Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Κυριακη 28 Μαιου 2023


Κανείς δεν αντέχει να βλέπει τα παιδιά του να κλαίνε από την πείνα ενώ δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για αυτά. Ο Hussien δεν έχει σταθερή πηγή εισοδήματος και τρώει λιγότερο για να ταΐσει τα παιδιά του. #Υεμενη



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάει πολύ πια μ' αυτή την ιστορία ότι όποιος ασκήσει κριτική στο #Israel είναι αντισημίτης. Πάει πολύ να αμφισβητούν κάποιοι το δικαίωμα του @rogerwaters να είναι ενεργός αντιφασίστας από τα νιάτα του...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σενάριο, που άρχισε πια να συζητείται στη #Russia: Εφόσον η πολεμική κλιμάκωση από πλευράς Δύσης δεν φρενάρει, αλλά κλιμακώνεται, αν η #Russia σβήσει από τον χάρτη ή απλώς χτυπήσει με τακτικά πυρηνικά τη #Britain, οι #USA θα πάνε σε παγκόσμιο πυρηνικό, δηλ. το τέλος του πλανήτη;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εγώ επιμένω με υπογραφή(των εφιαλτών)ΣΥΡΙΖΑ και εφαρμογή(των επίσης εφιαλτών )ΝΔ έγινε πολιτισμική κλοπή.

Η Μακεδονία ανήκει αποκλειστικά και μόνο στην ΕΛΛΗΝΙΚΉ Πολιτισμική Παράδοση .

Έζησαν πολλοί λαοί στην περιοχή της Μακεδονίας και ανέπτυξαν κάποιους ιδιαίτερους πολιτισμούς στο γεωγραφικό χώρο της . Τούρκοι , Αρβανίτες , Βλάχοι , Κουτσόβλαχοι , Σλαβομακεδόνες και Βούλγαροι ,και Ισπανοεβραιοι . Οι Έλληνες όμως (οι παιδείας μετέχοντες ) ΔΕΝ έλλειψαν ποτές απο αυτόν τον τόπο .



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μήνυσε τους γονείς της γιατί την γέννησαν χωρίς τη συγκατάθεση της

Άντρας ζει σαν πραγματικός κατοικίδιος σκύλος με την πρώην γυναίκα του

"Δεν ήξερα ότι υπήρχαν τόσο πολλοί ηλίθιοι στον κόσμο μέχρι που άρχισα να χρησιμοποιώ το Ίντερνετ."



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ψηφοφορία έπαψε να είναι υποχρεωτική από όταν καταργήθηκαν τα εκλογικά βιβλιάρια το 2002. Και τότε που ήταν υποχρεωτική ποτέ δεν τιμωρούνταν με φυλάκιση. Αυτά είναι αηδίες κάποιων αστοιχείωτων. Απλώς τότε δεν μπορούσες να βγάλεις διαβατήριο και να προσληφθείς στο Δημόσιο.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πως στην ευχη πιστευετε οτι το 40% που δεν ψηφισε και απείχε θα ερθει συμπαγες , δηθεν αντισυστημικο , ριζοσπαστικο , αριστερο στο συνολο του και θα ψηφισει συτο που εσεις θελετε . Κανατε καποιο γκαλοπ ;



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και μιας και μιλάμε για πολιτικό πρόγραμμα της ΝΙΚΗ;, να σου πω δυο θέσεις του προέδρου της (αφού δεν τις άκουσες από τον ίδιο) του κόμματος νίκη: 1) Δεν θα υπάρχουν πλέον μετανάστες! Όποιος γουστάρει έρχεται στο ξέφραγο αμπέλι, θα υπογράφει ένα χαρτί που εκτός από το όποιο όνομα δηλώσει, θα λέει ότι είναι και καλό παιδί και μετά θα έχει δικαίωμα να μείνει για σαράντα εννέα χρόνια με δικαίωμα ανανέωσης για άλλα τόσα! Μαζί με το σόι του φυσικά, και τους απογόνους του. Και όχι, δεν χρειάζεται να γίνει χριστιανός, μπορεί να είναι και σαρίας! 2) Όποιος έχει μπλέξει με τις τράπεζες και την τοκογλυφία τους και αδυνατεί λόγω πολιτικών αποφάσεων (πχ, μειώσεις μισθών, ανεργία, υπερφορολόγηση, κόστος ζωής, κτλ) για να μην χάσει την ΜΟΝΑΔΙΚΗ του κατοικία, θα προσλαμβάνεται στο δημόσιο για καταναγκαστική εργασία, όπου θα παίρνει κομματάκι του μισθού ίσα ίσα για να επιβιώνει και τα υπόλοιπα για την αποπληρωμή της τοκογλυφίας που ποτέ δεν θα ξεχρεώσει.

Όποιος συμφωνεί με τον σιγανοπαπαδιά, δημοκρατία έχουμε (λέμε τώρα!) είναι ελεύθερος να τoν ψηφίσει.

Σχολιο.- Μιλούσα με κάποιον και μου έλεγε για τον Δημήτρη Νατσιό της Νίκης ότι είναι κουμπάρος της Ντόρας, ότι έχει κάνει 4 εμβόλια και είναι υπέρ της υποχρεωτικότητας, ότι είναι τσιράκι των τραπεζών

Σχολιο.- Διάβασα το πρόγραμμα τους, ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, όταν πήραν την έγκριση για κάθοδο στις εκλογές. Τότε διάβασα ΌΛΑ τα κόμματα να δω τι καπνό φουμάρουν. Το αν τα έχουν ακόμη στην ιστοσελίδα τους ή τα έχουν κατεβάσει ή τα έχουν αλλοιώσει δεν το γνωρίζω. Δεν ξαναμπήκα, ούτε θα ξαναμπώ. 

Σχολιο.- Το ΝΙΚΗ είναι ενάντια στις αμβλώσεις, και θέλει να τις κάνει παράνομες.

Σχολιο.- Για όποιον θέλει να βάζει μπροστά από την κρίση του, τον Σταυρό και την Ορθοδοξία, να του πω και ας το ψάξει, ότι αυτές οι θέσεις εκφράζουν ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΣΜΟ. Αλλάξαμε Δόγμα και δεν ενημερώθηκα?

Σχολιο.- Έτσι και ο δανειστής θα ικανοποιείται και όλη η ανεργία θα απορροφηθεί από το Δημόσιο (το ευρύτερο: είτε κρατικά γραφεία είτε... κρατικά αγροκτήματα!) Τόσο απλά! Προτεσταντισμός; Και στη γλώσσα πολυτονικό σύστημα γραφής βλέπω!

Σχολιο.- Ακούει δημόσιο ό άλλος και τσιμπάει. Δεν καταλαβαίνει όμως ότι στην πραγματικότητα είναι δημόσια καταναγκαστική εργασία.

ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ....

Σχολιο.- το ζητούμενο δεν είναι πως θα πληρώσεις τι χρέος αλλά πώς θα το διαγράψεις. Έχει αποπληρωθεί το χρέος με τις ανακεφαλαιοποιησεις και έχουν αγοράσει τα δάνεια στο 10% μόνο. Απαιτούν τα funds ένα ποσό που έχει αποπληρωθεί. Το καταλαβαίνουμε αυτό;

Σχολιο.- Θεομπαιχτες!!Τολμουν να επικαλούνται βλασφημα κ τον Σταυρό.Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ, που τους συμβολισε ο Εσταυρωμενος οταν αναφωνησε ΔΙΨΩ.. .ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ Κ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.Σαν τον ανταρτη ιερωμενο της Βολιβιας Καμιλο Τορρες και τον ΟΣΚΑΡ ΡΟΜΕΡΟ που τον πυροβόλησαν οι καθεστωτικοι στο Ελ Σαλβαδόρ, γιατί τάχθηκε εναντίον της δικτατορίας υπέρ των φτωχών.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΗΜΑ ΘΕΑΡΕΣΤΟ& ο αγώνας γι αυτήν η μόνη οδός εξανθρωπισμου.Στην Επι του Ορους Ομιλια ηταν ξεκαθαρο:" ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΔΙΨΩΝΤΕΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΝ...

Σχολιο.- ο Χριστός (και κατ΄επέκταση κάθε χριστιανός), στρέφεται εναντιον της κοινωνικης αδικιας κ της απανθρωπης κερδοσκοπιας μέσα από την ίδια στάση ζωής που είχε κ που εισηγήθηκε στον Άνθρωπο για να αναμόρφωσει ολάκερη την Ύπαρξη του κ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.Παντως Ορθόδοξοι Χριστιανοι με αυτόν τν φασισμό ης διακηρυξης αυτου του μορφωματος σίγουρα δεν εχουν καμία σχεση!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η υποστήριξη μου στο ΕΠΑΜ, δεν βρίσκεται στην υποστήριξη του Καζάκη. Η υποστήριξη μου βασίζεται εις την εις άτοπον απαγωγή. Δηλαδή οι δικαιωματιστές αναρχικοί και αριστεριστές της αμερικάνικης πρεσβείας αποκαλούν το ΕΠΑΜ εθνικιστικό, επειδή οι οπαδοί του είναι ενάντιοι στις ανώμαλες και προδοτικές τους απόψεις. Ε, για αυτό και εγώ υποστηρίζω το ΕΠΑΜ, όχι για αυτά που λένε ο Καζάκης και τα λιγοστά εναπομείναντα μέλη του, αλλά για αυτά που λένε οι οπαδοί του. Ότι σηκώνουν ψηλά την ελληνική σημαία, για το ότι θέλουν ένα κράτος ανεξάρτητο, γιατί θέλουν την Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αφήστε ήσυχα τα παιδιά.

Το γεγονός ότι συναισθηματικά "μπλοκαρισμένοι" άνθρωποι αισθάνονται πως υποβαστάζονται στα αδιέξοδά τους από την nazi - woke agenda και αναλαμβάνουν με πάθος να την προωθούν "από τα κάτω", από κοινού με τη διεθνή ελίτ του Klaus Schwab που την επιβάλλει από τα πάνω, ΔΕΝ σημαίνει πως το σχολείο της Κεραμέως - Μητσοτάκη έγινε "ελευθεριακό".

Αντίθετα, η συντονισμένη αριστεροδεξιά αγυρτεία μετατρέπει τους θεσμούς της εκπαίδευσης σε ένα απόλυτο φυτώριο τρέλας χωρίς οδό διαφυγής για τους έγκλειστους ανήλικους των σχολικών ιδρυμάτων. Παλιά, είχαμε να αντιμετωπίσουμε τις ενοχές της εκκλησιαστικής νεκροφιλίας. Σήμερα, αντικαταστάθηκε με τον woke ολοκληρωτισμό και η κατάσταση ολοκληρώθηκε: ΝΟ WAY OUT.

Αν είναι να κάνετε κάτι θετικό, υπερασπίστε τα δικαιώματα των παιδιών στην ελευθερία. Αυτό είναι το καθήκον σας. Τα προσωπικά σας "τραύματά" (που κανείς δεν υποτιμάει) να τα λύσετε αλλού - εκεί που λύνονται και να ΜΗΝ τα μεταβιβάζετε στα ανήμπορα παιδάκια εκμεταλλευόμενοι την αθώα εμπιστοσύνη τους.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Έψαξα να βρω το βίντεο για να έχω άποψη προσωπική. Το βρήκα στο VK χωρίς να καταλαβαίνω την γλώσσα μεταγλώττισης . Δείχνει δύο αγοράκια στην σάουνα να πειραματίζονται στην σεξουαλικότητα τους και να φιλιούνται. Μετά δείχνει αυτό να τα έχει επηρεάσει και να είναι σε σκέψεις. Η κύρια σκηνή δεν είναι στο ντους αλλά στην σάουνα.

Ως Παιδαγωγός, θα το κατέτασσα στην κατηγορία του grooming.

Προωθεί την εξερεύνηση της σεξουαλικότητας με το ίδιο φύλο. Γιατί να το κάνει κάποιος αυτό; Και γιατί να το δείξει κανείς σε 9-10 χρονών παιδάκια που όταν βλέπουν ένα φιλί με ενήλικους στις ταινίες αηδιάζουν; Πέρα από το ότι η ταινία είχε έγκριση για παιδιά 13-14 ετών, η προβολή στο δημοτικό σχολείο είναι παιδική κακοποίηση. Το ότι ο Σύλλογος Δασκάλων υποστήριξε την δασκάλα δείχνει ότι έχουν χάσει την μπάλα. Μετά την κακοποίηση από τα ενέσιμα που προωθούσαν σε παιδιά, τώρα προωθούν την woke agenda.

Στόχος είναι η "παραδοχή" ότι τα παιδιά έχουν σεξουαλικότητα και άρα μπορούν να συναινέσουν σε σεξουαλική πράξη. Αυτή είναι η ατζέντα των παιδόφιλων εδώ και χρόνια. Μην ξεχνάμε πως οι παιδόφιλοι είναι στα ανώτερα στρώματα της κοινωνίας, όχι μόνο εδώ αλλά διεθνώς.

Στην Γερμανία, οι κτηνοβάτες πέρασαν νόμο πως επιτρέπεται η κτηνοβασία, αν δεν κακοποιηθεί το ζώο. Τον ίδιο νόμο θέλουν σταδιακά να περάσουν και για τα παιδάκια.

Είναι υποχρέωση όλων μας να προστατέψουμε τα παιδιά. Μια κοινωνία στο μέλλον με τραυματισμένους ενήλικες είναι ζοφερή. Πιο πολύ από το σώμα τραυματίζουν την ψυχή των παιδιών τα παιδόφιλα καθάρματα.

Μαρία Νικολακάκη

Η Μαρία Νικολακάκη είναι Καθηγήτρια Παιδαγωγικής του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

https://www.youtube.com/watch?v=8F3YQknTVZ4



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ζαχάροβα: Στο Δικαστήριο της Νυρεμβέργης, ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών των Ναζί, Jalmar Schacht, είπε ότι το Τρίτο Ράιχ χρηματοδοτήθηκε επίσης από το εξωτερικό και κατονόμασε δύο μεγάλες αμερικανικές εταιρείες: τη Ford και την General Motors.

«Τα καλύτερα λεφτά που δώσαμε, επειδή σκοτώνουν Ρώσους». Οργή στο Κρεμλίνο για τις δηλώσεις του αμερικάνου γερουσιαστή για την Ναζιστική Ουκρανία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οποιος περναει καθε μερα απο το μαγαζι μου στις Σερρες γιατι η δουλεια μου εχει να κανει με κοσμο η 9 στους 10 λενε οτι δεν τον φηφισανε τον Κωστα Καραμανλη τελικα ποιος τον ψηφισε???? Η εμεις ειμαστε ποιο ψευτες απο τους πολιτικους η αυτοι κανανε μεγαλη πουστια!!!

Σχολιο.- δεν,πίστεψα ότι τον ψηφίσατε αν είναι δυνατόν εγεινε νοθεία με 1000

Σχολιο.- αυτό το γελοίο υποκείμενο μετά από τόσους θανάτους, που το μόνο που ήθελε είναι η βουλευτική ασυλία

Σχολιο.- το λογισμικο τους ψηφισε δεν κατανοητε μερικοι με τπτα....

Σχολιο.- ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



‘‘ΚΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ’’ 

Το ναζιστικό καθεστώς Zelensky, στέλνει σε βέβαιο θάνατο δεκάδες χιλιάδες φτωχούς, φιλειρηνικούς -βίαια επιστρατευμένους,- Ουκρανούς… 

25.05.2023 The Wall Street Journal @WSJ 

Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, πολλοί πολίτες που επιστρατεύθηκαν βίαια απ’ την ουκρανική χούντα, εστάλησαν στη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα μάχη του 21ου αιώνα -στο κολαστήριο του Bakhmut (Artyomοvsk),- για να…σκοτωθούν.

Η WSJ αφηγείται την ιστορία μιας ομάδας 16 Ουκρανών κληρωτών, οι οποίοι συνετρίβησαν απ’ τις ρωσικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια των μαχών στο Artyomοvsk, στη Λ.Δ. του Ντονέτσκ της Ρωσίας, τον Φεβρουάριο.

Απ’ τους 16 άνδρες οι οποίοι κατατάχθηκαν στον 5ο λόχο της 93ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας της Ουκρανίας και παρέμειναν 36 ώρες στο Artyomοvsk, οι 11 σκοτώθηκαν ή αιχμαλωτίστηκαν.

Επρόκειτο «κυρίως για φτωχούς άνδρες που είχαν στρατολογήσει απ’ τα χωριά της βορειοανατολικής περιοχής του Kharkiv πολλοί εκ των οποίων ήταν άνεργοι» και είχαν λάβει ειδοποιήσεις επιστράτευσης μόλις λίγες ημέρες πριν.

Ορισμένοι είχαν ολοκληρώσει την στρατιωτική τους θητεία πριν από χρόνια ή δεκαετίες, αλλά σχεδόν κανένας δεν είχε εμπειρία μάχης. Μερικοί αρνήθηκαν να ακολουθήσουν τις διαταγές, καθώς δεν είχαν την κατάλληλη εκπαίδευση, αλλά τελικά την 21η Φεβρουαρίου βρέθηκαν στην 1η γραμμή του μετώπου.

Ο Oleksiy Malkovskiy, ένας άνεργος πατέρας τριών παιδιών, εκτόξευσε πρώτη φορά στη ζωή του χειροβομβίδα στο Artyomοvsk, ενώ ο Vladyslav Yudin αποκάλυψε πως δεν είχε πυροβολήσει ούτε καν είχε κρατήσει όπλο πριν να βρεθεί εν μέσω πυρών σε μία επίθεση των Ρώσων στην πόλη, την οποία περιγράφει ως «κόλαση επί της γης». 

Ουκρανός διοικητής τάγματος ομολόγησε στην Washington Post πως οι επιστρατευθέντες νέοι που του έστελναν, δεν μπορούσαν να πυροβολήσουν γιατί τρόμαζαν απ’ τους κρότους των κανονιοβολισμών και τις εκπυρσοκροτήσεις των όπλων.

Σημ.: εκτιμάται ότι στο Bakhmut (Artyomοvsk) εκτός απ’ τους 10.000 Ρώσους, έχασαν τη ζωή τους 50.000 Ουκρανοί ενώ 50.000 - 70.000 τραυματίστηκαν (Y. Prigozhin).

Σχολιο.- "Πόλεμος μέχρι τελευταίο Ουκρανο" - ο σκοπός αυτών, που τους στέλνουν όπλα... Ούτε ο Ζελενσκι λυπάται αυτά τα παιδιά.. Εγώ τα λυπάμαι και ας είμαι από την "άλλη πλευρά του στρατοπέδου"..



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο θόρυβος που προκάλεσε η στολή με την οποία εμφανίστηκε ο Ρότζερ Γουότερς σε συναυλία στο Βερολίνο, έχει την ίδια βάση με τη λογοκρισία στο FB. 

Συγκεκριμένα, ο αντιφασίστας καλλιτέχνης θέλησε με τη στολή αυτή να θυμίσει τη φρίκη του ναζισμού. Σε μια συναυλία με σαφές αντιφασιστικό περιεχόμενο. 

Να, όμως, που του την είχαν στημένη, καθώς τυχαίνει να μιλάει και για τα εγκλήματα του Ισραήλ κατά του λαού της Παλαιστίνης. Οπότε, θυμήθηκαν ότι τα ναζιστικά σύμβολα είναι απαγορευμένα στη Γερμανία!

Όπως είναι απαγορευμένα και στο FB. Μαζί με τις εικόνες φρίκης, τις εικόνες με νεκρούς, τις αναφορές σε βία, αλλά και το γυμνό γυναικείο στήθος κ.λπ.

Έτσι, το FB λογοκρίνει μια φωτογραφία με ναζί στα Καλάβρυτα, τη μέρα της σφαγής, επιβάλλει ποινή αν αναρτήσεις τη φωτογραφία της μάνας που θρηνεί πάνω από το δολοφονημένο παιδί της και ενέπνευσε στον Ρίτσο τον "Επιτάφιο", αλλά και σε όποιον αναρτήσει λογοτεχνικά έργα που αναφέρονται στη βία ή κάποια φωτογραφία μιας γυμνόστηθης σκλάβας.

Μιλάμε για επικίνδυνες ανοησίες, που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από σκοτεινές εποχές του παρελθόντος.

Και φυσικά δεν έχουν καμιά σχέση με τον αγώνα κατά της εκφοράς φασιστικού λόγου.

Σχολιο.- Nα 'χαμε, να λεγαμε περι ναζιστικών συμβολων... Τον συγκεκριμενο τον στοχοποιούν εξαιτιας της θεσης του για το Παλαιστινιακό και για την προσφατως εκπεφρασμενη αποψη του για τον πόλεμο στην Ουκρανια... Tα δηθεν ναζιστικα συμβολα ειναι απλως η αφορμη να του "τραβήξουν τ'αυτι". Όποιος έχει δει το Τhe Wall ξερει πως καθε αλλο παρά τον ναζισμο προπαγανδίζει. Οι έχοντες βεβαιως την μύγα, μυγιάζονται ανυπερθετως και κατα βουληση. Απο το "αντισιμητης" στο "ναζί" ένα τσιγαρο δρομος η δολοφονια χαρακτήρων...

Σχολιο.- Και να θυμίσουμε ότι αυτή η στολή δεν χρησιμοποιείται για πρώτη φορά από τον Roger Waters: υπάρχει σε όλα τα σόου που έχουν γίνει τις τελευταίες δεκαετίες για το άλμπουμ The Wall.

Σχολιο.- Kαι με το ουκρανικό ταχουν πάρει με τον Waters!Αυτή η στολή είναι απ το the wall που βγήκε το 1980!! Εχει χρησιμοποιηθεί κ στην ταινία του Alan Parker του 1982..κ σε πολλές συναυλίες στο παρελθόν! Τώωωρα το θυμήθηκαν;

Σχολιο.- Και για του λόγου το αληθές: 42 χρόνια πριν, αφίσα από την παρουσίαση του THE WALL στο Dortmund!

Σχολιο.- Δυστοπία... Την έχει προβλέψει και την έχει τραγουδήσει πολλά χρόνια πριν

Σχολιο.- Μακάρι να ήταν μόνο ανοησίες. Φοβάμαι ότι είναι γκεμπελικη διαστρέβλωση της αλήθειας

Σχολιο.- Βέβαια τους ναζιστές του αζοφ τους θεωρεί κανονικούς

Επίσης σε ρατσιστικά σχόλια γενικότερα κατά ΑΜΕΑ το fb προτείνει να μην ακολουθείς το προφίλ αν δε σου αρέσουν τα σχόλια



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτόν τον χλέμπουρα τον θυμάστε; 

Τον Σταύρο Κοντονή, ντε, που ως υπουργός Δικαιοσύνης του Τσίπρα χαρακτήρισε ιδιώνυμο αδίκημα την παρεμπόδιση των πλειστηριασμών και εισήγαγε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Ενώ εξαπέλυε στρατιές ένστολων δολοφόνων για το μεκέλεμα όσων αντιστεκόμασταν. 

Είναι δεκάδες οι αγωνιστές που ακόμη εκκρεμούν δίκες σε βάρος τους, από τα χρόνια της υπουργίας αυτού του αλητάμπουρα. 

Αυτός ο χλιμίτζουρας έπαψε να βγαίνει βουλευτής στη Ζάκυνθο το 2019 και τα 'σπασε πρόσφατα με τον Τσίπρα, πηγαίνοντας στο ΠΑΣΟΚ. Και ο λαός της Ζακύνθου του τη φύλαγε για μια ακόμη φορά.

Ήρθε δεύτερος, μεταξύ τριών υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ. Με μόλις 700 ψήφους. Πού οι σχεδόν 5.000 που έπαιρνε κάποτε! Πριν φανερώσει, ως υπουργός, τι σόι παλιάνθρωπος είναι.

Σχολιο.- Αλαζόνας, χωρίς ηθική. Το λέω από προσωπική εμπειρία

Σχολιο.- Και σαν δικηγόρος στο νησί, δεν τον έλεγες και έντιμο

Σχολιο.- Ένα πράγμα θα σου πω ότι είμαι ένας από τους δεκάδες κατηγορούμενους για τους πλειστηριασμούς, και που είμαι συνέχεια στους δρόμους ένας από αυτούς που έχουν φάει τα χημικά και το ξύλο μέσα στα ειρηνοδικεία επί ΣΥΡΙΖΑ θέλεις και άλλα;;

Σχολιο.- Αν δεν μπορεί ο κόσμος να καταλάβει ορισμένα πράγματα όπως το αυταρχισμό τη φτωχοποιηση τα νοσοκομεία τους πλειστηριασμούς τα πανεπιστήμια την μεθόδευση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τον αποκλεισμό ορισμένων κομμάτων τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Σχολιο.- Αλ@@της και μεγάλο Λαμόγιο. Και ξέρω πολύ καλά τι λέω.

Σχολιο.- 5 χρόνια με τρέχουν επειδή έσωσα σπίτια φτωχών ανθρώπων οι αλήτες.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ Η ΛΕΥΚΙΜΜΗ

Τελικά, αποδείχτηκε πως ματαιοπονούσαν εκεί στην Κουμουνδούρου, επιχειρώντας να πείσουν πόσο διαφορετικοί ήταν από τη Ν.Δ. 

Ο κόσμος θυμάται τη σύμπραξη μεταξύ τους κατά την ψήφιση του 3ου Μνημονίου, το 2015, απ' όπου και η φωτογραφία με τους Τσίπρα - Μεϊμαράκη να αλληλοσυγχαίρονται. Με τον πρώτο να διακηρύσσει, αμέσως μετά, το ΤΙΝΑ: Δεν υπάρχει εναλλακτική! Σκύψτε το κεφάλι και υποταχτείτε στη μοίρα σας! 

Και όσοι ήθελαν να ξεχάσουν το 2015, τους το θύμιζε η υπερψήφιση από τον ΣΥΡΙΖΑ των μισών νομοσχεδίων της Ν.Δ. στα 2019-23. 

Πώς μπορεί να λες ότι πρόκειται για τη χειρότερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης, όταν εγκρίνεις σε τέτοιο βαθμό την πολιτική της;

Ή να μιλάς για φτώχεια και εξαθλίωση, έχοντας μεταξύ των κορυφαίων στελεχών σου ένα από τα πιο χυδαία και κοινωνικά ανάλγητα πρόσωπα; Τη Θεανώ Φωτίου, που χλεύαζε τους φτωχούς, υποδεικνύοντάς τους να τρώνε γεμιστά και χορτόπιτες. Και εξέφραζε αβυσσαλέο ταξικό μίσος, λέγοντας πως το βοήθημα των 200 ευρώ πρέπει να δίνεται σε είδος, γιατί ο φτωχοί δεν ξέρουν να διαχειρίζονται χρήματα!

Ή μήπως μπορούσαν να πείσουν με τα περί "χούντας" και έντασης της καταστολής;

Αν θέλουν να έχουν μια εικόνα του πώς τους βλέπουν όσοι μακελεύτηκαν από τα ΜΑΤ του Τσίπρα εκείνα τα χρόνια, ας ρίξουν μια ματιά στη Λευκίμμη. Μια πόλη που την αιματοκυλούσε επί μήνες η Γεροβασίλη, επειδή αντιστεκόταν στη μετατροπή της περιοχής σε σκουπιδότοπο. Μέχρι και απαγόρευση μετακίνησης είχε επιβάλλει. Προκαλώντας διαμαρτυρίες ακόμη και από την ίδια την ΕΛ.ΑΣ. 

Στη Λευκίμμη των μεγάλων αριστερών και δημοκρατικών παραδόσεων, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πάρει 51% τον Γενάρη του 2015, έναντι μόλις 15,5% της Ν.Δ. Και παρά το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σάρωνε, η Λευκίμμη έδωσε και 12,5% σε ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κ.λπ. 

Στις εκλογές της περασμένης Κυριακής η Ν.Δ. πήγε στο 28,5% (πρώτη αν και πολύ κάτω από το πανελλαδικό 41%), η Αριστερά (ΚΚΕ, ΜέΡΑ25, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κ.λπ.) στο 17% και ο ΣΥΡΙΖΑ κατρακύλησε στο 16,5%. 

Την ίδια μέρα η Γεροβασίλη εκλεγόταν στην Άρτα! Όπως, εξάλλου, εκλεγόταν και ο Κώστας Καραμανλής στις Σέρρες, παρά το έγκλημα στα Τέμπη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επείγον: Υπόγραψε για προστασία του Αμαζονίου και των λαών του!

https://secure.avaaz.org/campaign/el/a_fatal_blow_to_the_amazon_loc/?fdKPNib&fbclid=IwAR2QnTAljRpv2dS4mWzxQUhEDFZhnda5JOh_jZijqbunOUVNcfi_1AFOvaY

321.781 έχουν υπογράψει.


Σας γράφω ως η μόνη Αυτόχθων βουλευτής του Κογκρέσου της Βραζιλίας. Και μόνο που σας στέλνω αυτό το email μπορεί να μου προκαλέσει σοβαρό πολιτικό πρόβλημα, αλλά τα δάση μας δέχονται επίθεση στο Κογκρέσο αυτή τη στιγμή... οπότε αξίζει τον κίνδυνο.

Αυτή τη βδομάδα, το Κογκρέσο της Βραζιλίας ξεκίνησε την ψηφοφορία ενός νέου νόμου που επιτρέπει σε εταιρείες εξορύξεων κι υλοτομίας να επιστρέψουν στα δάση και τα ιερά εδάφη μας, και αφαιρεί τα προστατευτικά μέτρα για αυτόχθονες όπως εγώ.

Η επόμενη ψηφοφορία είναι σε λίγες μέρες!!! Είναι μια έκτακτη ανάγκη για τον Αμαζόνιο και τους αυτόχθονες λαούς. Γι’ αυτό χρειάζομαι τη βοήθειά σου.

Η χώρα μας είναι τόσο διχασμένη που χρειαζόμαστε μια πραγματικά παγκόσμια κατακραυγή από χώρες όπως η δική σου, που έχουν εμπορικές σχέσης με τη Βραζιλία, για να σταματήσουμε αυτό τον νόμο. Το Κογκρέσο της Βραζιλίας πρέπει να βρεθεί αυτή τη στιγμή στο παγκόσμιο προσκήνιο για να νιώσει την πίεση!

Αφορά και τη δική σου ζωή.

Χωρίς τον Αμαζόνιο και την προστασία που προσφέρουν τα εδάφη των αυτοχθόνων λαών στα δάση, τα ποτάμια μας και τα πολύτιμα είδη ζωής, δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγουμε την τεράστια παγκόσμια οικολογική καταστροφή. Αυτό το δάσος είναι οι πνεύμονες όλων μας.

Παρακαλώ υπόγραψε αυτή την επείγουσα έκκληση για να σταματήσουμε την επίθεση στο τροπικό δάσος. Θα παραδώσω τις φωνές μας στο Κογκρέσο της Βραζιλίας και στον ίδιο τον Πρόεδρο Λούλα. Θα βοηθήσεις να δυναμώσει η φωνή μου;


Προς τον Πρόεδρο Λούλα και το Κογκρέσο της Βραζιλίας:

Σας ζητάμε να σταματήσετε την ψηφοφορία για τον νόμο 490 / 07, o οποίος αποδυναμώνει την προστασία του τροπικού δάσους, αφαιρεί τα δικαιώματα εκατοντάδων αυτοχθόνων κοινοτήτων στα εδάφη τους, και γυρίζει πίσω σχεδόν 30 χρόνια προόδου στην προστασία του Αμαζονίου και των πολύτιμων βιοτόπων του. Αυτή η αντισυνταγματική επίθεση στα δικαιώματα των αυτοχθόνων λαών πρέπει να απορριφθεί. Απαιτούμε επίσης να σταματήσετε αμέσως όλες τις απόπειρες υπονόμευσης του Υπουργείου Αυτοχθόνων Λαών και του Υπουργείου Περιβάλλοντος της Βραζιλίας. Χωρίς αυτά, δεν υπάρχει μέλλον για τη Βραζιλία και τους λαούς της.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



28/5/2023    -    19.00 μ.μ.

- Η χτεσινή μέρα χαρακτηρίστηκε από δύο βασικά γεγονότα:

- Γεγονός 1ο, η μαζική (κατά το δυνατόν) επίθεση της ουκρανικής πλευράς με επιθετικά drones-«καμικάζι», βλήματα πυροβολικού και πυραυλικών συστημάτων πολλαπλών εκτοξεύσεων κυρίως σε παραμεθόριες και «νεοπαγείς» περιοχές της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Από τα πλήγματα αυτά ξεχωρίζουν αυτό στο Σεμπέκινο (Περιφέρεια Μπέλγκοροντ), το οποίο οδήγησε στο θάνατο 1 αμάχου και τον τραυματισμό τουλάχιστον άλλων 7, το αντίστοιχο στο Μπερντιάνσκ (Περιφέρεια Ζαπορόζιε) με πυραύλους cruise, που είχε, ευτυχώς, μόνο μικρές, σχετικά, υλικές ζημίες, και το πλήγμα σε στρατιωτικό αυτοκίνητο στην Περιφέρεια Μπριανσκ, που οδήγησε στο θάνατο των 2 επιβαινόντων Ρώσων στρατιωτικών.

- Γεγονός 2ο, η μαζική απάντηση της ρωσικής πλευράς από χτες το βράδυ μέχρι τις πρωινές ώρες, με κύριες κατευθύνσεις το Κίεβο και την Περιφέρεια, αλλά και το Ζιτόμιρ. Τα επικοινωνιακά «παπαγαλάκια» των Ουκροναζί ισχυρίστηκαν και πάλι ότι η… «εκπληκτική» ουκρανική αντιαεροπορική άμυνα έκανε το «θαύμα» της, καταρρίπτοντας τα 52 από τα 54 ρωσικά drones τύπου Geran’-2 (τα οποία οι Ουκρανοί εξακολουθούν να «βαφτίζουν» ιρανικά Shahed-138). Μόνο που τα γεγονότα και, κυρίως, το οπτικοακουστικό υλικό που ανεβάζουν, με κίνδυνο ζωής και σωματικής ακεραιότητας, απλοί Ουκρανοί πολίτες, μαρτυρούν το ακριβώς αντίθετο: ότι τα ρωσικά drones βρήκαν τους στόχους τους και έχουν προξενήσει μεγάλες ζημιές σε στρατηγικής σημασίας εγκαταστάσεις της χώρας των ουκρανοναζί. Στο Ζιτόμιρ, όπου ο… Ουκροδήμαρχος της πόλης τόλμησε να κάνει ανάρτηση στα social media, όπου μιλούσε για «μικρές, μόνο, υλικές ζημίες», έλαβε τη μαζική αντίδραση των ντόπιων κατοίκων, η οποία μπορείτε να υποθέσετε ότι ήταν (και όντως ήταν) όχι και… η κοσμιότερη που θα μπορούσε…

Σχολιο.- Αυτός ο πόλεμος δεν θα τελειωσει ποτε .

Σχολιο.- Για να σε βοηθησω στην παπαρια της ημερας...Νομιζω οτι ανηκει στον Κισσινγκερ ''η νικη επι Ρωσιας συνισταται στο οτι απετραπει η επιθεση της σε αλλες χωρες..''



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ουκρανός στρατηγός Σεργκέι Κριβονός ισχυρίζεται, ότι το γραφείο του Προέδρου της Ουκρανίας κάνει τα πάντα, για να εξαλείψει κάθε πληροφορία για τον Ανώτατο Διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Ζαλούζνι από το πεδίο της ενημέρωσης, αφού ο Ζελένσκι τον βλέπει, λέει, ως ανταγωνιστή στις επερχόμενες προεδρικές και βουλευτικές εκλογές. Μάλιστα. Γκρινιάζετε, που εδώ, στην Ελλάδα, στις εκλογές ψηφίζουν μέχρι και νεκροί. Στην Ουκρανία το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο: εκεί, οι (εγκεφαλικά, έστω) νεκροί βάζουν υποψηφιότητα για την προεδρία της χώρας. Μάθετε μπαλίτσα, γατάκια!




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




ZAXAΡΟΒΑ ΠΡΟΣ ΛΙΝΤΣΕΫ: ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. ΜΟΝΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ!
Η εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας Μαρία Ζαχάροβα σχολίασε το βίντεο με τον Λίντσεϊ Γκράχαμ:
"Ο γερουσιαστής των ΗΠΑ από τη Νότια Καρολίνα Λίντσεϊ Γκράχαμ είπε με ένα ικανοποιημένο μειδίαμα στη συνάντηση με τον Ζελένσκι: "Οι Ρώσοι πεθαίνουν. Ποτέ δεν έχουμε ξοδέψει χρήματα τόσο καλά".
Κατά τη διάρκεια του Δικαστηρίου της Νυρεμβέργης, ο υπουργός Οικονομίας της ναζιστικής Γερμανίας, Χιάλμαρ Σαχτ, δήλωσε ότι χορηγίες προς το Τρίτο Ράιχ προέρχονταν και από το εξωτερικό και κατονόμασε τις δύο μεγαλύτερες αμερικανικές εταιρείες: Ford και General Motors. Μια σιωπηλή συμφωνία έγινε μαζί του - ελευθερία με αντάλλαγμα τη σιωπή. Παρά τις διαμαρτυρίες των Σοβιετικών αντιπροσώπων, αφέθηκε ελεύθερος και έζησε μέχρι τα 93 του χρόνια.
Να σας θυμίσω ότι η ενσάρκωση του αμερικανικού ονείρου, ο ίδιος ο θρυλικός Χένρι Φορντ ήταν κάτοχος του Μεγάλου Σταυρού του Τάγματος Αξίας του Γερμανικού Αετού. Τα εργοστάσιά του στη Γερμανία όχι μόνο παρήγαγαν έως και 70 χιλιάδες φορτηγά ετησίως για τις ανάγκες της Βέρμαχτ, αλλά χρησιμοποίησαν και την εργασία κρατουμένων σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, συμπεριλαμβανομένου του Άουσβιτς, γι' αυτό .
Και το γερμανικό είδωλο της αυτοκινητοβιομηχανίας, η Opel, ανήκε στην... General Motors. Ο ερευνητής Bradford Snell περιγράφει τον ρόλο της εταιρείας ως εξής: "Η General Motors ήταν πολύ πιο σημαντική για την πολεμική μηχανή των Ναζί από ό,τι οι ελβετικές τράπεζες. Η Ελβετία ήταν απλώς μια αποθήκη κλεμμένων χρημάτων. Η General Motors ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της γερμανικής πολεμικής προσπάθειας. Το Τρίτο Ράιχ θα μπορούσε να εισβάλει στην Πολωνία και τη Ρωσία (ΕΣΣΔ) χωρίς τη βοήθεια της Ελβετίας. Αλλά δεν θα μπορούσαν να το είχαν κάνει χωρίς τη βοήθεια της General Motors.
Η εταιρεία Kodak στο εργοστάσιό της στη Γερμανία κατασκεύαζε πυροκροτητές για τις αεροπορικές βόμβες, μη καταφρονώντας να χρησιμοποιήσει ακόμη και την εργασία αιχμαλώτων πολέμου.
Το εργοστάσιο της Coca-Cola στην Κολωνία, ακόμη και πριν από την εθνικοποίησή του από τη γερμανική κυβέρνηση, προμήθευε τακτικά αναψυκτικά στους Γερμανούς στρατιώτες. Και η περίφημη "Fanta" εφευρέθηκε στην πραγματικότητα από τους Ναζί.
Ο πετρελαϊκός γίγαντας Standard Oil, μέσω των θυγατρικών του εταιρειών, βοήθησε τον Χίτλερ με την έλλειψη πετρελαιοειδών, συμμετείχε στην ανάπτυξη συνθετικού καουτσούκ και συνθετικών καυσίμων. Και η ΙΒΜ, που αγαπήθηκε από τους ανθρώπους της πληροφορικής σε όλο τον κόσμο, παρήγαγε λογιστικές και ελεγκτικές συσκευές για τους Ναζί, μεταξύ άλλων και για την παραγωγή πετρελαίου. Μεταξύ άλλων, ο εξοπλισμός αυτής της εταιρείας βοήθησε στην παρακολούθηση των δρομολογίων των τρένων προς τα στρατόπεδα θανάτου...
Και πρέπει να αναφέρουμε και τις τράπεζες: Η JPMorgan Chase & Co έβαλε επίσης το χεράκι της, και στη συνέχεια η Chase National Bank, μέσω της οποίας πραγματοποιήθηκαν συναλλαγές πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων και το Βερολίνο είχε τη δυνατότητα να αγοράζει δολάρια και να πραγματοποιεί οικονομικές συναλλαγές στο εξωτερικό. Η "Chase" συνεργάστηκε με τη γερμανική τράπεζα "Alliance" ακόμη και σε ένα θέμα όπως η ... ασφάλιση της περιουσίας και της ζωής των φρουρών των στρατοπέδων συγκέντρωσης του Τρίτου Ράιχ.
Ο γερουσιαστής Γκράχαμ έχει σίγουρα κάποιο υλικό για να κάνει συγκρίσεις. Μια από τις επενδύσεις τους οδήγησε στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και το Ολοκαύτωμα.
Τώρα, δισεκατομμύρια δολάρια των ΗΠΑ μπουκώνουν το ακόρεστο στομάχι του νεοναζιστικού καθεστώτος του Κιέβου. Από αυτή την άποψη, θα ήθελα να υπενθυμίσω στους γερουσιαστές και σε όλους τους Αμερικανούς δικαιούχους τον τρόπο με τον οποίο κατέληξε η προηγούμενη περιπέτεια".



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λοιπόν είδα την επίμαχη σκηνή από τα "Αγόρια στο ντους". Δεν ξέρω ούτε τη γλώσσα μεταγλώττισης, ούτε τη γλώσσα που μιλάνε τα παιδιά. Αν κατάλαβα σωστά, δείχνει ο ένας στον άλλο πως φιλάς ένα κορίτσι. Το γνωστό τέχνασμα δηλαδή που χρησιμοποιούν οι παιδόφιλοι όταν θωπεύουν αγόρια. Στη συνέχεια της ταινίας φαίνεται ότι τα αγόρια έχουν επηρεαστεί από αυτό και το σκέφτονται συνέχεια. Όπως προφανώς θα συμβεί και με όσα αγοράκια εκτέθηκαν ως θεατές σε αυτές τις σκηνές. 
Οποιος θεωρεί ότι η συγκεκριμένη σκηνή δείχνει κάτι φυσιολογικό να τη δείξει τώρα στα 8-9 ετών παιδιά του (είναι στα σχόλια) και να μας πει πώς αντέδρασαν. 
Η ταινία είναι αυτό που δείχνει και τίποτα λιγότερο: Μια βάναυση παρέμβαση στην ψυχοσωματική ανάπτυξη του παιδιού. Μια δόλια προτροπή στα παιδιά να εξερευνήσουν τη σεξουαλικότητα με το ίδιο φύλο. Είναι απίστευτο σε τι δοκιμασίες και βασανιστήρια υποβάλλουμε τα παιδιά μας στο όνομα της προόδου μέσα από τη woke κουλτούρα. Μια κουλτούρα που στοχεύει στον ευρύτερο μεγάλο σκοπό του καπιταλιστικού Ολοκληρωτισμού: να φτιάξει σε 20-30 χρόνια ανθρώπους κυριολεκτικά ανίκανους να αντισταθούν σε οτιδήποτε τους επιβάλλεται.
Όχι ρε μαλάκες. Δεν θα σας περάσει. Δεν είμαστε ούτε ακροδεξιοί, ούτε φασίστες. Φασίστες είστε εσείς και μάλιστα οι πλέον διεστραμμένοι και ανώμαλοι.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το αν και το πότε θα αποφασισει ένα παιδί να εξερευνήσει την σεξουαλικοτητα του 
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ
ΟΧΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΩΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ 
Αυτό και μόνο αυτό ΕΧΕΙ ΠΟΔΟΠΑΤΗΘΕΙ 
απο ΦΑΣΙΣΤΕΣ που έχουν καταντήσει 
το πολιτικό διακύβευμα της Αναρχίας 
#ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ προϊόν Εταιρειών φαρμακευτικών και λόμπι 
Οι λεζάντες "πολυβραβευμενη" ταινία απο ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 
Η ανάγκη τους να προσφύγουν σε "φορείς" που θα έπρεπε να μάχονται να καταργήσουν τους ξεβρακώνει ανελέητα




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μα ποιος είναι και πως "έπεσε "?
Νεκρός μετά από πτώση, από τον δεύτερο όροφο, στο Α.Τ. Ομόνοιας.
Από τον αστικό τύπο:
‘’Στις 3:00 το πρωί της Κυριακής (28/05) έπεσε από τον δεύτερο όροφο του Αστυνομικού Τμήματος Ομονοίας ενας κρατουμενος του οποιου τα στοιχεία εξακολουθούν να παραμένουν άγνωστα.
Ο κρατούμενος επεσε με το κεφαλι και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον κρατούμενο από το Αστυνομικό Τμήμα στο Ερυθρό Σταυρό που εφημέρευε. Περιέργως οι αστυνομικοι, στην ευθυνη των οποίων ήταν ο κρατούμενος, δεν συνόδευσαν τον σοβαρά τραυματία. Οι γιατροί στον Ερυθρό Σταυρό έκαναν ό,τι μπορούσαν, αλλά τελικά ο κρατούμενος κατέληξε, έχοντας υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από την πτώση του.
Αιφνιδίως αστυνομικός από το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας τηλεφώνησε στην εφημερία του Ερυθρού Σταυρού για να πληροφορηθεί για την κατάσταση του κρατουμένου. Όταν ενημερώθηκαν οι αστυνόμοι οτι κρατούμενος κατέληξε, διέκοψαν κάθε περαιτέρω συζήτηση.
Η εφημερία ωστόσο του Ερυθρού Σταυρού ζήτησε να μάθει τα στοιχεία του άντρα που κατέληξε στο νοσοκομείο. Εισέπραξε όμως την εξής απίστευτη απάντηση «δεν σας ενδιαφέρει ποιος ειναι» είπαν οι αστυνομικοι.
Σημειώνεται οτι διάγουμε προεκλογική περίοδο. Επισημαίνεται ακόμα, πως ειναι απαράδεκτο ενας κρατούμενος να πηδάει από τον δεύτερο όροφο Αστυνομικού Τμήματος με πολυ ύποπτο ποινικό μητρώο, να μεταφέρεται σε κρατικό νοσοκομείο χωρις συνοδεια αστυνομικών και στη συνέχεια οι υπεύθυνοι Α.Τ. Ομόνοιας να αρνούνται να δώσουν τα στοιχεια αυτού που κατέληξε στην εφημερία του Ερυθρού Σταυρού. 
Ο κανονισμός προβλέπει πως αν υπάρξει τέτοιο συμβάν σε Αστυνομικό Τμήμα, ο κρατούμενος - τραυματίας πρέπει να συνοδεύεται απαραιτήτως από αστυνομικό και να ενημερώνεται γραπτώς το δημόσιο νοσοκομείο που εφημερεύει για όλο το ιστορικό του συμβάντος. Σε περίπτωση θανάτου οφείλει η αστυνομία να προσκομίσει γραπτώς όλα τα στοιχεία που εχει στη διάθεσή της. Η εφημερία δεν μπορεί να αναφέρει το συμβάν θανάτου με την ένδειξη αγνώστων στοιχείων όταν ο αποθανών προσκομίζεται μέσω ΕΚΑΒ απο Αστυνομικό Τμήμα. Αυτά λέει ο νόμος. 
Σύμφωνα τώρα με στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η «Ζούγκλα», ο κρατούμενος που κατέληξε στον Ερυθρό Σταυρό ειναι Γερμανός και γεννήθηκε το 1968. Συνελήφθη διότι υπήρξε σήμα στην περιοχή, πως κάποιος κυκλοφορούσε σε κατάσταση μέθης. Το όνομα του κρατουμένου δεν εχει γίνει ακομα γνωστό από τις αστυνομικές αρχές.’’



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΑΛΛΙΑ
-Άλλη μια τρομερή εικόνα για τον Μακρονισμό, που αν και κατάφερε να προσπεράσει την κρίση της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του την κοινωνική αναταραχή, ωστόσο εξακολουθούν να υπάρχουν πυρήνες αντίστασης, στους οποίους τα γαλλικά ΜΜΕ δεν δίνουν καμία σημασία και προβολή, με σκοπό οι διαμαρτυρίες να περάσουν στην ιστορία…
-Χθες στο φεστιβάλ των Καννών, η γαλλίδα Ζουστίν Τριέ, κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα για την ταινία «Η Ανατομία μιας Πτώσης». Ανεβαίνοντας στο βήμα η σκηνοθέτιδα αντί για ευχαριστήρια, κατήγγειλε με έντονο τρόπο την αυταρχική συμπεριφορά της γαλλικής κυβέρνησης, απέναντι στους Γάλλους (απο το 0:21) 
-" Αυτή τη χρονιά, η χώρα συγκλονίστηκε από μια ιστορική, εξαιρετικά ισχυρή και ομόφωνη διαμαρτυρία κατά της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης. Αυτή η διαμαρτυρία αγνοήθηκε και καταπνίγηκε με σοκαριστικό τρόπο. 
Κι αυτός ο τρόπος, ολοένα και πιο απελευθερωμένης αυταρχικής εξουσίας (διακυβέρνησης), εφαρμόζεται σε πολλούς τομείς. Bεβαίως στο κοινωνικό πεδίο είναι πολύ πιο σοκαριστικό, αλλά μπορούμε να το δούμε αυτό και σε άλλα κοινωνικά πεδία κι ο κινηματογράφος δεν διαφεύγει. 
Η εμπορευματοποίηση του πολιτισμού που η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση υπερασπίζεται, καταστρέφει (υπονομεύει) τη γαλλική πολιτιστική εξαίρεση. Αυτήν τη γαλλική πολιτιστική εξαίρεση χωρίς την οποία σήμερα δεν θα ήμουν εδώ μπροστά σας". 
-Η υπουργός Πολιτισμού της Γαλλίας, σε μήνυμα της στο τουίτερ, εξέφρασε την απογοήτευση της για το λόγο της Ζουστίν Τριέ, υπενθυμίζοντας πως η ταινία που φέτος κέρδισε το Χρυσό Φοίνικα, χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού. 
-Κυβερνητική Χρηματοδότηση όμως ΔΕΝ σημαίνει εξαγορά της σιωπής! Κι όχι μόνο στον κινηματογράφο!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κοζάνη....μάχη σώμα με σώμα 
Τους καταστρέφουν τα βοσκοτόπια τα χωράφια μόνο κ μόνο για να βάλουν φωτοβολταϊκά σε μία περιοχή που είναι από τις μικρότερες σε ηλιοφάνεια στην Ελλάδα!!
Χτύπησαν εν ψυχρώ αγρότες κτηνοτρόφους κλπ οι αστυνομικές δυνάμεις διότι οι κάτοικοι της περιοχής αντιδρούν στην κατασκευή ανεμογεννητριών κλπ !
Αυτή είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη! Αδίστακτη




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δημήτρης Μπελαντής
Μερικά πράγματα φέγγουν σαν τον ήλιο το μεσημέρι.Θέλοντας ο Τσίπρας να παλέψει κατά της " σκληρής Δεξιάς" βάζει υπεύθυνο πολιτικού σχεδιασμού τον καθηγητή Νίκο Μαραντζιδη που παλαιότερα είχε έναν επιστημονικό λόγο έντονα αντικομμουνιστικό. Ή και έχει, δεν είμαι βέβαιος. Αν η Κεντροαριστερά βάζει μπροστά τον κ. Μαραντζιδη, λογικά η Δεξιά θα έπρεπε να βάλει, αν ζούσε, τον Γεώργιο Γεωργαλά. Μετά απορούμε για τις 20 μονάδες διαφορά. Όταν αντιμετωπίζεις τη Δεξιά με τα όπλα της, λογικό είναι να νικήσει ο αυθεντικός και μάλιστα πάρα πολύ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αριστεριστές δικαιωματιστές, αυτή η πανώλη.
Χωρίς να έχουν δει την επίμαχη ταινία εκφέρουν άποψη ότι αν αντιτίθεσαι είσαι ομοφοβικός. Ο σεβασμός στην παιδική ηλικία είναι από τα ων ουκ άνευ! Δεν είναι τα παιδιά μικροί ενήλικες. Σταματήστε να προκαλείτε βλάβη στα παιδιά!
Πρέπει να σταματήσει ο ντόρος που σηκώθηκε υπέρ της προβολής της ταινίας από ανθρώπους που δεν την έχουν δει αλλά είναι "εναντίον της ομοφοβίας".
Σχολιο.- Ποτέ δε μου άρεσε η προπαγάνδα και ειδικά όταν γίνεται στα παιδιά είναι έγκλημα.
https://vk.com/video724633441_456239426?fbclid=IwAR36cYPKkTEoYLy6dadAk_HLK29hW7aQuo1Z7AXjEsnWtbqMEI9WUnAPnFs



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα 391 εκατ ευρώ έφτασαν τα χρωστούμενα της ΝΔ στις τράπεζες – Στα 40 εκατ ευρώ το «φέσι Μητσοτάκη» για το 2021
Ορισμός του στρατηγικού κακοπληρωτή. Πανευρωπαϊκό ρεκόρ της ΝΔ στα...χρέη. Κι όμως κανένα fund δεν πρόκειται να αγοράσει τα κόκκινα δάνειά της. Δεν συμφέρει, βλέπετε....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



“H μηχανή της ευρωπαϊκής οικονομίας, καταρρέει” 
“H Γερμανία σε ύφεση, πλήγμα στην Οικονομία 
της Ευρώπης και τα πράγματα χειροτερεύουν”
-Ο τρόμος κι ο πανικός, αντικατέστησε την αρχική κατήφεια, στους τίτλους και τις αναλύσεις για το μέλλον της οικονομίας της Ευρώπης μετά την “επίσημη” κήρυξη της εισόδου της Γερμανίας την περασμένη Πέμπτη σε παρατεταμένη πια και χωρίς ορατή διέξοδο ΥΦΕΣΗ!
-Για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο η Γερμανία παρουσιάζει αρνητική ανάπτυξη και μείωση του ΑΕΠ (-0.3% και -0.5%) κι ο πληθωρισμός για πάνω από 12 μήνες είναι >10%. 
Η ανεργία χτύπησε πια την πόρτα της Γερμανίας και χειροτερεύει με πάνω από 2 εκ. Ουκρανούς και Πολωνούς πρόσφυγες που ψάχνουν δουλειά ενώ παραγωγικές μονάδες κλείνουν ή μετακομίζουν…
-Ο τρόμος τους πια βρίσκεται στο ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ αυτό για την Ευρώπη ολόκληρη, 
για την Ευρωζώνη προτιμούν να μην το σκέφτονται καν!
-Α, στην Ελλάδα, με το δημόσιο χρέος στα 400δις, τα συνταξιοδοτικά ταμεία άδεια και τις Τράπεζες χρεωκοπημένες, ΔΕΝ μας απασχολούν αυτά !



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γνωρίστε την ελεύθερο σκοπευτή της 35ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας με το προσωνύμιο "LastIvka".
-Σπούδασε σε χώρες του ΝΑΤΟ και φημίζεται για το μίσος της προς όλους τους Ρώσους, ιδού τι είπε:
"Πρέπει να τα χαλάσουμε όλα! Αυτοί δεν είναι άνθρωποι. Οι Ναζί δεν είναι τόσο κακοί όσο αυτοί οι Ορκ. Σίγουρα θα κερδίσουμε. Προσωπικά θα πολεμίσω μέχρι τέλους, θα σκότωνα οποιονδήποτε Ρώσο, ανεξάρτητα αν είναι, παιδί, γυναίκα, ηλικιωμένος, για μένα ΔΕΝ είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ. "
-Χθες, η PMC παραδόθηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης στις θέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.
Οι τύποι δημοσίευσαν πλάνα ανάκρισης, όπου έτρεμε και μετάνιωσε που το είπε αυτό στο διαδίκτυο.
1:25 - μιλάει για την κτηνωδία της.
2:56 παρακαλώντας να μην την αγγίξεις.
4:02 - τιμωρία.
Η βολή είναι σκληρή αλλά δίκαιη φροντίστε να προσέχετε όλοι να πάρουν αυτό που τους αξίζει
https://twitter.com/TDF_UA/status/1594670303413780486



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα αμερικανικά μαχητικά F-16, τα οποία το Κίεβο σκοπεύει να παραλάβει από διάφορες δυτικές χώρες, είναι ευάλωτα στον πιο πρόσφατο ρωσικό στρατιωτικό εξοπλισμό, γράφει το Bloomberg.
Όπως σημειώνει η εφημερίδα, τα F-16 διαθέτουν ασθενέστερα ραντάρ και πυραύλους μικρότερου βεληνεκούς από τα πιο σύγχρονα ρωσικά μαχητικά και συστήματα αεράμυνας. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι το Κίεβο «θα πρέπει να χαλιναγωγήσει τις δηλωμένες προσδοκίες του».
Σχολιο.- Ακόμη μια τέλεια μπίζνα των Αμερικανών. Θα ξεφορτωθούν τα παλιά F-16A/B που χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1980 και του 1990 (από αποθέματα) και βρίσκονται κοντά στο τέλος της ζωής τους, λίγο πριν την απόσυρση. Οπότε θα δουλέψει καλά και το στρατιωτικοβιομηχανικό σύμπλεγμα για να τα αντικαταστήσει!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν η Αστική Τάξη χάνει την Εξουσία, ενεργοποιεί τον Ακροδεξιό πολιορκητικο κριό. Όταν δεν την σώζει ούτε αυτός, ενεργοποιεί τις γυναίκες της.. Ολμπραιτ - Θάτσερ – Χίλαρι



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ανατολή θέτει τους κανόνες της. Mετά τη Ρωσία και η Τουρκία διακηρύσσει δια του επανεκλεγέντα προέδρου της Ερντογάν: ”δεν υποστηρίζουμε την ομοφυλοφιλία. Δεν θ΄αφήσουμε τις δυνάμεις LGBT να κερδίσουν !” Πάμε σε μια νέα σύγκρουση πολιτισμών;
28/05/2023
Η Ανατολή θέτει τους κανόνες της μετά τη Ρωσία και η Τουρκία διακηρύσσει δια του επανεκλεγέντα προέδρου της Ερντογάν την μη ανοχή στην προπαγάνδιση της ομοφυλοφιλίας που έχει αναχθεί σε υπ. αριθμόν ένα αξία στην παρακμιακή Δύση. Πάμε σε μια ακόμη σύγκρουση πολιτισμών ή και είμαστε σίγουρα στη σωστή πλευρά της ιστορίας;
“Δεν υποστηρίζουμε την ομοφυλοφιλία και η οικογένεια είναι ιερή για εμάς και θα σπάσουμε το χέρι οποιουδήποτε προσπαθήσει να την εκθέσει.” Eνώ επανέλαβε πολλές φορές « δεν θ΄αφήσουμε τις δυνάμεις LGBT να κερδίσουν !” Οι δυνάμεις αυτές χρηματοδοτούνται προωθούνται κι επιβάλλονται από στρατηγικές των Π.Ο.Υ, Ο.Η.Ε, ΕΕ και ΝΑΤΟ. O Erdogan προσάπτει στην αντιπολίτευση ότι είναι εκδυτικοποιημένη και αλλοτριωμένη από τις δυτικές απαξίες «Το CHP, το HDP και όλοι οι άλλοι είναι υπέρ των LGBT. Αλλά τα LGBT δεν μπορούν να διεισδύσουν ανάμεσά μας. Θα ξαναγεννηθούμε. Η οικογένεια είναι ιερή. Απαγορεύεται η βία κατά των γυναικών» είπε στον νικητήριο λόγο του στην Κωνσταντινούπολη.
Να ένα όπλο ακόμη που χαρίζουν οι σύμμαχοί μας στην θρησκόληπτη Τουρκία που ποδηγετείται από έναν πρόεδρο που ούτε λίγο ούτε πολύ θεωρεί εαυτόν απεσταλμένο του Θεού του, την ηθική συντέλεια.. Αυτό το όπλο δίνει νομιμοποιητικό άλλοθι στα παραληρούντα στίφη να ξιφουλκήσουν κατά της άπιστης Ευρώπης δηλ. εναντίον μας.. Είμαστε σε λάθος ιδεολογικό στρατόπεδο σε λάθος σημείο την λάθος στιγμή…
Που καταντήσαμε να μας κάνει κήρυγμα ο Αδελφός Μουσουλμάνος .. είναι κάτι τέτοιες στιγμές που και ο πιο ευνοϊκά διατεθειμένος και προσκείμενος αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί σε αυτόν εδώ τον τόπο….



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο βιβλίο ”Morals and Dogma” του Albert Pike o μύστης του Ελευθεροτεκτονισμού παραδέχεται ότι οι υψηλόβαθμοι μασόνοι λατρεύουν τον Λούσιφερ και ότι η μασονική όπως την αποκαλεί θρησκεία σε αυτό το επίπεδο είναι Λουσιφεριανή. 
28/05/2023



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



”H εποχή του μετανθρώπου” … ένα κυρίαρχο υπολανθάνον διακύβευμα των εκλογών ήταν με τον μετάνθρωπο ή όχι και ποιός είναι ο πιο αξιόπιστος εκφραστής του! Από ”την πάλη των τάξεων στην πάλη για την κατεύθυνση και τη χρήση της τεχνολογίας”.
28/05/2023



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο άνθρωπος πρέπει να επικρατήσει του Μετανθρώπου Υπερανθρώπου της υπερτεχνολογίας. Ο Τρίτος Kόσμος θα σώσει τον κόσμο..
28/05/2023



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Δεν θέλω να σας κακοκαρδίσω, ούτε θέλω να παραστήσω την Κασσάνδρα, για όσα μας περιμένουν, μετά τις δεύτερες εκλογές με το εκλογικό σύστημα Μητσοτάκη. (μπόνους από 30-50 εδρών).
Τουλάχιστον, η απλή αναλογική, έστω και μ΄αυτήν την υποτυπώδη μορφή της, που σήμερα, όλοι την συκοφαντούν και την απεκδύονται, μας έδωσε μία μοναδική ευκαιρία να επανεξετάσουμε τα δεδομένα μας, να συγκεντρώσουμε την σκέψη μας, να ζυγίσουμε τα συμφέροντα της χώρας μας και της ζωής μας και να τσεκάρουμε την στάση του κάθε "σωτήρα", μετεκλογικά. Μας δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία, που μπορούμε να την αξιοποιήσουμε.
Ετσι, λοιπόν, το πρώτο που ακούσαμε, από τον πρώτο σε ψήφους "σωτήρα", ήταν ότι επιτέλους, με 180 έδρες "μπορούμε ν΄αλλάξουμε το Σύνταγμα της χώρας"(Αδωνης).
Βεβαίως, αλλαγές που μπορούν να στείλουν φυλακή παραβάτες του Συντάγματος, δεν πρόκειται να κάνουν, καθώς οι ίδιοι έχουν κάνει κουρελόχαρτο κάθε άρθρο του. Το αντίθετο!
Αλλαγές θα γίνουν, σε εκείνα τα άρθρα που δεν εναρμονίζονται με την πολιτική τους. 
Για παράδειγμα, η εθνική κυριαρχία της χώρας. Ποιος γνωρίζει ότι με 180 ψήφους μια οποιαδήποτε κυβέρνηση μπορεί ν΄αλλάξει τα σύνορα της χώρας;; Διαβάστε το άρθρο 27 και 28 του Συντάγματος, που επιτρέπει την αλλαγή του καθεστώτος κυριαρχίας της χώρας και που βάσει των "ερμηνειών" του άρθρου 28, από τον αλήστου μνήμης Ευ. Βενιζέλο, (ΠΑΣΟΚ) μπήκαμε στην ΕΕ με μειωμένη εθνική κυριαρχία.
Με την ψήφιση των Μνημονίων την χάσαμε ολοκληρωτικά!
Ετσι, λοιπόν, θα ψηφιστούν νομοσχέδια, για περιορισμένη εθνική επήρεια στα νησιά, ή οπουδήποτε αλλού. (Πολλά χαιρετίσματα στους Δωδεκανησιώτες, που αύξησαν την δύναμη της ΝΔ, κατά 10 μονάδες! Μέρχαμπα!)
Θα καταργήσουν την μονιμότητα στο Δημόσιο, μέσω "αξιολογήσεων", για να προσλαμβάνουν "δικά μας παιδιά", εν δυνάμει ομήρους ψηφοφόρους.
Θα καταργήσουν την Δημόσια Παιδεία και θα βάλουν δίδακτρα σε Πανεπιστήμια, γιατί οι φτωχοί δεν πρέπει να σπουδάζουν.
Θα καταργήσουν τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δημόσια αγαθά της στέγασης, της ενέργειας, του νερού. Οσα έχουν κάνει μέχρι σήμερα με νόμους είναι αντισυνταγματικά και γι΄αυτό θα τροποποιήσουν τις σχετικές διατάξεις, για να μην κινδυνεύουν με κακουργήματα.
Αντισυνταγματικές ήταν και όλες οι υποχρεωτικότητες, που εφαρμόστηκαν με τον κόβιντ και που προσωρινά καλύφθηκαν, από το "ακαταδίωκτο" των ποινικών κυρώσεων.
Κανείς δεν έχει αναρωτηθεί, γιατί σ΄αυτήν την διαβολοχώρα δεν θεσπίστηκε ΠΟΤΕ η λειτουργία ενός Συνταγματικού Δικαστηρίου;;
Το ΣτΕ ΔΕΝ είναι Συνταγματικό δικαστήριο!
Τέλος, ακόμα κι αν η ΝΔ δεν πάρει αυτοδυναμία, μην έχετε καμία αμφιβολία ότι το "πρόθυμο" ΠΑΣΟΚ θα ψηφίζει με χέρια και με πόδια όλες τις Ευρωπαϊκές εντολές ξεπουλήματος και χρεωκοπίας της χώρας, συμβάλλοντας στην αυτοδυναμία της ΝΔ. Εχει καταθέσει ήδη, τις σχετικές περγαμηνές του, από το 2010.