Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

Κυριακη 11 Ιουνιου 2023


Αλέξης Τσίπρας - Alexis Tsipras

Κάθε ψήφος στα μικρότερα κόμματα και όχι στον ΣΥΡΙΖΑ, αντικειμενικά είναι ψήφος που εξυπηρετεί τη ΝΔ. Και την επιθυμία της την επόμενη ημέρα να είναι ανεξέλεγκτη. Αυτό είναι το σχέδιο Μητσοτάκη. Ο κατακερματισμός της αντιδεξιάς επιλογής σε μικρότερα κόμματα. Οπουδήποτε αλλού. Εκτός του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Για να μην έχει ισχυρό αντίπαλο την επόμενη μέρα. Ας μην του κάνουμε το χατίρι.

Σχολιο.- Ψηφίσατε μαζί το τρίτο μνημόνιο, ψήφισες πάνω από το 50% των αντιλαϊκών νομοσχεδίων της ΝΔ, έσπρωξες 1 εκατομμύριο δικούς σου ψηφοφόρους στην ΝΔ και μιλάς; Ο καλύτερος χορηγός του Μητσοτάκη είσαι εσύ και το κόμμα σου!

Σχολιο.- Όσο μιλάς φαίνεσαι όλο και πιο χαζός. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΣΕΝΑ- ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΑΞΗ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!

Σχολιο.- Φίλε το επιχείρημα είναι ψηφίστε με γιατί αξίζω, όχι ψηφίστε με για να μην είναι δυνατός ο άλλος. Έτσι δουλειά δεν γίνεται μεγάλε

Σχολιο.- Τι γράφεις βρε βαριομοιρε ; Άσε λίγες μπούρδες για τα τρολ σου Είναι δυνατόν να το παίζεις αριστερός και να τα γράφεις αυτά ;

Σχολιο.- Από 1/2015 ως 5/2023 χάρισες στην ΝΔ 1 εκ. πλας ψηφοφόρους που τότε είχαν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ και τώρα ψήφισαν ΝΔ. Γιατί όταν κυβερνούσες ξεζούμισες τον λαό για να δώσεις του Κούλη 37 δις να φάει και τα πόμολα. Κοίτα να πάρεις πίσω κανέναν ψήφο από την ΝΔ κι άσε τα μικρότερα κόμματα.

Σχολιο.- Καλά το πας. Το μονοψήφιο είναι κοντά.

Σχολιο.- Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ψηφίσει κάποιος ΣΥΡΙΖΑ. Είναι μια χαμένη ψήφος για ένα κόμμα που καταρρέει.

Σχολιο.- Το ενδεχόμενο να μην θέλουν να ψηφίσουν το τσίρκο σου ρε Ζήκο, δεν σου περνάει απ' το μυαλό;

Σχολιο.- Ότι πιο αντιδημοκρατικό έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια. Έχεις καταντήσει επικίνδυνος

Σχολιο.- Καθε ψηφος στον ΣΥΡΙΖΑ ειναι ψήφος υπέρ της Τουρκίας!

Σχολιο.- Όλος ο κόσμος ξέρει, ότι δεν έχεις στάλα αξιοπρέπειας!

Σχολιο.- Ισχυρός αντίπαλος δεν ήσουν ούτε και με το 31% . Φύγε με αξιοπρέπεια τουλάχιστον.

Σχολιο.- Ούτε να κερδίσεις Θέλεις (από το 2019) ΚΑΙ κάνεις σπέκουλα στα μικρά κόμματα. Με ασφάλεια μπορούμε να πούμε ότι είσαι εντεταλμένος του σημιτομητσοτακιστάν, εξασφαλίζοντας, με Σταθάκηδες, Δραγασάκηδες, Κουβέληδες κ λοιπούς βρωμιάρηδες δοτούς, την διακυβέρνηση ΝΔ κ τσιφλικάδων.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Την ημέρα του Gay Pride μου ζήτησαν από ραδιοφωνικό σταθμό να μιλήσω, αλλά τους είπα ότι δεν συμφωνώ. Δεν είμαι περήφανος που είμαι ομοφυλόφιλος.Κανείς δεν μπορεί να είναι περήφανος για το τι κάνει στο κρεβάτι του. Είναι σαν να λες «είμαι περήφανος που έχω αυτιά». Δεν μπορείς να είσαι περήφανος επειδή είσαι θηλαστικό ή επειδή έχεις δύο αυτιά. Περήφανος μπορείς να είσαι για χίλια δύο άλλα πράγματα. Θα μου άρεσε να νιώθω περήφανος για τον εαυτό μου για κάποια ανθρώπινα χαρακτηριστικά μου. Δεν νιώθω περήφανος που είμαι gay, ούτε εσύ πρέπει να νιώθεις περήφανος που είσαι straight. Να είσαι περήφανος επειδή είσαι τίμιος, καλός άνθρωπος, ή καλός πατέρας». Χρήστος Σιμαρδάνης

Μαζί στα μνημόνια, μαζί στο ευρώ, μαζί στην Ουκρανία, μαζί στα εμβόλια-γονιδιακές "θεραπείες", μαζί και στην....πουστιά. Φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων. Ο αθυρόστομος Μάνος Χατζιδάκης πριν κάποιες δεκαετίες έλεγε: "ο κώλος του σήμερα θα'ναι το μουνί του μέλλοντος".

Πόσο δίκιο είχε τελικά....

ΥΓ: όχι δεν είμαι ομοφοβικός-όπως πολλοί από σας ενδεχομένως να σκεφτείτε. Αρνούμαι όμως να υποβαθμίσω την έννοια της πολιτικής σε δικαιωματισμούς του κώλου. Κυριολεκτικά μιλώντας.

Σχολιο.- https://www.facebook.com/USEmbassyAthens

Σχολιο.- πίσω από το κιοσκι της αμερικάνικης πρεσβείας στο Gay Athens Pride σημαία του ανταρσυα

καμία έκπληξη. Προωθεί η ανταρσυα όλη την γκλομπαλιστική ατζέντα.

Σχολιο.- Βόθροι,πούστρες κ μπασκίνες

Ο εμετος μου εκανε εμετο



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μητσοτάκης στον Αυτιά:

«Δουλεύουμε σχέδιο για αεροδιακομιδή με ευέλικτα ελικόπτερα, που θα μισθώνονται από το εξωτερικό»!

Ουάου! 

Ασθενοφόρα δεν έχουμε!

Ελικόπτερα για επείγοντα περιστατικά δεν έχουμε.

Διασώστες και πληρώματα δεν έχουμε. 

Οι άνθρωποί μας πεθαίνουν στο δρόμο για το νοσοκομείο πάνω σε καρότσες αγροτικών.

Εγκυες κοπέλες πεθαίνουν μαζί με τα μωρά τους στο σπίτι από ακατάσχετη αιμορραγία περιμένοντας μάταια ένα ασθενοφόρο που φτάνει μετά από ώρες για να μεταφέρει νεκρούς.

Αλλά... 

Ο μεγαλοφυής εγκέφαλος του Μητσοτάκη βρήκε την λύση. Εχει σχέδιο. 

Και επειδή δεν κυβέρνησε ποτέ- η προηγούμενη τετραετία ήταν... δοκιμή- τώρα θα το βάλει σε εφαρμογή. 

Δεν θα αγοράσει ασθενοφόρα.

Ούτε ελικόπτερα. 

Δεν θα προσλάβει διασώστες και πληρώματα. 

Θα ναυλώνει ελικόπτερα. Απο το εξωτερικό. 

Θα πληρώνουμε αστρονομικά ποσά ως χώρα για να έχουμε το αυτονόητο. Στο εξής, δεν θα έχουμε μόνο εισαγόμενους πυροσβέστες. 

Θα έχουμε και εισαγόμενους διασώστες ζωών. 

Με ναυλωμένα ελικόπτερα και πληρώματα.

Δεν ανατριχιάσατε από συγκίνηση; 

Δώστε του ένα 45% τώρα. Ουάου !!!!!

Σχολιο.- Στο μόνο που πέτυχε είναι να κοροϊδέψει τον κόσμο. Δλδ στον στόχο που έχουν οι πολιτικοί έχει πάρει άριστα.

Σχολιο.- Δεν θέλει και μεγάλο μυαλό!

Ακόμα κ ένας τόσο ηλίθιος όπως αυτός, η όπως ο Γιωργάκης (ΓΑΠ) η ακόμα κ ο τσογλανος Τσίπρας και ο γιδοβοσκός Ανδρουλάκης το ίδιος έκαναν!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άτομα  κάτω των 40 ετών, υγιείς, καλούνται να κάνουν εξετάσεις και να ελέγξουν την καρδιά τους  επειδή ενδέχεται να διατρέχουν κίνδυνο από ένα σύνδρομο που ξαφνικά βρίσκεται σε μεγάλη έξαρση  που οι ειδικοί το αποκαλούν Σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων.

Σχολιο.- Επινοητικότητα καθαρμάτων .

Και έτσι η ξαφνικίτιδα των παρενεργειών έγινε το νέο σύνδρομο.

Σχολιο.- Στο συγκεκριμένο σύνδρομο σύμφωνα πάντα με τους "ειδικούς" δεν βρίσκεται αίτιο ούτε με νεκροψία αρα ποιο το νόημα να κάνεις εξετάσεις αφού συμβαίνει σε υγιείς ανθρώπους.Αν έχεις θέμα με την καρδιά και σταματήσει θα φταίει το συγκεκριμένο πρόβλημα που έχεις με την καρδιά κοινώς υποκείμενο νόσημα και δεν θα καταγράφει ως σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου.Ηθελα να ξερα απλή συλλογιστική ανάλυση δεν κάνουν αυτοί που αναπαράγουν τέτοιες μπουρδολογιες? Είναι οι ίδιοι ανεγκεφαλοι ή νομίζουν ότι απευθύνονται σε ανεγκεφαλους? Ρητορική η ερώτηση.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πράκτορες του Πούτιν πίσω από την απαγωγή της θωρακισμένης Mercedes;

Είχαν στόχο να πλήξουν το κύρος του Κυριάκου

Γραφει ο Εισαγγελάτος στο Newsbreak

"«Αυτά δεν γίνονται ούτε στην Κολομβία», μου εξομολογήθηκε έμπειρο στέλεχος των μυστικών υπηρεσιών που εδρεύει στην Κουάλα Λουμπούρ.

«Πρόκειται για μία εξόφθαλμη απόπειρα, πιθανότατα του Κρεμλίνου, να ενοχοποιήσει τους δύο κορυφαίους εφοπλιστές – μιντιάρχες υποστηρικτές του Κυριάκου, με απώτερο στόχο να πληγεί το προφίλ του ίδιου του τ. πρωθυπουργού. Ώστε να παρουσιαστεί η ψευδής εικόνα ότι τον Κυριάκο τον στηρίζουν άνθρωποι του υποκόσμου και του οργανωμένου εγκλήματος, γεγονός που φυσικά δεν ισχύει».

Το έμπειρο στέλεχος δεν απέκλεισε την πιθανότητα η θωρακισμένη Μερσεντές του Σκάι να απήχθη από Ρώσο πράκτορα, υπό την καθοδήγηση της διαβόητης Μαρίας – Σβετλάνα που διατηρούσε κατάστημα πλεκτών στο Παγκράτι και σήμερα αναζητείται."



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λίστα με τα 37 FUNDS (από τα 41 συνολικά) , με διευθύνσεις, εταιρείες μετόχους και μετοχικό κεφάλαιο, τα οποία εδρεύουν κυρίως στην Ιρλανδία (όπου και στήθηκε το «παιχνίδι») και από το 2019 και μετά αγόρασαν 135 δις € ελληνικά δάνεια. Στη λίστα αυτή μπορεί εύκολα κανείς να διακρίνει μεταξύ άλλων 11 FUNDS με μετοχικό κεφάλαιο 0 € και άλλα 11 με μετοχικό κεφάλαιο 100 €. Υπάρχει μάλιστα FUND με 100 € και 76 μετόχους (κάποιοι «μέτοχοι» συνέβαλλαν με κεφάλαιο λιγότερο από 1 €). Γενικά, το μικρότερο άνευ κεφαλαίου FUND έχει πάρει 2,5 δις € σε τιτλοποιήσεις (AMOEBA με αξίες ακινήτων άνω των 1,6 δις)

700.000 ακίνητα είτε είναι στο κόκκινο το δάνειο είτε όχι υπάρχει το ενδεχόμενο να περάσουν στα χέρια τους!!!

Το κερασάκι στην τούρτα τα δύο έγγραφα παροχή εγγύησης από το δημόσιο εάν δεν πληρωθούν αυτά τα δάνεια!!

Δηλαδή το χρέος θα μετεφέρθη στο δημόσιο!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε την έφεση του Τζούλιαν Ασάνζ κατά της έκδοσης του.

Η νομική ομάδα του ιδρυτή του Wikileaks πρόκειται τώρα να κάνει μια τελευταία προσπάθεια στα βρετανικά δικαστήρια για να πάψει ο 51χρονος Αυστραλός να διώκεται πολιτικά και να αντιμετωπίζει μέχρι και 175 χρόνια φυλάκισης.

Η σύζυγός του Στέλλα επιβεβαίωσε σήμερα ότι ο δικαστής Σουίφτ απέρριψε και τους οκτώ λόγους της έφεσής του κατά της έκδοσής του, την οποία διέταξε η Πρίτι Πάτελ ως υπουργός Εσωτερικών πέρυσι.

Είπε ότι θα υποβάλει εκ νέου αίτηση έφεσης στο Ανώτατο Δικαστήριο την ερχόμενη Τρίτη, η οποία θα προχωρήσει σε δημόσια ακρόαση ενώπιον δύο νέων δικαστών του Ανώτατου Δικαστηρίου.

"Παραμένουμε αισιόδοξοι ότι θα επικρατήσουμε και ότι ο Τζούλιαν δεν θα εκδοθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου αντιμετωπίζει κατηγορίες που θα μπορούσαν να τον οδηγήσουν να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του σε φυλακή υψίστης ασφαλείας γιατί δημοσίευσε πραγματικές πληροφορίες που αποκαλύπτουν εγκλήματα πολέμου που διαπράχθηκαν από την κυβέρνηση των ΗΠΑ", δήλωσε .

Ο βετεράνος δημοσιογράφος και ακτιβιστής John Pilger δήλωσε: "Δεν έχω συναντήσει ποτέ μια τόσο κραυγαλέα πολιτική αδικία".

Οι Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα (RSF) δήλωσαν ότι "ανησυχούν βαθύτατα για την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου του Ηνωμένου Βασιλείου", η οποία έφερε τον κ. Ασάνζ "επικίνδυνα κοντά" στην έκδοσή του.

Η διευθύντρια εκστρατειών της RSF, Rebecca Vincent, δήλωσε: "Είναι παράλογο ότι ένας μόνο δικαστής μπορεί να εκδώσει μια απόφαση τριών σελίδων που θα μπορούσε να οδηγήσει τον Τζούλιαν Ασάνζ στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής του και να επηρεάσει μόνιμα το κλίμα για τη δημοσιογραφία σε όλο τον κόσμο".

Ο νομικός σύμβουλος της Διεθνούς Αμνηστίας Simon Crowther δήλωσε στο Morning Star: "Assange διώκεται για κάτι που κάνουν συνέχεια οι δημοσιογράφοι".

Είπε ότι η τελευταία απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου "μας κάνει να ανησυχούμε πραγματικά, επειδή στενεύουν όλο και περισσότερο τα περιθώρια όσο περνάει ο καιρός".

Σχετικά με τους δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου που πρόκειται να αποφασίσουν την επόμενη εβδομάδα για το αν θα επιτρέψουν στον κ. Ασάνζ να ασκήσει τελική έφεση, πρόσθεσε: "Ελπίζουμε πολύ ότι θα ακούσουν αυτή την έφεση, διότι αυτή είναι η έφεση για το πραγματικά κρίσιμο ζήτημα της ελευθερίας της έκφρασης.

"Η επόμενη εβδομάδα είναι μια πραγματικά σημαντική στιγμή για την υπόθεση αυτή- αν ο Τζούλιαν Ασάνζ χάσει αυτά τα επιχειρήματα, ελπίζουμε φυσικά να εξακολουθήσουμε να φέρνουμε την υπόθεση στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων''.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



400.000 χιλιάδες ζώα θα σκοτώσουν σε πρώτη φάση στην Β Ευρώπη για να πιάσουν τα όρια εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα

Όσο εκπέμπει ένα από τα χιλιάδες ιδιωτικά αεροπλάνα που έφτασαν στο Νταβός για να πάρουν αυτή την εξωφρενική απόφαση δηλαδή 

Την ίδια ώρα αφανίζεται ο Αμαζόνιος και δεν κάνουν απολύτως τίποτα

Καταστρέφουν τα τελευταία δαση στην Ευρώπη και στην Ελλάδα για να βάλουν άχρηστες ανεμογεννήτριες που χρειάζονται φυσικό αέριο για να λειτουργήσουν

Συγχρόνως μελετάνε περιορισμούς στις μετακινήσεις μας,για να σώσουμε δήθεν το κλίμα

Όχι δεν με πείθετε ότι θέλετε το καλό του πλανήτη

Όπως δεν με πείσατε ευτυχώς να εμβολιαστω με πειραματικά σκευάσματα,για έναν ιό με θνησιμότητα 0.01%

Όλα εργαλεία του Νταβός είναι..



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΑΛΙ ΚΑΙΝΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !!!

230 πυρκαγιές εκτός ελέγχου κατακαίνε τα δάση του Κεμπέκ στον Καναδά !!!

ΠΟΥ ρε φίλε, στον Καναδά που μέχρι προχθές ήταν αποκλεισμένοι οι κάτοικοι από τα χιόνια !!! Αρχές Ιουνίου που μόλις ξεμύτισαν οι αρκούδες από την χειμερία νάρκη !!!!

Με φουλ νερά και υγρασία στα δάση !!!! Και σύ πιστεύεις ότι η κλιματική βλακεία κάνει τα δάση να αυτοαναφλέγονται !

ΟΛΑ γίνονται , γιατί υπάρχουν πανύβλακες και τα πιστεύουν !!!!

Κι εκείνο το καθίκι του Σβάμπ, ο Τρυντώ, εξαφανισμένος σαν τον ένοχο που κρύβεται !!! 

Βιάζονται τα ερπετά, ξέρουν πως τελειώνουν και θέλουν να αφανίσουν ότι μπορούν !



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διεθνή έρευνα για την καταστροφή του φράγματος του υδροηλεκτρικού σταθμού Νόβα Καχόβκα ζήτησε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

Καμιά χώρα του ΝΑΤΟ δεν έχει αποδεχτεί την πρότασή της. 

Βρε, λες να μην ανατίναξαν οι Ρώσοι το φράγμα όπως λένε οι ναζιστές ΝΑΤΟικοί και τα δυτικά δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τους; Λες να μην ήθελαν να πνίξουν μια περιοχή που ελέγχουν στρατιωτικά και κατοικείται, κυρίως, από ρωσικό πληθυσμό;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Tρέξτε να κάνουμε όλοι μαζί τον Γκέιτς πλουσιότερο! Δεν πιστεύω να είστε τίποτε ψέκες, ε;

-Τα νέα πειραματικά φόλια του Bill Gates για την… «ΝΟΣΟ Χ»!!! Ετοιμάστε τα χέρια σας – 

Ο Bill Gates έχει χρηματοδοτήσει το έμπλαστρο φολίου "Microneedle". 

Οι μικροβελόνες  διεισδύουν στο ανώτερο στρώμα του δέρματος για να χορηγήσουν το πειραματικό φόλιο και συνεχώς προοδεύουν, καθώς δεν είναι κάτι καινούριο!

Το βίντεο, που θα παρακολουθήσετε, δείχνει ότι θα είναι ευκολότερο να μεταφέρετε αυτά τα μπαλώματα σε απομακρυσμένα μέρη και μπορούν ακόμη και να σας τα στείλουν στο σπίτι σας σε περίπτωση πλανδημίας.

Σε περίπτωση, δηλαδή, της Νόσου Χ, όπως αποκαλούν την, σύμφωνα με τον ΠΟΥ και τον Θ. Βασιλακόπουλο, «ανύπαρκτη πλανδημία, θεωρητικό κατασκεύασμα», με βάση την οποία θα φτιαχτούν νέα πειραματικά φόλια και θα παρθούν νέα μέτρα, ενδεχομένως μετά το καλοκαίρι!!!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Ευτυχώς λύσανε και αυτό το πρόβλημα μας. Έμπλαστρο με μικροβελόνες για να είσαι πάντα πρωτοπόρος στην πρόοδο της μπόλας. Δικαιολογίες "φοβάμαι τη βελόνα" τέλος ψέκια. 

-Απο την γρίπη των @@ μας θα προέλθει προφήτη Παυλάκη.

-Πανδημία μαζικής αποβλάκωσης συνέχεια. Ολα τα κρυφοφασισταρια εξ αριστερών δεν μιλούν ποτέ για τον ελέφαντα στο δωμάτιο ΑΛΛΑ κάνουν Gaslighting. 

Αλλά γιατί σταμάτησαν στη 3η με την μοναδικη στο κοσμο μπολα που την κάνεις εσύ για να σώσεις τον παππού?



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το ΝΑΤΟ έλεγε στους Ουκρανούς πως οι "Ρώσοι δεν θα πάρουν χαμπάρι πότε θα γίνει η αντεπίθεση σας .. θα σας στείλουμε σε σημεία που οι Ρώσοι δεν θα περιμένουν... κλπ" και τα χάπατα τα πίστεψαν αυτά του ΝΑΤΟ.. και τρομάρα τους έφτιαξαν στο υπουργείο "Άμυνας" της Ουκρανίας βίντεο με στρατιώτες να μας λένε ότι θα κάνουν μια "αντεπίθεση" άλλο πράγμα σιωπηλή .. κρυφή .. μυστική αποστολή και τέτοια .. Και τελικά τι έγινε;; Οι Ρώσοι τους περιμέναν εκεί που τους έστειλε το ΝΑΤΟ .. σαν να λες πως είχε το ΝΑΤΟ συνεννοηθεί κρυφά με τον Πούτιν που θα στείλει τους στρατόκαυλους Ουκρανούς.

Πραγματικά όποιος παρακολουθεί τα δεκάδες βίντεο από την Ουκρανία και των δυο πλευρών δεν έχει παρά να επιβεβαιώσει ότι οι Ρώσοι έβλεπαν από που έρχονταν οι Ουκρανοί και που πήγαιναν και που έστριβαν και που στάθμευαν και που πήραν το γερμανικό τους κολατσιό. Τους παρακολουθούσαν από τον αέρα και από το έδαφος σε συνοριακή έκταση πάνω από 500 χιλιόμετρα ..

Είχαν βάλει εκτός από εικονολήπτες σε πολλά πολλά σημεία είχαν οι Ρώσοι επίσης διασκορπίσει "μοναχικούς λύκους" ομάδες σε πολλές δασικές λωρίδες και είχαν αφήσει σε πολλά σημεία "μοναχικούς ελεύθερους σκοπευτές" και ειδικές ομάδες των 3-4 ατόμων με "αγροτικά" καμουφλαρισμένα και με "αποσυναρμολογημένα" αντιαρματικά .. Πάνω κάτω σαν αυτά που έκαναν οι στρατιώτες του Κόκκινου Στρατού στη Μάχη του Στάλινγκραντ που παρότι ο στρατός του Χίτλερ κυριαρχούσε σχεδόν στον εναέριο χώρο ... οι ελεύθεροι μοναχικοί σκοπευτές χόρευαν στο ταψί τους Ναζί στα σοκάκια της πόλης και στα χωράφια της ... Και όπως φαίνεται οι Ρώσοι πια έχουν στο αίμα τους πολλά ερυθρά αιμοσφαίρια πλούσια σε σίδερο από το Κόκκινο Στρατό που τους παρέχει τη δυνατότητα για συνεχή μεταφορά αντιφασιστικού οξυγόνου... Και σαν έχει ένα σώμα μέσα του τόσο Κόκκινο Στρατό είναι πολύ δύσκολο να το νικήσει ένα ναζιστικό ΝΑΤΟ με γυάλινα πόδια ...

Σχολιο.- Κάθε δυτικό οπλικό σύστημα που στάλθηκε στο ουκρανικό γκρέιντερ, έχει δει τη φήμη του να καταστρέφεται σε διάστημα λίγων μηνών.

Από τους Patriots, μέχρι τις Himars, τις Storm Shadows, τις Leopards, τους Bradleys, τα Bayraktar TB2s, όλα υπέροχα αρκεί να μην τα βάζουν εναντίον ενός στρατού συνομήλικων.

Ο ρωσικός στρατός δεν είναι οι αγρότες του Αφγανιστάν. Έχουν ό,τι χρειάζεται για να σκοτώσουν τον μύθο που δημιουργήθηκε γύρω από αυτά τα "μαγικά όπλα" και το βίντεο της καταστροφής τους κάνοντας τον γύρο, δεν μπορεί να βοηθήσει τους κατασκευαστές τους να εξασφαλίσουν πάρα πολλές παραγγελίες από σοβαρούς αγοραστές.

Σχολιο.- επιλέγω να μην λέω ηλίθιες εξυπνάδες...Τους είδαμε τους ισαποστακιδες του κκε...

Σχολιο.- αυτή τη στιγμή το πρόβλημα δεν είναι όμως ο Πουτιν...Δεν ειναι αυτος ο παγκόσμιος ηγεμόνας που διατάζει και απειλεί. Οταν το κκε κραταει ισες αποστάσεις βοηθάει το ΝΑΤΟ και τον παγκόσμιο ηγεμόνα...Οποτε γινεται ΔΙΑΛΕΧΤΕΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΗΣ...Ουπςςς ! Ciao

Σχολιο.- Όλοι εσείς ο σύντροφοι του κκε μην τρελαίνεστε με την ήττα του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία γιατί κάτι σημαίνει αυτό.... Έχω βαρεθεί να διαγράφω κρυφοΝΑΤΟΙΚΟΥΣ υποστηριχτές. Όλοι εμείς που υποστηρίζουμε τη Ρωσία δε σημαίνει ότι υποστηρίζουμε και τον καπιταλισμό, αλλά ότι προτιμούμε ένα πολυπολικό κόσμο και τις ανατροπές και ρίξεις που μπορεί να συμβούν στη διαδικασία δημιουργίας του.

Σχολιο.- Σίγα μη στείλει το ΝΑΤΟ επίσημο στρατό στην Ουκρανία μετά τα στραπάτσα των οπλικών τους συστημάτων...Άσε που στρατός Δυτικών χορών σημαίνει αναβάθμισή του πολέμου σε φανερό... 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, με ότι αυτό σημαίνει, όπως βομβαρδισμοί του Βερολίνου, του Λονδίνου, της Νεας Υόρκης...Δεν υπάρχει περίπτωση λοιπόν, δεν είναι αυτόχειρες.Η Ρωσία δεν είναι ούτε Ιράκ, ούτε Αφγανιστάν, ούτε Λιβύη...

Σχολιο.- Αποδυνάμωση του Ρωσικού στρατεύματος δεν υπάρχει όταν έχουμε αναλογία νεκρών 1/10, τεράστια ημερήσια παράγωγη οπλικών συστημάτων και οικονομία που φυσάει...

Σχολιο.- πολύ αργά νομίζω για τέτοια στοιχήματα.Έχει δείξει πλέον το πράγμα...Το μόνο στοίχημα που υπάρχει είναι ο τρόπος που θα γίνει μια συμφωνία Ειρήνης που να προσφέρει μακροχρόνια ηρεμία στην περιοχή και αυτό είναι πολύ δύσκολο στοίχημα



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



11/6/2023    -     7.00 π.μ.

-Η παρακολούθηση μιας ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας εκδήλωσης του ελληνικού παραρτήματος της Παγκόσμιας Αντιιμπεριαλιστικής Πλατφόρμας και τα… «συμπαρομαρτούντα» που ακολούθησαν με έφεραν πίσω σε αρκετά προχωρημένη ώρα.

- Για την κατάσταση στην Περιφέρεια Χερσώνας μετά την τρομοκρατική ανατίναξη του φράγματος και του ΥΗΣ της Καχόφκα: Η υποχώρηση των υδάτων συνεχίζεται. Στη Νόβαγια Καχόφκα η στάθμη έχει σχεδόν επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα. Για την πλήρη επαναφορά, ωστόσο, της στάθμης των υδάτων του Δνείπερου στα πρότερα επίπεδα θα χρειαστούν ακόμη περίπου 5 έως 6 μέρες. Ο αριθμός των εκκενωμένων κατοίκων των πλημμυροπαθών περιοχών ανέρχεται πλέον στις 7 .000 άτομα περίπου. Για την άντληση των υδάτων και την αποκατάσταση των ζημιών εργάζονται στην περιοχή πάνω από 800 άτομα, κυρίως διασώστες του Υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων της Ρωσίας, αλλά και εθελοντές πολίτες.

- Στον αντίποδα με τις πλημμυρισμένες περιοχές νότια του πάλαι ποτέ, πλέον, φράγματος της Καχόφκα, βορειότερα από εκεί και κοντά στην πόλη του Ζαπορόζιε παρατηρείται ξήρανση των αποταμιευτήρων νερού, κάτι που θα σημάνει πρακτικά την έναρξη σοβαρών προβλημάτων υδροδότησης της περιοχής και μάλιστα ενόψει καλοκαιριού. Κίνδυνος για τον ΑΗΣ του Ζαπορόζιε δεν υπάρχει, καθώς ο Σταθμός έχει κατασκευαστεί με πρόβλεψη για εναλλακτικές πηγές υδροδότησης.

- Για τα χτυπήματα από αέρος των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων στην επικράτεια της χώρας των ουκρανοναζί: Χτες έγραψα για τα τρέχοντα πρωινά πλήγματα της ρωσικής πλευράς σε στρατηγικής σημασίας υποδομές του καθεστώτος Ζελένσκι. Αργότερα χτες, μεταξύ άλλων στόχων που επλήγησαν από ρωσικούς πυραύλους και επιθετικά drones, ανακοινώθηκε και η καταστροφή των κέντρων διοίκησης 2 ουκρανικών Ταξιαρχιών: της 60ής Μηχανοκίνητης μέσα στην πόλη του Χαρκόβου και της 10ης Ορεινών Καταδρομών στην Ράι-Αλεξάντροφκα της ΛΔ Ντονιέτσκ. Και όταν λέμε «Κέντρο Διοίκησης», εννοούμε φυσικά ότι στους χώρους που επλήγησαν ευρίσκονταν εκείνη την ώρα ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί κλπ κλπ...

- Την ώρα που γράφεται το παρόν κείμενο, ο αεροπορικός συναγερμός έχει ακυρωθεί σε όλη, σχεδόν, την επικράτεια της χώρας των ουκρανοναζί, ωστόσο δεν αποκλείεται να ανανεωθεί λίγο αργότερα, καθώς αυτό είναι κάτι σύνηθες σε παρόμοιες καταστάσεις. Επιβεβαιωμένα πλήγματα από το «πρώτο κύμα» των αποψινών ρωσικών πληγμάτων έχουμε μέχρι αυτή την ώρα στις Περιφέρειες Χαρκόβου, Κιροβογκράντ, Πολτάβας και Σούμι, καθώς και στην πόλη του Ντνιεπροπετρόφσκ.

- Να αναφέρω επίσης από τις ειδήσεις την απόπειρα χτες το πρωί να πληγεί η Κριμαία από 2 ουκρανικούς βαλλιστικούς πυραύλους Grom-2, οι οποίοι ωστόσο αναχαιτίστηκαν από τη ρωσική αντιαεροπορική άμυνα, σύμφωνα και με τα λεγόμενα του κυβερνήτη της περιοχής, Σεργκέι Αξιόνοφ.

- Ανάλογες προσπάθειες έκαναν οι VSU και στην περιοχή του πολύπαθου Σεμπέκινο, στην Περιφέρεια Μπέλγκοροντ, αλλά και στην ίδια την πρωτεύουσα της περιοχής, με τη ρωσική αντιαεροπορία να λειτουργεί και πάλι αποτελεσματικά. Η κατάσταση στα παραμεθόρια χωριά όπως η Νόβαγια Ταβολζάνκα παραμένει ήρεμη, αφού τις τελευταίες μέρες οι ουκρανικές τρομοκρατικές ομάδες που επιχείρησαν εισβολή στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας υποχώρησαν (ατάκτως, μάλιστα) πίσω από τα ρωσο-ουκρανικά σύνορα για «αναδιοργάνωση», μετά το φιάσκο που υπέστησαν.

- Χαρακτηριστική του πόσο ελέγχουν την κατάσταση στην περιοχή οι ρωσικές αρχές ήταν η επίσκεψη του υποδιευθυντή του γραφείου του Ρώσου Προέδρου, Σεργκέι Κιριένκο και του ΓΓ του κόμματος «Ενιαία Ρωσία» Αντρέι Τουρτσάκ στο Σεμπέκινο και το Μπέλγκοροντ, συνοδεία του Περιφερειάρχη της περιοχής Βιατσεσλάβ Γκλαντκόφ (Στγ: για τον οποίο τον τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί τα καλύτερα λόγια, αναφορικά με τη διαχείριση της συγκεκριμένης κατάστασης στην περιοχή).

- Η παρουσίαση της κατάστασης στα μέτωπα θα ήθελα να κάνω 2 γενικές παρατηρήσεις για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες:

- Παρατήρηση 1η: Η τακτική των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων να πλήττουν ουκρανικούς στόχους με συνδυασμένα πυρά κατά τις νυχτερινές ώρες, αποφέρει καρπούς σε πρακτικό επίπεδο, αφού στερεί από τις VSU εφεδρείες σε έμψυχο δυναμικό και κανονικό εφοδιασμό σε πυρομαχικά και διάφορα είδη στρατιωτικής τεχνικής. Εκτός των άλλων, τα πλήγματα αυτά συγκρατούν τα ουκρανικά συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας μακριά από την πρώτη γραμμή του μετώπου, κάτι το οποίο στη συνέχεια διευκολύνει τη ρωσική Αεροπορία σε συνδυασμένα πυρά με το ρωσικό Πυροβολικό να πλήττει τις μονάδες των VSU και στην πρώτη γραμμή, με πρώτη και βασικότερη συνέπεια τις τεράστιες απώλειες της ουκρανικής πλευράς σε έμψυχο και τεχνικό δυναμικό.

- Παρατήρηση 2η: Η νέα τακτική «ανακάλυψη» των VSU είναι οι επιθέσεις κατά κύματα με τη χρήση βαρέων πυροβόλων κατά των ρωσικών οχυρωμένων θέσεων και η ταυτόχρονη αποστολή αρμάτων μάχης και λοιπών τεθωρακισμένων οχημάτων για έφοδο, με τη χρήση προπετασμάτων καπνού. Ορθή, θεωρητικά, η σύλληψη, μόνο που οι «φωστήρες» που σχεδίασαν αυτή την τακτική δεν έλαβαν υπόψη τους έναν σημαντικό παράγοντα: τον… άνεμο, που μπορεί να φυσήξει προς «άβολη» για τις VSU κατεύθυνση και να μετατρέψει σε εύκολους στόχους τα τανκ, τα BMP και τα λοιπά στρατιωτικά οχήματα, τεθωρακισμένα και μη οχήματα των VSU. Τα αποτελέσματα φαίνονται κατά τον πλέον κατατοπιστικό τρόπο στη στατιστική απεικόνιση των απωλειών των VSU, ειδικά μετά την έναρξη της λεγόμενης «ουκρανικής αντεπίθεσης» στις 04/06.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μην σας ξεγελάνε οι καρδούλες, τα χαμόγελα, τα "Αγάπη Μόνο" και τα χαρούμενα, φανταχτερά ρούχα των ακτιβιστών του Pride. Πίσω από το πολύχρωμο, αγαπησιάρικο περιτύλιγμα κρύβεται ένα φανατισμένο και μισαλλόδοξο κίνημα που, με πρόσχημα τα δικαιώματα των γκέι, προωθεί μια σκληροπυρηνική αριστερίστικη ατζέντα, καλλιεργεί το μίσος και τον διχασμό μεταξύ των κοινωνικών ομάδων, ζητάει ορθοπολιτική προπαγάνδα στα σχολεία, την φίμωση κάθε αντίθετης άποψης, μεγαλύτερη επέμβαση του κράτους στις ζωές μας, ορμόνες και μαστεκτομές σε ανήλικα παιδιά και την αποδόμηση κάθε αξίας και σταθεράς του Δυτικού πολιτισμού. Κάθε ελεύθερος άνθρωπος, στρέιτ ή γκέι, πρέπει να σταθεί απέναντι στον ροζ φασισμό του ΛΟΑΤΚΙσμού.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το μακρινό 2016, τότε που η σωστή πλευρά της Ιστορίας μακέλευε ανενόχλητη το Ντονμπάς, ένας ναζί γιατρός, ο Αλεξάντρ Τσερνόφ, αφηγούνταν υπερηφάνως μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα, πώς σκότωνε, με την συνειδητά δολοφονική χρήση φαρμάκων, τραυματισμένους πολιτοφύλακες στο χειρουργείο. 

Επιχειρηματολογώντας υπέρ των μαζικών εγκλημάτων του, εκείνος ο συνεπής κληρονόμος του Μένγκελε, είπε, μεταξύ άλλων:

«Πολλοί συνάδελφοί μου, δυστυχώς, θεωρούν ότι ο γιατρός στέκεται εκτός πολιτικής.

´Ομως διαβεβαιώνω τους πάντες, ότι ο όρκος του Ιπποκράτη, δεν δίνει κάποιου είδους επιείκεια από την ευθύνη της συνενοχής στην υποβοήθηση του εχθρού». 

Τον θυμήθηκα πάλι ακούγοντας τον γιατρό - πολιτευτή της ΝΔ να λέει το ίδιο πράγμα, βάζοντας απλά στην θέση του «εχθρού» τους φτωχούς ασθενείς και αλλάζοντας την μέθοδο εξόντωσης, με την χρήση του κριτηρίου του οικονομικού κόστους.

Δεδομένου ότι ο φασισμός είναι γέννημα του καπιταλισμού, ο Πνευματικός έχει περισσότερα κοινά με τον Τσερνόφ, από όσα, ίσως, νομίζει ή θα ήθελε.

Διότι, τελικά, και οι δύο, όρκο στο Cost benefit ratio έχουν δώσει.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Προχθές η Ουκρανική TV είχε 15λεπτο αφιέρωμα στις προσπάθειες των Ουκρανικών σωστικών συνεργείων στην περιοχή της Χερσώνας. Ήταν όλα σωστά, με εξαίρεση μια μικρή λεπτομέρεια... Τα συνεργία διάσωσης ήταν Ρώσικα, και δρούσαν στην απελευθερωμένη περιοχή της Χερσώνας… Και όπως μάθαμε οι ουκρανοναζί τους βομβάρδιζαν… Ενώ στην σκλαβωμένη περιοχή της Χερσώνας οι ουκρανοναζί αδιαφορούν τελείως για τον κόσμο που υποφέρει από την πλημμύρα που οι ίδιοι προκάλεσαν ανατινάοζντας το φεάγμα… Γιατί αδιαφορούν οι ουκρανοναί;;; Γιατί απλούστατα οι κάτοικοι είναι Ρώσοι!!!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"To αόρατο χέρι της ελεύθερης αγοράς: όταν ένα γερμανικό super tank Leopard 2A6 αξίας 5 εκατομμυρίων € συναντά ένα ιρανικό drone Geran αξίας 20 χιλιάδων $, το super tank γίνεται παρανάλωμα."



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ντμίτρι Μεντβέντεβ: 

Η ηγεσία της γερμανικής εταιρείας Rheinmetall επιβεβαίωσε την πρόθεσή της να κατασκευάσει εργοστάσιο για την παραγωγή αρμάτων μάχης στην Ουκρανία.

Παρακαλουμε οπως μας αποστείλετε τις ακριβείς συντεταγμένες των μελλοντικών εργασιών.

Danke!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ντμίτρι Μεντβέντεβ 

Προς τους πομπώδεις αλλά όχι ιδιαίτερα έξυπνους επικριτές της Ρωσίας και όσους κατάφεραν με κάποιο τρόπο να πετάξουν όλη τους τη μνήμη στον άνεμο: ας ξαναδούμε μερικές από τις μεγάλες στρατιωτικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

1950 - Οι ΗΠΑ ηγούνται της επέμβασης του ΟΗΕ στον πόλεμο της Κορέας.

1954 - Οι Ηνωμένες Πολιτείες συμμετέχουν σε στρατιωτικό πραξικόπημα στη Γουατεμάλα και επακόλουθη επέμβαση.

1961 - Οι ΗΠΑ ξεκινούν την επιχείρηση Κόλπος των Χοίρων για την ανατροπή της κυβέρνησης του Φιντέλ Κάστρο στην Κούβα.

1964 - Οι Ηνωμένες Πολιτείες συμμετέχουν ενεργά στον πόλεμο του Βιετνάμ.

1981 - Οι ΗΠΑ πυροδοτούν εμφύλιο πόλεμο στη Νικαράγουα.

1989 - Οι ΗΠΑ εισβάλλουν στον Παναμά.

1999 - Πόλεμος του ΝΑΤΟ κατά της Γιουγκοσλαβίας.

2001 - Οι ΗΠΑ ξεκινούν πόλεμο στο Αφγανιστάν.

2003 - Οι ΗΠΑ ξεκινούν πόλεμο στο Ιράκ.

2011 - Πρώτη επέμβαση του ΝΑΤΟ στη Λιβύη.

2014 - Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους εισβάλλουν στη Συρία.

2015 - δεύτερη επέμβαση του ΝΑΤΟ στη Λιβύη.

Η λίστα απέχει πολύ από το να είναι πλήρης, αλλά πολύ ενδεικτική. Ούτε μια μεγάλη περιφερειακή σύγκρουση των τελευταίων δεκαετιών δεν έχει ολοκληρωθεί χωρίς την άμεση ή έμμεση συμμετοχή Αμερικανών «ευεργετών». Το αποτέλεσμα είναι εκατομμύρια νεκροί. Το αίμα τους είναι στα χέρια ΟΛΩΝ των Αμερικανών προέδρων, διάφορων διεφθαρμένων καθαρματων και άλλων τρελών ηλικιωμένων από την αμερικανική κυβέρνηση και το Κογκρέσο.

Και όμως, μετά από όλα αυτά, κάποιοι γέροι με άνοια όπως ο Μπάιντεν και άλλοι υποκριτές, έχουν το θράσος να επικρίνουν τη Ρωσία για τις ενέργειές της που αποσκοπούν στην προστασία των συμπατριωτών της και στην προστασία των ιστορικών της εδαφών? Ποιοι είστε εσεις που θα ανοίγετε τα βρώμικα στόματα σος? Απλώς βουλωστε το!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΝΑΤΡΟΠΗ; Ο τρομοκράτης που έσφαξε τα μωρά στη Γαλλία ταυτοποιήθηκε κι αναγνωρίστηκε ως μέλος της ISIS και το πραγματικό του όνομα είναι Mohammad Salouan! 

11/06/2023

Πριν από λίγο ο Γαλλοσύρος καθηγητής Μπασσάμ Ταχάν Ισλαμολόγος ειδήμονας στη Μέση Ανατολή και στο συριακό έγκυρη πηγή αναφέρει ότι ο μακελάρης τρομοκράτης του Ανεσί ταυτοποιήθηκε είναι μέλος της ISIS και το πραγματικό όνομα του είναι Mohammad Salouan! Η ανάρτησή του πριν από λίγο: ”σύμφωνα με τους Σύριους της Χάσακα-Hassaké ο διατεινόμενος χριστιανός που διέπραξε τα εγκλήματα στην Annecy ανήκει στην Daech-Ισλαμικό Κράτος. Αυτός διέφυγε από τις μάχες κατά συριακού στρατού και Κούρδων. Το αληθινό του όνομα είναι . Αυτοί τον αναγνώρισαν και τον ταυτοποίησαν.” Ο Bassam Tahhan που δίνει την είδηση είναι Γάλλος καθηγητής αραβικής λογοτεχνίας, γεννημένος στη Συρία και ειδικός στο Κοράνι. Δίδαξε στην Γαλλία. Ως πηγή του για την αποκλειστική πληροφορία που βγάζει επικαλείται ένα βίντεο στην αραβική που όπως λέει έχει σπάσει τα ταμεία…

”Ο δολοφόνος του ‘Annecy θα ήταν ένας Daeshist ονόματι Mohammad Salouan που σφετερίστηκε μια χριστιανική ταυτότητα” αναφέρει σε νέα του ανάρτηση ο ειδήμονας και προσθέτει ότι το όνομα ολόκληρο του δολοφόνου είναι SalouanMajd

https://www.youtube.com/watch?v=u8v7GdcvcJo



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στην περιοχή Zaporozhye, τα χωριά Novoselka, Neskutchnoye αλλάζουν συνεχώς χέρια…

11/06/2023

Στην περιοχή Zaporozhye, τα χωριά Novoselka, Neskutchnoye αλλάζουν συνεχώς χέρια…

Στην περιοχή Zaporozhye, το χωριό Novoselka, προς το οποίο προχωρούσαν οι ένοπλες δυνάμεις, άλλαξε χέρια πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μόλις τα ρωσικά στρατεύματα υποχώρησαν και ο ουκρανικός στρατός μπήκε στο χωριό, βαριές επιδρομές πυροβολικού και MLRS, καθώς και αεροπορικές επιδρομές, έγιναν στην περιοχή. Τα ουκρανικά στρατεύματα έχουν εγκαταλείψει την περιοχή.

Τα ρωσικά στρατεύματα επέστρεψαν. Ο ουκρανικός στρατός επιτέθηκε ξανά με μηχανοκίνητες μονάδες. Τα ρωσικά στρατεύματα υποχώρησαν και μόλις οι μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας μπήκαν στους οικισμούς, πυροβολήθηκαν ξανά και αυτό επαναλήφθηκε πολλές φορές. Η απώλεια των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι περίπου 350 άτομα και περίπου 40 τεμάχια εξοπλισμού.

Οι περιοχές συγκέντρωσης ουκρανικών στρατευμάτων στα μετόπισθεν υφίστανται σφοδρό βομβαρδισμό καθώς εισέρχονται στις θέσεις επίθεσης, οι οποίες αποτελούν τον κύριο στόχο των ρωσικών στρατευμάτων στις οχυρώσεις τους.

Μόλις παρατηρηθεί η προετοιμασία των ουκρανικών μονάδων για την επίθεση, τα ρωσικά στρατιωτικά φυλάκια αποσύρονται αμέσως και καλούν ”πυροσβεστική” υποστήριξη και η διαδικασία επαναλαμβάνεται.

Εδώ και λίγες ώρες η ουκρανική προπαγάνδα μεταδίδει νικηφόρα στοιχεία για την κατάληψη των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων σε Blagodatnoe και Neskuchnoye, που βρέθηκαν στην «γκρίζα ζώνη».

Ωστόσο, οι ουκρανικές περιφέρειες δεν είναι ικανοποιημένες με αυτές τις νικηφόρες αναφορές: οι αρχές των μικρών οικισμών έχουν αρχίσει να δημοσιεύουν μοιρολόγια..

Σύμφωνα με διάφορες πηγές, πολλές εκατοντάδες άνθρωποι χάθηκαν σε κάθε αποικία των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων. Σύμφωνα με ρώσικες πηγές το Neskutchnoye ανακτήθηκε από Ρώσους.

Τα ρωσικά στρατεύματα εκδιωξαν τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις από το χωριό Neskuchnoye και ανέκτησαν τον έλεγχό του.

Αυτό αναφέρει ο Βλαντιμίρ Ρόγκοφ, κυβερνήτης της περιφέρειας Ζαπορόζιε.

Φαίνεται τελικά οι Ουκρανοί να ανέκτησαν προς το παρόν μόνο το χωριό Blagodatnoe..

Ο ρωσικός στρατός αποκρούει την εχθρική επίθεση στα μέτωπα Zaporozhye και Nότιου Ντόνετσκ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι σχισματικοί που κατέλαβαν μέρος της Λαύρας Σπηλαίων Κιέβου έκαναν για πρώτη φορά μνημόσυνο μετά από 300 χρόνια στον αναθεματισμένο προδότη κι αποκεφαλιστή Χετμάνο Ιβάν Μαζέπα!!! 

11/06/2023

Οι άγιοι βλασφημούνται, και οι σεχταριστές της OCU προσεύχονται για αναθεματισμένους προδότες της ιστορίας..

Σήμερα, για πρώτη φορά στην ιστορία, έγινε παννυχίδα για τον Χετμάνο Ιβάν Μαζέπα στην εκκλησία των Αγίων Πάντων στη Λαύρα Κιέβου-Πετσέρσκ, που ελέγχεται από σχισματικούς.

Σήμερα, για πρώτη φορά στην ιστορία, τελέστηκε μνημόσυνο για τον χετμάν Ιβάν Μαζέπα στην Εκκλησία των Αγίων Πάντων στη Λαύρα Κιέβου-Πετσέρσκ από το μόρφωμα του Επιφάνιου.

Για 300 χρόνια ήταν σ΄ανάθεμα:

  Ως επίορκος για όρκο που έδωσε στον βασιλιά επί του σταυρού και του ευαγγελίου

 Ορκίστηκε στον Σουηδό βασιλιά Κάρολο XII, είσοδος στα ουκρανικά εδάφη των Σουηδών που είναι ένοχοι για καταστροφή εκκλησιών και βεβήλωση ιερών

 Προσπάθεια ανατροπής του υπάρχοντος κρατικού συστήματος

Ποιος προδότης είναι επόμενος για μνημόσυνο;

Ευθύνεται για την συκοφαντία και την ποταπή δολοφονία αθώων ανθρώπων όπως του συνταγματάρχη Ivan Iskra και του γενικού δικαστή Vasily Kochubey.

Στις 26 Ιουλίου 1708, ο Vasily Kochubey, γενικός δικαστής του Στρατού Zaporizhian, και ο Ivan Iskra, ένας συνταγματάρχης της Πολτάβα, εκτελέστηκαν στο χωριό Borshchagovka κοντά στην Bila Tserkva επειδή κατήγγειλαν τον Χετμάνος/αταμάνο Ivan Mazepa. Οι ”προδότες” ανακρίθηκαν προσωπικά από τον Philip Orlyk, έμπιστο του χετμάνου. Τους μαστίγωσαν αλύπητα οι Kanchuks και τους αποκεφάλισαν και τα κτήματά τους κατασχέθηκαν.

Ο αυτοκράτορας Πέτρος ο Μέγας, μετά την ποταπή προδοσία του Μαζέπα, διέταξε να ταφούν στη Λαύρα Κιέβου-Πετσέρσκ, ευνόησε τις οικογένειές τους, επιστρέφοντας και αυξάνοντας τις περιουσίες τους.

Στην Κίβα, στις αρχές του 20ου αιώνα, ανεγέρθηκε μνημείο για τα θύματα.

Άκουσα από κάτι βαλτούς της προπαγάνδας Κιέβου ότι ο Μαζέπα…είναι ο ιδρυτής της Λαύρας Κιέβου-Πετσέρσκ…

oι σχισματικοί πανηγυρίζουν με τους αναθεματισμένους προδότες



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Biden-Priden: ”Η Αμερική είναι ένα έθνος της pride!” Από τον Λευκό Οίκο θα ξεκινήσει κι αυτή η επανάσταση….

11/06/2023



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με το μακελειό στη Γαλλία πάει να γυρίσει το κλίμα η Δύση επειδή ηττήθηκε και διπλωματικά από Συρία λόγω εξομάλυνσης Άσαντ-Αραβικού κόσμου! Στοχοποιήθηκε η Χάσακα Συρίας και σήμερα οι Αμερικάνοι σκότωσαν εκεί 1 πολίτη ,τραυμάτισαν άλλους. Ήταν μια πρακτοροποιημένη τρομοκρατική; Γιατί οι ΗΠΑ νοιάζονται για Al-Hasakah.

11/06/2023

Να μια εξήγηση για το ανερμήνευτο μακελειό στη Γαλλία..Με το μακελειό στη Γαλλία πάει να γυρίσει το κλίμα η Δύση επειδή ηττήθηκε και διπλωματικά από Συρία λόγω εξομάλυνσης Άσαντ-Αραβικού κόσμου! Στοχοποιήθηκε η Χάσακα Συρίας και σήμερα οι Αμερικάνοι σκότωσαν εκεί 1 πολίτη και τραυμάτισαν άλλους. Ήταν μια πρακτοροποιημένη τρομοκρατική; Γιατί οι ΗΠΑ νοιάζονται για Al-Hasakah.Το χριστιανικό στοιχείο ήταν το σκληρό χαρτί του Άσαντ που μέσω αυτού κέρδισε την οικουμένη και πάνε να το ακυρώσουν έστω και τώρα…

Ο τρομοκράτης κατάγεται από τη Χάσακα έφυγε το 2011 για να μην πολεμήσει του πληρεξούσιους της Δύσης την ψευδεπίγραφη συριακή ισλαμοφασιστική αντιπολίτευση και τους τζιχαντιστές συνεργάτες τους πήγε στην Τουρκία μήτρα της συριακής ισλαμοφασιστικής αντιπολίτευσης το πολιτικό σκέλος των Δυτικών η δε οικογένεια του είναι στις ΗΠΑ. Οπότε δυτικών αντιλήψεων.

Σήμερα μαθαίνουμε από το SANA ότι ένας πολίτης και άλλοι τραυματίστηκαν από τις δυνάμεις κατοχής των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια αεροπορικής βομβαρδιστικής ρίψης σήμερα το πρωί στη νότια ύπαιθρο της Αλ-Χασάκα της Συρίας.

Η Χάσακα είναι μια διαχωριστική γραμμή, διχοτομημένη, είναι η γραμμή επαφής Κούρδων που δουλεύουν για Αμερικανούς για να γίνεται η αφαίμαξη των συριακών ενεργειακών πηγών στο Βορρά και από την άλλη το υπόλοιπο ελέγχεται από το συριακό κράτος..

Με το μακελειό στη Γαλλία στοχοποιήθηκε διεθνώς η Χάσακα η οποία αν κρατήθηκε είναι γιατί η επαρχία της ήταν παραδοσιακό λίκνο των Σύριων Ασσύριων Αραμαίων στην κοιλάδα Χαμπούρ όλα τα χωριά ήταν χριστιανικά.

Με τον τρομοκράτη να δηλώνει Σύριος χριστιανός από Χάσακα ενώ όπως μάθαμε είναι ισλαμοφασίστας αμέσως υποχωρεί η γραμμή άμυνας στην κοινή γνώμη και έτσι οι Αμερικάνοι νομιμοποιούνται να απαλλοτριώσουν κι άλλα συριακά εδάφη σε μια οριακή και κρίσιμη περιοχή γι αυτούς αφού θέλουν να δημιουργήσουν μια ακόμη μεγαλύτερη ζώνη ασφαλείας για να παίρνουν ανενόχλητοι το συριακό πετρέλαιο κι αέριο..



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Athens Pride 2023. Η συστημική επανάσταση των συντηρητικών ….Ο τ. και αεί πρωθυπουργός ως συνοδηγός σε λάθος δρόμο μπήκε σε λάθος στενό…..Άνευ όρων είναι μόνο η παράδοση δεν είναι η αγάπη!

11/06/2023

Η συστημική επανάσταση των συντηρητικών …. Μια ακόμη έγχρωμη επανάσταση είναι αυτή του πολύχρωμου σχολείου της πολύχρωμης οικογένειας. Η πρόοδος εδώ ταυτίζεται όχι με μια πιο δίκαιη κοινωνία αλλά με τον τεχνολογικό μεσσιανισμό που οδηγεί στον μετανθρωπισμό. Ο εκσυγχρονισμός του συντηρητισμού έγκειται σε ένα νεοφιλελέ ιδεώδες στην απελευθέρωση του φύλου.. Στην Ελλάδα στα 16 δηλ. κάτω από το όριο ενηλικίωσης ο έφηβος επιλέγει το φύλο του όχι την φίλη του..,μια αντίφαση..

Ο τ. και αεί πρωθυπουργός ως συνοδηγός σε λάθος δρόμο μπήκε σε λάθος στενό….και θέλει να πάρει κι άλλους μαζί του….σε αυτή την κατεύθυνση. Έβγαλε ένα βιντεάκι στο αγαπημένο του τικ τακ και μας μίλησε ως πατέρας όχι μόνο του έθνους αλλά και ως ο μέσος γονιός που αυτός ξέρει καλύτερα από το κάθε γονιό πως πρέπει να ανατραφεί το παιδί του καθένα, μας απευθύνθηκε ως παιδαγωγός και τα μαθητούδια να κρατάνε σημειώσεις….Βλέπω τον Μητσοτάκη πάντα στο τακ τακ ατάκα και νομίζω πως βλέπω τον Τσίπρα ακούω τον Τσίπρα και νομίζω ότι ακούω τον Μητσοτάκη τελώ υπό σύγχιση προφανώς…(σσ Τσίπρας: «Μια φορά κι έναν καιρό», όπως λέει το σύνθημα του Athens Pride 2023, δεν υπήρχε τίποτα. Υπήρχε μόνο η αγάπη... ……παραμύθια όπως το λέει) Εκλογές χωρίς αντιπολίτευση δεν υπάρχουν… όταν τα 3 μεγάλα κυβερνητικά κόμματα λένε τα ίδια πράγματα.. το τέλος της μικρής μας δημοκρατίας.

στις σύγχρονες καπιταλιστικές κοινωνίες ένα shopping φύλων…σαφάρι φύλων… από μικρά παιδιά… για να έχουνε θύματα η λουμπεναρία και η αληταρία της πλούσιας ελίτ…

Λευκή σημαία από βρακί σηκώνουμε στην ΕΕ κατά την αυτοπαράδοσή μας σαν έθνος σαν λαός. Το παιδομάζωμα των Ευρωταλιμπάν βρίσκει πρόσφορο έδαφος. Πνευματικές Ανθρωποθυσίες..

Η νεοδιευρυμένη οικογένεια που προκύπτει από μια ευρεία γκάμα τύπων και ιατρικών και νομικών συμπλεγμάτων συμβάλει στον κατακερματισμό της κοινωνικής συνοχής στην αποδόμηση της κοινωνίας στο διχασμό και κατακερματισμό της .

Το κοινωνικό προτάσσεται από το πολιτικό ή γίνεται πολιτικό.

Άνευ όρων είναι μόνο η παράδοση όχι η αγάπη…..

Ο Θεός δεν αγαπάει τα Σόδομα και τα Γόμορρα.και ως αρχηγός ενός έθνους δεν παίρνετε την ευθύνη μονομερώς για τη οικογενειά σας ή για τις οικογένειες μας δεν είστε ένας απλός οικογενειακός σύμβουλος ή ένας μοντέρνος παιδοψυχολόγος αλλά παίρνετε ευθύνη για ολόκληρο το έθνος και πολύ περισσότερο γιατί επιλέγεστε και ενισχυμένα.. κι ο Θεός δεν αγαπάει τα Σόδομα και τα Γόμορρα

ΥΓ Αυτό δεν είναι το πρόγραμμα ενός κόμματος αλλά η υλοποίηση μιας ατζέντας της ΕΕ και του αμερικάνικου ονείρου .

Τεράστια και πρώτιστη η ευθύνη της Εκκλησίας που τηρεί για μια ακόμη φορά ιερή σιγή…..

Έρχονται μεγάλες αλλαγές .. αλλαγές φύλου

Γι αυτό που έρχεται δεν θα φταίει η Ρωσία όπως διαλαλούν κάποιοι θα φταίει η αμερικανοδουλεία μας!

Αμερικανογιουσουφάκια ……τα παιδιά μας;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ξεπέρασαν κάθε όριο: Καθηγήτρια στις ΗΠΑ απειλεί μαθητές με τιμωρία εάν δεν δουν βίντεο για την ομοφυλοφιλία!

Αδιανόητες καταστάσεις με την προπαγάνδα 2SLGBTQI+ στα σχολεία

11.06.2023 | 21:00

Πραγματικά είναι απίστευτα αυτά που συμβαίνουν με την 2SLGBTQI+ προπαγάνδα  και κύριο στόχο τα παιδία. Στην Ελλάδα μια «δασκάλα» επέλεξε να δείξει μια ταινία για ομοφυλόφιλους σε παιδιά 10 ετών  δημοτικού σχολείου.

Στις ΗΠΑ, όπου βέβαια πρωτοστατούν στην προπαγάνδα 2SLGBTQI+ καθηγήτρια και μάλιστα μαθηματικών  επέλεξε να δείξει ένα βίντεο για την ομοφυλοφιλία σε μαθητές.

Όταν οι μαθητές αντέδρασαν με την συνεχιζόμενη αυτή προπαγάνδα,  η καθηγήτρια τους  απείλησε  λέγοντας ότι εάν δεν την δουν, θα τους  φέρει το Σάββατο στο σχολείο ως τιμωρία!

Είναι φανερό πλέον ότι όσοι προωθούν την ομοφυλοφιλία ως νέα ιδεολογία έχουν ένα στόχο και μόνο ένα: Τα παιδιά.

https://twitter.com/i/status/1667760341357297665



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ινδία: Απέρριψε και επίσημα πρόταση να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ

Τι δήλωσε ο Ινδός υπουργός Εξωτερικών

11.06.2023 | 23:38

Σχετικά με  πρόταση των ΗΠΑ στην Ινδία να ενταχθεί στο «ΝΑΤΟ+», ο Ινδός υπουργός Εξωτερικών Σουμπραχμανιάμ Τζαϊσανκάρ είπε ότι η χώρα του δεν σκοπεύει να ενταχθεί σε αυτόν τον μηχανισμό.

Στα ινδικά ΜΜΕ αναφέρθηκε ότι η ένταξη στο ΝΑΤΟ όχι μόνο θα διατάραζε τις σχέσεις Ινδίας-Ρωσίας, και Ινδίας-Κίνας αλλά θα ανάγκαζε επίσης την Ινδία να συμμετάσχει στις συγκρούσεις που ξεκίνησαν οι ΗΠΑ και θα την έκανε «υπηρέτη» των ΗΠΑ.

Ο ενημερωτικός ινδικός ιστότοπος Wion, σημειώνει ότι ο Τζαϊσανκάρ δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου με αφορμή τα εννέα χρόνια της διακυβέρνησης του πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι, ότι η συγκεκριμένη στρατιωτική συμμαχία δεν είναι κατάλληλη για την Ινδία.

«Το πρότυπο ΝΑΤΟ δεν ισχύει για την Ινδία», είπε ο Τζαϊσανκάρ όταν ρωτήθηκε σχετικά με τη σύσταση επιτροπής της Βουλής των ΗΠΑ για ένταξη του Νέου Δελχί στο ΝΑΤΟ.

Η συζήτηση για τη συμπερίληψη της Ινδίας στη στρατιωτική συμμαχία των 30 μελών απέκτησε έμφαση πρόσφατα μετά από σύσταση από την Επιτροπή του Κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών για το ΚΚΚ (Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα) να προστεθεί το Νέο Δελχί ως μέλος.

Η σύσταση έρχεται πριν από την προγραμματισμένη επίσκεψη του πρωθυπουργού Μόντι στις ΗΠΑ.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκλογές στο Μαυροβούνιο: Το ευρωναζιστικό μαφιόζικο Κίνημα Ευρώπη Τώρα προηγείται με το 25.5% των ψήφων

Το Δημοκρατικό Κόμμα των Σοσιαλιστών (DPS) έρχεται δεύτερο με το 23,4% των ψήφων

11.06.2023 | 22:52

Το Κίνημα Ευρώπη Τώρα (PES) του Μαυροβουνίου εξασφαλίζει το 25.5% των ψήφων και 24 έδρες (+22) (στις 81 του κοινοβουλιου) στις σημερινές πρόωρες εκλογές.

Αυτό, σύμφωνα με πρόβλεψη του Κέντρου Παρακολούθησης και Έρευνας (CEMI) που βασίζεται στην ανάλυση των εκλογικών αποτελεσμάτων δείγματος εκλογικών τμημάτων.

Το Δημοκρατικό Κόμμα των Σοσιαλιστών (DPS) έρχεται δεύτερο με το 23,4% των ψήφων και 21έδρες (-12).

Η Νέα Σερβική Δημοκρατία  παίρνει 14,7% και 14 έδρες (-2).

Η κίνηση Καταμετρήστε γενναία παίρνει 12,5% και 12 έδρες (-1).

Και το Βοσνιακό Κόμμα 7,1% και 6 έδρες.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εγκληματίες: Αρνούνται στην Αυστραλία να εγχειρίσουν 16χρονη καρκινοπαθή εάν πρώτα δεν κάνει τέσσερα εμβόλια για τον COVID

Διεθνής κατακραυγή για την υπόθεση νεαρής Αυστραλής

11.06.2023 | 21:47

Ο Αυστραλός βουλευτής και αναπληρωτής πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Μικτής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ράσελ Μπρόντμπεντ, κατήγγειλε ένα πρωτοφανές γεγονός.

Γιατροί στην Αυστραλία αρνούνται σε μια 16χρονη καρκινοπαθή να προβεί σε μεταμόσχευση πνευμόνων επειδή δεν είναι εμβολιασμένη!~

Όπως ο ίδιος αναφέρει της ζητούν πρώτα να κάνει τρία εμβόλια για τον COVID και στη συνέχεια ακόμη ένα πριν εξετάσουν το θέμα της μεταμόσχευσης!

Δεν μιλάμε απλά για εγκληματικές πρακτικές αλλά για το ίδιο το κακό.

«Σήμερα, έλαβα ένα μήνυμα-βίντεο που με παρακαλούσε για βοήθεια από την Dazelle, μια όμορφη 16χρονη που χρειάζεται διπλή μεταμόσχευση πνεύμονα λόγω παρενεργειών χημειοθεραπείας και χειρουργικής επέμβασης.

Η Dazelle παλεύει με τον καρκίνο από τα 13 της (και τελικά τον ξεπέρασε).

Έχει περάσει από αρκετούς γύρους χημειοθεραπείας, καταλήγοντας σε υποστήριξη ζωής και αιμοκάθαρση και υπέστη μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Αν αυτό είναι δεν είναι αρκετά φρικτό, τώρα δύο μεγάλα νοσοκομεία αρνούνται να κάνουν τη μεταμόσχευση πνεύμονα επειδή δεν έχει κάνει ενέσεις για τον COVID-19.

Στην αρχή, της είπαν ότι θα χρειαζόταν δύο εμβόλια· τώρα της είπαν ότι χρειάζεται τρία  και ένα αναμνηστικό σε έξι μήνες.

Αλλά η Dazelle δεν έχει έξι μήνες να περιμένει. Οι ιατροί της σύμβουλοι πρέπει να θυμούνται ότι ορκίστηκαν να «μην βλάψουν κανένα», γιατί το τρομερό κακό είναι ακριβώς αυτό που προκαλούν στην Dazelle και την οικογένεια απαιτώντας της να εμβολιαστεί τέσσερις φορές!».

https://twitter.com/cafelockedout/status/1667100431452102657?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1667822041133621250%7Ctwgr%5Eb04b5db7984a8937980ef4a164174845cfc889c5%7Ctwcon%5Es3_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2Fygeia%2Fegklimaties-arnountai-na-egxeirisoun-16xroni-karkinopathi-ean-prota-den-kanei-tessera-emvolia-gia-ton-covid%2F

https://twitter.com/SaiKate108/status/1658355049867939840?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1658355049867939840%7Ctwgr%5Eb04b5db7984a8937980ef4a164174845cfc889c5%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2Fygeia%2Fegklimaties-arnountai-na-egxeirisoun-16xroni-karkinopathi-ean-prota-den-kanei-tessera-emvolia-gia-ton-covid%2F