Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Πεμπτη 15 Ιουνιου 2023


Τελικά τι έγινε με το ναυάγιο ανοικτά της Πύλου;

«Τα νερά της Μεσογείου μετατράπηκαν για μια ακόμη φορά χθες τα ξημερώματα σε παγίδα θανάτου για τους μετακινούμενους πληθυσμούς όταν αλιευτικό σκάφος που είχε αναχωρήσει από το Τομπρούκ στα σύνορα Αιγύπτου – Λιβύης με άγνωστο αριθμό  λαθρομεταναστών ναυάγησε στα 47 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Πύλου, παρά τις καλές καιρικές συνθήκες.» Αυτή η είδηση παπαγαλίζεται το τελευταίο διήμερο από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης.

Πρώτο μεγαλειώδες ψέμα: Η μεσόγειος δεν είναι «παγίδα θανάτου για τους μετακινούμενους πληθυσμούς» αλλά, δυστυχώς, έχει καταντήσει ελεύθερη θάλασσα για το υπερεθνικό οργανωμένο έγκλημα. Κανένας κανόνας του δικαίου της θάλασσας δεν τηρείται. Κανένας κανόνας ασφάλειας και αστυνόμευσης δεν επιβάλλεται. Καμιά ουσιαστική εποπτεία δεν ασκείται από τις εθνικές αρχές και την Ευρω Ένωση.

Όλα προς το συμφέρον του λαθρεμπορίου, που περιλαμβάνει και το δουλεμπόριο παράνομων μεταναστών και το οποίο συνιστά πλέον μια από τις πιο ανθούσες και επικερδείς «βιομηχανίες» της Μεσογείου. Ειδικά για τις ευρωενωσιτικές τράπεζες, οι οποίες συνιστούν το μεγαλύτερο πλυντήριο χρήματος γι’ αυτήν τη βιομηχανία.

Επίσης αυτοί οι λαθρομετανάστες που βρέθηκαν στο έλεος των διακινητών είτε πνίγηκαν, είτε διασώθηκαν, δεν ήταν μέρος κανενός «μετακινούμενου πληθυσμού», αλλά παράνομοι μετανάστες θύματα του οργανωμένου εγκλήματος και της διακίνησης από τους σύγχρονους δουλέμπορους με τις ευλογίες των υπερεθνικών ελίτ και προς το συμφέρον τους. Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια.

Τα ερωτήματα πολλά: Πώς γίνεται να έφυγε το αλιευτικό σκάφος με κοντά 800 παράνομους μετανάστες από το Τομπρούκ χωρίς κανένα έλεγχο, καμιά νηοψία;

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Λιβύη έχει συνάψει ειδική συμφωνία με την Ευρω Ένωση με βάση την οποία η δεύτερη ενισχύει με χρηματοδοτήσεις, σκάφη και υλικό το Λιβυκό λιμενικό, με μοναδική δικαιολογία τον έλεγχο των παράνομων ροών. Επίσης η ΕΕ χρηματοδοτεί τη δημιουργία και συντήρηση κατά μήκος της Λιβυκής ακτής μεγάλων στρατοπέδων συγκέντρωσης παράνομων μεταναστών, που προέρχονται απ’ όλη την Αφρική.

Γιατί λοιπόν η Frontex δεν επιχειρεί στα χωρικά ύδατα της Λιβύης μαζί με το επιδοτούμενο από την ΕΕ Λιβυκό λιμενικό; Ακόμη και το μεγαλύτερο μέρος των μισθών όσων υπηρετούν στο λιμενικό της Λιβύης καταβάλλεται από την ΕΕ. Γιατί λοιπόν δεν εποπτεύονται ασφυκτικά οι ελάχιστες (5 τον αριθμό) λιμένες της λιβυκής ακτής, για να περιοριστεί δραστικά η διακίνηση παράνομων μεταναστών πριν καν επιχειρήσουν να ανοιχτούν στο πέλαγος;

Τι μέτρα θα παρθούν ενάντια στο καθεστώς της Λιβύης που τόσο εμφανώς διευκολύνει την δουλεμπορία ανθρώπων; Τι θα κάνει άραγε η Ευρω Ένωση; Ρητορικά τα ερωτήματα.

Πώς γίνεται να εισήλθε στο θαλάσσιο χώρο ευθύνης της Ελλάδας χωρίς να έχει εγκαίρως εντοπιστεί ένα αλιευτικό σκάφος, όπου επιβαίνουν εμφανώς τόσοι πολλοί άνθρωποι; Έτσι ξέρει να αστυνομεύει η Ελλάδα το θαλάσσιο χώρο ευθύνης της, ο οποίος είναι γνωστό τοις πάση ότι συνιστά μια από τις μεγαλύτερες λεωφόρους του οργανωμένου trafficking από Αφρική (Λιβύη) προς Ευρώπη (Ιταλία);

Επίσης, τι μέτρα προτίθεται να πάρει η Ελλάδα εναντίον της Ιταλίας, η οποία, ειδικά επί Μελόνι της «μεταναστευτοφάγου», έχει επιτρέψει στη Μαφία να ναυλώσει ουσιαστικό ένα μεγάλο μέρος του αλιευτικού στόλου της χώρας, προκειμένου να διακινούν ανθρώπους, ναρκωτικά και όπλα; Ειδικά από τότε που κ. Μελόνι βρέθηκε στην κυβέρνηση της Ιταλίας, οι δουλειές της Μαφίας ειδικά με την μεταφορά παράνομων μεταναστών, μαζί με ναρκωτικά και όπλα, ανθούν όσο ποτέ πριν στο παρελθόν.

Θα καταγγείλει η Ελλάδα την Ιταλία, ειδικά για την συμφωνία «ιστορικών δικαιωμάτων» που έχει υπογράψει με το Λιβυκό καθεστώς για την συνεκμετάλλευση των αλιευτικών δικαιωμάτων της Λιβύης; Με βάση αυτή τη συμφωνία τα ιταλικά αλιευτικά ουσιαστικά έχουν ασυλία έναντι οποιουδήποτε ελέγχου από τις Λιβυκές λιμενικές ακτές.

Μήπως, γι’ αυτό και οι ελληνικές διωκτικές αρχές δεν ασχολήθηκαν με το ιταλικό αλιευτικό, έως ότου πλέον ήταν πολύ αργά; Μήπως γιατί ο κ. Δένδιας, ο μέγας αυτός πατριώτης, έχει αποδεχθεί επίσης «ιστορικά δικαιώματα» αλιείας της Ιταλίας έξω από τα 6 ναυτικά μίλια χωρικής θάλασσας της Ελλάδας; Μήπως λόγω αυτής της εκχώρησης η κυβέρνηση έχει προσδώσει ασυλία στα ιταλικά αλιευτικά εντός της θαλάσσιας ζώνης αστυνόμευσης της Ελλάδας;

Όπως άλλωστε ατύπως έχει δώσει και στα τουρκικά αλιευτικά, που πλέον μεταφέρουν παράνομους μετανάστες έως τις ακτές της Εύβοιας και σκόπιμα παραβιάζουν τη χωρική μας θάλασσα ακόμη και στα Κύθηρα.

Μας κάνει ιδιαίτερη επίσης εντύπωση η είδηση που διακινείται ευρέως ότι «ακτιβιστές» βρίσκονταν σε απευθείας επαφή με τους δύσμοιρους του αλιευτικού σκάφους. Σύμφωνα με όσα αναφέρει κάποια κ. Nawal Soufi, η οποία εμφανίζεται ως «ακτιβίστρια» μαροκινής καταγωγής, ήταν η πρώτη που είχε επικοινωνία με τους μετανάστες στο πλοίο, ο καπετάνιος του σκάφους το είχε εγκαταλείψει και οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν προς την Ιταλία. Ακόμα λέει ψέματα ότι όχι μόνο δεν αρνήθηκαν τη βοήθεια του Λιμενικού αλλά τη ζητούσαν αγωνιωδώς...

Η είδηση αυτή από μόνη της γεννά πολλά ερωτηματικά. Πώς η εν λόγω «ακτιβίστρια» είχε επικοινωνία με τους μετανάστες της Μαφίας; Απ’ ότι φαίνεται οι δουλέμποροι έχουν στήσει ολόκληρο δίχτυο με «ακτιβιστές», οι οποίοι διευκολύνουν τη διακίνηση αφενός και αφετέρου λειτουργούν ως αποδέχτες του εμπορεύματος. Κι όλα αυτά υπό την σκέπη των περίφημων επιδοτούμενων ΜΚΟ, οι οποίες από τότε που τους δόθηκε το ελεύθερο να δρουν ανεξέλεγκτα το δουλεμπόριο και το trafficking βρίσκονται στο απόγειό τους διεθνώς.

Θα απαιτήσει η ελληνική κυβέρνηση με δικαστική συνδρομή, είτε ένταλμα σύλληψης να διωχθεί η εν λόγω «ακτιβίστρια» προκειμένου να ανακριθεί για την εμφανή της εμπλοκή με το κύκλωμα διακίνησης ανθρώπων του οργανωμένου εγκλήματος; Αυτό άλλωστε απαιτεί και η διεθνής σύμβαση για την αντιμετώπιση της λαθραίας μετανάστευσης.

Κι ενώ κανείς δεν ενδιαφέρεται ούτε καν να απαντήσει σ’ αυτά τα ερωτήματα, η κυβέρνηση και η παγκοσμίου κύρους ένοικος του Προεδρικού Μεγάρου, αντέδρασαν με το γνωστό μας τρόπο συγκάλυψης ανάλογων εγκλημάτων, κήρυξε «εθνικός πένθος» για τα θύματα του οργανωμένου εγκλήματος και του καθεστώτος ανεξέλεγκτης δράσης του, που έχει θεσπίσει εδώ και χρόνια η ΕΕ. Μ’ αυτή την φτηνή και τρισάθλια υποκριτική κίνηση φιλανθρωπίας, θέλουν όλοι οι ανευθυνοϋπεύθυνοι να συγκαλύψουν για μια ακόμη φορά τις βαθύτερες διαπλοκές της επίσημης πολιτικής με την υπερεθνική μαφία.

Από την άλλη, μόλις χθες νεολαίοι της ΚΝΕ διαδήλωσαν στο Σύνταγμα για τα θύματα του κέρδους, με αφορμή το γεγονός αυτό ανοικτά της Πύλου. Αναρωτιέμαι, όμως, πότε θα δούμε διαδήλωση της ΚΝΕ για τα χιλιάδες θύματα των πειραματικών σκευασμάτων της Pfizer. Εκτός κι αν τα θύματα αυτά δεν έγιναν στο βωμό του κέρδους, αλλά προς δόξα των «θαυμάτων της επιστήμης» που ανακάλυψε ο κ. Κουτσούμπας επισκεπτόμενος τα γραφεία ενός από τα πιο εγκληματικά υπερεθνικά μονοπώλια.

Δοξάστε τους!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συνομιλία Κατερίνας Σακελλαροπούλου με «ακτιβιστές» δουλέμπορους για το ναυάγιο την Πύλο

Έντονο φραστικό επεισόδιο με ορισμένους ακτιβιστές δουλέμπορους είχε η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο λιμάνι της Καλαμάτας όπου πήγε για το ναυάγιο στην Πύλο.

Ομάδα συγκεντρωμένων ακτιβιστών, που τα ΜΜΕ είχαν και το θράσος να τους περιγράψουν ως «κατοίκους», την αποδοκίμασε, και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας πήγε προς το μέρος τους και συνομίλησε μαζί τους. «Μην νομίζετε ότι αυτός που έχει πιο δυνατή φωνή έχει πάντα δίκιο»

Διαβάστε τον διάλογο που ακολούθησε

Ακτιβιστής δουλέμπορος: «Είμαστε εδώ για τους λαθρομετανάστες που κάθε μέρα η κυβέρνηση της ΝΔ υπό τη δική σας προεδρία τους κάνει αυτά που τους κάνει, τους σκοτώνει (!) στον φράχτη του Έβρου και ρίχνει τις βάρκες στο Αιγαίο»…

ΠτΔ: «Σκεφτείτε, αυτά τα σαπιοκάραβα που φορτώνουν διακινητές και κάνουν το εμπόριο, πόσες ευθύνες ακόμη υπάρχουν. Δεν είναι τόσο απλά όσο τα λέτε».

Ακτιβιστής πληρωμένος: «Κι εσείς τι κάνατε γι’ αυτό;»

ΠτΔ: «Θα το λύσουμε εσείς κι εγώ τώρα εδώ;»

Πληρωμένος ακτιβιστής: «Εσείς ήρθατε εδώ»

 ΠτΔ: «Ναι γιατί όταν ακούω φωνή έχω μια προσέγγιση δημοκρατική. Δεν μου αρέσει ο μονόλογος, σας ακούω»

Πληρωμένος ακτιβιστής: «Τη δημοκρατική σας προσέγγιση την είδαμε στον φράχτη που φωτογραφίζεστε και στην τυμβωθηρία (sic) και εδώ και αλλού και στα Τέμπη

ΠτΔ: Ο φράχτης είναι η προστασία των συνόρων της πατρίδας μου

Πληρωμένος ακτιβιστής: Την προστασία της πατρίδας την είδαμε με τους 59 νεκρούς

ΠτΔ: Κοιτάξτε, είναι παραμονές εκλογών, εγώ δεν κατεβαίνω στις εκλογές, εσείς ναι

Πληρωμένος ακτιβιστής: Σας παρακαλώ πολύ

Πληρωμένος ακτιβιστής δουλέμπορος: Εμείς δεν κατεβαίνουμε σε εκλογές, είναι ντροπή αυτό, ντροπή»

Οι συγκεντρωμένοι πληρωμένοι ακτιβιστές δουλέμποροι υποστήριξαν ότι είναι παράλογο η κ. Σακελλαροπούλου να συμφωνεί με το φράχτη στον Έβρο αλλά παράλληλα να στηρίζει τους μετανάστες.

Σχολιο.- Η Κατιγκω γιατι πηγε εκει? Λογω πενθους? Και μαλιστα Εθνικου, για κατι που εγινε σε διεθνη υδατα και αφορουσε αλλοεθνους ανθρωπους. Τοτε να κηρυσσεται καθε μερα εθνικο πενθος, για τα θυματα στην Ουκρανια, στο Σουδαν, στην Αφρικη, κτλ

Σχολιο.- η ευρωπη και ιδιως το ελλαδισταν εχουν μουσουλμανοποιηθει……. και ο τακουλας θα σας ξεφουρνιση τι εχει απομεινει απο το -σταν…. μεχρι να τελειωση το leasing…. σε 96 η 97 η 98 χρονια…. ολα ειναι φτιαγμενα για εσας χωρις εσας!!!!!! Αξιοι!!!! αξιοι!!!!! αξιοι!!!!!!

Σχολιο.- Τι ακριβώς ενόχλησε τον δικαιωματιστή αριστερό συρματομάλλη για κατσαρόλες?Ο τσίπρας θα τα έκανε όλα τέλεια δικαιωματιστή αριστερέ στουπομάλλη?

Σχολιο.- Ρε το παιδοβούβαλο με την στρίτζο…Διαδηλώνουν για το δικαίωμα των αλλόφυλων να εισβάλλουν ανεμπόδιστα και ελεύθερα στην Ελλάδα…Ρε ουστ!!!

Σχολιο.- Ο Θεός Ποσειδωνας έβαλε το χέρι του, αυτός ο κλόουν με τα κίτρινα ο μπουχεσας και η άλλη η στρίτζο δεν δουλεύουν; Που βρέθηκαν εκεί;

Καμία λύπηση για τους λαθροεισβολεις.

Σχολιο.- Eθνικό πένθος; Ο ορισμός της προδοσίας…Απίστευτα πράγματα…Πιάσαμε πάτο, αλλά συνεχίζουμε πιο κάτω…

Σχολιο.- Σιχαινομαι την Παγκοσμιοποιηση και ειμαι υπερ του φραχτη και δεν δεχομαι τα χαδια της Ελλαδας και της ΕΕ προς στους λαθραιους μεταναστες.

Οι λεξεις “παρανομοι μεταναστες”, καταντησαν ποινικο αδικημα.

Η ΕΕ διεταξε να λεγονται “παρατυποι μεταναστες” και η Ελλαδα το εφαγε αμασητο.

Ακουγεται ακομα πιο τρελο, οταν ο καθε λαθραιος βαφτιζεται “προσφυγας”.

Επισης θα ηταν πολυ πιο φρονιμο για την κ. ΠτΔ, να πει: “Ο φρακτης ειναι η προστασια των συνορων της Ελλαδας”, αντι να πει της “πατριδας μου”.

Η Πατριδα Ελλαδα, δεν ειναι ιδιοκτησια της.

Και συμφωνα με το Συνταγμα (το οποιο χρειαζεται γενικη επισκευη, διοτι το εχουν κουρελιασει οι Πολιτικοι αλλα και η αφεντια της), δεν εχει το δικαιωμα να μιλαει με μεταφερομενους δουλεμπορους ακτιβιστες και να τους συστηνει σαν «κατοικους».

Επισης δεν καταλαβα ουτε τον λογο της επισκεψης της στην Καλαματα, ουτε κι αυτο το τριημερο πενθος.

Σχολιο.- Σήμερα κλαίμε όλοι για τις μαντήλoκουνελες…ο Αλλάχ ο φιλεσπλ;χνος να τις αναπαύσει..θα γεναγαν άξιους αχμετς

Σχολιο.- Αυτα τα σιχαμερα λεσια που υποστηριζουν τους λαθροεισβολεις ας πανε να ζησουν στις χωρες τους

Σχολιο.- Μα πότε ήταν Ελληνίδα το παγκοσμιοποιητικό ραμολί;

Αλλά με τη νέα ακυβερνησία μετά την 25/6 θα πρέπει να στείλουμε τους παγκοσμιοποιητές στην Αφρική.

σχολιο.- Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει πόσες μέρες εθνικό πένθος είχαμε για τους νεκρούς στα Τέμπη?

Σχολιο.- Αν δείχνατε το 1% από το ενδιαφέρον αυτό και στους Έλληνες που ψοφάνε πάνω σε καρότσες ή περιμένουν 3 ώρες για ένα ασθενοφόρο ,τα πράγματα στην πατρίδα μας θα ήταν πολύ διαφορετικά……

Σχολιο.- στο ματι και σταΤεμπη εκει δεν πεθαναν Ελληνες ουτε ανθρωποι αλλα καποια πράγμαται αισχος αισχος ντροπη σας

Σχολιο.- Χασανε φραγκα οι… ΜΚΟ! Η ποντικομαμη αμεσως να παρευρεθει κι ο υπηρεσιακος …να κυρηξει τριημερο εθνικο πενθος αλα Τεμπη! Δεν αντεχουνε σε καμμια κριτικη τα λαμογια της….εξουσιας!

Σχολιο.- Τα σκουλήκια της ΝΤΠ οι ΜΚΟ, είναι ικανοί να βγάλουν τους ακτιβιστές δουλεμπορους για «κατοίκους. Τι ζούμε Θεέ μου!!!

Σχολιο.- Όλα αυτά τα κοπρόσκυλα που υποστηρίζουν τα λαθρομουσλίμια-κατσαπλιάδες-εισπράκτορες επιδομάτων 500 ευρων….είναι οι πραγματικοί συνυπεύθυνοι και ηθικοί αυτουργοί για τους πνιγμούς όλων αυτών που δεν τους θέλουμε εις την πατρίδα μας.

Όσο για το πόκεμον που παριστάνει την πτΔ….τι να πει κανείς για το σούργελο !!!

Σχολιο.- Όλα αυτά τα μεταφερόμενα σιχαματα στην Καλαμάτα για τους λαθρομετανάστες με αρχηγό την κατιγκο έλεος πια ας ξυπνήσουμε επιτέλους έχουμε γίνει ξένοι στην ίδια μας την χώρα ας το σκεφτούν καλά αυτοί που τους ψήφισαν και θα τους ξαναψηφίσουν

Σχολιο.- Η κυρία που και καλά νοιάζεται για τους μετανάστες είναι σίγουρα από ΜΚΟ, καλοταϊσμενη δηλ.

Σχολιο.- Παρε την μια (Κατινα) και χτυπα τους αλλους (εθνοπροδοτες).

Σχολιο.- Όπως λέει η παροιμία:”Δύο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα “!!Εδώ πεθαίνουν Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες από ελλείψεις ασθενοφόρων, πτητικών μέσων κ.ο.κ και εκεί είχαν παραταχθεί τα ασθενοφόρα, τα πυροσβεστικά, το λιμενικό, τα εναέρια λες και είχαν παρέλαση!!Ας είναι καλά τα βόδια που τους ψηφίζουν…!!

Σχολιο.- Δυο γάιδαροι μαλλώνανε….Μαζεύτηκαν και τα εθνομηδενιστικά ρετάλια για να διαμαρτυρηθούν για το ναυάγιο (πού δεν ευθύνεται η Ελλάδα γι αυτό) και για το φράκτη στον Έβρο (!!!).Τους βαφτίζουν όλους τους  λαθρομετανάστες σαν «πρόσφυγες» και τους καλούν να έλθουν στη χώρα μας, επιθυμώντας ανοιχτά σύνορα για όλους.

Από την άλλη η κυρά Κατίνα κάνει τις δημόσιες σχέσεις της καταθέτοντας την οδύνη της για το τραγικό γεγονός παίζοντας τον δικαιωματικό παγκοσμιοποιητικό ρόλο της…

Σχολιο.- Αγαπητή συμπολίτες, όπως πάνε τα πράγματα θα γίνουμε εμείς πρόσφυγες κ μετανάστες.

Να αναληφθεί παγκόσμια δράση εναντίον του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ των δυτικών ιμπεριαλιστών αποικιοκρατών και των ντόπιων καθεστώτων που προκαλούν πρόβλημα στους λαούς κ δημιουργούνται συνθήκες μεταναστεύσεις.

Η Ελλάδα κ η Ευρώπη έχουν ευθύνες στις αποικιοκρατικές ιμπεριαλιστικές εισβολές, αλλά δεν μπορεί να καταστραφεί ο ελληνικός και οι ευρωπαϊκοί λαοί, υπάρχουν κ όρια.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



15 Ιουνίου 2023

Δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών της Κούβας για την υποτιθέμενη κατασκοπευτική βάση της Κίνας στο έδαφος της Κούβας

Ο υπουργός Εξωτερικών της Κούβας Mπρούνο Ροντρίγκες Παρίγια, ανέφερε ότι οι δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονυ Μπλίνκεν σχετικά με την παρουσία κινεζικής κατασκοπευτικής βάσης στην Κούβα είναι ψευδείς.

"Η θέση της Κούβας για το θέμα αυτό είναι ξεκάθαρη και κατηγορηματική", δήλωσε ο Κουβανός υπουργός Εξωτερικών, τονίζοντας ότι "αυτές οι δηλώσεις (του Μπλίνκεν) είναι ανυπόσστατες".

Ο υπουργός διαβεβαίωσε ότι "η Κούβα δεν αποτελεί απειλή για τις ΗΠΑ, ούτε για καμία  χώρα" και προειδοποίησε ότι "βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα επιχείρηση παραπληροφόρησης, όπως πολλές άλλες που έχουν κατασκευαστεί  στις ΗΠΑ στη μακρόχρονη ιστορία της επιθετικότητάς τους κατά της χώρας μας".

 «Οι δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών για την ύπαρξη κατασκοπευτικής βάσης της Κίνας στην Κούβα είναι ψευδείς. Η θέση της Κούβας πάνω στο θέμα είναι ξεκάθαρη και κατηγορηματική. Αυτή η δήλωση είναι ανυπόστατη. Ο στόχος της είναι να χρησιμεύσει ως πρόφαση για την διατήρηση του οικονομικού αποκλεισμού ενάντια στην Κούβα, αλλά και των μέτρων υψίστης πίεσης που έχουν ενισχυθεί τα τελευταία χρόνια και τα οποία αποτελούν αντικείμενο καταδίκης, τόσο διεθνώς, όσο και εντός των Ηνωμένων Πολιτειών. Καταδίκη που περιλαμβάνει και την απαίτηση να αφαιρεθεί η Κούβα από την αυθαίρετη λίστα των Κρατών που υποθάλπτουν την τρομοκρατία.

Η Κούβα δεν αποτελεί απειλή για τις ΗΠΑ, ούτε και για καμία χώρα. Οι Ηνωμένες Πολιτείες εφαρμόζουν μια πολιτική, που καθημερινά απειλεί και τιμωρεί τον κουβανικό πληθυσμό στο σύνολό του. Οι ΗΠΑ έχουν επιβάλει και διαθέτουν στρατιωτικές βάσεις στην περιοχή μας και διατηρούν επίσης, παρά τη θέληση του κουβανικού λαού, μια στρατιωτική βάση στο έδαφος που κατέχουν παράνομα στην επαρχία Γουαντάναμο. Βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα επιχείρηση παραπληροφόρησης, όπως πολλές άλλες, που κατασκευάζονται στις ΗΠΑ, στην μακρόχρονη ιστορία επιθετικότητάς τους ενάντια στη χώρα μας».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το τριήμερο εθνικό πένθος κηρύχθηκε για να ακυρωθεί το Debate των πολιτικών αρχηγών και να αποφύγουν με κάθε τρόπο τις αναφορές για την #Greek_Mafia που ετοίμαζε ο Βελόπουλος! 

Δεν έχει σχέση ούτε με ναυάγια ούτε με την #Πυλος 

Αλλάζουν την ατζέντα



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Βόμβα Zuckerberg : Λογοκρίναμε δημοσιεύσεις για τον COVID που κατέληξαν αληθινές. Ατό υπονόμευσε την εμπιστοσύνη στο facebook

Το αφεντικό αδειάζει τώρα τους μπράβους της λογοκρισίας – βλέπε Hoaxes

14/6/2023   -    8.06

Σχολιο.- Αθώα μου παιδιά θα το φυσατε κ δε θα κρυώνει που οι ‘’ ψεκες ‘’ δικαιώθηκαν



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Michailidou M: Στον αδελφό μου με €328 επίδομα αναπηρίας, ήρθε ΔΕΗ €974. Θέλουν να μας πεθάνουν. Ψηφίστε τους παλιοβόδια, ε! βόδια.

Σχολιο.- 974 ευρώ ρεύμα; Εμένα 120 ευρώ δίμηνο μου ήρθε μετά την έκπτωση

Σχολιο.- Λέμε για τους λογαριασμούς που ξεκίνησαν πριν 5 ημέρες. Μη βιάζεστε.

Σχολιο.- Βαγγέλης Παπαδόπουλος: ΔΕΝ ΠΆΕΙ ΆΛΛΟ!!! Αφου έκανα περίπου 1 ώρα να συνέλθω μετά το άνοιγμα του λογαριασμού, θέλω ο κ. Μητσοτάκης που απαντάει σε όλους, να απαντήσει και σε εμένα, πως θέλει να τον ψηφησω, όταν λαμβάνω τέτοιο λογαριασμό, σύμφωνα με τον οποίο, η αξία του ρεύματος με το ΦΠΑ είναι περίπου 165 ευρώ και φτάνει τα 175 με ερτ και Δήμο και έχει ως χρέωση 1333 ευρώ ΔΙΑΦΟΡΑ. Τι είναι αυτά τα διάφορα???? Και πως θα τα πληρώσω όλα αυτά όταν χρειάζομαι μόνο για το ρεύμα 3 μηνιάτικα???? Ναι ρε δεν ντρέπομαι να το πω δημόσια πια, δεν εχω να τα πληρώσω, δεν αντέχω πια! Πόσο θράσος διαθέτε τελικά ζητώντας κι ολας την ψήφο μας???? ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΈΛΩ ΑΠΆΝΤΗΣΗ!

Σχολιο.- Εγώ εχθές γύρισα όλη την Εύβοια! Από το Πεύκι και την Αγ.Αννα μέχρι τα Ψαχνά την Αρτάκη και την Χαλκίδα ο κόσμος είναι στα κάγκελα με την νοθεία ο έγινε και που δεν μιλάει ΚΑΝΕΙΣ ! Άσε τις μλκς ότι τον ψήφισαν !

Σχολιο.- Μας κλέβουν ασύστολα ειμαι 1 άτομο χωρίς θερμοσίφωνα με μαγείρεμα 3 ης φορές την εβδομάδα χωρίς αιρ κοντίσιον 620 ευρώ την τελευταία Δυμηνία μέ 120 ευρώ έκπτωση δηλ 740 εισόδημα μηνιαίο 600 ευρώ έχουν τρελαθεί

Σχολιο.- Αυτοί η εμεις που δεν τους πλακώνουμε και καθόμαστε και τους βλεπουμε Η μιση συνταξη ειναι για την ΔΕΗ



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η κήρυξη εθνικού πένθους για τους νεκρούς λαθρομετανάστες σε διεθνή χωρικά ύδατα υπηρετεί προπαγανδιστικά την ύπουλη τακτική της ενοχοποιήσεως του ελληνικού λαού, ώστε σταδιακά να αποδεχθεί αναντίρρητα τον εποικισμό της πατρίδος μας. #Πυλος



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Προχτές Δευτέρα 12 Ιουνίου ξεκίνησε στη Γερμανία η πρώτη δίκη εναντίον της BioNTech, του γερμανικού εργαστηρίου το οποίο ανέπτυξε μαζί με τη Pfizer ένα από τα εμβόλια κατά της Covid-19.

Συγκεκριμένα, ένα δικαστήριο στο Αμβούργο θα είναι το πρώτο που θα εξετάσει την αγωγή μιας Γερμανίδας γιατρού, που ζητεί αποζημίωση, για βλάβες που υποστηρίζει πως υπέστη από το εμβόλιο των BioNTech- Pfizer.

Η ενάγουσα, που έχει ζητήσει να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά της, αναφέρει ότι υποφέρει από «πόνους στο πάνω μέρος του σώματος, οίδημα στα άκρα, κόπωση, εξάντληση και προβλήματα στον ύπνο», από όταν εμβολιάστηκε με το σκεύασμα αυτό κατά της Covid-19.

Προβλήματα που επηρεάζουν αρνητικά το έργο της γιατρού, που εργάζεται σε νοσοκομείο και «δεν μπορεί πλέον να εργάζεται τόσες ώρες» όσες πριν από τον εμβολιασμό της και ζητεί αποζημίωση 150.000 €.

- Ο δικηγόρος της, ο Τομπίας Ούλριχ, δηλώνει ότι εκπροσωπεί άλλους 250 παθόντες από τα "εμβόλια" του κόβιντ.

- Ενας άλλος δικηγόρος ο Γιόαχιμ Τσέζαρ- Πρέλερ, που εκπροσωπεί άλλους 140 παθόντες, που έχουν καταθέσει αντίστοιχες προσφυγές, αναφέρει ότι στους πελάτες του «τα συμπτώματα ποικίλουν πολύ, από εγκεφαλικά επεισόδια ως θρόμβους και καρδιακά προβλήματα».

- Η Άνια Ντόρνχοφ είναι μία ακόμη δικηγόρος, που ασχολείται με αυτές τις υποθέσεις...

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Αν δεν είδατε πουθενά πιο πάνω το όνομα του Φούλμιχ, είναι γιατί δεν έχει κάνει ως τώρα πρακτικά ΤΙΠΟΤΑ...

Τον περασμένο Σεπτέμβρη, έδειξα με στοιχεία τι μούφα ήταν ο Φούλμιχ

Τότε δέχτηκα μπούλινγκ από των υγειονομικών σε αναστολή, γιατί αυτό τους χαλούσε τα σχέδια για την πολιτική ανάδειξη που ήλπιζαν, βασιζόμενοι στο "εμείς φέραμε στην Ελλάδα τους Μπακντί και Φούλμιχ".

Εφτασαν μάλιστα στο σημείο, επειδή δεν είχαν τι να απαντήσουν στο παραπάνω ποστ, να λένε στον κόσμο ότι εγώ ... "υπονομεύω τον αγώνα τους", όταν ήξεραν πολύ καλά ότι κανείς αλλος δεν είχε υποστηρίξει τόσο πολύ τον αγώνα των υγειονομικών σε αναστολή. Δεν υπήρχε συγκέντρωση τους που να με κάλεσαν και δεν έτρεξα, αφήνοντας ότιδήποτε άλλο είχα να κάνω. 

Δεν υπήρξε συνέντευξη που να μην αναδείξω το θέμα τους, ακόμη και αν δεν με ρωτούσε ο δημοσιογράφος, έψαχνα αφορμή να το φέρω στη συζήτηση.

Στην πραγματικότητα βέβαια, πολύς κόσμος που τότε σάστισε, είδε με τον καιρό πόσο δίκιο είχα και ήμουν ο πρώτος (στην Ελλάδα τουλάχιστον) που απέδειξε ότι ο Φούλμιχ είναι μόνο λόγια.

Πέρασαν άλλοι 9 μήνες από το Σεπτέμβρη και δικαιώθηκα ακόμη περισσότερο. Σήμερα πια, τον κράζει πολύς κόσμος, διεθνώς.

Κωνσταντίνος Αρβανίτης



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όταν θα βγει κάποιος στον δρόμο να κράξει τη τουρκια για τα αίσχη και την ωμή εκμετάλλευση στο θέμα των μεταναστών, τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε σε αντικειμενική βάση. Προς το παρών μονο το παραμύθι με τον Έλληνα που πρέπει να είναι υπεύθυνος για ολα τα δεινά του πλανήτη να συντηρείται και όλα καλα. Βάρκα να βουλιάξει στον Αμαζόνιο με ινδιάνους πάλι εμεις θα φταίμε. Αυτα γίνονται όταν η κριτική σκέψη έχει αντικατασταθεί από το κόμπλεξ. Έχουν παρελάσει από χθες όλα τα δικαιωματιστικά τσουτσεκια και όλοι οι άσχετοι των άσχετων με πτυχίο παντογνώστη δικαιωματιστή σχολιαστή του Facebook να γράφουν τη μια μαλακια πίσω από την άλλη. Όσο κι αν χαλάει τη μανέστρα, μια Ελλάδα έχει ΑΠΟμείνει να σώζει αυτους. Άντε τώρα κάντε κανα ταξιδάκι Ισπανία να φάτε τη παέγια σας εσείς οι δικαιωματιστές που έχετε λεφτά και δουλιές και καθώς θα χωνεύετε, αναρωτηθείτε γιατι οι Μαροκινοί ενώ είναι απέναντι από την Ισπανία, επιλέγουν να μπαινουν στην Ευρώπη μέσω Τουρκίας. Πάτα το κουμπί Κιμ μονο για την Ελλάδα. Ο σουλτάνος να είναι καλα και οι υπόλοιποι να μην μπορουμε να τους κράξουμε μη μας πουν φασιστες.

οσοι θυμούνται το κράξιμο και τη κριτική μονο για την Ελλάδα για λάθη μάλιστα άλλων χωρών, όντας ανύπαρκτοι στα όργια που συντελεί 100% η ίδια η τουρκία στο ίδιο ακριβώς θέμα (και μας επηρεάζουν άμεσα σαν χώρα) δεν μπορούν να μας ζαλίζουν ότι κόπτονται για το μεταναστευτικό. Τέτοια υποκρισία στα όρια της αηδίας δεν έχει ξαναγίνει.

Ναι το καράβι έφυγε από τη Λιβυη. Μια χωρα δηλαδή που ελέγχεται πλήρως από τη τουρκια. Και πήγαινε Ιταλία. Ας κράξουμε λοιπόν για κάποιο λόγο λίγο Ελλάδα να γουστάρουμε γιατι κράξιμο σε τουρκια= κράξιμο χώρας που είναι εναντίων της Ελλάδας= υποστηρίζουμε Ελλάδα= φασισμός/ εθνικισμός/ πατριωτισμός ΜΑΛΑΚΙΣΜΟΣ. Απλά τα λέμε με χαρτί και μολύβι να τελειώνει το παραμύθι. 

Σχολιο.- ΕΙΜΑΣΤΕ παρα πολυ λιγοι και δυστυχως πρεπει να φυγουμε απο την σκ@τοχωρα.

Σχολιο.- ...... έχουμε επίσης καθημερινό πένθος και για την κακοποιηση των ζωων και της φύσης...... !!!!! αλλά για τους Έλληνες που κατοικούν εδώ κουβέντα!!!!

Σχολιο.- εισαι νομικος...

Γνωριζεις πιστευω τι ειναι το distress κ ποτε μπορει να επεμβει κρατος σε διεθνη υδατα;;;

Οποιος κατηγορει το λιμενικο ειναι λαθος , επραξε τα προβλεπωμενα απο την αρχη

Σχολιο.- Έχουμε εθνικο πένθος κάθε μέρα και το χειρότερο είναι ότι εάν δεν ξεσηκωθουμε με τα τσεκούρια στην κυριολεξία ούτε που θ αλλάξει τίποτα σ αυτόν τον τόπο. Δήθεν λυπούνται τώρα τους ανθρώπους ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΕΠΙ ΣΚΟΠΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Τώρα λυπούνται και οι πολιτικοί κ τα ΜΜΕ ? Όταν τα,σχεδιάζουν οι πρώτοι και τα ευαγγελιζονται οι δεύτεροι δεν λυπούνται?

Ο τόπος αυτός έχει εκατομμύρια θύματα κι αυτά είμαστε εμείς, φυσικά και όσοι πνίγηκαν

Σχολιο.- εννοείται πως ο ελληνικός λαός ούτε χαίρεται ούτε ευθύνεται. Ευθύνη έχουν αποκλειστικά τα διεθνή μασονικά κέντρα μαζί με τους Έλληνες πολιτικούς κατά το 99% ή και το 100% ,τα ΜΜΕ που συγκαλύπτουν αυτή την αλητεια του human trafficking and child abuse. Από πότε έγιναν άνθρωποι οι πολιτικοί? Και αυτοί που μιλούν κ αυτοί που κωφευουν βολεμένοι... Την μόνη ευθύνη που έχει ο ελληνικός λαός είναι που δεν τους έχει ξηλώσει συσσωμους μ ένα ανεπανάληπτο βρωμοξυλο

Σχολιο.- Καμαρώστε μία ΜΟΥΜΙΑ!

Μπείτε στο προφίλ του, να δείτε πόσο Έλληνας δηλώνει!!! Εύχομαι να μην έχεις αφήσει απογόνους ΣΚΟΥΠΙΔΙ.

Που θα αποκαλέσεις εσύ, το 90% των Ελλήνων, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ!!!

ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!

ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΩΡΕΣ!

Βρε άντε και γ@μήσου!

Σχολιο.- Όσο εμείς θα ασχολούμαστε με την "σκατοψυχιά" του Έλληνα, κάποιοι άλλοι τούρκοι στην ελληνική θράκη, θα κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους...

Σχολιο.- Με ένα απλό search στο διαδίκτυο μπορεί ο καθένας να βρει εκατοντάδες άρθρα για την έλλειψη εργατικού δυναμικού στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη γενικότερα. Γράφουν και ακριβώς το που θα απευθυνθούν για να έρθουν μετανάστες ( Συρία , Μπαγκλαντές, Πακιστάν, Αίγυπτος κατά κύριο λόγο). Το πρόβλημα τους είναι ότι θα αργήσουν να έρθουν λόγω covid και θα χαθεί η χρόνια. Ο κύριος λόγος που κουβαλάνε λαθρομετανάστες στα δουλεμπορικά δεν είναι για να δουλέψουν, αλλά για να αναστατώσουν τη ζωή των ντόπιων πουλώντας ναρκωτικά, κλέβοντας και βιάζοντας και δημιουργώντας γκέτο. Τους κανονικούς μετανάστες τους φέρνουν με τα διαβατήρια τους (στη Μανωλάδα π.χ.) και τους φοβερίζουν για να έχουν λιγότερα δικαιώματα. Να μην μπορούν να διεκδικήσουν μεγαλύτερους μισθούς. Θέλουμε λοιπόν εξειδικευμένους εργάτες αλλά με μισθό χαμηλότερο του ανειδίκευτου.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Επειδή δεν άντεξα να μάθω λεπτομέρειες απ' αυτή την ιστορία, θες να πεις ότι τους προσφέρθηκε βοήθεια κι ο καπετάνιος-δουλέμπορος αρνήθηκε;

Σχολιο.- αυτή είναι η επίσημη εκδοχή

Σχολιο.- Θα σου απαντήσω ως καπετάνιος: Αν δεν ζητήσω βοήθεια κανείς δεν μπορεί να με βοηθήσει, γιατί η βοήθεια δεν είναι μονόπλευρη: πρέπει κι εγώ στο κινδυνεύον πλοίο να ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ με το R.C. σε επίπεδο ρυμουλκυσης, η εκκένωσης, σε τεχνικό επίπεδο. Αν κάποιοι σαλταρουν στο υπό ξένη σημαία και σε διεθνή υδατα πλοίο χωρίς να έχω ζητήσει βοήθεια για να το ρυμουλκησουν χωρίς τη συναίνεση μου, είναι καθαρή περίπτωση πειρατείας . Όταν βυθιστεί το πλοίο και άνθρωποι βρεθούν στη θάλασσα, τότε το σωστικό ελικόπτερο μαζεύει από τη θάλασσα τους ναυαγούς.

Τι να κάνουμε, το δίκαιο της θάλασσας είναι αυτό.

Λεπτομέρειες για καραμπινατες περιπτώσεις δουλεμπορίου, όπου εμπλέκονται ΣΙΓΟΥΡΑ από ΜΚΟ μέχρι "ανθρωπιστικές οργανώσεις" υψηλότατου επιπέδου δεν ξέρω, γιατί δεν έφτασε η χάρη μου να δουλέψω σε δουλεμπορικά.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η μαφία των συνεργατών των δουλεμπόρων είναι παγκοσμιοποιητική. Η Ιταλό μαροκινή Ιάσονας παρακατω. Αν υπήρχε δικαιοσυνη όλοι αυτοί οι δήθεν ακτιβιστές και οι ψευτοΜΚΟ έπρεπε να είναι φυλακή για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με τους λαθροδιακινητες



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Άστραψε και βρόντηξε κατά της Δύσης η εκπρόσωπος του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα με νέες δηλώσεις που έκανε. Αυτή τη φορά «απάντησε» στον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ ο οποίος είπε πως «η στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία δεν είναι μόνο επίθεση στην Ουκρανία, αλλά και στις βασικές αξίες και τις ελευθερίες των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Όπως δήλωσε ο Στόλτενμπεργκ, «ο κόσμος θα γίνει πιο επικίνδυνος αν κερδίσει η Ρωσία».

Η Ζαχάροβα, επεσήμανε στο Telegram τα εξής:

«Οι αξίες δέχθηκαν επίθεση όταν έγινε δύο φορές πραξικόπημα στο Κίεβο με τη βοήθεια της Ουάσιγκτον και των Βρυξελλών. Τότε δεν είχε απομείνει τίποτα από δημοκρατικές αξίες. Και τώρα μια ομάδα αιματηρών κλόουν υπό την αιγίδα του ΝΑΤΟ τρομοκρατεί ολόκληρο τον κόσμο».

O Στολτενμπεργκ είχε δηλώσει προηγουμένως πως αν ο Ρώσος πρόεδρος Β. Πουτιν κερδίσει στην Ουκρανία θα στείλει ένα μήνυμα και σε άλλους αυταρχικούς ηγέτες (υπάρχουν κι άλλοι πολλοί;) οτι μπορούν να χρησιμοποιήσουν βια για να πάρουν αυτό που θέλουν ( μόνο οι Αμερικάνοι έχουν αυτό το δικαίωμα )...και μια τέτοια έκβαση θα έκανε τις δυτικές χώρες πιο ευάλωτες.

Ο Πούτιν από την πλευρά του είναι πεισμένος ότι η νίκη της Μόσχας είναι αναπόφευκτη γιατί βασίζεται στην ενότητα και τον συνεταιρισμό του Ρωσικού λάου, στο θάρρος και τον ηρωισμό των μαχητών καθώς και στις προσπάθειές της στρατιωτικής βιομηχανίας



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Oι New York Times “αποκαλύπτουν” σήμερα ότι η Ουάσιγκτον φλερτάρει - άτυπα λένε - με το Ιράν επιδιώκοντας κάποιου είδους “συνομιλίες”…

Μάλιστα.

Την ίδια στιγμή:

-Ο Πρόεδρος του Ιράν Ραϊσί βρίσκεται σε περιοδεία σε Βενεζουέλα, Νικαράγουα και Κούβα, δηλώνοντας “είμαστε μαζί στη σωστή πλευρά της ιστορίας και μαζί είμαστε ανίκητοι”!

-Ο πρωθυπουργός της Κούβας Μανουέλ Μαρέρο Ρουζ είναι στη Μόσχα!

-Ο Λευκός Οίκος κατηγορεί την Κίνα ότι έχει βάση στην Κούβα για να … κατασκοπεύουν τις ΗΠΑ!

-Άρχισαν να … έχουν σφιξίματα οι Αμερικάνοι! 

Σου λέει, δεν μας φτάνουν οι Ρώσοι και οι Κινέζοι τώρα θάχουμε και το Ιράν στη γειτονιά μας να μας … περικυκλώνει;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ακροδεξιά κατρακύλα και η αμερικανοδουλεία της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας δεν έχει πάτο!

-Αυτή είναι μια επίσημη επιστολή του Keir Starmer, αρχηγού του Εργατικού Κόμματος της Βρετανίας, παρμένη από το επίσημο site του κόμματος με την όποια απαιτεί την απαγόρευση και λογοκρισία του Roger Waters, θρύλου της ροκ και ιδρυτή των Pink Floyd!

-Γιατί, λέει ο αρχηγός των Εργατικών, ο Roger Waters, βρετανός πολίτης κι αυτός, “δεν τα λέει καλά” στις συναυλίες του και τις δημόσιες δηλώσεις του για την αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη, για την Δύση και την Ουκρανία και για την απελευθέρωση του Julian Assange - άρα είναι … αντισημίτης!

Το … αυτί του Roger Waters βέβαια δεν ιδρώνει..

-Συνεχίζει ακάθεκτα την περιοδεία του στην Ευρώπη, με κάθε του εμφάνιση να μετατρέπεται σε μαζικό αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



“Η Γερμανία αποκαλεί τη Ρωσία την κύρια απειλή για τον ευρωατλαντικό χώρο"

Το Βερολίνο άλλαξε την κύρια στρατηγική εθνικής ασφάλειας της χώρας, (το λεγόμενο δόγμα Άμυνας κι Εξωτερικής πολιτικής) και η Μόσχα έγινε επίσημα ο υπ' αριθμόν ένα εχθρός για τη Γερμανία!

"Η Γερμανία κατονόμασε τη Ρωσία ως την κύρια απειλή για την ασφάλειά της και κατέστησε σαφές ότι η Μόσχα θέλει να αναπτύξει μια εταιρική σχέση με την Κίνα” σημειώνει το Bloomberg για το 70σέλιδο κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τετάρτη από την σοσιαλδημοκρατική και “πράσινη” πλειοψηφία. Στη φωτό, καμαρώνουν με το “νέο δόγμα” ανά χείρας…

Η κυβέρνηση του καγκελάριου Σολτς έχει επίσης καταστήσει επίσημο πολιτικό στόχο να δαπανά κατά μέσο όρο τουλάχιστον 2% του ΑΕΠ ετησίως για την άμυνα. Εξετάζει επίσης με την ίδια οπτική πάντα και ζητήματα ενεργειακής ασφάλειας και πρόσβασης σε πρώτες ύλες και τεχνολογίες.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ποιος κατασκευάζει και διανέμει τις … “ειδήσεις” που κατακλύζουν τα δυτικά μέσα και διαβάζετε καθημερινά!

Αυτή η “εταιρεία δημοσίων σχέσεων” (διάβαζε: προπαγάνδας) που δεν έχετε ακούσει ποτέ, αλλά ελέγχει τη συλλογική αφήγηση των Main Stream Media της Δύσης για τον πόλεμο στην Ουκρανία, είναι ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ από δεκάδες τέτοιους μηχανισμούς!

Η PR Army είναι -υποτίθεται- συλλογικότητα Ουκρανών επαγγελματιών δημοσίων σχέσεων που τροφοδοτεί με πληροφορίες πάνω από 2200 μέσα ενημέρωσης, περιοδικά, τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, περισσότερους από 3000 δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο σε 78 χώρες. 

Έχουν δημιουργήσει πάνω από 5500 ρεπορτάζ ή καλύψεις, περισσότερες από 8000 αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες, όπως υποστηρίζουν, έχουν φτάσει σε πάνω από 7,3 δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. 

Πρόκειται για μια μαζική προπαγανδιστική αποστολή, σύμφωνα με την ομολογία τους, που συνεργάζεται με εταιρείες μέσων ενημέρωσης όπως: το BBC, το CNN, το Fox News Media, το Forbes, η Washington Post, το CNBC, οι New York Times, το Insider, οι Financial Times, η Wall Street Journal, το Hill, το USA Today, το CTV News, οι Times, το Daily Express, το WIRED, το El Independiente, το Rai, το Tagesspiegel, το France24, το franceinfo, το la Republicans, το Nikkei Asia, το Der Spiegel και άλλα...

Τα μέσα αυτά αλλά και τα ντόπια “παπαγαλάκια” που τα χρησιμοποιούν σαν πηγές αναφοράς, δεν αποκαλύπτουν ότι αποκτούν πληροφορίες από αυτήν σε κανένα από τα άρθρα ή τα ρεπορτάζ τους !!!

Ο Karl Bostic, παραγωγός από το PBS NewsHour, το οποίο χρηματοδοτείται από το από το παράρτημα της CIS “National Endowment for Democracy” εμφανίζεται σαν “μέντορας” της PR Army στην ιστοσελίδα της.

Παράλληλα αποκαλύπτεται ότι οι διαχειριστές της “εικονικής πραγματικότητας” που έχουν αναλάβει το ξέπλυμα και την υποστήριξη του καθεστώτος του Κιέβου τροφοδοτούν τα δυτικά ΜΜΕ με ψέματα, ιστορίες και προπαγάνδα, καθώς και ότι παρέχουν ένα "Εγχειρίδιο κάλυψης του πολέμου" που δίνει οδηγίες στους δημοσιογράφους για το ποιός τρόπος γραφής η δημοσιογραφική γλώσσα είναι αποδεκτή και ποια όχι. 

Παρέχουν επίσης μια βάση δεδομένων με δυνατότητα αναζήτησης του προσωπικού των μέσων ενημέρωσης, όπου μπορεί κανείς να αναζητήσει το όνομα ενός παρουσιαστή ή δημοσιογράφου για να διαπιστώσει αν παρουσιάζουν "ρωσική παραπληροφόρηση". Επίσης, μπορείτε να ζητήσετε από τον PR Army να καταρτίσει φακέλους για τους δημοσιογράφους και να ζητήσετε από έναν ομιλητή, που θα επιλεγεί από αυτούς, να παρουσιάσει κάλυψη ή να βγει ζωντανά για την ειδησεογραφική σας εταιρεία ή μέσο.

Αυτή η επιχείρηση χρηματοδοτείται και αδρά μάλιστα από τους φορολογούμενους των ΗΠΑ, τους φορολογούμενους της ΕΕ και του Ηνωμένου Βασιλείου... 

Πληρώνετε δηλαδή για να σας λένε ψέματα!!!

Σχολιο.- Εκπρόσωπο τους είχαν φέρει να μιλήσει σε συζήτηση για την Ουκρανία κάποιες αριστερίστικες και αναρχικές οργανώσεις, το omniatv και κάποιοι άλλοι, πριν κάποιους μήνες. Με αλλά λόγια, σημαντικό κομμάτι της "αντιφα" αριστεράς δέχεται να εκπροσωπηθεί από ξεπλενηδες των ναζί.

Σχολιο.- μάλιστα...Έτσι εξηγούνται πολλά...Κομμάτι της αριστεράς δέχεται όλα τα αφηγήματα των ελιτ-γκλομπαλιστων και της ατζέντας 21-30... περί πανδημιών, κλιματικής κρίσης και κλιματικών φόρων CO2, τρανστζεντερ παιδιά και νήπια κλπ ...Πρόκειται για νεοφιλελεύθερη, νατοϊκή αριστερά...Οι ΜΚΟ του Σορος έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά σε αυτή την δικαιωματική αριστερά΄΄...έχει πέσει πολύ χρήμα



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ας ξεκινήσουν οι συλλήψεις από τη Nawal Soufi «ακτιβίστρια» μεταναστών, η οποία δήλωσε οτι: 

«Στις 13 Ιουνίου 2023, τις πρώτες πρωινές ώρες, μετανάστες που επέβαιναν σε σκάφος φορτωμένο με 750 άτομα επικοινώνησαν μαζί μου και μου μίλησαν για την κατάστασή τους.»

Τώρα το πως και το γιατί επικοινώνησαν με την ίδια οι μετανάστες, το αφήνω στην διακριτική ευχέρεια του καθένα να το επεξεργαστεί.

Ως δευτερογενείς πληροφορίες να επισημάνω οτι η κ. Nawal Soufi, είναι επίσημα βραβευμένη από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με το βραβείο Ευρωπαίου Πολιτη όπου δίδεται ειδικά σε όσους συμβάλουν στην Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση. Είναι γνωστή επίσης για την υποστήριξή της στην ένοπλη αντιπολίτευση της Συρίας κατά της νόμιμης κυβέρνησης του Ασαντ. Της πιστώνεται η «διάσωση» μέχρι και 2.000.000 μεταναστών μέχρι σήμερα. Καλύτερα να λέμε η μετακίνηση και ο θαλασσοπνιγμός ή δολοφονία πολλών ανθρώπων. 

Χρυσές δουλειές η κοπέλα.

Στην φωτογραφία με την αποικιοκρατική σημαία της αντιπολίτευσης της Συρίας.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-"Η κυβέρνηση συνεχίζει να μας λέει ψέματα για την Ουκρανία. Πού είναι η αγανάκτηση;"

-Το Newsweek σήμετα γράφει ότι οι Ζελένσκι και Μπάιντεν λένε ξεδιάντροπα ψέματα στους Αμερικανούς για τον πόλεμο στην Ουκρανία για να παρατείνουν τη σύγκρουση.

"Πριν από σχεδόν ένα χρόνο, ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι έκανε ένα γύρο στα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ, υποσχόμενος ολόψυχα στους Αμερικανούς ότι "δεν έχουμε σχέδια επίθεσης στη Ρωσία". Οι δηλώσεις αυτές επαναλήφθηκαν ταυτόχρονα από τον πρόεδρο Μπάιντεν, ο οποίος επέμεινε ότι "δεν ενθαρρύνουμε ούτε επιτρέπουμε στην Ουκρανία να χτυπήσει εκτός των συνόρων της". Ωστόσο, βρισκόμαστε εδώ ένα χρόνο αργότερα και δεν υπάρχει πλέον καμία λογική αμφιβολία ότι η Ουκρανία "χτυπάει εκτός των συνόρων της", και μάλιστα με ολοένα και πιο επιθετικό τρόπο - από διασυνοριακές επιδρομές μέχρι επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στο Κρεμλίνο και βομβαρδισμούς σε κατοικημένες περιοχές της Μόσχας. Και αυτά είναι μόνο μια χούφτα παραδείγματα από τις τελευταίες εβδομάδες.

Έχει αποδειχθεί περίτρανα ότι ο ουκρανικός στρατός έχει χρησιμοποιήσει αμερικανικά όπλα για να επιτεθεί στη Ρωσία - κάτι που ο Μπάιντεν και άλλοι αξιωματούχοι της κυβέρνησης έχουν τονίσει ότι δήθεν ούτε υποστηρίζουν ούτε ανέχονται.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ βομβαρδίζει συνεχώς τον αμερικανικό λαό με κατάφωρα ψέματα για να υποστηρίξει μια στρατιωτική πολιτική που δεν έχει μεγάλη σχέση με το πώς παρουσιάστηκε αρχικά. 

Και σε εκείνα τα τμήματα της κοινωνίας που υποτίθεται ότι είναι επιφορτισμένα με τον έλεγχο της συμπεριφοράς της κυβέρνησης, η απάντηση σε μεγάλο βαθμό με ένα ανασήκωμα των ώμων".



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



- Τι να πει κανείς αλήθεια τώρα;

- 600 με 700 άνθρωποι, πρόσφυγες όλοι από τη Συρία, την Αίγυπτο , τη Βόρεια Αφρική, το Πακιστάν ήταν στιβαγμένοι στο σαπιοκάραβο που βούλιαξε στα ανοιχτά της Πύλου. Τα αμπάρια φίσκα γυναικόπαιδα!

- Έχουν καταγράψει λέει 78 νεκρούς και 105 διασωθέντες. Οι άλλοι; Όπως γίνεται πάντα, θα περάσουν λίγες μέρες και ούτε αγνοούμενους δεν θα τους βγάλουν - όσους δεν έδωσε κάποιος κάποιο όνομα! Όπως έγινε τόσες φορές - στα Κύθηρα, στη Χίο, στη Μύκονο, στη Φολέγανδρο, στη Λακωνία κλπ κλπ

Σχολιο.- Το δράμα των χωρών της Αφρικής έχει όνομα και διεύθυνση: Είναι οι εγκληματικές πολιτικές των Ουάσιγκτον-Λονδίνου-ΕΕ (κυρίως της Γαλλίας από τη πλευρά της ΕΕ).

Αν οι χώρες της Αφρικής δεν κόψουν οριστικά κάθε δεσμό με τους σατανάδες της δύσης οι Αφρικανοί προκοπή δεν πρόκειται να δουν. Το μέλλον τους είναι ο πολυπολικός κόσμος, και είναι μονόδρομος.

Σχολιο.- "Δικτάτορας" Καντάφι!!!!!

Όλοι ήξεραν τι έκανε για τον λαό του και τι θα συνέβαινε αν έπεφτε ο Καντάφι.

Όλοι ήξεραν σε τι επίπεδο ζωής είχε ανέβει η λαϊκή οικογένεια, και τι οργή είχαν οι ΗΠΑ για την πολιτική του, για τον Ορυκτό πλούτο της Λιβύης, για αυτόν που έδωσε κυριολεκτικά ψωμί στο λαό του

Μετά από 10 χρόνια, τα παιδιά του "Δημοκρατικού φάσματος" σε όλο τον κόσμο, αυτά τα πλυντήρια του ΝΑΤΟ, οι φασίστες της "Αριστεράς", συνεχίζουν να τον αποκαλούν Δικτάτορα, κατ' εντολή των Αφεντικών τους

Δέκα χρόνια μετά τη δολοφονία του, τον βρίζουν χυδαία, και τον αποκαλούν Δικτάτορα. Και σήμερα περίπου 650 μετανάστες που αναχώρησαν από τη Λιβύη βυθίστηκαν σε βάθος 5.000 χλμ στα ελληνικά νερά της Μεσογείου.

Σχολιο.- Πολλά τα ερωτήματα για το ναυάγιο, στα διεθνή ύδατα, που έγινε ο τάφος εκατοντάδων ανθρώπων, χωρίς κάποια λογική εξήγηση και με υπερπροσπάθειες των κρατικών αρχών να νίπτουν τας χείρας τους, από κάθε ευθύνη.

Ας δούμε τα πρώτα ερωτήματα, που προκύπτουν, από τις εξηγήσεις των αρχών και των ΜΜΕ:

-Πώς είναι δυνατόν να μετακινηθεί ο μεγαλύτερος αριθμός των μεταναστών, στην μία πλευρά του πλοίου, ώστε να προκληθεί το μπατάρισμα, όταν όλοι με τα βίας χωρούσαν, σε ολόκληρο το κατάστρωμα;; Ανέβηκαν ο ένας πάνω στον άλλον και πάνω από τον άλλον, άλλος;; Εκεί, ούτε καρφίτσα δεν χωρούσε!

-Γιατί, επί 6 ώρες παρακολούθησης του αλιευτικού και καταγραφής της εικόνας του, δεν επενέβησαν οι αρχές, Ελληνικές και διεθνείς, για την εκκένωση του πλοίου;;

-Με δεδομένη την εγκατάλειψη του πλοίου, από τον καπετάνιο και τους υπόλοιπους υπευθύνους, για τον χειρισμό του, πριν το ναυάγιο, με ποιον συνεννοούνταν οι αρχές, για να πάρουν την απάντηση "Δεν θέλουμε την βοήθεια σας;!!!", αφού δεν υπήρχε κανείς επικεφαλής;;

-Οταν οι αρχές είδαν, αφού παρακολουθούσαν το αλιευτικό, να φεύγουν με ταχύπλοο οι καπεταναίοι, γιατί δεν τους καταδίωξαν, για να τους συλλάβουν;; Πού βρίσκονται και ποιοι είναι αυτοί;;

-Σε ποιον ανήκει το αλιευτικό;;

-Πώς έφτασε από την Λιβύη, έξω από την Πύλο, χωρίς να το πάρει κανείς χαμπάρι;

-Από ποιους ειδοποιήθηκαν οι αρχές, για την ύπαρξη του πλοίου, ΜΟΝΟΝ όταν αυτό έφτασε κοντά στα Ελληνικά νερά;;

-Ποια είναι η Αραβικής ή Αφρικανικής καταγωγής κυρία, που ζει στην Ιταλία με την οποία ήταν σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία οι μετανάστες και η οποία ειδοποίησε τις Ελληνικές και Ιταλικές αρχές, για την ύπαρξη του πλοίου;; Ανήκει σε κάποια δουλεμπορική ΜΚΟ;;

-Από πότε οι Αιγύπτιοι πρέπει να μεταναστεύουν παράνομα, όταν με ένα διαβατήριο και βίζα μπορούν να "πετάξουν" σε οποιοδήποτε σημείο της υφηλίου;;

-Μια ανθρώπινη τραγωδία μπορεί να χαρακτηριστεί "εθνική τραγωδία" και να κηρυχθεί "εθνικό πένθος", από οποιαδήποτε χώρα, όταν τα θύματα έχουν διαφορετική εθνικότητα;; Να κηρύξει εθνικό πένθος η Αίγυπτος, το καταλαβαίνω! Η Ελλάδα, για ποιον λόγο;; Η Ιταλία γιατί δεν κήρυξε;; Τι υποκρισίες είναι αυτές;;

-Το σημερινό ντιμπέιτ, γιατί αναβλήθηκε, όταν οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών έγιναν κανονικά;;;

Μέχρι στιγμής, μερικά μόνο από τα ερωτήματα που ανακύπτουν. Στην συνέχεια θα υπάρξουν κι άλλα!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο Ροστόφ επί του Ντον ξεκίνησε η δίκη των ναζί εγκληματιών από το τάγμα «Αζόφ». Στο εδώλιο των κατηγορουμένων βρίσκονται 24 Ναζί. Αντιμετωπίζουν ποινή κάθειρξης από 15 ετών έως ισόβια.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Ευρώπη τρόμαξε από την αποτυχία της ουκρανικής αντεπίθεσης και σπεύδει να δηλώσει ότι «δεν είναι σε πόλεμο με τη Ρωσία»

Πέμπτη 15/06/2023 - 17:21

Η μεταβολή της στάσης της Ευρώπης απέναντι στη Μόσχα είναι τόσο εντυπωσιακή που κυριολεκτικά φαίνεται σαν να έχει αποσπαστεί ένα τεράστιο κομμάτι από την αντιρωσική συμμαχία

Μία σημαντική μεταβολή στη στάση της Ευρώπης απέναντι στη Ρωσία παρατηρείται τις τελευταίες μέρες με μοναδική εξαίρεση τη Γερμανία που δείχνει να είναι παγιδευμένη σε μία καταστροφική εξάρτηση από τις ΗΠΑ.

Η μεταβολή είναι τόσο εντυπωσιακή που κυριολεκτικά φαίνεται σαν να έχει αποσπαστεί ένα τεράστιο κομμάτι από την αντιρωσική συμμαχία.

Το προηγούμενο διάστημα με κάθε ευκαιρία οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι δήλωναν, πως η Ευρώπη είναι και αυτή σε πόλεμο με τη Ρωσία.

Στις 24 Ιανουαρίου 2023, η Γερμανίδα υπουργός Εξωτερικών και «εγκέφαλος» της Στρατηγικής Εθνικής Ασφάλειας της Γερμανίας, Annalena Baerbock, δήλωνε στο Συμβούλιο της Ευρώπης στο Στρασβούργο: «Δίνουμε πόλεμο εναντίον της Ρωσίας».

Στις 5 Απριλίου 2023, ο Hervé Blejéan, γενικός διευθυντής του Στρατιωτικού Επιτελείου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δήλωνε ότι εφεξής, το ΝΑΤΟ θα ελέγχει πλήρως τις στρατιωτικές αποφάσεις της ΕΕ.

Στις 9 Μαΐου 2023, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg έλεγε: «Όλα τα μέλη του ΝΑΤΟ συμφωνούν ότι η Ουκρανία θα γίνει μέλος του ΝΑΤΟ», πράγμα που σημαίνει ότι ολόκληρη η Συμμαχία είναι σύμφωνη ότι η Ρωσία θα πρέπει να ηττηθεί στην Ουκρανία.

Στις 10 Μαΐου 2023, ο επικεφαλής Εξωτερικής Πολιτικής της ΕΕ, Josep Borrell, έλεγε ουσιαστικά το ίδιο πράγμα αν και πιο περιφραστικά.

Η αλλαγή στάσης - Η αποτυχία της ουκρανικής αντεπίθεσης 

Και ξαφνικά στις 14 Ιουνίου 2023 ο Blejéan έρχεται να αναιρέσει όλα όσα ο ίδιος και άλλοι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι έλεγαν όλο το προηγούμενο διάστημα.

«Το να στείλεις χερσαίες δυνάμεις στην Ουκρανία σημαίνει ότι είσαι μέρος στον πόλεμο, σημαίνει πώς είσαι σε πόλεμο με τη Ρωσία και κανείς δεν το θέλει αυτό, ούτε η ΕΕ ούτε το ΝΑΤΟ. Δεν είμαστε σε πόλεμο με τη Ρωσία», σημείωσε με έμφαση ο γενικός διευθυντής του Στρατιωτικού Επιτελείου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δήλωση την οποία θεωρεί εξαιρετικά σημαντική ο γεωπολιτικός αναλυτής Eric Zuesse.

Έχει συμβεί κάτι εξαιρετικά σημαντικό που ανέτρεψε ή ακύρωσε τον πόλεμο της ΕΕ, αλλά και του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας.

Αλλά κανείς δεν αποκαλύπτει τι έχει προκαλέσει την αλλαγή — ούτε καν ότι υπήρξε αλλαγή.

Αυτή ήταν η πρώτη τέτοια δήλωση από την ΕΕ ότι ο πόλεμος κατά της Ρωσίας έχει τελειώσει — δεν θα πάει μέχρι τέλους ως πόλεμος των ΗΠΑ και της ΕΕ.

Η αποτυχία της αντεπίθεσης της Ουκρανίας είναι τόσο εκκωφαντική, η καταστροφή των δυτικών όπλων τόσο εμφατική και η αποφασιστικότητα της Ρωσίας να σταματήσει την επιθετικότητα της Δύσης τόσο ξεκάθαρη, ώστε στην ΕΕ κυριάρχησαν …ψυχραιμότερες σκέψεις.

Η εξαίρεση της Γερμανίας

Υπάρχει όμως και μία εξαίρεση.

Η Annalena Baerbock και ολόκληρη η γερμανική κυβέρνηση είναι τώρα ακόμη πιο δεσμευμένες στον πόλεμο κατά της Ρωσίας από ό,τι πριν, επειδή, στις 14 Ιουνίου 2023, η γερμανική κυβέρνηση εμφανίστηκε τελικά με τη Στρατηγική Εθνικής Ασφάλειας να προωθεί τον πόλεμο.

«Όλοι μας πρέπει να μάθουμε ότι με τον βάναυσο επιθετικό πόλεμο της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας, η ελευθερία και η ειρήνη δεν πέφτουν από τον ουρανό», δήλωσε η Γερμανίδα υπουργός Εξωτερικών.

Η Στρατηγική Εθνικής Ασφάλειας της Γερμανίας είναι εμπνεύσεως Baerbock και κατονομάζει τη Ρωσία ως τη μεγαλύτερη απειλή για την «ειρήνη και την ασφάλεια».

Πρόκειται για την πρώτη γερμανική μεταπολεμική συνθήκη, η οποία περιγράφει τη Μόσχα ως μια δύναμη που απειλεί τόσο την περιφερειακή όσο και την παγκόσμια τάξη».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δύο τμήματα ρωσικής γλώσσας έχουν ανοίξει σε σχολεία της Συρίας. Οι αντιπροσωπείες της Δημοκρατίας του Μπασκορτοστάν και του Τμήματος Εξωτερικών Οικονομικών Σχέσεων της πόλης της Μόσχας δώρησαν σχολικά βιβλία, αθλητικό εξοπλισμό, μουσικά όργανα και εξοπλισμό για τις τάξεις στο εκπαιδευτικό σχολείο που φέρει το όνομα του ήρωα Basel Al-Assad στην πόλη Χομς και το γυμνάσιο για αριστούχους μαθητές με το όνομα Nazir Nab στην πόλη της Δαμασκού. Τώρα η γνωριμία με τη ρωσική κουλτούρα θα είναι πιο γόνιμη!

Ζητώ το Λιοντάρι της Δαμασκου



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένας αξιωματικός του VSU με το διακριτικό κλήσης Lumberjack είπε στην Washington Post ότι την πρώτη κιόλας μέρα της αντεπίθεσης, 30 από τη μονάδα του με 50 άτομα δεν επέστρεψαν - σκοτώθηκαν, τραυματίστηκαν ή αιχμαλωτίστηκαν. Πέντε από τα τεθωρακισμένα οχήματα της μονάδας καταστράφηκαν μέσα στην πρώτη ώρα.

Δεν ήταν εύκολη βόλτα

Εγώ τα λέω?

WASHINGTON POST τα λέει



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Σήμερα Τετάρτη είναι η επέτειος της ίδρυσης της Σεβαστούπολης. Σαν σήμερα το 1783 μετά από πολλούς ρωσοτουρκικούς πολέμους η αυτοκράτειρα Αικατερίνη η Μεγάλη διέταξε να χτιστεί ένα νέο φρούριο, η Σεβαστούπολη, δηλαδή, "η σεβαστή πόλη".

-Αλλά η ιστορία αυτής της ένδοξης πόλης ξεκίνησε πολύ νωρίτερα. Αναπτύχθηκε στην ίδια περιοχή, όπου στο παρελθόν βρισκόταν η αρχαία ελληνική Χερσόνησος. Επιπλέον, οι αρχαιολόγοι έχουν αποδείξει ότι οι άνθρωποι κατοικούσαν σε αυτές τις περιοχές πριν από χιλιετίες.

-Ένα σημαντικό ορόσημο στη σύγχρονη ιστορία της Σεβαστούπολης ήταν αναμφίβολα το δημοψήφισμα της 16ης Μαρτίου του 2014 για το καθεστώς της Κριμαίας. Ως αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, το 95,6% των συμμετεχόντων τάχθηκαν υπέρ της ένταξης της πόλης στη Ρωσική Ομοσπονδία.

-Σήμερα, η θρυλική Σεβαστούπολη διατηρεί τον τιμητικό της τίτλο ως η κύρια βάση του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, μιας πόλης πολεμικής δόξας και ανδρείας των Ρώσων ναυτικών.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σήμερα Τετάρτη γίνανε τα αποκαλυπτηρια του αγάλματος του Μιλόσεβιτς στη Μόσχα.

εμπνευστής της ανέγερσης του μνημείου είναι ο αρχηγός της λέσχης μοτοσυκλετών «Night Wolves» και φίλος του Πουτιν Αλεξάντερ Ζαλντοστάνοφ.

Κάτω βλέπετε τον γιο του Μιλόσεβιτς ένα από τα πιο μισητα πρόσωπα στη Σερβία.

Αυτό το αρχ.....ι που αμαυρωσε την θητεία του πατέρα του με τις πράξεις του.

Ο τσογλανος που όταν η χώρα είχε εμπάργκο καυσίμων αυτός έπαιρνε μέρος σε αγώνες Ράλι.

Το έπαιζε νονός της νύχτας σε σημείο που σε κεντρικό club του Βελιγραδίου έδειξε ασέβεια στο Ραζνιατοβιτς (Αρκαν) και έφαγε τη σφαλιάρα του από αυτόν.

Όλοι οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνώριζαν την αδυναμία του Σλομπα στα παιδιά του και την άσχημη επιρροή που είχαν αυτά μαζί με τη γυναίκα του Μίρα Μαρκοβιτς στην εικόνα του.

Ο λαός αγαπούσε τον Μιλόσεβιτς και μισούσε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του.

Κατόπιν της πτώσης του Μιλόσεβιτς η οικογένεια του βρήκε καταφύγιο στη Μόσχα όπου ήταν για πολλά χρόνια πρεσβευτής ο αδερφός του.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



15/6/2023    -     7.00 π.μ.

- Την ώρα που γράφεται το παρόν κείμενο σε 12, τουλάχιστον, Περιφέρειες της χώρας των ουκρανοναζί έχει κηρυχθεί αεροπορικός συναγερμός. Εκρήξεις (και μάλιστα επαναλαμβανόμενες) έχουν καταγραφεί από πηγές και από τις δύο πλευρές στην Οδησσό (5 φορές!), το Χάρκοβο, το Ντνιεπροπετρόφσκ, το Κριβόι Ρογκ, τα Σούμι κ.α. Αναμένονται τα αποτελέσματα των αποψινών πληγμάτων λίγο μετά το μεσημέρι.

- Σε ό,τι αφορά, τώρα, τα χθεσινά ανάλογα πλήγματα των ρωσικών δυνάμεων από αέρος, χτυπήθηκαν τόσο στρατηγικής σημασίας υποδομές, όσο και θέσεις προσωρινής στρατοπέδευσης εφεδρικών μονάδων των VSU, αλλά και ξένων λεγεωνάριων. Σημαντικότερα από αυτά εκτιμάται ότι ήταν τα πλήγματα στο πρώην εργοστάσιο Krayan της Οδησσού, όπου καταστράφηκαν μεγάλες ποσότητες ΝΑΤΟϊκής προέλευσης οπλισμού και οχημάτων, αλλά και αποθήκη πυρομαχικών, αλλά και στην πόλη Σβετλοβόντσκ (Περιφέρεια Κιροβογκράντ), όπου επίσης υπήρξε πλήγμα σε πρώην εργοστάσιο της περιοχής, που χρησιμοποιείτο πλέον για την αποθήκευση οπλισμού και πυρομαχικών. Στις πόλεις Χάρκοβο, Κονσταντίνοφκα και Κραματόρσκ τα πλήγματα των ρωσικών δυνάμεων αφορούσαν σε χώρους προσωρινής στρατοπέδευσης μονάδων των VSU και ξένων μισθοφόρων.

- Σύμφωνα με το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, από τις 04/06 μέχρι σήμερα σε όλο το εύρος του μετώπου της ΕΣΕ οι ουκρανικές απώλειες σε νεκρούς και «ανεπίστρεπτους» τραυματίες υπερβαίνουν τις 7.500 στρατιωτικούς. Σε αυτούς δεν συνυπολογίζονται αυτοί που εξουδετερώθηκαν σε επιχειρήσεις των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων στα μετόπισθεν του εχθρού (όπως πχ τα εναέρια πλήγματα που ανέφερα πιο πάνω).

- Στο fake της ημέρας από ουκρανικής πλευράς, διαψεύστηκε πανηγυρικά η πληροφορία που διακινήθηκε από τα μιντιακά «παπαγαλάκια» του καθεστώτος Ζελένσκι, ότι δήθεν «σκοτώθηκε» από πυραυλικό πλήγμα στο μέτωπο του Ζαπορόζιε ο βουλευτής της ρωσικής Κρατικής Δούμας από την Τσετσενία, Αντάμ Ντελιμχάνοφ. Η δημόσια εμφάνιση του ίδιου, όπου διαβεβαίωσε ότι όλα με αυτόν είναι καλά και ούτε… «σκοτώθηκε», ούτε καν τραυματίστηκε… Για άλλη μία φορά το ψέμα είχε κοντά (πολύ κοντά) ποδαράκια…

- Σε περιοχή της ΛΔ Λουγκάνσκ μονάδες της ρωσικής Εθνοφρουράς ανακάλυψαν βάση δολιοφθορέων που εργάζονταν για λογαριασμό των VSU. Στο κρησφύγετο των (μάλλον πολωνικής καταγωγής) δολιοφθορέων βρέθηκαν ξένες πινακίδες αυτοκινήτων, καθώς και πανό με συνθήματα γραμμένα στα Πολωνικά, ενώ υπήρξε οργανωμένη μονάδα παραγωγής πυρομαχικών και ναρκών. Ό,τι αποτελούσε κίνδυνο για τον τοπικό πληθυσμό καταστράφηκε.

-Οι VSU συγκεντρώνουν δυνάμεις στα σύνορα της Περιφέρειας Χαρκόβου με τις παραμεθόριες ρωσικές Περιφέρειες του Μπέλγκοροντ, του Κουρσκ και του Μπριανσκ, αποτελούμενες κυρίως από Ρώσους νεοναζί του «Ρωσικού Εθελοντικού Σώματος» και από Τσετσένους ισλαμοφασίστες του «Τάγματος του Σεΐχη Μανσούρ». Το σχέδιο συμπεριλαμβάνει ακόμη και παρένδυση των εν λόγω αποβρασμάτων με στολές των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, ώστε να δημιουργήσουν σύγχυση στον τοπικό πληθυσμό, αλλά και στις ρωσικές στρατιωτικές μονάδες. Η αποστολή στην περιοχή των Τσετσένων ισλαμοναζί σχετίζεται με την παρουσία, από ρωσικής πλευράς, μονάδων των τσετσενικών Ειδικών Δυνάμεων «Αχμάτ» στα σύνορα της Περιφέρειας Μπέλγκοροντ για την προστασία της από τέτοιου είδους ενέργειες.

- Κράσνι Λιμάν και γύρω: Οι δυνάμεις της Στρατιωτικής Διοίκησης Κεντρικής Ρωσίας προωθήθηκαν ελαφρά στην περιοχή της Μπελογκόροφκα.

* Υπήρξε, ωστόσο και ένα τραγικό γεγονός από ρωσικής πλευράς: από εσφαλμένες διαταγές της διοίκησης μιας εκ των Μεραρχιών των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων σε περιοχή έξω από την Κρεμενάγια, μονάδες του ρωσικού Στρατού παρέμειναν στις ίδιες θέσεις επί ένα ολόκληρο 2ωρο !;!), με συνέπεια να γίνουν αντιληπτές από την ουκρανική αντικατασκοπεία και να δεχθούν πλήγματα από πυραύλους HIMARS και πυροβόλα εδάφους. Δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες για τον αριθμό των θυμάτων από ρωσικής πλευράς, ωστόσο πηγές που επικαλείται ο Ρώσος στρατιωτικός αναλυτής και blogger Rybar’, «είναι περισσότεροι απ’ ό,τι οι ρωσικές απώλειες στο μέτωπο του Ζαπορόζιε σε ένα 2ήμερο». Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, προκύπτουν δηλαδή γύρω στα 40 με 50 άτομα… Τραγωδία… (Στγ: όχι τόσο ο θάνατός τους καθαυτός, όσο κυρίως ο τρόπος που συνέβη, ενώ μπορούσε να αποφευχθεί).

Σχολιο.- Οι δολοφονοι διακινητες ειναι με την ανοχη αυτων των ηλιθίων που κυβερνανε την Ευρωπη και των κυρίων υπαιτιων αυτών περαν του Ατλαντικού.

Παιζονται πολλα συμφεροντα απο ΜΚΟ σε βαρος αυτων των μεταναστων.

Τοσα Χρονια ποτε δεν κάθισαν να σκεφτουν και να παρουν μετρα για το μεταναστευτικό.

Πριν μερικα χρονια ακουσα την ομιλία μίας ειδικευμενης αναλύτρια απο την Λιβύη

Η οποια μας εξηγησε την αθλια κατάσταση που ειναι η Λιβυη μετα την ανατροπη Κανταφι

Και οτι η επεμβαση του νατο στην Μεσόγειο και Βόρειο Αφρικη δημιούργησε ασταθες και χωρις εσωτερικη ασφάλεια κρατος.ενω συνεισέφερε έμμεσα στην ανασφάλεια και την ενίσχυση των τζιχαχτιστων οχι μονο στην Λιβύη αλλα στην Αφρικη την Μεση Ανατολη και οτι η Ευρωπη αντιμερωπιζει την χειρότερη προσφυγικη κριση μετα τον β παγκόσμιο πόλεμο.

Η Λιβύη εχει γινει καταφυγιο εγκληματιων κατασκοπων τρομοκρατων απο διάφορα κρατη κυριως απο τον ΙΣΙΣ.

Και μας,εξηγησε παρα πολλα.

Πως δρουν αυτες οι τρομοκρατικες εγκληματικες οργανώσεις

Πως αντιμάχονται μεταξυ τους.

Η Λιβύη ειναι στην χειρίστη κατάσταση που μπορει να ηταν.

Πως λοιπον αυτοί οι μεταναστες θα επιζησουν εκει.

Αλλα και πως τους εκμεταλλεύονται αυτοί οι δολοφόνοι

Σχολιο.- Τους πολέμους (& όλα τα δεινά που υφίσταται η Λιβύη & ο πλανήτης μας γενικότερα), τους υποκινούν & προωθούν οι ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ.

Σχολιο.- Προς την περιοχή της Μελιτόπολης τι γίνεται;

Σχολιο.- Τίποτε το εξαιρετικό, εκτός από σποραδικές απόπειρες των Ουκρανών να πλήξουν μη στρατιωτικούς στόχους και να σκοτώσουν αμάχους. Ό,τι κάνουν δηλαδή με όλες τις περιοχές, των οποίων έχουν χάσει πλέον τον έλεγχο...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



H Ξάνθη κείται μακράν...

ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ ως πέμπτη φάλαγγα του Τουρκικού προξενείου. Διαβάστε το εξαιρετικό κείμενο 

Θυμάστε τη Σαμπιχά; Τη Σαμπιχά Σουλεϊμάν; Ήταν η Ξανθιώτισσα μουσουλμάνα για την οποία από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είχε αρχικά διαρρεύσει - με υπερηφάνεια- πως θα ήταν υποψήφιά του στις ευρωεκλογές του 2014, ως υποψήφια από τη μουσουλμανική μειονότητα, η οποία όμως τελικά -όπως πια λέγεται ανοιχτά- "κόπηκε" από τα ψηφοδέλτια, διότι ναι μεν ήταν μουσουλμάνα, αλλά ήταν Ρομά με Ελληνική εθνική συνείδηση και αυτό δεν άρεσε στο... τουρκικό προξενείο! Και όλα αυτά παρά το ότι η γυναίκα αυτή είχε ζήσει στο πετσί της την παιδική εργασία, τον κοινωνικό αποκλεισμό και έδινε αγώνα για να λαμβάνουν Ελληνική Εκπαίδευση τα νέα Ρομά κορίτσια! 

Η Σαμπιχά έδωσε στη δημοσιότητα ανοιχτή επιστολή της σχετικά με τα γεγονότα, αλλά η αφορμή για να δοθεί στη δημοσιότητα ήταν τα όσα είπε ο πρέσβης ε.τ.Γεώργιος Αϋφαντής! Ο πρέσβης αποκάλυψε απίστευτα πράγματα και μεταξύ άλλων είπε, πως ενώ η Σαμπιχά είχε προκριθεί ως υποψήφια, "η παράλληλη εξουσία του τουρκικού προξενείου στην περιοχή δεν είχε δισταγμούς να ξεκινήσει αμείλικτο πόλεμο κατά της Σαμπιχά και των συναγωνίστριών της, φθάνοντας συχνά- πυκνά και να απειλήσει την σωματική τους ακεραιότητα! Ακούς εκεί να μη θέλουν τουρκόφωνο (αποκλειστικά) παιδικό σταθμό και νέα τεμένη στο Δροσερό, να μην οργανώνουν μαζικές τελετές περιτομής των μικρών αγοριών του Δροσερού (εξόδοις βεβαίως του προξενείου!), ακούς, τέλος-τέλος, να ζητάνε ελληνική εκπαίδευση και να αυτοπροσδιορίζονται μουσουλμάνες Ρομά, ελληνικής όμως και όχι τουρκικής συνείδησης" και πως "πέρα από την απ’ ευθείας παρέμβαση του Τούρκου πρέσβη στο Νίκο Παππά, ως υποστηρικτική χορωδία λειτούργησαν οι Νίκος Φίλης, Νίκος Βούτσης, Μαρία Ρεπούση και Μαρία Γιαννακάκη (οι δύο τελευταίες βουλευτές ΔΗΜΑΡ ακόμη τότε, αλλά διαπραγματευόμενες την προσχώρησή τους στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α) και οι καθηγητές Δημήτρης Χριστόπουλος και Κώστας Τσιτσελίκης."!!

Συνειδητοποιείτε τι είπε ο ε.τ. πρέσβης Αϋφαντής; Είπε, πως Φίλης, Βούτσης κά φέρονται να λειτούργησαν ως υποστηρικτική χορωδία του τούρκου πρέσβη που φέρεται να προέβη σε παρέμβαση στον Νίκο Παπά!! Εδώ θα θυμίσω πως συμπτωματικά τα ίδια πρόσωπα ΤΩΡΑ λειτουργούν εδώ και ημέρες ως υποστηρικτική χορωδία υποστήριξης του Οζγκιούρ Φερχάτ και του Ζεϊμπέκ!!

Και συνεχίζει ο ε.τ. πρέσβης Αϋφαντής λέγοντας, πως "Όλοι αυτοί (εκ παραλλήλου με τον Τούρκο πρέσβη) είχαν βεβαιώσει “αυθεντικά” τον Αλέξη Τσίπρα ότι η Σαμπιχά Σουλεϊμάν ήταν εθνικιστικό κατασκεύασμα της ΕΥΠ, άρα απαράδεκτη για το ψηφοδέλτιο. Ο δε υποψήφιος ευρωβουλευτής Χριστόπουλος είχε προχωρήσει τις αμέσως επόμενες ημέρες σε αναίσχυντη επίθεση κατά της Σαμπιχά, καταγγέλλοντας ότι αποτελεί «μειονότητα μέσα στην μειονότητα» (λόγω ελληνοφροσύνης) και ότι «προσπαθεί τάχα να μας πει ότι η μειονότητα δεν είναι ένα ενιαίο, συμπαγές τουρκικό πράγμα"!!

Η ίδια η Σαμπιχά στην ανοιχτή επιστολή της αναφέρει, πως "Οι μηχανισμοί του Τουρκικού Προξενείου με τη συνενοχή, εκούσια ή ακούσια κατά περιπτώσεις, εγχώριων παραγόντων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ή και των πολιτικών κομμάτων, επιδίδονται στο συστηματικό προσεταιρισμό των Ελλήνων Ρομά με αποκλειστικό σκοπό όχι το καλό της Θράκης αλλά την ικανοποίηση των ιδιοτελών στρατηγικών επιδιώξεών τους".

Παλιές λοιπόν οι περίεργες "σχέσεις"/"επικοινωνίες" μεταξύ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και τουρκικού- προξενικού παρακράτους;

Κατανοείτε με τι και ποιους έχουμε να κάνουμε;;



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάποια ηλίθια πρόσφατα μου κουνούσε το δάκτυλο γιατί έγραφα ότι ΔΕΝ μπορεί κάποιο θύμα των εμβολίων να κινηθεί δικαστικά κατά της Pfizer γιατί έχει "ακαταδίωκτο" λόγω (υποτίθεται) των εκτάκτων συνθηκών). Λίγο-πολύ με κατηγορούσε ότι είμαι μίσθαρνο της Pfizer!!! Τώρα τι έχει να πει; αναρωτιέμαι....

Οι γερμανικές ειδήσεις, στο κρατικό κανάλι, αναφέρουν ότι ένα 17χρονο κορίτσι παρέλυσε από το εμβόλιο Pfizer για την COVID. Η κρατική κυβέρνηση επιβεβαιώνει ότι το εμβόλιο προκάλεσε την αναπηρία και της πληρώνει 854 ευρώ/μήνα. Ωστόσο, η οικογένεια στερείται αποζημίωσης από τον κατασκευαστή του εμβολίου λόγω της ασυλίας ευθύνης του.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για να μην ξεχνιόμαστε:

"Είναι ευλογία θεού οι μετανάστες. Τους χρειαζόμαστε γιατί δουλεύουν με το ένα τρίτο του μεροκάματου του Έλληνα, γιατί δε μπορούν να κάνουν απεργία, δε μπορούν να κάνουν σωματεία, δε μπορούν να κάνουν τίποτα."

Στέφανος Μάνος, 17/4/1997 σε ημερίδα του ΕΚΑ

"Ευλογία οι μετανάστες που φτάνουν στη Γερμανία, η οποία έχει άμεση ανάγκη από εργατικό δυναμικό...

Η παροχή βοήθειας στους μετανάστες είναι πρωτίστως ηθικό ζήτημα... μπορούν να βοηθήσουν τη Γερμανία και οικονομικά...

Οι αιτούντες άσυλο να μην μένουν έξω από την αγορά εργασίας για πολλούς μήνες...

Να γίνονται μαθήματα γερμανικών στους μετανάστες από την πρώτη ημέρα που φτάνουν στη χώρα, αλλά και να λαμβάνουν άδεια παραμονής οι νέοι που εντάσσονται στο εκπαιδευτικό σύστημα...

Μέχρι τώρα σχεδόν τους φυλακίζουμε στα κέντρα υποδοχής. Τι αποτέλεσμα περιμένουμε να έχουμε; Τροφοδοτούμε διαμάχες και βανδαλισμούς...

Τα επόμενα 20 χρόνια χρειαζόμαστε πολύ περισσότερο εργατικό δυναμικό από αυτό που μπορεί να παράξει η χώρα..."

Ίνγκο Κράμερ, πρόεδρος του γερμανικού συνδέσμου εργοδοτών

Στην Suddeutsche Zeitung  



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα #ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ_ΣΤΟ_ΑΜΠΑΡΙ !!!!!

Το πλωτό φέρετρο από το drone της #Frontex πλέει με βόρεια κατεύθυνση, από τις ακτές της Αφρικής, προς την Αδριατική

Προφανώς και τα πoυταναριά θα κατηγορήσουν την Ελλαδιτσα. Ποιός έχει τα αρxιδια να κατηγορήσει την Frontex ; Την Ευρώπη ; Το ΝΑΤΟ ; Την Συνθήκη Δουβλίνο ; Την Γερμανία ; 

Σε ποιά εκδοχή #Φεμινισμου των ελεεινων παρασιτικων εμμισθων διαταραγμένων που λυμαίνονται τους Αγώνες εργατριων 

Οι γυναίκες και τα παιδιά είναι στο αμπάρι ; 

Σε αυτήν που οι γυναίκες στην Μιχαήλ Βοδα είναι κλειδωμένες στα υπόγεια για να μαγειρεύουν στους μαγαζατορες αφέντες τους 

Σε αυτήν που στην Ηπείρου τις βγάζουν ανα 8 αδες ενας άντρας κάθε βράδυ στις 23 : 00 με μπουρκα πάντα 

Σε αυτήν που στην υποδοχή του νέου έτους στο Σύνταγμα που βούλιαξε απο Μετανάστες δεν υπήρχε ούτε μια γυναίκα 

Παρά 2 Προέδρινες ΜΚΟ που εβγαζαν σελφιζ με τον Πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας 

Αυτή είναι η Αλληλεγγύη της ΑναρχοΑνταρσυοσυριζιλας 

Τουλάχιστον αυτό το εννοούν

"Αλληλεγγύη στους Μετανάστες" ΜΟΝΟ...

Το προσφυγισσες και οι λεξιπλαστικες διαταραχές του κωλου, είναι τσάμπα....Στην πράξη, η αναλογία αντρών - γυναικών που έχει δεχτεί η Ελλαδιτσα, τα λέει όλα...

Η ΑναρχοΑνταρσυοσυριζιλα 

ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΜΙΣΟΓΥΝΗΔΕΣ 

ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΡΑΝΣΟΛΑΤΡΕΙΣ 

Στις Μεταναστριες μπουρκα, κλείδωμα, υποδοχή νέου έτους στο μπουντρούμι, μπουρδελο, ξύλο, και βόλτα με λουρί στην Ηπείρου 

Καμμία τέτοια Αλληλεγγύη απο εμένα 

Πάρτε την όλη δική σας ελεεινοί 

Φασιστεs



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ο επαγγελματίας "φιλάνθρωπος" του "διασωστικού δικαιωματισμού", ο διαβοήτος Ιάσων Αποστολόπουλος ....παρέπλεε, λέει, σκάφος του Λιμενικού, επί ώρες, και απλά κοιτούσε τους μετανάστες αντί να τους διασώσει!!!!!!!!..από τι, παλικάρι μου, να τους διασώσει, όταν όλα έβαιναν ομαλώς;..είχαν λάβει, στο Λιμενικό, μηνύματα κινδύνου;..ειχαν γίνει καταγγελίες βίας;...ή μήπως θα κάνουμε παιχνίδι με τη συναδελφό σου τη Μαροκινή που της τηλεφωνούν οι πρόσφυγες και όχι στον ΟΗΕ::!!.....ώρες, λέει, απλώς έπλεαν δίπλα....ξέρεις, φίλε, οι διεθνεις σχέσεις είναι περίπλοκες, και ο εύκολος ανθρωπισμος απλώς αποπλανα και ενθαρρύνει μεταναστευτικές μάζες με "κισμέτ" τους ελληνικούς βυθους...αθλιε Ιάσονα, όποιος πνίγεται στα νερά του Αιγαίου δεν είναι "θύμα του ελληνικού κρατισμού κ εθνικισμού",..αμάν πια με τον νεοφασιστικο φανατισμό των "αλληλέγγυων"!...ΟΚ, έστω, τις απαντήσεις στις κλήσεις τις έδιναν οι δουλέμποροι..μα αν υπήρχε θανάσιμος κίνδυνος και με το πολεμικό πλοίο δίπλα δεν θα ξεσπούσαν εκκλήσεις βοήθειας;...μήπως η οποιαδήποτε ενέργεια επέμβασης ενείχε θανάσιμους κινδύνους υπό τέτοιες συνθήκες;..μήπως άλλο η εξ αποστάσεως ιδεολογία διασωσης" και άλλο το πραγματικό "διασωστικό" περιβάλλον;...μήπως τα κατά μέσο όρο 5.000 δολλάρια το κεφάλι δεν καθιστούσαν προσφιλή τη "διάσωση";...άσε ρε Ιάσονα με τις "νεκρές" ανύπαρκτες "Μαρίες", δε ντρέπεσαι λίγο...σκάσε πια και δείξε λίγο σεβασμό στους φουκαραδες που τα πολιτισμικά σου ινδάλματα (η Δύση των Δικαιωμάτων) τους "παράγουν" μαζικά με τις πολιτικές τους...είναι ένα απαίσιο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ που η ελληνοποίηση του δείχνει απλώς ποιοι και γιατί κατασκευάζουν το "μεταναστευτικό": ενδυνάμωση των Ισχυρών της Ευρωμαφιας και Αποδιαρθρωση χώρων σε μια προοπτική παγκοσμιοποιητικής ισοπέδωσης...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κομμένο το παραμύθι με τους λάθρο

Οι πραγματικοί δουλέμποροι δεν είναι αυτοί που τους μεταφέρουν με τα σαπιοκάραβα. Οι πραγματικοί δουλέμποροι είναι οι πολιτικοί και οικονομικοί ηγέτες καθώς και οι ΜΚΟ της γριάς τσατσάς που ακούει στο όνομα Ευρωπαϊκή Ένωση.

Από την άλλη το αθηναϊκό πορνίδιον έσπευσε τάχιστα να κηρύξει εθνικό πένθος (από που αλήθεια προκύπτει το "εθνικό";!) για να μην το επιπλήξουν οι προτέκτορες, πως δεν πρόλαβε να διασώσει καμιά επτακοσαριά κορμιά που προορίζονταν για τα ευρωπαϊκά κάτεργα, λες και δεν γνωρίζουν οι πίμπς τί χαμένα κορμιά είναι οι γρεκίλοι νεοραγιάδες.

Και τώρα τί θα απογίνουν οι κρεατομηχανές της Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς τζάμπα κρέας! Γνωρίζουν πια όλοι τί λένε από μέσα τους οι βρωμοπροτεστάντες δουλέμποροι:

"Κακό που χάσαμε μερικές εκατοντάδες εργατική δύναμη, από την άλλη, μεγάλο μέρος των αλιευμάτων μας προέρχεται από την Μεσόγειο..."



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Για άλλη μία φορά τα τηλεοπτικά δίκτυα και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης περπατάνε σε παράλληλους δρόμους. 

Σε Tik Tok, Twitter και Facebook το πρώτο θέμα είναι η #Greek_Mafia και διασύνδεση με την Κυβέρνηση και επιχειρηματίες, ενώ στα κανάλια είναι τα πάντα εκτός από αυτό.