Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

Σαββατο 8 Ιουλιου 2023


Πρωτοφανής δήλωση από Δ. Καϊρίδη :

«Η νόμιμη μετανάστευση είναι προϋπόθεση  για να συνεχιστεί η οικονομική μεγέθυνση»

Τι εννοεί με τον  όρο  «νόμιμη» μετανάστευση ;  - Δεν υπάρχουν εξειδικευμένοι Έλληνες άνεργοι ;

Σχολιο.- ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΙΔΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΤΟΥ .....

Σχολιο.- Οθωμανόπαιδο… Δώσε τα επιδόματα που δίνεις στους Ισλαμιστές στους Έλληνες, και αμέσως θα μεγαλώσει ο πληθυσμός της χώρας με Ελληνόπουλα….

άπατρι… γελοίε…



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο γεωλόγος, καθηγητής Ian Plimer, αποκαλύπτει την ανθρωπογενή απάτη της "κλιματικής κρίσης":

"Κανείς δεν έχει δείξει ποτέ ότι οι ανθρώπινες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα οδηγούν την υπερθέρμανση του πλανήτη... Και αν μπορούσε να αποδειχθεί, τότε θα έπρεπε να δείξετε ότι το 97% των εκπομπών που είναι φυσικές, δεν προκαλούν την υπερθέρμανση του πλανήτη. Το παιχνίδι τελείωσε. Έχουμε να κάνουμε με μια απάτη".

Θα σκοτώσουν για να το διαπράξουν! 

Απλά να το έχετε υπόψη σας! 

Η αλήθεια είναι σαν το φως του ήλιου. Μπορείς να το κλείσεις για λίγο, αλλά δεν φεύγει.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η λογική της ‘‘σωστής πλευράς της Ιστορίας’’…

Στην Ουκρανία υπάρχουν τέσσερις πυρηνικοί σταθμοί σε λειτουργία. Ο ένας βρίσκεται υπό ρωσική κατοχή. 

Σύμφωνα με το μέτωπο της σωστής πλευράς της λογικής, οι Ρώσοι σκοπεύουν να ανατινάξουν όχι έναν από τους τρεις που βρίσκονται στην ουκρανική πλευρά αλλά αυτόν τον ένα που κατέχουν οι ίδιοι.

Όταν έχεις αποδεχτεί ότι οι Ρώσοι ανατίναξαν μόνοι τους τον Nord Stream που είχαν κατασκευάσει για να πουλούν αέριο στην Ευρώπη, καθώς επίσης και το φράγμα στην Χερσώνα που εξασφάλιζε πόσιμο νερό στην δική τους Κριμαία, τι πιο λογικό να αποδεχτείς ότι τώρα θα ανατινάξουν μόνοι τους και τον μοναδικό πυρηνικό σταθμό που έχουν στην κατοχή τους για να μολύνουν καταρχάς τις περιοχές που προσάρτησαν πρόσφατα;



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ψάξε να δεις τι γίνεται στον Σχινιά. Ο Μπενάκης, παραχώρησε οικόπεδα τεράστια στην ακρογιαλιά σε πλούσιους " ευυπολοιπτους" πολίτες , όπως έγραφε τότε, τα οποία βρίσκονται στο δάσος με τις κουκουναριες.

Πριν μερικά χρόνια ο φορέας διαχείρισης του δάσους αποφάσισε να απαγορεύσει τον κόσμο να εισέρχεται, για να καταλήξει στην παραλία. Ειδικά σε κίνδυνο πυρκαγιάς με πορτοκαλί ή κόκκινο καιρικό σήμα κλείνει εντελώς.

Όχι όμως για τις βιλαρες, που τις νοικιάζουν και μπαινοβγαινουν άνετα ξένοι και ντόπιοι.

Η κοροϊδία του λαού είναι ότι τάχα κανένας δεν είδε να ξεφυτρώνουν 13 σπιτάκια μέσα σε οικόπεδο που πριν είχε τροχόσπιτα. Έτοιμα για νοικιασμα και αυτά!

Οι προνομιούχοι λοιπόν του άνομου χρήματος απολαμβάνουν ενώ η πλεμπα τρέχει να βρει τόπο να στήσει μια ομπρέλα μια και η υπόλοιπη παραλία έχει κλειστεί από μπιτσομπαρα με γερό αντίτιμο!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΓΙΝΕΙΑ. ΡΩΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΙΩΠΗ

Στην Ουκρανία αστυνομία και στρατός καταλαμβάνουν ναούς και μοναστήρια της νόμιμης Ορθόδοξης Εκκλησίας, στην προσπάθεια να επιβάλλουν αυτήν που συγκρότησαν όργανα του ΝΑΤΟ. Επιπλέον, οι πολιτιστικοί θησαυροί αυτών των χώρων λεηλατούνται και φεύγουν για τα δυτικά Μουσεία.

Καταγγέλλοντας αυτό το έγκλημα κατά της πολιτιστικής παράδοσης του ουκρανικού λαού, η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, υπενθύμισε τη λεηλασία των ελληνικών Αρχαιοτήτων από τους Βρετανούς:

"Η Δύση πάντα λεηλατούσε τις αποικίες της. Η Ουκρανία δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Δεν υπάρχει ουδεμία αμφιβολία ότι κανείς δεν επρόκειτο να επιστρέψει όλα τα εξαγόμενα τιμαλφή. Συνιστώ σε όλους να διαβάσουν την ιστορία του πώς Βρετανοί διπλωμάτες αφαίρεσαν πολιτιστικούς θησαυρούς από το ελληνικό έδαφος.

Συγκεκριμένα, πώς λεηλάτησαν κυριολεκτικά την Ακρόπολη. Στη συνέχεια, οι ελληνικές Αρχές προσπάθησαν επί δεκαετίες να τα επιστρέψουν όλα αυτά. Δεν κατάφεραν τίποτε".

Αν υπήρχε στοιχειώδης αίσθηση σεβασμού στην πολιτιστική μας κληρονομιά και ελάχιστη έστω εθνική αξιοπρέπεια, οι δηλώσεις αυτές θα ήταν σήμερα πρώτη είδηση στα ελληνικά ΜΜΕ και θα ακολουθούνταν από αντίστοιχες δηλώσεις κυβερνητικών παραγόντων και εκπροσώπων της αντιπολίτευσης.

Μπα! Άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει! Το ΝΑΤΟ να 'ναι καλά και σιγά τώρα μην τα βάλουμε με τους Βρετανούς συμμάχους, επειδή το θέλει η Ρωσία!

Θα μιλούσα και για τη σιωπή των εκπροσώπων της πνευματικής ζωής στον τόπο, αλλά επιφυλάσσομαι να σας πω αύριο ένα καλύτερο ανέκδοτο.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έπεσε η κυβέρνηση στην Ολλανδία.

Κατέρρευσε η κυβέρνηση τετρακομματικού συνασπισμού του Μαρκ Ρούτε (Λαικό Κομμα για Ελευθερία και Δημοκρατια 34 έδρες, κεντροδεξιό Δημοκράτες 66 24 έδρες, και τα δυο κομματα που αποχώρησαν, Χριστιανοδημοκρατική Έκκληση 15 έδρες, και και η καλβινιστική Χριστιανική Ένωση 5 έδρες), υπό την πίεση των αγροτών και των αντιπάλων της για τη μεταναστευτική πολιτική της.

Η μετανάστευση ανατρέπει την παγκοσμιοποίηση, της οποίας, θεμέλιος λίθος είναι η μετανάστευση...

Στο τέλος ο λαός θα αποφασίσει.

Σχολιο.- Την κυβέρνηση την έριξε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Ρούτε εισηγούμενος απάνθρωπα μέτρα ακόμη και για τα παιδιά που είναι αναγνωρισμένοι μετανάστες και ζουν στη χώρα. Τα μέτρα αυτά ήξερε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να τα δεχθούν τα άλλα κόμματα της συγκυβέρνησης. Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το σχόλιο....

Σχολιο.- χαιρόμαστε όταν ένα πιόνι του WEF καταρρέει, με ότι σημαίνει αυτό...

Σχολιο.- ... ναι, καλό, αλλά τώρα δεν πρέπει να αφήσουν άλλον έναν υπηρέτη της παγκοσμιοποίησης να πάρει τη θέση



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



“Θέλουμε ένα … Ισραήλ στην καρδιά της Ευρώπης”

Κυνισμού συνέχεια από τον Μπάιντεν:

“Θα προσφέρουμε στην Ουκρανία εγγυήσεις ασφαλείας όπως αυτές του Ισραήλ και θα την εξοπλίσουμε ανάλογα. Δεν είναι έτοιμη - ούτε χρειάζεται να μπει στο ΝΑΤΟ!”

Καταλαβαίνετε;

-Θέλει την Ουκρανία - ή ότι απομείνει απ´αυτή- 

ένα κράτος/πολεμική μηχανή, 

ένα κράτος/τραμπούκο τρομοκράτη, 

ένα κράτος ρατσιστικό φασιστικό μόρφωμα/ανεξέλεγκτο ακόμα κι απ´το ΝΑΤΟ… 

Όπως το Ισραήλ στη Μέση Ανατολή !

Σχολιο.- Αυτό το λέεΙ ο Μπάιντεν ΚΑΙ οι Σιωνιστές στην κυβέρνηση του; Είναι πάνω από τους μισούς.

Σχολιο.- Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι σε θέση να δέσει τα παπούτσια του, πόσο μάλλον να οδηγήσει μια χώρα

Σχολιο.- Του ξέφυγε πάντως στο τέλος που λέει ότι επί του παρόντος η Ουκρανία δεν πληροί διάφορες προϋποθέσεις για ένταξη στο ΝΑΤΟ τώρα, όπως δημοκρατία!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η δημόσια παραδοχή και “απολογία” ενός “Eγκληματία Πoλέμoυ”:

Ο Μπάιντεv, μιλώντας στο CNN, χτες:

-”Ναι, θα στείλουμε “πυρομαχικά διασποράς” στην Ουκρανία, γιατί 

1.έχουν ξεμείνει από συμβατικές οβίδες (155 χιλ) και ούτε εμείς έχουμε άλλες. Μέχρι να βρούμε τρόπο να τους εφοδιάσουμε θα πολεμάνε με τέτοια όπλα διασποράς,

2.ο φόβος και η ανάγκη ΝΑ ΜΗ ΝΙΚΗΣΕΙ η Ρωσία είναι ανώτερα από τέτοια διλήμματα”

-80χρονος που ρετάρει μεν, αλλά αδίστακτος και κυνικός… 

Ο … σκατόγερος!

Σχολιο.- Το επίπεδο των αμερικανικών προκλήσεων που αποκλίνουν και το φέρνουν πιο κοντά στον νέο παγκόσμιο πόλεμο - Ο Ρώσος πρεσβευτής στις ΗΠΑ Αντόνοφ σχετικά με την προμήθεια από την Ουάσιγκτον με ευρέως απαγορευμένα πυρομαχικά διασποράς στην Ουκρανία.

-Τα πυρομαχικά διασποράς είναι χειρονομία απόγνωσης, συνειδητοποίηση της αδυναμίας των ΗΠΑ και των δορυφόρων τους, η Ουάσιγκτον συνεχίζει να αυξάνει τα διακυβεύματα στη σύγκρουση - Αντόνοφ.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Μαρία Ζαχάροβα, εκπρόσωπος τύπου του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, βρήκε και δημοσίευσε μια περσινή δήλωση της Υπεύθυνης Τύπου του Λευκού Οίκου Psaki, όπου χωρίς δισταγμό υπογράμμιζε ότι η “χρήση οβίδων διασποράς είναι ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ”!

Τώρα; 

Που ο ίδιος ο Μπάιντεν πήρε πάνω του την απόφαση για προμήθεια τέτοιων όπλων στην Ουκρανία; 

Ποια … Χάγη ή νέα Νυρεμβέργη θα τον δικάσει;

-Περιμένω την κλασσική υποκριτική απάντηση της Δύσης σε τέτοιες περιπτώσεις: “Ααα, αυτό είναι άλλο! Τι δεν καταλαβαίνετε;”



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Όλη αυτη η ιστορία της ΄΄εξέγερσης΄΄ στη Γαλλία ειχε ως απώτερο στόχο τον έλεγχο της πλειοψηφίας των Γαλλων Αρα ηταν μια καλοστημένη ιστορία συμπραξης της αλητειας της ελιτ με την αλητεια του λουμπεν προλεταριατου και υπάρχουν πολλα ντοκουμεντα γι αυτό Κάποιοι όμως πηραν το μερος των ταχα μου εξεγερμενων παρανομων χωρις πολτικο προσημο 

Σχολιο.- Αν αυτος ειναι μαρξιστης θάπρεπε να ξερει την άποψη των Μαρξ και Εγκελς για το λουμπεν προλεταριατο

Σχολιο.- Τι λεει δηλαδη, ολοι αυτοι δεν εχουν κανενα πολιτικο είναι, ζουν απο επιδοματα που τους δινει η Γαλλικη κοινωνια απο τον φορο των εργαζομενων. Ζουν μεσα στην παρανομια απο μικρα παιδια, γαλουχημενα στο μισος χωρις λογο.  Ουτε σε διαμαρτυριες πολιτικες εμφανιζονται, ουτε ξερουν τι θελουν.  Η επιροη που εχουν, ειναι απο ραπερς το ιδιο αμορφωτους με αυτους, που ειναι παμπλουτοι απο διακινηση ναρκωτικων και οπλων και χαιρονται της ατιμωρησιας και της πολιτικης ασυλιας. Το ξερετε πως ολο αυτο το εκτρωμα σχεδιαστηκε απο καιρο να γινει  κατα τα προτυπα του Floyd με ενορχηστρωτη τον J Attali τον δασκαλο του Μακρον ? Ενα βιντεοκλιπ ραπερ μια μερα πριν απο τα γεγονοτα εδειχνε ενα κιτρινο αυτοκινητο οπως του νεαρου παρανομου που το σταματουσε η αστυνομια και μετα αρχιζαν οι εξεγερσεις ? Το ξερετε την ταινια ATHENA που εχει αναλογο θεμα σαν κι αυτο που εξελιχθηκε στην Γαλλια ? Κατα συμπτωση αυτος που παιζει στο βιντεο ειναι ο δικηγορος του νεαρου. Ο δε νεαρος παιζει στα βιντεο των ραπερς και τους θεωρουσε προτυπο του. Ξερετε πως πολλοι νεοι μαγκρεμπινοι βγηκαν στο twitter και κατηγορουσαν ολους αυτους τους casseurs που λεηλατουσαν τα μαγαζια, πως ειναι ντροπη για τα θρησκευτικα τους πιστευω?

Σχολιο.- αυτα ειναι τα γεγονοτα και αυτα ισχυουν. Αν τα ερμηνευετε ετσι δικος σας προβλημα. Προσωπικα πιστευω πως μπροστα σε αυτην την πανισχυρη ελιτ η αντισταση και η ανατροπη προερχεται μονο απο συνειδητοποιημενους πολιτες που εχουν εναν συγκεκριμενο πολιτικο λογο και παρουσια, και οχι απο μια άναρθρη μαζα.  Αυτη κάλλιστα παιζει τον ρολο της μαριονετας. Αλλωστε αυτη η ελιτ αυτους τους πολιτες φοβαται και αυτους εχει βαλλει στοχο να εξολοθρεύσει

επειδη δεν ζειτε στην Γαλλια απλα αναμασαται οτι σας λενε. ΚΑΜΜΙΑ εξεγερση ουτε αυτη του 2005 δεν εμοιαζε στο μεγεθος και το μενος των καταστροφων σαν αυτη που εγινε τωρα

σχολιο.- στο μεταξύ, το ''διαίρει και βασίλευε'' των κοινωνιών, συμφέρει πάντα τις εξουσίες και το επιτυγχάνει εύκολα, ειδικά όταν υπάρχει κρίση ιδεολογιών και δεν υπάρχει ταξική συνείδηση.

Σχολιο.- πάντως πιό πολυ συνειδητοποιημενο κόσμο θα βρειτε στα κιτρινα Γιλεκα και σε ολους αυτους που κατεβαινουν με τις κατσαρόλες, και τους χτυπάει αλύπητα η Αστυνομια, για το συνταξιοδοτικο και για την καταπάτηση της Δημοκρατίας, παρα σε ολους αυτους παρασιτικους παραβατικους που τους αφήνει η ιδια η Αστυνομια να κανουν ότι θελουν γιατι εχει τέτοιες εντολές απο πανω. Τιποταα αυθόρμητο απο μια sauvagerie

Σχολιο.- Ας μιλησουμε συγκεκριμενα και ας αφήσουμε τις γενικολογιες Γιαυτην την κρίση ιδεολογιων την κυρια ευθυνη την έχει η Αριστερα που εγκατελειψε την παραδοσιακη εργατικη ταξη απο την δεκαετια του 80 για να υιοθετήσει τους λουμπεν το κινημα των 500 φυλων και το μεταναστευτικο δηλ την Ατζεντα της ΝΤΠ

Σχολιο.- συγκεκριμένα μιλάω πάντα...δεν με ενδιαφέρει ο επιθετικός λόγος αλλά η ουσία.Θα συμφωνήσω απολύτως για τη μεγάλη ευθύνη της αριστεράς και την ενσωμάτωση της με το νεοφιλελευθερισμό και τη στυγνή καπιταλιστική οικονομία της αγοράς...Αυτό προσπαθώ να αναδείξω

Σχολιο.- Αν το οργάνωσε όλο αυτό η αστική τάξη της "παγκοσμιοποίησης", γιατί το έκανε;

Σχολιο.- Μα για να επιβάλλει ανοιχτή φασιστική δικτατορία φυσικά. Με αυτά τα πλιάτσικα το 90% των Γάλλων αυτό ζητάει. Έβαλαν και το συνδικάτο των αστυνομικών και κάποιους εν αποστρατεία αξιωματικούς του στρατού να ζητάνε να πυροβολάει ο στρατός και η αστυνομία, ενώ ήξεραν ότι την εντολή της μη επέμβασης της αστυνομίας την είχε δώσει ο ίδιος ο Μακρόν. Στην Γαλλλική Εθνοσυνέλευση ψηφίστηκε νόμος ότι μπορεί να παρακολουθείται οποιοσδίποτε, και ότι η αστυνομία μπορεί να κόβει το ιντερνετ όταν αυτή κρίνει ότι γίνεται «εξέγερση», και έδεσε το γλυκό.

 


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο πράκτορας του WEF που σας λέει ανοιχτά ότι η επερχόμενη ψηφιακή κοινωνία χωρίς μετρητά θα ρυθμιστεί και όσοι θα αποφασιστούν «λιγότερο επιθυμητοί» θα αποκλειστούν.

https://twitter.com/Raymond82310289/status/1677217424842653696?fbclid=IwAR0mLNF3AGymisKvlXVORusb-n9jSOonlw-k82wQjh955d-on_2gLiV5wqQ




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι διοικητές του Αζόφ από την Τουρκία επέστρεψαν στην Ουκρανία. Μεταξύ αυτών που επέστρεψαν: οι Denis Prokopenko, Svyatoslav Palamar, Sergei Volynsky, Oleg Khomenko και Denis Shlega. Τους συνάντησε προσωπικά ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



11.000 Ρώσοι 
67.000 Ουκρανοί. 
Χτες το βράδυ εκδηλώθηκε Ρωσική αντεπίθεση στο Αρτιόμοφσκ και οι Ουκρανοί χάσανε τα λιγοστά εδάφη που κέρδισαν κατά τον τελευταίο μήνα. 
Οι απώλειες των Ουκρανών τον τελευταίο μήνα,σύμφωνα με δυτικές πηγές, ανέρχονται στους 16.000

Χάρτης της θέσης των ουκρανικών στρατευμάτων στην κατεύθυνση Artyomovsk
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, υπάρχουν τώρα περίπου 67.000 άτομα στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας προς αυτή την κατεύθυνση.
Η 4η ταξιαρχία των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία υπερασπίζεται τα σύνορα της Kleshcheevka, αντλεί πάνω της περίπου 11.000 εχθρικό προσωπικό
Σχολιο.- Πάντως οι Ρωσοι εντυπωσιάζουν με το είδος της πολυεπίπεδης άμυνας που έχουν σκαρφιστεί και που δεν μπορούν ούτε να πλησιάσουν τα ούκρανα και οι μισθοφόροι. Αμερικανοί και Ευρωπαίοι στρατηγοί (του καναπέ) έχουν πάθει πλάκα με τους διαβολικούς Ρώσους, που τους υποχρεώνουν να σκίσουν τα στρατιωτικά τους εγχειρίδια και να εγγραφούν στις ρωσικές στρατιωτικές ακαδημίες μπας και μάθουν



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δήλωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με την απόφαση των ΗΠΑ να προμηθεύσουν πυρομαχικά διασποράς στο καθεστώς του Κιέβου:
 Πρόκειται για άλλη μια κραυγαλέα εκδήλωση της επιθετικής αντιρωσικής πορείας των Ηνωμένων Πολιτειών, με στόχο να παρασύρουν τη σύγκρουση στην Ουκρανία και τον πόλεμο στον «τελευταίο Ουκρανό» όσο το δυνατόν περισσότερο.
 Πρόκειται για μια χειρονομία απόγνωσης και απόδειξη ανικανότητας στο πλαίσιο της αποτυχίας της πολυδιαφημισμένης ουκρανικής «αντεπίθεσης».
 Πρόκειται για μια κυνική προσπάθεια παράτασης της αγωνίας των σημερινών ουκρανικών αρχών, ανεξάρτητα από τις απώλειες αμάχων.
 Η Ουάσιγκτον γνωρίζει καλά ότι οι «υποσχέσεις» των Ουκροναζί να χρησιμοποιήσουν αυτά τα όπλα αδιάκριτης δράσης «προσεκτικά» και «υπεύθυνα» είναι άνευ αξίας.
 Η Ουάσιγκτον θα είναι στην πραγματικότητα συνεργός στην εξόρυξη της επικράτειας και θα μοιραστεί πλήρως την ευθύνη για όσους έχασαν τη ζωή τους από εκρήξεις, συμπεριλαμβανομένων παιδιών από τη Ρωσία και την Ουκρανία.
 Η διεθνής κοινότητα δεν έχει δικαίωμα να αγνοήσει αυτά τα προφανή γεγονότα και πρέπει να ανταποκριθεί επαρκώς σε αυτά.
 Το επόμενο «θαυματουργό όπλο», στο οποίο βασίζονται η Ουάσιγκτον και το Κίεβο, χωρίς να σκέφτονται τις σοβαρές συνέπειες, δεν θα επηρεάσει την πορεία της ειδικής επιχείρησης, οι στόχοι της οποίας θα επιτευχθούν πλήρως



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η ολλανδική κυβέρνηση καταρρέει.
Ο Ολλανδός πρωθυπουργός Rutte και ολόκληρο το υπουργικό του συμβούλιο παραιτούνται αφού αποτυγχάνουν να συμφωνήσουν για την πολιτική μετανάστευσης με τους εταίρους του συνασπισμού.
-Ο πρωθυπουργός λέει ότι αυτό δεν θα επηρεάσει την υποστήριξη της χώρας προς την Ουκρανία



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Καναδάς καταδικάζει τη χρήση βομβών διασποράς αφότου ο Μπάιντεν αποφάσισε να στείλει ευρέως απαγορευμένα όπλα στο καθεστώς του Κιέβου.
Δεν υποστηρίζουμε τη χρήση πυρομαχικών διασποράς και δεσμευόμαστε να βάλουμε τέλος στις επιπτώσεις που έχουν τα πυρομαχικά διασποράς στους πολίτες, ιδιαίτερα στα παιδιά - Καναδική κυβέρνηση.
Το 40% όλων των καταγεγραμμένων απωλειών αμάχων από βόμβες διασποράς ήταν παιδιά…
Σχολιο.- Και ο Μπάιντεν τους γράφει όλους στα α...του .
Οι ΗΠΑ όπως πάντα, κάνουν ό,τι θέλουν.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ερντογάν παρέδωσε στον Ζελένσκι τα ηγετικά στελέχη του Αζοφ αν και η συμφωνία ανταλλαγής ήταν να παραμείνουν στην Τουρκία μέχρι το τέλος της ΕΣΕ.
Οι διοικητές του "Azov" * - Denis Prokopenko, Svyatoslav Palamar, Sergey Volynsky, Oleg Khomenko και Denis Shlega επέστρεψαν στην Ουκρανία από την Τουρκία.
Τους συνάντησαν προσωπικά ο Ζελένσκι και ο Γερμάκ.
Θυμηθείτε ότι πρόκειται για τους ίδιους διοικητές του Azov από την 36η Ταξιαρχία Πεζοναυτών που παραδόθηκαν κατά τη διάρκεια των μαχών για τη Μαριούπολη και το Azovstal τον Μάιο του 2022.
Φωτογραφίες 
1 κατά την αιχμαλωσία τους μετά την παράδοση τους στους Τσετσενους μαχητές 
2 Οταν κάνανε τους μάγκες και λέγανε ότι δεν θα παραδοθούν μέσα στο Azovstal 
3 Ο Μπαμπάς τους 
ADAM DELIMKHANOV 
Ο διοικητής των Αχμάτ που τους ξετρύπωσε από τις τρύπες τους.
Η μλκια που επικρατεί στην Ρωσική ηγεσία ώρες ώρες μπορεί να τρελάνει ακόμα και τους πιο θερμούς υπερασπιστές της ΕΣΕ 
Σχολιο.- πειράζει και με το παραπάνω.
Δεν θα πάνε άλλωστε αυτοί στην πρώτη γραμμή πλέον.
Θα μείνουν στο Κίεβο να κρατάνε το καθεστώς.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Εν τω μεταξύ τα (σαμαρωμένα) γαϊδουράκια της Σαντορίνης ακουμπούν το κεφάλι τους στον τοίχο για να αντέξουν τον πυρακτωμένο ήλιο. 
Είναι δε γνωστό (άκουσον άκουσον...) πως οι Δήμοι (μετατρέπονται σε Δήμιοι καθώς) ζητούν από τους αμαξάδες να μην δίνουν στα ζωντανά παρά ελάχιστο νερό, για να μην ουρούν στους δρόμους της πόλης! 
#Κάθε_καλοκαίρι_τα_ίδια_και_δεν_κουνιέται_φύλο…




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Έχουμε άτακτη υποχώρηση των Ουκρανών απι τις θέσεις που είχαν καταλάβει τον τελευταίο μήνα στα πλάγια του Αρτιόμοφσκ (Μπαχμουτ)
Μια μικρή κλίμακας αντεπίθεση των Ρώσων ήταν αρκετή για να του στείλει πίσω στο Τσασιβ Γιαρ.
Σε λίγο αυτό θα γίνει σε όλο το μέτωπο.
Τα Ρώσικα στρατεύματα αφότου εξαντλησουν τον εχθρό θα πραγματοποιησουν κόντρα αντεπίθεση και ο πόλεμος θα πάρει την τροπή που όλοι ξέρουμε.
Η γραμμή Σουροβίκιν θα γίνει το νέο Κουρσκ για τους Νεοναζί της Δύσης



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ουκρανο-ρωσικός πόλεμος. Ημέρα 498:
Κατάσταση στο μέτωπο Bakhmut: Ο ρωσικός στρατός εξαπέλυσε αντεπιθέσεις στην Klishchiivka και την Berkhivka και κατάφερε να ανακαταλάβει τα πρόσφατα χαμένα εδάφη και να σταθεροποιήσει το μέτωπο.
Σχολιο.- Καλό θα είναι οι Ρώσοι να μην περιμένουν να έρθουν οι αμερικάνικες βόμβες διασποράς αλλά να αρχίσουν να χρησιμοπούν οι ίδιοι τις δικές τους όπως έκαναν στη Συρία με μεγάλη επιτυχία κατά των ισλαμοφασιστών. Κι εδώ έχουμε ναζί ούκρο και ΝΑΤΟϊκούς μισθοφόρους, άρα επιτρέπεται η χρήση.
Σχολιο.- NAI, είναι η βόμβες διασποράς τόσο αποτελεσματικες, γιατί από ένα κεντρικό κέλυφος που ρίχνει συνήθως αεροπλάνο, ξεπετιωνται δεκάδες μικρές βόμβες γεμάτες με σφαιρίδια που όταν φτάνουν κοντά στο έδαφος εκρύγνυνται και πετάγονται χιλιαδες σφαιρίδια σε μεγάη έκταση σκοτώνοντας όποιον στρατιώτη δεν είνα επαρκώς καλυμένος. Δλδ, αν τύχει σε ανοικτό πεδίο μάχης δεν γλυτώνει κανένας. Αυτό το κάνουν οι Αμερικάνοι, επειδή φοβούνται τώρα που θα ξεφουσκώσει η "αντεπίθεση" των Ούκρο, μήπως τους πάρουν φαλάγγι οι Ρώσοι και δεν σταματήσουν πουθενά. Με τις βόμβες αυτές δεν θα τολμούν να βγούν έξω από τα θωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, δυσκολεύοντας έτσι το έργο της εκκαθάρισης των θέσεων ουκροναζί. Αλλά και οι μετακινήσεις ακόμη και μκρών μονάδων των Ρώσων θα είναι τώρα πιο επικίνδυνες. Γενικά ο πόλεμος δυσκολεύει και αγριεύει γιατι θα χρησιμοποιήσουν και Ρώσοι τέτοιες. Δεν θα παραδοθούν εύκολα τα καθάρματα. Οι Ρώσοι θα χύσουν κι άλλο αίμα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάποτε Κροάτες, Σέρβοι, Σλοβένοι, Βόσνιοι... μέχρι τις 4 Μαϊου 1980 που πέθανε ο Τίτο, κολυμπούσαν στη θάλασσα, διασκέδαζαν σε τουριστικά θέρετρα, σήμερα παρακολουθούν στο Τικ Τοκ πώς οι ξένοι έχουν καταλάβει τα αγαπημένα τους θέρετρα.
Η εργατική τάξη ξεκουράστηκε στη θάλασσα, όχι σε νεροχύτη όπως σήμερα! Κάποτε η θάλασσα «ανήκε» σε όλους, τώρα μόνο σε ξένους και σε όσους έχουν «πολλά λεφτά»! Οι όμορφες γυναίκες με τοπ ήταν «υπό νορμάλ», μεθυσμένοι Άγγλοι δεν τσούριζαν πίσω από τα καντόνια του Χβαρ, του Σπλιτ, του Ντουμπρόβνικ... τοίχους, τα πάρτι έπαιζαν στις ταράτσες με τα όργανα του Χάμοντ και το μαγείρεμα στους καταυλισμούς στις εστίες υγραερίου...
Σαν σήμερα, οι καλοκαιρινές διακοπές ήταν το αποκορύφωμα της χρονιάς για τις περισσότερες γιουγκοσλαβικές οικογένειες, πώς ταξιδέψαμε στη θάλασσα και τι κάναμε στην παραλία;
Επιστρέφοντας στο σπίτι και στη δουλειά σε μια κρατική εταιρεία στο Stojedinice, Četvorki ή Jugići, εδώ κι εκεί με PZ-ejc, Opel, Buba, NSU 1200 TTS ή Fordaljka. Για πολλούς κατοίκους του πρώην κράτους και τους απογόνους τους, οι διακοπές στην Αδριατική έχουν γίνει πολυτέλεια που όλο και λιγότεροι μπορούν να αντέξουν οικονομικά.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ψάκη, η εκπρόσωπος τύπου της αμερικάνικης κυβέρνησης,  - τον Φεβρουάριο του 2022 για το ότι η χρήση βομβών διασποράς είναι έγκλημα πολέμου: 
– Υπάρχουν πληροφορίες για τη χρήση απαγορευμένων βομβών διασποράς και θερμοβαρικων βομβών από τη Ρωσία. Εάν ναι, ποια μέτρα θα λάβει η προεδρική διοίκηση? Θα μπορούσε να θεωρηθεί έγκλημα πολέμου?
– Ναι, είναι. Δεν έχω στοιχεία για τη χρήση τους. Αλλά, εάν χρησιμοποιούνταν, θα ήταν δυνητικά έγκλημα πολέμου.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Τζέικ Σάλιβαν:
-Η Ουκρανία δεν θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ μετά τη σύνοδο κορυφής στο Βίλνιους. Αλλά θα συζητήσουμε ποια βήματα πρέπει να γίνουν για να επιτευχθεί αυτό. Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν σθεναρά την πολιτική της «ανοιχτής πόρτας», σύμφωνα με την οποία το ΝΑΤΟ και η Ουκρανία μπορούν να αποφασίσουν από κοινού για την πορεία προς την ένταξη, και το Βίλνιους θα αποτελέσει σημαντικό ορόσημο στην πορεία.
-Δεν είναι ακόμη σαφές εάν οι σύμμαχοι στην περίπτωση της Ουκρανίας θα είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν τις σταθερές παραμέτρους που πρέπει να πληροί μια χώρα για να ενταχθεί. Αυτό το θέμα συζητείται ακόμα.
-Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μεταφέρουν πυρομαχικά διασποράς στην Ουκρανία. Η Ουκρανία ζητά πυρομαχικά διασποράς για να προστατεύσει το δικό της κυρίαρχο έδαφος. Η Ουκρανία έχει παράσχει γραπτές εγγυήσεις ότι θα χρησιμοποιήσει αυτά τα πυρομαχικά πολύ προσεκτικά - με τέτοιο τρόπο ώστε να ελαχιστοποιούνται οι κίνδυνοι για τον άμαχο πληθυσμό.
-Η αντεπίθεση της Ουκρανίας προχωρά δύσκολα. Οι Ρώσοι "θάφτηκαν" καλα στα χαρακώματα, έριξαν σημαντική ανθρώπινη δύναμη και πολλά πυρομαχικά για την άμυνα. Όμως η Ουκρανία είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τις ενέργειές της και δεν έχει χρησιμοποιήσει ακόμη τους σημαντικούς πόρους που διαθέτει.
-Ο Πρόεδρος Μπάιντεν θα καλωσόριζε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Ζελένσκι στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ. Η παρουσία του Προέδρου Ζελένσκι θα ήταν ευπρόσδεκτη.
Σχολιο.- Τα βλήματα και οι βόμβες πώς πέφτουν προσεκτικά, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος?
Σχολιο.- Ξύλινος πολιτικός λόγος από επαγγελματία ψεύτη και λαοπλανο.
Για γέλια και για κλάματα ταυτόχρονα.
Σχολιο.- Η Δύση κλιμακωνει βήμα βήμα.
Αυτό η Ρωσία πρέπει να το προσέξει καλά.
Πρέπει η αντίδραση της Ρωσίας να είναι ασύμμετρη για να τους κοπεί ο βηχας



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο ΟΗΕ υποστηρίζει χώρες που έχουν απαγορεύσει τα πυρομαχικά διασποράς και δεν θέλουν τέτοιες βόμβες να χρησιμοποιούνται στο πεδίο της μάχης.
Ωστόσο, ο Μπάιντεν είναι έτοιμος να εγκρίνει την αποστολή βομβών στο καθεστώς του Κιέβου, ενώ ο Mad Vlad Zelensky λέει ευθαρσώς ψέματα και ισχυρίζεται ότι θα τις χρησιμοποιήσει «υπεύθυνα».



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Γιατί στην Ουκρανία με τον εβραίο Πρόεδρο ανθίζει ο ναζισμός;
Γνώμη του Πρέσβη του Ισραήλ στην Ουκρανία:
Σε άπταιστα ρωσικά (δηλαδή ο λόγος του δεν απευθύνεται σε σύγχρονους ουκρανούς οπαδούς του ΣΣ) λέει ότι οι Μπαντέρα, Σουχέβιτς, Μέλνικ υποστήριζαν όντως την ναζιστική ιδεολογία. Δηλαδή υποστήριζαν τι; Υποστήριζαν την εξαφάνιση των εβραίων, την Ουκρανία χωρίς πολωνούς, και γενικά σε μας (εννοεί τους εβραίους) δεν είναι κοντά. Αλλά στην μάχη κατά της Ρωσίας πρέπει να καταλάβουμε, να συγχωρέσουμε, και οι ναζί (στα μάτια του Πρέσβη του Ισραήλ που θεωρητικά εκπροσωπεί τους εβραίος όταν μιλάει) μπορούν να θεωρηούν όχι και τόσο κακοί, εάν εξοντώνουν μη εβραίους.
Οι Ρώσοι, αυτοί που μιλάνε ρώσικα, θα θυμούνται τι είπε. Και, όταν είναι ανάγκη, θα του υπενθυμίσουν αυτά του τα λόγια.
Σχολιο.- Γιατι .αν δεν υπηρχαν τα ..Αουσβιτς και τα στρατοπεδα συγκεντρωσης των εβραιων ....δεν θα υπηρχε το κρατος του ...Ισραηλ !!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Φώς φανάρι, Για το λιποθυμικό επεισόδιο του Μήτσου του Κουτσούμπα (στη Βουλή ) φταίει το Λουμπάγκο !
Σχολιο- Ναι είναι καινούριο σύμπτωμα! Τώρα δε πονάς, λιποθυμας!
Σχολιο.- ΜΙΣΌ ΛΕΠΤΌ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ
Φωνάξτε την επιστήμη να πάρει θέση
Σχολιο.- η επιστημη πήρε ΘΈΣΗ .... long covid Λουμπάγκο ! άλλωστε είναι φως φανάρι



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Λεφτά υπάρχουν, αλλά μόνο για σκοτωμούς.
Να σημειωθεί ότι η Ουκρανία έλαβε 135 δισεκ. οικονομική βοήθεια από την Δύση κυρίως από τις ΗΠΑ και για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία δόθηκαν τόσα πολλά όπλα σε τέτοια κλίμακα, με τέτοιο συντονισμό και σε τέτοια ποσότητα και το αποτέλεσμα είναι… σχεδόν 1 εκατ νέοι άνθρωποι νεκροί, σακατεμενοι, και μια ολόκληρη χώρα σε εξαθλίωση για τις επόμενες δεκαετίες."
Στον καπιταλισμό λειτουργούν οι πολυεθνικές ως εξουσία ,εδώ η πολυεθνική θανάτου δηλαδή οπλων



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ανάμεσα σε πολλούς δυτικούς διανοούμενους και δημοσιογράφους που «μετακόμισαν» στο ρώσικο κανάλι RT, είναι και ο ελληνοαμερικανός John Kiriakou, πρώην πράκτορας της CIA που φυλακίστηκε στις ΗΠΑ επειδή διαμαρτυρήθηκε για βασανιστήρια. Εδώ και πολλούς μήνες (αν δεν το προσέξατε)



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΧΩΡΑ…;)…ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…???
Δεν είναι Ελληνική πρωτοτυπία, ούτε νεοεμφανιζόμενη, η απαγόρευση συμμετοχής κομμάτων, στα Κοινοβούλια της "δημοκρατικής" Ευρώπης
Πριν απαγόρευαν τα κομμουνιστικά κόμματα.
Σήμερα, στρέφονται σε οποιοδήποτε κόμμα απειλεί την απόλυτη εξουσία της παγκόσμιας ελίτ, χωρίς διακρίσεις. Βάζουν απλώς μπροστά από ένα τέτοιο κόμμα την λέξη "φασιστικό", ή "ναζιστικό", ή "εθνικιστικό", ή "ακροδεξιό" είναι δεν είναι τέτοιο!
Ολοι οι θεσμοί είναι απόλυτα ελεγχόμενοι, από την ελίτ, για να προσδίδουν το απαιτούμενο κύρος, στις αποφάσεις της.
Ετσι, σύμφωνα με το Γερμανικό πολιτικό περιοδικό Cicero: "Η υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας,Nancy Faeser ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας απαγόρευσης του AfD".
Τι είναι το AfD, ή στα Ελληνικά "Εναλλακτική για την Γερμανία";;
Είναι ευρωσκεπτιστικό κόμμα. Ούτε σβάστικες έχει, ούτε ναζιστικά σύμβολα, ούτε ναζιστικά συνθήματα. 
Τάσσεται, νόμιμα, κατά της παράνομης οικονομικής μετανάστευσης, στο πλαίσιο του Γερμανικού Συντάγματος, που την απαγορεύει.
Το κόμμα αυτό δημιουργήθηκε, από τρεις καθηγητές Οικονομικών που εργάστηκαν για τη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και όταν είδαν σε τι είχε μετατραπεί, αυτή η Ενωση τρομοκρατήθηκαν και έχτισαν ένα κόμμα που ένωσε τους αντιπάλους της ΕΕ και των πολιτικών της Μέρκελ. 
Σε μόλις ένα χρόνο, από την εμφάνιση του, το κόμμα αυτό κέρδισε το 10% των ψήφων των Γερμανών και εκπροσωπείται, κανονικά, στην Βουλή.
Εχει δεχθεί του κόσμου τα ψεύδη, για ρατσισμό, ναζισμό, για σεξισμό, όταν μάλιστα η αντιπρόεδρος του κόμματος είναι δηλωμένη λεσβία και παντρεμένη με μετανάστρια.
Το "κυνηγητό" δεν σταμάτησε, ούτε μετά από δεκάδες απαγορεύσεις. Πριν από 5 χρόνια, το Τμήμα Πολιτικής Έρευνας της Γερμανίας δήλωσε ανοιχτά, ότι όλα τα τηλέφωνα και τα διαμερίσματα με τα γραφεία των μελών του κόμματος θα παρακολουθούνται, καθώς θεωρείται "αναξιόπιστο". 
Ετσι λειτουργεί η Δημοκρατία! Μόλις κάποιος αντιπαρατεθεί στα συστημικά κόμματα, που έχουν γονατίσει την Γερμανία με νέους κρυφούς φόρους, με αυξήσεις στο ρεύμα, στα καύσιμα και στα τρόφιμα, με εξανδραποδισμό της βιομηχανίας και με κούρσα εξοπλισμών, γίνεται "φασίστας".
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στην πόλη Sonnenberg, όπου την κέρδισε ένα μέλος του κόμματος AfD. Το ουρλιαχτό έφτασε, μέχρι τον ουρανό! Οι εφημερίδες άρχισαν να συγκρίνουν το κόμμα με τον εθνικοσοσιαλισμό. 
"Δεν πρέπει να υπάρξει αποδοχή των θέσεων του AfD και της γλώσσας του", δήλωσε η πολιτικός του σοσιαλιστικού κόμματος΄ που είναι επίσης επικεφαλής του υπουργείου Εσωτερικών.
Και έβαλε μπροστά την απαγόρευση του.
Τι πιο αντιδημοκρατικό, στην "δημοκρατική" Ευρώπη να κερδίζεις σε νόμιμες εκλογές!
Είσαι ενάντια στο αφήγημα της ελίτ;; Καταργείσαι και ας είσαι ένα κόμμα, που έχει κερδίσει το 19% των ψήφων των δημοσκοπήσεων και τοπικών εκλογών στη Γερμανία.
Οι "ναζί" δεν έχουν θέση σε μια χώρα, που υποστηρίζει με όπλα και προπαγάνδα τους ναζί της Ουκρανίας!
Αστείο δεν είναι;;



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΖΕΛΕΝΣΚΙ Ο ΠΟΡΘΗΤΗΣ! Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΘΡΟΝΙΑΣΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ, ΤΟΝ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ ΖΕΛΕΝΣΚΙ, ΜΑΚΕΛΑΡΗ ΚΑΙ ΔΙΩΚΤΗ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ, ΣΤΟ ΔΕΣΠΟΤΙΚΟ ΘΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΝΑΟ. ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ......



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Ζελένσκι επιστρέφει από την Τουρκία, φέρνοντας μαζί του μέλη της νεοναζιστικής ομάδας του καθεστώτος του Κιέβου, το Σύνταγμα Αζόφ!
Οι κρατούμενοι έπρεπε να παραμείνουν στην Τουρκία μέχρι το τέλος των εχθροπραξιών, βάσει συμφωνίας ανταλλαγής αιχμαλώτων η οποία...παραβιάστηκε!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Έξαλλο πάρτι διοργανώθηκε εντός του ελληνορθόδοξου ναού του Αγίου Βουκόλου στη Σμύρνη!!! Ο Βαρθολομαίος λείπει για δουλειές … με ΝΑΤΟ-Ζελένσκι.. ΑΛΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
08/07/2023
Έξαλλο πάρτι διοργανώθηκε εντός του ελληνορθόδοξου ναού του Αγίου Βουκόλου στη Σμύρνη!!! Ο Βαρθολομαίος λείπει για δουλειές … με ΝΑΤΟ-Ζελένσκι.. ΑΛΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
Πάρτι ,πρόκληση σε ορθόδοξη εκκλησία της Σμύρνης αναφέρει ρεπορτάζ της ανταποκρίτριας του OPEN στην Κων/πολη, της Μαρίας Ζαχαράκη. Τουρκικό πάρτι πρόκληση μέσα σε ελληνορθόδοξη εκκλησία της Σμύρνης. Προκάλεσε σφοδρότατες αντιδράσεις στην Τουρκία από την ελληνορθόδοξη κοινότητα πάρτι που έγινε στην ελληνορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Βουκόλου που χρησιμοποιείται ως πολιτιστικό κέντρο από το μητροπολιτικό δήμο της Σμύρνης. Σε μια γραπτή δήλωση που εξέδωσε ο επικεφαλής της ελληνικής κοινότητας της Σμύρνης αναφέρεται ότι οι Ορθόδοξοι πληγώθηκαν και βίωσαν βαθύ πόνο μετά από αυτό το γεγονός. Το πάρτι έγινε με σύγχρονη μουσική. Ακόμη και Τούρκοι το χαρακτηρίζουν μεγάλη ασέβεια απέναντι σε μια άλλη θρησκεία κι κάνουν έκκληση στις αρχές να βρουν τους υπευθύνους..
To τοπικό μέσο ittifakgazetesi αναφέρει: Σε γραπτή δήλωση εκ μέρους της Ελληνορθόδοξης Κοινότητας της Σμύρνης, ο Γιώργος Θεοδωρίδης είπε: “Μοιραζόμαστε τη βαθιά και απερίγραπτη θλίψη, τον πόνο και τη θλίψη μας μαζί σας….”. κι αναρωτήθηκε πως γίνεται να συμβεί αυτό ”στον ιερό ναό του Αγίου Βούκολου, που χτίστηκε το 1886, είναι ένα μέρος όπου χιλιάδες οι άνθρωποι προσεύχονταν, βρήκαν καταφύγιο και από αγίους άνθρωποι βρήκαν τη θεραπεία, και πήγαιναν εκεί για να ευχαριστήσουν τον Θεό. Οι τοίχοι του φέρουν τα ίχνη προσευχών . Οι εικόνες του καλούν τους ανθρώπους στην καλοσύνη για αιώνες.” Τόνισε ότι εμείς σεβόμαστε όλες τις θρησκείες και τους ευκτήριους οίκους τους κι αυτό είναι άδικο.. To μέσο μάλιστα καυτηριάζει το γεγονός και κάνει ιδιαίτερη μνεία ότι έπιναν και μεθούσαν μέσα στο ναό..



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ στους διοργανωτές! ΣΟΒΑΡΑ επεισόδια στο pride της Τιφλίδας...
8/7/20232    -   22.30
Η αστυνομία δεν μπορούσε να σταματήσει τους χιλιαδες διαδηλωτές που αντιδρούσαν στη διενέργεια του Pride στην Τιφλίδα της Γεωργίας.
Το αποτέλεσμα είναι οι διαδηλωτές να επιτεθούν στους διοργανωτές του pride, να τους ξυλοκοπήσουν και να βάλουν φωτιά σε σύμβολα, πινακίδες, σημαίες με το ουράνιο τόξο και πανό.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΕΚΤΑΚΤΟ: ΑΤΥΧΗΜΑ με τον Κουτσούμπα στο βήμα της Βουλής!
8/7/2023    -     18.27
Έπιασε η μέση του τον Κουτσούμπα στο βήμα της Βουλής - Έσπευσαν να τον βοηθήσουν, διακόπηκε η διαδικασία... 
Έναν έντονο πόνο στη μέση αισθάνθηκε κατά την ομιλία του στη Βουλή ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος έδειξε να χάνει την ισορροπία του στο βήμα.. 
Αρχικά είπε, «έχω και τη μέση μου» και προσπάθησε να συνεχίσει την ομιλία του, αλλά ήταν εμφανές ότι δεν μπορούσε. Αμέσως στο βήμα ανέβηκαν και άλλοι βουλευτές, για να τον κρατήσουν όρθιο, ενώ ο βουλευτής Α' Πειραιά της ΝΔ, Νίκος Βλαχάκος, που είναι και γιατρός, του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες.
Μετά από λίγα λεπτά, πάντως, επέστρεψε… δριμύτερος και με το γνωστό του χιούμορ σχολίασε το περιστατικό και συνέχισε την παρέμβασή του κανονικά, χειροκροτούμενος θερμά από τους βουλευτές όλων των κομμάτων.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ της Ευρώπης αποποινικοποιεί την κατοχή ναρκωτικών...
8/7/2023    -     11.30
Η αποκεντρωμένη κυβέρνηση της Σκωτίας σκιαγράφησε την Παρασκευή προτάσεις για την αποποινικοποίηση της κατοχής όλων των ναρκωτικών ουσιών για προσωπική χρήση, τονίζοντας ότι με τέτοια κίνηση θα βοηθούσε να αντιμετωπιστεί το μεγαλύτερο ποσοστό θνησιμότητας από χρήση ναρκωτικών που κατέχει η Σκωτία στην Ευρώπη.
Η κυβέρνηση στο Εδιμβούργο είπε ότι τα μέτρα θα πρέπει να εφαρμοστούν από τη βρετανική κυβέρνηση στο Λονδίνο, η οποία, αποφασίζει για θέματα όπως κανονιστικά πλαίσια γύρω από τη χρήση ναρκωτικών.
Η σκωτσέζικη κυβέρνηση τόνισε ότι η κίνηση αυτή θα επιτρέψει σε άτομα που έχουν προβληματική σχέση με ναρκωτικές ουσίες, να λαμβάνουν θεραπεία και να έχουν στήριξη αντί να αντιμετωπίζονται ως εγκληματίες, και να δίνονται σε όσους αναρρώνουν καλύτερες ευκαιρίες να βρουν δουλειά.
Απορρίπτει οποιαδήποτε αλλαγή ο Σούνακ
Ένας εκπρόσωπος του Βρετανού πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ απέκλεισε οποιαδήποτε αλλαγή, λέγοντας: «Δεν υπάρχουν σχέδια να αλλάξουμε τη σκληρή μας στάση απέναντι στα ναρκωτικά».
Το κυβερνών Εθνικό Κόμμα της Σκωτίας, το οποίο επιθυμεί να γίνει η Σκωτία μια ανεξάρτητη χώρα, έχει επίσης συγκρουστεί με τη βρετανική κυβέρνηση σχετικά με έναν προτεινόμενο νόμο μεταρρύθμισης για την αναγνώριση φύλου.
Με 327 θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού, η Σκωτία είχε το υψηλότερο ποσοστό θανάτων από ναρκωτικά στην Ευρώπη το 2020, όντας σε μεγάλη απόσταση από το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό των 85 θανάτων ανά εκατομμύριο στη Νορβηγία, σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




ΕΓΚΛΗΜΑ! ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΝΤΑΙ οι πρώτες λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ στην Κοζάνη...
8/7/2023    -    8.30
«Στρώνει» το έδαφος η ΔΕΗ για την επόμενη ημέρα του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού (ΑΗΣ) Καρδιάς στην Κοζάνη, έπειτα και από την οριστική παύση λειτουργίας των τεσσάρων μονάδων του εδώ και περίπου δυόμισι χρόνια, στο πλαίσιο του προγράμματος απολιγνιτοποίησης. Μόλις χθες, εγκρίθηκε από την αρμόδια Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ) η μελέτη αποκατάστασης τμήματος του χώρου των εγκαταστάσεων των τεσσάρων λιγνιτικών μονάδων (Ι, ΙΙ, ΙΙΙ και IV), συνολικής έκτασης 320 στρεμμάτων, δίνοντας το σήμα εκκίνησης για το γκρέμισμα του πρώτου λιγνιτικού σταθμού της χώρας, του ΑΗΣ Καρδιάς.
Η κατεδάφιση
Μάλιστα, σε έναν χρόνο από σήμερα, δηλαδή περίπου μισό αιώνα μετά την λειτουργία των δύο πρώτων μονάδων του, αναμένεται σύμφωνα με πηγές της ΔΕΗ, να μπουν οι πρώτες «μπουλντόζες» και να ξεκινήσει η κατεδάφιση και η αποξήλωση κτιριακών υποδομών. Σε αυτές περιλαμβάνονται οι τέσσερις πύργοι ψύξης των μονάδων, οι τέσσερις καπνοδόχοι και οι τέσσερις ταινιόδρομοι λιγνίτη, τα λεβητοστάσια, υποσταθμοί λιγνίτη, τα τρία σιλό τέφρας των μονάδων III και ΙV, αποθήκες αυλής και σιλό λιγνίτη και πολλές άλλες υποδομές.