Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Τριτη 11 Ιουλιου 2023

 

«Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου στη Ρωσία τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, ο Πρόεδρος Πούτιν και εγώ καταλήξαμε σε νέα και σημαντική συναίνεση για την εμβάθυνση του διμερούς ολοκληρωμένου στρατηγικού συντονισμού και της πρακτικής συνεργασίας σε διάφορους τομείς», είπε ο Σι, σημειώνοντας ότι η ανάπτυξη των σχέσεων Κίνας-Ρωσίας αποτελεί στρατηγικού χαρακτήρα επιλογή που έχουν κάνει οι δύο χώρες με βάση τα θεμελιώδη συμφέροντα των αντίστοιχων χωρών και λαών τους.


Σι Τζινπίνγκ: Στρατηγική επιλογή η συνεργασία με τη Ρωσία

10/7/2023

Ο Κινέζος πρόεδρος συναντήθηκε στο Πεκίνο με την πρόεδρο της άνω βουλής του ρωσικού κοινοβουλίου, Βαλεντίνα Ματβιένκο.

Ο Κινέζος πρόεδρος, Σι Τζινπίνγκ. δεσμεύθηκε σήμερα να συνεχίσει να εργάζεται με την Ρωσία για να προωθήσει μια συνολική στρατηγική εταιρική σχέση συνεργασίας, μετέδωσαν τα κινεζικά κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Κατά την συνάντηση του με την πρόεδρο του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας (άνω βουλή του ρωσικού κοινοβουλίου), Βαλεντίνα Ματβιένκο, στο Πεκίνο, ο Σι Τζινπίνγκ εξήρε την κοινοβουλευτική συνεργασία ως ένα σημαντικό μέρος των σχέσεων Κίνας –Ρωσίας.

Ο Σι σημείωσε ότι με κοινές προσπάθειες και των δύο πλευρών, οι σχέσεις Κίνας-Ρωσίας διατήρησαν μια υγιή και σταθερή αναπτυξιακή δυναμική, με σταθερή πρόοδο στη συνεργασία σε διάφορους τομείς. Τα κοινωνικά θεμέλια και η λαϊκή υποστήριξη για τη μακροχρόνια φιλία μεταξύ των δύο χωρών έχουν γίνει πιο στέρεα, ισχυρίστηκε.

«Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου στη Ρωσία τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, ο Πρόεδρος Πούτιν και εγώ καταλήξαμε σε νέα και σημαντική συναίνεση για την εμβάθυνση του διμερούς ολοκληρωμένου στρατηγικού συντονισμού και της πρακτικής συνεργασίας σε διάφορους τομείς», είπε ο Σι, σημειώνοντας ότι η ανάπτυξη των σχέσεων Κίνας-Ρωσίας αποτελεί στρατηγικού χαρακτήρα επιλογή που έχουν κάνει οι δύο χώρες με βάση τα θεμελιώδη συμφέροντα των αντίστοιχων χωρών και λαών τους.

Από την πλευρά της η πρόεδρος του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας δήλωσε ότι η Ρωσία θα συνεχίσει την συνεργασία με το Πεκίνο και μπορεί να υπολογίζει στον «ώμο ενός φίλου».

«Μπορούμε να υπολογίζουμε ότι θα ακουμπήσουμε στο σταθερό και αξιόπιστο ώμο ενός φίλου, στην Κίνα».



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Goldman Sachs προβλέπει ότι τα επόμενα χρόνια η Ινδία θα ξεπεράσει τις ΗΠΑ και θα γίνει η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο, εκτίμηση αρκετά κοντά σε εκείνες των S&P Global και Morgan Stanley που έχουν επίσης προβλέψει ότι η Ινδία πρόκειται να γίνει η τρίτη μεγαλύτερη οικονομία έως το 2030.


Η καυτή ανάσα της Ινδίας στην πλάτη της οικονομίας των ΗΠΑ ως το 2075

10/7/2023

Με αιχμή τις νέες τεχνολογίες και την καινοτομία η Ινδία θα γίνει η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο μέσα στα επόμενα 50 χρόνια.

Επί του παρόντος, η Ινδία είναι η πέμπτη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο, πίσω από τη Γερμανία, την Ιαπωνία, την Κίνα και τις ΗΠΑ, αλλά η ραγδαία άνοδος της οικονομίας της στην παγκόσμια σφαίρα, αποτελεί κοινό τόπο για τους διεθνείς αναλυτές κυρίως λόγω της προόδου στον τομέα της καινοτομίας και της τεχνολογίας, στις υψηλότερες επενδύσεις κεφαλαίου και στην αυξανόμενη παραγωγικότητα των εργαζομένων.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Συνάντηση Πούτιν-Πριγκόζιν λίγες ημέρες μετά την ανταρσία της Wagner

10/7/2023

Οι διοικητές της παραστρατιωτικής ομάδας δήλωσαν ένθερμοι υποστηρικτές και στρατιώτες της Μόσχας, λέει ο Πεσκόφ.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συναντήθηκε με τον Γιεβγκένι Πριγκόζιν, πέντε ημέρες μετά την βραχύβια εξέγερση της Wagner που κορυφώθηκε στις 24 Ιουνίου με πορεία δυνάμεων της παραστρατιωτικής οργάνωσης προς τη Μόσχα, επιβεβαίωσε σήμερα ο επίσημος εκπρόσωπος της Ρωσικής Προεδρίας Νμίτρι Πεσκόφ.

Η συνάντηση κράτησε τρεις ώρες και πραγματοποιήθηκε στο Κρεμλίνο στις 29 Ιουνίου, ανέφερε ο Πεσκόφ, με τη συμμετοχή περισσότερων από 30 διοικητών της ιδιωτικής παραστρατιωτικής οργάνωσης.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Νέα εξέλιξη: Οι 25.000 Wagner και ο Prigozhin συμφώνησαν να ενσωματωθούν στον ρωσικό στρατό

Τρίτη 11/07/2023 - 14:42

Οι 25.000 Wagner και ο Prigozhin ο επικεφαλής του ιδιωτικού μισθοφορικού στρατού συμφώνησαν να ενσωματωθούν στον ρωσικό στρατό

Μια νέα και άκρως αναμενόμενη εξέλιξη σημειώθηκε στον ρωσικό στρατό… κόντρα στην προπαγάνδα της Δύσης, της Ουκρανίας και των δυτικών μέσων ενημέρωσης…

Οι 25.000 Wagner και ο Prigozhin ο επικεφαλής του ιδιωτικού μισθοφορικού στρατού συμφώνησαν να ενσωματωθούν στον ρωσικό στρατό

Στις 10 Ιουλίου, δύο πολύ αξιόπιστες πηγές ειδήσεων, το SouthFront και το TheIntelDrop, δημοσίευσαν ταυτόχρονα την είδηση ο Ανώτατος Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας, Πρόεδρος Putin, δεν έχει κακία ούτε εναντίον του Yevgeny Prigozhin και των στρατιωτών και αξιωματικών Wagner που τον ακολούθησαν στις 23 Ιουνίου στην ανταρσία του εναντίον των στρατηγών της Ρωσίας.

Φαίνεται λοιπόν ότι οι Wagner θα ακολουθήσουν αυστηρά τις εντολές του Ρωσικού Γενικού Επιτελείου - τα ίδια άτομα εναντίον των οποίων είχε εξεγερθεί ο Prigozhin.

Να σημειωθεί ότι στις 29 Ιουνίου ο Putin συναντήθηκε με τον Yevgeny Prigozhin και 35 αξιωματικούς των Wagner…

«Με τη σειρά τους, οι διοικητές των Wagner έδωσαν την δική τους εκδοχή για τα γεγονότα, τόνισαν ότι είναι ένθερμοι υποστηρικτές και στρατιώτες του αρχηγού του κράτους και του Ανώτατου Διοικητή Putin», είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, προσθέτοντας ότι εξέφρασαν την ετοιμότητά τους «να συνεχίσουν να αγωνίζονται για την Πατρίδα».

Κάποιος μόνο εικασίες μπορεί να κάνει.

Πρώτον, πολλοί περίμεναν αυτή την εξέλιξη επειδή όλοι οι μαχητές Wagner είναι άνθρωποι με αποδεδειγμένα τεράστιο θάρρος και αφοσίωση στη χώρα τους, και ο ίδιος ο Yevgeny Prigozhin χαίρει μεγάλης εκτίμησης από αυτούς.

Δεύτερον, ότι, τώρα που όλοι αυτοί (συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Yevgeny Prigozhin) έχουν δεσμευτεί να τηρούν 100% τις εντολές του Γενικού Επιτελείου, δεν έχει νόημα για βεντέτες.

Η φράση «Δεν αποκαλύφθηκαν άλλες λεπτομέρειες» υποδηλώνει ότι η δέσμευση από κάθε μία από τις μαχητικές δυνάμεις του Wagner θα είναι όχι μόνο απαραβίαστη αλλά και εμπιστευτική.

Η κυβέρνηση της Ρωσίας δεν έχει τίποτα να κερδίσει με το να ντροπιάσει κανέναν: ο σκοπός τους είναι να πολεμήσουν για να διατηρήσουν την ανεξαρτησία της Ρωσίας και να νικήσουν τις προσπάθειες του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ να νικήσουν τη Ρωσία.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσίας —συμπεριλαμβανομένων τώρα των πρώην δυνάμεων Wagner— είναι αληθινοί πατριώτες, όλοι αγωνίζονται για τον ίδιο σκοπό: τη διατήρηση της ανεξαρτησίας της Ρωσίας.

Αυτή η διευθέτηση είναι εύλογη… για τους ρώσους…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κατέληξε πριν από λίγα λεπτά στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ο 56χρονος Παναγιώτης Ρήγας από την Γεμιστή Έβρου, τον οποίο χτύπησε με λοστό και στη συνέχεια παρέσυρε και πάτησε (!) με το αυτοκίνητό του ένας 33χρονος Τούρκος "τουρίστας".

Το τραγικό συμβάν που στοίχισε τελικά την ζωή στον συμπατριώτη μας αγρότη που πήγαινε στο σπίτι του, διαδραματίστηκε στο Τελωνείο των Κήπων και οι γιατροί είχαν πει στα τρία παιδιά, την σύζυγο και τους συγγενείς του, ότι η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη, αφού ήταν κλινικά νεκρός και περίμεναν να καταλήξει, όπως δυστυχώς και έγινε.

Το αυτοκίνητο του 33χρονου Τούρκου κατασχέθηκε και αύριο Τρίτη θα οδηγηθεί ενώπιον του Ανακριτή Αλεξανδρούπολης, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Παναγιώτη Καλό Παράδεισο και Καλή Ανάσταση.

Υ. Γ. Ο Παναγιώτης είναι ο τρίτος συμπατριώτης μας στον Έβρο, μέσα σε τρεις μήνες, που χάνει τη ζωή του, μετά από δολοφονική ενέργεια διακινητών, εισβολέων και "τουριστών" από την Τουρκία!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ι&Μ Μαρκουλάκος Δικηγορική – markoulakoslaw.gr

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΆΣΠΙΣΗ ΘΥΜΑΤΩΝ ΕΜΒΟΛΊΟΥ 

Η σιωπή είναι συνενοχή στο μεγαλύτερο έγκλημα σε βαρος της δημόσιας υγείας στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Έχουμε την τιμή να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με το Δικηγορικό Γραφείο Μαρκουλακου, με σκοπό την υπεράσπιση των θυμάτων των γνωστών Ε Μ β ο Λι ων στα ελληνικά δικαστήρια, για τη δικαίωσή τους.

Συνεχίζετε να μας στέλνετε email στο grmedfa@protonmail.com ή inbox εδώ στη σελίδα μας εάν εσείς ή συγγενικό σας πρόσωπο έχετε υποστεί παρενέργειες από το Ε Μ β ο λ ι ο κατά της νόσου Κ ο β ι ν τ 1 9. 

Όπως λένε, «Συνεχίζετε να μας στέλνεται email στο grmedfa@protonmail.com εάν εσείς ή συγγενικό σας πρόσωπο έχετε υποστεί παρενέργειες από το ΕΜβόλιο κατά της νόσου Κοβιντ 19.

(Λίγη υπομονή μόνο, έχουμε μεγάλο όγκο εισερχομένων δυστυχώς...)

Το δικηγορικο γραφείο προς τιμήν του, 

ΔΕ ζητάει χρήματα προκαταβολής, και θα αμειφθεί με ποσοστό ΜΌΝΟ εφόσον επιδικαστεί αποζημίωση.

Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ασφαλή.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Έτσι τους αποτελείωσαν και μετά είπαν πως πέθαναν από τον κοροϊδοϊό »! Ρεπορτάζ βάζει «φωτιά»

Στην Ελλάδα κανείς δεν ερευνά…

Μόνο ο Αντωνιάδης !

Στο Ιταλικό κανάλι Rete4, ένα σχετικά πρόσφατο ενδιαφέρον ρεπορτάζ έδωσε φωνή σε ορισμένες από τις οικογένειες των πολλών θυμάτων του κοροϊδοϊού στους οποίους συνιστούσαν να ακολουθήσουν την περίφημη “αναμονή στο σπίτι”.

Δείχνουν πολλές μαρτυρίες από ανθρώπους που είδαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα να πεθαίνουν σε αυτό που επανειλημμένα περιγράφεται ως “κατάσταση εγκατάλειψης” και παρατηρήθηκε και στην Ελλάδα, ωστόσο κανείς εδώ δεν ερευνά! 

“Αναποτελεσματικές και επιζήμιες θεραπείες”, αυτό προκύπτει από την εκπομπή, μεταξύ των οποίων και η εξαναγκαστική οξυγόνωση, η πιθανή αιτία των πνευμονιών που οδήγησαν στο θάνατο πολλών ασθενών, οι οποίοι στην συνέχεια απλά χαρακτηρίστηκαν ως “θύματα του κοροϊδοϊού”.

Περαιτέρω λόγια περισσεύουν:



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δλδ οι πυροσβεστες, στρατιωτικοί και οδηγοί απορριματοφορων που θα παρουν δυσμενή στο εκαβ και είναι ανεμφολιαστοι θα υποχρεουνται να πληρωνουν κι αυτοί για 2 ραπιντ την εβδομάδα...??



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η λογοκρισία κάνει άλματα!

Δευτέρα 10 Ιούλη -  Είστε, μήπως, από εκείνους που κάποτε πίστεψαν ότι το internet είναι «χώρος ελευθερίας» (έκφρασης); Εμείς όχι, αλλά πάντα είμασταν αιρετικοί. Τώρα όμως τα «μάγια της ελευθερίας στον κυβερνοχώρο λύνονται» για τους πάντες, πιστούς ή μη, επίσημα και κατηγορηματικά, όπως άλλωστε έχουν λυθεί σχεδόν παντού στις ολιγαρχικές δικτατορίες.

Στις 25 Αυγούστου, σε λιγότερο από 1,5 μήνα (αλλά και σε μια περίοδο ετήσιου διασκεδαστικού αποπροσανατολισμού των υπηκόων – καλοκαίρι γαρ…) οι μεγάλες πλατφόρμες των (αντι)social media θα πρέπει να αρχίσουν να εφαρμόζουν τον European Union Digital Service Act / DSA. To χρονικό περιθώριο να αποδείξουν την συμμόρφωσή τους είναι 50 ημέρες. Τι θα πρέπει να κάνουν; Να εξαφανίζουν το «παράνομο περιεχόμενο», το «μίσος» και την «παραπληροφόρηση» απ’ τους servers τους∙ σε μόνιμη και διαρκή βάση φυσικά. Αν δεν το κάνουν θα τιμωρούνται με πρόστιμα έως και 6% των παγκόσμιων κερδών τους.

Οι 19 «μεγάλες πλατφόρμες» (ή «πολύ μεγάλες πλατφόρμες») που εμπίπτουν άμεσα στο καθήκον της λογοκρισίας, είναι αυτές:

Alibaba Ali Express

Amazon Store

Apple AppStore

Booking.com

Facebook

Google Play

Google Maps

Google Shopping

Instagram

Linkedln

Pinterest

Snapachat

TikTok

Twitter

Wikipedia

YouTube

Zalando

Bing

Google Search

Άλλες μικρότερες πλατφόρμες θα προστεθούν στη λίστα των κυνηγών της παραπληροφόρησης απ’ το 2024, αν η τωρινή πρώτη μεγάλη φάση αποδειχθεί αποτελεσματική….

Τι είναι η «παραπληροφόρηση»; Το μάθατε και το μάθαμε καλά στην διάρκεια της υγιεινιστικής τρομοεκστρατείας, απ’ το 2020 μετά: οτιδήποτε αμφισβητεί τα κυρίαρχα «δόγματα αλήθειας», όσες αποδείξεις και τεκμήρια κι αν διαθέτει.

Είχαμε υποστηρίξει έγκαιρα απ’ αυτήν την περιθωριακή γωνία του κυβερνοχώρου ότι εκείνη ήταν μόνο η αρχή. Καθόλου αισιόδοξοι!

Σχολιο.- Φύγαμε όλοι για telegram. Δεν είναι στις 19.

Σχολιο.- Και το twitter δεν πρόκειται να το δεχτεί



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η δικτατορία των δεδομένων από τους τεχνολογικούς κολοσσούς.

«Έχουν φτάσει σε τέτοιο επίπεδο ύβρεως που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί…”.

O έλεγχος της συντριπτικής πλειοψηφίας των υπηρεσιών, των λογισμικών και των ψηφιακών δομών του διαδικτύου από πέντε τεχνολογικούς κολοσσούς (Google, Facebook, Amazon, Apple, Microsoft) αποτελεί υπάρχον φαινόμενο . Η ολοένα και αυξανόμενη δύναμη των συγκεκριμένων κολοσσών, συνεπάγεται τόσο την απορρόφηση κάθε νέας εταιρείας (και ιδέας) προς όφελος τους (αγοράζοντας την) όσο και τον “εγκλωβισμό” του χρήστη σε ένα ελεγχόμενο διαδίκτυο, εντός του οποίου ο χρήστης για να επικοινωνήσει στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook), για να πραγματοποιήσει ψηφιακές αγορές (Amazon), για να αναζητήσει οτιδήποτε (Google) και για να αγοράσει τεχνολογικά προϊόντα (Microsoft,Apple), θα αποτελεί “καταναλωτή” προς όφελος των συγκεκριμένων εταιρειών.

Βέβαια, δύο ζητήματα ανακύπτουν από το συγκεκριμένο ολιγοπώλιο του διαδικτύου, είναι η επίδραση του ελέγχου ενός σημαντικότατου μεριδίου διαδικτυακής πληροφόρησης από ελάχιστες εταιρείες (Google, Facebook) αλλά και η συσσώρευση τεραστίων ποσοτήτων δεδομένων, σε “λίγα χέρια”.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ

Ζητά να περάσουν οι παραλίες στους δήμους και να εξασφαλιστεί η προστασία των λουόμενων με πολύ μικρότερο κόστος

Επιστολή του δημάρχου Πατρέων στον υπουργό Οικονομικών



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο όρος κλιματική αλλαγή είναι παραπλανητικός. 

Ο σωστός είναι οικολογική καταστροφή. 

Πρόκειται για ανθρωπιστικό έγκλημα με ονοματεπώνυμο. 

Και ανάμεσα στους εγκληματίες είναι και αυτοί, που καταστρέφουν υπεραιωνόβια δαση, για να φυτεύουν ανεμογεννήτριες..



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αφού τους τάραξαν στα εμβόλια (92% του πληθυσμού)...

Η κυβέρνηση του Περού κήρυξε εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης για 90 ημέρες λόγω της έκρηξης κρουσμάτων του συνδρόμου Guillain-Barre (Γκιλέν Μπαρέ), σύμφωνα με τοπικές αναφορές. Το σύνδρομο Guillain-Barre είναι μια σπάνια διαταραχή όπου το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος επιτίθεται σε μέρος του περιφερικού νευρικού συστήματος. Αν και το σύνδρομο δεν είναι μεταδοτικό, κηρύχθηκε έκτακτη ανάγκη υγείας 90 ημερών επειδή τα τρέχοντα κρούσματα « έχουν ασυνήθιστα χαρακτηριστικά που απαιτούν ταχεία ή άμεση αρχική θεραπεία», δήλωσε το Ινστιτούτο Νευρολογικών Επιστημών του Περού.

Αναφέρεται επίσημα ως ενδεχομένη αντίδραση σε όσους λαμβάνουν τa εμβόλιο jhonson and Jonshon και astra zeneca τα οποία χορηγήθηκαν ευρέως στο Περού.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Peter McCullough: «Θα υπάρξει ένα κύμα πανδημιών, η μια μετά την άλλη – Θα μας ταράξουν στα εμβόλια»

Ο διάσημος καρδιολόγος Peter McCullough αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του επικεφαλής του ΠΟΥ Τέντρος, του Μπιλ Γκέιτς, του Άντονι Φάουτσι (του επικεφαλής του αμερικανικού CDC) και του υπεύθυνου ανάπτυξης εμβολίων Πίτερ Χότεθ (από τους πιο διάσημους υποστηρικτές των εμβολιασμών) για μια νέα πανδημία θα έρθει σχεδόν σίγουρα στο… μέλλον.

Όπως λέει χαρακτηριστικά «θέλουν την μία πανδημία μετά την άλλη και η λύση θα είναι πάντα τα… εμβόλια».

Λένε επίσης ότι θα είναι μια σοβαρή πανδημία και ο COVID ήταν απλώς μια η αρχή.

«Γιατί είναι τόσο χαρούμενοι; Γιατί είναι τόσο ενθουσιασμένοι με μια άλλη πανδημία;» αναρωτιέται ο παθολόγος και καρδιολόγος Peter McCullough. «Αυτό με κάνει να ανησυχώ», τόνισε.

«Αν έρθει καινούρια πανδημία, (ίσως) πρέπει να τους πάρουμε στα σοβαρά. Αλλά πρέπει να ‘μαστε έτοιμοι για θεραπεία κι όχι απαραίτητα να υποκύψουμε στις καραντίνες, στην κοινωνική αποστασιοποίηση και να περιμένουνε ένα εμβόλιο.

Αυτό απέτυχε παταγωδώς με τον covid. Και νομίζω πως αυτό θέλουν αυτοί οι λάτρεις των εμβολίων….

Θέλουν την μια (πανδημία) μετά την άλλη!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο πιο ψυχρός Ιούνιος ο φετινός στην Ελλάδα! (Έτσι για να μην τσουβαλιαζουμε, ιούς, κλίματα, εμβόλια, κρούσματα κλπ κλπ...)



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Σύνταγμα της Ελλάδος σε ένα από τα αρχικά και θεμελιώδη άρθρα του και συγκεκριμένα στο αρ.5, παρ.4, ορίζει πως απαγορεύονται ατομικά διοικητικά μέτρα που περιορίζουν σε οποιονδήποτε Έλληνα την ελεύθερη κίνηση στη Χώρα ή την ελεύθερη είσοδο και έξοδο από αυτή. 

Αυτό το άρθρο θα ήταν ακριβώς αυτό που θα προστάτευε τα δικαιώματά μας κατά την διάρκεια των απαγορεύσεων και υποχρεωτικοτήτων εμβολιασμού της περιόδου ψόβιντ19. 

Όμως, η κυβέρνηση κατά την Ζ' Αναθεωρητικη Βουλή, προσέθεσε μια "ερμηνευτική δήλωση" για την παράγραφο αυτή, που έλεγε πως στην απαγόρευση αυτή που ορίζει το Σύνταγμα, "δεν περιλαμβάνεται η λήψη μέτρων που επιβάλλονται για την προστασία της δημόσιας υγείας". Έτσι, με μια μικρή ερμηνευτική δήλωση, βρέθηκε το κλειδί, που ξεκλείδωσε την άμυνα της προστασίας της ελεύθερης κίνησης, και 20 χρόνια μετά επεβλήθησαν απαγορεύσεις κίνησης που ο τόπος δεν είχε βιώσει ούτε καν κατά την περιοδο της γερμανικής κατοχης.

Σήμερα όπως ακούτε και διαβάζετε, τίθεται στο προσκήνιο ένα άλλο ζήτημα που αφορά στην υποχρεωτική και καθολική αλλαγή των ταυτοτήτων με νέου τύπου που θα εμπεριέχουν ένα μικροκύκλωμα ταυτοποίησης μέσω ραδιοσυχνοτήτων (rfid chip).



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι δουλειά έχει ο Καπραβέλος να μας απειλεί με εγκλεισμό όλοι στις τρύπες μας λόγω καύσωνα;;; 

Άντε πάρτε στα σπίτια σας τα ναζιστόσκυλα σας εμείς δεν δώσαμε τέτοια δικαιώματα



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΣ ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ

Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ... ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ;

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ...

Η χώρα που πρώτη από όλους θεσμοθέτησε το γάμο μεταξύ ανδρών, δείχνει και πάλι το δρόμο, πως είναι τα... σωστά γυναικεία καλλιστεία!

Προφανώς και έχει πέσει κατεύθυνση άνωθεν, αφού ο ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΣ, ακόμη και αν τον θεωρήσουμε... γυναίκα, δεν βλέπεται κιόλας...

Σχολιο.- Επειδή μερικοι φίλοι και μερικές φίλες κάπου εχουν χαθει στη μεταφραση, επιτρεψτε μου να ξεκαθαρίσουμε μερικα βασικά πραγματα:

1) Τα φύλα είναι ΔΥΟ (και ούτε μισό περισσότερο από ΔΥΟ).

2) Οι σεξουαλικοι προσανατολισμοι μπορει να ειναι οσοι θελετε. Ακομη και 185, αν θελετε (για να μην ξεχασουμε και τους κτηνοβατες, που ειναι σωστο και δικαιο καθε ζωο να αποτελει αλλο σεξουαλικο προσανατολισμο...)

3) Ενας άντρας που έκοψε χειρουργικά τα γεννητικά του όργανα, δεν είναι γυναίκα, αλλά ... ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΣ άντρας. Οπως ακριβως και αν κόψεις τα δυο πόδια ενος τετραποδου, δεν γινεται πτηνό, ουτε αν του κοψεις και τα τεσσερα θα γινει... φίδι.

4)Ακόμη και το τελευταιο κύτταρο της φτερνας σου, απο μονο του μαρτυραει σε ποιο απο τα δυο φυλα ανηκεις: αντρας ή γυναίκα.

Ετσι λοιπόν, ακόμη και μια παντοφλα σου αν εξετασουμε (χωρις να σε εχουμε δει ποτε, εσενα τον ιδιο) ξερουμε σε ποιο φυλο ανηκεις: αντρικό ή γυναικείο, από τα κυτταρα που πελματος σου, που αφηνεις πανω στην παντοφλα, καθε φορα που θα την φορεσεις. Το βιολογικο εργαστηριο που θα εξετασει την παντοφλα σου, θα μας στειλει μια απο τις δυο απαντησεις (αντρας ή γυναικα). ΔΕΝ μπορεις να το αλλαξεις αυτο, οτι και να κανεις.

5) Μετα από 5.000 χρόνια από τώρα, το έτος 7023, ο αρχαιολόγος του μέλλοντος, χωρις να ειναι γιατρος, μόλις αντικρύσει το σκελετό σου, μέσα στο πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο θα πει ή "αυτός ήταν άντρας" ή θα πεί "αυτή ήταν γυναίκα".

Δεν υπάρχει περίπτωση να πεί "εδώ έχουμε ένα ατομο που ανήκε στο 7ο φύλο", διοτι δεν υπάρχουν πάνω από ΔΥΟ φύλα.

Τι να κάνουμε τώρα; Αυτό το δρόμο ακολούθησε η ζωή στους πολυκύτταρους οργανισμούς, για την υλοποίηση της αναπαραγωγής. Να κάνουμε μήνυση στη Φυση;

Τα νυστερια δεν μπορουν να το αλλαξουν αυτο, παρα μονο να παραποιησουν την ΕΜΦΑΝΙΣΗ (όπως και στις πλαστικες προσωπου, στηθους κλπ...)


Πρεπει ομως να εχουμε ξεκαθαρο στο μυαλο μας οτι οι παραπανω επιστημονικες αληθειες δεν πρεπει να χρησιμοποιουνται για να γινονται διακρισεις, σε νομικο ή κοινωνικο επιπεδο εις βαρος οποιουδηποτε ανθρωπου.

Καθε άνθρωπος πρέπει να γίνεται σεβαστός ως ανθρωπινη οντότητα, ΟΠΟΙΕΣ και αν είναι οι προτιμήσεις του. (Εξαιρούνται οι παιδόφιλοι, οι κτηνοβάτες και οι σαδιστές.)

Ομως μην ακούμε και παλαβομάρες, που διαστρέφουν την πραγματικότητα.

Αλλο είναι να σέβομαι σαν ύπαρξη, όχι μονο τους ανθρωπους, αλλα ακόμη και ένα ταπεινό γαϊδουράκι και άλλο είναι να προσπαθεί εκείνο να μου επιβάλει την άποψη του, ότι τάχα ...πετάει!

Το ότι γελαω καθε φορα που προσπαθει να με πεισει οτι πεταει, δεν σημαινει πως δεν το σεβομαι κατα τα αλλα.

Σχολιο.- Άλλο το να ακρωτηριαστεί κάποιος ενήλικας (έχει σημασία αυτό) εκούσια για να νιώθει καλύτερα κι άλλο να μπαίνει σε διαδικασία ανταγωνισμού με εξ ορισμού κάποιες φορές ευνοϊκά αποτελέσματα. Πχ σε κολυμβητικούς αγώνες στις ΗΠΑ τρανς κέρδισε στη γυναικεία κατηγορία, ενόσω στις αντρικές είχε βγει 342ος στην κατάταξη. Δεν το λες και πολύ δίκαιο αυτό ε; Νομιμοποιούμε την ισότητα κατά πώς μας βολεύει και δημιουργούμε νέες ανισότητες. Λογικό μου ακούγεται (νοτ).

Σχολιο.- κανένα πρόβλημα με τον κύριο που κέρδισε σε λάθος διαγωνισμό ...Κανένα πρόβλημα για την προσωπική του επιλογή να ευνουχιστεί. Ας δημιουργήσουν δικά τους καλλιστεία. Απολύτως αποδεκτό αυτό.Τι να κάνουμε δηλαδή που τα φύλα είναι ΔΥΟ βάση επιστημονική δεδομένων; Θα υποκειμενοποιήσουμε και την ανθρωπινή βιολογία τώρα επειδή έτσι βολεύει τη woke κουλτούρα; Όσο για την ομορφιά αυτού του τρανς άντρα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...Εμένα προσωπικά ποτέ δεν μου άρεσαν τα τεχνητά παραμορφωμένα τέρατα της φύσης. Μου αρέσει η φυσική ομορφιά

Σχολιο.- Θα μπορούσαν να διοργανώσουν ξεχωριστά "καλλιστεία" για κάθε "είδους" ον. Το να κατατάσσουν όμως πρώην "άνδρες" στις γυναίκες, πέρα από ύβρις απέναντι στην Φύσιν και στην Λογικήν, προσβάλλει κατ' αρχήν τις γυναίκες.

Για να καταλάβουμε πόσο διεστραμμένοι και εντεταλμένοι καταστροφείς είναι όλοι αυτοί του εξουσιαστικού συμφερτού, να θυμηθούμε ότι πριν λίγους μήνες είχαν ακυρώσει το άλμα εις μήκος, Έλληνος αθλητού, επειδή φορούσε κατά την υποδαπέδιον κρίσιν τους μη "πιστοποιημένα" παπούτσια. Εκεί μπόρεσαν και βρήκαν διαφορές, επί του προκειμένου όμως δεν βλέπουν ουδεμία.

Όνειδος!

Σχολιο.- Οι ναζί τουλάχιστον διαφήμιζαν τις διαστροφές τους σε κανένα πριβέ καμπαρέ

Σχολιο.- ας μάθουν επιτέλους κάποιοι που τους παραμυθιάζουν τα ΜΜΕ ότι τα φύλα είναι ΜΟΝΟ ΔΥΟΟΟΟ!!!!!!!!!

Σχολιο.- Νταξει οι κοπελες που τα δεχονται ολα αυτα και δεν μπουκοταρουν ειναι πολύ μαλακισμενες!

Σχολιο.-  εφαρμόζουν πολίτικες ακύρωσης, οπότε ελάχιστοι ανθρωποι έχουν τα κότσια να διαμαρτυρηθούν, άσε που η προπαγάνδα της woke κουλτούρας είναι μεγάλη και περνάει ως δικαιωματισμος και αριστερές απόψεις ... Ακυρώνουν και κατηγορούν ως ακροδεξιό, θεούσο κ.α οποιονδήποτε εναντιώνεται στις woke θέσεις και εκδηλώσεις τους...



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ακτιβιστής για το κλίμα Di Caprio διακοπάρει στην Ιταλία με το yacht του και εννοείται ότι μετακινείται με το ελικόπτερο για τον ακτιβισμό του :δηλ γεύματα, ξενυχτάδικα και puttane.

Επ αόριστο λοκνταουν, χωρίς pass και απαγόρευση της ταχύπνοιας να γλυτώσουμε την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Υγ: ταχύπνοια είναι η αύξηση των αναπνοών ανά λεπτό.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



H λιτότητα επιστρέφει στην ΕΕ. Βαράτε βιολιτζήδες!

Μετά από τρία σχεδόν χρόνια, επανακάμπτει το τσεκούρι του συμφώνου σταθερότητας, με σαδιστικό ενθουσιασμό από την πλευρά της Γερμανίας. Η οποία, για να δώσει το καλό παράδειγμα, τράβηξε ένα γενναίο ψαλίδισμα στις δημόσιες δαπάνες της.

Σε σύγκριση με το πρόσφατο παρελθόν, Γαλλία και Ιταλία έχουν ακόμα μεγαλύτερο δημόσιο χρέος. Στο οποίο πρέπει να προστεθούν οι στρατιωτικές δαπάνες λόγω πολέμου και εξάντλησης των αποθεμάτων. Αίμα και δάκρυα, ιδιαίτερα για τα  κατώτερα οικονομικά στρώματα, δεν θα είναι αρκετά.

Ποιο το νόημα επιστροφής στους παραλόγους αυτούς κανόνες, που έχουν ήδη προκαλέσει κοινωνική αναταραχή και εξαθλίωση στην Ευρώπη, παραμένει άγνωστο. Ιδιαίτερα όταν είναι πρωτοφανές στην ιστορία, χώρα ή ομάδα χωρών που εμπλέκονται σε πόλεμο, να εφαρμόζουν λιτότητα.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Όταν βλέπεις πανεπιστημιακούς καθηγητές να υποστηρίζουν στον τοίχο τους τη χρήση βομβών διασποράς (και από κάτω τα ακροκεντρώα ζωντανά να υποστηρίζουν με καρδούλες), επειδή αυτή γίνεται από την μεριά που αυτοί υποστηρίζουν, καταλαβαίνεις για ποιο λόγο έχουμε φτάσει στον πάτο και τον ξύνουμε με τα νύχια.

Ζόφος.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΝΑΤΟ 2023-ΒΙΛΝΙΟΥΣ.

Πάντως δεν μπορούμε να πούμε. Βρίσκουνε κράτη και πόλεις για να συνεδριάζουνε οι ΝΑΤΟικοί. Το Βίλνιους στο οποίο συναντιούνται, κάποτε, προπολεμικά ήτανε γνωστό ως η «Ιερουσαλήμ της Ευρώπης». Στη συνέχεια και στο Β΄Π.Π. , ήταν ο τόπος μερικών από τις μεγαλύτερες και πιο βάρβαρες σφαγές στην ιστορία της υπό ναζιστική ηγεσία καταστροφής των Εβραίων της Ευρώπης. Με το 95% του προπολεμικού εβραϊκού πληθυσμού της περίπου 210.000 δολοφονημένων, η Λιθουανία κατέγραψε υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας από σχεδόν οποιαδήποτε άλλη χώρα στην Ευρώπη. Οι λιθουανοί ναζί ήταν μεταξύ των κύριων δραστών αυτού του ιστορικού εγκλήματος.

Όπως και οι Ουκρανοί ομόλογοί της, οι Λιθουανοί συνδύαζαν ιστορικά μια παράδοση αντικομουνισμού με άθλιο αντισημιτισμό. Μετά την άνοδο του Χίτλερ στη Γερμανία Λιθουανοί Νζί κατέφυγαν στη Γερμανία, όπου ίδρυσαν, σε άμεση συνεργασία με το ναζιστικό καθεστώς, το Λιθουανικό Μέτωπο Ακτιβιστών (LAF).

Με την είσοδο των Ναζί στις Βαλτικές χώρες και στην Ουκρανία το 1941, ξεκίνησε ταυτόχρονα ένα πογκρόμ και μαζικών σφαγών από τους Ναζί και την Οργάνωση Ουκρανών Εθνικιστών (OUN) στη Δυτική Ουκρανία, και το LAF των Ναζί Λιθουανών στην Ουκρανία. Μέχρι το 1944 δολοφονήθηκαν από τις 210.000 Εβραίων που ζούσανε στη Λιθουανία οι 195.000.

Το πιο τρομακτικό χαρακτηριστικό του Ολοκαυτώματος στη Λιθουανία ήταν η ανοιχτή, φανερή και χωρίς ντροπή συμμετοχή σημαντικών τμημάτων του πληθυσμού μέρα-μεσημέρι και μέσα στους δρόμους στο κυνήγι, τα βασανιστήρια και τη δολοφονία των Εβραίων. Εκτός από το LAF υπήρχανε και άλλες Ναζιστικές ενώσεις όπως το Λιθουανικό Μέτωπο, ο Σιδηρούς Λύκος, ο Λιθουανικός Απελευθερωτικός Στρατός, τα Γεράκια και το Λιθουανικό Μέτωπο Παλινόρθωσης. Απόγονοι αυτών είναι σήμερα οι πολιτικοί ηγέτες των χωρών της Βαλτικής, της Ουκρανίας κλπ. που επεμβαίνουνε και καταστρέφουνε κράτη και Λαούς στο όνομα της Δημοκρατίας. Τα τελευταία χρόνια λειτουργούσανε στη Λιθουανία μυστικές φυλακές της CIA, όπου "εξαφανιζόντουσαν" διάφοροι κρυφά απαχθέντες από άλλες χώρες αντίπαλοι των ΗΠΑ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΣΕΤ - ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ - ΠΟΔΗΛΑΤΟ: Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΕ

Η σοσιαλδημοκράτισσα Ισπανίδα υπουργός χρησιμοποιεί ιδιωτικό τζετ για να συμμετάσχει στη διάσκεψη για το κλίμα. Μετά την προσγείωση μπαίνει σε μια λιμουζίνα από την οποία εξέρχεται 100 μέτρα πριν από τον χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου και ανεβαίνει σε ένα ποδήλατο για να διανείσει αυτή την τελευταία απόσταση.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



To ΕΓΚΛΗΜΑ συνεχίζεται! – Πρέβεζα: 55χρονος πέθανε σε καρότσα αγροτικού στον δρόμο για το Κέντρο Υγείας | Οκτώ χαμένες ζωές (σε 1 μήνα) περιμένοντας ασθενοφόρο!

 Ένας ακόμα άνθρωπος έχασε τη ζωή του λόγω καθυστέρησης ασθενοφόρου. Τον ρόλο του ασθενοφόρου (για μια ακόμα φορά) έπαιξε μια καρότσα αγροτικού! 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα KanalakiNews.gr και αναδημοσιεύει το real.gr, ένας 55χρονος άνδρας στην Πρέβεζα πέθανε σε καρότσα αγροτικού οχήματος στον δρόμο προς το νοσοκομείο. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο χωριό Σταυροχώρι, στην περιοχή του Φαναρίου.

Ο 55χρονος οδηγούσε όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία. Μόλις στάθμευσε το αυτοκίνητό του στην άκρη του δρόμου έχασε τις αισθήσεις του. Κάτοικος της περιοχής κάλεσε άμεσα ασθενοφόρο, το οποίο καθυστερούσε με αποτέλεσμα ο 55χρονος να μεταφερθεί με αγροτικό όχημα στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου, όπου οι διασώστες και οι γιατροί προσπάθησαν για αρκετή ώρα να τον επαναφέρουν στην ζωή, χωρίς, όμως να τα καταφέρουν.

|||| Ένα διαρκές ΕΓΚΛΗΜΑ

Μόλις την περασμένη Πέμπτη ο «Ημεροδρόμος» έγραφε: Διαρκές ΕΓΚΛΗΜΑ: 7 χαμένες ζωές (σε 1 μήνα) περιμένοντας ασθενοφόρο! 

Οι 7 χαμένες ζωές (σε 1 μήνα) έγιναν 8!

Αναλυτικότερα:

Μόνο την περασμένη Τετάρτη τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, περιμένοντας ασθενοφόρο.

Τον τελευταίο μήνα, συνολικά, επτά (πλέον άνθρωποι πέθαναν, περιμένοντας ασθενοφόρο και οι δύο (πλέον οι 3) απ’ αυτούς άφησαν την τελευταία πνοή πάνω σε μια καρότσα: 

1. Εύβοια: Ένας ακόμη νεκρός πάνω σε καρότσα αγροτικού λόγω της έλλειψης ασθενοφόρου (5/7/2023).

2. Περιστέρι: 52χρονος πέθανε περιμένοντας το ΕΚΑΒ (5/7/2023).

3. Λέσβος: Γυναίκα πέθανε σε παραλία περιμένοντας ασθενοφόρο(5/7/2023).

4. Θάσος: Τουρίστρια έχασε τη ζωή της περιμένοντας το ασθενοφόρο (27/6/2023)

5. Χαλκιδική: Νέα τραγωδία με καθυστέρηση ασθενοφόρου – 63χρονη έχασε τη ζωή της (8/7/2023).

6. Νέα Μάκρη: Νεκρή 19χρονη έγκυος – Πολύωρη αναμονή ασθενοφόρου (7/6/2023)

7. Κως: Γυναίκα πέθανε σε καρότσα αγροτικού! – Δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο (6 Ιουνίου 2023)

Ο θρήνος των τελευταίων τεσσάρων (Εύβοια, Λέσβος, Περιστέρι, Πρέβεζα) εξελίσσεται μαζί με τα «ταρατατζούμ» της κυβέρνησης των «αρίστων», που θέλουν – λένε – να αναμορφώσουν το ΕΚΑΒ! Πώς; Σε πρώτη φάση στελεχώνοντας το με φαντάρους, πυροσβέστες και δημοτικούς υπαλλήλους! Τις ανακοινώσεις έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και δημοσιεύθηκε και η σχετική απαράδεκτη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Η επόμενη φάση του σχεδίου («πάμε κι όπου βγει») της κυβέρνησης για τη «μεταρρύθμιση» στο ΕΚΑΒ έχει συμπράξεις με ιδιώτες. 

Τα είχε περιγράψει όλα ο πρωθυπουργός, λίγες μέρες πριν τις εκλογές του Ιουνίου (διαβάστε σχετικά: Τα (επίσημα) «χρυσά φακελάκια» του Μητσοτάκη στους εμπόρους της Υγείας).

Ιδού το όραμα του Μητσοτάκη για τα ασθενοφόρα (από συνέντευξη στον ΣΚΑΪ): «Από εκεί και πέρα, σε μια έκτακτη περίπτωση ανάγκης η δουλειά πρέπει να γίνει και ο ασθενής πρέπει να φτάσει τελικά στο νοσοκομείο. Από τη στιγμή που ο ασθενής δεν πληρώνει, δεν νομίζω ότι τον ενδιαφέρει αν θα πάει κατ’ ανάγκη με το ΕΣΥ ή, αν χρειαστεί, με κάποιο άλλο ασθενοφόρο».

Η πραγματικότητα: Η αλήθεια είναι πως όταν δεν έρχεται το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, λόγω έλλειψης στο προσωπικό και στην υποδομή, «σκάμε» κάμποσα ευρώ στο ιδιωτικό ασθενοφόρο, μήπως και σωθεί ο ασθενής.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στις ΗΠΑ έχει γίνει σάλος για την ταινία Sound of Freedom-ο ήχος της ελευθερίας  που ενώ έχει ολοκληρωθεί από το 2018 δεν μπορούσε να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες αφού κολοσσιαίες εταιρίες παραγωγής όπως 20th Century Fox και αργότερα η Walt Disney Company απλά έβαζαν το φιλμ στα αρχεία τους, αρνούμενοι να το προωθήσουν στις κινηματογραφικές αίθουσες. 

Μετά από χρόνια οι δημιουργοί του φιλμ κατάφεραν να βγάλουν την ταινία (που παρεπιπτόντως κόστισε 14,5 εκατομμύρια δολάρια μετά από χορηγίες 7 χιλιάδων ανθρώπων και έβγαλε ήδη 42 εκατομμύρια μόλις σε μία εβδομάδα κυκλοφορίας της) αποκτώντας τα δικαιώματα της ταινίας. 

Με τι έχει να κάνει η ταινία που διχάζει τόσο πολύ τις ΗΠΑ; Με το εμπόριο παιδιών!!!!! και την αληθινή ιστορία ενός κυβερνητικού υπαλλήλου των ΗΠΑ που ξόδεψε 12 χρόνια από την ζωή του για να αποκαλύψει και να σταματήσει το εμπόριο παιδιών από την Κολομβία προς τις ΗΠΑ....Η ταινία ισχυρίζεται ότι υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι-σκλάβοι σήμερα από ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ακόμα κι από τότε που η σκλαβιά ήταν "νόμιμη"....

Γιατί άραγε η ταινία συνάντησε τέτοιες δυσκολίες στο να βρει τον δρόμο της στις κινηματογραφικές αίθουσες;

Γιατί πολεμήθηκε τόσο πολύ από το Hollywood αλλά και τους Δημοκρατικούς; και στο σύνολο της την woke culture που ηγεμονεύει στην παρηκμασμένη Δύση; 

Φανταστείτε κάποιους να είναι εναντίον μιας ταινίας που πραγματεύεται το εμπόριο παιδιών. Αυτό από μόνο του λέει τα ΠΑΝΤΑ για το ποιόν αυτών των ανθρώπων....

Στο βίντεο θα δείτε το μήνυμα του Mel Gibson (γνωστού και μη εξαιρετέου αποδιοπομπαίου τράγου του Hollywood μιας και έχει κατηγορηθεί ως αντισημίτης, συνωμοσιολόγος κτλ κτλ) για την ταινία Sound of Freedom-ο ήχος της ελευθερίας. Και ο οποίος είναι ένας από τους χρηματοδότες της ταινίας και φημολογείται αυτήν την στιγμή ότι φτιάχνει ένα πολύωρο ντοκυμαντέρ που πραγματεύεται το εμπόριο των παιδιών από την ελίτ του πολιτικού κόσμου της Δύσης και του Hollywood....



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στις δικτατορίες ρόλο είχαν ο λοχίας, λοχαγός ή ο ταγματάρχης.

Στις σημερινές ο Πορτοσάλτε, ο Οικονόμου και τανκς είναι τα ΜΜΕ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν υπάρχει μελέτη που να λέει ότι τα ασθενοφόρα είναι καλύτερα από τα αγροτικά για την μεταφορά ασθενών .

Τι υπάρχει ;; Φέρτε την !!!!



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ένα από τα χαρακτηριστικά των απατεώνων ειναι να κρύβονται πίσω από τη θρησκεία. To όνομά του Ιερέα είναι Δημήτρης Φουρλεμάδης, είναι «ιερέας» αλλά και γενικός διευθυντής των Μέσων του Ομίλου των Παραπολιτικών του Γιάννη Κουρτάκη και Μαρινάκη....και ενας αδιευκρίνιστος που είναι ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης του φιλάει το χέρι !!!!!!!

Ο όμιλος ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ είναι λιβανιστήρι του Μητσοτάκη, καταλάβατε ε; Θα ξαναφορέσει ράσα, που του πάνε ;;;

Αμφιβάλει κανένας ότι ο Φουρλεμαδης, Γεν.Διευθυντής των Παραπολιτικών που φοράει άμφια και ψάλει δεν πρέπει να τύχει «σεβασμού»; Εγω αντιλαμβάνομαι πλήρως το χειροφίλημα του Αδώνιδος.

Σχολιο.- Εδώ η μόνη Τοπλού ανήκει στο Βαρδινογιάννη τι να λέμε τώρα...



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Καταδικάστηκε σε 8ετη φυλάκιση ο Δημήτρης Φουρλεμάδης διευθυντής των «Παραπολιτικών» για υπεξαίρεση εκατομμυρίων που προοριζόταν για φιλανθρωπίες σε τρίτες χώρες μέσω της ΜΚΟ Αλληλεγγύη 

Αν είχε βγει τέτοια απόφαση για τον Βαξεβάνη

(λέμε τώρα), θα είχαν έρθει πίσω από διακοπές Ευαγγελάτος, Τατιάνα, Παπαδάκης κτλ και θα είχαν απευθείας συνδέσεις με το σαλόνι του Κώστα, τους γείτονες, τους περαστικούς, πρώην κατάδικους και φυσικά η Μάνδρου θα είχε βγει με «σοβαρές ανώτατες πηγές» να τον κατακεραυνώσει γιατί έπεσε στα μαλακά. Για τον Φουρλεμάδη κιχ.. αν και καταχράστηκε 5.1 εκ. ευρώ ως επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» ...από που τους κρατάει;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ανδρέας Ροδάκος από το σκάνδαλο με τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ απευθείας αναθέσεις… Πρόεδρος της επιτροπής εσωτερικού ελέγχου! Μας δουλεύουν κι από πάνω!

Δεν είναι φάρσα! Θυμάστε τον Ανδρέα Ροδάκο που ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης και ο Παύλος Πολάκης αποκάλυψαν ότι σε λίγους μήνες είχε πάρει 5.500.000 ευρώ απευθείας αναθέσεις;

Ο Μητσοτάκης τον έκανε Πρόεδρο των Ελεγκτών που θα ελέγχουν το Δημόσιο!

Φαίνεται ότι το 41%, είναι το άλλοθι που πιστεύουν ότι πήραν από τον λαό, για να συμπεριφέρονται ως υπεράνω κάθε Νόμου.

Με την ελπίδα ο λαός να τους πάρει γρήγορα χαμπάρι, πορευόμαστε στην αβεβαιότητα του "Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά"



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Σιγά σιγά τέκναν μου, τώρα που γίνατε καλά παιδιά και υπάκουα θα μας απαγορεύσουν να τρώμε αυγά γιατί οι κότες δεν είναι σίγουρο ότι συμφωνούν σε αυτό, κρέας γιατί πονάει τα αρνάκια το μαχαίρι, ντομάτες από τον κήπο γιατί η" κλιματική αλλαγή" έχει αντίρρηση, εάν θα κάνετε το λάθος να λέτε στα παιδιά σας ότι είναι κοριτσάκια κτλ κτλ θα σας συλλαμβάνουν γιατί παραβιάζει την αυτονομία της προσωπικότητας του 7χρονου, που πιθανόν θα το πείσει ο δάσκαλος ότι πρέπει να γίνει τραβελι κτλ κτλ.

Καλημέρα πέρα πόδες



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



11.675 ξένοι μισθοφόροι από 84 χώρες πολεμούν στο πλευρό του Ουκρανικού καθεστώτος! 4.845 ξένοι μισθοφόροι σκοτώθηκαν.

11/07/2023



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το καθεστώς σφράγισε κτίρια στη Λαύρα Σπηλαίων Κιέβου! Τμηματικά την απαλλοτριώνει. Τους έχουν με τα όπλα..

11/07/2023



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πέρασε ο εκβιασμός Ερντογάν. Δημιουργείται κακό προηγούμενο. Μία Κύπρος αξίζει 5 Σουηδίες..Του δίνουν και τα F16.

11/07/2023



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΛΟΥΚΕΤΟ σε ακόμη 40 καταστήματα των ΕΛΤΑ...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΑΡΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ! ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ της Ευρώπης οι μισθοί και η αγοραστική δύναμη στην Ελλάδα...

Η Ελλάδα αποτελεί αρνητικό πρωταθλητή (σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση) στους μισθούς, την αγοραστική δύναμη των εργαζομένων, την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας καθώς και στο μερίδιο της εργασίας σε σχέση με τον παραγόμενο εθνικό πλούτο!

Τα συγκλονιστικά αυτά στοιχεία, που φέρνει σήμερα στο φως η “κυριακάτικη δημοκρατία”, προέρχονται από το κορυφαίο γερμανικό Ινστιτούτο Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Ιδρύματος Hans Böckler που δημοσίευσε μόλις την περασμένη Τρίτη τη νέα έκθεσή του για το 2023. 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Το ΝΑΤΟ υποστηρίζει την προσπάθεια της Τουρκίας να ενταχθεί στην...

Ευρωπαϊκή Ένωση»

Γενς Στόλτενμπεργκ, ο αριστερός επικεφαλής του ΝΑΤΟ

Κάποιοι δεν γνώριζαν, ή αμφισβητούσαν ότι ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ ήταν και πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η επίσημη ανακοίνωση από τον ίδιο τον υπουργό των Εξωτερικών της Σουηδίας, Τομπίας Μπίλστρεμ, που δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Ερντογάν και τον Στόλτενμπεργκ, μετά τις "συνομιλίες" -διάβαζε παζάρι-, για την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ:

«Απόψε, μετά από διαπραγματεύσεις στο Βίλνιους, καταλήξαμε σε συμφωνία με την Τουρκία για την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, πράγμα που σημαίνει ότι τώρα θα ξεκινήσει η επικύρωση.

Ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος έδωσαν τα χέρια για τη συμφωνία»

Η κοινή δήλωση-συμφωνία μετά τη συνάντηση:

«- Η Τουρκία λαμβάνει πλήρη υποστήριξη για τη διαδικασία ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση

- Η Σουηδία επαναβεβαιώνει ότι δεν θα στηρίξει τις τρομοκρατικές οργανώσεις PKK/YPG και FETO (Φετουλάχ Γκιουλέν)

- Η Τουρκία συμφωνεί να στείλει στο κοινοβούλιο της για επικύρωση τα πρωτόκολλα ένταξης της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ.»

Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι ήταν απλώς θέμα χρόνου και τιμής.

Η Τουρκία ήθελε απλώς να αυξήσει την τιμή στο παζάρι και τα πήρε όλα!

Σημαντική οικονομική βοήθεια από ΕΕ (και με χρήματα Ελλήνων φορολογούμενων, όπως στον κοκαϊνομανή μικρό Ράιχ των ουκροναζί), το ΝΑΤΟ να επιβάλλει στην Ευρώπη (και την αποικία Ελλάδα) παραχωρήσεις στους Τούρκους.

Η επιβεβαίωση πως μέχρι τώρα η Ευρώπη δεν υπάρχει πλέον παρά μόνο ως αποικία των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θίχτηκε η Ουάσιγκτον μετά το βέτο της Ρωσίας για «ανθρωπιστική» βοήθεια στην κατεχόμενη από την Τουρκία βόρεια Συρία

Αποκάλεσε το βέτο «απάνθρωπο»

11.07.2023 | 23:10

Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών δια του εκπροσώπου του Μάθιου Μίλερ δήλωσε σήμερα ότι η απόφαση της Ρωσίας να ασκήσει βέτο στην ανανέωση της «ανθρωπιστικής επιχείρησης» του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ που προσφέρει βοήθεια σε 4 εκατομμύρια ανθρώπους στην κατεχόμενη   από εξτρεμιστές μουσουλμάνους βορειοδυτική Συρία ήταν «απάνθρωπη».

Η Ρωσία σήμανε σήμερα το τέλος της μακροχρόνιας επιχείρησης στην Τουρκία, μετά το βέτο που άσκησε στην ανανέωση της άδειας για 9 μήνες στο Συμβούλιο Ασφαλείας του αποικιοκρατικού ξεφτιλοΟΗΕ.

Ουσιαστικά δεν πρόκειται για ανθρωπιστική βοήθεια αλλά για τουρκική βοήθεια στις εξτρεμιστικές μουσουλμανικές οργανώσεις που δρουν στην περιοχή.