Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Σαββατο 27 Μαιου 2023


Μην τους πει κανείς και ότι ο Μπρούνο Γκαντς και ο Ραλφ Φαινς έχουν ντυθεί ναζιδες. Δε θα προλάβουν να τους πιάσουν όλους.

Έρευνα για τον Ρότζερ Γουότερς ξεκίνησε η γερμανική αστυνομία, με πρόσχημα τη στολή που φόρεσε επί σκηνής κάποια στιγμή στη συναυλία του Βερονίνο, η οποία παρέπεμπε στην εμφάνιση του δικτάτορα στο εμβληματικό The Wall των Pink Floyd.

26/5/2023  -  19.16

Οι γερμανικές αρχές «είδαν» στο μακρύ παλτό και τα σταυρωτά σφυριά – όπως ήταν η στολή π[ου φορούσε ο Μπομπ Γκέλντοφ στο The Wall – «ναζιστικές» παραπομπές με όρους πιθανής «εξύμνησης»!

Επιλεκτικά βίντεο και φωτογραφίες από τη συναυλία στη Mercedes-Benz Arena της γερμανικής πρωτεύουσας στις 17 Μαΐου, έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τον αρχιεπιθεωρητή της αστυνομίας του Βερολίνου, Μάρτιν Χάλβεγκ, να επιβεβαιώνει στο sky.com ότι οι αστυνομικοί «κίνησαν διαδικασίες ποινικής έρευνας για την υπόθεση σχετικά με την υποψία υποκίνησης του λαού», και πρόσθεσε πως «τα ρούχα που φορέθηκαν είναι πιθανό να επιδοκιμάζουν, να δοξάζουν ή να δικαιολογούν τη ναζιστική δικτατορία και αυθαιρεσία με τρόπο που προσβάλλει την αξιοπρέπεια των θυμάτων και έτσι διαταράσσει τη δημόσια ειρήνη».

Μεταξύ των επικριτών είναι και το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ. Έγραψε στο Twitter: «Καλημέρα σε όλους εκτός από τον Ρότζερ Γουότερς που πέρασε το βράδυ στο Βερολίνο βεβηλώνοντας τη μνήμη της Άννας Φρανκ και των έξι εκατομμυρίων Εβραίων που δολοφονήθηκαν στο Ολοκαύτωμα». Η αμερικανική ομάδα εκστρατείας StopAntisemitism κατηγόρησε επίσης τον Γουότερς ότι «δυσφημεί» τη δολοφονία της Φρανκ. Πρόσθεσε: «Υπέροχα νέα! Η αστυνομία του Βερολίνου έχει ξεκινήσει ποινική έρευνα».

«Πρόκειται για παρωδία»

Οι θαυμαστές του τραγουδιστή είπαν ότι η εμφάνισή του ήταν αναπαράσταση μιας σκηνής από το βίντεο κλιπ του «The Wall» των Pink Floyd του 1982.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο ίδιος δήλωσε στο podcast Katie Halper Show: «Είναι θέατρο, αγάπη μου. Η ιδέα ότι κανείς δεν μπορεί να ντυθεί ποτέ με μια στολή Ναζί, για να κάνει οτιδήποτε, σε ένα θέατρο ή μια ταινία, είναι γελοία, προφανώς είναι μια παρωδία. Πιστεύω ότι ο αντισημιτισμός είναι απεχθής και ρατσιστικός και τον καταδικάζω ανεπιφύλακτα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρότζερ Γουότερς έχει ταχθεί κατά της ισραηλινής κατοχής στην Παλαιστίνη, ηγείται κινήματος που προσπαθεί να μποϊκοτάρει πολιτιστικά το ισραηλινό κράτος για τις αιματηρές πρακτικές του στην Λωρίδα της Γάζας και την Δυτική Όχθη, ενώ τάχθηκε ανοιχτά κριτικά κατά της πολιτικής της ουκρανικής κυβέρνησης στο Ντονμπάς, θεωρώντας την συνυπεύθυνη για τον πόλεμο. 

Σχολιο.- Τί σαχλαμάρες είναι αυτές. Είναι στα πλαίσια του έργου the Wall. Μα ηλίθιοι τελείως!!!;;;

Σχολιο.- Τον έχουν στη μπούκα

Σχολιο.- Μη μασάτε με τις μαλακίες. Τη στολή του έργου έβαλε για να τρολάρει την κατάσταση. Ο άνθρωπος είναι ο μόνος που μίλησε για τις φόλες και επειδή έχει μιλήσει πολύ για την Παλαιστίνη τον εστησαν οι εβραίοι και το γιορτάζουν με διθυράμβους

Σχολιο.- Η καταγγελία του ναζισμού ήταν το θέμα του the wall

Σχολιο.- Δεν είναι ναζί... τα χει βάλει και με το Αγγλικό κατεστημένο, όλοι είδαμε το «the wall»

Σχολιο.- Και η Γουέστ Χαμ έχει σταυρωτά σφυριά. Ναζιδες λοιπόν κι αυτοί;;;;

Σχολιο.- Οι ζαινιστες έχουν θρησκευτικό σύμβολο τον αγκυλωτό



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ψητοπωλείο Ματζάρης

Φίλες και φίλοι το κατάστημα μας από σήμερα σταματάει να προσφέρει τις υπηρεσίες του. 

Δυστυχώς δεν αξίζει πλέον να το κρατήσω. 

Το κόστος λειτουργίας πλέον έχει ξεφύγει. Η μικρότερη αύξηση που έχουμε στην πρώτη ύλη μας είναι 120% και στην ενέργεια 5 φορές επάνω. 

Ενδεικτικά θα σας αναφέρω κάποιες τιμές αύξησης για να μπορέσετε να το καταλάβετε. 

1: πίτα από 0.05 πήγε 0.18.

2: ψωμί από 0.15 πήγε 0.38.

3: πατατα από 0.65 πήγε 1,35 η φρέσκια και η κατεψυγμένη από 0.95 πήγε 2.

4: τα καρβουνα από 0.65 πήγαν 1,40 και η μπριγκετα από 0.90 πήγε 1,90.

5:το χοιρινό κρέας από 2,80 -3,3 πήγε 5,5-6,3 ευρώ .

7: κοτόπουλο ολόκληρο από 1,35 το κιλό πήγε 2,90

8: κοτόπουλο που χρησιμοποιώ για κοντοσουβλι και σουβλάκι από 2,5 πήγε 4,5. 

9: σαλάτες αλοιφές 60% σε όλες. 

10: λάδι για τηγανι από 0.75 το λίτρο αυτή την στιγμή έχει 1,5 ευρώ ενώ είχε φτάσει μέχρι και 3,5 ευρώ. 

Υπολογίστε και τις τρελές αυξήσεις του ρεύματος και του φυσικού αερίου. 

Όλες οι αυξήσεις εκτος απο το λαδι που έχει 1,5 χρόνο και η ενέργεια έχει 1 χρόνο αύξηση ,στο μεγαλύτερο μέρος τους έχουν γίνει από τα Χριστούγεννα και μετά. 

Όλα τα παραπάνω είναι τα υλικά που χρειάζεται το κατάστημα για να λειτουργεί καθημερινά. 

Πριν λίγους μήνες το κόστος για να ετοιμάσω ένα σάντουιτς αναλόγως το κρέας ήταν 0.90 έως 1,3 και το πουλούσα από 2,40 έως 3,8

Τώρα το κόστος έχει γίνει από 1,80 έως 2,3 άρα εγώ θα πρέπει να πουλάω ένα απλό σάντουιτς από 4,5 έως 5,4 για να μην μπαίνω μέσα. 

Επειδή αυτήν την τιμή δεν μπορώ να την βάλω στο μαγαζί γιατί νιώθω ντροπή απέναντι στον πελάτη να του ζητάω 5 ευρώ για ένα σάντουιτς και από την στιγμή που δεν μπορώ να πουλήσω το προϊόν όπως πρέπει για να είναι βιώσιμη η επιχείρηση πήρα την απόφαση να το κλείσω και να αποχωρήσω ύστερα από 24 χρόνια στην εστίαση και 5 μαγαζιά στην πλάτη μου. Με πάνω από 60 άτομα προσωπικό συνολικά σε όλα αυτά τα μαγαζιά. 

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για όλη αυτήν την στήριξη των τόσων χρόνων. 

Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη σε όλα αυτά που θα έρθουν γιατί τα δύσκολα δεν ήρθαν ακόμα. 

Μην πουλήσετε την Ψυχή σας στο σύστημα, την Ψυχή μας θέλουν και για αυτό γίνονται όλα προστατέψτε Την με κάθε κόστος. Τίποτα δεν μας ανήκει εδώ μόνο η Ψυχή μας.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΑΙ ΤΩΡΑ τί κάνουμε;

ΜΙΑ είναι η διέξοδος: ΕΞΩ ΟΛΟΙ στους ΔΡΟΜΟΥΣ και τις ΠΛΑΤΕΙΕΣ σαν να μην υπάρχει επόμενη μέρα.

Η αναμονή των εκλογών της 25/6 ΔΕΝ βοηθάει σε τίποτα.

ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ συμφωνημένη ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ με ΜΑΖΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ.

Το κουμπί έχει ήδη πατηθεί και όλοι κάθονται παγωμένοι σαν υπνωτισμένοι και περιμένουν να πέσει ο πύραυλος και να τους εξαερώσει.

Δεν είναι στάση ανθρώπων αυτή. Ακόμα και τα ζόμπι θα είχαν περισσότερη ψυχή και ισχυρότερα αντανακλαστικά επιβίωσης.

Με εργαλείο τα Μέσα Kοινωνικής Δικτύωσης και καθημερινά ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ενάντια στις εξαγγελίες του μετεκλογικά προγραμματισμένου θανάτου της ελληνικής κοινωνίας.


ΟΛΑ τα ΣΦΥΡΙΑ χτυπούν στο ΙΔΙΟ αμόνι.

Όποιος συμμετέχει σε εκλογές αλλά ΔΕΝ αγωνίζεται για το ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ αυτών των εκλογών, λειτουργεί απλώς συστημικά σαν πυκνωτής εγκλωβισμού των λαϊκών αντιστάσεων.

Την ίδια στιγμή, φυσικά, ο ίδιος ΔΕΝ αγωνίζεται και για ΚΑΝΕΝΑ άλλο θέμα στην πράξη παρά μονάχα για τη συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές και την υπερψήφισή του.

ΤΕΛΙΚΑ, τα γεγονότα αποδεικνύουν πως ΟΛΑ τα ΣΦΥΡΙΑ χτυπούν στο ΙΔΙΟ αμόνι.

Την καθεστωτική ενσωμάτωση της κοινωνικής διαμαρτυρίας, τη νωθρότητα, την ύπνωση, τον κομφορμισμό και τη μαζική συνθηκολόγηση.

Σε όσους μετέχετε του "εκλογικού τομέα" δίνουμε 3 μέρες προθεσμία.

Αν μέχρι την Κυριακή 28/5/2023 ΔΕΝ έχετε διοργανώσει διαδήλωση στην Πλατεία Συντάγματος με αίτημα την εξασφάλιση του αδιάβλητου των ερχόμενων εκλογών, με νόμο από τη βουλή που θα συνεδριάσει στις 28/5, ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ θεωρώντας ότι είστε όλοι στο "κόλπο".

Καλώς κακώς έτσι έχουν τα πράγματα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νίκη εργαζομένων στο Καναδά κατά του Ισραήλ 

Μεγάλη δικαστική νίκη της CUPW (Ένωσης εργαζομένων στα ταχυδρομεία του Καναδά) κατά της ομάδας "B'nai Brith", που υποστηρίζεται από το "λόμπι του Ισραήλ" στο Καναδά. Η ελεγχόμενη από το Ισραήλ οργάνωση, που όποιος στο Καναδά στηρίζει τους Παλαιστίνιους ή γράφει υπέρ των δικαιωμάτων των Παλαιστινίων του κολλάε τη εμπορική στάπα του "αντισημιτισμού", ηττήθηκε από την αταλάντευτη στάση των εργαζομένων στα ταχυδρομεία. Τώρα μετά την τελεσίδικη απόφαση η ομάδα αυτή, που υποστηρίζεται από το Ισραήλ, είναι αναγκασμένη να ζητήσει δημοσίως συγνώμη-κάτι που το έκανε- για όλα όσα κατήγγειλε και να αποσύρει όλα τα συκοφαντικά δημοσιεύματα και, να αποζημιώσει οικονομικά για ηθική βλάβη την Ένωση εργαζομένων ταχυδρόμων του Καναδά.

Η "B'nai Brith" για χρόνια πλήρωνε δημοσιεύματα που "κατήγγειλαν" την Ένωση των εργαζομένων στα ταχυδρομεία ότι ακολουθεί μια "αντισημιτική" πολιτική και ότι υποστηρίζει και χρηματοδοτεί τρομοκράτες-εννοεί ότι στηρίζει τον αγώνα των Παλαιστινίων ταχυδρόμων και τον αγώνα των Παλαιστινίων πολιτών. 

Τα δημοσιεύματα αυτά συκοφαντούσαν τους εργαζομένους στα ταχυδρομεία, επειδή είχαν ταχθεί υπέρ των δικαιωμάτων των Παλαιστινίων και είχαν καταδικάσει και καταγγέλλει τις επιθέσεις και τους πολέμους του Ισραήλ στην κατεχόμενη Παλαιστίνη. Οι εργαζόμενοι των ταχυδρομείων είχαν ταχθεί υπέρ του διεθνούς μποϊκοτάζ κατά των ισραηλινών προϊόντων, επειδή το Ισραήλ κακομεταχειρίζεται τους Παλαιστίνιους στα κατεχόμενα εδάφη.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σαν σήμερα, 27 Μαϊου 1963,  πέθανε ο Γρηγόρης Λαμπράκης, ο ιατρός, αθλητής, ο πολιτικός της ΕΔΑ, ο αγωνιστής της ειρήνης, που δολοφονήθηκε από παρακρατικούς. Η δολοφονία του προκάλεσε διεθνή κατακραυγή για τις αυταρχικές πρακτικές της κυβέρνησης Καραμανλή και των Σωμάτων Ασφαλείας, που αποδείχθηκε ότι όχι μόνο ανέχονταν, αλλά και εξέθρεψαν τον ανεξέλεγκτο παρακρατικό μηχανισμό.

Ο Γρηγόρης Λαμπράκης γεννήθηκε στις 3 Απριλίου 1912 στην Κερασίτσα Αρκαδίας και ήταν το 14ο παιδί από τα συνολικά 18 που απέκτησαν οι γονείς του.

Το βράδυ της 22ας Μαΐου 1963 ο Λαμπράκης μίλησε σε εκδήλωση που διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη η «Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη». Πριν ακόμα η εκδήλωση ξεκινήσει, πλήθος παρακρατικών και αστυνομικών με πολιτικά είχαν καταλάβει τα γειτονικά πεζοδρόμια, κραυγάζοντας συνθήματα και προπηλακίζοντας όσους προσέρχονταν στην αίθουσα για να πάρουν μέρος σε αυτή. Άλλοι αστυνομικοί, ένστολοι, αν και παρόντες σε μεγάλο αριθμό δεν λάμβαναν κανένα μέτρο για την απώθηση των παρακρατικών, παρά τις διαμαρτυρίες των οργανωτών και του ίδιου του Λαμπράκη, ενός μέλους δηλαδή του ελληνικού κοινοβουλίου. Μάλιστα, ένας παρακρατικός κατόρθωσε να χτυπήσει το Λαμπράκη στο κεφάλι με ρόπαλο κατά την είσοδό του στην αίθουσα της εκδήλωσης, τραυματίζοντάς τον ελαφρά. Σοβαρά, αντίθετα, τραυματίστηκε από τους ανεξέλεγκτους φασίστες δεξιούς παρακρατικούς ο έτερος παρών αριστερός βουλευτής, Γιώργος Τσαρουχάς.

Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, ο Λαμπράκης εγκατέλειψε την αίθουσα με πρόθεση να κατευθυνθεί σε κοντινό ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει. Τον ακολούθησαν μόνο δύο σύντροφοί του, καθώς η αστυνομία απέκλεισε το κοινό της εκδήλωσης στο εσωτερικό της αίθουσας, απαγορεύοντας προσωρινά την έξοδο. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή, στη διασταύρωση των οδών Ερμού και Ελ. Βενιζέλου και παρά το γεγονός ότι η αστυνομία είχε αποκλείσει όλους τους δρόμους, ένα τρίκυκλο εμφανίστηκε από το πουθενά, πλησίασε το Λαμπράκη με ιλιγγιώδη ταχύτητα και τον έριξε στο έδαφος. Κανείς αστυνομικός δεν κινήθηκε για να εμποδίσει το τρίκυκλο πριν το χτύπημα, να συλλάβει τον οδηγό του μετά, ή ακόμα και να βοηθήσει τον αιμόφυρτο Λαμπράκη. Όπως αποδείχτηκε, το θύμα είχε δεχτεί ισχυρό χτύπημα στο κεφάλι από μεταλλικό αντικείμενο.

Το πιθανότερο είναι ότι οι δράστες της επίθεσης θα είχαν διαφύγει ανενόχλητοι, αν ένας παριστάμενος Θεσσαλονικιός, ο Μανόλης Χατζηαποστόλου (με το παρατσούκλι «Τίγρης») δεν είχε πηδήσει αστραπιαία στην καρότσα του τρίκυκλου. Για ένα περίπου χιλιόμετρο το τρίκυκλο έτρεχε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης χωρίς κανένα αστυνομικό ή άλλο όχημα να το καταδιώκει. Ο Χατζηαποστόλου εξουδετέρωσε μετά από σκληρή πάλη το μοναδικό επιβάτη της καρότσας, Μανώλη Εμμανουηλίδη (ήταν αυτός που είχε καταφέρει το θανατηφόρο χτύπημα με λοστάρι στο Λαμπράκη) και κατόπιν υποχρέωσε τον οδηγό Σπύρο Γκοτζαμάνη να σταματήσει. Ακολούθησε νέα πάλη αυτή τη φορά ανάμεσα στον Χατζηαποστόλου και τον Γκοτζαμάνη, έως ότου εμφανίστηκε ένας απλός τροχονόμος, ο οποίος μη γνωρίζοντας όσα είχαν προηγηθεί, συνέλαβε τον Γκοτζαμάνη κατόπιν υποδείξεων των περαστικών. Ο Λαμπράκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, τον απομώνοσαν χωρίς να του προσφέρουν καμία ιατρική βοήθεια, ήταν σε κωματώδη κατάσταση από την οποία δεν εξήλθε ποτέ. Πέθανε τέσσερις μέρες αργότερα.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στη Θεσσαλονίκη λουκέτο μπήκε στη γνωστή επιχείρηση εστίασης Ψητοπωλείο Ματζάρης. Το κατάστημα εδρεύει στην Πολίχνη, και έκλεισε έπειτα από 24 χρόνια ιστορίας, καθώς δεν μπορεί να αντεπεξέλθει πλέον στο κόστος λειτουργίας του, όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένα ευχαριστώ εκ βαθέων από τη χαβούζα των «εκλογών»

 Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023, 10:10

Κλεάνθης Γρίβας

23 Μαΐου 2023

Από τη θέση του υποψήφιου της Συμμαχίας Ανατροπής στην Α’ Αθηνών, ευχαριστώ όλους εκείνους που τάχθηκαν ενάντια στον Ολοκληρωτισμό της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, του Θεραπευτικού Κράτους, του παγκόσμιου Υγειονομικού πραξικοπήματος και  της σκοπίμως δολοφονικής άσκησης της «ιατρικής», ενάντια στην γκανγκστερική ασυδοσία των τραπεζικών συμμοριών και των αρπακτικών funds, ενάντια στη θεσμική προστασία της διαφθοράς των αλήτ της πολιτικής και της οικονομίας, ενάντια στην αυθαιρεσία των κατασταλτικών μηχανισμών, ενάντια στις μαζικές εξουσιαστικές ανθρωποθυσίες στα Σκοπευτήρια των Τεμπών και της Καισαριανής…   

Η κατάδειξη της παντελούς ανικανότητας της Αυλής του σύγχρονου μολιερικού Ταρτούφου κ. Τσίπρα, ήταν το μόνο καλό που προέκυψε –μεταξύ άλλων και– από την αηδιαστική κουτοπονηριά της να θεσπίσει ως γνήσια μια αναπηρωμένη απλή αναλογική.

Αλλά, η δήθεν απλή αναλογική, με την επιβολή του ορίου 3% για την είσοδο στη Φάρμα των Βουλευτών (που κάθε άλλο παρά βουλεύονται), άφησε χωρίς εκπροσώπηση το 16% του εκλογικού σώματος (!!!) και απέτρεψε την είσοδο περισσότερων κομμάτων στη βουλή – πράγμα που θα καθιστούσε αδύνατη την διαιώνιση της Δυναστείας Μητσοτάκη που διαγράφεται απειλητικά στον ορίζοντα, εάν ο Μητσοτάκης καταφέρει να υπερβεί τις 180 έδρες στις εκλογές που θα γίνουν με «ενισχυμένη αναλογική». Γιατί αυτό, απλούστατα, θα του επιτρέπει να τροποποιεί το Σύνταγμα κατά το δοκούν, καταντώντας το διάτρητο κουρελόχαρτο.

Ον μεθερμηνευόμενον εστί ότι η κουτοπονηριά του 3% του σύγχρονου μολιερικού Ταρτούφου κ. Τσίπρα, όχι μόνο γύρισε μπούμερανγκ στο παρακμάζον βιλαέτι του (πράγμα που μας αφήνει παγερά αδιάφορους), αλλά και στρέφεται ευθέως εναντίον του συνόλου των πολιτών που θα κληθούν να υποστούν τις συνέπειες της εφαρμογής των πολιτικών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), του γενικού επιτελείου των παγκοσμιοποιητικών αλήτ (πράγμα που μας ενδιαφέρει απολύτως). 

Φυσικά, ως είθισται, ο «μάγος» των φυλών του Σύριζα, ανέλαβε ευθαρσώς τις ευθύνες του, με τον συνήθη τρόπο κάθε πολιτικάντη Ταρτούφου: όχι παραιτούμενος αλλά απλώς δηλώνοντας «αναλαμβάνω τις ευθύνες μου».(!!!)

Δυστυχώς, «η βλακεία είναι δύναμη ακατανίκητη» (Κικέρων), και πλειοψηφική. Όπως γράφει ο Ευάγγελος Λεμπέσης στο αγέραστο κοινωνιολογικό δοκίμιό του με τίτλο «Η Τεράστια Σημασία των Βλακών εν τω συγχρόνω βίω», που πρωτοδημοσιεύθηκε στην "Εφημερίδα των Ελλήνων Νομικών" το 1941:

«Ο συνασπισμός των βλακών είναι μια μηχανική οργάνωση που συγκροτείται με βάση την αρχή της “ελάχιστης προσπάθειας” για την αντιμετώπιση μιας ισχυρότερης δύναμης που εκπροσωπείται από λίγους ή έναν. Η οργάνωση αύτη, περιορισμένης έκτασης, καλείται κοινωνιολογικώς κλίκα (clique)».

 Κι αυτή ακριβώς την ακατανίκητη και πλειοψηφική βλακεία, εκμεταλλεύονται τα γουρούνια της Φάρμας των (ανθρώπινων) Ζώων  για επιβάλλουν την ανελέητη δικτατορία τους στην οποία θεωρητικά «Όλα τα ζώα είναι ίσα», αλλά στην πράξη «μερικά, είναι πιο ίσα από τα άλλα».

Ζώντας στην εποχή της χειραγωγούμενης ομογενοποιημένης συνείδησης, διαπιστώνουμε καθημερινά ότι οι προοπτικές είναι απελπιστικές. Αλλά παράλληλα, ανακαλύπτουμε ότι υπάρχουν ελπιδοφόρες νησίδες αμφισβήτησης που θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε μέτωπα αντίστασης. Τα οποία πρέπει να τα χτίζουμε καθημερινά, καθένα μας χωριστά και όλοι μαζί.

Η κρίσιμη σύγκρουση ανάμεσα στον άνθρωπο και το ανθρωποειδές ξετυλίγεται ήδη μπροστά μας. Η νίκη του ανθρώπου θα οριοθετήσει ένα νέο κύκλο ζωής και δημιουργίας που θα τείνει να επιβεβαιώνει την ιστορία. Ο θρίαμβος του ανθρωποειδούς θα ανοίξει ένα ατέλειωτο στάδιο θανάτου, πόνου και καταστροφής που θα σημάνει το τέλος της ιστορίας.

Γι’ αυτό και θα συνεχίσουμε να εναντιωνόμαστε…

Κλεάνθης Γρίβας

Υ.Γ. Δεν θίγω το ενδεχόμενο της νοθείας, όχι γιατί δεν το θεωρώ πιθανό αλλά γιατί δεν μπορώ να το αποδείξω.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

οι 300 της σημερινής Βουλής συμφωνούν με το Παγκόσμιο Φόρουμ (μη εκλεγμένο σώμα επιχειρηματιών) σχετικά με τις σημερινές πόλεις επιτήρησης του Παγκόσμιου Φόρουμ. 

Στην ιστοσελίδα του WEF:

-Όχι κρέας, όχι γαλακτοκομικά.

-Περιορισμένες 2500 θερμίδες την ημέρα

-3 ρούχα το χρόνο.

-Όχι αυτοκίνητα.

-Δυστοπία της πανταχού παρούσας τεχνητής νοημοσύνης.

Όσοι πιστεύουν ότι έτσι είναι τα πράγματα ας ψηφίσουν τα υπάρχοντα εντός Βουλής κόμματα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ζωή Κωνσταντοπούλου από την Δευτέρα το πρωί έχει βγεί στον Σκάι στον Αντ1 στον Real στην ΕΡΤ και στο Mega

Είδατε άμα ζιτάτε σινόμι από κογένια;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



είναι ο Bartholomy ...αλλά κι Jeronymo

ΔΕΝ πάει ''πίσω'' !!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πρώτοι στην Ευρώπη με διαφορά,

το 70% όσων νοικιάζουν σπίτι στην Ελλάδα δίνουν το 40% του εισοδήματός τους για το ενοίκιο .!!

σχολιο.- 700.000 πλειστηριασμοί.

700.000 που χρωστάνε στον ΕΦΚΑ και κινδυνεύουν να τους πάρουν τα σπίτια.

Σχολιο.- Πως βγαινει αυτο οταν το νοικι για ενα δυαρακι ειναι 400 ευρω κ ο μισθος 800?

Σχολιο.- Ενας μέσος όρος ..

Η θλιβερή αυτή επίδοση της Ελλάδας είναι σχεδόν τετραπλάσια απο το μέσο όρο των Ευρωπαικών χωρών που είναι 21%..



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



27/5/2023    -     5.00 π.μ.

- Από στρατιωτικής πλευράς, λόγω της επιδείνωσης του καιρού τα τελευταία 2 24ωρα η δραστηριότητα των μαχών στο Ντονμπάς της Ουκρανίας ήταν χτες σχετικά «πεσμένη», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπήρξαν συγκρούσεις, κυρίως όμως υπό τη μορφή ανταλλαγής πυρών εξ αποστάσεως. Οι ρωσικές δυνάμεις εξακολουθούν να επιφέρουν σημαντικά πλήγματα από αέρος σε σημεία συγκέντρωσης έμψυχου δυναμικού των VSU, χάρη στη σωστή αναγνώριση που προσφέρουν τα αντίστοιχα drones και τα ακριβή χτυπήματα από εδάφους (Πυροβολικό) και αέρος (κυρίως Αεροπορία Στρατού).

- Στα σημαντικά γεγονότα της ημέρας δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε και την απόπειρα βομβαρδισμού της Μαριούπολης από πλευράς VSU με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς. Ωστόσο από τα 2 βλήματα τέτοιων πυραύλων που εξαπέλυσαν οι VSU, το ένα αναχαιτίστηκε από τη ρωσική αντιαεροπορική άμυνα, ενώ το δεύτερο κατέπεσε στο χώρο του πάλαι ποτέ εργοστασίου AzovStal’, χωρίς να επηρεάσει τον αστικό ιστό. Δεν υπήρξαν ούτε θύματα, ούτε υλικές ζημίες.

- Επίσης σημαντικό ήταν και το ρωσικό πλήγμα στο Ντνιεπροπετρόφσκ σε κτήριο που στεγαζόταν ψυχιατρική μονάδα, αλλά το οποίο είχε επιταχθεί από τις VSU για τις ανάγκες διαμονής Ουκρανών στρατιωτικών. Οι αρχές της χούντας του Κιέβου προσπάθησαν να παρουσιάσουν το πλήγμα ως «πλήγμα σε πολιτικό στόχο», μόνο που η διάψευση ήρθε (ίσως άθελα) από Ουκρανούς τοπικούς μπλόγκερ, που ανέβασαν αναρτήσεις με αναφορές, ότι τα νοσοκομεία της πόλης είχαν γεμίσει από τραυματίες Ουκρανούς στρατιώτες (θύματα, προφανώς, των μαζικών εναέριων πληγμάτων των ρωσικών δυνάμεων στην πόλη καθόλη τη διάρκεια της προηγούμενης νύχτας).

Σχολιο.- Η μετατροπή «πολιτικών» εγκαταστάσεων σε στρατιωτικές είναι η πάγια τακτική των Ουκροναζί, παρμένη κατευθείαν από τα εγχειρίδια των αυθεντικών ναζί και των ισλαμοφασιστών της Μέσης Ανατολής. Η κάλυψη-απόκρυψη ΠΙΣΩ από πολίτες και όχι η προστασία τους είναι ΤΟ έγκλημα και διεξάγεται όχι απλώς συχνά από τους Ουκροναζί, αλλά ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και σε διαρκή βάση. Αντιστοίχως, το πόσες φορές ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ έχουν σκοπεύσει οι Ουκροναζί σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΎΣ πολιτικούς στόχους, όχι μόνο στις «νεοπαγείς» περιοχές, αλλά και στις παραμεθόριες Περιφέρειες της «παραδοσιακής» Ρωσίας φαίνεται από την καθημερινή ειδησεογραφία.

Επαναλαμβάνω: ΔΕΝ λειτουργούσε ως νοσοκομείο και είχε μετατραπεί σε στρατιωτικούς θαλάμους για την προσωρινή στρατοπέδευση μονάδων των VSU. Και η τοποθέτηση στρατιωτικών μονάδων εντός του αστικού ιστού δίπλα σε κατοικίες πολιτών ΕΊΝΑΙ έγκλημα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Taylor Swift ανησυχεί για την κλιματική αλλαγή.

Διασκεδαστικό γεγονός: Το ιδιωτικό της τζετ εκπέμπει περισσότερο άνθρακα σε ένα μόνο ταξίδι από ό,τι το αυτοκίνητό σας σε ολόκληρη τη ζωή σας. Βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με τις περισσότερες πτήσεις ιδιωτικού τζετ το 2022 (με περισσότερες από 200 πτήσεις), και αυτό όταν δεν βρισκόταν καν σε περιοδεία.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο καιρό της τεχνητής νοημοσύνης, στον καιρό της πρώτης φοράς χρησιμοποίησης ηλεκτρονικών καλουδιών(τάμπλετ) για εκλογές είναι πραγματικά οξύμωρο κάποιοι να δέχονται απριορι ότι η ιδιωτική εταιρεία που διενεργεί τις εκλογές αντί του ΥΠΕΣ ( ως όφειλε) τα έχει όλα καλώς καμωμένα και να αρνούνται πεισματικά να ζητήσουν μία επιτροπή διακομματική ειδικών για έλεγχο λογισμικού που χρησιμοποιείται στις Εθνικές εκλογές και παρουσίας της κατά την ροή πληροφοριών και αποτελεσμάτων που μεταδίδει και να επιμένουν ότι με τις παλαιάς μορφής ασφαλιστικές δικλείδες που υπάρχουν είναι καλυμμένοι.

Να δεχθώ ότι δεν υπήρξε νοθεία, γιατί δεν ζητάνε αυτήν την επιτροπή;

Σαν μία επιπλέον διασφάλιση βρε αδερφέ , για τον φόβο των Ιουδαίων, ΓΙΑΤΙ;;;;;;;

Συγνώμη αλλά αν δεν δω κάποιο τέτοιο αίτημα θα σκεφτώ πολύ πολύ σοβαρά την συμμετοχή μου στις επόμενες εκλογές παρότι υπέρμαχος από τα μικράτα μου της συμμετοχής μου παντού.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το να μην ενώνονται τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα είναι απολύτως λογικό γιατί έχουν  μια  ατζέντα αρχών και θέσεων . Το να μην συμφωνούν όμως ούτε στο να φτιάξουν μια επιτροπή ειδικών και κομματικών αντιπροσώπων που θα διασφαλίζει το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας αναδεικνύει την συνενοχή τους. 

Προσωπικά ζητάω συγνώμη, σε όλους τους φίλους-αληθινούς και διαδικτυακούς-που ενδεχομένως επηρέασα να ψηφίσουν το Α ή το Β κόμμα, με γνώμονα την δημοκρατία και την πατρίδα. Αλλά εγώ δεν μπορώ να ξαναψηφίσω υπό αυτές τις άθλιες, αντισυνταγματικές και πραξικοπηματικές συνθήκες. Οι ενδείξεις νοθείας είναι τόσο πολλές που καθιστά την συμμετοχή μου εντελώς απαγορευτική στο να διαφυλάξω την προσωπική μου ακεραιότητα, αξιοπρέπεια και αξιοπιστία. Καλή συνέχεια στο στημένο σας πανηγυράκι. 

Να χαιρόμαστε τους αλεξοκούληδες και τους ανδρεικελάκηδες. Τελικά αυτοί μας αξίζουν....

ΥΓ: η τοποθέτηση μου αυτή θα' πρεπε να γίνει όταν απαγόρευσαν σε ένα σωρό κόμματα να κατέβουν στις εκλογές. Άργησα χαρακτηριστικά

Σχολιο.- Ο,ΤΙ κι ἄν ἐλέγξατε στίς Σέρρες πάει ΚΟΥΒΑ! Καί πάει ΚΟΥΒΑ γιατί ΑΝ ΔΕΝ διασταυρώσεις τά ἤδη ἐλεγμένα ἀποτελέσματα τῶν ἐκλογικῶν ἀποτελεσμὰτων ΤΜΗΜΑ-ΤΜΗΜΑ μέ τά ἀποτελέσματα τῆς SSingular ποὺ ΔΕΝ σοῦ δίνει ΑΥΤΗ τήν ΠΡΟΣΒΑΣΗ, ΔΕΝ ἔχεις ἐπαλήθευση ἀποτελεσμάτων. ΤΙ ΔΕΝ καταλαβαίνετε πάνω σέ αὐτό;;;;;

Σχολιο.- δεν είναι κατάντια να λοιδορείται έτσι μια τόσο ανιδιοτελής στάση όσο του κ. Αρβανίτη από τον Καζάκη που κάλεσε όλα τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα να φτιάξουν μια επιτροπή ελέγχου των εκλογικών αποτελεσμάτων το Σάββατο; μήπως ξεχνάμε την στάση του στα τρία τελευταία δυστοπικά χρόνια; τέτοια αγνωμοσύνη;

 εαν το να συμφωνησουν εστω για την διαφυλαξη της διαφανειας των εκλογων δεν ειναι εφικτο, τοτε μαλλον ειναι υπερ της αδιαφανειας. Δεν τους ζητησαμε να συμπραξουν, να επιτηρησουν απο κοινου λεμε. Αλλά μαλλον ουτε αυτους τους ενδιαφερει αν το αποτελεσμα ειναι αληθινο ή όχι. Και αυτοι την δουλεια τους κανουνε....

σχολιο.- Για τον Καζάκη καμία έκπληξη δε νιώθω... λυπάμαι μόνο για τον Κλεάνθη Γρίβα.

Σχολιο.- και ‘γώ το ίδιο ένιωσα όταν το άκουσα.Εκτιμώ ιδιαίτερα τον Κ.Γριβα

Σχολιο.- δεν τα παρατάω. Δεν ψηφίζω ακριβώς επειδή δεν τα παρατάω. Φτάνει πια....ήμουν και είμαι υπέρ των εκλογών. Αλλά αυτό το πράγμα δεν είναι εκλογές. Μας κοροϊδεύουν κανονικά

Σχολιο.- «έχουμε 65.000 άτομα άνω των 110 ετών και 10.000 εγγεγραμμένους ηλικίας άνω των 115 ετών. Συνολικά είναι 179.000 οι εγγεγραμμένοι στους καταλόγους που είναι πάνω από 100 ετών» δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΣ Μιχάλης Σταυριανουδάκης.....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ν’απαιτηθεί από τα κόμματα να συσταθεί εποπτεύουσα διακομματική επιτροπή,που θα επιβλέπει την Singular,μέσω της εκτεταμένης ελεγκτικής συμμετοχής πανεπιστημιακών εδρών πληροφορικής και στατιστικής,και φυσικά μεσω των μεταπτυχιακών αλλά και των κανονικών διαπιστευμένων φοιτητών τους,που θα τους παράσχει την δυνατότητα να διευρύνουν τους ορίζοντες των ακαδημαϊκών σπουδών τους στην πράξη…!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πώς είναι δυνατόν, ένας ολόκληρος λαός ο οποίος σχεδόν ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ οικονομικά – κατά γενική ομολογία – από τις πολιτικές επιλογές ενός πραγματικού παράφρονα και που ακόμα και οι ίδιοι οι οπαδοί της ΝΔ στρεφόταν μαζικά σε άλλες λύσεις τύπου Κασιδιάρη ή ΝΙΚΗΣ,να μαζεύει το…41% των ψήφων σε Απλή αναλογική μάλιστα;

Πώς είναι δυνατόν, ενώ κι αυτός και όλοι αυτοί που τον περιτριγυρίζουν να είναι τόσο πανικοβλημένοι, να μαζεύουν …ξαφνικά ποσοστά που θα ζήλευε ακόμη κι ο πραγματικά ΛΑΟΦΙΛΗΣ Ανδρέας Παπανδρέου; 

Πώς είναι δυνατόν, ένας τύπος που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ούτε στο ελάχιστο να συγκεντρώσει έστω ένα υποτυπώδες κοινό σε μια προεκλογική συγκέντρωση, όπως αυτή που έγινε στο…Θησείο(!) και που μετά βίας πήγαν κάτι «γραφικοί»,να του δίνει…απίστευτα νούμερα που φτάνουν ακόμη και το 50%;;;; 

Πώς είναι δυνατόν να…φτύνει κατάμουτρα όλη η Ελλάδα (κυριολεκτικά) έναν τύπο ο οποίος ισοπέδωσε ό,τι έχει απομείνει από αυτήν και να τον …ψηφίζει εκ νέου ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ; 

Είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ η ΝΟΘΕΙΑ! Πιο ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ δεν ΓΙΝΕΤΑΙ!

Η πολιτειακή ανωμαλία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη...Πρέπει να είναι οι πιο νοθευμένες εκλογές της ζωής μας...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπό #Roger_Waters

"Η πρόσφατη παράστασή μου στο Βερολίνο προσέλκυσε

κακοπροαίρετες επιθέσεις από όσους θέλουν να με δυσφημήσουν

και να με φιμώσουν επειδή διαφωνούν με τις πολιτικές μου

απόψεις και τις ηθικές μου αρχές.

Τα στοιχεία της παράστασής μου που αμφισβητήθηκαν

είναι ξεκάθαρα μια δήλωση σε αντίθεση με τον

φασισμό, την αδικία και τον φανατισμό σε όλες τις μορφές

του. Οι προσπάθειες να απεικονιστούν αυτά τα

στοιχεία ως κάτι άλλο είναι ανειλικρινείς και υποκινούνται

πολιτικά. Η απεικόνιση ενός ανεξάρτητου φασίστα

δημαγωγού ήταν χαρακτηριστικό των σόου μου από το

«The Wall» των Pink Floyd το 1980.

Έχω περάσει όλη μου τη ζωή μιλώντας ενάντια στον

αυταρχισμό και την καταπίεση όπου κι αν το βλέπω. Όταν

ήμουν παιδί μετά τον πόλεμο, το όνομα της Άννας Φρανκ

λεγόταν συχνά στο σπίτι μας, έγινε μια μόνιμη υπενθύμιση

του τι συμβαίνει όταν ο φασισμός μένει ανεξέλεγκτος.

Οι γονείς μου πολέμησαν τους Ναζί στον Β' Παγκόσμιο

Πόλεμο, με τον πατέρα μου να πληρώνει το υπέρτατο τίμημα.

Ανεξάρτητα από τις συνέπειες των επιθέσεων

εναντίον μου, θα συνεχίσω να καταδικάζω την αδικία και

όλους όσους τη διαπράττουν"



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Γράφουμε εδώ και μήνες για την κοινωνική αναστάτωση που επικρατεί στην Ολλανδία με την απίστευτη μεθόδευση της εκεί κυβέρνησης να κλείσει με το έτσι θέλω το 1/3 από τις φάρμες και τα αγροκτήματα.

-Για την απίστευτη αυτή απαίτηση που θα οδηγήσει μια από τις μεγαλύτερες τροφοπαραγωγές χώρες του κόσμου σε αντίστοιχη ποσοστιαία μείωση παραγωγής κρέατος και γαλακτομικών προϊόντων

-γιατί… κλάνουν και ρεύονται οι αγελάδες και καταστρέφουν το περιβάλλον. 

-Όχι μόνο δεν είναι τοπικό το φαινόμενο, αλλά η κυβερνητική eco-τρομοκρατία απλώνει τα πλοκάμια της ταχύτατα. 

-Στη Γαλλία επίσης μπαίνει στο στόχαστρο η κτηνοτροφία και προωθείται απροκάλυπτα η επιβολή ΔΕΛΤΙΟΥ στην κατανάλωση του κόκκινου κρέατος. (1ο τουίτ)

-500gr την εβδομάδα και πολύ σας είναι. Μέχρι η τεχνητή έλλειψη να πάει την τιμή του στα €200/kg και να σας το κόψουν έμμεσα. 

-Παράλληλα περιορίζεται ο αριθμός των διαθεσίμων πτήσεων για τη μείωση των εκπομπών. (2ο τουίτ)

-Καταστροφή των εφοδιαστικών αλυσίδων, τεχνητή πρόκληση επισιτιστικής κρίσης και αύξησης του πληθωρισμού, πόλεις των 15’, κατάργηση πτήσεων και λοιποί περιορισμοί στις μετακινήσεις, κλιματικά λοκντάουν.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο μαχητής του φασιστικου Ταγματος "Αζόφ" καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τον πυροβολισμό ενός Ρώσου αιχμαλώτου πολέμου στη Μαριούπολη.

Η ποινή επιβλήθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ 

Ο Alexey Kyrkalov (γνωστός και ως "Fritz") σκότωσε έναν στρατιώτη των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ο οποίος είχε συλληφθεί τρεις ημέρες νωρίτερα πριν από τις 15 Απριλίου 2022.

Τον τράβηξε από το υπόγειο στον δρόμο και τον πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές με πιστόλι στο πίσω μέρος του κεφαλιού, προκαλώντας θανάσιμα τραύματα.

Παρ' όλα τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, ο μαχητής αρνήθηκε την ενοχή του. Θα εκτίσει ποινή ισόβιας κάθειρξης σε αποικία αυστηρού καθεστώτος.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΕΡΜΑΝΙΑ 

Στο βίντεο ο Γερμανός στρατηγός, Andreas Marlow, επιβεβαιώνει και τηλεοπτικά, ότι οι Ουκρανοί που τον έβαλε η κυβέρνησή του να εκπαιδεύσει, πιο πολύ ενδιαφέρονταν να μάθουν πως θα γίνουν πιο αποτελεσματικοί σε “εγκλήματα πολέμου” αποζητώντας την εμπειρία των SS στο 2ο Παγκόσμιο. 

Ο Γερμανός στρατηγός σημειώνει ότι οι Ουκρανοί εκπαιδευόμενοι φορούσαν σβάστικες και ναζιστικά σύμβολα παρόλο που είναι απαγορευμένα στη Γερμανία!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΕΡΜΑΝΙΑ 

Και η αποκαλυπτική απάντηση του Γερμανού Υπουργού Άμυνας Μπόρις Πιστόριους στη Βουλή για το “ποιοι είναι πίσω από τον πόλεμο”:

“Αν σταματούσαμε σήμερα να προμηθεύουμε όπλα στην Ουκρανία, το τέλος της Ουκρανίας θα ερχόταν αύριο. Εσείς θέλετε να το αποδεχτείτε, αλλά εμείς δεν θέλουμε να το κάνουμε.”

Υ.Γ. Δεν διευκρίνισε όμως ποιος είναι το "εσείς" και ποιος το "εμείς".



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Μεντβέντεφ για το ενδεχόμενο ρωσικής προληπτικής πυρηνικής επίθεσης:

"Η Ευρώπη έχει χάσει το μυαλό της. Οι ΗΠΑ ενεργούν γενικά για τα ρεαλιστικά συμφέροντά τους. Δεν πολεμούν οι ίδιοι, βγάζουν χρήματα. Προσπαθούν να εξαφανίσουν έναν εχθρό αιώνων. Όσο για την Ευρώπη, για μένα είναι μια καταπληκτική ιστορία. Συνεχώς ζεσταίνουν και πυροδοτούν την κατάσταση με τις αποφάσεις τους. Σε αυτή την κατάσταση θα παρέχουν αεροσκάφη στο καθεστώς του Κιέβου. Επιπλέον, ίσως τους δώσουν και πυρηνικά όπλα.

Αλλά τότε θα σημαίνει ότι θα τους έρθει ένας πύραυλος με πυρηνικό φορτίο. Υπάρχουν αμετάκλητοι νόμοι πολέμου. Εάν πρόκειται για πυρηνικά όπλα, θα είναι απαραίτητο ένα προληπτικό χτύπημα. Οι Αγγλοσάξονες δεν το αντιλαμβάνονται πλήρως και πιστεύουν ότι δεν θα φτάσει ως εκεί. Θα γίνει, υπό προϋποθέσεις.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτουνού τώρα, τι να του πεις;

-Ο Χένρυ Κίσσινγκερ, που κλείνει σήμερα τα 100 (!) φρόντισε χτες να θυμίσει τι ήταν κι έκανε σαν Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, δηλώνοντας γιατί “κάθε ιδέα παραχώρησης της Κριμαίας στη Ρωσία σε πιθανές διαπραγματεύσεις με τη Μόσχα πρέπει να απορριφθεί” και γιατί “το κύριο για τη Δύση είναι να βάλει πλάτη στην Ουκρανία να … νικήσει”

Πριν λίγο καιρό, κάπως αλλιώς τα έλεγε, αλλά … τι λογαριασμό να ζητήσει κανένας από ένα … 100χρονο;

-Πάντως το περιοδικό Nation φρόντισε να θυμίσει τα … κατορθώματα του, στολίζοντας την τούρτα των γενεθλίων του με λέξεις “Χιλή, Κύπρος, Βιετνάμ, Καμπότζη, Λάος, Μπανγκλαντές, Τιμόρ κλπ”



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μα που τις μάζεψαν όλες;

-Στα μέρη μας τώρα, η άλλη … ώριμη διαταραγμένη, η κυρα Oύρσoυλα, στην κυριολεξία … λιώνει από πάθος, της πέφτουν τα σάλια μιλώντας για τα … γενέθλια του σιωvιστικoύ, ρατσιστικoύ, πoλεμoκάπηλoυ Iσραήλ!

-“Ότι τα σκατά και το φτυάρι” που λένε στο χωριό μου



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στις ΗΠΑ, επιστράτευσαν επίσης μια άλλη … διαταραγμέvη ώριμη σκύλα του πολέμου, τη Xίλλαρυ Kλίντον, για να τρομάξει τους αμερικάvους:

- “Αν δεν επανεκλεγεί ο Mπάιντεν” είπε “αυτό θα είναι το τέλος της Ουκρανίας και μετά της Ταϊβάν από την Κίνα!”

-Έχει πάντως πλάκα που επιτέθηκε προσωπικά στον Πoύτιv και στον Σι Tζιπίγκ, χαρακτηρίζοντάς τους … “κομπλεξικούς, μεσσιανικούς, ναρκισιστές κι απολυταρχικούς ηγέτες”!

-Ποια; Η … Kλίντον !!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Noύλαν εξάλλου δεν μπορεί να κρύψει τη … λύσσα της για την νίλα στο Αρτιόμοβσκ:

“Δουλεύουμε ήδη, για να μην έχει ξανά επιτυχίες στο πεδίο της μάχης ο Πούτιν” συνεχίζοντας -σχεδόν με αφρούς λύσσας- με απειλές “θα τους κάνουμε, θα τους ράνουμε, θα … θα … θα …”

-Ε, αυτή τη διαταραγμένη κυρία έχουν βάλει στη Δύση αφεντικό για να συντονίζει τον πόλεμο κατά της Ρωσίας …



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θέλει να απαγορεύσει στην Ουγγαρία να ασκεί την προεδρία της ΕΕ.

Οι βουλευτές σχεδιάζουν να υιοθετήσουν ψήφισμα σχετικά με αυτό την επόμενη εβδομάδα.

-"Ευρωπαϊκές Δημοκρατικές Αξίες"...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η πλανδημία ήταν η εισαγωγή στη στρατοπεδική κοινωνία της ομοιογένειας. Άτομα χωρίς ελευθερία και αυτεξούσιο που συγκροτούν μια νέα κοινωνία με θεμέλιο ένα πανταχού παρόντα φόβο και την απόλυτη υποταγή στην εξουσία η οποία μονοπωλεί την ασφάλεια. Κανένα εκλογικό αποτέλεσμα δεν είναι περίεργο σε αυτές τις συνθήκες. Οι νέες αξίες είναι: ασφάλεια, κανονικότητα, σταθερότητα, αστυνόμευση, υπακοή, ομοιογένεια σκέψης/έκφρασης/συμπεριφοράς. Όχι μόνο ΝΔ αλλά και χούντα συνταγματαρχών θα ψήφιζαν αν υπήρχε στα ψηφοδέλτια.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πετυχημένη, από πλευράς συμμετοχής και σύνθεσης, και συγκινητικά αισιόδοξη και μαχητική ήταν η πρώτη εκδήλωση στη Νομική της Αθήνας του “Αντιιμπεριαλιστικού Συντονισμού για την ήττα του ΝΑΤΟ”!

-Σταχυολογώ ορισμένα πράγματα από τη συζήτηση χτες που πρέπει νομίζω να κρατηθούν - και πιστεύω ότι θα κρατηθούν- για το μέλλον:

-Η ανάγκη πλατιάς κινητοποίησης για την ήττα του ΝΑΤΟ, δεν είναι υπόθεση μόνο των κομμουνιστών ή ριζοσπαστικών ομάδων που δεν υιοθετούν τη λογική των “ίσων αποστάσεων”…

-δεν είναι η ώρα και η προτεραιότητα “να βγάλουμε το άχτι μας” απέναντι στους συντρόφους και συναγωνιστές που ακολουθούν ηγεσίες που αντιμετωπίζουν λαθεμένα ή μυωπικά τη σύγκρουση της εποχής μας…

-ούτε είναι σκοπός να “τακτοποιήσουμε” τώρα και εξαρχής ο καθένας τους λογαριασμούς του με την ιστορία (Τι θα γινόταν ΑΝ δεν είχε διαλυθεί η ΕΣΣΔ, τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε η αυταπάτη των συμφωνιών του Μίνσκ, πόσο να εμπιστεύεται κανείς το αστικό καθεστώς της Ρωσίας και τέτοια…)

-το τι συμβαίνει σήμερα στη Ρωσική κοινωνία, το τι διεργασίες είναι σε εξέλιξη και που θα οδηγήσουν, η κινητοποίηση και οι διαθέσεις του ρωσικού λαού δεν έχουν καμμία σχέση με την εικόνα που φτάνει στη Δύση σαν “μια χώρα ολιγαρχών και στυγνού καπιταλισμού” (από μια Ρωσίδα συναγωνίστρια που ζει στην Ελλάδα)

-η συντριβή των επιθετικών σχεδιασμών της Δύσης και της Νέας Μαύρης Διεθνούς, για την αποτροπή του πολέμου τελικά, χρειάζεται να γίνει καθημερινή δράση σε κάθε γειτονιά, χώρο, κλάδο! 

-Κι ένα προσωπικό σχόλιο: 

⁃ Το κρίσιμο πρώτο καθήκον τέτοιων πρωτοβουλιών είναι το σπάσιμο της σιωπής, τα ρήγματα στην “εικονική πραγματικότητα”, να κερδίζεται καθημερινά η μάχη της πληροφορίας και της πραγματικής ενημέρωσης.

⁃ Προϋπόθεση γι’ αυτό είναι το “αίσθημα υπεροχής” που δίνει η σιγουριά της ανάγκης: 

Ναι! Το Ντονμπάς και η Ρωσία ΠΡΕΠΕΙ να νικήσουν στρατιωτικά!

-Και τους παππούδες και τους πατεράδες μας τους έλεγαν “μπολσεβίκους”, “κομμουνιστοσυμμορίτες”, “εαμοβούλγαρους”, “σταλινικούς” κλπ κλπ κλπ 

το ίδιο όπως σήμερα αμερικανόκαυλοι και ευρωλιγούρηδες και από κοντά οι … ευαισθητούληδες βρήκαν την καραμέλα “πουτινάκια”…

-Ε, ναι λοιπόν! 

Είμαστε όλα αυτά κι άλλα τόσα αν θέλετε, 

αλλά 

ΤΩΡΑ είναι η ιστορική ευκαιρία να σας νικήσουμε και θα το καταφέρουμε!

-Μαζί με την πλειοψηφία της ανθρωπότητας, 

μαζί με “της γης τους κολασμένους”, 

μαζί με το μέλλον μας και των παιδιών μας 

που δεν περνάει από τα σχέδια του «μαύρου ολοκληρωτικού μεσαίωνα» που σχεδιάζετε για να σωθείτε από το αδιέξοδο που έφτασε το σύστημά σας!

Σχολιο.-  Ώστε να ρίξουν μόνοι τους οι ουκρανοί τη δικτατορία. πολύ ωραία η πρόταση σου! Συμφωνεί και το ΝΑΤΟ με αυτή, αφού θα συνέχιζαν οι Ουκροναζι με τη βοήθεια των Αμερικάνων να σκοτώνουν τους άμαχους ξεσηκωμένους της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονεσκ, ανενόχλητοι (14.000 σκότωσαν από το 2014 μέχρι το 22) ...Μάλλον δε σας φτάνουν!

Σχολιο.- Μιλώντας για το φαινόμενο με τους πάνω από 125.000 -σήμερα- εθελοντές που κατατάχτηκαν στο Ρώσικο στρατό, θα πρέπει να προσθέσει κανείς και ένα συγκλονιστικό ρεύμα αυτοοργάνωσης και κινητοποίησης που ξεκίνησε να διαπερνά την κοινωνία σε κάθε γωνιά σχεδόν της ρωσικής γης.

- Ο πόλεμος -όπως και παλιότερα- «σκότωσε» μια περίοδο ακινησίας και παθητικότητας, πάνω από 30 χρόνων:

- Το δίκτυο Ηародный фронт (“Λαϊκό Μέτωπο”) ή «αυτοί με τα κόκκινα» όπως τους λένε, συσπειρώνει εκατοντάδες χιλιάδες εθελοντές, κυρίως στην κατεύθυνση της συγκέντρωσης κι αποστολής “ανθρωπιστικής κι άλλης βοήθειας” στο Ντονμπάς, για την υποδοχή και οργάνωση των πάνω από 5 εκ. προσφύγων που μετακινήθηκαν και φιλοξενούνται στη Ρωσία, της υποστήριξης του στρατού και των οικογενειών των εθελοντών κλπ.

-Αντίστοιχες κι άλλες πανρωσικές οργανώσεις εθελοντών έχουν εμφανιστεί επίσης, όπως το “Ίδρυμα Πριλέπιν” που λειτουργεί πέρα από τα θέματα αλληλεγγύης και σαν οργανισμός αυτοάμυνας προσφέροντας βασική στρατιωτική και ιατρική εκπαίδευση.

Σχολιο.- Επιπλέον η ακινησία που ξεπεράστηκε, οδήγησε ξανά και σε μια άνθηση μαζικής και συλλογικής δράσης κοινωνικών οργανώσεων, χώρων πολιτισμού και συζήτησης, φιλοσοφικών και λογοτεχνικών ομίλων, ενώσεων σπουδαστών και νέων…

- και βέβαια σε μια έκρηξη στα Ρώσικα social media, που για εκατομμύρια πολίτες που συμμετέχουν ενεργά με σχόλια και παρεμβάσεις είναι κάτι σαν τις αρχαίες “εκκλησία του δήμου” ή μια πανρωσική λαϊκή συνέλευση όπου μπορεί κανείς να δει τα πάντα, με κυρίαρχα τον πατριωτισμό, τον αντιφασισμό αλλά και την αντιπάθεια στις ελίτ, τους ολιγάρχες, τους δυτικόφρονες καλλιτέχνες, όσους παράτησαν την πατρίδα

-Μέχρι και οι οργανώσεις των Πιονιέρων ανασυστήθηκαν με το όνομα “Νέοι Λενινιστές”, όπως στις εικόνες την περασμένη Κυριακή όπου τα νέα μέλη παρέλαβαν σε τελετή στην Κόκκινη Πλατεία τα κόκκινα μαντήλια τους!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



26/5/2023

Όσο για την Αφρική…

-Δείτε τη φάτσα -τα λέει όλα- του προβοκάτορα/“δημοσιογράφου” του BBC που τόλμησε να ρωτήσει τον Νοτιοαφρικάνο Γενικό Γραμματέα της Αφρικανικής Ένωσης “αν θα … συλλάβουν οι αρχές της Νότιας Αφρικής τον Πούτιν εφόσον παραβρεθεί στη Σύνοδο των BRICS”:

-“Όχι βέβαια! Θα τον καλωσορίσουμε!”απάντησε ο Νοτιοφρικάνος ηγέτης, και στη συνέχεια ήταν … χείμαρος

“Πόσα εκατομμύρια σκοτώσατε στο Ιράκ και το Αφγανιστάν; Συλλάβατε κάποιον από τους ηγέτες σας; Τον Τόνι Μπλαιρ; Εσείς προκαλέσατε τον πόλεμο στην Ουκρανία, εμείς δουλεύουμε για την Ειρήνη εκεί …”

-Ο Άγγλος που φυσικά δεν του άρεσαν όσα άκουγε, έκλεισε την κουβέντα βιαστικά γιατί … “δεν είχε άλλο χρόνο” είπε!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αίσθηση προκαλεί ο τεράστιος αριθμός των αιωνόβιων και υπεραιωνόβιων που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους… Την περίοδο του πολυδιαφημισμένου «επιτελικού κράτους», και του… «όλα γίνονται με ένα κουμπί», στους εκλογικούς καταλόγους, υπάρχουν περίπου 179.000 εγγεγραμμένοι μεγαλύτεροι των 100 ετών ενώ πάνω από 110 χρόνων υπολογίζονται σε 65.000.

Όπως εξήγησε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλης Σταυριανουδάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε: «Πάνω από 110 (σ.σ. ετών) είναι 65.000 και πάνω από 115 είναι κοντά 10.000. Πάνω από 100 ετών είναι 179.000»



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όσο πιο ψύχραιμα μπορώ γράφω:

Εντάξει καλό είναι να γίνει μια ένωση των κομμάτων,προσωπικά στήριξα συμβολικά την μεγαλύτερη αυτών των εκλογών,αλλά τι νόημα έχει όταν οι εκλογές είναι νοθευμενες.

Τόσο απροκάλυπτα νοθευμενες,σε σημείο να βλέπουμε τη νοθεία να περνά μπροστά από τα μάτια μας.

Γιατί κάθε αριθμητικός δείκτης πρέπει να έχει την ακρίβεια δεκαδικού και εδώ βλέπαμε τον αριθμό των εκλογέων να αυξάνει συνεχώς κατά χιλιάδες.

Και μόνο αυτό φτάνει για να ακυρωθεί η διαδικασία.

Κι αν ο αλγόριθμος το έκανε αυτό με τον αριθμό των εγγεγραμμένων,φανταστείτε τι έκανε με τις ψήφους και τα ποσοστά των κομμάτων.

Όποιο κόμμα λοιπόν,κίνημα,συλλογικότητα πολιτικό πρόσωπο δεν ασχολείται με αυτό, είναι μέρος του προβλήματος και όχι η λύση του.

Γιατί κανονικά από τη Δευτέρα το πρωί θα έπρεπε να είναι το μοναδικό ζήτημα της ατζέντας και όχι το ποιος Θα συνεργαστεί με ποιον.

Τι νόημα έχει όταν ψηφίζει ένας αλγόριθμος.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όποιος συμμετέχει σε εκλογές αλλά ΔΕΝ αγωνίζεται για το ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ αυτών των εκλογών, λειτουργεί απλώς συστημικά σαν πυκνωτής εγκλωβισμού των λαϊκών αντιστάσεων. Την ίδια στιγμή, φυσικά, ο ίδιος ΔΕΝ αγωνίζεται και για ΚΑΝΕΝΑ άλλο θέμα στην πράξη παρά μονάχα για τη συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές και την υπερψήφισή του. ΤΕΛΙΚΑ, τα γεγονότα αποδεικνύουν πως ΟΛΑ τα ΣΦΥΡΙΑ χτυπούν στο ΪΔΙΟ αμόνι. Την καθεστωτική ενσωμάτωση της κοινωνικής διαμαρτυρίας, τη νωθρότητα, την ύπνωση, τον κομφορμισμό και τη μαζική συνθηκολόγηση.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Να γίνει τώρα ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ η δημιουργία επιστημονικής ομάδας από καθηγητές πληροφορικής που θα επιβλέπουν την διαδικασία στους υπολογιστές της Singular Logic! 

ΤΩΡΑ και χωρίς ναι μεν αλλά!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν ξέρω ποιος το έχει καταλάβει αλλά οδεύουμε σε νέες εκλογές χωρίς να έχουμε επικυρωμένα από τα πρωτοδικεία τα αποτελέσματα των προηγούμενων εκλογών....

Ντάξει όλα καλά;



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



26/5/2023

Κύριε Dimitris Kazakis όταν λέμε, πως πρέπει να υπάρχει μία ομάδα επιστημόνων από καθηγητές πληροφορικής που θα ελέγχει την διαδικασία στους υπολογιστές της Singular Logic, δεν εννοούμε να αλλάξει η διαδικασία των εκλογών και να περάσουμε σε ψηφιακή διαδικασία, αλλά το να υπάρχει επιτήρηση στον κεντρικό υπολογιστή της εταιρείας, για να διασφαλίζει πως γίνεται σωστή επεξεργασία των αποτελεσμάτων που μεταφέρονται ΨΗΦΙΑΚΑ από τα tablet στον κεντρικό υπολογιστή που δεν ελέγχεται. 

Πρέπει άμεσα να ζητήσετε να υπάρξει μία τέτοια ομάδα ανθρώπων, η οποία θα αποτελείται από ανθρώπους όλων των κομμάτων!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ομάδα αλεξιπτωτιστών από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, συνελήφθη κατά τη διάρκεια μιας απόπειρας επίθεσης κοντά στην Μπελογκορόβκα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάνω φωτο Ουκρανοί 

Κάτω φωτο τζιχαντηστες.

Ντύνονται γυναίκες οι μεν πρώτοι να διαφύγουν από τη Wagner στο Αρτιόμοφσκ και τους Τσετσενους στη Μαριούπολη οι δε δεύτεροι να από τους Συρους στη Ρακα. 

Άλλη μια απόδειξη ότι έχουν κοινούς νατοικους εκπαιδευτές



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ελλάδα και η Ουγγαρία μπλόκαραν ένα νέο πακέτο αντιρωσικών κυρώσεων της ΕΕ, — Politico.

Η Βουδαπέστη και η Αθήνα απαιτούν διεξοδική έρευνα για να διασφαλίσουν ότι οι εταιρείες που υπόκεινται σε νέους περιορισμούς έχουν πράγματι δεσμούς με τη Ρωσία, γράφει η εφημερίδα, επικαλούμενη Ευρωπαίους διπλωμάτες.

Όπως σημειώνεται στο άρθρο, η λίστα του Κιέβου με τους «χορηγούς πολέμου» περιλαμβάνει ουγγρικές και ελληνικές εταιρείες που συνεχίζουν να συνεργάζονται με τη Ρωσία. Η Ελλάδα και η Ουγγαρία απαιτούν από το Κίεβο να αφαιρέσει ορισμένες από τις εταιρείες τους από αυτή τη λίστα. Ο επικεφαλής διπλωμάτης της ΕΕ Josep Borrell υποσχέθηκε να ξεπεράσει αυτές τις διαφορές

ΠΡΩΤΟΥ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥΤΙΝΙΚΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ.

Σχολιο.- Πάντως είναι πολύ εκνευριστικό και ταπεινωτικό αυτό που συμβαίνει με τους ναζί του Κιέβου όπου όλη η Ευρώπη (εκτός Ορμπαν) κάθεται σούζα μπροστά τους. Στην πραγματικότητα δεν ειναι αυτοί, αλλά οι μυστικές υπηρεσίες της Ουάσιγκτον και του Λονδίνου που τους δίνουν τις πληροφορίες και αυτοί μετά απειλούν κι εκβιάζουν τους δυτικούς υποτελείς της Ουάσιγκτον. Όμως όλα έχουν κάποια όρια και οι εφοπλιστές δεν σκοπεύουυν να χασουν τα κέρδη τους, αλλιώς θα χάσει και ο Μητσοτακης .

Σχολιο.- Ακριβώς !!! Έπειτα ο Μητσοτάκης μπλόκαρε μόνο αυτό το συγκεκριμένο πακέτο που αφορά τους φίλους του , τα υπόλοιπα πακέτα εφαρμόζονται κανονικά.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Κόσοβο και τον πρωθυπουργό Άλμπιν Κούρτι προειδοποιεί σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, καταδικάζοντας σήμερα (26.5.2023) της στάση που κράτησε η κυβέρνηση της χώρας, επειδή απέκτησε πρόσβαση δια της βίας σε δημαρχεία τεσσάρων πόλεων.

Ο Άντονι Μπλίνκεν κάλεσε τον πρωθυπουργό του Κοσόβου να αλλάξει πορεία, καθώς οι ενέργειες της κυβέρνησης αντίκεινται στις συμβουλές των ΗΠΑ και των Ευρωπαίων εταίρων και «κλιμάκωσαν απότομα και άσκοπα την ένταση, υπονομεύοντας τις προσπάθειές μας για την εξομάλυνση των σχέσεων» μεταξύ της Πρίστινας και του Βελιγραδίου.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ούγγρος υπουργός Εξωτερικών Peter Szijjártó σε συγκέντρωση στη Σερβία:

Και οι δύο χώρες μας αντιμετωπίζουν προβλήματα και οι δύο δέχονται ανελέητες επιθέσεις από το διεθνές φιλελεύθερο κυρίαρχο ρεύμα. 

Γιατί όμως μας επιτίθενται? 

Επειδή οι Ούγγροι και οι Σέρβοι υπερασπίζονται τα εθνικά τους συμφέροντα. 

Επειδή έχουμε ισχυρούς ηγέτες. 

Μας επιτίθενται επειδή θέλουμε ειρήνη στην Ουκρανία και δεν συμβάλλουμε στην κλιμάκωση. 

Μας επιτίθενται επειδή είμαστε αφοσιωμένοι στις οικογενειακές αξίες και δεν τους αφήνουμε να μας υπαγορεύουν τη θέλησή τους.

Όλο αυτό μου θυμίζει τις μεθόδους της μαφίας. Εάν δεν πάρει από την επιχείρηση τα λεφτά στο τέλος του μήνα για προστασία, στέλνουν τους μπράβους τους και το μαγαζί το κάνουν καλοκαιρινό. Και αν συνεχίζει ο επιχειρηματίας να μην πληρώνει, αρχίζουν και απειλούν τον ίδιο και την οικογένειά του, του κόβουν τα δάχτυλα, απαγάγουν τα παιδιά του κλπ. 

Για πόσο ακόμα θα ανέχονται οι υπόλοιπες χώρες αυτές τις συμπεριφορές? 

Σαν το κουνέλι που παγώνει με το που βλέπει τον πύθωνα, είμαστε όλοι μας.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



100% παιδιά εργαστηρίου σε 5 χρόνια! Ιάπωνες ερευνητές δημιουργούν έμβρυα σε τεχνητή μήτρα με γενετικό υλικό από άτομα ίδιου φύλου! ΤΟ ΤΈΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Βιογενετικό Ολοκαύτωμα! Επί θύραις και η Κάθαρση…….
27/05/2023
“100% παιδιά εργαστηρίου σε πέντε χρόνια. Ιάπωνες ερευνητές ετοιμάζουν να δημιουργήσουν ανθρώπινα ωάρια και σπέρμα που μπορούν να αναπτυχθούν σε τεχνητή μήτρα”. Γονείς ως γεννήτορες δεν χρειάζονται πλέον. Ιάπωνες ερευνητές υπόσχονται ότι σύντομα τα παιδιά θα μπορούν να δημιουργηθούν από μια τρίχα ή μια σταγόνα του αίματος (παίρνοντας γενετικό υλικό), και το φύλο των γονέων δεν θα έχει πλέον σημασία. Τέλος και η κυοφορία, τεχνητή μήτρα. Τέλος η μητρότητα..
«Η ανάπτυξη ανθρώπινων μωρών από την αρχή στο εργαστήριο θα μπορούσε να είναι δυνατή σε μόλις πέντε χρόνια χάρη σε μια νέα ανακάλυψη. Ιάπωνες ερευνητές πρόκειται να δημιουργήσουν ανθρώπινα ωάρια και σπέρμα από την αρχή στο εργαστήριο, τα οποία στη συνέχεια θα αναπτυχθούν σε μια τεχνητή μήτρα. Ο καθηγητής Katsuhiko Hayashi του Πανεπιστημίου Kyushu, ο οποίος έχει ήδη εφάρμοσε τη διαδικασία σε ποντίκια, πιστεύει ότι χρειάζεται μόνο πέντε χρόνια για να επαναλάβει το αποτέλεσμα στους ανθρώπους. Υπάρχουν όμως ηθικά ζητήματα, γιατί τότε γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας θα μπορούν να κάνουν παιδιά. Οι γονείς μπορεί επίσης να θέλουν να δώσουν στο παιδί τους ορισμένα χαρακτηριστικά χρησιμοποιώντας επεξεργασία γονιδίων, ο απόλυτος προκαθορισμός το νέο δόγμα της Γενετικής. Ο Δρ Hayashi και η ομάδα του δημιούργησαν επίσης πρόσφατα επτά ποντίκια με δύο αρσενικούς βιολογικούς γονείς. Οι επιστήμονες θα μπορούν να παράγουν σπέρμα και ωάρια για υπογόνιμα άτομα, για παράδειγμα από ένα από τα αιμοσφαίρια τους. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά ζητήματα ηθικής, νομικής και ασφάλειας. Έτσι, θα είναι δυνατό να υποκλέψεις το DNA κάποιου άλλου, παίρνοντας τη τούφα από τα μαλλιά του και να κάνεις παιδιά χωρίς τη συγκατάθεσή του.
Αυτή η ανεξέλεγκτη πορεία οδηγεί στο Τέλος του Ανθρώπου . Τα σχέδια τους για επαναναμοντελοποίηση του ανθρώπινου γένους ο γενετικός Μετάνθρωπος φθάνει. Γενετικό Ολοκαύτωμα! Σκοπός η απόλυτη καθυπόταξη του ανθρώπου. Ο προβλέψιμος, ο προκαθορισμένος, ο κατασκευασμένος.. Η τραγωδία του ανθρώπινου είδους είναι η βιογενετική αυτοκαταστροφή του. Επί θύραις και η Κάθαρση…τα γεγονότα από εδώ και στο εξής θα είναι μόνο κοσμοϊστορικά παγκόσμιας κλίμακας…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το πολύχρωμο σχολείο της έγχρωμης επανάστασης. Αγόρια με φούστες σε προκλητικές πόζες στα σχολεία του Διακορευτή Ζελένσκι! Eνδοσχολικό Pride! BINTEO
27/05/2023
Το πολύχρωμο σχολείο της έγχρωμης επανάστασης. Αγόρια με φούστες σε προκλητικές πόζες στα σχολεία του Διακορευτή Ζελένσκι!! Eνδοσχολικό Pride!
Το πολύχρωμο σχολείο της έγχρωμης επανάστασης. Αγόρια με φούστες σε προκλητικές πόζες στα σχολεία του Διακορευτή Ζελένσκι!!
https://twitter.com/i/status/1662384206599553027
Ο υπέρ πάντων Αγών του που δίνει ο Ζελένσκι είναι για να θηλυκοποιήσει τους μαθητές εμπνευσμένος από την ατζέντα ΟΗΕ-ΕΕ-ΝΑΤΟ. Είναι ένας ευγενής σκοπός για τον οποίο αξίζει να χυθεί τόσο αίμα για να το κάνει ροζ συννεφάκια .. Στο Lutsk στην Ουκρανία στο τοπικό σχολείο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οι αρχές της απελευθέρωσης του φύλου που στην ουσία είναι υποδούλωσης του φύλου έχουν αφομοιωθεί αρκετά. Οι μαθητές έφηβοι σουλατσάρουν με φούστες και χαριεντίζονται σε .. καυτές πόζες μπροστά στο φακό ενώ επιδίδονται σε μια ιδιόρρυθμη πασαρέλα που παραπέμπει σε Pride. Το πολύχρωμο σχολείο είναι το σχολείο της έγχρωμης επανάστασης. ίσως αυτό τελικά να σημαίνουν οι έγχρωμες επαναστάσεις..



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




ΗΠΑ
Αστυνομικός πυροβόλησε 11χρονο αγόρι μέσα στο σπίτι του!
Αποτροπιασμό προκαλεί το νέο κρούσμα αστυνομικής βαρβαρότητας στις ΗΠΑ, αυτήν τη φορά σε βάρος ενός 11χρονου παιδιού το οποίο πυροβολήθηκε από αστυνομικό μέσα στο ίδιο του το σπίτι!
Το περιστατικό σημειώθηκε στην Ιντιανόλα του Μισισίπι, όταν ο 11χρονος Αφροαμερικανός Αντίριεν Μάρεϊ κάλεσε την αστυνομία για να προστατεύσει την μητέρα του από κρούσμα ενδοοικογενειακής βίας.
Ο αστυνομικός με το που έφτασε στο σπίτι έβγαλε το όπλο, ζητώντας να βγουν όλοι έξω. Με το που πήγε να βγει ο μικρός από το χολ προς την έξοδο του σπιτιού, ο αστυνομικός τον πυροβόλησε εν ψυχρώ στο στήθος. Η μητέρα του πανικόβλητη έτρεξε και πίεσε το τραύμα του μικρού για να περιορίσει την αιμορραγία, ώσπου να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.
Το αγόρι κατάφερε να επιβιώσει, έχοντας υποστεί ρήγμα ήπατος, κατάρρευση πνεύμονα και σπασμένα πλευρά. Μετά τη νοσηλεία του μεταφέρθηκε στο σπίτι μέχρι την αποκατάστασή του.
Ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα μετ' αποδοχών και το απαράδεκτο περιστατικό «διερευνάται»...
Η μητέρα του 11χρονου ζήτησε την απόλυση του αστυνομικού και την απαγγελία κατηγορίας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος του γιου της.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νέα ένταση στα σύνορα Σερβίας - Κοσόβου
Νέα ένταση επικράτησε στα σύνορα Σερβίας - Κοσόβου την Παρασκευή το πρωϊ. Σέρβοι σε δήμους του βόρειου Κοσόβου είχαν μπλοκάρει τις εισόδους δημοτικών κτιρίων για να μην αναλάβουν καθήκοντα όσοι επικράτησαν στις δημοτικές εκλογές που έστησε η Πρίστινα στις 23 Απρίλη, και από τις οποίες απείχαν σχεδόν καθολικά οι Σέρβοι που πλειοψηφούν στην περιοχή.
Στον δήμο του Ζβέτσαν, κάτοικοι σερβικής καταγωγής εμφανίζονταν να συγκρούονται με Κοσοβάρους αστυνομικούς που είχαν σπεύσει για να διευκολύνουν τον νεοεκλεγέντα, αλβανικής καταγωγής δήμαρχο της πόλης να αναλάβει καθήκοντα.
Αλλά και στις πόλεις Βόρεια Μιτρόβιτσα, Λεποσάβιτς και Ζούμπιν Πότοκ ήχησαν σειρήνες το μεσημέρι της ίδιας μέρας, με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να σπεύδουν μετά από εντολή «να διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία των θεσμών».
Ενδεικτικό της κατάστασης που διαμορφωνόταν είναι και το ότι ο Σέρβος Πρόεδρος Αλ. Βούτσιτς έδωσε εντολή να τεθούν σε πλήρη συναγερμό μάχης οι Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας, για να κινηθούν εγγύτερα στα σύνορα με το Κόσοβο.
Των εκλογών του περασμένου Απρίλη, τις οποίες μποϊκόταραν και δεν αναγνωρίζουν οι Σέρβοι του βόρειου Κοσόβου, είχε προηγηθεί η μαζική παραίτηση των Σέρβων από τις τοπικές αρχές και τους τοπικούς θεσμούς της περιοχής, με καταγγελίες για τη στάση της Πρίστινας απέναντί τους. Σε αυτό το πλαίσιο, το Βελιγράδι επανέφερε ακόμα πιο επίμονα το αίτημα για ίδρυση της Ενωσης Σερβικών Δήμων στο βόρειο Κόσοβο, ως προϋπόθεση του να προχωρήσουν τα παζάρια για εξομάλυνση των σχέσεων Σερβίας - Κοσόβου, με βάση το σχέδιο που στηρίζουν οι ΗΠΑ και η ΕΕ.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



H κυβερνητική eco-τρομοκρατία απλώνει τα πλοκάμια της ταχύτατα...
27/5/2023    -     22.47
Γράφουμε εδώ και μήνες για την κοινωνική αναστάτωση που επικρατεί στην...Η Ολλανδία με την απίστευτη μέθοδο της εκεί κυβέρνησης να κλείσει με το έτσι θέλω το 1/3 από τις φάρμες και τα αγροκτήματα.
Για την απίστευτη αυτή απαίτηση που θα οδηγήσει σε μια από τις μεγαλύτερες τροφοπαραγωγές χώρες του κόσμου σε αντίστοιχες ποσοστιαίες μείωση παραγωγής κρέας και γαλακτοκομικών προϊόντων
γιατί… κλάνουν και ρεύονται οι αγελάδες και καταστρέφουν το περιβάλλον.
Όχι μόνο δεν είναι τοπικό το φαινόμενο, αλλά η κυβερνητική eco-τρομοκρατία απλώνει τα πλοκάμια της ταχύτατα.
Στη Γαλλία επίσης μπαίνει στο στόχαστρο η κτηνοτροφία και προωθείται απροκάλυπτα η επιβολή ΔΕΛΤΙΟΥ στην κατανάλωση του κόκκινου κρέατου. (1ο τουίτ)
500gr την εβδομάδα και πολύ σας είναι. Μέχρι η τεχνητή έλλειψη να πάει την τιμή του στα €200/kg και να σας το κόψουν έμμεσα. 
Παράλληλα περιορίζεται ο αριθμός των διαθεσίμων πτήσεων για τη μείωση των εκπομπών. (2ο τουίτ)
Καταστροφή των εφοδιαστικών αλυσίδων, τεχνητή πρόκληση επισιτιστικής κρίσης και αύξησης του πληθωρισμού, πόλεις των 15', κατάργηση πτήσεων και λοιποί περιορισμοί στις μετακινήσεις, κλιματικά λοκντάουν.
Η παγκόσμια υγειονομική τυρρανία του κόΒιντ ήταν απλή η πρόβα για τον δυστοπικό εφιάλτη που έρχεται στο όνομα του περιβάλλοντος.
Όπως πίστεψαν οι μάζες πως οι υγειονομικοί διωγμοί της πΛανδημίας ήθελαν να τους σώσουν από μια γρίπη, έτσι θα πιστέψουν πως ο επερχόμενος οργουελιανός περιβαλλοντικός εφιάλτης είναι αναγκαίος για να σώσει τον πλανήτη από την κλιματική αλλαγή.
Με 180 έδρες ο δικός μας γκαουλάιτερ της ΝΤΠ θα αναθεωρήσει το Σύνταγμα ορίζοντας πχ, μεταξύ άλλων, ως υπέρτατο και αδιαπραγμάτευτο όρο για κάθε δραστηριότητα την «προστασία του περιβάλλοντος»
στο όνομα της που θα ασκήσει το χειρότερο φασιστιλικό που μπορεί να φανταστεί.
ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ: Ήδη κουράστηκα από τη συνεχή, περιρρέουσα προσπάθεια να αναδειχθεί ως ελπίδα για την ανάσχεση της δυνατότητας του Μητσοτάκη να έχει τις 180 έδρες, τα δεκανίκια εκείνα που στα πρόγραμμά τους πρυτανεύουν για την «πράσινη οικονομία». Έχετε προειδοποιηθεί.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ο πρόεδρος Βούτσιτς από το κόμμα του στην Σερβία...
27/5/2023     -    20.55
Ο Σέρβος πρόεδρος Αλεξάνταρ Βούτσιτς παραιτήθηκε από την ηγεσία του κυβερνώντος Προοδευτικού Κόμματος της Σερβίας (SNS) στη διάρκεια ενός κομματικού συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, δηλώνοντας ότι απαιτείται μία νέα προσέγγιση για την επανένωση της χώρας, αλλά τόνισε ότι ο ίδιος θα εξακολουθήσει να ηγείται του κράτους.
Η εξέλιξη αυτή δρομολογήθηκε μετά από τις χθεσινές διαδηλώσεις με τη συμμετοχή ανθρώπων από όλη τη χώρα στο κέντρο του Βελιγραδίου υποστηρίζοντας τον Βούτσιτς.
Οι διαδηλώσεις αυτές, ακολούθησαν τις στημένες αντί-κυβερνητικές διαδηλώσεις οργανωμένες από την CIA για τις μαζικές επιθέσεις ανήλικων ναζιστών μαθητών με όπλα που στοίχισαν τη ζωή σε 18 ανθρώπους, νωρίτερα μέσα στο μήνα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



60 ΧΡΟΝΙΑ από τη δΟλοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη...
27/5/2023   -   19.30
Εξήντα χρόνια κλείνουν σήμερα από την δολοφονία του αγωνιστή της Αριστεράς Γρηγόρη Λαμπράκη. Παρά το γεγονός ότι κανένα δικαστήριο δεν δικαίωσε την μνήμη του, ο κόσμος δεν ξεχνά…
Στις 22 Μαΐου του 1963, ο Γρηγόρης Λαμπράκης, δέχεται το δολοφονικό χτύπημα και πέντε μέρες αργότερα ξεψυχά στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.
Μισό εκατομμύριο άνθρωποι στην κηδεία του
Μία ημέρα μετά το θάνατό του ένα πλήθος 500.000 ανθρώπων συγκεντρώθηκε στο Α’ Νεκροταφείο για το «Ύστατο Χαίρε». Γρήγορα, η συγκέντρωση μετατράπηκε σε διαδήλωση καταδίκης της δεξιάς κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Παλατιού.
Η ζωή και ο θάνατος του Γρηγόρη Λαμπράκη ενέπνευσε τον συγγραφέα Βασίλη Βασιλικό στο περίφημο πολιτικό του μυθιστόρημα με τον τίτλο Ζ (Εκδόσεις Λιβάνη). Το 1969 μεταφέρεται με μεγάλη επιτυχία στη μεγάλη οθόνη από τον σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά, με πρωταγωνιστές τον Υβ Μοντάν, τον Ζαν Λουί Τρεντινιάν και την Ειρήνη Παπά.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ο Βίτσας, μετά τον Βούτση! «ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ του ΣΥΡΙΖΑ ίσως φταίει και ο εγκλεισμός λόγω covid...»
27/5/2023    10.30
Άλλο ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην γραμματέας του Δημήτρη Βίτσα, προχώρησε σε μια δήλωση που θα συζητηθεί για το αποτέλεσμα των εκλογών και για το τι μπορεί να φθάσει για την ήττα του κόμματός του.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24, ο Δημήτρης Βίτσας, είπε ότι εκτός από την αυτοκριτική που έγινε και από την ίδια την Αλέξη Τσίπρα: «Δεν μετρήσαμε την επίδραση στην ψυχολογία της κοινωνίας, την επίδραση στην πολιτική κατάσταση της κοινωνίας του εγκλεισμού».
Στο ερώτημα αν ο εγκλεισμός (λόγω covid19) πως μπορεί να έπαιξε ρόλο σε αυτό ο κ. Βίτσας απάντησε: «Μπορεί να πάρεις έναν απλό τρόπο. Ότι βίωσε μιαν άλλη λογική όλος ο πληθυσμός, οπότε η λέξη σταθερότητα, η λέξη σταθερή κυβέρνηση ήταν στην οποία επένδυσε η ΝΔ. Περνούσε πολύ πιο εύκολα στο ότι εντάξει ναι εντάξει με αυτή την λογική είμαστε».