Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Δευτερα 22 Μαιου 2023


Αυτό πρέπει να κοινοποιηθεί από όλους!!

Στις Σέρρες στην πρόσφατη απογραφή πληθυσμού τους 2021 μετρήθηκαν 151.137 μόνιμοι κάτοικοι ενώ οι εγγεγραμμένοι στις λίστες του Υπουργείου Εσωτερικών για τις εκλογές είναι 222.918!!

Και ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα πήρε 23.168 ψήφους.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



O λαος δεν ειναι μαλακας παντως, να το σκεφτειτε αυτο πριν αναλογιστειτε ποιος φταιει πρωτος. Η ζημια που εκανε το ανδρικελο Τσιπρας στο θεσμο της δημοκρατιας κατα τη διακυβερνηση του ειναι ζημια που δεν εχουν κανει ουτε οι μεγαλυτεροι δικτατορες στον κοσμο. Γιατι οι δικτατορες τον λαο τον ακουγαν και του εκαναν τα χατιρια και οποιους δεν γουσταραν τους σκοτωναν για να μην μιλανε. Αυτος ξεφτιλας και τον λαο ντροπιασε με οσα εκανε και μετα τον ξεφτιλισε φτανοντας τον στα ορια της φτωχιας και του θανατου.

Δυστυχως φαινεται οτι ο κοσμος δεν συγχωρησε ουτε στο Βαρουφακη που αντι να κανει δρασεις περιοριστικε σε εναν φιλοσοφικο διαλογο περι οικονομιας και μετα πηδηξε απο το καραβι αντι να κυρηξει επανασταση.

το μοναδικο σιγουρο ηταν ο θριαμβος της ΝΔ στις εκλογες. Ο κοσμος προτιμησε την ασφαλεια της πουτσας που τρωει απο τον ξεφτιλα που προδωσε τα ονειρα του και θα τον ξαναπροδιδε και παλι.

Σχολιο.- θα σε διορθώσω στο εξής. Όταν έφτασαν οι εκλογές, ο Βαρουφάκης έλεγε για σχέδια Δήμητρας και ότι σε κρίση με την Τουρκία θα πάρει τηλέφωνο...

Σχολιο.- μια χαρά μαλακας είναι ο λαός είναι της βολεψης της ρεμουλας και της αποχής αυτός είναι ο λαός μας δυστυχώς από Δευτέρα αυτός λαός να έχει ευτυχία και να ψωνίζει το ψωμί 26 ευρώ γτ αυτό του αξίζει...

Σχολιο.- Θα επρεπε να σε προβληματιζει που ο λαος προτιμησε να δινει 40 ευρω το ψωμι και οχι να ψηφισει υπερ της δημοκρατίας.

Και στο κατω κατω, τον λαο παλευετε να πεισετε να ψηφισει αλλιως, αρα δεν μπορειτε να τον θεωρειται μαλακα, εσεις ειστε οι μαλακες που τον λαο δεν τον καταλαβενετε μαλλον.

Σχολιο.- εγώ δεν έχω να ψαχτώ, εγώ ξέρω τι ερχεται, βλέπω τι γίνεται γύρω μου, έχω μάθει να προστατεύομαι και να προστατεύω την οικογενειά μου και προσπαθώ να τα φέρω βόλτα χωρίς να ζω στο φανταστικό σύννεφο ότι 2 εκατομμύρια κόσμος που ψηφίζει θα νοιαστεί που πέθαναν 57 παιδιά ή που αυτά που βλέπει στις ταινίες τα ακούει από στελέχη και καβλώνει.

Δεν καταλαβαίνεις ότι αυτοί που αναφέρεις πισω απο τις γραμμες ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ γιατί ούτε ελπιδα έχουν πια, ούτε τους αφήνουν τα προβλήματα, ούτε κουράγια έχουν. Την δουλειά τους οι από πάνω την έχουν κάνει καλά. Ξυπνήστε επιτέλους και φέρτε κάποια πρόταση που να υπάρχει και όχι να είναι στα όρια του υποτακτικού. Δωστε ξανά ελπίδα στον κόσμο. Δεν κερδίζετε με το να λέτε ο Μητσοτάκης είναι κακός, κερδίζετε με το να έχετε πλάνο και όραμα όπως είχε ο Τσίπρας όταν πρωτοβγήκε. Και μετά μην κάνετε όσα έκανε ο Τσίπρας, σταθείτε μπετό στις γραμμές σας, ρισκάρετε τα πάντα πηγαίντε με το λαό.

Σχολιο.- ο λαός είναι μαλάκας καλά να πάθει κοκ..... Φάε 20 πόντους στον οισοφάγο μπας και καταλάβεις τι σου λέει

Σχολιο.- Η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών συνέτριψε την χειρότερη αντιπολίτευση όλων των εποχών.

Θεωρώ πως ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας τέλειωσαν πολιτικά σήμερα.

Σχολιο.- Δεν υπάρχει αντιπολίτευση σοβαρή, 4 χρόνια αυτά λέμε, φάτε άλλη μια τετραετία Κούλη, και με τέτοια δύναμη θα ναι 10 φορές χειρότερη.

Σχολιο.- Η αριστερά και ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεκριμένα έχασαν όταν μετέτρεψαν το όχι σε ναι…..δικτατορικά…….

Χλιαρές αντιδράσεις για τα Ακροδεξιά κόμματα που τέθηκαν εκτος εκλογών και δεν είδαν τη φάκα που έκρυβαν αυτές οι απαγορεύσεις…..

Η ΝΔ έμεινε το μοναδικό δεξιό κόμμα μαζί με τον τελεμαρκετινγκ που όμως τον αποδυνάμωσαν με τα πρωτοσέλιδα για διαρροές…..

Στον αντίποδα η αριστερά είχε 8-9 συνδυασμούς και πανηγύριζε για τη δημοκρατικότητα και για τους ΝΑΖΙ στη φυλακη….

Ο τσιπρας πληρώνει ετεροχρονισμένα την προδοσία του λαού (για την οποία μεταξύ μας θα έπρεπε να είχε δικαστεί και καταδικαστεί κιολας μιας και ανέτρεψε λαϊκή εντολή,κάτι που αποτελεί ποινικό αδίκημα).

Σχολιο.- Εγώ απλά θα πω ότι αυτά που αναφέρετε μερικοί εδώ περί Τεμπών και κοβιντ να ξέρετε ότι στα μεν Τέμπη ευθύνες έχουν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις αλλά και όσες αντιπολιτευσεις δεν έθιξαν επαρκώς το ζήτημα,στον δε κοβιντ όλοι συσσωμοι στη Βουλή πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ήταν υπέρ της υποχρεωτικοτητας των μέτρων,ο δε Βαρουφακης έκραζε τους ανεμβολιαστους



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η πρώτη σκέψη των περισσοτέρων μετά τις χθεσινές εκλογές ήταν να αρχίσουν να μεμψιμοιρούν για την ποιότητα του ελληνικού λαού και ν' αρχίσουν ν' αραδιάζουν ταπεινωτικούς χαρακτηρισμούς: ραγιάδες, δούλοι, ηλίθιοι κτλ κτλ.

Σαν να βλέπω από μια μεριά τους αλεξοκούληδες (ναι μαζί ήταν και προκάλεσαν όλο αυτό το κακό με τις επιταγές του WEF) να μας βλέπουν να αυτοκαταστρεφόμαστε και να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Είναι όμως έτσι; ήταν καθαρές οι εκλογές; κάποιοι φίλοι που προσπάθησαν να κοινοποιήσουν την χθεσινοβράδυνη ανάρτησή μου, μού παραπονέθηκαν ότι τούς την κατεβάζει το φβ. Δεν πειράζει. Η αλήθεια πάντα βρίσκει τρόπο και έρχεται στην επιφάνεια. Διαβάστε την στα σχόλια. 

Στοιχείο 1ο λοιπόν. 

Λέγαμε τόσο καιρό όλοι εμείς που ήμασταν υπέρ της συμμετοχής ή αν θέλετε κατά της αποχής, ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα νοθευτεί μέσω της αποχής. Είτε υπαρκτής είτε κατασκευασμένης αποχής. Την πρώτη την πριμοδότησαν μέσω των προβοκατόρων τους που αμόλησαν σαν αρουραίους στα ΜΚΔ αναπαράγοντας την ανοησία τους, ότι η συμμετοχή τούς νομιμοποιεί. Λες κι ο βιαστής έχει ανάγκη την συναίνεση ή μη του θύματος για να επιτελέσει το αποτρόπαιο έγκλημά του. Φυσικά υπήρχαν και οι απογοητευμένοι συμπολίτες που δεν ψήφιζαν καθώς δεν έβρισκαν τίποτα να τους ταιριάζει στην πολιτική τους ιδιοσυγκρασία. Αυτούς τους κατανοώ αν και διαφωνώ με την στάση τους.

Τι έκαναν λοιπόν για να φουσκώσουν τα ποσοστά της αποχής (αφού δεν μας ψηφίζετε καλύτερα να μην ψηφίσετε κανένα ή θα σας στείλουμε στα "αζήτητα" των εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων και θα σας κατακερματίσουμε);;;;;;;

Δεν έσβησαν από τους εκλογικούς καταλόγους χιλιάδες ανθρώπων που είχαν πεθάνει. Ο Αλφα, χθες είπε ότι πάνω από 10 χιλιάδες άνθρωποι ΠΑΝΩ ΑΠΟ 115 ΧΡΟΝΩΝ (!!!!!!) βρέθηκαν να "ψηφίζουν" χθες!!!!!

Επίσης ενώ όλοι ξέρουμε ότι σ' ένα πληθυσμό 10, 5 εκατομμυρίων, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 9.813.595 ΟΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.!!!!!! Τι ποσοστό δηλαδή είναι οι κάτω των 17 ετών; σύμφωνα με τα δημογραφικά στοιχείς του 2011 είναι 1.666.888 (15,20%) κάτω από 14 ετών!!!! Είναι λογικό να υποθέσουμε λοιπόν ότι είναι σχεδόν 2 εκατομμύρια τα παιδιά κάτω από τα 17;;;;;; ΠΡΟΦΑΝΩΣ!!!! Τότε γιατί οι εγγεγραμμένοι είναι τόσο πολλοί;;;; ποιους συμφέρει αυτή η πλασματική εικόνα που μας παρουσιάζουν;

Τώρα το αν υπάρχουν ή δεν υπάρχουν κόμματα που να καταγγείλουν αυτή την εξόφθαλμη νοθεία, ανατρέξτε στα τρία χρόνια της πλανδημίας που βιάστηκε η αλήθεια με αποτρόπαιο και εξακολουθητικό τρόπο, και τα κόμματα (πλην απειροελάχιστων εξαιρέσεων) κρατούσαν τσίλιες στο καθεστώς Μητσοτάκη. 

Επίσης μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει τι γίνεται ΜΕΤΑΞΥ των ανακοινώσεων των αποτελεσμάτων από τους δικαστικούς αντιπροσώπους στην Singular και του υπουργείου εσωτερικών; τσεκάρεται από κάποιους η διαδικασία; κι αν ναι από ποιους; και σε τελική ανάλυση γιατί μια ιδιωτική εταιρία εβραϊκών συμφερόντων κάνει την δουλειά του κράτους; η ψηφιοποίηση του Πιερρακάκη γιατί δεν εφαρμόζεται και στις εκλογές; ρητορικά ρωτάω.....

Ξαναλέω όπως έγραψα και χθες το βράδυ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ!!! ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΠΙΟ ΑΜΕΣΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΩΔΥΝΟ ΤΡΟΠΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

O Λούλα βάζει τέλος στη συμμετοχή του στην Ομάδα G7 και αμφισβητεί τη γεωπολιτική ισχύ των πλούσιων χωρών

Ο Λούλα επέκρινε τις αποκλειστικές συμμαχίες μεταξύ των χωρών, οι οποίες δυσχεραίνουν την αντιμετώπιση της πείνας και της κλιματικής αλλαγής.

Ο πρόεδρος Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του στη σύνοδο κορυφής των ηγετών της G7 με μια θέση που θεωρείται αμφισβήτηση και κριτική της ισχύος των πιο βιομηχανικών χωρών του κόσμου, οι οποίες  απαρτίζουν την ομάδα. Εν κατακλείδι, ο Λούλα επέκρινε τον τρόπο με τον οποίο οι δυνάμεις αντιμετωπίζουν τις γεωπολιτικές κρίσεις και επιβεβαίωσε ότι είναι "απαραίτητο να σπάσει η λογική των αποκλειστικών συμμαχιών και των ψευδών συγκρούσεων μεταξύ των πολιτισμών".

"Η πολυπολικότητα που επιδιώκει η Βραζιλία βασίζεται στην πρωτοκαθεδρία του διεθνούς δικαίου και στην προώθηση της πολυμέρειας. Η επαναφορά του Ψυχρού Πολέμου θα ήταν ανόητη. Η διαίρεση του κόσμου σε Ανατολή και Δύση ή Βορρά και Νότο θα ήταν τόσο αναχρονιστική όσο και αφελής. Είναι απαραίτητο να σπάσουμε τη λογική των αποκλειστικών συμμαχιών και των ψευδών συγκρούσεων μεταξύ των πολιτισμών", δήλωσε στην τελευταία του ομιλία στη σύνοδο κορυφής. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη Χιροσίμα της Ιαπωνίας και άρχισε την περασμένη Παρασκευή. Συμμετείχαν ηγέτες και εκπρόσωποι της G7, που αποτελείται από τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ιαπωνία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

"Ο κόσμος δεν είναι πλέον ο ίδιος. Οι παραδοσιακοί πόλεμοι συνεχίζουν να ξεσπούν και βλέπουμε ανησυχητικές οπισθοδρομήσεις στο καθεστώς μη διάδοσης των πυρηνικών όπλων, το οποίο θα πρέπει απαραιτήτως να συμπεριλάβει τη διάσταση του αφοπλισμού. Τα πυρηνικά όπλα δεν αποτελούν πηγή ασφάλειας, αλλά ένα μέσο μαζικής εξόντωσης που αρνείται την ανθρωπιά μας και απειλεί τη συνέχεια της ζωής στη Γη", είπε. 

Μιλώντας για την Ουκρανία, ο Λούλα δήλωσε ότι "καμία λύση δεν θα είναι βιώσιμη εάν δεν βασίζεται στον διάλογο" και ότι είναι απαραίτητο να "εργαστούμε για να δημιουργήσουμε χώρους διαπραγμάτευσης". "Απορρίπτουμε σθεναρά τη χρήση βίας ως μέσο επίλυσης διαφορών. Καταδικάζουμε την παραβίαση της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας. Ταυτόχρονα, κάθε μέρα που συνεχίζονται οι μάχες, ο ανθρώπινος πόνος, οι απώλειες ζωών και οι καταστροφές σπιτιών αυξάνονται". 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όλη η Ελλάδα εδώ και 4 χρόνια βρίζει εν χορώ τον Μητσοτάκη τραγουδώντας "Μητσοτάκη γαμιέσαι" αλλά σήμερα ΠΡΕΠΕΙ να πιστέψουμε πως έχει δυναμικότητα 40%!!! 

Μας κλέβουν τις ζωές και το χειρότερο είναι πως δεν αντιδρούμε!




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Χιλιάδες Ναζι βρήκαν καταφύγιο στις ΗΠΑ υποβάλλοντας ψεύτικα χαρτιά. Πολλοί, δεν χρειάστηκε καν να προσπαθήσουν αφού είχαν τη βοήθεια συγκεκριμένων ανθρώπων, υψηλόβαθμων αξιωματούχων του στρατού και της CIA...
H Credit Suisse διατηρούσε λογαριασμούς «τουλάχιστον 99 ατόμων που ήταν αξιωματούχοι Ναζί στη Γερμανία είτε μέλη οργανώσεων Ναζί στην Αργεντινή». 14 λογαριασμοί «παρέμειναν ενεργοί με το γύρισμα του 21ου αιώνα!»



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



GoldSwitzerland: Η Δύση διαβαίνει τον Ρουβίκωνα της κατάρρευσης, η «στείρωση» του δολαρίου συμβαίνει - Μετά την αλλαγή, έρχεται πόνος
Δευτέρα 22/05/2023 - 17:13
Οι ΗΠΑ ήθελαν πόλεμο και τώρα το πληρώνουν, αναφέρει η Gold Switzerland
Θέμα χρόνου θεωρεί την κατάρρευση της αμερικανικής οικονομίας, όσο και του δολαρίου, λόγω της οπλοποίησης του νομίσματος των ΗΠΑ, ο ελβετικός οίκος Gold Switzerland.
Όπως επισημαίνεται, η αποδολαριοποίηση είναι μια πραγματική τάση… ωστόσο εξίσου μεγάλη εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η υποβάθμιση του αμερικανικού νομίσματος είναι σαν να γίνεται σκόπιμα.
Βέβαια, η λίστα με τα πράγματα που όλως τυχαίως δεν αντιμετωπίζονται για να αποκρυβούν άλλα είναι τεράστια.
Όπως έχει προαναφερθεί, η αποδολαριοποίηση είναι μια σταδιακή διαδικασία – δεν μπορεί να γίνει εν μια νυκτί.
Τα αίτιά της; Γνωστά και μη εξαιρετέα: η χρονίζουσα εξαγωγή του πληθωρισμού στο εξωτερικό (επί δικαίους και αδίκους τιμωρία) και η οπλοποίηση του δολαρίου ως παγκοσμίου και συναλλακτικού νομίσματος.
Είτε αγοράζετε είτε όχι το αφήγημα των δυτικών «μέσων» που κατηγοριοποιεί τον Putin ως Hitler 2.0 και τον Zelensky ως σύγχρονο George Washington, η οπλοποίηση του δολαρίου ΗΠΑ (και το πάγωμα των συναλλαγματικών αποθεμάτων) έχει αυξήσει τη δυσπιστία για το νόμισμα του θείου Sam και τα IOU του.
Αυτή η τάση επιβεβαιώνεται από το βαθύ ντάμπινγκ στα αμερικανικά ομόλογα καθ' όλη τη διάρκεια του 2022 και την αναμφισβήτητη τάση μεταξύ των BRICS (και των 36 άλλων χωρών) να επιδιώκουν σκόπιμα διμερείς εμπορικές συμφωνίες και διακανονισμούς εκτός του δολαρίου.
Επιπλέον, με τη Σαουδική Αραβία να μιλάει με την Κίνα και το Ιράν, και με την Κίνα να μιλάει με το Μεξικό, τη Ρωσία και σχεδόν όλους τους άλλους, είναι αρκετά σαφές ότι η απομάκρυνση από το άλλοτε ιερό πετροδολάριο (το Πακιστάν τώρα αναζητά ρωσικό πετρέλαιο σε γιουάν) δεν είναι πλέον μόνο η φαντασία βολικά εξαφανισμένων ανθρώπων όπως ο Saddam Hussein ή ο Muammar Gaddafi…
Το πετροδολάριο απειλείται, όπως και η μακροπρόθεσμη ζήτηση για το δολάριο.
Το δολάριο ακόμη αντέχει…
Σύμφωνα με τη GoldSwitzerland, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το δολάριο είναι ακόμα πολύ ισχυρό, πολύ σημαντικό σε ζήτηση.
Σε τελική ανάλυση, το δολάριο εξακολουθεί να είναι το παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα.
Πάνω από το 40% των παγκόσμιων χρεωστικών τίτλων εκφράζονται σε δολάρια ενώ πάνω από το 60% της δεξαμενής των παγκόσμιων νομισμάτων αποτελείται από δολάρια.
Επίσης, η λεγόμενη «θεωρία του milk-shake» δεν είναι εντελώς λανθασμένη.
Δηλαδή, η ζήτηση για δολάρια (και αμερικανικά ομόλογα) εντός του μπερδεμένου και μοχλευμένου ιστού των αμερικανικών αγορών παραγώγων και δολαρίων ευρώ οικοδομείται σε ένα σύστημα που θα χρειαστούν χρόνια (όχι μέρες) για να ξετυλιχτεί, να παράγει έσοδα ή να αντικατασταθεί, και αυτό σίγουρα θα γίνει».
Έρχεται η αλλαγή, ο πόνος και η ανοιχτή άρνηση…
Αλλά ας μιλήσουμε τη γλώσσα της αλήθειας, λέει η GoldSwitzerland
Οι τελευταίες ημέρες του δολαρίου ως αξιόπιστου συστήματος πληρωμών ή διαμεσολαβητή εξουσίας ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια μας.
«Και ο καλύτερος τρόπος για να δείτε την αλήθεια αυτής της πραγματικότητας είναι να καταγράψετε τη συνεχώς διευρυνόμενη λίστα ψεμάτων από τα μεγάλα αγόρια και τους συνένοχους τους» επισημαίνει ο ελβετικός οίκος.
Στην αρχή, για παράδειγμα, οι οικονομολόγοι κατηγορούσαν την αποδολαριοποίηση και τις ενεργειακές συναλλαγές με γιουάν λόγω των ρωσικών κυρώσεων.
Στη συνέχεια, οι οικονομολόγοι είπαν ότι η αποδολαριοποίηση είναι απλώς το αποτέλεσμα των Αναδυόμενων Αγορών (EM) που εξαντλούν (στην πραγματικότητα κάνουν σκόπιμα ντάμπινγκ) τα αποθεματικά τους σε δολάρια ΗΠΑ.
Δυτικοί «ειδικοί» προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους και τον υπόλοιπο κόσμο ότι τα έθνη των αναδυόμενων αγορών θα εκραγούν - εκτός αν τελικά αποκτήσουν περισσότερα αμερικανικά ομόλογα και δολάρια, για να αγοράσουν ενέργεια.
Αυτό που αυτοί οι ειδικοί δεν βλέπουν (ή λένε), ωστόσο, είναι ότι πολλές από αυτές τις χώρες έχουν ήδη αρχίσει να αγοράζουν αυτήν την ενέργεια εκτός της ομπρέλας του δολαρίου…
Ως εκ τούτου, η αποδολαριοποίηση στις παγκόσμιες αγορές εμπορευμάτων συμβαίνει ήδη, και θα επιταχυνθεί.
Η Δύση ήδη χάνει…
Τα γεγονότα
Όσο για τη λίστα των εθνών, τόσο μεγάλων όσο και μικρών, που αποδολαριοποιούνται…
Απλά σκεφτείτε, καλά… Κίνα, Ρωσία, Ινδία, Πακιστάν, Γκάνα, Βολιβία…
Ακόμη και ο μεγαλύτερος παραγωγός χαρτοπολτού σκληρού ξύλου στον κόσμο, η Suzano SA, βρίσκεται σε συνομιλίες με την Κίνα για να συναλλαχθεί με γιούαν.
Αυτή η μετάβαση από το εργαλειοποιημένο δολάριο στο γιουάν δεν είναι μια απεγνωσμένη πράξη εντυπωσιασμού των μισούντων τα fiat, αλλά τα σκληρά μαθηματικά πραγματικών γεγονότων και δεδομένων, τα οποία το παρακάτω διάγραμμα του Δείκτη Παγκοσμιοποίησης Renminbi (αύξηση 26% το 2022) καθιστά πολύ σαφές…
Η αναμφισβήτητη τάση και η άνοδος (που δεν είναι ίδια με την «ηγεμονία») του γιουάν σίγουρα δεν είναι καλά νέα για το fiat-all-too-fiat USD, το οποίο είναι όλο και λιγότερο το πιο όμορφο κορίτσι στον χορό.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα αποτελέσματα είναι ξεκάθαρο πως έχουν βγεί κατά παραγγελία από την Singular Logic. 
Όλα τα συστημικά κόμματα δεν τα αμφισβητούν και τα υιοθετούν.
Τον βρίζει όλη η Ελλάδα και βγήκε με μεγαλύτερο ποσοστό από τις προηγούμενες εκλογές γελάνε και τα ψηφοδέλτια



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ, ΛΙΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΑ δλδ (ΚΑΡΑ-ΝΟΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ)
στις προηγουμενες εκλογες η singular ηταν υπευθυνη μονο για τα exit poll..σε αυτες τις εκλογες ειναι υπευθυνη και για την εκλογικη διαδικασια αυτη καθε αυτη μιας που αυτη ως ιδιωτικη εταιρεια μεταφερει δεδομενα στο υπουργειο εσωτερικων...ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...βγηκαν αποτελεσματα σε 4 ωρες...
σχολιο.- όλη η Ελλάδα τραγουδούσε Μητσοτακη γαμιεσαι , ποιος κλάδος ήταν ευχαριστημένος για να ψηφίσει τον ανθρωπο που παρακολουθούσε τους πάντες;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η #ΝΟΘΕΙΑ έχει να κάνει με την ενσωμάτωση ποσοστών αποχής-λευκών-άκυρων στην ΝΔ(και του ΠΑΣΟΚ)!
Και αυτό γίνεται με τους αλγόριθμους στους υπολογιστές της Singular Logic που δεν ελέγχει ΚΑΝΕΝΑΣ! 
#εκλογες2023
Σχολιο.- "Επειδή μας έχετε πρήξει τα @@ με το singular logic έχω να σας πω ότι οι εφαρμογές χωρίς βοήθεια είναι άχρηστες, σας το λέω γιατί ασχολούμαι 25 χρόνια με την πληροφορική.
Το singular logic για να μαγειρέψει θέλει δεδομένα τους πόρους, και τα δεδομένα που χρησιμοποιεί είναι της αποχής.
Επειδή παρακολουθούσα σήμερα την καταμέτρηση των ψήφων, στο 20% καταμέτρησης ανά την επικράτεια η αποχή ήταν στο 51%, και αυτή τη στιγμή στο 97% καταμέτρησης η αποχή έπεσε στο 39%.
Το 20% είναι πολύ ισχυρό δείγμα για να δείξει μία πραγματική εικόνα, και τέτοια διακύμανση κατά μέσο όρο 12% μείωση της αποχής είναι ύπουλη, η διακύμανση λογική θα ήταν από 1% έως 3% αυξομείωση.
Και όλα δείχνουν πολύ απλά ότι παίρνουν ποσοστά από την αποχή μέσω της εφαρμογής και τα βάζουν εκεί που θέλουν.
Αν η αποχή ήταν στο 0% ή ελάχιστη, η αλχημεία θα ήταν ελάχιστη έως ανύπαρκτη.
Κάποιοι δυστυχώς νομίζετε ότι εκείνοι κάνουν θαύματα, αλλά δεν έχετε καταλάβει ότι τα θαύματα τους γίνονται με τη συμμετοχή σας ή καλύτερα την αποχή σας."
Σχολιο.-  πρέπει να ζητηθεί επανακαταμέτρηση των ψήφων και ειδικά της αποχής!
Σχολιο.- η πολιτική μου διαίσθηση αυτό λέει. Αλλά το θέμα είναι ΠΩΣ αποδεικνύεται. Και ΠΩΣ μπορεί να γίνει κτήμα του ελληνικού λαού
Σχολιο.- δεν μπορεί να αποδειχθεί! Για να αποδειχθεί θα έπρεπε οι μαλακες που συμμετέχουν στην διαδικασία να έχουν ζητήσει επιστημονική ομάδα που ελέγχει την διαδικασία στους υπολογιστές!
Τι ουρλιαζω τόσο καιρό;
Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι καταμέτρηση των ψήφων και να βγουν ίδια αποτελέσματα σαν αυτά που βρήκε η Κωνσταντοπούλου, η οποία όπως δηλώνει περιμένει από το 2019 μια απόφαση
Σχολιο.- 21.5.2023 - ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΟΘΕΙΑ
"Τα στοιχεία δεν έχουν διασταυρωθεί με τα επίσημα στοιχεία των Πρωτοδικείων" Singular Logic
Εμείς, γιατί αποδεχόμαστε την ΝΟΘΕΙΑ....??
Η απάντηση είναι να βγούμε στο δρόμο να τους πάρει ο διάολος. Να διώξουν την singular και να αλλάξουν το σύστημα καταμέτρησης των ψήφων. Αλλιώς να μην συμμετέχουμε στις επόμενες εκλογές. Αν όλα τα κόμματα που εκλέχτηκαν σε αυτή τη βουλή ΔΕΝ ήταν μαριονέτες θα έβαζαν αυτό το ζήτημα στην πρώτη συνεδρίαση της νέας βουλής και θα το ψήφιζαν σε έναν και μοναδικό νόμο (και έχουν πλειοψηφία όλοι μαζί απέναντι στον Μητσοτάκη) Και με την κοινωνία ολόκληρη να πιέζει από την Πλατεία. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ του εγχώριου και διεθνούς παράγοντα (του κεφαλαίου δηλαδή).
Σχολιο.- δεν αμφισβητούν τα αποτελέσματα τα μπαζουποτακτκα του WEF, οπότε σωστά θα είναι ... Όπως άλλωστε και με τις λύσεις κατά του κορόνα...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Λέσχη Μπίλτενμπεργκ , αυτό το "ανφάν γκατέ" της διεθνούς ολιγαρχίας, συνεδρίασε δυό μέρες πριν τις εκλογές . Φαίνεται πως εκεί αποφάσισαν την εκτεταμένη και μη αποκρυπτόμενη νοθεία σ' αυτές , "πέραν του αναμενομένου". Έστειλαν την απόφαση τους στους G7 που συνεδρίαζαν το ΣΚ , προς επικύρωσιν και μάλλον προς ευθυγράμμισιν με αυτήν.
Ήθελαν να ρίξουν ένα χαστούκι στην ελληνική κοινωνία (δεύτερο μετά την εκατόμβη των Τεμπών ) , που ήξεραν πως καθόλου δεν ευθυγραμμίζεται μαζί τους στον προεισαγωγικό του Γ' Π.Π. πόλεμο στην Ουκρανία. 
Το σοκ στην ελληνική ψυχοσύνθεση θα αφομοιωθεί , θα μεταπλαστεί και θα γίνει καρκίνος.
Δεν θα κάνω ανέξοδες ευχές , αλλά θα διατυπώσω την βάσιμη ελπίδα που απορρέει από την γνώση της ιστορίας μας. Θα το ξεπεράσουμε κι αυτό , όπως ξεπεράσαμε και το σοκ της ψευδημίας , το οποίο ο Μητσοτάκης και η παρέα του φρόντισαν να το κάνουν ένα από τα πιό οδυνηρά στον κόσμο. Έδινε εξετάσεις βλέπετε.....και κάποιοι άλλοι μαζί του....
Υ.Γ. Ευχαριστήθηκα πολύ που τελικά δεν βγήκε ο Γεροτζιάφας !!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΙΑ ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΝΟΘΕΙΑΣ ΜΙΛΑΜΕ???
ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!
9.813.595 οι εκλογείς, όταν 1.049.839 + 1.072.705 δλδ σχεδόν 2 εκατομ. είναι παιδιά κ στην πλειοψηφία τους ΑΝΗΛΙΚΟΙ και 583.334 οι υπερήλικες, ΑΡΑ,
ΠΟΣΗ Η ΑΠΟΧΗ?
Βασικά, ο πρώτος αριθμός είναι ψευδής, επί συνόλου 10.482.487 μόνιμου πληθυσμού...
Μας περισσεύουν 2 εκατομμύρια ψηφίσαντες (ΔΗΘΕΝ)!
Επίσης εαν προσθέσουμε σε αυτούς όσους μετανάστευσαν, όσοι τυχόν νεκροί δεν έχουν διαγραφεί κ υπάρχουν ακόμη στην τελευταία απογραφή, μιλάμε για σχεδόν τρία εκατομμύρια που θα όφειλε να απουσιάζουν από τους εκλογείς.
Δλδ 7εκ οι εκλογείς, στην καλύτερη περίπτωση.
Εαν δλδ η αποχή είναι κοντά στο 47% που δεν γνωρίζουμε ακριβώς, απομένουν περίπου 3,5 εκ εκλογείς που σημαίνει ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να είναι 5,5 εκατομμύρια οι έγκυρες (!!!) ψήφοι, Δλδ για ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΝΟΘΕΙΑΣ ΜΙΛΑΜΕ???



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Στο 20% καταμέτρησης αποχή στο 51%, κ στο 97% αποχή στο 39%. Παίρνουν ποσοστά από την αποχή κ τα βάζουν εκεί που θέλουν."



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ αριθμός των 9,8 εκατομ. εκλογέων είναι ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΣ για να αυξάνει τα ποσοστά της ΑΠΟΧΗΣ μέσω των οποίων γίνεται η ΝΟΘΕΙΑ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η αντιπολίτευση του Συριζα ήταν της "πλάκας" εσκεμμμένα ίσως . Μιά ετοιμόρροπη κυβέρνηση με σκανδαλάρες και τα γνωστά , να μή μπορεί να πέσει χάμω εδώ και δυο χρόνια είναι αξιοπερίεργο! Οπως και να έχει ...να πάν να γαμηθούν! Εγώ -εμείς , δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ,ουτε να κάνουμε πλάτη ούτε για τα Τεμπη, ούτε για τις υποκλοπές ούτε για όλα τα κρατικά εγκλήματα και αντιεργατικά μέτρα!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οχι κύριοι και κυρίες.
Σταματήστε τις ένθεν κακείθεν βολές, καταλογισμό ευθυνών, ξιφουλκήσεις, φαγωμάρες, χαρακτηρισμούς, ... και όλα αυτά τα "όμορφα"
Δείτε ΚΑΘΑΡΑ τι συμβαίνει. Μάλλον τι δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει.
Τα αποτελέσματα που βλέπετε (που σας παρουσιάζουν), δεν αντέχουν σε καμία λογική εξήγηση.
Τα αποτελέσματα που βλέπετε (που σας παρουσιάζουν), δεν αντέχουν σε κανένα αποδεκτό κοινωνικό μοντέλο.
Τα αποτελέσματα που βλέπετε (που σας παρουσιάζουν), δεν αντέχουν σε καμία αποδεκτή επιστημονική ή μη προσέγγιση.
Τα αποτελέσματα που βλέπετε (που σας παρουσιάζουν) δεν εξηγούνται από καμία κοινωνική, οικονομική ή πολιτική επιστήμη.
Τα αποτελέσματα που βλέπετε (που σας παρουσιάζουν), δεν αντέχουν σε κανένα μαθηματικό ή στατιστικό μοντέλο. Εξάλλου όπως καταγγέλθηκε, η κυβέρνηση αρνείται τον έλεγχο των αποτελεσμάτων -για καλπονοθεία- της Singular Logic
Από τα αποτελέσματα που βλέπετε (που σας παρουσιάζουν), ακόμα και οι πληρωμένες δημοκοπικές εταιρίες ...έχασαν τον μπούσουλα, 
Τα αποτελέσματα που βλέπετε (που σας παρουσιάζουν), μόνο από συγκεκριμένα καθεστώτα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, μπορούν να υποστηρίζονται και να παρουσιάζονται, χωρίς αποδεκτές αμφισβητήσεις ΑΠΌ ΚΑΝΕΝΑ. 
Ξεκάθαρα και χωρίς υπεκφυγές. Προσωπικά θα έλεγα ότι τέτοια εκτεταμένη νοθεία (απ΄όποια σκοπιά και να το δεις) δεν έχει ματαδεί ο τόπος. Τελεία και παύλα.
Αν έχουν τα κότσια, ας δώσουν την δυνατότητα ελέγχου όλων των δεδομένων από τα εκλογικά τμήματα της επικράτειας στη δημοσιότητα.
Σχολιο.- Το κυβερνών κόμμα σημείωσε μικρή πτώση: από 40+31+8 =79% σε 41+20+11=72%. Καλό αλλά όχι αρκετό
Τα ποσοστά της οικουμενικής συγκυβέρνησης, πάνω - κάτω, διατηρήθηκαν σταθερά. Είχαν μια μικρή πτώση από το 79% στο 72%. Όταν ολόκληρο το πολιτικό σύστημα συνεργάζεται ΔΕΝ θεσμοθέτησε καμία εγγύηση της καταμέτρησης. Αυτό ΔΕΝ τους ξέφυγε. Έγινε σκόπιμα. Συνεπώς, αν δεν αλλάξει το σύστημα καταμέτρησης των ψήφων με αδιάβλητες εγγυήσεις, ΔΕΝ θα ξαναδούμε πιθανά αλλαγή αποτελέσματος.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ωραίοι είναι αυτοί στο ΣΥΡΙΖΑ! 
Διαπίστωσαν, λένε, μετά από … βαθιά κι εμπεριστατωμένη συζήτηση, ότι για τη συντριβή τους, φταίξανε δυο πράγματα: 
1. Η … απλή αναλογική και 
2. τα … “κόμματα της ήσσονος και προοδευτικής αντιπολίτευσης” !!!
«Κατά τη συνεδρίαση έγινε μία πρώτη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος. Κοινή διαπίστωση όλων ήταν πως υπήρξε μία μη ανιχνεύσιμη ενίσχυση της ΝΔ τις τελευταίες ημέρες πριν τις εκλογές και πως ηττήθηκε η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ για την απλή αναλογική. Τα κόμματα της ήσσονος και προοδευτικής αντιπολίτευσης με την απαξίωση της απλής αναλογικής και των συνεργασιών και τη μονομέτωπη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που έτεινε χείρα προοδευτικών συγκλίσεων, άνοιξαν το δρόμο για την ισχυρή επικράτηση της Δεξιάς του κ. Μητσοτάκη.»
Σχολιο.- Οι συριζαιοι τύποι έχουν κυριολεκτικά παλαβώσει
Σχολιο.- Για τη συντριβή τους φταίνε οι άλλοι!!
Σχολιο.- Τι περιμέναμε δηλαδή; αυτοκριτική από συριζαίους;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δημήτρης Μπελαντής:
Είμαι βέβαιος ότι στις περισσότερες αριστερές αναλύσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα αυτή η διάσταση θα υποβαθμιστεί έως εξαφανιστεί: η τριετία της κρίσης του κοβιντ και η ολοκληρωτική κρατική της διαχείριση με τη στήριξη όλης της αντιπολίτευσης.
Όσοι νομίζουν ότι οι άνθρωποι ψηφίζουν μόνο με την τσέπη τους και χωρίς πολιτισμικές παραμέτρους ξεχνούν τελείως την κρίση του κοβιντ. Επι μια τριετία, οι άνθρωποι σχεδόν έμαθαν να ζουν κάτω από στρατιωτικό νόμο. Εξοδοχαρτα τον πρώτο ενάμιση χρόνο, μετά υποχρεωτικά εμβόλια, ραπίντ τεστ κλπ . Ο,τι και να πιστεύουμε για τον κοβιντ και τα εμβόλια, είναι απόλυτα βέβαιο ότι ο φόβος και η υποταγή έγιναν κυρίαρχα γνωρίσματα των κοινωνιών μας.Σε εποχές τέτοιας πειθάρχησης, ο πειθαρχητής ανακηρύσσεται σε σωτήρα.Να μου το θυμηθείτε ότι τα κόμματα της Αριστεράς που συνέβαλαν κρίσιμα σε αυτήν την κατάσταση και τη στήριξαν όχι και τόσο κριτικά θα βγάλουν τελείως την κρίση του κοβιντ από τα σχήματα ερμηνείας του αποτελέσματος. Δεν λέω ότι είναι η μοναδική κοιτίδα αυτού του κοινωνικού μετασχηματισμού, υπάρχουν και άλλες.Όμως, το πείραμα αυτό έμαθε τους ανθρώπους να επιβιώνουν πειθαρχώντας με ποινές και μικρά ανταλλάγματα.Εμπέδωσε τον Τρόμο. Τεράστιο συμπεριφορικό ψυχολογικό πείραμα που απέδωσε πλούσιους καρπούς.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Χιλιάδες αντιπολεμικές διαδηλώσεις οργανώθηκαν στη Σόφια και σε άλλες βουλγαρικές πόλεις με σύνθημα "Η Βουλγαρία είναι ζώνη ειρήνης". Ντόπιοι που βγήκαν στους δρόμους για να απαιτήσουν την ουδετερότητα της χώρας τους, τη μη συμμετοχή σε στρατιωτικές συγκρούσεις και το κλείσιμο των βάσεων του ΝΑΤΟ.
Σε ένδειξη διαμαρτυρίας, οι διαδηλωτές πλημμύρισαν με μπογιά το κτίριο της Ευρω Ένωσης, και στην πλατεία μπροστά από το Κοινοβούλιο άφησαν μαζικά υπογραφές στο προτεινόμενο δημοψήφισμα "για ειρήνη και κυριαρχία".



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εδώ και τρία χρόνια έχουμε εισέλθει επίσημα στη φάση του "καπιταλισμού των έκτακτων αναγκών". Στο όνομα των οποίων οικονομική και πολιτική εξουσία, όχι μόνο μπορεί να αναστέλλει την δημοκρατία, τα συντάγματα, τους νόμους για τον έλεγχο των δημοσίων δαπανών, αλλά την ίδια τη λογική.
Ο κόσμος πείστηκε, ότι ένας φορτηγατζής που πνίγηκε στη θάλασσα των Αγράφων, πέθανε τελικά από κόβιντ, ότι το υγειονομικό απαρτχάιντ, η συμμόρφωση στους κρατικούς εκβιασμούς, το σκανάρισμα για να κατουρήσεις είναι το αντίστοιχο της εφαρμογής των κανόνων του ΚΟΚ, ότι για τη σωστή πλευρά της ιστορίας το καθεστώς Putin (που έκανε περισσότερα για τον Assange απ'οσα όλες οι αυστραλιανές κυβερνήσεις) ετοιμαζόταν να καταπιεί τη Ρουμανία, τις βαλτικές χώρες και το Παρίσι, ότι η ουκρανική αντεπίθεση είναι το νέο φως στην άκρη του τούνελ για τους οικονομολόγους με το όνομα Mario, ότι το πρόβλημα της ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής και της ξηρασίας θα λυθεί με ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών και ηλεκτροκίνηση και ένα σωρό άλλες μαλακίες, ων ουκ έστιν αριθμός. 
Και η radical chic δικαιωματική αριστερά όχι μόνο ενστερνίστηκε όλα τα παραπάνω, αλλά δεν έχανε και ευκαιρία να πλειοδότησει, στο όνομα της κοινωνικής ευθύνης και του υπέρτερου αγαθού. 
Για να ανακαλύπτει πάντα εκ των υστέρων, ότι ο λαός είναι τελικά χύδην όχλος.
Τελικά, καθίσατε στη λάθος πλευρά, καθώς όλες οι άλλες θέσεις ήταν πιασμένες από τον Berthold Brecht.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!!
9.813.595 οι εκλογείς, όταν 1.049.839 + 1.072.705 δλδ σχεδόν 2 εκατομ. είναι παιδιά κ στην πλειοψηφία τους ΑΝΗΛΙΚΟΙ και 583.334 οι υπερήλικες, ΑΡΑ,
ΠΟΣΗ Η ΑΠΟΧΗ?
Βασικά, ο πρώτος αριθμός είναι ψευδής, επί συνόλου 10.482.487 μόνιμου πληθυσμού...
Μας περισσεύουν 2 εκατομμύρια ψηφίσαντες (ΔΗΘΕΝ)!
Επίσης εαν προσθέσουμε σε αυτούς όσους μετανάστευσαν, όσοι τυχόν νεκροί δεν έχουν διαγραφεί κ υπάρχουν ακόμη στην τελευταία απογραφή, μιλάμε για σχεδόν τρία εκατομμύρια που θα όφειλε να απουσιάζουν από τους εκλογείς.
Δλδ 7εκ οι εκλογείς, στην καλύτερη περίπτωση.
Εαν δλδ η αποχή είναι κοντά στο 40% που δεν γνωρίζουμε ακριβώς, απομένουν περίπου 3,5 εκ εκλογείς που σημαίνει ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να είναι 5,5 εκατομμύρια οι έγκυρες (!!!) ψήφοι, Δλδ για ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΝΟΘΕΙΑΣ ΜΙΛΑΜΕ???



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η χώρα θα φάει Μητσοτάκη για τουλάχιστον 20 χρόνια ακατέβατα μπορεί και παραπάνω,αφου το χθεσινό αποτέλεσμα τον ανακήρυξε σε Ερντογάν με λευκή επιταγή να κάνει ότι γουστάρει.
Οι αριστεροί φλούφληδες που έχουν λύσει το πρόβλημα της ζωής τους μπορούν να συνεχίσουν να μάχονται για τα δικαιώματα των λοάτκι και δεν ξέρω γω ποιων άλλων απίστευτων μειονοτήτων και να λένε στον λαό ε δε γίνεται αλλιώς γιατί είναι εντολές των Ευρωπαίων τα οικονομικά μέτρα κτλ
Η ριζοσπαστική αριστερά της ρήξης και τα παπάρια μου κουνιούνται με κουνημα σημαιάκια και παπαρολογίες που δεν καταλαβαίνει κανείς δεν πειθει ούτε τον εαυτό της.
Και φτάνουμε στους πολίτες της χώρας.Οι πολίτες της χώρας ένα ποσοστό περίπου 40%,αυτό που αποτυπώθηκε στον εκλογικό χάρτη είναι καραβολεμένο με τα ερ μπι εν μπι του με τις τουριστικές του επιχειρήσεις και τα ενοίκιά του, είναι βολεμένο και στα παπάρια του το υπόλοιπο 40% που μέχρι τέλος του χρόνου θα ζει σε φαβέλες γιατί θα του πάρουν το σπίτι.
Άλλωστε η φύση του είδους από την εξέλιξη του από πίθηκας αυτή ήταν.Να είμαι εγώ καλά και οι υπόλοιποι να πάνε να γαμηθούνε,αυτό μπορεί να μην φαινότανε τόσο πολύ σε εποχές ευμάρειας αλλά γίνεται απολύτως εμφανές όταν το φαϊ στη ζούγκλα τελειώνει και δεν φτάνει για όλους.
Εν κατακλείδι και για να μην μακρυγορώ,ο Μητσοτάκης θα κυβερνάει για τριάντα χρόνια τουλάχιστον,οπότε πρέπει να το συνηθίσετε,όσοι δεν γουστάρουν και μπορούν υπάρχει η επιλογή του εξωτερικού,όσοι πάλι δεν γουστάρουν αλλά και δεν μπορούν να πάρουν ένα κουτί ζάναξ μαζεμένα να σωθούν μία και καλή.
Και επειδή η φάση από δω και πέρα θα πάει ο σώζων εαυτόν σωθείτο σας αφήνω με μία ευχούλα. Καλό κουράγιο.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στις εκλογές του 2019 η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε ζητήσει επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων που είχε πάρει το κόμμα της και ενώ αυτή η επανακαταμέτρηση ήταν σε εξέλιξη, την ανάγκασαν (δεν ξέρω πώς και γιατί) να τη σταματήσει - και προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας και... ακόμα περιμένει απόφαση. Χωρίς όμως να ξέρω αν έπρεπε να είχε κάνει και αν πράγματι έκανε κάποιες ενέργειες για να επιταχύνει τη δίκη (που μπορεί να έχει "κολλήσει" κάπου).



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



22/5/2023    -    15.00 μ.μ.
- Είδηση 1η, ο μεγάλης έκτασης βομβαρδισμός από αέρος των περισσότερων Περιφερειών της Ουκρανίας από ρωσικούς πυραύλους και επιθετικά drones τύπου Lancet και Geran'-2. Το ισχυρότερο πλήγμα δέχθηκαν το Ντνιεπροπετρόφσκ και η Περιφέρειά του, όπου καταγράφηκαν το λιγότερο 15 πλήγματα σε στρατηγικής σημασίας υποδομές της περιοχής, ενώ ανάλογα πλήγματα δέχθηκαν και οι Περιφέρειες της Οδησσού, το Τσερνίγκοφ, του Ζαπορόζιε (τμήμα ελεγχόμενο από το Κίεβο) κοκ.
- Είδηση 2η, είναι η παρελκυστική κίνηση των VSU να επιτεθούν με ομάδες ανιχνευτών-δολιοφθορέων στη συνοριακή γραμμή με τη Ρωσική Ομοσπονδία στην Περιφέρεια του Μπέλγκοροντ, με στόχο τη συγκράτηση ρωσικών δυνάμεων και τη μη ενίσχυση των στρατευμάτων στην πρώτη γραμμή του μετώπου (αφενός), αλλά και την παρέλκυση του ενδιαφέροντος των ρωσικών δυνάμεων, ώστε ν' αφεθεί, πιθανόν, αφύλακτο κάποιο σημείο του μετώπου, ώστε οι VSU να κατευθύνουν την κύρια επίθεσή τους εκεί. Λεπτομέρεια: οι Ρώσοι ήδη γνωρίζουν αυτές τις κινήσεις μέσω υποκλοπών της αντικατασκοπείας τους και, φυσικά, έχουν προετοιμάσει τις κατάλληλες απαντήσεις. Οι νεότερες πληροφορίες μιλούν για εξάρθρωση των συγκεκριμένων ομάδων από τις ρωσικές δυνάμεις και τη διενέργεια εκκαθαριστικής επιχείρησης για την εξουδετέρωση και των τελευταίων απομειναριών τους.
Σχολιο.- Σε κανάλι ακούστηκε οτι το Μαχμουτ σιγά σιγά ανακαταλαμβάνεται από ουκρανικές δυνάμεις
Σχολιο.- το μόνο που υπάρχει είναι η άτακτη πλέον οπισθοχωριση των Ουκρανων στο Τσασοβ Γιαρ
Σχολιο.- Ούτε ένα ψέμα της προκοπής δεν μπορούν να πουν, ώρες ώρες!!! 
Σχολιο.- Εν τω μεταξύ, ο ίδιος ο Ζελένσκι στη Χιροσίμα δήλωσε απαντώντας σε σχετική ερώτηση πως Μπάχμουτ - τέλος! Κατά τα λοιπά τι κάνεις Γιάννη μ' κουκιά σπέρνω...
Σχολιο.- Βασιλικότεροι του βασιλέως τα εγχώρια ΑΡΔάκια.
Εδώ ο ίδιος ο Ζελένσκι είπε ότι "το Μπάχμουτ είναι πλέον μόνο στην καρδιά μας" και τα δικά μας ΑΡΔάκια αναμασούν περσινά ξινά σταφύλια...
Σχολιο.- Μην ξεχνάς ότι πέρασαν πάνω από 2 εβδομάδες για να αναγνωρίσουν την πτώση του Σολεντάρ νωρίτερα. Κι ενώ η Wagner ειχε ήδη εδραιωθεί και εκκαθαρίσει την ευρύτερη περιοχή, οι Ουκρανοί παραπληροφορούσαν ακόμη και μετέδιδαν πειραγμένα η fake βιντεάκια για να δείξουν τάχα ήταν ακόμη εκεί. Σήμερα έβαλαν ένα χαζούλη αζοφίτη μπροστά από το δημαρχείο του... Κραματόρσκ (!!!) να λέει πως η ВСУ ελέγχει ακόμη το Μπάχμουτ υπονοώντας τάχα πως βρίσκεται στο Μπάχμουτ! Ότι του φανεί του Λωλοστεφανή, αρκεί να υπηρετείται η προπαγάνδα για παραπάνω κι από προφανείς αιτιάσεις διατήρησης του ηθικού.
Σχολιο.- το είδα & το άκουσα και εγώ πριν 1 ώρα στις ειδήσεις στις 16.00 στο ΕΡΤ1 από στόματος Ζελένσκι: "Δεν έχει πέσει στα χέρια των Ρώσων το Μπαχμούτ, αντιθέτως ανακαταλαμβάνουμε..." κλπ.
Σχολιο.- Άλλα έλεγε στο Τόκιο και άλλα τώρα;;;
Σχολιο.- Άστον να λέει ο γελοίος!!! Ήταν μπροστά στα ερείπια μιας τεράστιας, εντελώς κατεστραμμένης περιοχής, & κλαιγόταν να του στείλουν... ό,τι φανταστείς!!!




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για πρώτη φορά ο λαός απέδειξε ότι έμαθε. Κ ότι ακόμα δεν ξεπέρασε την προδοσία. Αναμενόμενο. Ακόμα δεν μπορεί να εμπιστευτεί. Ο λαός έμαθε το μάθημα που του δίδαξε ο τσιπρας και οι ακόλουθοι του, οι πολιτικές του οποίου διαλύουν σήμερα την κοινωνία. Ο κουλης απλά διαχειρίζεται το μνημονιο του τσιπρα όπως έκανε κ ο τσιπρας . Είδε τους... αριστερούς του σύριζα να μετατρεπονται σε ακροδεξιά βαμπίρ για τον προσωπικό τους πλουτισμο οι νεότεροι, για τις καρέκλες οι παλιότεροι. Έμαθε το μάθημα του δεν υπάρχει εναλλακτικη. Ο βιασμός που υπέστη η κοινωνία το 2015 δεν ξεπερνιέται με μια τετραετία κουλη. Για νσ φτάσουν να ψηφίζουν τους ορίτζιναλ ακροδεξιούς φαντάσου σοκ. Δεν γίνεται να ξαναεμπιστευτεις εναλλακτική πρόταση όταν έχεις υποστεί τέτοια βία από τους προηγούμενους που το ίδιο έλεγαν.
Πρώτη φορά που η κοινωνία ψήφισε λογικά, στο μετρο του δυνατού, βάσει όσα διδαχθηκε τα τελευταία χρόνια. Ο τσιπρας επέβαλε δεξιά για είκοσι χρόνια. Εχουμε Μνημονια για 66 χρόνια τουλάχιστον, ξεπουληθηκαν τα πάντα για 99 χρόνια. Από την.... αριστερά του σύριζα. Ας ελπίσουμε να εξαφανίσει αυτό το μόρφωμα, θυμηθείτε πως κράτησε την εξουσία στο τέλος, ποιους έβαλε ευρώβουλευτες, να τους ξεπεράσει και μόνο τότε θα έχει ελπίδες η Αριστερά. Μόνο όταν την καθαρίσει η κοινωνία
Υγ. Τώρα θα υπάρξει μάχη των πασοκων σε ποιο καράβι να μείνουν ή να πηδηξουν. Ίσως οι επομενες εκλογές σε ένα μήνα να έχει κι άλλη έκπληξη.
Σχολιο.- Αυτός που σκότωσε την Ελπίδα, αυτός έκανε την αριστερά ένα με τη δεξιά, αυτός που στη ζωή του πρόδωσε από τους μαθητικους αγώνες, μέχρι τον μέντορα του, αποδείχτηκε μοιραίος, οδήγησε τον λαό στην ΑΠΟΧΗ , και παρέδωσε τη χώρα στη μαφία του ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ανάρτηση #3 περί νοθείας στις εκλογές τους. Θα βρείτε τις άλλες δύο στα σχόλια.
Ερώτηση: πόσο αξιόπιστο είναι το αποτέλεσμα που δίνει ο δικαστικός αντιπρόσωπος στην Singular και μετά πάει στο υπουργείο εσωτερικών, μέσω ενός tablet που δεν ελέγχει κανείς; και μάλιστα απαγορεύεται να ελέγξει κανείς; πως μπορεί κάποιος να τσεκάρει αυτό αν δεν πάρει ΟΛΑ τα αποτελέσματα των εκλογικών τμημάτων της χώρας και μετά αντιπαραβάλλει τα αποτελέσματα της Singular με τα δικά του; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ SINGULAR ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ?????????
Την dominion την θυμάται κανείς; περί πειραγμένων λογισμικών έχετε ακούσει; είναι ή όχι σενάριο επιστημονικής φαντασίας;



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Bingo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Στο ότι τα στοιχεία που μετέδωσαν οι εκλογικοί αντιπρόσωποι μέσω tablet δεν συμφωνούν με τα στοιχεία που έδωσαν οι ίδιοι στα επίσημα τηλεγραφήματα, οφείλεται η μεγάλη καθυστέρηση στην ενσωμάτωση των σταυρών των υποψηφίων στην εκλογική Περιφέρεια Χανίων.
#Χανιά #εκλογές2023



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το διακύβευμα των επόμενων εκλογών είναι τεράστιο. Η ενότητα εκ των ουκ άνευ απαραίτητη. Η ψήφος το ίδιο. Όσο μεγαλώνει η συμμετοχή τόσο πιο δύσκολη η νοθεία. Τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα , τούτη την ύστατη στιγμή της δημοκρατίας της Βαϊμάρης γιατί δεν μιλάνε για τη νοθεία; τουλάχιστον στην εκλογική διαδικασία-η Ιστορία θα είναι αμείλικτη...
αν με 180 βουλευτές (που δεν το πιστεύουν ούτε οι ίδιοι οι ψηφοφόροι τους) ιδιωτικοποιήσουν το νερό, την υγεία, την παιδεία και ξέρετε τι άλλο στο τέλος, ποιος θα φταίει; για να μην πω άλλα που ούτε καν φαντάζεστε....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τωρα που τελειωσε το τσιρκο, θα σας αποκαλυψω τα παιχνιδια που παιχτηκαν και το μεγεθος της νοθειας, που θα το ζηλευε και ο Biden
Αυτο που ζησατε σημερα, ειναι η προβα τζενεραλε, του πώς ενα λογισμικο, θα σας ακυρωνει τα περιουσιακα σας στοιχεια και θα σας στελνει φυλακη για ανυπαρκτα χρεη. Του πώς, θα παγωνει το ΑΦΜ σας και θα καταργει το διπλωμα οδηγησης σας.
Ξεκινω:
1. Σε πολλα εκλογικα κεντρα, ηταν αφαντα τα ψηφοδελτια των μικρων κομματων. Εσεις ομως οι "δημοκρατες", που υποτιθεται οτι γνωριζετε τα συνταγματικα σας δικαιωματα (τρομαρα σας), δεν ξερατε οτι μπορουσατε να γραψετε σε μια λευκη κολλα το ονομα του κομματος επιλογης σας και βαζοντας πανω τη σφραγιδα της εφορευτικης επιτροπης, να θεωρειται εγκυρο ψηφοδελτιο...
Ετσι, αναγκαστηκατε να ψηφισετε ενα μεγαλυτερο κομμα, παρα τη θεληση σας.
2. Ο Κατρουγκαλος, προσεγγιστηκε απο τη ΝΔ, προκειμενου να αποκαλυψει on air, το πραγματικο προγραμμα του Συριζα. 
3. Καθ'ολη τη προεκλογικη περιοδο, ο Ανδρουλακης στηριξε τις θεσεις της ΝΔ. Ο λογος ηταν απλος: οι ερωτικες περιπτυξεις του Ανδρουλακη, ηταν καταγεγραμμενες στο στικακι του Κουλη, που ελεγχει την ΕΥΠ
4. Tρεις εβδομαδες πριν τις εκλογες, η Singular παρεδωσε στον Κουλη, 3 στικακια. Το περιεχομενο τους, περιειχε το λογισμικο, που θα εδινε στον Κουλη την "σαρωτικη" νικη.
Το λογισμικο αυτο, μεταφορτωθηκε στα 1000 tablets, που μοιρασε η ΝΔ στους δικαστικους αντιπροσωπους...τα υπολοιπα, ειναι ευκολως εννοουμενα και παραλειπονται.
5. Βγηκε η ΝΔ στις Σερρες, επανεξελεγη ο δολοφονος υπουργος Καραμανλης, του μοιραιου τραινου...νταξ κλαιω.
Ξεχνατε οτι στις συγκεντρωσεις της ΝΔ, δεν γεμιζαν ταξι..?
Τωρα που ξερετε και εχετε πληρη εικονα, καταλαβαινετε για ποσο μ@λακες σας εχουν.
ολα ηταν στημενα και προμελετημενα. 
Κουραγιο, τα χειροτερα ερχονται
Σχολιο.- Αλλαγή Συντάγματος από μαφιόζους σημαίνει ...φεύγουν όλοι οι Έλληνες
Σχολιο.- Να γιατί λοιπόν το έφτιαξαν ώστε να πάνε και στις επαναληπτικές.
Θέλουν να παραδώσουν τη χώρα στον ΠOY. Απλά πράματα.
Μα η έπαρση και αλαζονεία δε τους αφήνει να κρυφτούν. Άλλωστε όλοι οι δικτάτορες αρέσκονται στο να προαναγγέλλουν (και σιγά μη καταλάβει το ποίμνιο που το πάνε. Μα τους το λένε κι αυτοί χειροκροτούν σαν ηλίθιοι)...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



η περίφημη Αριστερά έχει γίνει μόνο δικαιωματισμος και μάλιστα χωρίς ανάλυση ταξική ,απευθύνεται δηλαδή σε μερίδα από μεσοαστικα στρώματα 
Είναι ακίνδυνη με λίγα λόγια για το σύστημα 
Είναι ενσωματωμένη και μιλάει την Γλώσσα της εξουσίας όχι την γλώσσα των καταπιεσμένων 
Ο "λαός "για αυτή την Αριστερά είναι "υποαναπτυκτος "και έτσι τον αντιμετωπίζει 
Και όλο αυτό ο λαϊκός κόσμος το έχει βιώσει σαν προδοσία
Που βασικά είναι ,ταξική προδοσία



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυστραλία, Σίδνεϊ : διαδήλωση κατά του ΝΑΤΟ, υπέρ της Ρωσίας και την απελευθέρωση του Τζούλιαν Ασάνζ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο Αρτιόμοβσκ (που στη Δύση αναφέρουν σαν Μπαχμούτ) είχε συγκεντρωθεί ένας μεγάλος όγκος Ουκρανικών Δυνάμεων που το υπερασπίστηκε με λύσα για 224 μέρες.
Οι απώλειες των Ουκρανών, με βάση δυτικές εκτιμήσεις ξεπερνούν τους 18-19.000 νεκρούς και πάνω απο 7.000 τραυματίες. Περίπου 1.200 έχουν αιχμαλωτιστεί ή αυτομολήσει στη ρωσική πλευρά



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και για την Αντιφασιστική Ιστορία:
Σαν σήμερα, στις 22 Μαΐου του 1942, ο ηρωικός Γιουγκοσλάβος αντιφασίστας Stjepan Fillipovic απαγχονίζεται από τους Γερμανούς ναζί και Σέρβους συνεργάτες τους στο Valjevo. Μπροστά στο θάνατο υψώνει τις γροθιές και φωνάζει
"Smrt fasizmu Sloboda narodu" 
(Λευτεριά στο λαό - Θάνατος στο Φασισμό).



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ομάδα σαμποτέρ διείσδυσε από την Ουκρανία στην περιοχή Μπέλγκοροντ/Belgorod της Ρωσίας. Μάχες 39 σαμποτέρ σκοτώθηκαν και 8 Ρώσοι πολίτες τραυματίες. 
22/05/2023
39 σαμποτέρ σκοτώθηκαν ως αποτέλεσμα μαχών στην περιοχή Graivoronovsky της περιοχής Belgorod στη Ρωσία, αρκετοί άνθρωποι αιχμαλωτίστηκαν — αναφέρουν πηγές Baza και Shot 8 Ρώσοι πολίτες τραυματίες. Ομάδα σαμποτέρ πέρασε από την Ουκρανία στην περιοχή Μπέλγκοροντ της Ρωσίας και οι συγκρούσεις εκεί έχουν τραυματίσει αρκετούς ανθρώπους, δήλωσαν οι ρωσικές αρχές.
Σύρραξη με την ουκρανική DRG στην περιοχή Belgorod. Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, η μάχη με την ουκρανική ομάδα σαμποτάζ και αναγνώρισης (DRG) διεξάχθηκε κοντά στα χωριά Glotovo, Kozinki και Gora-Podil στην περιοχή Belgorod. Αυτό αναφέρει το κανάλι Baza Telegram.
Η είσοδος σαμποτέρ των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) στο έδαφος της ρωσικής περιοχής έγινε γνωστή νωρίτερα στις 22 Μαΐου. Ο κυβερνήτης της περιοχής, Vyacheslav Gladkov, διευκρίνισε ότι η ουκρανική DRG έγινε αντιληπτή στο έδαφος της περιφέρειας Grayvoron.
Σύμφωνα με τον κυβερνήτη, τα ρωσικά στρατεύματα, η Υπηρεσία Συνοριακής Φρουράς, η Εθνική Φρουρά και η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB) λαμβάνουν μέτρα για την εξάλειψη των σαμποτέρ των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.Το Υπουργείο Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης διέψευσε τις αναφορές για την εκκένωση του Μπέλγκοροντ
Σήμερα, μια ουκρανική ομάδα σαμποτάζ και αναγνώρισης έχει διεισδύσει στο έδαφος της συνοικίας Grayvoron. Ο Γκλάντκοφ είπε ότι οκτώ κάτοικοι της περιοχής τραυματίστηκαν, δεν υπήρξαν θάνατοι ( σσ αλλά μια γυναίκα είναι σε κρίσιμη κατάσταση). Ο στρατός και οι δυνάμεις ασφαλείας λαμβάνουν όλα τα μέτρα για την εξάλειψη των σαμποτέρ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στη Γαλλία το κράτος θα ενεργοποιεί εξ αποστάσεως τα κινητά των πολιτών για να εντοπίζει ήχο και εικόνες. Οι υποκλοπές, η παρακολούθηση, ο κοινωνικός έλεγχος, το Πανοπτικό, Νόμος του Ψηφιακού Ολοκληρωτισμού!!
22/05/2023
Στη Γαλλία το κράτος θα ενεργοποιεί εξ αποστάσεως τα κινητά των πολιτών για να εντοπίζει ήχο και εικόνες. Οι υποκλοπές, η παρακολούθηση, ο κοινωνικός έλεγχος το Πανοπτικό Νόμος του Ψηφιακού Ολοκληρωτισμού!!
”Η κυβέρνηση θέλει να επιτρέψει την εξ αποστάσεως την ενεργοποίηση του τηλεφώνου σας, προκειμένου να εντοπίζει και να καταγράφει εικόνες και ήχους. Για ποιους σκοπούς; Ένας νέος τρόπος ελέγχου των ανθρώπων;” ανεβάζει πριν λίγο στο twitter του o Mike Borowski Γάλλος πολιτικός τ. βουλευτής και δημοσιογράφος. Εκεί οδηγεί η ψηφιοποίηση των πάντων που υποσχέθηκε χθες ο νικητής των ελληνικών εκλογών σε έναν ψηφιακό ολοκληρωτισμό στο Πανοπτικό και στην Πανεπιτήρηση..Η ΠΑΝΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ πέρασε ΠΑΜΨΗΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Τα πάντα όλα θείε Σαμ.
Τα παίρνει όλα η CVC. Το εθνικό αφεντικό μας είναι Αμερικανός και εμείς οι εθνικοί σκλάβοι του τόπου μας
To αμερικανικό fund CVC Capital  έχει το 10% της ΔΕΗ.
Ο αμερικανικός επενδυτικός όμιλος πρωταγωνιστεί στην ελληνική αγορά υπηρεσιών υγείας, έχοντας εξαγοράσει μέσω της θυγατρικής Hellenic Healthcare Group έξι νοσοκομεία (“Υγεία”, “Μητέρα”, “Λητώ”, Metropolitan Hospital, Metropolitan General και Creta Interclinic), συνολικής δυναμικότητας 1.400 κλινών.
Με το το 10% της ΔΕΗ, όπου θα καταστεί δεύτερος βασικός μέτοχος και εταίρος του ελληνικού Δημοσίου.
Εχει εξαγοράσει επίσης τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες ασφαλειών (Εθνική Ασφαλιστική) και τροφίμων (όμιλος Vivartia), καθώς και την εταιρεία που διαχειρίζεται τις μαρίνες Ζέας, Γουβιών Κέρκυρας και Λευκάδας. Εχει ακόμη σημαντική μειοψηφική συμμετοχή (26%) στην skroutz.gr που κυριαρχεί στην ελληνική αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου.
Εξαγοράζει τα σούπερ μάρκετ “Μασούτης” ;
Μετά τον “Μασούτη” επόμενοι στόχοι μπορεί να είναι οι αλυσίδες “Γαλαξίας”, “Κρητικός” και My Market. Σε σχετικά δημοσιεύματα έχει αναφερθεί και η AB Βασιλόπουλος, την οποία όμως δεν προτίθεται να πουλήσει η μητρική Ahold Delhaize Group.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο «Διάδρομος της Ζωής» κι η δολοφονία 12 μικρών αγγέλων...
22/5/2023           -           19.57
Το μνημείο που εγκαινιάστηκε το 2008 στη Μπάνια Λούκα,
την πρωτεύουσα της
Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας,
στη μνήμη των νεκρών παιδιών (12 Μάη 1992)
Δώδεκα λευκά λευκά τριαντάφυλλα στο μνημείο για τα 12 αγγελούδια...
Σήμερα είναι η επέτειος μιας τραγωδίας, ενός ακόμη Νατοϊκού κι Ευρωπαϊκού εγκλήματος που η αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία βάζει ως σήμερα το χέρι της να παραμένει άγνωστο.
Λίγοι γνωρίζουν στην "πολιτισμένη" Ε.Ε. και την Ελλάδα, πως πριν 31 χρόνια, το Μάη του 1992 δολοφονήθηκαν στην κυριολεξία 12 παιδάκια, στη Μπάνια Λούκα λόγω του αποκλεισμού αυτού του τμήματος της Σερβικής Δημοκρατίας από Βόσνιους και Κροάτες με την ευλογία των "ειρηνευτικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ".
Όλοι γνωρίζουν το Νατοϊκό αφήγημα: «τρομακτικά εγκλήματα» της Σρεμπρένιτσα... τον «Χασάπη των Βαλκανίων»... κι άλλα φαιδρά Νατοϊκά αφηγήματα.
Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του μαιευτηρίου της Μπάνια Λούκα, 12 παιδιά πέθαναν από έλλειψη οξυγόνου (το πρώτο σαν σήμερα στις 12 Μάη 1992), λόγω του αποκλεισμού αυτού του τμήματος της Δημοκρατίας της Σερβίας από στρατεύματα Βόσνιων και Κροατών με Νατοϊκό συντονισμό.
Η Δημοτική Αρχή στη Μπάνια Λούκα και οι γιατροί επικοινώνησαν και με τον ΟΗΕ και τη UNICEF μέσω της διπλωματικής οδού, αλλά το αεροπλάνο με οξυγόνο, έτοιμο να απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Βελιγραδίου, δεν έλαβε ΠΟΤΕ άδεια να πετάξει, από τις "ειρηνευτικές δυνάμεις" του ΝΑΤΟ, που έλεγχαν κι είχαν επιβάλει απαγόρευση πτήσεων στον εναέριο χώρο πάνω από τη Δημοκρατία της Σερβικής Κράινα και τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη.
Για να σώσει τα παιδιά, ο στρατός της Σερβικής Κράινα και των Σερβοβόσνιων αποφάσισαν να ξεκινήσουν μια μεγάλη επίθεση για να σπάσουν τον αποκλεισμό. Η επιχείρηση ονομάστηκε «Διάδρομος της Ζωής».
Επτά ημέρες μετά το θάνατο του δωδέκατου παιδιού, ο αποκλεισμός έσπασε από τα σερβικά στρατεύματα κοντά στην πόλη Μπρτσκο κι οι Σέρβοι μαχητές δέχτηκε τη δυτική προπαγάνδα εναντίον της Σερβίας χαρακτηριζόμενοι χασάπηδες.
Μόλις έσπασε ο αποκλεισμός, έφτασε οξυγόνο από το Βελιγράδι και δύο παιδιά κατάφεραν να σωθούν, από τα 14 που νοσηλεύτηκαν στην εντατική.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Αλ6ης που ήθελε να γίνει Μητσοτάκης στη θέση του Μητσοτάκη?



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ! Παραμένει στη φυλακή ο Φρέντι Μπελέρης...
22/5/2023    -    18.40
Στη φυλακή θα παραμείνει ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Χιμάρας, Φρέντι Μπελέρης. Πριν από λίγη ώρα το δικαστήριο κατά της διαφθοράς στα Τίρανα αποφάσισε να παραμείνει προφυλακισμένος και έχει ήδη μεταφερθεί στα Τίρανα.
Κρατούμενος παραμένει και ο συνεργάτης του Φρέντι Μπελέρη, Παντελής Κοκαβέσης.
Ο Φρέντι Μπελέρης βρίσκεται στην φυλακή από τις 13 Μαΐου, με την κατηγορία της εξαγοράς ψήφων.
Το ζήτημα του Φρέντι Μπελέρη έθεσε ο Δένδιας στην ΥΠΕΞ της Αλβανίας
Στο περιθώριο του σημερινού ΣΕΥ στις Βρυξέλλες, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με την ομόλογό του της Αλβανίας, Όλτα Ξάτσκα, αναφέρει με ανάρτησή του στο Twitter το υπουργείο Εξωτερικών.
Όπως επισημαίνεται, «κατά τη συζήτηση, τέθηκε το ζήτημα σχετικά με τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη» ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βλέπω τρεντάρει το #ΝΟΘΕΙΑ. Αυτό που ξέρω είναι ότι για πρώτη φορά οι ψηφοφόροι του 1ου κόμματος δεν βγήκαν να πανηγυρίσουν στους δρόμους. Πού είναι αυτοί που το ψήφισαν;



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παρατηρήσεις: - Σε πληθυσμό 10.5 εκ, οι εγγεγραμμένοι είναι 9.92 εκ. Πότε θα εκκαθαριστούν οι εκλογικοί κατάλογοι; - Ο Βεργής βρήκε μόνο την ψήφο του. Δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει. Την Κυριακή στις 22.30 το βράδυ η Singular logic του έδινε 4 ψήφους. Μετά από 4 ώρες, την Δευτέρα 2.00 ώρα, κατέληξε να του δώσει 1 ψήφο. Τι γίναν οι άλλες 3 ψήφοι, ΟΕΟΟ;;;; Κι άμα φάγανε  ψήφους ακόμα κι απ το Βεργή, φαντάσου τη μάσα λοβιτούρας της ΝΔ και της Singular logic έγινε….ΦΑΓΑΝΕ, ΦΑΓΑΝΕ, ΦΑΓΑΝΕ!!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΝΟΘΕΙΑ!!!!