Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Πεμπτη 1 Ιουνιου 2023


25 μέρες απομένουν μέχρι τις εκλογές και όπως είναι αναμενόμενο, κανένα κόμμα δεν έχει βάλει επίσημα το αίτημα για τον πλήρη έλεγχο της διαδικασίας των εκλογών, όπως την δημιουργία ομάδας επιστημόνων που θα επιβλέπουν την διαδικασία της συλλογής και της επεξεργασίας των αποτελεσμάτων στους υπολογιστές της Singular Logic, τον έλεγχο του εκλογικού καταλόγου για την παρεμπόδιση της αυξημένης τεχνητής αποχής αλλά και την διευκόλυνση στην ψηφοφορία όσων βρίσκονται για σεζόν στα νησιά.

Για την ακρίβεια, όχι μόνο δεν έχουμε κάποιο αίτημα, αλλά έχουμε και την απόσυρση του ΕΠΑΜ, που είναι από τα λίγα που συμμετείχαν στις προηγούμενες εκλογές και είχαμε κάποια ελπίδα πως θα μπορούσε να βάλει έμπρακτα εμπόδια στην στημένη αυτή διαδικασία. 

Αντ'αυτου και αντί να δώσουν την μάχη, παραιτήθηκαν... 

Πάμε ολοταχώς σε νέα εκλογική σφαγή, το στημένο και προκαθορισμένο αποτέλεσμα της οποίας θα βγάλει και πάλι τους επίλεκτους των κατακτητών μας(Παγκόσμιο Τραπεζικό Κεφάλαιο), συνεχίζοντας έτσι την εξαφάνιση της χώρας και του λαού. 

Από την στιγμή που δεν θέλουμε να αντισταθούμε, τότε θα πρέπει να ευχηθούμε καλό κουράγιο σε όλους μας, ας ελπίζουμε πως υπάρχει Θεός και θα κάνει κάποιο θαυμα.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σωστό μέχρι την τελευταία λέξη!

-Κατασκευάζεται νέος λαός, αγαπητοί. Λαός κυνικός. Λαός που διαγράφει την ιστορική του ταυτότητα και δεν σαλεύει όταν οι γείτονες βαπτίζουν το Αιγαίο TurkAegean, οι Σκοπιανοί διδάσκουν τη «μακεδονική γλώσσα» στη Μακεδονία μας, υπουργοί παραιτούνται από τις γερμανικές αποζημιώσεις, υπουργεία λένε ότι είναι προαιρετικός ο εορτασμός των Τριών Ιεραρχών και της Ποντιακής Γενοκτονίας. Υπάρχει ένα νέο αίτημα: να ξεχάσουμε ποιοι είμαστε! Κατασκευάζεται μέσα από τα κινητά και τα επιδόματα ένας νέος λαός που ενδίδει στην ύλη. «Πούλα, αρκεί να μου εξασφαλίζεις την επιβίωσή μου» είναι το νέο δόγμα που ενσταλάζουν στα μυαλά των νέων Ελλήνων. Στους Αμπελόκηπους φιγουράρει καιρό τώρα πάνω σε μια πολυκατοικία το σύνθημα «δεν πολεμάμε για καμία πατρίδα» και δεν το έχει σβήσει κανείς.

Κάθε πρωί παρακολουθούμε στην τηλεόραση επί ημίωρο τα «Νέα του σουλτάνου» για να συνηθίζουμε στην ιδέα ότι είμαστε επαρχία του. Σε σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών η καθηγήτρια δίδαξε στα παιδιά την περασμένη εβδομάδα ότι η επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια είναι απαράδεκτη γιατί μετατρέπει το Αιγαίο σε κλειστή λίμνη. Δίδαξε το τουρκικό επιχείρημα, δηλαδή.

Σε κλειστή σύσκεψη παρουσίασης βιβλίου σε λέσχη των Αθηνών οι διαμορφωτές κοινής γνώμης εξέφρασαν την άποψη ότι θα τα χάσουμε όλα στη Χάγη και ότι πρέπει από τώρα να ετοιμάζουμε τον κατάλογο της ήττας για να προετοιμαστεί ο λαός. Ημουν αυτήκοος μάρτυς. Στα σχολικά βιβλία τα νέα παιδιά διαβάζουν απίθανα πράγματα για τον Μέγα Αλέξανδρο και την Κοκκινοσκουφίτσα, που έχουν στόχο τη διακωμώδηση του στρατηλάτη μας.

Στον δημόσιο διάλογο χλευάζεται το μυστήριο της Θείας Κοινωνίας και οι ιερείς σύρονται κατηγορούμενοι στα δικαστήρια. Η Εκκλησία μας καταδιώκει τα μοναστήρια χάρη στα οποία επέζησε το βυζαντινό κράτος και προσπαθεί να βάλει χέρι στα οικονομικά τους. Ενώ για τη Συνθήκη των Πρεσπών σε κεντρικό επίπεδο δεν έβγαλε λέξη. Στην πραγματικότητα, επιδιώκεται να συντριβούν και οι τελευταίοι φάροι πνευματικής αντίστασης. Η υποταγή γίνεται ύπουλα, αθόρυβα, από μέσα. Με στόχο να εκχωρήσουμε επικράτεια, εναέριο χώρο και θάλασσα σε πρώτη φάση χωρίς να πέσει κανονιά.

Στην πραγματικότητα, έχουμε ήδη παραδοθεί, αγαπητοί. Κάπως έτσι σήμερα θεωρείται απολύτως φυσιολογικό να εγκαταλείπουμε τους αδελφούς μας Κυπρίους από το Κοσσυφοπέδιο και τον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό όπου η Ελλάς θα ψηφίσει τουρκική υποψηφιότητα μέχρι τη Eurovision. Κάπως έτσι εγκαταλείπουμε στεγνά τους αδελφούς μας Βορειοηπειρώτες. Την ώρα που οι γείτονες ετοιμάζονται να τους αρπάξουν τις περιουσίες και φυλακίζουν τις ηγεσίες τους, εμείς, η Ελλάς, η πρεσβεία μας στα Τίρανα διοργανώνει συναυλίες πολιτισμού!

Κάπως έτσι γυρνάμε την πλάτη στους αδελφούς μας Σέρβους για να κάνουμε τους ιπποκόμους τρίτων στα Βαλκάνια. Στην ουσία, αν δεν το έχουμε καταλάβει, η Ελλάς, όπως και το Βυζάντιο, καταρρέει αργά αλλά σταθερά ως ενιαία εθνική οντότητα. Μειώνεται ο γηγενής πληθυσμός, αυξάνονται οι μειονότητες, περιθωριοποιείται η θρησκεία, καταστρέφεται με τα greeklish η γλώσσα. Το μέγα ερώτημα λοιπόν μετά ταύτα είναι το εξής: Εμείς οι κληρονόμοι του Μείζονος Ελληνισμού μιας αυτοκρατορίας πολιτισμού αιώνων τι κάνουμε για να μείνει το κερί αναμμένο; Τι κάνουμε για να μη σβήσει; Εις ό,τι με αφορά, εις ό,τι μας αφορά, πάντα θα θυμάμαι τα λόγια του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου παραμονή της Αλώσεως: Αν κάνουμε όσα πρέπει, τότε «ίσως αποφύγουμε τη δίκαια τιμωρία του Θεού που επικρέμαται πάνω από τα κεφάλια μας!».

Μανώλης Κοττάκης

Διευθυντής εφημερίδας ΕΣΤΙΑ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ! 

Το ΠΑΜΕ, το ΜέΡΑ25 - Συμμαχία για τη ρήξη και μια σειρά άλλες συλλογικότητες της Αριστεράς ήταν χθες εκεί, στον Πειραιά, στο μεγάλο συλλαλητήριο ενάντια στις δολοφονίες εργατών στα κάτεργα του κεφαλαίου.

Την ίδια μέρα αγωνιστές της Αριστεράς απέτρεψαν περισσότερες από δέκα κατασχέσεις λαϊκής στέγης.

Και θα το πάμε έτσι σε όλη την προεκλογική περίοδο. Και φυσικά και μετά απ' αυτήν. Αναδεικνύοντας τη δική μας αντίληψη για τις προτεραιότητες του αγώνα.

Στις εκλογές βέβαια καλό είναι να ψηφίσουμε ΚΚΕ, γιατί το ΜΕΡΑ25 οι δημοσκοπήσεις το δείχνουν  1%!

Σχολιο.- Ο Βαρουφάκης, ο οποίος ηγείται "μιας συλλογικότητας της αριστεράς", είναι άραγε ο ίδιος αριστερός;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μια ανθρωποθάλασσα κατέκλυσε απόψε το κέντρο του Πειραιά, σε μια συγκλονιστική πορεία από την πλατεία Κοραή στο Πασαλιμάνι. Χιλιάδες εργαζόμενοι και νέοι, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου, διαδήλωσαν ενάντια στα συνεχιζόμενα εγκλήματα της εργοδοσίας που βαφτίζονται "εργατικά ατυχήματα".

Την ίδια ώρα λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα, στην Κοκκινιά, ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιούσε προεκλογική συγκέντρωση με ομιλητή τον Τσίπρα. 

Όπως φαίνεται, είναι εντελώς έξω από την κουλτούρα τους η προτεραιότητα μιας κινητοποίησης του μαζικού εργατικού κινήματος έναντι μιας κομματικής προεκλογικής συγκέντρωσης.

Λες και θα χάλαγε ο κόσμος αν την ανέβαλαν για μια δυο μέρες και καλούσαν τα μέλη και τους οπαδούς τους να κατέβουν στο παμπειραϊκό εργατικό συλλαλητήριο. Ως ελάχιστο φόρο τιμής στον δολοφονημένο εργάτη του Περάματος.

Σχολιο.- Όπως βλέπεις στη φωτό, ο Τσίπρας παίρνει μαθήματα από τον Μητσοτάκη. Στημένος και ελαφρά υπερυψωμένος στη μέση και γύρω γύρω κόσμος για να δείξει την πλασματική αμεσότητα και τον "εναγκαλισμό" του.

Έπνευσε αέρας Μαραντζίδη!

Σχολιο.- Με Σταθάκηδες, Τσακαλώτους και Μαρατζήδηδες δεν γίνεται χωριό.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΣΙΠΡΑΣ:ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ

Ο ροζέ πολιτικός αλητάμπουρας εβαλε τά «μεγαλα μεσα» μπας καί εξαπατήσει μερικούς ακομα «γιά τα ψηφαλακια» καί επιασε τό γαΙτανάκι του πολιτικού αμοραλισμού...δίνοντας παράσταση μέ «προσκυνήματα» σέ ιστορικούς χωρούς - οπου αφησαν τίς ζωές τους αγωνιστές τής Εθνικής Αντιστασης...ΜΑΓΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ

Μέ τίς «ευλογίες» καί τίς προτροπές τού αντικομμουνιστη Ν.Μαραντζίδη ξεπλυματία τών Γερμανοτσολιάδων -Ταγματασφαλιτων.. οπως λεει καί ο λαός 

«Εκεί, που κρεμούσαν οι καπετάνιοι τ’ άρματα, κρεμάν οι γύφτοι τα νταούλια!»...

ΦΩΤΟ1 Στή Κοκκινια εχθές

ΦΩΤΟ2 Στην Καισαριανη μετα τίς εκλογές του 2015

Σχολιο.- στις 25 Μαιου το βραδυ θα διορθωθει......

Σχολιο.- Το πολιτικό κάθαρμα... Μόνο αηδία προκαλεί πλέον

Σχολιο.- Μεγάλο τομάρι...

Σχολιο.- Δεν θα εκπλαγώ, εάν τον δω να πηγαίνει και στου Μακρυγιάννη...

Σχολιο.- Μπορεί νά τόν δούμε καί στή γιορτη τής εθνικοφροσύνης 29 Αυγούστου στό Γραμμο-Βίτσι....

Σχολιο.- Είναι πολιτικάντης, δεν θα το έκανε γιατί δεν συμφέρει. Για αυτό δεν θα πάει και στον Μελιγαλά.

Μα δεν είναι Δεξιός, γκόλντεν μπόι είναι, που πετυχαίνει τους στόχους που πρέπει. ,

Σχολιο.- Έπρεπε να πάρει και τον Μαρατζίδη μαζί του!!!

Σχολιο.- Λίγο ντροπή πια από μέρους του

Σχολιο.- Δεν ειχε ποτέ του καί δεν εχει ούτε ιχνος πέτσας καί ηθικής...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απο το 2000 και εντεύθεν( έχει φυσικά ξαναγίνει και παλιότερα πολλές φορές..αλλά...περασμένα..όχι ξεχασμένα) με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου..τέσσερις φορές (ίσως και παραπάνω..μπορεί) χαρίστηκαν βεβαιωμένοι φόροι σε 1500 φορολογικούς κωδικούς μεγαλο"επιχειρηματιών" συνολικής αξίας άνω των 120δισεκατομμυρίων ευρώ. Εκεί βρίσκονται τα αίτια της βαθιάς αντιλαϊκής επίθεσης...της καταστροφής των ασφαλιστικών ταμείων,υγείας,ενέργειας,παιδείας, πρόνοιας,Άμυνας κλπ…. Ψηφίστε το τρικέφαλο τρικομματικό τέρας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ...βγάλτε τα μάτια σας και καταστρέψτε τα παιδιά σας.

Σχολιο.- Και μια σειρά άλλων αθλιοτητων όπως τζογαρισμα στο χρηματιστήριο των αποθεματικών των ταμείων,ποιος τους

έδωσε το δικαίωμα,το 2012 με το PSI του Βενιζέλου κουρεψαμε τα λεφτά μας για να έρθουν οι Καραγκιοζηδες του ΣΥΡΙΖΑ να φτιαξουν αυτό το έκτρωμα κατ'επιταγη των μνημονίων που το ονομάσανε ΕΦΚΑ ισοπέδωση προς τα κάτω, καταργώντας όλο τον εργασιακό πολιτισμό,και τους συνδικαλιστικούς αγώνες.Αυτη ήταν η θΑΤΣΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πέθανε ο Θόδωρος Πάγκαλος

Έχασαν οι εργολαβάτζες αν.Αττικής..τον υπερ-εργολάβο...υπερκομματικός...ας μην μας τύχει άλλος...Υ.Γ..Μην τολμήσει κανένα "ευαίσθητο"δικαιωματιλίκι τα.."νεκρός δεδικαίωται"...θα τ' ακούσει μαζεμένα. Ζήτω ο Οτσαλάν...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



28.05.2023 

Το Πανεπιστημιακό Συνδικάτο της Βρετανίας (UCU), το οποίο ενώνει περισσότερους από 120.000 διδάσκοντες και εργαζόμενους, ζήτησε να σταματήσει η στρατιωτική βοήθεια προς την Ουκρανία και να σταματήσει η επέκταση του ΝΑΤΟ.

Ορισμένα μέλη του συνδικάτου καταψήφισαν, αλλά το ψήφισμα εγκρίθηκε από την συντριπτική πλειοψηφία.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



‘‘Η Ρωσία αμύνεται απέναντι στην επέκταση του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία. 

Το αναρτώ τώρα που μπορώ, γιατί σε λίγο θα θεωρείται από την ΕΕ παραπληροφόρηση και θα κατεβαίνει.’’

Σημ.: Η Ευρωπαϊκή Πράξη Ψηφιακών Υπηρεσιών από 01/01/2024 θα αποτελεί υποχρεωτικό νόμο για όλες τις χώρες μέλη. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα ορίζει τι συνιστά "παραπληροφόρηση" και θα απαγορεύει τις σχετικές αναρτήσεις σε κάθε on line site στην ΕΕ (στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και στα ανεξάρτητα Blogs).

Σχολιο.- Τί σκέφτονται να κάνουν..?..Θα συλλάβουν κόσμο..?

Σχολιο.- αναμενόμενη η φασιστοποιηση της Ευρώπης. Απλά την περίμενα μετά την φτωχοποιηση ως απλό και ιστορικό επακόλουθο.

Σχολιο.- Η φασιστοποίση είναι απαραίτητη για τον έλεγχο του πληθυσμού εν όψει της -ήδη εν εξελίξει - φτωχοποίησης. Το μοντέλο, αν κρίνουμε από όσα παρατηρούμε στην ΕΕ, είναι ενίοτε σύγκλιση, ενίοτε σύγκρουση κεντροδεξιά-δεξιάς με την άκρα δεξιά - Σουηδία, Ιταλία αρχικά, και Ισπανία και Ελλάδα οσονούπω, των οποίων η ανταγωνιστική όσο και συναγωνιστική σχέση εμφανίζεται από τα ΜΜΕ ως η κυρίαρχη αντίθεση εντός δημοκρατικού τόξου, μαζί με την επινόηση του όρου συστημικά κόμματα. Μια μετατόπιση δηλαδή της παλαιάς αληθούς ή/και ψευδούς αντίθεσης δεξιά και αριστεράς. Η νέα ΤΙΝΑ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καλή ανοσία. Ο ψυχοπαθής προφήτης Μπιλ Γκέιτς θα σας σώσει. Ακολουθήστε τη συμβουλή του να είστε λογικοί και αυτή τη φορά θα τα καταφέρετε.

Σχολιο.- Καλή ανοησία. Οι ψέκες προειδοποιούν ότι ο Γκέιτς βρίσκει νέους τρόπους για κέρδη μέσω του ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού. Τα χαϊβάνια οι αριστεριστές θα βρουν μια άλλη ευκαιρία να σηκώσουν το μανίκι και να γίνουν θυσία στο βωμό της τεχνοεπιστήμης.

Σχολιο.- Ναι.... Και το θέμα είναι τι μέτρα θα πάρουν κι οι λαοί θα υποκυψουν

Σχολιο.- αν είναι τόοοσο βόδια να την ξαναμανα πατήσουν, ότι μέτρα και να παρθούν, καλά θα τα πάθουν!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



“Που βρισκόμαστε; Η επιδημία ως πολιτική” το νέο βιβλίο του Giorgio Agamben, από τις εκδόσεις “Αλήστου Μνήμης” και το βιβλιοπωλείο του Αλφειο

Eνα βιβλίο που λοιδωρήθηκε αρκετά από μέρος της Αριστεράς και του Αναρχισμού, αλλά που αποδείχθηκε πολύ πιο μπροστά από την εποχή του. Οι επικριτές του παρατηρούν πλέον τα γεγονότα αμήχανα και σαστισμένα.

"Με τα κείμενά του ο Αγκάμπεν κάνει ό,τι δεν έκαναν όλο αυτό το διάστημα το μεγαλύτερο μέρος της Αριστεράς, της Εκκλησίας και η φιλελεύθερη διανόηση: υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζομένων, την αξιοπρέπεια του προσώπου και τις ατομικές ελευθερίες ενάντια στη βάρβαρη επίθεση των κυβερνήσεων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει τεράστια πολεμική εναντίον του, ενίοτε χυδαία και μηδενιστική. Πολλοί μάλιστα από αυτούς που του επιτέθηκαν προέρχονται από’ τον αριστερό και τον αναρχικό χώρο. Άνθρωποι που σέβονταν και μελετούσαν το έργο του, και τον θεωρούσαν σύντροφο στην πολιτική, ξαφνικά τον αποκήρυξαν. Ο Αγκάμπεν επέμεινε και συνεχίζει να επιμένει για την ορθότητα των απόψεών του και για τη σαθρότητα του κυρίαρχου αφηγήματος όσον αφορά τη διαχείριση της κρίσης και τις νέες πολιτικές που εφαρμόζονται, τόσο στη χώρα του όσο και διεθνώς.

Καθώς η κρίση εντείνεται και βαθαίνει όλο και περισσότερο, και το αποτύπωμά της γίνεται ορατό τόσο σε ατομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, επηρεάζοντας κάθε ανθρώπινη ύπαρξη, οι θέσεις του φαίνεται να δικαιώνονται. "

-*“Θα λέγαμε ότι οι άνθρωποι δεν πιστεύουν πλέον σε τίποτα, πέρα από τη γυμνή βιολογική ύπαρξη, που πρέπει να διασωθεί με οποιοδήποτε κόστος. Όμως, πάνω στο φόβο μήπως χάσουμε τη ζωή μας μπορεί να θεμελιωθεί μόνο μια τυραννία, μόνο ο τερατώδης Λεβιάθαν με το ξεγυμνωμένο σπαθί του.» Τζ.Αγκάμπεν

Σχολιο.- «Πώς όμως να μαρτυρήσεις για έναν κόσμο που γίνεται ερείπια με τα μάτια δεμένα και το πρόσωπο καλυμμένο, για μια δημοκρατία που καταρρέει χωρίς διαύγεια ούτε περηφάνια, μες στην αθλιότητα και το φόβο;» Τζ.Αγκάμπεν

Σχολιο.- https://www.inexarchia.gr/story/think/poy-vriskomaste-i-epidimia-os-politiki-neo-vivlio-toy-giorgio-agamben-apo-tis-ekdoseis



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένας γίγαντας γεννιέται στην Αφρική!

Στην Αφρική, ένα όνειρο 60 ετών είναι στο δρόμο για να γίνει πραγματικότητα. Η Κοινότητα της Ανατολικής Αφρικής (Τανζανία, Κένυα, Ουγκάντα, Νότιο Σουδάν, Ρουάντα, Μπουρούντι και Λ.Δ Κονγκό), επιταχύνουν διαδικασίες για να συντάξουν ένα σύνταγμα για την Ανατολικοαφρικανική Ομοσπονδία, μια ενιαία χώρα στην οποία θα ενοποιηθούν επτά κράτη σε ένα.

Εάν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο, το νέο κράτος θα έχει έκταση 4.787.479 τετραγωνικά χιλιόμετρα και θα είναι η 7η μεγαλύτερη χώρα του πλανήτη. Θα έχει 302 εκατομμύρια πληθυσμό, με μεγάλη ανοδική τάση, και θα είναι η 4η πιο πολυπληθείς χώρα. Το σημερινό άθροισμα του ΑΕΠ των επτά αυτών χώρων είναι 545 δις$ περίπου. Υπολογίζοντας τις συνέργειες, η εκτίμηση είναι ότι εντός τριετίας θα ξεπεράσει το 1τρις$ κοντά στην 20ή θέση παγκοσμίως. Θα είναι ένα κράτος, το μοναδικό, που θα έχει πρόσβαση στον Ατλαντικό και τον Ινδικό Ωκεανό ταυτόχρονα.

Σχολιο.- Υπάρχει έστω και μια περίπτωση να γίνει μια ανεξάρτητη δημοκρατία? Μα αν υπήρχε δεν θα την άφηναν να δημιουργηθεί...Την έχουν 'ηδη καπαρώσει για ένα πιο μαζικό ξεζούμισμα...

Σχολιο.- Μακάρι να γίνει αρκεί βέβαια να μην πλησιάσει η Αμερική, να τους αφήσουν ήσυχους, αρκετά έχουν υποφέρει

Σχολιο.- Και η Δ. Ευρώπη που τους απομυζά χρόνια τώρα ...

Σχολιο.- βέβαια, εννοούσα ολη τη Δύση

Σχολιο.- Ωχ....και τώρα περιμένουμε το πρόσχημα που θα βρουν οι Δυτικοί για να τους βομβαρδίσουν...

Σχολιο.- Δεν έγινε... Και είναι δύσκολο να γίνει.. Θα δημιουργήσει μεγάλες αντιδρασεις..

Σχολιο.- Μακάρι! Να σταματήσει η μετανάστευση και να έχουν μια καλύτερη ζωή!

Σχολιο.- Καιρός ήτανε, δεν νομιζετε;; Με το διαίρει και βασίλευε των δυτικών υπέφεραν ολοι αυτοί οι λαοί τόσους αιώνες.

Σχολιο.- Με τη βοήθεια της Ρωσίας και της Κίνας θα πάνε όλα κατ' ευχήν.

Σχολιο.- Μεχρι να γνει οντως πραξη αυτος ο οργανισμος κρατων,που θα ειναι κατι παρα πολυ σημαντικο στο γεωπολιτικο στατους, το τι θα ακουσουμε απο δικαιωματικούς αριστερους της φακης και φαιοπράσινους και αναρχικούς της υπηρεσίας για ελλειμα δημοκρατιας κ' για το κατα ποσο ειναι αρμοζον να συνομιλεις κ' να συνεργαζεσαι με χωρες που δεν προστατευουν την θαλασσια μπεκατσα, δεν λεγεται! Το αν οι γεωπολιτικες παραμετροι καθοριζουν κ΄τα εθνικα σου συμφεροντα ειναι ψιλα γραμματα. Οπως ψιλα γραμματα ειναι πως το κυριαρχο κρατος κ' μονο κανει επιλογες που το ιδιο κρινει πως πρεπει να κανει! Στην ιστορια ,κυριαρχα μη δημοκρατικα υπηρξαν πολλα,δημοκρατικο μη κυριαρχο,ΚΑΝΕΝΑ!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άντε ρε καραγκιόζηδες!

-Αμερικανικά και Ευρωπαϊκά δίκτυα γέμισαν από “εικόνες” και “ρεπορτάζ” για τις … καταστροφές που έγιναν στη Μόσχα από “την πετυχημένη επίθεση Ουκρανικών drones” προχτές.

-Μόνο που το … κατεστραμμένο κτίριο που δείχνουν είναι στην Αϊόβα των ΗΠΑ!!!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο επικεφαλής της CIA, Ουίλλιαμ Μπέρνς, όπως μας λέει η εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” επισκέφθηκε την Αθήνα προχτές και χτες!

Ποιους είδε; Τι συζήτησε; Τι συμφωνήθηκε;

-Επειδή “οι μέρες είναι πονηρές και οι νύχτες γκαστρωμένες”,

-και με την Ελλάδα να παίζει “ειδικό ρόλο” με Αλεξανδρούπολη/Σούδα/Λάρισα στη σύγκρουση στην Ουκρανία, 

-και μάλιστα εδώ με “υπηρεσιακή κυβέρνηση”, 

-μια τέτοια επίσκεψη, πρώτη μετά από 11 χρόνια, μάλλον πρέπει να μας βάλει σε ανησυχίες!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Να μας το εξηγήσει κάποιος προοδευτικός δικαιωματιστής, μήπως το καταλάβουμε κι εμείς. Γιατί αυτή η βιασύνη στη σεξουαλικοποίηση των παιδιών; Τι είναι αυτό που υπηρετεί αν όχι την παιδοφιλία και ένα νέο πεδίο καπιταλιστικής εκμετάλλευσης; Να θυμηθούμε και την άλλη οδηγία των υπηρεσιών του ΟΗΕ, ότι "η σεξουαλική συμπεριφορά στα παιδιά (κάτω από το όριο ηλικίας συναίνεσης στο σεξ) μπορεί να είναι συναινετική, αν όχι βάσει νόμου" και "θα πρέπει να συμμετέχουν στις αποφάσεις που τα αφορούν".

-Όλα αυτά υπάρχουν στο "Θαυμαστό Καινούριο Κόσμο" του Χάξλεϊ... η μετατροπή του έρωτα από μαγική ένωση σωμάτων και ψυχών --συν-ουσία-- στην πορνογραφική του εκδοχή κρέας μπαίνει-κρέας βγαίνει... δυστυχώς το βλέπουμε παντού γύρω μας και τώρα αρχίζουν να εμποτίζουν και τα μικρά παιδιά για να ικανοποιούν τις διεστραμμένες ορέξεις τους. Έτσι καταστρέφεται η πρωταρχική δύναμη του Έρωτα-Πτέρωτα, όπως είπε ο Πλάτωνας, που δίνει στην ψυχή φτερά. Αυτά τα φτερά θέλουν να εξαφανίσουν, τον Έρωτα που είναι η πεμπτουσία και η απαρχή της Ζωής...

-Το επαναλαμβάνω μετά επιτάσεως! Η σεξουαλικοποίηση των παιδιών είναι παιδική κακοποίηση και χαρά των παιδόφιλων. 

Στόχος είναι τα παιδιά για την δυστοπική κοινωνία που ονειρεύονται.

Σχολιο.- Το ότι η επιστήμη χρησιμοποιείται από την κυρίαρχη τάξη εναντίον μου, δεν σημαίνει ότι η επιστήμη είναι κακή!!!!

ούτε το ένα άκρο, ούτε το άλλο. Τώρα πάμε στο άλλο άκρο, αυτό της νομιμοποίησης της παιδοφιλιας και υπάρχουν πάρα πολλές ενδείξεις δυστυχώς...Την κυρίαρχη τάξη δεν είναι να την εμπιστεύεσαι σε ΤΙΠΟΤΑ... οτι δήθεν θέλει το καλό της ανθρωπότητας! Ότι ισχύει με την υγειονομική δικτατορική διαχείριση και την υγεία, ισχύει και σε άλλους τομείς όπως η παιδεία, το κλίμα, η διατροφή, η ψηφιακή νοημοσύνη κλπ

σχολιο.- Η Σουηδία θα φιλοξενήσει το πρώτο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σεξ

Η Σουηδική Ομοσπονδία Σεξ θα διοργανώσει το πρώτο πρωτάθλημα σεξ παγκοσμίως στις 8 του μήνα. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί κοντά στην πόλη του Γκέτεμποργκ, και θα συμμετάσχουν 20 εκπρόσωποι από διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε τρία στάδια και θα διαρκέσει αρκετές εβδομάδες. Οι συμμετέχοντες διαγωνίζονται σε 16 κλάδους, σε καθένα από τα οποία κερδίζουν πόντους που απονέμονται από το κοινό και ένα πάνελ πέντε κριτών. Η διάρκεια του αγώνα είναι 45 λεπτά για κάθε ζευγάρι αγωνιζόμενων

Σχολιο.- Ο ευρωπαϊκός πολιτισμός κάνει τα Σόδομα και τα Γόμορα να φαίνονται καλά.-



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



1/6/2023    -     15.00 μ.μ.

- Από πλήγματα των VSU στον αστικό ιστό της Νόβαγια Καχόφκα (Περιφέρεια Χερσώνας) σκοτώθηκε 1 άμαχος κάτοικος, ενώ υπάρχουν και τραυματίες και υλικές ζημίες.

- Στο πολύπαθο Σεμπέκινο υπήρξαν μέσα στη νύχτα νέα πλήγματα του αστικού ιστού. Μεγάλο μέρος του πληθυσμού της παραμεθόριας αυτής πόλης βοηθήθηκε να εκκενωθεί σε ασφαλέστερες περιοχές. Υπήρξαν 8 άμαχοι τραυματίες και ζημίες σε σημαντικό αριθμό κτηρίων.

- Ωστόσο η κυριότερη είδηση των πρώτων μεταμεσονύκτιων ωρών ήταν η απόπειρα ομάδων Ουκρανών ανιχνευτών-δολιοφθορέων, που αριθμούσαν περίπου όσο 2 λόχοι τυφεκιοφόρων, να εισβάλουν στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας από την πλευρά του Σεμπέκινο και του επίσης παραμεθόριου χωριού Νόβαγια Ταβολζάνκα. Η επίθεση ξεκίνησε γύρω στις 3 το πρωί, τοπική ώρα (και ώρα Αθήνας). Οι μονάδες των συνοριοφυλάκων και της FSB (Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφάλειας) που εδρεύουν στην περιοχή αντέδρασαν αστραπιαία και ξεκίνησαν τη μάχη με τους υποψήφιους εισβολείς. Οι ρωσικές δυνάμεις κατάφεραν να αποκρούσουν 3 αλλεπάλληλες επιθέσεις των Ουκρανών στρατιωτικών, πριν εισέλθουν στην «εξίσωση» της μάχης οι μονάδες της ρωσικής Αεροπορίας και του ρωσικού Πυροβολικού. Πραγματοποιήθηκαν 11 αποστολές από αέρος και 77 πλήγματα από πυραυλικά συστήματα και βαρέα πυροβόλα των δυνάμεων της Στρατιωτικής Διοίκησης Δύσης, μεταξύ αυτών και με θερμοβαρικά βλήματα τύπου Solntsepyok. Ως αποτέλεσμα, οι ουκρανικές μονάδες, αφού υπέστησαν βαριές απώλειες, οπισθοχώρησαν στις αρχικές τους θέσεις. Η παραβίαση των συνόρων της Ρωσικής Ομοσπονδίας απετράπη. Οι VSU σε αυτή την αποτυχημένη απόπειρα εισβολής σε ρωσικό έδαφος, είχαν περισσότερους από 30 νεκρούς Ουκρανούς στρατιωτικούς, ενώ καταστράφηκαν ακόμη 4 τεθωρακισμένα οχήματα, 1 αυτοκίνητο pickup και (το κυριότερο) 1 πυραυλικό σύστημα πολλαπλών εκτοξεύσεων BM-21 Grad, από το οποίο πραγματοποιούνταν οι βομβαρδισμοί του Σεμπέκινο και των γύρω περιοχών.

Σχολιο.- Το θέμα είναι ότι κυριολεκτικά δεν μασάνε. Πάντα μετά τέτοια γεγονότα γίνεται μία τεράστια πυραυλικη επίθεση από τούς Ρώσους. Παρόλο τις απώλειες των ναζιστικών ορκ βλέπω ότι συνεχίζουν τις επιθέσεις σε Ρωσικό έδαφος. Αυτό είναι ένα ακόμα πρόβλημα γιατί οί πόλεις στα σύνορα θα αρχίσουν να αισθάνοντε ανασφάλεια.

Σχολιο.- Αν οι συνοριακές πόλεις της Ρωσίας αρχίσουν να νιώθουν «ανασφάλεια» (δεν υπάρχει κανένας πανικός στον τοπικό πληθυσμό, να σημειώσω), τότε τι να πουν οι κάτοικοι του Κιέβου, του Χαρκόβου, του Ντνιεπροπετρόφσκ κλπ;;; Και μάλιστα όχι από πλήγματα των Ρώσων σε πολιτικούς στόχους (που δεν γίνονται), αλλά από την... «εκπληκτική δουλειά» της ουκρανικής αντιαεροπορίας, που πετυχαίνει αντί για τους Kinzhal Και τα Lancet τα σπίτια των ντόπιων κατοίκων;;;

Οι Ουκροναζί δεν είναι ότι «δεν μασάνε». Είναι ότι τους σπρώχνουν οι πάτρωνές τους να δείξουν «αποτελέσματα», κοινώς να δουν τα λεφτά τους «να πιάνουν τόπο» (όπως είπε και ο Lindsey Graham, «να σκοτώνονται Ρώσοι»). Προφανώς και δεν έχουν καταλάβει με ποιους έχουν μπλέξει...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



1/6/2023    -    6.00 π.μ.

- Υπήρξαν κατά τη χτεσινή μέρα αρκετές ενδιαφέρουσες, δηλώσεις διαφόρων πολιτικών προσώπων, σχετικές με τα τεκταινόμενα στα μέτωπα της ρωσικής ΕΣΕ. Κράτησα, μία εμφάνιση του πάλαι ποτέ «αστέρα» του προεδρικού γραφείου του Ζελένσκι, του γνωστού και μη εξαιρετέου Αλεξέι Αρεστόβιτς (ή… Αχρηστόβιτς, όπως τον βάφτισε η στήλη εδώ και καιρό). Ο οποίος βρέθηκε σε… «τουρνέ» στο Ισραήλ και παρουσίασε στο φιλοθεάμον κοινό το «σχέδιο της Ουκρανίας για την ανακατάληψη της Κριμαίας», κυρίως δε, το τι θα κάνουν οι αρχές του καθεστώτος Ζελένσκι ΌΤΑΝ (not) θα έχουν «απελευθερώσει» τη χερσόνησο. Το κύριο χαρακτηριστικό της όλης παρουσίασης δεν ήταν το ναζιστικής έμπνευσης σχέδιο ΕΞΌΝΤΩΣΗΣ, ουσιαστικά, του ντόπιου πληθυσμού. Αλλά το ότι το σχέδιο αυτό ήταν, επί της ουσίας, copy + paste το σχέδιο του ακροδεξιού Ισραηλινού πολιτικού Μοσέ Φέιγκλιν (πρώην αντιπροέδρου της ισραηλινής Βουλής – Κνέσετ) αναφορικά με τη Λωρίδα της Γάζας και το «τι πρέπει να κάνει το Ισραήλ», όταν και όποτε «απελευθερώσει» αυτή τη γη από την παρουσία των Παλαιστινίων. Εμ, βλάκας, εμ φτηνός αντιγραφέας, εμ «φιδέμπορας», αφού πήγε να «πουλήσει» στους Ισραηλινούς ένα σχέδιο που εμπνεύστηκε ένας ΔΙΚΌΣ τους πολιτικός!!! Άνευ συναγωνισμού το αποψινό βραβείο της «π@π@ρ1@$ της ημέρας» ανήκει αποκλειστικά στον γελωτοποιό της καρδιάς μας!…

- Να αναφέρω ότι τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες είχαμε και πάλι αεροπορικό συναγερμό και ρωσικά πλήγματα από αέρος στο Κίεβο και σε άλλες περιοχές της χώρας-Error 404. Σειρήνες και πλήγματα από εναέρια μέσα καταγράφηκαν μέχρι στιγμής στο Κίεβο και την Περιφέρεια, καθώς και στις Περιφέρειες Χαρκόβου (και στην πόλη), Ντνιεπροπετρόφσκ, Πολτάβας, Σούμι και Τσερνίγκοφ – εν ολίγοις σε όλο το βόρειο, ανατολικό και λίγο από το κεντρικό τμήμα της χώρας. Μόνο στο Κίεβο καταγράφηκαν 7, συνολικά, εκρήξεις – μία από αυτές πιθανόν στην περιοχή που βρίσκεται κοντά στο κτήριο της GUR, αυτό στο οποίο πριν 2 μέρες έγιναν «ψητοί» από πλήγμα πυραύλων Kinzhal μερικές δεκάδες Ουκρανοί και ΝΑΤΟϊκοί αξιωματικοί…

- Πλήγματα, δυστυχώς, είχαμε και από την ουκρανική πλευρά, αλλά όχι σε στρατιωτικούς, αλλά σε αμιγώς πολιτικούς στόχους. Το μαρτυρικό Σεμπέκινο (Περιφέρεια Μπέλγκοροντ) έγινε και πάλι στόχος της αλητείας των Ουκροναζί. Από τους αποψινούς βομβαρδισμούς, εκτός από τις υλικές ζημίες υπήρξαν και 2 τραυματίες άμαχοι πολίτες. Οι Ουκροναζί επιχείρησαν να πλήξουν και την ίδια την πόλη του Μπέλγκοροντ, ωστόσο η ρωσική αντιαεροπορική άμυνα αναχαίτισε όλα τα ουκρανικά drones και τα βλήματα πυραύλων που εκτοξεύτηκαν προς τα εκεί. Δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα ή ζημίες.

- Την ώρα που στα συστημικά ΜΜΕ και τα ΜΚΔ πλανάται το «φάντασμα» της περιβόητης «ουκρανικής αντεπίθεσης, που όλο «ξεκινά» και όλο αναβάλλεται, οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις, μεθοδικά και με ακρίβεια, πραγματοποιούν τη δική τους «ήπια» επίθεση στα περισσότερα μέτωπα, κερδίζοντας νέα εδάφη και βελτιώνοντας συνολικά τις θέσεις τους έναντι του αντιπάλου. Η «μεγάλη εικόνα» δείχνει ως κύριους στόχους της ρωσικής πλευράς για το εγγύς μέλλον την απελευθέρωση των πόλεων Αβντέγεφκα και Μάργινκα (ζωτικής σημασίας για τη δραστική μείωση των βομβαρδισμών του Ντονιέτσκ και των γύρω περιοχών), αλλά και των Κουπιάνσκ («βόρειο» μέτωπο), Σέβερσκ, Κράσνι Λιμάν και του πολεοδομικού συγκροτήματος Σλαβιάνσκ – Κραματόρσκ. Η απελευθέρωση των παραπάνω πόλεων, εκτός του ότι θα οδηγήσει de facto στην πλήρη απελευθέρωση των εδαφών της ΛΔ Ντονιέτσκ, δημιουργεί άλλες συνθήκες για τη συνέχεια, αφού το πεδίο είναι πλέον ανοιχτό για προώθηση στις πεδιάδες και από τις δύο όχθες το Δνείπερου, αλλά θα απαιτηθούν και άλλες τακτικές λύσεις, ώστε η προώθηση των ρωσικών δυνάμεων να γίνει με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια για το μάχιμο προσωπικό.

- Να πω μια κουβέντα για το τελευταίο μάχιμο πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού της Ουκρανίας «Γιούρι Ολεφιρένκο», το οποίο βύθισαν οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις στις 29/05 στον πολεμικό ναύσταθμο της Οδησσού. Το 2014 (αμέσως μετά το Μαϊντάν), οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις είχαν καταλάβει το εν λόγω πλοίο στην Κριμαία, ωστόσο το επέστρεψαν στην ουκρανική πλευρά, θεωρώντας ότι είχε, πλέον, καμία μαχητική αξία. Οι VSU κατά τη διάρκεια της ρωσικής ΕΣΕ μετέφεραν το πλοίο στον πολεμικό ναύσταθμο του Νικολάγεφ, όπου άρχισε να χρησιμοποιείται ως μια ιδιότυπη πλωτή βάση για πυραυλικά συστήματα πολλαπλών εκτοξεύσεων, τα οποία στόχευαν σε ρωσικές στρατιωτικές μονάδες και πολιτικούς στόχους στις Περιφέρειες Νικολάγεφ και Χερσώνας. Με τη μεταφορά του, για λόγους συντήρησης, στην Οδησσό, βρέθηκε η ευκαιρία που αναζητούσαν οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις για να το στείλουν μια και καλή για «παλιοσίδερα»...

Σχολιο.- Την έχουμε μάθει την τακτική. Αυτό ακριβώς έκανε κι ο ζελές όταν είχε πάρει αμπάριζα όποιο κοινοβούλιο του άνοιγε τις πόρτες και προσπαθούσε να συνδέσει (ατυχώς πάντα) ιστορικά γεγονότα του κάθε κράτους με αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία. Στην ουσία ήταν ένα κάλεσμα ενότητας σε όλους τους ακροδεξιούς σχιζοφρενείς του πλανήτη. Μπράβο του πάντως! Πρέπει να είχε διαβάσει πολύ ιστορία τότε γιατί μιλάμε για πολλά κράτη ...εκτός φυσικά αν οι ομιλίες ήταν προτηγανισμένες!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διάβασα  πάλι ένα άρθρο βλακεία, φασιστικού και ναζιστικού τύπου, που όλα τα κακά της σημερινής εποχής προσπαθεί να τα αναγάγει στον Μάη του 1968 στη Γαλλία, αλλά και σε όλο τον κόσμο τότε, και απευθύνεται σε νέους που δεν έχουν ζήσει αυτές τις εποχές, και άρα δεν έχουν ιδία αντίληψη του τι συνέβαινε τότε. Είναι οι ίδιες βλακείες που λένε οι ναζιστές χρυσαυγίτες και οι άλλοι φασίστες στην Ελλάδα, που για όλη τη βρωμιά και τη σαπίλα σήμερα, το αναγάγουν στη μεταπολίτευση του 1974.

Και μέσα στην αγωνία  της βλακείας τους οι ναζιστές να αποδείξουν τις ανοησίες τους στους ανιστόρητους και αστοιχείωτους που απευθύνονται, ξεχνάνε να πούνε ότι όλη η εξέγερση της νεολαίας τότε, τελείωσε το 1980 με την άνοδο του νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού στην εξουσία, που εξέφραζε ο Ρίγκαν  στις ΗΠΑ και η Θάτσερ στη Βρετανία, που τότε πολύ σωστά ονομάζονταν νεοσυντηρητισμός.  Στην Ελλάδα τελείωσε το 1985.

Η κατάσταση επιδεινώθηκε το 1990 με την πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού, όπου η κεφαλαιοκρατική ολιγαρχία θεώρησε πλέον ότι τα χέρια της ήταν λυμένα να πατήσει τους λαούς στο κεφάλι, να κάνει αποικιοκρατικές επεμβάσεις σε όλο τον κόσμο, και να ξαναγράψει την ιστορία όπως τη βόλευε. 

Η κατάσταση του καπιταλισμού επιδεινώθηκε για τους λαούς το  2000 όπου άρχισαν να διαστρέφουν τις έννοιες και την γλώσσα. Ο νεοσυντηρητισμός ονομάστηκε  νεοφιλελευθερισμός, η εξαθλίωση των λαών εκσυγχρονισμός, η  αποικιοκρατική εισβολή σε ανεξάρτητες χώρες την  είπαν επέμβαση για την δημοκρατία.

Στην αγωνιώδη του προσπάθεια ο καπιταλισμός να επιβληθεί περισσότερο, μετά το 2010, άρχισε να προπαγανδίζει  την ανωμαλία και την διαστροφή,  για να φτάσουμε μετά το 2020, ανώμαλοι και ψυχανώμαλοι σαν τον Χαρίρι και τον Σβαμπ να προπαγανδίζουν  την εξάλειψη του ανθρώπινου είδους σε γραπτά τους, αλλά και μιλώντας στο Παγκόσμιο Οικονομικό  Φόρουμ κάτω από μια λουλουδάτη σβάστικα.

Ευτυχώς πλέον υπάρχει αντίδραση στην καταστροφή του ανθρώπινου είδους από τους παγκοσμιοποιημένους χρηματιστηριακούς ανώμαλους καπιταλιστές από την Ρωσία και την Κίνα.  Υπάρχει ο κίνδυνος βέβαια οι ανώμαλοι παγκοσμιοποιημένοι καπιταλιστές να χρησιμοποιήσουν τα πυρηνικά τους όπλα, αλλά όπως είπε ο Πούτιν που ήταν ενήμερος τι ετοίμαζαν, χωρίς την Ρωσία δεν θα υπάρχει κόσμος.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και κοιτάξτε μη τυλίξετε την κάσα του Θόδωρα με κανένα "κωλόπανο" -όπως την αποκαλούσε- γιατί τέτοιους ανδρείους άνδρες μόνο μία σημαία τους πρέπει: Η αμερικάνικη. Αυτή ποτέ των ποτών δεν την "παίρνει ο αέρας"..



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



συλλαλητήρια του μίσους λες τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία ή ήταν μήπως η εναντίωση σε μια ετεροβαρή εθνικά επιζήμια και άδικη συμφωνία που επέβαλλε η ΕΕ και το ΝΑΤΟ, ε;

Γι'αυτό οι ζαίοι θα εξαφανιστείτε... επειδή είσαι η ροζ Νουδούλα... Είστε ουρά του ευρωαμερικανοαμερικανικού ιμπεριαλισμού όπως και το κούλι αλλά πιο άγαρμπο, ηλίθιο κι εξόφθαλμα αντιλαϊκό κι αντεθνικό.

Ο λαός προτιμάει το original νεοφιλελέ από εσάς τους αριστερόζ νεοφιλελέδες.

Σχολιο.- Αυτό που κατηγορείς την Ζωή ότι χτύπα το ΣΥΡΙΖΑ και όχι την ΝΔ, είναι ακριβώς αυτό που προσπαθείς να κάνεις με αυτό το ποστ...

Σχολιο.- Στο μεταξύ γιατί γιατί λες ότι την αβαντάρει ο ΣΚΑΪ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου; Θεωρητικά η ΝΔ δε θέλει όσο λιγότερα κόμματα γίνεται στη Βουλή, ώστε να έχει περισσότερες έδρες;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Λαφαζάνης με το ΔΗΚΕΑ  θα κατέλθει σε αυτές τις εκλογές στις 25 Ιούνη 2023, είπε ο Καζάκης.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στη φωτογραφία βλέπετε το ζεύγος των δισεκατομμυριούχων Stewart and Lynda Resnick. Υπολογίζεται πως καταναλώνουν το περισσότερο νερό της Καλιφόρνια, ΗΠΑ, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη οικογένεια, φάρμα ή εταιρεία. Κατέχοντας το νερό δημιούργησαν έναν εξαιρετικά κερδοφόρο κύκλο ζωής για τους ίδιους. Για τους υπόλοιπους Καλιφορνέζους μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματα μόνοι σας... 

Το ζεύγος διαχειρίζεται τον ιδιωτικό γίγαντα της γεωργίας Wonderful Co., με ετήσιες πωλήσεις 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων από προϊόντα όπως τα μανταρίνια Halos, το νερό των Φίτζι, τα λεμόνια χωρίς κουκούτσια κ.ά.. Ο γίγαντας όμως πρέπει να ρουφήξει αμέτρητο νερό. Το οποίο αγοράζουν οι Resnick και αφού χρησιμοποιήσουν όσο χρειάζονται για τις καλλιέργειές τους, το εμφιαλώνουν και το πωλούν αποκομίζοντας ασύλληπτα κέρδη. Την ίδια ώρα που στην Καλιφόρνια πηγαίνεις φυλακή αν συγκεντρώσεις νερό της βροχής για την οικιακή σου καλλιέργεια στο χωράφι σου! (Το χρειάζεται η Wondrful...). 

Τέτοιας έκτασης καλλιέργειες όμως χρειάζονται και τις μέλισσες για την επικονίαση. No problem. Τις αγόρασε κι αυτές η Wonderful. Με 80.000 κυψέλες, που έχουν περίπου 4,5 δισεκατομμύρια μέλισσες, έσβησε τους μικρούς μελισσοκόμους. Πέρυσι, περίπου το 40% των μελισσών της χώρας πέθαναν, η μεγαλύτερη ετήσια απώλεια των τελευταίων 11 ετών. Μόνο στις κυψέλες της Wonderful, ο πληθυσμός των μελισσών αυξάνεται με ετήσιο ρυθμό 13%.

Και πώς το δέχονται αυτό οι Καλιφορνέζοι; Ε, δεν είναι και πολύ δύσκολο. Με καμιά δωρεά και καμιά χορηγία που και που όλα κυλούν ήρεμα κι απλά. Ίδιος είναι ο τρόπος σε όλον τον κόσμο. 

Το ζεύγος αυτό εξουσιάζει/εξαγοράζει την ίδια τη ζωή της Καλιφόρνια. Έχει μόνο ένα πρόβλημα: Δεν έχει καταφέρει ακόμα να εξαγοράσει τον θάνατο, καθώς σύμφωνα με τις γραφές "όλους 2 μέτρα γης μας αναλογούν", όπως σημειώνει η δημοσιογράφος Κάρεν Χαντ, από την οποία αναδημοσιεύουμε.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάλεσμα σε συγκέντρωση - διαδήλωση καταδίκης της φασιστικής-παρακρατικής ενέδρας κάτω από το σπίτι κομμουνιστή-αγωνιστή στο Γκύζη

Τετάρτη 7 Ιούνη - 18:30 πλ. Γκύζη

Κάλεσμα από τους Πολιτικός Χώρος ''Ηλέκτρα Αποστόλου'', Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας - Πειραιά



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ετοιμάζει ο ΠΟΥ (Μπιλ Γκέιτς )νέα "πανδημία," η οποία θα είναι "πιο θανατηφορα από την προηγούμενη και "θα προέρχεται πιθανόν από τα οικοσιτα ζώα" .

Αν ήμουνα ΨΕΚ μια φορά πριν ,τώρα θα είμαι 10 φορές ΨΕΚ 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

Σχολιο.- Υπάρχει Βιντεο στο διαδίκτυο λίγο μετά την πανδημία του ψωρο covid, όπου υπογράφουν συμφωνία ο ΟΗΕ με τον ΠΟΥ. Ο ΠΟΥ είναι υπεύθυνος πότε θα αρχίσει και πότε θα τελειώσει η επόμενη πανδημία. Έναρξη/λήξη. Δλδ γαμω το κεφαλια τους , κακό ψόφο να έχουν….

Σχολιο.- Τόσο ηλίθιος είναι ο κόσμος που τους πιστεύει και τους ακούει; δεν το χωράει ο νους μου!

Σχολιο.- Αν δε μας θάψει όλους αυτός(ο Γκέιτς), δεν ησυχάζει...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Οι φίλοι μας οι βεγκανιστές θα χαρούν επιτέλους.

Σταματά η εκμετάλλευση των καημένων των αγελάδων.

Θα τις σκοτώσουμε μια κι όξω

"Ένα εσωτερικό έγγραφο, ένα ενημερωτικό έγγραφο του Υπουργείου Γεωργίας, αποκαλύπτει ότι απαιτείται προϋπολογισμός 200 εκατομμυρίων ευρώ για τη θανάτωση 65.000 αγελάδων κάθε χρόνο για τρία χρόνια για την επίτευξη των κλιματικών στόχων – δηλαδή 195.000 αγελάδες συνολικά.

Η θανάτωση 200.000 ιρλανδικών αγελάδων γαλακτοπαραγωγής είναι ο λάθος τρόπος για την επίτευξη των κλιματικών στόχων της Ιρλανδίας, δήλωσε η πρόεδρος της Macra na Feirme, Elaine Houlihan. 

Η Macra δημιουργεί μια πλατφόρμα που επιτρέπει να ακούγονται οι φωνές των νέων αγροτών. Ο Houlihan περιέγραψε την έκθεση που περιείχε την πρόταση ως «πλήρη έκθεση γονατιστών».

Ο Houlihan επεσήμανε επίσης: «Έχει κάνει κανείς ένα βήμα πίσω και έχει εξετάσει σοβαρά τι σήματα στέλνουν αυτές οι αναφορές που επικεντρώνονται στη σφαγή σε νέους αγρότες που σκέφτονται να εισέλθουν σε έναν κλάδο; Είναι η Ιρλανδία και η Ευρώπη σοβαρά για την ανανέωση των γενεών;»

Οποιοδήποτε σχέδιο θανάτωσης του κοπαδιού γαλακτοπαραγωγής της Ιρλανδίας πρέπει να είναι εθελοντικό, προειδοποίησε η Irish Creamery Milk Suppliers Association («ICMSA»). Η ICMSA είναι μια ομάδα λόμπι που εκπροσωπεί όλους τους αγρότες στην Ιρλανδία, ιδιαίτερα τα γαλακτοκομικά και την κτηνοτροφία.

Ο Πρόεδρος του ICMSA, Πατ ΜακΚόρμακ, δήλωσε στο Newstalk Breakfast την Τρίτη: «Εάν πρόκειται να υπάρξει ένα πρόγραμμα, πρέπει να είναι ένα εθελοντικό πρόγραμμα. 

Αυτό είναι απολύτως κρίσιμο γιατί δεν έχει νόημα να σκοτώνεις αριθμούς από ένα άτομο που έχει δανειστεί με μια τεράστια οικονομική δέσμευση για την επίτευξη ενός συγκεκριμένου στόχου που του έχει αφαιρεθεί».

Αυτό που αρνούνται να αναγνωρίσουν οι συναγερμοί για το κλίμα και εκείνοι που επιδιώκουν να επωφεληθούν από την ατζέντα είναι ότι η αφήγηση των ζώων/μεθανίου είναι μια εσφαλμένη αντίληψη. 

Οι υποστηρικτές της ατζέντας για το κλίμα παρουσιάζουν με συνέπεια τις αγελάδες να αντλούν επιπλέον μεθάνιο στην ατμόσφαιρα.

Αυτό απλά δεν είναι αλήθεια.

Το μεθάνιο μηρυκαστικών ζώων είναι ουσιαστικά άσχετο ως αέριο θερμοκηπίου.

Και το μεθάνιο από τα βοοειδή είναι μέρος του βιογενούς κύκλου του άνθρακα που υπάρχει από τότε που ξεκίνησε η ζωή."

Σχολιο.- Ε μα, φταίνε οι αγελάδες γ την κλιματική αλλαγή, μόνο ένα άρρωστο μυαλό θα μπορούσε να ανοίξει αυτή την πόρτα.

Σχολιο.- έχω σταματησει να εκπλήσσομαι από τις εξωφρενικές θεωρίες που διαβάζω

Ζούμε ένα είδος ναζισμού

Και όπως έλεγε ο Χίτλερ "Αν θέλετε την εύνοια των μαζών, πρέπει να λέτε τα πιο ηλίθια και τα πιο χοντρά ψέματα."

Απ'οτι φαίνεται αυτό ζούμε

Και φαντασου τι θα γίνει όταν μπουν τα ρομπότ να ελέγχουν τα ΜΜΕ ..μιλάμε για γιορτή fake news



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ότι και να ψηφίσετε Κούλη θα ξαναβγάλει η Singular 

Ένα έπρεπε να ήταν το αίτημα, έλεγχος στην Singular και μετά προτρεψτε τον κόσμο να πάει να ψηφίσει

Σχολιο.- χωρίς αυτό άδικα χτυπιομαστε μεταξύ μας .

Σχολιο.- αυτό που εγώ λυσσαλέα φωνάζω είναι να μπει επιτροπή ελέγχου στην singular, διαφωνείς σε αυτό;



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έκλασαν μέντες που τους πήρανε χαμπάρι με τη ΝΟΘΕΙΑ εκεί στη Singular ώστε μόλις σφίξουν τα λουριά θα πουν: Σόρυ παιδιά, μας χακάρανε τις εκλογές!!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στον Πειραιά τώρα στην απογραφή του 2021 παρατηρείται, ότι ο νόμιμος πληθυσμός ανέρχεται στις 146.650 κατοίκους, ενώ οι εγγεγραμμένοι και στην Α΄ και στην Β’ Πειραιά ανέρχονται στο εξωφρενικό νούμερο των 453.826 με απόκλιση συν το ολόκληρο νούμερο των 307.176 κατοίκων.

Ετεροδημότες, όλοι αυτοί που ήρθαν από όλα τα μέρη της επικράτειας για να ψηφίσουν; 

Και μάλιστα στον Πειραιά και δη την Β’ Πειραιώς που έχει έντονο λαϊκό στοιχείο; Πώς γίνεται στη Β΄ Πειραιώς προπύργιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ και κυρίως του ΣΥ.ΡΙΖ.Α να κερδίζει δια μαγείας η Ν.Δ και μάλιστα με τόσο μεγάλο ποσοστό;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο γελεκακιας στην τιβι. Δυσοσμία μέσω της τηλεόπτικης συχνότητας. Ως γνωστόν ο Ψαριανός βρομάει απ' το κεφάλι.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Ψηφίζουμε, για κυβέρνηση και όχι για αντιπολίτευση!".

Είναι το νέο σλόγκαν της ΝΔ και το ανέφερε, σε προχθεσινή συγκέντρωση, στην Ιεράπετρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διακρίνετε, κάπου ανάμεσα στις λέξεις, τον απέραντο φασισμό και την υπέρτατη αλαζονεία του εμπνευστή της φράσης;;

Εσείς Ελληνες ψηφίζετε, για την μονοκρατορία του Ενός;;

Ψηφίζετε, για να μην υπάρχει αντίλογος, ή διαφορετική άποψη;;

Ψηφίζετε για το "ελέω Θεού" δικαίωμα διακυβέρνησης της χώρας, από ένα άτομο-ένα κόμμα;;

Ψηφίζετε, για να μην ακούγεται, μέσω των αντιπροσώπων σας, στην Βουλή, η φωνή σας, τα παράπονα σας, οι αντιρρήσεις σας σε μια εφαρμοσμένη πολιτική, οι αδικίες, τα σκάνδαλα, η διασπάθιση του δημόσιου χρήματος;;;

Τότε ας μιλάμε, για δικτατορίες και όχι για Δημοκρατία!

Μόνο χάρη στην αντιπολίτευση, έγιναν πράξη τα ανθρώπινα δικαιώματα της ψήφου, της Δημόσιας Παιδείας, της Δημόσιας Υγείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Μόνο χάρη στις διαμαρτυρίες ενός εξεγερμένου, απέναντι στην κυβέρνηση του, λαού θεσπίστηκε το Σύνταγμα της χώρας.

Ενός λαού που βρισκόταν στην αντιπολίτευση του Οθωνα και όχι στην κυβέρνηση του! 

Με αντιπολίτευση προχωρά ο κόσμος μπροστά Λουδοβίκε!

Και αυτά τα λες μέσα στην Κρήτη, χωρίς να πέσει ούτε μία "λευκή υδαρής ουσία"!