Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Δευτερα 26 Ιουνιου 2023


Θεωρώ μία και μόνη προσέγγιση.

Το γεγονός ότι δεν υπάρχει ΣΕΒΑΣΜΟΣ στον λαό, δηλ ντε και καλά κάποιοι θέλουν να μετατρέψουν τον λαό σε κάτι άλλο απ αυτό που είναι και αν είναι δυνατόν να τον μετατρέψουν σ έναν απατρι-λοατκι λαό. Αυτά δεν γίνονται και αυτά πληρώνονται απ τον ιδιο τον λαό

Σχολιο.- Όλες οι εκτιμήσεις αφήνουν έξω την κοινωνία. Ο ΣΥΡΙΖΑ και το Μερα25 ψαρεύουν σε μια δεξαμενή που λέγεται ανανεωτική αριστερά , που έχει στην κοινωνία 3% και έπιασαν ψάρια για 20%. Μια χαρά δηλαδή.

Σχολιο.- Μεταναστευτικό, woke ατζέντα, απαξίωση θρησκείας κ πατρίδας οδηγούν τον κόσμο στην ακροδεξιά, παντού αυτό. Οι τρομερές οικονομικές εξελίξεις που είναι μπροστά αν ισχύσουν οι τάσεις του παρελθόντος θα οδηγήσουν τον κόσμο σε άκρα , ποια άκρα άγνωστο. Το μόνο σίγουρο καινούργια πολιτικα σχήματα θα δημιουργηθούν κάποια στιγμή. Η Ελλάδα έχει ένα σωρό μειονεκτήματα , χρέη κ μόνο τριτογενή τομέα με ανάλογη νοοτροπία, θα αλλάξει η νοοτροπία κ αυτό θα εκφραστεί όταν αλλάξουν οι συνθήκες όχι πριν. Σήμερα οι άνθρωποι ψηφίζουν πελατειακά σχεδόν αποκλειστικά , αυτό έχει περάσει κ είναι μια πραγματικότητα ενώ φοβούνται να διαφωνήσουν για να μην στοχοποιηθουν. Αυτό αντί να θεραπεύεται όλο κ μεγαλώνει , η ελεύθερη ψήφος προϋποθέτει χάρες που δεν υπάρχουν.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΩΜΑ

ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...

...ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ, απο τη στιγμη που οι υποψηφιοι του (οπαδοι της ναζιστικης υποχρεωτικοτητας) προτειναν ειτε τον εκτοπισμο των ανεμβολιαστων στα βουνα είτε το μπουκαρισμα της αστυνομιας στα σπιτια και το υποχρεωτικο τρύπημα οσων εβρισκαν μεσα. Τα ιδια ακριβως ελεγε και το ναζιστικο ΠΑΣΟΚ. 

Το ιδιο ακριβως ναζιστικο κωμα είναι η ΝΔ η οποια δεν ασκησε "βιαιη υποχρεωτικοτητα" (οπως ευαγγελιζοταν ο συριζα) αλλα ακολουθησε πιο σοφιστικε μεθοδους, εφαρμοζοντας οικονομικο εκβιασμο στους ανεμβολιαστους.

Ναζιστικα κομματα ειναι και οι υπολοιποι του "συνταγματικου" τοξου που συμπεριφερθηκαν όπως οι φιλοναζί κατοικοι της Γερμανιας που εκαναν οτι "δεν εβλεπαν, δεν ακουγαν, δεν ηξεραν" οταν ο Χιτλερ μαζευε τους εβραιους γειτονές τους στα στρατοπεδα συγκεντρωσης. Αυτοι εισαστε τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κατακαθια, υποκριτικά Κουτσουμπάκια μου και Βαρουφακια μου!...

Α, ναι, υπάρχει κι ενας Κασιδιαρης που χει χτυπησει τατού την σβαστικα στο μπρατσο του. Αλλα αυτος, τελικά, αποδειχτηκε -στην πραξη- ο λιγοτερο ναζί απο ολους τους υπολοιπους...

(Ειναι κι ανιστορητος, ο Παπάροβιτς δικαιωματιστης Νικος Μπογιόπουλος που πηγε να αμολυσει κατι εξυπναδες για τους Σπαρτιατες. Ο Εφιαλτης δεν ηταν Σπαρτιατης αλλά κατοικος της Φωκιδας με καταγωγη προγονων απο την ανατολικη μεσογειο...)



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μιζέρια, μίρλα και καντήφλα. Τον Κασιδιάρη ρε στουρνάρια, πρώτος και καλύτερος ο μάγκας και καραμπουζουκλής Αλέξης τον έβγαλε 

ή μάλλον...τον έβαλε.

Ξεχάσατε, τα γλυκά ματάκια του αρχηγού σας προς τους χρυσαυγίτες, παραμονές των προηγούμενων εκλογών πριν ένα μήνα;

ΦΥΣΣΑτε τώρα, να κρυώσει.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συνεχίζεται ο πόλεμος του ΜΕΡΑ25 και των ΛΑΕτζίδων συγκεκριμένα ενάντια στο ΚΚΕ. Δυστυχώς αντί να κάνουμε αυτοκριτική στεκόμαστε στο να πολεμάμε το ΚΚΕ.

Κάθε κόμμα λοιπόν και κάθε οπαδός, έχει δικαίωμα να πανηγυρίζει στο τέλος του αγώνα γιατί ο ίδιος κόπιασε για το όποιο αποτέλεσμα.

Ούτε κρύβεται το ΚΚΕ στους χώρους δουλειάς, ούτε αύριο δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται.

Αυτοί που το 2012 από το 8% το ρίξανε στο 4.5% δεν θα τους χαλούσε όπως φαίνεται να παρέμενε στο 5%.

Συγγνώμη κύριοι που σας χαλάσαμε τη γιορτή.

Ντροπή πάντως να λέμε για το ότι μας νοιάζει το μαγαζάκι μας. Εμείς που πριν 10 μέρες βγάλαμε τα κοράκια από τα μαγαζάκια του κοσμάκη.

Σχολιο.- Τό ΚΚΕ το ψήφισε εργατικος κόσμος... γιατί είναι πάντα μαζί του...τα άλλα είναι γκρίνια και μιζέρια...το ΚΚΕ επισήμανε ότι είναι αρνητικό η αύξηση της δεξιάς και ακροδεξιάς...αλλά ακριβώς και γι'αυτό είναι σημαντική η άνοδος του ΚΚΕ, σε τέτοιες συνθήκες... γίνεται ο βασικός αριστερός πόλος αντίστασης...και θα ανέβει κι άλλο

Σχολιο.- Ακουγα χθες τον Νασο Ηλιοπουλο του ΣΥΡΙΖΑ να προσπαθει να αντιπαρατεθει με το σκπδ τον καμπουρακη κ τον στραβελακη κ διαπιστωσα οτι μονο ενας Αριστερος θα μπορεσει να κανει κατι. Δυστυχως μας εχουν για μεζέ.

Σχολιο.- Ένα Κόλλημα με το screenshot το έχουμε έτσι?

Αυτό που έγραψε είναι ότι πέρα από το ΚΚΕ και η εξωκοινοβουλευτική αριστερά δεν κατάλαβε τι συνέβη. Κι εγώ ρώτησα από πού προκύπτει αυτό το συμπέρασμα.

Στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Υ.Γ. Επειδή μάλλον εσύ αναφέρεσαι στη στάση μας απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ, να σε προλάβω και να σου πω ότι ΔΕΝ υπήρξε αρκουντως ξεκάθαρη από το 2012.

Τότε που το σύστημα αναζήτησε σανίδα σωτηρίας και ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να του την προσφέρει.

Τα απόνερα του τότε, τα λουζωμστε τώρα.

Σχολιο.- Η "Αριστερά" που ασχολείται με νεοφεμινιστικους παραλογισμούς, με το τι βάζουμε στον κωλο μας και πως αυτοπροσδιοριζομαστε, με τα δικαιώματα των βιγκαν και των drag queens, είναι ο μεγαλύτερος χορηγός της ακροδεξιάς και συνυπεύθυνος για την συντηρητικοποιηση της κοινωνιας. Το ΚΚΕ από την άλλη είναι ένα κόμμα που ο κόσμος που το ακολουθεί δεν έχει καταλάβει την δικαιωματικιά στροφή του.

Σχολιο.- πρέπει τελικά να καταλήξετε κάπου εσείς οι ΛΑΕτζίδες.. τι έφταιξε το ΚΚΕ ή Ζωή?

καμιά περίπτωση να χάσατε από δικά σας λάθη παντως δε παιζει

το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει αυτός ο χώρος του αντιμνημονιού που ποντάρατε, τα τελευταία χρόνια γίνανε σαρωτικές αλλαγές, τα λέγαμε και εδω πέρα, συμφωνούσαμε ,αλλά μάλλον από το ένα αυτί μπαίνανε από το άλλο βγαίνανε..

Yποθέτω πρόγραμμα με ξεκάθαρες θέσεις, αλλά για αυτό χρειάζεται να γίνουν σοβαρές επεξεργασίες απο κόσμο από τα κάτω και όχι συνθηματολογία μέσω αρχηγισκων που αυτοπροσδιορίζονται ανάλογα με το πως ξυπνάνε κάθε πρωϊ

Σχολιο.- Και εμένα με ξενισαν οι πανηγυρισμοί ως ψηφοφόρο του ΚΚΕ, αλλά είναι τρομερά άδικο να λες ότι ενδιαφέρεται μόνο για το μαγαζάκι του. Η ίδια η δράση των μελών του αποδεικνύει το ακριβώς αντίθετο. Χαρακτηριστικά παραδείγματα η Cosco, η E-food και οι κινητοποιήσεις κατά την περίοδο της πανδημίας.

Σχολιο.- κέρδισαν όλοι εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ και εμάς το ΜΕΡΑ25 και τους ΛΑΕτζίδες.

Σχολιο.- ηττήθηκε η σοσιαλδημοκρατία... Γιατί δεν έχει προτάσεις και άτομα. Και το ΠΑΣΟΚ παρότι ανέβηκε φουλ χαμένο είναι.

Σχολιο.- Το ότι στην στις 26 Ιούνη ανάρτηση σου έχει θέμα γιατί τα μέλη οι φίλοι του ΚΚΕ πανηγύριζαν και η ανάλυση των αποτελεσμάτων που κάνεις με αντικκε τρόπο εμένα θλίψη μου προκαλεί παρόλο που δεν υπήρξα ποτέ μέλος του κόμματος. Εμπας περίπτωση είσαι φίλος και μεγάλος ενφιλντας και τα υπόλοιπα σε κατ ιδίαν συνάντηση γιατί μπορεί να διαφωνούμε σε κάποια σε άλλα να συμφωνούμε και με ενδιαφέρει η γνώμη του πικραμένου συντρόφου!

θα την δω σύντροφε την επόμενη ανάρτηση σου αλλά θα σου θέσω ένα ερώτημα εάν είχε καταποντιστει και το ΚΚΕ σήμερα με τα ακροδεξιά κόμματα στην βουλή τον Μητσοτάκη πανίσχυρο τι θα χαμε να λέγαμε....

το γνωρίζω δεν θα το έκανες ποτέ αυτό να ζημτάς να καταποντιστεί το κόμμα άλλωστε είμαστε στην ίδια πλευρά της ιστορίας αλλά την ανάρτηση δεν μπορείς να την πεις και την πιο φιλικη προς κόμμα.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



καταφερανε και κανανε ανθρωπο τον κουλη... θεοι οι ζαιοι...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πέρα απο τα ασθενοφόρα που λείπουν και τους αξονικούς που δεν λειτουργούν τα ποσοστά συμμετοχής και τα έξοδα στο ΕΣΥ ο Γιάνης με ένα Ν αιτείται σαν άμεσο θέμα την χρέωση των ταμείων για τις εγχειρήσεις φυλλομεταβασης. Η Πάολα Ρεβενιώτη είναι ένας από τους εκπροσώπους του κινήματος των ΛΟΑΤΚΙ από τα σημαντικότερα άτομα βέβαια πρόσωπα στο χώρο, αυτήν επέλεξε πάντως το μέρα 25 για υποψήφια βουλευτή ,απλά αναρωτιέμαι για πολλές από τις προτεραιότητες αυτού του χώρου στο λεγόμενο αριστερό χώρο.Αναρωτιέμαι ανάμεσα σε ένα τέτοιο ειδυλλιακό τοπίο τέτοιων προβληματισμών και αιτημάτων και την αντιδιαστολή σε μια σκληρή πραγματικότητα της καθημερινότητας που ζούμε και πως πραγματικά σε διάφορους τέτοιους πλέον πολιτικούς χώρους της λεγόμενης αριστεράς ,όπου συναντώνται αριστεροί που κατέχουν 27 ακίνητα με αντίστοιχους ανθρώπους με τέτοια ζητήματα ,αν αισθάνομαι ότι έχω θέση? Αν τελικά χωρίς τόσα ακίνητα και χωρίς τέτοια προσδοκία για τέτοια αιτήματα, επειδή έχω πιο άμεσα προβλήματα στην υγεία στη δουλειά μου στα παιδιά μου αν τέτοιοι πολιτικοί σχηματισμοί απευθύνονται σε εμένα σαν πολίτη στα 60 μου. Επειδή παλεύω τα προς το ζην και επικινδύνως έχω αποφασίσει ότι δεν με αφορούν άμεσα τόσο στην παρούσα ζωή ώστε να χαριστώ σε τέτοια πολιτικά σχήματα.Ας έχουμε ένα ασθενοφόρο όλοι και η Πάολα και μετά θα δούμε τα υπόλοιπα...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



21/6/2023

Απο τους ουκρανους ναζι μπαντεριστες η εσσδ (με επικεφαλης της σοβιετικης κυβερνησης τον ιωσηφ σταλιν) καταφερε να ξεμπερδεψει στο βαθμο που ξεμπερδεψε το 1952..ελπιζω να καταλαβενετε τι σημαινει αυτο;;; η ναζιστικη γερμανια ειχε ηττηθει ολοκληρωτικα το 1945...

21/6/2023

Μαθήματα ιστορίας από τόν Ρώσο πρόεδρο στό Διεθνές Οικονομικό Συνέδριο στό Σαίντ Πίτερσμπουργκ.

Περί Ούν, Μπαντέρα και άλλων ναζισταριών τής Δύσης και τής Ουκρανίας.

Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

Και για να βουλώνει τό στόμα με σκατά τών δόλιων οπορτουνιστών και τών φασιστών πού νομίζουν οτι θα ξαναγράψουν τήν ιστορία οπως θέλουν αυτοί.

Κίνηση ρουά-μάτ τού Πούτιν πού παρουσίασε σε δεκάδες χιλιάδες παρευρισκόμενους αυτό το βίντεο και υπεραμύνθηκε έτσι με ιστορικά ντοκουμέντα τά δίκαια τής Ρωσίας!

Προσέξτε τήν εκφραση στα πρόσωπα κάποιων από τούς παρευρισκόμενους όταν προβάλλεται τό βίντεο.

Και τήν νεκρική σιγή για αρκετά δευτερόλεπτα μετά τό τέλος τών φρικιαστικών εικόνων...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ναζιστικές αγάπες και συχαρίκια... Ο Ζελένσκι συγχαίρει τον Μητσοτάκη και τον περιμένει στο Κίεβο του έγραψε στο twitter!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ την κυβέρνηση του ΜΤΣΤΚ ΓΜΣ 

Η ΝΔ Υπερψηφίστηκε από το 21% του όλου αριθμού του εκλογικού σώματος & το 40,55% των εγκύρων ψηφοδελτίων επί των ψηφισάντων (52,83% του εκλογικού σώματος) με Αποχή 47,17%

Με ποσοστά 40,55% +bonus 50 έδρες στις εκλογές της 25/6/2023 βγάζει 158 έδρες ... ΕΝΩ στις προηγούμενες εκλογές (με απλή αναλογική) της 21/5/2023 με μεγαλύτερο ποσοστό (40,79%) έβγαζε μόλις 146 έδρες.

Η ΝΔ βγάζει από την κάλπη της 25/6/2023 μόλις 108 έδρες ΑΛΛΑ με το bonus των 50 εδρών του εκλογικού νόμου που ψήφισε, φτάνει τις 158 έδρες και ΚΛΕΒΕΙ έτσι την αυτοδυναμία στη βουλή.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ καμιά κυβέρνηση που ΔΕΝ ΕΧΕΙ πάρει το 50%+1 των ψηφισάντων και με συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία μικρότερη του 50%+1 του όλου αριθμού του εκλογικού σώματος.

Μπορεί να πήρατε 21% αλλά το υπόλοιπο 79% σας λέει να παναγαμηθείτε. 

ο ΜΤΣΚΣ ΓΜΣ με 21% του εκλογικού σώματος και το bonus των 40 εδρών, έβγαλε 158 βουλευτές, (δηλαδή μόλις 2 επιπλέον από τους 156 που είχε στην προηγούμενη βουλή). Και έχει την αξίωση να κυβερνήσει στο όνομα όλων μας.

Με την αποχή στο 47% και παρά το όριο του 3% μπήκαν στη βουλή τρία επιπλέον κόμματα, κόβοντας πιθανά τον Μητσοτάκη από το πλαστό νούμερο των 180 εδρών που ζητούσε.

Γι αυτό και έχουν ξεσαλώσει και θέλουν να πάνε το όριο εισόδου στη βουλή στο 5% στο 10% (όπως ο Ερντογάν) στο 20% πιθανά ή όπου τους καπνίσει.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΜΤΣΚΣ ΓΜΣ δεν έχει καμία δημοκρατική νομιμοποίηση να κυβερνήσει.

Ειδικά, μετά την πολιτειακή αλλαγή που πέρασε ο συριζας για εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από απλή πλειοψηφία 151 βουλευτών και ΟΧΙ από τους 180 που ήταν η προηγούμενη συνταγματική ρύθμιση και ΜΗ ΔΙΑΛΥΣΗ της βουλής σε περίπτωση μη εκλογής ΠτΔ...

...Δηλαδή σε συνθήκες πολιτειακής και πολιτικής παντοδυναμίας του πρωθυπουργού, ΔΕΝ θα ΕΠΡΕΠΕ πλέον να είναι ανεκτό να εκλέγεται κυβέρνηση με σχετική πλειοψηφία, πόσο μάλλον με bonus εδρών.

ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ καμιά κυβέρνηση που ΔΕΝ ΕΧΕΙ πάρει το 50%+1 των ψηφισάντων και με συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία μικρότερη του 50%+1 του όλου αριθμού του εκλογικού σώματος.


Γνωστός ΑΡΔ ο Κώστας Γιαννακίδης προτείνει αύξηση του ορίου εισόδου στη Βουλή στο 5%...

Με γελοία επιχειρήματα όπως ''η εποχή ευνοεί τον πολιτικό κατακερματισμό και την ανάδειξη προσωποπαγών κομμάτων που, ας είμαστε ειλικρινείς, έχουν μικρή ως ανύπαρκτη συμμετοχή στη διαμόρφωση γόνιμου πολιτικού διαλόγου'' μας λέει ουσιαστικά (ως άλλος Βορίδης) ότι δεν επιτρέπεται να ψηφίζουμε ''μικρά'' κόμματα...

Η θέση αυτή εκτός από το ότι είναι εντελώς αντιδημοκρατική (αφού αυτομάτως αφήνει εκτός κοινοβουλίου την επιλογή κάποιων εκατοντάδων χιλιάδων ψηφοφόρων) είναι και απολύτως παράλογη ως συμπέρασμα...γιατί δεν υπάρχει καμία λογική στην άποψη πως ένα κόμμα που έχει ψηφιστεί από έναν ορισμένο αριθμό πολιτών δεν έχει την δυνατότητα να κάνει γόνιμο διάλογο...με άλλα λόγια ο αθρογράφος προκαθορίζει ποιες είναι εκείνες οι παρατάξεις τις οποίες πρέπει να θεωρούμε σοβαρές και αξιόπιστες πολιτικά και τέτοιες (κατά την γνώμη του) είναι μόνο όσες λαμβάνουν μεγάλα ποσοστά...λες και το όριο του 5% (ή όποιο άλλο ορίζει ο καθένας αυθαίρετα) είναι η αόρατη γραμμή η οποία χωρίζει τον έντιμο και ικανό πολιτικό από τον απατεώνα και ανίκανο...

'Ολα αυτά βέβαια συμβαίνουν με την αφορμή της εισόδου του κόμματος των Σπαρτιατών στην Βουλή και με το πρόσχημα ότι πρέπει να πολεμήσουμε τον φασισμό...βέβαια μέσα στο τσουβάλι του ορίου του 5% μπαίνουν και κόμματα που δεν είναι ακροδεξιά όπως η Πλεύση Ελευθερίας...αλλά δεν βαριέσαι αν χρειάζεται να θυσιαστεί η Ζωή για να είναι ικανοποιημένα τα αφεντικά, ας γίνει και αυτό...

Δεν προκαλεί καμία εντύπωση το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος ''κύριος'' αρθρογραφεί στο protagon...το θράσος των φιλοκυβερνητικών μέσων γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο καθημερινά...το δε κοινό τους εξακολουθεί να εθελοτυφλεί μπροστά στην ξεκάθαρη εξαπάτηση προσφέροντας τους μεγαλύτερη υποστήριξη για να εξακολουθήσουν να εξαπατούν...και όλος αυτός ο συρφετός των διεφθαρμένων πολιτικών, των αργυρώνητων κονδυλοφόρων και των κομφορμιστών πολιτών συνεχίζει να καταστρέφει την χώρα...

Τέλος (και επειδή όλα έχουν την σημασία τους) δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δεν είναι τυχαία η χρονική συγκυρία στην οποία δημοσιεύεται το άρθρο...η ΝΔ μόλις χθες κέρδισε τις εκλογές, θα κυβερνήσει για τα επόμενα 4 χρόνια και ήδη έχει κάνει γνωστές τις διαθέσεις της...επομένως είναι σίγουρο πως θα δούμε αρκετές ''μεταρρυθμίσεις'' στο προσεχές μέλλον που θα ευνοούν το ''συστημα'' και θα αφήνουν ολοένα και λιγότερο χώρο σε οποιαδήποτε διαφωνία από όπου κι αν προέρχεται...και φυσικά οι πιο κατάλληλοι για να μας προετοιμάσουν ΚΑΙ γι αυτές τις αλλαγές είναι οι συνήθεις ύποπτοι ΑΡΔ...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Διαβάζω ύστερα από το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα διάφορα του στυλ "οι φασίστες θα μας βρουν απέναντί τους" κλπ., κλπ.

Δεν ξέρω τι έχουνε στο μυαλό τους όσοι τα γράφουν αυτά... να φτιάξουμε καμιά RAF ή Ερυθρές Ταξιαρχίες για να τους αντιμετωπίσουμε;

Θυμίζω ότι αυτοί που τα είχανε φτιάξει αυτά, έχασαν και μάλιστα κατά τρόπο ανεπανόρθωτα τραγικό! 

Το θέμα λοιπόν είναι να μη φτάσουν να έχουν τόση δύναμη.

Βεβαίως οι νεοφιλελέδικες πολιτικές τους τρέφουν πρώτα απ' όλα.

Όμως βάζουμε κι εμείς το χεράκι μας... με τον ελιτισμό, με τον δικαιωματισμό, με τον σεχταρισμό (που σεχταρισμός σημαίνει να νομίζουμε ότι ο δικός μας κόσμος είναι όλος ο κόσμος), ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνουμε.  

Η επισήμανση αυτή είναι γενική... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΧΜΗ ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ. Πολύ σοβαρά μιλάω. 

Η φύση απεχθάνεται το κενό.

Πριν από 80 χρόνια το κενό που είχαν δημιουργήσει οι αστοί το κάλυψε το ΕΑΜ.

Τώρα το κενό που δημιουργούμε εμείς, επειδή ξεχάσαμε τι έκανε το ΕΑΜ,  το καλύπτει η Ακροδεξιά.

Δεν είναι καθόλου εύκολο να αντιστραφεί αυτό... και σίγουρα δεν αντιστρέφεται με "επανάσταση" από δω μέσα ή με φαντασιώσεις ότι "θα τους νικήσουμε στο δρόμο".

Σχολιο.- Ποιο ΕΑΜ;

Το ΕΑΜ είναι ανάθεμα για το κουκουέ και ΟΛΗ τη ΝΑΤΟική "Αριστερά", αυτή που ασχολείται με τα δικαιώματα των Ζώων αλλά όχι με τα δικαιώματα των εργαζομένων, αγνοεί επιδεικτικά τον ιμπεριαλισμό της Δύσης και γίνεται ουρά στο δικαιωματισμό της καυλαντίζοντας με τον αμερικανό πρεσβευτή στο Γκαίη Πράιντ που διοργανώνει από κοινού η ΕΕ με την αμερικανική πρεσβεία.

Τέτοια "Αριστερά" να πάει στο διάολο... ούτε καν να πάει να γαμ#θεί επειδή κι αυτό ευχή είναι.

Σχολιο.- Να σας πω γιατί αυτά που λέτε και εσείς και κάποιοι άλλοι πιο «συστημικοί», δεν «πιάνουν τόπο» κατά τη δίκη μου ταπεινή άποψη; Γιατί πολλοί από αυτούς που ταμπελιαζουν κάποιους ως «φασιστες» οι οποίοι πιθανώς να είναι κιόλας, στήριξαν «φασιστικές» πρακτικές και καταπάτησαν βασικά συνταγματικά κεκτημένα πολύ πρόσφατα στο όνομα της δημοκρατίας! Ε αυτοί πάλι κατά τη δίκη μου την άποψη βέβαια, δεν πρέπει να μιλάνε! Γιατί ευθύνονται! Λοιπόν να αποφασίσουν κάποια στιγμή αν έχουμε δημοκρατία η αν δεν έχουμε! Δεν είναι υποκειμενική αξία η δημοκρατία κατά πως με βολεύει! Αν με συμφέρει την έχω και όταν δεν με βολεύει την παίρνω πίσω! Και οι αποκλεισμοί και οι επιβολές γεννούν αντιδράσεις! Συμπαντικος βασικός νόμος είναι αυτό.

Σχολιο.- Το αντίθετο, σκέφτονται πολύ παραπάνω απ'οτι πρέπει. Καμια φορα τα πράγματα είναι απλά, ένας πατέρας θέλει να έχει γάλα το παιδί του, να έχει ένα κεραμίδι πάνω από το το κεφάλι του ένα πιάτο φαί να φάει αυτός και η οικογένεια του και να μην παγώσει η οικογένεια του το χειμώνα. Όταν τα λύσει αυτά ίσως θα αποκτήσει χρόνο να σκεφτεί τους ομοφυλόφιλους, τους μετανάστες, τους βιγκαν και τις μπαχαλοσατανιστριες που έλεγε και ο άλλος ο βλάκας. Άμα έχει και τους αριστερούς να τρώνε σφαλιάρες στην Ευρώπη και στο εσωτερικό να του ζαλίζουν την ψωλη και να τον κράζουν ολημερίς για νοικοκυραίο κυρ παντελή και φασίστα, ε θα το ρίξει στον Κλασιδιαρη.

Σχολιο.- επιμένω, αν και ουσιαστικά συμφωνούμε. Όταν λέω "να σκέφτονται", εννοώ με κρίση. Αν τολμήσεις να πεις το παραμικρό ενάντια στη γνωστή ατζέντα woke, στην καλύτερη είσαι φασίστας, έτοιμος για μελιγαλά, χρυσαυγίτης, κλπ. Άρα δεν πρέπει να κρίνεις- ακολουθείς ό,τι σου πουν, δε χρειάζεται να σκέφτεσαι, έχουν σκεφτεί άλλοι για σένα ήδη. Κι όπως θα σε νοιάξει το γάλα του παιδιού, μοιραία θα ασχοληθείς και με αυτά, θέλοντας και μη, γιατί είναι εκεί, στην καθημερινότητά σου. Και κάποιοι πράγματι θα καταλήξουν να το ρίξουν ακόμα και στον κασιδιάρη και να πιστεύουν ότι αυτός θα σώσει το έθνος. Ε, ποιος τους σπρώχνει εκεί; Αλλά όταν είχα πει κάποτε ότι το περιβόητο αυγό του φιδιού η αριστερά το εκκόλαπτε με αυτές τις συμπεριφορές, εισέπραττα χαχα και ειρωνία.

Σχολιο.- Ελιτισμός και σεχταρισμός ως τα μπουνια.

Ειλικρινά, και να θέλουμε να σας αγαπήσουμε, όταν βλέπουμε ότι τα θέλετε "τα πάντα δικά σας" ,(να συμφωνούμε σε οτιδήποτε λέτε) και αυτοδικαιωση μέχρι κεραίας, το αντίθετο φυσικά θα επιτευχθεί.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και αφήνοντας το ΚΚΕ στην ησυχία του, το οποίο αν μη τι άλλο σε μια περίοδο δεξιάς λαίλαπας σημείωσε άνοδο άσχετα με τα γιατί και πώς και θα δούμε τι θα κάνει...

...ας πάμε στα δικά μας. Του ΜΕΡΑ25 και βασικά της ΛΑΕ.

Όπου δεν θέλω ακόμα να γράψω αναλυτικά, διότι περιμένω να δω τι κουβέντα θα ξεκινήσει και πώς θα εξελιχθεί. 

Θα πω όμως ότι...

...α) Χάσαμε απολύτως ολοκληρωτικά και συντριπτικά- όταν όλοι μπαίνουν στη βουλή εκτός από σένα δεν υπάρχουν περιθώρια για ψευδαισθήσεις.

β) Χάσαμε από δικά μας απίστευτα κι αδικαιολόγητα λάθη (δεν θέλω τώρα να γίνω πιο συγκεκριμένος αλλά γνώμη έχω) και

γ) Αν αυτά τα λάθη δεν διορθωθούν ριζικά (αν μπορούν να διορθωθούν...) θα ακολουθήσουν χειρότερα. 

Σχολιο.- Ο κόσμος θέλει να αυτο-συντηρηθει. Το εξηγήσαμε πάρα πολλές φορές. Δε θέλετε να το καταλάβετε. Ε άντε μισειστε τον κόσμο, αν εκεί σας πάει το μυαλό σας να κάνετε.

.. με φιλια σε διάφορους προσωπικά, αλλά η δικαιωματική αριστερότητα η απολύτως μα απολύτως άκριτη, όπως ήταν, έπρεπε να ηττηθεί.

Ιδού η κοινωνία απεφάνθη. Λέτε, ποτέ η δικαιωματική αριστερότητα δεν θα'χει λάθος και βγάλτε την κοινωνία τρελή.

Όταν εγώ τόνιζα με χίλια στόματα πως η πρώτιστη αναγκη του απλού πολίτη που δε ζει στην Εκάλη (η και αυτού, αλλα δεν με αφορά τόσο) είναι η ασφάλεια, και η απόλυτη υποχρέωση της Πολιτείας επίσης, που δεν την τηρεί με αποτέλεσμα ασύλληπτη λαϊκή αγανάκτηση,

γελουσατε και περιπαιζατε (πάλι, διάφοροι...δεν μπορεί να συγκρατησω π ο ι ο ι τώρα! ) 

Τι λέτε για αυστηροπιιηση του ποινικού κώδικα; Εκείνα που σκεφτόσασταν, από τη δεκαετία του 60, της Αριστεράς, όταν οι τουρίστες γύριζαν με τα σανδάλια. Ωραία ήταν, ήταν άλλες εποχές, δεν έχουν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ εφαρμογη τώρα.

Ο κοσμος, δείτε που πάει. Το λόγο του έχει.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Μπορεί να είπε ο Μπογιόπουλος πως και ο Εφιάλτης ήταν Σπαρτιάτης, αλλά δεν ισχύει. 

Από την πόλη Αντικύρη ή Αντίκυρα, κοντά στη σημερινή Λαμία, ήταν ο Εφιάλτης. Γι΄ αυτό, άλλωστε, ήξερε και τα περάσματα, απ' όπου οδήγησε τους Πέρσες στα νώτα των Σπαρτιατών.

Ήταν τόσο Σπαρτιάτης, όσο και  ο Στίγκας, που κατάγεται από τη Λιβαδειά.

Μην καταλήξουμε στο όλα τα στραβά καρβέλια η Σπάρτη τα βγάζει!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πλέον η "αριστερά" έχει καταντήσει συνώνυμο του φιλελευθερισμού.

Αριστερά είναι η ανατροπή του καπιταλισμού και η δημιουργία ενός δίκαιου συστήματος για όλους. Δεν υπάρχει αριστερός διαχειριστής του καπιταλισμού. Εκεί έχει αποτύχει η αριστερά...εγκατέλειψε το όραμα της ανατροπής του καπιταλισμού και έγινε διεκδικητική δύναμη

Σχολιο.- Γιατί να μην πανηγυρίζει το ΚΚΕ, να αφήσει να βγουν οι ναζί να πανηγυρίζουν? Όσο για όσους κλαίνε τη μοίρα τους και πήραν τον δρόμο του αναχωρητισμού , τουλάχιστον οι κομμουνιστές ΔΗΛΩΣΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ότι είναι ακόμη εδώ..

Σχολιο.- Εδώ τίθεται το ερώτημα αν η αριστερά συγκροτείται από την εργατική τάξη, όπως παλιά με οικοδόμους, καπνεργάτες κλπ. Συνήθως βλέπω δημόσιους υπαλλήλους να μιλάνε στο όνομα της εργατικής τάξης. Ποιον να πείσουν ;

Σχολιο.-  αναφέρεις τη δυνατότητα της αριστεράς να πείσει την εργατική τάξη. Απαντώ ότι δημόσιοι υπάλληλοι -λούφες που μιλούν για την αριστερά στον εργάτη που δουλεύει 12ωρο για 500 ευρώ ΔΕΝ τον πείθουν.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η συριζαίικη "αριστερά" τέλειωσε διότι δεν έχει τίποτα ιδιαίτερο να προσφέρει στους ψηφοφόρους που απευθύνεται, ούτε οικονομικά ούτε πολιτισμικά. Εγκλωβίστηκε στη woke φιλελέ ατζέντα και ταυτίστηκε με την κεντροδεξιά του Κούλη και του ΠΑΣΟΚ, που απευθύνονται στην ίδια δεξαμενή ψηφοφόρων αλλά εμφανίζουν μεγαλύτερη σοβαρότητα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Φαίνεται ότι με την άνοδο των ακροδεξιών κομμάτων της χώρας μας οδεύουμε στο ευρωπαϊκό μοντέλο όπου κυριαρχεί το δίπολο ακροδεξιάς και νεοφιλελεύθερων, στην πραγματικότητα δυο όψεις της ίδιας ακροδεξιάς πολιτικής με κάποιες λεκτικές διαφοροποιήσεις σε woke ζητήματα. Αναμενόμενη εξέλιξη βέβαια γιατί σε μια οικονομική ένωση που ιδρύθηκε και ελέγχεται από τους τραπεζίτες, δεν μπορεί να υπάρξει αριστερή πολιτική και βάφτισαν τη woke κουλτούρα αριστερά ώστε να υπάρχει ένας κατ' επίφασιν πολιτικός πλουραλισμός.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΟΙ ΣΟΙΓΚΟΥ ΚΑΙ ΓΕΡΑΣΙΜΟΦ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΙΩΝ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ''ΝΕΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ'' ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ ΓΕΛΤΣΙΝ ΕΠΟΧΗ...ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙ ΠΟΥΤΙΝ...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Tα σκουπίδια που ζητούσαν συλλήψεις κι εξορίες ανεμβολίαστων "τρέμουν" με την άνοδο της ακροδεξιάς.

Τσου ρε δημοκράτες της Λούτσας



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο βουλευτής ΝΔ Κατσαφάδος,πού το 2003 ψέκασε με υγρό πυροσβεστήρα τον Πρύτανη της Σχολής του κ.Μπένο,για να του υφαρπάξει έγγραφα που τον αφορούσαν,

τοποθετήθηκε Υφ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ για να μας προστατέψει από παραβατικούς, κακοποιούς και καθημερινά φαινόμενα βίας



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Είχανε 3 υπουργούς φασίιστες σε θέσεις κλειδιά ,έχουν επιβάλλει υγειονομικο απαρτχάιντ και θανατοπολιτικη ,άνθρωποι πετιουνται στον δρόμο ,στα νοσοκομεία θα επιλεγούν αν θα πάρεις θεραπεία για καρκίνο ,παιδιά περιμένουν να χειρουργηθουν εδώ και χρόνια ,κολυμπάμε στα σκάνδαλα και στις μαφιες και ωπ πέφτουν από τα σύννεφα που έχουμε φασιστες στην βουλή



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ουκρανός ναζί αιχμάλωτος με τη σβάστικα στο μπράτσο! Αυτούς εξοπλίζουν ΗΠΑ,ΕΕ, ΝΑΤΟ! Είναι ο ναζισμός!!

26/06/2023



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Αποκαλύψεις του Διευθυντή Αντικατασκοπείας Ρωσίας: ”συμφωνία Κιέβου-UNESCO για υπεξαίρεση κειμηλίων ως και των άφθορων λειψάνων Λαύρας Σπηλαίων και μεταφορά τους στα μουσεία Ιταλίας για λογαριασμό Βατικανού. Είναι casus belli. Εγκέφαλοι του πλιάτσικου Γαλλία, Γερμανία, Βατικανό!” Κάνει πίσω τώρα η UNESCO!

26/06/2023

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις.. Ο Ναρίσκιν o Διευθυντης της ρώσικης αντικατασκοπείας αποκάλυψε τα φρικιώδη σχέδια για μεταφορά ιερών κειμηλίων μεταξύ αυτών και των άφθορων λειψάνων από τη Λαύρα Κιέβου-Πετσέρσκ στη Δύση σημειώνει το INTERFAX.RU

Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία προέτρεψε να αποτρέψει την απομάκρυνση των ιερών από τη Λαύρα

Υπάρχει ενημέρωση από τις 20:57 → Η Ρωσία αναμένει ότι η UNESCO δεν θα εγκρίνει τη μετακίνηση ορθόδοξων ιερών από την Ουκρανία

Ο διευθυντής της ρώσικης Αντικατασκοπείας Σεργκέι Ναρίσκιν δήλωσε ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ του Κιέβου και της UNESCO για την απομάκρυνση των χριστιανικών κειμηλίων από το έδαφος της Λαύρας Κιέβου-Πετσέρσκ.

«Σύμφωνα με το SVR, επετεύχθη συμφωνία μεταξύ των αρχών του Κιέβου και των εκπροσώπων της UNESCO για την απομάκρυνση χριστιανικών κειμηλίων, συμπεριλαμβανομένων των ιερών λειψάνων, από την επικράτεια της Λαύρας Κιέβου-Πετσέρσκ και τη μετέπειτα μεταφορά τους στα μουσεία της Ιταλίας. Η Γαλλία, η Γερμανία και το Βατικανό με το πρόσχημα της «διάσωσης από ρωσικά πυραυλικά χτυπήματα», – αναφέρει τα λόγια του Naryshkin το γραφείο Τύπου του SVR.

Ο Ναρίσκιν σημείωσε ότι «μέχρι σήμερα έχει γίνει απογραφή της εκκλησιαστικής περιουσίας, έχουν διατεθεί οικονομικοί πόροι για τη μεταφορά εμπορευμάτων στην Ευρώπη, έχουν προετοιμαστεί οχήματα, μερικά από τα οποία είναι εξοπλισμένα με ψυκτικές μονάδες».

“Ο επικεφαλής της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, Μητροπολίτης Oνούφριος, ενημερώθηκε ότι οι εικόνες, τα κειμήλια και τα ιερά σκεύη θα μεταφερθούν προσωρινά, φέρεται για ασφάλεια” έως ότου η κατάσταση στην Ουκρανία επανέλθει στο φυσιολογικό”, δήλωσε ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών. Γι αυτόν, «δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η επιστροφή των λειψάνων δεν περιλαμβάνεται στα σχέδια της Δύσης».

Η UNESCO κάνει πίσω μετά το σάλο των αποκαλύψεων και με ανακοινωθέν της δηλώνει πως δεν συμμετέχει στη μεταφορά λειψάνων της Λαύρας Κιέβου-Πετσέρσκ, συμπεριλαμβανομένων των λειψάνων των αγίων, για τα οποία προειδοποιήθηκαν οι προετοιμασίες στην Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Απολογία Πριγκοζίν….

26/06/2023

Ο Πριγκόζιν σε 12′ ηχογραφημένο του μήνυμα και εξήγησε τα κατά αυτόν κίνητρα της ανταρσίας. Τοποθετήθηκε προφανώς καθώς η ποινική δικογραφία σε βάρος του με την κατηγορία της εξέγερσης δεν αποσύρθηκε σύμφωνα με την εισαγγελία 

Στο μεταξύ το PMC “Wagner” άρχισε να εγκαθίσταται στη Λευκορωσία

Η Απολογία του. Ο Πριγκόζιν ήρθε σε επαφή και εξήγησε τα κίνητρα της εξέγερσης. Η ποινική δικογραφία σε βάρος του δεν αποσύρθηκε. Συνοψίζοντας όσα είπε Yevgeny Prigozhin στη 12λεπτη ομιλία του:

Η Wagner PMC ενεργούσε πάντα προς το συμφέρον της Ρωσίας παγκοσμίως. Στην Ουκρανία, ο όμιλος σημείωσε σημαντική επιτυχία.

Λόγω ίντριγκων και κακοσχεδιασμένων αποφάσεων, το PMC υποτίθεται ότι έπαυε να υπάρχει την 1η Ιουλίου 2023.

Οι διοικητές αρνήθηκαν να υπογράψουν σύμβαση με το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας (MoD).

Οι μαχητές που αποφάσισαν να ενταχθούν στο Ρωσικό Υπουργείο το έκαναν, αλλά ήταν ελάχιστος αριθμός, γύρω στο 1-2%.

Παρά το γεγονός ότι η Wagner PMC δεν έδειξε επιθετικότητα, χτυπήθηκαν από πυραυλικό χτύπημα, ακολουθούμενο από ελικόπτερο. Περίπου 30 άνθρωποι σκοτώθηκαν και κάποιοι τραυματίστηκαν. Αυτό πυροδότησε την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου να προχωρήσει αμέσως. 

Μέσα σε μια μέρα, οι Βάγκνερ διένυσαν μια απόσταση 780 χιλιομέτρων. Κανένας στρατιώτης δεν σκοτώθηκε στο έδαφος. Λυπούμαστε που έπρεπε να προκαλέσουμε φρίκη από αέρος, αλλά έριχναν βόμβες και εξαπέλυαν πυραυλικά πλήγματα. 

Μέσα σε μια μέρα αποκλείστηκαν όλες οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις κατά μήκος της διαδρομής του κομβόι. Κανένας μαχητής της Wagner PMC δεν αναγκάστηκε να συμμετάσχει στην εκστρατεία και όλοι γνώριζαν τον τελικό στόχο της. 

Στόχος ήταν να αποτραπεί η καταστροφή του Wagner PMC και να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι για λάθη κατά τη διάρκεια της Ειδικής Επιχείρησης (SO). 

Το Wagner PMC σταμάτησε όταν έγινε φανερό ότι θα υπήρχε σημαντική αιματοχυσία. Η επίδειξη αυτού που σκοπεύαμε να κάνουμε ήταν επαρκής. 

Ο Wagner PMC παρέλασε για να διαμαρτυρηθεί, όχι για να ανατρέψει την κυβέρνηση στη χώρα.

Ο Λουκασένκο άπλωσε το χέρι του και προσφέρθηκε να βρει τρόπους να συνεχίσει το έργο της Wagner PMC εντός της νομικής δικαιοδοσίας.

Τα γεγονότα αποκάλυψαν σοβαρά προβλήματα ασφάλειας στη χώρα. Εντός 24 ωρών, η απόσταση που διανύθηκε αντιστοιχεί στην απόσταση από την έναρξη των ρωσικών δυνάμεων στις 24 Φεβρουαρίου 2022, στο Κίεβο και από εκείνο το σημείο στο Uzhhorod. Επομένως, εάν οι αρχικές εργασίες SO εκτελούνταν από μονάδες που εκπαιδεύτηκαν σε επίπεδο Wagner PMC, το SO θα μπορούσε να διαρκέσει μόνο μία ημέρα.

Ήταν ένα master class στο πώς έπρεπε να διεξαχθεί η Ειδική Επιχείρηση. 

Τα κυριότερα σημεία της Δευτέρας:

Ο Πριγκόζιν ήρθε σε επαφή και εξήγησε τα κίνητρα της εξέγερσης. Η ποινική δικογραφία σε βάρος του δεν αποσύρθηκε.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ισραηλινός στρατός απαγορεύει μέχρι νεωτέρας ταξίδια αξιωματικών και στρατιωτών του σε Ρωσία, Λευκορωσία!! KGB του Μινσκ: ξένοι πράκτορες εκπαιδεύουν μαχητές σε Πολωνία, Ουκρανία και χώρες Βαλτικής για ανατροπή Λουκατσένκο!

26/06/2023

Από χθες Κυριακή, ο ισραηλινός στρατός εξέδωσε απόφαση με την οποία απαγορεύει τα ταξίδια των αξιωματικών και στρατιωτών του στη Ρωσία και τη Λευκορωσία, από χθες, μέχρι νεωτέρας. Προφανώς αυτή η οδηγία έχουν να κάνει με το ότι η Λευκορωσία προοιωνίζεται ως θέατρο διάφορων επιχειρήσεων..

Η Λευκορωσική KGB έχει πληροφορίες για υπαλλήλους ξένων υπηρεσιών πληροφοριών που εκπαιδεύουν μαχητές στην Πολωνία, την Ουκρανία και τις χώρες της Βαλτικής, οι οποίες θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για την κατάληψη της εξουσίας στη δημοκρατία με τη βία.

Ο Konstantin Bychek, αναπληρωτής επικεφαλής του τμήματος έρευνας της KGB, είπε στα ερτζιανά του Belarus-1: «Η KGB γνωρίζει αυτούς τους ανθρώπους, γνωρίζουμε την ταυτότητα των αξιωματικών των ειδικών υπηρεσιών που τους εκπαιδεύουν. Γνωρίζουμε κονδύλια που, με εύλογο πρόσχημα, χρηματοδοτούν τρομοκρατικές δραστηριότητες.

Η εκπαίδευση των μαχητών πραγματοποιείται με βάση ειδικές μονάδες και ένοπλους σχηματισμούς. Στην Πολωνία, είναι το “Thunder”, στη Λιθουανία, είναι η “Strelkov’s Union” Ένωση Λιθουανών Τυφεκιοφόρων, στην Ουκρανία, είναι η SBU και οι ουκρανικές στρατιωτικές μονάδες πληροφοριών GUR στην στην Ουκρανία.

Αφού λάβουν πρωτοβάθμια εκπαίδευση, οι μαχητές δοκιμάζονται στο πεδίο της μάχης της ζώνης NVO,στην ανατολική Ουκρανία, μετά την οποία επιστρέφουν, γίνονται εκπαιδευτές, προετοιμάζουν τρομοκρατικές επιθέσεις, αναπτύσσουν σχέδια για ένοπλη εισβολή στο έδαφος της Λευκορωσίας, μεταξύ άλλων με την υποστήριξη του ΝΑΤΟ και των τακτικών στρατευμάτων αυτών των χωρών .”



------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΣΟΚ από την Bild! ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ δημοσιογράφους με τεχνητή νοημοσύνη...

26/6/2023    -    22.30 μ.μ.

Σε απολύσεις να προχωρήσει ο εκάστοτε Άλεξ Σπρίνγκερ της εφημερίδας Bild, με την τεχνητή νοημοσύνη να έρχεται να αντικαταστήσει εργαζόμενους.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία της εφημερίδας, η Axel Springer SE, σε email προς το προσωπικό, αναφέρει ότι «δυστυχώς θα αποχωριστείτε συναδέλφους που έχουν καθήκοντα, τα οποία στον ψηφιακό κόσμο εκτελούνται από Τεχνητή Νοημοσύνη ή/και αυτοματοποιημένες διαδικασίες».

Πολλές θέσεις που σχετίζονται με τη διόρθωση ή τον οπτικό σχεδιασμό σελίδων ενδέχεται να εξαλειφθούν στην αίθουσα σύνταξης. Όπως μετέδωσε το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων (dpa), περισσότεροι από 200 εργαζόμενοι έχουν προγραμματιστεί να απολυθούν προς το παρόν. Η διοίκηση του Axel Springer έκανε ότι στόχος ήταν η «κοινωνική μέριμνα» για τους εργαζόμενους που θα έχαναν τη δουλειά τους.

Σύμφωνα με το email, στους εργαζόμενους που θα αντικατασταθούν, βρίσκονται συντάκτες, επιμελητές κειμένων, διορθωτές και προσωπικό φωτογραφιών.

Οι απολύσεις και η αυξημένη χρήση τεχνητής νοημοσύνης συνδέονται με τη στρατηγική της πλήρους στροφής στην ψηφιακή έκδοση καθημερινών εφημερίδων όπως η Bild ή η Die Welt και η κατάργηση των έντυπων εκδόσεων. Από τα μέτρα λιτότητας επλήγησαν και τα περιφερειακά γραφεία αυτού του εκδοτικού οίκου.

Η Bild εξακολουθεί να είναι η πιο ευρέως διαδεδομένη καθημερινή εφημερίδα της Γερμανίας με περίπου 1,1 εκατομμύρια αντίτυπα ημερησίως. Όμως τα τελευταία χρόνια, η κυκλοφορία βρίσκεται σε σταθερή πτώση. Το 2013, η Bild πουλούσε διπλάσια τυπωμένα αντίτυπα από σήμερα.

Στα τέλη του 2021, η Bild απέλυσε τον αρχισυντάκτη Τζούλιαν Ράιχελτ, λόγω καταγγελιών για κατάχρηση εξουσίας και σεξουαλική παρενόχληση γυναικών συναδέλφων, και η δικαστική μάχη εναντίον του συνεχίζεται ακόμη.