Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Τεταρτη 14 Ιουνιου 2023


ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ 

ΟΤΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ "ΠΤΗΝΑ"

ΣΤΗΝ ΤΡΑΒΕΛΟΣΥΝΑΞΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ;

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΕΘΝΗ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ 

ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ, 

ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΟΙ "ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ"

ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΣΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ...

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ:

«ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ; 

ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ;»

Σχολιο.- Ερχονται κ τσαμπα ρε

ΟΛΑ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

{του κωλου}

Σχολιο.- Όταν είσαι πλουτοκράτης παιδοβιαστής και θες να φτιάξεις μια πελατειακή βάση από πολύ νωρίς χρειάζεται να κάνεις και τις ανάλογες καμπάνιες και να προσεγγίσεις το ενδιαφερόμενο (η μη) κοινό.

Αυτό που βλέπουμε είναι μια χαλαρή προώθηση της ανωμαλίας από τη Herbalife προσέγγιση.

Το σκληροπυρηνικό ροκ θα ξεκινήσει μέσα στις σχολικές αίθουσες όταν με ενδυματολογικό κώδικα ανάμεσα σε hunger games και mad max θα κάνουν αγόρευση στα αποσβολωμενα πιτσιρίκια που θα νομίζουν πως πήγαν στο σχολείο για να μάθουν αλφάβητο διαίρεση και πολλαπλασιασμό.

Το αποτέλεσμα και το τι ζητούν μπορεί να το διαπιστώσει κανείς ακούγοντας τις ιστορίες τρόμου των ανηλίκων που σπρωχθηκαν από το σύστημα να κάνουν φυλομετάβαση στις ηλικίες που εμεις παίζαμε κλέφτες και αστυνόμους.

Τα υπόλοιπα επί της οθόνης καθώς προς το παρόν είμαστε "φοβικοι ψεκες" και τα συναφή.

Σχολιο.- George Soros and the American E mbassy...

Without fucking brain...

Σχολιο.- Όταν εδώ και χρόνια, σχεδόν από την αρχή, έχουν επίσημο μπλοκ οι πρεσβείες, το ερώτημα είναι ρητορικό!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Πρώην Εκτελεστικός Διευθυντής των Ηνωμένων Εθνών και πρώην Πρόεδρος της Λέσχης της Ρώμης για την Ευρώπη Calin Georgescu επιβεβαιώνει ότι οι Ολιγάρχες που κυβερνούν τον κόσμο μας (Η Επιτροπή των 300) είναι παιδόφιλοι που ελέγχουν τα συστήματα παγκόσμιας σεξουαλικής εμπορίας παιδιών και ελέγχουν τον ΟΗΕ και το WEF.

Η ατζέντα των Ηνωμένων Εθνών για το 2030 είναι η ίδια με την ατζέντα του Νταβός (WEF), αυτές οι ΜΚΟ εμπλέκονται και οι δύο στην παγκόσμια σεξουαλική εμπορία παιδιών.

Οι Ολιγάρχες ελέγχουν τους Καγκελάριους, τους Προέδρους και τους Πρωθυπουργούς του κόσμου. Ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν ένα ατύχημα, οι Ολιγάρχες δεν περίμεναν να κερδίσει. Η πανδημία είχε προγραμματιστεί για το 2016 και οι ελλείψεις τροφίμων και νερού είχαν προγραμματιστεί για το 2020, αλλά τώρα έχουν μεταφερθεί για το έτος 2025.

Πάνω από 8 εκατομμύρια παιδιά εξαφανίζονται ετησίως, 8 εκατομμύρια είναι ολόκληρος ο πληθυσμός της Αυστρίας. Εξαφανίζονται χωρίς καμία πληροφορία. Αυτή η εγκληματική ενέργεια πρέπει να σταματήσει. Πρέπει να παλέψουμε για τα παιδιά μας. Πρέπει να τους προστατεύσουμε. To πιο αθώo κομμάτι του πληθυσμού τρομοκρατείται, βασανίζεται, πωλείται ως σκλάβος του σεξ και βιάζεται 10 φορές την ημέρα για χρόνια. Κι αν αυτό ήταν το παιδί σου;

Η εμπορία σεξουαλικών ανηλίκων είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο διεθνές δίκτυο εγκληματικότητας που έχει δει ποτέ ο κόσμος. Έχει ήδη περάσει το παράνομο εμπόριο όπλων και σύντομα πρόκειται να περάσει και το εμπόριο ναρκωτικών. Αν δεν κάνουμε τίποτα, είμαστε μέρος του σκότους και του κακού που σαρώνει τον κόσμο μας.

Το The Sound of Freedom είναι μια αληθινή ιστορία του αγώνα ενός άνδρα να σώσει όσα περισσότερα παιδιά μπορεί από τη φρίκη της σεξουαλικής εμπορίας παιδιών. Αυτά τα εκατομμύρια αθώα παιδιά υποφέρουν καθημερινά αφάνταστους πόνους και βασανιστήρια και εμείς ως κοινωνία το επιτρέπουμε.

Ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί οι Ολιγάρχες, ξέρουμε ποια είναι η Επιτροπή των 300, γνωρίζουμε τους ηγέτες του ΟΗΕ και του WEF, έχουμε τα ονόματά τους. Ως πότε θα τους αφήνουμε να κάνουν αυτό το κακό στα αθώα παιδιά μας; Τι συμβαίνει με την ανθρωπότητα; Γιατί δεν θα ενεργήσετε; Κλείστε τα μάτια σας και δείτε τα δάκρυα και ακούστε τις κραυγές ενός 5χρονου κοριτσιού που κρατιέται κάτω και βιάζεται μέχρι να αιμορραγήσει.

Αυτή είναι η πραγματικότητα στον κόσμο μας, αθώα παιδιά κατά εκατομμύρια πωλούνται για σεξ, βασανιστήρια και βιασμούς κάθε χρόνο και δεν γίνεται τίποτα γι' αυτό, τίποτα. Αν ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει τη διαφορά και να σώσει εκατοντάδες παιδιά, φανταστείτε τι θα μπορούσαν να κάνουν ένα εκατομμύριο γενναίοι άνδρες.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



318 εκατομμύρια είναι σήμερα τα χρέη του ΠΑΣΟΚ και 350 εκατομμύρια τα χρέη της ΝΔ. 

Μια χαρά τα έλεγε η κυρα Ντόρα, όταν είχε βγει απ' το μαντρί της ΝΔ. 

Το χειρότερο είναι πως, σήμερα, η επικεφαλής της οικογένειας Μητσοτάκη όπως και ο αδερφός της που υποδύεται τον πρωθυπουργό, θα έπρεπε να βρίσκονταν στη φυλακή για κατάχρηση δημοσίου χρήματος και να έχει απαγορευτεί η συμμετοχή του κόμματος της ΝΔ στις εκλογές για την παράνομη χρηματοδότησή του από τις τράπεζες (με την οποία παράνομη χρηματοδότηση, εξαγοράζουν την επιτυχία τους με διάφορους τρόπους). 


318 εκατομμύρια τα χρέη του ΠΑΣΟΚ, 350 εκατομμύρια τα χρέη της ΝΔ.

ΑΠΟΛΥΤΗ Στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων στους σφετεριστές της δημοκρατίας. 

Το έχω γράψει πολλές φορές. Ο παράνομος δανεισμός της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ χωρίς εμπράγματες εγγυήσεις και με μόνη τραπεζική εγγύηση τις μελλοντικές τους κρατικές επιχορηγήσεις, δεν είναι ένα απλό οικονομικό έγκλημα. 

Συνιστά κατάλυση πολιτεύματος και είναι έγκλημα εσχάτης προδοσίας.

Διότι χωρίς αυτά τα παράνομα δάνεια, δεν θα μπορούσαν ποτέ να εξαγοράσουν τη νίκη τους στις εκλογές, να στελεχώσουν σε συνδυασμό με τον εκλογικό νόμο, τις νόθες κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες και να επιβάλλουν μέσω της υφαρπαγής της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας τα Μνημόνια και όλη τη νομοθεσία που συνοδεύει τη χώρα τα τελευταία 12 χρόνια.

Το αίτημα είναι απλό.

Κανένα κόμμα και κανένας υποψήφιος συνδυασμού των κομμάτων που βαρύνονται με παράνομο τραπεζικό δανεισμό δεν δικαιούται να συμμετέχει σε επόμενες εκλογές έως την αποπληρωμή των δανείων αυτών. 

ΑΠΟΛΥΤΗ Στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων στους σφετεριστές της δημοκρατίας. 



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΕΡΙ FUNDS!….Τα δικά σας τα παιδιά πλούσια πάνω στο αίμα των δικών μας, λαμόγια. 

Δε μεγαλώνουμε δούλους όπως νομίζετε.

Καταπληκτική η κίνηση της εταιρίας ""Μητσοτάκης ΑΕ"" να βάλει την κόρη του Πρωθυπουργού κάποιων Ελλήνων Σοφία Μητσοτάκη στην πολυεθνικη CVC Capital Partners, με έδρα το Λουξεμβούργο.

Η πολυεθνική αυτή είναι ένας γνήσιος αποικιοκράτης που αγοράζει τον τόπο μας που έχει γίνει γαλέρα σκλάβων.

Η θέση της θα είναι επικεφαλής υπεύθυνη για τις σχέσεις του ομίλου με τους μετόχους του και το επενδυτικό κοινό.

Η πολυεθνική CVC Capital Partners λοιπόν 

-εξαγόρασε το 10% της ΔΕΗ

-έχει εξαγοράσει έξι νοσοκομεία ("Υγεία", "Μητέρα", "Λητώ", Metropolitan, Ιασώ General και Creta Interclinic)

- έχει εξαγοράσει τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες ασφαλειών (Εθνική Ασφαλιστικη)

- έχει εξαγοράσει την εταιρία και τροφίμων όμιλος Vivartia.

-έχει εξαγοράσει εταιρία που διαχειρίζεται τις μαρίνες Ζέας, Γουβιών Κέρκυρας και Λευκάδας. 

-έχει σημαντική μειοψηφική συμμετοχή (26%) στην skroutz.gr που κυριαρχεί στην ελληνική αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου.

- έχει εξαγορασει τα σούπερ μάρκετ Μασούτης, έχοντας στόχο την εξαγορά των σούπερ Κρητικός, My Market και Βασιλόπουλο.

-δραστηριοποιείται και στην εισαγωγή φυτικών προϊόντων όπως είναι για παράδειγμα τα ροφήματα Joya, τα οποία μεταξύ άλλων διαθέτει στα καταστήματα της Σκλαβενίτης ή της ΑΒ Βασιλόπουλος. Μεταξύ των προϊόντων που εισάγει είναι και προϊόντα όπως το Regilait - γάλα σε σκόνη που παρασκευάζεται στη Γαλλία από την εταιρεία Saint Martin Belle Roche για λογαριασμό της Δ.Σ. Γκατένιο. Ωστόσο βασικό μέρος δραστηριότητας σχετίζεται με την εισαγωγή πρόβειου και αγελαδινού γάλακτος για την εγχώρια βιομηχανία. 

Το Funds τελικα είναι οι εθνικοί επενδυτές της Ελλάδος, και οι πολιτικοί μαριονέτες τους στο νέο ρουσφέτι υψηλού επιπέδου μισθού προδοσίας.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πιό μαλάκας...πεθαίνεις 

Μέχρι και θωρακισμένη Mercedes του δώσανε του άλλου για να εκτελεί τα συμβόλαια με ασφάλεια...κι αυτός κυκλοφορούσε με το παράθυρο ανοιχτό για ν΄ αερίζεται. Πιό μαλάκας, πεθαίνεις.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σήμερα οι φασίστες αρβυλοφόροι λογοκριτές των Ellinika Hoaxes του FaceBook, υποβίβασαν ξανά για 90+ ημέρες την θέαση των αναρτήσεών μου στο FB, πέντε μόνο μέρες μετά την προηγούμενη ίδια "ποινή". (εικ. 3,4)

Αυτή τη φορά για ένα screenshot με την είδηση ότι ο Π.Ο.Υ. μέσω της "Συνθήκης Πανδημίας" μπορεί να επιβάλει πλέον υγειονομικά μέτρα στα κράτη που συμφώνησαν χωρίς αυτά να μπορούν να φέρουν αντίρρηση: “Τι είναι η «Συνθήκη Πανδημίας» που φέρνει ο ΠΟΥ – «Περιέχει στρατόπεδα καραντίνας και υποχρεωτικούς εμβολιασμούς»” (εικ. 5).

Ενόχλησε ότι είδηση μιλάει για "υποχρεωτικούς εμβολιασμούς", και ως εκ τούτου τα αμάρτημά μου είναι βαρύ... Κάνουν τέτοια πράγματα οι προστάτες της υγείας μας; Ε; 

Εγκαλώ λοιπόν τους facttcheckers να μου υποδείξουν πώς έχουν αντιδράσει στα 2 παρακάτω διαγγέλματα του Κυριάκου Μητσοτάκη, η βαρύτητα των οποίων είναι τεράστια λόγω αξιώματος, βασισμένα σε αντιεπιστημονικές εικοτολογίες -που ήταν θέμα χρόνου να καταρρεύσουν και πράγματι κατέρρευσαν- ή πώς αντέδρασαν στο διάγγελμα επιβολής υποχρεωτικότητας εμβολιασμού από τον ίδιο τον Μητσοτάκη κατά τον χρόνο της τρομοκρατικής αυτής δήλωσης ή έστω και μεταγενέστερα. 

Κυριάκος Μητσοτάκης:

1. "Η επιστήμη δεν αμφισβητείται ο κορωνοϊός χτυπάει μόνο τους ανεμβολίαστους". (εικ.1)

*Ένα χρόνο μετά, τον Ιούλιο του 2022, το καθεστώς Μητσοτάκη επέβαλε απόκρυψη της καθημερινής ενημέρωσης για το ποσοστό εμβολιασμένων/ανεμβολίαστων στις ΜΕΘ, γιατί αυτό ήταν συντριπτικό για τους εμβολιασμένους. (εικ. 6)

2. “Νέα μέτρα – Μητσοτάκης: Υποχρεωτικός εμβολιασμός στους άνω των 60”. (εικ.2)



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Dr .Deepak Chopra, ΟΙ ΒΑΘΥΤΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΙΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ.

ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΝΕΡΓΕΙΕΣ, 

ΣΕ ΤΕΛΕΙΑ ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΑΠΑΝΗ!!

Η ικανότητα του νου να θεραπεύει το σώμα εξηγείται με τα φάρμακα ΠΛΑΣΕΜΠΟ ( εικονικά φάρμακα)

όπου το αποτέλεσμα αποδεικνύει ότι ο ασθενής θεραπεύεται με δική του βούληση.

Ο ανθρώπινος νους έχει την δυνατότητα να θεραπεύσει το σώμα που τον φιλοξενεί,

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ !!


Deepak Chopra MD, FACP

«Ο κόσμος μας είναι η προβολή της συλλογικής μας παραφροσύνης και διοικείται από παγκόσμιους ηγέτες που είναι επαγγελματίες τραμπούκοι, γκάνγκστερ και μαφιόζοι... αυτός δεν είναι λογικός κόσμος, και αν τον αποδεχτούμε ως λογικό, δηλώνουμε την ίδια μας την παραφροσύνη. Αν υπήρχε μια κρίσιμη μάζα ανθρώπων που αφυπνίζονται στον πραγματικό τους εαυτό, θα κινούμασταν προς την κατεύθυνση ενός πιο ειρηνικού, βιώσιμου, πιο υγιούς και χαρούμενου κόσμου».

Σχολιο.- Έχει κάποια βάση αλλά δεν είναι θέσφατο. Δεν είναι όλα στη ζωή, ζήτημα θέλησης.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η απάντηση του πρέσβυ Αϋφαντή ξεβρακώνει την Κουμουνδούρου 

Μετά το σημερινό μου άρθρο στο SLpress.gr και την συνέντευξή μου στην εκπομπή του Γιώργου Σαχίνη στον ραδιοσταθμό 984 Κρήτη για την εκλογική συναλλαγή του ΣΥΡΙΖΑ με το τουρκικό προξενείο και την επιδίωξη της Ντόρας Μπακογιάννη να την αντιστρέψει προς όφελος της ΝΔ, “κύκλοι” του ΣΥΡΙΖΑ διοχέτευσαν μία “απάντηση”, η οποία δεν απαντά στα όσα κατέθεσα, αλλά χύνει δηλητήριο, σε μία προσπάθεια “δολοφονίας χαρακτήρα”. 

Οι “κύκλοι” του ΣΥΡΙΖΑ δεν βρήκαν να πουν τίποτα για την “ταμπακιέρα”, για τα όσα δηλαδή ανέφερα στο άρθρο μου στο SLpress.gr. Η υπόθεση στην οποία πολύ συγκεκριμένα αναφέρθηκα, άλλωστε, είναι από τότε γνωστή στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ. Όπως είναι γνωστό ότι οι διαφωνίες μου με τις αντιλήψεις που επικρατούσαν στον ΣΥΡΙΖΑ για τα εθνικά θέματα ήταν η αιτία που αποχώρησα από τη θέση του διπλωματικού συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα, τότε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και επερχόμενου πρωθυπουργού.

Είναι πολλά τα περιστατικά που ανώτατα στελέχη της Κουμουνδούρου μου καταλόγιζαν τότε “εθνικισμό”, επειδή επέμενα να προτείνω θέσεις και δράσεις που υπηρετούσαν το εθνικό συμφέρον. Κι αυτό, όπως απέδειξε και η δίωξη που μου άσκησε αργότερα ο Νίκος Κοτζιάς δεν μου το συγχώρησαν. Όποιος γνωρίζει κάποιον διπλωμάτη και τον ρωτήσει σχετικά θα εισπράξει αποκαλυπτικές απαντήσεις για την εκδικητικότητα και τις αήθεις πρακτικές του τότε υπουργού.

Περί πικρίας

Οι “κύκλοι” του ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, μου καταλογίζουν «πικρία». Πικρία όντως έχω για την κατάχρηση της λαϊκής βούλησης από τον ΣΥΡΙΖΑ και την εξευτελιστική διάψευση των προσδοκιών όσων τον ψήφισαν. Πικρία όντως έχω γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ, μεταλλάχθηκε με την Συμφωνία των Πρεσπών –στην οποία πρωταγωνίστησαν οι Νίκος Κοτζιάς και Αλέξης Τσίπρας– σε delivery boy του τότε Αμερικανού πρέσβυ Τζέφρι Πάιατ. Για τους λόγους αυτούς, μαζί με εμένα, ένας πολύ μεγάλος αριθμός Ελλήνων έχει πικρία!

Προσωπικά έχω και πρόσθετη πικρία, διότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στο υπουργείο Εξωτερικών η λαθραία διακίνηση προσώπων με το εμπόριο βίζας αντί να παταχθεί, κτύπησε ταβάνι! Αυτό μπορεί να μην είναι ευρέως γνωστό, αλλά τόσο το προσωπικό του υπουργείου Εξωτερικών, όσο και οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το διπλωματικό ρεπορτάζ έχουν εικόνα, όπως έχουν εικόνα και για πρόσωπα και πράγματα.

Οι “κύκλοι” του ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από “πικρία”, μου καταλογίζουν και «οικονομικές ατασθαλίες για βίζες», εξ αιτίας των οποίων με δίωξε πειθαρχικά ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς! Ο ΣΥΡΙΖΑ, για να με σπιλώσει, θυμήθηκε την πειθαρχική δίωξη που μου άσκησε ο υπουργός, αλλά “ξέχασε” να πει ότι αθωώθηκα πανηγυρικά από το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο για τις βαρύτατες και ανυπόστατες κατηγορίες.

Ο καταγγέλλων διώκεται!

Πράγματι, στην Τεχεράνη λειτουργούσε ανενόχλητο για τρία τουλάχιστον χρόνια πριν φθάσω εκεί ως Πρέσβυς, κύκλωμα εμπορίας θεωρήσεων (βίζες). Σημειωτέον, ότι ήμουνα εγώ που πρωτοβουλιακά αποκάλυψα τον Μάη του 2016 το κύκλωμα, εντοπίζοντας αδιάσειστα τεκμήρια της δράσης του. Αμέσως κάλεσα την Εισαγγελία Διαφθοράς στην Πρεσβεία και κατέθεσα κατά του βασικού αυτουργού στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, το οποίο και τον απέλυσε οριστικά!

Το γεγονός ότι με όρους διαφάνειας κατήγγειλα και εξάρθρωσα το κύκλωμα προφανώς ενόχλησε κάποιους στην Αθήνα. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί ότι μετά από την δική μου εξυγιαντική παρέμβαση, ο υπουργός Νίκος Κοτζιάς μου άσκησε πειθαρχική δίωξη; Επιβεβαίωσε έτσι τον θλιβερό κανόνα ότι όσοι καταγγέλλουν τη διαφθορά στο υπουργείο Εξωτερικών και κινούνται εναντίον της με πράξεις, βρίσκονται οι ίδιοι κατηγορούμενοι! Η περίπτωσή μου δεν ήταν μοναδική.

Τέλος, δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστη τη μεθόδευση. Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε την πολιτική εντιμότητα να απαντήσει στα όσα συγκεκριμένα κατήγγειλα. Να δώσει τέλος πάντων τη δική της εκδοχή. Δεν το έκανε, επειδή δεν μπορεί να αμφισβητήσει ούτε κεραία από όσα ανέφερα στο SLpress.gr. Δεν είχε, όμως, ούτε το πολιτικό θάρρος να εκδώσει ανακοίνωση για να πει επίσημα τα όσα διοχέτευσε. Προτίμησε το Γραφείο Τύπου να στείλει μήνυμα επιλεκτικά σε συντάκτες. Βλέπετε, η “δολοφονία χαρακτήρα” γίνεται υπόγεια, χωρίς να αναλαμβάνεται η πολιτική ευθύνη…



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στον όμιλο Grimaldi το Λιμάνι Ηρακλείου έναντι 80 εκατ. ευρώ



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εβραίοι ΝΑΖΙστές ??? Προσεύχονται στο Τοίχος των Δακρύων στην Ιερουσαλήμ  με κιπά και τατουάζ στο σβέρκο τη σβάστικα?? πέφτω απο τα σύννεφα

Σχολιο.- Γιατί το ναζισμο ποιοι τον δημιούργησαν, αυτοί που βουτηξαν τις περιουσιες των Εβραίων του ολοκαυτωματος, μόνο Εβραίοι γνώριζαν τις πραγματικές περιουσιες των Εβραίων που εξολοθρευτηκαν

Σχολιο.- Χμ...και ομως υπηρχε συνεργασια ακομα και στον..β..παγκοσμιο !! Υπήρχαν ταξιαρχίες των Ες- Ες αποτελούμενες από Εβραίοπυς…



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έκλεισε το Λουνα Παρκ Αηδονάκια στο Μαρούσι επειδή η ελάχιστη απόσταση λειτουργίας δραστηριότητας Λούνα Παρκ από την πλησιέστερη νόμιμη κατοικία (πρώτη και δευτερεύουσα) δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 150 μ - (μπέρδεψαν το λουνα παρκ με τα μπουρ@έλα νομίζω)

Για το καζίνο του Μον Παρνές που με απόφαση της κυβέρνησης μεταφέρετε στο Μαρούσι και που χτίζεται ακριβώς δίπλα στα σπίτια στο Μαρούσι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όμως! 

Είναι πιο απαραίτητο από το Λουνα παρκ άλλωστε.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ειναι σιγουρο οτι ολο αυτο το καραγκιοζιλικι του pride ... Δεν εκφραζει τους ανθρωπους με διαφορετικες σεξουαλικες προτιμισεις. Εδω πλεον μιλαμε για μια χουφτα καραγκιοζηδες που βρισκουν ευκαιρία να βγαλουν τις διαστροφες τους στην φορα...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η χώρα δε μας ανήκει και όσοι παλεύουν να σας πουλήσουν πατριωτισμό είναι αυτοί που την έχουν ξεπουλήσει 

Μια φωτογραφία της κατάντιας αυτού του νεοαποικιακού μπουρδέλου που είναι πλέον η χώρα μας. 

Μια ταμπέλα που γράφει «ΑΑΔΕ. Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, Τελωνείο Θήρας»

Τσακωθείτε εσείς για το ποιος είναι πιο πατριώτης 

Η χώρας μας σύρθηκε και ξεπουλήθηκε μπιτ παρά στα παζάρια του κόσμου και των τοκογλύφων

Τα παιδιά μας μεγαλώνουν σε έναν τόπο που δεν θα μπορούν να ορίζουν την ζωή τους , αφού άλλοι ορίζουν τις τύχες τους 

Όσοι έχουμε λίγο φιλότιμο, ας δούμε αυτή την φωτογραφία και αναλογιστούμε τις δικές μας ευθύνες γι αυτή την κατάντια.

Η ΑΑΔΕ συστάθηκε με τον ν.4389/2016 ΦΕΚ Α 94/27.05.2016. Βάσει της παραγράφου 1 του άρθρ.1 σκοπός της είναι-προσοχή-να «προσδιορίζει» να «βεβαιώνει» και να «εισπράττει τα φορολογικά, τελωνειακά και λοιπά δημόσια έσοδα». Το πιο εκπληκτικό στη διάταξη, πέραν των άλλων είναι, ότι αυτή η «ΑΡΧΗ» θα «προσδιορίζει» δηλαδή θα επιβάλλει κατά την βούλησή της, ποια θα θεωρούνται ως «δημόσια έσοδα» και με τον δικό της «ανεξάρτητο» μηχανισμό αλλά και με την βοήθεια των ΔΟΥ θα επεμβαίνει για να τα συλλέξει. Ένα ακόμη εκπληκτικό είναι ότι βάσει της παραγράφου 2 του παραπάνω άρθρου, η «ΑΡΧΗ» «απολαύει λειτουργικής ανεξαρτησίας, διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας και δεν υπόκειται σε έλεγχο ή εποπτεία από κυβερνητικά όργανα, κρατικούς φορείς ή άλλες διοικητικές αρχές» Δηλαδή πραγματικό «κράτος εν κράτει».

Της προσέδωσαν τέτοιες αρμοδιότητες όπως και στις άλλες «Αρχές» οι οποίες όμως τις έχουν ανάγκη αφού από τη φύση της λειτουργίας τους έρχονται σε αντιπαράθεση με κρατικές λειτουργίες για να προασπίσουν δικαιώματα των πολιτών. Η ΑΑΔΕ γιατί πρέπει να είναι «ανεξάρτητη και ανέλεγκτη από την εκάστοτε νόμιμη ελληνική κυβέρνηση; Πολύ πιο συγκεκριμένα αυτό ορίζεται στην παράγραφο 4 του άρθρου 5 ότι:

«Σε περίπτωση διαφωνίας του Υπουργού Οικονομικών με τον Διοικητή της Αρχής, σχετικά με την εφαρμογή της φορολογικής πολιτικής, το ζήτημα παραπέμπεται από τον Υπουργό Οικονομικών στο Συμβούλιο Διοίκησης της Αρχής.» Όπως παρατηρούμε η διαφωνία της κυβέρνησης με την «φορολογική πολιτική» της «ΑΡΧΗΣ» , (δηλαδή η Αρχή ασκεί φορολογική πολιτική) δεν παραπέμπεται ούτε στο Υπουργικό Συμβούλιο ούτε στο Κοινοβούλιο, αλλά στη «Διοίκηση της Αρχής» η οποία μπορεί να αποφασίζει κατά το δοκούν και να απορρίπτει φυσικά οτιδήποτε κατά τη γνώμη της έχει καλώς πράξει.

Η φωτογραφία είναι του 2020, αλλά δεν αλλάζει απολύτως τίποτα απ΄ όσα συμβολίζει.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα ξεπουλάνε όλα. Τα κανάλια κουβέντα.

Πριν λίγο ο Όμιλος Grimaldi είναι ο νέος ιδιοκτήτης των λιμανιών Ηρακλείου Κρήτης και Ηγουμενίτσας Ηπείρου. 

Η πώληση έγινε μέσω ΤΑΙΠΕΔ. (το οποίο είναι δημιούργημα των κομμάτων που ψήφισαν το 3ο μνημόνιο)

Οι Ιταλοί από τη Νάπολη και το Παλέρμο πήραν 2 λιμάνια περιουσία δημόσια του Ελληνικού λαού. Κάναμε τον όμιλο Grimaldi αυτοκράτορα στον τόπο μας και τα παιδιά μας δούλους του.

Ένα μεγάλο όπλο μας που λέγεται Ναυτιλία ξεπουλιέται.

Ραγιάδες εμείς, Ραγιάδες τα παιδιά μας, Ραγιάδες και τα παιδιά των παιδιών μας.

Η νέα μόδα του νεοέλληνα γερμανοτσολιά λέει: 

'' έλα μωρέ , καλύτερα να πουλήσουν λιμάνια τρένα αεροδρόμια θάλασσες και ακτές για να έχουμε δουλειά.''

Γιατί τους έχουν πείσει ότι δεν μπορούμε να τα έχουμε κρατικά όλα αυτά ! 

Ακούστε νέο ραγιάδες σκλάβοι ! Όταν ένα κράτος ξεπουλάει στρατηγικής σημασίας σημεία όπως είναι τα λιμάνια, τα αεροδρόμια και τα τρένα, έχει παραδοθεί άνευ όρων στον εχθρό! 

Σέ συνδυασμό με το εθνικό νόμισμα που δεν έχουμε, έχει πάψει κάθε εθνική κυριαρχία ! 

Η παραχώρηση του σε ιδιώτη, θα έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση του κόστους συνολικά όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών του λιμανιού. Επίσης θα συντελέσει στην υποβάθμιση των υποδομών, στην αποκοπή της πόλης του Ηρακλείου από το λιμάνι και υπαρκτοί κίνδυνοι για τα εργασιακά δικαιώματα, το περιβάλλον και την πολιτιστική κληρονομιά.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ερντογαν τρολάρει τόν ξεφτιλα Μωϋσή «απαιτώντας» νά μην εξοπλίζει τα ελληνικά νησιά την ίδια ώρα που αυτός ο ανικανος τα αφοπλίζει στέλνοντας τόν βαρυ αμυντικό εξοπλισμό τους αντιαεροπορικά & τανκς στούς Ουκροναζι

Ή μήπως δεν είναι ανίκανος αλλά προδότης, και είναι όλα σχεδιασμένα;;;;

Σχολιο.- Χώρα οίκος ανοχης με νταβατζηδες του λαού καί μαφιόζους που κανουν κουμάντο καί απειλούν ανοιχτά οποιον δέν πειθαρχει οπως ρητά δήλωσε στούς μειονοτικούς τής Θράκης τό ξετσίπωτο σκουπίδι η Ντορα Κορλεόνε...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ξυπνήστε σιγά-σιγά ορισμένοι, ναι; Ξυπνήστε από το λήθαργο γιατί η τύφλωση και η άρνηση της πραγματικότητας πληρώνονται πολύ ακριβά. 

Ξέρουμε τι είναι το ίδρυμα Rockefeller, έτσι; Η πηγή. Ο σκληρός πυρήνας του διεθνούς Καθεστώτος. Οι ενορχηστρωτές της ΝεοΤαξίτικης εκτροπής, του πιο νοσηρού και ακραίου κεφαλαιοκρατικού συστήματος στην παγκόσμια ιστορία. Το ίδρυμα Rockefeller κινεί τα νήματα του WEF του ΝΑΤΟ και του ΠΟΥ. 

Δεν κρατάνε τα προσχήματα πλέον. Μετράνε δυνάμεις. Θέλουν να διαχωρίσουν τον Στρατό τους από τους αντιφρονούντες που υποστηρίζουν την ελευθερία, τη λογική και το δίκαιο. 

Αλλά το πράγμα γίνεται ακόμα πιο αποτρόπαιο. 

Σπόνσορες του τσίρκου τεράτων του ΛΟΑΤΚΙ Pride (που προσβάλλει τους ομοφυλόφιλους) είναι οι μεγαλύτεροι εγκληματίες του πλανήτη, ανοιχτά και επισήμως πλέον. 

Όχι μόνο οι Rockefeller, όχι μόνο το WEF και το ΝΑΤΟ, αλλά και πολυεθνικές όπλων! Να το ξαναγράψω; Πολυεθνικές ΟΠΛΩΝ. 

Εκπρόσωποι της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στην Ουάσιγκτον είναι στελέχη της Lockheed Martin η οποία κατασκευάζει τα μαχητικά αεροσκάφη F-16 και τα βαλλιστικά συστήματα πυραύλων Trident. 

Εδώ, στην Αθήνα, εκτός από την επίσημη παρουσία της πρεσβείας των ΗΠΑ (!) στο Pride υπήρχαν και πανό (κρατηθείτε) με το λογότυπο της Lockheed Martin, της προαναφερθείσας εταιρίας όπλων (!!) 

Η ΛΟΑΤΚΙ φάμπρικα είναι πλέον ένας στρατός μαριονετών του Καθεστώτος που γιορτάζουν την ψυχοπαθολογία και τον θάνατο. Ευθέως. 

Άν ήταν συνεπή αυτά τα θανατολάγνα ανδρείκελα θα έπρεπε να παρελαύνουν με τα στρινγκ, τους δονητές και τα ψηλοτάκουνα πάνω σε άρματα με πυρηνικές κεφαλές. 

Όλοι οι εχθροί της ζωής και των ανθρώπων στηρίζουν και προωθούν το στημένο αυτό τσίρκο, συμπεριλαμβανομένων και των άλλων εταιριών όπλων, των βιολογικών, όπως η Pfizer, και του Πολυεθνικού υπόκοσμου που απειλεί με ενεργειακή ασφυξία τις κοινωνίες και θέλει να ιδιωτικοποιήσει ακόμα και τον αέρα. 

Αρκετοί ομοφυλόφιλοι έχουν αρχίσει να διαμαρτύρονται δημοσίως και διεθνώς. "Αφήστε ήσυχα τα παιδιά" κραυγάζουν, βλέποντας με τρόμο τη ρετσινιά του παιδεραστή να τους πλησιάζει. 

Δηλώνουν ανοιχτά ότι το Pride είναι ένα πλυντήριο της παιδεραστίας, της κακοποίησης ανηλίκων, του εμπορίου ανθρώπων και άλλων βαρέων κακουργηματικών πράξεων. 

Φωνάζουν, ότι ιδίως η Trans ατζέντα προωθεί ευθέως τον Θάνατο. Σωματικό και ψυχικό. Τον βιολογικό και πνευματικό εκφυλισμό. Τον σωματικό ακρωτηριασμό και την ακύρωση της ταυτότητας. Τη μετατροπή του έλλογου οντος από πρόσωπο σε αντικείμενο. Τον αφανισμό.

"Αφήστε ήσυχα τα παιδιά". Όλο και περισσότεροι ομοφυλόφιλοι που παραμένουν άνθρωποι το φωνάζουν, δημοσίως.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ξεκίνησε στην Ολλανδία το νέο πρόγραμμα της κυβέρνησης να εξαγοράσει χιλιάδες επιχειρήσεις αγροτών σε μια προσπάθεια να εκπληρώσει την εντολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με τους κλιματικούς στόχους. Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος, θα μπορούσαν να κλείσουν οριστικά πάνω από δέκα χιλιάδες αγροκτήματα προκειμένου η χώρα να μπορέσει να ευθυγραμμιστεί με την πράσινη ατζέντα της ΕΕ.

*θα γίνει το κρέας είδος πολυτέλειας, εκλεκτός μεζές για τους πλούσιους. Οι υπόλοιποι, φθηνό συνθετικό κρέας εκτύπωσης 3D, σκουληκάλευρα και μεταλλαγμένα τρόφιμα τα οποία απελευθερώνονται στην ΕΕ...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καταρρίπτεται το αφήγημα της δημιουργίας του συνθετικού κρέατος: Παράγει ρύπους 25 φορές περισσότερο από το κανονικό!

Τα ζώα θα υποφέρουν περισσότερο από πριν με νέους αδιανόητους «σαδιστικούς» τρόπους

14.06.2023 | 07:39

Το αφήγημα για τον λόγο δημιουργίας του συνθετικού κρέατος με βάση το οποίο δεν θα υποφέρουν αθώα ζώα (γιατί υποτίθεται πως δεν θα σκοτώνονται) και ταυτόχρονα η παραγωγή του θα είναι οικολογική αποδεικνύεται απλώς ένας παραπλανητικός μύθος σύμφωνα με το «The Defender».

Όπως αναφέρει οι περισσότερες εταιρείες καλλιέργειας κρέατος εξακολουθούν να χρησιμοποιούν εμβρυϊκό βόειο ορό (FBS) ως μέσο ανάπτυξης, ο οποίος λαμβάνεται από αγέννητα μοσχάρια που κόβονται από την μήτρα και αποστραγγίζονται από το αίμα τους ενώ είναι ακόμη ζωντανά!

Συγκεκριμένα:

Ενώ η βιομηχανία τεχνητού κρέατος διαφημίζεται ως ένας φιλικός προς το περιβάλλον και βιώσιμος τρόπος διατροφής, ο πραγματικός σκοπός είναι να αναδημιουργηθεί το είδος του παγκόσμιου ελέγχου που πέτυχε η Monsanto και άλλοι μέσω της κατοχυρωμένης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ανάπτυξης σπόρων ΓΤΟ (γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί).

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Davis (UC Davis) προειδοποιούν ότι υπάρχουν σημαντικά περιβαλλοντικά μειονεκτήματα στο κρέας που καλλιεργείται στο εργαστήριο.

Σύμφωνα με την ανάλυσή τους, η εργαστηριακή βιομηχανία κρέατος παράγει έως και 25 φορές περισσότερο CO2 από την παραδοσιακή κτηνοτροφία, γεγονός που ακυρώνει το βασικό ιδεολογικό θεμέλιο πάνω στο οποίο στηρίζεται η βιομηχανία κρέατος εργαστηρίου.

Επί του παρόντος, οι περισσότερες εταιρείες καλλιέργειας κρέατος εξακολουθούν να χρησιμοποιούν ορό εμβρύου βοοειδών (FBS) ως μέσο ανάπτυξης, το οποίο λαμβάνεται από αγέννητα μοσχάρια που αποκόβονται από την μήτρα και αποστραγγίζονται από το αίμα τους ενώ είναι ακόμη ζωντανά.

Ως εκ τούτου, οι περισσότεροι ισχυρισμοί ότι το καλλιεργημένο κρέας είναι απαλλαγμένο από θανάτους ζώων είναι ψευδείς.

Η Mission Barns αναπτύσσει απομίμηση μπέικον που παρασκευάζεται από ένα μείγμα καλλιεργημένου κρέατος, χοιρινού λίπους κυτταρικής καλλιέργειας και πρωτεΐνης μπιζελιού. Έχουν υποβληθεί σε θεραπεία οι χοίροι, από τους οποίους λαμβάνονται τα δείγματα κυττάρων, με «εμβόλια» mRNA και εάν ναι, είναι ασφαλές για κατανάλωση το καλλιεργημένο χοιρινό κρέας και λίπος;



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τα τελευταία χρόνια στη Wikipedia έβγαζαν ψεκασμενο όποιον επιστήμονα ήταν αντίθετος με το αφήγημα της πλανδημιας και τώρα τα ίδια κάνουμε με το αφήγηση της κλιματικής αλλαγής

Σχολιο.- το γνωρίζω πάρα πολύ καλά εκ των έσω. Για 15 χρόνια ήμουν ενεργή στο κίνημα των εθελοντών Wikimedia, έχω κάνει χιλιάδες επεξεργασίες, έχω πάει σε 6 συνέδρια και έχω να πω πως μέχρι το 2019 τηρούσαν όλοι τις βασικές αρχές της ουδετερότητας κα επαληθευσιμοτητας. Τώρα η κατάσταση έχει ξεφύγει, σωστά το θέτεις από την πανδημία και μετά, πλέον στάνταρ με έχουν "μαρκάρει" και μόλις κάνω μια επεξεργασία που να πηγαίνει κόντρα στο αφήγημα της πανδημίας και του transgender movement (έχει κι άλλες ατζέντες, τις οποίες πολύ "κομψά" τις ονομάζουν "contentious topics") πέφτουν να με αναιρέσουν καμιά δεκαριά που πετάγονται όπως τα troll στο Twitter. Στο λήμμα του καθηγητή Ιωαννίδη να δεις πόλεμο που έχω φάει. Αυτό εννοούσα: να περιμένεις οσονούπω να προσθέσουν μια παράγραφο που θα θάβει το προηγούμενο έργο του Ρουμάνου, δίνοντας έμφαση στις δηλώσεις του αυτές και ονομάζοντας τον συνωμοσιολογο. Φυσικά και είναι εργαλείο του συστήματος. Δεν ξεκίνησε έτσι, όμως όταν έγινε τόσο δημοφιλές το σάιτ σιγά μην άφηναν τέτοια πλατφόρμα να τους ξεφύγει...)

Σχολιο.- μένω άφωνη!!! Δεν τα προλαβαίνουμε όλα αυτά που γίνονται τα τελευταία χρόνια... Καταιγιστικές αλλαγές προς τον ολοκληρωτισμό και τον απόλυτο έλεγχο. Πολλά γεγονότα σε συμπιεσμένο χρόνο ώστε να μην υπάρχει περιθώριο καμίας αντίδρασης...Η πλανδημια, τα λοκνταουν και τα εμβόλια είχαν φοβερές συνέπειες στην ψυχολογία των ανθρώπων... Συμβιβάστηκαν, ακινητοποιήθηκαν, σαν να είναι σε αφασία... Σαν να νέκρωσαν... Φωνές αντίστασης υπάρχουν αλλά σε εμάς στη Δύση δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα...

Σχολιο.- έτσι ακριβώς το νιώθω και το βιώνω κι εγώ. Η δε """"Αριστερά""""" τι να πω! Τόση ηλιθιότητα συγκεντρωμένη δεν την περίμενα ποτέ! Κράτα στα υπόψη σου την ευκολία με την οποία η αμφισβήτηση ονομάζεται συνωμοσιολογια. Έχει πέσει πολλή προπαγάνδα και πολύ χρήμα (κυρίως από τον Soros αλλά όχι μόνο!) και η ηλίθια το ξαναλέω αριστερά, και οι εξίσου ηλίθιοι του αναρχικού χώρου που κάποτε με εξέφραζε, την έχουν πατήσει. Πλέον δεν ακολουθώ καμία ιδεολογία, μόνο την κοινή λογική!

Σχολιο.- Tι φοβερό αυτό που είπες...Μονό η κοινή λογική μετράει σήμερα! Γιατί πάνε να μας αποσυντονίζουν να μας αποτρελάνουν με το φόβο και με τον παραλογισμό και τα τρελά αφηγήματα τα οποία εκατομμύρια άνθρωποι τα χάφτουν...Και η αριστερά...ποια αριστερά; Η νεοφιλελεύθερη, νατοϊκή αριστερά!

Σχολιο.- μια φίλη γιατρός ήταν η μόνη στην Κεφαλονιά που αμφισβήτησε τα αφηγήματα των εμβολίων... το τι πόλεμο έφαγε από τους συναδέλφους της, ανώνυμα απειλητικά τηλέφωνα στο ιατρείο της... τη ρώτησα γιατί. ΓΙΑΤΙ τέτοια λύσσα όλοι τους;;; "Έχουν χάσει την ικανότητα τους να σκέφτονται" ήταν η απάντησή της. Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που έβγαλα παρενέργειες μετά τη δεύτερη δόση Pfizer: πήγα κι εγώ με εμπιστοσύνη στην επιστήμη, πού να φανταστώ πως είχαν αποβλακωθει και πήγαν να με τρελάνουν όταν τους έλεγα ότι αυτά εμφανίστηκαν μετά το εμβόλιο, σαν να τους διαπερνούσε ηλεκτρικό ρεύμα, ΟΟΟΧΙ δεν είναι το εμβόλιο! Έχεις κατάθλιψη, να σου γράψω αντικαταθλιπτικα! Ε όχι... δεν θα με τρελάνετε εσείς, τέσσερις μήνες δεν ήμουν ο εαυτός μου όμως ευτυχώς πέρασαν τα συμπτώματα. Μετά άρχισα να την ψάχνω μόνη μου και ανακάλυψα τα τέρατα... ε "να είναι καλά" που με πέρασαν για ηλίθια και δεν έπεσα στην παγίδα. ΑΥΤΟΊ με οδήγησαν στις """συνωμοσίες""". Πού και πότε ξανακούστηκε να μη συζητάνε γιατροί τις παρενέργειες από φάρμακο; Και μάλιστα νέο και πειραματικής τεχνολογίας;;; και μου έλεγαν οι γιατροί και οι φίλοι μου "να κάνεις τρίτη δόση!" Σιγά μην έβαζα ξανά το δηλητήριο μέσα μου! Και πέρασα και κοβιντ, και είμαι σε ομάδα υψηλού κινδύνου, και ήταν περίπατος! Όμως οι ηλίθιοι φίλοι μου όταν κάποιος την περνάει βαριά έχοντας κάνει και τρίτη δόση, λένε "φαντάσου να μην είχε κάνει τα εμβόλια!" αντί να σκεφτούν ΜΗΠΩΣ επειδή έκανε τα εμβόλια την περνάει βαριά;;; Η κοινή λογική έχει πάει περίπατο. Επόμενο επεισόδιο η κλιματική αλλαγή, άρχισαν πια σε κάθε δελτίο καιρού να κοτσαρουν το αφήγημα. Μαρία ένα μέρος του κόσμου έχει αρχίσει να ξυπνάει, το θέμα είναι πως όπως το λες είναι τόσο καταιγιστικές οι εξελίξεις που αν δεν είσαι για κάποιο λόγο στο 100, μην πω 150% της εγρήγορσης (σαν το overdrive των αυτοκινήτων δλδ) πολύ εύκολα θα την πατήσεις. Και όσοι έχουμε αντιληφθεί πέντε πράγματα θα υποστούμε και τις συνέπειες της μη-συμμόρφωσης μας. Ας είναι όμως!!! Τι να φοβηθούμε πια;;;

Σχολιο.- Σε νιώθω απόλυτα και εύχομαι να είσαι πάντα καλά από υγεία! Το γλύτωσα το εμβόλιο στο πάρα πέντε γιατί είχα σκεπτικισμό και φοβία και είπα να περιμένω μέχρι το φθινόπωρο του 21 που αρχίζουν οι ιώσεις, για να ενημερωθώ καλύτερα, αλλά αυτά που άρχισα να ακούω σε ξένα sites δεν μου άρεσαν καθόλου... Το καλοκαίρι εκείνο το έκανε η μάνα μου...από την πρώτη δόση άρχισαν τα φτερουγίσματα στην καρδία, με τη δεύτερη δόση πήγε δυο φορές νοσοκομείο, στο τσακ πρόλαβαν το εγκεφαλικό...της έμεινε η κολπική μαρμαρυγή.Και παρόλο του ότι έκανε τέτοιες σοβαρές παρενέργειες μέχρι πρόσφατα αρνιόταν ότι γι αυτές έφταιγε το εμβόλιο αν και της το είπε μια γιατρός μέσα στο νοσοκομείο....Τέτοια πλύση εγκεφάλου έγινε στους ανθρώπους...Η στάση μου κατά των εμβολιασμών ενόχλησε αρκετούς φίλους μου, οι οποίοι με θεώρησαν γραφική, συνωμοσιολόγο, ακροδεξιά! Τώρα έχω πάθει δυσανεξία σε αυτό το είδος των ΄΄ αριστερών δικαιωματιστών και επιστημονικολάγνων...

Σχολιο.- ναι αυτό το "ακροδεξιά" το έχω ακούσει κι εγώ πρόσφατα επειδή δεν ασπάζομαι αμάσητο το αφήγημα transgender που σπρώχνει ανήλικα παιδιά σε ορμονοθεραπειες και χειρουργεία... τι κι αν διάβασα βιβλία και της μιας και της άλλης πλευράς, τι κι αν έζησα η ίδια την ανελέητη προπαγάνδα που υφίστανται ειδικά τα εφηβα κορίτσια... Όχι, έπρεπε να πάρω τοις μετρητοίς την ανακοίνωση της έφηβης κόρης μου και να τη διευκολυνω να κάνει ανεπανόρθωτη ζημιά στο σώμα της. Ε πέρασαν δυο χρόνια, εγώ άγρυπνος φρουρός να παρακολουθώ και να συμβουλεύω χωρίς να επιβάλλω, ήθελα μόνη της να δει την παράνοια, ε και ανακάλυψε μια τρανς γυναίκα που ωρύεται κατά των φυλομεταβασεων σε ανήλικα παιδιά και φρικαρε με τις ιστορίες που είδε, και με το γεγονός ότι δεν διστάζουν την τρανς να την πουν... τρανσφοβικη! Επειδή μιλάει με τετράγωνη λογική! Αν μέναμε ΗΠΑ όπου έχει ξεφύγει ήδη η κατάσταση, δεν τη γλιτώναμε! Είναι απλά ΕΓΚΛΗΜΑΤΊΕΣ. Και τα εγκλήματά τους τα στολίζουν με μανδύα "δικαιωμάτων" για να πιάσουν τους """Αριστερούς""" και τους liberals. Γιατί τους δεξιούς τους έχουν ήδη στο τσεπάκι τους. Win win win στη νιοστή ο μεταμοντέρνος καπιταλισμός!!! Ε ρε πόσο θα χαρώ να τον δω να γκρεμοτσακιζεται... με πλήρη επίγνωση ότι τις επιπτώσεις θα τις υποστούμε και εμείς...

Σχολιο.- Μπραβο στη δύναμη ψυχής σου!!!Οι ΗΠΑ είναι σε βαθιά σήψη και ο παραλογισμός επικρατεί! Η λογική σκέψη κυνηγιέται αγρίως... Για να δούμε τι θα γίνει με τις επερχόμενες εκλογές εκεί...Θα βγάλουν πάλι το ραμολί με το έτσι θέλω και με νοθεία; Όπως και να έχει ζούμε σε κρίσιμες εποχές, εποχές κανονικό θρίλερ...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αν δεν αγαπάς την πατρίδα σου προκειμένου να αγαπήσεις την ανθρωπότητα

Θα διαπιστώσεις ότι έχεις γίνει ανίκανος να αγαπήσεις το οτιδήποτε.

Οι παλιοί Μαρξιστές το γνωρίζουν. Οι νεότεροι το λένε εθνικισμό, όχι πατριωτισμό. Μπερδεμένα πρόβατα της παγκοσμιοποίησης του κεφαλαίου.

Σχολιο.- Οποίος και να το είπε το απόφθεγμα που ανάρτησα είχε πολύ δίκιο.Η ουσία βρίσκεται στο ότι σήμερα ο εχθρός μας είναι η καπιταλιστική παγκόσμια διακυβέρνηση και γι αυτό χρειαζόμαστε εθνική κυριαρχία και όχι ένα κράτος υποχείριο... Υποτελές σε ΕΕ και ΝΑΤΟ και ΗΠΑ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Είναι ανάγκη να χύνεται τόσο αίμα για να το συνειδητοποιήσουν;

1.Η Washington Post μιλώντας για “βαρύ τίμημα”, γράφει ανοιχτά ότι οι εκπαιδευμένες και εξοπλισμένες από το ΝΑΤΟ ταξιαρχίες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας υφίστανται τεράστιες απώλειες στην αντεπίθεση. Δίνονται συγκεκριμένα παραδείγματα για ολόκληρες μονάδες εκπαιδευμένες από Νατοϊκούς που διαλύθηκαν 20’ λεπτά μετά την επίθεσή τους!

2.Μέχρι και η Bild στην Αγγλική της έκδοση βγαίνει με τίτλο: 

“Οι Ρώσοι πολεμούν καλύτερα από ότι αναμένονταν”



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Έχει πλάκα να παρακολουθεί κανείς τα … νεύρα της γερμανικής Bild, σημαιοφόρου του μίσους κατά της Ρωσίας:

«Οι Ρώσοι πολεμούν τώρα με τα δικά μας τανκς;»

Η Bild μπήκε σε ένα νέο στάδιο απόγνωσης παραδεχόμενη ότι Leopards πιάστηκαν άθικτα από το Ρώσικο στρατό!

-Τώρα οι Γερμανοί φοβούνται ότι ο Πούτιν θα μπει στο Κίεβο Καβάλα σε … Leopard!

-Ο σκιτσογράφος της Welt, ήταν ωστόσο πιο καυστικός …



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



-Δείτε με πόσο ενθουσιασμό από τους άλλους Αφρικανούς ηγέτες έγινε δεκτή η πρόταση του πρόεδρου της Κένυας όταν κάλεσε όλες τις αφρικανικές χώρες να εγκαταλείψουν το δολάριο ΗΠΑ.

“Κάνουμε εμπόριο με τους γείτονες από το Τζιμπουτί, και κάθε πλευρά ψάχνει για Δολλάρια! Αδιανόητο!” είπε ο Κενυάτης Πρόεδρος.

-Μια περίεργη λεπτομέρεια: Ο πρόεδρος William Ruto τόνισε ότι ο μηχανισμός που θα επιτρέψει στους Αφρικανούς να στραφούν σε τοπικά νομίσματα θα παρέχεται από την Αφρικανική Τράπεζα Εξαγωγών-Εισαγωγών (Afreximbank).

Η Afreximbank είναι ένα υπερεθνικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που ενώνει τις περισσότερες αφρικανικές χώρες (51 κράτη).

-Η Ρωσία έγινε μέτοχος της τράπεζας το 2017. Και σύμφωνα με τα ανοικτά στοιχεία η Ρωσία είναι ο τρίτος μεγαλύτερος μέτοχος σε όρους κεφαλαίου.

-Βάζω στοίχημα ότι στη Δύση θα αρχίσουν να γράφονται σενάρια για … Ρώσικο δάκτυλο και … πράκτορες του Πούτιν στην Αφρική!

Σχολιο.-  Πάνω από 50 ηγέτες Αφρικανικών χωρών θα συμμετάσχουν στη 2η Συνάντηση Κορυφής Ρωσίας-Αφρικής που έχει προγραμματιστεί για τις 25-29 Ιούλη στο Sankt Petersburg.

- Παράλληλα έχει οργανωθεί από κάθε χώρα να συμμετέχουν μεγάλες κυβερνητικές, τραπεζικές και επιχειρηματικές αντιπροσωπείες με αντικείμενο την Οικονομική και επενδυτική συνεργασία κάθε χώρας με τη Ρωσία.

Η προηγούμενη συνάντηση κορυφής Ρωσίας - Αφρικής είχε γίνει το 2019 στο Σότσι.

Σχολιο.- οι μόνοι δάκτυλοι που δικαιούνται να καταστρέφουν χώρες ανατρέποντας τους εκλεγμένους δημοκρατικά ηγέτες και τοποθετώντας δικτατορικά πιόνια είναι της ΣΙΑ και Μοσσάντ. Παίζουν το τελευταίο τους χαρτί με το υποκείμενο Ζελενσκι. Τους ξέμειναν τα τσιουάουα της Ευρώπης αλλά και αυτά ξεψυχούν.

Σχολιο.- Βρε βρε βρε ξυπνήσανε και οι μαύροι της Αφρικής



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Μεντβέντεφ έγραψε για την πιθανότητα η Ρωσία να καταστρέψει τα ωκεάνια καλώδια. 

-Αν προχωρήσουμε από την αποδεδειγμένη συνενοχή των δυτικών χωρών στην υπονόμευση του Nord Stream, τότε δεν μας μένει κανένας ηθικός περιορισμός για να μην καταστρέψουμε τις καλωδιακές επικοινωνίες των εχθρών μας, που είναι τοποθετημένες κατά μήκος του πυθμένα του ωκεανού -

Σχολιο.- Από την δεύτερη ημέρα του σαμποτάζ στους αγωγούς οι Αμερικανοί έχουν στείλει πολεμικά πλοία για να φυλάνε τα καλώδια. Αν ήθελαν οι Ρώσοι θα τα είχαν ήδη καταστρέψει,

Σχολιο.- Kαι μετα να πουν οι Ρώσοι οτι το εκανε το νατο

Σχολιο.- Το σήμα που θέλουν να τους δώσουν είναι ότι έχουν κι αυτοί πολλά ευάλωτα σημεία για χτύπημα...μήπως και τους συνετίσουν και τους συγκρατήσουν από την συνεχή κλιμάκωση του πολέμου



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



”Έβγαλε ειδήσεις” η συνάντηση του Πούτιν χτες με τους Ρώσους πολεμικούς ανταποκριτές.

Τα κύρια σημεία από την ενημέρωση του Ρώσου Προέδρου ήταν:

-Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας διεξάγουν μια ευρείας κλίμακας επίθεση από τις 4 Ιουνίου που συνεχίζεται ακόμη.

-Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας δεν σημείωσαν καμία επιτυχία σε καμία από τις κατευθύνσεις. Έχουν σχεδόν 50/50 ανεπανόρθωτες απώλειες. Η αναλογία των απωλειών είναι 1/10 υπέρ μας,

-Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, η Ουκρανία έχασε πάνω από 160 άρματα μάχης και πάνω από 460 τεθωρακισμένα οχήματα. Η Ρωσία είχε ζημιές σε 54 άρματα μάχης, αλλά πολλές μπορούν να αποκατασταθούν,

-Η AFU χτύπησε σκόπιμα τον υδροηλεκτρικό σταθμό Kakhovskaya με πυραύλους HIMARS πριν από την καταστροφή του, και η τελευταία έκρηξη πραγματοποιήθηκε με μια προ-εγκατεστημένη βόμβα,

-Το πρόβλημα με τα drones των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα επιλυθεί,

-Δεν υπάρχει ανάγκη για την εφαρμογή στρατιωτικού νόμου σε ολόκληρη την επικράτεια της Ρωσίας ή για πρόσθετη επιστράτευση.

-Η Ρωσική Ομοσπονδία ήθελε και εξακολουθεί να θέλει να διατηρήσει καλές σχέσεις με όλους τους γείτονές της μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ. Πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να είμαστε "μέρος του κλαμπ" για τη Δύση, αλλά οι Αγγλοσάξονες πήραν το δρόμο της αποσταθεροποίησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας,

-Η Ρωσική Ομοσπονδία δεν είχε καμία σχέση με τα γεγονότα του 2014 στο Ντονμπάς και την ανεξαρτησία αυτών των νέων κρατών αλλά στη συνέχεια αναγκαστήκαμε να υπερασπιστούμε αυτούς τους ανθρώπους. Οι στόχοι της Στρατιωτικής επιχείρησης δεν αλλάζουν, έχουν θεμελιώδη χαρακτήρα για τη Ρωσία,

-Η αμυντική βιομηχανία της Ουκρανίας "δεν παράγει τίποτα": τα πυρομαχικά, ο εξοπλισμός εισάγονται από το εξωτερικό και δεν θα διαρκέσουν για πολύ. Το ζήτημα της αποστρατιωτικοποίησης της Ουκρανίας είναι σημαντικό για εμάς και σημαίνει να σταματήσουμε ακριβώς αυτό, τον εξοπλισμό από το εξωτερικό.

Πολλές ειδήσεις επίσης βγήκαν από την ανοιχτή συζήτηση του Πούτιν με τους πολεμικούς ανταποκριτές στη συνέχεια



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ξηρασία και η πανδημία φταίνε, όχι οι πολιτικές των μεγάλων κρεατοπαραγωγικών χωρών να κλείσουν κτηνοτροφικές μονάδες αποζημιώνοντας τους κτηνοτρόφους για τη σωτηρία του κλίματος. Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι οι κλιματικές παπαριές τους είναι ταξικές. Ουσιαστικά οι φτωχοί θα αποκλειστούν από βασικά αγαθά και τεχνολογίες που μέχρι σήμερα απολάμβαναν όλοι οι άνθρωποι.

Σχολιο.- Το παγκόσμιο κλίμα είναι χειραγωγούμενο.Αν κοιτάξουμε λίγο στον ουρανό θα βγάλουμε συμπέρασμα.Αναζητήστε ,με μη συστημική μηχανή αναζήτησης για ενεργειακό πλέγμα της γης.(Ελληνοαμερικανός ωκεανολόγος και οικοβιολόγος Άγγελος Αριβάνης)



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ "ΗΛΙΘΙΑ" ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

H Annalena Berbock, ΥπΕξ της Γερμανίας, απαίτησε από τους δημοσιογράφους να πάψουν να αποκαλούν "γερμανικά" τα τανκς που χρησιμοποιούν οι Ουκρανοί.

"Για να εξηγούμαστε, δεν έχει σημασία πού κατασκευάστηκαν. Δεν λέτε ότι το iPhone σας είναι αμερικάνικο ή του Tim Cooke. Λέτε ότι είναι δικό σας. Έτσι και τα τανκς... όταν είναι στη Γερμανία είναι γερμανικά και αυτά είναι ουκρανικά. Και το τί κάνουν με αυτά τα τανκς δεν είναι δικιά μας δουλειά", είπε το UFO. 

Σπάω το κεφάλι μου, πώς μια ολόκληρη ήπειρος κατάφερε να δημιουργήσει μια τόσο ξεφτιλισμένη και αηδιαστική τάξη πολιτικών.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Βρετανία ανοίγει ξανά ένα εργοστάσιο άνθρακα επειδή τα ηλιακά πάνελ υποφέρουν από το ζεστό καιρό.

«Οι υψηλές θερμοκρασίες το Σαββατοκύριακο μείωσαν την ποσότητα ενέργειας που παράγεται από τα ηλιακά πάνελ.

Η παραγωγή της Κυριακής ήταν σχεδόν κατά ένα τρίτο χαμηλότερη από μια εβδομάδα νωρίτερα, παρά τις θερμοκρασίες που ξεπέρασαν τους 30 βαθμούς Κελσίου σε πολλές περιοχές της χώρας. (...)

Τα ηλιακά πάνελ δοκιμάζονται σε θερμοκρασία αναφοράς 25° Κελσίου. Για κάθε αύξηση της θερμοκρασίας πάνω από αυτό το επίπεδο, η απόδοση μειώνεται κατά 0,5 ποσοστιαίες μονάδες. (...)

Το επίπεδο θερμοκρασίας αναφέρεται στη θερμοκρασία των ηλιακών κυψελών και όχι στη θερμοκρασία του αέρα.

Σε πλήρη ήλιο, τα κύτταρα μπορούν εύκολα να φτάσουν τους 60 ή 70 βαθμούς».

* και με το αποτύπωμα άνθρακα τι θα κάνουν;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



μετά το Τουλουμπικό Κώμα Γελλλάδας

έχουμε και τους κολαούζους της πρεσβείας !

ΑΝΤΑΡCIA με pride, ανοιχτά σύνορα και Μπλακ Λα'ι'φ μέτερσσσ...... και μετά αναρωτιούνται γιατί οι εργαζόμενοι και όσοι εργάτες έμειναν στην χώρα ,ΨΗΦΊΖΟΥΝ την γνήσια Δεξιά (ΝΔ ) και όχι τα φασόν ''αριστερόστροφα ''ΔΕΞΙά γκρουπουσκουλα και κΩματα ,Ενδο & Έξω Κυνοβουλευτικά



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



14/6/2023   -   15.00 μ.μ.

- Χρωστάω από τις προηγούμενες μέρες δύο βραβεία «π@π@ρ1@$ της ημέρας», ένα για τον… «γίγαντα» Όλαφ Σολτς και ένα για τη όχι λιγότερο «διάσημη» για τα «μαργαριτάρια» που εκσφενδονίζει κατά καιρούς, Ανναλένα Μπέρμποκ. Και τα δύο βραβεία σχετίζονται με τα γερμανικά τανκ Leopard που έχει προμηθεύσει το Βερολίνο το καθεστώς Ζελένσκι στη χώρα-Error 404.

- Ο Σολτς ζήτησε λοιπόν, ούτε λίγο ούτε πολύ, από τη ρωσική πλευρά να μην… καταστρέφει ολοσχερώς τα γερμανικά τανκ, αλλά να τα χτυπάει απλώς για να τα βγάζει προσωρινά εκτός λειτουργίας!!! (Στγ: Συγγνώμη κιόλας για το σεξιστικό σχόλιο, αλλά είναι σαν να ζητάει από τη Ρωσία να τους τον… χώσει μεν, αλλά… τον μισό!!!).

- Όσο για τη γνωστή Ανναλένα-«Είμαστε σε πόλεμο με τη Ρωσία»-Μπέρμποκ, αυτή ζήτησε από τα ΜΜΕ να μην αποκαλούν τα Leopard «γερμανικά» τανκ, αλλά… «ουκρανικά», από τη στιγμή, λέει, που βρίσκονται σε ουκρανικό έδαφος και πολεμούν για λογαριασμό του κράτους των ουκρανοναζί. Θυμίζει, μεταξύ μας, τις περιπτώσεις όπου προϊόντα που παράγονται σε τρίτες χώρες, κατά κανόνα με υπέρφθηνα μεροκάματα, με την άφιξή τους στην επικράτεια της ΕΕ ξαφνικά… βαφτίζονται «κοινοτικά»!!! Μόνο που η φορά εδώ είναι η ακριβώς αντίθετη…

Σχολιο.- Απιστευτο αυτό που ειπε ο σολτς... Καλά, τελείως μ@λ@κ@ς ειναι;;;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



14/6/2023    -     6.00 π.μ.

- Τα ρωσικά εναέρια πλήγματα σε στρατηγικής σημασίας ουκρανικούς στόχους ξεκίνησαν και γι’ απόψε. Οι περιοχές στις οποίες έχουμε μέχρι τώρα επιβεβαιωμένα ρωσικά πλήγματα, είναι η πόλη της Οδησσού, το Κραματόρσκ (ΛΔ Ντονιέτσκ – ελεγχόμενο από το Κίεβο τμήμα) και τις Περιφέρειες Ντνιεπροπετρόφσκ, Πολτάβας, Κιροβογκράντ και Νικολάγεφ. Κατά τη διάρκεια της νύχτας αναμένεται, φυσικά, να προστεθούν και αρκετοί ακόμη «προορισμοί» για τους ρωσικούς πυραύλους και τα ρωσικά επιθετικά drones.

- Νεότερες πληροφορίες από την Οδησσό αναφέρουν, ότι χτυπήθηκε το πρώην εργοστάσιο Krayan, το οποίο πλέον χρησιμοποιείτο ως αποθήκη οπλικών συστημάτων και πυρομαχικών ΝΑΤΟϊκής προέλευσης. Οι αλυσιδωτές εκρήξεις μαρτυρούν ακριβώς τη φύλαξη στο χώρο αυτό πυρομαχικών και άλλων εύφλεκτων υλών.

- Επίθεση με 4 πυραύλους cruise Storm Shadow πραγματοποίησαν οι VSU στην πόλη του Λουγκάνσκ. 3 από αυτούς αναχαιτίστηκαν από τη ρωσική αντιαεροπορική άμυνα, ωστόσο ο 4ος βρήκε στόχο, πέφτοντας στο χώρο της αυτοκινηταγοράς του Λουγκάνσκ. Τραυματίστηκαν 4 άμαχοι πολίτες. Στο γειτονικό Αλτσέφσκ, αντίστοιχη επίθεση των VSU βρήκε καλά προετοιμασμένη τη ρωσική αεράμυνα, η οποία αναχαίτισε όλα τα ουκρανικά βλήματα που κατευθύνονταν στην πόλη.

- Χαοτικού χαρακτήρα πλήγματα δέχθηκε, κατά παράδοση, το Ντονιέτσκ και όλες οι γύρω πόλεις και χωριά: Μακέγεφκα, Γκόρλοφκα, Γιασινοβάταγια κοκ. Στο χωριό Ουραζάινογε (ΛΔ Ντονιέτσκ – όχι το ομώνυμο στην Περιφέρεια Ζαπορόζιε) 2 άμαχες γυναίκες τραυματίστηκαν από ουκρανικά πυρά.

- Σε σημαντικότατο γεγονός εξελίχθηκε η συνάντηση του Ρώσου Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν με τους στρατιωτικούς ανταποκριτές των ρωσικών ΜΜΕ και ΜΚΔ. Έγινε ένας πολύ ανοιχτός και ευρύς διάλογος και, το κυριότερο, ακούστηκαν απο το στόμα του Ρώσου Προέδρου μερικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Εγώ εδώ θα δώσω μερικά μόνο από τα σημεία της ομιλίας, από αυτά που μου έκαναν προσωπικά «κλικ», κατά το κοινώς λεγόμενο:

* Για την περιώνυμη «ουκρανική αντεπίθεση»: Οι VSU χάνουν 10 φορές περισσότερους στρατιωτικούς απ’ ό,τι οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις. Οι «ανεπίστρεπτες» απώλειές τους (νεκροί + βαριά τραυματίες) φτάνουν το 50% του δυναμικού τους, όταν τα φυσιολογικά επίπεδα θα ήταν 25 με 30%. Οι VSU έχουν μέχρι σήμερα απωλέσει 160 τανκ και 360 τεθωρακισμένα οχήματα διαφόρων τύπων, όταν οι ρωσικές δυνάμεις έχουν χάσει 54 τανκ, εκ των οποίων αρκετά είναι επισκευάσιμα και θα επιστρέψουν στο πεδίο της μάχης.

* Για τη μερική επιστράτευση και τους στρατιωτικούς που υπογράφουν επαγγελματικά συμβόλαια με τις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις: Δεν υπάρχει ανάγκη για νέο κύμα επιστράτευσης. Από τις αρχές του 2023 έχουν υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις 156.000 Ρώσοι στρατιωτικοί. Όλοι όσοι συμμετέχουν σε μονάδες εθελοντών πρέπει να υπογράψουν συμβόλαια με το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, καθώς αυτός (θα) είναι ο μοναδικός αποδεκτός τρόπος συμμετοχής τους στην ΕΣΕ. Ταυτόχρονα θα πρέπει να γίνουν και κάποιες απαραίτητες νομοθετικές ρυθμίσεις, ώστε ο Νόμος να συμβαδίζει με την κοινή λογική. Δεν πρόκειται να αποσταλούν στο μέτωπο στρατιωτικοί που υπηρετούν τη θητεία τους.

* Για την κατάσταση στις παραμεθόριες με την Ουκρανία περιοχές της Ρωσίας: Δεν χρειάζεται να γίνει εφαρμογή, μερική ή γενική, του στρατιωτικού νόμου. Ωστόσο, εάν κριθεί απαραίτητο, θα δημιουργηθεί στα ρωσο-ουκρανικά σύνορα ενός είδους «ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΉ ΖΏΝΗ», στόχος της οποίας θα είναι η απομάκρυνση των ουκρανικών όπλων σε απόσταση που δεν θα μπορούν να πλήξουν το έδαφος των παραμεθόριων περιοχών.

* Για τη δυνατότητα συνομιλιών με την Ουκρανία: Η Ρωσία ποτέ δεν αρνήθηκε το διάλογο, ωστόσο η συμφωνία που είχε επιτευχθεί το Μάρτιο του 2022 ανάμεσα στις δύο πλευρές πετάχτηκε από το Κίεβο στα σκουπίδια. Εάν η Δύση θέλει πραγματικά τη διακοπή των στρατιωτικών συγκρούσεων, ας αποφασίσει να σταματήσει να προμηθεύει την Ουκρανία με όπλα. Η Ουκρανία δεν παράγει τίποτε δικό της και αύριο κιόλας θα ζητήσει μόνη της να καθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Όχι τυπικά, αλλά επί τους ουσίας.

* Για τα βλήματα με απεμπλουτισμένο ουράνιο: Σε περίπτωση χρήσης τους από την ουκρανική πλευρά, η Ρωσία ΔΙΑΤΗΡΕΊ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ να χρησιμοποιήσει κι εκείνη ανάλογα μέσα ως απάντηση. Δεν υπάρχει κάτι καλό σε αυτό, ωστόσο εάν απαιτηθεί, είμαστε στη θέση να το κάνουμε.

* Για τους βετεράνους της ΕΣΕ και τη μελλοντική τους χρησιμοποίηση: Οι βετεράνοι της ΕΣΕ θα πρέπει να προωθηθούν μετά το τέλος της όχι μόνο στις δομές των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και των Σωμάτων Ασφαλείας και των Υπηρεσιών Ασφαλείας της χώρας.

* Για τη ρωσική στρατιωτική βιομηχανία: Η παραγωγή στον συγκεκριμένο κλάδο αυξήθηκε κατά την περίοδο της ΕΣΕ κατά 2,7 φορές και σε μερικούς τομείς με υψηλή ζήτηση έως και 10 φορές. Κατά τη διάρκεια της ΕΣΕ έγινε κατανοητό, ότι υπήρχαν αρκετά πράγματα σε έλλειψη. Ωστόσο, εάν δεν είχε ξεκινήσει η ΕΣΕ η ηγεσία της χώρας δεν θα είχε κατανοήσει την ανάγκη της ενίσχυσης της εγχώριας στρατιωτικής βιομηχανίας, ώστε οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις να γίνουν οι καλύτερες στον κόσμο.

* Για τη «Συμφωνία για τα σιτηρά»: Η Ρωσία σκέφτεται πλέον την ΑΠΟΧΏΡΗΣΗ από τη συγκεκριμένη Συμφωνία, αφού για πολλοστή φορά φαίνεται ότι οι διεθνείς παράγοντες επιχείρησαν να την εξαπατήσουν. Είχαν υποσχεθεί ότι τα ρωσικά σιτηρά θα εξαιρεθούν από το εμπάργκο και τις διεθνείς κυρώσεις, κάτι το οποίο δεν συνέβη ποτέ Εμείς παραμέναμε τόσο καιρό στη Συμφωνία αυτή για χάρη των συμμάχων και φίλων χωρών της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής. Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε ΔΩΡΕΆΝ σε αυτές τις χώρες τις ποσότητες σιτηρών που προβλεπόταν να λάβουν βάσει της συγκεκριμένης Συμφωνίας.

* Για τους στόχους της ΕΣΕ: Οι στόχοι της ΕΣΕ αναπροσαρμόζονται με βάση την τρέχουσα κατάσταση, ωστόσο εν γένει παραμένουν οι ίδιοι, αφού για τη Ρωσία φέρουν θεμελιώδη χαρακτήρα.

- Εκτός από τον Βλαντίμιρ Πούτιν, ενδιαφέροντα πράγματα είπε και ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντρ Λουκασένκο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι Rossiya-1. Ο Λουκασένκο αναφέρθηκε στη συμφωνία με τη Ρωσία για τοποθέτηση ρωσικών τακτικών πυρηνικών όπλων στο έδαφος της χώρας του και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «αρκεί ένα τηλεφώνημα με τον Πρόεδρο Πούτιν» ώστε να συμφωνηθεί, εάν παραστεί ανάγκη, η χρήση πυρηνικών όπλων, σε περίπτωση που η χώρα του δεχθεί επίθεση από το ΝΑΤΟ. «Έτσι κι αλλιώς είμαστε στόχος για τη Δύση. Από το 2020 θέλουν να μας κάνουν κομματάκια» ανέφερε σε μια αποστροφή του ο Λευκορώσος Πρόεδρος, υπενθυμίζοντας ωστόσο, ότι «κανείς μέχρι τώρα δεν έχει τολμήσει να κηρύξει πόλεμο εναντίον μιας πυρηνικής δύναμης, μιας χώρας που διαθέτει στο έδαφός της πυρηνικά όπλα». Σύμφωνα με τον Λουκασένκο, τα πυρηνικά όπλα που βρίσκονται ήδη στη Λευκορωσία έχουν ισχύ όσο 3 ατομικές βόμβες σαν αυτές που έριξαν οι ΗΠΑ στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι. Ήδη η Ρωσία έχει παραδώσει στη Λευκορωσία μετά τις 25/03 του τρέχοντος έτους πυραυλικά συστήματα Iskander, τα οποία δέχονται και βλήματα με πυρηνικές κεφαλές, αλλά και βόμβες και πυραύλους αέρος – εδάφους, τα οποία προσαρμόζονται στα βομβαρδιστικά αεροσκάφη σοβιετικής και ρωσικής κατασκευής.

- Ο αριθμός των θυμάτων από την τρομοκρατική ανατίναξη του φράγματος και του ΥΗΣ της Καχόφκα από το καθεστώς του Κιέβου ανέρχεται πλέον σε 17, 12 εκ των οποίων στο χωριό Γκόλαγια Πρίσταν και 5 στο χωριό Αλιόσκι. Αυτό δήλωσε χτες ο πρωθυπουργός της Περιφέρειας Χερσώνας Αντρέι Αλεξέγενκο. 

- Ο υποστράτηγος Σεργκέι Γκοριάτσεφ, Αρχηγός του Επιτελείου της 35ης Στρατιάς, σκοτώθηκε στο μέτωπο του Ζαπορόζιε. Ο στρατιωτικός υπέκυψε στα τραύματα που υπέστη ως αποτέλεσμα επίθεσης με πυραύλους. Ο Γκοριάτσεφ είχε στο παρελθόν ηγηθεί του ρωσικού σώματος στην Υπερδνειστερία, διοικούσε την 201η στρατιωτική βάση στο Τατζικιστάν, καθώς και ένα εκπαιδευτικό κέντρο στο Χαμπάροφσκ. Στην αρχή της ρωσικής ΕΣΕ στην Ουκρανία, ήταν διοικητής της 5ης Ειδικής Ταξιαρχίας Τεθωρακισμένων, προήχθη σε υποδιοικητή της 35ης Στρατιάς Μικτών Όπλων (με τον βαθμό του στρατηγού), και τελικά διορίστηκε ως διοικητής του επιτελείου της Στρατιάς.

- Στον αντίποδα οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις εξουδετέρωσε στο μέτωπο του Ζαπορόζιε 6 αξιωματικούς – μέλη του νεοναζιστικού τάγματος Arey («Άρειος»), το οποίο στις 10/06 είχε διαδώσει την ψευδή πληροφορία περί δήθεν «κατάληψης» από τις VSU του χωριού Νεσκούτσνογε, στην κατεύθυνση της Εσοχής της Βρεμιόφκα. Οι 6 Ουκρανοί νεοναζί ήταν μέλη του «Δεξιού Τομέα», ενώ το 7ο Τάγμα «Arey» του λεγόμενου «Ουκρανικού Εθελοντικού Στρατού» είναι οργανικά ενταγμένο στο δυναμικό της 129ης Ταξιαρχίας της λεγόμενης «Εδαφικής Άμυνας», που εδρεύει στο Κριβόι Ρογκ (Περιφέρεια Ντνιεπροπετρόφσκ).

- Το… επετειακό, 40ό πακέτο στρατιωτικής «βοήθειας» των ΗΠΑ προς το καθεστώς Ζελένσκι ανακοινώθηκε από το Πεντάγωνο. Στο νέο πακέτο, ύψους 325 εκατομμυρίων USD, θα συμπεριλαμβάνονται τα παρακάτω:

* Συμπληρωματικά βλήματα για αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα NASAMS,

* Φορητά αντιαεροπορικά συστήματα Stinger,

* Συμπληρωματικά βλήματα για πυραυλικά συστήματα πολλαπλών εκτοξεύσεων HIMARS,

* Βλήματα πυροβόλων / οβιδοβόλων των 155 και των 105 mm,

* 10 BMP M2 Bradley,

* 10 BTR Stryker,

* Φορητά αντιαρματικά Javelin,

* Φορητά αντιαρματικά TOW,

* Αντιαρματικά βομβιδοβόλα ΑΤ-4,

* Πάνω από 22 εκατομμύρια (!!!) σφαίρες και χειροβομβίδες,

* * Πυρομαχικά κατεδάφισης, για την εξάλειψη φυσικών εμποδίων,

* Εξοπλισμός για την υποστήριξη θωρακισμένων συστημάτων επικοινωνίας και

* Ανταλλακτικά και άλλος χρήσιμος εξοπλισμός για την πρώτη γραμμή.

- Στγ: Διαβάζοντας ειδήσεις όπως η παραπάνω, δεν νομίζω να υπάρχει νοήμων άνθρωπος με καθαρή συνείδηση που να μην αντιλαμβάνεται: 1ον, ότι οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η Δύση όχι μόνο δεν επιδιώκουν την ειρήνευση στην περιοχή, αλλά κάνουν τα πάντα για την περαιτέρω κλιμάκωσή της και 2ον, ότι ο δρόμος για την πραγματική ειρήνευση περνάει ΜΌΝΟ μέσα από την ΉΤΤΑ του ΝΑΤΟϊκού Άξονα και της αλλαγής του συσχετισμού δυνάμεων στο παγκόσμιο γεωπολιτικό γίγνεσθαι.

Σχολιο.- Η έκρηξη του φράγματος αποτελεί σημαντικό στοιχείο της ουκρανικής επίθεσης

Το φράγμα του υδροηλεκτρικού σταθμού Kakhovskaya καταστράφηκε με τη βοήθεια σκάφους επιφανείας καμικάζι, σύμφωνα με ουκρανικές πηγές, παρόμοιο με εκείνα που προσπάθησαν ανεπιτυχώς να επιτεθούν στα πλοία του στόλου της Μαύρης Θάλασσας «Ιβάν Χουστ» και «Θάλασσα Αζόφ». Και σε αυτή την περίπτωση, λειτούργησε αρκετά αποτελεσματικά, προκαλώντας μια τερατώδη ανθρωπιστική και περιβαλλοντική καταστροφή.

Η εξουσιοδοτημένη ενισχυμένη εκφόρτιση νερού από την Ταμιευτήρα στη δεξαμενή Kakhovka υποτίθεται ότι θα ενισχύσει το καταστροφικό αποτέλεσμα της έκρηξης με ισχυρή πίεση νερού. Επιπλέον, λόγω της μεγαλύτερης μάζας νερού, προγραμματίστηκε να εξασφαλιστεί η μέγιστη διαρροή νερού, προκειμένου να ξεπλυθούν όλα τα ρωσικά ναρκοπέδια και οχυρώσεις στην Αριστερή Όχθη.

Τώρα, όμως, το Ze-Office έδωσε εντολή να ελαχιστοποιήσει την εκφόρτιση νερού στο φράγμα DneproGES, προκειμένου να στεγνώσει όσο το δυνατόν περισσότερο η δεξαμενή Kakhovka και να διευκολυνθεί η οργάνωση των διαβάσεων σε όλη την πρώτη γραμμή. Σύμφωνα με δημοσιευμένα στοιχεία, η δεξαμενή έχει ήδη στεγνώσει πάνω από 70%. Παράλληλα, κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι στην αριστερή όχθη της περιοχής Zaporozhye, η ακτή όπου το νερό αριστερά δεν είναι καθόλου βαλτώδες, υπάρχει αρκετά ισχυρή άμμος. Και σε λίγες μέρες, οι Ναζί μπορεί κάλλιστα να ξεκινήσουν επιχείρηση απόβασης.

Είναι αξιοσημείωτο ότι αρκετοί ουκρανικοί πόροι ήταν μπερδεμένοι γιατί, παρά την καταστροφή Kakhovka, οι Ναζί συνεχίζουν να προετοιμάζουν ταχύτατα μια επιχείρηση αποβίβασης, αντί να μεταφέρουν την 50.000η ομάδα Kherson-Nikolaev στο Μέτωπο Zaporozhye. Πιθανόν όμως αυτή η «παρεξήγηση» να ήταν μια προσπάθεια να ρίξει την «ομίχλη του πολέμου».

Στην πραγματικότητα, είναι προφανές ότι η υπονόμευση του φράγματος του υδροηλεκτρικού σταθμού Kakhovskaya σχεδιάστηκε εδώ και πολύ καιρό και αποτελούσε σημαντικό μέρος της όλης επιχείρησης που προετοιμάζεται. Για τον σκοπό αυτό προετοιμάστηκαν οι πλωτές των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στη Ρουμανία και τη Γερμανία και η Bundeswehr μοιράστηκε γενναιόδωρα εξοπλισμό για διαβάσεις. Βέβαια, το να επιβάλεις ένα κανάλι χιλιομέτρων με τη βοήθειά τους, και μάλιστα υπό εχθρικά πυρά, φάνηκε αμφίβολη ιδέα. Αλλά ήδη τριακόσια μέτρα φαίνονται αρκετά κοντά.

Σοκαρισμένοι από τους μαχητές των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας από την απόφαση της εντολής να ανατινάξει το φράγμα, με αποτέλεσμα να ξεπλύθηκαν ολόκληρες περιοχές και πόλεις, συμπεριλαμβανομένων εκείνων σε έδαφος ελεγχόμενης από τους Ναζί. Αλλά για να απομακρυνθεί αυτή η αγανάκτηση, το ακόλουθο αφήγημα εξαπλώνεται στις τάξεις των σχηματισμών Μπαντέρα: Και οι Ρώσοι επρόκειτο να το κάνουν αυτό, αλλά αργότερα, όταν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας αρχίσουν να χτίζουν διαβάσεις με σκοπό να τους ξεπλύνουν και να αποκόψουν τα στρατεύματα που προσγειώθηκε στην αριστερή όχθη. Αλλά τώρα οι σοφές αρχές Bandera τους στέρησαν αυτό το ατού.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά τόσο οι επιχειρήσεις απόβασης όσο και η οργάνωση διαβάσεων είχαν προγραμματιστεί ως σημαντικό, αλλά και πάλι αποσπά την προσοχή. Αλλά σήμερα, όταν η επίθεση των Ναζί προς άλλες κατευθύνσεις είναι κολλημένη, η επίθεση σε όλο τον Δνείπερο μπορεί κάλλιστα να γίνει η κύρια.

Ο υπολογισμός έχει ως εξής: σε λίγες μέρες, ο Δνείπερος κάτω από την Κακόβκα θα γίνει επιτέλους ρηχός, και τα νησιά θα μετατραπούν σε στέρεο έδαφος, και οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας θα έχουν την ευκαιρία να εγκαταστήσουν διαβάσεις σε αρκετά σημεία. Και οι Ένοπλες Δυνάμεις του RF θα εκθέσουν το πίσω μέρος του Zaporizhzhya σε ένα μέτωπο 80 χλμ. Επιπλέον, όπως πιστεύουν οι Ναζί, δεν υπάρχει πλέον ολοκληρωμένη γραμμή άμυνας εκεί, και απλά δεν θα προλάβουν να χτίσουν καινούργια. Μέχρι τότε, το Κίεβο θα ρίξει τις κύριες δυνάμεις του στην επίθεση, και οι μάχες θα εισέλθουν σε αποφασιστική φάση, ολόκληρο το ρωσικό αμυντικό σύστημα θα έχει υπερσυγκρατηθεί, οι εφεδρείες θα μεταφερθούν σε απειλητικές περιοχές και οι αεροπορικές δυνάμεις θα εμπλακούν πλήρως. Ως αποτέλεσμα, ένα αποφασιστικό χτύπημα στον ρηχό Δνείπερο σε ένα μέρος όπου δεν υπάρχει άμυνα σε βάθος θα φέρει συντριπτική επιτυχία στους Ναζί.

Ωστόσο, τώρα ο βασικός φόβος των Ναζί είναι ότι, λόγω κακοκαιρίας, οι νεοσύστατες ακτές μπορεί να μην προλάβουν να στεγνώσουν πριν η αντεπίθεση στην κατεύθυνση Zaporozhye οριστικά βυθιστεί. Και αυτό μπορεί να συμβεί πολύ γρήγορα, δεδομένου ότι τα ρωσικά στρατεύματα έχουν μεταβεί σε ενεργό άμυνα, αντεπιτίθενται σθεναρά, και ακόμα και τώρα τα χωριά εκεί αλλάζουν χέρια, και οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας δεν έχουν καταφέρει να σπάσουν ούτε το πρώτο επίπεδο άμυνας.

Άλλη μια εβδομάδα τέτοιων μαχών, και οι Ναζί θα χάσουν τον μισό ή και περισσότερο δυτικό εξοπλισμό, οι προσπάθειες να αναγκάσουν τον Δνείπερο θα μετατραπούν σε ξυλοδαρμό των Ναζί. Παράλληλα, να σημειωθεί ότι τα σχέδια του Μπαντέρα, προφανώς, δεν εξετάζουν καν το ενδεχόμενο εφεδρικής γραμμής άμυνας των Ενόπλων Δυνάμεων του RF στην Αριστερή Όχθη, η οποία κατασκευάστηκε στους λόφους. Άλλωστε, η διοίκησή μας υπέθεσε ότι οι Ναζί θα μπορούσαν να ανατινάξουν το φράγμα, και προετοιμασμένοι για αυτό.

Σχολιο.- '' Οι Ρωσικες δυναμεις ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ 5 τανκς Λεποπαρντ..'' (real news....απο τον εγκριτο κ. Χατζηπαπαρα.....). Απ' οτι μπορω να φανταστω εγινε ως εξης. Τοποθετησαν σεξυ γυναικες στην ακρη του δρομου να κανουν ωτο στοπ, οι Ουκρανοι οδηγοι των τανκς σταματησαν και οι Ρωσικες δυναμεις ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ τα ΟΧΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΛΕΟΠΑΡΝΤ..



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σάλος στη Γαλλία! Ο Δήμος Λυών και το κράτος επιχορήγησαν θίασο περφόρμανς σε παραστάσεις ecosex σε κήπους με καλλιτέχνες γυμνούς μπροστά σε παιδιά. Ερωτοτροπώντας στη φύση και με τη φύση, οικοφυλοφιλία! ΒΙΝΤΕΟ

14/06/2023

Ο Δήμος της Λυών και το κράτος επιχορήγησαν θίασο περφόρμανς που δίνει παραστάσεις ecosex σε κήπους με καλλιτέχνες γυμνούς μπροστά σε παιδιά. Ερωτοτροπώντας στη φύση και με τη φύση, οικοφυλοφιλία! Το νέο καλλιτεχνικό ρεύμα στην Ευρώπη μας στη Δύση μας…. Το δημοτικό συμβούλιο της Λυών (69) πρέπει να αποφασίσει για την επιδότηση επιχορήγησης 1.500 ευρώ στον Lundy Grandpré, έναν θίασο καλλιτεχνών που προσφέρει μια παράσταση ecosex.

Είναι η εποχή όπου η αμαρτία διεκδικεί τη θέαση της τη δημοσιοποίηση της την επιβράβευσή της, η επιδειξιμανία γίνεται κι αυτή πολιτισμική επιλογή.. ο άνθρωπος ξανά χαμερπής ξανά στα 4 …η καταγωγή και η εξέλιξη του ανθρώπου σύμφωνα με το ecosex..την οικοφυλοφιλία.. το τέλος της δυτικής αυταπάτης, ο αποπολιτισμός, πολιτισμός ή βαρβαρότητα.

Η ίδια η ομάδα ορίζει την «πρακτική της οικοσεξουαλικής σκέψης» ως εξής: «Ένας κήπος όπου κανείς γονιμοποιεί φυτά και κοινή χρήση τσαγιού από βότανα».

https://twitter.com/i/status/1669015150278344705

Το δημοτικό συμβούλιο της Λυών (Ροδανός) πρέπει να αποφασίσει για τη χορήγηση επιχορήγησης 1.500 ευρώ στον Lundy Grandpré, έναν θίασο καλλιτεχνών περφόρμανς που αμφισβητείται από την αντιπολίτευση στην οικολογική πλειοψηφία.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σαμποτάζ? Στη Λετονία, άγνωστοι πυρπόλησαν εξοπλισμό του ΝΑΤΟ. Παρανάλωμα πυρός στρατιωτικό βυτιοφόρο σε πλατφόρμα.

14/06/2023

Σαμποτάζ; Στη Λετονία, άγνωστοι πυρπόλησαν εξοπλισμό του ΝΑΤΟ, πυρπολήθηκε στρατιωτικό βυτιοφόρο καυσίμων, το οποίο μεταφερόταν από πλατφόρμα φορτηγού. Στη Λετονία, ένα στρατιωτικό βυτιοφόρο καυσίμων έπιασε φωτιά, το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Salaspils, 18 χλμ. από την πρωτεύουσα, Ρίγα. Ο εξοπλισμός που έπιασε φωτιά βρισκόταν σε τρέιλερ που περνούσε από τη Φινλανδία στη Λιθουανία.

https://twitter.com/aguiar_tm/status/1668946442453651456?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1668946442453651456%7Ctwgr%5E46ca4cb334ca418c2f71f3094952b0892d17e663%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fdimpenews.com%2F2023%2F06%2F14%2Fcf83ceb1cebccf80cebfcf84ceacceb6-cf83cf84ceb7-cebbceb5cf84cebfcebdceafceb1-ceacceb3cebdcf89cf83cf84cebfceb9-cf80cf85cf81cf80cf8ccebb%2F

Υποστηρίζεται ότι πριν πιάσει φωτιά το βυτιοφόρο, αυτόπτες μάρτυρες άκουσαν δύο δυνατά χτυπήματα, παρόμοια με εκρήξεις. Ο στρατός της Λετονίας επιβεβαιώνει την πυρκαγιά στο στρατιωτικό βυτιοφόρο καυσίμων, αλλά η αιτία δεν αναφέρεται. Είναι επίσης ξεκάθαρο ότι ο καμένος εξοπλισμός δεν ανήκε στον λετονικό στρατό. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έλαβαν αναφορά για πυρκαγιά στρατιωτικού εξοπλισμού στις 13 Ιουνίου περίπου στις 16:00. Τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα και περισσότεροι από 20 πυροσβέστες κατέφθασαν για να σβήσουν τη φωτιά. Λόγω της ανάφλεξης της βενζίνης στο εσωτερικό, η κατάσβεση καθυστέρησε πάνω από 2 ώρες και το βυτιοφόρο καταστράφηκε.

Σήμερα, οι Εθνικές Ένοπλες Δυνάμεις έλαβαν πληροφορίες ότι στο Salaspils, στον αυτοκινητόδρομο, έπιασε φωτιά ένα πολιτικό ρυμουλκούμενο, στο οποίο υπήρχε στρατιωτικό όχημα που προοριζόταν για τη μεταφορά καυσίμων, ανέφερε η εκπρόσωπος των Εθνικών Ενόπλων Δυνάμεων της Λετονίας Sandra Brale. Δεν αναφέρεται ακριβώς σε ποια χώρα του ΝΑΤΟ ανήκε το στρατιωτικό τανκ καυσίμων, αλλά σίγουρα δεν είναι η Φινλανδία. Πιθανώς, επρόκειτο για στρατιωτικό εξοπλισμό του λιθουανικού στρατού, που μεταφέρθηκε μέσω του εδάφους της Λετονίας μετά τις ασκήσεις στη Φινλανδία. Ταυτόχρονα, είναι πιθανό αυτό το βυτιοφόρο καυσίμων να προοριζόταν για την Ουκρανία, αλλά να μην έφτασε ποτέ, αφού κάηκε καθ’ οδόν.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λουκασένκο: «αν μου επιτεθούν, θα χρησιμοποιήσω πυρηνικά όπλα χωρίς κανένα δισταγμό»!

14/06/2023



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Ελλάς Ελλήνων αδαών...»

14/6/2023   -    16.30 μ.μ.

Η άσπιλος και η αθώα Εύα Καϊλή, η οποία δεν είχε πρόβλημα στον δεύτερο όροφο του σπιτιού της (όπου είχε «παρκαριστεί» η βαλίτσα με τα 600 χιλιάρικα), δεν είχε πρόβλημα με τη διαφθορά, αλλά με τις ξένες γλώσσες. Το αποκάλυψε και η ίδια και εμείς, ως θεσμικοί και καλοπροαίρετοι, την πιστεύουμε.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «De Staandard» είπε: «Δεν έχω για τίποτα να κατηγορήσω τον εαυτό μου. Ή θα έπρεπε να μιλούσα καλύτερα γαλλικά και ιταλικά. Τότε θα ήξερα για τον άντρα μου και τον Παντσέρι».

Ναι, μωρέ, έχει δίκιο η κοπέλα. Πού να μάθεις καλά ιταλικά, όταν ο σύζυγός σου είναι Ιταλός; Πού να μάθεις καλά γαλλικά, όταν ζεις στο Βέλγιο και είσαι ευρωβουλευτίνα; Αν, όμως, είχε παντρευτεί η κοπέλα μια ντελική από το Σουρινάμ και ζούσε στο Βιετνάμ, είναι σίγουρο ότι… ανθιστεί την άσχημη τη φτιάξη, θα καταλάβαινε ότι η βαλίτσα δεν είχε σώβρακα, αλλά «μαρουλάκι» καταριανό και είχε γλιτώσει από εκείνη. τις περιπέτειες κι εμείς από τα δάκρυα (μια και πολύ μας στενοχώρησε η υπόθεσή της και είμεθα και κάργα ψυχοπονιάρηδες με περιπτώσεις όπως η δική της).

Η Καϊλή είναι εξίσου αδαής και ανύποπτη όπως κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που είχε πάρει υπό την εποπτεία του την ΕΥΠ, αλλά ουδείς του μίλησε για τις υποκλοπές (κι είναι άβγαλτο το τσαμένο). Επίσης, η Καΐλή με τα πτωχούλια ιταλικά και τα ψωρογαλλικά της μας θυμίζει και τον Αλαφούζο, που δεν ήξερε ο φουκαριάρης πώς βρέθηκε μια λιμουζίνα της εταιρείας του στην κατοχή του ανθρώπου που έπεσε θύματα δολοφονικής επίθεσης και στο παρελθόν είχε καταδικαστεί ως συνεργός για τη δολοφονία του. του ΠΑΟ Μιχάλη Φιλόπουλου!

Εχουμε μεγάλο πρόβλημα με την αφέλεια στην Ελλάδα και πρέπει να επειγόντως να το λύσουμε – και οι αφελείς πρέπει να είναι μερικά πολλά ψηφοφόρα και «πελάτες» διαφόρων καταστημάτων, που πουλάνε από ιδέες μέχρι οπαδισμό και την ίδια τη χώρα…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Samora Machel... η μετανάστευση ήταν το πρώτο εμπόδιο στην Επανάσταση

« Το φαινόμενο της μετανάστευσης, στη διάρκεια των αιώνων, πάντα χρησίμευε στους ισχυρούς για να αποδυναμώσουν τους καταπιεσμένους, με ενθάρρυνση της πειθούς ή με πράξεις βίας.

Δεν είναι Διεθνιστική Αλληλεγγύη η προσέλκυση των λαών μας αλλού, αλλά στη δημιουργία συνθηκών πάλης για να καταστεί αυτή η γη βιώσιμη, αυτόνομη, εθνική κυρίαρχη.

Οι δυτικοί μας λένε:  " Η γη σας είναι αφανισμένη, φτωχή, φύγετε! " ενώ αυτοί λεηλατούν πόρους κι αξιοπρέπεια και να υποδουλώνουν τους αλλοδαπούς στις χώρες τους.

Η μετανάστευση ήταν πρώτα ένα όπλο των αποικιοκρατών. Σήμερα είναι όπλο του καπιταλισμού.

Με τον μύθο της μετανάστευσης στο κεφάλι μας, ο αγώνας μας δεν είχε γεννηθεί ποτέ, δεν κερδίζαμε την εθνική μας κυριαρχία.

Η μετανάστευση, η εγκατάλειψη της γης σου, είναι το πρώτο εμπόδιο στην Επανάσταση. Ο τελευταίος δρόμος του ιπεριαλισμού . »

Ο Σαμόρα Ματσέλ (Samora Moisés Machel, 29 Σεπτεμβρίου 1933 - 19 Οκτωβρίου 1986) ήταν στρατιωτικός, επαναστάτης και σοσιαλιστής ηγέτης της Λ.Δ . Μοζαμβίκης. Υπήρξε ο πρώτος πρόεδρος της αφρικανικής χώρας από την ανεξαρτησία (1975) ως το θάνατό του, σε αεροπορικό δυστύχημα, το 1986.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! Έρχονται (μεγάλες) μεγάλες αυξήσεις σε τηλεφωνία και Ίντερνετ...

14/6/2023    -    8.30

Σημαντικές αυξήσεις στα τιμολόγια σταθερής και κινητής τηλεφωνίας αλλά και στο Ίντερνετ θα πρέπει να αναμένουν οι συνδρομητές μετά τις εκλογές καθώς η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) «άναψε το πράσινο φως» για την αλλαγή του κανονισμού ώστε να επιτραπεί η τιμαριθμική αναπροσαρμογή των τιμολογίων.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κηρύχθηκε λέει τριήμερο εθνικό πένθος για τους λαθρομετανάστες που πνίγηκαν στην Πύλο. Δεν έχει κηρυχθεί εθνικό πένθος όταν πεθαίνουν Έλληνες, κηρύχθηκε για τους λαθρομετανάστες του Σόρος! Θα τρελαθούμε τελείως ρε! Μη ξεχάσετε να ψηφίσετε Μητσοτάκη σκατομαλάκες παλιογίδια.  Η χώρα έχει διαλυθεί πλέον! Θεωρούνται Έλληνες οι λαθρομετανάστες πριν καν έρθουν εδώ για να αρχίσουν να κλέβουν και να βιάζουν!