Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Κυριακη 25 Ιουνιου 2023


Οχτακομματική  βουλή! Η ΝΔ έμεινε στα ίδια περίπου 40,5% και 158 έδρες, η ΣΥΡΙΖΑ γκρεμοτσακίστηκε κι άλλο 17,8% και 47 έδρες,  το ΠΑΣΟΚ ανέβηκε κι άλλο λίγο 12,0% και 32 έδρες, το ΚΚΕ παρότι ανέβασε λίγο τα ποσοστά του 7,6% από 7,2% πήρε λιγότερες έδρες λόγω καλπονοθευτικού νόμου από 26 το Μάϊο σε 20 τώρα, οι Σπαρτιάτες που τους στήριζε ο  Κασιδιάρης τελικά έκανα την μεγάλη έκπληξη με 4,7% και 13 έδρες,  η  Ελληνική Λύση του Βελόπουλου τα ίδια με τον Μάϊο 4,5% και 12 έδρες, η Νίκη που όλοι την πολεμούσαν πήρε 3,7% και 10 έδρες, (βάλτε τώρα κουφάλες το βιντεάκι με τον άλλο τον υποψήφιο που κλαίγοντας έλεγε «φτάσαμε ως εδώ με τη βοήθεια του Θεού», αλλά τώρα με μοντάζ, πειραγμένο, να λέει «με τη βοήθεια του Θεού σας γαμίσαμε), και τελευταία, παρότι την έσπρωχναν όλες οι δημοσκοπήσεις η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου με 3,1% και 8 έδρες, λίγο ακόμα και δεν θα έβγαινε. Όσο για το ΜΕΡΑ 25 που χτυπιόντουσαν ορισμένοι, και είχαν το θράσος στις εκλογές του Μαϊου να χρησιμοποιήσουν  τη θεωρεία της χαμένης ψήφου, (ξέρετε, ψηφίστε εμάς που βγαίνουμε, τα μικρά κόμματα δεν βγαίνουν), στον κουβά πήγανε οι ψήφοι που πήρε για άλλη μια φορά μετά το Μάϊο, πήρε 2,4%. Από εκεί  και κάτω το χάος, που αρχίζει με 0,5% και κατεβαίνει.

  


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



νέα ''Ελληνική '' Δημοκρατία !
πριν ένα μήνα με 2,4εκ ψήφους 146 έδρες
Τώρα με 2 εκ 156!
Σχολιο.- Ευτυχώς που ο Πούτιν είναι δικτάτορας και ΔΕΝ ξέρει απο μαθηματικά !



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ ΣΚΑΣΜΟΣ, η εξαγορασμένη ερήμωση, ξεκίνησε με τις 
• ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ. Έτσι, ξεχερσώθηκαν τα χωράφια και η χώρα που κάλυπτε, με δική της παραγωγή, πάνω από το 90% της εγχώριας κατανάλωσης, κι έκανε εξαγωγή λαδιού, κρασιού, καπνού και ζάχαρης, εισάγει τώρα μέχρι και τα κρεμμύδια. 
• ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΪΚΙΩΝ, έκαναν χιλιάδες σκαριά κομμάτια και θρύψαλα, πέταξαν χιλιάδες καπεταναίους και πολλαπλάσια πληρώματα στην απόγνωση της ανεργίας και άφησαν τη χώρα που περιβάλλεται από τη μεγαλύτερη ακτογραμμή στον κόσμο, δίχως αλιεύματα γιατί το τσάκισμα της πρωτογενούς παραγωγής βαθαίνει την υποτέλεια.
• ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑΣ έδωσαν την ψευδαίσθηση, πως οι λήσταρχοι που κυβερνούν διαχρονικά, ήθελαν αυτή η χώρα να γεμίσει παιδιά. Είναι τα ίδια παιδιά, που μεγαλώνοντας, δεν έβρισκαν δουλειά κι έπρεπε ή να γλείψουν τον κομματάρχη ή να πάρουν το πτυχίο που τους έδωσε ο βαριά φορολογούμενος λαός στο δημόσιο πανεπιστήμιο και να μεταναστεύσουν.
• ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΑΘΗΤΗ ήταν η επιδοτούμενη συναίνεση στη μαζική συγχώνευση των σχολείων. Όταν πάνω από 1500 σχολεία έβαλαν λουκέτο, μέσα σ’ ένα χρόνο, το επίδομα του περιπλανώμενου μαθητή εξαγόρασε τις αντιδράσεις των γονιών και του εκπαιδευτικού κόσμου για την ταλαιπωρία μικρών παιδιών και την αδιοριστία. 
• ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ μέσα από τους μπεζαχτάδες της κεντρικής ευρωπαϊκής τράπεζας, ήθελαν μια χώρα στρατοπέδων συγκέντρωσης, μια μεγάλη αποθήκη λαθρομεταναστών, απ’ τους δικούς τους πρώην αποικίες,  δίνοντάς στην ΕυρωΕνωση το περιθώριο αυστηρής επιλογής υψηλής στάθμης εργατικού δυναμικού. 
• Κι αφού έτσι, επιδοτούμενα, δρομολογήθηκε η νοοτροπία του ζήτουλα, και η συναίνεση στην ερήμωση, τα ανδρείκελα που κυβερνούν κι έχουν εξασφαλίσει στους γόνους τους - μέχρι δέκατης γενεάς - αμύθητο πλούτο, με ψίχουλα εξαγοράζουν τη σιωπή των αμνών. FUEL PASS και POWER PASS, σαν το πενηντάρικο που έβαζαν οι κομματάρχες στο φάκελο με το ψηφοδέλτιο.
Ένας λαός, που έπρεπε να αναλογιστεί το μπόι του στην Ιστορία και το χρέος του στα παιδιά του, στέκεται στη γωνιά με απλωμένο το χέρι, ο ζητιάνος.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τουλάχιστον τα αρχικαθάρματα Δραγασάκης και Δούρου-γαιΔούρου έμειναν εκτός βουλής... όπως κι άλλα τσιπροκαθάρματα... είναι κι αυτό μια παρηγοριά μπροστά στη μητσοτακοθύελλα...
Σχολιο.- Ρε τι κατήφεια στο ΜΕΡΑ25! Τουλάχιστον λέει ο άλλος ο Κούλης δεν έπιασε τους 180. Θα τον ενισχύσουν τα άλλα ακροδεξιά κόμματα λέει ο άλλος. Ρε για τρικέφαλο τρικομματικό τέρας μιλάγαμε ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ. Μαζί τα ψηφίζανε. Και μαζι θα τα ψηφίζουν!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ενώ εδώ έχουμε εκλογές κάπου αλλού τους έχει ξεχάσει ο Θεός.
Και όλο το διεθνές "ανθρωπιστικό" σύστημα.
Το Αρτσάχ είναι το κομμάτι της Αρμενίας που διεκδικεί το Αζερμπαϊτζάν, για όποιον δεν ξέρει. Άδεια πια τα ράφια των σουπερμαρκετ.
Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί...
Οι φώτος είναι προχθεσινές.
Εικόνες από το Αρτσάχ.
Έβδομος μήνας αποκλεισμού και από τις 16 Ιουνίου αποκλεισμός ΚΑΙ της ανθρωπιστικής βοήθειας ΚΑΙ διέλευσης ασθενοφόρων!
120.000 άνθρωποι χωρίς ρεύμα, νερό, τρόφιμα, φάρμακα. 
Κανένα προσφυγικό κύμα, κανένα ενδιαφέρον της διεθνούς κοινότητας, καμία παρουσία ΜΚΟ!
Η σιωπή των αλληλέγγυων συγκινητική.
Παρακαλώ κοινοποιήστε, ίσως είναι ένα ελάχιστο δείγμα αντίστασης και προσπάθεια γνωστοποίησης και ευαισθητοποίησης στο θέμα.
Σχολιο.- οι Αζέροι τα αγαπημένα παιδια του δυτικού {{πολιτισμενου}} κόσμου συνεχίζουν να εγκληματούν κατά των Αρμενιων...
Σχολιο.- δεν υπάρχει ούτε Στεπανακέρτ ούτε Υεμένη, η σωστή πλευρά της τσέπης
Σχολιο.- Επομένως οι μκο σώζουν μόνο άντρες και κυρίως αυτούς που μπορούν να επιτελέσουν ένα έργο..
Σχολιο.- Οι ΜΚΟ ''δουλεύουν είτε εκεί που έχουν μυριστεί φράγκα, είτε εκεί που έχουν πάρει εντολή να ΄΄δουλέψουν''.
Σχολιο.- Αφήνω αυτό εδώ για σκέψη.Πρώην υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, ο Ανδρέας Αδριανόπουλος της ΝΔ τότε, που του μπήκε η ιδέα να γράψει ένα βιβλίο-ύμνο για το Αζερμπαϊτζάν!Οι κακές γλώσσες λένε ότι είναι ένας από τους πολλούς που είναι είναι στο payroll των πετρελαιάδων και τον έβαλαν να γράψει τέτοια παπαριά για προπαγάνδα.Εγώ λέω ότι ο άνθρωπος τα εννοεί αυτά που γράφει.Το βιβλίο του,μας βάζει από την αρχή στο ζουμί,δείχνοντας μας ότι το Αζερμπαιτζάν είναι τόσο αρχαία χώρα και με τέτοια προσφορά στην ανθρωπότητα ,όσο και η Ελλάδα!!!Γράφει λοιπόν ο τέως υπουργός της ΝΔ Αδριανόπουλος: ''Ψάχνοντας πίσω στην ιστορία, λίγες χώρες μπορούν να υπερηφανευτούν πως βρίσκονταν εκεί από την αρχή. Πως σημάδεψαν με την παρουσία τους τα πρώτα σκιρτήματα ανθρώπινου πολιτισμού. Πως έδωσαν νόημα στις αρχικές αναζητήσεις και στην εξήγηση πολλών αρχικών αμφιβολιών. Μία απ' αυτές είναι σίγουρα η Ελλάδα. Μια άλλη όμως είναι το Αζερμπαϊτζάν''.Ξεράστε ελεύθερα!
Σχολιο.- Αζεροι ίσοι και χειρότεροι από τους τουρκαλαδες... Εγκλήματα κατά τις ανθρωπότητας, αλλά στην πολιτισμένη Ευρώπη και Δύση σήμερα είναι απλά 25 Ιουνίου...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Οι μην πηγαίνετε να ψηφίσετε γιατί άμα η αποχή είναι πάνω από 50 τα εκατό δεν σχηματίζεται κυβέρνηση. Τώρα ;
Βγάζει τεράστια μυαλά αυτή η χώρα



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έτσι κι ένα μικρό για την ιστορία:
1.Λέγαμε ότι ο άκρατος δικαιωματισμός οδηγεί στην άνοδο της ακροδεξιάς ψήφου. Μας βρίζατε.
 2. Λέγανε άρθρα, νομικοί, κόμματα ότι η απαγόρευση αυτή δεν εγγυάται ότι δεν θα βρει τρόπο ο κάθε Κασιδιάρης να μπει στη Βουλή. Μας λέγατε φ@σίστες.
3. Λέγαμε ότι η ΝΔ απαγορεύει την ακροδεξιά για δικά της οφέλη, λέγατε σε όλη την αριστερά ότι ο Κασιδιάρης είναι δεκανίκι της δεξιάς. 
4.Λέγαμε ότι η εγκατάλειψη των θέσεων του ΕΑΜ για Εθνική Απελευθέρωση οδηγεί στην άνοδο της ακροδεξιάς και μας λέγατε εθνικιστές.
5.Λέγαμε ότι δεν μπορεί να υπάρξει οικονομική απελευθέρωση χωρίς εθνική απελευθέρωση και μας λέγατε αυριανιστές.
6.Λέγαμε ότι αυτή η καραντίνα, αυτός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός λες και είμαστε πρόβατα αυτή η κατάργηση οποιαδήποτε δημοκρατικού και ανθρώπινου δικαιώματος οδηγεί στην άνοδο της ακροδεξιάς, και μας λέγατε οπισθοδρομικούς.
7.Λέγαμε ότι αυτή η διαστροφή και η ανωμαλία του δικαιωματισμού σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να συνδεθεί με την Αριστερά, και μας λέγατε μαλάκες
8.Λέγαμε  ότι αυτή η λαθρομετανάστευση , τα ανοιχτά  σύνορα για τους κεφαλαιούχους να μεταφέρουν χρήματα, εμπορεύματα και ανθρώπους κάνουν κόλαση την  ζωή της εργατικής τάξης και μας λέγατε οπισθοδρομικούς.
9.Λέγαμε ότι αυτήν την ιστορία με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, πρώτος την εκφώνησε ο Χίτλερ, ότι αυτός ο ΟΗΕ έχει μεταβληθεί σε αποικιοκρατικό ξεφτιλοΟΗΕ, ότι οι ΜΚΟ εξυπηρετούν το μεγάλο κεφάλαιο , και μας λέγατε συνωμοσιολόγους.
10.Λέγαμε ότι δεν μπορεί να έχουν περισσότερα δικαιώματα οι λαθρομετανάστες, οι δολοφόνοι φυλακισμένοι, οι ΛΟΑΤΚΙ, από τον Έλληνα εργαζόμενο και μας λέγατε αντιδραστικούς. 
Φάτε τα τώρα!!!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ξέρετε γιατί καταποντίστηκε η αριστερά;
Γιατί ασχολήθηκε περισσότερο με το δικαίωμα του τι θα βάζει ο καθένας στον κωλο του παρά με οτιδήποτε άλλο και ότι επιλέγεις παίρνεις τελικά.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στο 60 τα εκατό έφτασε η αποχή.
Παγκόσμιο ρεκόρ.
Από το 40 που ψήφισε λοιπόν έβαλαν στην βουλή τρία μνημόνιακα κόμματα και τρία ακροδεξιά
Από αύριο αν ακούτε εγερθητο στον δρόμο καλό θα είναι να σηκώνεστε,δεν έχει σημασία αν ψήφισες η όχι.
Επίσης δεν πειράζει αν σε 4 χρόνια δεν σου έχει μείνει ούτε ένας νέος στη χώρα.
Καλύτερα βέβαια για αυτούς που ψήφισαν μιας και θα γίνει υποχρεωτικός ο εκκλησιασμός για να έρθουμε κοντύτερα στον δημιουργό μας
Τώρα κάτι μειονότητες λοατκι κτλ τέτοιου είδους,καλό κουράγιο
Σχολιο.- Εγω να πω κατι. Καποιοι συμπεριφεροντουσαν λες και οι λοατκοι ειναι το κεντρο του συμπαντος και εχασαν τον κοσμο γιατί δεν ασχολιόντουσαν με τα  ουσιαστικα προβληματα....
Σχολιο.- πρέπει να δείχνουμε καλοψυχοι και μοντέρνοι.. Ετσι λένε οι τηλεοράσεις κλπ οπότε σαν καλά πρόβατα ακολουθούν



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στα χρόνια του Ανδρέα, του Καραμανλή όταν ένα Κόμμα έβγαινε πρώτο, οι δρόμοι πλημμύριζαν από κόσμο με κόρνες καπνογόνα και μεγάλες συγκεντρώσεις. 
Τώρα έχουμε το απόλυτο τίποτα, παρά μόνο τις τηλεοπτικές εξαγγελίες πως μας πάνε πάλι σε ένα στημένο δίπολο "Φασισμού - Συνταγματικού Τόξου" για να κάνουν το έργο της ΝΔ ευκολότερο.
Σχολιο.- Κανείς δεν πανηγυρίζει, μόνο βγήκαν 300 μαλάκες του ΚΚΕ να πανηγυρίσουν με καπνογόνα μαζί με τις κάμερες έξω από τα κεντρικά τους γραφεία. 
ΜΟΝΟ στις εκλογές της Singular Logic!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είναι εντυπωσιακό ότι έχουμε ένα κάλπικο 40% της ΝΔ, το οποίο έχει διαμορφωθεί στους υπολογιστές της Singular Logic, αλλά όλοι ασχολούνται με τους Σπαρτιάτες...
Σχολιο.- Έρχονται μαύρα σκηνικά για όλους μας,οπότε θα ξαναπαιξουν το έργο ναζι και ακροδεξιά και επειδή ακριβώς θα είναι πολύ μαύρα του έβαλαν και συμπαίκτες.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Το 8,5 % του καταλογου σε τυχαιο εκλογικο τμημα ειναι υπεραιωνοβιοι.
Οι εκλογικοι μας κατάλογοι είναι γεμάτοι φαντάσματα. 
Όλα γεννήθηκαν 1/1, έχουν άγνωστη διεύθυνση και ίδια επώνυμα κατά ομάδες.
Το ποσοστό συμμετοχής αλλοιώνεται ξεκάθαρα.
179.000 αιωνόβιοι απαρτιζουν το εκλογικό σωμα



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καταδίωξη θρίλερ στη Βαλτική – Ιταλός πιλότος F-35: “Νέκρωσαν τα συστήματα εντοπισμού & στόχευσης – Το Su-30SM ήρθε από το πουθενά”
Το Su-30 εξαπέλυσε ηλεκτρονικό πόλεμο κατά του ιταλικού F-35
25/6/2023    -    16.59
Δεν συγκράτησα τα δάκρυά μου για τον δύστυχο ΝΑΤΟικό πιλότο με το καμάρι της Δυτικής τεχνολογίας... «Ξαφνικά πάγωσα από φόβο. Δεν περίμενα τόσο επικίνδυνο ελιγμό από τους Ρώσους», σχολίασε ο Falco ...Ο Ρώσος πιλότος είδε τους ελιγμούς και βρέθηκε αμέσως μπροστά του. Στο F-35, άρχισαν και πάλι τα προβλήματα με τα όργανα...Δοκιμή δυνατοτήτων F-35 ...Ο Falco κατάλαβε ότι ο Ρώσος πιλότος απλώς δοκίμαζε τις ικανότητες του F-35. Ο Ιταλός είπε ότι γνώριζε για τις ικανότητες των ρωσικών Su-30SM...ο Falco είπε ότι δεν περίμενε ότι το πιο σύγχρονο αμερικανικό μαχητικό αεροσκάφος με όλα τα σύγχρονα συστήματα και όπλα θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί τόσο εύκολα. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι το Su-30 είναι α/φ 4ης γενιάς, αν και αναβαθμισμένο... Σχετικά με το σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου Khibiny...".



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αμερικάνικο Gay Pride
Έτσι είναι το ΚΑΚΟ....
"Είμαστε εδώ, είμαστε queer, ερχόμαστε για τα παιδιά σας. ” φωνάζουν!
Στόχος είναι τα παιδιά!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΓΙΑΤΙ, ΛΟΙΠΟΝ, Η "ΔΕΞΙΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ";...γιατί η εκκωφαντική κατάρρευση του ελεεινού Σύριζα, δεν είχε αριστερή φορά;...μα διότι η περιρρέουσα "αριστερή πρόταση" αναπαράγει, έτσι ή αλλιώς, τα δομικά ιδιώματα του Σύριζα : αδιαφορία για την πατρίδα και την ταυτότητα, περιφρόνηση της παράδοσης κ της κοινωνικής εθιμικότητας, υιοθέτηση των δυτικών μοντέλων "ανθρώπινου ανακαθορισμού"...σε συνθήκες βαθιάς κρίσης, και με την αριστερή διαχείριση οικτρά αποτυχημένη, η "δεξιά στροφή" είναι μονόδρομος...πρέπει να είσαι ηλίθιος αν πιστεύεις ότι το δυστύχημα στα Τέμπη και η εμπορευματοποίηση της "Μάνας του αντιφασισμου" θα "ρίξουν" την κυβέρνηση, τη στιγμή που π.χ. τους Ιταλούς στα τρένα τους έφερε ο Σύριζα και στους ψηφοφόρους της Χ.Α. έψαχνε η Κουμουνδούρου "αιμοδοσία"...ναι, δεξιά θα πήγαινε το ρεύμα, και πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η μηδενισμενη πια πειθώ του "προοδευτικού λόγου" πρέπει να ριφθεί στην πυρά και να προσδιοριστούμε σε νέες συνθέσεις κ προοπτικές...διαβάζω πάλι αριστερίστικες μπαγιατικες σαχλαμάρες για "φρεσκάρισμα της αντιφασιστικής συσπείρωσης", και λέω ρε δεν πάτε να πνιγείτε αμετανόητοι ελιτίστες του μικροαστικού γραφειοκρατισμού!...πρέπει να τους αφήσουμε να σαπίσουν στα pride τους αδιέξοδα, κι εμείς να "ξαναβγούμε στο κλαρί" με βάση την πολιτισμική μας ταυτότητα και την παράδοση του αντιστασιακού μας φρονήματος...οργανική καταδίκη της αριστερής παρακμής, μη μας παρασύρουν μαζί τους στο βυθό!...αυτοί έφεραν τους Σπαρτιάτες, όντας κανονικοί Εφιάλτες των ριζικών μας αγώνων...καιρός να πούμε "σκασίλα μας...κόφτε τον.λαιμο σας...", και να επανεγκύψουμε, επί του πολιτικού πράττειν, στις ιστορικές μας παρακαταθήκες και τις παροντικές μας δυνατότητες να βρίσκουμε δρόμο στην ομίχλη!...μπήκαν, λέει, οι ναζιστές και οι περίεργοι χριστιανοταλιμπάν στη Βουλή, και θα πρέπει εγώ να αποδεχτώ την "κρισιμότητα" που αποφασίζει ο δόλιος αντισεξισμος της αχρείας Τσαπανιδου (που, έτσι, παρέκαμψε το πολιτικό ξεφτίλισμα, δείχνοντας πόσο εργαλειακή είναι η "πολιτική ορθότητα")για τη σάτιρα του Ζαχαράτου , και τα επικαιροποιημένα "αντίφα" ανακλαστικά μιας βρομερης κομπανίας πλανόδιων υβριστών του απλού λαού ..ε όχι!...ξέρω τους κινδύνους και έχω γνώση σωστής ανασκευής, αλλά η "ανάγνωσή" μου δεν έχει καμία σχέση με τα αντιδραστικά κλισεδάκια του όντως μεταφασισμού της "Δικαιωματικότητας"...όλο αυτό το αριστερό σκυλολόι που έκανε τον ανήξερο και παρόπλιζε την κοινωνία όταν η παρέα τους έφερνε τα funds να αρπάξουν τη λαϊκή κατοικία...τώρα τι ζητάνε;...και γιατί να τους δώσουμε ο,τι ζητάνε;...φτάσανε οι χρεοκοπημένοι της φτηνιαρας κινδυνολογίας να μιλούν για "ελληνική δημοκρατία της Βαϊμάρης"!!!....τόσο ηλίθιοι!...τόσο τρομοκράτες!...που είναι ρε νούμερα η κυβερνώσα Σοσιαλδημοκρατία;...πού είναι η Ρόζα και ο Λήμπκνεχτ;...πού είναι οι μαζικοί αγώνες του προλεταριάτου;...πού είναι η συντριπτική Συνθήκη των Βερσαλλιών;...βουλώστε το πια απατεώνες, που την ξεφτίλα του πιο γελοίου ρεφορμισμού και τις μεταμφιέσεις της "εκσυγχρονισμένης" εθνικοφροσύνης(στο γενικό φόντο αντιπαγκοσμιοποιητικού "συντηρητισμού") όχι απλά δεν τα πολεμάτε αλλά τους κάνετε επικίνδυνη χρήση για να έχετε λόγο ύπαρξης! ..το μοιραίο λάθος θα ήταν να επιστρέψουμε σε μια ανασύσταση του θρυμματιζόμενου χώρου της σύγχρονης αριστερής φενάκης...η τερατώδης μονοπολική δεξιά Βουλή, με ανατριχιαστική απουσία αντιπολίτευσης(δηλαδή, οργανική ακύρωση του κοινοβουλευτισμού), είναι το πιο καταθλιπτικό τεκμήριο του επαίσχυντο αριστερού τυχοδιωκτισμού : και αυτή είναι η ιστορική μήτρα του όντως Φασισμού...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η πρώτη πετυχημένη απεργία ένοπλων μισθωτών, με συλλαλητήριο και μαζική πορεία, με ξεκάθαρα συνδικαλιστικά αιτήματα, έλαβε χώρα στη χώρα του Λένιν. 
Αυτή είναι η αβάν γκαρ κληρονομιά του. 
Μόνο στη Ρωσία!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ #ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ 
ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ 
Αμερικανοί πατριώτες και βετεράνοι του Στρατού που απαιτούν την άμεση απομάκρυνση του Μπάιντεν, προΐστανται της αναμενόμενης συγκέντρωσης που ξεκινά απο στιγμή σε στιγμή 
Ομοσπονδιακοί διεισδύουν στην συγκέντρωση ως δικοί τους "Ναζί"
Οι πατριώτες αναγκάζουν τους Ομοσπονδιακούς που δεν είναι "δικοί τους" να αποχωρήσουν από τη συγκέντρωση
Οι μασκαρεμενοι "Ναζί" Ομοσπονδιακοι που τους έδωσαν τα κεντρικά λάθος "στολή" έχουν κλασει τον πάτο τους
Μπάτσοι σπεύδουν να σώσουν τους Ομοσπονδιακούς
Δεν είναι αστείο 
Είναι η αρχή της πτώσης, που έρχεται με πάταγο...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Eleutheria Fabrikaraki
Εγώ δεν θα διστάσω ούτε θα ακούσω την αστυνομία που μας ενημέρωσε ότι θα γυρίσει πάνω μας όλο αυτό όπως επίσης θα αποδείξω στον επόπτη εργασίας ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά ενώ προσπάθησε να μας κόψει τα πόδια σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του!Ο ανηψιός μου λοιπόν πήγε για δουλειά σε ένα τετράστερο ξενοδοχείο στα Μαλια να εργαστεί στην κουζίνα σαν βοηθός!Εκει λοιπόν είχε ένα τρομερό ατύχημα με καυτό λάδι!Του έδωσαν την κατσαρόλα να την μεταφέρει ενώ δίστασε να το κάνει καταλαβαίνοντας ότι καίει και προσπάθησε να το αποφύγει με ερώτηση στον Α και Β μάγειρα όπου αυτοί του απάντησαν μ@@@κα τελείωνε έχουμε δουλειά!Στην προσπάθεια του λοιπόν ένιωσε την θερμοκρασία πήγε να την αφήσει στο πάσο αλλα δεν τα κατάφερε έσκασε κάτω σηκώθηκε ένα σύννεφο λαδιού και του προκάλεσε όλα αυτά τα εγκαύματα!Αρχισε να φωνάζει βοήθεια να καίγεται ζητούσε να τον πάνε νοσοκομείο πράγμα που αρνήθηκαν του έφεραν το γιατρό του ξενοδοχείου μετά από μια ώρα όπου του έβαλε μια κρέμα και τον έστειλε στο δωμάτιο λέγοντας του ότι σε τρεις μέρες μπορεί να επιστρέψει δουλειά!Εννοείτε πως η αδερφή μου δεν άφησε το παιδί εκεί το πήρε και το πήγε στο νοσοκομείο Σητειας όπου της είπαν ότι έχει υποστεί εγκαύματα δεύτερου βαθμού!Δεν είχε γίνει πρόσληψη οποτε και δεν θα έχει καμία βοήθεια από το ξενοδοχείο!Κανω την ανάρτηση γιατί φάγαμε άρνηση από αστυνομία και από τον επόπτη εργασίας!Να σας πω ότι το παιδι έχει καλυφθεί με νομική στηρίξει δωρεάν από την Κ. Ιωάννα Παλιοσπυρου μετά από επικοινωνία μας και την ευαισθησία της όσο αφορά ζητήματα τέτοια μετά την επίθεση με βιτριόλι που είχε δεχθεί προσωπικά!Παμε λοιπόν ενάντια στις άσχημες και απάνθρωπες συνθήκες εργασίας!Δεν θα ηρεμήσω αν δεν πάρει δικαίωση το παιδί μας



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αφού δεν βιάστηκε το δικό μου παιδί αφού δεν πείνασε το δικό μου παιδί αφού δεν είχα εγώ ή δικός μου άνθρωπος παρενέργειες από το τσίμπημα αφού δεν πέθανε σε καρότσα η εκτός ΜΕΘ δικός μου άνθρωπος αφού δεν έκοψαν το δικό μου ρεύμα αφού δεν πήρε ο κάθε Πάτσης το δικό μου σπίτι αφού δεν σκότωσε στο ξύλο εμένα ο απεσταλμένος αστυνομικός της κυβέρνησης 
αφού εγώ έχω δουλειά αφού βόλεψα το παιδί μου αφού το δικό μου παιδί δεν ήταν στο intercity 62.
Και αφού ψήφιζε ΝΔ ο προπάππους του προπάππου ο προπάππους μου 
Θα ψηφίσω και εγώ οικογένεια Μητσοτάκη και να πάνε να γαμη@ούν οι υπόλοιποι. 
εγώ βολεύτηκα 
Και κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια, γιατί δεν ανήκουν στους παραπάνω 
Και αναπνέουμε τον ίδιο αέρα 
και σου λένε ότι καταλαβαίνουν το πρόβλημά σου 
Και είναι άνθρωποι, συγγενείς, γνωστοί, άνθρωποι της διπλανής πόρτας που συναντάς καθημερινά και σε καλημερίζουν χαμογελώντας 
Δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι με την ψήφο τους δίνουν ακόμα μία κλωτσιά στη πατρίδα και στον Έλληνα να πάει ακόμα πιο πάτο 
Τότε γιατί και εγώ όταν γυρίσουν μπούμερανγκ τα πράγματα να νοιαστώ;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όλα δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει στη Βουλή




------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ο Βούτσιτς κατηγορεί την Τουρκία ότι εξοπλίζει το Κοσσυφοπέδιο/Kosovo! 
25/06/2023
Ο πρόεδρος της Σερβίας κατηγορεί την Τουρκία ότι εξοπλίζει το Κοσσυφοπέδιο του Κούρτι: “οι Τούρκοι εξόπλισαν σημαντικά το Kosovo, έδωσαν αντιαρματικούς πυραύλους, βλήματα, οβίδες, drones TB2 (Bayraktarlar) αυτοί έχουν όλα αυτά τώρα και το ΝΑΤΟ αφήνει να γίνει ..”
Αντίθετα από την πλευρά του αυτός ανακοίνωσε την αγορά για Σερβία drones από Κίνα και Ιράν..
Το ΝΑΤΟ στέλνει υποτιθέμενη ειρηνευτική δύναμη Τούρκων στο Κοσσυφοπέδιο την ίδια στιγμή που η Τουρκία εξοπλίζει την οντότητα Kosovo..αυτό είναι μια αντινομία ολκής.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΙ ΟΜΩΣ! ΠΡΩΤΟ «κόμμα» η αποχή, ψήφισαν ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λιγότεροι...
Πρώτο «κόμμα» η αποχή με ποσοστό ρεκόρ. Με την ενσωμάτωση στο 97,5%: 330 χιλιάδες ψήφους χάνει η Νέα Δημοκρατία, 270 χιλιάδες ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., 70 χιλιάδες το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ, 33 χιλιάδες το ΚΚΕ, 34 χιλιάδες η Ελληνική Λύση. Στους χαμένους, Πλεύση Ελευθερίας και ΜέΡΑ25.
Σχεδόν ένα εκατομμύριο λιγότεροι ψηφοφόροι προσήλθαν στις κάλπες τον Ιούνιο σε σχέση με τον Μάιο. Η αποχή ξεπέρασε το 47%, ποσοστό που αποτελεί ρεκόρ ξεπερνώντας και τις δεύτερες εκλογές του 2015 που απείχε το 44% των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους.
Συγκεκριμένα, η αποχή στις κάλπες της 21ης Μάη ήταν στο 38,9% και σε αυτές της 25ης Ιουνίου έφτασε στο 47,28%. Δηλαδή αυξήθηκε κατά 8,38%.
Μεγάλη χαμένη η κερδισμένη Νέα Δημοκρατία που λαμβάνει σχεδόν 2,1 εκατ. ψήφους όταν τον Μάιο είχε λάβει 2,4 εκατ. ψήφους. Ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει σχεδόν 270.000, 70 χιλιάδες το ΠΑΣΟΚ, 33 χιλιάδες το ΚΚΕ, 34 χιλιάδες η Ελληνική Λύση ενώ λίγο μικρότερες απώλειες μετρούν η Πλεύση Ελευθερίας και ΜέΡΑ25.
Στους νικητές της βραδιάς οι «Σπαρτιάτες» που δεν είχαν βγει στις εκλογές του Μαΐου και έλαβαν πάνω από 240.000 ψήφους. Ελαφρώς υψηλότερα και η «Νίκη» με 18.000 επιπλέον ψήφους.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ από το ΔΝΤ! «ΕΡΧΕΤΑΙ ανεξέλεγκτη κρίση χρέους και ανελέητη λιτότητα...»
Πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των δυτικών, βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση λόγω των υψηλών επιπέδων δημόσιου χρέους τους, δήλωσε στο Sputnik ο εκτελεστικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) για τη Ρωσία, Aleksei Mozhin.
“Μετά τον COVID , υπήρξε μια μεγάλη ύφεση στην οικονομία. Τα δημοσιονομικά ελλείμματα αυξήθηκαν και έπρεπε να χρηματοδοτηθούν με την αύξηση του δημόσιου χρέους. Πολλές χώρες βρέθηκαν σε κρίσιμη κατάσταση όσον αφορά το δημόσιο χρέος, συμπεριλαμβανομένων των δυτικών χωρών”, είπε ο Mozhin.
Τα χρόνια ανεύθυνης δημοσιονομικής και νομισματικής πολιτικής, συμπεριλαμβανομένης της άντλησης χρημάτων στην οικονομία για την αναζωογόνηση της, βρίσκονται στο επίκεντρο της τρέχουσας κρίσης χρέους, είπε.
Ο Μοχζίν επεσήμανε ότι το παράδειγμα της Ιαπωνίας δείχνει ότι είναι δυνατό να παίρνονται μέτρα που για την αποφυγή της χρεοκοπίας για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά με κόστος η ιαπωνική οικονομία να μην αναπτυχθεί για 30 χρόνια. Αυτό συμβαίνει και με άλλες οικονομίες, η ιταλική οικονομία δεν έχει αναπτυχθεί εδώ και 20 χρόνια, είπε.
«Όλα αυτά είναι συνέπειες, πρώτα απ ‘όλα, του εκτοξευόμενου επιπέδου του δημόσιου χρέους», είπε ο Μοζίν.
Σχεδόν όλες οι ευρωπαϊκές χώρες αντιμετωπίζουν τώρα σημαντικά επίπεδα χρέους, συμπεριλαμβανομένης της Μεγάλης Βρετανίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, για να μην αναφέρουμε την Ελλάδα και την Ιταλία, σημείωσε ο Μοζίν , χαρακτηρίζοντας την κατάσταση ως “απλά απαίσια”.
Την ίδια στιγμή, ο Mozhin είπε ότι οι άρρωστες οικονομίες πρέπει να βιώσουν πόνο για να βελτιωθούν, καθώς δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι θεραπείας. Πρέπει να αυξήσουν τα επιτόκια για να μειώσουν τον πληθωρισμό, αλλά αυτό σκοτώνει την οικονομική ανάπτυξη και αυξάνει το κόστος δανεισμού.
“Εάν υπάρχει τεράστιο δημόσιο χρέος, σημαίνει ότι απαιτείται “εξυγίανση του προϋπολογισμού”, για την επίτευξη δημοσιονομικού πλεονάσματος. Αυτό απαιτεί είτε αύξηση των φόρων προκειμένου να αυξηθούν τα έσοδα του προϋπολογισμού είτε μείωση των δαπανών του προϋπολογισμού. Και τα δύο σκοτώνουν την οικονομική ανάπτυξη.” είπε ο Μοζίν.
Οι χώρες της συλλογικής Δύσης δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτές τις προκλήσεις λόγω του κυβερνώντος λαϊκισμού εκεί, είπε.
«Το ίδιο το πολιτικό σύστημα αυτών των χωρών οδηγεί στο γεγονός ότι έχουν πλήρη προσήλωση στους βραχυπρόθεσμους δείκτες», είπε ο Μοζίν. “Η καλή ανάπτυξη και η χαμηλή ανεργία πρέπει να επιτευχθούν σήμερα με κάθε κόστος, διαφορετικά μπορεί να χάσετε τις επερχόμενες εκλογές. Και εκεί γίνονται εκλογές σχεδόν κάθε χρόνο”.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εκλογές 2023: Δεύτερη φορά τώρα με 8 κόμματα στη Βουλή όχι με εφτά μετά από 8 χρόνια
Επτά κόμματα στη Βουλή είχαμε μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015
25.06.2023 | 22:45
Σπάνιο φαίνεται πως είναι το σημερινό εκλογικό αποτέλεσμα καθώς μόλις δεύτερη φορά στην ιστορία «μπαίνουν» 8 κόμματα στη Βουλή, με το υψηλότερο ποσοστό να είναι το 40,5% της ΝΔ και το χαμηλότερο το 3,1% της Πλεύσης Ελευθερίας.
Η τελευταία φορά που η Βουλή είχε 8 κόμματα ήταν στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, όταν είχε σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ. Τα υπόλοιπα κόμματα ήταν η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ, η Χρυσή Αυγή, Το Ποτάμι και η Ένωση Κεντρώων.
Το 2012, όταν είχαν πραγματοποιηθεί δύο εκλογικές αναμετρήσεις, τις οποίες είχε κερδίσει αμφότερες η ΝΔ με τον Αντώνη Σαμαρά, στη Βουλή είχαν εκλεγεί άλλα 6 κόμματα: ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, το ΠΑΣΟΚ, η Χρυσή Αυγή, η ΔΗΜΑΡ και οι ΑΝΕΛ.
Αξιοσημείωτο είναι ότι χρειάστηκαν να περάσουν 22 χρόνια και 6 εκλογικές αναμετρήσεις για να μπουν τόσα κόμματα στη Βουλή, καθώς η τελευταία φορά που εξελέγησαν 7 κόμματα ήταν το 1990, στις εκλογές που έγιναν στις 8 Απριλίου.
Το 1990 είχε εκλεγεί πρώτη η ΝΔ και ακολούθησαν ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός, η κοινή κάθοδος βουλευτών ΠΑΣΟΚ/Συνασπισμού, οι Οικολόγοι Εναλλακτικοί, το κόμμα Εμπιστοσύνη/Πεπρωμένο και η ΔΗΑΝΑ του Κωστή Στεφανόπουλου.
Η πρώτη φορά που η Βουλή είχε τόσα κόμματα ήταν το 1977, όταν είχαν εκλεγεί: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΕΔΗΚ, ΚΚΕ, Εθνική Παράταξις, Συμμαχία Προοδευτικών και Αριστερών Δυνάμεων, Κόμμα Νεοφιλελευθέρων.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ανησυχία στο Κίεβο για Wagner: Μπορεί να κτυπήσουν από οποιαδήποτε κατεύθυνση
Μαζικές κινήσεις των δυνάμεων της Wagner
25.06.2023 | 18:36
Ανησυχία επικρατεί στο καθεστώς του Κιέβου μετά τις πληροφορίες ότι οι δυνάμεις της Wagner  αναχωρούν από τις βάσεις τους με κατεύθυνση την ανατολική Ουκρανία.
Όπως αναφέρουν δυτικοί αναλυτές έχουν παρατηρηθεί μαζικές μετακινήσεις  δυνάμεων της Wagner έχει δημιουργήσει έντονη ανησυχία στο Κίεβο καθώς, όπως εκτιμούν, μπορούν να κτυπήσουν στην ανατλπική Ουκρανία από οποιαδήποτε κατεύθυνση.