Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Παρασκευη 16 Ιουνιου 2023


Ας ξεκινήσουν οι συλλήψεις από τη Nawal Soufi «ακτιβίστρια» μεταναστών, η οποία δήλωσε οτι: 

«Στις 13 Ιουνίου 2023, τις πρώτες πρωινές ώρες, μετανάστες που επέβαιναν σε σκάφος φορτωμένο με 750 άτομα επικοινώνησαν μαζί μου και μου μίλησαν για την κατάστασή τους.»

Τώρα το πως και το γιατί επικοινώνησαν με την ίδια οι μετανάστες, το αφήνω στην διακριτική ευχέρεια του καθένα να το επεξεργαστεί.

Ως δευτερογενείς πληροφορίες να επισημάνω οτι η κ. Nawal Soufi, είναι επίσημα βραβευμένη από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με το βραβείο Ευρωπαίου Πολιτη όπου δίδεται ειδικά σε όσους συμβάλουν στην Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση. Είναι γνωστή επίσης για την υποστήριξή της στην ένοπλη αντιπολίτευση της Συρίας κατά της νόμιμης κυβέρνησης του Ασαντ. Της πιστώνεται η «διάσωση» μέχρι και 2.000.000 μεταναστών μέχρι σήμερα. Καλύτερα να λέμε η μετακίνηση και ο θαλασσοπνιγμός ή δολοφονία πολλών ανθρώπων. 

Χρυσές δουλειές η κοπέλα.

Στην φωτογραφία με την αποικιοκρατική σημαία της αντιπολίτευσης της Συρίας.

Σχολιο.- Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ CIA

ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΥΤΙΚΗ ΕΠΙΒΟΥΛΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. 

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΕΣ" ..... "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ" ΜΑΣ .....



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς ελεύθερης ναυσιπλοϊας 

σε ανοιχτή θάλασσα εντός του FIR της Αθήνας (που ορίζει τα όρια έρευνας και διάσωσης),

η Ελλάδα ΔΕΝ έχει ούτε δικαίωμα ούτε υποχρέωση να παράσχει βοήθεια και οφείλει να το κάνει μόνον

α) αν της ζητηθεί και (ανεξάρτητα από το εάν της ζητηθεί ή όχι), 

αν συντρέχουν αντικειμενικοί λόγοι όπως ενδεικτικά παραδείγματα

α) μηχανική βλάβη, ακινητοποίηση, ακυβερνησία πλοίου

β) εμφανής δυσλειτουργία πλεύσης (το πλοίο έχει μπατάρει)

γ) ομηρία

δ) προληπτικοί λόγοι καιρικών συνθηκών (π.χ επικείμενος τυφώνας)

Στην ειδική περίπτωση μάλιστα που το πλοίο είναι αναξιόπλοο, το λιμενικό θα έθετε σε κίνδυνο τόσο το πλοιάριο όσο και το ρυμουλκό. Η ρυμούλκηση θα μπορούσε να θέσει αμφότερα πλοία σε κίνδυνο και το ένα να συμπαρασείρει το άλλο. 

Τότε να είστε βέβαιοι, θα ακούγατε ότι, θα έφταιγε το Λιμενικό που τους έπνιξε. Σωστά;

ΘΑ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!

Το Λιμενικό έχει δικαιοδοσία ελέγχου, νηοψίας μόνο εντός της Συνορεύουσας ζώνης των 24 ναυτικών μιλίων για φορολογικές παραβάσεις, ναρκωτικά κλ.

Αν ήταν υποχρέωση του Λιμενικού να ρυμουλκεί τέτοια πλοία, τότε όλα θα έρχονταν στην Ελλάδα. Περιμένουν 50 εκατομμύρια Αφρικανοί να έρθουν. Τί λέτε, να τους ρυμουλκούμε όλους; 

Καταλάβαιτε ότι γίνεται εργαλειοποίηση και πολιτική εκμετάλλευση με θύμα και πάλι την Ελλάδα.

Θα ανοίξει τώρα συζήτηση περί ανοιχτών συνόρων, υποτιθέμενα push backs, αναγκαιότητα περί φράχτη, "επικίνδυνες πρακτικές" και πάντα με την Ελλάδα απολογούμενη.

Ήδη άκουσα τον Δημήτρη Τζανακόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ στο ραδιόφωνο να λέει ότι

" η συζήτηση περί διακινητών είναι μεν σημαντική, αλλά δευτερεύουσας σημασίας. Οι διακινητές βρίσκουν πρόσφορο έδαφος μέσω της παρανομίας. Γι' αυτό οφείλουν να δημιουργηθούν ασφαλείς διάδρομοι διέλευσης"

Δηλαδή ο κ. Τζανακόπουλος μιλάει ανοιχτά πλέον για τη νομιμοποίησης της παράνομης μετανάστευσης. Ουσιαστικά μιλάμε για πρόσκληση.

Δεν είναι το πρόβλημα οι διακινητές, το πρόβλημα είναι ότι η παράνομη μετανάστευση είναι παράνομη!

Περί αυτού πρόκειται. Είναι η ιδεοληψία των leftists δικαιωματιστών. 

Οι διακινητές τη δουλειά τους κάνουν. Η Ελλάδα φταίει.

To ιδεολογικό υπόβαθρο είναι σαφές. Το έχω αναλύσει αρκετές φορές. 

Λαμβάνει υπόψη ένα πρόβλημα των άλλων, αδιαφορώντας ότι δημιουργείται πρόβλημα σε εμάς.

Είναι η ιδεολογία της αγαπολογίας. Μεταπράτες της αγάπης και της αλληλεγγύης (με το αζημίωτο βέβαια). Αν ήταν τζάμπα θα πήγαιναν και στο Αρτσάχ. Αλλά δεν πληρώνει κανείς εκεί.

Θέλετε τη γνώμη μου;

Το περιστατικό αυτό θα καταβυθίσει εκλογικά τον ΣΥΡΙΖΑ. Ε, δεν πάει άλλο.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θα το ήθελες πολύ...

...Ενάμιση χρόνο τώρα όλο τέτοια όνειρα κάνεις εσύ και οι όμοιοί σου: Ότι "Οι Ρώσοι θα εξαντληθούν", ότι "Ο λαός της Ουκρανίας που είναι στο πλευρό του Ζελένσκι θα τους νικήσει"...

Όταν αυτά τρώνε σκ@τ@, περνάτε σε άλλο παραλήρημα:

"Τα όπλα του NATO θα τσακίσουν τους Ρώσους", "η Οικονομία της Ρωσίας θα γονατίσει από τις κυρώσεις"...

Όταν το NATO σηκώνει τα χέρια και δηλώνει ότι δεν μπορεί να ξοδεύεται άλλο για τον Ζελένσκι και τους ναζήδες τους, ανακαλύπτετε ότι "Ο Prigozhin ερχεται σε ρήξη με τους Ρώσους", ότι "η νίκη των Ρώσων στο Bakhmut είναι αδύνατη", ότι "και αν το πάρουν το Bakhmut οι Ρώσοι μικρή σημασία έχει" (για αυτήν την "μικρή σημασία" ήταν που το NATO ΣΤΡΑΓΓΙΖΕ να εξοπλίζει τον Ζελένσκι 8 μήνες) ότι "οι Ουκρανοί κέρδισαν μερικές εκατοντάδες τετραγωνικά μέτρα και 2-3 οικισμούς κάπου στις παρυφές του Bakhmut" (το τελευταίο το θυμήθηκαν πάλι τώρα για την ανοιξιάτικη αντεπίθεση στο Donetsk, ΑΝ υποτεθεί ότι "όντως γίνεται τέτοια...)

Τώρα που το Bakhmut έπεσε (παρ' όλα τα τετραγωνικά που "κέρδιζαν" κάθε τόσο οι "λεβέντες Ουκρανοί", και παρ' όλη την "σύγκρουση που επαπειλούνταν μεταξύ Prigozhin και Κρεμλίνου") βλέπω ότι ξεθάψατε το παλιό καλό ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ για τους "κακούς Μουσουλμάνους που μόνο βαρβαρότητες είναι ικανοί να κάνουν".

Συναρπαστικό το trailer! Παίρνουμε pop corn και περιμένουμε την συνέχεια...

Μήπως σου δίνει κανένα "μπουναμά" ο ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ; "ΣΚΑΪ" βάζεις, από ό,τι βλέπω...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βρίζουν τους Έλληνες σαν ρατσιστές οι δικαιωματικούληδες αλλά μόκο για ΗΠΑ - ΕΕ που διέλυσαν τη Λιβύη και κονομάνε χοντρά με το δουλεμπόριο των ΜΚΟ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΒΑΡΥ ΠΛΗΓΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ...

Μπήκαν οι μετανάστες στο Τομπρούκ σε ένα  σαπιοκάραβο, πήγαιναν για Ιταλία γιαυτό αρνήθηκαν να τους βοηθήσει το ελληνικό λιμενικό, και στο τέλος βούλιαξαν σε  διεθνή ύδατα, μακριά από την Πύλο.

Άνθρωποι με μέσο ετήσιο εισόδημα 500 ευρώ, πο'υ βρήκαν τις 6500 χιλιάδες; Δούλευαν 13 χρόνια χωρίς να τρώνε;

Κάτι πολύ πιο βαθύ κρύβεται εδώ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επίσημα αίτηση στους BRICS η Αίγυπτος-Ιράν-Σ.Αραβία-HAE και 10 χώρες της ASEAN

14/6/2023

Ιστορικές αλλαγές λαμβάνουν χώρα στον πλανήτη με δεκάδες χώρες να εγκαταλείπουν το δολάριο. Η Αίγυπτος υπέβαλλε επίσημα αίτημα ένταξης στους BRICS. 

Ταυτόχρονα ο υπουργός Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας, Khalid Al-Falih, και το Al Jazeera προετοιμάζουν τις ΗΠΑ για πολύ δυσάρεστες εξελίξεις. Η Ουάσινγκτον χάνει σταδιακά Αφρική και Μέση Ανατολή.

Μετά την Αίγυπτο, ακολουθούν Ιράν, Σαουδική Αραβία, ΗΑΕ, Βενεζουέλα και τουλάχιστον 10 χώρες της ASEAN (Ένωση Χωρών ΝΑ Ασίας).

Oι 10 αυτές χώρες της ASEAN δέχτηκαν να προχωρήσουν σε αποδολαριοποίηση και να κάνουν χρήση τοπικών νομισμάτων. Πρόκειται για τις χώρες Μπρουνέι, Καμπότζη, Ινδονησία, Λάος, Μαλαισία, Μιανμάρ, Φιλιππίνες, Σιγκαπούρη, Ταιλάνδη, Βιετνάμ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι χώρες που θέλουν να ενταχτούν στους BRICS ανέρχονται σε… 30 με τις 6 να προέρχονται από την Μέση Ανατολή.

Και ο Μαδούρο ο οποίος αφίχθη για επίσημη επίσκεψη στη Σαουδική Αραβία τόνισε ότι η Βενεζουέλα θέλει να ενταχθεί στους BRICS:

«Είμαστε σταθεροί στην οικοδόμηση ενός διαφορετικού κόσμου που βασίζεται στον διάλογο, τον σεβασμό και την ίση μεταχείριση… χωρίς ιμπεριαλισμό, ηγεμονία, νεοαποικιοκρατία και νεοφιλελευθερισμό” ανέφερε.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μιχαήλ Κοβάλτσουκ: Πως η παγκόσμια ελίτ που αποτελείται απο ευγονιστές, μέσω γονιδιακού προγραμματισμού θέλουν να φτιάξουν τον νέο άνθρωπο/σκλάβο

Ο Μιχαηλ Κοβαλτσουκ είναι ένας πρώην Σοβιετικός κ Ρώσος αξιωματούχος Επιστημονικός Γραμματέας του Συμβουλίου Επιστήμης και Υψηλών Τεχνολογιών.

Στο παρακάτω απόσπασμα που προέρχεται από την ομιλία του στο Στρογγυλό Τραπέζι, που διοργάνωσε το Υπουργείο Αμύνης της Ρωσικής Ομοσπονδίας στα πλαίσια του φόρουμ: «Στρατός 2020: Αγώνας υπέρ της Ιστορίας – Αγώνας υπέρ του Μέλλοντος». Μας εξηγεί πως εξελίχθηκαν κάποιες ατζέντες για την δημιουργία μεταανθρώπισμού δηλαδή του νέου ανθρώπου – σκλάβου.

Όπως θα ακούσουμε να λέει στο βίντεο, αυτό δεν είναι κάτι καινούριο, προέρχεται απο πολλά χρόνια σχεδιασμού και ως Σοβιετικοί γνώριζαν τις ατζέντες της ελίτ απο την εποχή που ο Χίτλερ προσπάθησε να τους αρπάξει την γη και τον πλούτο στη προσπάθεια του να φτιάξει την άρια φυλή.

Η ευγονική είναι ένα σύνολο πεποιθήσεων και πρακτικών που στοχεύουν στη «βελτίωση» της γενετικής ποιότητας του ανθρώπινου πληθυσμού. Ιστορικά, οι ευγονιστές προσπάθησαν να αλλάξουν τα ανθρώπινα γονίδια αποκλείοντας άτομα και ομάδες που έκριναν ως κατώτερες ή προωθώντας τα δικά τους γονίδια που έκριναν ως ανώτερα. 

Σήμερα, όπως εξηγεί ο Μιχαηλ Κοβαλτσουκ με την δυνατότητα της τεχνολογίας αυτό έχει γίνει πιο εύκολο και μέσω γονιδιακού προγραμματισμού μπορούν να δημιουργησουν τον νέο άθρωπος/σκλάβος. Τα χαρακτηριστικά του οποίου, θα είναι περιορισμένη συνείδηση, η φτηνή τροφή και η ελεγχόμενη γεννητικότητα.

Εξηγεί ακόμα πως οι ΗΠΑ με την βοήθεια της CIA και την οικονομική στήριξει του Ροκφέλερ, δημιούργησαν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), για να καταφέρουν να ελέγξουν την παγκόσμια υγεία και να φέρουν εις πέρας τα σχεδιά τους.

Δείτε το βίντεο μεταφρασμένο στα ελληνικά  

https://www.youtube.com/watch?v=MLz2GaP0Bek&t=17s



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΣΑΒΒΙΔΑΚΗΣ…

ΑΝΤΕΞΕ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ και ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ 

«ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ» ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ 

ΜΕ ΤΟ «ΤΟΥΡΜΠΟ» ΟΞΥΓΟΝΟ !!! 

δλδ ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ» ΤΟΥ Π.Ο.Υ. 

ΝΟΣΗΛΕΥΘΗΚΕ ΤΟ 2022. ΤΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΕΙΠΕ. ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΕΙΠΕ. ΗΤΑΝ ΔΕΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝ τους ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ τους ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΥΘΟΥΝ.

ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ; 

ΤΑ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ;;

ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ …

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕ 

ΖΟΜΠΙΑΑΑΑΑΑΑ



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ: Υπάρχει ένα κίνημα αυτή τη στιγμή για να απευαισθητοποιήσει τον κόσμο στη σεξουαλικότητα των παιδιών. Υπάρχει μια κίνηση ομαλοποίησης, αποδοχής, επιτρεπόμενης και υποδοχής της Παιδοφιλίας. Διδάσκεται σε συνέδρια mainstream θεραπείας. Αυτός είναι ο κρυφός πόλεμος ενάντια στα παιδιά μας.

Βιάζουν 2χρονα και 5χρονα εκατοντάδες φορές την εβδομάδα. Κάθε χρόνο περίπου 2 εκατομμύρια παιδιά διακινούνται για βιασμό, βασανιστήρια και θυσίες.

Πρόκειται για μια επιχείρηση πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων που έχει ήδη ξεπεράσει το παράνομο εμπόριο όπλων και το εμπόριο ναρκωτικών, διότι σε αντίθεση με μια σακούλα κοκαΐνης που μπορεί να πουληθεί μόνο μία φορά, ένα παιδί μπορεί να πωλείται 5, 10, 20 φορές την ημέρα ξανά και ξανά κάθε χρόνο .

Ο Tim Ballard, ο ιδρυτής της Operation Underground Railroad που πολεμά αυτόν τον κρυφό πόλεμο κατά της εμπορίας παιδιών και της Παιδοφιλίας, εργάστηκε για ένα χρόνο για τη CIA και στη συνέχεια εργάστηκε για την Εσωτερική Ασφάλεια όταν του ζητήθηκε να σχηματίσει μια ομάδα εργασίας για την εμπορία παιδιών.

Μη μπορώντας να επιτύχει τα αποτελέσματα που ήθελε για να σώσει τα παιδιά, εγκατέλειψε την Εσωτερική Ασφάλεια και δημιούργησε την Επιχείρηση Υπόγειος Σιδηρόδρομος που έχει σώσει χιλιάδες παιδιά και έχει βάλει πίσω από τα κάγκελα χιλιάδες παιδιά αρπακτικά και παιδεραστές.

Το The Hidden War είναι ένα ντοκιμαντέρ 4 μερών για την παγκόσμια εμπορία παιδιών που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα παγκοσμίως το 2023. Ο Mel Gibson έκανε την τελική επεξεργασία του Sound of Freedom που απεικονίζει τη ζωή του Tim Ballard σε αυτήν την ταινία αληθινής ιστορίας που θα κυκλοφορήσει στις 4 Ιουλίου. Ο Mel Gibson συμμετείχε επίσης στη δημιουργία του The Hidden War.

Αλλά αυτός δεν είναι μόνο ο πόλεμος του Tim Ballard, αυτός είναι ο δικός μας πόλεμος, ο πόλεμος των ανθρωπιστικών επιστημών, αυτός είναι ο τελευταίος πόλεμος του καλού εναντίον του κακού. Ο εχθρός είναι οι Ελίτ Παιδόφιλοι που κυβερνούν τον κόσμο μας. Αυτός είναι ο πόλεμος που θα καθορίσει την ανθρωπότητα και το μέλλον μας. Πρέπει να οργανωθούμε, πρέπει να αποκαλύψουμε, πρέπει να συλλάβουμε, πρέπει να κερδίσουμε αυτόν τον πόλεμο για χάρη της ανθρωπότητας και για χάρη όλων των παιδιών σε αυτή τη γη.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παραπληροφόρηση: Ο νέος όρος που επιβάλλουν αντιδημοκρατικά καθεστώτα την λογοκρισία.

Αυτό το άρθρο προσφέρει μια κατανόηση στις κύριες πτυχές της πληροφορίας: Συνήθως, αυτό για το οποίο οι άνθρωποι διαφωνούν ένθερμα δεν είναι η ενημέρωση, αλλά η ερμηνεία της και η κρίση. 

Με αυτήν την κατανόηση, το άρθρο εξηγεί ότι τα έργα και οι πολιτικές που τρέχουν αυτή την στιγμή με τον χαρακτηρισμό «κατά της παραπληροφόρησης» και «αντιπληροφόρησης» είναι το νέο είδος λογοκρισίας. Το να υποστηρίζεις την κυβερνητική αστυνόμευση της «πληροφόρησης» σημαίνει να ομολογείς την ανελευθερία σου.

Το 2019 το Poynter Institute for Media Studies δημοσίευσε τον «Οδηγό για δράσεις κατά της παραπληροφόρησης σε όλο τον κόσμο ». Εκεί ερευνάτε παραδείγματα έργων και πολιτικών κατά της παραπληροφόρησης, τα οποία αναμφίβολα έχουν γίνει αποδεκτά από το 2019.

Για παράδειγμα, το κλίμα για την ακεραιότητα των εκλογών, την προέλευση του ιού Covid, θεραπευτικές ουσίες όπως η Ιβερμεκτίνη και η υδροξυχλωροκίνη, η αποτελεσματικότητα της μάσκας, η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια των εμβολίων Covid και η αποτελεσματικότητα των lock-down. 

Προσπαθεί να μπερδευτεί και να αναμιχθεί προβοκατόρικα, με συνθήματα κατά, ας πούμε, της Κίνας, του Πούτιν, των ρατσιστών, των λευκών υπέρμαχων, των Ρεπουμπλικανών MAGA, των «αρνητών» του ολοκαυτόματος κ.λπ. Και μετά, φυσικά, υπάρχει όλη αυτή η «παραπληροφόρηση» που όντως διαδίδεται από «θεωρητικούς συνωμοσίας».

Μιλώντας για «αστυνόμευση», εννοώ ότι η κυβέρνηση ρίχνει τον εξαναγκασμό της ενάντια στην «παραπληροφόρηση». Και, εκτός από τον κυβερνητικό καταναγκασμό, υπάρχουν και οι σύμμαχοι. Αυτοί οι σύμμαχοι απολαμβάνουν συχνά μονοπωλιακές θέσεις, που προέρχονται είτε από κυβερνητικές δωρεές, προνόμια και συμφωνίες, όπως με ραδιοτηλεοπτικούς φορείς, πανεπιστήμια και φαρμακευτικές εταιρείες. Σύμμαχοι διάφορων ειδών, όχι μόνο με δωρεές αλλα και επειδή πολλές φορές απειλούνται και εκφοβίζονται. 

Άθελη και ηθελημένη παραπληροφόρηση

Όταν ένα άτομο, ο Μπομπ, παραπληροφορεί έναν άλλον, τον Τζιμ, χωρίς να συνειδητοποιήσει ότι οι πληροφορίες είναι ψευδείς, το λάθος μπορεί να διορθωθεί, χωρίς φασαρία, υποθέτοντας ότι κάποια στιγμή το ψέμα έχει αντιληφθεί ο Τζιμ ή ο Μπομπ. Τέτοια γεγονότα παραπληροφόρησης είναι ασήμαντα. δεν τα συζητάμε ούτε μένουμε σε αυτά. Η παραπληροφόρηση μοιάζει μάλλον με τυπογραφικό λάθος, που διορθώνεται από κάποιον. 

Διακρίνοντας την παραπληροφόρηση , το Dictionary.com εξηγεί «την κριτική διάκριση μεταξύ αυτών των μπερδεμένων λέξεων». Το ίδιο λέει, όπως και η Wikipedia. Η καταχώρισή της για την Παραπληροφόρηση ξεκινά: «Η παραπληροφόρηση είναι ψευδείς πληροφορίες που διαδίδονται σκόπιμα για να εξαπατήσουν τους ανθρώπους. Συγχέουν επίτηδες την λέξη παραπληροφόρηση με το δόλιο ψέμα, η οποία ναι μεν είναι ψευδής πληροφορία αλλά δεν είναι σκόπιμη».

Προπαγάνδα: Τα προγραμματικά ψέματα της κυβέρνησης

Η κυβέρνηση, είναι αυτή που ψεύδεται με πρόγραμμα. Το ψέμα μπορεί να είναι σε επίπεδο πληροφόρησης, αλλά συνήθως είναι πιο σωστό να πούμε ότι το ψέμα τους είναι σε επίπεδο ερμηνείας: η κυβέρνηση προωθεί ερμηνείες —για παράδειγμα, ο ιός Covid προήλθε από τη φύση —, ερμηνείες που η κυβέρνηση δεν έχει αποδείξεις αλλα προσπαθεί να ελέγξει μια ενδεχόμενη οργή του κόσμου και να τον κάνει να εμπιστευτεί την επιστήμη. Λέει ψέματα ότι ο ιός προήλθε από τη φύση, όπως λέει ψέματα για πολλές άλλες μεγάλες ερμηνείες. Άρα η κυβέρνηση διαδίδει μεγάλα ψέματα.

Η κυβέρνηση είναι ο μόνος παράγοντας στην κοινωνία που ξεκινά τον εξαναγκασμό με θεσμοθετημένο τρόπο. Ο εξαναγκασμός τους είναι φανερός. Επιπλέον, το κάνει σε κολοσσιαία κλίμακα.

Η «παραπληροφόρηση» είναι το όπλο που χρησιμοποιούν αυτοί που δεν πιστεύουν στην δημοκρατία.

Ο Gurri ανέφερε ένα συχνό παράδειγμα, «παραπληροφόρηση» «σημαίνει, «Σκάσε, αγρότισσα». Είναι μια σφαίρα που στοχεύει να υποτιμήσει την αντίθετη άποψη». Στην ελληνική πραγματικότητα θα μπορούσαμε να το συνδέσουμε με το «ο Μπιλ Γκέιτς θέλει να παρακολουθεί την σουλτάνα απο τα Πετράλωνα», ή παρόμοια υποτιμητικά σχόλια. Ο όρος «παραπληροφόρηση» μόλις και μετά βίας υπήρχε πριν από το 1980 , όπως φαίνεται στο σχήμα περιέχει δεδομένα μέχρι το 2019 και είναι πιθανό η αύξηση να συνεχίστηκε



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εντύπωση προκάλεσε ένα χθεσινό άρθρο του James Carden, συνεργάτη του Ομπάμα, εδώ: 

https://www.theamericanconservative.com/a-forgotten-history/?fbclid=IwAR1Fx-S3h26rhoPMlsyCriulLaY4b35mwURSicVXvy96jT0Ws3ofC1KHFNE

που επίσης αναμεταδόθηκε σήμερα στα ελληνικά εδώ:

https://www.in.gr/2023/06/16/world/polemos-stin-oukrania-oi-ipa-ekanan-pente-asygxorita-lathi-ti-rosia/?fbclid=IwAR19idMzdbilwceLhmNx-ejuIZv01ZygAOKDvJ-_HFXKClnB5BfoLpZHDmk

Ο λόγος που έκανε εντύπωση είναι γιατί ο Carden - που ήταν υπεύθυνος για τις σχέσεις ΗΠΑ - Ρωσίας επι της θητείας Ομπάμα, ξετινάζει και βγάζει “ολέθρια και λάθος” όλη την Αμερικανική πολιτική απέναντι στη Μόσχα από το 1990 μέχρι σήμερα!

-Ενδιαφέρον…

James Carden:

“Η αποτυχημένη, πραγματικά καταστροφική, εισαγωγή του χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού αμερικανικού τύπου, στη Ρωσία του Γέλτσιν από τη Δύση, 

η σειρά των υποστηριζόμενων από ΜΚΟ και αμερικανικών κυβερνήσεων «έγχρωμων επαναστάσεων» στη ρωσική περιφέρεια, 

η θέση των Η.Π.Α. για αέναο πόλεμο με αφορμή την 11η Σεπτεμβρίου, και, τέλος, αλλά σίγουρα εξίσου σημαντική, 

η πολιτική επέκτασης του ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία των Αμερικανών, 

εξηγεί την παρούσα, επικίνδυνη κατάσταση πραγμάτων.

Για χρόνια, το κατεστημένο της εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ προειδοποιήθηκε από φωνές στη δεξιά, την αριστερά και το κέντρο ότι η Αμερική έπρεπε ν’ αλλάξει την πολιτική της απέναντι στη Ρωσία.

Οι πέντε προειδοποιήσεις:

-Προειδοποιήθηκε ότι η Ρωσία δεν μπορούσε να ηττηθεί στις νεοϊδρυθείσες δημοκρατίες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης.

-Προειδοποιήθηκε ότι το Κίεβο – με την έναρξη μιας «αντιτρομοκρατικής» εκστρατείας κατά των ρωσόφωνων πολιτών του— ανταγωνιζόταν απερίσκεπτα τη Ρωσία.

-Προειδοποιήθηκε ότι το να φτιάξεις μια ημι-θεότητα από ένα διεφθαρμένο πιόνι ουκρανών ολιγαρχών ήταν ένα προφανές λάθος.

-Προειδοποιήθηκε να μην συγχέει τα συμφέροντα των εθνο-εθνικιστικών ακροδεξιών φατριών στο Κίεβο και το Λβιβ (και των συμμάχων τους στη Βαρσοβία, τη Ρίγα, το Ταλίν και το Βίλνιους) με τα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ.

-Προειδοποιήθηκε να πάρει στα σοβαρά τις πολυάριθμες διαμαρτυρίες του προέδρου Πούτιν κατά της επέκτασης του ΝΑΤΟ.

-Ωστόσο, η δικομματική κυβερνώσα ελίτ της Αμερικής αποφάσισε ν’ αγνοήσει αυτές τις προειδοποιήσεις και τ’ αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους.”



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"H Τυνησία δεν έχει πετρέλαιο;

Λάθος, το πετρέλαιο της Λιβύης είναι κληρονομιά του Τυνήσιου, του Μαροκινού, του Σουδανού, του Υεμενίτη κι όλων των... Αράβων"

Μουαμάρ Καντάφι

Στη μνήμη του τελευταίου ελεύθερου Ηγέτη της Μεσογείου!

7 Ιούνη 1942 - 20 Οκτώβρη 2011



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



H ενεργειακή φτώχεια είναι μέρος του σχεδίου για την μέτρηση της ενέργειας κατανάλωσης σε προσωπικό επίπεδο. Σε αυτό βασίζεται η Τεχνοκρατία.

Φυσικό αέριο: Η Ολλανδία κλείνει το μεγαλύτερο κοίτασμα της Ευρώπης - Κίνδυνος για τα αποθέματα

Το κλείσιμο θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Οκτωβρίου - Το κοίτασμα αποτελεί βασική πηγή φυσικού αερίου για μεγάλο μέρος της Δυτικής Ευρώπης

Σχολιο.- Φαίνεται να έχουν λόγους που το κλείνουν: "... έχει οδηγήσει σε εκατοντάδες σεισμούς μεγέθους έως και 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ από τη δεκαετία του 1980, οι οποίοι έχουν προκαλέσει ζημιές σε χιλιάδες σπίτια. Από τα περίπου 327.000 σπίτια στην περιοχή, τουλάχιστον 127.000 έχουν αναφέρει κάποια ζημιά, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ζημιών Μεταλλείων του Γκρόνινγκεν. Περισσότερα από 3.300 κτίρια έχουν κατεδαφιστεί στην περιοχή από το 2012, επειδή οι σεισμοί τα κατέστησαν μη ασφαλή."



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αλληλέγγυε !!! Θέλεις πραγματικά να βοηθήσεις τους λαους της Αφρικής και της μέσης Ανατολής που υποφέρουν ; Βοήθησε τους να μείνουν στη χώρα τους, σταματά τους πολέμους που τους ξεσπιτώνουν και δώσε τα χρήματα που δίνεις για να τους φέρνουν ως σύγχρονους δούλους στην Ευρώπη, βοήθησε τους να μείνουν στη χώρα τους ώστε να δημιουργήσουν υποδομές και πλούτο στη χώρα τους . 

Χρήσιμοι ηλίθιοι κλαψομουνιδες, δικαιωματιστες του κώλου που νομίζετε ότι είναι αλληλεγγύη η υποβοήθηση του ξεριζωμού.

Θα το ξαναπώ ρε θα το ξαναπώ μέχρι να το καταλάβετε αν και δεν το πολύ βλέπω . 

Όσο οι ευρωπαϊκές ελιτ θέλουν την λαθρομετανάστευση τόσο θα θρηνούμε θύματα. 

Δεν φεύγουν από μόνοι τους οι άνθρωποι αυτοί για να έρθουν στην Ευρώπη τους ξεριζώνουν από τον τόπο τους με τους πολέμους με την φτώχεια και τα ψέμματα . 

Οι δουλέμποροι είναι τα όργανα αυτής της ιστορίας. Οι εγκέφαλοι είναι μέσα στα ευρωπαϊκά κοινοβούλια . 

Το καταλάβατε ή να το ζωγραφίσω κιόλας.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι ευρωεπιδοτούμενες ΜΚΟ πνίγουν τα πλοία των μειωμένων; Μια τηλεκατευθυνόμενη βόμβα προσφύγων... πλοίο καμικάζι που έβαλε στόχο το ελληνικό κύρος εκ μέρους της Τουρκίας. Η Nawal Soufi, που παριστάνει τον πρόσφυγα ακτιβιστή που ειδικεύεται στον πόλεμο της Συρίας δίπλα-δίπλα με τη λεγόμενη «συριακή ισλαμοφασιστική αντιπολίτευση» της CIA εγκληματιών τρομοκρατών, είναι μια χαρακτηριστική γλάστρα της λεγόμενης «συριακής» ισλαμοφασιστικής αντιπολίτευσης της CIA ουσιαστικά τουρκικών συμφερόντων που πολέμησαν παράλληλα και συσπειρώθηκαν στο πλευρό του τουρκικού στρατού κατοχής στην εισβολή του στη Βόρεια Συρία αλλά δεσμεύτηκε και στο πλευρό τρομοκρατικών οργανώσεων όπως η Jabhat Al Nusra.

Η Nawal Soufi μαροκινής καταγωγής μεγάλωσε στη Σικελία, βραβευμένη από την Ευρω Ένωση για τον προσφυγικό ακτιβισμό της, είχε το προνόμιο να επικοινωνεί με το αλιευτικό σκάφος του θανάτου περισσότερο από τις αρχές. Τους καθοδήγησε, τους καθησύχασε, τους διαχειρίστηκε, μέχρι να πνιγούν.. Εκπέμπει από την Ιταλία και έχει ιταλική υπηκοότητα. Είναι η γυναίκα που είχε επαφή με τους πρόσφυγες που βυθίστηκαν... Την λένε Άγγελος των Προσφύγων αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν Κακιά, καλοπληρωμένη από την Ευρω Ένωση που οργανώνει τους πολέμους και θέτει το εμπάργκο στους ανθρώπους της Ανατολής



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πολιτικές προσφύγων.

Θα μπορούσαν να υπάρχουν 1,2 δισεκατομμύρια «κλιματικοί πρόσφυγες» μέχρι το 2050.

Το πρόβλημα της Ευρώπης με το μεταναστευτικό είναι η παρανοϊκή συμπεριφορά των Ευρωενωσιτών και Δυτικών κυβερνητών, που έχει ως αποτέλεσμα να έχουν καταστρέψει όλες τις χώρες στις οποίες παρενέβησαν για να τις "σώσουν".

Λιβύη, Συρία, Ιράκ, Αφγανιστάν...

Φυσικά κανείς δεν μιλάει για το πραγματικό πρόβλημα, αλλά όλοι παρουσιάζουν ως πρόβλημα το αποτέλεσμα του πραγματικού προβλήματος. Είναι μάλιστα βέβαιο ότι στη συνέχεια θα παρουσιαστεί ως αιτία του μεταναστευτικού η κλιματική αλλαγή. Άλλωστε ο όρος κλιματικός μετανάστης υπάρχει ήδη και συζητείται στα Ηνωμένα Έθνη (https://tinyurl.com/dp7889jy), στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (https://tinyurl.com/4vf2crb3) και στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (https://tinyurl.com/ycy6csmd). Σε όλους τους "σωτήρες" δηλαδή, που μόνο το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι ικανοί να δουν. Για όλους αυτούς, το μεταναστευτικό μπορεί να μην είναι καν πρόβλημα, αλλά μια ευκαιρία για να τεκμηριώσουν και να περάσουν στην κοινωνία τις εγκληματικές προθέσεις και πολιτικές τους...

Ίσως λοιπόν είναι καιρός να διερευνήσουμε αν η κλιματική αλλαγή προκαλεί βλάβες στον εγκέφαλο των Δυτικών κυβερνητών...

Σχολιο.- Το ομολόγησε και ο Τριντό. Έρχονται κλιματικά… Lockdown!

Σχολιο.- Δεν ξέρω τι είδους τηλεπάθεια έχει ο αλγόριθμος χεχε, πάντως τώρα μόλις ρωτούσα μια φίλη μου (στο Viber, όχι στο Facebook) αν γνωρίζει κάτι για την αναφορά των προσφύγων του ναυαγίου ως "κλιματικους πρόσφυγες". Μου το είπε το πρωί η θεία μου που μόνο τηλεόραση βλέπει (δλδ όχι ίντερνετ) ότι έτσι τους αποκαλούσαν στα δελτία. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τώρα τελευταία σε ΚΑΘΕ δελτίο καιρού άρχισαν να κοτσαρουν το αφήγημα της κλιματικής αλλαγής.... είμαι μια συνωμοσιολογος



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για οσους πιστευουν οτι στον κοσμο δεν υπάρχουν φυλές και οτι ολοι ειναι ΊΔΙΟΙ

Η αθάνατη ελληνική φυλή.

Κάποτε η γωνιά αυτή της γης που πατάμε και λέγεται Ελλάδα ήτανε δοξασμένη κι ευτυχισμένη κι είχε ένα πολιτισμό, οπού επί 2 1/2 χιλιάδες χρόνια συνεχίζει να παραμένει και να θαυμάζεται απ' όλο τον κόσμο. Κανένας σοφός η άσοφος δεν μπορεί μέχρι σήμερα να γράψει ούτε μια λέξη, αν δεν αναφερθεί στα έργα που άφησαν οι δημιουργοί αυτού του πολιτισμού, που λέγεται αρχαίος ελληνικός πολιτισμός.

Κάποτε, λοιπόν, η χώρα μας ήτανε δοξασμένη, μα αργότερα την υποδούλωσαν κι έχασε την παλιά της αυτή δόξα. Μα ύστερα από κάμποσα χρόνια η χώρα μας σηκώθηκε στο πόδι κι ύστερα από σκληρούς αγώνες ενάντια στη σκλαβιά, πάλι λευτερώθηκε.

Στην εποχή της σκλαβιάς πέρασε σκληρά, μαύρα χρόνια και πολλοί «έξυπνοι», αναμεσα στους οποίους και κάποιος Φαλμεράγιερ, ισχυρίστηκαν πως η ελληνική φυλή έσβησε κι ότι αυτή διασταυρώθηκε μ' άλλες φυλές, που δεν έχουν τίποτα το κοινό με την αρχαία ελληνική φυλή.

Μα ότι κι αν πούνε, αυτό δεν έχει καμία αξία. Την ελληνικότητα μας την αποδείξαμε. Γεγονός είναι ότι η χώρα μας ξεσηκώθηκε και ξαναγένηκε πάλι λεύτερη.

Αυτό κάνεις δεν το ήθελε. Ούτε οι ξένοι βασιλιάδες, ούτε οι ντόπιοι κοτζαμπάσηδες. Οι ξένοι δεν το θέλανε, γιατί φοβισμένοι από τη γαλλική επανάσταση, χτυπούσαν όλες τις εξεγέρσεις και δημιούργησαν γι' αυτό μεταξύ τους την Ιερή Συμμαχία. Οι ντόπιοι κοτζαμπάσηδες γιατί τα είχανε καλά με τους Τούρκους και ξεζουμίζανε το λαό.

Άρης Βελουχιώτης



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΕΘΑΝΕ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ Ο ΑΡΗΣ  ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ

Μας κατηγορούν ότι θέμε να καταργήσουμε τα σύνορα και να διαλύσουμε το κράτος. Μα το κράτος εμείς το φτιάχνουμε σήμερα, γιατί δεν υπήρξε, μια που αυτοί οι ίδιοι το είχανε διαλύσει. Ποιος είναι λοιπόν πατριώτης; Αυτοί ή εμείς; Το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα και τρέχει να βρει κέρδη σ' όποια χώρα υπάρχουνε τέτοια. Γι' αυτό δε νοιάζεται κι ούτε συγκινείται με την ύπαρξη των συνόρων και του κράτους.

Ενώ εμείς, το μόνο πού διαθέτουμε, είναι οι καλύβες μας και τα πεζούλια μας. Αυτά αντίθετα από το κεφάλαιο που τρέχει, οπού βρει κέρδη, δε μπορούν να κινηθούν και παραμένουν μέσα στη χώρα που κατοικούμε.

Ποιος, λοιπόν, μπορεί να ενδιαφερθεί καλύτερα για την πατρίδα του; Αυτοί που ξεπορτίζουν τα κεφάλαια τους από τη χώρα μας ή εμείς που παραμένουμε με τα πεζούλια μας εδώ

ΠΡΩΤΑ ΦΈΡΝΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΧΩΡΑ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σύμφωνα με τον Σεργκέι Λαβροφ, η Ρωσία εξέφρασε την αγανάκτησή της στις Ηνωμένες Πολιτείες στο πλαίσιο της ομάδας εμπειρογνωμόνων των πέντε πυρηνικών δυνάμεων, μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, για τα σχέδια παράδοσης στο Κίεβο F-16 ικανά να φέρουν πυρηνικά όπλα.

-"Οι Αμερικανοί προσπάθησαν να το αρνηθούν και να πουν, "Πιστεύετε πραγματικά ότι θα δώσουμε στην Ουκρανία αεροπλάνα που θα φέρουν πυρηνικά όπλα; Τους είπαμε ότι δεν το σκεφτόμασταν καν. Τα συστήματά μας, που θα παρακολουθούν αυτά τα αεροπλάνα , δεν θα μπορεί να διακρίνει ένα αεροπλάνο που δεν είναι εξοπλισμένο με πυρηνικά όπλα από ένα αεροπλάνο που τα μεταφέρει», είπε ο Λαβρόφ.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ F16 στην Ουκρανία θα είναι η αρχή του Πυρηνικού Πολέμου



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Βασικά στοιχεία από την ομιλία του Βλαντιμίρ Πούτιν στο #SPIEF2023

-Η Ρωσία έχει αυξήσει σημαντικά το εμπόριο με χώρες που δεν υποκύπτουν σε σοβαρές εξωτερικές πιέσεις και αυτοί οι όγκοι συνεχίζουν να αυξάνονται.

-Η πολυπολική παγκόσμια τάξη ενισχύεται και αυτή είναι μια αναπόφευκτη διαδικασία.

-Περίπου το 90% των διακανονισμών της Ρωσίας με τις χώρες της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης είναι σε ρούβλια, με την Κίνα – πάνω από το 80% σε ρούβλια και γιουάν.

-Η ανάπτυξη του ΑΕΠ της Ρωσίας μέχρι το τέλος του 2023 μπορεί να είναι περίπου 2%, και τον Απρίλιο αυξήθηκε κατά 3,3%.

-Το εξωτερικό εμπόριο της Ρωσίας έχει πλεόνασμα 22,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον Ιανουάριο-Απρίλιο 2023.

-Ο πληθωρισμός στη Ρωσία ανήλθε στο 2,9%, που είναι χαμηλότερος από ό,τι σε πολλές δυτικές χώρες και είναι κοντά στο ιστορικό χαμηλό του.

-Το ποσοστό ανεργίας στη Ρωσία μειώνεται στο ιστορικό χαμηλό του 3,3%.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-"Έχουμε ήδη καταστρέψει 5 Patriot Systems στο Κίεβο. Δεν μας εμποδίζει τίποτα να καταστρέψουμε οποιοδήποτε κτίριο. Όλοι περιμένουν να αρχίσουμε να πατάμε κουμπιά - αλλά δεν είναι απαραίτητο να το κάνουμε αυτό γιατί ο εχθρός μας δεν έχει κανένα επιτυχία στο πεδίο της μάχης».

- Βλαντιμίρ Πούτιν



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Παραμονές ευρωεκλογών του 2014  η αριστερή τάση του ΣΥΡΙΖΑ με αρχηγό τον Ρουντι Ριναλντι προτείνει την Σαμπιχα Σουλειμαν, ακτιβιστρια Ρομα με αγώνα κατά της βίας ενάντια στις γυναίκες στις κοινότητες των Ρομα και των Πομακων,  με ελληνική συνείδηση, ως υποψήφια του κόμματος στην Ξάνθη.

Το Τουρκικο προξενειο πόλλες φορές εκβίαζε και προσπαθούσε να τρομοκρατησει τη Σαμπιχα ιδιαίτερα όταν έκανε αίτηση προς την νομαρχία να ανοίξει ΕΛΛΗΝΌΦΩΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ για τους Πομακους της Ξάνθης.

Όταν ο Τούρκος πρέσβης έμαθε για την υποψηφιότητα της Σαμπιχα πήρε τηλέφωνο τον κολλητό του Αλέξη Νίκο Παπα και του ζήτησε να ΜΗΝ είναι στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ η Σαμπιχα.

Ο Παπάς ο Νίκος Φίλης, ο Νίκος Βουτσης η Ρεπουση και η Γιαννακοπουλου τάχθηκε κατά της Σαμπιχα.

Παρά τους 167 από τους 170 ψήφους στην Κεντρική επιτροπή η Σαμπιχα δεν μπήκε στη λίστα.

Άντα αυτού μπήκε εκλεκτός του Τουρκικού Προξενειου και εκλεχτηκε.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι θέλει η αλεπού στο παζάρι? 

Τον ΣΑΔΙΚ και τον Φαΐκογλου το 1991 τους θυμάστε? 

Τα δεκανίκια του Μητσοτάκη?

Είχε δύο Τούρκους και ένα Κατσίκι που τον κρατούσαν στη ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. 

Ο Σαδικ και ο Φαΐκογλου δήλωναν ΤΟΎΡΚΟΙ είχαν τη συναλλαγή με την οικογένεια Μητσοτάκη και έπαιρναν μονοκουκι τους ψήφους της μειονότητας ερχόμενη σε ανοιχτή συναλλαγή με το προξενείο της Θράκη 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



1952

Η ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΆ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ "ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟΝ"

Η δεξιά στην Ελλάδα από τον φόβο η μειονότητα μην λερωθει με την κομμουνιστικη προπαγάνδα στέλνει του πομακους και τους Έλληνες Ρομα της Θράκης στην αγκαλιά της Τουρκίας.

Σχολιο.- Δεκαετία του 90,πέφτουν οι μπάρες στα Πομακοχώρια και ο υπουργός Άμυνας Αρσένης (1993-1996) κάνει έφεδρο Δόκιμο Πομακο ....Μέχρι τότε μόνο ....μουλαραδες...



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ανακοινώθηκε ότι ο Ερντογάν και ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συμφώνησαν για την επίσκεψη του Ρώσου ηγέτη στην Τουρκία.

Σύμβουλος Εξωτερικής Πολιτικής του Κρεμλίνου Γιούρι Ουσάκοφ ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συμφώνησαν για την επικείμενη επίσκεψη Πούτιν στην Τουρκία.

Ο Ουσάκοφ, αναπληρωτής του Πούτιν, δήλωσε ότι η ημερομηνία της επίσκεψης του Πούτιν δεν έχει ακόμη καθοριστεί και είπε: "Ο Πρόεδρος Ερντογάν έχει μια πρόσκληση για αυτό το θέμα. Ο Πούτιν και ο Ερντογάν συμφώνησαν ότι η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Ωστόσο, δεν έχει καθοριστεί μια συγκεκριμένη ημερομηνία. μίλησε ακόμα."

ΤΟ ΔιεθνεςΠοινικό Δικαστήριο εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον Ρώσο ηγέτη Πούτιν για τη διάπραξη εγκλημάτων πολέμου στην Ουκρανία. Συζητήθηκε για λίγο αν το ένταλμα σύλληψης θα εφαρμοστεί κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Πούτιν στο εξωτερικό. Δεδομένου ότι η Τουρκία δεν είναι συμβαλλόμενο μέρος στο Καταστατικό της Ρώμης, το οποίο είναι το καθεστώς ίδρυσης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, δεν υπάρχει κίνδυνος σύλληψης του Πούτιν



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Θα σκοτώνουμε Ρώσους όπου τους βρούμε σε όλη τη γη" 

Κλινικά Νεκρός ο Μπουντανοφ διοικητής της SBU μετά τη πυραυλικη επίθεση των Ρώσων στο αρχηγείο στο Κίεβο

Χαιρετίσματα στον Μπαντερα 

και στον Γκερινγκ ιδρυτή της Γκεστάπο.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



McGregor: Μηδέν επιτυχία… από την αντεπίθεση των Ουκρανών

Ο Αμερικανός πρώην συνταγματάρχης McGregor μίλησε με οξύτητα για την επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας

«Θα σας πω ότι καμία επιτυχία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, δεν έχει επιτευχθεί, αφού στην ουκρανική αντεπίθεση όλα συνδέονται με την ικανότητα τους να φθάσουν στην κύρια γραμμή άμυνας, να την διαπεράσουν και να προχωρήσουν επιτυγχάνοντας ένα σημαντικό στόχο όπως η Μελιτόπολη», είπε ο αμερικανός αξιωματικός και πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου.

Σύμφωνα με τον McGregor, όλα τα «κατορθώματα» της αντεπίθεσης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, που εκφράζονται σε ουκρανικά ρεπορτάζ, δεν έχουν καμία αξία, αφού βρίσκονται μακριά από τη ζώνη μάχης.

Έτσι, για παράδειγμα, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας μπορούν να δείξουν «δύο ή τρία κατεστραμμένα κτίρια», τα οποία βρίσκονται 15-25 χιλιόμετρα από την αμυντική γραμμή του ρωσικού στρατού.

Γάλλος στρατηγός: Δυσάρεστη έκπληξη η μεγάλη απώλεια δυτικών οπλικών συστημάτων στην Ουκρανία…

Η καταστροφή του βαρέως εξοπλισμού που έστειλε η Δύση στην Ουκρανία ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη για το Κίεβο, είπε ο Γάλλος στρατηγός Olivier Kempf, ερευνητής στο Ίδρυμα Στρατηγικών Ερευνών, στο Figaro.

«Δεν είμαι σίγουρος ότι η Δύση έχει κάτι να στείλει στην Ουκρανία.

Ναι, και οι σημερινές απώλειες ήταν μια κακή έκπληξη.

Όλα δεν πάνε όπως τα ήθελε η Δύση.

Όχι σύμφωνα με το δυτικό σχέδιο» ανέφερε ο στρατηγός.

Ο γάλλος αξιωματικός σημείωσε επίσης ότι ένας σημαντικός αριθμός αρμάτων μάχης Leopard και τεθωρακισμένων οχημάτων Bradley έχουν καταστραφεί.

Η επισκευή τους, πρόσθεσε, δεν είναι εύκολη υπόθεση, αφού συνεργεία και μηχανικοί είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν σε συνθήκες μάχης.

Επίσης ο γάλλος στρατηγός εστίασε και στο απόρθητο της πρώτης γραμμής άμυνας της Ρωσίας.

«Αποδείχθηκε ότι οι Ρώσοι αποφάσισαν να υπερασπιστούν σκληρά ακόμη και τις πρώτες τους οχυρώσεις.

Δεν βρεθήκαμε αντιμέτωποι με μια ελαφριά προστατευτική κουρτίνα, αλλά με μια πραγματική πρώτη γραμμή άμυνας» οι Ουκρανοί και δεν το περίμεναν…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Τελευταία Intel σχετικά με τον επικεφαλής της ουκρανικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών (GUR) Budanov.

-8 Μαΐου: Ο Μπουντάνοφ δηλώνει ότι «σκότωνε Ρώσους και θα συνεχίσει να σκοτώνει Ρώσους οπουδήποτε στον κόσμο».

-29 Μαΐου: Σε αντίποινα για τις απειλές του Μπουντάνοφ κατά των Ρώσων, η Ρωσία εκτοξεύει έναν πύραυλο κρουζ μεγάλης εμβέλειας υψηλής ακρίβειας που σημειώνει απευθείας χτύπημα στο γραφείο του Μπουντάνοφ στο Αρχηγείο της GUR (Ουκρανική Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών) στο Κίεβο.

-29 Μαΐου: Ο Μπουντάνοφ εκκενώνεται επειγόντως με ελικόπτερο από το Κίεβο στην πολωνική πόλη Rzeszow, αφού τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της ρωσικής επίθεσης.

-30 Μαΐου: Ο Μπουντάνοφ μεταφέρεται με αεροπλάνο με ειδικό αμερικανικό ιατρικό αεροπλάνο εκκένωσης στο Βερολίνο της Γερμανίας.

-16 Ιουνίου: Ο Μπουντάνοφ παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στη στρατιωτική βάση Ramstein του ΝΑΤΟ. Υπάρχουν ισχυρές εικασίες ότι μπορεί να βρίσκεται σε κώμα ή σε κατάσταση σχεδόν νεκρού/δεν ανταποκρίνεται καθώς κρατείται ζωντανός με υποστήριξη ζωής.

-Υ.Γ. Κοιτάξτε πώς οι Πολωνοί, οι ΗΠΑ και οι Γερμανοί στρατιώτες τρέχουν για να σώσουν «έναν δικό τους».

Σχολιο.- στα τσακιδια το κοπροσκυλο .....



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



16/6/2023    -    7.00 π.μ.

- Την ώρα που γράφεται το παρόν κείμενο (αρχίζω στις 4 και το αναρτώ στις 7) για άλλη μία νύχτα οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις επιφέρουν πλήγματα σε στρατηγικής σημασίας εγκαταστάσεις του καθεστώτος Ζελένσκι σε διάφορες περιοχές της Ουκρανίας, με πρώτες και καλύτερες, χρονικά τουλάχιστον, τις βόρειες και ανατολικές περιοχές της χώρας: Χάρκοβο, Ντνιεπροπετρόφσκ, Κριβόι Ρογκ, Τσερνίγκοφ, Κιροβογκράντ κοκ. Τα αποτελέσματα των πληγμάτων αυτών θα γίνουν γνωστά αργότερα.

- Αναφορικά τώρα με τα χτεσινά αντίστοιχα ρωσικά πλήγματα από αέρος, ξεχώρισαν αυτά σε τρεις περιοχές: στην Οδησσό, στο Χάρκοβο και στο Κριβόι Ρογκ. Στην Οδησσό κατεστράφη ολοσχερώς το πρώην εργοστάσιο Krayan, όπου φυλάσσονταν οπλικά συστήματα και στρατιωτικά οχήματα ΝΑΤΟϊκής προέλευσης, ενώ δίπλα βρισκόταν και αποθήκη πυρομαχικών, η ανατίναξη των οποίων συνέβαλε στην ολοκληρωτική καταστροφή του χώρου. Στο Χάρκοβο είχαμε τουλάχιστον 3 σημαντικά πλήγματα: ένα σε επιχείρηση κατασκευής drones και δύο σε κοιτώνες προσωρινής στρατοπέδευσης μονάδων των VSU και Πολωνών μισθοφόρων. Στο Κριβόι Ρογκ καταστράφηκε επισκευαστική μονάδα οπλικών συστημάτων και στρατιωτικών οχημάτων των VSU στη βιομηχανική ζώνη της πόλης.

- Η κτηνωδία της ημέρας από πλευράς VSU είχε να κάνει με τον βομβαρδισμό του χωριού Ντνιεπριάνι στην Περιφέρεια της Χερσώνας, εξαιτίας του οποίου σκοτώθηκε ένα 3χρονο αγοράκι που έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του…

- Χτες το πρωί πραγματοποιήθηκε μαζική επίθεση ουκρανικών drones στη χερσόνησο της Κριμαίας. 11 συνολικά πτητικές μηχανές χρησιμοποιήθηκαν, ωστόσο ο συνδυασμός αντιαεροπορικών πυρών και μέσων ραδιοηλεκτρονικού πολέμου από πλευράς ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων εξουδετέρωσε πλήρως την ουκρανική επίθεση. 6 από τα προαναφερθέντα drones καταρρίφθηκαν από αντιαεροπορικά πυρά, ενώ άλλα 5 αποσυντονίστηκαν και υποχρεώθηκαν σε προσγείωση από τα ρωσικά μέσα ραδιοηλεκτρονικού πολέμου. Δεν υπήρξαν καν υλικές ζημίες – η ουκρανική επίθεση στέφθηκε από πλήρη… αποτυχία.

- Αργά το βράδυ έφτασε πληροφορία που ανέφερε ότι ομάδες καταδρομών των VSU επιχείρησαν απόβαση κοντά στη Νόβαγια Καχόφκα και στον κατεστραμμένο πρόσφατα από ουκρανικό σαμποτάζ ΥΗΣ της Καχόφκα. Επιβεβαιώθηκε από στρατιωτικούς ανταποκριτές στην περιοχή η ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στους Ουκρανούς καταδρομείς και τις ρωσικές στρατιωτικές μονάδες που περιπολούν στην περιοχή, όχι όμως και η απόβαση των ουκρανικών μονάδων στην ανατολική όχθη του Δνείπερου.

- Χτες, σε ανάλογη προσπάθεια μονάδων των VSU για απόβαση στα χωριά Γκόλαγια Πρίσταν και Αλιόσκι, κοντά στις εκβολές του Δνείπερου, κατέληξε σε άλλον έναν… πανωλεθρίαμβο για τις VSU, αφού από τις 5 ταχύπλοες λέμβους που χρησιμοποιήθηκαν για την απόβαση στην ανατολική όχθη του Δνείπερου οι 2 βυθίστηκαν αύτανδρες, ενώ οι άλλες 3 οπισθοχώρησαν ατάκτως, ώστε ν’ αποφύγουν τη βύθιση.

- Σε ό,τι αφορά στη γενική κατάσταση στα επιμέρους μέτωπα, υπάρχει σχετική «ησυχία» (νηνεμία πριν από την καταιγίδα, πιθανόν) στο «βόρειο» μέτωπο και σε αυτό του Κράσνι Λιμάν, ενώ στο μέτωπο Αρτιόμοφσκ – Αβντέγεφκα – Μάργινκα υπάρχει κινητικότητα, στη μεν περίμετρο του Αρτιόμοφσκ με τις VSU να επιχειρούν ανεπιτυχώς να διασπάσουν την αμυντική γραμμή των ρωσικών δυνάμεων, στη δε Αβντέγεφκα και τη Μάργινκα με τις ρωσικές δυνάμεις να κερδίζουν έδαφος και να καταλαμβάνουν οχυρωμένες θέσεις των VSU.

- Στο μέτωπο Νότια-νοτιοδυτικά του Ντονιέτσκ, δηλαδή αυτό των Ουγκλεντάρ και Ζαπορόζιε, η κακοκαιρία εμπόδισε τις μαζικές μάχες ανάμεσα στις δύο πλευρές. Στην κατεύθυνση της εσοχής της Βρεμιόφκα συνεχίζονται οι σφοδρότερες μάχες, με τις ρωσικές δυνάμεις να αποκρούουν τις ουκρανικές επιθέσεις στη γραμμή Μακάροφκα – Ουραζάινογε και να έχουν τον έλεγχο πυρός στην περιοχή, εκμεταλλευόμενες τα υψώματα που ελέγχουν γύρω από τη Μακάροφκα. Λίγο δυτικότερα, στην κατεύθυνση του Ορέχοφ και του Γκουλιάιπόλιε, οι VSU μετά το φιάσκο που υπέστησαν κατά τις πρώτες μέρες της περιώνυμης «αντεπίθεσης», ανασυγκροτούν τις δυνάμεις τους, με στόχο να επαναλάβουν σε επόμενη φάση μια μαζική επίθεση.

- Νότια-νοτιοδυτικά του Ντονιέτσκ (Ουγκλεντάρ και γύρω, Περιφέρεια Ζαπορόζιε): Η περιβόητη «ουκρανική αντεπίθεση» φαίνεται να έχει «κολλήσει» και σε πρώτη, τουλάχιστον, φάση να οδηγείται σε αποτυχία, κάτι που διαπιστώνει (με… πίκρα, είναι αλήθεια) και μία εκ των «ναυαρχίδων» του δυτικού συστημικού Τύπου, το βρετανικό περιοδικό Newsweek στο τελευταίο του τεύχος. Είναι φανερό, ότι ο 1ος γύρος της «αντεπίθεσης» ολοκληρώθηκε, με σαφές προβάδισμα των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων. Οι VSU στην παρούσα φάση αναδιοργανώνουν τις μονάδες τους, φέρνουν ενισχύσεις από τα μετόπισθεν, πραγματοποιούν εναλλαγή (rotation) μονάδων, ώστε αυτές που υπέστησαν σοβαρές απώλειες, ειδικά σε έμψυχο δυναμικό, να μπορέσουν να συμπληρώσουν το προσωπικό τους. Σημαντική συγκέντρωση δυνάμεων των VSU παρατηρείται κυρίως στη κατεύθυνση του Ορέχοφ, όπου είναι πιθανόν κατά το επόμενο χρονικό διάστημα να εκδηλωθεί ουκρανική επίθεση προς την πλευρά του Λόμπκοβογε, της Πιατιχάτκα και της Νοβοαντρέγεφκα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σύμφωνα με την ελβετική εφημερίδα Tages-Anzeiger, βουλευτές του ελβετικού Λαϊκού Κόμματος μποϊκοτάραν τη βιντεοσκοπημένη ομιλία του Ζελένσκι στο ελβετικό κοινοβούλιο και, αντ' αυτού, πήγαν για καφέ



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κύπρος: «Τα παιδιά δεν ανήκουν στους γονείς» – Χαμός με τη δήλωση της Επιτρόπου Προστασίας Παιδιού

16/06/2023

Μαίνονται οι αντιδράσεις στην Κύπρο, κυρίως στα Μέσα κοινωνικής Δικτύωσης, αναφορικά με το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία. Το Υπουργείο Παιδείας προχθές δημοσιοποίησε το πρόγραμμα μαθημάτων.

Μια δήλωση της Επιτρόπου Προστασίας Δικαιωμάτων του Παιδιού όμως πυροδότησε νέες αντιδράσεις. Η Δέσπω Μιχαηλίδου μιλούσε στην εκπομπή Άλφα Ενημέρωση και κατέθεσε την άποψη ότι κανένα παιδί δεν μπορεί να εξαιρεθεί από το μάθημα ενώ τόνισε ότι κανένα παιδί «δεν πρέπει να είναι δέσμιο πληροφόρησης αυτοπροστασίας».

«Υπάρχει απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, κανένα παιδί δεν μπορεί να εξαιρεθεί από το μάθημα επειδή οι γονείς του δεν δέχονται. Δεν έχει να κάνει με τις πεποιθήσεις των γονέων. Οι γονιοί στο σπίτι τους μπορούν να κατευθύνουν τα παιδιά τους ανάλογα με τις δικές τους πεποιθήσεις και αντιλήψεις. Είναι δικαίωμα των γονιών αλλά και δικαίωμα των παιδιών να αυτοπροστατευτούν και να τους προστατεύσουμε. Δεν μπορεί να αφήνουμε τα παιδιά μας απροστάτευτα.

Όταν ένα παιδί είτε λόγω της διστακτικότητας των γονιών του είτε λόγω της αντίθετης αντίληψης των γονιών του δεν ενημερώνεται ας πούμε για τον κανόνα του εσώρουχου. Όταν δεν μπορεί να μιλήσει, αρνούμαστε γιατί δεν ξέρει πού να αποταθεί.. αρνούμαστε την προστασία του… και δεν μπορεί αυτό το παιδί να αφεθεί στις επιθυμίες των γονιών του, γιατί τα παιδιά δεν ανήκουν στους γονείς.

Οι γονείς έχουν δικαίωμα να τα κατευθύνουν, να τους μεταφέρουν τις δικές τους πεποιθήσεις, το δικό τους πλαίσιο αλλά δεν δικαιούνται να τα κρατούν δέσμια πληροφόρησης αυτοπροστασίας», είπε η Επίτροπος μεταξύ άλλων στην παρέμβασή της.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ομολογουμένως δεν το είχα σκεφτεί. Ότι είναι ικανοί για τέτοια σκευωρία, ναι είναι. Μιλάμε για παλιάνθρωπους τελευταίας τεχνολογίας. Αλλά τόσο πολύ;


Κάνοντας, λοιπόν, μια αναζήτηση στις εικόνες για το τραγικό vαυάγιo, μου βγαίνουν αυτά τα αποτελέσματα... και αναρωτιέται τώρα το ψεκασμέvo μου μυαλό... μα καλά... δεν υπάρχει ούτε μια φωτογραφία με το μπαταρισμένο πλοίο; ούτε ένα βίντεο με ανθρώπους στη θάλασσα; μια φωτογραφία πανικόβλητων προσφύγωv που'χουν μαζευτεί στη μια πλευρά του σκάφους; καμιά φωτο από τους δορυφόρους του Ελον έστω; 

Δεν βρέθηκε ούτε ένας λιμενικός να καταγράψει το μοιραίο συμβάν; άντε καλαααά... αυτοί ήταν απασχολημένοι με τη διάσωση...μα ούτε ένας μούτσος δεν βρέθηκε ν' απαθανατίσει τις στιγμές που γραφόταν ιστορία;;; αμ αυτοί οι έρμοι οι κλιματικoί πρόσφυγες ρε παιδγιά; ένας από αυτούς δεν είχε μαζί του κανα κινητό να καταγράψει την αγωνία και τον πανικό τους την ώρα που ναυαγούσαν;;;; καμιά φωτο από τα γυναικόπαιδα στο αμπάρι;;;; εεε;;;; ούτε μία;;; και αυτοί στο ελικόπτερο τι στα διάλα κάναν;;; τόσες φωτογραφίες τράβηξαν από ψηλά το υπερφορτωμένο πλοίο! αλλά ούτε μία την ώρα που άρχισε η αντίστροφη μέτρηση της φριχτής τραγωδίας που βύθισε το κουλιστάv σε τριήμερο εθνικό πένθος;;;; και δεν υπάρχει ούτε ένα βίντεο με το κινούμενο πλοίο και τους επιβαίνοντες σε αυτό; και τελικά;;;; ... ανασύρθηκε καμιά σορός γυναίκας ή παιδιού;;; μάθαμε;;;;

και ούτε ένας σε κρίσιμη κατάσταση στα νοσοκομεία που υποτίθεται ότι μεταφέρθηκαν; 

Λοιπόν... ως και φωτογραφίες του 1912 με τις σωστικές λέμβους γύρω από τον Τιτανικό που βυθιζόταν μπορεί να βρει κανείς... εδώ τίποτα;;;; εν έτει 2023;;;

Μτφ: τις φωτογραφίες με τα φέρετρα των κορωνοπεθαμένων του "Μπέργκαμo" τις θυμάστε, έτσι;;;;

Κάπου ώπα με τις μλκίες λοιπόν...

Μέχρι να μας δείξουν με ατράνταχτα ντοκουμέντα ότι υπήρξε ναυάγιο, για μένα δεν υπήρξε ναυάγιο. Τέλος._

Σχολιο.- Θυμόμαστε όλοι υποθέτω τα φέρετρα της Λαμπεντούζα που παρουσιάστηκαν ως φέρετρα του Μπέργκαμο θυμάτων τάχα του κοροϊδοϊού. Έ λοιπόν δεν μου βγάζεις από το μυαλό ότι κάτι παραπλήσιο είναι και το "ναυάγιο" και τα δήθεν νεκρά γυναικόπαιδα, που ούτε ένα δεν μπόρεσαν να παρουσιάσουν. Μας έδειξαν πλάνα του πλοιαρίου εν πλω, τραβηγμένα από αέρος. Δηλαδή είχαμε κάποιον που παρακολουθούσε και φωτογράφιζε ή ίσως βιντεοσκοπούσε. Και δεν μας έδειξαν ούτε ένα στιγμιότυπο βύθισης του πλοίου. Με έναν σμπάρο πολλά τρυγόνια! Πρόκληση αισθημάτων συμπαθείας μέχρι και ενοχής στους γηγενείς, αλλά και ματαίωση του ενοχλητικού debate. Αυτά τα φέρετρα της Λαμπεντούζα και του Μπέργκαμο μας τα έδειχναν το 2020 ως φέρετρα των θυμάτων του φαντομά ιού



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



#Πύλος #Ναυαγοσωστικό_στο_Γύθειο 

Στην πάνω φωτογραφία διακρίνεται το υπερσύγχρονο ναυαγοσωστικό πλοίο που ελλιμενίζεται στο Γύθειο! Ουδέποτε δεν ζητήθηκε η συνδρομή του στο ναυάγιο της Πύλου! 

Στην κάτω φωτογραφία διακρίνονται δύο από τα τουλάχιστον τέσσερα ρυμουλκά που επίσης ελλιμενίζονται στο Γύθειο και που πολύ συχνά κατευθύνονται προς τα πολυάριθμα τάνκερ που βρίσκονται στα ανοιχτά του Λακωνικού κόλπου και για τα οποία έχουν γίνει καταγγελίες, όπως και επερώτηση στην Βουλή, για την πιθανή εμπλοκή τους σε λαθρεμπόριο πετρελαίου! 

Ούτε απο τα συγκεκριμένα ρυμουλκά δεν ζητήθηκε ποτέ, απο τις αρμόδιες αρχές, η παροχή βοήθειας προς το υπερφορτωμένο δουλεμπορικό που έπλεε ανοικτά της Πύλου! 



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νοσοκομείο Αττικόν : 47χρονος ΄γταν νεκρός στις τουαλέτες – Εντοπίστηκε μετά από 3 μέρες

Τουλαχιστον τρεις μερες νεκρος στις τουαλετες δημοσιου νοσοκομειου.Διαβασα οτι δεν συμμορφωνοταν στις οδηγιες των γιατρων και του εκαναν πειθαρχικο εξιτηριο.Χρηστης ομως και τα ερωτηματα δεκαδες.Τι πειθαρχικο εξιτηριο σε εναν εξαρτημενο ανθρωπο;Ποια κλινικη ηταν αυτη ,υπηρξε συνεργασια με ψυχιατρους;

Σε τουαλετα τρεις τουλαχιστον μερες ,κανενας απο το προσωπικο δεν πηγε;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΕΙΡΑΜΑ-ΣΟΚ . Γεννήθηκε η πρώτη ”ανθρώπινη Ντόλι”…….Επιστήμονες δημιούργησαν έμβρυο από βλαστοκύτταρα χωρίς ωάρια και σπέρμα!

16/06/2023

Πείραμα-ΣΟΚ γεννήθηκε η πρώτη ανθρώπινη ”ΝΤΟΛΙ” είναι τίτλος άρθρου από το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ (16/6/23). Στη συνέχεια διευκρινίζει πως ‘‘οι επιστήμονες δημιούργησαν έμβρυο από βλαστοκύτταρα χωρίς ωάριο και σπέρμα .Συνθετικά ανθρώπινα έμβρυα στον δρόμο της Ντόλι.Τα πρότυπα εμβρύων που δημιούργησαν επιστήμονες χωρίς χρήση σπέρματος ή ωαρίων θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην έρευνα για γενετικές διαταραχές αλλά εγείρουν σοβαρά ηθικά και νομικά ζητήματα”.

Επιστήμονες δημιούργησαν συνθετικό ανθρώπινο έμβρυο χρησιμοποιώντας βλαστοκύτταρα ένα επίτευγμα που συνιστά σταθμό καθώς δεν έχουν πλέον την ανάγκη ωαρίων ή σπέρματος… Αξίζει να σημειωθεί πως τα όντα αυτά δεν διαθέτουν μια καρδιά που να λειτουργεί ούτε τα αρχικά ίχνη ενός εγκεφάλου περιλαμβάνουν ωστόσο κύτταρα τα οποία κανονικά συνεχίζουν ν΄αναπτύσονται προκειμένου να σχηματίσουν τον πλακούντα, τον αμνιακό σάκο και το ίδιο το έμβρυο.

”Είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε πρότυπα που μοιάζουν με έμβρυα αναπρογραμματίζοντας τα εμβρυονικά βλαστοκύτταρα.” δήλωσε η καθηγήτρια Ζέρνικα-Γκετζ από το πανεπιστήμιο του Cambridge και το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνιας…. Θα ήταν παράνομη η εμφύτευση τους στη μήτρα μιας γυναίκας…

ΥΓ. η Σφίγγα της τεχνολογίας έρχεται να ορίσει με δικούς της όρους τι είναι ο άνθρωπος…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πούτιν : « ο Ζελένσκι δεν είναι ένας Εβραίος αλλά μια ντροπή για τον εβραϊκό λαό ».

16/06/2023

Πούτιν : « ο Ζελένσκι δεν είναι ένας Εβραίος αλλά μια ντροπή για τον εβραϊκό λαό ». Τόνισε επίσης πως η Ρωσία μετέφερε ήδη τα πρώτα πυρηνικά όπλα στη Λευκορωσία.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Αμερικανός Υπουργός Άμυνας δεν εμφανίζεται πλέον σίγουρος για την νίκη της Ουκρανίας: “Ο πόλεμος είναι πάντα απρόβλεπτος”

16/06/2023

Ο Αμερικανός Υπουργός Άμυνας δεν εμφανίζεται πλέον σίγουρος για την νίκη της Ουκρανίας: “Ο Πόλεμος είναι πάντα απρόβλεπτος”

Υπό το φως των απωλειών που υπέστη η Ουκρανία στην αντεπίθεσή της, ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν επιβεβαιώνει μετά από συνάντηση με τον Ουκρανό ομόλογό του στην έδρα του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες την Πέμπτη, ότι η έκβαση του πολέμου δεν μπορεί να προβλεφθεί.

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Lloyd Austin είπε στον Ουκρανό ομόλογό του Oleksiy Reznikov ότι η Ουκρανία θα συνεχίσει να έχει ό,τι χρειάζεται για να πετύχει υπό το φως των απωλειών που υπέστη στην αντεπίθεσή της. Ο Όστιν είπε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά τη συνάντηση των μελών της Ομάδας Επαφής για την Ουκρανία: «Είναι ένας πόλεμος… οπότε γνωρίζουμε ότι θα υπάρξουν απώλειες και από τις δύο πλευρές». Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ επιβεβαίωσε την ικανότητα των Ουκρανών να «ανακτούν και να επισκευάζουν τον κατεστραμμένο εξοπλισμό». «Ο πόλεμος είναι απρόβλεπτος... και θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στην Ουκρανία ό,τι χρειάζεται για να νικήσει». Με τη σειρά του, ο Ρέζνικοφ και οι Ουκρανοί στρατιωτικοί ενημέρωσαν τις χώρες του ΝΑΤΟ και τους εταίρους τους για την κατάσταση επί του πεδίου και προσδιόρισαν τις στρατιωτικές τους ανάγκες κυρίως για προμήθεια αεροσκαφών». Ο Ρέζνικοφ χαιρέτισε τις δεσμεύσεις και τα «σημαντικά νέα» σχετικά με τη συμμαχία που σχηματίστηκε από τη Δανία και την Ολλανδία για την εκπαίδευση Ουκρανών πιλότων να πετούν με τα αμερικανικά μαχητικά F-16 . Ο Austin είπε σχετικά: “Η εκπαίδευσή τους έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει αυτό το καλοκαίρι…αλλά θα χρειαστεί λίγος χρόνος.” Ο στρατηγός Milley τόνισε επίσης ότι «είναι πολύ νωρίς για να ανακοινωθούν οι ημερομηνίες για την προμήθεια των αεροσκαφών Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε στις 4 Ιουνίου ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις έχασαν περίπου 7.500 νεκρούς και τραυματίες μόνο στη γραμμή επαφής, επιπλέον των στρατιωτικών θανάτων ως αποτέλεσμα της χρήσης ρωσικών όπλων ακριβείας μεγάλου βεληνεκούς και αεροπορίας σε βάθος της Ουκρανίας



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ανεπιβεβαίωτο. Ο Πούτιν ανακοίνωσε το θάνατο του αρχηγού του Ουκρανικού στρατού!

16/06/2023

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε τον θάνατο του Ανώτατου Διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων Βαλέρι Ζαλούζνι/Valerii Zaluzhny . Ο στρατιωτικός ανταποκριτής για izvestia ο Alexander Sladkov, ήταν παρών στη συνάντηση, μαζί με τους κύριους στρατιωτικούς επιτρόπους και bloggers. Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας έδωσε τις λεπτομέρειες στο εμπιστευτικό μέρος της συνομιλίας.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για περίπου τρεις ημέρες ήταν νεκρός σε τουαλέτα στο νοσοκομείο «Αττικόν» ένας άνδρας 47 ετών, χρήστης ναρκωτικών, πριν εντοπιστεί από το προσωπικό λόγω της δυσοσμίας.

Ο 47χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε πρόσφατα νοσηλευτεί με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ειδικότερα, ο 47χρονος είχε νοσηλευτεί από τις 23 Μαρτίου ως τις 16 Απριλίου και ξανά από τις 17 Μαΐου ως τις 5 Ιουνίου. Και στις δύο περιπτώσεις είχε πάρει πειθαρχικό εξιτήριο γιατί έφευγε από την παθολογική κλινική και δημιουργούσε προβλήματα.

Σημειώνεται ότι η κοινωνική υπηρεσία του νοσοκομείου είχε μεριμνήσει να πάει σε δομή για χρήστες ουσιών αλλά ο ίδιος δεν είχε εμφανιστεί.

Ο άνδρας εντοπίστηκε τελικά την Πέμπτη σε τουαλέτα στο ισόγειο του κτιρίου, η οποία ήταν εκτός λειτουργίας, και σε σημείο όπου εκτελούνταν εργασίες. Το χέρι του ήταν τρυπημένο με σύριγγα.

Εκτιμάται ότι βρισκόταν στο σημείο για περίπου τρεις ημέρες, ωστόσο δεν είχε γίνει νωρίτερα αντιληπτός από το προσωπικό.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΡΑΓΔΑΙΕΣ εξελίξεις στην Κω! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ αλλοδαπός για την εξαφάνιση της 27χρονης...

16/6/2023    -    16.37

Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει έναν 32χρονο αλλοδαπό, ενώ εξετάζονται από την αρχή όλα τα ενδεχόμενα για την εξαφάνιση της νεαρής κοπέλας.

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ένας αλλοδαπός στην Κω, ο οποίος εξετάζεται για την εμπλοκή του στην υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης Πολωνής Αναστάζια – Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, η οποία αγνοείται από τις 12 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που κρατείται από τους αστυνομικούς βρισκόταν μαζί με την 27χρονη σε σπίτι, λίγο πριν η νεαρή κοπέλα εξαφανιστεί.

Είχε βρεθεί μαζί με την 27χρονη

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από την έρευνα που έχουν κάνει οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση, ο 32χρονος αλλοδαπός είχε προσαχθεί μαζί με άλλους τέσσερις που σχετίζονταν με την υπόθεση της 27χρονης, ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι.

Οι πέντε άνδρες πρότειναν στη νεαρή κοπέλα να τη βοηθήσουν καθώς βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και την οδήγησαν στο σπίτι τους. Όπως παραδέχθηκε ο ένας από αυτούς συνευρέθηκε σεξουαλικά με την 27χρονη και στη συνέχεια τη μετέφερε σε εξωτερικό χώρο και αποχώρησε.

Ο άνδρας από το Μπαγκλαντές ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για το σημείο που άφησε την 27χρονη, το οποίο και ερευνήθηκε χωρίς να βρθεί κάτι σχετικό με την υπόθεση.

Έβγαλε εισιτήριο

Αυτό που κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών είναι το γεγονός ότι ο αλλοδαπός έβαλε εισιτήριο για προορισμό του εξωτερικού, αμέσως μετά την εξαφάνιση της Αναστάζια – Πατρίτσια.

Παράλληλα, η Ελληνική Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ο 32χρονος αλλοδαπός να γνώριζε από παλαιότερα την 27χρονη.

Συνεχίζονται οι έρευνες στο νησί

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της νεαρής κοπέλας, χωρίς να έχει βρεθεί κάποιο στοιχείο γι’ αυτήν.

Αυτή τη στιγμή οι έρευνες επικεντρώνονται στην περιοχή της Αλυκής, όπου βρίσκονται ομάδες της ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής και εθελοντών, ενώ πετά και drone για την όσο το δυνατόν καλύτερη επόπτευση του χώρου.

Όπως δηλώνει ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής, οι έρευνες θα συνεχιστούν μέχρι να εντοπιστεί κάποιο ίχνος της κοπέλας.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Την εξαφάνιση της 27χρονης δήλωσε στην Αστυνομία ο 28χρονος σύντροφός της την Τρίτη (13/6), καταγγέλλοντας ότι τα ίχνη της συντρόφου του έχουν χαθεί από τις 12 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, το βράδυ της Δευτέρας (12/6) περίπου στις 22:30 ο28χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη σύντροφό του και του ανέφερε ότι βρισκόταν στο Μαρμάρι, σε κατάσταση μέθης και ότι θα την πήγαινε κάποιος στο ξενοδοχείο με τη μηχανή του, στέλνοντας του το σημείο που θα πήγαινε, για να περάσει να την πάρει,

Όταν όμως εκείνος έφτασε, δεν τη βρήκε στο σημείο που του υπέδειξε. Σε αλλεπάλληλες προσπάθειες που έκανε για να επικοινωνήσει μαζί της είδε ότι το κινητό της τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο. Στις 23:38 μέσω εφαρμογής εντόπισε το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου στην περιοχή Τιγκάκι στην οδό Κωνσταντίνου Κιαπόκα αλλά και πάλι ήταν απενεργοποιημένο.

Όπως προέκυψε, η κοπέλα, δεν έχει επικοινωνήσει με τον σύντροφό της, και δεν εμφανίστηκε στην εργασία της όπως όφειλε να εμφανιστεί 08:00 της 13/6/2023.

Σχολιο.- Σε άλλα νέα 27 χρονών κοπελιά, μάλλον είναι βιασμένη και νεκρή, εργαζόταν στο ξενοδοχείο που δούλευα πέρυσι και 20 μέρες φέτος. 

Και καθόταν στο συγκρότημα που καθόταν ο αδερφός μου πέρυσι και που σταμάτησε την δουλειά για κάτι τέτοιες συμπεριφορές.

Όταν σε μια χώρα απαξιώνεται η ζωή για φτωχούς ξένους, από καριόλιδες λαθρομετανάστες που έχουν μαζέψει, έρχεται η ώρα που θα απαξιωθεί και για τους ντόπιους. Ήδη γίνεται στην τουριστική βιομηχανία. Αυτοί που κάνουν πως δεν το καταλαβαίνουν είναι οι χντροκονομημένοι σαπιοκοιλιάδες κεφαλαιούχοι  χαίρονται κρυφά με την ελπίδα /προοπτική να βρεθούν στη μεριά των δολοφόνων και των βασανιστών, όπως ο Λιγνάδης και ο Μίχος.

Σχολιο.- Δεν έχει μαθευτεί ακόμα αν βρέθηκε ή όχι

Σχολιο.- Όταν λες δεν έχει μαθευτεί; Δεν το έχουν πει στα μεγάλα κανάλια εννοείς; Δεν αποκλείω και διακριτική απόκρυψη από αυτούς. Στον τόπο που συνέβη έχει μαθευτεί.

Σχολιο.- Στον τόπο που συνέβη μαθεύτηκε πως βρέθηκε ένα πτώμα και δεν το έχει γράψει κανένα μα κανένα site στην Κω; Και γιατί, στην τελική, να αποκλείσω διακριτικές μαλακίες από τους"πληροφοριοδότες";

Το πιθανότερο είναι να βρεθεί νεκρή η κοπέλα. Αλλά προτού υπάρξει κάποια σοβαρή πληροφόρηση (και όχι τύπου "ραδιο αρβυλα") καλό είναι να μην κάνουμε εμείς το "ραδιο αρβύλα"

Σχολιο.- Αλλά αν θες να πιαστούμε από "ουσία", να πιαστούμε από κάτι πάρα πολύ απλό: Όταν δεν δίνεις σοβαρές αποδοχές και σοβαρά ωράρια εργασίας και σοβαρές συνθήκες εργασίας στους εργαζόμενους στον τουρισμό, ε κάποια στιγμή θα σε καταλάβουν, θα σε αφήσουν ρέστο και θα αναγκαστείς να φέρεις απέξω κάθε καρυδιάς καρύδι - με ότι αυτό συνεπάγεται. Απλά, απλούστατα τα πράγματα

Σχολιο.- Είπα και πριν: το πιθανότερο είναι να βρεθεί νεκρή η κοπέλα (βέβαια μην αποκλείεις και το να μη βρεθεί ποτέ η σορός), αλλά μέχρι τότε ας κρατήσουμε τα λόγια.

Σχολιο.- Επειδή πλέον έχει δημοσιευθεί η είδηση, αυτή που την βίασαν και την σκότωσαν και την πέταξαν σε κάποιο πηγάδι, ήταν μάλλον Μπαγκλαντεσιανοί λαθρομετανάστες συνάδελφοί της χωρίς χαρτιά (αυτό που λέει, κάθε καρυδιάς καρύδι), οι οποίοι λαθρομετανάστες έχουν απαξιωμένη τη ζωή γιατί έτσι έχουν μάθει από τις χώρες τους. Και δεν απαξιώνουν μόνο τη ζωή Ελλήνων, αλλά οποιαδήποτε που έχει έρθει σε αυτό τον τόπο, νόμιμα και με χαρτιά, και δουλεύει σε μια δουλειά για να ζήσει. Και όταν τους πιάσουνε, αντί να τους κόψουνε τα χέρια τη μύτη και τα αυτιά, σύμφωνα με τη Σαρία που πιστεύουν, να τρώνε ξύλο κάθε μέρα στη φυλακή, και όταν βγούνε να τους στείλουν πίσω στη χώρα τους από κει που ήρθαν, θα τους κρατήσουν μέσα κάνα δυο χρόνια, και μετά θα τους αφήσουν ελεύθερους να σκοτώσουν κι άλλο κόσμο.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιατί οι άνθρωποι αποδέχθηκαν και συνεχίζουν ν' αποδέχονται την πιο παράλογη μυθοπλασία;

16/6/2023    -    12.00

Η Ολλανδία ανακοίνωσε την αγορά τεσσάρων (4) ραντάρ...

παθητικής επιτήρησης "VERA-EG", αξίας 150 εκατομμυρίων ευρώ για την ουκρανική αεράμυνα.

Η Ολλανδία των ελευθεριών, της δωρεάν κάνναβης, του αχαλίνωτου "δημοκρατικού" προοδευτισμού... εντάσσει σ' αυτό τον προοδευτισμό την υποστήριξη του πολέμου, αλλά την εξόντωση του 30% της ζωικής παραγωγής, για την αντιμετώπιση του κινδύνου της κλιματικής αλλαγής, με ταυτόχρονη στροφή στο πλαστικό κρέας και τις κατσαρίδες!

Επίσης, η Ολλανδία θα στείλει άλλα 14 γερμανικά άρματα μάχης Leopard 2 στην Ουκρανία, όπου καίγονται σαν καρυδότσουφλα.

Η ίδια χώρα της οποίας οι στρατιώτες σηκώνουν υψωμένη γροθιά και αποτίουν στρατιωτικό χαιρετισμό, αλλά τρυφερό κι αισθησιακό  στις "Γιορτές Τρανσεξουαλισμού 2023"... υψώνουν τρυφερά τη σημαία του ουράνιου τόξου...

Τα "ανθρώπινα δικαιώματα" όσων επιλέγουν να κάνουν σεξ με λαχανικά!

Θα μπορούσαν ν' απουσιάζουν οι αναπτύξεις νέων "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" τρανσεξουαλικής κατευθύνσεις, μπροστά σ' αυτή την παρακμή της δυτικής "πολιτισμένης" κοινωνίας;

Δεν πρέπει όσοι επιλέγουν το σεξ με λαχανικά να έχουν δικούς τους χώρους; Είναι δημοκρατικό να μην επιτραπούν "οίκοι σεξ λαχανικών"; Είναι δημοκρατικό να φιμωθεί αυτό το "ανθρώπινο δικαίωμα";

Βιώνουμε την εποχή που κάθε ψυχική ασθένεια δεν αντιμετωπίζεται επιστημονικά, αλλά ενθαρρύνεται, μετατρέπεται σε κυρίαρχη μόδα... Η Τοξική ψύχωση...

Γιατί οι άνθρωποι αποδέχθηκαν και συνεχίζουν ν' αποδέχονται την πιο παράλογη μυθοπλασία;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ρωσία έβαλε τέλος στις εγχειρήσεις «αλλαγής φύλου» με ειδικό νομοσχέδιο: «Δεν μπορεί να γίνει γυναίκα ένας άντρας»

Σκληρές ποινές σε παιδόφιλους - Το Κρατικό Ψυχιατρείο αρμόδιο για τις γενετικές ανωμαλίες!

16.06.2023 | 16:06

Νομοσχέδιο το οποίο απαγορεύει την αλλαγή φύλου και παραπέμπει όσους θέλουν να το κάνουν στο ομοσπονδιακό κέντρου ψυχιατρικής που θα ασχολείται με την μελέτη της συμπεριφοράς των μελών της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ ψηφίστηκε στην ρωσική Δούμα (Κάτω Βουλή).

Το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στην Κρατική Δούμα για την απαγόρευση «της αλλαγής φύλου», αποκλείει πλήρως την δυνατότητα διεμφυλικής μετάβασης με την βοήθεια χειρουργικών επεμβάσεων και απορρίπτει το να γίνει κάποιος τραβεστί και να απαιτεί να έχει τα δικαιώματα μιας γυναίκας!

Τέτοιες επεμβάσεις εάν το νομοσχέδιο ψηφισθεί , θα επιτρέπονται μόνο για «την θεραπεία γενετικών φυσιολογικών ανωμαλιών διαμόρφωσης φύλου στα παιδιά» και για αυτό θα απαιτείται αντίστοιχη απόφαση ιατρικής επιτροπής κρατικού ιδρύματος υγείας. Το νομοσχέδιο προτείνει επίσης να απαγορευθεί η νομική αλλαγή του γενετικού δείκτη.

Στις 14 Ιουνίου η Κρατική Δούμα ομόφωνα ψήφισε το νομοσχέδιο που απαγορεύει σε διεμφυλικά άτομα να αλλάξουν τα έγγραφα ταυτοποίησής τους και τις «ιατρικές επεμβάσεις».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γερουσιαστής της Καλιφόρνια: «Γονείς αν αγαπάτε τα παιδιά σας πάρτε τα και φύγετε από εδώ» – Σάλος με το ν/σ περί αλλαγής φύλου

«Όποιος γονέας δεν συμφωνεί με την ιδεολογία της κυβέρνησης Μπάιντεν θα του παίρνουν τα παιδιά»

16.06.2023 | 07:00

O γερουσιαστής της πολιτείας της California από το κόμμα των Ρεπουμπλικάνων Scott Wilk, προέτρεψε τους γονείς να «φύγουν» από την πολιτεία αν «αγαπούν τα παιδιά τους», πριν να είναι πολύ αργά ως απάντηση στο νομοσχέδιο περί αλλαγής φύλου.

Η νομοθεσία AB 957 εγκρίθηκε από την δικαστική επιτροπή της Γερουσίας με ψήφους 8-1.

Η συντηρητική εφημερίδα The Daily Signal ανέφερε ότι η προειδοποίηση ακολούθησε την πρόσφατη τροπολογία ενός Δημοκρατικού γερουσιαστή για τον προσδιορισμό της «επιβεβαίωσης του φύλου» ο οποίος θα περιλαμβάνεται στις ανάγκες των παιδιών για «υγεία, ασφάλεια και ευημερία».

Εάν οι γονείς αρνηθούν να επιβεβαιώσουν το προτιμώμενο φύλο του παιδιού τους, θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για κακοποίηση παιδιών και να χάσουν την επιμέλειά τους!

Η νέα τροπολογία θα μπορεί να τιμωρεί τους γονείς που αρνούνται να «επιβεβαιώσουν» την ταυτότητα του φίλου του παιδιού.

“Στο παρελθόν, όταν είχαμε αυτές τις συζητήσεις και είδα να ατροφούν τα γονικά δικαιώματα, ενθάρρυνα τους ανθρώπους να συνεχίσουν να παλεύουν. Άλλαξα γνώμη σε αυτό“, είπε ο Wilk.

“Αν αγαπάτε τα παιδιά σας, πρέπει να φύγετε από την Καλιφόρνια. Πρέπει να φύγετε.” Αφού ορισμένοι ακροατές χειροκρότησαν στην παρατήρησή του, ο Wilk πρόσθεσε ότι ο ίδιος σχεδιάζει να μην μείνει στην πολιτεία μόλις αποχωρήσει από το νομοθετικό σώμα.