Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Κυριακη 9 Ιουλιου 2023


Πότε και που τα αποκήρυξε τα σκίτσα του ο Ηλίας Κυριαζής ; Και γιατί εμάς θα πρέπει να μας απασχολεί η διαμάχη του με κάποιον άλλον, και συγκεκριμένα τον Μάνο Γρυπάρη;

Σχολιο.- Έχω δει το screenshot από την σελίδα του που είναι κλεισμένη στα σχόλια, που το γράφει, "αυτά τα σκίτσα είναι πριν 26 χρόνια και τα έχω αποκηρύξει". Όσο για τη δεύτερη ερώτηση, συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Γιατί πρέπει να με απασχολεί η διαμάχη ενός αληταρά κωλοφασίστα Μάνου Γρυπάρη, με έναν άλλο, για τον οποίο έχει ξεθάψει σκίτσα πριν 26 χρόνια (όταν αυτός που τα έφτιαξε μπορεί να ήταν κωλοφασίστας σαν τον Γρυπάρη), όταν ο Γρυπάρης έχει φτιάξει σκίτσα "κουνούνια θα σας θάψουμε στην άμμο", και το πιο υπέροχο του, "τιμή στους ήρωες του μελιγαλά". Όπου ήρωες αποκαλεί τους συνεργάτες των κατακτητών που βασάνιζαν και σκότωναν Έλληνες πατριώτες, τους περιβόητους Γερμανοτσολίαδες ή Ταγματαλήτες αποκαλεί ήρωες ο Γρυπάρης.

Σχολιο.- Εμένα με απασχολεί τι λέει ο φασίστας Μάνος Γρυπάρης, καθώς και οι ψεύτικες φωτογραφίες που κατασκευάζουν οι φασίστες τον Κυριαζή παρέα με τον Μίχο. Και γενικώς με απασχολεί η αλήθεια και μισώ την ψευτιά.

Σχολιο.- Η ψεύτικη φωτογραφία παρέα με το Μίχο είναι ψεύτικη με σκοπό να παραπληροφορήσει. Έτσι κάνουν πάντα οι φασίστες. Ο κυριαζής έχει φτιάξει αυτά τα σκίτσα πριν 26 χρόνια, όχι χθες. Ο Κυριαζής κλείνει τη σελίδα του γιατί έχει μπει όλο το φασισταριό, βρίζει, αυτόν και την οικογένεια του, και απειλούν να τον σκοτώσουν, όπως κάνουν πάντα οι φασίστες. Στην κλεισμένη σελίδα του λέει πως αυτά τα σκίτσα είναι πριν 26 χρόνια και τα έχει αποκηρύξει, οι φασίστες το μεταφέρουν σε sceenshot και λένε δεν μας ενδιαφέρει αν τα έχει αποκηρύξει, πρέπει να πεθάνει. Ε εμένα με ενδιαφέρει να πεθάνουν όλοι οι φασίστες. Τέλος.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο τη στρατιωτική επιχείρηση του Ισραήλ στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζενίν, η οποία προκάλεσε θανάτους και τραυματισμούς αμάχων, γεγονός που αποτελεί απειλή για τη σταθερότητα και την ειρήνη στη Μέση Ανατολή. Σταματήστε την επίθεση εναντίον του παλαιστινιακού λαού".


Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Η Κούβα καταδικάζει την ισραηλινή στρατιωτική επιχείρηση σε προσφυγικό καταυλισμό


Ο Mπρούνο Ροντρίγκες Παρίγια, υπουργός Εξωτερικών της Κούβας, καταδίκασε έντονα τη στρατιωτική επιχείρηση του Ισραήλ στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζενίν.

Μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ο υπουργός Εξωτερικών της μεγαλύτερης των Αντιλλών επεσήμανε ότι η επίθεση έχει προκαλέσει το θάνατο και τον τραυματισμό αμάχων, γεγονός που συνιστά απειλή για τη σταθερότητα και την ειρήνη στη Μέση Ανατολή.

Σταματήστε την επίθεση κατά του παλαιστινιακού λαού, απαίτησε ο Ροντρίγκες Παρίγια.

"Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο τη στρατιωτική επιχείρηση του Ισραήλ στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζενίν, η οποία προκάλεσε θανάτους και τραυματισμούς αμάχων, γεγονός που αποτελεί απειλή για τη σταθερότητα και την ειρήνη στη Μέση Ανατολή. Σταματήστε την επίθεση εναντίον του παλαιστινιακού λαού".

Ο καταυλισμός της Τζενίν είναι ένας παλαιστινιακός καταυλισμός προσφύγων, όπου ζουν περίπου 14.000 άνθρωποι σε λιγότερο από μισό τετραγωνικό χιλιόμετρο και βρίσκεται εντός του δήμου της παλαιστινιακής πόλης Τζενίν στη βόρεια Δυτική Όχθη.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, ο ισραηλινός στρατός εξαπέλυσε στρατιωτική επιχείρηση με αεροπορικούς βομβαρδισμούς από μη επανδρωμένα αεροσκάφη και την ανάπτυξη εκατοντάδων στρατιωτών.

Η επίθεση άφησε τουλάχιστον εννέα Παλαιστίνιους νεκρούς, περισσότερους από 50 τραυματίες και σχεδόν τρεις χιλιάδες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τον καταυλισμό για να γλιτώσουν από την επίθεση.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η "κλιματική κρίση" με λίγα λόγια:

Ζέστη - κλιματική κρίση

Κρύο - κλιματική κρίση

Βροχή - κλιματική κρίση

Χωρίς βροχή - κλιματική κρίση

Χιόνι - κλιματική κρίση

Χωρίς χιόνι - κλιματική κρίση

Τι σας δυσκολεύει τόσο πολύ να το καταλάβετε αυτό;



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περίεργα πράγματα…

Σχεδόν πριν ένα χρόνο, το Netflix κυκλοφόρησε το  τρέιλερ για την ταινία Athena, η οποία αφηγείται τα πλιάτσικα που ξεκινούν στη Γαλλία,  όταν Άραβες και Αφρικάνοι μετανάστες ξεσηκώνονται όταν ένας νεαρός Αλγερινός σκοτώνεται από την αστυνομία…

Τον ρόλο του δικηγόρου στην ταινία Athena υποδύεται ο Yassin Bouzrou. Και ο Yassin Bouzrou είναι ο δικηγόρος πραγματικό πρόσωπο, που θα υπερασπιστεί την οικογένεια του Nahel, του νεαρού Αλγερινού μετανάστη 3ης γενιάς που σκοτώθηκε από την αστυνομία πριν λίγες μέρες…

Το σενάριο είναι σαν μια δικαστική μασονική φάρσα… 

Σχολιο.- Γιατι και με το Contagion to 2011 μια προβλεψη του κορονοιου 10 χρονια πριν Απιστευτες σκηνες που ταυτιστηκαμε μαζι τους μετα απο 10 χρονια https://el.wikipedia.org/wiki/Contagion

Σχολιο.- το Χολλυγουντ κατά ένα περίεργο τρόπο, μας προπαγανδίζει για όλα τα επερχόμενα..

Χρόνια τώρα...εμείς απλά τα προσπερνουσαμε...

το δόγμα της παγκοσμοιοποιησης είναι εδώ κ εξελίσσεται..



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πεθαίνει ο κόσμος στις καρότσες ελλείψει ΕΚΑΒ αλλά είπε ότι θα χτίσει νοσοκομεία στην Ουκρανία.

Πιο γραφικός κι από τα Άνω Πορόια

Σχολιο.- Aς φτιαξει οσα νοσοκομεια θελει για τα ναζιδια της φαρας του. Ασθενοφόρα να μην στειλει...

Σχολιο.- οσο εφτιαξε νοσοκομειο την μαριουπολη αλλα τοσο θα δειτε τ ασθενοφορα

Σχολιο.- Ούτε αυτό το έκανε

Κι αν το έκανε θα έπαιρνε 10 χρόνια

Το έκανε ο Βλαδίμηρος σε μόλις 1 χρόνο από την κατάληψη της Μαριούπολης



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Αυτή είναι η ταινία «Sound of Freedom»: Που αποκαλύπτει τα κυκλώματα σωματεμπορίας ανηλίκων στις ΗΠΑ (βίντεο)

Μία ταινία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και τις εμπειρίες του Τιμ Μπάλαρντ, πρώην πράκτορα της Ειδικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών και ιδρυτή της οργάνωσης Operation Underground Railroad (OUR).

Ο ηθοποιός Τζιμ Καβίζελ, γνωστός από τη ταινία «Τα Πάθη του Χριστού», δήλωσε ότι στόχος της νέας ταινίας του «Sound of Freedom” («O ήχος της ελευθερίας») είναι να αποκαλύψει την πραγματικότητα πίσω από την εμπορία παιδιών για ερωτικούς σκοπούς στις Ηνωμένες Πολιτείες και να προειδοποιήσει τους γονείς για αυτό που αποκάλεσε «παιδοφιλική ατζέντα» που προωθείται εδώ και δεκαετίες.

Στην ταινία, ο Καβίζελ υποδύεται τον Τιμ Μπάλαρντ, υπαρκτό πρόσωπο και πράκτορα της Εθνικής Ασφάλειας, ο οποίος, αφού σώζει ένα μικρό αγόρι από τους διακινητές, μαθαίνει ότι η αδελφή του αγοριού είναι ακόμη αιχμάλωτη. Παραιτείται από τη δουλειά του και βάζει τη ζωή του σε κίνδυνο, ξεκινώντας μια αποστολή βαθιά μέσα στη ζούγκλα της Κολομβίας για να σώσει το κορίτσι.

Σε κοινή συνέντευξή τους στην εκπομπή «American Thought Leaders» της EpochTV, ο Καβίζελ και ο πραγματικός Τιμ Μπάλαρντ δήλωσαν ότι αυτό που απεικονίζει η ταινία, όσο σκοτεινό και ενοχλητικό κι αν είναι, βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και ανθρώπους.

«Είναι μια απολύτως αληθινή ιστορία», δήλωσε ο Καβίζελ στον παρουσιαστή Τζαν Τζέκιλεκ. «Κάθε χαρακτήρας είναι αληθινός. Κάθε κακός είναι αληθινός.»

«Στο τέλος της ταινίας […] παρουσιάζονται όλοι οι καλοί, οι κακοί, τα παιδιά και αναφέρεται το πού βρίσκονται σήμερα», είπε ο Μπάλαρντ. «Ξέρουμε πού βρίσκονται. Αυτά είναι πραγματικά παιδιά, όλα τους. Μερικά από αυτά εργάζονται για εμάς. Μερικά από αυτά, ως νεαροί ενήλικες έχουν πραγματικά σώσει ανθρώπους από τη σωματεμπορία.»

Το 2013, ο Μπάλαρντ εγκατέλειψε την κυβερνητική του θέση για να ιδρύσει την Επιχείρηση Υπόγειος Σιδηρόδρομος (Operation Underground Railroad-OUR), μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που συνεργάζεται με τις διωκτικές αρχές σε όλο τον κόσμο για να σώζει παιδιά από την εκμετάλλευση και να τα βοηθά να ανακάμψουν. Δραστηριοποιούνται σε μέρη όπου η αστάθεια και οι συγκρούσεις καθιστούν τις γυναίκες και τα παιδιά πιο ευάλωτα στη σωματεμπορία, συμπεριλαμβανομένων χωρών όπως ο Ισημερινός, το Μεξικό και η Ουκρανία.

Σύμφωνα με την OUR, αυτό που τροφοδοτεί και προωθεί την απαγωγή και τη σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών σε αυτές τις χώρες είναι μια αυξανόμενη πελατειακή βάση στις ΗΠΑ.

«Οι αριθμοί είναι μεγάλοι: σε 150 δισεκ. δολάρια το χρόνο υπολογίζονται τα κέρδη που προκύπτουν από τους άνδρες, τις γυναίκες και τα παιδιά που είναι σκλάβοι», δήλωσε ο Μπάλαρντ, σημειώνοντας ότι περίπου 27 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ζουν σε καθεστώς δουλείας, εκ των οποίων τα 6 εκατομμύρια είναι παιδιά.

«Υπολογίζεται ότι 2 εκατομμύρια από αυτά [τα παιδιά] προορίζονται ειδικά για το εμπόριο σεξ», συνέχισε ο πρώην ομοσπονδιακός πράκτορας. «Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι το νούμερο τρία στις χώρες προορισμού για την σωματεμπορία, το νούμερο ένα στην κατανάλωση βίντεο με βιασμούς παιδιών και πλησιάζουμε πλέον το νούμερο ένα στην παραγωγή υλικού εκμετάλλευσης παιδιών.»

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

https://rumble.com/v2x85gu-sound-of-freedom-trailer.html



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θέλουν να δολοφονήσουν τον Σ.Χίο και παλεύει μόνος του να αποκαλύψει την αλήθεια με αποδείξεις. Αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα

Όπως διαβάζουμε στο site makeleio και δεν μας κάνει πια καμμία έκπληξη που κανένα άλλο μέσο δεν ασχολείται με το θέμα. Ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος παλεύει κυριολεκτικά μόνος του αποκαλύπτωντας τα σχέδια των δολοφόνων του, με βίντεο καταγγελίες και ντοκουμέντα. Δε θα πούμε αν υπάρχει εισαγγελέας να παρέμβει γιατί έχει καταντήσει ανέκδοτο σε αυτή τη χώρα. Θα πούμε ωστόσο ντροπή στα ΜΜΕ που αποκρύπτουν την είδηση.

Βρώμικα και παρακρατικά σχέδια δολοφονίας του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου, απεργαζόταν και συνεχίζει να απεργάζεται, παρά την τυπική “απομάκρυνσή” του, για τα μάτια του κόσμου και ειδικά της ΕΛ.ΑΣ του νέου αρχηγού της, ο ταξίαρχος και πρώην διευθυντής της Ασφάλειας Αττικής, ταξίαρχος Δημήτριος Δάβαλος, ο οποίος στις τελευταίες κρίσεις της αστυνομίας ούτε αποστρατεύτηκε ούτε πέρασε κάποιο πειθαρχικό, απλώς μετακινήθηκε στη θέση του βοηθού γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής, ενώ στην διεύθυνση Ασφάλειας τοποθετήθηκε ως διευθυντής ο ταξίαρχος Ιωάννης Σκούρας, ο οποίος μέχρι σήμερα ήταν στο γραφείο της ΓΑΔΑ, ενώ έχει υπηρετήσει στο παρελθόν στην Ασφάλεια. 

Ο Δάβαλος, ο απόλυτος ορισμός της γενικής σήψης και διαφθοράς στην αστυνομία, συνδύασε το όνομά του και τη θητεία του, με τον κατήφορο και με τις αποκαλύψεις για το “κουκούλωμα» των μαστροπών που ελέγχουν πάνω από δέκα οίκους ανοχής, ένας εκ των οποίων στον Κεραμεικό, που ήταν και το στέκι του παιδοβιαστή Μίχου ο οποίος και εξέδιδε απροκάλυπτα την 12χρονη απ’ τον Κολωνό.

Επίσης ο κύριος αυτός, σε στενή επαφή πάντα με τον κακοποιό ανηψιό Δημητριάδη, έκατσε στο εδώλιο, κατηγορήθηκε για διαφθορά, αθωώθηκε αλλά θα ξανακαθίσει με κακουργηματική κατηγορία, επίσης για σχέσεις με τον υπόκοσμο.

Ακούστε τι ανέφερε στον Στέφανο Χίο στην εκπομπή Ραδιομακελάρηδες, μία από τις αδήριτα αξιόπιστη πηγή του. “Θα σε τινάξουν στον αέρα. Έχε το νου σου στο αυτοκίνητο”.

Βεβαίως για εμάς, ισχύει αυτό που λέμε πάντα. Το δυνατό όπλο, ειναι η δημοσιοποίηση. Και η απόλυτη σχέση αρχείου, πληροφορίας και ρεπορταζ. Το έχουμε αποδείξει.

https://rumble.com/v2ygfj8-178805924.html



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κρίμα το αλογάκι ορθώς επενέβη η Δικαιοσύνη,όμως πεθαίνουν κάθε μέρα άνθρωποι και δεν βλέπω ανάλογη αντιδραση

Μυτιλήνη : «Χωρίς οδηγό που να πάει το ασθενοφόρο ;» Κραυγή αγωνίας από τον γιατρό που παρέλαβε την 78χρονη

«Μας είπαν πως το ασθενοφόρο θα έρθει το βράδυ» μας λέει ο δήμαρχος που μετέφερε τον 75χρονο με το εγκεφαλικό στο Κέντρο Υγείας

Σχολιο.- 30.000 ΕΥΡΩ, ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΑΜΑΞΑ, ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ, 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ.

ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΠΟΔΗ ΠΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάποιοι απορούν που ο Βαρθολομαίος υποδέχτηκε μέσα σε εκκλησία με τιμές βασιλιά τον ναζιστή αντίχριστο Ζελένσκι, ο οποίος είναι και Εβραίος, και έκανε και χριστιανική λειτουργία για τον σατανιστή ναζιστή Ζελέ.  Και λένε ότι οδηγεί στο θάνατο χιλιάδες Ουκρανούς. Δεν είναι μόνο οι νεκροί Ουκρανοί.

Είναι ότι στη σατανιστική ναζιστική Ουκρανία, οι ουκρανοναζί καταλαμβάνουν χριστιανικές εκκλησίες και κάνουν σατανιστικές τελετές με φωτορυθμικά και μουσική House. Είναι ότι οι ουκρανοναζί έχουν καταλάβει τη Μονή της Αγίας Λαύρας του Κιέβου, έδιωξαν τους χριστιανούς μοναχούς, και όσους αντιστάθηκαν τους έκλεισαν φυλακή. 

Απλώς ο Βαρθολομαίος είναι ουνίτης αντίχριστος σατανιστής, που τον έχει διορίσει η CIA σε αυτή τη θέση, γιαυτό δεν τον πειράζει ο ισλαμοφασίστας Ερντογάν. Αναγνώρισε ο ουνίτης σατανιστής αντίχριστος Βαρθολομαίος σαν χριστιανική εκκλησία τους σατανιστές αντίχριστους ναζιστές ουνίτες! Είναι ένα σατανιστικό γουρούνι ίδιας κατηγορίας με τον αντίχριστο Πάπα της Ρώμης που είναι κώλος και βρακί.

Σε όλη την Ουκρανία κυματίζουν σημαίες με τον αγκυλωτό χιτλερικό σταυρό, και έχεις εδώ κάποιους να σου λένε, μη μεταφέρεις μηχανιστικά από μιαν άλλη εποχή που έχει περάσει στο σήμερα. Εγώ τη μεταφέρω ; Οι ουκρανοναζί τη μεταφέρουν!

Η Ουκρανία μαζί με τις ΗΠΑ είναι τα μόνα κράτη που έχουν αναγνωρίσει σαν θρησκεία την Εκκλησία του Σατανά, όπως οι ίδιοι οι σατανιστές την ονομάζουν. Που προσκυνούν ένα τραγόμορφο μαύρο τέρας που το έχουν μετατρέψει σε άγαλμα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεύτερη νίκη των κατοίκων κατά του φωτοβολταϊκού πάρκου-μαμούθ

08.07.2023, 11:10

Το Πρωτοδικείο Κοζάνης διατηρεί την προσωρινή διαταγή διακοπής των εργασιών 

- Στον «αέρα» τα σχέδια των εταιρειών, καθώς η τελική απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων δεν αναμένεται πριν από τον χειμώνα 

- Έτοιμη και η προσφυγή στο ΣτΕ, έχοντας στο επίκεντρο τις μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων και μια σειρά τεχνικών ζητημάτων που διαφαίνεται ότι πάσχουν από νομιμότητα.

Nέο «πάγο» στο φαραωνικό φωτοβολταϊκό πάρκο της Καλαμιάς βάζει το Πρωτοδικείο της Κοζάνης. Με απόφασή του διατηρεί την προσωρινή διαταγή διακοπής των εργασιών, ικανοποιώντας για δεύτερη φορά το σχετικό αίτημα των κατοίκων. Στον «αέρα» τα σχέδια των εταιρειών.

Ο αγώνας των κατοίκων της Καλαμιάς Κοζάνης δικαιώνεται, επί του παρόντος τουλάχιστον, καθώς η τελική απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων δεν αναμένεται πριν από τον χειμώνα. Οι εταιρείες συνεπώς έχουν μπροστά τους ένα πεδίο αβεβαιότητας και στην καλύτερη εκδοχή για τους κατοίκους θα κοιτάξουν να απεγκλωβιστούν από την... «επένδυση» είτε θα αλλάξουν τον σχεδιασμό τους, περιορίζοντας δραστικά τα σχέδια και τα μεγέθη.

Στην ακροαματική διαδικασία που έγινε στο Πρωτοδικείο Κοζάνης για τα ασφαλιστικά μέτρα, ο μάρτυρας των εταιρειών, άλλωστε, ένας προϊστάμενος τεχνικού ελέγχου της πολυεθνικής Lightsource BP, παραδέχτηκε ξεκάθαρα ότι «το καθαρό κομμάτι του πάρκου είναι 15 από τα 45MW», δηλαδή μόλις το 1/3 από την έκταση που θέλουν να στρώσουν με φωτοβολταϊκά!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Θυμάστε όταν πρωτοβγηκαν τα μπόλια;

"Έλα μωρέ, σιγά, καντο να ξεμπερδευουμε δεν είναι κάτι. Είναι παγκόσμιο φαινόμενο, Ούτε στα μαγαζιά δεν θα μπορούμε να μπούμε, ούτε να ταξιδέψουμε. Θα μας, διώξουν από την δουλειά. Όλοι θα το κάνουν."

Μπήκαν τα qr codes στον άνθρωπο. 

Τώρα έρχονται οι ψηφιακές ταυτότητες και μυαλό δεν έχουμε βάλει.

"έλα μωρέ σιγά 40 κάρτες έχουμε, ας την πάρουμε να ξεμπερδευουμε ήδη μας παρακολουθούν από τα τηλέφωνα. Για την ευκολία μας είναι θα γλυτώσουμε και την γραφειοκρατία. Παντού θα γίνει είναι παγκόσμιο φαινόμενο, Όλοι θα τις πάρουμε. "

Δεν ξέρω, υπνωτισμενοι είστε; εθελοτυφλειτε;

Είμαστε τελικά τόσο μα τόσο χαζοί;

Έρχεται ψηφιακή ταυτότητα με αυτή θα μπορούν να ελέγχουν κάθε κίνηση σας, που ξοδεύετε, τι τρώτε, που πηγαίνετε, ύστερα θα καταργήσουν το χρήμα και θα αρχίζουν να αντικαθιστουν τον άνθρωπο από την τεχνητή νοημοσύνη σε πολλούς επαγγελματικόυς κλάδους. Θα μπορούν απευθείας να σου τραβούν χρήματα, για δόσεις, δάνεια, να φορολογούν ότι θέλουν η οτιδήποτε άλλο χωρίς την συγκατάθεση σου και δεν θα τους νοιάζει εάν μετά εσύ θα είσαι με 0 μονάδες.

Ουσιαστικά θα έχουν τον έλεγχο σου στα οικονομικά σου και κατ επέκταση στην ζωή σου. Εκείνοι θα αποφασίζουν για εσένα.

Υστερα, αφού θα τα έχουν ψηφιοποιησει όλα, θα σου πουν ότι την κάρτα μπορεί να την χάσεις, οπότε κάτσε να σου βάλουμε και ένα τσιπ. Ξοδεύεις παραπάνω μονάδες απ όσες σου έχουμε υποδείξει. Ξοδεύεις παραπάνω άνθρακα. Κάτσε να κάνεις και ένα μπόλι. 

Τι δεν θες;

Αντε γειά, με ένα πάτημα θα σε πετούν εκτός κοινωνίας. Δεν θα έχεις πρόσβαση πουθενά χωρίς ενναλακτικη. Δεν θα υπάρχει ενναλακτικη. Θέλουν να μας στερησουν το αυτεξουσιο, δικαιώματα και ελεύθερη βούληση. 

Αυτό θέλουν να καταφέρουν τον απόλυτο έλεγχο και μετανθρωπισμο.

Εάν εσύ πάρεις τώρα την κάρτα με ελαφριά για ακόμα μια φορά την καρδιά και την σκέψη, γυρισμός δεν θα υπάρχει.

Με την τεχνητή νοημοσύνη δεν μπορείς να τα βάλεις!

Θα, σε έχουν φυλακίσει με αόρατα δεσμά!

Γι αυτό καθίστε σκεφτείτε σοβαρά αν θα τις πάρετε γιατί πάλι θα σας εκβιάσουν με τα λεφτά σας.

Μία φορά δεχτήκατε τον εκβιασμό.. Θα έχετε για πάντα εκβιασμούς. Σας το είχα πει.. Με εκβιαστές δεν πρέπει ποτέ να κάνεις συμφωνίες. 

Και αυτό θέλει συλλογική ενημέρωση και αντίσταση. Διότι αν το μεγαλύτερο μέρος συναινέσει εμείς απλά θα είμαστε όμηροι ενός ολοκληρωτικόυ και τυραννίκου καθεστώτος.

Βέβαια αυτό τώρα θέλει θυσίες. Θέλει αντίσταση, την ελευθερία μας θα πρέπει να την διεκδικήσουμε δεν θα μας την δώσει κανείς απλόχερα.

Γι αυτό σκεφτείτε το σοβαρά, σταματήστε να κοιτάτε το δέντρο και κοιτάξτε το δάσος.

Δείτε τι γίνεται στο ευρύτερο πλαίσιο όχι μόνο ότι σας πλασάρουν τα συστημικα μέσα.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι λόφοι γέμισαν φωτοβολταϊκά. 

-Η φωτογραφία από την διαδρομή Θεσσαλονίκης - Γρεβενών. 

-Αυτή είναι, η νέα αισθητική τάση της... μόδας για το περιβάλλον! 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από τον Dr Rancourt Denis. PhD. Καθηγητής. Ερευνητής στην «Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών του Οντάριο». Επιστήμονας της PANDA (PandemicsData&Analysis). Πρώην τακτικός καθηγητής Φυσικής στο Πανεπιστήμιο της Οτάβα, με πείρα σε περιβαλλοντικά νανοσωματίδια, μοριακή επιστήμη, μοριακή δυναμική, μεθόδους στατιστικής ανάλυσης και μαθηματική και επιδημιολογική μοντελοποίηση (Scientist) (Καναδάς)

Εδώ λέει ότι λόγω "εμβολίων "έχουν συμβεί 13 εκατομμύρια θάνατοι παγκοσμίως 

*Εδώ Doctors for Covid Ethics

Γιατροί, επιστήμονες και ερευνητές από 30 χώρες που υπερασπίζονται την ιατρική ηθική, την ασφάλεια των ασθενών και τα ανθρώπινα δικαιώματα ως απάντηση στην COVID-19.

Οι Doctors forCovid Ethics έχουν απευθύνει τρεις ανοιχτές επιστολές στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ) σχετικά με τους κινδύνους των εμβολίων για την COVID-19.

Σ’ αυτές παραθέτουν αποδεικτικά στοιχεία σύμφωνα με τα οποία οι κίνδυνοι των θρομβώσεων (πήξη του αίματος), των αιμορραγιών και των ανωμαλιών των αιμοπεταλίων αποκλείστηκαν σκοπίμως από τις νόμιμες κλινικές δοκιμές των εμβολίων πριν από τη χρήση τους στους ανθρώπους.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Σύννεφο των Προσωπικών Δεδομένων - The Cloud

Το σύννεφο, είναι ένα σύμβολο που οι χρήστες των κινητών και των υπολογιστών γνωρίζουν πολύ καλά: ονομάζεται «CLOUD» και είναι η τελευταία τάση στο ίντερνετ, προκειμένου να γίνει η ζωή μας πιο εύκολη. 

Οι φωτογραφίες μας και η μουσική μας δεν αποθηκεύεται, πια, στο κινητό, το τάμπλετ ή το λάπτοπ, αλλά στο Cloud , με χρήση μόνο μέσω ίντερνετ. Πίσω από αυτή την «ευκολία» βρίσκονται τεράστιες, ηλεκτρονικές αποθήκες, διασκορπισμένες στα τέσσερα σημεία της γης. 

Όταν διαβάζουμε τα μέιλ μας, όταν συμπληρώνουμε την φορολογική μας δήλωση και ανεβάζουμε μια φωτογραφία μας στο Facebook, τα προσωπικά μας στοιχεία αποθηκεύονται στο Cloud , χωρίς να μας ενημερώσει ποτέ κανείς. 

Ποιος έχει πρόσβαση σε όλα αυτά τα προσωπικά μας δεδομένα;

ΤΜΗΜΑ ΒΙΝΤΕΟ: Το Σύννεφο των Προσωπικών Δεδομένων - The Cloud

https://www.youtube.com/watch?v=lN6fJ9I9MGU

Μη διαθέσιμο βίντεο

Αυτό το βίντεο δεν είναι πλέον διαθέσιμο επειδή ο λογαριασμός στο YouTube με τον οποίο σχετίζεται έχει τερματιστεί.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Μπιλ Γκέιτς, σε συνεργασία με τον ΠΟΥ θα στείλει στην Αφρική εκατομμύρια επικίνδυνα «εμβόλια» κατά της ελονοσίας που σύμφωνα με έρευνες προκαλούν ΑΥΞΗΣΗ της νόσου.

Περισσότερα από μισό εκατομμύριο παιδιά λέγεται ότι πεθαίνουν κάθε χρόνο από ελονοσία στην υποσαχάρια Αφρική. Αλλά γιαυτό ευθύνεται το βρώμικο νερό, η κακή διατροφή και η κακή υγιεινή, ο δισεκατομμυριούχος ευγονιστής Μπιλ Γκέιτς θέλει να εκμεταλευτεί ξανά την κατάσταση και να τους βάλει όλους να εμβολιαστούν κατά της ελονοσίας.

Η πικρή αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν εμβόλια κατά της ελονοσίας που να παρέχουν πραγματική ανοσία, στην πραγματικότητα, η βελτιωμένη υγιεινή και το βιοτικό επίπεδο, καθώς και οι φυσικές θεραπείες όπως η αρτεμισινίνη, θα μπορούσαν να βοηθήσουν την Αφρική για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της ελονοσίας.

Ωστόσο, ο Gates δεν ενδιαφέρεται για να λύσει το πρόβλημα αλλα να το επιδεινώσει. Θα προτιμούσε να εμβολιάσει όσο το δυνατόν περισσότερους Αφρικανούς με το Mosquirix (RTS, S/AS01), μια ένεση που παράγεται από τον βρετανικό γίγαντα φαρμάκων GlaxoSmithKline (GSK) ένα αποτυχημένο εμβόλιο που δεν προσφέρει ανοσία, αλλά το ακριβώς αντίθετο.

«Το Mosquirix όχι μόνο δεν παρέχει ανοσία, αλλά απαιτεί τέσσερις ξεχωριστές δόσεις και τα προληπτικά αποτελέσματά του διαρκούν μόνο λίγους μήνες», σύμφωνα με έρευνα.

«Επιπλέον, το φάρμακο δεν είναι μόνο φαινομενικά άχρηστο, αλλά και μοναδικά επικίνδυνο».

Τα εμβόλια Mosquirix αυξάνουν τον κίνδυνο ελονοσίας και θανάτου

Η μεγαλύτερη δοκιμή που έγινε ποτέ στο Mosquirix έφερε θλιβερά αποτελέσματα. Το εμβόλιο είχε στην πραγματικότητα χειρότερα αποτελέσματα από την ομάδα εικονικού φαρμάκου, εμφανίζοντας 10 φορές υψηλότερο κίνδυνο μηνιγγίτιδας και εγκεφαλικής ελονοσίας, καθώς και διπλασιασμένο κίνδυνο θανάτου.

Αναρωτιέται κανείς: εάν το Mosquirix δεν προλαμβάνει την ελονοσία και την προκαλεί στην πραγματικότητα αυξάνοντας τον κίνδυνο θανάτου του ατόμου, τότε ποιος είναι ο λόγος του της υπαρξης του, εκτός από το να σκοτώσει τους παραλήπτες;

Δεδομένου ότι ο Γκέιτς βρίσκεται πίσω από την ώθηση του Mosquirix, ο προφανής στόχος είναι να σκοτώσει περισσότερους ανθρώπους ενώ προσποιείται ότι τους βοηθά . Αυτός είναι άλλωστε ο τρόπος λειτουργίας του Γκέιτς εδώ και δεκαετίες.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Dr Ryan Cole: «Ο καρκίνος turbo είναι κάτι που δεν υπήρχε και ξαφνικά είναι παντού μετά τους εμβολιασμούς κατά Covid»

«Τα εμβόλια είναι ακάθαρτα κατασκευασμένα προϊόντα»

30.06.2023 | 06:49

Ο γνωστός παθολόγος Dr. Ryan Cole αποκάλυψε ότι μετά την περίοδο των μαζικών εμβολιασμών κατά Covid υπήρξε «έκρηξη» καρκίνων «turbo», δηλαδή καρκίνων που εκδηλώνονται και αναπτύσσονται μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

«Ο καρκίνος turbo είναι κάτι που δεν υπήρχε, και ξαφνικά, είναι παντού» λέει χαρακτηριστικά.

Αυτό αναφέρεται για τους καρκίνους turbo, οι οποίοι, σύμφωνα με γραφεία κηδειών έχουν συμπέσει με τα εμβόλια!

«Γνωρίζουμε ότι τα microRNAs είναι ένα γνωστό καρκινογόνο!

Υπάρχει ιατρική βιβλιογραφία που δείχνει πως οι αλληλουχίες mRNA μπορούν είτε να είναι χρήσιμες στο σώμα -οι φυσικές- ή μπορούν να είναι εξαιρετικά βλαβερές…

Και σ’ ορισμένους τύπους καρκίνων, βλέπετε αυξημένα κυκλοφορούντα microRNAs σ’ αυτούς τους ασθενείς.

Κι έτσι, η γνώση της ύπαρξης αυτών των άγνωστων κατατμημένων τμημάτων mRNA μέσα σ’ αυτά τα φιαλίδια δείχνει επίσης πτωχή κατασκευή κατά πρώτον…. Αλλά δεύτερον, είναι ιατρικώς επικίνδυνη!

Και τρίτον, δε γνωρίζουμε τι μπορεί να προκαλούν όλα αυτά τα πράγματα!

Εννοώ το οπλοστάσιο των παρενεργειών που παρατηρούμε σε ασθενείς που τις υπέστησαν είναι πολυάριθμο.

Κι αυτές είναι αιτίες που αντιστοιχούν μόνο στην κορυφή του παγόβουνου όσον αφορά το γιατί συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Επομένως, ναι, αυτά είναι ακάθαρτα κατασκευασμένα προϊόντα και θα μπορούσαν και άλλες πρωτεΐνες να προκαλούν την βλάβη κι όχι μόνο η πρωτεΐνη-ακίδα».



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Με αφορμή τον πυροβολισμό και τη θανάτωση του Σύριου διακινητή, έχω διαβάσει τα πιο απίστευτα πράγματα. Αλλά το πλέον εξοργιστικό ήταν οι διακαείς πόθοι κάποιων του αναρχικού "χώρου", "να γίνουμε Γαλλία". Να ξεσηκωθούν δηλαδή οι εδώ λαθρομετανάστες και να κάνουν πλιάτσικο. Γιατί και αυτά τα άτομα του γνωστού "χώρου" δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους αστούς, που κράζουν.

Σχολιο.- Εδω ακομα και μετα απο εννιά χρόνια ΔΕΝ εχουν καταλήξει στο εξής απλό και εύλογο ,οτι απο το 2014 μεχρι και σήμερα οι Ρώσοι τσακίζουν ναζίδια στην ανατολική Ουκρανία.. Ακομα θεωρούν τος ρωσους εισβολείς,τη wagner ναζί ενώ και κάποιοι προσπαθούν να πείσουν οτι αναρχικοί στηρίζουν και πολεμούν παρέα με τους Ουκρανοναζί...

Σχολιο.- Αρα είτε κάποιοι πλατσουρίζουν στα ρηχά χωρίς να ενοχλούν κανέναν, είτε υπάρχει ιντελιγκέντσια διορισμένη από την CIA (που δεν το πιστεύω με την καμία). Οι ίδιοι πανηγύριζαν στην σύλληψη του Καρατζιτς.

Σχολιο.- Δικαιωματιστές Φασαίοι,μηδενιστές ανιστόρητοι ,η 5η φάλαγγα του αναρχικού κινηματος...

Σχολιο.- η 5η φάλαγγα και δυστυχώς η πλειοψηφία του νυν αναρχικού κινήματος.

Σχολιο.- Οι αναρχικοί οργίασαν κατα τον Βοσνιακό πόλεμο, υπηρέτησαν τις πολιτικές της δύσης με πλήρη συνέπεια στον ρόλο τους, ώς φερέφονα των δυτικών αφεντικών τους. Οταν το BBC, DW, AP καθοδηγούν αναρχικούς, να περιμένουμε τα χειρότερα.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Το Λοιπόν...

Αν κι εσείς βρείτε Ντομάτα και παρατηρήσετε ότι οι σπόροι της ξεκινούν να φυτρώνουν μέσα στον ίδιο της τον καρπό...ή αν αυτό το παρατηρήσετε σε ντομάτα σε εστιατόριο...ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΗ ΕΠΙΤΟΠΟΥ...

Μου συνέβει, τη σιχάθηκα, ευτυχώς δεν την έφαγα ...

ΓΤΟ..ΚΑΙ....ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ..!!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"Ο "άριστος" ναζιστής": Σαν σήμερα , 8 Ιουλίου 1961, πεθαίνει ο δωσίλογος Κωνσταντίνος Λογοθετόπουλος, κατοχικός "Πρωθυπουργός" την περίοδο 1942–1943. 

Ήταν καθηγητής Ιατρικής, που είχε σπουδάσει στο Μόναχο. Λίγο πριν από την έναρξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, έγινε πρόεδρος του Ελληνογερμανικού Συνδέσμου. Το 1941, όταν οι ναζί μπήκαν στην Αθήνα,ο Λογοθετόπουλος ήταν από τους πρώτους που συνεχάρησαν τον Γερμανό πρέσβη. Λίγο αργότερα, διορίστηκε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός στην πρώτη κατοχική "κυβέρνηση" του Γ.Τσολάκογλου. 

Στα τέλη του 1942, διορίστηκε "Πρωθυπουργός" από τους ναζί. Όπως και οι άλλοι δωσίλογοι "Πρωθυπουργοί",έτσι και ο ναζιστής Λογοθετόπουλος απο την πρώτη στιγμή που ανέλαβε, έβαλε στόχο όσους Έλληνες πολεμούσαν ενάντια στους κατακτητές και τον φασισμό και ιδιαίτερα τους κομμουνιστές. 

Απο το διάγγελμα του όταν διορίστηκε απο τους ναζί: "Υπήρξαν θερμόαιμοι τινές οι οποίοι εξ αγαθού συνειδότος ενόμισαν ότι τα προβλήματα της Ελλάδος δύνανται να λυθώσι, εάν έκαστος πολίτης ανελάμβανε την πρωτοβουλίαν της σωτηρίας της Πατρίδος.Και τους ολίγους αυτούς συνεταιρίσθησαν ευθύς αμέσως οι άνθρωποι του σκότους,οι ασυνείδητοι και ταραξίαι, οι κομμουνισταί. Ο νόθος αυτός πατριωτισμός ας κοπάση και ας επανέλθη έκαστος εις τα ειρηνικά του έργα, ίνα εν ψυχική ηρεμία οδηγήσωμεν την Πατρίδα εις την βεβαίαν σωτηρίαν της.Αυτή είναι η αποστολή,ήτις μου έλαχεν". 

Η "κυβέρνηση" του προσπάθησε να επιστρατεύσει (δολοφονήσει) χιλιάδες Έλληνες εργάτες που θα πολεμούσαν για τους ναζί στο Ανατολικό Μέτωπο ή θα εργάζονταν σε γερμανικά εργοστάσια.Τα σχέδια αυτά ανατράπηκαν το 1943 από την ηρωική κινητοποίηση του ΕΑΜ, που διοργάνωσε απεργία 300 χιλιάδων εργαζομένων και νέων που κατάφερε, παρά την άγρια καταστολή, να εισβάλλει στο υπουργείο εργασίας και να κάψει τα χαρτιά της επιστράτευσης. Υπήρξαν πάνω από 18 νεκροί και 135 τραυματίες. 

Ο Λογοθετόπουλος αναγκάστηκε να ακυρώσει την επιστράτευση και λίγο αργότερα οι ναζί τον αντικατέστησαν με τον Ιωάννη Ράλλη. Στο τέλος του πολέμου, διέφυγε στη Γερμανία και εκεί τελικά παραδόθηκε στον Αμερικανικό Στρατό. 

Το 1945, καταδικάστηκε ερήμην από το Ειδικό Δικαστήριο Δωσιλόγων, σε ισόβια κάθειρξη για συνεργασία με το στρατό κατοχής.Το 1946 παραδόθηκε και οδηγήθηκε στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του. 

Μόλις 5 χρόνια αργότερα, το 1951,του απονεμήθηκε χάρη (!) και αφέθηκε ελεύθερος. Πέθανε στην Αθήνα το 1961.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Γαλλία (που δεν έχει ούτε ένα χρυσωρυχείο) κατατάσσεται στην τέταρτη θέση παγκοσμίως με απόθεμα 2436 τόνων χρυσού.

Στο Μάλι που διαθέτει 860 χρυσωρυχεία και παράγει 50 τόνους χρυσού ετησίως, το απόθεμα χρυσού είναι μηδέν (μηδέν).

Τώρα οι Γάλλοι αποκαλούν τις αφρικανικές χώρες "κλέφτες" 

Ο κλέφτης είναι η Γαλλία, όχι οι αφρικανικές χώρες..



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Οι δυτικοί παγκοσμιοποιητές/ελιτιστές προωθούν το ψηφιακό νόμισμα το οποίο θα έχει ημερομηνία λήξης στη χρήση του, προκειμένου να αποτρέπεται η αποταμίευση! 

"ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ" = Klaus Schwab = WEF

#COVID19_THE_GREAT_RESET

Θα ΄μαστε παντελώς ΗΛΙΘΙΟΙ, ως σύνολο Δυτικής κοινωνίας, αν επιτρέψουμε την μετατροπή του νομίσματος (δολάριο και ευρώ) σε ψηφιακό νόμισμα κεντρικής τράπεζας (CBDC)



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Στις ΗΠΑ εξήγησαν γιατί το Κίεβο αποφάσισε να απολογηθεί για τα λόγια σχετικά με τον ευνουχισμό των αιχμάλωτων ρώσων στρατιωτών.

"Ο ουκρανικός νεοναζισμός δεν είναι κάτι μυστικό για τη Δύση", γράφει ο συγγραφέας για το American Thinker. 

Ωστόσο, ο Ζελένσκι ανησυχεί να μη χάσει τη ξένη χρηματοδότηση, οπότε το Κίεβο ζητά συγγνώμη για τα τρομακτικά επεισόδια.

Τον Μάρτιο του 2022, ένας δημοσιογράφος-νεοναζί από το τηλεοπτικό κανάλι της Ουκρανίας 24 ανέφερε τα λόγια του ναζί εγκληματία πολέμου Adolf Eichmann (Άϊχμαν) και ζήτησε τη σφαγή των ρωσόφωνων παιδιών. 

Και ο στρατιωτικός γιατρός Gennady Druzenko δήλωσε στο ίδιο κανάλι ότι διέταξε τους γιατρούς του να ευνουχίσουν τους Ρώσους αιχμαλώτους πολέμου.

Μετά τις δηλώσεις αυτές ακολούθησε συγγνώμη από τις αρχές. Ο Ζελένσκι ζήτησε συγγνώμη από φόβο. 

Όμως στη Δύση γνωρίζουν για τον νεοναζισμό στην Ουκρανία. Έτσι, σε μια συνέντευξη στο Fox News, τον Ζελένσκι ρώτησαν για το τάγμα Azov, αυτός απάντησε: «Είναι αυτό που είναι». 

Το τηλεοπτικό κανάλι αργότερα έκοψε αυτό το μέρος της συνέντευξης.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Και ενώ ο βρομύλος Βαρθολομαίος που ευλόγησε τα όπλα του Ερντογάν στη Συρία συναντιέται με τον πολεμοκάπηλο ναζιστή κοκαϊνάκια Ζελέ του Κιέβου, τις μέρες ακριβώς που λεηλατούνται οι πολιτιστικοί θησαυροί των κατειλημμένων από τον ουκρανικό στρατό ορθόδοξων ναών και μεταφέρονται στα Μουσεία της Δύσης, οι Αμερικάνοι προμηθεύουν την Ουκρανία με βόμβες διασποράς.

Αυτές που πλήττουν και άμαχους σε μεγάλη έκταση και σε βάθος χρόνου. Ακόμη και μετά από δεκαετίες.

Καθώς προορίζονται για τα εδάφη που καταλαμβάνουν οι Ρώσοι και που κατά τους νεοναζί του Κιέβου κατοικούνται από Ουκρανούς, είναι σαν να μας λένε πως πρόκειται να στραφούν... κατά του ουκρανικού λαού!

Ανεξάρτητα απ' αυτό, ούτως ή άλλως, πρόκειται για μεγάλο έγκλημα. Ρώσοι είναι αυτοί που θα πληγούν. Και προστίθεται στα τόσα και τόσα εγκλήματα της Δύσης σ' ολόκληρο τον πλανήτη.

Σχολιο.- Στην πρώην Γιουγκοσλαβία ακόμη και σήμερα οι καρκίνοι ειδικά στα μικρά παιδιά εχουν καταντήσει φυσικό φαινόμενο απο τις βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου που πέταξαν οι αμερικάνοι .. Εγκληματούν ασύστολα εις βάρος της αθρωπότητας ..

Σχολιο.- "Ακόμα προσπαθούμε να μαζέψουμε αμερικανικά υποπυρομαχικά", δήλωσαν οι ηγέτες του Λάος για τις βόμβες διασποράς. Θερίζουν χιλιάδες ανθρώπους στην Ινδοκίνα, μισό αιώνα μετά τον πόλεμο του Βιετνάμ.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο εγκάθετος - του Ερντογαν - πατριάρχης μαζί με τόν ΝΑΖΙ..

Φτού σας...

Σχολιο.- Ο εγκάθετος των ΗΠΑ. Η εκλογή του και αυτά που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια με τις εκκλησίες των χωρών της πρώην ΕΣΣΔ ήταν όλα προσχεδιασμενα. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ της Κωνσταντινουπολης και Λοχαγός του Τουρκικού Στρατού έπαιξε έτσι όπως τον διέταξε η CIA και βγαίνει φυσικά υπέρ του ΝΑΤΟ_ΗΠΑ. Οι Αμερικανοί δεν θα άφηναν στα της εκκλησίας να πάρει το πρώτο χέρι ή ΜΟΣΧΑ.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Από χθες ένα βίντεο κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο όπου ο Ζελένσκι «με δάκρυα στα μάτια» συναντά ναζιστές μαχητές από το ναζιστικό τάγμα Αζόφ που επέστρεψαν από την Τουρκία στην Ουκρανία.

Λίγα λόγια για το πως φτάσαμε εδώ..

Τον περασμένο Μάιο, μετά από εξαντλητικές μάχες και τον αποκλεισμό του Azovstal στη Μαριούπολη, όπου κρύβονταν νεοναζί από το Azov, μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις, επετεύχθη συμφωνία και ολόκληρο το τάγμα Azov παραδόθηκε (όσοι επέζησαν). Μετά από αυτό, οι αρχηγοί μεταφέρθηκαν στην Τουρκία, όπου, σύμφωνα με τη συμφωνία, υπό προστασία, έπρεπε να κάνουν ηλιοθεραπεία σε all-inclusive ξενώνα και να περιμένουν το τέλος των εχθροπραξιών για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Αλλά, τους τράβηξαν από τον τουρκικό παράδεισο και επέστρεψαν στην Ουκρανία... εμείς, νομίζω, όπως όλοι σας, μείναμε σαστισμένοι, απογοητευμένοι στα πρώτα λεπτά της παρακολούθησης του βίντεο, μας κυρίευσε η σκέψη «για ποιο λόγο τότε Ρώσοι στρατιώτες πεθαίνουν στη Μαριούπολη;».


σχολιο.- «Η παράδοση του Azovstal έγινε με αντάλλαγμα την φυγάδευση των Αμερικανών στρατιωτικών από το εργοστάσιο», δήλωσε σε συνέντευξή του σε τουρκικά ΜΜΕ ο ναζί ηγέτης του τάγματος θανάτου «Αζόφ» "Волына", που από την Τουρκία... Πόσο ...αξιόπιστη ηγεσία πρέπει να είναι αυτή, ώστε να φυγαδεύει ανώτερους/ανώτατους αξιωματούχους των ΗΠΑ -που πρακτικά ηγούνται των πολεμικών επιχειρήσεων κατά της χώρας της- στην πιο κρίσιμη φάση του πολέμου, ενώ θα μπορούσε να τους ξεμπροστιάσει ανεπανόρθωτα στη διεθνή κοινότητα και να διασφαλίσει ευρύτατη συναίνεση και διεθνείς συμμαχίες κατά του υπό τις ΗΠΑ επιτιθέμενου άξονα; Πόσα ακόμα άθλια παζάρια-απάτες «μυστικής διπλωματίας» του κ@@λου θα αποκαλυφθούν!; Πόσες ακόμα γελοίες δικαιολογίες «μωρών παρθένων» εταίρων που … «εξαπατήθηκαν απ’ τους εταίρους τους»; Ο συνεντευξιαζόμενος ναζί είχε επισήμως ανταλλαγεί με τον "κουμπάρο" του Πούτιν, Ουκρανό ολιγάρχη-πολιτικό Μεντβετσούκ και μετά την σύλληψη απ’ τον ρωσικό στρατό είχε φυγαδευτεί στην Τουρκία με τους ομοίους του με λίαρ τζετ. Τώρα φυγαδεύτηκε εκ νέου από τον «φίλο» Ερντιογκάν μαζί με τον Ζελένσκι στο Κίεβο (παρά την συμφωνία να μείνουν εκεί τα αρχιναζίδια μέχρι το τέλος του πολέμου) ώστε να ξανααναλάβει δράση… «Θα ήθελα να συμμετάσχω στην εκπαίδευση των ενισχύσεων. Η πολεμική μου εμπειρία περιορίζεται στην άμυνα της Μαριούπολης και ο στρατός έχει προχωρήσει πολύ από τότε. Πρέπει να τα μάθω όλα. Δεν θέλω να πάω κατευθείαν στην πρώτη γραμμή. Μπορεί να ήταν σημαντικό για την προπαγάνδα, αλλά έχουμε ήδη κρατηθεί "για προπαγάνδα" επί σχεδόν ένα μήνα στις κατακόμβες κοντά στο Azovstal, όπου χάσαμε άσκοπα εκατοντάδες μαχητές μας. Και πιθανότατα σχεδόν όλοι θα είχαν πεθάνει εκεί, αν δεν υπήρχε η παρέμβαση των Αμερικανών, οι οποίοι συμφώνησαν με τους Ρώσους να αποσύρουν τους υψηλόβαθμους αξιωματικούς τους από την περιοχή με αντάλλαγμα την παράδοση της φρουράς...». 



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Λαβρόφ: υποκείμενα όπως ο Μπορέλ, ο Στόλτενμπεργκ και σχεδόν ολόκληρη η αμερικανική διοίκηση επιδιώκουν την "στρατηγική ήττα" της Ρωσίας στο πεδίο της μάχης. Δεν μιλούν για διαπραγματεύσεις, αλλά για το πεδίο της μάχης. Λοιπόν, είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε στο πεδίο της μάχης και θα το κάνουμε. Ξέρουμε για τι αγωνιζόμαστε.

Αγωνιζόμαστε για την ασφάλειά μας και για την εξάλειψη των άμεσων στρατιωτικών απειλών, τις οποίες, σε αντίθεση με τις διαβεβαιώσεις που μας δόθηκαν, η Δύση δημιουργεί ακριβώς δίπλα στα σύνορα της Ρωσίας, σύροντας την Ουκρανία στα βρώμικα παιχνίδια της και τώρα της υπόσχεται να την εντάξει στο ΝΑΤΟ. Αγωνιζόμαστε για να αποτρέψουμε την εξόντωση των ανθρώπων που συνολικά ζουν στο Ντονμπάς και στο νοτιοανατολικό τμήμα της Ουκρανίας, οι οποίοι με τη βία στερούνται το δικαίωμά τους στον αυτοπροσδιορισμό βάσει των νόμων που υιοθέτησε το ναζιστικό καθεστώς στο Κίεβο. 

Είναι ακόμα δυνατή η ειρήνη σε αντάλλαγμα με εδάφη; Μπορεί η Ρωσία να είναι ικανοποιημένη με αυτήν την επιλογή;

Κοιτάξτε να δείτε, αυτή η προσέγγιση των πραγμάτων μοιάζει με ένα παζάρι: μου δίνεις, σου δίνω. Δεν αγωνιζόμαστε για εδάφη αλλά για ανθρώπους, για την ιστορία μας, τη θρησκεία μας, τη ρωσική γλώσσα, η οποία τώρα καταπιέζεται και συνθλίβεται, και όχι μόνο στην Ουκρανία, αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, στις χώρες της Βαλτικής. Και όλοι δεν λένε τίποτα για το θέμα αυτό!

Κάνω ερωτήσεις σε πολλούς συνομιλητές μου και κανείς δεν απαντάει. Μπορεί κανείς να φανταστεί ότι, ας πούμε, η Ελβετία θα απαγόρευε τα γαλλικά ή τα γερμανικά; η Ιρλανδία τα αγγλικά; το Βέλγιο τα φλαμανδικά; Είναι αδύνατο να το φανταστεί κανείς αυτό. Το 5,2% των Σουηδών ζουν στη Φινλανδία και η σουηδική είναι εκεί η επίσημη γλώσσα. Στην Ουκρανία οι εθνοτικοί Ρώσοι είναι τουλάχιστον 20%, και εκείνοι που μιλούν και σκέφτονται στα ρωσικά – περισσότερο από το μισό του πληθυσμού. Επομένως, δεν πρόκειται για εδάφη. Το όλο θέμα είναι ότι η μαριονέτα Ζελένσκι εκτελεί εντολές με απώτερο σκοπό να εξαφανίζει οποιαδήποτε μορφή ρωσικού πολιτισμού στο έδαφος της χώρας, εκεί όπου οι προκάτοχοί του, οι ίδιοι ριζοσπάστες και νεοναζί, είχαν τη δυνατότητα να κάνουν πραξικόπημα με κύριο στόχο: να μετατραπεί η Ουκρανία σε ένα μέσο αποτροπής και υπονόμευσης της Ρωσικής ασφάλειας, την εξάλειψη οτιδήποτε ρωσικού στοιχείου σε εκείνα τα εδάφη και περιοχές που δημιουργήθηκαν και κατοικούνται από Ρώσους.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Πάρε τόν … παπά 

Τον ΝαρκοΦύρερ Ζελένσκι και τα … όπλα της Ουκρανίας (!) ευλόγησε ο Βαρθολομαίος στο Πατριαρχείο του Φαναρίου που επισκέφτηκε με τη συμμορία του ο πρώτος.

Ο Ζελένσκι ευχαρίστησε την … “αγιότητά” του - έτσι τον είπε - για τις ευχές του για … «νίκη των ουκρανικών όπλων» και δεν ξέρω τι άλλα … μαγικά περιμένει από τον παπά μπας και … γυρίσει ο τροχός! 

“ΕκκληCIA” που έλεγε κάποιος…

Μην ξεχνάμε ότι το Φανάρι κι ο Βαρθολομαίος προσωπικά, έπαιξαν το βρώμικο ρόλο τους στην προετοιμαCIA των εξελίξεων στην Ουκρανία με τη διάσπαση και διάλυση στην ουσία της εκκλησίας της χώρας και την απόσχιση από το Πατριαρχείο Μόσχας…

Σχολιο.- Πάρε τον … παπά (2)

“Πολεμάμε την κόκκινη πανούκλα” χτυπιέται αρχιερέας Andrey Tkachev εξηγώντας για το ποιον πολεμά η Ρωσία στην Ουκρανία

«Είμαστε τώρα σε πόλεμο, παρεμπιπτόντως, με την πιο σοβιετική δημοκρατία από όλες τις 15 άλλες.

Η Ουκρανία ήταν αγαπημένο παιδί της Σοβιετικής Ένωσης, μεγάλωσε με εδάφη, έλαβε ό,τι δεν είχε ποτέ, της έφτιαξαν βιομηχανία, επιστήμη και οτιδήποτε άλλο, αυτό είναι το πιο αγαπημένο παιδί του κόκκινου έργου. Πολεμάμε την κόκκινη πανούκλα έξω... και τώρα πρέπει να την καταπολεμήσουμε και μέσα», είπε ο Tkachev , που υποτίθεται είναι ο … “θεωρητικός” της εκκλησίας της Μόσχας, μιλώντας στο φεστιβάλ των Ημερών Ντοστογιέφσκι!

Σχολιο.- η άλλη η μάγισσα με τα μαύρα και τα μούσια... παντού μέσα είναι...

ψόφο κακό να έχει το τραγί...

σχολιο.- Μούμια και πρέζα παρεα

σχολιο.- Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται…

Δεν είναι πάντως για γέλια η “αντικομμουνιστική σταυροφορία” που κήρυξε ο παπα-Andrey Tkatcev…

Υπάρχουν στη Ρωσία δυνάμεις, με μικρή μεν επιρροή ακόμα αλλά με … πολύ χρήμα, που δουλεύουν δραστήρια να στήσουν ένα πολιτικό/κοινωνικό ρεύμα υπερορθόδοξο/υπερεθνικιστικό μέχρι … ρατσισμού, που προβάλλει μέχρι και την … αναβίωση του Τσαρικού καθεστώτος!

Για παράδειγμα στο βίντεο:

- ο ολιγάρχης Μαλοφέεβ, δηλωμένος μοναρχικός ο ίδιος και μεταξύ άλλων ιδιοκτήτης του μιντιακού ομίλου Tsargrad -στην ίδια γραμμή φυσικά…

- ο “φιλόσοφος” Ντούγκιν, ένας πανσλαβιστής υπερεθνικιστής και χριστιανορθόδοξος Φανατικός, και

- ο παπα-Andrey Tkachev.

Με αφορμή την υπόθεση Wagner, κάτω από το γενικό τίτλο “Γιατί πρέπει να υποστηρίξουμε τον Πούτιν”, καλλιεργούν την προοπτική ενός “μεγάλου διωγμού” στη Ρωσία!

Ο παπάς αργότερα το ξεκαθάρισε : “Πόλεμος κατά της κόκκινης πανούκλας”

Σχολιο.- Μέχρι και … στρατιωτική μονάδα εθελοντών με την ονομασία … Kornilovtsiy χρηματοδοτεί και συντηρεί ο Μαλοφέεβ και η παρέα του!

Από το όνομα του αντεπαναστάτη τσαρικού στρατηγού Κορνίλοφ που πρώτος κινήθηκε το 1917 να καταπνίξει την επανάσταση των Μπολσεβίκων.

Δεν είναι και … πολυπληθής βέβαια - ούτε δημοφιλής.

Αλλά αν προστεθεί κι αυτό στο χρήμα, στο θορυβώδη μηχανισμό προπαγάνδας κλπ, δεν είναι και να το αγνοεί κανείς…

Σχολιο.- Πάνω απ´όλα η … κουτάλα!

Ολιγάρχες σαν τον Μαλοφέεβ βέβαια, παίζουν τους “ιδεολόγους” και τους “πατριώτες” μόνο και εφόσον αυτό εξυπηρετεί την τσέπη και τα κέρδη τους!

Έτσι λοιπόν μ´αυτά και

μ´αυτά, ο Μαλοφέεβ στις 15 Ιουνίου έβαλε στο χέρι την Donskoy Anthracite and Obukhovskaya Mine Administration, από τους μεγαλύτερους παραγωγούς άνθρακα στο Ντονμπάς, που τέθηκε υπό τον έλεγχο της εταιρείας του Capital Invest.

Προηγουμένως, αυτές οι υποδομές εξόρυξης άνθρακα ανήκαν στην ουκρανική DTEK του ολιγάρχη Rinat Akhmetov που τα απέκτησε το 2012 για να περάσουν στον έλεγχο της κολεκτίβας και του Συμβούλιου των εργαζομένων το 2014 με την ανακήρυξη της Λ.Δ. του Ντονέτσκ.

Τον Μάιο πέρσι, - στην κορύφωση του πολέμου δηλαδή (!) - έγινε γνωστό ότι τα ορυχεία πέρασαν στη Sberbank για χρέη, η οποία στη συνέχεια τα πούλησε για 230 εκατομμύρια δολάρια στην κυπριακή εταιρεία Valleyton Investments κι από κει στην εταιρεία του Μαλοφέεβ.

Τελικά ΚΑΙ το Κεφάλαιο ΚΑΙ οι Τράπεζες ΚΑΙ οι Τραπεζίτες ΠΑΝΤΟΥ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κλαυσίγελος...Οι ανωμαλίες από τη χώρα του Μπαιντεν δεν έχουν τέλος:

-“Μπορούν οι τρανσέξουαλ γονείς που έχουν κάνει επέμβαση στο στήθος να θηλάσουν ή να ταΐσουν με στήθος τα βρέφη τους;” αναρωτιέται το CDC στην ενότητα “Θηλασμός και ειδικές περιστάσεις”του ιστότοπού του, απαντώντας κατηγορηματικά “Ναι”

-Το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων (CDC) λέει ότι οι βιολογικοί άνδρες που πιστεύουν ότι είναι γυναίκες μπορούν να «θηλάσουν» κανονικά τα βρέφη. Δίνουν μάλιστα στους γιατρούς οδηγίες για να παρέχουν στα τρανς άτομα φάρμακα που μιμούνται τη φυσική γαλουχία – παρά τα στοιχεία που υποδηλώνουν ότι τέτοιο “γάλα” είναι επιβλαβές για τα μωρά.

Σχολιο.- Το Σάββατο στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκε Συλλαλητήριο για την υπεράσπιση των παραδοσιακών οικογενειακών αξιών.

Την εκδήλωση διοργάνωσε το κόμμα Ενεργοί Πολίτες με την υποστήριξη του Συντονιστικού Συμβουλίου Ρώσων Συμπατριωτών στην Κύπρο.

Η δράση πέρασε την Ημέρα Οικογένειας, Αγάπης και Αφοσίωσης. Οι διαδηλωτές έφεραν τις σημαίες της Κύπρου, της Ελλάδας και της Ρωσίας, καθώς και σημαίες με το έμβλημα της παραδοσιακής οικογένειας «Μαμά, Μπαμπά, είμαι μια ευτυχισμένη οικογένεια». Που έχει γίνει σύμβολο της Ένωσης των Κυπρίων πολιτών στην άμυνα κατά των δυτικών καταπατήσεων για τα δικαιώματα των οικογενειών και των παιδιών. Ο κόσμος φώναζε: "Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας και την εκπαίδευση!"

Οι διαδηλωτές αντιτάχθηκαν κατά την υποχρεωτική ολοκληρωμένη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, από τα νηπιαγωγεία έως τα γυμνάσια σε ιδιωτικά και δημόσια σχολεία. Το κοινοβούλιο και ο πρόεδρος της χώρας ενέκριναν αυτό το έγγραφο, ακολουθώντας τις συστάσεις της Ε.Ε. Ο νόμος δεν λαμβάνει υπόψη τις θρησκευτικές ή οποιεσδήποτε άλλες πεποιθήσεις και απόψεις των γονέων.

- «Ας ξυπνήσουμε επιτέλους ως λαός από τον λήθαργο και ας καταλάβουμε ότι η χώρα μας οδεύει κατευθείαν στο χάσμα, χάνοντας την κυριαρχία της...πρέπει να αγωνιστούμε και να καταλάβουμε τι είναι σωστό και τι λάθος σύμφωνα με τη θρησκεία και την ιστορία μας "

- "Η Ρωσία είναι η πρώτη στον κόσμο που, ως κράτος, αγωνίζεται για τη διατήρηση των παραδοσιακών αξιών που βασίζονται στην κυρίαρχη θρησκεία στη χώρα - την Ορθόδοξη. Η Ρωσία υπερασπίστηκε το δικαίωμα της οικογένειας, είναι η μόνη χώρα που μάχεται ενάντια στον σατανισμό»

- «Δεν θέλουμε και δεν θα επιτρέψουμε την καταστροφή αθώων παιδικών ψυχών για χάρη μιας απαράδεκτης, ξένης και μακριά από την κυπριακή ηθική ανατροφή, η οποία υποτίθεται ότι κρύβεται πίσω από την προστασία των παιδιών από τη σεξουαλική παρενόχληση».

Σχολιο.- Ανώμαλοι!!!!!!!!!!!!!!!!! Νομιμοποίηση τις σεξουαλικές φαντασιώσεις του κάθε ανώμαλου παιδεραστή!!!!!!!!!!!!




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Κινητοποίηση ενάντια στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Λιθουανία
Ο Αντιιμπεριαλιστικός Συντονισμός για την Ήττα του ΝΑΤΟ καλεί σε συγκέντρωση την Τετάρτη 12 Ιουλίου, στις 19.30, στο μετρό «Μέγαρο Μουσικής», ενάντια στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους της Λιθουανίας. 
Η σύνοδος του ΝΑΤΟ σηματοδοτεί την κεντρική πολιτική-στρατιωτική οργάνωση του ευρωατλαντικού άξονα και ειδικότερα του στρατιωτικού του σκέλους. Αποτελεί επί της ουσίας την παρουσίαση σε κεντρικό επίπεδο της ιμπεριαλιστικής στρατηγικής των ΗΠΑ και των συμμάχων τους στον αιματηρό αγώνα για την διατήρηση της ηγεμονίας και της διατήρησης του παγκοσμίου ιμπεριαλιστικού συστήματος. Το ΝΑΤΟ αδιαμφισβήτητα είναι από τους πιο καταστροφικούς και θανατηφόρους μηχανισμούς που έχουν υπάρξει στην ανθρώπινη ιστορία. Προσωποποιεί την ένοπλη προσπάθεια του ιμπεριαλισμού να επιβληθεί. Στην ανθρώπινη ιστορία , δύσκολα μπορεί να εντοπιστεί πιο εκτεταμένη καταστροφή κοινωνικών ιστών, πιο συστηματική εξαθλίωση ολόκληρων λαών, από αυτήν που έχει προκαλέσει ο δυτικός ιμπεριαλισμός ως συνεχιστής της αποικιοκρατίας. 
ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
ΚΑΜΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



«Τα οπλοστάσια μας είναι άδεια».
Πρώην Βρετανός Υπαρχηγός Αεροπορίας Sean Bell λέει ότι κάνουν ό,τι είναι δυνατόν αλλά δεν έχουν πλέον τους στρατιωτικούς πόρους για να στηρίξουν την Ουκρανία στον ίδιο ρυθμό. 
Ναι.. Η πείνα του Ζελένσκι είναι άσβεστη.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Jen Psaki η εκπρόσωπος τύπου της αμερικάνικης κυβέρνησης το 2022 λέει ότι οι βόμβες διασποράς είναι έγκλημα πολέμου....
- 19 μέλη του Δημοκρατικού Κόμματος στο Κογκρέσο υπογράφουν έγγραφο εναντίον της αποστολής βομβών διασποράς (cluster bombs) στην Ουκρανία, που αποφάσισε η κυβέρνηση Biden.
Μέχρι και στο Δημοκρατικό Κόμμα υπάρχει αντίδραση στην αθλιότητα.
Στην Ευρώπη τσιμουδιά. (..)
-τέτοια πυρομαχικά χρησιμοποιούν οι ουκρανοναζί στην Ουκρανία από το 2014
-ΗΠΑ, Ρωσία και Ουκρανία δεν έχουν επικυρώσει τη σύμβαση που απαγορεύει την κατασκευή, κατοχή και χρήση τους
-μέχρι στιγμής στο θέατρο του πολέμου δεν έχουν χρησιμοποιηθεί βιολογικά, χημικά και πυρηνικά όπλα
-αν αποφασίσει το ΝΑΤΟ, δηλαδή οι ΗΠΑ, ότι πρέπει να χρησιμοποιηθούν, δεν θα είναι έγκλημα πολέμου




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δυστυχώς η αβελτηρία & ανεπάρκεια τής ρωσικής ελίτ (αλήτ) δέν έχει τέλος & αντί νά ξεκαθαρίζει τό τοπίο θά συννεφιάζει όλο καί περισσότερο...
Τί δουλειά είχαν οι Αζοφίτες στήν Τουρκία ?
Δέν ...χώραγαν στίς ρώσικες φυλακές ? Πώς είναι δυνατόν μιά (κατά δήλωσή της) υπερδύναμη νά στέλνει στρατιώτες της (νέα παιδιά) στό σφαγείο & τήν ίδια στιγμή ολόκληρο τό σιδηροδρομικό δίκτυο τής Ουκρανίας νά παραμένει ανέπαφο (!) γιά νά συνεχίζουν τά εμπορικά Νταραβέρια τους μέ τήν Δύση οι εκεί "Μαρινάκηδες - Αλαφούζοι - Αμπράμοβιτς κλπ" καί μέσω τού δικτύου αυτού νά έχουν μεταφερθεί (ΕΝΑΜΙΣΥ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ) τόνοι Νατοϊκού οπλισμού πού σκοτώνουν Ρώσους στρατιώτες ?
Δυστυχώς, απέναντι στή Δυτική ΝΑΤΟϊκή Συμμορία αναδεικνύεται η τεράστια ανεπάρκεια & κομπογιανιτισμός τών άθλιων Ρώσων ολιγαρχών & τής κωμικοτραγικής τους "πολιτικής" εκπροσώπησης στό εποικοδόμημα (σούργελα επιπέδου Πεσκόφ - Μεντβέντεφ - Ζαχάροβα κλπ, πιθανότατα καί ο ίδιος ο Πούτιν πού αυτό πού "κατάλαβε" από τήν ιστορία Πριγκόζιν ήταν ότι ο δικός του ...μάγειρας αντιστοιχεί ιστορικά στήν Οκτωβριανή επανάσταση τού 1917... καί δέν πρέπει νά γίνονται τέτοια κακά ...πισώπλατα πράγματα στή Ρωσία).
Ο θεός νά μας λυπηθεί,
αν καί λογικά θά έχει σοβαρότερα πράγματα νά κάνει...



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ο Βαρθολομαίος δεν έχει σχέση με την Ορθοδοξία.
Σχολιο.- Για τον τούρκο αξιωματικό μιλάς???



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τώρα λοιπόν που ο Ερντογάν, αριστοτέχνης της διπλωματίας,δέχτηκε να μπει η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ, θα ακολουθήσει λογικα η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.Οι βλακείες της υποτιθέμενης αιματηρής εθνικιστικής σύγκρουσης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας για τους υδρογονάνθρακες που διέδιδε επι χρονια η δήθεν " διεθνιστική Αριστερά" θα φανούν στο πραγματικό τους μέγεθος.Οι μονοπωλητες σε Ελλάδα και Τουρκία θα μοιράσουν ηρεμα τα κέρδη υπό την εποπτεία των ΗΠΑ και της Δύσης.Οχι όμως μόνο αυτό.Οπως δείχνει και η ιστορία της διαγραφής της Κυπριακής Δημοκρατίας από τους χάρτες του ΝΑΤΟ,το διακυβευμα δεν είναι μόνο τα κέρδη από τα πετρέλαια αλλά και η άρση της κυριαρχίας της Ελλάδας στο Αιγαίο.Και της κυπριακης Δημοκρατιας πληρως. Βέβαια για τους δηθεν " διεθνιστές" αυτά είναι ψιλά γράμματα. Κάτι τρέχει στα γύφτικα.Ο Μητσοτάκης θα δώσει λοιπόν το Αιγαίο με την συναίνεση όλου του πολιτικού φάσματος.Δεν φταίνε μόνο οι Τούρκοι ηγετες που είναι γίγαντες.Φταιμε και εμείς που οι δικοί μας είναι νάνοι.Οχι;



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Η Καμπότζη προέτρεψε την Ουκρανία να μην χρησιμοποιήσει βόμβες διασποράς
Ο πρωθυπουργός Χουν Σεν έγραψε στο Twitter ότι η χώρα του παλεύει για περισσότερο από μισό αιώνα με τις συνέπειες των βομβαρδισμών των Ηνωμένων Πολιτειών με τέτοια πυρομαχικά στις αρχές της δεκαετίας του 1970. 
"Έχει περάσει μισός αιώνας. Τότε απλά δεν υπήρχαν μέσα για να τα καθαρίσουμε. Λυπηθείτε τον ουκρανικό λαό, απευθύνω έκκληση στις Ηνωμένες Πολιτείες ως προμηθευτή και στην Ουκρανία, ως αποδέκτη τέτοιων βλημάτων, να μην χρησιμοποιούν αυτά τα πυρομαχικά στον πόλεμο, διότι τα πραγματικά θύματα θα είναι οι Ουκρανοί πολίτες".



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Περίπου 100 Γάλλοι μισθοφόροι μάχονται στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας
Αυτά τα στοιχεία παραθέθηκαν από τη γαλλική εφημερίδα RTL.
Φυσικά, θα μπορούσαν να ήταν περισσότερα, αλλά...
Όπως σημειώθηκε, στην αρχή της σύγκρουσης υπήρχαν περίπου 800 εθελοντές. Αλλά στην πραγματικότητα μόνο οι μισοί από αυτούς πήγαν. Αλλά ακόμα και πολλοί από αυτούς επέστρεψαν σύντομα.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Κάτι κινείται σε σχέση με τη Wagner και την ΕΣΕ.
Στα κινέζικα Social media φαίνεται μια δραστηριότητα της Wagner.
ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΑΣΙΕΣ.
Τίποτα επίσημο το τονίζω



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




O Ζελένσκι εφαρμόζει για λογαριασμό αφεντικών του πιλοτικό πρόγραμμα ”κοινωνία χωρίς εκκλησία” ”πόλη χωρίς λειτουργία” με απαγόρευση Κυριακάτικης λειτουργίας και τεστάρει τ’ ανακλαστικά της πίστης στη Λαύρα Σπηλαίων! 
09/07/2023
Ο Ζελένσκι ο Φαναρτζής απαγόρευσε τη λατρεία καταργεί την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία για Ορθόδοξους πιστούς στην ιστορική Λαύρα Σπηλαίων Κιέβου…Η πρόσβαση από το πρωί είναι απαγορευμένη. Κόσμος έχει μαζευτεί απ΄έξω. Αστυνομικοί ένοπλοι φυλάνε τα περάσματα…..Αναμένεται να προχωρήσει στην έξωση 200 μοναχών. Τα ιερά ερήμωσαν. O Zelensky εφαρμόζει για λογαριασμό των αφεντικών του πιλοτικό πρόγραμμα απαγόρευσης Κυριακάτικης λειτουργίας και τεστάρει τα ανακλαστικά της πίστης. To πείραμα ”κοινωνία χωρίς εκκλησία” ”πόλη χωρίς λειτουργία” ( κατά το πόλη χωρίς αυτοκίνητα) άρχισε με πρόσχημα την υγειονομική κρίση του Covid19..
O Ζελένσκι εφαρμόζει για λογαριασμό αφεντικών του πιλοτικό πρόγραμμα ”κοινωνία χωρίς εκκλησία” ”πόλη χωρίς λειτουργία” με απαγόρευση Κυριακάτικης λειτουργίας και τεστάρει τ’ ανακλαστικά της πίστης στη Λαύρα Σπηλαίων!



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ! Μεταφέρουν ασθενείς με καρότσα αγροτικού και δημαρχιακό τζιπ...
Την Πέμπτη 6 Ιουλίου το πρωί, ένας 75χρονος άνδρας στον Λιμνιώνα Μεσσαπίων έπαθε επιληπτική κρίση. Το ΕΚΑΒ δήλωσε αδυναμία για να τον μεταφέρει και έτσι επιστρατεύτηκε το τζιπ του δημάρχου Γιώργου Ψαθά. Πριν λίγη ώρα, το τζιπ παρέλαβε τον ηλικιωμένο για να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών, ώστε να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες και να παραμείνει στη ζωή. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ουκρανικό μέτωπο: Τέλος ο «στρατηγός-όλεθρος» Σ.Σουροβίκιν! – Ο Β.Πούτιν τον «αποκεφάλισε» λόγω ανταρσίας της Wagner – Ανέλαβε ο Μ.Τεπλίνσκι
Ανεξάρτητη η διοίκηση του ουκρανικού μετώπου
09.07.2023 | 19:38
Ο Σεργκέι Βλαντιμίροβιτς Σουροβίκιν, διοικητής του ουκρανικού μετώπου, (επονομαζόμενος και «στρατηγός-όλεθρος» λόγω της καριέρας του στην Συρία) «αποκεφαλίστηκε» από την θέση που κατείχε μέχρι και σήμερα (έστω τυπικά γιατί ουσιαστικά η καριέρα του τελείωσε όταν ξέσπασε η ανταρσία της Wagner), με απόφαση του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν.
Την θέση του ανέλαβε ο διοικητής των Αερομεταφερόμενων Δυνάμεων, στρατηγός Μιχαήλ Τεπλίνσκι.
Η τύχη του Σεργκέι Βλαντιμίροβιτς Σουροβίκιν, δεν είναι γνωστή.
Είχε προσαχθεί από την ρωσική Αστυνομία για ανάκριση μετά την ανταρσία της Wagner ως ύποπτος για συμμετοχή σε αυτήν, αλλά μετά δεν υπάρχουν πληροφορίες για την τύχη του.
Με καταγωγή από την περιοχή του Ντόνετσκ, ο Μιχαήλ Τεπλίνσκι θεωρείται ένας από τους πιο ικανούς Ρώσους στρατιωτικούς ηγέτες.
Ο Μ.Τεπλίνσκι από την αρχή χαρακτήρισε την εξέγερση του Γιεβγκένι Πριγκόζιν «προδοτική» και κάλεσε τους μαχητές του Wagner που δεν τον υποστήριξαν να πάει να υπηρετήσει στις ρωσικές αερομεταφερόμενες δυνάμεις.
Τα έγγραφα που προέρχονται από ρωσικό ερευνητικό κέντρο Dossier Center, απέδειξαν ότι ο στρατηγός Σουροβίκιν είχε προσωπικό αριθμό μητρώου στη μισθοφορική οργάνωση.
Ο Σεργκέι Σουροβίκιν περιλαμβάνεται στον κατάλογο μαζί με τουλάχιστον 30 άλλους ανώτερους Ρώσους αξιωματούχους του στρατού και των μυστικών υπηρεσιών, οι οποίοι, σύμφωνα με το Dossier Center, είναι επίσης VIP μέλη της Wagner.




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΘΡΙΛΕΡ με τον («άφαντο» αρχηγό της Wagner) Πριγκόζιν...
9/7/2023    -     14.30 
Εάν υπάρχει ένα μυστήριο μεγαλύτερο απ' όλα τα άλλα στον ρωσοουκρανικό πόλεμο, εάν υπάρχει ένα πρόσωπο που όλοι θέλουν να ξέρουν πού βρίσκεται και πού θα βρεθεί, αυτές τις μέρες, αυτό είναι ένα: Πού είναι, αλήθεια, ο αρχηγός του ρωσικού μισθοφορικού σώματος, Γεβγκένι Πριγκόζιν; Όσο απλή φαίνεται η απάντηση, τόσο σύνθετη αποδεικνύεται, με τις ρωσικές και λευκορωσικές αρχές να θολώνουν τα νερά σχετικά με την τύχη του Πριγκόζιν, σε τέτοιο σημείο που η όλη υπόθεση θυμίζει κατασκοπευτικό θρίλερ.
Επίθεση στα μέσα ενημέρωσης
Σύμφωνα με την αντικαθεστωτική διαδικτυακή αμερικανοπληρωμένη εφημερίδα Novaya Gazeta, που γράφει τα ψέματα της από την Γερμανία, ο Πριγκόζιν εμφανίστηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης της Wagner και τα έβαλε με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.
«Θυμηθείτε, μπάσταρδοι της τηλεόρασης, ότι δεν ήλθαν τα δικά σας παιδιά να πολεμήσουν στο πλευρό μας, δεν ήταν τα παιδιά σας που πέθαναν, αλλά εσείς κάνετε νούμερα με τέτοια ρεπορτάζ», λέει ο Πριγκόζιν.
Ο ιδρυτής της Wagner μάλιστα υποστήριξε ότι παρακολουθώντας τα ρεπορτάζ νιώθει αηδία. «Οι μπάσταρδοι της τηλεόρασης, που μέχρι χθες εξέφραζαν τον θαυμασμό τους για τους άνδρες της Wagner, τώρα χύνουν κάθε είδους δηλητήριο» σημειωνει.
Όμως, παρότι έχουν περάσει δύο εβδομάδες από την ανταρσία της Wagner, άγνωστο παραμένει πού βρίσκεται.
Σωσίες στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν;
Ο κόσμος γνώριζε ότι ο Πριγκόζιν είχε «εξοριστεί» στη Λευκορωσία ως μέρος της συμφωνίας που είχε κλείσει ο Λουκασένκο, σταματώντας την επέλαση της Wagner προς τη Μόσχα. Την περασμένη εβδομάδα, όμως, ο Λουκασένκο είπε σε δημοσιογράφους ότι ο αρχηγός της Wagner «είναι στην Αγία Πετρούπολη. Δεν βρίσκεται στο έδαφος της Λευκορωσίας».
Με το Κρεμλίνο να ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει απολύτως κανένα ενδιαφέρον να παρακολουθήσει πού βρίσκεται ο Πριγκόζιν, Ρώσοι bloggers δημοσίευσαν φωτογραφίες του, στις οποίες φαίνεται να περπατά σε γέφυρα και να επιβιβάζεται σε ελικόπτερο, στην Αγία Πετρούπολη.
Οι ίδιοι, όμως, σήμερα, εμφανίζονται βέβαιοι ότι ο άνθρωπος που φωτογράφησαν να κινείται με τους προσωπικούς φρουρούς του Πριγκόζιν, είναι ένας από τους σωσίες του. Κι αυτό γιατί, όπως εξηγεί ο Ρώσος -εξειδικευμένος στα στρατιωτικά- blogger Ιγκόρ Σούσκο, ο Πριγκόζιν έχει έναν τραυματισμό στο αριστερό χέρι (του λείπει ένα δάχτυλο) ενώ ο εικονιζόμενος είναι αρτιμελής. Επιπλέον, φορά μάσκα χωρίς προφανή λόγο.
Και ενώ το πού βρίσκεται ο Πριγκόζιν παραμένει ένα μυστήριο, είναι σαφές ότι το ιδιωτικό τζετ του αρχηγού της Wagner πέταξε στη Λευκορωσία την ημέρα μετά την αποτυχημένη ανταρσία και επέστρεψε στη Ρωσία το ίδιο απόγευμα. Κανείς, ωστόσο, δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ποιοι ήταν οι επιβάτες του.