Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Παρασκευη 26 Μαιου 2023


Ένα είναι το κόμμα στη χώρα μας, που έχει κάνει "Παραστάσεις Διαμαρτυρίας" στην πρεσβεία της Βενεζουέλας. Είχε προηγηθεί της πορείας στη Ρώσικη πρεσβεία, όμως έγινε πάλι και μετά από αυτήν

ΚΚΕ: Παρέμβαση στην πρεσβεία της Βενεζουέλας για την αντικομμουνιστική επίθεση στο ΚΚ Βενεζουέλας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΜΑΙΟΥ 2023

Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Λευτέρη Νικολάου – Αλαβάνο, ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, και τον Άρη Ευαγγελίδη, μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ, επισκέφτηκε σήμερα 26 Μάη την πρεσβεία της Βενεζουέλας στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον επιτετραμμένο Φρέντι Χεσούς Φερνάντες Τόρες, για να του επιδώσει επιστολή διαμαρτυρίας προς την κυβέρνηση της Βενεζουέλας καταδικάζοντας την εντεινόμενη αντικομμουνιστική επίθεση ενάντια στο ΚΚ Βενεζουέλας.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι Ρότσιλντ μισούν την Ρωσία. Ο Σόρος μισεί την Ρωσία. Οι σιωνιστές μισούν την Ρωσία. Οι ναζιστές μισούν την Ρωσία. Το WEF μισεί την Ρωσία. Το ΔΝΤ μισεί την Ρωσία. Η ΕΕ μισεί την Ρωσία. Οι παιδόφιλοι/ LGBT μισούν την Ρωσία. Λόγω όλων αυτών την υποστηρίζουμε οι υπόλοιποι.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Λευκός Οίκος και οι Ρεπουμπλικάνοι βάζουν τις τελευταίες «πινελιές» σε μια συμφωνία που θα αυξήσει το όριο χρέους των 31,4 τρισ$ της αμερικανικής κυβέρνησης για 2 χρόνια, ενώ θα περιορίσει τις δαπάνες για οτιδήποτε εκτός από τους στρατιωτικούς!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένα παιδάκι με ρώτησε αν είναι άνδρας η γυναίκα

Του απάντησα: θα το μάθεις στο σχολείο



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μιλάς με απλούς ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, σου λένε ότι τα όρια συνταξιοδότησης πήγαν στα 67. 

Τους λες ότι στα 67 τα πήγε ο ΣΥΡΙΖΑ (ν. Κατρουγκαλου) μαζι με μείωση συντάξεων, κατάργηση του ΕΚΑΣ, ενταφιασμό 13ης κ 14ης σύνταξης, απαγόρευση οποιαδήποτε αύξησης μέχρι το τέλος του 2022 και πέφτουν από τα σύννεφα.

Ήταν στα πλαίσια του 3ου μνημονίου που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισαν από κοινού ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και διατήρησε η ΝΔ..

Άλλος σου λέει η ΝΔ φταίει για την ακρίβεια στους λογαριασμούς ρεύματος και αερίου. Τους εξηγείς για χρηματιστήριο ενέργειας και ρήτρα αναπροσαρμογής που επιβλήθηκαν από τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και πέφτουν από τα σύννεφα. Επίσης υπερψηφίστηκε από ΠΑΣΟΚ ΝΔ και διατηρήθηκε από τη ΝΔ.

Άλλος κάνει παράπονα γιατί το ΤΑΙΠΕΔ θα ιδιωτικοποιήσει την Χρυσή αμμουδιά (παραλία Ν. Ηράκλειας Χαλκιδική). Μα στο ΤΑΙΠΕΔ έβαλε τις παραλίες και γενικά τη δημόσια περιουσία ο ΣΥΡΙΖΑ! Πάλι πέσιμο από τα σύννεφα.

Σου λένε μετά, οι μισθοί δεν αυξήθηκαν σχεδόν καθόλου. Μα πώς θα αυξηθούν, αδελφέ, αφού ο νόμος Βούρτσης (ΝΔ)- Αχτσιογλου (ΣΎΡΙΖΑ) δεν το επιτρέπει με βάση τις μνημονιακες δεσμεύσεις, κι ας πανηγύριζε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι μας έβγαλε από τα μνημόνια χωρίς να καταργήσει ούτε έναν μνημονικό νόμο.

Και πέφτουν από τα σύννεφα!

Ναι, αλλά η ΝΔ θέλει ιδιωτικά πανεπιστήμια! Πώς θα σπουδάσουν τα παιδιά του λαού; 

Φίλε μου, δεν άκουσες τον Τσίπρα πέντε μέρες πριν τις εκλογές που παραδέχτηκε ότι τα θέλει κι αυτός όσο η ΝΔ; Ζητούν αποδείξεις, φωνάζουν, μόλις δουν την συνέντευξη λουφάζουν... Έπεσαν πάλι από τα σύννεφα.

Ύστερα θυμούνται για λίγο τα Τέμπη. "Φταίει το ρουσφέτι της ΝΔ και οι ιδιωτικοποιήσεις της, αλλά με αυτούς θα λογαριαστουμε μετά ". Μα την ιδιωτικοποίηση του ΟΣΕ την αποτελείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ! Γκρεμοτσακισμα από τα σύννεφα.

Κάποια στιγμή θυμούνται τις υποκλοπές. Μα το μεγαλύτερο σκάνδαλο υποκλοπών, φίλοι μου, είναι η παρακολούθηση του τηλεφωνικού κέντρου του ΚΚΕ στον Περισσό (άρα των στελεχών του κόμματος συμπεριλαμβανομένου και του ΓΓ) από ξένες μυστικές υπηρεσίες για τις οποίες υποκλοπές ο διοικητής της ΕΥΠ αρνήθηκε να δώσει στοιχεία. Και οι υποκλοπές αυτές έγιναν, μαντέψτε! Επι ΣΥΡΙΖΑ! Και τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξεταστική; Σηκώθηκε και έφυγε. Τα λες στους συριζαιους και πέφτουν από τα σύννεφα.

Φυσικά και τα τρία αυτά κόμματα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ ψήφισαν από κοινού μνημόνια και αντιλαϊκους νόμους τους οποίους διατήρησαν και διατηρούν.

Άλλωστε σε πολλά πάνελ την τελευταία βδομάδα των εκλογών υπήρχε ομόφωνη συμφωνία των τριών ότι τα προγράμματά τους συγκλίνουν. 

Συμπέρασμα: 

1. η ΝΔ κυβέρνησε με manual του ΣΥΡΙΖΑ και των παλιότερων μνημονίων που έφερε αυτή με το ΠΑΣΟΚ.

2. οι ψηφοφόροι γενικά και ειδικότερα του ΣΥΡΙΖΑ ασχολούνται με το κόμμα που ψηφίζουν λίγες μέρες πριν τις εκλογές με αποτέλεσμα τις αλλεπάλληλες πτώσεις από τα σύννεφα. 

Δεν έχουν ιδέα τι έχει ψηφίσει το κόμμα τους ούτε ως κυβέρνηση ούτε ως αντιπολίτευση.

Σχολιο.- Ξεκάθαρο είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΝΔ έθαψαν το θέμα των υποκλοπών και οι αλλαγές που έγιναν στον Ποινικό Κώδικα επί ΣΥΡΙΖΑ το 2019 μετέτρεψαν σε πλημμέλημα από κακούργημα το αδίκημα της παραβίασης του απόρρητου των τηλεπικοινωνιών.

Ενδεικτικά αναφέρω ότι άρσεις απορρήτων για λόγους εθνική ασφάλειας, δηλ υποκλοπές παρακολουθήσεις έγιναν ως εξής :

το 2010, με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, παρατηρείται αύξηση κατά 115,7% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

το 2018, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, παρατηρείται αύξηση 54,7% σε σχέση με το 2017 και

το 2020, με κυβέρνηση ΝΔ καταγράφεται νέα μεγάλη αύξηση 17,7% σε σχέση με το 2019.

Σχολιο.- Ποτέ το ΚΚΕ δεν αυτοχαρακτηριστηκε σκέτα "αντιδεξιο ".

Τελευταία ο Τσιπρας χαρακτήριζε τον ΣΥΡΙΖΑ αντιΜητσοτακικο, διαχωριζοντας τον Μητσοτάκη από την ΝΔ.

Ακούγοντας σήμερα τον Τσιπρα, δεν ισχύει αυτό που έγραψα παραπάνω, ότι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αντιΜητσοτακικός.

Σχολιο.- και μετα της ΝΔ χειρότερη απο του Συριζα. Καντε αυτοκριτική στο ΣΥΡΙΖΑ. Τα ψηφισατε ολα. Ζητησατε συγκυβέρνηση με ΝΔ (υπ υγειας κοινης αποδοχης) και μετα δωσατε ανοχή (θα λογαριασμούμε μετα). Πηρατε αντωναρο. Κατεβασατε κοινα ψηφοδελτια με φασίστες σε Εργατικά κεντρα. Κανετε πανστρατια εναντίον πελετιδη (!!!) στην πατρα που εδωσε στο λαο ολο το παραλιακο μετωπο. Χωρις να φανε τα αφεντικα..  Τροφεια σε παιδικους σταθμούς καμία οικογένεια μεχρι 25 χιλιαρικα.. Στηριζετε παχατουριδη στο περιστέρι που ειχε μέσα μέχρι και Μπουκουρα. Δεν ειναι χαζος ο κοσμος. 200.000 ψηφοφόροι σας το 2019 ψηφισαν ΝΔ για ολα αυτά.. Και πολλα πολλα αλλα. Σου λέει, ιδια σκ... Ολοι τους. Παμε στο αυθεντικό. Δε σας φταιμε εμεις

Αν. παίρνουμε 5%, δεν πείθουμε. Αν ανεβαινουμε φταιμε..

Εσείς του ΚΚΕ ιουνη 12 με κυβέρνηση πρωτο κομμα νδ, το κκε να χανει μισή εκλογικη δυναμη, δεν πανηγυριζατε; Ματωσαμε. Το αξιζουμε. Ο. Καθενας μας εχασε 5 δουλειες, εφαγε ξυλο και των γονεων, δεν έγινε προισταμενος, ελιωσε τα ποδαρια του.. Εσεις;; ενα μητσοτακη γαμιεσαι και τέρμα.

Σχολιο.- Συμφωνώ μαζί σου ότι προδοτικη η Συμφωνία της Βάρκιζας! Υποταχτικαν στον προπατωρα της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉΣ ΠΑΡΆΤΑΞΗ, τον Γεώργιο Παπανδρέου.

Σχολιο.- το Μάιο του 2010 κοπήκαν τα δώρα των δημοσίων υπαλλήλων.Ο νόμος ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ έκοψε τα δώρα στους συνταξιούχους.ΤΙ ΔΕΝ καταλαβαίνεις;;;

Σχολιο.- Τι έκανε το ΚΚΕ για το καλό της κοινωνίας όσο ο ΣΥΡΙΖΑ νομοθετούσε αντιλαϊκά; Από τον αγώνα των Συνταξιουχων αποτραπηκε η μείωση κατά 18% η προσωπική διαφορά, όπως αρχικά είχε ο Κατρούγκαλος, και 10δες άλλες νίκες από την δουλειά των Κομμουνιστών στους χώρους δουλειάς, στις σχολές κλ.( αλήθεια αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ των κινημάτων που βρίσκεται, τα τελευταία 4 χρόνια βρέθηκε μπροστά σε κάποιο κίνημα?)

Όσο για το οικονομικό μαξιλάρι που έφτιαξε ο ΣΥΡΙΖΑ το μισό ήταν δάνεια, και το άλλο μισό ιδρώτας και αίμα του λαού.

Μέχρι και 40% έκοψε τις συντάξεις των νέων Συνταξιουχων που ακολούθησαν τις μεγάλες μειώσεις των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Σχολιο.- σαν συνταξιούχοι δεν είδαμε κάτι από τον ΣΥΡΙΖΑ!!! Εννοείται μήπως το φιλοδωρημα που έδωσε κάποια Χριστούγεννα; Που θέλησε να το πλασάρει σαν  13η σύνταξη; να σας θυμίσω πως η σύνταξη είναι 14 μισθοί!!!

Σχολιο.- Η αλήθεια για το δικομματικό σύστημα είναι ότι ο πόλος της σοσιαλδημοκρατίας γρήγορα εξαχνώνεται σε συνθήκες ακραίου νεο φιλελευθερισμού Θατσερικού τύπου 

Και η δυσαρέσκεια εγκλωβίζεται σε ακροδεξιά μορφώματα

Σχολιο.- Η ΔΕΗ επί συριζα συνεχισε να κόβει ρευμα σε 400.000 το χρόνο.Αυξησε το ρευμα τουλάχιστον 5 φορές.Εφτιαξε το χρηματηστήριο ενέργειας και γέμισε τον τόπο ανεμογεννητριες.

Εκοψε το ΕΚΑΣ στους χαμηλοσυνταξιούχους και νομοθέτησε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Δεν ασφάλισε τους ανασφάλιστους απλά τους εδωσε τη δυνατότητα να πάνε στο νοσοκομείο για να μην πεθάνουν. Μείωσε το όριο τη φτώχειας κατά 2.000 ευρω με αποτέλεσμα να φαίνονται ως φτωχοί το 1/3 του πληθυσμού ενω είναι περισσότερο από τα 2/3.

Αυτά δε μπορεί να τα δει κανένας χορτασμένος μικροαστός του ΣΥΡΙΖΑ ή οποιουδήποτε αλλου μνημονιακού κόμματος. Δε τον αγγίζουν, βλέπει μόνο το δικό του όφελος.

Σχολιο.- απλή αναλογική με όριο 3% δεν είναι απλή αναλογική. Συγγνώμη που σας χαλάμε το αφήγημα

Σχολιο.- θα κανω το χατηρι του φιλου για να σου πω οτι απο τον καιρο που αυτος βρισκεται μακρια απο τον χωρο του ΚΚΕ, εχει αποδηθει σε μια γιγαντια προσπαθεια να αποδειξει οτι το ΚΚΕ εγινε αριστεριστικο επειδη δεν δεχεται (καλε μου φιλε) να φυλαει τα αγαλματα του Τρουμαν, να δινει βασεις στους Αμερικανους να συντασσεται και να αποτελει μερος του αντικομμουνιστικου βοθρου της θεωριας των ακρων, να μη χειροκραταει (ντροπαλα) τους ΝΑΖΙδες στη βουλη, να δημιουργει χρηματιστηρια ενεργειας, να φοροαπαλλασει εφοπλιστες, να κανει πλειστηριασμους κλπ κλπ. Το τι πραγματικα συμβαινει ειναι οτι ο φιλος μου κρυβει αυτη την προσωπικη του ήττα και την πορεια προς τον πατο με θεσεις του στυλ... "καποτε το ΚΚΕ ειχε θεσεις, τωρα δεν εχει". Ειναι ομως εξυπνος ανθρωπος και για αυτο δεν θα σου απαντησει ποτε για το πως γινεται αυτος να ειναι υπερασπιστης του "καποτε καλου ΚΚΕ" την ωρα που ο ιδιος εχει ενδωσει στα ιμπεριαλιστικα σχεδια, υποστηριζει τη φτωχοποιηση των εργαζομενων και ο,τι αλλο στηριζει/προωθει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλα το ΚΚΕ παραμενει ακλονητο στις αντι-ιμπεριαλιστικες και στις φιλεργατικες του πολιτικες και φαρος των εργαζομενων.

Σχολιο.- μα το 3ο μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ ήταν χειρότερο γιατί νομιμοπιησε τα προηγούμενα, και κάτι λίγα η περισσότερα πρόσθεσε

π.χ στους νέους Συνταξιούχους ( μετά το καλοκαίρι του 16) επί πλέον των παλιών περικοπών 40% μείωση. Όσο ποιο πολλά έκοψαν οι προηγούμενοι ,τόσο χειρότερες ήταν οι επόμενες.

Σχολιο.- αν θυμαμαι καλα τα δωρα τα εκοψε ο Γιωργακης Παπανδρεου,γιατι ημουν δ. υπαλληλος τοτε και ετσουξε..και μαλιστα προσπαθουσε να φερει σε αντιπαραθεση τους δ. υπαλληλους με τους ιδιωτικους. δηθεν οι δημοσιοι ειναι πολλοι και τεμπεληδες..Ολα αυτα ομως τα ψηφισαν μαζι στην κυβερνηση του τραπεζιτη,που ειχαν μπει ολοι τους «ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ»,σωστα?

Σχολιο.- συγνωμη ο συριζα θα εσκιζε τα μνημονια μολις θα εβγαινε,αλλα ακομα περιμενω.. δλδ το πρωτο μνημονιο το κρατησε,κρατησε το ξεπουλημα των αεροδρομιων ,δημιουργησε το ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ που ξεπουλησε ολη τη δημοσια περιουσια!!!!αντιθετα καταργησε τη μεγαλυτερη και απο τις εκλογες αποφαση του ελλην.λαου,το δημοψηφισμα,!!!το ΟΧΙ το εκανε ΝΑΙ!!!! Αυτο μονο ο Παπαδοπουλος το εκανε!!..και θελουν τωρα ο λαος να τους ξανα εμπιστευτει?



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτά τα χρήματα έπαιρναν τα νοσοκομεία για το πρωτόκολλο θανάτου COVID! Πολλές οικογένειες υποβάλλουν αγωγές, αναζητώντας δικαιοσύνη.

Όταν η κυβέρνηση έστειλε 9.000 δολάρια στην Patty Myers για να πληρώσει την κηδεία του συζύγου της, θύμωσε. «Δεν ήθελα να πάρω δεκάρα. Ένιωθα σαν να με πλήρωναν για να σιωπήσω για το πώς πέθανε ο σύζυγός μου στο νοσοκομείο». 

H Patty τελικά αποφάσισε να πάρει τα χρήματα της κυβέρνησης και να τα χρησιμοποιήσει για να κάνει ένα ντοκιμαντέρ. Βρήκε έναν σκηνοθέτη στο Facebook και δημιούργησε  το Making A Killing, (https://www.makingakillingdoc.com/) το οποίο αποκαλύπτει το πρωτόκολλο θανάτου του νοσοκομείου για τον Covid που σκότωσε τον σύζυγό της και χιλιάδες άλλους Αμερικανούς.

«Όταν ξεκίνησα να κάνω αυτή την ταινία, δεν ήξερα για τα χρήματα που έδινε η κυβέρνηση στα νοσοκομεία για να ακολουθούν το πρωτόκολλο»,είπε η Πάτι. Τα ομοσπονδιακά χρήματα ήταν τιτάνια, πλημμύρισαν τα νοσοκομεία με μετρητά που οδήγησαν σε κέρδη ρεκόρ. 

Μια νέα έκθεση από το Open The Books  https://www.openthebooks.com/substack-top-us-non-profit-hospitals--ceos-racked-up-huge-pandemic-profits/ αποκαλύπτει ότι τα 20 μεγαλύτερα μη κερδοσκοπικά νοσοκομεία στην Αμερική έλαβαν περισσότερα από 23 δισεκατομμύρια δολάρια σαν κρατική βοήθεια κατά τη χρονική περίοδο 2018-2021 και «το σωρευτικό καθαρό ενεργητικό τους εκτινάχθηκε στα 324,3 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021, από 200,6 δισεκατομμύρια το 2018.” Αυτό έκανε τα κορυφαία στελέχη των νοσοκομείων, να πλουτίσουν απο αυτά τα λεφτά των φορολογουμένων, πολλοί από αυτούς κέρδισαν 10 εκατομμύρια δολάρια ή περισσότερα σε ένα χρόνο. 

Όπως ανακάλυψε η Patty, όλα αυτά τα χρήματα ήρθαν με ένα κίνητρο: να ακολουθήσουν συγκεκριμένες ιατρικές θεραπείες για τον Covid (που έτυχε) να είναι θανατηφόρες. Το άλλο που ανακάλυψε η Patty ήταν πως κάθε φορά που το νοσοκομείο έκανε μια διάγνωση Covid – τότε έπαιρνε περισσότερα χρήματα! 

Ρεμντεσιβίρη και βέβαιος θάνατος

Αν στο νοσοκομείο σας ακολουθούσαν την «θεραπεία» με ρεμντεσιβίρη, ένα φάρμακο που οδηγεί με ακρίβεια στο θάνατο κατα ομολογία πολλών γιατρών – τότε έπαιρναν μπόνους 20% για ολόκληρο το κόστος θεραπείας που ακολουθούσε. Αν το νοσοκομείο σας βασάνιζε με την ακατάλληλη χρήση αναπνευστήρα που προκάλεσε δευτερογενή βακτηριακή πνευμονία και ήταν μια απο τις βασικές αιτίες θανάτων σε ασθενείς με Covid σύμφωνα με τελευταία έρευνα – έπαιρναν ακόμη μεγαλύτερη πληρωμή. Εκεί όμως που το νοσοκομείο ήταν πραγματικά τυχερό ήταν αν πεθάνετε από τον Covid – εκεί έπαιρνε την μεγαλύτερη χρηματοδότηση!

«Το νοσοκομείο τελικά χρέωσε πάνω από 500.000 δολάρια τη “θεραπεία” του Τόνι και δεν μπορούσαν να βρουν κάποιον να του προσφέρει νερό», είπε η Πάτι. Ο αγαπημένος της σύντροφος παρακαλούσε για νερό τρεις μέρες… Η Πάτι δεν μπορεί να μιλήσει πολύ για τον συντροφό της χωρίς να ξεσπάσει σε λυγμούς. “Ήταν ο καλύτερός μου φίλος. Ήταν ο σύντροφός μου. Κάναμε τα πάντα μαζί». 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το έχετε καταλάβει πως για να μην σαρώσει ο Μητσοτάκης στις 25/6 θα έπρεπε να είμασταν ήδη ΟΛΟΙ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Έτσι δεν είναι;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η συνέχεια της απροκάλυπτης ΝΟΘΕΙΑΣ είναι η απροκάλυπτη ΒΙΑ.

Από τη στιγμή που ΔΕΝ υπερασπιστήκατε τις αδιάβλητες εκλογές

κι ανεχτήκατε τη διεξαγωγή τους από το ΝΑΤΟ και τη Singular Logic

...ΔΕΝ υπάρχει επιστροφή στην κοινοβουλευτική δημοκρατία.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΙΧΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1985 ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ.

ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η αμαρτωλή ιστορία της νόθευσης των ελληνικών εκλογών

"Η νομικός Αθανασία Γεωργοσοπούλου επίσης καταγγέλλει:

Την εταιρεία αυτή (εννοεί την Singular Logic) συνεπικουρούσαν μέχρι πρότινος(εννοεί το 2015) οι Δήμοι και οι Περιφέρειες με τα δικά τους λογισμικά συστήματα, κάτι που κατάργησε ο Υπερ Υπουργός Βούτσης (εννοεί τον "ταβερνιάρη" του συριζα) στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές κι έτσι σήμερα την αποκλειστική ευθύνη για την συλλογή, την επεξεργασία , την ποσοστική ανάλυση ανά εκλογική Περιφέρεια και κόμμα την έχει η Singular Logic."



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εφ όσον είναι λοιπόν αθώος ο Μπαχντί όπως αποφάσισε το Γερμανικό δικαστήριο γιατί δεν βάζουν φυλακη τους ενόχους που σχεδίασαν την πανδημία και τους €μβολιασμους?

Σχολιο.- Τον κατηγόρησαν για αντισημιτισμό επειδή μίλησε κατά της κυβέρνησης του Ισραήλ που επέβαλε υποχρεωτικό εμβολιασμό στους Ισραηλινούς πολίτες. Δε λες καλά που αθωώθηκε; Γάμησέ τα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ιστορία μου, Νοθεία μου, απάτη μου μεγάλη!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η αποχή δεν ειναι αντίσταση. Είναι μ@λακία. Και χρήσιμοι ηλίθιοι οσοι προτρεπουν σε αποχή.

οσοι απεχουνε ας εχουμε υπ' οψη οτι δεν κανουμε τιποτα το

επαναστατικο .

Αλλου ειναι η λυση ...

Σχολιο.- Εδώ δεν κάνουν τα αυτονόητα,

να καταγγείλλουν τη ΝΟΘΕΙΑ!!!

Σχολιο.- έχω έναν φυσικοθεραπευτή που έρχεται σπίτι και κάνει θεραπεία στον πατέρα μου...όλο το χρόνο φωνάζει και βρίζει...Ακρίβεια στο σουπερμάρκετ...δουλεύω για να πληρώνω τον ΕΝΦΙΑ...στα ύψη η βενζίνη κ.ο.κ.

Την επόμενη των εκλογών έρχεται σπίτι για θεραπεία του λέω είμαι σίγουρος ότι ψήφισες Ν.Δ.

Εε, ναι μου λέει, μη χάσω τις καταθέσεις μου.

Του λέω όλη την ώρα κλαίγεσαι και πας και τους ψηφίζεις μη ξαναμιλήσεις είσαι βλάκας...τον Οκτώβριο ψηφίζουν για ψηφιακό ευρώ...μετά θα μαζέψουν τα μετρητά και μόλις τα καταργήσουν ότι ώρα θέλουν έρχεται "κούρεμα"

Μαγκώθηκε.

Εχτές ξανάρχεται...φώναζε 1200 ευρώ μου ήρθε η ΔΕΗ τι είναι αυτά τα πράγματα.

Σου είπα του λέω δε θα ξαναμιλήσεις Ν.Δ. ψήφισες.

Μα μου λέει τι σχέση έχει αυτό εγώ είμαι στο δημόσιο η Ν.Δ. μου δίνει χρήματα...

Πρώτον δε στα δίνει του λέω, εργάζεσαι και πληρώνεσαι γι αυτό...και δεύτερον δεν έχουν σχέση οι πολιτικές που εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις με τις αυξήσεις του ρεύματος;

Ο ένας έφερε το χρηματιστήριο ενέργειας κι ο άλλος τη ρήτρα αναπροσαρμογής και άφησε τους ιδιώτες να αλωνίζουν...και από 01/01/24 τους έχει ζητηθεί να κόψουν και την επιδότηση...εκεί να δεις του λέω.

Μαα...δεν είναι έτσι...σε όλο το κόσμο υπάρχει ακρίβεια...και στην Ευρώπη και στην Αμερική...

Αφού του λέω αυτοί κάνανε λοκντάουν και μετά τα ρίξανε τάχα μου και στον πόλεμο στην Ουκρανία...όμως πριν τις εκλογές έπεσε η βενζίνη ως δια μαγείας...τελείωσε ο πόλεμος και δεν το ξέρω του λέω...φτιαχτά είναι όλα...αλλά τουλάχιστον κάποια ευρωπαϊκά κράτη έριξαν το ΦΠΑ...και δεν έχουμε και τους ίδιους μισθούς...εδώ σου λένε τις πίπες θα ωφεληθούν οι πλούσιοι και τέτοια κουλά...και κάνουν το παγώνι.

Μη σε κουράζω ήμουν έτοιμος να του πω να πάρει τον πούλο και να μην ξαναέρθει...και δεν τον έχω και ανάγκη κάνω εγώ έτσι κι αλλιώς τις ασκήσεις στον πατέρα μου...

Αλλά τι να κάνω...να μαλώνω με όλο τον κόσμο για την ηλιθιότητα που τους δέρνει;;

Αυτή είναι η πραγματικότητα που ζούμε...

Όσο για τα κόμματα.. σε όποια κομματική σελίδα/ομάδα μπω τους γράφω...

Εσείς Δεν βλέπετε Νοθεία εκεί στο τάδε κόμμα;;

Δεν απαντάει κανείς... ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

Σχολιο.- Καθολική αποχή ώστε να πάει μόνο ο μηχανισμός της δεξιάς και να πάρει 100% πως δεν το σκέφτηκε ο Κούλης;

Σχολιο.- Αλίμονο ο πλανητάρχης κυβερνάει τον πλανήτη με το 51% του 45% που ψηφίζουν

Σχολιο.- Με μερική αποχή δεν γίνεται , η καθολική δεν πρόκειται ποτέ των ποτών να γίνει…άρα;

Σχολιο.- Η αποχή έδωσε νίκη στον Μητσοτάκη και η αποχή θα του δώσει 180 βουλευτές να αλλάξει το σύνταγμα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



26/5/2023    -    15.00 μ.μ.

- Από τα μεταμεσονύκτια ρωσικά πλήγματα σε στρατιωτικούς και στρατηγικής σημασίας στόχους στην Ουκρανία, τα πιο σοβαρά ως προς τις συνέπειες ήταν αυτά στις Περιφέρειες του Χαρκόβου και του Ντνιεπροπετρόφσκ. Στο Χάρκοβο, μεταξύ άλλων, επλήγη (ουσιαστικά καταστράφηκε ολοσχερώς) μεγάλο διυλιστήριο πετρελαίου και δεξαμενές αποθήκευσης υγρών καυσίμων.

- Λίγο μετά τις 4 το πρωί 2 ουκρανικά drones έπληξαν εμπορικό κτήριο στο Κρασνοντάρ της Νότιας Ρωσίας, χωρίς να υπάρξουν θύματα, παρά μόνο μικρές υλικές ζημίες.

- Από το πρωί το Ντονιέτσκ βρίσκεται και πάλι υπό τα πυρά των Ουκροναζί. 7 πλήγματα μέχρι στιγμής. Χτυπήθηκε μεταξύ άλλων από πύραυλο HIMARS το Επιστημονικό Ερευνητικό Ινστιτούτο της πόλης. Υπάρχει 1 νεκρή άμαχη γυναίκα, συνεργάτιδα του Ινστιτούτου, καθώς και τουλάχιστον 7 τραυματίες. Το πλήγμα ήταν στοχευμένο και χρονικά τοποθετημένο την ώρα που στο κτήριο θα βρισκόταν ο μέγιστος αριθμός ανθρώπων.

- 3 μέλη της ρωσικής Εθνοφρουράς που είχαν αιχμαλωτιστεί από τις VSU απελευθερώθηκαν σήμερα το πρωί και οδηγήθηκαν αεροπορικώς στη Μόσχα, ώστε να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και η αντίστοιχη ψυχολογική στήριξη.

- Εμφανίστηκε βίντεο με το ρωσικό αναγνωριστικό πολεμικό πλοίο Ivan Hurs, όπου φαίνεται ότι η άτρακτός του δεν έχει υποστεί την παραμικρή ζημιά. Το βίντεο τραβήχτηκε κατά την είσοδο του πλοίου στον πολεμικό ναύσταθμο της Σεβαστούπολης.

- Στο Ενεργκοντάρ, όπου βρίσκεται ο ΑΗΣ του Ζαπορόζιε, οι ρωσικές αστυνομικές αρχές απέτρεψαν τρομοκρατική ενέργεια σε βάρος Ρώσου δημοσιογράφου από κρατικό τηλεοπτικό κανάλι. Διενεργείται προανάκριση σε βάρος των συλληφθέντων Ουκρανών τρομοκρατών.

- Έξω από το Αρτιόμοφσκ εξουδετερώθηκε ο ιδρυτής της λευκορωσικής νεοναζιστικής οργάνωσης (ανάλογης με τον ουκρανικό «Δεξιό Τομέα») «Λευκή Λεγεώνα» Μιροσλάβ Λαζόφσκι. Ήταν, εκτός των άλλων και ένας από τους διοικητές του λευκορωσικού νεοναζιστικού συντάγματος «Καστιούς Καλίνοφσκι».

- Τέλος, χτες εμφανίστηκε, τελικά, ο «αγνοούμενος» για μέρες αρχηγός ΓΕΕΘΑ της Ουκρανίας Βαλέρι Ζαλούζνι. Μόνο που η εμφάνισή του περισσότερο προκάλεσε ερωτήματα, παρά έδωσε απαντήσεις. Η εμφάνισή του έγινε στο κανάλι ενός Ουκρανού νεοναζί μπλόγκερ, ο οποίος μονοπωλεί το λόγο και λέει, μεταξύ άλλων, ότι το βίντεο είναι τραβηγμένο στις 25/05. Ο Ζαλούζνι δεν μιλάει σχεδόν καθόλου στο μονόλεπτο (και κάτι) αυτό βίντεο, παρά χαμογελάει και κάνει με το αριστερό του χέρι το σήμα της νίκης («V»). Είναι καθιστός, οπότε τα πόδια του δεν φαίνονται (Στγ: ο σοβαρός τραυματισμός τους αφορούσε μεταξύ άλλων και τα πόδια του). Επίσης, παρά τις υψηλές ανοιξιάτικες θερμοκρασίες που επικρατούν στο Κίεβο (;;;), ο Ζαλούζνι φορά βαριά χειμερινά στρατιωτικά ρούχα, κάτω από τα οποία μπορούν να κρυφτούν, βεβαίως, από τραυματισμούς από θραύσματα, έως πχ και το καλώδιο ενός ορού. Εν ολίγοις, ο Ζαλούζνι είναι μεν ζωντανός, είναι όμως φανερό ότι για πολύ καιρό ακόμη δεν θα μπορέσει ν’ ασκήσει τα καθήκοντά του (εάν τα ασκήσει ποτέ, βεβαίως, καθώς μέχρι να γίνει καλά μπορεί να έχει απλώς… αντικατασταθεί)...

Σχολιο.-- Στο Κρασνονταρ. Ναι. Αναμένεται από την προανάκριση να βγουν συμπεράσματα από πού εκτοξεύτηκαν. Γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να σηκώθηκαν από ρωσικό έδαφος. Στο Γκελεντζίκ σήμερα το πρωί έπιασαν και έναν τύπο που ετοίμαζε τρομοκρατικές επιθέσεις. Οπότε δεν είναι απίθανο να ήταν από κάπου κοντά. Επιπλέον και τα δύο ήταν κινέζικα του εμπορίου, με προσαρμοσμένα αυτοσχέδια εκρηκτικά. Σίγουρα δουλειά εκπαιδευμένου δολιοφθορέα, αλλά όχι τακτικών δυνάμεων των VSU.

Σχολιο.- Θλίψη που την σκαπούλαρε ο ναζί ζαλουζνι, αν ήταν πρόσφατο το βίντεο...

Μεγάλη χαρά που ο Λευκορώσος ναζί πήγε να γίνει ομοτραπεζος του Αδόλφου!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καλά, αυτός σίγουρα δεν πήρε πρέφα, εσείς όμως τι καταλάβατε;

26 ΜΑΪΟΥ, 2023

Ο δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης, σε συνομιλία που είχε με τον «δήμαρχο της Βαρσοβίας, Rafal Trzaskowski», διατύπωσε κατηγορηματικά τις απόψεις του, λες και εκπροσωπούσε την ελληνική κυβέρνηση, σε θέματα μάλιστα, εξωτερικής πολιτικής, με τον αέρα και το πνεύμα της «οικογενειακής πολιτικής».

Προφανώς, όσον αφορά το πρόσωπο με το οποίο συνομιλούσε από την άλλη μεριά του διαδικτύου, δεν επρόκειτο για τον Πολωνό δήμαρχο, αλλά για τους δυο γνωστούς Ρώσους φαρσέρ -μπλόγκερς, τους Vovan και Lexus, οι οποίοι έχουν κατά καιρούς καταφέρει να εκμαιεύσουν αλήθειες και απόψεις από πάρα πολλούς επώνυμους, χωρίς βέβαια οι τελευταίοι να το έχουν αντιληφθεί. Μια από αυτές τις περιπτώσεις ήταν κι ο François Hollande, ο οποίος στη «συνέντευξη» που τους παραχώρησε, νομίζοντας ότι είχε να κάνει με Ουκρανούς δημοσιογράφους, επιβεβαίωσε αυτά που είχε δηλώσει νωρίτερα η Angela Merkel, περί εξαπάτησης και παγίδευσης της Ρωσίας με τις συμφωνίες του Μινσκ.

Έτσι λοιπόν ο δήμαρχος της πόλης μας, με την άνεση που του παρέχει ο αέρας της εξουσίας και της οικογενειοκρατίας, αναλύει ευθαρσώς το ρόλο που ο «θείος» του, αποφάσισε να παίξει η χώρα μας, αναμασώντας τη κλασσική πλέον τυποποιημένη φράση περί της ένταξής μας στη «σωστή πλευρά της ιστορίας».

Προφανώς η πλευρά αυτή φαίνεται ότι είναι όχι μόνον ιστορικά σωστή, αλλά και βιολογικά σωστή δεδομένου ότι – όπως ο ίδιος με καμάρι ομολογεί – η Αλεξανδρούπολη αποτελεί «μείζονα κόμβο ανεφοδιασμού του ουκρανικού στρατού».

Ολόκληρο το άρθρο εδώ:Καλά, αυτός σίγουρα δεν πήρε πρέφα, εσείς όμως τι καταλάβατε;

Δείτε το βίντεο:

https://seisaxthia.wordpress.com/2023/05/26/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AC-%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%CF%82-%CF%83%CE%AF%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%80%CE%AE%CF%81%CE%B5-%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%86%CE%B1-%CE%B5%CF%83%CE%B5%CE%AF/?fbclid=IwAR3pXvpeoVDSBTYc_MNCB7DSjRqQkcbbMRfcBly3Gdo9QIRlic_gD3qWb_U



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



26/5/2023    -     5.00 π.μ.

- Συνοψίσουμε τα κυριότερα γεγονότα της μέρας που πέρασε, σχετικά με τη ρωσική ΕΣΕ :

1) Η μεταμεσονύκτια ανεπιτυχής επίθεση με drones που πραγματοποίησε η ουκρανική πλευρά προς την Κριμαία και τη Σεβαστούπολη (καταρρίφθηκε από τη ρωσική αντιαεροπορία ή/και απενεργοποιήθηκε από τα ρωσικά μέσα ραδιοηλεκτρονικού πολέμου το 100% των ουκρανικών «πετούμενων»).

2) Η ανατίναξη απο ρωσικά πυρά του φράγματος στην τεχνητή λίμνη της Κάρλοφκα, στον ελεγχόμενο από το καθεστώς του Κιέβου τομέα της ΛΔ Ντονιέτσκ και η πλημμύρα που δημιουργήθηκε, η οποία αποκόπτει ουσιαστικά την Αβντέγεφκα απ’ όλες σχεδόν τις διαδρομές ανεφοδιασμού των μονάδων των VSU από τα μετόπισθεν.

3) Η επίθεση νωρίς το απόγευμα με 3 ουκρανικά ταχύπλοα drones στο ρωσικό αναγνωριστικό πλοίο Ivan Hurs, που κατέληξε επίσης σε τραγική αποτυχία: και τα 3 ουκρανικά drones καταστράφηκαν από πυρά του ίδιου του ρωσικού πλοίου, το οποίο δεν έπαθε απολύτως τίποτε, παρά τη σύγκρουση του ενός από τα 3 drones με την άτρακτό του – τα πυρομαχικά δεν εξερράγησαν και το συγκεκριμένο drone επλήγη λίγα δευτερόλεπτα αργότερα από το ρωσικό πλοίο.

4) Οι ανεπιτυχείς επιθέσεις της ουκρανικής πλευράς με drones στις ρωσικές Περιφέρειες του Μπέλγκοροντ και του Ροστόφ (στο χωριό Μορόζοφκα): η ρωσική αντιαεροπορία έδρασε και πάλι αποτελεσματικά.

5) Η νυχτερινή μαζική επίθεση (πάλι με επιθετικά drones) των VSU στο Μπερντιάνσκ, η οποία συνεχιζόταν μέχρι πριν από λίγη ώρα.

6) Η συνέχιση των μαζικών πληγμάτων σε στρατιωτικούς (αυτό πρέπει να το τονίζουμε κάθε φορά) στόχους από ρωσικής πλευράς σε Περιφέρειες της Ουκρανίας που βρίσκονται τύποις μακριά από τα μέτωπα της ΕΣΕ, αλλά λειτουργούν βοηθητικά προς τις δυνάμεις της πρώτης γραμμής. Τσερνίγκοφ και Πολτάβα είναι στην κορυφή της λίστας, ακολουθούν σταδιακά και άλλες Περιφέρειες. Ήδη την ώρα που γραφόταν αυτό το κείμενο προστέθηκαν και οι Περιφέρειες Ντνιεπροπετρόφσκ, Χαρκόβου και Κιέβου.

- Νέα πακέτα στρατιωτικής «βοήθειας» από διάφορες χώρες, κυρίως μέλη του ΝΑΤΟ, ανακοινώθηκαν χτες. Φινλανδία, Σουηδία, Λετονία είναι έτοιμες να δώσουν τα «δωράκια»] τους στο καθεστώς Ζελένσκι. Παράλληλα, μετά την έγκριση στη συνάντηση των Υπουργών Άμυνας των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ στο Rammstein της Γερμανίας της χορήγησης (άγνωστο πότε) αμερικανικών μαχητικών αεροσκαφών F-16, ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν ανέφερε σε δηλώσεις του, ότι η Ολλανδία και η Δανία θα είναι οι χώρες που πρώτες θα αναλάβουν το έργο της εκπαίδευσης Ουκρανών πιλότων πάνω στα F-16, ενώ θ’ ακολουθήσουν στο ίδιο έργο οι Νορβηγία, Βέλγιο, Πορτογαλία και Πολωνία.

- Η Wall Street Journal έγραψε στο χτεσινό φύλλο της, ότι η Νότια Κορέα συμφώνησε να παραδώσει στην Ουκρανία ποσότητες βλημάτων των 155 mm (ΝΑΤΟϊκών προδιαγραφών). Σύμφωνα με την εφημερίδα, παρτίδα με 330.000 βλήματα για διάφορα είδη όπλων αυτού του διαμετρήματος έχουν μεταφερθεί στην Ευρώπη με πλοία μέσω της Διώρυγας του Σουέζ και, πιθανόν, κάποιες ποσότητες βρίσκονται ήδη στη Γερμανία και άλλες ΝΑΤΟϊκές χώρες.

- Στο Ιράν βρίσκεται για επίσημη επίσκεψη η διοικήτρια της ρωσικής Κρατικής Τράπεζας Ελβίρα Ναμπιούλινα. Είναι προφανές, ότι αντικείμενο των συνομιλιών της με Ιρανούς αξιωματούχους θα αποτελέσουν η αποδολαριοποίηση των διμερών εμπορικών συναλλαγών και η δημιουργία ενιαίου συστήματος πληρωμών, με αποδοχή εκατέρωθεν όλων των μορφών ηλεκτρονικών συναλλαγών (τραπεζικές κάρτες, διατραπεζικές μεταφορές ποσών, εμβασμάτων κοκ) που υφίστανται στην κάθε χώρα ξεχωριστά.

- Βόρεια και δυτικά του Ντονιέτσκ: Στο Αρτιόμοφσκ ξεκίνησε χτες η σταδιακή παράδοση των θέσεων της Ομάδας Wagner στις μονάδες των τακτικών ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων. Το rotation θα ολοκληρωθεί, βάσει προγραμματισμού, έως την 1η Ιουνίου. Στις περιοχές γύρω από την πόλη οι ρωσικές δυνάμεις σταδιακά αντεπιτίθενται, προκειμένου να επανέλθουν σε πρότερες θέσεις ή και να προωθηθούν σε νέες, πιο κοντά στα πλησιέστερα αστικά κέντρα (Τσάσοφ Γιαρ και Κονσταντίνοφκα). Χτες υπήρξαν επιθέσεις στο Αρτιόμοφσκογε και το Κράσνογε. Παράλληλα οι Wagner πραγματοποίησαν ανταλλαγή αιχμαλώτων με τις VSU (106 με 106), ενώ επέστρεψαν σε φέρετρα και με τις σημαίες των χωρών τους (ΗΠΑ και Τουρκίας) τις σορούς 2 ξένων μισθοφόρων που σκοτώθηκαν στις μάχες για την πόλη πολεμώντας στο πλευρό των VSU.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Συνέλαβαν 37χρονο με την κατηγορία ότι δήθεν έβγαλε το γνωστό σύνθημα πο φωνάζει όλος ο λαός κατά του Κ.Μητσοτάκη!

Κατηγορείται για διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων βιαιοπραγίες ή διχόνοια  μέσω διαδικτύου. 

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή

25.05.2023 | 20:00

Όπως καταλαβαίνετε η εθνοσωτήριος κυβέρνησις των συνταγματ....συγνώμη αρίστων προτιμά να μας γ@#$%ει μεταξύ μας από την ηλικία των 10-11 ετών αλλά όχι να παραδεχθεί ότι  γ@#$%αι το "καλύτερο βιογραφικό της χώρας".....

Ξανααποχαιρέτα  τη Δημοκρατία που έχασες!!!!

Σχολιο.-  ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει ότι θέλει φίλε μου στη Δημοκρατία. Δεν συλλαμβάνεται γι'αυτό που λέει στα υποτιθέμενα δημοκρατικά καθεστώτα, μόνο στις χούντες γίνεται αυτό,  επίσης να θυμίσουμε στο ηλίθιο κοινό - ψηφοφόρους του , ότι ο Κυριάκος του έχει κάψει το σπίτι

Σχολιο.- Ποια διχονοια?συνηθως ομονοουμε επι του θεματος....

Σχολιο.- Έγραψε κι άλλα. Το σχόλιο του Ο Μητσοτάκη γαμιεσαι ήταν

«Μακάρι να χάσουμε τον Έβρο. Αν χρειαστεί να βοηθήσουμε να χάσει εδάφη η Ελλάδα. Να καταστραφεί παρά το κακό που έγινε σήμερα. Δηλώνω υπεύθυνα ότι θα πολεμήσω δίπλα στους Τούρκους αν γίνει πόλεμος»

Σχολιο.-  τις έκανε τις μα...ς το παιδί- θα τον πάνε σίγουρα για αντιεθνικά.... και όχι για την επικεφαλίδα

Σχολιο.- μλκιες ή διατεταγμένη υπηρεσία; Αν ηταν απλά βάλτος, παίζει κ να μην του κάνουν ΤΕΛΙΚΑ τιποτα

Σχολιο.- «Να πάρουμε τα όπλα να βγούμε στους δρόμους» . Αυτή ήταν η τελευταία ανάρτηση στο twitter του 37χρονου ιδιωτικού υπαλλήλου. Ε.Α., που συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου από στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σχολιο.- Έγραψε Ο Μητσοτάκης γαμιεται

«Σήμερα είχαμε νίκη των τεράτων. Μακάρι εισβολή οι Τούρκοι. Θα πολεμήσουμε δίπλα τους να το ξέρουν. Κοινωνική ειρήνη τέλος. Ελλάδα να πεθάνεις. Μακάρι να πεσουν κ άλλα μαχητικά όπως το Γενάρη που καυλώσαμε. Μακάρι  φωτιές το καλοκαίρι. Μακάρι να καταστραφεί η Ελλάδα.»

Σχολιο.- Έγραψε Ο Μητσοτάκης γαμιεσαι

«Πρέπει να λήξει η κοινωνική ειρήνη, στείλετε στο νοσοκομείο όσους ξέρετε και ψήδισαν ΝΔ.  Χτυπήστε τα σπίτια τους και να κάνουμε επέμβαση  στα σπίτια τους και στην περιουσία τους. Είναι κάτι που πρέπει να αρχίσουμε να συζητάμε. Ήδη το συζητάμε.»

 


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για τον Θεό!

Απαιτήστε από τα κόμματα σας να δημιουργηθεί διακομματική επιστημονική ομάδα που θα επιβλέπει την διαδικασία των εκλογών στους υπολογιστές της ιδιωτικής Singular Logic!

Μας έχουν παγιδεύσει! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!

Ποιός ο λόγος να συμμετέχεις στις εκλογές αν πηγαίνεις σαν το πρόβατο στην σφαγή και χωρίς να προβάλεις καμία έμπρακτη αντίσταση;

Ήδη έχουμε βιώσει την πρώτη φάση μίας (αναμενόμενης) παγίδας με ακραία νοθεία και αλλοίωση του αποτελέσματος και τώρα βρισκόμαστε στην φάση που απλά περιμένουμε την ολοκλήρωση της σε δεύτερη φάση την επόμενη Κυριακή.

Μία νοθεία που στηρίχθηκε στην αποχή (τεχνητή ή φυσική), στα λευκά και στα άκυρα.

Τα δικά μας κόμματα, Αριστερά, Επαναστατικά, Πατριωτικά κλπ τι κάνουν ακριβώς; Πως κινούνται για να διασφαλίσουν την αξιοπιστία της διαδικασίας; Γιατί αυτό που βλέπω, είναι πως δεν κάνει κανένας τίποτα και το ακόμα πιο απογοητευτικό είναι πως ήδη έχουν αποδεχθεί το αποτέλεσμα χωρίς την έμπρακτη αμφισβήτηση του, περιμένοντας απλά την ολοκλήρωση της σφαγής την άλλη Κυριακή.

Αγαπητοί φίλοι, σύντροφοι και συναγωνιστές, προσωπικά και πιστεύω πολλοί ακόμα σαν και εμένα, δεν περιμένουμε τίποτα από τις εκλογές για να αλλάξει τις ζωές μας και να τις κάνει καλύτερες, ειδικά σε ένα κράτος-προτεκτοράτο όπως είναι η Ελλάδα. Επίσης δεν μας ενδιαφέρει και δεν μας ικανοποιεί το αν τα καταφέρετε να μπείτε στην Βουλή και κερδίσουν λίγο χρόνο παραπάνω, οι εγκληματίες που μας δολοφονούν.

Η συμμετοχή και η στήριξη στα κόμματα σας είναι για δυο λόγους, ο πρώτος για να μην αφήσουμε την πάλη και δεύτερον για να μην τους δώσουμε το όπλο της αποχής για να κάνουν αυτό που ζουμε τώρα.

Είναι υποχρέωση σας να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να τους βάλετε εμπόδια και να τους κάνετε την ζωή πιο δύσκολη!

Για αυτό ακριβώς τον λόγο προτείνω να απαιτήσετε άμεσα:

1. Δημιουργία διακομματικής επιστημονικής ομάδας από Καθηγητές Πληροφορικής οι οποίοι θα επωμιστούν την ευθύνη του ελέγχου της επεξεργασίας των αποτελεσμάτων στους υπολογιστές της Singular Logic.

2. Να βρεθεί τρόπος ώστε να μπορέσουν να ψηφίσουν οι περίπου 200.000 νέοι εργαζόμενοι που βρίσκονταν στα νησιά για σεζόν

3. Να βρεθεί τρόπος να ελεγχθούν οι εκλογικοί κατάλογοι ώστε να εντοπιστούν οι αποβιώσαντες που συνεχίζουν να υπάρχουν στους εκλογικούς καταλόγους.

4. Να απαιτήσετε να επιβληθούν οι ποινές που υπήρχαν παλιότερα, πριν καταργήσουν τα εκλογικά βιβλιάρια και κάνουν τη ψηφοφορία χαβαλε όπως Αμερική, για όσους αρνούνται να ψηφίσουν.

Ειδικά για αυτό το ζήτημα, όσο και αν ενοχλεί κάποιους, είναι ο πιο δραστικός τρόπος για να παταχθεί η αποχή! Αν θεωρούν όλοι αυτοί πως μπορούν να καταδικάζουν τις ζωές των υπολοίπων ενισχύοντας τους μακελάρηδες μας, ας πληρώσουν τότε το αντίστοιχο τίμημα της πολιτικής τους επιλογής.

Και κάτι τελευταίο. Πραγματικά είμαι 15 χρόνια σε διαρκή αγώνα και επαναστατική δράση, αλλά είναι η πρώτη φορά που φοβάμαι τόσο πολύ για το τι μας ξημερώνει βλέποντας αυτά που κάνουν για να κρατήσουν τα κεκτημένα της εξουσίας, που ξεκινάει από τα επιδόματα της τελευταίας στιγμής και της απαγόρευσης του κόμματος Κασιδιάρη και φτάνει μέχρι την ακραία χειρουργική νοθεία που τους οδηγεί σε δεύτερη εκλογική διαδικασία, στις οποίες πλέον θα έχουν το πολυπόθητο μπόνους εδρών.

Αν πραγματικά θέλετε απελευθέρωση της χώρας και έμπρακτη Αντίσταση, όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν άμεση απαίτηση από όλους!

υ.γ. Σε όλα αυτά που πρέπει να γίνουν, δεν αναφέρω σκόπιμα αυτά που συμβαίνουν αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να τα ελέγξουμε και να τα αποφύγουμε. Όπως για παράδειγμα των έλεγχο των μεταναστών που ζουν στην Ελλάδα και ψηφίζουν, τον έλεγχο των ομογενών και την πάταξη των εξαγορασμένων ψήφων (βλ Ρομά).

Σχολιο.- Παιδιά έρχεται φίμωτρο στην σκέψη , ήδη κάνουν δηλώσεις για ρωσική προπαγάνδα και πρέπει να επιβάλλουν ένα νέο Μακαρθισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα ραδιόφωνα , το Αιγαίο θα το ντύσουν ως το «συμφέρον εθνικής ασφαλείας»

να το παραδώσουν στους Τούρκους.

Αναρωτηθήκαμε ποτέ γιατί μόνο η Τουρκία φτιάχνει γεωτρύπανα και όχι η Ελλάδα ;

Το παιχνίδι παίζεται για τους Αμερικανούς, Βρυξέλλες και Τούρκους …χανόμαστε

Σχολιο.- Το 2015 έχουν αναρτηθεί και ανα εκλογικό τμήμα οι ψήφοι αναλυτικά. Από το 2019 που ανέλαβε η singular δεν αναρτώνται τα αποτελέσματα ανα εκλογικό τμήμα, παρα μόνο ανα δήμο συγκεντρωτικά και μόνο. Αυτό από μόνο του δημιουργεί ένα κενό, πολύ δύσκολη η όποια επαλήθευση, αν όχι ακατόρθωτη!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ 10ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ 12ΧΡΟΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Κ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΤΕ ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΙ Κ ΤΡΑΝΣΟΦΟΒΙΚΟΙ

(...) Το παιδί, πριν από δύο εβδομάδες επέστρεψε από το σχολείο και ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, έκανε εμετό, δεν μιλούσε, δεν μπορούσε να φάει ούτε να επικοινωνήσει, δεν ήταν λειτουργικό και αυτό ήταν η αφορμή που ώθησε τους εκπαιδευτικούς γονείς του, να ρωτήσουν το παιδί τι του έχει συμβεί

Το παιδί απάντησε τελικά ότι η δασκάλα στην 4η ώρα του μαθήματος, τους έβαλε μια ταινία που περιείχε ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις μεταξύ μικρών αγοριών 

Ο τίτλος της ταινίας ήταν 

"Τα αγόρια στο ντουζ" και έδειχνε ανήλικα παιδιά σε ένα καμπ που φιλιόντουσαν στο στόμα και ερωτοτροπουσαν 

Το περιεχόμενο της ταινίας προκάλεσε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση στο παιδί και οι γονείς πληροφορήθηκαν την αντιπαιδαγωγική φύση της ταινίας και την προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας προς τα ανήλικα παιδιά 

Κατήγγειλαν ήδη το περιστατικό

Φορείς επισημαίνουν δε ότι η προβολή της ταινίας έγινε χωρίς καμία επιστημονική προσέγγιση ή προηγούμενη ενημέρωση τους σχετικά με αυτού του είδους ευαίσθητα θέματα (....)

Σχολιο.- Εν τω μεταξύ η συγκεκριμένη ταινία μικρού μήκους είναι στις προτεινόμενες ταινίες του υπουργείου Παιδείας!

Σχολιο.- ναι ειναι τραγικό! Το ίδιο το υπουργείο ενέκρινε την ταινία για ηλικίες 13 και άνω... η δασκάλα που επέδειξε υπερβάλλοντα ζήλο στην εφαρμογή της μπαϊντενικής ατζέντας, παραβιάστηκε και το δειξε στο δημοτικό....Ας την τρέχουν τώρα οι γονείς...

Σχολιο.- Τι να την τρέχουν οι γονείς;;; Είναι καλειμένη η καριόλα η δασκάλα…. Ουσιαστικά θέλουν να εξαναγκάσουν τους γονείς να στείλουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικό σχολείο για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο..

 


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Μεγάλη Μασονική Στοά της Αγγλίας στο Pride gay "LGBTQIA+" 2023 στη Βρετανία!

Μεγάλη Νίκη της Δημοκρατίας για την κοινότητα LGBTQIA+

Επιτέλους, ο Δούκας του Κέντ, "Μέγας Διδάσκαλος" της Μεγάλης Στοάς της Αγγλίας, αποφάσισε να συμμετάσχει στο Gay Pride 2023, στο Hide Park (Λονδίνο)!

Περήφανοι κι Έλληνες για τον "Μέγα Διδάσκαλο", τον Πρίγκιπα Εδουάρδο, Δούκα του Κεντ, πρώτος εξάδελφος της Βασίλισσα Ελισάβετ Β΄, που ηγείται της αρχαιότερης μυστικής οργάνωσης του πλανήτη.

Πρωτότοκος γιος του Γεωργίου Δούκα του Κεντ και της Μαρίνας πριγκίπισσας της Ελλάδας, κόρης του Νικολάου πρίγκιπα της Ελλάδας.

Ο ηγέτης της Παγκόσμιας Μασονίας Εδουάρδος, είναι δισέγγονος του Γεωργίου Α΄ της Ελλάδας και 2ος εξάδελφος του Κωνσταντίνου Β΄ της Ελλάδας.

Τώρα κατάλαβες; Δεν κατάλαβες; Τότε ενημερώσου. 

Όχι παίζουμε...

Με καθυστέρηση η επίσημη εμφάνιση της μασονίας, αλλά ήδη το μεγάλο βήμα είχε γίνει από το ΝΑΤΟ, τον οργανισμό για την "ειρήνη", την "δημοκρατία" και την προστασία του δυτικού "πολιτισμού":

Ακόμη δεν καταλαβαίνεις; Τότε είσαι σνωμοσιολόγος, ψεκασμένος, αντί-εμβολιαστής και μάλλον συμπαθείς τον αιμοσταγή ηγέτη του Ρωσικού ιμπεριαλισμού!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχουν κόψει καπίστρι και βρίζουν τον κόσμο όλο οι χουλιγκάνοι του Ενός και Μοναδικού Ηγετίσκου, που απαγορεύει την έκφραση άποψης ακόμη και στα μέλη της Κ.Ε.

Με πρώτη και πιο συχνή χυδαιότητα την παλιά αυριανίστικη βρομιά που εκτόξευαν εναντίον όσων ψηφίζαμε ΚΚΕ και ΚΚΕ εσ., τα χουλιγκάνια του Κουτσόγιωργα, του Γιαννόπουλου και του Κουρή.

Απλώς, στο "όσοι δεν ψηφίζετε ΠΑΣΟΚ υποστηρίζετε τη Ν.Δ." έχει αντικατασταθεί το ΠΑΣΟΚ από το ΣΥΡΙΖΑ.

Ενίοτε, αυτοί που χυδαιολογούν κατά της Αριστεράς είναι και παλιά πασοκοχουλιγκάνια.

Ας συνεχίσουν έτσι και πολύ σύντομα το 20% θα φαντάζει μεγάλο ποσοστό.

Σχολιο.- Mα...οι ίδιοι πασοκοι είναι...Δεν νομίζω πως έχει μείνει κανείς από τους "συνασπισμενους" πλέον...

Αυτά που τους μάθαινε η Αυριανή, αυτά κάνουν.

Το νέο '93 θα έρθει σύντομα αν και αυτοί δεν πρόκειται να το καταλάβουν γιατί απλά τότε ψήφιζαν τον Αντρέα.

Σχολιο.- Λες να κάτσω τώρα να κάνω ανάλυση στο αν το ΠΑΣΟΚ ήταν ή όχι Αριστερά; Πάντως, αν ήθελε κάποιος να συνεννοηθεί οπουδήποτε και με οποιονδήποτε και έλεγε Αριστερά, όλος ο κόσμος καταλάβαινε πως δεν μιλούσε για το ΠΑΣΟΚ. Όπως δεν θεωρούσαν τον εαυτό τους αριστερό τόσοι και τόσοι κεντρογενείς. Ακριβώς όπως δεν θεωρούν τον εαυτό τους αριστερό τόσοι και τόσοι πασοκογενείς του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιο.- Κοσκωτας τράπεζα Κρήτης.

Παμπερς.

Κουτσόγιωργας.

Θέλεις και άλλα .

Το πραξικόπημα στην ΓΣΕΕ .

Αυτό το ξέχασες.

Της βάσεις που θα έδιωχνε.

Το ΠΑΣΟΚ σου τελείωσε

Σχολιο.- Και η κλεμμένη σημαία της ΕΦΕΕ από την ΠΑΣΠ.

Οι βάσεις (κυρίως τηλεπικοινωνιακές) έφυγαν όταν δεν τις χρειάζονταν πια οι Αμερικάνοι. Τα F/S πχ διατήρηθηκαν λίγο παραπάνω μέχρι κι αυτά να αντικατασταθούν από άλλα συστήματα. Σιγά μην έδιωξε τις Βάσεις το ΠΑΣΟΚ! Όπως βύθισε το Χόρα ή αύξησε την αιγιαλίτιδα ζώνη στα 12 μίλια. Κι αυτός ο Φάκελος της Κύπρου; Που όλο απειλούσε πως θα ανοίξει ως απειλή εντός Βουλής; Απλά το ΠΑΣΟΚ ποντάρησε στα συνθήματα της προδικτατορικής ΕΔΑ (λογοκριμένης και υποθηκευμένης) κι εξαγόρασε στελέχη από το χώρο της ευρύτερης αριστεράς. Τα δικά του αριστερά στελέχη (Καράγιωργας κλπ) τα είχε ήδη ξεκαθαρίσει από το '76.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Θεία δεν αντέχω άλλο να ζω».

*ο Εισαγγελέας των φυλακών απαγόρευσε αναρμοδίως στις 17/5 στη 12χρονη και τον αδερφό της να επισκέπτονται τη μητέρα τους στη φυλακή με την αιτιολογία – και αυτή μάλιστα προφορική – ότι πρόκειται για θύτη και άρα το θύμα δεν μπορεί να την επισκέπτεται και ότι, έτσι κι αλλιώς, της έχει αφαιρεθεί η γονική μέριμνα. 

Μάλιστα, αυτή η απαγόρευση εκδόθηκε παρά τη ρητά αντίθετη εισήγηση της παιδοψυχόλογου – διορισμένης από το κράτος – που ξεκαθάριζε ότι, όχι απλά δεν επιβαρύνει το παιδί το επισκεπτήριο στις φυλακές, αλλά αντίθετα συνίσταται για την καλή ψυχοσυναισθηματική κατάσταση του παιδιού. 

«Νιώθω ότι το παιδί το πολεμούν καθημερινά. Δεν μπορώ να την αφήσω λεπτό μόνη της, γιατί φοβάμαι μην πάθει κάτι. Ξαφνικά ο εισαγγελέας φυλακών της απαγορεύει να δει τη μητέρα της. Για ποιον λόγο; (...).

Δεν ξέρω τι θα κάνω αν πάθει κάτι το παιδί. Το έχουν λυγίσει. Αντί να σταθεί η Πολιτεία δίπλα του, συμπεριφέρονται σαν να φταίει εκείνο. Το παιδί μου ανέφερε κλαίγοντας: “Θεία δεν αντέχω άλλο να ζω”. Φοβάμαι μήπως κάνει κακό στον εαυτό της. 

Αλίμονο, αν συμβεί κάτι τέτοιο. Θα είναι όλοι υπόλογοι. Βλέπω ότι όσο περνούν οι μέρες, μένουμε τελείως στο άδικο και στο ανεξήγητο και δυστυχώς είμαστε μόνοι μας. Η 12χρονη είναι μόνη της», καταγγέλλει η θεία του παιδιού που το φροντίζει.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ασπρισμένα τα μαλλιά τους. Δύσκολη η ζωή τους.Εκεί στο χωριό  Καλάμια Κοζάνης. Τον αγαπούν, όμως,  τον τόπο τους. Διαμαρτύρονται για την  καταστροφή του από την εγκατάσταση  τεράστιου φωτοβολταϊκού πάρκου ,έκτασης 750 στρεμμάτων ,δίπλα στο χωριό τους.  Σήμερα το πρωί τους τσάκισαν τα ΜΑΤ. Χτυπημένοι, με σπασμένα χέρια ,με  σκισμένα ρούχα οι άνθρωποι του χωριού , που τόλμησαν να εναντιωθούν στα μεγάλα συμφέροντα. Ίσως να ειπώθηκε «Δέρνουμε όσο θέλουμε  τώρα. Κερδίσαμε» .Ποιος ξέρει ? ‘ Ισως να  ειπώθηκε «Η πλειοψηφία θέλει βία ,θέλει  να βλέπει ακόμα και ασπρομάλληδες καταγής». Ίσως

Μητέρα με δύο παιδιά στην αγκαλιά , βρισκόταν στο πεδίο της ντροπής , προσπαθούσε να υπερασπιστεί το χωριό της .

Αστυνομικός πάει και της λέει να φύγει από εκεί, γιατί θα την συλλάβουν και θα πάρουν την επιμέλεια από τα παιδιά της, γιατί τα εκθέτει σε έκνομες ενέργειες που αυτή διαπράττει ....

Αδίστακτοι σε όλα... τρομοκρατία με κάθε τρόπο, και όπου δεν πιάνει η ψυχολογική, εκεί πέφτει ράβδος. Σπασμένη ωμοπλάτη 65χρονου,ο οποίος για μία ώρα περίπου σφάδαζε από τους πόνους, 3 λιποθυμίες ηλικιωμένων , ο ένας από αυτούς, ο Πρόεδρος συνταξιούχων Δυτ. Μακεδονίας Ψαλίδας Χρήστος το όνομά του, με προβλήματα καρδιάς. Κόντεψε να πεθάνει ο άνθρωπος.

Ο Στέφανος ο Πράσσος δέχτηκε γρονθοκοπήματα χωρίς λόγο, έτσι , γιατί είναι στοχοποιημένος...

Συνολικά έγιναν 6 συλλήψεις, δύο από αυτούς είναι φοιτητές και οι τέσσερις κάτοικοι του χωριού....

Αναλγησία , έπαρση, αλλαζονία. Θέλουν να κρυφτούν, αλλά η χαρά δεν τους αφήνει, κόλαση από δω και πέρα η ζωή μας και ειδικά αν αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα ξαναπιάσουν τα ίδια ποσοστά στις κάλπες...

Στο χωριό, έφτασα 10 λεπτά μετά την λήξη της επίθεσης των ΜΑΤ, η απόσταση βλέπετε του χωριού απο την Πτολεμαίδα είναι 30 χιλιόμετρα, δεν πρόλαβα, αυτά που είδα με τα μάτια μου όμως ήταν αρκετά να τους μισήσω. 

Για μένα πλέον είναι μισητά ανθρωπόμορφα κτήνη , δεν χωράει καμία δικαιολογία , ούτε για τους ψηφοφόρους τους.... 

Σκεφτείτε καλά όλοι, την τεράστια ευθύνη που έχετε όταν ρίχνετε την ψήφο σας στην κάλπη.

Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα σήμερα, αυτή η τύχη όμως δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα συνεχιστεί...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο αρχηγός των Wagner ο Πριγκόζιν δημοσίευσε βίντεο με πτώματα 2 ξένων μισθοφόρων ενός Αμερικανού κι ενός Τούρκου που σκοτώθηκαν στο Μπαχμούτ και τους επιστρέφει σε φέρετρα σκεπασμένα με σημαίες τους!

26/05/2023

Ο αρχηγός του Wagner o Evguéni Prigojine/Πριγκόζιν δημοσίευσε ένα βίντεο με τα πτώματα δύο ξένων μισθοφόρων, ο ένας είναι από τις Ηνωμένες Πολιτείες και ο άλλος από την Τουρκία που πέθαναν στο Μπαχμούτ και θα επιστραφούν στις χώρες τους σε φέρετρα σκεπασμένα με τις σημαίες των χωρών τους.

Είστε απολύτως σίγουροι ότι είμαστε στο σωστό στρατόπεδο;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΟΚ! Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ μπήκε (από σήμερα) και επίσημα σε ύφεση...

26/5/2023   -   12.30

Η Γερμανία από σημερα εισήλθε και επίσημα σε υφεση, καθως εχει δυο συνεχομενα τρίμηνα πτωσης στο ΑΕΠ της.

Ολα αυτα ενω η Γερμανική Κυβέρνηση περίμενε ανάπτυξη.

Ας ελπίσουμε η Ελληνική οικονομία να αργήσει να επηρεαστεί, όμως όταν γκρεμίζεται μια κολοσσιαία οικονομία, η Γερμανική που είναι η μεγαλύτερη της Ευρώπης, καλό είναι στην Ελλάδα να βγαζουν σιγα-σιγα τα χειμωνιάτικα ρούχα... και να ελαττώσουν το πολιτικό σανό, γιατί φαίνεται ότι έρχονται δύσκολες μερες..



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΔΙΩΞΑΝ από το Spiegel τον αρχισυντάκτη του! «ΠΛΗΡΩΣΕ» (και) την απάτη στον Έβρο για τη «νεκρή Μαρία»...

26/5/2023    -    10.30

Ο αρχισυντάκτης Steffen Klusmann αποχωρεί από το περιοδικό «Der Spiegel» λόγω προστριβών με τους μετόχους για «λάθη» και «σκανδαλώδεις υποθέσεις», όπως εκείνη με την απάτη που στήθηκε στον Έβρο για τη «νεκρή Μαρία».

Τη θέση του θα αναλάβει ο Dirk Kurbjuweit, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία σήμερα. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η ανακοίνωση αποτελεί επιβεβαίωση φημών που είχαν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα για την επικείμενη αποχώρησή του.

H FAZ, σε δημοσίευμά της, αναφέρει πως η Ένωση Γερμανών Δημοσιογράφων (DJV) «απαιτεί τον τερματισμό της διαμάχης για το Spiegel εδώ και καιρό. Το σωματείο θα μπορούσε εξίσου καλά να απαιτήσει να σταματήσει η έκδοση του περιοδικού. Γιατί οι δικαστικές διαμάχες είναι ''μέρος'' του Spiegel. Αυτό συνέβαινε ήδη από την εποχή του ιδρυτή του, του Ρούντολφ Όγκσταϊν, και δεν άλλαξε ποτέ. Οι αρχισυντάκτες αρέσκονται να φθείρονται εδώ ο ένας μετά τον άλλον. Τώρα είναι η σειρά του Steffen Klusmann. Αφού οι φήμες για την επικείμενη αποχώρησή του είχαν ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου, το βράδυ της Πέμπτης έγινε επίσημο: Ο Klusmann αποχωρεί από το Der Spiegel. Και φέρεται να έγινε με την προτροπή του προσωπικού και της διεύθυνσης»

Η απάτη που στήθηκε στον Έβρο για τη «νεκρή Μαρία»

Σημαντικό ρόλο στην αποπομπή του έπαιξαν τρεις σκανδαλώδεις υποθέσεις. Μια από αυτές αφορούσε την Ελλάδα και το μεταναστευτικό όταν τον Αύγουστο του 2022, σκηνοθετήθηκε ο δήθεν θάνατος της «μικρής Μαρίας» στη νησίδα του Έβρου. 

Τι είχε γράψει το Spiegel

Το καλοκαίρι του 2022 το Spiegel δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του τρία δημοσίευμα που αφορούσαν την τύχη μιας ομάδας προσφύγων στον ελληνο-τουρκικό συνοριακό ποταμό Έβρο. Υπήρξε και podcast για το θέμα. Η κατηγορία που διατυπωνόταν στα «ρεπορτάζ» ήταν ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν βοήθησε τους εγκλωβισμένους πρόσφυγες, παρόλο που είχε την υποχρέωση να το κάνει. Συνέπεια της μη παρασχεθείσας βοήθειας πέθανε ένα πεντάχρονο κορίτσι. Το Spiegel είδε στο κορίτσι αυτό ένα πρόσωπο-σύμβολο του πόνου των προσφύγων στα εξωτερικά σύνορα της Ε.Ε. και αντιστοίχως το παρουσίασε στα δημοσιεύματά του.

Ο δήθεν θάνατος της Μαρίας, για τον οποίο έγραψαν και άλλα ΜΜΕ, οδήγησε σε μια ευρεία συζήτηση στην ελληνική κοινή γνώμη. Πολλοί είδαν αποκλίσεις. Ένας αναγνώστης επικοινώνησε ακόμα και το γραφείο του περιοδικού που ερευνά τυχόν παρατυπίες και ακόμα και ο Έλληνας υπουργός Μετανάστευσης, Νότης Μηταράκης, απέστειλε στην αρχισυνταξία του Spiegel στις 19 Σεπτεμβρίου, εξαιτίας αυτών των δημοσιευμάτων, μια επιστολή στην οποία αναφέρει ότι οι μετανάστες δεν ήταν σε ελληνικό έδαφος, δεν υπήρξε ποτέ νεκρό παιδί.

Μετά από μερικούς μήνες, στις αρχές του Γενάρη του 2023, Σύρος από την ομάδα των 38 μεταναστών στη νησίδα, με την κατάθεσή του, «ξεγύμνωσε» τα fake news για τη «μικρή Μαρία». Ο Σύρος είχε πει ότι μετά από μία αποτυχημένη προσπάθεια να περάσουν σε ελληνικό έδαφος και αφού έμειναν 10 ημέρες σε τουρκική νησίδα στον Έβρο περιμένοντας το «σήμα» του διακινητή για να επιχειρήσουν ξανά τη διάβαση του ποταμού, η «περίφημη» Μπαϊντά, ο ρόλος της οποίας δεν είχε ξεκαθαριστεί στην αρχή, τους μετέφερε μια ιδέα του: να βάψουν ένα παιδί έτσι ώστε να φαίνεται νεκρό από τσίμπημα σκορπιού για να προκαλέσουν διεθνή συγκίνηση, προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ουκρανός λοχαγός σκότωσε τον διοικητή του για να μην πάει ο λόχος του στο πεδίο των μαχών

Δεκάδες τα περιστατικά λιποταξίας και άρνησης εκτέλεσης διαταγών λόγω των βαρύτατων απωλειών που υπέστησαν στο Μπάκχμουτ

26.05.2023 | 09:25

Στον ουκρανικό Στρατό έχουν αρχίσει να παρουσιάζονται μαζικά φαινόμενα λιποταξίας και άρνησης εκτέλεσης διαταγών με χαρακτηριστικό το παράδειγμα εκτέλεσης διοικητή ουκρανικού τάγματος από έναν εκ των λοχαγών του, καθώς ο τελευταίος αρνούνταν να στείλει τους άνδρες του κατά των Ρώσων σε κάποιο από τα μέτωπα του Ντόνμπας.

Ολοένα και περισσότεροι Ουκρανοί στρατιώτες αρνούνται να πολεμήσουν καθώς έχουν κατανοήσει πως το Κίεβο κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών ειδικότερα, δεν τους προστατέψει από ανωφελές και μάταιες απώλειες σε μάχες οι οποίες είχαν ήδη κριθεί.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ν.Μεντβέντεφ: «Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα διαρκέσει δεκαετίες – Αν τους δοθούν πυρηνικά όπλα θα χτυπήσουμε πρώτοι» 

«Ειρήνη θα έχουμε μόνο όταν καταστραφεί η ναζιστική κυβέρνηση του Κιέβου»

26.05.2023 | 08:19

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ δήλωσε ότι ο ο πόλεμος στην Ουκρανία ενδέχεται να διαρκέσει δεκαετίες, με περιόδους μαχών που θα διακόπτονται από εκεχειρίες και πρόσθεσε πως «αν δοθούν στους Ουκρανούς πυρηνικά όπλα τότε θα χτυπήσουμε πρώτοι».

«Η Δύση αδυνατεί να συνειδητοποιήσει ότι η αντιπαράθεση μεταξύ της Ρωσίας και των χωρών του ΝΑΤΟ μπορεί κάποια στιγμή να οδηγήσει σε προληπτικό πυρηνικό χτύπημα», είπε χαρακτηριστικά.

«Υπάρχουν ορισμένοι μη αναστρέψιμοι κανόνες πολέμου. Εάν πρόκειται για παραδόσεις πυρηνικών όπλων στην Ουκρανία, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί ένα προληπτικό χτύπημα. Η Δύση εξακολουθεί να αδυνατεί να το κατανοήσει αυτό. Θα γίνει, υπό ορισμένες συνθήκες».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παρέμβαση Κίνας για τον πόλεμο: «Κατάπαυση πυρός και η Ρωσία κρατά όσα εδάφη κατέκτησε» – Η αντίδραση της Ευρώπης

Η πρόταση του Πεκίνου για να μπει τέλος στο αιματοκύλισμα

26.05.2023 | 16:08

Στην Ευρώπη βρίσκεται ο Κινέζος απεσταλμένος που στάλθηκε για να προωθήσει το ειρηνευτικό σχέδιο του Πεκίνου για την Ουκρανία, ο οποίος απέστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Κατάπαυση πυρός τώρα και η Ρωσία κρατά τα εδάφη που κέρδισε. 

Όπως μεταδίδει η Wall Street Journal, ο Κινέζος διπλωμάτης, ο οποίος επισκέφθηκε το Κίεβο, τη Βαρσοβία, το Βερολίνο, το Παρίσι και τις Βρυξέλλες, προέτρεψε τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να δουν την Κίνα ως οικονομική εναλλακτική λύση στην Ουάσινγκτον και είπε ότι θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα για να τερματίσουν τη σύγκρουση μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας πριν εξαπλωθεί.

Ο Λι ταξίδεψε στη Μόσχα σήμερα, όπου ολοκληρώνει την ευρωπαϊκή του περιοδεία. Δυτικοί αξιωματούχοι δήλωσαν στην WSJ ότι δεν θεωρούν πως η ειρήνη θα είναι δυνατή, αν δεν αποσυρθούν τα ρωσικά στρατεύματα από την Ουκρανία.

«Εξηγήσαμε ότι το πάγωμα της σύγκρουσης δεν είναι προς το συμφέρον της δυτικής κοινότητας αν δεν υπάρξει απόσυρση των ρωσικών στρατευμάτων», δήλωσε διπλωμάτης που μίλησε με τον Λι.

Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ δήλωσε ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία ενδέχεται να διαρκέσει δεκαετίες, με περιόδους μαχών που θα διακόπτονται από εκεχειρίες και πρόσθεσε πως «αν δοθούν στους Ουκρανούς πυρηνικά όπλα τότε θα χτυπήσουμε πρώτοι».

«Η Δύση αδυνατεί να συνειδητοποιήσει ότι η αντιπαράθεση μεταξύ της Ρωσίας και των χωρών του ΝΑΤΟ μπορεί κάποια στιγμή να οδηγήσει σε προληπτικό πυρηνικό χτύπημα», είπε χαρακτηριστικά.