίζονται, παραμένουν ανένδοτες, με όποιο κόστος, μέχρι το τέλος !! Ελευθερία ή Θάνατος !!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ 7ΕΤΙΑ Η ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η
ΝΕΟΛΑΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ
ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 55 ΕΤΗ.
Μ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ?
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΖΩΗ!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ «ΚΟΡΑΚΙΑ»
Απειλούν με βίαιη έξωση άνεργη και απαιτούν να τους πει και ... συγγνώμη
«Να απολογηθεί για την αναστάτωση» καλείται η γυναίκα, με αντάλλαγμα «να μπορεί να μπαίνει στο σπίτι της»
Χτες η κα Ελίζα, που το σπίτι της στην Κυψέλη (Υακίνθου 6-8) πλειστηριάστηκε για χρέος ύψους 40.000 ευρώ, δέχτηκε τηλέφωνο από την εταιρεία στην οποία κατέληξε το ακίνητο μετά τον πλειστηριασμό.
Εκπληκτη, άκουσε στην άλλη γραμμή της τηλεφωνικής γραμμής να της συστήνεται κάποιος ...general manager της εταιρείας «Νea Εlectra & NEG Properties IKE» (τα στοιχεία του είναι γνωστά στην εφημερίδα μας).
Ο εν λόγω, με περίσσιο θράσος, απαίτησε ...συγγνώμη από το θύμα του πλειστηριασμού, επειδή «προκάλεσε αναστάτωση στην εταιρεία» λόγω της κινητοποίησης και της δημοσιοποίησης της υπόθεσης. Εκβιάζοντάς την, μάλιστα, της έκανε γνωστό ότι αν ζητήσει συγγνώμη, η εταιρεία θα της επιτρέψει να μπαίνει στο σπίτι της (!) για 6 μήνες, όσο αυτή θα διεξάγει εργασίες, παρότι έτσι κι αλλιώς θα προβεί άμεσα στη βίαιη έξωση της άνεργης γυναίκας.
Ποια ήταν η «αναστάτωση» που προκάλεσε στην εταιρεία η κα Ελίζα;
Εχουμε και λέμε:
Το καλοκαίρι του 2022 στον Σύλλογο Επαγγελματιών Εμπόρων Δήμου Αθήνας έφτασε καταγγελία ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας σε άνεργη, πρώην έμπορο στην πλατεία Κυψέλης.
Στις 14 Σεπτεμβρίου ο Σύλλογος μαζί με την ΟΒΣΑ πραγματοποίησε κινητοποίηση στο συμβολαιογραφείο όπου θα διεξαγόταν ο πλειστηριασμός, στην οδό Καποδιστρίου 8 στα Εξάρχεια, αλλά η συμβολαιογράφος, αρνούμενη να συναντηθεί με την άνεργη και τους εκπρόσωπους του Συλλόγου της, την παρέπεμψε στα γραφεία της «doValue» στο Μοσχάτο.
Εκεί, οι εκπρόσωποι της γνωστής εταιρείας παρέδωσαν εκ των υστέρων μαθήματα στην κα Ελίζα όπως γιατί δεν μπήκε στη ρύθμιση για ευάλωτα νοικοκυριά, παρ' όλες τις προσπάθειες που η ίδια είχε κάνει και είχαν αποβεί άκαρπες, αφού η εταιρεία απαιτούσε «μπροστά» τα 30.000 ευρώ από τα 40.000 που ήταν η εναπομείνασα οφειλή, πράγμα φυσικά ακατόρθωτο για μια άνεργη γυναίκα.
Στις 10/3/2023 πήγε στο σπίτι της κας Ελίζας δικαστικός αντιπρόσωπος, συνοδεία αστυνομικού, για να προχωρήσει στην έξωση. Μετά την παρέμβαση του Συλλόγου των επαγγελματιών της Αθήνας και φορέων της γειτονιάς, ο δικαστικός τράπηκε σε φυγή και απείλησε ότι θα επιστρέψει τέλη Μάρτη.
Μάλιστα, την ίδια μέρα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε μαζική μαχητική συγκέντρωση στους δρόμους της Κυψέλης.
Τώρα λοιπόν «οι δολοφόνοι επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος», εξαπολύοντας απειλές και απαράδεκτες αξιώσεις, όπως τα παραπάνω, ώστε και ξεσπιτωμένη να μείνει η γυναίκα και «να το βουλώσει», να μη διεκδικεί το δίκιο της.
«Ολοι σε ετοιμότητα. Ολη η Κυψέλη και η Αθήνα στο πόδι. Στην οδό Υακίνθου 6-8 είναι το σπίτι όλων μας», διαμηνύουν σωματεία και φορείς της Αθήνας, απέναντι στις προκλητικές μεθοδεύσεις.
Κάθε σπίτι που κινδυνεύει, να γίνει το δικό μας
Στο μεταξύ, η «doValue» αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αναβολή πλειστηριασμού και ρύθμιση δόσεων δανείου μέσα σε 15 μέρες χωρίς προκαταβολή, μπροστά στην αποφασιστικότητα του εργαζόμενου λαού και των φορέων του, που τη Δευτέρα κινητοποιήθηκαν μαζικά και δυναμικά για να σώσουν το σπίτι μιας λαϊκής οικογένειας από τη Σίνδο Θεσσαλονίκης.
Οπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι φορείς που οργάνωσαν την κινητοποίηση - το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων, η Ομάδα Γυναικών Δήμου Δέλτα (μέλος της ΟΓΕ), η Α' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης και Συνταξιουχικές Οργανώσεις - «η συμπαράσταση και αλληλεγγύη έγιναν ασπίδα προστασίας προς την οικογένεια της οποίας η κατοικία θα έβγαινε σε πλειστηριασμό την Τετάρτη 29 Μαρτίου.
Αποδείχθηκε στην πράξη για άλλη μια φορά ότι το οργανωμένο κίνημα είναι η ασπίδα του λαού στην επίθεση που δέχεται η λαϊκή οικογένεια. Ο αγώνας μας είναι το όπλο μας ενάντια σε όλες τις κυβερνήσεις, τις προηγούμενες και τη σημερινή, που με τους νόμους τους ανοίγουν τον δρόμο στα κοράκια των funds για να αρπάξουν τις κατοικίες του απλού λαϊκού κόσμου. Κάθε σπίτι που κινδυνεύει, να γίνει το δικό μας».



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Ρώσοι κατέλαβαν το διοικητικό κέντρο του Μπάκχμουτ: Εκατοντάδες Ουκρανοί παραδίδονται στην Wagner (βίντεο)
Η πολύμηνη μάχη πλησιάζει στο τέλος της
31.03.2023 | 08:13
Οι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν τη νύχτα τα διοικητικά κτίρια του Μπάκχμουτ στο κέντρο της πόλης και σήμερα αναμένεται ο αρχηγός της Wagner Γεβγκένι Πριγκόζιν να εκδώσει σχετική ανακοίνωση.
Μαζί με τα κτίρια της περιφέρειας και του δημαρχείου καταλήφθηκαν και τα κτίρια της αστυνομίας, της ουκρανικής SBU, ληξιαρχεία, τράπεζες και γενικώς οτιδήποτε έχει άμεση σχέση με την διοίκηση μίας πόλης.
Ανεπισήμως η πόλη του Μπάκχμουτ μπορεί να θεωρηθεί ως καταληφθείσα από τους Ρώσους αν και έχουν απομείνει μερικά οικοδομικά τετράγωνα στο δυτικό τομέα της πόλης.
Χαρακτηριστικό της εξέλιξης των μαχών τις τελευταίες ώρες είναι ότι οι Ουκρανοί στρατιώτες παραδίδονται μαζικά στους Ρώσους.
Μάλιστα οι Ρώσοι τους μεταφέρουν σε σχολικές αίθουσες όπως δείχνει και σχετικό βίντεο.
https://twitter.com/i/status/1641574543402627074



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα παρανοϊκά σημεία των καιρών: Τρανς άτομα γδύθηκαν σε ολλανδική εκπομπή για να δουν τα παιδιά «πόσο normal είναι να είσαι διεμφυλικός»
Στο «στόχαστρο» τα μικρά παιδιά και οι παραδοσιακές αξίες
31.03.2023 | 09:50
Σοκ έχει προκαλέσει ένα ολλανδικό show όπου εμφανίστηκαν γυμνές τρανς στην σκηνή για να δείξουν στα παιδιά «πόσο κανονικό είναι να είσαι διεμφυλικός»!
Στο επεισόδιο του «Simply Naked», παιδιά ηλικίας 10-12 ετών παρακολούθησαν πέντε τρανς άτομα που γδύθηκαν μπροστά τους και είπαν τις ιστορίες τους!
https://twitter.com/stillgray/status/1641276428137435136?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1641276428137435136%7Ctwgr%5E91a9128456416ef7f8b2232822491739212b0db8%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2Fkosmos%2Feyropaiki-enosi%2Fta-paranoika-simeia-ton-kairon-trans-atoma-gdythikan-se-ollandiki-ekpompi-gia-na-doun-ta-paidia-poso-normal-einai-na-eisai-diemfylikos%2F
Γενικώς τα παιδιά έχουν μπει στο «στόχαστρο» κάποιων παγκοσμιοποιητικών κύκλων που θέλουν με κάθε τρόπο και μέσον να πάψουν να υπάρχουν οι οικογένειες και οι παραδοσιακοί θεσμοί.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην Κίνα ο Έλον Μασκ – Θέλει να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Λι Τσιανγκ
Το εργοστάσιο της Tesla στη Σαγκάη είναι το μεγαλύτερο κέντρο παραγωγής της
31.03.2023 | 21:46
Ο Έλον Μασκ, διευθύνων σύμβουλος της Tesla, σχεδιάζει επίσκεψη στην Κίνα τον Απρίλιο, σκοπό να καταφέρει να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Λι Τσιανγκ.
Σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο Reuters, ο ακριβής χρόνος του ταξιδιού θα εξαρτηθεί από το πρόγραμμα του Λι Τσιανγκ .
Έως τώρα, ούτε η Tesla ούτε το Γραφείο Πληροφοριών του Κρατικού Συμβουλίου της Κίνας έχουν εκδώσει επίσημη δήλωση σχετικά με την επίσκεψη.
Η Κίνα αποτελεί σημαντική αγορά για την Tesla, αντιπροσωπεύοντας την πλειονότητα των πωλήσεων της αυτοκινητοβιομηχανίας, εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.
Το εργοστάσιο της εταιρείας στη Σαγκάη είναι το μεγαλύτερο κέντρο παραγωγής της.
Στο παρελθόν, ο Λι και ο Μασκ έχουν συναντηθεί αρκετές φορές, συμπεριλαμβανομένων των εγκαινίων του εργοστασίου της Σαγκάης το 2019.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπόθεση μαστροπείας στην Ηλιούπολη: «Ο αστυνομικός απειλεί τα θύματά του» καταγγέλουν οι δικηγόροι τους
«Τα θύματα του κρύβονται, σε εναλλασσόμενα καταλύματα και δεν κυκλοφορούν στο δρόμο» δηλώνει η δικηγόρος
31.03.2023 | 18:09
Ο αστυνομικός της Ηλιούπολης ο οποίος κρίθηκε ένοχος για μαστροπεία και αθώος για βιασμό αλλά παρόλα αυτά αφέθηκε ελεύθερος μέχρι το Εφετείο, κατηγορείται πλέον και για απειλές προς τα θύματα του. 
Σύμφωνα με ανακοίνωση των δικηγόρων μέσα από το προσωπικό του προφίλ που διατηρεί στο facebook ο αστυνομικός έκανε την εξής ανάρτηση:
«Ό,τι και να πεις για μένα θα είναι λίγο. Τα χειρότερα σενάρια που μπορείς να έχεις στο μυαλό σου… διπλασίασέ τα! Και πάλι, έξω θα πέσεις.
Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις θα επιτεθώ, αν δεν με έχεις πειράξει πρώτος/η. Αν έχεις κάνει το λάθος όμως καλό θα ήταν να ψάξεις πλοίο να φύγεις.
Γιατί θα σε βρω. Και αν σε βρω θα σε κάνω να το μετανιώσεις πικρά που με προκάλεσες! Είμαι του όλα ή τίποτα.
Ή θα σε «διαλύσω» και δεν θα μπορείς να «μαζέψεις τα κομμάτια σου» ή δεν θα ασχοληθώ καν. Αλλά μην πιστέψεις ότι θα γίνει το δεύτερο αν κάνεις το λάθος! Τα φιλιά μου!!! .».
Το συγκεκριμένο κείμενο, σύμφωνα με τους δικηγόρους, απεστάλη με SMS, από άγνωστο αριθμό στο κινητό τηλέφωνο της Ε, θύματος του καταδικασθέντος αστυνομικού.
Το απειλητικό αυτό μήνυμα ελήφθη και αφορά την Ε, την Χ, επίσης θύμα αυτού, τις συνηγόρους τους και όλους τους ανθρώπους που τους στήριξαν στον αγώνα τους για δικαίωση ενάντια στον βασανιστή τους.
«Η Δικαιοσύνη, που του χορήγησε ελαφρυντικό καλής συμπεριφοράς έκρινε ότι ο άνθρωπος αυτός μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος μέχρι το Εφετείο.
Τα θύματα του κρύβονται, σε εναλλασσόμενα καταλύματα και δεν κυκλοφορούν στο δρόμο… Ποτέ δεν ήταν πιο μακριά η Δικαιοσύνη από το δίκαιο.
Σήμερα, με την εν λόγω ανάρτηση, ο θύτης ανακοινώνει επιβεβαιώνει ότι δεν είναι ακίνδυνος για τα θύματα του.
Ότι είναι ύποπτος για την τέλεση νέων αδικημάτων εναντίον τους και η απόφαση της απελευθέρωσης του ήταν λανθασμένη. Η Δικαιοσύνη οφείλει να αναλάβει την ευθύνη της γι’ αυτό και η Πολιτεία να προστατεύσει τα θύματα του», αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που υπογράφουν οι δικηγόροι Δήμητρα Κεραμιδά και Αντωνία Λεγάκη.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νέος ξαφνικός θάνατος  από «ξαφνικίτιδα»: 49χρονος λοχαγός πέθανε μέσα σε στρατόπεδο της Ξάνθης κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης
Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται τους αρμόδιους
31.03.2023 | 16:06



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Πώς «πούλησε» η Ελλάδα την Κύπρο (για τον Ι.Μ.Ο.) και στήριξε την ....Τουρκία
31/3/2023    -    22.30
Η Κύπρος είχε προταθεί από τις Βρυξέλλες για την υποψηφιότητα στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Διεθνούς Οργανισμού Ναυτιλίας, όταν τη θέση της πήρε... η Τουρκία, την οποία ως γνωστόν θα υποστηρίξει η Ελλάδα.
Οι Βρυξέλλες ήταν που στήριζαν την Κύπρο για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Διεθνούς Οργανισμού Ναυτιλίας (IMO), όπως αποκαλύπτει το κυπριακό «Σίγμα».
Η παρέμβαση των Βρυξελλών
Το «οργιώδες» παρασκήνιο ξεδιπλώνεται μέσα από τα χείλη διαφορετικών πηγών, ενώ ιδιαίτερα διαφωτιστικά είναι και δημοσιεύματα σε ξένα μέσα ενημέρωσης, τα οποία ειδικεύονται σε θέματα ναυτιλίας, προστίθεται στο κυπριακό δημοσίευμα, το οποίο συνεχίζει:
Πριν σχεδόν ένα τρίμηνο η Τουρκία εκδήλωσε ενδιαφέρον για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού.
Επόμενος χρονικός σταθμός, ήταν η τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου, οπότε αξιωματούχος των Βρυξελλών επικοινώνησε με τον τέως υφυπουργό Ναυτιλίας, Βασίλη Δημητριάδη, για να τον ενημερώσει ότι κύκλοι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προκρίνουν την υποψηφιότητά του ως αυτή που θα στηριχθεί από τα ευρωπαϊκά κράτη, κόντρα στις υποψηφιότητες από άλλες ηπείρους.
Ηταν ιδέα των Βρυξελλών, η οποία, εάν προχωρούσε, θα έβρισκε σίγουρα σθεναρή στήριξη από ευρωπαϊκά κράτη και η Κύπρος θα διεκδικούσε με μεγάλες αξιώσεις τη θέση ως η μοναδική από τον ευρωπαϊκό χώρο.
Και αφότου οι επαφές Ελλάδας – Κύπρου ολοκληρώθηκαν, ακολούθησαν χρονικά οι ανακοινώσεις Δένδια και Τσαβούσογλου, από τις Βρυξέλλες, ότι η Αγκυρα θα στηρίξει την Αθήνα για τη θέση του μη μόνιμου μέλους του Συμβουλίου Ασφαλείας, με αντάλλαγμα η Ελλάδα να στηρίξει την Τουρκία προκειμένου να καταλάβει τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού για θητεία τεσσάρων ετών.
Το Σίγμα θέτει στο παζλ του παρασκηνίου και τη διευκρίνιση που έδωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Βουλή, πριν μερικά 24ωρα, ότι η Λευκωσία ήταν ενήμερη για το τι θα ανακοίνωναν Ελλάδα και Τουρκία.
Δεν στηρίζει η Κύπρος – Το διπλό εμπάργκο
Δια του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη έγινε γνωστό ότι η Κύπρος δεν θα στηρίξει την υποψηφιότητα της Τουρκίας διότι «πολύ απλά δεν επιτρέπει στα πλοία που φέρουν την κυπριακή σημαία να προσεγγίζουν τους λιμένες της».
Επίσης, η υφυπουργός Ναυτιλίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Μαρίνα Χατζημανώλη, ανέφερε ότι είναι διπλό το εμπάργκο που επιβάλλει η Τουρκία στην Κύπρο, καθώς πέραν της απαγόρευσης ελλιμενισμού στα τουρκικά λιμάνια, τα πλοία υπό κυπριακή σημαία παρεμποδίζονται από τη μεταφορά σιτηρών ή άλλων προϊόντων από την Ουκρανία.
Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι η απαγόρευση δεν αφορά μόνο στα πλοία υπό κυπριακή σημαία αλλά επεκτείνεται και όσα τυγχάνουν διαχείρισης από την Κύπρο.
Αριστοι γνώστες του αντικειμένου χαρακτήρισαν τον Γενικό Γραμματέα στον ΙΜΟ ως τον «Γκουτέρες» της Ναυτιλίας.
Μπορεί ο Γενικός Γραμματέας να μην έχει εκτελεστική εξουσία, διαθέτει όμως πολιτική επιρροή όπως και ο Γκουτέρες για έναν τομέα στον οποίο η Κύπρος θεωρείται εκ των μεγάλων δυνάμεων. Λογίζεται ακόμη ως ο προστάτης και θεματοφύλακάς του καθώς προστατεύει το ναυτιλιακό Δίκαιο.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η αποδολαριοποίηση επιταχύνεται σταθερά & με ταχύτητα!
31/3/2023     -     14.07
Οι Υπουργοί των Οικονομικών και οι Κεντρικές Τράπεζες των χωρών της "Ένωσης των Χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας" (ASEAN), εξετάζουν την εγκατάλειψη συναλλαγών με Δολάρια, Ευρώ και Γιεν Ιαπωνίας.
Η Ινδονησία ζητάει επισήμως στον Οργανισμό τη σταδιακή εξάλειψη της VISA και της MASTERCARD...
Τι δεν καταλαβαίνεις; Οι κυρώσεις-εμπάργκο εναντίον του δικτάτορα της ιμπεριαλιστικής Ρωσίας... πάνε μια χαρά!
* Η Ένωση των Χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας (Asean) είναι ο Διεθνής Πολιτικός και Οικονομικός Οργανισμός των χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας, που ιδρύθηκε στις 8 Αυγούστου 1967...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διεθνής Ημέρα Διεμφυλικής Ορατότητας; Ποιος απ’ τους προστάτες θα μας προστατέψει ποιος...
31/3/2023     -     12.38
31 Μάρτη 2023: "Διεθνής Ημέρα Διεμφυλικής Ορατότητας"...
Στην "πολιτισμένη" δύση: «Ολοκληρωμένες δωρεάν υπηρεσίες υγείας,
για το φύλο και τη σεξουαλικότητα ατόμων LGBTQIA+,
συμπεριλαμβανομένων εγχειρήσεων αποκοπής γεννητικών οργάνων & ορμονοθεραπειών,
όσων παιδιών -κάτω των 14-, αυτοπροσδιορίζουν το φύλο τους...»
 ΛΟΑΤΚΙ+ (LGBTQI+): αρκτικόλεξο που προέρχεται από τις λέξεις Λεσβία, Ομοφυλόφιλος, Αμφιφυλόφιλος, Τρανς-Διεμφυλικά,  Άφυλος, αυτοπροσδιοριζόμενος  και πάει λέγοντας..
«Οι Διεμφυλικοί (Τρανσέξουαλ) αποτελούν την ψυχή του αμερικανικού έθνους...»
Λευκός Οίκος, Τζο Μπάιντεν, Πρόεδρος των ΗΠΑ, 31 Μάρτη 2023
Γνωρίζεις για τη Διεθνή Ημέρα Διεμφυλικής Ορατότητας, που γιορτάζει σήμερα όλη η "πολιτισμένη" δύση, δηλαδή ΗΠΑ κι οι αποικίες της (Ευρωπαϊκή Ένωση, Καναδάς, Αυστραλία...);
Η 31η Μάρτη είναι αφιερωμένη στην ορατότητα της διεμφυλικής (τρανσέξουαλ) κοινότητας. Καθιερώθηκε μόλις το 2009 με πρωτοβουλία της Αμερικανίδας ακτιβίστριας Ρέιτσελ Κράνταλ και αφού πέρασε τα σύνορα της μεγάλης πατρίδας της "δημοκρατίας & ελευθερίας" (ΗΠΑ), με την κατάλληλη βοήθεια της "έγκυρης δημοσιογραφίας", των ΜΜΕ, των Πανεπιστημίων στην υπηρεσία των τραπεζιτών και των "χορηγούμενων προγραμμάτων", και κυρίως των πολιτικών υπαλλήλων των ΗΠΑ στις αποικίες τους, απέκτησε το σημερινό "χαρακτήρα & περιεχόμενο".
Άφθονο το χρήμα (πάντα υπάρχουν χρήματα γι' αυτές τις "πρωτοβουλίες"), που ρέει και στην αποικία Ελλαδιστάν, για την προπαγάνδιση αυτής της δικαιωματικής "αντιφασιστικής" και "αντιρατσιστικής" γιορτής, με πρόσχημα: "την ενδυνάμωση της ευαισθητοποίησης της κοινωνίας για τα στερεότυπα, τις διακρίσεις, την περιορισμένη πρόσβαση ή αποκλεισμούς και την έμφυλη βία που αντιμετωπίζουν οι διεμφυλικοί σε όλο τον κόσμο".
Στην πρωτοπορία αυτών των λαϊκών αγώνων ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης: «ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ+
Στις 17 Μαρτίου του 2021 με απόφαση του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη συστήθηκε επιτροπή με σκοπό τη σύνταξη της Εθνικής Στρατηγικής για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+...
Η Επιτροπή ευχαριστεί θερμά την Α.Ε. την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά της ομοφοβίας, της
αμφιφοβίας και της τρανσφοβίας προσκάλεσε στο Προεδρικό Μέγαρο αντιπροσωπεία της Επιτροπής...»... αναλυτικά η απόφαση Μητσοτάκη 
Σε μια "ελληνική εθνική ενότητα", επιτέλους... μαζί με τη δεξιά της αμερικανοκρατίας κι η Νατοϊκή αριστερά της αμερικανοκρατίας, όλο το πολιτικό σύστημα...
Επιτέλους! όλοι ενωμένοι! Τέρμα τα μίση και τα πάθη! Φαίνεται ότι ο  νέος  Πρέσβης των ΗΠΑ τους ενώνει όλους, πίσω του! Σημειώνει εύστοχα ο Γιάννης Ραχιώτης:  «Gay pride με τον Αμερικανό πρέσβη... Ο νέος Πρέσβης τους ενώνει όλους, πίσω του!»
Δεν θα μπορούσε ν' απουσιάζει από αυτό το λαϊκό ξεσηκωμό εναντίον του "φασισμού & ρατσισμού" η "Πανεπιστημιακή Κοινότητα" που ανάτρεψε την επιστήμη της Βιολογίας για 2 φύλλα (sic!):  «Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙNΩΝ Για τη Διεθνή Ημέρα Διεμφυλικής Ορατότητας
Η Διεθνής Ημέρα Διεμφυλικής Ορατότητας, η 31η Μαρτίου, αφιερώνεται στην ορατότητα της τρανς κοινότητας και στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας έναντι των στερεότυπων, των διακρίσεων, της περιορισμένης πρόσβασης ή των αποκλεισμών, αλλά και της έμφυλης βίας που αντιμετωπίζουν τα τρανς άτομα σε όλο τον κόσμο...»... Αναλυτικά, με "επιστημονική" τεκμηρίωση η διαπεδαγώγηση των νέων επιστημόνων μας, το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙNΩΝ, 31 Μάρτη 2023
«Μ' αυτούς που μπερδεύουν τους αγγέλους με τους διαβόλους
δεν είναι δυνατόν να υπάρξει καμία θεολογική αντιπαράθεση»
Costanzo Preve... Απρίλης 2018: Οι ομοφυλόφιλοι είναι ακροδεξιοί ή αριστεροί;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΟΚ από τον Ρ. Κιγιοσάκι που πρόβλεψε την κατάρρευση της Lehman Brothers! «FED και Μπάιντεν προκάλεσαν επίτηδες την τραπεζική κρίση για να προχωρήσει το “Great Reset” του Κλάους Σβαμπ»! Η επόμενη τράπεζα που θα καταρρεύσει θα είναι ιαπωνική είπε!
21/3/2023    -    7.28
Ο διάσημος αναλυτής και επενδυτής της Wall Street, ο Ρόμπερτ Κιγιοσάκι ο οποίος είχε προβλέψει την κατάρρευση της Lehman Brothers το 2008 προχώρησε σε μια νέα δυσοίωνη πρόβλεψη ότι έρχεται η απόλυτη οικονομική συντριβή και κατηγορεί ευθέως ότι η προκάλεσαν σκοπιμότητες από την Fed και η κυβέρνηση που μπαίνει, τον πρόεδρο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Κλάους Σβάμ για να προχωρήσει στο σχέδιο της «Μεγάλης Επανεκκίνησης»!
Ο Ρόμπερτ Κιγιοσάκι είχε προβλέψει και την κατάρρευση της Credit Suisse.
Όπως γίνεται κατανοητό, ο Ρόμπερτ Κιγιοσάκι, δεν είναι κάποιος τυχαίος για να κατηγορηθεί ως συνωμοσιολόγος. Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους οικονομικούς αναλυτές με αποδεδειγμένες επιτυχίες στις προβλέψεις του.
Άλλωστε όλοι είχαν την ίδια απορία. Αφού η FED ήξερε από το 2008 τι θα επιφέρουν οι απανωτές αυξήσεις των επιτοκίων, γιατί επιμένει μαζί με την ΕΚΤ και συνεχίζουν να αυξάνουν; Δεν γνώριζαν ότι τα δάνεια θα καταστούν μη εξυπηρετήσει και άρα δεν πληρώνονται οι δόσεις τους και άρα θα καταρρεύσουν εν τέλει οι τράπεζες; 
«Ο Powell F's της FED γ.. τους πάντες. Η αύξηση των επιτοκίων θα συντρίψει τις μετοχές, τα ομόλογα τα ακίνητα και το αμερικανικό δολάριο.
Επόμενη χρεοκοπία 1 τετράκις δολαρίων στην αγορά παραγώγων.
1 τετράκις δολάρια είναι χίλια τρισεκατομμύρια δολάρια. Ο Θεός να μας λυπηθεί. Ο Κλάους Σβαμπ ελέγχει τις ψυχές των Powell, Yellen και Μπάιντεν».
«Η Fed είναι το πρόβλημα, είναι – όπως λένε – και ο πυροσβέστης και ο εμπρηστής», είπε σε συνέντευξή του στο Fox Business. Σύμφωνα με τον ίδιο, η αγορά ομολόγων καταρρέει και αυτό μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες. «Ανησυχώ για τους IRAs, τα συνταξιοδοτικά προγράμματα και όλα αυτά».
«Το κραχ και η κρίση μόλις έχουν αρχίσει» είπε όταν ρωτήθηκε για το αν οι ρυθμιστικές αρχές επενέβησαν έγκαιρα. Ο ίδιος πρότεινε οι επενδυτές να προσφύγουν στα πολύ μετάλλα, δηλαδή στο χρυσό και στο ασήμι.
«Δεν μπορούν να τυπωθούν από το πουθενά, όπως το ψεύτικο χρήμα, και η αξία τους δεν επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τα οικονομικά γεγονότα σε όλο τον κόσμο» είπε χαρακτηριστικά.
«Αυτό που βλέπω είναι ότι η FΕD και η FDIC ενισχύουν τον υπερπληθωρισμό, γεγονός που κάνει τον χρυσό και το ασήμαντο ακόμα καλύτερες επενδύσεις, επειδή αυτή η πολιτική είναι για τα σκουπίδια. Αυτό είναι ένα σκουπίδι», ανέφερε κουνώντας ένα χαρτονόμισμα δολαρίου.
«Θα τυπώνουν όλο και περισσότερο από αυτό το ψεύτικο χρήμα». Αλλά αυτή τη φορά, ο Kiyosaki προτιμά το ασήμαντο λόγω μιας ιδιαίτερης χρήσης του γκρίζου μετάλλου.
«Νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη επιλογή από όλες – το ασήμι. πειδή κάθε πύραυλος Tomahawk έχει μέσα του 30 κιλά ασήμι», εξηγεί. «Κάθε φορά που πατάει το κουμπί του πυραύλου, 30 κιλά ασήμι εξαφανίζονται». Ενώ υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποκτήσει κανείς στον χρυσό και το ασήμι, ο Kiyosaki προτιμά να αγοράζει απλώς το μέταλλο έκθεση. Πέρυσι, έγραψε στο Twitter ότι θέλει μόνο «πραγματικά νομίσματα χρυσού ή αργύρου» και όχι ETFs.