Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Δευτερα 12 Ιουνιου 2023


Η πολωνική τηλεόραση ανακοίνωσε τη δημιουργία παραστρατιωτικών μονάδων LGBT στον πολωνικό στρατό.

Βρήκαν το δάσκαλο τους οι Wagner και οι δυνάμεις Akhmat

Σχολιο.- Δηλαδή θα αλλάξουνε οι τρόποι που θα διεξάγονται οι μάχες ? Θα ζητάει η Wagner ......Vaseline και αυτός ο πουτιν δεν θα τους προμηθεύει ...?

Σχολιο.- Θα τα βρούνε με τους Τσετσένους στο Οθωμανικό

Σχολιο.-  Ε όχι και σαβουρογαμηδες οι Τσετσένοι 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λιγότερα φίλτρα κορίτσια. Τον έχβ παίξει για 70χρονη

Αλήθεια λέω

Σχολιο.- Σηκώνει και μήνυση για ψευδή στοιχεία και παραπληροφόρηση..

Σχολιο.- Να πάρουν θέση οι χοακες



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Marvel ακυρώνει τον Punisher λόγω «τοξικής αρρενοπώτητας» και πολλών συντηρητικών θαυμαστών.

Οι συγγραφείς της Marvel, συμπεριλαμβανομένου του αρχικού δημιουργού του Punisher, Τζέρι Κόνγουεϊ, αναφέρουν τη δημοτικότητα του χαρακτήρα μεταξύ των συντηρητικών ως τον λόγο για την εξάλειψή του. 

Όπως σημείωσε το Newsweek , ο Punisher ήταν «προβληματικός» χαρακτήρας για τη Marvel επειδή άρεσε πάρα πολύ στους συντηρητικούς. Εκπροσωπεί τον κάθε άνθρωπο: Δεν έχει υπερδυνάμεις όπως ο Superman, δεν είναι δισεκατομμυριούχος όπως ο Μπάτμαν, αλλά εξακολουθεί να πολεμά το κακό με ακλόνητη θέληση και πολλά όπλα. 

Ο στόχος είναι σχετικά προφανής – πρέπει να διαγράψουν τα ανδρικά πρότυπα γιατί τα θεωρούν τοξικά. Είναι το Woke όραμα. Ονομάζεται και κοινωνική μηχανική, και όποιος ισχυρίζεται ότι αυτό δεν συμβαίνει σήμερα, απλά κλέινει τα μάτια του. 

Η ιστορία του Punisher

Ο χαρακτήρας του Punisher (Frank Castle), δημιουργήθηκε αρχικά από τον συγγραφέα Gerry Conway το 1974 με τους καλλιτέχνες Ross Andru και John Romita, ήταν προϊόν μιας χαοτικής εποχής. μια αντίδραση στην άνοδο του πολέμου, της αστάθειας και των εκρηκτικών ποσοστών εγκληματικότητας στις ΗΠΑ. Η ιστορία του τιμωρού ξεκινά με μια τραγωδία ενός βετεράνου στρατιωτικού που επιστρέφει, του οποίου η οικογένεια σκοτώνεται κατά τη διάρκεια μιας ληστείας που φαίνεται να είναι μια συμμορία. Με τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες να κάνουν ελάχιστα για να συλλάβουν τους δράστες, ο Punisher παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και αρχίζει συστηματικά να δολοφονεί τους εγκληματίες.      

Η έννοια της διακοπής του εγκλήματος των πολιτών και της επαγρύπνησης έγινε δημοφιλής στην πολιτιστική μανία τη δεκαετία του ’70, με πολλούς ανθρώπους που ζουν σε μητροπολιτικές περιοχές να αντιμετωπίζουν αυξανόμενη εγκληματική βία και αναξιόπιστη κρατική προστασία. Οι κυβερνήσεις των πόλεων σε μέρη όπως η Νέα Υόρκη περιόριζαν ενεργά τα δικαιώματα όπλων για τους νομοταγείς, κάτι που ήταν εύκολο να βρεθουν για τους εγκληματίες.

Ο Punisher ως φιγούρα ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των συντηρητικών, των βετεράνων του στρατού και των αξιωματικών επιβολής του νόμου τα τελευταία χρόνια. Το σήμα κατατεθέν σύμβολο του κρανίου μπορεί να βρεθεί παντού, σε μπαλώματα, εξοπλισμό και σημαίες που φέρουν την εικόνα, συχνά ως αναπαράσταση πολιτών που παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους. 

Αρχικά η Marvel προσπάθησε να κάνει θεμελιώδεις αλλαγές στον χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένου ενός επανασχεδιασμού του  δημοφιλούς συμβόλου του κρανίου του, καθώς και αφαίρεσης των όπλων του δίνοντάς του ξίφη το 2021. Αντί να πολεμήσει ενάντια σε εγκληματικές οργανώσεις, ο Frank Castle ενώνεται με μία συμμορία, παραβιάζοντας τις θεμελιώδεις αρχές του κώδικα ηθικής.

Αυτόν τον μήνα, ωστόσο, η Marvel κήρυξε επίσημα τον Punisher persona non grata, εξαλείφοντας τον χαρακτήρα όπως τον γνωρίζουν οι αναγνώστες. Έσβησε άδοξα. Όχι, με τυπικό Woke τρόπο πχ να ερωτευτεί έναν άλλον άντρα.. αλλά ο Frank Castle αιχμαλωτίζεται από προοδευτικούς ήρωες, αλυσοδεμένος και αναγκάζεται να περάσει από μια συνεδρία στην οποία τον νουθετεί ως δολοφόνο και τρομοκράτη. 

Η Marvel φέρνει ακόμη και τη γυναίκα του Punisher απο τον κόσμο των νεκρών, για να τον χωρίσει και να πάρει τα χρήματα και την περιουσία του αφού τον ενημερώσει και η ίδια πως αυτό που έκανε ενάντια στον εγκληματικό υπόκοσμο δεν ήταν τίποτα.

Η συνεπιλογή και η διαγραφή λαϊκών ηρώων (ή αντιηρώων) είναι αντιπροσωπευτική της ανησυχητικής πολιτικοποίησης των καιρών μας.

Παραδέχονται ανοιχτά γιατί το κάνουν. Το ανδρικό πρότυπο του προστάτη της οικογένειας πρέπει να εξαληφθεί γιατί είναι τοξικό.. Αυτό φυσικά το βλέπουμε και στη χώρα μας.

Ο χαρακτήρας στη συνέχεια «πεθαίνει» από αυτοκτονία, αλλά η ιστορία αφήνεται ανοιχτή για την επιστροφή του, μάλλον όμως όχι όπως γνωρίζει και αγαπά ο λαός, δηλαδή έναν ήρωα με όπλο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Roger Waters: Ο καλλιτέχνης που δεν ξεπούλησε τις ιδέες του όπως πολλοί άλλοι τις γεννιάς του και αυτό δεν αρέσει καθόλου στο παγκοσμιοποιημένο καπιταλιστικό καθεστώς.

Ο Roger Waters, ολοκλήρωσε την περιοδεία του στη Γερμανία με μια συναυλία στη Φρανκφούρτη στις 28 Μαΐου με τεράστια επιτυχία. Χαίρει μεγάλης εκτίμησης και δημοφιλίας λόγω των θεσεών που έχει πάρει σε πολιτικά θέματα. Κατηγόρησε τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ότι «τροφοδοτεί τον πόλεμο στην Ουκρανία», αποκαλώντας τον «εγκληματία πολέμου» σε μια εκρηκτική συνέντευξη στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN. Κατηγόρησε επίσης το ΝΑΤΟ ότι «ευθύνεται για τις επιθέσεις στα ρωσικά σύνορα».

Καθώς όμως δεκάδες χιλιάδες θεατές τον επευφημούσαν, πολιτικοί και μέσα ενημέρωσης οργάνωσαν ένα άνευ προηγουμένου κυνήγι μαγισσών. Συμμετείχαν όλα τα κόμματα που εκπροσωπούνται στην Bundestag (ομοσπονδιακό κοινοβούλιο), από το Αριστερό Κόμμα μέχρι την ακροδεξιά Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD), και η πλειοψηφία των μέσων ενημέρωσης. Καμία συκοφαντία δεν ήταν αρκετή, κανένα ψέμα τόσο παράλογο για να εκτοξευθεί εναντίων στον 79χρονο συνιδρυτή των Pink Floyd.

Στην πραγματικότητα, αυτό που δέχτηκαν οι δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι στο κοινό ήταν μια επική, οπτική και ακουστική επίθεση στον καπιταλισμό, τον πόλεμο, τον ρατσισμό και την αδικία και ένα πολύ σαφές μήνυμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο.

Ο Γουότερς, ο οποίος έκανε όνομα όχι μόνο ως λαμπρός μουσικός αλλά και ως ανένδοτος μαχητής ενάντια στην αδικία, την καταπίεση, τον πόλεμο και τον φασισμό, έχει καταγγελθεί από τους σιωναζί ως «αντισημίτης» και η συναυλία του ως «παραβίαση του πολιτισμού» ( Δήμαρχος της Φρανκφούρτης Mike Josef, Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα, SPD). Μέχρι τώρα, το Ολοκαύτωμα είχε χαρακτηριστεί ως «παραβίαση του πολιτισμού» στη Γερμανία. Ο ισραηλινοναζιστής πρεσβευτής Danny Danon είχε το θράσος κατήγγειλε τον Waters ως «έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς των Εβραίων της εποχής μας…».

Ο Γουότερς έχει επανειλημμένα πει ότι δεν είναι αντισημίτης, αλλά ότι αντιτίθεται σε κάθε μορφή ρατσισμού και καταπίεσης, όπως κάνει το ρατσιστικό ισραηλινοναζιστικό κράτος που καταπιέζει βασανίζει και δολοφονεί τους Παλαιστίνιους. Ωστόσο, οι επιθέσεις εναντίον του έχουν ενταθεί. Η απόφαση του δικαστηρίου υπέρ του στη Φρανκφούρτη μετά την προσπάθειά της να απαγορεύσει τη συναυλία του από την πόλη και την πολιτεία της Έσσης δεν πτόησε τους αντιπάλους του.

Τα ψέματα και οι διαστρεβλώσεις έχουν προσλάβει καφκικά χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός σταθμός Deutschlandfunk δημοσίευσε ένα σχόλιο του Sebastian Engelbrecht: « Αποκρυπτογραφώντας αντισημιτικές απόψεις για τον κόσμο». Εκφράζει συνθήματα « Αντισταθείτε στον Καπιταλισμό! Αντισταθείτε στο φασισμό! Αντισταθείτε στον πόλεμο! Αυτά τα συνθήματα χαρακτηρίστηκαν απο την εκπομπή ως «φασιστική δημαγωγία». Πως έφτασαν σε αυτό το συμπέρασμα ο γερμανός ναζιστής: «Ο Waters προσφέρει τις πιο ωμές απλουστεύσεις όπως τις γνωρίζουμε από δεξιούς λαϊκιστές». Σύμφωνα με αυτή την απίστευτη ναζιστική λογική διαστρέβλωσης της αλήθειας, μπορεί κανείς να «αποκρυπτογραφήσει» και το άσπρο ως μαύρο ή το μαύρο ως άσπρο.

Η αστυνομία του Βερολίνου πιστή στο ναζιστικό καθεστώς της  Γερμανίας άνοιξε ακόμη και επίσημα έρευνα εναντίον του Γουότερς με κατηγορία για υποψία υποκίνησης, την οποία εκμεταλλεύτηκαν μανιωδώς τα καθεστωτικά ναζιστικά μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με τις υποψίες της αστυνομίας, η σκηνική ενδυμασία του Γουότερς υπονομεύει την αξιοπρέπεια των θυμάτων του εθνικοσοσιαλισμού και εξυμνεί το ναζιστικό καθεστώς.

Η αστυνομική «υποψία» αναφέρεται στο δερμάτινο παλτό που φοράει ο Γουότερς κατά τη διάρκεια του τραγουδιού « In the Flesh », στο οποίο απεικονίζει έναν τρελό ναζί δημαγωγό. Ο Waters ερμηνεύει αυτό το τραγούδι με αυτή τη στολή εδώ και 43 χρόνια. Είναι παρμένο από τη ροκ όπερα « The Wall » των Pink Floyd. Στην ταινία « The Wall ». Σε αυτά τα 43 χρόνια, κανείς δεν σκέφτηκε ποτέ ότι αυτό το τραγούδι, που στρέφεται ενάντια σε κάθε μορφή φασισμού, αδικίας και μιλιταρισμού, εξυμνεί τους Ναζί αντί να τους καταγγέλλει. Μόνο η αστυνομία του Βερολίνου και οι πολιτικοί της προστάτες έχουν καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα.

Ούτε η υποστήριξη του Γουότερς στο κίνημα BDS (Μποϊκοτάζ, Εκποίηση και Κυρώσεις) είναι έκφραση αντισημιτισμού. Το BDS στρέφεται ενάντια στην καταπίεση των Παλαιστινίων και εμπνέεται από τις μεθόδους του νοτιοαφρικανικού κινήματος κατά του απαρτχάιντ. Στην πραγματικότητα, οι αντίπαλοι του Γουότερς προσπαθούν να καταπνίξουν κάθε κριτική προς την ισραηλινοναζιστική κυβέρνηση, στην οποία οι ειλικρινείς ρατσιστές και οι δεξιοί εξτρεμιστές, όπως ο υπουργός αστυνομίας Itamar Ben-Gvir, υποστηρίζουν.

Γιατί τον Γουότερς του επιτίθενται με αυτό το τρόπο; Είναι προφανές ότι δεν είναι μόνο θέμα του ατόμου του. Ο Waters δέχεται επίθεση, αλλά ο πραγματικός στόχος είναι η εκτεταμένη αντίθεση στον πόλεμο, τον φασισμό και την κοινωνική ανισότητα. Με την διαφορά πως την κάνει όπως την γνωρίζαμε τόσα χρόνια και όχι με τον τρόπο που θέλει το κατεστημένο.

Οι διαμορφωτές γνώμης σε υπουργεία, κεντρικά γραφεία κομμάτων και δημοσιογραφικά γραφεία παρακολουθούν με τρόμο καθώς εκατομμύρια Γάλλοι επαναστατούν για εβδομάδες ενάντια στην υπαγόρευση του προέδρου Μακρόν για τις συντάξεις. Γνωρίζουν ότι ο στρατιωτικός επανεξοπλισμός του ΝΑΤΟ και η κλιμάκωση του πολέμου στην Ουκρανία, παρά την αδιάκοπη 24ωρη προπαγάνδα, αντιμετωπίζεται με σκεπτικισμό και άρνηση. Φοβούνται ότι η αντίσταση στις μαζικές περικοπές πραγματικών μισθών που συνδέονται με τον πληθωρισμό ξεφεύγει από τον έλεγχο των καθεστωτικών συνδικάτων. Φοβούνται μια ειλικρινής κοινωνική εξέγερση.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Waters πρέπει να δαιμονοποιηθεί. Το γεγονός ότι αυτός ο σχεδόν 80χρονος άνδρας έχει διατηρήσει το επαναστατικό πνεύμα της νιότης του και ότι, σε αντίθεση με πολλούς άλλους της γενιάς του που έκαναν καριέρα και έγιναν πλούσιοι, συντάχθηκαν πλήρως με τις νέες επιταγές του καθεστώτος, ο Waters παρέμεινε πιστός στα ίδια ιδανικά.

Οι συκοφαντίες που απευθύνονται στο Waters έχουν σκοπό να εκφοβίσουν όποιον τολμήσει να πάρει θέση ή να εκφράσει διαφορετική γνώμη, ειδικά στο πολιτιστικό και επιστημονικό κατεστημένο και στα μέσα ενημέρωσης, που αποτελούν τους σημαντικότερους ιδεολογικούς πυλώνες του καπιταλιστικού καθεστώτος. Γι’ αυτό πρέπει να του αποδώσουμε τα εύσημα.

Ο επανεξοπλισμός της Γερμανίας και η επιστροφή στη μιλιταριστική πολιτική των μεγάλων δυνάμεων απαιτεί μια επανερμηνεία της ιστορίας και μια επανεκτίμηση όλων των αξιών. Αρχές όπως «ποτέ ξανά πόλεμος, ποτέ ξανά φασισμός», που αποτελούσαν ένα είδος βασικής κοινωνικής συναίνεσης από τη δεκαετία του 1970, είναι πλέον ξεπερασμένες για το νέο καθεστώς.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έννοιες όπως η καταστροφή του πολιτισμού και ο αντισημιτισμός, που συνδέονται με τα χειρότερα ιστορικά εγκλήματα στη Γερμανία, καταργούνται εντελώς. Ο αντιφασισμός του Waters χαρακτηρίζεται ως αντισημιτησμός, ενώ οι αληθινοί αντισημίτες και φασίστες αποκαθίστανται.

Αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανές στην Ουκρανία, όπου η γερμανική κυβέρνηση συνεργάζεται στενά με το καθεστώς Zelensky, το οποίο στήνει μνημεία σε συνεργάτες των Ναζί και μαζικούς δολοφόνους, όπως ο Stepan Bandera, και ονομάζει πολλούς δρόμους με το όνομά τους. Ριζοσπαστικές δεξιές μονάδες όπως το τάγμα Azov, που φέρει σύμβολα των SS, οπλίζονται και δοξάζονται ως μαχητές της ελευθερίας. Το καθεστώς δεν θέλει ποια να είσαι πολέμιος του ναζισμού αλλα του κόκκινου στρατού και ότι θυμίζει της πρωην ΕΣΣΔ, αυτό είναι τώρα η νέα μόδα και όποιος την παραβαίνει δέχεται τα πυρά του συστήματος.

Στην Εσθονία, η Γερμανική Πρεσβεία είναι συνδιοργανωτής ενός καλοκαιρινού μαθήματος που διοργανώνεται από το Εσθονικό Ινστιτούτο Ιστορικής Μνήμης, το οποίο στοχεύει να καταδικάσει ως εγκληματίες πολέμου τους ηγέτες του Κόκκινου Στρατού που απελευθέρωσαν την Ευρώπη από τον ναζιστικό τρόμο με κόστος αναρίθμητων θυσιών.

Είναι σημαντικό ότι στα μέσα ενημέρωσης και στους μικροαστικούς κύκλους δεν υπάρχει σχεδόν κανένας που είναι διατεθειμένος να υπερασπιστεί τον Waters ή ακόμα και να τον κρίνει αντικειμενικά. Η Taz, η εσωτερική εφημερίδα των Πρασίνων, τον καταγγέλλει ως «προπαγανδιστή υπέρ του Πούτιν».

Οι ίδιοι οι (Φαιο)Πράσινοι, προερχόμενοι δήθεν από αντιφασιστικό και ειρηνιστικό υπόβαθρο, έχουν γίνει οι χειρότεροι πολεμοκάπηλοι. Αντιπροσωπεύουν αστικές μεσαίες τάξεις που έχουν γίνει πλουσιότεροι μέσω του χρηματιστηρίου και της έκρηξης των κατοικιών και της νεοφιλελεύθερης οικονομικής πολιτικής, ενώ το βιοτικό επίπεδο των ευρειών μαζών έχει πέσει κατακόρυφα. Έχουν συνδέσει τη μοίρα τους άρρηκτα με τους ληστρικούς στόχους του γερμανικού ιμπεριαλισμού.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σε άλλα νέα: «Άμα δεν τον παίρνεις, αλληλεγγύη δεν έχει».

Γι αυτό εσείς πάτε στα pride και χειροκροτάτε τον Αμερικανό πρέσβη, και γι αυτό εμείς μένουμε στους δρόμους απ' έξω και σας μουτζώνουμε.

Βέβαια πλέον αυτοί οι έμμισθοι πράκτορες της CIA μαζί με τα άμισθα εθελοντικά χάπατα, μετά το κωλοτρίψιμο με τον Αμερικανό πρέσβη στο pride πάνε και για ποτάκι στα Εξάρχεια.

Έτσι αυτοί οι χαμαιλέοντες, οι οποίοι είναι —κυριολεκτικά— «μέσα σε όλα», μπορούνε και κινούνται ανενόχλητοι από τα υπόγεια της πρεσβείας μέχρι τα ισόγεια των Εξαρχείων.

Και μια απορία ηλιθίου (προφανώς):

Εφόσον στο pride είναι οι πάντες. Ο πρέσβης των ΗΠΑ, οι βιομήχανοι, οι πολιτικοί και οι αρχηγοί των κομμάτων, η αστυνομία, οι δημοσιογράφοι• με λίγα λόγια: κάθε φορέας εξουσίας... Τότε ενάντια σε ποιον γίνεται αυτή η φιέστα; Ποιος είναι ο εχθρός τους;

Ξέρω από πρώτο χέρι ότι εγώ αποτελώ κόκκινο πανί για αυτά τα υποχείρια, και ξέρω κι άλλους κομμουνιστές που επίσης στοχοποιούνται από τις ΝΑΤΟϊκές μαζορέτες.

Έκτορας Κουφοντινας



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καθηγητής Hudson (ΗΠΑ): Η αποδολαριοποίηση θα καταστρέψει την πολεμική μηχανή των ΗΠΑ – Ο Παγκόσμιος Νότος αντεπιτίθεται

Σάββατο 10/06/2023 - 14:29

Πώς η επιβολή των κυρώσεων και η αρπαγή των συναλλαγματικών αποθεμάτων της Ρωσίας αφύπνισε τον Παγκόσμιο Νότο - Εχουμε αλλαγές στους παγκόσμιους συσχετισμούς δυνάμεων

Η νομισματική ισχύς του δολαρίου που στήριξε την ηγεμονία των ΗΠΑ είχε τα θεμέλιά της, κατά κύριο λόγο, στην πανίσχυρη στρατιωτική μηχανή των ΗΠΑ που δεν γνώριζε αντίπαλο δέος μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης του 1989, αυτό φαίνεται να αλλάζει σήμερα.

Το ξήλωμα της στρατιωτικής ισχύος της αμερικανικής ηγεμονίας κατά τα φαινόμενα ξεκινά από την απώλεια της στήριξης του δολαρίου…

Η δημιουργία ενός νομισματικού αντιπάλου για το δολάριο είναι ο μόνος τρόπος προκειμένου να απαλλαγεί ο κόσμος από τη στρατιωτική απειλή της Ουάσινγκτον, δήλωσε ο καθηγητής Michael Hudson,, Αμερικανός οικονομολόγος και πρώην αναλυτής της Wall Street.

Η τάση αποδολαριοποίησης κερδίζει δυναμική, με Αμερικανούς μελετητές να προειδοποιούν ότι φαινομενικά δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής στο status quo ante.

Η απόφαση της Ουάσιγκτον να «παγώσει» τα συναλλαγματικά αποθέματα της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσίας λόγω της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Μόσχας στην Ουκρανία φαίνεται ότι έγινε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τις χώρες του Παγκόσμιου Νότου, οι οποίες έχουν αρχίσει ολοένα και περισσότερο να αναζητούν εναλλακτική λύση στο δολάριο.

Η αρχή του τέλους

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, αλλάζει άρδην το παγκόσμιο σύστημα των συναλλαγών επισημαίνει: «Εάν άλλες χώρες διακρατούν τα δολάρια τους είτε σε ευρωπαϊκές τράπεζες ή σε αμερικανικές τράπεζες και κάνουν κάτι που δεν μας αρέσει, έχουμε το δικαίωμα να αρπάξουμε όλα τα δολάρια τους.

Να τους τα κλέψουμε..», είπε ο καθηγητής Michael Hudson στο Sputnik.

«Για παράδειγμα, η Βενεζουέλα επιθυμούσε μια σοσιαλιστική κυβέρνηση.

Έτσι η Αμερική είπε στην Βρετανία: "Πάρτε όλο το χρυσό της Βενεζουέλας, και θα ορίσουμε κάποιον που πιστεύουμε ότι πρέπει να είναι πρόεδρος της χώρας,,,

Και έτσι η Βενεζουέλα έχασε την προσβασή της σε αποθέματα χρυσού.

Πριν από ένα χρόνο, τον Φεβρουάριο, η Αμερική απλώς υφάρπαξε όλες τις αποταμιεύσεις της Ρωσίας στη Δύση.

Οι Αμερικανοί διαμήνυσαν στην Κίνα, στο Ιράν και σε άλλες χώρες: "Αν δεν επιβάλετε τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας και της Κίνας, θα αυτοκτονήσετε οικονομικά αφήνοντας την Αμερική να σας καταστρέψει οικονομικά, απλώς θα αρπάξουμε όλα τα χρήματά σας.

Το παιχνίδι με του δικούς μας κανόνες είναι δίκαιο.

Αρκεί να εξαρτάστε από τα δολάρια.

Εχουμε τη δυνατότητα να τα κατάσχουμε,,,»

Το δολάριο έγινε πολεμικό όπλο...   

Συμφωνα με τον Αμερικανό οικονομολόγο, στο State Department είπαν: «Εφόσον μπορούμε να έχουμε άλλα κράτη που διατηρούν τα αποθέματά τους σε δολάρια, όχι σε χρυσό, και δεν υπάρχει εναλλακτική λύση έναντι του δολαρίου, τότε μπορούμε να ξοδέψουμε όσα χρήματα που θέλουμε σε αμυντικές δαπάνες και δεν θα θα τομλήσει κανείς να μας αντισταθεί στρατιωτικά».

Ωστόσο, αφού πλήθος κράτη συνειδητοποίησαν ότι οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν την ηγεμονία του αποθεματικού νομίσματός τους προκειμένου να προωθήσουν τη γεωπολιτική αστάθεια σε όλο τον κόσμο, αποφάσισαν να σταματήσουν τη διάσωση του δολαρίου και να στραφούν στα εθνικά τους νομίσματα.

«Η Σαουδική Αραβία και η Κίνα διαπραγματεύονται τώρα στα δικά τους νομίσματα με swap νομισμάτων και οι χώρες BRICS – Ρωσία, Κίνα, Ιράν, άλλες χώρες συναλλάσσονται με δικά τους νομίσματα για το εμπόριο μεταξύ τους». συνέχισε ο καθηγητής.

«Μέχρι στιγμής, αυτές είναι μόνο διμερείς συμφωνίες, επειδή δεν υπάρχει στην πραγματικότητα ένα κοινό εναλλακτικό νόμισμα.

Για να δημιουργηθεί ένα εναλλακτικό νόμισμα πέρα από την απλή κατοχή του νομίσματος του άλλου, θα πρέπει να έχετε ένα νέο  Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ).

Και για αυτό μιλούσε ο Πρόεδρος της Βραζιλίας Lula da Silva όταν eεπισκέφητκε την Ασία».

Το νόμισμα των BRICS και η πρόταση του John Maynard Keynes

«Πώς φτιάχνουμε ένα εναλλακτικό ΔΝΤ;», διερωτήθηκε ο αμερικανός οικονομολόγος .

«Λοιπόν, το πρόβλημα με μια εναλλακτική τράπεζα είναι [ότι] χρειάζεται τα μέλη της να συμφωνήσουν για το ποιος παίρνει τις πιστώσεις.

Η ιδέα είναι να φτιάξουμε κάτι σαν αυτό που πρότεινε ο John Maynard Keynes το 1944, μια τράπεζα που θα δημιουργούσε τεχνητά χρήματα και θα τα θέσει σε νομισματική κυκλοφορία σε διάφορες χώρες.

Το είδος των ειδικών χρημάτων που θα δημιουργούσε αυτή η τράπεζα δεν είναι το είδος των χρημάτων που ξοδεύομαι στο μπακάλικο.

Δεν θα αφορούν την εσωτερική νομισματική κυκλοφορία.

Θα λειτουργούν για στήριξη της αξίας του νομίσματος στο πλαίσιο του ισοζυγίου των εξωτερικών συναλλαγών όπως ο χρυσός.

Ο μύθος της αναγκαιότητας του δολαρίου;

Οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής της Ουάσιγκτον γνώριζαν εδώ και καιρό ότι τα κράτη θα μπορούσαν να αρχίσουν να μειώνουν την εξάρτησή τους από το δολάριο, σύμφωνα με τον οικονομολόγο.

Ως εκ τούτου, έχουν ξοδέψει πολλά σε μυριάδες μη κυβερνητικές οργανώσεις και δεξαμενές σκέψης στην Ευρώπη, τη Ρωσία, την Κίνα και την Εγγύς Ανατολή, όλα για να προσπαθήσουν να το αποτρέψουν, για να πουν ότι είναι αδύνατο να υπάρχει εναλλακτική λύση στο δολάριο.

«Ας δούμε τι συνέβη με τον συνταγματάρχη Καντάφι, τον πάλαι ποτέ αρχηγό της Λιβύης.

Ο Καντάφι είπε ότι θέλουμε ένα νόμισμα με βάση τον χρυσό για την Αφρική.

Και έτσι αντί να κρατάει δολάρια, αγόρασε χρυσό.

Έτσι, το ΝΑΤΟ βομβάρδισε τη χώρα, συνέλαβε τον συνταγματάρχη Καντάφι, τον βασάνισαν μέχρι θανάτου και άρπαξαν τον χρυσό από την κεντρική τράπεζα και κανείς δεν ξέρει πού εξαφανίστηκε», παρατήρησε ο Hudson.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διαφήμιση  για τους ΛΟΑΤΚΙ σε μια στάση λεωφορείου στην Αθήνα. Δυο μαντράχαλοι κρατάνε αγκαλιά ένα «παιδί» 14 χρονών, και η επιγραφή γράφει  «η αγάπη  κάνει την οικογένεια».

Αυτή την εμετική εικόνα της Ατζέντας της Απανθρωποποίησης δεν επιλέγεις να την αντικρίσεις. Σε αναγκάζουν να τη φας στη μάπα, παρά τη θέλησή σου, διότι είναι δικαίωμά σου να κυκλοφορείς στο δρόμο ή να σερφάρεις στα ΜΚΔ. Θα τους αναγκάσουμε λοιπόν κι εμείς, δημοσίως, να δουν τον καθρέφτη της ψυχοπαθολογίας τους και των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας στα οποία συνεργούν.

Αν βλέποντας κάτι τέτοιο δεν νοιώθεις έναν σπασμό ναυτίας στα σωθικά, τότε έχεις χάσει βασικές ανθρώπινες ιδιότητες. Αυτό σημαίνει ο όρος Ατζέντα της Απανθρωποποίησης εξάλλου, και εκεί στοχεύει: στην ακύρωση της ανθρώπινης ιδιότητας. Προσωπικά ένοιωσα μια εφιαλτική αίσθηση του μη-πραγματικού αντικρίζοντας αυτό το τεκμήριο του τερατώδους. Ακολούθησε μια τάση προς εμετό, σα να με ανάγκαζαν να φάω ψητές σαρδέλες μαζί με σοκολάτα και τυρί ροκφόρ, ή σα να έβλεπα κάποιον να πίνει νερό από τον υπόνομο. Αλλά αυτή είναι η ενστικτώδης αντίδραση, η επιφάνεια δηλαδή. Η αίσθηση της ναυτίας δεν προκύπτει μόνο από την αισχρότητα, τη διαστρέβλωση και την απολίτιστη αισθητική φτήνια όλων των ανάλογων εικόνων - αλλά και ολόκληρης της Φασιστικής ΝεοΤαξίτικης Μηχανής του Pride. Οφείλεται και στην επαφή με τον απόλυτο παραλογισμό, την πλήρη ασυνάφεια με την πραγματικότητα και τη στοιχειώδη λογική. Είναι σα να βλέπεις γραμμένο ότι η Γη δεν περιστρέφεται γύρω απ' τον άξονά της, ή ότι ο ήλιος βγαίνει από τη Δύση, ή ότι δύο άλογα συν άλλα δύο άλογα μας κάνουν εφτά άλογα. Σα να σου λέει κάποιος να τρέφεσαι με πλαστικό ή ρινίσματα σιδήρου. Και η τρίτη βαθύτερη αίσθηση αφορά το στοιχείο του εγκληματικού. Βλέπεις μπροστά στα μάτια σου την προώθηση πράξεων βαριάς κακουργηματικής μορφής, και αυτές οι πράξεις όχι μόνο ΔΕΝ εμποδίζονται από τους "επίσημους φορείς πολιτισμού" και τους δήθεν "θεσμούς", αλλά αντιθέτως, κατά τερατώδη τρόπο, προωθούνται! Δεν πέφτουμε απ' τα σύννεφα. Γνωρίζουμε καλά το συμπλεγματικό μίσος και τον απύθμενο φόβο της Ατζέντας απέναντι σε κάθε τι Ανθρώπινο, απέναντι στην ένωση των ΔΥΟ φύλων του ανθρώπινου είδους, και απέναντι στην ενσάρκωση του μέλλοντος: τα παιδιά. Η ψυχοπαθολογία και η υπαρξιακή σήψη δεν αντέχει την αλήθεια και τη λογική. Με όπλο την αλήθεια και τη λογική θα την θεραπεύσουμε, κατακαίγοντάς την μέχρις απανθρακώσεως.

Επίσης δεν αποτελεί έκπληξη το γεγόνος ότι σύσσωμο το χοιροστάσιο του "πολιτικού προσωπικού", ένοχο για σωρεία κακουργημάτων και εσχάτη προδοσία κατά συρροή (και ιδίως τα χειρότερα και πιο επικίνδυνα γουρούνια του) δίνει σταθερά το παρόν στην πληρωμένη παρέλαση τεράτων του Pride. Ξέρουμε ότι η ακραία κρατικοδίαιτη συμμορία Μητσοτάκη, πχ, προωθεί το παιδικό trafficking και την παιδοφιλία, το εμπόριο ανθρώπων και την προμήθεια "ασυνόδευτων" στους παιδεραστές συνεργούς της, όπως ξέρουμε για τα συμβόλαια θανάτου, τις δολοφονίες "ενοχλητικών" δημοσιογράφων, αλλά και μαρτύρων κατηγορίας σε υποθέσεις μεγαλεμπόρων ηρωίνης που τη στηρίζουν. Ρουτίνα.

Κλείνω το καπάκι του τάφου της Ατζέντας με αυτές τις δηλώσεις ομοφυλόφιλων, αλλά ανθρώπων:

"Η αισχρότητα δεν είναι απελευθέρωση. Τι είν' αυτό, που θέλουν να υιοθετούν παιδιά τα ομόφυλα ζευγάρια; Το παιδί πρέπει να πει τη λέξη Μαμά! Εγώ μαμά δεν μπορώ να γίνω."

(Λάκης Γαβαλάς)

"Αρνήθηκα κατηγορηματικά να συμμετάσχω και να μιλήσω στο Pride. Δεν μπορείς να είσαι υπερήφανος για το τι κάνεις στο κρεβάτι σου. Να είσαι υπερήφανος αν είσαι έντιμος, καλός άνθρωπος, καλός πατέρας." 

(Χρήστος Σιμαρδάνης)



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κυκλοφορεί μια ηλίθια προπαγάνδα πάλι από τα καθεστωτικά ΜΜΕ της Δύσης που απευθύνονται στους βλάκες που διαβάζουν τις προπαγανδιστικές φυλλάδες των δυτικών καθεστώτων ή ακούνε τα βρωμοκάναλα τους. Ότι ο κοροϊδοϊός της πλανδημίας ξέφυγε από τα εργαστήρια της Γιουχάν στην Κίνα. 

Όταν πλέον έχει γίνει γνωστό ότι τα εργαστήρια στην Κίνα ανήκουν  σε αμερικάνικες εταιρίες που ανήκουν στον Μπιλ Γκέιτς στον Σόρος και στους Ροκφέλερ.  Όταν πλέον έχει γίνει  γνωστό ότι ο περιβόητος κοροϊδοϊός είναι σαν τον ιό της γρίπης, και η όλη βρώμικη προπαγάνδα ήταν για να πλασάρουν τα βρωμοεμΦόλια τους και να πεθάνουν κόσμο. Ότι η Κίνα δεν έχει καμία απολύτως σχέση, όπως και ο κοροϊδοϊός δεν προέρχεται φυσικά από νυχτερίδες και αράχνες  γλυκά μου, αλλά είναι προϊόν εργαστηρίου που έφτιαχναν ιούς για βιολογικό πόλεμο, όπως και αυτά στην Ουκρανία και στην Κεντρική Ασία.

Όλα αυτά που επανακυκλοφορούν είναι αμερικάνικη προπαγάνδα.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Τουρκία ΔΕΝ υπερασπίζεται το διεθνές δίκαιο, ΟΥΤΕ έχει δικαιώματα στο Αιγαίο πέρα από αυτά που της αναγνωρίζουν το Διεθνές Δίκαιο και οι Διεθνείς Συνθήκες. 

Σύμφωνα με τη Συνθήκη της Λωζάνης (που αποτελεί την Ιδρυτική πράξη του τουρκικού κράτους), η Τουρκία, ΔΕΝ δικαιούται να ΕΧΕΙ καμία εδαφική κυριαρχία σε νησιά, βραχονησίδες, βράχους κλπ που βρίσκονται ΠΕΡΑΝ των ΤΡΙΩΝ μιλίων από τα χερσαία σύνορά της στο Αιγαίο. Σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, μπορεί να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα μέχρι τα 12 ναυτικά μίλια από τα χερσαία της σύνορα, ΟΠΩΣ και η ΕΛΛΑΔΑ από τα όρια της χερσαίας της ακτογραμμής και των νησιών της που αποτελούν ελληνικό έδαφος και για αποστάσεις μικρότερες των 12 μιλίων ανάμεσα σε έδαφος των δύο χωρών (όπως στην περίπτωση της απόστασης ανάμεσα στα ελληνικά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και της χερσαίας τουρκικής ακτογραμμής) τηρείται στα θαλάσσια σύνορα η Διεθνής Αρχή της ΜΕΣΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ. 

Αυτή η υπενθύμιση προς όλους τους αυτόκλητους εκπροσώπους της Τουρκίας στην Ελλάδα που ετοιμάζουν τη νέα μεγάλη προδοσία και τον αναπόφευκτο συνεπακόλουθα πόλεμο, στο όνομα πάντα του "δικαίου" και της "ειρήνης".



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Biontech: Αντιμετωπίζει την πρώτη αγωγή για φερόμενες παρενέργειες εμβολίου της

11:44 | 12 Ιουν. 2023

Άτομα που έχουν εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, ισχυρίζονται ότι τα εμβόλια τους προκάλεσαν σοβαρές παρενέργειες και ζητούν αποζημίωση από την BioNTech, του γερμανικού εργαστηρίου το οποίο ανέπτυξε μαζί με τη Pfizer ένα από τα εμβόλια κατά της covid-19.

Σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA), στη διάρκεια του πρώτου έτους της πανδημίας εκτιμάται ότι τα εμβόλια κατά της covid βοήθησαν να σωθούν σχεδόν 20 εκατομμύρια ζωές.

Όμως κάποιοι άνθρωποι ισχυρίζονται ότι επηρέασαν αρνητικά την υγεία τους.

Μερικές εκατοντάδες προσφυγές έχουν κατατεθεί στη Γερμανία, με αίτημα να αναγνωριστεί η σχέση μεταξύ του εμβολιασμού και της εμφάνισης διάφορων παθολογιών.

Σήμερα δικαστήριο στο Αμβούργο θα είναι το πρώτο που θα εξετάσει την αγωγή Γερμανίδας η οποία ζητεί αποζημίωση για τις βλάβες που υποστηρίζει πως υπέστη από το εμβόλιο των BioNTech- Pfizer.

«Εγκεφαλικά επεισόδια και θρόμβοι»

Η ενάγουσα, που έχει ζητήσει να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά της, αναφέρει ότι υποφέρει από «πόνους στο πάνω μέρος του σώματος, οίδημα στα άκρα, κόπωση, εξάντληση και προβλήματα στον ύπνο», αφού εμβολιάστηκε με το σκεύασμα αυτό κατά της covid.

Προβλήματα που «επηρεάζουν αρνητικά το έργο» της γυναίκας αυτής, μίας γιατρού που εργάζεται σε νοσοκομείο και «δεν μπορεί πλέον να εργάζεται τόσες ώρες» όσες πριν από τον εμβολιασμό της, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Τομπίας Ούλριχ.

Ζητεί αποζημίωση τουλάχιστον 150.000 ευρώ.

Ο Ούλριχ --ο οποίος δηλώνει ότι εκπροσωπεί 250 ενάγοντες, οι οποίοι ήταν όλοι «υγιείς» προτού εμφανίσουν συμπτώματα τα οποία αποδίδουν στα εμβόλια κατά της covid -- πρόσθεσε ότι τους επόμενους μήνες αναμένεται να ξεκινήσουν και άλλες δίκες.

«Τα συμπτώματα είναι πολύ διαφορετικά, από εγκεφαλικά επεισόδια ως θρόμβοι και καρδιακά προβλήματα», σημειώνει ο Γιόαχιμ Τσέζαρ- Πρέλερ, ένας άλλος Γερμανός δικηγόρος που εκπροσωπεί 140 ανθρώπους που έχουν καταθέσει αντίστοιχες προσφυγές.

Από τα 129 εκατ. εμβόλια που χορηγήθηκαν στη Γερμανία, το επιστημονικό ινστιτούτο Paul Ehrlich έλαβε 338.857 καταγγελίες για ύποπτες παρενέργειες, ανάμεσά τους 54.879 σοβαρές περιπτώσεις.

Το εργαστήριο BioNTech εξηγεί ότι σε αυτό το στάδιο «στις περιπτώσεις που έχουν εξεταστεί δεν έχει αποδειχθεί καμία αιτιακή σχέση μεταξύ των προβλημάτων υγείας που περιγράφονται και του εμβολιασμού».

Η εταιρεία διαβεβαιώνει ωστόσο ότι «αναλαμβάνει τις ευθύνες της» και «εξετάζει κάθε περίπτωση ξεχωριστά, με προσοχή, με βάση τις διαθέσιμες πληροφορίες».

«Μακρύς δρόμος»

Η εμφάνιση παρενεργειών μετά τον εμβολιασμό κατά της covid είναι κάτι που η ιατρική κοινότητα στη Γερμανία λαμβάνει σοβαρά υπόψη της, με κάποια νοσοκομεία να έχουν δημιουργήσει ειδικά ιατρεία.

Η νομική οδός προκειμένου να καθοριστεί η αιτιακή σχέση μεταξύ των εμβολίων και των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν κάποιοι άνθρωποι είναι «ένας μακρύς δρόμος γεμάτος εμπόδια», παραδέχεται ο Τσέζαρ- Πρέλερ.

Βάσει της γερμανικής νομοθεσίας οι παρασκευαστές φαρμάκων ή εμβολίων είναι υποχρεωμένοι να καταβάλλουν αποζημίωση για τυχόν παρενέργειες, αν «η ιατρική επιστήμη» αποδεικνύει ότι τα σκευάσματά τους προκαλούν δυσανάλογη βλάβη σε σχέση με τα οφέλη τους ή αν οι πληροφορίες στη συσκευασία είναι λανθασμένες.

Κατά συνέπεια, οι παρενέργειες θα πρέπει να είναι αρκετά «σοβαρές» για να ληφθούν υπόψη, εξηγεί ο Ανατόλ Ντούτα καθηγητής Δικαίου στο πανεπιστήμιο του Μονάχου.

Μία ενάγουσα, η Κάτριν Κ. ηλικίας 45 ετών, εκτιμά ότι τα συμπτώματά της είναι όντως αρκετά σοβαρά. Δηλώνει ότι έχασε «25 κιλά σε δέκα ημέρες» μετά τον εμβολιασμό της κατά της covid και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις στο έντερό της.

«Σιχαίνομαι που μου λένε ότι είμαι μια μεμονωμένη περίπτωση, δεν είναι έτσι», τονίζει.

«Συνιστώ στους πελάτες μου να φτιάξουν ένα ημερολόγιο, να γράφουν εκεί την εξέλιξη των συμπτωμάτων τους και να ζητήσουν από έναν γιατρό να τα καταγράψει, είναι πολύ σημαντικό», εξήγησε η Άνια Ντόρνχοφ, μια ακόμη δικηγόρος που ασχολείται με αυτές τις υποθέσεις, η οποία θέλει «να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη» οι άνθρωποι που λένε ότι υποφέρουν από παρενέργειες λόγω των εμβολίων.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πραγματοποιείται την Δευτέρα 12 Ιουνίου η πρώτη δίκη (από τις πολλές) κατά της Pfizer στη Γερμανία μετά από μήνυση που υπέβαλλε μια γυναίκα η οποία ισχυρίζεται ότι είχε σοβαρές παρενέργειες μετά από εμβόλιο που έκανε κατά του κορωνοϊού. Η γυναίκα τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστά λόγω του νόμου για την ιδιωτικότητα, αναφέρει πως είχε πόνους στο σώμα, πρήξιμο στα άκρα καθώς και διαταραχές ύπνου.Ζητάει αποζημίωση 150.000 ευρώ καθώς και αποζημίωση για υλική ζημιά.

Σημειώνεται ότι μέχρι το Μάιο ο ΕΜΑ έχει δεχτεί 1,7 εκατομμύρια αναφορές για παρενέργειες.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Ηγέτες της Ευρώπης ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ το ΕΜΒΟΛΙΟ»

– Καταγγελία «ΦΩΤΙΑ» από πρώην υποψήφιο πρόεδρο της Γαλλίας. Ισχύει και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη;;;

Σε συνέντευξή του στο NTD που μεταδόθηκε την Κυριακή, ο πρώην υποψήφιος για την προεδρία της Γαλλίας Ζαν Λασάλ κατηγόρησε τον Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και άλλα μέλη της γαλλικής κυβέρνησης ότι είπαν ψέματα σχετικά με το «εμβόλιο» τους για τον Covid.

Ο Λασάλ ισχυρίζεται πως ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν και οι περισσότεροι ηγέτες χωρών ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, προκειμένου να εμβολιαστεί ο κόσμος!!!

«Έκανα το εμβόλιο Johnson που παραλίγο να με σκοτώσει, που παραμόρφωσε την καρδιά μου. Έχω κάνει λοιπόν τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις από τις 3 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους. Παραλίγο να είμαι νεκρός», είπε ο Λασάλ.

Όταν ο δημοσιογράφος του NTD, Ying Huang, ρώτησε τον Lassalle γιατί έκανε το εμβόλιο Covid, είπε ότι έκανε την δουλειά του και δεν είχε ιδέα ότι ο Macron και άλλοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι δεν είχαν εμβολιαστεί:

«Επειδή ήμουν βουλευτής και δεν ήθελα να δώσω την αίσθηση ότι δεν έκανα την δουλειά μου. Δεν ήξερα όμως ότι ο Εμμανουέλ Μακρόν δεν ήταν εμβολιασμένος. Δεν ήξερα ότι τα περισσότερα από τα μέλη της κυβέρνησης δεν ήταν, και δεν ήξερα καθώς πολλοί από τους συναδέλφους μου βουλευτές δεν ήταν. Ήθελα να δώσω το παράδειγμα».

«Έχετε αποδείξεις ότι τα εμβόλια προκαλούν σοβαρές παρενέργειες»; ρώτησε η δημοσιογράφος, Ying Huang.

«Σοβαρές παρενέργειες»; είπε ο Λασάλ. “ΣΧΕΔΟΝ πεθανα.”



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νόβακ Τζόκοβιτς

Μόνο εμείς καταλαβαίνουμε τι πέρασε αυτός ο άνθρωπος. Όσοι κάναμε το χρέος μας προς την ανθρωπότητα, όσοι αντισταθήκαμε στο φασισμό υπερασπιζόμενοι τις αρχές και τις αξίες μας, πληρώνοντας το τίμημα -μικρό ή μεγάλο. Γι αυτό η νίκη του είναι και δικιά μας νίκη, η χαρά του και δικιά μας. Μπράβο Djokovic



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν σε διώξουν από το σπίτι σου επειδή είσαι straight τότε θα περπατήσω και για χάρη σου – Athens gay pride

Σε άλλα νέα: «Άμα δεν τον παίρνεις, αλληλεγγύη δεν έχει».

Γι αυτό εσείς πάτε στα pride και χειροκροτάτε τον Αμερικανό πρέσβη, και γι αυτό εμείς μένουμε στους δρόμους απ' έξω και σας μουτζώνουμε.

Βέβαια πλέον αυτοί οι έμμισθοι πράκτορες της CIA μαζί με τα άμισθα εθελοντικά χάπατα, μετά το κωλοτρίψιμο με τον Αμερικανό πρέσβη στο pride πάνε και για ποτάκι στα Εξάρχεια.

Έτσι αυτοί οι χαμαιλέοντες, οι οποίοι είναι —κυριολεκτικά— «μέσα σε όλα», μπορούνε και κινούνται ανενόχλητοι από τα υπόγεια της πρεσβείας μέχρι τα ισόγεια των Εξαρχείων.

Και μια απορία ηλιθίου (προφανώς):

Εφόσον στο pride είναι οι πάντες. Ο πρέσβης των ΗΠΑ, οι βιομήχανοι, οι πολιτικοί και οι αρχηγοί των κομμάτων, η αστυνομία, οι δημοσιογράφοι• με λίγα λόγια: κάθε φορέας εξουσίας... Τότε ενάντια σε ποιον γίνεται αυτή η φιέστα; Ποιος είναι ο εχθρός τους;

Ξέρω από πρώτο χέρι ότι εγώ αποτελώ κόκκινο πανί για αυτά τα υποχείρια, και ξέρω κι άλλους κομμουνιστές που επίσης στοχοποιούνται από τις ΝΑΤΟϊκές μαζορέτες.

 Ektoras Koufontinas 



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μη λες ανοησίες. Πότε παζάρεψε το ΕΠΑΜ με τους ΑΝΕΛ; Ο Καμμένος ήθελε άτομα του ΕΠΑΜ στο ψηφοδέλτιο του και αρνηθήκαμε. Το ποιος δικαιώθηκε με τη στάση των ΑΝΕΛ, το γνωρίζει όλος ο κόσμος. Όσο για αυτά που λες για τον Μίκη, ότι δήθεν το ΕΠΑΜ τον είπε μελανοχίτη, είναι αισχρά ψέματα. Μάλλον μπερδεύεις τους ΑΝΕΛ με το ΕΠΑΜ. Γιατί να με πονάει το 0.9% ;; Είμαι υπερήφανος που δεν έχω χορηγούς και δεν συμβιβάζομαι.

Όσο για τότε το 2012 το ΕΠΑΜ πήρε 0,92%, μετά το 2015 το Σεπτέμβριο 0,77% το 2019 πήρε 0,50% και τώρα ως συμμαχία ανατροπής 0,90%

Σχολιο.- δέκα χρόνια και δεν έχεις πάρει χαμπάρι... ποιος από μας είπε το Μίκη μελανοχίτωνα;;; εσύ ήσουν ΑΝΕΛ και κατηγορείς το ΕΠΑΜ που απλά συζήτησε;;μας δουλεύεις ρε

Σχολιο.- Τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ? Βοήθησε την Υγεία? καλύτερα να μας πεις τα προαπαιτούμενα του Ν4336/15

Σχολιο.- γνωρίζεις ότι ακόμα είμαστε υπό δημοσιονομική εποπτεία; Γνωρίζεις τι είναι η ΑΑΔΕ; Από πότε η αλήθεια ονομάζεται μηδενιστική αντίληψη; Σκοτώσατε την ελπίδα μετά το δημοψήφισμα, είστε η αιτία που ήρθε ο Κούλης , είστε η αιτία για τη νίκη της ΝΔ, αφού δεν κάνατε αντιπολίτευση και τολμάτε να μιλάτε για μηδενιστική αντίληψη;

Σχολιο.- ο λαός αποφάσισε, όχι τα κόμματα. Την απραξία σας είδε ο λαός, δεν άκουσε τα κόμματα.

Σχολιο.- Ο λαός αισθάνθηκε ότι ζει σε μια "κανονικότητα"?

κανονικότητα με εποπτεία;

Διαβάζεις τι γράφεις; Ως αντιπολίτευση, τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ για τα επιδόματα και την "κανονικότητα";

Επιμένετε ότι έχουμε βγει από τα μνημόνια, ενώ είμαστε ακόμα υπό εποπτεία δημοσιονομική και ζητούν κι άλλα προαπαιτούμενα.

Καταλαβαίνεις ότι δεν πείθετε για το μνημόνιο που ψηφίσατε;

Σχολιο.- Δυστυχώς ο περισσότερος κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι όλοι έχουν μία κοινή ατζέντα να ακολουθήσουν και νομίζουν ότι θα μπουν μέσα στην βουλή και να κάνουν ..."επανάσταση", ενώ ήδη έχουν υπογράψει και εφαρμόσει τα πάντα....Για να υπάρξει αντιπολίτευση θα πρέπει να υπάρχουν στην βουλή αντίθετες θέσεις...

Σχολιο.-  για ποια μηδενιστική αντίληψη μιλάς? Το μόνο κόμμα το οποίο έχει πρόταση για την οποία απαγορεύεται κάθε συζήτηση? Μπορείς να διαφωνείς αλλά με συζήτηση μπορείς να αποδείξεις την αλήθεια της άποψής σου, όχι με την απαγόρευση του δικαιώματος στην επικοινωνία με τον κόσμο μέσω των ΜΜΕ. Μάθε λοιπόν ότι ο μακάκας ο Παππάς έστειλε το 2015 εντολή στα ΜΜΕ για τον αποκλεισμό του Καζάκη. Μηδενιστική αντίληψη έχουν όλοι όσοι λένε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα και απλά διαχειριζόμαστε την δουλικότητά μας την οποία φροντίζουν όσοι κυβέρνησαν και συνεχίζουν να απαιτούν την διακυβέρνηση της χώρας, απλά ξεπουλώντας. Μηδενιστική άποψη είναι ότι η συνθήκη των Πρεσπών είναι η επιτομή της επιτυχίας στην εξωτερική πολιτική, ή φούρια σας να στηρίζετε τα pride πάρτυ. Με τέτοιες συμφωνίες σου φταίνε τα μικρά κόμματα που δεν βγήκες? Άρα ακόμα δεν έχετε καταλάβει το λόγο για τον οποίο χάσατε και θα συνεχίσετε να πέφτετε σε ποσοστά. Καταλείξατε ο ξενιστής ο οποίος διατήρεισε και ανανέωσε το πεθαμένο ΠΑΣΟΚ.

Σχολιο.- Δεν μιλάμε λες και είναι 2019 και κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά εσύ ξεκίνησες τον απολογισμό και τη σύγκριση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με το σήμερα.

Σχολιο.- ποια ήταν η αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ για την οποία θα πρέπει να κριθεί και να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης τα 4 χρόνια του δράκουλα? Πως αντιμετώπισε ο ΣΥΡΙΖΑ την όλη διαδικασία της πανδημίας? Ότι πει ο ΠΟΥ και πάμε και όπου βγει(γιατί εδώ ταιριάζει των μηχανοδηγών οι τελευταίες κουβέντες). Τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στις απολύσεις των γιατρών? Αυτή η θολή θητεία στην αντιπολίτευση τι περιμένατε ότι θα σας δώσει? Μετά μην ξεχνάς ότι ο τρόπος που απαξίωσε την ψήφο και την απόφαση σε ένα δημοψήφισμα του 62% θα είχε τις δικές του συνέπειες. Καταπατήθηκε ολόκληρο σύνταγμα και συζητάς γιατί ο κόσμος ακόμα και τώρα είναι επιφυλακτικός και αντίθετος με τον ΣΥΡΙΖΑ όταν κακέκυπτα πολιτικών όπως ο Φίλης προτείνουν τη μοιρασιά του Αιγαίου με τη χρήση αντίστοιχης συνθήκης με αυτή των Πρεσπών?



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Υπουργείο οικογένειας εξήγγειλε ότι θα δημιουργήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Δυσκολίες παρουσιάζονται στην επιλογή του υπουργού, καθώς υπάρχουν πολλά άξια στελέχη που διεκδικούν τη θέση, όπως οι Λιγνάδης, Γεωργιάδης, Φουρθιώτης και Μίχος.

Σχολιο.- Υπουργείο ΛΟΑΤΚΙ "οικογένειας" θα είναι, με τραβέλια, λεσβίες, παιδέρες σε ρόλο "Γονέα 1" και "Γονέα 2"...

Πρώτη υπουργός η γνωστή σαδομαζόχα Μιχαηλίδου που έχει ορκιστεί πως θα αφήσει πίσω της ως έργο ζωής την τεκνοθεσία παιδιών από κιναιδικά ζευγάρια...

Σε ενδεχόμενη οικουμενική κυβέρνηση ΚΑΘΕ στέλεχος του Σύριζα, της Ζωής, του Μπαρούφαξ, του Ανταρσύα θα μπορούσε να καταλάβει τη θέση του υπουργού, βάσει της παρουσίας που είχε στο χθεσινό γκαίη πράιντ της Αθήνας -και των διαπιστευτηρίων που έλαβε από το διοργανωτή του, τον αμερικανό πρεσβευτή.

Σχολιο.- Μίχος καλύτερα

Σχολιο.- Εξωκοινοβουλευτικη υπουργο δεν μπορει μα παρει? Ισως σκεφτεται τη Μαρεβα...

Σχολιο.- Την οικογένεια , που πασχίζει με κάθε τρόπο , να την διαλύσει ...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μητσοτάκης : «Το 2025 αλλαγές στο Σύνταγμα, να καταργηθεί το αδιανόητο μονοπώλιο του κράτους στην εκπαίδευση»

11/6/2023   -  10.41

ΓΑΛΑΖΙΑ ΤΣΟΓΛΆΝΙΑ ΨΟΦΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ«ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ» ΣΑΣ...

Θελω να μεινετε ομως μέ τήν Π.....α στό χερι...

Η συμμορία που μας εχει κατσικωθεί στό σβερκο εχει πολλά - πολλά σχέδια για τον φτωχόκοσμο για να τον ξεπαστρέψει μία ωρα αρχητερα...

1) Θα ιδιωτικοποιήσει τήν Παιδεία γιατι είναι αδιανοητο - για τους Κορλεόνε νά είναι φτηνό κοινωνικο αγαθο - «Μονοπώλειο» τό ονομαζουν - η Δημόσια παιδεία καί τι θά πρεπει νά κανουν τα ιδιωτικα κολέγια για να μην χρεοκοπήσουν... 

2) Θα ιδιωτικοποιήσει τό νερό καί θά λέμε τό νερο..νερακι μαζεύοντας τό βρόχινο...

3) Τό ηλεκτρικο ρευμα θα τό σταματήσουμε προσπαθώντας νά παραγουμε ρεύμα με τήν τριβή..

4) Η υγεία γιά οποιον αρρωσταίνει καί δέν εχει περιούσία για ιδιωτικη περιθαλψη η Οικογενεια του θα τόν ετοιμαζει γιά τό μεγάλο ταξιδι...

5) θα ταξιδεύουμε - οσοι μπορούμε - μέ μεταφορικά μεσα ασυντήρητα καί που προκαταβολικα δέν θα φερουν καμία ευθύνη γιά τίς ζωές μας...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ζητάνε κι άλλα Leopards!

-Υποψιάζομαι θα αυξηθεί η παραγωγή … πλυντηρίων στη Ρωσία!

-Με τόσα τσιπς κι εξαρτήματα πια …Ζητάνε κι άλλα Leopards!

… βγάζουν όμως το άχτι τους σε … Σοβιετικούς στρατιώτες από μάρμαρο (αφού δεν τα καταφέρνουν σε ζωντανούς)

Και το γυρνάνε και στα δίκτυα για να δείξουν το … κατόρθωμα και τη γενναιότητα της … μπουλντόζας!

Σχολιο.- Πολύ ωραία καζούρα στην κυρα Ούρσουλα:

“ΜΙΚΡΟΤΣΙΠΣ ΑΠΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΤΑΝΚΣ, ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΕ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΠΙΑΤΩΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ!”

Σχολιο.- Καθάρματα..ναζι...ότι κ να γκρεμίσουν η ιστορία δε σβήνεται....

Σχολιο.- Και πώς να ονομάσουμε ένα καθεστώς που άρχισε να εξοντώνει τους ρωσόφωνους καίγοντάς τους ζωντανούς στην Οδησσό ή κόβοντας το πόσιμο νερό στην Κριμαία από το 2014;

Που απαγόρευσε την ρωσική γλώσσα στην τηλεόραση, και στα σχολεία; Που "βγάζει" τους Ρώσους συγγραφείς από τα σχολεία;

Που έχει τον ναζιστή Μπαντέρα ως "ήρωα της Ουκρανίας";

Που παρασημοφορεί νεοναζί ο ίδιος ο Πρόεδρος επειδή βομβάρδιζε και σκότωνε άμαχους ρωσόφωνους στο Ντονμπας πριν την "απρόκλητη" ρωσική εισβολή;

Που μαζεύει τους απανταχού νεοναζί εδώ και οκτώ χρόνια από ολόκληρο τον πλανήτη και επιμένει να κρατά στις μονάδες του στρατού τα ναζιστικά σύμβολα;

Σχολιο.- Γκρεμίζουν τα μνημεία του σοβιετικού στρατού που συνέτριψε το ναζισμό!Τυχαίο; Αν θέλεις να αναθεωρήσουμε την ιστορία συνολικά δεν θα σε ακολουθήσω...Θα ήμασταν φιρερακια και γκεμπελάκια σήμερα για να τραγουδάμε το υπέροχο κατά τα άλλα τραγούδι Lili Marlen...

Σχολιο.- στον πόλεμο με τα μνημεία ο ουκρο ραιχ είναι πρώτος

Σχολιο.- 1943: Σκίτσο για τη μάχη του Κούρσκ!

2023: Θα μπορούσε να είναι ακριβώς το ίδιο!

“Πάνθηρες” (Panzers) τότε,

“Λεοπαρδάλεις” (Leopard)

τώρα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κρύο ή ζέστη; Ας αποφασίσουν επιτέλους 

Πέρα από την πλάκα, η υπερθέρμανση δεν τους βγαίνει γιατί πάμε σε περίοδο παγετώνων. 

-Τα ίδια "έγκριτα" ΜΜΕ και οι ίδιοι "κορυφαίοι ειδικοί" που πριν από ένα μήνα μας τρομοκρατούσαν ότι έρχεται το πιο θερμό καλοκαίρι με θερμοκρασίες-ρεκόρ, ξηρασίες και πυρκαγιές, σήμερα, και αφού μεσολάβησαν βροχές και κρύα, μας λένε ότι τελικά μπορεί και να ζήσουμε την πρώτη χρονιά μετά το 1816 χωρίς "κανονικό" καλοκαίρι!

Kανονικά θα έπρεπε να γελάμε με αυτούς τους απίθανους σκιτζήδες αλλά αν σκεφτείς πως, χάρη στις προβλεψάρες τους, επιβάλλονται νέες απαγορεύσεις, νέοι υπέρογκοι φόροι και θυσιάζονται εκατομμύρια θέσεις εργασίας στο βωμό της "πράσινης ανάπτυξης", η όλη κατάσταση μάλλον είναι για κλάματα...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η “ουκρανική αντεπίθεση” κινητοποίησε ακόμα πιο πολύ τη ρώσικη κοινωνία!

-Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε μια μαζική και ραγδαία αύξηση αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που παρουσιάστηκαν με πρωτοβουλία τους να υπηρετήσουν τη χώρα, εντασσόμενοι στις τάξεις των εθελοντικών μονάδων.

-Μέσα σε μόλις δέκα ημέρες του μήνα, 13.644 άνθρωποι έχουν εγγραφεί για υπηρεσία με σύμβαση", δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Νικολάι Πανκόφ κατά τη διάρκεια ειδικής ενημέρωσης. "Πρόκειται για 2,1 φορές περισσότερους από ό,τι τον Μάιο του τρέχοντος έτους και 3,1 φορές περισσότερους από ό,τι τον Απρίλιο".

Στα μέσα του περασμένου μήνα, είχε ανακοινωθεί ότι περίπου 117.400 άνθρωποι μέχρι τότε είχαν προσφερθεί εθελοντικά στις τάξεις του στρατού από τον Ιανουάριο.

Με βάση τον ρυθμό, εκτιμάται ότι ο αριθμός των εθελοντών θα έχει ξεπεράσει τις 150,000 το πρώτο εξάμηνο του 2023!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η νίκη του NoVax Τζόκοβιτς, είναι ήττα για την "επιστήμη" των πολυεθνικών με τα πειραματικά σκευάσματα...

12/6/2023    -     8.49 π.μ.

Χριστιανός Ορθόδοξος, λευκός, ετεροφυλόφιλος, "ψεκασμένος ανεμβολίαστος",

αντί Νατοϊκός...

παρόλα αυτά τα κακά παίζει "καλούτσικα"

και κερδίζει... Τουλάχιστον έτσι λένε!

Δεν εμβολιάζομαι, δεν αρρωσταίνω, δεν πεθαίνω... Νικάει και γίνεται μύθος!

Μετά από όλες τις προσπάθειες που έκαναν αυτά τα τρία χρόνια,  για να "διασφαλίσουν την υγεία του παγκόσμιου πληθυσμού" με "θεϊκό πειραματικό ορό" Big Pharma και τους ιατρικούς επισκέπτες (κυβερνήσεις, κόμματα, "ειδικούς" με ασυλία κι ακαταδίωκτο, ιεράρχες της λεγόμενης εκκλησίας, αργυρώνητες δημοσιογραφικές πόρνες)... για ακόμη μια φορά φθάνει ο "ψεκασμένος" Σέρβος που δεν ήθελε να "θυσιαστεί για το κοινό καλό", όπως έλεγαν!

Ένας Σέρβος που κέρδισε 23 παγκόσμια πρωταθλήματα, ο καλύτερος τενίστας που υπήρξε ποτέ. Έδειξε σ' όλο τον κόσμο την ψυχική και σωματική του δύναμη στα 36 του χρόνια.

Ο Σέρβος που διώχθηκε, φυλακίστηκε γιατί δεν ήθελε να του κάνουν μια ένεση με ένα πειραματικό σκεύασμα...

Ο Σέρβος που φωνάζει δυνατά και καθαρά ότι το Κόσοβο είναι η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ...

Ο Σέρβος που δεν μπόρεσαν να εξαγοράσουν, ή να τον κάνουν να σπάσει ακόμη κι αν τον φυλάκισαν...

Όσοι άντεξαν κι αντιστάθηκαν στην "υγειονομική δικτατορία" νιώθουν περήφανοι!

Σχολιο.- Όσο σκέφτομαι τα φασιστακια της Αυστραλίας και ποσό προσπάθησαν να τον ταπεινώσουν, χαίρομαι ακόμα περισσότερο για τη νίκη του. Που είναι Φέντερερ και Νιντάλ τα υποταγμένα του συστήματος;



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όπου πάει η Αμερικανική πρεσβεία, εγώ θα είμαι απέναντι. Οι αριστεριστές, περιέργως πως, πάντα ακολουθούν. Το να σκεφτούν ότι κάτι δεν πάει καλά, δεν γίνεται. Γίνεται;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κι αυτό πλήγμα -και ισχυρό- κατά του ιμπεριαλισμού και της νεοαποικιοκρατίας είναι!

-Ο Πρόεδρος της Κένυας Ουίλιαμ Ρούτο σε συνάντηση Αφρικανικών κυβερνήσεων στην Πραιτώρια της Ν. Αφρικής, πρότεινε ένα νέο κοινό Παναφρικανικό νόμισμα που θα αντικαταστήσει τη χρήση του Δολλαρίου ή του Ευρώ στις εμπορικές και άλλες συναλλαγές μεταξύ των χωρών της Μαύρης Ηπείρου!

-Μια πραγματική “παγκόσμια επανάσταση” κατά του Δολλαρίου των ΗΠΑ, έχουν πυροδοτήσει οι εξελίξεις του τελευταίου χρόνου:

-Δεκάδες χώρες σε διμερείς η πολυμερείς συμφωνίες έχουν αντικαταστήσει το Δολλάριο με τα τοπικά τους νομίσματα στις εμπορικές κι επενδυτικές πράξεις,

-Το κοινό νόμισμα των BRICS που προχωράει ταχύτατα και πιθανό να εμφανιστεί στις διεθνείς συναλλαγές ίσως και πριν το τέλος του 2023,

-Το “Sur” το ενιαίο νόμισμα που προωθούν οι χώρες της Λατινικής Αμερικής,

-Και τώρα το Παναφρικανικό νόμισμα…



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένα ακόμα “έγκλημα πολέμου” σχεδιάζει η συμμορία του Κιέβου με την καθοδήγηση των Δυτικών αφεντικών:

-Το σαμποτάζ του Turkish Stream, του αγωγού που μεταφέρει Ρώσικο Φυσικό αέριο στη Ν. και Κ. Ευρώπη καθώς και του Blue Stream που κάνει το ίδιο για την Τουρκία! 

Το Ρώσικο Υπουργείο Άμυνας καταγγέλλει και δίνει και τα σχετικά βίντεο στη δημοσιότητα ότι σήμερα γύρω στη 1:30 μμ ταχύπλοα drones επιτέθηκαν και προσπάθησαν να βυθίσουν στα ανοιχτά του Βοσπόρου το πλοίο Priazovye που περιπολεί και επιβλέπει την ασφάλεια των αγωγών.

Είναι το 2ο περιστατικό μετά ανάλογη επίθεση στις 23-24 Μάη στο πλοίο Ivan Hursh με την ίδια αποστολή και στο ίδιο σημείο.

-Και στις δυό περιπτώσεις τα επιτιθέμενα ταχύπλοα καταστράφηκαν πριν προσεγγίσουν και χωρίς να προκαλέσουν ζημιές.

-Και στις δύο περιπτώσεις η επίθεση καθοδηγήθηκε από Αμερικανικά μη επανδρωμένα αεροπλάνα RQ-4B Global Hawk, σαν κι αυτά που εξορμούν από τη Βάση της Λάρισας



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------



12/6/2023   -   15.00 μ.μ.

- Σήμερα στη Ρωσία εορτάζεται η λεγόμενη «Μέρα της Ρωσίας», γιορτή νεοπαγής και εντελώς ασύμβατη τόσο με το παρελθόν του ρωσικού και του σοβιετικού κράτους, όσο και με τη σημερινή κατάσταση και τις σημερινές ανάγκες στη συγκεκριμένη χώρα.

- Η συγκεκριμένη μέρα είναι συνδεδεμένη με την επονείδιστη συμφωνία ανάμεσα στους προδότες Γέλτσιν, Κραβτσούκ και Σουσκέβιτς, οι οποίοι ουσιαστικά συνομολόγησαν τη διάλυση της ΕΣΣΔ, παρόλο που το 78% του σοβιετικού λαού είχε ταχθεί υπέρ της διατήρησης της ΕΣΣΔ σε δημοψήφισμα που είχε διεξαχθεί τον ΄Μάρτιο του 1991. Η Ρωσία που γεννήθηκε από αυτή τη Συμφωνία ήταν ένα κράτος μεγάλο σε έκταση, πληθυσμό και πλουτοπαραγωγικές πηγές, αλλά τελείως εθελόδουλο και παραδομένο στις ορέξεις της Δύσης και ειδικότερα των ΗΠΑ. Ήταν το κράτος του «πείτε μας ποια είναι τα εθνικά μας συμφέροντα κι εμείς θα τα στηρίξουμε», του αλήστου μνήμης Υπουργού Εξωτερικών επί Γέλτσιν, του Αντρέι Κόζιριεφ προς τον 100ετή, πλέον, Χένρι Κίσινγκερ. Αυτή η Ρωσία είναι η πλέον ανεπιθύμητη όχι μόνο σ’ εμάς τους «απέξω», αλλά και στους ίδιους τους Ρώσους πολίτες. Σήμερα, που η Ρωσία – παρά την καπιταλιστική παλινόρθωση της δεκαετίας του 1990 – προσπαθεί να παίξει έναν ρόλο σαφώς διαφορετικό από αυτό του «χατζηαβάτη» της Δύσης, που εμφανίζεται ως υπερασπιστής θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά και του δικαιώματος των κρατών στην αυτοδιάθεση και την ανεξαρτησία, μια τέτοια γιορτή είναι εντελώς αταίριαστη. Ας τη χαρούν, λοιπόν, οι νοσταλγοί των ‘90ς, της πιο μαύρης περιόδου στην ιστορία αυτής της χώρας τα τελευταία 100 και πλέον χρόνια.

- Πέθανε, έμαθα, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Να πω ότι χάρηκα, μάλλον το μέσα μου με αδιαφορία μοιάζει. Μπορεί σε μια σειρά από ζητήματα διεθνούς πολιτικής να έλαβε τα τελευταία χρόνια «υγιείς» θέσεις (πιο εύκολο όταν κανείς δεν βρίσκεται στην εξουσία), ωστόσο δεν ξεχνώ τις πολιτικές του επιλογές κατά τη διάρκεια των 4 θητειών του ως πρωθυπουργού της Ιταλίας, ούτε τον βαθύ και πεποιθήσεως αντικομμουνισμό του…

Σχολιο.- Η Ημέρα της Ρωσίας γιορτάζεται σε μια ακατάλληλη ημέρα. Από εδώ ξεκίνησε η αποσύνθεση και η προδοσία. Και εξαιτίας αυτού που έκανε ο Γέλτσιν, η ίδια η ύπαρξη της Ρωσίας τίθεται για άλλη μια φορά υπό αμφισβήτηση. Και αυτή ακριβώς την ημέρα, οι Ρώσοι ήρωες υπερασπίζονται με κόστος της ζωής τους, σκεφτείτε - με κόστος της ζωής τους! - την ίδια την ύπαρξη της Ρωσίας. Η πραγματική μέρα της Ρωσίας είναι μπροστά μας, είναι η μέρα της νίκης μας, η μέρα της κατάληψης του Κιέβου. Δεν έχουμε ακόμα την ημέρα της Ρωσίας. Ας πάμε λοιπόν να φέρουμε αυτή τη μέρα πιο κοντά. Θα την γιορτάσουμε αργότερα.

Alexander Dugin | Z

Σχολιο.- Μα για αυτο δεν τον θελουν τον Πουτιν.

Γιατι χαλασε την μαγια στις ΗΠΑ

Τον μεθυσο τον Γιέλτσιν τον ειχαν στο χερι.

Πηγαν για διάλυση και της ίδιας της Ρωσίας.

Οι τρισάθλιοι

Και ενα που κατηγορουν οι δυτικόδουλοι τον Πούτιν και Έλληνες σε αυτους Ειναι επειδη που θελει να κανει την Ρωσια Μεγάλη.Κατηγορια ειναι αυτό?

Πολύ φθονος πεφτει για Ρωσια απο την Δύση

Γιατι θελουν την Ρωσία Παρια Χώρα.

Η Δυση ειναι Παρία γιατι ειναι σε σηψη

Σχολιο.- Τον θυμάμαι τον μέθυσο τον Γιέλτσιν!!!

Φυτευτός από τις ΗΠΑ!!! 

Σχολιο.- Θά ήθελα νά ξέρω πώς άτομα μέ τή νοοτροπία τού Γέλτσιν ανέβηκαν τόσο ψηλά?

Σχολιο.- o Xρουτσωφ που ολοι δοξαζαν τοτε , ανεβηκε στην εξουσια εκτελοντας τον Μπερια και καλα για προδοσια.

Απο κει και περα αρχισε να βρωμαει το ψαρι...

Σχολιο.- Ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Boris Rozhin μίλησε σε αποκλειστική συνέντευξη για τα ενδιάμεσα αποτελέσματα της ουκρανικής επίθεσης, την ανάγκη «δεύτερου κύματος» κινητοποίησης, την ανατίναξη του αγωγού αμμωνίας και το ενδεχόμενο πάγωσης της σύγκρουσης.

- Η ουκρανική επίθεση ξεκίνησε σαφώς όχι τόσο φωτεινά όσο ανακοίνωσε το Κίεβο. Ποιος είναι ο βασικός λόγος της υποτίμησης της ρωσικής άμυνας ή, αντίθετα, ότι η Μόσχα πήρε μαθήματα από τα γεγονότα του καλοκαιριού-φθινοπώρου του 2022;

- Υπάρχουν και τα δύο σημεία. Από τη μία, ακόμη και στις δηλώσεις του Δυτικού Τύπου, η διατριβή γλιστράει ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις του RF υπερασπίζονται πολύ καλύτερα από ότι περίμεναν οι χώρες του ΝΑΤΟ και οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας. Τα πλάνα ενός μεγάλου αριθμού κατεστραμμένων εξοπλισμού έγιναν ένα είδος ψυχρού ντους για όσους είχαν την τάση να υποτιμήσουν τον ρωσικό στρατό.

Από αυτή την άποψη, η έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του PMC «Wagner» και του RF Υπουργείου Άμυνας έκανε ένα σκληρό αστείο στον εχθρό, βαθύνοντας την υποτίμηση των μονάδων του Υπουργείου Άμυνας του RF πριν την επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Αυτό έπρεπε να πληρωθεί και με αίμα.

Από την άλλη πλευρά, οι Ένοπλες Δυνάμεις του RF έχουν πράγματι μάθει από την εκστρατεία του 2022, τόσο από επιτυχημένες όσο και αποτυχημένες επιχειρήσεις. Η αρμόδια προετοιμασία κατέστησε δυνατή την πρώτη εβδομάδα την πρόκληση τεράστιων υλικών και δημογραφικών απωλειών στον εχθρό με μικρές εδαφικές απώλειες στη γκρίζα ζώνη.

Ο εχθρός δεν κατάφερε να επιτύχει σοβαρές επιχειρησιακές επιτυχίες κατά τη διάρκεια της επίθεσης στις 4-12 Ιουνίου. Αλλά οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έχουν ακόμα αρκετά αποθέματα για να προσπαθήσουν να περάσουν τουλάχιστον σε ένα από τα τμήματα. Έτσι οι αποφασιστικές μάχες που καθορίζουν την έκβαση της στρατηγικής αμυντικής επιχείρησης Zaporozhye είναι ακόμα μπροστά.

- Πώς μπορείτε να αξιολογήσετε τον βαθμό κορεσμού των μαχητικών σχηματισμών των Ενόπλων Δυνάμεων του RF με προσωπικό; Πόσο επαρκείς είναι οι συνομιλίες για την ανάγκη δεύτερου κύματος κινητοποίησης;

- Τους τελευταίους μήνες, αυξήθηκε ο αριθμός των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στην Ουκρανία, καθώς, στην πραγματικότητα, η πυκνότητα των σχηματισμών μάχης, αλλά, από τη δική μου άποψη, εξακολουθεί να μην είναι αρκετή. Η συγκρότηση των Ενόπλων Δυνάμεων RF στην Ουκρανία, για την επίλυση των καθηκόντων, θα πρέπει να είναι πολλαπλάσια, ώστε να παρέχεται η απαραίτητη ανωτερότητα σε αριθμούς για τη διεξαγωγή επιθετικών επιχειρήσεων μεγάλης κλίμακας και να μειωθεί η ικανότητα του εχθρού να αντιλαμβάνεται την ανωτερότητα σε αριθμούς σε συγκεκριμένες περιοχές.

Μέτρα για την προσέλκυση εργολάβων, εθελοντών, PMC, κρατούμενων κ.λπ. μόνο εν μέρει λύνει το πρόβλημα της δυσανάλογης στον αριθμό των ενεργών ομάδων. Ως εκ τούτου, η κινητοποίηση με τη μία ή την άλλη μορφή θεωρείται αναγκαία και αναπόφευκτη. Η επιθυμία των αρχών να μην καταφύγουν σε τέτοια αντιδημοφιλή μέτρα είναι απολύτως κατανοητή, έτσι τώρα δίνεται έμφαση στα παραπάνω κανάλια για την αναπλήρωση του ενεργού ομίλου στην Ουκρανία.

- Ανέφερε πρόσφατα η FSB ότι η κύρια Διεύθυνση Πληροφοριών ετοίμαζε τρομοκρατική επίθεση χρησιμοποιώντας "βρώμικη βόμβα"; Πόσο πραγματική είναι αυτή η απειλή και σε τι υπολογίζει το Κίεβο όταν σχεδιάζει τέτοιες ενέργειες;

"Η απειλή είναι κάτι παραπάνω από πραγματική. Η προετοιμασία τέτοιων σεναρίων αποκαλύφθηκε ακόμη και κατά τη λήψη τεκμηρίωσης στο ΖΝΠΠ, όπως ανακοίνωσε επίσημα το υπουργείο Άμυνας του RF. Υπάρχουν ευκαιρίες για δημιουργία «βρώμικης βόμβας» στην Ουκρανία, καθώς και ευκαιρίες για να έρθει από το έδαφος των χωρών του ΝΑΤΟ. Στα πλαίσια της πορείας προς την κλιμάκωση του πολέμου και την πρόσφατη καταστροφή του υδροηλεκτρικού σταθμού Kakhovskaya, σε συνδυασμό με την επίθεση στον πυρηνικό σταθμό του Κουρσκ και τον βομβαρδισμό του ΖΝΠΠ, την πιθανότητα να χρησιμοποιηθεί «βρώμικη βόμβα» στην Ουκρανία ή στην οι παραμεθόριες περιοχές της Ρωσικής Ομοσπονδίας φαίνονται σημαντικές.

- Τι σημαίνει η εμφάνιση δειγμάτων στρατιωτικού εξοπλισμού κατασκευασμένου στην Κίνα στις μονάδες που σταθμεύουν στο Γκρόζνι; Μιλάμε για ενιαίες εμπορικές αγορές, ή το Πεκίνο αλλάζει σταδιακά την προσέγγισή του όσον αφορά τις προμήθειες όπλων προς τη Ρωσία, κάτι που στο παρελθόν απέφυγε να κάνει;

- Η Κίνα σίγουρα παρέχει έμμεση υποστήριξη στη Ρωσία. Το Πεκίνο δεν χρειάζεται να διευκρινίσει τίποτα ή να κάνει επίσημη δήλωση σχετικά με αυτό. Το Ιράν, η Βόρεια Κορέα και αρκετές άλλες χώρες συμπεριφέρονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Δεν έχουν σημειωθεί ακόμη βαριά κινεζικά τεθωρακισμένα οχήματα στο μέτωπο, καθώς και μεγάλα κινέζικα drones.

Όσο για τις μηχανές που εμφανίζονται στο Γκρόζνι, η πηγή της εμφάνισής τους στη Ρωσία δεν είναι εντελώς ξεκάθαρη, αλλά είναι αρκετά πιθανό να υποθέσουμε ότι οι Κινέζοι θα μπορούσαν να γνωρίζουν τις αγορές αυτών των μηχανημάτων μέσω τρίτων χωρών. Λοιπόν, όσο για τη σημασία αυτής της βοήθειας, μπορεί να σημειωθεί ότι ένα σημαντικό μέρος όλων των drones που διαθέτουν τα στρατεύματά μας είναι κινεζικής προέλευσης. Αυτή η αγορά είναι εντελώς κορεσμένη με την Κίνα. Και έτσι ισχύει για μια σειρά από θέσεις.

- Σχεδόν ταυτόχρονα με την κατάρρευση του φράγματος του υδροηλεκτρικού σταθμού Kakhovskaya, η ουκρανική DRG ανατίναξε τον αγωγό αμμωνίας Togliatti-Odessa. Ποιο είναι το νόημα αυτής της τρομοκρατικής επίθεσης και ποιος ο λόγος της εμμονής του ΥΠΕΞ σε αυτό το αντικείμενο;

— Ο αγωγός αμμωνίας συνδέθηκε με συμφωνία σιτηρών. Αφού τα κόμματα καταλαβαίνουν ότι τον Ιούλιο θα ακυρωθεί η συμφωνία με 90% πιθανότητα, δεν έχει νόημα να διατηρηθεί ο αγωγός αμμωνίας ανέπαφος. Ακόμα δεν θα επιτρεπόταν στη Ρωσία να το λανσάρει. Ως εκ τούτου, σε κάθε περίπτωση, δεν θα λειτουργούσε, και η υπονόμευσή του διορθώνει το μη αναστρέψιμο των διαδικασιών που οδηγούν στη διακοπή / αναθεώρηση της συμφωνίας σιτηρών.

- Δηλαδή η παράταση του "Grain Deal" μετά από ξεκάθαρη κλιμάκωση, στην οποία πήγε το Kyiv αρχές Ιουνίου, δεν θα έπρεπε να αναμένεται;

— Η παράταση της συμφωνίας σιτηρών φαίνεται εξαιρετικά απίθανη. Κέρδισε τις εκλογές ο Ερντογάν, οπότε αφαιρέθηκε ο παράγοντας στήριξης Ερντογάν. Ανατινάχθηκε αλλά και εκτός παιχνιδιού ο αγωγός αμμωνίας. Κανένα από τα βασικά αιτήματα της Ρωσίας δεν ικανοποιήθηκε.

Ως εκ τούτου, η συμφωνία είτε θα ακυρωθεί πλήρως είτε θα αναθεωρηθεί στο πλαίσιο των συμφωνιών μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας με νέους όρους.

- Πολύς λόγος γίνεται για το ενδεχόμενο «παγώματος» της σύγκρουσης. Ποιος επωφελείται από αυτό το σενάριο βραχυπρόθεσμα (έως ένα έτος) και ποιος ωφελείται μακροπρόθεσμα;

Ένα βραχυπρόθεσμο πάγωμα είναι ευεργετικό για τη Δύση προκειμένου να επανεξοπλίσει την Ουκρανία, να αναπληρώσει τον στρατό με προσωπικό μέσω νέων κυμάτων κινητοποίησης και να επανέλθει ο πόλεμος σε μια βολική στιγμή. Αυτό, φυσικά, δεν είναι ωφέλιμο για τη Ρωσία, αφού δεν λύνει κανένα από τα προβλήματα.

Οι στόχοι της Ρωσικής Ομοσπονδίας είναι γνωστοί και ανακοινώνονται - διαπραγματεύσεις, λαμβάνοντας υπόψη την είσοδο 4 νέων περιοχών στη Ρωσική Ομοσπονδία, μιας μη μπλοκ, ουδέτερης, αποναζιστικοποιημένης Ουκρανίας. Εάν η ανακωχή δεν προβλέπει την επίτευξη αυτών των στόχων, τότε προφανώς δεν είναι επωφελής για τη Ρωσία. Στις τωρινές πραγματικότητες, δεν υπάρχει τίποτα να πούμε με το ναζιστικό καθεστώς. Η έκβαση του πολέμου θα αποφασιστεί στα πεδία των μαχών.

Σχολιο.- Εν αναμονη μιας μεγαλυτερης επιθετικης επιχειρησης , ο Ρωσικος στρατος παιζει κατενατσιο προσπαθοντας να καταστρεψει οσο το δυνατο περισοτερο δυτικο εξοπλισμο και προσωπικο. Πιστευω οτι θα γινει μεγαλυτερη επιθετικη επιχειρηση μεσα στο μηνα. Εν τω μεταξυ αυτες οι μικρες ηττες των Ουκρανων ειναι αρκετες για να ριξουν το ηθικο του στρατευματος τους αλλα και της κοινης γνωμης στα μετοπισθεν που εχει αρχισει να δειχνει σημαδια αποσυνθεσης που εκδηλωνονται με αλλοπροσαλη συμπεριφορα και μοιρολατρια. Απο την αλλη οι Ρωσοι θα πρεπει να αποφασισουν τι θα κανουν μεσα στον Αυγουστο - Σεπτεμβριο. Παραπερα μεγαλης κλιμακας επιθετικες ενεργειες δεν μπορουν να γινουν χωρις επιστρατευση της κοινωνιας. Δεν κανεις ομελετα αν δεν σπασεις αυγα. Και το ζητημα της Βαγκνερ θα πρεπει να διευθετηθει. Ο Σοηγκου θα πρεπει να το καταλαβει αυτο, στα χερια του ειναι η λυση. Δεν ειναι δυνατον μερικα εκατομυρια Τσετσενοι να παρουσιαζουν μεγαλυτερη ισχυ πεζικου απο ολοκληρη την Ρωσια..



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------



12/6/2023    -    7.00 π.μ.

- Η βασική εστίαση της προσοχής του κοινού εδώ και πάνω από 1 εβδομάδα είναι η κατάσταση στο μέτωπο Νότια-Νοτιοδυτικά του Ντονιέτσκ, αλλιώς γνωστό ως μέτωπο Ουγκλεντάρ – Ζαπορόζιε. Οι VSU κατάφεραν χτες να προχωρήσουν εντός της «γκρίζας ζώνης» στην περιοχή της Βρεμιόφκα, υποχρεώνοντας τις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις να υποχωρήσουν στις οχυρωμένες θέσεις τους στα χωριά Μακάροφκα και Ουραζάινογε. Προσπάθεια των ρωσικών δυνάμεων να αντεπιτεθούν προς τα βόρεια οδήγησε στην προσωρινή κατάληψη του χωριού Νεσκούτσνογε, ωστόσο οι ρωσικές δυνάμεις δεν κατάφεραν να εδραιώσουν τις θέσεις τους σε αυτό το σημείο.

- Η χτεσινή μέρα λόγω κακοκαιρίας δεν είχε μεγάλη δραστηριότητα (αναλογικά τουλάχιστον με τις προηγούμενες μέρες). Η τακτική που εφαρμόζουν οι VSU είναι οι επιθέσεις κατά κύματα, με εναλλαγή μικρών και μεγάλων μονάδων και την υποστήριξη τεθωρακισμένων οχημάτων. Η κακοκαιρία και το λασπώδες έδαφος εμπόδισε τις μεγάλες μετακινήσεις βαρέων αρμάτων και άλλων τεθωρακισμένων από ουκρανικής πλευράς, ωστόσο δυσχέρανε και το έργο της ρωσικής πλευράς, κυρίως της Αεροπορίας και των drones-ανιχνευτών, που «διαβάζουν» τις θέσεις και τις κινήσεις των αντιπάλων.

- Από άλλες ειδήσεις, ασφαλώς και ξεχωρίζει η αποτυχημένη επίθεση των VSU με 6 θαλάσσια drones κατά του ρωσικού ανιχνευτικού πλοίου «Priazovye» του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε χτες στη 1:30 μετά τα μεσάνυχτα σε απόσταση 300 χλμ ΝΑ της Σεβαστούπολης, στα διεθνή ύδατα της Μαύρης Θάλασσας. Το ρωσικό πλοίο εκτελούσε αποστολής φύλαξης των αγωγών φυσικού αερίου και πετρελαίου Turkish Stream και Blue Stream, βάσει διμερούς ρωσοτουρκικής συμφωνίας. Και τα 6 ουκρανικά drones καταστράφηκαν με πυρά από τα συμβατικά μέσα που διέθετε το ρωσικό πλοίο, το οποίο δεν έπαθε την παραμικρή ζημιά και συνεχίζει κανονικά το έργο της περιπολίας του. Να σημειωθεί, τέλος, ότι την ώρα που διεξαγόταν η ουκρανική επίθεση στο ρωσικό πλοίο, στον εναέριο χώρο πάνω από τη συγκεκριμένη περιοχή περιπολούσε κατασκοπευτικό drone RQ-4B «Global Hawk» της Αεροπορίας των ΗΠΑ (USAF). (Στγ: Για όσους/-ες αμφιβάλλουν ακόμη για το εάν το ΝΑΤΟ έχει ή όχι άμεση εμπλοκή στη συγκεκριμένη διένεξη).

- Δύο τρομοκρατικές επιθέσεις σε σιδηροδρομικές γραμμές εντός ρωσικού εδάφους έγιναν στην Περιφέρεια του Μπέλγκοροντ και της Κριμαίας, χωρίς θύματα και χωρίς σημαντικές υλικές ζημίες. Στο Μπέλγκοροντ και στον κόμβο Χλέβιστσε – Μπιριούτς, 15 άδεια βαγόνια εκτροχιάστηκαν από δολιοφθορά στις ράγες σε σημείο της γραμμής, ωστόσο σε σύντομο χρονικό διάστημα η βλάβη αποκαταστάθηκε. Αντίστοιχα και στην Κριμαία διακόπηκε προσωρινά η κίνηση στη γραμμή Βλαντισλάβοφκα – Κίροφσκογε, εξαιτίας τοποθέτησης εκρηκτικού μηχανισμού στις ράγες. Ο μηχανοδηγός της εμπορικής αμαξοστοιχίας αντιλήφθηκε εγκαίρως περί τίνος επρόκειτο και έθεσε επιτυχώς σε λειτουργία τη διαδικασία φρεναρίσματος του συρμού. Οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με λεωφορεία, ενώ η γραμμή τέθηκε εκ νέου σε λειτουργία μέσα σε 2 ώρες.

- Σημαντική ήταν και η είδηση της επιστροφής 94 Ρώσων αιχμαλώτων στη βάση της ισόποσης ανταλλαγής με Ουκρανούς αιχμαλώτους. Οι Ρώσοι στρατιωτικοί, κατά την πάγια πρακτική, μεταφέρθηκαν ήδη αεροπορικώς στη Μόσχα, όπου θα τους παρασχεθούν ιατρική φροντίδα και ψυχολογική στήριξη, πριν αυτοί επιστρέψουν στα σπίτια τους και τις οικογένειές τους.

Σχολιο.- Στά τάρταρα μαθαίνω οί νέες παραγγελίες σέ Leoparnd &' Abraams μετά τό Φιάσκο πού τούς έκαναν οί Ρώσοι.

Σχολιο.- η μετοχή της Ραινμεταλ πήρε την κάτω βόλτα

Σχολιο.- Καθόμαστε κι εμείς και σε διαβάζουμε κάθε μέρα εδώ και μήνες να μας αναφέρεις για εκατοντάδες νεκρούς ουκρανούς στρατιωτικους τη μέρα, ενώ αρκεί να διαβάσουμε τα Ellinika Hoaxes για να μάθουμε από έγκυρες πηγές ότι αυτοί είναι μόνο 15000 συνολικά και αντε να είναι 150 χιλιάδες με γρατζουνίτσες, ενώ οι Ρώσοι έχουν 25000. Ντροπή που δεν ανατρέχεις σε έγκυρες πηγές όπως τα ellinika hoaxes.

https://www.ellinikahoaxes.gr/2023/06/10/psevdis-o-ischyrismos-tou-robert-kennedy-jr-gia-300-000-nekrous-oukranous-stratiotes/

Ψευδής ο ισχυρισμός του Robert Kennedy Jr. για 300.000 νεκρούς Ουκρανούς στρατιώτες

Σχολιο.- Έχουν ρίξει αγώνα διαψεύσης τα ellinika hoaxes κάθε είδησης που είναι αντίθετη στα ιδανικά Μητσοτάκη, Ζελενσκι, ναζιστών Ουκρανία...

Σχολιο.- βάζουν ψεύτικη φωτογραφία του πατέρα του Σολτς και λένε πως είναι fake. Καί όμως ήταν Gruppenfuhrer SS, υπάρχει και συνέντευξη.

Σχολιο.- Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΗΟΑΧΕΣ.GR ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ''ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ'' ΚΑΙ ''ΑΛΗΘΕΙΑ''. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΕΝΑΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αμερικανός Πρέσβης, τσίπρας και υιός Τεμπονέρας (δυστυχώς για τον τελευταίο) στο προχθεσινό gay pride τη ...διαδήλωση που οργανώνουν κάθε χρόνο,σε όποιες χώρες τους παίρνει, οι Πρεσβείες των ΗΠΑ . Συμμετείχε και η ..."Εναλλακτική Παρέμβαση Δικηγόρων Αθήνας",το δικηγορικό σχήμα που συσπειρώνει δικηγόρους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του Μερα 25 . Όποιος βρίσκει κάτι κοινό μαζί τους ας τους ψηφίσει. Εμείς οι υπόλοιποι όμως;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κόκκινοι ἤ Νεοφιλελεύθεροι: Ἡ ἀποδόμηση τῆς Νέας Δικαιωματικής Μεταμοντέρνας Ἀριστερᾶς

Η «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ» ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΓΥΜΝΗ 

Τί κάνει σήμερα ἡ άλλοτε κυρίαρχη στὸ ἐπίπεδο τῆς κουλτούρας Ἀριστερά; Ὄντας δεσμευμένη ἀπὸ τὴν ἰδεολογία τοῦ «Οὐρανίου Τόξου» καὶ τῆς πολυπολιτισμικότητας τύπου «Μπένεττον», πανηγυρίζει τὴν «διαφορετικότητα», ὑποστηρίζει τὶς σεξουαλικὲς μειονότητες, διαλύει τὸν φεμινισμό βάζοντας τον να υποστηρίζει τους τρανς, τάσσεται ὑπὲρ τῶν ἀνοικτῶν συνόρων του κεφαλαίου μεταφοράς κεφαλαίων και λαθρομεταναστών, ξαναγράφει τὸ παρελθὸν (τὴν «ἱστορικὴ μνήμη») καὶ ἐμμένει στὴν ἡρωικὴ πάλη της κατὰ τῆς «ἑτεροπατριαρχικῆς κοινωνίας», τῆς «καταπιεστικῆς ἐκκλησίας» καὶ τῆς «φασιστικῆς ἀπειλῆς».

Φυσικά, πάντα θὰ ὑπάρχει κάποιος ποὺ θὰ πεῖ ὅτι ὅλα τὰ προαναφερθέντα εἶναι κάτι σὰν μιὰ κουδουνίστρα ποὺ ὁ καπιταλισμὸς ἔχει δώσει στὴν Ἀριστερὰ γιὰ νὰ παίζει, γιὰ νὰ μὴν τὸν ἐνοχλεῖ. Ὅμως, μποροῦμε ἐπίσης νὰ σκεφτοῦμε τὸ ἀντίθετο: ὅτι ἡ Ἀριστερὰ δὲν χρήζει βοηθείας γιὰ νὰ κάνει λάθη καὶ ὅτι ὅλα τὰ παραπάνω ἐκπορεύονται ἀπὸ τὴν ἴδια. Καὶ πιὸ συγκεκριμένα ἀπὸ τὴν μεταμοντέρνα δικαιωματική Ἀριστερά, τὴν κύρια ὑπεύθυνη γιὰ τὸν ἐφοδιασμὸ τοῦ καπιταλισμοῦ μὲ τὶς ἰδεολογικὲς ἀποριτυδώσεις («λίφτινγκ») τῆς σύγχρονης ἐποχῆς.

Ἔχει προδώσει ἡ Ἀριστερὰ τὰ ἰδανικά της; Σίγουρα ναι!. Ὁ μετασχηματισμὸς τῆς Ἀριστερᾶς σὲ μεταμοντερνισμὸ (καὶ ἑπομένως σὲ νεοφιλελευθερισμὸ) ἀποτελεῖ, κατ’ οὐσίαν, πράξη ἱστορικῆς ασυνέπειας. Μὲ την κατεδάφιση τοῦ ὑπαρκτοῦ σοσιαλισμοῦ -έβαλε τέλος στην «ἐπανάσταση» τοῦ Μάη τοῦ 1968 που τελείωσε το 1980, καὶ ακολούθησε η νίκη του νεοσυντηρητισμού και η πτώση τοῦ Τείχους τοῦ Βερολίνου τὸν Νοέμβριο τοῦ 1988- ἡ Ἀριστερὰ αρνήθηκε τὶς ἱστορικές της καταβολές, και ακολούθησε δουλικά τὴν καλοστεκούμενη πλούσια ἀστικὴ τάξη, προσπαθώντας να είναι κληρονόμος καὶ ὠφελημένη τῆς ἰδεολογίας τοῦ Διαφωτισμοῦ, νομίζοντας ότι η αστική τάξη έχει σχέση με αυτόν. 

Στὴν αὐγὴ τοῦ εἰκοστοῦ πρώτου αἰῶνα, ἡ Νέα Δικαιωματική Μεταμοντέρνα Ἀριστερά, ἀπελευθερωμένη ἐπιτέλους ἀπὸ τὰ ἐργατικά της βαρίδια, μοιράζεται μὲ τὸν καπιταλισμό, ἀπερίφραστα πιά, τόσο μιὰ τυπικῶς φιλελεύθερη οὐσία ὅσο καὶ μιὰ δογματικὴ πίστη στὴν θρησκεία τῆς προόδου. Γιὰ τὴν ὥρα, τὰ «προοδευτικά» ζητήματα, ὑποκινούμενα ἀδιάκοπα ἀπὸ τὴν διεθνῆ βιομηχανία τοῦ θεάματος καὶ τῶν μέσων μαζικῆς ἐνημερώσεως, ἐγγυῶνται στὴν Νέα Δικαιωματική Μεταμοντέρνα Ἀριστερὰ τὴν ὑπερπροβολή της καὶ τὴν πολιτιστική της ὑπερεκπροσώπηση.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΥΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΧΑΡΟΥΜΕΝΟ βλέμμα του Πρέσβη των ΗΠΑ το Athens Gay Pride.... κι αν το θέμα της έτσι γελοιοποιούμενης σεξουαλικότητας είναι "άλλης τάξεως", το γεγονός της επικοινωνιακής επιβολής μέσω της ισχύος των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων και των ΜΚΟ των ΗΠΑ, συνιστά μια ιδιαίτερη και λίαν αποδομητική όψη του κλασικού "Πολιτιστικού Ιμπεριαλισμού"...η οργανωμένη πλαστογραφία των φυσικών προδιαγραφών της Ανθρώπινης Κατάστασης, η καθεστωτικοποίηση του απλώς διαφορετικού προσανατολισμού, συνιστά αμερικανική ανθρωπολογική πατέντα όπου αντανακλάται μια νέα στρατηγική ελέγχου....το αντιαισθητικο υποθέαμα μιας ρεκλαμας με ανθρώπινη όψη, πλαισιωμένο από την "κατανόηση-ανταπόκριση" της Πρεσβείας, δείχνει ότι μια εκδοχή χολιγουντιανής φαντασμαγορίας εργαλειοποιείται με ξεκάθαρους πολιτικοπολιτισμικούς όρους...μια προσωπική επιλογή/πολιτική εγγράφεται σε μια εξαγομενη κρατική κουλτούρα...η Θεαματοποιηση της Επιθυμίας τεκμηριώνει καθαυτή τον αντιδραστικό μύθο της....η απόρριψη αυτής της Γελοιότητας δεν είναι σεξισμός/ ρατσισμός αλλά επιστροφή στη σοβαρότητα και την αίσθηση της πραγματικότητας...προβάλλοντας έναν πολύχρωμο κώλο ουδέτερης ακαθοριστιας δίπλα στο χαμόγελο του τάχα μπούλη Πρέσβη, αποδεικνύεις το εντελώς σάπιο "βασίλειο της Δανιμαρκιας"...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ο Karl Gorath, ένας 20χρονος ομοφυλόφιλος Γερμανός νοσοκόμος, εκτοπίστηκε στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς. Είχε συλληφθεί για πρώτη φορά για ομοφυλοφιλία μετά από καταγγελία ενός ζηλιάρη εραστή το 1939 και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης.

Μετά την αποφυλάκισή του στάλθηκε στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Neuengamme, όπου υποχρεώθηκε να φοράει ένα ροζ τρίγωνο που σήμαινε τους ΛΟΑΤ+ κρατούμενους. Εργαζόμενος στο υγειονομικό τμήμα του στρατοπέδου, μαζί με κάποιους συντρόφους του προσπάθησε να περάσει λαθραία τρόφιμα σε Ρώσους κρατούμενους, οι οποίοι λιμοκτονούσαν μέχρι θανάτου. Το σχέδιό τους ανακαλύφθηκε από τους Ναζί, οι οποίοι στη συνέχεια καταδίκασαν τον Γκόραθ σε μεταφορά στο Άουσβιτς ως εγκληματία και πολιτικό κρατούμενο, που θα χαρακτηριζόταν με κόκκινο τρίγωνο.

Παρά το γεγονός ότι προσβλήθηκε από δυσεντερία, κατάφερε να επιβιώσει από τον πόλεμο και απελευθερώθηκε το 1945. Αλλά μέσα σε λίγους μήνες συνελήφθη ξανά από τις δυτικογερμανικές αρχές, οι οποίες είχαν διατηρήσει ανέπαφους τους ομοφοβικούς ναζιστικούς νόμους. Την υπόθεσή του επέβλεψε ο ίδιος δικαστής, ο οποίος τον υποδέχτηκε με τις λέξεις “Είσαι ήδη πάλι εδώ!” και του επέβαλε τη μέγιστη ποινή των πέντε ετών. Ο δικηγόρος του ζήτησε να συνυπολογιστεί ο χρόνος που υπηρέτησε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε.

Μετά την αποφυλάκισή του, λόγω των καταδικών του, δεν μπορούσε να βρει δουλειά για μια δεκαετία. Και όταν ήρθε η ώρα να πάρει τη σύνταξή του, τα χρόνια που ήταν έγκλειστος σε στρατόπεδα συγκέντρωσης αφαιρέθηκαν από το επίδομά του, όπως και τα επιδόματα ανεργίας.

Πέθανε το 2003, χωρίς ποτέ να λάβει αποζημίωση για τη μεταχείρισή του, σε αντίθεση με κάποιους άλλους επιζώντες του Ολοκαυτώματος.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έχουν αφηνιασει οι συριζαντζες Gerotziafas Raptis Λινού και μεταθέτουν την συζήτηση και την κριτική κατά του δεξιού Μένγκελε Πνευματικού ,που δήλωσε ότι δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε με τους φτωχους καρκινοπαθεις ..

μεταθέτουν την συζήτηση κατά όλων αυτών που αμφισβήτησαν την κρατική αφήγηση και διαχειρηση επί κοβιντ βιοπολιτικης ..μας είπανε Ψεκες,φασιστες και "ανεύθυνοι που θέλουν να παρτάρουν "

Αθλιότητα ..

Παρατησατε τον κόσμο μόνο του τότε και τον σπρωξατε στην δεξιά και ακροδεξιά ,και τώρα ακόμη τα ίδια κάνετε 

Άσε που σκάβετε τον λακό σας στις εκλογές με τέτοιες δηλώσεις



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Γερμανία προειδοποιεί για διακοπή λειτουργίας της βιομηχανίας εάν σταματήσει η ροή του ρωσικού αερίου

Η Γερμανία μπορεί να αναγκαστεί να διακόψει ή ακόμα και να διακόψει τη βιομηχανική ικανότητα εάν η συμφωνία διαμετακόμισης φυσικού αερίου της Ουκρανίας με τη Ρωσία δεν παραταθεί μετά τη λήξη της στο τέλος του επόμενου έτους, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομίας Ρόμπερτ Χάμπεκ.

Παρά την Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση, η Ουκρανία εξακολουθεί να κερδίζει τέλη διέλευσης επιτρέποντας στο ρωσικό αέριο να ρέει μέσω της επικράτειάς της σε χώρες όπως η Αυστρία, η Σλοβακία, η Ιταλία και η Ουγγαρία.

«Ακόμη και αν κάποια προμήθεια συνεχιστεί μετά το 2024, είναι απίθανο η τρέχουσα συμφωνία διαμετακόμισης να παραταθεί υπό παρόμοιες συνθήκες, δεδομένης της έλλειψης πολιτικής υποστήριξης», σύμφωνα με έκθεση του Κέντρου για την Παγκόσμια Ενεργειακή Πολιτική που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Το κάρμα ορίζεται ως δράση και όλες οι ενέργειες έχουν αντιδράσεις.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΛΕΞ ΣΑΑΜΠ 

"Συμπληρώνονται σήμερα τρία χρόνια από τη σύλληψη του Βενεζουελάνου διπλωμάτη Αλεξ Σααμπ στο Πράσινο Ακρωτήρι με απαίτηση των ΗΠΑ. Το έγκλημά του ; 

Διαπραγματευόταν με άλλες χώρες τρόπους αντιμετώσης του παράνομου εμπάργκο των ΗΠΑ κατά της χώρας του. 

Ηδη παραδόθηκε στις ΗΠΑ που τον φυλάκισαν και τον δικάζουν γιά ...συνωμοσία . 

Ετσι βαφτίζεται στα βορειοαμερικάνικα νομικά η προσπάθεια να περιοριστούν οι εγκληματικές πρακτικές των μονομερών οικονομικών αποκλεισμών που επιβάλλουν σε όποια χώρα θέλει να μείνει ανεξάρτητη. Καταδικάζουν αυθαίρετα λαούς ολόκληρους στη φτώχεια τις αρρώστιες και το θάνατο και απάγουν και φυλακίζουν τους διπλωμάτες τους που προσπαθούν να οργανώσουν την άμυνα των χωρών τους. 

Το διεθνές δίκαιο και η προστασία που οφείλουν όλες οι χώρες να παρέχουν στο ξένο διπλωματικό προσωπικό δεν αφορά βέβαια τους δυτικούς που ακόμη νοιώθουν ιδιοκτήτες του πλανήτη. 

Αυτό το ονομάζουν "rules based international order" "διεθνή τάξη βασισμένη σε κανόνες" . 

Κανόνες που καθορίζουν οι ίδιοι μονομερώς. 

Ως πότε ..."



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απαράδεκτο το γεγονός οτι σπόνσορες του(δήθεν "απολιτικ") gay pride είναι οι μεγαλύτεροι εγκληματίες του πλανήτη 

Δεν φτάνουν οι πρεσβείες των ΗΠΑ ,βασικά του ΝΑΤΟ και του Ισραήλ ,σπόνσορες είναι και πολυεθνικές ΟΠΛΩΝ 

ΗΠΑ Το LGBT Pride στην Ουάσιγκτον και τυπικός εκπρόσωπος της κοινότητας είναι υπάλληλοι της Lockheed Martin, η οποία κατασκευάζει τα F-35, τα μαχητικά αεροσκάφη F-16, τα συστήματα βαλλιστικών πυραύλων Trident και το HIMARS MLRS.

Καρναβαλικός εορτασμός θανατόφιλων.

Θα επέτρεπε να είναι μάλιστα το κύριο άρμα, αν ήταν συνεπείς οι εχθροί της ζωής

Σημειωτέον ότι και στην Αθήνα εκτός από τον Αμερικανό πρέσβη είχαμε και πανό της LOCKHEED MARTIN



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είναι πάντα χρήσιμο να θυμόμαστε πώς λειτουργούν οι μυστικές υπηρεσίες . Κάποιοι/ες έχουν κατασκευάσει τόσο καλά και πειστικά προφίλ ώστε ακόμη και οι ιρανικές αρχές έχουν ξεγελαστεί. Αναφέρομαι στην περίπτωση της Γαλλίδας δημοσιογράφου Catherine Perez-Shakdam, η οποία, αφού ασπάστηκε το σιιτικό Ισλάμ και δημιούργησε μεγάλο κοινό στα αντισιωνιστικά κανάλια αντιπληροφόρησης, είχε πραγματοποιήσει μια σειρά συνεντεύξεων με ηγετικά στελέχη της ιρανικής πολιτικής, κάποιες από αυτές ακόμη και για το RT. Χρόνια αργότερα ανακαλύφθηκε ότι εργαζόταν για τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τζόκοβιτς: "Περήφανος που κατέκτησα το 23ο Grand Slam στο Roland Garros"

Roland Garros, Τζόκοβιτς-Ρουντ 3-0 (7-6, 6-3, 7-5):

Έγραψε ιστορία στο Παρίσι ο Νόλε! 

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κέρδισε το 23ο Grand Slam στην καριέρα του απέναντι στον Νορβηγό Κάσπερ Ρουντ και πλέον είναι ο κορυφαίος αθλητής στην ιστορία του τένις

Ο Νόλε στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της απονομής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κάσπερ Ρούντ και στη συνέχεια ευχαρίστησε το προπονητικό του επιτελείο για την πολύτιμη βοήθεια.

Αρχικά, ο Νόβακ Τζόκοβιτς τόνισε: "Ευχαριστώ για ακόμη μία φορά για την τόσο όμορφη ατμόσφαιρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ απέναντι σε ένα τόσο ξεχωριστό κοινό. Δεν είναι τυχαίο το ότι κέρδισε το 23ο μου Grand Slam εδώ. Αυτό είναι το πιο δύσκολο τουρνουά για μένα και είμαι περήφανος που πετυχαίνω αυτό το επίτευγμα σε αυτό το κορτ".

Έπειτα απευθυνόμενος στον Κάσπερ Ρουντ είπε: "Κάσπερ είσαι ένα από τα καλύτερα άτομα στο tour. Όλοι σε σεβόμαστε και όλοι σε θαυμάζουμε, τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο κομμάτι του χαρακτήρα σου. Όλοι όσοι είναι δίπλα σου αξίζουν τεράστιο σεβασμό.

Λυπάμαι για το αποτέλεσμα σήμερα, αλλά είσαι από τους πιο σταθερούς παίκτες και αυτό μιλάει από μόνο του. 

Σου εύχομαι να κερδίσεις οποιονδήποτε άλλον παίκτη, εκτός από εμένα. Αν αποκλειστώ, νωρίτερα, σε Grand Slam μπορείς να το κερδίσεις".

Τέλος μιλώντας προς την ομάδα του ανέφερε: "Δεν βρίσκω λόγια να μιλήσω για εσάς. Ξέρετε πόσο δύσκολος είμαι και θαυμάζω την υπομονή σας. Γκόραν (Ιβανίσεβιτς) ευχαριστώ που με... ανέχεσαι, σε κούρασα πάρα πολύ τις τελευταίες εβδομάδες".



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΑΡΆΞΕΝΟ.

ΟΤΑΝ ΤΟ Netflix κάνει Ήρωα τον Εσκομπαρ και τα δυτικά ΜΜΕ τους Αζωφ του Κιέβου

Τότε και οι Ολυμπιακοί κάνουν ήρωα των μαφιόζο δολοφόνο μπράβο Βασίλη Ρουμπέτη (1985-2023)



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ουκρανία πρέπει να παραδώσει τρεις ακόμη περιοχές στη Ρωσία: Νικολάεφ, Οδησσό και Χάρκοβο.

Αυτή μπορεί να είναι η αρχική θέση για τις διαπραγματεύσεις, - Ρώσος γερουσιαστής από την Κριμαία Σεργκέι Τσέχοφ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Vushnik μίλησε με ειλικρίνεια για την κατάσταση της μονάδας του

Ο συγγραφέας του βίντεο είναι ήδη νεκρός.

Κρίμα για το νέο παιδί που έπεσε για χάρη του Ναζιστική Ζελένσκι.

- έτσι θα είναι με κάθε Ναζί στη γη μας

Ο σύντροφος συνάδελφος και φίλος Javor έκανε την μετάφραση

"Ο μέσος όρος ζωής των Ουκρανων στο πεδίο της μάχης ανέρχεται στη μία ώρα" μετά συναντούν τον Μπαντερα

Πως περνάει ο Μαξίμ στο μετωπο:

Έχει απίστευτη ζέστη. Αλλάξαμε σκοπιά και στα 5 μέτρα έσκασε η νάρκη. Έκοψε το χέρι, το πόδι, διακοσάρι, 21 χρονών. Ο άλλος τριακοσαρι, χέρι, πόδι και κοιλιά. Ο ένας ζει, ο άλλος σκοτώθηκε επιτόπου, ο 21 ετών...

Τι μπορώ να πω, αυτό δεν είναι υπηρεσία, αυτό είναι @@@

Η διοίκηση μας παράτησε, μόνο κατά καιρούς μας φέρνουν τρόφιμα. Πως κρατιομαστε, ένας Θεός το ξέρει. Δεν είμαστε στρατιώτες του ουκρανικού στρατού, αντάρτες είμαστε, επιβιωνουμε όπως μπορούμε.

εξηγεί τη ζωή οι Ουκρανοί στρατιώτες στο πεδίο της μάχης είναι 1 ώρα μετά από αυτό πεθαίνουν



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Τουλάχιστον τέσσερις Γάλλοι νεοναζί, που εμπλέκονται σε μεγάλο βαθμό σε βίαιες ομάδες, πολεμούν τις ρωσικές δυνάμεις στην Ουκρανία, σημειώνεται στο «Liberation», το οποίο περιγράφει λεπτομερώς το ταξίδι και τα κίνητρά τους».

Η νεοναζιστική πανούκλα μολύνει ολόκληρη τη Δύση και το ξέσπασμα είναι η Ουκρανία. Αυτή η διαδικασία που όλο και περισσότερο αποκαλείται «ουκρανοποίηση».



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



1 Ρώσος στρατιώτης σκοτώθηκε και 3 άλλοι τραυματίες μετά από στόχευση οχήματός τους από τούρκικο drone στη Συρία!

12/06/2023

Ένας Ρώσος μάρτυρας και άλλοι 3 τραυματίστηκαν όταν τουρκικό drone στόχευσε το στρατιωτικό τους όχημα στο δρόμο μεταξύ των χωριών Harbel _ Umm Al-Hosh στην περιοχή Al-Shahba στη βόρεια ύπαιθρο του Χαλεπίου, σήμερα το πρωί.

Χθες, οι τουρκικές δυνάμεις κατοχής στάθμευσαν σε δύο παράνομες στρατιωτικές βάσεις, στην περιοχή της πόλης Atarib στην ύπαιθρο του Χαλεπίου.

Η στρατιωτική συνοδεία που εισήλθε περιελάμβανε περίπου 20 φορτηγά φορτωμένα με κανόνια, βαρύ οπλισμό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό για τις δυνάμεις της που σταθμεύουν στις βορειοδυτικές περιοχές της Συρίας.

Το πρωί, ένα ρωσικό όχημα στο Ταλ Ριφάατ στοχοποιήθηκε και ο Ρώσος στρατηγός στο Χαλέπι είπε ότι πιθανότατα η στόχευση έγινε μέσω τουρκικού drone, το οποίο πίστευε ότι το όχημα ανήκε στους Κούρδους πολιτοφύλακες.

Τούρκικες πηγές επίσης μεταφέρουν: Ένας Ρώσος στρατιώτης σκοτώθηκε και αρκετοί άλλοι Ρώσοι στρατιώτες τραυματίστηκαν μετά την έκρηξη και την καταστροφή ενός ρωσικού oχήματος κοντά στο Τελ Ριφάτ, μια περιοχή δίπλα στη στρατιωτική ζώνη του τουρκικού στρατού στη Συρία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΗΔΗ είμαστε στην Επόμενη Μέρα…Ο Σουλτάνος έδειξε τις προθέσεις του…ως νέος Αττίλας πάτησε την Κύπρο. Απειλεί ευθέως Ελλάδα, Κύπρο. Αποπροσανατολισμός ο ντόρος για Έβρο, έχει σφραγίσει με Αμερικάνους. Νησιά, Κύπρος εκεί θα παιχθεί και γι αυτό.. ανάσα. Οι ”Πρέσπες Αιγαίου” ήδη έγιναν;

12/06/2023

Oι εξελίξεις είναι ραγδαίες και ερήμην μας… Ο λαός οφείλει να ξέρει τι τον περιμένει στο μετεκλογικό τοπίο. Τα εθνικά θέματα θάφτηκαν κι αυτό είναι το προδήλως πιο ανησυχητικό. Είναι κοινό μυστικό… Ο Σουλτάνος ήδη πέρασε στην Επόμενη Μέρα.. πήγε Κύπρο. Ο Έβρος αποπροσανατολίζει μονοπωλώντας το ενδιαφέρον στα εθνικά ενώ έχει κλειδώσει από Αμερικάνους έχει σφραγίσει όπως ο Β Ευφράτης..Οι Τούρκοι πλέον προσανατολίζονται και δεν το κρύβουν σε νησιά Αιγαίου, Κύπρο ”ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ” ” Τούρκικο Αιγαίο” ….

Αποπροανατολισμός ο ντόρος εκ του ασφαλώς για Έβρο, έχει σφραγίσει με Αμερικάνους. Νησιά, Κύπρος εκεί θα παιχθεί και γι αυτό.. ανάσα. Οι ”Πρέσπες Αιγαίου” ήδη έγιναν;

Ο Σουλτάνος έδειξε τις προθέσεις του…Ο Ερντογάν, επέλεξε να κάνει την πρώτη του περιοδεία εκτός συνόρων στα κατεχόμενα της Κύπρου. Επανέλαβε τις απειλές του για το Αιγαίο, κι έθεσε ως όρο για επανέναρξη συνομιλιών για το Κυπριακό την αναγνώριση του ψευδοκράτους.

Απείλησε ευθέως Ελλάδα και Κύπρο αν δεν συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις του..



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Όλο και περισσότερες μαρτυρίες αναγνωρίζουν τον δολοφόνο του Annecy ως έναν ισλαμιστή της ISIS! Δεν υπάρχει έγγραφο βάπτισης του στη Συρία ή στη Σουηδία. Δεν είναι χριστιανός!

12/06/2023

ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Όλο και περισσότερες μαρτυρίες αναγνωρίζουν τον δολοφόνο του Annecy ως έναν ισλαμιστή της ISIS! Δεν υπάρχει έγγραφο βάπτισης του στη Συρία ή στη Σουηδία. Δεν είναι χριστιανός!

Ο Γαλλοσύρος ερευνητής και γεωπολιτικός αναλυτής Μπασσάμ Ταχάν Ισλαμολόγος, ειδήμονας στο συριακό και στη Μέση Ανατολή συνεχίζει την έρευνα του κι αποκαλύπτει νέα στοιχεία που καταδεικνύουν ότι ο μακελάρης των μωρών στο Annecy της Γαλλίας ταυτοποιήθηκε ως τζιχαντιστής της ISIS :

Όλο και περισσότερες καταδικαστικές μαρτυρίες αναγνωρίζουν στον δολοφόνο του Annecy έναν ισλαμιστή που σέρφαρε για χρόνια ανάμεσα σε διαφορετικές τρομοκρατικές οργανώσεις του νεφελώματος τζιχάντ στη Συρία και ότι θα υπάρχαν πολλοί άλλοι σαν αυτόν στη Δύση!

Οι συριακές αρχές πρέπει να γνωρίζουν την πραγματική ταυτότητα του δολοφόνου του Annecy όταν είχαν προτείνει μια συνεργασία με τη Γαλλία, η σοσιαλιστική κυβέρνηση της εποχής είχε αρνηθεί την προσφορά. Ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει τις επιθέσεις στην ίδια τη Γαλλία μέσα στο σπίτι μας.

Ο δολοφόνος του Annecy θα έλεγε στη γυναίκα του ότι ήταν Μουσουλμάνος που προσηλυτίστηκε στον Χριστιανισμό για να κερδίσει τη συμπάθειά της και να έχει την ιδιότητα του πρόσφυγα σύμφωνα με τα αραβικά site. Ας περιμένουμε την έρευνα της αστυνομίας, είναι καλύτερα να συνεργαστείτε με τις συριακές υπηρεσίες. Θα φτάσουμε στο βάθος!

Το αφήγημα του δολοφόνου του Annecy στη σύζυγό του στις σουηδικές ελβετικές και γαλλικές αρχές θα ήταν ένας ιστός ψεμάτων για την ταυτότητά του, τη θρησκεία του και την προηγούμενη ζωή του στη Συρία κατηγορώντας τον συριακό στρατό για να αποκτήσει το καθεστώς του πρόσφυγα σύμφωνα με αραβικά sites.

Κανένα μέσο δεν δημοσίευσε φωτογραφία ή την ταυτότητα της υποτιθέμενης μητέρας του τρομοκράτη του Αnnecy σύμφωνα με τα αραβικά sites όλα τα λόγια που του αποδόθηκαν είναι καθαρά ψέματα!

Ο τρομοκράτης του Annecy μιλάει στα Αγγλικά ενώ εκτελούσε την πράξη του ενώ την ίδια στιγμή μας λένε ότι ήταν εκτός εαυτού .Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι αν ήταν έτσι θα έπρεπε να φωνάζει στα Αραβικά και επιπλέον στην αραβική συριακή διάλεκτο της περιοχής του της πόλης Hassaké..



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ICAN: ”Οι ΗΠΑ έχουν αναπτύξει μυστικά 150 πυρηνικές κεφαλές στις αεροπορικές τους βάσεις στην Ευρώπη.” Πυρηνικό ολοκαύτωμα;

12/06/2023

Οι ΗΠΑ έχουν αναπτύξει μυστικά 150 πυρηνικές κεφαλές στις αεροπορικές τους βάσεις στην Ευρώπη. Πληροφορίες που επιβεβαιώθηκαν από τη Διεθνή Εταιρεία για την Εξάλειψη των Πυρηνικών Όπλων (ICAN)

Οι Αμερικανοί τοποθέτησαν πυρηνικές βόμβες σε Τουρκία, Βέλγιο, Ιταλία, Γερμανία και Ολλανδία.

Οι ειδικοί του ICAN σημείωσαν επίσης ότι οι δημοσιονομικές δαπάνες των ΗΠΑ για πυρηνικά όπλα υπερβαίνουν τις συνολικές δαπάνες των οκτώ χωρών με πυρηνικές αποτρεπτικές δυνάμεις και ανέρχονται σε 43,7 δισεκατομμύρια δολάρια.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο καπνός εξακολουθεί να πνίγει τις Βορειοανατολικές ΗΠΑ. Δεκάδες πυρκαγιές στο Κεμπέκ.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παραδόθηκαν στους Ρώσους Ουκρανοί στρατιώτες που μάχονταν στην Αβντιβκά (βίντεο)

Το Κίεβο αρνήθηκε να τους δώσει εντολή να εκκενώσουν

12.06.2023 | 22:52

Στις ρωσικές δυνάμεις παραδόθηκε ουκρανική διμοιρία που μάχονταν στην Αβντιβκά. 

Όπως αναφέρουν ρωσικά ΜΜΕ ο διοικητής της 110ης διμοιρίας ήρθε σε επαφή με τους Ρώσους, καθώς ήθελε να σώσει τους στρατιώτες, αφού είχε πάρα πολλούς στρατιώτες και το Κίεβο αρνήθηκε να του δώσει εντολή εκκένωσης.

https://twitter.com/i/status/1668339333764628480

https://twitter.com/Blackrussiantv/status/1668339333764628480?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1668339333764628480%7Ctwgr%5E5dc5bd43677fc07a3607869e06cc4a825b154268%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2Famyna-asfaleia%2Fenoples-sygkroyseis%2Fparadothikan-stous-rosous-oukranoi-stratiotes-pou-maxontan-stin-avntivka-vinteo%2F



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το WEF ζητά να ξαναγραφεί η Βίβλος με τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης – «Έχει λάθη η προηγούμενη»!

Δεν έχουν όριο οι προκλητικές δηλώσεις στελεχών του Παγκόσμιου Οικονομικού φόρουμ

11.06.2023 | 18:52

Ένας ανώτατος αξιωματούχος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) του διαβόητου Κλάους Σβαμπ ζήτησε να «ξαναγραφεί» η θρησκευτική γραφή από την Tεχνητή Nοημοσύνη (TN) για να δημιουργηθεί μια νέα παγκοσμιοποιημένη «Βίβλος»!

Ο  Γιούβαλ Νόε Χαράρι, ο βασικός σύμβουλος του Κλάους Σβαμπ και εκ των ιδρυτών του δόγματος της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» υποστηρίζει ότι η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης για την αντικατάσταση των γραφών θα δημιουργήσει ενοποιημένες «θρησκείες που θα είναι «πραγματικά σωστές»!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το ΝΑΤΟ εγκρίνει τον Ιούλιο τα σχέδια για έναν ολοκληρωτικό (πυρηνικό) πόλεμο με την Ρωσία!

«Είναι στο κεφάλι των Ευρωπαίων που θα πέσουν οι βόμβες και με δικά τους λεφτά» λένε οι Ρώσοι

12.06.2023 | 07:20

To NATO έχει εκπονήσει και θα εγκρίνει μυστικά σχέδια για το ενδεχόμενο ενός πολέμου με την Ρωσία μέσα στον Ιούλιο, δημιουργώντας επισήμως για πρώτη φορά από τέλος του Ψυχρού Πολέμου το πλαίσιο για μία ολική πολεμική-πυρηνική αντιπαράθεση με την Μόσχα όπως αναφέρει το αμερικανικό Newsweek.

Kάτι τέτοιο θα εμπλέξει άμεσα και την Κίνα και η καταστροφή που θα συμβεί θα αφορά κάθε κάτοικο του πλανήτη.

To ρωσικό Ria Novosti αναφερόμενο στο δημοσίευμα του Newsweek λέει χαρακτηριστικά:

«Η συμμαχία πρόκειται να αντιμετωπίσει σοβαρά τη Ρωσία στο πεδίο των μαχών, και την ίδια στιγμή, ούτε ο πληθυσμός των ευρωπαϊκών χωρών, ούτε οι βουλευτές τους έχουν καταλάβει για το πώς ακριβώς θα συμβεί αυτό.

Είναι στο δικό τους κεφάλι που θα πέσουν οι βόμβες.

Και αυτό, φυσικά, είναι το πιο δυσάρεστο νέο για τους κατοίκους του Παρισιού και του Βερολίνου. Με δικά τους χρήματα (που σήμερα δεν είναι αρκετά), σχεδιάζουν να τους παρασύρουν σε πόλεμο και αυτή τη φορά όχι ενάντια σε μια μικρή ανυπεράσπιστη χώρα, αλλά ενάντια στη μεγαλύτερη πυρηνική δύναμη στον κόσμο».

Η προτεινόμενη ενέργεια πραγματοποιείται καθώς κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ , ο ναύαρχος Ρομπ Μπάουερ, προειδοποίησε ότι απαιτούνται προετοιμασίες επειδή «μια σύγκρουση μπορεί να παρουσιαστεί ανά πάσα στιγμή».

Το ΝΑΤΟ, το οποίο έχει εμπλακεί σε μικρότερες συγκρούσεις όπως το Αφγανιστάν τα τελευταία χρόνια, δεν έχει καταρτίσει τόσο λεπτομερή σχέδια για την άμυνα έναντι μιας ρωσικής εμπλοκής από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου.

Τα σχέδια, που εκτείνονται σε χιλιάδες σελίδες, θα καθοδηγήσουν επίσης τα 31 μέλη του για το πώς να αναβαθμίσουν τις δυνάμεις και την επιμελητεία.

Η συμμαχία καταρτίζει σχέδια για πόλεμο με τη Ρωσία για πρώτη φορά μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου.